Gambrinus liga - preview 14. kola

29.10.2010, 08:52, aktualizováno 01.11.2010, 08:59
Previews
Dohrávka čtrnáctého kola Gambrinus ligy slibuje zajímavou podívanou, střetne se šestý Jablonec s o příčku lépe postavenou Mladou Boleslaví. Oba týmy mají motivaci navíc - budou napravovat nezdary z domácího poháru, kde podlehly soupeřům z nižších lig.
FK Jablonec - FK Mladá Boleslav  (pondělí 18:00)
Souboj dvou celků, které ve středu selhaly v zápasech Ondrášovka Cupu, nabídne pondělní dohrávka 14. kola první ligy mezi Jabloncem a Mladou Boleslaví. Domácí prohráli 2:4 s třetiligovým HFK Olomouc, Středočeši zase 0:3 v druholigovém Sokolově. I proto berou vzájemné utkání jako šanci omluvit se fanouškům.

"Je to pro nás ostuda. Prvoligové mužstvo nesmí podat takový výkon, jako jsme předvedli v Olomouci. Může se prohrát, ale nesmíme na hřišti vypadat místy i trapně! Jsem hrubě nespokojen, jak hráči k zápasu přistoupili. Nad formou některých hráčů se musíme zamyslet. Něco takového se proti Mladé Boleslavi nesmí opakovat," prohlásil jablonecký trenér František Komňacký.

Podobné pocity prožíval i trenér Mladé Boleslavi Karel Stanner, který přitom se svými svěřenci před týdnem slavil ligové vítězství 4:3 nad do té doby neporazitelnou Plzní. "Hráči si musí sami srovnat, co na hřišti odevzdali a jestli do mužstva reprezentující boleslavské barvy vůbec patří. Udělali klubu velkou ostudu. Pro mě zcela nepochopitelnou po parádní ligové výhře nad Plzní, na kterou musí mužstvo navázat teď v Jablonci," řekl Stanner.

Oba celky však chtějí na pohárovou ostudu zapomenout a pokračovat ve svých dobře rozjetých sériích v lize. Jablonec má za sebou tři vítězství s celkovým skóre 10:2, doma v této sezoně prohrál jen s vedoucí Plzní. Boleslav zas osm posledních ligových zápasů neprohrála, když čtyřikrát vyhrála a čtyřikrát remizovala. Vzájemná bilance favorizuje Jablonec, který vyhrál všechna tři poslední měření sil.

Boleslav i Jablonec se s 22 nastřílenými góly pyšní shodně třetím nejproduktivnějším útokem ligy hned za Plzní a Olomoucí. Zatímco Jablonec však spoléhá hlavně na útočníka Tomáše Pekharta, autora osmi ligových branek, jenž se navíc trefil v každém z posledních šesti soutěžních zápasů, do kterých nastoupil, v mladoboleslavském dresu se o střílení branek stará celý tým. Nikdo z hráčů nemá na kontě více než tři zásahy.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Pavlík, Drsek, Jablonský - Vošahlík, Piták, Loučka, Kovařík - Pekhart, Lafata.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller (Šeda) - Kalina, Rolko, Dimitrovski, Fabián - Mendy, Procházka, Opiela, Táborský - Kulič, Bulut.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - Sigma Olomouc  (neděle 15:00)
Hradec Králové přivítá na Všesportovním stadiónu Sigmu Olomouc. Votroci se na domácím hřišti pokusí po Spartě, Jablonci a Mladé Boleslavi obrat o body další tým ze špičky ligové tabulky.

Hradec Králové sice letos doma zaskočil nejednoho favorita, pravdou ovšem zůstává, že naposledy dokázal v domácím prostředí vyhrát 20. srpna. Svěřencům trenéra Kotala tak ve vyrovnané tabulce chybí důležité body z domácích utkání. Votroky může mrzet také výsledek posledního kola, když v Teplicích sahali po bodu.

"Konec zápasu v Teplicích máme stále v hlavách. Bavíme se o tom, co jsme mohli udělat lépe. Na druhou stranu už ale myslíme na Olomouc a na další zápasy," poznamenal kapitán Hradce Radim Wozniak.

Sigma se bude pod lízátky snažit bodově dotáhnout na Spartu a zároveň také stáhnout hrozivý náskok vedoucí Plzně. Po dvou zaváháních Hanáci opět zabrali a poslední ligové zápasy značí, že se Sigma dostává do své pohody z úvodu sezóny. Příliš ji ale nevyšel pohárový zápas uprostřed týdne v Písku, který skončil 3:3.

"Byl to krásný fotbal, padly krásné branky, hrálo se na krásném stadionu. Potěšila mě dobrá spolupráce Šultese s Ordošem, ale to je tak jediné. V Hradci si rozhodně nemůžeme dovolit tolik individuálních chyb. Soupeř patří určitě k milým překvapením ligy. Je to tým, který chce hrát fotbal, nebojí se hrát dopředu," vysekl soupeři poklonu trenér Olomouce Zdeněk Psotka.

Naposledy se oba soupeři potkali před dlouhými sedmi lety. V sezóně 2002/2003 Hradec Králové dokázal Sigmu Olomouc porazit 2:1.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Wozniak, Chleboun, Kasálek - Fischer - Poděbradský, Pokorný, Janoušek, Rezek - Pilař, Dvořák.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Dreksa, Škerle, Vepřek - Bajer, Hořava, Navrátil - Petr, Ordoš, Hubník.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 3.10 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
České Budějovice - Zbrojovka Brno  (neděle 15:00)
V Českých Budějovicích se odehraje souboj týmů, které byly u obou debaklů posledního kola. Zatímco Zbrojovka spláchla sedmigólovou sprchou Slovácko, Dynamo si pro čtyřbrankový výprask přijelo do Edenu ke Slavii. Brno však také bude mít co napravovat. V týdnu totiž podlehlo v Ondrášovka cupu druholigové Karviné.

České Budějovice na tom před 14. kolem byli o sedm příček lépe než jejich dnešní soupeř. Ztráta Zbrojovky na Dynamo však činí pouhé tři body. I z tohoto příkladu je patrné jak jsou spodní patra tabulky letos mimořádně vyrovnané a jak důležitý souboj oba aktéry na jihu Čech čeká.

Dynamu se na domácím hřišti v letošní sezóně daří. Ze sedmi utkání prohrálo pouze se suverénní Plzní a naopak před svými diváky dokázalo porazit Spartu, Jablonec i Baník. To Brnu se venku nedaří vůbec. Kromě překvapivé výhry v Teplicích si nepřipsalo žádný další bod. Papírově by se tedy mělo jednat o jednoznačnou záležitost. "Brno bude zcela určitě v psychické pohodě po předchozí výhře. Dobře pro ně, že se dostávají na místa, kde chtěli být. My bychom ale v žádném případě Brno nepodcenili ani tak," uvedl trenér domácích Šilhavý.

V brněnském týmu nevládne žádná euforie. Po pohárové prohře v Karviné se hráči dostali rychle zpátky na zem. "Nejen výsledkem, ale především výkonem jsem velice zklamán. Je to neomluvitelné. Přestože jsem upozorňoval, že výhru nad Slováckem nemůžeme přeceňovat, tak takový rozdíl nedokážu pochopit. Bylo to jako nebe a peklo. Ještě dnes budeme hráčům promlouvat do duše, aby pochopili, že si šlapou po vlastním štěstí," vyjádřil se k pohárovému zápasu trenér Brna Karel Večeřa.

Do zápasu určitě nenastoupí domácí Laštovka, který bude pykat za vyloučení z posledního duelu na Slavii. Podobně brněnský Střeštík si odpočine kvůli čtyřem žlutým kartám. Otazník visí nad startem letošního nejlepšího střelce Dynama Ondráškem, který prodělal virózu.

V loňské sezóně se oběma týmům více vydařil zápas na hřišti soupeře, když paradoxně v obou případech okradli mužstvo na domácím hřišti o všechny tři body.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Horejš, Lengyel, Žižka - Mezlík, Černák, Rakovan, Otepka, Pecka - Ondrášek.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Husár, Jílek, Trousil, Hamouz - Michálek, Dostálek, Rýdel, Polách, Kalabiška - Hodek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.00 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Ústí nad Labem - Baník Ostrava  (neděle 15:00)
Ústí nad Labem přivítá na teplických Stínadlech loni třetí celek ligy Baník Ostrava. Hosté procházejí krizí a vysvobodit by je měl nový trenér Karol Marko, v zápase s Ústí se však ještě na lavičce neobjeví. Na růžích ustláno nemají ani ústečtí fotbalisté, v lize jim patří poslední příčka.

Domácí fotbalisté dvakrát po sobě remizovali, nejprve se Slavií 1:1 a poté ve středních Čechách s Příbramí 0:0. Zisk dvou bodů ve dvou zápasech je však k záchraně nepřiblížil, Ústí je před tímto kolem na posledním místě. Body se nebudou sbírat lehce ani v tomto kole, kdy do Teplic přijede Baník Ostrava.

"Všichni víme, že Baník není v lehké situaci. Došlo k odvolání trenéra a hráči dlouho nevěděli, kdo je bude trénovat. To určitě není optimální příprava na utkání. Myslím si, že hráči určitě cítí určitý díl viny na odvolání trenéra a v hlavách budou přemýšlet, co bude s Baníkem dále. Kdy jindy Baník porazit, když ne teď," řekl na adresu soupeře Jan Polák.

Novým trenérem po odvolaném Miroslavu Koubkovi se stal slovenský kouč Karol Marko, jenž u nás naposledy vedl fotbalisty Příbrami. Jak už bylo výše zmíněno, v zápase s Ústí se ještě neobjeví, neboť Dukla Banská Bystrica trenéra uvolní až po příštím víkendu. Vzkřísit Baník tak bude mít nyní za úkol trenérský triumvirát v čele s Wernerem Ličkou.

Severočechům bude nejspíše scházet Džuban, jeho start je víceméně nejistý. Do hry pak určitě nezasáhne zraněný Dvořák, stejně jako na druhé straně Šmejkal. Baníku pak bude chybět Neves, který nasbíral čtyři žluté karty a brankář Baranek - rovněž on si odpykává karetní trest. V táboře Ústí jsou pak ještě dvě absence, Antonín Buček a Dominik Kraut jsou v Ústí na hostování právě z Ostravy a proto díky klauzuli nemohou nastoupit.
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Novák - Hyčka, Džuban, Valenta, Polák - Vrtělka - Doležal, Martykán, Jindráček - Krbeček, Franc
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Daněk - Řezník, Bolf, Neuwirth, Marek - Lukeš, Greguš, Frejlach - Varadi, Zeher, Koukal
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 3.10 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FC Slovácko - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Liberec i s novým trenérem Petrem Radou zajíždí do Uherského Hradiště k zápasu proti Slovácku. Domácí borci mají co odčiňovat, a to nejen ostudný debakl z Brna. Vždyť Slovácko nebodovalo už tři zápasy v řadě.

Slovácko zažilo minulý týden obrovskou ostudu, asi jen málokdo čekal, že by doposud nevýrazné Brno zvítězilo neuvěřitelným rozdílem 7:0. Domácí tak mají co napravovat, v tomto kole se na jejich půdě představí severočeský Slovan Liberec. Slovácku se proti Liberci tradičně nedaří, domácí dokázalo vyhrát jen v roce 2003.

"Tým mají skutečně silný. Je tam Štajner, jsou tam hráči z Chorvatska Kerič a Kelič. Mají tam mladé hráče jako je Gecov, Vácha plus Dejmek. Mladí hráči jsou doplněni o zkušené Nezmara, Papouška. Bylo by velkým nebezpečím a chybou myslet si, že jde v domácím prostředí o lehkého soupeře," prohlásil trenér Slovácka Miroslav Soukup.

V Liberci došlo k velké změně, dosavadního trenéra Josefa Petříka nahradil ex-reprezentační kouč Petr Rada. Vedení si od nového trenéra pochopitelně slibuje zlepšení výkonů a především výsledků. Liberec je v současnosti až na dvanáctém místě, a to je velké zklamání. Nový trenér Rada si odbude premiéru na půdě Slovácka - nic snadného ho tam rozhodně nečeká.

Slovácku bude chybět brankařská jednička Filipko, dále i Urbánek, Cleber a Perůtka, všichni až na Filipka jsou zranění. Na straně Liberce si pro zdravotní problémy nezahrají Liška a Zeman.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Kuncl, Mezlík, Košút, Kubáň - Reinberk, Kordula, Volešák, J. Valenta - Ondřejka, Švancara
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Kelič, Holeňák, Fleišman - Vácha, Gecov, Štajner, Breznaník - Nezmar, Kerič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.10 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - Slavia Praha  (sobota 16:00)
Souboj týmů z druhé poloviny tabulky, které od sebe dělí jediný bod, bude k vidění dnes od 16.00 v příbramské Adidas aréně u Litavky. Třináctá 1. FK Příbram hostí devátou Slavii Praha.

Po týden staré bezgólové remíze proti Ústí nad Labem budou mít příbramští druhou možnost získat tři body v domácím prostředí. Po debaklu v Jablonci byl tento první získaný bod pod novým trenérem Romanem Nádvorníkem jistým zlepšením, nicméně aby se Příbram dostala do klidnějších vod tabulky, měla by v domácím prostředí vyhrávat.

Braní ji v tom především bezzubý útok. Ofenziva mužstva včele se střelcem Huňou dokázala v letošní sezóně rozvlnit síť soupeřů pouze sedmkrát ve třinácti zápasech! "Doufám, že si vypracujeme dostatek gólových příležitostí a konečně prolomíme tu smůlu, která nás v zakončení provází," poznamenal Nádvorník.

"Trenér Nádvorník změnil styl hry, jeho hráči více napadají rozehrávku, jsou agresivnější a dostávají se ve větším počtu do útočné fáze. To se ukázalo už v zápase s Ústím," všiml si trenér hostí Michal Petrouš. Jeho Slavia by zase ráda potvrdila vysoké vítězství z posledního kola proti Českým Budějovicím a navázala tak na zlepšující tendenci svých výkonů.

"Do Příbrami určitě jedeme s tím, že tam chceme vyhrát. V tabulce jsme v té druhé polovině, to samozřejmě víme a vadí nám to. Proto musíme sbírat plný počet bodů a na hřišti pro to udělat všechno," je si vědom zpackaného startu do sezóny záložník Slavie Milan Černý. Kromě dlouhodobých marodů Naumova a Vlčka budou mít hosté k dispozici všechny fotbalisty.

Ve vzájemných zápasech loňského ročníku Gambrinus ligy dokázali oba soupeři vyhrát své domácí zápasy.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Divíšek - Klesa, Tarczal, Macek, Pleško - Huňa, Jurdík.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janda, Čelůstka, Koubský, Hubáček - M. Černý, Kisel, L. Jarolím, Belaid - Vyhnal, Hora.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.15 - 3.15 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians 1905 - Sparta Praha  (sobota 18:20)
V Edenu se dnes od 18.20 odehraje pražské derby. Mezi aktéry ovšem nebude Slavia, která již bude mít svůj zápas 14. kola za sebou. Před televizními kamerami se představí Bohemians 1905 proti Spartě Praha.

Favorit utkání je alespoň podle bookmakerů sázkových kanceláří jasný. Papírové předpoklady ale můžou lehce vzít za své. Bohemians 1905 jsou totiž letos typickým domácím mužstvem. Zatímco z venkovních hřišť si dovezli jediný bod, v domácím prostředí ještě nepoznali porážku a tuto bilanci by jistě rádi potvrdili i proti momentálně třetímu týmu tabulky.

Na druhou stranu, bilance domácích se Spartou z posledních duelů je tristní. V Gambrinus lize dokázali Letenské porazit naposled před devíti lety! "Máme sice respekt, protože Sparta je silná v každé fázi sezony, ale nemáme strach, to rozhodně ne. V průběhu sezony jsme si dokázali, že hrát můžeme s každým, takže zítra budeme se Spartou vstupovat na hřiště jako rovní s rovnými," prohlásil trenér domácích Pavel Hoftych.

Sparta je letos paradoxně úspěšnější na hřištích soupeřů, odkud si přivezla již pět vítězství. Naposledy v pondělí, když v Liberci vyhrála góly z poslední desetiminutovky poměrem 1:2. A právě schopnost zlomit vývoj či rozhodnout utkání v posledních minutách zápasu je dalším specifikem letošní Sparty. Díky gólům ze závěrečných minut se Sparta drží na čelních místech tabulky, její hra ovšem příliš oslnivá není. Navíc po páteční výhře Plzně se ztráta na první místo opět rozrostla na 12 bodů.

Chtějí-li mistři z Letné získat více klidu před blížící se zimní pauzou, potřebují vyhrát. Podle manažera Chovance by to nemusel být až takový problém: "Soupeře velmi dobře známe včetně herního stylu, tak věřím, že nás ničím nepřekvapí." Domácí se stále musejí obejít bez zraněného záložníka Jiřího Kaufmana. Spartě bude chybět dlouhodobě zraněný Luboš Hušek, otazník visí nad Ondřejem Kušnírem, Lukášem Hejdou a Markem Matějovským.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Cseh, D. Nešpor - Moravec, Držík, Štohanzl, Trubila - Škoda, Hartig.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Adiaba, Brabec, Řepka, Pamič - Kladrubský - Sionko, Vacek, Kucka, Kadlec - Wilfried.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.40 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - FK Teplice  (pátek 18:15)
Lídr Gambrinus ligy má za sebou první letošní porážku a návrat k vítězné vlně nebude nikterak lehký. V bilanci předešlých pěti kol je totiž až za svým pátečním hostem ze severu Čech.

Tepličtí si totiž z možných patnácti bodů připsali hned třináct, na rozdíl od Západočechů se však jejich hra nezaujatým divákům tolik nelíbí. Čtyři zápasy trvající série plných bodových zisků je ovšem vynesla na čtvrtou příčku s pouhým jedním bodem ztráty na místo druhé.

Před odlišným obrazem varuje i trenér domácích, který neočekává tak atraktivní fotbal jako v Mladé Boleslavi. Své svěřence pak bude připravovat na kvalitní rozehrávku, aby zamezil teplickým forvardům použít účinné brejkové zbraně.

Trenér Vrba vytknul po neúspěšném výjezdu do středních Čech především špatný důraz. Jinak byl s výkonem hráčů spokojen a nedá se očekávat, že by v sestavě přišla nějaká změna. Tři vstřelené góly do sítě domácích mluví o předvedeném výkonu opravdu dobře a po čtyřech inkasovaných se navíc Plzeň stále drží na přijatelném třetím místě v počtu obdržených branek.

Ve formě hrající Teplice mohou nahánět svému soupeři strach jinými statistikami. Po úvodním výprasku na hřišti Slovácka neprohrály ani v jednom z pěti výjezdů. V posledních dvou zápasech mimo svůj domov navíc zajížděly na horkou půdu Mladé Boleslavi a Sparty, kde v celkovém součtu dokonce vstřelily o jednu branku více než ofenzivně ladění Plzeňané.

Severočeši také ovládají blízkou minulost vzájemných střetnutí. Za posledních šest brali všechny body hned pětkrát, jednou pak remízovali. V samostatné české lize panuje ve Štruncových sadech velká vyrovnanost. Pětkrát skončilo klání remízou. Ta nejvyšší se zrodila v březnu 2006, kdy hosté prohrávali ještě dvaadvacet minut před koncem 3:0. Ostatních pět bojů pak pokaždé skončily výsledkem 2:0, třikrát z pohledu domácích a dvakrát z teplické strany.

Bez zajímavosti nezůstává ani poohlédnutí na loňskou tabulku ve stejné fázi, kde se nachází ta současná. Tehdy pátá Plzeň pouze vzhlížela na první místo, které patřilo Teplicím bez jediné porážky. Těm letos k obdobnému počtu bodů chybí střelecká úspěšnost, na své minulé já ztrácí osm branek a letos se tak plzeňští fotbalisté radovali z přesné trefy dvakrát častěji.

Předehrávka čtrnáctého kola mezi jistým mistrem po polovině sezóny a týmem z první stíhací skupiny bude dirigována rozhodčím Jaroslavem Bílkem a měla by se obejít bez absentujících hráčů. Proti svým mateřským klubům tak mohou nastoupit Rezek a Smejkal.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Navrátil, Bystroň, Limberský - Petržela, Kolář, Rada, Horváth, Jiráček - Rezek
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Matula, Smejkal, Rosa - Stožický, Ljevakovič, Hošek, Zoubele - Mareš, Mahmutovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.67 - 3.40 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň13111136:1234
2.Sigma Olomouc1374224:825
3.Sparta Praha1381420:1025
4.FK Teplice1373318:1424
5.FK Mladá Boleslav1365222:1523
6.FK Jablonec1362522:1520
7.1. FC Slovácko1351714:2216
8.České Budějovice1336410:1815
9.Slavia Praha1335515:1714
10.FC Hradec Králové1335511:1514
11.Slovan Liberec1334616:2013
12.Bohemians 19051334615:1913
13.1. FK Příbram133467:1413
14.Baník Ostrava1333712:2012
15.Zbrojovka Brno1340919:2912
16.FK Ústí nad Labem1326510:2312

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (386)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Viktoria Plzeň - FK Teplice 0

1. FK Příbram - Slavia Praha 2

Bohemians 1905 - Sparta Praha 0

FK Ústí nad Labem - Baník Ostrava 0

FC Hradec Králové - Sigma Olomouc 2

České Budějovice - Zbrojovka Brno 0

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 1

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 1

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria Plzeň - FK Teplice - 1

1. FK Příbram - Slavia Praha - 0

Bohemians 1905- Sparta- 2

Ústí nad Labem - Baník Ostrava- 2

FC Hradec Králové - Sigma Olomouc - 2

České Budějovice - Zbrojovka Brno - 1

1. FC Slovácko - Slovan Liberec - 0

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav - 1

Reagovat
smazaný uživatel

až na Slavii to máme stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria Plzeň - FK Teplice - 0

1. FK Příbram - Slavia Praha - 0

Bohemians 1905- Sparta- 2

Ústí nad Labem - Baník Ostrava- 1

FC Hradec Králové - Sigma Olomouc - 2

České Budějovice - Zbrojovka Brno - 0

1. FC Slovácko - Slovan Liberec - 2

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav - 1

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria Plzeň - FK Teplice 1

1. FK Příbram - Slavia Praha 0

Bohemians 1905 - Sparta Praha 0

FK Ústí nad Labem - Baník Ostrava 1

FC Hradec Králové - Sigma Olomouc 2

České Budějovice - Zbrojovka Brno 0

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 0

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 2

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria Plzeň - FK Teplice 0

1. FK Příbram - Slavia Praha 0

Bohemians 1905 - Sparta Praha (odloženo kvůli výtržnostem)

FK Ústí nad Labem - Baník Ostrava (odloženo - stejný případ)

FC Hradec Králové - Sigma Olomouc 0

České Budějovice - Zbrojovka Brno 0

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 0

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 0

Reagovat
Losinho

Viktoria Plzeň - FK Teplice 1

1. FK Příbram - Slavia Praha 2

Bohemians 1905 - Sparta Praha 0

FK Ústí nad Labem - Baník Ostrava 0

FC Hradec Králové - Sigma Olomouc 2

České Budějovice - Zbrojovka Brno 0

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 2

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 2

Reagovat
goodbay

moc zaujaté typy, ještě nikdy jsem neviděl, že bys vsázel na Spartu

Reagovat
Losinho

Zaujatý jsou jen dva...

Reagovat
Losinho

...a ty si taky můžu obhájit, protože v zápasech Bohemky a Sparty jsou remízy často (ze 3 posledních zápasů 2 remízy) a Příbram s tim svym "fotbalem" prostě body uhrávat pořád nebude, navíc je z formy...

Reagovat
goodbay

a také příbram doma moc neprohrává, vidím to spíš na plichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram neprohrávala protože betonovala a betonovala. Teďka si přece vylepšuje útočnou fázi a betonovat přestává, takže bych řekl že klidně rupne.

Reagovat
smazaný uživatel

...ale se Slávií?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná aji kdyby v útoku nastoupil osamocený Vlček

Reagovat
Losinho

Je zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň - Teplice 1

Příbram - Slavia 2

Bohemians - Sparta 2

Ústí - Baník 2

Hradec - Olomouc 2

Dynamo ČB - Brno 1

Slovácko - Liberec 0

Jablonec - MB 1

Mno, těch dvojek je tam nějak moc, ale hlavně aby vyhrálo Dynamo, jinak je mi to celkem jedno :)

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mi říká, že by ta Plzeň mohla prohrát, ale jakmile to sem napíšu, tak se nic nestane

Reagovat
JarousFCB

Baník musí... Pokud teda nechceme příští rok jebat Opavu !

Reagovat
smazaný uživatel

Aby příští rok Opava nejebala vás. Zůstane u vás Lička a budete jezdit pro porážky do Vlašimi a Čáslavi, ani nebudete vědět jak.

Reagovat
JarousFCB

Z toho strach nemám ... Lička je jen přechodné řešení ... a Opava se jebe ve třech forntách: 1.Na hřišti, 2.V hledišti, 3.V ulicích = není boha, aby nás přejebala všude !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
kubys

Máte dost frajerské cigoše v Orlové, snažili se vyprovokovat dav, když měli za prdelí asi 50 těžkooděnců

Reagovat
smazaný uživatel

cikáni z orlové jsou největší kokoti v republice a gratuluju k těsné výhře :)

Reagovat
kubys

Jasně, těsné.

Reagovat
smazaný uživatel

1:5 ale prý hrál za nás David Moravec,dvojnásobný mistr světa a olympijský vítěz z Nagana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Něco proti Čáslavi?

Reagovat
kbtk23

Věřím že vyhrajou , hlavně ať tu ligu nevyhraje trapné sparťanské béčko , Olomouc by měla ještě bojovat

Reagovat
JarousFCB

Viktoria Plzeň - FK Teplice 1

1. FK Příbram - Slavia Praha 0

Bohemians 1905 - Sparta Praha 2

FK Ústí nad Labem - Baník Ostrava 0

FC Hradec Králové - Sigma Olomouc 0

České Budějovice - Zbrojovka Brno 1

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 2

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 1

Reagovat
AjaxFans

Viktoria Plzeň - FK Teplice 1

1. FK Příbram - Slavia Praha 2

Bohemians 1905 - Sparta Praha 0

FK Ústí nad Labem - Baník Ostrava 2

FC Hradec Králové - Sigma Olomouc 2

České Budějovice - Zbrojovka Brno 1

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 1

FK Jablonec - FK Mladá Boleslav 0

Reagovat
božský John

Snad ty montovny porazíme,to byse hned dejchalo líp ...

Reagovat
smazaný uživatel

Švenger - Adiaba, Brabec, Hejda, Pami - Podaný, Matějovský, Kucka, Kadlec - Kweuke, Bony... Překvapí mě mile Chovanec?

Reagovat
slavik38

takovoudle sestavu bych bral, ale určitě bych nedal Kadlece do zálohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlece ti klidně napíšu do útoku, ale jde o to, co mu Pepan naordinuje - a v případě, že bude v útoku temno, pak dostane za úkol zálohovat

Reagovat
$dolar$

Proc Svenger?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Blažka nemám rád od té doby, co společně s Řepou vyhodili Lavičku. Navíc teď dělá straný chyby především v organizaci a řízení obrany. Zítka je neskutečně nejistej, má problémy s vysokými balóny..Švenger se mi líbí, nikdy mě nezklamal

Reagovat
Losinho

Nepřekvapí, nedělej si planý naděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec?????

Reagovat
Didier Drogba

hlavně aby vyhrála Zbrojovka,ale u Udavačů jim moc nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Kdo ze Sigmy jede do Hradca? Já s kámošem jdeme určitě, ale jestli se někdo přidá, tak budu rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Rano jsem si planoval, že si zitra pěkně vyrazim na vyjezd. Ale pak sem zjisitl, že se hraje v neděli,a tim padem šla cela strategie do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak na otočku se to dá aji tak, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V nedělu mam zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra To už sem slyšel tenhle týden asi čtyřikrát.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Do Hradca musí jet každé, kdo má volno! Já a všichni známí, co chodí na fotbal, tak jedeme. Mám tušení, že by nás tam klidně 200 - 300 být mohlo, což by nebyl špatnej počet na výjezd do Čech.

Reagovat
centos

"do Čech".. to je zavádějící

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hradec je v Čechách, ne? A víc jak 200 nás vyjede jednou za uherskej rok akorát do Prahy (musí se hrát minimálně o poháry), nebo na Baník, Brno. Nejsilnější výjezdy jsou poslední 2 roky ale určitě Slovácko. Je to blízko, dobře dostupný, TV z toho zápasu není vycákaná, takže je to vždy o víkendu a není to z pohledu lidí tak nebezpečný jako jet třeba na Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

před minulým kolem jsem říkal, že Plzeň už má nahráno, a tak bude prodávat zápasy - dneska to bude dál pokračovat a tak až do konce sezony

Reagovat
smazaný uživatel

v české lize 2 moc už nebývaj, a většinu zápasů končí neprohrou domácích...pomalu jak bosenská liga..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že těch dvojek je čím dál víc. A teďka už doma prohrávají aji týmu z vrchu tabulky.

Reagovat
božský John

Tak na tu Plzeň se těšim jak malej Jarda ...

Už aby to začalo

Reagovat
sosna

Jestli Tepláky dneska vyhrajou, tak půjdou před nás. Ale aspoň Plzeň ztratí a ještě víc se to vyrovná. V tabulce se jasně rýsuje první šestka, Slovácko dle očekávání odpadá a Slávka je letos dost labilní a dost ztácí. Nemám je rád, ale pro dnešek - poďme Teplice.

Reagovat
centos

Má ty Teplice vůbec někdo rád?

Reagovat
sosna

Ale jo. Když mrkneš na jejich domácí zápas, tak tam na tribuně je pár lidí, co mají šály a vykřikujou Teplice do toho! Tak možná tihle, ale osobně nikoho neznám.

Reagovat
centos

Ti jsou zaplacení.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

strejda z Teplic dneska taky fandil Plzni, ikdyž o tom chvíli přermýšlel

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem je měl kdysi dost rád. Přerov v lize nehrál a tak sem si je vybral kvůli žlutomodré barvě. Aji teďka jsou mě z týmů z Čech asi nejvíc sympatičtí.

Reagovat
centos

Hm, ať přemýšlím jak přemýšlím, z Čech mi není sympatický snad nikdo. Možná Hradec trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec je moja druhá volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho si nic nedělej. Taky nemám na Moravě, případně ve Slezsku oblíbený tým, resp. není mi žádný sympatický. Mohl bych říct Boskovice. Ale to jen proto, že jsem tam x let jezdil na festival, nemá to nic společného s fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Moravě a ve Slezsku jsou sympatické snad všecky týmu. Opava nejvíc. A jestli někoho z Moravy doopravdy nemám rád, tak Jakubčovice, Fulnek a takové ty rychlokvašky.

Reagovat
smazaný uživatel

Banik třeba

Reagovat
centos

Ty máš daleko menší výběr.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda .

Reagovat
smazaný uživatel

hradhouse??

Reagovat
smazaný uživatel

Hradhouse ne. Ale u tý zříceniny byla dobrá stage na dojezd (reggae, jungle, dnb apod.). Jinak to byl fesťák od Unijazzu, s originálním jménem Boskovice .

Reagovat
smazaný uživatel

Soused u nás na chatě jim fandí. Ale zpravidla si stěžoval, že mu hrozně dupou po nervech. Takže minimálně jednoho fanouška mají. A brzy budou mít dva, až skončí Pavel Verbíř.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pome Teplice..

Reagovat
Posledni Kovboj

a je tam...za tu nepisknutou penaltu si to Petrzela zaslouzil

Reagovat
smazaný uživatel

Jílek opět kouzlí, minule pískne proti nám penaltu aj za uklouznutí Střeštíka a ted nic, zajímavý člověk

Reagovat
smazaný uživatel

a jo, tak to je Bílek

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec se vytáhne a vyhraje....a při nejhorším plichta...Fans HK Semily opět jedou..

Reagovat
smazaný uživatel

Nema nekdo prosim link ?

Reagovat
Rssa

parádní přenos, díky

Reagovat
centos

Celkem mě serou komentátoři, moc mluví..

Reagovat
Rssa

Já zapl zvuk až teď A zrovna mluvili o Poustkovi, že je chlupatý jak kiwi, tak sem to zas vypl

Reagovat
centos

Červená - modrá? Slyším dobře? To si snad dělají prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to od nich taky slyšel. Obecně se mi moc pokřiky, chorály Viktorky nelíbí. Ale co ti na tom tolik vadí? Že má něco podobného, či prakticky totožného Bohemka nebo Slavia (teď nevím)?

Reagovat
smazaný uživatel

A Slovácko a Sigma. A Baník. A tuším že sem něco podobného slyšel aji na Žižkově a samozřejmě na Střížkově.

Reagovat
smazaný uživatel

:-) Takže skoro všichni . Na Střížkově, jo? Tam to křičí těmi svými pisklavými hlásky ti skautíci, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam veškeré pokřiky obstarával jeden stréc co hravě překřičel celý jejich "kotel" a celých 90 minut tam řval "Střížkov" a "vidláci z Moravy" a další. Byl to borec. Podle mě by obstál aji v konkurenci po střechu našlapaného San Sira

Reagovat
centos

Baník ne. Mně vadí to křičení barev, bo podle mě nic trapnějšího na naší fans scéně není.

Zelená - bílá, modrá - bílá, červená - modrá, OMG

Reagovat
smazaný uživatel

jj, centos neni příznivcem tady těch barev, já moc taky ne, ale je to jeden z nejlehčích způsobů, jak zapojit stadion do fandění

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bylo u nás, bylo by to docela složitý jako dělený pokřik. Musela by se do něj zapojovat kromě kotle a protilehlé i hlavní tribuna. Modrá-žlutá-červená Mě to nijak zvlášť nevadí, i když to není zrovna něco originálního.

Reagovat
centos

Je to zoufale neoriginální a nesnáším ten pocit, když se stydím za druhé, což se mi u tohohle stává běžně :)

Reagovat
JarousFCB

Někdy jsou chorály, tak neoriginální až jsou originální ...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi některé pokřiky nebo spíš výkřiky jednotlivců vadí. Třeba mi přišlo blbý, když jsem byl teď v LBC a slovaňaci (spíš nějací jejich troubové) na nás řvali pražský kurvy...odpovědí jim bylo Zruště Slovan!. Tohle je na prd. Na to kurevské nebo smrt přející hulákání je nejlepší odpovědět jednotně potleskem, což se také dost často dělá.

Reagovat
centos

To je nejlepší. S Brnem by se ale člověk musel utleskat. Tam už je lepší ignorace

Reagovat
smazaný uživatel

Naposled se na Spartě nonstop tleskalo proti Realu Madrid

Reagovat
JarousFCB

Jaký chorál Baníku máš na mysli ? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Baníku sem to slyšel tuším taky. Modrá a bílá.

Reagovat
JarousFCB

Tak to už musí být dávno ...

Reagovat
centos

Kdepak.

Reagovat
smazaný uživatel

To není poprvé, co tu píšeš o pokřiku, či chorálu, který jsi od fanoušků určitého klubu slyšel a samotní fanoušci dotyčného klubu o něm neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že v mistrovské sezóně. Je fakt, že už sem to dlouho neslyšel, ale zafixované to mám pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

jj mám ten pocit taky, že to bylo v té mistrovské

Reagovat
JarousFCB

No v mistrovské jsem na Bazaly párkrát zavítal, ale nevzpomínám si, že by se něco podobného řvalo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Banííík... gól... Baníííík... gól... to je baníkovská obdoba tohoto chorálu... no spíš myslím, že tam to používali jako první, pak vím, že Sparta měla něco jako Sparta... Praha.... a postupně si každý "kotel" vymyslel nějakou svoji obdobu tohoto pokřiku....

Reagovat
centos

Kdo vyhraje zápas - Baník, kdo - ...

táhlé Báááááánííík - Báááááááánííík

FC FCB FC Baník Olé

Víc opakovaček není, když nepočítám občasné Co vy zpíváte, Na Letenské plání nebo Všichni co tu stojíme

Reagovat
smazaný uživatel

"Celý stadion za ramena...." Jo, náš kotel umí spolupracovat se zbytkem tribun

Reagovat
centos

Tam jsem byl na všech zápasech a nepamatuju si to :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak o sezonu dřív, jestli taky byls na všech, tak eště o sezonu dřív, a když ani tu sezonu ne, tak o sezonu dřív

Reagovat
centos

Tam někdy to mohlo být.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ty ses stal fanouškem pěkného fotbalu?

Reagovat
centos

Nerozumím :)

Reagovat
smazaný uživatel

centos

29.10.2010 19:44

Jinak pěkný fotbal

Reagovat
centos

Jo tak. No aspoň nějaké závary před bránou tam byly a oba se ženou dopředu. Ne jak Baník letos, jsem si odvykl.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, něco tam bylo. Za chvilku bude 3:2, Došek

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

tak 4-1, Milánek to životně trefil

Reagovat
sosna

Sigma To sem teda nikdy neslyšel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, v kotlu se to docela řvalo. Ale to bylo v době kdy sem tam ještě chodil. Tzn čtyři, pět let. Teďka už se řve akorát Sigma, Sigma.

Reagovat
sosna

Tak to si asi nepamatuju. Ono pořvávání Sigma - Sigma je sice slabota, ale je to jediný do čeho se zapojí víc lidí (resp.jiná tribuna než východ). Holka sundej podprsenku je sice paráda, ale tohle ti lidi na severu či jihu nikdy řvát nebudou, natož pak na západě. Nejhorší je, že vymyslet něco originálního a prosadit to je neskutečně těžký...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sigmu jedině s kompasem. Sever, západ, východ, jih . Třeba u nás je tradiční dělený pokřik kotel-protilehlá: Sparta-Praha a máme to i s vracečkou, kdy se to prohodí. Není to nic extra, ale rozhodně to v některých zápasech méně fandící diváky na protilehlé tribuně rozhýbe a občas vyhecuje k mnohem aktivnějšímu fandění. Navíc, když je hodně lidí, zní to velmi dobře. Ale vzpomínám si na ty začátky, když se to poprvé zkoušelo

Reagovat
smazaný uživatel

Hymna od Straceného rája by se mohla prosadit. Jinak těžko něco. Já sem toho zkoušel svého času docela dost. "Pivo režná, starorežná", "Sparťany, ču....ky ty já mám rád", prostě takové ty věci co řveme když deme s kámošem z hospody.

Reagovat
Rssa

Ordoš byl klók, dobře živené, narodil se na Hané, kde takové jsou všeci

Reagovat
sosna

Ordoš jo?

Reagovat
Rssa

Tak Vašek má být původně, ale ten tam žádný není, tak aspoň Ordoš

Reagovat
sosna

Vašíček

Reagovat
Rssa

No jo, ten je taky dobře živené

Reagovat
sosna

Táák se hráá fotbal....a tak ho hrááme my... To by znělo dobře, kdyby to zpívalo dost lidí. Ale to by se na tom musel shodnout celej kotel a začátky by byly dost zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost rychlá písnička. Správná fotbalová hymna se musí táhnout jak sopel, aby šla zpívat hlubokýma hlasama v chorálech a dala se u toho držet šála nad hlavou. U tohohle mám chuť spíš tancovat než fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníčku, my jsme s tebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná je zem

Reagovat
smazaný uživatel

A co pohádkové písničky? Skřítkové tesaři, Sparťane bodnu tě, Pod dubem, za dubem...nebo vánoční koledy. Tyhle vypalovačky by se mohli aspoň jednou za čas vrátit do ochozů našich krásných stadionů.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás se dává Včelka Mája

Reagovat
smazaný uživatel

Ta se u nás na Letný ozývala taky. Na Slovanu jí prý zpívali i v němčině.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sigmě po sobě barvy rozhodně nehulákáme a snad ani nikdy nebudeme. Sice naše pokřiky nejsou nic moc, ale takhle hluboko jsme ještě neklesli.

Reagovat
centos

A už jste vypli ten cirkusácký řev po gólu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ne. Ještě tam vždycky hraje po gólu zrovna taková posraná diskotéka, to bych nemohl poslouchat nikde, natož na fotbale. Aspoň že podle ČMFS je povolená hudba jen 20 sekund po gólu, takže to není delší. Mám pocit, že kdyby se hudba povolila, tak to u nás vypadá jak v Bolce, kde to jede prakticky furt.

Reagovat
AjaxFans

Ještě Jablonec

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluji, objevil si Ameriku

Reagovat
centos

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

ale osobně se mi také líbí více Viktorkááá - Plzeeeň ...a na hokeji je modrá - bíláá, už opravdu otřesný...

Reagovat
centos

Jinak pěkný fotbal

Reagovat
Rssa

Ty vole, co to ten Grigar provedl

Reagovat
Losinho

Tak v minulym kole padl rekord v počtu branek (32), dost jich padlo i v poháru a teď to vypadá, že by to mohlo pokračovat. Paráda, jen tak dál!

Reagovat
Losinho

A další!

Reagovat
smazaný uživatel

4:2 Už sem chtěl jít na erteplovou párty.

Reagovat
JarousFCB

Dnešní borec nakonec to trefil fakt parádně !

Reagovat
frantamlad

Tak a je po všem..Opět mě bavilo se na Plzeň koukat..Teplice předvedli také dobrý výkon, zvlášť v 2.pol. a tak celkově výborný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jen co lehla Sparta popelem, jen co tam všichni chcípli, až do rána jsme slavili, až do rána jsme pili, sparťane bodnu tě, až půjdeš na kutě, ty rudej žebráku (ču-áku), pose-em tě !! Nananana.... Jeden z mých oblíbených chorálů Slávie

Reagovat
Losinho

Jaký jsou ty další? Kdo neskáče fandí Spartě?

Reagovat
smazaný uživatel

no, potom ještě "Na hřišti nás je jedenáct a v hledišti tisíce.." Je to převzané od Poláku a je to i dobře otextované

Reagovat
Losinho

Jj, jeden z mejch nejoblíbenějších.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho
Reagovat
smazaný uživatel

máš to dole ode mně už

Reagovat
Losinho

Sem pomalejší, no...

Reagovat
smazaný uživatel

od nich původní?

Reagovat
smazaný uživatel

to netuším ale abych pravdu řekl, melodii na tento chorál sem ještě nikde neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak nic, mně to jenom připomíná "Tooo památné odpoledneee, kdy jsme ... zlomili..." (o kterym mi kamarád řikal, že to taky už někde slyšel...

...tak jsem se ale zmílil a až na to nananana jsem to taky nikde neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

tohle si hrozně moc rád zpívám, když je nálada

Reagovat
goodbay

ale ale, že by novej příznivec sešitých??

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Slavie je mi blíž než ta špína z Letné

Reagovat
Losinho

To je většině lidem, ne? I náš učitel (baníkovec) to má tak, že Slavii nemusí, ale pořád lepší než Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

To je Česká republika.. Tady se úspěch neodpouští.

Reagovat
Losinho

Přesně tohle jsem čekal - ale od Typka.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda.. Chceš více důkazů?

Reagovat
Losinho

Ani ne, já bych ti zase mohl napsat spoustu důvodů, proč Spartu spousta lidí nenávidí, ale radši to necháme...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky se najdou hloupé důvody.. Nedvěd kvůli návratům k reprezentaci, Čech kvůli centrům, Rosický kvůli zraněním, Ujfaluši kvůli kurvám, Jankulovski kvůli krásný bývalý manželce... atd. atd. To je ten náš národ, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsi, že Matějovský musí na operaci? Jo a "afrického obra" Kweukeho brzdí v lepších výkonech tréninkové manko Já si spíš myslím, že "afrického obra" brzdí ten metrák svalů, co za sebou musí všude tahat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na operaci? To jsem nečetl..

Kweuke je fakt unikát, no.. Znáš Brandaa z Marseille?

Reagovat
smazaný uživatel

Znám, ale jenom díky Fifě 10. Pěkný kopyto, maximálně střídal .

Reagovat
Losinho

Popis odpovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný kopyto, no.. Spíš je 12. hráčem soupeře Ale je to něco podobnýho, hora svalů, odrážej se od něj soupeři, góly dá jen, když ho to nějak trefí (což není neobvyklý, když zabere půlku vápna ) Takhle nějak si představuju Kweukeho až dohoní to "tréninkové manko"

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teď napadlo, že Kweuke je podobný Jaxovi z Mortal Kombatu.

http://www.mortalkombatwarehouse.com/mkda/jax/bio2.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Teď sem si dal do googlu "Kweuke" a asi na 6. stránce byl slon s míčem u nohy

Reagovat
smazaný uživatel

http://img.ihned.cz/attachment.php/740/26412740/aotuv358DEF7ILMNOklPQcdefx0SUwRm/100715_14_1_ctk.jpg

Tohle je ale luxusní fotka. Oni se od něj ti hráči soupře opravdu odráží jak hopík od zdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

úspěch? To jo no, ty úspěchy s provinčníma soupeřema, to máme opravdu co závidět

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme největší a nejlepší tým v republice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

To "nejlepší" je kravina, největší ano.

Reagovat
centos

Když oni mají 389 titulů přece!!

Reagovat
Losinho

Pravda je, že kdyby za ten příspěvek napsal "PS: To je REALITA" tak by mi připomínal jednu nejmenovanou osobu z idnes.cz

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, 489. Zapomněls na ty tituly před kristem

Reagovat
smazaný uživatel

Kravina? Popři to.

Reagovat
Losinho

Plzeň?

Reagovat
smazaný uživatel

Co s ní? Dlouhodobě je nejlepší Sparta.. Na tom jeden půlrok Plzně těžko něco může změnit..

Reagovat
Losinho

No, tak pokud to budeš brát dlouhodobě tak bude vzhledem k vyrovnanosti ligy Sparta nejlepší pořád, jelikož těch jejích x titulů jen tak někdo nepřekoná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

A to hodně lidí nedokáže strávit..

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně lidí spíš nedokáže strávit, že Sparťani se chovali a někteří pořád chovajou jako arogantní namyšlenci, jako by snad měli na těch titulech nějakou zásluhu. Smysl ostatních týmů vidíjou v tom, že se nechajou od Sparty porazit, aby ta mohla vyhrát titul, a pak šla do pohárů, kde jí ti fanoušci ostatních týmů musíjou fandit a prokazovat jí patřičnou úctu.

Reagovat
centos

Tohle je ale ukazuje v negativním světle, takže i když je to pravda, tak to nikdo nezmiňuje.

Reagovat
twerp

Ty taky poslední dobou vidíš celkem rudě...

Reagovat
rufus

Tak třeba já mám samozřejmě radost, že Sparta je náš největší a nejslavnější klub a občas to sám dávám najevo. Může to působit arogantně, rozhodně mi to ale nevadí. Ono se totiž najde hodně lidí, kteří do Sparty neustále kopou, takže se někdy hodí je trochu umlčet tím, že Sparta je prostě někde jinde.. Tu poznámku o tom, že by měli fanoušci nějakou zásluhu na titulech sem asi nepochopil..

Podle čeho usuzuješ jaký smysl vidí Sparťani v ostatních týmech? A proč by se měly soupeři nechat od Sparty porážet? Nebo jestli to takle působí zvenku.. Předpokládám, že znám víc Sparťanů než ty a tenhle dojem jsem opravdu nezískal..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, když jsem si jako malý klub Spartu vybral jako klub mého srdce, tak přece se nebudu tvářit, jako by ty tituly, které Sparta získala, neexistovaly. A pak si myslím, že fanoušek, který svému klubu fandí při zápasech a aktivně ho povzbuzuje, má určitý podíl na úspěších svého týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož já mám jako druhý nejoblíbenější tým Manchester United. A taky nikomu neomlacuju o hlavu kolik že titulů získal a nesměju se fanouškům ostatních klubů když svůj klub porovnávajou s tím mojím. A taky neříkám koho Sir Alex příští rok koupí, aby ještě zvětšil tu mezeru mezi jejich a mojím klubem. Fandím United protože jim fandím, nevybral sem si je, prostě to tak je. A ostatní kluby zase až tak neřeším.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ManUtd nepodporuješ přímo na Old Trafford, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by. Ale infarkt z toho mám úplně stejný, aji když su jenom u televize s lahváčem.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, ty kvůli nim málem vypustíš duši a upíral by sis podíl na titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Tož když sem tam nikdy nebyl, tak sotva mám nějaký podíl. A navíc spousta těch titulů byla v době kdy sem je pořádně ani nesledoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem myslel spíš jako fór.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Je to tak. Spartě věnuju čas a chodím na domácí zápasy, kupuju suvenýry, kvůli venkovním zápasům v pondělních televizních dohrávkách zatahuju práci dřív, abych je stíhal v TV a šířím její dobré jméno všude ve svém okolí. V tom případě se snad můžu chlubit tím, kolik Sparta má ve své sbírce titulů a že jsem na to jako její fanoušek hrdej. Přiznávám, že nejezdím na výjezdy. Ale to snad není tak velkej prohřešek, abych se nemohl považovat za Sparťana.

Pokud šlo prosperovi o to, že jsem tolik titulů sám nezažil, tak dejme tomu, ale Sparťanskou historii mám nastudovanou, takže se k ní hlásím. No ale teď mě napadá.. Fandím Spartě někdy od 6 let (tj rok 92) a od tý doby vyhrála 12 titulů. Což představuje ještě větší dominanci než v historickým součtu. Takže já bych měl bejt asi ještě víc arogantní a namyšlenej, protože 12 titulů za posledních 18 let, to je paráda. K tomu se nebezpečně přibližuje Slavie a její 3 zářezy..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už sem psal výš, Man Utd majou podobnou bilanci a já kvůli tomu arogantní nejsu.

Reagovat
rufus

Takhle.. Jak píšu už v prvním příspěvku, já občas připomínám to, že je Sparta náš nejlepší klub, nechám pak na posouzení ostatních jesli je to arogantní nebo ne.. V tom dalším příspěvku jsem si z tý arogance už dělal srandu, ale i tak.. pokud to někdo bere jako arogantní chování, tak já to nikomu vymlouvat nebudu.. Může to tak znít, to nepopírám.

Na druhou stranu tvůj příklad s MUFC. Zkus najít někoho, kdo by pochyboval o velikosti MUFC. Nikdo takovej není, každý uzná že je to velkoklub světových měřítek. Naopak u Sparty se najdou lidi, který pochybují o její velikosti v našem českým měřítku. Souvisí to jedno s druhým. Nechci říkat, kde je chyba, ale věřím, že pokud by v ČR nebyla taková anti-spartanská nálada, tak se ani Sparťani nemusí ohánět tím, co Sparta dokázala.

Jak říkám, jedno s druhým souvisí, chyba bude na obou stranách..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo. Ono hlavně Sparťani už většinu té svojí pověstné arogance ztratili. První šok byl titul Liberca a ten druhý titul Baníku. Po dvou titulech Slávie se umoudřila většina toho zbytku. Teďka už se Sparťani dají snášet víceméně v pohodě, dokonca aji po loňsku kdy ste neprohráli ani jeden zápas, což je unikát. Nepamatuju se, že bych v posledních letech někde četl příspěvek typu "Sigma hraje krásný fotbal, koupíme jim Hořavu, Bajera a Dreksu, pošlem Sigmu kam patří a s těma hráčama vyhrajem titul my." A dřív takové uvažování bylo mezi Sparťanama plus mínus normální.

Reagovat
rufus

S tím by se dalo souhlasit. Je pravdou, že dřív se někde objevily podobný názory. Když se někomu mimo Spartu dařilo, tak bylo mnohem lehčí ho koupit. Někteří fanoušci Sparty si zvykli na tu nadvládu podpořenou titulama a občas ty názory stály za to... A rozhodně máš pravdu v tom, že vystřízlivění nastalo po těch chudších letech bez titulu. Ale takhle to bývá skoro všude, podívej i na Slavii.. po dvou titulech jsem se občas divil, co někteří Slávisti vyplodili za úvahy.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Podobně se lidi dívají na nás, na Pražáky. Říkají o nás, že jsme arogantní, namyšlení, nemakačenka apod.

Reagovat
Shevchenko

Jasně, všechno je to o úspěchu. Nešaškuj prosímtě.

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi tak, jako když sparťanům vadí Bohemka míň než Slavia.

Reagovat
Losinho

Tak tam je to kvůli rivalitě "S", zatímco to jak sem psal já neplatí jenom u baníkovců, ale i u dalších...

Reagovat
centos

Snad u všech.

Reagovat
smazaný uživatel

v Plzni je to naopak (alespoň u většiny)

Reagovat
kubys

Tak když jste jejich béčko, tak se nediv

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, já to bral tak, že jsi dával za příklad fanouška Baníku. Pro Baník je Sparta největší rival (no možná po Opavě), tak mě nepřekvapuje, že je pro ně přijatelnější Slavia.

Reagovat
Losinho

OK.

Reagovat
Losinho

..............................Zlámal...................................

.....Janda........Čelda........Trapp............Hub........

............................Dembelé..................................

.....M.Černý......Kisel.......Belaid.......Hloušek......

................................Hora...................................

Snad mě kluci mile překvapí a Starkovi konečně sklapne, protože ty jeho kecy jsou čím dál horší...

Reagovat
smazaný uživatel

Béčko hodně slušně..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, Zelenáči? Kolik dneska dostanete?

Reagovat
kubys

Dnes opět hokej!!!

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Baníček

Reagovat
kubys

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Slavie je strašně marná

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já se nekoukam, to je fakt tak špatný?

Reagovat
Losinho

Hrůza, děs, bída.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Vždyť poslední utkání nebylo tak špatný, ne? Čim to?

Reagovat
Losinho

Proti Budějkám i Žižkovu to bylo dobrý, ale teď to je typický utkání týmů ze spodku tabulky, jen s minimálním nasazením. Nebyla žádná šance, Příbram gol víceméně z ničeho + obrovská chyba Hubáčka. Mimochodem dneska platí hezká rovnice: přihrávka - Hubáček - prásk balon do prdele, hlavně ať letí vysoko a daleko

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A já myslel, že by se mohli zvednout... Jak to teda tipuješ?

Reagovat
Losinho

Buď se zvedneme a nějakou haluzí srovnáme na 1:1 nebo budeme hrát takhle a prohrajem - snad jen 0:1

Reagovat
Carlos Juan Pablo

No, a máte cenný bod do tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

už je tam kropěj hasiči..

Reagovat
smazaný uživatel

"49. Slavia zůstává dál nemohoucná a bez pořádně šance." Ta Slavie je snad marnější než Baníček...A hle, Hora vyrovnává

Reagovat
Losinho

Je marná, naštěstí je marná i Příbram...

Reagovat
Losinho

GOOOOLLLLL !!!!!

Z Hory nakonec bude kanonýr

Reagovat
smazaný uživatel

64.

Slástičtí "fanoušci" od začátku zápasu zapalují pyrotechniku i přes výzvy pořadatele.

Který debil to na sport.cz píše?

Reagovat
centos

Ne že bych jim to přál, ale mám pocit, že dělat tohle baníkovci, už dávno tam jsou kosmonauti a mlátí kolem sebe hlava nehlava.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Losinho

Pyro!

Reagovat
JarousFCB

není zločin

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jupí, ohníček

Reagovat
smazaný uživatel

Celou dobu Slávisti fandili tak nějak na půl plynu, ale tím jedním pyrem se to o 300% zlepšilo a teďka jsou v mojích očích ti největší borci a budu na to vzpomínat jako na úžasnou atmosféru vytvořenou opravdovéma aktivníma fanouškama

Reagovat
centos

Ale no tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to fakt připadá jako náhrada nedostatečného počtu a nebo invence v pokřicích.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

: Jsou z nich rekové, kteří umí udělat oheň...

Reagovat
centos

Zas ale pokud to ti chuji budou házet na hřiště, tak v povolením nemůžeme počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že mají moralizující kecy na Plzeňáky.

Reagovat
centos

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti kárali fanoušky Plzně, když při vzájemném utkání v Edenu, házeli pyro na hřiště.

Reagovat
centos

Jo, to máš recht. A řvali na ně myslím něco jako Táhněte domů.

Reagovat
Losinho

A zároveň pak byli sami na sebe nasraný za to pyro v Hradci...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. O tom se v článku taky psalo.

Reagovat
JarousFCB

Nechápu ty lidi co mají potřebu to házet na hřiště, nebo lidi, kteří na stadion tahají pyro, které má jen zvukový efekt... tihle neví o čem pyro je ...

Reagovat
Losinho

Koukám, že jednou spletu palec a hnedka je ze mě prvotřídní chuligán

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to není o chuligánech. Pyro schvaluje snad každej, kdo má rád fotbal. Pokud se nehází nic na hřiště, patří pyro na stadiony stejně jako šály, vlajky nebo klasický choreo.

Koneckonců, zřejmě nejhezčí choreo, který kdy bylo u nás v Olomouci, byla vlastně jen pyro show.

Reagovat
Losinho

Právě, já sem taky pro pyro, ale ten palec dolů měl bejt za to hození na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si říkal, že přece nejsi schizofrenik .

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, tak to potom jo. Na hřiště pyro nepatří a těm kreténům, co to tam hážou, bych zakázal vstup na fotbal. Zbytečně to kazí ostatním, kteří by veděli, co s pyrem, kdyby bylo dovoleno.

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na Losinha

Reagovat
Losinho

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kweuke základ místo Bonyho

Reagovat
centos

Vidím, že se tisíce fanoušků obou klubů vydaly na stadion.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kweuke

Reagovat
Ligter

Kweuke

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zatim neni šptný utkání, Kweuke stylově, Kadlec pěkná střela, Pamič megatutovka .

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Břevno Kweuke, už druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Kweukeho jsem vždycky bránil. On není takový kopyto, jak se zdá. Dneska obě jeho břevna na devět z deseti

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ježiš, Řepka VEN!

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas to není špatnej. Herně je Sparta mírně lepší. K tomu je i o dost nebezpečnější. Pokud to takhle bude vypadat i po půlce, tak by tam Sňozíkovi minimálně jeden padnout měl. Já bych si moc přál, aby ho dal Leo. Ten zatím přesvědčuje, že by měl dostat víc prostoru. Už minulej mač byl hlavní vahou, která převážila body na stranu Sparty.

Řepka by měl jít k psychiatrovi. Tohle fakt už není možné. Co si tím jako dokazoval ...?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Řepka mě už neskutečně štve. To už prostě není, co to bývalo. Nemá tak jistý zákroky, dělá chyby, ani hlavičkování už neni takový, pomalej, věčně agresivní - žlutý karty a dokonce mě sere už i tim, jak furt řve na Pamiće atd.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nedostatečná komunikace

Reagovat
centos

Tak tak, je to psychopat a měl by být propuštěn

Reagovat
smazaný uživatel

do konce sezóny, pak pude

Reagovat
smazaný uživatel

No a ještě něco - Kadlec je ohromně chytrý hráč. Všímám si ho dneska trochu víc, než ostatních a je u něj vidět, že u toho fotbalu fakt přemejšlí. Ten to jednou někam dotáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam sudí teď vymejšlel? To byla pentle viditelná i z vesmíru ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kdyby to bylo naopak proti Bohemce, to by zase byly kecy o protěžování a další sr*čky

Reagovat
smazaný uživatel

budeme muset ten kus dát jinak, no

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, teď to bylo ještě jasnější - Nikl Kweukemu přišlápnul kotník a pak se chytnul za ksicht ...

Sudí je fakt pitcha

Reagovat
smazaný uživatel

No a následovala by i červená, ne?

Já z toho nemůžu. Ichtyl s píšťalkou

Reagovat
Carlos Juan Pablo

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Dvě břevna, skoro vybojovaná pentle, gól... Má pěknej match, že by se začal zvedat?

Reagovat
smazaný uživatel

zvedal se už v Liberci. Dneska to jen potvrzuje

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To jsem tak nebral, nebylo to špatný, ale kdyby tam neokrad Pamiće o gól, tak by si snad nikdo ani nevšiml, že je na hřišti...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ale samozřejmě progres tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

Podaný , Kweuke

Parádní, pánové. Jeden kope výborně standartky a parádně centruje. Druhej je dneska u všeho nebezpečného.

Reagovat
joshua

Leoooooooooooooooooooooo, jak ja mu toho góla přál

Reagovat
smazaný uživatel

Řepku vystřídat. Nebo bude rudá.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke bojuje jak lev. Takhle se má bojovat v rudém dresu

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Matěj na plac

Reagovat
smazaný uživatel

uuu, tohle muselo bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale Kucka dneska slabej jako čaj.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Co to náš stratég zase vymejšlí? Hejda za Kucku? Pět obránců?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zatim naplňuje pověst nejvíc kartujícího rozhodčího...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tohle bylo na skoro na červenou. Jednoznačně úmyslnej loket do krku

Reagovat
smazaný uživatel

Kweuke jak bowlingová koule

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

to byla zajímavá rána

Reagovat
twerp

To je bída... Sparta pasivní jako kdyby se jim nemohlo nic...Nakopává jako kdyby hrála proti Realu... záloha si to nepodrží, nezakombinuje... nevím jestli sou tak připosr.. že vedou a nechcou nic pokazit, nebo jestli už na to kašlaj...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Důležitý vítezství

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to cítím na výhry týmů z Moravy a Slezska. Doufám, že hlavně Sigma zabere a ultras vyprovíjou pořádný výjezd, ať to dneska Pod Lízátkama stojí za to.

Reagovat
smazaný uživatel

by mne zajim alo, jestli dnes proti Banicku nastoupi Tonda Bucek s Domninikem Krautem. Jsou tam na hostovani a muze se uplatnit "pravidlo", ze by nenastoupili proti svemu materskemu klubu. Kraut zacina chytat fazonu, tak by by,lo fajn, kdyby sedel a nepopravil svůj klub

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem četl, že nemužou nastoupit, maji to pry ve smlouvě.

Reagovat
centos

Nevím, když se jich Baník zbavil, tak by se jich neměl bát.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou tam na hostovani, takze b se vratit normnalne meli, hlavne Kraut, Bucek, at si dam zustane

Reagovat
centos

Aha. Zrovna Domina bych zpátky klidně bral, bo horší to být nemůže.

btw příští sobotu konečně na ženy a odpoledne pak na Plzeň, to bude pěkný den ;)

Škoda jen, že to není obráceně. Ženy budou určitě lepší zážitek. Víc bojovnosti, lepší atmosféra, lepší výhled.. :)

Reagovat
JarousFCB

Škoda, že ženy nehrají před muži na Bazalech... nebo naopak...

Reagovat
centos

Myslím, že to hřiště jim plně vyhovuje. Ne že bych tam byl, ale viděl jsem fotky. Něco jako béčko; do Vřesiny si rád zajedu, bo je tam fajn a stojím metr za lajnou, ale na Bazalech by to bylo o ničem.

Reagovat
centos

Navíc.. zaparkuješ u cesty, jdeš pár metrů a jsi na lávce přes potok, tam ukážeš dědkům pořadatelům bratrovu permici a jdeš zdarma, ujdeš dalších pár kroků a jsi u hřiště, deset metrů za tebou stánek s pivem a klobásou, deset metrů vlevo vedení Baníku, metr před tebou někdo háže aut; o přestávce kousek uhneš, ať tam dědci natáhnou zábrany, aby mohli jít hráči do kabin; bavíš se nad tím, jak kritizují jednoho pomalejšího.. Kdepak, tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

na Bazalech by to bylo lepší...na takový vesnický fotbal co tu popisuješ se můžu jít podívat do každé vesnice...

Reagovat
centos

Na Bazalech by to bylo úplně stejně na hovno jako teď při utkání starých gard ČSR a Polska - málo lidí, mizerná atmosféra, žádný kontakt s hráči. A na tribuně profukuje, ochoz samozřejmě zavřený. Resp. lidí ještě méně.

Reagovat
JarousFCB

nějaký kotel by se sešel... hodně lidí by se šlo podívat na dva zápasy po sobě...

Reagovat
centos

Ty? ;) Ale jako jo, někomu by to tak určitě vyhovovalo. Za mě je ale lepší tenhle způsob.

Myslím, že ženské jsou plně spokojené tam, kde jsou. Mají nejlepší podporu v soutěži. Ale že by se jednou hrálo na Bazalech - třeba přátelák -, proč ne!

Jejich případné automatické zařazení před muže by přineslo imho víc škody než užitku. Ono obecně návštěvám na lize vůbec nesvědčí ta neustálá škatulata s termíny - kdo chce jít na fotbal, musí si automaticky zjišťovat, kdy jeho klub tentokrát hraje.

Reagovat
Kepy_FCB

Tjn. pamatuju si pořad v rádiu "S mikrofonem za fotbalem" kde byly vstupy ze všech zápasů kola (jen občas chyběl 1) to už nikdy nebude takle srovnané termíny.

Reagovat
smazaný uživatel

"S mikrofonem za fotbalem" To je nostalgie. Žádný internet, žádný teletext, dokonce ani žádná televize. Jen přenosné rádio a na tom jsem v létě na chatě chytal Radiožurnál. Mělo to svý kouzlo

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

promin ale Bucek u mne klesnul, jak mel rozepre s Petou Vaskem. A kvalitni golman to taky neni

Reagovat
JarousFCB

Své kvality má ... určitě bych ho nenechával v Ústí

Reagovat
Radar

Asi tak a krom toho bordel začal dělat Vašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma udělá tak remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Neska v Ustí 3 body !!!! Díval sem se do "kolue".

Reagovat
smazaný uživatel

Kam že ses to díval?

Reagovat
Shevchenko

To zní jako toluen.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Kepy_FCB

1927-1922 0

1905-1919 2

1899-1913 1

1894-1958 0

Reagovat
centos

blbne ti kalkulačka

Reagovat
centos

Útočíme v několika lidech, vidím dobře?

Reagovat
Radar

No né Zeher hraje dobře, škoda že se toho nedožil Míra Koubek

Reagovat
centos

No, najednou se všichni nějak víc snaží..

Reagovat
Radar

Přesně tak a přitom Petera byl přesvědčený o tom že ta mizérie nemá nic společného s nějakým konfliktem Koubka a mužstva

Reagovat
Radar

Přesně tak a přitom Petera byl přesvědčený o tom že ta mizérie nemá nic společného s nějakým konfliktem Koubka a mužstva

Reagovat
Kepy_FCB

Mě to příjde stejné jak v Budweisu akorát nyní proměňujeme šance.

Reagovat
centos

Snad jo. Taky je fakt, že to obrana dost usnadnila.

Reagovat
AjaxFans

Jste taky banda kydalů.První melete,že máte tým na prd,že potřebujete schopného utočníka a naráz po 4:0 je vše ok ?

Reagovat
centos

Reagovat
Kepy_FCB

0:3

Už mě to nebude ani bavit...

Reagovat
Kepy_FCB

ČB-Brno

příšerné kombinace dresů, cca 20 hostů

HK-Olmík

tam to zase komentuje nějaký parchant

Reagovat
Radar

No ti brňáci mají ránu

Reagovat
Radar

No ti brňáci mají ránu

Reagovat
Kepy_FCB

Sigmáci kvalitní výjezd (na jejich poměry)

Reagovat
Jajinek

ten Kalas je marnej, pozicnč vůbec neví kde má stat, jen se tam plete Bajerovi...v souboji je dobrej, slušnej výskok, ale takhle motajícího se člověka jsem ve vrcholovém fotbale snad dlouho neviděl. při organizaci hry hrajeme v 10ti.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu 17, hrál 1. zápas od začátku v této sezoně. Normálně bych asi řekl dejme mu čas. Ale za půl roku odchází, takže času moc není, už aby se uzdravil Rossi a mohl hrávat on.

Reagovat
Kepy_FCB

Ústí má jednu šanci za druhou...

Reagovat
centos

Reagovat
homeles8

Dynamo Pavel Kučera

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma bravo jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

pyco Banik? kdy jsme dali naposled tolik golu? :))

Reagovat
Kepy_FCB

asi na jaře doma Baumitu

Reagovat
smazaný uživatel

votroci

Reagovat
rufus
Reagovat
Radar

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JBC do toho

Reagovat
rufus

rozhovor s Matějovským ohledně jeho zdravotního stavu, zajímat to bude asi hlavně martyho:

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal/97617/matejovsky-lide-me-odepsali-ale-ja-fotbal-umim.html

Reagovat
smazaný uživatel

šeda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je na ukončení kariéry taková minela

Reagovat
smazaný uživatel

Ten fotbal dnes JBC-Bolka je . Zase! Ta naše liga je " "

Reagovat
Godwinson

Tak tragický to neni, začátek byl výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beru komplexně: Od hry po diváky až po stadion atd.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

Super fotbálek, skoro pokaždé když hraje Bolka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty blbe....ty musíš být z vesnice a nebo si nikdy neviděl FOTBAL!!!!

Reagovat
-Kopy-

Ty si hloupý

Reagovat
smazaný uživatel

no comment.

Reagovat
-Kopy-

Jinak neuznanej jasnej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

remiza je zlata.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už teď mám strach z toho zápasu za 2 týdny. Pelta chytl vynikající formu, v Holici a dneska ji dokázal a bude hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

U nich se nam nikdy moc nedarilo, parkrat sme tam sice vyhrali, ale ted jak je ,,novej" jablonec, tak nějak nam to u nich na ně nende.

Reagovat
rufus

Ještě Jablonec rychle gol, ať mám v tipovačce 7 bodů ze sedmi .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele