Gambrinus liga - souhrn 27. kola

09.05.2009, 17:41, aktualizováno 11.05.2009, 19:21
Komentáře a souhrny
Boleslav v tabulce atakuje vedoucí trio, na Bazalech totiž díky dvěma gólům Chramosty zvítězila. Včera konečně zvítězila i Slavia, doma porazila České Budějovice a je blíže k titulu. To i proto, že Sparta prohrála ve Zlíně hrajícím o záchranu. Liberec otočil zápas se Žižkovem, důležitou výhru zaznamenala Příbram a Bohemians.

1. FK Příbram - Sigma Olomouc 2:1

09.05.2009 15:45

Góly: 51. Tomáš Borek, 90. Antonín Fantiš - 24. Michal Ordoš

Fotbalisté Příbrami dokázali po odchodu italského kouče Massima Moralese otočit utkání se Sigmou Olomouc a po výhře 2:1 si výrazně přiblížili záchraně. Středočeši v duelu 27. kola nezvládli první poločas, prohrávali po Ordošově trefě, ale po pauze se postarali o obrat hlavičkující Borek a v nastavení sedmnáctiletý Fantiš. To už hosté hráli o deseti bez vyloučeného Nepožitka.

Asistenti Petr Čuhel s Jiřím Rybou, kteří převzali mužstvo po Moralesovi, sice slibovali, že hráče na souboj s Olomoucí pořádně nabudí, ale od úvodu hráli s mnohem větším zaujetím hosté. I bez potrestaného špílmachra Melinha daleko lépe kombinovali a dostávali se k náznakům šancí. Finální fáze jim však zpočátku příliš nevycházela. Ve čtvrté minutě se zjevil v dobré pozici Janotka, ale zakončení vůbec nezvládl a technickou střelou vysoko překopl Hruškovu branku.

Domácí dál pokračovali ve slabém výkonu, kterému scházela většina prvoligových atributů, a celkem logicky je za to stihl trest. Do Janotkova centru z pravé strany se ve 24. minutě nádherně položil Ordoš a přesnou ranou z voleje poslal Sigmu do vedení. Šestadvacetiletý útočník si připsal osmou trefu v sezoně.

Za deset minut mohl zvýšit Komárek, ale nedůraz příbramské obrany ani nadvakrát nepotrestal, když místo střely zbytečně kličkoval. Domácí se k ohrožení gólmana Lovásika, jenž nahradil zraněného Drobisze, dostali až v závěru poločasu, Plašilově dalekonosnému pokusu po přihrávce od Nechvátala chyběl přibližně půlmetr.

Z kabin však vyběhla úplně jiná Příbram. Na olomouckou branku se začal valit jeden útok za druhým, Středočeši hrozili hlavně ze standardních situací. V 49. minutě si naskočil na přímý kop Borek a Lovásik jen se štěstím nadvakrát ztlumil balon. Za dvě minuty už ale od stejného hráče inkasoval, Borkovu hlavičku po centru Pleška zaregistroval až v síti.

Domácí vyrovnávací gól velmi povzbudil a po hodině hry mohli dokonce otočit skóre. Plašil však po rohovém kopu hlavičkoval těsně mimo. Hosté se postupně vymanili ze sevření a těžiště hry se přesunulo do středu pole. Přesto měly oba týmy prvotřídní šanci, aby strhnuly výhru na svoji stranu. Krátce poté, co musel v 84. minutě pod sprchy po druhé žluté kartě olomoucký Nepožitek, trefil jeho spoluhráč Toleski břevno, na druhé straně Klesa nezvládl svůj lob.

Přesto se nakonec domácí dočkali zřejmě klíčových tří bodů, když po Klesově centru ze strany dokonal hlavou obrat střídající Fantiš. Příbramský mladíček dal první ligový gól a přiblížil svému týmu vysněnou záchranu. Naopak Olomouc po šesti zápasech prohrála a zkomplikovala si boj o evropské poháry.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FC Brno 3:2

09.05.2009 17:00

Góly: 31. Milan Petržela, 36. Tomáš Hájovský, 52. Pavel Horváth (pen.) - 66. Michael Rabušic, 74. Marek Heinz

Pět branek přineslo utkání týmů, které otevírají druhou polovinu tabulky. Po vyvedené pětapadesátiminutovce domácích sice Brno nečekaně zdramatizovalo, ale toužený vyrovnávací gól už nevsítilo.

Západočeši jen lehce přehrávali svého soupeře, přesto si v první půli vytvořili gólové šance jen oni. Tu první měl Varadi, který dorážel zblokovanou střelu Petržely, ale trefil pouze brankáře Bureše. Lépe už si domácí vedli o šest minut později, kdy centroval Jiráček, ve vápně si míč zpracoval Petržela a z pár kroků prostřelil Bureše.

Kdo jiný, než Petržela pak mohl být i u zrodu druhé branky. Před vápnem byl totiž faulován Střeštíkem. Horváth místo centru volil příhru na vápno Lecjaksovi, který bez přípravy nadělal práci Burešovi, který vyrazil pouze k Hájovskému, a ten už nemohl minout. Brněnští se pak sice snažili před přestávkou alespoň snížit, ale kýžené ovoce to nepřineslo.

Štruncovy sady rozhodně nenudilo, když se centrem dění stal Petržela. Na začátku druhé půle totiž byl sražen Dvorníkem ve vápně, k penaltě se postavil Horváth a s přehledem proměnil svůj pokus do horního rohu branky. Brno se ale nepoložilo a brzy kontrovalo. Heinz vrátil míč na vápno a Rabušic trefil přesně k tyči.

Značně uspokojení domácí, kteří se rozhodli bránit dvoubrankové vedení, dostali tvrdou ránu šestnáct minut před koncem zápasu. Švejnoha poslal přesnou přihrávku na Heinze, který chladnokrevně poslal míč kolem těla brankáře Ticháčka. Když však tři minuty před koncem nevyužil obrovské šance střídající Szegedi a hlavičkoval pouze do brankáře, tři body zůstaly na západě Čech.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Viktoria Žižkov 2:1

09.05.2009 17:00

Góly: 58. Jan Blažek, 90. Jan Blažek - 51. Riste Naumov

Průměrné utkání se odehrálo ne severu Čech. Brzy po poločase se do vedení dostali Pražané a mohli i navýšit, místo toho přišel trest od Liberce, když se po pár minutách na hřišti prosadil Blažek. Ten v nastaveném čase přidal i druhý gól a konečné třetí místo se Liberci zase o něco přiblížilo.

Celý zápas mohl dostat nečekaný náboj hned v první minutě, kdy se míče ve vápně zmocnil Naumov, jehož střelu dokázal ztlumit Zlámal a až z brankové čáry vykopával Vulin. Na druhé straně zachránil svůj tým obdivuhodným zákrokem Bartalský, který snad jen silou vůle vytlačil do branky směřující Košťálem tečovanou střelu Papouška.

Dobrý fotbal v úvodu utkání mohl domácím okořenit Kerič a Papoušek po čtvrthodince hry, kdy se však ani jeden z nich nedokázal ve vápně prosadit. Střelecky aktivní záložník domácích zahrozil i chvíli poté, když z velké dálky napřáhl ke střele, která branku těsně přeletěla. Na druhé straně mohl trestat Straka, ale Zlámal dobře vyběhl a jeho střelu vyrazil. Poté se hra přeci jen uklidnila a aktivita Liberce vedla k další dobré šanci až deset minut před koncem. To Bartalský vychytal velmi dobrou ránu Dočkala.

Po změně stran se k první šanci opět dostal Naumov. Tentokrát již slavil. Lekci z produktivity uštědřil Liberci po Burešem vyražené střele Straky doklepnutím do odkryté branky. Právě Naumov mohl rázně odpovědět na vítězství Příbrami, když se probil přes Dejmka, ale následně svou střelou trefil pouze Zlámala a Liberec se tak jen chvíli poté mohl radovat z vyrovnání.

Zlatou ruku totiž měl trenér Škorpil, když po inkasovaném gólu poslal na hřiště Blažka. Ten si jen pár minut po příchodu na hřiště naskočil na centr Tomáše Janů a hlavou poslal míč do sítě. Viktorka ale musí bojovat v každém zápase o výhru, za jistějších okolností by se asi již dávno stáhla do drtivé obrany. Takto nechybělo mnoho Palátovi, aby centr Zengueho usměrnil do domácí branky.

Aktivní hra hostů vedla k několika rychlým kontrům domácích. Ten největší zmařil vracející se Hruška, který odvrátil míč těsně před Smetanou, jenž by zakončoval do prázdné branky. Další možností pohrdl Kerič, když na centr na malé vápno nedosáhl ani v pádu. A tak vše vzal na svá bedra opět Blažek. Ten dostal přesný míč do vápna od Holeňáka, zbavil se obránce a přesnou tvrdou ranou překonal i brankáře Bartalského. Žižkov se pomalu loučí s první ligou.

Více informací k zápasu

FK Teplice - SK Kladno 2:1

10.05.2009 17:00

Góly: 68. Jakub Mareš, 71. Antonín Rosa - 64. Michal Zachariáš

Teplice doma obrali o všechny body na jaře silné Kladno. Domácí tým vyhrál 2:1, když se trefili Mareš s Rosou a na druhé straně Zachariáš.

První šanci měli domácí, když se míč odrazil po centru Vachouška k Ljevakovičovi, který vystřelil, ale netrefil bránu. Na druhé straně měl obrovskou šanci Klinka, který šel sám na brankáře a vystřelil k tyči. Grigar zázračně dokázal konečky prstů vytáhnout míč na roh a zajistil tak poločasový stav 0:0.

Všechno důležité se stalo v rozmezí sedmi minut druhé půle. Nejprve se v 64. minutě zblízka prosadil kladenský Zachariáš a hosté vedli. Poté z penalty vyrovnal Mareš, když nekompromisně proměnil svojí příležitost. A v 71. minutě otočil vývoj Rosa, který se prosadil z dorážky. Definitivně pojistit výsledek mohl čtvrthodinu před koncem Mareš, ale bezvadně ho vykryl brankář Pavlík.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - Baumit Jablonec 4:3

10.05.2009 17:00

Góly: 24. Roman Dobeš, 62. Martin Horáček, 65. Roman Dobeš (pen.), 90. Roman Dobeš - 38. Pavel Eliáš, 69. Pavel Eliáš, 71. David Lafata

Střížkovská Bohemka přestřílela Jablonec doma divoce 4:3 a připisuje si tři body. Strůjcem výhry domácího celku byl Roman Dobeš, který vstřelil hattrick. Na druhé straně dvakrát skóroval Eliáš.

První branka padla ve 24. minutě a vstřelil ji Roman Dobeš, čímž poslal domácí do vedení. Zmiňovaný Dobeš si narazil se Zoubkem a poté sám před brankářem neměl problém poslat balon k tyčce - 1:0. O pět minut později hlavičkoval na druhé straně Hloušek, ale minul branku. V 33. minutě mohl zvýšit vedení Bohemians Novotný, který střílel z volného kopu, ale jeho rána z třiceti metrů letěla kousek nad břevno. A tak se potvrdilo známé nedáš - dostaneš. V 38. minutě vyrovnal stav utkání Pavel Eliáš. Nejprve pálil Hamouz, jehož ránu kryl brankář, poté se ovšem k míči dostal Eliáš a uklidil jej do prázdné brány - 1:1. Minutu před pauzou mohl Střížkovu vrátit výhodu jedné branky Horáček, ale proti jeho ráně hlavou výborně zasáhl brankář Zich.

Horáček si poslední situaci vynahradil v 62. minutě, když skóroval. Po rohu se trefil hlavou a poslal domácí do vedení 2:1. O tři minuty později to už bylo 3:1. Po faulu na Novotného si postavil balon na penaltu Dobeš a podruhé v zápase skóroval, když se trefil dobře k tyči. Gólové hody nekončily, neboť v rozmezí 69. a 71. minuty dokázal Jablonec vyrovnat! Nejprve využil nahrávku z levé strany Eliáš a svým druhým gólem snížil, poté zužitkoval další balon zleva Lafata a rázem to bylo 3:3. V dalších šancích se ocitli domácí Vošahlík, Dobeš, nebo Kincl, ale ani jeden hlavou neskóroval. A když se z vyložené šance neprosadil znovu ani Vošahlík, vypadalo to, že se budou dělit body. Tomu ovšem zabránil hrdina zápasu Dobeš, který dokonal hattrick a rozhodl o výhře 4:3. V 90. minutě se nádherně trefil z přímého kopu.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Dynamo České Budějovice 2:0

10.05.2009 17:00

Góly: 10. Pavel Fořt, 77. Pavel Fořt (pen.)

Slavia díky dvěma brankám Fořta porazila doma Budějovice 2:0 a nedala možnost Spartě opět se o něco dotáhnout.

Obrovskou šanci skórovat měl Fořt už po půlminutě hry. Po kiksu Horejše se dostal sám až před brankáře Kučeru, ten jeho střelu ovšem vykryl. Vykrýt už nedokázal jeho ránu z 10. minuty. Fořt si zpracoval aut, tělem odstavil obránce a zblízka zakončil pod břevno - 1:0.

Slavisté mohli zvýšit vedení až ve druhé půli. V 62. minutě přihrál Janda Černému a rodák z Chlebičova na Opavsku trefil tyč. Na druhé straně pálil Žižka, ale vysoko přestřelil. Rozhodnout mohl dvacet minut před koncem střídající Volešák, ale ani on nezužitkoval nahrávku Jandy a trefil pouze nohu gólmana Kučery. V 72. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Hílek a pro Budějovické to vypadalo opět o něco hůře. Navíc o pár minut později odpískal sudí faul na Černého a kopala se penalta. Tu proměnil Fořt, jenž mířil k tyčce. Kučera sice skočil správným směrem, avšak brance nezabránil. Slavia doma vyhrála 2:0.

Více informací k zápasu

Tescoma Zlín - Sparta Praha 2:1

10.05.2009 20:00

Góly: 2. Filip Rýdel, 33. Ondřej Čelůstka - 28. Roman Hubník

Fotbalisté posledního týmu tabulky Tescomy Zlín zdolali v boji o záchranu Spartu Praha 2:1 a dosáhli už čtvrté vítězství po sobě. O úspěchu Zlína rozhodl drtivý vstup do utkání a také větší střelecká produktivita v prvním poločase. Sparta utrpěla první jarní prohru a ztráta bodů ji zabrzdila ve stíhání vedoucí Slavie. Navíc zkomplikovala boj o druhé místo.

Těsně před utkáním se snesl nad Zlínem prudký déšť, který dodal trávníku kluzkost a rychlý odskok míčů. Změnu využili domácí fotbalisté, kteří už ve druhé minutě po zaváhání obránce Hubníka a jeho nedůrazné hlavičce vstřelili vedoucí branku. Šmahaj přiťukl míč nabíhajícímu Rýdelovi a proti jeho tvrdé přízemní střele z hranice velkého čtverce byl Blažek bezmocný. Sparta se z vlažného začátku dlouho vzpamatovávala, chyběla jí agresivita i přesnější přechod do protiútoku. Až po deseti minutách se dostal ke střelbě po Vackově centru Kucka, jenž ale vysoko přestřelil.

Zlín ovládl více střed hřiště, ve většině soubojů se prosazoval větší agresivitou, v koncovce se ale neprosadil. Sparta začala útočit až po pětadvaceti minutách, hrozila rychlými protiútoky. Ve 28. minutě po Žofčákově rohovém kopu sice stačil Baránek pohotově vyrazit střelu Kuliče zblízka, odražený míč se ale dostal k Hubníkovi, jenž tvrdou ranou vyrovnal.

Domácí fotbalisty vyrovnání soupeře nesrazilo, pokračovali v útočné aktivitě. O pět minut později Trubila přenesl z levé strany míč na Čelůstku, který tvrdou ránou z pravé strany překvapil brankáře Blažka a Zlín získal zpět jednobrankový náskok.

V závěru poločasu vsadily oba celky na útočnou hru, na obou stranách se ale střelci neprosadili. Šanci vyrovnat zahodil ve 37. minutě nepřesnou střelou Kulič, na druhé straně z rychlého protiútoku po Čelůstkově centru se ocitl sám před Blažkem Kroupa, který ale místo pokusu vystřelit z voleje ztratil míč při pokusu o zpracování. Těsně před přestávkou Kročova hlavička po rohovém kopu Šmahaje jen těsně minula branku.

Trenér Sparty Chovanec se pokusil zkvalitnit útočnou hru. Do druhého poločasu nahradil Wilfried nepřesného Kuliče a zanedlouho Holendu zastoupil mladíček Václav Kadlec. Sparta získala výraznější územní převahu. Také proto, že se Zlín zatáhl do obrany. V 65. minutě po chybné zpětné přihrávce Musila brankáři Baránkovi se dostal do šance Kadlec, který ale přesně netrefil míč a po něm se neprosadili ani Wilfried a Žofčák.

Po zhruba pětiminutové přestávce dvacet minut před koncem kvůli výpadku proudu se už dohrával zápas pouze v režii Sparty, která si vytvořila drtivý tlak, kterému ale Zlín statečně odolával. V nervózním závěru se už Sparta neprosadila, nervy neudržel sparťanský útočník Wilfried, který napadl mladého podavače míčů. Statečně bojující Zlín už těsný náskok udržel. Ztratil ale Rýdela, který má zlomenou klíční kost, a Kroupu, který bude chybět v Olomouci kvůli čtvrté žluté kartě.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav 0:2

11.05.2009 17:15

Góly: 6. Jan Chramosta, 48. Jan Chramosta

Trápení v táboře ostravského Baníku má další pokračování. V domácím utkání s Mladou Boleslavi totiž prohrál 0:2. Hosté po dnešní výhře stále naopak mohou přemýšlet o zisku druhého místa.

Boleslav začala poměrně zostra a výsledkem byl velmi rychlý gól. Střela Sylvestreho sice ještě v bráně neskončila, jelikož postrádala přesnost, v 7. minutě už ale bylo všechno jinak. Zaváhání dvou domácích obránců dokázal využít mladík Jan Chramosta a přehodil Bučka, jenž už na míč dosáhnout nedokázal. Baník se sice snažil okamžitě s nepříznivým stavem něco udělat, jenže narážel na připravenou boleslavskou obrana, která jej do žádných velkých šancí nepouštěla.

V 24. minutě hosté své vedení málem zdvojnásobili. Po centru Poláčka zakončoval Chramosta, Buček míč neudržel a k dorážce se dostal Jan Kysela. I když se dokázal prosadit, gól platit nemohl pro údajný ofsajd. První příležitost měl Baník až v 31. minutě. Lukeš poslal přízemní centr do šestnáctky, kde jej nezasáhl stoper Rolko a útočník Zeher se tak mohl dostat do gólové šance, jenže míč také minul. I další příležitosti měl prsty mladý slovenský útočník. Míč se po skrumáží odrazil na bránu Millera právě od něj, gól z toho ale opět nebyl.

Také úvod druhé půle měl podobný začátek jako v té první. Na gól tentokrát Boleslav čekala pouhé tři minuty. Svůj talent opět potvrdil Chramosta a podruhé v zápase rozvlnil síť. Sylvestre ještě z vlastní polovinu poslal kolmici mezi obránce, právě 18letý mladík předběhl Neuwirtha a přehodil vybíhajícího Bučka. Už za dvě minuty navíc viděl červenou kartu ostravský stoper Petr Pavlík a svým spoluhráčům tak ještě více ztížil nepříjemnou situaci.

V 52. minutě byli Boleslavští blízko další brance. Sylvestre ale trefil svého spoluhráče Chramostu. Následnou Kyselovou dorážku dokázal vyrazit Petr Tomašák. Řádně prořídlé tribuny příliš mnoho zajímavých situací hráčů Baníku neviděly, naopak Boleslav byla skutečně velmi blízko i dalším brankám. Hrozil především Chramosta, který byl dnes k neudržení. Hned dvakrát jeho příležitosti ale vychytal Buček, v 87. minutě pro změnu trefil tyč.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha27167451:2255
2.Sparta Praha27138641:2347
3.Slovan Liberec27138637:2647
4.FK Mladá Boleslav27129637:3245
5.Sigma Olomouc27127834:3443
6.FK Teplice27126932:2042
7.FK Jablonec271241131:3340
8.Viktoria Plzeň2799941:3736
9.Baník Ostrava271051234:3235
10.1. FC Brno27971129:3134
11.Bohemians Praha27941431:4131
12.České Budějovice27515724:3330
13.SK Kladno27861321:3930
14.1. FK Příbram27771325:3528
15.Tescoma Zlín27671422:4125
16.Viktoria Žižkov27571526:3722

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (485)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fantiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiš

Reagovat
smazaný uživatel

pribram

fantis

Reagovat
smazaný uživatel

super Příbramští haluzáci ..

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool upon Litavka

Reagovat
smazaný uživatel

sam ses haluzak

Reagovat
smazaný uživatel

Heidenrejch jinak je to škoda poháry jse vzdalují

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma se mi tuto sezonu hodně líbí, ale skutečný fičák to bude, až se začne do ligy prosazovat jejich výjimečný ročník 91.

Reagovat
smazaný uživatel

tak rořníky 91a92 má sigma skvělé a je jich tam dost co už trénuje i s A týmem tak 8 hráčů je tam opravdu nadějných

Reagovat
Tomanatura

93 je lepší, co jsem slyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

to ne jsou dobří dost ostatně jako célá mládež Sigmi ale lepší nejsou mají tam ale taky pár dost nadějnejch ale nejlepší teďka odešel do Hamburku řekl bych že asi rořník 92 je nejsilnější

Reagovat
Tomanatura

92? Ten jsem viděl osobně několikrát, moc extra se mi nezdál. Znáš i hráče těch kategorií?

Reagovat
smazaný uživatel

tak v 92 se mi zdá nejlepší jednoznačně krajní bek Přikrylpak golman Karabina,Hála,Rolinc,Bernard tady ti jsou v 92 dost kvalitní a v 91 Vašíček,Pospíšil,Machalický a dalši no

Reagovat
Tomanatura

Jak hrává Kůřil v 92 (Jestli teda ještě hrává) a Klobása v 91?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Kůříl mi teda nic moc neřiká a Klobása jo jo ten hráva a moc ho nesleduju ale něco jsem viděl a co jsem viděl tak dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenuje se Ondřej Klobáska

Reagovat
Tomanatura

Prý ho chtěl Everton kdysi, slyšel jsem i, že je na tom dost pravdy. Znám ho

Reagovat
fantomas

Z deště pod okap...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Václav Vašíček chodí se spolužačkou Hraje i za repre, teď byl tuším na tom turnaji v Polsku, nebo kde, nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Přikryl, ten je dobrej, to je jezdec, Ten to valí pořád, dopředu dozadu, kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Znáte někdo Dominika Malaníka?Všichni říkaj že je fakt dobrej taky hraje za Sigmu 93 ale nevím jestli odešel znáte ho někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak všichni mu říkaj Malis

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, spolužáci, par jich je aji od nás z vesnice. Taky se těším.

Reagovat
Jajinek

Jakub Petr za celý pobyt na hřišti neudělal kloudnou věc...zase jsme hráli v 10ti, v závěru i v 9ti.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Petr je hrozný nevím kdo kdy říkal že je to nejvetší utočnický talent

Reagovat
Jajinek

Nejhorší je, že on je hrozný celé jaro, ale pořád hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

jednoho času po něm sahal ManCity,Aston Villa a ještě nějaký mančafty z Německa,Holandska.Výbornej v juniorských kategoriích,ale po tom zranění mu to v áčku moc nejde.Měl jít do té Anglie,měl i kontrakt na stole

Reagovat
smazaný uživatel

ä co by v té Anglii jako dělal??

Reagovat
smazaný uživatel

měl nabídku do mládeže ManCity,určitě by ho nešoupli hned do áčka nebo rezerv,ale aspoň by se tam vyhrál,pak by šel na hostovačku do nějaké nižší soutěže.Každopádně teď ti to nepřijde,že je to talent,ale zranění udělá svoje a když tak mladej borec všude okolo slyší,jak je talentovanej,tak mu to asi moc nepřidá..

Reagovat
Oxbow

Vyborne Zizkov pojdte to dotahnout do konce prosim

Reagovat
Oxbow

Tak ted definitivne 2.liga

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se ukázalo,že Hudec je pro Sigmu nepostradatelný.Komárek,Heidenreich

Reagovat
smazaný uživatel

hm, už i ta plzen nás přeskočila.....

Reagovat
smazaný uživatel

Hoonza Blaažek!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Když se nestane nic neočekávanýho,tak bychom se mohli bodově dotáhnout na 4. místo...Kompresory bychom měli dát..a Baník by měl zabrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka zaboduje minimalně zremizuje, víš co jistota je jistota , Jablonec do pohárů raději nebrat

Reagovat
smazaný uživatel

však zaberou, už je čekaj poslední dva zápasy na Bazalech..proti bolce a olomouci

Reagovat
smazaný uživatel

= 3 body za Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Docela koukám, jak se technicky zlepšil Košťál. Dřív mu ten míč skoro nafackoval, přihrávky do stánku s párkama, teď dokáže i poměrně slušně rozehrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád nad ním trochu uvažuju, pokud zdrhne Hubník no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník je do zimy, pak na něj Sparta stejně mít nebude. Na Košťála neměla už v létě a teď bude spíš dražší, v Liberci jsou vychvaní jak díry do sněhu, oni jen tak někoho nedarují. Pokud se na to nevyprdne, tak přijde ten Rakušák, ale v tom zápase se Spartou nevypadal na nic extra. Jenže je to pořád kus za kus a vlastním hráčem je pořád jen Řepka.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, úplně jsem na Hohendera zapomněl. Uvidíme co ukáže.

Reagovat
JarousFCB

Žižkov ať jd ekam patří, ale Zlínu je škoda.

Reagovat
JarousFCB

Žižkov ať jd ekam patří, ale Zlínu je škoda.

Reagovat
JarousFCB

Žižkov ať jd ekam patří, ale Zlínu je škoda.

Reagovat
JarousFCB

Žižkov ať jd ekam patří, ale Zlínu je škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda je ..ale jeste není konec!!!!!!!!! Bojujem !!!!!ševci bojujem !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to co předvádí Slavia s Bedějicema je tragédie, nechutný "fotbal"

Reagovat
smazaný uživatel

Občas mi přijde, že maj fotbalisti v hlavě kolomaz. Proč to pořád zkouší Švento na Hudsona rychlostí, když mu viditelně nestačí?

Reagovat
JarousFCB

Na to se vážně nedá dívat...

Reagovat
Staenly10

Strašně důležité 3 body. Výkon sice nebyl nic moc,ale přesto sme Budějky absolutně k ničemu nepustili a sami si ještě nějáké ty šance vytvořili... Po tom vstřeleném gólu mi to přišlo,jako bysme hráli na jistotu,hlavně neinkasovat. Na začátku to vypadalo slibně,brský gól Fořta a k tomu ještě jehošance před tim gólem a párnadějných šancí,ale postupem času to bylo takové uspávající. Až po 65. minutě se to na chvíli znovu zlepšilo. Po 2. gólu už o nic nešlo...

Když to shrnu,tak po né moc přesvědčivém výkonu sme si připsali důležité 3 body. Ale Budějovice byly ve předu opravdu neviditelné...

Reagovat
smazaný uživatel

PO DNEŠKU GRATULUJI SLÁVISTŮM K TITULU !!!

Reagovat
Staenly10

Ještě bych nepředbíhal,pokud dnes Sparta vyhraje,tak to bude zase "jen" o 5 bodů a ještě 3 zápasy ...

Reagovat
smazaný uživatel

jn ale ja si myslim ze uz je to snad jasne...

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej hop, ještě jsme nepřeskočili. Ale rozběh byl dobrej, odraz ušel, momentálně máme trochu nevyrovnanej let vzduchem, ale vejška dobrá, pokud nefoukne vítr nebo neškrtneme nohou, la'tka by měla zůstat na místě - a pak už bude jen sladké žuchnutí do titulového polštáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Jak dlouho si to vymejšlel?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi čtyři minuty. Já docela dlouho píšu, protože jsem línej natáhnout ke klávesnici i druhou ruku.

Reagovat
Staenly10

Tochápu,to vyčerpá no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, my jsme dnes malovali jednu cimru a jak jsem zasviněnej, tak datluju jedním čistým prstem jen v mezipauzách, než muzajska něco umyje nebo nachystá.

Reagovat
Staenly10

Tak to je jiná...

Reagovat
smazaný uživatel

my sme meli rozbeh a odraz taky dobry, i v letove fazi to bylo celkem slusne, pak ale jeden divak otevrel BAZAL, vršek cinknul, ztrata soustedeni a latka dole....

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok máte další pokus.

Reagovat
JarousFCB

Bazal

Reagovat
smazaný uživatel

muzajs,prosím jaká byla hra slávie?Já hrál fotbal,takže jsem to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

zlín snad jeste neni pozde...

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to Zlín dělá, moc dobře. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Pro dobro fotbalu na Moravě a ve Slezku Zlíne bojuj !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teda to co vytvari nase obrana to je fakt huste kafe bez Repky bohuzel polovicni

Reagovat
Staenly10

Což máte celkem blbé,protože Řepka neni jemladší...

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak od leta bude Hoheneder o to se nebojim,vedel jsem ze to ve Zline lehke nebude,ale to co nase obrana mu dovoli,to jsem vazne uz hodne dlouho nevidel.Ten druhej gol - sice pekna strela ale z rohu vapna a to si myslim ze by Blazek mel jednoznacne mit opravdu se nestacim divit,misto toho abychom uz davno meli v boji u druhej flek klid tak to my ne

Reagovat
Staenly10

Jojo,o 2. flek b mohl bejt ještě napínavej boj,pokud dnes Zlín vyhraj ...

Reagovat
smazaný uživatel

diky nasi trapnosti budeme za druhej flek radi, misto toho abychom trapnou slavii o ten titul oloupili. Me to pripada snad jako bychom ten titul nechteli, vzdyt ve vsech nejdulezitejsich zapasech to vzdycky stalo za hovno.No sice jeste 45minut,ale myslim ze Zlinecek bude uz betonovati a budeme hodne radi za bod

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může vůbec Sparta pomýšlet na titul? To nemůžeš myslet vážně , bu

ďte rádi, že jste zatím na druhém místě...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlíííneček!

Reagovat
fantomas

Neke, Fořt.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nastane Apokalypsa

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Fořt. Asi ho někdo udeřil, nebo měl nějakej jinej šok. Ale bohužel jsem to moc neviděl, jednak jsem pobíhal po bytě s barvou, jednak ta série fotek ze zápasu a trhanej komentář nebyly zrovna vypovídající. Děsnej přenos.

Reagovat
smazaný uživatel

ja videl jen sestrih a stacilo me to

Reagovat
Staenly10

Fořty hrál dneska dobře ...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš hrál líp než obvykle, ale co zase nedal hned na začátku...

Reagovat
smazaný uživatel

Jupíjéj, zlíneček dobře!!!

Reagovat
JarousFCB

Nepřáháněj Baníček !

Reagovat
smazaný uživatel

tak baníček vždy a navždy!! ale neříkej, že nejsi rád, že tímto zápas sparta ztratí šanci na titul definitivně?

Reagovat
JarousFCB

Spartu mám v p... ale když spadne Zlín přijdu o můj oblíbený výjezd :-D

Reagovat
smazaný uživatel

a v celý v bílém a na cestu si budeš zpívat "dresy bíle, co je jak..."

Reagovat
JarousFCB

Ale mám rači výjezdy typu Liberec atd... Ty jsi z Prahy že ?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jsem, mě znáš?

Reagovat
JarousFCB

Z Chachari.cz ... tam dáváš najevo odkud pocházíš

Reagovat
smazaný uživatel

no, pač mi to nikdo nevěří.... a mám tam jen napsáno "pražskej baníkovec"

Reagovat
JarousFCB

Já pročítám celé fórum (Kuncja3) a nejednou jsi napsal že jsi z Prahy...

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
JarousFCB

Já ti věřím

Reagovat
smazaný uživatel

dotaz, chodíš hodně do kotle? co je pravdy na tom, že když pražák příde do kotle fcb, že skončí ve fakultní nemocnici ostrava?

Reagovat
JarousFCB

Není na tom ani trochu pravdy... pokud nebudeš provokovat znakem jiného klubu, tak se ti nic nestane... do kotle chodím tři roky a v životě sem nic takového nepostřehl !

Reagovat
smazaný uživatel

u mě nehrozí provokování jiným klubem.... fajn, tak já si dám na sigmu premiéru v kotli...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím tím na bazalech, pač jinak sem byl vždy na S1

Reagovat
JarousFCB

NA Ska jsem chodil jen za mistrovské ... klidně jdi do kotle nic nehrozí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poprvé v kotli a hned prohra.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes fakt bida,sice druha pule zahrana uz tak jak to melo vypadat,krome promenovani sanci bohuzel jsme si to prohrali v prvni puli,ale kdyz jsme meli v obrane den otevrenych dveri to se neni cemu divit

Reagovat
Tsigi

už jen bod

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo vlastně i jeden, ale s Libercem. Nicméně se musí vyhrát na Žižkově, to je povinnost.

Reagovat
Lorcan

nj, máš recht na liberec jsem uplně zapoměl

Reagovat
Lorcan

1

Reagovat
JarousFCB

Kdopak nám zastoupil Řepku ???

Reagovat
smazaný uživatel

Bony ty jsi ale guma

Reagovat
smazaný uživatel

co to zas bylo na konci? To spartani maj novou zábavu, zabíkení podávačů míčů?

Reagovat
smazaný uživatel

zabíjení

Reagovat
smazaný uživatel

ten kluk je zaplacenej snad, ... byl to hráč sparty? - jednoznačně ... každopádně Zlín dneska skvěle

Reagovat
JarousFCB

Taky jsem se nad tím slovem Jednoznačně :-D a myslím, že Bonyho by poznal :-D

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to mě překvapilo, resp. že by to nebyl Bony? .. ani mi to k němu nesedí

Reagovat
JarousFCB

Jestli se něco stalo, tak podle mě maximálně neubrzdil ... moc to hrotí

Reagovat
smazaný uživatel

aby Zlin co nejrychlji sestoupil,protoze za poslednich tusim pet let jsme tam vyhrali jen loni

Reagovat
smazaný uživatel

to neni jak na žižkově co?

Reagovat
smazaný uživatel

no my mame sice Zizkov,ale Slavie ma Zlin a Banik

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt, Baník je prostě Sešívanej

Reagovat
smazaný uživatel

no vzhledem k tomu ze Slavii neporazil uz snad deset let tak na tom neco bude

Reagovat
smazaný uživatel

no nic no - gratulace jednookymu krali mezi slepymi do SynotTip Areny

Reagovat
fantomas

Takle se vzdávat...

Reagovat
smazaný uživatel

no sice kdyz si vzpomenu na lonsky rok tak opravdu nikdy nerikej nikdy,ale obavam se ze 1 bod z poslednich 3 zapasu pro vas opravdu nebude problem,tohle se totiz muze stat jenom nam abychom si uz naprosto jasnej titul nechali vzit nezbyva nez doufat ze snad uz konecne pristi sezona bude za neco stat a nebudeme vsechno honit na posledni chvili, ted je dulezity udrzet hlavne 2. flek protoze Liberec ma z prdele kliku a je v laufu,a druhej flek to je prsote bezpodminecna nutnost

Reagovat
Staenly10

Si protiřečíš...U článku se Slavií píšeš,že by si i Liberec zasloužil titul víc než Slavia,a tady píšeš,že má jen z prdele kliku...

Reagovat
smazaný uživatel

nutno podotknout, že se slavia stala jednookou, až když zjistila, že i stoupající sparta je slepá příště to už chce větší drama, než stahování z dvanácti na pět bodů ...samozřejmě, drama s dobrym koncem

Reagovat
JarousFCB

Ježiš Franta :-D já se pose u

Reagovat
Bakary3

No to byly zase kecy...

Reagovat
JarousFCB

Mě povídejte, že neujíždí na koksu

Reagovat
Bakary3

No jo.. A jak se to snaží prožívat, hrozný.. Tohohle blekotu chtěj k nároďáku, ach jo..

Reagovat
JarousFCB

Alespoň mě vždycky rozesměje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín no.. Před utkáním jsem na to zapomněl, ale při utkání jsem si vzpomněl na všechny zápasy co jsme tam odehráli a bylo ta na stejný brdo.. My tam prostě hrát neumíme. Slavie je zaslouženej mistr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

az na posledni vetu naprostej souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

pár příspěvků zpátky si uznal i tu poslední větu

Reagovat
smazaný uživatel

to ze jim gratuluju neznamena ze je zaslouzenej

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zaslouženej mistr.. Kdo jinej by to měl získat? My za ten Podzim? a sice lepší, ale neproduktivní Jaro? Nebo snad někdo jinej? Fakt nevím koho bys měl mít na mysli..

Reagovat
JarousFCB

Baníček

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ten teda určitě

Reagovat
Staenly10

NA to,sem se ho ptal taky...

Reagovat
centos

Titul bych nedal nikomu a bylo by :)

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se uděloval titul za krásu, tak liberec by to měl dostat či jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

no jedina odpoved je ta ze si to u nas vazne letos nezaslouzi vubec nikdo.Slavie? - to co predvadi na jare je fakt hruza a jen diky naproste nemohoucnosti ostatnich vyhrala.Sparta?rozjezd skvelej,potom horor.Jaro vykony jako sinusovka a spousta naprosto zbytecne ztracenych bodu,jako by snad v klicovych chvilich se hraci bali...Liberec?vykony sice nic moc ale body sbira pravidelne...Boleslav?Podzim skvelej,jaro katastrofa...a takhle bych mohl pokracovat dal,jen to dokazuje ze opravdu letos si to u nas nikdo nezaslouzi,ale bohuzel nekdo vyhrat musi,jen uz ted dopredu mi je na bliti jak budou vsichni tvrdit ze to slavie ma zaslouzeny a jak je u nas ten proste nedostizna

Reagovat
Staenly10

Nedělej zase z těch jarních zápasů Slavie kdoví jakou blamáž,moc to zveličuješ ... Jenomže někdo to být musí a z těchto týmů to je Slavie,to je prostě fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

no Slavista tezko uzna ze titul neni zaslouzenej to je mi jasny,ale jestli ti nepripada vase jaro vykonove jako katastrofa,tak to se vazne nedivim ze je celej ceskej fotbal v krizi - co pak maji nase tymy v evrope uhrat?

Reagovat
Staenly10

Hele,hrůza to byla na Kladně,seSlováckem (sice ČMFS),celkem na Sigmě... Tam to bylo hrozné,ale jinak to herně šlo... Brno sem neviděl,tak nemůžu soudit... Já přeci neřikám,že všechny týmy přejeli a tak dále,ale když si tuto sezónu Slavie z těchto týmů titul nezaslouží nejvíc,tak nevim... Řekni mi,kdo jinej?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sigmě jsme podělali první půli, druhá byla naše. Sigma ale bezvadně zorganizovala obranu a dala ceklem hezký gól, jenže z víceméně náhodného útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, na to jsme si ale mohli zvyknout už dýl.. Oni to sami Slávisti věděj, že to nebylo nic moc. Jenže byli nejlepší na tom se nedá nic změnit. My bysme se měli radovat z toho jak moc mladej máme kádr, že se začíná pracovat koncepčně a že nám roste vynikající mladej trenér, kterej má ke Spartě vztah. Ne házet špínu okolo, když sami před prahem máme bordel. Holenda není fotbalista.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zase souhlasim,kadr mame opravdu perspektivni a kdyz k tomu jeste prijde v lete tusim 23 letej Hoheneder,vyhlidky jsou kvalitni,ale co treba dela v nasem tymu Holenda to vazne nechapu,to je hrac do tymu od stredu tabulky niz a u nas hraje stale zaklad no uz aby to Hasek prevzal a Chovanec sel tam kam patri - do pice!

Reagovat
smazaný uživatel

Mu teda hezky přeješ (taky bych rád) Holenda by byl dobrej tak pro nějaký provinční klub, třeba v Budějovicích by nehrál druhý housle a možná by patřil k tahounům, ale Sparta nejsou Budějky. Holenda není fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky, řekl jsi to líp než já. Už mlčím, už mlčím...

Reagovat
smazaný uživatel

Ivosku, snaží se ti to vysvětlit spousta lidí. Podmínkou mistra opravdu neni to, že někdo odehraje prvotřídních 30 zápasů. Opravdu stačí získat nejvíc bodů, a je docela jedno, kdy a s kým k nim přišel. Jen je vhodné, aby se aspoň jakžtakž dodržovaly pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze to pak ale nemuze byt rec o nejake zaslouzenosti - ano,vyhrali jste,ale jen diky nemohoucnosti ostatnich.Letos by to proste nikdo zaslouzene nemel,jenze az Slavie poseledni nutny bod ukope uvidis vsude palcove titulky - zaslouzeny mistr,letos nejlepsi,ten tym je nekde jinde nez ostatni a podobne kecy...na to nazyvam - mezi slepyma jednooky kralem,protoze takova situace bohuzel v nasi lize je.Po urvane vyhre proti Baniku jsem vazne doufal ze vam to letos jeste ukradneme,ale po dnesnim nasem vykonu jsem opravdu znechucenej,dostat tak trapne a lacine goly,delat tolik chyb,to jsem vazne uz dlouho nevidel a jedinej poznatek - takle se o titul popripade ani o ligu mistru vazne nehraje (nesmime zapominat ze ted jsme v podstate treti,protoze Liberec ma lepsi vzajemnej zapas)

Reagovat
smazaný uživatel

člověk bude mít trilion eur, bude se snaži vydělat další? nevěřím tomu, že by slavia hrála tak, jak hrála, kdyby byl alespoň náznak, že je někdo dožene ...stačilo snížení na pět bodů a už se zase vyhrálo... jediným, čím slavia zklamala, byl zápas v poháru čmfs a výkonem proti kladnu, jinak si titul slavia zaslouží z jedinýho prostýho důvodu - získala nejvíc bodů ... nebo snad chceš rozebírat každý titul sparty, jak moc zasloužený byl

Reagovat
smazaný uživatel

v prvni rade ti reknu ze prave ja nepatrim k tem kteri tvrdi ze je neco zaslouzene kdyz to tak neni,a urcite slavie ted nevyhrala jen proto ze jsme se ji priblizili,Budejovice navic uz spatne hrajici (do poloviny jara hrali jeste dobre) se musi doma porazet proste vzdycky a verim ze kdyby proti vam stal nekdo lepsi,meli by jste ty same problemy - dukaz?zapas s nechybujicim Slovackem 0:1...mohlo to byt jeste zajimave kdybychom my dneska nepredvedli snad nejhorsi vykon na jare

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi teda přirovnání Čím víc má člověk peněz, tím víc jich chce víc Ale máš asi pravdu.. Slavie viděla, že na ní nikdo nemá a proto dala pryč své nejlepší útočníky a nakoupila údernou dvojici Besta-Fořt, který jim to měli alespoň trochu ztížit.. Je to docela humus pro fanoušky, protože takovejhle titul ani moc nepotěší.

Reagovat
smazaný uživatel

co me ale zarazilo kolik sesivanych blbcu bylo ochotn za takovy prachy na ten zapas prijit - vyjma 7 000 permicaru prislo dalsich skoro 4 000 lidi v cenach lupenu 300-550,no jsou to jejich prachy a hloupost,ja jen doufam ze v tom vykoristovani a plivani do oblyceju vlastnim fand bude vedeni slatancu pokracovat

Reagovat
smazaný uživatel

To bysme spíš měli závidět, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

na jednu stranu jo,ale ruku na srdce - ty by jsi byl tak hloupej ze by jsi za branudaval na Budejovice 300??promin ale ja fakt ne...s takovou me bude stat pristi derby v edenu za branu 600

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujou zaplatit stadion.. Nás to bude čekat taky, jestli se provede nějaká rozsáhlá rekonstrukce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidíš, pořád je o to zájem. Taky jsem o tomhle zápase přemejšlel, ale nejspíš pojedu až na poslední kolo. A pak už mi bude jedno kolik dám svému klubu za lupen. I když uznávám, že oproti loňskému roku jsem na tom docela dobře a spousta jiných má finanční potíže, takže o ceně vstupného chtě nechtě přemýšlet musejí.

Reagovat
centos

Zlín snad to zachráníte

Reagovat
smazaný uživatel

Zlíneček

Reagovat
JarousFCB

Slyšeli jste taky fámu, že když Čáslav postoupí, tak to prodá Slovácku ???

Reagovat
smazaný uživatel

Proč fámu?

Reagovat
JarousFCB

Nějak se mi to nezdá ... ale byl bych rád ... !

Reagovat
smazaný uživatel

Čáslav nemá stadion, kádr ani ambice na to hrát v první lize.. Navíc by je to stálo víc než co by vydělali. Takže žádná fáma.

Reagovat
JarousFCB

a Slovácko má všechno kromě kvality v kádru .

Reagovat
soukup

maj prachy, kádr si koupí, to je ten nejmenší problém

Reagovat
centos

Jojo. To by byla taky paráda.

Reagovat
JarousFCB

To byla... ještě Opavu... jenže to spíš půjdeme my za ní než ona za náma...

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl nejvetsi pech kdyby my sme postoupili a vy spadli ....ale to se nestane asi ani u jednoho.....jak ja se tesim na zapas s banikem doufam ze bude v nake brzke dobre

Reagovat
JarousFCB

Fanda SFC ???

Reagovat
smazaný uživatel

jj jsem

Reagovat
JarousFCB

Tak hybaj do první ligy... už mi chybíte...

Reagovat
smazaný uživatel

ona to snad ani fáma není..čáslav na ligu nemá nic, stadion, zázemí a aspon jsou soudní, ne jako kompresory střížkov

Reagovat
JarousFCB

Kdykoliv si přečtu nebo uslyším název toho pseudoklubu, tak mi tepe žilka na čele !

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale porazili nás na střížkově

Reagovat
JarousFCB

Větší vlajka jak Fanclub, trumpeta a navíc mi nechtěli pustit notebook na stadion, že bych ho prej mohl hodit na hrací plochu. A výsled Baníku už tuto sezónu neřeším Spíše dvolání Vrťa mě dost nakrklo...

Reagovat
smazaný uživatel

"že bych ho prej mohl hodit na hrací plochu"

Reagovat
JarousFCB

Prostě demence !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tj, az budu priste na fotbale chtit neco hodit na hriste, vim ze mam sahnout po notebooku

Reagovat
JarousFCB

Ty se směješ, ale neumíš si představit jak tě to v tu chvíli nasere ... ještě když se ti arogantně tlemí do držky a používá stupidní argumenty ! ale ted už se tomu taky směju

Reagovat
smazaný uživatel

To mi pripomina historku co mi nekdo vypravel o Edenu. Byl zakaz noseni vlastniho jidla a jeden z poradatelu tam chtel zensky zabavit bombony s tim, ze je to taky jidlo... Jenze zenska se nedala a milyho poradatele sjela jako maly dite, ze kdyz mu manzelka doma da k veceri bombony, tak si taky bude rikat jak je to uzasny jidlo? ....poradatel akorat sklopil usi a nechal ji jit dal

Reagovat
smazaný uživatel

jj, na střížkově jsou taky ultra dementi

Reagovat
smazaný uživatel

no, tebe nechtěli pustit za ntb, mě za mp3... sem jim musel ukázat baterku....

Reagovat
JarousFCB

Sem se tam dohádal s hlavním pořadatelem 4x mu odpřísáhl že 16 klacků na trávu po nikom nehodím tak mě 10 minut po začátku utkání pustili ... Na Spartu jsem nejel nevyhovoval mi pondělek ...

Reagovat
smazaný uživatel

mě na střížkově potom zaujalo, jak museli ukazovat plachtu s choreem, estli tam něco není...

ohledně sparty asi víš, co se dělo...

Reagovat
JarousFCB

Viděl jsem tuším tvé video ... šikana pořadatelů a PČR je do nebe volající

Reagovat
smazaný uživatel

no, moje ultra špatný video, on tam točil snad eště jeden ale tomu to zakázaly a musel to smazat

Reagovat
JarousFCB

Já tam být tak mám držku asi hodně rozmlácenou protože já si nenechám srát na hlavu :-D

Reagovat
smazaný uživatel

já si taky nenechal ale ostatní chachaři, aniž by mě znali, tak mě držely, že se prát ostatní nechtěj, že nechtějí žádné problémy

Reagovat
JarousFCB

co ??? Přece nenechám mlátit do Baníkovce nějakými plešatými debílky, jen protože nechci problém !

Reagovat
smazaný uživatel

nebudem to raději tady řešit, u "nás" na diskuzi už se to řešilo a snad se to nějak vyřeší

Reagovat
JarousFCB

jj ... ale rozčílil mě postoj vedení Sparty a PČR

Reagovat
smazaný uživatel

no, bejt to naopak, že přijede 10O spartanů do ostravy a tam se stane to, co nám, tak to vedení ACS bude hnát před nejvyšší soud, takhle se valstně nic nestalo

Reagovat
centos

Jako jo. Ale na druhou stranu mají pár super výsledků, naposledy dneska 4:3. Osobně bych je viděl v lize radši než Kladna a ostatní Budějovice.

Reagovat
smazaný uživatel

kladno mi je sympatický i když maj ultra hnusný dresy , ven budějky za antifotbal a to samé příbram

Reagovat
JarousFCB

Už jsem to tady někdy psal... ŽIžkov, Kladno, Střížkov a ČB do druhé ligy a Slovácko, Opava, Bahemka a Karviná do první

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda ze by na Morave mohlo byt vic klubu v první lize at to neni vsude tak daleko

Reagovat
JarousFCB

No v poslední době dělá čest Moravě po fotbalové stránce jenom Sigma...

Reagovat
smazaný uživatel

JJ to dela tak ste si to nachvili zase vymenili jelikoz ste byli vzdycky vy lepsi nez sigma

Reagovat
JarousFCB

No to sice jo ale časi se mění

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim ze pristi sezonu to zas bude ten stary Banik i kdyz musim se priznat ze mi to zas tak nevadi ze Banik prohrava ale ym se taky moc nemuzem vychloubat co venku to porazka

Reagovat
JarousFCB

Každý rok od vás očekávám postup ... a zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Nj konecne by uz to mohlo prijit ono je to trosku rozdil kdyz prijede sparta, banik nez fulnek , trinec atd navic prijdes na domaci zapas a v sektoru hosti prazdno to je takovy nudny

Reagovat
JarousFCB

Kámoš ze školy chodí na SFC.. Dan Quisek

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to typek z ostravy chodi na SFC?

Reagovat
JarousFCB

Já studuju v Jeseníku

Reagovat
smazaný uživatel

jo taaak to je jina no musime si to priznat SFC ma sirokou zakladnu fandu ete na banik nestaci ale jak si rikal casy se meni takze to muzeme zlepsit

Reagovat
centos

No tak to každopádně :)

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to tam stalo na konci ?ja jen videl jak na wilfireda lejou pivo

Reagovat
smazaný uživatel

No a už bude snad klid. Škoda. Každopádně kabaret, jak už jsem jendou psal

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci machrovat, ale před zápasem jsem čekal, že tam nevyhrajeme. Zlín je prostě Zlín. Hrajou skvělý silový fotbal (na jejich hru se dá dost dobře dívat), ale Spartě to proti nim asi nikdy nepůjde. Dneska dávám Vackovi, dneska to tam slušně roztahal, dost akcí, hrál jistě, snažil se. Nechápu Kuliče, proti Ostravě odehrál luxuus zápas a proti Teplicím i dneska nejhorší hráč na hřišti. Zhulend aklasika, snad si to už Chovanec konečně uvědomí a pošle ho do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

budes se divit ale po vyhrach Liberce a Slavie jsem dneska vazne cekal ze tu nevyrajeme,pravda cekal jsem remizu a ne prohru...dneska si palec zaslouzi vazne jen Vacek,vsichni ostatni bez vyjimky hlubokej podprumer,a snad ten Zlin vazne uz letos spadne,protoze my tady hrat opravdu neumime

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako spoléhám na to, že ti naši nejsou takový lemry, aby to druhé místo neudělali...Spíš je mi líto, že už zmizela i větší teoretická šance na tittle, není možé, aby sešivky byli bez bodu. Zlínu vyloženě sestup nepřeju, zápasy na Moravě jsem měl z pohledu Sparty vždycky rád. Pokud jim to pořád půjde tak dobře tak to dotáhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja Zlin proste nesnasim,neni mi vubec sympatickej a navic za sve pusobeni v lize nesebral ani bod slatancum....me dneska ani tak nemrzi to ze jsme prisli o titul,me hlavne mrzi predvedena hra - chybi Repka a obrana si dala volno,opravdu trivialni chyby a kdyz uz konecne alespon haluzove vyrovname,pak hned za 4 minuty zase nemene hloupym golem prohravame ted uz jsme treti a musime doufat v zavahani Liberce,super.No doufam ze alespon slatanci dalsi 2 zapasy prohrajou,aby to pak nahodou nechteli Liberci doma poustet

Reagovat
smazaný uživatel

Já jeden zápas pamatuju, celý tým měl chřipku čico a stejně Kuku a spol porazili .A doprdele, ono se vlastně rozhoduje na vzájemné matche, že? Tak to bude ještě komedie...a my poslední kolo v Bolce, proti Uhriovi, dva domácí zápasy musíme nutně vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave,ve finale rozhoduji vzajemny mace a vzhledem k tomu ze pred poslednim kolem bude mit uz titul slavie jasnej a my budeme hrat v bolce ktera nam to nepusti tak jako slavii loni,tak muzeme klidne jeste o ten druhej flek prijit,6 bodu z poslednich domacich zapasu budou povinnosti

Reagovat
smazaný uživatel

A vůbec pokud šest bodů neuděláme, tak si řeknu ok, to třetí místo nám patří...Takové týmy jako Střížkov nebo Jabka, jsme kdysi v klid válcovali...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak,pokud tech 6 bodu mit nebudeme,nemame ani na tom druhem fleku co delat.A po dnesnim vykonu rikam - vzdyt to by byla hruza kdybychom i tu ligu vyhrali,s takovyma vykonama opravdu - nee

Reagovat
smazaný uživatel

jn,naše výkony mi příjdou takové,že se jim moc nechce,nemá to koule...málokdy vidím naše borečky zahrát s takovou chutí jako třeba proti Zbrojovce.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jedine co me napada je jeste stale ne takova sehranost,preci jen tento tym je od podzimu radikalne jiny a stale se v nem,zejmena v zaloze toci hraci - zbytecne.Proc treba dneska nehral Zeman??ale co je taky zrejme rozhodujici - my proste nemame utocniky.Holenda to je des.Bony,no drzeni mice ma snad nej v lize,ale to je vsechno a Venca,to je zatim a jeste dlouho bude jen nadeje,ktera v zakladu dlouho nebude...Mozna uz by se mohl zkusit ten Piroska,protoze horsi nez Holedna byt nemuze.No a pak jednoznacny cil pro leto - koupit alespon 2 kvalitni utocniky

Reagovat
$dolar$

200. pro Franze

Reagovat
$dolar$

A jinak co to tam maji za uplakanky ve Zline??? Nereknu kdyby tomu klukovi bylo 5 , ale jemu bylo minimalne 12 a brecel jak zenska

Reagovat
smazaný uživatel

Tež jsem si říkal Ale kdo ví, co se mu stalo...

Reagovat
$dolar$

Žďuch do něj ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspon byl v televizi

Reagovat
$dolar$

Sice jako totalni sragora, ale hlavne ze tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

ale jednou tam pěkně zakokrhal

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Co se mu vůbec stalo?? Teď mu u holke určitě vzroste popularita

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis? ja bych prave rekl ze se mu spis vysmejou kdyz tam tak bulel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si nepochopil ironii

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si teda v ty ironiii nepokracoval

Reagovat
$dolar$

Taky myslim, takovej posranek

Reagovat
JarousFCB

Podle mě to jenom Bony neubrzdil a zastavil se o něj :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se spíš lekl

Reagovat
smazaný uživatel

Prej klucina ze nevi kdo to byl jestli to byl wilfired tak to urcite musel vedet jen spis nevedel jak se jmenuje

Reagovat
$dolar$

Nechapu proc nerekl, ze to byl ten cernej

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je odmala veden k nerozeznavani cloveka podle barev tak mu to tak neprijde

Reagovat
$dolar$

Nebo je mozna barvoslepej

Reagovat
smazaný uživatel

Twe to by Nova udělala týdení kampaň proti rasismu a klukovi napařila alespoň televizní doživotí, neblbni. Takhle z toho bude jen sparťanský pokus o vraždu. Minimálně z toho bude palec dolů, který velmi poznamená kariéru i mnohem lepších sportovců než WIlfried...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Podle me, mu ten parchant nechtel dat mic, tak protoze Bony jeste neumi cesky, tak mu to naznacil rucne ....

Reagovat
JarousFCB

Taky možnost

Reagovat
smazaný uživatel

"ty dát míč, po zápase dostat banán"....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Abys nedostal BANán ty

Reagovat
smazaný uživatel

i to je možné a budu se s tím muset vyrovnat

Reagovat
$dolar$

Aby si se nerozbrecel ....

Reagovat
smazaný uživatel

už natahuju, du hledat kapesníky, látkové či papírové

Reagovat
JarousFCB

V takových chvílích bulej slávisti... Baníkovci si otevřou Bazala a Plzeňáci Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

kdyžtak radegast

Reagovat
JarousFCB

Radegast to je chlast !!! aneb kdo nechlastá Radegasta to je cyp a basta ! Ale 12ctce Plzni taky neodolám Kurňa zed mám slinu

Reagovat
$dolar$

Kurna, ja mel vcera narozeniny, tak jsem to byl oslavit a zapomnel jsem ze mam dneska autoskolu, a tak jsem dneska krasne s velkym zbytkacem jezdil mestem

Reagovat
smazaný uživatel

happy birthday,že ses nepochlubil

Reagovat
$dolar$

Jsem stale cekal na oblicejovy knizce ze si vpravo dole vsimnes, ze je tam napsano ze mam narozky a ze mi poprejes a ty ne

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, mě ten Face nějak nebre, tak až teďkom A kolik? 18?19? Byla velká kalba?

Reagovat
$dolar$

19 , takze velka kalba nebyla, ale domu jsem prisel az v 6 rano a hodne vozralej

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare, ty bejku, všechno nej, žes neřek, že jsme o šest dní od sebe, příští rok se ožereme spolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, uklik, reakce na dolara.

Reagovat
$dolar$

Diky

To bychom mohli , moji jubilejni dvacitku Ale myslim dedku ze bys to uz nerozdejchal

Reagovat
smazaný uživatel

Já se s tebou chci ožrat, ne závodit. I když - bude záležet, v čem to rozjedeme.

Reagovat
$dolar$

No 100% bychom to rozjeli Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

A jsem v hajzlu, já nejsem pivař.

Reagovat
$dolar$

Tak potom bych to otocil, ze bychom davali vinka Pokracovali ´´samohonkou´´ a slivkou a stylove to zakoncili na hajzlech

Reagovat
smazaný uživatel

To je v poho, já minulej tejden, když jsem šel v Brně na stadion, tak jsem měl strach, že neprojdu vstupní foukací kontrolou. A přitom jsem si uvědomil, že vlastně jedu asi 160 kiláků autem. Ale klaplo to, přece jen jsem to stihl do podvečera spálit.

Reagovat
$dolar$

Tj , ale ty aspon ten ridicak mas, kdezto ja ho teprve musim dostat. V 6 jsem prisel domu, spal jsem do 12 a ve 14:30 jsem mel uz jizdy, tak jsem pred tim sel asi na 30 minut behat, abych to nejak vypotil, ale moc to nepomohlo akorat me zacala bolet vic hlava. A kdyz jsem sel do autoskoly tak jsem se jeste lehce motal, a hrozne jsem se bal aby to na me intruktor nepoznal, tak jsem si jeste predtim poradne zakapal oci visinem Aby nebyly tak cerveny, paradoxne mi dneska to rizeni slo perfektne, takze nejspis nic nepoznal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho, autoškolu poldové stavět nebudou, aby dali fouknout řidičovi. Víš, co by mě stálo, kdybych nadejchal dopravákům? A ještě větší průser - sebranej řidičák. A byl bych na tom hůř jak ty, protože bych si musel nejmíň půl roku počkat a pak dělat přezkoušení.

Reagovat
$dolar$

To je pravda, ani nevim, bal jsem se aby me nevykopli z autoskoly Ono by to nebyl ani tak velky problem ale ja mam velmi smely plan ( spolu se strejdou )

Na cely letni prazdniny letim do NY,USA , protoze tam mam strejdu a chtel jsem tam makat na cerno, tak jsem ho poprosil aby se mi pokusil najit nejakou pracicku a on nedavno prisel s tim, ze bych mohl parkovat auta na parkovisti, a jedinej problem byl ze neumim ridit Tak proto ted delam autoskolu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ti přeju, poznáš svět, naučíš se, vyděláš - a máš dost dobrou motivaci udělat si papíry. Doporučuju řidičák všem, v dnešní době je to bez něj strašně složitý.

Reagovat
$dolar$

Presne tak

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Každopádně bulel jak Slávista

Reagovat
smazaný uživatel

jj, sešívanej dres mu nemálo trčel spod té bundy

Reagovat
JarousFCB

Mu zaplatili na tn.cz

Reagovat
$dolar$

Myslis ze to ti zdatni novinari stihli, behem zapasu vbehnout za nim na hriste a dat mu nabidku?

Reagovat
JarousFCB

Nějakej fotograf mu strčil do kapsi bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak to bych se rozbrečel taky..

Reagovat
smazaný uživatel

za toho bůra či za reportéra tn.cz?

Reagovat
JarousFCB

Takže za slzy vlastně nemůže Bony

Reagovat
smazaný uživatel

No mě jenou rozbrečel týpek, kterýmu jsem předával účet za 298,-.. neměl sem drobný a pro ty dvě káble sem musel dojít do vedlejšího krámu rozměnit.. Takže chlapce docela chápu

Reagovat
$dolar$

Mel jsi mu to dat za 200 a bylo by po starostech

Reagovat
smazaný uživatel

To dík teda

Reagovat
JarousFCB

To jak když sem rozměnoval 1000 na autobus tak jsem si koupil žvíkačky... Prodavačka:"Dvanáct korun" sem ji dal ten litr tak zopakovala :"Dvanáct korun" na to jsem odvětil: "Máte tam těch dvanáctikorun málo v tom litru?" To sem ji asi nasral protože rozbalila nový váleček s drobnýma padasátkama a vydala mi s něma :-D

Reagovat
$dolar$

PS: žvÝkačky

Reagovat
smazaný uživatel

Vis o tom zes mi tim tedka pripomnel ze du zitra do skoly?

Reagovat
$dolar$

Ale ty musis byt slusne zhulenej , ze uz ani nevis ze chodis do skoly, zrejme dobra kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja si tu tak citam a vidim tvuj tvuj profesorskej prispevek a rikam si a kuram zitra skola

Reagovat
JarousFCB

Taky jsem zmatenej... dnes jsem se vrátil z Paříže a zítra ve 4 ráno vyrážím do Jeseníku. PS: Jezdit na horské dráze v podnapilém stavu je super !

Reagovat
smazaný uživatel

No to určitě, pokud ale nejsi za někým stejně podnapilým..

Reagovat
smazaný uživatel

ty budes asi taky dobrej dabel v tom jeseniku to nemusi byt zlyyyy

Reagovat
JarousFCB

Tak pocházím z Ostravy v Jesu jsem na intru...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak sem to myslel ze tam asi budou pekny akce ne kolik ti jee?a to sem se chtel zeptat cos kutil v Parizi byl ses aspon kuknout na PSG?

Reagovat
JarousFCB

Je mi 17ct... ne byl to nějakej zájezd do Disneylandu a Asterix parku :-D

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to sme s tema rokama na tom stejne aaaaa tak to musela byt faracka jak cip v asterix parku

Reagovat
JarousFCB

Už jsem unaven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
$dolar$

A to mi pripomnelo jak jsem vracel lahve od piva - Sel jsem do Tesca a vedel jsem ze na jednom konci jsou informace a na druhem vykup tech lahvi. Tak jsem prosel cely Tesco a zjistil jsem ze jsem na informacich ( a to jsem i docela pospichal) zenska tam mi rekla, ze vykup je na druhy strane, tak jsem sel asi 10 minut na druhej konec, prijdu tam, tam byl takovej automat, jak se tam ty lahve vkladaji, vlozim ji tam a nic se nedeje, tak tam stojim , prohlizim ten stroj, cumim tou dirou dovnitr jestli tam nekdo je. Uz docela nervni pac jsem fakt pospichal, asi po 10ti minutach prisel kluk a rval na me pres tu diru ze mam jeste pockat. Za dalsich 10 minut prisel ke mne a rekl ze musi ten stroj restartovat, ze to bude trvat chvilku, tak 10 minut se ten stroj nacital aby nakonec napsal ze potrebuje vycistit. Ten kluk asi videl ze jsem uz docela nasranej tak rekl at ty lahve odnesu na informace. Dalsich 10 minut nez jsem tam dosel, prijdu tam reknu ty zensky , ze ten stroj nefunguje. Ona na to ze se musi presvedcit jestli nekecam , ze zavola tomu klukovi, chvili ji to nikdo nebral a potom mi rekla ze ten stroj uz funguje at to tam jdu odnest. V tu chvili jsem se vazne nasral , vysral jsem se na tech 50Kc , nerekl jsem ani slovo, polozil jsem ty lahve pred ni a odesel. Musim priznat ze i s celkem dobrym pocitem

PS: Vsechny casy jsou orientacne, ale celkove to mohlo byt treba 40 minut

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak to nasere

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, to byl takovej infarktovej poločas.

Reagovat
JarousFCB

To mě by došli nervy už u restartu :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja snad ani dneska nepujdu spat tu je takovy kopec legrace

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 2 body z 9, aby byl klid, to snad dáme.. Jsem rád, že branky dnes střílel Ford-narozdíl od Besty si je zasloužil! Co mě dojímá, tak jsou realistické názory sparťanů na oprávněný zisk titulu, vyjma pseudotragikomických a zcestných analýz Ivoska jsou to opravdu hodnotné příspěvky.. Jsem rád, že se konečně krize zlomila a vyhrálo se, navíc bez Šventa a s Milanem Černým a Volešákem ještě to není hotové, takže šáňo nechám u ledu, ale snad to dotáhneme.. Za letošní ročník ho snad nikdo jiný neměl ani nárok vyhrát. Spartě přeju druhé místo, ikdyž na opačné pozici by sparťani a zejména Ivos přáli Slavii třetí flek a hůř..... ale já nesouhlasím(v případě jistého titulu)přenechání bodů liberci v posledním kole...chci aby v CHL hráli nejlepší české kluby, které mají byť malou, ale mají šanci něco předvést..

Reagovat
$dolar$

1 bod staci

Reagovat
smazaný uživatel

1 bod, pokud se na nás bude tlačit Sparta. Pokud půjde o Liberec - tam záleží na posledním kole, výsledcích Libe, teoreticky na Libe 2, anebo plichta s Libercem.

Reagovat
$dolar$

Nj to me nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes paráda ..ševci Zlín Zlín Zlín !!ševci Zlín Zlín Zlín..!!jen škoda že dnes ten Anti klub ze Střížkova bodoval ale snad se oto jeste poperem s Příbramí ..no a Kladno a Budjky taky jeste nemají klid ..Zlodějmians ..škoda mluvit

Reagovat
Špilmachr

No jo ale malem bylo překvapko a sparta mohla bodovat?

Kdo by to do nich řek že umi zabrat!

Reagovat
Tsigi

300 pro SKS

Reagovat
smazaný uživatel

300 pro Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Ti sešívanci musí být letos ve všem první kua

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tsigi

Kdyby jenom letos

Reagovat
smazaný uživatel

Ne v první.. ale první

Reagovat
$dolar$

300. pro toho žďuchnutýho sragoru

Reagovat
smazaný uživatel

byls tam že se tady smejes jak hrdina ??

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo, povídej

Reagovat
smazaný uživatel

toho borce žduchl na tu reklamni tabuly ..borec to neustal ..no a on se pak jeste divil za žlutou ..nezda se mi že by to klucina nafilmoval ..jestli jo jen dobře pro nas ..ten záver byl vyhecovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Hej hosi ale asi bych taky nevedel co mam delat pred 4 tisici lidmy a ete kdyz te zabira kamera

Reagovat
$dolar$

Ja bych se snazil zapusobit na holky, treba bych se pekne do kamera usmal a nebo bych naopak podal Bonymu ruuku a rek , kamo bud v poho

Reagovat
smazaný uživatel

No ale schválně to neudělal.. Prostě to na tom kluzkým trávníku neubrzdil no. Je to srágora, jestli brečel jenom kvůli tomu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ej ale by t v jeho pozici jo du na zapas zlinu podavat balony a pak me zduchne Bony a najednou takovy tlak davam rozhovor v televizi to ja nez bych tam neco vykoktal no proste ostuda prisel bych domu podivam se na eurofotbal a dolar by se mi tady smal

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

No to by mě sralo asi nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Presne vetsi potupa na svete neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

tak schvalne to nejspíš neudel ..ale uvidime treba to čqasem bude nekde k shlednutí

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám.. Jinak v televizi uvidíme srdcervoucí rykot malého chlapce, kterého udeřil černoch..

Reagovat
$dolar$

Dobrej duvod, aby na nej ted na kazdym stadionu huceli ...

Reagovat
smazaný uživatel

No právě

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo. Lidi jsou potroublí. Ale tak zdá se, že to byla víceméně nehoda a kluka s měkčí náturou to buď bolelo, nebo nutně chtěl hrát divadlo. Ale že by to zrovna musel odnést Wilfried...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že po incidentu žádne rasisticke hlášky od divaku nepadaly ..spíš celý stadion skandoval Sparta ..buků parta ,Pražský k..vy..a tak dále

Reagovat
$dolar$

Ja tim nemyslel vase fandy, myslel jsem na ostatnich stadionech az z toho udela nova kauzu

Reagovat
JarousFCB

Furt nemůžu pochopit, že si nevšiml toho, že to byl Bony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžu pochopit taky. Já chodím na určitý akce v bílým kvádru a občas se mnou chodí můj přítel Ibrahim, asi dvoumetrovej černoch, jinak rodilej Pražák (tatík doštudoval a vrátil se do Afriky). A lidi si nás i po letech pamatujou.

Reagovat
smazaný uživatel

No synek brečel, jak kdyby mu umřel křeček, ale co se vlastně přesně stalo?

Reagovat
JarousFCB

No copak se mu stalo

Reagovat
$dolar$

Tak povidej ...

Reagovat
smazaný uživatel

štestí v neštestí

Reagovat
$dolar$

To bych asi do konce zivota Dobese nesnasel ...

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo nasere to ..to jeste Dobeš hrával kdysi za nás .

Reagovat
smazaný uživatel

jeste jeden ze vcerejska taky potěší .. smolař výkendu ..seru na to hlavne že sme dnes porazily spartu ..a mame šanci na záchranu stále !!!

Reagovat
$dolar$

Doufam ze se zachranite a ze dolu pujde Kladno nebo Pribram

Reagovat
smazaný uživatel

dolu pujde Žižkov a Příbram/Bohemka

Reagovat
$dolar$

Spatna kamuflaz Kladno !!!!!! do druhy ligy !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem teď naštvanej z PGA a ty mi tu budeš ještě cpát skororodný město do druhý ligy!

Reagovat
$dolar$

Nemas rad Cejku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy sem moc neměl, a když mu konečně jednou začnu přát tak to dopadne takhle. Ten snad vypadne i z první desítky.

Reagovat
$dolar$

Njn dost se z toho vedeni posral

Reagovat
smazaný uživatel

To by mi docela bodlo. Žižkov ani Bohemku moc nemusím a Příbram mi nic neříká. Zlín je přece jen moravskej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín musí. Hraje nejlepší fotbal z těhle týmů a navíc se nesedne na prdel ze Sparty.

Reagovat
$dolar$

Ja bych Bohemku jeste jednu sezonu nechal, chci videt derby Bohemek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Na to jsem taky zvědavej ale Střížkovské trumpenty mě neuvěřitelně serou !

Reagovat
$dolar$

Mne jsou naopak sympaticti, co a s jakym kadrem dokazali je obdivuhodny, skoda ze si zbyetne delaji komplikaci tim svym nazvem

Reagovat
JarousFCB

O název mi nejde. Jde mi o jejich fanclub... i ta vlajka co tam mají každý zápas je větší a méně trapná !

Reagovat
smazaný uživatel

To bych nezáviděl komentátorovi - vysvětlovat, jak Bohemians útočí a Bohemians soustředěně brání...

Reagovat
$dolar$

Myslim ze ke konci zapasu by uz ani nevedel , ktera Bohemka je ktera

Reagovat
JarousFCB

kéžby

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted jedem do Olomouce ..pak doma Brno a na konec Jablonec..takze zádná sláva ..navic dnes se vykartovaly Kroupa se šmahajem a zranil se Ridel .. navíc to nemáme ve vlastních rukou .

Reagovat
smazaný uživatel

Musíte. Akorát na úkor nás - Kladna bych vás neměl rád. Bohemka a Příbram (tim, že vyhodila Moralese) jsou nesympatický kluby a Žižkovu přeju sestup už od narození.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno to dá tomu věřím ..poslední dobou hrají slušne ..ale poslední 3 kola budou fakt zajimave ..u žižkova už je to jen teorie ..My se o to poperem jak se patří !!!Příbrami sem na chut nikdy nepřišel,a ted kdyz sou naši přímí konkurenti uz vubec né..Budejky by se mely taky rychle vzpomatovat .

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma vám to pustí.

Reagovat
vanGomm

Ve článku pišou,že má Střížkov jistotu.Dovolil bych nesouhlasit.Poslední 3 kola mají Spartu,M.Boleslav a Olomouc a co když vše prohrají je to i klidně možné.Například Zlínu pak stačí 2x vyhrát hrají s Olomoucí,Brnem a Jabloncem.Navíc mají se Střížkovem lepší vzájemný zápas (2:0,0:1).Příbram má Jablonec,Žižkov a Brno a i oni mohou 3-4 body uhrát.Navíc Brno,Jablonec a možná už i Žižkov o nic nehrají.Je to pak docela reálné.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by si mel pravdu ..

Reagovat
vanGomm

U Střížkova to ve článku trochu poopravili místo,že mají jistotu tam připsali,že jsou zachráněni praktici.Přesto než něco napíšou měli by se podívat na všechny možnosti.Docela bych jim přál,aby se jim ta původní prognóza se Střížkovem nepovedla.

Reagovat
smazaný uživatel

"Čím dřív tu krizi překonáš, tím rychlejc se z ní dostaneš." Franta nikdy nezklame, on ty tataráky snad už ukusuje přímo z krav na pastvě.

Reagovat
JarousFCB

On ten kokain fakt šňupat musí ! Jinak si jeho chování nedoveu vysvětlit.

Reagovat
$dolar$

Deti a dedku ja jdu spat, tak dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahoře už se tabulka vcelku vyjasňuje, ale ten spodek... Doufám, že Zlín to ještě vykope, protože tohle je opravdu mocný finish a taky věřím v Příbram, za jisté konstelace hvězd se mohou zachránit oba a spadne Střížkov a to by se mi náramně líbilooo..

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín včera ukázal, že do ligy patří, jenže je otázka proč jim nešlo vyhrávat dřív, teď už to budou jen těžko dohánět, Střížkov nespadne má 31 bodů za 27 kol, s tím se opravdu nesetupuje, navíc narozdíl od jiných týmů bojujících o záchranu hraje aspoň fotbal, a ten bodík nebo dva na jistotu si v klidu uhrají, Kladno si to taky ukope o ně strach nemám, teď je jen otázka jestli je ještě schopen Zlín nahrát na Příbram 4 body za 3 kola, ale nic není nepožný co koukám na jejich los, tak tam bude hodně míchat kartama Brno a to bych se moc divil, aby neproběhla moravská výpomoc , taky napoví jak Příbram i Zlín zahrají v Jablonci...

Reagovat
hawk

no tak tady je ten "brutalni zakrok" divim se, ze neodvezla sanitka, protoze to bylo fakt moc http://fotbalzive.ct24.cz/article.asp?id=10426, myslim ze kluk bude docela pro srandu ostatnim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dobrej blázen...Ten kluk mohl mít kolem 15-ti to je teda blbeček proboha Barvoslepej trochu

Reagovat
hawk

hold bude hvezda myslim, ze po tomhle trapasu bude rad chodit do skoly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba od Zlína dostane iPhona, pár hiphop hadrů a zase bude za machra...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten chudák moc stability nepobral a nebo mu to možná uklouzlo ale jestli si nevšiml, že to byl Bony, tak je asi opravdu barvoslepý hlavně že to byl jednoznačně hráč sparty...

Reagovat
$dolar$

To je ale deb°l

Ja chodit s nim do skoly tak se mu smeju jeste rok minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, ze tenhle kluk v soutezi "debil a ubrecenec vikendu" predbehne mozna i C. Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gólman, co k němu přišel, mu musel dát určitě pár cenných rad...

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček dnes zaslouženě prohrál i když se klucí snažili....

Chramosta má u mě

roste z něj výbornej útočník...

Jinak se mi zdá, že duchové poltergaisti navštívili dnes naše stopery, jak jinak si vysvětlit neviditelnost Neuwirtha, kterej i absolutně nestíhal a po asistenci na spartě by si dnes měl připsat další...Pavlík už byl tragickej v Příbrami, nevím, proč hraje furt a stále

Jinak sem rád, že fans vypískali Zehera, doufám, že ted pojede k sobě domů, zabalí si pár švestek a už se na bazalech NIKDY neukáže

Dva faktory mě ale dnes potěšili a to Mario Lička, zdálo se mi, že jedinný on se snažil a chtěl udělat něco s výsledkem a potom ti naši fanoušci, těm patří palec za to, jak furt stále fandili, nepískali (krom zehera, kterej si to zasloužil)..Alespon v tomhle je baníček nejlepší u nás, má super fans

Reagovat
soukup

já bych řek, že Pavlík hraje protože jednoduše nikoho dalšího nemáte

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, alternativa Marek tam je anebo v nejhorší krizi může nastoupit Metelka...Ale ti dva poltergeisti, sem fakt hledal kapesník, kam se můžu vybrečet

Reagovat
soukup

Metelka na stoperovi? pro mě to byl vždycky záložník

Reagovat
honziss

Tak to by bylo opravdu zoufalství dát Metelku na stopera. To jen trevor plácnul proto, že ví, že Metelka je univerzál a může hrát na více postech, ale stopera by jaksi nezvládl, to jsem přesvědčen.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, plácnul, pač jinak máme každého zraněného či neviditelného...

Reagovat
honziss

Zraněného nebo tragického.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo tak...

Reagovat
honziss

Hej sleduješ v poslední době Baník? Prý jak jinak vysvětlit neviditelnost Neuwirtha, kterej absolutně nestíhal... To fakt nechápu co čekáš? By měl konečně odejít do třetí ligy.

Pavlík hraje, jak už zmínil soukup, jen proto, že Baník nikoho jiného na ten post nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, sleduju a furt v koutku duše sem čekal, že se Neuwirth možná zvedne, po dnešku sem nad ním definitivně zlomil hůl....

Reagovat
honziss

Konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka s Uhrinem bude příští rok hrát o titul , dnes nedali Baniku žádnu šanci a druhej poločas už hrali spíš na údržbu a v těch brejcích byli dost nedůlední jinak by Baník dostal asi slušnej klepec, Chramosta je boreček

Reagovat
soukup

to je hodně předčasný říkat kdo bude hrát příští rok o titul

Reagovat
smazaný uživatel

jj máš pravdu, ale v tom týmu je velkej potenciál a hlavně maji trenéra, který má patent na úspěchy

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Chramostu

Reagovat
smazaný uživatel

Banik ma kurva stesti ze zbyvaji jen tri posledni kola,protoze hrat se o neco malo dyl tak hura do druhy ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

vim jak se tu furt řeší sestupy a sestoupit by si zasloužil baník

Reagovat
honziss

A že měla Gambrinus liga i podzimní část, to jako nic? To se nepočítá?

Reagovat
$dolar$

Nejen banik ale i Brno, cim mene moravskych tymu v GL tim lepe

Reagovat
smazaný uživatel

důvod?

Reagovat
$dolar$

Nemam rad Moravu?

Reagovat
smazaný uživatel

Víš jak dobře se tady chlastá?

Reagovat
smazaný uživatel

ty zas tomu dáváš...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně od tebe to sedí, ukrajinec a řve tady "čechy čechům"...

Reagovat
$dolar$

Kde jsi vzal ze jsem ukrajinec?

Reagovat
smazaný uživatel

od lidí, kteří tě tady na EF znaj déle než já a eště si jim to tehdy potvrdil....

Reagovat
$dolar$

Nj holt kdyz je nekdo blbej ...

Tak to zkusim jeste jednou abys pochopil - moje mamka je Ukrajinka ale ja jsem Cech pochopil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se vmesovat, ale pri svejch "protiruskejch" diskusich se tim celkem nahlas tady pysnis

Reagovat
$dolar$

Cim se chlubim? Tim ze nesnasim Rusaky protoze mam v sobe i ukrajinskou krev? Myslim ze je to celkem rozdil mezi tim byt Ukrajinec a mit v sobe ukrajinskjou krev

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že si včera otevřel ruské šampanské a důkladně si oslavil mistra světa v hokeji, když je tak "miluješ"

Reagovat
honziss

Nedělej ze sebe ještě většího idiota, než jakým jsi.

Reagovat
$dolar$

Ze se na to chytnes i ty jsem necekal

Reagovat
honziss

Tys to fakt nemyslel vážně? Tak to jsi překvapil..

Reagovat
$dolar$

Puvodne jsem uvazoval ze za to dam smajla, ale pak jsem si rekl ze by to bylo hned poznat

Reagovat
honziss

Jako já si říkal, že to musí být rýpnutí, ale pak jsem viděl, že to je od tebe a řekl si: Kura, tak ten to určitě myslí vážně.

Reagovat
soukup

Brno? buď seš mimo, nebo se ti chce hádat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si hajzl.

Reagovat
Shevchenko

Nevšímejte si ho, chce na sebe jen upozornit. A Baník není na Moravě.

Reagovat
smazaný uživatel

sheva má recht, Ostrava - Slezsko

Reagovat
$dolar$

Je to jedno - vsechno stejna pakaz !

Reagovat
smazaný uživatel

dolare!! co!!!??? Ty kuuuuu....vooooo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou poháry, nejsou fanoušci. Ale až takhle se na milovaný Baníček vykašlat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záchrana už je jistá, 35 bodů je dokonce záchrana s přehledem...ale příští sezonu to bude boj, pokud Baník neposílí.

Reagovat
Shevchenko

Tak to počasí taky trochu odrazovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

btw, akustika chorálů na hlavní byla super, by mě zajímalo, estli se zapojovali i ti tatíci, co tam běžně sedí a mudrují

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych se zeptat Neuwirtha kolik stojí lístek na Chramostův kolotoč?))))

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to tu padlo už vícekrát, ale musím se přidat.

CHRAMOSTA

Ten kluk je neskutečně fotbalovej! A to nejen na Gambrinus ligu. Jen díky němu jsem se dnes koukal na Bolku a taky se to vyplatilo. Díky několika skvělým akcím Chramosty.

btw: Všimli ste si, že běhá uplně stejně jako Rosa? Pohyby rukou, nohou, trupu

Reagovat
smazaný uživatel

ale rosa uz preci nebeha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prý si z nás dělal dobré kužely. Za půl roku je pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, bohužel, bohužel.... podívej se na highlights, opravdu nevídané na GL.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen góly, ale ten první Chramostův je luxusní, parádní spin a umístění.

Reagovat
centos

Když si z toho člověk naučí dělat srandu, tak se výborně pobaví. Akorát celý zápas plus cestu dom v mokrém, to nemusí skončit jen tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně to byla z naší strany nehorázná blamáž, jsme snad ani vážněji neohrozili hostující branku. Naštěstí jsem to prošvihl, je to totální rozklad...

Reagovat
Staenly10

Viděl sem poločas a prakticky nic... Nechápu,jak s váma může takhle zamávat odchod vdou hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

To ale neni odchodem dvou hracu...

Reagovat
Staenly10

Samozřejmě,že tam budouještě nějaké vnitřní potíže...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak mimochodem dneska byl na Bazalech p. trenér Vrba

Reagovat
centos

No, kdyby mu slíbili, že si nechají Bučka, Váchu, Ličku a Rajtorala, kteří dneska aspoň něco hráli, a že si zbytek bude moct poskládat sám, tak by to možná i vzal :)

Reagovat
centos

A Tomašák To jsem zjistil až teď, že hrál :)) (Neznámé číslo na dresu, moje dioptrická vada, nefunkční repro na stadionu a dneska nefungovala ani tabule). Toho taky nechat!

Reagovat
smazaný uživatel

Tomašák se bude zlepšovat, pokud bude zdravý, určitě se přiblíží své dřívější reprezentační formě. Je to levé křídlo jak víno.

Reagovat
centos

jo

Reagovat
smazaný uživatel

nezlob se na mě ale buček je díra..stačilo mi, jak ledabile vyrazil míč a jen chybou sudího nedala bolka na 2:0, potřebujem stopery, útočníka a golmana

Reagovat
centos

Vašek nás v mnoha zápasech zachránil, a ačkoliv by to Buček teď možná nezvlád, tak mu imho stačí trochu se rozchytat a bude jedním z nej gólmanů ligy. Věřím v to a nemyslím, že by nás teď nějak srážel. Od toho tam jsou jiní :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já bučkovi absolutně nevěřím, vše vyráží před sebe a jen měl štěstí, že ty střely na letné a ted na bazalech ho jen strefovali...Zlatej Petr Vašek..škoda, že půjde nejspíš pryč

Reagovat
centos

Tak se asi příští sezonu uvidí, kdo má pravdu. Pro dobro Baníku doufám, že já

Reagovat
smazaný uživatel

ty už jsi jak ta moje kámoška z ovy, jenž si nechává říkat snoopy...ta je do tondy celá zažraná...

Reagovat
smazaný uživatel

Baníčku, Baníčku, kde jsi??!!

Reagovat
smazaný uživatel

Wilfried a kauza teplý podavač. Událost kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta vlétl do ligy fakt neskutečným způsobem, když dal svou premiérovou branku v lize, nevěnoval jsem tomu takovou pozornost, ale když teď mám před nosem bilanci šesti zápasů a pěti branek + vykouření celé baníkovské obrany, máme se do budoucna na co těšit.

Snad to nebude Blažek č.2.

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta zatím Dokonce i takovej sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kluk byl stejně vožralej..

Reagovat
-Kopy-

FKMB Uhrin Honza

Reagovat
smazaný uživatel

ted uz se jenom dostat do evropy a letosni sezona je zachranena. pokud se uhrinovi podari zkonsolidovat obranu, hraje tahle sesta pristi rok o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za klauni ten Chramosta?

Moc moc dobrý hráč. Opravdu nechápu takovýhle nástup do ligy. On je neskutečně sebevědomý, nebojácný, má tah na kasu, dobrou koncovku. Kéžby se povedlo to dotáhnout do nějakýho úspěšnýho konce - takovýhleho forwarda naše repre potřebuje jako koza drbání

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Reprezentaci povede Straka! Porazil Uhrina st.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

A ještě Budějovice, ty mají lístky do sektoru hostů za 190, zatímco nejdražší lístky pro domácí za 120,-

Začínám je nesnášet, snad potáhnou z ligy

Reagovat
smazaný uživatel

co se děje baníčku to je tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem právě shlédl ten "kriminální" zákrok Wilfrieda..To se v tom zase šťourý ty voe..Udělat to Besta nebo Řepka, tak je to národní zločin, v podstatě věci je to ale naprostá kachna a když jsem článek a komentáře pročítal, tak jsem si představoval, jak nějaký žáček přepadl zábradlí a nešťastně upadl, ale tohle nebyl o nic tvrdší zákrok, než kterých se odehraje desítky na hřišti..chudák bony, celá kauza je blbost

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele