Svěrkoš a Necid ve všech sestavách

12.05.2008, 14:27
Aktuality
Dva hráči se dostali do všech ideálních sestav 29. kola Gambrinus ligy, které sestavuje jedenáct českých redakcí. Jsou jimi střelci Václav Svěrkoš z Ostravy a jablonecký Tomáš Necid.

All Stars media - 29. kolo:

Baránek (Zlín, 5 nominací) - Bartoš (Kladno, 6), Trousil (Brno, 6), Bolf (Ostrava, 6) - Otepka (Ostrava, 9), Belaid (Slavia, 8), Pavlík (Brno, 7), Švento (Slavia, 4) - Verbíř (Teplice, 5), Svěrkoš (Ostrava, 11), Necid (Jablonec, 11).

Autor: Radim Šantrůček / ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Necka zpátky do Slavie ,nechápu jak ho KJ mohl poslat do Jablonce, je mladej a talentovanej, ve Slavii moc šancí bohužel nedostal , to nechápu proč... i když teď máme plnej kádr no, to je fakt zase

Reagovat
smazaný uživatel

Necid se mi taky líbí, je takový hodně silný, průrazný

Reagovat
smazaný uživatel

Sverkos do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se Necid taky moc líbí. A KJ to udělal velice dobře. Ve Slávce by se nemohl prosadit a tady alespoň občas dostane příležitost a umí se ukázat v dobrém světle. Docela mu to tam pálí a nebo´jím se toho, že KJ to vidí!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele