Gambrinus liga - preview 25. kola

22.04.2011, 08:40, aktualizováno 25.04.2011, 08:14
Previews
Těžký úkol před sebou má Plzeň, která doma hostí pražskou Slavii. Západočeši potřebují zareagovat na páteční výhru Sparty nad Olomoucí, po níž činí rozdíl mezi prvním a druhým týmem tabulky tři body...
Viktoria Plzeň - Slavia Praha  (pondělí 18:30)
Na Velikonoční pondělí se odehraje dohrávka 25. kola Gambrinus ligy. Tu obstarají fotbalisté Plzně, kteří doma přivítají vzkříšenou Slavii, která prohrála na jaře pouze jednou.

Hlavní rival Plzně Sparta boj o titul nevzdává, v páteční předehrávce porazila Olomouc a přiblížila se k prvnímu místu na rozdíl tří bodů. Pro Západočechy to znamená jediné, v pondělí musí vyhrát, aby si od Letenských udrželi šestibodový odstup a byli tak blíže ke svému vysněnému cíli. Svěřenci trenéra Pavla Vrby sice na jaře v lize ještě neprohráli, ale v tomto týdnu se museli rozloučit s tuzemským pohárem, kde ve čtvrtfinále nestačili na Mladou Boleslav. "Věřím, že vypadnutí s Boleslaví po kvalitním výkonu, i když neúspěšném výsledku, nás zase odrazí k dobrým výsledkům v lize. Pokud to ještě okořeníme brankami, zase to přinese úspěch," doufá kouč domácích Vrba.

To desátá Slavia si naopak zajistila další setrvání v českém poháru Ondrášovka Cupu, v němž si poradila s Teplicemi a postoupila tak do semifinále. Jako kdyby finanční krize v klubu sešívaných dodala fotbalistům vyšší sebevědomí. "Musím před klukama smeknout, jak při tom všem okolo na hřišti bojují. Naší výhodou by mohlo být, že Plzeň bude pod větším tlakem, protože hraje o titul a musí vyhrát. Bude to ofenzivní fotbal a to by nám mohlo vyhovovat. Šance vidím padesát na padesát," zhodnotil šance svého týmu slávistický trenér Michal Petrouš.

V sestavě domácích visí tři otazníky nad účastí Ďuriše, Trappa a Bakoše. Hosté budou postrádat rekonvalescenta Naumova a vykartovaného Jandu.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Rajtoral, Ševinský, Bystroň, Limberský - Petržela, Jiráček, Horváth, Kolář, Fillo - Rezek.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Kaufman, Čelůstka, Hubáček, Trubila - Černý, Jarolím, Milutinovič, Koreš - Kisel - Pospěch.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.90 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Ústí nad Labem - FK Jablonec  (neděle 15:00)
Jablonec v neděli zavítá na hřiště Ústí nad Labem. Oba týmy nastoupí v odlišných pozicích. Zatímco domácí se ještě pokusí vykřesat svou naději na záchranu, tak hosté stále mohou pomýšlet na titul vicemistra ligy.

Ústí ztrácí na záchranářské příčky celkem sedm bodů. Do konce soutěže zbývá odehrát šest kol a jejich šance na setrvání v první lize se ztenčují. Ale trenér domácích ještě neskládá zbraně. "I když je naše situace už kritická, nehodláme soutěž dohrát jen z povinnosti. To nepřichází v úvahu. Stále se hraje o 18 bodů a musíme bojovat," nabádá ústecký kouč Svatopluk Habanec. Ten nebude moci počítat se dvěma zraněnými svěřenci Novákem a Džubanem.

Jablonec jede do Ústí v roli jasného favorita. Nejenže ji bude chtít potvrdit, ale rád by prodloužil sérii čtrnácti zápasů bez porážky. Pokud by Komňackého svěřenci v neděli zvítězili, tak by se přiblížili druhé Spartě na rozdíl pěti bodů. "Vzhledem k postavení obou týmů v tabulce a naší snaze probojovat se do evropských pohárů je naší povinností v utkání zvítězit," prohlásil trenér hostí František Komňacký, jenž se bude muset obejít kvarteta marodů Zábojníka, Vukoviče, Haurdiče a Kocourka.
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Vorel - Hyčka, Valenta, Dreksa, Dvořák - Jindráček, Martykán, Vrtělka, Stožický, Volek - Krbeček.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Eliáš, Beneš, Pavlík, Jablonský - Vošahlík, Jarolím, Loučka, Piták, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.25 - 4.50 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - FK Teplice  (neděle 17:00)
Oba týmy jsme si zvykli v posledních letech hledat úplně někde jinde. Teď jim však patří sedmá, resp. osmá příčka. To jsou základní poznatky o obou soupeřích. Tím však podobnost končí. Zatímco Teplice mají za sebou vcelku neúspěšný duben, ve kterém zvítězili jen ve dvou soutěžních zápasech z pěti, u Liberce je tomu jinak.

Parta ze stadionu U Nisy totiž po nevalném vstupu do jarní části soutěže, ve kterém zvládla padnout i v Příbrami, postupně nabírá na tepmu. V severočeském derby bude bojovat dokonce o pátý zápas bez porážky v řadě. "Paradoxně ti soupeři, se kterými jsme prohráli, nebyli tak dobří, jako ti, se kterými se nám pak podařilo bodovat. Olomouc, Boleslav, Brno, Ostrava... To jsou všechno nesmírně kvalitní týmy s tradicí. A teď nás čeká další z nich. Pro nás je dobře, že si hráči ověřili, že na to mají. Že je to o přístupu a poctivé hře. Je také dobře, že se nám podařilo v těch posledních zápasech dostat se do vedení. To vždy pomůže," řekl trenér domácích Petr Rada.

A pokud jsme ještě nenaplnili vaši zálibu ve statistikách, pak vězte, že v bitvách těchto týmů jen zdřídka padnou góly na obou stranách. V posledních 15 vzájemných duelech se to stalo jednou. Platí tedy pravidlo, že kdo dá gól, vyhrává: "Teplice jsou nepříjemný soupeř, mají dobře poskládaný a zkušený tým. Jsou tam nebezpeční hráči jako Mahmutovič, Mareš, Ondráček nebo zkušený Verbíř. Teď sice Teplice nemají takové výsledky, ale pořád je považuji za tým, který patří do té nejsilnější čtyřky, pětky," říká o nedělním soupeři Rada.

V zápase proti týmu ze Stínadel by mohl nastoupit ke svému jubilnejnímu čtyřstému zápasu Miroslav Holeňák. Ten bude k zápasu určitě připraven, o kom se ale vedou spekulace, to je Renáto Kelić. Ten v uplynulém týdnu bojoval s bolavým kotníkem.

Těžké vystřízlivění prožívají v Teplicích. Místní tým totiž před několika dny přišel o prakticky poslední možnost, jak se dostat do pohárů, když prohrál se Slávií v Ondrášovka cupu a vypadl z něj. Sny o Evropě se navíc stále hůře navozují při pohledu na ligovou tabulku. Tam jsou žlutomodří na sedmém místě a jejich ztráta na třetí příčku je už 12 bodů - čili prakticky nedosažitelná.

Že by se ale zbytek sezóny dohrával jen z povinnosti? S tím na kouče Jiřího Plíška nechoďte: "Ztráta motivace tu vůbec nesmí zaznít. Hráči hrají o své angažmá, o své odměny, o čest! Bez ohledu na to, jestli hrajeme o poháry, tak hrají z Teplice, za klub a taky sami za sebe! Vůbec není důvod, aby někdo něco vypouštěl, pokud někdo něco vypustí, tak se samozřejmě se zlou potáže."

Zápas startuje v 17:00 na stadionu U Nisy. Kdo se nevypraví přímo do dějiště, může sledovat přímý přenos na stanici Sport 2.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Dejmek, Kelič, Janů - Dočkal, Štajner, Vácha, Gecov, Breznaník - Nezmar
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Smejkal, Hošek, Rosa - Verbíř, Čajič, Matula, Vachoušek, Mareš - Mahmutovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.83 - 3.20 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Bitvu o důležité body potřebné k záchraně v soutěži svedou dva týmy na posledních dvou nesestupových pozicích. Do Českých Budějovic zavítá Příbram.

Oběma mužstvům přinese pouze výhra relativní klid do závěrečných bojů. Dynamo doma na jaře neprohrálo, platí však za neschopnost dovést utkání do vítězného konce a sbírání bodů za remízy je samozřejmě málo. Na důležité vítězství z posledního domácího představení proti Ústí by Jihočeši velmi rádi navázali i proti Příbrami. Odčinili by tím také týden starý debakl z Jablonce.

Příbram neskórovala více než pět hodin a jak je známo, v celé letošní sezóně má jednoznačně nejhorší útok, co do počtu vstřelených branek. V sezoně vsítila více než jeden gól v jednom utkání jen dvakrát, z toho jednou právě Českým Budějovicím.

"Zápas v Příbrami byl asi tím vůbec nejhorším, který jsme na podzim odehráli. I z tohoto pohledu máme všichni nyní velkou motivaci, abychom tuto porážku odčinili," řekl budějovický trenér Jaroslav Šilhavý.

O motivaci má postaráno také trenér Příbrami Roman Nádvorník, který má před utkáním nůž na krku. "Očekávám velmi náročný zápas. Oba celky jsou v podstatě ve stejné situaci a určitě to bude velký boj. Nedá se čekat, že by to bylo nějaké moc pohledné utkání."

Příbram v samostatné české lize nad Dynamem na jeho hřišti ještě nezvítězila. Podzimní duel u Litavky však skončil 2:0 pro příbramské.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Žižka, Vulin - Nitrianský, Benát, Černák, Čirkin, Mezlík - Ondráček
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, J. Štochl, Nohýnek, Pleško - Klesa, Tarczal, Videgla, Koukal - Wágner, M. Štochl
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 2.95 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
FC Hradec Králové - Zbrojovka Brno  (neděle 17:00)
Nováček z Hradce letos předvádí líbivé výkony, navíc s bodovým efektem a zbytek sezóny může odehrát relativně v poklidu.

To je dobrá zpráva pro věrné hradecké fanoušky, kteří se u nás jako jedni z mála mohou chodit na fotbal bavit hrou svého týmu. Votroci doma neprohráli už 9 zápasů za sebou.

"Duel bereme jako šanci definitivně potvrdit záchranu. Jestliže se nám podaří porazit Brno, tak pět kol před koncem budeme mít na něj náskok patnáct bodů a bude to vyřešené," řekl hradecký trenér Václav Kotal.

Brno je zcela v opačné situaci. Nevydařenou sezónu nezachrání ani v domácím poháru, ve kterém po dvou prohrách s amatéry z Kroměříže po zásluze vypadlo. Pod vedením nového kouče Wagnera se týmu nedaří vrátit herní kvalitu a jediný prvoligový tým druhého největšího města republiky se o svou budoucnost v nejvyšší soutěži může právem obávat. V posledních čtyřech zápasech nezískalo ani bod.

"Náš herní projev se sice zlepšil, nedokážeme se ale prosadit v koncovce. Na zlepšení střelby intenzivně pracujeme na tréninku. Věřím, že se výsledek odrazí už v Hradci. Hráči jsou pod velkým psychickým tlakem, potřebujeme se odrazit od nějakého šťastného gólu," přál si René Wagner.

Celý hráčský kádr Hradce je kompletní, po karetním trestu se vrací Jakub Chleboun. Za Brno by už mohl nastoupit stoper Mitrovič, otazník naopak visí nad startem záložníka Přerovského. Podzimní duel skončil vítězstvím Hradce 1:2.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Pávek, Wozniak, Kasálek - Rezek, Fischer, Klapka, Poděbradský - Mišinský, Dvořák, Pilař
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Husár, Simerský, Migliorini, Hamouz - Přerovský, Dostálek, Rýdel, Borek, Kalabiška - Došek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.25 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
Souboj sousedů v tabulce bude k vidění v pražském Edenu. Bohemians 1905 přivítají soupeře z Mladé Boleslavi.

Klokani letos překvapují fotbalovou veřejnost. Doma vyhráli 4 z posledních 5 zápasů, v posledních deseti kolech prohráli jen s Jabloncem a z venku přijeli s prázdnou naposledy ve 13. kole z Olomouce! Kouče Pavla Hoftycha čeká 100. zápas v roli ligového trenéra.

"Chceme výkony i výsledky potvrdit naši pozici a ne snížit hodnotu našeho snažení v posledních měsících," řekl Hoftych.

Mladá Boleslav ještě na hřišti Bohemians nevyhrála. V letošní sezóně předvádí svěřenci Karla Stannera nevyrovnané výkony, což je bude zřejmě stát umístění na prvních třech pohárových příčkách. Do Evropy se však boleslavští mají možnost dostat přes domácí pohár, ve kterém v týdnu přešli přes Lída z Plzně. Ve formě je Chramosta, který skóroval ve 4 soutěžních zápasech za sebou.

"I když postupem do pohárového semifinále máme nadále velmi náročný program, tak bereme každé utkání stejně. Neupřednostňujeme pohár před ligou nebo ligu před pohárem. Hráči jsou od toho, aby hráli, proto nikoho nebudu šetřit a i do Prahy jedeme s cílem nad Bohemians vyhrát v nejsilnější sestavě," uvedl Stanner.

Podzimní duel skončil vítězstvím Mladé Boleslavi 3:2.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, Rychlík - Bartek, Kraus, Držík, Štohanzl - Škoda, Nešpor
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kysela, Rolko, Dimitrovski, Šírl - Mendy, Kúdela, Opiela, Fabián - Chramosta, Kulič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 2.90 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Baník Ostrava  (sobota 16:50)
Slovácko v sobotu hostí Ostravu. Oba týmy šest kol před koncem ligy nemají zaručenou záchranu v nejvyšší soutěži. V horší pozici se nacházejí hráči Baníku, kteří drží pětibodový odstup od sestupového pásma. Domácí tým má o dva body více.

Fotbalisté Slovácka na jaře prohráli na domácím stadionu pouze jednou, a to hned v úvodním kole po zimní přestávce. Poté si připsali dvě remízy a jednu výhru, kterou vybojovali v posledním domácím představení, kdy v taktéž důležitém zápase zdolali Příbram. Zda zvládnou Soukupovi svěřenci opět těžkou prověrku, se uvidí v sobotu večer. "Pokud se nám utkání podaří, tak už se naše vyhlídky na záchranu stanou reálnější. Rozhodujícím faktorem bude odvaha našich hráčů a jejich vůle po vítězství," prohlásil trenér Slovácka Miroslav Soukup, jenž nebude moci v sestavě počítat s distancovaným Hlúpikem.

Ostrava se radovala z jarního vítězství pouze jednou a to doma, kdy přehrála Mladou Boleslav. Tým vedený Karolem Markem se i po zimní přestávce trápí, nepomohla mu tehdy ani změna trenéra. Přesto Marko hodnotí současnou náladu svých svěřenců v šatně jako dobrou. "Mužstvo je v dobré náladě, soustředěné, žádný stres na něm nevidím. Věřím, že budeme produktivnější než v minulých zápasech, kdy jsme měli šance, ale nedokázali dát góly," poznamenal ostravský kouč Karol Marko. Jeho tým nastoupí téměř v kompletním složení, nejistý je pouze start Frejlacha.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Kordula, Mezlík, Kubáň - Fujerik, V. Valenta, Perůtka, Volešák - J. Valenta, Švancara.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Daněk - Řezník, Bolf, Neves, Zejdler - Greguš, Hušbauer - Varadi, Lukeš, Šmejkal - Kraut.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 2.90 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Sigma Olomouc  (pátek 20:15)
Domácí Sparta hodlá v páteční předehrávce 25. kola první ligy pokračovat ve své stíhací jízdě za vedoucí Plzní. Nejbližší překážkou pro Letenské bude tým Olomouce, jemuž se venku na jaře nedaří.

Do konce soutěže ještě zbývá odehrát šest kol. Momentální ztráta Sparty na vedoucího lídra tabulky činí šest bodů. Cíl je tedy jasný. Pokud si sparťané stále pohrávají s myšlenkou sebrat mistrovský titul Plzni, musí doma porazit Sigmu, s níž neprohráli deset utkání. "Každý zápas je důležitý, nemůžeme se ohlížet na zaváhání soupeřů, ale pouze na svoje výsledky. Věřím, že se skvělými fanoušky v zádech se nám podaří přejít i přes další překážku, i když Olomouc má silný tým," uvedl manažer a trenér Sparty v jedné osobě Jozef Chovanec, jehož tým naposledy inkasoval gól na domácím hřišti začátkem listopadu. V sestavě domácích bude chybět pouze vykartovaný Sionko.

To Olomouc, která figuruje na čtvrtém místě, čeká na svou vstřelenou branku již 292 minut. To se pokusí změnit v pátek večer na pražské Letné. Navíc Hanáky povzbudilo pohárové vítězství nad Jabloncem a také si zlepšili náladu posledním ligovým duelem, v němž doma zdolali Teplice 3:0. "Já věřím, že nám teď pomůžou zápasy proti Jablonci a Teplicím, ve kterých jsme se konečně střelecky prosadili. Pokud chceme udržet kontakt s třetím místem, měli bychom na Spartě zabodovat," tvrdí olomoucký trenér Zdeněk Psotka. Ten se bude muset obejít bez zraněného Schulmeistra.

Tato páteční předehrávka bude mít i svůj charitativní účel. Fanoušci sdružení Sparta Forever věnují za každého diváka na stadionu 1 korunu nadaci Rakovina věc veřejná.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamič - Kerič, Matějovský, Vacek, Kadlec - Kweuke, Pekhart.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Bajer, Rossi, Hořava - Petr, Ordoš, Šultes.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň24184259:2158
2.Sparta Praha24171639:1552
3.FK Jablonec24145551:2247
4.Sigma Olomouc24125742:2141
5.FK Mladá Boleslav24117641:2940
6.Bohemians 190524106827:2436
7.FK Teplice24105933:3535
8.Slovan Liberec2496932:2733
9.FC Hradec Králové2487921:3031
10.Slavia Praha24610827:2928
11.1. FC Slovácko24751223:3726
12.Baník Ostrava24661221:3324
13.České Budějovice24591019:4024
14.1. FK Příbram24571213:2822
15.Zbrojovka Brno24611726:4719
16.FK Ústí nad Labem24361516:5215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (829)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
niflheim

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Peky hrát nebude ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Dneska bysme to konečně mohli protrhnout a znova po pěti letech vyhrát. Šumák bude chybět, ale jestli nastoupí Petr a nebo Doležal, tak ho snad dokážeme nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijdeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím Su v práci a musím tady být až do pěti, takže nevím jestli bych se stihl dostat na stadion. Ale aji tak bych hned po zápase jel zpátky, jede mi jediný vlak a další až někdy o půl páté ráno.

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartu bych do základu šoupnul Navrce. Jinak bych sestavu neměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je ideální na vystřídání. Do základu bych poslal nějakého bijce do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záleží, co chceme hrát. Jestli na brejky, tak Navrc tradičně až na 2. půlku. Jinak je jasnou volbou Petr, pokud bude schopnej uhrát těch 50-60 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky otázka. Moc se od nás nečeká, takže bych řekl že se Sparta pokusí rozhodnout rychle a my budem první půlku bránit. Jestli to udržíme, tak by mohli znervóznět. A pak by byl čas na Navrátila. Na rozdíl od podzimu je Sparta jasný favorit, takže bysme snad něco uhrát mohli. A hlavně doufám, že neprohrajem tradičně nějakým divným góle, penaltou, vlastňákem, nebudem dohrávat o deseti, nebo se nestane nějaké podobné zvěrstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to znám, tak prohrajeme gólem z vymyšlenýho přímáku tečovanýho rukou Sparťana z ofsajdové pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě asi jeblo.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

nejvíc se tomu tvýmu popisu asi přiblížil gol, co Slavia dostala v Olomouci, kde s váma hrál tehdy Královec

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám takovej pocit, že Sigma dostala takovej podobnej gól proti Spartě kdysi od Baranka. Jinak ten zápas s váma, to byla tehdy pěkná vyjebávačka od rozhodčího, ne že ne.

Reagovat
salami

nejradši budu, když dneska takovej gol nespadne a dáte jim čtyři regulerní ale kdyby to bylo nutný, tak je jasný do jaký sítě by měl padnout

Reagovat
smazaný uživatel

Podzim 2002, Míra Baranek to tam plácl jako volejbalista. Nevím ale jestli to byl gól na 1:0 nebo 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma!

Reagovat
smazaný uživatel

Cokoliv jiného než prohra Sigmy pro mě bude obrovským překvapením. Tenhle zápas je stejně jen taková generálka na středu, klidně bych dal i příležitost mladším jako Přikryl, Hála a další.

Reagovat
homeles8

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

TO bude plichta jak vysita

Reagovat
salami

Tipuju 2:0 pro Sigmu

Reagovat
goodbay

Sparta prostě musí vyhrát, nic jiného nemůže brát jako slušný výsledek. Proto, Sparta do toho!!!

Reagovat
Ligter

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

OT : http://www.youtube.com/watch?v=yosoR6dA5Xk

Muze mi nekdo ze zasvecenych ostravaku vysvetlit o co jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale trevor mě kdysi poslal aji Olomouckou verzu

http://www.youtube.com/watch?v=L4uwoE62iaE&feature=player_embedded

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,tak treba mi (nam) to vysvetli..zatim v tom zadny poselstvi nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

to je taková mládež no, takoví haranti, hardbass prostě, styl muziky, který se stal evidentně populární mezi hooligans: http://www.youtube.com/watch?v=XnU1YpgoQco

Reagovat
smazaný uživatel

připadá mě to jak kdyby měli v gatích žabu a chtěli ju vyklepat.

Reagovat
smazaný uživatel

něco na ten způsob

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Doufam,ze se tu jeste neobjevi ACS hard bass..

Reagovat
centos

Hledej "first bohemian hardbass assault"

Mně se to líbí, je to solidně ujeté. Viz ten náš tanečník s pampeliškami.

Reagovat
doNny

náhodou to je dobrá "debilárna"

Reagovat
Aldeano

100. pro výhru vládců Prahy

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že podobným podvodem nehodláte vyhrát aji večer.

Reagovat
Aldeano

Pokud za podvod považuješ výhru srdcem, vůlí a fotbalovostí ANO pak vyhrajeme podvodem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho ironie přímo kape.

Reagovat
clinger

Reagovat
centos

Snad to zítra vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

bojím se, aby to nevyšlo, když to nevyjde, tak jsme zachránění! Brno v Hradci nevyhraje snad

Reagovat
smazaný uživatel

Letos si Sparta nezaslouží nic jinýho, než 3. místo

Reagovat
naheCZ

1:2 (Pekhart - Hořava, Ordoš)

Reagovat
rufus

Tak Abena a Kweuke se podle Sionka česky neučí, což není ideální zpráva..

"Co se týče Pamiho, tak ten se adaptoval výborně a naučil se velice dobře mluvit česky. V případě Abeny a Kweukeho nemám pocit, že by se česky učili. Troufám si tvrdit, že za rok budou umět stejný počet českých slov jako nyní."

Reagovat
smazaný uživatel

To je normální, u nás Melinho neuměl po 5 letech prakticky nic.

Reagovat
Losinho

Belaid to samé...

Reagovat
Aldeano

Ale Bony ukázal, že to jde! Za to Bonymu

Reagovat
centos

Pamič má jednodušší pozici. Ale je to blbé no, minimálně by mohli projevit snahu a hned by byli oblíbenější.

Reagovat
rufus

Přesně. Nechci po nich, aby plynule mluvili. Ale snažit se rozumět základům by určitě měli.

Reagovat
Ligter

No hlavně, že Kweuke umí říct Plzeň, titul a podobně, což je mu třeba teď hodně platný.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je důležitější pro Spartu, že dává góly. Sionko by se měl zamyslet nad tím jaké předvádí výkony on a jaké Kweuke....

Reagovat
rufus

Ale Sionko nekritizoval jak hrají, jen odpověděl na otázku, tak jak si myslí. Mimochodem v jiné otázky Lea pochválil, že je to kvalitní hráč a dobře se mu s ním hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já o tom jak hrají píši v poslední větě, zkus si to přečíst i s horním příspěvkem znovu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je špatná zpráva. Ale nepřekvapuje mě to. Doufám, že Mireček po sezóně pomaže. Líný člověk, co ani nerozumím a nechce rozumět nemá ve Spartě co dělat. Za Metráčka mluví góly, ale měl by dostat nůž na krk, aby se aspoň něco naučil.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma!!!

Reagovat
sosna

Po celodenní hecovačce se sparťanama v práci neberu nic než vítězství. Doufám, že nepředvedem tak připosranej výkon, jako v tom hrozným podzimním utkání. A to samé platí pro muže v černém. Tip: Sparta - Sigma 2:3 Kadlec,Sionko (pen.) - Ordoš, Šultés, Navrátil

Reagovat
smazaný uživatel

Sionko má 4 žluté karty (pokud jsem se nepřekoukl), takže ti tvůj tip nevyjde.

Reagovat
sosna

Tak to sorry. já ty preview nečtu, jsou o ničem. Na tu penaltu teda půjde někdo jinej, co já vím kdo to u vás kope...třeba Vacek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle v preview asi nebylo, já si to pamatuju z mače v Boleslavi. No Žofčák a Kucka už ve Spartě nejsou, ti kopali penalty proti vám, tak nevím, kdo by jí kopal. Asi Metráček, nebo Matějka.

Reagovat
sosna

"V sestavě domácích bude chybět pouze vykartovaný Sionko." Ale bylo. No třeba ta penalta ani nebude, protože nebude potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Trevor má Hradec, ty Vacka

Reagovat
sosna

Vacka má většina Sigmáků.

Reagovat
centos

Však on u nás Hradec taky není moc oblíbený, spíš k smíchu řekl bych; ale někteří to holt dávají víc najevo :)

Reagovat
sosna

Jako kvůli tomu poslednímu zápasu? To vás to tak vzalo?

Reagovat
centos

treva jo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se tím zbytečně unavuje .

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že šel zrovna do té Chelsea V Man United bych ho viděl stokrát radši.

Reagovat
smazaný uživatel

ktěm scumům?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nevíte, jestli by se dala někde najít tabulka po podzimní části sezony 09/10?? Google mi moc nepomohl..

Reagovat
sosna
Reagovat
smazaný uživatel

Neska Sprta Vyhraje!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Praha šamipooon... Jedině výhra, cokoliv ostatní i proti Olomouci je neúspěch.. Doufám, že nenastoupí Abena. Šanci od začátku by taky mohl dostat Libor Sionko.

Reagovat
smazaný uživatel

Libor je v trestu. Ta obluda v černém, co ho vyžlutila. Taky doufám, že nenastoupí ten kamerunský hrom do police.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.. No tak žádná tragédie. Ale když bude hrát Kerič, tak to bude zase o nakopávání, třeba se dneska konečně dočkáme i nějakýho talenta v sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Andrej musí dát gól, ty jeho 4 asistence jsou sice pěkné, ale chce to fíky. I když, Škorpil to vlastně říkal, že Keriće přivedl do Slovanu jako ofenzivního nahravače a ne šutéra. Tak až u nás se prosadil. V Liberci vyváděl psí kusy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, jenže Andrej je dobrý na přihrávku až u kasy.. V mezihře to ještě pořád není nicmoc.. A bojim se, že Olomouc umí zahrát výborně kombinačně, abychom je nepustili zbytečně moc do hry a nesoustředili se jen na brejky..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za chvilku odjezd směr Letná. Hanáci dostanou búra, hanáci dostanou bůra..:)

Reagovat
smazaný uživatel

Výjímečně absentuju, tak musíš dělat bordel a kravál i za mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kravál určitě..

Reagovat
smazaný uživatel

Bez prosperova skalpu se nevracej .

Reagovat
smazaný uživatel

A jede ten Prospero nakonec, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím. On sem něco psal, že neví, ale jak to nakonec dopadlo...těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Z práce sem došel před půl hodinou a na stadion už bych se asi nedostal. Pitomé páteční večery, už sem takhle nebyl v Brně, Boleslavi a teďka aji na Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

To je na hovňajs, mohli jsme si dát pivko a ty, nevím co, třeba syrečky

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych aji tak jel jenom na otočku. Nemám v Praze přespání a když bych nestihl vlak v jedenáct, tak bych tam musel chlastat někde v nonstopu až do půl páté.

Reagovat
smazaný uživatel

Bych tě vzal do Berouna, to není problém..

Reagovat
smazaný uživatel

Nehledě na to, že zrovna dneska pít nechcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to já taky nechcu.. A svým způsobem ani nesmim, takže dneska dojdu domu po čtyřech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nakonec taky nikam nejedu, kámošovi se po cestě ke mě zesralo auto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto počasí bude na Letné 100% NUDA a ticho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o fotbal a ten by měl být krásný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o lidi ne? Aby se bavili a ti tam budou "jak do mariáše".

Reagovat
smazaný uživatel

Chodí se na fotbal, ne na fanoušky.. Když se bude hrát dobrej fotbal, tak bude určitě i dobrá atmosféra..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no v Praze na největším mužstvu historie bude 5000 diváků. Paráda. A stím fotbalem( kvalita ) to sem taky zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude přes deset.. Fotbal, o tom to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude víc lidí. cca 8-10 tisíc. Na jaře máme obvykle lepší návštěvy než na podzim. Proč, to ti můžu vysvětlit. Jako horkokrevní Rumuni máme přirozeně raději sluníčko a pěkné počasí...na podzim pořád chčije,fouká vítr, sněží...hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Rumuni. No,ale nechcu tady pochlebovat,ale ACS stejně musí vyhrát bo sem dal 2 litry na ně a Senicu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo proto ten upřímnej zájem o naše tři body...teď je mi to jasný .

Reagovat
smazaný uživatel

No dyt´

Reagovat
centos

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Zápasy se Sigmou bývají príma. Loni byla báječná atmosféra (také kvůli gólům).

Reagovat
rufus

Reagovat
stas87

je mozne ze sparta posle slavistom ehm pozitivnu motivaciu do plzne???

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost logický..

Reagovat
stas87

no len ma to napadlo no poslat 200 tacov neni problem..aby sparta nemala osefovanu slaviu aj toho v ciernom

Reagovat
smazaný uživatel

Toho v černom určitě nie.. Ale trochu přidat motivaci pro Slavii proč ne? V zájmu Sparty taky není, aby Slavie spadla, pomůžou jí a pomůžou i sobě.

Reagovat
stas87

v pohode len ma to napadlo,blizi sa koniec a konce v ziadnej lige nie su fer aspon dembele nebude muset stat pred restauraciou a rozdavat letaky aby sa mohol potom najest...

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší fotku z titulku Sportu jsem si nalepil do pokojíčku pod dres a šálu Sparty

Reagovat
stas87

myslis pospecha a to stavenisko?zrovna mam vcerajsi sport ono dost ludi futbalistom v cesku zavidi,ale ked mas ako slavisti 30-50 tisic a take prachy nemas treba 3-4 mesiace tak ta zivi rodice...a to neni sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, přesně ten Já vím, že to není lehký.. Vůbec jim tu situaci nezávidím, kór když jsou na ty peníze zvyklí a mají vyšší poplatky než jiní lidi. Na druhou stranu, o ty peníze nepřijdou..

Reagovat
stas87

no hlavne ty mlady ako hora ci kores treba maju leasingy na auta,ty starsi mozu mat hypoteku...je to tazke,ale aj s tym musi hrac ratat v dnesnej dobe v cesku ci na slovensku

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří slávisti na tom nejsou nejlíp. Dembelé už podle bulváru pracuje na Václaváku. Což je škoda, tohle místo bylo přichystané pro Adiabu s Abenou. Aspoň budou mezi svými, jak pořád chtějí a nebudou mít problém s jazykem. Ačkoliv, muzajs tu psal, že václavští černoši francouzsky neumí.

Reagovat
stas87

100.pro sigmu

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek - Kušnír, Řepka, Brabec, Pamič - Kerić, Vacek, Matějovský, Podaný - Kadlec, Kweuke.

Reagovat
stas87

pre krlesa:Košice dali gól!

Ďurica faulom zastavuje Juhara, hostia majú výhodu priameho kopu a Juhar prekrásnou prízemnou strelou k ľavej žrdi vyrovnáva

Nebgezpečná akcia hostí a Juhar v páde z ľavej strany triafa po zemi len žrď domácej brány

Spálená tutovka hostí. Ujčík po pravej strane unikol, jeho prudkú strelu Bolek stačil vykopnúť, no nabiehajúci voľný Matič zblízka prudkou strelou prestreluje bránu domácich

ako mozes podavat na nasu zlu a skorumpovanu ligu?tak ti treba

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, ta Sigma hraje moc pěkně, bohužel nedává šance a pak na to doplatí

Reagovat
twerp

Kamarádovi jednou shořely vlasy, když dělal doma dýmovnice. Teď už chápu, proč jsou ti panáčkové z kotle holohlaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Být nakrátko ostříhán není nic špatného.

Reagovat
twerp

To já taky netvrdím. Jen jsem si při tom dýmu na Spartě vzpomněl na mého kamaráda a pak si to spojil s těma fans co to odpalují a napadlo mě, že jim taky asi chytly vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

Když to odpalují mají na sobě ninjovku, takže jsou aspoň trochu chráněni .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Olomouc zatím lepší,Sparta prasí docela

Reagovat
stas87

ty vole...ja mam dojem ze sigma hra doma,sebavedomie,kombinacie na jeden dotyk...sparta hra zatazene,nenapada...

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale hraje se na goly a zatím bohužel Sigma nedala

Reagovat
Radin

ta akce cca 3 minuty zpět od Sigmy byla krásná :-) chybí fakt jen gol

Reagovat
stas87

no ale zatial dvakrat pamic totalne podcenil hlavickovy suboj..teda v prvom pripade za to mohli stoperi ked nechali pamica ist do suboja a ten roh,to uz bola pamicovo chyba,ani nevyskocil no zatial 0:2 na sance

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta by se měla probrat, jinak dostane co nevidět gól. Kurňa, vždyť je to jen Sigma...tak co blbnou.

Reagovat
Kenneth

To je hrůza. Už aby ten Chovanec podal demisi, na to se nedá dívat.

Reagovat
stas87

do pice!!!!!!!!!!!zrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No to by už snad stačilo. Nějak si ti hejsci z Hané vyskakují.

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělaj..

Reagovat
smazaný uživatel

internet v mobilu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nakonec jsem nejel.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlení výše..

Reagovat
twerp

Přál bych si trenéra, který by uměl ty hráče namotivovat. Který by hrál moderní útočný fotbal a věděl, co to znamená slovo pressing. Přál bych si, aby góly nedával ze vzduchu Kweuke ale po zemi Kadlec s Keričem. Přál bych si, aby Sparta nezačla bránit v desíti, když vede 1:0.

Reagovat
Kenneth

To nejen ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke je stejně divnej hráč...

Reagovat
stas87

neni v dunajskej sa mu velmi darilo lebo na neho vsichni hrali,verili mu,ja proste necitim podporu kweukeho od hry zalohy a vseobecne..pride mi ze kweuke nie je tak oblubeny ako bony

Reagovat
smazaný uživatel

No to rozhodně není oblíbený jako Bony. Už jenom proto, že se neučí česky. Navíc ty jeho začátky ve Spartě, kdy připomínal obézního hrocha po obrně...Já trvám na tom, že je to divný hráč, není špatný, on je prostě divný.

Reagovat
smazaný uživatel

nezanášej zpátky tu starou (a už jsem myslel, že přežitou a vyléčenou) nemoc sparťanského publika, které donedávna nechápalo, že jsou k fotbalu důležití i vysocí útočníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě se fakt nezdá divnej? Ten pohyb třeba To je jak kdyby mamutovi odřízli dvě přední nohy..

Reagovat
smazaný uživatel

O čem to mluvíš? Já nemám nic proti vysokým útočníkům. Důkazem budiž fakt, že mým oblíbencemve Spartě byl Marek Kincl. Ale Kweuke je prostě divnej.

Reagovat
smazaný uživatel

mluvím o tom, jaké to měl na Spartě s fandama Koller nebo zrovna Kincl. Prostě fanouškovská nemoc a táhlo se to s náma roky. Čekal jsem, že te Bony zrušil a ono ne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já tou nemocí netrpím.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Kweuke pro mě není typický vysoký útočník. Přijde mi, že se bojí (nebo to neumí) hlavičkovat. Zejmína na začátku působení ve Spartě jsem z toho šíšel. To měl speciální styl jak vyhrát osobní souboj. Rozkročit se, rozpažit a hrudí prásknout míč na nabíhajícího útočníka...moc často to úspěšné nebylo. Taky se mi pozdává, že je důrazný jenom když se mu chce, přitom ten jeho metrák je solidní zbraň.

Reagovat
twerp

Mám stejný pocit jako ty. Ty jeho góly no já nevím. Přijde mi, že to je občas víc na náhodu, než úmysl. Navíc se hraje jenom na něho a on často sóluje a nepřihraje. Ani to sklepávání a připravování šancí pro jiné není dobré. Todle uměl skvěle Bony, sklepnout na to druhého útočníka a ten z toho dal gól. Teď mi přijde, že Kadlec je spíš víc obránce než útočník a Chovanec spoléhá jenom na Kweukeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaro začalo talk krásně, že jsem si myslel, že bo ten kombinační fotbal fakt mohl přijít, ale houno z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně odřezávaj Matějovskýho..

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, jestli se neodřezává on sám neaktivitou.

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi nezdá.. Zkouší to, ale Olomoučíci ho zdvojujou, nebo ztrojujou. A když je odříznutý on, tak je odříznutá celá mezihra Sparty... Kerič na kraji zálohy prostě ne.. Ať tam dá toho Kadeřábka, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se mi zdá, že Matějovskýmu tam překáží Kadlec. A Váca, jak je ve středu s Matějovským sám, má svázaný ruce odpovědností, že hraje posledního. A není to ten Kamil Frajer Vacek, jako na podzim, či zkraje jara. Kerić prostě musí hrát na hrotu, jinak jsme ho brali to Sparty zbytečně. Kweuke je prostě divnej, ten nemít na kontě 9 branek tak už se dávno pracuje na Václaváku. Mám z toho dnešního výkonu divnej pocit, hrajem v nijakém rozestavení, chybí mi agresivita, důraz, síla, kterou se Sparta pyšnila na podzim, a díky které vyhrála i zápasy v nichž hrála sračku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.. Váca tam sice umí zahrát, ale doprčic on není samostatný defenzivní záložník..

Reagovat
Kenneth

Drobisz to si děláš kozy ne,vsadil si kapříky na remízu?

Reagovat
sosna

No tak ten byl. Ty vole to je sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

taky vám na tipovani.cz "skřípe" zvuk?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Taky. Asi nějaká ochrana, aby nebyly napadeni za zneužití práv? Nevím, jak je to právnicky ošetřené

Reagovat
smazaný uživatel

jo a bůh ví proč nefungujou bedničky

Reagovat
Losinho

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímalo, s jakými úkoly a na jaký posty poslal Chovanec Keriće a s Kadlecem. Přijde mi, že Kadlec místo aby byl na hrotu leze bůhví kam, Kerić se chudák topí na pravém kraji zálohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec je s Vackem a Blažkem nejlepším Sparťanem na place. Naopak na ručník je Kerič

Reagovat
REPLIKATOR

Kerič

Reagovat
stas87

s vackom? no mne pride ze zaloha sparty nebeha..respektive beha ale len takych 30 metrov,nikto z nej nevycniva a mam pocit ze vacek raz zalozil brejk sigmy...

Reagovat
smazaný uživatel

neběhá?

Reagovat
stas87

zaloha proste vsimni si len prechod do utoku sigmy a sparty..sparta ked ma zlaozit utok tak si v strede posunu 3-4 loptu,potom nasleduje prihravka na kraj a prihravka opat do stredu ci na obrancu ktory to nakopne na kweukeho,ktory tu hlavu vyhra ale nik mu nenabehne..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, neběhaj vůbec.. jde to hodně vidět, když jsi na stadionu, stoper má balon, tak všichni jen stojí.. Maximálně jeden hráč se nabídne.. Matěj, nebo Váca..

Reagovat
stas87

ono taky zalezi kolko priestoru mas na prihravku zaloznikovi..a sigma ten cas nedava,to robi ten rozdiel v prvom polcase

Reagovat
smazaný uživatel

To je v každým zápase.

Reagovat
stas87

ze takto sparta hra?bez pohybu zaloznikov dopredu?prepac nepozeram na zapasy sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek jo. Běhal ze všech nejvíc, řekl bych. On to musel oběhat za Keriče a asi i Matěje.

Nemá někdo statistiku, ať neplácáme do větru?

Reagovat
stas87

tak ale teraz obhajujes co?ze vacek najviac nabehal ci bol najlepsi zaloznik?podla mna zaloha sparty dozadu dobra ale dopredu tragicka

Reagovat
smazaný uživatel

jejej, sorry, koukám na to znovu. Tys psal, že záloha neběhá a ne že Vacek neběhá.

Reagovat
Radin

Kerič je hroznej,to byl hroznej nákup.Do mezihry uplně na nic,je to prostě útočník a ne záložník..

Reagovat
smazaný uživatel

Proto by měl hrát na hrotu.

Reagovat
Kenneth

Nebejt fantastickýho Jardy tak je po poločase vymalováno. Měli by se okamžitě probudit a začít to hrát po zemi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje názory jsou směšný. Po zemi se nedá hrát ze dne na den.

Reagovat
Kenneth

Směšnej seš ty. Divné že v Ostravě to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ukazuje se, že v Ostravě to asi nebylo kvalitou sparťanského útoku, ale nekvalitou ostravské obrany.

A ano, jsi směšný. 80 % tvých příspěvků jsou jak od 13tiletýho naivního haranta. Trefil jsem se?

Reagovat
centos

Jako že tu většinou píše jeho starší bratr?

Reagovat
Kenneth

Proč by to jako nešlo? Hráči mají problém to místo vzduchem nahrát po zemi? A za co jsou jako placený? Jediný Matějovský to aspon zkouší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nad tím zkus zamyslet. Prostě je nemožný hrát ze dne na den po zemi. Na tenhle styl se musí tým nějakou dobu sehrávat. Jde o automatismy, jde o poznání, kdo kam kdy nabíhá a tak. Prostě se ti hráči navzájem musejí poznat. Naopak přejít z technického fotbalu na nákopy jde během chvíle. Nakopnout balon dopředu umí kdejakej pralesák.

Už chápeš?

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím no. Hrajem slušně, asi přesně to co nám Psotka nakázal, ale nejsme skoro vůbec nebezpeční. Těch šancí by mělo být víc. Spartě tam určitě něco spadne, takže jestli nedáme alespoň gól a nebo radši dva, tak odjedem bez bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, měli jste dat 2 goly aspon a bylo hotovo, ted tu vašu hru otupí přestávka a Sparta začne hrát asi jinak, po haluzi jí tam něco spadne a budete litovat. Jinak pokud budete hrát takto aj proti nám, tak to dostanem tak 6-0

Reagovat
smazaný uživatel

My tak hrajem vždycky, ale naša slabina je proměňování šancí a důraz ve vápně. A dneska to de krásně vidět. Ach jo, jestli ten zápas nevyhrajem, tak mě to bude strašně mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

aj mě. Přeju vám to

Reagovat
sosna

Diametrálně odlišný výkon od podzimního utkání. Odvážná kombinace, šance, napadání. Posledních deset minut trošku polevili, ale snad je Zdenda teď namotivuje a vlítnem do toho jak na začátku. Po tomhle jestli neodvezem aspoň bod tak mě mrdne.

Reagovat
Liquid

ta jaře příšerná Sigma přehrává jasně na Letné Spartu bohužel zakončení mají zatím na úrovni Příbrami, mělo to již být minimálně 0:2

Reagovat
Radin

Navrátil a Petr tam mají hodně světlé momenty,pěkné akce :-).Narozdíl od Kadlece Navrátil nelítá jen od ničeho k ničemu.Zatím se mi hra líbí,jen chybí to zakončení.Snad se Ordoš chytí a nebo příjde gól z druhé vlny,věřím že minimálně bod se uhraje,pokud nezačnou nějaké divné rozhodnutí :-)

Reagovat
Radin

tím sem chtěl napsat,že zatím rozhodčí píská výborně :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma jde na tři body

Reagovat
twerp

Zítra v bráně... a je to v prdeli.

Reagovat
Kenneth

Kerič-Kladrubský. Takže místo toho aby ho dal do útoku tak ho stáhne a dá tam radši Kladyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle pomůže hlavně v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to prospěje Vackovi s Matějovským. Matějovský bude mít víc prostoru na to svoje fidli fidli a Vacek zase na tu svou osvědčenou klasiku. Škoda Keriće, doufal jsem, že se zvedne, ale když ho pořád koupou na tom kraji...

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo.. To povídám, že to pomůže hlavně směrem dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

neopisuj

Reagovat
smazaný uživatel

To se budem těžko hádat, když máme stejný čas. Ale já vypláznu jazyk a ta cílovou čárou budu dřív, jako Maxipes Fík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase směšný názor.

Pomůže to Vackovi, který se může podělit o svoje úkoly a Kadlec bude mít určitě o hodně míň defenzivní práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďmeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Halucinace? Nebo chytá Zítka? On se Bláža držel v jednu chvíli za tříslo...tak jestli nestřídal.

Reagovat
smazaný uživatel

střídal. Asi se zranil při tom odkopu, když Řepka nechal propadnout balon a Bláža musel rychle z brány až někam za vápno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to byla přesně ta chvíle, kdy se Bláža drbal na tříslu.

Reagovat
smazaný uživatel

To ho mohly svrbět koule ...

Reagovat
fantomas

Tecl.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že do Slavie šel v době, kdy na to ještě neměl. Ale věřím, že se ještě z Jihlavy dostane

Reagovat
Losinho

Jak se mu vůbec v Jihlavě daří?

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl po návratu ze Slávie byl poloviční, vypadalo to že mu to hodně uškodilo, ale bojoval a teď se mu začalo střelecky dařit a hraje moc dobře

Reagovat
Losinho

Super, děkuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Podzim měl slabší, byl zraněný, dal jen 2 goly ve Zlíně, ale po zimním drilu je na jaře skvělý, 7 branek v 8 zápasech, navíc toho spoustu vybojuje

Reagovat
Losinho

Taky dík.

Reagovat
Losinho

Moc pěkně, potlesk.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí je skvělý. Pouští ty situace, který hráči pihrávají a padají jak kuželky a i teď to rozsoudil skvěle. Provně byl ofsajd a až pak faul (mimochodem by byl na rudou, kdyby nebyl ten ofsajd)

Reagovat
twerp

Teď otázka, jestli takový ofsajd nepouštět.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jde balon z klidu, tak to má sudí lehké a musí to vidět.

Reagovat
twerp

Mě jde o to, že to byl ofsajd o pár centimetrů a takové by se měly pouštět. Problém je, že někdo pouští, někdo ne a pak vznikají sporné situace.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ale není a být ani nemá. Není to o pouštění nebo nepouštění. Je to o tom, zda ten ofsajd sudí vidí nebo ne. Pokud je ta akce v rychlosti a hráči jdou třeba i proti sobě, tak to vidět nemusí a v tom případě má zůstat praporek dole, ikdyby to ofsajd i byl. To by mu nikdo nemohl říct popel. Ale pokud jde balon z klidu, tak to praporkář vidí relativně v pohodě, protože si může i výborně stoupnout (ne při rychlé akci, kdy třeba musí i akci dobíhat), a pak to zamávat musí, ikdyby to bylo o deset čísel. Tady to bylo jasné.

Reagovat
Kenneth

Zajímalo by mě co je s tím Zemanem. Jestli opravdu ty tréninky fláká nebo ne,jinak si nedokážu vysvětlit jak může dostat Podaný přednost.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllll

Reagovat
Kenneth

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika.

Reagovat
Godwinson

Fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, popravdě - hodně nezasloužené vedení. Ale i tak to beru. Sic s trošku nakyslým výrazem ve tváři.

Reagovat
smazaný uživatel

Prospero, je to tu, přesně, co jsem před chvilkou psal

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. A to zkurvené tipovani zase nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

mně to jde, ale tato moje slova byla fakt, jak kdybych to věděl: basileos22.04.2011 21:06

bohužel, měli jste dat 2 goly aspon a bylo hotovo, ted tu vašu hru otupí přestávka a Sparta začne hrát asi jinak, po haluzi jí tam něco spadne a budete litovat.

Reagovat
centos

Jsem četl, že nám zrušili nutnost občanek. Ale stejně už předem proběhla menší mobilizace na nákup lístku do vedlejšího sektoru mezi domácí :)

Reagovat
smazaný uživatel

jj bez OP, ve vedlejších sektorech domácí nebudou, celé Déčko se neprodává. By mě zajímalo, jak jste to pak mohl isehnat, leda tady ti Baníkovci od nás, něco jak Spartani z Moravy, v tomhle je to podobné, ve Bzenci najdeš Sparťany aj Baníkovce, to mně přijde takové k smíchu

Reagovat
centos

Třeba to byl ten "vedlejší" na vedlejší tribuně :) Jak na nás předminule odtama dělal jeden z vašich posunky, až ho raději vyvedla ochranka.

A u vás bylo něco před Synotem?

Reagovat
smazaný uživatel

jak u vás něco bylo před Synotem? to jsem nepochopil, mně přijde směšné, že Baníku tady po sezoně 2003-2004 začli fandit lidi, kteří tam nikdy nebyli, ani neví, jak se jmenuje váš stadion. Tady ta naplavenina, stejné jako u Spartanů. Třeba jeden chodil na Synot a prohlašoval o sobě, jak on jezdí aj ven všude, ted se z něho stal největší Baníkovec po titulu. Před Synotem tu bylo Staré Město, to je tu už 90 let a Uh. Hradiště jakbysmet.

Reagovat
centos

Aha, tos nespecifikoval :) No jo, ale to nejsou fanoušci.

Já to myslel tak, že se nedivím. První ligu hrajete teprv deset let. Lidi, co chtěli "pořádný" fotbal holt fandili jinému mančaftu a po vašem postupu pak byl přechod nesmyslný. Taky bych nezačal fandit Staré Bělé, kdyby se dostala do první ligy :) Ne víc než Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

jj. Informační šum. Jinak ty nedojedeš zitra, že? Já su zvědavý, kolik vás nakonec bude, první odhad jsem měl 400, ale bez těch OP čekám 700-800

Reagovat
centos

Bohužel, zrovna je navíc tak hezké počasí. Budu doma psát bakalářku.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooo ooo ool, goo ooo ool! Už zase, když řeknu, že se Kweuke bojí hlavičkovat, tak on musí dát gól hlavou .

Reagovat
Losinho

Škoda pro Sigmu, tohle si nezaslouží.

Nicméně Drobisz

Reagovat
smazaný uživatel

"třeba si Kweuke ve Spartě vystřílí angažmá ve svém oblíbeném Manchesteru"

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne ? Když koupili i Bebého

Reagovat
fantomas

Asi myslel FC United of Manchester.

Reagovat
Radin

Naprosto z ničeho a na náhodu.Sparta naštěstí do CHL nepůjde,protože to co předvádí není fotbal :-).Tak nevidím nikde fotbalovost

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se tam nedostane Sparta, tak se tam ale nedostane nikdo..

Reagovat
Losinho

Pročpak? Třeba se to Plzni povede. Jako minule Žilině.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba..

Reagovat
smazaný uživatel

A jak se jí to asi povede, když do kvalifikace jde jenom mistr?

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

odpověděl sis sám

Reagovat
twerp

viděl si aspoň jeden zápas Sparty v EL?

Reagovat
Radin

Viděl a fandím jí v EL jako každému českému týmu.Liverpool byl letos hroznej a stejně od Sparty nedostal gol.Ten dvojzápas mě teda neudivil a potvrzení přišlo hned poté,když Liverpool vypadl.Někdy jsou tam světlé záblesky,ale hra Sparty se mi prostě nelíbí.Zase se vrátili k tomu nakopávat míče na jednoho vysokého útočníka.Dneska si musel uplně vidět ten rozdíl ve hře,mezi kombinující Sigmou a nakopávající Spartou :-).Druhej poločas sem te'd moc neviděl :-/

Reagovat
stas87

tak to zas neprehanaj sice to neni tak rychle a priamocare ale aj sparta si vie vytvorit sance ked ma den a chce sa vsetkym hrat..obcas mi pride ze gol sparty na cas zabije zapas a sparta potom brejkuje a pridava goly a tvori si sance

Reagovat
stas87

no a teraz uz to podla mna bude vyzerat tak ze sigma predvedie topornu snahu o vyrovnnie a sparta z brejku pojisti na 2:0

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kenneth

Tak to byla nádhera,Kadlecovi to tam prostě na jaře ne a ne padnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Sparta předvede svoju klasiku, přestane hrát a my vyrovnáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, nehrajem dneska žádný Real Madrid. Do "bílého baletu" máme daleko. Spíš je to takové to naše klasické "rudé pogo".

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže teď je to něco styl Real Madrid..

Reagovat
Losinho

Vůbec ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, Sparta tam má jen jednoho defenzivního záložníka a dva stopery..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš tam má jednoho letargickýho inženýra, osm statistů, jednoho dělníka a vrátnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím opak. Sparta právě hraje jako Real Madrid a to je ta ostuda. Na nakopávání na jednoho nebo dva lidi vepředu nejsem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsem o tom Realu nedržel hubu, zapomněl jsem, že ty a Marty jste vyznavači blaugranas .

Reagovat
smazaný uživatel

To není o tom, je to o tom, že Real pohledně nehraje, kdyby hrál, tak bych ti dal palec nahoru

Reagovat
Kenneth

A ted bereš v úvahu všechny zápasy a nebo jen poslední dva?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápasy se stejně silnými protivníky.

Reagovat
Kenneth

Takže poslední dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Já používám výraz Real Madrid jako synonymum pro dobrý fotbal (zejména u stolního fotbálku). S aktuálním herním projevem to nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel už to je pasé..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem z El Clasica (toho prvního) viděl poslední půlhodinu a moc se mi styl Realu líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty ale nemáš rád španělský styl fotbalu.. Ty máš raději pracanty, dělníky, boření, nákopy, souboje.. Jenže to Real nikdy nehrál. Až te´d

Reagovat
smazaný uživatel

No to je zase přehnané...mám rád rychlý, silový, agresivní fotbal...takovej, který vyvolává emoce. Což je přesně opak herního projevu Barcelony (soudím dle několika zápasů, které jsem viděl).

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to, co jsem napsal výš s tím nesouvisí?

Reagovat
smazaný uživatel

Souvisí. Jen jsem to popsal vlastními slovy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Tak tak.

Reagovat
Radin

Minimálně jednotlivci hrají dost pohledně a dobře.Taky můžu napsat,že Barcelona nehrála ve finále poháru nějak extra pohledně :-).Ozil a Ronaldo hrají pohledně téměř pořád,když se přidá Marcelo a Di Maria tak to vypadá dobře :-)

Reagovat
centos

Nahráváni si na půli taky není zrovna zábava.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

A góly do kuchyně, kterých dává Barca určitě nejvíc na světě?

Reagovat
centos

Jo, to jo. Ale ta omáčka před tím mě fakt nebaví :)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to přípravná fáze. Mě baví i to, protože to ukazuje vynikající sehranost, kombinaci i osobní techniku těch hráčů.

Reagovat
centos

Proti gustu ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

právě ty góly v kuchyni nejsou zrovna pohledné.Většinou dorážky z pár metrů,akce sice někdy pěkné,ale ty góly jako takové a zakončení mě zrovna nelahodí :-).Kdyby hráli všichni jak Barcelona,tak už snad nevidíme krásné góly z dálky,centry do vápna atd :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Barca dává i góly z dálky a i ty po centrech.

Reagovat
Radin

dlouho sem neviděl takovej gol od nich :-) drtivá většina je těch z pár metrů :-)

Reagovat
Losinho

O tohle nejde. Real i když je pod tlakem tak tam má nebezpečné a často pohledné protiútoky. To dnes u Sparty chybí.

Reagovat
Losinho

*reakce na martyho

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě řekni, že máme slabší kádr a nasereš mě.

Reagovat
Losinho

Tak krutý tedy nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se špatně koukáš. Sparta má i dneska dost nebezpečný brejky. Jde o to, že mě prostě nestačí, když hraje SPARTA DOMA na brejky.

Reagovat
Losinho

Moc šancí jste z nich tedy neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, jak neobjektivní dokážeš být, když se díváš na klub kterýho máš/nemáš rád. Ale pro mě nic ´překvapivýho, že jo ...

Reagovat
Losinho

Tak nevim no, jaké šance jste tedy z brejků měli?

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou tu, po které má Kadlec stejně placatý nos jako Kweuke.

Reagovat
Losinho

Jo, Kadlec měl dvě, tu těsně po golu a pak někdy v 80. minutě. Ale to mi přijde málo na to, aby o týmu řekl, že v zápase hrozil z nebezpečných brejků.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě šel Kušnír s Kweukem a Kadlecem vlastně 3 na gólmana a daly by se najít i další.

Ale jak píšu - s tebou to evidentně nemá moc cenu.

Reagovat
Losinho

Našli by se i další? Ale byly nebezpečné? Těžko. Netvrdím, že Sparta brejky neměla, ale že by byly extra nebezpečné, to se říct nedá. Tutovky z toho prostě nebyly.

A píšu jen fakta, takže nevím, s kým to nemá cenu, když odpovídáš hlavně provokacema.

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsou provokace. To je prostě můj názor, kterým vysvětluju, proč nepokračuju ve vysvětlování.

Reagovat
Losinho

V pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty na to nekoukáš. To je pak těžký.

Reagovat
Losinho

Koukám.

Reagovat
Losinho

Co si já vybavim tak 2x Kadlec, toť vše.

Reagovat
stas87

kadlec ak mal tu prazdnu branku,kadlec ak to zadrbal spatnou prihravkou a este tusim jedna situacia,obrovske sance to teda neboli ale sigma nemala v druhom polcase nic az na ten prienik prikryla a strelu ordosa ten gol sparty to dneska zabil

Reagovat
Losinho

Sigma ve 2. půlce nic moc, to jo.

Reagovat
One-Real

No zrovna tohle se tebe týká taky celkem silně.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, když mluvím o Losinhovi, tak jo. Však to píšu.

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem - zrovna ty jsi jeden z těch, kdo zradil všechny odkazy pravýho Realu. Holt jsi se taky nechal zaplácnout oči. Škoda.

Reagovat
One-Real

Já? Já jsem zrovna celkem objektivní, a jestli si to nečetl, tak jsem sám řikal, že tahle hra proti Barce není ideální, ale je funkční. A nějaký beton to taky není, ale s tím ty taky nesouhlasíš.

Prostě jen vidím věci, tak jak jsou. Proti naprosté většině hrajeme jinak, než proti vám.

Reagovat
smazaný uživatel

No, hraješ to na obě strany, ale zavděčit se všem nemůžeš.

Reagovat
One-Real

Nehraju, akorát mám dost toho neustálýho strefování se do Realu za všechno, když to není na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

hraješ

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo ze Sparťanů říct proč kupovali toho Zítku? Když chytá, tak chytá dobře, ale stejně se do branky dostane jen když o nic nejde, nebo je Blažek zraněný, ten jeho přestup fakt nepochopím, přitom by mohl pravidelně chytat v jakémkoliv jiném týmu a jak to tak vypadá tak se do branky jen tak nedostane...

Reagovat
stas87

ty povazujes zopar centrov ktore posbieral za to ze chyta dobre?tak to potom mas teda slabe naroky na brankarsku jednotku v sparte...

Reagovat
twerp

Protože Blážovi už bělají vlasy a není známo, jak dlouho bude ještě chytat a pro případ zranění potřebují kvalitní náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že mít na místo dvojky Zítku, je přežranost, ale teď za to můžeme být rádi

Reagovat
smazaný uživatel

No to mi příjde docela divné, na místě dvojky bych radši viděl někoho mladšího než zrovna Zítku, který určitě není zadarmo...

Reagovat
twerp

Kdybysme měli brankáře ve středních letech tak jo, ale Blažek je už starý a náchylnější ke zranění a Sparta by adekvátní náhradu pro případ zranění měla mít. I když raději bych tam viděl nějakého nadějného mladíka no.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta ma vetsi kvalitu i zkusenost, to rozhoduje...je to jako jeji zapas s LFC, opticky vyrovnane, predem rozhodnute...

Reagovat
smazaný uživatel

Přkryl??

Reagovat
smazaný uživatel

parádní technika. To se v lize nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to před vápnem?

Reagovat
twerp

O kousek jo.

Reagovat
C-M@ster

Opět penalta v 90. minutě?

Reagovat
Kenneth

opět?

Reagovat
twerp

To tu bude zase nablito

Reagovat
stas87

bolo to pred vapnom..mohla sa a aj nemusela pisknut no je to kadopadne poprava sigmy

Reagovat
Kenneth

Goooooooooooool Vááááááááááááááááca.

Reagovat
mastakillah

Je to až komický, jak sudí v lize Spartě připískávaj

Reagovat
smazaný uživatel

Pemtle to být neměla, ale zeptám se: Nevyhrála by Sparta tak jako tak? A druhá otázka: Napsal jsi taky, jak moc sudí pomáhají Plzni po těch dvou darovaných penaltách ve dvou kolech? A mimochodem - obě byly fouklé za nerozhodnutého stavu. Narozdíl od téhle, která nic neřešila.

Reagovat
mastakillah

ano neřešila nic.Sparta by vyhrala i tak.. O Plzeň mi nejde.českou ligu moc nesleduju, tudíž nevím jaký penalty myslíš..spíš mě zaráží fakt, kolik takovýchto chybných výkonů sudích bylo učiněno proti Sigmě.Už i na podzim doma se Spartou prohrála po penaltě v 90. minute a ted znova penalta v 90. minute...sice uz nic neresila, ale takhle to zlomilo konecny napor Sigmy...

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta proti Sigmě na podzim byla fér. Ta jarní být neměla.

Reagovat
mastakillah

ani jedna neměla být

Reagovat
Losinho

Hloupost. Ta v Sigmě byla jasná.

Reagovat
mastakillah

rozhodně ne

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to můžeš vědět, když českou ligu nesleduješ?

Reagovat
mastakillah

to bylo bráno v globále...zápasy Sigmy sleduju, nemusíš to ihned vše převracet

Reagovat
smazaný uživatel

chápu nasranost. Nechápu ty kecy, pokud z tebe pak vyleze, že českou ligu nesleduješ

Reagovat
mastakillah

no jo..to bylo emotivní...ale i tak ve většině tady těch sporných situcí mi přijde, že je v tom Sparta

Reagovat
twerp

Sparta může i za globální oteplování

Reagovat
mastakillah

ještě něco?

Reagovat
twerp

Přemýšlím.... ještě se toho určitě najde hodně

Reagovat
mastakillah

pokud to bude stejná blbost jako předtím, tak mě toho raději ušetři

Reagovat
twerp

Já na tvůj debilní příspěvek odpověděl stejně chytrou odpovědí.

Reagovat
mastakillah

není ani tak debilní, jako spíš objektivní

Reagovat
twerp

Jo takhle.... takže jediný necinklý byly podle tebe zápasy Sparty proti Jablonci a Plzni co?

Reagovat
mastakillah

to já neřekl, to tvrdíš ty

Reagovat
twerp

Tak mi prosím vyjmenuj ty sporné momenty, kdy je v tom Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

jak pšu - chápu nasranost. Pak člověk napíše věci ...

Reagovat
mastakillah

no znáš to

Reagovat
smazaný uživatel

no sakra

Reagovat
Kenneth

Ligu nesleduješ ale tvrdíš že Spartě příspískávaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo před vápnem ...

Proč to ten sudí fouknul? Zase budou kecy. Sparta by na 95 % vyhrála tak jako tak

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

No co, na Euru 96 nám také rozhodčí pomohl, všichni jsme to překousli, tak proč bych si měl házet mašli z toho, že do Pekáče šťouchli před vápnem. Ave Kamil Vacek!!!

Reagovat
Kenneth

Díky bohu 3 body doma. Díky Blážo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

divny, rudi ten gol zas tak nepotrebovali...

Reagovat
smazaný uživatel

bych použil Peltovu větu "Jaro jsme měli cinklé".. Asi tak o dnešní Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Zase si to všechno ta hnusná Sparta podplatila.. Kdyby totiž todle nepískl, tak Sigma určitě fíka dá

Reagovat
Kenneth

Reagovat
twerp

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Praha šampión!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nejdriv za rok

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je šampión pořád.

Reagovat
Radin

Přesně o čem sem psal,zase přišlo něco ´nečekaného´...Já na tenhle moment ale čekal a proto sem si napsal příspěvek už po první pulce jako aliby :-D

Reagovat
Kenneth

To Chovanec řekl pěkně o Slávii.

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec by neměl mluvit vůbec. Dneska mě zase nakrkl. Hráči se prý snažili ... No ... a? To je snad základ, že se snaží. Důležitý je, jakej hraje fotbal. Hráče máem dobrý. Druhá půlka už byla lepší, ale první byl otřes.

Reagovat
Kenneth

Zbytek nekomentuju.Trenér otřesnej,hra otřesná,tyhle výsledky mu bohužel hrají do karet a bude tam oxidovat nadále.

Reagovat
smazaný uživatel

co mi to jen připomíná ...?

Reagovat
Kenneth

Ale no ták.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to hezký.. Rozhodčí píská celej zápas absolutní rovinu, ani jeden tým se na nic nemohl nijak vymlouvat, řekl bych, že to byl excelentní výkon sudího.. Pak pískne kontroverzní penaltu, která byla pro Spartu zbytečná, ale písknout se určitě dala a hned se připískává Spartě, hned je to cinklý.. Komedianti.. kdybyste, kritici, měli řeči na naší hru, tak mlčím a šoupnu nohama, ale takovýhle blbosti? To je pod úroveň i těch nejvysloužilejších chuligánů.

Reagovat
smazaný uživatel

chuligánům je fotbal jedno

Reagovat
fantomas

A to mi řekni, co má asi tak minuta a okolnosti zápasu dělat s tím, jestli se Spartě připískává nebo ne? To na to přece nemůže mít pražádnej vliv. Čili je sice pěkný, že ta pentle výsledek zápasu stejně nepoznamenala, ale Spartě se jednoduše připísklo tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřipískávalo, ba naopak.. Ale tak to tu stejně řešit nechci, tohle je reakce na dnešní kritiku rozhodčího a jeho cinklost vzhledem k dnešnímu výkonu sudího.

Reagovat
fantomas

"Nepřipískávalo, ba naopak.." tak to teda vůbec nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ne?

Reagovat
fantomas

No, fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale nevím, jak to napsat jasněji.

Reagovat
smazaný uživatel

připísklo, ale tohle prostě muselo být z neschopnosti sudího, protože by si jen blbec zaplatil pentli v 90. minutě, když stejně vede a je ve druhé půlce o dost lepší než soupeř.

Jiná situace, než pentle pro Plzeň za nerozhodnutých stavů. Tam je to pošouplo dopředu dost.

Reagovat
fantomas

Tak předpokládám, že řeči o "podmáznutí", sou jenom takový ty typický nadsázky v afektu. Nikdo to asi nemyslí tak osudově. Spíš se to bere jako synonymum k "připísknutí" - což se stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

což se stalo, ale nedá se to srovnat. Je připísknutí, co ti pomůže a pak to, co ne. Ty to dáváš na stejnou roveň - zbytečně a hloupě

Reagovat
fantomas

Ale nedávám, to je jasný, jenom řikám, že se o připísknutí dá bavit - přitom Marty se to snaží popřít. To je jediný, co tu řešim, nic tu na stejnou úroveň nedávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc si to bohužel prohrála v první půlce, kdy nedala nic, nebo to možná prodal zase Drobisz, hlavička letěla dvě hodiny. Sparta uhaluzila výhru, ale, jak by řekl klasik, podstatný jsou body a je jedno už jak. Škoda pro Sigmu a doufám, že nám příští kolo cinkne 3 body

Reagovat
One-Real

Já? Já jsem zrovna celkem objektivní, a jestli si to nečetl, tak jsem sám řikal, že tahle hra proti Barce není ideální, ale je funkční. A nějaký beton to taky není, ale s tím ty taky nesouhlasíš.

Prostě jen vidím věci, tak jak jsou. Proti naprosté většině hrajeme jinak, než proti vám.

Reakce na Jirku, btw píšu to ve spěchu, takže možná je to celkem nepřehledný, pak to rozepíšu

Reagovat
Kenneth

Jaká je ideální hra proti Barce? Pokud to otevřeme tak dostaneme náklep,tohle je jediná cesta.

Reagovat
One-Real

Právě to píšu, ta ideální hra měla bejt odkaz na budoucnost, kdy se ještě hráči sehrají a budou to snad zase ofenzivní bitvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jste táááhle maličkatej klubíček..

Reagovat
Kenneth

Nic jiného sem od tebe nečekal....

Reagovat
One-Real

slabá provokace, na kterou je škoda reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

A není to tak? Stahovat gatě před sílou soupeře? To si říkáte královský klub? Kdy už konečně v sobě probudíte tu hrdost do hajzlu?

Reagovat
Kenneth

A myslíš že nám pomůže když dostaneme další debakl?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč debakl? Odkdy myslíte tak negativisticky? Vy jste Královskej klub, vy byste se měli cítit jako jedničky ve Španělsku.. Když jste někde dostali búra, tak to byla přece náhoda a vrátíme jm to stejně tak a u nás ten búr dostanou taky... Doprčic, vždycky jste to tak měli, vždycky.. A teď? Přijde jeden trenér, kterej má vliv na slabší jedince jak píšťalka na kobry a totálně změníte veškerou filosofii..

Reagovat
One-Real

Nesnažit se hrát ze zabezpečené obrany proti Barceloně by byla předevčírem pěkná vražda a ty to moc dobře víš. Mou se o tom přesvědčil již na podzim. Vy nepochopíte jedno, s Mourinhem se ofenzivní fotbal proti Barce hrát nebude, on na ní má svůj recept a ten uplatňuje dobře. Navíc předevčírem byl zejména první poločas ze strany Realu dost koukatelný a nebyl to žádný děs jak to tady někteří prezentují. Další věc je že hráči jak Ozil nebo Di Mária (neboli hráči, kteří by nás měli v těchto zápasech táhnout) jsou v nich otloukánci a ještě jich moc za sebou nemají.

Všimni si, že Real hraje proti naprosté většině týmů ofenzivní fotbal a že byla Barca světlá vyjímka, pod kterou si můžete zanadávat se dalo čekat. Vem si Tottenham, hráli jsme ofenzivně a vyhráli 4:0. Nevybavuju si tým (možná se mýlím) proti kterému by jsme kromě Barcy nehráli ofenzivně. Já z toho taky nejsem dvakrát nadšený, ale vidím věci tak jak jsou a v současné době Real doslova potřeboval trofej a tak mu jí Mou získal.

A taky mě sere jak rejete do všeho, například ty si blil že bude hrát Real se třemi stopery a pak to byl zrovna Pepe, který v tom zápase hrál zejména první poločas zhruba 3 nejofenzivnějšího hráče a né žádného stopera, ale k tomu jsi už nic neřekl a ryl jsi do něčeho dalšího.

Já jsem neměl problém uznat, že Barca nás ve druhém poločase smetla, nemám problém uznat že tohle neni nejkoukatelnější (ač se mi přímočarý styl útočení rovnou z obrany do útoku(né žádných milión příhrávek mezi stopery) líbí víc), ale holt se s tim člověk pro tuto sezónu musí smířit.

Čekám že po téhle, nebo maximálně další sezóně dojde někdo za Mourinha, řekněmě takový Del Bosque a to by mohla být v EC jiná káva.

Reagovat
smazaný uživatel

To říkám, že jste z Barcelony posraní.. Žádná hrdost. Nic. někam to odplulo, někam do neznáma.. Snad se to někdy vrátí.

Reagovat
One-Real

Vůbec to nechápeš. Takže máme jít Barcu ruku v ruce a použít to, proti čemu se jí hraje nejlíp? Podívej se na ten tým jejich, jak jsou sehraní a jak jim to klape, tak proč jim to ulehčovat. Zanedlouho přijde doba, kdy budou El Clásica zase ofenzivní bitvy, o to se nebojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně to chápu, to spíš ty moc ne.. Di Stefáno to chápe, český fanoušek ne. Tenhle tým je společně s Barcelonou nejlepší na světě, sestava se za ten rok co spolu hrajou sehrála více než dobře.. Barcelonu herně dokázal přehrávat i takový Šachťar, ale Real? Real raději stahuje kalhoty před utkáním. Přitom jestli nějaký tým existuje, který s Barcou může hrát fotbal, tak je to právě Real..

Furt mi tu předhazuješ Pepeho, kterej měl osobku na Xaviho, jestli tohle je podle tebe něco ofenzivního, tak OK, ale nechápu proč si začal fandit klubu jako je Madrid.

Reagovat
Kenneth

A proč blijete na Real? O Arsenalu se říkalo 2. nejofenzivnější mužstvo světa a na Nou Camp přijelo s autobusem před svou šestnáctkou? Proč jste si na to nestěžovali tehdy? Víš proč si stěžujete? Protože Mourinho ví jak na vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já jsem blil i na Arsenal.. Arsenal měl ostudu po celé Evropě, zatímco když to udělá Mourinho, tak je to úžasná taktika..

Navíc, doprčic, Arsenal není Real.. real je o dvě třídy větší velkoklub..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Real koupil hráče za miliardy,Real potřebuje trofeje. Myslíš že se bude za pár let někdo ptát jak Mourinho získal 4 trofeje národních pohárů ve 4 zemích? Ne,nebude. Bude to jediný trenér v historii který to dokázal a každej ho za to bude respektovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, budou se ho na to ptát.. Ke všem trenérům patří taky styl hry. Real kupoval hráče za desítky miliard kvůli tomu, aby udělal stejnou taktiku jako Alméria s rozpočtem jako má Sparta..

Reagovat
Kenneth

A ted k tý královský hrdosti. Kdyby Mourinho zkusil hrát ofenzívu a posralo se to a byl by opět debakl kam myslíš že by ta hrdost šla? Dopr.. Sebevědomí hráčů by bylo na nule protože opět debakl od rivala,sebevědomí fanoušků na nule, opět by se razantně měnil kádr atd atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli by Mourinho dostal s takovým kádrem a při ofenzivnějším stylu proti Barce znovu debakl, tak jen opět dokáže, že to není trenér pro Real.. Pelle hrál na Camp Nou vyrovnanou partii, do vyloučení dokonce byl Real dokonce lepší.. A Mourinho teď s ještě lepším kádrem musí hrát takhle?

Reagovat
Kenneth

A co z toho Pellegrini měl? Opět jen další porážku. Myslíš že dneska někoho zajímá že Pelle hrál ofenzívu na NOU Campu když tam stejně dostal? Jak psal One Real. Real prohrál El Clásico 6x v řadě,někdo tomu musel dát stopku a vrátit opět sebevědomí fanouškům že se Barcelona porazit dá

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, zahoďte veškerou historii, FOTBALOVÉ úspěchy... za uhaluzené defenzivní výhry.. Takovou hru bych čekal od Almérie, ale ani ta nehrála s Barcou tak defenzivně, protože ta alespoň nějak ctí španělskou tradici..

Reagovat
Kenneth

Zajímavá logika. Prohra 5:0, Real nahovno,trenér nahovno,miliard do kádru k ničemu,Real na dně,podupanej,znemožněnej. (Já osobně koukal po zápase ještě hodinu do zdi a nemohl tomu uvěřit)

Vyhranej pohár: Real nahovno,Real kurví fotbal,Mourinho nafrněnej mudrlant.

Dotaz: Kdyby Real vyhrál semi nad Barcou ofenzivním způsobem,uznali byste to a nebo byste se stále nemohli přenést přes mindráček jménem Mourinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom, co předvedl tady ty dva zápasy už jsem dostatečně nasranej na to, abych chtěl aby prohrál jakýmkoliv debaklem, aby už tamodtud vypadl.. Takže ne, teď už ne, ale jak si mohl přečíst před pohárem, tak jsem tvrdil opak.. Že pokud budete hrát ofenzivně, tak vám nejspíš budu přát..

Reagovat
Kenneth

Jasně že chcete aby vypadl,protože on jako jedinej vás může obrat o trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho nás? Já sem Sparťan a už říkám asi po tisícátý, že jsem před sezonou chtěl fandit Realu..

Ať si klidně připraví o trofeje Barcu, nepřipraví jí ale o to, že stejně bude nejlepší klub na světě.. To až je začnete porážet tím, že budete hrát fotbal.. To bude jiná

Reagovat
Kenneth

Až Barcelona přestane hrát bago na vlastní půlce a hned po získání míče se pustí do útoku tak se můžeme bavit o rovnostraném fotbale. Pokud bude tohle hrát nadále tak i kdyby Mourinho chtěl hrát ofenzivně tak k tomu nemá prostor protože nedostaneme míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to, že to kdysi šlo? Barcelona takhle hraje víc jak dvacet let. Real vždycky hrál více dynamičtěji než Barca, jenže hře i přesto dokázal dominovat.. Teď už ne.

Reagovat
Kenneth

Guardiola to ale o něco dopiloval. Za dob Ronaldinha nám aspon dali balon,dneska to možné není.

Reagovat
smazaný uživatel

Dopiloval, samozřejmě.. Ale vy taky máte nejlepší kádr za posledních 6/7 let..

Reagovat
Kenneth

Nerozehranej ale, oni spolu hrají už od mala. Ten jejich pressink je neskutečnej. U Realu se něčeho takovýho as nikdy nedočkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jako mi chceš říct, že jste teď menší a horší klub než Barcelona?

Reagovat
Kenneth

Horší v sehranosti určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jste menší a horší klub než Barcelona? Jestli to, co jsi odpověděl, bylo ano, tak se asi o klubové hrdosti bavit nemusíme, že? Proboha, já bych tohle o Spartě nikdy neřekl ani kdyby to byla pravda natisíckrát..

Reagovat
Kenneth

Zajímavý že Sparta hraje to samé co Real. Ještě horší,Sparta vstřelí fíka a zaleze,a to dokonce i proti Rivalovi.

Reagovat
Kenneth

A ještě. Sparta minulý rok vyhrála snad nejhnusnější titul v historii. 14 remíz a určitě si to šel oslavit. A mě haníš za to že se raduju z betované výhry ve finále?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťanská tradice není hezký fotbal.. Sparťanská tradice je zarputilost a té bylo v minulé sezoně přehršel. Ale samozřejmě bych byl byl daleko raději, kdyby se tohodle týmu chopil ofenzivnější trenér.

Reagovat
stas87

tak schvalne marty,ako spominaju na rinuse miechelse a valerije lobanovskeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Rinus Michels = Totální fotbal - Jeden pro mě z nejuznávanějších trenérů

Lobanovskij - toho neznám tak dopodrobna jako Michelse, ale dlouholetý trenér Kyjeva.. Úžasný úspěch v LM ještě s Ševčenkem a Blochinem... Podle Ševčenak strašný pes na hráče, totální fyzická příprava..

Reagovat
stas87

a styl hry ako holandania...lobanovsky bol snad prvy trener z vychodneho bloku ktory sa nebal prijmut zapadne metody,na prvom mieste fyzicka ale zaroven trval na technike a kombinacii,v nadsazke dnesna barca so zeleznym fondom,ich futbal bol nadhera a vdaka nemu blochin vyhral zlatu loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, už dávno má v Kyjevě sochu.. Na tu jízdu v LMsi ještě jakžtakž pamatuju, i když nevím, jestli to není už spíš jen z vyprávění.. Každopádně vím, že jsme na to koukali.. To mi ale bylo nějakých 9

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jsi chtěl úspěchy?

Reagovat
smazaný uživatel

"Numancia" ne Almería

Reagovat
smazaný uživatel

A dostáváme se tam, o čem píše marty - prostě jste zradili tradici a hrajete, co jste nikdy hrát nechtěli. A hlavně . namluvili jste se, že jinou taktikou byste úspěšní být nemohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuješ na titul pod Capellem? Dodnes z něj fanoušci nemají nějakou velkou radost, protože byl získanej defenzivnějším stylem hry.. Taky se hned po sezoně pakoval.

Reagovat
Kenneth

Myslíš že Peréz má koule vyhodit Mourinha? Podřezal by si jen větev sám pod sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

hmm pouvazuj..postavenie realu a arsenalu v spanielsku..real hral vzdy krasny fubal,vytvaral si sance aj proti barcelone,casy zidana a spol,na to se neda zabudnut...vtedajsi real hral krasne a aj ucelne,dnesny real hra len ucelne,aj napriek cope neni mourinho trener pre real,vyhravat trofeje mal s interom,nie s realom,to co hra sa v madride nenosi a perez a valdano ti uz pochopili,dnesne el clasico:na jednej strane barcelona ktory nikdy svoj styl neopusti,na druhej bezradny real bez tvare,o to martymu ide

Reagovat
Kenneth

Tehdy nehrála Barca přihrávky i poslepu na milimetr. Real nemůže hrát ofenzivní fotbal když mu Barcelona nepůjčí míč.

Reagovat
One-Real

bezradný Real? to je teda politováníhodné, že nadpozemská Barca nedokázala ten bezradný Real porazit, jak to?

Reagovat
stas87

dobre mal som napisat jesenne el clasico moja chyba,

Reagovat
smazaný uživatel

Máš sice pravdu, ale oni to nepřiznají. Jsou zaslepeni pseudoúspěchem.

Reagovat
One-Real

Jak chceš srovnávat Šachtar, který měl jako hlavní cíl dostat se ze skupiny a postup do čtvrtfinále byl nadplán z Realem? Když Šachťar dostane 5ku, tak jim to může být fuk, nebude to pro ně taková ostuda jako pro Real. Real si nemůže dovolit 6 za sebou prohrát Clásico a ještě takovým rozdílem, byla potřeba udělat tomu přítrž a ta se taky udělala.

Tebe to jako fanouška Barcelony nebetyčně štve, když vidíš že José ví jak na Barcu a vychází mu to. Já se s tim taky musím smířit, že pod ním Real nebude hrát proti Barce superofenzivně, tak to prostě je.

Pepe měl osobku na Xaviho, protože se vraceli až na Ronalda (ten jen málokdy) všichni a to se nevylučuje vůbec s tím, že hrál bez přehánění 3 nejofezivnějšího hráče zejména v první půlce, kdy doplňoval útoky a v závěru poločasu se dostal do dost nebezpečného zakončení a nebylo to z žádné standartky, kam by jako třetí stoper (jak jsi ho ty pro ten zápas nazval) přišel, ale tím že se tam dostal vysoce položenou hrou. Já jsem si teda nevšiml že by takový Mascherano ze hry dostal do takovéhleho zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Bát 3. nejofenzivnějším hráčem Realu a hrát osobku na hráče... Ještě sis opravdu neuvědomil jak moc ubohý tohle je?

Mně štve, jako fanouška fotbalu, že nejkrásnější ligový zápas planety takhle zkurvil jeden nafrněnej mudrlant, kterýmu fanoušci odpustěj věci jaký nikomu ne..

Já chci hlavně říct, že Šachťar Barcu přehrával i s horším kádrem.. To jsem řekl a takhle to i bylo, nebo ne?

Reagovat
Kenneth

A stejně dostal 6:1....

Reagovat
stas87

takze vam ide v el clasicu len o zastavenie serie prehier za kazdu cenu a znizite sa k brejkom ako spodny tim la ligy?tak to potom je degradacia el clasica a fans barcelony sa vam smeju pravom teraz ste uhrali 1:1 aj napriek tomu stracate 8 bodov...

Reagovat
Kenneth

Radši vyhraju 1:0 defenzivním způsobem než debakl 5:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Jinak fanoušci Barcelony se nám smějí? Já je viděl po zápase utápět se v beznaději.

Reagovat
One-Real

Ano, takže radši se máme vys*at na organizovanou fungující defenzívu, která platí na v současné době veřejností považovaný "nejlepší klub světa" a nechat si nasázet pár kousků. Je možné, že by to vyšlo a my vyhráli a nebo taky ne a dostali jsme další 5tku a to se nemůže stát chápeš, po několika těch zklamáních, další rána pod pás hráčům i fanouškům už by byla až moc.

Mě to taky štve, ale víc mě štve to pouštění se do Realu, který přitom v žádném případě nebyl tak špatný a nehrál takový beton, jak to tu prezentujete.

Ano, ale Šachtar si mohl dovolit prohrát 5:0 a v podstatě by "nikdo nic neřekl", ale kdyby dostal Real dalších 5:0, tak se mu vysmějí všichni a nikdo se nebude ptát, jestli to Mou zkoušel ofenzivně nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte porazit Barcelonu fotbalem a ne před ní stahovat ga´tky jak nějakej druholigovej klub.. Ustupujete ze své slávy i navzdory těm pomenších "úspěchům"... To se mi nelíbí.. K Realu jako klubu cítím obrovský respekt, k fanoušků donedávna jakbysmet, protože když jim někdo sáhl na styl fotbalu, tak jednoduše šel do hajzlu... Ale teď?

Proč furt máte v hlavě, že barca je nejlepší klub na světě? To to nechcete změnit? To nechcete být nejlepší klub na světě vy? Protože tímhle fotbalem se vám to nepovede i když nad ní budete takhle vyhrávat.. a sám to víš.

Reagovat
One-Real

Jenže já nikde netvrdím, že takhle proti ní budeme hrát furt. Mluvím jen o době Josého, kdy to takhle bude chodit a když to bude úspěšné, nebudu z toho stylu mít radost, ale lepší než dostat debakl. Až skončí José přepokládám že přijde nějak ofenzivní trenér, který na Barcu změní taktiku, ale Mourinho je prostě svůj a těžko změní něco, co mu funguje.

Samozřejmě že to chce změnit a nepochybuju o tom, že se to změní. Ale v tomhle zápase otevřít hru, tak je tak 15-20 procent šance že se nám to podaří, sejde se všem dobrý den, Barce se nebude dařit v koncovce a my jí porazíme ofenzivním fotbal. Mnohem reálnější je, že nám prostě nepůjčí míč, dají pár gólů a my odjedeme s ostudou a bez trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

A právě přece přesně kvůli tomu, že už jiný nebude, tak ho přece nebudu vzývat jako boha, jako jsi to dělal po Copě ty.. Změnil váš milovaný klub, degradoval ho.. a vy na něj stejně nedáte dopustit.

Použil si 6 řádků na to, abys mi vysvětlil, že před Barcou stahujete gaťky už před výkopem.

Reagovat
One-Real

Já ho nevzívám jako boha to v žádném případě. Jen jsem rád, že nám pomohl k zisku téhle trofeje. Po Copě to byla trošku euforie spojená s tím, že jsem něco málo doma popil a měl jsem super náladu ze zisku nějaké trofeje. Jinak jak jsem psal nahoře, byl jsem proti jeho příchodu a budu rád až odejde, ale za to co udělal mu určitě nebudu nadávat, dobře to tady nedávno popsal mere, zkusím to najít ten příspěvek.

Reagovat
Kenneth

Co udělal,za co bys mu měl nadávat? Nenech se přetáhnout na to "logický" myšlení culés.

Reagovat
smazaný uživatel

Capellovi tedy taky nenadáváš a bereš ho jako v té době dobrého trenéra pro Madrid?

Reagovat
One-Real

Nenadávám, btw možná se mi to všechno plete a teď řeknu blbost, ale Capello v některých zápaesech Realu v působení druhém (né 1996-7) hrál taky celkem ofenzivně, ale dost možná si to pletu. Nicméně to s ním mám spojené, že byl vždycky kritizovaný za hru a přitom s tím co měl hrál i celkem dobře do útoku a dalo se na to koukat, na to jaký je stratég.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jak píšu níž.. Byl vyhozený kvůli tomu, že hrál více na dva defenzivnější záložníky a tím byl Momo/Emerson/Guti Takže rozhodně nic tak defenzivního jako te´d dělá Mourinho v podstatě ve všech zápasech.

Reagovat
One-Real

No to zase těžko říct, Mou ve většině zápasů hraje taky na dva defenzivní, takže by to taky bylo zhruba stejně defenzivní jak za Fabia, víc leda proti Barce a pár dalších zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že Guti nebrání vůbec, žejo.. A stejně občas hrál, zatímco u Mourinha je tam i proti nejslabším týmům La Ligy pevnej střed.. + daleko pracovitější hráči směrem dozadu.

Reagovat
stas87

takze az treba real vypadne s barcou,v lige bude druhy a vyhra copu,budete mourinha hodnotit ako?uspesne?a uspesne cim?ze v clasicu uhral bod a vyhral copu?ta lm je len teoreticky proste angazovanie mourinha bola chyba,bez ohladu na miliardy,ked perez vyhodil capella ktory vyhral titul preco by nevyhodil mourinha ktory hra podobnym stylom?chapem mourinhovu taktiku,raz sa spalil a dostal bura,preto zvolil tuto taktiku,ale vies si predstavit najblizsie 4 ligove clasica s tym co hral mourinho doma?to uz by mu v madride neodpustili v anglicku ano tam na to nepozeraju,tam je pre nich podstatny len vitaz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Odpustili neodpustili, stejně ho tam vítalo 150 000 fanoušků jako spasitele.

Reagovat
smazaný uživatel

Capella taky. Když vyhrál del Bosque jakoukoliv trofej... Kolik stálo v Madridě fanoušků?

Reagovat
Kenneth

Netuším,nechám se poučit

Reagovat
smazaný uživatel

Abych nebyl za blbce, tak ti dám přesnější výsledky, protože na ty za Del Bosqueho si moc nepamatuju, akorát vím, že to bylo příšerný množství... Ale po vítězství nenáviděného Capella, který hned po té sezoně odešel ho a jeho tým vítalo 250 000 fanoušků na Plaza de Cibeles..

Reagovat
Kenneth

Nerozumím. A proč ho tam vítalo tolik lidí?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože vyhrál ligu. Jak dlouho ty vlastně tomu Realu fandíš?

Reagovat
Kenneth

Ted už chápu. Já totiž netušil že Capello trénoval Real 1996–1997..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle, jako jedna z největší propagací toho, že si nenecháte sahat do svého ofenzivního fotbalu, by sis měl pamatovat.. Možná bys pak mluvil jinak i o Mourinhovi.. Jinak.. Capello byl vyhozen kvůli tomu, že hrál na DVA defenzivnější záložníky..

Reagovat
Kenneth

Ale na Barcu prostě nejde hrát jinak v téhle době. Jestli zkusíme ofenzívu a vypráskají nás tak budeme všem pro smích a nikoho nebude zajímat jestli jsme hráli ofenzivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jste si zbourali tradici a stejně se vám směje půlka světa. Teď co je lepší? jestli to prostě zkusit, věřit síle kádru, kterou máte špičkovou, nebo stahovat gaťky.

Reagovat
Kenneth

Myslíš že když Mourinho vyhraje betonem LM že se nám bude smát půlka světa?

Reagovat
smazaný uživatel

Smát se nebudou, hlavně v Anglii, nebo Itálii dokonce budete oblíbení.. Ale ve Španělsku to nebude bráno jako takový úspěch jako když vyhrála fotbalem Barca, nebo když bylo Alavés ve finále UEFY.. Tam totiž ještě pořád fotbal milují.

Reagovat
Kenneth

Ve Španělsku to nebude bráno jako úspěch ale pořád budeme ti kteří vyřadily Barcu a vyhráli ušatý pohár. Jinak Del Bosqué vyhrál MS s nejmenším počtem golů v historii, myslíš že to ve Španělsku někoho zajímalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezajímalo, protože se hrál i tak krásný, technický fotbal, žádné boření..

Tobě to fakt stačí? Prostě vyhrát a nic. Gloryhunterství?

Reagovat
Kenneth

Ty to nechápeš. Samozřejmě že se mi ten autobus před šestnáctkou nelíbil. Ale ta trofej je prostě veliké zadoúsčinění protože Barcelona kralovala a moje sebevědomí nebylo veliké v porovnání s Culé.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jde jen o výhru.. Všechno, tradici, ofenzivu, hrdost.. házíme za hlavu?

Reagovat
Kenneth

Reagoval sem ti tam nahoře. Kde máš ty tu spartanskou hrdost? Já jí každopádně mám a už vyhazuju Chovance druhým rokem za ten fotbal co předvádí. Je mi z toho na blití a klidně oželím titul pokud vypadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec udělal pro tým ohromně moc, sestavil nejlepší kádr za poslední roky.. Je výborný jako manažer, ale jako taktika ho vyloženě nemám rád a kritizuju ho skoro furt.

Reagovat
Kenneth

Sestavil nejlepší kádr,ale nehraje s tím to na co ten kádr má.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně ne.. Kdyby ano, tak už jsem někde v pražským pajzlu a slavim titul..

Reagovat
Kenneth

Přesně tak. A tohle je přesně u Realu. Pokud má José v plánu tohle hrát i příští rok tak ho budu kritizovat,ale tahle trofej prostě je zadoúčinění pro celej Real a všechny Madridisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsi, co jsem napsal nahoře? Sparťanská tradice není ofenzivní, technický fotbal.. Tradicí Sparťanů je zarputilost, touha po výhře. Ofenzivní a technický fotbal je tradice Slávistů, ti taky od toho nechtějí ustoupit... Real je v tomhle o 55 levelů výš, tam je ta tradice vepsána i do přezdívek.. "Pusinky" "Bílý balet"...

Navíc, já sám ani nevím přesně proč Spartě fandím.. Prostě jsem to zdědil asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám otázku. Tebe asi hodně sralo, když v roce 2004 Řecko vyhrálo Euro, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, ale spíš pohledem nás Čechů a vzhledem k tomu, že jim tam pomohlo hlavně štěstí.. Ale je aspoň trochu chápu, oni neměli kádr se kterým by mohli hrát něco jinýho... Real ten kádr má, ale bojí se.

Reagovat
centos

Ubetonovat ve vyřazovacích zápasech tři vítězství 1:0, to bylo čiré utrpení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve skupině jsem jim postup přál a ve finále jsem také držel palec jim. Nelíbilo se mi, jak se do nich ze všech stran naváželi. Ale fotbal to moc koukatelný nebyl. Ale člověk si v něm dokázal najít i pozitiva. Třeba fyzická kondice Seitaridise, levačka Tsartase, pracovitost Zagorakise, uši Karagounise atd.

Reagovat
Kenneth

Ale v něčem ti dávám za pravdu. Dokud bude Mourinho v Realu tak tohle půjde dál. On má takovej charakter že je mu jedno jak na to koukají fanoušci, důležité že on není ponížen a pak se může bít do prsou že to byl on kdo tu Barcelonu zastavil.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je z 2006-07

Reagovat
One-Real

Ale kde já tvrdím, že angažování Josého nebyla chyba? Já se proti tomu stavěl už do začátku, ale stejně čumím, co s týmem provedl. Z hráčů vytáhl maximum a nikdo nečekal, že mu budou tak dobře plnit taktické úkoly. Já taky chtěl někoho jiného jako trenéra a né jeho, ale co se dá dělat. Ještě tu nějakou dobu bude a s tím je potřeba se smířit.

To druhé je zajímavá otázka, taky jsem o tom přemýšlel. Předně jsem hrozně rád za Copu, moc dlouho jsme ji nevyhráli a měl jsem s ní velkou radost, kdybychom postoupil i v LM a vyhráli jí, to by byla velká paráda, ale může to dopadnot jakkoliv. Výhra v CdR, 2 místo v PD, semifinále LM, těžko říct jestli bych byl spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tottenham jako argument nemůžeš myslet vážně.

Reagovat
One-Real

Byl to příklad. Prostě proti naprosté většině týmů hrajeme ofenzivně a o to mi šlo, pomalu se zde z Relau dělá tým, který hraje na brejky i proti Getafe.

Reagovat
stas87

no rozhodca dnes velmi dobry aj pomezni nemali skraty,len takto si vyborny vykon degradovat penaltou...100x vacsi faul spravil eboue nez ten hrac sigmy presne tieto vyhry z nicoho mozu plzen est dost znervoznit,pripomina mi tp manchester,obcas je horsi ako super,da gol,zaleze a uz to nepusti,to pplzen neumi a nikdy ani umet nebude..inak ma dnes zarazil pamic..on sa proste pozicne hrat nenauci dneska cez neho 2 hlavy ktore blazek nastastie pre domacich chytil

Reagovat
Kenneth

Pamič byl dneska jeden z nejlepších.

Reagovat
stas87

a cez koho boli tie dve hlavy? smerom dopredu priemerny smerom dozadu otrasny...kusnir to mal naopak,dozadu vyborny dopredu nebol moc vidiet,a na zaver mala otazka:cez aku stranu presiel prikryl az do vapna a brabec to musel odkopnut na roh pred ordosom?

Reagovat
Kenneth

Dopředu výborný,dozadu ušlo.

Reagovat
stas87

hadat sa nebudem o tom mozno som proti nemu zaujaty ale fakt mi prislo ze dozadu celkom slusne horel

Reagovat
Kenneth

Je to možný. Ta obrana dneska hořela celkově,nebudu to dávat za vinu jednomu hráči.

Reagovat
Kenneth

Jinak marty ty si psal něco že se Perézovi a Valdanov nelíbí hra Realu. Ale Peréz je ten faktor kdo za tohle může. Každoroční nakupování nových hráčů,nenechání prostoru hráče se sehrát,vyhazování trenérů.. Jako ekonom je dobrej ale o fotbale nemá páru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska závidím těm, kteří budou na zápase Slovácko-Baníček, měla by být fantastická atmosféra.

http://www.youtube.com/watch?v=r-jehtXU5lU

snad to bude vypadat dneska tak, jako na tom videu

Reagovat
smazaný uživatel

ty mně furt něco závidíš. Jinak v předprodeji se prodal druhý nejvyšší počet vstupenek v historii, po zápase doma se Spartou, takže bude velice solidní návštěva

Reagovat
smazaný uživatel

závidím ti jen ten dnešek :)

Reagovat
C-M@ster

Dneska bys měl závidět atosféru i těm, co budou na Česko - Rusko v Brně.

Na Finy sem nebyl, ale srovnávali to s atmosférou PO 1. ligy. Pod uzavřenou střechou to fandění víc vynikne.

Reagovat
centos

No ale škála pokřiku, nemluvě o chorálech.. Kor na repre.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vysoký jalovec, vysoký jako já, přeskoč ho má milá, rovnýma nohama...

Reagovat
centos

Pche, to je dobrý song :)

Reagovat
smazaný uživatel

Prý se to zpívá občas na reprezenatačních zápasech (fotbalových). Třeba na Euru 2008.

Reagovat
centos

Ta melodie je na chorál jako dělaná. Ale souvislost se sportem, kde se neskáče, nenacházím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, melodie na chorál je to parádní. To by byl správný bordel...Spojitost to nemá žádnou, prostě se to zpívá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Teď jsem ten Vysoký jalovec slyšel. Zní to fakt super.

btw Rusáci se projeví klasicky, jako národ (když to zobecním na jejich hokejovou repre, no offence) ubohých lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Táta mi vždycky vyprávěl o sovětských hokejových fanoušcích. Jediné na co se zmohli bylo jednou za uherák zahulákat: "Malatci, malatci, malatci." Případně: "Šájbu, šájbu, šájbu." Ruštináři a Rusové prominou azbukou tu psát nehodlám a jak se to píše naším písmem, to nevím.

Reagovat
centos

Mě fascinuje ta jejich nátura. Když začnou prohrávat, začnou provokovat, faulovat a mydlit to. Něco jako Kanaďané, ale u nich to myslím není úplným pravidlem. Prostě hokejové Rusko, to je banda mentálně slabých hovad.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, ty jsi myslel hráče. No nejsem odobrník, ale řekl bych, že u Rusů je to dáno mentalitou a u Kanaďanů výchovou.

Reagovat
centos

Je to možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi jsem četl nějaký rozhovor s Radkem Dudou a ten říkal, že v dorosteneckých týmech v zámoří je k tomu vychovávají. Že jsou ti mladí Kanaďánci hrozný svině (to říká ten pravej, že? ).

Reagovat
Losinho

Radek Duda, to bylo vždycky takový éro.

Reagovat
Losinho

U Kanaďanů to je ještě horší občas.

Reagovat
centos

A teď už odjeli do kabin Opovrženíhodná mentalita.

Reagovat
Losinho

Pěknej zápas, vítězství nad Rusákama vždycky potěší. Jarda Jágr

Reagovat
centos

Šajba je legendární, to se ozývalo (a jenom to) furt, co pamatuju :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si to zkusil představit, jak to asi vypadá, když takhle fandíš...kymácíš se zepředu dozadu a do rytmu řveš šájbu .

Reagovat
centos

Úplně vidím náboženské procesí zahalené v hábitech, jak v transu skandují šájbu, šájbu a vše se to hezky v tom chrámu rozléhá. Jsem to asi viděl ve filmu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jste tam tenkrát solidně obsadili....

Reagovat
centos

Domácí v levé části tribuny (od kamery) z toho byli krapet nesví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to býval myslím dětský sektor nebo tak něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně už by měl Baníček zabrat, přestává to být legrace

Reagovat
Didier Drogba

dneska dá fík Mercedes

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vlakem před hlavním spojel jelo cirka 140 Baníkovců, další karavana fans FCB byla vidět na silnicích směr Uherské Hradiště. Fíííha. A já musím bejt na víkend v práci ale aspoň je vidět, že máme furt nejlepší fanoušky u nás !

Reagovat
smazaný uživatel

Podle 140 fanoušků a jedné kolony aut není vidět, že máte nejlepší fanoušky u nás. To se projeví spíš až na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

vem si, že tam jede jako předvoj cirka 200 fans. Hlavním spojem pojede tak 500-600, poslední spojem cirka 100 plus další autem. Tomu se říká "výjezdový "počty. A na tribuně to doufám bude peklo

Reagovat
smazaný uživatel

Beru si to. Ani tak mi to nepřijde jako důvod, abych si myslel, že jste nejlepší. Jsou to dobré počty, ale poziči jedničky budete spíš potvrzovat až v ochozech.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak chápu, že tyto výjezdové počty jsou pro tebe jako sparťana sci-fi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně? Pak máš slabou paměť. V Plzni nás bylo cca 1000, v Liberci nás bylo loni cca 1000. Na záčatku loňské sezóny bylo v Teplicích taky kolem tisícovky sparťanů, v Olomouci bylo na kloboučkovém výjezdu cca 600-700 sparťanů, na začátku sezóny 2008/2009 bylo na Kladně 2000 sparťanů.

Reagovat
smazaný uživatel

na tu dálku, co je Plzeň nás bylo tak 500, v Olomouci dva a více tisíc, v Teplicích, na tu dálku průměrně 450, Kladno jakbysmet, vždy full haus v našem sektoru... Co dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký co dál? Ty se tu směješ výjezdovým počtům sparťanů a já ti dokázal, že jsou dobré.

Reagovat
centos

Švancara

Reagovat
centos

pyro na hřišti kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Z vašeho sektoru? Tak to budete mít brzy co dělat s tou jejich sekuritkou. Ta se řídí také mottem: "Obušku z pytle ven."

Reagovat
centos

Minule měli strach v očích, i když se nic nedělo; ta nevím no :)

Reagovat
AjaxFans

Tak dělat bordel a pak řvat ACAB je taky pěkná pičovina

Reagovat
smazaný uživatel

to, co udělal na hřišti bylo oproti tomu, jak to popsal v rozhovoru, ještě slabej čajíček.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale co si dovolil Švanci říct v rozhovoru, to by chtělo trest. Humusák jeden. Ikdyby to bylo ve srandě (jako že se tak nětvářil), tak by za to zasloužil kopačku do zubů.

Reagovat
centos

Přitom z něj všichni dělají skvělého srandistu a oživení ligy. Je to ale obyčejné hovado, co simuluje a jako bonus si dovolí označit úmyslné posunutí balonu jako svou chytrost. Neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

já ho mám rád, protože je to jeden z mála opravdových fotbalistů v lize, a odpustím mu asi všechno, ale s tím označením musím za dnešek souhlasit.

Mimochodem jsem zvědav, jak se s tím popere disciplinárka. Kweuke dostal za PRVNÍ kontroverzi flastr. A když to srovnám, tak mě zdeformovaný fair play smysl v podání Švanciho vychází o hromadu nebezpečnější.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Co rekl?

Reagovat
centos

Že ta úmyslná ruka byla jeho chytrost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole ole Sierra Leone, ole ole, tam sekaj dětem ruce, ole ole....Kretén, pořádnej flastr za takovou sviňárnu. Z ostudy kabát.

Reagovat
smazaný uživatel

whoa,

Reagovat
M11

docela by me zajimalo jaky nazor na to ma Soukup.. jestli toto podporuje

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nestačím divit. Ondřejka teďka měl jít asi ven. Slovácko asi nebude králem sympatií ...

Reagovat
smazaný uživatel

Němec má pravdu - hráči Baníku jsou hodně psychicky v prdeli

Reagovat
centos

Bookmaker ve studiu se 100% trefil, congrats

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo domluvený, aby mu lidi zase nějakej čas věřili.

Nakonec - aba týmy jsou s bodem spokojeny. O změnu tohohle stavu se moc nesnažily. Nedivil bych se, kdyby zafungovala "moravská klika" a nebylo to takhle dohodnutý už před mačem.

Reagovat
centos

moravsko-slezská

Ale ne, z toho bych Baník neobviňoval. Ta situace pořád není nic moc, ale naštěstí máme celkem přijatelný los (Budějovice, Ústí, Příbram).

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal otřesný, Baníkovci nezaplnili ani sektor hostí, který má 378 lidí. Na nádraží dělali hrdiny, bohužel švagr vlastní pár černých pásků a rozehnal sám 5 Baníkovců což asi kluci baníkovští, kteří si mysleli, že když jsou v davu, tak se jich každy lekne, nečekali. Jinak jako atmosféra celkově rozhodně na ligu nadprůměrná, od Baníku jsem čekal víc, musím říct

Reagovat
smazaný uživatel

vandráci

Reagovat
smazaný uživatel

jj to byli ty typičtí vandroši, co se prostě zaštiťují Baníkem a myslí si, že oni jsou v davu páni. Mimochodem chtěli sebrat šálu tak 8letému klukovi, což švagra mírně nasralo a to jste pak měli vidět ten mazec, kluci se velice rychle uklidnili a rozloučili se slovy: My děckám šály nekradem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Škoda že s sebou neměl nunčaky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak s těma asi on moc neumí, on má ty pásky jenom z kontaktních sportů beze zbraní, vím, že má Jiu Jitsu, Sambo a Savate. čili má komplexní průpravu pro boj rukama i nohama

Reagovat
smazaný uživatel

Děcko.

Reagovat
AjaxFans

Ty voe,tak to bude dobrý mydlář

Reagovat
smazaný uživatel

je no, jeho fotbal moc nezajímá, byl poprvní v životě na Slovácku, ale kuráže měl hodně

Reagovat
centos

Si šel bouchnout chuligán

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec dneska musí vyhrát

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Losinho

Remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chcu Brno v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že ten vypičený Hradec příští rok zmizí z ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký problém?

Reagovat
smazaný uživatel

jistěže, poslední vzájemný zápas konfidentů s námi

Reagovat
smazaný uživatel

Na to seru. V Brně jsou dobré výjezdy a chcu aby padlo Ustí a Přibram.

Reagovat
centos

A jak do toho zapadá Hradec?

Reagovat
smazaný uživatel

?? já sem napsala,že chcu Brno v lize a trevor na můj koment blije. Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

...napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

krlešu ty vole ty ten systém reakcí pořád nechápeš vždyť to je jasná stromová struktura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reakce jsou pod příspěvkem a odsazené o úroveň doprava. Tys reagoval na Losinha, trevor na basileose :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem nereagoval na nikoho,jen sem napsal o Brnu A na mně trevor ne? Ale jebat,nebudu tu řešit chujoviny.

Reagovat
centos

Ne, tys reagoval na Losinha Samostatné příspěvky jsou nejvíc vlevo, pod nimi odsazené doprava jsou reakce na ně atd, takže reagovat můžeš skoro donekonečna, čímž se bude odsazení zvětšovat a zbude tady z toho nudle, která se blbě čte. Dva příspěvky pod sebou se stejným odsazením nejsou reakcí na sebe, ale na jeden příspěvek výš a o úroveň vlevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tys tu šéf.

Reagovat
centos

Snažím se pomoct, aby nevznikaly zmatky.

Reagovat
Losinho

Reagoval na trevora.

Reagovat
centos

No ale předtím. Nekomplikuj

Reagovat
Losinho

Jo aha.

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavej, kolik gólů dá dneska Lafata... proti Ústí by pro něj hattrick neměl být problém...

Reagovat
AjaxFans

tj

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě nedá gol

Reagovat
smazaný uživatel

no sakra on Gablonz nakonec prohrál

Reagovat
smazaný uživatel

OT: V kolika letech začal hrát Honza Koller? Slyšel jsem že prej trochu později

Reagovat
smazaný uživatel

nějak ve 25 ne?

Reagovat
Losinho

Myslíš v repre?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím tak nějak jako na vrcholové úrovni

Reagovat
Losinho
Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, už v 21 ve Spartě? Jsem myslel, že pozdějc. Já si pamatuju, jak on říkal, že mu kámoš sehnal kdesi v Praze práci a že pak jaksi po haluzi se dostal na trénink B-týmu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si asi pletu s někým jiným. Já měl vždycky za to že Koller začal hrát fotbal později

Reagovat
smazaný uživatel

Luca Toni

jinak třeba Mehmet Scholl poprvé kopnul do balonu, když mu bylo 14

Reagovat
Didier Drogba

Dneska zas prohrajem a zas se přiblížíme k sestupu.To je masochismus největšího kalibru fandit Zbrojovce

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím, že prohrajete

Reagovat
smazaný uživatel

To je opravdu odvážný tip .

Reagovat
centos

Navíc máte na domácí zápasy bojkot, ne? Kvůli těm bezmozkům ze security. Jaký je vůbec další vývoj?

Reagovat
Dzanka

dá se někde sledovat live přenosy?

Reagovat
božský John

Tak sme dostali branku, no to jsem teda zvědavej,jak to bude vypadat, Lafata měl na lopatě gol už v 1. minutě a v 7. dával jakýsi Veverka

Reagovat
smazaný uživatel

jupíjej, tak si dám další Evropský výjezd, tentokrát od 11.6 do 16.6 na ME Jednadvacítek do Dánska.

Reagovat
smazaný uživatel

Dánsko je moc pěkná země .

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, uvidím, poznám, jedeme tam autem, lístky, ubytování grátis, hradí UEFA, známosti se vyplatí. Měli bychom vidět ČR-Ukrajina a ČR-Španělsko.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem tam v roce 1993 a bylo to moc fajn. V jakém městě budeš?

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, to netuším ani, to vše zjistím, až se potkám s kámošema, co to zařizujou

Reagovat
Riijkark

byl sem s tymem par let zpatky - nejdriv se trener popral s koucema jinyho tymu a pak nas vykradly no uzasna zeme

Reagovat
centos

To bude drahé.

Reagovat
smazaný uživatel

no, výdaje budou na benzína na to, co si tam koupím. Odhaduji to celé na max. 5 táců, plus mínus, což je fajn

Reagovat
centos

Není Dánsko nejdražší zemí Evropy?

Reagovat
smazaný uživatel

V Dánsku mají snad nejkratší pracovní dobu v Evropě a dost vysoký průměrný plat.

Reagovat
centos

I nejdražší služby, co jsem četl. Ale to celá Skandinávie. Aji tak bych se tam chtěl někdy mrknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to tam príma. Byli jsme tam s otcem a bráchou, cestování busem, ubytování ve stanu, plná penze na lihovém vařiči. Navštívili jsme Legoland, Odense (museum Hanse Christiana Andersena) a při zpáteční cestě indiánské muzeum v Německu. Bylo to super. Ale moc určitých vzpomínek nemám. Jen že v Odense chodily po ulici kachny a když jsem si koupil Dánskou vlajku a hrdě s ní šel po ulici, tak za náma vyběhl nějaký člověk, měl hroznou radost a dal nám nějaké prospekty. Dánové se za svou vlajku rozhodně nestydí .

Reagovat
centos

To je správné, nestydět se za vlajku :)

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Bohužel, zdá se mi, že v ČR se za naší vlaku stydíme.

Reagovat
salami

tak to ti závidim, ale po Dánsku bys měl jezdit na kole, žádný auto

Reagovat
smazaný uživatel

Dánsko je pro cyklisty ráj.

Reagovat
RickNash

Tak to tam všechno seřezej na hromadu

Závidím...

Reagovat
Losinho

To Ústí

Reagovat
božský John

No kdybysme prohráli, tak to bude sice arciostuda,ale prd se stane. Olomoc taky rupla a Bolka snad taky nevyhraje, ale je to škoda, zápas blbec, takovejch šancí ....

Reagovat
centos

Cywe jestli se kvůli vám Ústí zachrání, tak mě jebne.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že v případě jejich záchrany by to seklo s více lidmi.

Reagovat
božský John

Esi zůstanou místo Příbrami,tak se stane prd. Lidí chodí stejně a Ústí hraje hezčí fotbal a nemá Huňu

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram by taky mohla říct první lize sbohem.

Reagovat
RickNash

Huňa je ňák nesympatickej?

Reagovat
smazaný uživatel

radši Ústí než Hradec

Reagovat
centos

Gablonz

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipná statistika .

Ústí nad Labem - FK Jablonec

Počet diváků: 789 (4% z kapacity 18500 diváků)

Reagovat
centos

Heh, to je ještě míň než minule.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejnižší návštěva v sezóně.

Reagovat
Losinho

Aspoň si nevymýšlej, jako třeba v Příbrami.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba taky kecaj .

Reagovat
Losinho

To by teda byla vážně zoufalost.

Reagovat
Losinho

Kaaarel Piták!!!

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.... Buděje

Reagovat
Losinho

...................................................Vaniak.................................................

..........Kaufman...........Čelůstka................Hubáček............Trubila.........

........M.Černý..........Jarolím..........Kisel............Hora..............Koreš.......

.................................................Pospěch...............................................

Jsev zvědav, jestli bude Petrouš někoho šetřit, přece jen ve čtvrtek se hrál náročnej zápas s Teplicema a někteří hráči toho mohou mít dost. Co se týče herního stylu tak čekám beton. Doufám, že dneska Plzni nepísknou nějakou prazvláštní penaltičku. Každopádně by mi nevadila ani prohra, hlavně ať kluci opět předvedou, že jim bojovnost rozhodně nechybí.

SKS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes by me ta prohra Slavie az tak nemrzela , samozrejme nebudu fandit Plzni jak tu nekdo psal , ale kdyz uz prohrajeme tak aspon z toho nebudu mit tezkou hlavu protoze ty 3 body alespon uskodi Sparte. Doufam ze to aspon bude peknej zapas a ne beton jako v Olomouci.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Pica je!

Reagovat
smazaný uživatel

...já jsem hlavně zvědavej na důsledky blízukosti obou kotlů, jelikož se slávistama byli největší problémy (pro Plzeňáky)

Reagovat
smazaný uživatel

*blízkosti

Reagovat
smazaný uživatel

už je to od zítřka, ty kotle vedle sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

už to tak bylo proti MB v poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Že by zase byla šutrovaná?

Reagovat
smazaný uživatel

Helmy jsou pripraveny :-P.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, to není špatná myšlenka. Pustí tě na fotbal v helmě (ať už motorkářské, dělnické, vojenské, hasičské)?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad by s tim nemel byt problem, kdyz uz se jich 100 nakoupilo .

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipná akce a dobrý nápad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, a celkem i prakticky, vzhledem k tomu, kolik "munice" bude pobliz...

Reagovat
$dolar$

Nechcete to hazet po normalnich fanouscich, ze ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hazet helmy?!

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, dostat motorkářskou helmou...tak asi dotyčný prožije pár chvilek temna.

Reagovat
smazaný uživatel

Co te na tech motorkarskych helmach tak laka? Ty jezdis?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nejezdím. No nic mě na nich neláká, jen jsem si hrál s představou, že by v tom někdo šel na fotbal. Občas vymýšlím pitomosti .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, . Ja jen ze jsi tu motorkarskou v tom vyctu napsal jako prvni a ted zas o ni...

Reagovat
smazaný uživatel

Náhoda, no.

Reagovat
smazaný uživatel

před lety v Italské lize nastoupili normálně týmy a jejich hráči měli na hlavách helmy. Filipe Inzaghi byl jedním z nich

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za akci?

Reagovat
smazaný uživatel

A jaký to mělo význam? Nějaké akce ochránců zvířat za záchranu krtků ?

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to něco se zákonem, že se má nosit přilba na skútrech, což je oblíbený dopravní prostředek Italů

Reagovat
smazaný uživatel

Vespa a Lambretta Taky oblíbený dopravní prostředek skinheadů.

Reagovat
smazaný uživatel

Vespa

Reagovat
smazaný uživatel

Ty klasické skútry se mi moc líbí. A mods si je ještě všelijak zdobili. Ale něco je až moc, třeba liščí ohon na skútru, to je trošku úchylné.

Reagovat
smazaný uživatel

"Trosku" .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Házet helmy!

Reagovat
smazaný uživatel

Dolar, no... uz jsem to psal vyse.

Reagovat
smazaný uživatel

Lochotín(?) s tim myslim problém neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je fakt, vzdyt jsem stal za nim .

Reagovat
$dolar$

Hm snad nedojde k problemum

Reagovat
Didier Drogba

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

dnes jasná výhra a další krok k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

700. pro SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 3. lize.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
clinger

óóó jak si vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl vtip .

Reagovat
Losinho

Ano a liga bude s týmy jako Příbram, Budějky, Dukla nebo Vlašim. Jupí.

Reagovat
smazaný uživatel

jen, dokud se tam nevrátíte...

Reagovat
RickNash

huhuhohohóhehé

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

slávie 1:0

Reagovat
RickNash

Nazdar!!!

Hele právě mi kámoš řiká, že prej může bejt čtvrtej flek pohárovej

Je to pravda? A co se musí přihodit v Ondrášovce, aby to tak bylo??!

Díky moc!!!

Reagovat
Losinho

Musí jí vyhrát tým, který skončí do 3. místa v lize.

Reagovat
RickNash

Takže Gablonz. Ten musí pozejtří smazat manko 0:2. A v případě postupu má Slávii.

No snad si to Pelta vošéfuje tak, jako vošéfoval oba mače s náma

Reagovat
Losinho

Teda myslim, že to tak je.

Reagovat
RickNash

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Pak by sel do poharu porazeny finalista ne ? tak to alespon chodi v zahranicnich ligach to vim jiste.

Reagovat
RickNash

No právě na to se ptám... Myslel jsem si totéž, ale teď mi to na našem fóru všichni vyvracej...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me to tak bude to budou nejaky regule Uefa nebo tak neco , leda by oba finalisti byli do toho 3. fleku coz uz neni mozne pokud se dobre pamatuju kdo postoupil.

Reagovat
Losinho

To už by nešlo no, Plzeň i Sparta už jsou fuč.

Reagovat
Losinho

Každopádně pro nás se nic nemění, my ho musíme vyhrát tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

No ac sem pesimista tak ta sance tu rozhodne je , jen nevim jak nam to bude prinosny hrat pristi sezonu pohary pokud neprijde nejakej 180° obrat.

Reagovat
smazaný uživatel

musel by vyhrát Gablonz či Sigma (pokud by Sigma skončila 4.)

Reagovat
Losinho

Nebo Bolka má ještě naději na 3. místo a zároveň na triumf v OC.

Reagovat
RickNash

Nojó, ale já tam do pohárů potřebuju vecpat nás, víš?

Tak sonduju, jak a jestli to půjde... A pokud Jabkám nevypadne forma a nedostane se před něj Sigma a my (v takovym případě by Simga musela vyhrát OC) tak je jediná šnace Jabka...

Ach jo, pohárový starosti jsou neskutečnej nezvyk

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim ze nemuze , leda ze by oba finalisti poharu byly v prvni trojce v lize , ale to nevim jiste mozna ani tak by ten 4.tym nesel troufnu si tvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Koupit Popkorn, vsadit na Plzen a užívat si tu jízdu za titulem. Dnes bude na hřišti jen do počtu.

Reagovat
Didier Drogba

Kdo?Plzeň?

Reagovat
Liquid

dnes jsme vyjimečně na stejné lodi, Plzeň = 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně za 3 punkty !!!! Sešívky do hajzlu.

Reagovat
Didier Drogba

True story.Plzeeeň!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia. to slovo nějak vypadlo

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

četls to o tom Pospěchovi? Kam že se chce vrátit z Německa?

Reagovat
smazaný uživatel

No? Kampak? Opava, Sparta, Baník?

Reagovat
smazaný uživatel

to první

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to celkem chápu. Nejvíc bych se divil, kdyby se vracel do Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Logická dedukce. Ještě než se rozhodl pro přestup do Německa, tak jsem si říkal, že jsou v podstatě dvě možnosti. Buď se vrátí do Sparty, s tím, že bude blíž domovu, bude stále v kvalitním, ambiciózním klubu, se kterým si zahraje poháry a má pořád možnost udržet si místo v reprezentaci. Navíc se mu tu líbilo, fanoušci ho měli rádi a při zápase v Kodani byl prý skoro dojatý k slzám, když kotel skandoval jeho jméno. Jako druhou možnost jsem viděl setrvání v zahraničí a na úplném sklonku kariéry návrat domů, tedy do Opavy. A proč bych se divil, kdyby šel do Baníku? Není to jeho domov, Baník se momentálně nachází v utlumu a moc důvodů k optimismu nemají...byl by to velký sportovní propad a na to je ho škoda. Pravda, v Baníku zažil jednu krásnou sezónu zakončenou titulem a následující rok získal pohár, určitě nějaké vazby na Baník má, ale hádám, že podstatně menší než na Spartu a hlavně Opavu.

Reagovat
smazaný uživatel

at´ ide.

Reagovat
Shevchenko

Škoda no, ale beru to.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Baníku se chodí s láskou ( nebo by mělo) a když nechce at´ si trhne..... myslím tím bývalé hráče.

Reagovat
doNny

četl jsem jenom před Vánočním utkání ten rozhovor, kde nevylučoval možnost. Pošleš odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Ultras.cz, vaše forum

Reagovat
doNny

Díky , každopádně až tak "jisté" řeči jsem nečekal, ale člověka to potěší

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim se Slavie drží ale jak dloujo .

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dloujo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je to.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bylo na pomezí naprosté zmatenosti obrany a schválným nedostatkem důrazu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól z offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen ted dala krasný gol . Slavie

Reagovat
Godwinson

Skvěle!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teďka to udělali výborně.

Reagovat
Didier Drogba

dobře Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

už minimálně 3. zápas v řadě, kdy rozhodčí pomůže v zápase Plzni. Jak trapné, být to Sparta....tak bych ani nechtěl vidět jak by to tady vypadalo.

Reagovat
Kenneth

Co jim zase pískl?

Reagovat
goodbay

před prvním golem byl petržela 1-2 metry v ofsajdu

Reagovat
Kenneth

Typický. Po kolikátý jim pomohli na jaře?

Reagovat
goodbay

to nevím, ale minimálně 3x jo

Reagovat
twerp

Zase to nepřehánějte. Plzni se občas pomohlo,občas uškodilo. Možná víc pomohlo, než uškodilo, každopádně jednou se pomůže tomu a pak tomu. Sparta taky dala pár sporných gólů a pár jich dostala. Příští zápas to může být zase naopak, tak si moc nestěžujte.

Reagovat
goodbay

když budu počítat jaro.....tak sionkovi nepískli faul v boleslavi a ted ta nepenalta na letný, na druhou stranu faul to byl, ale před vápnem a kdoví jesli by z toho nebyl gol...navíc byla poslední minuta zápasu, těžko by olomouc už vyrovnala. Naopak jí sudí zařízl v Jablonci, napřed spornej zákrok na Kweukeho a pak hned z protiutoku gol Vošahlíka s faulem....to je myslím vyrovnanější než....když zařizli Plzen na Slovácku, ale dala gol z vymyšlených nebo přinejmenším hodně sporných penalt proti jablonci a příbrami a ted z jasného ofsajdu....počítám jen jaro....

Reagovat
twerp

Já bych mohl argumentovat Plzní na podzim, ty zase gólem nególem Plzně proti Spartě a nikam bysme se nedostali. Prostě o tomdle je fotbal. Někdy se někomu pomůže, jindy ne. Rozhodčí to ovlivnili na obou stranách. Teď mohla být penalta proti Plzni a nepískla se. Kdyby se pískla, byla by sporná.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta vaša penalta v pátek? Nebo už uplynula dost dlouhá doba na to abyste mohli tvrdit že byla jasná a správně odpískaná?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem ta tak výrazně neovlivnila běh zápasu 1:0 by sme už tu půlminutku udrželi.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jo, možná ne. Každopádně jestli rozhodčí chybujou, tak si nevybírajou v jaké fázi zápasu tu chybu udělajou. Prostě ju udělajou. Jestli připískávajou schválně, tak je to sviňárna bez ohledu na dobu jestli je zápas rozhodnutý a nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Uznej,že Plzni pomohli víc. Spartě dali akorát tu penaltu a něco málo v Bolce,kde Bolce taky pár věcí nepískl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nějaká soutěž? Nám pomohli míň a jim víc? Je blbé že rozhodčí dělajou chyby, neměli by je dělat. A vztekat se že nějaký tým na jejich chybách profituje a jiný neprofituje je dětinskost. Kolik bodů ztratila Sparta kvůli chybám rozhodčích? Tři v Jabloncu? Plzeň zhruba tak nějak podobně.

Reagovat
Kenneth

Spíš by jsme se měli bavit kolik bodů tím Plzen získala.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

Když to vemu hodně tak :

Sparta : 1 bod z Jablonce ztratila

2 body z Bolky navíc

= - 1 bod v tabulce

Plzen : + 2 body za Slovácko

- 2 body za Příbram kdyby to ubetonovali

- 2 body,protože buh ví jak by zahrál ten Jablonec bez tý červeny karty

- 2 body kdyby tam teď Slávka uhrala boda

= -4 Body v tabulce

Ovšem tahle tabulka je hloupost,ale ty chyby sou nechutný to uznej

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc všechn to je jen KDYBY,ale ty chyby rozhodčích výrazně ovlivnily průbeh zěch zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta ruka u nás byla taky dost prapodivná, plus penalta v zápase s nama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i tak z mé teoretické tabulky to je furt Sparta : -3 body Plzen : -4

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i tak z mé teoretické tabulky to je furt Sparta : -3 body Plzen : -4

Reagovat
smazaný uživatel

Bod je zanedbatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeji Plzni ale tohle už je fakt odporný. V každém zápase vyhrají jen díky vymyšlené penaltě nebo ofsajdu. Je mi z toho zle.

Reagovat
goodbay

Reagovat
Shevchenko

Ale blbost, rozhodčí je zase zařízl proti Bohemce a Slovácku. Proti Jablonci zase nevyhráli, takže se tam zase tak moc nestalo.

Reagovat
Ligter

To je odporný celkově. Poslední dobou je to až příliš často.

Reagovat
centos

Že je to s těmi tribunami nenapadlo dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že je to nenapadlo později...

Reagovat
Shevchenko

Ty vole Bystoň to je děs.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fanoušci jsou taky kreténi.

Reagovat
smazaný uživatel

co se děje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nic. Přijedu domu, pustim fotbal a slyšim "Slávie pí*a je". Pritom vetsina tech lidi co to rve chodi na fotbal asi tri mesice.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě. Na tomhle jde vidět že je fotbal v Plzni nová móda, kdyby tam chodili delší dobu, tak by tohle neřvali. Respektive by měli jiné a propracovanější pokřiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bandu zfetovanejch negrů s letlampou na ně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych na ně poslal Zeda. Ten by se vyřádil a byl by pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Made in CZ

Reagovat
smazaný uživatel

Co blbneš 3 měsíce ? 3 týdny ...

Reagovat
centos

Na jedné straně tohle, na druhé zase "My jsme Slavie, vy nejste nic". To je jak na besídce slabomyslných.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě slabá formulace

Reagovat
smazaný uživatel

3. zápas v řadě Plzni sudí pomohl za nerozhodného stavu. Už je to pravidelnější než legendární "žižkovská pentle".

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Tady někteří pišou,že se Plzni pomáhá,Ale když se podívám trochu zpět,tak takhle se to pomalu říkalo o káždém,kdo zízkal titul (Plzen ho samozřejmě ještě nemá).Jen si třeba vzpomente co se říkalo na adresu Sparty.Byly zápasy,že bud kopala penaltu nebo rozhodčí soupeři někoho vyloučili.A za jaro neztratila mnohdy ani bod.

Reagovat
smazaný uživatel

co je to zase za kravinu? Podpoř to nějakými fakty. Na pohádky ti dlabu.

Plzni se už 3 kola za sebou pomohlo a vždy za nerozhodného stavu. Ber to jako fakt.

Reagovat
Godwinson

Sparťani tu fňukají nad tím, jak je Plzeň tlačena rozhodčími a označují to za typické. Vtip týdne už v pondělí.

Reagovat
Error

Tak to čumím

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NIKDY sem si nemyslel,že při golu Slavie budu křičet jako malej kluk a pobíhat po baráku a řvát,ale i tak to de

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je slušnej úlet .

Reagovat
Didier Drogba

No fuj,prohrát s takovou špínou sešívanou .V sobotu vám ale v Brně chystáme 3b,přece to nenecháte rudochům

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
REPLIKATOR

Děte do p... oba týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel skromnost sama

Reagovat
goodbay

Přecejen existuje spravedlnost i přes pomáhání rozhodčích to plzni nepomohlo jooooooooooooo jsem strašně rád....dobře jim tak a děkuji slávii

Reagovat
goodbay

ted to bude ohromná zátěž na psychiku

Reagovat
Radin

Kdo by to byl řekl,že Sparťané,kteří plyvou na Slávii a píší jak by jí nikdy nepomohli,teď jsou rádi za její pomoc :-)

Reagovat
goodbay

jak kdo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele