Gambrinus liga - souhrn 4. kola

17.08.2012, 22:08, aktualizováno 19.08.2012, 19:26
Komentáře a souhrny
Jablonec vyhrál v Brně a s deseti body je na druhém místě tabulky o skóre za Spartou, která zvládla duel v Českých Budějovicích. Liberec doma získal jenom bod z duelu s Jihlavou, čekání na první výhru si prodloužila Slavia. Baník v posledním nedělním klání jasně podlehl Plzni...

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 1:3

19.08.2012 17:30

Góly: 73. Ebus Onuchukwu - 8. František Ševinský, 28. Pavel Horváth, 50. Marek Hanousek

Šlágr kola mezi Baníkem Ostrava a Viktorií Plzeň skončil lépe pro Západočechy, kteří zvítězili poměrně hladce 3:1. Viktoriáni tak odčinili porážku z minulého kola, kdy nestačili překvapivě na Zbrojovku.

Trenér domácích Radoslav Látal nechal vítěznou sestavu z minulého kola neměnnou. Totéž ale neplatilo na druhé straně. Kouč Vrba nechal odpočívat Davida Limberského i Vladimíra Daridu, oba měli za sebou náročné reprezentační utkání na Ukrajině. Na lavičce zůstal i golman Bolek, kterého nahradil zkušený Kozáčik.

A plzenští šli do vedení již po několika minutách hry. Střela Bakošovi nesedla, ale skákavý balón na zadní tyč dotlačil do branky hlavičkující obránce František Ševinský a Plzeň vedla 1:0. Hosté následně kontrolovali hru a po půlhodině hry navýšili vedení. Kapitán Pavel Horváth se postavil k přímému kopu a technickou střelou k tyči využil špatného postavení golmana Bučka - 2:0 pro Plzeň.

Baníkovci toho směrem dopředu příliš neukázali. Vidět byl snad jen útočník Kukec, ale plzeňská obrana ho dobře hlídala. Ještě do konce prvního poločasu mohli Viktoriáni skóre několikrát navýšit, při dalším přímáku Pavla Horvátha šel míč těsně vedle! V nastaveném čase prvního poločasu pak napálil břevno Marek Bakoš!

Poločasový výsledek 2:0 samozřejmě nahrával Plzeňákům, ti však něco podobného zažili již minulou sezonu, kdy nad Baníkem rovněž pohodlně vedli, ale nakonec se museli strachovat o výsledek. Nicméně v 51. minutě předvedl povedený lob Marek Hanousek a Plzeň vedla na Bazalech už 3:0. Vrbovi svěřenci byli při chuti a nadále podnikali na brankáře Bučka nebezpečné nájezdy. Ostrava si navíc zápas zkomplikovala vyloučením Jána Greguše, který uviděl červenou kartu za faul na Koláře.

Průběh utkání tak sliboval ještě další branky, ale paradoxně už to byl jen Baník, kdo se gólově prosadil. Dvacet minut před koncem nejprve střídající Onuchukwo pořádně zaměstnal Kozáčika a posléze z rohového kopu udeřil. Onuchukwu rybičkou od tyče snížil na 1:3 a ještě vykřesal malou naději na zvrat. Drama se ale nedělo, Viktoria si zápas pohlídala a slaví důležité vítězství.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Dynamo České Budějovice 3:1

19.08.2012 17:00

Góly: 26. Václav Kadlec, 51. Leonard Kweuke, 89. Pavel Kadeřábek - 34. Miroslav Marković

Pražská Sparta své další domácí utkání zvládla a zůstává na čele tabulky. S Českými Budějovicemi to ale neměla jednoduché. Vítěznou branku zaznamenal ve druhém poločase Kamerunec Leonard Kweuke. Sparta porazila Jihočechy celkovým výsledkem 3:1.

Letenští museli v tomto kole naposledy hrát bez diváků, čímž zároveň vyčerpali svůj trest. Dle předpokladů se jako první natlačila do velké příležitosti Sparta. Jarošíkovu ránu gólman Daněk vyrazil a dorážející Pavelka naštěstí pro Budějovické trestuhodně přestřelil. O šest minut později už mohla sparťanská radost naplno propuknout. Daňkovu nepřesnou rozehrávku zachytil Kweuke, který následně obloukem vyzval ke skórování Václava Kadlece, jenž trefil poloprázdnou branku - 1:0 pro Spartu. Jenže nadějný výsledek domácím dlouho nevydržel. Výbornou spolupráci Hanzlíka se Sandrem zužitkoval neobsazený Miroslav Markovič a vyrovnal na 1:1. Co se týče dějství na hřišti, hrálo se dost vyrovnaně, takže poločasový výsledek 1:1 byl na místě.

Trenér Letenských Vítězslav Lavička nejspíše svým svěřencům v šatně důrazně domluvil. Ti si jeho řeč vzali k srdci a krátce po změně stran strhli vedení opět na svojí stranu. A kdo jiný u toho mohl být než obrovitý útočník Leonard Kweuke. Kamerunec tvrdě vypálil a od tyčky překonal budějovického brankáře Daňka - 2:1 pro Spartu.

O čtyři minuty později přišla pro sparťanské fanoušky, kteří pochopitelně nebyli na stadionu, dobrá zpráva. Na plac se totiž po zranění vrátil dirigent záložní řady Marek Matějovský, jenž nahradil Pavelku. A právě Matějovský byl u další šance Sparty. Po jeho centru se sice se štěstím dostal do stoprocentní gólovky Kadeřábek, ale brankář Daněk předvedl vynikající zákrok. České Budějovice tak zůstávaly ve hře o cenný bod až do poslední minuty. Šest minut před koncem mohl vyrovnat Markovič. Míč si sice parádně zpracoval, ovšem nepřesně vystřelil. Totéž platilo i na druhé straně o příležitosti čerstvého reprezentanta Hušbauera. Sparta se definitivně uklidnila až v závěrečných minutách po třetí brance, kterou vsítil povedenou střelou Pavel Kadeřábek. Po výsledku 3:1 tak sparťané nadále vedou tabulku.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Baumit Jablonec 1:4

19.08.2012 17:00

Góly: 70. Lamine Fall - 33. Pavel Eliáš, 56. Ondřej Vaněk, 81. David Lafata (pen.), 84. Tomáš Čížek

Jablonečtí fotbalisté pokračují v dobrých výkonech a po dnešku si připisují další důležité tři body, tentokráte ze hřiště Zbrojovky Brno. Nutno říci, že Jablonec měl zápas plně pod svojí kontrolou a nakonec nasázel sesypanému Brnu čtyři branky. Trefil se i kanonýr Lafata.

Brněnští si po minulém kole nasadili laťku hodně vysoko a všichni byli zvědaví, jak si povedou v domácím prostředí proti ambicióznímu Jablonci. Ten měl za sebou rovněž úspěšné minulé kolo, v prestižním severočeském derby udolal mistrovský Liberec.

V tom dnešním utkání měli první velkou gólovku jablonečtí. David Lafata se zjevil takřka sám před brankou a obrana Brna jej na poslední chvíli eliminovala. Ve 33. minutě už se to ale nepodařilo, na Eliášovu akrobatickou střelu golman sice zareagoval, ale byl příliš krátký a míč tak skončil v síti - 1:0 pro Jablonec. Zbrojovka mohla okamžitě zareagovat. Pašek si naběhl na centr a vypálil, a nebýt dobrého zásahu Nováka, dost možná by bylo srovnáno. Každopádně Liberec vedl v Brně 1:0 a krátce po změně stran přidal druhou, uklidňující trefu.

V 56. minutě nešťastně tečoval střelu Vaňka smolař Pašek a Jablonec vedl pohodlně 2:0. Jenže domácí se i za tohoto nelichotivého stavu nevzdávali. Už Halaška měl na hlavičce obrovskou příležitost, kterou však brankář Valeš fantasticky zlikvidoval. Zbrojovka se snížení dočkala následně, Husarův rohový kop dopravil do sítě Lamine Fall a snížil na 2:1 z pohledu Baumitu.

Brno následně ožilo a Jablonec solidně přimáčklo. Kotalovi svěřenci se však ubránili a navíc přidali další, pojistnou, branku. Kaufmann ve vlastním vápně fauloval a nařízenou penaltu bezpečně proměnil ligový kanonýr David Lafata - 3:1 pro Jablonec. A to nebylo ještě všechno. Za chvíli přidal už čtvrtou branku Tomáš Čížek, skákavý balón dostal v poklidu za Doležalová záda - 4:1 pro Jablonec. O osudu utkání bylo samozřejmě rozhodnuto. Baumit už další branku nepřidal ale může být i tak naprosto spokojen, z Brna veze vysokou výhru 4:1.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FC Hradec Králové 1:1

19.08.2012 17:00

Góly: 21. Michal Vepřek - 39. Jan Šisler

Nový olomoucký kormidelník Roman Pivarník musí podruhé za sebou zkousnout hořkou pilulku - jeho ovečky se stejně jako v pražském Edenu dostali do trháku, vedení ovšem záhy ztratili a tak si na bodové konto zapisují další remízu 1:1.

Na domácím hřišti tradičně nepříjemná Sigma neponechala nic náhodě a hned záhy diktovala tempo hry, držela míč na svých kopačkách a především zásluhou standardních situací dostávala soupeře pod tlak. Odměna pak na sebe nenechala dlouho čekat: Vepřek opětovně poslal do pokutového území střílený centr, tentokráte pro změnu ze standardní situace a kulatina k překvapení všech skončila až za brankovou čarou - 1:0. Michal Vepřek tím dosáhl na svůj druhý zásah v kariéře, ten první přitom zaznamenal nedávno ve finále poháru České pošty proti pražské Spartě.

Okamžitou odpověď si chystala nová akvizice v hradeckém dresu Haris Harba, jenž natáhl zpoza vápna a jen potvrdil slova o obávaném střelci ze střední vzdálenosti - balón naštěstí pro domácí zamířil přímo do místa, kde stál připravený Blaha! Hradec pomalu přebíral taktovku... Šest minut před pauzou se pak začínalo od nuly. Strnadův aut prošel až na zadní tyč, kde ho dopravil na určené místo Jan Šisler - 1:1.

Mužem, který nejčastěji zaměstnával Koubkovu pozornost, byl bezesporu Michal Ordoš, jenž se během pár minut dostal hned dvakrát do zakončení, nejdříve ale hlavičkoval z obtížné pozice nad břevno, aby pak následně pokazil také reparát! Romanu Pivarníkovi pak zřejmě došla s vytáhlým kanonýrem trpělivost a v 58. minutě ho nahradil Martinem Doležalem.

Druhých pětačtyřicet minut už ale zdaleka tak dynamickou podívanou nenabídlo a obě strany, jakoby se s přibývajícím časem spokojili s dělbou bodů. Blíže ke třem bodům nakonec měli Plíškovi svěřenci, Šisler a po něm Poděbradský však se svými pokusy neuspěli.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FK Příbram 0:0

19.08.2012 17:00

Góly: -

Hrstka diváků, jež v nedělním odpoledni zavítala na teplická Stínadla, se po úvodní hubené výhře nad Mladou Boleslaví tentokrát branky vůbec nedočkala, a mohla tak pouze přihlížet, jak si svěřenci Davida Vavrušky odvážejí cenný bod.

Sázka na jednu kartu. Přesně těmito slovy by se dala vystihnout hra Teplic, která byla od začátku na severočeské mužstvo až nebývale aktivní směrem dopředu. Hned po pěti minutách dal o sobě vědět Štěpán Vachoušek, pálil ale těsně nad břevno Hruškovy branky. Příbramští hráči nevěděli, kde jim hlava stojí: Vůch užuž překonal hostujícího brankáře, na brankové čáře ho ovšem zastoupil Dejmek! A hned nato hlavičkoval po standardce Rosa, avšak nad branku.

Příbram v úvodu letošní sezóny už není tím ofenzivním tahákem, jímž minulou sezónu překvapila nejednoho fotbalového odborníka, ale i obyčejného fanouška. Důvěru v lepší zítřky tak může vzbuzovat mimo jiné angažování protřelého matadora Davida Střihavky, jenž se po uvítací brance do mladoboleslavské sítě mohl prosadit i nyní, hlavičkoval ale také vysoko nad břevno.

Ten samý hráč měl tutovku také krátce po příchodu z kabin, když se v pokutovém území chytře uvolnil a neméně dobře zakončil, Grigar však předvedl parádní zákrok a kulatý nesmysl za svá záda nepustil! Všude oplívající nudu se snažil pět minut před závěrečným hvizdem rozprášit Rosa, branku ale ani tentokrát v pádu nenašel.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Vysočina Jihlava 1:1

19.08.2012 15:00

Góly: 90. Josef Šural - 10. Marek Jungr

Staronový nováček nejvyšší soutěže se i ve čtvrtém utkání v řadě ujal vedení, to ovšem znovu neudržel a po brance Šurala z poslední minuty řádné hrací doby si ze severu Čech odváží pouhopouhý bod za remízu 1:1.

Domácí nastoupili do utkání s jasným cílem - odčinit porážku ze severočeského derby s Jabloncem, a tak od úvodního hvizdu hýřili aktivitou, jejich snaha ovšem povětšinou ztroskotala hned v zárodku, na ohrožení Hanušovy branky se tím pádem dostávalo pomálu. Po jedné takové akci naopak udeřilo před druhou brankou: Vácha rozehrál standardku ideálně k tyči, jihlavský brankář ale jeho pokus zpacifikoval, načež okamžitě založil rychlý protiútok, na jehož konci si Jungr obhodil vyběhnuvšího Bičíka a z úhlu poslal balón na místo určení - 0:1.

Vysočina se ve třech předchozích zápasech pokaždé ujala vedení, to však neudržela a nakonec musela být ráda za pouhý bod. Poučení se ovšem ani tentokráte nedostavilo, svěřenci Františka Komňackého se zatáhli a postupem času se dostávali pod sílící tlak, jenž vyvrcholil těsně před odchodem do kabin - Hadaščok ale na míč v nadějné pozici o kousíček nedosáhl, aby následně hosty po Fleišmanově střele podržel Hanuš.

Nastavený trend pokračoval i po obrátce. Ke slovu se po dalším volném přímém kopu Váchy dostal opět Fleišman, jenž hlavou ještě prodlužoval, Kelič však již na kulatý nesmysl nestačil zareagovat včas. Hned nato o sobě dali vědět také jihlavští hráči, konkrétně Koloušek, jehož dalekonosný pokus nadělal Bičíkovi velké problémy, dobíhající hráči na odražený míč už však potom stáli v ofsajdu. Liberecký tlak neustával...

Výsledkem byla v 52. minutě hlavička Musiola, ani jeho snaha ale nemířila do prostoru ohraničeného třemi tyčemi. Naproti tomu Jihlava se stáhla před vlastní pokutové území a dopředu vyrážela jen sporadicky, když už se tak ale stalo, pokaždé před Bičíkem doslova hořelo. Další z rychlých kontrů si vzal na starost aktivní Jungr, před branku však nikoho ze svých spoluhráčů nenašel. Liberecký zmar eskaloval po hodině hry: Breznaník se po rohu dostal ke střele, balónu však zamezil v cestě do branky dezorientovaný Nezmar.

Deset minut před koncem mohlo být definitivně jasno, Vaculík ovšem nadějnou situaci promeškal a následný pas zastavil za minutu dvanáct střídající Souza. Když už nic nepomáhalo, tak si Šural zkoušel říct o pokutový kop, sudí Zelinka však jeho snahu prokoukl a správně nechal píšťalku pro tuto chvíli hluchou! Jednu z posledních možností zakončoval napotřetí (!) Musiol, pálil ale jen do připraveného Hanuše. Přílišná pasivita se ale Jihlavě nakonec opětovně vymstila: Musiol si naběhl na prodloužený míč, dokonce už překonal brankáře, ale na poslední chvíli stačil zakročit jeden z obránců, odražený balón však skončil u Šurala, jenž ho nekompromisně za pomoci břevna napálil do sítě - 1:1!

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 1:0

18.08.2012 18:20

Góly: 18. Ondřej Kúdela

Mladá Boleslav nebyla o tolik lepším týmem jak soupeř, Ondřej Kúdela však přesto jedinou trefou utkání prodloužil slávistické čekání na vítězství na další zápas. Sešívaní od začátku nové sezóny nasbírali jen tři remízy, poprvé letos prohráli. Domácí celek naopak získal svůj druhý tříbodový výsledek v tomto ročníku a posunul se v tabulce na čtvrté místo.

Slavisté přitom byli během první dvacetiminutovky lepším týmem, už po třech minutách hry mohl skórovat Škoda. Juhar mu hezky píchl míč a pak už to byl jen souboj mezi Škodou a brankářem Šedou, kdo uspěje. A lépe z něho vyšel právě mladoboleslavský fotbalista. Ve 22. minutě střílel z velmi dobré pozice Kisel, ale i jeho vychytal Šeda.

To už ale Mladá Boleslav čtyři minuty předtím zaznamenala jediný zásah zápasu. Postaral se o něj Kúdela, jenž se trochu náhodně dostal po rohovém kopu k balónu, napálil ho a jeho přízemní pokus prolétl kolem všech hráčů až za brankovou čáru.

Domácí jinak v prvním poločase moc nezářili, za zmínku snad stojí ještě Šírlova šance, který chtěl trochu nečekanou střelou překvapit brankáře Čontofalského, ovšem trefil pouze boční síť. Po obrátce se Slavia již na vyrovnání nezmohla. Nejrpve po hodině hry mohl navýšit náskok Mareš, kterému hezky přihrál Sivrič, a mladoboleslavský útočník pak minul branku o kousek.

V 80. minutě měl asi největší možnost urvat pro svůj tým alespoň bod Kisel. Tomu vypracoval výbornou pozici Zmrhal, Kisel však selhal v koncovce, hlavou zamířil jen vedle. Hosté si zkrátka nějaký trvalý tlak nevytvořili. V závěru utkání mohl definitivně utnout snahy soupeře Nešpor, to by se ale do jeho pokusu nesměl položit obětavě Juhar.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - 1. FC Slovácko 2:2

17.08.2012 20:15

Góly: 23. Pavel Hašek, 32. Jan Pázler - 47. Marián Kovář, 58. Ladislav Volešák

Fotbalisté Slovácka získali svůj první bod, i když se na něj na hřišti Dukly pořádně nadřeli. Domácí vedli po poločase už 2:0, moravský klub se však po obrátce dokázal vzpamatovat a během deseti minut manko dohnal. I přes nerozhodný výsledek zůstanou svěřenci nového trenéra Habanece na posledním místě.

Tenhle zápas ale sám osobně ještě Habanec nekoučoval. K týmu se totiž připojí až v pondělí, asistent Dekař tak měl dnes v Praze na lavičce hlavní moc. Sáhl hned ke čtyřem změnám v sestavě, které však Slovácku v prvním dějství moc nepomohly. Už ve 12. minutě dostal hodně prostoru Pázler a ve vyložené pozici ani nadvakrát Melichárka nepřekonal.

Ve 23. minutě se již domácí ujali vedení. První branku utkání vstřelil Pavel Hašek, který má od začátku sezóny famózní formu. Proti Slovácku přidal již svůj třetí gól ze čtyř zápasů, jakmile usměrnil do branky rohový kop Bergera krásně k tyči. O devět minut později Dukla vedla o dva góly.

Tentokráte už Pázler svou šanci proměnil. Domácí svůj brejk zahráli skvěle, následně Borek našel svého spoluhráče, který dokázal uniknout i Kunclovi a před Melichárkem se v koncovce nemýlil. S hosty to tedy nevypadalo vůbec dobře. Zbraně ovšem v žádném případě nesložili a náramně se jim to vyplatilo.

Určitě Slovácku pomohla rychlá trefa hned zkraje druhého dějství. Svůj první ligový zásah si na své konto připsal mladík Marián Kovář, jemuž hezky přihrával Volešák, a gólman Rada byl mezi třemi tyčemi bezmocný. Pár minut poté mohl Dukle navrátit dvoubrankový náskok Malý, jenže jeho dalekonosný pokus minul branku o kousek.

Nakonec Slovácku zařídil alespoň bod v 58. minutě Volešák. Hodně přitom musel poděkovat Kovářovi, autorovi snižující trefy, jehož prvotní rána skončila na tyči, míč se pak odrazil právě k Volešákovi, jenž v pohodě z blízkosti dorazil. V 79. minutě neuspěl na Melichárka se svým přímým kopem Hašek.

V poslední desetiminutovce si vytvořili oba týmy každý po jedné šanci. Nejprve to byli hosté, kteří se vřítili do protiútoku, Lukáš to následně udělal velice chytře a vytvořil loženku pro Volešáka, jenže ten z vyložené pozice jen přestřelil. V poslední minutě utkání měl na kopačce vítězství Berger, ale fantasticky proti němu zakročil Melichárek.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha431010:410
2.Baumit Jablonec43109:310
3.Viktoria Plzeň42119:57
4.Slovan Liberec42118:47
5.FK Mladá Boleslav42115:47
6.Zbrojovka Brno42116:77
7.Dukla Praha41219:65
8.Sigma Olomouc41214:35
9.FK Teplice41212:55
10.Vysočina Jihlava40406:64
11.Baník Ostrava41125:84
12.Slavia Praha40316:73
13.České Budějovice41035:83
14.FC Hradec Králové40314:73
15.1. FK Příbram40222:72
16.1. FC Slovácko40133:91

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (324)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slovácko konečně bodík, tak a bodový zisk už mají všichni..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...to už v minulé sezoně nebyly ty sedačky na Julisce kompletní a bylo tam jen UKL?

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si všiml UKLu vypadalo to dost srandovně a lehce i trapně

Reagovat
Euphael

s

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

chtěl jsem napsat, že Slovácko je metla ligy, ale po prvním písmenku jsem si to rozmyslel

Reagovat
slavik38

Reagovat
smazaný uživatel

tato remíza na tom nic nemění..

Reagovat
Euphael

souhlasím

Reagovat
Rarášek

Však já vím. Jsem ti to odhadl z toho písmenka,proto ty palce.

Reagovat
Euphael

za odhad

Reagovat
Rarášek

Vsázím na to,že si nikdo nemůže o slovácku myslet nic jiného. Dle mého..

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko má každý rád.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě.

Reagovat
taws

Doufám, že letos už ten Synot spadne...stejně si nepamatuju, že by tu tenkrát byl na Synot takovej hate jak na Brno, i když si tenkrát tu licenci koupili z nějakýho, tuším, desátýho místa druhý ligy...Brno to aspon dostalo jako druhý nepostupující po Sokolovu..

Reagovat
smazaný uživatel

trefils hřebíček na hlavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

boze, ze se spokojis s takovym lezenim do zadku

Reagovat
smazaný uživatel

nezáviď Doufám, že jako velký fanoušek VP jedeš na výjezd !

Reagovat
smazaný uživatel

prace, ale stejne bych nejel, jeste bych se tam necim nakazil

Reagovat
smazaný uživatel

jo, prej je to hlavne ale kvuli buzikum.. kazdopadne, tobe by to melo byt uplne jedno

Reagovat
smazaný uživatel

tak za buzerantama nemusíš jezdit do Ostravy, stačí ject dnes na vaclavák

Reagovat
smazaný uživatel

tak obrazne receno, co banikovec to buzik

ale k veci, mne teplousi nevadi, dokonce jeden z mych nejlepsich kamaradu je teplej, ale prague pride je humus

Reagovat
smazaný uživatel

tak na jedné fotce se máte s cukrouškem dobře, o tom žádná Hele, za mě, když se nevystavujou na veřejnosti, resp. to nedávají předemnou najevo, tak je mi to jedno ale když vidím na veřejnosti, jak se ošmatlávají či nedej bůh líbají, tak to bych blil, velebnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

mne je to celkem fuk, ale oni bojujou proti vyclenovani ze spolecnosti a pak poradaji takovou saskarnu, kde se dobrovolne vyclenuji, upozornuji na sebe a to je z nich jeste velka cast takovych tech urvanych buzen..

Reagovat
centos

Nejlepší byl dnes na ČT24 organizátor či kdo: "Chceme lidem ukázat, jací opravdu jsme." A na to záběr chlapa v ženské paruce a tlusťochů tančících v obtáhnutém růžovém oblečení.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

a prave na tyhle buzny doplaci ostatni homosexualove, nadruhou stranu, kdyby jim to vadilo, tak tam nejdou s nima..

Reagovat
centos

Jo, tohle je medvědí služba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na těhle fesťácích a akcích se lidi všeobecně chovajou divně. Ať už jde o GPP, nebo karnevaly, nebo třeba pochody fotbalových fanoušků, nebo různé happeningy. Jde o to že se uvolníš, vyblbneš a další pondělí si vezmeš obyčejné hadry a odejdeš do práce.

Reagovat
centos

Jenže oni to prezentují jako ukázku své normálnosti.

Nedávno jsem viděl, jak v nějakém městečku, kam se měli do nově postaveného domu stěhovat mentálně postižení, udělali kvůli obavám starousedlíků o bezpečnost jakousi schůzku na náměstí, aby jim ukázali, že je vše v pořádku. Vypadalo to tak, že náměstí ti postižení dospělí lidé obsadili a dělali tam vláček. To by mě trochu vyděsilo. Prague Pride je podobná.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bylo normální chování, tak by bylo běžně k vidění v obyčejné dny. Ale ani v ultra tolerantních zemích jako je Dánsko a nebo Nizozemí tohle vidět není. A když už se takhle homosexuálové nechovajou ani tam, tak se tak zřejmě chovat nechcou.

Reagovat
smazaný uživatel

ale chovaji se takhle ve svych klubech a barech, zajdi nekdy v Praze do gay clubu a diskotek, podivej se, jak se tam tyhle vyrvany buzny chovaj, stejne jak ted na tom prague prideu..

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem jednou byl v takovém klubu v Olmiku. A kromě toho že se mě tam snažil sbalit barman a na záchody jsem šel s hlubokou nedůvěrou protože mi moja přítelkyňa nakecala brutální historky, tak to bylo v pohodě. Tihle lidi majou prapodivný hudební vkus, ale atmosféra není ani omylem "cizejší" a nebo "úchylnější" než na normálních diskotékách.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsi ale nebyl v nejakym klubu v Praze a to je setsakramentsky rozdil

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, ale řekl bych že je to městem, né úchylností gay comunity.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale proto, ze je jich v Praze jak nasrano a kdyz jsou ve svy komunite, tak ztraci sebekontrolu

Reagovat
centos

Já byl jednou v gay klubu na koncertu. Bylo to tam zřejmě úplně normální (do klubů nechodím), ale místnímu gay osazenstvu evidentně nebylo po chuti tolik nových lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

az budete v Praze, tak navstivte Termix

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrej nazev pro klub

Reagovat
centos

Asi si nerozumíme.

Pokud je (pravidelně!) nejviditelnější částí průvodů, které mají lidi přesvědčit o toleranci ke gayům a o tom, že jsou to lidi jako my, přehlídka různých individuí, tak něco není v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže smysl téhle akce je být co nejkřiklavější "teplouš". To je podobný princip jak mi říkal kámoš (teplouš) o růžové barvě. On sám ju rád nemá, ani nikdo z jeho komosexuálních známých ne. Ale občas si ju vezme, protože může. A tím říká "já su teplý, a nestydím se za to". Kdybys ho potkal někde v hospodě, tak je to typický inža, astrofyzik, strašná bedna, mastné vlasy, tlusté brýle. Ale pokud by šlo o to ukázat podstatu, tak říkal že by se klidně navlékl do latexu a tou Prahou by se prošel.

Reagovat
centos

Trochu to zní, jako by podstatou byla úchylnost a snaha se vyčleňovat.

Jestli ti lidi cítí nějakou netoleranci nebo ústrky, tak jim takové akce k opaku moc nepomůžou, spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to původně začlo jako protesty proti pošlapávání lidských práv ze strany úřadů, bránění se proti zatčením za projevy homosexuality a podobně. Smyslem té akce bylo upozornit na sebe, odlišit se a říct "aji když sme jiní, tak vám to může být jedno, nechte nás být". A ten princip ty novodobé GPP pořád ctíjou. Boje za lidská práva zůstala zachována, akorát teďka už se nebojuje o pasivní práva (právo o to aby je stát, policie a lidé nechali na pokoju), ale bojuje se o aktivní právo (právo na partnerství, adopce, a podobně)

Reagovat
smazaný uživatel

ale oni tvrdi neco jineho, oni tvrdi, ze poradaji pochod proto, aby ukazali vsem, jak jsou stejne normalni jako my..

Reagovat
smazaný uživatel

To není "něco jiného", to je to stejné. Akorát se to tvrdí skrz to, že hrotíjou představy většiny o homosexuálech do extrémů.

Reagovat
smazaný uživatel

a ja myslel, ze smysel te akce ma byt predvedeni toho, jak jsou zacleneni v nas spolecnosti a ne opak..

Reagovat
Losinho

Reagovat
adalbertus

že vás to baví chlapáci tedka po ránu řešit chujoviny

Reagovat
smazaný uživatel

že te to baví po ránu to blbě komentovat

Reagovat
AjaxFans

Dobrý bod,ono to půjde.Kovář má na základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde to do 2 ligy

Reagovat
AjaxFans

cha cha cha

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle tý bandě vedený s tím Buranem Radou a YT hvězdou Juharem přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*bez s, pitomej mobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak se můžou držet v sestavě Slavie někteří tragédové, Juhár to má snad předplacený díky tomu hattricku z přípravy, Vošahlík za ty dva góly v prvním kole a Čonka asi nemá žádnou konkurenci, vždyť i ten Trubila byl stokrát lepší fotbalista než ten nekopa, co snad i na dva metry přihrává vzduchem...

Reagovat
Euphael

Stěžoval sis na remízy tak tu máš Kisel, žer

Reagovat
centos

Reagovat
Liquid

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zítra jdem na 2. flek !

Reagovat
Rarášek

Tak snad se neztratíte po cestě.

Reagovat
smazaný uživatel

a jedeš za týden do Hradce?

Reagovat
smazaný uživatel

počítám s tím

Reagovat
smazaný uživatel

tak dáme pak v tom vidlákově sraz

Reagovat
smazaný uživatel

a jedeš vlakem ? já budu asi zase v Mostě , takže bych to do HK vzal přes Prahu a připojil se

Reagovat
smazaný uživatel

VidIákov? Asi dáme sraz i my dva a promIuvime si

Reagovat
adalbertus

ser na buzeranta

Reagovat
smazaný uživatel

internet hooligans...

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Ser na to,když budete v druhé lize,tak vám to říkat už nebude

Reagovat
smazaný uživatel

trevor je trotl po mámě, vykašli se na něj... má z rdace nějaký issues.. přitom zrovn polopolská pleška z ostravy bude pi*ovat do hradce

Reagovat
adalbertus

von je z Prahy

Reagovat
smazaný uživatel

ať je klidně z Poznaně, je to trotl

Reagovat
adalbertus

já ho taky nemusím,moc o sebe myslí chlapeček

Reagovat
centos

Ty jsi strašný kokot

Reagovat
smazaný uživatel

hleď si svého, baníkovskej arschlochu

Reagovat
centos

Se podívej, co tady předvádíš..

Reagovat
smazaný uživatel

zase nějaký "namakanec" prostřednictvím internetu... Ale co čekat od vidláka, že jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už fandíš Viktorce, jako tvůj životní partner?

Reagovat
smazaný uživatel

jaký životní partner ?

všichni nad Baníkem kromě Jabka prohrajou a sme tam

Reagovat
smazaný uživatel

ty tvoje počty mi nesedí, protože Plzeň neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

takže remíza ?

Reagovat
smazaný uživatel

...a k první otázce: $

Reagovat
smazaný uživatel

jak jakej zivotni partner?

Reagovat
smazaný uživatel

:-***

Reagovat
smazaný uživatel

takhle lehce ti to neprojde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Petr Rada = 4 zápasy, 3 body => RADA VEN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem spokojen

Reagovat
Losinho

Když se kouknu na tu lehkovážnost našich hráčů, předváděnou hru a dosažené výsledky, tak to vypadá, že tahle sezóna může klidně skončit dost velkým průšvihem. I když je otázka, jestli by sestup a případné znovuzrození byl vůbec horší než tohle přešlapování na (špatném) místě.

Pokud jde o sestavu konkrétně, tak určitě musí zmizet Jarolím (ten měl být vystřídán bráchou , teď Zmrhal), Juhar (Skácel !!!, případně Hurka, Tusjak) a pár zápasů stop by slušelo i Vošahlíkovi (opět jedno z mladých křídel) a Čonkovi (Trubila). Nezlobil bych se ani za vystřídání gólmanů. No a pokud jde o Hubáčka, tak toho by mohl snad už proti Brnu nahradit Dobrotka.

Takže sestavu na Brno bych bral takhle: Berkovec - Nitrianský, Latka, Dobrotka, Trubila - Petrák - Hurka, Zmrhal, Kisel, Tusjak - Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Něco na tom je. Ti kluci nehrají tak blbě, ale chybí tomu odvaha se porvat. Zatím jediné okamžiky, kdy do toho šli jakžtakž naplno, byl druhý poločas s Jihlavou.

Reagovat
Losinho

Přijde mi to jako takové "tak kluci, pojďme si začutat a hlavně se nezranit, my jsme Slavia, oni se z nás sami poserou". A pak se ukáže bojující soupeř a je to v háji.

Reagovat
salami

kdybych měl ted hru slavie k někomu přirovnat, tak jsou to Teplice(což neni až takový překvapení), nemastný neslaný, tým neni sslabej, ale chybí tam štáva a chut vyhrávat, nemůžeš říct, že se na ten zápas vys... ale chybí něco navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, pánové, oba máte pravdu, taky to tak vidím.

Reagovat
Losinho

Já nemyslel, že se na to vykašlou, ale že tomu dají jen to nejnutnější.

Reagovat
salami

já to taky nemyslel konkrétně na tebe, to bylo myšleno obecně, že nikdo nemůže říct, že ty zápasy vypouštěj

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nehraje Vesely? Mne se libil v tech zapasech co nastoupil

Reagovat
Losinho

To je pro mě další otazník, v lize hrál vždycky solidně, naposled jsem ho ale viděl za juniorku proti Liberci (výhra 7:2) a tam kromě bojovnosti nic moc nepředvedl.

Reagovat
salami

to je zajímavý, já jsem ho viděl teda jenom párkrát a naopak na mě působil jako celkem slušně technicky vybavenej hráč, ale spíš línější a to to byly první zápasy za A, tak mě docela překvapuje, že ted vyniká bojovností

Reagovat
Losinho

V tom jednom zápase předvedl bojovnost (nedá se říct vynikal, přece jenom ten zápas se povedl většině hráčů a Liberec byl slaboučkej). Celkově mi ale přišel jako jeden z našich nejslabších hráčů v tom zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

ale radši bych to nechal na Radovi, z edenu by se body hodily

Reagovat
Losinho

Tak já vůbec nepochybuju, že na hřiště vyběhne totéž co v Bolce, snad leda dá do základu Standu Vlčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Liberec má neskutečný štěstí ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Slovan.

Reagovat
Losinho

Jihlava to opět neudržela...

Reagovat
smazaný uživatel

zápas končí tehdy, až dá Liberec branku.. to už je jak u Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co to má společného se Spartou trapáku

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty by jsi se měl probrat

Reagovat
smazaný uživatel

Kde prosím najdu sestavu Brna?

Reagovat
Fingulka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem se z toho probral, s Gambrinus ligou jděte do prdele, já chci zpátky do druhý...

Reagovat
smazaný uživatel

copak ?

Reagovat
smazaný uživatel

To na to mám mít furt náladu, Slavie vyrovná v 91. minutě, Plzeň z metrovýho ofsajdu a Liberec v 94...

Reagovat
smazaný uživatel

hold 1. kapr liga...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš, rozebírali tam pak ten zákrok na Tecla v nastavení? Já to hned vypnul a šel radši bourat zeď

Reagovat
smazaný uživatel

já to poslouchal přes radio, nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak se holt budeme muset zahojit na vás, tak jako loni vy máte bodů dost, tak by nějaká výpomoc mohla přijít

Reagovat
smazaný uživatel

to ne, v Jablonci prohráváme, remízu bys bral ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Squinty

Liberec:Jihlava, Diváci: 2.853

Reagovat
smazaný uživatel

už jak na Příbrami

Reagovat
Squinty

Příbram se dá ještě pochopit ale na obhájce titulu pomalu 3 000 je fakt směšné..

Reagovat
smazaný uživatel

Liberečtí si neváží nejlepší éry jejich fotbalu, za 5 let mohou mít oči pro pláč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Nejlepší éra Libereckého fotbalu? Nevím jestli podle tebe éra trvá více jak 10 let, nebo jseš leml a nevíš že jsme kdy hráli čtvrtfinále EUFY a v předkole LM porazili AC Milán, pozdějšího vítěze celé LM.

Reagovat
smazaný uživatel

a co to je ? Jako ty si myslíš, že za dalších 10 let budete prohánět AC Milán a vyhrajete 3 ligové tituly ? Pokuď ano, tak si až moc velký optimista

Reagovat
exse

Ty si ani trochu nepochopil co jsem právě napsal, že ano?

Reagovat
smazaný uživatel

co ? Jedna úspěšná éra, může v klidu trvat 8 až 12 let, tedy podle všeho vaše je u konce... a ještě k věci, kdy podle tebe vaše éra tedy upadla mudrci ?

Reagovat
smazaný uživatel

to je shit

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diskoschlampe

byl jsem na stadaku a to cislo je blbost, zavedli novy elektronicky turnikety a pekne jim to blblo... tak mozna proto...

severni byla krome dvou sektoru uplne plna a to uz je takovejch 1500 divaku

Reagovat
Shevchenko

1500? Tak to pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

SAZKATIP PRO FANOUSKY.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ondrášek zase fík

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň... a zbytek ligy

... naprostá dominance nad českým fotbalem a moderní kombinační hra... jako bych koukal na Barelonu

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, od Barcy se naučili i lehání, simulování a herecké výkony...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Valeš chytá neskutečně, aktuálně asi nejlepší gólman v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

a my v prdeli... takovej výsledek jsme si nezasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

první tři kola byl famozní to sem viděl. Ale dnešní zápas sem neviděl.

Reagovat
homeles8

Lengyel vyrovná!

Reagovat
smazaný uživatel

Chachá! Kadeřábek!

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke dneska 1+2. Feyenoorde třes se.

Reagovat
exse

Nejlepší útočník ligy, Sparta bez něho je poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

Když nehrál Kweuke, tak jsme vyhráli 4:1. Víc gólů jsme v jednom zápase nedali.

Reagovat
exse

Proměnili jste 4 šance ze 4 proti nejhoršímu týmu ligy, produktivita úctyhodná, ale nic to neznamená.

Reagovat
smazaný uživatel

S nejhorším týmem ligy ještě hrát budeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic to neznamená? To bych neřekl. Kadlec dal gól, který mu velmi pomohl, jak bylo vidět v dnešním utkání. Pavelka dal svůj první gól za Spartu a řekl si tak o místo v základní sestavě, což může být díky absenci nevýrazného Holka dvojí výhra. Premiérový gól si připsal i Bekim a ne úplně skvělou formu hezky oživil Hušbauer. Navíc si hráči vyzkoušeli, že můžou hrát dobře i bez Matějovského, Krejčího, či Kweukeho.

Reagovat
exse

Nic to nemění na tom že v zápasech s lepšími soupeři je Kweuke pro Spartu rozdílový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

No proto ho taky máme v týmu, ne? Akorát mi přijde, že tvoje "chvála" Kweukeho má být takové rýpnutí do Sparty, že bez něj nic nehrajeme.

Reagovat
exse

Tak vy hrajete poměrně špatně i s ním, ale takhle to myšleno nebylo, jen ho chválím jako nejlepšího útočníka ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsi se dneska na Spartu, podle mě hrála dost dobře, na to jak je ta sestava vlastně nová hrajou fakt pěkně a až si to sedne a vrátí se Krejčí, tak to bude paráda sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si Kadeřábek udrží formu a Krejčí se po zranění rychle rozehraje, tak to bude paráda . Ta mladá zálaha se zatím jeví dobře. Akorát jsem měl trošku rozpaky z Matějky, jak ten necelý poločas hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych ho jeste chvili nechal sedet nez se rozehraje, Pavelka se zatim jevi moc dobre

Reagovat
smazaný uživatel

No...taky mě to napadlo. Ale nevím. Proti Feyenoordu budou třeba zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

No vyjezd do Jablonce bude jeste zajimavejsi-bitva o celo...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Aspoň ten zápas bude mít šťávu.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě tak sere, že tam nemůžu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja muzu diky prelozeni na pondeli..Diky za to,jak to pondeli nemusis,tak tohle me potesilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nenechám si ujít Red Hoty, když už sem si koupil lístek.

Reagovat
Rarášek

Taky jsem chtěl,ale nevýjde mi ani tohle a ani sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si ovšem chudák.

Reagovat
Rarášek

Tak jedeme na první mistrák,takže nesmím chybět

Reagovat
smazaný uživatel

Pres Spartu nejede vlak,tak jaky redhoti

Reagovat
smazaný uživatel

Mám lístky už půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to neposloucham,takze nic nez Sparta!

Reagovat
Liquid

skvěle, teď snad už Brno půjde od porážky k porážce, Sigma jen bod s Hradcem, tady se hojně tipovala na boj o titul bude to spíš boj o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

zatímco tvá slavie pluje tabulkou ke dnu...

Reagovat
Didier Drogba

Jakožto Slávista bys měl držet hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Troufám si říct že Hradec byl lepší..

Reagovat
forrest
Reagovat
smazaný uživatel

PERFECT !!

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám být z Pivarníka lehce zklamaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dej mu čas, třeba tě přesvědčí, ale spíš budeš těžce zklamaný

Reagovat
smazaný uživatel

Má ještě zápas. Pak budu chtět výsledky a sledovatelnou hru.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale příště hrajete u nás, to jsou dilemata, přát nám výhru, nebo Pivarníkovi nějakej kloudnej výsledek?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké dilema? Potřebujem tři body, protože dneska sme brali jenom jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, my remizovali poslední čtyři kola, takže máš recht, žádný dilema, Pivarník ať jde do háje

Reagovat
insane

tak jako fakof teplicim, tim jejich hnus fotbalem zamrzlym nekde v devadesatkach naprosto devalvujou ten zvysujici se golovej potencial gambrinus ligy. prvni bezgolovej vysledek sezony a (ne)prekvapive v domacim zapase teplic, ktery porad hrajou spis na neprohru nez na vyhru. a pritom ma ten klub takovej potencial.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Didier Drogba

Ardeleánu, Blažej, Dobrovolný

Reagovat
soukup

komedianti, chci věřit, že byli opravdu tak špatní a nebylo to posichrovaný

Reagovat
soukup

Prosím Dášo, už netrestej stopkou žádný sudí, protože pak to musí pískat nějací mamlasové, kteří na to absolutně nemají. Z dnešního výkonu sudích měla srandu celá srbská. Frajer s praporkem vypadal, že to drží poprvé v životě.

Na druhou stranu to aspoň přebilo špatnej výkon Zbrojovky a lidi si aspoň mohli zanadávat na rozhodčí a odláká to pro příště míň diváků než kdyby zůstala jen vyloženě pachuť špatnýho výkonu...

Reagovat
Tomik111

na zápase jsem byl a musím jen souhlasit, Zbrojováci to odflákli, ale když už teda začali bojovat, tak je pomezní totálně seknul. Nedokážu pochopit, že při přechodu Zbrojovky do útoku už automaticky zvedal praporek a nejlepší když hráč Jablonce dáva malou domů hlavičkou, Zbrojovák se po tom rozeběhne a světe div se, prý byl hráč zbrojovky v offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

A co jste jako cekali?

Brno si dovolilo obrat Plzeň o body,tak zákonitě musel přijít trest.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, chtěl jsem mu dát 5 kol, ale dnešek to uspíšil. Pivarník ven!!!

Reagovat
AjaxFans

NEC ještě dostal šesterák,tak nic moc den co?

Reagovat
adalbertus

ajo vysledky,krasa

Reagovat
smazaný uživatel

hm.., snad budou v Hradci hrát už konečně Lukeš s Fantišem

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom dnešní výkonu veřím tomu, že jim Látal promluví do duše, hráči zamakaj a minimálně neprohrajem. Ohledně srazu, uvidím, jestli pojedu s těšínskou šlechtou nebo po vlastní ose, to se kdyžtak domluvíme soukromě, co a jak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prohrajete, letos už ta druhá liga dopadne (pokud teda zas nebudete mít pojištěnýho nějakýho kokůtka na lajně)

Reagovat
centos

Taky myslím, že to letos nezvládnete.

A neboj, my to máme pojištěné ve vyšších patrech, čároví jsou jen pěšáci.

Reagovat
adalbertus

nato už nemate peníze centosi

Reagovat
Puskas

Uhlí je třeba vždy, zvláště když zdražují plyn

Reagovat
centos

My nemáme peníze ani na ty čárové, ale když vy to tak moc chcete slyšet, že si rozhodčí kupujeme, tak jsem vám chtěl jen udělat radost.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě mi tvrď, že jste se zachránili kvalitou a fotbalovostí to prase Urban vám tady na podzim zajistil 3 body, to samý hlavní na jaře v ostravě... krom toho zápas proti Příbrami... ne to je jedno. Ale druhá liga vám bude slušet, jako podrážka opavskýho chuligána v trevorově ksichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
AjaxFans

tady to žije

Reagovat
goodbay

ACS v následujícím měsíci se ukáže pravá kvalita kádru!

Reagovat
goodbay

opravdová ne pravá

Reagovat
smazaný uživatel

No proti Budejovicim,Slovacku nebo Pribrami se skutecna sila tymu opravdu poznat neda, s tim souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Sílá týmu se ukáže v Rotterdamu. Vyřazení Feyenoordu bude pro náš tým skvělý odrazový můstek k cestě za titulem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... Vzdycky je dobry si verit,to je zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Feyenoordu verim,ze postoupite. Ale na titul to neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Láry fáry...jasně, že je to na titul. Proč by nebylo? Získáváme body? Získáváme. Vedeme tabulku? Vedeme. Ano, hra má ještě řadu nedostatků. Zbytečně inkasujeme, jednotlivci občas vyrábějí hloupé chyby (Švejdík, Vaclík, Matějovský), to ano. Ale že by prozatimní obraz naší hry ve spojení se získanými body měl sparťanům naznačovat, že nebude titul, to si opravdu nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

"Láry fáry...jasně, že je to na titul. Proč by nebylo? Získáváme body? Získáváme. Vedeme tabulku? Vedeme."... Podzim 2011 a jaro 2012... To už sám víš, jak to dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím...a co má být? Loňské jaro je pryč, teď je tu další sezóna. A noční můru z loňského ročníku fakt nemám. Zatím to rozhodně na titul vypadá...samozřejmě, je to fotbal, tak se může stát cokoliv. Teď před sebou máme čtyři důležité zápasy. Dvojzápas se šváby a dvě náročná venkovní utkání v Jablonci a v Plzni. Tyhle zápasy ukážou, jak moc to naši hráči myslí s titulem vážně. Zatím nemám důvod k pesimismu.

Reagovat
smazaný uživatel

ber to jako memento.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to spíš jako odrazový můstek k lepším zítřkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Soucasnej obraz hry urcite nenaznacuje slabiny. Je to rychly,docela pekne se na to diva. Ale vraci se Matejovsky,kterej je jednim z nejvic precenovanejch hracu ligy. Tu vasi hru hrozne brzdi. A nepredpokladam,ze zustane sedet na lavicce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted to budou hodne zajimavy zapasy,vyjezdy..tesim se jak malej..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to bude v Jablonci nahecovaný minimálně jako loni .

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by,Husby tam zas foukne nejakej vystavni,podekujem za 3 body a v poklidu se vratime k domovu...

Reagovat
Rarášek

Jenom dotaz,kdo je ten Fall ze Zbrojovky?

Reagovat
smazaný uživatel

mladý Senegalec, který minulý rok podstoupil posun v kariéře Poprvé v A-týmu, sice nezklamal, ale Wágner ho moc nemusel, až za Čuhela dostává víc prostoru, což je dobře Snaží se hrát tvrdě, odmaká celej zápas, bohužel má na záložníka moc tenké nohy...

Reagovat
soukup

jn právě on by měl spíš hrát jednoduše, nepouštět si soupeře k tělu a využívat toho, že to umí s míčem, než aby se se svýma 65 kilama přetahoval s protihráči

Reagovat
smazaný uživatel

je mladej, hodně se toho ještě může naučit

Reagovat
soukup

no já v to doufám, s míčem to umí hodně dobře. Možná pro něj škoda, že hraje v týmu ze spodku tabulky, hrát kombinační fotbal a přehrávat soupeře, tak by mu sedělo víc. Snad časem no

Reagovat
soukup

střední záložník, velmi dobře technicky i pohybově vybavenej, ale hubenej jak špejle takže mu to škodí v soubojích a taky někdy hraje trochu zbrkle a zkouší zbytečně složitý věci. Už je u nás dýl, přišel asi v 17 ze Slovenska, kde hrál nějakou juniorskou ligu a tam sme si ho vyhlídli

Reagovat
Rarášek

Díky oboum

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby trochu nabral, tak je hodně dobrej, no Buďme rádi, že ten přestup ze Slovenska, tah minulých trenéru z hrobníkovy doby, byl k užitku

Reagovat
Shevchenko

No Plzeň je někde jinde, to se dalo čekat, hlava mi nebere jen to jak je obralo Brno. Ebus!

Reagovat
smazaný uživatel

Hučeli na něj vaši fanoušci?

Reagovat
Shevchenko

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale chtěli . No...a jak hrál? Předvedl mimo gólu něco dalšího? Jinak ten Kukec má podíl snad na každém vašem gólu. Myslím, že ho moc dlouho neudržíte.

Reagovat
smazaný uživatel

jak můýeš vědět, že chtěli? I když je u nás hodně pravicových fanoušků, tak snad nikdy se nehučelo na hráče černé pleti, ať už na Nanda či na protihráče... Jinak Kukec zařídil centrem branku pro černocha. Snažil se, centroval, střílel. Je to frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžu vědět? Nácků mezi sebou máte dost, jejich sympatizantů taky...nepřekvapilo by mě, kdyby se ve skrytu duše chtěli projevit. Nicméně oproti těm našim, podobně smýšlejícím, se k tomu neuchylujou.

Reagovat
smazaný uživatel

ty už jsi jak TV Nova, čekáš na nějakou příležitost od fanoušků převážně pravicového smýšlení, že něco provedou, abys je mohl hned pranýřovat. Jak už sem ti nahoře napsal, černoši to v Baníku neměli nikdy moc těžké s fans a příklady sem ti uvedl...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako Nova? Myslíš, že třeba takový BOFC skákal radostí, když jste oznámili příchod Ebuse? Ostatně...ty z toho také nejsi až tak moc nadšený, že za vás hraje, ne? Krom toho, já vás nepranýřuju...jen píšu, co si myslím. Jo a jen tak pro zajímavost...kolik černých hráčů u vás hrálo? Řekněme za posledních 10-15 let?

Reagovat
smazaný uživatel

Dva. A víš, kolik hráčů hrálo proti Baníku, měli černou barvu pleti a žádného hučení se nedočkali?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vždyť to píšu o kousek výš, že se k tomu hučení neuchylujete. Nicméně ten můj názor na váš kotel platí. A ještě jedna poznámka...váš kotel nejen, že nehučí, ale příšlo mi, že se relativně držel na uzdě pokud šlo o nadávání na soupeře a rivaly (se kterýma zrovna nehrajete).

Reagovat
smazaný uživatel

To nadávání se moc nelíbí našim rozervávačům. Je to takové vidlácké, pod úroveň. A když už někdo řve třeba "pražská kurvo", tak je to většinou vandrák, najebaný, co jde na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to si myslím, že to nehučení a nenadávání je dobrá práce vašich rozeřvávačů.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom jebat prostě musíte pořád co?

Reagovat
smazaný uživatel

tak pozdravit Opavu či VP, to je slušnost, že jo..

Reagovat
Shevchenko

Tak bojoval, parkrát dokonce vybojoval už ztracený míč. Rozhodně lepší než Kraut, který zase nebyl vidět. Kukec určitě půjde, otázka jde kdy, ten borec je úplně někde jinde. Na něm bychom mohli slušně trhnout, v momentálni situaci by se nám to dost hodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

hučeli, když naběhl do Ševinského

Reagovat
smazaný uživatel

štěstí-bojovnost-rozhozená obrana... asi 3 faktory naší výhry :)

Reagovat
smazaný uživatel

bylo vtipný sledovat, když se snažil o rychlý běh či sprint... Ale s Davorem a srbem snad jediní, kdo makali...

Reagovat
Shevchenko

Zatím jen cizinci dělají radost.

Reagovat
Shevchenko

A to řvaní na Řezníka jsme si mohli odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si. Kdyby tam neudělal tu teatrálnost, mohl mít klid.

Reagovat
Shevchenko

Tak já ho mám rád, je to Baníkovec. Možná že to přehnal, ale kvůli tomu po něm nemusíme řvát celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš a když hrál za nás, tak to byl jeden z mých nejoblíbenějších hráčů. Ale tím dneškem mě nasral.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mu jen připiš zápornou čárku. Mně taky naštval Zdeněk Pospěch, když v zápase Sparta-Kodaň zdržoval. Ale hodně toho pro Spartu udělal, tak se to dá odpustit. Nebuď tak nemilosrdný .

Reagovat
smazaný uživatel

o tom žádná, souhlas. Teď už mi to je relativně jedno, holt emoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak.

Reagovat
taws

to je jak když Hušbauer minulej podzim zařídil těma dvěma simulacemi červenou pro Svěrkyho

Reagovat
twerp

Kdo umí, ten umí

Reagovat
centos

Reagovat
Puskas

A kdo neumí, musí hrát komedii.

Reagovat
twerp

Mě docela fascinuje, jak vy Baníkovci na jednu stranu tady odsuzujete Hušbauera, který to samozřejmě přihrál i když teda Svěrkoš v tom taky nebyl nevině a na druhou stranu jste tu po zápase řvali, že měl jít ven Mareš, který dal prý hlavičku Ferenčíkovi. Podobnou hlavičku jsem teďka viděl na Breznanika, který dostal žlutou za simulování. Proto do vás rýpu

Reagovat
Puskas

Bylo to úplně zbytečné, lidi na něj byli naldaděni pozitivně, to jsou ty stupidní návyky hráčů přihrávat. Sám si to pokazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příští kolo to musí být za tři body, Baník hraje hovno a dnes jsme jasně dokázali, že tak slabí nebudeme

Reagovat
adalbertus

porazime je jak prd,co s nima žejo

Reagovat
Puskas

Taková naivita v tak dospělém věku??

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

A my jedeme na titul... (Kdo by to po hradci řekl...)

Jo a proč nehraje ve spartě ten Gill?? To jako dostal jednu šanci a nazdar??

Reagovat
smazaný uživatel

Vidlička hraje líp. Dvakrát se dostal do sestavy kola. Je na něj relativně spoleh.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha... Tak to je mi líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je taky Vidličky líto. Jestli s tím nepřestane, tak se v Brémách jeden Čech začne klepat o místo v sestavě národního týmu .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

4. remíza, to je fakt děsný, zvlášť když pokaždé vedeme.

Reagovat
tomasinho

Jinak dnešní debutant v Baníku Holzer je můj bývalý spoluhráč z mládežnických týmů. O tři roky mladší a stejně si ze všech dělal u nás v ČSAD Havířov prdel. Jsem rád, že to dotáhl do ligy.

Reagovat
Tomoro

a hnedka se uvedl hodne slusnym pasem na 40 metru

Reagovat
tomasinho

Jojo, paráda. Pamatuju, jak jsme mu říkali maličký. On ročník 95 a mezi ročníky 91 a 92 král. Nejlepší hráč, se kterým jsem kdy hrál. Hraje už i za repre U17.

Reagovat
smazaný uživatel

Votroci tak příští týden už 3body...Baníku máme co vracet

Reagovat
Shevchenko

Jihlava má zatím smůlu, ale hrají slušně, mají solidní kádr a super trenéra, klidně by mohli s trochou dávkou nováčkovského štěstí zopakovat loňské umístění Dukly nebo Slovácka.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se budou zápasy dohrávat tak jak doteď, tak to asi nehrozí

Reagovat
AjaxFans

Heééj,je někde nova sport online free?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Plzeň dneska minimálně o třídu lepší, přesto si její hráči neodpoustili zbytečné herecké výkony - především Bakoš a Kolář. Neoprávněná karta pro Greguše, snad ho omilostní.

Buček klasicky hrůza, to samé Kraut - Nigerijec byl ve všem lepší - v pohybu, soubojích, to jak se dral do zakončení - i ten gól dal z docela těžké pozice...dneska náš nej. hráč. Za ním v mírném závěsu Kukec s Miloslajevem, i když prvně jmenovaný zahral pod svým standardem, druhý pak působí obšas poněkud zbrkle. Fantiš teď dával v rezervě gól, tak snad maká i na tréninku a brzo se zase ukáže v Áčku.

Reagovat
smazaný uživatel

kdy skočil Kolář?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy během začátku mám pocit, faul to asi byl, ale strašně tomu přidal. Ale ten Bakoš to dovedl fakt k dokonalosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně o tom Bakošovi se snad nemá cenu bavit, ne? Přitom mi to přijde naprosto zbytečné. Mohli jste si odvést pohodové vítězství, takhle u toho zase bude ten kaz, kterého se budou všichni chytat.

Reagovat
Ronaldo.com

pelto ty curaku!!! kolik si jim dal!!!

Reagovat
Kenneth

Nejlepší útok ligy? No pěkný. Ale sem zvědavý na těžší zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc není třeba panikařit, na poháry ztrácíme furt jen 3 body.

Reagovat
Diego2

Díky Simgmo..ještě takový gól si necháte dát..

Reagovat
smazaný uživatel

Zdalo se to jenom mne,nebo Capoun rikal celej zapas Hanouskovi krestnim jmenem Petr?

Reagovat
smazaný uživatel

asi 5 minut po gólu se opravil a omlouval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem neslysel. Ja ted koukal na zaznam prvniho polocasu,abych si to potvrdil...

Reagovat
AjaxFans

Táborsko má hřiště,jak v chráněné přírodní rezervaci

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, oni prý hrajou někde mimo město. V lesích . Ale do Tábora by byl super výjezd. Bral bych je jako soupeře v poháru.

Reagovat
AjaxFans

Jako jo,taky bych je bral jako protivníka.Hřiště bylo pěkně,ale nezvyklé.Na oko to vypadalo,jakdyby hráli rekreanti fotbal v kempu u lesa

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava byla blizko 12 bodum a ma 4, fotbalova spravedlnost

Reagovat
smazaný uživatel

Jo třeba v Hradci byla blízko porážce

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, tady byla z vlastí půlky 3 bodům hooodně vzdálená

Reagovat
smazaný uživatel

No vzdálení jsme včera byli asi 30 vteřin

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v tom Hradci se to moc nepovedlo, hráli jsme tam otřesně...

Reagovat
smazaný uživatel

u nás totiž všechny odstraší ten stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Gregus je fakt nehorazna pica.. to je fakt v pici.. Kolar zlomena noha.. super..

Reagovat
smazaný uživatel

jo, on to totiž udělal naschvál

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi oslavujme,Plzeň vyhrála nez pomoci rozhodčích!

Dělám si u nich tedy první čárku a přideluji jim první body.

Reagovat
smazaný uživatel

oto je dobre, jsem rad ze po tom jak nam rozhodci pomoh s hradcem a s brnem to konecne bylo cisty!

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste jsi mi neodpovedel co si myslis o golech sparty proti slovacku, jak moc regulerni ti prisli:-D

Reagovat
smazaný uživatel

zabit greguše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
JarousFCB

Ale jo... dobrý bod.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele