Gambrinus liga - souhrn 21. kola

18.03.2011, 22:14, aktualizováno 21.03.2011, 19:21
Komentáře a souhrny
Hradec v pondělní dohrávce porazil Příbram. Teplice rozdrtily ostravský Baník, Bohemians v závěru urvali tři body proti Ústí nad Labem a v Olomouci, kam přijela Slavia, branka nepadla. V sobotu Sparta porazila díky dvěma trefám Pekharta Brno, čímž reagovala na páteční vydřené vítězství Plzně nad Budějovicemi. Liberec roznesl Mladou Boleslav...

FC Hradec Králové - 1. FK Příbram 2:1

21.03.2011 17:30

Góly: 15. Roman Fischer, 37. Filip Klapka - 51. Zdeněk Koukal

Po čtyřech zápasech inkasoval Hradec před vlastními fanoušky, přesto si díky přesvědčivé první půli připisuje důležité tři body. Příbram, která prakticky začala hrát až po přestávce, tak prohrává potřetí za sebou na hřišti soupeře a padá na jedenáctou příčku.

Hradečtí se ujali otěží utkání od úvodních momentů a po devíti minutách mohl otevřít skóre Černý, který dostal do vápna přihrávku od Pilaře, ale zblízka Hrušku neprostřelil. Po pár vteřinách se chytal za hlavu Dvořák, který usměrnil Hochmeisterovu střelu těsně vedle bližší tyče.

Po čtvrthodince hry se bez větších protestů soupeře producíroval před vápnem Poděbradský, který naznačil střelu a míč přenechal Fischerovi. Ten ze zákrytu příbramských kuželů vypálil přesně k tyči, Hruška uviděl balón snad až v síti.

Po hluché části nabrali po půlhodince hry opět sílu Votroci. Kasálkovu střelu z dálky vytáhl solidním zákrokem Hruška na roh. Ten chvíli poté mohl děkovat svému břevnu, když ho další povedenou dalekonosnou střelou překonal Pávek.

Jenže za další dvě minuty sklepl patičkou Dvořák míč na vápno pro Klapku, který bez přípravy zamířil přesně k pravé tyči. Prudký pokus brankář nestihl vyrazit a do šaten šel Hradec s pojištěným náskokem.

Ten se brzy po změně stran opět snížil. Po faulu Černého na Klesu citlivě ponechal sudí Makovička výhodu, Tarczalova sražená střela zpoza vápna skončila na břevně a nehlídaný Koukal z malého vápna snadno skóroval. Odvděčil se tak trenéru, který ho do hry poslal od první minuty druhé půle.

V 65. minutě pobízel k vyrovnání Klesa Štochla, ten ale na příhru před prázdnou branku ztrácel dva kroky. Na druhé straně tak musel šance zachraňovat Hruška, který parádně vyrazil rázný pokus Rezka.

Příbram v závěrečných minutách okupovala území kolem vápna soupeře a zdálo se, že domácí budou muset odolávat velkému tlaku. To by ovšem Klesa nesměl na vápně ztratit balón a za následný faul, při kterém šel jasně pouze po hráči, dostat červenou kartu.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - FK Ústí nad Labem 1:0

20.03.2011 17:00

Góly: 86. Aziz Ibragimov

Očekávaný nízký počet branek v příliš nezáživném utkání viděli diváci v Edenu. Bohemians porazili Ústí 1:0.

Klokanům se v letošní sezóně výsledkově daří. K vytouženým 30 bodům, které zpravidla znamenají záchranu v nejvyšší soutěži, chybí svěřencům kouče Hoftycha jediný bod již po 21. kole. Pomohla tomu i hubená výhra nad soupeřem z Ústí nad Labem.

Úvod utkání ovšem konečný výsledek ani blížící se nudu rozhodně nepředznamenával. Hosté z Ústí vlítli na zaražené Klokany a Sňozík v bráně domácích měl hodně práce. Vršovičtí se v úvodu utkání pouze bránili.

Největší možnost první půle však přišla zhruba až po půlhodině hry a zaslouženě patřila hostům. Jindráček ale nedokázal z jednoho metru trefit téměř odkrytou branku a trefil na čáře stojícího Hartiga. Do konce poločasu se k výraznějšímu ohrožení brány soupeře ani jeden z týmů nedostal, velké množství faulů, časté přerušování a řada nepřesností příliš záživnou podívanou nenabídlo.

Stejný obrázek hry byl k vidění i ve druhém poločase. Do větší šance se dostal v 68. minutě Hartig, střílel ale pouze do dobře postaveného stopera Valenty. Vstřelit gól se samozřejmě pokoušelo také Ústí, kterému se v současné situaci hodí jakýkoliv bod, Jindráčkovu střelu ze 72. minuty ale zneškodnil Sňozík.

Už to vypadalo na bezbrankovou remízu, když tu najednou pár minut před koncem napálil odražený míč Ibragimov a dokázal rozvlnit Vorlovu síť - 1:0. Hosté ještě vrhli všechny síly do útoku, ale dnes jim nebylo souzeno skórovat a z Vršovic odjíždí bez bodu.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slavia Praha 0:0

20.03.2011 17:00

Góly: -

Pražská Slavia si z Hané odváží remízu 0:0 a důležitý bod v boji o záchranu. Diváci se po celý zápas spíše nudili, než bavili a závěrečný hvizd byl pro ně jakýmsi vysvobozením.

První poločas byl poměrně vyrovnaný, o něco aktivnější byla Olomouc, ale co se týče vyložených šancí, těch bylo pramálo. V 11. minutě centroval Hořava a Šultes z dobré pozice přestřelil. Kolem půlhodiny se hra hodně kouskovala a rozhodčí ukázal v rozmezí devíti minut čtyři žluté karty. To bylo z prvního poločasu vše, nudná podívaná a žádné šance Slavie se měli ve druhém poločase změnit.

Krátce po změně stran totiž měla Slavie dvě velké příležitosti. Karol Kisel totiž postupoval sám na Drobisze a olomoucký brankář se činil! Za minutu selhal ve vyložence Pospěch a Slavia si mohla rvát vlasy. O chvíli později bylo pořádně horko i před Martinem Vaniakem. Hořavovi stačilo trefit branku, jenže on přestřelil. Utkání se pak zase přibrzdilo a nastala další nuda. Až v 90. minutě mohl rozhodnout o vítězství Olomouce Ordoš, ale stejně jako jeho spoluhráči v předchozích šancí netrefil branku. Nudná podívaná nakonec vítěze nepoznala.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Baník Ostrava 4:0

20.03.2011 17:00

Góly: 6. Štěpán Vachoušek, 34. Aidin Mahmutovič, 68. Štěpán Vachoušek (pen.), 71. Jakub Mareš

Teplice napravily týden staré zaváhání a před domácím publikem zvítězili nad Baníkem Ostrava jednoznačným poměrem 4:0.

Od úvodního hvizdu bylo patrné, který z týmů se požene za třemi body. Aktivní kombinační hra domácích slavila úspěch v podobě vstřeleného gólu již po osmi minutách hry. Verbířův rohový kop proměnil ve vedení přesnou hlavičkou Vachoušek - 1:0

I nadále měli ze hry více žlutomodří, zatímco Baník se prosazoval velmi těžko a k výraznějšímu ohrožení Slavíkovy brány se nedostal. Domácí publikum mohla těšit přesná a nebezpečná hra týmu Teplic, aktivní byl mimo jiné také nestárnoucí Pavel Verbíř.

Do přestávky se domácí navíc zaslouženě dočkali další branky. Formu z posledních utkání potvrdil Mahmutovič, který po další standardní situaci prostřelil ostravského Daňka a dostal svůj tým již do dvougólového vedení. To mohl po chvíli navýšit Mareš, Daněk, spolu s Frydrychem ale tentokrát hosty od další branky zachránili. Před přestávkou navíc mohl korigovat skóre Šmejkal, ovšem trefil jen brankáře Slavíka.

I ve druhém poločase pokračovala hra v podobném duchu. Ve 48. minutě navíc uviděl druhou žlutou kartu hostující Šmejkal a proti oslabenému soupeři si tak Teplice mohli s chutí zaútočit. Při krásné akci například přistrčil Hošek míč patičkou Verbířovi, ten se však ocenění za svůj výkon v podobě gólu nedočkal.

Zahřmělo až o pár minut později. Za faul na Mahmutoviče byla nařízena penalta, kterou trochu se štěstím proměnil Vachoušek - 3:0. Na konečných, ovšem podle průběhu utkání zasloužených 4:0 upravil po hrubce Daňka domácí Mareš. Baník si mohl ze Stínadel odvést i pověstného bůra, Vondrášek však tutovku neproměnil.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Zbrojovka Brno 2:0

19.03.2011 17:20

Góly: 5. Tomáš Pekhart, 35. Tomáš Pekhart

Pražská Sparta doma nepovolila překvapení a sestupem ohrožené Brno porazila 2:0. Letenští rozhodli o výhře už v prvním poločase, kdy padly všechny branky zápasu. Obě vstřelil Tomáš Pekhart.

Sparťané rozhodli o své výhře už po pěti minutách hry, kdy vstřelil vítěznou brankou Tomáš Pekhart. Dobrou práci přitom odvedl i druhý útočník Leo Kweuke, který Pekhartovi naservíroval dobrý balón a talentovaný vytáhlý útočník dloubákem překonal brněnského brankáře - 1:0 pro Spartu. Brno zahrozilo až prostřednictvím Marka Střeštíka, ten netrefil branku jen těsně. Na druhé straně vytáhl Krbeček skvělý zákrok po zakončení Kadlece. Převaha Sparty byla zužitkována ve 35. minutě, opět odvedl výbornou práci Kweuke a Tomáš Pekhart měl velmi snadnou práci - 2:0 pro Spartu. Stejným výsledkem skončil i první poločas.

Brno se sice ve druhém poločase snažilo dostat zpět do zápasu. Simerský byl dokonce velmi blízko vyrovnání, jenže opět chyběla větší přesnost. A za chvíli musel být Blažek opět v plné pernamenci, tentokrát střílel Rabušic. Výsledek 2:0 byl sice pohodlný, ale stále nezaručoval jistotu vítězství. Definitivní pojistku měli na kopačce Kadlec a Vacek, prvně jmenovaný ztroskotal na Krbečkovi, druhý zase netrefil branku. Pražané si výsledek pohlídali a vyvinuli tlak na vedoucí Plzeň.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 4:0

19.03.2011 16:00

Góly: 18. Bořek Dočkal, 30. Michal Breznaník, 56. Jan Nezmar, 89. Lukáš Vácha

Liberec se doma s Mladou Boleslaví vůbec nepáral a nadělil jí čtyřbrankový debakl. Tým zpod Ještědu tak slaví první jarní ligové vítězství, trefili se Dočkal, Breznaník, Nezmar a Vácha. Čtvrthodiny před koncem byl vyloučen Marcel Gecov.

Domácí celek začal pořádně trápit mladoboleslavskou obranu ve třinácté minutě, kdy si vypracoval sérii několika zajímavých šancí. V 18. minutě pak poprvé gólově udeřil. Nezmar vyslal do šance Dočkala, a ten přízemní střelou slavil úspěch - 1:0 pro Liberec. Radost z první trefy nemusela trvat dlouho, protože hned za minutu spálil velkou příležitost, ale Mendy napálil pouze Fleišmana. Po půlhodině hry bylo vedení Liberce dvojnásobné. Dobrý Štajnerův průnik ztrestal povedenou střelou Breznaník - 2:0 pro Liberec. Nabuzený Liberec mohl ještě do poločasu zvýšit, ale proti byl brankář Miller.

Ten znovu inkasoval až po změně stran. Hosté se sice zlepšili a Liberec přimáčkli, jenomže jaksi zapomněli na zadní vrátka. Rychlý brejk vedený Breznaníkem zakončil zkušený Jan Nezmar - 3:0 pro Liberec. V 66. minutě měl Liberec další tutovku, Gebre Selassie napálil jen Millera a od něj i břevno!

V 73. minutě si domácí trochu zkomplikovali cestu za vítězství, červenou kartu totiž uviděl Marcel Gecov, stalo se tak za skluz na Iva Táborského. I v deseti ale Liberec ukázal, že má kvalitu a minut před koncem zasadil Mladé Boleslavi poslední úder. Vácha si vyměnil míč se Štajnerem a zakončil na konečných 4:0.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Baumit Jablonec 1:1

19.03.2011 16:00

Góly: 90. Petr Švancara - 56. Marek Jarolím

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Slováckem a Jabloncem. Baumit sice vedl zásluhou Marka Jarolíma, ale v nastaveném čase vybojoval alespoň bod Petr Švancara. Slovácko bylo po celý zápas lepším mužstvem, ale nakonec bylo rádo za remízu.

Domácí hráli od úvodní minuty velmi aktivně. V 19. minutě domácí jablonecký Baumit pořádně zmáčkli a na konci závaru se mohl prosadit Švancara. Nestalo se tak, neboť útočník Slovácka netrefil Špitovu branku. O dvě minuty později skončil po souboji s brankářem Špitem na zemi Fujerík, ale rozhodčí penaltu nepískal. Domácí ve svém snažení pokračovali a za chvíli si vypracovali další velkou šanci. Volešák byl sám před brankářem, jenže ani on nedokázal trefit branku. Po půlhodině hry museli jablonečtí řešit nepříjemnost v podobě zranění brankáře Špita, toho mezi třemi tyčemi nahradil Valeš a ihned si připsal dobrý zákrok po střele Švancary.

Rovněž po změně stran bylo Slovácko aktivnější. Švancarova střela byla zablokována a Fujerík si vylámal zuby na pozorném Valešovi. Skóre utkání nakonec otevřeli jablonečtí a vzhledem k průběhu hry to bylo pro domácí velmi kruté. Reprezentant Lafata sklepl míč na Jarolíma a jeho střela skončila za zády Filipka - 0:1. Slovácko se ale nepoložilo a nadále Jablonec přehrávalo. Vyrovnání se dočkalo až v nastaveném čase, přesněji ve druhé minutě nastavení. Brankáře Valeše prostřelil Petr Švancara - 1:1.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Dynamo České Budějovice 2:1

18.03.2011 20:15

Góly: 43. Michal Ďuriš, 66. Marek Bakoš - 58. Milan Nitrianský

Plzeň zvládla domácí utkání s Českými Budějovicemi a díky Bakošově přímému kopu zvítězila 2:1 Její náskok na druhou Spartu tak čítá již osm bodů, tu ale zítra čeká domácí zápas se zachraňujícím Brnem, jemuž by výhra Plzně mohla pomoci v cestě ven ze sestupových pater.

Nejblíže gólu za první půl hodinu byli hostí. Hudsonův centr se snášel do malého vápna k Nitranskému, nicméně dvacetiletý obránce ve své šanci míč netrefil. Sedm minut na to mohla Viktoria. Bakoš počkal s útokem, na pomezí velkého vápna jej předložil Rezkovi, ten ale v nadějné pozici míč netrefil zrovna ideálně a poslal míč vysoko nad.

I u další nebezpečné akce domácích měl prsty současný reprezentant. Jeho centr se v 39. minutě snesl k Ďurišovi, jenž jej krásně napálil do horního rohu branky, kam se ale Kučera dokázal natáhnout. O čtyři minuty později se ale budějovický brankář už natahoval marně. Po závaru v pokutovém území pálil Jiráček, jeho střela se odrazila právě k Michalu Ďurišovi, jemuž se pomalou střelou podařilo poprvé rozradostnit domácí fanoušky.

Plzeň byla aktivnější i ve druhém poločase. K úvodním ohrožením branky jí dopomohla "zahoření" obou krajů obrany hostí. Nejprve se Rezek prodral přes Laštovku a mířil na zadní tyč, nicméně Kučera se dokázal natáhnout a udržet míč před dobíhajícími plzeňskými nájezdníky. Podobně úspěšný byl i o tři minuty později, kdy znovu zahořelo u Laštovky, ale ani střelec první branky Ďuriš nedokázal míč usměrnit tak, aby budějovickému obránci muselo být natvrdo zvýšeno rozpětí křídel.

Jen málokdo by v tu chvíli čekal, že se za pět minut z branek budou radovat domácí. Po rohovém kopu se míč odrazil k Milanu Nitranskému, jehož tvrdá přízemní rána skončila za Pavlíkovými zády.

Odpověď však ne sebe nechala čekat jen osm minut. Po faulu Grigorije Čirkina dvacet pět metrů před vlastní brankou se Plzeň dostala k zajímavé standardní situaci, s níž nádherně naložil Marek Bakoš, když technickou ránou dokonale přestřelil zeď a poslal míč k levé Kučerově tyči tak, aby se tam brankář hostí nedokázal natáhnout.

Do konce utkání se pak už jen projevovali hosté. Nejprve čtvrt hodiny před koncem chyboval Pavlík, když se nedostal k centru Benáta a dal tak možnost zakončení Stráskému. Jenomže střídající hráč Dynama zamířil vedle. Centr Petra Benáta nadělal velké potíže i o dvě minuty později, tentokrát pálil z voleje Lengyel, nicméně Pavlík se tentokrát vytáhl.

To byla poslední velká paseka ve Štruncových sadech a Plzeň tak počtvrté v řadě neprohrála, zato Budějovice prodloužily čekání na ligovou výhru na sedm utkání.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň21163250:2051
2.Sparta Praha21151534:1246
3.FK Jablonec21124543:2040
4.Sigma Olomouc21115539:1638
5.FK Mladá Boleslav2197536:2634
6.FK Teplice2195731:3032
7.Bohemians 19052185824:2329
8.Slovan Liberec2175928:2726
9.Slavia Praha2159725:2724
10.FC Hradec Králové2166917:2924
11.1. FK Příbram2157913:2222
12.Baník Ostrava21641120:3122
13.1. FC Slovácko21641121:3522
14.České Budějovice2148917:3520
15.Zbrojovka Brno21611425:4319
16.FK Ústí nad Labem21361216:4315

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (429)

Přidat komentář
Didier Drogba

díky bohu za Plzeň,že dala Udavače

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen posledni 2 zapasy hruza

Reagovat
smazaný uživatel

celý jaro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to netěší, ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň si jde pro titul .. !

Reagovat
goodbay

škoda, mohla to bejt i při troše štěstí plichta

Reagovat
C-M@ster

Připomíná mi to trochu sezónu, kdy vyhrál Baník.

Na podzim válcovali kde koho, na jaře ten titul nějak ukopali a další sezónu v pohárech i lize nic-moc.

Snad se Plzeň vrátí do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvirth s Bystroněm v poslední půlhodině prohráli snad každou hlavičku po centrech Benáta-s tímhle materiálem nevím nevím....

Reagovat
smazaný uživatel

na lavičce máme další stopery

Reagovat
smazaný uživatel

tak co bys čekal od pakoně s dřevorubcem?

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám mít pocit, že Plzeň by ten titul mohla uhrát - začíná totiž ovládat to, co vždycky uměla hlavně Sparta - vyhrávat, i když se nějak extra nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

však oni brzo začnou ztrácet... na každou s****i se totiž vaří voda

Reagovat
smazaný uživatel

zas tolik zápasů už do konce není

Reagovat
smazaný uživatel

4 zápasy snad ještě vyhrajem - Sparta by taky neměla být stoprocentní... a už je to dost dlouho, kdy měl vítěz ligy více jak 62 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

nicméně Sparta má poslední 4 kola Liberec d,Bohemku d,venku Ústí a na závěr doma Hradec,kdežto váš los je strašidelnej-jestli nebudete mít aspoň dosavadní náskok,tak to snad ti haluzáři obhájej

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak Sparta má zas po Brně dost těžkej los a tam by Plzeň mohla ten náskok ještě trošku navýšit

Reagovat
smazaný uživatel

to ano,snad si Jablonec udrží střelecký apetit,a Boleslav jakous takous naději na poháry aby hrála naplno-no a doufám,že my v derby také překvapíme

Reagovat
smazaný uživatel

v to taky doufám :)

Reagovat
smazaný uživatel

horší los by to byl, kdyby nám tam na konec ligy zůstal doma ten Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Bakoš

Reagovat
Kenneth

Tak kde bude ta slavná Plznička žádat o azyl aby mohla vůbec hrát poháry? V Edenu nebo na Letné?

Reagovat
smazaný uživatel

V Teplicích.

Reagovat
smazaný uživatel

doma?

Reagovat
smazaný uživatel

Celou dobu jsem si myslel, že jsi Sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

no, obvykle ji "fandim" v bitvě o titul... letosholt ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ale výhodička...

Reagovat
smazaný uživatel

...založené to je ale spíše na nenávisti k Slavii a na tom, že mi zrovna nevadí Řepka - víc bych za tim asi nehledal...

Reagovat
Kenneth

jakto?

Reagovat
Kenneth

To jo, by jim ten stánek spadl na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, že ČB prohrály. Zítra jdeme před ně a vysvobodíme se ze sestupového prokletí.

Reagovat
Kenneth

Dostanate ranec tvl.

Reagovat
Kenneth

Dostanete.!

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses nedivil.

Reagovat
Kenneth

Nechápu jak si vůbec můžete myslet že byste na letné vyhráli.Ale vlastně abyste přeskočili Budějky vám stačí remízka.

Reagovat
smazaný uživatel

Že to nechápeš, mě nepřekvapuje. Ale nevidím důvod, proč bychom si to nemohli vůbec myslet. Každý soupeř je k poražení.

Reagovat
Kenneth

No uvidíme uvidíme. Každopádně doufám že se zachráníte a s ústím padne Příbram.

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám taky. Kdo spadne mi je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

* pokud to nebude Zbrojovka

Reagovat
Kenneth

Mě ani ne. Ta liga se musí nějak zkvalitnit a týmy bez fanoušků který hrajou většinou beton tam sou jen na obtíž.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Zbrojovka.

Reagovat
Kenneth

Zbrojovka je velký město a nějakou fan základnu tam má. Ale Ustí ani ten stadion nemá.

Reagovat
C-M@ster

Prej "nějakou" Oprav Lužánky a já ti ukážu tu nějakou fan základnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se nedá furt vymlouvat... Současný stav je prostě jaký je.

Reagovat
Kenneth

Snad si nemyslíš že kdyby se to opravilo že byste tam měli desetitísícový návštěvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne?

Reagovat
Kenneth

Protože na ten předváděnej fotbal vám tam chodit lidi nebudou. A můžete si postavit v Brně klidně Nou Camp.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne každá sezóna bude taková, tomu věřím... Průměrná návštěvnost 93/94: 9492, umístění: 12.

Reagovat
Kenneth

To ta liga ještě za něco taky stála. A české týmy byli v Evropě konkurencí.

Reagovat
soukup

já myslím, že bez problémů, ale je asi zbytečný o tom diskutovat protože ten stadec se stejně v příštích pěti letech asi ani nezačne stavět

Reagovat
centos

Reagovat
soukup

nemyslím si, že bysme hráli beton, a navíc když už se snažíme bránit, tak to stejně poserem, dostanem spoustu gólů a ten zápas je zajímavej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagoval jsem na ty fanoušky, co hraje Zbrojovka se slovy popsat nedá.

Reagovat
soukup

tak to pak jo

Reagovat
Didier Drogba

zítra asi ne,dostanem naloženo ale snad příští kolo už jo

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostanem.

Reagovat
Didier Drogba

já si každej špíl vsugerovávám,že dostanem,pak můžu být akorát mile překvapen

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to je u fanouška Zbrojovky hoodně cenná vlastnost...

Reagovat
Didier Drogba

už mě nebavily ty víkendy v "slzách" po tom,co sem jim věřil a ani pak dostali pětku a šli domů.

Reagovat
smazaný uživatel

Doted mi neni jasny, jak jsme proste s takhle marnym tymem mohli prohrat, ten vykon Sparticky musel byt proste otresnej a jeste stesti ze jsem ho nevidel Snad viktorce to stesticko brzy vyhasne s obtiznejsima souperema, protoze si nedokazu predstavit jak tenhle tym by bojoval o ligu mistru Ale losik hraje bohuzel pro ni, protoze sice tezke soupere ma na konci, jenze tam je riziko ze oni uz o nic hrat nebudou

Reagovat
REPLIKATOR

Miiiilan Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Macas...

Reagovat
C-M@ster

Proč protestoval?

Reagovat
smazaný uživatel

_______________________________

Co o víkendu zkusit proti Lille? Značné absence

www.tipmatchtip.blog.cz

Reagovat
smazaný uživatel

btw. co je s Wilfriedem??? dlouho jsem neviděl že by nastoupil za Vitesse...

Reagovat
smazaný uživatel

No...dneska to bylo v Plzni utrpení

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je Gambáč liga

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že někdo začínalk být zhýčkaný - tak jako fanoušci Komety

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Komety jsou zhýčkaní dobrým hokejem? Jako když loni bylo Brno celou dobu suveréně poslední a lidi furt chodili? Nebo jak jako?

Reagovat
smazaný uživatel

že Brno hrálo půl sezony dobrý hokej - byli na 4. místě a pak to snima šlo zpátky dolů a nakonec se nedostali do Play-off... fanoušci nějak zapomněli, že ani v minulé sezoně to nebyl pohádkový hokej a že nedávno hráli nižší soutěž - přesto začali trucovat... tak jako

Reagovat
smazaný uživatel

No bylo tam pár protestů, s kterýma jsem moc nesouhlasil, ale ta hra nestála opravdu za nic, to vypadalo, že se jim vůbech nechce, a lidi sice nadávali, ale pořád chodili a fandili... A popravdě, ikdyž Kometa zezačátku vyhrávala, tak na ten hokej se kolikrát nedalo dívat, ale lidi to tak nějak tolerovali, takže rozhodně nemohli být zhýčkaní... Ty protesty spíše chápu, jako takovou módní věc, dneska je to in, dělat protest, bojkot atd... Musíme hrát na jiným stadionu - bojkot, hraje u nás někdo jinej - bojkot, lístky na jméno - protest... A tak bych mohl pokračovat dál a dál...

Reagovat
poz3n

Ale nakonec to vybojovali chlapci naši

Reagovat
smazaný uživatel

Moji tedy rozhodně ne :-)

Reagovat
C-M@ster

Borci mám dotaz.

V chorálu Slovácka je:

"Mrdáme celý svaz, Slovácko to je v nás, vlajky a chorály, pyro a bengály to je za ......"

Dál tomu prostě nerozumím.

http://www.youtube.com/watch?v=Ldre_R3_0y8

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je to převzané od Lechu Poznaň

Reagovat
AjaxFans

Je to možné,převzatého to ho máme dost.

Reagovat
centos

Spíš bych se ptal, jestli máte něco vlastního. Jestli má vůbec někdo něco vlastního :)

Reagovat
smazaný uživatel

jsem teď nedávno slyšel, jak zas nějaký polský klub zpívá svoji úvodní hymnu a byla to melodie "Baníčku, my jsme s tebou.."

Reagovat
centos

To měl Gornik Zabrze kdysi, myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, má jí snad do teď ale tohle sem snad slyšel u GKS či jiného týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Uznáš nám Princeznu ze mlejna?

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jako první Slávisté..

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti to okopírovali od nás. A pak to také stáhli z repertoáru.

Reagovat
smazaný uživatel

okej, o tomhle nevím, takže možná máte svoji první věc a čtvrtý chorál

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že "Je nás 11" je také z vlastní kuchyně.

Reagovat
centos

Ale to nikdo nezná.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to je převzaté z Polska.

Reagovat
smazaný uživatel

A víš od koho?

Reagovat
smazaný uživatel

to netuším

Reagovat
Losinho

Neni to okopírované od Komety? Od vás jsem to snad nikdy neslyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Od Komety určitě ne.

Reagovat
Losinho

A kdy jste to měli vy? Nevyřadili jste to?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyřadili. Přesně to nevím, ale hádám, že tak kolem sezóny 2003/2004.

Reagovat
centos

Taky bych to připsal spíš slávistům. Ale 100% jistý si nejsem.

Reagovat
soukup

tu máte jak dlouho?

Reagovat
smazaný uživatel

7-8 let? Nevím to přesně.

Reagovat
C-M@ster

7-8 let máte Princeznu ze mlejna? A fandíš Slovácku?

Blbost, ne?

Každopádně Princeznu ukradli Slávisti Kometě.

Reagovat
smazaný uživatel

je to sparťan...

Reagovat
C-M@ster

Sparta že má Princeznu 7-8 let?

Vždyť jsem ju na zápase nikdy neslyšel. Na Kometě vznikl nápad udělat to na tuhle melodii, sepsaly se slova a před 3 nebo 4ma rokama to vzniklo. Za 3 měsíce už to vesele zpívali Slávisti.

A když Kometa vzala ze zahraničí nějaký chorál, do pulroku ho maji dalsi 4 mancafty.

Reagovat
soukup
Reagovat
smazaný uživatel

Neřeknu ti přesně kdy se ten chorál začal zpívat, ale myslím, že tak někdy kolem sezóny 2003/2004.

Reagovat
C-M@ster

http://www.easports.cz/fifa11/vlastni-mp3/jen-jeden-klub-ja-znam

To jim nevadí, že ty slabiky nesedí?

Jinak první zmíňku sem našel v květnu 2007, což je až po Kometě. Ale pátrám dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Pátrej dál. Ale bude to složité hledání.

Reagovat
C-M@ster

Když je starej 7-8 let, tak proč je video z tréninku toho chorálu starý 3 roky?

Je na netu X zmínek o tom chorálu až od května po září 2007, což je v době, kdy už to na Kometě jelo.

Všechno nasvědčuje tomu, že to měla Kometa a Sparta to čmajzla stejně jako Slávie.

Reagovat
smazaný uživatel

To není moc pádný argument. My obecně nemáme skoro žádná pořádná videa s chorály. A v době, kdy se ten chorál začal zpívat, toho na youtube tolik nebylo. Těžko to budeš někde hledat. Můžeš mi buď věřit, nebo si myslet své.

Reagovat
C-M@ster

Ale proč byste ho po 4ch letech existence trénovali?

A je náhoda, že se všechny zmíňky o něm objevily až těsně po tom, co vznikl na Kometě?

Reagovat
smazaný uživatel

Netrénovali se jen nové chorály. A bylo to určený i lidem z protilehlý, kteří sice fandí, ale často neznají chorály.

Reagovat
smazaný uživatel

Netrénovaly

Reagovat
Losinho

"Barva bíločervená" je dost možná vlastní, nevim...

Reagovat
Losinho

A ještě "My chcem Pavla Kuku na bankovkách mít"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

No co? Neříkej, že jste to měli na Letný první

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Jen mě to pobavilo. O Kukovi jsem měli jiný chorál .

Reagovat
centos

"Kéž by nám na hřišti kouřil Pavel Kuka"?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, zpívá se v něm o Kukovi, jeho ženě a dětech a také o jejich pohlavních orgánech.

Reagovat
centos

Jo, ten je dobrý. U nás se teď zpívá o Kajnarovi. Nicméně rodinu bych z toho vynechal..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chorál se zpívá o kdekom. Na paškál si bral už Pavla Kuku, Pavla Bestu, Karola Kisela, Otíka Černýho, možná že i Láďu Vízka a taky Standu Vlčka.

Reagovat
centos

A Franta Straka.

Reagovat
smazaný uživatel

Záměrně jsem ho z toho seznamu vyřadil.

Reagovat
centos

Reagovat
C-M@ster

Uznáš Kometě jako vlastní předělanou Ódu na radost? Melodii sice nevymysleli, ale nikde na fotbale nebo hokeji se to nezpívá.

Reagovat
centos

Jestli tě to potěší, tak ano :)

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

vlastní máme U serpentýn a Modrobílé srdce mé, mimochodem hymna Baníčku je z Polska převzatá, zdá se mně, že trevorovi se zdá, že je to vlastní melodie

Reagovat
smazaný uživatel

pyro a bengály to nezakážou nám

Reagovat
EmC

Mrdáme celý svaz, Slovácko to je v nás, vlajky a chorály pyro a bengály, to nezakážou nám ….lalala…..

Do konce našich dní, my budem vždycky s ním, jak doma tak v dáli, ty naše chorály, celá zem uslyší ….lalala…..

tohle je pod tim videem v komentech a dal se to furt opakuje

Reagovat
C-M@ster

Ja su dement. Nedávno to v komentech pod videem ještě nebylo, tak mě napadlo, až bude příště souhrn kola to sem dát, že mi to třeba nějaký fanda Slovácka napíše a on to mezitím někdo hodil pod video.

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Bakoš dal gol a BAroš dostal červenou. Kéž by to tak bylo obráceně

Reagovat
rufus

Prago pyčo!

Reagovat
slavik38

si naskoč

Reagovat
Losinho

Plzeň měla ale docela štěstí, ten její fotbal už rozhodně není taková pastva pro oči jako na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, v tolik sem dnes plus mínus přijel domů, ty si fakt psycho blázen, vstávat a psát tady v tuto dobu

Reagovat
Losinho

Půl sedmý, to už je docela pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

no, jak pro koho

Reagovat
centos

To jsi spal tři hodiny?

Reagovat
smazaný uživatel

mě probudil náš dementní čokl, co štěkal, jinak bych spal do teď

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň potvrdila výhru nad

Spartou a pojistila si vedení

v tabulce. Západočeši to ale

proti Českým Budějovicím

neměli snadné, tři body jim

vystřelil v 66. minutě

Bakoš.

Reagovat
smazaný uživatel

Video ze vcerejsiho zapasu Viktorky, docela povedene pyro...

http://www.youtube.com/watch?v=Ldre_R3_0y8

Reagovat
centos

Skoro :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Každopádně podle 1. chorálu vidím, že naše "Barva bíločervená" už není jen naše.

Reagovat
smazaný uživatel

jen vaše?

Reagovat
centos

Reagovat
Losinho

Jo. Kdo to ještě má?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=yGCj1_AjNvA (aspoň mi to přijde jako stejný základ)

Reagovat
Losinho

Hm, to je ono. Na Delije jsem úplně zapomněl, přitom zrovna tohle video jsem viděl už několikrát.

Reagovat
$dolar$

Hm takhle mi pos*at tiket Jablonec...

Reagovat
$dolar$

tiket na 3 tisice, ona nastavi 3 minuty a oni srovnaji ve 4 minut nastaveni... do zadku

Reagovat
sosna

Neúplatná Dáša.

Reagovat
Losinho

Růže mezi trny.

Reagovat
centos

Nasere.

Reagovat
$dolar$

Nehorazne...

Reagovat
sosna

Slovácko zasloužená remíza. Bolka taky dobře. Tak hlavně zítra porazit sešívky!

Filipko je v útoku docela důraznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra prostě musíme! Pak Jablonec prohraje se Spartou, my dáme Bolku a bude to dobrý.

Reagovat
Jajinek

No, prozatím bychom mohli Slovácku postavit sochu, ale hlavně zítra za 3 body!!!!

Reagovat
Sosi

Ti brňáci jsou ještě celkem sebevědomí... Až se jeden diví.

Reagovat
ACSMan

Škoda že jenom 2:0 mohlo to být o dost víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně to mohlo být i 2:2

Reagovat
Kenneth

A z čeho jste chtěli dát gol? Můžete bejt rádi že jste nedostali osmičku.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, z čeho soudíš, že "my" fandíme Brnu, každopádně měli v 2. půli 2 slušné šanci a klidně to mohlo 2:2 skončit, ale nevím, z čeho by jste "vy" chtěli dát těch 8 gólů...

Reagovat
smazaný uživatel

...šance...

Reagovat
joshua

Tak jenom Kadlec byl dvakrát sám před golmanem, těch šancí měla Sparta hafo. 2:0 je ještě hodně mírný

Reagovat
twerp

Tvůj nick odpovídá tvým příspěvkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V druhý půlce se šlo 3krát na prázdnou kasu.. V první půli měl Pekhart další dvě gólovky. Mohlo to skončit daleko větším debaklem.. Brno mělo dvě šance, docela sem čuměl jak na to ve druhý půlce vlítlo, ale pak už to bylo jasný a pohlídaný.. Tohle byl easy match.

Reagovat
C-M@ster

Mohlo to být i míň. Druhý gól po evidentním faulu.

Reagovat
soukup

tak kdybysme neměli nikoho v bráně tak asi jo, ale je fakt vtipný tohle posuzování, že sme měli 6 šancí, tak sme klidně mohli dát 6 gólů. Ano teoreticky ten zápas mohl skončit třeba 8:3 a některý další zápasy třeba 14:11 když to chceš brát takto

Reagovat
soukup

a i když to tak zní, tak to neber jen na sebe, psal sem k celýmu tomu vláknu

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Pekhart

Reagovat
twerp

Co tam ten Chovanec mlel. On je GMS a neví, jestli může Pekhart nastoupit proti Jablonci? Kdo to tam pak vede?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

On to vážně neví? Já to po hvizdu vypl.

Reagovat
twerp

Prý se o todle stará personální manažer a on se soustředí jen na přípravu mužstva. Celkem jsem se zhrozil, jak todle řekl.

Reagovat
Kenneth

Podle mě snad čekají co jim na to poví Pelta nebo to vážně nechápu.

Reagovat
Losinho

ty vole

Reagovat
ACSMan

Taky sem koukal nejdřív řek že to teď neřeší že teď je repre pauza po chvilce zas že se soustředěj na zápas s jabloncem. nejlepší bylo jak se ho reportér zeptal vy jako GSM nevíte jestli může hráč nastoupit?

Reagovat
Sosi

já to už taky vypl, co Jožka na to? :-D

Reagovat
ACSMan

nevím přesně něco tam pořád motal

Reagovat
smazaný uživatel

vono to bude tak ,že Pelta to mění "každej tejden".jak se to bude hodit Jablonci.ale asi hrát bude aby za něj měl víc peněz,kdyby dal nějakej gol

Reagovat
Riijkark

ta atmosfera byla horsi nez kdy jindy..

Reagovat
Krausio_Real_M

Kluci boleslavský, co jste mi to udělali

Reagovat
Didier Drogba

gratulace,ale letos komunisti BEZ titulu

Reagovat
Losinho

Jenom aby. Plzeň zatim nic moc.

Reagovat
Didier Drogba

zato Chátra všechny válcuje...

Reagovat
Losinho

Jenže ta vyhrává i když se nedaří. To u Plzně úplně jisté není.

Reagovat
Kenneth

Seš inteligentní jak tvůj nick.

Reagovat
Didier Drogba

a co jsem řekl tak hloupýho?Že nezískají titul?To není hloupost,ale pravda

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jde o způsob tvého vyjadřování. Dále narážky (lehké urážky) a neopodstatněná spekulace.

Reagovat
centos

Reagovat
Didier Drogba

tak toho jsem si plně vědom,ale definovat to jako hloupé není úplně přesný,spíš hovadské nebo sviňské....

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla jede na titul.

Reagovat
Filipow

Tom to po*ral..

Reagovat
twerp

Plzeň dala sporný gól Spartě o kterém se i sudí vyjadřovali, že neví jistě, jestli to byl gól a ozvali se snad tři Sparťani, že s určitostí nejde říct, že to byl gól. Sparta dá gól na dva nula marnému Brnu a hned tři lidi tvrdí, jak to bylo s jasným faulem. Nevím, jestli sou teda Sparťani víc arogantní a namyšlení, nebo spíš ostatní zaslepení nepřejícností ke Spartě.

Reagovat
Kenneth

Spíše to druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sporný gól Plzně zas tak sporný nebyl, tak možná proto...

Reagovat
centos

Reagovat
twerp

Já ho ani na jednom ze záběrů neviděl za čárou celým objemem. Možná taky proto, že to oko nedokáže rozlišit a ty záběry byly z dálky a ze špatných úhlů. V mf dnes byl článek o nasazení videa a jeden rozhodčí se tam vyjádřil, že nejde jednoznačně říct, že to gól byl. Já sem rád, že ten gól platil, protože to bylo dobré fotbalové řešení, ale trvám si na to, že jednoznačně tento gól nelze označit za regulérní.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mně naopak vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, spis ten druhej odkaz.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
twerp

Problém je, že je to z úhlu. To máš to stejné, jako když je špatně postavená kamera v tv. Ty vidíš hráče dva metry v ofsajdu, ale pak ti grafická čára ukáže, že o metr nebyl. To strašně zkresluje. Na stejném principu pracují optické klamy.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to ale potom 90% věcí nemůžeš posoudit jednoznačně, když to budeš brat takle... Jako je ale pravda, že, kdyby fotbalu nešéfovali senilní dědkové, mohl být už dávno zaveden videorozhodčí, který by těchto pár momentů v sezoně dostal na posouzení a bylo by jasno...

Reagovat
twerp

U faulů to samozřejmě posoudit nejde. Třeba ten dnešní Kweukeho před gólem. Podle mě nebyl, podle komentátorů nebyl, podle Novy byl, podle Simerského byl. Tady to záleží na citu rozhodčího a pořád to bude ovlivněno lidským faktorem. Ale góly(narozdíl od ofsjadu) musí být posouzeny jednoznačně. A souhlasím s tebou, že bez videorozhodčího to nepůjde. Ale zase bych je využíval jenom na potvrzení či vyvrácení gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Proč nepišou v reportážích a statistikach o utkání počet diváků?

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Zbrojovku a její dnešní výhru!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že i na Dukle začíná nešvar s divákama, nahlásí jich kolem šest set ale bylo jich tam s bídou tři sta.

Jinak fotbal solidní, Chigu na sobě zapracoval po kritice na jeho osobu a zas dal góla, sice to není žádnej technik ale ve vápně hraje jak černý Siegl a to je potřeba. Jinak Dukle zoufale chybí nějaký kreativní hráč ve středu pole, furt to tahaj po křídle a zatím jim to vychází ale s tímhle v první lize narazí.

No a na Spartě zas byla úchvatná atmosféra, kam se hrabe derby Fenerbahce s Galatasaray

Reagovat
goodbay

je mi z toho smutno!

Reagovat
smazaný uživatel

z návštevy prvního týmu druhé ligy či ze Sparťanského tradičního supportu?

Reagovat
joshua

Prej tradičního , pff

Reagovat
smazaný uživatel

jistěže

Reagovat
goodbay

z toho druhého samozřejmě

Reagovat
goodbay

dnes sem byl na Letný a musím přiznat, že lidi kolem tebe se dívají jako na blázna, když tam sám fandíš a říkají tě skoro drž hubu, prostě tohle je velmi špatný....a kotel je z poloviny prázdnej...prostě s tím se musí něco udělat, ale fakt nevím co...

Reagovat
vanGomm

Dříve se to s počtem diváků dělalo asi takto,npř. v hledišti jich bylo 10 000 a hlasili že jich tam je 7 000.Dnes to dělají v opačném gardu.Každému je asi jasné proč se dříve na počtu diváků ubíralo a dnes se naopak přidává.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nyní se málokdo dostane do situace, aby ubírali počet diváků (Hradec, Plzeň)

Reagovat
vanGomm

Dnes si spíše přidavají ten počet.Je to kvůli sponzorům.Ty chtějí,aby jejich reklamy vidělo co možná nejvíc lidí.Před rokem 1990 se ubíralo a tím se plnila kasa,aby byly nějaké penize "bokem".

Reagovat
One-Real

Tak na Spartě přes 7 litrů lidí to neni špantý. Fotbálek pěknej, hlavně přechodová fáze z obrany do útoku super, rozhodně jsem se nenudil, narozdíl od zápasu s Příbramí, hezké sobotní odpoledne

Reagovat
goodbay

jj první poločas pěknej, druhej mi zklamal, že se nesnažila Sparta přidat goly, hrálo se opět na údržbu

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal byl děs běs. Zbrojovka byla naprosto odevzdaná a očividně si přijela pro prohru. Klidně by ten zápas mohli nechat předem kontumovat a vyšlo by to na stejno. Sparta hrála o třídu líp, takže její fotbal měl občas aji prvoligové parametry. To platilo první poločas, ten druhý se oba týmy rozhodly odchodit. Jestli se takhle Brno hodlá "rvát" o záchranu, tak ho předežene aji Ústí.

Reagovat
soukup

takhle "rvát" se určitě nebudeme každej zápas, prostě sme dostali gól v 5. minutě a ano pak už bylo vidět, že nevěříme v úspěch, ale tak nemyslím si, že sme se na zbytek zápasu vykašlali, moc nerozumím tomu, jak z tohoto zápasu vyvozuješ, že nás takto předběhne i Ústí

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to bylo vidět že ste se na to vykašlali. Já sem se na ten zápas byl podívat a štvalo mě že ste to zabalili hned po prvním gólu. Sparta nehrála bůhvíjaký fotbal a kdybyste předvedli to co v Edenu, tak si bod podle mě odvezete.

Reagovat
soukup

my sme to nezabalili, to by ten zápas vypadal úplně jinak, moc dobře vím jak to vypadá, když zápas zabalíme prostě sme už nevěřili v body a dohráli to jen na udržení důstojnýho výsledku

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slavii bylo 6900 a to hrajem o zachranu takze tech vasich pres 7 je nic moc .

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Už mně to ani tady nebaví...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Boleslavské jaro opět ve starých kolejích-body pro potřebné a potřebným brát-Spartička si tam v tomto duchu pojede pro jisté 3 body ...

Loňské jaro,kdy MB prohrála z posledních 6 zápasů 5,i když předtím vyklepla Plzeň 4:0 bylo naprosto úsměvné

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou nase vykyvy formy, prohravat s looserama, vyhravat ci remizovat s lepsima ::biggrin:, predevsim pak na jare a to uz po nekolik sezon.kdyby ty kokoty nekdo dokazal na jare poradne namotivovat viz. vcerejsi zapas, tak jsme nekde jinde. nedokazal to Hapal, nedokazal to v zaveru ani Uhrin, nedokaze to uz tuplemi Stanner. holt kluci uz se tesi na leto...

Reagovat
soukup

to by mě zajímalo na co se těšili v zápase s náma

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt nevim, ale ze tohle byl jediny zapas na jare kdy dali nejaky goly, predevsim pak diky vasi tragicky obrane. tragicky banik prohra, pribram remize, brno ok, liberec debakl, s tim ze nedokazali dat gola ani proti deseti. podle me meli za Brno prislibeny vecirek v hotelu Praha

Reagovat
centos

0:2, 0:2, 1:0, 0:4

Skvělé jaro!

Reagovat
smazaný uživatel

No, nakonec budete nejlepším týmem jara, jak řekl Marko. Akorát se holt podiváte na tabulku vzhůru nohama, no.

Reagovat
soukup

vy máte patent na skvělé jara však já to říkal celou zimu, že nechápu proč neposilujete nic neměníte a kádr necháváte stejný, teď už bych asi nebyl za nepřejícníka co jen má blbý kecy místo toho aby si hleděl svý marný zbrojovky

Reagovat
centos

No jo, chudák, teď to bude mít na talíři do konce ligy.

Reagovat
$dolar$

Mohl by se tu zase objevit marty a zase mi tvrdit, jak ma Banik jedny z nejlepsich hracu v lize

Reagovat
smazaný uživatel

On říkal, že má Baník jedny z nejlepších hráčů ligy?

Reagovat
$dolar$

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na papíře ta jejich soupiska nemusí vypadat tak zle.

Reagovat
centos

On zas není až tak špatný. Rozhodně ne natolik, abychom hráli o záchranu.

Reagovat
$dolar$

Rozhodne nepatri k nejlepsim v lize a nahrady co prisly za Vydru, Micolu a Licku, byly proste kvalitativne horsi

Reagovat
centos

To jo.

Reagovat
sosna

Z takovouhle produktivitou si může Sigma nechat o pohárech leda zdát. Co dneska nedali Šultes, Ordoš a Hořava... Poslední dva zápasy s neškodnýma soupeřama a je z toho ztráta 5 bodů. Míša Hubník chybí víc než se čekalo.

Reagovat
F.Torres

Slavia cenny bod z Olomouce, ta záchrana už vypadá hodně reálně + to 6-7místo by mohli nakonec ukopat

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale za jakou cenu. To byla hrůza děs a prašivina, co dneska Slávka hrála. Zatím na jaře nejhorší výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nevidel jak hrali ? nejakej beton a se stestim to ukopali ?

Reagovat
naheCZ

já jsem viděl jen kousek hráli hodně defenzivně chvileme se snažili útočit, ale nikam to nevedlo, jenomže pak se vysílání na tipovani,cz začalo každou chvíli sekat, tak jsem to vypl, takže jsem viděl jen +- 25 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se dalo cekat ze v Olomouci budem hrat na plichtu takze hlavni ze to tak dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný, bránění jak sviňa, samej faul, dostali jsme asi šest žlutejch, dopředu nic.

Reagovat
sosna

Bránili celkem slušně. Dost nepřesností, tři přesné přihrávky po sobě sem snad nezaznamenal. Ofenzívní fáze neexistovala. Největší šanci způsobil Drobisz svým nesmyslným výletem skoro na půlku. Podle výsledků z minulých kol a ohlasů před zápasem jsem čekal teda těžšího soupeře než tohle. Měli by jste za ten bod poslat našim útočníkům dárkovej koš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro nas je kazdej bod strasne cennej , za tyden uz se nikdo ptat nebude ze jsme vybojovali takhle . Ta zachrana by snad mela byt v pohode dulezitejsi je jak se bude dal vyvijet situace s majitelem .....ale Olomouci bych ten 3. flek pral snad jeste zabojujete.

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole..

Reagovat
smazaný uživatel

to je prostě hrůza v létě to chce pořádnou čistku..

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, dneska jste byli zralí na prázdnou flašku od koly...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

ještě že jsem to neviděl...

Chce to očistec, klidně i v druhé lize - Peterou počínaje Zeherem konče!

Reagovat
smazaný uživatel

Petera nemuže za to,mě mužeme.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Zase, zápas Olomouce se Slavii skončil před +/- 3 hodinama a ještě tady neni reportáž...

Reagovat
smazaný uživatel

Že máš náladu pořád plakat...

Reagovat
smazaný uživatel

Drazi Moravaci a Slezane,vstavajte,pošleme toho Peteru tam kde patři je to Praha,on chce zničit jedini klenot co mame na Moravu a Slesko,to neni naš BANIK.Kolik je tich bohati Moravaku a Slezane,žadni neni schopni vzit do ruk,kde mate hrdost???

Reagovat
sosna

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Martin Roman nebo Zdeněk Bakala.. u nich to ale na podporu Baníku moc nevidím. Nejpravděpodobnější varianta mi přijde Jan Světlík.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Banik patři Moravanum a Slezanum a ne PEPIKUM...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník by potřeboval podporu od normálních fanoušků, kterým nevadí ukázat průkazku..

Reagovat
doNny

aspoň si nenechají srát na hlavu a něco s tím dělají... Po té "průkazce" přichází "Vítkovice" a stále jezdí v hojných počtech..

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlas s Vítkovicemi je v pořádku.. Ale vše začalo kvůli malichernosti s průkazkou. Je potřeba dát nesouhlas najevo jinak.. Nebo na tom Svinově budou hrát druhou ligu.

Reagovat
centos

*kterým nevadí ohýbat hřbet

Reagovat
twerp

Takže pokud bys přišel do hospody, objednal si pivo a oni by po tobě kvůli věku chtěli občanku, tak bys taky nasraně odešel a nechodil tam?

Reagovat
centos

Tahle žádost v hospodě je vzhledem k zákonům země naprosto opodstatněná, takže bych s tím neměl problém, i když by mě to trochu sralo. Tedy to, že na mě nepozná, že mi 18 bylo už dávno :)

Reagovat
smazaný uživatel

A kontrola dokladů při vstupu na cizí pozemek je nějak nezákonná? Navíc vzhledem k debilitě některých jedinců i celkem opodstatněná..

Reagovat
centos

Není nezákonná, jak jsi na to přišel?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o co tedy jde? Bojíte se, že si na tebe někdo vezme úvěr?

Reagovat
centos

Z předchozích zkušeností nám oběma ušetřím čas tím, že debatu ukončím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
centos

Reagovat
twerp

Fajn tak při vstupu na nějakou akci, kde se musíš prokázat věkem. A to ne kvůli zákonu. Já chápu, že je to buzerace ta karta fanouška, ale vy byste spíš měli brojit proti jiným věcem a ne kvůli této ješitné záležitosti.

Reagovat
centos

Protest proti KF byl teď vzhledem ke stadionu odsunut na druhou kolej. A myslím, že po půl roce "fungování" vedení došlo, že udělalo chybu. Což se postupně řešilo snižováním cen, což se zase promítlo k nutné kompenzaci permanentkářů pro příští sezonu. Problémy, samé problémy :)

Reagovat
twerp

A můžu se zeptat, to ti vadí jenom to, že musíš dávat někomu občanku, nebo je za tím ještě víc? A nemohlo by to třeba i jednou zlepšit kvalitu fandění a eliminovat z fotbalu "blbečky, kteří tam jdou, aby si mohli zaházet dýmovnice na hasiče"?

Reagovat
centos

Mně vadí ukazovat občanku bezdůvodně. Jak už tady několikrát padlo, údaje se opíšou na lístek, u vstupu se to zkontroluje a to je vše. Nikdo neví, že na tom fotbale jsi. Nikde se u vstupu nekontroluje, zda náhodou nemáš zákaz. Nemá to význam. Ergo s tím nemůžu souhlasit.

Dosavadní několika zápasová zkušenost je ta, že lidí chodí méně.

Reagovat
smazaný uživatel

jdi do piče s tímhle už...

Reagovat
Jajinek

At se jdou s prominutím vysrat. Nejen, že jsem přišel o druhý poločas Interu...ale už mě tyhle výkony nebaví. Přijde skoro 9000 lidí a oni hrajou takovou holomajznu. Slavia úplně marná, krom pěti minut nic nepředvedla a přijela si pro remízu a my svoji naivní hrou jsme ji v pohodě umožnili.

V 70. minutě už jsem neskandoval Sigma Sigma ale ZIMA ZIMA...to bylo jediné, co mé smysly cítili.

Hořava je totálně z formy, z celého útoku hraje jen Sulty a to se mu nedaří v zakončení. Hrajeme házenou, kdy komentátot si vystačí se slovy Vepřek, Kučera, Skerla, Janotka, Skerla, Kucera, Veprek, Kucera, Skerle, nákop do piče...

...a když už po dvaceti minutách tohodle tlaku dojdeme k bráně, tak tu šanci idiotsky zahodíme. Sulty, Hoři, Kučera, Ordoš...tyhle 4 tutovky měli skončit gólem, neskončila ani jedna...navíc to byly vlastně jen 4 pořádné akce za zápas. Pokud s tímhle Psotka nezačne něco dělat, tak můžeme na poháry naprosto zapometnout. Dnes jsem byl prostě hodně naštvaný!

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme házenou, kdy komentátot si vystačí se slovy Vepřek, Kučera, Skerla, Janotka, Skerla, Kucera, Veprek, Kucera, Skerle, nákop do piče...

Reagovat
smazaný uživatel

S tou házenou máš pravdu. Hrajeme to jak zkurvená Barcelona, akorát nemáme Messiho ani nikoho jinýho. To naše nakopávání je naprosto na blití, nechápu, proč Zdena opustil ofenzivní styl hry.

Reagovat
smazaný uživatel

"Hrajeme házenou, kdy komentátot si vystačí se slovy Vepřek, Kučera, Skerla, Janotka, Skerla, Kucera, Veprek, Kucera, Skerle, nákop do piče... " tak tohle je na výrok kola

Reagovat
sosna

Ale no tak. Já byl taky nasranej, ale zas tak černě bych to neviděl. Slávia se netajila tím, že sem jede pro body, a proti naší obraně si ani neprdli. Postupná kombinace s mezihrou obránců je sice zdlouhavá, ale Psotka je k tomu vede už dlouho a myslím, že ví, co dělá. Zhoršil se hlavně ten přechod přes zálohu, chybí tam myšlenka a moment překvapení. (jedním slovem Melinho ) Pak to končí těma nákopama. Jen nechápu, proč nehrál od začátku Ordži, protože jeho sklepávání těch nákopů a následné přihrávky jsou dost užitečné. Chápu, že Doly měl dobrou přípravu a dal dva góly Ústí, ale jeho výkony od té doby byly naprosto tragické. Celkově v útoku chybí víc odvahy a sebedůvěry jeden na jednoho. No a samozřejmě koncovka - tam není co řešit, pokud netrefí třikrát za zápas bránu z malýho vápna tak nemůžou získat body.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady. Sigma je totálně v hajzlu. 4 jarní zápasy, 4 zoufalý výkony, dnes ten snad úplně nejhorší. Dneska absolutně zoufalej výkon, za remízu ještě můžeme být rádi a smiřuju se s tím, že letos to poháry být prostě nemůžou!

Dnes to byl trapný výkon celého týmu bez jakékoliv myšlenky, takhle si hru o 3. místo nepředstavuju. Koncovka naprosto mizerná, výkon Šultese, Navrátila, Odroše, Hořavy byl v koncovce naprosto tragický. Mrzí to o to víc, že Slavia byla dnes dokonce ještě marnější, což působí dost komicky vzhledem k tomu, jak jsme hráli my.

Jsem neskutečně nasranej a vůbec nechápu, kam se poděla Sigma z podzimu. V poháry už vůbec nevěřím, teď doufám, že to nějak dáme do 6. místa a dokončíme ligu důstojně. Snad se něco změní a Sigma začně hrát zase fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě bych rád řekl, že Drábek je totální čurák. Když hráč napřehuje na střelu na hranici vápna, tak rozhodčí prostě nemůže ukončit zápas. Jenom ukázal svoje "kvality" jako v předchozích zápasech! JUDE DRÁBEK!!!

Reagovat
sosna

Nejhorší rozhodčí v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, to od něj bylo sprostý. Já jako sešívanej jsem vypleštil voči, když jsem viděl, že se nastavuje jen minuta a ještě to takhle to odpísknout... Nebylo to fér vůči Sigmě.

Reagovat
smazaný uživatel

No poté, co proti nám předváděl v minulých zápasech, může být rád, pokud se dostal ze stadionu ve zdraví. Kdybych nešel ten hroznej fotbal hned zapít, tak bych si na něj klidně rád někde počkal.

A ke všemu je to policajt.

Reagovat
smazaný uživatel

internetový ramenatý svalovec.

Reagovat
Losinho

Jo, tímhle mě taky překvapil. Naopak jsem čekal větší nastavení (min. 4 minuty), protože jsme často polehávali a zdržovali při střídáních, kdy se našim hráčům ze hřiště opravdu moc nechtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je trend téhle sezony všude v Evropě. Nevím, zda jsou sudí k tomuhle vedeni, ale je to debilní trend. V nastavení bývají často ty nejvypjatější chvíle celého zápasu. Ale často je k vidění nastavení 2 minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

V ČR je tohle extrémní. Co vidím jinde, tak 2-3, občas i 4 minuty nastavují. U nás tak v 50% případů je nastavení 1 minuta, nebo vůbec žádné.

Reagovat
Losinho

Já tohle pochopím třeba za stavu 4:0, kdy už o nic nejde, ale třeba včera to bylo hodně necitlivý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba v Anglii co sleduju tak se nastavuje bezne ty 4 minuty . Pro ManU neni problem nastavit ani 6 ci 8 . Jednou to dokonce protahli na 10 minut .

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne 6-8 minut....

Reagovat
smazaný uživatel

Vim ze jednou nastavili snad 7 nebo 8 a nekdo sem tam osklive zranil , bylo to snad v FA cupu takze se to jeste hodne protahlo a vim jiste ze na casomire svitilo v dobe hvizdu 100:xx .

A na tech 6 se to uz taky kolikrat protahlo kdyz nastavil treba 4-5min .

Reagovat
smazaný uživatel

No protazeni jo. Je blbost koncit zapas, kdyz jde tym do utoku a v Anglii to nastesti piskaj dobre.

Reagovat
Losinho

Nevim, taky se mi zdá, že je to poslední dobou časté. I v naší lize. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pro titul do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Běž do háje, zrovna jsem prohrál flašku, vsadil jsem se, že tady bude dolar s titulem pro Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

až vyhraje Plzeň titul, tak tady dolar už nebude.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

To je Mádl?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, můj bývalý spolužák ze střední, však taky ode mě dostával co je toho zač

Reagovat
centos

Chudák Danek!

Reagovat
Losinho

Aha. Je mu podobnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zas zase Bohemaky uplne odlisny , skinheady(Oikare) ktery si hrajou furt na dulezity kdo vi jak neboujou proti rasismu atd. ty by tomuhle to brko spis urazily od drzky , ale to ze chlastaj o sto sest a sou to vypatlany kreteni to jim je jedno . Tak si vyber co je horsi

Reagovat
smazaný uživatel

*zas znam

Reagovat
smazaný uživatel

oni celkově fans Bohemky jsou takový..Jak to říct...Zvláštní lidé

Reagovat
doNny

smažky to jsou

Reagovat
smazaný uživatel

to taky ale pak máš tu druhou bandu, ti furt jen chlastaj. A furt někomu lezou do řitě

Reagovat
smazaný uživatel

Sharpíci a někteří normální skinheadi taky hulej.

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ne že bych měl ve zvyku zastávat se zrovna bohemáků, ale co je na tomhle fanouškovi na pěst? Že si dává džojnta? To bych bral jako čistě jeho osobní věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už ten výraz, co má na sobě a pak osobní antipatie

Reagovat
j_mrazik

Už za tu čepici by zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Rovné kšilty potkáš všude .

Reagovat
j_mrazik

No právě. Já je naštěstí moc nepotkávám. Ale nevadí mi, že se oblíkají jak pitomci, aspoň nás solidní oblečení odliší od těchhle blbečků.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není rovnej kšilt jako rovnej kšilt. Ale takovej ten klasickej bílej černoch, to je docela sranda to pozorovat .

Reagovat
j_mrazik

A jaký jsou rozdíly mezi rovnejma kšiltama? To by mne fakt zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak každý si může poslouchat svou muziku. Srát se do někoho, kvůli tomu, že poslouchá to a to není fér. A jakej je rozdíl mezi rovnými kšilty? Třeba v tom, že někdo se o tu hudbu, potažmo celý styl zajímá, rozumí mu a má vkus, někdo jinej je jenom trapnej pozér, co vkus nemá...To platí ale pro všechny hudební styly.

Reagovat
centos

Ale všichni nosí a pět čísel větší hadry, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To právě ne. Ale je jich víc než dost.

Reagovat
centos

Buď si tedy málo všímám, nebo toho máte v Praze víc.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

V Praze toho je až až . Ale u vás v Ostravě se objevuje "zajímavá" odnož tohoto stylu .

Reagovat
smazaný uživatel

V Ostravě právě tyhle dementy nepotkávám. Ale dnes u mě v práci extrém, celkem pěkná blondýnka, potřebovala marketing na vejšku a když odcházela, všimnul sem si co měla dole na sobě, to bylo zlo, rozparek až někde u kolenou a šílený střih a barva těch "jebat hiphopstyl" kalhot

Reagovat
smazaný uživatel

vypadalo to jako obrovský pytel s rozparkem minimálně u kolen a většinou to nosí příznivci toho ultra nejhoršího hudebního stylu na světě

Reagovat
soukup

když volíš takovýto slova, tak bych aspoň čekal, že ten styl sám nebudeš poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

já poslouchám kvalitu Pokud narážíš na BS, tak to je úplně něco jiného, tam není žádnej vyjebanej dvoumetrovej negr říkající furt "mother fucker yeah "

Reagovat
soukup

to je úplně fuk, je to rap a tím pádem posloucháš okrajově i rap. To je jak kdybych já nadával na metal jakej je to nejhorší hudební styl na světě a přitom poslouchal Children of bodom

Reagovat
smazaný uživatel

ale velmi okrajový, není to tak mega debilní jak americký nebo český styl či jinačí.

Reagovat
soukup

nic okrajovýho to není, je to normální rap

Reagovat
smazaný uživatel

ale normální, nikdo si tam na nic nehraje, není to tak ultra nejhorší jako ty, které sem vypsal vejš. Na ty sem extra alergickej

Reagovat
soukup

no vidíš, takže posloucháš normální rap = Trevor poslouchá rap, dle jeho slov ultra nejhorší hudební styl na světě mimochodem zdaleka ne každej americkej rap je o motherfucker yeah, sem bohatej a mrdám čubky a českej rap je v pohodě, většina kapel na český scéně si na nic nehraje a rapujou o úplně jiných věcech než v améru

Reagovat
smazaný uživatel

"Jižák, Jižák, město snů."

Reagovat
smazaný uživatel

a tak, to sem ustřelil ale stojím si za to, že češi hip hop dělat prostě neumí a američani, to je zlo, ani jedno se nedá poslouchat. BS má aspoň zajímavé texty a dobrou melodii

Reagovat
smazaný uživatel

A co polskej rap? Nebo francouzskej? Ono ani tak nezáleží na tom, z jaké země nebo jakou barvu kůže raper má, ale spíš jestli jen kopíruje něčí styl (zvláště když si bílej hraje na černocha je trapné), nebo jestli má svůj osobitý projev. Já třeba rap vůbec neposlouchám, ale líbí se mi třeba tak 2-3 písničky. Většinou je mám spojený s nějakým filmem apod.

Třeba tohle docela ujde.

http://www.youtube.com/watch?v=YByzb_O_31Y

Reagovat
soukup

jak je tam namixovaná ta Edith Piaf

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to se mi líbí. Navíc ta písnička je z jednoho z mých nejoblíbenějších filmů, co jsem v posledních 2 letech viděl. A pak jsme si jí pouštěli hodněkrát na Rumobraní a když si nějakou písničku oblbíbíš na parádním mejdanu, je ti u prdele, jaký je to žánr. No a pak ten název: "Zabij policajta"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Polský je fajn, viz. Hooligans songy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle turecký gatě alias nasrávačky se prodávají v etnošopech a rozhodně je nenosí lidi, co poslouchají rap.

Reagovat
smazaný uživatel

Bluééééééé, proboha, kdo tohle nosí?

Reagovat
soukup

no to je teď právě docela módní už sem v tom viěl dost holek, rozhodně nosí tento rozkrok u kolen víc holek než hiphopovej rozkrok u kolen, jelikož trev mluvil o šíleným střihu tak předpokládám viděl tohle

Reagovat
smazaný uživatel

To máš jedno, není důležitý, co měla dole na sobě, ale co měla dole - ehm...- no prostě co měla dole...

Reagovat
smazaný uživatel

Narážel jsem na kapelu Fuerza Arma, i když možná je z Havířova, teď si nejsem jistej.

Reagovat
centos

Ostraváci. Jeslti tam i někdo z Havru, to je klidně možné.

Reagovat
j_mrazik

Taky to tak vidím.

Já bych to rozdělil na smradlavej rovnej kšilt a "mýdlový princ" rovnej kšilt.

Reagovat
soukup

to není vůbec pravda, znám opravdu hodně lidí co se o tento styl zajímá a poslouchá ho a drtivá většina nenosí ani rovnej kšilt ani nemají rozkrok u kolen a konec trika 3cm nad kolenem, ano sice i takový lidi vídám, ale jsou ve velké menšině

Reagovat
centos

Tak to je fajn, ony ty velké hadry vypadají dost blbě.

Reagovat
soukup

jo to vypadají, ostatně jako všechno oblečení, kde už je člověk spíš obětí svýho stylu ať už je ten styl jakýkoli

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to s tím oblékáním platí obecně pro téměř každý hudební styl, či subkulturu.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

je to hnus, hlavně třeba takhle ani nevynikne nádhernost ženské postavy (pokud samozřejmě ta dotyčná nemá 347 Kg)

Reagovat
soukup

no to by jí ale ty turecký gatě mohli pěkně pasovat

Reagovat
smazaný uživatel

no, myslím si, že tyto kalhoty budou mít úspěch u následovnic Helenky Růžičkové

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou situace, kdy se takové volné gatě hodí i holce. Ne pořád musí mít staženou prdel uplejma džínama a nohy si kroutit v botkách na jehlovém podpatku.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak, když má třeba takové ty tepláky na těsno a botasky, proč ne ale když je ta dotyčná útlá a vezme si na sebe kalhoty po svém starším, stopadesátikilovém bráchovy, tak je to zlo

Reagovat
centos

Mně jsou třeba jehlové podpatky odporné, to raději to prostěradlo :)

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně je to dost nepraktický, docela by mě zajímalo, co by v takových botech holka dělala, kdybych jí vytáhl na koncík na Strahov a pak ten strahovskej kopec v noci sbíhal s nějakým tím promile na účtě .

Reagovat
smazaný uživatel

by si je sundala

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě Já to spíš vidím tak, že bych si s ní musel zahrát na koníčka. Ovšem byla by to ta méně příjemná varianta .

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou, na koníčka to je dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Táhnout holku z kopce na zádech? A po tom, co jsem pil? Navíc se vsadím, že bychom se určitě vysekali v těch místech, kde je automatické zavlažování, takže bych byl ještě navíc zlitej .

Reagovat
smazaný uživatel

no, já měl namysli jiného "koníčka" ale to nech bejt Každopadně, kdyby ta frajerka byla ulítlá na jehly a šla by na koncík na strahov, tak jí doporučím, ať si veme botasky aaaanebo tam jezdí MHD áááánebo tu máme ještě taxíky

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že jsi měl na mysli jiného, ale proto jsem už na začátku říkal, že tenhle koníček by nebyl tak příjemný. Ledaže by ta holka vážila míň, než ta opička, co by mi seděla za krkem. A taxíkem zásadně nejezdím, pokud mě do něj někdo nevtáhne .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Pěkně Hradec Příbram sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Votroci!!! Debakl z Jablonce odpuštěn ...

Reagovat
smazaný uživatel

fajn že dostal Klesa redku. Aspon příští kolo bude Pavel Pilík zase v základu

Reagovat
smazaný uživatel

"Derby mezi Spartou a Slavií se odehraje v pondělí 11. dubna od 20 hodin. Nejsledovanější zápas 23. kola první ligy se měl původně v přímém přenosu České televize uskutečnit o dva dny dříve, ale byl přesunut kvůli kolizi s finále hokejové extraligy, které bude ČT také živě přenášet."

Prd derby, jediné derby je Baník s Opavou.

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLASKA

Reagovat
smazaný uživatel

pffff. Maximálně "Jebat Opavu"

Reagovat
smazaný uživatel

kurna google.translator ti nezareagoval.no já myslel Slaska Wroclaw jak to napsal na té události 20. kolo ekstraklasy nějaký Łukasz Pigła

Reagovat
smazaný uživatel

máš umět Polsky jako já a nespolehát se na translate

Reagovat
smazaný uživatel

šak píšu, že tobě nezareagoval google.translator. Vím, že Slask je Slezsko, ale taky název klubu z Wroclawi a vzhledem k tomu, že polsko jebe Slezsko, tak jsem myslel, že tě napadne, že jebe Slask Wroclaw to píše na facebooku na té události 20. kolo Lech-Slask ten Lukasz

Reagovat
centos

Taky jsem to pochopil jinak. Tvoje chyba

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

já sem to napsal, protože jsem byl taky minule na zápase Lech-Slask a tam se to řvalo, tak mně to zase Lukasz vnuknul napsat

Reagovat
smazaný uživatel

"CAŁA POLSKA JEBIE ŚLASKA " Já to do translatoru nedával, vím, co to znamená, kdyby tam bylo "CAŁA POLSKA JEBIE ŚLASKA WROCLAW", neřeknu ani pfň ale takhe se jebe i Baník a GieKSa a s tím já nesouhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

to by se už nerýmovalo, tohle se tam občas řve po ulicích po pár promile, když přijede Slask

Reagovat
smazaný uživatel

jo šak já vím, sem si dělal srandu s tím translatorem, dneska tě ta práce zmohla, první 24 eur a ted toto

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem amatér

Reagovat
smazaný uživatel

pytla at už je 31

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat Slask

Reagovat
smazaný uživatel

šupnu si to do translatoru TYLKO LECH

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

ty vole, člověk tu chvíli není a jak se tu hned vyrojí tolik Lechitů..

Reagovat
smazaný uživatel

dva 1.4 budeme na stadionu. Máme pošéfované, že nedostanem do držky, když nás potká Slask, začnem mluvit česky, že jsme z Opavy a když Lech, tak vtahnem jejich šály

Reagovat
centos

Dobrý plán

Reagovat
smazaný uživatel

a když nás potká Slask se šálama Lechu, tak řeknem, že jsme je vybojovali s místníma

Reagovat
smazaný uživatel

tak neřeknem nic neb budem za debily a dostanem po piče, jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

ještěže umím německy, budu se od Vás všech distancovat neb jsem Jurgen Firtz a jsem z vesnice Sonennstein !

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

já umím aj finsky, álo jochtida turmeda prohe totet myhre

Reagovat
smazaný uživatel

"Trenér: Fin - Hulmiho Ukolen"

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, tohle je ale z mrázka ústředna-finština, poslechni, fakt paráda! http://www.youtube.com/watch?v=dr1FDo6EGLU

Reagovat
smazaný uživatel

ale tohle je pro mě hláška na úrovni té olomoucké házené a nákopu do pitche

Reagovat
smazaný uživatel

ta olomoucká hláška je nejlepší si myslím za toto kolo

Reagovat
smazaný uživatel

nn, nejlepší je ta tvoje, jak sis objednával pohár na Macháči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě pobavilo, když se řešilo, proč Marty nejde na zápas proti Brnu a někdo se ho ptal, jestli nemá náhodou zákaz vstupu .

Reagovat
centos

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

marty963719.03.2011 18:25

Hehe, Slávisti tady.. nic nedokáže zlepšit náladu víc jak ty vaše plky

[reagovat]

Losinho19.03.2011 18:26

Například? A co že nejsi na stadionu...?

[reagovat]

marty963719.03.2011 18:27

Dlouhá historie.. Navíc to nepatří na EF

[reagovat]

centos19.03.2011 18:28

Že ty máš zákaz?

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já jenom dopním tu trevorovi hlášku s tím pohárem: Ich mochte eine jahodische poharische ( to sem si jednou takhle objednával jahodový pohár na Mácháči :D )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

sem zkoušel, jestli mi bude rozumět a v tom sem zapomněl, jak se řekne německy "jahodový pohár". tak sem zaimprovizoval

Reagovat
smazaný uživatel

aspon, že to ten pohunek pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

To já jsem takhle špásoval v Rumunsku s jejich pozdravem Buna ziva. Doplahočili jsme se do penzionu a já jen tak někomu z party řekl "Budu zívat" a tu se x Rumunů srdečně rozzdravilo. "Buna ziva. Buna ziva. Buna ziva. To byla jedna ze dvou vět, kterou jsem uměl. Druhá byla "Kupuji šest piv." A ta se moc často používat nedala .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele