Gambrinus liga - preview 16. kola

12.11.2010, 08:39, aktualizováno 15.11.2010, 08:41
Previews
Šestnácté kolo Gambrinus ligy uzavře pondělní dohrávka mezi Českými Budějovicemi a Mladou Boleslaví. Domácí se v případě výhry posunou na příjemné páté místo, Středočeši dotírají na pohárové příčky.
České Budějovice - FK Mladá Boleslav  (pondělí 18:00)
Tečku za šestnáctým kolem Gambrinus ligy udělají celky Českých Budějovic a Mladé Boleslavi. Jihočeši mohou v případě výhry poskočit na sedmé místo tabulky, což by byl velký úspěch. Boleslav je na tom ještě o kousek lépe.

České Budějovice zakončí podzimní část ligy před domácím publikem, a právě zde je tento tým velice úspěšný. Především díky domácím vystoupením je tým trenéra Jaroslava Šilhavého na solidní jedenácté pozici. Domácí ve své tvrzi porazili Jablonec, Ostravu či Brno. Nyní se na jihu Čech představí Mladá Boleslav.

"Tak jednoznačně chceme potvrdit ty výkony hlavně z domácích zápasů, kde jsme byli úspěšní," prohlásil trenér Českých Budějovic Jaroslav Šilhavý. Jeho tým bude usilovat o čtvrtou domácí výhru v řadě. Dynamo ale zažilo během týdne zklamání, a to sice když vypadlo z Ondrášovka Cupu. Budějovice vyhráli v prvním zápase v Teplicích 1:0, ale doma se stejným soupeřem prohráli 2:0 a matematika je v pohárech jasná. Trenér Šilhavý ale věří, že se to nikterak do posledního podzimního kola nepromítne.

Českobudějovické Dynamo trápí rozsáhlá marodka, mimo budou Lencovič, Horejš, Benát, Nitrianský, Hudson a Rakovan. Otázkou je i start Žižky s Ondráškem.

Mladá Boleslav v posledním kole utrpěla nečekanou porážku od Slovácka 2:3, ale v týdnu si spravila chuť a na penalty vyřadila z ligového poháru Sokolov. Boleslavští přitom na půdě tohoto soupeře prohráli senzačně 3:0, ale stejným výsledkem zvítězili doma a na penalty Sokolov vyřadili.

Hosté by rádi atakovali pozice zaručující evropské poháry, k tomu ale potřebují na jihu Čech bodovat. Chybět jim budou obránce Tomáš Janíček a útočník Jan Bořil, oba podstoupili operaci kolen.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.00 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FK Příbram - FK Teplice  (neděle 15:00)
Šesté Teplice zavítají k Litavce, kde změří své síly s jedenáctou Příbramí.

Příbramští se v posledních kolech sice ještě střelecky úplně neprobudili, přesto však jakoby začali brát souboj o záchranu vážně. V duelech s přímými konkurenty na sestup totiž neprohráli. Doma remizovali s Ústím a se Slavií a v posledním kole dokonce vyhráli v Brně.

Příbramský trenér Nádvorník se tak se svým novým týmem mohl poprvé radovat z vítězství. Navázat na něj se bude snažit i v domácím duelu s Teplicemi, na které se byl podívat při jejich odvetném duelu Ondrášovka Cupu v Českých Budějovicích.

To Teplice se opět vrací k nepovedenému úvodu ročníku, kdy se na okamžik ocitli i na posledním místě tabulky. Po následném radostnějším období totiž v posledních duelech nepříjemně překvapovali svými výsledky. Po prohře s Plzní nedokázali bodovat ani v domácím duelu s Klokany z Bohemians 1905. Uklidnění jim však určitě přineslo odvrácení vyřazení v domácím poháru v souboji s budějovickým Dynamem.

Tepličtí mají Příbrami co vracet za druhé kolo letošní sezóny, v němž jí doma podlehli 1:2. "Doma jsme s nima prohráli, takže jim máme co vracet! Nevím jestli se na nich už nějak projevuje styl Romana Nádvorníka, ale změna jim prospěla, my jim to však chceme překazit," říká nejlepší střelec Teplic Jakub Mareš.

Pro čtyři žluté nemůže nastoupit domácí Divíšek, u hostů není jistý start obránce Vidličky.

Litavka jakoby všem týmům hasila žízeň po gólech. V Příbrami mohli fanoušci během osmi duelů vidět pouhých 7 branek! Za očekáváním zůstává především spící střelec domácích Huňa. Zda se budou diváci v Příbrami nudit i tentokrát, nebo zda se budou činit střelci Příbrami či Teplic, uvidíme v neděli od 15.00.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Pleško (Ricka) - Klesa (Šlapák), Tarczal, Macek, Borek - M. Štochl, Huňa.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Matula, Smejkal, Hošek, Rosa - Vondrášek, Siva, Ljevakovič, Čajič, Mareš - Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.00 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Ústí nad Labem - Zbrojovka Brno  (neděle 15:00)
Důležitý souboj dvou posledních celků se odehraje v teplických Stínadlech. Domácí Ústí nad Labem v něm hostí Zbrojovku Brno.

Oba týmy se s 12 body krčí na nejspodnějších patrech tabulky a po páteční remíze Slavie s Baníkem ztrácí na nesestupovou příčku již 4 body. Přestože Gambrinus liga vstupuje teprve do své druhé poloviny, může případné vítězství znamenat pro jeden z týmů důležitou psychologickou výhodu.

Ústečtí byli před sezónou srozuměni se situací, že všechna svá domácí utkání budou muset absolvovat v teplickém azylu. I proto se dle papírových předpokladů počítalo, že budou bojovat pouze o záchranu v soutěži. Co se však určitě nečekalo, že jim v tom budou zdatně konkurovat týmy Zbrojovky Brno, Baníku Ostrava a Slavie Praha. Ústí má doma logicky nejhorší bilanci ze všech týmů, když Na Stínadlech dokázali porazit pouze Klokany z Vršovic.

"Sice je to už jarní kolo, ale bereme to jako zápas podzimu. Jistě, bylo by o co hrát, i kdyby se nám to nevydařilo, ale to my nechceme. Potřebujeme se dotáhnout k těm týmům, které teď vyhrály," řekl domácí záložník Jan Martykán.

Hráči Ústí nad Labem však nejsou úplným outsiderem ligy a v sezóně již několikrát dokázali uhrát kvalitní výsledky. Z osmi venkovních utkání si dokonce hned v polovině případů přivezli nějaký bod. A právě ve druhém kole dokonce zvítězili na půdě svého nedělního soupeře v poměru 1:3. "Jméno mají dobré, ale s námi podali nejhorší výkon. Měli jsme je na začátku, to asi ještě nebyli v takové krizi. Ale i jejich další výsledky ukazují, že jsou tam právem," dodal Martykán.

Mdlé a nevyrovnané výkony, neschopnost navázat na kvalitní výkon v následujícím kole, společně s Ústím nejhorší obrana v lize, nejvíce proher v duelech na domácím hřišti či vůbec nejhorší výsledky na půdě soupeře. To vše charakterizuje současnou Zbrojovku Brno.

Zápas v Ústí tak bude pro brněnské nesmírně důležitý. V týdnu si tým spravil chuť, když dokázal odvrátit vyřazení v Ondrášovka Cupu výrazným vítězstvím nad Karvinou. Venku však Večeřův tým prohrál hned v šesti případech ze sedmi. Vyhrát dokázal pouze v Teplicích, tedy v místě, kde se o důležité body popere i proti Ústí nad Labem. "Kdybychom se mohli spolehnout na to, že se nám na nějakém stadionu daří, tak by to bylo příliš jednoduché. Jenže já utkání s Ústím považuji ještě za těžší než to s Teplicemi. Vzhledem k momentální situaci určitě," uvědomuje si trenér Karel Večeřa, že duel dvou posledních celků ligové tabulky se bude hrát jednoznačně o šest bodů.

Problémy s kádrem mají zejména v Brně. Otazník visí nad Poláchem, který má problém s kolenem po utkání s Karvinou, dále nad Střeštíkem, Hudcem a Rabušicem. Na marodce jsou navíc Dřížďal, Jílek, Došek, Dvorník, Kovačevič a Šural, z nichž určitě nikdo do Teplic neodcestuje. To ústecký trenér Habanec postrádá už jen kapitána Dvořáka.
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Novák - Hyčka, Džuban, M. Valenta (Polák), Janů - Doležal, Martykán, Vrtělka, Jindráček - Krbeček, Zachariáš.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Matyska, Hudec, Trousil, Husár - Dostálek, Rýdel, Polách, Střeštík - Kalabiška, Hodek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.00 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Sigma Olomouc  (neděle 15:00)
Nejzajímavější zápas nedělního programu 16. kola Gambrinus ligy se odehraje v Jablonci, kde místní klub přivítá Olomouc, která před týdnem smetla České Budějovice 5:1.

I Jablonci se v uplynulém kole dařilo, když vyhrál na půdě Slavie 3:0. Pro Severočechy je to již pátý ligový zápas v řadě bez porážky a v tabulce jim patří čtvrté místo se 24 body. Rozšířit svůj bodový součet se pokusí v neděli, kdy se střetnou s týmem, který čtyřikrát za sebou porazili. "Sigma je štikou ligy, ale musíme se soustředit jen na sebe a svoji hru," prohlásil trenér domácích František Komňacký, jehož mužstvo ztrácí na třetí Olomouc čtyři body.

Ani jednoznačná výhra nad Českými Budějovicemi nedovolila olomouckému trenérovi Zdeňku Psotkovi dát zapomenout na porážku před dvěma týdny v Hradci Králové. "Jestli ji chceme odčinit, musíme být do konce podzimu stoprocentní. Jenže Jablonec je v závěru podzimu ve výborné formě, daří se mu v koncovce," oceňuje kvality svého soupeře Psotka, jehož svěřenci by si měli obzvlášť dávat pozor na jabloneckého kanonýra Pekharta, autora sedmi branek z posledních pěti zápasů

V sestavě domácích se neobjeví vykartovaný Vošahlík a otazníky visí nad startem Krajčíka a Drska. To hostům bude scházet pouze zraněný Kučera.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Huber, Pavlík, Jablonský - Haurdič, Piták, Loučka, Kovařík - Lafata, Pekhart.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Škerle, Dreksa, Vepřek - Bajer, Rossi, Hořava - Petr, Hubník, Šultes.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.00 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians 1905 - FC Hradec Králové  (neděle 17:00)
Zápas 16. kola mezi Bohemians 1905 a Hradcem Králové se odehraje v neděli, v 17.00, na stadiónu v pražském Edenu.

Do odvetné části sezóny mohou oba týmy vstupovat relativně v klidu. Díky zápasům v domácím prostředí si drží pětibodový, respektive čtyřbodový odstup od sestupových míst. Hradečtí se nyní nacházejí na 10. příčce o bod před dvanáctými Klokany.

Bohemians v posledním domácím duelu poprvé padli před vlastními diváky. Trenér Hoftych však domácí neporazitelnost nijak zvlášť neprožíval. "My jsme náš bodový zisk v Synot Tip Areně nijak nepřeceňovali, takže ani teď z toho nebudeme po jedné porážce dělat tragédii. Zápas se Spartou se nám nepovedl, ale věřím, že nás to neovlivní," uvedl trenér Klokanů.

V domácím prostředí by však Bohemians měli zabrat, neboť na venkovních hřištích patří k těm nejhorším v lize. Kromě remízy právě v Hradci Králové, dokázali již bodovat jen jednou, když před týdnem překvapivě vydolovali tři body v Teplicích. Napravit dva týdny starou domácí prohru a navázat na týden staré překvapení se bude snažit téměř kompletní kádr. "Všichni zranění se nám dali do pořádku, jediný u koho je zatím nejistý start, je Jirka Kaufman, který ale již trénuje. V tomto zápase nám nikdo nebude stát za karty, takže můžeme vybírat sestavu ze všech hráčů," pochvaluje si Hoftych.

Hostující Votroci se budou snažit udržet svého soupeře v tabulce i nadále za sebou. Zápasy venku jim však letos, stejně jako Klokanům z Vršovic, příliš nevycházejí a spoléhají spíše na bodový příděl z domácích zápasů. "Bohemka je celá běhavá, agresivní, důrazná. Ale na oplátku zase náš fotbal jim také vyhovovat nebude. Musíme hru zklidnit, dostat balón na zem a hrát kombinačně. I v agresivitě se jim musíme vyrovnat," upozorňuje hradecký obránce Pávek, který mezi Votroky zamířil před sezónou právě z Bohemians 1905.

Hradecký trenér Kotal má k dispozici také téměř kompletní kádr, do utkání nebude připraven pouze Hochmeister. V karetním ohrožení za čtyři žluté není ani po polovině sezóny nikdo z hráčů Hradce Králové.

Na první vzájemný duel v Hradci Králové mají lepší vzpomínky Bohemians 1905, zápas dopadl 1:1.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Cseh, D. Nešpor - Moravec, Držík, Štohanzl, Trubila - Škoda, Hartig.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Wozniak, Chleboun, Kasálek - Fischer, Janoušek, Pávek, Poděbradský - Kocourek, Pokorný, Pilař.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.10 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Sparta Praha  (sobota 18:00)
Osmé Slovácko přivítá v sobotu doma druhou Spartu. Oba týmy v minulém kole naplno bodovaly, takže se na to pokusí navázat o tomto víkendu.

Po čtyřech prohrách fotbalistů Slovácka přišlo jejich nečekané vítězství 3:2 na půdě silné Mladé Boleslavi. Do kabiny domácích se tak opět dostala dobrá atmosféra. Tu se budou snažit udržet i v následujícím kole, kdy jich čeká velice těžký soupeř. "Vnímáme obrovskou sílu soupeře. Pokusíme se však navázat na naši útočnou hru v Boleslavi tak, abychom se dostali do tlaku, ale budeme spokojeni i se ziskem bodu," řekl trenér Slovácka Miroslav Soukup.

Sparta je kromě druhého místa v celkové tabulce i druhým nejlépe hrajícím mužstvem na soupeřových hřištích. A v sobotu v Uherském Hradišti může rozmnožit svou dosavadní sérii šesti výher venku. Podle letenského manažera a trenéra v jedné osobě Jozefa Chovance je Slovácko v domácím prostředí velice nebezpečné. "Zvlášť doma s fanoušky v zádech dokáže soupeře pořádně potrápit, ale naposledy v Mladé Boleslavi ukázalo i jiné přednosti," varoval Chovanec.

Domácí se budou muset obejít bez trojice zraněných Urbánka, Clebera, Perůtky a distancovaného Reinberka. To hosté přijedou bez rekonvalescentů Kušníra, Huška a Matějovského.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Mezlík, Košút, Kubáň - Fujerik, Volešák, Kordula, J. Valenta - Ondřejka, Švancara.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kladrubský, Brabec, Řepka, Pamič - Sionko, Vacek, Kucka, Podaný - Wilfried, Kweuke.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.60 - 3.40 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Plzeň - Slovan Liberec  (sobota 18:20)
Ve Štruncových sadech bude v sobotu k vidění velice zajímavé střetnutí. Do Plzně zavítá Liberec, kterému se pod Radovým vedením daří a pokusí se potrápit favorita utkání.

Tím bezesporu jsou Západočeši, jež vedou ligu s komfortním devítibodovým náskokem a dá se s nadsázkou říci, že Vrbův výběr pochází z jiné zeměkoule. "Máme za sebou pronásledovatele, kteří čekají na naše klopýtnutí. Věřím však, že ve dvou zbývajících letošních zápasech uhrajeme výsledky, aby byl náš náskok co nejvyšší a měli jsme odrazový můstek do jara," přeje si trenér domácích Pavel Vrba.

Liberci výměna trenéra rozhodně prospěla, když pod vedením nového kouče Petra Rady drží stoprocentní bodovou úspěšnost. Povede se Radovi a spol. uspět i do třetice? Bude to mít hodně těžké. I když statistiky říkají, že severočeský Slovan naposledy odjel ze Štruncových sadů s prázdnou před devíti lety. Ale během této doby nebylo mužstvo Plzně tak silné jako letos. "Když kluci k zápasu přistoupí jako v předchozích, můžeme se představit s otevřeným hledím. Nemá cenu se stresovat, je to výzva a každý získaný bod by byl výborný," řekl Rada.

Plzeň nastoupí bez zraněného Pavlíka a hosté nebudou mít k dispozici vykartovaného Holeňáka a nemocného Vulina.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Rajtoral, Navrátil, Bystroň, Limberský - Petržela, Rada, Horváth, Kolář, Rezek - Bakoš.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Dejmek, Kelič, Fleišman - Štajner, Vácha, Gecov, Breznaník - Kerič, Nezmar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.25 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Baník Ostrava  (pátek 18:15)
V páteční předehrávce se utká Slavia s ostravským Baníkem. Měl to být největší tahák šestnáctého kola Gambrinus ligy v rámci bojů o mistrovský titul. Místo toho se porvou o to, aby se vzdálily sestupovým pozicím. Taková je realita. Oba týmy mají shodně patnáct bodů a od předposledního místa je dělí pouhé tři body.

Chvíli se zdálo, že slávisté pod vedením nového trenéra Michala Petrouše se zvednou. Sice jeho mise začala domácí prohrou se suverénním lídrem z Plzně, přesto předvedli sešívání velice sympatický výkon. Ve svém dalším domácím vystoupení si zastříleli, smetli České Budějovice 4:0. Poté však doma padli po prohře 0:3 s Jabloncem. Slabou náplastí může být pro Slavii skutečnost, že v domácím poháru stále pokračuje, v tomto týdnu snadno přešla přes druholigový Žižkov do čtvrtfinále Ondrášovka cupu.

Nyní se však musejí opět soustředit na ligovou soutěž a na nadcházející střetnutí. "Víme, že musíme vyhrát a poskočit v tabulce. Každá příčka směrem nahoru je před zimní přípravou důležitá. V naprosto stejné situaci je ale i soupeř, o to větší náboj bude utkání mít," řekl trenér třináctého týmu prvoligové tabulky Petrouš.

I čtrnáctá Ostrava kvůli neuspokojivým výsledkům byla nucena sáhnout ke změně na trenérské lavičce, nejdřív ji vedl provizorně činovník klubu a člověk s mnohaletými trenérskými zkušenostmi Verner Lička. Nyní však Bazaly našly nového trenéra nastálo, stal se jím Slovák Karol Marko. "Změnili jsme některé věci z pohledu taktiky a hlavně bránění, na kterém jsme hodně pracovali, protože dostat v patnácti zápasech dvaadvacet gólů je opravdu moc," prohlásil Marko.

Domácí výběr nastoupí bez čtveřice marodů Vlčka, Naumova, Vyhnala a Jandu, zatímco hostům budou chybět jen oba zranění hráči Frejích a Šmejkal.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Kaufman, Čelůstka, Koubský, Hubáček - Hora, Belaid, Jarolím, Kisel, M. Černý - J. Černý.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Daněk - Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves - Marek, Greguš - Varadi, Lukeš, Koukal - Zeher.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.25 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň15131142:1440
2.Sparta Praha15101425:1131
3.Sigma Olomouc1584329:1028
4.FK Jablonec1573526:1624
5.FK Mladá Boleslav1566325:1924
6.FK Teplice1573520:2024
7.Slovan Liberec1554620:2019
8.1. FC Slovácko1561817:2519
9.České Budějovice1546512:2318
10.FC Hradec Králové1545612:1817
11.1. FK Příbram154569:1517
12.Bohemians 19051544717:2016
13.Slavia Praha1536616:2115
14.Baník Ostrava1543816:2215
15.Zbrojovka Brno15401119:3112
16.FK Ústí nad Labem1526711:3112

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (717)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska ze me bude velky Banikovec,verim ze Brno nebo Usti vyhraje a dotahnou se na Slavisty ... A vidim ze na me cumi na preview novy Tavareas aha

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

To zase ne, remíza bude ideální.

Reagovat
Liquid

Baník vyhraje 1:2, ale že ty sis potřeboval rejpnout

Reagovat
smazaný uživatel

SKS navždy 2:1

Reagovat
j_mrazik

Jdete někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já tam budu nedobrovolně mrznout :-)

Reagovat
cristiano.K.

radši nejdu

Reagovat
salami

jsou to idioti neustálym mlženim a lhanim dosáhli toho, že jsem tam za celej podzim nešel a ačkoliv jsem byl zvyklej mít permanentku a chodit na každej zápas, tak jsem si zas pomalu zvyknul na pohodlí domova a sledování zápasů v televizi a myslim, že nejsem sám, budou to mít těžký zase tam zpátky přilákat nějaký lidi.

Reagovat
cristiano.K.

jsem na tom stejně,tuhle sezonu jsem si permici nekoupil a to pracuji naproti stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Jste blbouni, já to mít za rohem, tak chodím furt...

Reagovat
cristiano.K.

pracuji v praze,ale bydlím 60km od prahy.....navíc ty ceny.....byl jsem na poháru s ústím (chabým ústím) a nejlevnější lístek 150kč

Reagovat
smazaný uživatel

Ale permanentka vychází docela levně, ne? Podle toho co sem pochopil, tak při 5ti leté permanentce vyjde zápas tak na 90 korun do kotla.

Reagovat
centos

By mě zajímalo kolik lidí vyplázne najednou několik tisíc na tu holomajznu

Reagovat
salami

tak kup si permanentku na 5 let, když nevíš jestli ten klub za rok bude hrát ještě v Edenu, bude hrát ligu anebo jestli vůbec bude

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude hrat v Edenu nebo jestli bude hrat ligu? ...chodis kvuli svymu klubu, nebo se jenom koukat na stadion nebo na soupere?

Reagovat
salami

chodim kvuli klubu samozřejmě, chodil jsem na Strahov, ale rozhodně se tam nehodlám vracet, na druhou ligu bych klidně chodil, ale za určitejch předpokladů, rozhodně budu radši koukat na to jak bojujem v druhý lize, než na to, jak seděj ve vedení vychcánci, co jim je Slavie u pr.., vlastník je tak čistej, že je radši v utajení a ekonomickou ředitelku dělá ženská, která nemá ani páru o tom, jak to funguje ve fotbale.

Reagovat
salami

navíc jsem nemluvil za sebe, je to jenom výčet důvodů, proč je o ty 5 letý vstupenky tak "enormní" zájem

Reagovat
clinger

tak to ti tak věřím.150 nejlevnější lístek na pohár s ústím.sice jsem tam nebyl ale je hovadina aby to bylo dražší než liga

Reagovat
cristiano.K.

aha tak si asim vymejšlím

Reagovat
smazaný uživatel

Lístek je to poslední, navíc to jde Slavii. Ze Znojma i s dopravou a dlabancem celkově asi za 1500 - a to musím šetřit. (což s oblibou nedělám )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se přestěhuj ,ne?Já se taky stěhoval blíže k fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, teď je to dobrý, Znojmo hraje druhou ligu. Ten rozhled, když vylezeš z pralesa...

Reagovat
smazaný uživatel

S tou druhou ligou,je to tam nahnutý.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Jako nováček to nehrajeme vyloženě špatně. Já myslím, že se kluci zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pardon asi jsem se nechal ,zaslepit tabulkou.

Reagovat
smazaný uživatel

PS:Máte tam nějaký "velký" jméno v tom Znojmě?

Reagovat
smazaný uživatel

Podělal se začátek ligy, pak udělali kluci 13 bodů z jedenácti zápasů, co jsem viděl, tak nehrají špatně naposled se Zlínem mohli i vyhrát, byli lepší, ale doháněli 0:1 - blbej gól z druhý minuty. Velký jméno asi žádný, pro mě je "velký" jméno Luki Podzemský, kterej bydlel u nás v baráku a střílel mi fíky v pláckový čutaný za barákem. My byli dorostenecká elita sídliště, on byl o deset roků mladší druháček a stejně se nás nebál a hrál jak o život. Ale na gambáčligu asi nemá nikdo, natož někam ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za info.Budu držet palečky ,aby jste se v klidu zachránili,ale už jsem mnohem klidnější,zvláště když slyším,jakýho tam máte plejera.

Reagovat
salami

já jsem se neskutečně těšil na to jak přijde v létě novej kouč, měli 2-3 měsíce na to ho sehnat, a jediný, co za tu dobu, co je vedl Cipro řekli ohledně novýho trenera fandum bylo, že se určitě nevrátí Jarolím a pic za tejden byl zas zpátky a když k tomu přidám to, že si dovolili o 30% zvednout ceny vstupnýho, tak jsem ze zařek, že tam na podzim ani nepáchnu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku, beru zpět...

Reagovat
salami

Jenom k sestavě, doufám, že bude chytat Jaakkola a proč je proboha v pravděpodobný sestavě psanej na hrotu J. Černý?

Reagovat
Losinho

protože ČTK...

Reagovat
smazaný uživatel

Kruci, kde je Trapp? To, že si jeho agent otevřel hubu v médiích, snad ještě neznamená, že nebude hrát... Do háje, to je jak za Lešky. A podle toho, jak Platil mluvil o "panu inženýru Leškovi", mám pořád silnější pocit, že to je za Lešky...

Reagovat
clinger

nespekuluj

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je to spekulace. Ono totiž všechno kolem Slavie je poslední dobou spekulace...

Reagovat
Liquid

přesně, jako jsou to idioti, Trapp se jevil aspoň co do formy docela slušně oproti zbytku týmu, takže ho nestavět proto, že žádá výplatu je prostě k

Reagovat
salami

hlavně se jevil jako bojovník a tahoun, pro mě jednoznačnej kandidát na kapitánskou pásku, ideální věk, v lize nadprůměr, ale na zahraničí to zas neni, prostě ideál.

Reagovat
Losinho

Měl virózu, proto poslední dobou nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia - Baník 1

Slovácko - Sparta 2

Plzeň - Liberec 1

Jablonec - Olomouc 1

Příbram - Teplice 0

Ústí - Brno 1

Bohemians - Hradec 0

Dynamo - Boleslav 1 (to je spíš zbožný přání, ale doma jsme letos celkem silný)

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec přkvalí a Plzeň nakonec udolá

Reagovat
smazaný uživatel

překvapí

Reagovat
exse

a v čem to bude překvapení ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mě vždycky dostaneš

Reagovat
exse

On si snad někdo myslí že Plzeň porazí Liberec ?

Reagovat
smazaný uživatel

Občas si myslím, že žiješ v paralelním světě ve kterém Liberec vede tabulku bez ztráty bodu, trénuje vás Rijkaard a hrajete o postup v LM ve skupině s Man Utd a Valenciou.

Reagovat
exse

trénuje nás Hiddink a ve skupině jsme 1. před Barcou ale jinak to sedí. Samozřejmě věci co tu píšu, píšu z recese Slovan je 3. nejúspěšnější tým samostatné české ligy a většina lidí ho tu berou jako řadovej tým beze jména, přitom i nyní máme jeden z nejlepších týmů v GL a se všemi týmy ze špičky ( až na Sigmu ) hrajeme vyrovnanej fotbal né-li je přehráváme.

Reagovat
sosna

Za tu závorku .

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsme na tom hodně špatně, když bude hrát Jarda Černý v útoku

Reagovat
cubinho

Slavia - Baník 1

Slovácko - Sparta 2

Plzeň - Liberec 1

Jablonec - Olomouc 2

Příbram - Teplice 0

Ústí - Brno 1

Bohemians - Hradec 10

Dynamo - Boleslav 02

Reagovat
exse

Slavia - Baník 1

Slovácko - Sparta 0

Plzeň - Liberec 2

Jablonec - Olomouc 2

Příbram - Teplice 2

Ústí - Brno 0

Bohemians - Hradec 2

Dynamo - Boleslav 2

Reagovat
smazaný uživatel

za Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

jen dvakrát do roka můžu napsat tohle:

Banííííííík, rozneste je na kopytech

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to dvakrát do roka napsat nemůžeš

Reagovat
smazaný uživatel

he?

Reagovat
smazaný uživatel

Tož vycházím z toho, že prohru Baníku si přeješ vždycky, akorát ne když hraje se Sláviou.

Reagovat
smazaný uživatel

no však jo

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně - že bude jeden ze šlágrů ligy zároveň zápas o záchranu, to bych nečekal. Tento ročník je fakt postavený na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, letos jsou šílený zmatky - třeba vidět Teplice, jak to nacpou Spartě venku 2:0 a za pár dní to nakoupí doma 2:0 od Bohemky... Tím nerejpu do Sparty, jen jsem si vzpoměl na ty Teplice. Ale na druhou stranu Plzeň hraje pěknej fotbal a liga je zajímavá tím, jak je zamotaná.

Reagovat
smazaný uživatel

čekám nudný zápas 0:0, radši se kouknu na hokej...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mrknu na Jaškina

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se mega těším na zápas, někdo to zas třeba bude brát odemně jako alibismus ale je mi naprosto jedno, jak to dnes dopadne, jdu si tam vyřvat, zafandit a hlavně odreagovat bo za posledních deset dní sem zažil dvě smrtky, málem svůj lynč, nejspíš nevěru a pak rozchod, tohle je i na mně hodně a potřebuju ven z reality. A hlavně dát poslední sbohem chacharovi z Chebu, když se nedostanu v úterý na jeho pohřeb

"Za modrobílý dres

proliješ svou krev,

jedno v srdci máš

Baník Ostrava"

Reagovat
smazaný uživatel

Užij si to na 100% !

Reagovat
smazaný uživatel

budu se snažit, podvečer mi odejdou nejspíš hlasivky a večer moje játra nejspíš dostanou mordor bo se potřebuju i vylejt

Reagovat
smazaný uživatel

Treve, užij si to. Moc ti to přeju. Já to strávím u komplu se svou polovičkou, tak tě třeba zahlídnem.

Reagovat
j_mrazik

Bydlím kousek od Chebu. Kdo už není mezi námi?

Reagovat
smazaný uživatel

má přezdívku Máca, umřel minulou sobotu

Reagovat
j_mrazik

Tak toho jsem asi neznal. Možná podle celýho jména, ale tohle mi nic neříká.

Reagovat
smazaný uživatel

jméno tu psát nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že vás přijdou slávisti provokovat, jako proti Bohemce?

Reagovat
smazaný uživatel

počítám s tím. Myslím, že na druhej poločas se zase přisunou za sektor za bránou. Ale očekávám taky milion security a policajtů plus i my budem pod drobnohledem za minulej zápas proti Plzni

Reagovat
centos

Ten sektor má být uzavřen.

Užij si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Č.Budějovice- Ml. Boleslav 0

Slavia - Ostrava 0

Příbram- Teplice 1

Slovácko- Sparta 0

Bohemians- Hr. Králové 1

Jablonec- Olomouc 2

Plzen- Liberec 1

Ústí- Brno 2

Mýslím,že Plzen po tomhle kole svůj náskok opět navýší:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Čelůstka a M. Černý jdou v zimě do zahraničí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdes to vzal?

Reagovat
j_mrazik

idnes.cz

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, no nadšenej nejsem, ale ty prachy vypadají hezky - to by mohlo helfnout... Teď jde ještě o to, čemu to helfne - nebo komu...

Reagovat
$dolar$

30 milionu za Celustku - to by porkylo dluhy hracum, plus dalsich 50-60 za Cernyho, to by splatilo pulku dluhu Enicu... Ale myslim, ze je to spravna cesta, nejdrive splatit dluhy a potom se zamerit na tym

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to každopádně. Současnej kádr Slavie není na třináctý místo - jenže když nebereš prachy, máš jiný starosti než práci. Bez pohody to nejde.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Podzimní bitva loserů vrcholí Baník ještě bude ztrácet víc bodů než Slávka, takže Baník let's go!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Původně jsem chtěl napsat,jestli myslíš Bohemians 1905 - FC Hradec Králové.ale pak jsem se podíval na tabulku.............

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem se hold neaklimatizoval,na ty nové poměry.

Reagovat
$dolar$

S Libercem zitra to bude neskutecne tezky Asi budu rad i za remizu, kdyby Sparta take ztratila...

Reagovat
smazaný uživatel

jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovácku?

Reagovat
AjaxFans

tam taky

Reagovat
smazaný uživatel

Povídali, že mu hráli Na Slovácku to bude jasná dvojka

Reagovat
sosna

Že by to pískal Drábek?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Drábek?

Reagovat
sosna

Ten to právě převzal od Královce. Čarodějův nejlepší učeň.

Reagovat
AjaxFans

Nebo Královec?

Reagovat
goodbay

kouzlo královce už pro Spartu neplatí, viz letos Teplice, Budějovice, loni Liberec

Reagovat
AjaxFans

aha,dík za info

Reagovat
smazaný uživatel

Co je? Takový změny... Zapoměl poslat na Spartu číslo účtu?

Reagovat
$dolar$

Asi zmenil banku...

Reagovat
j_mrazik

Spíš Křetinský zrušil trvalák.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
$dolar$

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
salami

já jsem se málem vosypal, když jsem ho viděl minulej tejden pískat EL, nikdy nezapomenu na legendární zápas Slávky s Olomoucí, to byl jeho životní výkon

Reagovat
fantomas

ON se dostal do EL?

Reagovat
salami

pískal PSG-Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

A pískal excelentně.

Reagovat
salami

to sice jo, ale o to je to horší

Reagovat
smazaný uživatel

Co je horší?

Reagovat
salami

jak se prezentoval respektive prezentuje v naší lize, to jak zapískal v EL jenom dokazuje, že když chce, tak zapískat umí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky jeden z těch, kteří si myslí, že Spartě nadržuje a Slavii sráží?

Reagovat
salami

ne tak docela, spíš bych řekl, že zastává rčení koho chleba jíš, toho píseň zpívej

Reagovat
smazaný uživatel

Takže myslíš, že ho Sparta podplácí?

Reagovat
salami

Ted asi ne, myslim že se situace hodně zlepšila, vzhledem k tomu, jak je to riskantní a kluby nemaj takový finance, tak je celkem těžký někoho zaplatit. Ale o tom, že Královec bral úplatky a ovlinil dost zápasů nepochybuju, at už to bylo od Sparty nebo od kohokoliv jinýho, Sparta je víc na očích, takže se to samozřejmě víc řešilo. Pro mě je prostě Královec úplatná svině a jeho nasazení do Evropy považuju za totální výsměch.

Reagovat
Losinho

Tu soutěž snad může pískat úplně každej...

Reagovat
smazaný uživatel

4:3 , Rojka dával dva góly a Chmelíček tuším taky.

Reagovat
salami

jo a jeden z golů padnul po faulu na Latku, následovnym offsidu a ještě byl míč v autu, ve chvíli, kdy olomoučák centroval na gol-neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

To fauloval Hubník, byl sem na stadionu třicet metrů od toho. Slávisti byli vzteky bez sebe, aji když byli daleko přes celý stadion, ale mě se to tehdy nezdálo jako faul. Každopádně to od Královca nebyl nejlepší výkon. Těžko říct jestli bysme vyhráli aji tak, ale on z toho udělal nervózní přestřelku a následně toho pět zápasů stál.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by to pískal Drábek, píská to tento člověk! čili na SLovácku jasná 2 http://www.efotbal.cz/index.php?page=clanek&clanek=77527

Reagovat
smazaný uživatel

Psal to ten Procházka, co psal kdysi do Sportu? Jestli jo, tak ten článek vůbec neberu vážně (třebaže je podložen statistikou), protože Procházka je kretén. Kdysi po zápase Baník-Sparta (jaro 2003, Baník vyhrál 3:2), ve kterém sudí odpískal proti Spartě penaltu po nafilmovaném pádu Svěrkoše, napsal toto: Ano, nepalta to nebyla. Ale křivda na tyranovi, není křivdou. Jak může tohle novinář napsat? Ten člověk má ze Sparty komplexy, nebo jí zarytě nenávidí.

Reagovat
centos

Reagovat
sosna

No nazdar. Ten Hrubeš nás Pískal posledně a nezdál se mi tak špatnej, ale to jsme nehráli se Spartou...Vidím to na tři varianty - 1.Slovácko bude bojovat,dá góla a dotáhne to do vítězného konce. 2.Sparta bude jasně lepší,dá dva góly a zaslouženě vyhraje 3.Remízové utkání vezme Hrubeš na sebe a rozhodne v závěru jako nedávno jeho kolega Drábek. Doufám v 1

Reagovat
smazaný uživatel

ještě prodejte Hlouška. Zjistěte že nemáte peníze na uplatnění opce na Horu a můžete s klidným svědomím do 2. ligy.

Reagovat
$dolar$

Hora by mohl konecne k nam, kam v lete moc chtel, ale ukradla ho Slavia...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestliže o něj stál takovej trenér jako je Vrba tak v něm něco musí být

Reagovat
$dolar$

Absolvoval s nama celou pripravu, ale Most si rekl o nehorazny prachy a Slavii ho dal za pakatel s opci... Chudak Kuba, v priprave mu darilo, nastrilel asi 4 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Stál o něho aji Psotka.

Reagovat
$dolar$

S vama aspon neabsolvoval pripravu

Reagovat
j_mrazik

U vás by byl sakra dobrej.

Reagovat
salami

strašná škoda je prodat před ME 21

Reagovat
j_mrazik

To je věc druhá. Že by se mohla objevit možnost prodat je za 2x tolik.

Reagovat
fantomas

Nehledě na to, že Mildův odchod se mi fakt nebude skousávat snadno.

Reagovat
Losinho

Sice dozajista krásné peníze, ale prodat je před ME21, kde by mohl hlavně Míňa zazářit, to by byla velká škoda.

Reagovat
fantomas

No samozřejmě.

Reagovat
goodbay

Heh i jako neslávista vidím, že takto sestava vypadat nebude. J. Černý v útoku omg

Spíš to vidím takto: Zlámal - Kaufman(Čelůstka), Čelůstka(Trapp), Koubský, Hubáček - M. Černý, Belaid, Jarolím, Kisel, J. Černý - Kopec.

Reagovat
Losinho

Jaakkola - Čelda, Trapp, Koubský, Kaufman - Dembelé - M.Černý, Belaid, Kisel, J.Černý - Hora.

Reagovat
Losinho

Bohužel asi nereálný...

Reagovat
salami

ta vypadá pěkně, akorát Dembele mě zatim moc nepřesvědčil

Reagovat
Losinho

Jo no, zatim to je celkem jedno jestli Lukáš Jarolím nebo Dembelé. Mimochodem o Dembelého je prý docela zájem...

Reagovat
salami

On je snad kapitán malijský 21 pokud mám správný informace, ale u nás zatim nic moc s vyjímkou prvního zápasu, strašně mu trvá než rozdá balon a neni moc konstruktivní, ale třeba se to projeví až se zvýšenym sebevědomím.

Reagovat
Losinho

Je kapitán Mali U21, asi kvůli výkonech v mládežnický reprezentaci je o něj zájem, u nás zatím moc nepřesvědčil. Ale lepší volbu za něj stejně nemáme, zvlášť když s Raguedem se nepočítá...

Reagovat
smazaný uživatel

a to máte ještě 18letýho z Panamy, kterýmu platíte letenky

Reagovat
Losinho

Peréz. Tu narážku na letenky jsem nepochopil, neslídíš ty náhodou na slávistickym webu?

Reagovat
$dolar$

Nn to rikal Platil v rozhovoru pro nejaky noviny

Reagovat
Losinho

Jo takhle...no jo, on toho nakecá...

Reagovat
lajka30

to bude hustý jestli slávka sestoupí tak bude nejlepší stadion v čr ve druhý lize něco jako herta v německu (bohemku nepočítám)

Reagovat
Losinho

Slavia nesestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme že ano

Reagovat
soukup

Pro Treva: Brno - Baník přeloženo na žádnost policie na pondělí 17:00, kdy přijde míň lidí. Ani já v pondělí nemám čas, takže asi nějaká naše domluva padá

Reagovat
smazaný uživatel

Prekladat zapasy na casy kdy ZAMERNE prijde na fotbal min lidi? ....je videt, ze fotbal v cesku je fakt cirkus rizenej neskutecnejma dementama

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba nechtějí švestky pracovat o víkendu

Reagovat
$dolar$

Kdyby se Banikovsti fanousci chovali v poradku, tak nikdy k temhle vecem nedojde...

Reagovat
soukup

to je úplně jedno, co je to za logiku překládat zápas záměrně na čas, kdy přijde míň lidí? a dalšíma opatřeníma počet lidí ještě dál snížit, kdyby náhodou pondělí nestačilo? co přijde příště? bude se hrát ve čtvrtek o půl třetí ráno?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci Baniku na ten fotbal alespon chodi, narozdil od vetsiny ostatnich. To zaprve. A zadruhy uz jenom to, ze je jako standardni hraci cas urcena hodina a den o kterym sami na svazu vedi, ze tam lidi proste chodit nebudou, je fakt neco neskutecnyho. At se pak nikdo nedivi, ze sou stadiony poloprazdny...

Reagovat
Losinho

Chodí? To je vidět na těch návštěvách...

Reagovat
smazaný uživatel

To je ted pravda...tak jinak: "chodi na venkovni zapasy"

Reagovat
Losinho

Reagovat
soukup

jo chodí jich třeba 4000, ale aspoň něco, koneckonců, na Brno - Baník by za normální situace 5000 došlo i kdybysme měli 0 bodů a od příbrami dostali doma bůra, ale teď nepřijde ani polovina, možná zas klub pár fanoušků přičaruje a ohlásí třeba 3500...

Reagovat
centos

Reagovat
soukup

Policie České republiky vyhodnotila bezpečnostní situaci v souvislosti s utkáním 17. kola Gambrinus ligy mezi FC ZBROJOVKA BRNO a FC Baník Ostrava a požádala Českomoravský fotbalový svaz o přesun zápasu ze soboty na pondělí 22. listopadu 2010, 17.00 hodin. ČMFS tuto žádost akceptoval.

Jako preventivní bezpečnostní opatření Policie ČR doporučila FC ZBROJOVKA BRNO, aby vstupenky na zápas s Baníkem byly distribuovány adresným způsobem a to pouze formou předprodeje, což znamená, že vstupenky NEBUDOU prodávány v den utkání.

Klub je detailně seznámen s důvody, které k návrhu uvedených opatření vedly. Protože bezpečnost diváků na stadionu klade na první místo, s navrženými opatřeními souhlasí.

Vstupenky pro fanoušky Zbrojovky

Jak bylo uvedeno, vstupenky na zápas Zbrojovky s Baníkem budou prodávány pouze v předprodeji na hlavní pokladně (u smyčky trolejbusu na Srbské ulici), a to po celý příští týden od pondělí do neděle v těchto časech:

PO-ČT 12:00 – 18:00

PÁTEK 12:00 – 19:00

SO-NE 10:00 – 16:30

Vstupenky budou vydány pouze osobám, které se prokáží platným občanským průkazem. U cizích státních příslušníků bude vyžadován pas nebo jiný adekvátní doklad.

Jméno kupujícího bude následně napsáno na vstupenku. Při vstupu na stadion se pak návštěvník prokáže vstupenkou se jménem a občanským průkazem. Pokud údaje na vstupence a v OP budou shodné, a budou-li splněny další podmínky návštěvního řádu, bude návštěvník vpuštěn na stadion.

Každá osoba bude mít možnost zakoupit maximálně 2 vstupenky s tím, že uvede jméno osoby, pro kterou je vstupenka určena a toto jméno bude na vstupenku uvedeno.

Dětem mladším 15 let bude vstup na stadion povolen pouze v doprovodu plnoleté osoby.

Zakoupenou vstupenku je možno na hlavní pokladně vrátit oproti vyplacení kupní ceny ve výše uvedených hodinách. Vstupenky s opravovaným či přepisovaným jménem nebudou akceptovány!

Permanentkářů se uvedená opatření netýkají, přesto doporučujeme vzít sebou na zápas identifikační průkaz.

Vstupenky pro fanoušky Baníku

Do sektoru hostí bude možné vstupenky zakoupit pouze v Ostravě. O způsobu distribuce vstupenek pro své fanoušky rozhodne FC Baník Ostrava, také tyto vstupenky budou „na občanku“.

každopádně tohle je opravdu hnus, pak se debilové nahoře diví, že na stadiony jsou prázdný, takhle tam bude zas 2500.

opravdu nechápu nařízení, že se vstupenka nesmí prodávat v den zápasu, když i tak tam jméno napíšou až na pokladně, není snad jedno jestli mi tam to jméno napíšou 2 dny před špílem nebo 20 minut před spílem?

proč mladí pod 15 let můžou jen v doprovodu dospělýho? copak hrozí, že dětský gang 12ti letých fanoušků bude házet dělbuchy na policii a dělat bordel?

Proč jen 2 lístky max? proč jich nemůžu koupit s nahlášením jmén třeba 30, když stejně bude kontrola jmen před vstupem?

kterej idiot tohle vymýšlel, kterej idiot tohle na svazu schválil a co je úplně nejhorší, kterej idiot s klubu s tímhle souhlasil?

Reagovat
sosna

Reagovat
sosna

Už vidím ten scénář. Půlka ostraváků přijede do Brna bez lístku, nedostanou se na stadion a budou válčit s cajtama v ulicích, zatímco na tribuně bude dva tisíce brňáků čumět, jak Zbrojovka podělá další zápas. A tuhle nudu dají v pondělním přenosu...

Reagovat
Losinho

"Dětem mladším 15 let bude vstup na stadion povolen pouze v doprovodu plnoleté osoby."

Reagovat
j_mrazik

A máš po prdeli.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Losinho

Už ne, už ne...

Reagovat
soukup

už se těším až zas bude někdo předhazovat, že na Brno nechodí lidi, když zápasy, na který by přišli se radši upraví tak, aby ani na ně nikdo nepřišel, určitě si všichni pochvalovali, jak bezpečno bylo na zápase s Příbramí, kde sice bylo 1000 (oficiálně 2000) atmosféra nula, žádná, ale nikdo nic nerozbil, takže vše v nejlepším pořádku...

Reagovat
centos

"Jméno kupujícího bude následně napsáno na vstupenku. Při vstupu na stadion se pak návštěvník prokáže vstupenkou se jménem a občanským průkazem. Pokud údaje na vstupence a v OP budou shodné, a budou-li splněny další podmínky návštěvního řádu, bude návštěvník vpuštěn na stadion."

A je to tady zase Nechápu, jak to někdo může obhajovat, když to očividně zase nemá žádný smysl..

Reagovat
smazaný uživatel

Největší vtip je v tom, že do Liberce jsem jel na jméno a přitom po mě liberecký gorily OP nevyžadovali Dobrá demence a organizace.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost drsné Ale zase na druhou stranu Sigma - Sparta se hrálo v pondělí, obstrukce byly taky a nepochybuju že pro Sparťany ještě větší a přišlo přes 11 tisíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ergo, když přinde hodně lidí a bude klid, tak z policajtů a svazu uděláte blbce a příště to bude v pohodě.

Reagovat
centos

Takhle přijde málo lidí a taky bude klid, tedy "povedlo se".

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta horší varianta pro fanoušky.

Reagovat
soukup

hodně lidí nepřijde, to je utopie, hodně lidí by přišlo v normální sobotní termín s tím, že si budou moct koupit lístek v den zápasu atd. teď přijdou 2000 co bydlí přímo v Brně (nikdo ti nepojede speciálně kvůli lístku 50km do města a pak znova 50 km na zápas) co si nechají už roky srát na hlavu, nebo imaginárních fandů co si klub vymyslí aby ta návštěva nezněla blbě

Reagovat
soukup

ale jak hrajete vy a jak my, jak pracuje vaše vedení, jak naše, tohle není první věc, co posrali, tohle už je jen na odrazení těch úplně posledních, kterým nestačilo to co klub provádí poslední 2 roky a furt ještě na stadion chodili, teď i oni se na to vykašlou. Určitě se bude řešit úplnej bojkot zápasu, ale fans už nemají sílu se nějak pojit a spolupracovat, takže nic organizovanýho nebude, protstě odpadne pár desítek/stovek z těch co ještě chodí, další odpadnou až vedení zas něco posere a to nebude dlouho trvat...

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, tak pojedu rovnou do Ovy v sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to přeložení na pondělí by mi ani tak nevadilo, spíš naopak, v pondělí bych po práci sednul na vlak a vyrazil se podívat na fotbal do Brna, ale když už to musí dělat na jméno () tak proč si musím kupovat lístek předem? Už se vidim jak pojedu do Brna jen kvůli tomu abych si koupil lístek

Reagovat
Losinho

No tak to je teda naprosto "parádní"

Reagovat
Losinho

reakce na soukupa

Reagovat
Godwinson

Slavia, do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Přestože Slavii a Baník opravdu nemám rád, tak s přihlédnutím k faktu, že kdyby tyto týmy sestoupily, stála by liga za hovno, musím si přát remízu. Slavia a Baník do ligy patří. Tečka (čárka, vykřičiník, Hitler to byl uličník).

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si přeju výhru Slávie. Bod nepomůže ani jednomu, ale když budou vyhrávat alespoň doma, tak nespadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem jedním okem mrknul na tabulku a když si oba připíšou bod, bude jim to obou ku prospěchu. I když Brno nebo Ústí vyhrajou, nic se na pozicích nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl rád kdyby se zachránila aji Zbrojovka. Ten spodek ligy je na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno by taky mělo zůstat v lize. Kluby, které si zaslouží pád jsme vypsali v jiné diskuzi .

Reagovat
Godwinson

S tou ligou by to nebylo tak špatný, kdyby z nich jeden, čti Baník, sestoupil.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by Baník v lize chyběl. Bývá to príma atmosféra, když přijedou. Je to zkrátka tradiční rival. A pak, chci už přestat býti srabem a jet do Ostravy se Spartičkou na výjezd . A nechce se mi tam jezdi s béčkem.

Reagovat
Kepy_FCB

proč srabem, vždyť tam jezdíte s policejní armádou u zadků

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nemyslel, že bych se bál, že mi někdo rozbije hubu. Spíš jde o to, ukecat na ten výjezd někoho z kamarádů a přejít od slov k činu a vyrazit. Mimochodem po loňském zápase by byla na místě spíš obava z obušků a klepet, než z baníkovských pěstí a kopanců.

Reagovat
smazaný uživatel

Řezník, Fantiš, Hušbauer vs. Čelůstka, M. Černý, Hora

souboj talentů Bezva, že tam marko dal ty mladý.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jasný, že bude Fantiš i Hušbauer hrát

Reagovat
smazaný uživatel

jasný to nebylo, když byli dosud pořád na lávce

Reagovat
centos

Výjimečně souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že je Marko vedl, jsem s těma dvěma počítal do základní sestavy

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte co to tam melou? Mě jde zvuk jenom ze stadionu, ale ze studia ne.

Reagovat
Kepy_FCB

budď rád hlavní je atmosféra a ta zlá není

Reagovat
smazaný uživatel

Tož Slavia, do toho. Jsme doma. (doma?)

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka zatím nejlepší rozhodčí ligy

Reagovat
Kepy_FCB

vyloženě čekáme až dostanem gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ó, blažená nevědomosti.... Má drahá polovička naznala, že Slavia dneska hraje proti šmoulům. Ale ona se časem ty klubový barvy naučí.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím tam běháme jako šmoulové

Reagovat
Kepy_FCB

spíš moulové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia mile překvapuje, jsem zvědavej, jak dlouho jim to tempo vydrží.

Reagovat
centos

Proč mám pocit, že slávisti dělají ramena, vyhrožují pěstičkami a řvou "jebat Ostravu", ale kdyby k něčemu došlo, zdrhnou jako malé děti?

Reagovat
Kepy_FCB

já slyšel jen jebat Opavu

Reagovat
centos

Proč by to řvali slávisti? Šlo slyšet, jak to Strašák rozjíždí přes aparaturu.

Reagovat
centos

Super choreo!!

Reagovat
centos

A debil komentátor to zase zazdil..

Reagovat
Kepy_FCB

Co tam psali?

Reagovat
centos

Vzkaz pro Haška, že chce přitáhnout lidi na stadion občankami, mobilními soudy a ještě něčím.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, fakt český fotbal pro fanoušky.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tyč

Reagovat
Kepy_FCB

aha já nemám dobrý sluch - ohlušující granáty udělaly své...

Reagovat
Kepy_FCB

reakce na centos12.11.2010 18:38

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Šenkeřík

Reagovat
smazaný uživatel

Kristekráli, mě vomejou. Celou dobu si říkám, že hrajeme dost ofenzivně, že pokud nedáme gól, tak dostanem nějakej blbej do otevřený obrany. A ona z 200procentní šance tyč. Já se zblázním. To chce frťana.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci konstruktivního levého beka Neves, super bojovník, ale prostě není to levý bek

Reagovat
Kepy_FCB

.............................. ...................................

..... ........ ....... ............ .......

......... ............... ................ ................

....................... ...... ................................

............... ................... ....................

sestava FCB

Reagovat
Carlos Juan Pablo

je velice kvalitní

Reagovat
Kepy_FCB

a proto většinu podzimu odchytal V.Baránek

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ale z toho Hory něco bude, by mě zajímalo, kde potom skončí

Reagovat
Carlos Juan Pablo

neměla být reakce

Reagovat
Godwinson

Minimálně Real Madrid.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

to zase ne

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Ti naši stopeři

Reagovat
Darren Fletcher

kiseeeeeeeeeeel

Reagovat
smazaný uživatel

GÓ´¨O´¨OÓÓÓÓLLLL j8 se zblázním, góooll.

Reagovat
Kepy_FCB

morobílé choreo

Reagovat
centos

Mám na sobě stejné tričko, kvalitní nápad

Reagovat
Godwinson

Je taaam.

Reagovat
Kepy_FCB

Z přímého kopu centroval Hušbauer jen na spoluhráče postavené v ofsajdu... (18:50:43

na onlajnech jsou asi zkouřený

Reagovat
Kepy_FCB

ŠenkeHŘÍCH

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože, jsme od slávistů strašně daleko, ti mají na všechno čas

Reagovat
Kepy_FCB

tak tak, je to hnus ta naše žoldácká sebranka prostě makat nebude! ***ám už dnes na to a jdu na pivo...

Já chci Baník!!!!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

TOHLE je Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšeli jste to co já? Na tipovani.cz si dává komentátor sváču. "Mám tam kafe? Výborný, dík." A to říkal zrovna když dělali rozhovor se Šenkeříkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo slyšel

Reagovat
Kepy_FCB

jinak hodně profesionální výkon komentátora při hře především

Reagovat
RickNash

jojo, jsem docela koukal

btw. to maj nějak domluvený s tou zk**venou Novou, nebo jí to kradou?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ti nepovím. Já se na ten fotbal na tipovani normálně nekoukám a vůbec nevím, kde berou práva na přesos atd.

Reagovat
RickNash

to právě vzhledem ke kvalitě (a "profesionalitě") tipuju, že to kradou, ale zase že by si Nova nechala takhle srt na hlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba mají nějakou dohodu "já tobě, ty mně".

Reagovat
centos

Je tam začouzeno, nebo se mi to zdá? A není to poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníkovci, hrajte něco. Tohle je jeden z nejhorších týmovejch výkonů, co jsem letos v lize v TV viděl. Nic, nic a ještě jednou nic. Úplná tma

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem si nemyslel, že to napíšu, ale to kopyto stoperský blonďatý je dnes nejlepší z Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu - když s ním do hlavičkovejch soubojů chodí Belaid nebo Milan Černý, tak to má vcelku ulehčené.

Reagovat
Shevchenko

Minulou sezónu si asi nesledoval.

Reagovat
centos

To se nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolím na plac. Petrouš chce dát Baníku ještě šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel to teď s tou penaltou moc nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Belaid mi přišel nějakej naštvanej. Pitchoval celou dobu, co na něj mířila kamera. Nechtělo se mu dolů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Milan Černý je fakt parádní. Ten tady dlouho nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Je roztomile, ze clovek dokaze mluvit sam ze sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty děláš Online přenos , nebo co ?

Reagovat
Didier Drogba

porucha osobnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky vzdycky zasnu nad jeho potrebou psat sem kazdou kravinu a vezt tu nekoncici zbytecny monology o tom kdo jak zrovna kopnul do balonu

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo, Zelinka teďka zavřel obě oči. Neuwirth se měl jednoznačně červenat.

Vůbec se mi zdá, že Baníkovci neunášejí úděl, že jsou v soubojích pozdě, a dost nepěkně faulují.

Reagovat
smazaný uživatel

No a teď bych řekl, že to pentle být klidně mohla.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že teď bude pauza a Ostrava má šanci se zvednout. Pokud by hráli takhle, tak je fakt padák nemine. To je fakt katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

to byla parááááádní akce.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej kombajn od Hubáčka ...

Reagovat
centos

Dík za onlajn

Reagovat
centos

Tak toto byla nádhera. Teču :)

Reagovat
Godwinson

Panebože.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOO

Reagovat
centos

Co ty chlape, chodíš letos?

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Na posraného aji hajzl spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jenom druhý poločas, ale přišlo mi, že posraní byli dneska oba.

Reagovat
smazaný uživatel

A rozhodčí taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer jako správnej Sparťan dal gól slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

parádní rána

ale ten bod je nezaslouženej. Slávisti byli dneska o notný kus lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme skoro furt - akorát nedáváme góly a naopak je dostáváme. Se hráči asi dali na charitu a rozdávají ostatním.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavu nahoru, dej si sklenku svatomartinského a hned se na to dá dívat lehčeji.

Reagovat
Murtago

Hušbauer trefil 5 bodů do tipovačky

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný, ty vole, dvacet vteřin do konce a Ostrava srovná... Ale tak ta tu tyč v první půlce si to zasloužili.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Marko sledoval asi jinej zápas. Baník po přestávce kraloval? Kde? A v čem?

Reagovat
smazaný uživatel

Petrouš je dost simpatickej. Postavil se k tomu jako chlap. Jarolím by na jeho místě brečel jak želva.

Reagovat
smazaný uživatel

y

Reagovat
One-Real

Jirka je jasnej, tyhle jeho online přenosy maj skrytou symboliku, chce se dostat do čela diskuterů na EF (kvantitou )

Reagovat
smazaný uživatel

ee, Jirky prostě baví popisovat, co vidí.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Liquid

Kdo si přeje vítězství Ústí nad Brnem dá kdo přeju Brnu dá

Reagovat
Liquid

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se nas naskok zvysi na 11 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Že do Starého města, to nemyslí autor vážně, jak pravopisně, tak geograficky Leda by měl lepší informace než všichni a hrálo se to na Širůchu

Reagovat
smazaný uživatel

tak už je opraveno Staré Město, eště upravit to, že se tam nehraje a bude to super

Reagovat
Kepy_FCB

Kde?

Gambrinus liga - preview 16. kola

12.11.2010 08:39, aktualizováno 13.11.2010 08:26 - Previews

Plzeň má stále důvod k radosti (© fcviktoria.cz) Před vyprodaným hledištěm se představí fotbalisté Slovácka. Do Starého Města totiž dorazí Sparta, které v tabulce patří druhé místo. Její zaváhání by se hodilo vedoucí Plzni, která chce v čele soutěže nasbírat co největší náskok do jarní části. Viktoria hostí Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím to, že tam bylo psané Staré město s malým m, už je psané s velkým

Reagovat
Kepy_FCB

ach táák

Reagovat
Kepy_FCB

13.11. 18:00 Slovácko - Sparta 0:2 vyprodáno

13.11. 18:20 Plzeň - Liberec 1:0 5800 diváků

14.11. 15:00 Příbram - Teplice 0:0 320 ("oficiálni" 2200 )

14.11. 15:00 Arma - Bobííí 2:0 1200

14.11. 15:00 Baumit - Olomouc 2:2 600 ("ofic." 2700 )

14.11. 17:00 Bohemians - Hradec Kr. 1:1 2500

15.11. 18:00 Č. Buděj. - Ml. Boles. 1:1 2300

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsi se upsal Slovacko- Sparta 2:0 Bony s Kweukem se budou divat jak Svancara tanci africky tanecek

Reagovat
Kepy_FCB

Jo a ještě hlavně ochraňte babičky před hellboyem ZuNNym...

Reagovat
smazaný uživatel

to je hlavní úkol dne, jestli ten magor dojede

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Láry fáry . Švancaru znervózní ten sparťan, co na něj při prvním vzájemném zápasu řval: "Mercedes, nečum!" Tím bude útok Slovacká paralyzován a Sparta si s grácií dojde pro tři body. Ani vy "kocouři" s tím nic neuděláte .

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proč je u nás palec dolu (Dynamo) za návštěvu, hraje se to v pondělí, takže je to v televizi a nikdo nemůže čekat super návštěvu, i když přijede Boleslav která hraje celkem hezkej fotbal. Navíc co jsem byl na domácích zápasech tak ty návštěvy aspoň sedí, nepřidáváme si

Reagovat
Kepy_FCB

je přčd číslem tudíž se vzathuje k výsledku

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak :) V tom případě souhlasim, chtělo by to tak 2:1 pro Dynamo Ale i bod bude dobrej, podzim nebyl špatnej a bodů máme relativně dost.

Reagovat
$dolar$

Za 5800 divaku bych byl megastastnej

Reagovat
centos

Docela mě překvapilo, že na Slovácku je vyprodáno teprve podruhé.

Reagovat
smazaný uživatel

potřetí

Reagovat
centos

Sorry že jsem křivdil

Reagovat
smazaný uživatel

Blažek - Adiaba, Řepka, Brabec, Pamić - Sionko, Kladrubský, Vacek, Podaný - Wilfried, Kweuke.

Tak pome pome !!! Hezká sestavička, s Matějem už zase asi něco je... Doufám, že Zeman se v druhý půlce dostane na hřiště a už nemůžu jinak, ale docela bych rád, aby Brabce někdo ze Slovácka zranil..

Reagovat
centos

To se nedělá tohleto, přece.

Reagovat
smazaný uživatel

Už nevidim jinou možnost, aby se konečně posadil.. Špatný výkony ho evidentně na tu lavičku nepošlou..

Reagovat
joshua

Matej je po operaci, na podzim si uz asi nezahraje.

Reagovat
rufus

je to tak.. a ještě k tomu je i Kucka zraněnej, ale ten by se snad měl brzo dostat dopořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáš na toho Brabce?

Reagovat
rufus

To by musel hrát Hejda excelentně, aby ho vytačil. Já Brabce nemám vůbec rád, ale prostě není kdo by hrál místo něj, Chovanec nemá v Hejdu takovou důvěru a navíc Brabec bere velký prachy na to, aby seděl.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna by nebylo marne vypsat nejakou odmenu

matej byl na operaci s trisly a hrat pry bude az na jare

Reagovat
smazaný uživatel

Tak díky všem, kluci..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono na tom tipovani.cz to je úplně bez zvuku??

Reagovat
Kepy_FCB

mě nejde vůbec tipovani.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ti fanatičtí kocouři řvou při nástupu hráčů na plochu go-ooo-ool?

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě jde zvuk?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo.. Jak to že mě ne

Reagovat
Kepy_FCB

bo do Berouna je to dál

Reagovat
Carlos Juan Pablo

já jsem taky z Berouna

Reagovat
smazaný uživatel

Jméno?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Cože?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Teda, já vždcky píšu, že jsem z Berouna, ale přesně jsem z Hořovic

Reagovat
smazaný uživatel

Sousede..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Dělá si prdel?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

sry, jsem nechtěl, on písk pentli, blbej Adiaba

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Blažeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Kepy_FCB

jo tam na nás občas pořvávali sparťanští děti když se náš vlak rozjel...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

správně dělali

Reagovat
Kepy_FCB

taky si myslim!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

y

Reagovat
Kepy_FCB

Karel Jan Pavel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

zvuk mi taky jde

Reagovat
rufus

Mě taky jde, ale jenom z jednoho repráku.

Reagovat
smazaný uživatel

POZOR !!! Caneo.blog.cz je PODVOD !!!

Reagovat
Kepy_FCB

FAKT JÓ ???

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kamil pád, Wilried z pentle

Reagovat
joshua

To zas bude breku.

Reagovat
rufus

Takže zákrok sem neviděl.. Byla to penalta? Jinak to vypadá na zajímavej zápas, bude to asi trošku ostrý.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ale potěšilo mě, že šel na penaltu Wilfried a né Jirka

Reagovat
joshua

Vacek hraje zas vyborne

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tó-máš Řé-pka

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Pěkně fanděj kluci

Reagovat
Kepy_FCB

hoří má panenko

Reagovat
smazaný uživatel

Dva zápasy a dva body do tipovačky pryč Akorát na Slovácku to bohužel vypadá na to, že bod získám.

Reagovat
joshua

Jáááárda Bláááážek .....Alibaba je pako

Reagovat
smazaný uživatel

posledni dobou ukazuje ze na spartu nema a nikdy mit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Nééé, Brabec radí Adiabovi

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jmenuje ten kašpárek, co zajel do Blažka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jiří Valenta

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju. Už si může dát tisknout parte .

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Marty, hele víš jak jsme se dohadovali, kdy přijde čas Zítky? Možná už... tam neležel moc hezky Bláža

Reagovat
Losinho

Proč nekopal Mercedes?

Reagovat
rufus

Proti Liberci naposledy přestřelil, tak asi proto..

Reagovat
Losinho

S tímhle uvažováním by už penaltu nikdy kopat neměl...měl se tomu postavit, jako třeba Gyan na MS.

Reagovat
rufus

Asi Švancara nechtěl 2x za sebou neproměnit, příště už se toho asi znovu ujme.

Reagovat
Losinho

Nezmar na stoperu?

Reagovat
joshua

Fandove Slovacka by taky mohli fandit a ne jen nadavat na sudiho nebo na Repku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasraní kocouři prskají a syčí, to tak bývá . Ale když spustí ty své chorály, zní to dobře. Dělá mi radost, že celkem dobře fandí i sparťani.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Let´s go Sparta, let´s go!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zdá se mi to, nebo pokaždý když dáme brzký gól, tak přijde útlum

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy dala Sparta naposled takhle brzy gól? Snad proti Palermu, ale to bylo přecejen trochu později.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

i třeba minule proti Ústí

Reagovat
smazaný uživatel

No jo. Trapas, který svedu na paměť a alkohol.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Ústí?

Reagovat
smazaný uživatel

panebože ten Adiaba snad ani není fotbalista.pryč s ním!!!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Leo prodlužuje šnůru zápsaů se pvstřeleným gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná akce !!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kdo to tam prodlužoval na zadní tyči?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kladrubský

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
joshua

Afrika zase radi, v dobrym i spatnym.

Reagovat
rufus

Leeeeeeeeo!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl famózní gól. Vackův pěkný centr, pak Kladrubského kung-fu přihrávka a Kweukeho pohodová koncovka.

Reagovat
joshua

Adiabuv aut

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Už to lítá

Reagovat
Kepy_FCB

ty vole za co se dneska pískaj pentle

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal to chytře. Jestli to sleduje Cristiano Ronaldo, tak už si určitě píše poznámky.

Reagovat
Losinho

Naopak. Hráči sledovali Cristiana a psali si poznámky.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To by bylo docela vtipný kdyby fakt

Reagovat
Losinho

Ale proč by CR sledoval naší ligu? Sice je namyšlenec, simulant apod. ale blázen ne.

Reagovat
Kepy_FCB

protože je excentický

Reagovat
Losinho

Jenže tohle je o zdraví...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že našu, Řeckou, Italskou, Tureckou a podobné by měl sledovat kvůli simulování. To je kvalita kterou málokde najdeš.

Reagovat
Losinho

Podle mě to u nás neni se simulováním tak zlý...a nebo už sem zvyklej

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to tak, že někdo má zálibu v béčkových akčních filmech, někdo se rád kouká na béčkový fotbal. Proti vkusu žádný dišputát .

Reagovat
Losinho

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Náš fotbal a béčkový? ccc

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se to mění ze dne na den. Jednou je to A, jednou C, pak zase A, no a potom B .

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Poslední dobou jasný A Ne, ale opravdu, mně se poslední lligový kola moc líbí, zápasy jsou hezký, padá hodně gólů, což je asi to nejdůležitější, já jsem spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ten koment sesmolil jenom kvůli tomu, abych mohl za sebe takhle pěkně poskládat písmenka ACAB . Ale je to víceméně pravda, alespoň co se výkonů Sparty týče.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

No jo to jsem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Slovácka jsou ubožáci, když po pyru sparťanů a nástupu sekuritky křičí bijte je!

Reagovat
joshua

Uz jim ta slivovice leze na mozek

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovácku sem pyro ještě neviděl Dokážou udělat atmosféru aji bez něho.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli nikdy pyro? To se divím, když měli choreo "Pyrotechnika není zločin!". Nicméně to na věci nic nemění. Řvá bijte je a přát si aby sekuritka či policajti mlátili fanoušky soupeře je ubohost.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná si to přejou opačně. A navíc když u nás Sparťani házeli dělobuchy na hřiště a potom házeli aji kusy umyvadla či čeho, tak jim celý stadion ze srdce přál aby je v tom jejich výběhu policajti pořádně dobili.

Reagovat
joshua

To byl snad zachod

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jaro 2009, že? Pravda, tehdy tam byl bordel jak v tanku. Sparťani vám tehdy zrekonstruovali hajzlíky. Opačně? Jako že si přejou aby sparťani naložili sekuritce? Ty jo, to se mi nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

No jaro. Byla zima jak kráva a na tácku mě zmrzla hořtica, takže se nedala sněst. Ale jinak jo, byl tam strašný bordel a když začal, tak stadion začal sborově nadávat na Sparťany a Pražáky a vůbec všechy co nejsou z Olmika. A když vás policajti začli uklidňovat, tak se na to tleskalo.

Reagovat
smazaný uživatel

No ne že bych ten bordel schvaloval, ale dobře jsem se u toho bavil .

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nechal bych vás všecky chcat do železného kybla. Rezavého. A kdo by potřeboval na velkou, tak by holt trpěl

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To jo no...

Reagovat
Kepy_FCB

tjn ale kotel to asi neřval

Reagovat
smazaný uživatel

To lze těžko posoudit. Ale mě přišlo, že to šlo jak z kotle, tak z normální tribuny. Jestli ne, tak jedině dobře.

Reagovat
centos

Chuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela věděl pro co si jde, Gecov tam šel nešikovně.

Reagovat
Losinho

Plzeň

Reagovat
niflheim

Bude Vrba zase sbírat kužely?

Reagovat
smazaný uživatel

To je opravdu kreténství s tím pyrem..

Reagovat
joshua

Pyro neni zlocin!

Reagovat
smazaný uživatel

Bez toho by to byl parádní zápas s parádní atmosférou.. Timhle se to akorát kazí..

Reagovat
joshua

Kdyz to nelita na hriste tak je to nekdy parada

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ohníček, no.. Chápu, že tam je zima... Ale co jim to pomůže když to hoděj na hřiště?

Reagovat
smazaný uživatel

V pripade jednotlivcu, jde akorat o represe na stadionu. Ten co svetlici odpali, tak se ji rychle zbavuje aby nestacil bejt identifikovanej. V jinym pripade by nebyl absolutne zadnej duvod svetlice zahazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to rychlé zbavení tomu klukovi v Liberci nepomohlo. Stejně ho po zápase sebrali. Ale je pravda, že nenápadný zrovna nebyl a mistr převleků to také nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda jen, že šlo pyro na trávník . Jinak samozřejmě, že PYROTECHNIKA NENÍ ZLOČIN a Helge Payer je frajer, že i John Wayne by se z něj podělal.

Reagovat
Losinho

John who?

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáš největšího kabrňáka amerických westernů Honzíka Wejnů?

Reagovat
Losinho

Jméno mi je povědomý, to jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Tak speciálně pro tebe: Helge Payer je frajer, že i Clint Eastwood by se z něj podělal. Lepší ?

Reagovat
smazaný uživatel

Henry Fonda

Reagovat
smazaný uživatel

To byl taky frajer . Kdysi televize z filmu Tenkrát na západě vystřihávala scénku, jak Henry Fonda zabije dítě. Protože to byl takový kladný hrdina, že by se prostý lid bouřil.

Reagovat
centos

To mi připomnělo jak jsme jeli do Edenu s občankama a psali o jednom, co ho nepustili kvůli tomu, že byl ožralý, tak zkoušel vehementně žvýkat žvýkačky, nic, pak se zkusil převléct, taky nic

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, čím jsem ti tuhle historku připomněl ? Takovýhle triky se žvejkačkama jsou na hovno. Zkoušel jsem to kdysi taky, ale táta stejně poznal, že jsem si dával cígo nebo že jsem chlastal.

Reagovat
centos

Sakra, to nevím, asi jsem se překlikl

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí. Aspoň vyplula na povrch historka, které jsem se zasmál.

Reagovat
centos

To patřilo kousek výš k mistrovi převleků.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to byla jeho jediná záporná role. Jinak to byl ryzí klaďas.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. I když já si ho z moc filmů nepamatuju. Jenom z Tenkrát na západě a Bitva v Ardenách. A dál nevím, i když jsem ho asi v něčem viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

12 rozhněvaných mužů, to je perfektní film. Hrál v dost filmech. Dokonca sem ho aji viděl v jakémsi filmu o zabikáckých včelách které putovaly napříč USA a terorizovaly lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

12 rozhněvaných můžu jsem neviděl (viděl jsem jen Michalenkův remake), nicméně jestli tu stále větří centos, tak ti určitě k tomuto filmu přidá pochvalný palecnahoru . A to o těch včelkách zní zajímavě .

Reagovat
Losinho

Ne, sem mimo. Nechám se podat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jeden pokus. Helge Payer je frajer, že i Limonádový Joe by se z něj podělal .

Reagovat
smazaný uživatel

Limonádový Joe se nepodělá z ničeho, stejně jako hrabě Teleke z Tölökö

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, trochu jsem s tím Joem přestřelil . A toho hraběte neznám.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Inu je tomu tak. Tajemství hradu v Karpatech jsem bohužel neviděl. Čert ví proč.

Reagovat
Losinho

Jo, už asi vím, kdo je ten John Wayne zač. Hrál v Eldoradu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, hrál. Ale viděl jsem to kdysi dávno.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kepy_FCB

Je vidět že tam bude větší % pražských ACS než třeba loni.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Wilfried, Leo a je vymalováno

Reagovat
rufus

Slovan.

Reagovat
Losinho

Hezkej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to bylo trocha štěstí, ale za tu penaltu které šel Petržela naproti asi spravedlivé.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Adiaba hodil každej aut soupěři.a jako bonus hodil jeden aut přído do autu.tragéd

Reagovat
Losinho

BAKOŠ

Reagovat
smazaný uživatel

Ježyšy Kryste to je kopyto.

Reagovat
Losinho

Myslíš Bakoše?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Bakoš zahodil tutovku, z metru se mu zamotal balón mezi nohy a on ho poslal vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobného se mi taky jednou stalo. Za stavu 0:0 jsem netrefil prázdnou bránu a pak nám ti šupáci nasypali 13 fíků a šlo se domů.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
joshua

zrejme kvalitni oddil

Reagovat
Losinho

Reagovat
centos
Reagovat
Tomekcz

co to v Plzni piska za prasatko, ten uz nemuze skoro ani chodit

Reagovat
smazaný uživatel

Heh? jaká červená karta? To mě nějak uniklo.

Reagovat
Losinho

?

Reagovat
smazaný uživatel

Na livescore je, že Plzeň hraje o deseti.

Reagovat
Losinho

Žádná červená ale nebyla...

Reagovat
joshua

Tak jsme cerny kopyto nahradili bilym kopytem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

A já si říkal, misto koho tam Niky šel.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kurňa, ten Podaný ale fakt skvěle brání

Reagovat
joshua

Dobra alternativa na levyho beka

Reagovat
centos

"Celý stadion" a "Sparta buzerantů parta"? To néé

Reagovat
smazaný uživatel

Není to jediná trapnost, které se dnes Kocouři dopustili. Škoda.

Reagovat
centos

Já to moc nesleduju, ale tohle a to "bijte je" je dost degraduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož Sparta buzerantů parta je evergreen který asi nikdy nezmizí. Tohle sme zpívali už ve škole, aji když nikoho z nás fotbal nezajímal.

Reagovat
centos

Z Bazalů zmizel, naštěstí. Jednotlivci to řvou pořád, ale o tom naštěstí nikdo jiný než lidi v jejich okolí neví.

Reagovat
twerp

Hejda

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, teď jsem se fakt lekl, jak do ticha zazněl hromově pokřik Je nejlepší, Spartička je nejlepší. Já si ten fotbalový infarkt uženu snad i u notebooku .

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Řepka piča? Strašně vtipný

Reagovat
Losinho

Plzeň nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec na ně umí. Nehraje nijak extra, ale Plzeň je proti tomu jejich stylu bezbranná.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kdyby Bony nekopal penaltu, tak o něm vůbec nevim

Reagovat
joshua

Bláža MOTM

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To asi bolelo

Reagovat
smazaný uživatel

Cenné vítězství a moc hezký druhý gól. Vacek opět výborný a dnes pěkně chytal Jarda Blažek. Řepkovo promáchnutí . A fanoušci Slovácka Pokazili si dobrou pověst.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

a co ubožáci Sparťani, chtělo by to víc pyra ubožáček Hrubeš zápas hrubě nezvládl ta první penalta byla opravdu směšná, snad i Sparťani si museli myslet že po takovém "zákroku" musí následovat roh....

Reagovat
smazaný uživatel

Pyro v hledišti , čím víc tím líp a pokud možno bez průseru. Pyro na hřišti , co se dá dělat, někdo je prostě blbej. Ná výkon rozhodčího sere pes. Já mám radost z výhry na hřišti soupeře. A jako třešnička na dortu přišla ztráta Plzně.

Reagovat
goodbay

aha a co teatrální pád švancary???

Reagovat
niflheim

Kurňa trochu jsem měl pocit, že tam sedí Magath

Reagovat
smazaný uživatel

Dat na stopera Nezmara byl od Rady dobrý tah

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Losinho

Rajtoral

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Papoušek

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Bičíííík On teď ví, za koho chytá

Reagovat
rufus

Ví, kdo ho vychoval.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ještě redka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec Plzeň bude dohrávat o deseti.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Krásně Liberec, dva bodíčky pro Spartu jsou na světě, už je to jenom 7 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ten bezmozek půjde natvrdo sedět do cely se čtyřma tlustéma cigánama s nezvladatelnou agresivitou.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

ruda svoloč se zase předvedla...tyhle frustráty by měli zavřít až zčernají....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to není jen o Spartě, všechny tyhle blbce by měli zavřít, nebo prostě na fotbal už nikdy nepouštět..

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jasny, kreteni jsou vsude...nechapu ty "lidi", prece jdu na fotbal a fandim, nevim proc demolovat neco...

Reagovat
centos

Raději zavřít.

Reagovat
iamek

Ctejne je zatknou a hned je pusti. Kdyby aspon kazdy kreten si tu skodu odmakal uklizenim prikopu atd ... A pro vsechny stejne podminky. Taky se nekdy stydim za nase fans. Jsem Banikovec.

Reagovat
smazaný uživatel

tak byl jsem se dneska podivat, celé sociální zařízení je v prdeli, dvě auta našrot a celý bufet v sektoru hostí spálený na uhel a dvě prodavačky, co tam prodávali, už tam asi nikdy nepujdou, protože je včera vyprošťovala PČR, jinak tam uhořely obě. škoda jenom na soc. zařízení je 50 000

Reagovat
smazaný uživatel

*prodávaly

Reagovat
centos

Snad máte všude kamery a ten póvl si půjde sednout.

Reagovat
smazaný uživatel

jj kamery to zachytily a bude se to vymáhat

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Taková škoda - jestli to byly ty holky, co mi tam prodávaly buřta a strašně se omlouvaly, že nemají kafe a gintonic, tak tuplem škoda. Ten servis byl docela dobrej. Ach jo, to bolí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a hajzlíky taky nebyly špatný - taky škoda.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

jj muzi, byly to přesně ty holky

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že dnes zapas podzimu. Jablonec ma super formu, bod bude mit cenu zlata. Furt by byl naskok 4 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor ctete na efotbal .... Csaplar ppvida ze nase nejvetsi slabina utok

Reagovat
Losinho

„Dávají branky, rozhodují zápasy, ale neválí,“

Parchanti, přeřadit je do béčka, co si to dovolujou!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Csaplar uz ma s tim jeho modernim fotbalem hlavu vymetenou prave oni jsou na hristij

Jako valec

Reagovat
Losinho

No jo, Csaplár, to je "odborník". Hlavně ty jeho kecy co má vždycky ve studiu.

Reagovat
AjaxFans

Hubu plnou keců,ale výsledky nikdy nikde

Reagovat
slavik38

to je debil, větší p*čovinu jsem dlouho neslšel, konenčě máme útočníky kteří pravidelně dávají góly a on řekne tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha - a největší slabina Slavie je sekretářka starosty z Tavíkovic... Bože, to jsou cinty...

Reagovat
božský John

Takhle z vás klub západního střihu nikdá nebude...

Reagovat
Didier Drogba

Damková ty p*** jedna

Reagovat
soukup

tohle není chyba Damkové, jasně, že se ten hráč skácel jak kdyby mu tu nohu uřízli, ale ten náš chytrák ho do ní prostě trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Kua ale neserte me uz, opravdu si nedovedu predstavit ze spadnete JEDEM

Reagovat
Losinho

Ale to Ústí je zatim podle onlinu dost drtí.

Reagovat
smazaný uživatel

No prave, je to hruza Zbyva hodne kol ale Brno je na tom hodne spatne uz ted

Reagovat
Losinho

začíná se mi rozpadat moe představa o tom že spadne Ústí s Příbramí.

Reagovat
Losinho

*moje

Reagovat
soukup

třeba Starku zatknou a spadnou taky

Reagovat
Losinho

Na každou svini se vaří voda.

Reagovat
soukup

no podle přenosu prostě víc běhají a víc bujujou o každej balón, to pak jde samo, když ten druhej tým je tam na výletě...

Reagovat
smazaný uživatel

Coz o vas neni bohuzel nic prekvapiveho Chodici kazdy zapas

Reagovat
Losinho

A Jablonec už penaltička...

Reagovat
soukup

Pelta ten fotbal nedělá pro sebe...

Reagovat
sosna

Moooc se těším na shlédnutí záznamu. Ten hráč doslova doplachtuil do vápna. Peltovina jako prase...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
soukup

Jóóó Simerský, z toho kluka něco bude, zatím nejlepší na hřišti

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Losinho

No vida. Brno ještě jeden, Olomouc otočit a jsem spokojen.

Reagovat
Didier Drogba

bože to je zase průchoďák ta naše obrana ,kdyby to nebylo Ústí tak je to tak 7:2 už.V zimě pokud nenakoupí aspoň 3 beky,2 záložníky a útočníka (nejlíp z Afriky ) tak sme totálně v prd...2.lize

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to bude vypadat, že brečím, ale mám pocit, že i kdyby se ve vápně složil fanoušek, kterej vběhl na plochu, tak se bude kopat pentle - jenom v Edenu nic...

Reagovat
sosna

Dneska v Jablonci obě vymyšlený. Týden se těším na fotbal a po hodině sledování přenosu jsem naprosto zhnusenej. Díky Kocourku, ty jedna p*************čo!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jablo a Jablo a Jablonec

Reagovat
sosna

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Olomoučák?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si myslíš, že je tohle normální? Nebo máte vy Sparťani kurzy na to, abyste dokázali tolerovat zaplacené zápasy?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Mě nejde o to, co se tam děje ale o výsledek...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já se na to ani nedívam, mam zaplej Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale působíš jako prodejná děvka které je jedno jak toho výsledku bylo dosaženo. Doufal sem, že tyhle časy skončily když Žižkov spadl do druhé ligy. Čekal sem, že bude rozhodčí otáčet fauly a připískávat Jabloncu, ale tohle je doopravdy hnus.

Reagovat
Losinho

Pelta asi nechce nic riskovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát to megasichroval, když to pomůže částečně i Spartě. Posílá děkovný pozdrav, že se to tam tak dobře naučil... - Ne, teď vážně - v tomhle kole jsou ty pentle hodně divný...

Reagovat
Losinho

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Vždyť ti řikam, já se na to nedívam, já jenom viděl výsledek a šel jsem se radovat... A jinak samozřejmě nejsem rád, když tam rozhodčí dělá nějaký píčoviny, třeba i včera ke konci duelu se Slováckem mi přišlo, že rozhodčí píská pro nás Taky proto tam skandovali ze Slovácka- „rozhodčí ven“...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A co se tam teda děje? Po mně vyjedeš s prodejnýma děvama a já ani nevim, co se tam děje...

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec kopal dvě penalty. Jednu hned na začátku za "faul" co byl nejspíš mimo vápno a druhou ve druhém poločase. Jinak neměli kromě jedné hlavičky vůbec nic, sotva se dostali přes půlku.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tohle kolo je celý divný... Já to napíšu ještě jednou: Včera na toho Vacka- možná tam byl kontakt, ale na penaltu to prostě nebylo, to samý se mi zdálo po faulu Adiaby, on si tam lehnul a rozhodčí odpíská penaltu... Zdá se mi, že rozhodčí nějak snížili metr, co se má pískat a co ne

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A někdy naopak- může být sebebrutálnější faul a on ukazuje pokračuj

Reagovat
centos

Jablonci my jsme s tebou..

Reagovat
smazaný uživatel

Baumit pičo, Baumit pičo, Jablonec!!! Jo a prý mají taky pokřik FK FKB FK Baumit, ole!

Reagovat
Losinho

Reagovat
centos

Nemám slov

Nedaleko od Liberce,

jezdí tramvaj do Jablonce!

Liiiidi jezděj sem, (bum,bum,bum)

Za vítězným fotbalem!

Takovému každý tleská,

Jablonec je mistr Česka!

Reagovat
kubys

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím už dost

Všichni co tu stojíme,

Ve vítězství věříme!

Přesvědčení v každém z nás,

Povídám že příde čas!

Jednou jistě bude den,

Kdy my ligu vyhrajem!

Plný budou ulice,

A přetejkat sklenice!

Budeme se radovat,

Fanaticky skandovat!

Jablonec,Jablonec,Jablonec......

Tohle je taky předělanej chachaří chorál, ne?

Reagovat
Losinho

Kde to bereš?

Reagovat
smazaný uživatel

No něco jsem od nich slyšel, něco mi prozradil kamarád z SU a tohle jsem si přečetl teď na jejich stránkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy se tady smějete, ale nám tohle hulákaj do uší každej půlrok

Reagovat
smazaný uživatel

Komu ty fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Historicky mnohem úspěšnějšímu prvoligovému týmu jen kousek opodál

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi to jasný.

Reagovat
božský John

Aby jste se z tý historie neopupínkovali ...

Nemít Jardu Kužela,tak válčíte s Brnem, Baníkem a spol ...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Jo jo.

Tohle je taky kvalitní:

Kdyby tak Praha lehla popelem!

Kdyby tam tak všichni chcíply!

Až do rána by sme slavily!

Až do rána by sme pily!

Pražáku bodnu tě,

áž pudeš na kutě!

Ty hnusnej žebráku,

Nesnášim tě!

Nananananánana....

Podle mě se to nechytlo, bo je to jen ženská verze, a ženy jsou nesmělé.

Reagovat
smazaný uživatel

Majou aji jakousi variantu na Haná, Haná, to je země svatá. Už jenom čekám že začnou zpívat You'll Never Walk Alone.

Reagovat
božský John

Fakt si to sem nemusel dávat

Reagovat
centos

Za to může Carlos Juan Pablo Fernandez Ramirez.

Reagovat
božský John

Hajzli, všech pět bych je nakopal do prdele,včetně tech,co vymejšleli naše chorea

Reagovat
smazaný uživatel

Loni při vašem derby v JBC jste měli docela pěkný choreo, to s těma šmoulama. Akorát jsem se divil, na co to kreslíte (balící papír, či co to bylo ).

Reagovat
božský John

To bylo strašný, já šel klasicky naproti kotli a tam byl rozšířenej sektor pro koberdcký,tak jsem tam byl jedinej v jabloneckym asi 10 sedaček doprava a doleva a tak 3 nahoru a dolu ..všude taťkové liberecký s děckama

Jinak to choreo docela ušlo ( Konstanaj, Bukurešť atd), s Libercem to je vždycky nejelpší, sice často dostáváme,ale atsmoféra je daleko nejlepší v sezoně...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na tomhle vašem derby byl. Kamarádi mě pozvali na čumendu. Je fakt, že to mělo svou atmosféru, i když spíš zásluhou tak čtyř stovek slovaňáků.

Reagovat
božský John

Slovaňáků tam bylo daleko víc bych řek ...když vemu i taťky,tak možná asji 600...

Mně nejde jen o to jak moc se huláká, pyro atd. ale všecko kolem toho, jak se s kamarádama špičkujem, jaký máš nervy a všecko kolem toho( Ty to takhle máš,když hrajete se sešitejma ne? Tak mi asi rozumíš... ) To mam na tom derby tak moc rád, já bych ani Koberec ve druhý lize nechtěl, poněvadž by ta sezona byla na houby...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si v dobách dřívějších nepřál Váš sestup. U vás to má prostě kouzlo Jenom vás by mohlo jezdit na derby víc Už se těším na první jarní kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice se to vaše podještědské derby nevyrovná našemu derby "S", ale musím uznat, že má rozhodně své kouzlo a svou specifickou atmosféru.

Reagovat
božský John

Já taky, rád pojedu, ono to,když bude sníh bude mít taky svojí atmosféru.

Ale určitě nepojedu s kotlem...spíš s kamarádama si sednem nějak mimo ...

Reagovat
božský John

A ten odstín toho papíru, na kterej se to dělá(fakt nevim z čeho to je ) pamatuju už dlouho,že je ...takovejch 5 let určitě, dál si to buď nepamatuju nebo jsem byl v Rusku ..)

Reagovat
božský John

Tohle jsem nikdy neslyšel, to bude nějaká píčovina,ale všecko kolem je bohužel pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si to naše rejpání do Jablonc nebereš osobně .

Reagovat
božský John

Kdybych bral,tak asi vylítnu z kůže

Já spíš těm "chorálům" směju ...

Reagovat
božský John

Hlavně když my (nebo konec konců i vy) kopem penaltu, tak i kdyby měl faulovanej zlámaný hnáty na čtyrykrát, tak to je koupený a nafilmovaný a já nevim co všechno

Reagovat
kubys

Po Havířově prý pobíhá Opava a hledá TfH.

Reagovat
centos

Jenom tak či co?

Reagovat
kubys

Hrálo tu jejich béčko s Indiánama, jenže na fotbal V Havířově teď prakticky nikdo nechodí, tak se kluci prý vydali do ulic.

Reagovat
Losinho

Páni, další penaltička pro Jablonec. Dvě za zápas, podruhý v nedávný době...

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta není amatér, koupil rovnou family pack penalt.

Reagovat
Losinho

1+1 zdarma?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš 4+1 s tím, že povětrnostní podmínky nejsou příhodně k odpískání té bonusové

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba si pořídil penaltový paušál. To by se mu vyplatilo víc.

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, teď se skládá na dluh vůči "městu", musí se šetřit.

Reagovat
božský John

Tak a pověz mi, kde co dluží,to mě zajímá,bez prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to byl od pana Tulpy jen tak výkřik do tmy, ale on si s panem Peltou fakt moc nesedl. Hele, je tam u Vás ještě starostou, anebo už byl zvolen Beitl?

Reagovat
božský John

Ve čtvrtek oficiálně zvolen Beitl myslim ...

Ty jsi z Liberce?

Jak je to u vás? Se tam dostala ta Unie pro sport a zdraví nebo co ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, moje známá Aspoň budu vědět, zda-li to, co se říká v kuloárech o naší radnici, je pravda.

Reagovat
božský John

No jsem na to zvědavej, Kittner byl sice idiot, ale aspoň s nim byla prdel, co všecko namlel, Syner, co si stih všecko postavit ...strašný ..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Kittner udával vždycky nejmodernější směr v motýlcích Ale Korytář bude určitě také dělat čest svému jménu..

Reagovat
božský John

On se člověk těší,jak to bude jiný,když ty svině vyženou z radnice( mně je teda 17, já toho moc nezměnim, ZATIM :D) a ono to je kolikrát ještě horší ...

Kde byl ten Korytář doteď?

Reagovat
smazaný uživatel

Zastupitel, člen SZ, ale podle mě problémy dělat nebude

Reagovat
božský John

Ok,dík za info ..

Reagovat
božský John

S peltou moc kamarádi nebyli, navíc tech 10 mega je nějak už 2 a půl roku zpátky a už by to mělo bejt dávno zapalcený

Reagovat
smazaný uživatel

A že jsem tak smělý, kdo vůbec zacáloval Pekharta?

Reagovat
božský John

Paska a spol. :)

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Family pack

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Brw. Viděli jste někdo „Ivánku, kamádáde, můžeš mluvit?“

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
božský John

A?

Reagovat
Losinho

Vůbec nic, jen taková obyčejná poznámka...

Reagovat
božský John

Fajn

Reagovat
kubys

Je tu doNny? Jestli se mi tu náhodou neproducíruje po městě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo se s těma penaltama roztrhnul pytel...zatím 6 desítek. A to ještě není konec.

Reagovat
božský John

Kopem penalty no a cóóóó

Reagovat
smazaný uživatel

Sráči. Kdyby ty penalty nebyly dvě, tak je klepnem aji tak.

Reagovat
centos

Brno se heclo, takže na další zápas dojde možná 2000 lidí. A epizodka jménem Ústí asi brzo skončí.

Reagovat
Losinho

Sakra Tepláky...takhle ta Starkova firma nespadne

Reagovat
smazaný uživatel

Že by to Příbram zase uhaluzila? To snad ne. Jednou už sestoupit musí.

Reagovat
Losinho

No nevim...začínám mít špatný tušení, že vážně spadne jeden z trojice Slavia, Baník, Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tak ona ta Příbram nechce jít tý smůle naproti. Samo se to neprohraje, musí se tomu helfnout zvenčí.

Reagovat
Losinho

Snad se to nakonec nějak "povede" a Příbram se na to 15. místo dostane. Vůbec si nedokážu představit, že by se zase udrželi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nemáš moc velkou představivost

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád je šance, že to dopadne tak jak má a Ústí s Příbramí si půjdou užívat slasti druhé ligy a do první ligy si to povalí Dukla a Žižkov (protože pro lenocha jako jsem já to bude znamenat dva výjezdy navíc za sezónu ).

Reagovat
Losinho

Já ti nevim, Žižkov...místo Starky Horník, nebo jak se jmenoval...to neni žádná výhra. Už nechci vidět už pověstnou žižkovskou penaltu. Já bych bral Duklu a Zlín.

Reagovat
božský John

Lepší aby to řídil Ivánek a Viktorka se v lize udržela třeba 2-3 roky, než aby Zlín po roce spad...můj názor teda

Reagovat
Losinho

On ten Zlín by se tam podle mě nějakej ten rok udržel.

Reagovat
božský John

Nevim, já z nich vydřenej nikdy nebyl..jediný plus je to,že tam hrál Míla Penner

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín, největší beton, co kdy pamatuju. A nejhorší bylo, že u nás dali vždycky prvního góla a pak si jich 10 stouplo do brány a 1 frajer na půlce sbíral odkopy

Reagovat
božský John

Reagovat
Losinho

Jojo, ten 1 frajer, to byl určitě Žůrek. Ten se mi vždycky vybaví, když přijde řeč na útočnou fázi Zlína.

Reagovat
smazaný uživatel

Žůrek je ten jeliman s čelenkou, co hrál za Baník, ne? Když se řekne Zlín, tak si vybavím Lasotu, ale to už je asi hodně dávno.

Reagovat
Losinho

Jo, momentálně je v Plzni.

Reagovat
smazaný uživatel

V Plzni? V tý Plzni? To možná tak s Sencu Doubravka, ne? Za Plzeň snad nesedí , ne?

Reagovat
Losinho

Nesedí, letos odehrál už 9 minut. Asi hraje za béčko, nevim...

Reagovat
božský John

Oni tam snad žádnýho jinýho útočníka nikdy neměli ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo měli. Novosad. Debil, dal Spartě na podzim 2002 gól a my měli z ostudy kabát. Protože to bylo v domácím zápase a prohráli jsme 0:1. To byla jediná porážka na podzim. A mistr Jarabinský se po ní pakoval.

Reagovat
božský John

Aha,ta to jsem byl ještě malej,to si nepamatuju,ale určitě to bylo "moc fajn" co ...

Jáí fakt pamatuju jenom Žůrka, maximálně ještě Kroupu, jinak mě nikdo jinej,kdo by stál za řeč nenapadá ...on tam ten fotbal stál stejně za prd....Opiela a Zlámal dobrý,jinak nic moc ...nepočítám Mr.účes-Mílu Pennera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy jste vůbec ten Zlín moc nemuseli, co?

Reagovat
smazaný uživatel

No to ne. Ve Zlíně se docela prohrávalo a občas nás trápili i doma.

Reagovat
Losinho

A naopak nám se proti nim dařilo. Prostě musej postoupit.

Reagovat
Losinho

Byl tam Vyskočil, Kroupa, Bača...

Reagovat
božský John

Jo Vyskočil ....

Bačů tam bylo víc ne? Přeci jenom,je to kousek od Slovenska...

Reagovat
Losinho

Já si pamatuju Martina Baču, ale možná tam byl i nějakej další, nevim.

Reagovat
božský John

Bača=Slovák

Reagovat
Losinho

Jo takhle. Tak to jo, třeba Opiela.

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov má svou specifickou atmosféru . Na zápas v roce 2002 nikdy nezapomenu. Navíc po zápase udělám pár kroků a můžu zapadnout do jedné ze svých oblíbencých žižkovských hospod .

Reagovat
božský John

za tu atmosféru,maj útulnej stadion ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sezimovo Ústí a Varnsdorf, to by byla výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno Ústí už stačilo. A jeden Slovan je taky až dost.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Bych klidně bral Sezimovo Ústí za předpokladu, že by se hrálo na tom stadiónku. Člověk pak skočí za stadion na vlak a hotové

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle kecy nám jsou stejně na prd. My se tady bavíme jak nějací zloději, co ještě nevykradli banku, ale už si rozdělují prachy. "Já chci Viktorku a Duklu. Ne, já chci Varnsdorf a Ústí. A já zas Zlín a Duklu." Ještě bychom se tu mohli porafat a nejslabšímu dát do zubů .

Reagovat
Losinho

Reagovat
Didier Drogba

díky bohu za ty dary od Ústí

Reagovat
smazaný uživatel

To zase asi ne - já si myslím, že kdyby to nebylo 3:0, tak to Jablonec udrží a ty dva góly nedáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Do háje - reakce na prospera o pět řádků vejš.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná. Každopádně za celý zápas neměli vůbec nic. Kdyby neměli ani ty penalty, tak je to maximálně remíza.

Reagovat
soukup

My dali gól z rohu, kterej kopal Polách

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec jak tak koukám má od nás asi 5 chorálů ?

Reagovat
smazaný uživatel

No, bavíme se o tom v této diskuzi, jen o pár komentů nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeden text vtipnější než druhej A to s tím "Jablonci, my jsme s tebou" a "Nedaleko od Jablonce" doufám nemyslej vážně

Reagovat
smazaný uživatel

"Jablonci my jste s tebou", to si podle mne centos dělal srandu. "Nedaleko od Liberce" to je opravdu jejich chorál. Ale nevím jak moc často ho zařazují do svého repertoáru.

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemohou vymyslet něco svého ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jó, to se ptáš na špatné adrese. Podívej se na jejich stránky, tam si můžeš přečíst další zajímavý věci.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole..

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo - Boleslav, šlágr kola v TV! Už se těším na kvalitní podívanou, skvělou kulisu a vítězství 0:0 ...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě překvapilo, že se v pondělí hraje zrovna tento zápas. Na druhou stranu, není to špatná volba. Aspoň se zápasy, u kterých se dalo očekávat hodně výjezďáků, odehráli o víkendu.

Reagovat
smazaný uživatel

A podle mě šlágr kola, souboj 4. proti 3. nebyl ani v jednom ze 4 TV přenosů!!! Pan Pelta prostě ví, co dělá.

Reagovat
rufus

Ve středu hraje áčko repre i U21 přátelák, tak zřejmě ČT vybrala zápas s ohledem na tuhle skutečnost..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu tu souvislost...repre zápas a výběr ligového zápasu pro tv přenos.

Reagovat
rufus

Nebudou dávat v pondělí tým, ze kterého můžou být povolaní hráči k repre zápasu, který se hraje o dva dny později.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale TV vysílá i v pátek, sobotu a neděli.

Reagovat
rufus

Jasně, ten můj komentář se spíš vztahoval k tomu, proč je v TV zápas Budějic s Boleslaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, jsou 4 TV přenosy týdně. Tenhle zápas byl postavením v tabulce i fotbalově atraktivní. Tohle měl Pelta pošéfený a nikdo mi to nevymluví. Stejně jako Novu a Dohráno, tam mu dnes šli vyloženě na ruku.

Reagovat
rufus

To nepopírám, mohli jste být v televizi i jindy než v pondělí. Je možný, že Pelta v tom má prsty..

Reagovat
smazaný uživatel

Peltařina, to je dřina.

Reagovat
Losinho

Tak pan Pelta očividně chtěl mít vyprodaný stadion...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Dynamooooo!! Kurva, snad se zlepší počasí, kdyžtak dneska zase pudu B-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele