Gambrinus liga preview - 29. kolo

10.05.2008, 09:14, aktualizováno 10.05.2008, 09:14
Previews
Slavia jede do Mladé Boleslavi a má šanci se vrátit na první příčku. Stane se tak v případě, že proti rozjetým domácím uhraje více bodů, než Sparta proti Baníku Ostrava. Záchranu si definitivně může pojistit Jablonec, výhra nad Teplicemi by k setrvání mohla stačit i Bhemians 1905...
Bohemians 1905 - FK Teplice  (sobota 15:00)
Bohemians doma přivítají ve svém důležitém utkání fotbalisty z Teplic. Oběma celkům jde o hodně. Klokani potřebuji body pro záchranu, zatímco hosté pro Pohár UEFA.

Svěřenci domácího kouče Michala Zacha, kterým aktuálně patří čtrnáctá příčka, mají náskok před propadlištěm do druhé ligy dva body. Případná výhra nad Severočechy jim může zajistit definitivní záchranu za předpokladu, že Kladno nebude stačit na Olomouc. "Poslední zápasy nám poměrně vyšly, dodaly mužstvu víru ve vlastní síly a velké odhodlání. Doufám, že to potvrdíme i v zápase, který může hodně napovědět o našem dalším osudu," řekl Zach, jenž bude moci poslat na trávník téměř kompletní sestavu, nenastoupí pouze zraněný Nikl.

Teplicím se v závěru ligy nedaří, a tak jim postupně uniká třetí pozice, jež by je poslala do Poháru UEFA. Pokud chtějí do pohárové Evropy, musí konečně zabrat. Na Brno a Ostravu, které mají nejlépe nakročeno k bronzovému místu, ztrácí dva body. "Hodně jsme si to zkomplikovali, ale dokud ještě nějaká šance existuje, musíme se o ni prát. Remíza pro nikoho nic neřeší," prohlásil trenér Petr Rada. Tomu bude chybět na hřišti až šest zraněných – Ljevakovič, Gašparík, Ryška, Vidlička, Smíšek a Štohanzl.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Marek, Lukáš, Pávek, Šmarda - Kotyza, Karal, Morávek, Bartek - Ordoš, Rezek.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Kaufman, Lukáš, Klein, Rosa - Mareš, Sabou, Doležal, Verbíř - Smejkal, Jun.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.15 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SK Kladno - Sigma Olomouc  (sobota 15:00)
Kladno čeká v sobotu existenční zápas proti Olomouci. Domácím jde totiž o všechno. Pokud se chtějí ještě zachránit, nebohou brát nic jiného, než vítězství.

Středočeši musí bezpodmínečně vyhrát, patří jim předposlední pozice a na nesestupové Bohemians ztrácí dvě kola před koncem dva body. "Máme sice ztrátu dvou bodů na Bohemians, ale výhra nad Olomoucí nám pomůže k záchraně. Musíme na ni v domácím prostředí dosáhnout," řekl odhodlaně kladenský kouč Jaroslav Šilhavý, jenž bude moci počítat s kompletní sestavou.

Jedenáctá Olomouc, která v posledních dvou zápasech vyšla bodově naprázdno, v závěru ligové soutěže už nemá o co hrát. Kádr je sužován také velice početnou absencí. Hrát totiž nebudou moci marodi Heidenreich, Rossi, Petr, Hubník a Štěpán. Otazník nad startem ještě visí u Randy. "Bohužel sestavu zase budeme lepit, ale věřím, že předvedeme celkově lepší výkon než v utkání proti Slavii. Na rozdíl od soupeře na nás neleží existenční starosti," uvedl trenér hostí Jiří Fryš.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Killar, Gross, Jablonský - Vršajevič, Szabo, Hochmeister, Cigánek - Klinka, Kroupa.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Jindřišek, Hudec, Šuškavčevič, Škerle - Bajer, Kaščák, Hořava, Onofrej - Melinho, Schulmeister.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.40 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Viktoria Žižkov  (sobota 15:00)
Jablonec potřebuje k jistotě prvoligové příslušnosti alespoň remizovat, příležitost bude mít proti Žižkovu, který je naopak již s předstihem zachráněn. První utkání hrané na podzim vyhrála Viktorka 2:0.

Jablonec v posledním kole prohrál 0:2 v Plzni a v sobotu by rád ztrátu odčinil a zajistil si tak prvoligovou příslušnost i pro další sezonu. "Víme, v jaké jsme situaci, a chceme proti Žižkovu udělat ten kýžený konečný krok. Čeká nás ale nevyzpytatelný soupeř, který dokázal vyhrát i na hřišti Slavie," řekl kouč Komňacký, který se bude muset vypořádat s absencemi zraněných Loučky s Hlouška a nemocného Hamouze, nad startem Fukala navíc vysí otazník.

Žižkovský tým je dávno zachráněn a naposledy navíc doma porazil Most, který tak odsoudil k sestupu do druhé ligy, do Jablonce proto může jet naprosto v klidu. "Ale byl bych nerad, abychom poslední zápasy odehráli jako nějaké pouťáky. Jsem zvědavý, jak mužstvo zareaguje na to, že hraje bez existenčního tlaku," řekl trenér Stanislav Griga. Ten určitě v zápase nevyužije služeb Šťastného, který si odpyká karetní trest.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Homola, Huber, Baranek - Eliáš, Valenta, Klapka, Žofčák - Necid, Straka
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Pilař, Besta, Labant, Kušnír - Stracený, Tinga, Procházka, Kalod - Demjan, Švancara
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.00 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Slavia Praha  (sobota 15:00)
Slavia zamíří v sobotu na hřiště Boleslavi, kde si to rozdá nejen s domácím FK, ale na dálku i se Spartou o titul. Sešívané čeká enormně náročný zápas, v případě prohry mohou přijít o šanci na zisk titulu, navíc Boleslavští mají formu a vyhrávají co se dá.

Domácí chytili pod trenérem Stannerem vítr do plachet a posledních pět zápasů vyhráli. Naposledy zdolali Teplice na jejich hřišti a drží si tak šesté místo v tabulce. Další body by chtěli Boleslavští přidat v zápase se slávisty, kterému přikládají velkou váhu. "Pro nás je zápas se Slavií výzvou jak dokázat, že se mužstvo nějakým způsobem posunulo dál a že pro něho ani Slavie není nepřekonatelnou překážou," tvrdí kouč Stanner. Boleslav bude pro zápas postrádat stále zraněného brankáře Pižanowského, nejisté jsou i starty Hodúra s Kyselou.

Slávisté dlouho vedli tabulku, ale nyní jsou bod za první Spartou, pokud v Boleslavi prohrají a sparťané zvítězí nad Baníkem, bude jisté, že titul zamíří na Letnou. Bíločervení ve středu otevřeli Eden a teď by měli přidat ke spokojenosti fanoušků ještě tři body z města škodovek. "Rádi bychom navázali na dobrý fotbal z Olomouce, budeme hrát útočně, na vítězství. Závěr ligy se zdramatizoval a více v klidu rozhodně můžeme být my," řekl trenér Jarolím. Ten nemůže pro zápas počítat s lazaretem čítajícím pět jmen, zranění jsou Volešák, Kalivoda, Janda, Střihavka a Ivana, díky karetnímu trestu navíc nemůže nastoupit Marek Jarolím.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Ševinský, Rolko, Procházka, Kalina - M. Sedláček, Rajnoch, Hrdlička, Poláček - Táborský, A. Mendy
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Latka, Brabec, Hubáček - Šmicer, Tavares, Suchý, Švento - Šenkeřík, Toleski
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.15 - 3.05 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Baník Ostrava  (sobota 15:00)
Ve šlágru kola přivítá vedoucí Sparta hráče Baníku. Domácí potřebují vyhrát, aby se přiblížili k obhajobě titulu, kdežto jejich protivník chce zůstat na třetím místě i po této sobotě.

Sparťané ztratili velice cenné body v uplynulém kole, když doma nečekaně podlehli Brnu 0:2. Před dvěma závěrečnými duely si tak zkomplikovali cestu za svou obhajobou titulu a vedou před jediným hlavním pronásledovatelem Slavií už jen o bod. "Z mužstva cítím obrovské odhodlání a věřím, že uděláme nejdůležitější krok k obhajobě. Musíme si dát pozor na ostravskou ofenzivu a jejich standardní situace," řekl kouč Michal Bílek, jenž bude postrádat v sestavě vyloučeného Řepku, distancovaného Kisela a dva zraněné Doška a Kúdelu.

Fotbalisté Ostravy aktuálně figurují na třetím místě, zajíšťujícím místenku v Poháru UEFA. Nepříjemně se na ně bodově tlačí týmy Brna a Teplic. Aby si mohl Večeřův výběr udržet své aktuální postavení v tabulce, potřebuje na pražské Letné vyhrát. "Je mi jasné, že takový zápas Sparta doma dvakrát po sobě neodehraje. Spíš bude chtít dokázat, že to bylo výjimečné extempore," uvedl trenér Karel Večeřa, jehož netěší fakt, že jejich největší soupeř o třetí příčku vyhrál minulý víkend na půdě Sparty. Na Letné nebudou hrát za hosty vykartovaný Magera a zraněný Čoupek a nejasno ohledně startu je u Řezníka.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Grigar - Voříšek, Sivok, Hainault, Kadlec - Kladrubský - Kulič, Horváth, Kolář, Matušovič - Slepička.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Marek, Neuwirth, Bolf, Tchuř - Rajtoral, Bystroň, Otepka, Mičola - Svěrkoš, Zeher.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Brno - Slovan Liberec  (sobota 15:00)
Potřetí během deseti dnů se utkají Brněnští s týmem libereckých. Po dvou duelech v národním poháru je čeká souboj v lize. Na podzim zápas skončil remízou 1:1.

Brnu zbývá po vyřazení v poháru jediná cesta do pohárové Evropy - cesta přes třetí místo v lize. "Byli jsme hodně smutní, vyřazení bylo asi nespravedlivé. Ale máme stále šanci na postup do Poháru UEFA, musíme se nyní rychle otřepat," řekl trenér Uličný. Domácí v posledním ligovém kole zamíchali karty v boji o titul, když vyloupili Letnou, na Spartě vyhráli 2:0. Tehdy jim pomohlo i vyloučení stopera Řepky, který šel do sprch hned v první minutě střetnutí poté, co hodil míč do obličeje brněnskému Bestovi. Brno trápí poměrně velká marodka, zranění jsou Okleštík, Mareček, Živný a Kuncl.

Liberec po zpackaném podzimu zažívá příjemnou jarní část ligy a postupem do finále poháru splnil cíl a kvalifikoval se do bojů Poháru UEFA. Severočeši se utkají ve středečním finále se Spartou, ale motivaci mají i na zápas s Brnem. "Ligu nestavíme na vedlejší kolej. I proto, že hráči třeba hrají o své prémie, takže jim záleží na každém získaném bodu," řekl kouč Ladislav Škorpil. V posledním ligovém kole Liberec doma pouze remizoval s Budějovicemi 0:0, ale kvůli národnímu poháru hrála především sestava náhradníků. V utkání se určitě neobjeví brankář Zlámal, který je stejně jako Frejlach, Papoušek a Vácha zraněný, nejistý je start útočníka Smetany.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Švejnoha, Trousil, Dvorník, Siegl - Pavlík, Polách, Večeřa, Střeštík - Besta, Došek
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Matula, Holeňák, Košťál, Liška - Dočkal, Bílek, Dort, Lattmann - Brožík, Smetana
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.70 - 5.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Siad Most - Tescoma Zlín  (sobota 15:00)
Most jako prvoligový tým se naposledy před domácím publikem střetne se Zlínem, jenž z posledních třech zápasů venku nasbíral sedm bodů.

Fotbalisté Mostu se loučí s Gambrinus ligou. V uplynulém kole totiž ztratili veškeré šance na záchranu, když na Žižkově prohráli 0:1. Domácí celek bude chtít ve dvou zbývajících zápasech důstojně dohrát tuto sezonu, zvláště nyní na domácí půdě proti Tescomě. "Chceme k tomu utkání přistoupit zodpovědně. Rádi bychom se s fanoušky rozloučili vítězstvím," prohlásil mostecký kouč Robert Žák. Ten nebude už moci počítat v sestavě s Trubilou, Angličanem Websterem a Rilkem, pro které sezona již skončila. Do hry nezasáhnou také marodi Johana, Studík, Mendy a Boutasgount.

Zlín jede na severozápad Čech s cílem bodovat a udržet se v horní polovině tabulky. "Nevěřím tomu, že by Most něco vypustil. Pro každého fotbalistu musí být svátek zahrát si prvoligový zápas. O Mostu to bude platit dvojnásob. Kdo ví, jestli si všichni jeho hráči v první lize ještě někdy zahrají. To by měla být motivace sama o sobě. Domácí budou hrát i sami za sebe a o své další angažmá. V žádném případě nás tam nečeká nic lehkého," říká kapitán a brankář hostujícího mužstva Vít Baránek. V Mostě se neobjeví zranění Pazdera, Penner, Šmahaj a Baranyai a nemocný Malár.
Siad Most - pravděpodobná sestava:
Svoboda - Schut, Loos, Jamrich, Čermák - Andrei, Gedeon, Pilař, Oboya - Pešír, Bogdanov.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Vrtělka, Kroča, Zbožínek, Elšík - Kraus, Zúbek, Vyskočil, Musil - Pacanda, Žůrek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 2.90 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
České Budějovice - Viktoria Plzeň  (sobota 15:00)
Oba týmy dělí v tabulce pouhé tři body, přesto se nedá očekávat urputný boj o každý míč. Budějovice si totiž během minulých dvou kol zajistily definitivní jistotu ligy a Plzeň si již ani nepamatuje, že letos vůbec hrála o poháry a drží se ve středu tabulky.

Jihočeský tým se v posledních kolech výkonnostně zlepšil a po třech prohrách si připsal překvapivé body v utkáních s Teplicemi a Libercem. Trenér Straka bezpochyby ví, že s podobným herním projevem se Plzeň dá porazit. "Budeme se opět snažit hrát zodpovědně, agresivně a spoléhat se na pozornou defenzivu," řekl. Devízu Budějovic potvrzuje i fakt, že jen Slavia dostala doma méně branek. Pouze po dvou týdnech od uzdravení Kučery se zranil druhý brankář týmu Zdeněk Křížek, který se tak připojil k dlouhodobým marodům – Stráský, Plichta, Pivoňka. Do utkání nezasáhne ani obránce Žižka, který si odpykává trest za osm žlutých karet.

Více než deset let se plzeňští hráči neradovali z vítězství nad svými sobotními soupeři. V této sezóně zachraňovali ve vzájemném zápase doma remízu penaltou v poslední minutě a v roce 2008 ještě na soupeřově hřišti nevyhráli. Nepříjemnou bilanci tak zachraňuje alespoň výhra v posledním kole, která vlila do žil trenéra Krejčího optimismus: "Hlavní bylo, že jsme podali kolektivní výkon, hráli jsme jako tým. Když opět odvedeme poctivou týmovou práci a pohlídáme si standardní situace, věřím že uspějeme." Nový lodivod Plzně bude v utkání postrádat opět stopera Müllera, jenž ještě nemá zcela fit operované koleno. Pohoda, klídek a Ticháček tak slibují utkání bez nervozity a tedy snad i dobrou koncovkou. "Myslím, že diváci uvidí uvolněný fotbal. Vyhraje ten, kdo bude mít víc štěstí v koncovce," řekl plzeňský brankář.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Plocek, Horejš, Hunal, Šmíd - Šíma, Vozábal, Hílek, Mezlík - Svátek, Ondrášek
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Malcharek, Rada, Navrátil, Lecjaks - Petržela, T. Krbeček, Trapp, Róth - Sylvestre - Varadi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 2.95 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha28176549:2057
2.Slavia Praha28168441:2256
3.Baník Ostrava281310547:2749
4.1. FC Brno28147740:3249
5.FK Teplice28145937:2747
6.FK Mladá Boleslav28119837:3342
7.Slovan Liberec28118931:2641
8.Tescoma Zlín28981127:3035
9.Viktoria Plzeň28971225:3434
10.Viktoria Žižkov28971234:4534
11.Sigma Olomouc28712919:2533
12.České Budějovice28871326:3331
13.FK Jablonec28781319:3029
14.Bohemians 1905285111224:3626
15.SK Kladno28591430:4424
16.Siad Most28481629:5120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (129)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slavia jedem !!!

Reagovat
smazaný uživatel

SKS FOREVER!!!!!!musíme,,a prosíme Baník!!!

Reagovat
fantomas

Slavia 0

Sparta 0

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak bez Řepky, toho musíme využít. Baník!

Reagovat
fantomas

seš už z te ruské ligy nak zblblej (Spartak )...jinak - taky vám držim palce

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy:

Sparta - Baník 2:1 (Zápas o všechno. Sparta na Baník dlouhodobě umí,převaha hlasitosti fans bude na straně chacharů,Sparta za titulem tvrdě půjde,i když Baník za třetím místem taky)

Mladá Boleslav - Slavia 2:2 (Pochybuju,že Slavia v Bolce vyhraje. MB má teď super formu a Slavia je psychicky labilní,snad jen,že by kopala zase penaltu)

Bohemians - Teplice 1:1 (Teplice musí,Bohemka se podle mě tímto zápasem zachrání)

Kladno - Olomouc 2:0 (Sigma je tragická,Kladnu jde o všechno,doma by nemělo zaváhat - poslední šance)

Brno - Liberec 2:1 (Kdyby nešlo Brnu o 3.místo,tak řeknu,že vyhraje Slovan,protože v Brně umí. Brno asi Liberci oplatí středu)

Most - Zlín 0:1 (Zápas o ničem,takový přátelák,Zlín ale venku umí)

České Budějovice - Plzeň 1:0 (Další nuda,nejspíš o gól vyhrajou purple)

Jablonec - Žižkov 2:0 (Jistota,Jablonec se zachrání.)

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím akorát s tou slávií

Bolka dá slávii klepec,momentálně jsou v euforii,maj šnůru výher a slavii to zas tak nejde,když musí.. vidím to tak 3(4):1

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl hlavně rád,kdyby Baníček vyhrál na Spartě,za každé Baník pičo navíc budu rád

Reagovat
smazaný uživatel

to já taky,ale moc tomu nevěřím..

Reagovat
smazaný uživatel

taky myslím že Boleslav vyhraje :) ale hlavně ať vyhraje Baníček!!!!!

Reagovat
PJ

Když Bohemka remizuje a Kladno vyhraje, tak se tim Bohemka určitě ještě nezachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka musí prohrát a Kladno vyhrát... tam nejsem zvědavej aby bylo v lize za rok 5 týmů z Prahy :D

Reagovat
smazaný uživatel

UpTo už bych byl radši, aby se udržela Bohemka než ten omyl jménem Kladno.

Reagovat
smazaný uživatel

prijd se nedky na ten omyl podivat ... sparta i slavie sice na kladne vyhrali, ale oba tymy stastne verim ze ted se stesti prikloni na nasi stranu a posleme do 2 ligy tu namachrovanou prazskou klokanádu

Reagovat
fantomas

a proč? Beton, beton, beton...

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze kladno nehraje takovej beton, nevim kolikrat si ho videl hrat, ja chodim pravidelne a neprijde mi ze by betonovalo, vetsina golu pada po brejcich - kladno utoci, a chyba v obrane ho polozi... naposlkedy Zurek ze zlina .. proste nespadneme

Reagovat
smazaný uživatel

tak kladno doma urcite beton nehraje, venku je to uz horsi

Reagovat
smazaný uživatel

No to je vlastně pravda,ale jsou to jen tipy. Já chci aby sestoupilo Kladno a zůstala Bohemka,nejlépe kdyby porazila i Teplice.

Btw: chtěl jsem se Tě zeptat nechtěl bys abych od příští sezóny dělal preview,souhrny a všechno kolem toho o polské lize? Zdá se mi lepší než česká,chodí tam dost diváků,mají tam dost cizinců a celkově mě ta liga baví.Už kdysi jsem tu pro tebe chvilkama dělal,tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň by se zas někdo dozvěděl i něco jiného. A já bych si aspoń procvičil psaní článků..

Reagovat
PJ

Já bych taky radši v lize Bohemku, než Kladno

Nový ligy se v nový sezóně pravděpodobně budou sledovat, ale jestli mezi nima bude i polská, to nevim, myslim že chybí jiný zajímavější, než je polská. Uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně. Nizozemská, ukrajinská, portugalská, belgická, norská, řecká, srbská, chorvatská a turecká.

Reagovat
fantomas

Nizozemsko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čím víc tím líp ne? A navíc,když je někdo ochotný o tom psát,tak se mi nezdá ten můj nápad špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom piš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

No však se právě ptám jestli bych nemoh. Fandím Wisle Krakow,takže se celkem o ní zajímám.

Reagovat
PJ

Cim vic tim lip - a kdo to bude platit?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si blazen tolik branek v Boleslavi,to bude o jednom golu

Reagovat
božský John

Budu spokojenej,když dnes dáme víc gólů než Žižkov....

Reagovat
smazaný uživatel

Baníčku, celá republika je s tebou .

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hezky receno

Reagovat
smazaný uživatel

I Brno?

Reagovat
smazaný uživatel

Brnáci asi taky zrovna moc nepřejou titul spartě.. myslím,že by si přáli remizku...

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

houbeles

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pardon, jen 96% republiky .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
-PeCa_08-

jj

Reagovat
sosna

pravda pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pičo!

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak počítáme další ztráty, kromě Magery a Čoupka bude scházet i jeden fanoušek Baníku, který za jízdy vypadl z vlaku a byl nalezen mrtvý.

Reagovat
smazaný uživatel

nezačíná to zrovna vesele další tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

a mohla by pokračovat prohrou baníku........ zajímalo co v tom vlaku tropili...

Reagovat
smazaný uživatel

a mohla by pokračovat prohrou baníku........ zajímalo by mě co v tom vlaku tropili...

Reagovat
smazaný uživatel

a mohla by pokračovat prohrou baníku........ zajímalo by mě co v tom vlaku tropili...

Reagovat
smazaný uživatel

ku*va, omlouvám se....

Reagovat
smazaný uživatel

A co tě to zajímá?...

Reagovat
milan78

tragédie je, když je něco tragický, tohle je spíš komedie.., četl jsem, že primáty z ostravy v každým vagonu doprovází policie, takže jak se může někdo otvírat za jízdy dveře.., navíc je snad vezli v nákladním vlaku.., protože většina vlaků má při jízdě blokovaný dveře, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi jezdíš jen pendolinem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna nedávno sem náhodou pustil zprávy nebo co to bylo a tam ukazovali, že otevřít za jízdy dveře ve vlaku není nejmenší problém, technickej stav je prej hroznej. Já vlakem nejezdím, tak nevim, ale pověst drah tomu napovídá.

Reagovat
milan78

takže to vidíš tak, že rodina nebo baník podá drsnou žalobu a v případě prohry na spartě bude u evropskýho soudu vymáhat 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ptal si se přece na blokování dveří ve vlacích, co víc za tím hledáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

!!! SPARTA FOREVER !!! nevim proc by meli chachari uspet v Praze a vecne druhy v bouli...SPARTA - 1. !

Reagovat
satan_666

takže dneska v šlágrech dvě dvoječky jo? v Bolce musíme a Baník u rudejch taky,na to i vsadim

Reagovat
Radin

jde do tuhého

Reagovat
milan78

myslíš mimo vlak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Baníčku, my (slávisti) jsme s tebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Po poločasech nádhera, Slavia, Baník, Kladno i Bohemka. Už bych to ukončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

supr

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak poslední kolo by se mohlo taky vynechat

Reagovat
sansiro

Ruda dobře!!!!

Reagovat
Shevchenko

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, udělal si šaška z prý reprezentačního obránce.

Reagovat
M11

jj KADLEC NEVI

Reagovat
smazaný uživatel

To se bude večer chlastat .

Reagovat
fantomas

jj

Reagovat
sansiro

to je sen! a to měl baník kopat ještě pencli !!! King Baník !!!

Reagovat
sansiro

Svěrkoš na Euro!!! Kulič

Reagovat
smazaný uživatel

Pentle...

Reagovat
sansiro

Se skácel úplně sám k zemi.... Bystroň mu dal možnost....

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj tělo na tělo. Nevím, co pískal.

Reagovat
sansiro

jj

Reagovat
Shevchenko

Měl si dát pozor, Kadlec měl míč už daleko od nohy

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, musime to udrzet. Jinak to rozhodci je hovado...pentle to je jedno, ale jak piska cely zapas

Reagovat
sansiro

a nám pentli upřel

Reagovat
Shevchenko

Teď to bylo úplně stejné jako na Kadlece.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted mu dal Tchur pekny strom...ten rozhodci fakt nevi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodci je fakt debil...vymysleny faul od Micoly

Reagovat
M11

Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne zadny beton hosi

Reagovat
Shevchenko

Hlavně nesmíme spoléhat na Liberec že to udrží.

Reagovat
Shevchenko

No a přivolal jsem to.

Reagovat
sansiro

to bylo jasné... když Libe vyhrál to semifinále poháru

Reagovat
Shevchenko

Přesně tak

Reagovat
Radin

Lukeš famózní přihrávky,na to jak dlouho nehrál je super,Rajtoral taky paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš hrál výborně, jednoznačně nejlepší hráč na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Reagovat
smazaný uživatel

Je to doma!

Baníček nejlepší u nás!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně. Já myslel že ten rozhočí pískne druhou penaltu v 96 minutě Evidentní nemohoucnost sparty dát gól ze hry A to by chtěli titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Však ho mít nebudou, Slavia v této sezoně prolomí hned tři komplexy.

Lm, Eden a titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě nikdy

Reagovat
fantomas

Slavia

Reagovat
sansiro

To jsem ještě neviděl, aby Sparta tak nezvládla konec...

Reagovat
smazaný uživatel

Super, je to jako vzít dítěti lízátko. Doufám, že nám slavíci za ten titul aspoň poděkují

Reagovat
Radin

Tak já věřil v titul dost,i když už Slávisté tady odpadali a vypadá to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Primadony zas odmítly hovořit na kameru, Bílek a spol. fuuuuj

Reagovat
sansiro

to nemůžou rozdýchat rudoši

Reagovat
smazaný uživatel

Haškovi se chce brečet.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je cerveny jak rak

Reagovat
Kapřík

Šmarjá co se to děje? Člověk to chvíli nesleduje a pak nejednou zjistí, že už máme po titulu? To se mi snad zdá !

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kapřík

docela šok,no. To chce alkohol.

Reagovat
fantomas

no, to já ho taky chci, ale na neco jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, ale pozor, oslavy předem se nevyplácej - nicméně věřím, že za tejden už se do nich můžeme bez obav pustit!

Reagovat
fantomas

šak jo, nechám si to na Strahov

Reagovat
Kapřík

No tak si to taky jednou užij...hlavně si na tom moc nezvykej .

Reagovat
Shevchenko

Tak u nás doma se slaví, já baníkovec, tata slávista.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nevěděl, že v Ostravě jsou také slávisti. Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi Slavisti nez Spartani

Reagovat
smazaný uživatel

No jo vzali jsme vám ho. je lepší aby jej měl kdokoli jiný než sparta

Reagovat
Logan

Přesně ..... SLÁÁÁÁVIE

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka na hrad!!! Slavia Praha forever jak ste se nám smáli se žižkovem, tak my se teď smějem 2x tolik!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak gratuluju Baníku za výbornou hru!!! Klobouk dolů!

Reagovat
smazaný uživatel

Kulič ukázal reprezentační formu...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem jeho kazdy kontakt s micem komentoval vyrokem "bacha, reprezentant"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele