Gambrinus liga - preview 12. kola

01.11.2008, 09:12, aktualizováno 03.11.2008, 08:58
Previews
Pátý Baník přivítá na Bazalech třetí Spartu. Vyjma derby obou pražských S není v české lize slavnější zápas. Diváci pondělní dohrávky se mají na co těšit...
Viktoria Plzeň - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Program 12. kola Gambrinus ligy začne v sobotu zápasem mezi Plzní a Jabloncem. Domácí budou chtít navázat na výhru ze hřiště Bohemians Praha, zatímco jejich protivník chce dát zapomenout na domácí porážku od Teplic.

Západočeská Viktoria pod vedením nového kouče Pavla Vrby sbírá body. Po remíze se Spartou totiž přišla výhra na půdě Bohemians Praha. V bodové sérii rozhodně chtějí domácí pokračovat i v sobotu, kdy se představí proti tápajícímu Jablonci. "Nálada v týmu je lepší, ale potřebujeme to potvrdit i s Jabloncem. Když znovu zvítězíme, budeme z nejhoršího venku," uvedl trenér desátého týmu v tabulce Vrba, jehož těší i fakt, že může do utkání počítat se všemi hráči.

Jablonec po výborném vstupu do ligy v posledních týdnech ztrácí a momentálně mu patří deváté místo. Svěřenci hostujícího kouče Františka Komňackého nedokázali odčinit porážku ze severočeského derby s Libercem, když před týdnem doma podlehli 0:2 Teplicím. A aby toho nebylo málo, tak o několik dní později přišel další krach v podobě vyřazení v Poháru ČMFS. "Je potřeba ten sešup co nejdříve zastavit. A když se nedaří fotbalově, musíme to zlomit vůlí, morálkou a nasazením," plánoval Komňacký, jehož celek nastoupí nejspíš kompletní.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Limberský, Rada, Navrátil, Jiráček - Petržela, Trapp, Horváth, Kolář, Rezek - Varadi.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Homola, Huber, Hamouz - Michálek, Klapka, Loučka, Pavlík, Žofčák - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.00 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Sigma Olomouc  (neděle 15:00)
Teplice doma přivítají fotbalisty Olomouce. Domácí budou chtít v zápase potvrdit výhru z Jablonce, zatímco Hanáci se pokusí po sedmi letech na Stínadlech zvítězit.

Po dvou nezdarech si Tepličtí v minulém kole rovnou připsaly tři body za vítězství v Jablonci. V tabulce jim patří průběžná devátá příčka. V neděli budou chtít domácí navázat na výkon právě z minulého kola a dát úplně zapomenout na špatné výsledky. "Ještě je v nás ten nepovedený poslední domácí zápas s Mladou Boleslaví, na to chceme nechat zapomenout," řekl trenér domácích Jiří Plíšek, jenž se bude muset obejít bez čtveřice zraněných Ljevakoviče, Daňka, Smíška a Vaščáka.

Olomouc třikrát v řadě bodovala. Naposledy před týdnem proti Liberci, který zdolala 2:1. Ve sbíraní bodů plánují hráči Sigmy pokračovat i v Teplicích. "Teplice jsou kompaktní mužstvo s dobře organizovanou obranou. Hlavně doma jsou nebezpeční i díky standardním situacím," poznamenal kouč sedmého celku v tabulce Zdeněk Psotka. Ten nebude moci počítat v sestavě se zraněným Hudcem. Otazník nad startem visí u Škerleho a Ordoše.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Belic - Matula, Lukáš, Klein, Rosa - Doležal, Verbíř, Sabou, Mareš - Jun, Mahmutovič.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Rossi, Komárek, Šuškavčevič, Heidenreich - Kaščák, Hořava, Hubník, Melinho, Janotka - Ordoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.25 - 4.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - 1. FC Brno  (neděle 15:00)
Fotbalisté Brna s novým provizorním trenérem Alešem Křečkem se pokusí v neděli zastavit vedoucí Slavii na jejím hřišti. Ta totiž doma exceluje, nikomu ještě nedarovala ani jeden bod.

Pro sešívané bude tento zápas zároveň generálkou na úvodní vystoupení ve skupinové fázi Poháru UEFA, v němž se ve čtvrtek doma střetnou s anglickou Aston Villou. Ale nyní se plně koncentrují na Brno. "Očekávám, že navážeme na naše předcházející výkony. Brno má ale řadu ofenzivně laděných hráčů, takže nemůžeme spoléhat pouze na to, že se soupeř bude jen bránit," uvedl slávistický kouč Karel Jarolím, jenž si především přeje, aby jeho svěřenci nepodcenili nedělní utkání.

Šestému Brnu se na půdě Slavie vůbec nedaří, když zde uhrálo pouze jediný bod před dlouhými sedmi lety. V minulém týdnu navíc Moravané měnili trenéra. Petra Uličného dočasně nahrazuje dosavadní asistent Aleš Křeček. Ten s mužstvem nejede do Prahy s poraženeckou náladou. "Společně s asistentem Horáčkem se od středy snažíme hráče přesvědčit, že nejedou na Slavii na popravu. Pokud budou mít zdravé sebevědomí, tak mohou myslet i na dobrý výsledek," tvrdí sebevědomě šestatřicetiletý Křeček.

Do hry určitě nezasáhnou zranění slávisté Litteri a Ivana. Otazník nad startem visí u Šventa a Dřížďala. Brněnští se budou muset obejít bez marodů Dvorníka, Doška, Kalivody, Večeři a vykartovaného Čoupka.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Suchý, Brabec, Hubáček - Belaid, M. Jarolím, Tavares, Černý - Šmicer, Necid.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Švejnoha, Trousil, Živný, Kuncl - Střeštík, Mareček, Polách, Lira - Šural, Heinz.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - Viktoria Žižkov  (neděle 17:00)
Podruhé zasebou čeká Viktoriány důležité utkání na půdě soupeře. Po Kladnu je čeká další tým zpravidla hrající v horší polovině tabulky, a to České Budějovice.

Od příchodu trenéra Tobiáše drží jeho tým sérii neporazitelnosti, která ovšem významný posun mimo sestupové vody neznamená. Hned šest utkání totiž vítěze nepoznalo, vítězství si příchozí trenér připsal jen proti Jablonci. V tomto zápase také zatím jako v jediném pod jeho vedením padly více jak dvě branky. Na domácí scéně tak dokonce Jihočeši představují to nejhorší, co česká první liga nabízí – z pěti utkání pouhých šest bodů. V posledním vzájemném utkání s Pražany hraném na jejich stadionu se body dělily, z předchozích devíti domácích duelů ovšem vyhráli hned šestkrát, z toho jen jednou o více jak branku. Domácího kouče ještě může těšit prázdná marodka.

Žižkov se zmítá v krizi. Obdobně jako jeho protivník se může "chlubit" nejhorší bilancí na hřištích soupeře, zatím se nikdy nevracel jinak než poražen. Od poslední ligové výhry ho navíc dělí již pět kol, během kterých získal pražský tým jediný bod. Trenér Csaplár tak i kvůli tomu vede momentálně poslední tým ligy. Po zmateném výkonu na Kladně se potřebují hosté odrazit ode dna zlepšeným projevem opět na hřišti týmu z mizerným bodovým ziskem. Výhra by dokonce Viktorii zajistila posun právě před Budějovice. Cestu za vítězstvím může narušit Pilař, který stále není úplně fit.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laurinc, Horejš, Hunal, Leština - Benát, Homoláč, Hílek, Šíma - Sedláček, Svátek
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Šťastný, Besta, Gabriel, Xavier - Stracený, Vozábal, Procházka, Koukal - Švancara, Kalod
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 2.95 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - SK Kladno  (neděle 17:00)
Stadion Na Litavce přivítá duel jedenácté Příbrami a čtrnáctého Kladna. Tradičně vyrovnaní soupeři budou hrát o možnost uniknutí sestupovým příčkám.

Kromě dvou pohárových zápasů, které se v obou případech během devadesáti minut nerozhodly, odehrála obě mužstva v předminulé sezóně své první ligové souboje. Příbram doma porazila svého soupeře nejtěsnějším možným rozdílem, na Kladně se pak hrálo bez branek.

Trenér Massimo Morales shledává tento zápas nejdůležitějším, co se týká zbylých čtyř utkání první části ligy. Na vlastním hřišti jsou jeho svěřenci postrachem. Potrápili Brno, Liberec a Plzeň, porazili Bohemians a třígólové nášupy nadělili Budějovicím a Zlínu, týmům minimálně srovnatelným s Kladnem. Jakmile však vycestují mimo Příbram, kouzlo je pryč, a tak je psychika domácích ovlivněna vysokou prohrou na Spartě. V neděli bude domácímu trenérovi chybět zraněné duo Krbeček, Oguzhan.

Kladenští poslední ligové kolo zvládli a gólem v poslední čtvrthodince si připsali vítězství, které je odpoutalo ode dna tabulky. Na hřištích soupeře si však vedou skoro nejhůře. Ze šesti utkání pouze jedinkrát se štěstím remizovali v Jablonci, jinak je stíhá jedna prohra za druhou. V posledních dvou kolech dokonce nedokázali domácím vstřelit branku a cestování se jim vymstilo také během tohoto týdne, když vypadli z Poháru ČMFS po prohře se Slováckem. Trenér Hřídel přijíždí na středočeské derby s respektem a bez trojice zraněných hráčů. Již delší dobu nemohou nastoupit Mašanský, Bartoš ani Dubský.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Slavík - Plašil, Müller, Nohýnek, Pleško - Klesa, Borek, Tarczal, Tomašák - Huňa, De Oliveira
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Gross, Beneš, Killar, Hajník - Strnad - Holub, Szabo, Herzán, Zoubele - Šilhan
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.25 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha - Tescoma Zlín  (neděle 17:00)
Střížkovští Bohemians doma přivítají Zlín. Pro oba týmy, které se pohybují okolo sestupového pásma, to bude velice důležitý zápas. Hosté by rádi navázali na výkon z prvního poločasu s Baníkem a vítězství v osmifinále Poháru ČMFS, zatímco Pražané chtějí odčinit domácí porážku z předešlého kola.

Klokanům sice patří dvanácté místo, ale od sestupových pozic je dělí pouhé dva body. V neděli čeká svěřence Luboše Urbana jeden ze záchranářských soubojů. Dorazí totiž předposlední Zlín. "Musíme si dát pozor na zlínské brejky, mají nejrychlejšího útočníka v lize Žůrka. Po prohře s Plzní již nemůžeme doma ztrácet," řekl domácí kouč Luboš Urban, jehož svěřenci ve dvou posledních zápasech inkasovali celkem sedmkrát.

Stejný význam utkání vnímají i fotbalisté Tescomy, kterou povede v neděli dlouho očekávaný nový kouč Stanislav Levý. "Je to jeden z klíčových zápasů podzimu a já pevně věřím, že jej zvládneme a nakopne nás to zároveň k lepším výsledkům v následujících zápasech," doufá útočník Libor Žůrek, jenž neproměnil v zápase proti Baníku hned několik tutovek. Jeho tým nakonec přišel ve druhém poločase o vedení 2:1, když v poslední čtvrthodině hry dostal knokaut v podobě čtyř branek. Chuť si spravili Zlínští ve středu, kdy si v Jablonci vybojovali postup do jarního čtvrtfinále Poháru ČMFS. Vítěznou náladu se pokusí přenést i do nadcházejícího ligového střetnutí.

Domácím bude chybět zraněný Kratochvil a otazník nad startem visí u Zoubka. Zlínští budou postrádat brankářskou jedničku Baránka a obránce Pennera, oba nenastoupí kvůli zdravotním problémům.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Obermajer, Lencevič, Grznár - Demeter, Horáček, Jeslínek, Galbavý - Ibe, Kincl.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Kořínek - Čelůstka, Kroča, Zúbek, Malý - Šmahaj, Kóňa, Vyskočil, Malár - Žůrek, Kroupa.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 2.90 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav  (neděle 20:00)
Hned tři taháky si připravilo 12. kolo české ligy. Jeden z nich čeká příznivce na stadionu U Nisy, kde domácí Liberec zkusí stáhnout čtyřbodovou ztrátu na druhou Boleslav.

Velmi zajímavou bilanci mají tyto dva týmy, co se týká "výhody" vlastního stadionu. Vyjma předminulé sezóny, kdy se v Liberci urodila remíza a domácí zápas Boleslav vyhrála 4:0, totiž vždy vítězí cestující tým. Středočeši tak vyhráli na libereckém stadionu již tři utkání, během kterých vsítili úctyhodných osm branek.

Bez povšimnutí nelze vynechat ani zlepšení obou týmů oproti loňské sezóně. Boleslav měla v předešlém ročníku po stejném počtu utkání o osm bodů méně a byla na pátém místě. To momentálně zaujímá Liberec, který za letošních 11 kol získal přesně dvojnásobek bodů, loni se s deseti krčil až na dvanácté příčce.

Slavistickému dominování na domácím trávníku směle konkurují právě Severočeši. Jediná Plzeň dokázala uhrát na jejich stadionu remízu, prohru si odvezly obě pražská "S" nebo zbylé severočeské týmy Teplice a Jablonec. Chuť po prohře z posledního kola v Olomouci si Liberečtí spravili na témže stadionu v Poháru ČMFS, když zvítězili o dvě branky. Škorpilovi, respektujícímu soupeřovo letošní výkony, bude v zápase chybět zraněný Janů a naplno nemůže počítat ani s Bílkem.

Mladá Boleslav se dělí o první příčku v tabulce týkající se zápasů na cizím hřišti, a do karet jí hraje i statistika s Libercem. Vždyť právě hráči středočeského týmu jsou posledními, kteří na tomto stadionu vyhráli. Desetizápasová šňůra bez porážky je zatím zakončena bezbrankovou remízou po skvělém výkonu proti Slavii. Před utkání se současným lídrem si Boleslav připsala čtyři vítězství, vždy o pouhou jedinou branku. Trenér Hapal přijíždí zhatit domácí neporazitelnost Liberce s jediným hráčem na marodce. Do zápasu nezasáhne univerzál Hrdlička.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, Košťál, Polák - Papoušek, Bílek (Frejlach), Dort, Dočkal - Kerič, Smetana
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Procházka, Janíček, Mach - Mendy, Sylvestre, Rajnoch, Poláček - Pecka, Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.90 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - Sparta Praha  (pondělí 17:15)
V pondělí se dohrává 12. kolo Gambrinus ligy. Střetnou se dva velcí rivalové Ostrava a Sparta. S formou jsou na tom momentálně lépe Slezané, ale sparťané budou chtít dát na Bazalech najevo, že jejich herní krize již pominula.

Ostrava je ve střelecké formě. V posledních dvou duelech vstřelila celkem deset gólů, ale také inkasovala šest branek. Svěřenci Karla Večeři by rádi pokračovali ve střeleckých hodech i proti Spartě. Ale vyvarovat se branek ve své síti. Na to si musí dát pozor, pokud chce v pondělí uspět. "Je důležitější, abychom nedělali a neopakovali chyby, kterých jsme se dopouštěli v předchozích zápasech. Pak můžeme myslet na úspěch proti komukoliv z ligy," řekl Večeřa, jehož trápí zdravotní stav některých hráčů. Lékaři vyloučili start klíčového obránce Reného Bolfa, jenž se potýká se svalovými problémy. A otazník nad startem visí u Tchuře, který si stěžuje na bolavý úpon.

Sparta po dlouhé době slavila ligové vítězství, naposledy se totiž radovala 13. září v Brně. V předešlém kole doma porazila Příbram 3:0. A ve středu si vybojovali postup do čtvrtfinále Poháru ČMFS Zda je herní krize zažehnána, ukáže duel na Bazalech, kde se postaví proti rovnocennému soupeři, jenž figuruje na pátém místě. Letenští potřebují body jako sůl, pokud se chtějí vrátit do hry o mistrovský titul. V případě vítězství by téměř dostihli druhou Mladou Boleslav a na vedoucí Slavii by ztráceli pět bodů. Hosté si jsou však vědomi ofenzivní síly soupeře. "Máme představu jak na Baník, je silný především v ofenzivě. Soupeř má jen ty nejvyšší ambice, ale my již nechceme více ztrácet. Bude to pro oba týmy hodně důležitý duel," řekl kapitán hostů Patrik Berger. Trenérovi Jozefu Chovancovi bude scházet čtveřice marodů Wilfried, Matušovič, Řepka a Holenda.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Řezník, Neuwirth, Pavlík, Tchuř - Marek, Galásek, Otepka, Mičola - Svěrkoš, Střihavka.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kúdela, Voříšek, Hušek, Krob - Kulič, Vacek, Kladrubský, Berger, Zeman - Slepička.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.85 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha1182128:626
2.FK Mladá Boleslav1173117:924
3.Sparta Praha1163217:1021
4.Baník Ostrava1162322:1320
5.Slovan Liberec1162316:1220
6.1. FC Brno1144312:1116
7.Sigma Olomouc1144313:1416
8.FK Teplice1143412:915
9.FK Jablonec1143411:1315
10.Viktoria Plzeň1126314:1612
11.1. FK Příbram1132612:1511
12.Bohemians Praha1131715:2310
13.České Budějovice111737:1610
14.SK Kladno112367:179
15.Tescoma Zlín112277:188
16.Viktoria Žižkov1121811:197

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (70)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jablonec nemá momentálně formu a Plzeň se pod novým trenérem zvedá. Jasná 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět nastává to období v roce, kdy fandím Baníku, takže v pondělí jasná 1.

Reagovat
Tomanatura

Blázne, musí být 0. Co bychom tu potom dělali s těmi ultra Baníkovci, kteří by nám to dokola opakovali?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

...že porazili Spartu, že jsou vlastně nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

no a ne?

Reagovat
Tomanatura

Co čekáš, že ti na to odpovím? Toto umíte vyrojit jen vy

Reagovat
smazaný uživatel

mate stesti ze nehrajete s banikem ted !!

Reagovat
Tomanatura

A ještě toto

Reagovat
smazaný uživatel

no tak v tom pripade bych mel na ty tvoje hlasky reagovat stejne, kdyz vidis jenom slavii a nic jinsiho!

Reagovat
Tomanatura

Já vidím jenom Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

j presne, a moudrejsi ustoupi takze si tu pis s nakym slavistu a me neotravuj !

Reagovat
Tomanatura

Ale začal jsi mě otravovat ty

Reagovat
Tomanatura

Naopak vy máte štěstí, že Slavie nehrála s Baníkem v té úplně největší formě.

Reagovat
smazaný uživatel

no sak pockej...aby banik nenastrilel.....5 golu slawii....tag se tu moc nesmej

Reagovat
Tomanatura

Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Volím menší zlo a po každé prohře Sparty tu je díky nejmenovanému jedinci opravdu sranda.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
božský John

Baníček,nejlepší u nás

Reagovat
$dolar$

Plzen dnes 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych dal na plzen...ale zname..je....pred 2 zapasy mely 5x za sebou remizu..ale preji to ty 3 body potrebuji...

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

MLC

Reagovat
božský John

tůdle

Reagovat
F.Torres

estli boleslav a sparta ztrati a slavie vyhraje, bude mit docela uz luxusni naskok

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie by dnes mela potvrdit formu a zvítězit,duel liberec Boleslav muže rozhodnut jeden gol,ale spíš bychto viděl na remizu no a Banik má formu takže jedině vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

slavie dneska proti brnu musi vyhrat, dostanou tam zas par goliku a bude to nakonec 3:0 pro slavku..

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice - Olomouc = 10

Slavia - Brno = jako moravak preji brnu takze 02

Č. Budějovice - Žižkov = 10

Příbram - Kladno = 1

Střížkov - Zlín = kdyz bude hrat Zlin jako 1. polocas s banikem tak 2

Liberec - M. Boleslav = 10

BANÍČEK - = 1 !!!

Reagovat
F.Torres

az na tu slavii bych s tebou souhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice-Olomouc 1

Slavia-Brno 1

Budějovice-Žižkov 0

Příbram-Kladno 0

Bohemka II-Zlín 1

Liberec-Ml. Boleslav 0

Baník-Sralta 1

takhle by to byla parada:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze slavka vyhraje a přibram taky

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia Praha!!!

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze je nemocnej Kalič, jeho navrat na Slavii by mohl byt emotivni :) zajimalo by me jak by ho fanousci privitali

Reagovat
fantomas

Neznám Slávistu, kterej neměl Kaliče rád. Takže myslim, že jestli by to přivítání bylo nějak zvláštní, tak by se mu dostalo spíš mohutnýho potlesku než pískotu.

Reagovat
fantomas

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

no super Belaid nehraje,ale synovec nemuze chybet-dneska to bude trapeni

Reagovat
smazaný uživatel

Necka zase praskl gól, tys to viděl nějak moc černě, zatím to vypadá dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, a druhej, ale už slyším ty kecy, že z půl mtru to umí každej a stejně sál v ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, sakra, skoro jsem to nestihl. Tento týden je na body dost skoupej, tak: Slavia, do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

ty woe maj to pretizene a pak,ze ma sparta nejvic fanousku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přenos se mi taky dost kousal, ale lepší než drátem do oka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ja radsi chci tim dratem do oka nez tohle

Reagovat
Tomanatura

Sláviá!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A zítra hurá na BAZALY!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Baník - SPARTA 1:3 (Svěrkoš - Berger,Kisel,Kladrubský)

Musíme rozbít Bazaly!!

Reagovat
smazaný uživatel

jako by jste je uz nekdy rozbili

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím výsledkově.

Reagovat
fantomas

Pro Ivoska - přečti si tohle:

http://fotbal.idnes.cz/slavii-s-aston-villou-by-v-cesku-mohla-vysilat-nova-sport-pme-/fot_pohary.asp?c=A081103_143301_fot_pohary_min

Jistě že to bylo akorát abnormálně nízkou nabídkou ČT. Jiné televize jsou schopné jednat seriozně.

Reagovat
smazaný uživatel

no jeste ze jsi mi to poslal :

"Šéfové Slavie si myslí, že jejich klub je nejlepší na světě. Že jim všichni musí vyhovět. My jsme Slavii předložili svou solidní nabídku, která se nelišila od té, kterou třeba Sparta loni akceptovala. Pro Slavii byla málo."

myslim ze tohle mluvi za vse

a kdyby ti to bylo jeste malo :

"Dali jsme Slavii solidní nabídku, s kterou stejně slavný český klub loni problém neměl," řekl Otakar Černý, šéfredaktor sportu v České televizi."

Reagovat
smazaný uživatel

jinak chapu ze je to mala nabidka, jenze tohle je jen pohar uefa a myslim ze minulosti ty nabidky byly na stejny urovni a kdyz ji prijimaji vsechny kluby v CR vyjma Slavie a jeste k tomu ji slavia loni prijala a ted najedou ne tak to je proste pro me namyslenost, zadnym jinym slovem to uz nazvat nelze,jo vlastne jsem na jedno zapomnel - nenasytnost a mozna taky ostuda... kdyby mi tohle udelala sparta a ja se nemohl koukat na jeji zapas, to bych si to poradne rozmyslel s navstevou stadionu...

Reagovat
fantomas

Co to je za kec? "a ja se nemohl koukat na jeji zapas, to bych si to poradne rozmyslel s navstevou stadionu..."

Reagovat
smazaný uživatel

no myslel jsem to jako potom z pristi navstevou stadionu.Kdyby mi tohle udelala tak uz bych pak asi na domaci zapasy nechodil...

Reagovat
fantomas

Hodně zvláštní postoj.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak kdyz bych nejak nemohl na zapas evropskych poharu at uz z casovyhc ci financnich duvodu a oni by to ani nevysilali (a to by se stalo uz po nekolikate - viz. v pripade slavie Zilina, Fiore, Vasluj) tak to bych se opravdu asi na chozeni na domaci zapasy vykaslal...to totiz neni jen o penezich ale taky o sluzbach fanouskum a timhle netrpi Ota TV ani nahodou, ale jen a pouze fanousci a to nejen ti slavisticti ale i ostatni kteri chteji videt zapasy ceskeho tymu v evropskych poharech

Reagovat
fantomas

Tak jestli chceš brát vážně slova takového pomatence, jako je pan Černý, tak prosim. Klíčové ale je, že Nova Sport je ochotná jednat, tudíž cena je v rámci mezí, nebot i česká televize podmínky dokáže splnit. Náké žblepty pana Černého mi sou celkem ukradené.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Ota a Ota TV me pochopitelne pije krev uz dlouho, ale me jde tady o to ze jeden rok to slavie v pohode prijme a druhej je to pro ni uz malo.Jinak samozrejme kdyz nova nabidne vic tak proc nevzit jeji nabidku, ale kdyby se neozvala nova tak by se nevysilalo vubec a to docela nechapu.Radsi nevzit nic a nic nevysilat nebo 200 tisic a plus dalsi penize za prodej ostatnim stanicim vcetne anglickych?tu logiku vaseho vedeni proste nechapu

Reagovat
fantomas

Naopak - já ji chápu, čekali na lepší nabídku, myslim, že kdyby se Nova neozvala, tak to čété nakonec prodají. Média taky dokážou leccos nafouknout.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja si myslim ze by se nevysilalo ani nahodou kdyby se nova neozvala

Reagovat
smazaný uživatel

Angličani dali několik milionů, ČT 200 tis. To není třeba víc komentovat, Ota to prostě zadarmo nedostane, ať se třeba na hlavu postaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartička porazí chachary Polsky vyhrajeme 2:1 at žije Sparta a Ultras

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš jestli nakonec jelo těch 500 ultras do Ovy nebo nakonec tipyckých 100?

Reagovat
honziss

Tak Mikloško prej sleduje Řezníka..

Reagovat
One-Real

No, Sparta dostává sodu....

Reagovat
smazaný uživatel

Banik , Sparta zatím dostává

Reagovat
honziss

Juhůůůů..

Reagovat
smazaný uživatel

pepik chovanec

Reagovat
smazaný uživatel

koukám , že jsem o nic mepřišel ...

Reagovat
fantomas

Furt to mužeš uhrát na to "fcb" v nicku.

Reagovat
irik

Pravda, už dlouho přemýšlím co to fcb u něho v nicku znamená Pověz Baník , barca nebo Bayern?

Reagovat
milan78

někdo x sparta.., nepouštěl bych do sektoru hostů ani jednoho naháče.., krásnej zápas a nějaký hovado ho zkazí dýmovnicí....., kdo se má na to koukat, at si ten blb tu dýmovnici pustí doma v jeskyni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele