Gambrinus liga - preview 6. kola

29.08.2009, 08:33, aktualizováno 31.08.2009, 08:19
Previews
Hned třemi zápasy bude v pondělí dohráno šesté kolo Gambrinus ligy. Sparta se probojovala do skupiny Evropské ligy a zlepšenou formu bude chtít potvrdit v Olomouci. Brno doma přivítá Teplice, Slavia bude favoritem v duelu se Slováckem...
FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905  (sobota 18:15)
Boleslavští se potřebují oklepat z prohry na pražské Letné, a k tomu by jim mohli dobře posloužit Bohemians. Ti totiž stále před úvodním zápasem šestého kola stále čekají na první ligovou výhru.

Středočeši vstoupili do nové sezóny remízou v Edenu, poté se začala prosazovat útočná dvojice Kulič - Pecka a přišla tři vítězství v řadě. V posledním kole zavítali opět do Prahy, kde se vytratila ofenzivní síla z předešlých utkání a gólem v devadesáté minutě poprvé prohráli. V sobotu se tak potřebují opět odrazit vzhůru, aby se udrželi na špičce tabulky. V posledním střetnutí na vlastním hřišti porazili Klokany dvěma góly Táborského a paradoxně tak navázali na výhru nad Spartou.

Do sobotní předehrávky půjde trenér Uhrin ml. s ofenzivními choutkami. "Budeme se snažit co nejdříve dobýt obranu soupeře, protože doma nesmíme ztrácet body," prohlásil. Ani proti Pražanům nenastoupí mezi tři tyče Miller, do hry se nedostane ani zraněný Kalina.

Pražští Bohemians 1905 se sice mohou pyšnit skvělými fanoušky, o skvělém fotbale ale nemůže být řeč. Tři remízy, dvě prohry a jediný vstřelený gól. V Ďolíčku tak věrní fanoušci na vstřelenou branku zatím marně čekají. Naposledy si body zaslouženě odvezla ofenzivně laděná Plzeň. Za zmínku však jistě stojí výsledky na hřišti soupeřů. Klokani totiž hráli na horkých půdách Sparty a Olomouce, v obou utkání jim důsledná defenzíva vybojovala bod, právě na Hané vstřelili i doposavad jediný gól.

"Mladá Boleslav je v tuto chvíli ještě o třídu výše (než Olomouc), ale ani tam nejedeme s poraženeckou náladou," hovoří defenzivní taktik Hoftych. Ten nebude moci do hry zapojit zraněné Diana a Růžičku. Dohoda ve smlouvě o hostování pak brání ve startu Hrdličkovi.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vorel - Kúdela, Rajnoch, Rolko, Djalovič - Mendy, Procházka, Sylvestre, Táborský - Pecka, Kulič
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Cseh, Rychlík - Štohanzl, Pávek, Kaufman, Bartek - Hartig, Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.30 - 7.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - SK Kladno  (sobota 20:00)
Štruncovy sady přivítají podceňované Kladno, kterému však plzeňský trávník není zase až tak proti chuti. Západočeši ale určitě budou chtít potvrdit tři body z Ďolíčku.

Plzeňští zatím domácí stadion proklínají. Proti Teplicím začali výtečně, přesto nakonec pouze remízovali, minule si Liberec dokonce odvezl body všechny. V posledním kole na hřišti proti Bohemians však udrželi poprvé čisté konto a mohou se tak odrazit k pohárovým příčkám. Trenér Vrba bude postrádat snad jen Koláře, o kterém se rozhodne až před zápasem.

V první lize se oba týmy střetly v Plzni třikrát. První přišla remíza 1:1, v další sezóně Kladno dokonce jednu branku přidalo a vyhrálo. Loni se naopak netrefilo ani jednou a Plzeň tak poprvé doma středočeského soupeře porazila.

Kladno začalo otřesně, po úvodní remíze totiž přišly čtyři zápasy v řadě bez jediného bodu. To tak zatím svěřence trenéra Hřídela staví na sestupové příčky. Nepříjemná je pak bilance defenzivní hry, která jen v prvním zápase pustila méně jak dvě branky. To vše směřuje k jediné jistotě, a to že Kladno nenastoupí v sobotu večer ve stejném složení jako v předešlých utkáních. "Šanci dostanou hráči, kteří třeba minule nehráli. Ale nebude to nic převratného," prohlásil Hřídel. Ten se bude muset obejít bez obou Mašanských.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Limberský, Hájovský, Bystroň, Lecjaks - Petržela, Horváth, Rýdel, Jiráček - Střihavka, Bakoš
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Beneš, Procházka, Mráz - Cigánek, Szabo, Strnad, Hajník - Klinka, Hlava
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.65 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Překvapivý lídr ze severu Čech přivítá v pokračování šestého kola nejvyšší české soutěže Příbram. Ta bude chtít navázat na domácí vítězství nad Olomoucí.

Ani ten nejzasloužilejší pamětník nezažil takový vstup do ligy. Jablonec se nese na vlně euforie a potvrdit současnou formu se chystá proti dobře hrající Příbrami. Vždyť loni si odtud Středočeši odvezli hned čtyřbrankovou nadílku. Jablonečtí si jdou pro krále nejtěsnějších výher, v předchozích čtyřech utkání si totiž vždy připsali jen o jeden přesný zásah více jak soupeř. K tomu přispívá i napodobitel Gallase Pavel Drsek, který stejně jako stoper Arsenalu zaznamenal už tři trefy.

"Chceme doma vyhrávat dál a potvrzovat dobré výsledky. Nebudu zapírat, že se nám v čele tabulky líbí a rádi bychom tam zůstali," mluví sebevědomě trenér Komňacký, který v neděli bude postrádat zraněné Klapku a Loučku.

Příbramští si letos odvezli výhru pouze z Kladna, další dva zápasy sice prohráli, přesto si nevedou nikterak zle. Do Jablonce navíc jedou povzbuzeni obratem proti silné Olomouci. Na Střelnici naposledy vyhráli před šesti lety, nyní by jim stačila ale i remíza. "Nejedeme tam se strachem, máme k nim sice respekt, ale taky máme své zbraně a umíme je využít," prohlásil trenér Marko, který do zápasu nebude moci počítat pouze se zraněným Borkem.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Huber, Drsek, Krejčí - Haurdič, Pavlík, Eliáš, Kovařík - Vošahlík, Lafata
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Müller, Nohýnek, Pleško - Klesa, Tarczal, Rodrigues, Šmejkal - Cafú - Huňa
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Šesté kolo nabídne souboj nejhoršího týmu ligy proti nejhoršímu týmu ze severočeského trojlístku. Na Střížkovu propůjčený Strahov přijede zklamaný Liberec.

Střížkovští se po čtyřech prohrách rozloučili s trenérem Žákem, pod lodivodem Jindráčkem však nový kurz zatím nenabrali. Po neatraktivním betonu si totiž odvezli další prohru o dva góly ze hřiště nováčka Slovácka. Ani proti Liberci se nemůžou diváci těšit na ofenzivní smršť. "Musíme hrát ze zabezpečené obrany a čekat, kdy začnou být unavení," prozradil své úmysly nový šéf Střížkova. Pražané by se asi nezlobili, kdyby navázali na loňský ročník, kdy doma Liberec porazili a pod Ještědem pak prohráli až kvůli penaltě v samotném závěru. K honbě za prvními body nebudou domácím k dispozici zranění Ibe a Očovan.

Liberečtí nedokázali udržet tříbrankový náskok proti Bukurešti a na domácím hřišti po neproměněné penaltě Lišky v desáté sérii rozstřelu se s Evropou museli rozloučit. Kvůli rychlému sledu zápasů se pak nedařilo Liberci ani na domácí scéně, kde je zatím rád za střed tabulky, kam se vyšplhal až díky výhrám v posledních dvou kolech. "Je třeba na pohár rychle zapomenout. Teď se musíme soustředit jen na ligu, i když to nebude nic lehkého," nemluví o svých hráčích moc jistě trenér Škorpil. Ten bude v neděli postrádat pouze zraněného Frejlacha.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Pižanowski - Macháček, Lencevič, Obermajer, Mach - Dittrich, Zoubek, Fenyk, Dobeš, Heidenreich - Kincl
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Vulin - Dočkal, Gecov, Papoušek, Liška - Blažek, Kerič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.75 - 3.40 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
České Budějovice - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
V nedělním pokračování šestého kola se na jihu Čech představí dva týmy s neblahou střeleckou formou. České Budějovice na svém hřišti přivítají Baník toužící po třech bodech.

Jihočeši začali sezónu slibně, ale za poslední tři kola si nepřipsali jediný bod a dokonce nevstřelili ani jednu branku. Svěřenci trenéra Tobiáše tak nejspíše letos budou až do posledních kol bojovat o udržení. Na domácím trávníku navíc ještě nevyhráli, hráči tak budou po vítězství hladoví a dá se očekávat tvrdý boj o každý balon. "Věřím, že pokud odehrajeme utkání s Baníkem na stejné kvalitativní úrovni jako zápasy s Jabloncem a se Slavií, do třetice už to vyjde," nabádá hráče trenér Tobiáš, který má k dispozici všechny své hráče.

Baník na Střelecký ostrov nejezdí zrovna rád. Od návratu Budějovic do nejvyšší soutěže zde dvakrát prohrál a jednou uhrál remízu a ani předtím se tu Ostravanům moc nedařilo. Letos mají po pěti kolech pouze dvě vítězství a právě dva zápasy na plný bodový zisk čekají. Na jihu Čech tak chtějí konečně zužitkovat svou převahu. "Musíme si dát pozor na standardní a brejkové situace. My musíme být produktivnější v koncovce," říká trenér Koubek, který se bude muset obejít bez zraněného Metelky, též brankáře Bučka, který nedohrál minulé utkání a Tchuře, který ještě není zcela fit.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Horejš, Hunal, Žižka - Hudson, Benát, Homoláč, Šíma - Sedláček, Meszároš
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Zawada, Bolf, Neuwirth, Tomašák - Marek - Varadi, Lukeš, Lička, Mičola - Zeher
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 2.85 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Sigma Olomouc - Sparta Praha  (pondělí 17:30)
Po Evertonu dorazí na Hanou další fotbalový tahák. Na místním Andrově stadionu se představí pražská Sparta, a tak se dá očekávat velice zajímavý souboj nejen na hřišti, ale i v hledišti.

Není tomu tak dávno, když si pražští hooligans nenechali ujít adrenalinový zážitek a na pár okamžiků přerušili první jarní zápas dýmovnicovým kouřem. Nyní se však dá předpokládat, že se zápas odehraje bez vážnějších incidentů, neboť hostující fanouškovská obec zaznamenala od nového ročníku nárůst slušnosti.

Olomouc si po čtvrteční remíze 1:1 s Evertonem napravila chuť z posledních dvou nepovedených zápasů, ve kterých nejprve podlehla již zmíněnému týmu z Anglie a následně také Příbrami. Nyní chce trenér Psotka navázat na kvalitní výkony ze začátku sezóny. Před ním však stojí nelehký úkol, naučit tým, kterak překonat bezchybně fungující hostující defenzivu a také, jak uhlídat rozjíždějícího se útočníka Wilfrieda, kterému zdatně sekunduje mladíček Kadlec.

Co může ligový fanoušek od tohoto zápasu čekat? Rozhodně útočný fotbal, neboť ani jeden z týmů se nechce prezentovat "zákopovými válkami". Olomoučtí potřebují po špatném vstupu do ligy konečně zabrat a v domácím prostředí sebrat všechny body. Naopak hostující tým se nadechuje k dobrým výkonům a určitě v nich nebude chtít na Hané přestat.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Rossi, Dreksa, Škerle, Onofrej - Kaščák, Hořava - Janotka, Bajer, Petr - Ordoš
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Řepka, Hubník, Pamič - Žofčák, Vacek, Kovba, Zeman - Wilfried, Kadlec
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.00 - 2.85 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Brno - FK Teplice  (pondělí 19:30)
Duel dvou dosud neporažených mohykánů uvidí v Brně, kam zamíří neúspěšný evropský cestovatel, Teplice. Velkou prověrkou pro hostující útočníky bude jistě defenziva Zbrojováků, kteří dostali zatím jen jediný gól.

Ovšem pozor, Teplice jsou po Mladé Boleslavi druhým nejlépe střílejícím týmem Gambrinus ligy. Navíc útočné pojetí hry od Brňanů slibuje velice zajímavou podívanou a bezchybně fungující nová defenzivní řada také mluví v jejich prospěch. Naopak čísla jsou proti nim, neboť v domácím prostředí naposledy triumfovali nad Severočechy v roce 2003.

"Teplice podávají dlouhodobě výborné výkony, jejich umístění určitě není náhodné," říká o svém soupeři trenér domácích Miroslav Beránek. Ve velice dobrém světle se v posledních zápasech předvedl Bosňan Ljevakovič či záložník Vachoušek.

V minulém zápase zaujalo na hře Brna, na českou ligu netradiční, rozestavení se třemi útočníky. Vždyť v moravské metropoli disponují trojicí Došek, Rabuši, Dalmo, kteří se všichni prokázali v posledních zápasech dobrou formou: "Neradi bychom nechávali gólové hráče pouze na lavičce," říká Beránek.

Co tedy od zápasu očekávat? Teplice nejspíše budou chtít hrát ze zajištěné obrany a pokusí se o rychlé a účinné protiútoky. Domácí by měli mít podle papírových předpokladů převahu v držení míče či v počtu střel, avšak všichni víme, kterak takové předpoklady v praxi platí. Každopádně, pokud chcete vidět kvalitní ligový fotbal, při kterém by neměly chybět góly, při výběru tohoto zápasu se jistě nezmýlíte.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Križko, Dvorník, Jílek, Dřížďal - Michna, Polách, Mareček, Lira - Došek, Rabušic
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Merzič - Mareš, Doležal, Vachoušek, Stožický - Hesek, Vondrášek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 2.80 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - 1. FC Slovácko  (pondělí 19:30)
Všechny pondělní dohrávky šestého kola slibují nadprůměrný fotbal. Na jeden z nich se budou těšit diváci na Edenu, kam přijede sympatický nováček ze Slovácka.

Slávisté sice po dvou ligových výhrách ztratili v Teplicích, kde po nemastné neslané ofenzívě remízovali díky šťastné trefě kapitána Černého. V Evropské lize ale potvrdili povedené první utkání a v Bělehradu proti místní Crvene Zvezde, když snižujícím gólem Vlčka definitivně odrazili nápor nepříjemných Srbů.

"Slovácko je příjemným překvapením ligy, mužstvo doplnili o vhodné hráče, kteří umějí hrát dopředu," neskrývá respekt před nováčkem trenér obhájce titulu. V pondělní dohrávce se bude muset obejít bez dlouhodobých absentérů, ke kterým se nejspíše přidá Ragued se svým kotníkem. Na hřišti by se měl objevit obránce Suchý, který má tržnou ránu na ruce.

Bilance vzájemných zápasů z posledních let je až překvapivě vyrovnaná. Nehledě na minulý ročník národního poháru, kde Slavia hned dvakrát podlehla outsiderovi, nemá pražský celek svého pondělního soupeře příliš v lásce. Za posledních šest ligových utkání totiž dal tomuto soupeři pouze dvě branky a to v jediném utkání. Naprosto stejně si vedlo i Slovácko, zbývající čtyři zápasy skončily bezbrankovými remízami.

Hráči Slovácka zatím vůbec nenapodobují druhého prvoligového nováčka. V každém zápase předvedli ofenzivní fotbal s mnoha myšlenkami. Střelecky na prázdno vyšli prozatím jen v Brně, kde si ale na nedostatek gólových příležitostí stěžovat nemohli. V posledním utkání naprosto přehráli Střížkov a mohli jen litovat zahozených stoprocentních šancí, které by jistojistě vyneslo zasloužený debakl soupeře.

Přes týden se kolem Slovácka vyrojila kauza Švancara, který ještě před prošetřením jeho úderu do obličeje Heidenreicha dostal zákaz hrát. To se nelíbí jak samotnému kouzelníkovi, tak ani jeho týmu, který se cítí poškozen. To nic nemění na faktu, že si nejlepší střelec ligy proti svému bývalému týmu nezahraje. Připojí se tak ke zraněnému Perůtkovi a Fujeríkovi. "Budeme chtít hrát svůj ofenzivní fotbal a vstřelit alespoň jednu branku," dodává trenér Mazura.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Čelůstka, Suchý, Vomáčka, Hubáček - Belaid, Trapp, Volešák, J. Černý - Vlček, Hloušek
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kubáň, Struhár, Formánek, Urbánek - Ondřejka, Kordula, Valenta, Cleber - Smetana, Chmelíček
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Jablonec54109:513
2.1. FC Brno53205:111
3.FK Mladá Boleslav531110:410
4.FK Teplice52309:49
5.Sparta Praha52304:19
6.Slavia Praha52216:58
7.Baník Ostrava52215:48
8.Viktoria Plzeň52128:87
Slovan Liberec52128:87
10.1. FK Příbram52126:67
11.1. FC Slovácko52038:76
12.Sigma Olomouc51224:55
13.České Budějovice51133:84
14.Bohemians 190550321:33
15.SK Kladno50143:101
16.Bohemians Praha50052:120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (161)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mají chybu, žádní Bohemians 1905, ale Betonians 1905, zase budou bránit v Bolce v 10 lidecfh ve vlastním vápně

Reagovat
RickNash

obávám se téhož, ale snad Hoftych začne i trochu útočit. V Ďolíčku jsme na ten jeho antifotbal dost naštvaný...

Reagovat
smazaný uživatel

a boleslavske prokleti minule sezony, vstrelit branku proti betonujicim tymum na domacim hristi. snad se to tuhle sezonu zmenilo...

Reagovat
Bakary3

Velmi vtipné...

Reagovat
smazaný uživatel

velmi pravdivé

Reagovat
Bakary3

A kdo kritizuje devadesát procent týmů, který přijedou do Edenu ?? Po jednom zápase všichni rejou do Bohemky. Devadesát.. fotbal tam hrál snad jen Zlín.. A jak se tam předvedla Sparta ? Mimochodem, po zápase s Boleslaví, kdy betonovala celej zápas, jsem nebyl naštvanej tolik na Boleslav, jako na neschopnost Slavie dát gol, to snad neni tak těžký jednou naprat balon do sítě. A Sparta ? To bylo s Bohemkou to samý- vlastní neschopnost.

Reagovat
centos

Bohemka se tak prezentovala pokaždé, ne? To se pak s Edenem srovnávat nedá.

Reagovat
Bakary3

Pokaždý venku.. Ale mně vadí, že všichni nadávaj jen na Bohemku.. A nikdo nevidí neschopnost svýho týmu, kdy je 90 min. na půlce soupeře a neni schopnej dát gol, to je špatný.

Reagovat
centos

Vždy si raději budu přát, ať jde ten hnus z ligy a místo něj někdo, kdo fotbal hrát umí, než abych si přál, abychom příště aspoň jednoho góla protlačili.

Reagovat
Bakary3

Tak to je bez debat, neni to příjemný čekat 90 min., jestli se to povede, ale jakto, že Real, Barca, ManU apod. jsou schopný v takovejch zápasech třeba 4 goly ? Je to o kvalitě a hlavně pohybu, nesměj bejt líný a čekat, že se to udělá samo.

Reagovat
centos

Naše liga kvalitní není

Reagovat
Bakary3

Je, neni.. Porovnáme. Real- Mallorca... Slavia- Budějovice... na poměry těch lig je tam třeba přibližnej výkonostní rozdíl, prostě makat se musí všude, kor, když tam třeba ta kvalita neni

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle přístup se mi moc líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Defenzíva je taky součástí fotbalu i když ta méně hezká a když si myslí že nic jiného jim k úspěchu nepomůže nebo nic jiného neumí tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak bakary

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimtě bránili jsme dyt sme byli v 1.puli lepši nějaká bolka neměla nic potom druhá pule dobře přiznávám 5jasných tutovek a gól to je super fotbal se hraje do 90minuty a plus nastavéní klokani

Reagovat
smazaný uživatel

Mistrovská Slavia vysokou výhrou nad Slováckem potvrdí svojí dominanci v Gambrinus lize.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli Slavia vyhraje, tak 1:0, ale spíš tušim remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Tušíš špatně, Slavia Slovácko porazí min. o 2 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bereš šestý místo dominancí, tak by sis měl vyhledat ve slovníku význam slova dominance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Umístění je důležité po 30. kole - a to už je na špici dávno Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se směješ, ty ksichte?

Reagovat
centos

Psychor nebyl vtipný ani v první verzi.

Reagovat
božský John

Pan katáno je vtipnej furt....na hranici fisického vypetí :D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej Psychor???

Reagovat
centos

Jeden magor na idnesu..

Reagovat
božský John

Tohle kolo potvrdíme suverenitu a nasadíme k drtivému trháku

Reagovat
soukup

myslíš, že 2 body budou trhák?

Reagovat
božský John

Kalkuluju s tim,že nevyhrajete

Reagovat
soukup

tsss prostě do trháku půjdou 2 týmy a besta!

Reagovat
božský John

No dobře no...

Tak do toho jdem s váma

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný..

Reagovat
smazaný uživatel

MB versus 1905 tam je to jasný, stejně jako v Plzni vyhrajou domácí s přehledem.Doufám že Olomouc sebere Spartě aspoň dva body.V Brně a Budějovicích to vidím na plichtu.Jablonec taky výhra.A to nejlepší na konec Slavia -Slovácko3:0 góly Suchý.Suchý Suchý.Jo a ještě ta druhá Bohemka s Libercem,tam záleží na tom jak se Liberečtí oklepou po tom megaprů...u

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli je Sparta ideální tým na nové nakopnutí

Reagovat
sosna

Aspoň budou hrát dopředu a nebetonovat, což je ideální. Ta koncovka se jednou musí prolomit a zítra to přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte nám ještě tenhle zápas, vyhrajte až příště.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijedeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem, ale bohužel už mám domluvenýho něco jinýho, ani nevím jestli to uvidím aspoň v telce.

Reagovat
smazaný uživatel

sparta je vždycky ideální na nakopnutí. Akorát v pravém slova smyslu

Reagovat
smazaný uživatel

Brno jasna 1

Reagovat
Radar

Cos to říkal ?

Reagovat
sosna

Dneska 1 v Jablonci i Budějovicích. Liberec by potřeboval dostat za uši, snad ztratí body, i když od Bohemky se toho moc čekat nedá. Snad je k výhře dotlačí ten jejich novej Ultras.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka je jenom jedna a Strizkov jeste nic neukazal ale plychta by mohla bejt

Reagovat
Radar

plYchta

Reagovat
smazaný uživatel

Betonians 2009 to je teda humus tým a to nejsem fanda Bolky Možná že by se ty dvě bomeky měli zas raděj spojit. Třeba by dali dohromady aspoň jednu jedenácku slušných fotbalistů ne takových odkopalistů. Už začínám tušit proč se jim říká klokani. Vápnoskákači neskuteční Skoro se divím, že nemají v bráně dva brankáře.

Reagovat
smazaný uživatel

at nakoupi komplet novou jedenactku-jen hraci 2m a vic a stoupnou si do brany

Reagovat
centos

Hrajem ze zabezpečené obrany, dobře. Co jiného s impotentním útokem. Ale proč tak sakra hrajem se třemi beky? Proč nezkusí nalevo třeba Nanda? Proč jsme dostali snad čtvrtý gól ze standardky, kde jsou ti hráči prakticky sami? Proč naše centry v drtivé většině případů najdou jen soupeře? Proč hráči v naší lize neumí střílet ze střední vzdálenosti a končí to pak na zahrádce za stadionem? Otázky, samé otázky..

Reagovat
Radar

Proč Varadi kopl míč do brány dvě vteřiny po hvizdu ?

Reagovat
centos

Protože je blbec :(

Reagovat
Radar

Asi tak

Reagovat
Radar

Další zbytečná žlutá, proč ne že ?

Reagovat
Radar

Mááário Ličkaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia

Reagovat
GEGE

Brno dneska výhra.

Reagovat
C-M@ster

Fandim jim, ale vic nez bod z toho Brno nevydre.

Reagovat
GEGE

Musí doma se jim daří nedostavájí goly...Teplice budou unavené s předkola...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ze vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Sparta doma, na kom jinem se odrazit, než na favoritovi. Doufám, že to bude pěkný fotbal, a několika goly, hlavně v hostující síti. Nějakých pěkných 3:2

Reagovat
irik

Sparta a góly to nejde dohromady, jestli někdo vyhraje,tak Sparta 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tež si myslím, max 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

A my budem furt NEPORAŽENÍ

Reagovat
smazaný uživatel

ta sestava slávie je tady hodně odlišná od té, která dneska nastoupí....chtělo by to asi více info

Reagovat
Bakary3

Karle ? Tak tu sestavu rovnou pošli na EF e-mailem..

Reagovat
smazaný uživatel

kde ho mám vzít, hm ?

Reagovat
Bakary3

Snad to nebylo tak nepochopitelný.. Pokud se teda taky nejmenuješ Karel.. Ale co se s tebou bavim, za to, co jsi včera napsal o Valencii..

Reagovat
centos

Reagovat
Bakary3

Co ? Teď nevim, jestli se směješ, že jsem řek něco vtipnýho, nebo jsem napsal nesmysl

Reagovat
centos

To první.

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!!!!SPARTA!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Drobisz Jinak doufám, že Sparťanští fans dostanou od pořadatelů opět co proto, když budou opět po slušných fans házet záchodové mísy a flašky, rozbíjet pletivo a ničit stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že od toho dělobuchu na Letný s Brnem už se fans zklidnili úplně.

Reagovat
Bakary3

Tak jedem, snad Slávka potvrdí zlepšenou formu Jinak po tom, co teď Vaniak vyved, těžko říct, kdo má chytat, já jsem pro Romanovse, je to asi nejlepší golman z těch třech.. A v útoku jsou teď 3 na 2 místa, někdo to odnese, škoda.. A Olomouc snad už taky zabere, kvůli zápasům s tragickym Aberdeenem z nich všichni dělali hvězdy, ale liga ukazuje, že nic moc, vlastně to ukázal už Reykjavík, ale zápasy s Aberdeenem to smázly..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Olomouc - Sparta Praha 1

1. FC Brno - FK Teplice 1

Slavia Praha - 1. FC Slovácko 2

Reagovat
smazaný uživatel

A tleská celá Morava

Reagovat
Bakary3

Tak teď jsem ty jeho tipy pochopil Ostatně jsem i pro, akorát ta Slávka, to se mi nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo myšleno Morava vs. Čechy

Reagovat
smazaný uživatel

ale ono je to i reálný.Spolíhám na únavu po pohárech(vy se s tím poperete líp než Sparta a navíc jste doma a doma na ně umíte)

Reagovat
smazaný uživatel

tak se mi to libi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ajajajajajááááj

Reagovat
10

Sparta dneska vyhraje, Olomouc umí dobře kombinovat, zatlačit soupeře, ale jsou bezzubý...tenhle styl hry Spartě bude naprosto vyhovovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vzhůru na SIGMU ! ! ! FORZA SIGMA

Reagovat
j_mrazik

Jdete někdo na Slávii?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zpráva dne: Zastupitelstvo města Uherské Hradiště schválilo pojmenovaní fotbalového stadionu na Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty. Následovat bude zřejme Stadion Petra Macha (Letná), Starka Arena (Příbram) a Miroslav Pelta Colosseum (Jablon...ec).

Reagovat
Bakary3

Ježiš, zlatý Stonky.. A Leška stadium ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě, za co? Ani nám nepostavil načerno stadec za nakradený prachy, nemá styky s podsvětím a svůj stůl v hospodě a jaro taky necinknul

Reagovat
Bakary3

Pravda, nemá nárok Ale pořád se chvástal, že je to jeho zásluha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jednu dobu ho zbožňovali v polovině pražskejch železářství, jak furt kupoval kladívka na poklepávání základních kamenů.

Reagovat
smazaný uživatel

My chceme Jarolím Family Stadium ! ! ! ! !

Reagovat
Bakary3

Uff.. Pepi Bican stadium Lepší fotbalista ve Slavii už nebude

Reagovat
smazaný uživatel

To nebude....sem zvědavej na dnešní zápas. Už se těšim do Edenu...

Reagovat
JarousFCB

Doufám že slávka prohraje...

Reagovat
božský John

Míra Pelta Aréna...to bude staďák jak stehno...to se soupeři budou bát vůbec na toto posvátný hřiště vstoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se otvírají zápasy v Media Playeru v kompu? Mi jde na fotbalživě jen zvuk...ty odkazy byly nějak masters nebo tak něco...

Reagovat
centos

http://master.nacevi.cz/asx/f-slavia.asx na ostatní přijdeš, mně to teď nějak nejde

pouštím ve VLC nebo Totemu (linux), WMP by snad měl mít něco jako Otevřít URL.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, snad to půjde...nějakej debil si hrál s televizí a nejde nám a fotbalživě mi obraz nejede.

Reagovat
irik

IOO. pro Bohemku .

Reagovat
JarousFCB

Bože to byl cyp ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to tam běhal? Já mám jen zvuk

Reagovat
JarousFCB

Nějaký Olomoučak se prošel po hřišti před kotel Sparty a hrozil pěstí atd

Reagovat
C0br

Chtel bych ho videt bez bariery borecka...

Reagovat
JarousFCB

řikám cyp !

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za nýmanda v té ČT? !

Reagovat
centos

Ota Černý

Reagovat
Radar

Reagovat
JarousFCB

Ti Sparťani se furt válejí

Reagovat
JarousFCB

Ordoš...

Reagovat
smazaný uživatel

Ordoš ...hmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, do druhé půlky Sparta nastoupila s koledou a Syrečky jí jen vyslyšeli. Chovanec těžce zaspal. Když viděl, že jsme v útlumu, měl zareagovat. A taky se mi zdálo, že ten gól mohl chytat Blažek.

Reagovat
smazaný uživatel

To chytat? Ani náhodou,možná Van der Saar,ale skvěle kopnuté.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, nejsem gólman, ale zdá se mi, že blbě stál apak nedosáhl. Skvěle kopnuto to teda nebylo vůbec. šlo to hodně daleko od tyče ...

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek to asi neviděl, motala se tam spousta hráčů a Ordoš to propálil, navíc se správnou falší, takže Blažka obstřeloval - bylo to dobře kopnutý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak.

Reagovat
Tomekcz

to maj za to zdrzovani, doufam ze dostanou jeste jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď Blažek výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, zdá se mi, že nemají hráči dostatečně natrénováno. Už několikátý zápas Sparta druhý poločas fyzicky odpadla. Dnes to bude ještě klepání o bod ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se Olomouce týče, vidím jen druhou půlku, ale Olomouc je výborná.

Reagovat
smazaný uživatel

v první byla lepší Sparta, ale do druhé nastoupil jen stín mužstva. To fakt není možné ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, došlo mi to i z výsledku, komentáře a jiných místních příspěvků, takže jsem to vzal za bernou minci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm taky vidím 2.půlku a Sparta drží plichtu? Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sparta je v řiti, když se v 88. minutě rozhodne, že remíza stačí a pošle tam dalšího stopera. Bych se i zasmál nebýt na tom Slavia podobně blbě. Kovba, to je paní hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

prosímtě sledoval jsi to alespoň trochu, nebo koukls jen na statistiku?

Prostě byla Sparta v útlumu, Olomouc lepší, tak tam dal Chovanec stopera, abysme to alespoň udrželi. Opravdu nechápu, na co by tam při takovém stavu byl útočník ...?

A jinak - Olomouc je výbornej mančaft, takže jsem zvědavej, co tam uhrají jiné týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, sledoval a Kovba stál za prd. Jestli ti přijde OK, že Sparta šoupne nakonec 3. stopera a spokojí se s remízou, ani se nepokusí o zvrat, tak to jo, pro nás dobře že Sparta už nechce vyhrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě to převracíš.

Chovanec měl zareagovat mnohem dřív a to v době, kdy se Olmík dostával do tlaku. Nakonci už nešlo o nějaké lámání, gólu byl blíž Olmík ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co převracím? Chlapče tohle je GL, je naprosto normální, že Slavia a Sparta musejí vždy jít na výhru, to neokecáš. Ano, měl reagovat dřív, ale to není poprvé, kdy Chovanec začne kolem 90. minuty střídat a přitom Sparta nevede. Ono když si pod tlakem, tak je poměrně jedno jestli máš jednoho nebo dva DM, víc pomůže když se taky někdo pokusí o něco dopředu, odkopama se tlaku nezbavíš. Ale jak říkám - pro Slavii jen dobře že vám remíza stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak už nic

Reagovat
C0br

Myslim, ze vznik fantasy gambrinus ligy je jen otazkou casu.

Reagovat
smazaný uživatel

uf, zlatý bod teda. Já nevím, jestli jim takovou připosranou taktiku ordinuje Chovanec, nebo na to ti hráči fakt nemají, ale je to už skoro pravidlem - nástup po půlce dementně neaktivní

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec Spartu netrenuje

Reagovat
smazaný uživatel

Super plichta,ted ještě Teplice at vyhrajou v Brně a Slavie plichta a SLAVÍM...

Reagovat
10

jestli chce Sparta titul, tak prostě musí takovýhle zápasy vyhrávat Chovanec se ke konci klepe o remízu, to bych blil

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no, jsem zvědavej, co řekne Pepa

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsme mohli vidět dvě Sparty. Tu první před vstřelením první branky, kdy hrála pěkný kombinačn fotbal s velkým pohybem a doplňování hráčů a tu druhou po vstřelení první branky, kdy si nedokázali přihrát na 5 metrů

Nechápu proč přestali hrát. Začali se hádat a ztrácet míče. Fuj...dnes mě Sparta nepotěšila a zápas spíš beru jako prohru

Reagovat
Tsigi

Trvalo mu to dlouho než přihrál na gol, povedlo se mu to asi po roce a půl

Chovanec o Zemanovi

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak - těch náznaků ve druhé půli, kdy jsme mohli jít do přečíslení, bylo dost a většinou to hráči posrali jednoduchou přihrávkou. Prostě zbytečně zadrbali

Reagovat
smazaný uživatel

sanci na hdne zajimavy brejky jsme meli vic nez dost,ale ta predfinalni faze zlast ted ten posledni Kaloudy kdy mohl v podstate jit sam na branu a mic mu preskoci obe nohy

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem fakt pičoval jak svině ...

Reagovat
10

Bony je výbornej bez míče, ale pro tuhle situaci měl jít buď dolů, nebo k němu měl dát Jozef Prudnikova, kterej je rychlej a hodil by se na ty brejky...ta jejich obrana stála za prd, v první půli jsme je překopávali úplně jednoduše, jenže prostě nedáme gol, ani když jdeme 3x sami na golmana

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak,v druhy pulce jsme naprosto zbytecne rezignovali na utoceni,pritom si myslim ze kdyby sel zrovna Prudnikov na plac tak by brejku dokazal daleko lip vyuzit.A taky urcite mel jit Kucka tak o 15 minut driv do hry,zase mi to docela prijde prokaucovanej zapas,protoze dneska se na sigme dalo vyhrat

Reagovat
10

dneska se na Sigmě mělo vyhrát, Sigma neměla vůbec nic...tyhle body budou chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek opět dobrý nástup do zápasu, postupem času se ale ze hřiště vytratí... to už je taky jako kolovrátek, pořád to samý dokola

Reagovat
10

jinak ten Kovba...vím že jste ho tady všichni chválili, ale mě teda nepřesvědčil ani trošku...nejpomalejší hráč na hřišti, toho by předběhnul snad i Blažek...gól Ordoše jasně jeho

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si ze by hral vylozene spatne,rozhodne lepsi nez s Huskem,ale bohuzel ten gol byl jasne Kovby a byl uz docela hodne zbytecnej protoze v tu dobu jsme uz zacali hru pomalu kontrolovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kontrolovat????

Reagovat
smazaný uživatel

no v tu dobu uz sigma urcite netlacila a taky od ty doby uz vuec nic nevymyslela a zacali se rodit nadejny nase brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Že se začali rodit brejky? Opravdu si koukal na ten zápas? Vždyť Olomouc naprosto kontrolovala hru celej druhej poločas... Pak přišel taktickej záměr se simulacema a hra se trochu rozkouskovala, ale rozhodně jsme nezačali hru kontrolovat..

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim to tak jako ze sigma uz prestala byt nebezpecna,hralo se hlavne uprostred hriste,ale nevim kde beres ty simulace,nektery fauly sigmy byly vostry vic nez dost

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoukal si na stejnej zápas co my..

Reagovat
smazaný uživatel

Já asi koukal na něco jinýho. Vůbec jsem si nevšiml, že by Sparta v druhé půli kontrolovala hru - pominu-li těch 3x 30 sekund při třech brejcích.

Reagovat
10

v tu dobu jsme jí právě přestávali kontrolovat...a po tom gólu už jsme hráli jen na remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Kovba hrál? Já přišel přesně na vykop, sestavy sem neslyšel, ale Kovby sem si nikdy nevšim.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nedáme pojišťovací gól a místo toho dostanem....Zápas jsem neviděl, ale beztak si troufám říct i podle střídání, že to byla typická Pepova připosraná taktika.

Aspoň, že naši fans tam zas byly jako doma.

Reagovat
smazaný uživatel

taky to tak vidim,misto snahy pojistit vitezstvi druhym golem prijde v druhy pulce hra na udrzbu a vyhru 1:0,dojeli jsme na to nejdriv s Panathinaikosem (i kdyz tam haluzove Kalouda pak dal na 3:1),pak v Pribrami kde jsme v druhy pulce propadli a znova dneska,naprosto minimalni snaha vstrelit druhej gol,pritom nez jsme ten nas dali tak jsme hrali vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

hráči maj snad od Pepy příkaz, aby po vstřeleném gólu přestaly hrát a zalezly k Blážovi do brány...mě štve, že to ostatním týmům z předku tabulky tak ulehčujeme, to oni by měli nahánět Spartu a trochu jim ztížit dostat se na 1. místo, místo toho to vypadá, že Pepovi stačí remízi z venku a při troše štěstí ukopaný výhry doma...jojo, kde jsou ty starý časy Sparty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele