Gambrinus liga - souhrn 29. kola

08.05.2010, 19:28
Komentáře a souhrny
Sparta sice jenom remizovala v Liberci 2:2, nemusí ale truchlit, jelikož stejným výsledkem skončil i duel Baníku Ostrava s Mladou Boleslaví. Ve hře o titul zůstává po výhře na Slavii Jablonec, Teplice doma jenom remizovaly s Olomoucí. Druhým sestupujícím se stalo Kladno...

Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav 2:2

08.05.2010 17:30

Góly: 5. Tomáš Mičola, 62. Fernando Neves (pen.) - 38. Jan Chramosta, 90. Ivo Táborský

Ostravský Baník se dnes mohl proti Mladé Boleslavi vítězstvím výrazně přiblížit k titulu, ale v nastaveném čase rozesmutnil Bazaly Ivo Táborský a oba celky se rozešly po bodu. Ostrava tak dál zůstává druhá o skóre za vedoucí Spartou.

Baník vlétl do utkání jako uragán a v šesté minutě se dostal do vedení po brance Mičoly. V nátlakové hře domácí nadále pokračovali, Mladá Boleslav se dlouho nedokázala vypořádat s nasazením ostravských hráčů.

Postupem času se ale hra vyrovnávala, hosté začali vystrkovat růžky. Mladý útočník Boleslavi Chramosta vystřihl pěkné nůžky a brankáře Baníku Baránek měl co dělat. Ostravě se navíc zranil obránce Neuwirth. Ve 36. minutě bylo vyrovnáno, rychlý brejk Mladé Boleslavi zakončil gólem Chramosta.

Po změně stran postihla svěřence trenéra Koubka další nepříjemnost. Zraněného Ličku musel nahradit Wojnar. I přesto se Baník opět dostal do vedení. Penaltový zákrok Fabiana na Vydru proměnil nekompromisně Neves.

Když už se zdálo, že Baník dovede utkání do zdárného konce, využil závěrečného tlaku Mladé Boleslavi střídající Ivo Táborský, který parádní střelou překonal Baránka. Baník dnes při zaváhání Sparty v Liberci mohl udělat výrazný krok za titulem, ale po výsledku 2:2 je v lepší výchozí pozici pražský celek.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - SK Kladno 0:0

08.05.2010 17:30

Góly: -

Osud fotbalového Kladna je zpečetěn. Středočeši nedokázali v Ďolíčku vyhrát a po remíze 0:0 s tamními Bohemians 1905 se loučí s Gambrinus ligou. Utkání nenabídlo mnoho zajímavých situací, jednou z nich bylo vyloučení Davida Zoubka.

Od začátku utkání bylo vidět, že ve hře je opravdu hodně, a proto bylo utkání víceméně opatrné. Klokani měli v úvodu mírnější převahu, ale šanci si vytvořit nedokázali, tedy tu stoprocentní. Prakticky jediný zajímavý moment v prvním poločase měl kladenský Tatanashvili, po chybě domácí defenzívy napálil tyč. Bohemians měli velké štěstí. Jak už bylo napsáno, byl to jediný světlý moment prvního poločasu. Oba celky šly do šaten za bezbrankového stavu 0:0.

Ani druhý poločas nenabídl mnoho vzruchu. Diváci se nudili a utkání tak zachraňovala jen dobrá atmosféra, která je v Ďolíčku koneckonců pořád. Kladno si zkomplikovalo záchranářskou situaci v 68. minutě, to totiž dostal David Zoubek žlutou kartu, jenže vzápětí obdržel za řeči druhou a byl vyloučen. V početní nevýhodě to mělo Kladno hodně složité a do konce utkání ani nic nevymyslelo.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - 1. FK Příbram 2:1

08.05.2010 17:30

Góly: 44. Václav Ondřejka, 55. Lukáš Zelenka - 50. Paulo Rodrigues da Silva

Slovácko bude v příští sezoně hrát nejvyšší českou soutěž. Rozhodlo o tom vítězství 2:1 nad Příbramí. Domácí vedli brankou Ondřejky, ovšem krátce po změně stran vyrovnal Rodriguez. Poslední slovo měl Zelenka, jehož trefa znamenala výhru 2:1.

Diváci na stadionu v Uherském hradišti rozhodně nemohli litovat svojí účasti, tedy alespoň účast v prvním poločase. Sérii šancí odstartovala dvanáctá minuta, Fujerik narazil Švancarovi a brankář Krbeček zachránil hosty od inkasované branky, tedy alespoň prozatím. Za tři minuty zahrozila i Příbram, Pilík nejprve prokázal skvělou techniku s míčem, když se zbavil bránícího hráče a posléze šikovně vypálil bodlem. Filipko měl se střelou, byť šla doprostřed, problémy a vše vyřešil odkopem do bezpečí. Ve 26. minutě došlo k žákovské chybě Krbečka, poté co mu Rodriguez přihrál malou domů, tak příbramský brankář chytil míč do ruky. Slovácko dobrou příležitost nevyužilo, a tak byl výsledek stále nerozhodný 0:0. Krbeček předchozí chybu napravil o čtyři minuty později, když vyrazil na rohový kop Švancarovu střelu.

Švancara byl aktivní, další jeho pokus se mezi tři tyče nevešel, ovšem Slovácko to nemuselo příliš mrzet, neboť ve 44. minutě vstřelilo úvodní branku utkání. A znovu u toho byl Petr Švancara, kolmicí vyslal do tutovky Václava Ondřejku, a ten sám proti Krbečkovi uspěl - 1:0 pro Slovácko. Domácí tedy vstřelili důležitý gól, navíc těsně před odchodem do šaten.

Příbram měla parádní start do druhého poločasu, v 50. minutě se jí totiž podařilo vyrovnat na 1:1. Po standardní situaci se dostal k míči Rodriguez, přesněji řečeno tečoval střelu a vyrovnal na 1:1. Hosté se ale z vyrovnání příliš dlouho neradovali, protože za šest minut vrátil vedení na stranu Slovácka Lukáš Zelenka. Ex-sparťanský záložník z otočky přesně vypálil a míč skončil v síti - 2:1 pro Slovácko. Divoký začátek druhého poločasu i nadále pokračoval. V šanci byl nejprve Fujerik, jenže přestřelil. Lepší střeleckou mušku měl Švancara, toho ale vychytal Krbeček. Pak na sebe ještě jednou upozornil Fujerik, v klíčovém okamžiku ale podklouzl. V závěru utkání měl na kopačce vyrovnání Jirouš, ale brankář Filipko byl proti. A když Filipko zlikvidoval Jiroušovu střelu, mohli domácí slavit důležité vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sparta Praha 2:2

08.05.2010 17:30

Góly: 8. Lovre Vulin, 76. Petr Papoušek - 14. Juraj Kucka, 77. Juraj Kucka

Infarktový zápas zažili fotbalisté Sparty, ti v Liberci dvakrát prohrávali, ovšem pokaždé dokázali srovnat krok. Remíza 2:2 se na první pohled jeví jako ztráta, ovšem remizoval i Baník a Sparta je kolo před koncem stále na prvním místě.

Sparta začala v Liberci špatně a poměrně brzy prohrávala. Bořek Dočkal přesně zahrál rohový kop a Lovre Vulin poslal míč za záda Matúše Kozáčika. Liberečtí udeřili hned z první šance. Sparta s odpovědí dlouho neváhala a hned za šest minut srovnala skóre. Slovenský záložník Juraj Kucka vzal zodpovědnost na sebe a parádní střelou vyrovnal na 1:1. O čtyři minuty později mohli Pražané vést, Sionkův centr prodloužil Hoheneder na Brabce, jenže ten ve skluzu minul branku. Další gólovou příležitost měl na svědomí Liberec, ve 29. minutě přiťukl Nezmar Keričovi a chorvatský forvard nepropálil Kozáčika. Utkání mělo slušné tempo, ovšem další šance byla k vidění až těsně před odchodem do šaten. Kerič se chystal v dobré příležitosti vypálit, ovšem naneštěstí pro něj uklouzl a bylo po šanci. Slovan byl v prvním poločase důstojným soupeřem a poločasový stav 1:1 byl spravedlivý.

Druhý poločas měl sice slabší rozjezd, ovšem poté začalo velké drama. V 65. minutě měla Sparta jedinečnou možnost jít do vedení, Vulin totiž zahrál v pokutovém území rukou a rozhodčí nařídil penaltu. Jenže Sparta vedení odmítla, přesněji řečeno Kušnír nechal vyniknout brankáře Hauzra. Posledních dvacet minut nabídlo opravdu parádní podívanou. Nejprve Kerič netrefil jen o kousek odkrytou branku, a po něm netrefil branku ani Sparťan Igor Žofčák.

V 76. minutě zmrazil všechny fanoušky Sparty Petr Papoušek. Po rychlé akci Keriče se totiž dostal ke střele Papoušek a vedl si velmi dobře. Svůj pokus namířil přesně k tyči a Kozáčik byl bez šance - 2:1 pro Liberec. Sparťané se tak dostali do nezáviděníhodné situace, ovšem vyrovnali se s ní dobře, neboť zakrátko bylo opět srovnáno. Wilfried dokázal udržet míč i s pomocí ruky, ovšem tu rozhodčí neviděl, přihrál Kuckovi a ten střelou překonal Hauzra - 2:2. Závěr utkání byl hodně dramatický, Kucka se dostal z úhlu až před Hauzra, jenže celou akci nakonec nevyřešil dobře. Na druhé straně pořádně vylekal sparťany Nezmar, ovšem ani on nevstřelil gól. Utkání nakonec skončilo remízou, ovšem Spartu to nakonec tolik nemuselo mrzet, neboť ztratil i Baník.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Baumit Jablonec 0:3

08.05.2010 17:30

Góly: 26. Tomáš Pekhart, 39. Marek Jarolím, 75. David Lafata

Fotbalisté Jablonce dokázali vyhrát na půdě Slavie vysoko 3:0 a jsou už jen krůček od pohárové Evropy. Navíc výhrou se vrátili do boje o titul. Popravu Slavie zařídili její bývalí hráči, a to Pekhart a Jarolím, třetí trefu si připsal David Lafata.

Sešívaní byli od úvodní minuty aktivnějším celkem a v 17. minutě měli velmi dobrou příležitost jít do vedení. Krajčík skvěle namazal Jandovi, jenže ten z oblasti značky pokutového kopu trestuhodně přestřelil. Poté začali vystrkovat růžky i hosté a ve 26. minutě šli překvapivě do vedení. Slavisté nebyli při odvrácení rohového kopu dostatečně důrazní a to potrestal velmi pěknou patičkou Tomáš Pekhart - 0:1. Ve 39. minutě byla situace Jablonce ještě lepší, bývalý slavistický hráč Jarolím upláchl obraně a střelou překonal Martina Vaniaka - 0:2. O tři minuty později mohl snížit Ivanovski. Milan Černý si obhodil Eliáše a poslal přesný centr právě na Ivanovskiho, kterého vychytal brankář Špit.

O minutu později mohl zvyšovat ze strany Jablonce Loučka, respektive Pekhart. Loučkovi nesedla střela, ovšem byla tečovaná Pekhartem a směřovala do branky. Nebezpečí nakonec zažehnal Ragued. V nastaveném čase prvního poločasu byl ve stoprocentní gólové šanci Vlček, po centru Krajčíka netrefil Špitovu branku. Jablonečtí vedli na Slavii po prvním poločase 2:0.

V 55. minutě zahrozil před slávistickou brankou Pekhart, tomu se podařilo překonat Vaniaka, jenže rozhodčí mu odmával ofsajd, a to neprávem. Až do 73. minuty nebylo k vidění nic podstatného. Dvacet minut před koncem zlikvidoval Grajciarovu střelu Špit a o dvě minuty později navýšil vedení Jablonce David Lafata. Útočník Baumitu se vyhnul ofsajdové pasti a přesnou střelou do šibenice rozvlnil síť. V 81. minutě to mohlo být se Slavií ještě horší, Lafatovu střelu totiž z prázdné branky vykopával Ragued. Slavii se nepodařilo snížit, po ráně Grajciara zazvonila tyč. Jablonec vyhrál v Edenu naprosto zaslouženě a je zpět v boji o titul.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sigma Olomouc 1:1

08.05.2010 17:30

Góly: 44. Štěpán Vachoušek (pen.) - 31. Jan Navrátil

Teplice se pomalu můžou rozloučit s pohárovou Evropu. V dnešním utkání nedokázaly přehrát Sigmu Olomouc, byť hrály v početní převaze, a jen remizovaly 1:1. Vzhledem k výhře Jablonce skončí Teplice s největší pravděpodobností čtvrté.

První poločas nabídl divákům velmi zajímavou podívanou. V první opravdu velké šanci se ocitli Olomoučtí, konkrétně Hubník, jenž se sám řítil na brankáře Slavíka. Útočník hanáckého celku si ale míč předkopl a z úhlu už to měl složité. Vzápětí se hra přesunula před olomouckou branku, po standardní situaci se dostal v bezprostřední blízkosti k hlavičce Veverka, ovšem naštěstí pro hosty zamířil vedle. Ve 24. minutě se znovu opakovala velká šance Olomouce a vzápětí i Teplic. Ordoš napálil svůj pokus do tyče a Kalivodovu střelu pěkně vychytal olomoucký brankář Blaha.

Přesně po půlhodině hry vstřelila Sigma úvodní gól utkání. Olomouc sehrála celou akci á la Barcelona, po sérii přihrávek se dostal do zakončení Jan Navrátil a proti Slavíkovi byl úspěšný - 0:1. Ve 43. minutě si ale hosté výrazně zkomplikovali utkání, Aleš Škerle v pokutovém území fauloval a obdržel za to červenou kartu, ba co více, domácí zahrávali pokutový kop. Nařízenou penaltu proměnil Štěpán Vachoušek a Teplice srovnaly krok. Vyrovnání nalilo Teplicím novou krev do žil a hned za minutu už mohli domácí vést. Veverka přihrál Vondráškovi, po jeho střele se zatřáslo břevno. První poločas tedy skončil remízou 1:1.

Teplice vstupovaly do druhého poločasu s tím, že mají v poli o jednoho hráče více, ovšem na samotné hře to nebylo příliš znát. Domácí sice drželi míč častěji na svých kopačkách, jenomže vše si komplikovali nepřesnostmi. Dvacet minut před koncem mohli jít domácí do vedení, Došek dobrou prací vybídl ke skórování Vondráška, jenomže ten přestřelil. O chvíli později protáhl brankáře Blahu Zoubele, ale stav byl stále nerozhodný. Veškeré naděje Teplic mohl utnout olomoucký Janotka, svojí střelu ale uspěchal. Když v nastaveném čase z dobré pozice přestřelil Vachoušek, bylo po zápase.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - Viktoria Plzeň 2:2

08.05.2010 17:30

Góly: 63. Jiří Jeslínek, 79. Jan Flachbart (pen.) - 70. Tomáš Rada, 85. David Bystroň

Střížkov doma remizoval s Plzní 2:2. Za domácí se trefili Jeslínek s Flachbartem, za hosty z Plzně Rada a Bystroň.

První šanci měli hosté, když střílel po Kolářově přiťuknutí Rajtoral, ale domácí brankář vyrazil na roh. Po rohu vznikl závar v pokutovém území Střížkova, ale branka nepadla. V další šanci se ocitl plzeňský Rezek, ani on ale branku nedal, když po pasu Horvátha pálil do boční sítě. Sám Horváth se mohl trefit, pro něj dost netradičně, hlavou, ale Beláň jeho ránu vyboxoval pryč. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Plzeň začala aktivně i v druhé půli. Petrželovu dělovku vyrazil Beláň. Po hodině hry potom orazítkoval břevno Rezek. A tak, když nedali branku hosté, zaúřadovali domácí. Jeslínek dostal dobrý míč, udělal několik kroků s balonem a poslal balon pod padajícího Ticháčka. Domácí se neradovali dlouho, jelikož o sedm minut později, v 70. minutě vyrovnal Rada. Ten zůstal úplně nehlídaný u tyče a centr přetavil ve vyrovnávací branku. V 79. minutě se kopala penalta za faul na domácího Ibeho. To proměnil technickou střelou Flachbart a opět tak poslal domácí do vedení. O dělbě bodů nakonec rozhodl Bystroň, který se trefil po centru Horvátha hlavou.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - 1. FC Brno 1:3

08.05.2010 17:30

Góly: 51. Tomáš Sedláček - 75. Luděk Pernica, 78. Luděk Pernica, 86. Tomáš Okleštěk

Brno vyhrálo po dlouhé době a hned o dvě branky, když porazilo Budějovické mužstvo na jeho hřišti 1:3. Domácí zásluhou Sedláčka vedli, ale díky dvěma gólům Pernici a jednomu Oklešťka hosté otočili zápas ve svůj prospěch.

První poločas bylo nejlepší strávit u stánku s pivem a s párky, jelikož se nestalo nic důležitého a hrál se nudný fotbal. Branky začaly padat až ve druhé půli.

Tu první dal v 51. minutě Sedláček a poslal domácí do vedení. Jasanský zleva odcentroval a Tomáš Sedláček přetavil jeho polovysoký centr ve vedoucí branku - 1:0. Po hodině hry mohl vyrovnat brněnský Pernica, ale jeho střela mířila mimo. Nicméně i on se své chvíle dočkal a to dokonce hned dvakrát, když brankami ze 75. a 78. minuty otočil stav na 1:2. Nejprve se prosadil po centru Kalabišky, který k němu ještě hlavou prodloužil Rabušic a poté se trefil od vzdálenější tyče, po centru Oklešťka, který tentokráte někdo za letu tečoval. Oklešťek sám se také dočkal branky, když rozehrál přímý kop. Chtěl centroval, ale míč propadl až do brány a Brno tak zvítězilo 1:3.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha291514041:1459
2.Baník Ostrava29178446:2459
3.FK Jablonec29177540:2458
4.FK Teplice291510444:2455
5.Viktoria Plzeň291211640:3147
6.Sigma Olomouc291351146:3644
7.FK Mladá Boleslav291161247:4039
8.Slavia Praha291081136:3538
9.1. FK Příbram291051434:4035
10.1. FC Brno29981230:3835
11.Slovan Liberec29971332:3834
12.České Budějovice297101224:3331
13.Bohemians 1905297101219:2831
14.1. FC Slovácko29851626:4029
15.SK Kladno29741823:4825
16.Bohemians Praha29442127:6216

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (388)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sparta banicek

Reagovat
smazaný uživatel

... hošiii, já se budu smát, jestli to Baníkovci a Sparťani projebou v posledním kole a ligu nakonec vyhraje Jablonec ... trošku psycho, ale já bych tomu klidně i věřil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jako pozor, zase takový psycho to není.. Teplice budou nevyzpytatelný a remízu Baníku v Příbrami předpovídám už tak 5 kol dopředu..

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem to trošku alibisticky vůči zdejším Sparťanům. Ale jinak já tomu jednoznačně věřím. Jablonec vyklepne Budějky, Teplice zmáknou plichtu a Baník klidně ještě v Přibrami rupne...

Reagovat
goodbay

Přesně, aby tady neplatilo pořekadlo, když se 2 perou...Gablonz je velká hrozba

Reagovat
Hiko

pro Jablonec

Reagovat
Mindas

Reagovat
-Kopy-

Hm dnešní náš bod mě teda snad i štve.

Díky nám přišel Baníček o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak nejak stejne. hlavne, ze mame neskutecny mnozstvi proher s ruznymi luzr tymy ze spodku GL a v 90 minute se strefi kopyto Taborsky. radeji bych videl vyhry nad bohemkou, kladnem, budejovicemi, slovackem apod, nezli dnesni vyhru.

celkove neumime moc hrat proti betonu...

Reagovat
smazaný uživatel

to te potesim, dnesni vyhru si nevidel, jestli jsi nekoukal na Jablonec :-P 2:2 je byla a bude remizka

Reagovat
smazaný uživatel

napred jsem se smal, co to pises a pak jsem si to po sobe precetl znova

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si nemohl odpustit :)

Reagovat
-Kopy-

Jinak Jablonec si to pěkně posral s těma Teplicemi, mohli bejt teď první...

Reagovat
smazaný uživatel

ta remíza mě děsně naštvala ... snad Teplice remizujou i na Toaletný

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu banik mel vice hrat v druhe polovine, zbytecne to zacali betonovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ja se tesim na to Slezske breceni tady Tak pojdme brecet nad Kralovcem LETS GO

Reagovat
Ligter

Hajzl!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bysme měli brečet na Královcem? koště Kušnír to stejně nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Sak pockej jak se tady bude resit Bony pred druhym golem

Reagovat
smazaný uživatel

trošku si pomohl rukama no ale tohle se(bohužel) nepíská

Reagovat
Ligter

To jsem nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow RESPECT

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom byl neskutečně špatný na obě strany.. Královec není dobrý sudí, ale jelikož nikdo Spartu nemá rád, tak je to hned Sparťan a tlačí jí do výhry

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny sak me to ani nezvrusuje ja se spise bavim nad tema zoufalcema kua je me tak krasne ani me nesere ze se musim ucit pres cely vecer,,,my uz to zapijeli tady na Morave vcera ten titul

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je na slavení ještě brzo... Ale dnešní krásný výsledek se zapít musí !!

Reagovat
goodbay

No musím říct, že (bohužel, bohudík) je Spartan. Znám ho jsem taky z domažlicka a má i hospodu, kde má vylepený sparťanský věci atp. P.S.: ta penalta se pískla myslím správně, navíc kušnír ji stejně nedal a zase kosa na kušníra v prvním poločase bez karty. Takže dneska pískal na obě strany rovnoměrně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to může Sparťan klidně být, ale píská špatně všem...

Reagovat
smazaný uživatel

baník, jablonec, sparta, takle to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kéžby.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta, Jablonec, Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

no konečně Brno po sto letech výhra!!!

Bolehlav a Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

tady bude zase nablito, to aby si sefove eurofotbalu dokoupily uklizecky...

Reagovat
Shevchenko

Ještě není konec, budu věřit!

Reagovat
smazaný uživatel

Honza Navrátil

Reagovat
cubinho

Prý chlastá jak sviňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Brno, Teplice, Plzen, staci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hanácký Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Juraji si hrdina pro nas do konce sveho zivota Fanousci skveli---PEEEPAAA CHOVANNNEECCC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy tady řešíte Baník a Spartu, ale na to hlavní zapomínáte. Kladno je konečně PRYČ

Reagovat
cubinho

Jooo!!!

Reagovat
Didier Drogba

joooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

JO!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Mendy to tam pěkně zatáhl

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že se zachránilo Slovácko

Reagovat
Virtuos

Ejha Kucka si obul strelecké kopačky a určite chce ísť na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka chytá formu.. Na začátku Jara to ještě nebylo ono, ale teď je to znovu ten válec jako když přišel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Virtuos

no ja dúfam, že na tie MS pôjde do stredu zálohy sa mi hodí i, keď by začínal na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny valec u toho prvniho golu jsem cumel jako prase To je proste pan Hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl dát hattrick, jak se krásně uvolnil na kraji vápna.. Škoda, že zkoušel střílenej centr, kdyby vystřelil, tak je to dle mě gól... Ale to mu nemůžeme zazlívat do té šance se dostal v podstatě sám..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo udelal to skvele to protahnuti mel to dat pod viko a bylo vymalovano ale zazlivat jak rikas nemuzem protoze Juraj je bozsky

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim ze tohle mel asi resit strelou na branu do horniho prostoru,ale me se to tady povida

Reagovat
vladis271

Českú ligu detailne nesledujem a teda ani Kucku nemám odsledovaného. Ale ak sa nemýlim mal by to byť typický CM. Def. záložník s dobrými útočnými schopnosťami. Viem, že fandíš LFC, tak sa chcem spýtať a trochu to prehnať je to slovenský Alonso?

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso je uplne jiny typ

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka je vice durazny a nema takovou myslenku dle me jako Alonso

Reagovat
smazaný uživatel

to nema podle vic lidi, kdyz je ve Sparte a ne v Realu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka je Dejan Stankovič..

Reagovat
smazaný uživatel

JJ to by sedelo mnohem vice no

Reagovat
stas87

neurazaj dejana

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodně podobný typ.. Vlastně ho v něm úplně vidím..

Reagovat
smazaný uživatel

scenar: banik prijde letos tesne o titul..., to na nich zanecha nasledky a pristi sezonu druha liga a tam si v klidu muzou hrat o titul druhe ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Prospere Kladno pryc Slavie rupla zase, a jakym stylem me ta Slavie bavi Proste Cirkus EDEN

Reagovat
smazaný uživatel

ProsperO - to je Shakespeare, tak prosím nekomolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ja jsem literarni blb

Reagovat
smazaný uživatel

Takto prísť o titul ...

Reagovat
Didier Drogba

Brno Slovácko Bolehlav Liberec a Kladno

Reagovat
Pinturicchio

ACS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

A vite co je pro nas nejkrasnejsi kdyz se ted clovek podiva na diskuzi u Online Slavie tak je tam za dve hodiny celych 19 prispevku na IDNESU Kam jste se ztratily Vylezte z nor

Reagovat
Losinho

Co třeba na stadion?

Reagovat
smazaný uživatel

4k divaku Proste se na to nadherne kouka

Reagovat
smazaný uživatel

a jako bych o tomhle nemluvil - staci az se prestane slavii darit a budou tu stejny navstevy jako na Strahove - slavisti se mi za tento nazor smali a kdo ma ted pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ mas recht, proste 19 prispevku na ONlinu pri kterem vzdy bylo za 5 minut u Slavie tolik prispevku co ted za dve hodiny plus na stadecu 4k K tomu na EF taky po slavistech prazdno kua svet se vraci do starych koleji

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti byli, jsou a budou. Bohužel "fandů" co ti přejou jen když získáš titul je dost, ale s tim nic neuděláš. Vsadim se, že jestli letos vyhraje sparta, tak si někteří z nich jenom změní nick a budou hlásit jaký jsou to sparťani . Jinak já osobně se sice nepovažuju za skalního fandu, protože nechodim na stadion (mam to přes 100 kiláků) ani nemam doma žádný předměty z fanshopu. Ale abych přestal fandit jenom proto, že letos máme spackanou sezónu, tak to určitě ne. SKS FOREVER

Reagovat
smazaný uživatel

Díky ti, moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Táborák v 90. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

NICE, diky Ivoši

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bylo proste sileny. Zajimave ze Liberec predvede zrovna proti nam svuj asi nejlepsi zapas v sezone, ale nastesti to vykompenzovala Bolka To nasazeni Liberce bylo neskutecny, oni hrajou doma a brani v 9ti lidech - no ale neresme to.

Co me zarazilo - Kralovec si zapomnel karty nebo co??jasnej faul Demka na Kusnira na zlutou kartu a nic (to byla nejaka 30. minuta prvni pule a stoper Liberce by dostal kartu), hra Nezmara - ten mel minimalne 1 ale spis i dve zluty dostat. Likvidacni zakrok Lisky na Kusnira po odehrani balonu mela nasledovat bez diskuze cervena a nikdo si niceho nevsiml. Vyrovnani na 2:2 predchazela evidentni ruka Bonyho, i kdyz tim to trosku sudi vykompenzoval.Penalta nastesti jasna, ale nemel nahodou dostat Vulin za tu ruku druhou zlutou?pokud se nemylim tak trend poslednich x penaltv lize byl minimalne za kazdou zpusobenou penaltu karta (a casto i cervena)...

Ale to nejdulezitejsi - PROC SEL SAKRA KOPAT PENALTU KUSNIR, KTEREJ V ZAPASE PREDVEDL TOLIK CHYB????? hned jak jsem videl ze tam stoji on, bylo mi jasny ze to nedopadne dobre. Na hristi byl tradicni strelec Zofcak (sice chvili ale to by nemelo hrat roli) plus dnes famozne hrajici Kucka,presto to sel kopat hrac, kterej celej zapas nepusobil vubec jiste myslim ze kdybychom ji dali, tak jsme dneska vyhrali, nastesti nam prdel zachranila Bolka,ktera ale podle referenci mohla klidne na Bazalech i vyhrat

Jinak Kucka na hrad!!!!

Mame to zaplatpanbuh ve svych rukach a na co konecne taky doslo (i kdyz to je zlomyslny), tak pro me konecne se taky nekdo zranil Baniku. V tom byla jeho vyhoda, ze prakticky celou sezonu hrali v top sestave a ted k tomu konecne doslo

Reagovat
smazaný uživatel

Dle me to bylo tim ze Zofcak minule nedal ale taky jsem mel divny pocit ze de na pentli Ondra ,,ja jsem si rikal pujde bud Libor anebo Juraj ....Jo a ten loket na Ondru nevim kde kralovec nechal oci TUPEC

Reagovat
exse

Liberec bránil v 9ti lidech Když měl daleko více šancí než Sralta...navíc nehrál dobře jen proti vám ale o titul připravil Teplice i Jablonec...

Reagovat
smazaný uživatel

ano,vetsinu casu branil v 9ti lidech a vyrazel pouze na brejky - pri domacim zapase sanci mel dost diky tomu, ze jsme hrali ve druhy pulce uz va bank

Reagovat
Shevchenko

Ty vole ještě Liberci něco vyčítej.

Reagovat
Kepy_FCB

Kucka na hrad - na hrad Kost nebo Žebrák?

Reagovat
smazaný uživatel

Marně v té tvojí slohovce hledám kajícné přiznání že ses spletl a Baník ztratil body, když si tady pár dní zpátky zuřivě vysvětloval, že je předem jasně dané že už neztratí ani bod.

Reagovat
smazaný uživatel

no protoze kupodivu Bolka chtela hrat (coz zkusenosti ze zaveru z poslednich sezon tomu moc nenahravali),nepredpokladal jsem ze bude Bolka takhle bojovat, ale jsem mile prekvapen

Reagovat
smazaný uživatel

cože? Ty chceš za nechtěnou ruku ve vápně při zpracování dávat druhou žlutou? Se vzpamatuj

Reagovat
smazaný uživatel

no nektery karty za zpusobeny penalty v nedavny minulosti byly jeste neuveritelnejsi

Reagovat
ACSMan

Já sem taky hned začal řikat že to nedá už jak tam šel s míčem měl sem špatnej pocit.

Reagovat
centos

K tomu zranění ti řeknu jedno: Hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

měla MB ňáký logický důvod bojovat až do konce?

Reagovat
smazaný uživatel

STREDNI CECHY nelezi ve Slezsku

Reagovat
Shevchenko

Liberec ho taky neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byly prachy od JBC

Reagovat
smazaný uživatel

asi ten samej jako Liberec

Reagovat
Kepy_FCB

2. nebo i 3. místo zaslouženě vybojované je mnohem více než sudími pohlídaný titul. Titul letos neptří nikomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tady ,,

Reagovat
smazaný uživatel

sudimi pohlidany titul???vau uz to tu zacina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však se z toho druhého místa radujte.. Pro Baník je to přece vrcholný úspěch a splnění cíle.. I když si myslím, že druhý bude Jablonec..

Reagovat
smazaný uživatel

JJ dali si to za cil tak co Ted tady cekam tu predstiranou spokojenost ty vole ja se bavim

Reagovat
Kepy_FCB

spokojenost předtíráš ty

Reagovat
smazaný uživatel

ale ze zrovna banikovec ma tady co vyskakovat ohledne rozhodcich (viz napr. zapas doma se slavii,nebo v Teplicich)

Reagovat
smazaný uživatel

SK LOL Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom, co jsem si přečetl rozhovor se zastupitelsvem města na téma první liga na Kladně jsem zhnusen. Fakt. Lituju hráče SKK.

Reagovat
Sarlin

Můžeš to shrnout do pár vět prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Například prohlásili, že dostatečnou reklamu městu sportem už dělá hokej. Nebo, že vytápění hřiště měli postavit už před pěti lety, kdy dalo klubu 90mil, a teď už nic přispívat nebude (tehdy stálo 20mil, dnes stojí 5mil). Ty peníze se tenkrát investovali např. do stavby osvětlení, do stabilizace kádru aj.

Reagovat
Sarlin

To není pěkný. I když ty návštěvy nejsou kdo ví jaké, město by fotbal jako takový nemělo zavrhovat. Díky...

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to vec nazoru. Jiny kluby to investujou ty penize do travniku a pak zase nemaj kadr. Penize meli, tak nic rikat nemuzou...

Reagovat
smazaný uživatel

.. situace na kladně v době, kdy ty peníze dostali byla zoufalá. nebylo tu nic, celá infrastruktura byla potřeba změnit od základu, kádr byl ze 70% hostující hráči, letos třeba hostuje jenom Tatanašvili, na vyhřívaný trávnik tehdy zkrátka nezbilo, a to že do hokeje se peníze cpou pořád, protože Jágr st. je mafián a do fotbalu se nedá nic je prostě k vzteku

Reagovat
stas87

chapem ta a sralo by ma to o to viac ked vidis ze hokej stoji za hovno a prachy tam budu stale....ako je to s volejbalom a ftbalom?myslim peniaze od mesta??

Reagovat
smazaný uživatel

to se přiznám nevím, na volejbal jsem přestal chodit 3 roky zpátky, ani letošní vítězná vlna mě nenalákala .. je to paradox.. fotbal sestup, hokej téměř sestup a volejbal vítěz české extraligy

Reagovat
exse

Nechcu aby to vypadalo že jsem zaujatý a že tu jen brečím, ale když sečtu fakta tak: Pomezní rozhodčí 2x nepostil Keriče do stoprocentní šance, přitom se vůbec nejednalo o offside, pískl penaltu po úderu ramenem a nechal hrát hru při jasné ruce z čehož pramenil gol. Na druhou stranu nesmyslně nechal hrát hru při jasném faulu Dejmka a v druhé půly ani nepískl faul za úder loktem po odehráni balonu Liškovi. Sečteno podtrženo rozhodčí Spartě zajistili titul

Reagovat
smazaný uživatel

klasika,,,,ze Rameno

Reagovat
exse

Dobře, přehnal jsem to dalo se to písknout ale určitě to byla menší ruka než Wilfieda

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni pravda - penalta naprosto jasna, tady neni o cem,rameno to nebylo ani nahodou. Bony sice rukou hral, ale tim tak trochu sudi kompenzoval ty karty ktery mel hracum liberce rozdat. Ofsajdy pri zastaveni v televizi tesne nebyly, ale kdyz se na to kouknes bez toho zastaveni tak to v podstate neslo spravne posoudit a v ty rychlosti bych je maval taky, protoze opticky to vypadalo ze byly jasny...

Reagovat
smazaný uživatel

Královec je špatný rozhodčí.. To, že tam budou chyby bylo předem jasný, nicméně nikomu vyloženě nenadržoval.

Reagovat
stas87

kompenzoval karty...ty uz si ako paroubek hadam zrusis rannu kocovinu co?

Reagovat
smazaný uživatel

a jak jinak si chces ty jeho chyby vysvetlit??delal chyby na obe strany, tak nevim co tady mektate vsichni kraviny o tom jak je to zasluha rozhodciho ze Sparta to ma ve svych rukach...

Reagovat
stas87

aha takze ked rozhodca neda jednu ci dve karty a vidi dobre viditelnu ruku tak ju neodpiska ???a nerobi sa toto pri penaltach?take kompenzacie?

Reagovat
smazaný uživatel

no nerobi se to vubec. Ty karty by docela ovlivnily prubeh zapasu, minimalne stejne jako ho ovlivnila ta ruka Bonyho. Rikam v celkovym souctu je to vyrovnany,nic vic k tomu rict nejde

Reagovat
Shevchenko

Neuvěřitelné co tu zas předvádíš.

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne je to co tu predvadi vsichni ostatni, srovnavat Vulinovu naprosto evidentni ruku ve vapne s rukou Bonyho ktera nebyla zas tolik zasadni, to ti samozrejme prijde normalni ze?jak si nekdo vubec muze dovolit dneska tvrdit ze nam to pohlidal rozhodci????kterej zvlast dneska prehlidl hromadu veci na strane liberce a na strane sparty jen tu ruku...

Reagovat
stas87

tak karty nespochybnujem v ziadnom pripade ked ich rozohdca na jednej strane neda tak na druhej piskne penaltu alebo da kartu na druhej strane ale ked pred vapnom hrac zahra rukou tak to zavani umyslom....nehovorim ze bol zaplateny ale musel to videt a neodpiskal v tak dolezitom zapase...banik si za to ze skonci druhy moze sam ale sparta bude hodne slaby majster tak ako aj banik

Reagovat
smazaný uživatel

hodne slaby mistr?jestli budeme mistri tak to bude znamenat ze neprohrajeme ani jeden v zapas v cely sezone a to je podle tebe slaby??kdo jinej by si to mel zaslouzit vic??sice pravda remiz bylo dost,ale porad lepsi nez proste prohrat...

Reagovat
exse

Sudí nemá co kompenzovat svoje chyby nepísknutím penalty, to je naprostá blbost... A offsidy těsné nebyli ten první chvíli po golu kde by to byla 100% šance nebyl asi o 2 metry + hráč sparty stál ve stejným úhlu jako Kerič takže by to postřehl i slepecký pes

Reagovat
smazaný uživatel

jiste jiste, za to ofsajdy baniku v utkani se Spartou jsi hodnotil uplne stejne ze?to zrovna kdo chce psa bit, hul si najde ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jiste ani to neres dyt to nema cenu, oni si vzdy neco najdou aby mohli Sparte ten titul zneprijemnit

Reagovat
Hiko

Prosím, prosím, ať vyhraje titul Jablonec a ty únavné a občas i trapné sparťansko-baníkovské hádky skončí brekem obou

Reagovat
smazaný uživatel

BRAVO SPARTA !!! BRAVO MB !!!

Takže příští týden závěrečná bitva proti Teplicím. To bude mač, kua já se těším. Na ten zápas bych se měl i dostat osobně, takže se těším dvojnásob

Teď už to Sparta nepustí, i když...

Reagovat
stas87

no nic spartani ziju svoj sen o lm banik bude v predkole el a mozno dostane atraktivneho supera...dufam ze v posĺednom kole teplice budu mat motivaciu a nezabali to alebo si to sparta ehmmm doma ohlida...pribram to baniku pusti a jablonec vyhra dneska je skoda ze teplice nevyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram by Baníku pustit nic neměla.. Naopak.

Reagovat
stas87

ked pribram potrebovala na baniku vyhrat vyhrala ked banik v pribramy tiez vyhral budem zvedavy na kurz na 2 hadam 1,6 a skonci 0:2 a starka ma s peterou dobre vztahy

Reagovat
smazaný uživatel

Starka bude chtít prodávat.. A je dost možný, že Sparta bude mít zájem o Štochla a Fantiše.. Těžko si bude chtít Spartu znepřátelit..

Reagovat
stas87

tak starka hra sam za seba...je nezavisly a nemusi sa prahe pchat do rite...ked chce hracov vie predat von sam aj ked o neho maju zaujem prazaci nerobi zo seba saska a to sa mi paci

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chce prodat za slušný peníze a bude chtít pro ty kluky něco udělat, tak je Sparta jediná volba..

Reagovat
stas87

a chce pre nich nieco spravit? starka nebude vahat v pripade ponuky 8 mega a treba 25 mega jemu to bude jedno hlavne ze zaisti klubu cast rozpocta na novu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže jediný kdo teď za ty kluky bude moct zaplatit bude Sparta... V zahraničí to bude za malé částky.

Reagovat
stas87

teraz zaplatit moze len sparta?ty uz sa vidis v skupinach lm?

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná Sparta tam má šanci se dostat.. A ty šance se zvýší, pokud Příbram s baníkem alespoň remizuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice teoreticky pořád můžou být třetí, ne? Mají lepší vzájemné zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
stas87

vy ste to pekne posrali dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Ne no.

Reagovat
smazaný uživatel

jo můžou

Reagovat
smazaný uživatel

mají lepší vzájemný... u nich jsme prohráli 1:0 doma 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka Bolka Bolka jsou bozi

Reagovat
Kepy_FCB

TITUL pro společnost J&T

Reagovat
smazaný uživatel

(MISTR PEPA + MISTR KUCKA) x SPARTA= VELMISTRI CR

Reagovat
smazaný uživatel

myslis Chovance

Reagovat
smazaný uživatel

Koho jineho

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že jsi teda Spartan jsem myslel, že jsi chytřejší,a že víš, že ten kdo TRENUJE Spartu neni Chovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Celou filozofii klubu zmenil prave Pepa a od te doby co nastoupil po Lavickovi a jeho kompetence jeste vzrostli tak se Sparta ubira skvelym smerem,,,,To jak nastartoval mladez mu nikdy nezapomenem Ted je Spartanska mladez postrach pro celou CR

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma ma srovnatelnou mládež.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to ani nevypadá, Sparta tuším ve starším dorostu dost dominuje. Aji když snad ke koncu podzima Sigma vedla.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma u 19 je druha, Sparta ma dobry rocnik, ale ted na jare Sigma dala Spartě 3-1 doma. Sigma u17 je nejlepsi v CR

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším že U15 je vůbec nejlepší. Ta vyhrála mistra snad pětkrát za sebou. Jestli si to nepletu s někým jiným. A když si vemeš jak často se tam točíjou hráči, tak je to ještě větší výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tam se točej hrači no. Ale U 17 je nej v republice, pravě ten Kalas, Plšek, Habusta, ti už choděj hrat za starši dorosty no. Ale i ta U19 je hodně nabita, tam ma Sigma dost reprezentantu, bohužel ale Sparta ma taky nemožnej ročník.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem to našel U15 Sigmy vyhrála titul 04,05,06,07,08, 09 prohrála finále s Teplicama a teďka s přehledem vede moravskou skupinu, takže pude taky do finále. Na tuhle generacu se hodně těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta generace je třeba aj Navratil už

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má hlavně mnohem více možností.. Investovaný peníze se pomalu začínají vracet. Je to sice běh na dlouhou trať, ale Chovanec pro Spartu udělal ohromný kus práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať, ale neni to coach.

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom co napsal stalingrad..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ja to myslel, že to mysli z pohledu trenera.

Reagovat
smazaný uživatel

Hasek samozrejme na tom ma velky podil protoze to diky jemu opet v zaverech zapasu jsme ta stara Sparta ktera dokaze i v zaveru tlacit soupere, hrajeme narocny fotbal hlavne diky jeho tvrde priprave....Ale Pepa to vse zastituje, stara se ve Sparte o spoustu veci a co dela ma hlavu a patu takze pred nim hluboka poklona

Reagovat
smazaný uživatel

Však pohoda, ja jen mam trošku jine miněni, ale to je tim, že Spartu nesleduju tak detailně jako třeba Sigmu nebo Real viš jak. A když vidim Spartu v Olomouci, tak chovanec tam sedi jako pecka, a Hašek se tam muže uřvat, předzapasovou připravu vede taky Hašek. Z tohoto citim, že Chovanec je pro mě jen loutka pro media, co se tyče 1.ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepa byl vzdy takovy Hasan to je proste hecir

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, však jo. Ja jen, že si to myslel z pozice koučingu, tk sem se ohradil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím jestli se Spartě ta investice do mládeže vůbec vyplácí. Sparta sice má mladý tým, ale odchovanec tam pravidelně nastupuje snad jeden. Zato u Sigmy až na pět hráčů širšího áčka jsou odchovanci všichni. A navíc je dokáže prodat, ze Sparty zklamaně odcházejí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je rozdil mezi Sigmou a Spartou.

Reagovat
smazaný uživatel

To si pis ze vyplaci ve Sportu treneri hodnotili nejlepsi talenty v republice a byli tam Kadlec,Skalak,Putz,Folprecht,Polom,Kaderabek,Krejci ti kluci jsou jeste mladi strasne a je velky rozdil se prosadit v Sigme a na Sparte ,,jeste kdyz k tomu pripoctu o neco starsiho Suse a Hejdu to je proste generace jako blazen,,sami kopou druhou ligu to je pro ne skola jako prase v tom veku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hajzle

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce Kadlec na druhem miste ,Folprecht na tretim,,Krejci taky do desitky a vysoko byl taky Polom

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec je ten co jste ho koupili z Bohemky a nebo je to jiný Kadlec? Já neříkám že má Sparta špatnou mládež. Má hodně dobrou a se Sigmou na podobné úrovni a taky jenom Sigma a Sparta dokázaly dlouhodobě držet béčko ve druhé lize, ale říkám že se Spartě ta mládež nikdy nevyplácela a ani dneska se jí nevyplácí. Možná se na tom něco změní, ale momentálně to spíš u Sparty vidím na styl Arsenal, než styl Ajax.

Reagovat
smazaný uživatel

Driv se to nevyplacelo a to ani ta mladez nemela takovou uroven prave...Ted je naprosto jina situace psal jsem to tu uz xkrat,,nebudu tady psat zase dlouhosahle rozbory nad filozofii Sparty neni tezke kdyz se clovek o Spartu zajima to poznat ci dohledat....Jo myslim Vencu Kadlece, vim ze je koupeny ale ve Sparte s nim zachazeji tak jak se ma

Reagovat
smazaný uživatel

Tož o Spartu se zase tolik nezajímám, vím co mi řekne kámoš, sparťan a ten je dost skeptik. Ale jestli to vidíte pozitivně, tak proč ne. Přístup je to dobré a větší konkurence pomůže mládeži po celé republice.

Reagovat
smazaný uživatel

A prosimte nedavej do souvislosti Arsenal a Spartu na ten klub jsem vylozene vysazeny nad jejich filozofii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň. Filosofie to ale není špatná, koupit mladé, vychovat a se ziskem prodat. Aji když se spíš hodí pro tým ve středu tabulky, než pro klub bojující o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

To už spíš Sigma je jako Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu bych spíš viděl jako ten Ajax. Mladé nekupuje, ale vychovává a prodává. Proto má v kádru spoustu hráčů, kteří prošli jenom Sigmou a nebo hostováním. Arsenal má v kádru minimum angličanů a samé koupené talenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Psotka fandi prave Arsenalu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem ho kdysi slyšel chválit Lyon, a to dává smysl. Z týmu širší špičky se spoustou odchovanců stala mašina na tituly. Hrajou rychlý fotbal po křídlech, na pár přihrávek a narážečky do volného prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je prave to si muze delat klub ze stredu tabulky a ne velkoklub jako Arsenal, ale jen at tak delaji dale uz jsou stejnak jen prestupni stanice

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Každý rok Arsenal bojuje o titul a každý rok zklame a každý rok z jiného důvodu. Zranění, nebo nedokážou porážet slabé týmy, nebo zase silné, dostanou brzo gól a těžko dotahujou, nebo dajou rychle gól a dostanou na remízu v závěru. Pokaždé jiný problém. Uvidíme co bude další rok. Tipuju přehršel vlastňáků, to tu ještě nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Spartě se do hry zapojují jen ti nejlepší.. Je to sice tvrdá konkurence, ale pokud hráči chtějí odejít do Evropy, tak potřebují dobrou průpravu.. Jinak se začalo teprve v roce 2004 od té doby nám vyrostl Zeman, Hejda, Polom, Krejčí a Jurdík.. Kteří talent evidentně mají a zájem z velkoklubů je již teď... Dorůstají hráči jako Skalák, Folprecht, Kadeřábek apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve stejnou minutu .....Jo Jurdik by tam byl taky v tom zebricku ale to je slovak no....

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím na remízu 0:0 a Sparta bude mět krásné statistiky 15-15-0, skóre 41:14, to je takové symetrické

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou sachy...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Královec je na nic rozhodčí. Ani bych ho nepodezíral že připískává Spartě. Prostě píská blbě a vždycky to někdo odsere. Ale pamatuju si s ním aji na dobré zápasy. 4:3 Sigma se Slávií, tuším podzim 2004, tehdy si taky nezapískal alespoň tři zápasy

Reagovat
Kepy_FCB

(MISTR IVAN HAŠEK+ MISTR KRALOVEC) x Peníze = J&T Sparta Praha Mistr ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Ale něco se vám musí uznat. Vždycky si to dokážete krásně ohlídat.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

to snad vazne neni pravda, kdyz si to sami poserete, tak to budete svadet na rozhodci ze to ty Sparte vlastne pousti???nekdy se vazne stydim za to ze jsem cech, protoze tohle je mozny jen u nas i kdyz pravda Baniku je jihopolskej klub

Reagovat
smazaný uživatel

nic jinyho se nedalo cekat :) nech to byt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Oba zápasy 2:2 jaká náhodička.Titul má Sparta to je už hotové.Navic Sparta letos v lize neprohrála,tak si ho za to nejspíše po právu zasdlouží.Jablonec je ve hře o titul,jak se teď píše pouze jenom jako,šanci nemá vůbec žádnou.Tu jim prohrál Pekhart tou neproměněnou superšancí právě se Spartou.Můj názor je,že by sázkovky neměly sponzorovat sporty,které mají v nabídkách silně to zavání střetem zájmu.Dá se to vyjádřit větou.Vlk se nažral a koza zůstala celá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Za ten konec

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, ten Kepy to solidně neunáší, asi už zapomněl, že jim letos sudí daroval nebo naopak odpustil minimálně 4 penalty v klíčových duelech

Reagovat
smazaný uživatel

daroval dneska sme kopali PRVNÍ penaltu v sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

A zrovna vůbec, ale vůbec nebyla a bez ní by vám mohlo být putna, jestli Sparta rupne 5:0. Proti Slávii vám odpustil dvě, proti Teplákům jednu. Ale Koubek bude blít dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale byla a kdyby Sparta prohrála 5:0 jak říkáš tak by se smazal rozdíl ve skore a k titulu by mě blíž Baník bo dal víc golu

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla?? si slepý nebo smažíš??

Reagovat
smazaný uživatel

za to tu jasnou penaltu v liberci videli jen spartane ze?

Reagovat
smazaný uživatel

tak penalta se asi pískat dala no.. ale ta na bazalech byla bez debat!!

Reagovat
smazaný uživatel

obe byly bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

ale já přece reagoval na toho týpka co říkal,že ta na bazalech vůbec,ale vůbec nebyla..

Reagovat
Losinho

Co se dá dělat, Komunistický klub Sparta sebevědomě kráčí k titulu.

Reagovat
stas87

tak o chvilu to tu bude ako vo spanielsku s francom a realom

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu je krasny jak to tu nikdo nemuze unest, vsichni uz videli Bahnik za jasnyho mistra a ted se jim to nastesti vratilo nerikam ze je to uz hotovy, protoze s Teplicema to nebude vubec lehky,ale plnej dum by nas mel dotlacit za vitezstvim - dneska je 10 tisic na Baniku?zajimave, takhle se hraje o titul??

Reagovat
Shevchenko

Já hlavně doufám, že se to nakonec vrátí tobě, protože co za pi.oviny tu předvádíš to je prostě něco strašného.

Reagovat
smazaný uživatel

a c otady prosimte predvadim?vsichni tu placaji nesmyslny hovadiny, ale jen proto, ze ostatni (zrejme vcetne tebe) jsou antispartani a ja jsem spartan, tak za blbce mas jenom me. Dneska se to vratilo vam vsem co jste namachrovane videli oslavy titulu v Pribrami, vratilo se to i hracum Ostravy, ktery brali jako naprostou samozrejmost vyhry ve vsech zapasech,vratilo se jim i ty zraneni - protoze za celou sezonu jako jediny z cela ligy nemeli zadne zranene. Nevim ale ja jsem tady nemachroval ze jsme mistri, nemachruju ani ted i kdyz jsme k tomu velmi blizko,ale porad to neni jisty a proto ani ja nebudu Spartu videt s poharem, zvlast letos, dokud ho proste Repa nebude drzet v ruce, tak tomu nebudu verit...docela by me zajimalo co by se mi melo vracet teda

Reagovat
Losinho

Plnej dům...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jsou ti jejich super fanousci jak se tady chvastaji

Reagovat
stas87

no super su na vyjazdy von a na domace zapasy to je bieda co ostatne radar ci centos sami priznali....tak nerob kaspara dobre?

Reagovat
centos

Reagovat
stas87

tazke s teplicemi?ale netaraj....to uz su teraz tri body jasne ale nech sparta aspon vyhra cestne

Reagovat
smazaný uživatel

ja nevim proc to porad vidi vsichni tak jasne?hrajeme sice doma, melo by byt vyprodano, ale Teplice jsou porad silne, nastoupi urcite v nejsilnejsi sestave a jak predvedli treba v Jablonci, na odpis rozhodne nejsou. Budeme to mit minimalne stejne tezky jako Banik v Pribrami a velikej pozor bych dal i na Jablonec

Reagovat
stas87

no v tepliciach je dost hracov ktory hrali v sparte a nebude im vadit ked sparta vyhra...nechcem hned pisat ze sparta bude kopat treba penaltu a vyhra ci da gol z ofsajdu ale je to na mieste a mam z toho obavy....aby to nebol trapas ako sparta-plzen

Reagovat
vanGomm

Ty si z náš teď děláš srandu.O titulu je už rozhodnuto,tomu nevěří jen spoluobčané,kterým je méně než 5 let.Ale je docela možné,že zápasy ve 30.kole Sparty Jablonce i Ostravy skončí nakonec 2:2.Novinka by to teda nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

nedelam si srandu, potrebujeme Teplice nutne porazit, samozrejme je k titulu velice blizko,ale tvrdit to ze jsme mistri jeste pred jednim zapasem s tezkym protivnikem kterej navic musime vyhrat, nevim ale ja to proste na 100% nevidim. Budou to jeste sakra nervy

Reagovat
vanGomm

Buď jseš tak naivní,nebo si necháváš strejčka.Teplice už jsou mimo to oni dobře vědí a na Spartu už jedou pouze na výlet.Definitivně si vše prohráli teď s Olomoucí.Jablonec s Budějovicema doma neprohraje,protože velice dobře ví,že pak ve finále s Plzní nemá nic jistého.

Reagovat
stas87

prepac ale tvoje slova mi pridu falosne a tak trochu pokrytecke...je sice pekne ze neskaces dva metre do vzduchu ale dobre vies ze teplice nemaju o co hrat a ked prehraju tak prehraju sezonu uz aj tak nezachrani

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Teplice v podstate uz o nic nemaji hrat,ale to dneska jak Liberec tak Boleslav taky nemela a co oba tymy predvedli ze...Ja proste nejsem jako treba banikovci, kteri se po vyhre na Kladne videli pomalu uz v LM,nejsem namachrovanej. Kdybychom hrali to pristi kolo s kymkoli pod Teplicema (krom slavie - derby je vzdy nevyzpytatelny), tak bych samozrejme si ty ruce uz mnul a prehraval si pisen We are the champions, ale s Teplicema to proste nevidim tak lehce,protoze kdyz to zabetonuji tak se moc nechytneme,na to maji dobre hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Už dávno ne komunistický...

Reagovat
smazaný uživatel

Nenávidím fotbal... PROOOČ Baníčku... 2 minuty od titulu !!

Reagovat
smazaný uživatel

tak jeste nic rozhodnuty neni....

Reagovat
smazaný uživatel

je...sparta si to už vzít nenechá

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim nevim, zvlast letos se muze stat snad cokoli i kdyz pravda jsme k tomu vazne uz blizoucko...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Baníčku...kurva zrovna dva stopeři se nám zraní na hovno tohle

aspon že to Kladno ruplo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda já jsem Boleslavi věřil i že dá Chramosta gól, aspoň teď baníkovcům spadl hřebínek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak penalta se asi pískat dala no.. ale ta na bazalech byla bez debat!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale Spartani nemyslí vážně, já vím, že jste v laufu, ale psát tu takové hovadiny, aspoň dokazujete co jste zač

Reagovat
Ligter

Například?

Reagovat
smazaný uživatel

ivosek, stalingrad, poky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Já myslel konkrétně.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ostatni jsou samozrejme v poradku no ty vole tohle je uz vazne na me moc

Reagovat
Ligter

Klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samiořejmě, že za to můžou i ostatní, ale vy jste to tu ovládli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus to vyvrátit

Reagovat
smazaný uživatel

rekni mi jedinou hloupost kterou jsem dneska rekl, narozdil od tech kravin co placaji banikovci, jakoze jsme si titul koupili, ze nam ho rozhodci prihral, ze nam dnes Kralovec nadrzoval....

Reagovat
Radar

Ty píšeš jenom hlouposti, to bude ten problém

Reagovat
M11

!!! FCS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO TAM

Reagovat
M11

YEEES

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že tu ryjete do Sparty, to beru, ale ten alibismus ve stylu "je hotovo", na který jste zas najeli, je přízemní.

Reagovat
smazaný uživatel

Za porušení pravidla rozhodčí nebude považovat ty situace, v nichž např.:

- hráč po souboji o míč upadne na míč nebo se po pádu nechtěně dotkne míče rukou, nebo

- hráč se po pádu na zem snaží vstát, přitom se rukou opře o zem a míč se zastaví o jeho ruku,...

A teď si tu brečte, permoníci

Reagovat
smazaný uživatel

DOBRE TY

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

nice ale neboj, stejne na to placne nekdo neuveritelneho

Reagovat
smazaný uživatel

A na to se prece tesime je krasne sledovat jak kolem sebe nekteri kopou

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolil bych si upozornit na velmi čistou a opatrnou hru Řepky. Holt s vidinou stopky, v případě žluté karty, se sklidní i ten největší bouřlivák

Kdyby mu ten trest dneska nehrozil, tak se vsadím, že by poslal k zemi Nezmara, za to co tam dneska předváděl

Reagovat
smazaný uživatel

vidis,tohle jsem uplne opomenul zminit. Bylo to na nem sakra videt jak se hlida a dobre udelal

Reagovat
smazaný uživatel

JJ proste pred SuperTomem respekt Neveril jsem ze ho budem mit na Teplice zvlaste kvuli Nezmarovi ale on ukazal ze je to pan hrac doufam ze s Teplicema prejede pekne to prase jmenem Matula

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s Teplicema ji chytí už v 5. minutě.

Reagovat
Shevchenko

Sice jsem strašně zklamaný, ale když se to veme kolem a kolem, tak máme už jisté poháry. Takže něco, s čím nikdo nepočítal, zásluha hlavně Koubkova. A pokud bych si měl vybrat titul nebo základní skupinu EL, tak asi to druhé.

Reagovat
alegre

Nemám rád Spartu. Odjakživa a navždy. Ale ono je to stejně jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, protože nelze nesnášet to nejlepší, co u nás je

Reagovat
alegre

To jsme na tom hrozně blbě když tohle je nejlepší....

Reagovat
smazaný uživatel

rikal jsem to dneska uz jednou a rikam to znovu?kdo by si ten titul mel zaslouzit vic nez tym ktery po 29!!!!kolech neprohral ani jednou a inkasoval nejmin golu??Vim ze pro tebe je neprijatelny,ale alespon momentalne u nas nikdo lepsi proste neni

Reagovat
smazaný uživatel

supr logika..takže když by sparta neprohrála 30 zápasů ale měla 30 remíz, taky by si ten titul zasloužila jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkove uz v lize Sparta neprohrala 32 zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad nejsi idiot ne?a umis logicky premyslet. Vyher ma Sparta jen o 2 min nez ti co jich maji nejvic,remiz dost a prohru zadnou = si to snad zaslouzi nejvic ne?kdyby tohle dokazala slavie nebo Banik nebo vlastne kdokoli jinej tak jsou tady vynaseni do nebes,ale je to Sparta tak to se nehodi do kramu ze?

Reagovat
smazaný uživatel

reaguju tu na větu:"kdo by si ten titul mel zaslouzit vic nez tym ktery po 29". tak se ptám, kdyby měli po 29 kolech 29 remíz, ani jednu prohru, zasloužili by si to, protože celou lihu nepoznali přemožitele? A jinak je mi sparta a celej boj o titul celkem u řiti...

Reagovat
soukup

to by jim asi nevyšlo bodově, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že ne ale o to mi vůbec nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, pokud to uhrajete, tak jste zvolili cestu, která vede v naší lize k úspěchu a máte titul v podstatě zaslouženě. Jen mi přijde docela škoda, že zrovna tenhle fotbal - defenzivní zahuštění středu a hra na nulu vzadu s tím, že možná padne gól vepředu - je u nás cesta k úspěchu. Vždyť Slavia v minulé sezóně nastřílela 57 gólů... (pravda, předtím jen 45) I když musím uznat, že teď když jde do tuhýho, tak Sparta poněkud zvedla tempo a víc otevřela hru...

Reagovat
vanGomm

Ano u nás tento styl k úspěchu jak vidno stačí.Na trochu větší úspěch v Evropě a teď nemyslím nějaká předkola už ne.O tom se přesvědčujem na této scéně už min. 5 let a vztahuje se to na všechny naše účastníky v pohárech ne pouze na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka na MS

Reagovat
Losinho

Reagovat
goodbay

Ted tu sice nejásají Baníkovci ale většina Spartanů, proto bych nebyl rád, kdyby se nám to vymstilo. Sparta musí vyhrát, nemá nic jistýho, může být klidně 3 a to by bylo velké zklamání!

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že si to Sparta nechá vzít? doma? před vyprodanou Letnou? myslím, že NE

Reagovat
smazaný uživatel

jen to nezakrikneme

Reagovat
goodbay

no právě, nechci tady machrovat namistrovanýma kecama jak leckterý ostraváci. Je to všechno nevyzpytatelný a třeba nás ještě vypeče Jablonec, navíc poslední roky nemáme dobrý konce sezony, který vždycky byli naší chloubou

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec nás vypéct nemůže, vypéct se můžeme akorát my sami...

Reagovat
smazaný uživatel

BANÍČKU děkujeme, v Příbrami budou houfy doufat

Reagovat
smazaný uživatel

DObře Slovácko!!!Za to,co jste dnes předvedli ,,palec nahoru´´ Takhle měla vypadat celá sezóna a ne jen jeden zápas,když nám jde o přežití!!!Každopádně SLOVÁCKO 4EVER!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlaně, že se Slovácko zachránilo , dneska Zelenka nejlepší hráč , někteří na něho nadávali a přitom nám zajistil záchranu a samozřejmě nesmím zapomenout na Filipka, který opět dneska chytil jasný gól, kdyby neměl během sezóny těch několik kiksů, tak by si podle mě dost hlasitě říkal o cenu pro nejlepšího bránkaře sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

že by zas cigani ze sparty měli titul?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je u tebe cikan ty jizni polaku!

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak gratulace slavii, takhle hraje mistr!

Reagovat
smazaný uživatel

"Soupeř třikrát vystřelí a dá tři branky, jeho efektivita byla téměř stoprocentní. Mně vadí to, že se ani nepopereme, nepřitvrdíme. V Plzni nás nakope útočník Rezek, tady rozhodne zápas Lafata a navíc nás také nakope, to je pro mě nepochopitelné," divil se Cipro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je velka tresen na nas mega dort Radosti Videt takhle nenavideneho soka na kolenach to je pocit k nezaplaceni to nejde popsat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeště pičoviny, prostě jsme Spartě titul na 70% předali na zlatém podnose Ale co naděláme nic - proto se jenom můžeme těšit na lavinu se valící do Příbrami.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezky se projevila inteligence fanousku slavie a Bohemians - zautocili na radnici Prahy 10 (a ponicili ji), pritom ta s tim stehovanim nemohla udelat naprosto nic

Reagovat
Losinho

(ne) inteligence sparťanů se tu ukazuje den co den, takže klid...

Reagovat
smazaný uživatel

Ivoshit je ve svém živlu, no

Reagovat
soukup

300. pro Luďka Pernicu

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase ve mě zavládlo zklamání a stál jsem na bazalech jako opařený asi 10minut, než jsem si uvědomil jaký kus práce ti kluci udělali a jsem na ně patřičně hrdý že vybojovali poháry. Teď jazda do Příbrami a doufat že sparta ještě jednou zaváhá.

Reagovat
smazaný uživatel

dámy a pánové, tohle bylo něco! Záchrana je doma, ale já sem byl uplně dojatý, jak po celý zápas povzbuzoval naprosto každý člověk na stadioně a takovou atmosféru jsem u nás nikdy nezažil, oslavy na hřišti byly dokonalé! Co by se tu asi dělo, kdyby se tu hrálo o titul, to by spadl stadion, dneska su po všech stránkách naprosto dojat, výborný výkon hráčů, fanatičtí fanoušky, pod kterýma se třásla střecha a zachráněná liga! Pitcha, proč se teď musím učit na státnice, stejně to oslavím aj tak FCS, miluju tě ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád tomu jak se vyvinula situace na spodku tabulky, konečně odtáhl každým nechtěný Střížkov a neméně chtěné Kladno. Takže když nám postoupí Hradec, dejme tomu že Ústí nedostane povolení a Zlín, ot by byla nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

ZLín, kéž by se vrátil....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Musíme si to přiznat, Baník titul nedá ale Evropu už máme. Sice tu teď bude pár týdnu hafo onanujících sparťanů ale kdyby vyhrál titul Baníček, taky bychom "onanovali" radostí. Tak snad ACS bude dobře reprezentovat v LM, doufejme, že i FCB udělá díru do světa. Ale i tak, nikomu z vás bych nepřál tu 90. minutu na Bazalech, tohle sem naposled zažil s Řeckem na Euru, dlouho nic a potom až teď. Jinak ještě doufám, že si Královec dlouho nezapíská, však všichni víme, proč.

No a ještě jedna poznámka, beztak má Baník nejlepší fanoušky a to i tady na EF, už sme měli de facto druhý neoficiální staz fans FCB tady z EF, kam se hrabou srazy z PD, PL a další, je vidět, že naše Baníkovská rodina tady odsud drží pospolu. Takže Héééééja Krleš, hééééja Centos, héééééja Radar (toho sem včera tak opil, že doteď neví, která bije ), héééééja Kubys, héééééja JaroušFCB a v neposlední řadě děkuji Baníčku, že zas dal Evropu, takže hééééja Ostrava!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

*sraz

Reagovat
tomasinho

Vy jste měli včera sraz? Že jste nic neřekli, já tam byl taky. A taky bych to nikomu nepřál to ticho po góle. Ale však co, život jde dál, před sezonou bych bral druhé nebo třetí místo všemi deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

měli no Nejhorší snad bylo, jak sme řvali "celý stadion za ramena", všichni stáli, čekali na skákáni a v tom ten gól, totáloní bezmoc

Reagovat
tomasinho

Příště řekněte, já byl s kámošama ze školy. Ale asi to je tím, že se tak moc nezapojuju do diskuzí no.

Reagovat
Radar

Kecy. prdy, beďary !

Reagovat
smazaný uživatel

Baník má nejlepší fanoušky? hahaha a který? dementy z Katovic nebo ze Zabrze za 2. hráli jste o titul a nemáte plno, banda ubožáků!!! a ještě se teď budete úl roku vymlouvat na Královce? dyť to ten blbec pískal blbě na obě strany-trochu soudnosti by to chtělo!!!

Reagovat
kubys

Hlavně, že Sparta má neustále plno a její výjezdové počty jsou neuvěřitelné.

Reagovat
kubys

Btw. Ano, fanoušci FCB jsou jen z řad hools Katowic a Zabrze, máš naprostou pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi asi velmi "inteligentní" jedinec

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ze bych souhlasil s tim dementem ale jako hodne me prekvapuje ta navstevnost, je to fakt divny hrajete o titul a tak malo lidi

Reagovat
smazaný uživatel

no, na to, že letos moc lidí nechodilo, tak desítka je celkem solidní číslo, osobně sem dokonce čekal ménně lidí

Reagovat
kubys

Přesně, přestože se už v pátek prodalo přes 10k lístků, tak kvůli tomu lijáku jsem čekal, že spousta lidí nepřijde, nakonec ale slušně zaplněno a support takový, o jakém se Sparťanům může jenom zdát.

Reagovat
centos

Je to bída

Reagovat
centos

Praskne ti žilka

Reagovat
centos

Héééja trevor

Reagovat
božský John

Všecko je v normálu, Jablonec zas jak válec, polovinu příspěvků maj na starosti sveřepí Rumuni, kteří v každym druhym příspěvku čekaj na nějakej nářek jak na slitování ...

No já nevim jak vy hoši,ale já jdu příští tejden slavit titul (a na Letnou vítězství v poháru ) :)

Reagovat
Radar

Gablonz pičo !

Reagovat
smazaný uživatel

a víš, že ten titul přeju nejvíc vám?

Reagovat
božský John

Navíc jsem si splnil celoživotní sen,došel jsem si na pívo se džbánem(byli jsme trošku vyndaný,tak posloužila rychlovarná konvice) jako za starejch dobrejch časů

Tenhle víkend je vůbec fajnovej, páteční a sobotní oslavy titulu Marseille mi aspoň trošku zvedly náladu ...:)

Reagovat
smazaný uživatel

Takže titul darovanej Spartě? Letos opět. Ruka před 2 gólem Bonyho. Víc netřeba komentáře

Reagovat
tomasinho

Já to neviděl, ael jestli to je jak říkáš, tak to je škoda no. Ale co, prohráli jsme si to sami.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepochybně, měli jste to ve svých rukou. Ta ruka je o to smutnější, že předtím kopala Sparta penaltu za ruku Vulina. Dvojí metr zkrátka. Snad to urve Jablonec

Reagovat
rufus

DecoSouza08.05.2010 20:50

Za porušení pravidla rozhodčí nebude považovat ty situace, v nichž např.:

- hráč po souboji o míč upadne na míč nebo se po pádu nechtěně dotkne míče rukou, nebo

- hráč se po pádu na zem snaží vstát, přitom se rukou opře o zem a míč se zastaví o jeho ruku,...

A teď si tu brečte, permoníci

[reagovat]

Reagovat
kubys

On je Slávista, dobrý den...

Reagovat
rufus

?

Reagovat
kubys

Takže označení "permoníci" se k němu vůbec nehodí...

Reagovat
rufus

Jo takhle. No, je vidět, že jsi asi nepochopil smysl toho příspěvku, co jsem zkopíroval.. Jde o to, že se ruka nepískala správně.

Reagovat
božský John

Nebuďte smutní,myslete positivně.

Sparta přeci titul vyhrát nemůže....

Reagovat
Radar

Já myslím positivně, aspoň jsem si ten hamburger vychutnal dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

Cokoli jiného než Ambrosius musí okamžitě ven...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole já jsem mimo ještě teď chci si udělat polívku do hrnku a sypu do toho cukr.

Reagovat
smazaný uživatel

něco ti chybí ...

Reagovat
božský John

Mně radili,že když bliju,tak je na to dobrej párek v rohliku(ale nevim,jestli si ze mě dělali prdel,sme byli děsně vyndaný ), ale potom jsem blil ještě víc(tak ten si kdyžtak nedávej)

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pro tebe další radu... Když bliješ, tak musíš zatnout zuby a maso nesmí ven !!!

Reagovat
božský John

Toho se budu držet

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda... byli jsme minutu od toho aby jsme měli boj o titul ve svých rukou ... ... musím poděkovat Liberci, že nám na něj udržel nějakou naději i když malou... Teď jsem sice zklamaný, ale na druhou stranu jsou poháry jisté a kdo by to po loňském jaru očekával ? Budu doufat v náhodu, ale moc v ní nevěřím...

Reagovat
kubys

Ten nick

Reagovat
kubys

333. Pro výjezd do Příbrami a oslavy titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Věříme a věřit budem... :-) jenže tady nejde jenom o víru v Baník, ale i v Teplice...

Reagovat
kubys

Já věřím i Chovancovi. Jak tady už někdo psal - remíza 0:0 a budou to mít pěkně symetrické.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kubys

Jinak pro Bolku za výjezd...bylo jich o 6 víc než obvykle.

Reagovat
božský John

Takže 6?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop.

Reagovat
kubys

Reagovat
tomasinho

7

Reagovat
smazaný uživatel

Výjezd sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta+rozhodčíi...stoletá družba

Reagovat
smazaný uživatel

O to už vůbec nejde... posrali jsme si to sami !!

Reagovat
smazaný uživatel

O to už vůbec nejde... posrali jsme si to sami !!

Reagovat
smazaný uživatel

posrali a ne malo...ale beru vsechny fakta

Reagovat
smazaný uživatel

prosim te, nech toho!

Reagovat
smazaný uživatel

ty taky

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem za remízu Sparty rád a ta ruka nebyla bůh ví jak důležitá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak vypada to, ze usti opravdu postoupi do ligy(vede na Zizkove), to snad ne, jen se zbavime kladna a pseudoklubu ze strizkova, postoupeji dalsi zebraci, co se ani nemaji kde prevlikat. Zaplat panbu za ten Hradec.

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdyby se slavilo vítězství v LM http://www.youtube.com/watch?v=iEesZR4lsBA

Reagovat
kubys

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Emo den?

Reagovat
smazaný uživatel

Snažím se to přepít, ale emoce naopak s alkoholem jenom narůstají ...

Reagovat
kubys

Neopíjej se a raději něco dones své mamince.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši dík za echo ... bych zapomněl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Už chlastáš jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív jsem se nedostal ke komplu, Slavii jsem viděl ze záznamu - to ani nebudu komentovat. Situaci, kdy kolo před koncem mají reálnou šanci tři týmy na titul, už jsem docela dlouho nezažil, takže naprostá spokojenost s dramatem. S radostí si počkám na poslední kolo, ať už dopadne jakkoli...

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, sakra, to nejdůležitější jsem zapoměl - Gratulace na Slovácko. Super, zachráněno.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme stejně prvoligoví!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele