Komentáře a souhrny

Inter si hubeným vítězstvím zajistil postup

Bylo to hodně vyrovnané utkání, ve kterém obě mužstva spálila řadu šancí. Díky brance Estebana Cambiassa z úvodu druhé půle ale vítězství slaví Inter a postupuje do další fáze Ligy mistrů.

Kazaň těsně porazila Kodaň a stále má šanci na postup

Rubin si doma poradil s Kodaní a vyhrál těsně 1:0. V otřesném zápase se trefil pouze kapitán Noboa z pokutového kopu.

Real rozdrtil venku Ajax a zajistil si první místo ve skupině

Duel dvou tradičních evropských týmů skončilo suverénním vítězstvím Realu na půdě Ajaxu Amsterdam. Bílý balet vyhrál v poměru 4:0, když se prosadil dvěma góly Cristiano Ronaldo a rovněž Benzema a Arbeloa. Španělský celek si tak zajistil triumf ve skupině, holandský tým bude bojovat s Auxerre o Evropskou ligu.

AS Řím otočil zdánlivě prohraný zápas, Bayern porazil 3:2

Fotbalisté Bayernu Mnichov ztratili zcela vyhraný zápas, i tak ale už mají ve skupině zajištěné první místo. V prvním poločase díky hrubkám obrany italského celku vedl bavorský velkoklub již 2:0. Jenže hned po pauze soupeř snížil a v samém závěru po velkém tlaku výsledek během tří minut otočil. Rozhodující trefu zařídil střídající Francesco Totti z pokutového kopu.

Chelsea se s Žilinou hodně nadřela, nakonec ji spasil Malouda

Čekalo se, že Chelsea svého soupeře od první minuty přimáčkne a opravdu bude na hřišti kralovat. To se však nedělo, první poločas vyhrála překvapivě Žilina a Ancelottiho svěřenci se opravdu hodně nadřeli, aby utkání ještě otočili ve svůj prospěch

V Moskvě dominoval Olympique Marseille a postupuje do další fáze Ligy mistrů

Spartak Moskva se loučí s myšlenkou na postup do další fáze Ligy mistrů. V klíčovém utkání o postup červenobílí nestačili na Olympique Marseille a prohráli vysoko 3:0. O branky vítězů se postarali Valbuena, Remy a Brandao.

Anglická Premier League - souhrn 14. kola

Everton vydoloval bod ze Sunderlandu. Blackburn si poradil s Aston Villou, Citizens si pohráli s Fulhamem. Chelsea znovu prohrála a Manchester United se na ní po výhře nad Wiganem bodově dotáhl. Bolton nadělil Newcastlu pět branek, Tottenham otočil derby na Arsenalu a Liverpool přehrál West Ham...

Primera Division - souhrn 12. kola

Getafe v dohrávce remizovalo se Zaragozou, ta zůstává poslední. Sevilla podlehla Mallorce a San Sebastian Atlétiku Madrid, jinak se v neděli dařilo domácím týmům, tři body berou Levante, La Coruňa, Osasuna i Espanyol. Barcelona i Real Madrid nadělovaly a zůstávají před derby suverénní...

Gambrinus liga - souhrn 17. kola

Ostrava v první pondělní dohrávce vyhrála v Brně, Jablonec veze všechny body pro změnu z Teplic. Sparta nezaváhala proti Českým Budějovicím a znovu stáhla náskok Plzně, ta v pátek prohrála s Bohemians 1905. Olomouc porazila Příbram a přezimuje třetí. Zlepšenou výkonnost potvrdil Liberec, Boleslav porazila Slavii...

Ligue 1 - souhrn 14. kola

Lille porazilo Monako a bude minimálně do víkendu vést tabulku. Polepšilo si i Bordeaux, které uspělo v Arles. PSG doma zdolalo Caen a je třetí, hned za ním je Rennes po výhře nad Brestem a Marseille, která urvala všechny body v Toulouse. Doma zvítězily Sochaux a Nancy, St.-Étienne a Auxerre se rozešly smírně, Lyon otočil zápas v Lens.

Serie A - souhrn 13. kola

Juventus dvěma góly v rozmezí pěti minut rozhodl o své výhře v Janově a na třetím místě střídá AS Řím, který včera doma porazil Udinese. Římany předstihla díky výhře nad Bolognou i Neapol. Dvě příčky před turínským klubem je AC Milán, který vyhrál nad Fiorentinou a i po tomto kole bude na čele tabulky.

Bundesliga - souhrn 13. kola

1. FC Köln vyhrál ve Stuttgartu a opustil poslední místo, St. Pauli remizovalo s Wolfsburgem. V sobotních zápasech bundesligy se střelci rozhodně nešetřili. Nejvíce byl vidět Raúl, který hattrickem přispěl k drtivé výhře Schalke nad Brémami. Venku zvítězily Hoffenheim, Mainz, Kaiserslautern i vedoucí Dortmund, mezi Leverkusenem a Bayernem se body dělily.

Nizozemská Eredivisie - souhrn 15. kola

Twente na vlastním hřišti prohrálo s Alkmaarem a odmítlo se bodově dotáhnout na PSV. To totiž remizovalo na Ajaxu, takže si upevnilo vedoucí příčku. Groningen si poradil s Feyenoordem, Heerenveen smetl Willem II podobně jako Utrech Nijmegen. Tři body mají i Den Haag, Graafschap a Excelsior.

Corgoň liga - souhrn 17. kola

Žilina si mohla pojistit pohodlné vedení v soutěži, to se jí ale nepodařilo a boj o titul se opět zdramatizoval. Na hřišti nyní druhé Senice totiž prohrála 1:2. Trnava jenom remizovala s Košicemi, Banská Bystrica vyhrála v Nitře. Zlaté Moravce jasně zvítězily v Dubnici. Tři body má také Prešov.

Skotská Premier League - souhrn 14. kola

Po Rangers, kteří zvítězili v Kilmarnocku, se výhry o jeden gól mohl dočkat také Celtic, jenže v poslední minutě o dva body proti Dundee přišel. Inverness díky hattricku Rooneyho nasázel čtyři góly Hibernianu. Aberdeen doma nestačil na St. Johnstone. Hearts také díky gólu Skácela porazili Hamilton 2:0.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele