Gambrinus liga - preview 26. kola

29.04.2011, 08:39, aktualizováno 02.05.2011, 08:25
Previews
Po sobotním zaváhání vedoucí Plzně v Brně se boj o titul může znovu zdramatizovat. Pokud druhá Sparta zvítězí v Teplicích, bude mít na lídra české ligy už jen dvoubodovou ztrátu. Domácím navíc už o mnoho nejde, letošní sezónu dohrají v klidném středu tabulky...
FK Teplice - Sparta Praha  (pondělí 19:00)
Sparta se může v pondělní dohrávce 26. ligového kola opět přiblížit k vedoucímu lídrovi tabulky Plzni. V případě vítězství v Teplicích bude ztrácet na první místo již dva body. Severočeši si budou chtít napravit svou reputaci po debaklu v Liberci.

Aby si sparťané mohli odvézt tři body ze Stínadel, musí prolomit jedno dlouholeté prokletí právě spojené s teplickým stadionem. Zde totiž nevyhráli již deset let. "Pokud chceme pomýšlet na titul, musíme už všechny zbývající zápasy vyhrát. A když chceme vyhrát už nyní v Teplicích, musíme se trefit do ideální sestavy, taktiky a hráči musí podat maximální výkon," uvedl sparťanský asistent Martin Hašek. Letenští nastoupí v nejsilnější sestavě.

Teplice prochází svou krizí, když poslední tři ligové duely prohrály. A pokud doma napočtvrté nezabodují, může hrozit jejich trenérovi Jiřímu Plíškovi vyhazov. "Zápas se Spartou je pro každý tým ohromnou motivací a my nejsme výjimkou. Zvlášť v současné situaci, kdy před vlastními fanoušky máme co odčinit z minulých zápasů," prohlásil teplický Plíšek, jehož svěřencům aktuálně patří deváté místo v tabulce. V sestavě domácích se neobjeví kvůli červeným kartám Jungr s Doškem a nejistý je start Vachouška.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Smejkal, Matula, Rosa - Verbíř, Ljevakovič, Mareš, Vondrášek, Kalivoda - Mahmutovič.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamič - Sionko, Vacek, Matějovský, Podaný - Kadlec, Kweuke.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.75 - 3.50 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Olomouc v neděli přivítá na svém hřišti fotbalisty Slovácka, s nimiž v lize ještě nikdy neprohrála. Zatímco Hanáci se soustředí na postup do evropských pohárů, tak Slovácko hraje o záchranářské body.

Pro olomoucké hráče existují dvě možné cesty do pohárové Evropy. Buď přes ligovou soutěž, nebo přes tuzemský pohár. V lize patří Sigmě čtvrté místo a na třetí příčku, jež by zajišťovala místenku do Evropské ligy, ztrácí devět bodů. A to je při zbývajících pěti zápasech v Gambrinus lize poměrně dost. Druhou cestou je Ondrášovka Cup, kde čeká svěřence Zdeňka Psotky již semifinále. "Nekalkulujeme, z které soutěže máme do evropského poháru blíž, proto do zápasu se Slováckem jdeme s jediným cílem vyhrát," prohlásil trenér domácích Zdeněk Psotka.

Osm bodů, takový je před 26. kolem rozdíl mezi jedenáctým Slováckem a sestupovou předposlední pozicí, na níž se aktuálně nachází Brno. S cílem minimálně udržet tento odstup odcestují fotbalisté ze Slovácka do hanácké metropole. "Musíme se připravit na útočný a nátlakový fotbal soupeře, který svou pracovitostí trápí celé utkání. Musíme zkusit hrát trpělivě a čekat na chybu soupeře, která by se dala potrestat brankou. K definitivní záchraně potřebujeme ještě bodovat," řekl trenér hostí Miroslav Soukup.

U obou týmů nejsou hlášeny žádné absence.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Bajer, Rossi, Hořava - Doležal, Ordoš, Šultes
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Kordula, Mezlík, Kubáň - Fujerik, Perůtka, Volešák, Urbánek - Švancara, Ondřejka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.90 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - FK Ústí nad Labem  (neděle 17:00)
Slavia v neděli doma změří síly s posledním Ústím, povzbuzeným vítězstvím nad Jabloncem. Sešívané čeká náročný týden, po ligové bitvě následuje o čtyři dny později semifinále domácího poháru.

Slávistům se na jaře zatím daří. Po podzimu se pohybovali na hraně sestupového pásma a díky dobrým jarním výkonům se nyní vyšvihli na desáté místo. Petroušův výběr se v utkání s Ústím pokusí navázat na druhý poločas proti Plzni, který vyhrál 2:0 a díky tomuto poločasovému výsledku si nakonec vyválčil remízu. "Ústí je povzbuzené poslední výhrou nad Jabloncem, takže nás určitě nečeká nic lehkého. Abychom uspěli, musíme stejně jako v minulých zápasech uplatnit svou hru," prohlásil domácí trenér Michal Petrouš.

Ústí, jež překvapilo vítězstvím nad silným Jabloncem, chce opět obrat favorita o body a pokusit se přiblížit záchranářským pozicím, na něž ztrácí čtyři body. "Rádi bychom boj o záchranu ještě zdramatizovali a chceme Slavii potrápit. Musím ale smeknout před hráči Slavie za to, jak na hřišti bojují i při těch problémech, co mají," řekl ústecký kouč Svatopluk Habanec.

Zatímco v sestavě domácích bude chybět rekonvalescent Naumov, tak hosté přijedou bez zraněného dua Džubana a Novácka. Nejistý je i start ústeckého Hyčka.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Kaufman, Čelůstka, Hubáček, Trubila - Černý, Jarolím, Kisel, Koreš - Vlček, Pospěch
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Kovář - Polák, Valenta, Dreksa, Dvořák - Jindráček, Zachariáš, Martykán, Vrtělka, Stožický - Krbeček
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.33 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - FK Jablonec  (sobota 16:00)
Jablonec si v sobotu jede do Příbrami pro ztracené tři body, když v uplynulém kole nečekaně podlehl poslednímu Ústí. Ale nebude to mít lehké, protože domácí tým hraje o záchranu, takže body zadarmo nedá.

Tři body dělí příbramské od sestupového pásma a do konce soutěže zbývá odehrát pět kol. Domácí fotbalisté, kteří v posledních pěti ligových duelech prohráli, tedy mají jasný cíl - konečně bodovat. A pokud chtějí vyhrát, tak budou muset i přerušit 399 minut trvající sérii bez vstřeleného gólu. "V týdnu jsme se snažili na mužstvo pozitivně působit a dodat mu kuráž. Věříme, že fotbal jsme hrát nezapomněli," říká příbramský asistent František Kopač, jenž byl dočasně pověřen vedením mužstva do doby, než se najde nový hlavní trenér. Ten nahradí Nádvorníka.

Kvůli nečekanému zaváhání před týdnem se Jablonci vzdálilo druhé místo a ztráta třetího týmu tabulky na Spartu činí již osm bodů. Před čtvrtou Olomoucí drží šestibodový náskok. "Hra Příbrami je založena na defenzivě a víme, že mají problémy s koncovkou. Jedeme si pro vítězství, potřebujeme udržet třetí místo. Ale očekávám od Příbrami bojovný výkon, jelikož se dostala do těžké situace," prohlásil jablonecký trenér František Komňacký.

Domácí nastoupí pouze bez vykartovaného Hrušky a hosté přijedou bez pětice zraněných Zábojníka, Vukoviče, Haurdiče, Kocourka a Špita. Otazníky visí nad startem jabloneckých Beneše a Jarolíma.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Rondzik - Plašil, J. Štochl, Nohýnek, Pleško - Klesa, Tarczal, T. Pilík, Koukal - Huňa, M. Štochl
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Eliáš, Beneš, Pavlík, Jablonský - Vošahlík, Jarolím, Loučka, Piták, Kovařík - Lafata
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.90 - 3.20 - 1.88
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové  (sobota 17:00)
Duel týmů, kterým na první pohled o nic nejde, uvidí diváci v Mladé Boleslavi, kam zavítají Votroci z Hradce.

Mladá Boleslav ještě stále usiluje o pohárovou Evropu, ovšem na tento boj, se bude soustředit spíše v domácím poháru, kde ji čeká třetiligová Kroměříž. I domácí kouč Karel Stanner přiznává, že zápasy pohárového semifinále jsou pro Středočechy momentálně důležitější než ligová utkání. V lize však boleslavští nechtějí hrát odevzdaně, navíc si musejí udobřit domácí fanoušky po dvou porážkách od pražských týmů v posledních dvou kolech.

Podzimní duel pod lízátky skončil bezbrankovou remízou a trenér Stanner očekává, že nadcházející duel bude zcela o něčem jiném: "Na podzim k nám měl Hradec respekt, i když si v úvodu vytvořil dvě šance a my za celý zápas žádnou vážnější. Utkání se hrálo v nepříjemném větru, což nebylo zrovna vhodné fotbalové prostředí, a tak skončilo 0:0. Protože se Hradečtí před týdnem zachránili v lize, očekávám, že budou v sobotu uvolnění, v herní pohodě a fotbal bude vypadat úplně jinak než na podzim."

Votroci vyhráli čtyři z posledních pěti zápasů. Před týdnem si vítězstvím nad Brnem zajistil prvoligovou příslušnost, a tak můžou své fanoušky potěšit líbivou kombinační hrou, kterou se svěřenci Václava Kotala v letošní sezóně prezentují.

"Úkol pro letošní ročník jsme splnili v předstihu. Nyní máme již prostor, abychom se mohli připravovat na příští ročník. Ovšem neznamená to, že zbývající kola bychom vypustili. Naopak, čekají nás celky z horních pater tabulky a my chceme být úspěšní," říká Kotal.

Zajímavým bude duel pro hráče v dresu Mladé Boleslavi Kuliče a Rolka, kteří jsou odchovanci hradeckého fotbalu.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kalina, Rolko, Johana, Šírl - Mendy, Opiela, Procházka, Fabián - Chramosta, Kulič
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Pávek, Chleboun, Kasálek - Fischer, Hochmeister, Klapka, Rezek - Dvořák, Pilař, Jandík
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Zbrojovka Brno - Viktoria Plzeň  (sobota 17:20)
Tápající Brno v sobotu hostí vedoucího lídra tabulky z Plzně. Domácím jde o prvoligové přežití a hostům o upevnění prvního místa.

Změna trenéra na lavičce předposledního Brna zřejmě nepomáhá. I pod vedením nového kouče Reného Wagnera se mu nedaří. V posledních pěti utkáních vyšli domácí fotbalisté bodově naprázdno a pod Wagnerem ještě nevstřelili branku. "Podle postavení v tabulce to vypadá na utkání Davida s Goliášem, pevně ale věřím, že tomu tak nebude. Plzeň určitě trošku znervózněla po nevydařeném zápase se Slavií, což by mohla být pro nás výhoda," domnívá se Wagner, jehož svěřenci ztrácí na nesestupové pozice tři body.

Plzeňští ztratili v uplynulém kole jasné vítězství, když si v závěru utkání nedokázali uhlídat dvoubrankové vedení a museli se tak spokojit s remízou. Kvůli tomuto zaváhání se jim ztenčil náskok před druhou Spartou na čtyři body. "Naše myšlenky jsou u nejbližšího utkání. Brno ale stejně jako Ústí či Příbram nevzdaly boj o záchranu, a nás tak čeká těžký souboj. Já ale věřím tomu, že rozdíl v postavení v tabulce bude na hřišti viditelný, " řekl kouč hostí Pavel Vrba.

Zatímco hosté nastoupí bez žádných absencí, tak domácím bude chybět až sedm hráčů. Hrát nebudou moci kvůli dohodě klubů Krbeček, Borek a Rýdel, dále se na hřišti neobjeví čtveřice zraněných Přerovský, Mitrovič, Hamouz a Folprecht.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Husár, Simerský, Migliorini, Pernica - Rabušic, Dostálek, Valenta, Kalabiška - Šamánek, Došek
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Ševinský, Bystroň, Limberský - Petržela, Jiráček, Horváth, Kolář, Rezek - Bakoš
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.75 - 4.00 - 1.48
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - České Budějovice  (sobota 18:00)
Důležitý souboj dvou týmů ohrožených sestupem uvidí diváci v Ostravě. Na Bazaly přijedou České Budějovice.

Baník se na jaře trápí střelecky, v osmi zápasech vstřelil pouhé dvě branky! S takovou vizitkou tak můžou být svěřenci Karola Marka ještě rádi, že si v nich připsali šest bodů za jednu výhru a tři bezbrankové remízy. Na předposlední Brno tak má slezský klub náskok právě oněch šesti bodů.

"Doufám, že už se konečně prosadíme střelecky. Budějovice jsou houževnatý soupeř, který je silný hlavně v domácím prostředí. Mají v týmu několik velmi zkušených hráčů. Otepka je dobrý technik, který výborně zahrává standardní situace," respektuje síly soupeře Marko.

Dynamo v sezoně jako jediný tým ještě nevyhrálo venku. Díky posledním domácím vítězstvím nad Příbramí a Ústím v přímých soubojích o sestup však mohou být jihočeši relativně v klidu. Na sestupové příčky mají pět kol před koncem osmibodový náskok.

Hostující trenér Jaroslav Šilhavý si je vědom tragické venkovní bilance a rád by ji změnil: "Venku jsme za celou sezonu uhráli jen čtyři body, což je hrozně málo. Zbývá už jen pár zápasů, takže chceme bilanci na hřištích soupeřů vylepšit."

V podzimním utkání v Českých Budějovicích porazilo Dynamo ostravský Baník 2:1.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Daněk - Řezník, Neves, Bolf, Šmejkal - Greguš, Lukeš, Frejlach, Hušbauer - Varadi, Kraut
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Simič, Vulin - Nitrianský, Otepka, Čirkin, Mezlík - Ondrášek, Stráský
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.10 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Slovan Liberec - Bohemians 1905  (pátek 20:15)
Atraktivní duel slibuje páteční předehrávka 26. kola Gambrinus ligy. U Nisy se představí nejlepší týmy posledních týdnů, Liberec hostí Bohemians 1905.

Z posledních pěti kol mají oba soupeři se třinácti body za čtyři vítězství a jednu remízu vůbec nejlepší výkonnost v lize. Liberečtí se po nepovedeném vstupu do jarní části sezóny našli a především na domácím hřišti předvádí výborné výkony. V posledních třech duelech na vlastním hřišti dopřáli gólovou radost svým fanouškům hned třináctkrát. Před týdnem si debakl 6:2 odvezly Teplice.

"Nemůžeme ale čekat, že teď budeme dávat kupu gólů každému soupeři. Teď to třeba rozhodne jeden gól. Bohemka ke svému bojovnému fotbalu přidala i kombinaci, přijedou s ní fanoušci a navíc díky svému excelentnímu umístění může hrát uvolněně a pro radost. My ale chceme v tabulce ještě nahoru, jde nám o co nejlepší konečné umístění," uvedl liberecký trenér Petr Rada.

Nejen domácí fanoušky bude jistě zajímat také to, zda se střelecky opět prosadí Jan Nezmar, kterého dělí pouhý gól od vstupu do Klubu ligových kanonýrů.

Předsezónní předpoklady fotbalové veřejnosti absolutně nenaplňuje tým Bohemians 1905. Svěřenci kouče Hoftycha navázali na skvělý závěr podzimu i v jarní fázi ligy. V součtu tak v posledních jedenácti utkáních prohráli pouze s Jabloncem a v osmi případech brali všechny tři body! V kontextu těchto výsledků se tak mezi vršovickými fanoušky začalo mluvit i o návratu do evropských soutěží.

"My o poháry určitě nehrajeme, Bohemka jich má ve svých útrobách dost, tak si kdyžtak nějaký půjčíme. My si jedeme svůj příběh a hrozně nás to baví," nepřipouští tlak na své hráče Hoftych.

Na podzim se z vítězství 3:1 radovali Klokani. Tři body z libereckého stadiónu však vršovická Bohemka v historii Gambrinus ligy ještě neodvezla.

Zda si jeden z rozjetých týmů prodlouží svou sérii neporazitelnosti, či zda se oba sousedé v tabulce rozejdou smírně, můžete sledovat od 20.15 na stadiónu U Nisy nebo na kanálu Nova Sport.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Dejmek, Kelič, Janů - Dočkal, Štajner, Vácha, Gecov, Breznaník - Nezmar
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, Rychlík - Bartek, Kraus, Držík, Štohanzl - Škoda, Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.72 - 3.40 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň25185261:2359
2.Sparta Praha25181641:1555
3.FK Jablonec25145652:2447
4.Sigma Olomouc25125842:2341
5.FK Mladá Boleslav25117742:3240
6.Bohemians 190525116830:2539
7.Slovan Liberec25106938:2936
8.FK Teplice251051035:4135
9.FC Hradec Králové2597922:3034
10.Slavia Praha25611829:3129
11.1. FC Slovácko25761223:3727
12.České Budějovice25691022:4027
13.Baník Ostrava25671221:3325
14.1. FK Příbram25571313:3122
15.Zbrojovka Brno25611826:4819
16.FK Ústí nad Labem25461518:5318

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (420)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slovan Liberec Bohemka 0

1. FK Příbram - FK Jablonec 0

Zbrojovka Brno - Viktoria Plzeň 2

Baník Ostrava - České Budějovice 1

Slavia Praha - FK Ústí nad Labem 1

FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové 0

SK Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 1

FK Teplice - Sparta Praha 0

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatický tipy

Reagovat
Kenneth

Tady ten titul Spartě někdo nepřeje.

Reagovat
sosna

To si piš. A je nás spoustu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám, že se někde potají nescházíte a nezaklínáte nás. To by bylo proti pravidlům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

O to ten titul bude sladší.

Reagovat
soukup

Reagovat
soukup

i když Plzeň taky není zrovna výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nad ní koukejte vyhrát.

Reagovat
soukup

no leda, že přes víkend dostanou Plzeňáci alergii na trávu, jinak nevím nevím

Reagovat
smazaný uživatel

k 100. narozeninám pěkný dárek ne?

Reagovat
sosna

Mluvíš mi z duše.

Reagovat
didosh

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mlada-Hradec...1

Olomouc-Slovacko.1

Pribram-Jablonec..0

Slavia-Usti.1

Banik-Ceske B. 1

Brno-Plzen..0

Teplice-Sparta..0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

LIB-BOH 1

PRI-JAB 2

BRN-PLZ 2

FCB-CUB 1

SLA-UST 1

MLB-HRK 1

OLO-SLO 1

TEP-SPA 2

Reagovat
goodbay

mám podobné tipy až na baník, tam to vidím na plichtu.

Reagovat
Kepy_FCB

já taky na 0:0 ale musím působit dojmem velkého fandy

Reagovat
smazaný uživatel

to co rekls sem ve fortune vsadil presne vyhra 28k tak doufam ze si poradny tiper

Reagovat
exse

Slovan - Bohemka 7:0

Reagovat
sosna

My víme. Příští rok titul a do tří let Liga mistrů.

Reagovat
Kepy_FCB

a za 5 let dovolená v Jugoslávii a za 10 let automobil

Reagovat
exse

Souhlas, ta LM už do třetice musí vyjít, nejdříve nepostup s AC jenom kvůli tomu že jsme je doma porazili 2:1, pak 11 minut od remízy na Spartaku, která by znamenala postup. Takže příští rok titul a konečně LM

Reagovat
doNny

Když nad tím tak přemýšlím, tak je "škoda", že Baník nehraje třeba v neděli teď v Brně

Reagovat
smazaný uživatel

Pročpak?

Reagovat
doNny

1.máj :) ... „Nebude to žádný lásky čas. Budeme proti nim bojovat. A taky se může stát, že z okna vyletí nejedna zapálená lahev,“ vzkázal účastníkům povoleného průvodu jeden z obyvatel Martin Horváth. ... podle příjmení lze usoudit o jaké "spoluobčany" půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak už vím oč jde.

Reagovat
Kepy_FCB

No co hraje tam Plzeň tak přijede příbuzenstvo jejich špílmachra

Reagovat
centos

By mě zajímalo, jak vypadala ta ulice, než se tam slezly ty špíny.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho teď myslíš těma špínama?

Reagovat
centos

Cigány, co tam dělají bordel. Než mě někdo obviní z rasismu, tak jen dodám, že slovem "špína" jsem v poslední době označil i bělochy a nemá to rasistické zabarvení. Děkuji za pozornost.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, já tě z rasismu obviňovat nechtěl. Jen jsem zapochyboval, že těmi špínami nemyslíš náhodou ty, co ten pochod budou blokovat.

Reagovat
centos

Anarchisty? Nebo kdo? Jsem se něm dozvěděl až tady před pár minutami, jinak nic nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Antifa by to měla blokovat.

Reagovat
smazaný uživatel

to zas dopadne

Reagovat
centos

Rozežene je policie, pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

My tu mluvíme v hrozných heslech .

Reagovat
centos

Reagovat
domingo

Ale prd, antifa s tim nema nic spolecnyho. Aspon s tou blokadou, na kterou jdu ja.

Reagovat
AjaxFans

Co ma d.s pochod?

Reagovat
domingo
Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Vás rozeženou fízli!

Reagovat
domingo

Jdi do pice.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď vulgární, stejně Vás rozeženou protože se chystáte blokovat předem nahlášený a tím pádem povolený pochod. Si ty cigány nastěhuj do bytu jsem zvědav jak pak budeš blokovat

Reagovat
domingo

Ja cikana v byte mam, ty nacku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi tě líto

Reagovat
domingo

Proc? Mne to vubec nevadi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to taky nevadí dokud ho doma či v blízkém okolí svého domu nemám já sám (už naštěstí)

Reagovat
domingo

To me neprekvapuje. Jestli dostanu pres tlamu od tvych kolegu ve zbrani, napisu ti to sem, aby sis ho mohl vyhonit nad vitezstvim spravne veci ty ubozaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Fízlové nejsou mojí "kolegové ve zbrani" jak ty říkáš a mohu Tě ujistit že v dnešním přefízlovaném Brně se nic stát nemůže, vidím to na poklidný pochod jako v NB či Krupce, což ale samozřejmě neprospěje té Vaší zvrácené ideologie afa akce rozhodně nehraje do karet, víme..

Reagovat
domingo

Ja myslel dsss, ne fizly... fizlu se v tomhle Johnistane clovek boji pomalu i kdyz jde pro rohliky, takze tam je to vicemene jedno... ale tak ProtestFest jsme prezili, no. Tohle AFA neorganizuje, nevim, jestli maji nejakou jinou akci, ale ja tam jdu normalne s kamaradama ze skoly, bude tam hodne studentu. Zadny fetky ze squatu (ne ze bych proti squatterum neco apriorne mel), tak si to nech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když se podívám na ten web brnoblokuje.cz tak mi hned do očí bije aNTIFA * AREA, no i když vlastník domény vypadá nějaký a když se podívám na FB stránky této akce tak v oblíbených stránkách této akce nevidím nic jiného než romofily, muzea cikánské kultury nebo odkaz na jednu z nejzbytečnějších neziskových organizací výrazně podporované státem tj. Romea...

Reagovat
domingo

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Antifa

Reagovat
doNny

to si děláš prdel ne? já jsem nikdy neviděl "nácka" jak ti říkáš, že by použil zbraně v boji. Ono něco na tom bude, že ti "nácci" dělají bojové sporty, navštěvují posilovny, vypadají jako hovada atp. jak to říkají média. Já jsem zažil na vlastní zkušenost že právě antifa měla zbraně v podobě teleskopu či nějaké tyče, takže si zameť před vlastním prahem...

Reagovat
domingo

To jenom delate, nebo fakt neumite cist? Ja nemam s antifou nic spolecnyho, probuh. Rozhodne si o nich nemyslim buhvico.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Cigáni???????? To neni rasismus

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Kepy_FCB

Že bychom jim dali 0:8 ???

Reagovat
smazaný uživatel

S tou vaší skvělou produktivitou by Zbrojovka urvala další bod.

Reagovat
Kepy_FCB

To zvládne jen s váma, proti Brnu se trefil i Šenkeřík to už je co říct!

Reagovat
smazaný uživatel

Nezmar

Reagovat
REPLIKATOR

100. gól a vstoupil do Klubu ligových kanonýrů

Reagovat
Kepy_FCB

congrat! je to fakt nezmar!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska přijede Otepka. Ten Otepka, co prohlásil, že chce blíž k domovu a proto odešel z Baníku do Olomouce...

Reagovat
smazaný uživatel

Však byl...o 100km Jinak dneska Havířov-Baník B - jsem zvědav co na něj chystaj, na zmrda

Reagovat
smazaný uživatel

na to narážím No, jsem taky zvědav na "mirečku, nastav jim prdel". Ale jestli vůbec bude mít koule na to nastoupit

Reagovat
smazaný uživatel

Když ste tak blbí že ho natruc nepustíte do Čech a Sigma vám nevadí, tak si nestěžujte

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Překvapivě sympatický rozhovor. A Světlík jako spolumajitel asi nebude horší než Světlík jako majitel. Přece jen ve fotbale umí Petera víc chodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Světlík dorazí, tak by mohl dorazit (doufejme) i Venca, přece jenom to není nejlevnější hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aby konal, stadion+tréninkové centrum

Reagovat
smazaný uživatel

beztak to jsou dle mého zase řeči do větru

Reagovat
centos

Nemyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten projekt bych rád viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já mu v tomto věřím, protože takové stadiony za stejné ceny teď rosotu jak už jsem dříve postoval v polsku jako houby po dešti. Navíc pokud by to mělo stát na té haldě mezi Hrabůvkou a Ostravicí tak by tam hlavně výraznou sumou přispěla EU na rekultivaci půdy, Světlík by do toho zpočátku zainvestoval a město by na to taky přispělo.. A 500 mega už je jiná suma než 1,5 miliardy - kor když na opravu zbytečné ČEZ areny teď dali 700 mega kvůli MS

Reagovat
smazaný uživatel

město teď dalo na tu operní síň. Takže se budou na radnici vymlouvat, že nemají peníze

Reagovat
smazaný uživatel

Nedalo, oni by to rádi ale ještě to nedali

Reagovat
didosh

Doufám že se už začne ohledně New Bazalů něco dít!

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám že tomu nevěřím, ale jenom že bych to rád viděl

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, říkal dva týdny - tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, ale nevidím jediný důvod, proč by město mělo přispívat na stadion, který by mu stejně nepatřil. V Žilině myslím taky neviděli od města ani korunu a stojí tam, tak netuším, proč by to nešlo i tu. Moc do toho nevidím, ale tohle se mi zdá divné.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby na něho přispěl, tak by mu přece patřil, ne? Drtivá většina klubů nehraje na svých stadionech, buď na městských stadionech, nebo jako Slávia, Bohemka a nebo Baník na stadionech které patříjou někomu jinému než klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem právě nevěděl, jestli by mu patřil, nebo ne. Já jen, že se to dá vyřešit i jinak, než jen čekat, kdy se Kajnar uráčí uvolnit nějaké penízky z kasičky, bo toho se jen tak nedočkají.

Reagovat
smazaný uživatel

Město by tím pádem bylo spoluvlastník, mohlo by na něm rovněž pořádat nějaké akce a celkově by se zasadilo o reprezentaci svého města, kde stavba podobného typu prostě chybí a do budoucnosti je stejně nezbytná. Podívej se třeba na Spartu, myslíš že ten stadion postavila sama? Ani hovno, ty opravy dělala sama? Kdepak...

Reagovat
smazaný uživatel

Město by tím pádem bylo spoluvlastník, mohlo by na něm rovněž pořádat nějaké akce a celkově by se zasadilo o reprezentaci svého města, kde stavba podobného typu prostě chybí a do budoucnosti je stejně nezbytná. Podívej se třeba na Spartu, myslíš že ten stadion postavila sama? Ani hovno, ty opravy dělala sama? Kdepak...

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, ale když na to město nechce dát peníze, proč si teda neseženou jiného investora, který by ten stadion taky mohl využít na jiné účely. Samozřejmě že Kajnar je démant, který před volbami nasliboval hory doly a pak daroval tak maximálně atlas, ale to je věc druhá. Nechci pořád připomínat tu Žilinu, ale tam tak šlo ....

Reagovat
centos

Taky mu věřím. Není to tak dávno, co se ozývaly hlasy, že Petera má nový projekt stadionu i s financováním. A už je to tady oficiálně. Světlík do toho všeho přivede prachy.

Jen mi do toho moc nesedí rekultivace hlady. Jako že i s tím by to stálo tu půl miliardu. V Hrabůvce je super místo a je to blízko nejlidnatějšímu obvodu, relativně dobré spojení z východu (Havířov - Rudná) i jihovýchodu (FM - Místecká). Jen je to na blbé straně řeky. Ale třeba se najde vhodnější místo, hald máme na slezské straně taky dost.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

V Hrabůvce stadion nebude, bude tam golfové hřiště, na které se už dělá projekt...

Reagovat
smazaný uživatel

Těch míst tak kolem Ostravice (hald) je neomezeně je prakticky jedno kde to bude Nedávno se mluvilo i o haldě pod hlavní cestou na Zárubku, tam by to bylo ideální, kolem a kolem nikdo nežije, místa tam je habaděj z centra pár minut pěšky, místa na parkoviště pro 400 autobusů se tam najde a ke všemu to je ve Slezsku

Reagovat
centos

Tady to, že? http://centos.ic.cz/zarubek.png

To by bylo ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano přesně to co jsi označil, na tu výměru co ty jsi označil by se vlezlo cca 20 dnešních Bazalů

Reagovat
centos

Jsem nechtěl odpovědným lidem hned radit, kam to mají dát..

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnou ať na tom mega pozemku postaví i tréninkové centrum a není co řešit

Reagovat
centos

A parkoviště. Ono se to nakonec využije :) Na slezské straně myslím lepší místo není. Když počítám jen Slezskou Ostravu - přece jen od Svinova a západ by to nebylo ono.

Reagovat
centos

O tom Světlík mluvil. Golfové hřiště ano, ale na stadion tam podle něj místo zbude.

Reagovat
Kepy_FCB

Další plané naděje...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako věrný fanoušek Brna - Zbrojovka - Plzeň 0:11

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím tu "věrnost"

Reagovat
smazaný uživatel

ta Slávie určitě vyhraje protože už má zase již nového investora ....... připomíná mi to kauzu Sazka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, dneska si snad odvezem z Ostravy ten bod

Jen škoda že bude chybět Lengyel, ale snad těch 0:0 nějak ukopem. I když letos venku hrajem jak ponocný

A chci černobílý dresy už konečně!

Reagovat
smazaný uživatel

Baník dneska povinné tři body proti ČB!

Reagovat
smazaný uživatel

u obvyklých remízových králů, kterým korunku dočasně sebrala Slávie?

vidím to opět na 0:0 (v lepším případě 1:1, gól Baníku z penalty) ale rád budu překvapen

Reagovat
smazaný uživatel

S našim útokem to také vidím na remízu, ale věřím každý zápas, že se opět zvednem, i když bez útočníků.

Reagovat
AjaxFans

Už ti to nevyychází

Reagovat
smazaný uživatel

No, nějak se začínat musí . Sympatické je, že ty vlajky vypadají na ruční výrobu. Zarážející je, proč celý kotel sedí. Ale i tak, aspoň mají snahu.

Reagovat
doNny

... to mi připomíná situaci v Kroměříži, kde za bránou v jejich kotli stál týpek s megafonem asi METR od svých dalších 6 "kotelníků" a rozeřvával to, a v kolem nich ty jejich kapesníky s hvězdou

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra

Reagovat
smazaný uživatel

co to kurva je?

Reagovat
doNny

To je prosím z výjezdu družebních přátel Dolního Benešova v Hošťálkovicích, kde jak si chybí oplocení, i když já osobně se divím, proč tyto vrahy neodděluje od hřiště nic, protože ukázali, že umí být drsní a "napadli" doma fans Kravaře a poté se nechali rozehnat domácí security, kde ji tvořila starší generace našich občanů...zkrátka u18 x u70 . A v Opavě se vytahovali, ale VŽDYCKY to něco pokazilo, ať už jim odjížděl vlak nebo něco podobného . Uvidíme tady, v Krnově se jede na postup do divize, kde jsou tihle, takže si to půjdu ošéfovat

Reagovat
doNny
Reagovat
smazaný uživatel

Policie dělá už i do taxi služeb?

Reagovat
centos

Respekt že něco dělají i v tak malém počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hošťálkovice

Reagovat
smazaný uživatel

To mi připomíná, jak sem jel jednou z Kladna, kde hrál Baník, jel sem v buse s nějakýma puberťákama (z toho jeden cikán) a řvali tam, jak že jsou družba Kladna (už to je vtipný) z Červeného Újezda či co a pak se chvástali, jak že měli ty Baníkovce rozehnat rozehnat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twl

nwm co si myslíte Plzeň hraje bez horváta houby( i když jeden světlý moment byl proti spartě kdy to bylo 2:2 myslím do 80 minuty jsme vedli 1:0)ale to nemění nic na situaci že dokážeme porazit teamy jako Kroměříž i bez horváta,ne jako Brno,který sním vypadlo to je první důvod proč jse kloním k výhře plzně!druhý je fakt že plzeň dala do smlouvy klauzuli že proti ní nesmí nastoupit plzeňzský hráči ,který tvoří základ Rýdel,Krbeček,Borek a třetí důvod protože jsem Plzeňák!

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se fanouškům Zbrojovky a dobrému vkusu, ale Příbram Asi je blbě navlhčené hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda je mi líto Brna. Ale s takovou ten Jablonec ještě můžeme udělat i v lize, pokud dnes rupnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíš mě z duše. Na druhou stranu, když Zbrojovka doma Jablonec v posledním kole porazí, tak se skoro nic neděje.

Reagovat
Didier Drogba

sakra co dělá ten Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

No to je krása. Příbram nedá 3 tutovky během 5 minut, aby pak dostala góla.

Reagovat
smazaný uživatel

No škoda no. Teďka beton a udržet to na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou těm žebrákům přeju a oni si nechajou dat dvě branky. No snad to alespoň té Zbrojovce pomůže k záchraně.

Reagovat
smazaný uživatel

že ho na ty penalty ještě pouštěj

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo zase nedal?

Reagovat
twerp

Rezek

Reagovat
AjaxFans

Je to kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

A co je na tom špatnýho?

Reagovat
centos

Zkus to na sebe nechat vystřelit ze vzdálenosti menší než 50 metrů a pak nám řekni.

Reagovat
C-M@ster

Lepší než gumový projektily.

Reagovat
centos

Pořád platí, co jsem napsal výše.

A bohužel si myslím, že toto střelivo nebude jen tak ležet skladem. To by totiž veřejnost řvala o vyhozených penězích.

Reagovat
smazaný uživatel

ty se ještě tak blbě ptáš? To snad nemyslíš vážně?

Reagovat
C-M@ster

Radši bys dostal ostrýma?

Reagovat
smazaný uživatel

dyť tohle už je de facto stejný, už vidím, jak fízlové dodržujou 50 metrů a jak to míří jen na ty, co dělaj bordel. Že ty nechodíš na českej fotbal a nikdy si nezažil konflikt na tribunách?

Reagovat
smazaný uživatel

z toho materiálu se dělaj i kolečka na skateboardy a ty zrovna měkký nejsou...

Reagovat
smazaný uživatel

z 50 metrů to zastaví dospělýho chlapa... policajti asi nebudou rozlišovat, jestli někdo je daleko 50 nebo 5 metrů

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne kopnuta pentle Rezo

Reagovat
Ligter

To je fakt hroznej palič.

Reagovat
smazaný uživatel

Takova haluz ja se kua poseru z toho Kolare

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň už vede. Sakra, blbá liga.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

On za nás chytá ten polák, to sem zvědav na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy už zase prohráváte?

Reagovat
smazaný uživatel

no, co myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník dal třetí jarní gól a Zbrojovka vás okamžitě napodobila.

Reagovat
AjaxFans

Petržela to tam bude muset ještě fouknout,mám tam 2 tip

Reagovat
smazaný uživatel

koukal sem Ale gól dal zase obránce, Bolf

Reagovat
Losinho

Redka...to jsem na Plzeň zvědavej.

Reagovat
AjaxFans

Šamánek.To je ten ťápalista,co mlel že dá gól

Reagovat
centos

Tak to je gól.

Reagovat
C-M@ster

Kristovaho noho... Slávia a Brno pomáhají Sraltě k titulu.

Od začátku bylo vidět jak sou Plzeňáci nervózní a komentátoři furt jak hrajou v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne rikejte ze ta Slavie s vami nic neudelal od zacatku posrani v zakonceni...Ted vyhrat v tragickych Teplicich a bude to uz jen o dva body a to pak se teprve bude Plzen posravat

Reagovat
Shevchenko

Plzni se přestává dařit a ty jsi zpátky na EF, co?

Reagovat
adalbertus

Reagovat
centos

Reagovat
Kepy_FCB

ještě žiješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že jak dnes, tak zítra, vyhrajou výhradně domácí týmy

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

.............................................Vaniak............................................

.........Kaufman.......Čelůstka.............Hubáček.........Trubila.........

.......Černý........Janda..........Jarolím...........Kisel.........Koreš.......

...........................................Pospěch..........................................

Dneska po dlouhé době bohužel nejdu, snad kluci Ústí v klidu porazej, ať máme definitivně jistou záchranu. Kvalita je na naší straně, takže Slavie do toho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ústí musíte porazit, ten paskvil tu nemá co dělat

Reagovat
doNny

jedna z těch šal bude určitě ta, co ztratil 10-ti letý klučina před naším stadionem zhruba 30 minut před zápasem, kdy na něho vyskočilo plné auto FCB. Škoda, že tam nebyl někdo z bojeschopných, tohle nepochopím, čur.áci . Pak si chudák kluk kupoval skoro za 400,- nálepky a byl rozklepaný solidně

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt či to myslíš ze srandy?

Reagovat
doNny

je to fakt. Poté tam přišel i jeden starší s dítětem a sám to potvrdil, že jak to viděl, tak radši vzal nohy na ramena a běžel na stadion s dítětem. . J.ebat šály, těch bude na obou stranách uloveno ještě habaděj, ale takovýmto způsobem

Reagovat
centos

Na braní šál děckám musí mít "člověk" řádně vymeteno.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně moje slova. To samé teď dělali u nás, brali šály děckám a malým holkám

Reagovat
smazaný uživatel

vandráci, no..

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle styl zisku suvenýrů se mně prostě příčí.

Reagovat
smazaný uživatel

neuděláš nic.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

už sem viděl, dobrá práce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že to bylo točeno v době kdy už valná většina osazenstva byla na cestě na vlak směr Ostrava aby stihla áčko..

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad budou nějaká jiná, další videa

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Sice už skoro o nic nejde, ale aji tak beru jedině tři body. Musíme se dobře naladit na pohár.

Reagovat
Losinho

Pevně doufám, že nebudete nikoho šetřit a zkusíte se do pohárů dostat z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

To padlo včera když Příbram ráčila prohrát skvěle rozehraný zápas s Jabloncem a rozhodla se že je na ňu první liga moc nóbl soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel

30.04.2011 17:42

Reagovat
doNny

Promiň, nemohl jsem si všimnout..v tuhle dobu jsem marně doufal, že ti naši nýmandi v 88.minutě vyrovnaj

Reagovat
smazaný uživatel

jinak sem koukal, WKS budou mít slušnej ten novej stadion.

Reagovat
doNny

jojo, moc se těším, až ho navštívím, třeba na otevírací zápas, kde má být věhlasný soupeř nebo by se mi zamlouval i zápas mezi Klitschkem a Adamkem

Reagovat
smazaný uživatel

a co sem koukal, tak GieKSa taky zahájila nějakou tu rekonstrukci neb za bránou chybí taková ta tradiční, velká tribuna

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, to už sem pastoval včera, to je zlo tohleto, už vidím, jak fízl bude mířit a bude dodržovat 50m.

Reagovat
smazaný uživatel

Takové nebezpečné zbraně by ti většinou tupci bez mozku neměli vůbec dostat do rukou.

Reagovat
centos

Možná budou střílet už dneska, než aby to nechali ladem skladem.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že včerejší humorná remíza Brna s Plzní mi hezky prodloužila večer o pár piv. Posílám pozdravy do Štatlu. Teď vymlátit z Tepličáků 3 body a hurá HRDĚ za titulem.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta + přesilovka = 1:1 (Jablonec, Brno)

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta prý byla po faulu, který byl na hranici. Jak to bylo? Ne že by na tom záleželo, jen se tak ptám. Jinak musím říct, že jsem jako sparťan pochopitelně věřil ve ztrátu Plzně. Ale tohle...remizovat dneska s Brnem...to musela být ale taškařice.

Reagovat
smazaný uživatel

penaltovou situaci jsem neviděl - odskočil jsem si k pc - pak se otočim a vidim, jak Rezek poslal míč kdo ví kam...

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl ze záznamu jen samotnou exekuci. Vzhledem k tomu, jak vřelý vztah mám k Rezkovi, mi to vyloženě udělalo radost .

Reagovat
twerp

Přerovský chytil Petrželu za rameno asi půl metru v šestnáctce. Byl tam lehký kontakt ještě o nohy. Petržela by to asi ustál, ale v takových momentech se prostě padá a rozhodčí by tu penaltu měl písknout. Takže relativně v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. O nic nejde, nechci tu zase vyvolávat nějaké napíču diskuze. Jen že na idnesu psali, že to bylo hraniční, tak jsem chtěl vědět jak to bylo. Pravda, v takových situacích se padá, zvláště chrastítka ala Petržela.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, no pískat se to dalo. Ale Petržela je simulantský skřítek.

Reagovat
Losinho

Spíš byla.

Reagovat
soukup

no taková ta klasika, kdy by si sudí obhájil jak penaltu, tak její nepísknutí

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale už se tady na něho někdo ptal. Ale 3 góly ve 12 minutách Možná by stálo poslat ho do přípravy s Áčkem.

Reagovat
Shevchenko

To jsem byl asi já. Já ho právě znám, jednu dobu jsem s ním hrál v útoku. V životě by mě nenapadlo, že bude takhle válet.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát na hrotu se Shevchenkem, to už něco znamená .

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Džeronimo!!! Ten vlevo je hustej, takovej indián. Ale člověk ty dva cvoky musí respektovat. Vyrazit ve dvou z Budějovic, prdelit se přes půl světa do Ostravy...

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

anebo pracují čin bydlí někde ve Slezsku či na Moravě a tak se přijeli podívat na svůj rodnej klub. Nikdy nevíš, kdo odkud pochází

Reagovat
smazaný uživatel

Nač z toho dělat kovbojku. Štourat se v tom, odkud jsou, nebudu. Pro mě to jsou Budějovičáci.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kenneth

To je jejich kotel a ten vlevo je homeles?

Reagovat
smazaný uživatel

no, jejich "kotel"

Reagovat
smazaný uživatel

Těmhle kluků by se asi blbě odpalovalo pyro. Schovat se v davu by jim asi moc nepomohlo.

Reagovat
Shevchenko

Homeles?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli těm dvěma se včera vyhodily zase statisíce za fízly jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

respekt,nebáli se ve dvou vytáhnout klubovou příslušnost na bazalech :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už mi pod oknama hulákali fans Slovácka, vypadá to na slušnej počet, na tribunách asi budeme tradičně bez šance. Ovšem fotbalově je snad přejedeme, 3 góly bychom dát mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik odhadem našich? vím, že se mluvilo o 250-300

Reagovat
smazaný uživatel

No bylo jich moc a fandili krásně. Až mi bylo líto, že to takhle u nás nikdy vypadat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Asi míň,ale stálo to za to.Bylo to jak v ZOO,jak všeci čučeli z oken apod.Benga byli v klidu celkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ordoš už dvě gólovky

Reagovat
Losinho

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

STANDA VLČEK!!!!!

Reagovat
Losinho

A abych nezapomněl - Vitali Trubila opět perfektně.

Reagovat
smazaný uživatel

Janotka zahodil gól.

Reagovat
smazaný uživatel

BOŽE PROČ MĚ NEMÁŠ RÁD!!!!! Další promarnění gólovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Typické.

Reagovat
Losinho

GOOOOOOOOOOOOOL

ZBYNĚK POSPĚCH!!!!

Dneska krásnej fotbal, 2 goly, 2 tyčky, spousta dalších spálenejch šancí...

Reagovat
Losinho

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Zbyňďa Pospěch gól alá Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Valenta a Szmek góly tak to mi ho teda vyndej....FCS

Reagovat
smazaný uživatel

Bože my sme ale banda neschopných trotlů. Přehrát dva soupeře a v obou zápasech prohrát 0:2 dokážem jenom my. Doufám že ti paliči zabodujou alespoň v poháru.

Reagovat
salami

ani náhodou, možná tak bodík z odvety

Reagovat
slavik38

" V sestavě Letenských se neobjeví kvůli červeným kartám Jungr s Doškem a nejistý je start Vachouška. " no ještě aby se tam tihle objevili

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsi to vzal ?

Reagovat
Puskas

Bylo to tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak, tady v popisku. Já myslel někde na novinkách, na idnesu, nebo tak. Jsem lehce nechápavý .

Reagovat
Kenneth

Reagovat
slavik38

Za spartu v základu Pavelka

Reagovat
Parker155

lol jestli nekecas

Reagovat
twerp

Pavelka bude dobrý hráč, ale zrovna proti Teplicím v tak důležitém utkání...No nechám se překvapit.

Reagovat
didosh

Jsem na něj zvědavý

Reagovat
smazaný uživatel

a proč ne? změna na jednom postu pro kvalitní tým nic neznamená..

Reagovat
smazaný uživatel

ACS

Reagovat
$dolar$

Dobre rozhodci, proste Spartanska klasika...

Reagovat
twerp

Někomu se pískaj penalty, někomu ofsajdy. Si nevybereš

Reagovat
smazaný uživatel

A Spartě penalty, aji ofsajdy.

Reagovat
twerp

Ty aby sis do Sparty nerýpl

Reagovat
smazaný uživatel

dyť má pravdu...

Reagovat
twerp

Nedávno se to tu řešilo. Těch sporných momentů měla Plzeň stejně jako Sparta. Mě se to taky nelíbí a raději bych byl za čistou ligu bez těch keců jak si někdo někoho zaplatil a koupil. Ta reakce byla spíše na Prospera, který si snad nikdy neodpustí taký koment pokud se to týká Sparty. U žádného jiného klubu by todle nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tos ještě neviděl jak sem dštil síru na Jablonec když proti nám kopal dvě panalty a otáčeli nám proti němu fauly.

Reagovat
twerp

Jo vlastně.... bych zapomněl, že ještě více nenáviděnější, než Sparta je Jablonec:) Ten zápas, respektive ty zápasy sem neviděl, ale co sem tu četl, tak to bylo "podivné" a po pravdě se ti vůbec nedivím no.

Reagovat
joshua

Nadáváš taky někdy na samotný rozhodčí? Nebo automaticky počítáš, že jsou koupený soupeřem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, když dělá chyby na obě strany tak pravidelně. Ale on zatím Spartě moc neškodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Přímo sis o to řekl

Reagovat
twerp

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš klasika rozhodčích a jejich úrovně, Sparta nemože za to, že pomezní mávl ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda, to jsou paka.

Svaz věděl, proč pyro zakázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dementi Sparťanští. Takhle svaz pyro nikdy nedovolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Nedavno to stejny udelali i banikovci, takze v tomhle si nemate co vycitat, to si musi ultras vyridit sami mezi sebou..

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, že to udělali a tleskal sem jim snad?

Reagovat
$dolar$

Ne, to nerikam, jen ze pyro se nepovoli do doby, nez se vsichni ultras domluvi a proste nikdo pyro na hriste hazet nebude

Reagovat
centos

Myslím, že to není čistě věcí ultras, ale pár vypatlaných mozků, kteří si to tam prostě hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se mi nejvíc líbí překvapivě Sionko. Ale jinak je to fotbal k zblití.

Jo, koukám, že se přidali další kokoti.

Reagovat
$dolar$

Rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

zatím to malinko nezvládá...nebo spíš zvládá?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to čisté...

Reagovat
smazaný uživatel

to první kopnutí možná, ten šlapák ze zadu pak už ne

Reagovat
smazaný uživatel

čisté?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, vzal balon a hotovo, zbytečně z něho děláte vraha...

Reagovat
smazaný uživatel

ne že by k němu měl daleko že obvzlášť na stínadlech měl řepka vždycky hezký zákroky a projevy

Reagovat
smazaný uživatel

a s balonem i hráče...

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude zápas, Mahmutovič nedá milion jasnejch tutovek, řepka udělá pár scen, pyro, rozhodčí na nic

Reagovat
smazaný uživatel

klasika v Teplicích, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ještě sem zapoměl dodat že řepka rozfláká kameru ale jinak máš pravdu no, u nás je to klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka je psychopatický chuj

Reagovat
$dolar$

Repka uz mel byt venku a on nema ani zlutou

Reagovat
smazaný uživatel

už by mohli přestat hrát jak prasata

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooool, yes !

Reagovat
smazaný uživatel

heeeeeej aspoň zatim malá útěcha pro nás po minulých kolech

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ZITKAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

no jejej, Zitko, Zitko

Reagovat
Godwinson

Zítka

Reagovat
smazaný uživatel

teď už je mi jedno jak budou hrát, musim přiznat fakt sem si přál aby plíšek vypad, takže sem si říkal čim víc budem dostávat tim to bude pravděpodobnější, ale teď když už je to jistý

Reagovat
C-M@ster

"ten balón skáče každýmu a hrajou nohama, Zitka navíc může hrát rukama"

Reagovat
smazaný uživatel

no sparťani už na našem stadioně dělali horší věci než pyro, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

kamera budiž důkazem

Reagovat
smazaný uživatel

no teď sem myslel i fandy např to že někteří z nich evidentně nemohli najít záchody i když jsou na každých pěti metrech rozsekaný grily, stánky fakt je nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo má rád sparťany?

Reagovat
smazaný uživatel

sparťani... a to kdo ví jestli možná na ty stadiony choděj aby vyváděli právě tyhle kousky

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že sme dostatečně silní na to, aby sme to otočili...

Reagovat
Kenneth

Pěkně Zítko,připravil si nás o titul,at v létě vypadni tak kam patříš.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Placebo

Reagovat
smazaný uživatel

Zitka nemůže za totální nemohoucnost, kterou předvádí (nejen) dneska hráči v poli. Vždyť se na to zase nedá koukat. Na co tam ten Chovanec je, když ti hráči nevědí, co chtějí a mají hrát? Nemá to systém, nemá to automatiku ...

Reagovat
Kenneth

To že Chovanec je naprostej antitrenér už vím pár měsíců,bohužel má neotřesitelnou pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

O titul se připraví ještě několikrát Plzeň...

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě jedna věc, sem rád že sedí Vachoušek, protože hraje Kalivoda, kterej má podle větši potenciál i slibnější budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Grigar bez problému sebral 333 předešlých centrů, proto to tam kopneme potřistatřicátéčtvrté ...

Reagovat
smazaný uživatel

teda ale nedat tohle, to je na pěst.

Reagovat
smazaný uživatel

Libore...

Reagovat
smazaný uživatel

Grigar je podle mě momentálně jedinej hráč, kterej do toho základu fakt patří... o ostatních by se pochybovat asi dalo ale v Grigarovi sem vždycky cejtil oporu a goly mu moc nevyčítal

Reagovat
smazaný uživatel

Chvilku hrajeme po zemi a jde to. Pepo, vidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně ta kolmice od Kadlece byla skvostná. Prostě skvostná

Reagovat
smazaný uživatel

ale fotbal je to votřesnej, z naší strany teda hlavně ale sparťani zatim taky o ničem

Reagovat
One-Real

Kweuke nám těch bodů dost, ale zejména on je důvod hraní na centry a né po zemi.

Reagovat
joshua

Už mě to nakopávání začíná neskutečně srát. To je alibismus nejhrubšího zrna. S těmihle hráči bychom měli hrát v pohodě pěknej kombinační fotbal a ne tuhle holomajznu

Reagovat
Kenneth

Dokud neodejde antitrenér Chovanec tak se změny nedočkáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím že když se ti něco náhodou dostane do hlavy, tak už ju to tak lehce neopustí

Reagovat
smazaný uživatel

no, šancí je dost. Teď to chce je začít proměňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ojojoj, to je škody Leo...

Reagovat
centos

ojojoj, Irgl, ojojoj

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Pěkně Teplice. Kalivoda olé!

Reagovat
smazaný uživatel

Kalič je muj nejoblibenejsi hrac gambac ligy

Reagovat
Losinho

Sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou to tam spadne a Teplice se sesypou...

Reagovat
twerp

Tomu Kadlecovi to tam prostě nepadne. Kolik on mě na jaře gólovek.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nemůžou Teplice vydržet. Od 35. minuty nehrají nic a jen čekají, co bude. A ono pravděpodobně bude ...

Reagovat
smazaný uživatel

bylo ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je tlak, to tam musí spadnout!

Reagovat
smazaný uživatel

Mahmutovič ven

Reagovat
Losinho

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Náhoďák

Reagovat
Losinho

Strašně mi to připomíná zápas u nás v poháru. Jediný rozdíl je, že tam Teplice betonovaly už od stavu 0:0. A vypadá to, že tentokrát jim to vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

jj no u nás se tomu říká plíškobeton, a proto sem tak chtěl aby odešel, konečně hrdlička dostal rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mrdám...

Reagovat
$dolar$

Grigara bych chtel do Plzne

Jinak GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

nezkoušej, Grigat je to jediný co mi v týmu momentálně dělá radost

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak teď bych dal Kennethovi zapravdu. Jednu chytu odpustím, ale zavinit dva góly ...

Reagovat
centos

Jeden z mála zápasu ligy, kdy jsou Teplice sympatičtějším týmem

Reagovat
smazaný uživatel

jak pro koho to je jeden z mála zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, další jsou se Slávií a Baníkem.

Reagovat
centos

Vidíš že se shodnem

Reagovat
Losinho

Pencle.

Reagovat
smazaný uživatel

Penckaaaa

Reagovat
Kenneth

Byla,nebyla?

Reagovat
Losinho

Spíš jo.

Reagovat
Kenneth

Za tenhle výkon si jí ani nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla, celkem evidentně tam zapracovala ruka

Reagovat
Ligter

Tak takhle začínají ty pohádky o rozhodčích. Byla, nebyla... jedna penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je šancí, to je šancí ...

Reagovat
Kenneth

Řepane měl by sis jít vydělat nějaký ty melounky k arabačům,začínáš dělat hrubky a konečně bysme mohli začít nasazovat Hejdu.

Reagovat
Kenneth

A Kadlec by se měl taky vzpamatovat,už jsem mu napočítal od zápasu s Brnem 8 jasných nedaných tutovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej banán

Reagovat
$dolar$

Ja to mrdam, vedou 2:0 a nakonec jeste prohrajou...

Reagovat
smazaný uživatel

To je špíňák!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa ten ho tam poslal.

Reagovat
Godwinson

Škoda, měl hnít v rezervě ... :))

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kenneth

Chovanec to jsme takhle nemohli hrát i v první půli?

Reagovat
smazaný uživatel

Mahmutovič je megavůl, já to říkal, takovejch tutovek... jeho bilance 1/4 megatutovek

Reagovat
smazaný uživatel

Ze 4 šancí, dá tu nejmíň jasnou

Reagovat
$dolar$

Ty vole Aidine

Reagovat
smazaný uživatel

mahmutovic pred 5 minutama na umreni a ted sprint

Reagovat
Kenneth

Zítka prej zachranuje ¨Spartě hru o titul,fetujete?

Reagovat
centos

Uf, tohle se dalo písknout.

Reagovat
$dolar$

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak. Neměl koule fouknout druhou.

Reagovat
Losinho

Hm, asi jo.

Reagovat
C-M@ster

Už končíme.

Reagovat
$dolar$

No skoda

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby pískl aj tu druhou tak uz by to bylo hodne velke vzruso

Reagovat
stas87

ti uz by si netrufol...aj tak je to komediant,mahmutovic na druhej strane ihriska lezi(vtedy naozaj nesimuluje)neprerusi hru,sparta utoci a podany spadne,trestnak a potom nasleduje gol na 2:2..druha penalta? ten drabek to bude nevie alebo...

Reagovat
Losinho

Drábek je špatnej sudí...

Reagovat
smazaný uživatel

pravda drábek už toho zaříznul

Reagovat
božský John

Sudí se pozná podle toho, esi pískne penaltu pro nebo proti Spartě. Když proti,tak je to samozřejmě charakter

Reagovat
Losinho

Ale notak, já to nesoudim jen podle tohodle zápasu. Navíc ta penalta byla.

Reagovat
božský John

Ale vždyť to tak je

Aspoň teda podle mě

Reagovat
stas87

drabek je proste kkt...nic viac v tom neni je fakt cudne co za exota moze piskat ligu

Reagovat
Losinho

Tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě ta druhá byla jasnější než první, ale nedivím se, že ji nefoukl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon ze tak a situace na cele se nemeni

Reagovat
One-Real

Tohle je taková škoda, vyhrát tak ten tlak Plzeň neustojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa tolik šancí... mohli dostat tak pětku...

Reagovat
božský John

6 bodů na rudochy? Mohli bysme to dát, ale maj hrooozně lehkej los ....Takže bych se zam+řil na pokoření Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kenneth

Chovanče to takhle nešlo hrát celej zápas? Fákt to je v háji tohle. Plzen by to neustála

Reagovat
Aldeano

Reagovat
stas87

podany ten uz je jak di maria komediant jeden

Reagovat
Kenneth

Jasná pentle,ale oni tu Plzen k tomu titulu protlačí.

Reagovat
stas87

nemyslim tu penaltovu situaciu on simuloval dneska dost...proste komediant,sebamensi naznak a hned sa vala...humus

Reagovat
Kenneth

Jako by byl dneska jedinej. A nevím co to srovnáváš s Di Máriou zrovna.

Reagovat
božský John

Stejnej polehávač. Dokonce to oba šmrdlaj na křídle

Reagovat
stas87

u neho to bolo najviac viditelne k tej prvej penalte:stat sa to v 5 kole piskala by sa?odpovedz si sam...

Reagovat
Kenneth

Na tu penaltu kašlu. Výhru nám vzal Zítka,neproměněný šance a Chovancovo připosranost v první půli.

Reagovat
stas87

hmm a podiel tragickeho repky nezminis?on a zitka vam to dneska posrali co je s repkou?dneska bol fakt mizerny

Reagovat
Kenneth

Nevím co s ním je ale díky jeho hrubici gol nepadl. Každopádně vyčítat mu nic nebudu,Řepka je srdcovka.

Reagovat
stas87

no druhy gol zaprcal repka,keby nepadol mohli ste mozno vyhrat dneska

Reagovat
Aldeano

Proti tý penaltě v Brně byla ta druhá na Podanýho 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím Zítku, jak se v tý bráně plácá jak ryba na suchu ...

Reagovat
Kenneth

Díky němu jsme ztratili titul. Posral nám to v Budějkách a posral nám to dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to určitě jeho chyba. Titul jsme ztratili v Plzni, kde jsme věděli, o co jde, ale nehráli jsme podle toho.

Reagovat
Aldeano

Asi tak

Reagovat
Losinho

Ale začínám bejt alergickej na to, že po každý druhý penaltě řeknou "To bylo jako Rezek v Granadě."

Reagovat
božský John

To jo no, takovou píčovinu by snad nikdo neudělal jako ten blb

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

No příští kolo doufám že v útoku Kerič-Pekhart. Kweuke hraje jak ponocnej a Kadlecovi stoupla sláva do hlavy nebo já nevím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele