Gambrinus liga souhrn - 3. kolo

16.08.2008, 19:13, aktualizováno 18.08.2008, 22:46
Komentáře a souhrny
První body ztratilo Brno, ve šlágru kola remizovalo v Ostravě. První tři body si naopak proti Žižkovu připsala díky brance Kroupy zlínská Tescoma. Závěr zápasu nezvládla obě pražská "S", v neděli ztratil první body Jablonec, v pondělní dohrávce porazil Liberec nejtěsnějším rozdílem Teplice...

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 1:1

16.08.2008 17:00

Góly: 90. Lukáš Vaculík - 76. Tomáš Necid

Ani padesát minut přesilovky nestačilo Slavii, aby si z vyprodaných Štruncových sadů odvezla plný počet bodů. Po utrápeném výkonu ztratila vedení až v poslední minutě po krásném gólu Vaculíka.

Plzeňští fotbalisté od počátku hráli sebevědomě a hned v páté minutě mohli skórovat. Rezek hlavičkoval po Horváthově centru na malém vápně, ale branku těsně přestřelil. V další šanci se ocitl Tatanšvili, probil se do vápna a z úhlu zkoušel najít mezírku mezi nohama Vaniaka, ten však dokázal vyrazit na roh. První gólovku měli přeci jen Slávisté, když Necid dostal přesnou kolmici za obranu, Poštulka ovšem byl pozorný a vyrazil. Postupem času začali být aktivnější hosté, Latka podařenou hlavičkou nechal vyniknout plzeňského brankáře. Pět minut před koncem prvního poločasu Belaid šel nešetrně do souboje s Petrželou, který se poté rozhněval natolik, že slávistického hráče nakopl a musel z hřiště ven.

Slávisté se snažili využít přesily, ale Poštulka chytal skvěle. V 52. minutě vychytal Šenkeříka, který na něj vyslal gólovou hlavičku. Po hodině hry mohla přijít studená sprcha pro Pražany, ale Vaniak tečovaný přímý kop na poslední chvíli u levé tyče odvrátil. Když se svým pokusem z trestného kopu neuspěl ani Limberský, který těsně minul horní roh branky, přišel toužený gól hostů. Toleski se probyl na levé straně k centru, kterým našel Necida, jehož hlavičku Poštulka dokázal pouze vyrazit k sedícímu útočníkovi, a ten pohotově dokopl míč do branky. Jenže přišla poslední minuta utkání a šok pro slávisty. Vaculík se dostal k míči na hranici vápna a tvrdou ranou vymetl pavučiny v pravém horním rohu Vaniakovy branky.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - Viktoria Žižkov 1:0

16.08.2008 19:00

Góly: 45. Karel Kroupa

Ve Zlíně opět nebyl k vidění žádný krásný fotbal a celý zápas rozhodl překvapivou myšlenkou ve 45. minutě domácí Kroupa. Hosté z Prahy nepředvedli zhola nic a ani bod si nezasloužili.

Podprůměrný výkon obou mužstev nutil přihlížející diváky často pískat. Na první šanci si museli počkat až do 39. minuty, kdy Zúbek vyslal pasem za obranu Šmahaje, který měl ovšem míč daleko, a tak tečí v pádu nenasměroval míč mezi tři tyče. Hodně nečekaný tak byl gól z poslední minuty. Nepřehlednou situaci ve vápně hostů využil Kroupa, překvapivě místo přihrávky volil otočku a přesnou ranou k tyči otevřel zlínské skóre pro letošní sezónu.

Do druhého poločasu nastoupil i Žižkov trochu aktivněji a deset minut po jeho zahájení se ke gólové šanci dostal Kalod, jenže střelou z šestnáctky nepropálil vybíhajícího Baránka. Na druhé straně se po nákopu Pennera dostal do podobné šance Žůrek, ovšem ani ten proti Hruškovi neuspěl. Pět minut před koncem využili oken v obraně Žižkova domácí. Na konci akce nahrával Žůrek Krausovi, který z dvanácti metrů z dobrého úhlu nasměroval střelu těsně nad. Když v 89. minutě v poločase příchozí Žůrek předvedl čtyřicetimetrový sprint zakončený střelou do brankáře, bylo rozhodnuto, že jeho tým vyhraje nejtěsnějším výsledkem.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Brno 0:0

16.08.2008 19:00

Góly: -

Silně průměrný zápas od ambiciózních týmů byl k vidění na Bazalech, necelá desetitisícovka diváků musela být z bezbrankové remízy zklamána.

Ve 14. minutě se po kombinační akci dostal ke střele z hloubi vápna Lička, tvrdou střelu však minul těsně levou tyč. Zápas sliboval mnoho, nicméně Baník, který ovládal hru, si vytvořil již pouze jednu šanci a zároveň svému soupeři nic nedovolil. Po půlhodině hry Mičola hledal přihrávkou Svěrkoše, místo něho se ke střele dostal Lička a stejně jako ve své první šanci míč tvrdě napálil. Tentokrát musel dobrým zákrokem vyrazit míč na roh brankář Bureš.

Po změně stran trvalo oběma týmům než se dostaly do vyššího tempa, poté však během 68. až 73. minuty zvonily brankové konstrukce na obou stranách. Nejprve Marek z úhlu napálil tyčku, míč se odrazil ke Svěrkošovi, kterého brilantně vychytal Bureš. Na druhé straně našel centrem z rohu Polách Bestu, který svou hlavičkou rozezvučel břevno Vaškovy branky. Bohužel to také bylo vše, co v druhém poločase zavánělo brankou.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - SK Kladno 3:1

17.08.2008 14:30

Góly: 35. Marek Kincl, 41. Jan Vošahlík, 52. Marek Kincl - 90. Jaromír Šilhan

Bohemians Praha si připisuje své premiérové tři body za výhru a po třech kolech má na kontě již body čtyři. Střížkovští hráči přehráli Kladno výsledkem 3:1 a radují se z výhry, naopak soupeř smutní, jelikož je stále bez bodu. Dvakrát se trefil Marek Kincl.

Úvod zápasu spíše nudil, vyjímkou byla akce ze čtvrté minuty, kdy po Szabově centru hlavičkoval Strnad, ale míč chytil brankář domácích. Opravdový fotbal se začal odehrávat až deset minut před koncem první půle, vše odstartovala Kinclova vedoucí branka. Bohemians skórovali z první střely na bránu. Zoubek zleva odcentroval ke Kinclovi, který měl dost času na to, aby zpracoval a pohodlně umístil míč do sítě – 1:0. Kladno mohlo rychle vyrovnat, jenže Dubský si neporadil s centrem a jeho neškodná rána hlavou ani nemířila do sítě. Střížkov byl v proměňování šanci lepším týmem, ve 41. minutě zvýšil totiž jeho vedení Vošahlík. Za gól mohl hlavně brankář Pavlík, jemuž vypadl z náruče lehký centr a domácí útočník měl pak již jednoduchou práci a uklidil balon do sítě – 2:0. V úplném závěru prvního dějství mohl snížit Zoubele, jenže v pokutovém území neměla jeho pomalá střela šanci na úspěch.

Druhý poločas začali lépe domácí hráči a v 52. minutě se radovali už z tříbrankového vedení, to zajistil svou druhou brankou v utkání Marek Kincl. Útočník si ve vápně zpracoval centrovaný balon a vystřelil, rána mu sice příliš nesedla, ale Pavlík na ni přesto nestačil – 3:0. Kladno se snažilo kontrovat z přímého kopu, ten dobře zahrál Procházka a jím vystřelený balon mířil pod břevno, avšak brankář Beláň výborně zasáhl a míč vyškrábl z brány ven. Brankáře domácích nechal vyniknout po chvíli ještě Cigánek, který střílel z hranice šestnáctky. Na druhé straně pět minut před koncem hrozil Turtenwald, ale proti němu se zase vytáhl do té doby ne příliš jistý Pavlík. Poslední slovo v zápase měli Kladenští, po centru se hlavou prosadil střídající Šilhan a uzavřel účet zápasu na 3:1.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Sigma Olomouc 1:1

17.08.2008 17:00

Góly: 55. Miroslav Slepička - 81. Tomáš Kazár

Jak Sparta, tak Olomouc zůstávají po dnešním zápase neporaženy. V jednom z taháků kola si tyto dva týmy rozdělily body za remízu 1:1.

Sparta se mohla dostat do vedení deset minut po startu utkání, jenže Slepička hlavičkoval po centru Kuliče těsně vedle olomoucké tyče. O minutu později střílel na druhé straně Hubník, ovšem Kozáčik se překonat nenechal a nadvakrát kryl. Hubník střílel nebezpečně i v další šanci, ovšem tentokrát bránu netrefil, jeho střela mířila nad břevno. Na druhé straně se do dobré příležitosti protlačil Kulič, jenže na následnou střelu mu již nezbylo dost sil a vyslal jen chabou střelu, jíž Drobisz kryl. Chvíli před koncem poločasu pak přišla největší šance dosavadního průběhu, když do spojnice břevna s tyčí hlavičkoval Berger. Slepička pěkně uvolnil Kladrubského, ten odcentroval a Berger rozezvonil brankovou konstrukci.

Sparta hned od začátku druhé půle zatlačila Olomouc na její polovinu a několikrát si vytvořila slibnou příležitost. Hned z kraje poločasu promarnil stoprocentní gólovku Kulič, který na malém vápně místo střely volil kličku obránci a poté z bezprostřední blízkosti střílel jen do brankáře. V další možnosti byl Berger, ten střílel levačkou z hranice šestnáctky, ale bránu netrefil. Voříškův přímý kop pak vytáhl Drobisz na roh. Sparta se branky přeci jenom dočkala v 55. minutě, když se prosadil Slepička. Kadlec prošel na levé straně až do pokutového území Sigmy a poslal forvardovi perfektní zpětnou přihrávku těsně před bránu, pak již nešlo nedat – 1:0.

Vedení domácích nemuselo trvat dlouho, protože Olomouc se chvíli po gólu dostala do velké šance,a to díky chybě letenské obrany. Vše však uhasil brankář Kozáčik, který vyběhl a střelu osamoceného Doležala za svá záda nepustil. Olomouc ale tlačila dále, brankář Sparty opět ukázal, co umí, když vytlačil dobrou střelu Ordoše, ta už už mířila do brány. Dvacet minut před koncem střílel na druhé straně nebezpečně Kladrubský, jeho rána šla těsně nad. O dalších deset minut později zahodil čistou gólovku střídající sparťan Došek, útočník v jasné pozici vyslal nepochopitelně slabou střelu, Drobisz vyrazil. A tak se v 81. minutě naplnilo známé nedáš – dostaneš. Střídající Kazár splnil svou úlohu a vyrovnal. Dostal míč a vydal se do úniku sám proti Kozáčikovi. Ten špatně vyběhnul a Kazár ho krásným lobem překonal – 1:1. V samotném závěru ještě mohl Spartě výhru zajistit Řepka, ale jeho hlavička mířila nad a na stavu se tak již nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Dynamo České Budějovice 3:0

17.08.2008 17:00

Góly: 57. Petr Tomašák, 70. Tomáš Borek, 73. Daniel Huňa (pen.)

Nováček z Příbrami si připisuje své první tři body v letošním soutěžním ročníku. Zajistila mu je výhra nad Budějovicemi 3:0. Ty stále nevstřelily v aktuálním ročníku Gambrinus ligy branku.

Příbramští fotbalisté byli po většinu první půle aktivnějším týmem, ovšem na šancích se to nijak neprojevilo. Jedinou větší příležitost měl totiž ve 14. minutě Borek, který po Pleškově přímém kopu dorážel do prázdné brány, ale brankář Kučera skvěle zasáhl a v poslední chvíli odvrátil jistý gól.

Druhý poločas byl už o něčem jiném, začaly totiž padat branky. Tu první vstřelil v 57. minutě Petr Tomašák a poslal domácí do vedení. Tomašák mířil přesně hlavou po centru Plašila – 1:0. Další gól přidal v 70. minutě Tomáš Borek, ten využil závaru v pokutovém území Budějovic a dorazil míč do prázdné sítě, čímž pojistil vedení svého týmu – 2:0. V 73. minutě navíc přišla penalta pro Příbram a červená karta pro hostujícího Žižku. Pokutový kop po Žižkově faulu proměnil bezpečně Daniel Huňa, který mířil k pravé tyči – 3:0.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - FK Mladá Boleslav 1:1

17.08.2008 20:15

Góly: 5. Petr Pavlík - 43. Jakub Řezníček

Žádný z týmů české nejvyšší soutěže nemá na svém kontě po třech kolech plný počet bodů. Poslední možný adept na třetí výhru v řadě, Jablonec, totiž doma remizoval s Mladou Boleslaví 1:1.

Jablonec začal proti Boleslavi velmi aktivně. Už ve čtvrté minutě si na přihrávku do vápna naběhl Lafata a chystal se střílet, byl však zastaven Janíčkem a měla se kopat penalta, ovšem píšťalka sudího Královce zůstala němá. Jabloneckým to však moc vadit nemuselo, jelikož už o minutu později se z branky radovali. Žofčák přihrál zleva Pavlíkovi a ten skóroval střelou k tyči – 1:0. Aktivní domácí tým mohl brzy přidat další gól, Žofčák šel sám na Millera a zkusil ho přelobovat, ale překopl branku. Jablonec pokračoval v tlaku, další možnost skórovat měl Loučka, jehož ránu z volného kopu s potížemi Miller zneškodnil. V další možnosti si agilní Žofčák narazil s Klapkou a nahrál Lafatovi, ten ale z blízka minul branku. V okolí třicáté minuty se začali konečně prosazovat i hosté z Boleslavi. Nejprve balon propadl k Poláčkovi, který však své dobré postavení u tyče nazužitkoval a poté Řezníček napálil jen obránce Homolu. Řezníček se mezi střelce ale přeci jenom zapsal. Mendy utekl po pravé straně a naservíroval Řezníčkovi lahůdkovou přihrávku těsně před bránu, útočník pak překonal Špita – 1:1.

Druhá půle byla na velké šance znatelně střídmější. Za zmínku snad stojí pouze situace z 68. minuty, kdy po centru Hamouze hlavičkoval Hloušek a jeho střelu s gólovými parametry vytáhl ven Miller, a také následný útok hostů, kdy ve střelecké pozici možná zbytečně ještě nahrával Mendy na Řezníčka, jehož střelu zblokoval Homola.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Teplice 1:0

18.08.2008 20:00

Góly: 58. Bořek Dočkal

Jedinou branku, která rozhodla o nejtěsnějším vítězství domácího Liberce, viděli diváci pod Ještědem po hodině hry, úspěšným střelcem byl Dočkal.

Utkání, které moc fotbalové krásy nepřineslo, začalo lépe pro fotbalisty Liberce. V 18. minutě posadil Kerič míč přesně na hlavu Smetany, ale jeho slabý pokus gólmana Teplic příliš nevystrašil. Poté se hra odehrávala převážně mezi oběma šestnáctkami. Až po půlhodině hry zahrozili poprvé hosté, Mahmutovič se snažil přelobovat Hauzra, ale ten stačil na poslední chvíli míč vyškrábnout nad branku. Z následného rohového kopu se k míči dostal znovu Mahmutovič, jeho volej trefil jen domácího gólmana. Ani další náznaky šancí branku nepřinesly a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Ten se změnil po hodině hry, Dittrich poslal míč do vápna, Kerič jeho přihrávku efektivně patičkou zpracoval a vybídl ke skórování Dočkala, který rozvlnil síť. Po brance domácích tempo hry zcela upadlo a hra byla rozkouskovaná častými fauly. Jedinou šanci Teplic v druhé půli měl dvacet minut před koncem Jun, ale jeho střela z otočky mířila vysoko nad branku. Liberec si už do konce zápasu svůj těsný náskok pohlídal a raduje se ze zisku tří bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.1. FC Brno32105:17
2.Sparta Praha32104:17
3.Sigma Olomouc32105:37
4.FK Jablonec32104:27
5.Slovan Liberec32014:56
6.Bohemians Praha31114:34
7.Viktoria Plzeň31115:54
8.Slavia Praha31113:34
9.Baník Ostrava31112:24
FK Mladá Boleslav31112:24
11.Viktoria Žižkov31025:43
12.1. FK Příbram31023:23
13.FK Teplice31024:43
14.Tescoma Zlín31021:23
15.České Budějovice30120:71
16.SK Kladno30031:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (111)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
ajurik

velká smůla v poslední minutě..... no co se dá dělat, teď už musíme doufat, že Sparta doma neporazí Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho co jsem četl na Sportu.cz to vypadalo, že to mohlo v posledních minutách dopadnout dokonce 2:1. A snad i zaslouženě.

Reagovat
Maritazzi

no strašná smůla, gol ste dali prakticky z hov.. a Plzeň hrála i v deseti aktivně, takže si vyrovnání zasloužila, no vy byste měli radši doufat, že přestanete hrát tu tužku, kterou hrajete od začátku roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Slavia, ta mí dělá radost

Reagovat
smazaný uživatel

mne taky!!

Reagovat
Josifek

Jj, to mi povídej ...

Reagovat
Josifek

Jj, to mi povídej ...

Reagovat
$dolar$

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
havrys99

byl si přímo???

Reagovat
$dolar$

jj byl , smekam pred Plzenaky

Reagovat
havrys99

mi sme chtěli s klukama, ale chcanec no. Taky je to paráda 7400 ne kolik, ale škoda Milana, kouknu se na to v dohránu v BBV ten moment nebyl a v Liberci bude hodně chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jenom v Liberci... to vidím tak na 3 zápasy

Reagovat
havrys99

fakt???a jak to vlastně bylo???Belaid ho sjel a Milan udělal co???

Reagovat
$dolar$

Belaid kopnul Petrzela schvalne do nohy, faul tak na zlutou a Petrzela se kouk na rozhodciho a kopnul Belaida zpatky Ujely mu nervy, ze to Prihoda nepisk

Reagovat
smazaný uživatel

Vyloučení bylo správné. Petržela debilně oplácel...

Ale jinak Slavia hrála veliký kulový, my teda taky nic moc, ale určitě i proto, že jsme byli v deseti. A ten vyrovnávací gól? Nádhera. Euforie.

Reagovat
$dolar$

Jj nejlepsi moment kdyz celej stadion zarval a ja cumel na ty slavisticky fans v kotli Stali tam jako kdyby je nekdo polil horkou vodou, jinak Slavia naprosto nulova, Plzen daleko lepsi a to bylo jasne ze v 10 lidech nemuzem hrat uplne vyrovnane

Reagovat
$dolar$

Na druhou stranu se Belaid nemusel hodinu valet, protoze ho nekop silne

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální řešení: ČK Petržela, ŽK Belaid.

Líbilo se mi, že někteří fans podpořili Tatanashviliho s tou gruzínskou vlajkou Taky mě potěšila situace s pokladnami a zákaz kouření - ten ovšem 100% kuřáků nedodrželo...

Reagovat
$dolar$

Jj, ale i dalsi veci jako napriklad vice pokladen Tatanashvili dneska moc dobre nehral , ale on k sobe potrebuje jeste utocnika, tak asi proto. Jinak jsem mel opravdu radost z fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oficiálně s ním hrál v outoku Honza Rezek, kterej ale po vyloučení šel do záálohy. Já doufám, že na Liberec bude outok-záloha:

Tatata - Varadi

? - Horváth - Rezek

Trapp

ten otazník proto, že Lecjax nehrál nic moc proti Olomouci ani dneska.

Reagovat
havrys99

souhlas, ale mě se pořád nelíbí ten Mára Smola, sice ty jeho výkony nesleduju, ale jako u mě je to nejistota.....Na Liberec: Poštulka - Lecjaks,Rada,Hochmy(i když nevim jestli už je v poho, kdyžtak Navrátil),Limby - Vaculík,Trapp,Horvy,Réza - Tatan,Áda(snad už)

Reagovat
smazaný uživatel

Smola dnes jistota byl, já bych se nebál ho tam nechat , co se týče Rodriguese, všichni ho tam tlačí, aniž by ho viděli dýl jak deset minut hrát, každopádně vyzkoušet by se měl. I když teď je prej zraněn.

Reagovat
$dolar$

Smola dneska dobry, ale ty jeho centry

Reagovat
$dolar$

Navratila bych tam nechal dneska se mi velmi libil, krasny skluzy atd. jenom asi jeho chyba pri tom golu

Reagovat
smazaný uživatel

při gólu tam byli tuším tři naši na Necida, to byla chyba celé obrany, nedorozumění

Reagovat
havrys99

nebo Rodri.

Reagovat
$dolar$

Pokud nebude hrat Lecjaks tak bude hrat Jiracek Lecjaks nehral do utoku nic moc, ale obranu mel dobrou Jinak treba tam pujde i Vaculik kdyz dal toho gola Stejne si myslim , ze Varadi od zacatku hrat nebude Ale nebylo by to spatny jak si to napsal, misto otazniku Vaculik a jsem spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ne Jiráček proboha. Nic proti němu nemám... ale když to tak vezmu, tak proti němu vlastně něco mám , a to jeho výkon hlavně proti Olomouci

Reagovat
$dolar$

Ja ho tam taky nechci, ikdyz proti Olomouci nacentroval na gol Ale kdyz se na nej divam , tak mi vubec nepripomina fotbalistu

Reagovat
havrys99

já ho tam zásadně nechci, vůbec se nedá srovnávat s Ádou a co je hlavní, neni to kombinační hráč

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Slavie pekne, jen dal potvrzujte ze ten titul byla absolutni nahoda a haluz a jinak opet paradni protezovani slavie rozhodcim,jeste nekdy nadavejte na spartany SKS

Reagovat
smazaný uživatel

na spartany se bude nadavat vzdy a vsude,protoze tak je to spravne tak to ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou bude za 2 kola Jarolím první trenér bez práce.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zrovna jsem to chtěl napsat, že je zralej na padáka

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom dílčí věci šly dneska nahoru, jenže když už si střední záložníci chodí pro míče ke stoperům, tak jim zase nikdo nenaběhne, krajní beci dopředu vůbec nehrajou, sestava každej zápas úplně jiná, takže si spolu vůbec nerozumí. 2 pozitiva - Necid drží formu a naučili sme se házet outy, už to netrvá 15 sekund. Jen by mě zajímalo, proč se podruhý za sebou kupovaly "posily" na tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Necid je fenomén. Výbornej fotbalista. Už dlouho jsme neměli v lize takovýhleho kanonýra. Doufám, že mu to vydrží. Konečně by měla repre i na pozici útočníka skvělou budoucnost.

Reagovat
$dolar$

Myslim ze ani dlouho mit nebudeme

Reagovat
Kapřík

Přesně, očekávám od něj hodně .

Reagovat
smazaný uživatel

to uprimne teda doufam, ze bude bez prace

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas jsem sice zase nevidel, ale bod do tabulky se nam hodi a 5 bodu do tipligy se zase hodi mne.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

proc?

Reagovat
smazaný uživatel

viz. dole...je to ztráta a to mě moc těší

Reagovat
smazaný uživatel

po 3 kolech je brzo hodnotit!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já nic nehodnotím.

Reagovat
smazaný uživatel

banik hral fajne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dle tebe jsi zapomněl dodat

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze ti co videli zapas by to meli rict taky. tys ho na 99% nevidel tak tu neval!! zato ta tva sparta nepredvadi zatim nic!!! dojel pana a byly ste namydleni!!

Reagovat
smazaný uživatel

No a co, že Sparta nepředvádí nic? Proč to sem taháš? Je tu řeč o Baníku, ne?! To je argument jak od malýho děcka. Navíc hodnocení hry je vždy subjektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

no rikam to proto ze kdyz sem videl hral banik tak sem mel radost aspon nad vykonem, napsal sem ze hrali dobre a ty hned zacals reagovat jak chijovec.

Reagovat
$dolar$

Bylo jasne videt jak nam v Olomouci chybel Horvath

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je kolektivní hra a né jednoho dobrého hrače který v týmu hraje

Reagovat
$dolar$

Mas pravdu jenze pokud v tom kolektivnim sportu vypadne hrac, tak tam je dira

Reagovat
smazaný uživatel

Těm prupovídkám, že Galásek je pro Baník špatný kauf se můžu opět zasmát. Utkání odehrál s přehledem a výkon mohl korunovat i gólem. Brno mohlo klidně nastoupit v hnědých dresech, na Bazalech byli posraní od první minuty. Remízu beru jednoznačně jako ztrátu, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno do toho!Brno je nejlepší!

Reagovat
smazaný uživatel

překvapilo mě jak bylo málo chacharů proti brnu.asi nevlídné počasí

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si všiml, že když tam nejsem, tak Baník to s týmy jako Brno vždycky projede. Asi nějaké prokletí...

Reagovat
smazaný uživatel

Galásek teda už hraje za baník jo? to jsou věci...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to Brno pozorně sleduješ...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

no ze nevis ze galas hral dnes proti brnu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem byl týden na chatě

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to jo!!!

Reagovat
$dolar$

Fotbal se hraje micem jo? to jsou veci...

Reagovat
Shevchenko

BANÍK PI*O! Galásek Polách Doufám, že Brňáci už spadli na zem po těch siláckých keců co měli, škoda no, Baník byl lepší, hlavně první poločas. 4 body po 3 kolech je ale málo.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu. ale jeste je 27 kol = 81 moznych bodu. to je az az.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to žádná tragédie. Jak se dívám na ostatní týmy, tak ti ztratí ještě tolik bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

navic fotbal se ma hrat hlavne pro fanousky a banicek hral dnes velmi dobre a z teho mam nejvetsi radost!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej bod, teď to odnese Bolka .

Reagovat
smazaný uživatel

Polách... To bylo na žlutou, jak tam chodil kopat ty rohy

Reagovat
soukup

však ji nakonec dostal, ale kdyby byl hajzl tak by reklamoval všechen ten bordel co po něm chachaři házeli a nazdržoval by o 2,3 minutky víc

Reagovat
smazaný uživatel

dostal, co si zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

slavia je tragická:D

Reagovat
havrys99

nn Plzeň je výborná

Reagovat
$dolar$

Panove nechci se s vama hadat, ale pravdu mate oba

Reagovat
smazaný uživatel

kua tady vsichni najednou budou ucit hrat slavii fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad zítra vyhraje Stržíkov a nastartuje tak svou cestu do Pohárové Evropy...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde před zraky pěti desítek fanoušků potrápí nejednoho favorita...

Reagovat
smazaný uživatel

tak, tak, bude to maso, až na Střížkov přijede třeba Real Madrid.....v pohárech české týmy uhrajou stejně velké hovno a když tam bude Střížkov tak to bude aspoň hovno s plnou parádou a bude u toho aspoň ještě sranda a zapíšeme se určitě i do nějakých statistik ...

Reagovat
smazaný uživatel

Statistika nuda je....

Reagovat
smazaný uživatel

Berger hraje, že by se z toho jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ja uz nevim co by kluci spartansky chteli, takovych sanci a hlavne zbytecne ztraceny 2 body mohli jsme byt jedini s 9...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti sparťané jsou hlupáci

Reagovat
GEGE

Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

joo Sparta a Libor Dosek to je nesmrtelne spojeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo na Doska a ne na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
havrys99

nn Budějky sou na votstřel...před 2,3 lety měli ambiciózní kádr, dalo se koukat na hru, ale všichni mizí a to nemá cenu, jestli po podzimu neposílí, tak je to u mě hlavní kandidát na sestup

Reagovat
Marv

Ta Sparta Kdyby promenili polovinu tech sanci co meli tak nebylo o co bojovat dneska za to prisel asi spravedlivy trest Jinak hra byla opet celkem pohledna tak verim ze uz pristi tejden zacnou padat i goly

Reagovat
smazaný uživatel

copak? sparticce dosly sily??? BP !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej retard Reznicek

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší rozhovor s Řezníčkem:

Řezníček: "No bylo to o tom, že kdo dá víc gólů, ten vyhrá, padl na každé straně jeden, takže remíza."

reportér Štěpán: "No to jsou zajímavé počty, tak to většinou bývá."

Reagovat
havrys99

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

, Reznicek je magor, to vim uz dlouho... v osobnim zivote taky samy pruser, je to pry hovado namyslene... a jeste "inteligent"... ... ale v Jablonci hral dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro nás jako fotbalové fanoušky je hlavní, jak se mu daří na hřišti. Jestli se na něj v příštích letech vůbec dostane...

Reagovat
smazaný uživatel

100. Za atak pravý Bohemky na pohárový příčky

Reagovat
smazaný uživatel

Žofčák striedal v 36. minúte?! Sa zranil alebo čo?

Reagovat
smazaný uživatel

problémy s dýcháním, v Jablonci řádí nějáký virus

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ten zápas prestal pozerať asi v 35. minúte tak preto som sa udoval, že išiel z ihriska. Inak hral skvele a komentátori ho vynášali do nebies.

Reagovat
smazaný uživatel

ZBROJOVKAA!

Reagovat
smazaný uživatel

Jun stále ještě do repre, páni trenéři?

Reagovat
M11

skore budejek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele