Gambrinus liga souhrn - 29. kolo

10.05.2008, 17:14
Komentáře a souhrny
Sparta nezvládla ani druhý domácí zápas v řadě a prakticky odevzdala titul Slavii, která vyhrála v Mladé Boleslavi. Situace v boji o záchranu se vymkla z rukou Bohemians, kteří jsou po porážce od Teplic znovu na sestupové pozici. Kladno totiž doma porazilo Olomouc...

Bohemians 1905 - FK Teplice 0:2

10.05.2008 15:00

Góly: 28. Petr Benát, 39. Tomáš Jun

Teplice po nudném zápase na Bohemians drží naději na třetí příčku, naopak Pražané se zdají být druhým sestupujícím. Po výhře Kladna spadli na sestupovou příčku a zápas na Baníku v posledním kole lehký nebude.

Tepličtí hráči sice zatlačili domácí na jejich polovinu, přesto skóre mohli otevřít Bohemians. Po rychlé akci, kdy Marek vysunul Rezka, střílel po centru z malého vápna Morávek, ale branku netrefil. Na druhé straně nacentroval do vápna Verbíř a Benátovu hlavičku z pěti kroků musel zázračně vytahovat Sňozík. Benát se dostal k hlavičce i ve 28. minutě, tentokrát po centru Mareše mířil ke vzdálenější tyči a domácí brankář už nezasáhl. Bohemka poté pomalu začínala mít převahu, když už se zdálo, že úplně zamkne hosty v pokutovém území, přišla ledová sprcha – druhý gól Teplic. Na polovině hřiště chyboval Marek, Doležal se následně dostal k centru a Mareš hlavičkoval přesně. Po dvou minutách mohl snížit Rezek, ale prudkou střelu z nadějné pozice Slavík chytil.

Přes sedm tisíc diváků v druhém poločase postrádalo jakékoliv gólové možnosti. Rozhodnout mohl v 73. minutě střídající Smejkal, ale z malého vápna branku přestřelil. O dramatizaci výsledku se domácí pokusili pět minut před koncem. Slezák prudce nacentroval do vápna hledajíc Morávka, ale Slavík před ním na poslední chvíli míč přizvedl. Domácí sice v druhém poločas byli aktivnější, ale k šancím to zdaleka nevedlo, zápas tak skončil vítězstvím favorita.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Sigma Olomouc 1:0

10.05.2008 15:00

Góly: 38. Pavel Bartoš

Kladenští fotbalisté udělali velký krok k záchraně. Díky výhře 1:0 nad Olomouci a zaváhání Bohemians 1905 se dostali na čtrnáctou pozici zajišťující prvoligovou příslušnost i pro příští ročník.

Kladno mělo od úvodních minut nad Olomoucí navrch. Do pokutového území hostů létal jeden centr za druhým, jenže skoro všechny bez větších problémů odvraceli obránci Sigmy. Během úvodní dvacetiminutovky byl vidět především vysoký útočník Karel Kroupa, jeho nejnebezpečnější střelu ale zblokovali bránící hráči.

Ve 20. minutě o sobě poprvé dala vědět také olomoucká ofenzíva. Před Schulmeisterem, který se dostával do dobré pozice, na poslední chvíli zakročil domácí kapitán Lukáš Killar. Mnohem blíže gólu byl o patnáct minut později záložník Ondřej Szabo. Jeho pozemní střelu ale dokázal výborně vyrazit Drobisz. Ten už podobné štěstí neměl o pár sekund později. Po centru Szaba hlavičkoval Bartoš a míč poslal do sítě - 1:0.

Olomouc byla nejblíže vyrovnání už v 51. minutě. Brazilský záložník Melinho našel Tomáš Janotku, ten se pokusil přelobovat gólmana Pavlíka, jenže nakonec míč poslal vysoko nad bránu. Janotka byl ve druhém poločase poměrně aktivní, což dokázal také o pět minut později, kdy po centru opět nemířil přesně, branku přehlavičkoval.

V 60. minutě zkoušel štěstí tvrdou ranou po odraženém míči domácí záložník Radek Hochmeister, ale Drobisz jeho pokus vykryl. Kladenský záložník měl také na své hlavně poslední velkou šanci svého týmu. Jenže tentokrát nemířil vůbec přesně. A když těsně před koncem selhal v zakončení i Kazár, odchází Olomouc potřetí v řadě z utkání bez bodu.

Více informací k zápasu

FK Jablonec 97 - Viktoria Žižkov 3:0

10.05.2008 15:00

Góly: 32. Jiří Krejčí, 58. Tomáš Necid, 68. Tomáš Necid

Severočeši si jasným vítězstvím nad Pražany pojistili ligovou příslušnost i pro příští sezónu. Žižkov po dvou výhrách tentokrát nezískává ani bod, za svůj výkon si ho ani nezasloužil.

Aktivněji začali domácí a ve 14. minutě byl blízko otevření skóre Fujerik, který hlavičkoval z malého vápna, Bartalský však dokázal odvrátit na roh. Stejný hráč si dokázal po vysunutí od Žofčáka poradit na vápně s hostujícím brankářem, ale Pilař se stihl vrátit a zakopnout do autu. Domácí svou aktivnější hru vyjádřili gólem po více jak půlhodině hry. Po faulu na Žofčáka se kopal přímý kop, sám faulovaný toho využil k centru na Krejčího a ten hlavičkou zavěsil přesně pod břevno.

Po změně stran mohl zvýšit Michálek, když se po centru Žofčáka dostal k míči na zadní tyči, ale v běhu nedokázal seřídit mířidla a vystřelil mimo. Následně se do šance dral Fujerik, zezadu do něj ale zajel Labant a Žižkov se tak musel po zbytek zápasu porvat o výsledek pouze s deseti hráči. Výhody začal Jablonec využívat brzy, po pěti minutách našel Valenta centrem Necida, který hlavičkou zvýšil. A jako přes kopírák se opakovala akce i o deset minut později, Jablonec tak vedl již o tři branky a bylo rozhodnuto. Mezi góly ještě jednou střílel nebezpečně mladý útočník, ale Bartalský byl úspěšnější. Třígólové vedení samozřejmě domácím stačilo, zápas se tak spíše dohrával a výraznější zpestření pro diváky nepřišlo.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 0:2

10.05.2008 15:00

Góly: 8. Goce Toleski, 61. Tijani Belaid

Slavia se vrací na první místo, když v Boleslavi bez větších problémů hlídala brzké vedení, které v druhém poločase pojistil dobře hrající Belaid. Rozhodčí ukřivdil Boleslavi, když neuznal regulérní gól, přesto se Středočeši tabulkou nepropadnou.

Od prvních minut byl vidět atraktivní rychlý fotbal. Slavia měla převahu hlavně díky přesným přihrávkám zkušeného Šmicera. Sešívaným navíc pomohla proměněná hned první gólovka. Po brejku odcentroval do vápna Belaid, Toleski si seběhl na malé vápno a hlavičkou otevřel skóre. V další šanci byl Šenkeřík, když se po brejku dostal ke střele na hranici vápna, ale míč netrefil ideálně a Millera ani nevystrašil. Boleslav nedokázala přejít z obrany do útoku, Slavia se tak mohla soustředit na útok. Oba týmy se hlavně snažily nedělat zbytečné chyby, to se projevilo na střelách, kterých bylo opravdu poskrovnu.

Druhý poločas přinesl aktivnější hru domácích, ale žádnou svou šanci nedokázali dotáhnout do konce, a tak se z pojišťujícího gólu mohla radovat Slavia. Šmicer našel Šventa, který odcentroval na volného Belaida a ten do odkryté branky neměl problém zakončit. Domácí sice nepodávali žádný odevzdaný výkon, ale každý centr do vápna byl lehce odvrácen. Plný boleslavský dům tak po druhém gólu dlouho neviděl prakticky žádné šance. Jedenáct minut před koncem udělal velkou hrubku rozhodčí, když neuznal boleslavský gól kvůli údajnému ofsajdu. Sedláček sice stál za Vaniakem, ale do akce nezasáhl, navíc přihrával slávistický Krejčík. Rozhodnutí odmítl dvě minuty před koncem Švento, jenž netrefil z úhlu odkrytou branku. Hned z protiakce prověřil Rajnoch Vaniaka, který uspěl - vyrazil na roh. V nastaveném čase ještě z dobré pozice přestřelil Sedláček.

Slavia se díky vítězství a domácí prohře Sparty vrátila na čelo tabulky a k titulu už jí chybí jen krůček - doma alespoň remizovat s o nic nehrajícím Jabloncem.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava 1:2

10.05.2008 15:00

Góly: 56. Pavel Horváth (pen.) - 38. Rudolf Otepka, 48. Václav Svěrkoš

Pražané po druhé za sebou doma ztratila všechny body a titul již není v jejich rukou. Střel vyslala Sparta přemnoho, ale méně než polovina mířila mezi tři tyče. Baník odehrál skvělou partii a drží třetí příčku.

Sparta se samozřejmě ihned hnala do útočení, první nebezpečnou střelu však vyslala až ve 23. minutě. Matušovič se postavil k přímému kopu z pětadvaceti metrů a střelu zatočil nad zdí nad branku, míč se otřel o horní síť. Po půlhodince hry mohl skórovat Kulič, když mu skvěle přihrál Kolář. Sparťanský útočník se kličkou zbavil Bolfa, poté však uspěchal střelu a míč proletěl dva decimetry od pravé tyče. V 35. minutě se mohla pískat penalta za ruku Hainaulta. Sudí zapískal pouze přímý kop A Otepkův prudký centr nedokázali hosté využít. Na druhé straně mířil ve vápně jen kousek mimo křižnou střelou Slepička. A tak přišel trest! Lukeš vystihl moment pro přihrávku na Otepku, který díky pozdnímu postřehu Sivoka nestál v ofsajdu, s míčem doběhl až k brankáři Grigarovi a našel mezeru mezi jeho nohama.

Druhý poločas začal pro Spartu jako nejhorší noční můra. Ve 48. minutě se po akci na pár dotyků dostal k míči Bystroň, nahrál Svěrkošovi, ten se uvolnil a střelou z vápna ke vzdálenější tyči pokořil Grigara. Pražané však nepřestali bojovat, Kulič se po narážečce dostal ke střele zpoza vápna a Vašek skvělým zákrokem vyrážel na roh. Po další akci se do vápna řítil Kadlec, zezadu ho postrčil Bystroň a Sparta kopala penaltu. K té se postavil Horváth a bez problémů snížil, když poslal Vaška na druhou stranu a sám zamířil přesně k tyči. Baník se poté snažil, ale Sparta s výsledkem rozhodně spokojena být nemohla, byl tak k vidění svižný fotbal s emocemi a bohužel i chybami rozhodčího. Nejprve skvěle Lukeš nahrál do vápna Svěrkošovi, který v pádu mířil z osmi metrů jen do boční sítě. Sparta se pak dostávala do zakončení velmi rychle, ale všechny střely mířily decimetry vedle. Obstřelování Vaškovy branky Matušovičem, Holendou, Slepičkou či Kladrubským sice vlévaly do žil domácích fanoušků naději, ale hostující brankář byl prakticky bez zákroků. Rozhodnout mohli hosté v 89. minutě. Ležící Kadlec nemohl svým spoluhráčům pomoci, ale Baník po průniku do vápna akci překombinoval a Hušek odkopl. V nastavení byl vyloučen Lukeš, po druhé žluté se musel odejít ze hřiště. Přesto se za pár chvil radoval, Sparta během pěti minut nastaveného času, z nichž se však hrály sotva dvě, nic nevymyslela.

Pražané rychle opustili hřiště a zmizeli v útrobách stadionu, Baníkovci naopak slavili dlouho se svými fanoušky důležitou výhru.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Slovan Liberec 2:0

10.05.2008 15:00

Góly: 64. Petr Pavlík (pen.), 90. Libor Baláž

Brno dostalo po vypadnutí z Poháru ČMFS skvělou šanci na odplatu. Dnes totiž přivítalo Liberec, tým, který postoupil na jeho úkor do finále proti pražské Spartě. Po gólech Pavlíka a Baláže nakonec domácí slavili dvougólové vítězství.

Osmá minuta přinesla pokus Patrika Siegla. Domácí záložník ovšem střelou z více jak dvaceti metrů poslal míč nad. Brno bylo i nadále aktivnějším celkem na hřišti, o čemž se mohli diváci přesvědčit v 16. minutě. Po centru z rohového kopu akrobaticky zakončoval obránce Švejnoha, ale vedl si stejně jako jeho spoluhráč při předchozí šanci.

Gólman Hauzr se musel poprvé vyznamenat o šest minut později. Centr Siegla se dostal až k Doškovi a jeho hlavičku musel liberecký brankář zneškodnit skvělým zákrokem. Jihomoravé svého soupeře dnes tlačili a zkoušeli to ze všech možných pozic. Z hranice pokutového území pálil nepřesně Petr Pavlík. Liberec zahrozil až před přestávkou, kdy se k zakončení dostal zkušený Jan Nezmar, jenže také mu chyběla přesnost.

Brno začalo druhý poločas s chutí. Překonat Hauzra nejprve zkoušel Trousil a zanedlouho také nůžkami Aleš Besta, ani jeden ale nebyl úspěšný. V 54. minutě vyslal na bránu Bureše oblouček záložník Dort, míč nakonec skončil na břevně. Tato nevyužitá příležitost se Slovanu vymstila o deset minut později. Bílek stáhl Dvorníka v pokutovém území a následnou nařízenou penaltu proměnil expert na pokutové kopy Petr Pavlík.

Zanedlouho mohlo Brno dokonce zvýšit. K liberecké brance se dostal Došek, od brankové čáry přihrával zpět na Bestu, který by zakončoval do prázdné brány, v poslední chvíli ale přihrávku zastavil jeden z hostujících obránců. V 79. minutě pro změnu zachránilo Liberec břevno, které nastřelil útočník Došek. Hosté se ale stejně nakonec neubránili a ještě jednou inkasovali, v nastaveném čase se po brejku prosadil střídající Baláž.

Více informací k zápasu

FK SIAD Most - Tescoma Zlín 0:1

10.05.2008 15:00

Góly: 43. Libor Žůrek

Poslední možnost na domácí výhru Most nevyužil a po ne zrovna přesvědčivém výkonu podlehl Tescomě Zlín 0:1, když jediný gól utkání vstřelil Libor Žůrek.

Po nezáživném začátku, ve kterém se oba týmy pouze oťukávaly, přibývalo s postupem času útočných akcí a nakonec padla i branka. Zajímavý moment přinesla až 15. minuta. Skvělý centr Čermáka jen těsně nezachytil bulharský záložník Lubomir Bogdanov. Ten byl dnes skutečně aktivní, o pár sekund později se dostával do úniku, na poslední chvíli mu ale ukopl míč stoper Zbožínek.

V 25. minutě skutečně moc nechybělo. Bogdanov dostal míč za obranu, běžel sám na brankáře Baránka, zkusil ho přehodit, avšak hostující gólman míč vyrazil. Těsně před přestávkou dal o sobě vědět také Zlín a hned z toho byl gól. Domácí obraně utekl Žůrek, udělal Svobodovi blafák a střelou do opuštěné brány vystřelil svému týmu vedení.

Hostující rychlík mohl hned na úvod po změně stran přidat druhý gól, tentokrát ale na brankáře Svobodu nevyzrál. Ten jeho střelu odvrátil na roh. V 55. minutě mohlo být naopak vyrovnáno. Zpětnou přihrávku Oboyi si zpracoval Brazilec Andrei, jenže z dobré pozice branku minul.

Most se sice snažil vyrovnat, nejnebezpečnější střely na bránu gólmana Baránka přicházely především z přímých kopů. Tomáš Pešír nejprve mířil pouze do míst, kde stála zlínská jednička a následně pálil nad. Úspěšný nebyl ani o pár minut později Vlastimil Stožický. Most hrál v závěru na riziko, přesto se do žádného pořádného zakončení nedostal a pouhopouhých 700 diváků se ani v posledním domácím ligovém zápase nedočkalo vítězství.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Viktoria Plzeň 1:1

10.05.2008 15:00

Góly: 16. David Horejš - 41. Adam Varadi

Podprůměrný zápas skončil remízou, za kterou můžou být více rádi hosté. Z celého utkání bylo cítit, že oběma týmům již o nic nejde, a tak ani brankáři neměli mnoho práce.

Po uctění památky lékaře domácích Jana Popílka minutou ticha začali lépe domácí hráči. Po několika nepovedených akcích agilního Ondráška přišel roh, jenž zahrál Šíma, uprostřed vápna si na centr naskočil Horejš a Ticháček se po střele k tyči ani nenatahoval. Zvýšit vedení mohl za pár minut po centru Plocka nejviditelnější hráč Ondrášek, ale hlavičkoval pouze nad. Plzeň poté přeci jen přidala na tempu a do poločasu se jí podařilo vyrovnat. Odvrácený přímý kop vrátil do vápna Trapp, kde se míč dostal se štěstím k Varadimu a ten dokázal posunout balón za brankovou čáru.

Do druhého poločasu vstoupili domácí s taktikou centrů, to jim však dlouho nevycházelo a na druhé straně užuž hrozil unikající Varadi, před kterým na poslední chvíli zakročil Kučera, jenž skvěle přečetl hru. I přes nepřesné kombinace měli navrch domácí, ale právě špatné přihrávky zabraňovaly šancím. Neustále to vypadalo, že se Jihočeši připravují na závěrečný nápor, drželi míč a hosty k ničemu nepouštěli. Ovšem ani oni sami se k ničemu závažnému nedostali a diváci druhý poločas více prozívali než projásali.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha29178443:2259
2.Sparta Praha29176650:2257
3.Baník Ostrava291410549:2852
4.1. FC Brno29157742:3252
5.FK Teplice29155939:2750
6.FK Mladá Boleslav29119937:3542
7.Slovan Liberec291181031:2841
8.Tescoma Zlín291081128:3038
9.Viktoria Plzeň29981226:3535
10.Viktoria Žižkov29971334:4834
11.Sigma Olomouc297121019:2633
12.České Budějovice29881327:3432
13.FK Jablonec29881322:3032
14.SK Kladno29691431:4427
15.Bohemians 1905295111324:3826
16.Siad Most29481729:5220

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (179)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gratuluju novým šampionům .

Bohemka taky potěšila .

Reagovat
fantomas

šampioni ještě nejsme!

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec, kterému o nic nejde víc než bod neuhraje...

Reagovat
fantomas

to se řikalo i o Viktorce zatim sem opravdu opatrný

Reagovat
smazaný uživatel

To se o Viktorce neříkalo, tak nelži.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, žes to pochopil.

Reagovat
fantomas

jistě že se vyhra Viktorky nečekala

Reagovat
božský John

No to ne no

Reagovat
fantomas

no tak, a pak mi tady spanhel tvrdí, že se o Viktorce tvrdilo, že uhraje bod na Slavii

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec netvrdím, rozdíl je v tom, že Jablonec, narozdíl od Žižkova (v té době), už o nic nehraje.

Reagovat
fantomas

to sice ano, ale na Slavii se chce každej stejně jako na Spartu vytáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem viděl Ševinského a ostatně celou Boleslav, jak se chtěli vytáhnout. Ševinský se za Šventem u druhého gólu ani neobtěžoval běžet sprintem.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě má zřejmě kvality někde jinde než ve sprintování... ostatně ani Adri Rolko není žádnej rychlík, naopak Švento nakopne motorku a u levý lajny ujede každýmu

Reagovat
smazaný uživatel

Švento je rychlík, ale Ševinský za nim skoro vyklusával.

Reagovat
fantomas

i kdyby sprintoval, tak ho v životě nedohoní..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale alespoň ho dostane pod tlak. Vidím, že si fotbal v životě nehrál.

Reagovat
fantomas

no to hrál, ale on by ho ani pod tlak nedostal...nevykládej mi tady, že si Ševinský řekl "mám přece rači Spartu, tak to vypustim", to je absurdní

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ta olomouc se mi nezdála....

Reagovat
fantomas

už vidim jak ho honí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ho alespoň chtěl dostat pod tlak... Co mi řekneš k té Boleslavi. Ta se teda vytáhla....

Reagovat
fantomas

Slavie ji převálcovala no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dík, že mi nepřímo dáváš za pravdu, že nebude mít problém ani s o dvě třídy horším Jabloncem.

Reagovat
fantomas

tak já bych se opravdu nezlobil, jen prostě nechci už ted prohlašovat, že sme mistři, stejně jako bílek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia je mistr o tom snad uz nikdo nepochybuje ani Bílek proto sel sam...

Reagovat
smazaný uživatel

co prosim? Bílek snad někde jenom naznačil, že už máme titul jasnej?

Reagovat
božský John

O 2 tridy slabsi Jablonec...videls nas dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

jedna vlastovka ...

Reagovat
smazaný uživatel

třeba to byl sprint....

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle uz nemuzou pustit,to bych sel a vlastnorucne ten EDEN zapalil

Reagovat
fantomas

tak nemužou ( ) zrovna slávisti sou schopni opravdu všeho

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt,muzajs uz z toho asi fakt exnul

Reagovat
božský John

Chaaaaachaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

i remizka staci,myslim ze je to jasne

Reagovat
smazaný uživatel

jakto kdyby slavka remizovala a sparta vyhrala tak maji stejne bodu, a na skore je lepsi sparta ale nevim podle ceho se pak rozhoduje jestli podle skore jako v anglii nebo podle neceho jinyho???

Reagovat
božský John

Na konci podle vzajemnejch zapasu....

Reagovat
smazaný uživatel

diki

Reagovat
božský John

Neni za co

Reagovat
smazaný uživatel

přesě tak jestli to pos*..ete tak vám jedu poblít ten nový stadion. nicméně máte šnaci na zlatém podnose když ne teď tak už nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti už se můžou smířit s druhou ligou.

Reagovat
fantomas

no, Kladno v Teplicich sice nevyhraje, ale Bohemka dostane na Bazalech klepec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dubov

Super Slávie!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že dneska bude slavit celá republika Jen malá skupinka jenom hokej

Reagovat
božský John

Neska sem byl na fotbale a konecne sem videl od kluku super vykon....Zizkov se na nic nezmohla...

Reagovat
Logan

Skoda Bohemky,veril jsem ji,jestli postoupi Strizkov,tak to bude trapny

Reagovat
smazaný uživatel

s tím Stříškovem jw to howno ....doufám že se stane zázrak a postopi ..nekdo s trojice Opava ,Slovacko ,Hr.Králové !!!!...Střížkov v lize nechci !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hradeček

Reagovat
smazaný uživatel

To uz at radsi postoupí treba Ful nek..!!!!!!!!!!!!§

Reagovat
božský John

Do ligy podle me pujde Opava a Otroci(muj tajnej typ)

Reagovat
smazaný uživatel

Votroci říká se tomu s tim "v", u nás v Hradci je to tak - vokno, voranžová, vopice,...

Reagovat
božský John

Ja se upsal

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, v poho, taky tajně doufám a věřím, že nakonec - i po tom nepřesvědčivým jaru (naštěstí zaváhala celá druholigová špička) - se podaří udělat ten kýženej postup...

Reagovat
smazaný uživatel

držim palce .. škoda že nepostupujou tří ...nebo se nehraje neaká baráž .! možna by to nebylo na škodu ..

Reagovat
smazaný uživatel

no každopádně pokud Hradec nepostoupí, tak prostě na to nemá a musí zas vhodně doplnit tým, aby pak nedělal v lize ostudu, jak tomu už bohužel někdy bývalo.. ale snad to vyjde dik

Reagovat
smazaný uživatel

konečně postoupí ta pravá bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ZLííín .!!!tak možna že to 7 místo dáme ...Taki tak celkem ůspech ...na to že sme byly aspiranti na sestup .!!pohodička ...Kladno taky dobře .! rozhodne se v posledním kole ...ale hlavne Śláááávi eeeeee.!!!!parada ...! ..Doufam že uš to sešívaní udržíí !!!!

Reagovat
PJ

Tenhle vikend je jak nocni mura. Sparta prohrala, Slavie vyhrala, Bohemka prohrala, Kladno vyhralo...

Reagovat
fantomas

a zejtra ještě ManU prohraje a bude to komplet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JO! doufejme!

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude ManU remizovat, aby jim ten titul utek pintlichově

Reagovat
rufus

Jj, bohužel všechno špatně..

Reagovat
smazaný uživatel

banik p°°o

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud dneska klofneme Bělorusy, tak bude naprosto dokonalej den, co víc si přát - Sparta rupla s Baníkem doma, a pustila tak do čela Slavii, která dokázala uhrát tři body v Bolce... Nádherjen příběh - Alegre, druhou část své slávistické kroniky bys moh za týden zakončit pohádkou, kterak Slavia v sezoně 2007/08 konečně nakoukla do LM, konečně postavila v Edenu svůj krásnej stánek, ve kterým v dramatickém posledním kole GL porazila Jablonec a vyválčila tolik vytoužený titul... Jééé, jsme se zasnil, ale vážně to zní skoro jak pohádka - napínavá, ale s dobrým koncem!

Reagovat
božský John

Ale v Edenu se to posledni kolo hrat nebude ne?..jesli jo tak k vam pojedem 5 autobusama....

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě to není jasný, bude se o tom teprve rozhodovat, jestli už to naženou do Edenu... ale bylo by to krásný a takový stylový

Reagovat
božský John

To jo ..byli bychom 1. tym co by tam hral proti vam...

Reagovat
smazaný uživatel

akorát byste se měli chovat jako slušný host a nezmařit hostiteli jeho mistrovské naděje

Reagovat
božský John

To je o tom kdo da vic:D..jestli Sparta,tak vyhrajem a jestli vy,tak vam tžo nechame....

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, fuj, zase ty čecháčkovský podezření, kdo koho podmázne

Reagovat
božský John

Ne u nas to je vice mene jisty...Penez mame malo tak je nejak poterbujem vydelat....:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Brno se sympaticky celou sezonu dralo za UEFOu a na konec dvojity KO to vypada

Reagovat
Shevchenko

Intertoto taky dobrý ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

v poharu jste si to prokaucovali sami s tim libercem v prnim zapase a v lize si to zaslouzi urcite vic Banik!

Reagovat
smazaný uživatel

V poháru je to sporný. Sice nic moc doma 2:2 to jo, ale šanci si to vydobít nám vzal pomezní nějakej, sviňák co nevidí na hřiště a píská nesmyslný ofsajdy. No buď Bohemka potrápí pi*a Baník, nebo se můžem těšit tak maximálně na to Intertoto

Reagovat
smazaný uživatel

jn to je vlastne taky pravda ten gol na 2:0 neuznali , takze muzete dekovat i rozhodcimu

Reagovat
smazaný uživatel

Na poloprázdné Spartě připočetli k návštěvě dalších deset tisíc, ne?

Jinak pokud ani po tomto nehodlají přerušit přenos, nebo aspoň ztlumit zvuk, tak se nikdy nic nezmění .

Reagovat
smazaný uživatel

Dej pokoj s přerušením přenosu nebo zvuku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně hnusný věci podporuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, kdes vzal, že to podporuji. Řekni mi, co se tím přerušením přenosu změní?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta bude mít ostudu, přijde o prachy a začne to konečně POŘÁDNĚ řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni mi, jak na to chceš vyzrát? V tomto směru to Sparta řeší nejvíce ze všech prvoligových klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyřešila nic. A nevyřeší, dokud se to neutne. To nemá s fotbalem vůbec nic společnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Když přerušej to gay duo Bosák - Táborský, tak by to mohlo být ku prospěchu...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, ti jsou oba jak kosí (teplí) bratři Rudí až na prd*eli

Reagovat
smazaný uživatel

blbečci (nemíněni Bosák s Táborským, míněni dva výše...)

Reagovat
smazaný uživatel

VENCA SVERKOS Extra gol nejprve potupil kadlece a pak nedal sanci brankari.To je superstrelec do repre s nim a okamzite FCB banicek do UEFY jeste porazit bohemku, ale to nebude nic lehkeho mi se s tim poporem a nakonec si uefu zahrajem BANIK P

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně Svěrkoš do repre Ukazuje to každý zápas celé jaro

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kadlec je vážě bídák, nevím nevím, co na něm toho Brücknera tak přitahuje...

Reagovat
smazaný uživatel

je ze sparty,to je hlavni.ale celkove jsou jeho vykony dobry tak jako hrace na stridacku by ho mel vzit

Reagovat
smazaný uživatel

A Bílek po prohře končí. To je prostě nádhernej den .

Reagovat
smazaný uživatel

a nastoupi druhe hovado Chovanec

Reagovat
smazaný uživatel

Tandem Chovanec - Řepka (ten až po oslavách) bude jistě favoritem.

Reagovat
smazaný uživatel

s řepkou do stoperský dvojice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

husty

Reagovat
smazaný uživatel

Končí? Masakr...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si říkám, že by to vylepšila snad jen výhra jackpotu ve Sportce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty woe tak z dneška mi ho teda vyndej!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta zevlů parta

Reagovat
-Kopy-

Nj, tak gratuluju Slavii...hlavně fanoušci si to zasloužejí, dneska byly skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale minulej týden se chovali jak hovada.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ten rozhodčí, to byl dobrý lampion Já už sem se bál, že pískne další penaltu v 95 mínutě za nějakou blbost

Reagovat
Kapřík

Dnešek, to je erupce šíleností !

Reagovat
smazaný uživatel

Spartansky fanousci sou fakt kokoti ... drzi se minuta ticha za zemreliho banikovce a oni skandujou smrt baníku.... mnoho mych znamych jsou spartani a inteligentni , tak to nechci hazet do jeny kopy, ale Spartanskej kotel dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Opravdu?..to jsou teda hovada....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je trochu demence no tady je bohužel videt inteligence spartanskych fans

Reagovat
Kapřík

No to je hnus!

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno dnes udelalo velký krok k záchrane ...Olomouc hraje jak na houpačce .. no každopadne Bohemka hraje mozna svuj poslední prvoligový zápas na Ostravském Baníku ..takže to bude težké ...

Reagovat
smazaný uživatel

dobře takticky to zvládl Baník.. smůla pro Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujem za dárek od Sparty Jinak Baník hrál výborně!

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pomohl jednou (SKS), doufám jeste v jednu pomoc (Bohemka) ... at muzeme pristi rok zase chodit na Františka KLoze na první ligu .. SK KLADNO OLÉ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Banik uz nepusti za zadnou cenu doma Bohemku rozmete a posle ji tam kam patri a oslavi zaslouzene treti misto

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč, ale já ty vačnatce nemám rád. Možná proto, že jejich hamižné vedení chtělo zrušit Opavský fotbal. Vy jste přece jen dál od Prahy tak jim snad dáme trojku no

Reagovat
Shevchenko

100

Pro Bílka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kdo rikal ze ma Sparta lehci los tak se asi hodne divi tedka

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se těším, jak teď všichni polezou Jarolímovi do zadku, i když ho ještě nedávno totálně stírali a vinili ze všeho špatného.

Reagovat
smazaný uživatel

jn ted vsichni obrati to je jasny

Reagovat
smazaný uživatel

ono se tady diví lidí

Reagovat
smazaný uživatel

presne s tim losem tady otravovalo x lidi

Reagovat
smazaný uživatel

tj, já říkal, že z posl.3 zápasů udělá Sparta max. 4 body... a je to dokonce ještě lepší!

Reagovat
satan_666

já sem to přesně řikal,porazili Most,Budějky,Žižkov a dokonce i Kladno! my sme hráli v Ostravě,Brně a Teplicích,ale je Baník a Brno eště čekali a bylo jasný že to nevyhrajou,eště by mohli dostat klepec v Liberci a v Poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahaha !!! Congratulations to Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta se k porazce neumi ani postavit celem,kdyz vyhravaji se jim davaji rozhovory dobre ale kdyz ne tak najednou nemaji chut trosku maji nos nahore ne??

Reagovat
-Kopy-

"Jedenáct minut před koncem udělal velkou hrubku rozhodčí, když neuznal boleslavský gól kvůli údajnému ofsajdu"

Kdyby to uznal, tak by to bylo ještě zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhlasuju anketu:myslite si, ze by kadlec dostihl mic kdyz si trosicku ukopl a pote spadl v pokutovem uzemi po faulu bystrone

Reagovat
božský John

Myslim ze ne...podle me by ve snaze lapit mic spadl na zem a rozhodci zcela nepohopitlene piskl penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

si to ukop a pak to chtel nahrat na penaltu jako to dela vetsina hracu a pisknul mu to,za stavu 0:0 by to podle me nepisknul

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka rozhodl o titulu pro Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ze širšího úhlu pohledu nemít Sparta Řepku, kterej na jaře hrál nejlíp od návratu do ligy, tak maj o dost bodů míň, takže vše hodit na něj by byl nesmysl ( stejně to tak média udělají a 90% lidí se na to chytne ). Samozřejmě platí, že sparťanů se nelituje a Řepky dvojnásob.

Reagovat
smazaný uživatel

ta posledni veta nema chybu

Reagovat
-Kopy-

Pravda.

Reagovat
Slejdy

Sparta Slavia

Reagovat
Liquid

Slavia jde pro titul a Sparta jde do s**ček...

Reagovat
smazaný uživatel

no, uvidíme kdo se bude smát po posledním kole, je to stále otevřený.

Reagovat
smazaný uživatel

V CR se to uplne neodvazuji tvrdit

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto to tvrdím....v tvým příspěvku je dojsmysl totiž

Reagovat
smazaný uživatel

VENCA SVERKOS DO REPRE Co si o tom myslite?

Reagovat
smazaný uživatel

asi toto : Roman Bednář do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

jdete s tim Bednarem uz doprdele nikdo ste ho poradne nevideli hrat a furt tu budete tahat Bednare do repre

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi viděl Svěrkoše hrát? krom sestřihů v Studio Fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi Banik vubec nedavaji v bedne- to sou zase argumenty

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto se tě ptám

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ja jsem videl svrkose hrat kazdy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

urcite s Kollerem v zakladu dovedu si to predstavit

Reagovat
smazaný uživatel

Sverkos urcite misto Fenina ten na to zatim nema...

Reagovat
smazaný uživatel

Baníčku, my jsme s tebou (dvakrát do roka).

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně ho dědek nenanominuje ani kdyby si dal proti Bohemce dva hattricky a skončíme ve skupině. Jinak jsem rad, že si Ruda nechal gola na Spartu. Doufam ze zas nechytneme v Uefě Man City nebo něco z Německa a dostanem něco z Azerbajdžanu či Kazachstanu...

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec by mohl vyprávět...

Reagovat
smazaný uživatel

Soupeři z Německa jsou z pohledu losu nejlepší.

Reagovat
Shevchenko

No jisté je to, že podle toho se bude odvíjet termín mé dovolené.

Reagovat
Shevchenko

Blbost! Jestli Baník porazí Bohemku tak hraje až 1. kolo a to je až v řijnu, no paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

koho vlastne muze ucastnik uefy chytnout 2 predkole

Reagovat
Shevchenko

No Jablonec dostal Austrii Vídeň, Boleslav v 1. kole Palermo.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne se mi libi jak tady kazdej nadava na spartu, ale vubec nikomu neprijde divny ze boleslavi neuznali naprosto regulerni gol kterym by to jeste zdramatizovala???a treba se taky nikdo nedivi jaky vykony podala Olomouc i Bolka proti slavii???no pockejte uz vim proc,protoze tohle je veb plnej slavistu. Kdyby takhle hrali proti sparte tak je tu pozdvizeni ale kdyz je to takhle je vse v poradku...skoda ze existuji takove dny jako dnes kdy slepi prichazeji k houslim, ale na druhou stranu kdy jindy by uz slavia mela vyhrat ligu nez v sezone kdy ma z prdele kliku?jen me jeste mrzi ze o tech poslednich 6 bodu vubec slavia ani nemusela hrat,ze ji to souperi sami dali,doufam tak ze pristi rok olomouc sestoupi a Bolce preji taky vse nejhorsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

BAVIČ

Reagovat
smazaný uživatel

Je to SKANDÁL!

Reagovat
smazaný uživatel

ten pukne zavisti

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka vzájemných zápasů prvních pěti týmů:

1. Brno 4-2-2 14b 12:8

2. Ostrava 2-6-0 12b 7:5

3. Slavia 3-3-2 12b 9:8

4. Teplice 2-3-3 9b 8:8

5. Sparta 1-2-5 5b 6:13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale Banik nemuze mit 0 proher kdyz prohral v Teplicich 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, neprohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

aha sorry jsem si to spletl s Boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Shevchenko

Krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Řepkův absurdní zkrat nakonec pro Spartu znamenal ztrátu titulu a horší postavení v kvalifikaci na ligu mistrů...za to by měl hrát do kladna

Reagovat
Shevchenko

Nějak se v tom nevyznám, mají něco společného Bohemians 1905 a FC Bohemians Praha ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ta první je falešná, ta druhá je pravá, toť vše

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele