Gambrinus liga - souhrn 27. kola

06.05.2011, 22:06, aktualizováno 08.05.2011, 21:53
Komentáře a souhrny
Plzeň porazila Mladou Boleslav a odpověděla na páteční výhru Sparty nad Libercem. Brno vyhrálo na půdě Slovácka a po dlouhé době se odlepilo od sestupových příček. Ústí prohrálo s Příbramí a jeho záchrana je už jenom teoretická, vedle Příbrami naplno bodovalo i Brno. Bohemians 1905 porazili Olomouc. Atraktivní zápas mezi Jabloncem a Ostravou skončil 3:3.

Baumit Jablonec - Baník Ostrava 3:3

08.05.2011 20:00

Góly: 35. Karel Piták, 42. David Lafata, 84. David Lafata - 2. Zdeněk Šenkeřík, 10. Antonín Fantiš, 58. Josef Hušbauer

Gólový pytel se roztrhl na Střelnici v Jablonci. Domácí remizovali s ostravským Baníkem 3:3.

Baník ještě před zápasem neměl definitivu záchrany pro příští ročník a snaha o zisk bodů v Jablonci na něm byla patrná od prvních minut. Hned ve druhé minutě navíc dostal hosty do vedení Šenkeřík. Potáhl míč středem hřiště, a protože ho z jabloneckých nikdo neatakoval, vystřelil skákavou střelu přesně k tyči - 0:1.

Neuběhlo ani deset minut a ostravští se radovali podruhé. Další rychlý protiútok tentokrát zakončil přesně, i když se štěstím, Fantiš. Svůj podíl na gólu měl i domácí brankář Valeš - 0:2.

Domácí se dostali ke slovu díky Loučkově hlavičce, ale ostravský Buček dokázal střelu vytlačit. Hosté mohli udeřit vzápětí potřetí, ale Kraut tváří v tvář Valešovi neuspěl.

Ke konci poločasu se obraz hry pomalu začal měnit v souladu s postavením týmů v tabulce. Jarolímovi ještě ve skórování zabránil Fantiš, o chvíli později již ale ukončil závar v ostravském vápně prvním jabloneckým gólem - 1:2.

Ještě do přestávky stihl vyrovnat domácí kanonýr a nejlepší střelec letošního ročníku, David Lafata. Pitákovu hlavičku po krásném Kovaříkově centru ještě Buček reflexivně zlikvidoval, Lafata však ze svého oblíbeného místa před bránou dorazil míč do sítě - 2:2.

Jablonečtí vlétli do druhého poločasu aktivně a po pár minutách mohli jít poprvé v utkání do vedení. Piták ovšem další přesný zásah nepřidal. Ke slovu se tak opět dostali hosté. K vítězství přiblížil Baník po Lukešově centru Hušbauer - 2:3.

Překvapivé vedení a důležité body se hosté snažili logicky bránit. Na kombinační hru Jablonce se tak snažili odpovídat spíše rychlými protiútoky. A z nich se Baník mohl soupeři definitivně utrhnout. Ovšem Zeher, Kraut ani opět Zeher neproměnili své nadějné brejky na brankáře Valeše.

Protože hosté svými zahozenými šancemi urazili fotbalovou štěstěnu, dostali se ke slovu jablonečtí. A nebyl to nikdo jiný než ostrostřelec Lafata, který opět potvrdil skvělý výběr místa ve vápně v rozhodující okamžik a srovnal na konečných 3:3.

Více informací k zápasu

FK Ústí nad Labem - 1. FK Příbram 0:3

08.05.2011 14:00

Góly: 40. Tomáš Wágner, 44. Zdeněk Koukal, 90. Marius Papšys

Příbram dokázala zvednout rukavici hozenou Brnem a po vítězství proti poslednímu Ústí se opět dostala na nesestupové pozice.

Ostudná návštěva sledovala zajímavý fotbal od prvních minut. Domácí si dokázali vypracovat velmi nadějné šance, ovšem při jejich řešení ukázali, proč jsou v tabulce na poslední příčce. Nejprve ve 14. minutě se do dobré pozice dostal Krbeček, jeho střelu ovšem vytáhl Hruška s námahou na roh.

Do dalších gólovek se domácí dostali po necelé půlhodině hry. Nejprve Jindráček nedokázal propálit bránící protihráče. O chvíli později pak opět Krbeček vyslal nebezpečnou střelu, tentokrát hlavou, ovšem Hruška z tohoto souboje opět vyšel s čistým štítem.

Když se nemohli trefit domácí, vzali osud zápasu do svých rukou hosté. Varování pro Ústí znamenala již Koukalova střela, která ještě mezi třemi tyčemi neskončila. V zápěti se již však hosté mohli radovat z vedení. Přesným střelcem byl ve 39. minutě hlavičkující Wágner - 0:1.

Ještě do přestávky mohli domácí srovnat, ovšem po Dvořákově hlavičce se opět vyznamenal Hruška. A tak opět zahřmělo na druhé straně. Ve 43. minutě se parádně z přímého kopu trefil Koukal - 0:2.

Nejnižší návštěva sezóny pak ve druhé půli sledovala marné snažení domácích o vyrovnání, nebo alespoň zdramatizování výsledku. Hosté, vědomi si svých defenzivních kvalit, se mohli soustředit na bránění luxusního náskoku.

Před koncem zápasu pak ještě zahrozila Příbram. Nejprve střela Wágnera skončila na břevně, od kterého se míč odrazil někam kolem brankové čáry. V nastaveném čase se hosté radovali potřetí. Střídající Papšys proměnil Klesovu přihrávku v další branku - 0:3.

Ústečtí tak v zápase, ve kterém ještě mohli vykřesat naději na záchranu, nezvládli proměnování gólových šancí. Naopak hosté odpověděli na výhru Brna tím nejlepším možným způsobem.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slavia Praha 1:1

08.05.2011 14:00

Góly: 7. Tomáš Stráský - 22. Zbyněk Pospěch

V Českých Budějovicích viděli diváci dvě branky. Dynamo se rozešlo se Slavií smírně 1:1.

Do první šance zápasu se po chybě domácího Hudsona dostal Pospěch, Kučera byl na jeho střelu z otočky ale připraven. Po chvíli se o otevření skóre opět snažili slávisté. Spolupráci aktivního ofenzivního tria Pospěch, Černý, Vlček, nezakončil posledně jmenovaný přesně.

Z prvního gólu se tak mohli radovat domácí fanoušci. Otepkův centr umístil za záda slávistického brankáře Zlámala hlavičkující Stráský - 1:0.

Na vedení Českých Budějovic se, na jaře velmi bojovně hrající hosté, snažili odpovědět vyrovnáním. Další Vlčkovu povedenou střelou ještě Kučera vytáhl. Ve 23. minutě již však domácí brankář byl krátký na hlavičku Pospěcha po Korešově centru - 1:1.

Větší příležitosti se diváci v Českých Budějovicích do přestávky nedočkali a do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

S tím se snažili po vstupu do druhé půle něco udělat domácí hráči. Opět zahrozili ze standardní situace, když opět nebezpečně hlavičkoval Stráský. Tentokrát ale míč mezi tři tyče nemířil. S odpovědí přišel záhy na druhé straně Koreš. Mladý slávistický záložník pálil z dobré pozice, jeho střelu ale reflexivně vyrazil brankář Kučera.

Strhnout vedení na svou stranu mohli po několika dalších šancích bojovnější hosté. Pospěch, Černý ani Vlček však své příležitosti v branku nepřetavili.

Dynamo na jaře body příliš nerozdává, tentokrát však může být po souboji s houževnatým soupeřem rádo i za důležitý bod v boji o záchranu. Slávisté si spravili chuť po nefotbalovém čtvrtečním pohárovém večeru a opět ukázali, že na jaře hrají ve slušné formě.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Sigma Olomouc 2:1

08.05.2011 14:00

Góly: 36. Milan Škoda, 69. Milan Škoda - 29. Tomáš Přikryl

Klokani doma porazili v pohledném utkání Sigmu Olomouc 2:1 a v tabulce se před ní dostali. Zápas byl bohatý na šance, Olomouc dokonce vedla, ale Bohemians 1905 utkání dokonale otočili.

V první šanci zápasu se ocitli domácí, jmenovitě Ibragimov. Bohužel až příliš dlouho se rozmýšlel, co udělá s míčem a Hořava mu ho nakonec odebral. Na druhé straně pálil z ostrého úhlu Doležal, Sňozík ale nekapituloval. O pár minut později vypustil nepříjemnou jedovku Janotka, Sňozíkovu branku ale těsně minul. Brankář Bohemky se musel mít pořádně na pozoru, za chvíli ho zachránila tyčka. Olomouc byla v této fázi zápasu lepším týmem a bylo jen otázkou času, kdy se prosadí. Po půlhodině hry už se hostující fanoušci dočkali a zcela po zásluze šla Olomouc do vedení. Tomáš Přikryl se skluzem položil do míče a střelou k tyči poslal hosty do vedení - 0:1 pro Olomouc.

Bohemka sice nevypadala, že by měla okamžitě odpovědět, ovšem stalo se tak. Ve 36. minutě našel přihrávkou Ibragimov volného Milana Škodu a ten měl jednoduchou úlohu - 1:1. Škoda mohl být hrdinou i následujícího okamžiku, kdy mohl přihrávat lépe postavenému spoluhráči, bohužel pro Bohemku se rozhodl pro individuální akci a ta nedopadla dobře.

Zajímavý první poločas vystřídal neméně zajímavý poločas druhý. Zakončení Jakuba Petra vytáhl Sňozík nad břevno! Hosté opět začinali mít navrch, ale v 69. minutě tomu učinil přítrž gól Bohemians. Střídající Lukáš Hartig odcentroval na hlavu Milana Škody a ten druhou brankou v zápasu dokonal obrat - 2:1 pro Bohemians 1905.

Olomouc se hnala za vyrovnáním, ale jak šance Šultese, tak i Hořavy skončily trestuhodně nevyužity. V nastaveném čase mohl pojistit Nešpor, ale brankář Blaha nemusel zasahovat, střela šla těsně vedle. Bohemka tak porazila hanáckou Sigmu 2:1 a dostala se na čtvrté místo.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Teplice 0:0

08.05.2011 14:00

Góly: -

27.kolo Gambrinus ligy také přineslo bezbrankovou remízu. Zasloužili se o ní fotbalisté Hradce Králové a Teplic. Domácí byli v zápase lepším týmem, ale své šance nedokázali proměnit. Teplice v Hradci nepředvedly nic, paradoxně však berou bod.

Už v 5. minutě mohl nasměrovat Hradec k vítězství talentovaný Pilař, na jeho střelu Grigar nedosáhl, bohužel však míč skončil těsně vedle. Hned o minutu později spálil velkou šanci Černý a bylo jen zázrakem, že Teplice neprohrávaly. Ve 26. minutě se opět natlačil do šance Pilař, ale Grigar vytáhl dobrý zákrok. Hradec se v prvním poločase snažil, ale branku nedal.

Koneckonců to platilo i ve druhém dějství. Hradec měl znovu převahu, ale ani tentokrát jí nedokázal zužitkovat. V 52. minutě pálil mimo aktivní Pilař a o osm minut později zahodil asi největší šanci zápasu obránce Hochmeister. Nemožné, co všechno domácí borci umějí zahodit. A další tutovka přišla záhy, Klapka ale míč špatně trefil. Hochmeister si chtěl předchozí zaváhání vynahradit, avšak do cesty se mu postavil pohotový Grigar. Teplický brankář se stal hrdinou zápasu, neboť neinkasoval a díky němu si Teplice odvážejí z Hradce bod.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno 0:2

07.05.2011 18:00

Góly: 29. Tomáš Došek, 71. Róbert Valenta

Zbrojovka bojuje o první ligu a ze Slovácka si odváží všechny body, přestože musela hodinu hrát bez jednoho hráči v poli. Moravané tak házejí do Ústí rukavici, v neděli se tam totiž představí Příbram, která se dnes ocitla na sestupu.

Po šesti minutách využil Dostálek prostoru před sebou, aby pak prudkou střelou po zemi o pár decimetrů minul pravou tyč. Na druhé straně se neprosadil Ondřejka, který zblízka zahodil šanci po hlavičce Korduly, jenž vracel míč před branku po standardce.

Blízko ke krásnému gólu měl ve 21. minutě Volešák, když z přímého kopu ze dvaceti metrů jen těsně minul. Po půlhodině hry tak naděje na udržení zvýšil Tomáš Došek, který si k přední tyči naběhl na roh Střeštíka a lehkou tečí rozvlnil síť.

Za tři minuty mohlo být pro domácí ještě hůře. Mezlík rozehrál pouze k Pernicovi, který vyslal do brejku Kalabišku, ten svým lobem sice překonal vyběhnuvšího Filipka, balón ale poslal těsně nad břevno.

Ve 37. minutě navíc neukázal své zkušenosti a nadhled Dostálek, když se po faulu Korduly zbytečně ohnal a musel předčasně do sprchy.

Už dvě minuty po změně stran mohl srazit hráče Slovácka Kalabiška, ale Filipko jeho střelu k bližší tyči vyrazil. Domácí se přes početní výhodu nemohli dostat k zakončení až do 66. minuty, kdy si na Urbánkův centr naskočil Švancara, ale v obrovské šanci hlavičkoval vedle.

Byl to tak znovu Střeštík, který poslal míč na přední tyč, kde se tentokrát objevil Valenta, jenž se prosadil po pěti minutách na hřišti. Dvacetiletý Slovák si v pátém startu připsal druhý zásah.

Slovácko se probudilo, jenže Ondřejka rozezvučel břevno a dorážku poslal do Bureše Volešák. V další moment se z pár kroků opřel do balónu opět Ondřejka, ten ale letěl do nebes. Hosté si tak své vedení pohlídali a minimálně do zítřka se mohou oklepat ze sestupových vod.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 3:1

07.05.2011 17:20

Góly: 16. Daniel Kolář, 31. Marek Bakoš, 64. František Rajtoral - 74. Jakub Řezníček

Pět bodů během závěrečných tří zápasů dělí Plzeň od mistrovského titulu. V sobotu si totiž poradili se Středočechy, kteří začali hrát až v poslední čtvrthodince. Kdyby dnes střelci jen lehce upravili svá mířidla, mohli diváci vidět i dvojnásobný počet branek. Místo toho však viděli dvě žluté karty pro Pavla Horvátha a v Teplicích si nezahraje.

Plzeň začala v tempu, přesto si první šanci vytvořila až díky rychlému protiútoku, na jehož konci parádně přihrával do vápna Jiráček na Bakoše, který ve stoprocentní šanci nechal vyniknout Millera. Ten jeho přízemní střelu ze tří metrů dokázal vyrazit.

V požluceném úvodu se Boleslav k vápnu soupeře dostávala sporadicky a ani v defenzívě neprojevovala ligové kvality. Jiráček zůstal na levém rohu šestnáctky naprosto osamocen a měl tak spoustu času na další přihrávku do malého vápna, kde se ofsajdu vyhnul Kolář a ze dvou kroků nemohl odkrytou branku minout.

Když už se Boleslavští nadechovali k brejku, přihrávka z vápna byla ovšem sražena a Petržela od brankové čáry našel na penaltě Trappa, který z první vysoko přestřelil. Po dvou minutách se už ve Štruncových sadech radovalo. Horváth skvělým pasem dostal za obranu Bakoše, který si zpracoval míč a prudkou ranou ze sedmi metrů rozvlnil síť.

Osm minut po změně stran se do obrovské šance dostal Chramosta, ke kterému se míč odrazil po střele Mendyho. Jenže talentovaný útočník před malým vápnem nejprve trefil Horvátha, poté ho výtečně vychytal Miller a do třetice střílel nad břevno.

V 64. minutě tak Rajtoral chytrou přihrávkou vyřadil obranou řadu a poslal Bakoše samotného na brankáře. Pak si hlasitě žádal balón zpět, Bakoš ho vyslyšel a plzeňský záložník tak po uklizení balónu do prázdné branky slavil svou první trefu před vlastními fanoušky od dubna 2010.

Naději ještě vykřesal Řezníček, který si hravě poradil s Bystroněm a z devatenácti metrů technickým pokusem vymetl pavučinu v bráně Pavlíka. Po dvou minutách pak vystrašil diváky Mendy, který napřáhl z vápna a trefil pomocnou tyč za brankou.

A v další moment znovu střílel Řezníček, tentokrát ze sedmi metrů a právě Bystroň obětavým pádem dokázal jeho pokus zastavit. Rozhodnout tak mohl Jiráček, kterému žákovskou chybou nabídl balón Ščuk, ale západočeský odchovanec svou přízemní střelou zpoza šestnáctky pouze rozezvučel tyč.

Pět minut před koncem zastavil pas Horváth rukou a žlutá karta byla na místě. Kvůli taktickému faulu v šesté minutě, za kterou se před ním už zažlutilo, musel pod sprchy. I k jeho potěšení však Boleslavští už nic výrazného nevymysleli a katastrofální závěr se tak neopakoval.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Slovan Liberec 3:2

06.05.2011 20:15

Góly: 4. Radek Dejmek (vl.), 38. Leonard Kweuke, 59. Andrej Kerić - 52. Vojtěch Hadaščok, 64. Radek Dejmek

Fotbalisté Sparty porazili v dramatickém utkání Liberec 3:2 a přiblížili se v ligové tabulce vedoucí Viktorii Plzeň na rozdíl jediného bodu. Západočeši však mají k dobru sobotní zápas s Mladou Boleslaví. Sparta dnes duel dobře rozehrála a dvakrát vedla o dvě branky, ale hosté se vždy vrátili do utkání a zlobili až do poslední minuty.

Souběžně hraný hokejový zápas české reprezentace se Slovenskem na mistrovství světa zřetelně snížil návštěvu na Letné, ale v ideálním počasí se fotbaloví fandové ve své volbě nespletli. Sparta se pustila od první minuty do hry s chutí a hodně jí pomohla chatrná obrana soupeře, který byl pro brankáře Bičíka nebezpečnější než domácí kanonýři.

Už ve třetí minutě srazil dezorientovaný Fleišman míč směrem k vlastní brance, ale poslal ho nad břevno. O minutu později se ale "trefil" Dejmek, který srazil do sítě míč po Matějovského rohu.

Hosty vlastní branka poznamenala. Najednou jim chybělo sebevědomí z minulých zápasů, v nichž vybojovali čtyři vítězství za sebou. Citelně jim scházel útočník Nezmar, který usedl na lavičku pouze v civilu. Sparta měla zjevnou převahu a přestože několikrát zbrkle míč v dobře rozjeté ztratila, měla i další šance. Kadlec se hlavou netrefil mezi tyče a Kweuke nedosáhl ve skluzu na míč před opuštěnou brankou.

Ve 38. minutě už Sparta vedla o dva góly po vydařené spolupráci Kadlece s Kweukem, který si pohrál s Dejmkem a Bičík byl bez šance. Liberecký gólman předtím uchránil tým od dalšího gólu po Kadlecově ráně.

Do druhého poločasu vstoupili domácí laxně a Slovan jim dvakrát zkomplikoval klidnou cestu za výhrou, protože vždy snížil na rozdíl jedné branky. Na gól Hadaščoka sice odpověděl bývalý liberecký kanonýr Kerič, ale vzápětí Dejmek odčinil svůj vlastní gól a hostů najednou bylo plné hřiště, zatímco sparťané hodně znervózněli. Důležitou výhru však nakonec uchránili a dál bojují o obhajobu titulu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň27196265:2563
2.Sparta Praha27192646:1959
3.FK Jablonec27156657:2851
4.Bohemians 190527126932:2742
5.Sigma Olomouc271251043:2741
6.FK Mladá Boleslav27117944:3740
7.Slovan Liberec271161041:3239
8.FC Hradec Králové27108924:3138
9.FK Teplice271071037:4337
10.Slavia Praha27712833:3233
11.1. FC Slovácko27861325:3930
12.Baník Ostrava27781227:3829
13.České Budějovice276101125:4428
14.1. FK Příbram27671417:3325
15.Zbrojovka Brno27721829:4923
16.FK Ústí nad Labem27461718:5918

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (516)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Leonard zajtra verim MB

Reagovat
smazaný uživatel

MB už nám minulej rok pomohla k titulu, tak by mohla i teď

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

klidně věř ale buď v klidu... zase to bude o 4 bodíky

Reagovat
insane

sparta ma jednoznacne nejsilnejsi kadr v lize, ale fotbal, kterej praktikuje chovanec, mu vazne nesvedci. ale aspon vyhrava.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
exse

S předvedenou hrou jsem spokojenej, Spartu jsme přehráli. Samozřejmě prohra mrzí, tím spíše když jsme si dali 2 vlastňáky a jednou udělali fatální chybu v obraně, navíc ten první gól nás ovlivnil po celý 1. poločas, a tak hra nebyla ideální, ovšem Sparta taky nehrála nic extra. O tom co předváděli pomezní za komedii se snad ani zmiňovat nemusím, stejně tak hlavní kterej nám dával žlutý za uplný nic, ale když Kweuke dal myslím Gecovovi na začátku zápasu uplně z ničeho nic loktem do břicha, tak málem nepískl ani faul, prostě hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Prehrali?

Reagovat
insane

prehrali?

Reagovat
smazaný uživatel

hochu ty mas dost prej prehravali, Sparta nehrala nic masakr

Reagovat
JozkokozleJ

Tak v druhom polcas Liberec Spartu prehraval ... a nehovor ze nie. A to hral Liberec bez poriadneho utocnika...

Reagovat
smazaný uživatel

Spis Sparta tradicne zvolnila...ale kdyz nekoho prehravam,tak si to teda predstavuju jinak..napriklad Olomouc nas prehravala,ale Liberec ani nahodou..

Reagovat
exse

Jestli v jsme Spartu v druhém poločase nepřehráli tak už fakt nevím co znamená přehrát. Jasně v prvním poločase byla Sparta lepší, ale to jen díky že jsme si dali ve 4. minutě vlastňák a rozhodilo nás to. No a jestli jste nás přehráli tak nechápu proč sme si museli dát 2 vlastňáky k tomu aby jste nás porazili?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze jsme udelali stejne jako vy 2 hruby chyby v obrane a druhou puli jsme odchodili bez jakyhokoliv zapalu..podivam se na to jeste ze zaznamu,ale ted tvrdim 100% jste nas neprehrali..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,neprehrali..

Reagovat
smazaný uživatel

A teď pomůže Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Dulezity 3 body,ale az dokazeme odehrat oba polocasy stejne,tak to pujdu oslavit..ale prisel jsem si jak na tenise jak jsem hlavou lital po obrazovkach mezi hokejem a spartickou

Reagovat
Lemond Laws

Slováci ahoj

Reagovat
Radar

Trolle

Reagovat
stas87

cauko gratulacia k vyhre,vyhrali ste zasluzene

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Oxbow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
JozkokozleJ

Popis prosim svoje pocity

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Radar

"Dneska jsme jeli jako Barcelona" Jarda Jágr

Reagovat
One-Real

tak tímhle Jarda klesnul

Reagovat
Radar

Ani se Ti nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Byl jen pomýlený, chtěl říct určitě něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
AjaxFans

Z takové hlášky?Nebuď smešný.Dávám Jágrovi za hokejové výkony a za osobnost.

Reagovat
didosh

i já

Reagovat
božský John

"Jenom nám dvě třetiny chyběl Messi"

Reagovat
smazaný uživatel

mne jako z Barcelony přišel Nagy při "střetu" s Rolinkem

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jiného na mantinel naráží,sám krvácí.

Reagovat
JozkokozleJ

Ale tie Rohlinkove rozhovory pred zapasom, to bola ozaj tragedia

Reagovat
Didier Drogba

my ale nekurv**i hokej jak Barca k***í fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

je hezký, že hokejisti rozumí fotbalu víc, jak někteří místní "experti"

Reagovat
smazaný uživatel

jardo, nesrovnávej naší hru s barcelonou prosím, zas tolik jsme nepadali

Reagovat
smazaný uživatel

Co blbne Jarda?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

proč odešel?

Reagovat
božský John

Usoudil, že stačilo ...

Reagovat
mickey mouse

Jarda může

Reagovat
božský John

Přesně, ten i kdyby ho poslal doprdele, tak se nic nestane

řek co chtěl,poplácal po rameni, ukázal véčko a čau

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

asi musel zmizet do kabiny a probrat taktiku, než dorazí Hadamczik

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím právě. Jílek má v dobré otázky :)

Reagovat
REPLIKATOR

Posranej Kerič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Měl radši hnít někde v béčku Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Slovenskoooooooooooooo héjá héjá heja Slovenskoooooo

Reagovat
Ligter

O tom mi nemluv. Ten popěvek mi furt leží v hlavě.

Reagovat
Radar

Tykej jako Jágr

Reagovat
smazaný uživatel

Prý ukázkové zářezy Liberce od pomezních, kdy ani komentátoři nevěděli, co si o tom myslet

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tři neexistující ofsajdy během deseti minut. Chudák Robert Henn z toho byl úplně nešťastný.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
C-M@ster

Tak dneska si to mohli dovolit, všichni se čučeli na hokej. Pak budou zas Sraltani brečet, jak sudí tlačí Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítka dneska zase

Reagovat
goodbay

První poločas ze strany Sparty spokojenost, druhej nehorázná haluz a štěstí. By mi zajímalo, co jim tam Jose v poločase říká, když začnou hrát, jako kdyby byli na dovolený.

Reagovat
goodbay

nejhorší dnes Matějovský, Zítka a Vacek

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský hrál docela dobře ale Vacek hrůza.Zas se ukazuje ,že nám chybí kvalitní defenzivní záložník jako byl Kucka .Vacek je spíš ofenzivní a nechápu to naše rozestavení nebylo by lepší hrát 4-4-2 a ne 4-5-1 a nebo 4-3-3.Už mě Chovanec s tím docela štve.Chovanec slušní generální manager ale trenér přes hru není zas tak dobrý.Bral bych Plíška z Teplic a kvalitně nakoupit a jsme zas v Česku číslo jedna.ACS

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že se nám tedy podaří Bolku porazit aspoň jednou...

...snad budou šetřit pár hráčů na Kroměříž (ikdyž by samozřejmě bylo lepší porazit silnější Bolku)

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím..mohli by pošetriť..

Reagovat
smazaný uživatel

cokoli nez vitezstvi Plzne by bylo obrovskym prekvapenim, protoze je do oci bijici ze tu probehne vymena my vam pohar - vy nam ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
božský John

Slušný člověk koukal na hokej !

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Hoď sem ještě něco vod Filipovy mámy, ať maj palce dolu náskok

Reagovat
smazaný uživatel

Na jak dlouho ti eště tohle vystačí

Reagovat
božský John

Tak na rok :P

Reagovat
smazaný uživatel

Nééé

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
JozkokozleJ

To neni mozne...co to je za blabol?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nic jinýho nedávali v televizi?

Reagovat
Kepy_FCB

Slušný člověk nekoukal ani na jedno.

Už aby to béčkové MS v exotickém sportu skončilo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Teda na to ze se hral ten hokej, byl patek a jeste to bezelo v bedne je necelych 6 tisic krasna navsteva Sparta Praha Ole!!!!

Reagovat
centos

Máte vy vůbec nějaký termín, na který si nestěžujete?

Reagovat
božský John

Buď v sobotu večer nebo v neděli ráno

Reagovat
smazaný uživatel

vcera, dnes a zitra

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jako sorry ale přímá kolidace se zapasem Cesko-Slovensko...to snad musi uznat kazdej

Reagovat
stas87

a co bol dolezitejsi zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo má spartu v srdci ten neváhal a šel na Letnou

Reagovat
smazaný uživatel

taky ze jsem tam byl

Reagovat
božský John

Tentokrát Ti to uznám, to je fakt,ale to vaše věčný omlouvání toho, že byl úplněk, v Ghaně byla zácpa a foukal studenej vítr, to je fakt na facku....

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim kde to beres, ja si vzdycky stezuju jen na ty patky, protoze to je proste blbej termin at chces nebo ne, na ty priserny pondelky jsem si uz tak nejak chte nechte zvyknul, ale ty patky jsou vazne marnost...

Reagovat
centos

Tak jak teda, teď už to není hokejem :)

Reagovat
smazaný uživatel

zkus si prosim precist uvodni prispevek, vim ze chci po tobe strasne moc, ale pochopit to neni tak tezky i vzhledek k faktoru, ze jsi banikovec

Reagovat
centos

"Teda na to ze se hral ten hokej, byl patek" > "no nevim kde to beres, ja si vzdycky stezuju jen na ty patky"

Dál?

Reagovat
smazaný uživatel

tak si dame takovou malou lekci - ten jsem to myslel jak na patek tak i na hokej protoze jak jiste sam vis (nebo taky ne?taky ti to mam vysvetlit?) tenhle hokej se hral zrovna jenom dneska, ale John se ptal v dlouhodobejsim meritku a dlouhodobe si samozrejme stezuju jen na ty patky jako celek...vim ze je to tak strasne tezky pochopit, ale prosim zkus to ;)

Reagovat
centos

Na mou otázku s termínem jsi odpověděl kolidací s hokejem, což se jaksi každý pátek neděje. Tak se tady prosím nesnaž o rádoby vtipný tón, vypadáš jako blb.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, zrovna ty tu poucuj o tom, kdo jinej tu vypada jako blb, kdyz nechapes naprosto jednoduchou zalezitost

Reagovat
centos

Stále.

Reagovat
centos

No jo, ale to už jsi napsal těsně před tím pátkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo dneska byl jako že i já tak je pořádnej spartan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu co to tady každej mele prej Liberec lepší,tak možná okolo 70.minuty do 80. minuty,rozhodčí pískal normálně,ofsajdy to si netroufnu říct páč jsem byl za bránou takže jsem neviděl jestli stoprocentně byli ale mlít tady že Liberec byl lepší to snad ne zasloužená výhra dneska a jen jsme z toho udělali drama,ale jinak převaha celej zápas,Zítka tomu goly nevyčítám ale naše obrana hlavně Kušnír tragickej,Pami taky nestíhal,Řepa hrůza a Brabec to samé,při propadlém centru obránci byli bůhví kde a při rohu to samé,vůbec se mi nelíbil hlavně Kušnír a Řepa,ten hrál asi druhý nejhorší zápas ve spartě po tom z Teplic,fakt nevim co se s ním děje

Reagovat
Rssa

Džegrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Paveleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec. Havlááááááááááááááááát. Eliááááááááááááááááááááááááááš. Židlickýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý!

Reagovat
Shevchenko

Hej hej! Hej hej! Hej hej! Slovenskooo!!!

Reagovat
Losinho

Dejmek kanonýr.

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Z online reportáže na idnes :

81. Televizní záběr odhalil, že postranní rozhodčí Pelikán potřetí odmával Liberci ofsajd, který nebyl.

Jsem zvědavý jestli bude po Plzni opět Sparťanský brekot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Mne toto na tych nasich ligach (GL,CL) strasne vadi. Tu postranny rozhodca akykolvek sporny ofsajdovy moment ihned posudi dvihnutim praporku. A to z cireho alibizmu, aby sa na neho nezosypala lavina za gol z milimetroveho ofsajdu... radsej to odmava a ma klud.

Reagovat
smazaný uživatel

přitom platí pravidlo "při sporné situaci v prospěch útočníka"

Reagovat
JozkokozleJ

Presne tak.

Ale je to i o tom, aby ten postranny rozhodca mal na to koule a nebal sa ist do rizika...

Tiez je ale pravda, ze rozhodcovska komisia (alebo ako sa vola ten organ) nezvykne v takychto situaciach moc toho postranneho rozhodcu podrzat.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
didosh

Chabá návštěva na Sparě

Reagovat
smazaný uživatel

To mi povídej. A já debil si myslel, že závěr ligy bude tradičně znamenat velké návštěvy. Hrajeme o titul a kvůli nějakém pocitu pseudonárodní hrdosti se lidi raději koukají na hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Sme hokejový národ a ještě se hrálo derby. Já bych se nedivil kdyby přišlo 3000. A aji to bych bral jako relativně vysvětlující návštěvu - když už ne slušnou.

Reagovat
smazaný uživatel

respektive omluvitelnou

Reagovat
didosh

Aj tak!Kde jsou ti co si říkají SPARŤANI?A TI CO KŘIČIJOU BOJUJTE ZA SPARTU!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ti co tam nebyli obyčejně moc nekřičí .

Reagovat
didosh

asi to tak bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopil bych to u nesparťanů. Ti ať se klidně koukají na hokej. Nebo televizní sparťani. Ale včera se hrálo nesmírně důležité utkání. Láme se chleba v boji o titul A přijde jen 5000 sparťanů. Jestli je jim hokej milejší, tak ať už nechodí nikdy. Existuje stovky důvodů, proč nejít na fotbal. Taky jsem letos nebyl na všech zápasech. Ale nejít na fotbal kvůli hokeji v televizi...ach jo, raději to nehodnotit.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho sice čiší tvoje averze vůči hokeju, ale se skutečným stavem věcí to nic moc společného nemá. Hokej je národní sport ať se vám to nelíbí sebevíc. A pro většinu lidí je MS jedna z mála událostí při které jsou na svou zem pyšní. Na všecky nenáboženské svátky (plus na silvestr) víceméně kašlem, spojíme se jenom kvůli hokeju. A ten bude mít vždycky přednost. Aji když je ve světě s fotbalem neporovnatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Averzi vůči hokeji nemám, jako špunt jsem se o hokej aktivně zajímal a chodil jsem výjimečně fandit na Spartu. Krom toho jsem hokej také léta hrál a málem jsem při něm přišel o své krásné modré oko (za barákem na betonovém plácku) Dneska mě pravda nebaví a zápasy reprezentace jsou mi ukradené (ale rozhodně jim nepřeju nic špatného, to zas ne). Nadšení Čechů pro hokej je pěkné, ale přijde mi, že každej je hrdý Čech, jen když se vyhrává. Jenže tady jde o titul Sparty a pokud jsi fanoušek Sparty a chodíš normálně na fotbal, tak by hokej měl jít stranou.

Reagovat
smazaný uživatel

No, možná měl, ale očividně to tak ve většině případů není. Mě taky hokej relativně nezajímá - kromě Přerova ve druhé lize. Extraligové utkání sem viděl jenom ze zvědavosti s Kometou a minulé MS bylo za posledních asi pět let jediné které sem viděl tak nějak skoro celé - a to jenom díky kámošce se kterou sem se díval. Zítra Rusy taky neuvidím páč bude hrát Man United o titul s Chelsea. Jediné dilema je, jestli nemám sledovat Sigmu a PL dat z torrentů a nebo mám na GL kašlat když tam o nic nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem idealista, vím. Taky se na konci ligy budu muset vymlouvat, proč nepůjdu na fotbal. Státnice mi nedovolí jít na fotbal. Ledaže by svaz vyhověl mé žádosti posunout dvě poslední ligová kola až na půlku června.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Silvestr mě sere. Lidi jsou jak magoři, kterým někdo řekne: "A teď se bav a ožer se!"

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu kam tím míříš, lidi se občas chovají jak idioti. Já třeba zas nemám moc rád řeči typu: "Čáry, proč bych někam chodil. Já se bavím kdy chci."

Reagovat
centos

Co je Čáry? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá, někdo nerozumí Pražákovi Čáry jsou čarodějnice. 30. duben - Pálení čarodějnic. Miliony krásných vzpomínek.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem snad nikdy neslavil. Že existujou sem zjistil až někdy na střední v České Třebové, u nás se moc nenosíjou. V Hradcu tím Bůh ví proč žije každý.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás na Jihu byl vždycky príma fesťák na pláži. Wohnout, Zvířata, Fixa, Ééčka atd. Teď už jim to krachlo.

Reagovat
smazaný uživatel

a pěkný holky a následné jebačky na pláži

Reagovat
smazaný uživatel

tohle slaví puberťáci. Jít si nakoupit nějaké to laciné pitivo a hurá ven. Doufám, že letos pořádně zmokli

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sviňa, než jsem stačil vyndat z báglu nepromokavou bundu, byl jsem zlitej (ne opilý).

Reagovat
smazaný uživatel

máš bejt někde na baru a ne chodit někam ven. Jinak, plánuješ navštívit ty pivní slavnosti, co začínaj jedenáctého v Letňanech?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám moc rád kalení venku. Na Stalinovi, u nás v lesoparku, na Vítkově, na Parukářce...kdekoliv. Na baru je člověk celou zimu. Na pivní slavnosti asi nepůjdu (mimochodem začínají dvanáctého), drahý pivo a navíc v posranejch Letňánech. Ale byl jsem na nich před třemi lety v Holešovicích. Tehdy jsme měli asi sud piva zdarma, tak jsme dělali haury a zvali ty harmonikáře.

Reagovat
smazaný uživatel

když chlastání venku, tak nejlíp někde kultivovaně na zahrádce. A Letňany máš na metru

Reagovat
smazaný uživatel

Já moc kultivovaný nejsem. Lavička, pařez, zábradlí, nebo jen tak na hulváta na zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle neortodoxně to provádíme snad jen na mácháči

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě abych chodil na festivalu do hospody .

Reagovat
smazaný uživatel

na mácháč myslím, když se tam jedem "rekreovat" Když tam jedu na fesťák, tak sem vyvalenej na pláži

Reagovat
smazaný uživatel

čarodějnice ty vole

Reagovat
centos

Magika von Čáry! Ale jinak jsem to slovo takhle nikdy neslyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak tomu říkáte vy tam ?

Reagovat
centos

asi čarodějnice :)

Reagovat
smazaný uživatel

To je druhé slovo, které neznáš. Hopík, čáry...začnu si to psát do notýsku . Je to vtipný, když si lidi mluvící stejným jazykem nerozumí. Basileosovi jsem popisoval rozdíl mezi moravským a pražským stylem hulení a nerozuměl mi prý ani slovo .

Reagovat
smazaný uživatel

no, mě zas dostávali ty jejich "zkama". Kamna hadr

Reagovat
smazaný uživatel

Zkama se mi líbí, to z ní dobře. Vtipné je i plzeňské tutady, či tutadyma. Čeština je prostě krásnej jazyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám pocit že pražské nářečí spočívá akortát v tom vzít slovo, první půlku zkomolit, druhou vypustit, jenom aby to znělo cool, drsně a krátce.

Reagovat
smazaný uživatel

Uveď příklad, tahle móda mě asi minula.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba rovnou ty čáry. A nebo tágo. Teďka už z hlavy nic nedám, ale je toho víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověče takhle jsem nad tím nepřemýšlel, v tom případě mě ta móda neminula, protože výrazy jako čáry, tágo běžně užívám (tágo vlastně ne, protože taxíkem odmítám jezdit).

Reagovat
smazaný uživatel

U nás takhle mluvíjou 11-ti leté budoucí modelky, zpěvačky a filmové hvězdy. Používají takové slova jako fejsko, ajsko, hodně zdrobnělin, infantilních slov, a hodně počeštělých anglických slov. Postupem času z toho vyrostou, ale všiml sem si že v Praze takhle mluvíjou aji dospělí, klidně aji lidi kolem středního věku.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky přenášení rodu, z mužského na ženský a opačně. Třeba smolík místo smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Pičík-píča. To taky někdo říká?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jo, tak doufám že ho potkám, alespoň bude sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak tyhle slova z huby nevypouštím. Jako fesjo, ajsko apod. Je to nějaká aktuální móda, která se mi taky nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

"ty MoJe KunDiCzKo, LowÍskUjU tHě :* "

Reagovat
smazaný uživatel

Taková debilština. Baby co by mě to napsala a myslela to vážně, bych se nedotkl ani násadou od smetáka. Aji kdyby vypadala jako Sophie Marceau ve svých nejlepších letech.

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době se chytlo slovo "olajkovat". Hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

jop, to je zlo. Ale nejhorší je, že to nedávno na mě vyhrknul kámoš a já nevěděl, která bije. Pak mi to došlo. A nejhorší je, že i on je už zblblej z FB. Používá žargon té sociální sítě, vše tam háže atd.. A to mu bude čtvrtstoletí.

Reagovat
smazaný uživatel

Facebook je zlo. A ještě větší jsou esemesky. Každý se snaží psát co nejkratším možným způsobem, protože to buď stojí peníze a nebo se u toho musí hýbat rukama. A pak si to lidi přenášíjou aji do mluvení.

Reagovat
smazaný uživatel

spíše znám jinej případ. Lidi hodně komunikuje přes veškeré sociální sítě, kde hubu nezavřou, píšou mraky sms ale když mají mluvit v reálném životě, tak jsou ticho a skoro o nich nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

To taky. Málokdo umí z patra říct krátkou, stručnou větu která má myšlenku. Já píšu na facebook medailonky filmů kterém sem viděl. Je na to akorát 420 znaků a ze začátka mě dělalo obrovské problémy vyjádřit jasně a výstižně jak na mě ten film působil, a zároveň ho charakterizovat. A co sem tak pochopil, tak většina kámošů tohle ovládá ještě hůř než já.

Reagovat
Losinho

Ksichtokniha.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom narážím na to, jak píšou současné puberťačky apod., cos psal nahoře. A docela mě udivuje, jak si navzájem říkaj, např.: "ty jsi moje děvka" či "kun.da" a já nevím co ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

To je podle mě překlad z angličtiny. Tam se to používá běžně. Ale teprv v češtině to má tu správnou údernost.

Reagovat
smazaný uživatel

"oh, my fucking darling"

Reagovat
centos

Já bych nerozuměl ani ostravskému stylu hulení

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych ti ho popisoval já, tak určitě ne . Ale zkus to přeložit: "V Praze lidi spíš pálí skank a točej brka, zatímco na Moravě si jedou ganju ze skla."

Reagovat
smazaný uživatel

dyť je to jasný jako facka

Reagovat
centos

Skank bych popsat nedokázal, zbytek jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MS se Slovákama je více,než nějaký zápas o nic.. Nehledě na to, že se to krylo ještě s Majálesem a podobně...

Reagovat
Kepy_FCB

Smutné nemám z toho radost, holt české ovce si přeceňují že vynikáme ve sportu které ve světě hraje nebo spíš plácá jen pár nabalenejch kosmonautů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Příští pátek hraje Sparta znovu ve stejný čas. A pokud naše reprezentace postoupí na MS do semifinále, můžou se oba zápasy znovu překrývat.. To bude návštěva ještě horší..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, to tam budem půl na půl s těmi menšími holomky z Vršovic . Ale třeba bude sranda jako včera, došlo i na chorál "Zavolejte stráže, zbláznilo se páže" .

Reagovat
rufus

Zaslechl jsem. Ale atmosféra byla včera relativně slušná s ohledem na počet diváků (podle mě maximálně 5000, těch navíc 700 si přidali..). Asi to bylo dáno tím, že tam nebylo moc čumilů, tak se fandilo dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasim, podle me je necelych 6 tisic prave proto ze se hralo hokejovy derby vyborna navsteva, cekal jsem jeste tak o 2 tisice min. Pristi patek by se to snad se soubeznym hokejem melo posunout a hrat to od sesti tak snad alespon ta 10 prijde, kdyz prisla treba na Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Mikolanda bude zítra hrát po 48 měsících

Reagovat
Aldeano

Moc jinýho jim nezbývá když mají tolik vykartovanejch, ale jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Konecne Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Vrba

ANO MAME SPATNOU KONDICI

Reagovat
Godwinson

Plzeň taková klasika, v prvním poločase mohla dát čtyři góly, krása, ve druhém žádná sláva. Nejvíc mě zklamal sudí, ten jeho úvod zápasu .. nebyl to dobrej výkon, čekal bych jiné ocenění i toho exota, co naložil Jiráčkovi, který byl mimochodem výbornej :)

Reagovat
smazaný uživatel

Na Jasmina Ščuka mi nesahej

Reagovat
8lampard8

ty kráso, to koleno do huby, bych mu dal rovnou červenou

Reagovat
Godwinson

Jj, já taky, měl ji dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

takze je tec sparta pod tlakem

Reagovat
Didier Drogba

díky Slovácko

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Brno!

Reagovat
Losinho

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Rudněvs a Stilič

Reagovat
smazaný uživatel

Gornik !

Reagovat
smazaný uživatel

mají už záchranu jistou. Tady je dobře, že Kolejorz vyhrál a aby hráli Evropu místo Jagy např.

Reagovat
Losinho

Místo kohokoli.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát ta Wisla už si pohlídá titul

Reagovat
Losinho

Hm, teď doma neskutečně teče.

Reagovat
Losinho

(Jaga)

Reagovat
smazaný uživatel

jop, tu famózní formu z podzimu (naštěstí) už ztrácí. Toho by mohl Kolejorz snad ještě využít

Reagovat
Losinho

Tak naštěstí...mohla připravit Wislu o titul, Lech s tou svojí superformou stejně bude mít max. na 3. flek.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na třetí místo dva body, to je fajn. Ale jak tak koukám, při troše štěstí může na titul zaútočit ještě Legie a Slask (což je překvapení).

Reagovat
Losinho

Jo, je to fajn, ale s těmahle výkyvama nevim nevim...Slask překvapení určitě.

Reagovat
Losinho

Nádhera, výhra a goly těhle dvou. Ideál

Reagovat
centos

A já si přeju, aby se jim na tu "domluvu" přišlo a oba by letěli

Reagovat
soukup

to by vyletěla většina ligy...

taky se mi to nelíbí, ale co nadělám

Reagovat
centos

Klidně.. tohle svinstvo degraduje celý fotbal.

Reagovat
soukup

to by vyletěla většina ligy...

taky se mi to nelíbí, ale co nadělám

Reagovat
Didier Drogba

abys ses nepodělal,jak kdyby to nebylo normální

Reagovat
centos

Spešl pro tebe: Aby na to přišli a všichni takoví aby letěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle výkonů Baníka to vypadá že máte domluvu s půlkou ligy a pouštět zápasy ste začli už někdy v říjnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Týmy kterým o nic nejde to pravidelně odchodíjou. Postavíjou mladé aby se otrkali a zkusíjou si odpočinkový fotbal pro diváky. To je tak vždycky. Kdyby Slovácko nebylo zachráněné, tak Zbrojovku přejede.

Reagovat
centos

Myslíš že by to dnes vypadalo stejně, kdyby místo Brna hrál.. kdokoliv?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Uvidíš jak zítra krásně rupnem s Bohemkou. A to sme ve čtvrtek na stejném stadioně odehráli hodně slušný první poločas. A nemyslím si že to bude domluvené. Tým kterému o nic nejde se snaží, ale když se mu nedaří, tak ho motivovanější soupeř přehraje. Jestli v sobě hráči najdou motivacu, tak to půjde, jestli ne, tak prohrajem a hráči se ani nezpotíjou.

Reagovat
centos

V čem je Bohemka motivovanější, když jsou ještě za váma?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom že je domácí. V takových zápasech dvou týmů kterým o nic nejde vyhrávajou domácí. A nebo je pro ně čtvrté místo prestižní, páč tam zase dlouho nemusíjou být.

Reagovat
centos

No dobře, ale pořád bych viděl velký rozdíl v tom, že někdo nehraje naplno, protože nemusí, a v tom, že někdo někomu ten zápas pustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo já taky. Puštěný zápas sem viděl snad jenom jeden. Ten Plzeňský na Spartě. Tam Sparťani zařídili dvě penalty pro Plzeň a sparťanští fanoušci obě oslavovali. Hráči doslova a do písmene chodili a o nic se nesnažili. Ten zápas co sem viděl dneska ovládalo Slovácko, měli dost šancí, snažili se a Zbrojovka si ani neškrtla. Byl to takový ten zápas "nejde nám to, ale až dáme gól, tak nám to tam začne padat". Pak dala Zbrojovka náhoďáka a Slovácko odpadlo. Když šli hosté do deseti, tak zase začali tlačit. Ale Zbrojovka dala dalšího, Slovácko zahodilo pár šancí a domácí se na to vykašlali s tím že to nemajou zapotřebí. Prodaný zápas vypadá jinak, podle mě by se nesnažili od začátka, snažili by se zařídit penaltu pro hosty, nebo něco takového.

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu fakt jsme měli šancí hodně, po druhém golu už to odchodili, protože už nebylo o co hrát

Reagovat
smazaný uživatel

jako dneska to vypadalo přesně, jak píšeš ty, nevím, co si o tom mám myslet, info, že to bylo prodané jsem z nejvyšších míst neměl, stejně tak Soukup nám potvrdil, že to je čisté, jenom ti hráči pak ukázali něco, co už nechcu vidět, Soukupovy výroky jsou taky hodně ostré: "Výkon, který náš tým dnes předvedl, nemá rozumnou formu omluvy. Byl to hazard s vlastním jménem i důvěrou fanoušků," zlobil se Soukup.

Fanoušci Slovácka z kotle dvacet minut před koncem svoje místa opustili.

"Nedivím se jim, že odešli. Hráče jsem upozorňoval, že musí bojovat. Dnes si někteří z nich řekli o to, že už tady působit nebudou. Naplivali jsme si do vlastního obličeje. Jménem mužstva se musím fanouškům omluvit," uvedl Soukup.

Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/slovacko-brno-0-2-zbrojovka-si-i-v-deseti-dosla-pro-cenne-body-p4y-/fotbal.asp?c=A110507_151919_fotbal_vl

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Já si pamatuju jak sme v jednom z posledních kol prohráli v Jihlavě. Tehdy se taky říkalo že sme to prodali. Ale reálně se dá říct že nám o nic nešlo, hráči to odchodili a navíc nám Jihlava dala na Andráku tuším 0:2. Upřímně mě to štve, ale týmy s tím musíjou počítat. Výsledek zápasu ovlivňuje nejenom tabulková síla týmů, ale taky motivace, forma, zranění, prestiž zápasu, historie vzájemných konfrontací a různé série které si sebou týmy táhnou. Na podzim vám dala tragická Zbrojovka sedmičku, dneska vás přehrála na efektivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

jako je to tak, když vezmeš šance, tak ty jsme měli jenom my

Reagovat
AjaxFans

Ale kujwa,zase srance.Toto těžce budou vysvětlovat,jestli to vůbec jde

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem ještzě nezažil na Slovácku, nevím teda co si o tom mám myslet

Reagovat
AjaxFans

Kurva taková fraška,stím bežte do prdele.Ještě že všichni utekli z kotle.Jdu si dát čouda na uklidnění

Reagovat
centos

detaily prosím

Reagovat
smazaný uživatel

celý kotel se sbalil po druhém golu a odešel a s ním i tak 2/3 stadionu, v 75.minutě bylo na stadioně tak 1500 lidí. Ti pak spustili pokřik Slovácké divadlo a šlo se dom

Reagovat
centos

A byla to fakt taková fraška?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku to ani nevypadalo, ale 2.poločas, hlavně ten 2. gól a ke konci, to už byl konec!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hanba, hanba, hanba celému vedeni 1.FC Slovácko, větší frašku sem nezažil a to chtěli za lupen 120kč a děti 60kč. Končím s chozením na fotbal!!! Korupčáci zasr...

Reagovat
Losinho

Buďte rádi, krásná cena.

Reagovat
smazaný uživatel

hej právě, první půlku jsme měli vyhrát, ale jaksi jsme z metru nedali do prázdné, oni nehráli nic, roh a gol a pak už to byla fraška

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň ste si to taky vyžrali. Minulý týden ste s nama hráli úplně stejně

Reagovat
smazaný uživatel

jj slyšel jsem

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně mě to sere. Kdybysme neměli takovou smůlu na Spartě a s vama, a pak sme se na to nevysrali, tak bysme mohli ještě potrápit Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

to věřím, já byl dneska nasraný až až

Reagovat
centos

Hm, to bych se jim na zbytek sezony asi vysral..

Reagovat
smazaný uživatel

taky na to seru, po tomhle fakt ne, pojedu do Teplic, protože z tama ráno vyrážíme do Poznaně na zápas Lechu autama s kámošema, ale na Bolku doma nejdu

Reagovat
smazaný uživatel

z Teplic? Se projede..

Reagovat
smazaný uživatel

tak my jedem všichni fanoušci Slovácka, takže první do Teplic,přespíme a ráno jedem přes Německo po dálnicích až po Frankfurt a za chvilku jsme tam

Reagovat
smazaný uživatel

Já už nejdu nikdy!!! Komedianti . Za ty prachy pujdu radši na nějakou trapnou komedii do kina. Fuck

Reagovat
smazaný uživatel

bež, jako já su věrný fanda spoustu let, tohle mě maximálně strašně nasere a jeden zápas nepujdu, i když možná pujdu, protože se určitě nachystá nějaký protest a u toho chcu být! Každopádně si to budu hodně pamatovat

Reagovat
AjaxFans

Slyšel jsem dobrý námět na choreo do Liberce,stadion je shit,ale pomsta je sladká

Reagovat
Kenneth

Když vyhrajeme všechny zbývající zápasy tak máme 68 bodů,to by v jiných sezonách bohatě stačilo k titulu,v tomto ohledu nemůžeme Chovancovi nic vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to,že se Cracovia tak zlepšila?

Reagovat
smazaný uživatel

začali požívat tataráčky

Reagovat
smazaný uživatel

Cože ?

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, začli používat praktiky trenéra jejich družebního týmu

Reagovat
smazaný uživatel

a tak, víš co, ženský to maj na Craxu za jeden Zlotý a jak oba víme, Polské holky jsou krásný, tak jak jich je teď mraky v ochozech, tak se frajeři víc snažej

Reagovat
centos

To se ale nelíbí ombudsmance, psali.

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumí fotbalu

Reagovat
centos

To je sexistické prohlášení, pane trevore.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si toho vědom a stojím si za tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Není v tom nový bordel vedle stadionu kde to maj za jeden Zlotý ?

Reagovat
C-M@ster

Jaká fraška, vždyť to je jasný už od Zimy? CO ste čekali, vrabci si o tom píšou na eurofotbalu už nějakej pátek.

Reagovat
smazaný uživatel

O čem?

Reagovat
C-M@ster

O tom, jak ten zápas skončí. A taky že skončil. Nevím, co sou všichni tak naštvaní.

Já byt fanoušek Slovácka, tak na stadec nelezu.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, jasný dlouho dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

po bitvě je každý generál, ono zajímavé by bylo, co by se tu psalo, kdybysme dali tutovky a vyhráli. Když si ten zápas promítnu zpětně, tak šance jsme měli fakt jenom my a my je nedáváme běžně. S chladnější hlavou si přece jenom myslím, že to prodané nebylo, jak psal prospero, jde o tu motivaci hráčů na utkání, když jim de facto o nic nejde, dneska to hráči ve druhé půlce hlavně odchodili a su rád, že trenér už dal jasné vyjádření, že dnešním výkonem si spousta z nich řekla o vyhazov!

Reagovat
C-M@ster

Trenér asi neřekne. "Bylo to domluvené, omlouváme se." Takže něco takovýho říct musel.

Každopádně i tak, Slovácko o nic nehralo, posledních pár let si výsledky navzájem pouští, tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

posledních pár let vyhrává stále jenom Brno, my jsme jim nedali s dnešním utkáním 7 zápasů gol

Reagovat
smazaný uživatel

ale rozhodně budeš mít pravdu, že spousta lidí na Boleslav rozhodně nepřijde, dneska fakt nějaké dva tisíce odešly už po druhém gólu, pak celý kotel a na stadionu bylo fakt tak 1500 lidí posledních 15 mimut

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tam vypadalo s atmosférou při zápase? Mě překvapilo že Zbrojovka byla slyšet a že vás dostkrát překřičela. Myslel sem že jich přijede tak deset, ale prý jich byly 200.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřekřičeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně v přenose jo. Samozřejmě že se to podle toho nedá poznat, proto se ptám.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako zas aby nás překřičeli, to ne, ale fandili dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Brno velmi dobré, 150 jich bylo plus minus, ale podle mě lepší jak Baník, atmosféra z naší strany podle mě první půlku dobrá do toho golu, pak už byla v kotli nechuť a ta vygradovala v druhé půlce a od 70.minuty už se nebylo možno o atmosféře bavit, protože kotel byl prázdný

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Brňáci byli slyšet, ne že ne, ale Baník byl někde jinde. Tam bych byl ochotný se bavit o překřičení domácích, ale u Brna ne.

Reagovat
smazaný uživatel

osobně jsem dneska z kotle slyšel Brno líp, než minule Baník z ochozů. Mluvím čistě za sebe a Brno se mně líbilo víc na ten počet. Tím nechcu degradovat support Baníkovců

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

No byla to slušná fraška, že kotel odešel bylo pěkné gesto. Taky jsem chtěl odejít, ale nakonec jsem si to vychutnal až do konce Moravská klika zas zafungovala. Tolik nasr*aných lidí jsem už dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi líto Slavie nedokážu si představit ligu bez derby...

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Slováci prohráli aji s finama a končíjou.

Reagovat
smazaný uživatel

je to mazec, jako já jim to nepřál, chtěl jsem, aby šli dál, ale jak řekl Golonka: Hanlon naučí Slováky tak maximálně anglicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem, když jsme u toho Golonky, mrkněte na tento díl Všechnopárty, on je tam host a smál jsem se každé jeho větě, já ho mám hrozně rád ty jeho historky: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10090925908-vsechnoparty/209522161600012/?index%5B%5D=77674&x=24&y=15

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Jo, to je dobrej díl, jestli je to ten, jak vyklada, ze kamsi prisel a dali mu ranu do obliceje na privitanou.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to je přesně on

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

je to škoda, ale na druhou stranu nevím, co by s těmahle výkonama dělali ve čtvrtfinále...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, nezvládli to prostě, podle mě asi v hlavách a hlavně to nezvládl Slovenský svaz, když udělal Hanlona trenérem

Reagovat
smazaný uživatel

Sláva.

Reagovat
smazaný uživatel

Končíjou

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bys neřekl hovorově končí? To zní jak od učitele češtiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne neřekl,ale přijde mi to vtipný já do něj nechci rýpat jen sem se tomu zasmál.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě. Já jsem zvyklej, že to takhle každej říká i píše, tak mě překvapí, když se tomu někdo díví.

Reagovat
centos

To jako fakt? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by řekl něco jako "končej", nebo něco takového.

Reagovat
smazaný uživatel

No fuj.

Reagovat
centos

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Škoda no, ale Finové zaslouženě, na turnaji hráli líp.

Reagovat
stas87

co napisat k slovenskemu vystupeniu na domacich majstrovstvach?pre niekoho sklamanie,pre niekoho realny stav veci...pozrime sa na mladych-nasa 18 spadla z Ackoej skupiny,nasa 20 hrala baraz o udrzanie z A skupiny,absolutne nam chyba mlada generacia,je to sposobene socialnimi problemami slovenska,mozno by sa talenty objavili ale rodicia na to nemaju peniaze,tak chalana nechaju hrat do 9 triedy a potom mu povedia ze dalej hrat nemoze...,za komunistov mlady fasovali vsetko,korcule,hokejky ci vesty a slo to...dneska u nas kazdy na sport jebe,sport je u nas dnes len pre bohatych co z toho budeme mat ked z 20 bohatych decek budeme mat 1 s talentom,ktore aj tak skonci v zamori,zarobi nejake peniaze a vysere sa na to?na vsetko je neskoro uz,mame 20 ktora pred par rokmi dozadu bola 4 v svojej skupine,kde su ti hraci dneska?ani jeden v repre...tento tim co bol na majstrovstvach moze na papieri vyzerat krasne,pre naivkov dokonca na semifinale ale je tam naozaj kvalita??z obrancov co mame tak len jeden jediny dokaze zaviezt puk a podrzat ho...potom ten hrac musi hrat 2 minuty presilovku..taky problem cesi nemali vobec,z nasich obrancov obstali len visnovsky a podhradsky,zvysok len odovzdava puky superovi,majesky ci baranka uz niesu hraci pre tento hokej,o 9 rokov im usiel vlak,halak?s ceskom drzal aj napriek nestastnemu druhemu golu,to co spravil vcera je len jeho vlastna blbost,uz to spravil raz v 1 tretine,vo setkych radach sme hrali priemerne az podpriemerne,z utocnikov zahrali dobre snad len handzus a obcas mal svetle chvilky nagy,demitra,hossa ci gaborik mali zlu sezonu,boli bez formy,pravda demitrovi sa darilo v jaroslavli ale tam mal k sebe spoluhracov co sa nebali mu najet do pozicie,rcholom su nase presilovky,my nedokazeme behom 8s zaviezt puk a postavit sa tak aby sme rozjeli prihravky,visnovsky najede do pasma,pocka ale zisti ze nasi tam nestacili dojet tak mu neostava nic ine nez nahodit=okamzita strata puku a super vyhodi vsetky prehry boli viac menej zasluzene,len s ruskom to aspon na ten bod vyzeralo,nepametam tim ktory by vsetko prehral o gol vyzera to na nestastne nahody tie prehry ale nie je to tak!!!hanlon?dobry privesek,rozhadzovat rukami moze kdokolvek stary hossa vyzeral akoby ho to nezaujimalo,,,obrovska chyba je ze na domacich majstrovstvach netrenuje slovak-trener,hanlon vyzeral ako talisman ci maskot ak je trocha sudny po zapase s danskom rezignuje a slovensku sa vyhne oblukom!!!v tomto time nikto nepreukazal minimum toho co predviedli cesi na minulych majstrovstvach,realistov toto umiestenie neprekapilo,naivkov ano a je to krute vytriezvenie a dobre im tak!nabuduce roky chodit s mladymi na ms,kludne hrat baraz ale aby sa otrkali,radsej hudacka v branke ako halaka,kompetentny v zvazu si to snad uvedomi,teraz biudu tie majstrostva stat za picu,bo slovaci uz nepojdu,a cakam ze aj s danmi to dojebeme jedine pozitivne na tychto majstrovstvah su slovenski priaznivci co vyznie dost ironicky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hanlon je na jednu stranu poměrně solidní kouč, to co udělal s Běloruskem stojí za pozornost. Je ale třeba říct, že ta útočná pasivita, se kterou se Slovensko prezentovalo byla naprosto nepochopitelná, nevím na kolik % v tom hraje Hanlonova taktika a "bojovnost" hráčů, kteří mi někdy přišli, že jim je to u prdele, ale tým, který má jednoznačně největší zbraně v útoku sází na obranu a to mi nepřijde jako chytré řešení. Samozřejmě se najdou vyjímky - Nagy, Surový, Višňovský sehráli vcelku povedený turnaj. Jo a včera se mi docela líbil Růžička - škoda, že nedostal více prostoru během turnaje.

Je fakt, že tohle si slovenští fandové nezasloužili.

Reagovat
stas87

dobry kouc...co si pod tym predstavujes?slovensko a bielorusko su uz takmer na rovnakej urovni,v capitals vyhorel...my sme mali nejaku taktiku??? vies aky problem nasi mali zaviezt vobec puk?nikto si neveril...ani hraci z nhl,lezala na nich strasna deka,proste sa bali zariskovat,ci uz len trosku...ale pri nasej obrane ani nemohli,kazde zavahanie by skoncilo v lepsom pripade sancou,v horsej golom ako proti nemecku,ruzicka nema meno,nic neodohral a vidis predsa bolo vidiet...ten tim ani nemal vodcu,osobnost,hossa ci gaborik su skvely ked maju v klube pri sebe schopnych spoluhracov ale v repre oni musi tvori hru a vidis sam ako to dopadlo...hanlon je len trener s tabulou a fixom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitý respekt si zaslouží, i když vyhořel. Jak řikáš - hráči si nevěřili, ale tohle kouč moc neovlivní, může jim říct cokoliv, ale to oni hrajou, to oni se v daném okamžiku rozhodnou co udělají. Ale to nemění nic na tom, že pro Slovensko se tento trenér nehodí.

Reagovat
stas87

samozrejme ze nie!neznizujem jeho kvality ako hraca ale brankar aby trenoval narodny tim?ja len dufam ze ho nebudeme platit este rok,tak boli to premierove ms u nas,ten tlak musel byt obrovsky,ale to neni vyhovorka,trener ktory dava pokyny v anglictine?jedine pozitivne je ze sa nasi hraci priuci nieco po anglicky

Reagovat
Kepy_FCB

Ti se mají! Závidím!

Reagovat
Didier Drogba

Příbram

Reagovat
Radar

Brno

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

vtipný, když si to porovnáme s tou včerejší fraškou, že?

Reagovat
centos

Ta mu nevadila, spíš naopak, tak jsem rád, že se mu teď můžu smát.

Reagovat
Liquid

cha cha korupčníku slovácký Brnu ani konekce na Soukupa nepomůžou

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný zadostiučinění

Reagovat
smazaný uživatel

jak hraje M.Sedlacek v Bohemce? jsem fanda Boleslavi, tak by me celkem zajimalo, jak se mu tam dari na hostovani

Reagovat
smazaný uživatel

no to mi ho vyndej

šílený toto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Jak to vypadá s tím Natland Group ?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia i podle hráčů (M. Vaniak) půjde dolů do té III.ligy.

Reagovat
Filip12

No ten mluvčí říkal že stojí aby tradiční klub se udržel a že sou blízko dohody

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka na čtvrtém místě. Nechápu

Reagovat
Filip12

kdyby tam hrál Panenka tak by ses nedivil co ?

Reagovat
centos

Já jo, vždyť má snad přes šedesát.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmo, jdi do prdele, milion šancí, jeden gól, to je nějakej fotbal? Pokud nevyhrajeme pohár, tak je to zralý na výměnu poloviny hráčů.

Reagovat
sosna

Reagovat
Kepy_FCB

Slovácko u mě hodně kleslo čest si zachránili aspoň fans tím odchodem. Jak to tak čtu tak se jim to podařilo zahrát celkem mistrně že různí prosovopéra a podobní uživatelé dokonce žijí v iluzích že to nebylo domluvené

Jinak aspoň jsem si namastil kapsu v tomto kole. té naší lize se dá fakt jen smát , pohrdat jí a sázet na ni.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně někdo objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem sice jejich fanouškem, ale to co se jim letos zatím povedlo mě až dojalo - Bohemians 1905

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Ééééé, zase plichta Slavie, já ten titul Remízovýho krále tak nesnáším...

Reagovat
Losinho

Čéče, mně už je to nějak jedno. Letos snad první zápas bez emocí.

Reagovat
Losinho

A vůbec - aspoň nějaká trofej.

Reagovat
smazaný uživatel

s Budějkama se něco jinýho skoro čekat nedalo

Reagovat
Shevchenko

Šenkyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Kepy_FCB

Šenkeřík

Reagovat
Radar

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kepy_FCB

Týýý brďo i Fantiš se trefil...

Reagovat
Radar

Komňacký si bere asi příklad ze Slovácka jinak nevím

Reagovat
Kepy_FCB

Asi ho na té benzince ukeceli aby nám dali náskok jinak nevím...

Reagovat
Radar

Taky mě to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

To si snad děláte srandu. My prohrajem a ten Jablonec už teče s Baníkem. Kdybysme hráli poslední čtyři kola beton jako Příbram, tak bysme ho snad aji předskočili. Ale my si tam šolícháme kreativní přihrávky, hrajem na tři útočníky, napadáme na soupeřově půlce a zahazujem tutovku za tutovkou. Bože proč mě nenávidíš.

Reagovat
Kepy_FCB

Baumit nemá motivaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív se nauč psát můj nick, pak se můžem bavit.

Reagovat
Kepy_FCB

Kdo říkal že se chci bavit s lidma okecávajícími a schvalujícími fotbalové svinsto!

A jseš Pros-péro!

Reagovat
smazaný uživatel

Shakespeare?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj si videl inscenáciu, lebo v našich končinách sa veľmi toto dielo neinscenuje, alebo "len" čítal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom četl. Mě divadlo vůbec nebaví. A aji tu hru sem si přečetl až po filmu Prosperovy knihy, který natočil Greenaway.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten film sa chystám. Akosi sa mi po Nightwatching a The Belly of an Architect dostal do obľuby. Mňa naopak divadlo veľmi baví, dokonca až akademicky. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Na Noční hlídce sem byl v kině a byl to skvělý zážitek. Zas tak ho nasledovaného nemám, viděl sem už jenom Knihu snů a Kuchař, zloděj....., a 8 a půl ženy - to bylo divné ale moc se mě to nelíbilo. Ty Prosperovy knihy jsou takové zvláštní. Ne nijak dějově zajímavé, ale perfekcionisticky natočené a navíc se skvěle sedící hudbou.

Reagovat
smazaný uživatel

Greenaway má výtvarné vzdelanie a je známy tým, že po vizuálnej stránke scény vedie k detailnej dokonalosti. Jeho diela sú veľakrát nečitateľné, teda pôsobia prvým dojmom, ale pre mimoprúdové a festivalové publikum je to vysoko cenený tvorca... dokonca i pre tu nie zanedbateľnú kritiku. Možno jemná paralela s Charlie Kaufmanom, ktorý píše geniálne scenáre - chaos, ktorého paradoxne každá zložka dáva zmysel. Odporučiť môžem i Davida Mameta, či už ako dramatika alebo autora filmových scenárov. Za hru Glengarry Glen Ross získal Pulitzerovu cenu. Je i filmová adaptácia - veľmi kvalitná.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlíš mi to?

Reagovat
smazaný uživatel

Prospero je postava z Shakespearovy hry Bouře. Je to Milánský vévoda který žije na jednom ostrově se svou dcerou a netvorem Kalibanem. A pak už je to moc složité na popis.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ho teda máš jako nick je ti podobný ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec. Ale když sem se sem registroval, tak sem četl jednu knížku kde byl, z toho sem se podíval na film, přečetl tu hru, a tak se to nějak sešlo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Koukám,že u nás nebyla filmová adaptace dána do kin

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem ho stahoval přes torrenty. A dalo mě to pěkně zabrat stáhnout k nim aji sedící titulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie remizovala po poměrně dobrém výkonu v Českých Budějovicích 1:1. Jediný gól sešívaných vstřelil Zbyněk Pospěch. Po zápase odmítli hráči jít na děkovačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
Radar

To čumíte, saláti

Reagovat
Radar

Tak už jsem ticho

Reagovat
Kepy_FCB

Jjak se začel rozcvičovat Zeher tak se to začalo bortit...

Reagovat
Puskas

Vedem o dva a pak ta tragédie v defenzívě...

Reagovat
Kepy_FCB

gooool

teď už věřím v bod.

Reagovat
Losinho

Šenky

Reagovat
Kepy_FCB

Gligor Gligorov

Zajímavé na oficiálním webu nebylo nic o tom že by už byl hráčem Baníku ale dnes je na lavičce...

Reagovat
Losinho

Ach jo to jméno...

Reagovat
Kepy_FCB

Zeher

Reagovat
Shevchenko

Paliči Kraut dneska podruhé...

Reagovat
Radar

Ale v posledních zápasech má formu.."jen" ta koncovka není ideální

Reagovat
Kepy_FCB

tyhle šance nás budou mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

pribram jasna 2 neco jak na slovacku....jeste ze jsem vsadil oba zapasy

Reagovat
Losinho

Mimochodem naši hráči mě teda docela zklamali, po zápase ani nepřišli poděkovat fanouškům, přitom někteří tam jedou x hodin...no, pokud chtějí hrát bez supportu...

Reagovat
Kepy_FCB

Co se divíš vyřadili jste je (se) z poháru.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

na děkovačku šli i po zápasech s Plzní, kde "aspoň" slávisti něco provedli

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře vám tak. Po tý trapárně v poháru bych se na vás taky vykašlal.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud chtějí hrát bez supportu - pěknej support, když ti znemožní vyhrát domácí pohár

Reagovat
Losinho

Takže jedna akce přebije celou sezonu jo? Si snad děláš srandu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano přebije. Přemejšlel iniciátor tý akce mozkem, když to vymejšlel? Hráči makaj celou sezonu bez výplat, makaj pro tým místo aby se na to vykašlali ala Trapp. A co udělá ten slavnej support? Posere těm hráčům šanci na fotbalovej úspěch, když už nemaj peníze ani jistou budoucnost. Pro mě to bylo naprosto ubohý gesto. Kdyby přišlo v lize, tak ho podpořim, ale tohle je prostě podraz na hráče.

Reagovat
Losinho

Jakej iniciátor? Tohle nikdo neplánoval. Bylo to spontánní rozhodnutí vyvolané především směšným projevem Platila. Hráči makaj na jaře, ne celou sezonu. Bez výplat? Tahle akce jim právě může k těm výplatám pomoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej iniciátor? No ten, kterej vymyslel protest ve středovym kruhu. Neřikej mi, že se těsně před utkánim rozhodli fanoušci na tribuně, že vlezou na hřiště.

Jo, makaj na jaře. Protože se do toho opřeli a řekli si, že se pokusí něčeho dosáhnout navzdory osudu a podrazáckýmu vedení.

Bejt jima, tak se po tý šaškárně "fanouškům" natruc na ligu vyseru.

Reagovat
Losinho

To vymysleli Ultras, ale nepočítali s tím, že by se to takhle zvrhlo. Ani se nepočítalo s tím, že se na hřiště půjde i v poločase, ale na začátku zápasu nebyl v Edenu žádný zástupce klubu.

Reagovat
Kenneth

A jak jim pomohla? Po zápase se rozhodlo že licenci nemáte, navíc ta akce mohla odlákat případné možné sponzory, prostě se fanoušci zachovali jako hovada a jak psal lexess nahoře,mohli to udělat v lize.

Reagovat
Losinho

Mělo se to udělat při zápase s Ústím, ale fans věřili tomu slibu, že majitel bude znám do středy. A další zápas (s Příbramí) je prostě už moc pozdě.

Reagovat
Kenneth

Pozdě? A jak jste si pomohli? Znemožnili jste hráčům vyhrát trofej ke které se tak snažili i bez jediné koruny na vyplatní pásce.

Reagovat
Puskas

Navíc udělali přesně to, co vedení potřebovalo...

Reagovat
centos

Ty myslíš, že to byla organizovaná akce, kdy (podle tebe asi speaker) zavelel a jali se do ničení?

Reagovat
Kepy_FCB

Byla jinak by tam nebyli ti zakuklenci už od začátku.

Reagovat
Losinho

Vždyť původně se o poločase ani na hřiště nemělo jít.

Reagovat
Radar

Já myslím, že si to rozhodli hool's sami, strašák nestrašák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to se mi zdá jako nejpravděpodobnější.

Reagovat
Kepy_FCB

Přesnětak!

Na nikoho už namají tak si našli ideální záminku která jim navíc v jejich světě přinesla body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

To tu už někdo psal, že Strašák naplánoval protest před výkopem, druhá půlka začla tak nějak spontánně, a pak se to Strašákovi úplně vymklo z ruk.

Reagovat
centos

Ahoj, jsem tady správně na kurzech demagogie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si myslíš, že se ten zápas obejde bez kontumace?

Reagovat
Losinho

A co má být? Najednou je pohár tak důležitý? Ten je v tuhle chvíli to poslední...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže ono vlastně by se každý rok mohlo vtrhnout na hřiště už při prvních kolech poháru, aspoň hráči ušetří sílu na ligu

Reagovat
Losinho

Každý rok není ve Slavii taková situace jako teď...

Reagovat
Radar

K čemu by jim ten pohár prosím tě byl (pokud by ho vůbec vyhráli), když by do Evropy nemohli ? K ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože by to bylo jak příběh z filmu o 11statečných, který přes všechny útrapy se dokázali semknout a vyhrát pohár? Na Evropu sere pes....

Reagovat
Losinho

Jupí. Tak takhle bude aspoň příběh o tom, že slávisti nejsou ubrečené báby neschopné zorganizovat nějakou větší akci. Obojí zbytečné.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebyl jsi to ty, kterej tu se mnou souhlasil, že ať už se stane po sezoně se Slavii cokoli, byla by nadhera to ukončit vítězstvim v poháru?

Reagovat
Losinho

Byla a stojím si za tím. Trofej v této sezoně by byla krásná. Ale na budoucnosti SKS mi záleží víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pomohla ta protestakce k záchraně Slavie?

Reagovat
Radar

Vnesla do srdcí tunelářů strach ? I to stačí, když už za to ti hajzlové nebudou pykat.

Reagovat
Puskas

Takže ne o Slávii, ale o vašich pocitech...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, takhle to taky vnímam.

Reagovat
Radar

Spíše ještě neúplná pomsta za to co provedli SLÁVII, tak že je to o ní (btw.: nejsem slávista, ale s tím co se stalo zčásti souhlasím)

Reagovat
Puskas

S čím? S tím útokem na VIP? Se zdemolováním stadionu? S kontumací, kdy hráli hráči, co hráli zdarma? S čím?

Reagovat
Radar

S tou rebelií, taky už by mě nebavilo si takhle nechat srát na hlavu. A co si budeme povídat, násilím se dá vyřešit vše.

Reagovat
Puskas

Zničit, co se dá? To nebyla reakce na situaci, to byl obyčejný vandalismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a výhra poháru by přinesla radost hráčům i fanouškům. Strach do srdcí tunelářů by určitě šlo vnést i bez toho na úkor.

Tu akci fanoušků bych podpořil, klidně i nějakou demolici stadionu (nevim přesně, jak to tam dopadlo), ale neodpustim jim, pokud opravdu přijde kontumace zápasu. Jedině, že by zápas dohráli v novym termínu a Slavia dostala akorát pokutu, pak by to dopadlo výborně

Reagovat
Losinho

Byly jen drobné škody. Větší utrpěla ČT.

Reagovat
Radar

A to ještě kdo ví kolik cifer si připsali jen tak pro média jak už to u nás tak bývá

Reagovat
smazaný uživatel

když se jim ho podaří vyhrát teď, bude film napínavější

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takováto situace u vás není každý rok, ne? A pak účelem nebylo vyřadit Slavii z poháru.

Reagovat
Kenneth

Účel nebyl vyřadit Slávii z poháru? A to si mysleli že co? Že tam rozmlátí stadion a zápas se odehraje za 2 hodiny?

Reagovat
Losinho

Aspoň si zjisti nějaké info, když o tom diskutuješ. Měla to být klidná akce, žádné rvačky nebyly naplánovány. Ani vstup na hřiště o půli.

Reagovat
Kenneth

"nebyly naplánovány" A rozhodlo se to jako kdy? Když jste dostali prvního fíka?

Reagovat
Losinho

Víš o tom vůbec něco? Ten konflikt vyprovokoval Platil svým arogantním projevem. Znovu opakuju, původně se o půli nemělo vstoupit na hřiště!

Reagovat
Kenneth

Tak proč jste se tam začali chovat jako hovada? Mohli jste si jít na přestávku stoupnout na půlku,zaprostestovat a vrátit se zpět.

Reagovat
Radar

To nezní moc účelně.

Reagovat
Kenneth

No tak mi řekni jak si pomohli? Já v tom nevidím zatím žádné pozitivum a Losinho mi není schopen říct čím tím chtěli dosáhnout.

Reagovat
Losinho

Chtěli ukázat, že si fans nenechají srát na hlavu, že jim klub není lhostejný a že se s nimi musí počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo se nevrátit a zůstat tam sedět. Každopádně ste mohli udělat dost lepších a moudřejších věcí a jenom minimum stupidnějších a krátkozračejších - je to vůbec slovo?

Reagovat
smazaný uživatel

Krátkozračejších? No...nevím jestli to je v pravidlech pravopisu, ale použít to asi jde .

Reagovat
centos

Krátkozratějších? :)

Reagovat
centos

Nejjednodušší je to podle angličtiny - více krátkozrakých. Tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej a to si myslíš, že je to tak jednoduchý? Nasranej dav si jde v klidu stoupnout na půlku. Platil je nasere ještě víc. A dav lidí, ve kterém jsou chuloši a řada dalších ostřejích kluků jako jen tak půjde domů? Zkus si představit, jak by se zachovali naši hools a ultras.

Reagovat
Kenneth

Vím že i Spartani by ten stadion rozebrali, ale to prostě není řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že ne. Ale vem si tu frustraci fanoušků...a Platil se jim víceméně vysměje. Neschvaluju násilnosti, ale v tomhle případě se tomu nelze divit.

Reagovat
Puskas

Já se obávám, že to bylo cílené vyprovokování, něco jako Aeroflot v 69. Pozornost se přesune na fandy, ne na vedení.

Reagovat
Losinho

To je taky možné. Ale na to člověk, kterému se právě "šéf" jeho milovaného klubu stojícího před krachem vysmál do ksichtu, nemyslí.

Reagovat
Puskas

A z tunelu vyletí zničehonic těžkooděnci.... Zajímavé....

Reagovat
Losinho

Ti tam byli připravení už na tu předzápasovou akci tuším.

Reagovat
Losinho

To by byl ohlas jak něco...

Shrnu ti to: Původně se mělo jít na hřiště před začátkem zápasu, v 18:25, pokud vedení neodtajní majitele. Jenže poté vyšlo na povrch, že v Edenu se nenachází ani jeden zástupce klubu a tak se rozhodlo, že se fans vrátí na svá místa a na hřiště se půjde o poločase, kdy by se už někdo z vedení měl vrátit. Tak se stalo, předstoupil nakonec Platil. Jenže jeho naprosto arogantní výstup, kdy neřekl žádná fakta, prostě nas*al fanoušky a ti prostě udělali to, co udělali. Dopředu to plánované nebylo.

Reagovat
Kenneth

Takže tomu budeme říkat chování v afektu kde jste nepřemýšleli jaké by to mohli mít následky.. Rvačka s chlupatýma,kontumaci,zavření stadiony pro další zápasy atd atd.

Reagovat
Losinho

Říkej si tomu jak chceš. Upřímně - názor sparťana mě moc nezajímá. Jen ti vyvracím názor, že to bylo chystané.

Reagovat
Kenneth

Já sem po tobě chtěl spíš aby si mi řekl jaké pozitiva z show co jste tam předvedli to přineslo?

Reagovat
Losinho

Psal jsem to výše. A já tam být nemohl.

Reagovat
centos

Účast v poháru, tipuju, nikdo neřešil, když je klub před zánikem a veškeré předchozí pokudy nepřinesly vůbec nic.

Reagovat
Radar

Reagovat
centos

Asi jsem na těch kurzech správně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt kus kreténa.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, neber to jako urážku, ale kdybys radši napsal něco k tématu...

Reagovat
centos

Reagovat
Kepy_FCB

Zeher

Reagovat
Radar

Zehere, Zehere...

Reagovat
Didier Drogba

Ostraváci,opovažte se vystřílet se teď a pak nedat gól Příbrami,nedej bože se nechat od nich porazit.Přece nechcete přijít o levný body z Brna příští ročník sakra,ne?!

Reagovat
Kepy_FCB

Petera má se Starkou mnohem lepší kontakty než s Prosákem tak s tím nepočítej!

Reagovat
Losinho

3:3

Reagovat
Kepy_FCB

dobře nám tak za ty neproměněné šance

Reagovat
AjaxFans

Zeher měl zas svůj den.

Reagovat
Kepy_FCB

Zlo má jméno Zeher

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře,že ste mu prodoužili smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gligorov ? Kdo to je ?

Reagovat
Radar
Reagovat
smazaný uživatel

Makedonský Messi

Reagovat
Kepy_FCB

Super výsledek ! Já jsem spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jak dlouho má Horváth stopku ? 2 zápasy ne ?

Reagovat
Radar

Mimochodem opět skvělý výběr fotky

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka do Evropský ligy

Reagovat
Radar

Možná tak v příští sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši tak to se nechám zastřelit radši ať je tady klid než tohle.

Reagovat
RickNash

do toho

Reagovat
Puskas

Jednu evropskoiu ligu už hrají, to jim musí stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až teď sem si všiml, jakou tu má Zbynďa Pospěch hezkou profilovku

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, zrovna když Brno vyhraje, musí Příbramáci, kteří do dneška dali neuvěřitelně slabých 13 branek, nasázet v jednom zápase hned tři fíky a ještě venku no to je pech. Příbram snad konečně spadne do 2. ligy, kam patří!!! takový antifotbal, co předvádí, to je děs!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči asi dostali peníze pač tohle je druhej zápas, kdy makali naplno a aj stříleli góly. Dlouho si nepamatuji, že by sme dali 3 góly venku a k tomu v Jablonci.Jinak výjezd perfektní, žádnej vandrák a support nadprůměr

Reagovat
smazaný uživatel

Řvali na vás jablonečtí fanoušci: "Vy kurvy, my vám držky rozkopem!"

Reagovat
smazaný uživatel

ne, řvali, že chachaři patří do klece či co a pak, že jsme teda konečně zabrali. Ale nejvíc mě dostalo, jak na začátku utkání jejich rádoby kotel skákal a řval "Kdo neskáče není čech, hop, hop, hop"

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Jako narážka, že jste ze Slezska by mi to přišlo celkem vtipné. Ale pochybuji, že to až takhle domysleli. Spíš se koukali před Jabkem v televizi na hokej, nebo chtěli zřejmě rozhodit Zehera (je to Slovák, ne?).

Reagovat
smazaný uživatel

je. Ale myslím si, že to je spíš odezva na to, že Češi uspěli v tom estrádním sportu.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě byl ten pokřik spojený s hokejem. Jablonec je navíc tradičně hokejové město. Jejich oblíbeným týmem je Tygerec .

Reagovat
smazaný uživatel

ale musí se nechat, měli tam tuze pěkné pinglice v tom stánku s občerstvením

Reagovat
smazaný uživatel

Na severu jsou hezké holky.

Reagovat
smazaný uživatel

V Teplicích nic moc, v Liberci nic moc, v Jablonci to šlo. Nejhezčí mají ve východočeským kraji

Reagovat
smazaný uživatel

V Liberci jsou právě super ženský.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady se neshodnem

Reagovat
smazaný uživatel

A ty myslíš obsluhu na fotbale, nebo obecně holky z Liberce?

Reagovat
smazaný uživatel

Obecně i s obsluhou

Reagovat
smazaný uživatel

Obsluhu si nevybavuju. Jinak obecně jsou liberecký holky supr, znám jich celkem dost a všechny jsou prima.

Reagovat
smazaný uživatel

buřty

...a dát nejvyšší hodnocení klobáse u které není jistá cena a pivo zřejmě neexistuje

(a 35kč za dešťovou vodu? to bych...)

Reagovat
smazaný uživatel

spíš mě zarazila cena na Bazalech. Jestli to myslí ze srandy či vážně

Reagovat
centos

Mě to rozesmálo :)

Reagovat
centos

S Ostravskou mají pravdu, to je klobása plná kvalitního masa.

Reagovat
smazaný uživatel

beztak nejlepší je na Dukle, Kladně a (bohužel) v Hradci

Reagovat
smazaný uživatel

a nejhorší je ve Varech na hokeji

jinak já nedám dopustit na pernareckou z Plzně...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele