Gambrinus liga - preview 29. kola

08.05.2010, 08:34, aktualizováno 08.05.2010, 08:34
Previews
Vedoucí Spartu čeká zápas v Liberci, kde se jí příliš nedaří. Na její zaváhání spoléhají v Ostravě, Baník hostí Mladou Boleslav. Jablonec bude hájit třetí místo na Slavii, Teplice hostí Olomouc. Kladno potřebuje zabrat na Bohemians, Slovácko chce body proti Příbrami.
Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:30)
Ostrava stále živí své reálné šance na titul. Musí však doma porazit Mladou Boleslav, která v posledních třech duelech vyšla bodově naprázdno.

Pokud se chtějí Ostravané stát podruhé v historii mistrem české nejvyšší soutěže, musí přinejlepším vyhrát zbývající dvě utkání. Ani to jim nemusí stačit, pokud jejich největší konkurent o titul bude stejně úspěšný. Ostrava a Sparta totiž mají stejný počet bodů a při jejich rovnosti a stejných vzájemných zápasech rozhoduje skóre, které má lepší právě pražský celek. Jednoduše řečeno, pokud vyhrají oba celky svá poslední dvě utkání, mistrem se stane Sparta. "Hledíme na to, abychom vyhrávali. A co bude dál, se uvidí. Teď proti nám stojí hodně těžký soupeř, před jeho kvalitní útočnou činností se musíme mít na pozoru," uvedl trenér domácích Miroslav Koubek.

Zdá se, že se Mladá Boleslav ztvárnila do role Robina Hooda. Kdo potřeboval body, tomu je dala. Nejprve Teplicím, jímž jde o evropské poháry. Pak týmům Slovácka a Českých Budějovic, hrajícím o záchranu. Pomůže i Baníku? "Potřebujeme přetrhnout šňůru proher a střelecké nemohoucnosti. Proti kandidátovi na titul to ale snadné nebude," řekl trenér hostí Karel Stanner.

Baník nastoupí téměř kompletní, otazník visí pouze nad startem Bolfa. Mladoboleslavští se na Bazalech představí bez čtveřice zraněných Kuliče, Zahustela, Pecky a Millera.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves - Lukeš, Marek, Lička - Vydra, Varadi, Mičola.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kalina, Procházka, Rolko, Hrdlička - Mendy, Sylvestre, Kúdela, M. Sedláček - Bořil, Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.60 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians 1905 - SK Kladno  (sobota 17:30)
Bohemians 1905 hostí Kladno. Domácí jsou blízko k záchraně, zatímco hosté mají na kahánku.

Klokanům stačí k definitivní jistotě záchrany jeden bod, ale díky výrazně lepšímu skóre v porovnání s Kladnem si můžou dovolit i prohrát o jeden gól. "S tím nemůžeme počítat a kalkulovat. Hrajeme doma poslední zápas a chceme udržet ligovou příslušnost. Pořád máme situaci ve svých rukách," uvedl trenér domácích Pavel Hoftych.

Dva body dělí od záchrany dvě kola do konce ligového ročníku fotbalisty Kladna. Ani vítězství ve zbývajících dvou zápasech jim nezaručují setrvání mezi elitou i pro příští sezonu. Musejí totiž zároveň spoléhat na zaváhání Slovácka. "I pokud bychom vyhráli zbývající dva zápasy, tak Slovácku stačí čtyři body. Naděje ale umírá poslední, navíc doufáme, že Příbram obere Slovácko o body," řekl asistent hostí Stanislav Hejkal, jenž do konce sezony nahrazuje nemocného hlavního kouče Stanislava Procházku.

Domácí tým nebude moci počítat se čtveřicí zraněných Niklem, Hartigem, Slezákem, Kotyzou a nemocným Štohanzlem. Kladnu bude chybět pouze rekonvalescent T. Mašanský.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Cseh, Lukáš, Rychlík - Moravec, Cissé, Kaufman, Róth - Ibragimov, Bálek.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Mráz, Gross, Beneš, Procházka - Bartoš, Lička, Strnad, Novotný, Zoubek - Tatanašvili.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.40 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - 1. FK Příbram  (sobota 17:30)
Slovácko hostí Příbram. Pokud chtějí domácí sami rozhodnout o své záchraně, musí v sobotu slavit tři body, aby se nemuseli spoléhat na zaváhání předposledního Kladna, před nímž mají dvoubodový náskok.

Fotbalisty Slovácka čeká velice klíčový zápas, který může rozhodnout o jejich záchraně v nejvyšší soutěži. Musí v domácím prostředí porazit Příbram. "Důležité je, že se vrátí čtyři hráči, kteří stáli pro žluté karty. Naším cílem bude zopakovat výkon z druhého poločasu proti Mladé Boleslavi," řekl trenér domácích Miroslav Soukup.

To devátá Příbram už má po starostech, ta už si totiž pojistila záchranu v první lize. Ale ještě by se ráda přehoupla do horní poloviny tabulky. "Problémy Slovácka se nás netýkají, nás zajímá hlavně to, že jsme venku ještě nevyhráli. Teď máme poslední možnost to změnit," prohlásil trenér hostí Karol Marko.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Abrahám, Kuncl, Košút, Kubáň - Fujerik, Zelenka, Kordula, Svízela - Ondřejka, Švancara.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Nohýnek, Pleško, Šmejkal - Klesa, Tarczal, Borek, T. Pilík - Fantiš, Wágner.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Sparta Praha  (sobota 17:30)
V předposledním ligovém kole zavítají do Liberce fotbalisté Sparty. Ti narozdíl od svého protivníka nutně potřebují vyhrát, aby se tak mohli přiblížit k zisku mistrovského titulu.

Desátý Liberec se v posledních čtyřech zápasech neradoval z ligového vítězství, ale nyní narazí na pražskou Spartu. Ta na město pod Ještědem nemá zrovna dobré vzpomínky, naposledy tam dvakrát za sebou prohrála. "Sparta je favoritem, v lize zatím neprohrála, ale připravit jí první prohru je velké lákadlo. Uspěli jsme doma s Teplicemi i s Jabloncem, tak proč ne s dalším aspirantem na titul? Pro diváky to bude zážitek," motivuje své svěřence trenér Josef Petřík.

Před Letenskými stojí jasný úkol. Vyhrát obě poslední kola, pokud nechtějí spoléhat na zaváhání dalších kandidátů na českého mistra. Jejich první překážka čeká v Liberci. Tam, kde se jim v posledních dvou letech nedařilo. "Liberec je pro nás pokaždé těžkým soupeřem, bez ohledu na aktuální pořadí v tabulce. V posledních sezonách se nám tam skutečně moc nedařilo, ale pokud chceme titul, tak to musíme změnit," prohlásil manažer a trenér Sparty v jedné osobě Jozef Chovanec.

Liberečtí nastoupí bez zraněného Gebre Selassieho a nemocného Frejlacha, nejistý je start Keliče. Pražané přijedou na sever Čech bez čtveřice marodů Huška, Blažka, Střeštíka, Hejdy a otazníky visí nad startem Sionka a Kucky.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Zeman, Kelič, Dejmek, Janů - Dočkal, Vácha, Bosančič, Papoušek - Kerič, Nezmar.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamič - Hohender - Sionko, Kucka, Žofčák, Kadlec - Wilfried.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.25 - 4.25 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Jablonec  (sobota 17:30)
Slavia v předposledním kole nejvyšší soutěže hostí Jablonec. Zatímco domácím jde jen o čest, tak jejich sobotní protivník stále hraje o evropské poháry.

Slávistům dvě kola před koncem soutěže patří osmé místo a je tedy jasné, že se do pohárové Evropy po dlouhých letech nepodívají. Nezbývá jim nic jiného, než důstojně dohrát ligu. "Ve zpackané sezoně je to náš poslední zápas před domácím fanoušky a chtěli bychom zápasy v Edenu zakončit vítězstvím," řekl kouč domácích František Cipro. Ten nebude moci počítat s řadou hráčů. Hrát nebudou Hloušek, Vomáčka, Kaufman, Naumov, Vlček, Belaid a otazníky visí nad starty Jandy, Ragueda a Hubáčka.

To Jablonečtí mají stále o co hrát. Nejen, že se jim rýsuje šance zahrát si Evropskou ligu, ale stále drží teoretickou naději získat titul. "Titul se nám sice vzdálil, ale nemáme právo být naštvaní či zklamaní. I boj o poháry si musíme užívat," uvedl jablonecký kouč František Komňacký, jenž může na trávník poslat nejsilnější možnou sestavu.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Hošek, Trapp, Trubila - Dens, J. Černý, Koreš, M. Černý - Ivanovski, Zákostelský.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Pavlík, Drsek, Jablonský - Haurdič, Loučka, Eliáš, Jarolím, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.05 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Sigma Olomouc  (sobota 17:30)
Podzimní mistr z Teplic už těžko dosáhne na mistrovský titul, nicméně stále má o co hrát. Na třetí Jablonec, a tudíž i na Evropskou ligu, ztrácí jeden bod a toto manko bude chtít smazat v zápase s Olomoucí. Hanákům už do konce soutěže o nic nejde.

Bezgólová remíza s Jabloncem nic z pozice Teplic nevyřešila. Svěřenci trenéra Plíška nadále ztrácejí na bronzovou příčku jeden bod a k pohárům mají tedy nejdále. Pravdou je, že Teplice toho v Jablonci moc nepředvedli, přesto jsou s bodem spíše nespokojeni. Podzimní mistr ale může po tomto kole na třetí příčku usednou, potřebují ale doma porazit nepříjemnou Olomouc a doufat, že Jablonec ztratí na půdě pražské Slavie. Plíškovi svěřenci sehrají poslední utkání před domácím publikem a hostující Olomouci mají co oplácet.

"Já doufám, že přijde hodně lidí, už minule byli skvělí, tak doufám, že to zopakují. Olomouc přijede uvolněná, budou si chtít zahrát fotbal a to by nám mohlo vyhovovat." Nechal se slyšet teplický Milan Matula.

Olomoucká Sigma v minulém kole poměrně snadno porazil Liberec 2:0 a v tabulce jí patří šesté místo, o které už těžko přijdou. Hanáci dokonce mohou skončit na pátém místě, neboť na Plzeň ztrácejí dvě kola před koncem tři body. Olomouc si výhrou nad Libercem spravila chuť, předtím totiž prohrála se zachraňující se mi Budějovicemi a v semifinále Ondrášovka Cupu podlehla Plzni.

Domácí mají svému soupeři co vracet, vždyť Olomouc je na podzim zesměšnila šesti góly. Pravdou ovšem je, že Teplice tenkrát cestovali na Hanou s rozsáhlou marodkou. Nyní se dá těžko očekávat výsledek 6:2 z prvního utkání. Teplickým fotbalistům bude kvůli karetním hříchům chybět trojice hráčů, a to sice Mahmutovič, Verbíř a Vidlička.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Siva, Lukáš, Matula, Rosa - Zoubele, Ljevakovič, Vachoušek, Stožický - Vondrášek, Došek
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Blaha - Janotka, Škerle, Komárek, Heidenreich - Kaščák, Rossi - Petr, Ordoš, Hubník - Šultes
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.80 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha - Viktoria Plzeň  (sobota 17:30)
Střížkovští fotbalisté musí v tomto kole vyhrát, pokud chtějí přemýšlet o kompletním smazání nyní pětibodového odpočtu bodů ještě během letošní sezóny. Bude je ale čekat poměrně složitý úkol. Na Strahově, před skutečně poslední hrstkou věrných fanoušků, přivítají nepříjemnou Plzeň.

Bohemians se povedlo v minulém kole konečně přerušit dlouhatánskou sérii proher. Ta trvala neuvěřitelných sedm kol. Po disciplinárním potrestání pochopitelně Pražané ztratili jakoukoliv motivaci, což se na výsledcích muselo promítnout. Nejkrutější byl domácí zápas s Jabloncem, který prohráli vysoko 0:4.

Proti podobně se trápícímu Brnu však dokázali během týdne nečekaně uhrát bezgólovou remízu. "Chceme soutěže dohrát se ctí a věřím, že minulý bod z Brna bude pro hráče povzbuzením," uvedl kouč Jaromír Jindráček.

Plzeň se přes Gambrinus ligu již do evropských pohárů neprobojuje, přesto stále ale sní o účasti v Evropské lize. Tu může vybojovat v Ondrášovka Cupu, kde se již dostala až do finále. Právě tato soutěž tak má pochopitelně prioritu. "Neznamená to, že ligu stavíme na druhou kolej. I proto, že chceme udržet páté místo a udržet se v dobrém rozpoložení před pohárovým finále," řekl trenér Pavel Vrba.

Ani Plzeň v minulých zápasech zrovna nezářila. Sice už neprohrála čtyřikrát v řadě, jenže hned třikrát brala pouze bod za remízu. Změna přišla až ve středu, kdy zničila rozpadlou Slavii. Po devadesáti minutách mohla oslavovat výhru 4:2.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Flachbart, Lencevič, Drobný, Grznár - Dittrich, Fenyk, Dobeš, Mach - Jeslínek, Pospíšil.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Navrátil, Bystroň, Lecjaks - Rajtoral, Kolář, Rada, Jiráček - Rezek, T. Krbeček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 3.50 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
České Budějovice - 1. FC Brno  (sobota 17:30)
V sobotu od 17:30 hodin se utkají v Budějovicích Brno s domácím Dynamem.

Domácí tým si již v minulém kole zajistil záchranu a je tak dost možné, že dá kouč Šilhavý proti Brnu možnost i náhradníkům. "To neznamená, že bereme utkání na lehkou váhu. Doma jsme v této sezoně vyhráli jen třikrát, divákům na Střeleckém ostrově hodně dlužíme," uvedl Jaroslav Šilhavý.

Hráči Brna jsou ovšem také motivovaní, neboť již sedm zápasů v řadě nedokázali vyhrát. "Já věřím, že se zlepšíme a uhrajeme slušný výsledek," prohlásil trenér hostí Beránek.

Utkání jedenáctého týmu s dvanáctým, které už nic neřeší, se odehraje od půl šesté v sobotu v Českých Budějovicích.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Hunal, Žižka, Leština - Hudson, Otepka, Černák, Benát, Volešák - Meszároš
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Doležal - Jílek, Dvorník, Trousil, Husár - Borák, Dostálek, Križko, Kalabiška - Rabušic, Šural
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 2.95 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha281513039:1258
2.Baník Ostrava28177444:2258
3.FK Jablonec28167537:2455
4.FK Teplice28159443:2354
5.Viktoria Plzeň281210638:2946
6.Sigma Olomouc281341145:3543
7.FK Mladá Boleslav281151245:3838
8.Slavia Praha281081036:3238
9.1. FK Příbram281051333:3835
10.Slovan Liberec28961330:3633
11.1. FC Brno28881227:3732
12.České Budějovice287101123:3031
13.Bohemians 190528791219:2830
14.1. FC Slovácko28751624:3926
15.SK Kladno28731823:4824
16.Bohemians Praha28432125:6015

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (229)

Přidat komentář
Radar

Doufám, že si po dnešním kole, zařvu "Baník Mistr!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

6.25kurz na Liberec je něco nádherného,to se musí využit

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno ve stejný čas, to znamená že hlasatel bude říkat výsledek z Liberce. Doufám tedy že bude dvojnásobný důvod k radosti.

Reagovat
cubinho

Dneska budu fandit Liberci jak nikdy! Škoda, že ta poslední dvě kola museli dát na sobotu - zrovna na dobu, kdy se hrávají zápasy v okresních přeborech apod. .

Reagovat
vanGomm

Některé zápasy,kde se už hraje o nic (Střížkov-Plzeň a Budějovice-Brno) se proto kvůli regionálním soutěžím mohly klidně hrát až zítra.A v posledním kole tam takových zápasů bude možná i víc.Dalo by se řešit operativně podle vzniklé situace.Když se chce všechno jde.

Reagovat
cubinho

Jo, jsem se chtěl zeptat. Nevíte, jaká je předpokládaná návštěva na Bazalech?

Reagovat
smazaný uživatel

Po včerejšku bylo prodáno přes něco kolem 10 tisíc. Dneska je dobré počasí takže já bych to viděl na takových 15-vyprodáno ..

Reagovat
vanGomm

Je to sice jenom kdyby,ale konkrétně Ostravu teď musí moc a moc mrzet nedávná prohra doma od Budějovic.Může se sice ještě něco stát,ale mám takové tušení,že o titul Ostrava přišla právě v tomto zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na to dívat nedá ani nemůže. Kdo totiž čekal že po tomto zápase budeme mít šňůru 6 výher za sebou? A ke všemu v Teplicích, Liberci, Ďolíku? Já si naopak myslím že tento zápas nás nastartoval

Reagovat
smazaný uživatel

přesně. Ale kdyby nás nastartoval s Budějkama bod bylo by to teď lepší Vést teď tabulku o bod, tak je sparta vystersovana jak cyp

Reagovat
vanGomm

Já to myslel tak,že,pokud chce někdo získat titul musí se holt vyhrávat také venku bez nich to bohužel nejde.To beru jako samozřejmost.Ovšem doma by se prohrávat němělo a podobné prohry jako ta s Budějovicema bývají většinou v boji o titul přímo smrtící.

Reagovat
Radar

Snad ještě kupím lístek

Reagovat
kubys

Reagovat
Radar

Půjdem trošku dříve no, pokladny prý otevírají v 16:00.

Reagovat
kubys

Jojo, ale jak se tak dívám na oblohu, tak by nakonec nemuselo být extra plno, asi ještě trošku sprchne. I když je fakt, že tohle jsem říkal už včera.

Reagovat
Radar

Tady je pařák jak sviňa, ale mračí se no. Lehká sprška by neuškodila

Reagovat
kubys

Nad Havrem od včerejška tmavé mraky, přestože se to včera trošku trhlo, tak dnes už jsou zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude 16 676 diváků... díval sem se do křištálové koule.

Reagovat
smazaný uživatel

Počasí ladne tak proč ne

Reagovat
Radar

Dáme zase sraz pod hodinama ?

Reagovat
smazaný uživatel

No můžem... neska nepiju tak si Vás už budu snad pamatovat.

Reagovat
slovaňáák

Doufám, že dnes navážeme na zápasy se Slávkou a Jabloncem.. V posledních zápasech opět pokulhává produktivita, to co všechno jsme nedokázali proměnit v Olomouci je až neskutečný.. Snad to dneska kluci prolomí.. Doma na Spartu umíme, za poslední čtyři roky u nás v lize nevyhrála.. Doufám, že konečně přijdou i lidi a bude slušná návštěva.. Sparta musí, což by ji mohlo trochu svazovat, my budeme hrát spíš na brejky.. Moc tomu nevěřím, že bychom ztratili všechny tři body, očekávám remízu, ikdyž být tím, kdo Spartu v sezóně poprvé porazí by se mi hodně líbilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Dáte to za 3 body! Však vám fandí minimálně celá Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajem!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska fandíme Liberci na plné pecky

Reagovat
smazaný uživatel

jak já nemám rád boleslav,tak jí dneska přeju

Reagovat
Radar

Já mám to samé s Libe

Reagovat
smazaný uživatel

Přát můžeš. Já bych si přál na Vánoce koňa Baníček si vystřílí skore už dneska

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec 4ver!

Reagovat
smazaný uživatel

Cela Ostrava fandi SLOVANU!!!

Reagovat
Ligter

Skoro.

Reagovat
Shevchenko

Poslední zápas sezóny, skvělá atmosféra, pěkné počasí a já musím trčet v nemocnici.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poslední?

Reagovat
smazaný uživatel

asi domácí

Reagovat
Shevchenko

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom samozrejmyho? Venkovni zapas neni zapas?

Reagovat
Shevchenko

Špatně jsem to napsal, a navíc na výjezdy nejezdím.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že Bolka ty chachary pěkně potrápí a Mára Kulič tam hodí nějakýho fíka a urvou remízu. ACS 4ever!

Reagovat
Radar

Kulič nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

tak Chramosta

Reagovat
smazaný uživatel

Baník 3:0 Boleslav, (16 Varadi, 27 Vydra, 86 Lička) Liberec 1:0 Sparta (84 Nezmar a Řepka červená) ....a sem spokojený

Reagovat
$dolar$

SPARTAAAAAAAAAAAAAA !!! (jen kvuli obri namyslenosti Banikovcu...)

Reagovat
Radar

Celou sezonu byli arogantní zdejší sparťani, ale beru to každý to vidí jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každého sere názor odpadlické Plzněěěěěě

Reagovat
$dolar$

Plzni staci pohar

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chce Jablonec

Reagovat
Radar

JABLOOOOONEC !

Reagovat
smazaný uživatel

Stačit může ale mít ho nebude Jablonec je o třídu lepší

Reagovat
Radar

A o to mu i jde, on na sparta s*re z vysoka, ale naštvat baníkovce - k nezaplacení

Reagovat
Shevchenko

Kdo to tady řval, že Plzeň jde do Ligy Mistrů? Baníkovci před sezónou věřili maximálně v páté místo (čest vyjímkám, já jsem tipoval, že budem 5., nejčastěji tu byly tipy na 7. nebo 8.).

Reagovat
Bakary3

A nebo, že Plzeň má kvalitnější kádr než Sparta.. v tabulce to nějak neni vidět..

Reagovat
Radar

A sparťani zase vytrubovali, že nakždém postu mají lepšího hráče než kdokoliv jiný v GL

Reagovat
smazaný uživatel

Však taky ještě neprohráli..

Reagovat
Radar

ALe jednoznačně první taky nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme ale říkali už před sezonou, že se bojíme, že proti hodně bránicím týmům bude Sparta hodně nezkušená.. Taky se to potvrdilo.

Reagovat
Bakary3

Taky, taky.. Přitom podle mě je úplná špička jen Blažek, Řepka, Sionko, možná Kucka a když bude makat, tak Zeman..

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek, Řepka, Kušnír, Pamič, Kucka, Zeman, Sionko, Bony, Kadlec.. To jsou hráči, kteří sice mají na svých postech konkurenci, ale nikdo vyloženě lepší se na jejich post rozhodně nenajde.. (Kušnír brán jako křídelní obránce, jinak je Řezník asi lepší)

Reagovat
Bakary3

Asi se ti to líbit nebude, ale- Kušnír je nadprůměr, ale nic zázračnýho. Wilfried ? Mam pocit, že lepší jsou třeba Šultes, Ördoš, Lafata.. Kadlec třeba bude dobrej, ale teď jsou lepší jako Mičola, zrovna ten Šultes.. Zeman má potenciál, ale zatim se řadí do průměru.. Pamič neukázal tolik, abys ho takhle vychvaloval, jediný plus pro něj je, že leví beci jsou v naší lize docela strašný, takže se nelehce hledá někdo lepší.

Reagovat
goodbay

kadlece bych spíš srovnával s vydrou než s mičolou, navíc mičola taky není nic světobornýho

Reagovat
$dolar$

Zalohu mame lepsi, obranu a utok bohuzel ne

Reagovat
Bakary3

Lepší.. Hoheneder- Sionko, Žofčák, Kucka, Zeman+ Kadlec, Kladrubský, Vacek, kterej se teď rozehrál.. Proti tomu Rada- Petržela, Horváth, Kolář, Rezek.. Vesměs hráči, který se ve Spartě neprosadili.. Pochybuju..

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
$dolar$

Jako bavit se s nekym, co Plzen videl 2x v sezone je celkem o nicem...

Reagovat
Bakary3

Plzeň jsem viděl čtyřikrát určitě a k tomu musíš brát, že mnohokrát jsem viděl hrát hráče jako Horváth, Kolář, Rezek, ale třeba i Radu a další, takže nevim, jestli jsou moje znalosti o tolik horší, abych to nemoh posoudit sám za sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare teď si se zdavalvoval na maximum

Reagovat
smazaný uživatel

chudáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Spartu píská Královec, jak vidno páky ze svazu se natáhly..

Reagovat
vanGomm

Tak to je pak na výhru Sparty kurz 1,40 velice vysoký.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Bakary3

Tenhle rudokožec by neměl pískat vůbec nikoho.. ostuda ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

vy si pokaždý něco najdete..

Reagovat
Bakary3

No promiň, ale to mohli rovnou z kotle vytáhnout nějakýho Pepíka, ať to odpíská sám

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to by mohl pískat Horník s mobilem u ucha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je bohužel pravda, Královec je větší sparťan než Řepka..

Reagovat
smazaný uživatel

To jediný ho šlechtí, jinak neumí zapískat žádný zápas..

Reagovat
Losinho

Jára na plac !

Reagovat
goodbay

Jo super, tak to jsem si přál

Reagovat
Shevchenko

Ale musím se smát, jak tady většina říká, že letošní titul bude mít jednooký mezi slepými (dokonce jsem se tu doslechl, že slepý mezi bezhlavými). Pokud Sparta nebo Baník vyhraje poslední dva zápasy, tak bude mít mistr nejvíce bodů od sezóny 2003.

Reagovat
Bakary3

Fakt ? Sice jsem tenhle názor neměl, ale i tak mě to překvapuje..

Reagovat
vanGomm

Záleží jak to kdo bere čím více má mistr bodů,tak je buď dobrý,nebo také nemusí.To proto,že ti ostatní jsou špatní a nestojí za nic.Ale nic nového pod sluncem to se říkalo o Slavii,když byla mistrem také.

Reagovat
smazaný uživatel

jono... slepý mezi bezhlavými...to sem se tady taky zasmál

Reagovat
Losinho

Český mistr je v podstatě pokaždé jednooký mezi slepými...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsi napsat bezruký mezi beznohými aby to už bylo jasné jendou pro vždy

Reagovat
exse

Body ale nejsou všechno, Sparta nehraje vůbec nijak extra fotbal, spíše naopak, našlo by se mnoho týmů které hrají daleko hezčí fotbal, prostě má taktiku zaměřenou na obraně a snaží se všechno hrát na 1:0 a tomu pak odpovídá těch 13 remíz, takže je prostě mezi týmy které nepodávají vyrovnané výkony obraným jednogolovým králem. Podobně je natom Baník, ten se snaží hrát fotbal, ale taky podával často nevyrovnané výkony, a tak když má ted 8 kol stabilní formu, ukázal že stačí hrát vyrovnaně a budete králem, jenže pořád tím jednokokým mezi slepci...

Reagovat
Shevchenko

Zase tam ale takový gigantický rozdíl není, daleko lepší byla snad jen Slavia 2009.

Reagovat
Shevchenko

Baník by měl dokonce více bodů než v mistrovské sezóně, a to už je co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi tady je zase preBanikovano ...No kazdopadne vcera uz jsme se Spartanama tady na Morave zapijeli titul Takze uz je uplne jasne ze vyhrajeme dnes,,,Bony se tlaci uz na Kulice v tabulce strelcu takze dnes prida dalsi dva goly Je velice sympaticke jak se nam kluci v utoku rozstrileli

Reagovat
smazaný uživatel

Se sparťanama na moravě? Já myslel že jsi jediná ostuda co fandí spartě v této lokalitě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je jich tu dost, akorát nejsou moc odvážní a neukazujou se na veřejnosti, což je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to není fandovství sparty. Oni jen nemají rádi Baník, proto fandí jejímu nepříteli. Je to také to klasické inklinování k nepříteli. O sparťanském srdíčku, ledvinách, střevech nebo jiném orgánu nemůže být řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

správně.... oni orgány nemají !!!

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně nemají č....a jako Franta Straka

Reagovat
smazaný uživatel

jj... bodejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Cemu se divis??Vis kolik je ta oficialnich fanklubu na Morave hlavne kolem Kyjova,Hodoninu .... To uz mas jedno jestli moravaci fandi Sparte anebo Ostrave ani jeden nelezi na Morave tak co

Reagovat
vanGomm

Kulič ač odehrál daleko méně zápasů než B.W.tak je u mě daleko lepší střelec.Navíc útočník v takovém týmu jako je Sparta by měl dávat za 30 kol min.15-18 gólů já bych angažoval jen takové co toto dokážou jako npř.Siegl,Lokvenc atp..

Reagovat
Didier Drogba

Spartu nemám rád,Bahník taky ne,ale raději Sparta titul

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Dva valcej, treti uderi. Titul poputuje do Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

taková blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně bych vám to přál (hned po nás ) když sem tady na začátku sezony psal, že Komňa udělá s Jabloncem ještě víc než minulou sezonu tak se mi tu lidi smáli. Jablonec hraje dobrý fotbal, proto jim přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já proti Jabku taky nic nemám,ale titul ? To opravdu neeee....

Reagovat
smazaný uživatel

100.dla Banika

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si to mohl nechat liberci

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se musíme zachránit! FCS!! Sparta by mohla prohrát a kuci z Ďolíčku poražte Kladno a je vymalováno!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ kluci z Banika vyhrát a zcela se ztotožňuju s tvým názorem

Reagovat
smazaný uživatel

já se taktéž ztotožňuju, Baník výhra, to je tak automatické, že sem to ani nepsal

Reagovat
smazaný uživatel

no !!!! eště není půl osmé.... pak to tu piš... at nedopadnem jak s Budějama.

Reagovat
smazaný uživatel

jj já vím, já čekám problémy, já sem myslel enom v tom příspěvku, že to mělo byt automatické, ne že to bude automaticky výhra, protože Bolka to pustila Budějkám, ale střední Čechy si musí pomáhat, nečekám jednoduchý zápas, navíc u nás hráli fantasticky

Reagovat
goodbay

Sparta musí vyhrát, nic jiného jí nezbývá...baník at si dělá co chce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co? bude někdo pod hodinama? bo už vyrážím na fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Podme Baníčku a Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic no.... Vyrážím.

Reagovat
Kepy_FCB

BANÍK MISTR 2009-10

Předposlední krok dnes!

Support do Reichenbergu!

Reagovat
smazaný uživatel

do pí.... s celym Baníkem!!! zrušit!!! ACS VLÁDCI LIGY!!!

Reagovat
Shevchenko

A takový sympatický nick máš.

Reagovat
smazaný uživatel

Vládci ligy ....Tebe sem tu ještě neviděl. To bude asi někdo stávající rudý inkognito, převlečený za blba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak obvykla sestava

Sestava Sparty: Kozáčik - Kušnír, Řepka, Brabec, Pamić - Hoheneder - Sionko, Vacek, Kucka, Kadlec - Wilfried.

Reagovat
Shevchenko

Budou živé vstupy na Bazaly?

Reagovat
Kepy_FCB

GOOOOOOOOOOOl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Shevchenko

VYDRAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Shevchenko

Tak MIČOLAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

A baníček 1:0 !!!! jooooo

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kepy_FCB

LIBE GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec 1:0 baníček 1:0 SUPEÉÉR

Reagovat
Darren Fletcher

genialny juraj kucka

Reagovat
Kepy_FCB

A sakra Liberec-Sparta píská Královec...

Reagovat
clinger

to se dalo čekat že tam dají toho hajz..

Reagovat
smazaný uživatel

To se musi vyhrat,,,hrajem zatim velice dobre

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nehrajem no

Reagovat
Shevchenko

A jo sorry nevšiml jsem si toho času.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOLLL CHRAMOSTA

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav podržet!

Reagovat
mastakillah

p*čo to je komediant ten rozhodčí co píska Teplice Olomouc

Reagovat
Kepy_FCB

A ty jsi mastnej zabiják

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Kepy_FCB

Nandooooooooo Vydrýs

Reagovat
smazaný uživatel

Neveees

Reagovat
smazaný uživatel

co čekat od toho zm*da Královce

Reagovat
Ligter

Vždyť to ruka byla.

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle Hauzr!!!

Reagovat
Shevchenko

NEEEEEEEEEEEEEEERVYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
terry

Jak může kopat penaltu Kušnír.

Reagovat
smazaný uživatel

nedal

Reagovat
Shevchenko

Jak ten Liberec nemusím, tak dneska teda i když jim o nic nejde tak paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jasny ze ji Kusnir neda to tam mel uz jit ratsi Repa Kusnir nam vzal titul!

Reagovat
Swarley

Reagovat
terry

Na fotbale v Edenu. Už není čemu fandit tak se skanduje klasika "Řepka je čurák"

Reagovat
Ligter

No jestli se tímhle prohrál titul ... tak to potěš koště.

Reagovat
Swarley

tak prosím pánové...Liberec

Reagovat
terry

Tak to je v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

BANÍK MISTR BANÍK MISTR BANÍK MISTR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Swarley

no ty vole

Reagovat
Ligter

Dobře!

Reagovat
terry

KUCKAAA!!

Reagovat
Shevchenko

ARGHHHHHHHHHHH

Reagovat
terry

Tak v naší lize se koukám neshodnem.

Reagovat
Shevchenko

Zjevně ne.

Reagovat
terry

A co další ligy u tebe?

Reagovat
Shevchenko

Zenit, Lille, Sevilla, Middlesbrough , Beira Mar Dneska postupují do první ligy!

Reagovat
Tsigi

Papoušek

Reagovat
Messiáš

BANÍK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Výborně Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta 2:2

Reagovat
Ligter

Vole .... to je na infarkt.

Reagovat
Messiáš

Skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

lálálálálááááááááááááá

Reagovat
Swarley

no Bony to tam trošku těma rukama čaroval

Reagovat
Kepy_FCB

2:2 v LBC na chvíli kouknu jinam a...

Reagovat
soukup

Pernica

Reagovat
clinger

Královec kraluje.co si ten hazl.k v televizním zápase dovolí

Reagovat
smazaný uživatel

bude jeste jedna penalticka? co rikas?

Reagovat
Swarley

zbytečně neprovokuj, smrdutý kojote

Reagovat
Ligter

Tak ta penalta byla v pohodě, ne? Ale pak ten Wilried tam fakt asi trochu čaroval.

Reagovat
smazaný uživatel

tak koukam ze pri plichte na baniku byl ten gol po bonyho ruce asi titulovej, hezky

Reagovat
Ligter

Už mě ta budoucí diskuze děsí teď.

Reagovat
Shevchenko

Teplice by též mohly aby v posledním kole o něco hráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Néééééééééééé

Reagovat
terry

MLADÁ BOLESLAAAV!!

Reagovat
terry

IVOO TABORSKYY!!

Reagovat
soukup

Táborský by neměl pár týdnů jezdit přes sever moravy jestli nechce přijít k úrazu

Reagovat
smazaný uživatel

kurva

Reagovat
smazaný uživatel

výborně.

Reagovat
Shevchenko

Ach

Reagovat
Tomekcz

Kralovec

Reagovat
-Kopy-

Mladáááááááááááááá Boleslav ! heja hou !

Největší naše kopyto Táborský rozhodne o titulu, to mě poser

Každopádně Baníček Přeju to jemu ale posrali si to dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

MISTRI MISTRI ze nam pomuze Slavista Taborsky jsem vazne necekal a zakoncil to tak prvotridne MILUJI BOLESLAV KUA DOBRE DOBRE jinak KUCAGOOLLL to je proste borec jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec to vypada na Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla krása

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Slavie me nadherne bavi To je proste pro nas takovy balzam

Reagovat
Ligter

Teda, to je tak svinský, a není to mým zvykem (aspoň myslim), ale -

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Slavie to je proste Cirkus s tim kadrem a ta obrana to je proste tak na divizi,,,der jak prase navic ji dali gol dva byvali Slavisti Banik bude jeste treti

Reagovat
smazaný uživatel

po tom co dneska Sparta ukázala tak nechápu jak tu někdo mlže vyřvávat titul je doma myslím že Teplice můžou v Praze uhrát klidně bod škoda por Baník takhle si to posrat

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze doma uz to nepustime

Reagovat
stas87

no doma nie ked to teplice dojebali teraz uz o nic nejde...snad to od vas nebude doma komedia ani by som sa necudoval...

Reagovat
soukup

proč by nemohli řvát titul je doma? Baníkovci to tu píšou taky a předvedli dneska to stejný

Reagovat
stas87

brecet nad tym ze bol kralovec zaplateny spartou je blbost ale tu ruku wilfireda musel videt a preco ju neodpiskal vie len on sam...

Reagovat
Kepy_FCB

No posrali jsme si to sami. Navíc zanění Lička a Neuwirth budou v Příbrami moc chybět.

O titulu je rozhodnuto , my budem velice šťastní za 2. místo.

Tchuř

Reagovat
smazaný uživatel

Naděje umíra poslední Ale tohle nikdo nečekal,že budem bojovat o titul do poslední chvilíe.

Reagovat
smazaný uživatel

jéééj to na bazalech se stát nemělo.. no aspoň teda že to slovácko to ukopalo.. ale škoda baník,už to měli udržeeet.. jinak v liberci se hrál fakt celkem dobrý fotbal na naše poměry..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co? V Ostravě se starají o remízu Sparty a nakonec? Titul slavíme na Letnééé !!!

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
-Kopy-

Nevim zesrali jsme ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jsi nechtěl, aby vyhráli Ostraváci..

Reagovat
smazaný uživatel

JJ to se neda popsat MISTRI MISTRI

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli bychom jet zase spolu? Co děláš příští týden?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo milerad bych jel jenze ted mam zkouskove a musim dopisovat bakalarku jako je to na hovno.......Ty vole jak rad bych jel,,,no jeste si to trochu v hlave rozmyslim jako lakadlo je velke ale jak rikam situace me tlaci dost no

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky.. Musím stěhovat Snad mi to ale vyjde.. Domluvíme se pak na icq

Reagovat
smazaný uživatel

Kua z pocitu zoufalstvi do naproste Euforie kdyz jsem soubezne sledoval utkani na Bazalech tak jsem myslel ze zborim barak kdyz Taborsky srovnal to je proste naladicka

Reagovat
Kepy_FCB

Slovácko

Slavia hanba

Sigma

Královec

Reagovat
smazaný uživatel

ten Csaplár mě fakt baví on je největší vševěd světa

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka borec

Reagovat
Kepy_FCB

Minimálně 2 špatně odpískaný ofsajdy Liberce - po jednom z nich Sparta z protiútoku vyrovnala, hodně sporná ruka Liberečáka - penalta, jasná ruka Wilfrieda - nic.

Královec je opravdu bezpáteřní- na každou svini se ale vaří voda...

Reagovat
smazaný uživatel

čo to mení na tom, že titul ste si odje*ali samy?

Reagovat
soukup

no tak ale proč si nezanadávat že

Reagovat
Kepy_FCB

Však jo to jsem tu i psal ale k té podlosti Královce a Sparty snad jen

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně vy byste bez tý penalty remízu stejně nedali. Navíc sparťanská penalta byla stejně nevyužitá...a vzpomeňme si asi na 3 prominuté penalty Baníku v této sezoně, které rozhodly o bodech, bez nichž by se dnes Baník krčil někde na 4. fleku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zatímco penalta v Ostravě byla vymyšlená zcela, liberecká byla jasná, hrabal tam jako ve volejbale, není o čem, jak potvrdil i Csaplár. Jinak prý Ostrava hrála neskutečnou tužku a můžou být za remízku sakra rádi. Brutální zákrok na Kušníra měl být potrestán červenou, navíc kvůli tomu Sparta dohrávala v 10.

Reagovat
stas87

uz sa tesim na ivoshita som zvedavy co napise o ruke wilfrieda...ocakavam nieco v style to sa nepiska a rozhodca to nevidel a ja tiez nie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele