Gambrinus liga - souhrn 25. kola

22.04.2011, 22:09, aktualizováno 25.04.2011, 20:31
Komentáře a souhrny
Plzeň v závěru ztratila dvoubrankové vedení nad Slavií a před Spartou vede už jen o čtyři body. Neděli odstartovala senzační výhra Ústí nad Jabloncem, Liberec deklasoval Teplice vysoko 6:2 a doma uspěly i České Budějovice, Hradec a Bohemians 1905. Sparta v pátek porazila Olomouc, Slovácko v sobotu remizovalo s Ostravou.

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 2:2

25.04.2011 18:30

Góly: 21. Daniel Kolář, 28. František Ševinský - 88. Karol Kisel, 90. Milan Černý

Slavia dvěma brankami v závěrečných třech minutách vybojovala bod ze hřiště lídra tabulky Plzně, Zápasočeši tedy mají nyní náskok už jen čtyř bodů před druhou Spartou. Domácí se dostali během šesti minut první půle do dvoubrankového vedení, v osmaosmdesáté minutě však snížil Kisel a na konečných 2:2 vyrovnal Milan Černý.

Utkání otevřely dvě rány Koláře, v obou případech však Vaniak neměl výraznější problémy. V prvních dvaceti minutách se hrál vyrovnaný otevřený fotbal, první šanci ke skórování hostů měl Koreš, jeho dalekonosná střela ovšem zamířila mimo tři tyče. Těsně poté z dálky napřáhl i Rezek, ale ani on neměl seřízená mířidla.

V jedenadvacáté minutě se Plzeň dostala do vedení, Limberského kolmice našla přesně pravou nohu Petržely, jenž přiklepl míč Kolářovi a ten s notnou dávkou štěstí zakončil pohlednou akci Viktorie. Nutno podotknout, že Milan Petržela stál v době přihrávky od Limberského v ofsajdu, toho si však rozhodčí nehleděli a gól uznali.

Hned o sedm minut později vedla Viktoria o dvě branky, Horváthův rohový kop prodloužil hlavou Bystroň k Ševinskému a pro toho již nebyl problém doklepnout míč do poloprázdné branky Vaniaka. V tu chvíli by asi nikdo neřekl, že Slavie bude schopna klást výraznější odpor, zvlášť když hned o další dvě minuty později vypálil ze zákrytu Rezek a překonaného Vaniaka musela zachránit tyč!

Pět minut před přestávkou mohl snížit hostující Pospěch, jeho pumelici ze třiceti metrů však nakonec Pavlík, i když s námahou, vyrazil. Do kabin se tak šlo za dvoubrankového vedení Plzně a vše nasvědčovalo pohodlné výhře Plzně, nakonec ovšem bylo vše jinak.

Osm minut po pauze rozehráli domácí nacvičený signál z rohového kopu, Petržela přiklepl míč Horváthovi a hlavička Bystroně jen těsně minula pravou tyč slávistické branky. V pětašedesáté minutě pálil Pospěch tvrdě, ovšem nikoliv umístěně, Pavlík proto neměl problém zasáhnout. A hned o chvíli později se sám před domácím brankářem ocitl Kaufman, Rezek ho zezadu v pokutovém území jasně fauloval, penalta se ale nepískala.

Červenobílí hrdinové, dnes ovšem hrající v modro-modré kombinaci, přesto zabojovali a v závěru soupeře dokonale překvapili. V osmaosmdesáté minutě odcentroval od rohového praporku Trubila, Jarolím prodloužil balón k úplné volnému Kiselovi, který střelou z první vykřesal jiskřičku naděje. Oheň z ní udělal o dvě minuty později Milan Černý, jenž si naběhl na Vlčkovu kolmici a mezi nohama Pavlíka upravil na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Teplice 6:2

24.04.2011 17:00

Góly: 38. Marcel Gecov, 40. Jiří Štajner, 45. Jan Nezmar, 51. Jan Nezmar, 80. Jiří Štajner, 88. Michal Breznaník - 57. Tomáš Vondrášek, 86. Pavel Verbíř (pen.)

Velikonoční zajíček dorazil na sever Čech s předstihem. Krásný zápas mezi Libercem a Teplicemi totiž nabídl málo vídaných 8 branek. Domácí doslova deklasovali tým ze Stínadel 6:2.

O zápasech mezi Libercem a Teplicemi platí staré pravidlo - kdo dá gól vyhraje. Jen jednou z posledních 15 vzájemných zápasů se tak nestalo. Dobře si tuto statistiku uvědomovali hned od úvodu hosté ze Stínadel. Vondrášek si v 9. minutě seběhl na rohový kop, který lehce tečoval na branku Bičíka. Ten musel předvést bleskový reflex a vyhmátnout balón nad břevno.

Prakticky vzápětí přišla také první šance domácích, když jako po žebříku vyšplhal na zajímavý centr Gebre Selassie, který tak usilovně mířil do protipohybu Grigara, až bránu netrefil.

Následná pasáž utkání sice předvedla hodně pohybu, aktivitu od obou týmů, jenže přesnou finální přihrávku, tu dlouho nechávali všichni aktéři odpočívat. Výjimkou snad byla jen rána hostující 19, tedy Jakuba Mareše, který stylově v devatenácté minutě donutil Bičíka k pěknému zákroku.

To co však přišlo v závěru poločasu, to se snad dá nazvat jen liberecká fotbalová škola. Posuďte sami - 39.minuta: Gecov ve středu hřiště začal akci, která pokrčovala parádním trknutím Štajnera jen do břevna. Od něj se míč dostal zpět k Marcelu Gecovovi, který svým prvním gólem v letošním ročníku otevřel skóre.

41. minuta: Breznaníkova vodorovná přihrávka prošla přes celé vápno až na zadní tyč, kde Jan Nezmar osmým gólem v sezóně oslavil narození druhého dítěte v právě končícím týdnu.

A konečně 45.minuta a Jiří Štajner. Ten dostal míč na levé straně. Potáhl si ho téměř na hranici malého vápna, odkud bývalý kanonýr bundesligového Hannoveru trefil Šmejkala. Od něj míč zamířil na bliží tyč, což překvapilo Grigara natolik, že se Liberec dostal do poločasového vedení 3:0.

To ale nebylo nic proti tomu, co se událo v dějství druhém. Liberci zabralo jen šest minut, než si po pauze uvědomili, že jsou na vlastním trávníku. Ihned poté šel Jiří Štajner sám na hostujícího brankáře. Zahrál si však v podstatě napracovníka charitativní organizace, když před opuštěnou branku daroval druhý gól zápasu, devátý celkově, Janu Nezmarovi a bylo to už 4:0.

Hosté příliš často chybovali v rozehrávce a nedařilo se jim prakticky nic. Přestože se jim nedá upřít sympatická snaha. I za takto vysokém rozdílu ve skóre se pokoušeli útočit a byli odměněni. Po rohovém kopu totiž z houštiny těl vyletěl nejvýše Vondrášek a svým čtvrtým gólem sezóny alespoň kosmeticky upravil na 1:4

Následovala klidnější pasáž, kterou pročísl až zcela zbytečný zákrok sparťanského odchovance Milana Jungra, který po druhé žluté kartě musel dvacet minut před koncem jít chladit hlavu do kabin.

A to pochopitelně byla ideální možnost pro liberecké. Tepličtí totiž, tak jako v předchozím průběhu snad tisíckrát, ztratili při přechodu do útoku balón. Výsledkem byl rychlý kontr, na jehož konci stál Jiří Štajner. Ten ukázal, že v Buneslize nepůsobil nadarmo. Náročnou střelou z voleje nadělil hostům pátý kousek.

Ani to nebylo z blánivého zápasu všechno. Těsně před koncem totiž ještě zahrál domácí Dejmek v šestnáctce rukou, rozhodčí to viděl, a tak dostal možnost snížit na 5:2 střídající Verbíř, který tak i do protipohybu Bičíka udělal.

A pokud jste snad fanoušky Liberce, pak dodáváme ještě jeden bombonek. Po akci jako z jiné země totiž Hadaščok dostal míč na Breznaníka, který úžasnou akci zakončil gólem. Teplice tedy v severočeském derby dostaly pořádnou nadílku a prohrály 2:6.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - 1. FK Příbram 3:0

24.04.2011 17:00

Góly: 44. Grigori Čirkin, 73. Tomáš Stráský, 79. Zdeněk Ondrášek

Důležitý souboj dvou sestupem ohrožených týmů zvládly jednoznačně lépe domácí České Budějovice. Příbramské vyprovodily výsledkem 3:0

Trenér hostující Příbrami Nádvorník sice před soubojem avizoval, že toho v takto důležitém utkání příliš k vidění nebude, oba týmy, vědomy si významu tří bodů, však tento předpoklad vyvracely již od úvodu zápasu.

V osmé minutě mohli jít do vedení domácí. Stráského přímý volný kop skončil na břevně, následná Hudsonova dorážka za Hruškovými zády rovněž neskončila. Gól nemohli domácí fanoušci slavit ani po další šanci Hudsona,Vulina či Stráského. Za hosty odpověděl Plašil, který však v nadějné pozici minul Kučerovu bránu.

Do kabin tak odcházeli po zásluze šťastnější domácí. Minutu před koncem prvního poločasu se totiž po Horejšově prodloužení Otepkova centru střelecky prosadil Čirkin - 1:0.

Větší klid na kopačky domácích mohlo přinést zvýšení na rozdíl dvou branek. Ondrášek, ani Hudson ovšem nemířili přesně. Neproměněné šance mohly domácí velmi mrzet. Po Klesově centru byli totiž k míči i k vyrovnání velmi blízko Huňa s Pleškem, ani jeden však míč za Kučeru nedokázal poslat.

Rozhodující okamžik tak přišel v 73. minutě. Míč se po standardní situaci dostal až na zadní tyč k nehlídanému Stráskému a ten nezaváhal - 2:0. Závěrečnou snahu hostů pak definitivně odmítl Ondráček, který v ponechané výhodě za Hruškovo vyběhnutí a podražení Stráského uklidil míč do prázdné brány - 3:0.

Hráči Dynama tak jasným vítězstvím dali fotbalové veřejnosti důrazně na vědomí, že oni nechtějí být mezi těmi, kteří se v příštím ročníku budou snažit o návrat do nejvyšší soutěže. Naopak Příbram čeká ještě velmi těžký závěr sezóny.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Zbrojovka Brno 1:0

24.04.2011 17:00

Góly: 33. Filip Klapka

Hradečtí potvrdili letošní herní pohodu a vítězstvím nad Brnem si definitivně pojistili setrvání v příštím ročníku Gambrinus ligy. Brno zůstává předposlední.

Před výbornou diváckou kulisou a za pěkného počasí hrály oba týmy od začátku pohledný fotbal. K tradiční kombinační hře domácích se svou aktivitou přidali i hosté z Brna a šance se tak střídaly na obou stranách.

Do první dobré příležitosti se již ve třetí minutě dostal domácí Poděbradský. Z levé strany však těsně minul Krbečkovu branku. Hosté odpověděli v zápětí nadějnou Borkovou střelou. V ještě větší tutovce se ocitl po čtvrthodině hry Husár z Brna. Pěknou přihrávku Borka však tváří v tvář domácímu brankáři Lindrovi v gól nepřetavil.

Pod lízátky umí Votroci dostat pod tlak jakékoliv mužstvo a nejinak tomu bylo i v případě posledního Brna. Závar z 23. minuty však brankou ještě neskončil, neujal se ani Pilařův pokus, ani následné nebezpečně centrované míče. Hosté odpověděli záhy, v nadějné pozici však Folprecht mířil do Lindra.

Chvílemi až příliš uvolněně hrající domácí se do přestávky přece jen vedení dočkali. Bojující hosty zmrazil centr Štěpána z levé strany a následná Klapkova hlavička - 1:0.

Druhý poločas již tolik šancí nenabídl. Na příjemnější rozdíl dvou branek mohl zvýšit domácí Fischer, v dobré příležitosti však trefil Krbečka. Domácí kapitán byl v hlavní roli i při dalším ohrožení brány hostů, jeho střela ale tentokrát netrefila ani bránu.

Hosté bojovali až do konce alespoň o vyrovnání, nadějnější příležitosti, tak jako v prvním poločase, si ovšem nevypracovali. Hřebíček do brněnské rakve mohl definitivně zatlouct Pilař, po centru aktivního Fischera si ale míč zbytečně zpracovával a Krbeček ho k zakončení nepustil. Brněnské tak po další prohře může těšit snad jen fakt, že tříbodová ztráta na poslední nesestupovou pozici zůstala nezměněna.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav 3:1

24.04.2011 17:00

Góly: 19. Martin Nešpor, 53. Martin Nešpor, 70. Milan Škoda - 4. Alexandre Mendy

Bohemians pokračují ve snovém jaru. Stejně jako pučí příroda okolo, stále markantnější je také střelecká pohoda Klokanů. Ti tentokrát doma porazili Mladou Boleslav 3:1 díky dvou gólům Milana Nešpora.

Zápas dvou týmů, kterým prakticky o nic nejde. Tak se dal nazvat souboj pražských Bohemians a hostující Mladé Boleslavi. Pražané prožívají nadmíru úspěšnou sezónu, jsou prakticky zachráněni a v poslendích kolech se vlastně jen fotbalem baví. To Středočeši se v lize pomalu probouzejí z pohárového snu. Evropa se totiž vzdaluje a momentálně je k ní blíže z Ondrášovka Cupu.

Přesto se hned ve čtvrté minutě z autového vhazování na pravé straně dostal míč k Alexandrovi Mendymu, který ustál souboj s obráncem a vnějším nártem velmi brzy překonal brankáře Sňozíka.

Poprvé po svém příchodu do Boleslavi nastoupil v ligovém zápase řecký reprezentant s albánskými kořeny Elini Dimoutsos. Také on ale jen sledoval jak Martin Nešpor využil chyby hostujících obránců, kteří nestačili odvrátit relativně pomalou přihrávku. Domácí útočník tak neměl problém křižnou střelou překonat brankláře Šedu.

A první poločas nabídl ještě jednu velmi dobrou příležitost. Půlhodinka hry donutila mladoboleslavského brankáře k natažení, roztáhnutí, jednoduše do posledního centimetru napnutí svého těla. Proč? Aby konečky prstů vytěsnil střelu unikajícího Škody.

Také po změně stran se bylo na co dívat. Škoda totiž přespurtoval Dimitrovského, poslal tvrdou přihrávku před bránu, kde zvítězil v osobním souboji Martin Nešpor a druhým gólem zápasu dostal svůj tým do vedení.

Boleslavi postupně docházely síly. Navíc čím dál více vázl přechod do útoku a byli to v pohodě hrající Klokané, kteří mohli shrábnout do klokanní kapsy ještě jednou vajíčko od velikonočního zajíčka. Jan Štohanzl prošel možná přes polovinu hřiště bez nejmenší pozornosti hostujících obránců. Jeho zakončení minul pravou tyč možná o pár centimetrů

Přesto čtvrtá branka zápasu padla. Dvacet minut před koncem si Milan Škoda bez větších obtíží naskočil na standardní situaci a s přehledem trknul míč mimo dosah brankáře Šedy.

Mladá Boleslav prohrála i ve druhém ligovém zápase v řadě. Pražská Sparta ji porazila 2:1, pražští Bohemians pak 3:1.

Více informací k zápasu

FK Ústí nad Labem - Baumit Jablonec 2:1

24.04.2011 15:00

Góly: 7. Richard Veverka, 51. Tomáš Krbeček - 75. Karel Piták

První akce úvodní půle a hned gól. První akce druhého dějství a hned gól. To vše v podání Ústí, které na prázdných Stínadlech zaskočilo nejlepší tým jara Jablonec. Ten dokázal snížit až čtvrthodiny před koncem. To však na vítězství nestačilo a třetí tým tabulky překvapivě prohrál.

Pokud by měly platit statistiky, pak se v Teplicích měli diváci bavit hrou kočky s myší. Jenže nic takového se nekonalo. Jablonec byl v první půli výrazně aktivnější, měl územní převahu, dostával se do šancí, jenže góly kdesi zapomněl.

To dokládala i situace ze samotnéhp úvodu utkání, kdy David Lafata na malém vápně místo střely jen upadl.

Jak se proměňují šance, tak museli nelepšímu ligovému střelci ukázat domácí. Krásná akce po pravé straně skončila ostrou příhrávkou Stožického před branku, kde míč v krkolomné pozici tečoval přes Špita Veverka. Ústí tak od sedmé minuty vedlo.

Hodně úzko mu ale bylo při další šanci Lafaty. K němu dostal balón po chybě obránce Valenty všudypřítomný Vošahlík. Střelec třech hattricků David Lafata ale zcela osamocen před brankářem Kovářem mířil jenom do levé tyče.

Právě změna na brankářském postu byla největší překvapení ústecké sestavy. Stabilní jedničku Jana Vorla totiž nahradil právě Přemysl Kovář. V průběhu 24.minuty ale došlo také na neplánovaný zásah do základní jedenáctky domácích. Aloise Hyčku totiž musel vystřídat Jan Polák.

I s ním na hřišti se museli následně hráče bývalé Army bránit několika rohům rychlého Jablonce. Po jednom takovém dostal Jablonský míč na hranici vápna, kde ukázal kvalitní nedělní rozbušku. Tou málem ustřelil ruce domácího brankáře. Vyražená míč pak následně jen do břevna nasměroval Vošahlík.

Půli ukončil další centr Stožického na přední tyč, kde místo střelce gólu Veverky operoval tentokrát Jindráček. Zatímco úvodní situace skončila gólem, tentokrát chybělo několik centimetrů.

Do druhé půle vyběhnul místo uzdraveného Špita jeho náhradník Roman Valeš. Jenže i on dostal z první střely gól. V 50. minutě předvedli ústečtí kombinaci jako z jiné ligy. Jindráček našel krásnou kolmicí střídajícího Krbečka, který se obtočil kolem obránce a dal krásný, překvapivý a hlavně důležitý gól na 2:0.

Zatímco Ústí proměnilo téměř vše. Jablonec ukázal, co všechno se dá spálit. Lafata mířil z malého vápna jen do Kováře. Ten míč vyrazil jen k Benešovi, jehož zakončení snad z půl metru šlo místo do tyče. Pokud si vybavujete moment, kdy Tomáš Pekhart netrefil opuštěnou branku Sparty v podzimním zápase, pak tento moment vypadal velmi podobně.

Ubohá návštěva 789 diváků se následně relativně dlouho nudila. Až čtvrthodiny před koncem našel Kovařík Karla Pitáka, který padáček ve tvaru fotbalového míče trefil z voleje nádherně a křižnou střelou snížil na 1:2.

Hned vzápětí mohl vyrovnat střídající Lukáš Třešňák. Ten si ve vápně stáhl míč do středu, odkud donutil brankáře Kováře k rychlému zákroku. Ten však míč jen zpomalil, a tak z brankové čáry musel vykopávat Vlastimil Stožický.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Baník Ostrava 0:0

23.04.2011 16:50

Góly: -

Slovácko si v bezgólovém utkání rozdělilo body s ostravským Baníkem, oba týmy se tak stále musí ohlížet za sebe směrem k sestupovým vodám. O dva body lépe na tom zůstali domácí, kteří tak mohou být s bodem spokojeni, i když byli mírně lepším týmem.

Utkání otevřela dalekonosná rána Kuncla, Daněk k míči plachtil marně, naštěstí pro něj i pro celý Baník však balon zamířil jen do boční sítě. První šanci Ostravy měl po Lukešově centru Kraut, ovšem minul. Ve čtrnácté minutě spálil zřejmě největší šanci zápasu domácí útočník Ondřejka, který obešel několik protihráčů a řítil se sám na Daňka, jenže společně s ním minul i branku.

O šest minut později pronikl do šestnáctky Švancara, připravil míč Ondřejkovi, jehož ránu z výhodné pozice vytěsnil Daněk s vypětím všech sil nad branku. Do prvního dějství se vešla ještě Volešákova technická střela mimo a Varadiho hlavička, se kterou si však bez větších potíží poradil brankář Filipko.

V pětašedesáté minutě to ze dvaceti metrů zkoušel ostravský Marek a Filipko se musel pořádně natahovat, aby míč vyrazil na roh. Třináct minut před koncem vyslal svou druhou dnešní krásnou ránu Kuncl, tentokrát snad chybělo ještě méně, než v prvním případě, Daněk se za míček pouze ohlédl, zasahovat ale nemusel.

Slovácko si tak s Baníkem rozebralo po bodu, Ostrava tak natáhla svou sérii bez vítězství na pět utkání.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Sigma Olomouc 2:0

22.04.2011 20:15

Góly: 59. Leonard Kweuke, 90. Kamil Vacek (pen.)

Sparta nedá Plzni dýchat a v předehrávce kola zvítězila nad Olomoucí 2:0, čímž na Západočechy vytvořila tlak. Pražané rozhodli o výhře až ve druhém poločase, kdy na trefu Kweukeho ze šedesáté minuty navázal v nastaveném čase Kamil Vacek.

Hanáci na Letné rozhodně neudělali ostudu, ovšem tak trochu doplatili na střeleckou potenci, která je v poslední době po odchodu Hubníka trápí. Už v 10. minutě hlavičkoval na sparťanskou branku Ordoš, ale Blažek dobrým zákrokem jeho záměr zmařil. Hosté byli nadále nepříjemní a další velká šance patřila znovu jim. Na konci povedené akce bylo zakončení Hořavy a tyčka Blažkovy branky. Olomouc v šancích Spartu v první půli přehrála, ale výsledek byl stále bezbrankový.

Nakonec to byli domácí borci, kteří se dostali do vedení, a to i přestože úvod druhého dějství patřil znovu Hanákům. Z Matějovského standardní situace udeřil Kweuke, jenž z malého vápna přeloboval olomouckého brankáře Drobisze - 1:0 pro Spartu. O pár minut později předvedli sparťané velmi povedenou akci, ale Drobisz se zaskočit nenechal. Sparťanům úvodní trefa výrazně pomohla, jakoby z nich spadla nervozita. Další šance se ale nedařilo proměňovat, pojistku na konečných 2:0 zajistil až v nastaveném čase Kamil Vacek, který proměnil penaltu za faul na Pekharta. Sparta tak porazila Olomouc 2:0 a znovu nepříjemně atakuje Plzeň.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň25185261:2359
2.Sparta Praha25181641:1555
3.FK Jablonec25145652:2447
4.Sigma Olomouc25125842:2341
5.FK Mladá Boleslav25117742:3240
6.Bohemians 190525116830:2539
7.Slovan Liberec25106938:2936
8.FK Teplice251051035:4135
9.FC Hradec Králové2597922:3034
10.Slavia Praha25611829:3129
11.1. FC Slovácko25761223:3727
12.České Budějovice25691022:4027
13.Baník Ostrava25671221:3325
14.1. FK Příbram25571313:3122
15.Zbrojovka Brno25611826:4819
16.FK Ústí nad Labem25461518:5318

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (706)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To sme celí my. Místo abysme Spartu klepli, tak je necháme vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase penalta v zápase se Spartou, to už je tuším třetí zápas v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda dnešek tě musel pěkně potrápit. Proha po slušné hře, penalta, která tentokrát být neměla a ještě jí proměnil Kamil Vacek .

Reagovat
smazaný uživatel

od kdy je nekope Kladrubák?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy je určeno víc hráčů. A Vacek si evidentně chtěl dát gól. A já jsem moc rád, že ho dal. A zrovna proti Sigmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika no. Zápas se Spartou kde by nebyla sporná penalta není zápas se Spartou. S jednou penaltou vždycky počítám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak alespoň neovlivnila utkání. I když ty jako fanda Manchesteru United bys mohl říct, že by Sigma přišla se snovým obratem jako MU v 99. Ale to by neplatilo .

Reagovat
Kiwi-21

no ale aspon by mohly mit i kdyz teotickou nadeji na vyrovnaní i kdyz je otazka zda by ten eventualni gol sigme uznaly

Reagovat
smazaný uživatel

Ony to pískaly/mávaly ženský?

Reagovat
Kiwi-21

Pochybuju treba Damkova je podle meho je dobra rozhodci a tohle by nepiskla

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ten zápas neviděl ?

Reagovat
Kiwi-21

Jo ja se dival ale zaroven byl na netu tak jsem si nevsiml kdo piskal pokud piskala zrovna ona tak se teda za ten preklep omlouvam ale deni na hristi jsem videl

Reagovat
smazaný uživatel

Ona to byla původně narážka na tvůj pravopis. Z čehož vyplývá, že to pískali páni, a ne dámy .

Reagovat
Kiwi-21

na pravopis zrovna ted kaslu mam jeste bolehlav

Reagovat
Godwinson

Trochu zmatenej, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

dámy nebo nedá mi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, kdybysme dali gól, tak bych se vsadil že se nebude nastavovat a prohrajem tak jako tak.

Reagovat
Kiwi-21

ja mnel namysli kdyby se penalta nepiskla a pokracovalo se dal ve hre za stavu 2:0 to uz bylo jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se nepískla, tak jak by to mohlo být 2:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáš tu hospodskou fintu s připsanou čárku na lístku?

Reagovat
Kiwi-21

sorry jsem po opici ja to myslel tak ze kdyby se nepiskla a pokracovalo se dal ze by mnely nadeji ale ze jak uz to bylo 2:0 tak že už nebylo co řešit

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec bude hrát příští sezonu o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra FCS-FCB. Je to bez OP, to bude jazda na maxa

Reagovat
smazaný uživatel

v luxoru máte nějakou jazdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

to zas budou manévry zítra, my hrajem v Kroměříži od 4 a známe policii, ti myslí až moc a celý kraj bude ..

Reagovat
smazaný uživatel

WKS Šlonsk lalalalalalalalalalalalala WKS Šlonsk furt mně to zní v hlavě. JInak my jsme na zitřek bez lídra kotle, nemoc, nerad bych si odbyl premiéru při zápase s Baníkem

Reagovat
doNny

...tomu se říká pravý křest ohněm

Reagovat
smazaný uživatel

já tam hodím WKS Šlonsk lalalalalalalalalalala jich bude víc, takže budou líp slyšet, nebo aspon myslím, že jich bude víc

Reagovat
doNny

jen hoď WKS, budu rád . Vás support je v ČR nadprůměrný , ale myslím si, že FCB asi půjdou více slyšet, i když bych byl rád za opak

Reagovat
smazaný uživatel

tak uvidíme ten počet, taky myslím, že pujdou líp slyšet, navíc my máme až moc táhle ty chorály, oni mají úderné krátké pokřiky. Minule jich bylo 1200, ted jsem tipoval 400, ale bez OP tak dvakrát tolik, i když uvidíme. Pokud by ovšem celý kotel tomu dal všechno, tak by se jim dalo konkurovat, kor kdyby se zapojily aj další tribuny, které mě totálně serou, radši ať ti lidi nechodí, na prázdném stadionu zní 450hlavý kotel, jak na plném 5000 lidí. Neskutečný rozdíl, když jsme nahrávali chorály do nových songů ve 25 lidech na prázdném stadionu a znělo to, jak kdyby šlo 1000hlavé stádo WKS Šlonsk lalalalalalalalalala

Reagovat
smazaný uživatel

Pche. My jsme doma všude !

Reagovat
smazaný uživatel

takže na Moravě budou manévry? Ale nezapomeň, Slavie je teď v laufu, budete to tam mít těžký. Jaký oni maj vůbec fans?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta sice zase ne moc přesvědčivej výkon, ale 3 body jsou doma

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pornohvězda mu svědčí

Reagovat
smazaný uživatel

Co ma za cicinu?jeste nedavno rikali,ze nikoho nema..

Reagovat
smazaný uživatel

Zlaty 3 body,ale ten vykon,hlavne v prvni puli byl jak z lacinyho americkyho hororu

Druha pule mirny zlepseni.jeste ze mame Kweuke-bijce,kterej da gol z niceho..jinak Sigma

Reagovat
Kiwi-21

No to byla parada hlavne 1.pule

Olomouc hral hodne dobre a byl jednoznacne lepsi ani jsem necekal ze ten rozdil bude takovy ale Sparte staci 2.strely a penalta za faul (nefaul) pred vapnem .Skoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Tož co na to říct. Jsem hrozně hrdej na Sigmu, snad nikdy jsem neviděl, že by Spartu někdo na Letné tak suverénním způsobem přehrál. Proměňování šancí, to je jiná věc, ostatně pro nás to byl stejně zápas o ničem, o poháry už hrajeme jen v Ondrášovce.

Bohužel jsem opilej, takže jsem nebyl schopnej rozpoznat, jestli před 1. brankou šlo o faul nebo ne. Ale o to zas tak nejde. Byl jsem smířen s tím, že sem po zápase přijdu, uznám naši prohru a budu žehrat na naši tradičně mizernou produktivitu. Zřejmě bychom prohráli i bez toho incidentu v 90. minutě, ovšem ten naprosto všechno mění.

Bohužel se stalo na podzim pravidlem, že souboje tělo na tělo od dvojice Pekhart - Škerle se pískají jako penalta. Rozhodčím je jedno, jestli je to metr před bránou, nebo metr před vápnem. Pelta jako pelta. Po téhle peltě jsem měl chuť rozbít celou hospodu, ovšem to ještě bylo nic oproti tomu, když jsem viděl, že se k ní staví Vacek. Ten člověk evidentně chce být nenáviděn celou Olomoucí a pro mě je to momentálně jediný člověk na světě, kterýmu bych na ulici jen tak dal přes hubu, kdybych ho potkal. Nejodpornější stvoření na téhle planetě, přeju mu nějaké hodně vážné zranění a konec kariéry.

Jinak mě hrozně potěšil Kuba Petr. Když Kubíček říkal, že to je největší útočný talent Sigmy za posledních 10 let, tak jsem mu nevěřil. 2 roky na něj diváci z hlavní tribuny netrpělivě pískali. Ovšem tuto sezonu dokazuje, že měl Jirka asi pravdu. Na podzim 5 gólů, 8 asistencí, teď 1. zápas po zranění a naprosto fantastický výkon. Prostě naprosto skvělý útočník a budoucnost české reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, co je pravdy na tom, že Vacek chtěl v Olomouci zůstat, ale vyštípal ho z ní jeho otec?

Jinak - Vacek na mě působí jako skromnej kluk, takže ty kecy na něj nechápu, ale chlast je chlast.

Reagovat
smazaný uživatel

No pravda je taková, že Vackovi a jeho otci se nelíbilo, že má hrát za Sigmu, kde má smlouvu, když by mohl hrát za víc peněz jinde. Tak Vacek utekl do Německa, Kubíček se na to vysral s tím, že o takovýho debila nemá zájem, tak jim ho radši nějak pustí. Tam se podle očekávání Vacek neprosadil a místo toho, aby 2 roky hrál v základu Sigmy, tak 2 roky marodil a vysedával na lavce Bielefeldu. Pak ho "zachránila" Sparta, což po předchozím incidentu mnoho Sigmáků včetně mě neuneslo, takže Vacek a jeho rodina jsou teď v Olomouci opravdu velice nežádoucí.

Reagovat
smazaný uživatel

čoveče ten Petr vynikající, rychlý, důrazný klučina

Reagovat
smazaný uživatel

On je výbornej. Jak píšu, na podzim 5+8, což byla snad nejlepší bilance v lize po Hubníkovi. Naši důchodci z hlavní ho neměli rádi, protože jako mladej byl dost zbrklej, ale hrozně se zlepšil a teď hraje vážně výborně. A to na něm dnes ještě bylo vidět, že hraje 1. soutěžní zápas na jaře a docela dost mu odskakoval balon od nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

No ja proti Vackovy nic nemám ale chapu rozrořčení kdykoliv o něm uslyší a zalmat nohy a konec kariery to bych mu teda nepřál.

A jeste k Vackovy nechapu jak muze nekdo rict ze by ho chtel videt v Repre treba v tomhle zapase byl lepší i Hořava a spoustu dalších hraču a upřimně kdyby Vackovy bylo ted -21 tak bych ho nestavel ani do zakladu 21,i kdyz tuhle sezonu jde na nem videt vykonostno vzestup

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to jasná penalta a to ještě mohl jednu fouknout... Sparta první poločas hrozný,ale druhej jsme zvládli a hráli jsme co jsme potřebovali...Teď snad vyhrajou seshitky a máme šanci na titul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, penalta metr před vápnem, to se dneska píská skoro všude, Sparta, Jablonec, Slovácko....

Reagovat
Kiwi-21

Jasná penalta ?

Ses pomát ne vždyt se to ani neodehrálo ve vápně rozhodčí si to jako faul uhají ale jako penaltu asi těžko jedině že by se kvuli Spartě začaly měnit pravidla

Reagovat
Aldeano

Přesně musim uznat, že panalta nebyla. Ale zase tam předtim někdo kopnul Kadlece do hlavy a to na penaltu vypadalo.

Reagovat
twerp

Tam penalta nebyla. Kadlec měl tu kebuli hodně nízko.

Reagovat
Kiwi-21

No on i ten z te komise nebo co to z tema rozhodcima ma rikal ze tu u Kadlece penalta nebyla ze hlava byla dost nizko ale kdyby piskl zrovna tohle tak by se to dalo pochopit spis nez u Pekharta

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale Kadlec měl hlavu tak na úrovni kolen ostatních hráčů. To by se nemohla pískat penalta, ani kdyby mu tu hlavu ukopl a ta letěla 20 metrů daleko. Tam prostě hlava nemá co dělat.

Reagovat
Aldeano

jj už sem to viděl v tv a měl tu hlavu fakt nízko, ale v realu to vypadlo jinak...

Reagovat
Kiwi-21

jj souhlasim z tebou ale ja mnel tona mysly tak ze bych to pochopil spise nez u udajneho faulu na Pekharta,kde by dejme tomu mohl prehlidnout ze tu hlavu mnel tak nizko nevim totiz jak to vypadalo na hristi ale co se tyce mne tak bych take nepiskal zadnou z tech 2.situaci

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem reagoval na Aldeana. Jinak samozřejmě penalta nebyla ani jedna situace.

Reagovat
twerp

On si to možná obhájí i jako penaltu. Souboj byl kousek před vápnem a Pekhart odletěl dva metry do vápna. Penalta to podle opakovaného záběru nebyla, ale na hřišti a ještě z toho pohledu kde stál se to tak jevit mohlo.

Reagovat
Aldeano

Díky za výhru a za tři body.Herně to byla hrůza, Sigma nás přehrávala.Penalta nebyla, ale ta už stejnak nerozhodla.Jinak ještě musim říct, že Matějovský je dobrej akorát na standartky a občas na nějakou přihrávku kterejch je minimum.Při hře jinak nic moc.

Reagovat
doNny

50. pro Basileose jako zítřejšího spíkra kotle!

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že to drobeček nakonec vezme za mě, už tam dvakrát byl

Reagovat
smazaný uživatel

jinak čas 5:05, nevíš, kde je text toho chorálu? http://www.youtube.com/watch?v=c5MHTWzQ9sQ&feature=related

Reagovat
doNny

abych řekl pravdu, tak nevím...hledal jsem to na slasknet.com a ještě na jednom a nic co by odpovídalo těm slovům, jestli to není nějaký úsek delší

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky jsem to právě hledal všude a nic, jako ten chorál jsem od nich nikdy neslyšel. Slyším tam od nich na konci šlonsk wroclaw gol, a prvni je něco niesłyszeć, ale ani podle těchto slov tomu nic neodpovídá a že těch chorálů mají vypsanou plnou prdel na slasknet

Reagovat
centos

Ave Silesia :) Dobrá vlajka.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ještě připomenu další chybku sudích, kterou jsem zapomněl. Náš hráč tuším za stavu 0:0 šel sám na gólmana a byl písknutej vymyšlenej ofsajd. Tady se to aspoň dá obhájit tím, že to bylo celkem těsný, každopádně to bylas další situace, která ovlivnila zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas se nemůžeš posrat z každého ofsajdu. To se prostě stane, že takové ty těsné situace občas mávnou špatně. Zápas jste si prohráli hlavně sami vlastní neschopností dát gól.

Reagovat
Kiwi-21

Jo souhlasim ze kazdej ofsajd ji videt nemusi i to ze za pohru olomouce si muzou samy tim ze nebyly schopni skorovat.

Ale vzpomnel jsem si co rikal Marek Kulič po 1.kole jak tam hrála Ml.. Boleslav- Když jsem hrával za Spartu,takjsem tohle taky dával a ofsajd to nikdy nebyl.Tady na Letné proti Spartě to holt ofsajd je.

Přesná a bohuzel i pravdivá realita jak to u nás funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Od Kuliče to zní velmi směšně. Mladá Boleslav si na nepřízeň rozhodčích nemohla snad nikdy stěžovat. Kulič už asi zapomněl na závěr sezóny 2005/2006.

Reagovat
Kiwi-21

Tak ono nezaleží ani až kdo to řekl ale že řekl něco co je po dlouhá léta pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Je to od Kuliče pokrytecké. A dávno to není pravda, že by rozhodčí šli Spartě vyloženě na ruku. Dřív to pravda byla. Dneska je to plus minus vyrovnaný.

Reagovat
Kiwi-21

Tak dnes uz to takove markantni neni ale neco malo tam jeste je,drive to bylo az moc,ze se to nedalo snaset

Vzdy jak Sparta neziskala titul tak jsme si z kamaradama delaly srandu ze je to tim ze rozhodci zacli piskat rovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna v sezóně 2003/2004 byl ten korupční skandál, ne? To Sparta nezískala titul. A závěr sezóny 2005/2006 byl také zajímavý, boleslavští a slovaňáci by mohli vyprávět. Zas nemůžeš za každou chybou (byť stupidní) vidět něčí peníze...to už by byla paranoia. Rozhodčí prostě pískaj špatně. Jestli chceš vidět dobu, kdy rozhodčí tlačili káru Spartě, tak to byla devadesátá léta.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, říkám, že se to dá obhájit. Chápu, že se sudí umávl, v kontextu dalších rozhodnutí to ale bolí o to víc, a tak se o tom zmiňuju taky. Kdyby to skončilo 1:0, tak k tomu neřeknu ani slovo.

S tou neschopností dát gól samozřejmě souhlasím, já jsem halvně rád, že konečně hrála Sigma parádní fotbal a dokonce přehrála Spartu na jejím vlastním hřišti. To se nám nepovedlo hrozně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Markantní to bylo v první poločase, ta vaše převaha. Ve druhém už jste převahu neměli. Ta penalta byla zbytečná, Sparta by si to tak jako tak pohlídala.

Reagovat
Aldeano

To prohlášení Kuliče je jako to Hohenedera prostě neunesli, že už tam nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

1. poločas jasně pro Sigmu, 2. vyrovnanej. Zápasy Sparty nějak nesleduju, ale nepamatuju, že by tam někdo takhle hrál. Ani ta Plzeň na podzim. Je mi jasný, že by Sparta vyhrála i bez té pelty, proto právě nechápu, proč ji ten debil pískal a zkazil tím dojem z celýho zápasu.

Reagovat
Aldeano

Máš pravdu už dlouho nás takhle někdo doma nepřehrál. Nejspíš naposled Žilina

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, možná že by se našel nějaký tým, který nás v určité fázi zápasu pořádně přimáčkl. Vám se to povedlo prakticky po celý první poločas. I když i tak se mi nezdálo, že byste měli nějakou brutální převahu. Spíš byl velmi patrný rozdíl mezi Sigmou, která hrála fotbal a Spartou, která nevěděla co chce hrát. Nicméně to mohlo být o poločase 0:2 a nemohli bychom se divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sigmě bylo vidět, že po 2 fajn zápasech najednou maj ti mladí kluci velký sebevědomí. Hráli to pěkně po zemi, žádný nakopávání, Sparta se víceméně bránila a jak říkáš, moc nevěděli, co hrát. Tyčka + dakší 2 gólovky a mohlo být hotovo. Právě kvůli té 1. půlce mě to tak hrozně mrzí. Kdybycho mhráli hovno jako obvykle a pak dostali gól z nějaké takové pelty, tak budu trochu prskat, ale budu s tím smířenej. Takhle mě to neskutečně sere.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, vy s náma máte pořád něco. Jednou vlastňák, podruhé deprese a příliš přísná červená, pak zase sporná penalta (já jí jako spornou moc neviděl ), teď zase prosraná dobře se vyvíjející partie s nepenaltou jako hřebíkem do rakve...jsem zvědav, jak to bude příští sezónu .

Reagovat
Kiwi-21

A ty jsi to jako penaltu videl ? Tak to jsi jeden z mala teda.

Ja se dival jako nezaujaty divak a Sigma byla o dost lepsi,ale k te penalte ktera nebyla nevim opravdu co mam rict,zajimalo by mne jestly by se ten rozhodci opovazil odpiskat na opacne strane.

Je pravdas ze nezaujaty no -ze Sparu nemusim kvuli tomu ze malokdy hrajou opravdu fotbal a jeste k tomu jim napomahaji rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tu dnešní penaltu? Tak k té jsem se už jasně vyjádřil ne? Prostě to byla chyba rozhodčího. Nebo myslíš, že dostal obálku nacucanou Masarykama?

Reagovat
j_mrazik

Já si myslím, že rozhodčím často stačí jedna Ema Destinová.

Reagovat
Kiwi-21

Sorry jak rikam po opici jsem nejak pozapomnel ze ses k tomu vyjadril tak jsem reagoval na to v te zavorce ale kdyz je tu zmineny duel z Podzimu tak tam si myslim ze ta penalta se opravdu piskat dala

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že tím myslel tu podzimní peltu. Tuhle peltu nemohl vidět ani zapřísáhlý sparťan jako pan rozhodčí Bílek, natož obyčejný fanoušek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže v tom podzimním zápase nebyla Sigma o dost lepší. Takže usuzuji, že myslel tenhle jarní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem vlastně reagoval na něj s tím, že ty myslíš ten podzimní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to docvaklo. Teď v tom mám ale trošku guláš . Takže: Podzimní zápas: Byla lepší Sparta, neuznali nám regulérní gól a penalta byla v pořádku, třebaže sigmáky bolela. Jarní zápas: Sigma lepší v prvním poločase, kdy nás mohla pořádně osolit, dostala fíka a zápas by prohrála, rozhodčí ale chybně odpískal penaltu a z celkem normálního zápasu udělal zápas kontroverzní.

Reagovat
smazaný uživatel

Podzimní zápas: Tam je to o klubové příslušnosti. Jsem prostě zaujatej, takže v kombinaci s tím, co se říkalo o rukách a jejich pískání před sezonou, jsem tu penaltu neviděl tak jasně, jako 99% národa. Stejně tak nejsem schopnej posoudit ten "regulérní gól", takže jediný, co ti můžu s čistým sigmáckým svědomím přiznat, je to, že tam byla vaše výhra naprosto zasloužená. A je i škoda pro vás, že to nešlo jinak, než tou penaltou v 90. minutě. Ta i když je 100%ní, tak nasere celý město.

Jarní zápas: Nám už v lize o body nejde, takže o výsledek zas tak nejde. Jak už jsem někde psal, tak za stavu 1:0 bych pogratuloval Spartě ke šťastnému vítězství díky naší neschopnosti. Takhle po naprosto nesmyslné penaltě nevím, co si o tom myslet. Opět mám pocit, že to sudí ani Sparta neměli vůbec zapotřebí a v tento čas by to prostě pískat neměl, pokud si nění aspoň na 90% jistej. Zbytečně tím zase hází podezření na regulérnost ligy, i když by to na 90% skončilo 1:0 tak jako tak.

Reagovat
Kenneth

Je ti ale jasný že na podzim jsme měli mít ty penalty 2.! Měli jsme jen jednu. A to můžeš pogratulovat tomu Brazilci co u vás v pokutovým území hrál házenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzpomínám si na nějakou další penaltu. Za co měla být?

Reagovat
Kenneth

Dvakrát ruka ve vápně. Poprvý to nepískl,podruhý ano. To že to pískl v 88. minutě je sice blbý ale regulérní.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz ten předchozí koment. Před sezonou se nějak upravovaly pravidla ohledně hraní rukou a asi jsem to pochopil jinak, než to bylo myšleno.

Jinak být to jen na mě, tak pískám skoro jakoukoliv ruku ve vápně a klidně bych tam ty 2 pentle fouknul. Tady se odvolávám čistě na pravidla.

A jak jsem taky napsal výš, tak výhra Sparty na podzim byla zasloužená a nebýt takovým nešťastným způsobem, tak je vše naprosto ok a nikdo neřekne ani slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to na pytel s těmi černoprdelníky. Těch chyb je v poslední době nějak moc.

Reagovat
božský John

Ale může se posrat, když hrajou s náma, tak každej aut je otočenej a každej kontakt s balonem máme koupenej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zas pozor. Když je to 2x-3x za zápas, tak na to seru a přejdu to, to je v každým zápase. Když je to 8-10x, jako to často v Jablonci bývá, tak jsem samozřejmě nasranej.

Doufám, že ve středu nebude pískat Drábek, Kocourek, Kovařík nebo Bílek a Sigmá dá rychle gól, ať je klid. Ovšem jak se říká, jistota je kulomet, tak radši hodím do Fortuny kilo na to, že se bude pískat pelta.

Reagovat
smazaný uživatel

S kým to chodí Kweuke ,že mu to tak střílí?

Reagovat
twerp

asi s nějakou nabíječkou

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Pamič dneska paráda

Reagovat
Aldeano

Jako vždy. Svoje si odehraje na 100% a ještě skvěle podporuje útok.Prostě sympaťák

Reagovat
centos

btw gólem z penalty faulem mimo pokutové území nás před pár koly porazila zrovna Olomouc..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu.

Rozdíl je v tom, že jak proti baníku, tak proti Spartě jsme byli lepší. Na konečný výsledek měla paradoxně asi větší vliv ta chybná pelta u nás, ale stejně si myslím, že vás to nemuselo zas tak mrzet, protože podle vývoje zápasu jste asi na bod neměli. Sice jsou to jen kdyby, ale aspoň takový pokus o vysvětlení, proč nás ta dnešní pelta tolik sere.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Sigmu v pohárech

Reagovat
Kenneth

To zas jo

Reagovat
REPLIKATOR

Olomouc zase darovala Spartě body

Reagovat
smazaný uživatel

darovala? To bych neřekl. Právěže se o ty body rvala Olomouc (v první půlce) jak eskymáckej pes. "Darovat body" vypadá jinak.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

uf,Sparta se se svým příšerným fotbalem protlačí k titulu,aby pak stejně vylítla na prvním ofenzivně schopnějším soupeři typu Žilina..Jinak pátek večer,ideální čas a počasí a poloprázdná Letná.Už tu bylo nějaké z místních letenských děcek tvrdit něco o tom jak jejich kotel předvedl velmi dobrý support?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, ale lestos už se naštěstí k titulu neprotlačí. Ale da druhou stranu tam bylo přes 9K lidí, což je na naše poměry solidní nadprůměr, "výkon" kotle, to je ovšem jiná....

Reagovat
smazaný uživatel

A vy dva jste na tom zápase byli, že posuzujete výkon kotle? Já teda letos poprvé chyběl na domácím mači, tak nemůžu posuzovat výkon kotle (plus na tipovani.cz nešel dobře zvuk, tak jsem to měl vypnutý).

Reagovat
Mr.Mike

Návštěva Je to málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, byla celkem slabá

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma o třídu lepší, Sparta se vůbec nechytala, škoda že to po poločase nebylo aspon 0:2, bylo by rozhodnuto, takhle dala Sparta haluzacký gol a aby náhodou Sigma ze závěrečného tlaku nesrovnala, tak rozhodčí odpíská penaltu, která ani nebyla, nebyl to faul a nebylo to ani ve vápně, klasika na Letné, škoda...

Snad se Sigma do těch pohárů dostane...

Reagovat
smazaný uživatel

hele dá se někde najít záznam nebo sestřih??

Reagovat
Aldeano

Tipovani.cz

Reagovat
smazaný uživatel

pro famózního Vacka

Jestli je v repre Rezek, tak Vacek by tam měl být taky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak beru zpět svá slova o dnešní jazdě. Velké zklamání z našeho počtu v hledišti a prý i špatný support. To nemůžu posoudit neb sem neviděl, neslyšel. Každopádně mě pobavilo toto:

"64. Ostravský přechod do útoku připomíná stěhování slimáků... Pomalejší jsou už pouze zranění hlemýždi."...

Reagovat
centos

Podle TV support bych řekl že i vytrvalejší než u Slovácka. Ale hlasitost nic moc, ani u nich.

Reagovat
smazaný uživatel

co sem četl na onlajnu, tak Baník naprostá herní tragédie.

Reagovat
centos

Viděl jsem i horší výkon. Překvapil mě Zejdler, že je takový tmavý na Poláka :)

Reagovat
smazaný uživatel

opálenej ze solárka :)

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, mimochodem asi 3x jste jeli jebat slovácko tu ku.vu, nevím, asi jste si z toho sluníčka spletli místní názvy, to mě docela zklamalo.

Reagovat
centos

Jaké místní názvy?

Reagovat
smazaný uživatel

no Opavu a Slovácko

Reagovat
centos

Takže v prvním příspěvku má být Opava? :)

Reagovat
smazaný uživatel

v prvním příspěvku má být Opava, ale řvali jste Slovácko

Reagovat
centos

Opava je jébana nejvíc, pak ještě vy a Bohemka (za "bratříčkování") :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak, tak

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak dík za dovysvětlení, já právě ten pokřik na nás nikdy neslyšel, ale tak pokud je to tak, tak je to v pořádku

Reagovat
centos

Chopil ses megafonu?

Reagovat
smazaný uživatel

ne a nakonec jsem se nechopil ani místa v kotli

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se chopil, slyšel bys jeden polský chorál za druhým, od Lechu přes WKS po Wislu

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, já bych naučil kotel tak 8 nových chorálů a eště polsky

Reagovat
smazaný uživatel

by to tam pak byl samej Jacek a samá Agnieszka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

ja myslel ze uz vas to pustilo to uz je minulost

inak basileosi,mam video ma to 1:22 a krici sa tam wks slonsk zajtra ci pozajtra dam na fb

Reagovat
smazaný uživatel

to hod na fcb

Reagovat
doNny

hele, nechte nás na pokoji jako..

Reagovat
smazaný uživatel

WKS Šlonsk lalalalalalalalalalalalala WKS Šlonsk lalalalalalalalalalala

Reagovat
doNny

strašně chytlavé

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, jebat Opavu, tu kurvu, jebat Opavu.. Tohle si měl napsat, když chceš pozdravit kamaráda z Opavy

Reagovat
smazaný uživatel

to se řve i na Bohemku...

Reagovat
AjaxFans

Byli jste slušně pod vlivem.Jeden si spletl domácí kotel s hostama.Bude muset do fanshopu na nákupy

Reagovat
smazaný uživatel

hovado

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím že naopak toho bude více protože co vím tak zpátky nás jelo hodně ověšených modrobílýma šálikama FCS

Reagovat
smazaný uživatel

no já musím říct, že k fanouškům Baníku jsem po včerejšku ztratil veškerou úctu

Reagovat
smazaný uživatel

Člověče, ale to se ti stává nějak často, ne? Když k vám někdo přijede, trošku si zablbne (pod tímto výrazem je ukryto mnoho)...tebe to naštve a pak ztratíš respekt k fanouškům. U vás se vůbec dějou věci. Okrádají se babičky, malé děti, napadají se normálové...sakra vy tam musíte mít nějakou zvláštní atmosféru .

Reagovat
smazaný uživatel

často ani ne, u Baníku a u Sparty se mně to stalo. Je to asi tak, že nemám rád, když se okrádají malé děcka a dokonce mladé holky, které dokonce Baníkovci zbili. Já pod pojmem hooligans chápu uplně něco jiného, pokud si vybojují suvenýry v boji s rovnýma, tak to beru, ale tohle je moc a tohle fakt nesnáším!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Bohemka ti hnula žlučí, ne? Chachaři zbili holky, jo? Ty jo, to jsou informace...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka mně hnula žlučí, ale ta tohle nedělala! Tam bych to dával za vinu PČR, jakým způsobem zvládla, respektive nezvládla odchod Bohemáků. Bohemáci nebrali šály děckám, když už tam někoho propleskli, tak to byli aspon dospělí chlápci

Reagovat
AjaxFans

Tak na krku byl od bohemky nějaký 17-letý borec od krve na wc

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč, ale zdá se mi že to hodně moc přikresluješ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jeslti je to pravda, tak to RÁNU MEZI OČI TAKOVÝM..

Reagovat
smazaný uživatel

pravda to je, ale vymlouvat ti to nebudu

Reagovat
centos

obyčejný póvl zaštiťující se Baníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní jazda byla luxusní a doping NEJLEPŠÍ ZA CELOU TUTO SEZONU!

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom případě bych nechtěl vidět ty slabé

Reagovat
centos

V TV to bylo minimálně vyrovnané, tož tak.

Reagovat
smazaný uživatel

jj viděl jsem to v TV už, souhlasím, že to bylo vyrovnané, což mně právě přijde na nejlepší support Baníku málo

Reagovat
centos

Já moc nemůžu soudit, bo jsem většinu sezony bojkotoval, ale letos je to opravdu neskutečná bída. Což ale není nepochopitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem zahlédl kousek toho hokeje, o kterém jsme se tu bavili. Docela slušná atmosféra, zřejmě bylo přítomno mnoho fanoušků Komety. V sektoru navíc byla i neurčitá vlajka s nápisem Ultras.

Reagovat
Losinho

V Rondu je to fajn. A když se vede nad Rusákama, tak to ty lidi ještě víc vyhecuje.

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhlas, já tam byl s kámoškou na kometu proti vítkám, sice jsem si víc všímal kámošky než hokeje, ale aj tak byla ta atmosféra fakt super

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být zajímavé...balit holku za hromového skandování fanoušků: "Ukaž piču." nebo "Kozy ven."

Reagovat
smazaný uživatel

no já jsem se hlavně modlil, aby Brno dalo co nejvíc golů, měl jsem slíben za každý gol pusu

Reagovat
smazaný uživatel

V takovém případě bych raději chodil s holkou na basket.

Reagovat
centos

Za každý gól pusu na basketu, no nevím, abys nebyl zklamán.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, ono by to sice skončilo 89:72, ale gól žádný

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ten hokej tehdy skončil 3-1, čili nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že dohoda by se upravovala podle druhu sportu.

Reagovat
Losinho

Tak v tomhle by vedla házená.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám takovou smůlu, že já bych vychytal zrovna podobný zápas, jako byl tento. P.S. já su z Veselí nad Moravou http://www.stmsh.chf.cz/match_report.aspx?id=11084&cmpid=1217

Reagovat
smazaný uživatel

50:5

Reagovat
Losinho

To vypadá jak fotbalový zápasy přípravek.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak všimněte si druhého poločasu toho zápasu, ten skončik 29-1 pro Olomouc, já blb bych určitě přišel s kámoškou až na druhý poločas

Reagovat
centos

Kontaktní sport starších žaček? Hm hm, ne že by mě to nezajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zní to lákavě. Dvakrát jsem byl na Handball cupu v Havlíčkově Brodě...príma, když hráli holky. Ale bylo mi 13, tak jsem si na interview s šestnáctkama netroufnul .

Reagovat
centos

No ale dívám se, že starší žačky jsou mladší, než jsem myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by z toho průser?

Reagovat
smazaný uživatel

kolik sis myslel?

Reagovat
centos

16 a výš. Což ony vlastně za ne moc dlouhou dobu splní. To je nezvyk, to je strašné. Já jak vidím ročník 1996, tak si představím děcko :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

16 a výš už je dorost, do 15 starší žačky 1996 to už je hodně bláznivé datum, to už je moc aj na mě

Reagovat
centos

aj na mě

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě by to moc nebylo...ale představa, že bych s ní šel na pivo a kdyby přišla policie, musela by se schovávat pod stůl, už tak lákavá není .

Reagovat
smazaný uživatel

tak pod stolem by mně nevadilo, jestli mi rozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

*nevadila

Reagovat
centos

win - win

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, že rozumím...vysvětlovat policajtům, proč mám na stole dvě piva v takovéto situaci...

Reagovat
smazaný uživatel

včera zrovna dělali zátah na ožralé děcka, a že jich bylo teda

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem ten zátah pocítil. Třebaže až na Jižáku. Po čtvrtém pivu se mě barmanka zeptala na občanku .

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi vypadáš taky jak starší žák

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsem oholený (což je v podstatě totéž jako kdybych byl), tak se ptát nemusela .

Reagovat
smazaný uživatel

házená je super sport, dynamický, rychlý, mně se líbí i v ženském podání a nevynáchávám doma skoro žádný zápas veselských Panenenk, já už se těším na semifinále interligy Veselí-Zlín. První dva zápasy hrajem ve Zlíně, v sobotu tam jedu, v nedělu nejspíš se Synotem na Sigmu, i když nevím, dívat se na prohru 5-0 se mně asi nebude chtít, takže možná oba dny do Zlína na házenou.

Reagovat
Losinho

Tam vládnou furt slávistky a Veselí že? Já viděl ženskou házenou několikrát v telce a pokaždý tyhle 2 týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

jj přesně, posledních 6 mistrů je 4x Slavia a 2x Veselí

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne 2x Slavia, 2x Veselí a 1x Zlín a Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

tak eště jinak 3x Slavia, 2x Veselí a 1x Olomouc

Reagovat
Losinho

Dík.

Reagovat
centos

Reagovat
Losinho

Reagovat
centos

Atmosféra byla fakt skvělá. V Brně by se to mělo hrát furt. Aji mistrovství, až bude - Praha, Brno, Ostrava. Bohužel naše hokejisty dají do Prahy. I když tam byla naposled taky atmosféra moc fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, já myslím, že v hokeji se nestydíme dát najevo ty emoce víc, než v jakémkoliv jiném sportu na úrovni reprezentace. Asi to bude podmíněné tím, že hokejisti měli skoro pořád nějaký úspěch a teď zase po letech vzbudili hrdost v národě. Ale Brno je v tomto směru fakt nejdál, krásná atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je jasné, chápu. Proto právě nechápu, proč se nedomluvíte fakt všichni, abyste to bojkotovali komplet, myšleno kotel, tak, jak to udělala Legia, která strhla k bojkotu fakt všechny a na ligu dokonce chodilo kolem 300 diváků! Po třech letech těchto bojů dosáhli svého a vedení odstoupilo

Reagovat
smazaný uživatel

Polsko není Slezsko. I tak jsou chachaři v téhle ultra disciplíně asi nejschopnější u nás. Když si vemu bojkot našich ultras, co to mělo za následek? Rozpad nejlepšího (nebo spíš druhého nejlepšího) kotle v ČR. Bojkot Slavia ultras s. r. o.? Asi takhle: . Ale při té demonstraci u magistrátu Prahy 10 byli celkem slušně aktivní .

Reagovat
smazaný uživatel

Polsko je Slezsko Právě jsem měl na mysli tu nejednotnost na začátku sezony, tam byl podle mě problém, kdyby se domluvili všichni, tak to možná teď vypadalo jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si zase naběhl, ty kartografe . Dobrá, Polsko je taky Slezsko. Ale víš, co jsem tím myslel, ne? Ta nejednotnost je vidět na všech táborech. Bohemka a její bojkot Edenu, bojkot našich ultras pár let zpátky, pak slávisti také nebyli jednotní...Když to tak pozoruju, tak si říkám, že v ČR prostě ultras hnutí není schopno zapustit kořeny...Máme tu italské fandění cca 15 let a během nich se mnoho táborů ukázalo v dobrém světle, ale je to pořád záležitost pár lidí. A obávám se, že i díky svazu, státu a policii se to o moc nezlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

jj chápu to samozřejmě naprosto přesně a dávám ti za pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, máte na Slovácku svůj ultra zin?

Reagovat
smazaný uživatel

jj máme, vychází čtvrtletně

Reagovat
centos

btw http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/kaczyski-odsuzuje-patou-kolonu-slezanu_198228.html

debil

Jsem neskutečně zvědavý na výsledná čísla ze sčítání. Jak u nás, tak v Polsku.

Reagovat
smazaný uživatel

já docela taky, i když moc nechápu, k čemu se pak použijí

Reagovat
centos

Zjistíme, kolik procent domácností mám záchod na chodbě. A to se vyplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé. Nevěděl jsem, že otázka slezské národnosti je tak živá.

Reagovat
centos
Reagovat
centos

Sakra, minule tam celý článek byl. No nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, toto mi řekne prd .

Reagovat
smazaný uživatel

musíš zaplatit a má to celé To s tou slezskou národností je zajímavé, kolik se jich k ní přihlásilo v tom roce 2002

Reagovat
centos

Teď to bude víc. A to se týká i slezské a moravské národnosti v ČR, tipuju. Díky internetu.

Reagovat
centos

Četl jsem to dávno, ale šlo tam o to, že hlasy volající po slezské nezávislosti (nebo menší závislosti) jsou čím dál silnější a na rozdíl od dob minulých je polská vláda nemůže jen tak ignorovat. Naopak, stávají se pro ni hrozbou. I vzhledem k volebním výsledkům. Bylo to poučné; škoda že to zpoplatnili.

Si to snad za těch deset korun koupím a pak vám řeknu

Reagovat
smazaný uživatel

Si to snad za těch deset korun koupím a pak vám řeknu

Reagovat
centos

Tak jsme to našel jinde a ušetřil desetikorunu na sodovku.

http://www.presseurop.eu/cs/content/article/578181-rebelove-ze-slezska

Reagovat
Losinho

To byl víkendovej bojkot, co na tom nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

všechno

Reagovat
centos

To se hlavně mělo dít na začátku sezony, kdy se rozdělili ultras. Jedni chodili na stadion s Kartou fanouška a malovali transparenty "proti modernímu fotbalu", druzí včetně chuligánů chodili na CH1. Před jarem se zlevnily vstupenky, čímž se částečně situace zlepšila a bojkot se zrušil. Teď je to na jednotlivcích. Já na rozdíl od podzimu bojkotuju jen domácí zápasy s OP, což byly zatím dva ze čtyř.

Reagovat
smazaný uživatel

jj právě, na začátku sezony ta nejednotnost, to jsem měl na mysli. Tak třeba až vám postaví nový stadion, jak Legii, tak se to zlepší

Reagovat
centos

Beze srandy myslím, že vstup Světlíka do Baníka může vyřešit všechny problémy najednou.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za člověka?

Reagovat
centos

Majitel Vítkovice Holding, patriot a dost možná nejbohatší Ostravak.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ten zápas sledoval chvíli na tipovani.cz jako kulisu k seminárce. NIc ve zlém, ale po chvíli jsem to raději vyměnil za skáčko . V té krátké pasáži, kterou jsem chytil to moc slavné nebylo...ale z tipování se dá poznat prd.

Reagovat
centos

Zrovna Slovácko - Baník je, co se atmosféry týče, rozhodně v top 5 celé sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nepopírám, ve svém komentáři píšu, že jsem ten zápas sledoval krátce. A pak poslouchat při seminárce vaše a jejich chorály... , to byl hloupý nápad .

Reagovat
smazaný uživatel

jj to musím souhlasit, celkově ta atmosféra přímo na stadionu byla velmi příjemná a fakt hodně naprůměrná. Jinak já to viděl ten záznam na ivysilani a tam to tedy znělo velice dobře

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se Banik golove nechytne ani v pristim kole, coz se da vzhledem k souperi a soucasne forme utoku ocekavat, tak...ja uz ani nevim, co napsat

dva goly a jedna vyhra za pusobeni Marka z osmi zapasu, to at se na me pan trener nezlobi, ale opravdu se mu to nezda malo?

Reagovat
smazaný uživatel

však von to zas nějak blbě vokecá... Ale doufám, že už mu nikdo ty jeho kecy nebere vážně

Reagovat
centos

btw, nakonec tipuju, že to s tím Světlíkem nebude úplně tak, jak se myslelo. Podle mě nekoupí celý Baník, ale určité procento akcií. A Petera zůstane. Díky Světlíkově podílu je pak možné začít uvažovat o tom novém stadionu. Na oficiálech víc lidí psalo, že šel Petera na Kraj s plány stadionu a kompletním financováním. Důvod, proč by to mohlo projít, i když nejsou peníze, je ten, že ty plány mohou být na stadion, který by stal na oné haldě v Hrabůvce, tedy na pozemku Světlíka, a významným dílem by jej zaplatila EU.

Reagovat
smazaný uživatel

Laicky řečeno, Světlík bude majitelem stadionu a Baník bude patřit Peterovi?

Reagovat
centos

To jsou jen moje teorie :) Stadion by byl na Světlíkově pozemku a vlastnil by jej.. nevím kdo, záleží asi na konkrétním finančním rozvrhu. Co se majitele týče, tak Světlík a Petera.. asi, s rozdělenými pravomocemi.

Podle mě to je skvělé řešení a snad to dopadne.

Reagovat
salami

jestli von to nebude takovej druhej Pepík Csaplár

Reagovat
centos

Lepší útočit na titul ze zálohy než se gólově vyčerpat hned na začátku a pak se vzdor všem nadějím nechat těsně před koncem předehnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadalo to jako zápas o záchranu, nebo to byla jarní remíza jako vystřižená ze Serie A?

Reagovat
smazaný uživatel

byla to především tragédie, my jsme šli sami na bránu v první půlce a pak asi ze 2 metrů Ondřejka sám před bránou trefil stopera. Baník tam měl jednu velice nebezpečnou střelu a závary ze standartek

Reagovat
centos

To s těch dvou metrů se hlavně vůbec nemělo odehrát, za tu ruku to měli sudí přerušit.. Doufám, že se to ještě bude řešit a Švancara si to pořádně odsere.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem neviděl, takže hrál rukou jo? na těch milion metrů to nešlo rozpoznat. Tak před zápasem s Brnem jsme, čili o to se svaz postará, aby nám vypadl Švanci, dneska mě stejně herně zklamal

Reagovat
centos

Jednak hrál rukou, kterou před si hlavou Nevese posunul balon; jednak se pak v rozhovoru chlubil, že to byla jeho chytrost.

Reagovat
smazaný uživatel

Švanci je chudák... Má to v hlavě vymrd..

Reagovat
centos

Přestal mi být sympatický po tom, co simuloval na Bazalech.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je blb. Kdyby radši makal, protože dneska se mu moc nechtělo a kazil hodně

Reagovat
AjaxFans

tak kdyby to tam ondřejka foukl,mohlo být vše jinak.švancek se zas dost vztekal

Reagovat
smazaný uživatel

jako Vašek to měl dat a bylo vymalováno! Bohužel, doufejme, že Brno nevyhraje v Hradci a my s nima doma vyhrajem a jsme zachránění

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době budu fandit Brnu, ten Hradec musí dát a jejim pseudofans dát přes piču

Reagovat
smazaný uživatel

a nic chudáčku, co? radši si dávej majzla na vlastní piču, ať není brzy druholigová

Reagovat
centos

Ty jsi co, hradecký firewall?

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem firewall proti demenci... ale udřel bych se tady, tak jsem si vybral dementa z největších a v rámci psychlogického výzkumu se na něj pokouším působit, aby aspoň z přispěním fantazie připomínal lidskou bytost a ne dobytek :)

Reagovat
smazaný uživatel

a helejme se, bonzáček a srabíček se ozval. Příště si za tebou dojdu, pokud neutečeš za bezpečností složky, jak to tam vy Hradci umíte a k tomu brečet

Reagovat
doNny

se vyser na toho internetového chuligána

Reagovat
smazaný uživatel

znova ti musím napsat, že jsem tam nebyl, nechci se o tu lůzu ušpinit... nevim, kdes vzal ty kecy bonzáček a podobně, nicméně jsi zjevně zakomplexovanej produkt fyzické lásky dvou blízkých příbuzných, kterýmu v hradci asi navíc sebrali kyblíček a lopatičku... a opravdu bys se měl zaobírat důležitějšíma věcma, například tím marastem, v němž teď bředne ten váš bánik - škoda, že ústí začíná sbírat body takhle pozdě, jinak jste už mohli sedět hezky vedle brna na sestupový příčce... tak se oklepej, zapomeň za hradec a soustřd se na opavu, třeba se přece jen zanedlouho setkáte v druholigovém derby

Reagovat
smazaný uživatel

nechceš se otírat o lůzu ale po našem vzájemným zápase si měl tady skoro výtok z toho, jak ty vaše špíny Hradecké na nás zaútočili i s vaší ochrankou. A když mělo dojít na přímou konfrotaci, tak se najedou po vás slehla zem, nejspíš ste byli někde u svých příbuzných schovaný v kanále, jako ty krysy, co nejspíš splodily Hradeckou komunitu, co tam teď je.

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej výtok jsi tu měl po vzájemném utkání ty... byla to směs hoven z huby a slziček z očiček... jsi opravdu ubohej chudák, co jen ťuká do písmenek a skutek utek... zajdi se přihlásit na nějakej bojovej sport a vyplav ze sebe ty hormony... a neschovávej svou agresi a ubohost za fotbal. nikdo ti to snad ani nemůže věřit... doufám, že si tě jednou z toho davu někdo vytáhne a dá ti pořádnou nakládačku, zasloužíš si ji. já osobně narozdíl od tebe se chodím na fotbal dívat. konflikty nevyhledávám, nevidím důvod, proč bych měl něco ničit nebo někoho bít. vím, takovýto způsb uvažování je zcela mimo rovinu tvého chápání (pokud o nějakém v tvém případě může být řeč). strašně by mě ze zvědavosti zajímalo, co jsi začm, kolik ti je, jak vypadáš... jsem přesvědčen, že v dětství tě ve škole šikoanovali, byl ten hubený pobledlý kluk v rohu, s kterým se nikdo nekamarádil. fakt mě ty i tvoje chorobný zvratky tady na EF dost fascinujou. Musím se smířit s tím, že v naší společnosti bohužel existují i podřadní členové tvého formátu. Snad si tě osud najde a dá ti řádně za vyučenou (i když mi přijde, že už se na tobě vyřádil až dost).

Reagovat
smazaný uživatel

No ten jeho popis si naprosto vystihl

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle byla slohovka na maturitu pro postižené? Gratuluji. A nezapomeň se pak v tom kanále řádně schovat, mají bejt přívalové deště. I když doufám, že tě ta voda spláchne do Labe či Orlice a ty vodplaveš kamsi do piče. Či se rovnou utopíš, o jednoho blbce z HK méně a na světě bude hned líp.

Reagovat
smazaný uživatel

hm teď jsi mi to nandal hvězdo.. no nic užívej si ve svým světě, kde jsi za siláka, já nebudu marnit nedělní večer s ubožákem. (slohovka by to možná byla pro tebe, pro mě jen stručné vyjádření mých bezprostředních myšlenek, joudo).

Reagovat
centos

Hehe, ten "psychologický výzkum" teda musí vypadat

Zatím jeden blábol vedle druhého. Na tom se nedá stavět, aby se to pak nesesunulo.

Reagovat
smazaný uživatel

už se ani moc nedivím, že tu většinu diskusí plníš ty, ten blbeček co si říká trevor a ještě nějakej dodatečnej komparz z ostravy. zbytek osazenstva už pochopil, že se s váma nedá nějak racionálně a na úrovni bavit. tudíž zsvou komunikaci končím i já. haňte hradec jak chcete, žít se tu bude pořád tak hezky a i příští sezonu tu bude fotbal prvoligovej...

Reagovat
centos

Mě tyhle rádoby psychologické rozbory, které jsou pravidelně naprosto mimo mísu, velmi baví

Reagovat
centos

Tak bych chtěl ještě svůj, ale toho se asi nedočkám.

Reagovat
Losinho

Nashledanou.

Reagovat
doNny

Dnes po delší době výjezd bez policejní buzerace, kontrol atp... díky FCB za zaměstnání policie v kraji

Reagovat
smazaný uživatel

kolik vás tam bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho ještě hokej a chalupáři měli pré

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

něco kolem 50ks, což je náš konstantní počet při výjezdu do nezáživného buranova . A dneska se ukončil zápas v 89.minutě, když se 4x střídalo a byla tam potyčka mezi hráči, ošetřování..

Reagovat
doNny

*reakce na basileose

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
doNny

no co, u nás v sektoru relativně klid, pouze jedno pivo na pomezního, nadávky jako vždy... dnes za potyčkami stojí hráči!

Reagovat
smazaný uživatel

viděls video z posledního domácího zápasu WKS? Zas tam bylo to šílený "Heja Opava" Máte vy taky nějaký pokřik pro Wroclaw? A jezdí na vás?

Reagovat
doNny

neviděl, podívám se, díky . No, to jsou pokřiky, kde spojí Opava i Slask, jinak se zpívají chorály i od WKSu. Jo jezdí, stabilně vždy kolem 1-2 auta i na výjezdy po ČR, viz. dnešek(někteří nemohou ani jinak, ale to sem nepatří ), jedná se o normály. Ale když je velký zápas, třeba s vámi, tak ..

Reagovat
smazaný uživatel

tak... Na druhou stranu, třeba dnes něco mohlo bejt, oba týmy na Moravě, de facto blízko sebe... K tomu Brno

Reagovat
smazaný uživatel

"FC BANÍK OSTRAVA Ondra: Náš sektor měl kapacitu 350 lidí a věřil bych, že jme ji překročili i o polovinu + vedle našeho sektoru tak 150 + slušovice fans + další v ochozech, nemyslím si, že jsme od mého odhadu nějak daleko.. :) " Tak já nevím, kolik nás tam bylo, sem z toho nějak zmatenej...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byl dost ožralý, v sektoru tak 350 lidí, po stadionu jsem viděl asi dalších 60-70 baníkovců. že 1000 lidí, to přehnal ne, tisíc vás bylo minule, kdy byly plné ještě 2 vedlejší sektory

Reagovat
smazaný uživatel

jako já se nechcu hádat a snižovat výjezdové počty Baníku, které jsou jasně nejlepší, ale dle mě max 500 Baníkovců

Reagovat
centos

Souhlas, dneska míň. Dost se na tom podle mě podepsalo i to, že se sice přestaly prodávat lupeny na jméno, ale klub nám to nějak zapomněl sdělit.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě, nechci se přít a hádat, ostatně sem neviděl ani zápas. Počkám si na ofiko počet, co dělá vždy u brány jeden z ultras, kolik schválně napočítal

Reagovat
smazaný uživatel

jj a budeme všichni moudřejší

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Lech-Belchatow 0-0, jako jediná cesta do Evropy povede přes finále poháru s Legií

Reagovat
smazaný uživatel

Bakero taky pryč, to je jak s tím Zielnskim. Děs a hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

uplně to samé, ať se vrátí Smuda

Reagovat
smazaný uživatel

svatá pravda

Reagovat
smazaný uživatel

taky zajímavá informace: Peťa Kaňa Kanystr Fans vynikající jak minule RESPEKT .. ale kteri kokoti od vas zbili 14-ti letou holku to fakt nepochopim !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

už to z těch fašich facebookových stránek smázli, tím jenom potvrdili, že to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, nebyl sem tam, nemůžu soudit

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Karolimu se opravdu daří zvednout produktivitu Baníku Po sezoně musí odejít Šenkeřík a přijít aspon 2-3 Kvalitní útočníci jinak bude v další sezoně problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Karolimu se opravdu daří zvednout produktivitu Baníku Po sezoně musí odejít Šenkeřík a přijít aspon 2-3 Kvalitní útočníci jinak bude v další sezoně problém.

Reagovat
smazaný uživatel

takže Baník zase bez branek

Reagovat
smazaný uživatel

Marko to řekl jasně, chtěl bod a má ho

Reagovat
smazaný uživatel

Ustí

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem na Slovácku byl a Baníkovci si můžou naříkat, jak z nich média dělají hovada, ale oni hovada prostě jsou. Tupani. Policajti jich měli všeckých vzít obuškama po hlavách, aby se jim rozsvítilo. Takovou bandu pablbů aby člověk pohledal.

Reagovat
smazaný uživatel

Co provedli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný plk, ale bez nějakého konkrétního případu pouhopouhý výkřik do tmy.

Reagovat
smazaný uživatel

člověk by se musel upsat, kdyby měl všechny ty průsery baníkovskejch rádobyfans vypočítávat, byť jen pro tuto sezonu. vážně není náhoda, že je za zvěř a lůzu označujou úplně všude, kde se ukážou, ať už je to plzeň, hradec, nebo uherské hradiště

Reagovat
smazaný uživatel

já ti dal očité svědectví, bohužel je to tak, že se chovali jak hovada, aj další případy se ke mně donesli, třeba napadení dvou 70letých dědů kvůli šálám, no už se k tomu nebudu vyjadřovat, je to dost ubohé

Reagovat
smazaný uživatel

*donesly

Reagovat
centos

primitivové zasraní

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, su rád, že s rozumnýma Baníkovcema, jako jsi ty, se shodnem na principiálně odsouzeníhodných věcech ohledně tzv. fans Baníku.

Reagovat
božský John

Z Ústí se nevozí body jen tak !

Takže, staaart again froom NOW !

Odteďka vyhrajem všecko

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vy jo.

Reagovat
RickNash

Goooooooooooooool!

Ách, to jsou borci!

Reagovat
salami

neskutečný, 2 body na 4. místo

Reagovat
RickNash

A to eště kdyby nerupla Viktorka v poháru, tak by to byl postupovej flek

Reagovat
smazaný uživatel

To jste se posrali ne ? Bohemka chce hrát poháry, jo? Docela překvápko.

Reagovat
RickNash

Ukaž mi jedinej klub a jedinýho fandu, co nechce, aby jeho klub hrál poháry

Kámo my teď šlapem jak nikdo v lize, a to nám nepomáhaj sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jsem zvědavej jak dopadnete. Už se těším na náš vzájemný zápas.

Reagovat
RickNash

To já taky... My máme posledních pár zápasů dost těžkej los, Liberec, Olmík, vy, Tepláky, Slávka... Moc to na 4. flek nevidím, ale zatím hrajem fakt krásně... A na zápas na letný se šíleně těším, protože mám z toho nechození na domácí mače šílenej absťák a naposled jsem byl v Příbrami... A ještě teď ,když to klukům tak šlape, tak je to velký pokusení, jít se na ně mrknout a povzbudit do prasečáku...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti dám prasečák (tak se mimochodem neoficiálně jmenovala jedna náckovská hospoda na Čerňáku) . Doufám, že se na to naši ultras nevyserou. Ale s levou Bohemkou by se to stát nemělo.

Reagovat
RickNash

Prasečák je Eden A za tím si stojím!

A "levá" Bohemka je docela kec, ale je to jedna z těch tradičních, zakořeněných fám, která se už nikdy neodpáře... Stejně jako to, že vy jste náckové, slávisti Židi a baníkovci špinaví pologramotný horníci.

A jinak krásnej dvojsmysl Ale docela nasírací

Reagovat
smazaný uživatel

Mylsím že pravicoví jsou všichni kromě Bohemky, i když i u té si už s tou novou generací nejsem jist

Reagovat
RickNash

Tak ona je otázka, co myslím tím leví-praví. Bohemácí jsou i dnes proti náckům, ale proti pravičákům (jako je třeba Livorno) vůbec - znám spousty klokanů, co volí pravici (samozřejmě myslím umírněnou)...

Reagovat
RickNash

*myslíš

Prostě bohemáci nejsou nějaký socdemáci, nebo aspoň né nějak velká část

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jezdíte podporovat také St.Pauli, které je největší levicový klub v celém Německu Samozřejmě že zde se nejedná o tu tzv. umírněnou ..

Reagovat
RickNash

Sankt Pauli už taky není to, co bývalo, gegen rechts už nějak vymizelo a momentálně to je spíš proti rasismu na neonacismu než proti pravici. Ani nějak extra levej klub to není (ikdyž občas vlajky s vrahem Che Guevarou vypadají jinak... Kámoš z Hamburgu říká, že to je prej spíš symbol revoluce, protestu, vymezení se než sympatiemi s komoušema...) A ty fandové jsou strašně fajn...

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem rozhovor s Ultra Sankt Pauli a tam sami říkali, že jádro ultras je 100% levicové. Oni prostě jsou levičáci a pop-ultras.

Reagovat
RickNash

To nepopíraám Ale doby, kdy se vymezovali proti všech pravicovým stranám a fans a lidem, už jsou pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ví že sami by dlouho nevydrželi

Reagovat
RickNash

Je to možný... Nebo už prostě odešla ta nejradikálnější část, která ten klub mj. zvedla, a nastoupila nová generace, která se už vymezuje méně proti pravici jako takové. Prostě gegen rechts už neplatí, gegen nazis stále ano

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to máš pravdu, že Eden je prasečák. Je to fáma, že jste doleva, minimálně oproti vašim kámošům ze St. Pauli jste v tomhle pozadu. Ale každém šprochu, pravdy trochu.

Reagovat
centos

Je to na hovno, bojkotovat, když se zrovna takhle daří

Reagovat
RickNash

To mi povídej... Ale do prasečáku nikdy nevlezu! A děsně se mi po tom stejská, to teda jo... Tak snad za dva roky na domácí zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je? Zrovna když je Sparta slabá a k poražení, tak prohrajem, já se smířím s koncem sezóny a jenom aby mě naštvali, tak v klidu rupne Jablonec, Teplice aji Bolka. Z toho by mě mohlo osrat

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka jede na poháry Hoftych

Reagovat
RickNash

Jojo, Hofťa je strašnej borec. Moc se bojím, že nám ho někdo sebere...

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky akorát tak na nasrání fanoušků Sigmy, jinak to nevidím.

Jinak gratulace Teplicím k jejich oblíbenému výsledku 6:2. Zase prasečí chřipka?

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Já už zase začínám doufat ve třetí místo. Du se ožrat.

Reagovat
smazaný uživatel

6:2 To abych se bál o játra svých kamarádů z Liberce.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka!!! Jsem lehce v rozpacích z naší formy, ale je to paráda

Reagovat
RickNash

co znamená z "naší"? komu fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem kovanej Bohemák

Reagovat
RickNash

Tak to vítej

A co se ti na naší formě nelíbí? Vždyť šlapem jak sviň na jaře a doma soupeře úplně ničíme

Sigmu a Tepláky "doma" rozsekáme, na eska se těším ja kmalej kluk, navíc tam snad kluky počtem a dopingem hecnem a v Liberci to nějak uhaluzíme...

Ale hoši hrajou parádně, hlavně dneska Nešpor mi dal úplně vzpomenout na devatenáctiletýho Harťase...

Reagovat
RickNash

Dořitě ta barevná kombinace smajlů, stydím se

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi naše forma, jenom za posledních X let nejsem zvyklej na takový výsledky a umístění

Reagovat
RickNash

Jo ták, já to "v rozpacích" špatně pochopil

Jojo, je fakt úžasná, Bohemka mi (nejen) dneska úplně prozářila den...

Reagovat
Liquid

2 body od 4.místa, to je neuvěřitelný, on vám ten Eden ještě snad svědčí

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl jeden z mála pro Eden a moc se teď směju některejm kamarádům Slávistům, který nás tam nechtěli se slovy, že nechtěj doma boj o záchranu :)

Reagovat
RickNash

Proč jsi byl pro lásku Boží pro Eden?

Reagovat
smazaný uživatel

Dolíček byl fajn, ale v naprosto nevyhovujícím stavu. Do modernizace bych byl v klidu v Edenu ;-)

Reagovat
RickNash

no fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má právo na svůj názor . Ten tvůj je však odporný .

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já jsem pro Ďolíček, jenom ne s to stavu co je/byl

Reagovat
RickNash

Hele to jsem si taky říkal, když jsme odehdy hráli na Strahově, kde byla atmosféra taky nula nic, tak tam kluci taky vyhrálvali... Oni asi moc neumí hrát pod tlakem, to se naučí... První rok se učili bránit, pak útočit, teď se učí řešit situace kombinací a dokázat využít doping od vyprodanýho stˇadáku přijde na řadu potom

Reagovat
Liquid

super výsledky škoda té hloupé Sigmy akorát, zítra jako slavista držím palce Plzni

Reagovat
RickNash

tohle nikdy nepochopím, držet palečky proti svýmu klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

To tak bývá když je nenávist větší než láska.

Reagovat
RickNash

Tyjo, to já bych se fakt musel hanbou propadnout, a to ani nemluvím o tom, že bych vůbec netušil, co dělat na staďáku... Loni Lazio-Inter, to bylo nechutný... A ty hráči, ty fakt nevěděj, co maj hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím, jak bych se zachoval. Představa, že Slavia vyhraje titul je tak odporná, že bych si možná přál prohru svého týmu, kdyby to znamenalo, že nepřítel titul nezíská...ale nevím, ještě jsem v takové situaci nebyl. Předpokládám, že letos se do ní ani nedostanu .

Reagovat
smazaný uživatel

Ta první věta, pěkně popsaná situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už tvému týmu o nic nejde.... Tak to už je jedno.

Reagovat
Liquid

přesně tak, kdyby Plzeň byla 7. tak jí nefandím, ale nám o nic nejde, a tak radši prohra a Sparta bez titulu než abychom rivalovi k titulu pomohli

Reagovat
RickNash

No já bych to nesnes... Ale tak tichý držení palečků doma u telky zas tak nevadí, ale třeba to, co předvedli fans Lazia ploni proti Interu, to byl děs... To těm hráčům muselo bejt strašně blbý...

Reagovat
Liquid

co se tam stalo popiš... LAZ-INT

Reagovat
RickNash

Ped tím zápasem tuším vedl AS o dva body a byly dvě kola do konce

Kdykoli měli domácí (Lazio) míč, tak celej vyprodanej staďák bučel a pískal, jakákoli šance Interu byla odměňoavná potleskem, fans slavili góly Interu a tak...

Reagovat
twerp

De vidět, že si pravý fanoušek

Reagovat
Liquid

ortodoxní slavista

Reagovat
twerp

Tebe by se neměli ptát komu fandíš, ale spíš koho nenávidíš. To o tobě řekne daleko víc.

Reagovat
Liquid

ukaž mi slavistu co přeje titul Spartě

Reagovat
twerp

scihel24.04.2011 19:55

i bezvýznamný vítězství Slávie má 100000000 krát větší hodnotu než titul Plzně nebo netitul Sparty

Reagovat
Liquid

já mu ale vůbec nevěřím

Reagovat
twerp

Nemlátíš ty občas hlavou do zdi v domnění, že uhne?

Reagovat
smazaný uživatel

i bezvýznamný vítězství Slávie má 100000000 krát větší hodnotu než titul Plzně nebo netitul Sparty

Reagovat
Losinho

Ty vole, si slávista nebo antisparťan?

Reagovat
salami

naprosto souhlasim, my jsme defakto zachráněný(samozřejmě pouze na hřišti) a titul Spartě nepřeju, kdyby kluci porazili Spartu v derby, tak jim budu fandit, ale přece si nemůžu přát abysme takhle Spartě naservírovali titul

Reagovat
Didier Drogba

R.I.P. Zbrojovka.Vedení pověsit za koule do průvanu,hráče oholit do hola,aby se starali o trénování a né o účes,ale jsou to nekopové tak by jim to stejně nepomohlo.Prosi,ty prase prodej to někomu!Hamba blit

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli ste alespoň slušně? A nebo zase bídu kombinovanou s trapností a okořeněnou nezájmem?

Reagovat
Didier Drogba

první půlka slušná,to by ale blbci museli umět trefit bránu,resp místo kde není gólman.Jinej tým by vedl 3:0,my ale ne.Druhá půle už byla bída,šeď a zmar.Konec ligy bude vysvobozením a 2.liga taky

Reagovat
twerp

Stačí porazit Příbram a zachráníte se.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram rupla, takže ještě máte šancu. Máte ju příští kolo doma, ne? Z toho by mohly být tři body.

Reagovat
Didier Drogba

příští kolo máme Plzeň (těším se,budou góly konečně ),pak tuším Slovácko (to snad koupí) a pak tuším Udavače a pak až Příbram.Něvěřím v záchranu,jsou to kopyta a zaslouží si to

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím se že tys fandil Bratrstvu Kočičí pracky proti Rychlím šípům.

Reagovat
Liquid

nečetl som

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sis mohl prohlížet aspoň obrázky.

Reagovat
Losinho

Příbram rupe furt, ale k čemu to, když jí Brno nechce z ligy pomoct...

Reagovat
kardous

tvl to sem kkt.proč sem na tu NIsu nešel.zrovna takovej náklep

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš jenom litovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska super výkon, hlavně Stráský hrál skvěle, kam se hrabe nějakej Pecka

Příbram měla 2 střely z dálky a pak nedosáhli na jeden centr a v závěru za stavu 3:0 závar před brankou, jinak v útoku vůbec nic.

My tam toho naopak měli spoustu, Vulin krásně v 8. minutě trefil tyč, Ondrášek se vepředu pral jako vždycky a jako vždycky taky vyfasoval žlutou (tušim že už 7. v sezoně). A Lengyel je ve vzduchu nepřekonatelnej.

Těch 2500 diváků by celkem i sedělo, ale tak co čekat, když přijede Příbram. Btw. přijeli i její fans, nebylo jich sice moc, ale je to sympatický. Jen nevim, co se jim nezdálo na výkonu rozhodčího, Příhoda pískal poměrně dobře

Reagovat
exse

Slovan - Boleslav 4:0

Slovan - Sigma 3:0

Slovan - Teplice 6:2

FC SLOVAN LIBEREC MISTR LIGY 2011/2012

Reagovat
slovaňáák

Nějak si opomenul výsledky jako třeba..

Jablonec - Slovan 3:0

Slovan - Slavia Praha 0:2

1. FK Příbram - Slovan Liberec 1:0

Reagovat
RickNash

očividně neznáš exseho

Reagovat
slovaňáák

Ale znám neboj.

Reagovat
exse

To byla ještě součást zimní přípravy

Reagovat
smazaný uživatel

To na zimní přípravu takhle serete?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Robím bakalárku na ekonomiku futbalových líg v ČR a na Slovensku a o možnosti ich spojenia. Tak ak ste niektorí z Vás ochotní vyplniť dotazník k mojej bakalárke, tu je link: https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGtzalBJemxoRFV5MkFnNlhUc3Z1RUE6MQ

Vopred ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

vyplněno

Reagovat
centos

máš to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Hotovo.

Reagovat
Didier Drogba

hotovo

Reagovat
RickNash

máš to tam, přeju úspěšnou obhajobu

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to tam

Reagovat
doNny

konečně jsem vyplnil týmy pro mou vysněnou ligu bez těch neatraktivních sračkotýmů a jak jsem se při tom cítil

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Opava - Baník - tečka ?

Reagovat
doNny

ne . Opava,Baník,ACS,SKS,Bohemka,Plzeň,Liberec,Olomouc,Brno,Slovácko + Bratislava, Trnava, Košice, Prešov, a ještě nějaký dva

Reagovat
stas87

kosice kvoli tradici a rivalite?bohuzial.kosice v sucasnosti su nieco ako brno...sarisania su na tom o nieco lepsie..ja som dal aj dac nech to ma nejaku stavu

Reagovat
doNny

no, to srovnání košic s brnem mě taky napadlo a je to pravdivý. Vzal jsem to i z toho druhého "sportovního" hlediska, protože fotbalově to je tragédie, i co se týče ultras asi

Reagovat
stas87

no na ke chodi priemerne okolo 1000 ludi..proste ke su hokejove mesto a hra sa tam aj zensky basket na urovni,futbal je zrejme asi az sport cislo 3 nebudem tu machrovat aby ma nejaky vychodniar nezotrel v kosiciach proste niesu prachy,lepi sa to odchovancami a lacnymi srbami...pravda,milinkovic a matic sa presadili,v branke chorvat,trener srb..podla mna to tam drzal aj janko kozak,ktory sa z kosickeho futbalu stiahol,posledny futbalista z kosickeho kadra bol jeho syn,jan novak,ktory je teraz v druhej francuzskej lige,takze nemaju ani strelca

Reagovat
doNny

takže opravdu jako Brno, díky za objasnění . Já si pravě Košice zapamatoval ze zápasu s AS Řím a střelcem Novákem

Reagovat
Didier Drogba

kompletně jak u nás

Reagovat
salami

vyplněno, dej sem pak nějakej výcuc toho co vyšlo, docela by mě to zajímalo

Reagovat
Liquid

a samozřejmě liga bez Brna a Příbrami

Reagovat
zelda

vyplněno

Reagovat
smazaný uživatel

Holky Baníku dnes porazily Hradec Králové

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat holky, hrát by měli spíš ti opační - i když spíš ti hrajou jak holky

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně, support ze včera prý opravdu jeden z nejlepších. A holky na to, že hrajou premiérovou sezónu, tak se držej v popředí

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

nečum je to tak, mě zajímá v prvé řadě áčko, přece jen ty holky mi přijdou takové nemasné, neslané..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty taky nečum

Reagovat
smazaný uživatel

jen je to zavádějící formulace

Reagovat
Losinho

Tak Petrouš už dal dost najevo, že se po něm nikdo z hráčů vozit nebude. Viz Belaid.

Reagovat
twerp

On neřekl nic tak hrozného aby ho vyřadili z kádru. Jenom si postěžoval na nekomunikativnost trenérů. A i kdyby to nebyla pravda,tak je to maximálně na varování nebo pokutu. Jak byli vlastně potrestáni ti Baníkovci, co nadávali Koubkovi?

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokuta asi nic nevyřeší, když ji nemá z čeho zaplatit, protože nedostal plat

Reagovat
twerp

Tady de spíš o symboliku. Vyřazení z kádru je větší trest, než pokuta. A oni by mu to strhli z příští výplaty. Pokuty se totiž neřeší tak, že hráč donese 10 000kč do klubové pokladny, ale hold mu přijde druhý měsíc menší výplata.

Reagovat
centos

Nijak. Na Marka teď byla dokonce proti jeho vůli uplatněna opce..

Reagovat
smazaný uživatel

vy máte na trenéra opci?

Reagovat
centos

Na Tomáše Marka :)

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem si říkal ale

Reagovat
Losinho

Taky je to dočasný. Nedělal bych z toho aféru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak může roznášet letáky, na plný úvazek.Stejně je to lépe placený.

Reagovat
twerp
Reagovat
smazaný uživatel

"...si stěžuje na to, že nemá peníze na jídlo a na špatnou komunikaci s koučem..." když je za tuto hráč vyřazen z kádru, tak ta komunikace spíše úplně chybí, než že je špatná (a ještě k tomu to ani nesděloval trenér )

Reagovat
doNny

Další pokračování zde oblíbeného tanečního stylu...HARDBASS! http://www.youtube.com/watch?v=-RdFna7r28I

Reagovat
centos

Tak tohle se mi nelíbí vůbec. Velmi slušná banda, ale blbá kamera a plno statiky, ke které hudba vůbec nepasovala

Reagovat
doNny

no jo, tak to je vlastně jako pozvánka na další akci, jsou určitě zpracované lepší kousky no

Reagovat
smazaný uživatel

mě už to začíná docela otravovat, líbilo se mně to v podání Jagiellonie a Baníku a najednou to začínají dělat všichni

Reagovat
doNny

tak Bratislava to měla vůbec jako první, když počítáme nějakou bandu, tohle je druhá verze v podobě pozvánky na další akci. Právě se mi Jaga moc nelíbila, ale "demence" byla slušná no

Reagovat
smazaný uživatel

jj jako myslel sem to tak, že to začínají všichni opakovat, vím, že to Blava měla první. Já už od příjezdu hledám ten text toho chorálu Šlonsku a furt nic, to si snad vymysleli Wroclawáci přímo na místě a hodili to z hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Jaga nic moc čeče, to bylo vidět, že je to nárazovka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je tam pyro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1. gol Plzně jednoznačně z offsidu sem zvědav estli se to bude řešit

Reagovat
exse

Hnus, Sparta zase titul, zase přesto že jsou tu alespoň 4 týmy které hrají lepší fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo hraje lepší fotbal než Sparta?

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma , Plzen...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou dva týmy. On psal 4 a víc, tak by mě zajímalo, které myslí.

Reagovat
Losinho

Jablonec.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou 3. Ale to neměla být skupinová práce. Já se ptal toho divného slovaňáka.

Reagovat
Losinho

Ten ti nejspíš neodpoví. A jestli ano, tak je podle mě jeho odpověď jasná - Slovan Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je největší blbost. O výkonech Slovanu mám díky svým kamarádům z Liberce slušný přehled. Byť jen zprostředkovaně.

Reagovat
exse

Plzen, Olomouc, Jablonec a Slovan, kterej sice zavrhneš, ale když se podíváš na naše výsledky s týmy ze špičky tak pochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

S Plzní jste doma prohráli (byla tam nějaké nefér situace) a venku remizovali. Vás jsme doma porazili po bídném výkonu. S Jabloncem jste doma remizovali a venku vás rozšvihali jak hovno proutkem. Se Sigmou jste tuším doma prohráli a venku...to nevím. Co tedy tyto výsledky dokazují?

Reagovat
smazaný uživatel

že jsi to pochopil :D

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tam jednu nepřesnou formulaci. Sparta porazila Slovan pochopitelně venku.

Reagovat
exse

Ok napsal jsem to blbě, chtěl jsem napsat ne na naše výsledky, ale kdo byl v těch zápasech lepší, protože se bavíme o tom kdo hraje lepší fotbal, v tom nás přehrála jen Sigma doma...

Reagovat
smazaný uživatel

V Jablonci jste byli lepší? Vždyť jste si během prvních dvou nebo tří zápasů jarní části vystřelili tak dvakrát na branku. A kdyby jste hráli takový krásný fotbal, tak proč by Supras několikrát domlouvali, aby na to nesrali. Ten chorál "Nesmíte na to srát, musíte bojovat." nevznikl náhodou, ne?

Reagovat
exse

Sám Komňacký řekl že jsme byli minimálně v prvním poločase lepší, celej zápas rozhodl první rychlej gól a celkově výborná produktivita Jablonce. S tím že v prvních třech kolech jsme nevystřelili na bránu se naprosto mílíš, právě naopak proti Slavii a Příbramy jsme ze 3 střel dostali 3 góly, prostě nám vázla produktivity o to víc si to teď vynahrazujem. A s tím choreem máš pravdu že proběhlo, ale osobně nevím proč, vzhledem k tomu že bojovnost je to poslední co by týmu pod Radou chybělo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš proč? Protože vás Jablonec rozšvihal jak hovno proutkem. Proto. A že na to vaši hráči nesrali? Jsi zřejmě jedním z mála, kdo si to myslí.

Reagovat
exse

Jasně no hráči nemakali v derby, které bylo navíc první zápas sezony a v kterém od první minuty prohrávali, to dá rozum. Nebudu to řešit, prostě každý vidí že jsou tu lépe hrající týmy než Sparta a možná jsem staromódní, ale myslím si že titul by měl vyhrát nejlépe hrající tým, né tým, kterej dokáže vyhrát nejvíce zápasů ve kterých hrají hovnou a jsou horšími.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď se snad bavíme o Slovanu a ne o Spartě, ne? Z vašeho zápasu v Jablonci jsem viděl jen útržky, ale nezdálo se mi, že by se vaši hráči zrovna přetrhli. A následující reakce fanoušků to jen potrvzují. Mimochodem letos jsem byl na dvou vašich zápasech. Když jsme hráli u vás my, to ale nemůžu soudit kvalitu hry, neb jsem z fotbalu mnoho neviděl. A pak váš zápas se Zenitem. A to byla šílená bramboračka .

Reagovat
exse

Já se bavím o tom jestli Slovan hraje lepší fotbal než Sparta, tudíž je řeč i o Spartě. Sparta hrála pěknej fotbal opravdu jen v pár zápasech, stejně tak i Slovan měl některé lepší a horší zápasy, ovšem dovolím si tvrdit že těch ve kterých sme hráli dobrý fotbal bylo více než jich měla Sparta, tudíž by se obecně dalo říct že hrajem lepší fotbal než oni. Ovšem já jsem fanoušek Slovanu, takže nemusím být objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám spíš pocit, že se řešilo, jestli na to vaši hráči serou/srali. Jinak letos nehrajem hezký fotbal, ale z toho co jsem viděl mi nepřišlo, že by hrál Slovan lepší. Uvidíme 7. května (či kdy se bude hrát ten zápas).

Reagovat
božský John

Jablonec ještě a momentálně i ta Slávie

Reagovat
Losinho

Tohle je píchnutí do vosího hnízda. I když jsem měl taky trošku nutkání jí napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas takový píchnutí do vosího hnízda to není. To je zaběhlá tradice, že Slavia hraje hezčí fotbal než Sparta. Ale je jí to prd platný, díkybohu . Nicméně tuto sezónu Slavia hezčí fotbal než Sparta opravdu nehraje. Posuzovat to jenom díky pár povedeným zápasům...to by bylo nefér .

Reagovat
Losinho

Vcelku souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomínám si na derby na Letný v roce 2003. Tehdy se v novinách psalo, že Slavia je něco jako Brazílie a Sparta něco jako Německo, myšleno po herní stránce. A výsledek 2:0 pro Spartu (Kincl, Jun).

Reagovat
Losinho

To bylo trefné. Byť v nynější době to vypadá poněkud zvláštně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nehrajem Německo ani omylem . A vy možná Brazílii hrajete, ale spíš takovej plážovej fotbal...nohy pořád zabořený do písku.

Reagovat
Losinho

Reagovat
božský John

Poudám momentálně, ne dlouhodobě. Sparta hraje otřesnej fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Sigmě to bylo děsné. Proti Boleslavi to šlo.

Reagovat
božský John

Mně se ten její fotbal nelíbí. Prostě taková čutaná no ...

Reagovat
smazaný uživatel

No žádný Real Madrid to není, to je pravda. Ale to my jsme nikdy nehráli .

Reagovat
božský John

To je fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Bzzzzz Bzzzzzzzzz BZZZzzzzzzzzzzzzzzz

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to netěší...na druhou stranu Sparta by tenhle zápas nikdy nezremizovala...

Reagovat
r.mrazik

jakej titul? mas problemy se zorientovat v tabulce???

Reagovat
exse

Ne, ale mám rozum a logicky jsem si odvodil že Plzeň nyní bude v obrovském tlaku, kterej jim díky nezkušenosti sváže nohy a tak minimálně 2x ztratí body, kdeždo Sparta sice hrající hovno, ztratí max se Slovanem, ovšem díky jejich štěstí si myslím že to zase nějak vyhaluzí...

Reagovat
r.mrazik

dobra knezna Libuse...

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie, smekám před tím, v jakých podmínkách hrají a jak hrají oproti podzimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hosi dekujem !

Videl sem jen 2. puli takze se nedivte ze tu optimisticky napisu ze sme si to zaslouzili. Sice me na druhou stranu mrzi ze to pomohlo Sparte ale snad to Plzen udrzi uz je taky nacase ze Spartu snad opusti to stesti ktery se ji drzi a nekde ztrati.

Reagovat
smazaný uživatel

SLAVIE PRAHA!

Reagovat
vanGomm

Tak Slavia klobouk dolů a nejen dnes.Jen,aby to potvrdili i v příštím ligovém kole nerad bych četl neco o senzační remíze,nebo dokonce výhře Ústí.

Reagovat
Losinho

Kluci, paráda! Výkon skvělej, bylo znát, že Plzeň je technicky někde jinde, ale tou bojovností to kluci uhráli. Rozhodčí v poslední době slušně pomáhaj Plzni, dneska gól z jednoznačnýho ofsajdu a neodpískaná penalta po jasném faulu Rezka na Kaufmana. I proto jsem rád, že jsme jim ten zisk titulu trochu ztížili. Vyzdvihávat nikoho nebudu, tenhle bodík si odpracoval celej tým.

Petrouš za ofenzivní hru SKS, která nakonec přinesla body.

Plzeň za krásné kombinace, prostrkávačky atd. Zároveň Plzeň za absolutní nezvládnutí závěru, tohle se lídru GL stávat nesmí.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Petrousovi bych teda palec jentak nedal , pro me je to proste divizni trener kterej tam je jen z nouze. Hlavne by se mohl naucit stridat.

Reagovat
Losinho

Tu naši hru hodně pozvedl. Doufám, že u nás zůstane i další sezonu. Stejnak mě lepší (a zároveň levná) volba nenapadá. Jen bych dal někoho jiného k béčku místo Řeháka.

Reagovat
smazaný uživatel

No pozvedl , to se da rict tak o poslednich tydnech predtim to byl des a bida.... a jestli je pravda to ze vyradil Dembeleho z kadru tak tim me taky nasral(zatim jedinej zdroj Blesk takze kdo vi) . Mel by mit pochopeni kdyz ty kluci nemaj prachy tak to je pro ne tezky.

Reagovat
Losinho

Hra je dobrá už od zimní přípravy = od odchodu hráčů typu Jarda Černý, Belaid nebo Ragued. Co se týče Dembelého, už jsem se tu vyjadřoval, hráče sice chápu, ale kritizovat trenéra do bulváru je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to není Petroušem. Z kádru vypadly primadonky, který kašlaly na hru, protože nedostávaly včas peníze (já vím, je to chyba někde jinde, ale...) Současní kluci jsou jednak staří matadoři, kteří se nad to dokázali povznést a jednak mladí kluci, kteří jsou rádi, že hrají ligu - zatím je tam nadšení. Snad možná odpadly nějaký osobní problémy, který tam byly za Jarolíma.

Reagovat
Losinho

Jo, ale Petrouš na to má vliv. On si určil soupeře pro zimní přípravu, aby kluky naučil vyhrávat. On dal šanci Pospěchovi, kterej je pro nás hodně důležitý. On se nebojí naordinovat nám ofenzivní herní styl, přestože tu nemáme (až na výjimky) žádné hračičky. Výjimkou byl zápas v Olomouci, kde chtěl prostě za každou cenu bodovat. Ale poslední zápasy? Jednoznačně vládne ofenziva, kde Petrouš skvěle využívá útočné krajní beky (Trubila, Kaufman, případně Dostál).

Reagovat
Mada

Reagovat
božský John

Sen o titulu v Jablonci stále žije !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ten výsledek je pro mě šok.

Hlavně ať to té Sraltě nespadne do klína.

Reagovat
smazaný uživatel

Špinavá Plzeň. Zase dvě zásadní minely sudího...ofsajd, penalta...už dost.

Reagovat
One-Real

Jen at spadne Příbram a Brno, tyhle dva týmy jsem nikdy neměl rád.

Reagovat
Liquid

Reagovat
vanGomm

Já bych jich poslal dolů víc a zredukoval tu ligu na 10.Pokud by měli hrát ligu jen týmy co mají podle všech regulí stadiony,tak jich tam zbylo asi jen 6.Sparta,Slavia,Olomouc,Liberec,Teplice a Slovácko.Pořád se dávaj vyjímky už snad 10 let.Co se tím sleduje nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartani můžou líbat Slavii zadek... Jinak titul bych přál Plzni...

Reagovat
smazaný uživatel

Máme teď zrovna jiný problémy než je nechávání si líbat prdel od Sparty.

Reagovat
Liquid

mám na jazyku napsat "sešívaný hovada", ale protože jsem od narození Slavista nenapíšu to, ale hovada to jsou, 3/4 ligy hrajou hovno a teď takhlec pomůžou těm sviním z Letné, Plzeňáci držím vám palce ať ten titul urvete

Reagovat
Losinho

Si děláš prdel? Já tohle napsat, byť ožralej, mlátím hlavou o zeď do dalšího dne.

Reagovat
Liquid

tolikrát jsem jim v této sezóně držel palce na maximum a nebyla tam od nich žádná snaha bojovat, nic.... a teď když mají jednou prohrát tak zrovna na potvoru zabojujou

Reagovat
Losinho

Na jednu stranu chápu, podzim byl pro každýho slávistu děs, často odchozený zápasy, strašný výsledky...na tu druhou se mi to příčí, Plzeň přece pořád vede, jestli Sparta vyhraje titul, naše vina to nebude. A stejně si to Plzeň pohlídá, aspoň si ty jejich machři uvědomili, že se hraje 90 minut.

Reagovat
Liquid

no s těmi machry to je jako bys napsal, že slavisti proti Tiraspolu byli taky machři, 90.minut soupeře nepustili do vápna a pak si to stejně nechaj srovnat, btw můj první a poslední zápas co jsem v Edenu navštívil, zatím... každopádně pro mě rozhodně platí radši Slavie 10.s 34 body než 10.s 35b a zároveň 1.Plzeň než 1.Sparta

Reagovat
Losinho

Plzeň taky je první. U machrů měli být uvozovky, ale ano, podělat zápas s Tiraspolem v 90. minutě, to je taky kumšt.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla vtipná sezóna z vaší strany . Koukal jsem na netu na online přenos ze zápasu s Tiraspolem. Vedli jste 1:0 a já si říkal: Kurňa, oni snad postoupí. Odešel jsem od kompu, vrátil se o něco později a prásk 1:1 . Další online sledovačka byla proti Lille. Koukám a hrajete 1:0 nebo 1:1. Vrátím se o něco později a 1:5. To jsem málem spadl smíchy ze židle. Něco na tom bude, co psal výše muzajs.

Reagovat
Losinho

Tak Slavia vždy byla zábavný tým, jen jde o to, jakým zrovna způsobem. Ta sezona byla jako na houpačce, propadáky s Tiraspolem a Lille, nádherné zápasy s Valencií a domací mač s Janovem, v lize taky občas nahoře, občas dole...

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, jak se tu jednou psalo, že vás v Edenu po fanouškovské stránce dali snad jen Delije, tak co fanoušci Janova? Těch bylo v Praze jak psů, ne?

Reagovat
Losinho

Janovskejch tehdy bylo hodně přes dva tisíce, fakt paráda, ale naše fandění tehdy excelentní, takže jsme se jim nakonec minimálně vyrovnali. Eden jsme ale rozhodně ubránili.

Reagovat
Losinho

A Taliáni byli hlavně hlasití ze začátku, pak to šlo dolů.

Reagovat
Liquid

s tím Tiraspolem se mi skoro zastavilo srdce, hlavně, už někde v 85.minutě jsem nadával co blbne Jarolím když stahuje záložníka Jardu Černýho a dává tam totálně nezkušeného útočníka Tafata, no a právě ten Tafat nesmyslně minul míč a díky tomu to srovnali, se mnou tam byla kámoška a 2 hodiny ze mě nevypadla kloudná věta, moc dobře jsem si uvědomoval, že to Slavii na rozmachu může poslat zpět na věčně 2.místo, to jsem ještě nevěděl, jak se to tu bude rozkrádat a kam až spadnem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vnímal jsem to podobně, že vypadnutí s Tiraspolem může být facka, která vás vrátí místo, kam patříte. Tzn. věčně druzí. Realita se ukázala být mnohem tvrdší.

Reagovat
Losinho

Tafat...kde je mu vlastně konec?

Reagovat
Liquid

čéče nedávno jsem hledal kde je konec Tafata a ještě Martina Černocha, ten Černoch k nám přišel myslím z Plzně, odešel pak do Rumunska, poslední zmínka u něho je Fulnek, jenže ten klub zkrachoval, Tafat přes Boleslav se dostal do Vlašimi

Reagovat
Losinho

Jo, tak nějak jsem si to myslel. Druhá liga, případně podprůměrný klub v zahraničí.

Reagovat
salami

s tim Janovem nám to hlavně posral ten dementní 5. rozhodčí, kdyby uznal Márovi ten regulerní gol, tak to mohla bejt nejnapínavější skupina

Reagovat
smazaný uživatel

"Nebij ho do hlavy, bude hloupej." "Co bude? Je!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Běž do pryč...

Reagovat
twerp

Aspiruješ na největšího blba eurofotbalu.

Reagovat
Liquid

doporučuji diskuzi na oficiálních stránkách slavie, je tam mnohem více lidí s podobným názorem, že ten bod je netěší

Reagovat
Losinho

Tam se řešej furt jenom píčoviny.

Reagovat
Liquid

a proto tam nejsem loglý a jsem loglý zde, kde jsou odborníci typu Typek, Cukroušek, herbage a další

Reagovat
centos

Reagovat
twerp

Něco jiného je, pokud někoho netěší bod a něco jiného je to, cos napsal ty. Mě by huba upadla, kdybych todle někdy řekl o soupeři, nebo nedejbože o Spartě. Ale já nejsem z Prahy, takže asi nepochopím tu nevraživost, kdy než abych podpořil svůj tým, nadávám na soupeře. Nepochopím, že malí kluci zpívají Sparťane zkopu tě a čůrají na šály. A hlavně nepochopím tebe, gaučového fanouška co umí jenom urážet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle tejden si zařvu Slááávie Praha a příští Zbrojovka Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle tejden si zařvu Slááávie Praha a příští Zbrojovka Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

ani náhodou,v Brně už máme nachystaný 3body pro Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

ty už fakt asi hodně nevěříš, poslední dobou dost negativistické příspěvky, ale taky si myslím, že Plzen se z této prohry poučí a v Brně vyhraje a pak jedete k nám, bylo by pro celý region zadostiučinění poslat do druhé ligy tým, který proti nám rozpoutal korupční aféru!

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, to, co umí Slavia, neumí nikdo jinej v lize. Zavzpomínal jsem na zápas s Valencií. Dneska jsem byl smířenej s tím, že prohrajeme, takže jsem se ani moc nerozčiloval, když to bylo 2:0, spíš jsem si užíval technický fintičky, který předváděly oba týmy. Těsně před koncem padl gól, měl jsem radost. Vzápětí padl druhý gól Slavie a roztočil se kolotoč smíšených pocitů: Gól - super. Jenže jsem prohrál v tiplize - před zápasem to bylo nerozhodně, já tipoval 1:0, soupeř tipoval 2:2, takže vyhrál o pět bodů. To je jedno, Slavia má bod do tabulky, super. Kurňa, to už je letos jedenáctá plichta, ach jo. Neprohráli jsme s pravděpodobným mistrem, super. No jo, jenže co když pravděpodobnej mistr nebude kvůli týhle plichtě mistr, ach jo (málo platný, Plzeň pořád hraje nejhezčí fotbal v lize, před dvěma týdny hrála Sparta za stavu 2:0 hnus proti tomu, co dneska Plzeň - v tomhle je fotbal trochu nespravedlivej). Úžasná směsice pocitů, která mi zase připomněla, jak před pár lety Slavia válcovala ligu a následně vypadla s Líšní z poháru, jak Slavia triumfálně vstoupila do LM a pak rupla 7:0 v Anglii. Nejzábavnější tým v lize, říkejte si co chcete. Klobouk dolů před hráči. Jestli vedení ty prachy nesežene, zadělává si na hodně velkej průser (čert vem zákony). Díky, Slavie.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Mada

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
7kaka7

Řek bych že Křéta se nabíd že zaplácne vejplaty když v Plzni něco uhrajou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Áve Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fuj, že tě huba nepálí.

Reagovat
domingo

Jako byl jsem odhodlany te Plzni prat, i pri tom vedeni jsem si rikal "dobry, nam stejne o nic nejde", ale nevim, no... takhle zpetne jsem za ten vysledek hodne rad. Samozrejme furt nechci, aby rumuni brali titul, ale ta Plzen mi nejak prestava byt sympaticka...

Reagovat
smazaný uživatel

Rumuni To jsi použil jen tak, nebo sis pročítal komentáře u preview k Gambrinus lize ?

Reagovat
domingo

Ja to pouzivam porad a nemyslim to jako nejakou echt urazku, proste mate rumunskou vlajku, tot vse Na to preview jsem kouknul a nemyslim si, ze je to totez, uz kvuli tomu, ze CR (potazmo cela vychodni, potazmo uplne cela) Evropa ma pomerne silne antisemitskou historii, takze to oznaceni ziskava nejaky konotace. "Rumuni" pro me znamena proste zluto-cerveno-modri, nic vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. No já si myslím, že tam aspoň u některých lidí nějaký podtext je, kromě stejných barev. S Antisemtismem máš pravdu, nicméně i v tomto případě to neplatí pro všechny (i když pro dost lidí ano, vzhledem ke jejich smýšlení). Dřív bylo užívání tohoto pokřiku mnohem markantnější. A to i ze strany Slavie vůči nám.

Reagovat
domingo

To vim, no. Ale tak ode me to neni mysleno jako nejaky uder do slabin, proste takove (sice hanlive, ale bez skryteho vyznamu) oznaceni rivala. Tak si to aspon budes pamatovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Mimochodem jednou na mě řvali slávisti "Rumuni" a to mi bylo docela úzko. Stačilo málo a skončilo to lynčem.

Reagovat
domingo

Tak ode mne by ti stran fyzickeho napadeni hrozilo maximalne tak to, ze bych si o tebe zlomil hnatu a zustala ti modrina

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle byli trošku robustnější slávisti. Nějakej cca 40 chlápek v černých brejlích na nás řval: "Zasraný Rumuni, vypadněte odsaď vy zmrdi." Další slávista kolem nás chodil jak hladovej čokl a řval: "Co nefandíte vy sráči, vypadněte zasraný Rumuni." No a pár dalších se k nim přidalo. Takže jsem takticky ustoupili. Minutu na to, začali fízlové rubat fanoušky a háze slzák a prdlavky mezi fanoušky. Poučení pro příště...včas si koupit lístky a nespoléhat na známé pořadatele.

Reagovat
domingo

To si umim predstavit, no, takovy najdes vsude. Kamarad takhle sel na Slavii do Brna a prepadli ho hovada z JKG, prestoze uz mel dres i salu schovany normalne v baglu.. ale donutili ho ten bagl otevrit, no. Nedopadl moc dobre, a to nebyl zadny chuligan, dokonce nebyl ani v kotli, proste normal, kluk se stejnou postavou jak ja, od pohledu spis intelektual. To je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my jsme si za to mohli sami. Byla to naše blbost a to riziko, že nás můžou zmlátit nebo minimálně vypíčovat bylo více než jasné.

Reagovat
doNny

mého kámoše to potkalo cca před měsícem také, ale mohl si za tom sám, při našem odchodu tam byli chuligáni Brna a on blbec se rozhodl opilý jít sám po Brně za sestrou a nakonec nám volal, že dostal a pak se probudil někde na severu Moravy ve vlaku

Reagovat
Jajinek

Ten Plzeňskej los je celkem smrťák...bude prdel...

Jinak pokud se nepletu, tak při rovnosti bodů Sigmy a Jablonce jdeme do pohárů my, páč máme lepší skóre ze vzájemných zápasů...a Jablonec má taky celkem zajímavej los...tak třeba by se těch 6 bodů dalo dohnat...i když to je spíše utopie. Hlavně se soustředit na pohár, v Jablonci to neposrat. Slavia se pak jeví jako hodně problematický soupeř, ale snad budeme favoritem

Reagovat
božský John

Sice po Ústí je možný všecko, ale jedinej problém by měla bejt Bolelav venku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav je klouzačka. U tý nikdy nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si vem, že tvůj komentář si přečetl nějakej kluk co se jmenuje Boleslav a je to gay. Neusne...

Reagovat
willdonor

konečně někdo s širším rozhledem pro humor

Reagovat
božský John

Tam s výhrou nepočítám. Bod zlatej

Reagovat
Jajinek

v Příbrami se snadno nevyhrává, Boleslav tam to vidím na jedničku, Slavia nikdy nevíš a bod je schopná ukopat a pokud bude nakonec Brno nutně potřebovat nějaké ty body...zas až tak jednoznačný to není. Ale spíš počítám, že to třetí místo uhlídáte.

Reagovat
božský John

S Brnem hrajem poslední kolo, když už budou venku z ligy...

Takhle u nás hrál 2 roky dozadu poslední kolo Zlín, kterej potřeboval bodovat a dostal šestku

Jasný, Příbram potřebuje body, Brno potřebuje body, Baník ..ale ty týmy jsou prostě slabý ....

Reagovat
Jajinek

to je sice pravda, ale Příbram už ubránila kde koho...a Boleslav se Slavií nejsou špatné týmy...Baník porazíte, o to bych se nebál

Reagovat
božský John

Slávie je sice dobrej tým, ale nezlob se, ale my máme fakt lepší....to je halt fakt. S Boleslaví jsem psal už výše, tam bude bod úspěch ..

Reagovat
Jajinek

jistě...ale Sigma má taky lepší tým jak Brno nebo Liberec, máte lepší tým než Ústí...nikdy nevíš, Slavia je nepřijemný soupeř a remízu by mohla ukopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se v těch vašich počtech a prognózách ztrácím, pánové .

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Petržela je nejnesympatičjěší hráč v GL

Reagovat
Liquid

to spíš Rezek, ale je to Řepka

Reagovat
$dolar$

Slavia dvěma brankami v závěrečných třech minutách vybojovala bod ze hřiště lídra tabulky Plzně, Středočeši tedy mají nyní náskok už jen čtyř bodů před druhou Spartou.

Hrusko, doprdele, kdo jsou pro tebe Stredocesi???

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůl.

Reagovat
centos

Někdo označil Plzeň za střední Čechy či co? Jen si to užij, my ignoraci a neznalost zažíváme neustále

Reagovat
$dolar$

No ale tak u vas to neni tak uplne jasny, ale tohle je fakt demence

Reagovat
Shevchenko

Tak když se Baník jmenoval Slezská Ostrava, tak je totální demence je označovat za Severomoravany.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale to ne každej ví, že se jmenoval Slezská Ostrava.

Reagovat
Radar

Pokud jsem sportovní novinář nebo komentátor, měl bych to vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano. Bohužel, řada novinářů nebo komentátorů často neví o čem mluví. Ale Plzeň a střední Čechy, to je pořádný úlet.

Reagovat
$dolar$

Ja to treba nevedel, ze se tak jmenovala...

Reagovat
Shevchenko

Ale že Baník je ze Slezska si snad věděl, ne?

Reagovat
$dolar$

Tak vedel, protoze se to tu uz nekolikrat probiralo Ale driv jsem si myslel, ze je Ostrava Morava

Reagovat
smazaný uživatel

sk slezská...

Reagovat
centos

Nejen Baník, obecně celé Slezsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že naše město (Jižák) má tu geografickou polohu přímo v názvu, takže za "seveřany" by nás mohl označit jenom idiot.

Reagovat
centos

Jižák je na severu jižních Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys mě takhle navigoval, tak se okamžitě ztratím .

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak já s oblibou říkám, že Jižák leží v subtropickém pásu. A proto tu máme celoročně hezčí počasí než v ostatních částech Prahy.

Reagovat
centos

Taky máme v paneláku vedro, když se nám roztopí střecha

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláště když člověk bydlí v posledním patře. To se pak Jižák promění v Jamajku.

Reagovat
centos

Jo, jako my.

Reagovat
smazaný uživatel

A když do toho začnou vařit Vietnamci v přízemí ty své pochoutky a začne se nám digestoří do bytu linout příšerný puch asijského jídla...máš doma takovou nečeskou atmosféru .

Reagovat
centos

To teď mluvíš o nás, nebo o vás?

Reagovat
smazaný uživatel

To teď mluvím o nás. Je to fakt hrůza, když vaří. Páchne to jako by vařili živého tchoře, který na víc uniká. Kamarád se kvůli vietnamským sousedům přestěhoval. Protože ten smrad byl neúnosný+dělali imrvére bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

No to není tchoř, ale jejich rejže. Ta strašně smrdí, mám to z dobrých zdrojů.

Reagovat
smazaný uživatel

Rýží to prý není, kamarád říkal, že to je nějakou omáčkou (něco jako sojovka), kterou dávají do všeho. V syrovém stavu smrdí jako chcíplá velryba.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás na námku mají krám a za plentou si tam vaří a strašně to smrdí a lidé co u toho byli to identifikovali jako nějaký druh rýže, ale vše je možné.....

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. No můžeme mít pravdu oba rýže+omáčka. Každopádně je to dost nepříjemný puch.

Reagovat
centos

Ty vole, u nás jsou taky v prvním patře Vietnamci a dost to tam smrdí. My měli loni ucpaný větrák co šel z baráku, takže veškerý puch jsme měli v bytě, až na ně musel tata jednou vletět a vyhrožovat policií, bo to se nedalo vydržet. To bylo v noci, jsme se skoro dusili a oni měli ještě otevřená dokořán všechna okna.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi můj soused ? Oni jsou v tomhle dost bezohlední. Kamarád na ně opravdu nevzpomíná v dobrém. Jeho táta na ně taky x-krát vletěl, že tohle si prostě nemůžou dovolovat, když to obtěžuje ostatní lidi v baráku.

Reagovat
centos

By mě zajímalo, co to je. Tohle nebyla žádná rýže, ale spíš pes i s chlupama.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tak mi to taky připadalo. Ale zajímalo by mě, co to opravdu je. Jestli je to ta omáčka, jak říkal kamarád, nebo je to vážně tím, že vaří psy a kočky...Obecně k vietnamské kuchyni nemám důvěru, když vemu v potaz tu černou porážku prasat, co byla nedaleko našeho baráku a jejich tamní zacházení se spracovaným masem.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli si vaří z toho co sami vypěstujou, tak to fakt bude Jamajka

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho nevaří. Ale kousek od mého baráku Vietnamci ještě nedávno vařili v piko, héro. To asi taky nebyla příjemná vůně.

Reagovat
Radar

Nedivil bych se kdyby to byl i centosův případ, poslední dobou se tahle alchymie rozrostla, přijde mi že třeba v takovém Ostravském Zábřehu vaří každý druhý, ale možná se jen vídám s nesprávnými lidmi

Reagovat
centos

To je možné. My doma nevíme, jak smrdí drogy

Reagovat
Radar

Mimochodem...Nevíš kde je Prochy ? Po dlouhé době něco komentuju na EF a on u toho není

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Trevora? Dnes tu byl.

Reagovat
Radar

Přesně toho a za poznání o koho jde máš u mě malé +...Jo neměls ty přijet na zápas Baníku se Spartou ?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl, rozhodl jsem se po návratu z páteční putyky. Ale trošku jsem nedomyslel fakt, že nemám lístek. A nechtěl jsem riskovat, že bych se trmácel přes celou republiku a pak skončil se staženou prdelí v nějaké ostravské nonstopce, kde bych se na fotbal koukal v tv.

Reagovat
centos

Prochy beztak někde chlastá, dobytek.

Reagovat
smazaný uživatel

Arbes

Reagovat
Radar

Nebo U Kalendů

Reagovat
smazaný uživatel

S kuchaři ?

Reagovat
Radar

S těma taky a v hojném počtu.

Reagovat
miky10

nikdy ses nesplet?

Reagovat
$dolar$

Hm co na to rict, jo, prestali jsme po gole na 2:0 hrat, ale Slavia stejne srovnala nezaslouzene, nic si za zapas nevytvorila

Reagovat
Losinho

Reagovat
$dolar$

Kolik jste meli golovek prosimte?

Reagovat
centos

Minimálně dvě, řekl bych. Ale já se na to nedíval.

Reagovat
zelda

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Tak moc ne, ale obě gólový akce byly vypracovaný a pěkný, žádný náhoďáky. Napsat, že si nic nevytvořila, je blbost. Zbyňďa Pospěch tam měl dvě akce. A zakončit v nastavení Vlček líp, mohli jsme vyhrát.

Ale jak jsem psal, do zápasu jste nás vrátili vy.

Reagovat
$dolar$

Druhej gol byl hezkej, zen prvni jsem mel moc daleko, moc jsem to nevidel, prisel mi jako nahodak

Reagovat
Losinho

Úplně to samé co váš druhý gól (jediný regulérní ).

Reagovat
smazaný uživatel

Bod a bojovnost do konce super.Bohužel velké negativum je ,že jsme výrazně pomohli rudým khmérům

Reagovat
Shevchenko

Silně pochybuju o tom, že Sparta do konce sezóny všechno vyhraje, to prostě není možné. A Plzeň pokud se nijak nezblázní, tak minimálně 3 výhry si připíše (Brno, Baník, Boleslav? Teplice?). Bude to sice těsné, ale Plzeň si to podle mě už pohlídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Bod s Plzně je výborný, co by mě mělo zajímat, že jsme tím výsledkem pomohli klubu z letné. Já fandím Slávce a to je to hlavní, Sparta mě nezajímá.Sice pro nás bod nic neřeší a mohli jsme to Spartě krutě zkomplikovat, ale mě je to jedno, no opravdu.Nejsem ten tip, co nenávidí jiný klub více, nežli miluje svůj. Fakt nekecám , vůbec mě Slávka nenas*rala a kdo tvrdí opak nemá pravdu.Jako mohlo by mě to s*át, ale nejsem takový primitiv, že jo.Prostě jsem v klidu raduji se vopravdu jupííííí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi slávista? Kurňa, já už bych měl konečně vnímat, co říkáš. Já si myslel, že jsi fanoušek dobrého fotbalu (což není totéž jako slávista ), co nemá rád Spartu .

Reagovat
smazaný uživatel

Za to já vím dobře, že jsi Spartaň, já jsem tě už ,,zdedekoval". a té invektivy budeš jednou litovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem ti to prozradil. Ale jak jsme se bavili o zápasech Sparty v evropských pohárech (když se jí opravdu dařilo), tak mi nepřišlo, že jsi slávista, byť jsi dával své nesympatie ke Spartě najevo. Nicméně beru navědomí a už nejdojde k pochybení .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Jsi vozralej?

Reagovat
smazaný uživatel

já bych řekl, že z 98% Sparťan nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? Na mě dělal dojem , že jo. Nebo jsem si popletl nicky...........

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že si tady jeden z nás dělá někoho legraci. Ale kdo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťan - obyvatel starořecké obce Sparta

sparťan - fanoušek Sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi té možnosti, že jsem z Řecka dával 2%? Dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

tak v okolí vím o pár lidech, kteří mají předky v Řecku

Reagovat
smazaný uživatel

Já zjevně ne. Minimálně z jedné strany to mám i potvrzené rodokmenem (díky náckům ) Pokud nepočítáš to, že mám v zimě barvu kůže jako balkánský sýr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Dej mi pět minut, já si to znova pročtu ,z orientuji se, doběhnu si pro kyblík a pak ti odpovím.

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

srát na spartu

Reagovat
smazaný uživatel

..........Z vrchních příček tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

tak, neví někdo, co se dělo v kotli Slávie? jinak se ukázalo, že dát kotle vedle sebe nebyl dobrý nápad a policie ukázala, že nepřemýšlí

Reagovat
$dolar$

No, ale zacli to plzenaci..

Reagovat
smazaný uživatel

já právě moc nevim o co přesně šlo...

...spálilo se pár plzeňských šál - pak najednou zmizela půlka kotle, protože prý hasiči kropili slávisty a pak někdo překvapivě přišel na to, že ta tabule z dřevotřísky nebude velkou překážkou...

Reagovat
$dolar$

Tak ale zaclo to tim, ze se sebralo 10 (?) lidi z naseho kotle v bilych mikinach a zacli hazet svetlice do kotle slavistu, vsechno to rozjeli ti lide v tech bilych mikinach... Slavisti nic nezacinali... pak plzenaci vyrvali tu drevotrisku (fakt tezky..) pak tam nabehli a hned zase vybehli, coz bylo fakt vtipny ale jinak, kdyby plzenaci nic nedelali, tak k nicemu nedojde...

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě vaše stará chuligánka (Klatováci, možná Brňáci).

Reagovat
smazaný uživatel

j, to mi je jasný... zřejmě za tou dřevotřískou už stáli přípravení těžkooděnci...

...kteří pak ale nesmyslně tlačili dav zpátky do kotle, kde nahoře stáli lidi, kteří se dál věnovali fotbalu a fandili - takže se sesunuli o pár řad níž...

Reagovat
$dolar$

No a rekni mi co meli delat? (myslim poldy)

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu od sektoru je stejný "sráz" jen bez lidí a bez sedaček

Reagovat
$dolar$

tam by hrozilo, ze by se stretli se slavisty, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tam to měli zabezpečený (líp než bránu borců) - se před zápasem fanoušci nejdřív nemohli dostat ani k vlajkám...

Reagovat
$dolar$

a cim? treba se prave odtud nahnali policajti nahoru k brane borcu..

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jak to popsat....

- byl tam takový ten nízký kovový "plot" a za ním ještě plechový desky - ale přišlo mi to docela stabilní... a těžkooděnci dle mne nalezli do brány borců od slávistů, kde nebyla dřevotříska ale nejspíš vrata...

Reagovat
smazaný uživatel

...ikdyž takový počet lidí by s tou překážkou zřejmě hnul

Reagovat
7kaka7

V případě plzenské policie se ovšem není čemu divit....

Reagovat
smazaný uživatel

Amatéři. Viz. náš zápas v Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

"Diváci, kteří ještě pět minut před koncem svůj tým vytleskávali, najednou na své hráče hromadně pískali a spěšně začali opouštět stadion."

a Sport zase píše sra*ky

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Didier Drogba

už aby Kisel vypadnul zpět k protinožcům...

Reagovat
smazaný uživatel

...proč vlastně Milan nakonec neodešel do toho Ruska

Reagovat
smazaný uživatel

poranil si koleno

Reagovat
C-M@ster

Fotku s Kiselem předělali na fotku s mladým Černým, proč?

Reagovat
Losinho

Protože má na sobě hezčí dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel měl dres ve kterém se hrálo...

Reagovat
Losinho

Případně pro ty, co nevěří bulváru, citace ze slavia.cz:

Trenér Michal Petrouš také odpověděl na dotaz na Bassiroua Dembélého. "Není pravda, že byl vyřazen z kádru. Vyjádřil se nevybíravě v tisku, musel jsem zareagovat, dnes v nominaci nebyl. V úterý bude případ řešit představenstvo."

Reagovat
smazaný uživatel

"musel jsem reagovat" takže ho vlastně vyřadil

Reagovat
Losinho

Byl by blbej, kdyby to nechal bejt. Hráči si mohou stěžovat do novin jak chtěj, ale do trenéra se navážet nemaj. A Petrouš ho jen vynechal z 1 zápasu, rozhodne to představenstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň nechce titul?

Reagovat
vanGomm

Už jsem to tu psal zhruba pře měsícem,že Sparta ten titul nakonec stejně udělá.Zatím to sice vypadá na Plzen,ale po 30.kole věřím víc Spartě.Je s podivem,jak mančaft,který vede ligu místy i o 12 bodů navíc 2x porazí Spartu a ani to nakonec nebude stačit.Během jara bylo jasné,že pokud chce Sparta titul,tak se bude muset spolehnout na pomoc od ostatních týmů.Vypadá to,že to s tou averzí vůči Spartě není zas tak horké.

Reagovat
smazaný uživatel

děláš, jako by Sparta do zbytku ligy nemusela získat o 5 bodů více než Viktorka

Reagovat
rufus

700. pro titul Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

tys na to čekal půl dne co?

Reagovat
Liquid

Reagovat
rufus

Přijdu a hned beru. Není to složitý. Mám kliku na správný načasování.

Reagovat
didosh

Už se teda ví kdo je majitel Slávie,dnes to měly odtajnit?!

Reagovat
centos

Kdyby někoho chtěli odtajnit, tak ho prostě odtajní; ne že řeknou "my ho odtajníme co nevidět".

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele