Gambrinus liga souhrn - 6. kolo

13.09.2008, 19:13, aktualizováno 15.09.2008, 19:07
Komentáře a souhrny
Sparta v šlágru kola uspěla v Brně, díky vítězství 2:0 si upevnila vedení v tabulce. Tři body zpět je po výhře nad Zlínem Liberec, v pondělí se na něj dotáhla Slavia. Teplice zdolaly Ostravu, Kladno si poradilo s Olomoucí, Žižkov v malém pražském derby přehrál Bohemians, Budějovice obraly o dva body Boleslav a remíza se zrodila i v utkání Příbram - Plzeň.

Slovan Liberec - Tescoma Zlín 2:1

13.09.2008 17:00

Góly: 45. Jan Blažek, 87. Jan Blažek - 67. David Šmahaj

Liberec porazil Zlín 2:1. Obě branky zaznamenal náhradník Jan Blažek. Hostům k bodovému zisku nepomohla ani parádní rána od záložníka Davida Šmahaje.

První poločas moc pohledného nepřinesl. První slibnou gólovou příležitost si vypracovali zlínští fotbalisté ve 24. minutě. Konečník sám před Hauzrem naznačil kličku, ale liberecký brankář jeho záměr včas vystihl a podržel svůj celek. Schylovalo se k odchodu do šaten, ale Liberec zničehonic dokázal vstřelit úvodní branku zápasu. Kapitán domácích Janů poslal přízemní přihrávku na nikým nekrytého Blažka, pro kterého nebyl problém dopravit míč do zlínské sítě.

Ani po změně stran se průběh hry příliš nezlepšil. V 56. minutě mohli jít domácí do dvoubrankového vedení, když Kerič obešel tři protihráče a poté nasměroval míč Blažkovi, jenž v ideální pozici minul bránu střeženou zlínským Baránkem. O jedenáct minut později viděli diváci vyrovnávací branku Tescomy, o kterou se postaral Šmahaj. Ten se totiž parádně trefil ze třicetimetrové vzdálenosti do levého horního rohu liberecké brány a nedal tak Hauzrovi šanci. Zdálo se, že Zlín bude v Liberci potřetí za sebou bodovat. Jenže svěřenci domácího kouče Ladislava Škorpila byli proti a opět udeřili v závěru poločasu. Dočkal se přes obranu hostů šikovně prokousal, jeho střelecký pokus sice Baránek vyrazil, ale míč doletěl směrem k domácímu Blažkovi, který jej usměrnil do odkryté brány. Vzápětí ale mohli rychle odpovědět Zlínští, Vyskočilovu střelu zblízka skvěle vychytal brankář Hauzr.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - Bohemians Praha 4:2

14.09.2008 10:15

Góly: 5. Petr Švancara, 35. Marcel Šťastný, 59. Martin Vozábal, 77. Riste Naumov - 52. Roman Dobeš, 55. Pavel Macháček

Bohemians na body nestačil skvělý vstup do druhé půle. Pod novým trenérem podal skvělý výkon Petr Švancara a i díky němu skončila třízápasová mizérie, naopak žižkovský soupeř protáhl sérii proher právě na tři zápasy, ve kterých dostal jedenáct branek.

Hned v páté minutě předvedl unikátní individuální akci domácí Švancara. Vyvezl míč z vlastní poloviny, přešel přes tři bránící hráče a přesným lobem zaskočil brankáře Wintera. Žižkovský útočník si zápas užíval a na hřišti byl hodně vidět, do další šance se ale dostali hosté. Zoubek z přímého kopu však zamířil těsně nad břevno Hruškovy branky. Oba týmy se snažily dostat za obranu dlouhými pasy, bohužel pro diváky se to žádnému hráči nedařilo. Deset minut před koncem poločasu ale mohli domácí fanoušci jásat podruhé. Vozábal se opředl do přímého kopu z více jak dvaceti metrů, Winter jen taktak vytěsnil na břevno, od kterého míč putoval k obránci Šťastnému a ten nemohl neproměnit.

Šťastnou ruku v poločase měl trenér Urban. Pouze sedm minut totiž na hřišti pobýval Roman Dobeš, když se po centru dostal ke střele z penalty a nadvakrát se mu podařilo snížit. Za deset minut druhého poločasu už bylo dokonce vyrovnáno. Zoubek našel centrem z rohu Macháčka, který se trefil hlavičkou. Remízu si však hosté neužívali ani pět minut. Ve vápně uviděl Naumov lépe postaveného Vozábala, přenechal mu míč a Winter se po jeho tvrdé střele jen ohlédl. Po hodině hry to dokonce mohlo být opět o dva góly. Švancarův centr však osamocený Naumov nevyužil a hlavičkoval mimo.

V další šanci byl sám Švancara, když vyhrál osobní souboj s Obermajerem a až obětavý skok pod nohy od Wintera mu zabránil ve skórování. Třináct minut před koncem však už Naumov vrátil domácím dvougólové vedení. Kdo jiný než Petr Švancara rozjel útok po levé straně a přesnou přihrávkou na zadní tyč odkryl jeho spoluhráči z útoku branku. Čtyři minuty před koncem zachyboval domácí Besta, když nepovedenou hlavičkou svému brankáři vyslal do úniku pět minut hrajícího Ibeho. Musel tak zatáhnout za záchranou brzdu, za kterou si vysloužil dřívější sprchu. Dobeš následně z přímého kopu mířil pár decimetrů vedle.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Sigma Olomouc 2:0

14.09.2008 14:30

Góly: 4. Jan Procházka, 90. Ondřej Szabó (pen.)

Kladno skalpovalo doma Olomouc a připsalo si první výhru v sezoně. Branky vstřelili v první půli Procházka v závěru druhé Szabó, který se trefil z penalty.

Kladno šlo do vedení hned z první šance duelu. Po rohu se na zadní tyč dostal míč k Procházkovi a ten pohodlně skóroval zblízka do odkryté brány – 1:0. Možnost srovnat skóre měl na druhé straně Onofrej, jenž postupoval sám na brankáře Pavlíka, míč měl ale na dlouhou nohu a kladenský brankář stihl včas odklidit balon do bezpečí. O minutu později na druhé straně prázdnou branku netrefil Cigánek, ten střílel ve skluzu a mířil jen do boční sítě.

V druhé půli se dostal do obrovské příležitosti domácí Šilhan, který se řítil sám na Drobisze, ale problém mu dělala jeho rychlost, jelikož byl pomalejší než vracející se obránci a musel tak střílet dřív, než bylo optimální. Drobisz jeho ránu vytáhl na roh. Šilhan si mohl spravit reputaci v 72. minutě, když prudce vystřelil asi z třiceti metrů do břevna, od kterého se balon následně odrazil na brankovou čáru a ven. Olomouc si v závěru nedokázala vytvořit očekávaný nápor a naopak ještě obdržela druhou branku. Utkání nedohrál Onofrej. Ten stáhl v brejku unikajícího Zoubeleho a musel předčasně do sprch, z penalty se pak do horního rohu trefil Szabó – 2:0.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Viktoria Plzeň 2:2

14.09.2008 17:00

Góly: 20. Michal Klesa, 40. Oguz Han Biyik (pen.) - 30. Adam Varadi, 76. Milan Petržela

Poloprázdný příbramský stadion viděl průměný a na góly bohatý zápas. Příbram nedovolila favoritovi ze západu žádný větší tlak a dělba bodů je pro oba týmy určitě přijatelným řešením.

V úvodu mohl domácí zaskočit Varadi, ale hlavičkou zblízka trefil pouze Krbečka. Další zásah si příbramský brankář připsal v 16. minutě. Limberský volil při přímém kopu z osmadvaceti metrů střelu k levé tyči a Krbeček musel jeho jedovku krýt. První střelu na branku tak ve vedoucí gól proměnili domácí. Ve 20. minutě Michal Klesa využil chyby soupeře ve středu hřiště, nechal za sebou Lecjakse a střelou ke vzdálenější tyči skóroval. Vyrovnání přišlo přesně po půlhodině hry. Limberský nacentroval přímý kop do chumlu hráčů, kde se prosadil Varadi a hlavičkou srovnal stav. I na další gól se čekalo pouze deset minut. Domácí kapitán Huňa byl ve vápně faulován Navrátilem, k penaltě se postavil Turek Biyik a poslal Poštulku na druhou stranu.

Po změně stran šlo vidět plzeňské snažení o druhý gól. V 56. minutě proti Varadiho střele po zemi zasahoval Krbeček. Druhý poločas nabízel o dost méně podívané. Trpělivé fanoušky Plzně však šestnáct minut před koncem rozveselil Petržela. Po chybě domácí obrany se odrazil míč k plzeňskému záložníkovi, který po kličce obránci propálil Krbečka. To jakoby Plzni stačilo, a tak se zápas už jen dohrával z povinnosti. Diváci mohli být po přestávce úpadkem fotbalovosti zklamáni.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav 1:1

14.09.2008 17:00

Góly: 58. Václav Kalina (vl.) - 35. Alexandre Mendy

Budějovičtí si rozdělili body s Mladou Boleslaví po remíze 1:1. V nepříliš zajímavém duelu se Boleslav ujala vedení, když se v prvním poločase prosadil Mendy, stav ovšem po obrátce vyrovnal vlastním gólem Kalina.

Boleslav se ujala vedení v 35. minutě a postaral se o to Francouz hájící její barvy, Alexandre Noël Mendy. Šikovný záložník si naskočil na bližší tyči na Poláčkův centr a hlavou skóroval - 0:1. Domácí mohli vyrovnat v závěru půle, ale bývalý fotbalista Boleslavi Sedláček hlavičkoval mimo.

Vyrovnáno bylo v 58. minutě. Centr Benáta dvakrát minuli domácí Sedláček se Svátkem, nešťastně jej však trefil hráč hostí Kalina a vlastním gólem vyrovnal na 1:1. Hrál se bojovný zápas ve velkém tempu, přesto nepřicházely šance a utkání tak skončilo dělbou bodů

Více informací k zápasu

FK Teplice - Baník Ostrava 1:0

14.09.2008 17:00

Góly: 62. Jiří Sabou

Rozhodčí Královec rozhodně nebude v Teplicích vynášen do nebes, přesto se domácí fanoušci mohou radovat z veledůležitých tří bodů. Zápas rozhodně nenaplnil očekávání a trápení Baníku pokračuje.

V 9. minutě měl blízko prvnímu gólu Mareš. Ten po prudkém centru Stožického mířil z malého vápna mimo. To však bylo na dlouhou dobu vše. Oba týmy se sice snažily útočit, pozorná obrana a nepřesné přihrávky ale neumožňovaly nebezpečnou akci. Kromě dalekonosných střel Galáska a na druhé straně Stožického nebylo nic, co by brankáře rozpohybovalo. Až tři minuty před koncem přiťuknul Svěrkoš Markovi, který jako první z hostů vystřelil mezi tři tyče a Belic konečky prstů vyškrábl na rohový kop, ze kterého už Ostrava nic nevytěžila.

Druhý poločas stále představoval průměrný fotbal. Ovšem přišla 62. minuta, Stožický rozehrál přímý kop, Klein hlavičkou na malé vápno našel Saboua a ten měl před sebou odkrytou branku. Bránění jednogólového vedení pak svým spoluhráčům značně ztížil kapitán Verbíř. Ten se po souboji s Bolfem dožadoval odpískání faulu natolik vehementně, až si vykoledoval, obdobně jako první, druhou žlutou kartu a musel ze hřiště. Ostrava se tak mohla ještě více zaměřit na útok. Střihavka však sám před brankářem nedokázal zakončit, Tchuř zpoza vápna zase mířil těsně nad. V závěru ukázal své kvality brankář Belic, když proti nebezpečné standardce Otepky do šibenice vytáhl zákrok zápasu. Ve vypjatém závěru si pak druhou žlutou kartu za zbytečný faul vykoledoval i hráč hostů Aleš Neuwirth.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Sparta Praha 0:2

14.09.2008 20:00

Góly: 12. Karol Kisel, 83. Kamil Vacek

Sparta oplatila Brnu dvě porážky z minulé sezony a zvítězila 2:0. O góly se postarali Kisel s Vackem, kteří se trefili v 12., respektive 83. minutě. Letenští tak zůstávají bez porážky na prvním místě tabulky, Brno je páté.

Běžela dvanáctá minuta, když padl první gól zápasu. Postaral se o něj Karol Kisel, ten se prosadil po kombinaci na ose Slepička - Matušovič, když zpoza šestnáctky mířil přesně k tyči Burešovy branky - 0:1. Gól byl to jediné, co v první půli a vůbec skoro v celém utkání vzbudilo větší rozruch, hra se odehrávala především ve středu pole a týmy se nedostávaly do vyložených šancí.

Výjimkou byla střela Besty patnáct minut před koncem, kdy domácí hráč střílel z voleje a jen těsně minul branku Matúše Kozáčika. Na druhé straně přišla šance Sparty a opět skončila gólem, trefil se Kamil Vacek. Sparta se prosadila po pohledné akci, když Slepička nahrál z levého rohu na Matušoviče, ten poslal pas Vackovi a ten již neměl problém skórovat - 0:2. Oba góly Sparty tak vypracovalo duo Slepička - Matušovič.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Baumit Jablonec 2:0

15.09.2008 17:15

Góly: 24. Tomáš Necid, 44. Tomáš Necid

V pondělní televizní dohrávce nenechala Slavia nic náhodě a dvěma góly Necida, jenž si tak upevnil místo v tabulce střelců, porazila Jablonec. Pro něj to byla vůbec první letošní prohra.

Slavia vstoupila do zápasu mnohem aktivněji a výsledkem bylo hned několik příležitostí nebo jejich náznaků. Navíc už v první minutě zaznamenala branku, ta ale nebyla uznána pro Necidův ofsajd, který také zakončoval. Jablonec dal o sobě pořádně vědět o deset minut později. Míč po odvraceném rohovém kopu vrátil do pokutového území Josef Hamouz, našel Klapku, jenž sklepnul na Žofčáka, který poslal na Vaniaka tvrdou ránu. Tu domácí brankář s vypětím všech sil vyrazil.

Také v 23. minutě se mohl Jablonec ujmout vedení, ale selhal v koncovce. Na Žofčákův centr si v pokutovém území naskočil Zábojník a opět až skvělý Vaniak zabránil od inkasování. Už za minutu se na druhé straně prosadil po přihrávce od Krajčíka kanonýr Tomáš Necid a nasměroval tak svůj tým k vítězství. Od zimy hráč CSKA Moskva byl dnes skutečně k neudržení. V 39. minutě se sice ještě neprosadil, těsně před přestávkou se už ale po přímém kopu hlavou prosadil a stanovil tak poločasový stav na 2:0 pro Slavii.

Na začátku druhé půle Slavia málem přidala už třetí zásah. Jarolím zkoušel signál, který však nevyšel. Míč se přesto dostal k Černému, který jej z dvaceti metrů vypálil těsně vedle. Na rozdíl jedné branky naopak v 55. minutě málem snížil Tomáš Michálek. S jeho dělovkou si však Vaniak poradil a vyrazil jí alespoň na roh.

Sešívaní si další dobrou příležitost vypracovali v 67. minutě. Nejdříve se ke střele z hranice velkého vápna dostal Belaid, kterému však střela nevyšla a míč se dostal jen k Toleskému. Makedonský záložník z otočky prudce vypálil, mířil však nad. Zanedlouho nebyl, podobně jako na začátku utkání svěřenců kouče Jarolíma, Jablonci uznán pro ofsajd Michálkův gól, a proto se skóre stále neměnilo. V závěru se o hattrick pokoušel Tomáš Necid, přán mu však nebyl. Jablonec se snažil alespoň korigovat, vytouženého gólu se už ale nedočkal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha651012:216
2.Slavia Praha641113:513
3.Slovan Liberec64119:813
4.FK Mladá Boleslav63217:411
5.1. FC Brno63127:610
6.FK Jablonec62316:69
7.FK Teplice62226:58
8.Sigma Olomouc62227:88
9.Baník Ostrava62137:67
10.Viktoria Plzeň61419:97
11.Viktoria Žižkov62049:116
12.1. FK Příbram61236:65
13.Tescoma Zlín61233:55
14.SK Kladno61235:85
15.Bohemians Praha61147:144
16.České Budějovice60332:123

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (132)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vzhuuru Brno, vyhrajeme dneska..

Reagovat
smazaný uživatel

Šmahaj

Reagovat
smazaný uživatel

nice, liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že jsme vyhráli a nemáme tak tragickej vstup do sezóny jako loni

Reagovat
smazaný uživatel

a ozralec se roztrilel co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ted uz asi moc nechlasta... V edvardsi uz dlouho nebyl videt.

Reagovat
smazaný uživatel

no nekde rikal,ze pry vubec nechlasta ze ho nekde jednou vyfotili s nejakou slapkou a od te doby se to s nim pry tahne

Reagovat
smazaný uživatel

Po příchodu do Slavie se taky zapřísáhl a po chvíli už šel objevovat Prahu...

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Bohu, jen ať v tom pokračuje

Reagovat
$dolar$

Obema tymum jak Zizkovu tak Bohemians za hodne golu a pobaveni divaku

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze prava bohemka prohrala..

Reagovat
satan_666

to už včera ale

Reagovat
satan_666

nebo snad v pátek teda

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra co je s tím Lencevičem? Takovej player, už loni jsem o něm slyšel jenom chválu, ale najít nějaký info, co si před zápasem s Olomoucí udělal a jak dlouho bude chybět, je nemožný...

Reagovat
smazaný uživatel

KLADNO

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím teda padá na Gambrinus ligu až podezřele hodně branek

Reagovat
Oxbow

No nevim me to neprijde zatim ze by to byl nejakej zazrak krom zapasu Zizkova s Bohemkou

Reagovat
M11

Banik

Reagovat
smazaný uživatel

Brno 0:1,

Reagovat
satan_666

no snad to otočej,mam na Brno samozřejmě

Reagovat
One-Real

Kisel krásně, nemám ho v oblibě, ale tohle bylo krásný .

Reagovat
božský John

Zejtra to vidim na ostrou 2 jinak vysledky vcelku zajimavy...az teda dneska vecer na ty rudochy zatim

Reagovat
smazaný uživatel

"Ostravský Svěrkoš podle teplických fotbalistů inzultoval Rosu"

Ten Baník se nějak rozkládá. I když jak to znám, tak ho Svěrkoš leda jemně poplácal a hrálo se divadlo. Doma si mu po takové "inzultaci" jeho capart leda říhne, Rosa se složí. Citace tiskového mluvčího Teplic: "Chytil Rosu pod krkem a vzápětí s ním švihnul na zem." Tak jestli tohle Svěrkoš dokáže, tak měl být v Pekingu a mohla být zlatá z juda.

Reagovat
herbage

Líbí se mi inverzní skóre prvního a posledního celku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepomohlo ani nenasazení brzdy Lukeše.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Kisel, Matušovič, Řepka

Had, Kudela , nechápu, jak Had může hrát za Spartu či vůbec v první lize

Reagovat
herbage

Když dá Kisle góla, tak už stojí zato.

Reagovat
smazaný uživatel

taky Slepička

Reagovat
smazaný uživatel

Baník mi připomíná spurs.. Každý rok útočí na titul stejně jako spurs na LM a letos má už propastnou ztrátu... Kdyby se zachovala lonská sestava + Galásek místo Marka,tak je to perfektní,ted je to naprosto rozloženej tým...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že je to v tom.

Reagovat
smazaný uživatel

9 bodů nic neznamená,viz loni Slávka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole,zrovna jsem to chtěl napsat a nějaký Talkers už mi přečetl včera myšlenky

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska spím náhodou v Brně. Špatně se bude usinat, špatně. Ach jo! Myslel jsem, že Brno aspoň plichtu uhraje. Teď je kolem mě spousta smutných...

Reagovat
fantomas

Nechápu, co se tam dělo. Na Brno jsem spoléhal, že nám pomuže. Nezbývá nic jiného než porazit Jablonec a čekat dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarec, chtěl jsem jít na fotbal, ale po včerejším vinobraní ve Znojmě jsem nebyl schopen. Navíc jsem dost vycinkanej z peněz. Co se tam dělo, nevím, neviděl jsem to ani v bedně. Škoda, Slavia se dostává trochu pod tlak.

Reagovat
fantomas

Nám na Vinohrady Vinobraní co nevidět taky dorazí. Už se těšim. Já to právě taky neviděl a neuvidim ani zejtra Slávku. Zase trénink. Ten pondělní termín mi absolutně nevyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim,ze nemusi byt vubec pod tlakem,hraje ted velice dobre a navic se vraci stistko

Reagovat
herbage

Letos titul nebude, už bys se s tím měl smířit.

Reagovat
Tomanatura

Každý Slávista pěvně veří, že bude.

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi tak všechno

Reagovat
Tomanatura

Proč? Já to tragicky nevidím, porazí se Jablonec a je to jen o 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty děláš,jako byste už vyhrálir

Reagovat
Tomanatura

Tak znovu, doufám, že se zítra porazí Jablonec a budou 3 body. Liga bude snad naša.

Reagovat
fantomas

Loni jsem se s tím smířil, že nebude, a byl, takže nejsem proti aby se to letos opakovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, to kyvadlo totálního smutku a totálního štěstí loni bylo úžasný, na to budu vzpomínat do konce života. I když při mým životním stylu to nebude tak dlouho...

Reagovat
fantomas

Nestraš. Loňská sezona byla každopádně opravdu neskutečná...

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraším, konstatuju realitu. Sice už jsem viděl pár devadesátiletých alkoholiků, no ale stejně... Sakra, napíše už někdo, co se to vlastně dělo v tom Brně?

Reagovat
herbage

Jaký máte vůbec letos návštěvy, já to tak nesleduji.

Reagovat
fantomas

Letos byli ještě nedávno nejlepší v lize. Co já vim...

Reagovat
smazaný uživatel

No to pondělí mi taky nesedí, už vyhlížím, kdy se dohrabu do Edenu, aby nás bylo o jednoho víc, ale v pondělí, nebo v neděli 20.00 hod. to určitě nebude.

Reagovat
fantomas

To jo no. Pro mě neděle jako pro Pražáka neni až tak hrozná, ale ani zdaleka ne ideální. Nicméně zajel sem v minulosti párkrát i na Strahov, a to že ho mám tak pětkrát dál od bydliště než Eden. Nejlepší je sobota a je škoda, že v české lize neexistují páteční předehrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda,musím říct,že výhru v Brně o 2 góly bych od Sparty opravdu nečekal,ale povedlo se.

Reagovat
Xavi8

boli nejaky slovanisti na zapase?

Reagovat
Xavi8

samozrejme v Brne

Reagovat
smazaný uživatel

Z Baníku zatím nemám vůbec dobrý pocit. Tuto sezónu jsem ještě neviděl od Baníku výkon, po kterým bych si mnul ruce. Budíček, s takovou naše ambice zmizí v nedohlednu...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak,zatím ani jednou nějaké převalcování soupeře,upachtěné výkony...

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno dodat, že to podobně bylo i v úvodu minulé sezony, ale tehdy se vyhrávalo a přiklánělo se pověstné štěstíčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Liberci to byl loni koncert... I když tam to bylo taky díky té červené,už nevím koho...

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, proti devíti se hraje dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle by potřeboval Baník zase.. Najít sebejistotu a někoho rozdrtit..

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou ten zápas se Slávií byl celkem pěknej, jen Slávia hrála přece jen víc propracovaně. Přesto Baník se mimo posledních deseti minut snažil a bylo na co koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas jsem neviděl, ale co jsem slyšel, tak žádná sláva to nebyla a to především kvůli srandovní obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho viděl a spíš byla sranda záloha.. Ona obrana toho moc neudělá,když tam zkrz zálohu probíhaj soupeři jako nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta skonci v pekle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tak hluboko? Stačí druhý místo

Reagovat
smazaný uživatel

to neni mozny,jak rika ivosek to muselo byt prodany

Reagovat
smazaný uživatel

Ivosek říká, jak hrála Sparta dobře a jak měla Slavia štěstí. Ale radší nebudu moc vrtat, už jsem se s ním jednou rafnul a PJ potom musí mazat příspěvky.

Reagovat
smazaný uživatel

jn to taky

Reagovat
smazaný uživatel

O nas bez nas??? jako zapas jsem dnes bohuzel nevidel ale kluci mi udelali radost, uz jen aby seshitky zitra ztratily alespon 2 bodiky a bude to supr kolo

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak letošní sezóna mi zatím vychází vcelku obstojně,moje oblíbené celky zatím ve svojí lize na prvním fleku,doufám,že to tak bude i na konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Svancara super doufam,ze tak bude valet dal to je fakt typek a ty jeho rozhovory to nema chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že po příchodu Vozábala musí být teprve ve své kůži.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik sa nejak chytil zatial len dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra ty rudé dotáhneme!

Reagovat
herbage

Možná náskok stáhnete, ale určitě nedotáhnete. A dneska byli žlutí.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, dyť já vím, myslel jsem to jako dotáhneme na rozdíl 3 bodů, ale nechtělo se mi to rozepisovat, když už to tady stejně výše někdo zmínil. A beztak ta rudá nátura prosvítala skrz

Reagovat
herbage

Já už myslel, že má něco Puček za lubem a že nás i dotáhnete. Ale mi máme v Jablonci Peltu, ten už to zítra(vlastně už dneska), nějak zařídí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, zdá se, že Pelta už nemá tak dlouhý prsty jako ve Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo zajimavy sedět v Brně na tribuně a pozorovat lidi jak se na mě divají když sem si zařval a povyskočil jak dával Kisel góla z voleja

Reagovat
herbage

Na Bazalech bys si povyskočil jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

já sem to původně neměl v plánu ale tak naštěstí sem nebyl blízko kotla domácích ale sektor od kotla hostů,tak se to dalo chápat

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už se na to pomalu psychicky připravuju

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek-je malý fracek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak včera Sparta suverénní výkon. Ne že by ta hra byla kdovíjaká to ne,ale Řepka převedl doslova boží výkon. Kisel nádherná branka. I Matušovič se po zranění zvedl a ten výkon byl o něčem,stejně jako Slepičkův,který předvádí dobré výkony pořád.

Baník měl hrát o titul,zatím hraje o střed tabulky. Holt hvězdná jména nejsou všechno.

Snad dneska Slavia zaváhá s Jabloncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia to s tím Necidem vyřešila strašně hloupě.

Reagovat
smazaný uživatel

Góly v Gambrinus Lize mu na ceně nepřidají.

Reagovat
fantomas

Ale mohli ho dostat do repre a to už by mohlo znamenat navyšování ceny.

Reagovat
fantomas

*mohly

Reagovat
smazaný uživatel

Ta cena už je teď hodně nadsazená.

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak cena Svěrkoše se pohybuje mezi třemi až čtyřmi miliony...

Reagovat
smazaný uživatel

Omluva 2-3 miliony eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Necid je však cennější.

Reagovat
smazaný uživatel

Do repre slávisty neberou, o to bych strach neměl, Papadopulos nebo Slepička jsou výsměch. Co mají proti Necodovi navíc? Leda protekci.

Reagovat
fantomas

Ono by to co nevidět Radovi nedalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Košťál by mu dal...

Reagovat
smazaný uživatel

slavisti by meli repre pozvanky na just fakovat,protoze tohle nema smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Repreembargo

Reagovat
smazaný uživatel

O to bych se fakt nebál. Už teď nenajdeš žádnýho českýho útočníka, kterej by měl lepší formu než Necid, resp. kterej by měl vůbec nějakou formu. Povoláním dvou výše zmíněních Rada už nemůže říkat ani to, že Necid nemá zkušenosti, protože ti dva na tom nejsou o nic lépe. Ale to, že repre útočníci jsou jaloví, bude radši řešit tím, že půjde otravovat Kollera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U Kaloudy to tak bylo, po MS 110 rozhodně nestál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden pohled je fanouškovský - neprodávat nikoho, kdo je pro tým prospěšný. Druhý pohled je však funkcionářský a na to se musíš dívat úplně jinak. Ani přes loňský postup do Ligy mistrů nejsou veškeré dluhy uhrazeny a proto se v případě takovéto nabídky prodávat musí.

Reagovat
smazaný uživatel

nj kua,ale takovej klenot

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Spousta peněz a ještě půl roku zůstane, 130 mega nechodí každej den.

Reagovat
smazaný uživatel

Když zapomenu na to, kam jste ho zahodili, tak mohl zůstat ještě rok a peněz mohlo být mnohem víc. Kalouda stál po MS nějakých 70, odehrál slušný půlrok v lize a bylo z toho 110.

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka. Jak sem psal, loni mohli jít Janda se Suchým ( ten mohl i v zimě ) za velký prachy ( teď nemyslim Real ), ale nechali sme si je. Jandova cena je po zranění minimální a Suchý po jaru a tomu začátku ligy na pravym beku taky klesl. Já nevim, ale podle mě žádnej českej klub nemůže odmítnout 130 mega.

Reagovat
herbage

Necid na hrad.

Reagovat
smazaný uživatel

Necid

Inak prečo zas je Švento na lavičke? Ak ho nechcete posuňte ho k nám do TT.

Reagovat
fantomas

Jedeme si pro titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítám tě mezi sparťany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

I ty vtipe...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

vynikajici

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kuš, si upad, ne? Ale jako fór je to dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celý Eden odpovídá! Tomáš! Necid! Tomáš! Necid! Už je to trochu obehraná písnička, ale na podzim jí ještě párkrát spustíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sterda: Nj, koukám že se taky v Edenu nezmůžete na nic, než slávistickou variantu pokřiku "Fandí celá Letná!" Předtím na Strahově nic takového nebylo, nicméně pokud tento pokřik používala před Spartou už cyklistická Slávie, tak se samozřejmě omlouvám. Jen to zkouším

Vzhledem k trpkým zkušenostem typu "kdo neskáče fandí Spartě" bych se ale nedivil, kdyby se má teorie potvrdila.

Reagovat
Logan

zato vy pro jistotu kricite jen brno,buzerantu plno to je taky super pokrik

Reagovat
smazaný uživatel

..a vy zase mlátíte černochy!

Nj, jenže se to skanduje na zápase s Brnem a ne třeba s Teplicemi. Zatímco "antisparťanská hopsačka" se skáče i mimo derby. Jinak nemám nic proti pokřikům "Smrk Spartě" apod v derby

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný fotbal. radost pohledět

Reagovat
božský John

Tak sme to zas sesivkam nechali... jinak nevim jestli to tu padlo ale vcera se vyboural Jarda Peškar,jel jak hovado a ma zlomenej krcni obratel,a zloemny kosti na obliceji a neco pochroumanyho..jel jeste s nejakym liberecakem a jako zazrakem to prezili...

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec je hodně sympatický mužstvo. Jediný, co by měli zlepšit je gólman. Včera jeden gól z dvaceti metrů pod tělem a druhej by chytl, kdyby se nehejbal. Šlo mu to přesně na tělo a on se nechá takhle propálit. Jinak se mi hodně líbí Michálek, včera byl slabší Žofčák, ale jinak je to třída. Dalším v řadě výborných fotbalistů je Pavlík. Když si k tomu přidám Komňackého na lavce ... Jak říkám, Jablonci moc fandím

Jinak Necid je ďábel a je dobře, že po podzimu odejde

Reagovat
božský John

Konecne spravnej nazor jinak Míša Špit je stalice..vcera hjsem zapas nevidel ale v sestrihu ty goly byly jeho ale jinak nas casto podrzi:)...potom jeste Tom Huber bejva vynikajici...

Reagovat
smazaný uživatel

Necid hraje dobre...ale vubec bych ho neposilal do Ruska

Reagovat
Tomanatura

Dobré, 4 góly jsme dali, Jablonec sice zlobil, ale byli jsem lepší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele