Gambrinus liga - preview 11. kola

01.10.2010, 08:48, aktualizováno 04.10.2010, 08:24
Previews
Olomouc se Spartou se v dnešní dohrávce poperou o druhé místo za suverénní Plzní, oba týmy aktuálně mají devatenáct bodů. Sigma doma Spartu už dvanáct let neporazila, Hanáci však věří, že plný stadion jim pomůže sérii zvrátit.
Sigma Olomouc - Sparta Praha  (pondělí 18:00)
Souboj o druhé místo nebo hon na jasně vládnoucí Plzeň. Tak by se dala charakterizovat pondělní dohrávka jedenáctého kola první fotbalové ligy mezi Olomoucí a Spartou. Oba týmy touží po ukrojení komfortního dvanáctibodového náskoku vedoucího lídra tabulky.

Jak Olomouc, tak Sparta musí vyhrát, pokud se nechtějí vzdát myšlenek na zisk mistrovského titulu. Případná remíza by pro ně znamenala velkou ztrátu. Takže od zápasu, který bude snímán televizními kamerami, se dá očekávat útočný a snad i pohledný fotbal. A bude se nejspíš hrát před vyprodaným hledištěm.

K tomu, aby Hanáci mohli uspět, musí zlomit dlouhotrvající prokletí. Dvanáct let totiž v domácím prostředí nezdolali letenský výběr. "Vnímáme tu předzápasovou atmosféru. Bude to svátek pro celé Olomoucko. Věřím, že zápas zvládneme a druhé místo uhájíme," prohlásil olomoucký trenér Zdeněk Psotka, jehož svěřenci přišli v uplynulém kole o svou ligovou neporazitelnost.

Podle slov Psotky si jeho tým musí dávat pozor na nebezpečné brejky sparťanů. "Sparta k nim má dobré typy hráčů jako třeba Wilfrieda, Kadlece nebo Sionka," dodal.

Sparta bude chtít dát v pondělí zapomenout na nepovedený závěr čtvrtečního duelu Evropské ligy na půdě CSKA Moskva, kde prohráli 0:3. Nyní Chovancova parta koncentruje svou pozornost k důležitému zápasu v Olomouci. "Olomouc má svojí kvalitu a v tabulce je nahoře zaslouženě, bude to nepříjemný soupeř. Navíc v posledních letech to býval vždy velký rival," prohlásil letenský kouč Jozef Chovanec, jehož těší fakt, že bude moci počítat i s útočníkem Wilfriedem, který nakonec odcestuje na reprezentační sraz Pobřeží slonoviny až po odehraném utkání.

Kvůli rekonvalescenci se v sestavách neobjeví domácí Kučera a hostující duo Hušek s Kušnírem.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Blaha - Janotka, Dreksa, Škerle, Vepřek - Bajer, Hořava, Navrátil - Petr, Hubník, Šultes.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kladrubský, Brabec, Řepka, Pamič - Sionko, Vacek, Kucka, Podaný - Kadlec, Wilfried.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové  (neděle 14:30)
Nedělní program 11. kola první fotbalové ligy odstartuje duel mezi Brnem a Hradcem Králové. Zatímco domácí by se rádi odlepili ode dna tabulky, tak hosté by se sestupových pozic naopak rádi vyhnuli.

Pokud nechtějí hráči Brna strávit reprezentační přestávku nadále na posledním místě tabulky, tak musejí v domácím prostředí zdolat prvoligového nováčka. "Musíme se připravit na specifické rozestavení Hradce se třemi obránci a třemi útočníky. Čeká nás hodně nepříjemný soupeř směrem dopředu. O síle Hradce nejlépe svědčí jeho vítězství nad Spartou i dobré výkony proti Slavii a Ostravě," ocenil soupeřovy kvality kouč domácích Karel Večeřa.

Hradečtí jsou po remíze v nováčkovském derby s Ústím na hraně sestupového pásma a mohou do něj spadnout, pokud v neděli nezabodují. "Brno je v tabulce poslední, ale v posledních zápasech ukázalo, že fotbalově na tom tak zle není. Má zkušené mužstvo a v domácím prostředí umí protivníka přitlačit. My ale chceme využít naše přednosti a zůstat v tabulce před Brnem, což znamená neprohrát," prohlásil hostující trenér Václav Kotal.

V sestavě Hradce se neobjeví vykartované duo Marokán s Vrtělkou. To domácí Zbrojovka nemůže počítat s pěticí zraněných Červinkem, Rabušicem, Kovačecičem, Šuralem a Dvorníkem.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Dřížďal, Hudec, Trousil, Husár - Michálek Dostálek, Polách, Střeštík - Hodek, Došek.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Wozniak, Chleboun, Kasálek - Fischer, Janoušek, Hochmeister, Hájovský - Dvořák, Černý, Pilař.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 2.95 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Jablonec - FK Ústí nad Labem  (neděle 17:00)
Prolomit černou sérii posledních zápasů budou mít za úkol fotbalisté Jablonce, kteří v domácím prostředí přivítají nováčka z Ústí.

Jablonec v tabulce spadl do její druhé poloviny, můžou za to především poslední tři zápasy, v nichž vyšel bodově naprázdno. Úřadující vicemistři aktuálně okupují až jedenáctou příčku s jednobodovým rozdílem na sestupové pásmo. "Neodstartovali jsme do sezony podle představ. Atmosféra není dobrá a uklidnit ji může jen tříbodový zisk a dobrý výkon. Nesmíme ale nic podcenit, protože Ústí je bojovné mužstvo a má jen o bod méně než my," uvedl jablonecký trenér František Komňacký.

Ústečtí odcestují na Střelnici s pocitem, že nemají co ztratit oproti Jablonci, od něhož se čeká vítězství. "Pro nás bude hrát čas. Čím déle budeme držet nulu, tím budou nervóznější, nemluvě o případném našem gólu. Proti tak kvalitnímu mužstvu bych ale bod bral všema deseti," řekl kouč hostí Svatopluk Habanec.

Hosté k zápasu přicestovali v kompletním složení a po zdravotní stránce na tom není zle ani jejich protivník - nejisté jsou pouze starty Krajčíka a Zábojníka.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Pavlík, Huber, Jablonský - Vošahlík, Piták, Loučka, Kovařík - Lafata, Pekhart.
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Novák - Polák, Džuban, Valenta, Janů - Doležal, Zachariáš, Benčík, Volek - Kraut, Jindráček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905  (neděle 17:00)
Pátá Mladá Boleslav se doma představí proti pražským Bohemians 1905. Klokanům se nedaří a s deseti body bojují o záchranu, aktuálně jsou dvanáctí. Mladoboleslavští jsou na tom mnohem lépe a útočí na evropské poháry.

Pět kol bez porážky, to je bilance domácí Mladé Boleslavi. Jenže z těchto pěti zápasů poslední tři remizovali, a to také zrovna není nejlepší. Ví to o trenér Karel Stanner, jenž by si proti Klokanům přál vítězství.

"Ale nesmíme se nechat překvapit jejich běhavým způsobem a důrazem. Po třech remízách už potřebujeme vyhrát," připomněl trenér Karel Stanner. V posledním utkání domácí remizovali se Spartou 1:1 a ani v předchozích kolech nebyla dělba bodů se snadnými soupeři. Jendou to bylo s Teplicemi, podruhé s Olomoucí.

Tři body by potřebovala jak sůl Bohemka. Ta se totiž krčí na dvanáctém místě a od poslední Zbrojovky Brno jí dělí pouze jediný bod. Jenže v Boleslavi to nebude mít vůbec lehké. "Boleslav má velmi kvalitní a zkušený celek. Loni jsme tam vyhráli nádhernou brankou Honzy Štohanzla a i letos bychom chtěli Boleslav něčím překvapit, takže se zodpovědně nachystáme na nedělní souboj," říká o soupeři trenér Bohemians Pavel Hoftych.

Mladá Boleslav bude proti Klokanům v plné síle, trenéru Stannerovi budou chybět jen dlouhodobí marodi Jan Kysela, Ondřej Zahustel a Tomáš Hrdlička. Mimo hru jsou také David Brunclík, kterého trápilo nastydnutí, a Kerem Bulut, který odletěl do Austrálie k jednadvacetileté reprezentaci.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Dimitrovski, Rolko, Fabián - Mendy, Procházka, Opiela, Táborský - Chramosta, Kulič
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Nikl, D. Nešpor - Držík - Moravec, Kaufman, Štohanzl - Škoda, Hartig
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 3.60 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - České Budějovice  (sobota 16:00)
Mladý vlašimský trenér se zatím do Příbrami nestěhuje, proti Českým Budějovicím tak povede středočeský tým trio Kopač, Ryba, Starka. Jihočeši tak v důležitém zápase budou chtít Litavku vykrást.

Příbramští odvolali po porážce v Plzni trenéra Hřídela, který po výtečném nástupu nedělal vedení žádnou radost. Po pěti bodech z prvních tří kol se klub krčí na 14. místě. Vyrovnaná tabulka ale dává příslib velkému poskoku vpřed v každém kole, kdy se podaří získat tři body. A proti Budějovicím by rozhodně dočasní hlavní trenéři body chtěli. Prezident Starka bude chtít hrát odlišný styl, než jsme mohli vidět v posledních kolech, ale v den svých 55. narozenin žije v nevědomí, co změna lodivoda přinese. "Necháme se překvapit. Pevně doufám, že mi vítězstvím dají dárek k narozeninám."

Českobudějovický tým prolomil v závěru loňské sezóny čtyři zápasy dlouhou sérii bez vítězství proti svému sobotnímu soupeři. Poslední výhra Na Litavce se pak datuje na konec srpna roku 2003, tehdy se o výsledek 0:2 postaral Matoušek s Gruberem.

Trenér Šilhavý vede svůj tým k dalšímu titulu remízového krále, přesto se v minulém kole postaral o další jabloneckou ztrátu všech bodů. "Chtěli bychom se přiblížit výkonu z druhé půle proti Jablonci," potvrzuje svou spokojenost s nasazením svých svěřenců. Zatímco doma obral o body i Spartu, venku na vítězství stále čeká, z pěti výjezdů hned čtyřikrát remízoval.

Kromě dlouhodobě zraněného Benáta s Leštinou si kvůli trestu nezahraje Stráský. Příbramským bude zatím chybět pouze Roman Nádvorník. Bývalý asistent Mladé Boleslavi, Plzně, Pardubic a Hradce Králové zůstává minimálně do příštího týdne na lavičce druholigového lídra.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Ricka, J. Štochl, Nohýnek - Klesa, Tarczal, Borek, Pleško - Huňa, Jurdík
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Lencevič, Riegel - Mezlík, Černák, Otepka, Lengyel, Pecka - Ondrášek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.95 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Slovan Liberec  (sobota 16:15)
Na programu jedenáctého kola první ligy bude také i severočeské derby. Do Teplic zavítá Liberec, jenž na Stínadlech naposledy vyhrál před pěti lety.

Domácí tým vedený koučem Jiřím Plíškem figuruje v tabulce na šestém místě a stejně jako jeho sobotní sok se má šanci dostat mezi aktuálně nejlepších pět mužstev v lize. To však cesta vede zejména přes vítězství a z plného bodového zisku se může radovat pouze jeden. Plíškovi svěřenci by navíc navázali na uplynulé kolo, v němž doma zdolali Olomouc 1:0. "Liberec má náš respekt a především ofenziva má velkou kvalitu," řekl Plíšek, jenž se bude muset obejít bez vykartovaného Mareše. A otazníky visí nad startem Ljevakoviče a Hoška.

Nejen že Liberec dlouho čeká na svůj triumf na teplických Stínadlech, ale dokonce během pěti let, kdy tam nevyhrál, nevstřelil žádnou branku. "O to větší motivaci máme sérii přerušit. Hlavně chceme navázat na výkon proti Brnu," pronesl trenér sedmého týmu tabulky Josef Petřík. Ten nebude moci počítat se službami dvou zraněných Zemana s Liškou, vykartovaného Gecova a rekonvalescenta Bosančiče.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Hošek, Matula, Rosa - Kalivoda, Ljevakovič, Čajič - Verbíř, Mahmutovič, Vondrášek.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Dejmek, Kelič, Fleišman - Vácha, Štajner, Papoušek, Breznaník - Nezmar, Kerič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.10 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - 1. FC Slovácko  (sobota 18:00)
Předposlední Ostrava doma hostí Slovácko nabuzené vítězstvím nad pražskou Slavií. Domácí mají v sobotu jasný plán. Ten zní: opustit sestupové pásmo.

Baník se po dlouhé sérii porážek opět naučil sbírat body, ale získané čtyři body z posledních dvou utkání nestačí na pobyt mimo sestupových pozic. Proto musí doma uspět proti Slovácku, pokud nechce strávit reprezentační přestávku nadále v místech ohrožených pádem do druhé ligy. "Soupeř od příchodu trenéra Soukupa stabilizoval kádr i herní projev a zkvalitnil defenzívu. Myslím, že takovou pracovitostí a zarputilostí je nejnepříjemnější," řekl trenér domácích Miroslav Koubek.

Fotbalistům Slovácka v tabulce patří po odehrané třetině Gambrinus ligy pátá příčka, takže v Uherském Hradišti může panovat spokojenost. I když jejich trenér Miroslav Soukup zůstává opatrný. "Naše výkonnost neodpovídá výsledkům. Troufnu si říci, že v zápasech v Příbrami i se Slavií výsledky neodpovídaly tomu, co jsme předváděli," prohlásil kouč Slovácka.

Ostravští se budou muset v sobotu obejít bez Fantiše, jenž plní reprezentační povinnosti u devatenáctky, zatímco hostům bude scházet zraněný Vít Valenta a vykartovaný Švancara.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Řezník, Bolf, Neuwirth, Neves - Lukeš, Marek, Frejlach - Varadi, Šenkeřík, Koukal.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kubáň, Košút, Mezlík, Kuncl - Reinberk, Kordula, Volešák, Fujerik - Ondřejka, Nestorovski.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.20 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Viktoria Plzeň  (pátek 19:30)
Předehrávka 11. kola Gambrinus ligy nabídne v pátek večer před televizními kamerami atraktivní zápas. Trápící se pražská Slavia doma vyzve vedoucí Plzeň.

Slávisté prožívají velice krušné období. Nachází se v obdobné situaci jako v loňské sezoně, kterou zakončili na sedmém místě. Po odehrané třetině letošního ligového ročníku jim patří až nelichotivé dvanácté místo s rozdílem jediného bodu od sestupového pásma. Kvůli špatným výsledkům sešívaných odstoupil v tomto týdnu jejich trenér Karel Jarolím. Jeho funkci převezme do konce podzimu dosavadní asistent Michal Petrouš. Ten se se svými svěřenci pokusí zaskočit velkého favorita. "Plzeň ještě neprohrála, ale každá série někdy skončí a vůbec bych se nezlobil, kdyby to bylo právě v zápase s námi," uvedl Petrouš.

To Plzeňští jsou ve velké euforii, kterou ještě nikdy nezažili. Deset odehraných kol, z toho devět výher a jediná remíza. Z toho vyplývá, že Vrbova parta stále nebyla poražena. Proto zaslouženě vládne české nejvyšší soutěži s komfortním devítibodovým náskokem před Olomoucí a Spartou. Nyní však cesta nezastavitelných Západočechů povede do pražského Edenu. "Na druhou stranu jsem Slavii měl možnost několikrát vidět a ani jednou nebyla horším týmem. Myslím si, že doplácí na to, že se jí nedaří dotáhnout utkání do úspěšného konce. Jak s Olomoucí, tak se Spartou měla utkání rozehrané na to, aby nějaké body získala," řekl trenér hostí Pavel Vrba.

Domácí budou postrádat pětici marodů Kaufmana, Naumova, Trappa, Vlčka a Hlouška, zatímco hosté nastoupí téměř v kompletním složení. Otazníky visí nad startem slávistického Lukáše Jarolíma a Koláře z Plzně.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Čelůstka, Koubský, Vomáčka, Hubáček - Belaid, Kisel, Ragued, J. Černý - Vyhnal, M. Černý.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Navrátil, Bystroň, Limberský - Petržela, Rada, Horváth, Rezek - Jiráček, Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 3.15 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň1091028:728
2.Sigma Olomouc1054119:619
3.Sparta Praha1061317:719
4.FK Mladá Boleslav1044215:1016
5.1. FC Slovácko1051413:1116
6.FK Teplice1043313:1315
7.Slovan Liberec1034314:1413
8.České Budějovice102628:1112
9.FK Jablonec1032512:1311
10.Bohemians 1905102449:1210
11.FC Hradec Králové102448:1210
12.Slavia Praha1024410:1510
13.FK Ústí nad Labem102449:2010
14.1. FK Příbram102354:99
15.Baník Ostrava102358:149
16.Zbrojovka Brno1030710:239

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (928)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT : Pstotka prý příští týden podepíše novou dlouholetou smlouvu. Sigma se tak snaží aby neodešel do jiného klubu, prý se na něho vyptávala Slavia a ještě někdo. Já doufám že u nás zůstane ještě tak 5-7 let a pak třeba odejde někde do ciziny po které touží.

http://fotbal.idnes.cz/olomouc-odhani-zajemce-o-trenera-psotku-nabidla-mu-dlouholety-kontrakt-1na-/fotbal.asp?c=A101001_080052_fotbal_rou

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnul jsem výhru Red Devils i Sevilly, dneska tipnu dalšího outsidera, Plzeň odjede zklamaná. Já budu ostatně taky zklamanej.

Reagovat
smazaný uživatel

co tě vedlo k výhře sevilly? já dal právě dortmund a jedinej z 6 zápasů mě nevyšel.

Reagovat
j_mrazik

Kdo jde?

Reagovat
Losinho

Já. Sem dost zvědavej na Petrouše, co vymyslí

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň nemůže pořád vyhrávat...

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt. Ale Slavia může zas pořád prohrávat. Ten jejich zápas vidím na remízu.

Reagovat
Miky.77.14

Dneska 2:0,jednoznačně pro Slavii

Reagovat
cepinzcegamy

jednoznačně poločas/konec 1/2. za kilínko tři litry...

Reagovat
smazaný uživatel

SK Slavia Praha - Viktoria Plzeň 0

1. FK Příbram - České Budějovice 2

FK Teplice - Slovan Liberec 0

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 1

Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové 1

FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 1

FK Jablonec - FK Ústí nad Labem 1

SK Sigma Olomouc - Sparta Praha 1

Reagovat
smazaný uživatel

Až na poslední tip souhlasím. Sigma-Sparta to je jasná dvojka+over 2,5 a domácí tým nedá gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tzn že dáte Sigmě, která dostala šest gólů a doma jenom jeden, tři góly? To si na tohle fakt chceš vsadit? Spíš si ty peníze proměň za drobné a nahaž je pro štěstí do nejbližší kašny, bude to lepší investice.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, vzpomínám při tom na zápas z podzimu 2001. Hele já když sázím, tak zásadně odvážné tipy (minulé kolo EL: Sparta 1, Dinamo Z. 1, Aris 1 a to poslední si nepamatuju ), ale vždy za 5-15 korun. Ale teď vážně, v pondělí to bude tuhý boj, přesto ve vítězství našich barev pevně věřím. Jestli chce Sparta titul, musí Sigmu porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevsázím skoro nikdy, ale teďka bych možná aji mohl. Ale ten kurz nejspíš nebude stát za to. Uvidíme, těším se na to jak malý kluk. Souboj Sigma - Sparta o druhé místo je sám o sobě vzácnost, ale když de to toho zápasu Sigma jako favorit a z lepší pozice, to je teprv rarita.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sázím jen impulzivně. Čtu si zadní stranu Sportu, jdu kolem Fortuny, naflákám tam pár odvážných tipů za pětku a jdu domů. No nevím jestli je Sigma favorit. Objektivně možná jo, ale média nálepku favorita přisoudí určitě Spartě, protože ta musí, zatímco Sigma může. Je fakt, že tyhle dva kluby se už dlouho nepotkali v podobné situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

mám takový pocit že Slavia dneska uhaluzí výhru

Reagovat
božský John

Slávie dneska neprohraje, je to sice postavený na hlavu, ale je to Gambáč liga...

Reagovat
smazaný uživatel

sparta drzi palce sla*ii

Reagovat
cubinho

SK Slavia Praha - Viktoria Plzeň 0

1. FK Příbram - České Budějovice 0

FK Teplice - Slovan Liberec 1

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 1

Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové 1

FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 1

FK Jablonec - FK Ústí nad Labem 1

SK Sigma Olomouc - Sparta Praha 1

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia vyhraje. Já sice zatím ještě nevím, co vyhraje a kdy to vyhraje, ale vyhraje. Se dost těším, jsem rád, že to dávají až o půl osmý, takže to v bedně stihnu a nebudu muset čumět na záznam.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo opravdu kouzelný, kdybyste teď vyhráli..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt moravský baron?

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to že je to tak pozdě?

Reagovat
j_mrazik

Dostali rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako na nově?

Reagovat
j_mrazik

Spíš celkově. V Praze se nejde skoro pořádně přemýslit do hodiny.

Reagovat
salami

vyhrajeme 2:1, tenhle tejden je totiž ve znamení slavie, myslim že už si taky zasloužíme nějakou tu radost!!!!

Reagovat
Losinho

Radost přišla při zprávě o konci Jarolíma, ne?

Reagovat
salami

no tak to taky myslim, že když se daří tak se daří, právě proto očekávám výhru

Reagovat
Losinho

Já jí sice neočekávám, ale snad to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Každej čeká, že Plzeň už v tomhle zápase klopýtne, ale to je právě důvod, proč se to nestane a její serie bude ještě pokračovat. Nevim, koho tam mají dál, ale podle mě si na ztrátu bodů ještě počkají.

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
Losinho

SK Slavia Praha - Viktoria Plzeň 1:0

1. FK Příbram - České Budějovice 0:1

FK Teplice - Slovan Liberec 2:1

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 1:2

Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové 0:1

FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 3:0

FK Jablonec - FK Ústí nad Labem 3:1

SK Sigma Olomouc - Sparta Praha 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

přání otcem myšlenky

Reagovat
exse

SK Slavia Praha - Viktoria Plzeň 0:2

1. FK Příbram - České Budějovice 1:0

FK Teplice - Slovan Liberec 0:3

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 1:1

Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové 0:2

FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 1:0

FK Jablonec - FK Ústí nad Labem 1:2

SK Sigma Olomouc - Sparta Praha 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni kromě ofenzivní Plzně hrajou holomajznu a na výhru o gól nebo na remízu, ale Liberec válí a dá Teplicím venku rozdíl třídy.

Reagovat
exse

Sparta byla včera krásným příkladem toho že i vyrovnanej zápas může mít výsledek 0:3, někdy dokonce i 0:4 jako v případě Sigmy a Liberce, kde Sigmě spadlo do brány vše do čeho kopla... Takže ten tip 0:3 pro Liberec vůbec nemusí znamenat že je totálně přejedou, každopádně když letos Liberec vyhrál tak dal minimálně 3 goly...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli bude Liberec hrát jak Liberec v zápase Sigma - Liberec a Teplice jak Sigma z toho samého zápasu, tak to 3:0 skončit může, ale radost z toho mít nebudeš.

Reagovat
Kiwi-21

SK Slavia Praha - Viktoria Plzeň 02 (i kdyz budu prat slavce v tom pripade max 1:0)

1. FK Příbram - České Budějovice 0 0:0

FK Teplice - Slovan Liberec 2

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 1

Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové 1

FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 1

FK Jablonec - FK Ústí nad Labem 1

SK Sigma Olomouc - Sparta Praha 1 3:1 nebo 2:0

Liberec prekvapi podle mého a vyhraje v nasi kize je kazde kolo nejake prekvapko a podle meho bude i ted

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte, jaký nick má Jiří Krejčí a proč má ten idiot možnost publikovat články? Nazvat Hološka hornouherským žoldákem je fakt moc a je to mnohem horší než když si tu někteří stěžují na příspěvky náctiletých uživatelů.

http://www.eurofotbal.cz/evropska-liga/2010-2011/reportaz/rapid-viden-besiktas-jk-244876/

Reagovat
smazaný uživatel

ale to tam je v kontextu toho článku, v kterým autor celou dobu vtipně přirovnává zápas k tureckému obléhání Vídně. Tak to je potřeba brát trochu s nadhledem. Ty se kvůli tomu čertíš jak nějakej slovák - ti si taky furt berou všechno osobně

Reagovat
smazaný uživatel

Dole v pravidlech je napsáno zdržet se vulgarit. Jednou je to autor tak nemá co urážet hráče jen proto že chce být rádobyvtipný.

Reagovat
cubinho

Co to kecáš? Kde vidíš vulgaritu? Naopak je to vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

a co je na tom vulgárního prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi z nějaké Komise pro politickou korektnost a emocionální sterilitu příspěvků? Mě se ten článek líbil. Obě výročí obléhání byly nedávno, tak to bylo aji k věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Článek je napsán zajímavě a ačkoli vytrženo z kontextu může znít "hornouherský žoldák" urážlivě, tak do článku to sedí. Chytrého Slováka to neurazí, maximálně popíchne, ale v dobrém. Hlupák nebo prchlivec by se naštval i kdyby tam bylo napsáno cokoliv.

Reagovat
irik

Čau, ten "sudeťák" jsem Já .

Reagovat
Kepy_FCB

Tharga ty jsi osel

Reagovat
Arne

Reagovat
herbage

Dobře irik

Reagovat
smazaný uživatel

Moravský baron na Slovácku: http://fanaticos.cz/clanek.asp?id=3466

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký článek

Reagovat
smazaný uživatel

V kuolárech se již šeptá, že trenér Jarolím bude odvolán a jeho pozici zaujme bývalý sbormistr Barbini di Praga pan Kulinský - ten totiž nejlépe ví, jak proniknout do šestnáctky.

Moc hezky napsaný..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mi přijde, že ultras Slovácka to vzali za správný konec. V něčem mi připomínají ultras Slovanu Liberec. Ale je to jen takový dojem. Nebyl náhodou někdo z vašeho kotle na přednáškách o fans projektech?

Reagovat
smazaný uživatel

díky, taky myslím, že jsme to vzali za správný konec, ale je potřeba stále na sobě pracovat, tohle neni zdaleka náš vrchol, kde jsme ted. Postupně rozšiřujem kotel a hlavně musí nás jezdit mnohem víc na výjezdy, ted do Ostravy 150, to je málo, do Brna bude tak 350-400, taky málo. A navíc, cesta navrchol je dlouhá a trnitá, ale z té výšky se pak padá velice rychle, viz třeba Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je tým který má snad ty nejnáladovější fanoušky v republice. Když se nedaří tak mají návštěvy jak v Budějovicích a když jo, tak na ně klidně pravidelně chodí osmička. Slovácko se něčeho takového bát nemusí. Na vás chodí lidi aji když hrajete o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhlasím, taky si myslím, že nám to nehrozí, protože my máme naprosto stabilní návštěvnost,ale co víš, já osobně se bojím toho víc než sestupu, pokud bude atmosféra, strpím jakoukoliv soutěž

Reagovat
smazaný uživatel

Čím víc týmů s šikovnými ultras a početným aktivním kotlem, tím líp. Škoda, že to na Spartě vypadá, tak jak vypadá. Ještě před pár lety byli Ultras Sparta nejlepší v lize (neříkám úplně nejlepší, prostě na špici).

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má jasně největší fanouškovský potenciál v republice, jenom neni schopná ho využít, musela by mět tak zapálené lidi do toho, jako máme například zde. Sparta je nejslavnější klub, s největšího města s nejvíc fanoušky v republice, pravidelně se účastní evropských pohárů a hraje o titul, tohle se stat u nás na Slovácku, tak nám nestačí 30 000 stadion Je to o lidech a pokud se na Spartě najdou takoví, kteří tomu podřídí vše, tak na Spartu nikdy nikdo mět nebude, ale zatím je to teda obří bída

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda do toho až tak moc nevidím, ale v době, kdy byl bojkot kotle, tak přibližně tehdy skončili s ultrasováním někteří velmi zdatní členové a to se na tom hodně podepsalo. Po tom bojkotu se vlastně kotel začal utvářet nanovo. Je to škoda, jak říkáš, máme velký potenciál, který zatím není naplněn. Věřím, že se to bude jen a jen zlepšovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, potenciál. Byly doby kdy na Spartu chodila šestka, pětka, sedmička. Mě připadá že těch deset tisíc je ten Sparťanský potenciál. Sparta vyhrávala titul za titulem a moc lidí na ňu nikdy nechodilo. Zbrojovka má potenciál, Baník, Opava, Hradec ukázal že to v něm je, ale jinak jsou týmy na plus mínus na nejvyšších návštěvách jaké kdy v historii měly. Samozřejmě mimo období kdy přišly do ligy, nebo když se extrémně dařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teď nemyslel celkovou návštěvnost. Bavil jsem se o kotli a ultras aktivitě a dalších aktivně fandících divácích na protilehlé tribuně (zde vidím velký pokrok díky iniciativě a občanskému sdružení XXII: hráčem jsme my!). Jinak máš pravdu, lidí chodilo spíš málo i když Sparta brala titul za titulem. Zejména v podzimní části.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, váš kotel byl kdysi mnohem lepší, parádní. Za posledních pár let šel hodně dolů. Lonni se to zlepšilo, asi díky odstranění těch plotů, ale pak se zase vrátil na tu samou úroveň

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

jé, to je moje video, to sem dělal já. jo mezi Baníkovcema byl taky, tak on se třeba sám vyjádří proč, ale je to borec největšího kalibru, je mi ctí ho osobně znát!

Reagovat
Kepy_FCB

Neznám ho ale připadá mi jako vtěrka....

Reagovat
smazaný uživatel

musel bys znat, nebudu psat za něho

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi baníkovci jsem fandil Baníku. Náhodou jsem den předtím o kousek dál fandil své Slavii proti Jablonci, a když se hrálo utkání Boleslav-Baník, tak jsem se šel podívat a Baník mi přišel jako bližší tým, tak jsem mu fandil. Nevidím na tom nic špatného, nemám pocit, že bych se neměl účastnit utkání, kde nehraje "můj" manšaft.

Reagovat
AjaxFans

Chlope Forever

Reagovat
Kepy_FCB

SLA-PLZ 1:1

PRI-CEB 0:0

TEP-LIB 2:1

FCB-SLO 0:0

BRN-HRK 1:0

MLB-BOH 2:0

BAU-UST 2:0

OLO-SPA 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zkratky napsaný takhle vedle sebe vypadají vtipně .

Reagovat
smazaný uživatel

BRNHRK

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

Něco aktuálnějšíhho bys neměl?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pardón , bylo to v expreskách na hooligans.cz, zrovna jsem na to narazil, tak jsem to sem píchnul. A tam je to jako novinka.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný choreo . Byl jsem rád, že jsem je mohl vidět v akci na Letný. Ale moje arogantní sparťanská duše musí říct: Stejně nebyli slyšet .

Reagovat
Kepy_FCB

Jo ti jediní mě a pár přátel donutili abychom přispěli Spartě vstupným, taky jsme si je nenechali ujít live.

Reagovat
Losinho

Škoda že neni Lech ve skupině se Spartou, rád bych je zažil naživo

Reagovat
smazaný uživatel

A co jsi dělal v létě?

Reagovat
Losinho

Byl mimo ČR.

Reagovat
Kepy_FCB

No je škoda naše kluby na polské narážejí jednou za uherák, předtím v interotocupu 2005 hrál Pogon Štětín (s družební Legií) v Olomouci a též nezklamali....

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem rád, že po ne zrovna atraktivních týmech, co se fandnění týče (Kluž, Kodaň a hlavně totální zklamání Panathinaikos) k nám na Letnou přijel fanouškovsky atraktivní tým , navíc krátce na to jsem viděl i Carsi z Besiktase. Ale přiznám se, že něco mi na tom fandění Lechu chybělo...přišlo mi takový hodně strojový, jak roboti. Sice dokonalá organizace a skvělý zapojení a spousta chorálů, ale třeba Carsi mi přišli živější, divočejší, více nadšení. Je to jen můj osobní dojem. Koneckonců, zas tak moc jsem je nesledoval, věnoval jsem se fandění svému klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

čoveče, musím ti dat za pravdu, v Turíně byl lech při počtu 1600 lidí mnohem lepší než na Letné při počtu 2500 lidí, ale jeden důvod se nabízí, na Letné to rozeřvával uplně neznámý člověk, navíc bez megafonu, tento člověk kotel nikdy nerozeřvával a nevím, kdo to byl a taky to podle toho vypadalo, nciméně pořád to byl support na úrovni, další věc je postavení tribun na letné, ta dvě patra a navíc do zatáčku, to ej nanic, nicméně Lech v Praze o třídu horší než v Turíně

Reagovat
AjaxFans

Juve + Haag + Ruch je družba,né?

Reagovat
smazaný uživatel

neni, juve je s legií

Reagovat
Kepy_FCB

pozdě

Reagovat
Losinho

O minutku, no

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. video od Kepy_FCB. Velmi povedené choreo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to mohlo být zajímavý. Četl jsem, že po zápase byli fanoušci rozdovádění a chtěli jít proti sobě, oddělovala je prý policie. Ale info jen z deníku Sport, takže čert ví, kde je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj hele nevíte jestli se dá sledovat Slavia vs Plzen někde na netu ??? Díky za odpověd

Reagovat
Kepy_FCB

www.tipovani.cz

Reagovat
Losinho

Zase o minutu

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Také vám hraje jeden komentátor více a druhý méně nahlas?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Losinho

Tipovani.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsi byl pomalejší .

Reagovat
salami

mělo by to jít na tipovani.cz

Reagovat
salami

tak jsem suvereně nejpomalejší

Reagovat
Losinho

Snaha se cení

Reagovat
Losinho

Kolik proboha za to Lichtenštejnsko můžou chtít? Tohle škudlení ČT je fakt hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

To jim to nemůže někdo zasponzorovat? Jasně že ne, Otík koupí radši turnaj ve vrhcábech, nebo Mistrovství švédského království v lakrosu, než aby kreativně myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

a Ota Černý nemá.... a Ota Černý nemá, Ota Černý nemá - Ota Černý nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Otíku, po sezóně půjdeš k Turkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 pro slavii

Reagovat
smazaný uživatel

a dnes budeme všichni upřímně a od srdce přát výhru Slavii

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

já ne, já přeju Plzni - Slavii moc nesnáším na to, abych ji moh přát byť jen jedinej bod. Ledaže by to bylo např. v posledním kole a Sparta to potřebovala. Ale teďka je ještě moc brzo a titul stejně bude odviset od toho, co si Sparta uhraje sama. Body Plzně nás nemusej zajímat, když budeme mít dost vlastních.

Reagovat
smazaný uživatel

meleš nesmysly Plzeň má 9 výher v řadě a ty tu budeš mlet něco o tom že nás to nemusí zajímat

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině dobře, aspoň je to výzva hodná Sparty Nemůžem koukat na soupeře, ale musíme chtít vyhrát příštích 20 zápasů. TO je nejlepší recept na titul, ne se starat o Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle platí jenom v případě, že byste měli víc bodů než Plzeň. Máte jich míň, máte horší skóre a horší vzájemný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

čeká je ještě jeden vzájemný zápas, navíc se nedá předpokládat, že Plzeň bude 100% ... v první řadě by se Sparta měla opravdu soustředit na vlastní tým, aby ukázala, že si vůbec zaslouží o titul bojovat

Reagovat
goodbay

je pravda co říkáte, ale já osobně tě týmům, co jsou nad Spartou, tak nikdy nepřeju body

Reagovat
goodbay

těm

Reagovat
salami

co meleš za nesmysly ty?ještě včera jsi tu vykřikoval, že Plzen má jistej titul, tak ti její výsledky můžou bejt ukradený

Reagovat
salami

solidní nástup

Reagovat
smazaný uživatel

Zlámal

Rezek

Reagovat
Kepy_FCB

OT: MS basket ženy: vedeme 6 min. před koncem o 10b nad favorizovanou Austrálií !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Tomekcz

Holky uplne SUPER

Reagovat
mickey mouse

lepší než Slavia-Plzeň

Skvělý výkon a Bažant jeden z nejlepších komentátorů

Reagovat
cubinho

To s tím Bažantem doufám nemyslíš vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Konečně můžeme být opět hrdi na nějakou naši reprezentaci!

Holky DÍKY!!! Nyní Bělorusko a finále .

Reagovat
smazaný uživatel

no volejbalisti maj taky nakročeno k úspěchu,nebo už ho dosáhli?

Reagovat
Tomekcz

kdyz porazi Kamerun tak uz budou nejhur 12, ale hrajou paradne a to jak prejeli USA a Bulhary

Reagovat
smazaný uživatel

ale co jsem šlišel ,tak oni sami nečekali že budou tak dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Y!

Reagovat
Kepy_FCB

slyšet, mlýn, blýskat se, polykat, plynout, plýtvat, vzlykat, lysý, lýtko, lýko, lyže, pelyněk, plyš

Reagovat
smazaný uživatel

půl roku (necelý?) je strašně dlouhá doba

Reagovat
Kepy_FCB

Jestli myslíš tu lední plácanou tak ta ve světě na rozdíl od basketu zajímá jen nepatrný zlomek lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jako basket v hokejových státech (kromě USA)

Reagovat
Kepy_FCB

a Kanady a Ruska a Běloruska

Reagovat
smazaný uživatel

ale basket nikoho nezajímá v češku.mě taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
rufus

Reagovat
cubinho

Zrovna letos se daří celkem všude: házenkáři hráli skvěle na ME, hokejisti vyhráli MS, teď ty basketbalistky, no a vynikajících volejbalistech ani nemluvě!

Reagovat
cubinho

Jen ti fotbalisti dělají pořád ostudu

Reagovat
Kepy_FCB

a Davis Cup

Reagovat
cubinho

A navíc Davis Cup

Reagovat
Kepy_FCB

a futsalisté bronz na ME nebo MS ? jak porazili ten brazilský Ázerbajdžán v boji o bronz

Reagovat
cubinho

Jo, ale to už jsou takové pseudo-sporty. Myslím, že jsme něco uhráli ještě ve florbale a v hokejbale.

Reagovat
Kepy_FCB

No ty jsi s těmi pseudo sporty začal - hokejisti vyhráli MS

Reagovat
smazaný uživatel

pseudo-sporty si začal ty, když si postnul něco ohledně basketu

Reagovat
Kepy_FCB

a ty jsi na to první reagoval

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ikdyž basket nesnášim (resp. jeho sledování, zahraju si ho občas i rád), tak je dobře, že jsou naši reprezentanti někde vidět

Reagovat
Kepy_FCB

ale popularitu basketbalu ve světě nemůžeš s ledním hokeje vůbec srovnávat

Reagovat
Ligter

Konečně adekvátní kompenzace za fotbal.

Reagovat
miky10

Jsou to hrdinky

Reagovat
smazaný uživatel

slávisti se přesunuli k plzeňskému kotli, takže o nich už dnes neuslyšíme

Reagovat
smazaný uživatel

co je za hovadinu ,že saláti přešli za druhou branku fandit?

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal je nebaví, tak šli na stranu, kde s epředpokládá, že se hrát nebude

Reagovat
Tomekcz

kdyz je celej stadion prazdnej tak to asi nikoho netankuje

Reagovat
smazaný uživatel

navíc se teď vykouzlilo domácí prostředí pro Viktorku sláááviee, p*ča jéééé

Reagovat
Kepy_FCB

třeba chtějí zabránit klokanům v průniku...

Reagovat
cubinho

Roberte Hene, škoda, že ti vůbec nerozumím

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Vrbo nebetonuj,nebo se ti to vymstí!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak Střihavka to snad pozvedne

Reagovat
Kepy_FCB

ten jo

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia hraje hodně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

snad je to přejde...

Reagovat
Kepy_FCB

hergot co je stím zvukem nebo mi blbnou repráky

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jo, tak blbnou aji mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Radotínský je potichu

Reagovat
STR

prosím neznáte něakou stránku kde bych se mohl dívat na fotbal kromě atdhe.net nebo na tom tn.cz kde to je ? :( chtěl jsem se na tu plzne diívat díkec :-)

Reagovat
smazaný uživatel

www.tipovani.cz

Reagovat
salami

konečně trochu Slavii poznávám, ale nebylo to Jarolímem, bylo to slabym kadrem

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdopa ten kádr rozbil?

Reagovat
salami

to je ironie a reakce na to jak někteří "experti" tohle tvrdili, kádr je určitě na umístění do první 5, ale to by se nesměli některý hráči posílat do B nebo nesmyslně sedět na lavici.

Reagovat
STR

dííky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne 7000 lidí. Vypadá to tak na desítku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, přicházím o hodně, že to nesleduju? Jaká je návštěvnost?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zajímavý fotbal. Plzeň dala gól z penalty a měla nějaké šance, ale Slávia byla v prvním poločase lehce lepší a ve druhém o dost lepší. Plzeň hraje na svojí půlce a brání se, ale tak jak hraje Slávia, tak asi góla nedá.

Reagovat
salami

neboj, ještě to tam spadne

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám. A alespoň dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím Slavii, díky za info

Reagovat
Tomekcz

nuda, Plzen brani Slavie strili 4 metry nad branu

Reagovat
salami

já ti dám nudu

Reagovat
smazaný uživatel

měj bys sledovat soupeře ,kterej bude s váma příští rok hrát o postup v druhý lize

Reagovat
smazaný uživatel

To už se zase hraje osmé kolo, nebo se vracíjou stokrát napsané vtipy?

Reagovat
smazaný uživatel

zamindrákovanej sparťan no, co víc čekat?

Reagovat
smazaný uživatel

No, radši druhá liga než dělat ostudu v Evropě

Reagovat
Kily

fanoušci Baníku by podle mě o ostudě v Evropě měli především po letošním létě pomlčet

Reagovat
Kepy_FCB

umíš číst a chápat

Reagovat
Kily

ou, beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme neměli velkohubé řeči o tom, jak tam uspějem, pro nás to byla taková odměna

Reagovat
Kily

jj, už se nahořejc směju škoda, že zůstalo jenom u takové odměny a fanoušci se nakonec nedočkali daleko větší odměny v podobě nějakého klubu ze západu Evropy. Co můj oblíbenec Zeher? Viděl jsem, že často střídá, to se tak zlepšil?

Reagovat
centos

Když dřevorubeckou četu zavalí strom, tak povoláš i toho jednorukého

Reagovat
smazaný uživatel

takže se dočkáme dřevorubce v útoku?

Reagovat
centos

Jako proč ne..

Reagovat
smazaný uživatel

není co ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

hele, Koubek asi našel optimální útok (?) a hraje Koukal, Varadi a Šenky, Zeher má zas to svoje místo (zaslouženě) na lavici. Ale stejně to je k ničemu, když se doposud trefili jen dva útočníci

Reagovat
Kepy_FCB

Varadi- tupá bezduchá hmota

Šenkeřík- rád je když vůbec zasáhne balon

Zejtra Slovácku stačí pokrýt Frejlacha a nemůže prohrát.

BvP !

Reagovat
smazaný uživatel

BvP? Já zejtra našim klukům věřím, kdybych neměl chřipku, jel bych do Ovy taky. Doma soupeře jako Slovácko musíme porážet

Reagovat
Kily

hmm, hodně smutné hodnocení ofenzívy klubu, jako je Baník, dík všem

Reagovat
smazaný uživatel

to nemyslíš vázně s tou ostudou.ty nepamatuješ Leverkusen,Heerenveen,Middlesbrough a nakonec Mogilev

Reagovat
smazaný uživatel

Thun, Waregem, Kodaň, mám pokračovat dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokračuj, to by mě zajímalo, na koho bys ještě přišel. Já už vím jen o jednom klubu .

Reagovat
smazaný uživatel

svého času Šachťar Doněck, kdy ještě nebyl na výsluní anebo gtřeba Denizlispor, San Sebastian atd..

Reagovat
salami

Gent

Reagovat
smazaný uživatel

Genk, máš recht

Reagovat
smazaný uživatel

To bych taky nebral jako ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

jako výmluvy, že jsou povodně mi přišli k smíchu. A měli kvalitu na to je překonat

Reagovat
smazaný uživatel

Postoupit měli. To rozhodně. Ale ostuda to nebyla. A povodně...debilní výmluva. Když práskli letadýlka do dvojčat, taky remizovali pár dní na to na Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Doněck? Tak to ani omylem nebyla ostuda. Doma jsme je porazili 3:2 a venku porážka 2:1, ale velmi vyrovnaný zápas. Navíc za ně hráli výborní útočníci Atělkin a Vorobej, záložník Zubov. Takže Doněck neberu. San Sebastian? Španělský tým? Ostudný byl výkon, ale prohrát s nima zas tolik ne. Ale bída to tehdy byla, to zas jo. Denizlispor je ten klub, který jsem měl na mysli já. Takže resumé: Doněck nebyla ostuda ani náhodou, neberu. San Sebastian...no s odřenejma ušima ti to uznám, abys neřekl, že jsem zaslepený sparťan. A Denizlispor jsi mi vzal z huby, takže se taky nepočítá

Reagovat
smazaný uživatel

No, okej, Doněck ne

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Zurich sem zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

To bych taky jako ostudu nepočítal. I když hrdí na ten zápas rozhodně být nemůžeme. To když už, tak upachtěný postup přes Odense.

Reagovat
salami

hele ten Waregem, nebyl taky druholigovej? že by se to letos mohlo zopáknout

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, myslím, že ne. Ale jejich hráči chodili normálka do práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Thun a Waregen uznávám,ale Kodaň to neni takovej průser.porazili letos i pro tebe nepřekonatelnou kazan a vyhráli na Pana.tak kvalitu maj,a stejnej tým jako vloni

Reagovat
smazaný uživatel

tehdy se Sparťani chvástali, jak porazí Kodaň a půjdou dál. A když je Sparta takový super tým, tak měla Kodaň porazit, to nezakecáš

Reagovat
smazaný uživatel

ano měla.

Reagovat
smazaný uživatel

Porazit jsme je měli, ale hráči jaksi nechtěli.

Reagovat
smazaný uživatel

On tím ale nemyslel že Sparta dělá ostudu v Evropě. Narážel na to, že je lepší hrát druhou ligu, než vypadávat s kluby, jako je Mogilev.

Reagovat
Kepy_FCB

Káždý to křičí Slávia Praha je v ***i !!

Reagovat
AjaxFans

Taky nejste na tom nějak růžově

Reagovat
Tomekcz

Zapalte ten cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

"světlice spadla na hrací plochu"

Reagovat
smazaný uživatel

"světlice spadla na hrací plochu"

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Plzeňáci, to že jste vepředu neznamená, že se musíte (v hledišti) chovat jako Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

... palec dolu jen pro toho blba, co to hodil na hřiště

Reagovat
Kepy_FCB

zalez do sluje horale

Reagovat
centos

Reagovat
božský John

Dolar hold nějak zvlčel no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

už se perou!

Reagovat
Kepy_FCB

s plotem

Reagovat
salami

ach jo, fotbal dobrej, ale zas se projevujou kreténi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak si du pustit onlajn, konečně se něco děje

Reagovat
smazaný uživatel

penaltaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

1 dotek a tři mrtví

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než Chuck Norris

Reagovat
smazaný uživatel

to zase ne, protože "zabil" i jednoho vlastního

Reagovat
Tomekcz

To je trapak jak tam skocil aniz by u nej nekdo byl, to je cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se bude "Sparta B" tlačit stejně jako A?

Reagovat
Kepy_FCB

Sparta B jako Baumit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty na mě prosím nereaguj, ty jsi největším příkladem proč nemám rád Baník

Reagovat
božský John

Tak mi vyjmenuj ty sparťany u nás

Reagovat
božský John

Jestli vyjmenuješ víc jak tři,tak si přestanu myslet,že seš pičus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Špit, Loučka, Jarolím, Michálek (už asi u vás není, ale ve Spartě jako hodněm mladej chvíli myslím byl).

Reagovat
smazaný uživatel

Marek Jarolím 0 zápasů za Spartu a je Sparťan? aha :))

Reagovat
rufus

Odchovanec.

Reagovat
božský John

0 zápasů je 0 zápasů

Myslel jsem,že vytáhnete třeba Hubera....ale to by byl stejnak nesmysl

Souhlasim se Špitem a Loučkou ....to jsou 2

Reagovat
božský John

Michálek je v Brně mno

Reagovat
smazaný uživatel

tohle řikáš po 1 zápase... jinak skóré 29:7 po 11 zápasech je bilance pravidelně betonujícího týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Já neřikám, že hrajou špatně, proto tam je "Teď" a taky jsem chtěl trošku rozpoutat diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

ta plzen uz me pekne s***

Reagovat
homeles8

jéé, my zase hrajem až zejtra. DYNAMOOO!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! Budějce by mohli vyhrát, ale tipuju spíš zase remízu

Reagovat
homeles8

sakra, žádnej Del Piero, už jsem z těch her úplně blbej

Reagovat
STR

to zas bylo vydřený :D tyo už jsem se bál že bude penalta ufff jinak Slávia si zasloužila za ten konec aspon bod ....

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnul jsem to po basketu, ale ani jsem na to nekoukal, jen to poslouchal a serfoval po netu, proč? Bylo mi prostě jasný, že ti zoufalci nedaj gola ani kdyby měli milion šancí, a zase jsem měl pravdu, takže tak Celkově to je dneska super den - pátek, v basketu vyhrály baby drsným způsobem a Slavia zase rupla, prostě zatim supr

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teď Zbrojovka, Příbram a Baník 3 body... Ústí a Hradec aspoň jeden a bude to ještě hezčí tabulka

Reagovat
smazaný uživatel

tak Hradec až příště, teď to nedovoluje los

Reagovat
smazaný uživatel

Za modrobílý dres

proliješ svou krev,

jedno v srdci máš

Baník Ostrava

lalalala....

Modrobíla krev

pohltila nás,

jsme Baník Ostrava

porazíme vás!

lalalala....

Dneska jde kamarádství stanou mistr Basileos, Baník potřebuje vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

*stranou

Reagovat
smazaný uživatel

dneska bohužel necítím ani bod ve vzduchu, Baník vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Já v to doufám bo my musíme

Reagovat
AjaxFans

Loni o fous bod uetkl,dneska budem mít 3

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

W grodzi Premyslawa !!! To je krása !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ukochany klubie nasz

Reagovat
smazaný uživatel

Lechu, lechu, lechu, dziś zwycięstwo pewne masz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Mně ten mančaft začíná bejt sympatickej....

Reagovat
smazaný uživatel

tak to su rád

Reagovat
smazaný uživatel

že by další kibice Kolejorz?

Reagovat
božský John

To zas ne,ale ti fans jsou móóóc dobrý a hráči taky sympatický....jen se mi nelíbila dřív ta hysterie kolem Lechu....ale jsou fajn

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bylo hlavně díky jejich zápasu proti Spartě, ale já su kovaný kibic Kolejorzu, kteří jsme tu asi 3

Reagovat
božský John

Jó,to Ti neberu,to vidím i na fb, že seš skalní

Ale mně to přišlo trochu přetažený,jak se tu z některejch stávali kovaný Kolejorz

Jinak, jedeš na Juve teda?

Reagovat
smazaný uživatel

ee na Lech proti City jedu 4.11.

Reagovat
božský John

Tě buh, to Ti závidim

Já možná pojedu na Spartak vs. Marseille

Ale moc tomu nedávám ...

On sám jede na Šachťar vs. Braga...to bude taky dobrý peklo

Reagovat
božský John

Teda táta, já tu část o něm smazal

Táta pracuje v Kijevě a jede do Doněcku na zápas Šachťar-Braga

Takhle..

Reagovat
smazaný uživatel

pytla, to je mazec, jestli maká tam! já mám fotky z Oděsy, a tam je to krása, Kyjev nevím, jak to tam vypadá, máš nějaké fota?

Reagovat
božský John

Fota z Kiivu nemám, zeptám se táty. Ale on včera dovalil právě a v týdnu byl ve Lvově a říkal,že to je město podobný Praze. Prej krásný město, nedotčené socialismem. Prej nejhezčí město na Ukrajině. Oděssa se mu také líbila, mají tam moře, prostě pěkný, ale Lvov je prý nejhezčí. A na hlavním náměstí mají sochu Bandery,to ho překvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

jako Oděsa mě šíleně zaujala, já sem ju označil za Paříž východu. ve Lvově jsem nebyl, čili to nevím, ale možné to je, že je eště hezčí.

Reagovat
božský John

Do Oděssy bych se taky rád podíval, ale Krym je taky nádhernej,tak to asi spojíme dohromady....

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně se spoj s Ukrajinkama, to sou nádherné baby, já tam neviděl snad škaredou slečnu, paní či ženu

Reagovat
božský John

Tak o to víc se tam těším

Reagovat
božský John

Já tam asi na jaře pojedu,tak nějaký fotky pořídim.

Kdyžtak na fb mam v albu "všecko možný" fotky stadionu Šachťaru. Nádhernej stadion ...

Doněck je prý taky nádherný město, na to,že je hornický, tak je tam strašně moc zeleně...prostě tam je vidět,že mají peníze mno ..

Reagovat
smazaný uživatel

kdo on? tak do Moskvy bych taky někdy rád, a kdyby se to spojilo s fotbalem ideální. Ale Marseille mě nebere jak tebe, čili na tento fotbal ne. Mira, jako kámoš, říkal, že tam jel taxíkem a druhý šel pěšky asi 5km, a ten, co šel pěšky byl na místě určení o 25 minut dřív

Reagovat
božský John

Tak v Moskvě je nejlepší metro, jednak je levný a druhak v metru nejsou zácpy

Fakt,my když jsme tam byli, tak je kolikrát lepší nechat auto zaparkovaný klidně kilák od baráku(někde u chodníku),protože by ses mohl dostat dom tak za 2-3 hodiny

A taxíky jsou drahý,pokud neumíš smlouvat nebo to neděláš,tak do něj ani nesedej ..

Reagovat
smazaný uživatel

on je bohatý no, procestoval už asi 100 zemí, takže pro něho taxi no problem, ale stejně jel 5km skoro hodinu a 45 minut

Reagovat
božský John

Typickej moskvevskej provoz no ...

Ale ti taxikáři to jsou kolikrát normální volhy a řidiči,co jezdí po městě a takříkajc taxikářům "fušujou do řemesla", berou jim zákazníky a vozí taky lidi. Ale jsou docela přátelský, hodně povídavý a když fandíš stejnýmu mančaftu jako oni(na to přijde řeč vždycky), tak jedeš kolikrát i levnějc

Reagovat
božský John

Jinak, ten Tvůj kamarád je dobrej cestovatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj škoda, že nemá ta alba zveřejněná, mohl ses taky podivat, ted nedávno byl Albánie, Srbsko, Portugalsko a má tam opět parádní fotky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
božský John

Kurde,to není špatné

Reagovat
smazaný uživatel

a tak ze mě je vždy taky fanoušek týmu, proti kterému hraje Sparta Ale Kolejorz je Kolejorz

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Fantazie, víc netřeba dodávat.

Tady ještě začátek zápasu: http://www.youtube.com/watch?v=7en-yo0Dkcw&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky už sem se díval, je to paráda, kámo! eště měsíc a dva dny a budu tam s nima!

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

eště měsíc a dva dny a jedu na smrt do Splitu

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak ty si jasně mrtvý, o tom žádná, já mám nějakou šanci na přežití

Reagovat
smazaný uživatel

kdyžtak ti odkazuju vše ohledně Baníku Srbové, Chorvati a Rusové a mezi nima čtyři čecháčkové..

Reagovat
smazaný uživatel

jj dík, aspoň budu mět čím topit ostravské šály prý hoří celkem dobře

Reagovat
smazaný uživatel

cype

Reagovat
božský John

Mně stačilo když jsem loni viděl ve Splitu pochod Torcidy...to je něco neuvěřitelnýho ...

Reagovat
smazaný uživatel

no, doufám, že nás nebudou nahánět

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná nádhera, mě z toho mrazí...!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A dobrý je, jak sou kotle naproti sobě přes hřiště a překřičujou se " Poznaň, Poznaň hej Koooolejorz"

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram - Dynamo 0:0, ale spíš bych se přikláněl k výsledku 0:5 ... jenže to je asi stejně reálný jako přeříznout vězeňský mříže kopretinou ... No ... budu doufat v bod...

Reagovat
smazaný uživatel

Bod bychom tam měli ukopat minimálně... Na to v jakým svrabu teď Příbram je :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak takové OT: Zítra se hraje Slezské derby a to FC Baník Ostrava "B"-FC Slezský Opava "B"

http://www.youtube.com/watch?v=Ft6XyqE1HFs&feature=related

Reagovat
centos

"THUGS FROM HAVÍŘOV tímto

oznamují, že ačkoli je to mrzí, tak na zítřejší den mají nejednu jinou,

důležitou, prioritu, než by byla návštěva utkání MFK Havířov a proto

tento zápas vypouštějí ze svého programu! Kdo chce, ať na tento zápas

samozřejmě zavítá, ale nebude klasický sektor, fandění atd. Dík za

pochopení."

Reagovat
smazaný uživatel

bude sranda. Kde že se to vůbec hraje? Ani Vřesina, ani Bazaly, ve Vítkách?

Reagovat
centos

V Opavě, popletl sis strany ;)

Reagovat
smazaný uživatel

a na domacím stadionu Slezského ?

Reagovat
smazaný uživatel

půjdeš?

Reagovat
doNny

to si nenechám ujít, sice na zítra jsem měl domluvené věci(ještě před def.termínem), ale přeložím na jindy..tohle je prostě ku.rva derby . Za chvíli jedu na zápas(hrajem se Sigmou B), tak jsem zvědav, co se chystá na zítřek

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, taky bych si chtěl dát konečne to druhé největší derby u nás. První je jasně souboj Áček

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Příbram - Dynamo 0:1, to stačí

Reagovat
stas87

http://www.youtube.com/watch?v=AClwo_u2Ptg&NR=1&feature=fvwp

na zaciatku ak je tam natoceny arboleda to je ako parodia na ronalda a ms 2002?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufám že si to dneska Starka vezme na povel a odkoučuje to sám Z toho by mohly bejt tři body, bod bude dobrej, ale v současný Příbrami by se i ty 3 daly udělat. Hlavně aby se dařilo Kučerovi, Otepkovi a Ondráškovi, to bude bohatě stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám!!! Kůča podrží, Otepka zahraje nadstandard, takže průměr a Ondrášek dá na konečných 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jestli budeme hrát jako s Appletownem, tak bychom tam uspět mohli. Každej bod z venku se počítá!

Reagovat
centos

A teď čtu, že fans Slovácka mají na Bazaly vstup na občanku.. neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně? To je směšný, vstup na občanku na fotbal. Navíc Fanaticos nejsou přece žádní hrdlořezové, nikdy s nima nebyli problémy. To by chtělo mít na takovýto případy právníka a všechny tyto protiprávní kroky proti fanouškům řešit soudně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli pudete do nějaké hromadné žaloby, tak mě k tomu přidejte, mě nechtěli bez občanky prodloužit registracu v Hradecké vědecké knihovně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Tak o článek dál čtu, že nakonec ne, že se Slovácko za své fans zaručilo a BANÍKOVSKÉ VEDENÍ jim vyšlo vstříc! Takže oni tu moc mají a rozhodnutí, že budou hostující fans buzerovat, jde přímo od nich a ne od policie.. Je mi z toho na blití, výjezdy na občanky zavedli oni, kartu fanouška taky a systematicky potlačují hlavně fanoušky Baníku, hovada.

Reagovat
smazaný uživatel

na to si přišel až teď?

Reagovat
centos

Jsem myslel že to jde primárně od policie. Dost mě nasrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, příjde mi že, se vedení FCB mstí ostatním, kteří takhle vyrukovali jako první na nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba my jsme měli loni lístky do Liberce na jméno. A taky to nebyl požadavek svazu nebo Liberce, ale čistě Sparty. Tyhle věci jsou v kompetenci klubů. Naši ultras měli kvůli tomu s vedením klubu nějaký jednání. V předposledním Ultrasu je o tom výborný článek. Policajti prý sami říkají, že jim tyhle seznamy fanoušků moc nepomůžou a své "ovečky" prý stejně znají.

Reagovat
smazaný uživatel

však právě. Btw, časopis Ultrasu? To je ale čistě sparťanský zin, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, sparťanský. Velmi dobře provedený, co se grafické stránky týče a obsahově také není špatný. Dostalo se mi do rukou také suprasácké Unisono, které je co do grafické úpravy daleko za Ultrasem, ale obsahově je mnohonásobně bohatší.

Reagovat
smazaný uživatel

no, my máme klasickej Bazal ale svého času jsme dělali Fotbal Factory

Reagovat
smazaný uživatel

Vím. Bazal se mi do ruky zatím nedostal. Ale předpokládám, že bude mít více než solidní úroveň.

Reagovat
smazaný uživatel

no, jsou tam vždy články z výjezdů plus domácí utkání, pak něco o Béčku a co se mi líbí, tak na zadní straně je vždy napsáno, kolik peněz se dejme tomu spotřebovalo na choreo a jestli jsou v mínusu či v plusu. Tady aspoň vidím, kam dávám peníze, když je dávám do čapky v kotli

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nejvíc baví rubrika stupidity. Jinak v Unisonu jsou naprosto parádní články. Budu si je muset od kámoše půjčit na diplomku. Je tam popis fans scény PSG, hodně o Rapidu, o Barra Bravas, asi 15 stránek o BBB, prostě pořád něco zajímavýho. Líbilo se mi třeba nepsané desatero zásad ultras Dynama Drážďany .

Reagovat
smazaný uživatel

Hej tak to maj dobré, že popisujou i ostatní ultras z jiných států. A Rapid myslíš Vídeňskej či Bukurešťskej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ultras Block West, Tornados Rapid. Odpovím takhle . Jinak ano, celkem pravidelně popisujou ultras z jiných zemí, často velmi exotických (viz. Barra Bravas, ti jsou snad z DC United).

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou, ti jsou z Argentiny, byl o nich článek na Hools.cz. Bo tihle jezdí podporovat národní tým a jsou mezi nima překupníci zbraní, drog atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si právě myslím, že DC United má taky ultras skupinu Barra Brava. Jsou to především hispánští přistěhovalci.

Reagovat
smazaný uživatel

čeče tak to netuším. Jen vím, že tahle skupina je v Argentině a že mají slušnou pověst

Reagovat
smazaný uživatel

Však já to zjistím, žádný strach . Mimochodem Barra Brava je taky docela solidní kapela.

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký shit punkový, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, mexický antifa oi!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo možná ne mexický, ale prostě latinos.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož jasné že to policajti nevyžadujou. Já sem si vždycky myslel, že je to reciproční opatření namířené proti týmům, které na svých stadionech prodávají pro fanoušky Baníku lístky na jméno. Takže teoreticky by podle stejné logiky měl mít Baník na jaře na Slovácku anonymní vstupenky.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím nám vyšli vstříc dva kluby, Bohemka a Liberec.

Reagovat
centos

Jenže tohle opatření nikdo z baníkovských fanoušků nechce, takže tak či tak jednají proti naší vůli..

Reagovat
smazaný uživatel

Tož s tím už nic nenaděláte. Na Sigmě budete mít lístky na jméno, ať už chcete a nebo ne a tohle je jediná možnost jak to můžete Sigmě oplatit. Nevýhoda Baníku je, že zatímco fanoušků Baníku přijede třeba na Plzeň pár stovek, Plzeňáků přijede tak pět. Takže to víc postihne Baník ať už udělajou cokoliv.

Reagovat
centos

Tohle oplácení nikdo z fans nechce, tak ať to nedělají..

Reagovat
centos

Navíc Slovácko to po Baníku nechce a ani tam nebyl problém. Nedivil bych se, kdyby to teď zavedli taky

Reagovat
smazaný uživatel

však na to čekám. Ono zas ale možná vedení FCB si uvědomilo, že na Slovácko jezdí velká ekipa našich fanoušků a vedení FCS nedělalo problémy, tak nakonec stáhli vocas, aspoň v to doufám

Reagovat
centos

Pokud se za ně muselo zaručovat až někdo ze Slovácka, tak je to jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

http://hooligans.cz/view.php?cisloclanku=2010100003

Co se včera dělo v zápase Slavie-Plzeň. Zvlášt tyhle pasáže stojí za to :

"Na druhý poločas se vedle nás přesouvá i kotel domácích a tak fotbal je kromě fandění doprovázen i provokacemi, zprvu verbálními. A když jsou v 88. minutě zapáleny v sektoru plzeňských ohně, z nichž některé letí na hřiště a snad i do vedlejšího sektoru, emoce propukají naplno. Domácí nabíhají na plot stejně jako hosté, pokus o vylomení je ukončen na poslední chvíli, kdy už zábrana oddělující sektory visí jen na posledním kousku".

A pak zbabělost slávistů:

e cítit i slzný plyn, kterým se situaci snažil řešit někdo z ochranky, což nejhůř odnáší jeden z hostů a je po zápase odvezen na ošetření (čtveřice mladých z Plzně, která s tímto člověkem čeká na sanitku, je po zápase zbita slávistickou přesilou nedaleko Edenu). Je povolána policie, ale vše je z její strany řešeno až netradičně v klidu.

Po konci utkáni jsme drženi v sektoru, což nás přestává po chvíli bavit a prorážíme bránu. Ze stadionu vyráží opět většina plzeňských pohromadě. Na policií doprovázenou skupinu útočí Slávisté nedaleko od stadionu hrdinně házením ohňů a kamenů, přičemž muselo být všem jasné, že není šance se k sobě dostat. Tento hrdinný útok odnáší nejhůř jeden z normálů, který končí na operaci s proraženou lebkou po zásahu kamenem/dlažebkou."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

kolo od kola je to jen a jen zajímavější, že by se pokračovalo zítřkem?

Reagovat
smazaný uživatel

ten zítřek vám tam závidím, bude sranda, od nás by tam mohla bejt slušná ekipa

Reagovat
doNny

CO jsem tak četl, tak od vás by to mohlo vážně dobrý. Taky se po roce moc těším, snad těch zážitků bude zase více jak minule..odneslo si to skoro celé tělo(ať už od hlasivek, po obličej a ruce ).

Reagovat
smazaný uživatel

No, jak už píšu nahoře, závidím, že budeš přítomen na druhem největším derby v Česku, první je jasně souboj našich Áček, třetí je nějaké to derby Pražských S

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi trošku divný, že si Plzeňák stěžuje na to, že "normál" dostal kostkou a přitom se sám chlubí, jak napadli slávisty u vstupu do domácího sektoru, kde předpokládám, bylo taky mnoho normálů. Jasně, házet šutry je svinstvo, o tom není třeba diskutovat. Ale napadnout ve slušně skupině normály, to taky není úplně košér. Doufám, že dotyčný zranění se rychle uzdraví a bude to bez následků.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to taky odsuzuju, tahat do toho normály. Tohel je zas na nic

Reagovat
smazaný uživatel

tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kámoš má např. něco skotníkem, jinak já bych ještě počkal, jestli náhodou v Praze nebyl Hefy, aby nám ještě poskytl další pohled na věc...

Reagovat
smazaný uživatel

kámoš má např. něco skotníkem, jinak já bych ještě počkal, jestli náhodou v Praze nebyl Hefy, aby nám ještě poskytl další pohled na věc...

Reagovat
smazaný uživatel

jinak používání kostek, lahví a pyra při bitkách?

Reagovat
smazaný uživatel

to je demence, naprostá

Reagovat
smazaný uživatel

jinak používání kostek, lahví a pyra při bitkách?

Reagovat
smazaný uživatel

* omlouvám se, ale blbne mi nejspíše opět myš

Reagovat
smazaný uživatel

Mlátit se kvůli fotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

jinak u vstupu byla napadena pouze taková skupinka, který nosí pískové rukavice na fotbal...

Reagovat
Losinho

Plzeňáci pomlouvaj slávisty a naopak.

Reagovat
rufus

Dokud budou dělat lidi, co chodí do kotle podobný stupidity, tak se nemůžou divit, že jsou proti nim zaváděny různý omezující opatření..

Reagovat
smazaný uživatel

Sami ultras Slavia kritizovali plzeňský fans za to, že pyrotechniku házeli na hřiště (nikoli za to, že jí použili). Nechápu proč jsou sektory fanoušků vedle sebe, my když hrajem v Edenu jsme na druhé straně stadionu.

Reagovat
rufus

Tak slávisti si přešli vedle Plzeňskýho kotle až na druhej poločas, ne? Ale to je jedno, i když jsou vedle sebe, tak se prostě mají udržet a třeba se jen provokovat slovně.. Jenže když k sobě naběhnou a začnou lomcovat plotem, tak to už prostě hraničí s blbostí..

A co s týče toho pyra na hřišti. To je sice hezký, že to odsoudili, jenže tyhle řeči jsou k ničemu. Dokud se najde nějakej blbec, kterej to hodí na hřiště, tak se to nikdy nepovolí. A pochybuju, že tomu jedinci, kterej to tam včera hodil, nějak dochází, že udělal kravinu. Někdy příště ji udělá znova..

Reagovat
smazaný uživatel

To že to slávisti kritizují (házení pyra na hřiště) je naopak velmi dobře. Ostatně i plzeňští fanoušci chtějí používat pyro a takovéto stupidity, jako je pyro na hřišti, jim to do budoucna ztíží. Takže teď záleží na nich, jak si to ve svém kotli vyřeší. Sektory domácíh a hostí vedle sebe, to je nesmysl. I kdyby se drželi jen verbálních provokací, stejně by to nakonec skončilo potyčkou, nebo aspoň zbytečně agresivní zásahem sekurity nebo policie.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle vedle sebe bylo jen jednou a to minulej tejden, Ale tenkrát provokovali Slávisti a chtěli ubránit sever, teď to byl taky jejich nápad, myslím si, že to jde hodně na vrub fans Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej a to jako slávisti přešli, přes celý stadion až na druhou stranu k sektoru fans Plzně?

Reagovat
centos

Taky jsem se divil.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, přesně tak. A pak naběhli na plot, přesně jako s námi akorát tam naběhli security bo by to dopadlo hůře než včera

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, no tak to je ale potom jejich blbost. Jestliže na jednu stranu kárají ostatní fanoušky, že hážou pyro na hřiště a prokážou i dost sebereflexe a víceméně odsoudí i své chování v Hradci, a pak jdou provokovat Plzeňáky . Jojo, já chápu, že si chtějí uhlídat svůj stadion a že ultras mají svou hrdost, ale zajímavý je, že to nezkoušeli, když byla v Edenu Sparta. Tyhle ty hecovačky u plouty mají sice své kouzlo, pro ty co se rádi perou, ale svaz a kluby v tom opět uvidí fakt, že se fanoušci neumí chovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni normální lidi by v tom měli vidět fakt, že ty lidi naprosto nejsou normální..

Reagovat
smazaný uživatel

na fotbal jenom v obleku, v kravatě a s popcornem v podpaždí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ritchie z Bohemky byl na fotbale v obleku. Pak si sundal sako, stalo se zněj zvíře a hned jednu vrazil pomeznímu .

Reagovat
smazaný uživatel

vyjímka potvrzující pravidlo

Reagovat
Kepy_FCB

Šel tenkrát ze svatby.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, tím taky argumentoval, proč byl tak nalitej .

Reagovat
smazaný uživatel

Na fotbal normálně a slušně... Není to místo, kde by neměla existovat pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se nevyjadřuji ke slávistům a k Plzeňákům. Fanoušci se budou chovat jako lidi, až se média, policie, pořadatelé (myšleno jako sekuriťáci) budou chovat k fanouškům jako k lidem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to neplatí.. Je opravdu mooc zajímavý, že já jsem v životě žádný problém neměl.. Jestli ono to třeba není kvůli tomu, že na mě modrá uniforma nepůsobí jak rudej hadr..

Reagovat
Kepy_FCB

asi proto že mají uniformy černé , modří jsou pošťáci a železničáři.

Reagovat
smazaný uživatel

A co švestky v košilkách?

Reagovat
Kepy_FCB

v 1.lize no nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

No motají se kolem stadionu .

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak je to tmavě modrá.. Černou mají jen speciální jednotky a těžkooděnci.

Reagovat
rufus

Blbost, kdyby se fanoušci chovali normálně, nebylo by ani k nim přistupováno tímhle způsobem. Tím securiťáky ani policii neomlouvám, ale začít musí nejdřív fanoušci.

Dám ti jasnej příklad. Četl sem na hooligans.cz ten plzeňskej report na včerejší zápas. Plzeňáci přijeli na Strašnickou a v doprovodu policie se vydali do Edenu. Jenže část hooligans jeli metrem dál, aby se pak vrátili a mohli jít o něco později bez dozoru policie.

A jak to dopadlo, když tihle idioti nebyli hlídaný? Napadli před zápasem Slávisty u Edenu. A pak se někdo diví, že jsou na výjezdech omezovaný? Tak ať se začnou chovat jako lidi nejdřív fanoušci. A odcituju část z toho článku:

"Na závěr doplnění, že celkem bylo k boji připraveno 45 Plzeňáků, z nichž ne všem se podařilo před zápasem trhnout a účastnit se tak zábavy před stadionem."

..bylo připraveno k boji?

..nepodařilo se účastnit zábavy před stadionem?

Kde to kurva sme? Až tohle zmizí a na stadiony budou chodit lidi, tak se jako k lidem budou chovat i security a policajti.

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si můj koment o něco níž. Mimochodem v odborné literatuře o problematice fotbalových fanoušků se doporučuje, aby sekuritka a policie nebyla přítomna v sektoru aktivních fanoušků. Protože tam pak působí provokativně a může to vést ke zbytečným konflitktům.

Reagovat
rufus

Což leccos naznačuje o tom, co za "lidi" chodí to těhle sektorů. Jak říkám, nejdřív je potřeba, aby podobný idioti, co se chtějí rvát, nejezdili na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to fakt hovada.. Tyhle lidi pozavírat, nebo jim neumožnit v životě vstup na stadion..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

To tady nikdo nechce, dovádíš to zase až moc daleko. Nikdy nepíše o tom, že by nechtěl na stadionu fanoušky, ale je třeba chápat, kdo by měl být fanoušek. Ne jedinec, který se přijde na fotbal za účelem někoho zbít.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak zase, jak jinak odpovídat na tyhle moralistický řeči? To mi příjde jako absurdí, v podtextu něco ve stylu "přijď na fotbal, sedni na zadek a zůstaň".

Reagovat
rufus

Tak já tam z toho takovej podtext rozhodně nečtu. Prostě přijď na stadion, chovej se jako člověk a fandi tak, jak uznáš za vhodný (ale zároveň rozumně, tzn. žádný pyro na hrací plochu, žádný útoky na soupeřovy fanoušky, atd..).

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě jen "chovej se podle pravidel a ne jako idiot"

Reagovat
smazaný uživatel

Přijď na stadion a chovej se jako člověk. Přesně tohle jsem udělal, když jsem šel na jaře 09 na Viktorku do kotle hostí. A chovali se ke mě jako k člověku? NE! Čtyřnásobná prohlídka od vyžraných nácků v žlutejch vestách. Prohlídka byla dost nepříjemná, připadal jsem si jak v base nebo jak Arab na mezinárodním letišti. Při zápase se normálně fandilo, odpálilo se nějaké pyro a ti, co ho odpálili byli surově dementními sekuriťáky odvedeni a dost možná taky surově zmláceni. Je tohle normální?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo byl tedy první kdo porušil pravidla?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo. Já jsem pravidla neporušil. A chovali se ke mě jako k dobytku. Navíc oni nemají právo nikoho mlátit. Jedno chlapíka schodili přes tři řady sedaček jenom proto, že se zastával kamaráda. Tohle ti přijde normální?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nepřijde normální víc věcí.. Akce vyvolá reakci, tak to prostě je.. Pokud jsi byl ve skupince, která odpálila pyro (porušili pravidla), tak si se od nich měl distancovat.. Horší je, když jsi v uzavřený místnosti jako je třeba autobus apod. ale to na druhou stranu můžeš dopředu očekávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako k dobytku se ke mě chovali, když jsem šel na stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fakt očekáváš, že když půjdeš se stohlavým davem a 20 z vás se budou chovat jako kreténi, tak to policajti budou selektovat a chovat se k lidem podle zásluh? Jak to asi tak mají dokázat? Pokud se to té většině nelíbí, tak to těm dvaceti prostě nemůžou dovolit.. jenže z mojí zkušenosti je to tak, že těch 20 dělá bordel a ty ostatní se tomu smějou a považujou to za super věc..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jednou a pomalu. Jdu s dvěma kamarády na stadion. Koupím si lístek a očekávám prohlídku. Prohledávají mě postupně 4 nasypaní náckové. Prohlídka je dost nepříjemná, mimochodem mě při ní tak nějak praštil do koulí. Udělal jsem něco špatně? Jo aha, já zapomněl, jsem sparťan. A sparťan=kriminálník. Jiní kluci se museli zouvat, dostávali dejchnout (na to nemají sekuritáci právo), holkám šahali do podprsenek...apod. Tohle je normální chování? O tom jak hrubě zacházeli s lidma, co odpálili pyro se tu už bavit nebudu. Evidentně to nemá cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ti udělali na Žižkově? To mi nějak nejde do hlavy, protože já tam byl jak jako Sparťan, tak i s Baníkovcema (bratránkama) a nikdy se nic nestalo.. Pokud tohle udělali, tak je opravdu problém říct to všudypřítomný Policii? Protože na tohle a hlavně u těch holek právo nemají..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo na Viktorce jsou prostě svině. Podobně se chovali i k libereckým fanouškům, myslím, že i někdo z místních baníkovců si stěžoval na tamní sekurity. A co s tím? Kdybych se proti tomu ohradil - zbijou mě. Kdybych to řekl acabům? Vybodnou se na mě, protože jsem zasranej fotbalovej fanoušek Sparty. A s chováním sekuriťáků, které jsem zde popsal, se můžeš dle výpovědí fanoušků, setkat na mnoha stadionech v republice. Každý má jen jedny nervy. A když vznětlivějšímu člověku dupou sekuriťáci po nervech tím, že s ním zachází jako s dobytkem, není divu, že pak třeba něco provede. Edenská sekuritka prý provokovala fanošky Slovanu tím, že jim nabízeli férovku bez vest. Co to má jako znamenat?

Reagovat
smazaný uživatel

Že ty si nikdy nic takovýho nezkusil a mluvíš o tom, jak kdyby to bylo jasný? To je fakt zajímavý tohle.. Policajti, pokud se budeš chovat slušně, tak oni k tobě taky.. Kolikrát jsem se popral s cikánama, nebo s lidma který mi nechtěli zaplatit v baru.. Měl sem adrenalin v sobě jako debil, ale i když sem pořád křičel, tak se ke mě chovali policajti slušně a pokud se chovali slušně i ti vožralové, tak i k nim byli v pohodě.. Jenže pro vás jsou "ACAB" idioti už rovnou z principu, protože támhleten někde povídal.. Nebo se něco stalo a viděli jste jen konec a ne začátek.. Mám daleko více špatných zkušeností s kreténskými fanoušky, než s Policajty..

Reagovat
smazaný uživatel

Je trochu rozdíl říct policajtovi: Cikáni mi nezaplatili v baru a napadli mě. A pak říct: Jsem fotbalový fanoušek Sparty a pořadatelská služba se ke mě chovala hrubě.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyli cikáni, ale obyčejní lidi.. Cikáni mi do barů nikdy moc nechodili. S těma sem se pral až cestou domů A zase takovej rozdíl to není.. Já byl hnusnej, adrenalinem nadopovanej a nadával sem jako debil.. Zatímco když jdu na zápas, tak mám sice napětí, ale rozhodně ne takový, abych musel na někoho sprostě nadávat. Takže to tomu policajtovi dokážu říct i slušně. "Prosím vás, ochranka udělala tohle a tohle, nechci dělat rozruch, ale je mi to dost nepříjemný, přišel sem jen na fotbal a ne dělat bordel.. Ať si udělají svojí práci podle pravidel a já se tak pak budu chovat taky.." Co ti na tohle můžou říct? myslíš, že to nechají jen tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, myslím si, že by to nechali jen tak. Já mám s policií víceméně jen špatné zkušenosti. A to nejsem řidič auta Tohle je diskuze na opravdu hodně dlouho a po internetu to víceméně nemá cenu. Mám v plánu se jít podívat na ten váš EF sraz 9. října, tak jestli tam půjdeš, můžem si o tom pokecat. Je to evidentně věc, na které se jako dva sparťani jen tak nedohodnem . Ještěže nemám moc názor na Matějovskýho, to už by tekla krev .

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám prostě jiný zkušenosti.. A rozhodně si nemyslim, že by bylo dobrý vyhánět zlo, dalším zlem.. Prostě agrese produkuje další agresi.. A to je špatný. Ještě nevím, jestli dorazím.. je to dva dny před výplatou a mýmu hodně dobrýmu kámošovi se má narodit mimčo, takže nevim jak na tom budu s penězma..

Reagovat
rufus

Tak tady bych teda řekl, že to nechají jen tak.. A to z důvodu, že jsi ve "špatný" skupině. Bohužel se tady projevuje kolektivní zavinění. Sice je to špatně, ale je to tak.

Reagovat
rufus

Jo, máš pravdu, security to překračujou taky, to jednoznačně. Chovají se jako kreténi a zneužívají svojí moci.

Jenže, když si uvědomíš, co za lidi na tyhle zápasy taky chodí, tak mě podobný opatření nepřevapujou (teď nemyslim to překračování pravomocí security). Jenže Sparťani, a nejen oni, nemají dobrý jméno. A za to si můžou sami. Až budou chodit na stadiony pouze lidi, tak jsem si jistej, že se chování z druhý strany taky zlepší. Ale když se někdo přidá ke skupině, kde se předpokládá výskyt idiotů, tak bohužel se nedá čekat zacházení v rukavičkách. Na druhou stranu, jak už sem psal, to překračování moci ze strany security je samozřejmě taky nahovno.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale zase pořád dokola. Uplatňování kolektivní viny. Nikdo jim nedává právo se k nám takhle chovat. I kdyby na ten fotbal šla vycházka z lapáku, tak nemají právo se takhle chovat. A že se sekuriťáci chovají jako kreténi nejen na fotbale, to je taky všeobecně známá věc. Až se my přestanem chovat jako idioti, tak se k nám budou chovat hezky? To je pro mě trochu naivní představa. Že by nás u vstupu na stadion obsluhovaly kočkoidní hostesky a jako bonus bychom dostali obložený chlebíček...no nevím . Podle mě to bude na fotbale vždycky stejný.

Reagovat
rufus

Až se na výjezdech přestanou chovat fans jako idioti, tak pak je třeba budou kontrolovat 16 letý joudové, který dělaj tu prohlídku jen tak z povinnosti, jako je tomu třeba u klasickýho vstupu na Letný. Proč tam můžou kontroly probíhat normálně? Protože je jasný, že nedojde k žádným incidentům na tribuně. A pak ani nebude třeba žádná velká kontrola v průběhu zápasu.

Ale kočkoidní hostesky bych si nechal líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartě proti Teplicím mě zrovna jedna kontrolovala..

Reagovat
smazaný uživatel

A na jakou tribunu to vlastně chodíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy jsem byl jen s mladou, tak sem byl v tý nicorette Ale potěšilo mě to, fandilo se úplně stejně jako vedle kotle..

Reagovat
smazaný uživatel

Nicorette? To je v rohu stadionu, jakoby blíž kotli hostí, že? No tak tam jsem viděl tamní pořadatele. Dědci a sanktusáci . Ostatně jako všude kromě vchodu č. 2, to jest protilehlá. Jinak byl jsem tam taky jednou, kámošovi se nechtělo být mezi sparťany...musím říct, že dost na hovno. Halekali tam nějaký patnáctiletý krávy a když odešly, tak si všichni oddechli a letěla k nim i nějaká ta hláška.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam byl jen jednou Jinak chodím buď na hlavní tribunu, nebo k rohu jak jsou střídačky, ale blíž k našemu kotli.. A fandilo se hodně dobře, celkem sem čuměl.. Mám i nějaký fotky v mobilu, aby mi to lidi uvěřili Tak jestli dorazím, ukážu

Reagovat
rufus

Na hlavní? tam musí bejt ještě horší atmosféra než na Nicorette tribuně, kde si tu atmosféru představuju podobně tomu, jak psal SanchoPancha

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej.. Nemyslím tu jak tam jsou funkcionáři.. Ale tu naproti..

Reagovat
rufus

Tak to je protilehlá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že jsme se nakonec dohodli. Protilehlá je fajn, ale záleží jak fandí kotel, občas se zapojuje velmi dobře a na některých zápasech se to tam suprově rozfandí. Škoda jen, že se někteří zapojují jen do Sparta, Sparta, Lets go Sparta a fandí celá letná Sparta-Praha. Chtělo by to, aby se zapojovali i do chorálů. Sice ne každý musí být fanatik, ale občas to odfandit s kotlem by neškodilo.

Reagovat
rufus

Jj, fandí se tam docela dobře. A samozřejmě, že čim lepší zápas, tim lepší atmosféra. Tuhle sezonu se mi zdála nejlepší proti Lechu, Baníku a Palermu. A do chorálů se podle mě dost lidí nezapojuje, že je moc neznají. Sice by se je mohli za chvilku poslouchání naučit, ale nějak se k tomu většina lidí nemá.. Což je škoda, ale atmosféra na protilehlý je i tak slušná.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbila atmoška na Lechu, Palermu, a druhé poločasy proti Baníku a Boleslavi. Se Žilinou to bylo dobrý jen do prvního gólu. Jinak loni byla supr proti Panathinaikosu, Mariboru, Kodani, Jablonci, Sigmě, derby, proti Teplicím...no už ani nevím.

Reagovat
rufus

Loni jsem moc často nebyl, ale Kodaň byla atmosféra parádní zvlášť v porovnání s tím, co Sparta předváděla na hřišti.. A na konci po děkovačce už to skoro vypadalo, že bych mohl mít štěstí a chytit Žofčákův dres, co házel lidem, ale netrefil se o dvě místa. Jinak mě doteď hrozně štve, že sem nemohl proti Teplicím slavit titul na Letný, protože sem byl zrovna mimo Prahu..

Reagovat
Kepy_FCB

tak si se od nich měl distancovat

a příště by si ho podala navíc skupinka...

Reagovat
rufus

A co z toho mají taky kluby jinýho vydedukovat, než že se fans neumí chovat? Já chápu, že je to prostě pár blbců, kteří se neumí ovládat, jenže dokud se tyhle lidi budou na stadiony dostávat, tak situace bude pořád stejná.

To jsou v podstatě ty stupidity, na který jsem narážel v tý první reakci na trevora. Pyro mi nevadí, ale když ho někdo hodí na hřiště tak je blbec a bych byl pro, aby ho kotel potrestal třeba tím, že toho jedince mezi sebe na pár dalších zápasů nevezmou, aby si uvědomil, jak se má chovat. Nebo mu prostě jakkoliv domluvit.

Ale co nikdy nepochopim, proč musí na fotbal chodit blbci, kteří se potřebujou mlátit. Ať jdou do hajzlu a nechodí na stadion, stejně podle mě ve většině případů ani fotbalu pořádně nerozumí. A když budou pokračovat podobný incidenty, jako nabíhání kotlů na oddělující plot, útoky plzeňáků před zápasem na slávisty a útoky slávistů po zápase na plzeňáky, tak si tady můžete stěžovat jak chcete, ale pořád budou platit omezení pro fanoušky.

Reagovat
Losinho

"Jelikož hráči nezvykle první půli útočili směrem k našemu kotli, o půli prohrávali a my je chtěli podpořit více i ve druhé půli, rozhodli jsme se na druhý poločas přesunout na jižní tribunu a podporovat hráče přímo u branky soupeře."

slaviaultras.cz

Reagovat
centos

No jistě.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu může věřit jen laik Všem bylo jasné, vo co šlo, když jim před utkání napadli Plzeňáci v přesile slávisty

Reagovat
Losinho

Nepíšu, že tomu věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Právě, že se obávám toho, jestli si to Plzeňáci ve svym kotli vyřeší. Když se podobný výstřelky opakují poměrně pravidelně, tak to samozřejmě dělá špatný jméno a logicky přichází zákaz pyra. Já jsem pro to, aby bylo pyro na tribunách povoleno, jenže stačí jeden takovej incident jako včera a situaci to kompikuje.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, jen ať se to pyro používá ale jen v mezích. Vtipná je teď ta reklama na GL, jak tam jsou záběry na fans, co tam odpalují pyro a samo ČMFS proti tomu nesmyslně bojuje. Fakt kocourkov tady

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to jsem myslím taky viděl. Sparta má na svém oficiálním webu fanoušky na hrací ploše a snad i týpky, co vylezli na střídačku a odpalovali tam pyro.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je ta fotka ze zápasu s Teplicema, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Jsem si při odchodu ze hřiště málem pěkně rozbil hubu .

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych chtěl někdy zažít náběh na hřiště. Zažil sem ho jen jednou, jak sem vám tehdy hasil kotel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo bylo to príma. Akorát kvůli tomu očekávanému náběhu na hřiště točili nealko pivko. Si asi mysleli, že tomu zabrání. Ale ten odchod byl dobrej, jsem to bral přes kotel, přehupsnul jsem ten reklamní panel a seskočil dolů, jenže ono je to poněkud výš než jsem myslel a vzal jsem to hlavou málem o nějaký zábradlí, či co to bylo. Místo mejdanu jsem mohl skončit ve špitále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naběhnutí na hřiště k fotbalu opravdu patří... Ne jako ohníčky

Reagovat
smazaný uživatel

je to úplně to samé, emoce jako emoce.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že odpálíš ohniček není známka nějaký emoce..

Reagovat
smazaný uživatel

prosim tebe....

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevim.. Ale tohle se naposledy dělalo někdy v pravěku, ne? Blesk zapálil suchej strom, tak najednou přišel nával emocí, že je konečně teplo.. Teď už je to trochu jiný..

Reagovat
smazaný uživatel

tak někteří zdejší mají pořád to jednoduché uvažování lidí z doby kamenné, proto když někde vidí ohníček, tak jsou z toho upřímně na větvi a považují to za vrchol svého jinak nudného týdne....

Reagovat
centos

Čí jsi mulťák?

Reagovat
smazaný uživatel

on je nedomrdlý, nejspíš byl předčasně porozen a to se projevuje na jeho "inteligenci".

Reagovat
centos

Jediné na co reaguje, je pyro apod.. Podle mě nějaký místní blb, který neměl koule to psát pod svým nickem.

Reagovat
smazaný uživatel

i to je možné

Reagovat
centos

To tvoje podsouvání toho, co je emoce a co není, co je správné a co není, je pěkně trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, já si půjdu z emoce udělat ohníček a zjistim to..

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že člověk vstane a první, co udělá bude to, že půjde jen tak odpálit pyro? To se vždy odpaluje při nějaké emoci, jako vstřelení gólu či když je fanatický support apod..

Reagovat
smazaný uživatel

V emoci si zapálit ohníček.. hele, nechejme toho.. Stejně se neshodnem. je to zakázaný, oba víme proč..

Reagovat
smazaný uživatel

ano, nesmyslně zakázaný

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.. Když to idioti v těch obrovských nesnesitelných emocích hodí na hřiště, nebo do sektoru rivalských fanoušků.. Tak jsem jedině pro, aby se ty kontroly dělaly ještě větší.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak to v záchvatu emoce hodíš na hřiíště anebo do protějšího sektoru....přpadně tím jen někomu propálíš bundu, no hlanvě, že jsi šťastný, že jsi dal průchod svým emocím...........vy jste fakt hodně divní lidi....

Reagovat
centos

Fakt nechápu, kde bereš to seběvědomí k tomu, tvrdit, že tvůj způsob emocí je lepší než jiný a jak vůbec můžeš posuzovat, že pro někoho nemůžou být emoce to, že odpálí pyro.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho emoce nejsou určitě lepší, ale aspoň nikomu neubližují..........třeba fotbalu.

Reagovat
centos

Ty na mě vůbec nereaguj, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, tak vím, že existují různý úchylky jako pyromanství apod. Ti to opravdu dělají v emocích.. Ale ostatní? V emocích třeba políbíš holku vedle sebe, nebo máš v ruce pivo a vyjedou ti nahoru ruce a všechno na sebe vyliješ, nebo dáš někomu pěstí atd. Ale sáhnout do batohu, vytáhnout pochodeň, zapálit jí.. To už by mě ta emoce teda dávno přešla. Ale proti gustu.. Dělejte jak myslíte, když pořád chcete ty debilní kontroly od sekuriťáků, provokace policajtů, vstupenky na občanku... Jestli vám to za to stojí.. OK.

Reagovat
smazaný uživatel

no, parafrázvoal bych ty cvoky citací z jedné písní Třech Sester - "hlavně, že je večírek" a slovo večírek nahradil slovem Ohníček......

Reagovat
centos

Opět: Co ty víš o tom, co to pro toho, kdo to zapálí (a nikam to neháže) znamená? Vůbec nic, ale potřebu to komentovat máš neustále..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to asi tak podobný jako, když někdo zapálí stoh a pak kouká jak to krásně hoří?

Reagovat
centos

Jasně, je to úplně stejné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom chápu ty emoce.. Se bojíte, že vás někdo chytí.. Taky sem to kdysi tak měl..

Reagovat
centos

Promiň, ale máš názory idiota.

Reagovat
smazaný uživatel

Není proč se omlouvat.. Pro lidi, kteří se vyžívají v takových zvěrstvech jako je tohle budu moc rád idiotem..

Reagovat
Kepy_FCB

ty asi nemáš o skutečných zvěrstvech co lidi provádějí nemáš ani potuchy...?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj, promiň.. Poplet sem si nick, měl sem za to, že si ten donny..

Reagovat
centos

Já jsem pyro nikdy nezapálil ani nedržel v ruce. Překvápko, co? :) Tvoje teorie, že každý takový musí být pyroman a mít erekci ze zapáleného stohu, jsou k smíchu. Stejně jako to tvé dogmatické rozdělení toho, co je a není emoce.

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, Slávisty to asi začlo bavit po zápase s Baníkem to přecházení ke kotli soupeře

Reagovat
rufus

to jsou prostě slavia intellectuals

Reagovat
smazaný uživatel

to nemůže nikdy skončit podáním rukou a dobrosrdečnejma pozdravama.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak menší OT: je tu nějaký slávista, který mi může říct, kolik lidí z kotle SK chodí i na HC? (jen abych věděl, o co zřejmě příjdu v úterý 5.10. v Plzni )

Reagovat
Kepy_FCB

o poctivost

Reagovat
smazaný uživatel

no, myslel jsem to tak, o co příjdu, protože na ten zápas nemůžu

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, věříme a věřit budem Baníčku v dnešní výhru a ve tři body.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Kepy_FCB

hlášky a zbabělost plzeňských

Pitralon

Reagovat
smazaný uživatel

"Uff, to bylo o fous." Vtipná hláška . No hele zbabělosti, taky by se mi nelíbilo, kdyby po mě někdo házel flašky.

Reagovat
Kepy_FCB

myslel jsem slova "počkej ještě " a především "běžte radši pochytat ty z***y" a taky míra stresu v hlase je značná

Reagovat
smazaný uživatel

No to s tím pochytáním není úplně v pořádku, to je pravda. "No bodejť ne, když hází flašky jak čůráci."

Reagovat
Kepy_FCB

no prostě joudové z hokeje si poprvé vyjeli do hlavního města taky na fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

byl sem před rokem a půl na Žižkově a securitka nás tam napadla kvůli choreu. Bezdůvodně a o tom případě se Sparťana taky vím. Na Žižkově byli hrozní chujové, něco jako na Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro ten náš Baníček

Reagovat
smazaný uživatel

Sedm je trpaslíků, co jsou dětem k smíchu,

sedm je divů světa i smrtelných hříchů.

Sedm je statečných, co se za dobro jdou bíti,

sedm střel Hubníka už letos skončilo v síti.

Hubník za korunou krále střelců míří,

Olomouc Liberci dala góly čtyři.

Sigma byla při chuti jak Klabzubovy spermie,

stadion na Hané zažil ofenzivní orgie.

Pryč jsou časy, kdy lize vládly pražské týmy,

Olomouc a Plzeň si z nich zatím tropí šprýmy.

Vydrží to tempo, rostoucí tlak i stres?

Nebo brzy přijde vzpoura pražských "S"?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se dnes Brno chytí,

s jedním "S" to bude v ř.ti

a za pár kol už po těch "S",

neštěkne už ani pes.

sorry, tomu nešlo odolat.

Reagovat
smazaný uživatel

prewiew brno-hradec:

Zatímco domácí by se rádi odlepili ode dna tabulky, tak hosté by se sestupových pozic naopak rádi vyhnuli.

to je zase souvětí

Reagovat
smazaný uživatel

čtk : Trenér Straka se v Austrálii pohádal s rozhodčím a hrozí mu trest.....Strakův tým je po devíti odehraných zápasech v tabulce australské ligy se sedmi body předposlední.... Klokanům zdá se rybí tuk moc nejede tak se už Franz musí prát s rozhodčími.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Zpíváte si u toho aspoň Michala Tučnýho?

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe? Umírá tam někdo u toho, je tam snad nějakej Jan Palach hadr? Ne a takhle to má ještě lepší a hezčí efekt...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si u toho Tučňáka zpíval.. Efekt to má jistě skvělý.. Můžete si brát z domova buřtíky a péct si je na tom.. Promiň, radši už se do toho zapojovat nebudu..

Reagovat
doNny

kurva, zase se potvrdila slova, že derby SFC-FCB je

Reagovat
smazaný uživatel

povídej, přeháněj. Co už sem tak slyšel, tak naše ekipa vládla v ulicích

Reagovat
doNny

support byl jakžtakž dobrej v 1.půli, 2.půle byla o něčem jiným než o fotbale, kdy v našem kotli bylo jen minimum. S dotyčnýma jsem ještě nemluvil, takže podrobnější věci nemám, ale co jsem viděl, tak tu hlavní část, co se odehrála před bránou(ještě předtím naše nechtěli pustit), tak to byl masakr. Staly se události, které bych tu psát nechtěl a ani by to nemělo smysl tady , ale vítězství na vaší straně, celkem jednoznačné, hodně krve bylo, to můžu říct rovnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Umřel aspoň někdo z těch hovad?

Reagovat
doNny

nejsme v Krakově , ale zranění bylo hodně, a o pár vím, kteří už jeli rovnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se zlikvidujete postupně sami..

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že ti dementi musí kvůli tomu chodit na stadión, nebylo by pro všechny příhodnější kdyby ta banda výmastků šla rovnou si to spolu rozdat někam na skládku - a ti co by to tam odesrali, tak by byli jen těmi šťastnějšíimi zahrnuti mezi rozkládající se odpadky, jimiž vlastně už teď jsou.....škoda, že si vybrali ke svým dementním hrátkám zrovna fotbal, s kterým nemají nic společného......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

taky nechápu, proč se nedomlovají někde jen na bitkách o který jim stejně de a tahají do toho jako záminku něco jinýho, jim je jasný, že o fotbal nejde, ostataním je to taky jasný, tak proč ho do toho furt tahat...

Reagovat
smazaný uživatel

protože pak by nikoho nezajímali, netočily by se o nich reportáže, a o to těm výmastkům jde.především.......prostě fotbal je jen záminka.- ...

Reagovat
Kepy_FCB

samozřejmě ! ani fízliy by nazajímali

Reagovat
doNny

většina těch fightů je domluvena mimo stadion. Když to překazí policie, tak můžou očekávat, že se něco i díky jejich přispění - buzerací se něco stane. Jednoduše řečeno, kdyby je nechali se někde !pobít", tak by třeba i toho bordelu na stadioně byli méně. Neviděl jsem ještě případ, kde by nějaký chuligán útočil na normály(seniory, děti, ženy,..)a věř mi, že je většina i těch, které ten fotbal zajímá..

Reagovat
smazaný uživatel

díky za mejla, pěkné čtení

Reagovat
doNny

jojo, není zač jinak nová flága SH pěkná

Reagovat
smazaný uživatel

včera měla premiéru na zápase s FCS

Reagovat
soukup

to já vím, že se často mlátí někde na poli, tam proti tomu nic nemám, když je to baví...

zajímavá představa, kdyby tam policie vůbec nebyla, tak by jako podle tebe na stadionu byl klid a soutěžilo se jen v síle hlasivek a choreu? to už je větší šance, že Baník vyhraje titul o bod před Zbrojovkou a Plzeň s Olmikem sestoupí

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
soukup

nejsem tak zakomplexovanej na Baník jako ty na Brno abych todle udělal

Reagovat
Kepy_FCB

zkomplexovanej z Brna z čeho simtě????

Reagovat
soukup

to já nevím co ti v Brně udělali, ale z tvých výlevů tady to bylo asi něco vážnýho

Reagovat
Kepy_FCB

v Brně ne ale v Chebu před mnoha lety na lize ještě jako dítě ale mě nic kámošovi já

Reagovat
doNny

to nevím, ale určitě by toho bylo méně, protože ta "agrese by už byli vybita" ,když by to tak bylo. Ono zvládnout více fightů během pár hodin je docela oříšek. A po dnešku tomu věřím. Jednak někteří jedinci by už z fyzických důvodů nemohli, nebo už třeba leží na lůžku.

Reagovat
twerp

Kdybys mě potkal v Ostravě se šálou Sparty byl bych taky normál?

Reagovat
soukup

já myslím, že bys byl spíš mrtvej

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to bys byl blbec

Reagovat
doNny

..poflakovat se se šálou ve městě rivala může taky jenom.. . Kdy se člověk chová normálně(když nemá právě onu zmíněnou šálu), tak se mu nic nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doNny

co je na tom k smíchu?..

Reagovat
smazaný uživatel

Že se chováte jak naprostí kokoti.. Šála není provokace. Ok, když se lidi hecujou.. Ale kdyby tam bylo 5 lidí ze Sparty, kteří mají šálu a dres a přijdou je nějací idioti zmlátit, tak by si ti idioti zasloužili pobyt na psychiatrii..

Reagovat
twerp

A proč bych si nemohl vzít šálu Sparty? Mě příjde, že trošku ujetí ste vy. Nikoho bych neurážel, nikoho bych neprovokoval(jen tou šálou, ale to já neberu jako provokaci), nechtěl bych se bít, jen se jít kouknout na fotbal. A kvůli tomu by mě obestoupilo deset maníků, protože jeden by si netroufnul a já bych byl měsíc na neschopence.

To vaše "normály" necháme na pokoji je celkem ubohé ospravedlnění toho co předvádíte. Mě nevadí pyro, mě nevadí když si vezmete nože a pár vás "ubude". To je vaše věc, ale nevím proč bych měl být mlácen a označován za debila, že si vezmu blbou šálu a odmítnu se účastnit té vaší šaškárny. Já jdu na fotbal podpořit svůj klub ne si dokázat jaký sem kápo, když někomu rozmlátím hlavu. FOTBAL PRO FANOUŠKY.

Reagovat
Kepy_FCB

BO:

Naše město naše pravidla!

Reagovat
twerp

Stejnou logiku má to, že já tě můžu u nás zastřelit.... Bo naše město, naše pravidla...

Reagovat
Kepy_FCB

Můžeš když na to máš

Reagovat
twerp

Myslím že speciálně u tebe by to nebyl problém, ale mám se moc rád na to, abych si kvůli tobě dělal problémy.

Reagovat
Kepy_FCB

Jsem rád že tě seru!

Reagovat
twerp

Nesereš... vím, že jediné, co umíš je rýpat do ostatních. Kdybys mě sral, tak to udělám. Takhle si pro mě chudinka co si tím mastí svoje ego.

Reagovat
Kepy_FCB

Drsoň kterého když někdo sere tak vraždí... Bacha na Tebe

Reagovat
twerp

Typická osobnostní profil fanouška Baníku co?

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to jsou jen takoví zoufalci ze sídliště, co se doma nudí a tak si o víkendu hrají na zbojíniky.........škoda, že s tím nejdou někam do lesa

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už ale bylo i v historii, třeba když byla válka a nepřítel šel do týlu druhého nepřítele ve svých barvách, tak nejen, že se blbě prozradil ale vždy bylo pravidlem mu vzít vlajku či další věci jako na počest vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky bylo pravidlem, že se tam lidi zabíjeli..

Reagovat
smazaný uživatel

tak nepřátelé určitě nepůjdou spolu do světa v ruku v ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať se ty lidi pozabíjejí dohromady už.. Chtělo by to nějak to urychlit, třeba by se mohlo udělat MS v těchhle bitkách a povolili by se jakékoliv zbraně

Reagovat
twerp

To nebyl zrovna dobrý příklad. Já s váma nechci válčit. Chci jít na fotbal. A v historii se snad nestalo, že by partyzánská skupina převlečená za civily vzala zástavu. A pokud by ses převlíkl za nepřítele, tak to byla velezrada. Nehledě na to, že v době, kdy se ještě braly "vlajky" byla čest sloužit a uniformu bys nezahodil jen tak.

Reagovat
Kepy_FCB

a co špinonáž?

Reagovat
twerp

tohle už ale bylo i v historii, třeba když byla válka a nepřítel šel do týlu druhého nepřítele ve svých barvách, tak nejen, že se blbě prozradil ale vždy bylo pravidlem mu vzít vlajku či další věci jako na počest vítězství.

Jo ve starověku/středověku/novověku se vždy do města o 5000 obyvatelích infiltrovalo 10 000 špionů a následně jim skrytě ukradlo vlajku na počest vítězství...

Reagovat
Kepy_FCB

no vidiš

Reagovat
smazaný uživatel

Ve středověku byly vůbec krásný zvyky... Např. Křižácký výpravy kdy si vojáci mysleli, že mají zabíjení povolené od boha.. To byly jatka jak se sluší a patří. To by se místním moc líbilo, když se ohánějí věcmi ze středověku..

Reagovat
Kepy_FCB

tyto středověké manýry mají dodnes jisté skupiny muslimů.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobné středověké manýry mají i tihle "fanouškové"..

Reagovat
twerp

pokud spojím martyho a tvojí predikci, tak si muslim

Reagovat
twerp

Tak vždycky to bylo buď o penězích nebo o fanatismu. Lidé se strašně diví, že sou různé teroristické organizace a útoky typu 11. září. Ale přesně to samé sme dělali my tisíc let zpátky, by dokonce ve Španělsku ještě 200 let zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Násilí plodí jen další násilí.. Pokud se ti idioti chtěj opravdu pomlátit do jednoho, prosim.. Já osobně budu jen rád. Ale proboha ať do toho netahají fotbal, který s tím nemá nic společnýho..

Reagovat
smazaný uživatel

musíš ale pochopit, že těm výmastkům v žádném připadě nejde o fotbal..............jen ho zneužívají k své idiotské zábavě

Reagovat
Kepy_FCB

byl bys tajnej policejní provokatér

Reagovat
Kepy_FCB

jinak se divim že to ještě nenapdlo žádného investigativního novináře

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi to napiš na mejl. Sem zvědav, co a jak. Zewlos@seznam.cz

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je pro mě nečekané, že jasně Baník, protože poslední střety hovořily pro vás

Reagovat
centos

Taková přesila Baníku.. Vaši to nějak podcenili :)

Reagovat
smazaný uživatel

a máš recht, jediné pravé derby je Baník s Opavou

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že to je derby, které zajímá jen pár zdegenerovaných agresívních výmastků......

Reagovat
smazaný uživatel

už ses volízal?

Reagovat
Kepy_FCB

prej se už vyprstil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska na Srbskou, Hradec forever!!

Reagovat
Kepy_FCB

Zbrojovka do **je v Brně Kometa panuje!!! (začátek 14:30)

Reagovat
Kepy_FCB

http://forum.hooligans.cz/redirect.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DFyMytd4Txow

tuto reportáž jsem dlouho na youtube a jinde postrádal! Jeden z mých prvních výjezdů!!! Zlaté to č asy

Reagovat
smazaný uživatel

ha, jsi první

Reagovat
Kepy_FCB

jako v té reportáži , tam nejsem vidět vůbec naštěstí

Reagovat
smazaný uživatel

ty kukly apod. stáli za to. Anebo jak na férovku řekl, že zmlátili policajta

Reagovat
Kepy_FCB

Rypali, tak dostali po čuni

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý jsou ty záběry do sparťanskýho kotle. A připomenul jsem si to, jak se dřív zpívaly na Spartě koledy A ti chachaři, co se tam bavili o zmlácených revizorech, byli taky vtipní .

Reagovat
smazaný uživatel

NASA uvažovala o koupi slávistického stadionu Eden.... Je to prý jediné místo na Zemi, kde není atmosféra.

Reagovat
Kepy_FCB

to už tady bylo a původně to tu psali o Letné

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu tady číst 500 komentářů. Nelíbí se Ti to, Tak to nečti.

Reagovat
centos

Reagovat
soukup

já znám úpravu o Srbské, kterou NASA kupuje protože tam atmosféra vytvořit ani nejde, to jen tak něco pro potěšení tvé maličkosti

Reagovat
Kepy_FCB

Ale jde chachaři nebo Slovácko to dokáží v klídku!

Reagovat
Kepy_FCB

Tak i Hradec Králové

Reagovat
smazaný uživatel

Byli slyšet dost..

Reagovat
smazaný uživatel

Už majou Letnou, Stamford Bridge, Old Trafford, City of Manchester Stadium a Anfield Road, na co budou potřebovat další stadión?

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
smazaný uživatel

; bomba

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kepy_FCB

aha , viz výše

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.youtube.com/watch?v=e6eI1MEtZCM

02. 10. 2010 - FC Baník Ostrava - 1. FC Slovácko - tribuna chudých, krátká demonstrace jak se "Pomáhá a chrání": Nějaký starší chlapík o berlích tam ležel na zemi, nejspíše spadnul, u něho stáli asi 10 minut 3 fízli a neudělali ani hovno, nezkontrolovali jestli dýchá, ani tep, nic, pak někam volali, přišli další čepičkáři, zase nic nezkontrolovali a pak tam přiběhlo tak 10-15 těžkooděnců, obestoupili ho, jakoby jsme jim ho chtěli ukrást, rozložili tam jakousi hadru, zřejmě nějakou verzi plátěných nosítek, položili na něho toho týpka a v 8mi lidech ho vzali, zbytek pozorně hlídal jestli na ně zezadu třeba neskočíme, prostě dementi jako vždy pak tam dorazila sanitka, taky ne zrovna nejrychleji

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ste něco neudělali vy?

Reagovat
centos

Beztak by dostali akorát obuškem..

Reagovat
Kepy_FCB

A obvinění že mu to udělali.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže fanoušci stáli a čuměli a něho a nadávali na policajty že nic nedělajou a sami ani nehnuli prstem. Ale ty policajty kritizuješ fakt s chutí

Reagovat
Kepy_FCB

Jáááá jo

Ještě že je máme hochy statečný!!!

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, jsou to bezpečnostní složky a pokud jsou na místě, je to jejich priorita pomoc bezmocným lidem.

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, jsou to bezpečnostní složky a pokud jsou na místě, je to jejich priorita pomoc bezmocným lidem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka To byla fotbalová akce, žádná kopaná.

Reagovat
soukup

my hrajeme celkem pěknej fotbal, ale strašně kiksujeme v obraně, rozhodně nehrajem nějakou holomajznu

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, vždycky když sem Brno viděl, tak se mě docela líbilo, aji když pokaždé prohrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Supere zrovna si pustim fotbal a HRK dá gól

Reagovat
Kepy_FCB

A atmosféře v Brně "překvapivě" vládnou votroci!

Reagovat
soukup

ono dost záleží na tom, kde mají ti co dělají vysílání postavený mikrofony, když sme hráli v Liberci, tak sem taky slyšel hodně nás, ale nedělám si iluze, že bysme Liberečáky opravdu přeřvali, ale prostě byly mikrofony blíž k našim...

Reagovat
Kepy_FCB

U těchto primitivních přenosů bývá mikrofon součástí kamery.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

co je na tom směšnýho? Ano slyšel sem dneska v přenosu Hradečáky a nemám problém to přiznat, ale zároveň to znělo jak kdyby jich přijelo 300, což pochybuju, v Liberci sem zase slyšel nás, přitom pochybuju, že těch 30 lidí co se tam trmácelo bylo slyšet dál než na 10 metrů

Reagovat
twerp

Oni sou zásadoví antiIvošci...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím z čeho usuzuješ,já tam byl a bylo jich zhruba šest pětek a byly slyšet až k protější bráně kde sem seděl, Bohužel zbrojováci neměli žádnej kotel.. Tím samozřejmě nepopírám, že s těma mikrofonama nemáš pravdu..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to připadalo, že režije, jestli nějaká je, průběžně mikrofony přepínala. Nejdřív byla slyšet Zbrojovka, skoro výhradně a potom zase Hradec skoro výhradně. Nikdy se nepřeřvávali, nebo na sebe nereagovali. Když tlačila Zbrojovka, tak byla slyšet jenom ona, Hradec jako kdyby tam nebyl. A naopak. Tohle spíš někdo nezvládnul zvukově, než aby Hradečtí Brňáky přeřvali.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vidíš s tou sobotou?

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten sraz? Jo, přijedu. Akorát nevím kde a kdy to je. Pochytil sem něco o Palackém náměstí, ale to je tak všecko.

Reagovat
smazaný uživatel

no, máš mejl či podobně? Dám ti instrukce, co a jak

Reagovat
smazaný uživatel

noriaki@seznam.cz V Praze se trocha vyznám, mám tam půl rodiny, takže mě možná bude stačit čas, ulica a méno hospody.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tam vlastně bude? Ať vím na koho se mám těšit?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo? Noooo, skoro všichni uživatelé ze sekce GL plus nějaká ta "naplavenina" ze Španělska v podání Yardy. Ale přesilu budou mít slávisté a sparťani a i ten Jablonec, s tím nějak musíme počítat

Reagovat
smazaný uživatel

Tož chlastat se dá skoro s každým, tak aji Sparťany přežiju. A jestli dneska vyhrajem, tak se na ně budu vyloženě těšit

Reagovat
smazaný uživatel

za to já tam budu v totální menšině, toho se bojím. A pak se půjde do Karlovek nejspíš, za ženskejma

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase co? Doufám že ne nějaká diskotéka

Reagovat
smazaný uživatel

takovej multikulturní barák. To se dohodnem pak na místě, co a jak

Reagovat
smazaný uživatel

Multikulturní barák? Doufám že to není nějaký pražský výraz pro ukrajinskou ubytovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do Karlovek? :-/ Tam je to dost na hovno..

Reagovat
smazaný uživatel

jo, pravda, v Praze se najdou i lepší podniky, třeba Retro na Míráku :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo do Kamikaze..

Reagovat
smazaný uživatel

NE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Našel sem to na netu. Takhle nějak si představuju peklo. Všecko tam bliká, je tam řev, tma a divná hudba a nejspíš nedýchatelno.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tam dáš 350,- vstup a chlastáš zadarmo.. Jenže o hezkou holku moc nezavadíš.. Takový ten bar ze kterýho se druhý den probudíš a vedle tebe je (jak to kulantně říct) holčina, která by tam být neměla...

Reagovat
smazaný uživatel

350? Za to u nás nás v Přerově dostaneš 17 kvasnicových 14° a to už je skoro na otravu alkoholem. Z toho se luxusně opijou tři Hanáci. A hned přes ulicu je největší a jediná Přerovská diskotéka, kde můžem mít tolik křiklavě oblečených patnáctek s pochybným "hudebním" vkusem, kolik jenom chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

V Praze je to trochu dražší.. Když jsme byli s touhle partou na derby, tak sem si vzal 1000,- a nestačilo mi to.. Ale chlastání to bylo slušný

Reagovat
smazaný uživatel

U nás vemu do hospody 200 a za to dáš 6 kvasničáků a víc sem dal jenom jednou a to toho vydržím hodně. A ještě ti zbude na dvě dojezdové pivka v nonstopu u nás na sídlišťu. Když dáš víc, tak si toho ráno moc nepomatuješ. A pořád ti peníze zbydou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky se rád vožeru za málo.. Ale ono to občas ani nejde. Čím levnější je chlast, tím víc peněz za něj dám.. je to až k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

Pivko řeší všecko. U nás je pivo do dvacky, v Hradcu tak za 25. Česká piva se pijou dost blbě. Dáš jich tak šest, sedum a ty další už se tomu pití "bráníjou", takže jich o moc víc nedáš. A mají velký objem, takže máš na celý večer co dělat. Za to za ty předražené obarvené vodičky a tlamolepy dáš majlant, akorát je do sebe kopeneš a nemáš nic a navíc chuťově je to nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, prostě ti mohu zaručit, že v sobotu se tomuhle pseudopodniku vyhneme obloukem

Reagovat
smazaný uživatel

Kamikaze je nejhorší klub v Česku, tam bych nešel ani najebaný jak cyp, tomu se vyhejbám jak čert kříže

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem tam byl dvakrát.. Ale to mi mohlo být tak 18, myslim, že se to ještě jmenovalo face to face..

Reagovat
smazaný uživatel

na mě

Reagovat
smazaný uživatel

máš to tam ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Kepy_FCB

goooool

Reagovat
Didier Drogba

Večeřa ven (sportovní ředitel ať zůstane )

Reagovat
smazaný uživatel

Táák se hrá fodbal, a tak ho hrajó Hanáci, SIGMA SIGMA SIGMA, naši kloci domáci. Táák se hrá fodbal, a tak ho hráme me, SIGMA SIGMA SIGMA, dneska vehráme !

Reagovat
Swarley

dostanó trojec te čopke z Prahe

Reagovat
ryzskej

Sigma 4 - 2 Sparta

Reagovat
$dolar$

Sigma-Sparta 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

8:0

Reagovat
smazaný uživatel

jdu taky, máme lístek na tu novou tribunu

Reagovat
twerp

remíza by byla zklamáním... Oba týmy musí vyhrát a doufám, že Sparta to vytáhne a Olomouc se naoplátku nestáhne...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by to mohl být krásný zápas.. Spartička vyhraje, ale doufejme, že Sigma bude důstojným soupeřem..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sigmu jdu teprve podruhé. Minule padlo osm gólů a vůbec bych se nezlobil, kdyby se to dnes opakovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní zápas, skoro sem si vyřval hlasivky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můj první zápas byla porážka Baníka 1:0 před vyprodaným Andrákem a druhý porážka Slavie 4:3 před skoro 10 000 lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych chodil klidně častěji, jenže v Olomouci jenom studuju, bydlím celkem daleko Každopádně dneska si to užiju a doufám v super fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Mám jakousi chřipku, ale beru do vlaku slívku, tak snad vydržím. Těším se jak malé kluk. Přál bych si tak 3:1, ale reálně Sparta uhlauzí ledacos, tak budu rád za jakoukoliv výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Slívka je dobrá věc.. Jak prohrajete, tak to rovnou můžeš zapít..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli prohrajem, tak slívka padne během zápasu a jestli vyhrajem, tak taky a já s ňou

Reagovat
smazaný uživatel

Chci tam taky dorazit.. Ještě ale musim přemluvit kamaráda. Samotnýmu se mi nechce..

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem podlehl nějaké schýze že bude Andrák vyprodaný a donutil sem kámoša jít koupit lístky předem Takže snad budu sedět na svojim místě a nebudu muset být někde na hlavní. Ale jestli pudeš do kotla, tak tam asi lístky budou.

Reagovat
smazaný uživatel

Lístky už máme taky koupený.. Jenže ten blbec dostal rýmičku a nikam se mu nechce..

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuju vzít tu slivku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si pohrával s myšlenkou, že bych se jel podívat. Ale můj účetní mi říkal, že jestli pojedu, tak zbankrotuju. A pak se mi taky nechce moc jezdit samotnýmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám naštěstí režijku..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já ne. Budu rád, když zvládnu financovat ostatní naplánované akce na tento týden. Ale na příští výjezd, tedy na Slovan jedu, i kdyby na chleba (pivo) nebylo. A možná bych se zkusil dostat i na Slovácko, ale na Moravu se mi samotnýmu nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, na Slovácko bych taky rád jel.. Taky to teď mám s penězma krušný. Kámošovi se má narodit mimčo, sraz se třídou, nová přítelkyně, chtěl bych dojet i na ten sraz EF.. Bez režijky bych se do takových věcí ani nepouštěl

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko je naštěstí daleko, někdy v půlce listopadu. Do tý doby může přijít i nějaká ta finanční pomoc zhůry .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pche, mně už chybí jen tři města z Čech (ČB, HK a Jbc), na jaře si dám Moravu a budu mít celou Republiku proježděnou

Reagovat
smazaný uživatel

V Jablonci si užijete ústeckých SPJ, to jsou moc hodní kluci .

Reagovat
smazaný uživatel

proto jedu sám, inkognito, proto sem možná ani nikdy nedostal přes držku apod. Bo vím, že i kvůli vlastní bezpečnosti je dobré vyndavat symboly Baníku až na stadioně, ne jak vandráci pochodující jen tak městem a pak se diví, že jim vzali šály

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, kdo v Jablonci by byl takový hrdina a šel do města okrádat chachary. Tipnul bych si, že i ty jejich nazi hools, by byli spíš někde zalezlí. Ale máš recht, že toulat se po městě s šálou cizího klubu není zrovna nejrozumnější.

Reagovat
smazaný uživatel

kámoš je slávista a jeli s dalšíma do Jablonce, nedopad moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Tak to měli asi zrovna smůlu. A nebo je Gablonz děsně vostrý město a já si jen dělám iluze . Každopádně už se těším, až se do JBC pojedu jako host podívat na podještědské derby, má svou zvláštní zajímavou atmosféru.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem předloni a rok předtím chodil běžně po Hradcu v šále Sigmy . Lidi se na mě sice dívali všelijak, ale nikdo mě neotravoval. Možná Sigma není až tak nenáviděná a navíc byl Hradec ve druhé lize a byl rád že je rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Procházej se takhle v šále Sigmy po Jižáku a skončíš v igelitovém pytli v Hostivařské přehradě . Sakra tam ne, ta je vypuštěná...tak prostě někde zakopaný .

Reagovat
smazaný uživatel

O tom si nedělám iluze. Kámošova bráchu zmlátili v Olmiku že měl šálu Baníka. Respektive mu ju spíš "drsně" sebrali. Oni mě všichni říkali že dělám pěknou blbost, ale byla to dobrá šála, tak co bych ju nenosil.

Reagovat
smazaný uživatel

A jaká to byla? Myslím, že jsem na netu někde zahlédl jednu sigmáckou šálu a byla velmi povedená.

Reagovat
smazaný uživatel

No byla to šála ultras Taková se už neprodává léta. Na jedné straně byl nápis "Sigma Olomouc" s Moravskýma orlicama a na druhé "Ultras Sigma" s kryglama. Nedávno sem viděl jednu skvělou, s nápisem "Hanáci", ale už sem mě ju nepodařilo znova najít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to není ta, kterou myslím. Mě se líbí takové ty civilnější šály, ve sparťanském e-shopu se jim říkalo BAR. Ale tak dlouho jsem váhal si jí koupit, tak dlouho jsem ty peníze na ní propíjel, až jí přestali prodávat .

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se právě líbíjou ty složitější tlusté šály s Moravskéma symbolama. Nic, už musím jít, můj odvoz právě dorazil. SIGMA

Reagovat
smazaný uživatel

Užij si to na fotbale. Sparta Praha šampión!

Reagovat
smazaný uživatel

chodím po Praze už nějaký ten pátek v šále Baníku, v bundě GKS a furt nic (nechci to ale zakřiknout bo nikdy nevím, co se může stát)

Reagovat
rufus

To já slavil náš letošní titul v Uherským Hradišti se šálou a žádnej větší problém. I když lidi na mě koukali divně to je pravda.. Až když sme pak večer hledali hospu (což byl překvapivě problém něco najít), tak sme nakoukli do jedný, kde evidentně Sparťanská šála pozitivní ohlas nevzbudila. Tak sme se rychle otočili a byl klid.

Reagovat
smazaný uživatel

co ty, nechceš se zastavit teď v sobotu ke Kalendům?

Reagovat
rufus

Hele, musel bych to promyslet, ale díky za nabídku.

Kámoš už mě zve na jinou akci, kde jeho kámoš bude slavit 25. Tak bych se ti dyžtak ještě ozval, ale nebylo by blbý, kdybych nakonec šel s váma a podle nicku tady na EF by mě tam znali maximálně tak 4 lidi?

Reagovat
$dolar$

Tobe prijde kradeni sal normalni?

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu to takhle, když se budu procházet v Brně, Ostravě apod. se sparťanskou šálou a nedám si pozor, tak jsem idiot a jestli mi někdo sebere šálu, tak je to jen moje chyba. Jinak okrást někoho o šálu není fér, když je to dítě, fotřík, starší pán a hlavně jakákoli ženská či fanoušek, který chodí na fotbal evidentně jen koukat a s těmito mimofotbalovými zábavičkami nemá a hlavně nechce mít nic společnýho. Brát šálu sobě rovnýmu fanouškovi je něco jinýho, pak záleží na každém jedinci, jak má nastavené hodnoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No asi tak. Mě sebrali šálu baníci aji když se počítám mezi fanoušky co zajímá hlavně fotbal a ten zbytek kolem neřeší, takže v praxi to zase tak nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, to s tím kdy to je a není fér jsem bral spíš ze svýho pohledu. Jsou tací, kteří oberou kohokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona to byla hlavně moja blbost. S kámošama sme chlastali už cestou od baráku a čím víc sem toho v sobě měl, tak tím míň sem vnímal že je Olmik přeplněný Baníkama. Ale co, pořád lepší než kdyby mě obrali ti tři fanoušci Kladna nebo Plzně, co k nám rok co rok jezdíjou.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt. To by byla větší potupa. Takhle je to prostě jen smůla, nebo vlastní hloupost. Ale ta historka vypadá vtipně .

Reagovat
$dolar$

"Řeknu to takhle, když se budu procházet v Brně, Ostravě apod. se sparťanskou šálou a nedám si pozor, tak jsem idiot a jestli mi někdo sebere šálu, tak je to jen moje chyba."

To vazne cumim

Kdyz se budu prochazet v Ostrave s plzenskym pivem, a nekdo mi vrazi kudlu do zad, tak je to jen moje chyba... Muj ty boze, fakt mam strach o to v jakym state to ziju...

Reagovat
smazaný uživatel

S jakým plzeňským pivem? Co to plácáš?

Reagovat
$dolar$

Stejnou blbost, jako to cos napsal ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Já popisoval realitu. Ty jsi napsal nesmysl. Jestli chceš o dané věci diskutovat tímto způsobem, nemá to smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle uznávám dokonca aji já a to su jinak k těmhle věcem hodně netolerantní. Neříkám že by se fanoušci v cizích šálách vůbec neměli nechat po městě chodit, ale když už je majou, tak na svoje riziko. Osobně kdybych si v hopodě s šálou Sigmy sedl ke stolu kde by měl někdo šálu třeba Sparty, tak bych byl hodně opatrné, ale spíš bych s ním chtěl mluvit o fotbale než cokoliv. Ale počítat musíš se vším.

Reagovat
smazaný uživatel

já jezdím jenom sám. I do té Ostravy třeba jen na otočku, jako tomu bylo už dvakrát a vždy se jednalo o zápas Baníku se Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky umim jezdit sám Jenže se mi nechce, mám rád při fotbale svojí společnost.. To asi spíš půjdu do hospůdky.

Reagovat
smazaný uživatel

však v kotli budeš mít společnost. Ve vlaku nabereš sílu a ušetříš hlasivky

Reagovat
smazaný uživatel

Zase o takovou společnost nestojím.. Radši bych tam jel s někym koho znám..

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc tam dojede bez průseru. Žádnej Brusel .

Reagovat
smazaný uživatel

ano, přesně a odpočineš si

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Už je nová tabulka návštěvnosti. A aji přes bojkot vede Slavia

1 SK Slavia Praha 8.540 4 -12,7% 15.142

2 AC Sparta Praha 8.369 5 -22,3% 14.050

3 FC Viktoria Plzen 5.988 5 65,0% 7.425

4 1. FC Slovácko 5.878 5 2,7% 6.951

5 SK Sigma Olomouc 5.668 5 30,3% 7.310

6 FC Hradec Králové 5.528 6 145,2% 6.000

7 FC Baník Ostrava 4.951 5 -32,6% 6.075

Reagovat
smazaný uživatel

Sedmé místo? To bych řekl, že jsme na tom hůře teda

Reagovat
smazaný uživatel

Bodejť by ne, když největší návštěvu tam udělali Sparťani

Reagovat
smazaný uživatel

Aji tak vám ubylo skoro čtvrtina lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to zase zvedne přes jaro.. Takhle to je vždycky.

Reagovat
centos

derby tím zamíchá vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

tak to, aby Opava šla co nejdřív za náma

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by bylo zajímavý ukázat tu statistiku jak tomu bylo v tuhle dobu minulou sezonu... Já bych řekl, že se návštěvy o trochu zvětšily.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se odečtou největší návštěvy Sparty a Slávie, tak má Sparta 6900 cosi a Slavia 6300 cosi.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo.. Ale ty návštěvy každoročně zvednou boje o titul na jaře. Navíc Spartu čeká ještě derby. Fakt bych řekl, že se to trochu zvyšuje..

Reagovat
$dolar$

Total 4.942 1,0% 15.142

Tohle je nize, na vsech stadionech a vyplvy z toho narust o 1%, ale jak rikas, s boji o titul by se to melo jeste zvysit (Ikdyz je mozny, ze naopak tymy co budou hrat o sestup, tak jim fanousci jeste ubydou...

Reagovat
centos

Jestli za to nemůže jen obrovský nárůst Ustí.. Nechce se mi to přepočítávat.

Reagovat
$dolar$

A muzes sem hodit i celkovou procentualni?

Reagovat
$dolar$

Jo aha, procenta znamenaji ubytek/pribytek, zajimavejsi by podle jme bykla tabulka s kolika procent jsou prumerne zaplneny stadiony

Reagovat
$dolar$

A Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

1 SK Slavia Praha 8.540 4 -12,7% 15.142

2 AC Sparta Praha 8.369 5 -22,3% 14.050

3 FC Viktoria Plzen 5.988 5 65,0% 7.425

4 1. FC Slovácko 5.878 5 2,7% 6.951

5 SK Sigma Olomouc 5.668 5 30,3% 7.310

6 FC Hradec Králové 5.528 6 145,2% 6.000

7 FC Baník Ostrava 4.951 5 -32,6% 6.075

8 FC Slovan Liberec 4.544 5 3,7% 5.376

9 FK Teplice 4.508 5 -15,1% 7.515

10 FK Mladá Bodeslav 4.119 5 15,0% 4.723

11 1. FK Pribram 3.898 5 19,0% 6.453

12 Bohemians 1905 Praha 3.721 5 -38,5% 5.623

13 SK Dynamo Ceske Budejovice 3.631 5 11,4% 5.659

14 FK Jablonec nad Nisou '97 3.625 5 -6,5% 4.122

15 FK Ústí nad Labem 3.511 5 247,7% 7.315

16 FC Zbrojovka Brno 3.192 5 -12,5% 5.284

. Total 4.942 1,0% 15.142

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle statistky zas tak moc o realitě nevypovídají. Nevím jaká je praxe na ostatních stadionech, ale minimálně na Spartě jsou pokaždé ty návštěvy dost nadsazené. Oficiálně je 10 000 a je tam tak osm. Ofiko nahlásí 7 a je tam tak pět tisíc. Nedělám si iluze, že podobné počítání praktikují i na ostatních stadionech.

Reagovat
centos

Příbram to nadsazuje třikrát, viz Slovácko.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, taky jsem na to myslel. Jen jsem si nemohl vzpomenout, kde tu lumpárnu provedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sigmě se zase říká, že Kubíček hlásil menší návštěvy aby měl na úplatky a všimné

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že na Střížkově zas museli najímat kulisáky na malování diváků, protože jim tam nikdo kromě trumpetistů a najatých Ukrajinců nemohl chodit. Stejně je ta naše česká liga nejzajímavější .

Reagovat
$dolar$

Za tu posledni vetu

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, co ty, dorazíš toho 9 ? Btw, koukni na zprávy na FB, něco sem ti tam poslal zajímavého

Reagovat
smazaný uživatel

No měl bych dorazit, pokud se ve středu na Strahově nezbourám tak, že rozházím všechno zlato.

Reagovat
smazaný uživatel

nějaká studentská 007?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív venkovní párty u kolejí. Skáčko, pívo a hodně rumu . A pak asi after na Sedmičce. Mmch. na hooligans.cz jsem si četl popis slezského derby béček...ta ekipa chacharů? 180 lidí, to je fakt hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

no, tohle je pohled opaváku, na FB sem ti poslal jednoho přímo zůčastněného. A Opaváci to podcenili a dostali kotel jak cyp. Ale taky díky tomu, že se na ně tak trochu vybodnul Slask společně s Lechií

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tu zprávu jsem četl. Taky je zajímavý pohled SKS na páteční incidenty s plzeňskými. Prý čapli jednou auto zlobivců by mě zajímalo, jak to dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš jejich vyjádření na ultras SKS? Bo na hools.cz nic nebylo, aspoň mám dojem

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v krátkých zprávách na hooligans.cz.

Reagovat
smazaný uživatel

už to čtu. Dle mého odchyt někde v okolí Zličína, tam mají většinou sraz

Reagovat
smazaný uživatel

Na Zličín jezdí z Plzně Studen Agency

Reagovat
smazaný uživatel

vole

Reagovat
smazaný uživatel

máte nové vlajky? Jen nevím, proč tam furt cpete to s tím "dvanáctým hráčem"..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože díky iniciativě XII. hráčem jsme my! se to na Spartě začalo hýbat. Mimochodem ta vlajka je moc hezká. Nebo myslíš ještě nějakou jinou vlajku?

Reagovat
smazaný uživatel

no, mně se nelíbí, jak to tam furt cpete, nevím, jak to nazvat ale je to takový divný. A pak sem se zasmál nad vlajkou "Tomáš Řepka fanclub" Ale tohle je pěkný:

http://www.spartaforever.cz/images/fotoalbum/2034/a7bc21a922fd4a2.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Řepkova vlajka se mi moc nelíbí. Jinak Hluk on tour jsem ještě neviděl, ale zní to vtipně. Tu druhou myslím znám. Ještě je docela dobrá Letohrad a klasická Sparta Hooligans, ta černá. Super byla vlajka Prague Boys, leč ta je teď v rukou někoho jiného, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

jop, tyhle všechny znám. Akorát mi příjde ujetý dělat na počest Řepkovi vlajku

Reagovat
smazaný uživatel

No na to je nejlepší obouručka. A tu má taky.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to ano, to s tebou souhlasím, takhle je to normální v Evropě ale ne dělat vlajku

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipná je vlajka, co má Petr Papoušek .

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš ta obroučková s tím namalovaným papouškem na dělové kouli?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je ona.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

A tady je obsazenost stadionů. To Ústí nad Labem je samozřejmě blbost

http://www.transfermarkt.co.uk/en/gambrinus-liga/besucherzahlen/wettbewerb_TS1.html

Reagovat
$dolar$

Super

Tohle je nejvic vypovidajici statistika

Hlavne Banicek, nikdy neopustime te

Reagovat
centos

Můžete si zbourat část tribuny, aby měl vedoucí tým víc než trapných 60 %

Reagovat
$dolar$

Se podivej kdo vsechno u nas hral, porovnej to s minulym rokem a pak reaguj na mou provokaci, ale chytre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, škoda, že tam neni naše kapacita, máme 72,6% v průměru

Reagovat
centos

Počkej, ty souhlasíš s "nejvíc vypovídající statistikou?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mě Sigma dneska nezklame ...

Reagovat
smazaný uživatel

COME OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON Olomouc.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme ACS! Snad to bude I koukatelnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra sigmy je 100% tutovka. divím se všem kteří si nevsadili. My budeme hlavně bránit a dopředu se nepohrneme.

Reagovat
Losinho

Martin Vaniak slaví čtyřicátiny!

Reagovat
smazaný uživatel

vše nej 2.nejlepšímu brankáři ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli to začne. Očekávám vyrovnaný fotbal a tři body pro ACS. Sparta Praha šampión!

Reagovat
božský John

Ta nová tribuna vypadá fakt dobře

Reagovat
Shevchenko

Vyhoď ho !!!

Reagovat
10

rozhodčí to nedává zatím, na obě strany...

Reagovat
irik

Kadlec musí zapracovat na gólovosti, pak z něj bude super hráč .

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc je dobře točí

Reagovat
Shevchenko

800 pro BANÍČEK.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločase aktivnější Sigma, blíž ke gólu měla rozhodně Sparta. A ten neuznaný fík mohl platit.

Reagovat
smazaný uživatel

neuznany fik byl naprosto regulerni, ale ono je to tezky kdyz se hraje proti baletkam, ktery kdyz jen pohladis tak lezi

Reagovat
smazaný uživatel

jako je fajn, že stadion je skoro plnej ale to se oba tábory zatím zmůžou jen na dva-tři pokřiky? Z jedné strany "co je, co je, co je" a "Lets go Sparta", z druhé jen "Sigma" a pak trapný "Pražské ku.vy". No nevím , slabota. Ale fotbal zajímavej

Reagovat
smazaný uživatel

koukam ty vazne slysis jen to co chces ze???nekolikrat sem slysel z nasi strany Tomas Repka, kdo neskace neni spartan, Sparta....

Reagovat
smazaný uživatel

vyvolávat jméno hráče není žádnej kumšt

Reagovat
smazaný uživatel

"kdo neskace neni spartan"

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom vtipneho???

Reagovat
smazaný uživatel

teď si představuji Nuselský most....Hmmmm...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nic,trapnější pokřik neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na něm trapného?

Reagovat
Shevchenko

Ten pokřik je trapný sám o sobě, ale budiž. No ale když to zpívají sparťani. Vy máte vůbec hodně trapných pokřiků jako Let's go Sparta nebo ať žije Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

takze je podle tebe stejne trapne i kdo neskace neni cech??

Reagovat
centos

Reagovat
rufus

Kdo neskáče není Čech mi celkem trapný přijde taky..

Reagovat
smazaný uživatel

hele, k té sobotě, záleží na tobě a nebylo by to blbé, aspoň poznáš

Reagovat
rufus

Když tam nikomu nebudu vadit, tak v pohodě. Já teda uvidim, jak se domluvim s kámošem na tu jeho akci a dám ti vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to baví řvát, zní to skvěle a člověk se aspoň protáhne. Jinak ten pokřik , co tu označují za trapný je myslím převzatý od Delije (nebo možná ne přímo od nich, ale mají ho taky). Akorát oni v něm uráží Albánce .

Reagovat
homeles8

tak ten je dobrej, když se tam uráží, ale todle je fakt trapárna

Reagovat
Shevchenko

Trapáci jedni.

Reagovat
smazaný uživatel

jistě, teď slyším "máš tu tousty, pojď!!"...

Reagovat
smazaný uživatel

je to hodně špatý,máme tam zase plnej sektor ale TICHO

Reagovat
smazaný uživatel

jako zas, máte to tam pěkně plný, je toho škoda nevyužít

Reagovat
centos

Jsem dneska v Praze na hlaváku viděl dva sparťany nastupovat do Pendolina. To jsem myslel, že v životě nezažiju. Většinou se na fotbal jezdí prasečákem..

Reagovat
smazaný uživatel

to je ta sparťanská šlechta, no

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba je to psychologický efekt. Dají fanouškům hezký vlak s tím, že ten určitě nezničí .

Reagovat
smazaný uživatel

Těch pokřiků bylo mnohem víc. Také ten kde se řve: Na ten váš Baníček z vysoka sereme . Ale nejvýraznější bylo co je, co je, lets go Sparta a oslavování našich hráčů Blažka a Řepky.

Reagovat
smazaný uživatel

schválně sem poslouchal a nezaregistroval sem to.

Reagovat
smazaný uživatel

to se ti stava docela casto

Reagovat
smazaný uživatel

zase sedíš v první lajně a hledáš mikrofony?

Reagovat
smazaný uživatel

no jasny, a proto muzu psat sem

Reagovat
smazaný uživatel

u tebe nikdo neví, třeba máš nalepenej čumák na obrazovce a s pomocí lupy hledáš mikrofony, aby ses měl zase na co vymlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti nemuzu za to, ze jsi do dnes nepochopil fakt ze to co slysis v tv je jen diky mikrofonum...

Reagovat
smazaný uživatel

já to vím ale schopní fans si pomůžou i bez nich Ale to ty na tom vidlákově asi nikdy nepochopíš :)

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz nejsou ruchove mikrofony - neslysel by si vubec nic

Reagovat
smazaný uživatel

my to x krát zvládli i bez nich. Nehledej furt výmluvy

Reagovat
smazaný uživatel

je to vazne dobry, jak nejsi schopnej pochopit zaklady elektroniky, to by kazdy kdo ma maturitu,mel zvladnout ale u tebe bohuzel...

Reagovat
homeles8

snad sou tam i jiný mikrofony, ne kurvadrát? Na ruchový ti sere pes

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, že na venkově jste v pozadu ohledně poznávání světa, chápu to. Ale někdy by to chtělo, aspoň v doprovodu rodičů vyrazit do nějakého toho okresního městečka, abys pochopil, co je a co není

Reagovat
smazaný uživatel

prosimvas panove, objasnete mi ktery mikrofon by mel zachytit zvuk z tribun???ten co maji komentatori?a nebo jaky jiny skryty tam je???

Reagovat
homeles8

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

lets go Sparta,to je snad nejtrapnější pokřik na českých trávnících

Reagovat
smazaný uživatel

Nejtrapnejsi pokrik je penize penize..styl 6.trida

Reagovat
centos

Jo, sereme, a proto máme tenhle pokřik..

Reagovat
homeles8

stejně je nejlepší naše: ''DYNAMO! DYNAMO! DYNAMO!'' nic jinýho se u nás neřve

Reagovat
10

jedna pirueta za druhou...

Reagovat
smazaný uživatel

evidentni ruka De rossiho nebo jak se jmenuje a opakovany zaber zadny, bravo Oto

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi...

Reagovat
Ligter

A pak že nemá liga jména.

Reagovat
irik

Hm, tak rozhodčí je bohužel strašný a koncovka taky. Ta slavná Sigma to vzadu moc nezvládá.

Reagovat
irik

A teď dá ještě Navrátilovi do držky .

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dal mu pěkně

Na druhou stranu tam neměl Navrátil, co dělat. Sudí se ho na nic neptal

Reagovat
smazaný uživatel

a teď bude veselo

Reagovat
smazaný uživatel

Co to dneska fouká za šaska? Prvně neuzná Spartě kus po "faulu", co viděl jen sudí. Pak přehlídne ruku, co zase nevidí jen on ...

Reagovat
10

strašně chyb, na obě strany...a některý dost zásadní

Reagovat
centos

Jasná penalta, pár karet Olomouckým za náběh a rozhodčímu za ten knockout..

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ten rozhodčí ho dobře majznul.

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllll spravedlonost existuje

Reagovat
r.mrazik

to zas bude řevu...

Reagovat
r.mrazik

divaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Pentle jasná. Vůbec nevím, o co domácím šlo.

Reagovat
rufus

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

hele, co to je?

Reagovat
clinger

tradiční Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, přesně. Tradiční tři body z Olomouce ...

Reagovat
smazaný uživatel

vandertom tam dělá hroznej bordel.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Shevchenko

Rudé svině.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
10

achjo...

Reagovat
Shevchenko

Nemám je rád.

Reagovat
10

já taky Baník nemám rád, ale tohle nemám zapotřebí...od tebe mě ta forma překvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

Reagovat
10

Rossi dneska nejlepší ze Sparty

Reagovat
centos

Ty silácké fakáče z tribun jsou fakt směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak diváci se dají ještě pochopit, ale chování olomouckých fotbalistů teda vůbec. Jak ukřivdění frackové.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc mám rád, ale dneska se chovají jak šašci počmáraní. Sudí jim dneska v klíčových okamžicích pomáhal a fouknul proti nim, až když fakt musel.

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooooo je to domáááááááá nesmírně cenná výhra!!!!! Má cenu zlata!!! zlata!!

Reagovat
One-Real

Olomouckým odpustí gol v jejich síti a oni si ještě stěžují?

Reagovat
smazaný uživatel

Už okolo šedesáté minuty jsem si říkal, že si rozhodčí tím pískáním koleduje o nějakýho fanouška, který mu naběhne dát na budku. Naštěstí se žádný nenašel... Navíc se domácí zlobili nejvíce po penaltě, která se i dala pískat a ne po oněch dalších verdiktech. Ale každopádně, rozhodčí hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Praha šampión! Teda ale ten fotbal mi zkracuje život, zase gól v závěru zápasu. A to jsem si říkal, že u televize ve mě nebudou ty emoce tak bublat. Ale já před penaltou běhal po pokoji poskakoval...aspoň že jsem oproti gólům na stadionu nerozlil pivo

Reagovat
smazaný uživatel

Mame ti zatleskat?

Reagovat
smazaný uživatel

Za co? Za to že jsem nerozlil pivo? Klidně.

Reagovat
Ligter

Hurá a já to neviděl. Penalta teda správná, než se tu všichni poblejete?

Reagovat
clinger

ano.ale být na druhé straně tak ju pískne jen stěží.tohle by si rozhodčí v naší lize proti Spartě nedovolil

Reagovat
Ligter

Jakkoliv opravněné, ale pouze hypotézy.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty fotbalisty Olmíku bych chápal, koho by nenaštvalo odpískat pencli v 90. minutě za stavu 0:0? I když ruka jasná, o tom žádná. Kdo nehraje fotbal, tak ty emoce fotbalistů Olomouce nepochopí

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, zasloužené tři body z Olmíku. No, to jsem nečekal.

Dneska dávám za obranu, protože Olmik si vytvořil jednu jedinou gólovku a to bylo už v poslední minutě při náporu domácích.

Kromě obrany dnes dobře pracoval Vacek, Kadlec a naprosto parádní výkon podal Bonyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna se na me sesypete,ale zaslouzeny vitezstvi Sparty..Olomouc hrala dobre,ale jenom po vapno,vic nic,prvni sanci mel Rossi v 93.minute..Vic sanci mela jednoznacne Sparta..Olomoucky fans me prisli od zacatku mirne hystericky,ale nejvic me pobavili hrozici a hazejici kluci co zejtra zase budou muset navstivit spoluzaky v 7.tride

Reagovat
smazaný uživatel

jim závidíš, že oni jsou v 7. třídě a ty v šesté, co?

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim,neprijdes mi vtipnej..

Reagovat
smazaný uživatel

bo je to realita, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Chces po me co?mam ti vyfotit a poslat rodnej list nebo co? Nebo lovis kamarady v tomhle veku?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš by mně zajímalo, jaká je tvá inteligence ale jak tak čtu tvoje příspěvky, tak ne moc valná

Reagovat
smazaný uživatel

To mi rekni co te pobourilo

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro Baníček, který se postupně ale přece jen zvedá tam, kam patří

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si říkal, jestli se mám do tohoto místního folklóru zapojit a hodit sem třeba 900. pro Juraje Kucku, ale vykašlal jsem se na to .

Reagovat
smazaný uživatel

zvyk je železná košile :)

Reagovat
rufus

Železná Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nikdy nevyslovím

Reagovat
rufus

Stačí když na to pomyslíš.

Jo a k tý sobotě, už sem ti na to odpovídal, ale radši ještě jednou.. Když tam teda nikomu nebudu vadit, tak je to v pohodě a budu o tom uvažovat. Jak se rozhodnu ti dám včas vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

nebudeš bo vás tam stejně bude přesila

Reagovat
rufus

Tak je to správně.

Btw. zjistil sem, že se asi znáš s mym bratrem. Hraje hanspalku za Zajíce..

Reagovat
smazaný uživatel

no, ty znám až moc dobře S někým lépe, s někym hůře. A povídal ti, jak sem je jednou pískal proti Dukle tam u vás? To sem se cítil jak sparťanský rozhodčí

Reagovat
rufus

Jo o tom sem slyšel, žes podal nestranný výkon a hned po zápase tam ty frajeři brečeli a prej sepisovali i nějakou stížnost nebo co. Dokážu si to dost dobře představit.. Nedávno s nima hráli znova, škoda, že je zas nepískal někdo od vás, to by se kluci dukelský asi zbláznili.

Reagovat
rufus

Jinak bratr má číslo 89, tak nevim, jak dobře se znáš zrovna s nim..

Reagovat
smazaný uživatel

ano, podal sem naprosto profesionální výkon, který hlavně zajíci kvitovali (a hlavně sem byl vysazenej na ty chuje z Dukly, s jedním sem se mám pocit i rovnou pohádal i když sem byl rozhodčí ). Hehe, já sem tušil, že to bude tvůj bratr přímo tenhle bo vím, že ten zajišťuje to hřiště u vás a bydlí tam taky

Reagovat
rufus

Ten tvůj výkon bych chtěl fakt vidět, když sem o tom slyšel to super vyprávění. A já podobný frajírky, co za ně hrajou taky nemám rád, takže bych se pobavil.

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, bylo to zajímavý, vyhrocený ze všech stran ale oni byli na nás sami Jinak, my sme proti nim hráli asi před třema rokama a už tehdy byli hrozně namachrovaní, teď se ještě "posílili" o další nagelované blbce a oheň už byl na střeše. Jeden tam dokonce na mně snad chtěl vlítnout, nejsem si jistej. No, byla zábava. Ale teď jim zajíci dali osmičku a prej klid

Reagovat
rufus

A někdo je tam označoval jako Hamšíkovce, tos byl taky ty, že jo? To chválim! Jinak teď tu osmičku co dostali, to mě překvapilo, když vim, jaký maj zajíci výsledky. Asi to rozhodčí špatně vedl, že to bylo tak jednostranný..

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to je můj výmysl, já je označoval za Hamšíkovice

Reagovat
rufus

Reagovat
centos

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele