Gambrinus liga - preview 21. kola

29.03.2013, 08:23, aktualizováno 31.03.2013, 08:41
Previews
Především o záchranu půjde ve dvou nedělních duelech české ligy. Hradci Králové patří sestupová patnáctá pozice a hodně důležitý zápas ho čeká v Brně. Oba celky pak bude zajímat výsledek z Teplic, kam přijede Slavia...
Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové  (neděle 15:00)
V neděli se bude hrát v Brně o důležité body v boji o záchranu. Domácí přivítají předposlední Hradec. Brněnští potřebují doma vyhrát, aby se nenamočili do záchranářských bojů, kdežto hosté potřebují body, aby se mohli odpoutat ze sestupového pásma.

Pět bodů, takový odstup mají fotbalisté Brna od sestupového propadliště. Do nedělního zápasu půjdou s jasným cílem vyhrát, aby navýšili bodový odstup od předposledního místa. "Nemůžeme si dovolit doma v tak důležitém zápase ztratit body. Spoléhám na maximální koncentraci a úsilí našich hráčů. A také na to, že se dokážeme v kritických situacích semknout a pod tlakem ukážeme svou sílu. V posledních dvou zápasech v lize se Spartou a v poháru s Plzní ukázal Hradec navzdory těsným prohrám své kvality. Největší nebezpečí nám hrozí ze standardních situací a také rychlého přechodu do útoku ze zajištěné obrany," uvědomuje si důležitost utkání trenér domácích Petr Čuhel. Ten bude postrádat vykartovaného Brabce a zraněné duo Glasera a Avdiče.

Hradec se nyní nachází v těžké situaci. Okupuje sestupové pásmo společně s posledními Českými Budějovicemi, které včera prohrály s Duklou 0:4. Plíškův výběr chce v moravské metropoli bodovat, aby se odpoutalo ze dna tabulky. Na nesestupové Teplice ztrácí pouhý bod. "Pro nás je to stejně jako pro Brno vzhledem k situaci v tabulce velmi důležitý zápas. Naším jednoznačným cílem je bodovat. Brno je nevyzpytatelný soupeř, který dokáže potrápit i silné týmy a ve svém středu má velmi zkušené hráče," prohlásil trenér Hradce Jiří Plíšek. V sestavě hostí visí hodně otazníků nad startem sedmi hráčů. Konkrétně jde o Dvořáka, Klapku, Kuliče, Malinského, Uškoviče, Pávka a Šislera.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Petr - Hyčka, Sus, Pernica, Husár - Mezlík, Zavadil, Šoljič, Pašek - Švancara, Škoda.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Holeš, Jánošík, Fukal, Poděbradský - Štěpán, Strnad, Hochmeister, Zelený - Harba - Hadaščok.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Slavia Praha  (neděle 18:05)
V neděli zavítá pražská Slavia do Teplic, kde bude chtít potvrdit svou pohodu po dvou výhrách v řadě. To domácí se potřebují vzdálit sestupovým pozicím.

Slávistům v tabulce patří klidný střed tabulky a osmé místo. Poslední dva duely před reprezentační přestávkou se jim povedly, na obě vítězná tažení budou chtít navázat v neděli na severu Čech. Pro trenéra sešívaných Petra Radu bude mít tento duel pikantní příchuť. Vrací se do míst, kde třikrát vedl teplické mužstvo. "Na Teplice mám samozřejmě hezké vzpomínky, ale to je všechno. Teď jsem trenérem Slavie, takže chci vyhrát pro Slavii. Veškerý sentiment musí jít stranou, v neděli potřebujeme bodovat naplno. Ale domácí také potřebují vyhrát, fanoušci by tak mohli vidět útočný fotbal. Věřím, že navážeme na náš poslední zápas s Libercem a utkání zvládneme," tvrdí slávistický kouč Rada, jenž se bude muset obejít bez vykartovaného Kaufmana.

Teplice dělí od sestupového pásma pouhý bod, a proto by rády doma zabodovaly proti Slavii. Severočeši by navíc chtěli ukončit čekání na svou první jarní výhru. "My jsme samozřejmě v situaci, kdy potřebujeme ten zápas zvládnout. Nejen podat dobrý výkon, ale i bodovat naplno, aby se mužstvo trošku zvedlo a abychom poskočili v tabulce," řekl trenér Teplic Zdeněk Ščasný, jenž bude v sestavě postrádat vykartovaného Kisela a zraněného Tusjaka.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jablonský, Matula, Rosa - Litsingi, Ljevakovič, Vachoušek, Chovanec - Jindráček, Mahmutovič.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Bortel, Dobrotka, Čonka - Mičola, Zmrhal, Petrák, Juhar - Skácel - Škutka.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Baumit Jablonec  (sobota 16:00)
Ve stínu nejsledovanějšího duelu jara na Letné se v sobotu odehraje také zajímavé utkání v Příbrami. V souboji týmů z obou pólů tabulky domácí vyzvou o poháry bojující Jablonec. Utkání slibuje gólové hody, vždyť v posledních pěti vzájemných duelech obou soupeřů padlo v průměru více než pět branek na zápas.

Příbram byla přes zimní pauzu pasována na hlavního adepta na sestup. Vítězství s Teplicemi a na Slovácku a zisk šesti bodů z úvodních čtyř jarních kol však Starkovy hochy vynesl dokonce na třináctou příčku. Ve vyrovnané tabulce ovšem náskok na sestupové příčky činí pouhé dva body a svěřenci kouče Straky se ještě budou muset co ohánět. U Litavky domácí nepoznali porážku již šest utkání v řadě. Trenér se bude muset obejít bez zraněných Šmejkala a Danoského.

"Čeká nás hodně těžké utkání se silným a dobrým soupeřem. Respekt máme, ale strach ne. Chceme potvrdit tři body ze Slovácka. Bylo dobře, že jsme během reprezentační přestávky mohli na některých věcech zapracovat. Teď je třeba, aby hráči tu tvrdou dřinu přenesli na hřiště. Věřím, že utkání zvládneme a uděláme další krok k záchraně," prohlásil odhodlaně domácí kouč František Straka.

V posledních sezónách vždy ambiciózní Jablonec zřejmě trochu ztrácí dech. Odchod Lafaty a Kovaříka poznamenal produktivitu zelenobílých. Na jaře zvítězili pouze jednou při průměru jedné vstřelené branky na zápas. Venku má Jablonec dobrou bilanci, prohrál pouze jediné utkání. Kouč Václav Kotal bude mít k dispozici kompletní kádr.

"Mužstvo vždycky příchod nového trenéra zvedne, obzvlášť když se Příbrami povedlo vyhrát na Slovácku. O to těžší to pro nás bude. Ale pokud chceme zůstat v té čtyřce s možností zasáhnout do boje o první tři místa, potřebovali bychom po dvou remízách naplno bodovat. Olomouc hraje v Liberci, Sparta s Plzní mezi sebou, takže máme šanci se dotáhnout," uvedl lodivod hostí Václav Kotal.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Jugas, Hájovský, Mišůn, Pleško - Šlapák, Tarczal, Mašán, Koukal - Krbeček, Střihavka
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Rossi, Beneš, Novák - Loučka - Kopic, Zoubele, Čížek, Piták, Jablonský - Třešňák
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Sparta Praha - Viktoria Plzeň  (sobota 20:15)
Vrcholem 21. kola první fotbalové ligy a také i utkáním jara bude bezesporu sobotní bitva dvou největších aspirantů na titul. Sparta vyzve na domácí Letné Viktorii Plzeň, té ji bude chtít oplatit podzimní porážku 0:1. Zápas bude rozhodovat německá trojice rozhodčích v čele s Wolfgangem Starkem.

Tento zápas bude mít velký náboj, bude plný dům, skvělá atmosféra a proti sobě nastoupí zatím dva nejlepší týmy Gambrinus ligy. Trenéři Sparty a Plzně tento zápas přesto nepovažují za klíčový. "Všichni na Spartě vnímáme atmosféru velkého zápasu, ale utkání podle mě nerozhodne o tom, kdo vyhraje ligu. I když je pro obě strany důležité," tvrdí kouč Letenských Vítězslav Lavička. S ním souhlasí i jeho plzeňský protějšek Pavel Vrba. "Kdyby to bylo dvě kola před koncem, mohli bychom se bavit o tom, že je to klíčové utkání. Deset kol před koncem to ale ještě nebude rozhodující. Jakýkoliv bodový zisk na Spartě by byl ale povzbuzením do dalších bojů," doplnil Vrba.

V lepší výchozí pozici se nacházejí Západočeši, kteří vedou tabulku o tři body před Spartou. Sobotní výsledek může hodně napovědět o ambicích obou klubů na zisk mistrovského titulu. Pokud by sparťané vyhráli, bodově se dorovnají lídrovi tabulky. Pokud by si však Plzeň odvezla z pražské Letné všechny tři body, odskočí na rozdíl šesti bodů svému největšímu pronásledovateli.

Fotbalisté Sparty stále nezapomněli na nafilmovanou penaltu z podzimního vzájemného duelu, která rozhodla o vítězství Plzně. "Motivaci máme samozřejmě velikou, ale pouze ve sportovních duchu. Chceme zápas vyhrát povolenými zbraněmi. V žádném případě nechceme, aby se ta naše motivace překlopila nějak negativně. Abychom si říkali, teď to bude vendeta, že nám bylo v Plzni uškozeno. To je prostě historie, teď platí současnost," prohlásil Lavička.

Plzeňští jedou do pražské metropole s cílem bodovat a udržet si vedoucí náskok. "Sparta je Sparta a určitě chceme uspět. Věřím, že Spartě budeme rovnocenným soupeřem. Vždy chceme vyhrát, ať je to doma, nebo venku. Určitě nebudeme hrát jen na bod," řekl Vrba, jehož tým na Spartu umí. V posledních čtyřech z pěti vzájemných soubojů se z vítězství radovali právě Vrbovi svěřenci.

Sparťané zatím nehlásí žádné absence, ale pouze visí otazníky nad startem tria hráčů Přikryla, Jarošíka a Kadeřábka. Plzni bude chybět zraněné duo Hanousek a Štípek.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Zápotočný, Švejdík, Holek, Hybš - Kadlec, Hušbauer, Vácha, Matějovský, Krejčí - Lafata.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Darida, Horváth - Rajtoral, Kolář, Kovařík - Bakoš.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko  (pátek 16:00)
Napravit porážky z posledního kola se budou snažit oba soupeři, kteří se proti sobě postaví v Mladé Boleslavi. Domácí, kteří se po dvou třetinách soutěže nacházejí na pátém místě, hostí deváté Slovácko. Pro oba týmy to navíc bude generálka na čtvrtfinálový souboj v domácím poháru.

Mladá Boleslav neměla dobrý vstup do podzimní části a nedobře si vede také v úvodu části jarní. Z posledních tří utkání vybojovali svěřenci kouče Mináře pouze jednu remízu. A to je pro ambiciózní středočeský celek málo. Navíc, když se mu pohárové příčky stále vzdalují, vždyť třetí Sigma má náskok již 11 bodů. Do Evropy tak povede cesta spíše přes zmiňovaný domácí pohár. Domácím v boji o tři body nepomůžou zranění Janíček, Šírl, Zahustel, Chramosta, Rolko a Smejkal, nastoupit nemůžu ani vykartovaný Magera. Ondřejka nebude hrát kvůli dohodě klubů.

"Do domácího ligového utkání jdeme s jednoznačným záměrem naplno bodovat a napravit tak předchozí ztráty z prohraných zápasů doma s Plzní a venku v Jihlavě," prohlásil jednoznačně kouč domácích Ladislav Minář.

Slovácko hraje jako na houpačce. Čtyřgólové zesměšnění Teplic borci z Uherského Hradiště nedokázali potvrdit doma, kde v posledním kole podlehli poslednímu týmu tabulky. Místo většího klidu a upevnění pozic ve středu tabulky si tak Slovácko trochu zkomplikovalo situaci a body musí sbírat jinde. Kromě kanonády v Teplicích se však Slovácko na jaro střelecky neprosadilo. Kouč Habanec má k dispozici kompletní kádr.

"V posledním zápase v Jihlavě byla sice Boleslav o třídu lepší než soupeř, bodově ale vyšla naprázdno. Ze čtyř jarních zápasů jsme toužili získat pět bodů, což se nám nepodařilo. Nyní jsem zakázal říkat nějaké plány. Následující čtyři zápasy budou hodně náročné a každý bod bude mít svou hodnotu. Chceme k utkáním přistupovat jednotlivě. I když jsme ve třech ze čtyř jarních zápasů vyšli střelecky naprázdno, nejedná se o náš psychický blok. I když z tohoto pohledu se tým s určitou nervozitou potýká," uvedl Svatopluk Habanec.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Ševinský (Johana), Dosoudil, Bořil - Jarolím, Ščuk - Mareš, Sloboda, Štohanzl - Nešpor
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Kuncl, Trousil, Mezlík, Reinberk - Hlúpik, Valenta, Hofmann, Volešák - Kerbr, Došek
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - České Budějovice  (pátek 18:00)
V klidu a bez nervů hrající Dukla Praha přivítá na Julisce jednoho z hlavních adeptů na sestup. České Budějovice na jaře nedokázaly zvítězit.

Zajímavý duel může být k vidění v Praze v páteční podvečer. Když se totiž utká Dukla s Dynamem, padá hodně branek. Ve třech vzájemných soubojích se činili střelci hned ve třinácti případech. Dukla může hrát proti poslednímu celku v poklidu. Je prakticky zachráněná, na pohárové příčky to má rovněž daleko, a tak se může soustředit na zdokonalování své kombinační hry. Doma se jí navíc daří, letos zde prohrála pouze s Plzní. K utkání nenastoupí potrestaný Vorel a zraněný Svatonský.

"Myslím si, že to bude hodně podobné utkání jako s Příbramí. Budějovice hrají o záchranu, v každém utkání se musí snažit bodovat, takže sem určitě nepřijedou s odevzdanou náladou, ale s tím, že si chtějí něco odvézt. My víme, že nás nečeká nic jednoduchého, ale hrajeme doma a věřím, že naše mužstvo v domácím prostředí nedává body lacino a že to tak i zůstane," prohlásil kouč Dukly Luboš Kozel.

Zato Jihočeši jsou na tom špatně. Na jaře zatím bodovali pouze díky dvěma remízám, na vítězství čekají již šest kol. Dynamo navíc sbírá body spíše doma, venku dokázalo zvítězit pouze v Hradci Králové. Pozitivní pro České Budějovice může být fakt, že do boje o záchranu je namočena ve vyrovnané tabulce spousta týmů, takže naděje pořád žije. Pavol Švantner může na Dukle počítat s kompletní sestavou.

"Dukla je na rozdíl od nás v pohodě. Figuruje v horní polovině tabulky a může hrát v klidu. Předvádí kvalitní kombinační fotbal plný přihrávek, takže nás nečeká vůbec nic lehkého. Naše situace nám ale jasně velí ve všech zápasech usilovat o to, abychom naplno bodovali," nechal se slyšet Pavol Švantner.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Romera, Štetina, Božič, Vrzal - Malý, Borek, Gedeon - Berger, Pospěch, Néstor (Přeučil)
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Novák, Mchojan, Lengyel, Machovec - Černý, Benát, Rýdel, Javorek, Hora - Táborský
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Sigma Olomouc  (pátek 20:15)
Šlágrem kola je bezesporu souboj Sparty a Plzně, dvou nejlepších českých celků posledních let. Bezesporu zajímavý duel ale slibuje také utkání úřadujícího mistra z Liberce, který u Nisy přivítá Olomouc.

Slovan letos nepatří mezi top celky, které se perou o titul. Po citelném oslabení kádru v letní i zimní přestávce se ostatně není čemu divit. Přesto svěřenci kouče Šilhavého dovedou potrápit i elitní celky a rozhodně si věří, že seberou všechny body i Sigmě. Doma se na jaře Slovanu daří. Kvůli zranění do utkání nezasáhne Pimpara, Tóth a Hušek, trest za červenou kartu si odpykává Sackey.

"Olomouc momentálně patří k nejlepším týmům ligy. Hraje v pohodě, na jaře čtyřikrát vyhrála a stoupá vzhůru tabulkou. Pere se o tu první čtyřku, možná i o titul. Je to takový černý kůň v závěsu za Plzní a Spartou. Z tohoto pohledu nás čeká silný soupeř, který má dobře poskládaný tým. Věřím však, že předvedeme ten náš kvalitní ofenzivní fotbal. Doma jsme na jaře v obou zápasech vyhráli, tak bychom chtěli i do třetice," řekl Jaroslav Šilhavý.

Sigma mocně šlape na paty vedoucímu duu a touží po pohárových příčkách. Výsledky i předváděná hra odpovídají umístění v tabulce, atraktivní ofenzivní kombinační hra vzbuzuje sympatie velké části fotbalové veřejnosti. Jako jediný klub zatím Sigma na jaře neztratila ani bod a další tři body bude snažit vytěžit z duelu proti Liberci. Kouč Pivarník navíc bude mít k dispozici kompletní kádr.

"Ofenziva Liberce je vynikající. Je kombinačně hodně silný a snaží se prosadit svojí hrou. Má do útoku výborného Šurala, Rabušice, Rybalku a hlavně Štajnera. Hráči mají v hlavách, že se jim v této sezoně s Libercem daří. Oba zápasy nám ukázaly, kde je zranitelný. Bude důležité, jak dokážeme plnit to, co nám má přinést úspěch," uvedl kouč Sigmy Roman Pivarník.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kovář - Kušnír, Kováč, Kelič, Fleišman - Šural, Janů, Rybalka, Frýdek - Štajner - Rabušic
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Koutný, Dreksa, Šindelář, Vepřek - Hořava, Ordoš, Pospíšil - Schulmeister, Doležal, Navrátil
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň20135237:1344
2.Sparta Praha20125333:1541
3.Sigma Olomouc20116332:1639
4.Baumit Jablonec20107333:1937
5.FK Mladá Boleslav2084821:2428
6.Dukla Praha2069528:2727
7.Slovan Liberec2075827:2926
8.Slavia Praha2067725:2325
9.1. FC Slovácko2066825:2524
10.Vysočina Jihlava2059622:3024
11.Baník Ostrava2057826:3022
12.Zbrojovka Brno20641022:3422
13.1. FK Příbram2047916:2719
14.FK Teplice20461019:3318
15.FC Hradec Králové2038918:2717
16.České Budějovice20451117:2917
Zbývající zápasy
01.04. 16:00Baník Ostrava - Vysočina Jihlava

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (466)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No. Koukám z okna.. Pěkně nám to v Lbc sněží. To nevím, co mě vytáhne na stadion Navíc když dnes bude night cup v NHL..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Hané sněží taky. Je to lepší než ta studená ufičená zima co byla na stadionu před dvěma týdnama.

Reagovat
AjaxFans

Ale už mě stejnak ta dlouhá zima sere

Reagovat
smazaný uživatel

Co všichni mají proti zimě? Mě to udělalo velkou radost, když jsem viděl, jak sněží... Odpoledne vytahuju běžky, už se nemůžu dočkat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zima se sněhem je něco jiného. Ale když je jenom kosa, tak je úplně na houby.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je fakt. Ale zase, když je opravdu kosa, vytahuju brusle a hokejku. A placaňu samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

A když je stupeň pod nulou a kvůli větru máš pocit že je mínus patnáct?

Reagovat
smazaný uživatel

No to už je horší. To vytahuju termoprádlo...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Podpora tvého klubu by tě měla vytáhnout na stadion...

Reagovat
Milan.B

lopatu do ruky a davaj

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik tam na toho severu máte sněhu? Za chvilku tam jedu..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se ho nejdřív zeptal, jestli je to přistěhovalec nebo původní osadník. Vypadá z té sněhové nadílky dost vyplašeně, což u nich nebývá zvykem. Takže buď je tam kalamita jak prase, nebo je to nováček a teprve si zvyká .

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tak já se radši ptám na množství.. Stejně vim prd, kolik je tam toho normálně

Reagovat
smazaný uživatel

Já ty jejich informace o množství sněhu beru podobně, jako když se Inda ptáš, jestli to jídlo pálí .

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, já ale nečekám, že mi řekne. "hodně", nebo "málo".. Ale že to vyjádří v centimetrech třeba

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak musíš se ptát kde jestli třeba na louce na silnici na střeše na sjezdovce

Reagovat
smazaný uživatel

Jdešdneska na ten předzápasovej trénink?

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlím o tom, že se půjdu podívat.

Reagovat
ManUnited

Jestli se ptáš kvůli autu tak můžeš bejt v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Ptám se kvůli botám hlavně

Reagovat
ManUnited

A kam přesně jedeš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Loužnice.. Asi 15 Km od Jablonce.

Reagovat
ManUnited

Tak to nevim, já byl ráno ve Frýdlantě a tam to je v pohodě hlavně už nic nepadá takže jediný čeho se můžeš bát je břečka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to snad bude na polobotky..

Reagovat
ManUnited

nebál bych se toho

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
božský John

To tady bdue tak v květnu, tady leži tak 5-10 čisel čerstvyho sněhu .. a je pod nulou cely dny

Reagovat
božský John

Co dělaš v Loužnici ?????????????

Tam je dycky teplejc, jak u nas, dneska sněži, je hnusně, fouka..oblikni se teple, přes odpo tam bdue docela fajn, ale večer jistě pod nulou

Reagovat
smazaný uživatel

Jedu s pritelkou poznavat rodinu.. :D je tam zejtra nejakej ples, tak proto ty polobotky.

Reagovat
HorajzmAmmann

mírně tu padá ale fakt mírně spíš než sníh tu je kosa jak cyp. To Harrachov je jiná káva, tam se bude lyžovat ještě v červenci i když nedávno jsem byl v Ostravě a byla tam možná větší kosa než v Liberci

Reagovat
HorajzmAmmann

Takových "ultras" máme v Ostravě plno, většinou bývá lepší atmosféra když sedíte a čumíte u bedny doma než když sedíte a nadáváte na stadionu. Snad je jedno jaká je kosa ne? Když potřebuješ nakoupit taky nehledíš na to jaká je kosa,když jseš fanda svýho klubu tak ti prostě nestačí sazkabet. Na stadionu to je vždy něco jiného takže se seber a bež dneska na stadion protože Liberec potřebuje i tebe !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Janotka, Dreksa, Škerle, Vepřek. Jinak správně.

Reagovat
adalbertus

tři jedničky

Reagovat
adalbertus

Baník na velikonoce?! to bude zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava si přijede pro velikonoční nadílku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, kdyby tam byl Tecl, tak bych se obával ale teď strach nemám. Pokud nevyhrajem, bude to zklamání...

Reagovat
adalbertus

dbrá,budu davat 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vy v Brně? No nevim nevim. Ať se Brno na Vás nechytne.

Reagovat
AjaxFans

Na to jsme specialisti my

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

to snád ne!!,už Hradec musí bodovat

Reagovat
smazaný uživatel

O.K. plichta

Reagovat
centos

Půlka Bazalů ožralá.

Reagovat
adalbertus

kdyby jenom půlka...

Reagovat
frankiefcb

já budu patřit mezi tu skupinu, co nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

!! ACS !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co toe?

Reagovat
Shevchenko

Amatérský cirkus Sparta

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky gólů ke všem zápasům 21. kola http://www.ligista.cz/news/statistiky-golu-pred-21-kolem/, navíc v blogu již najdete i 6 tipů na toto celé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nastoupíte ve fantě?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to poskládat byl docela problém, ale nakonec mi z toho vyšlo toto:

Miller - Vrzal, Brabec, Limberský - Zavadil, Čížek, Ščuk, Rybalka - Škutka, Schulmeister, Baroš.

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský nedohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam na to ticket.

Reagovat
cechman

Barta - Vomáčka, Kysela, Pernica, Hýčka - Kisel, Jarolím, Zoubele, Krejčí - Baroš, Bakoš

Reagovat
smazaný uživatel

Vomáčka má stopku, dostal červenou , tak si to změň

Reagovat
cechman

Dík, ani jsem si to neuvědomil

Reagovat
F.Torres

on i Kysel má stopku..

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček teď doma vs. Jihlava a vs. Liberec 6 bodů!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm no.....

Reagovat
smazaný uživatel

Buďme realisti. Osobně bych viděl jako maximum 4 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jihlava, to prostě musí být 3 body! A Liberec taky nehraje žádnou parádu, myslím, že v silách Baníku to určitě je...!

Reagovat
smazaný uživatel

S prvním souhlasím. Ale Liberec bude těžká šichta, víc se nám teda proti nim daří u nich na stadionu než na domácích Bazalech.

Spíš bychom měli bodovat v Brně, na Slovácku, ať je klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, neříkám, že je přejedeme 3-0, ale prostě teď věřím v 6 bodů... V tabulce domácích zápasů jsme snad předposlední, díky výhře nad Hradcem a doma je určitě třeba bodovat, ještě když máme doma Jihlavu, Duklu, Příbram...

Reagovat
smazaný uživatel

To máš naprostou pravdu, že skoro vůbec nevyužíváme domácí prostředí.

Doma máme krom tvých zmiňovaných klubů ještě Spartu, Jablonec, to znamená 6 zápasů. Výhra by měla být proti Jihlavě, Příbrami, Dukle (konečně jí vrátit debakly), se Spartou to vidím upřímně maximálně na bod. Reálněji ale vidím výhru v posledním domácím zápase s Jabloncem, o nic už nepůjde a to nám vždy jde

Venku máme Slovácko, Teplice, Brno a Boleslav. Tam bych to viděl všude na remízy. Největší obavy mám jen ze zápasu ve městě duchů (rozuměj Boleslav), tak nám taky nikdy moc nekvetla pšenka.

Takže suma sumárům, čistě hypoteticky bychom mohli uhrát ještě 15. bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim, myslíte si, že nastoupí Skácel v základu ? nevim zda ho mám dát do sestavy :)

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to dnes 3 body jako sůl, někdo zepředu v tomhle kole ztratí a titul by zase mohl být blíž.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
exse

Kdybych předtím neviděl tu fotku, tak Nezmiče nepoznám, ale i tak je to hezký

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný . Jak víš, že to malovali Chaotix?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj Supportes. A plus mínus ten podpis vedle podobizny Nezmara.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tam to píšou. Ale jestli myslíš ten podpis vpravo, tak ten by mi řekl pěkný kulový.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydedukoval sem to podle posledního písmenka "x"

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm...vedle Nezmara je napsáno "Legenda", jestli myslíš ten velký modrý nápis .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se jen potvrdilo, že kryptograf ze mě nebude

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ty dětské čmáranice, co se objevily u vašeho stadionu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to vezme. Tahle jim ještě předcházela. Je staršího data. Ale patří do stejné kategorie jako ty nové.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
salami

asi dvakrát jsem proti němu hrál a je to hrozný hovado, pulka našich hráčů se kolem něj bála proběhnout a pak nám vymetl šibenici z voleje po rohu a před tou střelou všichni uhybali

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen na té fotce vypadá jak ukrajinský nájemný vrah. Ale furt to má v noze. Ještě si pamatuji, jak válel za Blšany, do všeho šel hlava nehlava a skoro furt řval jak nadmutá koza. Btw, nehrají Satalice na hřišti ve Kbelých ?

Reagovat
salami

On hraje na stoperu a většinu času tam jenom stojí, občas někomu urve balon i s nohou, ale v noze to má, to máš pravdu, hlavně má fakt výbornou střelu. Pokud vim, tak hrajou normálně v Satalicích, ono je to kousek vedle Kbel, ale Satalice maj krásnej novej areál s umělkou i normální trávou, takže pokud tam zrovna neprobíhá rekonstrukce, tak tam určitě hrajou. Naopak Kbely maj umělku, která je udělaná z nějakejch pruhů koberce a je to jak hrát na šmirgl papíru

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě v sestavě liberce bude místo Janů Pavelka takže to bude nějak takto : Kovář - Kušnír, Kováč, Kelič, Fleišman - Šural, Pavelka, Rybalka, Frýdek - Štajner - Rabušic

do druhého poločasu by podle mě měl nastoupit Delarge, protože už tak unaveným obrancům sigmy bude tento SUPER RYCHLÝ útočník dělat velké problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že vesničani ze s Plzně přijedou k nám do Prahy . Akorát bych se rád dozvěděl kde se berou? Má ji prý dorazit 1800. Před třemi lety jich přijelo 12. Tomu se říká láska ke klubu. Jsem zvědaví kolik jich přijede za dva roky.

Reagovat
clinger

mě se strašně líbí jak se s tímhle do nich sparťani serou.přitom většina sparťanů fandí Spartě jen kvůli tomu že je u ní největší šance na úspěch.kdybyste spadli na pár let do průměru tak vás zbyde možná třetina

Reagovat
smazaný uživatel

Většina, jo? A to máš odkud? Většina sparťanů, co znám, fandí tomuto klubu od raného dětství. A ne kvůli nějakému kalkulování s úspěchem.

Reagovat
clinger

ale proč začli fandit.protože to byl úspěšnej klub,pravidelný tituly.prostě nevidím rozdíl mezi tím co se děje teď u Plzně a u Sparty před tím.stejný jak s velkokluby všude na světě,čím víc úspěchů tím víc fanoušků

Reagovat
Kily

ještě na konci chybí "tím víc odpůrců"

Reagovat
clinger

samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tvy teorie nikdy nemuze mit uspesnej klub pravy fanousky..

Reagovat
clinger

ale může.však sem napsal že by jim tak třetina těch pravých zůstala,ale je na ten klub nabaleno spousta rádobyfanoušků.však před lety jsme to u Slavie poznali taky.ale až když se dýl nedaří tak se samozřejmě poznají ti praví.Sparta je u nás velkoklub číslo jedna,a mladí kluci když chcou vyčnívat nad ostatními,tak kterej klub si k fandění asi vyberou...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč sem pořád cpeš nějaký vyčnívání nad ostatními. Vždyť o tom to prostě není. Koukneš na fotbal a nějaký klub si prostě oblíbíš. Kdybych šel po úspěchu, tak fandím Slavii, protože ta v té době byla první a hrála semifinále Poháru UEFA. Ale já začal fandit Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že je umění fandit když se daří? Vem si náš národák. Když se dařilo, tak každý rádoby fanda si namaloval vlajku na tváře a hurá na Staromák. Dneska ty stejný radoby fans nadávaj a plivou na Bílka. To samý jsou fandové ze s Plzně. Dneska se chvilku daří tak je velká moda fandit VIKTORCE. Kolik z nich něco vědělo o fotbale když hráli o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

budeš se divit, ale je jich dost

Reagovat
HorajzmAmmann

Ač baníkovec souhlasím s tebou, myslím že Sparta, Bohemka 1905 a Baník jsou snad jediný týmy kam by něco chodilo i kdyby se hrálo o záchranu, i když 1905 mě zklamalo když hrála o záchranu naposled...snad v tom bylo něco víc (stávka, protest atd...)

Reagovat
smazaný uživatel

* U nás se chodí, když hrajem o záchranu.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak něchtěl sem nás takhle vychvalovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nač být skromný ?

Reagovat
HorajzmAmmann

njn na Hradec 10 000 na ČB 9 000 do Olomouce výjezd 1.800 lidí, jsem na nás moc hrdý, bez Baroše nechodilo o moc míň...

Reagovat
smazaný uživatel

Jop. Stačí vzpomenout na minulé jaro. Btw, Svěrky pomalu ale jistě začíná trénovat. Ale ať raději nic neuspěchá a dá se pořádně zdravotně do kupy.

Reagovat
HorajzmAmmann

ne rozhodně neuspěchat, měl jsem urvané vazy a počkal jsem o 3 měsíce dýl a teď jsem naprosto spokojený jak koleno bezbolestně funguje a to dělám na koleno náročný sport (skoky na lyžích). Mě vždycky fascinuje jak lékaři píšou že léčba trvá 6 - 9 měsíců když ví že 6 měsíců je proklatě málo. samozřejmě každé koleno funguje jinak další faktor je věk a jak máš posílené svaly na nohou, ale 6 měsíců bych rozhodně nedoporučoval zvlášt když Svěrky začínal v zimě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono ani není kam spěchat.

Reagovat
clinger

myslíš že bych jich chodilo více než na Slávii která když hrála poslední roky taky o záchranu a měla průměr okolo 5000?

Reagovat
HorajzmAmmann

jo na Slávii jsem zapoměl i když jsem tam byl minulou sezonu tak se 4 000 lidí schovalo v obrovským Edenu, myslím že na Spartu by 6000 až 7000 chodilo

Reagovat
centos

U Bohemky to dělal Eden, rozhodně.

Reagovat
valloire

Od raného dětství,kdy Sparta vyhrávala jeden titul za druhým.

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Těch důvodů proč fandit Spartě bylo mnohem víc, než jen tituly. Já jsem začal Spartě fandit v sezóně kdy byla čtvrtá titul brala Slavie. A přestože to nevím na beton, tak jsem si Spartu vybral kvůli Pavlu Nedvědovi. Kamarád zase začal fandit Spartě, protože za její béčko chytal jeho táta. Navíc je rozdíl, když si klub svého srdce vybírá malé dítě a když si jej vybírá dospělý chlap.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

normální stav...každý nějak začal. Akorát nevím proč se tomu směje "fanda" Plzně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zrovna Dolar je "starej" plzeňskej viktorián.

Reagovat
smazaný uživatel

To si vůbec nemyslím ! spíš bych řek´ něco jako ti novodobí fans Chelsea ( od roku 2004). A že jich máme.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to asi jediný viktorián, kterého pamatuju z předtitulové doby.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbili dresy sparty tak jim začal fandit ( bylo mi asi 6)

Reagovat
božský John

Co Sparťan, to inteligent a češtinář, no.

Reagovat
frankiefcb

Aha, takže kdyby nepřijeli, tka se tu bude nadávat zase na to, že Plzeň hraje o tiutl a lidi na ni nechodí. Tady platí otřepané rčení: Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Upřímně bych nechtěl, aby to bylo, jak u Jablonce, který hraje o poháry a sotva tam přijdou 4000.

Reagovat
božský John

Mame bojkot

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
božský John

Už asi 12 let

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak občas vám ho někdo narušuje .

Reagovat
božský John

Tak vyprodano bylo naposled na Slávii v roce 2007, když se vrátil Šmíca

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem zas zvedavy, kolik prijede spartanu. Tuto sezonu asi zdrazili tramvajenky, tak prestali chodit na Letnou a navstevy jsou bidne

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo v kolik a kam ma dorazit ta kolona autobusu ucastniku zajezdu Plzenskyho kraje?

Reagovat
valloire

Budeš házet kameny?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=un1rkpdPH1A

Chorál dobrý ale text je krapet mimo.

Reagovat
valloire

Já jedu autem. Pitomci ať se servou.

Reagovat
smazaný uživatel

To video nemá nic společného s bitkou. Je tam text vašeho nového případného chorálu.

Reagovat
valloire

Já myslel,že to je narážka na to,že položíme za Viktorku život....Po kamenné spršce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš čí je to chorál ??

Reagovat
db18

on ten chorál stejně nakonec bude vypadat úplně jinak (s tímto textem), stejně jako když měl být jeden chorál tu melodii, kterou pak později převzali hráči Baníku a udělali ten chorál

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se chci informovat..

Reagovat
valloire

17.30 odjezd z Plzně. Takže tak v 19.00 dorazí hooligans. A ne že budeš házet ty kameny...

Reagovat
smazaný uživatel

Az tak pozde jo,tak to je nuda..to se nechaj privezt primo pred Letnou..nas v Plzni napadali vasi fanousci litajici nekde v oblacich a nejvic hlucny byli kdyz uz tam byli policajti..jinak vy matehooligans?nejak o nich neni slyset..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli nejaky "hooligans" dorazi,tak urcite nepojedou tema autobusama

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim

Kazdopadne bude vsude prefizlovano,tak budou mozna tak nejaky prekrikovacky a 'koulovacky' pri pruchodu kolem stadionu...

Reagovat
db18

v 19:11

Reagovat
smazaný uživatel

Jja si myslim,ze budete mit co delat,abyste stihli zacatek..jestli vas budou vysazovat pred stadionem+kontroly..

Reagovat
db18

No, já doufám, že dorazim mezi dvouma várkama autobusů (nejedu z Plzně), tak že se u kontroly tolik nezdržím (a v O2 areně taky stíhají nacpat na stadion všechny včas a to tam mají hrozně debilní kontroly )

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si osobne myslim,ze tenhle bezpecnej zavoz fans az pred stadion a vypousteni autobusu po jednom bude dost zdlouhavej,navic v ty uzky ulici jeste..tipuju prichod lidi z posledniho busu v 10.minute..

Reagovat
db18

Kdyby vypustili všechny najednou, tak v tom bude ještě k tomu zmatek (ikdyž, ten tam nastane tak jako tak...) Já fakt jen doufám, že ten můj linkový bus nenabere zpoždění a tomu chumlu se z větší části vyhnu (ale pak taky nevim, jak se vymotam cestou ze stadionu z davu, když nás mají doprovodit na výstaviště, což se mi fakt nehodí )

Reagovat
centos

To jo, tam to asi ty autobusy zablokujou až do odjezdu.

Reagovat
db18

To je vypustí na tom "parkovišti" jak tam občas stojí u toho cirkus ne?

Reagovat
centos

To je podle mě potenciálně nebezpečnější, pak by se muselo procházet přes hlavní tepnu příchodu sparťanských fans.

Reagovat
smazaný uživatel

Psalo se,ze z duvodu bezpecnosti budou vysazovat jednotlive autobusy primo pred vchodem..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jedu autem, mam se bat, ze cestou na stadak me nekdo sejme? Pujdu jenom se salou..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,ze ne..problemy budou jenom s odvaznejma co budou porvavat v okoli stadionu..ma x prijdes o salu v metru,bit te nikdo nebude,ale jak uz jsem psal bude vsude prefizlovano..

Reagovat
salami

tak to nikdy nemůžeš vědět, ale já když jsem chodil na derby na Letnou se slavistickou šálou, tak to bylo vždycky v pohodě, jenom na mě vždycky tak blbě spartani čuměli, ale nejsem si jistej, jestli tak nekoukaj i normálně

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej vyraz Spartana.

Reagovat
Miguel19

Sparta musí, Plzeň může. Obrovská výhoda.

Reagovat
havrys99

Reagovat
7kaka7

Neda se jednoznačně říct jestli je to výhoda či nevýhoda

Reagovat
smazaný uživatel

V pondělí holt budeme muset vyprášit Pulpitovce, prý nás zná z druhé ligy, což by mohla být výhoda, bo u nás z toho období už moc hráčů nenastupuje a jsem rád, že nás všichni podceňují, protože nemáme Tecla, máme konečně zpět Vaška Kolouška a to je důležitější, protože bez něho by těch deset gólů Standa nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Koloušek už nastupuje ? Aha. Tak to je jediné potencionální nebezpečí. Snad si ho Droppa pohlídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál už proti Spartě v poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to klidně možný, tenhle zápas jsem ani nějak nesledoval pač mě ani jeden tým nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ty znáš kapelu "Dnešní Doba"?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, něco mi to říká. Myslím, že jsem byl na dvou koncertech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zpěvačka je dobrá kamarádka mé známé z práce. A pak sem viděl na jejich profilu, že jsi jejich "fanoušek".

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, měl jsem o nich psát článek, ale pak z toho sešlo. Naposled jsem je slyšel loni v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastupuje a to je podle mě mnohem důležitější, než to, kdyby hrál Tecl. Skoro všechny góly jsme dali po standardkách od Vency nebo Vaculíka. I ten jediný jarní proti Bolce...

Reagovat
Wat

Jen ať nehraje Vaněček, tomu ani Venca nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal bych zase výměnu Vaněček - Standa, evidentně ani jednomu nové prostředí nesvědčí

Reagovat
smazaný uživatel

Hable s Droppou tom důchodci nedají čas se s tím míčem otočit .

Reagovat
smazaný uživatel

O ty dvě kopyta se postará sám Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Bude se dneska v Liberci hrát?

Reagovat
FCSL

Určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně?

Reagovat
FCSL

Chumelilo jen ráno a málo, ted už to je v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Komise rozhodčích Fotbalové asociace ČR omezila na dvě ligová kola delegaci sudímu Drahoslavu Drábkovi za chybu v utkání mezi Plzní a Duklou Praha. Hlavnímu arbitrovi zápasu 20. kola vytkla, že v druhém poločase neodpískal penaltu ve prospěch Viktorie za faul Zbyňka Pospěcha na Michala Ďuriše. Komise o tom informovala v komuniké z dnešního zasedání. Zastavenou činnost má na dvě kola také delegát zápasu Ladislav Čičmanec.

Drábek naopak podle komise nechyboval, když už v první minutě vyloučil hostujícího Jana Vorla po zákroku na Stanislava Tecla. Západočeši v utkání zvítězili 4:0 a upevnili si vedení v tabulce.

-tak jsem mel pravdu, lolci

Reagovat
Miguel19

A hateři mohou šoupat nohama..

Reagovat
smazaný uživatel

Lolek jsi ty,pokud jsi cekal jinej verdikt..

Reagovat
smazaný uživatel

neumis cist vole?

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
Losinho

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
salami

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav - Slovácko 2-1

Dukla - Budějovice 2-0

Liberec - Olomouc 1-1

Příbram - Jablonec 1-3

Sparta - Plzeň 1-0

Brno - Hradec 2-0

Teplice - Slavia 0-0

Baník - Jihlava 3-1

Reagovat
Alan_Shearer

Snad dneska Slovan zabojuje. Kadr nemame spatny, ale Olomouc je urcite v lepsi forme, jenze Liberec doma hraje kupodivu hodne dobre a na kvalitni soupere taky umime. Tipuju remizu 1:1 nebo 2:2 .. Kazdopane priorita je ve stredu pohar !!!

Reagovat
slavik38

Tak Vízek tipuje výhru Sparty, polibek smrti..

Reagovat
smazaný uživatel

Typek tipuje neprohru Plzně

Reagovat
slavik38

Tak to bude zajímavý souboj tipérů

Reagovat
smazaný uživatel

Typek tipuje všechno možný, když se netrefí, tak se ztratí, když se náhodou trefí tak to pak oslavuje ještě dva měsíce... Zato Vízek, to je tutovka... Naposled jsem si všiml, že se trefil, někdy v roce 2010.

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Sláva, Plzeň vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak málo příspěvků o šlágru kola Baník - Jihlava...

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Do pondělka času dost

Reagovat
adalbertus

dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

v Brně se chytnem...kde jinde už taky

Reagovat
FCSL

Dukla na tiketu Pospěch ve fantě

Reagovat
didosh

na ten stadec v Liberci nepřišli fanoušci...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dobrý zápas to je, akorát se nedostáváme do koncovky.

Reagovat
db18

200. pro výhru Viktorky v sobotu

Reagovat
adalbertus

zatím dbrý

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se těším na dobrý fotbal bez urážek, nadávek, zákeřných faulů a zášti. Škoda, že se nedočkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to fakt nejde. Mezi Spartou a Plzní je v poslední době hodně zlé krve a plzeňáci si za to můžou sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel tomu tak je. Štve mě to, pro mě je to vrchol sezony, když se nám nedaří a důležitý je pro nás vlastně každý zápas, ale nedá se na to moc koukat. Sparta - Plzeň beru jako zápas roku, spousta emocí, hráči do toho dávají všechno, krásný kombinační fotbal, plný stadion, všude nadšení, euforie a teď se bojím, že to bude okopávaná a hon na Limbu (sic zasloužený).

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma potěšila. I tak z ní mám strach. Snad jim necháme pohár a oni nám ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doufám, že se Lavička rozhodne dneska pro variantu s Bednářem, protože si to zaslouží výkonostně. Vždycky, když přišel jako střídající hráč dokázal mužstvo strhnout a nabudit. Varianta s Hušbym je zajímavá, ale nepamatuju si, že by nám tohle zhuštění pole někdy vážně pomohlo. Navíc, Hušby dlouho nehrál v základu ligový zápas. U Plzně mám strach hlavně z křídel a myslím si, že hlavně Hybš bude mít problém.

Reagovat
smazaný uživatel

prý podle treninku včera někdo vydedukoval, že bude hrát hušby a matějovský víc vepředu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by slušela ACS-Plzeň remis 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Remis? To je divnej výraz.

Reagovat
smazaný uživatel

pročpak? Taký zvláštní,ale mě se páči.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nikdy jsem to neslyšel/nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

To u nás v hospodách říkají dědci. A nebo když sem na fotbale (F-M) tak řvou s berlema: Kurvááá berte remis synciiii. !

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen vyhraje 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen tri body a je to

Reagovat
Greny

Plzeň vyhraje 2:1 .. Stark by to měl odpískat úplně bezproblémů

Reagovat
Pospovič

OT: http://extra.gambrinusliga.cz/user/login/recommend?by=JTkSDcZC1tM%3D

registrace do Gambrinus ligy Extra, hraje se o dresy, pernamentky apod.

Reagovat
taws

je vtipný, jak si Plzeňácí myslí jak Spartu přejedou vysokým rozdílem..připomíná mně to seběvědomí před zápasem Sparty v Liberci ( 1:3) každopádně dnes musí Sparta vyhrát..jednak bude liga víc napínavější a taky to dá ještě malou šanci Olomouci a Jablonci zapojit se do boje o titul

Reagovat
smazaný uživatel

A právě proto by měla být plichta!

Reagovat
taws

to by taky nebylo špatný

Reagovat
Miguel19

Jj, za to sparťani jsou tady pokorní

Reagovat
smazaný uživatel

? Chováme se normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ty sa spravas normalne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se vůbec nevyjadřuj laskavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Uu velkej drsnak Jouda uz nekolik dni vykrikuje nadavky na Limbu a mysli si, ze je hustej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslime, budeme radi za vyhru 1:0.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vyhraje 3:1 a bezproblemu si dojde pro titul!

Reagovat
exse

Jak se ty časy mění https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/575857_2953346

128235_1175701939_n.jpg

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole.

Reagovat
frankiefcb

Můžu se zeptat, zda i vy při pohárových zápasech máte kotel početnější?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až ji prokažou ten koupenej match v jablonci tak to zas bude aktuální

Reagovat
rufus

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem fakt jedinej, komu to ukazuje "Invalid request" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
frankiefcb

Závist sparťanů, kteří nemůžou unést, že poslední dobou hrají druhé housle je velmi úsměvná

Reagovat
hefy

Reagovat
taws

Jsem zvědavej jak Sparťani přivítáte Limberskýho Doufám, že na to přivítání dlouho dlouho nezapomene za Plzeň odjakživa hrálo plno nesympatických fotbalistů..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo, třeba takový Darida je mi úplně nesympatický, i když ho jako hráče mám rád. Nebo Kolář, ta jeho žvýkačka mě vždycky šíleně rozčiluje

Reagovat
taws

jo přesně, to mě taky Nebo jsem neměl rád třeba když hrával v obraně Pilař..ten vždycky když šel do souboje, tak jsem trnul koho zraní Nebo takový Smola, ten na mě vždy působil dojmem, jak kdyby ho právě pustili z vězení

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle hráče pamatuje jen pár fanoušků Plzně. Bohužel ,ta naplavenina vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, protoze se o tom, kdo komu bude fandit, rozhoduje uz pri porodu.

Reagovat
smazaný uživatel

To neříkám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nechapu cemu se divis. Vetsina fanousku zacina fandit svym tymum ze 2 duvodu - 1. teritorialni, 2. z toho, ze jsou jim nejak sympaticti, napriklad tim, ze vyhrali titul a produkuji hezky fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pilar hraval v zaloze na DM, prisel k nam z Viktovic a hral slusne. Smola byl dlouhou dobu nas nejlepsi levej bek..

Reagovat
Andis

Nejsem fanoušek ani jednoho, ale už za tu penaltu a machrování Plzeň pro Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň sejme tu bonzáckou lůzu. Matějovský, jsi tragéd ! V Anglii jsi hrál na lavičce a teď tady machruješ, ale jsi nejdražší provar v dějinách GL. To, co je Torres v Chelsea, tak ty jsi stokrát víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to neni pravda, kdysi v Bolce byl fakt dobrej, skoda toho prestupu do Readingu, kdyby sel do Sparty hned z Bolky, tak jim pomuze.

Reagovat
Posledni Kovboj

byl fantastickej, uplne jinej hrac nez dneska. Do Anglie se asi moc nehodi, skoda, ze nesel bud do ty sparty, nebo treba do italie, spanelska, neco takovyho.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a btw. dan má tolik peněz ,že ho drobný za matějovskýho opravdu neserou :) + to že je největší provar je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne se tesim, az dneska Matejka strci Horvátha do kapsy

Reagovat
db18

na to nemá dost velkou kapsu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

http://www.eurofotbal.cz/gambrinus-liga/2005-2006/reportaz/sparta-praha-viktoria-plzen-89747/

Těžko uvěřit, že je to už 7 let. Ale na ten zápas nikdy nezapomenu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, já taky ne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentář je příšernej

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentář je příšernej

Reagovat
salami

za kolik šel od vás pryč?

Reagovat
exse

To nikdo neví, ale pochybuji že bychom dostali více než 10 mega, Miloš chtěl za každou cenu ven a už asi ani neměl moc dlouhou smlouvu. Škoda ho, kdyby to měl v hlavě v pořádku, tak to mohl dotáhnout na top úroveň.

Reagovat
salami

goly parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Výstavní fík .

Reagovat
smazaný uživatel

ty u toho řvou jak hovado :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kokos

Reagovat
didosh

to mě poser!

Reagovat
Coutinho10

Tak dneska tutovice Plzeň 2 , jelikož Vízek tipuje 1

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10114956110-fotbal/213471291127005-studio-fotbal-extra/

čas 33:00

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.livescore.in/cz/zapas/GQT7rXgd/?iframe_external=271404-8#prehled-zapasu

Schválně, jestli ta Roudnice oživí kariéru Blažka. Jinak ten Bíro, co dostal žlutou, to je ten odchovanec Sparty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se jmenuje Ondrej, tak urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.skroudnice.cz/rosterplayer/detail/id/80

Koukám, že mým spolužákům ze školy se kariéra jaksi zadrhla. Jeslínek je kdesi v prdeli, Bíro je ve 3. lize... Zkusím ještě najít, kde je konec Zelinkovi, kterému tehdy ve Slavii prorokovali dobrou budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hm.. Jj je to on.

Asi si na ne mel neblahej vliv. Jeslinek dopadl jeste nejlip, ten aspon dostava nejaky slusny love na Ukrajine. Ale prorokovala se mu velka kariera, skoda, mel jsem ho rad kluka jednoho usatyho..

Reagovat
smazaný uživatel

Bíro byl o ročník vejš

Jj, Jeslínek měl dobře našlápnuto, zvlášť dobře se mu vedlo na hostování na Kladně. Svého času hrál relativně často i za Spartu.

Reagovat
JozkokozleJ

Aha, som myslel, ze si prepadol, ze si stihol oboch

Reagovat
smazaný uživatel

Ta posraná Příbram se snad fakt zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jedem Jabloneeeeeec zpátky na 3. místo kam patříme!

Reagovat
božský John

Myslim, že kdybysme vedli 0:1 na Barceloně, tak spíš vyhrajem, než když vedem kdekolis kymkoli o dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

Valeš zase čaruje?

Reagovat
božský John

Nevim, koukam na onlajn, ale tenhle ročnik to je minimalně počtvrtý, co projebem dvougolovej naskok (Hradec,Přibram,Sparta,Přibram), dal mě už nikdo nenapada

Reagovat
exse

Jojo, chytl na čáře velkou šanci, ale čárovej si myslel že už byl balón za čarou, a tak gól platil, ikdyž se i ze záznamu zdálo že celým objemem za čárou nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pískal Matějek ne?

Reagovat
exse

Příhoda, ale hrozně na obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak staršnej rozhodčí. Dlouhobě...

Reagovat
smazaný uživatel

Hájovský a Borek ve fantě.

Reagovat
božský John

Ja tam mam Jablonskyho a Přeučila, heč

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se máš.

Reagovat
božský John

Moc ne no

Jinak dobrej výběr.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík - Zápotočný, Švejdík, Holek, Hybš - Kadlec, Matějovský, Hušbauer, Vácha, Krejčí - Lafata.

Tak fakt budeme hrát 4-5-1 se zhuštěným středem pole.

Reagovat
exse

Myslím že to bude fungovat, sice to z vaší strany asi nebude nic extra fotbal, ale zhuštěná záloha měla vymazat Horvátha a to je základ úspěchu, Darida neumí tvořit hru sám o sobě a když bude mít méně prostoru tak by měl být neškodnej.

Reagovat
božský John

A Krejčí se dost nadře, protože bude muset hodně pomáhat Hybšovi, aby nehořel. Pak budou v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hraje doma a mela byt chtit vyhrat.

Reagovat
exse

Děláš jako kdyby si neznal Sparta style, bránit bránit bránit a spoléhat na Lafatu že něco vyhaluzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy už bude 20.15? Kdo to má vydržet?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik - Řezník, Procházka, Čišovský, Limberský - Darida, Horváth - Rajtoral, Kolář, Kovařík - Bakoš

Reagovat
smazaný uživatel

ocakavana a dobra, snad to vyjde..PLZEN

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad to Plzeň pro dobro českého fotbalu zvládne, rozhodující branku by mohl vstřelit Limberský před sparťanským kotlem

Reagovat
Josifek

Reagovat
Josifek

KUA, mohla by se Spartička trochu inspirovat dnešním Bayernem..

Reagovat
Ronaldo.com

tak snad to bude dobře fotbal, a plzeň vyhraje za rozhodciho

Reagovat
Free_player

Plzeeen

Reagovat
FCSL

Čapek/Karoch

Reagovat
twerp

Skokan roku

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
Free_player

Vácha

Reagovat
smazaný uživatel

KOZACIIIIIIIIIIIIIIK..Krejci

Reagovat
Manik...

Čínská republika

Reagovat
Manik...

Krejčí

Reagovat
twerp

To byl od Čišovského loket na Váchu?

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí

Reagovat
Miguel19

Krejčí, to je moc

Reagovat
salami

Plzeň je dneska slabá jak čaj, kupodivu vypadá i Sparta daleko fotbalovějc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se zatím potvrzují slova fanoušků Plzně, Matějovský je nejhorší, Horváth s Limberským jsou prostě nejlepší. Sparta hraje defenzivně a upracovaně, oproti tomu Plzeň, to je óda na fotbal, už mohli vést o pět gólů

Reagovat
FCSL

Reagovat
C-M@ster

Co řikáš na to, že Plzeň hraje na 50% a na Spartu to stačí?

Reagovat
twerp

Že sou hráči Plzně docela hloupí, jestliže hrajou na 50

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je argument . Vedeš u mě v žebříčku debilních výroků roku 2013...

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí?! Ty frajeři nebyli za půlkou a Sparta měla 3 tutovky ty chytráku! Ale co čekat od neobjektivního Plzeňáka.....

Reagovat
twerp

To není fanoušek Plzně... To je jenom ňouma, co prý fandí Brnu, ale ještě nikdy jsem ho o Brnu nic neviděl napsat. Zato do Sparty kope každou chvilku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba musi v satni pritvrdit, toto je hrozne slaby vykon od Plzne

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tak vypadá, tak Dolar je na stadioně, myslím, že tohle nezažil žádný plzeňský fotbalista, takže se ani nedivím, že z toho mají rozklepané nohy

Reagovat
smazaný uživatel

on je na zapase?

Reagovat
smazaný uživatel

Je, nahoře píše, že tam jede

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň díky nějakému brejku zcela zaslouženě zvítězí 0:2

Reagovat
REPLIKATOR

Věříme

Reagovat
Godwinson

Plzeň je dnes strašidelná. Vrba jim musí dát pořádný fén ...

Reagovat
Miguel19

Naprosto tragický výkon. Sparta nás přehrává absolutně ve všem. Máme hrozný štěstí, že neprohráváme. Mělo to být tak 2:0. Pokud se neprobereme, tak nemáme šanci ani na remízu.

Reagovat
Josifek

Dobře Sparta, dobrý výkon, co jsem viděl, vítězství by mělo přijít, bude-li se takto pokračovat. Lavička je asi největší sparťanská posila posledních x lel, podobně jako pro Plzeň Vrba. Stark

Reagovat
REPLIKATOR

Plzeň se musí vzpamatovat

Reagovat
Godwinson

A Krejčího divadelní vsuvka byla taky moc vyvedená

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí v té šanci vypadal hodně komicky.

Jinak docela pěknej mač. Sparta o dost lepší. Matějovský a Krejčí vynikající. Ale kdo mě zatím naprosto šokuje, je Holek. Ten se na stoperu našel. Parádní výkon.

Limberák je vyšokovanej. Jsem si jist, že bude v rozhovorech říkat, že si toho pískání nevšímal, ale je na něm vidět, jak je opařenej. Bojí se hrát, nenabízí se na příhru, skovává se. Bavím se.

Reagovat
Miguel19

Tím pádem jsou od nás vyšokovaný všichni

Reagovat
REPLIKATOR

Pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Božská Plzeň dnes opět spustila svou typickou ofenzivní smršť a je s podivem že ještě nevede.....

Reagovat
smazaný uživatel

Wolfgang Amadeus, ten Karoch je bůh

Reagovat
REPLIKATOR

Vrba ven! Bílek do Plzně

Reagovat
goodbay

Limberský jasná žlutá

Reagovat
Miguel19

Dělají si prdel? Co to tam jako Procházka a Kovařík teďka předváděli??

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa ten Kovarik nepaci, ma sice dobru lavacku, ale to je tak vsetko

Reagovat
REPLIKATOR

Mně se ten Messi nepáčí, má sice dobrou levačku, ale to je tak všetko.

Reagovat
smazaný uživatel

nereaguj ani radsej s takymi picovinami

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by výborný, kdyby ho ovšem Plzeň využívala tak jako v Jablonci...

Reagovat
C-M@ster

Jak vidíš, tak to stačí... centr parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

sak hovorim, ze ma dobru lavacku, ale neviem, na co to staci

Reagovat
C-M@ster

Na klíčové momenty v zápase. Dát to Bakoš, tak jsou na koni.

Reagovat
REPLIKATOR

Sparťanský signál

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to s tim prenosem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bakyyyyyyyyy, kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kovarik luxusni centry

Reagovat
Miguel19

Ježíííííííííš Bakyyyy

Reagovat
REPLIKATOR

Bakošu kurva co ještě chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta pomaly odpada, teraz by mala nastupit Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,takze kdyz Plzen remizuje,tak bude mit naskok 4 body na Spartu,Karoooc

Reagovat
Miguel19

Dyť má pravdu

Reagovat
REPLIKATOR

Tak stáhnutí 3 bodů Spartě nepomůže

Reagovat
twerp

Chce to Bednáře!!!

Reagovat
Robbie

vyndej to Rajtorala dej tam Štípka

Reagovat
Robbie

vypadá to že Horváth nato přestává mýt

Reagovat
smazaný uživatel

mýt

Reagovat
Robbie

mělo tam být mít

Reagovat
smazaný uživatel

Lafatááááááááááááááááááá

Reagovat
twerp

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, Lafata

Reagovat
Miguel19

Zaslouženě. Bakoš ve stejné šanci selhal, Lafata suverénně.

Reagovat
Honza Matoušek

Když to bude 1:0, tak bude při stejnym počtu bodů rozhodovat skore v celý sezoně?

Reagovat
Manik...

jj

Reagovat
Miguel19

Koláři

Reagovat
REPLIKATOR

Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Kolar

Reagovat
REPLIKATOR

Plzeň nepotrénovala hlavičky

Reagovat
patas92

jak vždycky Karoch řekně něco rádoby vtipného a pak se tomu sám zasměje

Reagovat
REPLIKATOR

Jo no debil

Reagovat
smazaný uživatel

naopak je to nejlepší spolukomentátor. Možná je vůbec nejlepší, co může fotbalová sekce ČT nabídnout. Spolu s Bosákem samo.

Reagovat
patas92

Tak to si nejsem úplně jistý. Mně se docela líbí Marcel Lička, sice moc neumí mluvit a koktá, ale aspoň to co říká má hlavu a patu (narozdíl od Karocha, Zelenky nebo Němce). Ale v té bídě těžko vybírat. Nejlepší byl jednoznačně Drobný

Reagovat
discarda

S tim Drobnym to je vtip ne?? Sice se postupem zlepsoval ,ale furt to byla naprosto hruza a dokonce jsem kvuli nemu vypnul poprve zvuk ( bayern vs basilej) . Podle me je nejlepsi Karoch ,to co rika dava smysl , umi mluvit ,dobra slovni zasoba a vypada u toho ve studiu profesionalne:) Zelenka me ve studiu neva , ale kdyz je spolukomentator ,tak se tam sere kazdejch 30sekund a vlastne jen zopakuje to co vidime.

Reagovat
smazaný uživatel

u Drobnýho je to ovlivněno tím, že už tady není. Jinak se na něj nadávalo hodně. Mně přišel taky docela dobrý ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Táborský

Reagovat
smazaný uživatel

uspávač hadů

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se jeho styl líbí, nekecá úplné hovadiny, sice uspává, ale má to hlavu a patu. Pak ještě Pepa Němec

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nejlepší jsou jeho neformální přestávkové dialogy s Bosákem.

Reagovat
patas92

sorry, ale tihle dva jsou snad úplně nejhorší

Reagovat
REPLIKATOR

Co prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

přečti si to ještě jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Co jeeeeeeeeeeeee ACS!!!!!!!!!

Reagovat
Manik...

Je to doma!!! Je to doma!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sionko

Reagovat
smazaný uživatel

Stark

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste jednou, Matejka Horvátha strčil do kapsy hned 3x

Reagovat
Aldeano

Roma z Břevnova do kaspy strčí hodně lidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jeho rodina už x desítek let žije v Modřanech, mají tam někde i masnu.

Reagovat
smazaný uživatel

NÉÉÉÉÉÉ...... Mě jebne!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně Rudi bude hrát se Škutkou spíš na hrotu.

Reagovat
frankiefcb

Tak co chachaři, co myslíte sleze to bílé svinstvo do zítřka?

Reagovat
patas92

dobrá otázka

Reagovat
Pospovič

pochybuju

Reagovat
patas92

ale než aby se hrálo na "na hovno" terénu, tak ať se radši nehraje vůbec

Reagovat
frankiefcb

asi tak. No mně by to vyhovovalo, nevím jestli se tam dostanu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, o lístky je velká řežba.

Reagovat
frankiefcb

já mám permici, to mě nesere. Ale přece jenom Velikonoce a musím obejít rodinu a přítelkyni a nevím jestli to stihnu do 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik těch přítelkyň máš, že to bude tak na dlouho?

Reagovat
patas92

neví, jestli do 4 stihne vystřízlivět

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl amatér. Já degustuji již od pátku.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

asi špatně čteš: Musím zajít za RODINOU a pka půjdu za přítelkyni. Nakonec bych to stihl, ale bohudík nemusím to nějak hrotit a měli rozum přeložili to.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na Vekolinoce seru. V 13.30 v hospodě fotbal a pak se uvidí. 1. na světě krom dcery je FOTBAL a pak až baby.

Reagovat
frankiefcb

já bych se rád někdy dcery či syna dočkal, takže je na první místě ta baba

Reagovat
centos

Klub vydal prosbu o pomoc při odklízení sněhu.. to se mi asi moje přání o pěkném počasí a návštěvě přes deset nesplní.

Reagovat
smazaný uživatel

http://fcb.cz/a-muzstvo/aktuality/priloz-ruku-k-dilu-a-ziskej-vstupenku-na-utkani.html Na tu volnou vstupenku by lidé slyšet mohli a ještě pomůžou Baníku.

Reagovat
centos

Jo, to je fér nabídka.

Reagovat
smazaný uživatel

NE ! A jestli se bude hrát tak to dopadne jak s Budějama.

Reagovat
db18

Hlavně ať si Baroš zase nestěžuje na počasí, nebo se toho sněhu nezbavíme

Reagovat
smazaný uživatel

Sněžit má furt. Mělo by se to nehrát,ale ČMFS je A estli se ráno probudím a bude bílo ( což bude) tak nmejedu !!!!!

Reagovat
centos

Nedělej Zagorku.

Reagovat
smazaný uživatel

njn.

Reagovat
patas92

já teda taky doufám, že se hrát nebude...na ten zápas sem se hodně těšil, když jsem nebyl minule na Hradci, ale v tomhle počasí a na tom terénu, který bude hrozný ikdyby teď přestalo sněžit, to fakt bude na hovno...

Reagovat
centos

V klidu hoši, už to odložili

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ronaldo.com

No snad dnesku tu Zbrojovku odlozi, protoze bych se tam dnes nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

dnes zápas kola - Teplice-Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ˇKecám, teda.

Reagovat
exse

Ta poslední vypadá slibně. Sněžit už nebude, takže pokud to není nějak extrémně podmáčené, což ani nemůže být, tak není důvod to nehrát.

Reagovat
C-M@ster

"Stale snezi, travnik je osetreny, ale podmaceny. Finalni slovo budou mit rozhodci."

Reagovat
didosh

kde mám najít veškeré statistiky ze zápasů a to i s počtem fanoušků na stadecu?

Reagovat
db18

možná gambrinusliga.cz, ale nevím, jak do hloubky to "studují"

Reagovat
didosh

ok ale spíš bych potřeboval min.ze všechno Evropských soutěží...

Reagovat
smazaný uživatel

Brno góla sakráááá !!!!!

Reagovat
Alan_Shearer

Mam neprohru Brna a docela se obavam, ze mam po tiketu. Podle onlajnu si Hradec vypracoval nekolik solidnich sanci .. Svancaro makej kurva !!

Reagovat
C-M@ster

Je někde přenos?

Reagovat
didosh

já jsem nenašel...

Reagovat
C-M@ster

Ten, co jsem našel, nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe tady sněží od rána VKUSE !!!!! Ještě sem nesehnal stromek a kapra sakra.

Reagovat
didosh

Baník hrát nebude....

Reagovat
adalbertus

koněčně!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele