Ideální sestavy ovládl Necid

04.11.2008, 15:48
Aktuality
Pouze Tomáš Necid se objevil v sestavách všech jedenácti redakcí, které rozhodují o výběru All Stars média. Ve dvanáctém kole Gambrinus ligy byl slávistický kanonýr nejlepší díky dvěma gólům do sítě Brna.

O dvě nominaci méně si vysloužil jeho spoluhráč Matej Krajčík. A také českobudějovický záložník Petr Benát, který byl klíčovou postavou Jihočechů při obratu skóre v závěru zápasu s Žižkovem.

All Stars media 12. kola:
Špit (Jablonec, 8 nominací) - Řezník (Ostrava, 4), Krajčík (Slavia, 9), Gebre Selassie (Liberec, 6) - Benát (České Budějovice, 9), Melinho (Olomouc, 8), Otepka (Ostrava, 4), Naumov (Žižkov, 6) - Svěrkoš (Ostrava, 8), Necid (Slavia, 11), Papadopulos (Ml. Boleslav, 6).

Autor: Radim Šantrůček / ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nemam,co bych na tom menil,tohle kolo je to v pohode ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele