Gambrinus liga - souhrn 24. kola

15.04.2011, 22:11, aktualizováno 18.04.2011, 21:24
Komentáře a souhrny
Slavia v pondělí porazila Slovácko a vzdálila se mu v tabulce. Jablonec doma smetl České Budějovice 5:0, hattrickem se o to postaral Lafata. Hradec vyhrál na půdě Ústí, Bohemians 1905 vezou bod z Ostravy. Další překážku na cestě za titulem odklidila Plzeň, ztráta Sparty ale po výhře v Boleslavi zůstává stejná. Tři body mají také Sigma Olomouc a Liberec...

Slavia Praha - 1. FC Slovácko 2:0

18.04.2011 18:30

Góly: 10. Josef Kaufman, 48. Lukáš Jarolím

Slavia na jaro prohrála zatím jen na Letné se Spartou a dobrou formu ukázala i před televizními kamerami. V Edenu porazila po bojovném výkonu Slovácko 2:0 a přeskočila ho v tabulce.

Utkání týmů z druhé poloviny tabulky začalo svižně, do výraznější šance se ale v prvních minutách přes dobře organizovanou defenzivu nedostal ani jeden ze soupeřů.

Rušno bylo před bránou hostů po standardních situacích Slavie. Po rohovém kopu Koreše dobře hlavičkoval Kaufman, Filipko vyrazil míč před sebe, ovšem k dorážce již obránci Slovácka nikoho nepustili. Po dalším rohovém kopu se ale již domácí radovat mohli. Po Trubilově centru do vápna se nechytatelnou hlavou prosadil Kaufman - 1:0.

Slovácko s odpovědí nečekalo dlouho. Přímý kop Jiřího Valenty přeletěl slávistickou obranu až na hlavu nevysokého Perůtky, který však poslal míč těsně vedle Vaniakovy tyče. Na rozdíl dvou branek mohli domácí zvýšit po půlhodině. Kubáň trestuhodně přišel o míč před vlastní šestnáctkou, Černý vysunul do šance Vlčka, ovšem Filipko nohou prudkou střelu vyrazil. Do přestávky se ani jeden z týmů do zajímavé pozice nedostal. Slavia si hlídala vedení, hra byla rozkouskována častými fauly a k vidění byly hlavně osobní souboje ve středu pole.

Hned po přestávce přinesla důležité uklidnění do řad domácích další standardní situace. Jarolímovu střelu z přímého kopu skryl svým pohybem Volešák a zmátl spoluhráče Filipka - 2:0. Domácí měli i další příležitosti, Černý ani Koreš však svými nadějnými pokusy těsně netrefili branku soupeře.

Tutovku a snížení na rozdíl jedné branky měl na kopačce Švancara, když se po přiťuknutí Fujerika řítil sám na Vaniaka. Ze souboje hrajících legend Gambrinus ligy vyšel skvělým zákrokem vítězně domácí čaroděj. Tento souboj se nakonec ukázal jako klíčový, neboť ve zbývajícím průběhu hry Slovácko již nedokázalo najít dostatek sil na zlikvidování dvoubrankového náskoku. Ke gólu byl blízko krátce před koncem již jen střídající Ondřejka. Do análů utkání se zapsal i další střídající hráč v dresu Slovácka, Hlůpik, když po dvou žlutých kartách a ani ne půlhodině pobytu na hřišti musel zpět mimo hřiště.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Teplice 3:0

17.04.2011 17:00

Góly: 7. Michal Ordoš, 69. Jan Navrátil, 86. Tomáš Přikryl

Po řadě nepřesvědčivých výkonů potřebovala dnes Sigma za každou cenu vyhrát. Svůj cíl nakonec dokázala splnit bez větších potíží. Teplice přehrála 3:0 a vrátila se na čtvrté místo tabulky.

V posledních zápasech se Olomoučtí nemohli střelecky prosadit, tentokrát však na gól příliš dlouho čekat nemuseli. Do střeleckých statistik se totiž zapsali už v 8. minutě. Dlouhého centru Janotky na zadní tyč využil útočník Ordoš, který se dostal k hlavičce a z ostrého úhlu přesně zakončil.

Teplice se po inkasované brance nemohly dostat do žádných pořádných gólových šancí, a proto to vyzkoušel Kalivoda alespoň z dálky. Jeho střela sice nepříjemně zaplavala, gólman Drobisz jí ale dokázal lapit.

Až ve 22. minutě se hosté ocitli nesmírně blízko gólu. Rohový kop Hanáci sice bez větších potíží odvrátili, k centru se ale poté dostal Admir Ljevakovič a v pokutovém území výborně našel hlavu Matuly. Ten však recept na Drobisze nenašel.

Brzy po změně stran mohla Sigma své vedení navýšit. Ve vápně si zpracoval míč Tomáš Hořava a následně se snažil gólmana Grigara obhodit, jenže jeho zakončení scházela přesnost. Teplice se do nějakých zajímavých šancí nemohly dostat a nakonec na to také doplatily.

V 68. minutě totiž Olomouc přidala druhý zásah a udělal zásadní krok ke konečnému vítězství. Hořava rozehrál rychle standardní situaci, za obranu si zaběhl Jan Navrátil a následně si vychutnal také bezmocného Tomáše Grigara.

Teplice se již na žádný velký odpor nezmohly. Nejvážněji vypadala rána Láchy, kterou Drobisz s jistotou vyrazil. V samotném závěru se mezi střelce zapsal ještě Tomáš Přikryl a svým gólem pečetil na konečných 3:0 pro Olomouc.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Slovan Liberec 0:1

17.04.2011 17:00

Góly: 52. Jan Nezmar

Ani změna trenéra nepomohla Brnu k prvním bodům od 11. března. Naopak Liberec slaví své první jarní vítězství na hřišti soupeře.

Zbrojovka se chce rvát o prvoligovou účast. Aspoň tak se prezentovala od prvních minut duelu s favorizovaným Libercem, který ji ovšem kromě několika rohů příliš nedovolil. V na šance chudém boji se tak na první výraznější vzrušení čekalo skoro půlhodiny a přišlo ve vápně domácích.

Nejprve si musel Krbeček poradit proti střele z šestnácti metrů, kterou na něj vyslal Gecov, a parádně zakročil i proti dorážce Nezmara. Jediná nadějná střela brněnského celku pak přišla ve 31. minutě, ale zpoza vápna branku těsně minul.

Tři minuty po změně stran se tak znovu musel ukázat brankář domácích, když vyrazil povedenou střelu Váchy. Jenže na další šanci nedosáhl už ani on. Fleišman se uvolnil u lajny, nacentroval na Nezmara, a ten do protipohybu brankáře zasadil tvrdou ránu marně se snažícímu Brnu.

A po hodině hry mohlo být ještě hůře. Domácí diváci s lístky přímo na hřiště sledovali Breznaníkovu skvělou techniku s míčem, aby si nakonec oddechly po zazvonění tyče. Až v 69. minutě dalo o sobě znovu vědět Brno. Přerovského pokus však solidním zákrokem zneškodnil Bičík.

Ze čtyř pětin prázdný stadion ušetřil dalších strastí Vácha, který při rychlém kontru mířil jen do rukavic brankáře. Přesto se Liberec může radovat ze zisku všech tří bodů.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 1:2

17.04.2011 17:00

Góly: 63. Jan Chramosta - 35. Leonard Kweuke, 65. Libor Sionko

Do Boleslavi se sudí nedělního šlágru znovu jen tak nepodívá. Od fanoušků domácího celku by mu totiž reálně hrozila újma na zdraví. Sparťané naopak odjíždí s důležitými třemi body, které pro ně výborným výkonem vypracoval Kweuke a Sionko.

Už ve druhé minutě mohl domácí zaskočit Kerič. Rohový kop vracel na přední tyč Zápotočný, kam dobíhal chorvatský hráč, aby jen nepatrně tečoval míč do zámezí. Šeda by jinak mnoho šancí neměl. Vyznamenal se tak za tři minuty, když vytáhl hlavičku Kweukeho do protipohybu po centru od Sionka.

Z protiakce vyškolil Mendy Podaného, dostal se do vápna a jen těsně minul vzdálenější tyč. V divokém začátku se do další šanci probíjel Kweuke, nestíhající obrana si mohla oddechnout, když jeho pokus z vápna skončil bezpečně mimo.

A v deváté minutě se mohl znovu za hlavu chytat Kerič. Sionko svým centrem od brankové čáry vyřadil Šedu, ale hlavička hostujícího hráče v odkryté brance neskončila. Své příznivce pak bude v Boleslavi těžko hledat sudí Mikel. Blažkovi při kontaktu s Mendym vypadl míč a následné vřelé objetí mělo být podle diváků oceněno penaltou. Ta se ovšem nepískala ani v další moment, kdy se Sionko svou nešikovností postaral o pád Opiely.

Do vedení se tak dostali Pražané. Sionko centroval na Keriče, který přeskočil obránce a hlavičkoval do malého vápna, kde nikoho nezajímal Kweuke. Proti jeho rázné hlavičce z pár desítek centimetrů neměl Šeda naději.

Po změně stran mohl vedení pojistit Sionko po příhře Kweukeho, v nadějné pozici mířil jen do brankáře. Boleslavi se tak podařilo chvíli po hodině hry vyrovnat. Po autu se ke střele dostal Mendy a Blažek vyrazil pouze ke Chramostovi, který zblízka snadno dorazil.

Radost z bodu však nevydržela domácím příliš dlouho. Sionko totiž napravil své zaváhání z úvodu druhé půle a po asistenci Keriče dopravil skluzem balón do sítě. Závěrečný tlak pak přinesl několik závarů, opravdu nebezpečnou šanci měl však pouze Kweuke, proti němuž dobře zakročil Šeda. Směšné dvě minuty nastavení pak na výsledku již nic nezměnily.

Více informací k zápasu

FK Ústí nad Labem - FC Hradec Králové 0:2

17.04.2011 15:00

Góly: 88. Marek Jandík, 90. Marek Jandík

Hradečtí Votroci dnes udělali velký krok v cestě za záchranou a poslední Ústí nad Labem porazili v jejich teplickém azylu 2:0. Nicméně tříbodový zisk se nerodil lehce, hosté o něm rozhodli až dvě minuty před koncem zápasu, kdy se trefil Marek Jandík, stejný muž za chvíli přidal i druhý pojišťovací gól.

Diváci, přesněji těch 800 lidí, co se přišli na zápas podívat, přitom nemuseli na branku čekat příliš dlouho, už po čtvrthodině hry se naskytla velká šance hradeckému Pávkovi, jenže ten míč ideálně netrefil a tím vlastně celou akci zbabral. Za chvíli se přihlásilo o slovo i Ústí, avšak Krbeček hlavou branku těsně minul. Další vzrušení přinesl až závěr prvního pločasu, kdy nejprve z dálky prověřil Lindra Hyčka a pak Pávek nechal vyniknout ústeckého Vorla.

Krátce po změně stran zahodil stoprocentní šanci Klapka, na málém vápně snad ani nešlo nedat, Klapka ale selhal a doslova odmítl hradecké vedení! V 68. minutě zase potrápilo Ústí, brankář Lindr měl se střelou Veverky velké problémy, ale celou situaci zvládl a udržel čisté konto.

Hosté se dočkali až dvě minuty před koncem zápasu! Na rohový kop si neomylně naskočil nový muž na trávníku Marek Jandík a zajistil Hradci veledůležité vedení. Tato branka Votroky pořádně nabudila a v nastaveném čase se po úniku Štěpána a dobrém zákroku Vorla podruhé v zápase prosadil Marek Jandík, když jen dorazil míč do prázdné branky a tím uzavřel na konečných 0:2.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Dynamo České Budějovice 5:0

17.04.2011 15:00

Góly: 13. David Lafata, 36. David Lafata, 45. David Lafata (pen.), 77. Ondřej Vaněk, 90. Daniel Kocourek

Jablonec se doma vůbec nerozpakoval a Českým Budějovicím nadělil nelítostného "bůra". Severočeši si tak upevnili třetí pozici a navíc vyvinuli tlak na druhou Spartu. Hattrickem se blýskl David Lafata, po brance přidali Vaněk a Kocourek.

Baumit se nese na vítězné vlně a skvělou formu toužil potvrdit i proti Českým Budějovicím. A byl také lepším týmem, centr Vošahlíka prodloužil hlavou Piták a osamocený David Lafata se štěstím zařídil první branku zápasu. Jablonec tedy vedl 1:0 a vraždění neviňátek mohlo naplno propuknout. Ve 20. minutě ještě hlavou Lafata selhal, ale o pár minut později už se zase mohl radovat. Jarolím mu předložil skvělý pas s Lafata si nedovolil ho nezužitkovat, celkově to byla jeho čtrnáctá trefa v této sezoně - 2:0 pro Jablonec. David Lafata stihl zkompletovat hattrick ještě do poločasu, v nastaveném čase totiž fauloval Horejš Pitáka a nařízenou penaltu jablonecký kanonýr proměnil - 3:0 pro Jablonec.

České Budějovice tak prakticky prohrály zápas už po prvním poločase. Cílem toho druhého bylo dohrát duel s co největší důstojností a pokorou. To druhé se vesměs dařilo, i když s velkou dávkou štěstí, protože Lafata měl další tři vyloženě tisíciprocentní šance. Až čtvrthodiny před koncem jihočeská obrana počtvrté inkasovala, Ondřej Vaněk vypustil ze své kopačky parádní projektil a brankář Českých Budějovic byl bezmocný - 4:0 pro Jablonec.

Fanoušci Baumitu se následně dožadovali páté branky a jejich přání bylo vyslyšeno. Jablonečtí předvedli další pěknou kombinaci a zakončující Daniel Kocourek vstřelil poslední branku zápasu. Jablonec si tedy upevnil třetí místo, naopak Budějovice jedou s ostudou domů a nadále se musejí strachovat o záchranu.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Bohemians 1905 0:0

16.04.2011 18:20

Góly: -

Baník Ostrava remizoval v sobotním zápase s Bohemians 1905 0:0 a stále nemá zaručenou záchranu. Naopak Klokani se díky cenné remize znovu přiblížili pohárům a pokračují v dobré jízdě.

V utkání sice branka nepadla, ale diváci se nenudili, protože se hrál poměrně dobrý fotbal. Baník byl lepším a aktivnějším týmem, jenže obrana Klokanů byla k nepřekonání. Po půlhodiny hry se hosté dostali do dobré šance, jmenovitě Moravec, ale Daněk v brance Baníku se činil na výbornou a míč vyboxoval.

Po změně stran vytáhl těžký zákrok i Sňozík, na kterého nevyzrál Adam Varadi. O pár minut později vyslal krásný centr Řezník, ale Frejlach minul a mohl svojí šance litovat. Na druhé straně mohl rozhodnout o výhře Klokanů Škoda, jenže Daněk ostravský Baník znovu podržel. Utkání spělo do remízového konce a nakonec také dospělo. Baník doma opět nedokázal vyhrát, naopak Bohemians potvrdili dobrou formu a z Bazalů si vezou cenný bod.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Viktoria Plzeň 0:3

15.04.2011 20:15

Góly: 17. Pavel Horváth (pen.), 68. Petr Jiráček, 82. Michal Ďuriš

Plzeň opět hodila rukavici Spartě a po předehrávce 24. kola má na druhé místo náskok devíti bodů. Premiérovou výhru Viktorie u Litavky v nejvyšší soutěži zařídili Horváth, Jiráček a Ďuriš. Na Příbram se může v neděli bodově dotáhnout patnácté Brno.

Úvodní minuty toho příliš nenabídly. Domácí vsadili podle očekávání na obranu a spolehlivě likvidovali nesmělé útočné pokusy Viktorie. Do šancí se tak oba týmy dostávaly především po standardních situacích.

Po rohovém kopu se na penaltě dostal k zakončení tísněný příbramský Wagner, Pavlíkovu bránu ale vysoko přestřelil. Na druhé straně se po balónu marně natahoval v dobré pozici Bakoš. Vzruch v plzeňském vápně přinesly i dvě Klesovy střely po chytře rozehraném rohovém kopu. Koncentrovanou obrannou hradbu domácích provětrávali aktivní Petržela s Jiráčkem. Druhý jmenovaný zařídil pokutový kop, když mu nešťastně brnknul o nohu příbramský Videgla. Horváth pokutový kop bezpečně proměnil - 0:1.

Mohlo by se zdát, že inkasovaný gól Příbram vyburcuje ke zvýšené útočné aktivitě, a tedy také většímu prostoru pro ofenzivní manévry Plzně. Domácí však dále pokračovali ve své pevné defenzivě a obraz hry se prakticky nezměnil. Změnu skóre do přestávky tak již mohla přinést pouze Bakošova hlavička, ovšem slovenský útočník netrefil Hruškovu bránu.

Po přestávce už se domácí přece jen rozhodli více hrozit směrem dopředu a k radosti fotbalových fanoušků, se tak oba týmy dostávaly častěji do větších příležitostí. Vyrovnat mohl Plašil, jeho střelu ale lapil Pavlík. Podobně na druhé straně neuspěli Petržela a následně Rajtoral. K nadějné střele, i když z většího úhlu, se dostal také Bakoš, ale trefil pouze boční síť. Po chvíli opět Bakoš pádil na Hrušku, přihrával ještě do strany na Jiráčka, ten ale v dobré pozici minul.

Ve snaze vstřelit vyrovnávací branku nezbývalo Příbrami s blížícím se koncem nic jiného, než otevřít hru. Plzeň si tak mohla užívat větší svobodu na útočné polovině a chvíli po břevnu Rajtorala se po pěkné kombinaci s Rezkem dostal k přesnému zakončení střelou po zemi k tyči Jiráček - 0:2.

Marnou snahu domácích o úpravu výsledku pak definitivně uzemnil střídající Ďuriš, který s přehledem zakončil plzeňský protiútok - 0:3.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň24184259:2158
2.Sparta Praha24171639:1552
3.FK Jablonec24145551:2247
4.Sigma Olomouc24125742:2141
5.FK Mladá Boleslav24117641:2940
6.Bohemians 190524106827:2436
7.FK Teplice24105933:3535
8.Slovan Liberec2496932:2733
9.FC Hradec Králové2487921:3031
10.1. FC Slovácko23751123:3526
11.Slavia Praha23510825:2925
12.Baník Ostrava24661221:3324
13.České Budějovice24591019:4024
14.1. FK Příbram24571213:2822
15.Zbrojovka Brno24611726:4719
16.FK Ústí nad Labem24361516:5215

Autor: EuroFotbal.cz / 18.04.2011 20:26

Komentáře (617)

Přidat komentář
Kenneth

Titul bude mít letos bohužel Plzen zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

za těch 10 nasimulovaných penalt? však oni budou ztrácet.... hned v dalším kole prohrají se slavií, pokud do té doby nezkrachuje.

Reagovat
Kenneth

oni 59 branek, Sparta 37.. Vyhráli oba vzájemný.. Tady není co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

oba vzájemný vyhrali nezaslouženě. Kolikrát vystřelili na bránu v obou zápasech? 3krát víc určitě ne. Dali dva náhodný goly byla to náhoda.

Reagovat
Kenneth

A Sparta nedala ani ten jeden blbej náhodnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl za to, že patříš k těm inteligentnějším diskutérům, evidentní chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takovýho brekotu

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nevyhraje titul a už je to náhoda Vy jste srandisti

Reagovat
smazaný uživatel

sjednej si raději ten přestup Pilaře do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Pilařa v Hradci ničí. Oni mu za za zápas chudákovi 4x nahrají.

Reagovat
smazaný uživatel

co ty seš za vola to není možný....

Reagovat
smazaný uživatel

on je zaza

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten "hradecký Messi"?

Reagovat
smazaný uživatel

a dle Typka posila Sparty do nové sezony

Reagovat
smazaný uživatel

sjednej si raději ten přestup Pilaře do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nesmí zkrachovat do konce ligy, ne? Jinak by se výsledky se Slavii nejspíš kontumovali. Nebo to tak nechodí?

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co, zaklepej na vedlejší vypolštářovanou celu, pozvi ivoška na skotské střiky a dej si prášky na uklidnění.

Reagovat
Kenneth

skotské střiky.

Reagovat
Kily

už jsem to zařídil

Reagovat
smazaný uživatel

banana?

Reagovat
smazaný uživatel

10 kilo banánů a 20 kilo banánů a 30 kilo banánů já sežral jsem v tu ránu.

Reagovat
božský John

A pak ať jdou k filipj na cimru, zapařít CSM

Reagovat
božský John

k filipoj

Reagovat
centos

filipovi

Reagovat
smazaný uživatel

12

Reagovat
centos

42

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Kurva vy jedete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Tak koukám Livescore,že ta výhra Pllzně v Příbrami Tě nějak rozhodila,alespoň soudě podle Tvých reakcí,že Ty v příštím kole Plzeň-Slavia Praha budeš asi poprvé malinko přát Slavii.Jinak samozřejmě,že Plzeň něco ještě ztratí ona ale ztratí také i Sparta.Pro Spartu už to na titul moc dobře nevypadá.Před jarní sezonou jsem také víc věřil Spartě,ale Plzeň Spartu 2x porazila a i celkově si ten titul letos opravdu zaslouží.Pokud jsi alespon trochu soudný tak to uznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně aby neztratila Sparta v Boleslavi, když už počítáš ty ztráty...

Reagovat
vanGomm

Když se podíváš tak u zapasu Boleslav-Sparta tipuji X.

Reagovat
smazaný uživatel

proč děláš sparťanům ostudu?

Reagovat
Shevchenko

Kontakt u té penalty být mohl, ale taky nemusel. Plzeň je ta poslední, na kterou můžete nadávat, když přišli o 4 body ze zápasů s Bohemians a Slováckem. Jinak Jiráček gól, asistence a vybojovaná penalta, ovšem ta jeho brutálně spálena šance...

Reagovat
smazaný uživatel

spalováním šancí je docela známej - akorát se divím, že letos už dal 4 góly předtím měl snad 1 za 50 zápasů (a ten byl asi ještě v druhé lize)

Reagovat
Shevchenko

Jinak by bylo super, kdyby jsme v posledním zápase poslali zkorumpované Starkovce do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy hrajete poslední zápas v Příbrami?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

doma s nima hrajem

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Zásadní chyba, že sme pustili Horvyho

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, to snad ne. I přes jeho sportovní kvality jsem rád, že je pryč.

Reagovat
Kenneth

taky.

Reagovat
smazaný uživatel

A my jsme rádi, že je u nás... spokojenost v obou táborech

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem tohoto hráče neměl rád. Když hrál za Slavii, nebál bych se říct, že patřil mezi nejnenáviděnější hráče tehdejšího SKS. Když pak přišel k nám do Sparty, toleroval jsem ho, protože jeho sportovní přínos se mu nedal upřít. Ale i tak mě sralo, že je jednou z hlavních tváří zrovna on. Je to pro mě krajně nesympatický fotbalista. Ten jeho konec ve Spartě ani nemusím zmiňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten konec je všelijaký honili ho jako teď Řepku, ale máš pravdu, že ted mě s těma jeho kecama fakt sere.

Reagovat
smazaný uživatel

on odešel sám

Reagovat
smazaný uživatel

V "suchým" dresu si to Horvi dneska dal Je to ten největší frajer ligy

Reagovat
smazaný uživatel

ten má ale zubyska

Reagovat
smazaný uživatel

racist fascist hooligans

Reagovat
twl

je vidět jak všichni ten titul plzni závidí konečně ho zase nevyhrají pražské kluby!a díky za horviho že ste ho nechtěly alespoň vydíte co jste udělaly za chyby!!!!!!a komenty smyslu že plzeň to vyhraje protože jí rozhodčí připískává tak musí být mimo kdo jezdí na všechny zápasy tak vidí co tam rozhodčí ani neodpíská!

Reagovat
twl

nic na plat když tohle jak říkáte rozhodčí připískává spartě,slavii tak řeknete jen že ostatní týmy brečí.Naštěstí nám chbý 12 b k titulu a to nepočítám jesi sparta zaváhá a navíc co prohlásil pepík chovanec na tragickou slávii že vyhrajou všechny zápasy povíme si to po 30.kole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

50. pro Renka Wágnera

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Boužel se musíme smířit opět s Evropskou ligou...

Snad Plzeň v LM zabojuje

Reagovat
smazaný uživatel

víra osvobozuje! prej

Reagovat
smazaný uživatel

Helejte, nepadl tam Jiráček, tak trochu kvůli tomu, že to není fotbalista, než kvůli faulu?

Reagovat
$dolar$

Je to hrozny kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

ta jeho totálně zahozená šance mluví za všechno

Reagovat
JarousFCB

Škoda, že takhle nebojují pořád...

Reagovat
soukup

Baník chce trumfnout to svoje superjaro z před pár let? Takhle budou nejlepší tým jara jen když se tabulka otočí...

Reagovat
stas87

dneska hral dobre gregus,smejkal,husbauer,frejlach a zejdler..len zejdlera by v baniku mali naucit centrovat,paci sa mi,podporuje utok,neni liny na krok dneska sa moc nedarilo varadimu

Reagovat
Kepy_FCB

Varadimi se daří jednou za uherák , ta jeho najivní hra může platit tak o tři soutěže níže.

Jinak dnes spokojenost s bojovností ale kvalita tam chybí citelně.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Losinho

Reagovat
RickNash

Oukej, budu za blbce: Co je to Kolejorz?

Reagovat
smazaný uživatel

Železničáři, přezdívka klubu.

Reagovat
RickNash

Dík. Já se v tý polský scéně skoro neorientuju, někdy si to všechno naštuduju

Reagovat
stas87

kolejowy klub sportowy-kks, kolejorz si hovori fans lechu,je to najlepsi grupa v polsku,x rokov neprehrali ziadny fight a nikto ich ani nevyzve...maju perfektne chorea,na dnesnom zapase bolo viac ako 36 tisic ludi,legia je najvacsi rival aj legia mala dobry transparent

Reagovat
centos

První fight prohráli tak rok nazpět, ne? Něco se mi vybavuje, že jsem to četl. Myslím s Legií.

Reagovat
smazaný uživatel

nn první fight od roku 1993 prohráli minulý rok proti Lechii Gdansk. Fight byl domluven bez družeb, ovšem Lechia přitáhla elitní bijce Slasku a připsala si proti mladé sestavě Lechu výhru, kterou se oni budou chvástat tak 250 let, přestože porušili úmluvu. Hned šak měli na Lechu choreo na toto téma, kdy připomnněli, že oni jsou jediní, kteří je dokázali porazit, bohužel z těch 70 lidí tam bylo asi 15 ze Slasku

Reagovat
centos

Jo, říkal jsem si, že to nebylo jen tak.

Reagovat
Losinho

Jojo, slyšel jsem, že to bylo unfair.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem zajímavé choreo, které měl Widzew Łódź proti lechu. Transparent + myslím pyro, poselství bylo jasné: Against modern ultras. Vybavuješ si ho?

Reagovat
smazaný uživatel

jj 3 kola dozadu, to měl Widzew a pak zaházel stadion bengálskýma ohněma a Lechu za to zavřeli jednu tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, to video jsem viděl taky. Těch rací bylo strašně moc. A začalo to tak nevině. Odpálení v sektoru a najednou jako když začne pršet.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to byla taky narážka na ultras Lechu, kteří mají určité úmluvy přímo s vedením klubu ohledně pyra, ale dneska třeba pyro odpáleno bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak nějak jsem to jejich choreo chápal. I když jsem neznal všechny okolnosti.

Reagovat
stas87

ano.s lechii gdansk,ale bola to nefer bitka,bo lech tam nasadil nactiletych,lechia potom kvoli tomu nejazdila 4 mesiace na vyjazdy...

Reagovat
centos

Proč nejezdili?

Reagovat
smazaný uživatel

protože se báli, jelikož se na ně Lech chystal jako na odplatu za to porušení úmluvy

Reagovat
stas87

lebo sa bali ze by dostali do drzky urcite by si na nich niekde lech,arka ci craxa pockali a lechia by nedopadla dobre...o fihgtoch vie basileos viac ako ja,ja sa zaujimam hlavne o sportovu stranku v polsku

Reagovat
doNny

to si nemyslím, Lech je no.1 v Polsku o tom není pochyb, ale že by se Lechie bála? Kdyby Lech chtěl, tak je může rozjebat..z Gdyně do Gdaňsku to není daleko, ať už i třeba nějaká hospoda...

Reagovat
stas87

v pohode ja sa o bitky nezaujimam tak ako ty,trevor,basileos a dalsi..takze nebudem robit machra ked sa v tom nevyznam...mna zaujima futbal,vysledky a sem tam nejake to pyro a transparenty

Reagovat
doNny

taky v pohodě, já ti tady nějak nenadávám nebo něco v tom smyslu, jen jsem to chtěl trošku upřesnit

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale tohle je čistě záležitos Lech-Lechia, každopádně po tom velkém zátahu na lídry Lechu z před dvou let je tam situace taková všelijaká, jelikož právě dva kámoši sedí, tak nemám to TOP SECRET info, co jsem míval

Reagovat
doNny

ony ty zátahy pokračují na ty velké tábory i teď, jaká náhoda že zrovna před eurem 2012

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak o tomhle zavíraná jsem věděl, už když přidělili EURO Polákům, jinak hodně se eště neví, v médiích polských tu a tam je nějaký článek, jak ted byly dva, na Elblag a na Legii, ale spousta těch lídrů už byla dávno v tichosti zatčena, nutno podoknout, že to nemá s aktivitama hooligans nic společného a většina zatčených je za drogy, výpalné, obchod s bílým masem atd., v čemž ale chuloši skutečně jedou nicméně doted je nechávali, páč v tom fízli jeli s nima, ale díky EURU už ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, že jsi se zeptal. Je lépe se zeptat a pět minut vypadat jako blbec, než se nezeptat a zůstat blbcem do konce života.

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ani blbci to nemají tak těžké. Viz. video.

http://www.youtube.com/watch?v=YIhdqpU8UB8

Reagovat
Kepy_FCB

Co to je za dědka na tom choreu?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Szechtera? To byl komunistický aktivista, který udával členy armády atd. Na tom transparentu je: Omlouvám se za otce i bratra, protože synem Szechtera je Adam Michnik, to je současný polský spisovatel, historik a esejista a hlavně šéfredaktor Gazety Wyborcza, která pořádá hon na fanoušky Legie a přispěla ted nedávno k zatčení lídra Legie, čili to choreo symbolizuje něco jako "zameť si před vlastním prahem"

Reagovat
smazaný uživatel

Kolejorz super! Výsledek i dění v hledišti! a ještě přidávám, kolik antoů bylo nachystáno na fanoušky Legie http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/208079_10150164654013618_51322618617_6618439_7929087_n.jpg

Reagovat
Losinho

Chybí už jen Monster Truck...

Reagovat
stas87

pozeral si to?dneska to kupodivu bakero nezamrdal striedanim tomu zapasu by viac slusela remiza,ale to je fuk,hlavne ze sa vyhralo inak skorza asi dostane padaka,ak nie dnes ci zajtra tak za tyzden,ak legia zas nevyhra

Reagovat
smazaný uživatel

nn neviděl jsem to, hrál jsem fifu o peníze a vydělal si stovku, ale su strašně rád, že výhra a třetí místo!

Reagovat
Losinho

No, teď vyhraje Slask a o poháry bude ještě pěkná mela.

Reagovat
smazaný uživatel

no nejlepší by bylo vyhrát pohár, ted taková blbá remíza doma s Podbeskidskie. Venku nám věřím ale, finále opět proti Legii, to by byl match

Reagovat
Losinho

Tak musí se postoupit, přece si neuděláme ostudu jak Wisla

Reagovat
smazaný uživatel

Slask prohrál

Reagovat
stas87

cg 3 nebudeme pokial sa nenaucime bodovat vonku doma je to skvele alo vonku sme tragicky..ci je to podporou od kolejorz,ktora vonku neni tak ako doma..vyhra ma tesi,ale na druhu stranu to znamena zotrvanie bakera..

Reagovat
RickNash

Baník dneska dobrej organizovanej výkon.

My jsme přijeli moc připosraný a bez Štohyho v záloze to fakt moc nešlo, útočníci tam byli sami a neměli moc šanci držet balon, furt jsme bránili...

Sudí zařízli oba při ofsajdech, takže fér. Škodovka měl šanci zápasu proti Daňkovi, ale tambyl supr zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bylo dorazilo hostů?

Reagovat
RickNash

Hostů bylo dorazilo podle mýho odhadu tak 350-450. Celej mač support, jak je zvykem

Reagovat
smazaný uživatel

To jste se docela vytáhli. Jinak ty vaše výjezdový počty nejsou, co dřív. Nebo se mýlím?

Reagovat
RickNash

Ale jak kdy, zvláštěpak dál jezdí menší počty, ale blíž to jsou slušný čísla. Support je všude skvělej, jede se po 90minut a skoro všude i choreo a pyro.

Jenom se nedaří udělat velkej výjezd. Třeba tenhle baníkovskej jsme slovávali jako výjezd jara před měsíc a nic moc... Prostě ta skupinka, co je ochotná do Bohemky investovat celej den, jízdný, vstup a buzeraci od securitky moc velká není...

Reagovat
smazaný uživatel

I tak je to dobrý, do Ostravy 300-400 lidí Tolik mělo být loni sparťanů v Ostravě, ale četnický humoristi byli proti. Hele zdá se mi to, nebo bohemáci nemaj moc vytleskávací chorály, nebo pokřiky...přesněji řečeno, že se u vás neklade moc důraz na zapojení rukou.

Reagovat
RickNash

Jo, to je fakt. Von ten náš kotel nikdy nebyl moc organizovanej, doma v Ďolíčku se málokdy stalo, že by celej kotel zpíval jeden chorál

Takový to na Bohemce nikdy nebylo, je to taková sympatická anarchie... Tak trochu víc řeckej styl. Teď se to lehce mění, přibejvaj chorály (gól klokan gól, Bohemians nejlepší v Praze, bohemka šampion...) s tleskáním, ale stejně se přidá tak půlka a ta druhá půlka nikdy, protože maj v ruce pivko/klobásku a to se blbě tleská Bohemka je trochu míň o fandění než třeba slávka, víc o tý atmosféře, řek bych (ale možná to je taky jenom kec )

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takový jsem měl vždycky z Bohemky dojem.

Reagovat
Losinho

Neboj, neni to kec.

Reagovat
centos

Já podle záběrů tipuju tak stovku.

Reagovat
RickNash

žeby se zase ukázal můj pověstný odhad? ale to bych teda řek, že to bude blíž mýmu odhadu... poptám se u kámošů, co tam jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

¨nn dokonce se mluvilo až o 600 bohemácích, ale těch 350-400 je reálnější

Reagovat
centos

600 hostů na Bazalech nikdy nebylo, když nepočítám poháry :)

Reagovat
smazaný uživatel

a co to s tím má společného? Ted oni psali, že jich možná přijede 600, ale nakonec těch 350-400

Reagovat
centos

Že by to byl rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

ok a kolik bylo nejvíc na Bazalech hostů? Co se týče ligy a pak teda aj pohárů?

Reagovat
centos

Nejvíc Middlesbrough, u nich to šlo snad ke dvěma tisícům. To byl ale extrém, druhá největší návštěva byla pár stovek.. z českých myslím nejvíc Bohemka a Slovácko. Ten sektor hostí těch 600 ani nemá, to by se muselo rozšířit. Ne že by to bylo nutné.

Reagovat
smazaný uživatel

jj já vím, že my jsme ten sektor hostí zcela vyprodali, to byl jediný zápas, kdy byly Bazaly v mistrovské fakt komplet vyprodané netuším ale kolik se vám tam vleze

Reagovat
RickNash

v naší sezoně, co jsme byli 4., tak nás tam bylo děsně. To sem byl s tátou na hlavní Skončilo to 1:1, fíka za nás dával myslím Horák

Reagovat
smazaný uživatel

možné to je

Reagovat
centos

To záleží na průměrné tloušťce konkrétního tábora. Těch 5 % kapacity cca. Ze 17 tisíc.

Reagovat
smazaný uživatel

tak 5% ze 17 000 je 850, to asi ne, já mám pocit, že to bylo 526 nahlášených lidí od nás

Reagovat
centos

Těch 800 by odpovídalo, když do toho započítám i tu nárazovou zónu která ten sektor rozděluje.

Reagovat
RickNash

tak kámošův odhad je "jako něco přes třista" tak si to přeberte

Reagovat
centos

Tak to byl blbý záběr Solidní číslo.

Reagovat
RickNash

Nojo, ale na to, že jsme burcovali jako "výjezd jara", tak teda zas tolik né

Vono to taky neni kousek a na hodně horký území, chápu, že se lidem nechce...

Reagovat
smazaný uživatel

To je tím, že jste špatní hostitelé, hulváti a neumíte se k hostům chovat. Host do domu, bůh do domu .

Reagovat
smazaný uživatel

Slávistů tam minulý rok bylo hodně ne? až kolem 500 mám pocit

Reagovat
centos

Slávisti, slávisti.. oni se loni myslím na stadion ani nedostali. Nebo ne všichni. Seděli před vraty.

Reagovat
smazaný uživatel

to se nedostali tuším dva roky dozadu ne? prostě nějaký zápas jich tam bylo hrozně moc, skoro celý ten sektor bez sedaček

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak slávisti do Ostravy nikdy pořádně nejezdili.

Reagovat
smazaný uživatel

mně se zdá,. že minulý rok jich tam bylo hodně, trevor psal, že byli slyšet víc jak domácí, možná dokonce tuto sezonu,ale minulý rok jako a fakt pak byl záběr na jejich sektor a hodně plný

Reagovat
smazaný uživatel

Loni je sebrali švestky. Stejně jako naše fanoušky. A slávistů jelo asi 200-300, pokud si dobře vzomínám. Jinak si troufám odhadnout, že jich víc než nás nikdy nedorazilo. Jestli má někdo jiné informace, sem s nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem to našel, skutečně tuto sezonu a oni sami tam píšou, že jich bylo přes 300 http://www.slaviaultras.cz/t/54314-Banik-Ostrava-Slavia-Praha.html

Reagovat
RickNash

tak si čtu report a lehce mně zaskočilo to "nic než národ". V slávistickym kotli je nějaká náckovská složka? A jak silná?

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, jak to mám vědět, já je neznám, oni bydlí asi 300km ode mě

Reagovat
RickNash

To nebylo na tebe, ale na Losinha nebo tak... Dával jsem to pod tebe jenom proto, že jsem to vyčet z toho odkazu, cos posílal

Reagovat
smazaný uživatel

aha, sorry, já že se ptáš přímo mě

Reagovat
RickNash

Reagovat
Losinho

Tak o tom nic nevím. V Edenu jsem nic takového nezaznamenal a na výjezdy krom Letné nejezdím. Ale nějak se mi to nezdá.

Reagovat
RickNash

Mně právě taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Jejich chuligáni na fotkách z bitek pravidelně hajlují, jak mladí, tak staří. Při zápase proti Jablonci, když Slavia přebírala titul, tak byla v dolní části sektoru, kousek od rozeřvávače vlajka Good Night Left Side. Ale jako celek vystupují (nebo se aspoň snaží) apoliticky. Jinak fanoušci jsou tam podle mě různí.

Reagovat
RickNash

Oukej, díkes To je mi teda pěkné, co to máme v těch Vršovicích za ksindl

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou měli přece choreo s narážkou na vaše kouření džojntů, ne?

Reagovat
RickNash

Jojo. Tak to ale snad neznamená že jsou nějak děsně napravo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. To jsem přidal jen tak. Ale určitý náznak v tom je.

Reagovat
Losinho

Wow. O tom jsem teda vůbec nevěděl, ani na tu vlajku si nevzpomínám. Ale vlajek si nikdy moc nevšímám, takže se to dalo čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomínám si na starou vlajku slávistů, která byla vyvedená v barvách Sparty a uprostřed měla Davidovu hvězdu. Také si vybavuji transparent slávistů při jednom derby (hodně dávno): "Vítáme žido-bolševiky ze Sparty."

Reagovat
Losinho

Pokud myslíš začátek této sezony, tak kolem 300 jedinců.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to jsem myslel

Reagovat
smazaný uživatel

To je slovo do pranice. Kluci ale dohodně te se .

Reagovat
iamek

Pred sezonou jak byl Banik na soustredeni na slovensku tak jeden nejmenovany hrac sel ke kartarce a ta mu rekla, ze se zachrani v poslednim kole. Samzrejme se ji vysmal a ejhle :-D ...

Reagovat
Kepy_FCB

To byl asi Zeher u své babičky?

Reagovat
smazaný uživatel

Hostů bylo tak 300. Jinak support z jejich strany solidní, náš taky. A pyroshow z obou stran velmi kvalitní Z hlediska fotbalu, tady bych použil frázi jednoho fanouška, který včera řekl "ten tampón v bráně Bohemky vysaje skutečně vše". Narážka na Sňozíkuv červený dres. Nebejt jeho, Baník by vyhrál alespoň 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

"Kerem Bulut zpět v FK Mladá Boleslav".

super, jeden "krimos" se nam vratil, ted alespon muzou utvorit s Reznickem na mladoboleslavsku poradnej gang

Kerem nejlepsi strelec Mistrovstvi Asie do 21, vypadal celkem slibne, doufam, ze pristi rok to poradne rozjede v GL.

Reagovat
centos

Dva muži ve věku 29 a 45 skončili na záchytce kvůli tomu, že nedaleko vlakového nádraží budili veřejné pohoršení.

Reagovat
smazaný uživatel

mi stačilo, když sem s nima jel do Ovy, nehorázně vylitý byly..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co jiného se dá ve vlaku dělat, když jedeš takovou dálku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já si vystačil s minerálkou.

Reagovat
Kepy_FCB

nevěřím když si tam viděl 300 vačnatců...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, já měl "zásoby" alkoholu v těle z předešlé noci a čekala mě zas další noc na Stodolní, proto sem si raději vystačil s minerálkou, abych neumřel v prvním baru

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzpomínám si, kdy jsem jel naposled vlakem a nepil bych .

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne. Respektive - nevzpomínám si, kdy jsem jel naposledy vlakem. Asi na vojně v 1996...

Reagovat
smazaný uživatel

Já naposled loni na Podzimní Rumobraní a zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Já v poslední době hodně často, ať už za Baníkem či nedávno sme vlakem projeli skor celé Polsko. A tam se zrodil i můj rekord, jedenáct hodin ve vlaku

Reagovat
smazaný uživatel

11 hodin na jeden zátah?

Reagovat
smazaný uživatel

Poznaň-Konin 1h. Hodina čekačka. Konin-Poznaň 1h. Hodina čekačka. Poznaň-Krakow 7.5 h.

Reagovat
smazaný uživatel

No to my asi takhle. Sraz na hlaváku kolem pátý. "Hej máte ruma?" "Jo, ale jenom jednoho." "Tak koupíme ještě jeden." 50 minut zpoždění, reálná možnost, že zmeškáme v Pešti přípoj. Kolem sedmé hodiny ve vlaku a začíná se lejt. Po půlnoci v Budapešti ostrý navátý sprint s dvaceti kily na zádech do druhého vlaku. Pak min. 7 hodin (ale měnil se čas) ve vlaku do Simérie. Zkurvení celníci nás několikrát probudili kvůli pasové kontorle - Honvédi se s Rumunama nedokážou dohodnout. Celkově tak 12-13 hodin ve vlaku plus minus.

Reagovat
smazaný uživatel

brrrr

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou mazec Ale zpáteční cesta z Budapešti do Prahy stála za prd.

Reagovat
smazaný uživatel

proč? Unavenost, ponorka? Práveže aspoň u mě to byla jediná krize na tom Polským tripu, toho hodně stráveného času ve vlaku, celý den sme vlastně byli na dráze

Reagovat
smazaný uživatel

Mrňavej vlak. Hele seděli jsme naproti sobě s kámošem a nevešli jsme se (nejsme žádní obři, kámoš je ještě menší než já), navíc jsme už neměli chlast. A navíc slovenský koleje jsou fakt bídný, na Slovensku vlak drncal jak sviňa. Vjeli jsme do Čech a vlak ani nedělal tudum tudum. Aspoň příjezd byl dobrej, potkali jsme tu vaši chacharskou hordu zločinců. A já se nechal zlákat i přes fatální únavu na mač proti Baníku.

Reagovat
Kepy_FCB

S těmi počty hostů byl nejblíže centos.

Reagovat
centos

No jo, vypadá to fakt na tu stovku, maximálně.

Reagovat
stas87

nehovorili na tom tipovani.cz 150?

Reagovat
centos

V televizi říkali taky stovku :)

Reagovat
Kepy_FCB

IMG 5031(2.foto) Jak tupě zírajjí...

Reagovat
AjaxFans

Sektor pro hosty máte ale děsný?Co se stalo se sedačkama?

Reagovat
centos

Ty už tam nejsou roky. Ani v domácím.

Reagovat
JarousFCB

Brňáci v mistrovské... 5:1 tuším

Reagovat
centos

800 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
centos

Ústí.

Reagovat
centos

"My jsme tady doma, skanduje kotel Hradce. A asi jen o půlku menší než počet zbývajících diváků."

Reagovat
smazaný uživatel

Humorné .

Reagovat
smazaný uživatel

od určité doby nesnáším fanoušky Hradce

Reagovat
adalbertus

hradec

Reagovat
Kenneth

Chovanec dej sám od sebe výpověd. Na to se nedá dívat.

Reagovat
stas87

obrana boleslavi isla na parek?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hraje hrozne,ale gol byl peknej

Reagovat
smazaný uživatel

All stars Gambrinus ligi 2010-2011

........................................................................Hruska......................................................................

.............................................Bystron......................................Nikl...................................................

Rajtoral....................................................................................................................................Pamič

...................................................Vacek......................................Horwáth.......................................

Petržela....................................................................................................................................Pilař

............................................Lafata...................................................Kweuke.................................

Reagovat
smazaný uživatel

Ligi?

Nejen,ze delas ostudu sobe,ale hlavne mymu milovanymu klubu

Reagovat
centos

O brankáři Hruškovi teď čtu poprvé

Reagovat
stas87

neni to ten z mostu?

Reagovat
centos

Našel jsem si a Příbram. Možná byl i v Mostu

Reagovat
Losinho

Je dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
joshua

Typek10.0?

Reagovat
smazaný uživatel

Typek věděl (aspoň myslim) jak se píše Horváth, tady to bude jinej případ, jen si na víc nevzpomenu...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

jak je ten sektor velkej? známej co tam byl to tipoval na 400-500 lidí

Reagovat
smazaný uživatel

je hodně velkej, když sme hráli minulej rok o titul, tak nás tam přijelo na dva tisíce, celý sektor zaplněn do posledního místa plus další stovka minimálně byla vedle na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak ten počet bude asi sedět

dík

Reagovat
božský John

DAVID LAFATA ! ! !

Nevzdáváme se, jedem na titul !

Reagovat
raduinho

Ještě jedna výhra Slovácko a jsme zachráněni takže zítra v Edenu ? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav zatím jede v duchu posledních 4 let -tj. přenechat doma body Spartě vždy když to velmi nutně potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

PS:MIle co píská v Boleslavi je ten co odpískal ve čtvrtek 3 penalty proti nám v Teplicích - a teď si to srovnejte...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, v tomto zápase neodpískal ani jednu. Proti vám tři. Srovnal jsem to. Co má být?

Reagovat
božský John

Rozdíl 3 !

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Neučili tě ve škole, že v matematice se u slovních úloh odpovídá celou větou? Za tohle by to byla snížená známka .

Reagovat
joshua

Já jsem ji ještě podtrhával.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Dvakrát !

Reagovat
božský John

Já byl dycinky rebel

Reagovat
božský John

200. pro Jablonec a pro to,aby dal Lafi přes 20 branek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata da 18 golu ja bych temhle hattrick neprecenoval protoze ceske budejovice jsou v defenzive podobne tragicke jako usti

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou najednou konfidenti z řad Hradce, kteří tu minulé kolo brečelia a nádavi chacharům, jaké to jsou zvířata?

Reagovat
smazaný uživatel

brečeli a nadávali

Reagovat
centos

Měli život jepičí.

Reagovat
Kepy_FCB

Zapoměli nicky a hesla.

Reagovat
F.Torres

slaví další rok v GL a koukají na Ostravu ze zhora

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tys tomu dal korunu. A co jako?

Reagovat
F.Torres

Závist?

Reagovat
smazaný uživatel

Závist čeho prosím tě? Co tak můžou chachaři závidět Hradci?

Reagovat
RickNash

Reagovat
Losinho

Leda absenci Petery a karty fanouška, nebo jak se to jmenuje.

Reagovat
centos

Karta fanouška je neúspěšný produkt a procento těch, kteří si ji prodlouží.. no, jsem na něj velmi zvědav. Ale klub se tím asi chlubit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně si myslíš, že ten hejhula myslel tohle ?

Reagovat
Losinho

Ne, ale když už jsi položil takovou otázku...Samozřejmě, že tvrdost a odvahu fans asi chachaři Hradci závidět nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

čeho? čemu? Že máte za fanoušky dobytek, udavače a sraby?

Reagovat
Kenneth

Tak dobytek máte i vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

největší dobytek je ta vaše ostravskopolská skvadra, ty žebráku

Reagovat
F.Torres

zrovna od fanoušků ostravy to sedí, člověk si jen trošku rejpne a hnedka ukážete co ve vás je..

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tys to teda vysvětlil, co my máme Hradci závidět

Reagovat
F.Torres

Už minimálně to, že má jistou záchranu. Za to tým z města, kde žije téměř čtyřnásobek lidí, se krčí u dna a doufá, že to nějak do konce sezony ukopou

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako? Mám brečet? Co si to tu furt dokazuješ?

Reagovat
F.Torres

já? to si snad ze mě děláš srandu ne? já nevím kdo tady hlásal něco o konfidentech z Hradce a kde jsou.. a rozhodně si tu nic nedokazju, aspon si taj nehoním ego a neraduju se taj nad tím jak si kde dali fanoušci do huby atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je jedno, kdo a kde si dává přes držku, to jde mimo mě, jen nesnáším konfidenty z Hradce a minulém kolo se jich i tady vyrojilo jak stádo zkažených včel. Tak sem ptám, kde najednou jsou?

Reagovat
smazaný uživatel

tady... mám na starosti mnohem důležitější věci než sedět celý dny u eurofotbalu a hádat se s pubescentama

Reagovat
smazaný uživatel

co ty si ty furt dokazuješ?!

Reagovat
centos

Ty závidíš všem, co na tom jsou lépe než ty? Třeba těm, co si můžou na svačinu koupit o dva rohlíky navíc?

Reagovat
F.Torres

no myslím si, že týmy co jsou na dně určitě závidí týmům nad nimi, že už mají pohodu v týmu a jistou záchranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to možná funguje u blbců, ale u normálních lidí ne.

Reagovat
centos

Já chápu, že závist je nejtypičtější česká vlastnost, ale mohli byste ji přestat cpát tam, kam vážně nepatří. Třeba nenávist, pohrdání nebo nesympatie opravdu nemusí být ze závisti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ámen.

Reagovat
smazaný uživatel

Těm já se posmívám, protože budou tlustí.

Reagovat
centos

Ježišikriste, hlupáci kvákající "závist", uááááá!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mám trošku strach, že se tu ještě jednou objeví slovo závist a ty se oběsíš .

Reagovat
centos

Spíš se vydám na trestnou výpravu. Budu do bytů lozit okny a nikdo na to nepřijde, bo Sherlock není skutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám kdyžtak Sherocka nastudovanýho, tak ti řeknu, na co si dát pozor.

Reagovat
Losinho

Virtuálně.

Reagovat
smazaný uživatel

uááááááááááááááááááááá !!!!!!!!!!!!!!! To se mi líbí, prvně to snad bylo zavedeno v Hradci a včera se toto řvalo před skoro každým chorálem

Reagovat
centos

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

si to ještě nepostřehl? Díval ses včera?

Reagovat
centos

Jedním okem, spíš jsem dělal školu.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jestli to bylo už někdy dřív ale v Hradci, když si vzal megafon do parády jeden borec, tak vždy zařval "uáááá", jako kdyby se šlo do boje a ono to dokáže celý kotel jakoby probudit. No a včera už se to řvalo skoro před každým chorálem

Reagovat
centos

Jo, četl jsem, že tam bylo speakerů víc a bylo to ku prospěchu věci.

Reagovat
centos

A když si to představím, tak je to super :) Škoda že mi asi ani to Slovácko nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

no, představ si, že někde jsi a najednou se rozezní mega řev a ty se díváš okolo sebe, kdo na tebe nabíhá. Je to paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej. A ty nadáváš na ty fanoušky a přitom to, co dělali, se ti líbí?

Reagovat
centos

Že zařvali uááá a začali fandit? To by se mi taky líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, to jsi špatně pochopil. Trevor píše, že v Hradci jsou komedianti, ale to, co prováděli, se mu líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

kde sem psal, že se mi to líbilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takto. To uááá zavedli Baníkovci v Hradci?

Reagovat
smazaný uživatel

no, tam sem to prvně slyšel. Ale je klidně možné, že už se to mohlo zařvat někdy v minulosti

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď mi to dává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli reaguješ na to "uáááá", tak to řvali naši, to se mi líbilo, líbí a líbit bude. Z Hradce se mi nelíbí vážně nic.

Reagovat
smazaný uživatel

to je v pořádku, mně se zas nelíbí nic z tý hnusný špinavý ostravy (s jedinou výjimkou a to hospůdkou u Kellera)

Reagovat
centos

trev je Pražák, takže tohle ti nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

o nic jsem se nesnažil... jen jsem kontaktoval, že ostrava se mi nelíbí vůbec - ty jsi odtamtud, ne? tak víš, o čem píšu...

Reagovat
centos

Nevím, mně se líbí. Není to město plné památek a lidi ji většinou začnou mít rádi až po delší době, zato pořádně. A má neopakovatelnou atmosféru.

Já moc neznám Hradec, jen Pardubice. A ty mám celkem rád. Zašel bych do Bajera :)

Reagovat
božský John

U nás byli hustý do stavu 2:0, pak drželi hubu půl hoďky a když to bylo 6:0, tak vyvolávali ten svůj Hradec, to bylo fajn

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byla nejspíš vyjímka. Od minulého týdne sem na ty buzeranty alergickej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi opravdu nějakej zakomplexovanej chudák... Co neustále vysíráš? Soustřeď se na ten váš Bánik, aby nehrál takový hovno jako hraje. je to k zblití. Stejně jako vy, svalvní chachaři. Mám podezření, že jsi ten nešťastník, co si pro dokazování svojí síly vybral tajnýho policajta a pak s rukama za zády líbal asfalt na ochozu malšovickýho stadionu. tak si opláchni přirození vlahou vodou a jdi spát ty pako. Fakt nechápu, proč musíš neustále vysírat - děláš, jako by ti Hradečáci sebrali kyblíček s lopatičkoua rozšlapali všechny bábovičky, demente!

Reagovat
smazaný uživatel

a hle, konfident se ozval

Reagovat
Losinho

Pokud si někdo z vás chtěl zařádit, tak bacha, ať tam neni sám.

http://www.slaviaultras.cz/t/54497-Distancovani-od-vyzvy-webu-superslavia-com.html

Reagovat
Didier Drogba

Už se těším příští rok na 2.ligu,snad zlevní klobásu

Reagovat
soukup

hlavně aby už odešel Pros, má co chtěl a doufám, že za klub dostane pakatel a utře nos

Reagovat
Didier Drogba

Pros je klasický hovado,co nám pohřbil klub

Reagovat
AjaxFans

Měl ho radši střelit kdysi těm ukrajincům,ale jinak sešup vám přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Petera no.2?

Reagovat
soukup

nevím co Petera, ale Pros po tom, co skončila stará garnitura na svazu na klub kašle, protože to pro něj není výhodný a tak se snaží to vést za co nejmíň peněz a nejlépe prodat, až to dovedl pravděpodobně k sestupu, teď už ho doufám v klubu nic neudrží a konečně to prodá, navíc teď bude klub levnej, tak by se i někdo kdo to bude chtít koupit najde

Reagovat
Kepy_FCB

Prý si vás koupí Jan Horvatko.

Reagovat
smazaný uživatel

Petera taky rozprodává a poslal Baník do sr.. Už, ať to ten Světlík koupí...

Reagovat
soukup

tak mě nejde ani tak o rozprodávání hráčů, jako spíš o ten absolutní nezájem ten klub nějak spravovat

Reagovat
stas87

ono je na padaka aj vase bcko nie?inak,je v brne ci v brnenskom regione niekto kto by mal prachy a chcel do toho ist?

Reagovat
smazaný uživatel

Není, z MSFL půjde Slavičín. Bčko teď na začátku remizovalo s vedoucí Opavou a dnes vyhrálo v Uničově.

Reagovat
centos

Reagovat
Kenneth

Tak jsme to zvládli,3 bodíky doma.Ale holomajzna to byla šílená.

Reagovat
smazaný uživatel

Livescore ty radši nic nepíš :)...typický zamindrákovaný Spartan který ji bude hájit i kdyby hrála třikrát větší hovno než hraje ted..

Reagovat
smazaný uživatel

Komu fandíš v české lize?

Reagovat
Kepy_FCB

dostal banán

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata Škoda, že mu tam na podzim Pekhart tolik zacláněl, mohl mít mnohem více gólů.

Reagovat
r.mrazik

ted jsem koukal na tu pentli pro Plzen...neni to uz trochu divny!! proboha jak tohle ten rozhodci mohl fouknout,kdyz Jiracek zakopl sam o sebe...ja bych toho smejda hnal !!

Reagovat
Losinho

Brno Takhle Příbram nesestoupí.

Reagovat
Liquid

a o co méně patří do ligy Příbram než to tragické velkoměsto ? asi takhlec... vyřadil bych i Příbram a ČB, tyhlec týmy snižují úroveň ligy, snížit to na 12 týmů...

Reagovat
Losinho

Brno může sehnat někoho místo Prose a jít nahoru, taková Příbram je krajně nesympatická a líp hrát nebude.

Reagovat
soukup

tragické velkoměsto? ty máš taky nějakej komplex jako kepy?

Reagovat
Liquid

prohrát 17x z 24 zápasů , prohrál někdo v dějinách gamrbinus ligy vícekrát za tuto dobu? to snad i Bohemians Střížkov prohráli méněkrát

Reagovat
Didier Drogba

jen si kopni do mrtvoly

Reagovat
Liquid

jen se ptám, je to strašně mizerná bilance... mi zřejmě zkrachujem, ale fotbalový výsledky letos máme lepší

Reagovat
stas87

nj ale vo finale dopadnete horsie...kebyze spadnete do 3 ligy,budete mat na najom synottip areny?

Reagovat
Losinho

Nikam se padat nebude.

Reagovat
stas87

ked zozenete tych 10 mega tak nie...ty nemas strach?

Reagovat
Losinho

Mám, ale těch 10 mega se nějak sežene. Přinejhorším udělá Pavel Kuka nějakou tu sbírku.

Reagovat
stas87

no pri najhorsom by ste sa mohli obratit na toho kelnera..10 mega je pre neho pakatel

Reagovat
Losinho

Nevím, jestli s náma ještě někdy bude chtít mít něco společného. Ale spekuluje se, že PPF by měla o SKS zájem, ale jen, kdyby získala i stadion. Opět jsou to ale jen spekulace.

Reagovat
Losinho

Jinak Platil PREJ už těch 10 milionů sehnal teď o víkendu, ale...nevím, jestli se tomu dá věřit.

Reagovat
soukup

v čem je ostudnější mít 6-1-17 než třeba 3-10-11?

Reagovat
Liquid

na body to je stejně, ale prostě si to řekni sám, z 24 zápasů jen 7x odejít neporažen, to je vážně šíleně zlý

Reagovat
twerp

Nebo si můžeš taky říct, že 4 kluby vyhrály méně zápasů, než Brno;) A to už nezní tak hrozně.

Reagovat
soukup

no a v druhé variantě si řekni vyhráli jen 3 zápasy ze 24, to snad zní líp?

Reagovat
smazaný uživatel

"Potom už jen vzrušila pyro-show v sektoru hostujících fanoušků, které proudy vody zchladili hasiči. Jim domácí publikum aplaudovalo víc než fotbalistům."

No jo, to se poznají vidláci. Fanoušci Mladé Boleslavi jsou stejní pitomci jako fanoušci Jablonce (promiň BJ, ale ty víš, že to není namířeno proti tobě) .

Reagovat
centos

Nejhorší fans ligy, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec, Boleslav, Příbram a Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

a Budějovice

Reagovat
smazaný uživatel

Buděovice a Příbram bych nepočítal, ty se skoro neprojevují. Jablonec a Boleslav je stejný případ, Hradec...no zas bych to neviděl tak černě.

Reagovat
AjaxFans

Tak v Bolehlavě rozdávají lístky ve škodovce a kdoví kde ještě,aby tam někdo vůbec došel.Ale minulý rok tam měli v hospě ještě 12-tku za 18 kč

Reagovat
Losinho

V Příbrami fans nejsou, takže sem nepatří. Bolka a Jablonec souhlas. Hradec . Přidal bych Ústí a Budějky.

Reagovat
smazaný uživatel

proč to takhle složitě vypisovat, příště napíšu "půlka ligy"

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

v hokeji to je jednodušší

Reagovat
smazaný uživatel

No ja se dneska koukal na netu na Spartu. A tam asi nekde u kamery sedely ty nejvetsi hovada. Takovejch hovad,kretenu,curaku jsem jeste za 90 minut neslysel. A i kdyz nejsem zadnej Mirek Dusin,tak mi to dost znechutilo a po zhruba 80 minutach uz sem to nevydrzel a musel vypnout zvuk. Ceho je moc,toho je prilis....

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tak už konečně bylo něco málo obrazem, jak securitka dostávala v Brně

Reagovat
centos

Kde kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vypadá, jako bychom byli malé děti, když se v televizi objeví akční film plný násilí my se těšíme na Segala, jak někomu nakope .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

v sestřihu na BBV

Reagovat
soukup

ale jestli to bylo opravdu kvůli tomu, že fanoušci jen chtěli hodit svoje dresy a šály přes plot jak říkali v BVV, tak se opět projevila jejich demence, na druhou stranu ti fanouškovský exempláře byly taky dost pofidérní typy

Reagovat
smazaný uživatel

v Brně na fotbale sem ještě nebyl ale dostali se ke mě legendy o vaší "ochrance", že to je jeden "kvalitní" produkt vedle druhého.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci z JKG.

Reagovat
centos

Něco jako "tohle si nechte, s tím nechci nic mít"?

Reagovat
soukup

tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=iNlAS-ExxYE co sem dnes viděl, tak tam šli tímto způsobem (hození šál, dresů na běžeckou dráhu) protestovat proti těm rádobyligáčům.. Sou to fanoušci, co jezdí po celé republice, co fandí za každých sraček (a že jich tady v Brně máme). Naběhnou nadopovaní zmr*i a dokazujou si něco.. Snad to nedopadne jak pár let z5 na Bohemce, kdy něco podobnýho vyšumělo do ztracena :/

Reagovat
smazaný uživatel

jak mu tam ten kretén ve vestě natáhl, když se fanoušek k tomu díval úplně někam jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak bys to zasloužil taky

Reagovat
centos

Za co?

Reagovat
smazaný uživatel

za ty urážky a nenávistný silácký kecy tady

Reagovat
smazaný uživatel

copak konfidente, copak, koho budete urážet příště? A až příjde na věc, budete se schovávat za fízly a vát nebojácně "bijte je !!"

Reagovat
centos

Kurva, to je normální trestný čin napadení.

Reagovat
smazaný uživatel

Sráč zkurvenej. Doufám, že si to odpyká.

Reagovat
centos

z hooligans: "predbežne info: težkej otřes mozku a nejspíš proražena lebka. video zachycuje pouze jednu z první ran, ale mělo to pokračovaní samozřejmě ..."

To je neskutečné, co si ti uniformovaní zmrdi dovolí. Jak policie, tak hlavně ochranka..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

tak hentu nahravku by som normalne poslal na policajtov ako bezdovodne napadenie fans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zasraní thaiboxeři, bývalí chuligáni, neonacisti, kriminálníci, nebo prostě jenom kreténi. A tyhle svině ti říkaj, jak se máš chovat. Doufám, že půjde sedět, svině.

Reagovat
smazaný uživatel

ty pitcho nadopovaní idioti z Brna se opět ukázali, bohužel brněnská securitka v čele z členy JKG je vyhlášená, to je vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

*s

Reagovat
smazaný uživatel

Nácek si bouchl do vlasáče .

Reagovat
Radin

tam by mě nikdo na fotbal nedostal,leda že by byl sektor pro důchodce,tam bych si sedl a ještě bych dostal po tlamě,že nejsem důchodce :-D

Reagovat
soukup

ale tak zas to není tak, že každýmu kdo jde v Brně na fotbal dají ránu jako bonus ke vstupence

Reagovat
Radin

Tak samozřejmě to byla nadsázka,ale co sem četl fóra,tak příjdou asi o dost fanoušků a to je správný.Bydlím v malém městě a kámoši jsou fanoušci,chodili na zápasy,na přípravu v zimě a jezdili s něma i busem na výjezdy.Klub jim dal permice zadara,udělal jim plachtu za 2000 Kč,dal jim šály,které maj snad jen oni,zařídil jim buben.Kdysi dostali flašku vodky ať fandí.Těch fanoušků je cca max 15,ale váži si jich tady a tak to má být :-)

Reagovat
Radin

A abych pravdu řekl,na další zápas už bych taky nešel.Jedna věc je být fanouškem fotbalu a klubu,ale přijít zase by bylo podporovat vedení,které se ke klubu a historii vůbec nehodí a taky násilí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je magor,to neni mozny. Doufam,ze si to odsere s plnou paradou...

Reagovat
smazaný uživatel

HRADÉÉÉÉC!!! Jdu si skočit z Bílý věže

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé co na to odborníci z pátku?

Reagovat
smazaný uživatel

teď, když se člověk podívá do preview

Reagovat
smazaný uživatel

No jo Deník Sport. Na toho Opielu se možná pískat mohla, kdyby jí foukl, tak se Libor nemohl divit. Ale nějakého zápasnických chvatů na Mendyho jsem si nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, je to deník Sport, takže se to nesmí zas brát tak vážně ale zas, tohle se děje každoročně ohledně Sparty No a Plzeň si chce asi taky pojistit umístění na předních místech tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to že jsou rozhodčí blbci není naše chyba. Mě se třeba nelíbilo, když rozhodčí dal žlutou Liborovi. Pak se mi nelíbilo jak Kerićovi odpískali šlapák, přitom on sice hrál vysokovou nohou, ale ten Boleslavák si k tý noze vyloženě doběhl (nevím jaký je přesný výklad pravidel, ale pískat se to nemuselo). Jako dvě penalty v tomhle zápase? To se posrali, ne? Ani během přenosu se tu neobjevil žádný naštvaný "stoody" . No uvidíme, jakou sračkodiskuzi to zase odpálí.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí je slabina celé ligy. Ale na druhou stranu, vždy, když Sparta hraje o titul, tak ji na jaře rozhodčí pomáhají víc než dejme tomu na podzim. Viz. třeba minulý rok a váš zápas v Liberci, tam vám taky hooodně pomohl, co si tak matně vzpomínám.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomohl nám při Wilfriedově ruce, ale měl vyloučit toho ještědskýho sráče, co zprasil Kušníra. Což se nestalo. Neříkám, že nám nepomohli, ale dáááávno to není jako dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, už tam není Pelta

Reagovat
smazaný uživatel

Co Pelta, za Pelty to už taky nebylo tak vážný. Až na pár momentů. Spíš tam už není Horník.

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, i ten Pelta to tam měl mezi kamaráda v černým dobře pořešený. Kde je vůbec konec legendě Horníkovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kde je Horník. Špatně se asi nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Páč už to nemá smysl... aaspoň si ty rozhodčí zajistí důstojný stáří od JaT

Reagovat
Kenneth

Opět hon na Spartu. Divné že o čtvrtku kdy Mikel foukl 3 pencle a o Plzni nic nepíšou.

Reagovat
smazaný uživatel

raději si to přečti znovu aspoň to tučně psané

Napínavý boj o titul ve fotbalové lize bohužel režírují rozhodčí. Muži v černém pískají ve prospěch Plzně pokutové kopy, které nejsou, a Spartě je naopak odpouštějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba rozhodčí uzavíraj nějaké sázky. "Jardo ty vole, vsaď se, že udělám zítra dvě penalty." "Hovno Karle, na to ty nemáš."

Reagovat
soukup

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Jen Sionko fauloval. Souboj Mendyho s Blažkem na penaltu nebyl ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

nedíval sem se, nemůžu hodnotit. Já ani nehodnotím ten článek, co sem pastnul, jen mi přišel trochu zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Pfff...zajímavý...asi jako když hodím raci do sektoru hostů. Zpustí to válku .

Reagovat
rufus

Tjn, článek zajímavý není. Má za úkol hledat senzace tam kde nejsou. Typický Sport. Pak se diví, že jim Sparta neposkytuje rozhovory.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě pobavilo jak si ta Sparta je schopná kopnout do někoho aji když se brání obvinění.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, přesně

Reagovat
smazaný uživatel

To s tou Plzní si mohli odpustit. Ale ten začátek se mi líbí. Udělali ze Stannera blbce.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Navíc už z toho výčtu a taky z toho co si pamatuju se mě zdá, že Spartě na jaře rozhodčí spíš uškodili, než aby jí pomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem koukal na sestřih na idnesu a tam žádný z těch "penaltových" zákroků vůbec nebyl . Ani ten Sionkův na Opielu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi v tom novináři jedou taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to docela vtipný, že Stanner je nasranej, že se nepískli dvě penalty a v sestřihu o tom není ani ň . To je jako by mu řekli do očí, ty jsi ale osel . Jako pamatuju si z praxe, že mezi idnesáky je jeden sparťan. Ale že by šli Spartě nějak výrazně na ruku, to se mi nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

to prohlášení Sparty, to mi příjde jako echt brečení. "A proč zase my a ne oni?"...

Reagovat
twerp

Bohužel todle patří k diplomacii fotbalu. Když se neodpíská "sporná" penalta, udělá se humbuk, aby byl rozhodčí pod tlakem a příští zápas si dával větší pozor(pískl něco sporného poškozenému klubu). Když se odpíská "sporná" penalta, je to stejné. A týmu, který byl špatným verdiktem sudího zvýhodněn nezbývá nic jiného, než říct, že to bylo správné rozhodnutí a svést řeč na něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho by mohl vyprávět

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle a simulování způsobuje že rozhodčí majou už tak dost složitou prácu ještě těžší. A pak si majou hráči stěžovat že to byla jasná penalta. Kdo to má poznat, když ty slečinky jsou schopné zakopnout o vlastní stín, bránit protiútok zvednutou rukou aji když víjou že to ofsajd nebyl a nebo se dožadovat autu aji přesto že míč kopli z hřiště sami a dvacet metrů kolem nich nikdo nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.

Reagovat
joshua

To je debil. Byla tam jedna situace, kdy mohl písknout penaltu Sionkovi po postrčení Opiely, ale Opiela spadnul dost ochotně. O nějakém tendenčním řízení nemůže být vůbec řeč. A zrovna Boleslav nikdy problém s rozhodčími neměla, Šeterle by to nedopustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vecera pracuje koncepcne , kdyz ze hraje o zachranu je treba vyhazet zkusenosti vymenou za nezkusenost a mladi navic z cizojazycnych kraju

JEZIS TO JE DEBIL

Reagovat
soukup

na podzim s těma starejma čechama to nevypadalo líp...

Reagovat
Didier Drogba

http://www.youtube.com/watch?v=iNlAS-ExxYE

český fotbal pro fanoušky

Reagovat
centos

Jednou se některý tábor sebere, až přeteče pohár trpělivosti, a tihle hrdinové budou zlynčováni.

Jinak na vašem webu se to řeší v diskusi, jdu to pročíst..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nic jiného by si nezasloužili. Ale lepší by bylo jít proti nim právní cestou. Spousta těch hajzlů má určitě podmínku. Za mríže s nima.

Reagovat
Didier Drogba

je toho tam mraky,tak pěknej zbytek večera

Reagovat
smazaný uživatel

vyhlášený brněnská securitka se opět vyznamenala! Hnus největšího kalibru, ten, co mu vypálil pak navíc zdrhl, najít ho a uřezat šulína, hajzlovi!

Reagovat
smazaný uživatel

a další securitka v civilu, kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem jako nepobral!!! jak tam mohli běhat v civilu jako pořadatelé?!

Reagovat
smazaný uživatel

To je běžná praxe. Ale ne u sekuritky.

Reagovat
stas87

ten v tej sedej mikine bol vraj z kotla hostov to je na fore zbrojovky

Reagovat
smazaný uživatel

hod sem odkaz toho fora? ja to nějak nemožu najít

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

securitka musí být označená vždycky, je to aj ve všech návštěvních řádech, tohle je prostě Brno, ať už je v 2.lize

Reagovat
smazaný uživatel

Sekuritka jo. Ale u pořadatelské služby jsou výjimky.

Reagovat
smazaný uživatel

houby, jaké?

Reagovat
smazaný uživatel

Úsekáři, hlavní pořadatelé apod. Věř mi, já pořadatele dělal šest let.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tys byl jeden z nich jo? u nás je značen každý pořadatel, hlavní nevyjímaje, ale jako věřím ti, samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomeň si jak Řepka řádil v Teplicích. Hádal se tam s chlapem v kabátu, to byl pořadatel. Jasně, v kotli Sparty. Začal jsem kvůli tomu, abych se dostal zdarma na Ligu mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to si vzpomínám, to byl hlavní pořadatel, nebyl nijak značený. U nás je aj hlavní značený, takže to asi bude na uvážení klubu nebo tak nějak. Už to z tebe leze, zdarma na ligu mistrů, to si teda fanoušek (myšleno v nadsázce samozřejmě) kdybys byl u nás, tak by ti tu jeden nejmenovaný fanoušek, kterého fakt nesnáším, udělal přednášku o tom, jak nepodpoříš klub ani koupí vstupenky, ironií osudu je, že on má permicu a všechny suvenýry zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, jsem si ve své fanouškovské kariéře udělal takovu pořadatelskou zkušenost. A nelituju toho.

Reagovat
soukup

Reagovat
joshua

ty krávo, toho sráče v maskáčích snad zavřou

Reagovat
smazaný uživatel

400. Proti bitkám kvůli fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

...vyprovokované securitou nebo policejní brutalitou...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyprovokovanou kýmkoli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tomhle případě je to celkem jasné. A mohl by si být tentokrát konkrétní a označit za zmrdy ty, kteří si to opravdu zaslouží. Tzn. sekuriťáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrdi jsou všichni, kteří vyprovokují bitku kvůli fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud se perou dva, kteří se chtějí prát a nikoho jiného do toho netahají, tak je to čistě jejich věc. To, o čem se tu bavím je něco úplně jiného. Proč nechceš odsoudit přímo toho sekuriťáka? Vždyť je to krysa, která si nic jiného nezaslouží.

Reagovat
centos

U uniformovaných je to o to horší, že ti mají pravomoce..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych ho měl odsuzovat konkrétně? Je to nějak zapotřebí? Zgeneralizoval jsem to, jestli ho v tom popisku najdeš, tak ano, je to zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě toho imbecila pochval, že natáhnul obyčejnému fanouškovy, co se ještě díval někam jinam a nedělal žádnej rozruch... To už pro mě budeš opravdu pomatenec par excellans

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim tě, kde si vydedukoval, že ho chci chválit? Já o tom nic nevím a ani vědět nechci..

Reagovat
smazaný uživatel

"Proč bych ho měl odsuzovat konkrétně? Je to nějak zapotřebí? "...

Reagovat
smazaný uživatel

No.. a?

Reagovat
smazaný uživatel

ty se ještě divíš? No ty vole... Tady máš jasně bezdůvodnej útok na normální fanoušky a ty napíšeš "No a?" A pak se hrozně tady čertíš, že ti dáváme sodu za to, že neodsuzuješ imbecilní securitku...A k tomu ještě máš tady videa a další důkazy..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vy chcete, abych řekl... "tenhle člověk, to je piča" ? Vždyť to tu ale celou dobu říkám, jestli to opravdu udělal, udělal to bez nějakýho důvodu, tak je to piča.. a píšu to celou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

K takovému útoku by neměl žádný důvod. I kdyby ho ten chlap kopnul do koulí, tak si v tohle nemůže dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nastala taková situace, že by ho nejdřív nakopnul do kulí, tak proč by mu nemohl napálit?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Protože on tam není od toho aby se pral. Kurva, přece neplatí Chamurapiho zákoník. Měl by ho vyvézt pokud možno nenásilně a předat policii, kdyby ho ten chlapík napadl, což se nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vyhodnotil situaci jako pro něj nějak nebezpečnou, tak je jasné, že vybere tu nejlehčí možnou variantu.. ten chlap, kterej tu ránu dostal vypadal taky jako slušnej pořízek, třeba se ho oprávněně bál.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je ale vážně nesmysl. Trénovaný thaiboxer či kickboxer proti pivařovi, co jen tak postává...

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho pivaře neznám.. Určitě vypadal celkem statně, pustit se s ním do otevřený bitky by asi nebylo příjemný pro nikoho. Může to být třeba taky jeden z těch volů, kteří se chodějí prát každej tejden před fotbalem

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně nevypadal jako chuligán, kvůli kterým tam tyhle prasata jsou. Navíc na něj zaútočil ve chvíli, kdy se fanoušek rozhodně nechoval agresivně, ani nestál k tomu podčlověkovi čelem. Viděl jsi sám, jak šel k zemi po té ráně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, já bych prostě nepoznal, jestli "vypadal jako chuligán" nebo ne.. Prostě statnej chlap. A už se opakuju hodně, ale jestli k tomu opravdu tedy důvod neměl, tak je to zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, to už jsi řekl. Jenže já z tebe teď páčím větu: "Je to zmrd" bez toho dodatku, jestli k tomu neměl důvod, či jak jsi to psal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli k tomu měl důvod, tak to zmrd není.. To si prostě nedovolím říct takhle konkrétně, když nevím, co se tam přesně stalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale u ultras a zlobivců jsi takhle opatrný nebyl. Tam jsi víceméně odsoudil fanoušky a hotovo (opravdu si nevybavím konkrétní případ, možná si vzpomene někdo z ostatních).

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně ne.. Vždycky tam dám kolektivní vinu..

Reagovat
centos

Podle diskusí na webu Zbrojovky je ten napadený hodně známá postavička: dlouholetý fanda a zakladatel jakéhosi sdružení Věříme Zbrojovce nebo tak nějak..

Reagovat
stas87

Proč bych ho měl odsuzovat konkrétně?

uz chapes vyznam tvojej vety?

Reagovat
smazaný uživatel

Specielně ve tvém případě je to konkrétní označení potřeba. Vzhledem k tvému názoru na fanoušky a častým sporům, diskuzím a výměnám názorů se mnou, s centosem, s trevorem a dalšími. Jde mi o to, aby bylo vidět, že i ty, kdo stojí většinou na opačné straně barikády, souhlasíš s náma. A pak když při takovéto situaci napíšeš, že jsi proti všem bitkám na fotbale, tak to vyzní spíš jako antichuligánský názor. Za konkrétní vyjádření děkuji .

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to antichuligánský názor.. Jestli někdo (Kdokoliv) vyprovokuje bitku kvůli fotbalu, tak je pitomec.. Ať už je to policajt, herec, farář, komunista...

Reagovat
stas87

a pre teba je vyprovokovanie bitky to ze 1 clovek ide zahodit salu a tricko na strk??ten clovek nemal v umysle nikoho zranit ci zmlatit...a dostal nalozeno sam

Reagovat
smazaný uživatel

jo, přesně

Reagovat
smazaný uživatel

My ten tvůj názor známe. Ještě aby ne . Ale tady je jasný, kdo je zmrd a kdo je oběť. Fanoušek je oběť, proto by se slušelo, kdyby ses ho zastal. A toho sekuriťáka označil za podčlověka. Když napíšeš "Jsem proti bitkám na fotbale", tak to vzhledem k tvé minulosti vyzní asi takhle: "Pryč s chuligánama." Ale ta kritika brněnské sekuritky se v tom ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nevím, co přesně po mě chceš.. Mám jako nějak zasahovat do něčeho a o čem nic nevím a ani nemám zájem se o tom nějak informovat? Je to zgeneralizovaný... Zmlátil někdo někoho bezdůvodně? Ano? Tak je to vůl.. Jestli teda sekuriťák do téhle skupiny patří, tak je vůl..

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládal jsem, že víš o co jde, když ses k tomu vyjadřoval.

http://www.youtube.com/watch?v=iNlAS-ExxYE&feature=player_embedded

Tady máš to video. Ať jsi v obraze.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, já se k tomu nevyjadřoval..

Vidím jak někdo druhýmu bez nějakýho viditelnýho důvodu napálil.. Jestli tedy k tomu opravdu neměl důvod, tak je to debil..

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký by k tomu mohl mít důvod, takhle zákeřně ho udeřit?

Reagovat
smazaný uživatel

To já nevím.. Kdyby ho třeba hodně hrubě urazil, nebo v tom bylo něco osobního. Ten dialog mezi nima asi neznáme, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to mu přece nedává právo ho brutálně napadnout? To jako když nějakýmu pořadateli řeknu "ty zmrde", tak má právo mi prorazit lebku a způsobit otřes mozku?

Reagovat
smazaný uživatel

Bagatelizuješ to.. Já neříkám, že kvůli "zmrdovi" by měl dostat přes hubu takovým způsobem. Já povídám o tom, že se třeba oba můžou znát, vyhrožoval mu, urážel nejbližší..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani v takovém případě nemá k takovému útoku právo.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně je to pochopitelnější, než někoho napadnout jen kvůli tomu, že fandí někomu jinýmu..

Reagovat
stas87

lenze ked fanusik napadne fanusika a daju si do drzky je to klasicka rvacka..ale securitak je plateny klubom,takze by mal mat nejaku slusnost a respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, je to zaměstnanec klubu a osobní záležitosti se nesmí v jeho výkonu práce projevit (vtipné: kosmonaut na zápase Sparta-Baník jaro 2005 měl pod budnou tričko Baníku a bylo vidět...nepřípustné).

Reagovat
smazaný uživatel

Každý člověk by měl mít v sobě respekt a slušnost.. Bez ohledu na to, jestli je někým placený, nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Ale to už zavání Guthem Jarkovským. Fanoušek by se měl chovat slušně, když se nechová je potrestán. Ale sekuriťák je zaměstnanec, takže ten se musí chovat sluně.

Reagovat
smazaný uživatel

A když se tak nechová, tak je potrestán.. A většinou ještě daleko tvrději. Tam přece zase takový rozdíl není.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek je tam sám za sebe. Když zlobí, je potrestán. Jenže sekuriťák je tam jednak jako člověk (takže stejně jako fanoušek by se měl chovat slušně) a pak jako zaměstnanenc a jako takový se musí chovat slušně. Když převrátí fanoušek popelnici, tak je to lumpárna. Když převrátí popelnici sekuriťák, je to lumpárna a hrubé porušení pracovních povinností. Dvojí provinění.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, a taky za to dostane větší trest.. Ale čin je to stejný. Ta popelnice prostě byla převrhnutá.

Reagovat
stas87

urazka by ta ale nikdy nemala vyprovokovat k nasilnostem clovek by to mal prejst,at uz je doktor,pravnik ci murar...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je murar? Nebo můrař (ten co chytá můry?)?

Reagovat
stas87

zednik

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Můrař je vlastně blbost. Kdo by se živil chytáním můr.

Reagovat
centos

Reagovat
stas87

no pisat ti co je masiar nemusim nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Masiar...masař...řezník ? Né, řekl bych, že masér.

Reagovat
stas87

jj reznik nova robi na svk svoje,vysielaju este na ct2 slovenske spravy?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, já na televizi skoro vůbec nekoukám.

Reagovat
stas87

volakedy to davali,tusim od 4:40 obcas som to pozeral,hlavne v sobotu rano

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak oni to mají podle mě ze zákona určený, ty slovenský zprávy. Takže předpokládám, že je mají v programu pořád.

Reagovat
centos

Ten se živí chytáním masařek.

Reagovat
stas87

rusnovodic?

Reagovat
centos

Převádí Rusy přes hranice?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale odkud kam ?

Reagovat
stas87

amateri strojvedouci

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to amatéři. My, co jsme na diskotékách oslintávali ženský při hitu "Na konci ulice stál múr našich lások...", my to známe.

Reagovat
smazaný uživatel

To musí být na hovno rozpoznávat můraře od masařkáře. Dva chlápci se síťkou, asi jako Castlepool z Vinnetoua.

Reagovat
centos

Bych radši bral ty masařky. Můry jsou odporné, rychle máchají velkými křídly, vydávají divné zvuky a při nalétávání na světlo nekoordinovaně naráží do překážek. Brr.

Reagovat
smazaný uživatel

Nám jednou vlítla do bytu můra velká jak kráva. Myslel jsem, že je to netopýr . Ale moc dlouho tu nevydržela. Všiml si jí náš aristokratický kocour, chvilku jí sledoval, pak vyskočil metr a půl do vzduchu a jediným úderem tu svini zabil. Pak si to svinstvo chtěl odnést jako trofej, ale táta ten hnus naštěstí včas vyhodil.

Reagovat
stas87

marty,tak sa mi zda ze by si tiez potreboval jednu natiahnut aby si vedel ake to je dostat nalozeno zcela BEZDOVODNE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já tu říkám, že bitky kvůli fotbalu (BEZDŮVODNĚ) nesnáším a vy mě tu chcete nějak tlačit do role, že to schvaluju.. Tak kurva..

Reagovat
centos

Ochutnáváš vlastní medicínu a moc ti nechutná, co? :)

Reagovat
smazaný uživatel

když se domluví na pikniku tak je mi to celkem jedno, protože kdo přes držku dostat chce, obvykle dostane a kdo ne, tak tam neleze...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

A jeste neco, velka cast volala doktora, sanitku nebo proste pomoc. Az po zavolani lekaru mobilem jednoho z fanousku tam teprve nekdo doklusal. Baba pred branou akorat porad neco rvala smerem k lidem u brany, ale NIC! Sakra, tohle si fakt nezaslouzil, bezte uz nekam !

ako toto je na podanie viacero trestnych oznameni

Reagovat
smazaný uživatel

A.S.A.B.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

jak detinske

Reagovat
smazaný uživatel

ACAB ASAB a bude bordel 10x vetsi

Reagovat
centos

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

nezlob se na mě ale co tady ty dvě "bezpečnostní" složky předvádějí na českých stadionech, to už jde zcela mimo realitu lidského chápání..

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel , to co predvadi nekteri fanousci jde taky zcela mimo realitu lidskeho chapani .. nerikam ze v tomto pripade , bohuzel dokud bude bordel ze strany fanousku , sekuritaci a mezi nima par vypatlancu na stadionech bude

Reagovat
stas87

lenze situacia sa dost razantne obratila...najprv si zacinali fans a to ze ich policajti mlatili,tak vtedy boli v pravu,lenze postupom casu sa situacia obratila a dneska security napada fans,,a v poslednej dobe casto bez priciny,dnes a aj ten slavista

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom tento týden jsme tu měli dva velmi tvrdé až brutální útoky. Kdyby takhle zaútočili fanoušci na pořadatele nebo policisty, tak je obnoven trest smrti (trochu nadsázka).

Reagovat
smazaný uživatel

já jen čekám, kdy bude první mrtvej na stadioně díky těmto pseudo lidem, co mají chránit či pomáhat

Reagovat
smazaný uživatel

Na jedný liberecký diskotéce už jeden sekuriťák opilého člověka (který se ničím závažným neprovinil) zabil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni takhle tvrdě útočíjou. Rozdíl je v tom, že policajti sou proti těm útokům bránění. Když zaútočí fanoušek na policajta, tak on to v pohodě vykryje. Když zaútočí policajt na fanouška, tak ten většinou nemá šancu. Jo, tohle by se mělo trestat, ta sekuritka si to ani omylem nemůže dovolit, kór když tam ten člověk jenom stál. Ale pořád mám pocit, že kdyby se na fanoušky a na policajty a na sekuritku uplatňoval stejný metr, tak zdaleka největší procento odsouzených budou tvořit fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

Policajti x fanoušci, asi jo. Sekuritka x fanoušci...spíš ne.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

protoze nikdo si nevezme na triko ze nekdo z kotle rozbil hubu malymu decku a nikde ani noha bez.sluzby

Reagovat
centos

A kdy bylo nějaké děcko napadeno?

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za blbost? Kolikrát se v kotli lidi perou mezi sebou? Za cca 4 roky, co jsem dělal pořadatele v kotli Sparty, se tam prali jenom jednou. A to se prali dva neškodní kluci. A sekuriťáci jim málem zakroutili krkem.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja na to seru at se zabijou ,, jenom se snaz pochopit ze strany klubu proc je tam maji

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu, proč klub zaměstnává pořadatelskou službu. Nechápu proč zaměstnává násilníky. Kdyby byla v kotli profesionální, kvalifikovaná a seriózní pořadatelská služba, tak proti tomu nepíčujem.

Reagovat
smazaný uživatel

poradatel nejde delat na plnej uvazek to znamena ze tam vzdycky bude par nezamestnanych na brigade

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nemusíš říkat.

Reagovat
smazaný uživatel

to znamena ze to po cem volas sice mozny je , ale takovejch agentur je minimalne a myslim ze je zrovna stadiony nezajimaji

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Ale od toho tu je svaz a kluby a jejich peníze. Ale ne, český kocourkov to raději řeší represivním opatřením a tlupou nasvalenejch nácků. Místo aby zajistili fanouškům seriózní pořadatelskou službu.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, o té kvalifikovanosti to je, to jsem viděl v Polsku, kde fakt ta securitka byla na úrovni a nebyl žádný problém, ani na Wisle, ani na Lechu a to se všude mísili domácí a hostující fanoušci. To Polsko, které je nám předkládáno za vzor násilností, si umělo vyhodnotit, jak má vypadat securitka a udělali to fakt výtečně

Reagovat
smazaný uživatel

v minulym roce na jaře Plzeň - Sparta zrovna někdo nestihl ani dojít do sektoru a už letěl ze schodů

Reagovat
smazaný uživatel

Ti vaši sekuriťáci jsou také celkem vyhlášení. Letos to bylo v pohodě. A i kámoši z Liberce hlásili, že byl oproti dřívějšku klid.

Reagovat
smazaný uživatel

na sparte treba ? precti si to znovu - nejde o decko , jde o to ze kokoliv by byl napaden a na stadionu nebyla poradatelska sluzba , klub si to odsere .. CHAPES TO ?

Reagovat
centos

A on tu někdo tvrdí, že by na zápasech neměla být securitka?

Reagovat
smazaný uživatel

tak o co ti de

Reagovat
centos

A na který můj koment reaguješ? A ti můžu říct, o co mi jde.

Reagovat
doNny

To není možný, to je k blití . Brněnská securitka se opět předvedla, zaútočit na slabšího, když navíc stojí a nečeká to, to opravdu umí. Debil.ci, při naší návštěvě byli jako beránci a dokonce se ptali, jak jsme přijeli a teď tohle, vymr.danci

Reagovat
smazaný uživatel

a když dojel Baník, tak si ti samí securitáci dali závod na 100 metrů, kdo před nima dřív uteče, šmejdi

Reagovat
stas87

500 pro napadeneho fandu brna a jeho skore uzdravenie

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nebude mít následky (ten fanoušek). Sekuriťák bude mít doufám, co nejvíc následků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
soukup

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

Nevím co se tu řeší, ten zmr.d jednoduše natáhl bezmocnému fanouškovi, který nic neudělal a jak teď dopadl. Je rozdíl, pokud se porvou chuligáni, což je jejich dobrovolné rozhodnutí nebo natáhne securiťák obyčejnému staršímu fanouškovi. Security má dodržovat pořádek na stadionu a zabránit případným konfliktům, a bylo snad něco z těch dvou? V posledním týdnu se dějí takové věci proti fanouškům a stále je má většina za kriminálníky

Reagovat
centos

Reagovat
Godwinson

Co to bylo v tom Brně za debila?

Reagovat
smazaný uživatel

Chemický odpad.

Reagovat
Godwinson

To jo, teď na to koukám. Hrdina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ošklivá a zákeřná rána.

Reagovat
Godwinson

To jsem tím hrdinou chtěl říci :) Ale i tací rádi na světě, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, já věděl, že to nemyslíš pozitivně s tím hrdinou . Jen jsem to rozvedl. Doufám, že se to pořádně rozmázne.

Reagovat
Godwinson

Někde nahoře jsem četl, že na tom ten fanda není moc dobře, ale stejně, nečekal bych, že se to bude nějak řešit.

Reagovat
doNny

Já bych chtěl vidět, jak by jsi dotyčný takhle vyskakoval až by přijela nějaká družba z Polska. V zápase proti Baníku to bylo vidět, jak si "vyskakovali"... a nejvíc mě "mrzí", že security tvoří sami chuligáni, což mě hlava nebere

Reagovat
smazaný uživatel

U nás byl mezi sekuriťáky i Pavel Hakim Majer. Profi zápasník. A snad i mistr Evropy v thajském boxu. Taky skvělá kvalifikace pro pořadatelskou službu.

Reagovat
doNny

Já některé fakt nechápu...proč si dokazovat sílu na "takových" obyčejných lidech? Poměřit síly se dá i jinak než v rámci security

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří dělají i to. Viz. Vrňata dělá MMA. Málem ho tam zabili, otřes mozku, trocha krve...škoda, že nedostal víc.

Reagovat
AjaxFans

Hutnik u vás néni?

Reagovat
AjaxFans

Hanuman jsou dost známí,nechodil tam i Landa?A Macháček dělal školení pořádkové tuším.

Reagovat
soukup

tak on ten debil zdrhl na druhej konec stadionu i teď po tý ráně, natožpak kdyby proti sobě měl někoho silnějšího

Reagovat
smazaný uživatel

v Rakousku teď někdy policista zmlátil duševně zaostalého člověka

Reagovat
twerp

Někdy někdo říkal, že Češi nevyužívají sílu médií. Že stačí udělat petici o 100 podpisech a média se toho chytnou. A pokud by se toho někdo ujal, tak by těch podpisů za stíhání toho securiťáka mohlo být bez problémů 10 000. A s tím byste se už dostali i do televize.

Teď máte pánové velkou výhodu na své straně. Pokud se toho aktivně a chytře chytnete, uděláte humbuk a zmedializujete to, tak už si žádný klub nevezme na triko takto amatérskou securitku.

Reagovat
twerp

Dobrý začátek, ale to chce udělat něco hromadně. Třebas protestní transparenty ve všech kotlích příští kolo. Nejlepší by bylo ale udělat papírovou petici, ta má totiž největší váhu. Tydle facebook akce nemají moc valný úspěch v menším měřítku. Teď mě napadlo zkusit to dostat do Kamelotu.

Reagovat
centos

Už je to na webu Blesku, Deníku, iDnesu. Na webu jsou dvě petice, z nichž jedna má být pak předána klubu a sponzorům. Fanoušci na webu Brna píšou o tom, že na fotbale byli naposled. Objevují se i fotky, díky kterým se lépe identifikují ti podlidi. U mě dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, že se o tom píše. Ale chtělo by to něco víc. Ne jen kusou zprávu s videe. Ale komentáře, polemiky, názory...víc se v tom pitvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět hon na sekuritáky..

Reagovat
centos

Čemu se směješ?

Reagovat
niflheim

Co tam ten Blažek předvedl...to bylo na blití.

Reagovat
soukup

http://fczbrno.cz/cs/aktuality/zbrojovka-odsuzuje-nasili-na-fanouscich.html

tak smlouva se securitkou vypovězena, ale pořád je to polovičatý řešení a hlavně se to klasicky řeší až se stane průser...

Reagovat
centos

"Fanoušek DG se rozhodl, že ve věci nepodá trestní oznámení."

Reagovat
soukup

jn nechápu, ale tak ještě ho může podat někdo jinej

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Losinho

Tak...hra super, výhra naprosto zasloužená, obrana precizní. Jsme zachráněni, náskok na Brno 9 bodů, to už na nás neuhrajou. Takže se snad vyhoupnou před Příbram.

Fandění - v první půli průměr, po přesunutí na východ paráda. To byla atmosféra, jak má bejt. Choreo fajn, hráči se připojili, palec. Počet hostů zklamání, cca stovka. Celková návštěva zklamala, pouho pouhých 5 700. Naopak velmi překvapilo fandění většinou neaktivních fans z Východu. Opět palec.

SEŠÍVANÍ DRŽÍ SPOLU!

Reagovat
smazaný uživatel

a věř, že našich fanoušků bude na výjezdech čím dál mín

Reagovat
Losinho

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

problémy s autodopravcem, cena bude trojnásobná. Jinak k fotbalu, be že byste hráli nějak extra dobře, my jsme hráli totální hovno, naprosto ustrašeně, výkon nulový, už jste zachránění

Reagovat
Losinho

Nějak se vám v Edenu nedaří. Minule jste hráli taky strašně.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale jako druholigoví jsme poprvní dobyli Eden

Reagovat
Losinho

Jojo, pohár. Tehdy to moc lidí nesralo, ale bylo to překvápko.

Reagovat
smazaný uživatel

zitra Lech v Bielsku, musíme, finále poháru Lech-Legia s naší výhrou by bylo krásné

Reagovat
Losinho

Tak tady se postoupit musí. Zvlášť, když v lize to je tak vyrovnaný.

Reagovat
centos

Trojnásobná cena snad neexistuje, pokud ta předchozí nebyla nějak dotovaná.

Reagovat
smazaný uživatel

trojnásobně vyšší cena než předchozí, co byla, proč by neexistovala trojnásobná cena?

Reagovat
centos

A to jako kromě toho, kterým jste jezdili, jsou všichni ostatní dopravci trojnásobně drazí? :) To je nějaké divné toto.

Reagovat
smazaný uživatel

nn je to trošku jinak, dopravce se nemění, ale já jsem ted vlastně prozradil něco, co eště neni oficiální a nikdo to neví

Reagovat
centos

A není potom lepší změnit dopravce?

Reagovat
smazaný uživatel

ať to někdo smaže tady to celé s tím dopravcem, dík

Reagovat
Kenneth

Zachránili. Ale jestlu nedostanete licenci tak je vám to k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

"My jsme se zachránili..." - to je souznění s hráči, nikoli s těmi zmetky ve vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

A bylo to o tom, že kluci dostali výplaty nebo bylo Slovácko tak tragický? Já to neviděl, chystal jsem se na záznam, jenže jsem slyšel výsledek, tak to už potom není ono...

Reagovat
Losinho

Hra byla dobrá, ale Slovácko tomu hodně pomohlo. Bylo bídný.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto tragické Slovácko, Slavia výkon dobrý, ale zas ne nějak extra, třeba druhý poločas na Spartě se mně líbila víc, za to naše hvězdy bych poslal do železáren

Reagovat
Losinho

První poločas nebyl z naší strany nic moc, po golu jsme hráli hodně opatrně, ale 2. poločas byl lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, díky chlapi. Omrknu sestřih a s informací od vás si dohromady udělám jasnej obrázek.

Reagovat
AjaxFans

Říkám,připosrané už od začátku.Nechci být chytrolín,ale místo Hlůpíka tam měl jít radši Ilja.A Vašek Pijan od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak ožralý Vašek je stabilně jeden z našich nejlepších hráčů, klidně ať ho před zápasem vytahnou z hospody, ale ať hraje

Reagovat
C-M@ster

Treba Slavia proda licenci Brnu.

Reagovat
soukup

to by za ni musel Pros zaplatit, to je utopie

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Krucifix, ta moje firma, kde dělám, mě začíná štvát. Nestíhám pondělní fotbaly, protože se v pondělí věčně něco dodělává, dneska po obědě nebylo kafe, protože ho šéfová zapoměla koupit a ta překapávaná sranda, co mi udělala, to není pořádný kafe. A ještě ke všemu nemají 400 000,- Euro na půjčení pro Slavii - no to je vrchol.

Reagovat
Losinho

Reagovat
salami

kam ten svět spěje?

Reagovat
salami

On nám Pelta tu licenci nakonec koupí a vezme si za to fénixe Kaufmana

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele