Gambrinus liga - preview 12. kola

15.10.2010, 08:34, aktualizováno 18.10.2010, 08:48
Previews
Olomouc by se ráda vrátila na vítěznou vlnu, tři body z dnešní dohrávky by znamenaly dotažení se na druhou Spartu. Sigma ale jede na půdu Slovácka, kde ji nečeká snadná práce.
1. FC Slovácko - Sigma Olomouc  (pondělí 18:00)
Pondělní dohrávku 12. kola obstará zápas mezi domácím Slováckem a Olomoucí. Tým z Uherského Hradiště bude chtít potvrdit svou sílu na domácích hřištích, zatímco Hanáci by rádi odčinili poslední dvě porážky v řadě.

Z pěti domácích zápasů vyhráli čtyřikrát a pouze jednou remizovali. Taková je bilance zatím doma neporažených hráčů sedmého Slovácka. Bodovat hodlají i v pondělí před televizními kamerami. "Neberu vůbec v potaz, že Sigma v posledních dvou kolech nebodovala a nevstřelila branku. O to větší může být motivace tuto bilanci ukončit," řekl trenér domácích Miroslav Soukup.

Výborný start do nové ligové sezony měli fotbalisté Olomouce, ale jejich výkon před reprezentační přestávkou se nedá označit za uspokojivý. V posledních dvou duelech vyšli bodově naprázdno a velice špatná je i střelecká produktivita Hanáků. Proto jim v tabulce patří až páté místo v tabulce, které by rádi opět vylepšili. "To se někdy ve fotbale stává. Měli jsme v Teplicích i doma proti Spartě šance, které jsme neproměnili," prohlásil kouč hostí Zdeněk Psotka, jehož svěřenci ještě nikdy v Uherském Hradišti nezvítězili.

Domácí budou postrádat vykartovaného Košúta a zraněné duo Urbánka s Cleberem. Hosté přijedou skoro kompletní, pouze bude chybět zraněný Kučera.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Mezlík, Reinberk, Kubáň - Volešák, Kordula, J. Valenta, Fujerik - Ondřejka, Švancara.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Dreksa, Škerle, Vepřek - Bajer, Rossi, Hořava - Petr, Hubník, Šultes.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.95 - 3.20 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - FK Mladá Boleslav  (neděle 15:00)
Ještě více se vzdálit sestupovým příčkám se bude snažit Hradec Králové v souboji s aspirantem na evropské poháry Mladou Boleslaví.

Hradec Králové by jistě rád navázal na výhru v Brně z posledního ligového kola. Doma se může pochlubit zajímavou bilancí, kdy stejně jako České Budějovice dokázal porazit Spartu i Jablonec a prohrál pouze s dosud neporaženou Plzní. Nováček se jistě bude moci opět spolehnout na výbornou fotbalovou kulisu stadionu Pod Lízátky. "Čeká nás velmi těžké utkání a pro nás hodně důležité. Pokud se nám podaří potvrdit vítězství z Brna, dostali bychom se do relativně klidnějšího středu tabulky, s odstupem na poslední místa," uvedl k důležitosti utkání trenér domácích Václav Kotal.

Hosté se zase budou snažit prodloužit sérii šesti zápasů bez porážky. Mladoboleslavští můžou být spokojeni se vstupem do soutěže. Po jedenáctém kole jim patří čtvrté místo jen o skóre za třetí Olomoucí. Ze hřišť soupeřů však přivezli tři body naposledy v prvním kole, když v Teplicích porazili Ústí nad Labem 2:0. "Pro udržení kontaktu s čelem tabulky potřebujeme opět venku naplno bodovat. Proto budeme všemi silami o tři body usilovat v Hradci Králové, jehož kvality ctíme," prohlásil boleslavský trenér Karel Stanner.

Votroci přišli v reprezentační přestávce o zraněného brankáře Lindra, jehož nahradí reprezentant do 21 let Hanuš. Jinak má trenér Kotal k dispozici kompletní tým, do hry se po zranění dostává také Štěpán, který však ještě o víkendu nastoupí za rezervu. Hráčský kádr pohromadě má také mladoboleslavský trenér Stanner. Chybí mu jen útočník Kerem Bulut, který se ještě nevrátil z Austrálie, a rekonvalescenti Tomáš Hrdlička s Ondřejem Zahustelem.

Zajímavým bude duel pro hráče v dresu Mladé Boleslavi Kuliče a Rolka, kteří jsou odchovanci hradeckého fotbalu. Naposledy se obě mužstva utkala v sezóně 2003/2004 ještě ve druhé lize, v obou duelech se radovali domácí.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Wozniak, Chleboun, Poděbradský - Karal, Hochmeister, Janoušek, Fischer, Rezek - Pilař, Dvořák.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Rolko, Dimitrovski, Fabián - Mendy, Opiela, Procházka, Táborský - Kulič, Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.10 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - 1. FK Příbram  (neděle 15:00)
Jablonec v domácím prostředí v rámci 12. kola české nejvyšší soutěže přivítá Příbram. Domácí se v neděli pokusí navázat na výhru z uplynulého kola, zatímco hosté by rádi na Střelnici zlomili jedno prokletí trvající pět let.

Po třech prohrách v řadě přišla vytoužená výhra pro Jablonec, když před reprezentační přestávkou zvítězil nad Ústím 2:0. A v nadcházejícím zápase chce sedmý tým tabulky rovněž uspět. "Jsme v situaci, kdy si nemůžeme dovolit rozdávat doma body. Cíl je proto jasný, hrát na vítězství a v tabulce zase poskočit výš," vytyčil jasné cíle trenér domácích František Komňacký. Ten bude postrádat v sestavě pouze rekonvalescenta Krajčíka.

Dlouhých pět let nedala Příbram v Jablonci žádný gól, i když v posledních třech vzájemných zápasech uhrála dvakrát bezbrankovou remízu. Tuto nepříznivou bilanci se pokusí konečně prolomit. "Soupeř zatím nepředvádí takové výkony, jaké by chtěl předvádět. Věřím, že jejich matných výsledků využijeme," řekl nový kouč hostí Roman Nádvorník, jehož tým by měl nastoupit v kompletním složení. Nejistý je pouze start Wágnera.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Pavlík, Drsek, Jablonský - Vošahlík, Piták, Loučka, Kovařík - Pekhart, Lafata
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Nohýnek, J. Štochl, Divíšek - Klesa, Macek, Tarczal, Pleško - Huňa, Jurdík.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.40 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno  (neděle 15:00)
Suverénní Plzeň má velkou šanci odskočit na čele tabulky a ještě zvýraznit svůj náskok na 12 bodů. Zbrojovka Brno ale nejede do Plzně na výlet, vedoucí mužstvo chce minimálně potrápit, nejlépe obrat o body.

Sparta svůj zápas prohrála a před Plzní stojí nová výzva - odskočit už na dvanáct bodů. Pokud by se to povedlo, Viktorka by měla luxusní náskok. Ovšem ještě nepředbíhejme, ve fotbale se stávají nejrůznější věci a Plzeň rozhodně nesmí nic podceňovat.

A to platí i o zápasu s Brnem. Je jasné, že zápas vedoucího celku s posledním by měl být hladkou záležitostí pro domácí výběr, ovšem trenér Vrba varuje: "Brno, stejně jako většina mužstev venku, bude vycházet ze zajištěné obrany a bude chodit do brejkových situací. Na druhou stranu složení Brna je takové, že hráči chtějí hrát fotbal, chtějí hrát kombinačně. Určitě se nezaměří jen na defenzivu. Podcenit Brno by se mohlo ošklivě vymstít."

Zatímco Plzeň bojuje o titul, tak Brno má zcela jiné starosti. Po jedenácti kolech je tento tým na posledním místě a vůbec se mu nedaří. V minulém kole Zbrojovka nestačila před domácím publikem na Hradec - s nováčkem prohrála 1:2 a jen podtrhla velkou bídu.

Domácím bude pro zranění scházet Kolář, jinak ale bude mít trenér Vrba k dispozici všechny hráče. To jeho brněnský protějšek Karel Večeřa má více starostí, už v minulé sezoně Brno sužovala zranění a nejinak je tomu i letos. Ve Štruncových sadech se neobjeví Došek, Rabušic, Křeček, Kovačevič, vykartovaný Husár a Rýdel, zde se kluby dohodly.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Bystroň, Navrátil, Limberský - Petržela, Horváth, Rada, Jiráček - Bakoš, Rezek
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Dřížďal, Trousil, Hudec, Hamouz - Michálek, Dostálek, Polách, Střeštík - Hodek, Kalabiška
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.27 - 4.50 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
Soubojem dvanáctibodových týmů z druhé poloviny tabulky pokračuje dvanácté kolo domácí ligové soutěže. Baník se pokusí navázat na zlepšené výkony z posledních kol na půdě remízových králů z Českých Budějovic.

Dynamo sice v letošní sezóně prohrálo pouze třikrát, tedy stejně jako Sparta, nicméně již šest remíz z dosavadních jedenácti kol Českým Budějovicím nedovoluje atakovat vyšší příčky. Domácí trápí především nízká střelecká potence, po Příbrami má druhý nejnižší počet vstřelených branek. Jinak je ovšem zdobí zajímavá bilance, v domácích zápasech totiž dokázali porazit Spartu či Jablonec a prohráli pouze se suveréní Plzní. Před svým soupeřem z Ostravy mají domácí respekt. "Baník se nachází na místech kam nepatří, má výborný tým a bude chtít vyhrát i u nás," uvedl asistent trenéra domácích Skála.

"Budějovice těžko vyhrávají, ale neprohrávají. Je to zkušený tým, ovšem šanci máme, i když soupeř je nevyzpytatelný," zhrnul dosavadní výkony Dynama trenér Baníku Koubek. Letní zemětřesení v kádru jeho mužstva mělo na tým Ostravy větší dopad než se čekalo a po osmém kole se Baník krčil s pěti body na posledním místě tabulky domácí ligy. Ve vyrovnané tabulce však díky šňůře tří zápasů bez porážky poskočil před tímto kolem na jedenácté místo, o skóre před svého dnešního soupeře z Českých Budějovic. Na hřištích soupeřů však Baník zatím nedokázal vyhrát, dosud si odvezl pouze remízy z Příbrami a z duelu s Bohemians 1905 při nelichotivém skóre 2:10 z venkovních zápasů.

Trenér Dynama Šilhavý má k dispozici kompletní tým, kromě dlouhodobě zraněných Benáta a Leštiny. Baník nemůže počítat se zraněným obráncem Šmejkalem, naopak připraven je po třech týdnech brankář Daněk. V loňské sezóně dokázali oba týmy vyhrát na hřišti soupeře.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Lencevič, Riegel - Hudson, Černák, Otepka, Lengyel, Mezlík - Ondrášek.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Neuwirth, Neves, Marek - Lukeš, Greguš, Frejlach - Koukal, Varadi, Zeher.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 2.80 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Ústí nad Labem - Slavia Praha  (neděle 17:00)
Před pár dny válčily spolu o postup v tuzemském poháru, nyní se znovu střetnou tentokrát v rámci ligové soutěže. Řeč je o týmech Slavie a Ústí. Pohárové utkání skončilo vítězstvím Slavie.

Slávisté jsou po jedenácti kolech třetí. Ale od konce. Takový průběh sezony si příznivci sešívaných ani v nejčernějších snech nepředstavovali. K lepším výsledkům má přispět i nový kouč Michal Petrouš, jenž nahradil Karla Jarolíma. Petroušova premiéra před reprezentační přestávkou v domácím zápase s Plzní (0:1) sice nevyšla, ale herně Slavia nepropadla. Nyní zajíždí do Ústí s jasným cílem vyhrát a vzdálit se sestupovým pozicím. "Musíme hrát s plným nasazením, šlapat soupeři na paty. To je cesta, která nás přivedla k vítězství v poháru," řekl kouč hostí Petrouš.

Ústí má stejný počet bodů jako Slavia a oběma týmům patří čtrnáctá, respektive patnáctá pozice. A pouze bod je dělí bod od samotného dna tabulky. Svěřenci Svatopluka Habance v poháru se Slavií neuspěli, v neděli mají možnost nápravy. "Naším cílem v poháru bylo Slavii potrápit a ještě více snížit její sebevědomí, což se nám snad podařilo. Teď to chceme doma využít," řekl trenér domácích Habanec.

Domácímu Ústí bude v sestavě chybět zraněné duo Dvořák se Zachariášem a otazníky visí nad startem Martykána. Hosté přijedou bez marodů Vlčka a Naumova, možná nenastoupí ani Jarolím.
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Buček - Polák, Džuban, Valenta, Janů - Doležal, Vrtělka, Martykán, Volek - Kraut, Jindráček.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janda, Čelůstka, Ragued, Hubáček - M. Černý, Kisel, Belaid, J. Černý - Vyhnal, Hora.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.40 - 3.30 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - FK Teplice  (sobota 18:20)
V sobotu je na programu jediný zápas 12. kola první fotbalové ligy. Sparta doma přivítá Teplice. Letenští budou chtít odčinit brzké vyřazení z domácího poháru, zatímco Severočeši by rádi navázali na jarní vítězství z pražské Letné.

Sparťané si reprezentační přestávku vyplnili pohárovým střetnutím v Ondrášovka Cupu. Ale neuspěli v něm. Chovancův výběr byl senzačně vyřazen druholigovým Sokolovem. A Letenským nezbývá nic jiného než v sobotu napravit svou reputaci v Gambrinus lize, kde jim po 11 kolech patří druhé místo. "Teplice na defenzivu v posledních letech sází, ale pozor si musíme dát i na některé brejkové hráče. Jsme ale rádi, že se po sérii tří zápasů venku konečně představíme doma. S blížícím se koncem podzimu je každý takový zápas důležitý," řekl trenér a klubový manažer Sparty Jozef Chovanec, jehož svěřenci musí v sobotu vyhrát, pokud se nechtějí vzdát myšlenek na mistrovský titul.

Teplice v posledních dvou ligových kolech naplno bodovaly, v obou případech se tak stalo v domácím prostředí. Nyní však pátý tým tabulky zajíždí na soupeřovu půdu, konkrétně na pražskou Letnou. "Každý zápas na Letné je těžký, domácí budou mít motivaci napravit výsledek z poháru. Za úspěch beru jakýkoliv bodový výsledek," řekl trenér Jiří Plíšek.

V sestavě domácích bude chybět pro sobotní zápas zraněný Hušek, kvůli dohodě klubů nebude hrát také Vachoušek a nejistý je start Matějovského. To Teplickým bude scházet jen vykartovaný Ljevakovič.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Adiaba, Brabec, Řepka, Pamič - Vacek - Sionko, Kladrubský, Kucka, Kadlec - Wilfried.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Smejkal, Hošek, Rosa - Čajič, Kalivoda, Matula, Zoubele - Mahmutovič, Mareš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 3.40 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians 1905 - Slovan Liberec  (pátek 18:15)
Po reprezentační přestávce odstartuje domácí Gambrinus liga tradičně v páteční podvečer. Předehrávku 12. kola obstará v pražské Synot Tip Aréně duel Bohemians 1905 se Slovanem Liberec.

Ve vyrovnané tabulce se Bohemians v případě vítězství mohou bodově na Liberec dotáhnout a vzdálit se sestupovým příčkám. Od posledního Brna je dělí bod a od předposledního Ústí jen lepší skóre. K vítězství by mohlo pomoci domácí prostředí, respektive azyl v Edenu, kde svěřenci kouče Hoftycha v letošní sezóně ještě nepohráli. Zato venku vybojovali pouze jedinou remízu a pokud chtějí mít Klokani klidnější zimu, měli by Slovan porazit. Tím spíše, že v dalších kolech je čeká velmi těžký los. "Nemůžeme si soupeře vybírat. Ztratili jsme v některých zápasech zbytečně body, takže je teď musíme získat s papírově silnějšími týmy," prohlásil bojovně trenér Pavel Hoftych k sérii těžkých zápasů v Olomouci, doma se Spartou a v Teplicích, která jeho tým čeká ve zbylých kolech první poloviny soutěže.

Liberec si sice přivezl z dosavadních šesti venkovních utkání jedinou výhru, tu však vybojoval právě v Edenu, když porazil tápající Slavii poměrem 3:1. Slovan zatím podává nevýrazné výkony, střídá lepší zápasy s horšími a patří k průměru ligy. Mezi světlejší stránky patří dosavadní představení reprezentanta Jiřího Štajnera, který od svého návratu z Německa předvádí kvalitní výkony. "Víme, že má výborné kreativní myšlení, na něj musíme dávat pozor. Velmi nebezpeční jsou i Kerič a Nezmar," vyjádřil se k soupeři Hoftych. Tým Liberce si podle trenéra Josefa Petříka bude muset poradit zase s jinými přednostmi soupeře. "Hra Bohemians se vyznačuje bojovností a agresivitou. Hodně nebezpeční jsou i ze standardních situací. Pokud chceme uspět, tak v tom se soupeři musíme vyrovnat."

Oba týmy využily reprezentační přestávky k doléčení zranění. Hoftych má k dispozici například obránce Cseha, který by mohl nahradit stopera Lukáše, jenž nesmí jeden zápas kvůli čtyřem žlutým kartám hrát. Po odstoupení v Mladé Boleslavi jsou fit i oba útočníci Hartig a Nešpor. Za Liberec nenastoupí kvůli čtyřem žlutým reprezentant do 21 let Vácha. Další liberecké lvíče Gecov se naopak vrací do hry, neboť jednozápasový distanc mu již vypršel.

V loňské sezoně se ve vzájemných zápasech více dařilo Liberci. Proti Bohemians si připsal čtyři body, přičemž vítězství slavil na hřišti soupeře. K tomu se Slovanu podařilo přes Klokany postoupit v domácím poháru.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Cseh, Nikl, D. Nešpor - Držík - Moravec, Kaufman, Trubila - Hartig, Škoda.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Kelič, Dejmek, Fleišman - Vácha, Holeňák, Štajner, Breznaník - Kerič, Nezmar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 2.95 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň11101029:731
2.Sparta Praha1171318:722
3.Sigma Olomouc1154219:719
4.FK Mladá Boleslav1154218:1219
5.FK Teplice1153314:1318
6.1. FC Slovácko1151514:1316
7.FK Jablonec1142514:1314
8.Slovan Liberec1134414:1513
9.FC Hradec Králové1134410:1313
10.1. FK Příbram113356:912
11.Baník Ostrava1133510:1512
12.České Budějovice112638:1312
13.Bohemians 19051124511:1510
14.Slavia Praha1124510:1610
15.FK Ústí nad Labem112459:2210
16.Zbrojovka Brno1130811:259

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (337)

Přidat komentář
smazaný uživatel

doufám že Rolko s Kuličem nebudou dělat drahoty

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu Sparťan, kterej by jel příští kolo do Liberce? Sice je to v blbý pondělí, ale z Čerňáku je to jen zhruba hodina cesty, což je fajn. Lístek jen za kilo.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Já jedu stoprocentně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, jen nemám do Liberce s kým jet.

Reagovat
smazaný uživatel

No já ještě nevím v kolik pojedu, možná půjdu před zápasem kalit někam v LBC, pak půjdu do ACS sektoru a po fotbale nejspíš zůstanu v Liberci, protože už nejede žádný spoj a spojím příjemné s užitečným a zakalím tam někde s kámošema v hospodě.

Reagovat
AjaxFans

Kukal jsem na ten football factories.Sic anglicky,ale dalo se tom rozumět.Akorát ti týpci nebyli z vaku,ale z f-side myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, byli z F-Side, akorát jsem myslel, že Vak je nadskupina a F-Side patří pod ní. Dobrý montéři ti Holanďani, co ?

Reagovat
AjaxFans

Jn,zajímavé Dobré bylo jak říkal,že si zapálili s feyenordem ty fanouškovské baráky,nebo co to bylo.Pak říkal,že potom požáru je mají těd alespon hezčí.Ten dravec stím dynamitem v ruce byl taky haló.F-side jsou hlavní a vak 410 jsou mladčí týpci tuším.Utrecht byl tak nejslabší tam,se divím že neukazovali nikoho z Haagu.Jak tam měli tu pamětní vlajku,jak ubodali v autě feyenordáci nějakého hlavního ultras ajaxu Je to divočina.Na holandském webu mi říkal týpek,že když uvidím holandana v rukavicích,tak mám utěkat jako o život

Thaibox je dost populární v holandu.

Reagovat
smazaný uživatel

No a není to tak, že F-Side je chuligánka a Vak 410 jsou ultras? No Holandsko je docela divoký přes rvačky. Neštítěj se zbraní a když k tomu přidaj trénink bojovejch sportů, není to tam asi prdel. Slávisti se s nima střetli, jak spolu hráli předkolo LM. Prý tam taky byly nože a několik ajaxáků odchytli do vlaků a rozmlátili je tam na prach.

Reagovat
AjaxFans

Je to možné.Zbraní néé no,Utrecht jsou na to specialisti.A feyenord zas přes ty "rachejtle".

Jak říkal ten chuligán,že ještě nikoho nezabil,ale jak šáhne někdo na jeho kámoše,tak to klidně udělá.Pak i něco,že sere na obyčejné fanoušku Ajaxu.Chudáci Ajaxáci To se stalo v Amstru,neb v Prage?

Reagovat
smazaný uživatel

V Amsterdamu na vlakovém nádraží. Ajaxáci řvali na slávisty gegen nazis! a začla potyčka. Už ani nevím, kde jsem to četl. Ale na tuhle dobu nerad vzpomínám. Klub mého srdce vypadl s Arsenalem a největší rival vyřadil můj oblíbený zahraniční tým

Reagovat
Losinho

Jj, pamatuju, jak měl tuším Rezek proti Arsenalu golovku a nedal, což bylo dost důležitý nakonec

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo pro Rezka ve Spartě typický, že měl gólovku a nedal.

Reagovat
Losinho

Ale tohle byla golovka tušim za stavu 0:0, myslim že to napálil do tyče. No a pak to Arsenal ovládl

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, no to byl zápas na pendrek. Zraněnej Řepka a v klidu hrající Arsenal. Ale tehdy bylo myslím dobrý choreo .

Reagovat
smazaný uživatel

To se jako z Liberce nedostanem domů?

Reagovat
smazaný uživatel

No DPML ani Studen Agency podle mne takhle pozdě nejezdí. Zápas skončí v 20:00. Nějakou dobu nás jistě zdrží v sektoru. Z Fügnerky jede poslední bus v 19:00. Student na tom nebude o moc líp. A přímý vlak z Liberce do Prahy nejezdí. Předpokládám, že většina fanoušků pojede do Liberce autem. Nevím nic o o tom, že by se vypravoval nějaký bus (z Prahy). Takže návrat do Prahy bude docela obtížný. Proto tam zůstanu do dalšího dne.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to jsem si měl uvědomit asi dřív, než jsem si koupil lístek. No nic, tak si tam asi budu muset najít nějakou hospodu a celou noc chlastat

Reagovat
smazaný uživatel

On ani nejede vlak. První až ve čtyři ráno. Možná bude mít někdo ze sparťanů volný místo v autě, ale na to se nedá spoléhat. Mmch. Je ten lístek na jméno?

Reagovat
REPLIKATOR

1

Reagovat
božský John

5:0 by bylo fajn

Reagovat
AjaxFans

Akorát kdybys ty čísla prohodil.

Reagovat
Losinho

Reagovat
božský John

Jestli i s tou dvojtečkou,tak 52(nebo 25):0 by bylo fér

Reagovat
Shevchenko

Nad tím, co jsi napsal, jsem haldil docela dost dlouho.

Reagovat
cubinho

Reagovat
sosna

1905 - Liberec 0

Sparta - Teplice 2

Jabko - Příbram 1

Plzeň - Brno 2

Hradec - Bolka 1

Ústí - Slavia 1

Dynamo - Baník 0

Slovácko - Sigma 2

Reagovat
smazaný uživatel

skoro mi pripada ze ta plzen hraje porad se slabyma

Reagovat
$dolar$

Ale ono to tak vazne je

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem koukal na profil Slovanu Liberec na eurofotbalu a v kolonce rok založení má rok 1921. Slovan Liberec vznikl v roce 1958, proto také před dvěma lety slavil klub padesátileté výročí.

Reagovat
Kepy_FCB

tenkrát měli i pěkné choreo - 1958

Reagovat
rufus

V roce 58 došlo ke sloučení dvou týmů a vzniknul přímo Slovan. Třeba se ten rok 1921 uvádí jako založení jednoho z těchto předchůdců Slovanu.

Reagovat
rufus

Ale teda asi bude lepší uvádět ten rok 1958.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice pravda, že Slovan vznikl sloučením dvou klubů Slavoj a Jiskra, ale oficiální vznik klubu Slovanu Liberec byl v roce 1958. Klub to uvádí jako rok svého vzniku, fanoušci klubu to považují za rok vzniku svého klubu, takže žádný jiný rok založení nepřipadá v úvahu.

http://supras-unisono.info/index.php?session=0&action=read&click=open&article=1217839307

Na tomto odkazu je něco o historii Slovanu Liberec.

Reagovat
rufus

Já historii Slovanu znám docela dobře, brácha mu totiž fandí, takže sem toho hodně slyšel. A taky vím, že fanoušci i klub považují za vznik 1958, jen sem napsal důvod, proč by mohl být na EF uváděn rok 1921.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom článku od supras se o žádné události z roku 1921 spojené s klubem nepíše. Nevím, kde se tu vzal ten rok 1921 a docela by mě to zajímalo.

Reagovat
rufus

Ten článek jsem zatím nečetl, nemám teď na to čas Ale pokud tam je uveden rok založení Jiskry i Slavoje a ani jedno není rok 1921, tak v tom případě je to zvláštní..

Reagovat
Kepy_FCB

Po repre balastu konečně liga!

Reagovat
smazaný uživatel

reprepauzy jsou na hofno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kepy_FCB

1905 - Reichenberg 0

S.Prag - Teplitz 1 (B: Mr.Beďár)

Gablonz- Pribram 1

Pilsen - Brünn 1

Königgratz- Jungbunzlau 2

Aussig - S.Prag 0

Budweis - Ostrau 0

Slowackei- Olmütz 0

Reagovat
Kepy_FCB

Koukám slávisté už upustili od akcí typu: Kotel klokanům nedáme nebo jak to bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

A nebude to taky tím, že bohemáci bojkot na zápas s Baníkem jen přerušili a teď proti Slovanu kotel opět mít nebudou?

Reagovat
Kepy_FCB

No moc to nevypadá a předpokládam též že po změně stran by mohli jít na stranu domácích kotelníků.

Reagovat
smazaný uživatel

Na webu jsem nečetl nic o tom, že by bohemáci šli do Edenu, nicméně nechám se překvapit. Kámoš slovaňák v Edenu je, tak to budu mít z první ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooool. Pěkná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Štajner je dneska skvělý. Moc mě jeho hra baví. Fotbalově je o parník před spoluhráči a o pár parníků před Klokany

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk odejde volit a Libe to doyebe ...

Reagovat
Kepy_FCB

tak nemáš chodit rozmnožovat voly

Reagovat
smazaný uživatel

ehm ... volil jsem sám sebe ...

Reagovat
homeles8

dyť to píše...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vtipek dne.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně, napíšeš mi na FB jakej si měl program?

Reagovat
$dolar$

Kazdy obyvatel jeho vesnice povinne vyfasuje Barcelonsky dres....

Reagovat
smazaný uživatel

malé "b" ...

No a jinak - program by to byl dobrý, no. V Jaromkách je Barcelona hodně sledovaná a má tady fakt hodně fandů

Reagovat
smazaný uživatel

vyhladit.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, typická Frankovec ...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

normálně. Klasika. Hlavně neúplatnost. Tady to jede hodně, no.

Reagovat
$dolar$

a za jakou stranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Výzva 2010. Nějak si to vygoogli.

Reagovat
$dolar$

A jakou sanci mate?

Reagovat
smazaný uživatel

to se uvidí. Já myslím, že se tam dostaneme. V tom případě bych měl šanci být vedoucím jedné městské firmy. Teda, ne že bysme si už parcelovali budoucí pozice ...

Reagovat
$dolar$

Jo aha

Reagovat
smazaný uživatel

už je po volbách, takže není důvod neříct voličům pravdu ...

Reagovat
$dolar$

Tak ono spis jde o to, jestli tobe jde o tu funkci, nebo jde o tu funkci s tim, ze vis, ze to dobre povedes

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasně, že bych to vedl líp, než ti, co jsou tam dnes. Popravdě - hůř to půjde těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Ty jsi číslo 19?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu se takhle veřejně odhalit.

Reagovat
rufus

Fajn. Tak... jakej jsi vystudoval obor na škole?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

To nevim, ale jmenuje se stejne jako zacatek jeho nicku a prijmeni ma stejny jako jeden nas plzenskej hrac

Reagovat
rufus

To už taky vim.

Reagovat
smazaný uživatel

Účetnictví a finanční hospodaření podniku.

Ale pssst.

Reagovat
Kepy_FCB

Slabota ty volby co pane DiSgrafik?

Reagovat
smazaný uživatel

tjn. Od nás jen 3 z jednadvaceti. Čekal jsem víc. Příští volby jdu do toho naplno.

Reagovat
rufus

No jo, vážně ekonom. To mě celkem překvapilo, když sem viděl ten titul. Já mám totiž ten samej, ale moc dalších lidí z VOŠky neznám (samozřejmě, že kromě těch co studovali se mnou ). Ještě by mě zajímalo, jak to byla těžká škola? Protože u nás se povídalo, že jsme jedna z nejtěžších VOŠek v republice, ale já bych to rozhodně netvrdil, i když brnkačka to taky nebyla.. Tak mě zajímá, jestli ty řeči o složitosti byly hodně mimo, nebo se aspoň z části zakládají na pravdě.

A ještě jsem myslel, že pogratuluju k výsledku voleb, ale žádná velká sláva nakonec. Tak třeba vám to příště už vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mě předmětyy týkající se ekonomiky, marketingu atd. vždy bavili, takže to byla spíš brnkačka. Trochu větší problémy jsem měl jen s matikou (ta mě vždy šla, ale tady to bylo už dost přes závit) a překvapivě i statistikou. Další moje oblíbená disciplína, ale musím bez uzardění napsat, že nebýt taháků, měl bych s ní o dost větší problémy ... Ostatní předměty - PC, AJ, NJ, psychologie a podobný, jsem dal spíš v pohodě. Celkově úroveň školy nemůžu posoudit, páč jsem jinou neabsolvoval. Ale chystám se. Zkusím nějakou ekonomku v Brně. Dost možná budu dělat za pár měsíců manažerskou akademii a pak se uvidí dál.

Reagovat
smazaný uživatel

no a samozřejmě účetnictví - i přes drobný zaváhání jsem ve velký většině dával v naprostý pohodě.

Reagovat
rufus

Když tě to baví, tak se pak není čemu divit, že ti to i jde. Mě ekonomický předměty taky celkem baví a zajímají, ale s vyjimkou účetnictví. To jsem si na obchodce užil až dost a i když mi to žádný veliký problémy nedělalo, tak z toho účtování a výpočtů už jsem byl magor. Ale s matikou jsem nikdy nebyl kamarád, proto jsem si vybral VOŠku bez ní. A právě jsem čekal, že bude o něco těžší, já nejsem zrovna studijní typ a kromě jednoho předmětu (sice toho nejdůležitějšího..) jsem překvapivě neměl větší problémy. I když bez taháků by mi některý předměty, jako třeba právo nebo francouzština, přidělávaly starosti.

A máš v pohodě, že teď pracuješ v oboru, takže to baví a můžeš využít, co ses naučil. To já studoval obor veřejná správa a nedokážu si představit, že bych dělal někde ve státní správě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Jo a sry, jen pro tve info, tim, ze nejdes volit, tak volis ty nejvetsi voly

Reagovat
smazaný uživatel

ACS-Tiplice 2:3 ..... prý.

Reagovat
Kepy_FCB

To je docela možné, domácí mají vůči hostům dluh za poslední kolo minulé sezony přeci...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Spartička 3:1 (Káca, Bony, Kláda - Brabec vl.)

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to bude v poločase 0:0, tak by mohl Vacek zase hodit tu svou hlášku: "My ten gól dáme, nebojte se." Jinak dneska 2:0 pro Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zase budou dřít jak koně.. Včera jsme se bavili s kamarádem a shodli se, že se nám zase vrací ta Sparta, do který jsme se kdysi zamilovali..

Reagovat
smazaný uživatel

No to už jsme tu taky jednou řešili, že se pomalými krůčky vrací Sparta ze zlaté sezóny 99/00. Když budou dřít jako v zápase proti Olomouci, tak Teplice bez větších problémů porazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tahle sezona bylo to nej co ve Sparte, co hrac to absolutni pojem. To co kluci predvedli v Olomouci byl opravdu velky vykon,,co me hodne fascinuje na nasich borcich tak to je fyzicka pripravenost..Jsme silni a behavi co vice si prat ano vim Brabec ven

Reagovat
smazaný uživatel

Já si měl na toho vlastňáka vsadit..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

se počítá jako gól Mahmutoviče, ne?

Reagovat
Shevchenko

Děláš si prdel?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava klasika snad ta pauza pomohla Liborovi a konecne zahraje

# Sestava Sparty: Blažek - Adiaba, Řepka, Brabec, Pamić - Kladrubský, Kucka, Vacek - Sionko, Wilfried, Kadlec.

Ale na lavce Uz je KUSNIR

Reagovat
smazaný uživatel

ten Sionko mě tam straší..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak me taky ale po pauze bych mu tu sanci dal taky osobne...Pro me je to stale velky hrac ale jestli i po pauze zahraje tak jak pred tak by si mel zase posedet

Reagovat
smazaný uživatel

Vis jak rikam mel by byt odpocaty dal si do poradku drobne sramy atd

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že ty šrámy můžou za to, že nedokáže přihrát na 3 metry? Já ti nevim, radši bych tam viděl někoho jinýho..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim radsi Ale tak si to jen namlouvam a po 10te asi doufam ze to bude zase jarni Libor no

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych byl rád... Jenže

Reagovat
smazaný uživatel

Se to nestane ale vis jak ja si rikam kdy jindy nez po repre pauze by mel se nejak nakopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to těžký.. Kór, když jsme prodali Žofčáka. Na tu pravou stranu pak skoro nikdo není.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Bože, Sionko

Reagovat
Kepy_FCB

Král a Lovec to otočí...

Reagovat
smazaný uživatel

To mě pose... podělej hlavu... 0-2. Přitom Sparta nehraje vyloženě špatně. Znám, my tak hrajem už skoro dva roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu rikam pech jako prase....

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak treba priste uz neuvidime brabce

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že to vydrží a dostanem se zpátky na druhé místo

Reagovat
smazaný uživatel

Bony nestačej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je čas na sparťanský goly, ne? Je minuta do konce...

Reagovat
Losinho

...................................Zlámal.....................................

......Janda.........Čelda.............Koubský.........Hub......

...................................Trapp......................................

......M.Černý.......Kisel..........Belaid.........Hloušek.......

..................................Vyhnal.....................................

Reagovat
smazaný uživatel

ten útok

Reagovat
Losinho

A koho bys tam dal? Horu?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš je tragédie, že ta nejlepší možnost je Vyhnal...

Reagovat
Losinho

To je pravda

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Brno má kurz 10,takže vyhrajou

Reagovat
AjaxFans

Nebo dostanou 4

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne

Reagovat
AjaxFans

Tak je tam

Reagovat
smazaný uživatel

nechce jít v pátek někdo na Dukla Praha-Sezimovo Ústí? Hlavně Slávisti by mohli jít, aby věděli, do čeho jdou

Reagovat
Losinho

Povídá baníkovec

Reagovat
smazaný uživatel

my už jdem nahoru(doufám v to) a nejsme v takovém srabu, co vy.

Reagovat
Losinho

Uvidíme za několik hodin, kdo je ve srabu

Reagovat
smazaný uživatel

no, furt vy, o tom žádná

Reagovat
Losinho

Počkej, až superparta pod vedením Michala "The Special One" Petrouše smázne Ústí a nastartuje svojí spanilou jízdu do pohárový Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

To už jste udělali. Vyřadili jste je z poháru. To vám na spanilou jízdu do Evropy musí stačit.

Reagovat
Losinho

To byla jenom 1. část

Reagovat
smazaný uživatel

si pochytil místní manýry Ivoshita?

Reagovat
Losinho

To snad nee...

Reagovat
Losinho

A Plzeň už vede...

Reagovat
soukup

ale zatím o míň než se čekalo

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.youtube.com/watch?v=MBR-cctQkGo

sedmiletá vzpomínka na Budweis...

Reagovat
Losinho

Dneska padá golů

Reagovat
smazaný uživatel

A góly dávají týmy, který by mohli naopak přibrzdit . 12 bodů ztráta, to se bude těžko dohánět. Ale Spartička to zvládne.

Reagovat
Losinho

Reagovat
fantomas

Janda na beku? Tak to už je s náma asi fakt špatný.

Reagovat
Losinho

No...hrál tam líp než Čelůstka.

Reagovat
smazaný uživatel

Když on je tak strašně marnej v šestnáctce

Reagovat
fantomas

Jo, ale napadá tě náká jeho přednost, kterou uplatní na beku? Vždyť ani rychlost neni jeho devízou, centr nemá, na bránění vždycky spíš kašlal než cokoliv jinýho.

Reagovat
Losinho

Néé, on hraje LJ

Reagovat
Losinho

Nechápu to rozestavení...Hora v záloze, zatímco Míňa Černý s Adamem jsou v útoku?

Reagovat
Losinho

* ne M.Černý, ale Kisel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi trenérovi někdo zamíchal magnety na tabulce s rozestavením a taktikou. Pak to spíchnul horkou jehlou. Taky se to ve Spartě dělávalo. Když hrál třeba Čížek nebo Malár na pravém beku, Zdenda Pospěch křídlo apod.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kisel vypadá v tom sešívaném dresu hrozně divně. Jsem si toho při derby ani nevšiml.

Reagovat
Losinho

Sekne mu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych mu jednu seknul za krk a byl by klid .

Reagovat
Losinho

To ne, jeden z mála našich schopnejch hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Na něm je sympatický, že i když hraje tužku, tak je vidět, že se snaží. A vždy mě bavilo, když z něj lítali emoce. To zrudnul jako krocan, řval jak tur (góly slavil často před kotlem), když cítil křivdu nadával tak, že by se ani dlaždič nemusel stydět. Matějovský na něj asi nevzpomíná v dobrém. A skvělej byl ten jeho podebranej kop, kterým dal třeba krásnou branku Teplicím.

Reagovat
Losinho

Skoro neni zápas, kterej by neodmakal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale svůj nejlepší zápas v kariéře (teda aspoň ten, co jsem viděl) sehrál na podzim 2001 v Ďolíčku. Bohužel měl tehdy na sobě velmi nepěkný dres se zvířetem na prsou. Sice jsem přes zástup policajtů sotva viděl na hřiště, ale to jak tam lítal bylo neuvěřitelný.

Reagovat
Losinho

A je to tady zas...vidim LJ jako kapitána a hned se mi dělá zle

Reagovat
smazaný uživatel

zatím máme kvalitní support

Reagovat
smazaný uživatel

Neustále se mi vrací chachaří hláška z toho starýho reportu z Letný: "Rypali, tak dostali po čuni."

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

starý zlatý časy Každopádně mi příjde, jakoby Baník hrál doma, aspoň dle atmosfery

Reagovat
smazaný uživatel

No v ČB by to byl hřích, abyste tam nebyli doma.

Reagovat
smazaný uživatel

ty domácí růžové dresy jsou hrozný Měli by se vrátit ke své tradici a klasice

Reagovat
smazaný uživatel

No, na to se zeptej tady kolegy slávisty, proč na našeho Káju řvali: "Poborský, ty si hovado!" Tu změnu dresů má na svědomí prý také on.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý časy ...to už dneska není možný, aby se chuligáni bez kukly nebo ninjovky culili do kamery a vyprávěli jak zlynčovali fízly. Z jakýho roku ta reportáž vůbec je? Já bych tipoval tak 98/99, 99/00.

Reagovat
Kepy_FCB

mluvili o průvodčím

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak. Říká se tam, že měli ve Svinově potyčku s policisty a pak už přišla ta známá hláška.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě devadesátá letá, rok 98-99

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, protože na konci devadesátek byly u nás populární vánoční koledy Nálamaný chuligáni, ze kterých šel vyloženě strach zpívali Vánoce, Vánoce přicházejí. Jak je vidět i na tom videu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

25.10.1998 (1:1) gól: Jankulovski

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, tam jsem byl . Vráťovi nahrával na gól myslím Petr Gabriel. A měl jsem tehdy naraženou klíční kost . Jo a zápas se hrál tuším 28.10.

Reagovat
Kepy_FCB

Jankul to trefil parádně bombou z dálky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tu si pamatuju. To mě pěkně nasral. A Vráťa to dával hlavou po centru z levý strany. Tuším, že v prvním poločase tak do 30. minuty a Jankulovski vyrovnal krátce po přestávce. Ale na tuty to říct nemůžu. A hledat se mi to nechce .

Reagovat
smazaný uživatel

Péťa Gabriel, ten si toho taky užil za celou svoji karieru

Reagovat
Kepy_FCB

a útočníci s nim...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

a vlastně i spoluhráči ...

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel byl frajer. Určitě jsem nepatřil mezi tu skupinu, kteří ho nenáviděli. Zranění Labanta bylo nešťastné, ale bek to byl výborný. Škoda té namazávačce Henrymu, protože předtím proti Holandsku odehrál super zápas. Ale byl to takovej dřevorubec. Hlavou by prorazil zeď.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si to vemeš, tak Gabriel byl jeden z dobrých obránců v Německu

Reagovat
smazaný uživatel

V Bielefeldu se mi dařilo V Kaiserslauternu už tolik ne, tam se myslím moc neprosadil. Ale byl to řízek. Z naší obrany šel tehdy strach, když v ní byli takový beci jako Novotný, Fukal a Gabriel. A k tomu technický Labant.

Reagovat
smazaný uživatel

tobě se dařilo v Bielefeldu? Tak to ti gratuluju Jinak pravda, v té době měla evropské parametry ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

A jak se mi dařilo. Přestup do Hamburku nevyšel. Přestup do St. Pauli jsem odmítl .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Proboha co to je za kameru na tipovani.cz?

Reagovat
smazaný uživatel

tak už to začíná, Zeher spáli první tutovku

Reagovat
smazaný uživatel

spálil

Reagovat
Kepy_FCB

už druhou (šel už sám na gólmana)

Reagovat
smazaný uživatel

vrací se mu stará "dobrá" forma

Reagovat
Kepy_FCB

nevšiml jsem si že by měl jinou formu

Reagovat
smazaný uživatel

no, v posledních zápasech ho opouštěla, bohužel, repre pauza zapříčinila to, že se vrací ke své klasice

Reagovat
smazaný uživatel

FC Baňky Ostrava - FK Viktorie Plzeň 2:0 (1:0) !!!!! Zápas doprovázela dobrá atmosféra a holky svým výkonem ukázaly, že se rapidně zvedají! Zápas mohl skončit i daleko větším rozdílem, ale hlavně v závěru zápasu neproměnily několik výrazných tutovek a razítkovaly tyče a břevna! I tak Baňky pyčo halelujah!

Aspoň naše holky jsou na koni a hrajou dobře, už tři zápasy sme neprohráli.

Kdo není zčuchaný, ten není z Ostravy !!! Krásnej to chorál, kterej jede už několikatou minutu v ČB

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Kepy_FCB

Ten Baník vysílá nějaká TV? Že tam je grafika , opakovačky , několik záběrů atd...

Reagovat
smazaný uživatel

To teď dávaj snad u všech a kupodivu to i funguje :)

Reagovat
smazaný uživatel

no a je to zas v prdeli...

Reagovat
Kepy_FCB

Němci mají pro takovýto gól krásný výraz - traumtor

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to nazval spíše traumatem sezony 2010/11

Reagovat
Kepy_FCB

ale hráli jsme dobře , mít tak Svěrkyho vedem 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

ano, mít svěrkyho, to je ten zásadní problém

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten teď dělá? Hraje ještě fotbal? Nebo jen někde paběrkuje?

Reagovat
smazaný uživatel

je snad až pátej útočník v Sochaux, měl by v zimě někam odejít alespoň na hostovačku, jinak se nehorázně zahrabe

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem úplně zapomněl, kde vlastně hraje. Byla by ho škoda, třebaže je to chachar . Vypadá to, že je to podobnej případ jako náš Horst. Doma král, venku nula. Měl by se vrátit tam, kde je mu dobře a kde ho mají rádi. Jako právě Siegl.

Reagovat
smazaný uživatel

no, Svěrkymu se tehdy hodně dařilo v Gladbachu, dal tam snad 9 gólů, pak se ale zranil, měl osobní problémy a šlo to s ním z kopce. Pookřál až v Baníku, šel do Sochaux, první půlrok byl výbornej ale týmu se nedařilo a teď se nedaří jak jemu, tak i týmu

Reagovat
Kepy_FCB

Téměř nehraje. Chtěl se vrátit ale sedmilhář mu napsal že na něj nemá děngy.

Reagovat
Kepy_FCB

Nedáš dostaneš...

Reagovat
smazaný uživatel

Otepka co??? Ty kur..!!! Žide jen !!

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo ale mi nehrajem zas až tak špatně, máme víc střel, víc šancí ale přesto prohráváme

Reagovat
smazaný uživatel

to vyznělo jak kdyby jsi poprvý na tom stadionu sledoval fotbal

Reagovat
Kepy_FCB

goooool

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooool, Řííííízek, přece jen spravedlnost existuje !!!

Reagovat
cubinho

Dobře Radim

Reagovat
Kepy_FCB

ještě že máme ty útočníky...

Reagovat
smazaný uživatel

Otepka teď dostává dobrou čočku od kotle

Reagovat
smazaný uživatel

Za co? Přestoupit z Baníku není zločin, ne? Nebo on měl nějaký kecy, nebo ho chytil mamon? Byl to váš oblíbenec, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

byl oblíbenec a to velkej ale jak nastalo jaro 2009, odešel Svěrky, k tomu byli nějaké ty problémy ohledně financí, tak on jako první chtěl utéct, jo, proč ne. K tomu řekl, že už je starý a chtěl by se vrátit co nejblíž k rodině, k Příbrami, tak proto přestoupil do...Olomouce...

Reagovat
Losinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak do Příbrami ste ho prodat nechtěli. Ale do Olmika kupodivu jo. Tak co ste na něho naštvaní? Hned jak mohl, tak ze Sigmy odešel do Jižních Čech.

Reagovat
Kepy_FCB

ten Zeher nepřestane udivovat

Reagovat
Losinho

Zlámal !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Zehere...

Reagovat
cubinho

To je kopyto ten Zeher, to snad ani možné není...

Reagovat
Losinho

A Janda střídá...

Reagovat
salami

ne že bych z tý Slavie něco měl, když je taková strašná kamera, ale i z těch sekanejch záběrů nohou je vidět, kdo tlačí a kdo hraje pěknou tužku

Reagovat
Kepy_FCB

vypadá to zajímavě

Reagovat
Kepy_FCB

kdybychom vedli v půli 1:5 nikdo by se nemohl divit!

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ty Zeheroviny

Reagovat
smazaný uživatel

Skončil první poločas utkání. Probíhá přestávka Č. Budějovice - Ostrava 1 : 1.

Událo se toho dost. Baník má dobře vybavené hráče, ale nevěří si. Když vyrovnal, zalezl před svou branku. Domácí odehráli svůj standard. Ale jestli někdo urve tři body, to je otevřená otázka.

Pobavilo mě spojení "Baník má dobře vybavené hráče"...pod tím si taky můžu představit to, že každý baníkovec má tašku na sportovní vybavení, dobře vyleštěné kopačky a vypraný dres .

Reagovat
Kepy_FCB

anebo je šmírovali když se převlíkali ...

Reagovat
smazaný uživatel

Čert ví, jak to autor článku myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, léta treninku na Stodolní se musí někde projevit. Jinak Baník měl územní převahu, co sem viděl, tak nebyl moc zalezlej na své půlce

Reagovat
Kepy_FCB

oléééé Baník Ostrava oléééé baník Ostrava.....

kolik minut?

Reagovat
smazaný uživatel

pyrooooooooooo !!!!!!

Tohle je neskutečná krása, ten fanatismus, proto je radost fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zeher je magor, ne? Na idnesu čtu onlinepřenos a co zpráva, to Zeher v šanci a nic z toho .

Reagovat
Kepy_FCB

zapni si to už kvuli supportu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, abych si vyslechl, že na Letenské pláni má území své... Mimochodem, kdo měl první ten chorál Nedaleko od Ostravy? Vy nebo my?

Reagovat
Kepy_FCB

Jasný že my! Že se vůbec ptáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Na letenské pláni se řve pouze jen, když hrajem s vámi My, jsme to měli první a vy jste si to hned předělali

Reagovat
Kepy_FCB

Za Kybyho se to předělávalo i na jiné soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba za Lužánkama má území své, FC Brno kurva je ?

Reagovat
Kepy_FCB

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

To muselo dát občas práci vymyslet, kde má kterej tým svoje území a aby to pasovalo do toho chorálu .

Reagovat
smazaný uživatel

v Edenu má území své, SK Slavie Praha kurva je... To už sem taky zažil tento chorál

Reagovat
centos

Ostatní až tak moc nepasují, ale co už

Reagovat
smazaný uživatel

Nad tím se dá přihmouřit oko. Nám taky v jednom chorálu tak docela nepasují slova na rytmus a nikomu to nevadí .

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, máš tím namysli Sparta Praha šampion, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tenhle chorál ani nepotřebuje rytmus . Mám na mysli předělávku jednoho chorálu od Delije. Má ho taky Slovan a snad i Slavie. http://www.youtube.com/watch?v=QMC_fWBX4yo

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ho má Kolejorz... :

http://www.youtube.com/watch?v=d-WskSN1PCY

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vím, na Spartě jsem ho od nich slyšel. Nicméně naši fans to mají spíš z Bělehradu, ten je na Spartě populárnější než Poznaň.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle video jsem se dneska čistě náhodou koukal. Není to náhodou ještě před zápasem?

Reagovat
Losinho

Je Vpravo máš další díly, to už je při zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

I na ty jsem koukal.

http://www.youtube.com/watch?v=ow1Xg9kqVAA&feature=related

Tady máš na oplátku video BBB, když byli u nás.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zrovna vybral špatný video. Ono jich moc není, tolik zvědavců jako u vás v Edenu se kolem kotle BBB nemotalo. Panovala tam trochu jiná atmosféra .

Reagovat
centos

Nebo V Městských sadech.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, jak to znáš, jak to umíš

Reagovat
smazaný uživatel

anebo v Městských sadech má území své, Slezská Opava kurva je

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

je, hele ty...

Reagovat
Kepy_FCB

Kolik vás bylo v Hulíně?

Reagovat
doNny

50ks , z toho 11ks vlakem. A než přejdu k nějakému reportu, tak musím říci, že hulínská klobása byla nejlepší, jakou jsem kdy měl, pěkně domácí uděná za 35,- . Support vzhledem k počtu a atl.stadionku nic moc, 2.poločas lepší. Fanatická oslava gólu ve stylu vtrhnutí na dráhu a slavení s hráči . Jinak probělo pár dobrých hlášek ve stylu.. 1) Nechápu ty opaváky, pořád se bijí, a když se jich zeptáš na výsledek tak neví..2) Dnes opavácí žádná bitka?

Reagovat
smazaný uživatel

viděls Trnaváky včera?

Reagovat
Kepy_FCB

Co co? Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš, co se včera dělo?

Reagovat
Kepy_FCB

Fakt ne!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

Nic moc. Za jeden oheň tam naběhli fízli.

Reagovat
smazaný uživatel

cože??? Dyť tam vyvrátili plot, nabíhali na plochu, za tohle tam spíš naběhli policajti

Reagovat
doNny

neviděl, ale dík za připomenutí, bude zajímavé čtení/dívání při večeři

Reagovat
smazaný uživatel

nová verze večerní poezie?

Reagovat
smazaný uživatel

Hláška číslo 1 je dokonalá . Kdyby se to týkalo Sparty, objeví se to v Ultrasu v rubrice stupidity .

Reagovat
Kepy_FCB

To na našich výjezdech se lidi v kupé vždy divili a měli hlášky typu: Vy jedete na fotbal ale ještě jsem neslyšel že byste se o něm bavili....

Reagovat
centos

To jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

No já to znám odnepaměti ten chorál (v našem provedení). Ale předpokládal jsem, že byl nejdřív váš. Ale když nevím jistě, zeptám se.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

pointa toho chorea? Jsou tam dvě postavy, co se objímaj ale co to má znamenat?

Reagovat
Kepy_FCB

Že Baník měl družbu s Trnavou ( dle barev těch postav)

Reagovat
smazaný uživatel

Docela hezký. Nevypadá to špatně. Jen jestli tam měl být nápis, tak ten moc vidět není.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem online. Docela vytrvale fandí vždy jeden chorál .

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, jak v Polsku, to se mi taky líbí

Reagovat
Kepy_FCB

Po gólu to upadlo

Reagovat
smazaný uživatel

stejně je ale nejlepší, když se furt zpívá "Kdo není zčuchaný..". Ale to většinou bývá v posledním poločase posledního zápasu ligy

Reagovat
smazaný uživatel

to je prostě Zeher, takovej jinej útočník na světě neběhá

Reagovat
smazaný uživatel

tak a jdem domů

Reagovat
smazaný uživatel

co to teď bylo za komedii?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia Když už to vypadá že vyhrajou, tak radši nechajou to Ústí vyrovnat abych neměl bod do tipovačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, já mám dvojnásobnou radost, v tipovačce mám remízu. Jen tak dál, Slavia zatím hraje přesně tak, jak se mi to líbí.

Reagovat
vanGomm

Tak nám napiš,jak bude hrát Slavia s Budějovicema.Ale před zápasem !! Já si vsadím,když Ti to na Slavii tak jde.Předem děkuji.Přece jenom peníze,které se vyhrají hřejou 2x víc než ty co se musí vydělat.

Reagovat
sosna

Sedm inkasovanejch tam musí být i zítra! Poďme Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že po dnešku bude Sigma znova druhá, s nejlepší obranou a druhým nejlepším útokem. Žádné vlastňáky, penalty v posledních minutách, ani penalty nařízené za faul mimo vápno a snad už z toho konečně budou tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám hlavně at se zase probudí střelecky někdo z útočníků...a další týden doma pošlem klokany hopsat do Prahy z nadílkou

Reagovat
smazaný uživatel

No co si budem povídat, čeká nás nejtěžší zápas podzimu. Slovácko letos hraje dobře, u nich doma jsme nevyhráli zatím nikdy, a všechny ty zápasy jsou tam vždy vedeny nějak divně. Navíc kdybychom prohráli, tak bude ten pokles tabulkou už opravdu znatelný a troufám si říct, že vzhledem ke skóre, atkraktivitě hry atd velmi nespravedlivý. To by pak na kluky mohlo ve zbytku podzimu dolehnout a nakonec by se na jaře hrálo zas jen o Ondrášovku.

Přesto doufám, že právě momentální situace Slovácka nám pomůže, domácí by mohli díky pohodě a formě hrát útočně a to by byla voda na náš mlýn. Optimální by bylo, kdyby se konečně trefil Šulty. Před fandy Slovácka by to bylo velmi pěkné a symbolické (snad by pak nevyváděl nějaký adebayoroviny). Přesto to podle mě bude remíza, 0:0 nebo 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

nejtěžší zápas podzimu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten byl v Edenu. Tam sem si říkal, že klidně můžem prohrát a já proti tomu nebudu moc říct vůbec nic. Na Slovácku se něco takového nejspíš nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ano. Fotbalově sice Slovácko není nejtěžší soupeř, ale jak jsem psal výš. Sigma na ně prostě neumí, nikdy tam nevyhrála, máme za sebou 2 prohry a de facto se hraje o to, jestli budeme letos hrát o poháry, nebo klidnej střed tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to ne. Vem si jak je našlapaná tabulka. Tým co je dneska na sestup může být po dvou výhrách v horní půlce. Sigma z posledních pěti zápasů vyhrála jednou a klesla o jedno místo v tabulce. Fotbal hrát umíme, tým máme silný a pořád si myslím, že dokážem porazit kohokoliv z ligy. Dvě prohry na tom nic nezměníjou. Aji když sou hned ve dvou zápasech za sebou.

Reagovat
AjaxFans

Minule nám piskl pentli a vy to furt nemožete rozdýchat?Rozhodčí snáma taky dvakrát nejsou,jsou jiné týmy,které tlačí svaz a rozhodčí do předu.

Reagovat
sosna

Právě. U vás se to nečekalo. Ale Drábek potvrdil kvalitu. Stejně jako před reprepauzou, ale tam se to zase čekalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Drabek nas loni zarizl aj na Slovacku... každy si uděla obrazek sam

Reagovat
Losinho

Třeba jaké týmy?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník a Slavia, evidentně

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ironie kluci

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych musel někoho napsat, tak tradičně Sparta, Jablonec v posledních třech letech. Jinak je to jak kdy. Občas rozhodčí pomůžou, občas uškodíjou.

Reagovat
Losinho

ten Jablonec mi přijde tlačej čím dál víc

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta se ve spojitosti s rozhodčím zmiňuje už jen ze zvyku, ne ? Nicméně mezi týmy, kterým se připískává, by se mohla přidat Mladá Boleslav. Co si s ní užili kluci ze Slovanu by vydalo na knížku.

Reagovat
smazaný uživatel

300 pro Hlouška.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je vy blbci ze slovacka

Reagovat
Mimalu

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho - sedím na hodině IVT, kopu se do zadku přes kolečkovou židli a nudím se, když náhle spásný nápad donutí mě otevřít onlajny - a hle Olomouc vede 1:0 a ještě se nezačalo pořádně hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma je zatim tak 500000x lepsi

Reagovat
Losinho

Jakpak se tohle počítá?

Reagovat
Losinho

reakce na vandertoma

Reagovat
smazaný uživatel

V tom, že SLovacko se prvnich 20 minut nedokazalo dostat z obranne poloviny, odkopy tak tak, spatna defenziva, Sigma na ně vletěla. Ted hraje Slovacko lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prvních 20 minut, to byla paráda. Hořa krásnej výkon a perfektní gól. S posupem času je to bohužel horší a horší. Ondřejka měl dávno vidět červenou, ale co už. Nějak se musíme v kabině oklepat a dostat se zpátky do zápasu, jinak to nedopadne dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo bude to dobré. Slovácko hrálo poslední čtvrthodinku dobře, ale tak nějak živelně, není v tom systém a do šancí se dostávajou těžko. Jestli zpomalíme hru, tak bude po jejich tlaku.

Reagovat
sosna

A taky zpřesníme. Drobek zatím podržel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě to udržíme a zlomime prokleti ze Stareho Města a Uherskeho Hradiště

Reagovat
Swarley

Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

Nedobytna tvrz je dobyta Do druheho golu Slovacko bylo lepší, chvili sem se bal...Ale druhy gol je zabil.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem, jen četl - ale podle textonlinu měli dost šancí. Jinak je mi líto, že to odneslo Slovácko, na druhou stranu jsem rád, že Sigma dál bojuje o poháry.

Reagovat
AjaxFans

Tak pak bylo rozhodnuto,jistili jste si to vzádu,kam už pak bylo nemožné projít.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele