Gambrinus liga - souhrn 14. kola

29.10.2010, 20:10, aktualizováno 01.11.2010, 19:55
Komentáře a souhrny
Pondělní dohrávka 14. kola mezi Jabloncem a Mladou Boleslaví vítěze nepřinesla. Obě dvě branky viděli diváci už v prvních deseti minutách a remíza 1:1 příliš vzruchu v tabulce nenadělala. Mladá Boleslav se dostala o skóre před Teplice, Jablonec zůstává šestý.

Baumit Jablonec - FK Mladá Boleslav 1:1

01.11.2010 18:00

Góly: 9. Tomáš Pekhart - 4. Jakub Řezníček

Pondělní dohrávku kola tentokrát obstaral Jablonec, který na svém trávníku přivítal Mladou Boleslav. Ta se mohla v případě výhry vyšvihnout na třetí příčku, jenže to se jí nepovedlo. Zápas totiž vítěze nenašel. Oba týmy se rozešly s remízou 1:1.

Úvodní desetiminutovka nabídla nezvykle hned dvě branky, po jedné na každé straně. Jako první se prosadili hosté. Po rychlém útoku centroval z pravé strany Mendy, míč si zpracoval útočník Řezníček, který sice následně trefil gólmana Špita, od něj se ale balón odrazil do brány.

Už o pět minut později byl stav opět nerozhodný. Zpoza šestnáctky vypálil Tomáš Pekhart, jeho střela rozhodně gólové parametry neměla, gólman Šeda ovšem nebyl schopný míč zkrotit a ten překvapivě skončil v síti.

Mladý český reprezentant mohl zanedlouho přidat další zásah, tentokrát ale byla jeho střela zblokována. Ve 26. minutě se prosadil zkušený Marek Kulič, jenže pro drobný ofsajd nebyla branka uznána. Těsně před poločasem vyslal na hostující branku tvrdou ránu Tomáš Jablonský, gólman Šeda ale předvedl výborný zákrok a zabránil inkasování.

Po deseti minutách druhé půle si naběhl na kolmici od Kuliče mladý Jakub Řezníček a bez problémů Michala Špita prostřelil, pomezní rozhodčí ale odmával ofsajd. Televizní záběry však jeho rozhodnutí nepotvrdily, a tak měl gól platit. Už o pár sekund později pálil nebezpečně Opiela, a také on Špita dokázal překonat. Jenže na brankové čáře nakonec odkopl míč do bezpečí Karel Piták.

V 65. minutě konečně zahrozil i Jablonec. Těsně vedle tyče však pálil Jan Kovařík. O deset minu později hlavičkoval nebezpečně Tomáš Pekhart, ovšem Jan Šeda jeho šanci zneškodnil. I proto v zápase už žádná branka nepadla.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 0:1

31.10.2010 17:00

Góly: 22. Miloš Bosančić

Trenér Petr Rada začal na lavičce Liberce nejlépe, jak mohl, tedy vítězstvím. Jeho svěřenci dokázali porazit Slovácko 1:0. O tom, že si Liberec z Uherského Hradiště odveze všechny body rozhodl už v prvním poločase Miloš Bosančič. Bídu Slovácka podtrhl pět minut před koncem neproměněnou penaltou Petr Švancara.

Liberečtí začali severočeské derby lépe, od začátku měli větší převahu a ve 22. minutě jí přetavili ve vedoucí trefu. Andrej Kerič zleva připravil čistou gólovku pro Miloše Bosančiče, a ten nabídnutou šancí nepohrdl - 1:0 pro Slovan Liberec. Až po úvodní trefě hostů se probudil i domácí celek a zvýšená aktivita Slovácka dělala Liberci starosti. Těsně před odchodem do šaten mohlo Slovácko vyrovnat, volný přímý kop s vypětím všech sil Bičík vyrazil.

Tři minuty po změně stran zahrozil Volešák, jeho střela propadla a Bičík měl štěstí, že šel balón těsně vedle tyče. Slovácko i nadále pokračovalo ve zvýšené aktivitě, jenže defenzíva Liberce byla hodně pozorná. V 69. minutě Vymyslel krásný fotbalový okamžik autor první trefy Bosančič a Heča v brance Slovácka jen sledoval jak míč míjí branku.

Čtvrthodiny před koncem přišlápl Váchu domácí Reinberk a sudí jeho zákrok ocenil červenou kartou. Slovácko tak dohrávalo o deseti. Pět minut před koncem ale měli skvělou možnost srovnat. Karatistický zákrok jednoho z obránců Liberce nemohl uniknout pozornosti rozhodčího, ten neváhal a odpískal pokutový kop. Tyto situace má ve Slovácku na starosti Petr Švancara, i tentokrát se ujal balón, ovšem přestřelil a Slovácko stále prohrávalo 0:1.

V 90. minutě měli domácí opět smůlu, Volešákův centr našel Košúta, a od něj míč škrtl břevno. Na druhé straně si o pojistku říkala akce Breznaníka, mladý brankář Heča však zachránil. Výsledek 1:0 pro hosty se už do závěrečného hvizdu nezměnil a premiéra Petra Rady dopadla nejlepším možný způsobem.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Sigma Olomouc 1:0

31.10.2010 15:00

Góly: 78. Jiří Poděbradský

Hradec Králové v pohledném a útočném utkání zaslouženě vybojoval vítězství nad Sigmou Olomouc. Jedinou branku utkání vstřelil aktivní Poděbradský, který tak po třech domácích remízách fanouškům Votroků připomněl, jak chutná vítězství.

Hradečtí se letos dobře hrajících Hanáků nezalekli a do utkání vstoupili s chutí. Již v 7. minutě se mohli domácí těšit z vedení. Drobiszovi vypadl centrovaný míč z rukavic, ovšem Pilař bránu přestřelil. O chvíli později se k zakončení dostal opět miláček domácích fanoušků, tentokrát však nenasměroval míč mezi tři tyče hlavou.

Sigma se dlouho nemohla dostat ke své ofenzivní hře. Až ve 24. minutě se po rychlé kombinaci probojoval k zakončení Hubník, branku Hanuše ale hlavou těsně minul. Do velké šance se hosté dostali také po chybě Janouška ve 34. minutě, Hubníkův pokus ale stihli domácí zblokovat. Následně Petr vyslal do brejku Navrátila, tomu však zabránil ve skórování včasným zákrokem Hanuš.

Poslední šance první půle patřila Votrokům. Gólovou hlavičku Hájovského však fantasticky vychytal Drobisz. Do kabin se tak i přes velké množství šancí šlo za bezbrankového stavu.

I do druhého poločasu vstoupili domácí s cílem strhnout vedení na svou stranu a po dlouhé době tak dopřát svým věrným divákům radost z vítězství. Větší ohrožení Drobiszovy brány ovšem představovala pouze hlavička domácího Pávka.

Votroci zlobili hosty zejména rychlostí svých vzrůstově menších hráčů. S přibývajícím časem jako by přibývalo také nepřesností na kopačkách obou týmů a na rozdíl od první půle se ani jeden z týmů nedokázal probojovat do výraznější příležitosti. Za očekáváním však zůstávalo hlavně útočné představení Olomouce.

Zaslouženě se proto v 79. minutě dočkali branky Votroci. Po několika nepřesných přihrávkách se k míči dostal Poděbradský, který se z pravé strany přiblížil k bráně hostí a nekompromisně propálil Drobisze - 1:0.

Následně domácí mohli své vedení potvrdit, Janoušek však ve skluzu netrefil bránu. V závěrečných minutách se domácí logicky více začali soustředit na obranu a Olomouc se snažila o vyrovnání. Nejblíže k němu byl v nastaveném čase hlavičkující Hořava, Hanuš však dělbu bodů odmítl.

Konečný hvizd rozhodčího Fraňka tak přinesl velkou radost pro domácí, kteří před svými diváky vyhráli po více než dvou měsících. Sigma si třetí prohrou v sezóně nechala po výsledcích 14. kola utéct Spartu i Plzeň.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Zbrojovka Brno 1:0

31.10.2010 15:00

Góly: 71. Peter Černák

Nulová akce brněnských fotbalistů směrem vpřed znamená plný bodový zisk Budějovic, které svým výkonem táhl Mezlík. Zbrojovka tak nadále bude okupovat sestupové příčky.

Daleko za kvalitami nejvyšší fotbalové ligy zůstal první poločas, který nabídl spíše jen náznaky šancí před brankou hostí. Ti byli až překvapivě bezzubí ve své ofenzivní snaze, pokud se vůbec nějaká snaha objevila.

Ani Jihočeši brankáře soupeře nedokázali pořádně zaměstnat. Mezlíkova střela z gólové pozice mířila nad břevno. Hudson po příhře Ondráška trefil v nadějné šanci pouze jednoho z protihráčů. V poslední minutě před odchodem do šatny pak znovu Ondrášek našel Lenceviče, který z malého vápna pálil v pádu příliš vysoko.

Změna stran toho nepřinesla mnoho lepšího, ale přeci jen se domácí dostávali k lepšímu zakončení. Po pěti minutách zamotal nadvakrát hlavu třem bránícím hráčům Mezlík a nepříliš povedenou střelou k bližší tyči málem nachytal Lejsala, který vyrazil na roh.

Stejný hráč pálil lépe i za několik minut později, tentokrát za brankáře zaskočil jeden z obránců. V 67. minutě se Mezlík proměnil v přihrávajícího a solidně vybídl Ondráška, jehož razantní pokus Lejsal musel vyrážet.

Devatenáct minut před koncem se zdálo, že je branka hostů zakletá. Závar po centru skončil odrazem míče do břevna a následný pokus Otepky orazítkoval brankovou konstrukci také. Mezlíkova dorážka pak prostor tyčí minula.

Jenže v dalším momentu se už štěstí přiklonilo na stranu snažících se hráčů Budějovic. Po centru Otepky se míč ve vápně několikrát odrazil, aby ho nakonec Peter Černák poslal do sítě ztuhlého Lejsala.

O rozhodnutí za další dvě minuty obral domácí hráče Husár, když na poslední chvíli odkopl Ondráškovu přihrávku na Hudsona před prázdnou branku. Deset minut před koncem vůbec poprvé zaujala situace v šestnáctce domácích, Žizkovu ruku sudí nepostřehl. Budějovice tak uhlídaly těsné vítězství.

Více informací k zápasu

FK Ústí nad Labem - Baník Ostrava 0:4

31.10.2010 15:00

Góly: 4. Róbert Zeher, 20. Zdeněk Koukal, 28. Tomáš Frejlach, 72. Zdeněk Koukal

Baník alespoň pro čtrnácté kolo unikl sestupovým vodám zejména díky první půli. Ústečtí fanoušci trpěli při koncovce svých hráčů, která by při minimální úspěšnosti možná stačila na remízu. Severočeši tak zůstávají poslední.

Hosté začali s výbornou podporou fanoušků nejlépe, jak mohli. Už po čtyřech minutách dostal míč za obranu do vápna Zeher a pohotovou střelou k bližší tyči překonal Nováka. Když v deváté minutě nedokázal Krbeček v těsné blízkosti Daňka usměrnit Doležalův centr do sítě, neměl po čtvrthodince hry daleko ke zvýšení opět Zeher, když po centru Marka opřel svou střelu levačkou o zem. Pokus z pár kroků brankář ukryl v rukavicích.

Jenže brzy poté se k Baníku přiklonilo i štěstí. Varadimu střela z vápna nevyšla natolik povedeně, že se k míči u zadní tyče dostal jako první Koukal a křižnou přízemní střelou pojistil ostravské vedení. V okamžiku mohl rozdíl činit pouze opět jediný gól, kdyby Jindráček svou střelu z dálky neposlal těsně vedle pravé tyče.

A tak se znovu radovali hráči na druhé straně. Po autovém vhazování do šestnáctky se k míči dostal Frejlach, který se nijak nerozpakoval a z half-voleje napálil míč ke vzdálenější tyči. Po prudké ráně se Novák natahoval marně.

Baník sice v obraně nepodával žádný mimořádný výkon, domácí se ale o šance obírali svou nepřesností sami. Až minutu před koncem první půle se tak po autu do vápna dostal ke střele Džuban, ale na rozdíl od svého soupeře svou střelou pouze rozezvučel tyč.

Ústí to o přestávce nezabalilo a v úvodních deseti minutách druhé půle mělo dvě zajímavé šance. Jenže Janů z dálky pouze vyzkoušel pozornost Daňka, který jeho pokus vyrazil, a Krbeček po vtipném přiťuknutí ve vápně od Veverky namířil z patnácti metrů pomalou střelu přesně do míst, kde hostující brankář vyčkával.

A další naděje přicházely kolem hodiny hry. Nejprve Hyčka z úhlu trefil pouze tyč, následně Veverka nedosáhl na střílený centr Doležala, který by sklepával v malém vápně do odkryté branky, a v další akci sám před Daňkem lehce ťukl do balónu, který minul bližší tyč.

Když Veverka nevyužil pasu do vápna od Martykána a z otočky sám před brankářem hodně minul, Francův centr Řezník tečoval těsně mimo, pokus Tomáše Janů brankář solidním zákrokem vyrazil a po následném odraženém rohu ztroskotal na Daňkovi i přízemní střelou Hyčka, dali hosté svému soupeři obrovskou lekci z produktivity.

Zkušený Janů nepochopitelně ťukl do míče před vlastním vybíhajícím brankářem a Koukal tak měl před sebou naprosto prázdnou bránu, do které se jeho střela bez problémů došourala. Zbytek utkání již byl jen povinnou dohrávkou.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Sparta Praha 0:1

30.10.2010 18:20

Góly: 55. Leonard Kweuke

Očekávané pražské derby skončilo těsným ale zaslouženým vítězstvím Sparty. Bohemians 1905 proti aktivnějšímu soupeři nic kreativního nevymysleli a padli v Edenu poprvé v sezóně.

Překvapivě pouze na lavičce náhradníků zůstala hvězda současné Sparty, Bony Wilfried. Vedle Kadlece se tak v útoku objevil poprvé v letošní sezóně v základní sestavě Kamerunec Kweuke.

A právě Kweuke zahrozil jako první. V 7. minutě si blízko poloviny hřiště zpracoval míč a nečekanou střelou, která skončila na břevně, vystrašil Sňozíka. I v dalších minutách měli více ze hry hosté. Klokani začali překvapivě bez elánu a svými chybami ulehčili Spartě vstup do utkání

Ve 14. minutě se ale zničehonic mohli dostat do vedení domácí. Sparťanský obránce Pamič totiž nešťastně odkopával Štohanzlův centr a jen pohotový zákrok Blažka odvrátil pohromu pro hosty z Letné.

I nadále ovšem diktovala tempo hry Sparta. Ve 24. minutě se rozevřel prostor pro Kadlece, který po sólu středem hřiště zakončil těsně vedle pravé tyče. Tři minuty na to trefil aktivní Kweuke hlavou břevno po rohu Podaného.

Své šance v prvním poločase se dočkali i domácí. Po rohovém kopu vznikl závar před sparťanskou brankou, který skončil střelou Hartiga do opět připraveného Blažka.

K zajímavému momentu došlo hned po zahájení druhého poločasu. Kweuke v rozhodujícím souboji po kontaktu s Niklem upadl, píšťalka rozhodčího Zelinky se však neozvala.

Klíčový moment utkání přišel v 55. minutě. Hrdina zápasu Kweuke se po dvou břevnech dočkal gólu. Přesný centr Podaného poslal důrazným zakončením přes obránce Jindřiška hlavou do sítě - 0:1.

Z dalšího průběhu zápasu, ve kterém se domácí marně snažili přebrat otěže hry a dostat se do větší šance, zaujala špatná komunikace mezi brankářem Sparty Blažkem a stoperem Řepkou. Nešpor se ovšem k zakončení neprobil.

V závěru zápasu ještě Klokani mohli srovnat výsledek. To by ale Trubilův centr musel Moravec trefit přesněji a střídající Cissé by musel mít větší štěstí. Jeho rána z obrovské dálky totiž minula pravou tyč.

Zaslouženým vítězstvím Sparta opět stáhla vysoký náskok Plzně na devět bodů a minimálně do zítřejšího duelu Olomouce v Hradci Králové se osamostatnila na druhém místě tabulky. Klokani si naopak první domácí porážkou nijak nepomohli ve vyrovnaném suterénu tabulky.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Slavia Praha 1:1

30.10.2010 16:00

Góly: 7. Michal Klesa - 51. Jakub Hora

Příbram využila jednu chybu v obraně sešívaných, jednu naopak sama vyrobila a byla za to potrestána. Po průměrném zápase, který mohl v samotném závěru Huňa se oba soupeři rozešli smírně 1:1.

Slávisté nastoupili do zápasu v tradiční sestavě i se Zdeňkem Zlámalem a Lukášem Jarolímem v záloze. Tyto dvě persony ale neměly v nudné úvodní pasáži příliš práce.

Pak ale přišla sedmá minuta, ve které si Tomáš Borek vyhradil prostor okolo hostujícího vápna a nerušeně přihrál na Michala Klesu. Tomu sešívaní nedokázali zabránit ve skluzu a také za to pykali - 1:0.

Mimochodem, záložník Středočechů se tímto zásahem posunul na samotné čelo tabulky střelců svého klubu - dvě branky ve čtrnácti zápasech totiž kromě něj ještě nikdo nedal.

Další průběh poločasu příliš zajímavých momentů nenabídl. Hra se odehrávala především před domácí šestnáctkou. Pražané si ale dokázali vytvořit tlak většinou jen po standardních situacích nebo po rychlých akcích na pár dotéků. Právě po jedné takové, kterou táhl Petr Janda, se k odraženému balónu dostal Pavel Vyhnal. Jeho střela z otočky ale mířila asi o metr mimo branku.

To Jakub Hora byl po chybě domácího Pleška o něco přesnější. V dobré pozici mířil alespoň do hrudi brankáře Hrušky.

Co se Slavii nepodařilo za celé první dějství, to se jí povedlo hned po změně stran. Karol Kisel vyhrál hlavičkový souboj s obráncem a rozehrál na opuštěného Jakuba Horu stojícího v šestnáctce. Ten se podíval, kde stojí jeho protivník v brankářských rukavicích a mimo čtyři vytrčená chapadla vystřelil - 1:1.

Prakticky okamžitě po rozehrání mohl skórovat domácí Divíšek - jeho volej ale nešel na branku, ale do neidentifikovatelného prostoru.

Vzrušení tak na stadion přinesla až vložka hostujících fanoušků, kteří vhodili na hřiště několik světlic. Hlavní rozhodčí proto zápas na zhruba minutu přerušil a společně se slušnými fanoušky sledoval hasiče v akci.

V 82.minutě mohli rozhodnout domácí. Klesa si pohrál s dvojicí obránců, přihrál přesně do nohy Danielu Huňovi. Ten ale z několika kroků zedničil neskutečně - míč "placírkou" poslal několik centimetrů mimo.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Teplice 4:2

29.10.2010 18:15

Góly: 8. Milan Petržela, 33. David Bystroň, 57. Jan Rezek, 81. Milan Petržela - 59. Milan Matula, 83. Tomáš Vondrášek

Plzeň znovu ukázala své ofenzivní přednosti a především díky výbornému Petrželovi a přesným centrům Horvátha přestřílela ambiciózní Teplice. Ty tak končí šňůru vítězných zápasů a nechává si Západočechy znovu bodově utéct.

Zápasu předcházela minuta ticha za zesnulého vůdce plzeňského kotle Petra Žitníka, jeho jméno ale vyvolávali fanoušci i během zápasu, který především po změně stran nabídl opravdovou kvalitu. Domácí Viktorii stačilo vydržet zhruba šestiminutový tlak Teplic po snížení na 3:1, aby si bez výraznějších problémů došla k další na góly bohaté výhře.

Tepličtí začali bez zbytečného respektu a po dvou minutách se tak za obranou ve vápně ocitl Mahmutovič, který však letící míč vůbec nezasáhl. Na druhé straně hrozil Petržela v 5. minutě. Po individuální akci byl v pokutovém území stažen za rameno Rosou, píšťalka k nevoli domácích fanoušků zůstala němá.

Jenže hbitý reprezentant se za další tři minuty prosadil. Horváth rozehrál rohový kop na přední tyč, kde ve velkém předklonu prodloužil zády Navrátil a zcela osamocený Petržela trefil míč z první perfektně.

V 11. minutě pálil zpoza vápna Kolář a Grigar se znovu proletěl vzduchem zbytečně. Tentokrát se balón mezi tři tyče nevešel. Hektický úvod vystřídaly pozorné obrany a nepříliš povedené standardky.

K další nebezpečné střele se tak dostal až po půlhodině hry Limberský. Centr do vápna odvrátil Smejkal pouze před vápno, kde domácí hráč bez přípravy poslal přízemní pokus k bližší tyči a Grigar musel výborným zákrokem vyrazit.

Za pouhé dvě minuty už brankář hostů míč z branky tahat musel. Rohový kop Horvátha nemusel nikdo prodlužovat, před malé vápno si totiž naběhl Bystroň a do hlavičky se položil plnou silou. Grigar neměl čas úspěšně zareagovat.

Po změně stran šla sice znát severočeská snaha, přesto neměli plzeňští fotbalisté daleko k získání ještě většího náskoku. Petržela doběhl míč ve vápně a okamžitě přihrával před branku Bakošovi, který z malého vápna místo do odkryté cesty do sítě poslal míč do nohou skoro bezmocného Grigara. Po následném rohu musel teplický brankář zasahovat proti rohu Hortvátha, který se snášel ke vzdálenější tyči.

Jenže snaha bývalého hráče Sparty přišla vniveč v 57. minutě. Na agilního Petrželu prošlo přiťuknutí Rady mezi obránci do vápna, střelec první gólu pak poslal míč mezi nohy brankáře, od nichž se odrazil k naprosto volnému Rezkovi, který tak hlavičkoval z pár kroků do prázdné branky.

Ještě před hodinou hry byl ovšem znovu rozdíl pouze dvoubrankový. Stožického centr nadělal zmatky mezi Pavlíkem a Bystroněm, od jehož hlavy se míč vznesl a v dalším hlavičkovém souboji byl nejúspěšnější hostující Matula.

Teplice vycítily šanci a v 65. minutě chyběly centimetry, když přihrávku před prázdnou branku přeběhl střídající Došek. Za pět minut mohl rozhodnout Rezek, když centr do vápna dostal trestuhodně nehlídaný Petržela a z první posílal míč doprostřed vápna Rezkovi, který z první odkrytou branku nepochopitelně přestřelil.

Devět minut před koncem se tak nejviditelnější hráč zápasu zdravě naštval, po pasu Koláře dovezl míč do vápna, kde naznačoval centr, aby mohl přes Matulu překvapit Grigara exkluzivní ranou pod břevno k bližší tyči.

Následně přišel na hřiště Kalivoda, který za další minutu dostal přihrávku od Čajiče a vyslal tak šťastně nepovedený projektil, že se od nic nečekajícího Vondráška odrazil do protipohybu Pavlíka. Teplice tak ještě vykřesaly jiskřičku naděje. Tu již ale nedokázaly rozkřesat ve velký oheň a domů se vrací s dvoubrankovým mankem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň14121140:1437
2.Sparta Praha1491421:1028
3.Sigma Olomouc1474324:925
4.FK Mladá Boleslav1466223:1624
5.FK Teplice1473420:1824
6.FK Jablonec1463523:1621
7.České Budějovice1446411:1818
8.FC Hradec Králové1445512:1517
9.Slovan Liberec1444617:2016
10.1. FC Slovácko1451814:2316
11.Slavia Praha1436516:1815
12.Baník Ostrava1443716:2015
13.1. FK Příbram143568:1514
14.Bohemians 19051434715:2013
15.Zbrojovka Brno14401019:3012
16.FK Ústí nad Labem1426610:2712

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (653)

Přidat komentář
Losinho

Krásnej zápas, sem rád že jich v GL přibývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň ztratí na baníku bez Petžely a s tragédem Krbečkem v bráně to dopadne dobře pro domácí

Reagovat
smazaný uživatel

a s tebou na EF je prdel taky větší

Reagovat
JarousFCB

Už zase...

Reagovat
livefan

Myslim, že něco natom pravdy MOŽNÁ bude

Reagovat
JarousFCB

To může být na jakémkoliv kecu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co Typku, vsadíme se o to? Já bych tip 0:2 pro Viktorii.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
frantamlad

Ty děláš jako kdyby celá hra Plzně ležela na Pavlíkovi s Petrželou Řekl bych že tam je víc hráčů kteří umějí dát gól a dirigovat hru..A o Krbečka neměj strach, Baník bude s dnešní formou mít starost aby vystřelil....

Reagovat
Shevchenko

Co? Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už jen zválcovat slaboučkou Ostravu ...

Reagovat
kbtk23

Škoda, doufal jsem ve ztratu Plzně.... snad to projedou na Bazalech

Reagovat
sosna

Reagovat
M11

Petrzela

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej zápas. Plzeň má skvělou formu. Hraje jako by to ani nebyl český tým. Neuvěřitelné Ani jsem nevěřil, že je možné, aby nějaký tým takhle hrál v GL...

Reagovat
Bakary3

Bejvávalo.. Slavia s Tavaresem, Belaidem, Necidem, Krajčíkem, Šmícou, Šventem, Suchym, v bráně Vaniak..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta rozhodně neměla ze 14 zápasů 12-1-1

Reagovat
centos

Jj, i Baník měl v mistrovské 9-5-0

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne ani Banik,ani Slavia v jejich mistrovskejch sezonach nehrali takhle ofenzivne. Slavia v 1.mistrovskej sezone dala 45 golu,v druhej 57 golu. Plzen po 14 kolech dala golu 40!

Tak,jako hraje Plzen letos, uz dlouhou dobu v nasi lize nikdo nehral...

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Plzeň jestli udrží hráče v klubu tak si myslím že na příští sezónu se můžeme taky těšit

Reagovat
smazaný uživatel

Lovím v paměti, kterej tým měl naposledy takhle skvělou bilanci (v ČR). Nic nemůžu najít, ale asi to bude Sparta, jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite, ale to sme zpatky nekde na prelomu tisicileti.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

jak řikám - neuvěřitelné, klobouček dolů

Reagovat
Bakary3

Neměla.. A přesto si dovolim tvrdit, že ten tým byl lepší než současnej plzeňskej.

Slavia sice nějaký zápasy podělala, ale kvalita tam byla veliká. Taky se musí vzít, že Jarolím i v tý době točil sestavou a vůbec- Plzeň má trenéra lepšího než tehdejší Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím trenérem naprostý souhlas

Reagovat
Losinho

Reagovat
$dolar$

Paradni zapas, skoda ze nam rozhodci vyrubal par hracu zlutyma Cerna zmije...

Reagovat
hefy

Idiot, žlutá pro Petrželu směšná a pro Horviho taky.

Reagovat
frantamlad

Je to šoura,tomu by měli dát plácačku a měl by jít pískat do Plzně na nádraží

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
Shevchenko

Blackadder.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, paradni match Ale Plzen ma obcas pekny stesti co vsechno jim tam spadne

Reagovat
frantamlad

A taky smůlu co jim tam nepadne viz. dnes v závěru Rezek

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, Rezka bych moc hodnotit nechtel pac dal v lize za celej zivot snad tolik golu jako letos

Reagovat
frantamlad

On nám někdy v zakončování ukazuje proč ho vykopli všude, kde ho měli..Ale v Plzni mu to padá, bude to asi tim, že tam se celej tým tlačí dopředu... A tak i takovejdle "koncák" střílí góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, kdyby vsechny tymy neustale nenastupovali s tim ´hlavne neprohrat´ tak by V GL krasne bylo

Reagovat
frantamlad

To by bylo krásne i v jiných ligách...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam byl místo Rezka nějakej opravdu kvalitní zakončovatel (třeba Kerič nebo Wilfried), tak by tam bylo zhruba o 10 gólů víc. Ne, dělám si srandu Rézovi to tam padá, navíc dře pro tým, takže mohu jen chválit!

Reagovat
frantamlad

Podle statistik to vypadá, že teď už je i Rezek kvalitní zakončovatek

Reagovat
smazaný uživatel

Paradani pyro, takovy snad v Plzni jeste nebylo. Pyrotechnika neni zlocin.

Reagovat
hefy

Nechápu na co si hrál ten šašek s hasičákem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, ten byl celkem vtipnej xD.

Reagovat
centos

Sice jsem neviděl, ale

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A zase Laurent Koscielny na obrázku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frantamlad

Asi maj stejnpu matku

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
frantamlad

taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ja si nemyslim nic, jen doufam, ze

Reagovat
Shevchenko

Vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Anket(k)a:kdo si myslí,že Plzeň je už mistrem-palec hore...

.................a kdo myslí,že Viktorka to neustojí a mistrem bude někdo jinej-palec dole.

Sčítání tady ráno v deset

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je hrozně brzo o něčem diskutovat...

Reagovat
frantamlad

Rozhodne zimní přestupové období ale jinak

Reagovat
smazaný uživatel

stát s emůže cokoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

tj.,ale chtěl sem vědět názor lidí odsud

Reagovat
smazaný uživatel

aha... takže:

Reagovat
smazaný uživatel

ona takováhle anketa proběhla i ve Sportu cca. před měsícem mezi nezaměstnanýma trenérama po asi 7. kole.A všici je měli už za mistry

Osazenstvo EF je mi daleko milejší(a i fundovanější) než tihle odborníci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Dneska jsem se přistih při tom,jak tý Plzni fandim a po prvnim golu Petržely jsem se na féra radoval, Plzeň si to po půlce ligy(čert vem jeden zápas) jako jediná zalouží, hraje úplně jinej fotbal než zbytek ligy, snad to nevyprodaj....jinak budou moc hrát na jaře na půl plynu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Captain morgan+ papanegra+ G8 = jeden a ten samej člověk, počítejte za jednoho

Reagovat
Losinho

Reagovat
Bakary3

Ale jako beze srandy, to vím..

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

L

Reagovat
smazaný uživatel

Teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ja si nemyslim nic, jen doufam, ze

Reagovat
Shevchenko

(Přeju si Olmütz)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

pyro

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

kily

Reagovat
božský John

Tak čau

Reagovat
smazaný uživatel

???? co je? jen říkám že kily neboli bogdan milič mně zatím sklamal kily jako zabijak milič už chápeš???????? proč čau?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

? čemu se smněješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmneji se.

Reagovat
centos

Moc pěkné!

Reagovat
smazaný uživatel

PYROTECHNIKA NENÍ ZLOČIN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezká pyroshow a choreo taky dobrý. Snad to bude bez pokuty.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, odehrálo se to před zápasem... sice pak asi z tribuny nebylo chvíli vidět, ale zápas se tím nenarušil... ale pak se ještě odpalovalo po gólech... ale tak, na hřiště (ani na dráhu) se nedostalo nic...

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, že to nelítalo na hřiště. To by byla koledovačka o průser. Ale sparťani měli od klubu schválený pyro proti chacharům a stejně za to byla pokuta. V pondělí v Liberci jednoho člověka za pyro sebrali. A taky neletělo na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme no, ale doufám, že z toho nic nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná u vás udělají výjimku, když umřel Žito. A nebo by byla možnost, že byste měli podobně schopnýho šíbra jako je ve Slavii platil. Ten už prý zametl pár pěkných "průserů".

Reagovat
hefy

No s tou dráhou bych si tak jistý nebyl. Jedna tam možná spadla a nejspíš to byl i důvod toho náběhu pořadatelů s hasičákama.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele co vlastně dělají ti plzeňští skinheads (Pilsen Boi!s), který dřív chodili na Viktorku? Nefandí Doubravce? Nebo chodí stále na Plzeň?

Reagovat
hefy

Jo tak to nepovim, ale jeden můj známej byl jeden z nich a řikal mi, že chodí právě na Senco, jak řikáš, ale jestli chodí furt, to ti nepovim. :)) Každopádně jsem ho na Viktorce hoodně dlouho neviděl, tak je možný, že tam nechoděj.

Reagovat
smazaný uživatel

No ona se totiž Doubravka paktuje s Bohemkou. Takže by mi to celkem sedělo.

Reagovat
hefy

Tak o tom nic nevim, já byl na mužích Senca všeho všudy asi jednou. To když nám trener dával lístky zdarma, jinak mě to tam moc nelákalo.

Reagovat
smazaný uživatel

mají kvalitní pikniky s Unionem Cheb, co tak vím

Reagovat
smazaný uživatel

Z jake skupiny/profilu jsou ty fotky?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpočívej v pokoji ŽITO !!! a jinak bývají fotky ještě na profilu pana Pecha

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
božský John

Kéž by se zejtra SlováckoTip aréna proměnila v nedobytnou tvrz a domácí by vyhráli ...

Reagovat
smazaný uživatel

odpovez

Reagovat
božský John

Na ty tvoje kejdy?

Vlez mi na hrb

Reagovat
smazaný uživatel

SlováckoTip aréna

Reagovat
twl

ach jo vy děláte jakoby hra stála na petrželovi náne vyrovnaný kádr ďuriš ho zastoupí!jesi petržela nebude hrát pro karty!

Reagovat
twl

Reagovat
exse

Tak Plzeň bude mít v půlce ligy tolik gólů co Sralta loni za celou sezónu Už jen kvůli tomu by jim měli dát titul tak na 2 sezóny dopředu O titulu je snad již rozhodnuto, Sparta nemít ,,štěstí,, v tom že dává góly jen od 80. minuty a získala tím už 12! bodů, tak by bojovala o sestup takže s takovou hrou snad Plzeň ohrozit nemůže, jen doufám že to plzni vydrží i přes zimu a pokud možno i přes další léto protože s takovouhle hrou by se v pohodě měla dostat do LM

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Nice Snad jim za to dementní ČMFS nedá pokutu za to pyro

Reagovat
Losinho

Nepochybuju o tom, že dá. Slavia dostala pokutu za pyro nedávno: http://www.slavia.cz/Slavia-zaplati-pokutu-za-sve-fanousky

Reagovat
smazaný uživatel

pokuta jistě bude, aj nám ju dali, když jsme to měli 30 minut po zápase!

Reagovat
centos

To je banda kokotů, fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, těm na ty pokuty nemůže stačit bloček. Musí na to mít minimálně roli hajzlpapíru. Kdyby se raději starali o něco pořádnýho a ne jen šlapat fanouškům na prsty kvůli pyru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA PRAHA ŠAMPION, ŠAMPION, ŠAMPIOOON....

Zítra v HOTELU Eden 3 body !!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nám Plzeň nedá rychtu na Bazalech, jedna už stačila, jaro 2009...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se bude opakovat zapas pod F.Strakou 6:0

Reagovat
JarousFCB

to bylo pro Plzeň kruté ... ale na pozápasový rozhovor se Strakou rád vzpomínám. Doufám, že nám to Plzeň nevrátí i s úroky...

Reagovat
Losinho

Máme skvělý bod ze hřiště jednoho z konkurentů v boji o záchranu, to je naprostá fantazie! Hra plná spádů, obrovské množství šancí (cca 3 střely na bránu), prvotřídní hráčská kvalita a grandiózní hra obrany (Hubáček). Jen tak dál hráči a soudruhu Petrouši, máte moji plnou důvěru!

Reagovat
Losinho

PS: LJ, Vomáčka, Hubáček, Ragued ven!

Reagovat
slavik38

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

no kluci, válíte to fakt slušně, to neni možné, co hrajete, jako já bych se toho sestupu reálně bál

Reagovat
Losinho

Toho se může bát asi 8 mančaftů.

Reagovat
smazaný uživatel

jj včetně nás, jak zitra nedáme Liberec, tak budem po podzimu na sestupové příčce, si myslím

Reagovat
Losinho

A zase Liberec se vyšvihne vzhůru...řekl bych že ta dolní polovina tabulky je vyrovnaná až moc

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamić - Kucka, Kladrubský, Vacek - Kadlec, Kweuke, Podaný.

Bony nehraje.. Matějovský taky ne.. Bojim bojim..

Reagovat
rufus

Ani Bony ani Matějovský nejsou 100% fit..

Reagovat
smazaný uživatel

O Markovi sem to věděl, no... Tak snad se tam dostanou v průběhu utkání..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians Praha podzimním mistrem v ČFL

Ten pseudoklub nezrušili?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš pravou Bohemku?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravá hrála nějakou pralesní ligu ne?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

kdo z nich je a není pseudoklub, o tom rozhodne soud a já si stejně myslím, že ta falešnější Bohemka dles hraje v Edenu se Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

Možná. Ale nějak se mě nechce uznat, že na tu pravější Bohemku chodí pár set lidí a do Ďolíčku jezdila na venkovní zápasy.

Reagovat
centos

Tak on je sparťan a u nich je tohle tvrzení v módě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Sis toho nevšiml? Když někdo někde kvičí, že tihle Klokani jsou falešní, tak je to pravděpodobně sparťan..

Reagovat
smazaný uživatel

A to mě docela štve. Levou Bohemku (1905) opravdu nenávidím. Ale je to pořád tradiční klub. A je to náš rival (i když za nejpravější Bohemku se prý považuje ta Vejsadova, co hnije někde kdesi v krajském přeboru). Zatímco Střížkov je sračkoklub, jaký nemá právo na život. Fanoušci, kteří se k této Bohemce hlásí jsou pro mne idioti.

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba fandili předtím Střížkovu

Reagovat
centos

Já chodit jako starý fanda na Střížkov, tak mě přejmenování a přestěhování klubu pěkně nasere. Navíc i silná obměna kádru.

Reagovat
AjaxFans

Tak ten klub asi dost zachránili i pražské celebrity.Být to někde mimo Prahu,tak ten klub "padne"

Reagovat
smazaný uživatel

v módě? Kašlu na to, co je v módě. Můj názor je už několik let neměnný.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná hitparáda. Posledních cca 20 minut byla vyloženě holomajzna, ale výhra zasloužená. Pár dalších šancí tam bylo ... Dá se říct, že spokojenost.

Kweuke MOTM. Výborný výkon. Bojoval jak lev. Podstoupil hrozně moc soubojů a stálo ho to určitě hrozně moc sil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nešpor brečí na sudího?

To je kašpar

Reagovat
smazaný uživatel

pyro není zločin, dobře fans Slavie, to samé Plzenaci včera

Reagovat
smazaný uživatel

...co to zkoušeli ty hasiči? to je snad jasný, že to pak zahodí, když na ně stříkaj vodu

Reagovat
$dolar$

Neuveritelnej humus co za fotbal Sparta predvadi... Takovej moralista jako marty, ktery fandi jen hezkymu fotbalu, by si mel zamest pred vlastnim prahem, az bude nadavat na fotbal Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

co se děje? Začínáš se bát o vedení v lize?

Reagovat
$dolar$

nezacinam, ja se bojim od zacatku souteze... Jen mi jde primo o martyho, ktery sam vis co tady na EF predvadi a pritom fandi Sparte...

Reagovat
Losinho

Proč by měl?

Reagovat
smazaný uživatel

to právě nevím

Reagovat
One-Real

O to víc je zarážející, že na fotbal Realu se v poslední době koukat v pohodě dá .

Reagovat
$dolar$

Real hraje v soucasnosti nejhezci fotbal, kdyz jsou vsichni ve forme a dari se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Spartě nefandím kvůli krásnýmu fotbalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Hoftych

Reagovat
Shevchenko

Kweuke je ďábel.

Reagovat
joshua

Nešpor by měl jít za jmenovcem do Bohnic.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se nemuzu dockat az ta Bohemka spadne neskutecne nesympaticky tym v cele s Nesporem,Hartigem a Stohanzlem..... Nespor a jeho breceni do kamery ubohost prvniho stupne....To co predvedl Leo to klobouk dolu

Reagovat
smazaný uživatel

co provedl Nespor? ja konec nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Brecel ze rozhodci by mel priste zlute zakroky trestat cervenymi, tim myslel asi zakrok Lukase na Matejovskeho idiot

Reagovat
twerp

Nene on určitě myslel penaltový zákrok na Kweukeho...

Reagovat
smazaný uživatel

...a pro zbytek spis palec dolu, hrat proti nekomu lepsimu tak si s takovym vykonem neskrkneme.ale tak 3 body se pocitaji

btw. dostalo me dohravani se 4 stoperama, pepo, pepo

Reagovat
$dolar$

Dneska me ohromne dostal kamarad Slavista prej - "já vím, že trénovat nás těch pět let někdo jako je vrba, jsme v osmifinále LM aspoň dvakrát a máme čtyři tituly v řadě..."

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti byli vždycky takoví roztomile naivní. Skoro bych řekl, že Vrba by po roce až dvou s výsledky jako měl v Plzni, než je naučil hrát to, co chtěl, byl dávno vyhozen. To je něco jak když jsem kdesi slyšel, že by měl podle některých lidí jít Psotka k repre. Trenér s koncepční prací založenou na postupným zapracovávání talnetů a stylem, kterej se tým učí minimálně rok, nemá u týmu, co chce výsledky okamžitě, vůbec co dělat. A proto teď lize kraluj Plzeň a co se týká fotbalového projevu, tak si tam skromně přidám i Olomouc.

Reagovat
rufus

Sparta má letos jeden zásadní problém. Nedokáže vyhrávat zápasy v klidu. Máme v lize 9 výher, z toho pouze 2x (!!!) jsme vyhráli v pohodě a to proti Baníku a Brnu, který jsou v krizi. V obou zápasech jsme je přehráli, ale bylo to dáno i tím, že soupeř nebyl v pohodě. Každopádně, pouze 2 takový zápasy prakticky po půlce sezony je málo.

Neočekávám pravidelný výhry o hodně golů, ale potřebuje to občas přidat druhej pojištovací gol a zápas pak už jen "dohrát". A co je zajímavý, tak 5x jsme letos vyhráli zápas golem vstřeleným v závěru zápasu. Sice to ukazuje na více fyzických sil a celkovou vnitřní sílu Sparty, ale je to zároveň i otázka štěstí a náhody. Takle to nemusí fungovat do nekonečna, abysme zase nezačali ztrácet body za zbytečný remízy..

Příští zápas nás čeká Ústí a mám obavu, aby to nevypadalo pobobně jako dneska s Bohemkou nebo v Příbrami. Sice vstřelený gol v průběhu zápasu, ale i trápení se vstřeleným dalšího pojišťováku. Bohemka zrovna dneska nějaký šance neměla, takže ani v závěru moc nebezpečná nebyla, ale je to riziko, když vedem jen o gól..

Jsem teda zvědavej, kdy se opět dočkám Sparty, která dokáže zápasy vyhrávat v pohodě a bez zbytečných nervů v závěru zápasu.

Reagovat
twerp

Souhlasím s tebou. Ono to bude ale tím, že záloha je spíše bojovná, že kombinační. Většinou ten gól padne po nějakém tlaku, kdy útočí celé mužstvo. Jenže když dá Sparta góla, tak se obránci stáhnou a místo toho aby si záložnící zkusili soupeře vyťukat, tak se stáhnou taky a už jen nakopávají míče. příjde mi, jako by se o ten výsledek bráli a těch 1:0 brali všemi deseti. A samozřejmě pokud budou hrát pasivně a jenom bránit, tak to dopadne jako s Lausanne. Škoda, že se nedaří Sionkovi, protože Sparta nemá moc hráčů, kteří by si troufli kličku na obránce a dostali se tak do šestnáctky.

Reagovat
rufus

Kvalita, nebo lépe řečeno složení naší zálohy na tom určitě hraje svou roli. Kvalitní hráče v záloze máme, ale většina z nich není moc kreativních. V podstatě je to jediný Matějovský, ale ten má zdravotní problémy a nastupuje jen na závěry zápasů, ale třeba předposlední zápas v Liberci pomohl rozhodnout i on po svém příchodu. Hráči jako Kucka nebo Vacek párkrát za zápas dokáží soupeřovu obranu překvapit, ale od nich nejde čekat podobná výpomoc pravidelně..

Oni mají své přednosti v bojovnosti a síle. A jak už si zmínil, tím stylem my ty zápasy vyhráváme, dokážeme je vybojovat sílou, což se taky cení. A zmínil si Sionka.. Letos je špatnej, moc často se mu nedaří obejít hráče kličkou, většinou ztratí balon nebo se radši na poslední chvíli soupeři vyhne a nakonec se mu zamotá míč pod nohy.. Na druhou stranu se to daří aspon Podanýmu a velká škoda je ztráta Zemana..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jako nesparťana mě styl výher Sparty nekutečně irituje. Sigma vyhrává většinou o 3 nebo 4 góly, naprosto v pohodičce, ale když náhodou ne, tak z toho není vydřená výhra o gól, ale remíza nebo prohra o gól, takže teď to vypadá tak, že hrajeme krásnej fotbal, máme úžasný skóre a v tabulce jsme 3 body za Spartou, která si to všechno vydře v závěrech.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

tak takovéto výhry jsou o to cennější, než vyhrávat 7:0 jak Brno, to je o ničem Podle mě to posílí psychiku víc, že hráče věří a ví, že i když je to v 80. minutě 0:0, tak vyhrají 1:0

Reagovat
rufus

Hráči o tom často mluví, že jim to zvedne psychiku a posílí je podobný výhry. Takovýhle výhry jsou na jednu stranu fajn, protože si je o to víc užiju ve vyhecovaných zápasech, jako třeba v derby nebo v zápase v Olomouci. Ale jak říkám, je to i otázka náhody, nemusí se to podařit pokaždý a čekat na posledních 10 minut s tím, že to tam padne je risk.

Radši bych, kdyby těch jistějších a pohlídaných výher bylo víc, ale párkrát za rok si rád počkám i na obrat na poslední chvíli.

Reagovat
rufus

Zítra ve 20:00 na ČT4 bude fotbalová beseda na téma Fanoušci versus klub.

Že by něco zajímavýho? Zřejmě asi ne.. Buď Ota Černý nebo Bosák si postěžují nad tím, jaký dělají fanoušci problémy na stadionech a budou o tom mluvit celých 50 minut a pak debata skončí.. No, ale nechám se překvapit, jesli nezapomenu, že to dávají..

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za tip. Taky si myslím, že tam Bosák bude pronášet ty své oblíbené větičky o blbcích, přitakávat mu bude Ota "ty kurvo vypni ten přenos" Černý a víceméně z toho nebude žádný výsledek. Už jenom název besedy "Fanoušci vs. klub" je pejorativní. Naznačuje to, že fanoušci válčí s klubem. Víc by se hodilo "Fanoušci a klub", není to tak zavádějící.

Reagovat
centos

Otík vnucující své názory..

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda ty Otíkovy besedy prakticky nesleduju, ale pobavilo mě, jak na nějakého trenéra (myslím, že Chovance) ukázal prsten a spustil takovým učitelským hlasem: "A co říkáte na to, že jste špatně střídal...bla bla bla."

Reagovat
centos

Jo jo. To není debata, ale pasivní obrana "dotazovaného", který se zmůže maximálně na culení se a jemné naznačení, že to tak nebylo. Je to na hovno, ale mě to svým způsobem baví. On má Ota takové zvláštní charisma.

Reagovat
Kepy_FCB

Nejlepší co kdy řekl bylo to o Šenkeříkovi!!!

Reagovat
Losinho

Reagovat
rufus

Mě Ota vůbec nebaví. Jeho podsouvání názorů, který jsou ve většině případů naprosto mimo z debaty dělá zbytečnou záležitost. To když je tam Bosák, tak se většinou aspoň něco dozvíme. Jenže kdyby tam byl Bosák zítra, tak ten bude v jednom kuse na většinu fanoušků nadávat. Jeho názory na rodiny s dětmi jsou dost známý. Záleží co tam bude za hosty, ale obávám se, že diskuze bude bez nějakýho většího smyslu..

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

No bude to vypadat asi tak, jako když v South Parku ten výchovný porádce říkával: "Drogy jsou špatné, áno." Tak teď to bude stejné jen bude Otík s Bosákem říkat: "Pyro je špatné, áno." "Ultras jsou špatní, áno."

Reagovat
centos

S tím souhlasím. Bosák by měl jít s tím svým moralizováním do prdele.

Reagovat
Kepy_FCB

To zas bude fraška. Hosté z řad fans budou? Předpokládam zase mediální star Střašáka...

Reagovat
smazaný uživatel

No pochybuju, že tam bude někdo od nás.

Reagovat
Kepy_FCB

Tak třeba Ufon se rád předváděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si, že s ním byl rozhovor v Hattricku a v MF Dnes. Ale jeho mediální obraz byl dost odlišný od toho, jak se prezentuje Strašák.

Reagovat
Kepy_FCB

nebo pozvou Bedřicha z Ostravy...

Reagovat
smazaný uživatel

spíše Ota Černý vs. fanoušci...

Reagovat
Losinho

Fanoušci vs. ČMFS

Otík Černý vs ČMFS & fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

při pohledu na sestavu sigmy srdce fotbalového fanouška zaplesá.

Kalas, Dreksa,Hořava,Navrátil,Petr taková kolonie mladých talentů nemá v lize obdoby. Přesto budu fandit Hradci. Pilař

Reagovat
$dolar$

Parada Hradec

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Reagovat
centos

Paráda Baník

Reagovat
rufus

Paráda Dynamo

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Baniček a hlavně Koukal

Reagovat
Didier Drogba

výborně Poláci i udavači vyhráli.Ať žijou ubožáci co si říkají Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

on vyhrál Kolejorz, ze pises polaci?

Reagovat
Losinho

Zatim ne

Reagovat
$dolar$

Dneska hral Banik

Reagovat
smazaný uživatel

a co ten ma spolecneho s Polskem? Kdyz se podivas na mapu, patri pod Ceskou Republiku

Reagovat
$dolar$

Bohuzel jo

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

to je argument jak cyp sudetaku

Reagovat
$dolar$

Argument ceho?

Reagovat
Losinho

Jestli ho chceš nas*at, zeptej se ho, co říká na to, že dalo "super mega přeceňované kopyto" Necid dneska gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ne? beztak nějaká bezvýznamná dorážka do prázdné

Reagovat
Losinho

"bezvýznamná" Zatim jedinej gol zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Saturnu, kterej je stejne v prdeli a je na spodku tabulky, to je neco jako dat golu San Marinu ci Lichtenstejnsku

Reagovat
Losinho

A proč nedal gola V. Láska nebo další z těch superstar?

Reagovat
smazaný uživatel

bo nemaj takove mega ultra stesti treba?

Reagovat
Losinho

Aha...dík žes mi to vysvětlil

Reagovat
Losinho

Slabej Saturn vyrovnal...čéče, ještě že má CSKA Necku, aby aby si na něj to "štěstí" mohlo sednout.

Reagovat
smazaný uživatel

Necka-socka

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Necka-pecka je lepší. Skvělá rýmovačka, co by za to dal Čapek.

Reagovat
$dolar$

Dobre on

Reagovat
smazaný uživatel

Nie rozumiem rozpacz Sudetów?

Reagovat
$dolar$

Ja vazne Ostravstinu neumim

Reagovat
smazaný uživatel

mas maturitu?

Reagovat
$dolar$

Mam

Reagovat
smazaný uživatel

tak bys mel vedet, ze Polstina neni Ostravstina a ze se takhle mluvi u nasich sousedu, v Ostrave se mluvi cesky, dokonce spisovne cesky

Reagovat
$dolar$

Tak proc mi davas otazku polsky? trevor20

31.10.2010 17:29

Nie rozumiem rozpacz Sudetów?

Reagovat
smazaný uživatel

bo tys tu zacal neco kdakat o polstine, tak sem ti neco napsal ;)

Reagovat
goodbay

nj, ale narostly vam tam kratke zobaky

Reagovat
Shevchenko

O tomhle se sváma nemá cenu bavit. Mě to připadá přirozené takhle mluvit, když slyším, jak to někdo zvás tak strašně protahuje, tak se vždycky můžu zbláznit.

Reagovat
$dolar$

A od ceho si myslis, ze ma cestina čárky?

Reagovat
Shevchenko

To není o čárkách.

Reagovat
smazaný uživatel

zlata ostravština oproti kurveni čechačku češtiny.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyz takhle promluvis v Ove, to je teprv maso

Reagovat
centos

Jo jo, nejlepší jsou ty exempláře, co u toho mečí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo u čeho mečí ?

Reagovat
centos

Já to nedovedu popsat. Slyšel jsem to několikrát. To je taková ještě víc protahovaná čecháčtina, slyšitelné hlavně u slabiky "mě" nebo "mně". Když jsem byl se ženou na Žižkově volit, tak kolem nás prošla ženská, kterou touhle nemocí trpěla; jsem se málem posral. Utrpení.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Zizkov, ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, toho jsem si nevšiml. No ale já to tak nevnímám. Taky se občas pobavím, když poslouchám jinakmluvící lidi. Vtipní jsou západočeši

Reagovat
smazaný uživatel

i tady na foru, mas recht

Reagovat
$dolar$

Coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Máme v západních Čechám chatu, příbuzný, v Plzni mám pár kámošů a párkrát jsem tam byl na mejdanu. Díky příbuzným jsem si na některý západočeský výrazy vytvořil alergii. Ale některý výrazy jsou naopak vtipný.

Reagovat
$dolar$

Jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Tutadyma, tudlencten...no vždyť to znáš sám. A to jsem zapomněl, na některé slangové výrazy. Mimochodem v Plzni mám nejraději Divadlo Pod Lampou a jeden podnik, kde dělají pizzu a pivko mají pod dvacku .

Reagovat
centos

tutadyma..

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohodle výrazu jsem dostal slušnej výbuch smíchu. A když se k těmto perličkám přidá jakýsi vesnicko-zemědělský slang, rozumím tomu člověk prd .

Reagovat
$dolar$

Tak to prvni se nepouziva vubec ani to skoro neumim vyslovit... Tudy, nebo tamtudy, tudlencten/to, copa je tuto, jakypa co, jakpa se mas, kolikpa je hodin tohle jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tutadyma jsem neslyšel v Plzni, ale dál k hranicím.

Reagovat
centos

muhehe

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je: Copa to děláš? Tahle věta mě dostávala.

Reagovat
hefy

Lampa.

Reagovat
rufus

stejný jako když se používá Rumuni..

Reagovat
Losinho

...a skoro stejný jako židi.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát s tím rozdílem, že když já ti řeknu žide a ty mně Rumune, budu za většího darebáka já .

Reagovat
Losinho

Samozřejmě

Reagovat
Shevchenko

Žid je ta nejdementnější nadávka ze všech, ona to vlastně ani není nadávka, tohle můžou používat jen vymyté mozky.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

to same jako "smrt Baniku"..

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je srovnatelně dementní jako třeba smrtpřející pokřiky, nadávky do Poláků, Rumunů, sudeťáků.

Reagovat
rufus

Přesně, mě to přijde na stejný úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Existuje snad něco horšího než žid? Snad jenom cikán.

Reagovat
smazaný uživatel

vy pro mně nejste rumuni ale spiny z Letne

Reagovat
rufus

Reagovat
centos

Brno míří do druhé ligy!

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

i když s jejich "aktivitou" .. to už bude větší zábava se security

Reagovat
smazaný uživatel

no co, tak vás nejdřív bude jebat Brno, pak my

Reagovat
smazaný uživatel

super výsledky škoda Brna

Reagovat
goodbay

a teplic

Reagovat
smazaný uživatel

jo no

Reagovat
Shevchenko

Pěkně no. Ale teď jsem fakt zvědav na Plzeň.

Reagovat
centos

Já taky, to bude dobrý zápas.

Reagovat
goodbay

uplně bych vás neodepisoval. Přišel novej impuls, vyhráli jste rozdílem třídy venku a Plzni bude pár důležitých hráčů chybět (Petržela, Pavlík)

Reagovat
Recik

‎"Hradec Králové v pohledném a útočném utkání zaslouženě vybojoval vítězství nad Sigmou Olomouc." Kdepak pan redaktor tuhle hloupost viděl ? Vždyť to byla oboustranná tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Za Hradec dával gól Jiří z Poděbrad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To byl nejhorší zápas Sigmy od utkání na Strahově kde Olmik prohrál s Bohemkou. Drobek chytal jak v žáčcích, záloha byla dopředu jalová, útočníci hráli jak se svázanéma tkaničkama a obrana zoufale nestíhala. Navíc si ti blbci z kotla mysleli, že nás zařízl rozhodčí. Za tohle by se nám měly body odčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě nic. Měli pocit že Hradcu připískával fauly. To že dvakrát neuznal gól když balón skončil v síti jim už nedošlo. Kdyby chtěl abysme prohráli, tak prohráváme 3:0 ani nevíme jak.

Reagovat
Kepy_FCB

Ty už (taky) nejezdíš?

Reagovat
smazaný uživatel

no, letos sem kurva fanoušek, není moc času a začínají bejt jiné priority. Ted si to trochu vynahradim vyjezdem na Balkan a pak mam v planu SKS-FCB a Brno-FCB

Reagovat
centos

Jaké jiné priority jako??!

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Nástup do výkonu trestu .

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

snad tam nebudou mit tvrde klobasy

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ty bys mel vedet, jake. Viz moje dotazy na tebe "Jdu na Banik, jdes taky?" a ty "jsem u zeny" ci "sem se zenou"

Reagovat
Kepy_FCB

Tak mladí a ženatí....

Reagovat
centos

Vždyť já vím..

Reagovat
$dolar$

Ty jsi zenatej

Reagovat
centos

Ne ne.

Reagovat
JarousFCB

Až tě baba zradí, tak se plácneš do plešky a navždy si změníš priority ...

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, znam to porekadlo "Banik te nezradi, zenska ano"

Reagovat
JarousFCB

život mi o potvrdil ...

Reagovat
Kepy_FCB

naše choreo v Jablonci na podzim 2003

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Focení klobás...

Reagovat
$dolar$

Jak jake, banik je dole, tak ted to neni priorita, az bude zase nahore, tak bude chodit/jezdit na kazdej zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, mas recht, mne to povidej.... Si trapnej, ja na Banik jezdil vzdy, i kdyz se nedarilo, viz. Jaro 2009, takze jdi do pyce a neprud, ze nikam nejezdim, se koukni na svoje vyjezdni dolozky a pak neco rikej

Reagovat
$dolar$

Ja ale jsem rakovina na nasi fanouskovske scene, narozdil od tebe, nej fanouska v CR

Reagovat
Kepy_FCB

Ty si rakovina plzeňské scény.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

A ty jsi rakovina EF a co?

Reagovat
JarousFCB

ne to je radar

Reagovat
Kepy_FCB

já to chci být!

Reagovat
$dolar$

Neboj, moc vetsich dementu nez ty, tady na EF neni...

Reagovat
Radar

Děkuju !

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a je zhoubný či ne?

Reagovat
JarousFCB

tak když je rakovina tak asi jo ...

Reagovat
Kepy_FCB

Je! A už nastaly i metastázy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

rekni mi, kdo by jel na Usti v nedeli v poctu 200 kusu? A do mne tu neprud, to jsi na spatnem pisecku, mam projezdeno vic mest nez ty a i za dob, kdy se nedarilo, takze si tohle odpust

Reagovat
centos

Slabé.

Reagovat
Kepy_FCB

Že já se těšil jak nám v Teplicích vyfotíš svou klobásu....

Reagovat
smazaný uživatel

tam je pekne hnusna

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas slyšel pochvalné reference.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi je stejne na Dukle

Reagovat
$dolar$

Souhlasim s odecitanim bodu

Reagovat
sosna

Drobek mi jako jedinej špatnej nepřišel (až na to hrozný zdržování). Jinak ale souhlas. Dneska děs a bída. Takovou holomajznu jsem už dlouho neviděl. Hradec naprosto tragickej a naše taktika - osm přihrávek mezi stoperama a pak nákop do souboje a ztráta míče. Až po inkasovaným gólu jsem poznal teprve že hraje Sigma, hra se zlepšila o sto procent, ale už bylo pozdě. Nechápu proč vůbec nastavoval, když v 90té si jejich gólman lehne na zem tři minuty leží, vykopne a je konec. Dnešní výkon Sigmy jsem teda vůbec napochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Drobek byl příšerný při centrech a jeho výběhy byly tak hrozné jak u Lovásika po osmi pivech. Až po třiceti minutách začal hrát jednoduše - zůstával na čáře - a začal chytat jistějš.Ale jinak souhlasím, Hradec byl stejně hrozný jako my, akorát my nehrajem o záchranu, takže sme měli předvést o dost víc.

Reagovat
sosna

Horší byly dneska naše centry. Všechno na prvního hráče Hradce (včetně rohů). Útočná fáze hrozná, ani jedna gólovka.

Reagovat
$dolar$

300. pro Viktorku Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě 16 takových zápasů a tiltul je náš

Reagovat
smazaný uživatel

"Od té chvíle už se jen dohrávalo a téměř dvě stovky fanoušků Baníku mohly slavit první vítězství v sezóně na hřišti soupeřů." 200 stovky fans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Jinak dnes v Teplicích prý vemi početnáí banda z Egerlandu!

Reagovat
smazaný uživatel

kdo co?

Reagovat
Kepy_FCB

z Chebska

Reagovat
smazaný uživatel

jo ahaaa. Maj to blizko, minule v Teplicich se tam starali o lidi ze Zabrze, je tam hostili

Reagovat
centos

To je ta zem za Mordorem?

Reagovat
Kepy_FCB

Ano ! Z vašeho pohladu za Prahou.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Díky filmu o Sherlocku Holmesovi vím, že Eger je německý název pro západočeské průmyslové město Cheb . Vyráběl se tam papír.

Reagovat
Kepy_FCB

Známější byly jízdní kola - Eska

Reagovat
smazaný uživatel

To mi Sherlock ani Watson neprozradili .

Reagovat
smazaný uživatel

Eger je ale zároveň i výraz pro řeku Ohře

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke

Reagovat
$dolar$

Ptal jsem se vcera, nic jsi neodepsal, tak jeste jednou. Jak muzes tady na EF vystupovat jako milovnik ladne brazilske popripade Barcelonske hry a fandit Sparte? Vzdyt prece takovou hru nesnasis...

Reagovat
Kepy_FCB

No ty vole.´

Fandit a obdivovat hru je sakra rozdíl....

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím. To by si už hodně fanoušků muselo hodit mašli .

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem ti odepsal.. Spartě nefandím kvůli tomu jak zrovna teď hraje.. Fandím jí kvůli tomu, že jsem se Spartou odmala zažíval nejkrásnější fotbalový momenty. Sparta je srdcovka.. Kdybych měl fandit podle toho jak momentálně kluby hrajou, tak za rok vyměním 5 dresů..

Reagovat
Kepy_FCB

Stejnak nepochopí

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně řečeno

Reagovat
smazaný uživatel

JInak.. Miami

Reagovat
$dolar$

Po 3 zapasech?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne... Po tom co teď LeBron a spol. předvádí..

Reagovat
rufus

LeBron.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
rufus

Vadí ti na něm i něco jinýho než to, že odešel z Clevelandu?

Reagovat
$dolar$

Vadi mi nejen to, ze odesel, ale i zpusob jakym odesel. Jinak nic.

Reagovat
$dolar$

Pred tim to byla moje modla...

Reagovat
rufus

Já ho docela chápu. Asi bych udělal v jeho situaci stejný rozhodnutí.

Reagovat
$dolar$

Ja rozhodne ne, ale nemam mu az tak za zly to, ze odesel, je to jeho vec, ikdyz se pobliz Clevelandu narodil a je to v podstate jeho domov... Ale on sam sebe posral, protoze kdyby dotahnul Cavs k titulu, tak by to byla jenom jeho zasluha a nebyl od toho daleko 2x za sebou Cavs vyhrali zakladni cast, vzdycky v PO bud smula, nebo zraneni, nebo pokles formy... Ale takhle i kdyby nahodou vyhral s Miami, tak to nikdy nebude jen jeho zasluha, ale zasluha cely ty trojky...

Ale co mi vadi nejvic, bylo to, ze to nerekl ani majiteli, ani trenerovi, nikdo z Cavs nevedel, co udela, posral proste celej tym... A jeste si zahral na idioty s tim, ze da vedet v show na ESPN... Takovej Durant v tichosti podepsal novou 5 letou smlouvu s Oklahomou, to je opravdovy hrac

Reagovat
rufus

Jo, ten způsob, kterým to sdělil, byl dost špatně zvolenej. Udělal kolem toho zbytečnou komedii, tím u mě trochu klesl, ale jako hráče ho mám rád. Popravdě řečeno, radši bych ho viděl pořád u Cavs, jenže to asi vyhodnotil tak, že u nich nemá tak velkou šanci na úspěch. A když se mu otevřela asi životní šance vytvořit v Miami super tým, tak kdo by to odmítnul.. A já si nejsem až tak jistej, jesli by se mu ten titul podařilo vyhrát, protože podle mě Cavs až tak dobrý nejsou. Hlavně v kvalitě zbytku kádru. Hráči základní pětky ještě kvalitu měli, ale ta chyběla na lavičce, což se projevilo v rozhodujících chvílích..

Ale chápu i tvůj pohled, jako fanouška Cavs. Já fandím Nuggets a štve mě Melo, ale už jsem se s tím jeho odchodem smířil..

A jinak Durant, to je borec, hrozně mě baví jeho hra.

Reagovat
$dolar$

Kdyby Lebrick rok pockal, tak mel do Clevelandu nakroceno CP3 Takhle se akorat ten tym vybrakoval Nevadi, fandim jim dal, ale jemu to neodpustim...

Reagovat
rufus

http://www.youtube.com/watch?v=cdtejCR413c

Myslíš, že by Paul přišel? Podle mě skončí v New Yorku..

Reagovat
$dolar$

Tohle - "What you should do, is just shut up and play basketball. Should you do a press conference to announce your leaving, when you damn well made your mind up a long time ago? No. You can say "what should I do" all you want, but what you did is kick Cleveland in the balls on live TV. You should have just gone to the Heat, not held a tv special called the decision, and like it says at the end of your commerical, just "did it", and spare the drama."

A ted uz urcite v Clevelandu neskonci... A ke Knicks pujde spis Melo myslim

Reagovat
rufus

Přesně sem věděl, že použiješ ten komentář. Ale jo, já to chápu. Že se rozhodl pro Miami, to bylo vyloženě na LeBronovi, ale ten způsob, kterým to provedl byl velice špatnej. Takže kritika provedení jeho odchodu je na místě, kritika novýho působiště, už bych řekl, že je nepřiměřená..

No a Melo + Knicks.. To záleží, jak se s tím Nuggets vypořádají. Pokud se jim podaří najít tým se kterým se na výměně dohodnou, tak New York bude mít asi smůlu.. Kdyby si hledal Melo místo jako FA, tak asi půjde k Knicks. Můj favorit na jeho získání je momentálně Chicago. A pro Paula ten New York.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
$dolar$

Hrajou s Nets, poslednim tymem lonske NBA...

Reagovat
smazaný uživatel

A hrajou parádně..

Reagovat
rufus

A Nets letos zatím vedou Atlantickou divizi, takže to nebude tak lehkej soupeř jako loni. I když mají za sebou jen 2 zápasy.

Reagovat
$dolar$

To je jasny, ze nebudou, angazovali Outlawa, plus Lopez se zlepsil a Harris je dobrej na rozehravce, ale jen rikam, ze to neni souper pro Miaimi...

Reagovat
Kepy_FCB

Outlaw? To je příjmení nebo pseudonym?

Bo to znamená něco jako zločinec atd.. (out law - mimo zákon)

Reagovat
$dolar$
Reagovat
Kepy_FCB

To je hustý, tak to já nosil jeho stylizované příjmení před lety na černé mikině...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

To koukas letos na prvni zapas nebo co? Jasne ze budou hrat paradne, kdyz je tam trojka Lebrick, Dwade a Bosh a hrajou proti tragickym Nets...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že koukám na první zápas.. Dokonce to možná bude i poslední Ale hrajou fakt parádně..

Reagovat
$dolar$

Na tom neni nic prekvapivyho...

Reagovat
Josifek

Nejlepší jsou Celtics a hlavně Rajon Rondo, toho žeru nejvíc..

Reagovat
Kepy_FCB

Koukal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Petrzela

Reagovat
smazaný uživatel

72. minuta Žlutou kartu dostal Lukáš Vácha (Liberec) Reinberk po jeho zákroku zůstává ležet na trávníku a hřiště opouští kulhající v doprovodu lékaře. Další střídání už přitom Slovácko k dispozici nemá!

73. Reinberk je po ošetření kotníku zpátky na hřišti.

73. minuta Červenou kartu obdržel Petr Reinberk (Slovácko) a musí opustit hřiště.

Reinberk na Váchu, který právě na polovině hřiště odehrál míč, vystrartoval a zezadu jej trefil. Vácha předtím Reinberka rovněž nevybíravě fauloval.

------------------------------------------

náhoda?

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte že soukup přežije do jara? dnes to vidím na 5. prohru v řadě a los do přístích zápasů vypadá. Boleslav venku, sparta doma, Hradec venku

Reagovat
smazaný uživatel

teda dnes 4. prohra v řadě

Reagovat
Kepy_FCB

sparta doma ho podrží

Reagovat
Kepy_FCB

Slovácko

Mohli jsme být 11. takhle jsme 12.

Reagovat
Kepy_FCB

aneb Slávinko my jsme s tebou neopustíme tě...

Reagovat
smazaný uživatel

400. Pro ACS

Reagovat
rufus

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně zase 3 body a jsme zhruba tam kam kvalitou týmu patříme , i fotbalovostí dokážeme přehrát takový mužstvo jako Olomouc. Při troše štěstí jsme měli mít ještě o 3 až 5 bodů víc a hrálo by se o poháry , ale i toto ujde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

jste takoví jánošíci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Přehrát fotbalovostí? To teda nevim, dnešní výkon Sigmy byl nejhorší ze všech zápasů letos. Ovšem Hradec na tom měl opravdu minimální podíl, na ten fotbal se nedalo dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste namlsaný ze svých super útočných domácích zápasů, ale pak příjedete sem a nevíte co hrát proti dobře bránícímu týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli ste stejnou holomajznu jako my. Akorát dneska bysme prohráli aji s týmem z divize.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jste neměli svůj den, ale hráli jste to co jsme vám povolili a toho právě moc teda nebylo. Měli jsme vyhrát větším rozdílem...

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. V útoku ste byli stejně jaloví jako my. Nedokázali ste podržet balón, to co ste si vypracovali byly jenom náznaky a polozávary. Sigma hrála špatně. Byl bych radši kdybyste nás porazili po vašem výborném výkonu, ale bohužel ne. Sigma hrála uboze se soupeřem co toho moc nepředvedl. A to je pro nás to nejhorší.

Reagovat
sosna

Další zbytečně ztracené body. Sparta nebo Teplice mají zápasy, kdy hrají tužku jak prase a pak dají gól nebo dva a mají body. My jak nehrajem dobře a soupeře nepřehrajem tak nám tam spadne nějaká šmudla a prohrajem. Dneska jsme si ale zasloužili dostat tak bůra, aby se hoši probrali, protože nechápu co to mělo znamenat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to jako špatnej zápas nepřišlo, neříkám, že to bylo něco extra, ale už jsem viděl letos daleko horších zápasů z naší strany, vy jste nepředvedli prakticky nic, my jsme měli vstřelit minimálně 2 až 3 góly. Naše produktivita je bohužel stále hodně špatná a tak můžem být rádi i za ten jeden gól. Nesouhlasím, že jsme hráli holomajznu, na naše poměry to bylo dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Na vaše poměry to možná dobré bylo. Z mojeho pohledu a ze standartu na jaký su zvyklý, to byla oboustranná holomajzna.

Reagovat
smazaný uživatel

To chápu, na váš fotbal je radost se dívat, ale to už tak 3 až 4 kola nějak neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na konec podzimu máme tradiční krizu. Akorát loni sme ho měli parádní. Škoda, na Slovácku aji s Bohemkou sme vyhráli docela suverénně a doufal sem, že to bude pokračovat. Tož snad vám ty tři body pomůžou k záchraně. Když už sme prohráli, tak je dobré že alespoň s vama a ne s Ústím a nebo s Příbramou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Kolejorz porazil Wislu 4:1... Výýýýýýborně

Reagovat
Kepy_FCB

Poznáááň Poznáááň hej kooolejorz !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

W grodzi Premyslawa ukochany klubie nasz

Reagovat
Kepy_FCB

Podróż do tytułu rozpoczęty!

Reagovat
smazaný uživatel

Kolejorz początku do formy, być może Banik wygra pokoju

Reagovat
Losinho

Famózní obrat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wiselka

Reagovat
smazaný uživatel

Hele... Slovácko vs Liberec neni severočeské derby... ze zeměpisu jsem vždy měl výbornou a tudíž vím, že Uherské Hradiště neleží na severu čech :D

Reagovat
Kepy_FCB

za postřeh

za to že to vůbec čteš

Reagovat
smazaný uživatel

tady to je tezky, Ostravu zas hazej do Polska, si nevyberes

Reagovat
smazaný uživatel

Ostravá to má do Polska kousek, ale Uherské Hradiště to má pod Ještěd kurva daleko.

Reagovat
Shevchenko

Mě hlavně sere, když je Baník nazýván Severomoravané. Na to jsou specialisti v ČTK.

Reagovat
centos

ignoranti

Reagovat
smazaný uživatel

to pokřik "Slezsko k Polsku!

Reagovat
smazaný uživatel

let s go sparta let s go

Reagovat
Kepy_FCB

ETA IRA TALIBÁN sám ostravký chuligán CHACHARiSTÁN

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, to už sem dlouho neslyšel

Reagovat
Kepy_FCB

Džiház Hammás Al Kajdá na Bazaly připajdá

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.thordivision.com/

Pod počítadlem návštěv si to můžeš přehrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Gol Frejlacha

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

tam budu za 5 dní, snad chytnem nejaky zapas :))

Reagovat
smazaný uživatel

Z expresek: 19:41 Dynamo rekordně vyhrálo

Já už myslel, že Budějky vyhrály 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Asi proto že v lize o více než 1 gól vyhráli naposled 29/11-09

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/statistiky/index.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pochopils?

Reagovat
slavik38

Reagovat
Losinho

Reagovat
homeles8

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

zmar a nic než zmar, a to nám dneska připískaval rozhodčí. Jediné malé plus je Lech, to byl panečku obrat! to jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Takže, k fotbalu se snad ani nemá cenu vyjadřovat. Hrůza, holomajzna, tragédie, nedalo se na to čumět, blil jsem z toho, jsem neskutečně nasranej na totálně odfláknutej výkon týmu.

Ze strany fanoušků to bylo rozpačité, na čemž měli hlavní podíl hráči. K takovýmu fotbalu prostě člověka ani nebaví fandit. Jinak na naše poměry velice slušný počet, odhadem 250 - 300 fanoušků. Asi 4x za zápas bylo odpáleno pyro, k čemuž můžu dát snad jen dementním hasičům. Zas takový teplo nebylo, abychom se museli sprchovat.

Dále bych chtěl dát strojvedoucímu vlaku z Hradce Králové, kterému se asi zalíbilo, že nedávno zemřel fanda Plzně v kolejišti, tak se pokusil rozjet vlak v době, kdy na nástupišti bylo cca 50 fans Sigmy, někteří právě nastupovali do vlaku a nebýt pohotového jedince, který zatáhl za záchrannou brzdu, nemuselo to dopadnout vůbec dobře.

No a na závěr ještě securitě u vchodu na stadion. Testování na alkohol jsem zažil na fotbale opravdu porpvé a limit 0,5 promile byl opravdu velmi přísný vzhledem ke vzdálenosti Hradce z Olmiku. Naštěstí byli nakonec všichni dříve nebo později na stadion vpuštěni, ale takovéto obstrukce bych opravdu nečekal, zvláště když se jednalo o olomouckou security.

Reagovat
smazaný uživatel

tak testování na alkohol jsem zažil jenom tuto sezonu venku 2x

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já mám proježděnou jen Moravu + letos Slavia a nikde nic. Spíš nasere, že to vzešlo od naší vlastní ochranky, ukázali se jako pěkní zmrdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod 0,5 se tam dostalo opravdu jen málo lidí. Já ráno nestíhal vlak, takže jsem nemohl nakoupit alkohol a dojel jsem střízlivej, ale byli i lidi, co měli přes 3,5 promile.

Reagovat
smazaný uživatel

tři a pul

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě 1 poznámka. Po cestě na stadion nás fotilo a natáčelo cca 20 - 30 různých lidí. To je běžný všude? Nebo jsme tak pohlední, že si nad náma fízli a lidi z Hradce budou teď dělávat po večerech dobře?

A vlakovou skupinu, cca 100 lidí, doprovázelo asi 200 acabů. Je to opravdu tak nutné? Když jsem viděl ty manévry na nádraží, tak jsem s hrůzou zjistil, že asi opravdu žijeme v policejnám státě.

Reagovat
smazaný uživatel

jj tohle je naprosto běžné, a to sis eště nevšiml kriminálky v civilu, která to taky natáčí

Reagovat
smazaný uživatel

V Hradci to opravdu trochu ženou do extremů, ale bezpečnost na prvním místě

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle spíš lidi vydráždí a vyprovokuje, když je furt někdo fotí a každej má za prdelí 2 cajty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, o těch taky víme. Sranda je, že oni tam posílaj furt stejný lidi, který už fanoušci znaj a myslí si, jak jsou nenápadní.

Reagovat
smazaný uživatel

právě, a proto sis jich teď nevšiml těch nových

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pak jo.

Reagovat
doNny

http://sfc.4fan.cz/upload/11hfk_sfc/P9250032.JPG ještě větší várka jela před náma, na 45 lidí celkem luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Si vzpomínám, jak jsme byli loni v pondělí na Baníku. Vlakem nás přijelo cca 20, s náma zhruba stejnej počet policajtů, v Ostravě na nádru jich pak bylo tak 100, takže bus na stadion zaplnil víceméně jen antikonfliktní tým a těžkooděnci a my se tam nějak tlačili vzadu, a jako vrchol kolem našeho busu jezdilo asi 10 velkých policejních aut a přepravili nás na stadion, jak kdyby vezli 1000 fanoušků Crvene Zvezdy.

Reagovat
centos

Tak to bylo spíš kvůli vaší bezpečnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale co je moc, to je moc. Stačilo by 20-30 těžkooděnců, autobus a auto, který mu bude prorážet cestu. Zas tak hrozní fanoušci v Ostravě nejsou.

Reagovat
centos

Jsou to komedianti. Veřejnost musí vidět, že se něco děje. A když se nic neděje, tak párkrát píchnou obuškem a konflikt si vymyslí. Přece se ty peníze nevyhodí oknem.

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrál Baník naposled na Střížkově, byl jsem kalit venku a všiml jsem si, že nad Prahou lítá policejní vrtulník. Nevím kolik přijelo těch chacharských ďáblových splozenců , ale takovýhle policejní dozor byl úplně zbytečný. Ale jak říkáš, peníze se nesmí vyhazovat oknem a hlavně musí vykazovat nějakou činnost .

Reagovat
centos

Hehe, týmů, co jsou blíž, zas tak moc není :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsou 3 na Moravě. A Praha je relativně stejně dostupná jako Hradec.

Reagovat
centos

2

Reagovat
smazaný uživatel

moc to resis...

Reagovat
centos

Samozřejmě. Kdyby ti Sigmu strkali do Čech, tak se taky ohradíš.

Reagovat
smazaný uživatel

To je neco jinyho.

Reagovat
centos

Jenom trochu.

Reagovat
centos

Ale jinak chápu. Daleko horší je, když to takhle napíšou v ČTK.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto se nerad bavím s baníkovci. Prostě se to snažím zeměpisně generalizovat, aby to bylo úderné a nevypisovat přesně co kde je. Snad to všichni chápou.

Reagovat
centos

Bo ti opravují Moravu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Dokonce často ani nekomunikuju s nimi. Stačí jen napsat, že jsou v gambáči 4 moravské týmy a už se to na mě sesype. Člověk si to tak rychle neuvědomí a prostě si řekne, že co nejsou Čechy, to je Morava.

Reagovat
centos

Což je blbost, že ano. Se nediv.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě že je. Já bych to jako studující geograf měl vědět nejlíp. Ovšem jelikož nejsem ze Slezska, tak to tak neberu, nepřijde mi, že by to mohlo někoho urazit a často si to ani neuvědomím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si na vyšce už? muzu se zeptat, kam si chodil na středni v OL?

Reagovat
smazaný uživatel

Chodil jsem na Slovan.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja jen, že dyž si napsal tu geografii, tak mě napadlo, že je možnost, že si chodil, tam kam já

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz jsem prisel ja, tak byl limit 1 promile, nicmene bych se vlezl s 0,48 i do te pulky...coz by neplatilo o zbytku naseho auta krome ridice...kazdopadne druhou puli byli uz vsichni v sektoru

Reagovat
smazaný uživatel

J, nakonec pustili prej úplně všechno, dokonce i lidi, co se neudrželi na nohách.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, zbytecny problemy delali...dementi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si radši všímali podstatných věcí, jako byl útok Hradečáků na naše fans na hlavní tribuně o přestávce.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem si ani nevsiml, jenom jsem videl par debiku, co chteli jit smerem k nasemu kotli...poradatele je samozrejme nepustili

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeceňujme naši výhru s týmem, který letos spadne. 3 body se hodí a vác bych zatím neřešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň musíte porazit jinak jděte do druhé ligy

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Proč si jí neporazíte sami?

Reagovat
smazaný uživatel

porazíme! ale až na jaře!

Reagovat
Losinho

2012?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Konec světa!

Reagovat
homeles8

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
homeles8

no tak jako... sorry no Ale já jak todle vidim napsaný, to... to je kravina

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kde bereš tu jistotu?

Reagovat
smazaný uživatel

aaž v prosinci

Reagovat
doNny

Ten Marko pěkně sere plány...

Reagovat
Losinho

OT: Hokejky !!!!! Aspoň někde Spartu pořážíme

Reagovat
rufus

Porážíme? Letos poprví..

Reagovat
Losinho

To je jedno, vítězství je naše! HC Slavia 4ever!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a jdu prohledávat internet, jestli jsme náhodou nevyhráli v šipkách nebo v kuželkách. A jestli jo, tak to budem my, kdo se bude smát naposled. Kuželková Sparta 4ever

Reagovat
rufus

Reagovat
Losinho

Tak jako každý vítězství v derby se musí oslavit Je Sparta ve futsalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím o tom.

Reagovat
Losinho

Škoda. Co sem čuměl na derby s Bohemkou tak docela slušná atmosféra, byl by to další atraktivní zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím. Od nás by tam nikdo nechodil.

Reagovat
Losinho

To já si myslel u nás taky a hele jakej si Ultras udělali výlet...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak u vás je to přecejen jinak vedený. V takovém tom modernějším duchu. U nás kotel nechodí prakticky ani na pohár.

Reagovat
rufus

A já se těšil na podobnej obrat, jako v posledním vzájemným zápase.

Reagovat
Losinho

Růža by to tentokrát klukům neodpustil...

Reagovat
rufus

Tak oni by mu hráči koupili žvejkačky a zažehnali by tím jeho hněv.

Reagovat
Losinho

Reagovat
rufus

Tak koukám na Dohráno a nechápu to Huňovo prohlášení, že neměl vyloženou šanci na konci zápasu.. Když před ním byla odkrytá část branky, tak co by chtěl.. Sice střílel ze záklonu a z úhlu, ale tohle by měl dávat i Huňa.

A pak nevím, co je to za módu při každý příležitosti odsuzovat pyro na tribuně. Reportér zápasu označil Slávisty za "takyfanoušky". Hodně by mě zajímal jeho argument na to, co je špatnýho na pyru na tribuně.. Neřeknu, kdyby to někdo hodil na hřiště.. Ale takhle, vždyť to dělá atmosféru a hezky to vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prostě moderní, nadávat na pyro.

Reagovat
smazaný uživatel

ACS! ♥ACS! ♥ACS! ♥ACS! ♥ACS! ♥ACS! ♥ACS! ♥

Reagovat
smazaný uživatel

jj, taky nesnášim Spartu... komunisti jim postavili stadion a maj rozpočet, kterej by zvládl uživit bůh ví kolik prvoligových klubů. Hráči, kteří dostávaj 8 mega za to že seděj (Matějovský), nebo hrajou hroznou sračku (Libor) nebo urážej a plivaj na protihráče (Řepka) vlastně i spoluhráče :D . A sparťanští fanoušci? Když Adauto hrál za Slávii tak celej sparťanskej náckovskej kotel křičel huhuhu a když je tu Bony tak jsou proti rasismu... To je všechno co jsem chtěl říct :D

Reagovat
smazaný uživatel

toto je kvalitní názor

Reagovat
smazaný uživatel

Že nám komunisti postavili stadion? A co má být? Že máme velký rozpočet a že krmíme miliony hráče, kteří podle tebe hrají tužku? Co je ti po tom, když Spartě nefandíš. Adauto nebyl první černoch, na kterýho se hučelo, ovšem nikdy nehučel celý kotel. A kde jsi prosím tě sebral, že je sparťanský kotel proti rasismu? Nikdy se tak žádnou choreografií ani žádným prohlášením nevyjádřil, tak si tady nevymýšlej.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jenom můj názor. Celá Sparta je mi hrozně nesympatická... tím že byli podporování komunisty, Řepkou, to co on předvádí, je podle mě neodpustitelné, já ho v Anglii nikdy nesledoval, ale při tamějších poměrech se divim, že ho někdo nezastřelil. Neříkám, že Řepka je špatný fotbalista... není, ale nejen ty jeho úlety,projevy.. je schopnej seřvat před plným stadionem Pamiče nebo Hohenedera jako malý kluky. Matějovský se Sionkem co předvedli v Poznani... Chovanec se umí zase jenom vymlouvat :). Já neřikám, že Sparta neumí hrát fotbal, jako slávista by to znělo asi směšně, mě jen sere to co jsem právě řekl. Jo a ještě, tou poslední větou říkáš, že sparťani jsou rasisti nebo jak to mám chápat... Já Spartu měl rád pod Hřebíkem.. ale tohle jednání mě prostě vytáčí... je to můj názor a ty máš zase svůj :)

Reagovat
rufus
Reagovat
Carlos Juan Pablo

Na podobný videa už jsem koukal několikrát

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že všichni sparťani jsou nebo nejsou rasisti, podotýkám, že Ultras Sparta se nikdy neprojevili jako antirasistická skupina. Ty kecy o komunistech jsou jen taková berlička, kterou nesparťané používají k tomu, aby měli čím vysvětlit svou nenávist. Názor na Řepku ti brát nebudu, to je jasný, že ho nebudeš milovat. Matějovskýho se Sionkem posuzuješ podle toho, co dělali v Poznani? Nezlob se, to je blbost. A pod jakým Hřebíkem jsi měl rád Spartu? Když válela v Lize mistrů? A nebo když Hřebík nahradil Straku?

Reagovat
AjaxFans

Tak tam asi proti rasismu nikdy celý kotel nebude,akorát je pak směšné,když serou v reklamě na "12" hráče Sparty Wilfrida jako hlavní tvář Nic proti Pancho.Spartu fakt nemusím a dál se radši nebudu vyjadřovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to osobně brát nebudu. Na Spartu chodím už dost dlouho, abych věděl, že v kotli nikdy nebudou všichni proti rasismu. I když oproti dřívějšku většina kotle oslavuje Bonyho Wilfrieda, a to nejen když dá gól, ale vyvolává i jeho jméno. To dřív nebývalo (třeba u Sylvestra, Abandy). To s tím dvanáctým hráčem, to je akce klubu a sdružení 12. hráčem jsme my. Navíc to sdružení nezaložili přímo lidi z kotle.

Reagovat
twerp

By mě zajímalo komu fandíš, ale jinak typický názor ubrečenýho průměrnýho čecháčka. To, že rozpočet Sparty se rovná rozpočtu Baníku+Slavie není chyba Sparty, ale právě Slavie a Baníku... Nebo se vrátíme o šedesát let zpět a budeme bohatým brát a chudým dávat aby to bylo "spravedlivé"? A to ostatní mi příjde jako solidní orální průjem někoho, kdo se v noci počůrává, když se mu zdá o Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti rasismu jsme nikdy nebyli, naiopak budeme vždycky pro.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdo, ale kotel je teď mírnější než dřív. A kromě pokřiku Jude Slavia, jsou to spíš výkřiky jedinců.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, bylo by to trochu komický, když tam máme Bonyho, Kwuekeho a Adiabu. I když i na ty dva se ještě někdy v srpnu řvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale řvalo na ně jen pár jedinců. Nebyl to nějaký řízený pokřik. Takovým věcem prakticky nejde zabránit. A kromě zápasu s Libercem, jsem nezaznamenal, že by se hučelo na africké hráče soupeře. Spíš mě překvapil jeden incident s hozeným dresem do hlediště, ale to bych tu nechtěl tak úplně pitvat. Možná víš, o co jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, v Liberci jsem neslyšel nějaký rasistický pokřiky. Momentálně se mi nic s vhozeným dresem do hlediště nevybavuje.

Reagovat
smazaný uživatel

V Liberci se hučelo na Gebreho a jednoho z těch jejich Balkánců. Ale nebylo to kdovíjak výrazný a opět to byla záležitost jen pár jedinců.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to jo, já myslel, že myslíš na naše, blbě jsem si to přečetl....

Reagovat
smazaný uživatel

No jeden navátý fanoušek tam halekal takovou nepěknou říkanku o Wilfriedovi .

Reagovat
smazaný uživatel

Povídej, tu jsem ještě neslyšel mě se strašně zalíbil ten pokřik "Zavolejte kapitána", kterej jsem slyšel teprve poprvý na Lausanne.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je nový chorál s tím kapitánem. Ten je supr. Ale tohle bylo jen halekání jednoho člověka. Ani nevím jak to přesně bylo, ale nějak takhle: Sparta vždycky byla bílá, byla veliká chyba, kupovat Bonyho Wilfrieda.

Reagovat
smazaný uživatel

A Abanda je vzduch viď Ale dobrej pokřik Stejně jsem nakonec rád, že toho Bonyho máme. Jsem zvědavej jak se bude vybarvovat Leo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na Abandu se řvalo i pozitivně. Prý tam byla partička nalitejch, co řvali: "Patrice Abanda, I love you." Já jsem rád, že za nás hraje Wilfried. Nějakými přehnanými rasovými předsudky netrpím a kvalitní afričtí hráči můžou být rozhodně přínosem .

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, mě ti černoši nevaděj, nemusím jen ty z americkejch ghett, ale ty znám jen z internetu a televize. Jinak obecně proti černejm nic nemám. Kurevsky mě sere jen jedna rasa a jedno "náboženství".

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo fotbal se názory na tuhle problematiky můžou různit a není na tom nic divného. Ale na tribuně by měl mít fanoušek na srdci jen dobro svého klubu. Nicméně kdyby za Spartu hrála cizinecká legie z Afriky, Asie a různých koutů Evropy a domácí hráči by tam maximálně vařili ostatním kafe, to bych opravdu radost neměl .

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě. Proto třeba jako fanouškovi Chelsea mi dělá radost, že největší ikony jsou Angličani a až skončí tak to bude druhej Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tys to s tím pitím, co máš v nicku, asi přehnal, což?

Reagovat
smazaný uživatel

Opět to musím napsat... Paráda Peky, další zářez, jen tak dál škoda, že Jablonec nevyhrál.

Reagovat
-Kopy-

Hlavně si to nezasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

I to je možné, nemůžu soudit. Já to neviděl. Nejsem fanda Jablonce, jenom fandím Pekymu

Reagovat
božský John

Dobrá remíza, my jsme byli o něco lepší, jim zas odepřeli jasnej gól,takže zasloužená plichta...s Boleslaví to je dycky těžký,takže bod beru

Reagovat
-Kopy-

Vy jste byly o něco lepší, my nebezpečnější, plichta asi zasloužená

Reagovat
božský John

Taky bych to tak viděl ....oběma týmům scházela v tý finální kvalita mno...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda že Teplice, Boleslav, Jablonec i Sigma ztratili. Aspoň jsme se osamostatnili na 2. místě

Reagovat
goodbay

radši bych byl, kdyby všichni vyhráli a plzeň to projela teda

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se taky vždycky objevíš když se něco zesere. Vytrvalé a otravné jak octomilky.

Reagovat
Losinho

Jasně, přece se tu nebude objevovat když se nedaří...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani nejásají z druhýho místa.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně ne. Ale ani nebrečí. Sparťani z druhé místa pukají vzteky .

Reagovat
smazaný uživatel

na to že máme trenéra Chovanca tak je 2. místo famózní umístění

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že máme trenéra Chovance. A ne Chovanca. Trenér Chovanec se Spartou udělal dva tituly, jeden načal. V lize mistrů uhrál třetí místo s velmi silnými soupeři. Loni se mu povedlo to, co se v samostatné české lize nikdy nikomu nepovedlo - titul bez porážky. Navíc vyhrál obě derby, což se taky hodně dlouho nikomu nepodařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Chovanec je jen figurka pro media, hlavni trener je M. Hašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych netvrdil s takovou jistotou. Nicméně si myslím, že vliv Martina Haška je znát (např. fyzická připravenost sparťanů).

Reagovat
rufus

Hašek má u týmu větší pravomoci než se může na první pohled zdát. Ale zase to není až takový extrém, jak píše vandertom. Každopádně i sám Chovanec v rozhovorech často přiznává, že on je hlavní trenér hlavně na papíře.

Reagovat
smazaný uživatel

No mě šlo hlavně původně o to, aby se ňouma Typek vyjadřoval o Chovancovi s úctou, když už si hraje na sparťana.

Reagovat
rufus

Ať se Typek vyjadřuje jak chce, já už jeho komenty moc nečtu, spíš jen ty následný reakce.

Reagovat
rufus

A o Spartě by se měli s úctou vyjadřovat všichni, nejen Sparťani. A Typek fakt nevim co je zač, jesli je to fake nebo ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Typek - Je to blbec hlavně.

Podle mě Hašek ve Spartě ma u tymu daleko větší respekt jako trener. Autorita je Chovanec. Ale Haška berou hráči daleko víc. Spartu trenuje z 80% MH, z 20 % JCH.

Reagovat
rufus

S těma tréninkama máš pravdu. Tam má Hašek velkou roli a hodně využívá svých znalostí od Hřebíka. Roli Haškova asistenta na trénincích plní Kmoch, Chovanec je často něco jako dozor. Letos jsem viděl 2 krátký části z tréninku Sparty a u jednoho Chovanec opravdu jen přihlížel, podruhý už spolupracoval s Haškem a oba dávali hráčům pokyny.

Jinak s tou autoritou.. Hráči určitě budou mít blíž k Haškovi, zvlášť když s některými on sám ještě hrával. A Chovanec plní roli trenéra pro média, kterým dává rozhovory a hlavně má zásadní slovo na skladbě kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak to vidim i já.

Reagovat
smazaný uživatel

Většinu jeho komentářů taky ignoruju. Tak "fake" to podle mne není, spíš je to obyčejnej internetovej provokatér, co nemá nic pořádnýho na práci. Nicméně je velmi vytrvalý a velmi tupý.

Reagovat
rufus

Tupý a vytrvalý rozhodně je. A i když se prezentuje jako Sparťan, tak podle hodně jeho komentářů to skoro vypadá, že Spartě ani nefandí, hlavně jí dost často vůbec nevěří a takový fanoušky neznám, co by nevěřili svýmu týmu.

Snad jediný v čem se vyzná jsou mládežnický repre. To se zdá docela sleduje, i když to pak prezentuje opět tím svým přihlouplým stylem. Jestli on to není třeba Csaplár, když sleduje tu naší mládež.

Reagovat
smazaný uživatel

To mně na něm jako na "takysparťanovi" vadí asi nejvíc. Že je pořád připosraný, že jiný týmy si zaslouží nejvíc titul a že titul vyhraje určitě Plzeň apod. V tomhle mu ale sekunduje i Poky-ACS, který mi díky některým Spartěnepřejícím komentářům přišel taky trochu mimo.

Reagovat
rufus

Pokyho taky moc nesleduju.. Jakmile vidim pár komentářů, kde uživatel píše opakovaně kraviny, tak ho přestávám pravidelně číst..

Ale jinak nechápu, jak Sparťan může mít takový názory proti Spartě, jako třeba Typek.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, že máme nejúspěšnějšího trenéra v lize jsme celkem nízko, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě se naše aktuální postavení vůbec nelíbí. Ale ať se ten kňour příště vyjadřuje slušně a neplete do Chovancova jména "cizí jazyk" (Chovanca ).

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to nebylo na tebe.. Mně se taky naše postavení nelíbí, patříme o příčku výš... Ale ona Plzeň začne zvětrávat.. O to bych se nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no já mám občas problémy rozpoznat u takovýchhle stromečků, kdo na koho reaguje...

Reagovat
smazaný uživatel

To měla i zdejší legenda EF Mr. Hudynho, jestli znáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho neznám. Já moc do diskuzí mimo Gambrinus ligu a články o fans nelezu. Protože se v tom už nevyznám. Ty doby již zmizely v nenávratnu, kdy jsem se víc zajímal o zahraniční soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc moc vřele doporučuju... V tenhle den jsem se na EF asi pobavil úplně nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je zač, resp. pod jaké články přidává své komentáře?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě už tady dávno operuje pod jiným nickem

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to pro mě bude těžký ho identifikovat, přestože moje deduktivní schopnosti jsou lepší než u Sherlcoka Holmese . Mmch. neplánuješ jet na to Slovácko?

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej den bych měl jít na denní, tak nevim.. Každopádně časově to je bomba, přímo po výplatě, žádný narozeniny ani narození capartů.. Jestli mi to vymění, tak bych asi jel..

Reagovat
rufus

Plzeň začně zvětrávat

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, stačí ji chvilku nechat bokem a hodnota Plzně je nulová .

Reagovat
hefy

Jde o to jaká Plzeň. Já nechápu tenhle nešvar řikat Pilsneru Plzeň, protože Plzeň je i Gambrinus. Jednou sme byli s rodinou v Olomouci a řikam, že si dam Pilsnera a čísnice na mě, jestli myslim Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to zavedenej termín. Už komisař Ledvina říkal Nicku Carterovi: "Pili už někdy "plzeň" ?

Reagovat
hefy

Nicka Cartera znam jen z Backstreet Boys. Ale nemyslíš, že je zvláštní, že zrovna v samotné Plzni se to neopužívá. Tady když řekneš Plzen, tak na tebe bude barmam koukat jako puk, protože neví jakou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiný kraj jiný mrav. Třeba je to taková vaše ješitnost, všichni říkají plzeň, tak my just budem říkat Pilsner . Mmch. to jsi byl ty, co dával palec nahoru Divadle Pod Lampou? Tam jsem měl zálusk na jednu reklamní ceduli od Božkovskýho rumu. Ale bál jsem se jí štípnou, respektive jsem na to pod návalem muziky a alkoholu zapomněl .

Reagovat
hefy

Určitě jsem to byl já. :)) Sem tam skoro furt, teda jen na dobrou hudbu samozřejmě. Zrovna nedavno se mi tam stasla nepříjemná záležitost, nějak sem se dostal mezi moshující lidi, dostal asi pětkrát pěstí a měl v prdeli skoro všechny zámečky v puse. Samozřejmě krve tři prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Moshující lidi? Tak tomuhle výrazu nerozumím. Já tam byl dvakrát na Múze, podpořit kámoše. Ale už jsem měl v plánu tam vyrazit i na jiný koncíky.

Reagovat
hefy

Mosh je taková šílenost, kterou dělaj lidi na hardcore-doom hudbě. Vypadá to zhruba takhle: http://www.youtube.com/watch?v=XQW8eb1P3dk

Prostě jde o to co nevíc máchat rukama, kopat nohama, skákat a uzemnim co nejvíc lidí. :)) A já se svýma 60 kilama. Jsem tam byl jak fackovací panák.

Reagovat
smazaný uživatel

No zajímavý . To já radši klasický pogo, sice taky schytám pár ran, ale o tom to je.

Reagovat
hefy

Mimochodem ty koncerty můžu doporučit, většino tam nejsou špatný kapely a s trochou štěstí i hezký holky. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň je pivo vyrobené v Plzni přece.. To už je jedno, jestli to je Prazdroj, Gambáč, Master, Birell...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych asi na vrchní pořádně štěkal, kdybych mu řekl Plzeň a on mi přinesl takovou sračku jako je Birell .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je ustálený slovo, že jo.. Ale správně gastronomicky je Plzeň i Gambáč

Reagovat
hefy

Právě proto nechápu, proč se řiká Plzeň. Člověk bude chtít Pilsner, barman mu donese Birell, ale za blbce bude host, protože řekl Plzeň. Proto prostě nedokážu pochopit, proč se to používá.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi Desperada? Víš jak dopadl barman, který si myslel, že zákazník nemá vždycky pravdu ?

Reagovat
hefy

Viděl (aby ne, když tam hraje Buscemi). Tak tohle neni Mexiko.

Reagovat
smazaný uživatel

Mexiko u nás není. Ale v některých podnicích dělají pivo velmi podobné tomu desperádovskýmu, který všem tolik chutnalo .

Reagovat
centos

U nás taky, když se jde na Ostravar, tak se jde na Ostravu.. :) Snad jen detail, že to je jediné pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Pilsen je jak jistě víš jen Německy Plzeň, stejně jako Urquell znamená Prazdroj.. Což znamená, že i když to teď není na etiketách, tak je to Česky Plzeňský Prazdroj.. Proto, když řekneš v hospodě, že si dáš Plzeň, tak každý ví, co ti přinést.. Říkat našemu pivo Německy je snad nejhorší věc, kterou můžeš udělat a normálně bych to trestal

Reagovat
hefy

Tak takhle, abych to uvedl na pravou míru. My řikáme Prazdroj, píšu Pilsner aby bylo jednoznačné o co jde, protože ten cizí název je profláklejší.

Reagovat
smazaný uživatel

a la Green

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes má narozeniny Václav Svěrkoš, takže vše nej 100% chachare mezi chacharama

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOO vše nej Svjerky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Hmm.. takže ta debata na ČT4 o fanoušcích bude asi na hovno, jak to zatim poslouchám.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ééé David é Kozohorský je éééé na pěst

Reagovat
centos

Reagovat
AjaxFans

Katastrofe.Nechápu co tam dělal ten blb Suchařípa,nebo jak se jmenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

POZOR POZOR mimoradne hlaseni... osoby ktere prechovavaji anebo vi o lokalite kde se uzivatel jmenem Typek schovava a nepodaji neprodlene hlaseni zde anebo v nasi skupine na fb... Budou odsouzeni s celou rodinou k trestu zakazu navstiveni Eurofotbal.cz...

P.S. V te Ruske lize jsi to prehnal ty ..........

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak zas hošan provedl, dejte mu prášek a třeba se spraví

Reagovat
smazaný uživatel

Jed se pozná při pitvě.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

přečti si to v souhrnu Ruské ligy, opravdu to stojí za to

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Já asi furt nechápu, tak co, že je Necka jalovej? - budiž, beztak to tady tvrdí půlka eurofotbalu. Pak jsem tam našel tu perlu s Alanem Dzagoevem (či jak se ten Rusák jmenuje), ale zase od Typka to není zas tak něco extra. Takže buď jsem něco přehlídnul, nebo to už někdo radši smazal a nebo je to právě Alan Dzagoev. No a ještě mě napadá, že je na něj Stalingrad naštvanej, že zavítal i sekce ruské Premier

Reagovat
smazaný uživatel

600.pro Baník!♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, to si furt menis nick nebo vic uctu?

Reagovat
Krausio_Real_M

FKMB

Reagovat
centos

OT:

"Naposledy platila Sparta pokutu v srpnu po domácím zápasu s Poznaní v předkole Ligy mistrů. Postih se vyšplhal na 25 tisíc eur (zhruba 615 tisíc korun). Za co? Fanoušci Sparty pískali na hráče soupeře, kteří zdržovali hru. Tedy nic mimořádného.

"Došlo k nedorozumění. Delegát si pískotu všiml zrovna ve chvíli, když byl u míče hráč tmavé pleti. Tato událost nás zase vrátila trochu zpátky. Stálý pětičlenný tým z UEFA, který k nám jezdí při evropských pohárech, dobře ví, že tu dlouho žádný problém nenastal," popsal Kasík."

Zasraní pseudohumanisti, dneska si člověk před černochem nemůže ani uprdnout

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou opravdu vypatlanci. Debilní politická korektnost . Ještěže nemám bíle vymalovanej pokoj, už by mě hnali na kříž jako rasistu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To už je trochu debilita. Cokoli uděláš a už je to rasismus.

Reagovat
Krausio_Real_M
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele