Gambrinus liga - souhrn 17. kola

19.11.2010, 20:14, aktualizováno 22.11.2010, 19:52
Komentáře a souhrny
Ostrava v první pondělní dohrávce vyhrála v Brně, Jablonec veze všechny body pro změnu z Teplic. Sparta nezaváhala proti Českým Budějovicím a znovu stáhla náskok Plzně, ta v pátek prohrála s Bohemians 1905. Olomouc porazila Příbram a přezimuje třetí. Zlepšenou výkonnost potvrdil Liberec, Boleslav porazila Slavii...

FK Teplice - Baumit Jablonec 1:2

22.11.2010 18:00

Góly: 85. Aidin Mahmutovič - 31. Jan Kovařík, 47. Jan Kovařík

Jablonec předváděl v minulých týdnech výborné výkony, na které chtěl pochopitelně navázat také dnes v Teplicích. Tento cíl mu vyšel, ze Stínadel si veze cenné vítězství 2:1.

Terén dnes pohlednému fotbalu příliš nepřál. I přesto ale začaly Teplice o něco lépe, jenže nic kloudného nakonec nevymyslely a následně na sebe upozornil Jablonec. V 10. minutě poslal výborný centr do šestnáctky Kovařík, ovšem nikdo z jeho spoluhráčů nebyl schopný zakončit. Po zmatcích v domácí obraně měl už o malou chvíli později velmi dobrou střeleckou pozici mladý Vošahlík, gólman Grigar ale předvedl výborný zákrok a jeho střelecký pokus vyrazil.

Ve 24. minutě se musel činit hostující Špit, který byl přinucen likvidovat nebezpečnou hlavičku Tomáše Vondráška. První branku utkání si na své konto připsal nakonec Jablonec. V 31. minutě přihrál Jarolím za obranu Pitákovi, ten poslal přes celé pokutové území pozemní přihrávku, kterou dokázal zužitkovat Jan Kovařík, jenž se prosadil střelou k tyči.

Uběhlo pár sekund a hosté mohli klidně oslavovat další gól. Vošahlík výborně sklepl míč Jarolímovi, který ale trefil pouze břevno. Teplice následně nic nevymyslely, a proto šly do kabin za nepříznivého stavu.

Brzy po změně stran dokázal Jablonec své vedení zdvojnásobit. Po centru z rohového kopu se dostal k hlavičce Jan Kovařík a přidal druhou branku v utkání. Tepličtí se dostávali do nějakých gólových příležitostí jen hodně ztěžka. Až po více jak hodině hry opět zahrozili. Nejprve pálil nebezpečně Mareš, jeho tečována rána ovšem proletěla těsně vedle tyčky, zanedlouho nastřelil Mahmutovič dokonce břevno.

V posledních minutách začal Jablonec především bránit, jenže tato taktika mu příliš nevyšla. V 85. minutě totiž dokázal snížit Mahmutovič. Bosenský kanonýr měl jednoduchou pozici, pouze usměrnil do sítě přizvednutý centr Verbíře. To však bylo ze strany domácích vše.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Baník Ostrava 0:2

22.11.2010 17:00

Góly: 53. Fernando Neves (pen.), 62. Zdeněk Šenkeřík

Baník před zimou poodskočil sestupovým příčkám, když z posledních třech výjezdů přivezl slušných sedm bodů. Značnou měrou tomu dopomohl výkon na hřišti Brna, kterému nepomohl ani dobře chytající Bureš. Zbrojovka tak přezimuje na místě zaručujícím pád do druhé ligy.

Brněnští hráči si rozhodně nemohli připadat jako doma. Mizivá návštěva, zapříčiněná bojkotem kvůli vstupenkám na občanský průkaz, dala možnost převahy fanouškům hostů. Utkání bylo prohlášené za rizikové, přestože fyzické střety mezi tábory příznivců těchto týmů nejsou nikterak časté.

Po čtyřech minutách vniknul zkušeně do šestnáctky Michálek a zpětnou přihrávkou našel Polácha, který bez přípravy prověřil přízemním pokusem Daňka, kterému tížil pozici stínující Neuwirth. Na druhé straně se hrozilo za další dvě minuty, když Neves našel mezi stopery volného Zehera, který hlavičkoval do země z pár metrů a Bureš musel parádním zákrokem vyrazit.

Jinak se hrál opatrný fotbal, který tak často držel míč u půlící čáry. Překvapit domácího brankáře tak mohla Lukešova střela po zemi zpoza vápna. Ta šťastně prošla přes Michálka, Bureš tak musel zakročit na poslední chvíli. Stejný hráč mu dělal starosti ve 24. minutě, kdy se k němu vrátil míč po rohovém kopu a z hloubi vápna pálil k bližší tyči pod vyskakujícího Hamouze. Síť rozvlnil pouze z vnější strany.

Zbrojovka těžila z rychlých přechodů do útoku a ve 28. minutě mohl rozhozené obrany hostí využít Hodek. Ten se bokem k bráně snažil levačkou přehodit ze dvanácti metrů Daňka, který krotil nadvakrát.

Brzy poté dostal míč na vápno Zeher, který se zpracováním zbavil obránce a z patnácti metrů donutil Bureše k dalšímu solidnímu zákroku, díky němuž vyrazil míč do bezpečí. V další moment využil pomalého přístupu domácích obránců Řezník a v šestnáctce si narazil se spoluhráčem, aby následně poslal míč vedle vzdálenější tyče.

V poslední minutě se ještě po pasu z přímého kopu dostal k hlavičce Neuwirth, a přestože stál domácí brankář na správném místě, ukryl míč v rukavicích až na druhý pokus. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Obdobně jako první půle, začala i ta druhá pohlednými akcemi na obou stranách. Střídající Rabušic dal o sobě hned vědět dvěma kličkami, ale střílel pouze do Daňka. Na druhé straně se do pokutového území dostal Zeher, jehož první střelu z malého vápna zablokoval Simerský a druhou vyrazil Bureš pouze k Hušbauerovi. Ten se z pár kroků netrefil k pravé tyči.

Jenže v 52. minutě nešetrně podtrhl Husár Zehera, který při pokusu o zakončení upadl a sudí odpískal penaltu. K té se postavil Neves a střelou doprostřed se stejně jako v prvním vzájemném střetnutí letošní sezóny prosadil.

A za deset minut bylo s Brnem ještě hůře. Ve vápně od brankové čáry přihrával Zeher Lukešovi, který pohotovou levačkou zaměstnal Bureše, který vyrazil pouze k naprosto volnému Šenkeříkovi, jenž neměl problémy hlavičkou dorazit.

Vrátit se do hry mohli domácí bleskově, přitom se znovu mohl prosadit Neves, když tečoval Hodkův centr a u bližší tyče musel reflexivně zakročit Daněk. Nepříliš jistou obranu ale pociťoval především brankář domácích. Další chybu mohl využít Fantiš, ale Bureš jeho přízemní pokus zlikvidoval.

Právě mladý útočník pak před vlastním vápnem neubránil Rýdela, prudká střela mířila pouze do připraveného Daňka. Trápení domácí ofenzívy dokumentoval Dostálek, který místo zakončení tváří v tvář brankáři, přihrával nepřesně na Rabušice.

V nastaveném čase tak zase musel chránit svou svatyni Bureš, který vychytal Koukalův pokus z dvaceti metrů. Řezníkovu dorážku stačil srazit na roh Simerský. Ani čestnou trefu nedovolil hostující brankář Střeštíkovi, střelu zpoza vápna vyrazil. Zápas pak ukončil Michálek, když z malého vápna poslal míč vedle vzdálenější tyče.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Dynamo České Budějovice 2:0

21.11.2010 16:00

Góly: 17. Leonard Kweuke, 57. Wilfried Bony

Sparta využila šanci, kterou ji nabídla Plzeň v páteční předehrávce a vítězstvím nad Českými Budějovicemi stáhla náskok vedoucího týmu tabulky před zimní přestávkou na čtyři body.

V prvním poločase toho k vidění příliš nebylo. Sparta si nepřesnou kombinací nebyla schopna vytvořit výraznější příležitost, na druhé straně nevýrazná ofenzíva Českých Budějovic také příliš neprověřila gólmana soupeře.

Do prvního náznaku šance se až ve 14. minutě dostali domácí Sparťané, ovšem přihrávku Wilfrieda špatným zpracováním zazdil Zeman. Z ničehonic se ale v 17. minutě Sparťané do vedení přece jen dostali. Nedůrazný Lencevič prohrál souboj s Kweukem a ten obratně zasunul míč pod vybíhajícího Kučeru - 1:0. Kweuke se trefil v šestém soutěžním utkání Sparty v řadě!

Vstřelená branka ovšem domácí k další aktivitě nijak nevyburcovala, naopak taktovku a lehkou územní převahu začínali přebírat hosté. Hrozili především ze standardních situací, které zahrával Otepka. Největší šanci hostí první půle pak ve 23. minutě neproměnil Mezlík, když z úhlu neprostřelil Blažka.

Náskok Sparty mohl těsně před koncem nudné první půle zvýšit Wilfried, ale hlavičkou po centru Zemana nezakončil přesně.

Dynamo si drželo územní převahu i po příchodu do druhého poločasu. A brzy mohlo být vyrovnáno. Vackovu malou domů totiž Blažek napálil do Mezlíka, při domácích však stálo štěstí.

Sparta má ale africké duo, které svou efektivitou i přes nevýraznou hru letenského týmu dokáže strhávat výsledek na svou stranu. V 57. minutě Kweuke zatáhl míč k soupeřově bráně a nabídl jej svému kolegovi z útoku Wilfriedovi, který umístěnou střelou z první nedal Kučerovi šanci - 2:0.

Za chvíli mohli sparťanští fanoušci plesat nad další akcí stejného dua, tentokrát však bez gólového efektu, neboť Wilfriedův centr odvrátila před Kweukem hostující obrana. Domácí tak až nyní převzali otěže utkání a začali obraně Českých Budějovic více zatápět. V další šanci se octil Kadlec, ale nepovedeným zpracováním se připravil o lepší zakončení.

Ke slovu se dostali také hosté a opět to bylo ze standardní situace - v 77. minutě krásnou střelou z přímého kopu trefil Blažkovo břevno Otepka.

Závěr utkání se dohrával v poklidu a větší šanci si již žádný z týů nevypracoval. Sparta se tak vítězstvím 2:0 přiblížila vedoucí Plzni již jen na čtyři body.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - 1. FC Slovácko 0:0

21.11.2010 15:00

Góly: -

Votroci prohráli ve čtvrtém kole s Plzní, to byla ale také jediná ztráta všech bodů na vlastním stadionu. Slovácko zase svou kolísavou formu dovršilo ubráněnou remízou bez gólu.

Úvod vzal do svých otěží Hradec a Filipko se musel poprvé činit v 8. minutě, když Fischerovu dalekonosnou střelu s vypjetím všech sil vyrazil na roh. Ty rozehráli Hradečtí dva, a potom druhém měl na hlavičce otvírající gól Dvořák, když zblízka nechal vyniknout Filipka reflexivním zákrokem, aby se míč odrazil od břevna zpět do hřiště.

Domácí byli nadále lepším týmem a svému soupeři nic nedovolovali, sami se ale ozvali až po víc jak půlhodině hry, kdy z dálky prověřoval brankáře Pávek. Pět minut před odchodem do šaten tak měl na kopačce překvapivý gól Fujerik, který se individuální akcí dostal sám před Lindra, toho ale nepropálil. Když tak Pilař v poslední minutě pálil při pádu nad břevno, skončil první poločas bez branek.

Čtyři minuty po změně stran se musel znovu vyznamenat Lindr, který vyrazil jedovatou ránu z vápna od Švancary. Kouzelník ze Slovácka šel vidět často, k dalším gólem zavánějícím akcím se ale příliš neměl.

Hradecký nováček není příliš zvyklý, aby právě on diktoval tempo hry a hrál do precizní defenzívy a na zajímavosti fotbalu to bylo znát. Marnou ofenzivní snahu odvraceli hráči Slovácka s železnou pravidelností.

V 89. minutě už viděli Hradečtí vítězný gól z kopačky Pilaře, který se hnal sám na Filipka, ten ale jeho přízemní pokus kryl. Před zimou se tak Hradec se Slováckem rozešli smírně.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 3:1

21.11.2010 15:00

Góly: 17. Jakub Petr, 18. Michal Hubník, 43. Ondřej Murin - 33. Daniel Huňa

Sigma zvedla boleslavskou hozenou rukavici a přes několik spálených šancí zopakovala loňské vítězství nad Příbramí v poměru 3:1. Ta přitom jela na Andrův stadion se sérii čtyř zápasů bez prohry, ve kterých inkasovala pouze dvakrát.

První zajímavé momenty přišly v druhé desetiminutovce. Nejprve zpoza vápna minul Ordoš, na druhé straně v dobré pozici uvnitř šestnáctky netrefil Štochl. V 17. minutě tak otevřeli skóre domácí, když po ose Drobisz - Šultes - Hubník doplachtil míč až na hlavu Petra, který z pár kroků snadno usměrnil mezi tři tyče.

Fanoušci se snad ještě stále radovali z úvodní trefy a po příhře Petra a dobrých očí Ordoše vstřelil druhý gól do protipohybu Hrušky Hubník. Příbram odpověděla krátce po půlhodině hry. Pilík, který měl ještě v hlavě situaci, kdy z malého vápna překopl branku, poslal výborný pas do vápna, kde si míč zpracoval Huňa a po dopadu ho z malého vápna poslal kolem Drobisze do sítě. Kalas se dožadoval ofsajdu marně.

Sigma se probrala a během dalších pěti minut měla hned třikrát blízko k opětovnému náskoku o dva zásahy. Hořavův pokus z dvaceti metrů brankář vyrazil na roh, po němž hlavičkoval Rossi a opět ztroskotal na výborném zákroku Hrušky. Ten s velkou dávkou štěstí vychytal i Ordoše, který si naběhl na centr a zcela sám poslal míč přímo do nohou bezbranného brankáře.

Nakonec se ale snaživí domácí dočkali díky mladíčkům. Kalas centroval od levé lajny na Murina, který poslal hlavičku přesně ke vzdálenější tyči. Těsně před poločasem mohl skvělý závěr domácích podtrhnout Hubník. Ten se dostal do vápna přes trojici obránců, ale zblízka a z úhlu nedokázal brankáře prostřelit.

Po změně stran to byl znovu Ordoš, který po přihrávce Hubníka pálil z penalty pouze do připraveného Hrušky. Druhý poločas byl dle očekávanější o poznání chudší na gólové příležitosti. Sigma bez větších problémů bránila a sama se za čtvrtou trefou vůbec nehnala.

Až deset minut před koncem se dostal ve vápně do přímého souboje s brankářem Hubník, který ale míč do sítě neprocedil. Zápas tak klidně mohl skončit už po prvním poločase.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 3:1

20.11.2010 18:20

Góly: 7. Václav Procházka, 51. Goce Toleski, 56. Marek Kulič - 50. Jiří Koubský

Mladá Boleslav dokázala po více než čtyřech letech porazit pražskou Slavii, která naopak podtrhla svůj letošní tragický ligový podzim.

Slavia v letošním ročníku vyhrála zatím pouze třikrát. První vítězství si připsala ve třetím kole právě proti Mladé Boleslavi. Od té doby se však oba týmy vydaly různými směry. Zatímco Slavia může přezimovat i na sestupové příčce, Mladá Boleslav se minimálně do neděle bude hřát na místě třetím.

V prvním poločase měla mírnou převahu domácí Mladá Boleslav. Již v sedmé minutě ji navíc dokázala gólově vyjádřit, když po rohovém kopu Procházka hlavičkoval nepokrytý u zadní tyče do prázdné brány - 1:0. Tentýž hráč nepřidal druhý gól z trestného kopu, z nadějné pozice vysoko přestřelil.

Ani hosté nebyli v prvním poločase úplně bez šance. Nejprve ve 40. minutě hlavičkoval vedle Jaroslav Černý, těsně před přestávkou pak domácí brankář Miller vyrazil střelu nejlepšího letošního střelce Slavie Kisela.

Po příchodu z kabin do druhého poločasu se roztrhl z góly pytel. V 50. minutě srovnal Koubský na 1:1 podobným gólem, jako byl ten první boleslavský. Z vyrovnání se však hosté radovali jen několik vteřin.

Bývalý hráč Slavie Goce Toleski totiž po chybě Čelůstky svoji šanci proměnil a velmi rychle vrátil domácím jednogólové vedení. Chvíli na to navíc pojistil výsledek třetím gólem Kulič, který ve skluzu usměrnil Mendyho pokus - 3:1.

Zbytek zápasu již branku nepřinesl, marné slávistické pokusy o zkorigování výsledku vyzněly do prázdna a Mladá Boleslav se tak může radovat z výhry.

Slávisté tak v letošní sezóně počtrnácté (!) nedokázali vyhrát a bude velmi zajímavé, jak moc pozměněný tým nastoupí do jarní části sezóny. To svěřenci kouče Stannera mohou být se svým podzimním vystoupením spokojeni.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FK Ústí nad Labem 3:0

20.11.2010 16:00

Góly: 36. Michal Breznaník, 62. Jan Nezmar, 68. Miloš Bosančić

Liberec pod vedením kouče Rady stoupá tabulkou vzhůru. Ve čtyřech posledních zápasech si připsal deset bodů a díky tomu bude i přes nevyvedený start do sezóny přezimovat v horní polovině tabulky.

Liberečtí neměli s posledním týmem tabulky příliš práce. Ovšem vstup do utkání tak jednoznačný nebyl a pevná obrana Ústí nepouštěla domácí do většího tlaku. Jediné ohrožení hostující brány v úvodu utkání zaznamenal Kerič, jeho pokus ale Buček vyškrábl.

Zhruba od pětadvacáté minuty již však bylo na trávníků jen jedno mužstvo. Ústecká obrana povolila a Liberec se dostal do několika slibných šancí. Aktivní byl především Bošanšič, který ale buď bránu netrefil vůbec, nebo namířil střelu do brankáře hostí. Chvíli na to se předvedl Gecov, ovšem ani on domácí do vedení neposlal. Co se nepovedlo českému reprezentantovi do 21 let, to o pár minut později svedl Slovák Breznaník. Ve 36. minutě zakončil libereckou akci ránou ke vzdálenější tyči - 1:0. Ve zbývajícícm čase před přestávkou pokračovala územní převaha Liberce, zatímco Ústí nebylo schopno většího odporu a snahy o srovnání stavu.

Také druhý poločas diktovali hru domácí. Střelecky byl i nadále při chuti Gecov, svou druhou branku mohl vstřelit také Breznaník. Na Bučka se valil jeden útok za druhým, ovšem navýšení skóre bránila nepřesnost domácích. Chvíli po jednom z mála výpadu hostí se domácí fanoušci mohli radovat podruhé. Po rohovém kopu se v 69. minutě hlavou prosadil Nezmar - 2:0.

Ani po druhém inkasovaném gólu se hosté nezmohli na větší odpor. Naopak v 68. minutě přidal třetí branku domácích v exhibičním podání Bošančič - 3:0. Odevzdané Ústí pak pustilo do šance ještě Nezmara a Váchu a mohlo být rádo, že si ze stadiónu U Nisy neodvezlo větší debakl.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Viktoria Plzeň 1:0

19.11.2010 18:15

Góly: 4. Vitali Trubila

Plzeňský stroj na výhry se před zimou zadrhl. Využili toho hráči Bohemians, kteří bleskovou trefou rozhodli o svém přezimování v první polovině tabulky. Jejich páteční soupeř se po výborném podzimu může na jaře vrátit pouze s čtyřbodovým náskokem na Spartu.

Západočechy zaskočil už po čtyřech minutách Trubila, ke kterému se dostal míč po centru Štohanzla a z hranice šestnáctky vystřelil levačkou přesně ke vzdálenější tyči. Opařená Plzeň měla problémy s přesností svých přihrávek, přesto mohla srovnat krok ve 12. minutě, když po solidní akci Rady zakončoval z patnácti metrů Rezek, který ztroskotal na dobrém zákroku Sňozíka.

Naopak povzbuzeným Pražanům chybělo v úvodní čtvrthodince jen pár centimetrů, aby další Štohanzlovy balóny před branku usměrnili do sítě. Nejprve v pádu nedosáhl Škoda, za dvě minuty se po odraženém rohu nedostal k hlavičce Ibragimov.

Plzeňským favoritům nepomáhaly ani standardní situace, a tak ani velké množství rohových kopů k šanci na vyrovnání nevedlo. Do poločasu se tak do nebezpečné střely položil už pouze Rezek, jehož pokus zablokoval tři minuty před odchodem Lukáš.

Vzápětí se sice hosté radovali z gólu, tu jim ale překazil pomezní, který po přesné hlavičce Brezinského chybně odmával ofsajd.

Po změně stran nikoho nepřekvapil nápor lídra soutěže. Po pěti minutách se mohl prosadit Bystroň, ale po přímém kopu Horvátha hlavičkoval nad břevno. Jenže to byla na dlouho také jediná vydařenější střela.

Nechybělo tak mnoho, aby pět minut po hodině hry pojistil vedení domácích Škoda, který se po brejku rozhodl pro lob z vápna, ale míč skončil na horní síti. Hostující nemohoucnost dokumentovaly především nepřesné střely v gólových pozicích.

Tu absolutně největší zahodil jedenáct minut před koncem řádné hrací doby Petržela, kterému nechtěně sklepl Bakoš před malé vápno. Netísněná hvězda podzimu poslala balón po zemi decimetry vedle vzdálenější tyče.

To Ibragimov se v následné akci mezi tři tyče zpoza vápna trefil a Krbeček musel vyrážet prudkou střelu pravou rukou. V 87. minutě mohl rozhodnout Štohanzl, který těžil z individuální akce Škody, ale tváří v tvář brankáři selhal.

I v nastavení byli nebezpeční domácí. Škoda ze čtrnácti metrů přestřelil a Štohnazlův pokus po příhře Cissého před prázdnou zablokoval jeden z obránců. Hosté se přes vysoký počet hráčů v ofenzívě k ničemu nedostali, Klokani tak v klidu cenné tři body uhlídali.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň17132243:1641
2.Sparta Praha17121429:1137
3.Sigma Olomouc1794434:1431
4.FK Jablonec1793531:1930
5.FK Mladá Boleslav1786331:2130
6.FK Teplice1774622:2325
7.Slovan Liberec1765624:2123
8.Bohemians 19051764719:2022
9.1. FC Slovácko1762917:2720
10.Baník Ostrava1754819:2319
11.FC Hradec Králové1746712:1918
12.1. FK Příbram1746711:1918
13.České Budějovice1746713:2818
14.Slavia Praha1737718:2516
15.Zbrojovka Brno17501222:3515
16.FK Ústí nad Labem1726913:3712

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (513)

Přidat komentář
smazaný uživatel

plzeň výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň hrála dobře, proti bylo všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, když se daří, to dokáže vyhrávat kde kdo. Ale když se nedaří, to dokáže jenom Sparta a to opět rozhodne... vždyť Spartě se většinu podzimu nedařilo a podivejte se, kde je. A to se teprve teď začíná rozjíždět Ani nedomýšlím, co Plzeň čeká na jaře. Zkrátka štruncovy sady obchází strach

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasim, Sparta když jednou prohraje tak už se všude píše jak se nedaří. Já hodnotim podzim kladně, sympatické výkony, proti Spartě se každej vybičuje a dobře brání, když k tomu přičteš hodně chyb v defenzivě - vlastní a polovlastní góly, absolutně nezvládnuté bránění standartek, tak je to kolikrát makačka to otočit, ale Sparta si hraje svůj fotbal, koukám se na ní rád.

Reagovat
homeles8

To je v pohodě, dobře načasovaná prohra, to vůbec nevadí, protože Sparta zrovna hraje s Dynamem Budějce

Reagovat
goodbay

právě toho se bojím snad nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo je teď marný, obrana je jak ementál.

Reagovat
Didier Drogba

fůůůj vyhráli hoveda z Prahe

Reagovat
smazaný uživatel

A vase Plznicka ma po prdeli Uz se tesim jak se na jare budou v prdeli a cela republika bude tradicne bulet jak jsme jednooky kral mezi slepymi Nemuzu se dockat JARA

Reagovat
homeles8

schválně co napíšeš v Neděli tak o půl šestý

Reagovat
smazaný uživatel

to budem psát něco jako "booooooony wilfriiiiiied !!!!!!"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

kéž by se vrátil zpátky na palmu do Afriky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Gratulace a díky

Reagovat
Losinho

Vitalij

Reagovat
One-Real

Zkušenosti jsou holt k nezaplacení a zvládat zápasy, kdy se nedaří je v lize klíčové.

Reagovat
goodbay

Joooo. Gratulace Bohemians, ted musí Sparta vyhrát, jinak to bude špatný

Reagovat
smazaný uživatel

pomezní zvedal praporek i u Petrželovo střely vedle, i u střely Brezinskýho daleko do háje, ofside ani jendo... je tohle náhoda??

Reagovat
goodbay

zase proti příbrami vám(plzni) uznal neregulérní rozhodující gol na 2:1. Tich kdyby a spornejch momentů se najde

Reagovat
smazaný uživatel

třeba jen mával kámošovi na protější tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň mimo jednoho centru tam neměla nic. Bohemka vyhrála zaslouženě. Když Sparta vyhraje náskok bude jen 4 body a to je hratelný

Reagovat
smazaný uživatel

neuznanej gol? 18 rohů, drtivej tlak, jasná tutovka, kničemu víc se samozřejme nedostali když Bohemka ebtonovalo vod 4. minuty v 11 lidech ( i s pomeznim) hlavní byl v pohode, ale toho pomezního nevim kde vyhrabali, a nevymlouvam se na rozhodčí, kdyby Spartě vzali regulérní gol kterej vovlivníl výseldek tak by toho byly plný noviny... takhlev novinách bude : Sparta je zpet v boji o titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě vzali regulérní gól v Olomouci a v novinách se psalo jenom o penaltě pro Spartu, která byla jasná. Copak sis nevšiml, že deník Sport už se tak tři roky nedá číst a lidi si ho kupujou jenom proto, že jinej sportovní deník neni??? Je to od té doby co má stejného majitele jako blesk. A pro Spartu tam rozhodně nepíšou!

Reagovat
smazaný uživatel

nejseš správce z dlouhejchvideí? xD nebo máš jenom po něm nick :D

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhé vidle v KA6?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic já četl vidle másto video

Reagovat
Godwinson

Rozhodčí hrůza, bída a marnost. Na druhou stranu, Plzeň hrála hrozný kulový ... škoda, snad se dají přes zimu do pohody a na jaře zase začnou válet, Spartě s trochou štěstí odejde Bony a může to být zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

jak štěstí?

Reagovat
Godwinson

Tak já nevim jakej o něj je či bude zájem atd., s trochou štěstí odejde. Štěstí pro ostatní kluby v lize.

Reagovat
goodbay

s trochou štěstí pro ostatní kluby odejdou Petržela, Limberský, Rezek, Bakoš?

Reagovat
Godwinson

Takovou hovadinu jsem nečekal, se přiznám, ale ok, s trochou štěstí.

Reagovat
goodbay

nebo Kolář?

Reagovat
smazaný uživatel

sudí strašný! pískal každej faul kouskoval to jak jen to šlo. Evidentně pomáhal Plzni. ::thumbsdown:

Reagovat
Carlos Juan Pablo

1. doporučuji dnes vsadit na výhru Plzně. Kurz 1.7 a výhra je přitom na 99% jistá

2. Dnes tutová výhra Plzně. Bohemka bude ráda, když se dostane aspoň při výkopech gólmana na soupeřovu polovinu

3. Dnes bude celá republika fandit Plzni.

4. to Plzeň otočí s lehkostí sobě vlastní. doporučuji vám vsaďte ted na Plzeň luxusní kurz

5. teď je kurz na Plzeň 4. Kdo nevsadí prohloupí! Bohemka tomu tlaku nemlže odolat! Je to tutovka.

Frajere, založ si zase novej nick.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře sem to zakřikl co?

Reagovat
Losinho

Proboha dejte už mu ban...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dost dobrý

Reagovat
homeles8

jsi bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, to jsou voli.

Reagovat
smazaný uživatel

upřímně děkuji bohemko

Reagovat
homeles8

není za co

Reagovat
Carlos Juan Pablo

zklidni hormon

Reagovat
homeles8

DYNAMOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď tady řveš a při pohárovým zápase s Teplicema jsem řval na celým stadioně Dynamooo většinou jenom já sám a ještě mi kámoši vyčetli, že jsem to občas proložil pokřikem Spartaaa! Můžu, ale já za to, že jsou Slávisti??

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pomezní rozhodčí uplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemáci, jste borciii! Já si snad koupim klokana a flašku zelený na večer. Díky kluci!

Reagovat
RickNash

co budeš dělat s tím klokanem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, asi si zahrajem karty, popijem, zaskáčem si, zařvem a pak mu usnu v kapse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

jsem se při formulaci "klokan na večer" trošku lek

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, že by mi dělal striptýz? Bohužel, nejsem na klokany.

Reagovat
Radin

:-D

Reagovat
smazaný uživatel

uplně miluju jak tu zase nadavate na spartu :D nemuzete prekousnout ze je sparta nejlepsi tym cesky ligy a furt na ni hazite spinu jako by za vsechno mohla ona :D:D kdyby ve vsem mela prsty sparta tak jim to takle neprochazi ale jinak dobry ;)

Reagovat
dylan

už jsi to konzultoval s chocholouškem!!!??

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobjý Kajle...

Reagovat
vanGomm

Tak já si nejen o tomto zápase myslím své.Když měla Plzeň po 12 kolech náskok 12 bodů,tak bylo jasné,že ji Sparta bez cizí pomoci (myslím tím pomoc od jiných týmů)nemůže předstihnout.Ovšem na druhou stranu bude asi pro náš fotbal lepší,když tu ligu vyhraje Sparta.Ta má momentálně jako jediná jakous takous šanci v předkolech LM.Dokud ještě funguje ta mistrovská a nemistrovská část.Má se to totiž od sezóny 12/13 prý zas měnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti, ale nemělo by být automatické jít do každého zápasu s cílem vyhrát, případně získat aspoň bod? Tak jaká pomoc od jiných týmů? Naopak by bylo špatně, kdyby někdo zápas s Plzní vypustil, aby vyhrála ligu radši Plzaň než třeba Sparta. To by si mohl říct, že Teplice pomohly Plzni když vyhrály na Spartě atd. Co je to za filosofii mi řekni? Každej tým hraje za sebe, o svoje body, někdo hraje o poháry, jiný o záchranu, liga je vyrovnaná.

Reagovat
vanGomm

Tak to s Tebou samozřejmě souhlasím,že každý asi hraje za sebe.Já spíše myslel tu pomoc jako "pomoc".jinak řěčeno,že se musela spoléhat na druhé,zkrátka při ztrátě 12 bodů to ani jinak nejde.Tak to prostě chodí.Taková Slavia by bez "pomoci" Brna a Ostravy v sezóně 2007/08 také nebyla mistr.Takových příkladů by se našlo víc.Jak jsem už napsal pro náš fotbal to bude pro předkola LM ,když bude Sparta mistr ta nejlepší varianta.Pokud se změní od sezóny 12/13 klíč předkol pak už to bude celkem jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak se má změnit???

Reagovat
vanGomm

Pravděpodobně tak,že se asi zruší mistrovská nemistrovská část.Kdo to uvítá není těžké uhodnout.Přece jenom takové dvojice ve 4.př. jako npř.Manchester City-Juventus nebo Bayern Mnichov-Atlet.Madrid a proti tomu Žilina-Sparta....K tomu není co dodat,takové týmy jsou ve svých skupinách jen do počtu a slouží snad jen k překonávání rekordů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, jsem Bohemce vděčnej, zas bude o co hrát, když to v neděli zvládnem. Ale nadruhou stranu, kdyby Plzeň profrčela celou sezonou tak jak našlápla, tak by nezbejvalo než smeknout a nebyla by šance pro jinej klub se aktivně zapojit do hry o titul, ale to by skutečně bylo něco výjimečného a dalo se čekat, že i na Plzeň přijdou slabší chvilky, liga je dlouhá.

Reagovat
smazaný uživatel

zase budeš brečet?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je pořád ještě 7 bodů za Plzní a už se zase brečí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nic říkat, ale... kdo to říkal?

je mi Plzně líto, tohle je fakt svinstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí na Plzeň vlétli, jakoby se v chladném deštivém počasí chtěli rychle zahřát a zároveň vytáhnout před skauty Salcburku a Leverkusenu, kteří byli v hledišti

Reagovat
smazaný uživatel

severočeši?

Reagovat
smazaný uživatel

To se povedlo, já svoje psal, když tu tvůj komentář ještě nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

"Severočechy zaskočil už po čtyřech minutách Trubila,"

A to jsem si myslel, že jsem v zeměpise number one.

Reagovat
soukup

hmm u souhrnu tohodle příspěvku čekám hodně přes 1000 komentářů z nichž tak 600 bude o blití na Spartu, že se jí pomáhá aby získala titul, doufám, že Sparta vyhraje v Budějicích a nejlépe, že bude kopat penaltu, pak by mohli padnout i tak 2-3000 komentářů

Jinak doufám, že Týpek tu dvojku vsadil za barák

Reagovat
twerp

Reagovat
RickNash

myslíš že chovanci mohou vsadit celou svou léčebnu?

Reagovat
soukup

tak doufám, že vsadil aspoň modem a bude na chvílu klid

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to byla podle typka tutovka vsech tutovek.

ja jsem taky vsadil po delsi dobe vice penez, samozrejme na plzen, jelikoz se mi to zdalo jako dost dobry risk-reward

Reagovat
Godwinson

Co to tam ten šášule z Baníku na tý ČT24 předváděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrecte,furt mate vsechno ve svych rukou a z kazdyho prispevku plzenaka tu kapou slzy a padaj rozumy o zaplacenejch rozhodcich,to mi prijde zbytecny..

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasný, že by nebrečeli, kdyby si věřili... ale toto naznačuje, že většina plzeňáků už sama nevěří, že ten titul udělají - třeba je to u hráčů podobný, kdo ví

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda Blažek říkal zhruba v půlce podzimu v souvislosti s Plzní: Na každého jednou dojde a měl pravdu. Před tejdnem jsem si dal do statusu na Facebooku, že 7 bodů je pořád dost, ale jednoho dne Plzeňáci ucítí Sparťanskej dech na krku a to už bude pozdě a věřím, že i na má slova dojde. Teď jenom nepodcenit zápas s Dynamem, oslavit narozeniny klubu, postoupit v EL a budeme mít krásnej zimní spánek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera videt bulet lidi A jeste vetsi videt pi.....Typka ktery si mysli ze kdyz si da Nick jiny ze si toho nikdo nevsimne Svet je krasny

Reagovat
homeles8

s tou poslední větou nesouhlasím :-/////////

Reagovat
Godwinson

Vždyť tu nikdo nebrečí.

Reagovat
homeles8

já jo

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec treba takovy Subik nebo VanGomm

Reagovat
Godwinson

vanGomm ještě tu vaší Spartu pasuje do role nejkonkurenceschopnějšího týmu u nás, měli by jste být nadšeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvam se mu spatne jsem dedukoval jeho cizi pomoc jsem ko

Reagovat
Liquid

Taky si přesvědčen že Typek nasadil černou masku Wilfrieda ?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to neucta k Bonymu ... ZABIT A ZNICIT HO !!!

Reagovat
RickNash

ano, do Bonyho!

Reagovat
Liquid

až Bony odejde přejmenuje se na Kweukeho

Reagovat
RickNash

pak ale bude v koncích... víc sparťanů těžko zná

Reagovat
Liquid

Reagovat
Carlos Juan Pablo

rasisto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

no někdy mám názory, který zavánějí rasismem, ale ti co mě znají, tak ví, že to myslím ve velký nadsázce, nicméně třeba Francouzi jsou žabožrouti, tak je budu označovat vždycky i bez nadsázky

Reagovat
RickNash

"kéž by se vrátil zpátky na palmu do Afriky"

tohle je taky nadsázka?

Reagovat
Liquid

je a velká, nemyslím to zle...a Drogba je můj velký oblíbenec, a dalších x tmavých hráčů máme v Chelsea, takže bych přeci nemohl zcela vážně posuzovat 2 útočníky z Pobřeží Slonoviny jinak

Reagovat
Liquid

mohl sem si to odpustit, nebo napsat, kéž by se vrátil zpátky do Abidjanu (pro Wilfrieda - hlavní město Pobřeží Slonoviny)

Reagovat
RickNash

mě tohle přijde už dost na hraně, ale hlavní je, jestli to je myšlené vážně

ale zrovna tenhle výrok může pro mnoho lidí (a i třeba pro Bonyho, pokud si tohle fórum čte) vyznít jako nenávist založená právě na barvě pleti...

Reagovat
Liquid

jn souhlasím, tak u nás ve Dvoře Králové je silná komunita Vietnamců a běžně se tu mluví o šikmovokých, nicméně sem si nevšiml, že by se kdo k nim choval nějak rasisticky, ostatně když se mě zeptá Vietnamec nebo Čech kolik je hodin, odpovím oběma stejně, btw kdyby mě ostatně někdo s jinou barvou pleti označil za bílou svini, tak by mě to příliš neurazilo, ikdyž pravda, označit mě tak v tropické Africe, asi bych to taky vnímal trochu jinak

Reagovat
RickNash

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to já taky ale já to na tebe tak nemyslel, mě co napadne, to napíšu

Reagovat
$dolar$

100. proti zas°anym Betonians v lize...

Reagovat
RickNash

roztomilé

proč si myslíš, že klokani nemají v lize co dělat? (kromě toho, že jsme vás dneska porazili, chudáčku...)

a s onou vskutku humornou přezdívkou jseš rok pozadu, což ale u tebe nemusí bejt zas tak špatne výsledek...

Reagovat
$dolar$

Proc?

Protoze dat v 6. minute gola a pak se zabetonovat na zbytek zapasu pred svym vapnem, to neni to co chci videt v lize...

A presne pokrik - Ku°vite fotbal, na Betonku sedi... A nevim co je rok pozadu...

Reagovat
RickNash

co je rok pozadu? ten pokřik

jinak za

a) proti lídrovi ligy se za stavu 1:0 spíše brání

b) pokud vás lídr ligy (i kvůli obrovskému množství standartek) zatlačí pod obří tlak, je jasné, že to stáhnem

c) naše brejky vám dělali velké potíže

d) oba naši forvardi byli vysunutí vepředu a dobře tam napadali...

takhle nevypadá betonování takhle vypadá zápas proti týmu, kterej je na tom technicky líp o parník

Reagovat
smazaný uživatel

s tím nesouhlasím. Bohemka měla víc šancí než vy.

Reagovat
RickNash

jinak "před vápnem" jsme rozhodně nebyli. Pouze jsme nenapadali vaše stopery při rozehrávce, ale jinak jsme vás agresivním presingem dokázali skvěle vytlačovat a vaše centry řešila bez problémů naše stoperský dvojice

Reagovat
$dolar$

S tim souhlasim, meli jste perfektni presink a centry do vapna jste kryli bezpecne... Jeste me nasral ten vas komik v brane, jak se necha osetrovat, rozboehne se na vykop a svali se na zem, za minutu bez problemu vykopne...

Reagovat
RickNash

vždyť za něj vykopával obránce, tak co meleš?

jinak tam do něj najel ve sprintu skluzem Bakoš, nedivím se... Po konci zápasu si tu nohu ještě musel nechat ošetřit, takže nesimuloval...

Jinak samozřejmě že prvky zdržování se v naší hře ke konci daly vypozorovat a já se za ně stydím, ale tohle mezi ně zrovna fakt nepatřilo...

Reagovat
$dolar$

Ano, ten vykop za nej vykopnul obrance, ale hned par vterin po tom, prisla hlavicka na branu, on to chytil a pak bez problemu vykopnul z ruky Na 90% jsem si jistej, ze to jak se svalil byla simulace, beru, ze ho to treba bolelo, ale ne, aby delal takovy divadlo...

To simulovani bylo hrozny, ale dela to kazdy muzstvo... Spis me sere proste to vase obranny muzstvo, ale chapu to vsechno cos napsal a beru to, ale jsem proste nasranej Hlavne aspon remiza byt mela, protoze ten gol byl regulerni...

Reagovat
RickNash

To bylo za několik minut, každopádně pozápasové ošetření podle mně vylučuje simulaci... Sňóza nepatří k nějakým vypočítavým zákeřným hráčům...

Jinak jasně že to dělají všichni, ale u mého mužstva mě to štve z více důvodů a navíc potom chápu znechucení soupeře, což není příjemnej pocit

Neřekl bych, že to měla být remíza, spíš bych řekl, že ten gól měl jasně platit Ale co by se dělo po něm, nikdo neví, takže bych teď body nepřerozděloval...

Mrzí mě, že jste byli takhle okradeni rozhodčím, ale nadruhou stranu nám už letos rozhodčí pár bodů taky ztratili, takže vono se to i vám časem vyrovná

Reagovat
$dolar$

A muzete mi nekdo rict, proc nam neuznali gol Brezinskyho?

Reagovat
Godwinson

Aby jste nevyrovnali, ne? To dá rozum.

Reagovat
Liquid

ptej se na obchodním oddělení AC Sparty Praha

Reagovat
RickNash

protože je rozhodčí debil a pomezní taky a Blatter nepovolil kamery

Reagovat
smazaný uživatel

protože Rezek se snažil míč tečovat.

Reagovat
RickNash

nesnažil, ani nemohl... navíc stál až za Sňózou, takže mu nemohl ani nijak bránit v jeho zákroku

Reagovat
smazaný uživatel

to nevadí že stál za brankářem, ale snaha byla.

Reagovat
RickNash

hru tím neovlivnil a soupeře dle definice podle svazu taky ne (že omezuje soupeře ve hře nebo omezuje jeho možnost hrát míčem, např. tím, že zjevně brání brankáři ve výhledu, nebo tak, že se nachází ve směru pohybu míče a přitom udělá gesto nebo pohyb, ABY ZMÁLT NEBO OKLAMAL SOUPEŘE, nebo tím, že pokřikem, posuňky či podobným způsobem rozptyluje pozornost soupeře. Přitom se předpokládá, že hráč může "ovlivňovat soupeře" jen tehdy, nachází-li se v pomyslném koridoru šíře ± 2 m kolem směru pohybu míče.)

got it?

Reagovat
Liquid

no to se teda snažil

Reagovat
smazaný uživatel

uznat ho mohl, ale klidně i nemusel. Buďme rádi, že to dopadlo, jak to dopadlo

Reagovat
$dolar$

Ja se ptam proc ho neuznal, vazne nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

stál v ofsajdu ve směru střely.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

„Snaha“ Rezka hrát míč.

Reagovat
$dolar$

Brankář Bohemians potvrdil, že o Rezkovi nevěděl. "Já sleduju hlavně balon. Taky jsem si myslel, že je to gól," řekl Radek Sňozík.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jo, vzali vám remízu, no...

Reagovat
smazaný uživatel

takže ne. Koukám do pravidel a Rezek v ofsajdu zřejmě nebyl.

(11) Hráč je aktivně zapojen do hry, jestliže podle názoru rozhodčího:

a) ovlivňuje hru, tzn., že zahraje nebo se dotkne míče, který mu přihrál nebo kterého se dotkl jeho spoluhráč.

b) ovlivňuje soupeře, tzn., že omezuje soupeře ve hře nebo omezuje jeho možnost hrát míčem, např. tím, že zjevně brání brankáři ve výhledu, nebo tak, že se nachází ve směru pohybu míče a přitom udělá gesto nebo pohyb, aby zmátl nebo oklamal soupeře, nebo tím, že pokřikem, posuňky či podobným způsobem rozptyluje pozornost soupeře. Přitom se předpokládá, že hráč může "ovlivňovat soupeře" jen tehdy, nachází-li se v pomyslném koridoru šíře ± 2 m kolem směru pohybu míče.

Já myslím, že žádné pravidlo neporušil.

Omluva

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu - nebyl Rezek míň, než dva metry od balonu?

Tohle je další z pravidel, který je na posouzení sudího.

Reagovat
vanGomm

Takže velice "pružná" jsou ty pravidla.Tím pádem si vše může každý rozhodčí kdykoliv obhajit.Jsou tedy obrazně řečeno "neprůstřelní".

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť to je logický... pravidla jsou jen takový noty, rozhodčí je ten hlavní a to je podle mě správný

Reagovat
vanGomm

Jeden čas se rozhodčí i známkovali.Dělá se to ještě?Z tohoto pohledu by to ztrácelo smysl a bylo by to vlastně zbytečné.

Reagovat
smazaný uživatel

je tam evidentní snaha Rezka kopnout do balonu

Reagovat
Tigerinho

Typku, kolik že to máš vsazeno na ten titul Plzně?

Reagovat
Liquid

neodpoví ti, teď je tady pod Wilfriedem

Reagovat
Tigerinho

tak Wilfriede...

Reagovat
$dolar$

Jo a jeste jedna vec, nasi fanousci, vazne kreteni, jasne se jim rekne, ze mame nejakych 15 minut po zapase pockat v sektoru hosti... Ale ne, 3 debilkove za pokriku cesky fotbal pro fanousky, si musi hrat na nesmrtelny a napochodujou si to do ochranky, skonci to tak, ze pro vsechny si jela sanitka a jeden byl v bezvedomi... Ale stejne se bude rvat ceskej fotbal pro fanousky... Ok, ale jak s tim ku°va souvisi ty rvacky...

Reagovat
Bakary3

Je to jen krycí heslo pro debilitu některejch, který si myslej, že s timhle heslem si můžou dovolit všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

celej den se clovek tesi na fotbal a co pak nastane??posrana bohemka betonuje a betonuje..fakt krasnej fotbal s takovym at jdou do hoven

Reagovat
RickNash

a) Bohemka není posraná.

b) nebetonovali jsme, měli jsme víc šancí než vy a presigem jsme vás k ničemu nepustili. To, že se neprosadíte do šancí neznamená, že soupeř betonoval

c) taky si myslím, že to byl krásnej fotbal... nadprůměrnej výkon obou stran, zápas byl pěknej a jedinej, kdo ho kurvil, byl rozhodčí...

Reagovat
$dolar$

Nas vykon urcite nadrpumernej nebyl, naopak hodne podprumernej, spatnej, vystavenej, unavenej, dneska to bylo fakt spatny z nasi strany, vy jste presovali vazne skvele a bod si zaslouzite za bojovnost... Ale rozhodne jsme nemeli odjet s nulou...

Reagovat
RickNash

na ligu byl nadprůměrnej

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že je pauza. V tomhle rozpoložení hrát ještě pár kol a Plzeň by šla do jara ze druhýho fleku. Ale i tak je skoro zázrak, že je teď odstup, jaký je.

Reagovat
$dolar$

JSou unaveny, jsem rad, ze je prestavka, ale dnesek me hrozne bolel

Reagovat
smazaný uživatel

je to krutý, ale na druhou stranu - vaši hráči se z toho možnýho titulu podělali už napodzim. Není možné, abyste ve dvou zápasech, který vám můžou na 90 % zajistit titul, nedokážete porazit dvě mužstva druhý půlky tabulky.

Reagovat
RickNash

Bohemka není tým druhý části tabulky! Poprvé od znovuzrození!

Reagovat
smazaný uživatel

před zápasem jste byli .

Reagovat
RickNash

ticho!

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí nemusí hráčům nic vysvětlovat....

Reagovat
RickNash

ale pískat hovadiny by taky nemusel

a rozhodnutí, které není schopen následně odůvodnit, za hovadinu považuju

Reagovat
smazaný uživatel

třeba je schopen ho odůvodnit, ale nemá důvod ho odůvodňovat nějakým nespokojeným hráčům

Reagovat
RickNash

dobře ty... no nevysvětlím ti to

mimochodem, proč si ty myslíš, že se o ofsajd jednalo?

Reagovat
smazaný uživatel

já si nemyslím nic, nejsem rozhodčí, abych to posuzoval

Reagovat
RickNash

mně to přišlo, žes tady jeho rozhodnutí obhajoval, možná jsem se mýlil...

vy sparťani jste prostě divní lidé

Reagovat
$dolar$

Prosim Boze, bud fer a nech Budejovice uhrat na letny bod, prosim

Reagovat
RickNash

co třeba, aby Dynamu uznal gól z ofsajdu? To by bylo fér, ne?

Reagovat
$dolar$

To bych se posral radosti, pac by tu bylo tolik ubrecenych Spartanu

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo, protože Sparta by dala 2 jiný

Reagovat
$dolar$

A presto by nakonec prohrala 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

jen si dělejte naděje, v neděli uvidíte ten uragán... budějice se budou modit, aby už byl konec

Reagovat
RickNash

ty by nebyly uznaný kvůli vymyšlenýmu ofsajdu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě věříme ve stejného Boha!

Reagovat
smazaný uživatel

Již po prvním kole někteří zde tušili a po druhém již měli jasno, jak liga dopadne.

Toto 17té kolo je předehrávané druhé kolo jarní části.

Jak tedy vypadá tabulka jarní části po prvním kole a dnešním utkáním.

Bohemians 2 2 0 0 2:0 6

Sparta 1 1 0 0 2:0 3

Mladá Boleslav 1 1 0 0 3:1 3

ZBROJOVKA BRNO 1 1 0 0 3:2 3

Jablonec 1 1 0 0 3:2 3

Baník 1 0 1 0 1:1 1

Liberec 1 0 1 0 1:1 1

Teplice 1 0 1 0 1:1 1

Příbram 1 0 1 0 1:1 1

Slávia 1 0 1 0 1:1 1

Plzeň 2 0 1 1 1:2 1

Sigma 1 0 0 1 2:3 0

Ústí nad Labem 1 0 0 1 2:3 0

Hradec Králové 1 0 0 1 0:1 0

České Budějovice 1 0 0 1 1:3 0

Slovácko 1 0 0 1 0:2 0

Zbrojovka zachraňuje čest Moravy.

Reagovat
Josifek

4 body (předpoklad) rozdíl budou nakonec dost přijatelným odstupem, jaro máme skoro ve svých rukou, teď vidím šance na titul možná i 50:50, škoda že teď bude pauza..

Reagovat
smazaný uživatel

Se nedá říct, že by Plzni rozhodčí pouze škodili. Zkraje sezóny jim rozhodčí taky přihráli několik bodů podivnými rozhodnutími a penaltami.

Reagovat
smazaný uživatel

mrnus: :D ty jsi proste brnak jako ja :D

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se to zacina ukazovat, lehce nadprumernej tym gambrinus ligy, kterej byl chvili v rausi.... je cas spadnout na zem a pomalu se zaradit tam, kam Plzen patri. Pristi sezonu je vidim nekde uprostred tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda, jak tu většina sparťanů už pomalu slaví titul, přitom je sparta pořád o 7 bodů druhá...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Oni fakt vyhráli. To sem nečekal. Jakej to byl fotbal?

Reagovat
Liquid

hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

vtipné je, že nemá rád stupidní lidi...To teda ani nemá rád sám sebe, že?

Reagovat
10

jestli ti z toho rozhovoru příjde, že je stupidní, tak se je chyba asi někde jinde

Reagovat
10

to nemění nic na tom, co jsem napsal...

Reagovat
smazaný uživatel

no, on svouji stupiditu hlavně prokazuje na hřišti, to stačí

Reagovat
10

pokud hodnotíš jeho inteligenci podle chování na hřišti, tak znovu narážíme na to, co jsem naznačoval nahoře

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

takže já sem ten špatnej kvůli tomu, že ho odsuzuju?

Reagovat
$dolar$

Je skvelej, na fotbalistu i dost inteligentni

Reagovat
smazaný uživatel

Repa je borec

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej rozhovor

Reagovat
smazaný uživatel

mimo hřiště je naprosto v klidu. Ta moderátorka mně přijde sympatická, celkově supr rozhovor

Reagovat
joshua

neskutecnej borec

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

moc pěkné

Reagovat
$dolar$

Liberec pod Radou 4 zapasy 10 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě vyhraje slavia.

Reagovat
Liquid

OT. Grajciar právě vstřelil gól na půdě Besiktase

Reagovat
smazaný uživatel

a dočkal není ani na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

rada

Reagovat
$dolar$

200. pro Viktorku Plzen za uzasny podzim

Reagovat
Liquid

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

a pro sparťanské jaro

Reagovat
Godwinson

Boleslav, jen tak dál.

Reagovat
Liquid

Hubáček

Reagovat
smazaný uživatel

a už je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Zlámal nadává na obranu, když dostane gól z malýho vápna? Není chyba někde jinde?

Reagovat
smazaný uživatel

Honza Nezmar!!! Jen houšť, ať se co nejrychleji dočká stovky a pak to může dokopat v klidu na stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě 6 gólů.přeju mu to už tudle sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák tvrdí, že musí Slávie prodávat, ale koho? Obrana - vysokou cenu měl Čelůstka. Teď to vidím tak na 20 maximálně. Spíš míň. Ze zálohy určitě M. Černý. Ten by mohl být asi nejdražší, ale i tak to nebude kdovíco (30 mega?), Jardu Černýho si vezme Bolka, Jablonec nebo Baník za pár šušní a v útoku je prodejný jen Hloušek, ale u něj nikdo neví, jak na tom je jak zdravotně, tak herně. Tam to taky nevidím na moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pomezní je fakt ichtyl. Oba ofsajdy nebyly o minimálně metr. Nechápu

Reagovat
Godwinson

Ten pomezní je exot.

Reagovat
smazaný uživatel

mám naloženo, že dá Bolka do poločasu druhý gól, takže jsem v tom finančně zainteresován.

Reagovat
Godwinson

Koukal jsem, jak jsme se shodli. Ten druhej jim už nejspíš vzal, no.

A teď koukám, že podobnej tragéd je i na druhý straně, no to je síla.

Reagovat
smazaný uživatel

a další pomezní úplně mimo

Reagovat
JarousFCB

rozhodčí kvalitně !

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se mi moc nezdá Toleski. Na můj vkus je dost nefotbalovej.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

A další neofsajd

No, jděte do prdele. Fakt se jděte s lidským faktorem vy-rat.

Reagovat
Godwinson

Nechceš doufám přijít o emoce ?!

Reagovat
smazaný uživatel

no ... Jsem na rozpacích ...

Reagovat
Godwinson

Strejda Sepp by tě z nich vyvedl ...

Reagovat
smazaný uživatel

děda Sepp ať si vymění plíny a nekecá do fotbalu.

Reagovat
Godwinson

Tak neni to jen o něm ... nedávno jsem se tu divil, kolik lidí odsuzuje techniku ve fotbale.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

pomezním bych dneska přivázal praporek k noze, aby s ním nemohli dělat nemístně věci.

Reagovat
smazaný uživatel

to je lama ten Bosák od slávistů čekal fotbalový karneval? A Bolka je zase typ mužstva, kterej nemá motivaci se pořádně vytáhnout na tým ze dna tabulky, takže průběh naprosto očekávanej

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák brečí nad málo kvalitním fotbalem, ale ono je to těžký, když Bolce sebral sudí 3 (slovy "tři") nájezdy na kasu a Slávistům jednu šanci, která mohla taky skončit gólem. Za stavu 4:1 by byl náhled na celej mač zcela jinej, že jo ...

Reagovat
JarousFCB

Vsadím se, že Slávie vyrovná z neodmávaného ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

teda ale ten fotbal Slávie je zápas od zápasu horší a horší. V minulých zápasech to nebylo herně špatný, ale dneska to je holomajzna i v poli. Bolka si je zatím dává s prstem v nose

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, nevíte jestli to byla ironie s tim Hubáčkem? Hubáček udělal odkop přímo na soupeře a bosák úplně klidně "Hubáček projevil svojí obounohost.".

Reagovat
smazaný uživatel

obranná standartka. To je půl gólu

Reagovat
JarousFCB

No zpracování nic moc ale nápad super

Reagovat
joshua

docela povedeny, ale realita je spise opacna, viz Repka, Sionko, Matusovic, Hejda

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jseš ty?jinak každej snad ví,jak to vypadá v originále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Aspon jsem konecne pochopil, ze Prazak jako ty, zacal fandit Baniku...

Reagovat
smazaný uživatel

a prachy v hajz-u. No, asi to byla ambiciozní sázka.

Reagovat
kardous

Rada-malej sefik Liberec jde nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

"Slavia je rozbitá. Slavia je neškodná...." dobře se to poslouchá v tý TV

Reagovat
Godwinson

Ále né.

Reagovat
joshua

Tomu rikam "das, dostanes"

Reagovat
smazaný uživatel

simulanti ještěže rozhodčí neni slepej

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdar a liberecký fans

Reagovat
Godwinson

Pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

čelůstka u 2 golů supr ondro jen doufám, že se kouká Dovalil

Reagovat
Godwinson

Je slabej, byl i ve středu.

Reagovat
$dolar$

Je slabej uz 2 roky...

Reagovat
smazaný uživatel

LOL - až teď jsem zaregistroval, že je Hloušek na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk si skočí pro pivo a přijde o tři góly ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tam napadalo? Jak vypadá hra?

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nic se neděje.... slavisti srovnali, ovšem pak dala Bolka hned 2 rychlý goly a od tý doby je to zase nuda... Bolce se nechce a slavisti nejsou schopni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slavia 16 bodů v 17 zápasech - to je prostě neskutečná paráda ta letošní Slavia teď ještě aby zejtra vyhrála Sparta a v pondělí Zbrojovka a budu spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto dokonale napsaný příspěvěk. Ani písmenko bych neměnil

Reagovat
smazaný uživatel

Český fotbal pro fanoušky !!

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní choreo. SU opět potvrdili, že jejich chorea mají hlavu i patu a to vše k pěknému kabátku .

Reagovat
Liquid

vyházet tyhlec kreatury co nosí hrdý slavistický dres jak říká Bosák, doufám že dostanou k Mikulášovi každej kopu uhlí

Reagovat
smazaný uživatel

je to slast

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože ty si blb ať už máš jakýkoiv nick

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, člověk přijde utahanej ze školy - a hned dostane tečku 3:1. A ještě takovým stylem, že dorovnáme a neudržíme vyrovnanej stav dýl než 100 sekund. Ach jo... I když teda čtu, že jsme hráli hodně blbě, tak to tolik nemrzí, jako minule s Baníkem. Asi by bodlo sestoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám strach, že v případě Slavie platí rovnice "Sestup = konečná"...

Reagovat
Liquid

no právě, někdy je lepší přát si radši sestup s tím že se to tam vyhází, jenže tady by to šlo ještě více do sr*ček

Reagovat
smazaný uživatel

Bodlo by prodat nějaké hráče a definitivně splatit dluhy. Slavia je pořád na naše poměry velkoklub, je schopná přilákat posily o kterých se ostatním klubům ani nezdá.Příští sezónu, jestli skončí bojkot a Slávii nebudou táhnout k zemi dluhy a trenér kterého v týmu nikdo nechce, můžete klidně zase hrát o poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý bylo, jak Petrouš po zápase řikal:,, V zimě musíme pořádně potrénovat a na jaře budeme bojovat o záchranu"

Nikdy jsem si nemyslel, že podobnou větu uslyším zrovna ze slávistického tábora. Kde jsou ty časy, když se místo slova záchrana používalo slovo titul.

Reagovat
Liquid

třeba vás to taky čeká, do LM jen tak nepáchnete, prodáte Bonyho, Kadlece, Blažek a Řepka jsou již staří, Sionko a Matějovský jsou taky za zenitem, ale každopádně Slavia je teď na počátku samotného rozkladu

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný, že nic netrvá dlouho. Každému se občas nedaří. Jen mě udivuje, že je cítit ze Slavie taková poraženecká nálada. Musí to být hodně špatné, když už se vidí ve druhé lize. Pro dobro fotbalu se snad tak nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

pro dobro fotbalu dojfejme že se tak stane

Reagovat
twerp

Podle mě by Spartu momentálně položily jenom finance, což se ovšem taky stalo u Slavie. Každopádně já Slávii vidím jako takového fénixe co povstane z popela a všem ukáže, jak se buduje prosperující klub stavějící na odchovancích a mladých hráčích.

Reagovat
smazaný uživatel

to je právě to. Dokud stavěli na odchovancích, tak šli nahoru. Pak svoje odchovance odložili a nakoupili "hvězdy" odjinud a šli do kytek.

Sparta, pokud by nezměnila svoji politiku "nákup-prodej, by to měla taky těžký. Teď se podařilo najít pár zajímavých hráčů v zahraničí, ale to nemusí být pravidlem. Je potřeba vychovávat svoje hráče.

Nicméně je jasné, že S+S budou mít pořád svoje jméno. Pořád bude pro ty hráče ctí, přestoupit tam. To se nezmění. Alespoň nějaký čas.

No, ale zpět ke Slávii. Ta to měla nahnuté už v devadesátých letech. Pak byla na mizině před nástupem Jarolíma a teď jsou na dně zase. O ně nemám strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano poslední 2 roky se konečně ve Spartě sází na mladé a nákupy ze zahraničí mají smysl - snad už je konec s kupováním cizinců naslepo a obměňování kádru každý půlrok. Ať si říká kdo chce co chce v tomhle má Pepa Chovanec obrovský plus!

Reagovat
smazaný uživatel

13-15. místo - kua, to bych ještě pár let zpět netipoval

Reagovat
smazaný uživatel

Par let zpet? Ja myslim ze ani loni ne

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl někdo v pátek Hyde Park na ČT24?

Reagovat
smazaný uživatel

O cem to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/210411058081119-hyde-park-ct24/?streamtype=WM2

Dobrý bylo, jak tam zavolal Kahoun a pak, že se budou cvičit securitky, takže možná nastane konec nasypaných blbců v reflexních vestách

Reagovat
Kepy_FCB

Kahoun mi přišel úplně mimo asi se chtěl ukázat před Peterou...

Jinak až na ten dotaz toho komouše ze začátku (že před revolucí nic nebylo ) a tu blbku z OVy se to překvapivě celkem dalo poslouchat (k přípravě nedělního oběda ideál ). Synek docela překvapil před před pár lety mlel doslova hovna a nyní dokonce i správně zpochybnil Chobotovy nesmysly (ultrapravice...) .

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ta holka na Stodolní, tu sem nepobral, ta byla úplně mimo Jinak taky sem čuměl, jak Synecký zpochybnil teorii Johna a toho chuje Choboly, že mezi námi jsou ultrapravičáci. A že před revolucí nic nebylo je taky vtipný, že prej JEDEN policajt byl připraven pořešit nepokoje na plném stadionu A hlavně, však my víme, co se tehdy stalo při zápase FC Baník Ostrava-Dynamo Kyjev

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas se vším, ta borka to byl ultravrchol, kdoví, na jakém Baníku byla. Momentálně píšu za úplatu diplomku o chuligánech, takže jsem načetl zase spousty věcí a musím říct, že před revolucí byly daleko závažnější případy, kolikrát i s úmrtím, čili ten jeden policajt to jaksi nezvládal

Reagovat
smazaný uživatel

Kahoun tam snad volal z nějakýho mejdanu s promilema v krvi

Reagovat
JarousFCB

Jestli spande Baník, Slávie nebo Brno, tak bude český fotbl zase o dost nudnější ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale za to druhá liga zajímavější

Reagovat
JarousFCB

No jestli postoupí Opava, pak možná je ještě pro nás atraktivní Karviná a to je asi všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

a Sparta B. Potom snad lístky bez jména, normální ceny lístků, nepoznané nové destinace

Reagovat
JarousFCB

Méně vandráků ... vyhovující Bazaly... má to dost pozitiv no....

Reagovat
smazaný uživatel

tak vidíš... A kdyby se sestoupilo, Petera by možná prodal Baník a hned by se dýchalo lépe

Reagovat
Kepy_FCB

Nedávno si mi psal že béčka budou mít svou soutěž. To už padlo,

Reagovat
smazaný uživatel

ano, psal, mělo to tak být ale nedávno vedení ČMFS rozhodlo, že to bude až na přesrok

Reagovat
Kepy_FCB

a možná tam vykopnou Olomouc né?

Reagovat
JarousFCB

Pochybuju ...

Reagovat
Kepy_FCB

Nespadne nikdo z nich. Baník a Slávii svaz potřebuje kvuli popularitě a Brno má Mokrýho.

Spadne určitě Ústí a pak někdo z Slovácko,Hradec,Příbram,Budějovice (nejlépe Starkov)

Reagovat
JarousFCB

Ústí a Přibram

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tyto kluby bych také rád viděl ve druhé lize.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to podobně. A jelikož se tu ví, že Hašek nás nenávidí za odkup ligy, tak mám velký strach.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno klidně spadnout může.

Reagovat
soukup

pokud v zimě odejde Pros, tak s ním půjde i Mokrý

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

blbečci slávisti se zase jenom opičej po Dinamu Kyjev.hlavně ten co dal na hlavu tu tašku z MC.škoda že si nevzal igelitku na

Reagovat
Kepy_FCB

kdybyjen po DK ale pře pár lety vyjeli i sparťani v maskách do Blšan

Reagovat
smazaný uživatel

no jasně,tihle maj skoro stejný masky jako na ukrajině

Reagovat
smazaný uživatel

spíš je vtipná ta kriminálka za tím minikeříkem

Reagovat
smazaný uživatel

to je hodně k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

"Domácí "kotel", to je parodie na fanoušky. Kombinace brýlatých gymnazistů, 50-ti letých paniců, uhrovitých holek a dětí snad ani nemůže dát dohromady nic normálního. Slyšet skoro nebyli, ale snažili se nás alespoň pořád úrážet (i když jsme rozumněli a slyšeli jen každé třetí slovo). Od týmu, který na hřišti, natož v hledišti nikdy nic nedokázal je to poměrně vtipné. :-) Trapnější fanoušci u nás snad ani neexistují..." Jak výstižné o fans Bolky

Reagovat
smazaný uživatel

Jak trapné Na hřišti toho už předvedli hodně, takže nevim co je pořád za problém. Dokázali porazit Marseille, Palermo a hráli dobře s Vilarealem. Jediný co maj fakt blbý, je ta diskotéka po vstrelenem golu.

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.tipsport.cz/webtip-sandbox/WelcomeAction.do?startPage=ticketOnline

kontrolní číslo: 18419386 číslo pobočky: 373

Posílám díky do Hradce...

(ps: Parma-Lazio Roma též vyšlo)

Reagovat
smazaný uživatel

já su též o 1154kč bohatší, díky sigmě ale. Lech, Sigma, Liberec, Bolka a Legia, větších tutovek nebylo! I když Lech hrál hovno, no nic, jdu pátým dnem pokračovat v oslavě mých narozenin, které mám v úterý. mějte se

Reagovat
mastakillah

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný fotbal. Ale alespoň přezimujeme na pohárech a na jaře se ještě pokusíme prodrat výš.

Reagovat
smazaný uživatel

kam jako?

Reagovat
smazaný uživatel

P.S. dobrý bod z Hradce

Reagovat
smazaný uživatel

bylo vidět že jste přijeli pro bod

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta brání v 10 hráčích

Reagovat
smazaný uživatel

A hraje na brejky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

a vede 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

ale tým jako Sparta by měl Budějovice přehrávat a ne doma bránit a hrát na brejky

Reagovat
joshua

Vzdyt je prehravame, Budejky mely snad jednu sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

to víc

Reagovat
joshua

Nakop Blazka do protihrace neberu jako sanci. Jinak jsou Budejky uplne marny, dal nez k vapnu se nedostanou a my nehrajeme fotbal na milion prihravek jak Olomouc nebo Plzen.

Reagovat
twerp

Každý den se nazadaří jako proti Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tohle se ti povedlo, to smekám

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ty Budějky jsou marné.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas dobrý, ale ten druhý... Vždyť ti frajeři snad přišli o fyzický fond o přestávce v šatně.. Dokonce i ta hra Sparty dneska vypadá oproti soupeři hvězdně...No prostě vidím že v Budějovicích se hraje stejně "kvalitní" fotbal jako v Ostravě..

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem četl rozhovor se Zemanem, a tam řikal, že potřeboval facku a že zase začíná makat a dnes v základu, tak snad mu to vydrží, protože on má co dát českýmu fotbalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jen 4 body Titul je nas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu a ty to dobře víš

Reagovat
smazaný uživatel

Je super, ze po sedmnacti zapasech vite, kdo bude mistrem.

Reagovat
smazaný uživatel

My to věděli už před 1. kolem

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen ukazuje ze je psychicky labilni a nedokaze vyhravat uz zapasy kdyz se nedari a kdyz jsme ztahli za chvili 8 bodu nevidim duvod proc bychom nestahli za cele jaro 4 body

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíte, jak dlouho bude teda Spartě trvat, než Plzeň předežene?? Podle mě si ještě chvíli počkáme i kvůli náročnému jaru v EL Můj tip je 6 kol !!

Reagovat
smazaný uživatel

3. kolo to hrajeme v Plzni a vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reakce na zorze

Reagovat
smazaný uživatel

ajo, to mi nedošlo, tak to mění situaci... nejvýš 4 kola, ale možná budou stačit jenom 3

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň,Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - Bony už teď v 17. kole překonal svých loňských 9 golů, jen tak dál

Reagovat
goodbay

navíc hrál jen 14 zápasů ze 17

Reagovat
goodbay

3 body dobrý, ale budějky měli odjet z daleko větším přídělem, takhle hrát v evropě tak dopadnem podobně jako s Lausanne . Budějky si měli odvézt aspon 4ku

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon jak v okresním přeboru, ale kluci už jsou po tom podzimu asi vážně odvařený a šetří se na Palermo. Důležitý jsou 3 body a hlodající červík v Plzeňskejch hlavách. Chtěl bych aby byl zejtra ve studiu fotbal Standa Levý a zeptali se ho, jestli si pořád ještě myslí, že ligu vyhraje suverénně Plzeň.

Reagovat
goodbay

tjn ten mě taky dostává, minule řekl ,ne že plzen o chlup vyhraje. Ale že vyhraje s velkým bodovým náskokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne vykon nic moc ani nemam naladu hodnotit hrace ale dulezite jsou tri body a po tolika zapasech co kluci maji v nohach je to super ze si drzi tu svou mega fyzicku, bodu mame po podzimu jako maku a ted se dame do kupy na Palermo a podzim bude super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Nějak tu Sparťanům narostla křídla. Bože dej, ať to ta Plzeň udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

K Bohu se modlíme my!

Reagovat
AjaxFans

* 100

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Komu by nenarostla, mít z dvanácti bodů najednou čtyři.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes to je těžké hodnocení. 1. poločas ještě celkem šel, sice nic moc vypracovanýho, ale haluzema jsme se do šancí dostávali celkem dost a kupodivu je narozdíl od zápasu v Peltově proměňovali. 2. půlka, to byla totální tragédie a málem jsem tam usnul. Celkově na hřišti dost bída, v hledišti snad ještě horší, prostě na tenhle zápas rychle zapomenout.

A teď něco k individuálním výkonům: Hvězda číslo 1 jednoznačně Míša Hubník. Ten chlapec má takovou formu, že ho vůbec nepoznávám. Nádhernej centr na 1. gól, zkušený zakončení u 2. gólu, bojovnost jako vždy a když tam měl v 1. půlce průnik přes 4 hráče, kterým neskutečně snadno utekl, tak jsem si říkal, že nám ho vyměnili a poslali sem Messiho. Ve 2. půlce prakticky jedinej hráč, kterýmu to šlo a bojoval.

Kuba Petr průměr, Hořava lehkej nadprůměr, Rossi totéž, Bajer a Šultes neviditelní, JayJay slušnej standart, Machy lehce hořel, ale nebylo to úplně nejhorší.

No a nakonec naši stopeři. Čuměl jsem, že měl Zdena odvahu postavit vedle sebe Kalase s Murinem a taky to celej zápas skřípalo, nebylo to ono a bylo tam hooodně okýnek. Kalas jednou ukázal svou rychlost při náznaku šance soupeře, jinak prakticky nic, přes Murina není tak těžký přejít. Ale přesto si kluci aspoň připsali krásnou kuriozitku. Stoper centr a druhej stoper hlavou gól, to jsem už dlouho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě něco k rozhodčím: Dáša paráda Sice občas pískala kraviny, ale na obě strany a po dlouhé době jsem měl pocit, že aspoň hlavní byl nestrannej. Zato asistent u naší lajny, na toho je škoda slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Bajerovi se omlouvám, mám ho tam prostě zafixovanýho a tak jsem zapomněl, že vůbec nehrál. Místo něj Ordoš, na kterýho jsem zapomněl. A k jeho výkonu: Kurva Míšo budíček!!!

Reagovat
Jajinek

Míša má od Budějek nohu dvakrát tak velkou jak to má nateklý...je zázrak, že vůbec běhá...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať ho tam Zdena necpe. Dnes mě vyloženě iritoval, naprosto zazdil 2 šance a absolutně se nesnažil běhat. Takovej Navrc by si zasloužil hrát místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Bony a Kweuke nejlepší utok v Gambrinus lize...Kweuke i když měl pomalý úvod tak se rozběhl a tedkom z toho Sparta a aj Bony teží..Sparta získa titul s přehledem..Plzni došla síla a už půjde ke dnu..tipuju tak 2 možná i 3 místo....v zimě by měla ale Sparta přivést na každou pozici v obraně jednoho hráče,kvalitního hráče, protože na lavičce nemá kvalitu aby nahradila Pamiče a Kušníra,Adiaba a Krob na to nemají..a přeci jen Kladrubský je střední nebo defenzivní záložník a to se na jeho hře projevuje když má hrát pravého beka...na stoperu by taky Sparta potřebovala doplnit o jednoho kvalitního stopéra,protože Hoheneder už je spíše defenzivní záložník a v obraně nemá kdo nahradit Brabce a Řepku..-..jinač si myslím,že Sparta má kvalitní hráče v útoku..Bony,Kweuke,Kadlec..silná útočná trojka pro gambrinus ligu..myslím,že sparta by ale potřebovala jednoho možná dva hráče na křídla.kde ti,kteří v spartě tedkom hrají si nedokáží udržet konstantní uroven svých výkonů...

Reagovat
smazaný uživatel

Posily asi tak :::

UTOK :Netreba ,, ven Lacny

Zaloha: Netreba(jelikoz zrovna na kridla mame nalevo pretlak Zeman,Kaca,Krejci,Podany) na Pravo je Sion(Kaderabek to v priprave hecne ja mu verim) ,, ven Hoheneder,Vachousek

Obrana:Privest jednoho az dva stopery plus nekoho mladyho na levou stranu a ven?Brabec samozrejme :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale Nickyho bych tam nechal, je takovej náš talisman, sice moc fotbal neumí, ale mám ho rád a baví mě ta jeho nemotornost. Stopery by to chtělo zdablovat a jednoho levýho beka přivést. Kromě hráčů, které jsi zmínil bych určitě vyhodil i Jeslínka s Krobem + Matějovskýmu dát šanci do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeslinka na toho jsem zapomnel uplne vyhodit nemilosrdne Ne Hoheneder ven hned uz i v becku hraci jako Krch ci Polom jsou lepsi nez tohle kopyto ..... Matejovsky po operaci a po zimni priprave bude hrat v zakladu to se nebojim v zadnem pripade

Reagovat
smazaný uživatel

Já říkám, že bych Matějovskýho neodepisoval, ale musí na sobě máknout, přihrávky má dobrý, ale často brzdí hru a do soubojů chodí pozdě. Jeslínek na to nemá no.

Reagovat
smazaný uživatel

BR: blazek, zitka, svenger, zich

PO: kušnir, posila - adiaba pryc

SO: repa, hejda, 2 posily - brabec, hohenedr pryc

LO: pamic, krob

PZ: sionko, kadlec, vacek, kaderabek

SZ: vacek, matej, kucka, klada, husek - vachousek pryc....folprecht se vrati v zime nebo az v lete?

LZ: zeman, podany, kadlec, krejci

UT: bony, kweuke, kadlec, tresnak, skalak - jeslinek, jirous pryc....co je s lacnym?sere na to´?

Reagovat
smazaný uživatel

hulíš trávu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ACS F٥гﻉ√ﻉr

Reagovat
AjaxFans

podařené

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho
Reagovat
smazaný uživatel

Děs a hrůza to co jsme dneska hráli , takhle připosranej výkon navíc obohacenej řadou nepřesných přihrávek, hráči snad nemají žadné fotbalové myšlení, absolutně vázne přechodová fáze, marní útočníci ještě marnější záloha, která v podstatě neexistuje , Je mi hrozně líto Venci Pilaře na kterým je ta fotbalovost strašně vidět, ale tam k sobě nikoho nemá... To co zas dnes vymyslel Lindr to nemělo chybu takhle vyslat do šance mercedesa , ještě že ten to pořádně zadrbal. Wozniak jako kapitán marnost nad marnost. Kocourek absolutně k ničemu na place a mohl bych pokračovat hra bes nasazení a pohybu, nepochopil jsem proč Slovácko hrálo na bod, protože každýmu muselo být jasný, že kdyby jen trochu přitlačili tak nás musej porazit. Jinak fans Slovácka si zaslouží obdiv, fandili perfektně a slušně...

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož můj slavící road trip skončil dřív, tak se vyjádřím. Naprostý souhlas s tebou ve všech bodech. P.S. díky za ocenění našich fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

Ta radost Spartanů je fakt směšná. Kolikrát už se stalo, že vedoucí tým přišel v průběhu roku o luxusní náskok, aby i tak nakonec získal titul. Baník u nás, Barcelona předminulý rok, Chelsea nebo Inter minulý rok. Těch příkladů je halda. Takový náskok, jaký měla Plzen je v polovině soutěže dost nezdravý. Ted hráči spadnou na zem a začnou zase dřít.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomze Spartanske zlate pravidlo se na jare krasne uplatni Sparta ma drtive Jara a s prehledem strci Plzen do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč je radost směšná? máme snad plakat, že už neztrácíme 12 bodů, ale jen 4?

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Bordeaux loni

Reagovat
rufus

4 body ztráta na Plzeň, to je velmi optimistická vyhlídka na jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

kurňa sem to prošvihl, jaký byly ty góly Sparty?

Reagovat
smazaný uživatel

já to taky neviděl - po hokeji bude ale studio fotbal.

Reagovat
r.mrazik

na idnesu jsou sestrihy...

Reagovat
smazaný uživatel

díky pánové, to byla ovšem paráda, to sou útočníci jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to jsou, to máš pravdu. Na paty jim šlape duo z Jablonce a pak ten Hubník z Olmíku.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Plzen už pádá tam kam patří

Reagovat
exse

Tak ty si to zabil :D:D:D:D:D Plzeň je první takže asi patří na první místo

Reagovat
dadoprso

kometář Šilhavého po zápase mě docela pobavil. „Nalepili se na ně, ale Kweuke i Wilfried jsou velice silní. Otočili se i s obráncem a šli na bránu. Mnohem účelnější by bylo odstoupit od nich na krok a hlavně zdvojovat je. Jenže to jsme nedokázali realizovat,“

Reagovat
smazaný uživatel

Hubnik super.

Kdo to chytal za Přibram? ten byl nemožnej, chytl uplně všecko, fakt super. Ordoš nic moc, ale vystavni přihravka na Hubnika. Obrana nesehrana. Machalicky hrozný. Murin podle očekávání vsítil gól. Kalas se snažil, ale parkrat sem nepochopil jeho bránění a pozici při bránění soupeřova autu. Šulty se snažil ale přiliš ztrácel. Petr krom golu žádná pecka. Dáša podala špatny vykon, piskala kraviny, a většinou proti Sigmě. Zima jak sviňa, eště že je už konec.

Třetí místo super, nejlepší střelec zase náš. Čtyry porážky je ale docela dost

Reagovat
smazaný uživatel

trosku optimismu...ja jsem se i pres tu zimu bavil, skoda tech spalenych sanci...Dasa to celkem zvladla!

Reagovat
smazaný uživatel

4 body ... No, to je fakt parádička.

Nicméně jarní rozlosování je hodně tvrdé.

V zimě bude klíčové udržet Bonyho. Koho bysme naopak měli prodat, to je Ďuro Kucka. Buď je to únava nebo usnul na vavřínech a přestal makat. Cena klesá ...

Reagovat
smazaný uživatel

Leo Kweuke se rozjel jak rychlík. Snad udrží do jara formu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude diskuze o tom,jak Sparta hrála sračku a vyhrála......

Nechápu jak tady jsou všichni arogantní.....

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si Sparťani můžou drbat prdele, že jsou druhý už jen za ty prachy, co tam berou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobře... tak si můžou drbat "zatky"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram mohla dostat osm..SIGMA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

sparta - budky 2:0? Budky jsem videl v olomouci (5:1)...2:0 je malo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Sigma zase mohla dostat nejmíň 3. Příbram překvapivě nezalezla, hrála fotbal a naší nové obraně dělala velký problémy. Za jejich hru narozdíl od zápasu u nich musím dát

Reagovat
smazaný uživatel

machalicky-Murin-Kalas...a jayjay, prekvapilo by me, kdyby se nedostala pribram do sanci...ale my jsme meli minimalne sest dat, Pribram to otevrela, skoda, ze na to nedoplatila

Reagovat
smazaný uživatel

to je hláška: Nechci malovat čerta na zeď, ale domnívám se, že Slavia už nemá titul ve svých rukou. sorry, Muzi, Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

A teď ještě prozraď datum, kdy byla tato hláška vpuštěna na svět .

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to kdosi psal na diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem padal pod stůl

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to trošku připomnělo Cimrmany. Jak celou dobu učitel a ředitel mluví o ztrátě třídní knihy a inspektor po hodině řekne: "No a ke všemu ještě třídní kniha." "Teď jste to ted pěkně vystihl, pane inspektore."

Reagovat
smazaný uživatel

V poho. To je dost perla. Ale má pravdu.

Reagovat
soukup

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Bošančič neni český reprezentat do 21 let, nýbrž srbský :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že Brno to s tím sestupem myslí opravdu vážně.

Reagovat
Kepy_FCB

a dobře dělá

Reagovat
soukup

ale prd, kdybysme vyhráli tak je předposlední Baník a píšeš to samý o nich ten konec je vyrovnanej a sestoupit může kdokoli od klokanů dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže problémy máte celý podzim a jejich řešení vypadá spíš jako čekání na zázrak. Pokud chce vaše vedení čekat, že o vaší záchraně rozhodne náhoda tak se možná budete po sezoně dost divit.

Reagovat
soukup

ano problémy máme celý podzim, protože to řešení v podobě těch 3 hráčů na hostování + Hamouze se nepovedlo, nejspíš se ani jeden neprodlouží a bude se hledat někdo novej.

No a navíc možná pláchne Pros, takže pak by to bylo v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Baníííííík! titul ještě není ztracen!

Reagovat
Kepy_FCB

ano není ale nemáme ho ve svých rukou...

Reagovat
smazaný uživatel

HURÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!! Nejsme na sestupový pozici.... Ó, jaké blaho... Díky, Baníčku.

Reagovat
C-M@ster

Stejne si myslim, ze Zbrojovka bude na jare jak vymenena a skoncime 11.

Reagovat
rufus

Nějak mi není jasný, jak to chcete dokázat..

Reagovat
smazaný uživatel

Treba zacit vyhravat.

Reagovat
rufus

To se lehko řekne u týmu, který prohrál 12 zápasů ze 17..

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Super! Hned se na tu tabulku dívá lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

436. pro ZBROJOVKU BRNO!!! udržení v lize a vítězství v poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooo, po sedmnácti letech sme vyhráli v Brně, yes !! A co čtu, tak Baník byl lepší, techničtější, čemuž se mi ani nechce moc věřit. A počet diváků je ostuda, tady to mají zastánci moderního fotbalu, na šlágr kola jen dva tisíce lidí... ČESKÝ FOTBAL PRO FANOUŠKY !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

šlágr kola

Reagovat
smazaný uživatel

a ne? Brno s Baníkem bylo, je a bude atraktivnější zápas než třeba zápas Slávie s Bolkou, bo tam chybí rivalita, emoce, atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalově si to nemyslim.

Reagovat
smazaný uživatel

mně je jasný, že pro tebe je šlágr kola Sigma-Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to ne. Teplice - Jablonec, MB- Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to první....Ale možná. Pro Jablonec je taky větší šlágr hrát s Libercem než s Teplicema..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vím. Ja to beru z pohledu nezaujatyho fans, ktery by chtěl vidět celkem solidni fotbal.

Reagovat
soukup

no to bych prosil, po derby S a Baník - Sparta asi 3. nejprestižnější zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Pro mě třeba víc Sigma - Baník, ale tak nehodlám se hádat, co má větší prestiž...

Reagovat
soukup

ale tak jako pořadí může mít někdo jiný, ale prostě preatižní zápas to je a pokud se nehraje něco velkýho, tak to šlágr kole je, nějaký Boleslavy apod. prestižnější zápas nikdy nebude

Reagovat
soukup

no doufám, že je to na dalších 17 let jedinná vaše výhra

já to viděl od 60. minuty a hra vypadala asi tak, že my sme vzali balón, asi minutu sme přecházeli na vaši půlku, pak to před vaším vápnem zadrbali nebo to nastřelili do obránce a byl váš nebezpečnej protiútok.

doufám, že je Pros, Policie a John spokojení, diváci sice žádní, ale bylo to přece bezpečnostně skvěle zvládnuto, nařízení se osvědčili a teď se bude v pondělí hrát celý ligový kolo a lístky se nebudou prodávat nejmíń měsíc dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

to je zkáza fanoušků, ta atmosféra, to je neúcta k tomuto zápasu, nás tam normálně jezdí 500-1000, vy taky příjdete v počtu 3 až 5 tisíc a hned je to jinačí

Reagovat
soukup

jn ta čtyřka by jinak přišla i teď když hrajem prd, vzpomínám na ten zápas kdy před pár lety tam bylo vás 2 - 2.5 tisíce a nás 10000 lidi pustili i za světla, kam normálně nejde, vás pustili do 3 sektorů místo toho normálního pro hosty, žádnej bordel nebyl, choreo bylo (vy ste měli za ten zápas snad 3 nebo 4 přes celej sektor) a byl to teda hlavně zápas o poháry a ne o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, přes celý sektor bylo choreo Bazalů

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Baník je v TOP10!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
JarousFCB

Nejvíc mě sralo to jak se všude o tom zápase psalo a mluvilo jako o moravském derby...

Reagovat
centos

Banda kokotov.

Reagovat
Shevchenko

Jn, Bernatský.

Reagovat
doNny

Co to má znamenat..Baník stoupá tabulkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

moc tu nevyceňuj zuby...máš jediné štěstí, že bydlíš v Praze, protože dnešním dnem je ohrožen život všech účastníků silničního provozu ve Slezsku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
doNny

"ojedinělou náhodou" jsem získal řidičák, tak proto . Jinak ty fotky (doufám, že na Opavě ještě nějaký čmoudík uvidím, už dlouho nebyl )

Reagovat
smazaný uživatel

už máš auto plné chuligánky a budete čekat za křovím? Hele, jsou tam dvě fotky z Bazalů a snad i jedna Opavská

Reagovat
doNny

za co mě máš, já jsem hodný fanoušek na hl.tribuně...budiž toho důkazem, že jsem vyhrál na zítřek 2 lupeny na hl.tribunu http://www.sfc.cz/clanek/2010-2011/vyherci-souteze-o-vstupenky-na-poharove-utkani "Vylosováni byli tito soutěžící, kteří vyhrávají dvě vstupenky na pohárové utkání na hlavní tribunu"

Reagovat
smazaný uživatel

vandráku

Reagovat
Shevchenko

Viola

Reagovat
smazaný uživatel

jinak kámoši byli na Slask-Ruch. na fanaticos hodil jeden popis, prý ruch strašně marný, i co se týče supportu

Reagovat
doNny

před posl.domácím zápasem jsme se cestou v autě zrovna bavili, že tento zápas bychom mohli navštívit - bohužel z toho sešlo, a tak místo 4 aut dojeli do Wroclawi 3

Reagovat
smazaný uživatel

no já jsem tam měl původně jet s nima, ale slavil jsem narozky, ted toho lituju, když vidím ty fotky, vzali to aj přes Osvětim, tam jsem chtěl taky. A navíc náš nejštíhlejší fanoušek budil dost pozornost http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1198.snc4/155041_1495665078360_1436094547_1119921_4951362_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

šála Slasku?

Reagovat
doNny

tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj on má doma co vím aj Legiu, té fandí nejvíc. On je schopný zazpívat chorál na jakýkoliv klub, do jedné melodie dosadí jiné jméno polského klubu a jede

Reagovat
smazaný uživatel

Konec vodníků v Čechách

Reagovat
smazaný uživatel

Brno a Slavie ale zůstavaj na svých místech

Reagovat
smazaný uživatel

a byla by sranda, kdyby je předběhlo eště Ústí

Reagovat
smazaný uživatel

Sám sem zvědav, co se bude dít v Brně neb tohle sem ani nečekal, to samé Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

a viděls los Brna? neskutečně těžký, první body mohou uhrát klidně až ve 23.kole

Reagovat
soukup

ale prd my sme vždycky bohatým brali a chudým dávali, já si nepamatuju rok kdybysme získali víc bodů s týmama z dolní poloviny tabulky než s týmama z horní, nějakej lehkej X těžkej los u nás vůbec neřeším

Reagovat
smazaný uživatel

no, my to taky nemáme o nic lepší

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak výjezd na Duklu snad bude i za rok

Reagovat
soukup

ještě to tak, zlatý Ústí...

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, žes nebyl na Dukle

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
doNny

.. a vůbec v český lize(kdyžtak mě opravde), co jsem viděl, tak tohle je většinou v ITA, možná GER

Reagovat
smazaný uživatel

no, já pamatuju trenéry v Rusku, Spalletiho, Petrželu či Advocaata, že měli šálu Zenitu ale jinak vůbec. A Marko má rád fanoušky FCB a takhle jim asi nevím, dává najevou svou soudržnost s námi

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela měl aj v Olomoucu.

Reagovat
smazaný uživatel

Franta Straka na sobě určitě někdy měl sparťanskou šálu.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to je?

Reagovat
Kepy_FCB

jj na bazalech zrovna

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela v Sigmě nosil šálu ultras.

Reagovat
doNny

ty postranní nastoupené oranžády

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ty jsou vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sfc.cz/zs-kylesovice sem chodíš do školy?

Reagovat
doNny

to zas ne , do Krnova na gympl, kde se u mě ale opravdu nepotvrzuje výraz hrana

Reagovat
smazaný uživatel

Krnov, to je to město, které je na půl cikánské a napůl řecké, ne?

Reagovat
doNny

jo, přesně to město

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam jeli jednou moji kámoši, zamknuli auto a co nejrychleji to chtěli project bo bezpečnost je tam nulová

Reagovat
kubys

Ale pi*u, normálně jsem se tam procházel a pohoda... Navíc se tam vyrábí Kofola.

Reagovat
smazaný uživatel

Krnov je dobry město.

Reagovat
doNny

jo, přesně to město

Reagovat
Losinho

OT: Zajímavý rozhovor Bosáka s Táborským o poločase zápasu Bolka - Slavia. Pusťte si to od 50:35.

http://www.tipovani.cz/online-live-stream-TV/mbl-vs-sla-20-11-2010.aspx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je bomba

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo jim to dělal ty smlouvy? No Karel! ...

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie do hajzlu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele