Gambrinus liga - souhrn 13. kola

31.10.2009, 18:05, aktualizováno 02.11.2009, 19:25
Komentáře a souhrny
Pondělní dohrávka vítěze nenašla, po bodu mají Plzeň a Brno. Liberec veze všechny body z Bohemky, doma vyhrála Mladá Boleslav a Olomouc. Teplice i Jablonec zvládly zápasy proti týmům z opačného konce tabulky (Kladno, Střížkov) a navýšily náskok v čele ligy na čtyři body. Sparta totiž remizovala s Ostravou, Slavia dokonce nechala všechny body v Příbrami.

1. FK Příbram - Slavia Praha 1:0

31.10.2009 16:00

Góly: 75. Marek Plašil

Třetí prohra z posledních čtyř ligových zápasů oddaluje Slavii nejen od první příčky, vzdalují se i ostatní pohárové příčky. Po zvládnuté obranné taktice si po přestávce mohla Příbram vyskakovat už o něco více a pohlednou rychlou akcí se obhájcům titulu přiblížila na rozdíl dvou bodů.

Úvod zápasu se nesl v marném dobývání domácího vápna. Slavia svého soupeře nedostala pod žádný trvalý tlak, a tak přes svou jasnou převahu mohla být ráda, když chvíli po půlhodině hry nemusela dotahovat manko. Ve 32. minutě totiž utekl pražské obraně Pleško, nicméně před Vaniakem nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Až v naprostém závěru první půle zahrozili, i když s velkým dílem náhody, hosté. Skácel napřáhl ke střele, kterou jeden z obránců srazil do protipohybu Krbečka. Ten se stačil pro míč vrátit a vytěsnit ho před sebe, kde se neúspěšně snažil dorážet Hloušek. Do šaten se tak šlo po dobré defenzivní hře Příbramských za bezbrankové remízy.

Po jedenácti minutách druhé půle mohl favorita poslat do vedení novic Skácel, který se povedenou přihrávkou dostal za obranu do vápna, kde ale ani nadvakrát nepřekonal brankáře Krbečka. S postupem času ale jako kdyby vadla touha Pražanů po titulu a před domácím vápnem nevytvářeli žádný výraznější tlak.

A to se jim čtvrt hodinku před koncem vymstilo. Hloušek ztratil u lajny míč, po rychlém přechodu do útoku se k míči dostal Pleško, který napodruhé odcentroval přesně na nabíhajícího Plašila a ten se svou dravostí dostal ke střele v pádu, kterou usměrnil míč do branky. Devět minut před koncem mohl rozhodnout Rodrigues, který z otočky na penaltě mířil jen do míst, kde stál připravený Vaniak.

Když Krbeček vychytal další tvrdý pokus Skácela, bylo jasno. Marně se snažící Slavia svými centry nemohla domácí ohrozit, a tak si připsala další překvapivou prohru. Příbram naopak příjemně potěšila z necelé poloviny zaplněný stadion, který mohl slavit vítězství po třech předchozích nezdarech.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava 1:1

31.10.2009 18:15

Góly: 56. Igor Žofčák (pen.) - 54. Daniel Tchuř

Skoro jistým podzimním králem remíz se stane Sparta, která si svou osmou dělbu bodů vybojovala až pokutovým kopem. Baník tak sice nezaútočil na vedoucí dvojici, alespoň si však prodlouženou sérií neporazitelnosti udržel za svými zády právě Spartu.

I na konkurenční Letné započalo podvečerní představení vzpomínkou na zesnulého Františka Veselého. Hned poté začal svižný fotbal, který ze začátku prospíval především Baníku. Hned ve druhé minutě se za obranu dostal Strnad, Blažek však dobře četl hru a u míče byl dříve.

Míč byl i nadále častěji před domácím vápnem, nicméně nebezpečně se prezentovala především Sparta. Centr Kušníra se štěstím nevyrazil Baránek do nabíhajícího Wilfrieda. V osmnácté minutě zase parádně pálil Kucka a brankář Baníku se musel opět vyznamenat.

Zatímco v útoku Baník ztrácel finální přihrávkou, před vlastním vápnem čerpal z dobré defenzivní práce. I přes pohledný fotbal tak byla nouze o nebezpečné akce. Po dlouhé době tak do varu dostal domácí diváky paradoxně Baránek, od jehož nepovedeného odkopu se točil míč do branky, před dotírajícím Kadlecem však stihl odvrátit alespoň na roh.

Ostravští se stále nemohli dostat ke gólovějšímu zakončení, a tak těsně před koncem poločasu musel svůj tým podržet bravurním zákrokem Baránek, který vychytal hlavičku Hubníka, který si naběhl před malé vápno na rohový kop. Do přestávky se tak nakonec radostněji pro hosty branka nepadla.

Nejzajímavější chvíle zápasu se začaly dít po prvních pěti minutách druhé půle. Nejprve z rohu zahrozil Lička, jehož pokus vytěsnil Blažek. Jen za dvě minuty už ale byl pražský brankář krátký na parádní trefu Tchuře, který pálil ve výskoku zpoza vápna. Jenže uběhla pouhá další minuta a Wilfried si vymodlil faul Baránka ve vápně. K penaltě se postavil Žofčák a brankáře hostí poslal na druhou stranu - 1:1.

Nabuzená Sparta ale mohla jen děkovat svému brankáři, když v 66. minutě začaroval proti skoro dokonalé hlavičce Varadiho. Oba tým se snažily chodit především do neurovnaných obran, střed hřiště tak zůstával celkem nevyužitý.

Příliš rychlé přechody ale rozhodně neprospívaly kvalitě akcí, zakončení bylo jen občasné a v tom případě nepřesné. Největší šance Baníku tak byl pokus Varadiho přímo do rukavic Blažka, na druhé straně se v poslední vteřině mohl před brankáře dostat Wilfried, kdyby Neuwirth přesným skluzem nezastavil pas na vápně.

Více informací k zápasu

SK Kladno - FK Teplice 0:2

01.11.2009 15:00

Góly: 74. Tomáš Vondrášek, 90. David Kalivoda

Severočeská dvojka využila ztráty svých protivníků a uprchla již na rozdíl čtyř bodů. Poloviční podíl na tom mají Teplice, které svého soupeře k ničemu nepustily a přes několikeré vylámání zubů na Pavlíkovi nakonec tři body z Kladna vezou. Domácí tak stále tápou na samém konci ligové tabulky.

Po šesti minutách mohl favorizované hosty poslat do vedení Mahmutovič, sám před brankářem však nezvykle selhal, když trefil pouze nohu Pavlíka. V pětadvacáté minutě si po dvou obráncích stejný hráč znovu neporadil s Pavlíkem, který tak i napodruhé svůj tým podržel. Za další minutu už nemohl děkovat pouze brankové konstrukci, když po rohovém kopu hlavičkoval Matula pouze do břevna.

Kladenští byli v útoku bezradní. Dokonce natolik, že tři minuty před koncem dali svým vlastním rohem ještě jednu možnost Teplicím otevřít skóre do přestávky. Jenže i tentokrát skončil rychlý brejk Ljevakoviče s Mahmutovičem na výborném Pavlíkovi.

Druhý poločas pokračoval ve stejném stylu. Ve čtrnácté minutě si narazila stejná dvojka ve vápně, Ljevakovič tak mohl znovu neuspět z očí do očí Pavlíkovi, který byl opět ve správný čas na správném místě. Jediný nebezpečný článek domácích byl Szabo, ani ten však branku nijak výrazně neobtěžoval, a tak čtvrthodiny před koncem přišla zasloužená branka do kladenské sítě.

Verbířova střela z vápna podruhé rozezvučela tyč Pavlíkovy branky, tentokrát se však míč odrazil k Vondráškovi, který již neměl problém dopravit míč za záda domácího brankáře. Severočeši ani poté nepolevili, což přineslo v poslední minutě ještě druhý zásah. Vachoušek našel svým centrem nehlídaného Kalivodu, který z pár kroků hlavičkou dokonal teplický úspěch.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Bohemians Praha 1:0

01.11.2009 15:00

Góly: 84. Tomáš Huber

Pražané dlouho sahali po bodu. Jejich protivník si sice před zápasem zřejmě předplatil právo na míč, avšak ani to po dlouhou dobu nestačilo Jablonci ke kýženému výsledku, a tak musel svým důrazem přijít stoper Huber, jehož gól znamenal pro domácí borce vysvobození.

Na promrzlý severočeský stadionek se kromě minima diváků vkradla řada nepřesností, zkažených přihrávek, nepochopení ze strany spoluhráčů a všeho možného dalšího, co fanoušky příliš nezajímá.

Klokani šli do zápasu velice aktivně, přestože se soustředili především na zadní vrátka, nebyla k vidění žádná "betonárka", ba naopak. Nebylo výjimkou, že šli Střížkovští do rychlého protiútoku i v pětici, ovšem po většinou z toho nebylo nic jiného, než propagační pokusy. Jako v případě Zoubka či Dittricha v úvodu utkání.

A byl to právě druhý jmenovaný, který se po krásné nahrávce málem řítil sám na Špita, vše ale dokázal rázně ukončit, skvěle se vracející, domácí Huber.

Jablonečtí se stejně jako v minulých zápasech prezentovali rychlým přechodem do útoku a velice elastickou a dobře se pohybující zálohou, kterou však srážela četnost již zmíněných nepřesností. Výjimkou tak byla třiadvacátá minuta a výstavní centr aktivního Haudriće, který mířil přesne na hlavu Lafaty, jehož hlavička v těžké pozici řádně protáhla uzdraveného Beláně.

Největší příležitost prvního poločasu však byla k vidění o chvíli později, když Vošahlík vyzrál na offsidovou past, obehrál vyběhnuvšího gólmana Pražanů a z velkého úhlu střílel do opuštěné brány. Na poslední chvíli se však zjevil Horáček a obrovskou příležitost zmařil.

Pokud měli Severočeši v prvním poločase platonický a v podstatě neustálý tlak, pak ve druhém byl jeho nárůst ještě viditelnější. Byli to totiž právě domácí, kteří se od šestačtyřicáté minuty neustále tlačili vstříc útočným výpadům.

Důkazem budiž šance Vošahlíka, který si dokázal jako starý mazák poradit hned s dvojicí obránců, aby se následně objevil sám před Beláněm, kterého se mu ale nepovedlo přelobovat, neboť brankář Pražanů se vytasil se skvělým zákrokem.

Zle a nedobře tak mohlo být svěřencům trenéra Komňackého hned v zápětí. To se do obrovské šance po rychlém protiútoku dostal Dobeš, jehož halfvolej vyděsil Špita.

Tlak Jablonce se s přibývajícími minutami neustále zvyšoval. Jeho hráči měli míč výlučně na svých kopačkách, centrovali, tlačili se do šancí, vymýšleli stále nové, ovšem jedna základní vlastnost jim chyběla - střelba.

Když už vše nasvědčovalo tomu, že "pes obranářský", totiž Klokani, bude slavit úspěch, dostavila se řada snad pěti rohů. Předposlední z nich znamenal hlavičku Lafaty, kterou ještě dokázal z brankové čáry dostat obránce Modeste. Poslední však znamenal výbuch domácí euforie. Míč totiž doslova dotlačil do brány obránce Huber a svým gólem tak vysvobodil svůj trápící se tým.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Dynamo České Budějovice 2:0

01.11.2009 17:00

Góly: 22. Michal Ordoš, 46. Michal Hubník

Odevzdané Budějovice dnes snad ani nemohly na body z Hané pomýšlet. Dobré výkony Šultese s Odrošem přivedly dominantní domácí k zaslouženému vítězství, Jihočeši tak zůstávají na sestupové patnácté příčce.

Sigma převzala svou roli favorita od úvodu a na konci první desetiminutovky mohl Hořava dokonce otevřít skóre, kdyby jeho přízemní střelu zpoza vápna skvěle nevytáhl Kučera. I ten však neměl nárok ve 22. minutě, kdy se po Petrovo centru dostal k hlavičce Ordoš a potvrdil svou formu z posledních zápasů.

Olomoučtí chtěli mít jistotu ještě před poločasem, blízko k tomu měli deset minut před koncem. Dreksův centr přilétl k Hubníkovi, jehož pokus k tyči skvěle zneškodnil Kučera. Akce pokračovala centrem Šultese, nicméně i proti střele Rossiho zaúřadoval Kučera. Když v předposlední minutě chyběly jinak povedené střele Šultese decimetry, museli se domácí spokojit s nejtěsnějším vedením.

Jenže druhý poločas začal pro hosty jak ze špatného snu, když hned v první minutě využil nekoncentrované obrany Hubník a podél brankáře konečně pojistil vedení. Budějovická hra představovala prazvláštní bránění dvoubrankového manka. Za celý zápas vypálili Jihočeši pouze dvakrát, branku v obou případech netrefili.

V samotném závěru tak Hanáci mohli přidat třetí branku, jenže Štěpánův tvrdý pokus mířil těsně mimo a Ordoš nevyužil Šultesovy přihrávky před odkrytou branku. I dvoubrankový náskok ale domácím postačil k pohodlné výhře.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 3:2

01.11.2009 17:00

Góly: 9. Adrian Rolko, 14. Alexandre Mendy, 29. Marek Kulič - 66. Václav Ondřejka, 78. Ondřej Smetana

Utkání plné branek nabídl duel Boleslavi se Slováckem. Přestože domácí vedli už po půl hodině 3:0 museli se strachovat o výsledek až do konce zápasu.

Kdekdo byl zvědavý na výkon domácího týmu, který dokázal v minulém kole sehrál krásnou partii s vedoucím týmem tabulky, Teplicemi. Středočeši se ale museli mít na pozoru, neboť na jejich hříště zamířil nováček se skvělými Zelenkou či Švancarou.

Zhruba takto vypadala předzápasová prognóza, která však byla během úvodní čtvrthodiny zadupána do země. Boleslav totiž vstoupila do utkání velice energicky, sršela pohybem i nápadem a obrana soupeře jednoduše nestíhala a odkrývala ve své obraně velká okna, které svými zásahy rozbil nejdříve Rolko a následně i Mendy. V prvním případě poslal Kulič krásný centr na hlavu již zmíněného "obra". Druhý zásah zase překrásně vykouzlil Francouz v dresu domácích, který vzal na polovině míč, proplul po pravé straně jako nůž máslem, přičemž si poradil se spoustou protihráčů jako s malými kluky, aby následně bez problému prostřelil padajícího brankáře Vaška.

Ani poté nepřestali hrát svěřenci trenéra Uhrina naplno, a tak mohl spoře zaplněný stadion vidět krásnou ránu Táborského z voleje, která však mířila jen do náruče připraveného Vaška.

Jednoznačný vývoj utkání pak mohl změnit Ondřejka, který se zjevil za obranou Středočechů, nicméně v obrovské příležitosti vystřelil jen nad.

Nedáš - dostaneš. Zas a znovu se přesvědčujeme, že toto tvrzení platí. Hned o minutku později totiž Kulič dostal perfektní přihrávku, kterou si hlavičkou ještě posunul do běhu a následně sám před gólmanem hostí neměl problém navýšit vedení.

Vše už nasvědčovalo tomu, že poločas bude dokončen bez jakékoliv změny skóre, neboť domácí si v poklidu hlídali vysoké vedení, když Švancara proběhl hřištěm jako neohrožený Brazilec a poslal centr před opuštěnou branku na svého parťáka Zelenku, kterého ale na poslední chvíli perfektně odstavil Procházka.

Druhá půle začala na vlas stejně, jako ta první. Mladoboleslavští se tlačili do útoku, hráli v pohodě, dovolili si spoustu technických parádiček, nicméně z několika nadějných příležitostí nedokázali vytěžit nic více, než Kalinovu střelu z hranice šestnáctky, po které to v hledišti zahučelo.

S postupujícími minutami se ale začalo do hry dostávat stále více Slovácko. Jeho hráči se snažili aktivněji napadat a také chodit ve větším počtu do útoku, což jim ale po dlouhou dobu nepřinášelo kýžené ovoce. Zahřmělo tak až v 65.minutě, když Švancara nejdříve zamotal nohy jednomu z obránců a dostal se až před brankáře Millera, kde si dokázal zachovat chladnou hlavu a ještě přihrát Ondřejkovi, pro kterého nebylo problém snížit - 3:1.

A nebezpečný nájezdy hostů na cizí území pokračovaly. Nejdříve skvělý Miller zachránil Boleslav, protože si dokázal hned dvakrát poradit s nebezpečnými pokusy Smetany. Čemu ale nezabránil, to bylo další snížení. Po velké chybě Fabiána se totiž míč dostal až k aktivnímu Ondřejkovi, který odcentroval přesně na hlavu vystřídavšího Smetany, jehož hlavička v krkolomné pozici znamenala další navýšení "pravidelné dávky emocí".

V tu chvíli Středočeši prakticky přestali hrát. Jejich sebevědomí dopadlo na bod mrazu a kromě Mendyho, který po celý zápas exceloval se na trávníku nepohyboval nikdo, kdo by dokázal dát hře myšlenku. Obranné řady byly až překvapivě lehce prostupné, ani toho však nedokázali hosté využít alespoň k tomu, aby se dostali do další výraznější šance.

Perfektní reflexivní zákrok tak musel Miller vytasit až v 88. minutě, když se až před něj vykličkoval Ondřejka, který svým pokusem udělal zároveň tečku za bláznivým zápasem.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Slovan Liberec 0:1

01.11.2009 17:00

Góly: 69. Jan Blažek

Zápasu by slušela remíza, nicméně Blažek se proti svému oblíbenému týmu znovu prosadil a dovedl svůj tým k cenným třem bodům. Klokani tak místo vyrovnání svého dnešního soupeře nevyužili ztráty všech tří týmů za jejich zády a stále mají na sestupové příčky náskok pouhých tří bodů.

Oba týmy chtěly v nedělním pozdním odpoledni vyhrát, hned v úvodu si tak oba vytvořily gólové příležitosti. Nejprve Vácha zkoušel z dvaceti metrů, míč ale mířil těsně nad břevno. V následující minutě se musel vyznamenat na druhé straně Hauzr proti hlavičce Škody. Po čtvrthodince hry se po dalším centru dostal do ještě výhodnější pozice opět Škoda, trestuhodně přestřelil.

Další pokus hostů opět postrádal především přesnost, když po dobré kombinační akci zakončoval Dočkal vedle pravé tyče. Pět minut před koncem ještě znovu prověřil kvality libereckého Hauzra Jindřišek, který neuspěl s přízemní střelou k tyči. Do šatny se tak šlo za bezbrankové remízy.

Klokani se sice snažili i po přestávce, na pomoc jim přišel i čtyřicátník Slezák, z gólu se však radovali hosté. Blažek, který už bude v každém černém snu domácího fanouška, se totiž trefil i ve třetím vzájemném utkání za poslední měsíc, když si posunul míč do vápna a z úhlu pokořil Sňozíka.

Výtečná defenzivní hra Severočechů bránila v poslední dvacetiminutovce marné snaze Pražanů. Ti se tlačili, v závěru i s brankářem Sňozíkem, za vyrovnáním, platné jim to však nebylo ani ke gólové příležitosti. Liberec si tak připsal po postupu v národním poháru další vítězství nad nováčkem ligy.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FC Brno 1:1

02.11.2009 17:30

Góly: 51. Marek Bakoš - 83. Martin Sus

Plzeň doma jen remizovala s Brnem 1:1 a nepředskočila tak v tabulce pražskou Spartu. Domácí vedli od 51. minuty po gólu Bakoše, ovšem sedm minut před koncem vyrovnal brněnský Sus.

První příležitost měli domácí. Horváth rozehrál roh narážečkou se Ševinským a odcentroval do pokutového území, kde se do míče hlavou opřel Bystroň a donutil brankáře Bureše k pěknému zákroku. Brno kontrovalo pět minut před koncem půle. Križko odcentroval na Doška, ten nahrál na Rabušice, který ještě vyslal balon na lépe stojícího Dostálka a ten vypálil. Jeho přízemní střelu ovšem vykopl brankář Daněk. Ihned z protiútoku měla dobrou příležitost Plzeň. Horváth se uvolnil na hranici velkého vápna, obtočil se okolo obránce a vyslal krásnou technickou střelu k tyči, kterou ale výborně zneškodnil Bureš.

Gólu se domácí dočkali po přestávce, když v 51. minutě otevřel skóre Bakoš. Horváth poslal do běhu Rajtoralovi, ten našel Bakoše, který se prosadil přes Suse a nechytatelnou ranou dal na 1:0. Bakoš si mohl připsat i gólovou přihrávku, když vyslal do úniku Koláře, ten si ale sám proti Burešovi neporadil. A tak přišlo vyrovnání. Polách odcentroval do pokutového území Plzně, kde míč tečoval do brány mladý Sus a vyrovnal tak na konečných 1:1. Tři minuty před koncem ještě neproměnil stoprocentní šanci Rezek a oba týmy se tak rozešli po remíze 1:1 smírně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice1385026:1029
2.FK Jablonec1392215:929
3.Baník Ostrava1374218:1225
4.Sparta Praha1358014:723
5.Viktoria Plzeň1364314:1122
6.FK Mladá Boleslav1354422:1619
7.Slavia Praha1354417:1219
8.Slovan Liberec1352615:1617
9.1. FK Příbram1352612:1417
10.1. FC Brno1345411:1417
11.Sigma Olomouc1344517:1316
12.1. FC Slovácko1341813:1913
13.Bohemians 1905132566:1011
14.SK Kladno133289:2011
15.České Budějovice131576:188
16.Bohemians Praha13211011:257

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (698)

Přidat komentář
Shevchenko

Tak si asi budu muset měnit nick.

Reagovat
$dolar$

Parada

Pribrami to prejo kvuli nekolika Plzenakum v kadru a Karol Markovi

A Slaviste ztratili, proste nadhera

Reagovat
Bakary3

Já jsem jako slávista i chtěl, ať Příbram vyhraje (bydlim celkem nedaleko od Příbrami), třeba to povede i k nějaký změně ve Slavii, která je nevyhnutelná. A kdo místo Jarolíma ? Kdokoli.. Bude někdo horší, než je poslední rok on ?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze podrzej Jarolima ve funkci bud do konce podzimu nebo do konce sezony...

Reagovat
$dolar$

Koho misto Jarolima?

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini je volnej tedka kdyz s nm rozvazali smlouvu v Interu

Reagovat
soukup

Rafu

Reagovat
$dolar$

Csaplar

Reagovat
smazaný uživatel

No tos trefil...

Reagovat
smazaný uživatel

Cipro.

Reagovat
Liquid

Maradona !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rada, třeba si spraví reputaci:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten problem je proste jasny a nekolikrat jsme ho uz tady vzpominali(strasne tupe a necitlive posilovani) takze nema se smysl vyjadrovat k tomu,,,ale co me prekvapuje ze Jarolim nema rad posily na stopery jsem si za posledni leta vsiml,ze je jeho specialita met uzky pocet stoperu zato dopredu chce mit hracu habadej,,,,a pak ty jeho slavne alternace do obrany Celustka a Hubacek stoperi,,,ci Hlousek na kraji obrany ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

A to jeste Vomacku neberu za radneho stopera,,,,jen se ukazuje kvalita Corgon ligy

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sedí!!! mali by ju zrušiť kym sa ta banda nespamata

Reagovat
smazaný uživatel

teda česť výnimkam

Reagovat
Bakary3

To nemá vůbec cenu komentovat.. To, co vyvádí Jarolím, svede kdejakej odborník z kdejaký hospody, je to k smíchu, ale vidí to někdo jinej, třeba šéfové Slavie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny proto jsem to zase nechtel komentit jen jsem si proste vsim na tu obranu,,,protoze nezlob se na me ale kdyz to vezmu kontra vasi silu dopredu tak je to nesrovnatelne absolutne

Reagovat
smazaný uživatel

Covece popravde nevim na co cekaji podzim je jen logicke vyusteni toho jara ,,ale myslim kdyz uz priste nevyhraji tak jde ven mozna,,,kdyz prohraji tak uz to bude jasne jen nevim kdo k vam covece

Reagovat
Bakary3

No nic, jsem teď už tak zoufalej, že jdu fandit Baníku..

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj to me neprekvapuje

Reagovat
Bakary3

Ale né, mně je to vlastně i jedno.. Já teď na Spartu nemůžu nadávat, dělaj to celkem dobře.. Jen mě se*e Slavie..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mě štve, že je to pořád dokola. Hrajeme, útočíme, máme převahu - ale v koncovce nic, žádnej důraz ve vápně, žádná rychlá kolmice, žádný překvapení soupeře. Naopak v obraně - mě připadá, že na hřiště svítí ze všech stran slunce a jak jde vysokej balón, tak jsou všichni oslněný nebo co. Centr, u nás chaos, jak když se rozkopne mraveniště a z každýho třetího vysokýho míče inkasujeme. Nepamatuju, kdy jsme naposled dostali gól z kombinace, z penalty nebo nějakou šlehu z dálky - všechno pořád dokola - centr a hlava nebo centr, sklepnutí na spoluhráče a střela zblízka.

Reagovat
Bakary3

Ale co mi nejvíc vadí- lenochodi Naumov, Belaid, Vasiljevič, Janda, nekopové Hubáček, Čelůstka, Ragued, Vomáčka, vyčpělí Vlček, Krajčík, Vaniak.. Jde s timhle hrát fotbal ?

Reagovat
Staenly10

Tak Belaid se mi nezdá jako lenochod...

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Belaid i Naumov jsou celkem v pohodě..

Reagovat
Staenly10

Přesně. Naumov právě spíš běhá,než aby něco udělal mi přijde... Ale aspoň je na něm vidět snaha. Ale nejvíc mě štve Vomáčka. Při centrech marný,neuvěřitelně moc kazí jednoduchý přihrávky,při našich centrech taky marný a už dokázal zazdít několik tutovek (viz s Olomoucí na konci. Čelůstka,ten několikrát parádně vybojuje balon,nebo si to s někym krásně narazí,ale vzápětí zbytečně zkazí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo to jsou hodný kluci.

Reagovat
smazaný uživatel

Belaid jako jeden z mála frajer.

Reagovat
Bakary3

KDYŽ SE MU CHCE !! V tom to je..

Reagovat
Staenly10

Tobránění centrů je staršný. Při každym centru,i kdyby byl ve vápně třeba jen jeden protihráč,tak mam z něho úplně strach. Nepamatuju si,že bych si někdyv hlavě pochvaloval odvrácený centr,teď mě k tomu bohužel donutili...

Reagovat
soukup

může za to aspoň rozhodčí?

Reagovat
smazaný uživatel

jo :-p brankovej

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, na konci Slavii spíš tlačil, pískl roh, co asi nebyl, nepískal některý fauly - až to skoro vypadalo na kapry.

Reagovat
$dolar$

Medvedi

Reagovat
smazaný uživatel

Sláááááááávijéééé, do hnojééé

Reagovat
smazaný uživatel

Kušuj, eště ty taky do toho, himl hergot fix namol krucinál fagot donr vetr element...

Reagovat
Staenly10

Reagovat
irik

Reagovat
$dolar$

Strnad je traaaaagisch

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím teda katastrofa.. Doufám, že se po pauze zvednou. Jinak to bude zase remíza

Reagovat
$dolar$

Nevite proc nevpustili Banikovce na stadion?

Reagovat
smazaný uživatel

No beztak bitka s cajtama nebo securitákama....teď kdoví, kdo ji vyvolal.

Reagovat
JarousFCB

vpustili...

Reagovat
smazaný uživatel

Já už fakt nevím co si mám o těch chacharech myslet. Strnad tam hodí rybičku jak vyšitou a oni ještě začnou nádávat rozhodčímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak lední medvědi

Reagovat
$dolar$

Vysvetli mi nekdo co maji spolecneho medvedi s Vaclavem Klausem, to ma byt k jeho postoji ohledne globalniho oteplovani ci co?

Reagovat
Staenly10

Krásnej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Žofi ufff....

Reagovat
božský John

Zkrátka a dobře, pražská S na to letos nemaj...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

v zimě Slavka veme Péťu Pavlíka, Sparta Lafatu, Haurdič půjde do němec a ste namydlení

Reagovat
božský John

Dobrá,ale porád tam je Baník a Teplice...nemylsel jsem,že bysme nedejbože ligu měli vyhrát my

Reagovat
Staenly10

Teplice se podle mě neudržej... A Baník,tam to bude asi těžší .

Reagovat
božský John

Já je viděl hrát snad jednou v týhle sezoně,takže nemam tušení jak to tam vypadá,jestli to visí na jendom hráči nebo jsou fakt tak dobrý...netušim jak budou vypadat na jaře

Reagovat
soukup

sou fakt dobrý, ale stejně se z toho poserou

Reagovat
božský John

Když poserou,tak poserou..budu Ti věřit :D

Reagovat
soukup

Teplice se z toho na jaře poserou, ale ten Baník by to mohl urvat, pokud jim zůstane Lička

Reagovat
$dolar$

Coz za moc pravdepodobne nepovazuji

Reagovat
Staenly10

Reagovat
$dolar$

Hezky 1:1 , takhle by to mohlo skoncit

Reagovat
božský John

Jojo..to by bylo ideální..vzhledem k tomu, že my hrajem doma s Kompresorama a Teplice na Kladně,tak bych to viděl, že se utrhnem...

Reagovat
$dolar$

A my privitame doma Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak řek bych že se bavi o adeptech na titul.

Reagovat
$dolar$

No a ze se bavi o adeptech na titul?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty sem cpeš Plzeň

Reagovat
$dolar$

Ja Plzen do boje o titul necpu. Napsal jsem ze privitame doma Brno a dnesni remiza je pro nas vyhodna.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, jen to tak vypadalo, dyž ten nad tebou napsal, že JBC hraje tam a tam, a Teplice tež a ty hned...Jo, my mame doma Brno... jen sem rypal.

Reagovat
$dolar$

Ja vim Ale jen jsem napsal hned dalsi muzstvo v tabulce

Reagovat
soukup

no to zas bude, na vás to poslední dobou moc neumíme, naposled sme vás porazili tuším ještě, když za nás hrál Paťa Siegl a dal vám góla ze 40 metrů

Reagovat
$dolar$

No cokoliv jineho jak vyhra je pro nas ztratou

Reagovat
soukup

v naší současné situaci je to bohužel pravda, ten kádr bude ještě potřeba přestavět v zimě...

Reagovat
$dolar$

tak zacatek jste meli slusny, ale posledni vykony nic moc

Reagovat
soukup

na začátku nám to tam padalo a hrála obrana, teď to nepadá (proti jablonci sme měli tolik šancí, co za první 3 kola dohromady, ale gól sme nedali) a v obraně sou nějaký zranění a už to tím pádem nedrží jako na začátku. Ale náš hlavní problém je v záloze, Lira hraje jednou dobře a 3x špatně, Polách je starej a už nestíhá, navíc ho stačí na začátku zápasu párkrát pokopat a je celej špíl nulovej. Mareček je perfektní dozadu, ale neumí přihrát na víc než 5 metrů. Ríša je legenda, ale do zápasu max tak na 20 minut, když potřebujem udržet výsledek a ne, když je potřeba tvořit. Pravá záloha neexistuje Michna je v ostrým zápase posranej až za ušima. Smutný na to nemá, Šural je útočník, ale i tak když v záloze nastoupí, tak hraje nejlíp, ale na to aby nás táhl zatím nemá. Akorát ten útok je dobrej, ale bez zálohy moc nezmůže

Reagovat
$dolar$

A to jste pred 2 roky skoncili 4. a Pros chtel titul...

Jaky jsou vlastne ted ambice klubu?

Reagovat
soukup

Pros nechtěl titul, cílem byli poháry o titulu nic neříkal. Ambice klubu jsou skončit líp než v minulé sezóně a hrát pěknej fotbal, první zatím vychází, ale kdoví jak dlouho, to druhý ne, i když o trochu lepší než v minulé sezóně to je

Reagovat
$dolar$

Pochybuji ze pod berankem budete hrat hezky fotbal

Reagovat
soukup

to já taky, ale zase mu věřím, že když si ten kádr časem poskládá podle sebe, tak bude sbírat body

Reagovat
$dolar$

To ja taky, se Slavii to umel, v Debrecinu mu to slo, a s vama mu to casem taky pujde Ale v Plzni prohrajte

Reagovat
soukup

letos asi ještě prohrajem, nebo možná ukopem remízu, ale doufám, že na dlouhou dobu naposledy

Reagovat
$dolar$

Uvidime

Reagovat
$dolar$

A to jste pred 2 roky skoncili 4. a Pros chtel titul...

Jaky jsou vlastne ted ambice klubu?

Reagovat
irik

Rozhodčí je Pražák .

Reagovat
$dolar$

Neni

Reagovat
$dolar$

To jsem jedinej kdo si mysli ze ta penalta byt mela?

Reagovat
Shevchenko

Já bych to asi taky pískl.

Reagovat
Arne

Nejsi. Sakra to už se ten bek viděl s výhrou v kapse, že tam pošle takovouhle malou domů? Odbyté.

Reagovat
$dolar$

Kral je mrtev, at zije kral! remizovy

Reagovat
smazaný uživatel

To sem psal minule

Reagovat
$dolar$

To jsi psal, ale psal jsi to behem zapasu a nakonec to nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

kde to hrali minule?? na bohemce?

Reagovat
$dolar$

jj

Reagovat
$dolar$

Byl to dobry fotbal, nahoru dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.. Ale průběh byl vyloženě remízovej.

Reagovat
Staenly10

... Pro nás to taky líp dopaldnou tnemohlo.

Reagovat
Radar

Máme,máme, máme bod, máme bod, máme bod , máme bod !!! a nebýt dementní chyby tak máme tři, ale jebat !!!!!!!!!! A opět jsme porazili Spartičku v hledišti, juhůůůůůů, jdětě se bodnout s těma klaksonama !

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Radar

A samozřetelně dděkujem za podporu z plzně !

Reagovat
$dolar$

Neni zac, pro nas remiza nejlepsi

Reagovat
Radar

Tak jako já bych bral ty tři body (kdo ne), ale na druhou stranu to byl fakt remízový zápas , to musím uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Radar

Jinak medvědi už byli na nádraží, jenom nevím jestli už v Ově, nebo v práglu .

Reagovat
$dolar$

Repka je sympatak

Reagovat
Radar

Co povídal?

Reagovat
$dolar$

Ale tak celkove, rikal ze spatne branili, ze za remizy rad neni ze by radsi 2x prohral a 2x vyhral a celkove mluvi sympaticky

Reagovat
smazaný uživatel

Necheš s ním uzavřít partnerství? Registruj se a máš klid

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

ber to sportovně

Reagovat
Staenly10

Dobrá ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Jinak ten grázl trevor vyvázl živý z nepokojů na letné, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
$dolar$

Csaplar je sympatak

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Radar

Šup s ním do slávie :)

Reagovat
Staenly10

Už u nás jednou byl...

Reagovat
Radar

Návrat krále

Reagovat
Staenly10

Pak postaví Pekharta s Hoškem do útoku a bude to Dvě věže.

Reagovat
$dolar$

Jj ja bych ho tam celkem uvital a myslim ze by Slavii pozvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Paneboze

Reagovat
Radar

Tebe by to mělo těšit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nerikam ze ne,,,i kdyz at si tam KJVCD nechaji jeste,zatim moc dobre,,,,Kazdopadne kazdy soudny fanousek co se pohybuje okolo gambac ligy musi vedet co Csaplar je zac

Reagovat
Radar

Csaplár je takový profesor no, teorie by mu šla, ale s praxí je to horší

Reagovat
smazaný uživatel

Ted si to vystih presne sem jsem chtel zavest rozhovor,,,jeho typicka veta klub zapadniho strihu

Reagovat
$dolar$

Blbost, Zizkov pod nim hral jeden z nejhezcich fotbalu, akorat proste meli smulu. Csaplar umi

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je přesně vidět kde by se hodil vidorozhodčí. Žádné body za sporné momenty. Na regulérní gol by se sparťani nezmohli

Reagovat
Radar

Měli mít pentli v prním pol. za ručku Fernanda

Reagovat
božský John

Důvod další prohry Slávie- autorem je Psychor

V těchto chvílích jdou myšlenky na fotbal jdou stranou... Zemřela jedna z největších osobností českého fotbalu, jenž měla navíc sešívané srdce... Oceňuji hráče mistrovské Slavie, že vůbec k zápasu nastoupili, protože jejich koncentrace na zápas musela být prakticky nulová...

Reagovat
Radar

Co je to za debila ?

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda Idnesu

Reagovat
Radar

Vy na ten fekální server chodíte ?

Reagovat
božský John

-Já tam chodim každej den si pročítat diskuse,je tam neuvěřitelná sranda

Reagovat
Radar

Já si vystačím tady

Reagovat
$dolar$

Ja tam taky obcas zajdu, kdyz nemuzes usnout a nemas co delat tak si precist nejaou diskuzi je docela sranda

Reagovat
smazaný uživatel

nn ale drive jsem kdyz jsem sledoval online zapasy tak si pamatuju na kreteny typu Ravanelli,Kocek,Psychor,KATANO ale uz mam na ef jednoho jejich kamarada Liquid ten keca strasne kokotiny

Reagovat
$dolar$

Liquid je v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec jeho nazory jsou naprosto desne,jen kdyz si vzpomenu na jeho nominaci ohledne repre tak bych vrazdil ale pak kdyz jsem pozorne sledoval jeho prispevky tak jsem si uvedomil ze je to idi....ze to nema smysl

Reagovat
$dolar$

Ale to ze s nima nesouhlasis neznamena ze je idiot, stejne tak to on muze napsat o tobe a budete mit oba stejnou pravdu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomze tam nejde o nejake souhlaseni naprosto scestne veci pise,dyt si to precti prosazoval tam hrace ktere by normalni clovek co se zajima o fotbal ani nedal,,,ale tady nejde jen o tohle sleduj chvili jeho pusobeni a poznas,,,ja taky s tebou v hodne vecech nesouhlasim ale tohle nerikam,,,ale s nim to proste jinak nejde,,,rikam sleduj a pak povidej,,

Reagovat
$dolar$

No dobre, ja si toho moc nepamatuji, vim ze par veci psal normalnich, ale hadat se nebudu

Reagovat
Radar

Ten je i tady ne?

Reagovat
$dolar$

Jenom tady

Reagovat
božský John

Polární liška,Lama(I_am No 1),Cocotus Interruptus...kdo tam je ještě takovej čudla...teď si to nevybvavim ale je tam sranda

Reagovat
$dolar$

kraxna

Reagovat
božský John

Jo,toho stalingrad nejmenoval...ale největší debil je Martin HSJ, ten ze sebe dělá bůhvíjakýho odborníka a přitom neví,vůbec...ti ostatní aspoň dělaj prdel...ale cápek je ještě Wess Parmalee

Reagovat
smazaný uživatel

Kurna Johne klanim se,,,zase takove znalosti nemam,,,nechces delat scouting

Reagovat
božský John

Mohl bych,ale těch uživatelů tam je tolik,že se v tý střední vlně tolik nevyznám

Ale čtu si to fakt často

Reagovat
$dolar$

Martina HSJ mam rad, protoze je to Plzenak, ale ja to moc casto nectu tak nevim

Myslis - PALECEK VEEEEEEEEEEEEEEN !!!!

Reagovat
božský John

RŮŽIČKA A ŠTĚPÁNEK-VEN...tohle myslim :D ale ten HSJ je strašně "chytrej"

Reagovat
$dolar$

Jj trochu moc si na to hraje Ale vetsinou ma spravne nazory jen je podava velmi nesympaticky

Reagovat
božský John

Jojo,ale je vtipnej,i když jsme na MS vyhráli a Štěpánek chytal jak pámbu..

Ještě je sranda s gurtem(sparťan), jak vždycy utírá ¨Slováky,když maj kecy

Reagovat
Radar

Štěpánek hrál včera velké ehm a zranil se

Reagovat
božský John

Myslim Mistrovství světa letošní,tam to vždycky psal i když zachytal fajne

Reagovat
Ligter

lancik.blog.idnes.cz/

Tady jsou jeho výplody - nejen ze světa fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Debil se nezapre a nejhorsi je ze se sveze na Frantovi,,,kdyby Franta zil tak ho nakope do rite leda

Reagovat
božský John

Včera psal, že za smrt Veselého je nepřímo odpovědný I.Hašek, je to Sparťan,tak proti Slávii poštval své hurvínky Královce,Jecha atd. a nakonec napsal: Styďte se Ivane Hašku ! ...ten člověk je blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Spravedlivá, Řepka je zaslepený.

Reagovat
smazaný uživatel

No vyhrát jsme mohli my i Baník, takže asi spravedlivá remíza. Penalta se pískat dala, ale nemusela, takže pokud příjde případnej brekot ze strany baníkovců, tak není na místě.

Jinak v hledišti jste to vyhráli, ale samozřejmě se to bez nějakýho toho bordelu obejít nemohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla být reakce.

Reagovat
Radar

Počkáme na trevora ten tam u toho byl, poví nám jak to bylo, ale teď bude asi vina na straně poláků.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
JarousFCB

nevíš o čem mluvíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi to teda vysvětli.

Reagovat
Radar

Myslím že když naposledy když Baník remizoval na letné, tak si jel pro titul Ale to bych chtěl asi moc, když skončíme do 5. fleku tak budu rád

Reagovat
smazaný uživatel

Na to nezapomenu jak Sparta vyrovnala kdyz Kaja Poborsky daval patickou housle u lajny a naslednym centrem se vyrovnalo

Reagovat
Radar

Pamatuji, ty housle myslím dostal Drozd Nebo Bolf?

Reagovat
smazaný uživatel

Drozd

Reagovat
Radar

Jo gól na za nás dával právě on ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
Radar

To je ostuda když mi to musá potvrzovat nuzák z olomouce

Reagovat
smazaný uživatel

zavři prdel radši

Reagovat
Radar

Reagovat
centos

To bylo ptačí duo Drozd - Čížek.

Reagovat
smazaný uživatel

To z toho levýho beka Baníku (tenkrát myslím to byl Drozd) udělal naprostýho debila a následná přesná přihrávka na hlavu Juna, to byla lahůdka.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ

Reagovat
smazaný uživatel

jen se kochejte ze starých dobrých časů dlouho mít jiné nebudete

Reagovat
JarousFCB

Alespoň, že vám ten debil dal tenkrát gól...

Reagovat
Shevchenko

Jestli udržíme Ličku, tak doufám v alespoň to třetí místo. Před sezónou nás všichni tipovali na 7-8. pozici, já věřil v pátou. Jinak hattrick nás minulou sezónu tipoval na 1. místo, skončili jsme devátí, teď nás tipuje na 8. místo, tak by se to mohlo otočit.

Reagovat
$dolar$

Ja vas tipoval na 8. nebo 9. misto a neskutecne jste me prekvapili

Reagovat
Radar

Já tak tipoval Plzeň, ještě že nám ty tipy nevycházejí

Reagovat
$dolar$

Presne

Reagovat
soukup

spíš to takhle vychází na 16. místo

já vám taky moc nevěřil, protože máte hrozně úzkej kádr, ale zatím se vám vyhýbaj zranění tak to šlape

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák: zajímalo by mě, jaké klubové příslušnosti ti medvědi jsou....no hlavně jak nikoho nesežerou....

Reagovat
$dolar$

...aby nikoho nesezrali

Reagovat
smazaný uživatel

jj, každopádně jsem chcal smíchy....po době co jsem Bosáka trochu nemusel, tak zas poslední dobou má zase luxusní hlášky

Reagovat
smazaný uživatel

ty hřebíkovi rukavice taky dobrý:-D

Reagovat
Liquid

zřejmě nechápe, že v Pobřeží Slonoviny je jiný klima

Reagovat
smazaný uživatel

No, on spíš reagoval na Kaloudu, ne?

Reagovat
Liquid

no říkal, nějak, že by ty rukavice zakázal, mají je oba brankáři, v pořádku, pak Wilfried a Kalouda...dost možná máš pravdu, podle mě si ale prdel nedělal, jinak to nechápu, co má proti rukavicím když je zima....

Reagovat
smazaný uživatel

právě že jsem nepochopil tu pointu, snad to nikomu nepřekáží, jenom on si toho všimnull... takový úlet

Reagovat
smazaný uživatel

No on říkal, že t je špatně na krevní oběh, pak t musel Bosák dobře zakecávat, hroznej úlet

Reagovat
smazaný uživatel

on řekl, že asi má kalouda něco ze špatným krevním oběhem, že má rukavice

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík byl zas pro změnu vtipnej jak vždycky zařval úplně nahlas "néé" nebo "ježíííš" , když nějakej hráč něco vyloženě pokazil.

Reagovat
$dolar$

Jj to jeho neeeeeeeeeeeeeeee bylo fakt husty

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ho někdy, skro pořád teda

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas tak špatný není...

Reagovat
Liquid

pro fandy Hřebíka - tu výběrovka http://www.youtube.com/watch?v=5vjuDr9Fd4s

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Liquid

ty si vlastně Plzeňák že? Pamatuješ jak když Hřebík vedl Plzeň, a povedlo se mu porazit Spartu tak před kamerou schodil sako a teď už nevím přesně, ale buď ho hodil na zem a začal po něm skákat, nebo s ním mlátil o zem, to sem se tehdy nasmál...ve Spartě už byl klidný to člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik máš let, prosím? Vidím, že pamatuješ celkem dost.

Reagovat
Liquid

23, ale fotbal sleduju tak od mých 8, 1.zápas co si tak nějak vybavuju bylo finále MS 94 na černobílé TV, Roberto Baggio přestřelil v penaltovém rozstřelu, já si dřív něco nahrával na VHS, měl sem jich snad 20, sestřihy ze krátké sportovních novin, magazín penalta, tam si pamatuju právě taky toho Pavlína Jirků jak si ho tam pozvali po derby a tam uznal, že to penalty byly v tom 96, tak do roku 2003 dokud sem neměl internet, tak sem žil hlavně Gambrinus ligou a když bylo MS nebo ME, hlavně MS 98 - na to strašně rád vzpomínám, jinak v tom magazínu penalta dělal moderátorů ten Svoboda co má teď na starost motorky na nově, ale taky ho tam možná pamatujete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Nn ja jsem v tu dobu jeste fotbal moc nesledoval Ale Hrebika mam rad, myslim si ze tomu opravdu rozumi

Reagovat
Liquid

na tom videu vedl Hřebík Švarc Benešov, nováčka 1.ligy Adamec vedl Zlín a pod ním tam začínal gólman Zítka, no a Uličnýho znáte dobře, koukám, že asistenta mu dělal už tehdá Večeřa

Reagovat
$dolar$

Jj Vecera vypadal huste

Reagovat
smazaný uživatel

Uličný klasa... Když nebudu řvát, tak su tam nahovno...

Reagovat
Liquid

náhodou zařval BONNY!!!! a to v době kdy byl míč ještě na kopačce Kušníra u lajny

Reagovat
smazaný uživatel

tak rudí nebyli a my jsme hráli v bílém takže

Reagovat
Liquid

božský John bude do půl roku slavit, Jablonec vyhraje titul do pohárů půjde ještě Baník a Plzeň, ČMFS vyhraje nějakej pýčus a Pražský S ostrouhaj

Reagovat
Radar

Kéž by

Reagovat
$dolar$

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem domaloval obývák po vybuchlé televizi a koukám - Sparta hrála plichtu. Budiž. Třeba se to bude na něco hodit.

Reagovat
Radar

Příští TV LCD nebo plasma ?

Reagovat
smazaný uživatel

LCD. Plasma je zbytečně drahá, má větší spotřebu a rozdíl v kvalitě obrazu je dobrej pro filmovýho fajnšmekra, ne pro mě.

Reagovat
Radar

No výrobce udává spotřebu plasmy když jede na největší výkon(bílý nehybný obraz), ale budiž LCD aspoň nevypaluje obraz

Reagovat
$dolar$

Taky jsem se chtel zeptat, tohle uz je druha behem tydne ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, to je ještě z pondělka, když jsem bednu prohodil flaškou při té Skácelově bombě do tyče. Muzajska řvala jak tajfun...

Reagovat
Radar

A děcko tež

Reagovat
smazaný uživatel

Muzajsíkovi jsem musel pustit Krtečka a Macha s Šebestovou na komplu a sám přesednout na takovou starou šunku - to jsem řval zase já (jen tak potichu, pro sebe, pod pantofle...pšššt).

Reagovat
$dolar$

Reagovat
božský John

tradiční rudá fraška

nejlepším hráčem Sparty byl jako obvykle rozhodčí - Paták

Místo toho, aby Baník zvítězil 2:0, tak jsme viděli patákovskou remízu 1:1.

Blažkův penaltový zákrok na Strnada viděl snad i slepec, naopak divadelní skok Wilfrieda v pokutovém území si zasloužil žluté potrestání za nesportovní chování...

Ivane Hašku, sbalte si s sebou ty své rudé Patáky, Královce, Kovaříky, Jechy a další letenské kašpárky a přestaňte škodit českému fotbalu

Další Psychorův názor

Reagovat
Radar

Reagovat
Radar

Není to ivoshek v červenobílém ?

Reagovat
božský John

No,ivošek není až tak radikální..

Reagovat
$dolar$

Ivosek se neuveritelne posledni dobou zlepsil

Reagovat
Radar

No,i ivoshek má někdy své dny

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neviděl, takže souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda odsuď podsuď, psát takový srance jako on, tak si musím připadat zralej na schůzku s doktorem Chocholouškem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je posedlost, přitom pokud se psychor tváří jako slávista, tak mu dnešní plichta musela vyhovovat. Teoreticky je jednodušší dohánět dva manšafty s bodovým náskokem, než jeden s tříbodovým.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Slávista určitě je a tyhle ty kraviny by normálně nevypouštěl, jen prostě chce být zajímavej a ty jeho názory píše takovou formou, že z toho vznikaj abnormální extrémy vyznívající proti Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdíl mezi slávistou a antisparťanem. Až Jablonec letos vyhraje titul, tak se k němu spousta takovejch magorů přifaří - ale antisparťani z nich budou pořád. Nebo antislávisti, antibaníkovci... Já tyhle negativistický individua nesnáším, jen plivou - ne kvůli tomu, že je na co, ale kvůli samotnému plivnutí. Žádnej program, vize, názor.

Reagovat
Liquid

Matějek je ještě zm*d, jinak ale třeba Jech - ten má sparťanský průkaz, to ostatní mám zakódovaný taky v kategorii "rybáři", jinak co si pamatuji tak slušně nestranně pískal sudí Liba, ale to je tak 10 let zpět, z nynějších si nějak nevybavuji opravdu kvalitního, navíc Ligu Mistrů už leta nepíská žádný

jinak k zápasu - pískal dnes celkem vyváženě, mohla být ještě 1 penalta proti Baníku za ruku Nevese, ale to sem viděl jen v záznamu, tudíž nevím jestli tam předtím nebyl třeba strčen...

Reagovat
božský John

Nejlepší byl beztak Pavlín Jirků

Jinak se pamatuju,že LM pískával Jílek

Reagovat
Liquid

derby rok 96, 3 100% penalty, po faulech na Poborskýho, Vágnera a ještě někoho a ani jedna nepísklá, derby 0-2 pro Spartu, naštěstí to ale Slavii titul nesebralo, jinak nechápu jak se nemohla zaznamenat korupce v Příbrami, třeba Slavie tak někdy v letech 200-2005 prohrála 3x po tom co byla proti ní písklá směsná penalta nebo jí byl někdo vyloučen, Jarda Starka 100% koupil nějaký zápas, sem o tom přesvědčen, stejně jako sem přesvědčen, že Horník kupoval sudí už když byl roky na Spartě, ale to je jedno, ten Jílek je taky trouba, před asi 3 roky obral Příbram o vítězství na Spartě po nesmyslně nařízený penaltě za pád Jeslínka, ale to jen tak co si pamatuju, Slavii a Spartu sleduji nejvíc a nejvíc si z těch zápasů pamatuji, ale stejně legendární penalty na Žižkově neměly chybu, Pikl skok do vápna, penalta jasná......

Reagovat
božský John

Tzv. žižkovská penalta je známej fotbalovej pojem

Jinak já si taky matně vzpomínám na Příbram,coby penaltovej manšaft

Reagovat
smazaný uživatel

jj žižkovská penaltička v poslední patnácti minutách

Reagovat
Liquid

přesně, nejlepší bylo jak Horník domluvil vykartování Smíška, ten hrál myslím v Jablonci a v Plzni, a za 1 z těch týmů dal předtím Žižkovu asi 2 fíky, takže se ho bál a žlutou fakt dostal a na Žižkov pak stál

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Olomouci, to Sigma vyhrala v Plzni 3-1, a Smíše ji pak asi fakt dostal

Reagovat
Shevchenko

Tohle nemůže myslet vážně.

Reagovat
$dolar$

Tak on to taky vazne nemysli, mne uz to ani vtipny neprijde protoze je to stale to same ...

Reagovat
božský John

Katánův nejslavnější nadpis:

"urputnost a nasazení na pokraji fisického zhroucení ......."

...to když Slávie na jaře prohrála na Kladně...dal jsem si tu práci to najít...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, tenkrát se skoro "fisicky zhroutila" některá sázkovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

200. pro Psýtchoře, kakána, Krávaneliho, pohlavní lišku,lamu, kraksnu,kytlínského primitiva(Kocka) atd..

Reagovat
Radar

201. pro baník

Reagovat
Shevchenko

Ale už jsem si říkal, kdy se to Tchuřovi konečně povede, v každém zápase vždy alespoň 3 pokusy, no a ono se mu to povede zrovna proti Spartě, hezký.

Reagovat
Radar

Trefa jak cyp

Reagovat
božský John

To teda

Reagovat
Radar

Hej nemohli by jste teď zaváhat a nechat něco Střížkovu ? On by ten náskok byl pak velký. A do souboje s Teplákama budeš mít mou plnou podporu

Reagovat
smazaný uživatel

to sem nechápal, jak to dal

Reagovat
Radar

Baník povzbuzovalo v hledišti osm stovek věrných fans, kteří v první půli na čas opustili svůj sektor. Protestovali proti tomu, že ochranka na stadion nevpustila všech 13 polských fanoušků, kteří si zakoupili lístek přes klub. Důvod? Prý blíže nespecifikované porušení návštěvního řádu…

A.C.A.B

Reagovat
Radar

Český fotbal pro Polské fanoušky !

Reagovat
smazaný uživatel

Musím vyseknout velkou omluvu dřevorubci, on se totálně změnil a ne nadarmo je teď hodnocenej jako nejlepší hráč ligy A když sparta má Řepku s Hubníkem, my máme Fernanda s Neuwirthem...A fernando srdcař pár exellance. Strnad si tu rybičku mohl odpustit...Z Sparty, i když je tu ku*va, ta Řepka, na svůj věk výbornej, Zeman klasika, jinak sparta, jak sem koukal se furt bránila baníkovským atakům, škoda, že sme nevyužili pár rohů, co sme tam měli. Na druhou stranu sem rád, že sme přežili zase nápor sparty ve druhém poločase a ten váš slavnej Bony, ten se tam dobře motal Ohledně kotle FCB. Spíkr vyzval kotel a všechny fans, abysme opustili svůj sektor bo securitas nechtěli pustit poláky na stadion a pozor, MĚLI VSTUPENKU a na ní i SVOJE JMÉNO!!! To rozlítilo baníkovce a venku se strhla pořádna mela, policajti to potom víc hrotili pomocí slzáku a dělbůchů.... Na závěr, remíza nejspíš zasloužena

Reagovat
Radar

Tuto sezonu těžíme nad plán

Reagovat
smazaný uživatel

a víťa baranek, to je panečku golman

Reagovat
Radar

Až na ten kiks a to samé proti Libe

Reagovat
smazaný uživatel

a robo? tragéd

Reagovat
Radar

Tak ani Strnad nepotěšil, hlavní je že dávame góly i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Strnad je kapitola sama pro sebe

Reagovat
Radar

Nový dřevorubec

Reagovat
JarousFCB

Strnad není schopný doběhnout balón nebo vyhrát souboj 1x1 a když už se náhodou stane, že běží sám na bránu tak je šance tak 13:87 že dá góla...

Reagovat
Radar

Hlavně že je to buldog jak říká Koubek

Reagovat
centos

Ale imho je pro nás hodně důležitý, Takový druhý Magera. Včerejšek mu nevyšel, ale jinak u mě dobré. Problém spíš je Zeher s Varadim, kteří zatím moc platní nejsou.. Jestli v zimě udržíme kádr a přijde útočník, jedem na titul.

Reagovat
Radar

Mno Magič byl více gólovější a s tím jestli bych byl opatrný

Reagovat
centos

Ale až po čase :) Strnad už mohl mít minimálně čtyři fíky, vyložené šance na to měl, jen měl smůlu. Na to, že je nový a přišel z druhé ligy, si vede dobře. Mně by se líbil ještě třeba Šenkeřík ze Slavie, ale to je asi utopie.

Reagovat
Radar

Já bych jako utopii neviděl ve slávce mají přebytek ofenzivních hráčů. A Šenkeřík nedostává zas tolik šancí kolik by si zasloužil, neviděl bych to nereálně.

Hlavně nesíme tuto sezonu prodat Řezníka, Marka, Ličku , nebo někoho ze stoperů to by byl náš amen.

Reagovat
centos

Je to tak, nemáme lavičku :/ ale s tím se nejspíš kupoval Greguš, tak snad z něj něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

greguš je záložník, nie?

Reagovat
centos

Jasně, místo Ličky jsem myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

FCB Division Prague?

Reagovat
smazaný uživatel

nn

Reagovat
Radar

On měl jen rozumné rodiče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super, osma remiza ze 13 zapasu! neuveritelne! Diky Chovance a hamba ti !

Reagovat
Radar

Ale jste neporaženi

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to je super teda ...

Reagovat
Radar

HA ! A teď se jen můžu smát sloganu na stránkách sparty " Ukažme chacharům rudou sílu"

Reagovat
smazaný uživatel

spíše medvědí

Reagovat
smazaný uživatel

jo a medvědi...Měli celej zápas transparent "fandíme všichni fair play"...Asi nový ultras ACS

Reagovat
Radar

Jestli to nebyla akce jako "Sparta fandí slušně"

Reagovat
smazaný uživatel

no, spartani u mě klesli, pač byli slyšet jen, když sme opustili sektor a to se zmohli jen na tragické smrt baníku a polští židi

Reagovat
Radar

Co bys taky mohl chtít po sparťanech

Reagovat
smazaný uživatel

svatá pravda, jejich repertoár je velmi omezený

Reagovat
smazaný uživatel

jaj, jalovci tady budou machrovat. Jestli ste si vsimli, tak s nasim kotlem to de od desiti k peti, fandeni je vetsinou mizerny, je to smutny, ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

lidi par ..

Reagovat
smazaný uživatel

s vašim sparťanským kotlem to de od desíti k pěti už od dob Rezeše....

Reagovat
smazaný uživatel

komediante

Reagovat
smazaný uživatel

a ne?

Reagovat
smazaný uživatel

kdepak

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi myslíme každej něco jiného ale nepamatuju, že by kotel zpíval nějaký chorály....

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby zasny nezpival, aslavisti by nemeli od ceho kopirovat

Reagovat
centos

Co zpívají? Já taky žádný sparťanský chorál neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nám okopírovali ten na melodii z princezny ze mlejna.

Reagovat
centos

Jo to už jsem někde četl, že to bylo původně sparťanské. Ale od sparťanů jsem fakt nikdy žádný chorál neslyšel, ani toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Sparťani si potrpí na jednoduchost a pokřik s málo slovy. I kdyby třeba chtěl kotel včera zpívat ten náš předělanej chorál nedaleko od Ostravy, tak by to stejně nebylo pořádně slyšet, protože kolikrát tam každej zpívá úplně mimo, bez jakýhokoliv rytmu a melodie.

Reagovat
centos

Jo, a proto si právě myslím, že ta jejich (vaše) atmosféra stojí za hovno. Na to, že je to největší klub u nás s nejvíce fanoušky, určitě. Baník, Bohemka, Slavia i Slovácko jsou nad váma, což není moc lichotivé..

ALE, ta vaše hymna, co hrála na začátku, ta má super melodii. Kdyby byla zpívána hromadně jako ta naše, byla by to pecka. Jenže podle mě na to sparťani momentálně nemají. Ani kotel, natož zbytek stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, bohužel...

Reagovat
centos

A proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče hymny, tak nevím.

K tomu zbytku...ta mentalita fans na Spartě prostě není taková jako u těch ostatních týmů co jsi vyjmenoval, kdysi ten fanatismus byl na úplně jiný úrovni (viz film Proč). Kotel sice poslední dobou se trošku zlepšil a fandí docela často po celej zápas, ale buďto ho nejde pořádně slyšet, nebo tam každej křičí něco jinýho a nemá to výslednej efekt. Holt, když ještě lidi co jsou normálně na tribunách maj kromě pokřiku SPARTA PRAHA strach něco pořádně zařvat, tak je to celkem o ničem.

Reagovat
centos

Když se lidem nechce, tak to pak nejde. Ale zrovna včera se mi zdálo, že lidi na protilehlé fandili často sami od sebe. Jestli to bylo tím, že jsem neslyšel kotel, nevím. V tomhle mi přišli ok, ale je třeba dopilovat hlasitost. Akustiku máte totiž super.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=vpxj9YurVEA

něco málo točené mobilem, co se dělo na stadionu, kdy sme opustili kotel

Reagovat
Ligter

Dáme to na dvoutísicovku příspěvků?

Reagovat
Radar

Dnes né, mám takový bolehlav že to se mnou za chvíli sekne

Reagovat
Ligter

Tak ber ibalgin. Já s tím ani dnes nepočítám, resp. v noci, ale zítra bysme to dát mohli.

Reagovat
Radar

Zítra jo, dnes tu stejně hlavní pilíře diskuse chybí

Reagovat
Ligter

Taky pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra...Dám si den ve wrku a tady odpočívat... BP!

Reagovat
$dolar$

jsi tu o den driv

Reagovat
Ligter

Já vim, už se nemůžu dočkat.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou mi zase paradni kecy o tom jak nas kotel neni vubec slyset, zboznuju takovyhle kecy idiotu co se divaji jen na zapas v televizi ja jsem samozrejme jako vzdycky na stadionu byl a atmosfera supr (i kdyz letos uz jsem na letny zazil lepsi,ale to asi tim kurevskym mrazem a taky nas urcite moc nerozproudil vykon nasich borcu). Co by se zde melo zvyraznit ze kor my jsme take uctili pamatku F.Veseleho a dokonce i kotel byl zticha coz uz je opravdu co rict k zapasu samotnymu - Banik hral skvele, az prekvapive skvele. Je opravdu videt ze Koubek je pro ne ten pravy, je to neuveritelne jak ti sami hraci co tu hrali na jare nas ted najednou misty valcovali a nebojim se rict ze tato remiza je pro nas dnes ziskem, protoze bohuzel na vitezstvi jsme nemeli, otazka je jestli je to tim ze banik hral tak skvele, ale ja se obavam ze je to spis tim ze my jsme hrali smerem dopredu (no ono i smerem dozadu to nebyla zadna slava) opravdu spatne a zalozni rada baniku mela jednoznacne navrch. Bohuzel se uz po nekolikate potvrdilo ze Vacek je totalne z formy a Juraj to tam sam za nej dopredu neodmaka...

Jinak zapas se mi jako celek libil,byl nahoru dolu jen zase rozhodci me fakt rozesmival, alespon ze nam tu jednu penaltu piskl i kdyz mel pridat minimalne jednu navic, ale i tak ta jedna je docela zazrak No vypada to ze jsem si musel vytrpet tradicni spatny remizovy vykon pred zapasem evr.ligy, uz se to tak stava tradici ze pred ni hrajeme v lize vzdycky spatne, tak doufam ze alespon ve ctvrtek bude platit i ten opak a zabodujeme v Kluzi

Co ale nesmim opomenout je podekovat mistrovske slavii za jeji vykon Kluci uprimne - jen tak dal, at vam to co nejdyl vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

jj, slavie nam dela radost, ale my si zrovna dvakrat vyskat nemuzeme pri 8 remizach. to je strasny prece...

Reagovat
smazaný uživatel

no jako ty body zejmena s Bohemkou a Budejovicema nas ted muzou mrzet dvojnasob, protože to už bychom byli někde jinde, bohužel stále nejsme schopní udělat alespoň kratší šňůru vítězství (2-3 v řadě).Na druhou stranu je lepší remizovat než prohrát že?vzpomeňme si na loňský podzim...

Reagovat
smazaný uživatel

J a bych radsi dvakrat vyhral a pak prohral nez trikrat remizoval. Navic minulej tejden se Strizkovem sme taky meli z prdele kliku. Kusnir to trfil tak jak se to povede jednou za 5 let a to tri minuty pred koncem... Je to proste hamba ty vysledky Sparty. Je mi spatne z Chovance, absolutne nesoudnej clovek...

Reagovat
smazaný uživatel

ef...tywe, vy ste byli slyšet jen, když my sme to v prvním poločase zabalili a to ste se zmohli na tragické a směšné smrt baníku a polští židi.... Neboj, já na stadionu byl taky, tak můžu porovnávat....

Reagovat
JarousFCB

Repertoár vašeho kotle mi nepříjde příliš pestrý... místy dost primitivní...

Reagovat
smazaný uživatel

No ten váš se taky ve většině případů zmohl jen na urážky.

Reagovat
centos

V první půlce chyběl speaker a dav sám od sebe začne nejčastěji nadávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako na "pražské kurvy", apod..jsem zvyklej, takže to je fuk, spíš mě zarazila jiná věc. Strnad tam naprosto viditelně hodí rybku v pokutovým území a vy začnete řvát k rozhodčímu "ty kurvo, zahoď píšťalku".

Reagovat
centos

To bylo zrovna v době, kdy byla většina sektoru pryč, včetně mě, takže k tomu ti nic neřeknu.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, většina pryč a zůstalo torzo jedinců

Reagovat
centos

Tak fotbal to byl pěkný z obou stran. Pokud bych měl dát oběma týmům body, tak Baníku dva a Spartě jeden.. remíza tedy asi zasloužená. Ze Sparty se mi líbil Bony a i Řepka tam měl pár pěkných míčů, Hubník mě trochu zklamal menší simulací hned na začátku. Od nás se mi líbili snad všichni, akorát Strnad mohl u některých míčů projevit víc snahy na doběhnutí.. Velká škoda penalty, i když z mojeho pohledu byla jasná. A i kdyby trošku ne, tak za tu ruku (neviděl jsem) Nevese by to bylo asi kompenzačně v pořádku.

Co se týče atmosféry, sparťany jsem vždycky považoval za nic moc, což mi dneska beze zbytku potvrdili. (A že byl klid při minutě ticha? A ten smích nebo co to bylo bylo co?) Z naší strany by mě zajímal důvod, proč tam skutečně zůstali ti Poláci. A ti medvědi?!

trevor: ještě ve vlaku jsme přemýšleli, jestli ti nezavolat, bo jsme nevěděli, co budem dělat. Pak jsme se zasekli na Václaváku (kde hořel ten sparťanský kus hadru, prý šála, ale materiál neodpovídal), pak jsme šli přes Staromák ke kyvadlu a hledat stadion. Ten šel vidět z dálky, tak jsme se vypravili směr nějaký most na jídlo, ale snad kilometr cesty nebyla odbočka vlevo, tak jsme vylezli na Hradu

Reagovat
centos

btw schválně jsem si vyjel návštěvy zápasů Sparta - Baník v posledních letech:

2003/2004 - 20032 diváků

2004/2005 - 13060

2005/2006 - 12285

2006/2007 - 14814

2007/2008 - 19211

2008/2009 - 8203

2009/2010 - 9715

Dvě nejnižší návštěvy jsou z posledních dvou let. Společný jmenovatel? Lístky na jméno. Ano, před rokem měla Sparta zavřené tribuny, ale zbývající kapacita nebyla zaplněna. Incident? Kromě tohoto ročníku nepamatuju. Pomohly lístky na jméno něčemu? Ne, jen škodí

Reagovat
smazaný uživatel

s tím souhlasím,lístky na jméno dělají své-a ovlivnilo to také návštěvy u nás v Edenu-v lonské sezoně přišlo na Slavia-Baník cca 12.500 diváků a byl to souboj prvního s druhým ,zatímco další domácí zápas s posledním Zlínem bylo lidí (lístky už distribuovány normálně) dokonce ještě víc.letos to samé,na duel se Slováckem přišlo také víc lidí než na zápas s Baníkem,kde bylylístky opět na jméno

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ten smích byl slyšet, od nás tam někdo promluvil a hned dostal zjebáno, ať je sticha. Medvědi byli ultra vtipný, vůbec netuším, kdo co to je. A na václaváku to prej bylo zajímavý, že tam byli nějaké konflikty? Aproč zůstali poláci? Už jenom z principu....A kdes byl na stadioně? V jakém sektoru? Já byl nahoře, skoro u plotu, kterej odděloval sektor FCB od civilu

Reagovat
smazaný uživatel

vecer sem videl v televizi nejakou reklamu a prekvapive tam byli ledni medvedi

Reagovat
centos

No to pálení a pak prý někdo Václava polepil vlepkou...

To jsme byli kousek od sebe :) my taky tam, jak je to zábradlí na držení, asi čtyři řady odspod ve druhém patře, úrovní uvnitř velkého vápna.

Jinak imho Letná hezčí než Eden

Reagovat
centos

A ti Poláci u sebe neměli prý nic, kvůli čemu by neměli být vpuštěni, takže zase hnusná diskriminace A pak si dementní novinář v Týdnu napíše, že je to dobře, že se tak nic nestalo. (Ten článek už změnil, už to tam není..).

Líbilo se mi, že většina sektoru odešla dolů. Ty letící ploty o řadu dolů na pořadatele, to byl dobrý maras Ale pak, jak se objevili těžkooděnci, začala váznout komunikace a postupně se všichni vrátili. Nevím, co bylo v plánu, ale hromadný protestní odchod by byl možná k Polákům víc fér..

Reagovat
JarousFCB

Hlavně byla většina střízlivá a měli OP a platný lístek co jsem slyšel... tím většina myslím, že zbytek měl pár piv a kdyby to bylo opravdu kvůli alkoholu, tak nevím proč tam pouštěli ty naše totálně sťaté "fanoušky"...

Reagovat
centos

Já jsem měl v sobě taky dvě pivka, trochu myslivce a švestky. V tom bych problém neviděl, vždyť i přímo v sektoru byli lidi, co ani moc stát nemohli.. Minimálně jeden teda :) Celkově mi ty kontroly přišli úplně v pohodě, oproti tomu, co jsem slyšel z loňska. Sparťani se teď asi na víc nezmohli, když nás bylo tolik.. Nuly.

Reagovat
smazaný uživatel

Letná hezčí než Eden?kolik jsi jich už v sobě měl?

Reagovat
centos

Tak na fotkách to vypadá opačně, nicméně v Edenu jsem byl dvakrát a zklamání, zatímco Letná mě mile překvapila.. nepůsobí tak stísněně a akustika se mi tam taky líbí víc. V Edenu jde tak akorát líp vidět ze sektorů hostí, bo tam není síť..

Reagovat
smazaný uživatel

no, já byl tak cca 4 řada od shora ve druhém patře a ten plot mi letěl skoro kolem xichtu

Reagovat
centos

To bylo šílené, jsem pomalu sestupoval dolů po schodech a slyšel jsem lomcování plotem, pak jsem je viděl ležet a jak je lidi začínají zvedat a utíkají s tím k zábradlí, pak jen šup dolu a zas s těmi zbývajícími :) Nechtěl bych být dole..

Ale kdyby tohle neudělali, je možné, že bychom z toho stadionu nakonec odešli. Jak tam pak nastoupili policajti, nechtěli nikoho pouštět.. viz hooligans.cz

Reagovat
smazaný uživatel

jj, teď sem to dočetl a líbilo se mi, že ven šli i třeba tátové s dětmi, že až na pár jedinců šlo podpořit GKS ale proti přesile ACAB není možno bojovat

Reagovat
centos

Jak jsem pak shlédnul dolů a viděl ty kluky, co tam zůstali, nebyl to pěkný pohled..

Reagovat
smazaný uživatel

tj, já na to taky koukal, sem vždy vylezl nahoru k oknu a čuměl dolů

Reagovat
smazaný uživatel

jo a máš recht, i když je to letná, tak mě se tam fandí líp než v edenu ale netuším, čím to je...

Reagovat
Kepy_FCB

Lední medvědi???

Proboha proč se tolik zabýváté takovou kravinou že se pár hňupů na Cirkuse Letná převléklo za méďy. Beztak sami neví proč. A ten jejich transparent Fair Play - to na Spartě může být jedině ironie.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to kvůli globálnímu oteplování

Reagovat
JarousFCB

Zdravím...

Reagovat
Radar

Hoj, nebyl jsi proti Příbrami s tím bráchancem vedle kotla ?

Reagovat
JarousFCB

nene ... výtáhl jsem ho až na eSka doprostřed stadionu... byl jsi na letné ?

Reagovat
JarousFCB
Reagovat
Radar

Nejlepší jsou stejně fotky s Fernandem

Reagovat
centos

Jak je stará ta sparťanská hymna, co hrála včera z reproduktorů?

Reagovat
centos

Sákra, nemuseli se trhnout..

Reagovat
smazaný uživatel

teda ta Boleslav nějak válí

Reagovat
božský John

Zaplaťpámbu za to..v držení míče jsme na tom líp jak Barca s Arsenalem dohromady,ale ta střelba je hrozná,hrozná v tom,že žádný střely ani nejsou...chce to hold typickýho zakončovatele,když to Lafatovi nejde..a JArolím dneska tragédie,pro mě muž zápasu Čížek s Huberem...jinak co se týče lidí,tak před těma smekám ,bo tam bylo určitě pod nulou..

Reagovat
Shevchenko

Slovácko. Bolku musíme příští kolo doma vyklepnout, potenciální konkurent.

Reagovat
Shevchenko

Tak jsem se pěkně sekl, my hrajem doma s Kladnem a až pak v Bolce.

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Sigmy dobrá, očekavajici se, Budějice si ani neškrtly

Reagovat
centos

pěkné

Reagovat
$dolar$

To to nemohli Kladno a Bohemka udrzet Tak krasne to tech 75 minut vypadalo a nakonec to skonci takhle posrane

Reagovat
Ligter

nj na Teplice sem měl, ale i na Bohemku.

Reagovat
Ligter

*na Boh-Lib 0

Reagovat
božský John

Bohemka to udržet měla,takhle ty socky jsou už 9.

Reagovat
sosna

SIGMA

Nebýt té posrané krize ze začátku sezóny tak hrajem na špici. Budějovice si ani neškrtly, to bylo lepší i to Znojmo ve středu. Pavel Šultes je výbornej útočník, s Ordžim se skvěle doplňujou. Hurá na Liberec a Teplice!!!!!!!

Reagovat
centos

Jak to vypadá s Otepkou? Už na to nemá?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš tam je od předávání zkušeností no.

Reagovat
centos

Si teď může rvát vlasy, že chtěl od nás odejít a jít si zahrát k vám EL..

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že mu nic nechybí, svoje prachy má, zahraje si každý zapas většinou, rozdává zkušenosti. Já ho parkrat potkal, a celkem pohoda, žadnej pitchus.

Reagovat
centos

Jestli hraje, tak jo. Já jsem ho právě viděl většinou napsaného na lavičce, víc Olmik nesleduju.

Přijde mi dost škoda, jak v Baníku skončil. Mohl si tady udělat velké jméno, stačilo, aby angažmá ukončil trochu jinak, a fans by na něj nemuseli pořvávat

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tak to zarhani sem myslel dycky tak 10 minut na konci Podle mě pujde v zimě někam na hostování, nebo tak.

Reagovat
centos

Hm, neslavný konec.

Reagovat
sosna

Hrál pár posledních minut. Ve středu zálohy je přetlak. Hořava je jasnej, trenér tam teď posunul Rossiho kterej tam teď hraje dobře a bojovník Hubňa je taky dobrej. Teď se ještě vráti Mara Kaščák po stopce a pro Rudu prostě není místo. To ještě sedí Bajer kterej má na základ každopádně. Ve středu hrál Ruda celej v poháru a nic extra. Prostě mládí vpřed!

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmicka se vzdaluje sestupovemu pasmu, parada

Reagovat
Shevchenko

Snad sis nemyslel...

Reagovat
smazaný uživatel

no trochu obavy byly...skoda toho uvodu

Reagovat
sosna

Jakože by spadla jo? To by se musel vrátit ke kormidlu pan Pulpit

Reagovat
Staenly10

Opět taková malá informacez 2. ligy.

Čáslav - Ústí nad Labem 0-3

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Dneska tu moc zivo neni

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ligter

Taky ti/vám nejde youtube?

Reagovat
centos

jojo, maintenance

Reagovat
smazaný uživatel

to je to video, jak dal fanouškovi to dělo a potom dělá jakože nic, chuju

Reagovat
centos

Viděl jsem, snad na to jednou dojede.

Reagovat
smazaný uživatel

mě nejvíc vytočil ten xicht, že nic, nic se nestalo...Ááááááááááááá, pověsit ho

Reagovat
$dolar$

Jj nejde, pise mi to ze ho nejak opravuji, tak pockame

Reagovat
smazaný uživatel

jj, prej je to v opravě

Reagovat
smazaný uživatel

už to de a je to svinstvo a poslouchejte policajta, co mu tam něco vypráví

Reagovat
$dolar$

To je moc nejdriv mu dal delo a pak stalo jako ze se nic nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tem budeme robiť?

Reagovat
$dolar$

Ja dneska filosofii a asi i sloh na cestinu, ale to jeste nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Šprte!

Reagovat
$dolar$

Dobrej :)

Nn toho se neboj, akorat kdyz ja to vzdycky ve skole zapecu s tim ze si to napisu doma a pak to necham na posledni noc ...

Reagovat
smazaný uživatel

Filosofii? Ty si třeťák?

Reagovat
$dolar$

Oktava Mame to misto ZSV

NESNAAAAAAAAASIIIIIIIIIIIIM FILOSOFIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je to divny předmět...oktava, nvm jak to chodi na gymplech. Filosofie je takova divna, nerozumim tomu moc, teda vubec. Ruzne myšlenkarske pochody a podobně...

Reagovat
$dolar$

Letos maturuji no

Jj presne tak, chapu ze jsou lidi ktery to bavi, ale ja k nim rozhodne nepatrim

Reagovat
smazaný uživatel

Též bych letos maturoval, ale střihl jsem si dvakrat prvak Filosofie je celkem takova divna, ještě k tomu mame psychologii...to by mě možná bavilo, zajma mě to celkem ta psýcha, ale zatim tam berem same kraviny...

Reagovat
$dolar$

Psychologii mam jako seminar, zatim probirame Freuda no

Reagovat
smazaný uživatel

To ja mam jako seminar němčinu Ale tk Freud, tj pohoda ne?? my to teda ještě nebrali, ale da se čerpat z netu a tak podobně ne. Je to celkem dostupne ,,zboži,,

Reagovat
$dolar$

Ja to myslel z hlediska zajmu Je to v pohode, hlavne nic nepisem To ja mam seminaru hned 5 - retorika, nemcina, soucasny svet, psychologie a matematika

Reagovat
smazaný uživatel

Filosofie je náhodou moc zajímavá, jen je potřeba chápat věci v širším kontextu. A bohužel současnej školní systém nutící žáky znát miliony nesmyslných dat, aniž by je nutil o nich přemýšlet, není zrovna vhodný pro tenhle obor. Na druhou stranu, když se člověk urve ze řetězu...jé...kde jsou ty doby, kdy jsme po tanečních v černejch kvádrech zapadli do hotelu Dukla a spontánně rozvíjeli teorii vědeckého šukalismu... Akorát nám scházel ten širší kontext.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě třeba zajma jak to funguje v hlavě, proc se clovek chova tak a tak, a v jake situaci, proc se poti, dyz je nerovzni, proc je nervozni, proc proc proc ...

Reagovat
$dolar$

Ja si myslim ze zrovna muj gympl je na to premysleni dobry, spis nez k sprtani nas vede prave k tomu premysleni, ale jak jsem psal vyse me to nebere, nebavi me premyslet o tom proc letici sip stoji a nebo proc je kolecko kulate ...

Reagovat
smazaný uživatel

To mě prave zajma proč to tak je no. Ale nějake marxismi, freud, taoismy a takove podobnosti...to vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

Z hlediska teorie šukalismu je kolečko kulaté, protože je to souhrn bodů v ploše se stejnou vzdáleností od jednoho jediného středového. Čili ten jeden jediný je nejdůležitější. Prakticky to nutně vede k doměnce, že Rytíři kulatého stolu sedávali u desky, v jejímž středu byla díra.

Reagovat
Staenly10

... Jen to čtu a už se mi z toho točí hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vbc nepochopil třeba

Reagovat
Staenly10

To já jo,ale nikdy bych to takhle nedokázal říct,a HLAVNĚ bych nad tim ani nikdy nepřemejšlel ... No,doufám,že mě to na gymplu nečeká...

Reagovat
$dolar$

To vis ze ceka

Reagovat
Staenly10

Sakra... Už teď je ZSV můj nejmíň oblíbenej předmět... Amyslim si,že přemejšlenim o tom,proč je kolo kulatý si to u mě nevyžehlý...

Reagovat
centos

To já taky ne, jen mi to připomnělo Cimrmanovu teorii externismu

Reagovat
$dolar$

No dobry, ale nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě, to tady nechápe nikdo, protože nikdo tady nezná základní axiomy a jejich důsledky. A problém školství je v tom, že nastíní při dobré vůli základ teorií a filosofických náhledů, nahustí do žáků protagonisty - a konec. Takže všichni vědí že Marx definoval marxismus (bodejť by taky ne, že ), všichni vědí, že komunistické zřízení bylo totalitní - jenže ten vzájemný vztah, totiž že marxismus prosazuje společné vlastnictví, čímž popírá základní touhy člověka a tudíž spontánně je nefunkční a musí být prosazován silou, totalitně - tohle vysvětlí tak jeden člověk ze třiceti. Tyhle důsledky a vztahy se ve škole neberou a proto vás to nebaví. A to už vůbec nemluvím o třeba Freudovi a jeho psychoanalýze... Samozřejmě celý jsem to zjednodušil, aby se tu někdo nerejpal v detailech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec hezky, Jablonec na titul. Olomouc taky hezky, ale to třetí místo do pohárů už asi neukope - škoda.

Reagovat
centos

Nad Slávií už jsi zlomil hůl?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, pořád jsem slávista, to není věc nějakého rozhodnutí, to je prostě úděl. Jenže když to té sestavy nenacpal Jarolím nějakej systém na bránění vysokých míčů doteď, pochybuju, že se to nějak rychle změní. A vepředu je to buď-anebo. Buď to tam nějak spadne - a pak je šance na body, anebo prohrajeme 0:1,0:2 podle toho, kolikrát soupeř nacentruje. Tohle není hra na titul, asi budem rádi do pátýho místa. Neříká se to zrovna lehce, nechci ani hodnotit, jestli je to vina KJ, nebo je chyba jinde - ale to je prostě realita. Co naděláš, děckama nezatopíš... Ale stejně - Slavia je věčná!

Reagovat
centos

No jasně, ne že bys přestal fandit, to by byla blbost :) Já myslím, že se do té čtyřky nakonec protlačíte a že tam budete spolu s náma, Spartou.. moment, do pětky :), Teplicemi a Jabloncem.

Je u nás někdo, za koho byste nám vyměnili Šenkeříka? Ten chlapec by se mi líbil, ale koupit jej by asi nešlo, beztak nejsou prachy..

Reagovat
Staenly10

Lička ... Ale ne,nemáme důvod Šenkyho prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Střihavka vám nestačil? Největší bolest je podle mě vzadu - ale stejně mi připadá, že ty kluci jsou takový nesehraný, že neví, co a jak hrát, navíc jakoby bez náboje, bez motivace. Ve Španělsku to byl úplně jinej manšaft - aspoň v první půlce, ale v druhý už to taky bylo takový nervozní. Projel se postup do LM a manšaft nehraje v pohodě. Ale kvalita jednotlivejch hráčů by teoreticky na GL měla stačit. Asi by to chtělo na dva zápasy Straku.

Reagovat
Staenly10

Teď mě napadl do obrany Nevés. Výbornej hráč do vzduchu. Co jsem viděl zápasyBaníku,tak hrál vždycky skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

zapomeň, Fernanda nedáme

Reagovat
centos

Zrovna Nanda? To ne! :) Jsem myslel spíš někoho z lavičky, kdo nehraje, ideálně..

Reagovat
Staenly10

Jo,my vám Šenkyho a vy nám někoho z lavičky. S tim si můžeš víš co... Ale Nevése bych u nás viděl moc rád. Podle mě jeden z nejlepších stoperů z ligy. Ve vzducu přehled,dobrý skluzy a celkově hra po zemi taky dobrá.

Reagovat
centos

jsem strašně rád, že se chytl. Je to sympaťák, tvrdý, nebojí se..

Reagovat
smazaný uživatel

a dřevorubec vedle něj jenom kvete a to je dobře

Reagovat
Radar

A to si pamatuju jak jsme se asi před rokem hádali a ty ses Neuwirtha zastával

Reagovat
Radar

No rokem, 9-10 měsíců

Reagovat
smazaný uživatel

já vím bo na podzim hrál dobře...I na jaře sem se ho chvíli zastával ale pak ty šílenosti...Pamatuješ budějovice? Vedeme 2:1, nastoupil Neuwirth a za deset minut od jeho příchodu to bylo 3:2 pro ČB

Reagovat
Radar

To se nezapomíná

Reagovat
Staenly10

Tak u Neuwirtha (nevim přesně,jak se píše) to může být jen chvilkový...

Reagovat
Radar

Chvilková byla i ta jeho krize, předminulou sezonu hrál akorát jaro a byl dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Ivana Chýlková je pěkná

Reagovat
Radar

Ta stará Xantipa ?

Reagovat
smazaný uživatel

ts, v minisukni a v podvazcích...

Reagovat
Radar

proti gustu

Reagovat
centos

Přesně, u něj je to návrat k normálu, ne výkyv nahoru. Naštěstí :)

Reagovat
smazaný uživatel

u dřevorubce? Tak takhle sem ho za 5 let hrát ještě neviděl teda, vždy byl o něco horší

Reagovat
Radar

Ale hov*o vždyť byl 3,5 roku zraněný Nebo nenastupoval

Reagovat
smazaný uživatel

ale p*ču, hrál už v mistrovské sezoně jako nadějný mladík....Potom se nějakou náhodou dostal do základu a tam hrál celkem solidně, s příchodem svěrkyho se zvedl, ostatně jako celý Baník, dřevorubec měl jít dokonce do sparty, měla o něj eminentní zájem ale nešel. Odešel svěrky, odešel galas, celej baník šel dolů a nejvíc Neuwirth, nevím proč ale je to tak

Reagovat
Radar

Ale dvonásobnou **** mistrovská je už nějaký pátek, první dvě sezony pod Večeřou skoro nehrál bo byl zraněný, objevil se až na jaře 07/08 myslím, do té doby byl stoper s Bolfem Bystroň.

Reagovat
Radar

Jo a ta sparta a Neuwirth ? Byla to kachna

Reagovat
centos

On sám tam chtěl

Reagovat
Radar

Né i když může kecat "Nebylo to až tak dávno, kdy média spekulovala o zájmu Sparty o blonďatého obránce, který proto mohl cítit dvojnásobnou motivaci. „Ono se toho napovídá,“ mávnul rukou. "

Reagovat
centos

Tady mám info zevnitř, ale dál bych to nerozebíral. Snad už to přešlo.

Reagovat
Radar

A tak to jo

Reagovat
smazaný uživatel

já zapomněl na pakoně Bystroně Já si furt říkal, kdo byl ten druhej

Reagovat
centos

Možná ne tak dobře, ale mně se kdysi líbil dost.

Reagovat
smazaný uživatel

a baníček druhé místo...snad, doufejme

Reagovat
One-Real

400. for Real

Reagovat
homeles8

kde je Radar a JrousFCB?! to je nuda tady dneska.

Reagovat
homeles8

kde je Radar a JarousFCB?! to je nuda tady dneska.

Reagovat
Radar

Tady Ale jen si pročítám

Reagovat
Ligter

Do prdele tak jedem pánové, tu tísicovku dáme. Začnem s nějakym tématem - Fotbal MADE a fotbal ŠMEJD - do toho.

Reagovat
Radar

fotbal šmejd ? Aragontní ochranka, jeden týpek z FCB už chce podávat žalobu

Reagovat
Ligter

No když sem viděl to video, tak bych souhlasil. Akorát se žalobou nedojde daleko.

Reagovat
Radar

Asi ne no, ale za pokus to stojí

Reagovat
Ligter

Za pokus určitě.

Reagovat
Radar

Tak pokud se zveřejní v našich fekálních médiích to video tak snad se něco bude dít

Reagovat
smazaný uživatel

jako onehdy to moje z jara...

Reagovat
Radar

Nevím co nmáš na mysli

Reagovat
smazaný uživatel

na jaře ACS-FCB, jak nás tam byla sotva stovka, jak nás security napadla a mlátila, tak sem to natočil a za 3 dny to bylo na všech internetových denících....

Reagovat
Radar

Měls to střelit nějakému nadrženému novinářovi

Reagovat
centos

Jestli můžou zvěřejnit naprosté lži typu "Všichni sparťtané pak jdou poděkovat svému kotli.Tomu,jenž se před samotným utkáním přidal k ostravským fandům, a ve svorné jednotě pak pořvávali,pískali a smáli se při vzpomínce na zesnulého slávistu Františka Veselého.", pak už můžou zvěřejnit naprosto cokoliv..

Reagovat
smazaný uživatel

když sem to četl v práci, tak sem se musel smát Ba naopak, někdo tam něco kecnul a ostatní ho za to zjebali

Reagovat
Radar

Kde to psali? Jinak já raději Sport apod. sračky raději nečtu akorát bych se rozčiloval

Reagovat
centos

Někdo na chacharech, že prý poslední koupený Sport :) Bych rád věděl, proč to ten ubožák napsal..

Jak říká trevor, u nás někdo něco řekl, načež byl několika lidmi zjebán a byl klid. U sparťanů jsem něco slyšel, ale rozhodně nešlo o celý kotel..

Reagovat
Radar

No na chacharech je teď veselo.

Reagovat
smazaný uživatel

no, tam v jejich kotli se tam někdo přiblbe smál

Reagovat
centos

Ale odsuzovat kvůli tomu celý jejich kotel je silně nefér.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, pravda

Reagovat
centos

"Jestli si dobře vzpomínám, tak tam jeden hulákal něco o tom, že nechtěj myslet na smutný věci nebo tak něco a pár lidí se tomu začalo smát."

Reagovat
smazaný uživatel

jo? Tak takhle dobrej sluch nemám zas A mrzí mě, že neblyo na Letenské pláni...

Reagovat
centos

Proto ty uvozovky.. :)

Na Na letenské pláni jsem se taky těšil

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nejhorší bylo to "hluchý" místo, jak tam nebyl spíkr a my se zmohli jen "co vás tak málo"..a potom to ticho, to bylo strašný

Reagovat
centos

Proto ty uvozovky.. :)

Na Na letenské pláni jsem se taky těšil

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal Made: Výhra Příbrami nad SKS a pěkná hra Baníku na Letné

Fotbal Šmejd: Jasně ta zku*vená ochranka a acab na letný

Reagovat
Radar

Nebál bych se říci zpi*ená

Reagovat
smazaný uživatel

aj i tak, hnus

Reagovat
Ligter

No Baník hrál dobře to uznám. A my zase předvedli tolik nepřesností ... ale na fotbal šmejd by to asi nebylo, koneckonců je to pořád Baník.

Reagovat
$dolar$

FOTBAL MADE - Viktorka PLZEŇ zitra

FOTBAL ŠMEJD - Kladno a Bohemka ze neudrzeli remizu

Reagovat
Ligter

To nemůžeš říct, třeba to projedete 0:4

Reagovat
Ligter

Pak tedy fotbal MADE Brnu.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Ligter

No co - sám nevíš, jak to dopadne. Vynecháme prognózy. A pokud by skutečně tak vyhráli, tak fotbal made Brnu. (O čemž teda pochybuju).

Ale tip 1:0.

Reagovat
$dolar$

kdyz to vezmu ciste hypoteticky tak nejake to procenticko ze si odvezou boda tam je, takze souhlasim s tebou, ale jinak vyhrajem 4:0

Reagovat
Ligter

Reagovat
Radar

MADE- ještě uvidíme

ŠMEJD -

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal made - Jablonec za celoroční výsledky

Fotbal šmejd - smrt, která si vzala, co ještě neměla.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Radar

Jinak Lee už se rozkoukal a začíná se zastřelovat, akorát to bránění mu moc nejde

Reagovat
Ligter

Kterej Lee? Takových fotbalistů je na desetitisíce.

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

My ostraváci víme

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce.

Reagovat
smazaný uživatel

hrál dobře za Béčko?

Reagovat
Radar

Jo, jeho výkonost stoupá

Reagovat
centos

a to je dobře!

Reagovat
smazaný uživatel

tak na jaře by mohl vejš

Reagovat
Shevchenko

500 pro Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jen by to chtělo ještě o něco výše....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nás ti zmrdi černí v té Boleslavi teda zařezali, pomezní mávli tak 60 ofsajdů, ze kterých 45 nebylo a hlavní si taky dělal,co chtěl. Ale aj tak supr výkon ve druhé půlce, škoda té promrhané půlky první

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, už včera to bylo

Reagovat
vanGomm

Nedávno (6.10)tu psali:Domácí liga se zotavila z afér a diváků pomalu přibývá (pr.5 677).Reagoval jsem na to,že v listopadu a únoru návštěvy spadnou a ten celkový průměr bude v normálu.Listopad začal a výsledek je tady návštěvy mezi 2 000 - 3 000.A to i v Jablonci,který hraje o titul jen 2 500!? Vyjímka byla na Spartě.Tam,ale přijela Ostrava,ale i tak 9 700 není na takový zápas žádný trhák.Na MS se nejede a přesto se zase začne v půlce února.Pak se není čemu divit.Je také na zvážení našich 16 týmů v lize.Na takovou zemičku by 10 bylo tak akorát.My se přece nemůžem rovnat s premier league,Itálií,Španělsko (20) nebo s NSR,kde jich je 18 tedy jen o 2 více.

Reagovat
božský John

V Jablonci bylo pod nulou, to se taky musí brát v potaz..

Reagovat
Radar

Špatné počasí neexistuje jen špatné oblečení

Reagovat
božský John

Milej zlatej Radárku, když máš zimní kalhoty,zimní boty triko,mikinu,bundu,kulicha a rukavice a je Ti stejně zima i když tam podupáváš,tak v Tobě chyba asi není...prostě u nás jsou takovýhle klimatický podmínky na hovno, s tim se nedá nic dělat...vám se to vtý Ově kecá, sníh jste tam viděli maximálně v televisi a zimu tam máte 2 tejdny ...to bych chtěl taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Já se hlavně divím, že na tom konci světa mate elektriku a teplou vodu...

Reagovat
centos

Reagovat
božský John

Máme, jednou za tejden přijede cisterna a teplý vody je habaděj, elektriku jak sám vidíš, máme taky...už asi 2 tejdny, tak vo co gou?

Reagovat
kubys

Co to je za kec?

Reagovat
Radar

božátko Johne v Ově bývá zima jako na sibiři to mi věr, já sám musím každoročně odhazovat sníh a pokud mi je kosa a jsem navlečen tak začnu skákat na Baník pičo, nebo se nechám zapálit pyrem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle jednostraně napsanej článek jsem už dlouho nečetl Nejlepší na tom je, jak se srovnavají s BBB

Reagovat
smazaný uživatel

Jednostranne napsanejch clanku na tohle tema ctes v novinach denne spoustu....akorat jim jako gaucovej fanousek co o tom vi prd a stadion videl mozna tak z rychliku, slepe veris.

Nehodnotim ted tenhle konkretni pripad (neznam ho), ale myslim to obecne.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak souhlasím.

Reagovat
Radar

Stěra

Reagovat
smazaný uživatel

I jako "gaučovej fanoušek", kterej dojde na stadion dvakrát-třikrát za sezonu se cítím být lepší než ti, kteří přijedou na výjezd a dělají bordel. Jednostranně napsanejch článků, samozřejmě najdeš hodně, akorát ne v takovém měřítku jako tohle.. Tady se píše jen o chudinkách Polácích, nebo o chudinkách Baníkovců.. Ale to, že i "normální" fanoušci Baníku na Letný používali dělobuchy, nebo co to bylo.. to už se nepíše

Jsem rád, že fandím klubu, který se od takových fanoušků dištancuje.

Reagovat
centos

Jaké dělobuchy?

Mimochodem co se "řádění baníkovců" týče, tak je pravda, že všechny (nebo velká většina) články, které k tomu čteš, jsou napsány jednostranně a často naprosto lživě. Ale jestli jsi fakt gaučák, tak si budeš pořád mlít tu svou..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mám vědět o co jde? Je to nějaká zakázaná pyrotechnika o to se zajímat stejně nebudu, protože to považuju za kreténovost..

Mlít tu svou si samozřejmě budu.. Samozřejmě, že jsem gaučák, na fotbal zajdu jen, když mám s kym a je proč tam jít.. Nerad se totiž dostávám do styku s verbeží

Reagovat
centos

Opět, jaké dělobuchy? Nebo pro tebe obecněji: Jakou pyrotechniku? Jediná pyrotechnika tam byla v sektoru Sparty a ty výbuchy za naším sektorem měla na starost policie..

Ještě jsi zapomněl podotknout, že na stadionech není bezpečno a že svoje děcko bys tam URČITĚ nevzal. Ach jo, a to jsem si z vedlejšího vlákna myslel, že jsi v tomhle dostal aspoň trochu rozumu

Reagovat
Radar

On si myslí že si baníkovci hážou ty dšlobuhćhy pod nohy naschvál

Reagovat
Radar

jaj * dělobuchy

Reagovat
centos

pochopili jsme :)

Reagovat
Radar

No mě to připomínalo maďarštinu

Reagovat
smazaný uživatel

Děcko? Ale jo.. Vzal bych ho na zápas nějakých kultivovanějších týmů.. Třeba na Derby bych ho klidně vzal. Na EL taktéž, ale na Baník? To ne-e.. Mě třeba taky táta bral na zápasy, když sem byl hodně malej.. Jenže nikdy, a to dokonce Baníku fandil, mě na jejich zápasy nebral.. Na Spartu mě vzal jen na velký zápasy v LM, nebo Derby..

Proč tedy Chachaři na 10 minut odešli ze svého sektoru?

Reagovat
centos

Hezky jsi ty vymyšlené dělobuchy zakecal

Proč? Na podporu. A nebylo to deset minut, minimálně dvojnásobek. Možná by se i hromadně opustil stadion, kdyby to bylo možné.

derby ani bych se nedivil, kdyby se při derby stalo víc incidentů za poslední roky než s Baníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Při Derby? Já sám jsem šel s kámošem a jedním klukem z EF, který mi to potvrdí na jaře do Slávistickýho baru a normálně začali pokřikovat Sparta.. Ale všichni si tam sice na nás otevírali hubu, ale s úsměvem na tváři. A takhle by to mělo být.

Reagovat
Radar

A ty dělobuchy ?

Reagovat
centos

To asi nebyl moc akční bar.. A nedokazuje to vůbec nic. A ty dělobuchy?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš akční bar? Byl to normální bar.. Akorát se dokážeme bavit jako lidi.

Ty dělobuchy? Byli tam slyšet..

Reagovat
Radar

Ale byli policejní(o to celou dobu jde), myslíš že by jsme si je házeli pod nohy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vím, třeba to nebyli dělobuchy.. Ale nějaké pyro, nebo co tam bylo..

Reagovat
Radar

Panebože to bylo policejní !!! Jak ti to máme říct ?

Reagovat
centos

Asi to chce dopisem doporučeně nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis ty si srandovni ....ty tady na EF nejvic utocis proti aktivnim fanouskum a vsemu kolem toho, ale vis naprosto kulovy o co jde. Jestli si ty delobuchy a praskani na videu povazoval za nejaky fanouskovsky pyro, tak to je fakt moc ......ano prosim, seznam se jak to chodi a sundej si ty antifanouskovsky brejle co ti udelala medialni masaz (a asi i tvuj tata co te podle tvejch slov se bal, nevim proc, brat na banik).

Fanousek se slovne dohaduje s ochrankou - ten mu natahne delo a policie zareaguje hozenim policejnich delobuchu do stojiciho davu fanousku. Prijde ti tohle normalni vuci ten fanouskum? Prijde ti, ze fanousci delali nejakej bordel, nez zacala ta mela s petardama? Probud se uz

Reagovat
centos

Jo jo, zato když vlezeš do baru, kde je byť jen jeden chachar, už aby sis volal pohotovost. Jsme totiž všichni stejní, stejně jako jsou ti tvojí sparťani a slávisti stejní andělé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pozor.. Někteří Sparťani jsou horší jak Chachaři.. Já jenom povídám, že je dobrý chovat se rozumně a naštěstí je u Sparťanů i Slávistů tohle většina.

Reagovat
centos

Protože jste oba ve stejném městě a dostaneš se víc do kontaktu s oběma tábory. Společná chlastačka baníkovce a soupeře u rozumných lidí může být taky klidně na denním pořádku, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně.. Já to tak beru Bohužel většina lidí v Ostravě už ne... A třeba na Stodolní se s nikým do řeči o fotbale dát nemůžeš

Reagovat
centos

To nevím, tam nechodím

Reagovat
smazaný uživatel

nééé? A to by ses mýlil panáčku, pokud ne, tak už bych tu nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když si Baníkovec Ale fakt to tam nejde, dal sem se do řeči s týpkem na baru a málem sem mu musel rozbít hubu, což mi bratránci po upozornění, že by se jich na mě vrhlo nejmíň deset raději vymluvili..

Reagovat
centos

Pak tedy zkušenostmi doslova přetékáš.

Reagovat
smazaný uživatel

No, větší jak normální Pražák.. V Ostravě jsem jednou za půl roku na týden. Vždycky je to stejný. A to kdekoliv, i v Orlové byly problémy.. Taktéž na Hellax-party, nebo jak se to jmenuje, na té velké přehradě...

Reagovat
centos

Ok, to už beru. To, co jsem napsal nahoře, pořád platí, ale asi holt s jednou výjimkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jezdíš do Orlové někdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, mám tam bratrance Jsi odtamtud?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, kdy zas dojedeš?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim.. Byli sme tam v létě, tak možná někdy na zimu.

Reagovat
smazaný uživatel

A v přesně který části Orlvé si byl? Nebo spíš tak...kam jste se byli podívat/projít?

Reagovat
smazaný uživatel

Dolní Lutyni.. A chlastat sme chodili do Rozkvětu, nebo do téčka.. Jinak na Stodolní, nebo jinam do Ostravy..

Reagovat
smazaný uživatel

Rozkvět je pro lidi po třicítce, ale v téčku jsem každej víkend ale už to tam začíná upadat. Na stodolní jsem kupodivu ještě nebyl, ale dvakrát mě to tam netáhne.

Reagovat
didosh

Proč???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako zábavy tam musí hafo to jo, ale co jsem slyšel od nějakýho kámoše, tak mu hodili něco do pití. někoho jiného tam zas bezdůvodně zmlátili. A takový věci se tam prej dějou běžně. Nevím radši si zajdu do toho x-maxu v Karviné nebo do Stolárny v Havířově, tam se mi líbí nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak taky tam nechodim sám, bratrovi je 32 Tak třeba znáš bratrance.. Jmenuje se Jirka Staněk a jeho mladá je Míša Hlavinková.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel mi ty jména nic neříkají, ale to je asi tím jejich věkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bratrancovi je 23.. Ale jasně, Orlová je celkem velký město.. Tak se tam někdy můžem opít, když se domluvíme.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud si ho provokoval, tak se nediv

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že bych byl člověk, který provokuje.. Řekl bych, že sme se bavili naprosto v pohodě, dokud nedošlo na fotbal a jeho otázku "a komu fandíš"

Reagovat
Radar

"normálně začali pokřikovat Sparta" to že není provokace ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim tě, když někam jdeš, tak poznáš co si můžeš dovolit a co ne.. A zařvání Sparta! Rozhodně není provokace. Provokace by bylo, kdybych řekl, že Slavii fandí jenom zasra*ní píču*si.. Navíc v Ostravě bych si to nedovolil, nikdy nechci vyvolávat zbytečný konflikty..

Reagovat
Radar

Pokud vím že tam jsou slávisti tak to provokace je

Reagovat
smazaný uživatel

To provokace není.. Tomu se říká popichování, žádná provokace.. Fotbal není válka, je to sport.

Reagovat
Radar

popichování / provokace u mě je to to samé Krom toho můžou tady být i jiné faktory ale ty nechci raději zmiňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, že jsem cikán? To bys na mě nikdy nepoznal..

Ale to je jedno, popichování nikdy nevede k tomu, aby se dva rozumní lidi relativně při smyslech začali mlátit jak kreténi. Zatímco provokace ano..

Reagovat
centos

na druhou stranu si nedokážu představit, jak chceš třeba výkřikem "Sparta" popichovat baníkovce v hospodě. To je jasná provokace :)

Reagovat
smazaný uživatel

přesně....

Reagovat
centos

Tak záleží, jak se to řekne.

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, jít okolo slávistu a zařvat sparta a smát se, tak jako slávista bych ti dal dělo za provokaci

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tebe říct? Snad jenom, že si blb no...

Reagovat
smazaný uživatel

a proč? Mám se něchat urážet pokřikama? Takhle je každej masér, když má jít do tuhého, každej utíká

Reagovat
smazaný uživatel

Každej

Dělat ramena na netu, ajko to děláš ty, nebudu.. Co tě uráží na tom, když zařvu Sparta?

Reagovat
smazaný uživatel

řekni, kdy sem dělal ramena na netu? Právě to je největší zoufalství, dělat na netu ramena a v reálu stáhnout ocas a utíkat A co je pro mě synonym pro slovo Sparta? To nejhorší, nenávist a nestydím se za to....

Reagovat
smazaný uživatel

nenávist. .Kompenzuješ si tim něco? Řekl ti někdo někdy, že je to jen sport, že ti nikdy spar´tan nevyvraždí rodinu, protože si chachar? Tohle není normální.

Reagovat
smazaný uživatel

a řekl ti někdy něco o rivalitě apod...?

Reagovat
smazaný uživatel

a není to jen v česku...Viz. Zenit-Spartak, Arsenal-Tottenham, WHU-Milwall apod....

Reagovat
smazaný uživatel

Rivalita neznamená nenávist..

Reagovat
smazaný uživatel

Partizan-CZ, PSG-Marseille, Ajax-Feyenoord..mám pokračovat dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pokračuj... Mylsíš, že to neznám? V některých zemích se ty kluby nesnáší kvůli národnosti, vyznání, předešlých válečných konfliktech apod. To se ještě dá pochopit, že je někdo tak nasranej a smysluzbavenej, že bere sport jako dovolení si k tomu, aby si mohl bouchnout do někoho kdo mu třeba vyvražil rodinu.. To ještě chápu, i když je to sra*ka nejvyššího zrna.

Jenže proč bychom se měli my nenávidět, Kvůli tomu, že k nám kdysi přestoupil Pospěch?

Reagovat
Radar

Ne, Matušovič

Reagovat
smazaný uživatel

Aha To je důvod minimálně ke dvoum monoklům každýho Sparťana v republice

Reagovat
Radar

jo je

Reagovat
smazaný uživatel

Pospěch se v klidu muže vrátit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rivalita a nenávist Sparta-Baník resp. Praha-Ostrava je odjakživa, ať už, že chachaři neměli rádi egopražáky za jejich namachrovanost. Pražáci si zas furt utahovali z Ostravy a okolí, tohle už trvá dobře od 19. století

Reagovat
smazaný uživatel

No to je nenávist jak sviň..

Reagovat
Radar

No teď jsi u mě hluboko klesl

Reagovat
smazaný uživatel

Čím, že kvůli sportu nikoho nikdy nenávidět nebudu?

Reagovat
Radar

Ne, hlupáčku

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud xeš, choď na hokej...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Choďte si zapalovat světlice na zahradu a mlátit se do lesa.. Já mám fotbal rád narozdíl od lidí, který to berou jen jako způsob k někomu patřit a mlátit ti co tam nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

Hele tady ta nenávist fakt je. Sparta - Slavia to je prostě klasická rivalita jako všude jinde, když jsou dva kluby z jednoho města, ale prostě Sparta - Ostrava nenávist je. Můžeš to poznat jak podle toho co si o sobě myslí lidé na adresu těch druhých, ať už je to kvůli řeči, odlišné mentalitě a jiným podobným věcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně.. Jenže já vím, že v Ostravě Pražáky nemaj rádi.. Jenže tady v Praze je Ostravák všem jedno. Proč tomu tak je, to ať raději zhodnotí Ostraváci.. Ale dokud se s Ostravákem mluví o normálních věcech.. Baby, muzika.. A nedojde na fotbal, tak se s nima dá bavit, ale přejde na fotbal a je z toho nenávist? Proč teda?

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle mas (alespon jednou) castecne pravdu. "Nenavist" v pravym slova smyslu bych taky rek, ze v GL u nikoho neplati, protoze chybi ty "opravdovy" duvody co si treba vyjmenoval. Ale je pravda, ze na ostravsku atd prazaky fakt hodne nemuzou a nema to nic spolecnyho s fotbalem.

Reagovat
centos

Tak. Fotbal je v tom případě jen nástroj.

Reagovat
smazaný uživatel

já chodím taky do jednoho baru, kam chodí slávisti, sparťani a baníkovci a žijem všichni....

Reagovat
smazaný uživatel

dělbuchy házeli policajti na nás, kdyby něco... My chtěli jen odejít ze stadionu

Reagovat
centos

krása

Reagovat
didosh

Kurv* Pražské........(securitas)

Reagovat
sosna

Tak ten tlusťoch na tom videu to nemá v hlavě v pořádku. O tom žádná. Každopádně ta buzna co koupí to dělo jasně provokuje a startuje do nich. Když si vzpomenu co podobní exoti předváděli kolikrát v Olmiku...a zrovna v takových bundách jako má on. Škoda rány co padne vedle. Baník podává trestní oznámení, ale kdyby měl zaplatit škody co jeho tzv.fanoušci dělaj občas na výjezdech tak by brzo zkrachoval.

Reagovat
Radar

Kdyby tě nechtěli pustit ven taky by jsi byll nasraný.

Reagovat
centos

:) bunda.. Baník jasně několikrát řekl, že se od takových fanoušků distancuje, ale teď díky bohu pochopil, že chyba může být i jinde.

Reagovat
Radar

Dechovka v Plzni ?

Reagovat
centos

Taky jsem kousek slyšel..strašné.

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkov hadr

Reagovat
smazaný uživatel

Vůči fandům Baníku je prostě všude, kde přijedou, určítá předpojatost. Určitě se najdou fanoušci, kvůli kterým je ta předpojatost oprávněná,ale jinak si nemyslím, že by Baník nějak extrémně vybočoval z řady, co se týče hulvátství a spol. Tohle je pouze mediální masáž bulvárů typu Nova a Blesk. U nás na Slovácku s nima nejsou nikdy problémy, co si pamatuju, tak pouze jedna bitka se security tento rok, jenomže když vidím naše security, tak je mně jasné, že to nebylo jen tak. A nepustit někoho na stadion s platnou vstupenkou a pak ze stadionu a mlátit kolem sebe hlava nehlava a bezdůvodně urážet je prostě moc! Navíc security nejsou veřejní činitelé, nemají v tomto směru žádné pravomoce, ale mlátit lidi, to by jim šlo, šmejdům

Reagovat
Radar

Konečně rozumný názor

Reagovat
smazaný uživatel

jn, bohužel prostě ta mediální masáž dělá své a lidi tomu věří, kor když ven sami nejezdí a neví, jaké to kde je a jaká buzerace se páchá na fans a nejenom Baníku, dokonce aj nás ze Slovácka někde považují za teroristy, čemuž odpovídají prohlídky, buzerace, nadávky a já nevím co všechno

Reagovat
centos

pravomoce nemají, jenže když mají za zády policii, jsou to mistři světa, nedotknutelní..

Reagovat
Radar

A policajtům je to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel všichni stejní šmejdi!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ta Nova si dělá srandu, ne? Dát do hlavních zpráv nějakej okresní přebor Kdyby viděli co se kolikrát děje u nás, tak by jim vypadli oči z ďůlků--

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to je u nás?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo v jaké soutěži.

Reagovat
smazaný uživatel

V krajským přeboru, ale i v A třídě, nebo okresu.. Všude se dějou šílený věci

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tk to myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

V lize dorostu se to už tolik nedělá, samozřejmě, že se písknou občas blbosti, ale většinou tam nebývají nestranní rozhodčí..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo...Nemam moc špatne zkušenosti...Je to jakkdy, samozrejme te zarezou na mužích, na dorostech, na žákách...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
Shevchenko

Super. Plzeň to máte za ty trumpety.

Reagovat
smazaný uživatel

chm, jakobych to neříkal, jeden můj bejvalej spolužák ze střední, co teď dělá těžkooděnce u PČR, tak byl na letný a děsně obhajuje PČR a jeho argumetn "řvali ste vládci prahy z Ostravy, to uráží pražáky"

Reagovat
smazaný uživatel

jejda mane, už toho brekotu nechte. Chudinky jedny

Reagovat
božský John

Reagovat
Radar

Johne neser

Reagovat
božský John

Vždyť tady o tom zápase není skoro nic..vždyť to je jeden žalm za druhym..

Reagovat
centos

Však je to taky vděčnější téma k hovoru

Reagovat
božský John

No je fakt,že s váma baníkovcema si človšk o ničem jinym nepokecá..

Reagovat
centos

Ale to zas jo, viz dva týdny zpět.

Reagovat
Radar

Buď tolerantní ne ? Jinak týden od týdne to jde tady s diskusí do kelu

Reagovat
Staenly10

A divíš se? Když přijde Liquid a napíše "tu tisícovku dáme,jen nahoďtetéma"...

Reagovat
Radar

To zas taková hrůza není

Reagovat
Staenly10

Ale je... Tohle si může psát někde na chatu...

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe? Já nebrečím, brečí policajt

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná plichta. Brno bylo celý zápas bezzubé a bod si nezasloužilo, ale má ho. Na jejich hře se kromě upachtěnosti, nekreativity, špatného pohybu a nemohoucnost vystřelit nedá nic najít, to se teda na mě nezlobte. Plzeň byla naopak velmi nápaditá, vepředu pěkně sehraná, hráči o sobě věděli, ale těch šancí si pohříchu moc nevytvořili. Vzadu byla Plzeň až na pár maličkých výjimek a jedné velikanánské chyby hodně dobrá. Ten tým by mohl být jednou dobrej, ale letos to bude lepší střed tabulky. Brno je s takovouhle hrou zralé na boj o sestup

Reagovat
centos

Hm, že bychom si vzali zpátky Bystroně?

Reagovat
Radar

Vadí mi že o něj vedení nejevilo zájem, ale máme Nanda a Neuwirtha

Reagovat
centos

Do zimy.. Bůhví co bude pak. Aby se v menší míře neopakovalo jaro.

Reagovat
Radar

Snad se vedení poučilo a jestli ne a potkám Ličku tak ho zdrbu že to neviděl

Reagovat
$dolar$

Nevim co podle tebe neni moc sanci, ale 2x sel nas hrac sam na golmana, 2x strilel sam pred golmanem a k tomu jeste dalsi 2 golovky kdy hraci vystrelili tesne vedle po hezke souhre ...

Reagovat
centos

Co jste to tam měli za cirkus?

Reagovat
$dolar$

A co vam na tom vadi? Kdyz to pomuze trochu rozpumpovat divaky a naznaci to ze jde i o kulturni akci tak proc ne?

Reagovat
centos

Jak může tohle rozpumpovat diváky? Pokud je to tedy Střížkov styl, kdy hrajou melodie, na kterou diváci nemají šanci reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ne nadarmo se tam řvalo "my nejsme střížkov"...Nezlob se ale tohle je děs

Reagovat
centos

Fakt? i na jejich webu píšou, že to nechcou. Spíš se divím, že to dolarovi nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak tam chodí troubit.

Reagovat
centos

To mě taky napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

jj, řvalo, sice ne všichni ale mezi 2.200 fans to je krásně slyšet

Reagovat
centos

Z fóra Bohemky:

"Dovolte mi abych pozval všechny přátele dobré hudby na souboj dechových kapel Plzně a Střížkova, který se koná 14.11. od 16:00 ve Štruncových sadech v Plzni. Moderátorem celé akce bude Josef Zíma a svou účast přislíbila i naše v součastnosti nejpopulárnější dvojice Eva a Vašek. Během akce budete mít možnost vidět i taneční klání mezi místním tanečním souborem Viktoria a hostujícími zástupci Cirkusu Střížkov." už si z Plzně dělají srandu snad všude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
Radar

Reagovat
soukup

ale taky si uvědom, že sme hráli venku a proti týmu, kterej má kvalitnější kádr, kdyby sme hráli útočnej fotbal, tak sme dostali bůra, navíc máme hodně zraněných a sestava byla posledpovaná, hlavně obrana takhle sestavená ještě nikdy nehrála a nějak sem si nevšiml, že bysme neměli vůbec nic a všechno sme měli upachtěný, pár šancí sme taky měli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to furt řikal,že jdeme letos s Teplicema za titulem

Reagovat
centos

Nejseš ty slávista?

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Psst

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice jsem zařadil do repertoáru v rámci vytváření záloh.Přecejenom být závislí ne jednom klubu je rizikové.Příště se přihlásím k Baníku atd až do 6.místa

Reagovat
Radar

Gloryhunter !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

No nic jdu jako správný gothik ulehnout do své rakve, stejně tu je dnes mrtvo

Reagovat
centos

Můžeš se za mě učit, jestli chceš..

Reagovat
Radar

To raději drátem do oka

Reagovat
smazaný uživatel

když gothik, tak mám pro tebe ve wrku výborné čtivo, je to snůška špíny s názvem setmění, rozbřesk apod...EMO hovadiny

Reagovat
Radar

Gohtik není EMO ? Co jsem ? Nejsem cyp abych se řezal

Reagovat
Radar

Tam má být !

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě jako pro laika to je stejný a ty knihy sou černý, něco pro tebe!

Reagovat
Radar

Ale srát na styly, chci být jako HAMŠÍK !!!

Reagovat
smazaný uživatel

budeš takhle jednou a dám ti dělo, nenávisím hamšíky

Reagovat
Radar

Tak hlavně že přijedeš Ožerem se a bde ti jedno jak vypadám

Reagovat
smazaný uživatel

až na jaře, to tam bude jak sparta, tak slavie

Reagovat
Radar

Vandráku

Reagovat
smazaný uživatel

jezdi každej tejden 350 km na fotbal...

Reagovat
Radar

V klidu aj na kole

Reagovat
centos

Hamšíkovo foto někde z letiště mě straší doteď.

Reagovat
Radar

Teď vás budu na bazalech strašit já

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

hamšík je strašidlo samo o sobě

Reagovat
centos

Cheb už vybral 100 000,- a zachránil fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

A přispěl i Venca

Reagovat
didosh

Tak to je super!!!!

Reagovat
centos

Super to je, jenže i tak klub nebyl schopný doplatit zbytek, když byla sbírka třeba někde v polovině, takže se jim odečetly nějaké body.. Ale zas to není nic proti tomu, kdyby museli muže zrušit úplně.

Reagovat
centos

Teď čtu, že teplických bylo na Kladně 300 Snad se konečně zvednou (a na delší dobu), a je mi jedno, že je to proto, že vedou ligu.

Reagovat
didosh

Co????????

Reagovat
centos

Už asi dva týdny zpátky byly články, které chválily teplické fanoušky na domácích zápasech. Třeba se tam konečně začlo fandit, přestalo pískat a nebude potřeba hlasatel.. Lize by to prospělo.

Reagovat
smazaný uživatel

hele ale stejně, když sleduješ teplice, jak hrajou Na Stínadlech, tak tam je mrtvá atmosféra

Reagovat
centos

Tak od té doby, kdy se to mělo zlepšit, jsem zápas na Stínadlech neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

stačil zápas s bolkou, jejich minikotlík a atmosferu tam hecuje nějakej moderátor z útrob stadionu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele