Gambrinus liga souhrn - 7. kolo

22.09.2007, 21:50, aktualizováno 24.09.2007, 19:15
Komentáře a souhrny
Sedmé kolo Gambrinus ligy přineslo revoluci outsiderů, ani jeden ze čtveřice vedoucích týmů totiž nebodoval. První Teplice prohrály ve Zlíně, druhá Slavia nestačila v pražském derby na Bohemians, kteří si tak připsali první vítězství, třetí Ostrava v moravském derby doma podlehla Olomouci a čtvrtá Sparta na závěr kola doma podlehla Mladé Boleslavi. Konečně zabral Liberec, zdolal Plzeň, na dno klesl po remíze s Kladnem Most.
Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 2:0
Branky: 48. J. Blažek, 74. J. Nezmar
Liberec si proti Plzni připsal své první letošní vítězství a alespoň trochu vylepšil svou pozici. Slovan se odpoutal ze dna tabulky a opět dokázal, že se mu proti Viktorii daří, jelikož s ní neprohrál už sedm zápasů v řadě.

První poločas moc atraktivity nenabídl, přesto se dá říci, že mírnou převahu měl Liberec. Diváci se dlouhou dobu nudili, protože na hřišti byly k vidění především jen nepřesné přihrávky, zbytečné fauly a nepovedené střely. Ovšem ze sedaček je zvedla nenápadná rána Jarolíma, kterou tečoval Košťal, čímž změnil její směr a nadělal gólmanovi Zlámalovi nemalé problémy. Jedinou výraznější šanci domácích fotbalistů spálil pár okamžiků před přestávkou po centru Papouška útočník Nezmar, jenž svou hlavičkou netrefil bránu.

Rozhodující gól zápasu vstřelil v 47. minutě navrátilec Jan Blažek, který nedal svou pozemní střelou Daňkovi šanci. Hosté otevřeli hru, čímž dali možnost domácím vstřelit další branku. Dortův pokus Daněk vyrazil přímo k Janu Nezmarovi, ten měl před sebou prázdnou brankou a mohl v poklidu zakončit. Hned z protiútoku mohl alespoň snížit Marek Jarolím, byl však nepřesný. Na 3:0 málem zvýšil dvě minuty před koncem normální hrací doby opět Nezmar, ale jeho hlavička zamířila mimo bránu.
více informací
Tescoma Zlín - FK Teplice 1:0
Branky: 63. M. Zúbek
Letos suverénní Teplice přišly ve Zlíně o svou neporazitelnost. Na gól Marka Zúbka z 63. minuty nedokázal odpovědět ani ostrostřelec Fenin a domácí tak dále pokračují ve velice dobrém vstupu do sezóny. Zápas nenabídl mnoho, nejpestřejší byla úvodní dvacetiminutovka druhého poločasu, která vyústila v rozhodující gól. Jinak však zápas zůstal hodně pod očekáváním.

V úvodu se pokoušel Zlín zaskočit svého soupeře aktivní hrou, ale o šance se připravoval vlastní nepřesností. Tepličtí se nikam nehnali, a tak se celou půlhodinu hrálo v tréninkovém tempu. Jediný světlý okamžik prvního poločasu přišel ve 36. minutě, kdy po závaru v domácím vápně střílel Smíšek, Baránek míč pouze ztlumil a až z brankové čáry zabránil gólu hlavičkou Vidlička. Rozhodčí v zápase pustil pár zákroků ve vápně Teplic, Malár tak mohl pouze bušit pěstí do země.

Po výměně diváci stran nevěřili, že na hřiště nastoupili stejní hráči. Oba týmy začaly útočně, nejblíže ke gólu měl v 51. minutě Zapletal, střela z 22 metrů ještě domácím vedení nepřinesla, i když jen velmi těsně. Za tři minuty střílel po dobré akci Šmahaje Vidlička pouze do houfu obránců. 58. minuta pak mohla přinést trest. Gašparík vystřelil z vápna a směr se snažil změnit hlavičkou Smíšek. Ten však nedoskočil a Baránek svůj tým podržel. O minutu později se vyznamenal i Slavík, když vyrazil Pennerovu střelu z přímého kopu z 20 metrů.

Ale v 63. minutě se domácí fanoušci už dočkali. Po brejku dva na jednoho ještě zasáhl Merzič a poslal míč na roh. Z něho pak Malár prodloužil Vidličkův centr na Zúbka a ten se hlavou prosadil. Teplice se tlačily do útoku, ale výraznější šance nepřišla. V naprostém závěru ještě lídra mohl dorazit znovu Zúbek. Střelu z hranice vápna však dokázal Slavík vyrazit.
více informací
České Budějovice - Viktoria Žižkov 1:1
Branky: 53. J. Plocek - 43. T. Procházka
Ani na třetí pokus nedokázal František Straka s Budějovicemi získat tři body. Tentokrát si jeho tým na domácím hřišti neporadil se Žižkovem, vybojoval pouze remízu.

Zápas odstartoval ofenzivně. Nejprve se štěstím vyrazil Švancarovu střelu gólman Kučera a zanedlouho zahrozili také domácí fotbalisté. Po ose Hílek - Plocek se do zakončení dostal Vozábal, jeho střelu však brankář Bartalský chytil. V 25. minutě zahrával Vozábal rohový kop, svým centrem našel v pokutovém území volného Peroutku, jenž zamířil hlavou pouze do tyče. K následné dorážce se dostal ještě Mrkvička, ale jeho dělovku z brankové čáry vykopl Ondřej Kušnír. Tato nevyužitá šance se Dynamu vymstila těsně před přestávkou. Po Straceného centru z pravé strany prodloužil míč před bránou hlavou Kropík a nekrytý žižkovský Procházka zblízka skóroval.

Vedení hostů ovšem vydrželo pouhých deset minut, a to když se po skvělé přihrávce z levé strany od Jaroslava Černého prosadil zkušený Jaroslav Plocek. Poslední vážnější příležitost na změnu výsledku měl v 65. minutě Radzinevičius, jenže jeho hlavičku vychytal tygřím skokem gólman Bartalský. Zápas se už dohrál v poklidu a bez vážnějších příležitostí a proto si oba týmy rozdělily za remízu 1:1 po bodu.
více informací
Bohemians 1905 - Slavia Praha 2:0
Branky: 12. M. Škoda, 85. P. Kunášek
Překvapení kola se zrodilo v pražském derby. Bohemians zaznamenali po více jak třech letech ligové vítězství, když dosud neporaženou Slavii skolily góly Škody a Kunáška, oba zakončovali hlavou. Převaha nebyla hostům k ničemu, pozorná domácí obrana soupeři moc nedovolila.

První šanci spálil domácí Ordoš, když z malého vápna mířil vedle. Na druhé straně zahrozil Janda, ale Sňozík se zaskvěl dobrým zákrokem. Útočný fotbal přinesl brzký gól. Ve 12. minutě si na centr naskočil Škoda a za jeho hlavičkou se Vaniak pouze ohlédl. Za pět minut mohlo být srovnáno, kdyby však Belaidova střela z 20 metrů mířila trochu lépe. Slávisté se nadále snažili a dokonce získali převahu, usilovná hra domácích ale na udržení vedení stačila. Ve 40. minutě se tak z velké dálky mohl do míče opřít Nikl, Vaniak však skvěle vyrazil.

Druhý poločas byl v režii Slavie, ale pozorná obrana Bohemians nepřipustila žádnou vážnější šanci. Na druhé straně se zase domácím nedařily brejky, chybovali ve finální přihrávce. Když už se v 75. minutě dostal za obranu Necid, mířil vedle. Poté přišly dvě velké šance Bohemky. Nejdříve se k dorážce Adamovy střely dostal Polodna, z malého vápna však proti ležícímu Vaniakovi mířil mimo. V 85. minutě si na centr naběhl Kunášek a hlavičkou z 12 metrů rozjásal domácí fanoušky, kteří mohli slavit první, velmi překvapivé, ligové vítězství.
více informací
1. FC Brno - FK Jablonec 2:1
Branky: 48. M. Pacanda, 56. M. Pacanda - 50. J. Svátek
Brňané vstoupili do zápasu lépe, když si už ve 4. minutě vytvořili obrovskou šanci. Marek Střeštík poslal do vápna spoluhráče Bestu, ale ten ze čtrnáctimetrové vzdálenosti mířil těsně vedle Špitovy brány. Diváci v Brně viděli v prvním poločase nudný fotbal, o čemž svědčí statistika střel na bránu 1:0.

Pohlednějšího fotbalu se diváci mohli přece jen dočkat až po změně stran, kdy v úvodu druhého dějství hry padly dokonce dvě branky. Až ve 48. minutě otevřeli skóre domácí fotbalisté. Skvělý tah udělal trenér Brna Petr Uličný, když po přestávce poslal na místo Doška Milana Pacandu, kterému stačily pouhé dvě minuty na trávníku k tomu, aby vstřelil úvodní branku zápasu. Ale vedení brněnským hráčům dlouho nevydrželo. O dvě minuty později totiž kontrovali Severočeši vyrovnávací brankou, o kterou se postaral Jan Svátek. V 56. minutě se opět střelecky předvedl Pacanda, který z malého vápna nedal šanci hostujícímu brankáři Špitovi. Svým druhým gólem se opět postaral o vedení svého mužstva. V 77. minutě mohli jít Moravané i do dvoubrankového vedení, pokud by ovšem Besta nenastřelil tyč.

Už nic podstatného se do konce zápasu neudálo, a tak hráči Brna slaví své první vítězství před svým vlastním publikem. Jejich výhra je katapultuje až na šesté místo a mají nashromážděno celkem devět bodů. Jablonec zůstává na svých šesti bodech a je dvanáctý.
více informací
Siad Most - SK Kladno 2:2
Branky: 12. J. Škoda, 62. D. Andrei - 22. M. Zachariáš, 60. O. Szabo
Most již potřetí za sebou dokázal doma dvakrát skórovat, ale ani tentokrát to na tři body nestačilo. Oba týmy využily prakticky vše, co mohly. Do vedení poslal Most Škoda, brzy srovnal Zachariáš a vyrovnaný výsledek zůstal do poločasu. V tom se však zranily domácí opory Oboya a Toleski. Po hodině hry se z vedení na chvíli radovali hosté, po Szaboově přízemní střele. Za minutu však srovnal Da Silva. Posledních dvacet minut pak hráli domácí přesilovku po vyloučení Čápa. Žádnou gólovou šanci si však nevytvořili.

Ve 12. minutě zahrávali domácí roh, na který si na zadní tyči naskočil Škoda a otevřel skóre. Přesně o deset minut později si na Cigánkův centr naskočil Zachariáš a z malého vápna srovnával. Důležité momenty pak nastaly ve 34. a 36. minutě. Nejdříve se totiž zranil agilní Oboya, poté i kanonýr Toleski. Domácí se sice snažili a drželi míč déle na kopačkách, vynucená střídání však týmu hodně uškodila.

První čtvrthodina druhého poločasu byla ve znamení nepřesností a nepovedených nakopávaných míčů. V 60. minutě rychle přenesli hru kladenští hráči a Szabo zamířil přízemní střelou k levé tyči přesně. Hosté se však z vedení dlouho neradovali, po rozehrání si po centru dostal k míči Da Silva a ten se nemýlil. V 70. minutě dostal Čáp po faulu na Štípka druhou žlutou a musel předčasně do kabin. Toho domácí nedokázali využít k jediné vážnější šanci a získali jen bod, což vzhledem k výsledkům ostatních zápasů znamená jejich pád na poslední místo.
více informací
Baník Ostrava - Sigma Olomouc 0:1
Branky: 13. L. Hartig
Hráči Baníku, kteří před výkopem obývali třetí příčku v tabulce, byli pasování do role favorita zápasu proti jedenácté Olomouci. Hanáci jeli do Ostravy s cílem zaskočit Slezany a to se jim nakonec povedlo.

Olomouc vstoupila do zápasu mnohem lépe než favorit z Ostravy. V prvních minutách zápasu hosté byli aktivnější než domácí, kteří jen bránili. Olomoucký celek udeřil v 13. minutě, kdy se do brejku dostal útočník Lukáš Hartig, který dokázal prostřelit domácího brankáře Vaška a hosté šli překvapivě do vedení. Ostravského gólmana mohl ten samý hráč překonat i o minutu později, ale tentokrát souboj vyhrál Vašek. V prvním poločase byl k vidění kvalitní a útočný fotbal, více ze hry měli ze začátku Hanáci, ale poté se probrali Slezané, kteří si vyprodukovali několik slibných příležitostí.

Svěřenci domácího kouče Karla Večeřy nastoupili do druhé pětačtyřicetiminutovky s cílem zvrátit nepříznivý stav 0:1 a zabránit tak další senzaci tohoto víkendového kola. Baník si dokázal vytvořit obrovský tlak, ale nepodařilo se mu do konce utkání vstřelit ani vyrovnávací branku. Obrana Olomouce totiž pracovala perfektně.

V sedmém ligovém kole se tak zrodila další obrovská senzace. Po dnešní nečekané prohře Slavie s Bohemians 1905 také klopýtli favorité z Ostravy. I přes prohru se Slezanům nezvýší bodová ztráta na čelo tabulky, když i Teplice vyšly bodově naprázdno ve Zlíně. Baníku tak nadále patří třetí příčka, ale sesunout Severočechy může v pondělí pražská Sparta, kterou čeká dohrávka s Mladou Boleslaví. Olomouc konečně protrhla šňůru dvaceti zápasů bez výhry na hřištích soupeřů a díky dnešnímu triumfu se posunula v tabulce na sedmé místo s devíti body.
více informací
Sparta Praha - FK Mladá Boleslav 0:1
Branky: 84. R. Holub
více informací
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.FK Teplice751112:616
2.Slavia Praha75119:516
3.Baník Ostrava742114:614
4.Sparta Praha74129:513
5.Tescoma Zlín73317:512
6.1. FC Brno72329:99
7.FK Mladá Boleslav72327:79
8.Viktoria Plzeň72325:69
Sigma Olomouc72325:69
10.SK Kladno722312:128
11.Bohemians 190571424:67
12.FK Jablonec71334:66
13.Viktoria Žižkov713311:156
14.Slovan Liberec71244:85
15.České Budějovice71247:125
16.Siad Most704312:174

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (59)

Přidat komentář
HOST*FCHK

Zlín , to už nemůže bejt náhoda

Reagovat
M11

jn sakra.. Hoftych je skvely trener... skoda ze sme ho tam pustili

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

však to říkám.. tento rok bude Zlín zatápět každému.. hlavně budou vozit víc bodů i z venku!!! mužsvo je slušně poskládané, navíc mají konečně schopného špílmachra v podobě talentovaného Opiely. Zkušenosti mají také na rozdávaní, trenér je mi sympatický, jako vlastně celé zlínské mužstvo. Proti Teplicím jsem tipoval neprohru Zlína, spíš jsem myslel na remízu. Nakonec Zlíňáci získali body, a můžou být se začátkem nadmíru spokojeni.. tento rok bude Zlín ve středu tabulky, to se nebojím!!! Navíc jejich hra má konečně něco do sebe, už to není hra na náhodu, ale propracovaná elastická hra. Nejdůležitější hráči: Baránek, Kroča, Opiela, Žůrek. Snad nepřijdou zranění, bez této osy budou o polovinu slabší. Důležitou roli bude hrát taky Zúbek, hlavně doma bude platný. Fakt je mi Zlín sympatický a to jsem je dříve nenáviděl, nebo spíše neměl rád.. hráli na dvě věci. Fakt dříve nesympatické nudné mužstvo. Jsem Zlínem mile překvapen. Pokud jsem se díval dobře, tak příště jedou na Strahov. No tam se ukáže, čeho jsou schopni, tuším že prohrají, ale těsně. Každopádně tento tým budu sledovat, už jen kvůli Opielovi. Ten kluk brzy přestoupí, jen se modlím ať ne do Sparty, to by byla smůla. Na něm musí stát hra mužstva. Slavia by pro něj nebyla špatnou volbou, ale nevím jak by se vypořádal s větší konkurencí. No nevím, hlavně ne Sparta! Samozřejmě nikde není psáno, že v brzké době přestoupí, ale podle tradice českých přestupů mi vychází, že tak kolem léta půjde pryč.. pokud ovšem bude pokračovat ve své nadprůměrnosti. Jeho hra se mi moc líbí, v české lize není moc takových hráčů. Zlína bylo dost!

Teď k Liberci. Zápas mi vycházel na remízu, ale asi je dobře že Libe vyhrál. Potřebovali to. Mají nadprůměrné mužstvo. Ale nehráli dobře. Nepodrželi míč v útoku, líbí se mi docela Hudson. Navíc jsem rád, že se vrací můj oblíbenec Frejlach. Papoušek v B? To byla pěkná kravina.. A nejdůležitější hráči?: Papoušek, Hodúr, Blažek, Nezmar. Liberec půjde nahoru. Naopak Plzeň je velmi nevyzpytatelné mužstvo, sympatické řekl/napsal bych. Nehrají špatný fotbal a takový Fillo je polobůh. Taky Jarolím není špatný, ale něco mu ještě chybí. Mají hodně nadějných a velmi mladých útočných hráčů. V mužstvu krapet chybí zkušenost. Mají na můj vkus až moc mladý tým, na českou ligu určitě! Ale trápit budou hodně. Podobný tým jako Zlín, mají rychlé kontry, v Plzni hlavně tažené Fillem. Krbeček má taky předpoklady brzy se pakovat z Plzně. Nazval bych to takovým syndromem zazáření. No jak u Opiely, tak Krbečka nebo Filla bych si přál ať hlavně hrají. Ale je dobře, že jsou na očích i takoví hráči z menších podceňovaných klubů. Třeba Sparta je absolutně o ničem, Slavia si užívá nejlepší sezony za poslední dlouhou dobu a Baník může být zase jednou na koni.

Závěrem bych vám radil ať nesledujete jenom Mužstva z čela tabulky, ale i středu tabulky, tam se nehraje špatný fotbal.

Reagovat
M11

velice pekne poctenicko... zlin opravdu musim pochvalit ac mu nefandim jelikoz jsem z Uh.Hradiste...takze je to nas rival...snad se za rok vratime zpet a opet budou ty klasicke derby...

Reagovat
HOST*FCHK

Myslim, ze zpet pujde Přříbram a Hradec , i kdyz radsi bych tam videl vas , nez Pribram

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jj Hradec a Slovácko, to by byla pohádka.. ale fakt to asi vypadá na tu hnusnou Příbram

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec

Reagovat
HOST*

co proti němu máš, Hradec tam prostě patří a doufám, že postoupí

Reagovat
HOST*HAs

Lidi da se vsazet i v nedelu Tipsport jestli maji otevřeno i v nedelu dik za radu jestli jo tak dokdy dik Borci

Reagovat
M11

tak to zalezi kde:) se mrkni na www.tipsport.cz na nase pobocky a tam mas abecedni seznam podle mista...

Reagovat
HOST*

jeste napis svy tipy nechci nic vymejslet

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nečekal, že Slavia ztratí na marné Bohemce. Asi na těch předpovědích, že Slavia dvě soutěže neutáhne, něco je...

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo jsou tak namlsaní, že soupeře podcenili.. "Porazili jsme Steauu, co se nám může stát proti Behemce?!" Podle mě Bohemku podcenili, jen aby jim to nenalezlo do kebule

Reagovat
smazaný uživatel

Přechod z Ligy Mistrů do české ligy proti nekopům z Bohemky není žádný med.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tentokrát nebyl, ale podle rádia to byla bída. Ono je to dáno víc věcma - určitě je tam i ten přechod LM x liga a s tím podcenění, absence motivace... Pak styl Bohemky, kterej prostě Slavii nevyhovoval. Dlouhodobě v ČR neni jedinej tým, kterej by uměl do plných. Spoj to s faktem, že jedinej, kdo dnes bojoval ( to má spojitost i s tím předchozím ), byla Bohemka a je to jasný. Co mě sere je jedno - nastoupí Pudil, musí mu bejt jasný že kvůli absencím, a hraje ho...

Snad se to nebude opakovat, to nejhorší, co se může stát, je že nás předstihne o bod Baník a dotáhne Sparta...

Reagovat
Shevchenko

Já věřím, že Bolka urve alespoň bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, záleží jestli se probere Matějovský. Když je bez formy, tak je Bolka jak Slavia bez Tavarese - poloviční.

Reagovat
HOST*Radys

Sledoval jsem Tavarese a jak proti Ajaxu, tak i proti Steaue a jeho výkonem jsem byl nadšen. připomíná mi kdysi Tiganu ve Francii.

Reagovat
smazaný uživatel

Tavares si zaslouží uznání, Jarolím měl dobré oko...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě jsem se vrátil, Bohemka zasloužené vítězství. Slavia unavená, bez bojovnosti, Bohemka zkrátka hrála srdcem, navíc se skvěle předvedl Nikl, to bude opravdová posila, se Slezákem velmi dobrý střed zálohy. Dost se projevila absence Tavarese (případně Švece), bez nich je to bída, Belaid není defenzivní záložník. Tragéd zápasu Pudil, opravdu hrůza.

Atmosféra vynikající a velmi přátelská, to se nikde jinde v republice (možná ani v Evropě) nevidí. Bohemka a Slavia prostě táhnou spolu a tak to také vypadalo. Stadion v Edenu krásně roste, opravdová lahůdka vidět to na vlastní oči. Vršoviceee!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mi to nedá a musím napsat, že jsem potkal jednoho yarina (doslova ) se zeleným šátkem na hlavě.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že nám nečůral na Eden...

Reagovat
HOST*yarda

Tak tos jako obvykle přehnal, příště tě tím šátkem zadusím Nicméně díky pocitu ze sladkého vítězství a držby Vršovic až do příštího roku se můžu tvému nejapnému výpadu pouze zasmát

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že vidí, spousta mužstev má s někým družbu...

Reagovat
HOST*kari

no prave som sa vratil z bohemky a zeby to bol tym "nekopu" tak to by som netvrdil. hra bola vyrovnana, chut za vitazstvom jasne na strane bohemky. slavia toho moc neukazala a taktiez kombinacne a technicky to nebolo nic. nebola to slavia co som videl v TV proti steaue. bohemka si vitazstvo urcite zasluzila...

inak rozhodca pripiskaval na stranu slavie (nic vazne ale 5-7 krat za zapas sa to stalo-asi 3 ruky, nejake fauly, vyhody kedy to naozaj nieje vyhoda).

najhorsi bol Janda-ten sa pri kazdej moznej prilezitosti zvalil a cakal, ze bude standardka (rozhodca mu na to v 50% skocil)+k tomu Vanika siel na oskara - cela tribuna to videla, ze sa ho hrac pri sklze ani nedotkol ale on sa chytal za hlavu akoby dostal pesti od klitchka...

kazdopadne velmi podareny zapas so super koncom.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no jestli jsi viděl nějaký ten zápas Bohemky před zápasem se Slávií, tak jsi musel vidět ten rozdíl oproti ostatním mužstvům ligy. Bohemka byla druholigová. Ale docela dobře posílili v podobě Ordoše a teď Nikla. To jsou velké a důležité posily.

Reagovat
HOST*kari

to suhlasim, predtym tragedia...ale postupne sa otrkaju

Reagovat
smazaný uživatel

ROFL, tak ligu vedou mužstva gentlemanů - neustále si dávají přednost ve vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to mělo kurva být?

Toto kolo pohroma favoritů, snad to potvrdí zítra Sparta.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

dobře vy!!! dobře.. to jsem fakt nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Znám důvod. Dneska jsem výjimečně na Bazaly nepřišel...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

hmm, no tak to bude fakt asi tím to je neskutečné, jak jedinec dokáže posrat snahu celého mužstva.. styď se

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel zase tradičně penalta, která byla jasná a rozhodčí byl od ní pět metrů. To je asi prokletí ligy (nebo jen Sigmy?). jinak supr výkon drobisz a samozřejmě hartig

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně na soupeře se po pouhém sedmém kole nemůžeme ohlížet, protože pokud předvedeme takový výkon, jako proti Olomouci, můžem se jim dívat leda tak na záda. Snad mají ty řeči o slabé chvilce bla bla bla, něco do sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jde ještě o prd - po podzimu stačí nemít velkou ztrátu na prvního, ne být první. Teď se o ničem nerozhoduje. Jak to dopadne, když v rozhodující chvíli odejde forma i nervy sme loni ukázali. A dobrý podzim nebo začátek jara byl úplně na ho...

Reagovat
Shevchenko

Máš pravdu, o to více mě může těšit, že na jaro už (snad!!!) budou zdraví Lukeš, Bolf a Tomašák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tři vem čert, radši Tavares, Šmicer, Latka, Dřížďal a Brabec.

Reagovat
Shevchenko

Hrůza, Varadi kazil vše, co se dalo Marek super! (Vzpomínáte na toho frajírka, co si tu na něho hrál a říkal, že si vsází na prohry baníku ) Bystroňovy dělovky super, jinak výkon teda dost nic moc, je obrovská škoda, že jsou zranění nejdůležitější hráči (Svěrkoš, Tomašák, Lukeš, Bolf)

Reagovat
smazaný uživatel

Metelka HRŮZA. Pomalý, až mě z toho bolí oči, na křídlo musí být někdo přimočařejší!

Reagovat
smazaný uživatel

Bolfa snad ani nelze brát jako důležitýho hráče. Ten jestli se dá dokupy, tak můžete říkat, že přestoupila posila.

Reagovat
sansiro

Už tu hlavně prosím neobhajujte toho Mageru! To je největší nemehlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta liga je fakt strašně slabá, Sparta hraje mizerně a zítra asi půjde do čela .

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední křeč před smrtí...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*yarda

Křičíme z plnýýýých pliiiiiiic

Bohemkaaa z Vrrrrrrrrršovic

Bohemka jeeee a budeeeeeeeeeee

A my jsme s ní všudeeee

Nakopali jsme jim heeeeeej

Vršovice jsou naše hooooooj

Klokane, hrdě se směěěěěěj

A ty Bolko se booooooooooj!

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně si první výhru náležitě oslavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Řídil se heslem "V neděli v Ďolíčku, balíme travičku."

Reagovat
HOST*

Come on, Baníčku!

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš vypadalo, že jste si pár špeků ubalili vy, zvlášť kolem střídačky Slavie bylo nějak míň trávníku...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Sparta buzerantů parta! Kuliče by měli pranýřovat , to byly hodně slušné šance, zamrzí no , ale jak koho, že?! a Matějovského rána , tak to by býl goal

Reagovat
HOST*

hh jj fuuuj sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín šlape,ale Slavie bude mít problémy. Věřil jsem,že Teplice udělají aspoň bod.

Reagovat
HOST*host

Dovoluji si nesměle tvrdit, že jaký pán, takový krám. Je hrozně hezký se piplat v tom, jestli Kulič, nebo někdo z ostraváků mohl, nebo nemohl dát gól, když ho nedal. Sparta jako taková včera nezklamala, hrála to, na co momentálně má. V případě Slavie, nebo Ostravy, to může vypadat na soudružskou výpomoc. V případě Sparty to ale nehrozí. Přitom ti chlapi tam, alespoň někteří, nehrají špatný fotbal. Přemejšlejte radši, v čem to může být...

Reagovat
HOST*Pavel

jedem bolka jedem G ligou se vezem!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele