Gambrinus liga - preview 29. kola

21.05.2011, 08:36, aktualizováno 21.05.2011, 08:36
Previews
Předposlední kolo může definitivně rozhodnout o mistrovi i druhém sestupujícím. Plzeň hraje doma s Ostravou s vědomím, že výhra znamená mistrovskou korunovaci, Spartě by v tom případě už nebyly nic platné ani tři body ze hřiště Ústí nad Labem. Klíčový zápas v boji o záchranu se koná v Příbrami, kam přijede Brno...
1. FK Příbram - Zbrojovka Brno  (sobota 17:30)
Po 29. kole možná poznáme druhého sestupujícího, který doprovodí Ústí nad Labem do druhé ligy. Bude to Brno, nebo Příbram? Právě tato mužstva si to spolu v sobotu mezi sebou rozdají.

V lepší pozici se nacházejí Příbramští. Mají o jeden bod navíc a výhodu domácího prostředí v záchranářském souboji s Brnem. Domácí fotbalisté to mají ve svých rukou a nohách. Aby udrželi první ligu v Příbrami, musí porazit Brno, pokud se nechtějí strachovat o své přežití v posledním kole. "Další zápas, v němž musíme dokazovat, že patříme do ligy. Výhodou je, že hrajeme v domácím prostředí a jsme kompletní. Chceme zúročit lepší ofenzivu z posledních utkání, ale hráči musí předvést stoprocentní nasazení a vybojovat potřebné vítězství," prohlásil před zápasem trenér domácího celku František Kopáč.

Brnu jde o všechno. Hrozí mu, že po devatenácti letech opustí nejvyšší soutěž. Proto si v utkání s Příbramí nepřipouští nic jiného než bodový úspěch. Pokud prohraje, sestoupí. "Zápas v Příbrami bude určitě nejdůležitějším v mé trenérské kariéře. Rozhodnout může jedna chyba, i proto očekávám oboustranně velkou nervozitu. Ale doufám, že naši hráči se s ní vypořádají lépe než proti Českým Budějovicím. Citelně nám bude chybět potrestaný Dostálek. Jedeme do Příbrami vyhrát," prohlásil kouč hostí René Wagner.

Domácí nastoupí v kompletním složení, zatímco hosté přijedou bez vykartovaných Dostálka se Střeštíkem a zraněných Mitroviče a Folprechta.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Divíšek - Klesa, P. Pilík, Videgla, Pleško - Wágner, Koukal.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Husár, Pernica, Simerský, Hamouz - Přerovský, R. Valenta, Rýdel, Kalabiška - Rabušic, Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.10 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:30)
Týmy, které by chtěly konečně zabrat, se proti sobě postaví v Uherském Hradišti. Slovácko hostí Mladou Boleslav.

Slovácko prohrálo dvakrát po sobě a v posledních pěti duelech skórovalo jen v Olomouci. Bilanci nemá dobrou ani s Boleslaví, když ze čtyř domácích zápasů vyhrálo pouze jeden. Kouče Miroslava Soukupa tak může těšit snad jen fakt, že jeho tým není ohrožený sestupem, jako povedenou nicméně letošní sezónu hodnotit nemůže.

"Už jsme zachráněni, ale žádné experimenty v sestavě nechystáme. Chceme odčinit poslední domácí prohru s Brnem a důstojně se s našimi fanoušky rozloučit. Série porážek soupeře nic neznamená, Boleslav má v ofenzivě pořád velkou sílu," varuje trenér Soukup.

Mladá Boleslav v lize prohrála pět utkání za sebou. V posledních devíti kolech dokázala vytěžit jen šest bodů za dvě vyhry na začátku dubna. Z ještě nedávného aspiranta na postup do evropských pohárů přímo z ligy je nyní otloukánek, na kterém si spravují bilanci ostatní týmy. Po odstoupivším trenérovi Karlu Stannerovi povede hosty klubový sportovní ředitel Ladislav Minář. Vrchol sezóny, finále domácího poháru, ale boleslavské terpve čeká.

"Po pěti prohraných ligových zápasech potřebuje mužstvo konečně bodovat. Rádi bychom vylepšili současnou sedmou pozici, která neodpovídá boleslavským ambicím. Chceme si taky vylepšit náladu před středečním finále Ondrášovka Cupu," uvedl Minář.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kubáň, Mezlík, Košút, Nešpor - V. Valenta, Volešák, J. Valenta, Urbánek - Ondřejka, Švancara
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Rolko, Dimitrovski, Šírl - Mendy, Kúdela, Opiela, Táborský - Kulič, Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - Slavia Praha  (sobota 17:30)
Naposledy se v této sezóně představí domácímu publiku Jablonec. Na sever Čech přijede pražská Slavia.

Z posledních osmnácti ligových zápasů prohrál jediný, v každém z posledních dvaceti utkání skóroval. Taková je bilance Jablonce, v příštím ročníku účastníka předkola Evropské ligy. David Lafata se v posledních dvou kolech chce pokusit dosáhnout mety dvaceti branek v sezóně, ke které mu chybí tři trefy, Slavia ovšem nebude snadný soupeř. Na domácím hřišti si ale Jablonec věří, prohrál zde jen s Plzní.

"V posledním zápase se chceme rehabilitovat za nepříliš povedený domácí zápas s Ostravou. Stále je o co hrát, jde nám o prestiž. Slavia je slavný český tým, který hraje i přes své současné problémy podobným herním stylem jako my," říká jablonecký kouč František Komňacký.

Slávisté na jaře prohráli pouze se Spartou, od té doby táhnou současnou sérii pěti utkání bez prohry. Navíc se mohou pyšnit dobrou bilancí se svým soupeřem, z posledních osmi ligových utkání prohráli v Jablonci jen jednou. Na podzim ovšem doma v Edenu museli rozdýchávat porážku 0:3.

Trenér Michal Petrouš se svým týmem bojuje v každém zápase naplno a nejinak tomu bude i tentokrát. "Myslím, že jsme to prokázali v zápase s Příbramí. S Jabloncem jsme doma na podzim prohráli o tři branky, takže mu rozhodně máme co vracet."
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Eliáš, Pavlík, Beneš, Jablonský - Vošahlík, Loučka, Piták, M. Jarolím, Kovařík - Lafata
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Kaufman, Čelůstka, Hubáček, Trubila - Černý, Janda, Jarolím, Koreš - Kisel, Pospěch
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.60 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Ústí nad Labem - Sparta Praha  (sobota 17:30)
Do Ústí zavítá pražská Sparta. Zatímco domácí fotbalisté se loučí s první ligou, tak jejich sobotní soupeř stále doufá, že ji vyhraje. Ale nemá to ve svých rukou a nohách.

Ústečtí fotbalisté vydrželi v nejvyšší soutěži jedinou sezonu a chystají se na návrat do druhé ligy. Sice je čekají ještě dva zápasy, tak ten první z nich bude jejich posledním vystoupením před "domácím" publikem. A se svými fanoušky se budou chtít důstojně rozloučit. "Sparta je tým, proti kterému se nemusí hledat motivace. Kluci se budou chtít vytáhnout a obrat ji o nějaké body. Navíc příští týden budou mít sezení s vedením a bude se rozhodovat o jejich budoucnosti, tak mají jednu z posledních možností se ukázat," řekl trenér domácích Svatopluk Habanec, jenž nebude moci počítat se zraněným Zachariášem.

Letenští ztrácejí na vedoucí Plzeň čtyři body. I kdyby vyhráli v Ústí, tak to neznamená, že budou nadále živit své šance na obhajobu mistrovského titulu. Pokud by totiž vyhrála i Plzeň, tak se budou muset sparťané spokojit pouze s druhým místem a účastí v Evropské lize. "Boj o titul stále nevzdáváme, ale ani na hřišti Ústí to nebudeme mít jednoduché. Domácí budou chtít na závěr svého prvoligového snažení dokázat své kvality a proti Spartě se každý chce vytáhnout. Pro nás to bude o to těžší, že nám budou chybět dva hráči základní sestavy," říká sparťanský trenér a manažer v jedné osobě Jozef Chovanec. Ten bude v sobotu postrádat vykartovaného Kušníra, zraněného Kadlece a dvojici Krejčí se Skalákem, která plní reprezentační povinnosti u devatenáctky.
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Kovář - Dreksa, Valenta, Džuban, Dvořák - Stožický, Martykán, Vrtělka, Volek - Krbeček, Veverka.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Zápotočný (Kladrubský), Brabec, Řepka, Pamič - Sionko, Vacek, Matějovský, Podaný - Kweuke, Pekhart.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 11.00 - 5.75 - 1.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - Baník Ostrava  (sobota 17:30)
Nikdy se nestali mistry české nejvyšší soutěže. Nyní to mohou Plzeňští změnit. V případě, že v sobotu porazí ostravský Baník, tak získají poprvé ve své stoleté historii mistrovský titul. I když Ostravě už o nic nejde, tak do Štruncových sadů nepojede jen na výlet.

Bude to velký den D pro Plzeň a Vrbovy svěřence. V sobotu mohou svou letošní misi zakončit zlatou tečkou. Dvě kola před koncem ligy drží čtyřbodový náskok před dotírající Spartou, která zajíždí na hřiště posledního týmu tabulky a prvního sestupujícího Ústí. Pokud se Západočeši nechtějí ohlížet na výsledek svého konkurenta o ligové prvenství, musí v sobotu uhrát tři body. "Dokud se nám nepodaří získat tolik bodů, abychom titul potvrdili, nesmíme nic podcenit a to platí také o utkání s Ostravou," prohlásil kouč domácích Pavel Vrba. Ten nebude po svých hráčích chtít, aby začali utkání velkým útočným tlakem. "Není rozhodující po čtvrthodině vést 3:0, ale získat rozhodující tři body," dodal.

Ostrava se zachránila a do Plzně může odjet klidná. Ale nepojede jen na výlet, chce znepříjemnit svému soupeři cestu za ligovou trofejí. "Pro Plzeň to bude svátek, ale i my se na zápas na vyprodaném stadionu těšíme. Musíme si spravit renomé za závěr posledního utkání s Ústím. S mužstvem jsem si to vyříkal, musí hrát celých devadesát minut s absolutním nasazením," řekl trenér hostí Karol Marko.

Domácím bude v sestavě chybět pouze vykartovaný Trapp. Za hosty nebude hrát čtveřice marodů Fantiš, Zeher, Řezník, Kraut a kvůli dohodě mezi oběma kluby nenastoupí Varadi. Nejistý je start ostravského Daňka.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Ševinský, Bystroň, Limberský - Petržela, Jiráček, Horváth, Kolář, Rezek - Bakoš.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Šmejkal, Neves, Bolf, Zejdler - Greguš, Hušbauer - Frejlach, Lukeš, Ferenčík - Šenkeřík.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.25 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - Sigma Olomouc  (sobota 17:30)
Třinácté České Budějovice si v uplynulém kole zajistily záchranu v nejvyšší ligové soutěži. A tu by rády stvrdily domácím vítězstvím nad Olomoucí. Té jde o udržení čtvrtého místa v tabulce.

Budějovickým stačila remíza v Brně k definitivní jistotě záchrany. Nyní mohou hrát ve zbývajících dvou ligových duelech v klidu. Ale v posledním domácím vystoupení se budou chtít se svými příznivci rozloučit s vítězstvím. "Poté, co jsme se zachránili, můžeme hrát v klidu bez nějakého tlaku. Chceme se rozloučit s domácími fanoušky vítězně, chceme hrát útočně a fotbalem se bavit. Doufám, že to bude dobré utkání," věří domácí kouč Jaroslav Šilhavý, jehož tým ještě doma na jaře neprohrál.

Olomouc musí na jihu Čech uspět, pokud si chce udržet čtvrté místo. Na něj si totiž brousí zuby trojice týmů. Ale bilanci s Budějovicemi nemá moc dobrou, u nich totiž čtyřikrát za sebou Hanáci nevyhráli. "Budějovice jsem viděl v Brně a jejich herní projev se mi velmi líbil. Hlavně v prvním poločase působily velice fotbalově, hrály dobře kombinačně a sebevědomě. My pořád máme o co hrát, chceme se udržet na čtvrtém místě," prohlásil olomoucký trenér Zdeněk Psotka.

Domácí hlásí početnou absenci. Hrát totiž nebude hned sedmička zraněných Laštovka, Mezlík, Černák, Leština, Riegel, Benát a Žižka. Kvůli kartám nenastoupí ani Čirkin. V sestavě hostí se neobjeví zraněný Murin a Přikryl, jenž plní reprezentační povinnosti u devatenáctky. Nejistý je start olomouckého Hořavy.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Nitrianský, Lengyel, Simič, Vulin - Hudson, Bakala, Otepka, Šíma - Ondrášek, Stráský.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Škerle, Kučera, Vepřek - Bajer, Rossi, Navrátil - Petr, Ordoš, Šultes.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.10 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians 1905 - FK Teplice  (sobota 17:30)
Kdo by to byl čekal, že se Bohemians 1905 budou dvě kola nacházet před Teplicemi. Klokani prožívají vynikající sezonu, hrozbu možného sestupu zažehnali hodně brzy a místo toho bojují o horní polovinu tabulky. Umístění v ní si mohou definitivně pojistit právě v duelu s Teplicemi.

Bohemka vyhrála šest z posledních sedmi domácích zápasů, celkem před vlastními fanoušky získala už třicet bodů a vyhřívá se na šestém místě jenom o dva body za čtvrtou Olomoucí. Proti Teplicím se jí moc nedaří, z posledních tří domácích zápasů získala jenom jeden bod.

"Prý by mělo dorazit více fanoušků. Budu moc rád, když lidi přijdou klukům poděkovat. Vím, jaký má většina fanoušků názor na Eden. Já s ním určitě z velké části souhlasím, ale celý rok jsme tady bojovali za Bohemku a chceme se společně podělit o výsledek, kterého jsme dosáhli, a předvést pořádnou domácí rozlučku," těší se na zápas kouč Pavel Hoftych, který po sezoně odejde do Trnavy.

Teplice nemají formu, šest zápasů v řadě nevyhrály a propadly se na devátou příčku. V Edenu je čeká třetí jarní zápas, v posledních měsících zde v poháru a v lize narazily na Slavii.

"Jedeme se poprat o co nejlepší výsledek, v tabulce se chceme stále dostat, co nejvýše to ještě půjde," říká trenér Jiří Plíšek.

Bohemians 1905 chybí zranění Kaufman, Rychlík, v minulém kole vyloučený Ibragimov a mládežnický reprezentant Kraus. V teplické sestavě se neobjeví Zoubele a Siva (oba zranění) a Matula.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Cseh, Bartek - Moravec, Držík, Sedláček, Štohanzl - Škoda, Nešpor.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Smejkal, Hošek, Rosa - Verbíř, Ljevakovič, Čajič, Vachoušek, Mareš - Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - Slovan Liberec  (sobota 17:30)
Votroci se v letošní sezóně naposledy představí domácímu publiku. Do Hradce Králové přijede Liberec.

Hradečtí ze čtrnácti domácích zápasů prohráli pouze s Plzní a v úspěšné bilanci hodlají pokračovat i proti dobře naladěnému Liberci. Současných 38 bodů Hradce v tabulce znamená pouze o bodík méně, než činí rekordní zisk tohoto klubu v nejvyšší lize z ročníku 1998/1999. Votroci tak rozhodně mají o co hrát. Duel bude navíc rozlučkovým pro dlouholetou oporu zadních řad, Radima Wozniaka.

"Chceme se co nejdůstojněji rozloučit s fanoušky v domácím prostředí. Celou sezonu nás skvěle podporují, tak jim chceme nabídnout hezký fotbal, k čemuž by měl pomoci i Liberec," poznamenal domácí trenér Václav Kotal.

Slovan Liberec má na konci sezóny také dobrou formu. V posledních osmi kolech dokázal vybojovat šest výher, remízu a prohrál pouze těsným rozdílem na Letné se Spartou. Ve vyrovnané tabulce může Liberec ještě pomýšlet na čtvrté místo, v případě nezdarů v posledních dvou kolech se ale může propadnout i do druhé poloviny tabulky.

"Hradec většina expertů tipovala na sestup, ale nakonec ještě může skončit před námi. Ale to nechceme dopustit. Naši hráči dobře vědí, že do konce ligy je ještě o co hrát," nepřipouští uspokojení s dosavadními výsledky kouč hostů Petr Rada
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Pávek, Wozniak, Jandík - Fischer, Klapka, Rezek, Zelený - Černý, Dvořák, Štěpán
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Fleišman - Dočkal, Vácha, Gecov, Sivrič, Breznaník - Štajner
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň28206266:2566
2.Sparta Praha28202648:1962
3.FK Jablonec28166659:2954
4.Sigma Olomouc281351045:2744
5.Slovan Liberec281261042:3242
6.Bohemians 1905281261032:2942
7.FK Mladá Boleslav281171045:3940
8.FC Hradec Králové281081024:3338
9.FK Teplice281071137:4437
10.Slavia Praha28812836:3436
11.Baník Ostrava28791230:4130
12.1. FC Slovácko28861425:4030
13.České Budějovice286111126:4529
14.1. FK Příbram28671519:3625
15.Zbrojovka Brno28731830:5024
16.FK Ústí nad Labem28471721:6219

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (463)

Přidat komentář
niflheim

1. za Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

2. místo pro Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

3. místo pro Jablonec...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak. A Olmík z poháru do Evropského poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Olmiku to přeju, jednak je mám docela v oblibě, jednak jsem z Moravy, navíc Olomouc většinou v pohárech hrála docela hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve všech bodech I když jsem ze Slezska, ale Morava je krásná.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň do toho, nemôže byť majstrom predsa Sralta

Reagovat
Kenneth

Sralta? A ty seš kdo? Radši by ses měl starat o Corgon Ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som fanúšik tých, čo vám minulé leto nepekne natrhli riť

Reagovat
Kenneth

Tak doufám že sis to užil protože něco takového už se nebude opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu ver, že som si to užil, krajší pocit ako výhra v športke, už teraz sa teším na repete

Reagovat
Kenneth

Já si zase užil tu blamáž v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si užijem tie nákupy za tie nekresťanské peniaze, čo klub dostal za LM

Reagovat
Kenneth

Pokud si člen Žilinského vedení tak určitě. Za ty prachy koupí manželce nová prsa,sobě Ferrari a nějakou pěknou vilu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že sa vyznáš :D Žilinský majiteľ vrazil do klubu slušnú kopu peňazí a pred LM určite nebol na klube ziskový, takže si nemyslím, žeby to robil kvôli prachom. Nie v každej krajine hrozí klubu pár rokov po účasti v LM totálny krach a prepad do 3.ligy kvôli tomu, že nemajú profi licenciu

Reagovat
Kenneth

Všude se tuneluje,a Žilina není výjimka. Potom ty ligy taky vypadají.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, ještě tyhle kecy od Čobola... Jako kdyby na Slovensku nebyly Košice nebo Inter...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter prestal sponzorovať Slovnaft a Košice išli tuším dole spoločne s Rezešom, ktorý tuneloval skôr Železiarne ako futbal...

Reagovat
smazaný uživatel

proto žilina momentálně tak exceluje v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

vždyťhraje celou sezonu na to, aby v pohárech opět chytla Spartu to nikdo nevidí?

Reagovat
twerp

Žilina už titul nezíská...

Reagovat
smazaný uživatel

a Sparta už snad taky ne (ikdyž tu šance ještě je)

Reagovat
twerp

Nech nás věřit. Dneska stačí remíza a Olomouc se snad hecne.

Reagovat
Kenneth

Blbost. Kdyby to bylo jak říkáš ty tak bysme prohráli titul o skore a vzájemné zápasy.. Plzen musí 2x prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Moment, moment. Plzeň vede o 4 body, když jedn získá, bude to o pět. No a když Sparta dvakrát vyhraje, tak má o jeden bod navíc, nebo ne?

Reagovat
Kenneth

A jo máš pravdu,takže ten titul není zas taková utopie.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako výhra na forbesu.

Reagovat
Kenneth

Ale prosimtě, dneska bude Plzen nervozní a tak to skončí remízkou a olomoučtí kolegové se hecnou a ukopou 3 bodíky.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo. I na forbesu se dá vytočit nějaká ta zlatka.

Reagovat
centos

Heh, výraz forbes jsem taky v životě neslyšel. Začínám tápat, zda je to tím, že se tady mluví jinak, nebo jen tím, že nenavštěvuju zábavná zařízení

Reagovat
smazaný uživatel

A jak tomu říkáte vy?

Reagovat
centos

Normálně automat, ale může to být jen moje neznalost.

Reagovat
smazaný uživatel

bedny

Reagovat
smazaný uživatel

S ovocem.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jsme tě tou dnešní diskuzí neznervózněli ? Hele ta naše šance, že vyhrajem titul je asi taková, jako když hodíš pětku do forbesu a čekáš, že z toho něco vytočíš. No ale stát se to může .

Reagovat
smazaný uživatel

já to jen nechci zakřiknout

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu má Žilina pravděpodobně nejlepší stadion na Slovensku, ten určitě stál dost peněz. A ten kádr taky není nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslel ze ses bavil o Sparte a ne o Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Á jé, fanoušek Dyliny...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Viktorka zvládne už dneska. Proti těm Teplicím mi přišli nějací nervózní.

Reagovat
Kepy_FCB

je ča udělat pááá-pááá

Spartička titulu , Brníčko 1.lize

Reagovat
smazaný uživatel

Moja reč, snáď potom prídu do druhej ligy podporiť Brno kamaráti zo Slovanu :D

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.youtube.com/watch?v=8EBAVfpjF-E

snad dnes plzeňským vyjde i toto připravované choreo

Reagovat
smazaný uživatel

Baník také něco připravuje, kromě "všichni v bílém"? Nevíš náhodou?

Reagovat
Kepy_FCB

konkrétně nevím ale v tom sektůrku se nic většího udělat nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

já se teď bojim, že ty sektory jsou stejně velký (každopádně orptoi původnímu sektoru pro hostí je to podstatně méně místa)

Reagovat
smazaný uživatel

Nachystali Ostraváci něco gratulačního pro Plzeň? To by bylo super...

Reagovat
Kepy_FCB

Není naším stylem někomu lézt někam, takže to by super nebylo

Titul nás z části nezajímá a z části jim ho přejeme ale nedáme to najevo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je trošku nadutej přístup. Chápu, že jim nechcete dát titul zadarmo a že se chcete o ten zápas poprat. Ovšem uznat kvality soupeře - opravdu od srdce, nejen jako ocintání nějakého neúspěchu - patří k vysoké úrovni sportovní cti, nikoli k lezení do zadku.

Reagovat
Kepy_FCB

Souhlasím ale už vidím pak ty narážky napříč fory že Baník má další družbu atd. jistě chápeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako o nic nejde, ale zvedli byste si asi image u velký části národa - akorát někteří sparťani by to moc nepřežvejkli - a ti do vás stejně budou vrtat kvůli čemukoli.

Reagovat
Kepy_FCB

Pravda, hlavně ti svazoví sparťani....

Reagovat
centos

Já pamatuju jen na to, jak fans Synotu vytáhli v roce 2004 transparent "my vám titul přejeme". To bylo hezké, ale v dalších letech si už nic takového nevybavuju. Jinak baníkovská chorea hodně často ukazovala hesla pro podporu Bohemky a Ďolíčku nebo i Slavie a Edenu (tady si nejsem 100% jistý). A nikdo si toho nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, ono to pozitivní ohlas má, na nějakou dobu to přebije takovej ten negativní dojem, kterej o baníkovcích vytvářejí média. Akorát ti ostatní jsou většinou moc velký máčky na to, aby to dokázali pořádně opalcovat, protože by to přece vypadalo, že baníkovcům lezou do zadku. Je to škoda, že nejsme schopní rozlišit klasický vlezdoprdelismus od výrazů úcty a respektu, že převládá urážení a napadání těch druhých jako znak tvrďáctví. Zrovna ve sportu by se to moc hodilo, podle mě by to zahýbalo s atmosférou. Já vím, jsem v tomhle idealista, tak se mi kurva nesmějte, v politice už jsem to vzdal, tak mi nechte aspoň fotbalový ideály...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle vyjádření podpory nemá se soupeřovými fanoušky nebo klubem jako takovým mnoho společného. Vždy se jedná spíš o podporu fanouškovské kultury. Takže když bude chtít někdo Slavii přejmenovat, tak fanoušci dejme tomu Baníku budou protestovat choreem. Ale neznamená to, že mají Slavii rádi, ale že jsou proti boření tradic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nevím, jestli jsem tě správně pochopil, přece jen jsi větší "fanouškolog" než já... Já chtěl jen říct, že na prvním místě by měl být fotbal (už tohle je trochu zcestné, na prvním místě je samozřejmě klub, byť ten fotbal z toho vyplývá) a ten princip, že během zápasu jsme soupeři (nikoli nepřátelé) a před/po zápase si užíváme to, co v zápase uvidíme/jsme viděli. Asi se vyjadřuju blbě, no prostě - asi tak jako s bazileosem, přijel jsem do Uherského Hradiště, pokecali jsme u coly, on šel do svého kotle, já do svého, Slávka dostala 3:0 klepec, sešli jsme se před stadionem, sbalili ještě jednoho fandu Slovácka a dvě žáby a lehce se ožrali v jednom místním baru, báječně pokecali, hodně se nasmáli - superzážitek na hodně dlouho, žádná známka nějakýho nepřátelství, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak to vnímám i já a moc rád na ten den vzpomínám. To je ovšem ideální případ, my, fanoušci na výši, jsme tohoto schopni

Reagovat
centos

Potlesk při předávání poháru nejspíš nastane, ale ne nijak organizovaně. Ale stejně si toho nikdo nevšimne, bo se bude pozornost soustředit jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Při zápase Sparty na Slovanu jsme se s kámošem od Ještědu sešli, pokecali. Pak šel každý do svého kotle, podporovali jsme svůj tým a lítali i nějaké nadávky vůči soupeři. Po zápase na pivko. V tom nevidím problém, ani nějakou vznešenost. Když mám kamarády mezi fanoušky jiného klubu, tak se s nima dokážu bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od baníkovských ultras by gratulace Plzni k titulu byla nedůstojná. Alespoň dle mého názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Během zápasu asi jo, ale po zápase, pokud bude Plzeň slavit, tak si myslím, že by to bylo zajímavý gesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak by sis tu gratulaci představoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic velkýho a demonstrativního - nějakej "Congratulation" transparent s potleskem nebo tak něco. Já nejsem odborník na tyhle věci, já umím jenom řvát, skákat a tleskat, když to dělají i ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach tak, tak to máme jinou představu. Já bych jako dostačující viděl třeba zatleskání při převzetí. Protože přecejen baníkovcům udělá radost, že překazí Spartě možnost získat titul. No ale přestaňme se bavit o těch utopických scénářích. Titul stejně poputuje na Letnou .

Reagovat
smazaný uživatel

a just doufám, že nepoputuje.

Reagovat
smazaný uživatel

No nekecej .

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně už mě ty vole začíná štvát, jak furt píšeš, že to vyhrajete vy i když je to šílená utopie. Jinak včera v Drážďanech byli i dva Sparťani. Chtěli se dostat na DD, který už bylo tejden vyprodaný. A jelikož jsou vyznávači ACS, tudíž jejich inteligence je na bodu mrazu, tak jim to absolutně nedošlo, na stadion se nedostali, byli venku a pak sme je kolem jedné ráno potkali, nacamrané jak hovadá, jak furt dokola zpívaj "Vysoký jalovec" a dělali bordel. Dobře jim tak.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tě to sere? Jsem fanoušek, možnost získat titul tu je, tak tomu pořád věřím. To je mi fuk, co dělali nějací 2 sparťani v Drážďanech.

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušek ale trochu pokory by to chtělo a soudnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

O jaký pokoře to mluvíš? Dokud je šance na titul, tak to nevzdám.

Reagovat
smazaný uživatel

nic, tady to je marný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ztrácíš akorát čas.

Reagovat
Kenneth

Co má pokora společného s tím že pořád věří v titul když je matematická šance?

Reagovat
smazaný uživatel

jéééžiš, že já raději nemlčel, když se ozve takový klasický idiot jako ty

Reagovat
Kenneth

Napsal si ko.kotinu, tak ted začneš urážet. No prostě typickej ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady hodně málo urážím, to většinou ty. Ale teď už sem se neudržel a napsal sem to, co je tady veřejným tajemstvím, když se jedná o tebe

Reagovat
Kenneth

Žíly mi to netrhá.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zamyslet nad sebou by ses mohl

Reagovat
Kenneth

Není nad čím,prostě jste si našli obětního beránka ,ale tak to už je vaše věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Beránka? Spíš berana - a sám si o to řekl... Ne, vážně, o Spartě víš dost, nejsi mamlas, co pindá absolutní nesmysly, jenže způsob, jakým to prosazuješ, navíc dost agresivně a arogantně, prostě musí vyvolat reakci.

Reagovat
Kenneth

Ale prd, nejsem agresivní ani arogantní.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokaž to, zatím to místní osazenstvo obecně vnímá jinak. Každopádně to není kvůli tomu, že jsi sparťan, je to v něčem jiném (pominu-li pár jedinců, kteří to se sparťanskou příslušností spojují, bohužel, pár nesoudných se vždycky najde - tak nebuď mezi nimi, to je jednoduché).

Reagovat
Kenneth

Nevím jak,trevor si vždycky něco najde.

Reagovat
smazaný uživatel

všimni si, že na tebe skoro vůbec nereaguju, jenom dnes a to oprávěně. Prostě jsi idiot, chováš se tak, tak se nediv

Reagovat
Kenneth

Oprávněně? Normálně jsem na tebe reagoval,ale ty ses začal chovat jako blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

jako blázen se tu nechovám, to spíš začni u sebe

Reagovat
Kenneth

Když začneš pyskovat na člověka co na tebe normálně reaguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, jak bych to řekl - pravděpodobnost je taky matematika... Na druhou stranu, kdyby se všichni řídili prostou matematikou, tak neexistuje sportka ani žádný kasíno, ale taky by nebyl žádnej výherce jackpotu. Sparta má možnost brát jackpot, samozřejmě s odpovídající pravděpodobností - pokud té pravděpodobnosti neodpovídají některé silácké řeči, působí to spíš směšně. Nicméně věřte, sparťani, doufejte, fanděte, jiskra naděje ještě je a nezkusit foukat by byl hřích. K tomu samozřejmě není co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle ho chápu. Aji když je to totálně nepravděpobné, tak dokud je šance, tak pořád věřím. Já sem taky dlouho věřil že dokážem stáhnout devět bodů náskoku na Jablonec s postoupit do EL z ligy. No, nedokázali sme to. Ale kvůli statistice se na tu možnost nevykašlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný, já si taky říkal před pár dny, že by Slavia MOHLA vyhrát na Sigmě 4:0. Jde jen o to, kdy se ještě dá tvrdit "VYHRAJE" a kdy už by se mělo trochu couvnout a začít říkat "MOHLA BY".

Reagovat
salami

já na to i vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

Na přesný výsledek? To jsi mohl být v balíku, kdyby jsi vyhrál.

Reagovat
salami

na 4:1 jsem dal 50 korun a kurz byl 80, moc často nesázim, ale takovýhle překvápka mě bavěj, navíc jsem měl tušení, že to dokážou, bohužel první náznak neúspěchu byl, když jsem zjistil, že nehraje Kisel ani M. Černý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož Sparťani v tomhle mají praxi, vem si jak ste získali první z těch dvou titulů. Ty vaše šance byly taky minimální. A taky když se dívám na Man United, tak věřím vždycky ve výhru a ono to dost často vyjde. To je tým který není zvyklý se vzdávat, stejně tak Sparta. Škoda že Sigma nemá podobnou vůli.

Reagovat
smazaný uživatel

No tehdy byl ten závěr ligy vtipný. Bohužel pro nás velmi trpký. Chvíli to vypadalo, že ten titul nikdo nechce .

Reagovat
salami

přesně, tohle chválim, věřit, fandit a doufat se musí do poslední chvíle, i když mu samozřejmě nepřeju, aby to vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

jinak v TV to vypadalo, že je celkem dost volných míst (část byla určitě z bezpečnosti, a zbytek fanoušků šel asi do trochu jinýho sektoru)

Reagovat
smazaný uživatel

Volná místa byla pro ty dva sparťany ale oni si nejspíš řekli, že ne, že budou cool a raději budou chlastat venku a dělat České Republice ostudu Jinak bylo 28.700 Fans

Reagovat
Ligter

Fuj, co je to zas za nemístnou generalizaci.

Reagovat
Kepy_FCB

PRI-BRN 1:0

SLO-MLB 3:2

PLZ-FCB 4:2

JAB-SLA 3:1

CEB-OLO 1:1

UST-ACS 1:5

BOH-TEP 1:0

HRK-LIB 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jazda do Plzně

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

PRI-BRN 2

SLO-MLB 0

PLZ-FCB 2

JAB-SLA 2

CEB-OLO 1

UST-ACS 1

BOH-TEP 1

HRK-LIB 1

Reagovat
Kenneth

Reagovat
stas87

chod to podat

Reagovat
Kepy_FCB

Ty chceš aby po Sazce krachla další sázkovka?

Reagovat
Losinho

Oni upravili výhru, za 10Kč můžu vyhrát jen 30 tisíc.

Reagovat
Kepy_FCB

Všichni?

Reagovat
Losinho

Zkoušel jsem to u Fortuny.

Reagovat
Losinho

*300 tisíc

Reagovat
stas87

ozaj,co by potom bolo zo sazkou kebyze fakt krachne? som nedavno cital ze maju minimalne zisky

Reagovat
Kepy_FCB

se sazkou ámen průšvih pro sport. svazy a prostor pro konkurenci

Reagovat
centos

No já nechápu lidi, co pořád sázejí Sportku :) Ale tam se zisky prý snížily na polovinu. I tak se mi to zdá moc.

Reagovat
Kepy_FCB

njn důchodci to mají zažité, bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

copa o to, ale poslední výherce nedostal výhru, ale prý musel zaplatit daň z příjmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je moc hezký. Ten šťastlivec musel mít opravdu radost.

Reagovat
centos

Reagovat
Losinho

Celkový kurs 47128.70

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Aspoň je vidět, že tady salami je...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky mi tu chyběl smajlík, který krčí rameny. Salamiho příspěvek mi tak připadá, jako pokrčení rameny .

Reagovat
smazaný uživatel

Já většinou používám ty oči nahoru. Je teda fakt, že občas bych je vyvracel tak, že bych je měl až někde na zádech u ledvin...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ten smajlík nemám moc rád. Ještě když to nějaký brepta podpoří výrazem "omg".

Reagovat
salami

právě že ne, to sem za mě dal nějakej duch, já jsem sem žádnej příspěvek nedával

Reagovat
smazaný uživatel

Asi temné síly...

Reagovat
salami

začínám se bát, aby nezasahovaly i do fotbalu a nemuseli jsme čekat na mistra ligy až do příštího kola

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo nedej Bože do příštího ročníku

Reagovat
smazaný uživatel

No, dneska chybí celkem dost hráčů Baníku, takže by se republika měla připravit na to, že dnes se bude dekorovat nový mistr Česka.

Reagovat
smazaný uživatel

, Jen skoda, ze to nejspis bude uz ted...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tréninku Baník pořád trénoval hru 10 proti 7.

Reagovat
Kepy_FCB

tak razíme směr Pisen City... Baník Mistr

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Škoda že se Budějovice zachránily, ještě sme je mohli potrápit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už ta liga ani nezajímá. Ale byl jsem dnes koupit lístky na Ondrášovku, už se těším jak malej kluk. 2 500 Sigmáků a vítězství v poháru, to je ideál.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se dneska určitě budu dívat na Sigmu. Ale kdybych si měl vybrat mezi výhrou Sigmy a Zbrojovky, tak beru tu Zbrojovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako? Aspoň dneska bude pěknej zápas bez nervů pro obě strany. Budějky do ligy patří!

Reagovat
centos

Ty jsi z Budějovic?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne přímo, 12 km od Budějk. Dynamo, Sparta a AC Milán navždy v mém srdci.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože na úkor někoho se Brno zachránit musí. A už zbývá jenom Příbram.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by se mělo Brno zachraňovat když tam vůbec neumí dělat fotbal? Za co si to jako zaslouží??

Reagovat
centos

A za co Budějovice? To je ještě nudnější klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to můj druhý nejoblíbenější tým v GL? Proč by si to měly zasloužit Budějovice. Fotbal hrajou podobný a na rozdíl od Brna tam ani není místo na nějaký posun vzhůru. Snad jenom pět let zpáky tam byl náznak a atakovali ste první půlku tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Budějky nemaj ambice hrát o poháry, ale to Plzeň ještě před 6 lety taky neměla. Budějovice si na nic nehrajou, chtěj si prostě v klidu hrát ligu, když se podaří hrát v klidným středu tabulky tak je to fajn, jinak se musí bojovat o záchranu, ale takových týmů je. Brno je druhý největší město u nás, v 90 letech na ně chodilo moře lidí a co udělali posledních 10 let? Na to jakej maji rozpočet, jaký hráče měli, talenty atd. to prostě neskutečně mrví poslední roky a to mi nikdo nevymluví a za to zaslouží lekci aby začli přemýšlet kde je chyba.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Zbrojovka ten fotbal mrví, to je fakt. Ale pořád si myslím že je pravděpodobnější že se zvednou díky tomu, že město postaví stadion Za Lužánkami a začnou chodit lidi, než tím že se bude Brno pár let plácat ve druhé lize. Hradec se snažil postoupit dost dlouho. A postoupil v sezóně kde rozhodně favorit na postup nebyl, tudíž víceméně náhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno se popakuje, poprvní v historii fandím Jardovi, navíc si velice vážím hráčů Příbrami za gesto, které udělali u nás po vzájemné zápase, kdy, ač prohráli, tak přišli poděkovat před náš kotel a pak jenom užasle sledovali děkovačku!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín v GL nechceš, Brno tam nechceš, mám pocit že bys byl nejradši kdyby GL hrálo jenom Slovácko.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín nechcu, Brno nechcu z pochopitelných důvodů, zbytek ať si hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Starka ted potřebuje na orgány....Táhněte vy...!!:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Titul jsme si prohráli ve vzájemnejch zápasech s Plzní a selháníma s Teplicema. Holt 6 porážek je na mistra moc. Dneska už je to fuk....stejně platilo, platí a bude platit osvědčené Plzeň, Baník, Brno buze.antů plno! Aspoň že to Brno spadne, doufám. Měli by se stydět jak hanebně tam dělaj fotbal na to jak je to velký město. Z moravskejch týmů zaslouží palec nahoru akorát Olomouc a za domácí zápasy Slovácko.

Reagovat
smazaný uživatel

no na jaro doma výhra jenom s Příbramí, až se divím, kde jsme udělali těch 30 bodů

Reagovat
twerp

Pokud Sparta oba zbývající zápasy vyhraje, tak bude mít nejvíc bodů snad za 10 let. A ty příčiny bych hledal dřív, například prohra v Budějovicích. A Brno by se mělo udržet, protože přecejenom hrajou hezčí fotbal, než Příbram.

Reagovat
Kenneth

Příčíny jsou rozhodně oba prohrané zápasy s Plzní, kdybysme v aspon jednom remízovali tak to vypadá růžověji.

Reagovat
twerp

Venku nás Plzeň přejela. Doma to byl prý remízový zápas. Každopádně daleko větší provar je prohrát se Budějovicema, než s Plzní. I ta remíza v Teplicích se prostě stane. Ale prohrát v Budějovicích to je moc.

Reagovat
Kenneth

Já vidím větší provar neporazit ani jednou našeho konkurenta. V Budějkách se to dá čekat když hrajou každý zápas beton.

Reagovat
homeles8

co kecáš, hrajem defenzivně, ale beton furt teda ne

Reagovat
Kenneth

Myslel sem každý zápas se Spartou

Reagovat
homeles8

jo, to jo

Reagovat
centos

To je ale sparťanská klasika, ne? Nic moc výsledky s konkurenty v tabulce, spíš horší než lepší, ale se slabými to vždycky nějak ukopete. Nebo to aspoň platilo pár let nazpátek a hodně dlouhou dobu, mám ten pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

No...jak kdy. Loni jsme měli s Jabloncem statistiku 2:0 a 0:0, s Baníkem 1:1 a 1:1, s Teplicema 0:0 a 1:0, s Plzní 0:0 a 2:2, se Sigmou 1:1 a 4:0. Rok předtím to bylo o poznání horší. Se Slavií 1:4 a 1:1, se Slovanem 0:3 a 1:1, se Sigmou 1:1 a 1:0, 3:2 a 0:1 s Jabloncem. Rok předtím jsme s týmy ze špičky tabulky měli zoufalou bilanci. Takže ano v posledních třech sezónách, kdy Sparta získala pouze jeden titul to tak bylo. Ale předtím to až tak hrozné nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, právě že dřív jsme v těch důležitejdh zápasech toho konkurenta (Slavie, Baník) porazili, ale ztratili třeba se Zlínem nebo Karvinou. Letos je prostě do očí bijící ta bilance s Plzní, přitom Plzeň proti Spartě nepředvedla nic, na 6 bodů jí stačil jeden povedenej brejk a jeden dobře kopnutej přímák, tyhle dva zápasy se prostě nezvládli. A jak na podzim tak na jaře nás dorazili Teplice, doma klsicky brejky a u nich Zítkova hvězdnost

Reagovat
twerp

Dá se tam možná čekat remíza, ale ne prohra. Prostě tydle zápasy se musí vyhrávat i když je smůla. Zato pokud máš smůlu proti letošní Plzni, tak těžko něco uhraješ. Doma sme s teplicema taky prohráli(a dostali sme stejně hadracké góly jako v Teplicích). Tady sou ty ztráty.

Reagovat
Kenneth

Pokud chceš titul tak nesmíš dostat 2x na frak od jediné konkurenta. A nějaké výmluvy že jsme dostali hadrácké goly,pokud vím tak jsme i halužácky vyhrávali.

Reagovat
twerp

Můžeš dostat na frak od konkurenta, pokud zbytek vyhraješ. Ono prohrát 2x s Plzní není košér, ale stane se. A kdyby nebylo těch ostatních zbytečných ztrát, tak máme titul.

Reagovat
stas87

no podrezali ste si vetev v hradci a v budejiciach,hned na zaciatku vam plzen mierne usla a pozerali ste jej na zada,mat teraz z tych dvoch zapasov 6 bodov ste v klude a titul by bol vas,len v plzni to nebolo

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Problémy, které teď má Sparta se stíháním Plzně nemuseli vůbec být, kdyby zbytečně neprohrála s Hradcem, Budějovicema a Teplicema.

Reagovat
Kenneth

Tyhle body co máme tak by stačily skoro každý rok k titulu,což znamená že každý rok to takhle projedeme někde, vina je rozhodně u zápasů s Plzní kde máme 0 a oni 6.

Reagovat
stas87

ale chapes ze kebyze na zaciatku vyhrate tie zapasy vonku dneska by ste boli v psychcikej pohode a na koni a plzen by dost mozna odpadla?nieco ine je byt na cele a nieco ine je tristvrte sezony niekoho nahanat a cakat na kazdu jeho stratu

Reagovat
Kenneth

Na koně jsme je posadily my, tím že jsme s nima 2x ruply.

Reagovat
stas87

co ti na to napisat...uvedomujes si ze sparte nikdy neslo az snad na jednu sezonu,dotahovat velky bodovy naskok supera?ked ma sparta stratu 2-3 body po polovici takmer vzdy to dotiahne na 1 miesto,plzen bola cele jaro relaticne v pohode,mala nahrate po jeseni a mnohem vacsi tlak lezal na sparte ktora bola pod tlakom a ktora nesmela stratit,vyhrat sparta na zaciatku ligy u slabych mala by mlay naskok do jara a plzen by odpadla,real si titul tiez neprehral len na nou campe ale treba s gijonom ci na mallorce,to iste chelsea nestratila titul v zapase na ot ale v zime...snad ti to uz dojde

Reagovat
Kenneth

Já sem toho názoru že větší nervy musela mít Plzen, ztratili 12ti bodový náskok a najednou to všechno mohlo jít do řitě kdyby doma se Spartou ruply.

Reagovat
Aldeano

Taky si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby, to byl teprve začátek, byl tam v tý době nahuštěnej program, zraněný hráči a náhradníci to nezvládli, mužstvo nebylo sehrané, ale v tom by problém nebyl, my ztratili na začátku, Plzeň zas jinde, ale prostě když chceš někoho porazit v boji o titul tak s nim nemůžeš dvakrát prohrát. Například být to dvě remízy tak vede Sparta o 2 body. Před zápasem v Plzni všichni včetně mě říkali, že ten zápas o titulu nerozhodne, ale jen proto že nikdo (já rozhodně ne) nečekal že tam Spartička prohraje.

Reagovat
Kenneth

Konečně má někdo názor jako já.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ona se z toho ještě Plzeň posere... ACS !!

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jsi z toho posraný víc ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Chci titul totiž..

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky...

Reagovat
Shevchenko

Taky bych chtěl.

Reagovat
salami

já mám skromnější přání, nějakej titul je až třešnička

Reagovat
homeles8

Sakra, škoda že nehrajem až zejtra, dneska nemůžu, na poslední domácí zápas Tak snad aspoň uděláme 1:0 DYNAMO BUDĚJOVICE! ♥ nikdy nespadnem! A příští sezonu snad výjde aspoň to 10 místo

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci dostali konecne vyplaty tak by se to mohlo projevit na jejich uz tak dobrych jarnich vykonech a myslim ze dneska by se nemuselo odjizdet z Jablonce s prazdnou .

Reagovat
centos

Ale jinak doufám ve výhru Baníku a ztrátu Sparty, ať máme hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak to bych byl vážně naštvaný, kdyby Baník porazil Plzeň a my rupli s Ústím .

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

naštvaný je mírné slovo.

Reagovat
Ligter

Docela absurdní situace.

Reagovat
Didier Drogba

dnes Plzeň titul a v Brně si dnes kvalitně poplačeme a zanadáváme

Reagovat
centos

Už jste připravení, jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky budu kvalitně plakat nad happy endem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Doufám, že to jsou futuristické záběry Sparty proti Hradci po skončení zápasu

http://www.youtube.com/user/acspartaofficial#p/u/142/SOjTIVM4lyU

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec opravil Lízátka?

Reagovat
smazaný uživatel

neměli byste hrát doma

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

jak s tím teda souvisí Lízátka v Hradci?

Reagovat
smazaný uživatel

No nijak

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně to byla nádhera Bony s Kúcou v půlminutovým objetí..

Reagovat
Kenneth

Kéž by,vsadil jsem se s kámošem že když ten titul urveme tak mu platím 10 piv.

Reagovat
Aldeano

Klidně ti na ně přidám, když ten tiul získáme

Reagovat
Didier Drogba

takový oslavy kvůli 2.fleku nebudou

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Možná Spartani čekaj že Hradec bude hrát jako loni Teplice,bez střely na bránu....to asi těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Nám je jedno jak bude hrát Hradec. Důležité bude, jak bude hrát Sparta.

Reagovat
Aldeano

Přesně tak!!! Hradec ani k ničemu nepustíme

Reagovat
Aldeano

Možná antiSparťani čekaj, že Sparta bude hrát proti Hradci jako loni proti Teplicím

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš šlo o to jak loni hráli Teplice ne...??:-D

Reagovat
Aldeano

Ani ne.Sparta hrála tak dobře,že Teplice nevystřelily ani na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Každej na to mán jinej názor...

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip týdne.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně si myslim že je hotovo...Sparta si ty body měla nahrát jinde,kde zbytečně ztratila...a ne spolehat na záhraky v posl.2 kolech....

Reagovat
smazaný uživatel

No my z toho nadšení nejsme, že musíme čekat v zásah shůry .

Reagovat
Kenneth

Letos v těch zázracích máme i zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nestane zázrak a Plzeň ten titul vyhraje tak bude dost těžký hodnotit tuhle sezonu, protože já jí považuju za celkem povedenou, bohužel s několika kaňkama. Jako jít do kvalifikace LM dva tak udělám velkorysé gesto a řeknu tak si v Plzni oslavte to výročí, nic tak tragickýho by se nestalo, nikdo na světě nevyhrává titul každej rok. Tohle považuju za největší provar českýho fotbalu, že se spadlo na místa kde o LM hraje jenom jeden tým a to ještě 3 předkola.

Reagovat
Aldeano

Asi tak,až na tu Žilinu.Jinak jsme v lize udělaly bodů hodně... letos to prostě nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodly vzájemný zápasy a to dělá dost...takže budte soudný...titulů máte dost,ale z pohledu druhýho by ste asi byli lepší v boji o LM a bodů do koeficientu celkově....asi tak...

Reagovat
Kenneth

Mě sere hlavně že se z 2. místa jde jen do EL.

Reagovat
smazaný uživatel

za to ale tak nějak můžeme sami

Reagovat
REPLIKATOR

Plzeň 3:0, parádní oslava titulu

Reagovat
doNny

Dneska by mohlo být v Plzni veselo, pokud domácí vyhrají a bude se slavit na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

ono veselo by mohlo být i při přestupu v Praze. Ono i Sparťani jedou na výjezd

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřekazíme snad Plzni oslavy titulu ne?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
twerp

Mohl by se stát zázrak..... třeba, že by se Pepa převlíkl do plzeňského dresu, natáhl by rozhodčímu a utkání se kontumovalo ve prospěch Sparty.

Reagovat
centos

Zase z toho převlékání do cizích dresů nedělejte úchylku.

Reagovat
twerp

To nemá nic společného s kauzou Kadlec-Pekhart. Jen že by byl Pepek aspoň jednou užitečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Sparty: Blažek - Kladrubský, Brabec, Řepka, Pamič - Sionko, Vacek, Matějovský, Podaný - Kerič, Pekhart Tahle sestava ujde. Dobře, že je v základu Andrej Kerić a Libor Sionko.

Reagovat
Aldeano

Co je s Kweukem?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic. Sedí na lavičce.

Reagovat
Aldeano

Jenom mně to překvapilo.To už dlouho neseděl.Ale duo Pekhart-Kerič se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně je dobré, že nasadil jednoho vysokého a jednoho rychlého útočníka. Také jsem rád, že na pravém kraji obrany hraje Jirka Kladrubský, a ne Zápotočný.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradníci: Zítka, Zápotočný, Pavelka, Hašek I., Kraják, Lačný, Kweuke.

Reagovat
Aldeano

Hašek,Kraják No, ale vlastně pro nevyzkoušet někoho z béčka ke konci sezony.Ale zkusil bych teda jiný hráče než třeba Haška... Takový Rada by si to zasloužil víc.

Reagovat
Aldeano

*proč

Reagovat
joshua

Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne Martin

Reagovat
joshua

Martinovi bych i docela věřil, fyzičku má pořád výbornou. Ale Ivana jsem nechápal ani v béčku, natož tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak uvidíme. Nejspíš vůbec nenastoupí.

Reagovat
Aldeano

Souhlasim s Joshua.Podle mně nemá ani na béčko hlavně neni ani nějak mladej.To vůbec nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

To já nevím jak hraje. Ale jestli je to tak, jak říkáte, měl by tam být někdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď říkal Martin Hašek, proč je Kweuke na lavičce. Zajímavé.

Reagovat
twerp

Co říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Že nejsou spokojeni s jeho výkony, hlavně s fyzičkou. Prý je to také tím, že v předchozích klubech nehrál v základu a není proto zvyklý na větší porci zápasů. Zkráceně, dochází mu síly.

Reagovat
centos

Ona to nebude až tak velká výhoda, vypadat jako kulturista.

Reagovat
Losinho

Parádní sestava Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Dime na to... http://bit.ly/kYcxc3

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

1. FK Příbram: Hruška - Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Divíšek - Klesa, Tarczal, Videgla, Pleško - Wágner, Koukal.

FC Zbrojovka Brno: Bureš - Husár, Pernica, Simerský, Hamouz - Přerovský, R. Valenta, Rýdel, Kalabiška - Rabušic, Došek.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma

Reagovat
C-M@ster

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Baník vede 1:0. Naděje žije.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ústí taky. Ty vole .

Reagovat
Losinho

Já to možná fakt měl vsadit.

Reagovat
smazaný uživatel

A to si vem, mně se seklo tipovani, tak jsem se šel podívat na telku. Baník dá gól, chvilka radosti a pak se odsekne tipovani a je po radosti .

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Ústí

Reagovat
centos

Takhle by to mohlo skončit.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
centos

6. minuta a hned Plzeň gól takhle se bojuje o titul

Reagovat
C-M@ster

Sleduješ ten zápas?

Reagovat
centos

nuance ironie jsou asi těžko postřehnutelné :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Osoba, která sleduje zápas jen z livescore by třeba napsala přesně to stejný co ty a myslela by to vážně.

Ale Plzeň sakra musí, to je festival šancí.

Reagovat
centos

Pro mě je nejlepší výhra Baníku a prohra Sparty. win-win-win

Reagovat
centos

jsem to zakřikl

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš tu už přestat strašit ? Já se vsadím, že jsme to před tím zápasem přivolali. Ti naši hráči hrajou jak nalitý.

Reagovat
smazaný uživatel

To sou šašci ti Sparťani

Reagovat
Pinturicchio

Baník , pome SPARTA !

Reagovat
Losinho

GOOOOOOOOOOL

Ty woe, jestli mi to fakt vyjde...

Reagovat
twerp

Cítím se asi jako bych vyhrál ve sportce.

Reagovat
Kenneth

No já snad blbě vidím.

Reagovat
Losinho

Karel Piták gól. Když ho měl někdo z Jablonce dát, tak on.

Reagovat
Godwinson

Jiráček!

Reagovat
sosna

OT: Nizozemsko 19 - Česko 19 0:1 16. T.Přikryl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Nizozemci, na to jací to jsou borečci, nic moc... Doufám, že v úterý udělají postup...

Reagovat
Kenneth

Ruka jako prase,bez penalty. Co čekat.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
centos

U větší vzdálenosti rozehrání může zeď stát pět metrů od?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, proč střídá Keriće?

Reagovat
Kenneth

Aby měl Pekhart šanci bojovat o korunu střelců.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi to jako hloupé rozhodnutí.

Reagovat
Kenneth

Kerič-Kweuke to je jiná káva,snad od příští sezony.

Reagovat
soukup

tyč kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Vykoupal gólmana.

Reagovat
Didier Drogba

Rabušic ty seš sniper

Reagovat
Pinturicchio

Ofsajd!

Reagovat
One-Real

Plzeň z ofsajdu, jak jinak.

Reagovat
Kenneth

O kolik?

Reagovat
One-Real

No byl tam o celé tělo hráče.

Reagovat
Kenneth

Co taky čekat že jo.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
twerp

Nemám rád blbečky jako si ty.

po prohře Sigmy se Spartou 0:1

C-M@ster

04.10.2010 19:53

To je ostuda. Takhle ocividny protezovani Sparty tu nebylo ani za Kostala

Reagovat
Pinturicchio

Sparta-haterům je jedno, že si serou do krku, hlavně, že si kopnou.

Reagovat
C-M@ster

Ten zápas si pamatuju. Bylo to neskutečný divadlo. Pořád si za tím stojím.

Tady si borec stěžuje na 1 ofsajd, kdyz Plzen vyhrala 3:1 a prestrilela soupere snad 4nasobnym rozdilem.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si ten zápas pamatuješ, tak by sis mohl pamatovat, že rozhodčí Spartě neuznal regulérní gól Manuela Pamiće. Vzpomínáš si na to?

Reagovat
twerp

půl metru maximálně, ale byl.

Reagovat
centos

Viděl jsem to jedním okem, ale myslím, že to pustil dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to byl půlmetrovej ofsajd, tak je to celkem fuk. To bych jako nějakou velkou chybu neviděl.

Reagovat
centos

Tělem mířili oba jinam, to hned dělá rozdíl. Ale nohy na zemi byly myslím v lajně. Počkám si na opakování.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, mě je to celkem jedno. Stejně ti naši hráči hrajou prdlajz a ještě mě nasral Chovanec, když stáhnul Keriće. Co ti vaši plejeři, snaží se aspoň trochu?

Reagovat
centos

Hrajou dobře, to nemohu říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný.

Reagovat
centos

Snaží se, ale kvalita holt chybí.

Reagovat
centos

Tak ne, ofsajd byl.

Reagovat
Pinturicchio

Půl metrový offside?

Reagovat
One-Real

zrovna u tohohle bych se vsadil, že to byl jasný ofsajd

Reagovat
Godwinson

Moc pěkně Plzeň, sice ofsajd, ale co už ...

Reagovat
smazaný uživatel

správné rozhodnutí sudích ve prospěch fotbalu chválím

Reagovat
twerp

Todle mi připomnělo proces s Miladou Horákovou.

Reagovat
Pinturicchio

Jak já tuhle pitomou berličku nesnáším. Pokud je to offside, tak ho rozhodčí musí pískat.

Reagovat
Kenneth

Pekhart!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvěřitelné, co se tady dočtu...ještě nakonec Sparta nezíská titul díky ofsajdu Plzně...Hrajou krásný fotbal pro diváky, titul jim patří neskonale víc než Spartě, která, jako téměř vždy, hraje holomajznu

Reagovat
Pinturicchio

To někdo tvrdí?

Reagovat
smazaný uživatel

Bureš!

Reagovat
Kenneth

Oni snad museli před zápasem nasávat, nebo já nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdalipak Monsieur Kweuke ví, že se pořád hraje o titul?

Reagovat
Kenneth

Zatím nejlepší hráč na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážně, jo?

Reagovat
Kenneth

Jeho příchodem na hřiště jsme si aspon ty šance začali vytvářet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přijde mi, že to není jeho zásluhou. A ten brejk pěkně zmrvil. Uvidíme, co přinese druhý poločas.

Reagovat
Kenneth

U Sionka mě už nešokuje nic,ten doufám půjde pryč hned jak skončí sezona. Spolu s Lačným! A Kweuke je prostě kopyták,na tu naší ligu mu to ale stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sionko je dle nejlepší hráč na hřišti. Přijde mi, že maká jenom on. Zřejmě narozdíl od některých jiných chápe, o co se hraje. Ten brejk řešil dobře, přihrával Kweukemu a hned se mu nabízel.

Reagovat
twerp

Mě přijde Sionko hrozný dneska. Možná je to protože beka hraje Kladrubský. Ale příjde mi, že jenom moc běhá a nic z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není to žádná sláva, ale špatně hrajou všichni.

Reagovat
Kenneth

Máš k němu sympatie a já ho moc nemusím. Na Spartu už prostě nemá. Já nevidím žádné pozitiva v těch zápasech,snad jen krom toho že maká,ale to prostě nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Bohemce dal pěkný gól a po jeho centru padl i druhý gól. Proti Boleslavi byl u zrodu první gólové akce a dal vítěznou branku. Na podzim hrál špatně, přesto makal, což se nedá říct o jiných hráčích, kterým se nedařilo.. V dnešním zápase dře, získal nějaké ty balóny a třeba založil ten brejk, z kterého měl být gól, kdyby to Kweuke neposral. Na Spartu určitě má.

Reagovat
Kenneth

To jsem jiného názoru. Jinak jak to vidíš s Blažkem,Brabcem a Řepkou? Slýchá se že Řepan - Emiráty, Brabec - Rusko, a Bláža - konec? Prý má být Zítka jeho náhrada .

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to jsou jen spekulace. Ale Brabec ať si do Ruska klidně jde.

Reagovat
Kenneth

Tak Brabec ven to je jasný, Bláža by to měl taky skončit protože bych tam chtěl Vaclíka a Řepan by si mohl na konci kariéry vydělat nějaký ty kačáky navíc. Myslíš že je šance přivést toho Lecjakse? Hejda-Lecjaks to je můj sen.

Reagovat
twerp

Lecjaks umí na stoperu?

Reagovat
Kenneth

Neumí? Já myslel že hraje stopera.

Reagovat
twerp

já ho mám zafixovaného jako levého beka

Reagovat
smazaný uživatel

Občas hraje i v útoku . Asi jako Zeher na stoperu soupeřových týmů.

Reagovat
Kenneth

Tak to beru zpět. A nebo by nebylo špatný aby Řepka rok zaučoval Hejdu a potom bysme přešli na Zápotoč.-Hejda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Lecjakse nijak moc ve Spartě nechci. Raději bych byl, kdyby se jako náhradník za Pamiće prosadil Honza Krob. U Řepky nevím, je pravda, že bychom se s jeho koncem měli smířit, ale mohl by zůstat jako náhradník (otázka, jestli by na to přistoupil - méně zápasů, menší plat). Na posily asi nebudu ten pravý...možná by nemusel být špatný Janotka z Olomouce.

Reagovat
Losinho

Lecjaks na stoperu?

Reagovat
Losinho

A už prohráváme. No, aspoň bude bod do tipovačky.

Reagovat
Kenneth

Kweuke!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přecejen ví, o co se hraje . Ale viděl jsi jak fuňěl u toho hrazení ?

Reagovat
Kenneth

To on dělá tohle po každým golu,asi nějaký jeho rituál nebo nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Kalabiško fakt díky, že ses na ten sprint vysral

Reagovat
vfb

Reagovat
twerp

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Už není na co čekat...

Reagovat
Losinho

Příbram

Reagovat
Losinho

Neuznanej gol Pospěcha...

Reagovat
Losinho

Teď už rozhodčí nedostal šanci, Kaufman vyrovnává na 2:2.

Reagovat
Kenneth

Pekhart!!! Do něho jsme měli prachy investovat.

Reagovat
twerp

Třeba to pomůže, když to sem napíšu.... Baník!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kweuke tak vtipně běhá

Reagovat
centos

Plzeňáci celý zápas fandí jak ponocní.. zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Starka s berlemi? Už ho konečně někdo rozbil?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
soukup

ale očividně málo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Teď nejspíš měla bejt pencle pro nás...

Reagovat
Kenneth

To Ústí nemá ani na pořádný balony? S takovýma šlupkama si tu kopají cikáni za barákem.

Reagovat
smazaný uživatel

A tebe nevzali?

Reagovat
Kenneth

Ne, ale znám cigoše s jménem Kančí tak jestli to nejseš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Marně jsem věřil, že nebudeš můj nick považovat i za civilní jméno.

Reagovat
centos

To K na konci je Karel? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Shevchenko

Kornel

Reagovat
smazaný uživatel

To byl hroznej prevít a skončil špatně. Utopil se v žumpě.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš kornela wolkra?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No....hele...Když jsem se tu bavili o grilování prasat a já řekl, že dobrý je grilované kančí sele, tak ses trošku čertil .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Přesně takhle si představuju typickýho fanouška Sparty. Mám dotaz, máš tmavý vlasy? Všichni fanoušci Sparty mi přijde, že mají tmavý vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby měl tmavé vlasy, tak by to znamenalo co?

Reagovat
C-M@ster

Že je to tak jak říkám.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale co s tím, že má fanoušek Sparty tmavé vlasy?

Reagovat
C-M@ster

Tmavé vlasy, tupej výraz. Když je protěžovaná Sparta, je to náhoda. Když je protěžovanej kdokoliv jinej, je to zaplacený. Pořád brečet a o ostatních říkat, jak jsou ubrečení.

Takovej typickej Sparťan je Kladrubský.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi blbej, viď?

Reagovat
C-M@ster

Véééď hele?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já se za naše pražská slovíčka nestydím. Proč taky, viď?

Reagovat
twerp

A ty seš typickej provokativní antiSparťan: Zakomplexovaný idiot, který za vším vidí Spartu a když tu nenapíše, jak je Sparta hrozná, ubohá, jaké má dementní fanoušky tak neusneš. A ano já mám taky černé vlasy ale ten tupý výraz bych soudil spíš u tebe, podle toho co píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

U vas cigáni hraju futbal? U nás buď kradnú, sniffujú toluén, alebo plodia deti

Reagovat
centos

Hraju fotbal s ukradeným balonem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to máte u vás luxusní bordel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ja bývam na dedine, kde nie je snáď ani jeden :) ale stačí kukať správy z východu

Reagovat
Kenneth

Tak to máte dobrý,tady jsou od západu až po Slovenský hranice.

Reagovat
C-M@ster

Na Slovensku je daleko víc cigánů než u nás. Divím se, že u vás na dědině nejsou. Kde sem na Slovensku byl, tak tam byli.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba chodí ven jen v noci na diskotéku, to se pak nedivím že je nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

hovorím ti, že u nás nie sú :)

Reagovat
smazaný uživatel

U nas jezdi v jaguarech z Anglie. Reknu ti, to je neskutecny pohled..

Reagovat
smazaný uživatel

A to u vás je kde? Já si spíš myslím, že jejich typickým autem je starý Mercedes.

Reagovat
smazaný uživatel

žigul

Reagovat
smazaný uživatel

Havirov.. Nerikam, ze v nem jezdi vsichni, ale ja uz tu videl dva s rizenim nalevo a anglickou znackou.

Reagovat
smazaný uživatel

napravo

Reagovat
smazaný uživatel

V Havru se vždycky dobře žilo

Reagovat
centos

"Je to hodně nezvyklý úkaz: na slováckém stadionu tentokrát není bouřlivá, ale spíš komorní atmosféra. Spoustu fanoušků zřejmě naštval výkon týmu při minulé domácí porážce s Brnem, proto je dnes v hledišti odhadem kolem dvou tisíc diváků, tedy třetina oproti slováckému průměru."

Reagovat
Losinho

A další neuznanej gol Pospěcha...co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

Titul Plzne se cekal, skoda je to u Brna, ale jestli nejsou schopni porazit Budejovice a Pribram, tak tam nemaji co delat.

Reagovat
soukup

to nejsme už dlouhý roky, my zásadně vyhráváme proti silným týmům a prohráváme se slabýma...

Reagovat
soukup

se to všichni bojí vzít na sebe, to je hrozný, radši to budou třikrát dokola točit kolem vápna než aby někdo odcentroval nebo vystřelil

Reagovat
Kenneth

Blažek opět fantazie,neskutečné co předvádí v jeho letech. Nejlepší brankář ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vyprodáná Plzeň ?

Reagovat
C-M@ster

Hádej.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď sem to zapl a co vidím tak není... jestli to nebyl zrovna teda rychlej záběr na kotel Ostravy...

Reagovat
smazaný uživatel

Byla

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak Baník už má jen cca 5 minut na vstřelení dvou branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Plzně.

Reagovat
Kenneth

Ta Plzen hraje famozní fotbal. Oproti našemu to je jak den a noc.

Reagovat
centos

Ti policajti tam dělají jako co?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňáci s nima hráli slovní fotbal

Reagovat
centos

Ostatní tam doběhli a kotel je držen.. chuji, akorát něco vyprovokují.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak. Jinak, jen tak mezi náma, Kubys pobíhá po Plzni. Za účelem záchrany

Reagovat
centos

Záchrany čeho? :)

Reagovat
smazaný uživatel

no, čeho asi?

Reagovat
centos

Reagovat
Losinho

Tak 2:2, pěkný výkon. Škoda několika sporných momentů, vždy rozsouzených pro Jablonec. Teď se kouknu na korunovaci Plzně.

Reagovat
božský John

První neuznanej gól, Propsěch Beneše do brány málem dostrkal, penalta bejt neměla, protože Slávista letěl jak Malysz, Valeš vzal balon, další neuznanej gol metr a půl ofsajd ...navíc nepísk asi dva ofsajdy a nevylil Trubilu za ty prasárny na začátku zápasu ...já bych to tak neviděl, že pro jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ať jdou do piče s těma vuvuzelama či co to je

Reagovat
soukup

tak konečná, užijte si příští rok, Pros chtěl šetřit, tak tady to má, teď to bude muset prodat za pakatel, snad na tom prodělá co nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

cože? Chceš říct, že prohra v Pb?

Reagovat
soukup

jj 1:0, třikrát nedáme gól když sou hráči sami na penaltě, to je pak těžký, na konci už to byla křeč...

Reagovat
smazaný uživatel

jak mi je Brno ukradený, tak dneska sem vám fandil. Nemůže bejt nic horšího než anti-Příbram. Ach jo...

Reagovat
soukup

Příbram, Dukla, parádní mančafty budou v tý lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak příští rok postup ne?

Reagovat
soukup

tak doufám, ale kdoví, jak to bude vypadat

Reagovat
C-M@ster

Současnej kádr prohrál 2x s Kroměříží, těžko říct jak bude hrát ten oslabenej o "hvězdy" co nebudou chtít hrát 2. ligu.

Reagovat
soukup

a vyhrál v Teplicích, s Olomoucí, remizoval s Plzní, to je píčovina to brát takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

že? Kvalita k pohledání.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jenom prohra...

Reagovat
C-M@ster

Prej to nikdo nechce koupit.

Reagovat
soukup

no to nechce teď, když za to Pros chce asi vcelku dost, ale teď už to bude stát pakatel a pros se toho bude chtít zbavit ještě víc než doteď

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se divíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvědav na to pročištění...

Reagovat
centos

Reagovat
soukup

myslím, že z těch hráčů co jsou naši kmenoví žádnej exodus nebude, zaprvé je nikdo moc nebude chtít a za druhé jsou to povětšinou mlaďoši, co jinde místo v týmu nedostanou nebo lemplové a ti ho jinde nedostanou taky, odejde Střeštík, Kalabiška, možná Rabušic, ale ten letos zrovna neexceloval, takže těžko říct, kdo by ho chtěl a za kolik

Reagovat
smazaný uživatel

Cože Vrba končí

Reagovat
Kenneth

Jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak Baník ty dva góly během pěti minut nedal . Nedá se nic dělat, letos budem muset zkousnout další sezónu bez titulu. A protože Plzeň získala nejvíc bodů a dvakrát nás porazila, zaslouží si být první. Přestože tahle sezóna měla řadu pozitiv, nelze jí brát jako úspěšnou. Ještě doma s Hradcem a pak bella ciao česká ligo. Příští sezónu bude titul náš. Sparta Praha šampión!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Ještě Chovanec ven a budu tu sezonu brát jako úspěšnou. ACS!

Reagovat
smazaný uživatel

Největší pozitivum bude když vypadne Chovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

My sme prohráli aji v těch Budějovicách To je teda generálka na pohár jak má být. A Boleslav vyhrála.

Reagovat
smazaný uživatel

V Jihlavě se to snad ukope... vypadá to na solidní podporu fanoušků kluci se hecnou :-)

Reagovat
centos

To dáte, Boleslav si nic nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

No vypadalo to teda hodně tragicky. Ofenzivní fáze příšerná. Zaplaťpánbůh za ten podzim, na jaře jsme byli zralí skoro na sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradeeec.....!!!!!!!!!!

Reagovat
Pinturicchio

Plzen letos zaslouženě, už jen proto, že dokázali Spartu porazit v obou zápasech, hráli nejlepší fotbal a měli asi nejstálejší výkony. Gratulace.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele