Komentáře a souhrny

Nizozemská Eredivisie - souhrn 10. kola

Roda Kerkrade pokračuje ve výborné formě a po výhře 2:1 na půdě Bredy má 21 bodů. Stejný počet bodů má také Ajax, který jen remizoval v Excelsioru. Twente porazilo Den Haag a Alkmaar si nedělal problémy s Willlemem. Potupný debakl si odváží ale Feyenoord z Eindhovenu, kde prohrál hrozivým výsledkem 0:10.

Skotská Premier League - souhrn 9. kola

Dnešní derby Old Firm ovládli hráči Rangers, kteří v Celtic Parku zvítězili 3:1. Utkání rozhodl dvěma góly bývalý hráč Celtiku Kenny Miller. Rangers tak zůstávají stoprocentní, Celtic zaznamenal první bodovou ztrátu. Aberdeen včera porazil Hibernian, Hearts díky Skácelově hattricku porazil St. Mirren.

Corgoň liga - souhrn 13. kola

Žilina vyhrála na půdě Slovanu a pojistila si vedení v tabulce. Senica nezvládla závěr zápasu s Prešovem a jenom remizovala. Košice stále čekají na svoji druhou výhru v sezoně, v Banské Bystrici prohrály 1:4. Venku byla naopak úspěšná Dubnica, která veze všechny body z Ružomberoku. Dunajská Streda vyhrála v Nitře, v Trnavě branka nepadla...

Sparta přišla o výhru nad Lausanne v šesté nastavené minutě

Sparta ve svém druhém domácím utkání v EL proti Lausanne nedokázala udržet dvoubrankové vedení a po remíze 3:3 si zkomplikovala postupové plány, přestože po 3. kole poskočili na druhé místo v tabulce. Hosté prohrávali už 1:3, ale v závěrečné čtvrthodině vyrovnali. Bod jim zajistil gól v šesté minutě nastavení.

Evropská liga - souhrn třetích zápasů základních skupin

Sparta v samotném závěru ztratila zápas s Lausanne, v druhém utkání skupiny F jasně zvítězilo CSKA v Palermu. Manchester City díky Adebayorově hattricku vyhrál s Lechem, Juventus remizoval v Salzburku. Anderlecht dříve porazil AEK. Stuttgart si poradil s Getafe, Charkov překvapivě nenechal ani bod Sampdorii. V Neapoli, kde hrál Liverpool, gól nepadl.

Lyon zůstává stoprocentní, porazil i Benfiku

Lyon byl od prvních minut jasně lepším mužstvem. Úvodní branka navíc jeho hráče hodně uklidnila, do druhého poločasu vstoupil aktivněji také Olympique a Benficu přehrál 2:0.

Z jasné záležitosti bylo drama, Inter porazil Tottenham 4:3

Jakoby se bohové opravdu zbláznili. Málo vídané utkání se vším všudy. Oba poločasy jako na houpačce, málem se dokonce stal zázrak. Italský Inter Milán vedl po poločase 4:0 a soupeř hrál v početní nevýhodě. Zdálo se, že italský obhájce trofeje Ligy mistrů už v poklidu duel dohraje. Jenže chyba lávky.

Žilina znovu prohrála, z Marseille si veze jednogólovou prohru

Slovenská Žilina nedokázala ani ve svém třetím zápase v rámci skupiny Ligy mistrů získat ani bod a krčí se na posledním místě tabulky. Tentokrát měl k bodům slovenský celek nejblíže, ale ani přesto se mu to nepodařilo. Trápící se Marseille zvítězila na svém hřišti nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 a o jediný gól zápasu se postaral ve 48. minutě Souleymane Diawara.

Magická minuta dala Realu vítězství nad AC Milán

Real Madrid přehrál ne příliš přesvědčivý AC Milán v poměru 2:0. O výsledku rozhodla jediná minuta, během které vstřelil Bílý balet oba góly. Real si tak upevnil vedení v tabulce a velice se přiblížil postupu do další fáze Ligy mistrů.

Spartak nekladl odpor, Chelsea si z Moskvy veze tři body

Chelsea možná ani nečekala, že si z Moskvy odveze tři body tak snadno. Jenže poté, co ovládla první poločas a dala dvě branky, si ve druhém dějství vedení pohlídala a s plným počtem bodů po třech zápasech míří za postupem ze skupiny. Spartak ale i tak udrží druhou pozici.

Primera Division - souhrn 7. kola

Real Madrid vyhrál v Malaze a posunul se do čela tabulky, kde zůstal i po pondělním duelu v Heraclesu, kde nedokázal vyhrát Villarreal. Barcelona otočila zápas s Valencií a bodově se na ni dotáhla. Atlético se přiblížilo ke špici tabulky, když zvládlo derby s Getafe. V neděli se z výhry těšili v Santanderu, Levante, Bilbau a v Gijonu. Naopak Espanyol si odvezl body z Mallorky. V La Coruñi branka nepadla.

Anglická Premier League - souhrn 8. kola

Trápení Liverpoolu pokračuje, derby skončilo výhrou Evertonu. Chelsea veze ze hřiště Aston Villy bod za remízu 0:0 a dohání ji Manchester City, který odváží výhru z Blackpoolu. Arsenal otočil zápas s Birminghamem a dotáhl se na Manchester United, který doma prohospodařil dvoubrankový náskok v duelu s WBA. Venku zvítězil Tottenham. V pondělí si body rozdělily Blackburn se Sunderlandem.

Gambrinus liga - souhrn 12. kola

Plzeň přehrála Brno a využila tak včerejší nabídku Sparty, která prohrála s Teplicemi, na zvýšení náskoku v čele ligy - ten nyní činí plných dvanáct bodů. Zaváhání Sparty využila i Olomouc, která po pondělní výhře nad Slováckem poskočila na druhé místo.Jablonec rozstřílel Příbram, Bohemians porazili Liberec a Hradec Králové remizoval s Mladou Boleslaví. Budějovice porazily Baník Ostrava. Slavia má z Ústí jen bod.

Ligue 1 - souhrn 9. kola

Marseille znovu vyhrála, tentokráte doma udolala Nancy. Bordeaux vyhrálo v Auxerre, Montpellier si poradil se Sochaux a PSG veze body z Toulouse. Domácí výhru 2:1 mohou slavit v Nice a Lorientu. Mezi Lens a Rennes branka napadla. Lyon v posledním utkání přehrál Lille.

Serie A - souhrn 7. kola

Inter dnes odpověděl na včerejší úspěch městského rivala AC proti Chievu, obhájce titulu přivezl všechny body z Cagliari. Večer ale vyhrálo Lazio v Bari a vrátilo se do čela tabulky. Juventus předhrál Lecce, Palermo Bolognu. Tři body berou i Sampdoria a Udinese. Fiorentina se propadla na poslední místo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele