Gambrinus liga - souhrn 17. kola

22.02.2009, 12:22, aktualizováno 23.02.2009, 19:07
Komentáře a souhrny
Slavia začala jaro dobře, i když vypuštěný závěr duelu s Plzní jí málem připravil o výhru. Sparta vyhrála v Olomouci a odstartovala stíhací jízdu, druhá Mladá Boleslav naopak prohrála doma s Jabloncem. Brno přehrálo Ostravu a připsalo si cenné tři body. Teplice zvítězily nad Libercem, důležité body v boji o záchranu má Kladno.

Viktoria Žižkov - Tescoma Zlín 1:1

22.02.2009 10:15

Góly: 90. Jiří Sabou - 41. Zdeněk Kroča

Hned první utkání po zimní přestávce přineslo nečekané rozuzlení. Prakticky po celý zápas horší Viktorka totiž využila své poslední šance k vyrovnání. Zlín může litovat promarněných důležitých bodů, které si zejména za první poločas zasloužil.

Až překvapivě lehkonozí hosté si vypracovali i první šanci zápasu. Rýdel se nechal inspirovat Švancarovým gólem roku, přešel tři bránící hráče, aby ho nakonec skvěle vychytal Bartalský. Nepříjemná situace se odehrála po osmi minutách, kdy se faulující Stracený sám zranil a nuceně se tak stal prvním střídajícím hráčem. Hráč byl okamžitě převezen do nemocnice s podezřením na zlomená žebra. Ve 25. minutě přišla gólová šance domácích, kdy Straka udělal povedenou kličku brankáři a posílal míč do prázdné branky. Těžký terén však zapříčinil pomalejší pohyb míče a Kroča na poslední chvíli odkopával na roh. Po něm se k dobré střele dostal Koukal, nicméně natahující se Barának zasahovat nemusel.

Tvrdý fotbal nenechal na jediném hráči čistý dres a hra se tak hodně kouskovala. I když se v průběhu poločasu Žižkov stále více vyrovnával svému soupeři, šance si tvořili hosté. Ve 38. minutě se Bača ještě z gólu radovat nemohl. Při rychlém kontru se dostal před Bartalského, který vyběhl až na vápno a nemohl míč chytit, a tak musel před Bačou hasit situaci Pilař. Jenže o chvíli později už Pražané prohrávali. Na Šmahajův roh si u bližší tyče naskočil Kroča a přesnou hlavičkou otevřel skóre. Rozjásal tak necelou dvacítku fanoušků, která "zaplnila" tribunu za domácí brankou.

Zlín bez větších problémů odrážel všemožné standardky domácích, přesto se Žižkov přeci jen někdy ke střele z druhé vlny dostal. Například v 54. minutě střílel velmi nebezpečně Kučera, míč nakonec proletěl jen těsně vedle pravé tyče Baránkovy branky. Po hodině hry se u lajny prosadil Čelůstka a centrem vybídl ke střele důrazného Baču, který v pádu mířil pár decimetrů vedle branky. Zlínskou posilu, Richarda Dostálka, často zrazovala rychlost. V 65. minutě vybojoval před vápnem balon a mohl uhánět na brankáře, místo toho ho Koukal i s přidržením předběhl a z následného přímého kopu už hosté nezahrozili.

Poslední dvacetiminutovka už moc šancí nepřinášela. Zlín bránil výborně, naopak u Žižkova byla viděna častá a zbytečná nepřesnost. Zápas nejspíše ovlivnila brzká ztráta domácího kapitána. Kučera rozhodně kvality Luďka Straceného nenahradil. Jenže pět vteřin před koncem nastaveného času přišla pro hosty neuvěřitelná smůla. Poslední zoufalý centr totiž dopadl přímo na hlavu Jiřího Saboua, který se tak stal hrdinou zápasu.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Bohemians Praha 1:0

22.02.2009 15:00

Góly: 28. Jan Procházka

Podprůměrný zápas na Kladně přinesl domácím veledůležité tři body. Bohemians nejspíše budou čerpat body znovu hlavně z domácích zápasů. Obdobnými výkony by se totiž mohli velmi rychle dostat na pásmo sestupu.

Velká nerozehranost šla znát na kombinacích a zakončování obou týmů. Přesný míč byl spíše vzácností než pravidlem, a tak se diváci dlouho žádné kloudné akce nedočkali. Jak už v takovýchto utkání bývá zvykem, dominovaly obrany nad útoky. Vše změnila až 28. minuta, kdy se prosadil Procházka. Szabův roh prodloužil hlavou Beneš na zadní tyč, kde naprosto osamocený Procházka doklepával do odkryté branky. Fanoušci mohli být spokojeni snad jen s úspěšností šancí. Byla to totiž jediná povedená akce prvního poločasu.

Hned pátá minuta druhé půle přeci jen nějaké to vzrušení přinesla. O vyrovnání se totiž málem postaral Novotný, který vracel odražený roh střelou přímo do spojnice. Na druhé straně kontroval Cigánek, který se po výborné práci Klinky dostal před samotného Belaně, jenže míč napálil přímo do něj. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první, ze hry však měli o něco více domácí. Avšak ani ti se do gólových šancí nedostávali. Až osm minut před koncem si narazil Šilhan s Klinkou, ale první jmenovaný před odkrytou brankou střílel hodně nepovedeně. A tak se v poslední minutě chytal za hlavu hostující Vošahlík, který z malého vápna mířil nad.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Baník Ostrava 2:0

22.02.2009 15:00

Góly: 30. Marek Heinz, 57. Tomáš Došek

Brno nehrálo o nic lepší fotbal než Baník, přesto si vytvořilo gólovější akce, které také dokázalo proměnit. Zápas, na který se určitě dalo dívat, tak zkazilo pouze počáteční počínání několika hostujících fanoušků.

Bylo jasné, že diváci si pusy dávat nebudou, ale aby někteří z fanoušků Baníku před zápasem vlétli na plac a dali co proto pořadatelům, to se přeci jen dělat nemá. Situaci až po delší době trochu uklidnili přivolaní policisté. Zápas tak začal až s půlhodinovým zpožděním a bez dvanácti zraněných "fanoušků" Baníku.

První fotbalové pozdvižení přinesla dvanáctá minuta, kdy na rohový kop domácích naskočil Střihavka, který si musel oddychnout, když pouze rozezvučel tyč vlastní brány. Podmínky zvládali o trochu lépe hosté, kteří byli aktivnější, šancí se jim ovšem nedostávalo. To Kalivoda zaměstnal Vaška, i když možná sám ani nechtěl. Jeho nepovedený centr se totiž stočil k tyči vyběhnuvšího brankáře, který už stihl pouze vytěsnit na roh. Brno se stále více tlačilo před brankáře a po půl hodině přišlo i sladké ovoce v podobě premiérové branky pro Marka Heinze. Ten se trefil z pár kroků hlavičkou přesně pod břevno po dobrém centru od Kuncla. Snažící se hosté už nedokázali do poločasu něco výraznějšího vymyslet. Za zmínku stojí Ličkův technický pokus zpoza vápna, který skončil metr a půl vedle.

Po šesti minutách druhého poločasu měl velmi blízko k vyrovnání Zeher. Jeho střela z šestnáctky orazítkovala tyč Lejsalovy branky. Přišel tak druhý gól Brna. Pospěch po kličce nahrál Lirovi, který se chytře dostal přes obránce a přihrál Doškovi, jenž střelou z první lehce překonal hostujícího brankáře Vaška. Převaha Ostravy se opravdu na šancích neprojevovala, hráči byli v koncovce vždy značně rozhození terénem. To střídající Šural si vedl lépe, když z otočky pořádně provětral Vaškovy rukavice. Definitivní rozhodnutí měl na kopačce Dvorník. Dělovku z kopačky Heinze vyrazil brankář jen těsně před sebe, kde stál právě Dvorník, který ovšem ze šesti metrů střílel minimálně šest metrů nad. Od Baníku bylo sympatické, že se ani v závěru utkání nevzdával, nakonec však může být jen a jen rád, že zápas skončil pouze 2:0. Brno si totiž vytvořilo obrovské množství brejkových situací, ve kterých nicméně málokdy zakončilo.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slovan Liberec 1:0

22.02.2009 15:00

Góly: 37. Vlastimil Stožický

Teplice ve vyrovnané partii přehrály Liberec a připisují si tři body za výhru 1:0. O jediný gól utkání se postaral ve 37. minutě záložník Stožický. Brankář Grigar si připisuje ve svém prvním zápase za Teplice čisté konto.

Utkání hranému za sychravého počasí přihlížely necelé tři tisícovky diváků a v první půli viděly jedinou větší šanci. Ta ovšem byla gólová a domácí tým poslal do vedení Vlastimil Stožický. Psala se 37. minuta a záložník domácích dostal přihrávku před branku od Mahmutoviče a bezproblémově zavěsil do sítě - 1:0. Celou akci započal obránce Vidlička, který poslal míč na zmíněného Mahmutoviče, ten poté obešel Holeňáka a dal gólovou nahrávku Stožickému.

Druhá půle byla na velké šance úrodná stejně jako ta první. Jedinou měl až v samém závěru vytáhlý útočník Liberce Smetana, jenž hlavičkoval těsně vedle branky Tomáše Grigara. Ten tak udržel při své premiéře za Teplice čisté konto a i díky mu domácí zvítězili a připíší si tři body do prvoligové tabulky.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - 1. FK Příbram 2:2

22.02.2009 15:00

Góly: 43. David Homoláč, 69. Hudson - 3. Michal Klesa, 70. Michal Klesa

V důležitém zápase mezi dvěma týmy, které jsou namočeny do sestupových starostí, neviděli diváci na Střeleckém ostrově příliš fotbalové krásy, čeho si ovšem užili byly 4 góly, které se rozhodně v tomto souboji nečekaly.

V prvních minutách zápasu započala převaha hostí, kteří díky dobrému pohybu a rychlému napadání nejedou "zatopili" českobudějovickým obráncům. Tento tlak vyvrcholil hned ve 3. minutě, když se dva domácí obránci nepochopitelně srazili ve vlastním pokutovém území, z čehož těžil příbramský Michal Klesla, který se tak s míčem objevil sám před brankářem Kučerou a se svou šancí naložil tak jak měl - vstřelil gól.

V následujících momentech převzali iniciativu hráči Dynama, kteří jako by se chtěli předvést před hanebně opuštěnými tribunami a nalákat do nich pro příští zápasy alespoň své příbuzné. Z jejich mírné převahy však nevznikla žádná ošemetnější situace, kvůli které by musel gólman Hruška výrazněji předvést své schopnosti. Za zmínku stojí snad jen akce Mezlíka, který však střelou z úhlu příliš vzruchu nevzbudil.

Poté následovala hluchá pasáž, v níž si občas zívnul i ten nejotrlejší fanoušek. Hráčům odskakoval míč od nohy a přihrát si více jak dvakrát po sobě? To byl neřešitelný problém i přesto, že se utkání hrálo na kvalitním trávníku. Vzruch vzbudila snad jen minela jednoho z domácích obránců, který nedokázal odkopnout či odhlavičkovat centr z pravé strany a míč se tak dostal do skrumáže hráčů ve velkém vápně, kde se několikrát odrazil a až následně byl odklizen, z pohledu domácích, do bezpečí. Ve 43. minutě zahrával Šíma standardní situaci ze zhruba pětadvaceti metrů. Svůj centr zakroutil do klubka hráčů, ve kterém proběhla řada hlavičkových soubojů, po kterých se míč dostal k Davidu Homoláčovi, který nekompromisní ranou vyrovnal.

Ve druhém poločase vidělo těch několik osamocených diváků na Střeleckém ostrově ještě bídnější podívanou, než tomu bylo v půli první. Hráči obou týmů míč raději rychle odkopli či odhlavičkovali dál od sebe, hlavně aby nevytvořili nějakou chybu, a tak se na druhou část dokázalo dívat jenom pár otrlých. Jednou z mála šancí byla ta Mezlíkova z jednapadesáté minuty, kdy po krásné přihrávce do běhu utíkal sám po levé straně, ovšem zakončil nepřesně. Jeho pokus se dostal k dobíhajícímu spoluhráči Benátovi, který ještě vracel míč před bránu, kam už bohužel pro domácí nedoputoval. V 66. minutě dostal nový hráč na hřišti Fernando Hudson dlouhý míč, na který nedokázali hostující obránci zareagovat a domácí hráč poté překonal vyběhnuvšího brankáře Hrušku.

To probudilo Příbram z melancholického popocházení po trávníku a v minutě 70. využil Matěj Štochl zmatku v obraně Dynama a z hranice vápna překonal bezmocného Kučeru. Následovala předlouze nudná pasáž, do které se z čista jasna vklínila pěkná akce domácích, kteří se po sérii rychlých přihrávek dostali do dobré příležitosti, ovšem poskakující balón v prostoru penaltového puntíku nikdo z nich nedokázal zakončit. Na samotném konci zápasu pak zazdil obrovskou příležitost hostující kanonýr Huňa, když osamocený netrefil padající přihrávku od jednoho ze svých spoluhráčů.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Sparta Praha 0:1

22.02.2009 17:00

Góly: 73. Aleš Škerle (vl.)

Na Andrově stadionu jsme měli možnost sledovat poměrně kvalitní zápas dvou mužstev z horní tabulky. Šťastnější byli nakonec i díky vlastnímu gólu olomouckého Škerleho Sparťané. Zápas musel být hned dvakrát přerušen díky několika "vymytým" mozkům z hostujícího kotle.

První půle nabídla hodně běhavý fotbal, ve kterém se praktikovalo přísloví "každý chvilku tahá pilku". Tu útočila Sparta, jindy měla zase mírný tlak domácí Olomouc. První výraznější šanci měla hanácká zimní posila, Goce Toleski, který zblízka nepřekonal brankáře Blažka. Hned v zápětí přišla černá chvilka hostujících fanoušků, kteří díky svým nevybouřeným emocím přerušili na čtyři minuty zápas. Nakonec se je pořadatelům povedlo za pomoci letenského Řepky uklidnit. Hra poté pokračovala v rychlém sledu, kdy oběma týmům jakoby scházela přesná finální přihrávka. Krásným fotbalovým momentem byla rána Michala Hubníka z pětadvaceti metrů, který řádně protáhl hostujícího gólmana. V průběhu první pětačtyřicetiminutovky navíc začalo poměrně silně snažit a terén se tak stával pro kombinační hru, kterou se občas snažily oba týmy praktikovat, velmi obtížný.

Druhá polovina začala mírným náporem pražanů, který vyústil po jednom rychlém kontru v prudkou pumelici Bergera, která však trefila jen brankáře Drobisze. Následovala zhruba desetiminutová pasáž, kdy se hrálo především ve středu hřiště, neboť ani jeden tým nebyl schopen výrazněji překonat obranu toho druhého. V 60. minutě se Makedonec Toleski dostal až do pokutového území, kde byl s vypjetím všech sil sparťanských obránců od míče oproštěn, ovšem právě jeden z letenských nepochopitelně balón neodkopl a po zmatku před branou se míč dostal až k Melinhovi, který prudkou střelou trefil jenom bránícího hráče.

A následovala další šance olomouckých, kteří se po jednom ze svých rohových kopů dočkali závaru před hostující brankou, kde však balón jeden z hráčů odkopl a poslal do rychlého brejku Žofčáka s Wilfriedem, kteří běželi sami na jednoho obránce, ale druhému jmenovanému se míč zamotal mezi nohy a ze slibné šance tak nic nebylo. V minutě třiasedmdesáte přišel další rychlý protiútok Kuliče, který nahrál Bergerovi, jehož centr si do vlastní branky srazil domácí Škerle. Na další velké možnosti si muselo přes 7 tisíc fanoušků na Andrově stadionu počkat až do posledních minut, kdy jeden z Hanáků upadl v pokutovém území Sparty, rozhodčí Královec nařídil penaltu, kterou však následně po rozhovoru s brankářem Blažkem velmi kuriózně odvolal. Ani to však nevzalo domácím chuť do útoku. V posledních minutách nastaveného času se míč dostal do neskutečného klubíčka hráčů, které se snažilo propálit hned několik olomouckých, ovšem ani jeden projektil si nenalezl svůj cíl.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Baumit Jablonec 1:2

22.02.2009 20:00

Góly: 51. Michal Papadopulos - 26. Tomáš Čížek, 47. David Lafata

Jablonec vyhrál na cizím hřišti jediné utkání, a to v prvním kole sezóny. A náhoda tomu dala, že se situace opakovala i v prvním duelu na jaře. Boleslav tak prohrála druhý domácí duel z posledních tří. Jablonec týmovým výkonem přehrál Středočechy, kterým nepomohla ani psychická síla po úspěšné přípravě.

Na hráčích šlo hodně znát, že po zimě hrají svůj první ligový zápas. Opatrný fotbal dal možnost Jablonci, aby se nedostal pod tlak a ten toho beze zbytku využil. Ve 26. minutě uběhl po lajně rychlík Hloušek, svým centrem přesně našel na vápno nabíhajícího Čížka, který potvrdil své zkušenosti a placírkou poslal míč přesně k bližší tyči. Brankář Miller se natahoval marně. Nikterak atraktivní zápas zvládali i nadále lépe hosté. Zbytečně se nehnali dopředu, přesto nenechali Boleslav v klidu rozehrát. Ta se zase nedokázala za celý poločas dostat do vyložené šance.

Úvod druhé půle přinesl to nejlepší, co mohl - góly, po jednom na každé straně. U obou tref byl také jablonecký Kučera. Nejprve našel Bosňana Haurdiče, který se prosmýkl ve vápně kolem Janíčka a těsně před brankářem přihrával pod sebe Davidu Lafatovi, který měl před sebou prázdnou branku. O brzké snížení se na druhé straně se zasloužil Michal Papadopulos. Ten si vyskočil na Machův centr a jablonecký Kučera nedokázal uhlídat jeho ráznou hlavičku, která šla přesně pod břevno.

Až do 70. minuty se bohužel nic jiného nedělo a až poté se probudila Boleslav. Nejprve Kúdelovu gólovou střelu z osmnácti metrů zblokoval jeden z obránců. Chvilku poté se před Špita dostal Táborský, který mířil do ramene brankáře a následnou povedenou dorážku Nečase ke vzdálenější tyči vytěsnil na brankové čáře hlavičkou Hamouz. Jablonecká defenzíva rozhodně potěšila severočeské fanoušky. Svého soupeře totiž k dalším šancím na vyrovnání už nepustila.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 3:2

23.02.2009 17:15

Góly: 13. Marek Jarolím, 19. Marek Jarolím, 66. Marek Jarolím (pen.) - 84. Jiří Mlika, 90. David Limberský

Sešívaní rozjeli v prvním poločase nevídanou fabriku na šance, ze kterých nakonec dokázali vytěžit dva krásné góly z dílny Marka Jarolíma. Ten navíc dokázal v 66. minutě dokonat hattrick, po němž jako kdyby slávisté přeřadili na nižší stupeň a Plzeň zásluhou Mliky a Limburského snížila, ovšem na bodík nakonec nedosáhla.

Hned od úvodních minut byla na domácích hráčích znát velká motivace dokázat všem přítomným, že i přes těžké rány, kterými byly pro tým odchody klíčových hráčů do zahraničí, bude Slavia předvádět nadále krásný útočný fotbal. Úvodní desetiminutovka se stejně jako celý poločas nesla v dobývání pečlivě hlídané hostující tvrze, ve které se ovšem s přibývajícím časem čím dál častěji otevírala okénka pro nebezpečné útočné manévry sešívaných. Už ve 13. minutě šli domácí do vedení po, jak jinak, krásné akci, kterou vyšperkoval povedenou přihrávkou nováček Fořt, který pěkně nahrál Jarolímovi, jehož pumelice pod břevno z hranice vápna otevřela skóre.

V zápětí se vůbec poprvé dokázala výrazněji uchytit také Plzeň, když dlouhou přihrávku na Krbečka dokázal brankář Vaniak na poslední chvíli odkopnout. Z nebe se ani nestačilo snést příliš mnoho kapek, když v minutě devatenácté stál opět Jarolím na hranici vápna a prudkou jedovkou zařídil navýšení náskoku slávistů - 2:0. Po chvilce oddechu pro jinak vytížené oko fotbalového diváka se dostal ke střele po chytře rozehrané standardce Horváth, který dalekonosnou střelou prověřil pozornost domácího brankáře.

Krátce po první čtvrtině zápasu se dostal ke kličce poblíž hostujícího vápna slávista Černý, který krásnou stahovačkou udělal z dvou Plzeňských hadrové panáky a potvrdil tak velkou pohodu, kterou se v první půli Slavia prezentovala. Do konce poločasu se poté dostali sešívaní ještě k několika dobrým příležitostem, se kterými ale naložili po hříchu špatně a to je ke konci utkání málem mrzelo.

Hned po změně stran totiž naznačil plzeňské zlepšení aktivní Petržela, který však svou střelou trefil jen upadnuvšího spoluhráče Krbečka. V následujících minutách dokázali hosté domácí hráče přehrávat, ovšem chvílemi, jakoby si nevěděli rady s neprostupnou a kvalitně pracující defenzívou. Jejich nemohoucnost dokumentovala tragicky rozehraná nadějná standardní situace, při které hráči Plzně školácky pokazili dvě ze tří přihrávek a sami se tak připravili o možnost skórovat. V 66. minutě povalil brankář Ticháček jednoho z domácích hráčů a hlavní rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil Marek Jarolím a střelou do protipohybu gólmana dosáhl svého prvního hattricku - 3:0.

Následovala dlouhá pasáž, ve které se toho příliš nedělo, neboť hostující hráči se neustále pokoušeli překonat slávistickou obranu, což se jim po dlouhou dobu nevedlo. Až šest minut před koncem zápasu doputoval míč k Horváthovi, jehož střelu dokázal brankář Vaniak vyrazit pouze před sebe, kde stál připravený Mlika, pro něhož už to byla lehká práce - 3:1. V první minutě nastavení navíc Limberský skvostně napřáhl a trefil šibenici domácí branky tak přesně, že si museli fanoušci říkat, zda-li nemá matematické vlohy pro určení přesného úhlu nártu při střele. Na víc se pak hostující hráči nezmohli a slávisté si tak možná i s trochou nervů v závěru připsali na své konto důležité tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha17124140:1340
2.FK Mladá Boleslav1794424:1831
3.Baník Ostrava1793530:1830
4.Sparta Praha1793528:1730
5.Slovan Liberec1775521:1826
6.Sigma Olomouc1775521:2226
7.FK Teplice1774618:1425
8.FK Jablonec1774618:2125
9.1. FC Brno1765619:1623
10.Viktoria Plzeň1757525:2222
11.1. FK Příbram1754819:2319
12.Bohemians Praha17611023:3019
13.České Budějovice17310416:2419
14.SK Kladno1744910:2716
15.Viktoria Žižkov17331117:2712
16.Tescoma Zlín1724119:2810

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1050)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda, zlínu sem to přál....

Reagovat
smazaný uživatel

jak ten zlín nemam rád, tak tohle si nezasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak,snad to pro ně nebude klíčový moment sezóny,ale bojím se že ano

Reagovat
smazaný uživatel

V konecnem uctovani to muze hrat roli, ae myslim ze pro Zlin je dulezite ze neprohral a Zizkov jim neutekl. Pristi kolo bude byt pro Zlin zlomove, jestli doma neporazi kladno tak to bud zle.

Reagovat
smazaný uživatel

taky pravda... ale tři body jsou tři body

Reagovat
smazaný uživatel

No, řekl bych, že i když Zlín odjíždí s bodem může být poražený, protože pět sekund před koncem dostat z druhé vážnější šance gól, to je opravdu smůla. Po celý zápas byl lepší, ale nakonec stejně veze bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude v obraně předvádět obdobné výkony nadále a zlepší koncovku, tak se sestupu bát nemusí... i když dneska k tomu výkonu zřejmě pomohl i tragický žižkov

Reagovat
smazaný uživatel

No, Žižkov byl opravdu příšerný, útočníků nebylo vidět, obrana dělala chybu za chybou, po dnešku je to spíš Žižkov, než Zlín, kdo by si zasloužil sestup...

Reagovat
smazaný uživatel

tak 1 remíza mi vyšla na tiketu i když už sem v to nedoufal...

Reagovat
smazaný uživatel

no já vidím celé tohle kolo na remízy až na Baník který vyhraje doufám

Reagovat
smazaný uživatel

jistěže vyhrajem! i když,mám tu remízu,takže i remíza baníčku by nevadila

Reagovat
smazaný uživatel

to seš mi teda chachar chápu,penízky jsou důležitější

Reagovat
smazaný uživatel

ale už se těším na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín a Žižkov musí zabojovat, at' spadne Kladno a Střížkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Jo jo. Ale místo Střížkova bych tam možná dal betonárku z Budějovic.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Není to žádný parádní fotbal... Jsme fanoušek Dynama a je mi z toho trošku smutno. Budějky do ligy patří, ne že ne, ale herní projev se musí rapidně zlepšit. Nicméně, až taková betonárka to není... Hrajeme, občas, sympaticky po křídlech a když musíme, umíme zaútočit celkem solidně...

Reagovat
centos

Nic z toho jsem na Bazalech neviděl. Jen odkopávání a dobývání vápna, kde bylo 11 vašich

Reagovat
smazaný uživatel

Se podiv, jak hraje Everton proti Liverpoolu, v Poháru betonuje, aby dostal výhodu domácího prostředí a to nakonec využil k postupu.. taktika je svině a ničí krásu fotbalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi si svou dnešní frustraci vybít jinam. Myslíš, že budeme hrát s Baníkem vyrovnaný útočný duel? To si velký idealista, a řekněme, že i moula a fotbalu moc nerozumíš, tedy alespoň né taktice...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem ani Baníkovec a ani neosuzuju taktické utkání a dokonce ani utkání budějických jsem na Bazalech neviděl a jako jihočech jim ten bod přeju, narozdíl od tebe mám trenérskou licenci a do fotbalu dělám o té taktice o které vím kuloví, tak o té se týdně učím, ale vůbec jí nerozumím, protože ty si mi mistr světa amoleta voe..otevři lahváče a nandej si pantofle..

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna rozumis fotbalu, ale koukam ze pochopit alespon kdo na koho reaguje ti dela velkej problem

Reagovat
centos

Třeba Střížkov to zvládl. A je mi i proto mnohem milejší než vy. Mně je jako divákovi úplně jedno, že klub betonuje jednoduše proto, že nic jiného neumí a nemá na to. Nedá se na to dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy se najde nějaká ta černá ovce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi nejlepší možný výsledek, oba konkurenti ztratili.... SK KLADNO OLÉ

Reagovat
smazaný uživatel

bude se na kladně dnes hrát??

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, poslední info je nasazení těžké techniky - traktorů, sněhu je dost, ale míň než v předchozích dnech

Reagovat
smazaný uživatel

jen aby to tvý kladno neskončilo za oběma

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy, jsme silnější než na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

tak horší už to být nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uff.

Reagovat
smazaný uživatel

Přál jsem Viktorce, ale podle onlajnu to vypadalo, žže Zlín byl z těch brejků nebezpečný, tak nakonec můžou být na bod rádi. Jak hrál Švancik a Pospíšil?

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara nic extra, Pospíšil

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně. Pospíšil se vůbec nedostal k balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že si nevybral Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

tj

Reagovat
smazaný uživatel

I když jsem zvědav co budem dělat pokud se např. Zeher zraní a Střihy vykartuje. Že by šel na samý hrot Lička?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho nechceš odsoudit kvůli jednomu zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Twe, už se těším na ten fotbal dnes. SK SIGMA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

musíte vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že ho neuvidím, musíte urvat tři body, neměl by to být takový problém

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chcu ale ať má Sparta titul, ale dnes mi to nedovolí fandi Spartě, dnes ma smulu

Reagovat
smazaný uživatel

tak výhra znamená, že sigma má k titulu blíž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta?? A to si říkáš Moravák? Fůj,vy Olomoučáci ste banda zaprodaná.... Že sem tak sprostý......

Reagovat
smazaný uživatel

Ja spíš upřednostuji Spartu před Slavii. Z těch dvou týmů, chapeš.

Reagovat
centos

Titul může vyhrát víc týmu než jen tyhle dva..

Reagovat
smazaný uživatel

Z pražských S, špatně jsem se vyjádřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm taky špatně,ale bohužel. To se od vás dá čekat ( fandů z OL ). Po ACS nejhorší v lize!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím tě.

Reagovat
smazaný uživatel

jak daleko je prosimtě v Olomouci stadion od vlakovyho nadrazi?

Reagovat
smazaný uživatel

Noo, tak pěšky 45 minut cesty, ale km...tak ja neim no...tipl bych 5 možná...Tramvaji asi 5 zastavek vystoupíš a asi 500 metru.

Reagovat
smazaný uživatel

45 min. ? to určitě ne , zhruba 20 když se nejde slimáčím tempem

Reagovat
centos

Pěšky asi kilometr, dva. Nešli jsme tam nijak dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

To nee kamo, to je víc. Vy ste šly jinudma asi, než myslím já.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
centos

Já se držel davu :) Vystoupili jsme na Hlavním, šli vylidněnýma ulicema orámovanýma policajtama, jednou přešli řeku, pak kolem kostela a už šla vidět severní tribuna. Nebylo to daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude tak 3 km

Reagovat
smazaný uživatel

Už jedu na fotbal, tak ti to reknu, mejte se, cau FORZA SIGMA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kua jeden z mála olomoučáků co tadyk znám a on je to sparťan titul do Edenu kámo

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, přál sem to bohemce

Reagovat
centos

A respekt fans Zlína, že dorazili.

Reagovat
smazaný uživatel

hurá na fotbal, pošleme Bohemku ke dnu

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava Gabriel, Stracený, Sabou, Pospíšil, Švancara. Kdyby to bylo před 7 roky, tak Žižkov hraje o poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Toleski dneska hattrick.. budu asi poprvé v životě fandit Olomouci, když je tam Goce!! Ať ukáže, že je shooter!

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebylo špatné, i když by jsme si slízli, jak jsme blbí, že pouštíme takovýho playera.

Reagovat
smazaný uživatel

On už to dokazuje dlouho.. nevím proč by to měl ukázat proti Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes poprvé fandím tvarůžkám

Reagovat
smazaný uživatel

Až tak ? Remíza bude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

No jo,ale musíme vyhrát na Srbské

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude mít Střihy den tak to dáme a pokud ne tak radši na to nemyslet

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

"Rozjásal tak necelou dvacítku fanoušků, která "zaplnila" tribunu za domácí brankou. "

GL na vzestupu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kalous(ek) říkal, že jich nebylo více než dvacet...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ti Baníkovci jsou opravdu hovada...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi to podrobněji popsat, já se na fotbalzive nedostal? A objektivně prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to taky nejede, ale prý se strhli až na hřiště a snažili se dostat k sektoru domácích. Přiběhla policie a oni ji zavalili dělbuchy. Děkujeme pane ministře, toto jste určitě chtěl!

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoučci házeli pyro na policii, nebo naopak?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci po nich...

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevim... videl sem ty delobuchy bouchat i v sektoru fanousku...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud byly ty dělobuchy žluté tak byly od policie.

Reagovat
smazaný uživatel

zluty byly

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci prolomili plot, vybehli na hriste a zacali provokovat poradatele... hazet snih, chteli se bit. Pak jich nabehlo na hriste nekolik desitek a zacali se rezat s poradatelema a nabehli az k ostatnim tribunam. Pak zasahli tezkoodenci, zahnali banikovce zpatky a ted se jeste lehce pobili na sektoru. Ted uz to vypada celkem v klidu... akorat na hristi je pred sektorem snad vic policajtu nez fanousku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě jede fz.cz?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, celou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

404 - File or directory not found.

The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepsi byl frajer co behal po hristi s hasicakem a kropil s nim policajty

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš nás průběžně informovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se nejak nic nedeje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon co se herní stránky týče

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl by jsi hodit odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš asi ještě stránku v offlinu, asi jsi tam vlezl, než to začala blbnout...

Reagovat
smazaný uživatel

To je frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě je to blb, ale na druhou stranu je to úsměvné.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Chachaři - Langer 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čeká se na to, až policisté získají převahu. Fanoušci by Baníku by měli být už všichni v sektoru. Snad se to odehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne je v cesky lize na co koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov zase v posledních vteřinách. Takhle jsme přišli o výhru 1:0 před rokem a půl na Žižkově i my.

Reagovat
smazaný uživatel

Situace se dá přirovnat k nedávnému jarnímu derby pražských S.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nz...

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla by taky sparta pls?ten fz.cz je uplne napi...

Reagovat
smazaný uživatel

uz sem na to dosel staci prepsat brno na olomouc a je to

Reagovat
smazaný uživatel

Chytrý chlapec...

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň nejsem sám komu to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu Banik muze byt zase pysny na ty sve fanousky,az nekde zase uslysim jak jsou pysni na ty sve hovada ,tak asi vyletim z kuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že hráči jsou pyšní na ty co se bijí?

Reagovat
smazaný uživatel

Od Sparťana se mi to líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj,přesně...jako by ti rudí nedělali bordel na bazalech či dnes v olmíku

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to udelali nasi tak rikam uplne to same.Dnes v olomouci se zase zapsali,ale jde videt ze si tady nekdo leci komplexy ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si teda žádný komplex neléčím, na Tobě rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Me to tak znelo ,,citim v tom tu ironii.

Reagovat
centos

Co to má společného s komplexem?

Jinak jsou to prasata, vybít se mají někde na poli po domluvě a ne to tahat na stadion.. pak se můžem divit, že si o nás každý myslí svoje.

Reagovat
$dolar$

Mas pravdu se spartanama si muzou podat ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Maaarek Heeeeinz!

Reagovat
smazaný uživatel

zrádce!!!

Reagovat
$dolar$

Banik ho nechtel tak jakej zradce?

Reagovat
smazaný uživatel

modrobílý zrádce.A nemá hrát proti svým bývalým goly nedává,je slabý,ale protinám se vytáhne-šmejd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nono.

Reagovat
centos

Šel do Brna jen proto, že se Baník neozval..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dyt já vím. Jen mě sere,že dal nám gol,když zase nedá X utkání. A já bych ho už nechtěl,už je na sestupu.

Reagovat
centos

Tak uhnout nemohl..

Reagovat
smazaný uživatel

Přeběhl na správnou stranu, jako každý Baníkovec dnes...

Reagovat
centos

Mi se líbilo, jak se po tom gólu několikrát omlouval směrem k našemu kotli

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by Matušovič nikdy neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré gesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Sice vedete, ale Baník byl v prvním poločase aktivnější. I když k čemu je aktivita když nepadají goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Základní sestava Sparty: Blažek – Kušnír, Hubník, Řepka, Pamič – Kladrubský – Kulič, Kucka, Berger, Žofčák – Holenda. ,,,Dobra sestava az na ten utok,paneboze ja nechci opakovat Jablonec,z Holendy jsem malem dostal infarkt ,no i kdyz ho totalne nesnasim a nemuzu ho ve Sparte vystat kvuli veci kterou jsem tady mlel porad dokola tak snad se prosadi.Ale mel hrat Bony sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda asi budeme muset obětovat další zápas, aby konečně trenéři pochopili, že to není hráč do základní sestavy. Třeba překvapí a dá nějakej uhaluzenej gól. Jinak sestava moc pěkná, hlavně jsem zvědavej na Kušníra.

Reagovat
smazaný uživatel

Budem muset marty spolehat na zalohu.Nejlepsi by bylo kdyby se trefila nase zaloha dvakrat(Berger) ,,,A Holenda spalil co se dalo aby to konecne nekdo uz videl.Ale popravde verim v to ze se trefi Kulda,jinak vyhrajem 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že by to mohlo vyjít Olomouc hodně dobře posílila možná nejlépe z ligy, a to hlavně na postech kde to nejvíc potřebovala. Ale, pokud budem chtít jít na titul, tak nezbývá nic jiného než vyhrát a odrazit se ode dna. Zrovna dneska jsem tu zavzpomínal na ročník 2000

Reagovat
$dolar$

To ze prisel Goce a David kteri ve svych klubech vubec nehrali mi jako nejlepsi posileni opravdu neprijde

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to přijde rozhodně jako největší posílení.. Goce je ve Slavii dost přehlížený kdykoliv nastoupil, tak hrál výborně.. a Kobylík? Toho jsem dlouho neviděl, ale to jak hrál před přestupem o něm dost vypovídá.

Reagovat
$dolar$

Jak Slavia tak Sparta posilili daleko vic

Reagovat
smazaný uživatel

To se teprve uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvantita neznamená kvalittu

Reagovat
smazaný uživatel

DOŠEEEK!

Reagovat
smazaný uživatel

no,uznávám,i my baníkovci sme blbci,zase budou mít media o čem psát....a ted se nám to vytrestalo na 2:0..takže ted doma porazit žižkov a doufejme v remízu na slávii

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, ste lepší, jedete na titul a neporazíte nás...

Reagovat
Tomanatura

BANIČEK NEJLEPŠI U NAS!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hele,nejsme nejlepší....a hlavně se bojím,abych se vůbec dostal do edenu za dva tejdny

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

?

Reagovat
smazaný uživatel

no co,stát se může to,že slávie,popř. čmfs zakáže fans hostujícímu tymu přiject,jako to udělali v holandsku při ajax-feyennord...

Reagovat
smazaný uživatel

to neni pravda

Reagovat
$dolar$

Jezisi uz aby bylo zitra, to uz stahnem Banik na 5 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Shevchenko

Co k tomu dodat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jabadabadúúúúú...

Reagovat
$dolar$

Proc sem nikdo neda vysledky? Zapasy uz skoncili pred pul hodinou a tady jeste nic

Reagovat
$dolar$

Beru zpet, pekna rychla prace

Reagovat
smazaný uživatel

Brno - Baník. Byl jsem pryč, jak to vypadalo? Výkony našich jednotlivých hráčů?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník byl lepší, Brno dalo dva šťastné góly a vyhrálo...

Reagovat
$dolar$

A nebyl to moc dobrej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

O to je lepší ten výsledek...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je tak krutý...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale hraje se na branky.A ne na to kdo byl lepší.Baník opět velké oči,ale ztráty v podobě Svěrkyho a Galáska jsou citelné.Bude to ještě těžký boj

Reagovat
$dolar$

Banik pujde hodne dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, musíme zlepšit koncovku a ono to půjde, dnešní zápas je toho důkazem.

Reagovat
$dolar$

Tak ja vam preji vic nez Sparte a Slavii, ale hodne se mi nelibi jak poustite hrace a co misto toho prislo, navic jste nasim konkurentem

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že vy jste nepustili Trappa

Reagovat
$dolar$

Bohuzel pustili , ale byla to vynikajici nabidka, navic on si ten prestup zaslouzil, ale pustili jsme jednoho hrace a privedli 4, jinak kadr zustal uplne stejny a forma dobra

Reagovat
smazaný uživatel

Baník na tom nebude tak špatně, aby byl pro nějakou Plzeň konkurencí, citelné odchody to pro Baník byly, ale ne zas až tak.

Reagovat
smazaný uživatel

No ten Svěrky chybí citelně, Zeher není ani poloviční náhrada, ale stejně si myslím že t y poháry nějak ukopeme ,stejně jako Plzen'.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Presne tohle jsem cekal, taky jsem to tam schvalne napsal Zbytecne nas podcenujete, ikdyz ztratu na vas mame velkou, tak zitra se uvidi jak na tom opravdu jsme

Reagovat
smazaný uživatel

A ty zase Plzen' přecen'uješ

Reagovat
smazaný uživatel

Galáska jsme pustit museli, když chtěl. Svěrkoš by v létě odešel zadarmo, takže chtěl, aby z něj Baník něco měl.

Přišel Hable a Vácha, nadějní reprezentanti na posty, kde to bylo potřeba. Jedinou chybou (věřím, že na to v konečném součtu nedojedeme) je posila do útoku, vedení se sice snažilo přivést kvalitního hrota, ale nakonec to nevyšlo a kupovat průměrné zboží není třeba, to ať už přijde někdo z juniorky.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jste udělat Toleskiho v Olomouci dneska válí..

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Já se vůbec nezlobím, jsem rád, že jsme vyhráli...

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát v Brně není žádná tragédie, tam se stejně nevyhrává...Důležité bude chytit se na Bazalech a body z venku časem přijdou...

Reagovat
smazaný uživatel

tjn... v Brne se nevyhrava.... kdyz v tabulce zapasu doma jsou skoro nejhorsi v lize

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Baník v Brně nevyhrává.

Reagovat
smazaný uživatel

už 16 let

Reagovat
smazaný uživatel

Pamič zatím

Reagovat
Logan

Pamic Holenda bud je na zemi a simuluje nebo v ofsajdu ...

Toleski Horava

Reagovat
smazaný uživatel

jj mel by tam dat bonyho na druhou pulku misto holendy...ale kdovi jak by se popral s pocasim

Reagovat
Studna

Pak prej ze Dynamo hraje beton....padlo tam zatim nejvic golu v tomhle kole, z toho polovinu vstrelilo Dynamo!

Reagovat
smazaný uživatel

JJ to byla radost na podzim sledovat Dynamo, až mi srdce zaplesalo při pohledu na jejich ofenzivní smršť.

Reagovat
smazaný uživatel

...ač to říkám - účel světí prostředky. Nehrajeme vůbec dobře, co si budeme povídat. Jakožto sympatizanta ofenzívní, zejména španělské, kopané je mi to proti srsti... Nicméně, jsem rád za bod, i když bychom si ty tři možná i zasloužili... Hlavně se udržet. V týmu je potenciál, který by se ve druhé lize utopil ... nechci si nic namlouvat, ale pokud se udržíme, mohli bychom příští rok hrát lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jsou ti naši fanoušci k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zakázat bezmozkům vstup na venkovní stadiony jako v zahraničí. To je tak těžký?

Reagovat
smazaný uživatel

To by to tady nesměli bezmozci řídit...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou IDIOTI!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Šílený, nezlob se na mě.. kvituju, že Baníkovci dostali vodním dělem, v Olomouci bych stříkal po 5 minutách..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou prostě iditi, stydim se, že s těmahle lidma sdílím lásku ke klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomínáš, jak jsme se bavili o posilách Sparty/Slávie?? Říkal jsem, že Pamič bude posila a zatím hraje podle mě opravdu dobře, nelíbí se mi Holenda vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky jsem o něm říkal, že to byla pro Spartu vlastně priorita. měli ho dobře zmapovanýho. Holenda je tragéd to víme všichni, kromě Josého.

Reagovat
smazaný uživatel

treba pujde na hriste Bony

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemůžu pomoct, ale jeho nemám rád.. Večer jsem zvědavej na Kůdelu, vidim jako chybu, že ho pustili.. V Bolce bude válet Kůdela a Sylvestre a ta z toho těží.. šmejdi maji teď 3 utkání doma..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je úplně něco jiného hrát ve Spartě a hrát v Bolce. Navíc za Kúdelu byla celkem zajímavá nabídka.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze u nas by si na defenzivnim zaloznikovi nezahral protoze Kladruba je lepsi a na pravym obranci mu to bohuzel nejde a tak je to logickej krok,jen skoda ze jsme vlastne posilili boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

volove prasteni .......holt spartani

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli tahle verbeš přijde do Edenu, tak nevim, bych dal Spartě 100 lístků, fakt demence, co předváději v Olomouci, ta je zatim pěkně prohání

Reagovat
smazaný uživatel

Do Edenu přijdou i normální fanoušci, včele se mnou

Reagovat
smazaný uživatel

a se mnou

Reagovat
smazaný uživatel

Marty ty přijdeš do Edenu?? ..to mě těší. Po utkání se tady sejdeme a napíšeme dojmy

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě, jestli seženu lístky, tak tam budu. Jestli vůbec nám nezatrhnou výjezdy po tom co se odehrává v Olomouci.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale muzeme do normalnich sektoru ale v malem poctu no ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevím teda

Reagovat
smazaný uživatel

Zakázaný je choreo(slávie ho taky na Letné neměla) což mělo za následek udělání bezva triček, které mám doma a mám ho podepsané od 3 fotbalistů: NECID, TAVARES, ČERNÝ.. na derby v něm pojedu, ale jinak je to už památka na "hvězdy" ..zatím hvězdičky dalo by se říci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já na to moc nejsem, to mi nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na choreo, trička, podpisy??..sem nepobral..

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno. Já sem na ten fotbal spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Dáme pivko ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej to bychom mohli, my stejně jedeme 6 slávistů a 6 sparťanů.. přijedeme do Prahy, dáme obídek a tam už se pomalinku oddělujeme na 2 hloučky, pak každý do svého tábora, ale po utkání spolu zase cestujeme domů.. Jen na tom stadionu nemůžeme být pohromadě.. čím, to je klidně můžem na pivko, já jsem pro!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? my se po zápase určitě opijem, akorát bude záležet, jestli na smutek, nebo z radosti. Hlavně půjdu s kamarádem, který taky není tak radikální. Tak se nějak domluvíme a sejdeme se. Odkud vůbec jsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Jezdíme kluci z Tábora, Sezimova Ústí a Planý nad Lužnicí, tak nějak stejná parta, ale znáš to jednou může ten, podruhé jinej.. Jako můžeme. Ty jsi z Prahy?? Tyo zejtra se netěšim na tu zimu do edenu..když je vidim ty lidi zmrzlý tam..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem z Berouna.. Tak se tady sejdem na EF, nebo sem hoď icq a domluvíme se spíš třeba den předem ok?

Reagovat
smazaný uživatel

439-987-386 hh půjdu se sparťanem na pivo a ještě před derby, to jen dokazuje, že kultivovaní lidé nevymřeli.. a taky to dokazuje, že existují jiní Sparťané, než které vidím v Olomouci..

Reagovat
Staenly10

Tak jeden z mých nejlepších kámošů ze třídy je taky Sparťan...

Reagovat
smazaný uživatel

My mame bar kde spolecne skoro kazdej tejden chlastame spartani, banikovci, slavisti, bohemaci... a jeste ja jako "rusak" navrch - bejva veselo ....i pekny zensky tam mivame

Reagovat
smazaný uživatel

to chválím...to je hnus velebnosti, vlastní gól

Reagovat
smazaný uživatel

V praze taky něco takovýho chtěli stvořit nazvali to Mish-Mash a stejně tam chodí jenom stejný, od sebe vůbec nerozeznatelní lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Misch-Masch ....to je hodne vtipnej podnik pro patnactilety hopiky .... my jsme taky v praze...

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky radši hospůdky. V Berouně máme perfektní pivovar tam by se Vám líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevim... hospudky typicky cesky dreveny taky nemusim .... tohle je proste bar. Navic mame tam televize se satelitem, sazeni primo u obsluhy a na baru internet, kam (veskerou obsluhu, barmany a barmanky zname) se da odskocit na net a napsat treba nakej hlod na EF

Reagovat
smazaný uživatel

V nějakým podobným jsem donedávna pracoval.. Takže si rád odběhnu do takovýhle "putiky" navíc tam brigádničím čas od času.

Reagovat
smazaný uživatel

héééj,u kalendů nejlepší,klasická dřevěna hospoda v praze ale obsluha je spartan a vedoucí slavista

Reagovat
$dolar$

Ty jses z Berouna a fandis Sparte? Styd se

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
$dolar$

Protoze mas fandit Plzni Ale na Pj ho stejne nemas to je ta nejvetsi ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Praha je mnohem blíž než Plzeň... Proč?

Reagovat
$dolar$

Protoze Pj je z Plzne, ale fandi Sparte coz bych chapal, ale on jim fandil i kdyz hrala Sparta u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Já jsem z Klatov a v hokeji i ve fotbale fandím taky Spartě

Reagovat
$dolar$

Taky hanba

Reagovat
herbage

Proč? To mam třeba fandit Chelsea, protože je blíž než Manchester?

Reagovat
$dolar$

Tak to je trosku neco jinyho Spis mi prijde debilni fandit silnejsimu Ale u vas bych to jeste tak docela pochopil, ale Pj

Reagovat
herbage

Hlavně že jsi začal fandit Chelsea, když získala dva tituly a byla nejlepší v PL. Já nikomu zas tak nefandím, jen mám Spartu rád, protože odmala koukám na Evropské poháry a zápasy jako Sparta-Real se zkrátka nezapomínají, stejně jako tažení LM pd Haškem, duel s AC Milán pod Kotrbou, derby se Slávkou 4-4, atd. Stejně tak v hokeji jediná Sparta dokázala narušit Vsetínskou hegemonii a ten titul tuším v 98, tak to finále byla bitva století. Plzeň se celou dobu brouzdala v druhé lize a já nefandím regionálním celkům, ani na Klatovech jsme v životě nebyl, přitom hokej hrajou tuším druhou ligu. Plzeň mám celkem rád, apřeji jim vše nejlepší, ale nevidím důvod, proč by měli být něco víc než Sparta

Reagovat
$dolar$

Co to meles??? Ja zacal fandit Chelsea od doby co tam prisel Mourinho a jestli dobre vim, tak v te dobe mela Chelsea titul jen jeden a to 50 let starej

Reagovat
smazaný uživatel

:)))) vy ste nás porazili v roce 2001,v 98 sme vyhráli MY!! VSETÍN!!!

Reagovat
herbage

Jj, já si to nchtěl splést s jiným, zkrátka když tam hrál ještě Výborný a sponzor byl Raiffaisen

Reagovat
PJ

Hele nekecej, ja sem Sparte nefandil. Sedel sem tam spis jako neutralni fanousek, mozna sem i vic pral Plzni.

Reagovat
$dolar$

Tak to je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

miš maš nejlepší vole,to si pleteš s kamikaze,tam máš věkovej průměr 14,5 let

Reagovat
smazaný uživatel

ee :

Reagovat
Jajinek

To co předvádí sparťanští fanoušci v Olomouci nemá obdoby. Hnus hnus hnus!!!!

Reagovat
Swarley

no to je pravda...ale ještě horší je, to co předvádí tradičně její fotbalisti...to je teprve hnus hnus hnus!!

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimte

Reagovat
Swarley

copak??chceš mi snad tvrdit, že Sparta předvádí krásnej fotbal??

Reagovat
smazaný uživatel

ale rozhodne ne nejakej hnus je to virovnane a odpovidajici pocasi a terenu,ja urcite vidim zlepseni oproti podzimu a kdyby Holenda nebyl takovej traged tak mohl neco z nadejnych pozit vytvorit,jenze to by musel umet taky obehrat hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že utkání je vyrovnané. A to říkám jako zarputilí slávista.. 50 na 50

Reagovat
Jajinek

Zatím hrají nehraje Sparta nějak tragicky, akortá Holenda je vážně úsměvnej. Řekl bych zatím vyrovnané utkání.

Reagovat
Jajinek

Jinak z Hořavy vyrostl neskutečnej fotbalista, který si celou spar´tanskou zálohu dává s přehledem. Smekám. Zatím vyrovnané, ale pohledné utkání. Snad se v druhé půli trefíme. Štve mě Tolés, páč to moc tahá, i Hubňa, pač strašně kazí.

Reagovat
Swarley

Sigma to dneska urve..

Reagovat
smazaný uživatel

jinak posily se zatim jevi solidne,Pamic Kucka Hubnik sice tak normal ale je na nem videt nerozehranost,jinak Holenda je traged o sice udrzi mic jenze ho nedokaze prihrat a ani obrance obejit Rekl bych ze kdo da gol tak dnes urcite vyhraje,je to jen o te prvni brance a nebo ze bych se mylil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju 1:1 (Kulič, Toleski) Jinak už jsem zmiňoval výše, ale Holenda akorát zabírá místo Bonymu, ten klučina potřebuje hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

40:60 pro Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

80:20 pro Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě vyhraje Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BANÍČKU MY SME S TEBOU, NEOPUSTÍME TĚ.....

Reagovat
smazaný uživatel

Chachaři i Sparťani dneska se zas předvedli..aspoň, že si to fans ACS rozvrhli o něco lépe a ne na tak dlouho....

Reagovat
smazaný uživatel

tak pojdme Sparta pojdme,kdyz vyhrajeme jsme za bolkou jen o bod a hlavne dotahneme banik tak do toho!

Reagovat
centos

Baník sice herně lepší, ale co z toho, když jsme si nevypracovali žádnou pořádnou šanci a Brno dalo dva góly středem obrany.. Zeher by měl začít hrát týmově, jinak ať si jde sednout.

Pro příště doufám:

Vácha - Neuwirth - Marek - Tchuř

Lukeš - Hable - Otepka - Lička

Střihavka - Zeher

s tím, že útok bude mít maximálně poločas, jinak vyměnit

Reagovat
centos

..maximálně poločas, aby se prosadil

Reagovat
smazaný uživatel

Baník na to svůj útok dojede..na góly se hrozně nadře a pak lacino inkasuje..to mu bude škodit nebo střihavku chytně třetí míza, ale spíš né..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak šance byly, třeba ta tyč. Ale Zeher by si měl uvědomit že utápění se ve vlastních kličkách nikam nevede.

Reagovat
Jajinek

Jedeme Sigma, teď jsme jasně lepší!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bony, Bony, Bony... must be funny

Reagovat
Logan

proc strida horavu?

Reagovat
smazaný uživatel

A Sparta vede 0-1 a dotahuje se na Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

A*C*S

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aleš Škerle

Reagovat
Jajinek

Tak sudí to hezky uzavřel, odpíská penaltu, a pak si to najednou rozmyslí. Je to škoda, takhle špatnou Spartu jsem u nás léta neviděl, moc bodů na jeře neuhrajou, škoda že díky naší blbosti něco uhráli u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Řepkovi asi blikaly oči, tak to radši odvolal, než signál došel do mozku a tam to zablikalo naplno.

Reagovat
dadoprso

Reagovat
smazaný uživatel

Nez se Repa stacil rozbehnout za rozhodcim tak si ho Jarda Blazek nastesti odtahnul bokem takze OK

Reagovat
One-Real

Tak to je zápas, nevím jestli se smát nebo brečet ...

Fanoušci se chovali jak hovada(chvílemi i ti olomoučtí)a korunu tomu nasadil Královec, když nejdřív zapískal penaltu a pak si to rozmyslel...

A na konci se mi líbila věta komentátora: Pan rozhodčí, si z olomouckými hráči hraje mariáš

jinak Kucka Pamič

Reagovat
smazaný uživatel

Cim se olomoucaci chovali jako hovada?

Reagovat
Logan

dymovnice, tu mlhu udelali oni

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli obycejny dymovnici bych teda rozhodne nekoho nenazyval hovadem..

Reagovat
$dolar$

Ja rozhodne ano, jsou to hovada

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim

Reagovat
One-Real

jak řekl kolega Logan..i olomoucké fanoušky několikrát hlasatel napomínal za ty dýmovnice

Reagovat
smazaný uživatel

no Královec netradičně spartanští fans prostě normalní ligové kolo

Reagovat
smazaný uživatel

no jenze ono to cele nebyl vytvor jen spartanskych fans ale olomoucaci se taky pekne pridali

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to pořád dokola,přístě uděláte bordel jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

Super, 3 body na tomhle terénu jsou cenné. Baník dle předpokladů vyklízí pole, takže paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto byla ostuda pro fotbal,absolutne nechapu jak se za techto jednak podminek co se tyka pocasi a take co se tyce radeni fanousku muze duel cely odehrat...ale hlavne ze jsme sice s obrovskym stestim ale urvali jsme 3 body ktere budou mit cenu zlata uz o polocase bylo jasne ze se ten zapas musi urvat,ze to rozhodne jeden gol a taky se tak stalo.Co se mi ale libilo bylo vykon vetsiny spartanskych hracu,ktere jsem takhle bojovat nevidel za cely podzim ani jednou.Absolutorium je pro Tomase Repku ktery zahral famozne a opet potvrdil ze je nejlepsi stoper v lize a libil se mi vykon vsech posil i kdyz R. Hubnik jeste neni plne rozehrany a bylo to na nem sakra videt.Co musim ocenit je i pekny vykon Kusnira kteremu jak je vidno pravy bek bude sedet Jestli budeme v teto bojovnosti pokracovat tak ten podzim dokazeme nahradit.Utkani by slusela samozrejme remiza ale to se nastesti nestalo a jestli si myslite ze ta penalta byla tak jste podle me blazni vzdyt za to se absolutne piskat nedala

Reagovat
Jajinek

jestli se ti líbil výkon sparťanských hráčů tak jsi asi šílený nebo po obraz.

Reagovat
smazaný uživatel

no jako ideal to nebyl ale vezmi v potaz to silene pocasi a hlavne ten sileny teren,i pres to predvedli hezkych kombinaci vice nez dost jinak ale skoda ze uz po vstrelenem golu rezignovali a jen branili no ale hlavne ze to ubranili

Reagovat
Jajinek

Jenže vy jste bránili celý zápas. Co se týče držení míče, tak jsme měli převahu od začátku. že se bude Sparta prezentovat takovýmto způsobem, jsem teda nečekal. Jak už píšu výše. Takto špatnou Spartu u nás tak 10 let nepamatuju. A nechápu, proč se vymlouváš na terén, ten snad byl pro obě mužstva stejný ne. To že jste si nedali 3 přihrávky po sobě už je váš problém.

Reagovat
smazaný uživatel

no jenze ona obe muzstva hrala v podstate stejne,proste diky terenu to ani lip neslo ale myslim ze az budeme hrat doma na kvalitnim povrchu tak uvidis ze jsem se dnes nemylil,protoze ja jsem tam videl povedenych kombinaci celkem hodne a na teren si stezuju treba proto ze protiutok 2 na jednoho jak bezel Bony s Patrikem by skoncil uplne jinak nez uklouznutim a vubec spousta nadejnych akci by se dohrala narozdil od skutecnosti...zaplat panbuh ze Jose stahl Holendu

Reagovat
smazaný uživatel

plne souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Ten obrat "po vstřeleném gólu" není u vlastence zrovna šťastný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehráli tak špatně, když přestane sněžit a místo Holendy bude hrát jakýkoliv jiný útočník, tak budou nebezpeční.

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda není fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilfried taky ne,běhá tam jak naprcaná bělica

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, Moravák.

Reagovat
smazaný uživatel

si piš

Reagovat
smazaný uživatel

a odkud?

Reagovat
smazaný uživatel

ze Znojma

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kecko jedna Hranickomoravská

Reagovat
smazaný uživatel

a bracha kecal

Reagovat
smazaný uživatel

Ne e

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak to víš?

Reagovat
smazaný uživatel

No bonznul jsem to, no.

Reagovat
smazaný uživatel

no to bylo jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Brácha kecá!!! Vyslepičili mi to skřivánci na balkónové niti.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ty skřivane

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho nechceš soudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co kdy předvedla ta "černá perla", "nejlepší útočník ligy", "sparťanský Drogba"? Akorát potvrdil, že dokáže neuvěřitelně zadrbat šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

ja vubec nedokazu pochopit jak tento hrac muze ve spratne vubec pusobit,hrat jeste k tomu v zakladu a mit takovou duveru od trenera,stale cekam a cekam kdy me holenda prekvapi,mozna ze se treba do roku dockam ale jen jeho odchodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

No Holenda je taky perla ligy, ale ne černá

Reagovat
smazaný uživatel

Ta černá perla to dokazovala celou dobu v béčku, pak i v zápasech v áčku, jestli ho hodnotíte, odborníci, podle toho co zahrál za těch 10 minut co si dala Olomouc gól a Sparta se stáhla a jenom bránila, tak jste opravdu fajnšmekři nevídaného kalibru

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho hodnim za cely rok a pul co ho poctive sleduji jak to jen jde a jeste nepodal jediny pro me kvalitni vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Bony? On mluví o Bonym ne o Holendovi.

Reagovat
smazaný uživatel

jejda tak to jsem spatne pochopil,samozrejme ze ja se bavim o holendovi

Reagovat
smazaný uživatel

V tom s Tebou samozřejmě souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho zajímá nějaký "B"? Taky dost pochybuju, že se na to "B" chodíš dívat, takže to je nějaké "svědectví z doslechu". Za podzim toho moc nenahrál a podle výkonů, které předváděl po střídání, nenapstupoval oprávněně. V tuhle chvíli na ligu nemá. Ale je mladej, takže možná někdy, nicméně v tuhle chvíli opravdu ne. To je taky důvod, proč Chovanec hraje na jednoho útočníka a proč přicházel ten "produktivní" Slovák. O to směšnější je, když ho sparťani častujou přívlastkama, jaký jsem použil. To dopadne jako se Sylvestrem, ten taky za Spartu nepředvedl jedinej dobrej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba zrovna mně "B" zajímá, samozřejmě, že sem všechny zápasy béčka neviděl, ale některý jo a v nich byl famózní. navíc na Podzim, pokud hrál za áčko, tak vždycky mnohem líp než jakýkoliv jiný útočník v čele se Slepičkou, ten Tvůj "produktivní" Slovák je jenom hráč do budoucna. Chovanec fanouškům slíbil, že přijde útočník, tak koupil tohohle vlastně z nouze. Je mi jedno co si myslíš Ty, ale Bony určitě na Spartu má, a to i teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy to ukázal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem z něho chcípal. Byl buď na zemi, nebo nadával a nevyhrál jediný souboj. Ten Bony tam měl být od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se fakt musím smát té inteligenci na stadionech. Buď se lidi rvou dělají nepořádek a nebo si hrají s ohníčkem. A třešničou na dortu toho všeho jsou pořadelé, kteří ty ohníčky házeli těm vymaštěncům nazpátek. To je panečku úroveň. Má ten fotbal u nás vůbec nějaký smysl?

Reagovat
smazaný uživatel

V gambrinus lize by se predevsim mela resit kvalita samotnyho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

uz davno tu melo byt tymu 12 a nikoli 16

Reagovat
One-Real

ani těch 10 by nebylo od věci

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uz by pak ale vychazelo spatne kvuli kombinacim zapasu ne?jinak 10 by stacilo bohate,zadne Kladno,Zlin,Bohemians,Zizkov,Pribram a Budejovice a byl bych spokojenej

Reagovat
One-Real

Na druhou stranu by se asi měla i druhá liga měla hrát s deseti týmy..ale v tom případě by se musela udělat ještě jedna liga mezi GL a 2.ligou..první liga, kam by sestoupilo 6 týmů z GL a postoupilo 6 týmů z druhé ligy..a pak by mezi těmito ligami byl normální sestupovací a postupovací systém 2 nahoru, 2 dolu

Reagovat
smazaný uživatel

no to kazdopadne,a nebo proste vsechny poslat o patro niz aby do druhy ligy prislo tehle 6 tymu,v ni by zustalo jen 6 silnych soucasnych tymu takze by tam bylo 12 kvalitnich a to same i v soutezi niz,hned by se kvalita vsech muzstev i lig zvedla,kdo ale bude na tohle mit odvahu netusim,ale je to rozhodne za potrebi

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně proč to dělat lehce, když to jde složitě

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jenom 2... výběry Čech a Moravy. Protože jinak se kvalitního fotbalu asi stejně nedočkáme.

Reagovat
smazaný uživatel

To patří k té inteligenci. Hráči jsou jako holky. Jen žvaní blbosti, leží na zemi a pořád naříkají. Každopádně, když se zápas musí neustále přerušovat kvůli ohníčkům, tak se ta kvalita těžko zvedne. Bez fanoušků není fotbal a u nás jdou slyšet jen ta zvířata.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak nechapu tu tvoji spojitost mezi fanouskama a kvalitou samotnejch hracu

Reagovat
smazaný uživatel

No, myslím si, že kvalita třeba hráčů Charltonu taky není bůhvíjaká, ale fotbal se hraje parádní. A víš proč? Kvůli skvělé atmosféře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tvoje rovnice mi nejak nesedi.... i v Evrope v tech "skvelejch atmosferach" hrajou posledni dobou cesky kluby skoro smesne

Reagovat
smazaný uživatel

A já zas nechápu, o čem teď mluvíš. Chceš tím říct, že klub, který přijede někam ven, kde je skvělá atmosféra, tak musí hrát dobře? Jsi tu správně?

Reagovat
smazaný uživatel

Zacni pouzivat mozek, nebo cti po sobe co napises. Tohle moudro jsi totiz vymyslel ty sam....

"No, myslím si, že kvalita třeba hráčů Charltonu taky není bůhvíjaká, ale fotbal se hraje parádní. A víš proč? Kvůli skvělé atmosféře."

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo bys mohl víc uvažovat, jinak to fakt nemá cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.... ty mi napises, ze hraci Charltonu diky atmosfere hrajou paradni fotbal ikdyz nejsou kvalitni hraci. Kdyz ja napisu, ze hraci (dejme tomu ceskyho klubu XYZ) hrajou tragickej fotbal i v bourlivy atmosfere, tak neuvazuju?

Reagovat
centos

Stejný fotbal bude v lepší atmosféře vypadat líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Není snad logický, že každý tým hraje lépe pod skvělou atmosférou? A není snad logický, že každý tým hraje lépe pod skvělou atmosférou na domácím stadionu? Tobě se asi musí všechno psát podrobně...ježiši, tohle jsem fakt nečekal. Už se ani nedivím, že se zastáváš těch vypatlanců.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprve, nikoho se nezastavam. Zadruhe, to co tak sahodlouze vypisujes samozrejme chapu. Jenze strop vykonnosti hracu v GL je tak marna, ze ono to moc nepomuze vis.... jako bys od fotbalu 16letejch hracu preboru chtel krasnej koukatelnej fotbal a myslel si, ze toho dosahnes akorat atmosferou

Reagovat
smazaný uživatel

Ta atmosféra tomu může hodně pomoct. Samozřejmě jsou i jiné faktory, který ten náš fotbal ničí.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze nejhorsi na tom je ze tech zvirat tam bylo urcite maximalne tak 20 na kazde strane,bohuzel jsou nejvic vzdycky videtje to strasna skoda,ja bych takovyhle magory proste natocil,vyfotil a lup a dozivotni zakaz vstupu na fotbal i za cenu ze pri vstupu na stadion by byla povinna kontrola obcanek

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych je zavřel. Stejně jsou to jen vymaštěnci, kteří v životě leda umí chlastat a dělat bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehazej vsechny do jednoho pytle, kdyz nikoho z nich neznas

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se neumí chovat na stadioně, tak se neumí chovat ani nikde jinde. Nebo se snad na stadioně mohou lidé chovat jako zvířata?

Reagovat
smazaný uživatel

Jiste, jsou takovy co jsou proste idioti a takhle se chovaj, ale davas je dohromady treba s lidma co maj vysokou skolu, kvalitni a zodpovednou praci a na fotbal se jdou proste vyblbnout, je to jenom zabava..... (tim samozrejme nemyslim bezduvodny niceho vseho, mlaceni vsech okolo atd)

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je jedno, zda má vejšku, maturitu či je jen vyučený. Hlavně ať se umí chovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi snad všechny baníkovce ne hrací ploše?

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

takže sedět na zadku a tleskat do rytmu hlasatele,kterej ti do toho zpíva? a di někam člověče...

Reagovat
$dolar$

Normalne fandit, ne vbihat na hriste a delat medvedi sluzbu svymu tymu

Reagovat
smazaný uživatel

to byly blbci z katowic,neříkam,že to sou výborní fans,co lezli na hřiště ale zas,co může bejt lepšího než když si fans sami pomůžou choráli a nedřepí a nejsou závislí na hlasateli,jako např. na letný,kde když sparta zahráva roh,tak musej z amplionu pouštět uměle bubny,aby je dokázali roztleskat?

Reagovat
$dolar$

Bavi se tady nekdo o tleskani?

Reagovat
smazaný uživatel

to byl příklad.....

Reagovat
$dolar$

No a ja ti rikam, ze ty fanousci jsou obycejny hovada, kteri se chteji jenom vat a delat bordel. Samozrejme se najdou vyjimky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš že to byli jen poláci?

Reagovat
irik

Sparta Praha .

Reagovat
smazaný uživatel

Za co? Za tři body? To je tak asi všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

za bojovny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Bojovali sami se sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

A vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

no prirovnal bych tohle utkani jak loni slavia vyhrala 1:0 ve Zline,nemlich to same,proste urvane vitezstvi se stestim ktere bude mit velice velkou vahu

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem ten gól dali Slávisti sami a nepotřebovali k tomu protihráče, aby dali vlastence

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby skerle ten balon netrefil daval gol do prazdne, tak klidek

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na takovém terénu můžeme být rádi i za výhru 1:0....

Reagovat
smazaný uživatel

Málen na infarkt, ale 3 body. Já už byl normálně v prdeli...jsem myslel, že Královec tu pentli foukl..

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem uz taky soptil jak svine protoze kdyby za tohle foukl pentli tak to uz by byl vrchol toho dnesniho predstaveni jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako já teď k té penaltě nechci nic říkat, nešlo to skoro vůbec vidět, nvm jestli ho Blažek podrazil nebo ne, ale v 90.minutě se musej pískat jen sporné pencle...ale na to, že byl ten terén uplně odporný, tak naši kombinačně nehráli zas tak špatně...Pamič tam jezdil po té lajně jak Pospěch svého času...Řepa zase famózní, Berger s přehledem, akorát ten Kucka byl jaksi neviditelný...Kulič se Žofčákem to neodbyli...Jediný Holenda ať se na mě nezlobí, ale to je hráč tak max pro Budějky...Já s výkonem jsem docela spokojený, na to jaké byly podmínky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Holenda to je fakt des,doufam ze priste hrat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsem to rikal nahore,jsem taky s vykonem spokojeny a prijemne me prekvapili

Reagovat
smazaný uživatel

Královec si trochu zalaškoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako velký sparťan s enakonec na to vykašlal a nechal Jardu vykopávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

300. pro lepší fotbal v GL

Reagovat
irik

..., a lepší fanoušky, co zase předvedli ti lašští kreténi, to byl hnus .

Reagovat
smazaný uživatel

a ti pražští si také zaslouží "pochvalu"

Reagovat
smazaný uživatel

ti olomoucti nebyli o moc lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

byli lepší,fandili slušně!

Reagovat
smazaný uživatel

a pro horsi spartu

Reagovat
smazaný uživatel

nazdar fotbaloví fanoušci.tak nám dnes začala jarní část ligy a hned byly obrovské problémy s fanoušky.pocházím z moravsko slezkého kraje atusdíž fandím jak baníku tak opavě.ale to co dnes předvedli fans baníku je hnus atež fans sparty to abyse člověk bál jít na fotbal aby neprišel k urazu stakovýma dementama,to smrdí obrovskou tragedií. jinak ten kdo vymyslel žese má hrát v unoru byl debil

Reagovat
smazaný uživatel

vyděli jste fotbal olomouc sparta praha vybornej zapas 8 žlutich karet ja wol

Reagovat
$dolar$

NevYdeli

Reagovat
$dolar$

ti zluti karti

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodčí byl zralej na vystřídání

Reagovat
Swarley

tohle je už pro mě konec..naposled jsem se díval někdy na gambáč ligu...tragédie je to totálně ve všem..to je hnusnej hnus, zhnusenej hnusem...na tohle se mám dívat??na takovou křápanou??to si můžu zajít tady na vesnici na fotbal a nemusím nikde platit 60 Kč za to, že mě tam nějakej vypaštěnej idiot zapálí nějakou světlicí...a navíc ten "ligovej" fotbal je s tím vesnickým naprosto, ale naprosto srovnatelnej...pánové nahoře by se měli zamyslet jestli je tohle všechno v pořádku a když za pár let přijdou na to, že není a že se s tím vlastně nedá nic dělat, tak celou tu naši "ligu" můžou zrušit..normálně to zrušte a bude pokoj...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak někteří tu nekop ligu sledujou třeba jen proto, že ten svůj klub prostě milujou. Občas se i parádní zápas najde - viz Baník - Slavia, Liberec - M.Boleslav, atd...a co bys chtěl po těch hráčích? Nejsou to žádný hvězdy, jsou to obyčejní průměrní hráči, občas výjde nějaká menší hvězda, ale ta okamžitě jde do zahraničí, tak to tak potom vypadá...a na těch dnešních terénech si taky nemohl čekat nějakou super podívanou, zas tak naivní nejsi předpokládám....Stačilo by, kdyby ty lemry zabrali, makali na doraz, vážili si těch peněz co dostávají a pořádně se snažili + že by na stadiony začli chodit lidi (nevyplatlané hovada) a začli by i fandit a nejen čumět...pak by ta liga šla k lepšímu, ale je jasné, že nemůžem dosáhnout takové kvality jako je v Německu nebo Anglii, když nejsou peníze na lepší podmínky pro hráče a zlepšení všech stadionů....

Reagovat
$dolar$

Paradni zapasy - Plzen:Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

No doufám, že tak parádní bude aj zítra z vaší strany

Reagovat
$dolar$

Ze zacatku to chvili bude na nic , ale tak od 30 minuty nedame Slavii sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal nebyl dobry.Ale ty body jsou opravdu zlate.V Olomouci kdyz si tak vzpominam tak se nam nikdy moc dobre nevedlo,ne ze bych omlouval vykon hracu ,protoze jsem cekal trochu vice bojovnosti,bylo videt kdyz si dali par prihravek v rade ze to trochu rozhybali.Ale v zaveru jsem malem dostal infarkt,uz se myslel ze to ten lojza piskne a pak na konci jak tam byla trma vrma.No shrnme to jednoduse zlate tri body ,navic Banikovci prohrali ,ted jeste fandit zitra Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, tak, dneska byl co se týče výsledků skvělý den, snad to tak bude pokračovat, nezapomínej i na to, že bysme potřebovali i ztrátu Bolky, takže dneska fandit ještě zeleným...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo mas recht ale ja Jablonci verim teda pokud tam neposlou Kuceru

Reagovat
smazaný uživatel

dolare zarid zitra tri bodiky pro Pilsen

Reagovat
$dolar$

Minimalne jeden bude

Reagovat
smazaný uživatel

teda ale jestli ne tak te prokleju takze at ten jeden bod alespon je

Reagovat
smazaný uživatel

S prazdrojem do Edenu!!!

Reagovat
$dolar$

Jak vidim tak jiz tu nejsem jediny fanousek Plzne

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra tady bude preplznovano.A ja budu taky v pondeli velky Plzenak

Reagovat
$dolar$

Aspon jeden den budes normalnim clovekem

Reagovat
smazaný uživatel

No prave ,my Spartani jsme totiz polobozi

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle Rowdies liga jen čekala. Žádní policajti - to se to bude rvát sedačky jedna radost. A bratři z GKS a jim podobní budou rádi jezdit dělat bordel tam, kde je to povolené. Co by fotbal chtěl od nejvěrnější dělnické třídy ze zvláštní školy?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne jsou to Bezmozci,absolutne nechapu proc ty svestky zakazali na stadecu.

Reagovat
smazaný uživatel

pro zku*vene kriply z Katowic a jim podobne by se mel zavest zakaz vstupu

Reagovat
smazaný uživatel

sparta na strhově při derby,dnes v olmíku,na podzim na bazalech,minulej rok na kladně,mám pokračovat???? kdyžtak si vy spartani zamětte před vlastním prahem,než začnete někoho posuzovat

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je na tom stejně se svými fans o tom žádná. GKS mě napadlo jen proto, že jsou nejznámější. Ani nevím s kým se kámoší Sparťani - ale možná, že by to sedělo na východoněmecký Zwickau nebo nebo nějakou Polskou díru. V konečné účtování je to ale jedno komu fandíš, vždy se najde pár tupců, kteří ti fotbal znechutí. Je to jako když jdeš si užít metalový koncert a narazíš na vypité tlamy, kteří ani neví na čem jsou, ale hlavně, že můžou dělat brajgl.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo rika ze souhlasim s tim co delali v olomouci.Uz me to tady zprominutim tady pekne sere,kdyz fandim Sparte tak to neznamena ze sympatizuju s chovanim tech debilu.Takze absolutne nechapu co tvym prispevkem chces dosahnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To byla reakce na Trevora z hlediska objektivity.

Tobě nikdo nic nevyčítá, taky fandím ACS, ale nejsem tak razantní, protože Sparta si může za spoustu věcí sama díky skvělému vedení, ale to je jiná kapitola. Na druhou stranu na tom nesjme s fanoušky zas tak špatně. Dost sleduju holandskou ligu a např. když hrál Nijmegen s Hamburkem, hodili po rozhodčím minci. Ajax s Feyenoordem se bude hrát po pět let bez diváků, včera v Groningenu to taky nebylo úplně nejlepší. U nás v novinách by se to rozmazalo na 14 dní. Jen narážím na to, že se svaz zbavil zodpovědnosti a policie taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja reaguju na Trevora vis

Reagovat
smazaný uživatel

ok Sparťane.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo uplne totalne na ho*no

Reagovat
$dolar$

Nahodou je to dobry kolo

Reagovat
smazaný uživatel

zatim naprosto vynikajici,doufam ze to bude jeste dnes ale hlavne zitra pokracovat = ze bolka i slavie ztrati minimalne 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Taky v to doufám, příští kolo by jsme měli přejet žižkov a udržet si 3 flek,možná by se dalo i poskočit výše pokud by bolka 2x zaváhala.

Reagovat
smazaný uživatel

priste hrajeme z budejkama a az potom se zizkovem takze musime urvat "snadnych" 6 bodu

Reagovat
centos

Tak to si postavte u šestnáctky zeď a trénujte.

Reagovat
herbage

Prej se Sparta zajímá o nějakého Hamdi Salihiho, útočníka z SV Ried, kterému v létě končí smlouva. Doufám že je to jen blbý vtip

Reagovat
smazaný uživatel

No snad ne.. Ale ta přezdívka

Reagovat
$dolar$

Jaka?

Reagovat
smazaný uživatel

"bomber" Pro Spartu příhoná přezdívka, snad to Křetínský neslyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Nač plýtvat slovy, že?

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasny ale ty potencionalni fanousci to docela kazej.oni nejdou za fotbalem ale vyradit se.

Reagovat
smazaný uživatel

To víš všichni nejsou jako my Dělají akorát ostudu, když my se opijem, tak se musíme sami sebe držet, abysme vůbec dolezli domů oni si ještě střihnou bitku na staďáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Investice do Salimiho by byla dobrá jen v případě, kdyby Sparta dělala koncepční nákupy cizinců. To, že by přišel jeden Albánec mezi 20 Čechů a Slováků mu moc nepomůže. Takhle neslavně už dopadli jiní - škoda byla Maura Lustrinelliho. A Sparta bohužel s cizinci pracovat neumí, nebo, že by M. Hašek sesbíral staré kámoše z Rakouska? Kdyby to bylo k něčemu...

Reagovat
smazaný uživatel

3 body chování fandů - to je neskutečná ostuda

Reagovat
$dolar$

Jablonec zatim pro me prekvapive pekny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Velice dobře zatím. To John Doufám, že nám pomůžeš zítra i Ty.

Reagovat
$dolar$

Ja si myslim ze spise uskodim

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to? Snad chceš, aby Plzeň vyhrála, ne?

Reagovat
$dolar$

To chci , ale Plzen skonci pred vama

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo těžko Anežko

Reagovat
$dolar$

Tohle ne , ale celkove ano Maruško

Reagovat
smazaný uživatel

Budu rád, když nám pomůžete alespoň tohle kolo, jinak si klidně štěkej jak chceš Alíku

Reagovat
$dolar$

Ok Pepindo

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen pred SPARTOU

Reagovat
$dolar$

Sparta pred PLZNI

Reagovat
smazaný uživatel

podle me si hodne velkej snilek

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze ze plzen hraje hodne kvalitni fotbal ale na ACS to nestaci

Reagovat
$dolar$

Mozna respektem ne , ale kvalitou fotbalu urcite

Reagovat
smazaný uživatel

na spartu jezdi kazdej s respektem! ale kvalitou jsou o stupinek vis jako je treba banik,ML,liberec,slavie,brno a pak bych radil tu plzen to je takova druha vlna ktera ceka na zavahani te prvnich 5-6 tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zpatky doma. No. Kdyby se začalo o 14 dní pozděj,tak se nikomu nic nestane. Jenže Gl se opičí po BL, a kvuli repre začíná se tak brzy. Jenže kolik v GL hraje kua reprezentantů? Dva prsty mi stačili. Hruza, v takovem počasí. Ještě že mame u nas vyhřívané hřiště, a proto to byl CELKEM kvalitni teren, na ty podminky co byly. Navštěva celkem slušna. Hra na ty podminky špatna nebyla. Král dne je Bony, to je fakt ďábel, jak prošel mezi 6 našima...Hmm, klobouk. 19 let, a takhle to tam válí. Pamič, to je raketa, ty nohy, atlet, střela. Nemám slov pro něj, první pulku jezdil přímo u prede mnou, to je posila. Kucka nic moc, Holenda, to se musím smát, jaký ve Spartě maj utocniky, to je k smíchu. Takový kopyto sem neviděl. Řepka, to je frajer jak hrál dnes. Každá hlava, každý míč měl, dvakrat propadl, ale nic vážnýho z toho nebylo. Ale divím se, že nechodí na standartky. V zadu jistej, právem nej stoper v ČR. Nejlepší hráč Sigmy, Mara Kaščák, Bergera totalně vymazal. Hořava taky hrál pěkně. Toleski, to je posila paradni, ten se snažil, bojoval, fakt uplně skvělá posila pro Sigmu. Snad tak bude hrát furt. Nejhorši hráč je Holenda a M. Doležal...Chápu, že hral proti Spartě, ale aby kazil tak často. Hrál jen proto, že Kobyl má chřipku, nebo nachlazení. Jiný duvod nevidím. A nechápu, jak moh hrat celej zapas. Je to škoda, ale třeba to byl jen špatný den.

K sudím : 1.poločas dobrej, bez výhrad, OK...Ale druhý...to bych nazval tým : AC KRALOVEC PRAHA. To byla sračka, fuj, hovado jedno žlutý.

Fanoušci. No, však jste to viděli. Kdo chce, udělá si obrazek sám. 450 fans, ale chorály a pokřiky měly dobrý, to bylo jak někde v cizině, to byla parada, mi běhal mráz po zadech. Ale pak...začlo to petardama na zacatku, pokračovalo to svlékáním do půl těla a pokračovalo to světlicema, dymovnicema, a házením rýže po asistentovi vrchol byl však přerušení zapasu a ničení olomouckeho stadionu. Největší čurákovina je ovšem, když ty krysy začly lomcovat s hrazením, které odděluje normálni fans, co prisly se podivat na fotbal, a oni na ne hazely flašky, petardy, dymovnice. Tj zmrdizmus na entou. Kdo kdy viděl, aby hooligans napadli neutrálního diváka? Jak hazeli fans Sparty na hřiště světlice, tak pořadatelé je hazely zpátky do kotle, a stříkali na ně vodu s kyblů, a stříkaly po nich plyn nebo prášek z hasičáků. Dnešní příznivci Sparty jsou fakt pěkné ****. A to je chyba svazu tohle, co se deje. Ti lidi v kotli, vědi přesně, že tam nejsou policajti, a že si mužou dovolovat. To je chyba svazu, a policiste by měli byt na stadionech. Tady nejsme v Německu, Anglii. Češti lidi jsou prostě svině a dělat bordel budou pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

A to asi ještě neíš co řekl Langer.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládnutí zápasu od pořadatelů, pokud se to stane ještě jednou, zavřou Sigmě stadion... pitomec

Reagovat
$dolar$

Ma pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

zařídil si to sám ale

Reagovat
$dolar$

A cim?

Reagovat
smazaný uživatel

Tim, s čim níže souhlasíš. Ten zákon neni špatná myšlenka, ale v současnym českym fotbale neuskutečnitelná, stejně jako komunismus - to taky nemůže v životě fungovat, ačkoliv myšlenka to špatná neni.

Reagovat
$dolar$

Komunismus je alespon pro me myslenka spatna. Mas pravdu, ale kluby by se meli o poradek na stadionu postarat sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, ale takovéhle rizikové zápasy by měla hlídat policie, to nikdo nepopře.

Reagovat
$dolar$

Mela, kdyz ji klub zaplati proc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Policie je statni podnik, a ne soukroma preci, tak jakypak placení

Reagovat
$dolar$

Ale fotbal neni statni podnik ale soukromy

Reagovat
smazaný uživatel

To ale neznamena, že by policie by měla byt placena.

Reagovat
$dolar$

Policie mozna ne, ale maji si zajistit dostatecnou bezpecnostni sluzbu

Reagovat
smazaný uživatel

takže třeba kdyby řekli Mafiánům tak ok?

Reagovat
$dolar$

Treba

Reagovat
smazaný uživatel

Budiž. Ale na nePolicisty si každej dovoli, když tam bylo dejme tomu 20 pořadatelů, a hazeli po nich flašky a sníhový koule. Na policisity si to mozna by ani nedovolili...

Reagovat
$dolar$

Proto tam melo byt tech poradatelu 200 a ne 20

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no. Ale stejně by to nezměnilo to, že by si na ně stejně dovolili.

Reagovat
$dolar$

Dovolili, dostali by pres hubua priste by to uz neudelali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu sám nevěříš.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc, policejní buzerace je narozdíl od pořadatelský buzerace schvalována Langerem

Reagovat
smazaný uživatel

a když hraje Česká repre, tak je to taky soukromá záležitost?

Reagovat
$dolar$

Ale to je v narodnim zajmu

Reagovat
smazaný uživatel

A proto by teda vláda měla nařídit Policii na stadionech.

Reagovat
$dolar$

Nemela protze klubovy fotbal neni narodni zajem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sleduji jej všeci.

Reagovat
$dolar$

To neni pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajmavý, že to vysilaj ve všech zprávách,a zabírá to třetinu času.

Reagovat
smazaný uživatel

no a ty fotbalisti se musí pro národní zájem vychovat, a proto by to ČR měla podporovat už od žáčků

Reagovat
smazaný uživatel

ty si za vodou, protože v Plzni se chodí do pivovaru a ne na fotbal, tam není žádná tradice. To je potom jasný, že souhlasíš

Reagovat
$dolar$

Haha. Schvalne koukni na navstevnost teto sezony, jsme na krasnym 4. miste A jde o to ze normalni fanousci se nerezou a nechovaji jako hovada.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Pokud se kluby budou muset postarat o dění v ochozech samy, přistoupí k tomu v budoucnu razantněji a bude po parádě. Z hlediska běžného daňového poplatníka nemám žádný prospěch z toho, že policie hrazená i z mých peněz vykonává pořádek na soukromé akci, místo aby pracovala na veřejných místech.

Reagovat
smazaný uživatel

po zápase s Baníkem na Srbský řekl, že jestli ještě jednou pořadatelé zápas takhle nezvládnou, tak jim nechá zavřít stadion Kdyby ten imbecil uznal, že ten zákon co vydal prostě selhal.

Reagovat
$dolar$

Ja s tim zakonem souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ne ale pokud uz to svalili tak podporuju to aby ten stadion zavreli

Reagovat
$dolar$

Pokud by se neco podobneho stalo zase tak bych ten stadion zavrel taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga začala v únoru kvůli U21 (která ovšem kvůli Lavičkovi vyhořela a nepostoupila).

Reagovat
$dolar$

Kvuli Lavickovi? Snad kvuli Kotrbovi

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno. Význam to ma stejnej.

Reagovat
smazaný uživatel

spartani a posrana protekce

Reagovat
Shevchenko

Pěkně Bolka.

Reagovat
smazaný uživatel

vynikajici

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se ukáže, které kluby mají zájem no bezpečnost na stadionech. Vše je otázkou investic.

Reagovat
centos

investic v době krize, no fajn

Reagovat
berger321

chci se zeptat:kolik tymu pujde do evropy a do jake souteze?

Reagovat
Paddy

2 LM, 2 UEFACUP+ 1 vitez poharu do UEFA

Reagovat
berger321

a odkdy bude platit ten novy koeficient

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus: www (tečka) coen (tečka) wz (tečka) cz / koefcz (tečka) htm - omlouvám se za ty mezery, ale jinak mi to server neveme

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tam ... Jablonec gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto příspěvkem bych vás chtěl nalákat na online fotbalovou hru soccer.kiekko.tk. Co tato hra nabízí? Každý ovládá jednoho fotbalistu, tudíž všichni hráči jsou skuteční. Zápasy se odehrávají od 4 na 4 až po reálných 10 na 10. Ovládání je naprosto jednoduché, celá hra je ovládána pouze myší - levé tlačítko slouží pro střelu a pravé tlačítko pro takzvaný "autopass", při hře bez míče se tímto tlačítkem dá i skluzovat a skákat. Během hraní jsou zaznamenávány vaše statistiky. Při pohledu do svého profilu tak zjistíte počet svých branek a asistencí, po vzoru hokeje je přítomna i statistika +-.

Tato hra již má celkem rozšířenou komunitu, i když se se svým hokejovým bratříčkem z kiekko.tk zatím nemůže srovnávat. Během hraní tak narazíte především na lidi z Finska a Velké Británie. Početné zastoupení má i Holandsko, Polsko a samozřejmě Česká republika. Kromě hry v týmech existují i reprezentace a organizují se mezinárodní turnaje.

Pokud tak máte čas a chuť zahrát si, zavítejte na soccer.kiekko.tk a užívejte si tuhle velmi návykovou hru! Hra se pravidelně updatuje a již brzy se z toho stane skutečně reálný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

zdravím..kdo dnes byl na Andráku?! boha jeho,jak tady může někdo napsat,že sparta vyhrála zaslouženě a že ti kucíí rudíí bojovali jak vo život Nedali gól a vyloženě to dnes odkopali pár světlých okamžiků měli,ale jinak tragédie.Z posil jen Pamič zahrál,jinak hrůza,např.Kušnír. A o té pently se raději ani nebudu rozepisovat,páč kdyby to bylo naopak,tak to tu je celý jaro jak zařízli chudáčky sparťanský..

Reagovat
smazaný uživatel

boze

Reagovat
smazaný uživatel

pověz..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spartani vy jste fakt chudáci.....

Reagovat
Shevchenko

500 pro BANÍK !!

Reagovat
Swarley

to mělo spíš být pro kkty z Prahy co dnes dorazili do Olomouce...

Reagovat
smazaný uživatel

ne ja myslím fšechny spartany.....i po fotbalové stránce

Reagovat
$dolar$

Chtel jsi napsat vsechny vid?

Reagovat
smazaný uživatel

fakt???asi sem to nenapsal schválně.....vid???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baumit

Ale Bolka hrála hodně dobře hlavně Poláček dost překvapil Sylvestre

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas jsem nevidel protoze dohanim veci do skoly po prokalenem veceru,ale vysledek me velice potesil.Ted jeste Plzen,mam ji vlastne rad ,dyt ji porad piju

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych měl asi taky Já koukal asi od 55. minuty. Bolka byla v tu dobu mnohem lepším týmem, fakt asi nejhezčí fotbal zatím (říkal to Hřebík, tak to musí být pravda) Plzničku mám taky moc rád, hlavně lahvová třetinka je perfektní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to me mrzi ze sem prosvih zajimave utkani ale protokol do mereni mit musim,jinak by me zitra doktorandi zbuzerovali.Tady u nas na spodku Moravy pijeme stale Plzen,u nas ve vsi tady cepujou ten nechutny gambrinus tak radsi piji stale lahvove Plzen.

Reagovat
smazaný uživatel

Gambrinus je nechutný pivo, když si představim, že sem na něm vlastně vyrostl To u nás v hospůdce čepujou Krušovky, sice jsem tomu nevěřil, protože jsem po té jejich slavné jedenáctce míval po ránu střevní potíže, tak sem fakt úplně nadšenej. Točej to z tanku, a to je úplně něco jinýho. Lahvovou Plzeň si dávám vlastně všude jinde a ta taky samozřejmě nezklame, doufám alespoň stejně jako zítra v Edenu

Reagovat
smazaný uživatel

pro nas skoda. radsi bych kdyby jsme hrali jenom na cizich stadionech. souperi pak musi vice otevrit hru.

jo a rohovy kopy byli problemem uz i minulou sezonu. skoda, ze si nepripravili neco lepsiho.

Reagovat
smazaný uživatel

On Hapal je výbonej trenér podle mně, ale asi by potřeboval nějakýho zkušenýho asistenta.

Reagovat
smazaný uživatel

ma Stannera, ten zachranoval predchozi sezonu po Scasnym a darilo se mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chci říct všem, kteří tu psali během přestupového období o politice Slávie a o tom jak co pose*re atd, tak by si měl zaméct před vlastním prahem.. Dnes jsem viděl Ostravu, která snad ani nemohla vyhrát, 10. tým tabulky naprosto kontroloval hru a Baník byl bez šance(ale prý je tam nějaké 16 leté kouzlo, tak uvidíme) Sparta mdlá, vtipálek Holenda a jinak matný výkon a když k tomu připočtu vlastní gól, lehkou převahu Olomouce, pana sudího a penaltu, tak se Olomouc porazil sám, Bolka 1:2 ztratila výhodu 3 po sobě jdoucích utkání doma. Pokud zítra Slávie vyhraje (podotýkám, že nevím, jakým fotbalem se bude prezentovat a ani, jak to dopadne, až přijedu domů, tak napíšu své dojmy), tak na Spartu s Ostravou 10 bodů a na Boleslav 9 a všechny 3 soupeře na jaře v Edenu, to je minimálně hezky nakročeno! Uvidíme zítra. Po Plzni se uvidí..

Reagovat
smazaný uživatel

Palec dolu bych dal za toto kolo divákům. Ostrava, Olomouc, GKS Katovice, Sparta to je prostě běs, ten nový systém je úplná blbost..

Reagovat
centos

Baník měl po celý zápas herní převahu..

Reagovat
berger321

odkdy bude platit ten novy koeficient do evropskych poharu?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně....jestli to bude takhle ted pořád tak kdo by na fotbal chodil......

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec (zaslouzenych 7 palcu)

Reagovat
smazaný uživatel

(9)

Reagovat
smazaný uživatel

(11)

Reagovat
smazaný uživatel

(13)

Reagovat
Logan

(15)

Reagovat
smazaný uživatel

(-14)

Reagovat
smazaný uživatel

)20)

Reagovat
Logan

Hehe, kdyby chtel Langer po 2 takovych incidentech na jednotlivych stadionech, ho zavrit, tak za chvili nebude kde hrat, protoze nezbyde zadnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ať nezbyde! Ale aspoň se začne konečně něco dít, nejen záplatovat jako doteď.

Reagovat
smazaný uživatel

spartansti negramoti alias opicky v kleci...pekne tam poskakovali, doufam, ze ty hozene svetlice zpet nekoho poradne popalily olomoucti fans narozdil od primitivu rudych kmeru nezlikvidovali zachody, nehazeli svetlice na hriste a nelikvidovali ochranny plot

k zapasu...sparta byla slaboucka, takrka neskodna, skoda te jedne sance (jedina, kterou si sparta vytvorila), nasi bojovali, za coz je chci pochvalit, nevyslo to..titul preju sesivkam, spartansky dobytek si jej nezaslouzi - jak fotbalove, tak fanouskovsky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

boze,dnes je tu opravdu jeden lepsi nez druhej rozhodne vasi fanousci byli absolutne lepsi,vzdyt oni jen zapalovali a zacoudili celej stadion,to je preci v pohode a jeste jednu vec bych dodal - myslite si ze za husteho snezeni,na zasnezenem,zmrzlem ci podmacenem terenu bude hrat sparta jako Barcelona???ano meli jsme stesti jak svina,ale presne jak jsem rikal ze toto bylo to same jako loni Zlin - Slavia,vyhra s kupou stesti na neregulernim terenu a kdyz takhle vyhraje slavie vse je zapomenuto a v pohode ale kdyz takhle vyhraje sparta tak je to nejvetsi ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

co to tu blabolis?vis vubce o cem je rec?videl jsi to "predstaveni" spartanskych "fans"?zacouzeni hriste dymovnici je prd proti tomu, co predvedly rude opicky...sparta hrala kulovy, nevim, jestli to bylo terenem, kvalitou hracu nebo tim, ze si vcera nezappichali,a le proste to tak bylo

Reagovat
Swarley

a ty seš fakt ocas..

Reagovat
smazaný uživatel

Po krásné individuální akci ve Zlíně skóroval Toleski, terén byl mnohem horší, zpětně komise přiznala, že se nemělo hrát a to se o Olomouci říci nedá a ani tam hustě nesněžilo a gól nevstřelila, ale Olomouc si ho dala sam, Toleski obešel 2 stopery vymetl pavučinu.. nemel o věcech, který si neviděl, nebo o nich víš houby..

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec tomu dal včera korunu. Ten idiot nebyl před začátkem na hřišti, celou rozcvičku vedl Hašek, dirigioval si to, byl tam ještě Kmoch a Stejskal. Chovanec byl celou dobu v prdeli, přišel před poločasem na hřiště, nevstal z lavičky, seděl tam jak největší piča, a pak přide před kameru a řekne takovou sračku. Ubožák. Jak může taková sketa vést fotbalový klub, když ani neví kolik má v kádru hráčů. Idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Co řekl? Že rozhodlo sparťanský srdíčko?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ani nevím už, ale když jsem to slyšel večer v Dohránu, tak sem se tak vztekl. Cosi o Škerlem a tak, jako to jo, pravda, ale pak řek jakousi sracku nepravdivou.

Reagovat
božský John

Suprový,nádherný,grandiózní....nemam slov:)

Reagovat
smazaný uživatel

ACS jdeme za titulem snad dneska slavka prohraje

Reagovat
hawk

jinak nekdo by mel predelat ten clanek o sparte, sam kralovec prohlasil, ze zadnou pencli nepisknul, ze si to jen mysleli hraci olomouce

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, hlavně že deník sport a jemu podobní dále tvrdí, že rozhodčí "změnil rozhodnutí" a tak podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá cenu se nad Sportem rozčilovat, proto jsem taky přešel k MF Dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych se teda vyjádřil k tomu Langerovi. Já si myslím, že by policisté na stadionech měli být, je přece jedno, jestli jsou poblíž jako tomu bylo v Brně, nebo jestli jsou přímo na stadionu a pak se nemusí začátky zápasů protahovat skoro o půlhodiny, uškodí to fotbalu a je velká zima. Ale jen chci říct, že si také myslím, že by kluby měly tu „ochranu“ na stadionech zabezpečit, jenomže jsem nezaregistroval, že by k tomu dal někdo prostor. Takto když by byly policisté na stadionech aspoň půjdou peníze do správných věcí. Pochody radikálů také hlídají, tak proč by nemohli hlídat stejná hovada i na fotbale?

Reagovat
smazaný uživatel

Ostravští a sparťanští vypatlanci , Královec (penaltu nepískl, nic neodvolával, to je pouze blábol některých médií), Langer

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Langerovi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to po dlouhé době jediný člověk, který se situaci na stadionech snaží (pro mnohé nepopulárně, ale spravedlivě) řešit Kluby si musí zvyknout a investovat do bezpečí svých fans. A taky to je jediná možnost, jak vypatlance ze stadionů vyhnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se mi nelíbí, peníze na polici by konečně byly tam kde patří... Pochody různých vypatlanců se taky hlídají... I když je pravda, že by si je kluby měly platit (ty vypatlance policisty).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pochody fotbalových fanoušků se také hlídají, ale na stadionu už se o to logicky musí postarat samotné kluby. Když budou kluby platit policii, není v tom problém.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by je nemohli hlídat i na stadionu a musí být někde poblíž, aby tam za pět minut po rozpoutání pekla přiběhli?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bych měl já jako daňový poplatník platit ochranu fotbalových fanoušků na soukromé akci, navíc zpoplatněné? Bezpečí má zajišťovat pořadatel, který má z akce příjmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že to vytýkáš na věci, která je potřeba. Přitom platíš tolik debilin a teď to jde aspoň do správného místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba mojí babičce je fuk, že si někdo chodí na fotbal zablbnout. Kluby se musí snažit samy, nebo platit. Argumenty typu "je krize" jsou k smíchu, klub má určitý rozpočet a je na něm, jestli investuje do pohodlí diváků, nebo peníze použije na platy hráčů a funkcionářů. O nějakou astronomickou částku se přeci nejedná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že dokud tam policie byla, nikomu to nevadilo a teď je z toho haló...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zas může být jedno milion dalších věcí, které zajímají Tvoji babičku a jsou potřeba...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo rozhodne, zda je policie potřeba u mě na zahrádce, nebo na stadionu? Mám si zažádat, když chci pohlídat opuncie?

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha, jsme se teď zasmála...

Reagovat
smazaný uživatel

langer je kkt !!!!!

Reagovat
irik

To kladno je jak cottbus, těch se snad liga nezbaví .

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbal.idnes.cz/db_fotbal.asp?muzstvo=2000001

Porovnejte nejlépe a nejhůře hodnocené, iDnes nezklame...

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe to je typek

Reagovat
Staenly10

Krása Jarolím... Ale kde je Belaid? A doufal,že nastoupí Šenkeřík

Reagovat
Shevchenko

Ta plzeň pěkně dostává na prdel.

Reagovat
$dolar$

Trapp chybi neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

tak ze strany Plzne je to docela trapna komedie puvodne jsem si myslel ze by dneska mela neco uhrat,ze celkove bude po pauze se predvede ale zatim je to fakt trapny.Slavie hraje standard akorad ze prvni strela gol - to se hraje hned jinak ale docela se smeju pri hre myslim ze je to Jiracek,levej bek plzne,to je nehorazne co tam vyvadi,ja bych ho stahnul uz po 20ti minutach,jinak je videt ze plzni hodne chybi Trapp protoze ty goly byly strasne laciny po hrubych chybach (nepokryte vapno,tam se Jarolim mohl zeptat brankare kam to chce) dolare dolare sliboval jsi a nic z toho

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo Plzeň to Slavii opět jasně pustila

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam ze ji to pustila,ale hraje strasne spatne nebo spis hloupe a tropi zbytecne trivialni chyby,hlavne u tech obou dvou golu...

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam ze ji to pustila,ale hraje strasne spatne nebo spis hloupe a tropi zbytecne trivialni chyby,hlavne u tech obou dvou golu...

Reagovat
smazaný uživatel

to je lépe zformulováno

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam ze ji to pustila,ale hraje strasne spatne nebo spis hloupe a tropi zbytecne trivialni chyby,hlavne u tech obou dvou golu...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
smazaný uživatel

skoda no,kdyz uz se plzen konecne zacala pomalu zvedat,dostane slavia penaltu ktere predchazel faul besty pri uvolneni...dneska to ma slavie proste jako po masle,mozna ze by vyhrala i kdyby hrala v peti

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak , vy jste přivezli body Olomouce po daleko větší haluzi

Reagovat
smazaný uživatel

z Olomouce

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ja se nebranim,nase tri body z olomouce jsou stastny jak vas titul ale dneska vam jde proste vsechno samo a kdyz uz vas zacne plzen tlacit tak diky faulu besty se date penaltu...nevim ale jako kdyby jste meli smlouvu s dablem doufam ze podle toho budete nyst nasledky

Reagovat
smazaný uživatel

Celé utkání rozhodčí tyto souboje pouští a jen proto, že je to Besta je to faul?? Lol zamysli se..

Reagovat
smazaný uživatel

no ještě, že je konec

Reagovat
irik

Bohužel ..., někdy dát tři regulérní góly prostě nestačí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie mistr :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo jiný :-)

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

takze suma sumarum slavie vyhrala jen diky rozhodcim,penalta jiz predchazel jasny faul besty a neuznanej regulerni gol pri kterem mela byt naprosto jasne nechana vyhoda no ale jak rikam,je to slavie takze tohle resit nikdo nebude,jen kdybych si predstavil kdyby takhle vyhrala sparta,to by bylo panecku,to by se resilo cele jaro,no nic je jasne ze slavie nema nic vyhrano a se silnyma souperema bude ztracet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno .. Slavia nedala Plzni šanci dokud hrála , druhej poločas regulerne vypustili

Reagovat
smazaný uživatel

nebo spis dokud ji plzen nechala hrat??jako vysledek zapasu uz byl v polocase jasnej o tom zadna ale proste po te koncovce to muselo byt 3:3,to proste nechapu proc se ten gol neuznal,ale jak rikam tohle neni sparta aby z toho byla afera jako z penalty nepenalty,tohle nikoho nezajima a nikdo to resit nebude vcetne oty TV

Reagovat
smazaný uživatel

tak neuznal se proto, že bylo okmažitě pískáno (neřikam, že správně), a proto to zkrátka nemohl uznat

Reagovat
smazaný uživatel

jinak máš pravdu s tim, že ze začátku to vypadalo na jasnou remízu - Plzeň hrála velmi dobře a Slavii zachránil brzký gól

Reagovat
smazaný uživatel

ja se ale bavim jen o te koncovce,tak proc mi cpes neco jineho??

Reagovat
smazaný uživatel

po té koncovce? pokud tim myslíš posledních 10 minut, tak tak se zápasy, kde prohráváš nevyhrávaj... ale nemá cenu tě přesvědčovat

Reagovat
smazaný uživatel

ano myslim tech poslednich deset minut za ktere mela slavie ztratit 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt trouba, já se bavim..

Reagovat
Paddy

Reagovat
$dolar$

Ja jen doufam, ze objetkivni fanousci Slavie priznaji ze zapas mel skoncit remizou Z takove vyhry nemuzete mit radost.

Reagovat
smazaný uživatel

dolare, dolare ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se hodne rychle presvedcis ze tohle neni absolutne mozne...

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas trvá 90+ minut, né posledních 10 minut. Zasloužená výhra slavie. (Nejsem fanoušek slavie)

Reagovat
$dolar$

Zaslouzena mozna ano, ale nefer.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze zapasy se nevyhravaji diky vykonu v celem zapase ale proste diky nastrilenym golum a ty dala plzen v posledni desetiminutovce tri,slavia jich za cely zapas dala take tri a to jeste jeden kdy diky faulu by k nemu nedoslo a tak jak je mozne ze plzen prohrala??tohle je mozny snad jen u nas

Reagovat
Shevchenko

Už dost, prosím, dost.

Reagovat
Paddy

Radost mam, ale mam i spatny pocit z toho konce, malem jsme prisli o dva body, ale chyba Plzne ze zacala hrat tak pozde

Reagovat
$dolar$

Ja nechapu co to zkousite? No a co ze jsme hrali jen poslednich 10 minut , 3 goly jsme dali, tak je mi to fakt u prdele jestli jsme hrali 10 minut nebo minutu, bod jsme odvezt meli.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz to rozhodci proste piskl tak ste tri goly nedali a nikdo se ptat nebude jesli to piskl spravne nebo ne!!!

Reagovat
$dolar$

Proc nikdo? Slaviste mozna ne, ale plno lidi ano.

Reagovat
smazaný uživatel

achjo ty si proste jarin, treba az to prospis tak to bude v klidu. a jak tady psal uz wector-rozhodci nemohl videt za tam utika plzenak atd...

Reagovat
$dolar$

A od ceho tam prosimte ty rozhodci jsou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zase jedeš, dal sis vodku s RedBullem? Limberskýho nikdo nefauloval, nejsme na baletu, tohle se celej zápas nepískalo a je to dobře. Výhodu rozhodčí mohl nechat, ale jak mohl vidět, že k míči běží hráč, když vybíhal za zády rozhodčího? Výhody se nechávaj, když je někdo u míče, nelze čekat, než tam někdo odkudsi doběhne. Na 3:3 byste stejně nedali, když na 3:2 padl po té standardce, zase nepřeháněj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Spatne jsi koukal, na 3:2 padl az 1-2 minuty po te standardce.

Reagovat
Shevchenko

Tak to si potom špatně koukal ty.

Reagovat
Shevchenko

Blbost, nikdo nekoukal špatně, si to přečti jestě jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro slavii a plzen za predvedeny vykon

pro marka jarolima

pro rozhodci za dost caste spatne posuzovani zakroku na obou stranach

pro ty dva sasky ve studiu kteri tvrdili ze kdyby nedala plzen ty 2 goly tak by jich jasne prehrala, pritom plzen byla ve 2. puli lepsi

pro $dolar$ za neslusne kecy ktere asi plynou ze neusmireni se s vysledkem.

Reagovat
$dolar$

Ted jsi me urazil, ja si rozhodne vic palcu dolu nez rozhodci nezaslouzim .

Reagovat
smazaný uživatel

* tak by jich slavia jasne prehrala

Reagovat
Logan

pro tebe za objektivni nazor

Reagovat
$dolar$

Kluci Plzensky jsem na vas hrdej, zapas mel skoncit remizou, je skoda ze rozhodci byli proti Jinak pokud budete hrat tak jako ve 2. puli dal na jare , tak verim ze se do poharu dostanem A jeste doufam ze pokud Slavia vyhraje ligu, tak ze to nebude o tyhle dva body co ji venovali rozhodci.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude zase o jine,nebo o body ktere ji prenechaji souperi na konci ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Včera sem byl v Olomouci a viděl zápas sigma sparta a sparta na to prostě nemá... bude ráda za druhej třetí flek pokuď vůbec to... směrem dozadu dobrý Olomouc k ničemu pořádnýmu nepustila... ale ve spartě prostě není pořádnej střelec a špilmachr střed kterej by těm útočníkům balony házel a bez těhle hráčů na titul myslet prostě nemůžou

Reagovat
smazaný uživatel

Bony hrál jak bůh.

Reagovat
Staenly10

Ty jsi marnej. Ty si vždycky něco najdeš. Kdyby Slavie vyhrála těmi 3-0,tak bys řikal,že jim to Plzeň nechala,teď řikáš,že jim to dal rozohodčí a kdyby vyhrála Slavie třeba jen 1-0 po blbym výkonu,tak bys řikal,že má štěstí a co chce dělat na 1. místě,když skoro neporazí 10. Plzeň,takže si nevybereš...Oprava,spíš ty si vybereš vždycky...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ztracený případ

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdárek dolárku, brácha tě pozdravuje a děkuje za body. Mám ti to napsat slušně (nevím, co tím myslel). Na jeho obranu: on ten zápas neviděl a uvidího možná až ve čtvrtek ze záznamu. Je celý týden v Rajchu, tudíž se s tebou nemůže (bohužel) podělit o názor k výkonům obou mužstev. Já to viděla jen z rychlíku. Tak příště....

Reagovat
$dolar$

Tak ho taky pozdravuj, ze mu blahopreji ke 3 bodum , ale ze mel mit jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

ubozaci

Reagovat
smazaný uživatel

slavie :-) mistr je :-)

Reagovat
Shevchenko

Znám lepší pokřik, hodně podobný, a zpívá se na Bazalech.

Reagovat
smazaný uživatel

a ivosku tobe nevim o co ide stejne by sparta slavii nedohnala protoze na to nema. vas vcerejsi zapas toho byl dukazem

Reagovat
smazaný uživatel

žije v iluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cisse v tuhle chvíli není ani na úrovni Tavaresových kopaček, jestli bude chybět Trapp, tak to bude špatné. Můžeme jen děkovat Jarolímovi, že ho přitáhl. Nechápu, proč když Hošek se Suchým hráli několik zápasů spolu stopery to trenér v prvním zápase roztrhá. To mohl dát Dense napravo nebo i toho Hubáčka, ten tam taky jednou hrál. Ale posily super, Besta i Fořt lepší než jsem doufal.

Reagovat
smazaný uživatel

No určitě tam bude lepší jak Latka,a Dens je zraněny ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl by být, vypadl Grajciar. Trochu chápu, že tam toho Hubáčka chtěl, už takhle bylo změn až moc. Ale takhle složená obrana už hrát nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co se tu pořád řeší, kdyby se ten druhý gól uznal, třetí vůbec nemusel padnout.... takže debata o tom, že dali Plzeňáci 3 góly je mimo

Reagovat
smazaný uživatel

že na ty dva cvoky vubec reagujete

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je - Plzeň vsítila 3 jasný góly a nic, Slávia dva "rychlý a snadný" a jeden z "penalty po faulu" ... smích

Reagovat
$dolar$

A co je na tom vtipnyho?

Reagovat
smazaný uživatel

ty a ivosek

Reagovat
smazaný uživatel

nic protože vy dva žijete v jiném světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to uz opravdu smesne,ano slavie v souctu hrala asi o trochu lip,ale nutno podotknout ze hrala lip jen hlavne v prvni puli a to urcite diky rychlym a snadnym golum,plzen se konecne v polocase probudila a bylo to videt,skoda jen ze se probrala tak pozde nicmene ale bod mit rozhodne mela.Opravdu je smesny jak to slavisti hajite ze proste mela hrat plzen driv a nebo kdyby byl uznany gol na 3:2 tak byt urcite nepadl na 3:3...proste plzen v souctu dala tri regulerni goly a ten hrac po tou faulu byl u mice velice rychle a mel dost volneho prostoru tak nevim skutecne nevim proc nebyla ponechana vyhoda.O faulu besty pred penaltou skoda mluvit...Je ale dobre vedet ze kdyz se jen trochu chce tak slavie nehraje nic ale jak uz jsem to tu rikal,kdyby takhle vyhrala sparta tak je to tu jedna nadavka za druhou a obecne se to v mediich resi jeste v dubnu,ale takhle same obhajovani slavie rikejte mi hosi neco objektivite opravdu

Reagovat
$dolar$

Ja s tebou naprosto souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

že mě to nepřekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

koukám že jste na stejným levelu

Reagovat
$dolar$

A to mam bejt stastnej ze nas rozhodci obral o bod?

Reagovat
smazaný uživatel

o body jste se připravili v prvnim poločase

Reagovat
$dolar$

Uz zase Fotbal se hraje na goly a ne na zasluhy z prvniho polocasu

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dala 3, Plzeň 2 ... sám si řekl, že se hraje na gíoly, tak už to neřeš

Reagovat
$dolar$

Jenze Plzen dala ty goly 3 , tak zkoukni zaznam a hlavne poslednich 10 minut a pocitej. Jedna , dve , tri

Reagovat
smazaný uživatel

stačí mi zápis z utkání, kde je jasně napsáno, že plzeň dala 2 góly ... konec, ende, the end

Reagovat
smazaný uživatel

jenze zapis je ovlivnenej rozhodcim,v nem neplati 100% co se na hristi stalo,v nem plati jen to co rozhodci odpiskal ci neodpiskal,bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

to sem nevedel ze tak prejes baniku, ze chces aby slavia ztracela...

Reagovat
smazaný uživatel

preju mu tak ze za 14 dni nebudu v kotli hosti v edenu chybet

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si davej bacha aby ses tam neprozradil...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi težko naše vedení je už se slavii domluveno, baníkovci na slavii pojedou.

Reagovat
smazaný uživatel

a jako co???ja budu mit listky od kamose z ostravy

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nepředložíš při nákupo občanku tak se na utkání nedostaneš - fcb.cz

Reagovat
smazaný uživatel

jo sorry misto pojedou sem prectl nepojedou. to vim s tema listkama na jmeno. ale pak nechapu proc si tak reagoval na ivoska??

Reagovat
smazaný uživatel

Moje chyba, špatně jsem po prvním přečtení pochopil co chce ivoshek říct.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

to nebude problem,teda snad no nejhur si budu muset koupit nekam alespon ke kotli baniku

Reagovat
smazaný uživatel

tak tomu kamosovi posli kopii tve obcanky...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde tam o to že do kotle hostí nechcou pustit pražáky?

Reagovat
smazaný uživatel

proc? hlavne tam ide o to ze budu met prehled o lidech kteri tam pujdu, takze tem co delali bordel v brne a byli identifikovani uz listek neprodaju

Reagovat
smazaný uživatel

az tak???

Reagovat
Paddy

ze te to bavi ,proste vyhrali a neres to...

Reagovat
smazaný uživatel

to je prave ono,neres to,byt ale na miste slavie sparta tak to by tu bylo pozdvizeni 10x vetsi nez po te vcerejsi penalte nepenalte

Reagovat
smazaný uživatel

penalta byla jasná, kontakt bez balonu do hráče, nechápu o čem diskutuješ..

Reagovat
smazaný uživatel

dotaz :-) zasloužila si objektivně podle tebe včera sparta 3 body ?

Reagovat
$dolar$

Dokazes pochopit ze nejde o zasluhy?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejne ze ne,jenze olomouc ani jeden gol nedala a nas gol byl plne regulerni takze 1:0,kdyby meli dnes platit jen regulerni goly tak by to vlastne mohlo byt i 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

gól po odpískání NENI regulerni, takze 2:2 když už

Reagovat
smazaný uživatel

jenze mel platit a o tom to je respektive se piskat nemelo a hraci situaci dohravali jako kdyby se nepiskalo,copak by jinak Vaniak tasil robinzonadu kdyz bylo jasne ze bude primak??

Reagovat
smazaný uživatel

tak počítej s tim, že y ten gól platil - pak by se všechno změnilo, nedošlo by k akci ze který padl "3" gól plzně a stejně by dali jenom 2

Reagovat
smazaný uživatel

to už jim kdosi vysvětloval výše, ale bez úspěchu...

Reagovat
smazaný uživatel

ale to nikdo nemuze vedet jake by to bylo,kdyby to uz 3:2 bylo,tohle se neda vedet protoze nejsme vestci,my jen dokazeme hodnotit co se stalo a stalo se to ze zapas mel tedy skoncit 3:3 a nebo 2:2 ale tezko rict jak by se to vyvyjelo kdyby se piskl ten faul besty a k penalte by nedoslo,treba by to skoncilo uz 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

toto je už k pláči

Reagovat
smazaný uživatel

to není k plači,ty dva by měli někam zavřít

Reagovat
smazaný uživatel

na takovejhle příspěvek sem čekal, to už je objektivní zhodnocení, který se dá přijmout (sice si myslím něco jinýho, ale s timhle se proste dá z urcityho pohledu souhlasit)

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt ja o nicem jinem celou dobu ale nemluvim,proste das tri goly v sestigolovym zapase a stejne prohrajes bohuzel tyhle 2 body co ted slavie mela ztratit budou jeste hodne dulezite

Reagovat
smazaný uživatel

to už zase otáčíš, kdyby to bylo podle tebe a dolara tak sme ve stavu 2:0 v 65 minutě, Slavii zbývá udržet nějakých 40min i s nastaveni, čistý konto , může dostat i jeden gól.... nemůžeme říct jak by to skončilo

Reagovat
smazaný uživatel

30 minut samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

ano to byl :-) ta penalta to byla stašná komedie, přiznám že ju nepískl, ale jestly jsi dobře viděl závar před bránou v poslední minutě, tak hráč sparty zabránil gólu rukou :-)

Reagovat
smazaný uživatel

no ono to vubec nebylo nic videt protoze to bylo tak neprehledny a taky bohuzel tam byl porad kour asi jeste z tech dymovnic takze to jsem opravdu nevidel,ono to bylo nahovno kdyz byla v olomouci jen jedna kamera

Reagovat
smazaný uživatel

seděl sem u toho a ruka to byla :-) ale fotbal je prostě takovej a lepší než brečet a stěžovat si je se připravit na další zápas a získat tři body přístě :-)

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja si stezuju hlavne proto ze kdyz se tohle stane sparte tak na ni vsichni nadavaji a media to resi dny,tydny a videl by jsi sam co by tu bylo za diskuzi kdyz je tady drtiva vetsina bud slavistu a nebo aspon fans prejici slavii,jenze tohle se stalo slavii a tak se o tom nikde ani nespitne,viz dukaz hodnoceni zapasu ceskou televizi a vsemi internetovyma denikama,ani slovo o faulu besty pred penaltou,ani slovo o neponechane vyhode,ale tak to uz u nas chodi,spartu vetsina nesnasi,u nas je to v podstate spartani a zbytek...

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to asi jinak třeba kdyby plzeň hrála doma... domácí prostředí ... diváci by řvali a hned by se na to dívalo jinak... v Olomouci se to řešilo, protože 7500 diváků vyskočilo radostí do vzduchu že penalta a najednou nic ... stát se to na spartě nevěřím že by se to tak řešilo

Reagovat
$dolar$

JestlY neumis cesky tak sem prosimte nepis

Reagovat
Paddy

nezaslouzila,Hanaci na ten bod meli, to je sami jako dnes se Slavii....kazdy ma tri body, tak se nic nestalo...nereste to

Reagovat
Logan

Zamet si pred vlastnim prahem, SParta nehrala dobre ani polovinu polocasu, Olomouc ji byla naprosto vyrovnaná, spis byla celkove lepsi v celym zapase... a co tu meles o nadavkach? tak si precti tu doskuzi po tobe a dolarovi, ty ses normalne nezdravy clovek ...

Reagovat
smazaný uživatel

a tvrdim a trvdil jsem ja nejakej opak????? ja narozdil od vas priznam ze jsme rozhodne vyhrat nemeli a nadavku jsem nevypustil ani jednu takze prosim o pozornost pri cteni

Reagovat
Logan

Jenze my jsme vyhrali, tak nevim proste co resite.... brecet bezte jinam

Reagovat
smazaný uživatel

povime si az se situace zase obrati a vy vyschni budete sypat nadavky z pusy na spartanskou adresu

Reagovat
Logan

Copak vcera nekdo sypal nadavky na Spartu? mozna na fanousky, ale jinak to bylo na rozhodciho ... a vcera mimochodem, Kralovec i kdyby ukazal na to ze se bude odkopavat, tak to posral, protoze penaltu mel pisknout, to byl faul uplne stejnej jako dneska, Blazek se mice ani nedotkl a prevalcoval utocnika....

Reagovat
smazaný uživatel

On to ale vidí sparťanskýma očima, připomenu jeho perly: Slávie zpívá pokřik: Červeno-bílá-bíla a Žilina hrála kombinační fotbal po zemi..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Shevchenko

ivosek a dolar. Ti dva se hledali.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co jak to vidis za 14 dni??? proti slavce se da hrat, no ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne Baník, ten prostě má nějakou dohodu, že se Slavii se nevyhrává

Reagovat
Shevchenko

Tak kvalitu na to určitě máme, hlavně záloha je dobrá (pokud v ní je Marek). Já se teď hlavně dívám na Žižkov, který musíme porazit.

Reagovat
centos

V záloze problém nebude, ale zrovna na tenhle zápas bych tam nechal Hableho a Marka strčil na stopera, tím bychom měli se Slavií cca vyrovnané obě řady.. jen co ten útok :(

Reagovat
Shevchenko

Nevíš kdy asi se má vrátit Řezník?

Reagovat
centos

S Mičolou už by měli mít plný trénink. Pokud to byl teda on, o kom jsem to četl :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

No ja nechapu jak mohou byt slaviste tak neobjektivni , stat se stejna vec nadruhou stranu , tak by tu nadavali 100x vic a vytvorili by novou nejdelis diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se o diskusi staráš ty a té objektivity jsi taky moc nepobral

Reagovat
$dolar$

Nevim co je neobjektivniho na tom kdyz reknu ze Slavia si vitezstvi zaslouzila ( zejmena kvuli spatnemu vykonu Plzne v 1. polocase) , ale podle pravidel jsme si bod odvezt meli.

Reagovat
smazaný uživatel

neznáš pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

A pořád si mele tu svou

Reagovat
Paddy

Reagovat
Paddy

Reagovat
domingo

tady to připomíná diskusi po katalánským derby :)

Reagovat
$dolar$

Uz na to seru, jsem rad ze jste vsichni videli, ze Plzen na to aby hrala o pohary ma Pristi kolo musi byt 3 body to uz budu na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

konecne normalni komentar

Reagovat
Staenly10

Dávám Plzni poklonu za závěr,fakt jsem doma seděl a ani nedutal. (těch posledních pár minut)

Reagovat
smazaný uživatel

pro vedení FC Baník Ostrava za to, že se snad jako jediný český klub snaží dělat něco pro fotbal bez debilních ´fanoušků´.

Reagovat
centos

Blbé pro fandy mimo Ostravu.

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak velky problem to neni. staci poslat nejakemu kamosovi do ostravy kopii obcanky a je to...

Reagovat
centos

To by se mi teda nechtělo :) navíc že někdo fandí Baníku neznamená, že má kámoše v Ostravě. Kor ochotného mu koupit a poslat lístek.

Reagovat
smazaný uživatel

posilat mu ten listek nemusi, muze mu ho predat az na miste

Reagovat
centos

.. kor takového, který na ten zápas pojede taky :)

Reagovat
smazaný uživatel

ty snad hledas vsechny mozne zpusoby jak se na zapas venku nedostat

Reagovat
centos

Tak ta komplikace tam je jasná :)

Reagovat
smazaný uživatel

komplikace je, ale moznost tam je taky

Reagovat
centos

To vždycky, pokud je nebudou držet v řetězech doma.

Reagovat
smazaný uživatel

To bydlíš tak daleko že máš fan shop tak z ruky ?

Reagovat
centos

Já jsem ve fanshopu za 20 minut, když se zadaří, já mluvím tak obecně :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty záběry s Královcem, to je hrdina . Jinak gratulace Slavii k titulu, 9 bodů je luxus. Bohužel to asi Doležalovi a spol. stačí a v Evropě se opět ničeho nedočkáme.

Reagovat
smazaný uživatel

nepredbihej...

Reagovat
smazaný uživatel

jeste bych nepredbihal,jestli bude slavie hrat jako dnes porad tak ji rozhodne psenka nepokvete a poleti dolu hodne rychle...

Reagovat
domingo

Jestli bude Slavia hrát jako dnes? první kolo hrála líp než Sparta i Boleslav, Baník sice nehrál špatně, ale u nich záleží na tom, jak se vyspí Střihavka

mám za to, že jestli buduo hrát jako dnes, tak nebudou mít problém

Reagovat
smazaný uživatel

no jenze ono taky na jakym terenu a proti jakemu souperi hrala ze?

Reagovat
domingo

já bych Plzeň a Olomouc viděl tak plus mínus nastejno, Jablonec o něco níž... terén je druhá věc

Slavia šla nahoru od té doby, co mají Eden, to je prostě tvrz...navíc mají z té špičky asi nejlepšího gólmana a útok a loni z nich spadla obrovská psychická deka

nečekám, že to bude 3 kola před koncem, ale titul si vzít nenechají.

Reagovat
smazaný uživatel

jen doufam ze se pletes,jinak vzdyt zatim v edenu neztratili ani bod coz o necem vypovida,doufam ze prvni loupeznik bude banik,i kdyz je to nas primy konkurent o druhy flek

Reagovat
domingo

baníci hlavně doplatí na to, že pustili Svěrkoše a zůstali jim 2 útočníci

ta domácí bilance je pěkná, škoda že v Evropě je to skoro naopak

Reagovat
Staenly10

Pokud bude hrát jako dnes,tak to má v kapse... Pokud nebudou píš hrát soatní jako Plzeň na konci... Špatně jsi to zformuloval.

Reagovat
smazaný uživatel

takto jsi se spletl ale ty,pokud nebudou hrat ostatni jako prvni polocas plzen,vzdyt co predvedla slavie ve druhe puli??

Reagovat
$dolar$

Penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

na kterou nemelo dojit

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na článek v deníku Sport: Slávii pomohl faul Besty! Kubíček: Byl jsem na tribuně, rozhodčí nepískal, gól měl platit! Dvojnásobný skandál, má tohl cenu?!

Reagovat
smazaný uživatel

uprimne videl jsi nekdy ve sportu neco proti slavii???jsi si krapet ty dva prazske rivaly spletl ne?

Reagovat
Maritazzi

Bestovi ten dres slušel

Reagovat
smazaný uživatel

Parádnější představení od Ivoška a Dolara sem si na dnešní večer nemohl přát. Zatím se skvěle bavím, hlavně dolarovými výkřiky do tmy. Paráda. Střílíš tady jak torpédo. Bavím se, dolare

Reagovat
smazaný uživatel

tak se poplacej po zadech a bav se nad tim jak jste vyhrali plne zaslouzene a titul si muzete vzit jen sami a nikoho se nebojite

Reagovat
smazaný uživatel

Říká spartan spartanovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi spartan??hm zajimave,tak to by jsi se mel asi zamyslet,protoze jestli opravdu jsi tak tohle te chladnym nechat nemohlo a pokud nechalo a jeste se mi smejes tak tyhle barvy ti ani nic nerikaji

Reagovat
$dolar$

Je to Olomoucak

Reagovat
smazaný uživatel

Ja přeju Spartě vic jak Slavii, ale Slavka vyhrala zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to teda,ty prejes sparte...prat sparte a byt spartan je ale rozdil a ja si myslim ze naopak za tu koncovku si bod zaslouzila plzen!!!protoze kolik ceskych tymu dokaze dat za 10 minut 3 goly slavii a jeste v edenu??

Reagovat
smazaný uživatel

Dala 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ja bych se divil kdybys souhlasil s rivalem v boji o pohary

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapče, Plzeň někde na desátém místě s osmibodovou ztrátou není rival v boji o poháry...

Reagovat
$dolar$

Bavim se o Olomouci A 10 bodu nebude problem pokud budeme hrat jako dnes 2. puli

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě bude velký vítězství, když Sigma bude před Pilsen, a jestli budete hrát tak jako v prvním poločase, tak minimalně deset bodu naskok na vas je povinnost.

Reagovat
$dolar$

No bohuzel budes smutnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak být před váma mi stačí.

Reagovat
$dolar$

Jj sni dal

Reagovat
smazaný uživatel

Však uvidime, aby jsi nahodou nezatopil Čechy.

Reagovat
$dolar$

Nn tve slzy se k nam z Moravy nedostanou .

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si to přečíst znova, pak reaguj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ivosek to jede vždycky jako přes kopírák - začne tím, že Slavia se štěstím dala první gól a pak to šlo samo, samozřejmě vždycky pomůže rozhodčí a soupeř jí to odevzdá. Tak je to minimálně rok zpátky každý kolo. Z doláče občas vypadne i rozumná myšlenka.

Reagovat
smazaný uživatel

no jenze je jasny kdyz z prvni akce a strely das hned gol ze hned se hraje jinak,nevim proc to nikdo nedokaze pochopit,asi z vas moc lidi fotbal nehralo...

Reagovat
Kily

já chápu tvoje rozhořčení nad výhrou Slavie (jestli byla regulérní nebo spravedlivá nevim, viděl jsem jenom góly), ale nepřijde ti trochu trapné vyčítat Slavii i to, že ze své první šance je schopná dát hned gól?

Reagovat
božský John

Z pohledu Sparťana to je de facto smrtelelnej hřích..

Reagovat
smazaný uživatel

Nené, jen z jeho pohledu, Sparťani to pochopili..

Reagovat
božský John

ale já mam ivoska rád,je s nim sranda a dá se s nim normálně mluvit,pokud nejde o českou ligu,tak ho musim bránit..

Reagovat
smazaný uživatel

To je póza pouze.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je škoda, že jsem nekoukal ...

Reagovat
$dolar$

To jo prisel jsi o 4 krasny a 2 normalni goly

Reagovat
Kapřík

Já to před koncem vypnul, přišlo mi zbytečný se na to koukat za stavu 3:0...

Reagovat
patas92

prokazal se ze Slavka ma nejlepsi zalohu v lize, ale ten utok

Reagovat
smazaný uživatel

no nejlepsi nezapominej na banik

Reagovat
patas92

Banicek je o tridu vys, proto je nepocitam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

smich??!! ....

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fořt se mi líbíl s Bestou to bylo horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mé dojmy po návratu a shlédnutí nejhezčího fotbalu tohoto ligového kola. Galakoncert Marka Jarolíma, překrásná kombinační hra na těžkém terénu a samozřejmě vítěžsví jednoznačně zasloužené. Plzeň bych pochválil za to, že nesložila zbraně. Tento víkend jsem měl možnost shlédnout Spartu, Baník, Boleslav a Slávii a po dnešku se o titul vůbec nebojím. Ostrava místy Brnu dávala, ale chyběla tomu taková ta Svěrkošova jiskra a Galáskova jistota v rozehrávce, Sparta se upachtila ke 3 bodům.. Besta posila, jak hrom, to napadání, ježdění po prdeli..výborný, pokud si to nepokazí chováním, tak bude obrovský přínos a vážení všemi odsuzovaný Fořt?? Sklepl balónů nevídaně, přesně plnil svou roli..Besta se umí zapojit do kombinace, nádhernej pas na Jandu.. Diváci 9 bodů náskok, 10 na Spartu a všechny konkurenty v Edenu...o titul nemám nejmenší strach

Reagovat
smazaný uživatel

chlape ale jeste je 13 kol a ne 3..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže náskok 9/10 bodů=3 kola a Baník, Sparta, Boleslav=všichni doma=3 kola to je prostě stěžejní..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Olomouc, minus kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

stezejni to moze byt ale jak uz sem rikal jeste neni nic jasne, vzpomen si na lonsky rocnik...

Reagovat
Staenly10

Dneska seš jak vyměněnej ,fakt mě překvapilo,žes se nepřidal k Ivoškovi s Dolarem .

Reagovat
smazaný uživatel

proc?

Reagovat
Staenly10

Překvapilo mě,že ses zastal Slavie...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja sem se nikoho nezastaval, jen sem se snazil objektivne zhodnotit zapas!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se odpoutal od špatné strany eurofotbalu. Jak říkám, je to pro mě stěžejní, halvně ten los. Tohle bylo první kolo a já tady čtu, jak Slávie vyhrála neoprávněně, že si to výkonem nezasloužila, že vlastně tempo hry určovala Plzeň, no prostě ukčivděné lidi si tu léčí své mindráky, jsem rád michale, že mezi ně už nepatříš

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz sem tu mel podobne trapne hlasky kdysi tak to bylo kvuli emocim. ale jinak su objektivni....

Reagovat
smazaný uživatel

rivalita, nenávist, tomu rozumim..chápu, ale objektivnost, za tu jsem vděčnej

Reagovat
smazaný uživatel

presne.... rivalita a nenavist muze byt ale jen v urcitych mezich

Reagovat
smazaný uživatel

že je nějakej divnej...

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

za 14 dni vas smich prejde jo a od kdy fandite dansku???

Reagovat
Staenly10

.Bohužel tu zas propuknou tvý emoce . Taky jsme si řikal podle těch vlajek .

Reagovat
smazaný uživatel

no to mas pravdu! to tu bude same Baníček nejlepší u nás, Kde máte titul vy k...y, kde máte titul atd.

Reagovat
centos

a kde máte ploty :/ ty tam jsou tuším jen v tom rohu

Reagovat
Logan

To abychom oddelily fanousky Slavie od zbytku ... tak jak se patri

Reagovat
domingo

Krucinál, místo abyste se radovali, že se Slavia konečně naučila dávat góly Plzni z penalty, tak tady brblete :))

Reagovat
božský John

Tak zápas jsem neviděl,ale když čtu reakce dolara(ivoska nepočítám,to je sparťan,ten by reptal ik dyby Slávie vyhrála v Barceloně 0:9,že jim dala málo gólů),tak je mi naprosto jasný,že Plzeň měla vyhrát nejmíň 0:3,ale protože v pozadí tohoto zápasu stál velkej slávista co tahal za drátky tak to skončilo nefér 3:2. A to jsi nám tady hošíčku říkal,že remíza minimálně...no to mě potěš

Reagovat
smazaný uživatel

Sis teď naběhl...

Reagovat
božský John

Já vim,ale když kouknu na tabulku a vidim mužstvu který jde jednoznačně na poháry a každýmu dávalo čočku na svym hřišti(hlavně teda tej Olomouci,ta je asi nejpodstatnější,protože byla nejvíc zmiňována) a je až za Jabloncem,tak si říkám,že my minimálně musíme vyhrát ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jenže to je vyplod Dolara. Dobře Sigma tam prohrala, neměla den, byl to paradni debakl, ale říka to osmkrat po sobě...To je jedno, prohrala, prohrala. Ale je fajn, že Dolar věří tomu, jak Plzen zvalcuje kdekoho. To je usměvne, když neporazí ani hlavního nepřítele v boji o titul.

Reagovat
Swarley

já to vidím jednoduše...prostě Praha je Praha a těm klukům se tak nějak vždycky trošku pomáhalo...páni rozhodčí pískali, jako již tradičně při zápasech Sparty a Slavie, tak nějak divně, ale tomu už se přeci nikdo divit nemůže...proto všem spraťanům i slávistům velice gratuluji ke třem "zaslouženým" bodům...zvládli jste to hoši

Reagovat
božský John

A všem ostatnim se ubližuje...

Reagovat
Swarley

to neříkám, ale prostě těch chyb rozhodčích při zápasech Sparty i Slavie je prostě hodně...

Reagovat
božský John

Ale můj milý příteli,těch chyb je všude až až,u pražskejch S to je na očích protože to jsou 2 největší týmy..kdyby byly největší týmy Zlín a Kladno,tak se bude nadávat že nadržujou jim...

Reagovat
Swarley

tak máš pravdu, ale prostě už jsem z toho znechucenej...Sigma si nezasloužila prohrát, zvlášť potom, co tam ten šašek na závěr předvedl...

Reagovat
božský John

No jo..to se ještě stane tolikrát..kdybych já si měl stěžovat na to,kolikrát ublížili Jablonci,tak se nedopočítám...ber to tak,že rupnete ještě za tejden u nás a pak budete vyhrávat do alejůja..

Reagovat
Swarley

to je pravda...ale prostě mě to mrzelo, protože mi přišlo, že Sigma podalo dobrej výkon...bojovali, dřeli do poslední minuty..přál jsem jim aspoň tu remízu...

no bohužel se nedá nic dělat, bude se to muset napravit v Jablonci

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli vám dvou tam vsadím na plichtu a vyjde mi

Reagovat
smazaný uživatel

Další dement, už mě to štve, Spartě nepísknou penaltu a vyhraje vlastním gólem Olomouce, její fandové jsou na poblítí a demolují stadion, Slavisti největší návštěva kola, 3 vstřelené branky a házíš dohromady s námi takovej plevel. Doufám, že si z Moravy a nejlépe z Ostravy.

Reagovat
Swarley

to co předvedl ten komediant na závěr zápasu v Olomouci bylo neuvěřitelný...

s tou Slavií je to trošku jiný, ale podle mě to byla další chyba rozhodčích..to byla jasná výhoda...tam není co řešit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se, ale ujeli mi nervy, za dementa se omlouvám, když tady čtu ty nesmysly, kterýma tu krmí eurofotbal Ivosek (je zajímavé, že on jako jediný sparťan) Ale Slávie 80 minut Plzeň drtila a pak kvůli 10 minutám málem propásne 3 gólové manko, ale bylo pískáno, prostě zapískal, stop hry, co je potom je po tom. Včera se zapískala jasná penalta a odvolala se.. tam je rozdíl a fanoušky srovnávat raději nebudu, hovořil bych dlouho..

Reagovat
Swarley

já jsem taky zrovna ten svůj příspěvek nenapsal nejlíp....ten zápas Slavie mi ani tak v žaludku nevěří, i když jsem to vyrovnání Plzni přál...mě teda spíš pěkně vytočilo to co se stalo v Olomouci...prostě hnus...

Reagovat
Swarley

v žaludku neleží samozřejmě...ten včerejšek mě zničil

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky, ani tak ten vlastní gól, to je prostě fotbal, to se stává, ale ten závěr, opravdu komedie, penalta a jasná.. Říkám promiň, ujeli mi nervy, když tady musím číst takové věci, jakože slávie 80 minut hrála to, co jí Plzeň dovolila.. to rostu jako..

Reagovat
Swarley

v pohodě, nic se nestalo...prostě to je fotbal, to se nedá nic dělat...prostě špatnej den...ale jak já říkám: "nedá se nic dělat, obsere to Jablonec"

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem v Edenu dnes byl a fakt jsem si utkání užíval, 60 minut jsme kralovali 20 minut byla hra vyrovnaná a 10 minut měla Plzeň převahu, ze které vytěžila maximum, ale abych tu poslouchal, že Slávka hrála, co jí plzeň dovolila, to je humus..

Reagovat
Swarley

já jsem ten zápas celej neviděl...viděl jsem jen první poločas..zbytek jsem jen viděl v sestřihu, takže pořádně to soudit nemůžu...akorát mě zarazilo to, že měla být ponechána výhoda...

Reagovat
smazaný uživatel

první půle famozní, ve druhé se příliš Cissé neukázal, nervozita se na něm podepsala..

Reagovat
irik

ty jsi vážně neuvěřitelný blb

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda bolí trubko viď?

Reagovat
irik

Bolí mn, že blbost člověka, ať už jakkéhokoliv - třeba i slávisty - může dojít až takových mezí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Slávistický komplex??..to jsi ty ten z Bohnic Co z toho,co jsem napsal není pravda.

Reagovat
irik

Už přestávám věřit, že to jak se tady projevuješ je jen v tom, že jsi slávista ....

Reagovat
smazaný uživatel

Došli slova, jako tehdy rozumim.

Reagovat
irik

Proč myslíš, že mi došly slova a kdy tehdá mi došly?

Reagovat
smazaný uživatel

se slávistickým komplexem si se zamotal a pak si nevěděl, jak z toho, jako teť..

Reagovat
irik

Ale, ale ..., co to kecáš, slávisto, z čeho nevím jak ven?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhl ses řečnické otázce, ostudo vršovic...hledej šmoulo..

Reagovat
irik

"Slávistický komplex??.." - tohle je podle tebe řečnická otázka?

Reagovat
smazaný uživatel

Hledej, přihořívá..

Reagovat
irik

Ty jsi blbeček, buď mi normálně napíšeš, na jakou otázku po mě chceš odpoveď, nebo se ti na to vyseru ... .

Reagovat
Logan

"Co z toho,co jsem napsal není pravda? " asi na tudle, akorat zapomel na konec vety napsat otaznik ....

Reagovat
smazaný uživatel

Měls ho nechat, že tam neí otazník je určitě moje chyba, ale i dítě ve 3. třídě, které snad jeho inteligence dosahuje(snad neurážím nějakého třeťáka) by tu otázku našlo řekněme po minutě.. Takto by to pro něj byl hlavolam minimálně na týden..

Reagovat
Logan

Ja mam bohemaky rad

Reagovat
smazaný uživatel

on je Bohemák sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mi tu nezapomeň napsat zkopírovanej vtip, že i dítě ve třetí třídě píše za větou tázací otazník... papoušek, bohemák, sparťan a ještě hloupej..to se to sešlo..

Reagovat
irik

Fajn, řekl Já jsem, že něco z toho co si "řekl" není pravda?

Reagovat
Logan

No tak potom nechapu proc ho nazyvas "blbem" ... ale jinak to budou asi ty duvody co jsi napsal dole no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně..

Reagovat
irik

Pro to, jak neskutečně arogantně dokáže podat takhle jasnou a ničím nevýznamnou skutečnost ...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakta jsou fakta můj způsob pojetí se někomu líbí, topě ne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Logan

Delas si srandu? jak uz jsem napsal, i kdyby Kralovec ukazal na odkop, tak mel pisknout penaltu, ten faul byl naprosto evidentni, ani Blazek neprotestoval .... hrac si okolo nej mic pristrcil a Blazek ho normalne prevalcoval, zrovna tak jako dnes Tichacek Jandu, balonu se ani jeden z nich nedotkl ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni na to, doporučuju.

Reagovat
Logan

Ja se koukal dokonce na celej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Logan má pravdu i z toho záznamu, který jsi sem poslal je to evidentní a jak zmiňuje Log, Blažek se penaltě vůbec nedivil..řekni proč..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože viděl pomezního, který celou dobu ukazoval na faul Olomouce.

Reagovat
smazaný uživatel

2 minuty 29 vtřin až 30 vteřin, balon od nohy, jasný kontakt brankáře a útočícího hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano to samozřejmě, kvůli tomu se kopal odkop. Pomezní celou dobu ukazoval, že to je faul Olomouce žádná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, zda si na utkání byl a ani z televize nejde vidět co ukazuje pomezní, co ale ukazuje hlavní odkop není a důležité je, že to byl jasný faul, prostě penalta, míč od nohy brankář kontakt a penalta, nic víc, nic míň

Reagovat
smazaný uživatel

Srážka brankáře s hráčem v 90. minutě v pokutovém území ve kterém je při sporné situaci chráněn brankář.

Reagovat
Logan

Tam nebylo, ale, nic sporneho... tam to mela byt naprosto jasny penalta

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě rozhodčí v 1. poločase taky dost promarňoval šance Plzně.. Dál jsem neviděl, usnul jsem.. Chápu, že pro Vás je Sparta problém číslo 1 a asi Vás moc mrzí, že normálním Sparťanům jste tak nějak jedno, a tak nebudou na Vás chrlit, že jste vyhráli nespravedlivě apod. Máte 3 body hrál se pohledný fotbal, tak na co si stěžovat, když ta penalta prostě nebyla ani náhodou.

Reagovat
božský John

Hele asi takhle bych to uzavřel,proti Vám měla bejt kopaná penalta,proti Plzni ne...vyjde to nastejno...

Reagovat
irik

takhle to nefunguje ...

Reagovat
božský John

Tak ať si nestěžujou...

Reagovat
irik

eSSesákům to vysvětluj ... .

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nestěžuju jen mi přijde úsměvné, když každý vidí jaký tady máme rozhodčí se upnout na jeden incident v 90. minutě, kterej vůbec nemusel být tak jak mi tady chce každý nějak "osvětlit"

Na co bych si měl stěžovat, v Olomouci jsme vyhráli na špatném terénu, fotbal jsme nehráli mizerný. Paráda oproti Podzimu.

Reagovat
božský John

řikám snad že si stěžuješ konkrétně Ty? Stejně mě už otravuje jak se handrkujete o každej prd,všude Sparta a Slávie...ale výhra Jablonce nebo Teplic se nedocení

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo tak Jablonec Ti musím hodně pochválit včera dokonce dostal snad 15 palců Ale Bolka hrála moc hezkej fotbal.

Reagovat
Logan

To je videt jak vam vubec nelezime v zaludku, kdyz tu ctu ty hlody o tom ze jsme vyhrali nezaslouzene jinak rozhodci piskali spatne na obe strany, to snad uznas, jestli si to videl, tak sem si az obcas klepal na celo, ty obraceny auty,nepiskany drzeni atp ... a nebylo to jen na stranu Plzne jak si nekteri mysli..

Reagovat
božský John

Marty to byl fakt faul na penaltu...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nerozumim, že teť neřekne, že byla, na výsledku to nic nezmění, každá hrdost má své meze..

Reagovat
smazaný uživatel

To není o hrdosti, ale o tom, že kdyby Královec, tak nešťastně nestál, tak by se o žádné penaltě vůbec nemluvilo.

Reagovat
Swarley

kdyby po jasným faulu nestál tak blbě s píšťalkou v puse a neukazoval penaltu, tak by se o penaltě nemluvilo...to máš pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mě chceš zviklat co? Už sem ti skoro dával palec nahoru.

Reagovat
Swarley

skoro to vyšlo prostě podle mě to byla pencle...já to jinak nevidím a ani neuvidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jí tam nevidím. Hlavně je ten záběr dost neprůkazný, ale i z toho se dá usuzovat, že i kdyby opravdu Blažek míč netrefil, tak by byla penalta v 90. minutě hodně přísná. V tom se snad shodnem.

Reagovat
Logan

Co je na tom prisneho? jinak pokud si videl nasledny zavar pred brankou Sparty tak taky jiste uznas ze tam spartansky hrac zabranil rukou mici ..... ale to by nebyla vubec prisna penalta, naprosto jasny, i Blazek to moc dobre vedel ... z tech spartanu tam vubec nikdo moc ani neprotestoval

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nebyl, šel tam nohama, míč by měl tak nebo tak, ale záběr neprokazatelný.. Faul ani náhodou.

Reagovat
Logan

Mic by mel mic davno sel nekam jinam ... ty ses vazne mimo, mice se ani nedotkl a toho hrace normalne podrazil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Logan

Rikam ti ze jsem to videl nekolikrat a i cely zapas jsem videl.... mic bezi do autu a Blazek prevalcuje hrace Olomouce, sedni si k tomu hezky bliz a nasad si bryle, asi spatne vidis, a nebo si sundej ty spartansky ... ptze kdyby se blazek dotkl mice tak by se kopal roh

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda, kdyby zahrál míčem do hráče, což je tady nejvíc pravděpodobný, tak je to odkop od brány.

Reagovat
Logan

Micem do hrace? Videl si to video kdyz mi ho tu porad predhazujes vubec?

Reagovat
smazaný uživatel

Což v té rychlosti bylo také naprosto jasně vidět, nahoře třvrdíš, že zasáhl balon, který už tam dávno nebyl a když by tedy měl být roh po zásahu do balonu, tak tam balon kopl hráč Olomouce.. achjo, objektivita..

Reagovat
smazaný uživatel

Oběktivita co to je?

Reagovat
Swarley

osle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to že tam tu penaltu nevidíš není moc úsměvné...to je k pláči...

Reagovat
smazaný uživatel

abys to špatně nepochopil, to je reakce na tvůj příspěvek s videem od Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Já to pochopil jen mně dlouho nikdo tak nenazval.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ok

Reagovat
Swarley

jak tě mám nazvat když to tam prostě nevidíš??

Reagovat
smazaný uživatel

Slepče

Reagovat
Logan

No tak ja bych chtel trochu shrnout ten nas zapas ... Prvni puli vsechno klapalo, posily hraly vyborne, vsechny, az na tu prvni Hoskovu prihravku ... druhej polocas upadl z nasi strany do prumeru,zadny tampo,pohyb nic moc... sice to vypadalo ze to celkem hlidame , ale Plzen nas prehravala uzemne a podle me zejmena diky nepritomnosti Trappa, takze doufam ze bude v poradku, Cisse me zklamal...nakonec jsem doufal ze z brejku dame jeste 4. ale vubec jsme se o to nejak nesnazili, nedokazali jsme podrzet balon,ani Cerny,ani Jarolim, nakonec jeste mohla byt plichta, takze zaplatbuh ty 3body...hodnoceni:

PRvni polocas: Slavie Jarolim BEsta,Fort,Trapp

Druhy polocas: Cisse Plzen(spis tech poslednich 15minut) a taky za to ze neslozily zbrane

Celkova kvalita zapasu byla nadrpumerna nasi ligy a hlavne padlo dost golu

Reagovat
Logan

PRvni polocas: Slavie Jarolim BEsta,Fort,Trapp

Druhy polocas: Cisse Plzen(spis tech poslednich 15minut) a taky za to ze neslozily zbrane

Celkova kvalita zapasu byla nadrpumerna nasi ligy a hlavne padlo dost golu

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím, mohl si přidat pro fanoušky, kterých dorazilo i v takovém počasí pod psa tolik..

Reagovat
Logan

\to jo, jsem zapomel, taky jsem tam mel byt misto toho mam chripku

Reagovat
smazaný uživatel

Já byl a chřipku budu mít asi z toho ale stálo to za to, výkon mě přesvědčil zase trošku víc o titulu..

Reagovat
Logan

Jo to me taky, az bude hrat na stoperu Suchac a na pravo bude nejakej typickej bek tak to snad bude vypadat jeste lip jen to priste nesmime takle pustit z vlastnich rukou

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, to se prostě stane, usli na vavřínech..

Reagovat
Logan

Houby ... nikdo nepodrzel mic a Cisse porad propadal

Reagovat
Logan

Vzdyt ten prvni gol byl jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu i výše, že se nepředvedl ideálně, Trapp hodně chyběl, snad to s ním není vážné..

Reagovat
smazaný uživatel

tam bude ten Dens,videls to video jak tam jezdil

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš video ještě z brazilský ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

no za ten brazilsky Juventus jak hral

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem, ale nemám už link, hoď to sem pls

Reagovat
smazaný uživatel

ty ja ho nemám,ono to bylo na superslavii a ted sem se dival na youtubko a je tam prd

Reagovat
Logan

vsak to ja vim ... co myslis to icq?

Reagovat
smazaný uživatel

ja si s tebou nechci psat

Reagovat
Logan

Dobre

Reagovat
smazaný uživatel

víš co tady je to v poho ja zase nemám tolik času abych seděl na icq a psal si s každym slavistou

Reagovat
Logan

Tak na holky cas mas a na slavisty ne? styd se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sranda

Reagovat
irik

900. pro Spartu Praha !

Reagovat
smazaný uživatel

fuj tajxl

Reagovat
Swarley

Reagovat
irik

Reagovat
Swarley

tak nevím za co by si to Sparta zasloužila...

Reagovat
Logan

Taky se rad chodim divat do cirkusu nee, i kdyz ji nemam rad, tak je preci jen dobre ze tu je, o cem bychom se tu jinak porad hadali a koho bycom popichovali?

Reagovat
irik

Taky bych jí neměl zrovna v lásce, kdyby to nebyl oblíbený rival (terč) pitomých slávistů ...

Reagovat
Logan

Proc pitomych? se podivej na ty vlakna smerem vzhuru a zjistis ze jedini pitomci tady jsou dnes Dolar a ivosek, se zbytkem se da normalne bavit. ...

Reagovat
irik

Protože mluvím o těch pitomých, ne o těch normálních ..., třeba můj děda je taky slávista a jde se s ním normálně bavit (pravda, ne zrovna o sláviji, ale i tak ...), dolar je blbec, ivosek je řekl bych trochu emocionálně nevyzálý, na blbce ale nevypadá ..., ovšem co tu opakovaně předvádí strato, to je paráda . Takhle nějak si představuju ty voly, co tam v tom edenu stojí a pískají na jakkéhokoliv soupeře ...

Reagovat
Logan

Hele, tak to prrrr, ja tam taky casto stojim, ale ty se divis kdyz tam vetsina souperu prijede branit a maximalne zdrzovat? treba golman AV? nevim jestli jsi ten zapas videl, ale to bylo nehorazny ... aspon nasi fanousci nebehaji po hristi ...

Reagovat
irik

Tak dnes jsem tam viděl zdržovat jen slávisty ..., to jak byli v závěru posraní až za ušima mi dělalo vyloženě radost ..., jinak s Aston Villou jsem to neviděl, s běhajícím fanouškem nevím na co narážíš, a je mi to docela jedno, protože prvně by si měl hodnotit sebe, ne ostatní ...

Reagovat
smazaný uživatel

Voděl si jen to, co se ti hodí a Slávie dneska zdržovala?? ..volali z Bohnic?? vem na noc o prášek navíc..

Reagovat
irik

Viděl jsem co jsem viděl, slávije v závěru odkopávala, zdržovala ..., jakoby to dělal každý tým, i Sparta, Bohemka nebo Vallaloid, jenom ty z ní děláš něco extra ...

Reagovat
Logan

Odkopavat a zdrzovat je rozdil, slavie odkopavala ptze se branila, a to vyplynulo z hry Plzne, ktera nas v tu chvili hodne prehravala, ale zdrzovani, a polehavani nasich hracu jsem teda nevidel

Reagovat
Logan

Jak to myslis me? slavisti zdrzovali? podivam se na ten zapas asi znova, nejak jsem si toho moc nevsiml, tech situaci tam tolik nebylo ..... posranej jsem byl i ja v posteli, a ze ti to dela radost, to je tvoje vec

Reagovat
smazaný uživatel

Když posledních 10 minut bráníš výsledek, tak odkopáváš, nebo se zbavuješ balonu na vlastní polovině-logicky, ale zdržování je fiktivně zranění hráči, odkop od brány za žlutou kartu, válení se apod a to slávie rozhodně dnes nepředvedla..

Reagovat
Logan

No a proc reagujes na me? to ja vim, proto rikam ze jsem si moc takovych situaci nevsiml ....

Reagovat
smazaný uživatel

Protože sem tam chtěl původně napsat, že pod pojmem zdržování si představuju, jak jsme loni na white hart line drtili spurs a oni se váleli, sbírali žlutý za zdržování a nechtěli vůbec hrát a vlastní fans pískali..

Reagovat
Logan

Mno, ale to ja vim, nebo kdyz golman AV chodil po malem vapne cely druhy polocas pokazde kdyz odkopaval 5 minut a hledal vhodny dolicek ...

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš a já vidím tebe jako toho povaleče, co každé ráno vstane v 6 a přijde v 6. NEmá děti, přítelkyni a ani auto, otevře lahvoně, vysmrádne u bedny a jde spát.. Já na "svůj" tým alespoň jezdím, ale ty jen kecáš a kecáš..sračku za sračkou, jako s tím komplexem

Reagovat
irik

Celkem zajímavá, jenom abych to trochu usměrnil, můj klub rozhodně není z čech, i tak ale na tu "svou" Bohemku chodím jak můžu, pravda, stojí to prachy takže s mírou, ale jak říkám, opravdu "můj klub" je Bayern, i na něm jsem už 4x byl a nepřijde mi to málo ..., auto, děti fakt nemám, je mi čtrnáct ..., a ani s tou šestou ranní jsi to netrefil ...

.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ti 14..v tom případě se ti omlouvám, to potom vše vysvětluje i problém výše a slávistický komplex, jednou na to přijdeš..možná u toho lahvoně za X let..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zapoměl jsem dodat, že fandíš zde tolik nenáviděnému a proklínanému Bayernu, to taky leccos vysvětluje, mě Bayern ale nevadí, to mi vadí mnohme více Manchester United

Reagovat
irik

Mé fandění s místním proklínáním Bayernu nemá nic společného, fandím mu už dobrých 9 let a Bayern tady začal být proklínán dlouho po tom, co jsem to tady začal navštěvovat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi ty Bohemák?

Reagovat
irik

Jsem, ale Sparta si to dnes zaslouží víc .

Tisící je ale jasně pro Bohemku .

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nějaký nedomr*dlý bohemák..

Reagovat
irik

Zato ty jsi až přemrdlý slávista ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč tam daváš tu hvězdičku když to slovo tam máš napsané stejně celé

Reagovat
smazaný uživatel

Dávám jí tam proto, aby to pochopil, jistě opět vlastní hlava mu nic nepobrala, tak jen opakuje a papouškuje vtip, no jo IQ menší než je dnešní datum

Reagovat
božský John

tak já si du klehnout. mějte se:)

Reagovat
Swarley

vidím to stejně, jsem už z toho vyčerpanej...tak příští týden, ať vyhraje ten lepší(Sigma)

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to taky tak, Johne gratuluju ke včerejšímu vítězství, Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Nechoďte s kym se budu hádat Do teď jsem spal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem z toho fandění unavenej a beztak to nevyřešíme, hádat se s tim bezmozkem Irikem na to nemám nervy, to i učit pavouka couvat má větší naději na úspěch, než bavit se s takovým individuem. Ahoj

Reagovat
Logan

To uz jste sli vseci spat? a s kym si budu psat kdyz jsem nemocnej a spat jit nemusim? sakra ste lemry

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj kamaráde.. já jsem vyspanej dost. A pořád nejsem přesvědčenej o tý penaltě.

Reagovat
Logan
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Logan

No,aspon je videt ze i se spartanem se da bavit normalne

Reagovat
Lorcan

o který? o tý z Olomouce? no ta byla

Reagovat
smazaný uživatel

ještě tu jsem bejku, chyba, žes ochořel, dneska to stálo za to fakticky

Reagovat
smazaný uživatel

Plznička hrála fantasticky

Reagovat
Logan

15.minut

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo v 15. minutě už si to tak nepamatuji.. Já koukal jen na 1. poločas a tam hrála Plzeň hodně hezky, když vezmu v potaz, že tady všichni básní o druhé půlce Plzně, tak mi nezbývá než smeknout. Béčko Sparty Vás přehrávalo

Reagovat
Logan

Becko hralo vcera v Olomouci 15minut, ne 15.minuta a to na konci zapasu, v prvnim polocasu se Plzen pomalu nedostala za pulku, jestli tomu rikas pekna hra, tak je videt ze fandis Sparte, ti tak taky casto na podzim hrali, a v Olomouci se to jeste moc neodnaucili, i kdyz Pepa jim tam jiste naznaky dal

Reagovat
smazaný uživatel

Tsss, na Podzim jsme museli hrát tak, aby jsme na Jaře taky měli soupeře.. Křetínský se rozhodl zatraktivnit ligu

Reagovat
Logan

Skoda ze uz budete hrat jen o druhe misto co?

Reagovat
smazaný uživatel

O druhé místo?? Jako bys Vás neznal, nebo co...

Reagovat
Logan

Uprimne? po dnesku si zas tolik starosti nedelam, hlavne az bude komplet obrana tak ani vzadu to snad nebude tak spatne jako dnes na konci, jedinou obavu mam nad stavem Trappa

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře

Reagovat
Logan

Co, ze to vypada na to ze si to v poklidu pohlidame?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
Logan

Jo, to je pravda ... letos to mozna ani nebude drama, kez by konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Logan

Cemu se smejes? dokud mame 10 bodu naskok muzu se smat mozna tak ja

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám Křetínský knows

Reagovat
Logan

Komu ty vlastne fandis v zahranici? to vypada na Live ... tam taky Rafa knows

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju Girondins Bordeaux.. Jinak vlastně spíš dobrýmu fotbalu.

Reagovat
Logan

Bordeaux ... tam hraval muj nejoblibenejsi fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Zizou?

Reagovat
Logan

Jiste, nastesti nasledne prestoupil i do nejlepsiho klubu na svete, takze jsem byl velmi stastny, jen za dalsi klub meho srdce si bohuzel nezahral

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus

Reagovat
Logan

Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Real nemá zase tak špatnou sezonu co? Když se podíváš na tabulku, akorát ta Barca no

Reagovat
Logan

Tak Barce se proste v prvni pulce sezony darilo vse na co sahla, krom prvniho zapasu, novej trener na ne mel velky vliv, ale jednou na ni taky muslo prijit nejake zavahani, a zrovna kdyz my mame ted formu, tak se dostanou pod tlak a snad jeste nejake body ztrati, kdyz vyhrajeme Clasico tak tu sance na titul porad je ... jen doufam ze na konci sezony se nezvoli jako prezident Perez, ptze to je konec .... prichod Ronalda uz by nezastavilo asi nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Španělsku by to nebylo tak hrozné jako v Anglii.. On se celkem dost spravil i když ho budu asi nenávidět navždy.

Reagovat
Logan

Nojo, ale ja preferuji prichod hracu jako je Ribery nebo Silva, do Obrany Zhirkova a Albiola a do utoku Benzemu nebo Villu, jenze on zase musi mit Ronalda, ptze vyhral zlaty mic za jednu povedenou sezonu, Kaka, ptze taky ma tu sosku, atd ... proste misto aby normalne kupoval takz toho zas udela holywood ... tentokrat mu ale nebude vevodit Beckham, nybrz Ronaldo ...

Reagovat
stas87

nechcem ti do toho kecat ale albiol bol v kyjeve za naprosteho saska!!!milevskyj si s nim robil co chcel...

Reagovat
Logan

Tak bude hrat Garay, ale pri boji na 3 frontach je nezbytnost mit 4 kvalitni stopery ...

Reagovat
Logan

Nojo, tejden na horach a nejaka blba lanovka asi, jsem nastydl

Reagovat
smazaný uživatel

Nene.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia je stejně nejlepší.

Reagovat
Logan

Reagovat
irik

1000. pro tu z Ďolíčku !!!

Reagovat
Logan

ses mrdak, si mi to vyfoukl

Reagovat
irik

Tak to promiň, vyfouknout jsem ti ho fakt nechtěl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Logan

Lhat se nema!!

Reagovat
irik

Já jich mám dost .

Jednoho jsem tuším hodil i pod El Clásico.

Reagovat
Logan

ceho mas dost?

Reagovat
Shevchenko

Pod Clásicem mám šestnáctistovku.

Reagovat
irik

Já ticku, ale tuším třetí v pořadí .

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si počkal

Reagovat
irik

Však jsem to slíbil, no ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Inu, své jsem si dnes už splnil, tak už konečně mohu jít za pec .

Reagovat
Lorcan

1000. pro Slavii

Reagovat
Kapřík

Výhra Slávie asi zasloužená (posledních deset minut jsem neviděl, ale pochybuju že by by přes veškerý vzrušení způsobily že vyhrát si zasloužila Plzeň), některé kombinace dokonce oku lahodící...a Trapp, no, já říkal že je to třída (podle mě Marek, on a Hušek jsou nej DM ligy...přesně v tomhle pořadí ), ostatně prošel Bilkovýma Blšankama . Ještě musím dodat, že pětičlená záloha Plzně byla vážně zajímavá, taková...no komplet celá sparťanská . Jenže ta obrana, s tím přece nemůžou myslet na poháry, to by bylo leda o štěstí... .

Reagovat
smazaný uživatel

Za Blšanky chválím

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím,že naše liga jde pořád do větších .......................

Reagovat
Logan

Ja si myslim, ze bys mel co nejrychleji jit do postele

Reagovat
smazaný uživatel

iDnes:Za stavu 0:3 vám neuznal gól po střele Koláře. Co jste tomu říkal?

Horváth: To bylo v pořádku. Dlouho předtím, než Dan vystřelil, tak rozhodčí hru přerušil. To byla jasná situace, to nás nemrzí.

Tak co se tady pořád řeší?

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne at si to precte ivosek s dolarem!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, konečně.. Horváthovi vadil pouze krátký nastavený čas. Jinak to, kolem čeho tady do té doby seriozní Dolar včera dělal takový rozruch. baly blbost. No a nikdy neseriózní Ivosek: Dali jste první gól, to pak jde samo každému, hráli jste 80 minut, co vám Plzeň dovolila, Plzeň dala 3 góly, takové slátaniny ani nemusím komentovat, stačí se smát

Reagovat
smazaný uživatel

*byla

Reagovat
smazaný uživatel

Dolara ale musíš chápat...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho chápu, ale vše má své meze, taky bych byl naštvaný kdyby můj tým prohrál kvůli chybám sudího, ale neměl bych zapotřebí tady ventilovat své rozhořčení v takové míře .

Reagovat
smazaný uživatel

Kouká někdo na Sečteno a podtrženo? Ten Černý je totálně mimo realitu, on si snad myslí, že partu rváčů odžene silou slova...

Reagovat
smazaný uživatel

hele proč tu nejsou zase souhrny kol,myslím ne výsledkový,ale reakce,to nejlepší z kola, a podobně...???

Reagovat
smazaný uživatel

Mylíš Gambrinus liga trochu jinak? zítra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele