Gambrinus liga - preview 18. kola

01.03.2013, 08:25, aktualizováno 04.03.2013, 08:28
Previews
Slovácku se nevydařil vstup do jarní části soutěže, kdy prohrálo 0:4 na půdě Sparty, nyní bude chtít tento výsledek odčinit před domácím publikem, kde přivítá Duklu. Ta je na šestém místě tabulky...
1. FC Slovácko - Dukla Praha  (pondělí 17:00)
Souboj dvou týmů ze středu tabulky, které dělí pouhé tři body, naservíruje dohrávka 18. kola. Slovácko hostí Duklu Praha.

Napravit debakl z Letné se budou před vlastním publikem snažit borci z Uherského Hradiště. Doma však v aktuální sezóně suverénní nejsou. V devíti utkáních zvítězili čtyřikrát, ve třech případech nedosáhli ani na bod. V případě vítězství nad Duklou by se Slovácko vyhouplo do první poloviny tabulky a bodově by se dotáhlo na mistra z Liberce i svého pondělního soupeře.

"Musíme udělat maximum proto, abychom zápas zvládli, protože jinak bychom se při pohledu na tabulku dostali zbytečně pod tlak. Dukla je silná v kombinační hře, a proto ji nesmíme dát tolik prostoru a naopak musíme aktivně napadat. Naše síla by rovněž mohla být i ve vzduchu," prohlásil mladý útočník Kovář, který právě na Dukle v podzimní části vstřelil svůj první prvoligový gól.

Dukla na aktuálním šestém místě to má bodově paradoxně blíže k sestupovým příčkám, než k pohárovým umístěním. Každý bod z hřiště soupeře tak ve vyrovnané tabulce znamená dobrý vklad k zajištění klidnějšího průběhu jarní sezóny. Do jarní části Dukla vstoupila remízou v Teplicích a bojovat o dobrý výsledek pochopitelně hodlá i na druhé straně republiky.

"Slovácko je mužstvo, které spoléhá na standardní situace a rychlé protiútoky. Vzadu především na zkušenost Honzy Trousila a vepředu na údernost Libora Doška, což platilo i na podzim. My jedeme na Slovácko jako každé utkání s tím, že chceme vyhrát. Někdy to je samozřejmě těžké. Hrajeme opět venku, takže každý bod je plus do tabulky pravdy a my se budeme jeden nebo tři snažit na Slovácku získat," uvedl Luboš Kozel.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Kuncl, Trousil, Mezlík, Reinberk - Hlúpik, Valenta, Hofmann, Volešák - Došek, Kerbr
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Romera, Štetina, Božič, Vrzal - Malý, Božič, Kalouda - Berger, Pospěch, Néstor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baumit Jablonec - Zbrojovka Brno  (neděle 15:00)
V neděli se hrají čtyři zápasy 18. kola české nejvyšší soutěže. Jedním z nich je i duel mezi Jabloncem a Brnem. Domácí v tabulce zaujímají třetí pozici, zatímco Brno okupuje klidný střed tabulky.

Jablonec vstoupil do ligového jara prohrou v severočeském derby poté, co podlehl domácímu Liberci 0:1. Tuto prohru bude chtít v neděli napravit před svým domácím publikem a udržet si třetí místo. "Chceme vyhrát, se šancemi se ale musíme vypořádat lepším způsobem než v Liberci. Čeká nás urputný soupeř, který i proti vedoucímu týmu ligy využíval každou možnost k protiútoku. Budeme si muset na to dávat pozor, Švancara a spol. jsou nebezpeční," prohlásil jablonecký trenér Václav Kotal, jehož svěřenci nastoupí v kompletním složení.

I deváté Brno začalo jarní část porážkou, ale to doma přivítali lídra tabulky Plzně, kterému podlehli 1:3. Nyní narazí na neoblíbeného soupeře, s nímž pětkrát v řadě prohrálo. "Chtěli bychom navázat na pozitivní výkon z utkání s Plzní. Jablonci máme co oplácet, na podzim jsme doma prohráli 1:4. Měla by to to být pro naše hráče velká motivace. Jablonec považuji za velmi kvalitního soupeře, i když z týmu odešli Lafata s Kovaříkem. V prvním jarním kole odehrál Jablonec podobný zápas jako my. Předvedl kvalitní výkon v Liberci, ale prohrál 0:1. Dostal se do hodně šancí, ale žádnou neproměnil. Doma určitě bude chtít tuto prohru odčinit. Naše cesta k úspěchu povede přes poctivou defenzivu a brejkové situace," míní kouč hostí Petr Čuhel. Toho trápí početná absence - hrát kvůli kartám nebudou Šoljič a Mezlík. Navíc na marodce jsou Král, Pašek, Frejlach a Markovič.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Rossi, Beneš, Kysela - Kopic, Loučka, Zoubele, Vaněk (Piták), Novák - Čížek - Pázler.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Doležal - Hyčka, Brabec, Pernica, Husár - Glaser, Zavadil, Sus, Lutonský - Přerovský, Švancara.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - Sigma Olomouc  (neděle 17:00)
Pod lízátky na Všesportovním stadionu v Malšovicích přivítají domácí sestupem ohrožení Votroci o poháry bojující Sigmu Olomouc.

Hradec Králové to na Sigmu docela umí. V Gambrinus lize s ní v sedmi utkáních prohrál pouze dvakrát. Poslední porážka se ovšem odehrála před rokem právě pod lízátky. Body by z duelu proti adeptovi na poháry uvítal. Z posledních šesti utkání totiž Votroci vyhráli jediný. Doma ale letos mají slušnou bilanci, prohráli zde pouze jednou. A výkon při vstupu do jarní části v Jihlavě byl také slušný.

"Čeká nás těžký protivník. Olomouc má velmi kvalitní tým s ambicemi. My jsme v situaci, kdy potřebujeme bodovat, a utkání je pro nás velice důležité s ohledem na tabulku. Myslím si, že to bude boj a pevně věřím, že ho zvládneme," prohlásil hradecký kouč Jiří Plíšek.

Olomouc bojuje o evropské poháry. Pohledný kombinační fotbal, který Sigma již několik let předvádí, přináší ovoce. Zejména ofenzivní činnost budí respekt, naopak v obraně je hodně co zlepšovat. V posledních sedmi utkáních Sigma neudržela čisté konto. Do sestavy se po karetním trestu za čtyři žluté může vrátit reprezentant Hořava, chybět bude kapitán Škerle.

"Hradec hraje takový zvláštní fotbal, proti kterému se složitě hraje. Viděl jsem jeho poslední zápas v Jihlavě, ale vůbec nic mi to neukázalo, balon neustále lítal ve vzduchu. Snaží se hrát vzduchem a na rychlé protiútoky, na které mají Kuliče a Štěpána, ale ti se v Jihlavě skoro nedostali do hry," uvedl trenér Olomouce Roman Pivarník.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Holeš, Fukal, Plašil, Poděbradský - Harba, Strnad, Šisler, Halilovič - Kulič, Štěpán
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janotka, Dreksa, Šindelář, Vepřek - Hořava, Ordoš, Pospíšil - Schulmeister, Doležal, Navrátil
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - FK Mladá Boleslav  (neděle 18:05)
Slavia v neděli přivítá Mladou Boleslav. Zatímco slávisté se potácejí dva body nad sestupovým pásmem, to Středočeši okupují pátou pozici.

Slávisté potřebuji nutně doma uspět, aby se vzdálili sestupovému pásmu. Vstup do ligového jara se jim nepovedl, když v Olomouci prohráli 1:2. Odčinit tento výsledek budou chtít doma proti Mladé Boleslavi, kterou neporazili čtyřikrát v řadě. "Hrajeme doma před našimi fanoušky a chceme udělat maximum pro to, abychom vybojovali tři body, které jsou pro nás velice důležité. Další bodové ztráty si už nemůžeme dovolit. Musíme se vyvarovat naivních chyb, po kterých jsme dostali v Olomouci branky, a musíme přidat důraz v zakončení," tvrdí trenér domácích Petr Rada. V táboře sešívaných nejsou hlášeny žádné absence.

To Mladá Boleslav může být spokojená se vstupem do jara, když doma zdolala Příbram 1:0 a upevnila si pátou pozici. Na čtvrtou Olomouc ztrácí tři body. "Se vstupem do jarní části jsme spokojení. Vítězství nad Příbramí si ceníme. Na Slavii pojedeme s odhodláním uspět, i když nás čeká velmi kvalitní soupeř," nechal se slyšet mladoboleslavský kouč Ladislav Minář. Ten bude postrádat vykartované Mareše a Nešpora a na marodce jsou Janíček, Zahustel, Chramosta, Rolko a Smejkal.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Bortel, Dobrotka, Juhar - Zmrhal, Petrák, Gecov, Mičola - Kisel - Škutka (Fenin).
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Johana, Dosoudil, Šírl - Jarolím, Opiela - Sivrič, Sloboda, Štohanzl - Magera.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Baník Ostrava  (neděle 20:00)
Plzeň doma bude chtít proti Ostravě potvrdit svůj úspěšný vstup do ligového jara a upevnit si svoje vedoucí postavení v tabulce. To hosté vyrukují s Barošem, který by se měl objevit v základní jedenáctce. Ve Štruncových sadech se pokusí překvapit a získat nějaký bod důležitý pro boj o záchranu.

Západočeši v prvním jarním kole zvítězili v Brně 3:1 a uhájili první místo. Sparta ji však nadále pronásleduje, když v páteční předehrávce 18. kola vyhrála v Českých Budějovicích 2:0 a opět se bodově vyrovnala Plzni. Ta právě má před sebou nedělní zápas proti Baníku a v něm může opět odskočit na rozdíl tří bodů. "Prožil jsem v Baníku dlouhá léta. Vzpomínám na to jen v dobrém. Jsem vděčný, že mě dostal do velkého fotbalu, proto to beru určitě prestižněji než jiné zápasy. Baník je teď v bodu nula a snaží se stabilizovat. Přeju klubu, ať to zvládne. Na Baroše si vzpomínám. Byl to takový malý kluk na pravém křídle. Říkal jsem si, že je to zajímavý hráč. Dotáhl to strašně daleko. My budeme chtít navázat na výkony a výsledky, které jsme zatím na jaře předváděli. Je pro nás důležité, abychom Baník porazili a udrželi si náskok, který momentálně máme" řekl trenér Plzně Pavel Vrba, jenž zavzpomínal na působení na Bazalech.

Ostravané zahájili ligové jaro doma bezbrankovou remízou s Českými Budějovicemi a na sestupové pásmo drží náskok dvou bodů. Nyní jedou do Plzně, kde se pokusí překvapit a potrápit favorita. "Proti Plzni musíme hrát nejen s vysokým nasazením, ale především musíme přidat nadstavbu v herních činnostech, v taktickém myšlení i kreativitě. Mužstvo Plzně máme zmapované. Co se týče způsobu hry nebo doplňování hráčů, je u nás Plzeň číslo jedna. Našemu týmu ale sebevědomí nechybí, nejsme v poraženecké náladě. Věřím, že přeneseme věci z tréninků do zápasu. Forma Milana Baroše jde nahoru, uvažujeme o jeho větší vytíženosti. V tréninku pracuje naplno a dělá maximum pro to, aby se vrátil do své nejlepší formy," říká kouč hostí Martin Pulpit, jenž počítá s Barošem do základu.

Domácí budou postrádat zraněného Hanouska a nejistý je start Adamova. Za hosty nenastoupí rekonvalescent Mach a zraněný Svěrkoš.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský - Darida, Horváth - Rajtoral, Kolář, Kovařík - Bakoš.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Bárta - Zawada, Frydrych, Kaprálik, Starý - Droppa, Hable - Fantiš, Lukeš, Kukec - Kraut.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - FK Teplice  (sobota 16:00)
Pouze jedno utkání je na programu 18. kola v sobotu. O důležité body v boji o záchranu se v něm utkají poslední Příbram se čtrnáctými Teplicemi.

Příbram jako by se vrátila o pár let zpět, kdy jejím největším problémem bylo střílení branek. Po časech kanonád pod trenérem Vavruškou se tedy opět vrátily staré časy. S dvanácti góly je Příbram nejhůř střílejícím mužstvem soutěže a na gól čeká již čtyři zápasy. U Litavky porazila Teplice naposledy před devíti lety.

"Pro nás je důležitý každý zápas, proto tomuto nedáváme zvláštní důležitost, přestože hrajeme s přímým konkurentem v boji o záchranu. Teplice mají dobré standardní situace, kvalitní zálohu a nebezpečné a rychlé útočníky Mahmutoviče a Keriče. Pokud chceme vyhrát, musíme začít střílet góly. Ale zároveň nezapomínat na obranu," uvedl trenér Karol Marko.

Teplice po tragické podzimní části bijí na poplach a na jaře je jejich hlavním cílem co nejrychleji se propracovat do klidných voda tabulky. První jarní duel však žlutomodrým nevyšel a ztracené body budou chtít nahradit venku. Na soupeřově hřišti však už jedenáct utkání za sebou nevyhráli a posledních sedm dokonce prohráli. Navíc nemůžou počítat s Grigarem, který bude chybět kvůli trestu za čtyři žluté karty. V bráně nebude poprvé po 54 zápasech.

"Zápas s Duklou se nám výsledkově nepovedl a teď stojíme před zápasem se soupeřem, který hraje o život. Ale to my také. Nemůžeme si už dovolit luxus a podat tak špatný výkon jako v prvním poločase s Duklou. Jestli se chceme dostat do klidnějšího středu, musíme někde získat body," burcuje svůj tým trenér Zdeněk Ščasný.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Jugas, Hájovský, Mišůn, Pleško - Krbeček, Trapp, Pilík, Tarczal, Šlapák - Wágner
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vondrášek, Kaufman, Jablonský, Podaný - Litsingi, Jarolím, Čajič, Chovanec - Mahmutovič, Jindráček
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Vysočina Jihlava - Slovan Liberec  (pátek 18:00)
Pouze dva body dělí v našlapaném středu tabulky oba soupeře, kteří se postarají o předehrávku 18. kola. Domácí Jihlava se bude snažit porazit a v tabulce tak o bod přeskočit soka z Liberce.

Jihlava již zdaleka nepůsobí tak nebezpečně jako na startu sezóny. Kvůli odchodu Tecla a zranění Kolouška Vysočině nefunguje ofenziva. Z posledních osmi utkání zvítězila jedinkrát, navíc v posledních pěti zápasech vstřelila dohromady pouze jeden gól. V úvodním jarním kole, ve kterém doma remizovala s Hradcem, nebyla Jihlava lepším mužstvem. Kvůli kartám nenastoupí stoper Šourek, otazník visí nad Masopustem, naopak připraven by měl být Koloušek.

"Liberci sice podzim nevyšel ideálně, ale v zimě udělal maximum pro posílení týmu, aby na jaře ještě dokázal promluvit do boje o přední příčky. Velkou kvalitu libereckého celku potvrdil i jeho úvodní jarní duel proti Jablonci. Ukázali ofenzivní sílu, ale také okénka v obranné fázi. Těch budeme chtít využít," poodhalil plány na úspěch František Komňacký.

Mistrovský Liberec letos patří k průměru ligy. Po letních odchodech klíčových hráčů pokračoval Slovan v obměně kádru i v zimě. Po úvodním jarním kole, ve kterém Liberec ve sledovaném souboji porazil Jablonec, se zdá, že trenér Šilhavý do sestavy dobře zapracoval nově příchozí Pavelku, Huška, Frýdka, Rybalku i Kováče. Hosté nebudou mít pro utkání k dispozici dlouhodobě zraněné Tótha s Pimparou, nejistý je také start Josefa Šurala. Štajner čeká na 100. ligovou trefu.

"Jihlava v prvním jarním utkání remizovala s Hradcem, což pro ni byla v domácím prostředí asi ztráta, takže se s námi bude snažit o nějaký reparát. Nicméně my budeme chtít navázat na výkon a výsledek s Jabloncem," nechal se slyšet trenér Jaroslav Šilhavý.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Vaculík, Tlustý, Obert, Marek - Kliment, Karlík, Jungr, Rada, Kosak - Vaněček
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kovář - Kušnír, Kováč, Kelič, Fleišman - Pavelka, Rybalka, Hušek, Štajner, Frýdek - Rabušic
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - Sparta Praha  (pátek 20:15)
V pátek odstartuje dvěma zápasy 18. kolo české nejvyšší soutěže. Jedním z nich bude i duel mezi Českými Budějovicemi a Spartou. Oba týmy se ocitají na opačných pólech tabulky. Zatímco domácí bojují o záchranu, hosté hrají o titul.

Jihočeši vstoupili do ligového jara bezbrankovou remízou v Ostravě. V tabulce okupují předposlední místo s jednobodovou ztrátou na nesestupové pozice. Umazat ji bude hodně těžké, protože nastoupí proti soupeři těžkého kalibru. "Jsme si vědomi, jaká je síla Sparty. Proti Slovácku zápas zlomili příchodem Kweukeho. To je přesně jejich přednost, i ten hráč z lavičky to dokáže rozhodnout. Na Chelsea předvedli výborný výkon, ale každé utkání je jiné a Sparta sem přijede v jiné roli, než jela na Chelsea," míní trenér domácích Pavol Švantner, jenž nebude moci počítat pouze s rekonvalescentem Sandrem.

Letenští na úvod ligového jara doma deklasovali Slovácko 4:0 a nadále drží kontakt s vedoucí Plzní, na tu ztrácí tři body. Aby se tento rozdíl nezvětšil, potřebují sparťané venku nutně bodovat. "Máme radost z toho, v jaké formě jsou naši útočníci. Máme tři varianty sestavy na Budějovice a doufám, že vybereme tu správnou. Hráče upozorňujeme na to, že nás nečeká jednoduchý soupeř, byť se v tabulce momentálně pohybuje ve spodních patrech. Poslední zápas v Ostravě se Budějovicím povedl a měli blíž k výhře, to je určitě povzbudí. Budou chtít překvapit i v pátek, ale my pevně věříme, že to nedopustíme," řekl trenér Sparty Vítězslav Lavička, jenž bude postrádat zraněné duo Jarošík a Kadeřábek. Nejistý je start Hušbauera.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Novák, Mchojan, Lengyel, Machovec - Klesa, Rýdel, Benát, Hora - Táborský, Řezníček.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Zápotočný, Švejdík, Holek, Hybš - Matějovský, Vácha - Přikryl, Kadlec, Krejčí - Lafata.
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň17114230:1237
2.Sparta Praha17104327:1234
3.Baumit Jablonec1795329:1732
4.Sigma Olomouc1786326:1630
5.FK Mladá Boleslav1783620:2027
6.Dukla Praha1758427:2323
7.Slovan Liberec1764723:2522
8.Zbrojovka Brno1763821:3021
9.1. FC Slovácko1755721:2420
10.Vysočina Jihlava1748521:2720
11.Slavia Praha1746720:2118
12.Baník Ostrava1746722:2818
13.FC Hradec Králové1738617:2017
14.FK Teplice1745818:2617
15.České Budějovice1744915:2316
16.1. FK Příbram1727812:2513

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (283)

Přidat komentář
Milan.B

Sparta cista 2 aky je vas nazor?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Moje ucast v Plzni pada. O vikend mam povinne nepovinnou brigadu :((

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeit macht frei !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta musí vyjít i v handicapu 1:0, ten kurz 2,3 je pro mě nepochopitelný

Reagovat
Milan.B

a Viktorka??

Reagovat
ryzskej

Proč nepochopitelný? Sparta dostane trojku a bude vystarany

Reagovat
smazaný uživatel

Na Dynamu musíme bezpodmínečně vyhrát a to co největším rozdílem. Ideální by bylo, kdyby se trefil Lafata. Nějaké delší čekání na ligový gól by nedělalo dobrotu. A Leoš by si zase mohl z pozice náhradníka zase zařádit jako proti Slovácku . Dynamo-Sparta 0:3 . Malá poznámka na okraj: Nikdy by mě nenapadlo, že Jirka Jarošík bude mít problémy dostat se do sestavy přes Mario Holka . Nevím jestli je už 100% zdravý, ale cesta do základu nebude zrovna lehká.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis bych byl radsi,kdyby se dostal do sestavy pres Svejdika...ale co s tim Holkem kdo provedl mi hlava nebere

Reagovat
smazaný uživatel

Víťa Lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Švejdík se taky slušně vypracoval. Najednou máme příjemné starosti s tím, jak složit stoperskou dvojici. Kéž bychom měli i podobné trable s postem pravého krajního obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

pres Švejdíka?? seš zdravej?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim mi nic neobjevili..Holek ted pusobi jistejs,Svejdik se Slovackem horel jak papir..

Reagovat
r.mrazik

mas recht,holek hraje dost slusne...on ma skvele cteni hry a ted na stopera i slusnou rozehru,nenakopava to...

Reagovat
smazaný uživatel

Daaaavid Lafataaaaa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No...ten Slovan, to bude o prsa. Řekl bych, že výhru tam vydolují horkotěžko. Ale zajímalo by mě, jaký je kurz, že dá Štajner gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Já dám hosté a padne 0-2 gólů.

Reagovat
exse

Já nám dneska věřím, Jihlava je bez Tecla v útoku jalová a naše obrana se přes léto zkvalitnila, takže čekám že znovu uhrajeme v zadu nulu. V útoku si snad nějaký šance vypracujem a na rozdíl od minulého zápasu je i proměníme a tím pádem vyhrajem. Jinak fortuna má na Štajnyho 2,7, ale nevím nevím, dneska bych spíše věřil Rambovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Rabušice nemám na soupisce, tak ten ať vyjde na prázdno. Ale pravý záložník Štajner by se mohl vytáhnout .

Reagovat
exse

Já mám dneska čistě Liberecko-Sparťanskou obranu, tak doufám že oba udrží nulu A ještě Kadlece v útoku, tak snad se ukopne jak minule.

Reagovat
smazaný uživatel

V obraně taky spoléhám na slovaňáky Keliće s Frýdkem. Plus předměstského Beneše a Rajotrala z Viktorky Žižkov . A Kadlece jsem dokonce udělal kapitánem. Říkal jsem si, že Matějovský nedá gól ani za prase, tak jsem mu pásku sebral.

Reagovat
exse

Kua Frýdek je tam obránce? To bych ho tam mohl ještě hodit, to je stejnej případ jak s Rajtoralem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Je tam jako obránce. Navíc za půl mega. Předpokládám, že po vyhraném derby ho Šilhavý znovu nasadí na levou zálohu, takže to budou plusové body za hubičku.

Reagovat
exse

Jojo, stoprocentně bude na levé záloze, takže jsem ho hned vyměnil za Kováče. Už proti Jablonci měl několik šancí a jednu tutovku, takže by dneska mohl dát i gól, popřípadě na nějakej nahrát, navíc bychom mohli uhrát nulu v obraně, takže je to ideální volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty peníze určitě. Obecně se ze Slovanu dobře nakupuje. Kelić je taky za pár šušní. A Štajner ostatně taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi hraje pravou zálohu Ale dnes Sparta prohraje 3:2... 2 góly Kadlec a na oba nahraje Krejčí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to musí mít radost, že se na stará kolena bude srát s ostrým krajem. To jsi ho tam taky dával jako posledního?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, poslední byl Hořava, ale nelíbilo se mi to tak, proto jsem je se Štajnerem prohodil Štajny na té lajně nevypadá tak nereálně...

Reagovat
exse

Hezky zpracovaný statistiky

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme si pro 3 body a klidnej zapas..0:2!.. Snad se stihnem dostavit i do ty Podkovy na predzapasovy naladeni..Teoreticky mame jedno misto v aute..

Reagovat
adalbertus

Jihlava-polčas 0,Sparta vyhraje o gol,kurz cca 6,5 za sto kč

Reagovat
smazaný uživatel

2x Hosté a padne 0-3 golů

Reagovat
adalbertus

akurat Liberec no,toho se bojím

Reagovat
risk je zisk

Čekám 2 dvojky.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti silným týmům se nám herně docela daří, takže očekávám pěkný fotbal, opět ostudnou návštěvu a tři body, které zůstanou na Vysočině

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doufám v tuhle sestavu Blažek - Marek, Čvirik, Tlustý, Josl - Vaculík, Koloušek, Rada, Jungr, Kosak - Vašíček

Reagovat
smazaný uživatel

Kosaka ne to už radši Klimenta to pak akorát prohodíš post s Vaculem...Už ,aby se uzdravil Masopust ...Na Vašíčka jsem zvědavej snad bude hrát ;) Vaněček byl jalovej prostě.Nevíš jak je na tom Mešan ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já radši toho Kosaka, už má něco odehráno, ale Kliment taky není úplně marný a o Mešanovi nic nevím, pochybuju že v současné sezoně ještě nastoupí, ten Trousilův skluz byl fakt likvidační

Reagovat
smazaný uživatel

To mě štve Ten útok je strašně jalovej tam nikdo není Mešanovič už má aspon něco odehráno a na hrotu mu to vždycky šlo kdyby ho Komnák nestavěl na křídle mohli se Standou nastřílet možná ještě víc golu :)

Reagovat
twerp

Tak sem si pěkně udělal fantu na 17 kolo a až teďka jsem si všiml, že sem to dělal na zápasy ze 18 kola.

Reagovat
twerp

Kdo si myslíte, že bude hrát v základu za Plzeň? Tecl nebo Bakoš?

Reagovat
smazaný uživatel

To netuším. Ale ať tam dáš toho nebo onoho, tak máš slušnou šanci, že ti přinesou body. Dokonce bych se nabál dát tam oba, jestli na ně máš peníze.

Reagovat
twerp

Oka dal sem na tebe, tak uvidíme. Každopádně mi tam chybí ještě 1 záložník a mám na něho 11 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Štajner .

Reagovat
twerp

Mám Štajnera a Krejčího. Nakonec sem tam hodil Koláře.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro si říkám, jestli nám nedávají moc peněz. V podstatě si na každý kolo můžeš postavit "titulový" tým.

Reagovat
exse

No nevím, řekl bych že ten kterej bude v základu dá dost pravděpodobně gól, ale problém je ten že nikdo neví kterej to bude. A ve fantě jsou 3 body za základ a odehraných 60 minut, takže bych to neriskoval s oběma.

Reagovat
twerp

Ten samý problém je u Sparty. Nastoupí Lafata v základu nebo tam šoupne Kwáka?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam dal Kadlece. Je levnější a je u něj vyšší pravděpodobnost, že nastoupí v základu. Krom toho může být dost hladový po gólech, když se proti Slovácku tak namlsal. Já ho dal samotnýho na hrot plus jsem ho pocitl kapitánskou páskou. Káca prostě musí zazářit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, je to riziko. Ale tak je to hra, že? A když tam šoupne oba a oba dají gól...body se jen pohrnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta "fanta" není špatná ale koukám, že zas drtivá většina příspěvku bude jen o ní...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. Ale třeba ty tu máš dva komentáře a ani jeden se netýká nadcházejícího ligového kola .

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden poukazuje na první celosektorovou kartoniádu, která letos slaví deset let a týká se to českého fotbalu. Nevím, příjde mi to zajímavější než řešit, kde koho co imaginárně koupím do imaginárního mužstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kartoniáda ale nijak nesouvisí s aktuálním ligovým kolem. Zatímco diskuze zda nastoupí Tecl nebo Bakoš ano. Je to sice jen hra, ale přímo se odvíjí od ligových zápasů. Navíc je to novinka, takže je logický, že jsou po tom fanoušci české ligy celý hrrr.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže tu budem řešit, koho co koupit do imaginárního mužstva pro 18. kolo... Ten tvůj perfekcionismus a detailismus je někdy až otravný. Ale budiž. Každopádně zas budou zdejší diskuze "hodnotnější" než v letech minulých...

Reagovat
smazaný uživatel

Otravovat jsi začal ty. Krom toho si myslím, že jsou tu horší komentáře, které skutečně plevelí diskuze o české lize. A třeba když se koukneš do italské sekce, tak tam je téma fanta častým a dlouhodobým tématem diskuzí a nijak zvlášť to diskuzi neškodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mi tu předhazuješ italskou diskuzi ? Ta mi je za a) ukradená a za bé, bavíme se o tom, že se tu začíná svinit diskuze česká. Každopádně beru to jako poučení do budoucna, že už se budu všímat jen Baníku...

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti jí předhazuju? Na jejím příkladu ti ukazuji, že diskuze na téma fanta není takovým zlem.

Reagovat
smazaný uživatel

A já ti napsal, že mi je ta sekce ukradená, ať si tam řeší co chtějí. Ale spammovat i tady tímhle... Ale budiž, pojďme kurvit diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde ti to jako větší kurvení než když se bavíme o chlastu, sportovních sázkách nebo třeba o ultras, zkrátka o temátech, která nemusí zajímat úplně každého?

Reagovat
centos

Takové debaty se ale neopakují každé kolo, což u fanty docela reálně hrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba téma sportovní sázky se tu probírá dost pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

ale mezi jednotlivci. A propo, probírání chlastu, ženských apod, je aspoň reálnější téma než skládání jakého si imaginárního paskvilu.

Reagovat
db18

tak to ale nemusí být pro všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Tulamroku nebo finskou mám vzít ?

Reagovat
db18

jsem nachcípanej, tak to pujde spíš mimo mne

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to přijde úplně stejný, jako když sem třeba Kepy nebo někdo jiný napíše své tipy na výsledky zápasů, plus třeba někdy i s kurzem a kolik na to vsadil. A že je téma chlatu a ženských reálnějších? Může být. Ale je to téma, které ve většině případů nesouvisí s fotbalem. To už mi teda přijde horší, když sem někdo tahá anglickou ligu a začíná se ptát jestli za Swansea nastoupí ten a ten, či jestli byla červená karta proto tamtoho hráče Evertonu v pořádku. Fanta je prostě lákavým artiklem a budeš si na její přítomnost v diskuzi muset zvyknout. A dokud tu nejsou komentáře typu: "Plsky koho si mám dát do fantičky, poraďte. Kubík." Tak je to relativně v pohodě. Navíc ti nic nebrání četnost fanta komentářů vyvážit nějakou vlastní smysluplnou diskuzí.

Reagovat
centos

A v nijak velkém množství. Když se poprvé fanta objevila (na MS nebo Euru, teď nevím), byla víc než polovina diskuse vždycky věnovaná jí. Místní ekvivalent vuvuzely.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zveřejni svou Fantu,dík.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čímž nechci říct, že mi tvůj odkaz na kartoniádu vadí. Osobně jsem si článek přečetl a i na fotky jsem mrknul. Mimo jiné mě to také přivedlo na myšlenku, že je škoda, že si dneska fanoušci vlajky tisknou a nedělají je víc růčo jako dřív. Třeba vlajka King Baník vypadá velmi pěkně, na to že je ručně dělaná.

Reagovat
exse

Nevidím na tom nic špatnýho.

Reagovat
db18

no, ty výsledky hráčů, které mi chyběli přišli mailem, což je docela fajn, ale stejně nemam náladu skládat každý týden novou sestavu

Reagovat
centos

Reagovat
Losinho

Aspoň to souvisí s Gambáč ligou...

Reagovat
smazaný uživatel

Bud rad, ze to tady nevypada treba jako v diskusich Anglie nebo nekdy Spanelska, kde je ta "diskuse" uplna zumpa. To kdyz normalni clovek otevre, tak to se neda vubec cist - hodnota diskuse nulova. Tisice prispevku, kde polovina je typu:

Huraaaaa

Kurva to byla sance!

Neeeeeeeeeee

Torreeeeeeeeees!

Jooooo!

Neeeeee!

....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak souhlas, ze fanta je taky hrozny zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, tam už je to úplně v piči.

Nejlepší by bylo udělat nějaký forum pro tyhle lidi posedlý fantas hrou než aby pak spammovali tady. Si vem, že si někdo bude chtít přečíst něco zajímavého a skoro polovina příspěvků je o tom, kdo komu vystřílel víc bodů.

Reagovat
twerp

Jenže já to mám úplně stejné s tím, když si tu píšete o GKS, jak hrál Lech atd...Taky to sem nepatří a měli byste si jít "spamovat" do polské sekce. A popravdě se mi tu fanta hodí, protože se to týká naší ligy a většinou se z toho dají zjistit zajímavé informace o hráčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tu Polská sekce byla, tak keine problém. A teď si to vem z logického hlediska, co je normálnější? Psát tu o Polsku a zápasech, které se odehrály normálně v reálném životě nebo si tu psát o hře, která není ani "živá" ? A informace o hráčích... Jako bys je nemohl vyhledat normálně a čekat jako záminku "Fantu"...

Ale jak už sem psal, klidně si o ni pište, určitě je to "obohacení" diskuze...

Reagovat
rufus

Pokud se bude jednat o fantu Gambrinus ligy, tak se u ní dá v téhle sekci přimhouřit oko. Přeci jenom je to správná sekce. Ale rozebírat tu polskou ligu je docela mimo. Ta tu většinu lidí vůbec nezajímá a hlavně nemá s GL nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to mimo už jen kvůli tomu, že několik fanouškovských táborů v ČR má přátelství s fanoušky v Polsku, jezdí tam na fotbal a oni zas sem. Bral bych to jako úlet kdyby se to řešilo v Anglické, Německé či Italské sekci ale kibicovat tady, že se tu "spammuje" Polskem a tu obhajovat fantasy hru ?

Reagovat
rufus

Třeba já osobně fantu nehraju, ale když jí tu někdo bude chtít řešit, tak mi to nepřijde divný. Naopak Polsko mě tu vůbec nezajímá. Je to jiná liga, společný s námi mají jen hranice. Ale to není důvod, aby se tu řešilo. A to, že mají některé naše fanouškovské skupiny v Polsku družbu nebo dobrý vztah, je spíš ke škodě, než ku prospěchu..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se o tom Polsku aspoň tak často psalo jako o té hře...

Reagovat
rufus

Reagovat
salami

taky se mi to nelíbí, chápu, že když už to někdo hraje, tak si o tom rád popovídá, ale ty diskuze jsou celkem na jedno brdo, a číst kdo koho dal zrovna na levýho beka mě moc nebere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kazaň nabízí 60M za Rajtorala..

Reagovat
smazaný uživatel

dalo se čekat

Reagovat
exse

Když už tak před rokem bylo v médiích že ho chce někdo z Nizozemska za 3 mega. Myslím že už ho v létě pustí a jestli to bude za 2,5 nebo 3 to je vcelku jedno, za ty prachy budou moci koupit 2-3 top hráče ligy a třeba takovej Kopic by Rajtorala dokázal více než slušně nahradit, plus samozřejmě je tam Štípek, kterej má taky kvalitu, takže ve finále může jeho odchod Plzeň i posílit.

Reagovat
db18

už teď v zimě bychom ho bývali pustili, ale on se rozhodl zůstat

...teď už ale asi situace bude jiná, protože bychom nesehnali náhradu

Reagovat
goodbay

a to by se mohlo upéct ještě ted v zimě? Dokdy mají v rusku přestupní termín?

Reagovat
db18

nedávno odešel Spahić ze Sevilly k Anzhi, tak nevím, do kdy mají přestupák, ale asi ještě trvá

Reagovat
goodbay

no právě, kdyby se uvažovalo o tom až v létě, tak by ta zpráva nevyšla těsně po konci přestupního termínu.

Reagovat
exse

Pokud mu Plzeň nedělala problémy v zimě, tak mu rozhodně nebude dělat problémy v léte. Pokud sám Rajtoral nechtěl odejít, tak asi kvůli rozehrané EL. V létě o něho bude dost možná největší zájem a tím pádem jeho největší šance v kariéře udělat dobrej přestup, takže pokud nechce dohrát kariéru v Plzni, tak v létě odejde.

Reagovat
db18

tak samozřejmě, že v létě bude situace jiná - to už se klub bude možná i jinak stavět k odchodu Koláře atp.

Reagovat
exse

No ale jde o to že vedení Plzně pouští hráče jen za zásluhy, Rajtorala byly ochotni pustit už v zimě, takže by bylo nelogické, kdyby ho v létě pustit nechtěli.

Reagovat
db18

však taky netvrdím opak

Jen si myslím, že Kazaň nebude Rajtyho vyvolená štace...

Reagovat
exse

Jinak jsem si přes týden dokončil registraci na sazkabetu, tak snad to pojede vše bez problémů. Jinak co se týče kvality té sázkovky, tak to není tak špatný jak jsem čekal, kursy mají na úrovni internetových sázkovek a systém taky není špatnej, jediný co tomu chybí je širší nabídka, ale i tak když to porovnám třeba s Bet-at-home, tak je sazkabet o třídu lepší.

Reagovat
goodbay

ale abys to viděl, musíš si vsadit ne? registrace nestačí...

Reagovat
exse

30 korun, což je nic. Já vsázím pravidelně na bet365, tak jsem tam nějaký peníze vybral a poslal je na sazku, kde mají na některých zápasech i lepší kursy, takže na tom neprodělám. Ale ani lidi pro lidi, kteří normálně nevsází to nemůže být problém. Stačí kartou poslat třeba 100, vsadit nějakou tutovku s kursem 1,1 a stovku obratem vybrat.

Reagovat
centos

To není skutečné, že ne?

Reagovat
db18

je, někdo to tam dával pár minut po začátku kola pod nějaký status tipsportu, tak už předtim jsem se podivoval kursu a částce no a pak si to vybral i tipsport jako smolaře(čti idiota )

Reagovat
exse

Viděl jsem, asi nějakej milionář co neví s prachama, popřípadě je to fake vytvořenej tipsportem, aby z toho měli virální reklamu.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes musí vyhrát sympaťáci: David Lafata a Franta Komňacký

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
Euphael

jak teď sledujete gambáče, když sazkabet požaduje registraci?

Reagovat
db18

stadion, tv, ivysilani.cz

Reagovat
goodbay

mě štve, že fanda nemá internetový přenos

Reagovat
Euphael

díky....zkusím dneska

Reagovat
Euphael

hňupe ivysílání může sledovat rovnou na čt....hlupáku

Reagovat
sosna

A když má po ruce jen PC (noťas) a nikoliv TV?

Reagovat
Euphael

bylo to myšleno ve smyslu, kde bych mohl sledovat všechny zápasy kdybych chtěl...to co nehraje na čt...šlo to jasně vyčíst

Reagovat
sosna

Ne, nešlo.

Reagovat
db18

Ne, ptal ses jen, kde sledujeme gambáče, když ne na sazkabetu - když to nikde není, tak se bez duelu Jihlava - Liberec v pohodě obejdu... a na Plzeň jsem stejně většinou na stadionu

Reagovat
centos

Dávat ti rady je jako pohladit kreténa.

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

tak jsem rychle poskládal fantu ...co myslíte ?

http://img.fileup.cz/?di=1113621493111

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá, ale moc tam nevěřím tomu Švancarovi

Já to tam nějak naházel takhle: Zlámal - Rajtoral, Dreksa, Beneš, Frýdek - Kovařík, D. Jarolím, Darida, Krejčí - Matějovský - Krejčí

Reagovat
Coutinho10

mně proti Plzni přišel, že po tom zranění má velkou chuť dávat góly...měl tam parkrát smůlu v zakončení (naštěstí) ....takže čekám, že svůj výkon zopakuje a proti slabšímu Jablonci se třeba prosadí. GL

Reagovat
frankiefcb

Valeš - Kelič, Kysela, Dobrotka - Krejčí, Kalouda, Horváth, Kovařík, Mičola - Tecl, Kadlec (C)

Reagovat
cubinho

Vaclík - Rajtoral, Procházka, Hybš - Kopic, Petrák, Rybalka, Kovařík - Navrátil, Kadlec, Fenin

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava-Liberec jinak 0

Padne 0-2 gólů 1.70

Č.Budějovice-Sparta Praha (2)

Č. Budějovice dají gól 1.88

Příbram-Teplice

0 Remíza 2.90

Jablonec-Brno

1 Výhra domácích 1.54

Hr.Králové-Olomouc

2 Výhra hostů 2.30

Slavia Praha-M.Boleslav

1 Výhra domácích 2.27

Plzeň-Ostrava (0)

Ostrava nedá gól 1.56

Slovácko-Dukla

1 Výhra domácích 2.27

Celkový kurz 263.89

Reagovat
Liquid

Budky to zremízujou

Reagovat
adalbertus

zatím paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík- Zápotočný,Švejdík,Holek,Hybš- Vácha,Matějovský- Kadlec,Lafata,Krejčí- Kweuke

Slušný..

Reagovat
Manik...

Hušby?

Reagovat
cubinho

Nemoc, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Malý unavený Joe je na střídačce.

Reagovat
Manik...

měl by být v základu

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTAAA. Budiicek a vyhrat Last macth moj, hraju v predposlednom a nedaju za polcas ani len strelu na branu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte co je s Hybšem?

Reagovat
smazaný uživatel

Svalové zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

David Lafata olé!

Reagovat
smazaný uživatel

Lafatáááá

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo druhej

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata ty Budějovice evidentně nesnáší..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl tam tenkrát nějaký problém jako měl Kerič v Liberci?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata, takový průměrný a mizerný útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Kadlec asistence

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jednou David Lafata olé!

Reagovat
smazaný uživatel

Daaaaavid Lafataaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Puskas

Fotka přesně podle slov písně: takovému každý tleská, co má jméno SK Slezská.....

Reagovat
smazaný uživatel

No...uvidíme jestli si zatleskáte i po zápase v Plzni. Remíza by tomu zápasu slušela. Ale aby to Barošovo prohlášení, že se necítí na celý zápas, nemělo špatný vliv na morálku.

Reagovat
Puskas

to zvládnete i beze mne, a dyby ne, tak tam přijdu ke konci, a otočíme to - i tak to můžou číst:)

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám, že vám zase vybrali vynikající termín zápasu .

Reagovat
Puskas

je to už do očí bijící...

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak za včerejšek bych ještě pochválil Holka.

Reagovat
smazaný uživatel

Holek je v podstatě taková čtvrtá zimní posila .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Snad se v létě v dobré formě vrátí Skalák s Gilem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se Skalák za Slovácko rozehraje, tak si ho možná budou chtít nechat. A Gil...doufám, že se probere. I když nevím jak moc mu může prospět třetí anglická liga. Snad se zvedne aspoň po psychické stránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Španělská.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš...to jsem to vymňouk. Samozřejmě, že španělská.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Přijde mi, že Budějovice konečně mají trenéra co by je mohl přivést do druhé ligy v Ostravě mu plichta stačila (i když měli o hodně větší šance než Baník) .. se Spartou ani s body nepočítá. Tak snad jdu do zapasu s tim ze chci nějakej bod uhrat ne ?

Reagovat
exse

Hmmm Mašlán si to trochu dává

Reagovat
Greny

Myslim ze se v pribrami jen na pulroku ohreje i v příprave byl pry hodně dobrej

Reagovat
Liquid

Příbram udržet vedení a udržet se v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo link na Příbram?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To mi pomohlo

Reagovat
centos

Dneska ideálně remíza.

Reagovat
REPLIKATOR

Souboj exotických střelců v Příbrami?

Reagovat
adalbertus

Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpite,zabetonuj to dneska!

Reagovat
smazaný uživatel

Doležal - Hyčka, Brabec, Pernica, Husár - Glaser, Zavadil, Sus, Lutonský - Přerovský, Švancara.

... kde vzali toho Přerovskýho ??? Když tak tam naskočí Škoda a ne on

Reagovat
F.Torres

Tak dneska už to Slavia musí urvat, jinak Rada musí jít. Přeci s takovým týmem se nedá hrát dno tabulky Tým mají minimálně na top 5.

Jinak dneska výhra Hradce a debakl Ostravy V Plzni aspon 5:2 a ty 2 gloly dá Baroš

Reagovat
božský John

Tak, dneska zase sněžilo, tak doufám, že mě kluci zahřejou výkonem a výhrou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát dnes s Plzní otevřený fotbal by byla naše vražda. Snad Pulpit naordinuje "Prešov style". Každopádně bránit, bránit, nechat Fantiše na lávce a pak ho v průběhu hry poslat s Barym jako žolíka. Jaká je možnost, že VP bude šetřit hráče na EL

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
db18

je tam asi čtyřdenní pauza, takže hodně malá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak budem doufat v potvrzení historických statistik

http://www.fcb.cz/a-muzstvo/aktuality/viktoria-plzen-banik-vedeli-jste-ze.html

Reagovat
db18

Paráda - Zeher už u vás neni, takže neprohrajem...

...a když vás porazíme, tak vyhrajem titul, protože tak to zatím bylo vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

...a kouikam, že jsem si tenkrát vybral pěkný zápas, kdy jít poprvý v česku na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

snad naordinuje Presov style, ako vcera Presov Kosiciach

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, co se dělo v Košicích ale Prešov svého času hrával známý "beton". A ten by se dnes hodil.

Reagovat
salami

zase hrát beton, když máte žalostnou obranu a vaše kvality jsou v utoku taky neni uplně ideální řešení, možná by nebylo od věci hrát na 5 obranců a nedostatečnou kvalitu tak vyvážit aspon kvantitou

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu. Ale riskovat hru na 5 obránců, když hrajem furt na 4 mi příjde stejný jako hrát otevřený fotbal s Viktorkou, tzn. vražda v přímém přenosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijedes?

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma !!! Jak kdosi napsal, tak je to sice na Malšovickém stadionu z kotla hostí blíž do Olmika než k rohovému praporku, ale jestli budou tři body, tak je jedno že z toho fotbalu budu mět hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonecký ofenzivní válec dnes jen otázka koho na hrot ? Pázler/Hubník/

Zlo(Třešňák) ?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň - FCB 2:2 díval sem se do koule.

Reagovat
Aldeano

Baroš 2 fíky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jen 1.

Reagovat
adalbertus

njn

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes po dlouhé době fandím Tvarůžkám !!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

200 . pro nas dnesni vyhru nad Banikem o 4 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

11 brňáků v JBC

Reagovat
salami

,,Jablonec mohl jít do vedení, po rohu se dostal k zakončení Beneš,ovšem jeho pousk skončil na tyči."

Reagovat
Pospovič

to je ten co dal Liberci 2 břevna ?

Reagovat
Wat

Sparta nám už pomohla v pátek, tak snad ostatní týmy z TOP5 nebudou zahálet.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Pivárnikovi řeči...zda zapnou v HK vyhřejvání.. myslim že až uvidí terén,tak pomlčí a ještě líp kdyby ztratila sigma body

Reagovat
smazaný uživatel

chystam sa pozriet aj Slaviu, tak snad v zaklade Skutka

Reagovat
centos

Dvanáct minut do konce a Brno poprvé vystřelilo na bránu. Doufám, že dopadneme výrazně lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

věřím v přeqapení kola. Plichta.

Reagovat
raduinho

Ještě 5 minut ale moc to nevypadá, v pátek to chce porazit Slavii za každou cenu !

Reagovat
smazaný uživatel

Bárta-Zawada,Frydrych,Kaprálik,Starý-Fantiš,Droppa,Lukeš,Hable,Vladan-Kraut

Tip: 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čontofalský - Nitrianský, Dobrotka (K), Bortel, Juhar - Vošahlík, Gecov, Petrák, Zmrhal - Škutka, Fenin.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Škoda? Ten může hrát v obraně, když v útoku je velká konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

sazkabet

urcite uz se to tady asi probiralo, ale zajit kvuli registraci fyzicky na pobocku, wtf? to snad zijou ve stredoveku nebo kde.....no nic, tak pristi tyden nekdy na pobocku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze to neni vymysl sazkabetu, ale debilni cesky zakony.. Kvuli registraci musis osobne na pobocku vsech ceskych sazkovek.

Reagovat
centos

Tak za tohle měl jít Kysela ven. Divím se, že to ten slávista neodnesl zlomeninou.

Reagovat
centos

Baroš základ.

Reagovat
smazaný uživatel

U nas nehraje Horvath.

Reagovat
centos

U nás Lukeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Duris na jeho mieste?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty uz znas sestavu? Ja ji nikde nenasel.

Tak je to mozny, nebo by tam mohl hrat Prochazka a na stopera by sel Hejda.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky.

Reagovat
Error

Soukup, Vomáčka

Reagovat
smazaný uživatel

musis mat spravne zdroje Kozáčik - Limberský, Procházka, Čišovský, Řezník - Darida, Ďuriš - Kovařík, Kolář, Rajtoral - Bakoš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem zvedavej.

Reagovat
smazaný uživatel

nebude to spíš 4-4-2 s Bakošem a Durišem na hrotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Dosoudil to je kral kokotov

Reagovat
smazaný uživatel

inak, Skutka zatial dobry, vyhrava suboje, cakam kedy mu to tam padne konecne..ale vyhra snad Boleslav

Reagovat
FCSL

Proč střídal Fenin? Snad to nebude nic vážnějšího, celkem jsem mu začal fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, jak se dívat na Baník za zahraničí? ČT mě nepustí...

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba

Reagovat
Andis

Zdar mě by zajímalo jestli má i tohle Plzeň zaplacený jako měla Brno

Reagovat
Dawon

O cem se tam ted dohadujou? to hraci, rozhodci, ani komentatori neznaji zakladni pravidla? ten gol snad samozrejme nemohl platit

Reagovat
smazaný uživatel

Baník krásně

Reagovat
adalbertus

dnes by mohla bejt 88

Reagovat
smazaný uživatel

Už si to ten včerejšek přežil?

Reagovat
adalbertus

jsem v pohodě brouku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jednoznačna ztrata dvou bodu velkoklubu FCB proti provinčni Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda bulvár. Penaltu bych nechal na rozhodčím, sice ruka byla odrazem od těla, ale pak mi připadalo že se ňou snažil zastavit míč, takže možná tam aji úmysl byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bulvár to je, o tom žádná. Ale těch 5 minut (kdyby to nechal jen na těch pěti, přišlo mi, že to nechal tak na sedm minut) bylo divné a ta penalta... Kdyby to byla evidentní ruka, neřeknu nic ale tohle mi přišlo, že ten rozhodčí čekal, až se něco podobného semele, aby mohl v klidu odpískat penaltu.

Reagovat
Miguel19

Co přišlo divné?? Dyť tam bylo 5 střídání, 2 góly, nějaké ošetřování a pak ta penalta. 5 minut naprosto v pořádku. Nevím co meleš o 7 minutách, když pískl asi v čase 94:55..

Reagovat
smazaný uživatel

I když je třeba 6 střídání, tak se nastavují zpravidla (na české poměry) 2. minuty. A najednou taková darda (zas tak velká časová proluka u penalty a ošetřování nebylo...). A já pokud umíš číst, tak jsem napsal, že mi to přišlo jako minut sedm...

Reagovat
Miguel19

Co ti přišlo jako 7 minut? Že to pískl v čase 94:55??

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, v kolik to pískl, hodinky sem fakt nesledoval. Jen mi to přišlo jako delší doba. Nevím, čemu nerozumíš

Reagovat
Miguel19

Ti píšu, v kolik to pískl tvl, schválně jsem to sledoval..

Reagovat
smazaný uživatel

"trevor20

Já nevím, v kolik to pískl, hodinky sem fakt nesledoval. Jen mi to PŘIŠLO jako delší doba."

Tak já nevím, zkusím ti to přes translate přeložit do Mongolštiny, abys mi rozuměl.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Jenom jsem ti napsal, že to na těch 5 nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já se s tebou nepřu.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

hoši,hoši. Jako na písku.

Reagovat
centos

Jo, posledních 20 minut trvalo hodinu

Reagovat
smazaný uživatel

A co? Damková nikdy nenastavovala ani sekundu a žila s tím taky. Já su zase z PL zvyklý že 4 minuty jsou takový průměr, pět je adekvátních když je remíza a nebo jeden tým vede o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle není PL... Tady je standart 2 minuty, maximálně 3 a pak je výjimka, jenž se nazývá "Plzeň prohrává či vyhrává" (a to se pak nastavuje buď co nejvíc anebo co nejméně).

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Máš to nějak podepřené statistikou? Protože to zní jako paranoidní martyho kecy na téma "Plzeň je zlo, zlo, zlo"

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiku na tohle nevedu, stačí sledovat GL. a zvlášť třeba poslední tři poslední vzájemné zápasy Baníku s Viktorkou

Reagovat
smazaný uživatel

No, když vezmu tři naše poslední zápasy s Plzňou, tak jednou sme je vyklepli 0:4, jednou nás porazili tuším 2:3 gólem z ofsajdu a jednou nás přejeli neskutečným způsobem o třídu. Žádnou pravidelnost v tom nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný ale kdo se tu baví o Sigmě ? Jako příklad sem uvedl vzájemné zápasy Baníku s Plzní, které jsem i osobně zažil na stadioně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem po tobě chtěl nějakou statistiku, tys uvedl tři subjektivní pocity a neurčitou radu "musíš sledovat GL". Divíš se že si z toho nedokážu nic vzít?

Reagovat
smazaný uživatel

A odpověděl jsem ti, že statistiku nevedu a dal jsem ti příklad "ze života". Okej. Až půjde zas Viktorce o krk v utkání (bude prohrávat či těsně vést a soupeř je bude tlačit, zkus sledovat, na kdy se zastaví konečná časomíra).

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zajímavé nastavení, kór teď kdy mají rozhodčí za úkol nenastavovat zbytečně hodně.. Třeba na Chelsea byli 3 střídání, branka, upravování rozhodčího, polehávání a stejně nastavil dvě minuty.. Rozhodčí to sice udělat může, ale 5 minut je dnes prostě hodně nestandardní..

Reagovat
Miguel19

Jasný no, ale naši rozhodčí, jsou oproti těm co pískají v Evropě, mimo..

Reagovat
centos

Loni u nás Plzeň vedla 3:0, pak jsme snížili na 2:3 a celkem je mleli, načež sudí nepochopitelně nastavil snad jen minutu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to takové maličkosti, ale i na nich jsou ty notičky poznat.. Bohužel se to nezměnilo ani poté, co Křetínský semlel Berbra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

spíš se to ale směřuje k tomu, aby se nastavovalo více - třeba v BL se na to docela tlačí, protože se tam už několikrát stalo, že sudí nenechal doběhnout ani celých 90 minut

Reagovat
db18

ty dvě další minuty co se ti zdáli byly dány zdržováním vašich hráčů

Reagovat
Losinho

Naše penalta byla jasná, u vás se to taky dalo pískat...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem toho názoru... Hráč měl ruce při sobě, chránil si choulostivá místa, což pravidla umožňují...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ještě trochu divácké statistiky.

Viktorka Plzeň, když hrála na podzim na Bazalech, tak se psalo datum 19.8.2012 a čas 17:30. Hostí tehdy přijelo již legendárních 7 statečných.

Baník, co hrál teď v Plzni, psalo se datum 3.3.2013 a čas 20:00 a v sektoru nás bylo nakonec 369.

Podotýkám, že oba zápasy, jak na Bazalech, tak v Plzni se odehrály v neděli...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

jak málo stačí ke štěstí

Už aby byla nová sezona a přijelo tam ještě míň lidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už nic nepřekoná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele