Gambrinus liga - souhrn 6. kola

29.08.2009, 20:15, aktualizováno 31.08.2009, 21:27
Komentáře a souhrny
Sparta přišla o vedení a remizovala v Olomouci, zatímco Slavia si poradila se Slováckem. První prohru si připsalo Brno, všechny body si odvezly Teplice. Vyhrály obě Bohemky, Ostrava otočila zápas v Budějovicích, tři body má po výhře nad Kladnem Plzeň, Jablonec s Příbramí nerozhodně...

FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 0:1

29.08.2009 18:15

Góly: 90. Jan Štohanzl

Ani zvýšená převaha po změně stran nevedla k mladoboleslavskému gólu. Bohemians naopak v poslední minutě otřásli celou Boleslaví a připisují si letošní první, a o to překvapivější, vítězství.

V sedmé minutě přišlo první ohrožení branky hostů, nicméně Kulič po přihrávce Kúdely střílel nepřesně. Na druhé straně pořádně zavařil domácím Ibragimov. Uzbecký útočník po zasekávačce vystřelil a Vorel reflexivně vyrážel rukou. Aktivní defenzívou dlouho drželi Klokani domácí na uzdě. Výjimkou byl roh ze 27. minuty, kdy Kulič našel Rolka, který hlavičkoval v těžké pozici metr mimo.

Na druhé straně mohl překvapit Róth, ale prudkou ránu namířil pouze do Vorla, který tak dokázal vyboxovat. Sylvestrův centr do vápna hostů našel Rajnocha, který hlavičkoval jen decimetry od pravé tyče. Kvalitně bránící hosté pak do poločasu dovolili Boleslavi už jen jedinou šanci, kdy Chramosta v dobré pozici střílel jen těsně vedle bližší tyče.

Boleslav ve druhém poločase prahla po gólu. Blízko tomu byl mladičký Chramosta, jehož hlavičku musel dobrým zákrokem zastavit Sňozík. Chvíli poté střílel ještě nebezpečněji Kulič, který si zahrál biliár s oběma tyčemi hostující branky, poté se bohužel pro něj odrazil míč zpět do hřiště. Ani Táborský nebyl daleko od přesné trefy, po rohu pálil z vápna tvrdě a těsně nad.

Už jasně lepší domácí mohli skórovat v 73. minutě. Kulič si pohrál s Niklem a zpětnou přihrávkou našel Chramostu, který ztroskotal na vynikajícím Sňozíkovi. Hosté už další šanci domácím nepovolili a sami tak spustili na Středočechy ledovou sprchu v poslední minutě. Vorel nahnal při své rozehrávce spoluhráče dopředu, sám ale rozehrál špatně a Štohanzl z poloviny hřiště trefil odkrytou branku.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - SK Kladno 1:0

29.08.2009 20:00

Góly: 89. Tomáš Strnad (vl.)

Z poloviny zaplněný plzeňský stadion se dlouho musel strachovat i o remízu, v naprostém závěru se ale trefil do vlastní sítě Strnad a zajistil tak Plzni letošní první domácí vítězství. Kladno svou mizérii protáhlo na pět proher v řadě.

Plzeňští se nejdříve museli vypořádat s překvapivou aktivitou Kladna. Na gólové šance si tak diváci museli dlouho počkat. První zajímavější přišla po pětadvaceti minutách z kopačky kapitána Horvátha, který zatočil míč z rohu do branky a Pavlík jen taktak vytáhl míč nad břevno. Druhá šance poločasu přišla sedm minut před jeho koncem, kdy Horváth vyslal svým pasem Střihavku, který si sice poradil s brankářem, v těžkém úhlu ale nedokázal dopravit míč za brankovou čáru.

Ve druhé půli mohl přijít trest za bezmyšlenkovité útoky domácích. Nekoncentrovanou obranu přelstil Holub s Klinkou, který se dostal sám před Daňka. Ten ale bravurním zákrokem podržel své spoluhráče. Jinak se hrálo prakticky stále před brankou hostů, přesto první šance Plzně v druhé půli přišla až v 70. minutě, kdy tísněný Petržela v pádu přestřelil z malého vápna Pavlíkovu branku.

Chvíli poté nechal svou hlavičkou vyniknout brankáře Horváth. Pavlík míč zachytil na brankové čáře. I nadále dělal hostující gólman vše, aby udržel čisté konto. Hájovského pohotovou střelu z malého vápna vyrazil, dorážku Petržely pak pokryli obránci. Ale i Kladno toužilo po vítězství, Zoubele svou hlavičku nasměroval jen těsně nad břevno.

Po třech minutách na hřišti se mohl proti svému bývalému týmu prosadit Tatanašvili, ale Daněk bojácným pádem pod nohy kladenského útočníka opět uchránil před pohromou. Nakonec tak přeci jen přišel gól do sítě Kladna. Ten zajistil nešťastník Strnad, který si po přímém kopu Horvátha hlavičkou usměrnil míč do vlastní brány.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - 1. FK Příbram 0:0

30.08.2009 17:00

Góly: -

Příbram dokázala v domácím prostředí obrat o body vedoucí Jablonec. Ten totiž v dnešním zápase příliš fotbalové kvality nenabídl. Severočeši tak mohou přijít o vedoucí postavení v tabulce. Pro hosty naopak znamená zisk bodu podpoření pozice ve středu tabulky.

Jak se dalo očekávat, byl to právě domácí tým a lídr tabulky v jednom, kdo od úvodních minut řídil vývoj zápasu. Aktivní domácí se snažili podnikat jeden útok za druhým a obrana Středočechů s nimi měla mnohdy velké problémy.

Především po křídelních prostorech se dostávali Severočeši do nadějných příležitostí. Rychlonohý Haurdić od prvních minut proháněl své protivníky a byl to právě on, kdo stál na začátku první vážnější akce, neboť po jeho rozehrávce se míč dostal k Lafatovi, který však v nadějné pozici vystřelil mimo Krbečkovu svatyni.

I v další příležitosti měl hlavní roli příbramský brankář a jablonecký záložník. Prvně jmenovaný totiž zaváhal při odkopu, když si míč příliš překopnul a jen díky velkému štěstí ho dokázal "dostat od nohy" dříve, než se na něj vyřítil domácí expres.

Následná pasáž, zábavná asi tak, jako volební kampaně, nenabídla příliš zajímavých momentů, a tak se do šance musel po půlhodině hry dostat Huňa, jehož střelu z malého vápna Špit bravurně vyrazil mimo tři tyče.

A o chvíli později mohlo být pro domácí hůř! Pavlík se nechal na půlce připravit o míč Rodrigezem, ten ho předal Šmejkalovi jehož rána skončila na břevně. V tu chvíli stáli nad jabloneckými všichni svatí, jejichž ochrana působila i při další šanci Huni, který stál v podstatě sám před Špitem, ovšem jeho střela šla mimo branku.

Severočeši popadli dech až v samotném závěru prvního dějství, když rychlík Haurdić vyzval k hlavičce Lafatu, jehož pokus řádně protáhl Krbečka a zároveň v podstatě udělal tečku za první půlí.

Do toho druhého pak vlétl Jablonec jako utržený ze řetězu, aktivně napadal a v podstatě nedovolil hostům přechod přes půlící čáru. Avšak tato územní převaha a pomyslný tlak bylo vše, co si dokázali svěřenci trenéra Komňackého připravit. Jejich akce totiž po většinou končily před finální přihrávkou či nepřesným centrem do šestnáctky.

Příbram měla plné nohy práce, aby se ubránila soupeřovu tlaku, a tak se k útokům, ze kterých v první půli několikrát zahrozila, téměř nedostala. Výjimkou byly občasné centry či střely, jejichž kvalita však ohrožovala vše možné, jen ne branku soupeře.

V následných minutách byla k vidění nuda, která by se dala krájet. Ani jeden z týmů rozhodně nepředváděl fotbalové galapředstavení a i šance si hráči obou týmů schovali na příště.

Pozdvižení tak vyvolal jen gól z ofsajdu v podání příbramského Huni či Valentova rána z hranice šestnáctky, která šla jen těsně nad. To však bylo vše, co nabídli aktéři tohoto utkání zhruba čtyřem tisícovkám diváků.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - Slovan Liberec 2:1

30.08.2009 17:00

Góly: 23. Marek Kincl, 50. David Zoubek - 18. Jan Blažek

Střížkov dokázal otočit vývoj utkání se silným Libercem, a tak si konečně připsal tři body. Jako bonus si pak odnesl absolutně zbytečnou červenou kartu pro útočníka Kincla. Severočeši tak po pohárovém kolapsu propadli i v dalším zápase a je otázkou, co nastane v následujících týdnech.

Když v sedmnácté minutě vstřelil Blažek gól do sítě Střížkovských, vypadalo to, že o osudu zápasu je rozhodnuto. Parta kolem útočníka Kincla však nedala svou "kůži" nijak levno, neboť to byl právě tento útočník domácích, kdo o šest minut později vyrovnal na 1:1 a zaznamenal tak teprve třetí letošní gól pražského týmu.

Jak ale první poločas vypadal? Územní převahu či větší počet šancí měli na svých kopačkách hosté, kteří posilněni či oslabeni o čtvrteční noční můru, chtěli dát zapomenout na evropský kolaps a hned od úvodních minut se hrnuli do útoku.

Přibližme si gólové trefy obou týmů. Nejprve se na straně libereckých dostal k míči Liška, který nahrál osamoceném Blažkovi, pro kterého už nebyl problém obehrát posledního protihráče před sebou, jehož dres se honosil jmenovkou Beláň.

Na druhé straně se pro změnu zaskvěl Kincl, který dokázal po "brazilsku" vstřelit gól z malého vápna patičkou.

Následné šance na obou stranách byly buď nepřesně vyřešené či zakončené do míst, kde stáli pozorní brankáři, a tak za zmínku stojí pouze nadějný útok libereckých, kteří ve třech postupovali na jediného obránce soupeře, kterého se asi zželelo Papouškovi, jehož přihrávka měla tak špatné parametry, že jí dokázal brankář Beláň polapit.

V úvodu druhého poločasu se strhla malá "bouře" příležitostí. V té první se ocitl Blažek, který však trefil pouze tyč. A jak už to tak bývá, pravidlo "Nedáš - dostaneš", opět zaučinkovalo. Hned vzápětí totiž vyrobil Vulin vyrobil hrubici nebývalých rozměrů, když přihrál na centimetr přesně domácímu Zoubkovi, pro kterého nebyl problém z první překonat Hauzra - 2:1.

Hostům následně málem zatrnulo znovu. Hauzr totiž nestačil vyběhnout včas pro míč, ke kterému se dostal domácí Dobeš, jehož oblouček jen těsně minul libereckou branku.

Za poznamenání následně stojí až jedenadevadesátá minuta, kdy Kincl po právu dostal za absolutní "nesportovinu", totiž úmyslné odkopnutí míče, druhou žlutou kartu, a tak se po zásluze poroučel do kabin.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Baník Ostrava 1:2

30.08.2009 17:00

Góly: 22. Tomáš Stráský - 84. Tomáš Mičola, 89. Mario Lička

Krutý závěr museli zhlédnout jihočeští fanoušci na vlastním stadionu. Ještě osm minut před koncem totiž zůstávaly všechny body doma, nakonec však Baník nenechal soupeři ani jeden. Domácí tak potvrdili krizi, hosté naopak po dvou zápasech konečně vyhráli.

Úvod zápasu bohužel diváky nepřekvapil, když oba týmy hrály opatrně a čekaly na chybu soupeře. Po deseti minutách se ale do velké šance dostal Zeher, který dostal míč od Mičoly a z hloubi šestnáctky rozezvučel tyč. Na druhé straně byla produktivita lepší. Po přímém kopu Benáta si totiž na hlavičku naskočil Stráský a otevřel skóre. Rychlá rozehrávka hostů pak Jihočechy zaskočila, vrátit se ale stačili.

Po půlhodině hry mohl Stráský dokonce pojistit vedení, ale z hranice vápna trefil pouze tyč a jeho dorážku už pokryl brankář Baránek. Stejný hráč se pak chtěl odvděčit Meszárošovi, když mu na malé vápno poslal dobrou přihrávku, ale budějovický hráč špatně došlápl a na míč před odkrytou brankou nedosáhl.

Baník se rozhodně nechtěl vzdát, přesto si další příležitost vytvořil až minutu před koncem první půle, kdy dobře hrající Mičola přihrál Varadimu, kterého reflexivně vychytal Kučera. Do šaten se tak šlo za překvapivého vedení domácích.

První čtvrthodinka druhé půle překvapivě patřila vedoucím Budějovicím. Dvě největší šance připravil Benát. Nejprve vybídl ke střele Stráského, který prudkou ranou těsně minul a jen pár minut poté se obdobně ozval i Meszároš. Další průběh byl opředen chaosem a nepřesnými přihrávkami, nebezpečných akcí se tak divákům nedostávalo.

Závěr přinesl očekávatelný tlak Ostravy, který nejprve přinesl Strnadův gól z ofsajdu, o minutu později již však naprosto regulérní. Mičola se díky své dravosti dostal ke střele ve vápně i přes tísnění hned dvojice obránců a překonal i brankáře Kučeru. Jen čtyři minuty poté přišel roh pro hosty, na který si naběhl Lička, a ten střelou bez přípravy mířil přesně k tyči. Baník otočil!

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Sparta Praha 1:1

31.08.2009 17:30

Góly: 73. Michal Ordoš - 24. Roman Hubník

Po sparťanské první půli přišlo ve druhém poločase velké zlepšení domácích, které nakonec znamenalo vyrovnávací trefu. Olomouc tak už popáté za sebou nedokázala v lize zvítězit, Sparta naopak po dvou utkáních ztratila.

Úvodu zápas dominovala Sparta, která jasně ukazovala, že si jde pro všechny tři body. Olomouckou obranu přehrávala jak postupným útokem, tak především brejkovými pasy. Kadlec ale ani nevystřelil, Wilfried střílel nepřesně a Vackův pokus byl zblokován. Dvacetiletý útočník z Pobřeží Slonoviny o sobě dával znát i po centrech do vápna, kde ho trestuhodně nechávali domácí bez dozoru. Jenže poprvé hlavičkoval nad branku, podruhé v dobré pozici netrefil levačkou balon podle svých představ.

Gól tak Pražané vsítili až po prvním náznaku šance Sigmy, kdy Šultesovu střelu ze třinácti metrů zablokoval obětavý Řepka. Poté se na druhé straně připravil k přímému kopu Zeman, svým centrem našel na zadní tyči Hubníka a ten přesně mířenou hlavičkou rozvlnil síť Drobiszovy branky. Olomouc mohla dokonale kontrovat, když o pouhé dvě minuty později vykopl domácí brankář až k soupeřovu vápnu a Petr bez přípravy střílel ke vzdálenější tyči. Brilantním zákrokem se zaskvěl Blažek, který vyrazil míč do bezpečí.

Druhá část první půle byla o poznání chudší o fotbalové akce. Pozdvižení tak vyvolal pouze olomoucký provokatér, který přes hřiště přišel ukázat příznivcům Sparty, co si o nich myslí. V naprostém závěru poločasu přišly ještě dvě solidní střely z dálky. Nejprve Kaščák málem nachytal Blažka, který nikterak nebezpečný míč podcenil a musel si oddychnout, když minul jen o decimetry jeho levou tyč. Poté z přímého kopu zkoušel zakončovat z úctyhodné dálky Rossi, ale branku přestřelil.

Opravdové minimum chybělo, aby Sigma na konci první minuty po změně stran vyrovnala hlavičkou Dreksy do míst, kam padl úvodní gól Sparty. To jen předznamenalo snahu domácích vyrovnat, dlouho se však přes své centry nedokázali dostat do vyloženější pozice. Sparta navíc takticky kouskovala hru, kvůli čemuž připadla v nemilost fanoušků i hráčů. Časté a dlouhé polehávání doprovázené zrychleným "zmrtvýchvstání" rozhodně nevypadalo moc férově.

Prakticky zničehonic tak Sigma vyrovnala sedmnáct minut před koncem. Kovba vcelku nepochopitelně propustil přihrávku k Ordošovi, který napřáhl z dvaceti metrů a Blažek se natahoval proti přízemní střele marně. Brzy mohlo být s Pražany ještě hůře, i bez teče Ordoše měl Blažek velké potíže s centrem Rossiho.

Jak už to v podobných zápasech bývá, plály v závěrečných minutách emoce na vysokém stupni, zbytečné fauly s jediným účelem tak nebyly ojedinělé. To na další šanci si diváci museli počkat o poznání déle, když si šest minut před koncem naběhl na přední tyč při rohu Zemana Wilfried a hlavičkou jen těsně minul vzdálenější tyč.

K dobru všech se už tak vyhrocená situace na hřišti ještě více neprohloubila a závěr proběhl v klidu. Sigma si náznaky svých šancí zhatila sama finálními přihrávkami, v obraně si pak počínala o mnoho lépe než v úvodu utkání a udržela tak spravedlivý bod.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - FK Teplice 2:3

31.08.2009 19:30

Góly: 27. Tomáš Došek, 90. Michael Rabušic - 38. Samir Merzić, 63. Aidin Mahmutovič, 89. Jakub Mareš

Brno opouští čtyřlístek týmů bez prohry, když přes vydařený úvod přišlo ve druhé půli o všechny body. Teplice stupňujícím se výkonem daly zapomenout na neúspěch v Evropě a z horké brněnské půdy vezou již letošní druhé vítězství na hřišti soupeře.

Moravané mohli začít výtečně, když již ve druhé minutě Doškova hlavička rozezvučela tyč a následná dorážka Rabušice byla zablokována obránci. To naznačilo další průběh hry, kdy Brno převzalo jasnou iniciativu a hnalo se za gólem. K tomu měl blízko po dvaceti minutách Lira, když po rohu svou hlavičkou nechal vyniknout Grigara, který se po dalším rohu koukal na pokus Dvorníka, který proletěl nad jeho břevnem.

Své kvality musel předvést i Bureš, který podržel své spoluhráče po brejku zakončovaném Mahmutovičem přízemní prudkou střelou. Minutu poté už šli do vedení hráči Brna. Došek z nevýhodné pozice napřáhl k bližší tyči, kam šel i brankář Grigar, který tak už nemohl zabránit teči ke druhé tyči.

To probudilo Severočechy a za zvýšenou aktivitu byli ještě do poločasu odměněni. Vidličkův pokus Bureš vyrazil pouze k Merzičovi, který prudkou střelou pod břevno vyrovnal. Do šaten tak šli hráči za nerozhodného stavu.

Ve druhé půli začali aktivněji hosté, na dlouho poslední šancí však byl Vondráškův pokus, který vyrážel Bureš na roh, ze kterého ještě nebezpečně pálil Vidlička. V 63. minutě si pak Dvorník dovolil jako poslední obránce nepřesnou přihrávku, ze které těžil Mahmutovič a přesnou ranou k tyči dokonal zasloužený obrat.

Jedenáct minut před koncem vypracoval Šural dobrou příležitost pro Marečka, který bez přípravy donutil Grigara k dobrému zákroku. Z následného rohu ještě pálil nepřesně Dalmo. V naprostém závěru přišly ještě dva gólové momenty na obou stranách.

Minutu před koncem řádné hrací doby využili hosté volného prostoru na pravé straně, kde zavezl až před branku míč Vondrášek, přihrál Marešovi a ten po osmi minutách pobytu na hřišti pojistil Teplicím vedení. Ve druhé minutě nastavení ještě sice vykřesal jiskřičku naděje Rabušic, který dorazil Grigarem chycenou střelu Doška, přesto se již Brno nedostalo k vyrovnání.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - 1. FC Slovácko 3:0

31.08.2009 19:30

Góly: 45. Zdeněk Šenkeřík, 47. Ondřej Čelůstka, 85. Lukáš Kubáň (vl.)

Slovácko se nevypořádalo s absencí obou klíčových útočníků, a tak si pražská Slavia došla pro pohodlné tři body. Dva rozhodující góly sice přišly v odlišných poločasech, přesto je dělily necelé dvě minuty.

Slovácko od prvních minut bránilo aktivně a Slavia dlouho nevěděla, jak se má dostat do gólové pozice. První dvě zajímavé střely tak přišly až po čtvrthodině hry. Nejprve po příhře Milana Černého pálil z dálky nad branku Belaid, chvíli poté Volešák zaměstnal Kubáska z přímého kopu z dvaceti metrů.

Slavia stále více přehrávala nováčka, výsledkově to mohl stvrdit Jaroslav Černý, ale zpoza vápna mířil nepřesně. Brzy poté musel být stejně jako chvíli před ním hostující Chmelíček střídán kvůli zdravotním problémům. Čtyři minuty před koncem poločasu mohl všechny zaskočit Ondřejka, ale z dobré pozice mířil hodně nepřesně.

Slávisté si gól přeci jen v první půli vybojovali. Ve třetí minutě nastavení se ani jim nechtělo už tolik do útoku a z hlediště se ozýval hlasitý pískot. Ten se změnil v radostné burácení poté, co centr Belaida na malé vápno lehce tečoval hlavičkou Šenkeřík a Kubásek musel vytahovat míč z vlastní sítě.

Stejně jak první poločas skončil, tak ten druhý začal. Hned ve druhé minutě vznikl chaos po rohu domácích, který obránce zbytečně před vlastním brankářem uklidil na další roh. Po dalším závaru se ke střele dostal Čelůstka, který díky stínícímu hráči propálil Kubáska. Míč pak putoval za dohledu Vlčka až ke druhé tyčce, kde se konečně dostal za brankovou čáru.

Poté se druhá půle pro diváky až nešťastně moc uklidnila. Vynikla tak například hlavička Vomáčky přímo do náruče Kubáska nebo podcenění Cléberova centru, který si Vaniak málem srazil do branky. Až pět minut před koncem přišel centr Vasiljeviče z brankové čáry, v těžkém souboji se pak hlavičkou prosadil Hloušek, který mířil do protipohybu Kubáska a potřetí rozvlnil síť. Slavia tak doma přejela jinak neoblíbeného soupeře, navíc teprve jako druhý tým udržel proti nováčkovi čisté konto.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Jablonec64209:514
2.FK Teplice633012:612
3.Slavia Praha63219:511
4.1. FC Brno63217:411
5.Baník Ostrava63217:511
6.FK Mladá Boleslav631210:510
7.Sparta Praha62405:210
8.Viktoria Plzeň63129:810
9.1. FK Příbram62226:68
10.Slovan Liberec62139:107
11.Sigma Olomouc61325:66
12.Bohemians 190561322:36
13.1. FC Slovácko62048:106
14.České Budějovice61144:104
15.Bohemians Praha61054:133
16.SK Kladno60153:111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (383)

Přidat komentář
smazaný uživatel

krásný 3 body pro Klokany..

(zápas sem neviděl a neříkám že jsou zasloužený - pro rejpaly :)

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
RickNash

moc nejsou, ale zas tak desivej beton to nebyl a gol tam spad, tak co...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci klokanů by se měli zálevat do betonu

Reagovat
-Kopy-

Vorel, prostě ty šance co nedáme, i trochu smůly - Kulič, prostě děs.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší bylo jak nakopl tu tyčku..

Reagovat
smazaný uživatel

Štohanzl

Reagovat
$dolar$

Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle se nám povedlo já myslel že se poseru když to tam padlo

Reagovat
RickNash

zejo...

Reagovat
smazaný uživatel

když jsem viděl jak si vorel vykračuje k bráně a štohazl čumí na to bránu tak mi to bylo jasny

Reagovat
sosna

Uff,měl sem na tiketu že jen jeden tým dá branku.Štohanzl A Bolka doma ztratila body, takže pohoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl výsměch fotbalového Boha,nebojím se říct souboj asi tak Rusko-Lucembursko,prostě to co Snozík chytil neskutečné a korunoval to Vorel,to byla obrovská minela,lepší bod než prohra to si má uvědomit,ani se nebudu divit když další kolo bude chytat Šeda,tohle BOLKU hrozně sráří rok od roku a je to škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Very nice Bohemians

Reagovat
smazaný uživatel

Vorel to projel...

Reagovat
RickNash

jako fanda Bohemky mam z tohoto vysledku (no ne z vysledku ale ze 3 bodu...) obrovskou radost, ackoli spravedlivejsi by byla delba bodu a kdovi jestli vubec to... Ale když má Sňóza repre formu (pustil jenom jeden gol a dost jich zachranil, Stohanzl zas umi davat goly (zatim jediny v Bohemce) a Vorel dela kiksy, tak co...

jo a Střížkov zajebanej je (jako vždycky...)

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha lol Mlada Boleslav .Ale pekne to tam padlo

Reagovat
smazaný uživatel

To je u Vorla normálka, proto jsme si ho nenechali ani jako dvojku.

Reagovat
centos

btw Střížkov už má ultras http://ultrasfkb.webnode.cz/

doporučuji sekci chorály

Reagovat
RickNash

jo to je fakt síla!!! znam to uz par dni... rozesmiva me to a taky strasne nastvava. kurna ja se tesim na 10. kolo. my jim zvednem navstevu....

Reagovat
cubinho

Tak to je moc... super jsou taky chorea a ultras

Reagovat
sosna

Ty krávo, tak to je fakt moc Ty chorály

Reagovat
smazaný uživatel

to spis vypada jak kdyby si naky blbec ktery se totalni nudi delal prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to tak přišlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá je taky návštěvní kniha... "Myslim, že vám u té ankety chybí desetinné čárky...Jinak, kolik má ten váš Hydrant, nebo jak se jmenuje ten obránce, vyražených zubů??? Nech mě hádat, ani jeden, pač, kdyby něco vyraženého měl, tak asi neodehraje 58 minut, ne???"

Reagovat
smazaný uživatel

OLEOLEOLEOLO OLEOLEOLEELO ZUBE A MARO POJD NAM STACI JEDEN BOD ZNOVA DOKOLA

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, a ty šály...

Reagovat
RickNash

jojo SMRT 1905 je moc pěkná... na to, že je evidentně vytvorena v Malovani

Reagovat
smazaný uživatel

V neděli 30. srpna čeká naše mužstvo další utkání letošního ročníku Gambrinus ligy. V 17. hodin nastoupí na Strahově proti Slovanu Liberec a stejně jako při předcházejících zápasech, tak i tentokrát je vstup na zápas volný. A pro fanoušky bude navíc znovu připraven autobus mužstva na Knížecí v 16. hodin, aby je odvezl na strahovský stadion.

// Tak mě napadá, jestli nebudou při té spanilé cestě přes Prahu mávat těmi šálami...

Reagovat
irik

To je nějaký vtip?

Reagovat
Dubov

to je moc

Reagovat
georgeo

a ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

tak po tý porážče děkuji za takový rozveselení

Reagovat
smazaný uživatel

Ultras To abych tam se Spartou ani nechodil, mohlo by to být o hubu.

Reagovat
M11

ty voe.. tak to je moc.. prosim at spadnou a uz se nevraci

Reagovat
smazaný uživatel

5.MY SME BOHEMKA VY NEJSTE NIC

Reagovat
smazaný uživatel

chorály jsou nejvíc: a když Bohemka prohraje, tak se nic neděje

Reagovat
Logan

9.ZNAM JEDNU BOHEMKU ZNAM JA PRAZSKEJ KLUB NEJLEPSI Z KLUBU CO JA ZNAM HRAJE TAM BORECEK JEHO JMENO ZOUBECEK NE KAZDY VY CO Z MICEM UDELA HRAJE TAM BORECEK JEHO JMENO ZOUBECEK NE KAZDY VI CO S MICEM UDELA

Rozsekavka ... nejdriv "VY" a pak najednou "VI"

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste co Z micem

Reagovat
smazaný uživatel

a anketa je taky velice zajímavá

Reagovat
božský John

No tak dneska samá haluz...

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelny zavery...ty bohemce jeste ted nemuzu uverit

Reagovat
smazaný uživatel

Horváthe, Horváthe

Reagovat
smazaný uživatel

tak a Bohemka za tu půlku už nevyleze ani když dá gól

jinak gól asi musel bejt pěknej...

Reagovat
smazaný uživatel

To byl a uz neco podobnyho zas dlouho neuvidis

Reagovat
Radar

Omg tyč

Reagovat
smazaný uživatel

sem videl na videu tu ,,dvojtyc,, a dobra haluz teda

Reagovat
Slejdy

ten liberec mega trapas tento tyden

Reagovat
centos

Ty krávo, tak to byla strašná haluz.

Baník má příšerný kádr. Jsem furt volal po tom, abychom střídali, ale pak jsem si uvědomil, že není koho.. UF

Reagovat
Radar

Teď by nám mělo stoupnout sebevědimí, už nematuji kdy jsme vyhráli zápas ve kterém jsme inkasovali první

Reagovat
Shevchenko

A ještě k tomu venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeme vám střelit mladýho Jarolíma, Abrahama, Toleskiho, Cissého, Dense a Šikliče. Pět slušnejch dorostenců a jsme si kvit.

Reagovat
smazaný uživatel

BANÍČEK !!!

Reagovat
Shevchenko

Díky bohu.

Reagovat
smazaný uživatel

BANÍK .....taková haluz

Reagovat
smazaný uživatel

příbram škoda měla vyhrát jinak střížkov

Reagovat
Radar

A libe a libe, OSTUDA ! ! !

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně ten liberec je na cestě do pekla

Reagovat
Kepy_FCB

Bude to jen chvlkové

Reagovat
smazaný uživatel

No já sem ten tým měl do toho průseru celkem v oblibě tak teda snad. Chybět jim to ale na konci ligy bude

Reagovat
smazaný uživatel

STŘÍŽKOVŠTÍ ULTRAS DOTLAČILI SVŮJ MILOVANÝ KLUB K PRVNÍM BODŮM !!!

Reagovat
Radar

přímo fanatická atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Baník kdyby měl střelce tak jede na titul Naopak betonians 2009 ti by potřebovali ještě pět obránců aby pustili jednoho útočníka do hry

Reagovat
Kepy_FCB

Souhlas ale v obraně by nesměl hrát Neuwirth.

Reagovat
Marv

750 divaku proboha kdo tam chodi?

Reagovat
centos

V tomhle případě asi fanoušci soupeře plus pár desítek započítaných prázdných sedaček.

Reagovat
smazaný uživatel

a to ještě novináři, kameramani, vrátný, uklízečka a nástěnkář

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě ti, kteří přinesou dechové nástroje a hned odejdou

Reagovat
Kepy_FCB

Normální lidi ne kromě fandů soupeřů

Reagovat
RickNash

a i to těžko... Vejkal

Reagovat
smazaný uživatel

vstup je zadarmo, tak někdo chodí víckrát a někdo jde jenom na pivo

Reagovat
Radar

Čolův gól

Reagovat
smazaný uživatel

Banik krása tak se otačí zapas na konci jazdááá

Reagovat
smazaný uživatel

Když je tak kdysi otáčela Sparta, tak si pamatuju jak všichni nadávali, jací jsme haluzáci a zkorumpovanci.

Reagovat
smazaný uživatel

no vy jste pořád haluzáci a zkorumpovanci.

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

typickej chachar

Reagovat
Radar

Však to ber s humorem pepíku

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo

Reagovat
smazaný uživatel

nemužeš to vzít nebo je na tom něco pravda....

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom pravdy? Kdysi uplácel každej druhej a Spartě se nic neprokázalo, takže to jako fakta brát nemůžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

volal pelta... co chtěl? nic...

Reagovat
božský John

Tak pánové, dneska ten fotbal stál za hofno...oni buď simulovali nebo byli v offsidu a s náma to o moc lepší nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej přivedete Jarolíma. Přeji pevné nervy, ten kluk je neuvěřitelně línej na krok. stačí na něj trochu přitlačit a je nulovej.

Reagovat
božský John

Je fakt,že už drahně let to taháme po křídlech a pořádnej podhroťák tu nebyl snad nikdy(středovej,možná snad občas Klapka)....ale tohohle zmetka nechci..

Reagovat
smazaný uživatel

Po křídlech je v naší lize jedinej způsob jak se dostat nahoru, střed ubetonuje každej. Jen škoda, že nikdo není schopen pochopit pravidlo běž - nahraj - běž.

Reagovat
božský John

Jo to dneska nikdo moc nechápas..jedině Anes..

Reagovat
smazaný uživatel

Marek Jarolím do Jablonce? Ještě nedávno jste si ho nemohli vynachválit...Žeby strýček KJ ztratil nervy?

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem zase cet ze do Teplic...

Reagovat
smazaný uživatel

$trike.Lampard - moc neprovokuj s Jarolímem... Jediný kdy sem za něj byl rád byly zápasy s Plzní a Ostravou na jařa. Přitom on by mohl být skvělej, techniku, přehled, přihrávku i střelu má. Bohužel je docela pomalej, resp. spíš hodně línej, nebojuje a hrou do těla ho lze snadno vymazat ze hřiště. Na ligu stačí bohatě, ale to je asi tak vše.

Me2idek - Teplice ho chtějí taky (nebo místo něj Volešáka, kterýho bych jim klidně taky dal, konečně by mohl hrát Belaid uprostřed), ale jedna věc je chtít a druhá moci. A finančně je na tom Jablonec asi líp, přinejhorším se smázne kus z přestupu Hlouška. Byť ono to asi stejně dopadne jen jako hostování.

Reagovat
sosna

Haluzáci jsou jednoznačně z Ostravy. Za to předvádí 3.místo ? Pche...

Liberec jede Jen tak dál hoši....

A Jabko mi zprasilo tiket, vy jste si to u mě posrali dneska, už abyste byli někde ve středu tabulky.

Reagovat
Radar

:lol::

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Když oni v 9 brání a brání dobře a my prd bvymyslíme....navíc tam Franta pošle jako žolíka Valentu,tak se pak nediv

Reagovat
smazaný uživatel

sosna ty jseš tragéd nejsi náhodu z Prahy.....

Reagovat
sosna

Tak od Prahy jsem hodně daleko, ale ty budeš určitě z Ostravy co?

Reagovat
smazaný uživatel

no já se jen ptal,ale ja taky nejsem z OVY

Reagovat
sosna

Ale Baníku fandíš ? Jinak nevím proč bych byl tragéd, když říkám pravdu.

Reagovat
Radar

Tragéd jsi protože to píšeš jak kdyby baník měl na tom 3 místě vydržet celou sezonu Ale jako nic ve zlém, je teprve začátek ligy a je brzo na to hodnotit kdo si danou příčku zaslouží

Reagovat
centos

Navíc není ani dohrané kolo..

Reagovat
Radar

Tak tak, po třetím kole by jsme měli být 5 nebo 6 ted nevim

Reagovat
sosna

Tak to doufám nevydrží Myslel jsem samozřejmě průběžné třetí místo. jsou za ním lépe hrající týmy, ale to je o štěstí a to je vrtkavé.

Reagovat
smazaný uživatel

no přiští kolo by jsme měli mít o5 3body jelikož Střižkov by jsme měli pozazit tak uvidíme kam se posunem potom.

Reagovat
smazaný uživatel

co by za to dala vetsina ligy kdyby hrali tak jak banik.... dnes to sice moc na krasu nebylo ale zase za tim vitezstvim sli do posledni minuty takze kdyz rikas ze si banik nezaslouzi 3. misto tak se trochu mylis chytraku

Reagovat
božský John

Tak Budějice hrály prej dobře a minimálně remízku si zasloužily..

Reagovat
centos

To spíš Baník hrál hrozně.

Reagovat
božský John

Áha...no v Jablonci to jiný nebylo..my hráli prd a oni ještě větší..opravdu,když nic nevymyslíš a soupeř v 8-9 brání, tak to je fotbal na dvě věci..

Reagovat
smazaný uživatel

a zitra pekne do zbrojovackyho kotle poradne zafandit

Reagovat
smazaný uživatel

Říct nějakému Němci, že na náš prvoligový tým přišlo 750 fandů, asi by se dobře pobavil.

Reagovat
smazaný uživatel

to rict komukoli,by se pobavil,jen my tu muzeme ejn brecet

Reagovat
smazaný uživatel

*jen

Reagovat
smazaný uživatel

on by se divil jakýmukoli číslu na našich stadionech... 65% nebo 55% z celkové kapacity stadionu na Evropskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro ty kdo jdou zitra na Sigma - Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

101. pro ty kdo jdou zitra na Brno-Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že pro příště se naučíš počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nedělej chutě" já chci taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se :)

Reagovat
smazaný uživatel

Máš v sobě vůbec ještě trochu sparťanství? Zítra to bude chudý na góly si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle přeju sigmě, musíme se zvednout. Jdu do kotle Sigmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, vy se musíte dostat do formy, my teď myslím jsme. Bude to vyrovnaný. Sparťanů tam bude hafo, nevím jak to vidí Hanáci a kolik vás zítra příjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím pry prodáno 3000 listku, včera sem to slyšel. Pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň 8 by dojít mohlo no.

Reagovat
smazaný uživatel

6...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze by to mohl byt zajimavy zapas, doufam ze to stihnu, rad bych se na nej podival....

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Svěcený po kolapsu s Bohemians: Klub už mě nenaplňuje, vracím se na ČT!

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by!! Petře vyslyš toto přání a vratˇ se.

Reagovat
Radar

Pojď dělat mluvčího do Baníku, Bruzl je na to moc velký.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Radar

No jo jaképak Čt

Reagovat
Shevchenko

Pěkně.

Reagovat
Hiko

Jablonec - Příbram z pohledu hosta - jsou i horší zápasy, domácí vlétli do obou poločasů, my měli zhruba dvacet minut z první půle převahu, tři šance. Ve druhé půli jsme se dostávali k brejkům sporadicky, přesto vstřelili branku, bohužel ofsajd. Radši bych bral 2:2, ale co naplat. Prostředí jabloneckého stánku příjemné až na ten zasíťovaný a zamřížovaný sektor, ale vím, že tam příjíždějí mnohem větší individua než jsme my, tak chápu. Nelíbilo se mi skandování jabloneckých fandů na naši adresu (Příbram za*ebaná je několikrát), to samé na adresu libereckých (do toho mi ovšem nic moc není) a nejvíc jsem byl zhnusen rasistickým huhuhu na Rodrigueze . I přesto Jablonci přeju úspěchy, má sympatický tým se sympatickým koučem. Ovšem hlavně 1.FK dotoho

Reagovat
centos

Předevčírem jsem slyšel krátké hučení i z kotle Bohemky. Někdo holt tu inteligenci nemá, no :)

Reagovat
božský John

Tak Tys byl jeden z tech 20 co tam byli? Tak to Ti chválim,takovou dálku, to se cení

Fotbal stál za houby,to asi uznáme oba. My jsme hráli a vy jste měli šance,asi tak bych to charakterizoval....jinak to huhuhu si nevybavuju , řvali to na něj často?

Jinak nejvíc mě štval ten váš fanoušek co byl na béčku a skandoval Příbram a mával tam šálou..to ať si dělá v sektoru pro hosty....

Reagovat
Radar

Tak mu jednu vpálím a je klid, ne ?

Reagovat
božský John

To se nedělá...ale frajer mu apsoň zahodil šálu

Reagovat
Radar

Však jsem to nemyslel vážně

Reagovat
Hiko

Ad rasismus - díkybohu se objevil jen jednou, asi si ještě dokážete v kotli udělat pořádek . Co se týče toho příznivce PB na béčku, nikdo z nás ho nezná (zase tolik nás není, abychom nevěděli, kdo jezdí i ven), nevím, proč k nám nešel. Ale nevidím nic špatného na tom, že někdo nechce do těch klecí, minule u nás taky byli fans Sigmy na hlavní tribuně, se šálami i vlajkami, občas povzbuzovali, a nikomu to moc nevadilo.

Reagovat
božský John

Tak lidem vadilo, že když se nám nedařilo,všichni byli naštvaný tak on začal řvát Příbram,Příbram..tak si asi dokážeš představit,co to s lidma provede,když jejich hrajou blbě a ještě se jim timhle někdo "vysmívá"...jinak ty klece musej bejt,protože přijedou Brňáci,Baníkovci,Slávisti a je vždycky bordel, vytrhaný sedačky atd...a kdyby se to dostalo k ost. lidem...

Reagovat
soukup

vždycky ne, co já vím, tak my sme u vás udělali bordel jen jednou

Reagovat
božský John

Vloni..bůh ví jak to bude letos...možná jste ho udělali jendou ale zato pořádnej..

Reagovat
Radar

Baníkovci někdy udělali v JBC bordel ? Já pamatuju jen brnáky a to je dva roky zpátky .

Reagovat
božský John

Vždycky dělaj bordel, nemusí to bejt jenom na stadioně...letos to bylo na stadionu cajk,ale pár vytrhanejch sedaček dycinky bylo..

Reagovat
Radar

Minulý rok se taky nic nedělo, kdyby něco bylo tak už je apokaliptická reportáž na nově, maximálně lepíme na sedačky vlepky

Reagovat
božský John

Co já pamatuju,tak vloni něco rozbitýho bylo..ale jestli 4-5...

Reagovat
smazaný uživatel

Odvážný fanoušek

Reagovat
centos

dobrý blázen :)

Reagovat
smazaný uživatel

jj to máš pravdu, sem zvědav co za to dostane

Reagovat
centos

No každopádně udělat to sparťan ze sektorů hostí, budou všude všichni psát, jaká to jsou prasata..

Reagovat
smazaný uživatel

To samé sem si říkal když sem to viděl. jak tma běží

Reagovat
centos

Že jsou Olomoučáci prasata?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale tak tohle nebylo o prasactvi, spíš hrozně opilej člověk, co se nechal vyhecovat a pohrozil přes plot Sparťanům. A co za to bude mít? Měl za to nakaldačku vedle stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Správně. Je třeba doma uklízet a nečumět k sousedovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to ne. ale to že kdyby to udělal Spaťan tak všichni na ně nadávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená remíza pro oba celky. Sparta byla lepší první poločas ale sigma si za druhý poločas gól zasloužila. Nechápu pepíka vypadalo to jak kdyby byl spokojený s remízou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak remiza Sigma-Sparticka asi zaslouzena,bohuzel jsme zase venku neudrzeli vedeni a nechali se v druhy pulce prehrat...v co ale doufam - kdyz se na sparte hodil delobuch - 3 zapasy zavrena pulka stadionu,ted na sigme na travnik vtrhnul blbecek a jsem zvedavej jakej prijde trest

Reagovat
smazaný uživatel

jen me mrzi ze kdyz uz jsme konecne eliminovali tlak sigmy a zacali hrat tak nam do brany spadne takovej zbytecnej fikac z docela nenapadny akce i kdyz si sigma ten gol za druhou pulku urcite zaslouzila ale alespon ze jsme stale neprohrali

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem to neviděl, le kvůli debilovi na hřišti bych jim stadion nezavíral, nic se nestalo.

Reagovat
Radar

Ono je třeba zmínit, že ten dělbuch zranil podavače míčů. já vím nepodstatný fakt, ale prostě jsem ho zmínit musel.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byla vicemene smula ze to padlo pobliz neho,ale myslim ze i dneska by mela Sigma dostat podobnej flastr,protoze tohle udelat spartan ze vtrhne na plochu tak toho jsou noviny plny celej tyden a kauza jako prase

Reagovat
Radar

Maximálně pokuta pro klub si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle neříkej. Ten běžec byl beztak masovej vrah a jen náhodou nebyl nikdo z podavačů zabit.

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom za to jak tam poléhavali jsme si nezasloužili ani bod

Reagovat
smazaný uživatel

polehavali??asi si prehledl ty zakerne a hodne tvrde fauly ze??

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hlavně ten na Kušníra Zeman taky dostal strašnou dardu, že tam musel 5 minut ležet, Žofčák se pokusil simulovat a hned jak ho rozčílili vylítnul zdravěji než já v nejlepší formě.. Šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

tak par jich prihranych bylo ale to bylo je a ve fotbale proste bude,jenze tech tvrdych faulu bylo naopak docela dost

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem dva z Olomoucký strany a 3 ze Sparťanský.. ale podle toho kdo pořád ležel na hřišti to bylo úplně jasný.. Přišel taktickej záměr rozkouskovat hru, protože nás Olomouc neskutečně přehrávala.. Olomouc dneska hrála výborně, měla vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

jasne,Sigma byla o parnik lepsi a neskutecne nas prehravala,proto mela jen jednu sanci a pak strely z dalky dobre ty

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně nás v druhý půli přehrávala. Byla o parník lepší.. JAképak šance jsme druhou půli měli my??

Reagovat
smazaný uživatel

no ve druhy sice ne,za to v prvni puli jsme jich meli vic nez dost a o ten parnik zase prehravali sigmu,takze bych to vyresil asi tak ze proste remizka byla zaslouzena,my jsme byli lepsi prvni pulku,sigma druhou

Reagovat
Staenly10

Hmmmm,zajímabé sledovat "hádku" zaujatého sparťana s normálním sparťanem...

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli si dobre vzpominam tak marty9637 je z Olomouce nebo se pletu?

Reagovat
Staenly10

joo tak to fakt nevim... Ale myslim si,že kdyby byl,tak by fandil spíš Sigmě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne-e jsem z Berouna...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zákeřný fauly?! prosimtě... když už něco napíšeš, tak buď trochu soudnej a ne zakomplexovanej díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Za život sem si ještě nemyslel, že bych mohl souhlasit se sparťanem

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Šenky.

Reagovat
smazaný uživatel

proc jste ho nenechali v Norsku sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Tam si šel jen přivydělat, když už bylo jasné, že je titul náš a Šenkyho můžem na chvíli pustit.

Reagovat
Staenly10

No to snad ne? Jak tam Cleber ve 46 minutě poléhával,tak si řikám,že se dokonce poločasu nic nestane a odejdu a my dáme góla?

Řekneš mi asoň prosim,jakej byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Belaid nadejchal centřík a Šenky hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

A doufám, že jsi přišel včas, protože 2-0 ve 47. minutě.

Reagovat
Staenly10

Jojo,to už jsem viděl...

Reagovat
M11

staci jeden povedeny centr a hned je to o necem jinem

Reagovat
Staenly10

Čelůstka

Reagovat
smazaný uživatel

co se do nich vleze

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

no a je po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Možná. Tak nějak se přidává pojišťovací gól. Škoda, že jsme ho nedali Tiraspolu.

Reagovat
sosna

Dorazil jsem z Andráku a musím uznat že Sparta byla prvních 30.minut jasně lepším týmem, vytěžila z toho gól a mohla klidně i další dva. Poločas se dohrál celkem vyrovnaně. Ale druhá půlka byla o nervy. Tradiční připískávání Spartičce už ani neřeším, pomezní u hl. tribuny byl naprosto k smíchu, divím se že nebyl v rudém dresu. Zato ti co byli v rudém na hřišti byli spíš k pláči. Taková banda polehávajících simulantů, kteří nehorázně zdržují, jen aby se chvíli nehrálo, to je HNUS. Nejvíc mě pak dorazil Řepka, kterého Janotka srazil čistě tělem, sudí to smaozřejmě písknul a Řepoň po Janotkovi vyjel jak totální magor jakože co si to dovoluje na velkýho Tomáše... Někteří ho doporučují do repre, mě se při představě toho ubožáka v národních barvách zvedá kufr.

P.S.: pro přítelkyni Martina Pulkerta, něco tak krásného už jsem dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu Řepkovi - Janotka ho sundal faulem, Řepka se složil, vzápětí sundal Janotku - a ten mu asi něco řekl ohlrdně oplácení. Řepka samozřejmě vybublal, jako obvykle.

Reagovat
sosna

To sem si nevšiml že by sundal Janotku, jen mezi sebou něco prohodili a Řepka vytekl. Ten člověk by měl brát léky...

Reagovat
smazaný uživatel

No jak letěl Řepka, tak tan zvedl nohu a Janotka se složil přes něj - netvrdím, že to byl úmysl, každopádně Janotka se zvedl, otočil a odcházel směrem ke své brance, ještě něco na kohosi křikl, a pak už následoval výbuch - jen jsem čekal, jestli mu zezadu nasadí Nelsona, nebo co bude.

Reagovat
sosna

Nelsona Ale nevím jestli mluvíme o stejné situaci. Janotka srazil na půlce TĚLEM Řepku, ale vůbec nespadl. Složil se jen Řepka a následně vyskočil jak papírovej čertík a už si to šmaroval k odcházejícímu Janotkovi. Ale taky to vypadalo na toho Nelsona

A rumunskej kotel za chvilku Tooooomááš Řepka..... boha jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný, že mluvíme o různý situaci - já si nejsem jistej tím Janotkou (teď mě vandertom sežere ), na druhou stranu jsem si všiml jen jednoho výbuchu. Takže nejspíš můj omyl a série erupcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Dík za názor.

Reagovat
centos

Reagovat
twerp

Osobnostně je Řepka hovado a nikdy bych s ním nechtěl nic mít, ale na hřišti a v kabině je to snad nejlepší co Spartu potkalo. Bez něho by byla poloviční. Je to osobnost a takové v naší lize chybí. Kdyby kopal za Liberec, tak v žádném případě neprohraje v EL doma 3:0....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Já taky nepíšu o jeho hře ale o chování - jestli se to tak dá nazvat.

Reagovat
twerp

Já se taky nebavím o jeho fotbalových dovednostech, ale vůdčích dovednostech. Řepák tu hru strašně žere a prožívá. Dokáže motivovat. Dokáže seřvat, ale i povzbudit. To že občas vybuchne je sice smutné a nelíbí se mi to. Ale kdyby to nedělal, tak by to nebyl zase on...

Reagovat
smazaný uživatel

Když se tu posmíváte novým ultras Bohemky, tak mám tip na ultras týmu mé rodné vísky. Asi tam po deseti letech zajedu, vychutnat hutnou atmosféru na stadionu atp...

http://ultrasjince.wz.cz/index.html

Reagovat
smazaný uživatel

3-0, Slavia si spravila chuť. Že by zase začínal hvězdný podzim?

Reagovat
Staenly10

No nevim,chvílema mi ta hra přišla až uspávající...

Reagovat
smazaný uživatel

mno to docela jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko se k ničemu nedostalo. I když je pravda, že tak kolem 70. minuty jsme hráli až moc laxně a bezstarostně. Ale i tak, v klídečku. Když vedeme o dva, tak mi to tolik nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to tak zacina pripominat,hodne spatnej a rozpacitej vstup do sezony jako loni,nepostup do LM a jen tak tak postup do dnes Evropsky ligy a ted hladke vitezstvi...myslim ze se ale teprve ukaze az v zapasech venku a pak zejmena v derby,pokud bude slavie vyhravat venku a vyhraje i derby pak je tu opet repete

Reagovat
Staenly10

Hele,pořádmi vrtá hlavou... Proč jsi si do nicku doplnil to "h" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vydrž, příští rok doplní "r" - a budeme znát příjmení.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no aby to znelo se Š preci ne?ivosek to kazdej nemusi pochopit ale Ivoshek je jasne Ivošek

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, nechám si poradit. Co mám doplnit za "z", aby to znělo jako mužajs.

Reagovat
M11

gratulace Slavii..

!!! FCS !!!

Reagovat
M11

200.FSC

Reagovat
Radar

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

dobře jim tak

Reagovat
Radar

Teď jim spadne hřebínek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, první poločas v režii Sparty, tam sem měl několikrát strach, druhej byl náš, takže remiza jasně zasloužená. Jinak, docela připiskaval Spartě, filmování a valení se...Ten spartan co ho odnesli za čáru, a pak zvedl a hral...ja byt na te tribuně kde byl ,,ošetřovaný" tak bych hodil parek, nebo kofolu, protože tohle je trapna drzost. To musí uznat kdokoli, Hořava když byl odnešen tak střídal, to se da pochopit, i Bony si mylsím, že nesimuloval, ale ten paskřivec, ten by si zasloužil pořádně nakopnout. Fans Sparty dneska slušný, tak to ma byt, zařveme si, neděláme bordel, Palec. Jinak ten člověk co tam šel k tomu jejich kotli. To snad nemylsí Ivoshek vážně, aby za tohle musela Sigma hrat bez divaku. Tohle snad ani nelze Dělal bordel, napadal někoho? Ne, pozdravil sparťany, a šel si pro par modřin. Jinak, Pamič, to je raketa, ten ma ty nohy Bony vybornej vykon, libi se mi jeho hra. Řepka ma každý balon, to je nejlepší obrance v lize i přes tu jeho namyšlenost. Ze Sigmy nevim koho pochvalit, všeci bojovali, hrali na doraz, možná Pavel Dreksa asi byl nej pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dreksa muž zápasu spolu s Bonym

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, koukám, že kdyby Tepličáci nedostali v poslední minutě gól, tak by nemohli spát, na radnici by měli převrat, zabrali by je Němci a z Doubravský hory by se vyklubala činná sopka.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu.....???

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice góly v prodloužení s Izraelci, teď další gól v prodloužení v Brně... Teplice leží na území bývalých Sudet, které zabrali Němci v 38´, Doubravská hora je takovej kopeček u Teplic (aspoň doufám, že jsem se nespletl). Jinak už netuším, co bys mohl ještě nechápat.

Reagovat
smazaný uživatel

jo dik, to vim kde su teplice a tak jenom sem nechapal to s tim golem....

Reagovat
Radar

Němci ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Němci. Co se divíš. Němci Sudety, Vietnamci zabrali Holešovice a Rusové Karlovy Vary.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ostravu Poláci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bych možná řekl, že ti Poláci jsou poslední mohykáni, co ještě nezdrhli před chacharama.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tu je za neinteligentní kecy?

Reagovat
Radar

Reagovat
centos

Marně vzpomínám, kdy jsem v Ostravě potkal nějakého Poláka.

Reagovat
Radar

Však si dělám srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Však my taky.

Reagovat
Radar

Já jen že ten

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jen divil, že se divíš.

Reagovat
Radar

Já se nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten otazník? Ále co, já už se radši nedivím.

Reagovat
Radar

Já se divil jen v tom komentu čekal jsem kdo se chytne na tak dementní otázku Nic ve zlém. Ale ve skutečnosti jsem se nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, já z toho udělal multikulturální otázku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se divim, ze tady ztracite cas divenim

Reagovat
j_mrazik

A Slávia už se dere nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

huš, dej pokoj

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek největší ostuda mezi rozhodčíma, jo hold bohužel Spartě se vždy musí nějak pomoct

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Franěk (tuším, že to byl Franěk) dneska dost připískl Slavii. Ne, že by udělal výsledek, tolik zase ne, ale v pískání faulů měl podle mě dvojí metr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta SRALTA je tak uboha ze to neni ani mozne, vevodi jim ten nejvetsi ubozak Repka, ten kdyby byl nedejboze v repre a udelal by tam nejakou jeho scenu tak tam by se s nim rozhodci nesrali.... a ten sasek s tu pistalku v hube...

Reagovat
sosna

Mluvíš mi z duše...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si dítě sourozenců?

Reagovat
smazaný uživatel

Incestní ostravak

Reagovat
smazaný uživatel

Kruci, dělej se sebou něco, taky furt s tím incestem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se všude tak nabízí :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Incest

Reagovat
smazaný uživatel

Znáš z praxe? Pouč trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z praxe ne, ale líbí se mi staré porna kde to většinou dělá taťka s dcerunkou..

Reagovat
Radar

Starší péčka mají něco do sebe, asi je to příběhem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ajaj, asi jsem něco prošvihl. Mě vždycky vadilo, že v těch béčkovejch filmech, jak oni mu zabijí bráchu (dceru, přítele...), on se strašně naštve, strašně se nabuší a pak je všechny strašně zmlátí, je mnohem lepší příběh než v kterýmkoli péčku. Takže péčka sleduju v šestnáctinásobným zrychlení, když se mi zdá, že ten šicí stroj má dobrou konstrukci, zpomalím, prohlídnu - a nechám šít dál. Ale péčko s příběhem, to je jako Modrej Mauricius mezi známkama - taky jsem ho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v těch starších Německejch péčkách byli vždycky strašně úchylácký příběhy.. dal bych odkaz, ale sem se to moc nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

To neřeš, kdo chce najít - najde. Chlapi, čau.

Reagovat
smazaný uživatel

Měj se

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic, to měl být fór, že jdu prohledávat net. Někdy jindy, dneska vyhrála Slavie 3-0.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně to tady řešíte nemravové

Reagovat
smazaný uživatel

To já bych třeba na to čumět nemoh, kdysi měli ženský v těch filmech hrozný bobry

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, no, to bejvá problém. Ale stejně by nemuselo bejt špatný se vyspat se ségrou mojí ségry - a přitom by to nebylo nic proti ničemu. Jenže to neprojde, nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas stesti, ze uz je zitra skola, a ze si to napsal ve 22:01, jinak bych na tebe podal trestni oznameni za mravni ohrozeni mladeze

Reagovat
smazaný uživatel

A co s tím má co společnýho škola?

Reagovat
Radar

Děti jsou dříve spát ?

Reagovat
Radar

*jdou

Reagovat
smazaný uživatel

Deti do 11let uz si pilne pripravuji aktovky na zitra

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, sorry, já jsem úplnej debil, mě vůbec nedošlo, že dnes koncí prázdniny. Jako bych se neptal. Pšššt - ticho po pěšině...

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si spartan ktery nemuze skusnut to ze je sralta uplne v prdeli....

Reagovat
smazaný uživatel

sto krat lepsi nez byt spartan

Reagovat
soukup

může mi někdo vysvětlit, proč po tom co dáme gól přestanem hrát a začneme znovu až když dostenem 3 góly?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Co- fanouškům brna došlo štěstí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

to není o štěstí, ale o tom, že sme hráli jen 30 minut vcelku průměrně a 60minut naprosto otřesně

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice!Teplice!......Buze***tu NEJVÍCE!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

BRNO, BRNO BUZERANTU PLNO!!!

Reagovat
Radar

Mlčte jste trapáci oba i ti fans Olmiku kteří řvou Sparta sparta buzerantu atd. prostě trapas tyhle pokřiky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Co na mě kroutíš očima blbe? Je to pravda zkus v kotlu baníku zařvat tu Spartu a hned tě pošlou do patřičných mezí.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde rvu sparta, sparta,.........

Reagovat
Radar

A říkám snad že to řveš ? Tou spartou je myšlen ten pokřik o buzerantech

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si tam zařvat..Sigma!!, nebo Baník!! nebo nedejbože Slavie!! Dopadneš určitě lépe

Reagovat
Radar

nepochopils mě

Reagovat
smazaný uživatel

No a co vždyť to je tradice

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, každej na svým písečku. Do cizích se vrtá po fotbale, když je důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

A jude slavie je v pohodě? Nebo Haná, Haná prdel zakopaná? Tohle bylo mnohem, mnohem dříve, tak se zklidni kámo, a Sigma to použila jen jednou, a taky to nedělá sama.

Reagovat
Radar

Tak haná to schvaluji to je také fajne Ale jude, pražské k*rvy atd. jsou o ničem je to bez nápadu a řve to každý vandrák

Reagovat
smazaný uživatel

no kdyz sme u teho tak pražské k*rvy se v kotli rve, takze newim co ti vadi na pokriku s buzeranty

Reagovat
JarousFCB

Tak si ho pro mě za mě ...

Reagovat
Radar

Tak to jsi na omylu týpek na bedně vždycky řve at jsme zticha , to začínají ochozy a někdo se nechá strhnout a to samé s těma trapnýma buzerantama,to řve jen vandrák co se přišel podívat na baník jen když hraje s ACS-

Reagovat
centos

Ale zdá se mi, že to pomalu mizí. Brno buzerantů plno se teď už nechytlo.. Stejně tak Co vás tak málo, což je sice někdy sranda, ale když třeba z Plzně přijede 30 lidí, tak se to fakt nehodí..

Reagovat
JarousFCB

To je jen dobře...a v 8 000 lidech řvát co vás tak málo...

Reagovat
centos

Zato Co nás tak málo v poháru se Spartakem s ehodilo perfektně..

Reagovat
JarousFCB

nebyl jsem na tom zápase...

Reagovat
centos

Atmosféra fanatická, ale lidí málo.

Reagovat
JarousFCB

Jak teď na Dynamu Byl jsi ?

Reagovat
centos

Nebyl, šetřím finance na Kroměříž, Slavii a Slovácko :) Uvažoval jsem předtím spíše o Jablonci, ale nebyly prachy.. a dojet tam stylem pomalých posunů po různých vlacích kvůli vysazování není styl pro mě.

Reagovat
JarousFCB

Na FCS se taky chystám, ale jestli mi ho dají v pondělí, tak už Otovy asi napíšu

Reagovat
Radar

Ten den bylo, ale extrémně hnusně takých 15000 mohlo být kdyby nepršelo a choreo by se lépe povedlo

Reagovat
centos

To už se ani lupeny neprodávaly ne? Podle mě za to můžou MM a jejich strašení lidí..

Reagovat
Radar

Já myslím že se ostravá¨ci nejsou tak blbí aby vše nově věřili

Reagovat
JarousFCB

A tvůj názor přoč tenkrát došlo, tak málo lidí je jaký ?

Reagovat
Radar

Kvůli počasí

Reagovat
JarousFCB

Ale jestli si dobře pamatuju, tak lístky byly jen v předprodeji na OP...

Reagovat
Radar

předpověd počasí a krom toho baníku se v té době zrovna nevedlo, prohráli jsme se slávií a pak v teplicích myslím

Reagovat
JarousFCB

Já tam nebyl, protože řekněme třeba, že jsem nevěřil heslu "Baba tě zradí vždy, Baník nikdy" jak já byl naivní

Reagovat
centos

Všichni? Když si Nova zaplatí nějakého blba, dá mu novou, lesknoucí se šálu kolem krku řekne mu "helé, zkus mluvit jako vostravák, jó?" a ten tam pak mluví o hromadné bitce na Stodolní s Rusákama, ze všech stran se valí info o nebezpečí apod., tak to obyčejné lidi na ten fotbal určitě nepřitáhne.

Reagovat
JarousFCB

Jsem is na ten výstup vzpomněl...

Reagovat
Radar

Co vás tak málo se teď praktikuje když je soupeř v 10 nebo 9 viz zápas s Libe (3-1) po vyloučení Pudila, se na náš kotel Hauzr pěkně podíval

Reagovat
JarousFCB

Myslím, že ho slýchávám častěji...

Reagovat
Radar

Ale jen z ochozů, jen pár lidí z kotle se nechá strhnout

Reagovat
JarousFCB

Co druhý zápas se to někdo z kotle snaží rozeřvat (ne supportleader) a chytá se dost lidí ...

Reagovat
Radar

Ni ni ni

Reagovat
JarousFCB

OK ... Chce to ušního ale nevím pro koho

Reagovat
Radar

Nechce máš pravdu, jen mi nebylo jasné kdo to rozeřvává

Reagovat
smazaný uživatel

ok su vandrak

Reagovat
JarousFCB

Jaky sektor na Bazalech preferuješ ? Kolikrát tam do roka zajdeš ? Výjezdy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pivo nebo rum?

Reagovat
JarousFCB

Pivo

Reagovat
Radar

Vandrak asi ne ale píšeš jak 12letý, neurážím, jen mi to tak přijde

Reagovat
smazaný uživatel

tak to te zklamu 12 nemam, ale nehodlam se tady srat s nakym pravopisem, ale zase nesmime byt nejaci beranci co se nechaju nahnat do ohrady........

Reagovat
Radar

Nejde o pravopis, jde o názory

Reagovat
smazaný uživatel

ze mam jiny nazor jak ty?

Reagovat
Radar

Tak já ti nevím ale "ta SRALTA je tak uboha ze to neni ani mozne, vevodi jim ten nejvetsi ubozak Repka, ten kdyby byl nedejboze v repre a udelal by tam nejakou jeho scenu tak tam by se s nim rozhodci nesrali.... a ten sasek s tu pistalku v hube..." takhle se zde projevuje minum lidí co nemají špetku úcty a rozumu. Já osobně nenadávám na jiné kluby protože vím že se baník může dostat do podobné situace a naoplátku do mě anebo baníku soupeři nejebou.

Reagovat
Radar

*nebudou jebat

Reagovat
smazaný uživatel

met uctu ke sparte a hlavne temu raplovi, ktery nekeho zprasi a pak jeste rve po vseckych jak splaseny, nejde, a kdyz vidim co ten rozhodci piskal, mam svuj nazor akorat ho projevuju intezivnejs nez se ti libi, to je ale jedno, serme na to. BÍLÉ SRDCE, MODRÁ KREV 4EVER...

Reagovat
centos

přesně

Reagovat
Radar

to je reakce na koho mám v tom chaos

Reagovat
centos

Já si v těchhle případech chytnu na reagující příspěvek myš a jedu a jedu nahoru, dokaď nedojedu na tebe

Reagovat
Staenly10

Taky to tak dělám...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, já taky. Letos na mezi Silvestrem a asi 3.lednem, když jsem šel konečně pořádně spát jsem ukroutil kolečko na myši.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehaň o čem nevíš, před týdnem jsem tam byl na Slavii a tolik pěknejch blondýnek neuvidíš ani v clubu pro šampóny, natož na nějakym stadionu. Vlastně jsem tam měl chvílema pocit, že tam na fotbal chodí nejvíc ženy, pak policajti a nakonectepličtí muži.

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj ,

tak ty wosy /www.wosaconcept.wz.cz/ ti můžu jen doporučit. Teď byl insider o vikendu za kurs 3,75 a O.K. Pak mi dokonce Jirka (to je ten hlavní maník od WOSY) sestavil tiket na pondělí a takhle to dopadlo...https://www.sazkatip.cz/CouponPublic.aspx?ShowPublic=CD7229C4DB634B4AA70FE22C21965180

Jak říkám, fantastická spolupráce, doporučuju!

Měj se

L.

P.S. napiš mu maila, je to rozumný chlap..! Prý snad i radí Dědičovi a stál za skupinou Los Hazrdos, která položila tři španělský sázkovky - cca před šesti lety...

Reagovat
Radar

Táhni

Reagovat
JarousFCB

Jak mám zničit tiket, tak abych si to co nejvíce vychutnal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Přijdeš ke kase s nachystaným tipem, na poslední chvíle to nevsadíš - a až je po všem, tak se přijdeš ke kase chlámat, že se ten vůl ani nenarodil.

Reagovat
JarousFCB

Tady jde o to, že na co vsadím, tak je to zákonnitě naopak... Zkusil jsem toho využít a dal jsem na Budějovice 10 Teď přemýšlím co s tím tiketem...

Reagovat
smazaný uživatel

Odlož do pěkných modrých složek, přidej příští týden další a další... Za pár měsíců můžeš vytapetovat hajzl. A čím víc tipů na tiketech (tzn. delší tikety), tím dřív a rychleji.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
JarousFCB

Spíše jsem přemýšlel, že si do něj nasypu tabák

Reagovat
smazaný uživatel

Jako těžký kuřák tě zapřísahám - jen to ne. Chudák tabák. Navíc ten papír při kouření smrdí. Obyčejná vážka sice houby stojí, ale je nenahraditelná. Nicméně jestli to bylo aspoň za litr, tak doutníček - něco lepšího - zápálit tiket, od tiketu doutník - a můžeš frajeřit, že si zapaluješ tisícovkou.

Reagovat
soukup

no ale zase s těma víc zápasama musí člověk dávat pozor, když dám proti Brnu aby sme vyhráli a dám k tomu ještě něco, tak nejenže prohrajem, ale ten další zápas mi posere i ten tiket

Reagovat
smazaný uživatel

A prací prášek nebo jogurt bys tady uvést nemohl? Lidi by si měli umět sestavit tyket sami nebo nesázet

Reagovat
centos

ježišikriste, tu reklamu si aspoň udělejte pořádnou

Reagovat
soukup

náhodou, kdybych měl iq 60 tak tomu možná i uvěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeden zápas ještě není jistej, máš tam handicap a Benfica vede v devadesáté jen 8-0.

Reagovat
JarousFCB

8:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsem to říkal...

Reagovat
JarousFCB

Kdo musí (měl by) zítra do školy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych měl. Už jsem tam asi 15 let nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Musím ,ale je to poslední ročník tak mě ti zas tak nebolí, uteče to jako voda

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že ovcom... neurvali v synagoze aspoň bod

Reagovat
smazaný uživatel

tak to dite sourezencu budes asi nakonec ty....

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc?Proc zrovna ty ****** z Teplic!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neni nutno,neni nutno,aby bylo primo veselooo........Nevadi borci,jedna prohra nas prece neshodi do kolen

Reagovat
Radar

ale mohla by

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Ber to s humorem, ale chápu že jsi po prohře nasraný

Reagovat
smazaný uživatel

Slysel jsem, ze se da Bundesliga sledovat cesky nekde na Eurosportu, ale nemuzu najit kabelovku, ktera by to mela, nevite o tom neco?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem o víkendu na Eurosport 2, dávali tam asi pět zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

A v pondělí se záznamu

Reagovat
smazaný uživatel

a co mate za kabelovoho operatora

Reagovat
centos

http://www.chachari.cz/dynamo-banik-1-2-8222-skvely-obrat-quot-rn883

Na ždímání peněz od Budějovických poslali ČOI hezky!

Reagovat
Radar

Pěkně, nesrat se s nima, ČMFS jasně stanovilo kolik lístky mají stát, ale to ČB asi nezajímá

Reagovat
centos

Olomouc to má pořád jinak, Jablonec to má pořád jinak.. ČMFS na to pořád sere.

Reagovat
Radar

Tak to jsme si měli pozvat ČOI i na předchozí zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

No fajně snad to k něčemu bude

Reagovat
GEGE

Brno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele