Gambrinus liga - preview 17. kola

22.02.2009, 08:32, aktualizováno 23.02.2009, 08:34
Previews
První kolo po zimní přestávce uzavře duel podzimního místra s možným černým koněm jarní části ligy. Pražská Slavia v Edenu přivítá Plzeň...
Viktoria Žižkov - Tescoma Zlín  (neděle 10:15)
Trošku ironicky otevírá jarní část sezóny dvojice týmů, která uzavírá tabulku. Předposlední Žižkov v nedělním dopoledni přivítá na svém stadionu poslední Zlín. Liga tedy začíná svou druhou štaci velice důležitým zápasem.

Pražané se s domácími fanoušky na podzim rozloučili dvěma čistými konty, i přesto ani v posledním zápase nedokázali prolomit hrůzostrašnou bilanci ze hřišť soupeřů a ani podeváté neodolali prohře. Trenér Ščasný přes zimu vštěpoval svým svěřencům především důraz, což mělo pozitivní vliv na výsledky v přípravných zápasech. Tipsport liga je velkým příslibem k posunu ze sestupových vod. Vždyť v normální hrací době neprohrál ani jednou, naopak si připsal vítězství v Liberci a Jablonci. Generálku zvládli žižkovští též dobře, když doma porazili jedenáctý tým slovenské ligy Nitru 3:1. Citelnou ztrátou v pražském výběru by měl být nejlepší střelec týmu Riste Naumov, toho by měl být schopen nahradit Pospíšil.

Tragický podzim ve Zlíně dokumentují tři změny trenéra nebo například fakt, že kromě nejlepšího střelce Bači nevsítil žádný z jeho spoluhráčů víc jak jeden gól. Pozvednout Zlín přišel bývalý hráč Brna či Slavie Richard Dostálek, který se vrací do první ligy z divizní Líšně. Po nepovedené Tipsport lize přišla až překvapivá série dobrých výsledků. Hned v posledních sedmi zápasech Ševci neprohráli a během minulých čtyř přípravných zápasů dokonce ani neinkasovali. Právě defenzíva se stala pro trenéra Mináře tím hlavním, co má pomoci lepším výsledkům a snad i záchraně. Zdá se, že zima Zlínu opravdu pomohla, potvrdí to však až první ligové zápasy.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Vaculík, Pilař, Gabriel, Xavier - Stracený, Sabou, Hušbauer, Vozábal - Pospíšil, Švancara
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Čelůstka, Kroča, Zbožínek, Zúbek - Vyskočil, Dostálek, Rýdel, Šmahaj, Trubila - Bača
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SK Kladno - Bohemians Praha  (neděle 15:00)
Kandidáti na sestup se prognózami nenechávají zneklidnit a hned v úvodu jara mají příležitost alespoň trochu utvrdit ostatní v tom, že do ligy patří. Na jejich stadion totiž přijíždí tým ze Střížkova, který na podzim patřil k jasně nejhorším na cizích hřištích.

Jestli jde někdo domácími výsledky proti celkovému umístění, je to jednoznačně Kladno. Středočeský klub totiž prohrál pouze první domácí utkání, dalším šesti týmům už odvézt si plný počet bodů nedovolil. I přípravné zápasy daly skeptickým odborníkům pohlavek. V Tipsport lize se Kladno probojovalo až do finále, kde podlehlo Brnu. Následně prohrálo i na pražské Slavii, poté však ukázalo zlepšení v obraně. I když bylo ve všech čtyřech utkání favoritem, je čisté konto určitě velkým povzbuzením. Zimní ztrátu kapitána Killara by měl nahradit ostřílený Drsek. Trenér Hřídel tak má k dispozici prakticky stejný kádr jako na podzim. Ve výběru bude akorát chybět zraněný Mašanský.

Ještě výrazněji se podobají výběry podzimu a jara u týmu Bohemians. Do střížkovského týmu totiž přišly pouze dvě hostující posily a Prahu opustil náhradní brankář. Zimní zápasy toho o úspěšnosti přípravy moc nenapověděly. Jedenáctý týmy tabulky totiž prohrál například s rezervou Slavie nebo s Petržalkou, na druhou stranu zase dokázal porazit Trenčín. Během sedmi zápasů, které hrál na podzim mimo vlastní stadion, získal pouze jediný bod - to byl velký kámen úrazu. Proti Kladnu se ovšem Bohemians daří. V roce 2007 vyhráli v Poháru ČMFS, v letošní sezóně poté, i díky dvěma brankám nejlepšího střelce Kincla, vyhráli 3:1. Hostujícímu trenéru bude v nedělní odpoledne chybět dvojice Lencevič, Kwame.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Gross, Drsek, Procházka - Cigánek, Strnad, Szabo, Zoubele - Šilhan, Klinka
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
: Belaň - Macháček, Turtenwald, Horáček, Grznár - Eismann, Novotný, Dobeš, Demeter, Galbavý - Kincl
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 2.90 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Brno - Baník Ostrava  (neděle 15:00)
Lepší začátek jara si už fandové těchto týmů snad přát ani nemohli. Týmy, které si nikdy nic nedarují, by mohly na brněnském stadionu zažít velmi dobrou atmosféru, která je určitě potáhne za vítězstvím.

Brněnští prodělali během podzimní části změnu trenéra, která se zdá být úspěšnou. Poslední podzimní zápas v Brně skončil jasnou tříbrankovou výhrou nad Zlínem. Přípravný turnaj pak moravskému klubu připravil skvělou vizitku, když bez jediné ztráty kytičky vyhrál pohár. V šesti zápasech navíc hned čtyřikrát neinkasoval gól. Závěr přípravy pak už tak dobré výsledky nepřinesl a v posledních třech duelech pouze dvakrát remízoval. V generálce mu na vítězství proti Hradci nestačily ani tři branky. Trenér Beránek nehledal žádné alibi, a i přes citelnou ztrátu zraněného Polácha jde do zápasu s tříbodovým cílem. V prvním duelu druhé části sezóny se bude muset obejít i bez suspendovaných Švejnohy se Schneiderem a zraněného Večeři, Baláže a Střeštíka.

Baník rozhodně nejezdí do druhého největšího města republiky rád. Nevyhrál zde již skoro patnáct let. Vzájemné zápasy však provází velká vyrovnanost. Od sezóny 1999/2000 se tyto tým střetly dvacetkrát a každý tým se pouze jedinkrát radoval z více jak gólové výhry. O jednu vítěznou radost víc se za toto období může pyšnit domácí tým. Od věci není ani fakt, že během posledních sedmi zápasů zaznamenaly bitvy těchto dvou týmů pouze tři různé výsledky. Poslední dvě utkání skončila bezbrankovou remízou.

Momentálně třetí tým české ligy sice prohrál své poslední utkání na hřišti soupeře, když si tři body připsala Olomouc, ale tři předchozí utkání mimo vlastní stadion znamenaly pro Baník výhru. V přípravě patřila Ostrava k tomu horšímu. První dvě utkání ještě vyhrála, od té doby už však maximálně remízovala. Jako například v posledním duelu proti Opavě, kdy si oba týmy připsaly dva zásahy. A právě gólové radosti nejspíše v Baníku nebudou tak časté. Nejlepší střelec Václav Svěrkoš totiž už nějaký čas bydlí ve Francii a do Ostravy plnohodnotná náhrada nepřišla. Obdobné je to v situaci s Galáskem, se kterým se Hable momentálně rovnat nemůže. V Brně bude chybět zraněná trojka Mičola, Tomašák, Řezník.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Kuncl, Dvorník, Trousil, Čoupek - Heinz, Mareček, Kalivoda, Lira - Došek, Šural
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Vácha, Neuwirth, Bolf, Tchuř - Marek, Hable, Otepka, Lička - Střihavka, Zeher
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.85 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Slovan Liberec  (neděle 15:00)
První jarní kolo si pro fanoušky české ligy přichystalo severočeské derby. Na Stínadlech se bude hrát důležité utkání, které by mohlo v závěrečných bojích o poháry znamenat mnohé.

Teplice zažily pochmurný podzim, poháry však ztracené rozhodně nejsou. Důležité je však porážet kluby, kterým momentálně koukají na záda. Poslední dva ligové domácí zápasy zvládly na výbornou a poradily si s Brnem i Žižkovem, zimní duely už byly o poznání horší. Jako jediný prvoligový tým si totiž Teplice připsaly záporné skóre, když během devíti zápasů šestkrát prohrály. Z celkových deseti vsítěných branek navíc hned čtyři daly až v posledním přípravném zápase, a to proti Hlavicím. Trenér Plíšek přišel o dvojici významných hráčů, Belice a Saboua, což by mohlo mít na dění v počátku jara negativní důsledky. Když se k tomu připočtou zranění Smíšek, Hesek a Vaščák, není na vstupu Teplic do jarní ligy nic k závidění.

Liberci schází na pohárové příčky jediná věc - body z venku. To pro svěřence trenéra Škorpila byla na podzim opravdu velká dřina. Během sedmi zápasů si pátý celek Gambrinus ligy připsal pouhých pět bodů. Ani závěr přípravy nepřichystal pro aspiranty na Evropu dobré výsledky. V posledních čtyřech nedokázal Liberec vyhrát ani jednou a gólově se neprosadil v závěrečných dvou zápasech proti Petržalce a Českým Budějovicím. Přestupový trh Slovan nikterak neprožíval, což by na jednu stranu mohlo být přínosem v sehranosti. Trenér Škorpil se tak bude muset obejít pouze bez svého nejlepšího podzimního střelce Andreje Keriče, který si odpykává disciplinární trest.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Ljevakovič, Matula, Vachoušek, Stožický - Mahmutovič, Vondrášek
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Gebre Selassie, Holeňák, Košťál, Janů - Papoušek, Gecov, Dort, Dočkal - Smetana, Blažek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.90 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
České Budějovice - 1. FK Příbram  (neděle 15:00)
Velmi důležitý zápas se v neděli od 15 hodin odehraje na Střeleckém ostrově, kam zavítá prvoligový nováček z Příbrami. Oba soupeři mají shodný počet osmnácti bodů, navíc jsou ještě stále namočeni do sestupových starostí, a proto se bude každý bod z tohoto utkání počítat.

Domácí tým si na úvod sezóny prošel doslova tragickým obdobím, kdy se mu pod trenérem Kmochem nevedlo a právě z této doby je výsledek jejich posledního vzájemného střetnutí, kdy na domácím trávníku vyhrála Příbram vysoko 3:0.

České Budějovice jako by se v zimní přestávce uložili také k zimnímu spánku a jedním z mála výsledků jejich přestupních snažení je příchod osmnáctiletého Adama Klavíka ze Slavie, který zatím neodehrál jediné mistrovské utkání, ale vzhledem k tomu, že na soupisce Dynama pro jarní část figurují jen čtyři útočníci, má velkou šanci, poprvé nakouknout do velkého fotbalu. Druhou výraznější posilou je příchod Slováka Tomáše Mrvy z Bröndby Kodaň. Také tento téměř dvacetiletý fotbalista neodehrál mezi dospělými ani jedno utkání, neboť již v sedmnácti letech odešel do Dánska, kde se však výrazněji neprosadil.

Naopak Příbram se musela v zimní pauze vypořádat s odchody Mišůna, Tomašáka či Slavíka. Zvláště první jmenovaný bude zřejmě týmu vydatně chybět. Do týmu naopak přišli hned tři hráči na hostování a především plzeňský Šmejkal se jeví jako dobré doplnění kádru Středočechů.

Ani jeden z týmů se na podzim neprezentoval nijak přitažlivou hrou. Budějovice spoléhají na remízy a kádr trenéra Moralese je zase venku úplně bezzubý. Navíc jde o důležité body, a tak lze výsledek jen těžko předpovídat.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.10 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Souboj týmů, které v tabulce dělí jediný bod, ale také souboj nových tváří s osvědčeným kádrem. Ať už dopadne první ligové střetnutí mužstevz 4. resp. 6. příčky jakkoliv, vše nasvědčuje tomu, že uvidíme velmi zajímavou útočnou podívanou.

Olomouc se totiž v podzimní části prezentovala velmi atraktivním pojetím hry, které bylo založeno na nápaditých přihrávkách z dílny Brazilce Melinha a vzhledem k tomu, že i přes četné spekulace se "mozek" hanáckého týmu podařilo udržet, vše nasvědčuje tomu, že tým trenéra Psotky nebude nudit ani na jaře.

Naopak Sparta prožila již tradiční přestávkové zemětřesení, které by podle slov klubových bossů mělo být konečně to poslední. Letenští navíc vstoupí do jarní části ligy s novinkou na trenérském postu, neboť pozici 1.trenéra zaujal Martin Hašek, který ještě do nedávna vedl druholigový Sokolov. A podle všech signálů, které jsou však jistě velmi pečlivě zvážené, vše nasvědčuje tomu, že s jeho příchodem konečně přišel do Sparty i tlak na hráče, kteří se tak najednou musí snažit, aby se dostali do sestavy na ligové utkání.

Diváci na Andrově stadionu budou mít možnost po čtyřech letech přivítat Davida Kobylíka. Když připočteme Makedonce Toleskiho, vychází nám, že Olomouc posílila v zimě velice slušně.

Naopak sestava Sparty je velkou neznámou. Především složení záložní řady je opředeno několika otazníky. V rudém dresu by měl pravděpodobně poprvé vyběhnou obránce Hubník, který se v přípravě jevil jako spolehlivý parťák bouřliváka Řepky. Novou akvizicí v defenzivních liniích Pražanů by měl bít i Manuel Pamič. Do záložní řady se nejspíš postaví nováček Kucka, kterému to také v přípravě střílelo "ostrými". S ostatními posilami to na šanci v základní sestavě vypadá poměrně bledě.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 2.75 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Jablonec  (neděle 20:00)
Jeden ze zápasů, ve kterém by se mohl hrát líbivý fotbal, se koná ve středních Čechách. Druhá Boleslav hostí Jablonec, který na pohárové příčky ztrácí pouhých pět bodů.

Středočeši zajímavě končili podzimní část. Po dvou prohraných zápasech následovaly dvě remízy, aby se druhý tým tabulky rozloučil dvěma výhrami. Zimní příprava pak Boleslavi vyšla náramně. Zpestření halovým turnajem bylo úspěšné, vždyť skončila až ve finále a přípravné zápasy na velkém hřišti vycházely ještě lépe. Jediná ztráta se udála na hřišti Mönchengladbachu, kde Boleslav prohrála 1:0. Ostatních sedm zápasů už znamenalo pro ambiciózní celek vítězství. Velkou ztrátou pro tým je odchod kapitána Rajnocha do německé Chotěbuzi. Kúdela, který přišel jako náhrada ze Sparty, bude mít co dělat, aby dokázal českého reprezentanta nahradit. Trenéru Hapalovi bude v prvním zápase jara chybět distancovaný Mendy a zranění Kysela s Řezníčkem.

Boleslav nepatří mezi nejoblíbenější soupeře severočeského klubu. V deseti vzájemných zápasech vyhrál pouze jedinkrát, v květnu 2005. Poslední dva duely hrané ve středních Čechách už znamenaly zlepšení, když si odvážel bod za remízu 1:1. Poslední zápasy na hřištích soupeřů v podzimní části sezóny Jablonci moc nevycházeli. Po remíze v Plzni přišly prohry v Příbrami a Ostravě, nejbližšímu pronásledovateli právě Boleslavi. V lize během šestnácti zápasů remízoval čtyřikrát, v zimní přípravě to Jablonec stihl hned pětkrát. Zlepšení během přestávky se nabízí. Jediné dvě prohry přišly v naprostém úvodu. Trenér Komňacký se bude muset vypořádat s odchodem několika hráčů, kterým po polovině sezóny skončilo hostování. Do zápasu v Boleslavi nebude moci postavit zraněného Klapku.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Procházka, Janíček, Mach - Dittrich, Sylvestre, Opiela, Poláček - Pecka, Papadopulos
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Pavlík, Homola, Hamouz - Čížek, Eliáš, Loučka, Hloušek - Haurdič - Lafata
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.40 - 5.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Viktoria Plzeň  (pondělí 17:15)
V televizní dohrávce 17.kola se setkají dva velmi silné týmy, které se na podzim prezentovaly velmi pohledným fotbalem. Mužstvo trenéra Vrby má před sebou velmi těžký úkol, dobýt zatím nepokořenou tvrz s názvem Eden.

Slavia prošla v zimní přestávce menší obměnou, než tomu bylo naposled, ovšem z jejího kádru odešly hned tři stavební kameny - Krajčík, Tavares, Necid. Za posledně jmenovaného přišlo hned několik náhradníků a největší šanci na základní sestavu má zřejmě jeden z dvojice Fořt či Besta. Trenér Jarolím si navíc bude muset poradit s velkými problémy v defenzivní řadě, neboť další zimní posila Josef Kaufmann se na jednom ze soustředění zranil a jeho návrat na trávník je zatím v nedohlednu. Jako pomyslná třešnička na dortu je karetní trest kapitána Ericha Brabce.

Slávistický soupeř, mužstvo z pivovarského města, jede do Prahy v dobré pohodě, kterou získalo během zimní přípravy, kdy kádr zaznamenal taktéž jen malé přesuny. Z týmu odešli pouze Vaculík na Žižkov a také Petr Trapp, pro kterého bude mít tento zápas zvláštní náboj, neboť odešel právě do Slávie.

V Edenu se očekává velmi pohledný fotbal, který by mohl být podpořen snahou Plzně si také občas zaútočit, o což se ostatní týmy, které se na podzim v nejnovějším fotbalovém stánku v zemi příliš nepokoušely. Velké očekávání bude především od nových hráčů ve slávistickém útoku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.25 - 7.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha16114137:1137
2.FK Mladá Boleslav1694323:1631
3.Baník Ostrava1693430:1630
4.Sparta Praha1683527:1727
5.Slovan Liberec1675421:1726
6.Sigma Olomouc1675421:2126
7.Viktoria Plzeň1657423:1922
8.FK Teplice1664617:1422
9.FK Jablonec1664616:2022
10.1. FC Brno1655617:1620
11.Bohemians Praha1661923:2919
12.1. FK Příbram1653817:2118
13.České Budějovice1639414:2218
14.SK Kladno163499:2713
15.Viktoria Žižkov16321116:2611
16.Tescoma Zlín1623118:279

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (258)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak jsem zvědavá, jak se dneska bude dařit Brnu. Ne, že bych mu fandila, ale Baník nemám ráda.

Reagovat
smazaný uživatel

verim ze z zizkova aspon bod privezem,sevci go!!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ten Baník hned ze startu urve 3 bodíky

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma, jasna jedna.

Reagovat
Swarley

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria Žižkov - Tescoma Zlín - 1

SK Kladno - Bohemians Praha - 0

České Budějovice - 1. FK Příbram - 0

FK Teplice - Slovan Liberec - 2

FK Mladá Boleslav - FK Jablonec - 1

Sigma Olomouc - Sparta Praha - 0

1. FC Brno - Baník Ostrava - 2

Reagovat
smazaný uživatel

brno-ostrava 0 vs. 1

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria Žižkov - Tescoma Zlín - 1

Kladno - Bohemians Praha - 1

České Budějovice - Příbram - 0

Teplice - Slovan Liberec - 02

Mladá Boleslav - Jablonec - 1

Olomouc - Sparta Praha - 02

Brno - Baník Ostrava - 02

Slavia-Plzeň 1

Reagovat
smazaný uživatel

Cholera,dajče jim gola!!!!!!!!!!!!!! aaaaa,už se nemůžu dočkat 3 hodiny odpolední,kdy si na webu čt4 sport pustím live přenos baníčku

Reagovat
fabec1222

ty si hodne veris ze jim to tam pude

Reagovat
smazaný uživatel

budu se modlit

Reagovat
milan78

brno dnes vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v pravý opak

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria Žižkov - Tescoma Zlín - 1

Kladno - Bohemians Praha - 1

České Budějovice - Příbram - 10

Teplice - Slovan Liberec - 2

Mladá Boleslav - Jablonec - 1

Olomouc - Sparta Praha - 1

Brno - Baník Ostrava - 10

Slavia-Plzeň 1

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria Žižkov - Tescoma Zlín - 1

Kladno - Bohemians Praha - 2

České Budějovice - Příbram - 2

Teplice - Slovan Liberec - 2

Mladá Boleslav - Jablonec - 1

Olomouc - Sparta Praha -2

Brno - Baník Ostrava - 1

Slavia-Plzeň 2

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevím, ale podle prvních dvaceti minut bych řekl, že Zlín je zatím lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

příjemné překvapení z výkonu zlínu mi vyrovnává nepříjemné překvapení z výkonu pospíšila

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych se nepodíval na sestavy, tak nevím že hraje... Navíc obrana Žižkova je více než tragická, což jen dokázal tento roh...

Reagovat
smazaný uživatel

narozdíl od zlínu, který si jakýkoliv standardky hlídá perfektně ..kromě tý Koukalovy střely, to by byl nádhernej gól před zápasem bych to čekal přesně opačně..

Reagovat
smazaný uživatel

No, ještě tam byl ten, co udělal Baránkovi kličku... Jen už nevím kdo to byl...

Reagovat
Jajinek

Pujde zase vše sledovat live na indes?...Jsem nechlazenej tak nemůžu na stadion

Reagovat
smazaný uživatel

www.fotbalzive.cz

Reagovat
Jajinek

super

Reagovat
risk je zisk

Viktoria Žižkov - Tescoma Zlín - 1

Kladno - Bohemians Praha - 1

České Budějovice - Příbram - 10

Teplice - Slovan Liberec - 02

Mladá Boleslav - Jablonec - 1

Olomouc - Sparta Praha -1

Brno - Baník Ostrava - 10

Slavia-Plzeň 1

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria Žižkov - Tescoma Zlín - 1

Kladno - Bohemians Praha - 0

České Budějovice - Příbram -0

Teplice - Slovan Liberec - 02

Mladá Boleslav - Jablonec -1

Olomouc - Sparta Praha -1

Brno - Baník Ostrava -2

Slavia-Plzeň -1

Reagovat
One-Real

No musím uznat, že Zlín mě překvapil

Reagovat
Slejdy

žižkov

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na to sparťanské retro dneska

Věřím, že jestli nepostaví Chovanec Holendu a dá šanci Bonnymu nebo Jeslínkovi + záloha bude trochu sehranější, tak by se tam dalo vyhrát. Možná bych dal i dneska přednost Vackovi, před Kuckou, jelikož se bude chtít v Olomóci zase ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni tam byl posranej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víš jak za ten rok už má víc zkušeností a už se tolik bát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, podle mě je ale trošku posranej z toho Olomouce no. Zkušenej muže byt jak chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, stejně tam dá Chovanec Kucku

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím. Už se hrozně těším. Eště 4 hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec Žižkov - Zlín 1-1 v 90. minutě vyrovnal Sabou.

Reagovat
centos

To jsou mantáci ten Zlín..

btw info z banicek.com - na hlavaku přeplněných 6 vagónů, ve svinově dalších cca 500-600 lidí

pěkný počet, navíc těch šest vagonu bylo připojeno k normálnímu vlaku. Jsem zvědavý, kam nacpali ten zbytek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Brno bude muset uvolnit i vedlejší sektor, jinak bude v ulicích zábava.

Reagovat
centos

To nepochybně. Navíc vlaky s baníkovcema a slovanistama mají přijet hned po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím tu apokaliptickou reportáž na Nově Bitka 500 na 500, máme rozhovory s aktéry střetu, půlka Brna musela být evakuována.Více informací na tn.cz

Reagovat
centos

Kdyby jen na Nově: http://brnensky.denik.cz/zlociny-a-soudy/bitva-brno-vs-ostrava-vzplane-i-mezi-chuligany-na-.html článek totálně vycucaný z prstu. Asi jako reprotáž ve zprávách před uefou se Spartakem, kde měli nějakého herce či co v šále Baníku, který tvrdil, že bude obrovská bitka na Stodolní, navíc ještě s Polákama, kteří "nám zničili stadion, tak si to s nima vyřídíme". Novinářský póvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už tohle radši nečtu, nechcu se zbytečně rozčilovat

Reagovat
smazaný uživatel

To by neměl být problém, v Brně je momentálně fotbal kvůli Kometě těžce na ústupu, řekl bych nejvíc za posl. 15 let. Aby tam Baníkovci nebyli skoro sami .

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzí mě, že je Mora nepotrápila víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Neblbni . Ale aspoň by se ještě jednou naplnil stadion a nemuseli by o tolik zdražovat lístky na SF .

Reagovat
smazaný uživatel

Njn. Ale je to škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

No bude nás tam opět mnoho

Reagovat
centos

Já jsem nakonec nejel, ale o to víc se těším za dva týdny na Slávku

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš kolik dá Slávka lupenů pro Baník?

Reagovat
centos

Tam je tuším povinnost 15 %. Tak to aspoň platí v UEFě. Počítám s tím, že do tří tisíc by neměl být problém.. stejně tak nebude problém pro chachary z Prahy v případě potřeby vykoupit okolní sektory, jako se to stalo třeba na Bohemce.

Reagovat
smazaný uživatel

No na Slávku se chystá hodně lidí,tam nás bude kolem 1500 100% .

Reagovat
centos

Podle mě ten sektor zaplníme, i když to je v pondělí..

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně!!!! Všichni jsou zvědaví a hl. chcou první 3 body na novém stadionu. Třeba ho pokřtít vítězstvím,

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše touhy jsou jistě zajímavé, ovšem z mého červenobílého hlediska naprosto nepřijatelné. Ale je dobře, že přijde tolik lidí. Mě štve, že je to v pondělí, pro mě blbej den, kolikrát nestíhám ani přenos.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo Otík a jeho dementní termíny, vůbec vám nezávidím ty 4 zápasy v TV.

Reagovat
smazaný uživatel

ááá konečně sešívaný.Sem čekal,že se někdo musí ozvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem jen nakoukl, nějak teď nestíhám rozvádět diskuze, docela fofry, zítřejší zápas s Plzní mi bude ségra nahrávat a stejně to nejspíš skončí tak, že budu zároveň koukat po očku na Hull City s Tottenhamem, jestli se mi podaří najít link na přenos, myp2p jeposlední dobou v háji a ještě jsem nevychytal spolehlivé zdroje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy zítra pol. 0 konec 1 , ale taktak. Si myslím.

Reagovat
centos

Je to sice snad nejhorší možný termín, ale lepší pro vás jak pro nás :) naštěstí nemám v pondělí školu, ale ani nevím, jestli zvládnu dorazit na úterní cviko..

Jinak tajně doufám, že konečně zazní - třeba z obou táborů - pokřik známý z doby, kdy ligu vysílala Nova.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajéje ty chodíš ještě do školy? Hmm škoda,to si mladej co? A proč lepší pro nás? Dyt je to jasné-v pondělí kvůli fans z OV. Ale to jim nepomůže....stejně nás bude dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ajéje? Co bych za to dal, bejt na škole, bez starostí, dělat si téměř, co chci.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez starostí ? Za necelý rok maturita, už se těším na ten stres a nervozitu

Reagovat
centos

Týden učení a jeden den, to půjde rychle, ani nebudeš vědět jak :) a kdo není debil, ten to dá

Reagovat
smazaný uživatel

To bude teda příjemný zjištění

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jenže tys asi neměl státní maturitu

Reagovat
centos

Dělal jsem ji "nanečisto" (z každé školy se vybralo několik lidí, kteří se sešli a napsali si to. Pak se to odesílalo do Prahy.). Nevím, jak to u vás bude, ale to, co jsem dělali, bylo až děsive jednoduché.. Jestli má maturita ještě nějaké zbytky prestiže, tak ji tímto ztratí :)

Reagovat
smazaný uživatel

Maturita je sranda, důrazně doporučuji si písemně připravit vypracované otázky (jestli tedy máte takovej systém, já maturoval v roce 1991) a to co nejdříve a průběžne do toho koukat. Já doma tenkrát nahlásil, že maturuju o tejden později, aby nebyla nervozní rodinka - hlavně babička. O svaťáku jsem jakoby šel do školy, zalezl jsem do kočárkárny, otevřel lahvinku Sauvignonu a šprtal. Ve tři jsem se "vrátil ze školy", šel si zahrát fotbálek za barák, večer ještě koukl do otázek. Poslední dva dny před maturou už jsem byl doma (jakoby svaťák), na maturu jsem si oblík kvádro a bábinka povídá, kam prý jdu. Povídám - na rande. A ona - to snad můžeš jít v riflích. Tak jsem se zase převlíkl do riflí a mikiny, kvádro zchumlal do igelitky a do kvádra se zase navlíkal dole v kočárkárně - prima příprava. Ona celá maturita byla dost komedie, ale to bych psal ještě zítra. Prostě studentský roky byly oproti všednímu životu nesrovnatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá story, aneb cesta do študákovy duše

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Tvoje příběhy.

Reagovat
smazaný uživatel

no máš recht.100% souhlas Já práce,roba,děcko a navíc nemocná tchýně- na provaz!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ajéje

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám něco podobnýho.. Nemocná matka, práce, maturita, sestřino dítě na návštěvě (křičí!!!!) a přítelkyně přijíždí pozdě domů a je nasraná z práce... Tak snad dneska aspoň ta Spartička.

Reagovat
smazaný uživatel

Soucítím jen se životem,ale ta Sparta???? To néééééé. .....trefil mě málem šlak. Fůj jdu to rozdýchat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že fandit Spartě dneska není v módě..

Reagovat
smazaný uživatel

Já zato nemůžu já sem prostě antispartan. Byl sem na Spartě už za Pepy Chovance a takových.... a odtud ta "láska" .

Reagovat
smazaný uživatel

Pepík byl dobrej hráč.. Spíš mně mrazilo, když za nás hrával třeba Gluščevič, nebo Gabriel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel,že to je dávno-jako v minulým století

Reagovat
smazaný uživatel

Njn teď fandí děti hlavně Slavii, vypadá to, že v ČR bude čím dál tím víc blonďáčků

Reagovat
smazaný uživatel

V době, kdy hrával Chovanec, měla Sparta excelentní sestavu. Hašek, Bílek, Skuhravý, Stejskal a spousta dalších, opravdu to byl základ repre.

Reagovat
smazaný uživatel

No a Rada v této tradici chce pokračovat, nechápu, že Vám to tak strašně vadí

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jenže tenkrát to nejlepší nebylo rozházené po celé Evropě a Sparta měla možnost to stáhnout k sobě - kromě Knoflíčka a Kubíka, ti zdrhli za hranice. Radovo počínání má k tehdejší situaci Sparty dost daleko, na druhou stranu dnes už funguje všechno jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdeněk Svoboda, Horst Siegl, Jiří Novotný, Antonín Mlejnský, Jiří Jarošík, Pavel Novotný, Vladimír Labant, Miroslav Baranek, Martin Hašek, Petr Papoušek, Milan Fukal.

Michal Čaloun, Vratislav Lokvenc, Michal Horňák, Vlastimil Svoboda, Michal Špit, René Bolf, Petr Gabriel, Martin Prohaszka, Tomáš Poštulka.

Tomáš Rosický, Luděk Stracený, Libor Sionko, Vítězslav Lavička (asistent trenéra), Ivan Hašek (trenér), Ivo Viktor (asistent trenéra), Josef Obajdin, Michal Šmarda, Miroslav Sovič

Tohle byla sestava z roku 2000

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta trojice trenérů Snad jim Martin Hašek bude kvalitní nástupce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj bude. Slyšel jsem že ma paradni treninky, Berger to srovnaval s Houlierem a tak. Do pěti let je u repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestřino dítě na návštěvě už je tady doma a teď naštěstí spí.

Reagovat
smazaný uživatel

super.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to zažil.. Nic příjemnýho. Někdy sranda, ale v tom našem bytečku, kde se sotva vejdem 2, tak nás najednou bylo 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, mě postupně ségra stěhuje do prostoru 175x180 cm. Komply, postel, hadry, všecko. Katastrofa. Ale tak já stejně pořád nejsem doma, tak mi to tolik nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže já jo. Sem doma dost a ta tchyna.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to měl donedávna podobný, ale teď sem skoro pořád doma, protože se "připravuji" na tu maturitu. Vlastně jsem se domů chodil jenom vyspat a ani to jsem pořádně nestihl Děti jsou zhoubný

Reagovat
smazaný uživatel

Ty haj..., to není pravda. To sis vymyslel sám, tak to nesvaluj na mně. Mě osobně to je celkem jedno. 2 nebo 3 roky bychom to nějak zvládli a pak si chci pořídit konečně vlastní bydlení. Do té doby se možná vyvine něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

super! to je dneska nejlepší příspěvek dne!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rodinná pohoda To neřeš. Dovedeš si představit ten bengál, kdybych nedejbože vyjádřil nějakou větší nespokojenost? A přitom teď sedíme u dvou komplů, čumíme na Brno s Ostravou, kafčo, malej chrápe, já chci výhru Brna, muzajska chce Ostravu GÓÓÓÓÓÓL 1:0 kurva teď mi začne peklo...

Reagovat
smazaný uživatel

kua to je vřiti.

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš boj, tak ho budeš mít. Zatím jen přes kompl, bo prcek ještě chrápe. Teda ten gól mě docela štve. Sice bych za jiných okolnoctí raději, aby Brno vyhrálo, ale v tipovačce jsem dala 2. Si protiřečím, co? Jenže je rozdíl mezi sympatiemi a obchodem

Reagovat
smazaný uživatel

byznys woman? Ale stejně FCB olé! A nebij ho.

Reagovat
centos

Výška :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FCB

Reagovat
smazaný uživatel

neska Budějky jasná výhra

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Že to říkáte zrovna vy

Ale taky dávám samozřejmě Tohle by neměl dělat žádný klub.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdy "my" sme naposled něco udělali? už se mi zas začína projevovat alergie na spartu...

Reagovat
smazaný uživatel

A co s tou Opavou?

Reagovat
smazaný uživatel

Sice v tom figurovali hlavně opaváci, ale i baník se na tom podílel.

Reagovat
smazaný uživatel

podivej se na hooligans.cz..tam je to cele objasněné..media totiž zase přeháněla

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, mě to vysvětlovat nemusíš, stačilo když jsem slyšel že způsobená škoda je 300 000kč za zničení popelníků,sklenic a pár židlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je největší sračka, kterou jsem kdy čet. Co to je za kusy tohle? Koukaj tihle lidi vůbec na fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Sračka? Možná, ale zato pravdivá.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, normálně se poprali v hospodě. Že z toho chtějí vyjít Opaváci jako morální vítězi je sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc škoda je 15 000,- což je obyčejná rvačka dvou velkých ožralých chlapů v hospodě. Sice by to dělat neměli, ale když už se oháníš tím, že jste dlouho nic takovýho neudělali, tak se radši zdrž.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou alergii bych si dovolil souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako baníkovec bych se k tomu radši nevyjadřoval

Reagovat
smazaný uživatel

hovada spartansky

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte kolik je asi tak lidí v Brně? fotbalzive nefachčí

Reagovat
smazaný uživatel

kamo

řeže se to tam

je tam bitka docela solidni

banikovci vtrhli na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo vyhrává ?

Reagovat
smazaný uživatel

je tam víc ACAB než fans a mlatěj se na sektoru,zatím remíza

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor tipoval něco kolem 4000

Reagovat
smazaný uživatel

tak benga uz na stadaku:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Brno 1:0 Baník ( Heinz ) zatím

Reagovat
smazaný uživatel

To je nespravedlnost, doposud jsme byli aktivnějším týmem

Reagovat
centos

Jsme lepší, jen holt Zeher není Svěrkoš :(

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jedem baník jedem

Reagovat
smazaný uživatel

volal sem kamošovi a prý v kotli je tak 150 hooligans ( ztoho 40 ) poláků a chystá se zase bitka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase v zápase, nebo až po?

Reagovat
smazaný uživatel

ted prý. Zase provokujou a snaží se rozbít plot.Prý totam vypadá jakpo náletu

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, nedivil bych se kdyby to sudí předčasně ukončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, odhadem to tam teď hlídá 50 chlapů... A asi policie, zase ji musel asi hlavní pořadatel přivolat... Langer je kokot, už jen díky tomu, jak dneska vystupoval s Bublanem u Hlodavce...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že si ve sněmovně dělá s Topolem srandu, chci vidět jeho reakce po utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

"Byla to ojedinělá akce," řekl pro ČTK ministr vnitra Ivan Langer. "Žádné změny neplánujeme, tento zákon se teprve musí zažít a až potom nebudou potíže."

Reagovat
smazaný uživatel

Takové výmluvné kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíš, budou...

Reagovat
smazaný uživatel

kooooooooooooonečně to vidím ale až druhej poločas..tak jedem

Reagovat
smazaný uživatel

Zpožďuje se i výkop druhé půle, neboť někteří z fanoušků Baníku znovu během přestávky pronikli na plochu. Znovu zasahovala policie.

Reagovat
smazaný uživatel

chachari-Langer 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Bublan?

Reagovat
smazaný uživatel

Baníkovci člena ostrahy vyhodili přes zábranu na hrací plochu. ochranka to zvládá

Reagovat
smazaný uživatel

nj jenomze 20 neozbrojenych typku z ostrahy nema sanci zvladnout nekolikrat vic "fans" - vetsinou zku*venych polaku

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt sem to pravil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak prohlídky jsou už teď, řekl bych i důkladné (člověku vlezou i do batohu) a je to k hovnu. Oni vždycky prohlížej slušný lidi, od kterejch nic nehrozí, takový ty namakance a prostě lidi, co od pohledu nápadné nechají. Pořadatelé to berou stylem, že je lepší když dostane na hubu někdo uvnitř, než zrovna on u vchodu. Už dřív je měli policajti řezat po hlavě, nějaký "zatlačování do sektoru" je k čemu?

Jedna věc by pomohla hned - zákaz vstupu pro Poláky. Když se něco sere kolem Slavie, tak u toho jsou Poláci z "družby", u Baníku je to prej dost podobné (ostatbě viz. výše).

Nebo udělat projekt Stadiony 2009 - u stadionu vyhradit plochu 30x30 metrů, tam je nechat se zmlátit a přeživší můžou na fotbal. To už budou tak utahaní, že bude klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sparťani si viditelně vystačí i bez Poláků. Vrchol demence tohle. Jen jsem zvědavej na derby, nad sektorem hostů je obrazovka...

Reagovat
Lorcan

no co ani tam te debilé sparťanské dělajů na tom hrisku, to sa lentak nevidí

Reagovat
Berbatov9

Ja sem teda Sparťan a tak sem se přijel do Olomouce(bydlim v Prostějově) podivat jak to vlastně je. Seděl jsem na ,,neutralni tribuně,, a chtěl sem si vyfotit par fotek do I Phone na kterym sem měl nalepku Sparty samozřejmě si toho par kretenu všimlo a začli pičovat.Myslel jsem si jacy jsou sigmaci slušni lidi ale jsou to totalni pi*e. Spartani si ,,vklidu fandi,, a ti zas*aní tvarůžkáři po nich začnou hazet pet flašky a krast jim kloboučky(viz kloboučkova akce na sigmě) no a tak přes plot byli sigmáci strašni hrdinove. O přestavce jsem vyšel ze sektoru a za mřiži pobytou plechem bylo par fans sparty a vklidu si kouřili ale par,,inteligentum,, ze sigmy to nedalo a začli mlatit do plechu ,slovně urážet Sparťany a mezírkama po nich i něco hazet samozřejmě spartani urhli plech ktery jim umožnil vidět přes mřiže na ty ,,hrdiny, ale najednou Sparťani začli rvát i mříž a to už začli olomoučáci srát do gatí a zdrhat a samozřejmě všechna špína zas na Sparťany. Neřikam že nedělaj Sparťani bordel a někdy mě serou když se kvuli nim přeruši match ale jako nejdřiv si uvědomte co dělaj jini a až pak hodnotte Sparťany.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ si Sparťan jde to vidět Nevěřím jen je obhajuješ mě stačí jak se chovají jak na Letné tak na oostatních stadionech.Je to banda.Normální Sparťan pravej fanda sedí na normální hlavní tribuně.Ti co jsou v kotli tak z 80%nejsou Sparťani a ani neví kolik to je,to sou prostě lidi kteří jdou na fotbal za jiným učelem.

Reagovat
smazaný uživatel

neasi sparta to je ostuda fotbalu....

Reagovat
Berbatov9

zajmavy že toto řika spousta lidi ale všichni se divaji na fanoušky zkuste byt objektivni a hledět i na tým

Reagovat
smazaný uživatel

to je ještě horší

Reagovat
Logan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tayk mě sere že se o tom pořád mluví a nic se nedělá proboha dyť to není vůbec těžké s těmahle fans něco udělat,tak buď kamerové systémy a zavřít je až zčernají nebo prostě ať je ti těžkooděnci pořádně zřežou!I kdyby to nešlo to je tak těžké upravit zákony.Sakr auž mě to sere.Normálnímu člověkovi může být jedno jestli sou na stadionu policajt nebo ne.Já když jdu na staďák tak je mě uplně jedno jestli tam jsou nebo nejsou policajti,nechápu jak někomu můžou vadit.A jestli někomu vadí tak ať tamnechodí.Prostě ty lidi řezat být těžkooděncem tak normálně bych si toho fanouška co po mě něco hodil chytl a rozmlátil mu držu!To je trest a ne sněma ještě zacházet jak v bavlnce a ještě aby jim Sparťani po výhře zatleskaly a radovlai se sněma!Ti fotbalsiti mají asik taky vyrabováno!Jak sem viděl Bergera po vstřelení golu ještě zatínal na sparťanské fanoušk ypěs a začal je hecovat a radovat se sněma,tohel je fakt demence!

Reagovat
smazaný uživatel

ty woe ješte tři hodiny a jdeme na to

Reagovat
$dolar$

Tak Plzen dneska jasna 2 Nechapu kdo delal tip na vysledek typicky utkani pro 02

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufam ze dneska vyhrajete..., kdyz vyhraje slavia tak bude met k titulu hodne blizko (nebudu psat ze ma titul skoro jasny protoze se jeste muze stat cokoliv...)

Reagovat
smazaný uživatel

nevis nahodu jak by mohla vypadat sestava plzne???

Reagovat
$dolar$

Tak priblizne- Tichacek - Sevinsky, Polak, Rada ( Halama), Jiracek - Petrzela, Kolar, Limba, Horvi, Reza - Krbec

Reagovat
$dolar$

Tak jsem to trefil akorat misto Rady hraje Navratil

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám dneska čistou dvojku na tiketu spolu s Hullem a Ghanou, tak jestli mi to vyjde budu Ti leštit Washingtona dolárku

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

To musis mit kurz tak 20

Reagovat
smazaný uživatel

33,84 ale já v podstatě na nic jinýho než na takovýhle zápasy nesázim. Většinou mi to nevyjde, ale stejně jsem v plusu. Dneska cítím mrazení, že by to mohlo dopadnout

Reagovat
smazaný uživatel

jasná 1....

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu fandit Plzni! A vsadím pol. 0 konec 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to je mi jasné,že budeš rád.

Reagovat
$dolar$

Takze Plzen do toho !!! Jeste pred zapsem jednou zafandim a padam ke svy plazme pivku a bramburkam

Reagovat
smazaný uživatel

Bordel na stadionech bude, dokud se 1x neukončí zápas. Pak daj všecky ,,kurvy,, pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

vubec, tem co se chodi na fotbal rvat a ne fandit to bude uplne jedno a naopak to budou brat jako svoje vitezstvi...

Reagovat
$dolar$

Spise bych bral body tymum. Potom by bylo v zajmu kazdyho klubu fanousky poradne kontrolovat a hlidat.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl banik a sparta velice zhavi kandodati na sestup....

Reagovat
$dolar$

Kdyz se hovada neumi chovat tak si fotbal nezaslouzi.

Reagovat
smazaný uživatel

1. ti fotbalisti za to nemozu, a za 2. tam bylo 90% banikovcu kteri se rvat nechteli...

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda.

Reagovat
irik

Snad se slávije, jak je jejím dobrým zvykem, položí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

A "Viktoria" snad udělá čest svému jménu ...

Reagovat
$dolar$

Ja jsem nervozni jak svina

Reagovat
smazaný uživatel

Těšme se na nejkrásnější útok ligy Pár Prazdrojů by to mohlo spravit

Reagovat
$dolar$

Neprodavali bychom li Trappa tak bychom tyhle dva goly nedostali Nevadi hraje se 90 minut

Reagovat
Logan

Ty jeste neprolejzas plzensky kanaly?

Reagovat
$dolar$

Nemam proc, za to muze vedeni , nemeli poustet ovecku

Reagovat
Logan

hlavne ze uznas ze jsme lepsi, krome prvnich a poslednich 5 minut jste se nedostali za pulku ... jsem spokojenj s Bestou, jen mohl dat gol

Reagovat
$dolar$

Kdyby rozhodci pisknul faul na Krbecka , kterej byl , tak to mohlo byt pro nas trosku lepsi, mate moc ucelnej presink, ale ke konci uz jste nemohli takze sanci jeste mame.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie jasně lepší.... a ten Jiráček je vyložene tragickej ... mohlo to bejt davno tři ne li vic

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dobře hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vypadá moc dobře. Jarolím...

Reagovat
smazaný uživatel

Besta skvěle napadá Janda taky super.... paráda :-)

Reagovat
centos

Neříkal tu někdo, že Plzeň vyhraje..?

Reagovat
smazaný uživatel

Paneboze plzen hrajte,ja vas nesponzruji kazdy vikend jen tak pro srandu ,,kdyz budete chodit pres levou stranu tak to pujde a pres Hubacka se dostanete.Musite zatlacit,Spartansky tabor vam veri

Reagovat
$dolar$

Jak to zhodnotit? Zatim se mi to rika tezko ale jsme horsi. Hlavne obranna faze je tragicka, tady je presne videt jak nam chybi ovecka Trapp, Limbersky DM neni a nejde mu to, Sevinsky je na pravy beku tragickej Jiracek jeste vic Nic jeste neni ztraceno, ke konci jsme ukazali, ze muzeme Slavii zmacknout a ze technicky na tom nejsme nejhur. Jako jedinyho hrace bych vyzdvihl Krbecka, ten snad neprohral za prvni polocas ani jeden souboj , co ten si odpracuje

Co do druhyho polocasu? Jiracek, Sevinsky ven misto Petra Lecjakse, misto Sevinskyho Halamu, Lmbersky se soupne na beka misto Sevinskyho. Halama bude hrat DM. Pokracovat ve hre jako na konci polocasu a urcite nam tam neco spadne, Slavie celej zapas takovej presink nevydrzi. Takze Plzeeeeeeeeeen jedeeeeeem

PS: Marka Jarolima tak vytahnem a on nas potopi

Reagovat
smazaný uživatel

to je koncert a to ještě nehraje Belaid a Ivana to bude rukavica

Reagovat
$dolar$

Jeste bych se zeptal co rikate na rozhodciho? Podle me na obou stranach dost nepresnosti

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim ze rozhodci je zatim opravdu velice slabej a to pro obe strany

Reagovat
smazaný uživatel

zase kecy,konkretně jake situace špatně posoudil?

Reagovat
$dolar$

Faul na Kolare, faul na Krbecka, faul na Bestu, faul na Forta, vymyslena ruka Petrzely

Reagovat
smazaný uživatel

pouští to,to je uplně normalní hra ma plynulost a nejsou tam zbytečné prostoje,aspon dostanete víc golu

Reagovat
$dolar$

Jako kdyz ma bezet Krbec sam na branu a nedko ho sunda tak to znamena ze to rozhodci pousti?

Reagovat
smazaný uživatel

tak namatkou rezkova vysoka noha,faul ze zacatku na sventa,unik petrzely (piskl mu ruku),mel dat zlutou za to jak nevim kdo uz nabral podrazkou do bricha,otocene auty...

Reagovat
Logan

Jo s tim souhlasim, tech chyb tam bylo hodne, vubec nepiska drzeni Besty, ale i na druhy strane byly chyby

Reagovat
Logan

200. jeste pro Fortuv hattrick

Reagovat
Logan

Trapp to je skoda, hral dobre, dozadu odehral co bylo treba

Reagovat
$dolar$

Jeeeeeeeeej skoda

Reagovat
$dolar$

Dobre Plzen tlacime !!!

Reagovat
$dolar$

Jilek je komediant

Reagovat
$dolar$

Svento Jasnej zakrok na zlutou , Jilku ty to nezvladas

Reagovat
$dolar$

Skoda ze jsme takhle nehrali od zacatku

Reagovat
$dolar$

Hm parada Jilku, Limberskyho sunda Besta, nepisknes a z protiutoku penalta

Reagovat
$dolar$

Jilku ty ses hovado

Reagovat
smazaný uživatel

moc pekne pane Jilek

Reagovat
$dolar$

V prvnim polocase jeste piskal blbe na obe strany, v druhym uz tendencne proti Plzni Jilku ty ses hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi neobjektovní , přiznej si to slavia je lepší a těma nadávkama plzni nepomůžeš Prý jasná 2

Reagovat
$dolar$

V druhym polocase je jasne lepsi Plzen, a kdybych byl neobjektivni tak nepriznam ze jste nav v rpvnim prehrali a navic nam neodpiskal par faulu, ale to co predvadi v druhym polocase je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

ale klid,kdyby takhle piskal sparte tak to preci stoji za rec ale tohle je slavia,u ty to nikoho nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

ivosku a dolare- prosim vas nechte toho, sice to jilek nekdy posoudi spatne ale musite uznat ze slavia je lepsi v koncovce a dokazala akce dotahnout takze vede zaslouzene...

Reagovat
$dolar$

A rikam nekde ze ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ne ale porad si stezujes na rozhodciho!!

Reagovat
$dolar$

No a jakou to ma souvislost?

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy ma svou pravdu.............

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ja jsem nastvanej hlavne za ten treti gol,protoze besta pri svem uvolneni jednoznacne fauloval...jinak ve druhy puli je zapas urcite vyrovnanej a je skoda ze plzen zacala hrat az tesne pred polocasem,protoze ve druhy puli slavie hraje velice prumerne.A zapas rozhodl urcite prvni gol hned z prvni akce,to se pak hraje jinak...

Reagovat
$dolar$

Presne tak

Reagovat
$dolar$

Jj vystridej Jilku, ale bohuzel uz je pozde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Goooooooooooooooool Zaslouzene Jilek venku a Plzen dava goly

Reagovat
smazaný uživatel

tak ze by to bylo prece jen tim rozhodcim?? jilek je pryc a hned plzen gol...

Reagovat
smazaný uživatel

to jilek byl ten dabel se kterym slavie uzavrela smlouvu

Reagovat
irik

Reagovat
$dolar$

To snad ne Gol na 3:2 a on piskne faul

Reagovat
centos

Ale pěkný.

Reagovat
centos

Heh, dneska jeden hezčí jak druhý :)

Reagovat
smazaný uživatel

ten Jílek je hovado co?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je uz fakt vrchol,mela byt jasna vyhoda a tak se piskne faul,jsem zvedavej jestli se to bude resit jako to se spartou v olomouci to bych se hodne divil

Reagovat
$dolar$

Goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský

Reagovat
irik

Tak to byl nááádherný gól .

Reagovat
$dolar$

To si delate srandu , misto 3:3 , jen snizime na 3:2 ROZHODCI JA VAS NESNASIM

Reagovat
$dolar$

Ja asi dostanu BAN, tak nasranej na rozhodci jsem v zivote nebyl

Reagovat
irik

Kurvy jsou to, kurvy ... .

Reagovat
$dolar$

Simulant slavistickej

Reagovat
$dolar$

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Reagovat
$dolar$

Ani nenecha dohrat ty 4 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak každej soudnej člověk myslim viděl, že naši kluci chtěli fanouškům přinést fotbalový zážitek po celých 90. minut. Vyhrát 3:0 může jen diletant

Reagovat
smazaný uživatel

krása slávie tři body :-)

Reagovat
$dolar$

DOZIVOTNI DISTANC PRO VSECHNY ROZHODCI JILEK SI ZASLOUZI KLADIVEM DO KOULI, HOVADO JEDNO !!!!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

takze suma sumarum slavie vyhrala jen diky rozhodcim,penalta jiz predchazel jasny faul besty a neuznanej regulerni gol pri kterem mela byt naprosto jasne nechana vyhoda no ale jak rikam,je to slavie takze tohle resit nikdo nebude,jen kdybych si predstavil kdyby takhle vyhrala sparta,to by bylo panecku,to by se resilo cele jaro,no nic je jasne ze slavie nema nic vyhrano a se silnyma souperema bude ztracet

Reagovat
$dolar$

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ,

HANBA SLAVII, ze si musi kupovat ROZHDOCI

Reagovat
smazaný uživatel

Běž brečet do peřin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele