Gambrinus liga - preview 1. kola

16.07.2010, 08:45, aktualizováno 19.07.2010, 08:20
Previews
Program prvního kola Gambrinus ligy dnes uzavře utkání mezi Jabloncem a Brnem. Domácí chtějí navázat na úspěšnou loňskou sezónu, Brno má naopak co napravovat.
FK Jablonec - FC Zbrojovka Brno  (pondělí 18:00)
První kolo Gambrinus ligy uzavře pondělní dohrávka mezi Jabloncem a Brnem. Zatímco Severočeši by rádi zopakovali druhé místo z loňského ročníku, tak brněnští fotbalisté budou chtít dát zapomenout na nepovedenou uplynulou sezonu.

Jablonec přes léto nakoupil dvě kvalitní posily. Slovenského obránce Krajčíka ze Slavie a záložníka Pitáka z rakouského Salcburku. Trenér František Komňacký si letní přípravu svých svěřenců pochvaluje a jejich týmovým cílem pro nadcházející sezonu je opět atak na nejvyšší pozice tabulky. "Úvodu sezony klademe značný význam, jako každé mužstvo bychom rádi vstoupili do ligy pravou nohou. Chceme, aby mužstvo mělo dostatečnou sebedůvěru před zápasy v Evropské lize," prohlásil trenér domácích Komňacký.

Brněnští touží po nové kapitole. Vrátili se k bývalému názvu klubu Zbrojovka a do nové sezony vstoupí se staronovým trenérem Karlem Večeřou. A s ním po loňském jedenáctém místě plánují návrat do první poloviny tabulky. Na úvod jich čeká Jablonec, s nímž třikrát v řadě prohráli a navíc nevstřelili žádný gól. "Čeká nás atraktivní soupeř, ale v naší lize se dá hrát s každým. Jablonec by nás neměl ničím zaskočit," uvedl Večeřa.

Domácí celek bude v pondělí postrádat vykartovaného Jarolíma, zatímco hosté nebudou moci počítat s trojicí zraněných Šuralem, Doškem a Dřížďalem.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krajčík, Zábojník, Drsek, Jablonský - Haurdič, Loučka, Pavlík, Piták - Lafata, Pekhart.
FC Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Červinek, Jílek, Trousil, Husár - Chlup, Dostálek, Křeček, Polách - Rabušic, Kalabiška.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Baník Ostrava  (neděle 15:00)
Po úspěšném startu v předkole Evropské ligy čeká ostravské fotbalisty úvodní kolo české nejvyšší soutěže. To sehrají v neděli v Příbrami.

Příbramští skončili v uplynulém ligovém ročníku na desátém místě, na to se pokusí navázat i letos. V kádru Středočechů došlo k několika změnám a také získali nového trenéra Martina Hřídela. Jeho týmu se generálka na ligu povedla, když porazil Kladno 1:0. S celkovou letní přípravou svého mužstva je však Hřídel spokojený pouze částečně. "Výsledkově i tím, co jsme odtrénovali, jsme tak nějak splnili, co jsme očekávali. Člověk ale nesmí být nikdy moc spokojen. Výsledkově je to průměrné, čtyřikrát jsme prohráli, třikrát vyhráli. Nemyslíme si, že jsme výborní, ale nejsme ani špatní, je to asi tak, jak to má být," zhodnotil přípravu svých svěřenců Hřídel, jehož zároveň trápí slabší střelecká produktivita.

Baník má na Příbram velice špatné vzpomínky. Ve 30. kole uplynulého ročníku totiž potřeboval vyhrát, aby si minimálně pojistil druhé místo, ale nakonec jenom remizoval. Ostrava tak spadla na třetí místo a čekalo ji tak druhé předkolo Evropské ligy. První zápas má již zdárně za sebou, když na půdě gruzínského WIT Georgia Tbilisi s přehledem zvítězila 6:0 a už je prakticky ve třetím předkole.

Nyní se však musí plně zkoncentrovat na ligový start v Příbrami. Odtud mimochodem získala během letní přestávky Hušbauera, Šmejkala, Pilíka a Fantiše. Do slezské metropole také zamířil například útočník Šenkeřík ze Slavie. Naopak odešli Vydra, Mičola nebo Lička. "Věřím, že taková ta morální síla, kterou nás Příbram zlobila, se s těmito hráči přelila k nám. Ne, že nám by předtím scházela, ale třeba zrovna tito hráči do našeho projevu vnesou to, co trošku chybělo. Čeká nás ale úplně jiné utkání než v Tbilisi," prohlásil ostravský kouč Miroslav Koubek.

Domácí nastoupí v kompletním složení, zatímco Slezané se budou muset obejít bez obou distancovaných Lukeše a Řezníka.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Ricka, J. Štochl, Nohýnek - Klesa, Tarczal, Videgla, Pleško - Huňa, Jurdík.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Daněk - Šmejkal, Bolf, Neuwirth, Neves - Frejlach, Marek, Hušbauer - Pilík, Varadi, Šenkeřík.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.60 - 3.00 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Ústí nad Labem - FK Mladá Boleslav  (neděle 15:00)
Hradec Králové svůj první zápas po postupu do Gambrinus ligy zvládl skvěle a doma porazil Spartu, v neděli odpoledne se představí druhý nováček. Ústí nad Labem doma přivítá Mladou Boleslav.

Prvoligový nováček z Ústí nad Labem také začíná doma, ale přechodným domovem mu budou teplická Stínadla, kde nyní přivítá Mladou Boleslav. "Každý bod bude zlatý. Se soupeřem se sice nemůžeme srovnávat rozpočtem ani hráčskou kvalitou, ale srdíčkem bychom ho mohli zaskočit," věří trenér Svatopluk Habanec.

Středočeši by se rádi vrátili mezi týmy bojující o pohárové příčky. I proto berou na úvod jen výhru. "Hráči musí každopádně předvést lepší výkon, než v posledním přípravném utkání proti Dukle Praha. Pro průběh bude velmi důležité, kdo dá první gól a já věřím, že to budeme my," prohlásil kouč Karel Stanner.

Domácím budou chybět zranění Zachariáš s Veverkou a v kompletním složení nenastoupí ani Mladoboleslavští. Po zraněních se teprve zotavují Šeda, Zahustel a Kysela, hrát určitě nebude Kúdela a nejistý je start Johany.
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Novák - Hyčka, Polák, Valenta, Dvořák - Doležal, Franc, Martykán, Volek - Kraut, Krbeček.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Procházka, Rolko, Fabián - Mendy, Sylvestre, Opiela, Sedláček - Kulič, Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.25 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc  (neděle 17:00)
Štruncovy sady Evropskou ligu neokusí, ale již v prvním kole české ligy na ně nečeká žádná lehká práce. Přijede nejlépe střílející tým loňské sezóny, který skončil o pouhý bod za Západočechy.

Není pochyb o tom, že se v Plzni střetnou hned na úvod dva ambiciózní kluby s dobře vyvinutým smyslem pro ofenzívu. Sigma loni překvapila celou Evropu ve třetím předkole Evropské ligy v zápasech proti Aberdeenu, před branami hlavní soutěže je ale setnul Everton. V Gambrinus lize pak nastřílela o sedm branek více než mistr z Letné. A právě tam jsou vyhoštěni v letošním ročníku Evropské ligy Plzeňští, kteří si za minulý ročník vyslechli o svém zednickém umění mnoho.

Před pravděpodobným soupeřem z Turecka je po nepovedeném Superpoháru, ve kterém prohráli i přes přesilovou hru proti Spartě, čeká další těžký test. Posledních pět domácích zápasů v lize ale odehráli proti Hanákům na výbornou a skóre 10:0 to jen potvrzuje. Loni si oba týmy uhájily body na svém stadionu nejtěsnější možnou výhrou, přesto byla úspěšnější Plzeň. Ta totiž po domácí remíze postoupila výhrou 3:1 z venku přes Olomouc do finále Ondrášovka Cupu, kde si zajistila pohárovou Evropu.

Svěřenci trenéra Vrby v posledních zápasech před zahájením ligy nedokázali střílet góly, přestože šancí měli požehnaně. Klíčový problém západočeského týmu se tak zdá být dále nevyřešen. Při absenci olomouckého Ordoše se tak klidně může stát, že zápas slibující ofenzivní podívanou nepřinese gólové trefy.

Sigma si odsud tři body odvezla naposledy před sedmi lety v listopadu a ani přípravné zápasy zatím neukázaly, že by hrála v té nejlepší pohodě. Zlom ale naznačil zápas s Kodaní, který gólem Hubníka vyhrála. Trenér Psotka se ani nebál mluvit otevřeně o optimistických vyhlídkách. Klub chce opět dotáhnout do závěrečných bojů o evropské poháry na obou možných frontách, tedy v lize i Ondrášovka Cupu.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Ševinský, Bystroň, Navrátil, Limberský - Petržela, Rada, Horváth, Kolář - Bakoš, Rezek
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Škerle, Kučera, Vepřek - Kaščák, Hořava, Bajer - Petr, Hubník, Šultes
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.88 - 3.25 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Liberečtí fotbalisté touží po nápravě předchozího ročníku Gambrinus ligy a letos pomýšlejí na pohárovou Evropu. První překážkou za cílem budou České Budějovice, které se chtějí před domácím publikem předvést, a co hlavně, v zápase s Libercem chtějí všechny tři body.

České Budějovice i letos patří k týmům, které by se víceméně měly pohybovat na hranici sestupu. Samotný tým se, pokud možno, chce této prognóze vyhnout. Co se týče přípravy, tak Jihočeši absolvovali poměrně náročné zápasy s kvalitními celky a vedli si obstojně, zda je ale tým dobře připraven ukáže až probíhající sezona. Svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého mají na úvod ligy těžký los, ovšem hrát se musí s každým.

České Budějovice si jsou vědomy síly, kterou soupeř má. "Už v loňské sezoně byl Liberec hodně silný, ale nedařilo se mu příliš výsledkově. Nyní se ale ještě posílil a očekávám, že se v lize bude pohybovat hodně nahoře," nechal se slyšet budějovický trenér Jaroslav Šilhavý.

Loni skončili liberečtí fotbalisté na devátém místě a letos chtějí tuto pozici vylepšit a skončit na jedné z příček zaručující evropské poháry. Kádr Slovanu se náležitě posílil, přičemž největším hitem je jednoznačně příchod Jiřího Štajnera. V Liberci se tak mohou opět spoléhat na duo Štajner - Nezmar, ti dva spolu v libereckém dresu vybojovali před lety mistrovský titul.

Trenér Josef Petřík také může počítat s chorvatským střelcem Andrejem Keričem, takže v ofenzívě bude Liberec velmi silný. Na jihu Čech to ale nebude mít Slovan jednoduché, nevyhrál totiž v Budějovicích už čtyři roky.

Jaroslavu Šilhavému budou chybět útočníci Tomáš Stráský a Adam Klavík. Ostatní hráči by se měli stihnout dát do pořádku. Liberci bude scházet zraněný zkušený obránce Janů. U Vulina a Vojty je start nejistý.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Jarabica, Leština - Benát, Otepka, Černák, Jasanský - Pecka, Sedláček
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Fleišman - Gecov, Vácha, Bosančič, Papoušek - Štajner, Kerič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 2.80 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FC Slovácko - FK Teplice  (sobota 18:00)
Stadion Miroslava Valenty čeká nájezd Teplic, které bez větších změn v soupisce hlásí opět útok na poháry. Domácí budou za úspěch považovat střed tabulky.

V Uherském Hradišti se posilovalo a ředitel týmu Vladimír Krejčí, který za vydařenou sezónu bere umístění do desátého místa. "Náš současný tým je silnější než ten, který se v závěru loňské sezóny zachraňoval v nejvyšší soutěži," podporuje jeho slova o vylepšení 14. pozice trenér Soukup. Ten také prozradil, že se jeho sestava nebude příliš lišit od posledního duelu s Teplicemi.

Změnu by si ovšem přál ve vývoji posledních vzájemných zápasů, Slovácko totiž severočeského soupeře porazilo naposledy v březnu 2004. Tepličtí naopak vyhráli nad Slováckem ve finále Poháru ČMFS 2009 a následně i v obou ligových zápasech. Na Slovácku svou premiérovou ligovou trefu slavil Tomáš Vondrášek, který se těší na dlouhou cestu za svým oblíbeným stadionem.

Svěřenci trenéra Soukupa nepodávali nikterak špatné výkony v závěru přípravy a po těsných prohrách s Vladikavkazem a Metalurgem Doněck porazili Opavu. Hráči pod vedením trenéra Plíška zase po přesvědčivých výhrách nad Takoradi, Drážďany a Vratislavu skončilo předsezónní zápasy remízou s Pískem.

Severočeši budou letos sázet na sehranost kádru. " Tým je ustálený, což je předpoklad pro to tým dál rozvíjet po fotbalové stránce," věří jejich trenér. Do svého mateřského kraje se podívá Vlastimil Vidlička, který v minulé sezóně dal dva z celkových tří přesných zásahů v úvodních třech kolech. Jeho víru v jízdě pro tři body podporuje i prázdná marodka. Slovácko pak čeká pouze na Clébera, který se po zranění vrátí z Brazílie na konci měsíce.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Mezlík, Košút, Kubáň - Fujerik, V. Valenta, Volešák, Svízela - Švancara, Ondřejka
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Klein, Rosa - Ljevakovič, Matula, Vachoušek, - Stožický, Vondrášek, Mahmutovič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 2.80 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - Sparta Praha  (sobota 18:15)
Pražská Sparta vstupuje s obhajobou mistrovského titulu do nové ligové sezony a na úvod se představí na půdě Hradce Králové.

Osm let trvalo hradeckému fotbalu, aby se vrátil zpět do první ligy. A na úvod čeká nováčka velice silný soupeř, postaví se proti úřadujícími mistrovi a nejslavnějšímu českému klubu v historii. Hradec Králové si pro letošní sezonu nedává ambiciózní cíle a drží se nohama na zemi. Tým vedený trenérem Václavem Kotalem by si přál klidnou záchranu v nejvyšší soutěži. Kádr mužstva je především složený z hráčů, kteří vybojovali ve druhé lize návrat mezi elitu. "Start máme náročný, po Spartě nás čekají ještě Jablonec a Plzeň. Respektujeme sílu soupeře, ale stejně se chceme prosadit svojí hrou," tvrdí Kotal.

Sparťané zahájili svou sezonu již před týdnem, kdy vyhráli finále českého Superpoháru a aby toho nebylo málo, tak ještě před několika dny absolvovali první zápas druhého předkola Ligy mistrů. A vstup do kvalifikační fáze nejprestižnější klubové soutěže na světě to byl povedený, když na hřišti lotyšského mistra Ljepaje vyhráli 3:0 a přiblížili se tak k postupu do dalšího předkola. Letenští přes léto výrazně posílili, získali záložníka Marka Matějovského z anglického Readingu a brankáře Daniela Zítku, jenž opouští po dlouhých osmi letech belgický Anderlecht.

Trenér Sparty Jozef Chovanec se na ligový start a do Hradce Králové těší a jeho tým se tam pokusí navázat na sérii 33 ligových zápasů bez prohry. "Bude to zajímavý vstup už proto, že na Spartu se v Hradci vždycky chodilo v hojném počtu. A tomu bude odpovídat atmosféra utkání," míní manažer a trenér letenského klubu Chovanec.

Domácí nastoupí v kompletní sestavě, zatímco hostující celek bude postrádat distancovaného Řepku a zraněnou dvojici Huška s Kušnírem.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Wozniak, Chleboun, Poděbradský - Kocourek, Janoušek, Pávek, Hochmeister, Fischer - Černý, Dvořák.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kladrubský, Brabec, Hejda, Pamič - Sionko, Hoheneder, Matějovský, Kucka - Kadlec, Wilfried.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 7.25 - 3.70 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians 1905 - Slavia Praha  (pátek 17:30)
Předehrávku úvodního kola Gambrinus ligy obstarají týmy Bohemians 1905 a Slavie. Na toto pražské derby paradoxně přijde málo lidí, skalní fandové z obou táborů chtějí bojkotem tohoto utkání dát najevo svůj nesouhlas k přestěhování vršovických klokanů do Edenu, kde svůj domovní stánek mají i slávisté. Místo povzbuzování svých týmů plánují nejvěrnější fandové pochod z Edenu do Ďolíčku.

To, že pro hráče Bohemians 1905 bude Eden domácím prostředím, nese nelibě kapitán a brankář Radek Sňozík. "Beru to tak, že budeme hrát letos všech 30 zápasů venku. Eden prostě není a nikdy nebude naším domovem."

Klokanům se generálka před startem nejvyšší domácí soutěže povedla, když zdolala druholigový Sokolov 3:0. Pro svěřence trenéra Pavla Hoftycha se cíl pro novou sezonu nemění, to znamená udržet se v první lize. "Bude to boj o přežití. Bude to pro nás hodně těžký start do sezony, navíc se musíme obejít bez zraněného Štohanzla. Chceme ale Slavii hodně znepříjemnit úvod soutěže," přeje si Hoftych. Kádr Bohemians se přes léto nijak výrazně nezměnil, kostra týmu zůstala stejná.

Pražská Slavia má v nadcházejícím ligovém ročníku co napravovat. Její loňské sedmé místo totiž patří mezi nejhorší umístění v klubové historii. Slávistický tým přes léto s nákupy hráčů nezahálel. Do Edenu tedy zamířili dva záložníci Lukáš Jarolím z italské Sieny a Karol Kisel z australského Sydney a obráncem Jiřím Koubským. Ten přišel ze švýcarského St. Gallenu. Naopak Slavii opustili například útočník Šenkeřík, jenž zamířil do Ostravy, nebo obránce Krajčík, jehož novým angažmá se stal Jablonec.

S letní přípravou svého celku je trenér Karel Jarolím spokojený. "Letní příprava proběhla podle představ a myslím si, že byla pro mužstvo dostatečnou prověrkou. Zejména ten poslední týden, který jsme absolvovali v Rakousku a kde jsme odehráli tři přípravné zápasy. Doufám, že navážeme na ty předešlé sezony, které byly mnohem úspěšnější," řekl staronový kouč Karel Jarolím.

Bohemians se v pátek budou muset obejít bez zraněného Štohanzla a hrát také nebude po dohodě se Slavií Trubila. Sešívaní budou postrádat trojici marodů Naumova, Hlouška, Vomáčku a otazník visí nad startem Lukáše Jarolíma.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Czech, Nikl, Rychlík - Moravec, Držík, Kaufman, Bartek - Škoda, Bálek.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Čelůstka, Trapp, Koubský, Hubáček - Grajciar, Ragued, Jarolím (Janda), Kisel, J. Černý - Vlček.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.50 - 3.60 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.1. FK Příbram00000:00
 České Budějovice00000:00
 Viktoria Plzeň00000:00
 Bohemians 190500000:00
 1. FC Slovácko00000:00
 FK Ústí nad Labem00000:00
 FC Hradec Králové00000:00
 Slavia Praha00000:00
 Sigma Olomouc00000:00
 Baník Ostrava00000:00
 Sparta Praha00000:00
 Slovan Liberec00000:00
 FK Jablonec00000:00
 FK Teplice00000:00
 FK Mladá Boleslav00000:00
 FC Zbrojovka Brno00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (550)

Přidat komentář
smazaný uživatel

here we go!

Reagovat
smazaný uživatel

kto chce nejake originálne, úplne nové futbalove alebo nhl dresy? cena dohodou, stačí napísať na jeden z týhto kontaktov, kde sa môžme dohodnúť kontakt: medved077@azet.sk icq: 623535453 skype: Spartan0771

Reagovat
smazaný uživatel

Olééé Dnes nám začíná naše Kaprliga

Reagovat
smazaný uživatel

další vvzrušující půlrok...

Reagovat
milan78

přemýšlím, že Kašpar liga by taky nebylo marný označení

Reagovat
Kaká10

nebo liga alá bojíme se vystřelit

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by hezké kdyby klokani Slavii potrápili, ale obávám se, že to bude jednoznačná záležitost a Slávisti vyhrajou 2:0. Ta sestava Bohemians vypadá úplně bezzubá....

Reagovat
smazaný uživatel

To ve Slávii není lepší útočník než Vlček??

Reagovat
milan78

nasadil bych horu, druhej vydra, jen s tím, že ostrava se nebála ho nasadit a vydělal na tom

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii zápasy před 2 000 diváky v posledních letech šly, viz sezona 07/08

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho bojkotu. Hrozně mě zajímá kolik by na Bohemku přišlo lidí, když už není omezená kapacitou Ďolíčku. Sou to dva týmy s top návštěvností, tohle měl být fotbal s parádní atmosférou a a první vyprodané utkání letošní sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

...tahle predbezna tabulka nahani strach...snad to takhle neskonci..hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to bral Sigma místo Hradca, Hradec místo Sigmy a zbytek klidně nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem z Hradce,ale Spartan,takze me se to moc nelibi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom stadion? Už je vyprodané, nebo bych se mohl na Hradec ještě dostat?

Reagovat
smazaný uživatel

..jsem z Hradce,ale jinak me moc Hradec nezajima..sorry..Jsem Spartan,ale neziju uz v Cechach..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Já su v Hradcu už pět let a přemýšlím, že bych zítra na zápas šel. Ale jestli je to vyprodané, tak mě nezbude nic než ta televiza.

Reagovat
centos

Prý pustí všechny, tak směle do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem fanoušek Bohemky nebo Slávie a kdo ví, třeba bych reagoval stejně. Ale tohle mohl být zápas se skvělou atmosférou a tím pádem se mohl hrát (já doufám, že i tak se bude hrát) pěkný fotbal. Je třeba si říct, že v Ďolíčku se prostě hrát nemůže, tak musí vzít zavděk azyl. I když to není asi přijemné, je to nejlepší možné řešení a je třeba si na to zvyknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se o tym napsalo dost. Osobně si myslím, že kdyby někdo fanouškům Bohemky řekl "Ste tady na pět let a jenom na pět let, pak se vrátíme, tak by chodili do Edenu jako do Ďolíčku a počítali dny kdy se vrátíjou. Bez protestů." Chybí tam ta jistota že tohle je dočasné provizorium a že po pěti letech bude hrát Slávia v Edenu sama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to někdo řekl mě jako slávistovi, řekl bych: Vítejte, hosté klokani, ať se vám tu těch pět let líbí. - Takhle mám pocit, že se jich už nezbavíme...

Reagovat
Kepy_FCB

Nesmyslnej bojkot! Stadion není Slavie tak co se bouří

Reagovat
Radar

Kdyby Bazaly vlastnila třeba jiná společnost a nastala by stejná situace, tak by se taky bojkovalo a ty bys držel krok a neremcal

Reagovat
centos

Jo, tohle bych na stadionu Baníku fakt nechtěl. http://www.slaviaultras.cz/t/54303-Zvelebovani-Edenu-III.html

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude stát areál ve Svinově, tak bude taky patřit městu a Baník si ho bude jenom pronajímat. Nabo se pletu? A kdyby někdy Vítkovice potřebovaly azyl, tak by hrály na Svinově a Baníku by se taky nikdo neptal. Nebo Opava kdyby náhodou někdy omylem postoupila a její stadion by nesplňoval prvoligové podmínky.

Reagovat
centos

Srovnávat zbrusu nový stadion a Eden imho dost dobře nejde. Ten náš bude bez historie a tradice.

Reagovat
centos

Tedy doufejme, že vůbec bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tradice a historie tam chybí, to je fakt. Ale princip je stejný.

Reagovat
Radar

Opava by se poslala někam asi tak

Reagovat
clinger

asi tak

Reagovat
Kepy_FCB

KDYBY - CHYBY ale až bude Svinov a Vítkovice v něm remcat opravdu nebudu.

Reagovat
Kepy_FCB

K zápasu: vsazeno mám na výhru SKS v hendikepu, to hovoří za vše...

Reagovat
rufus

Gambrinus liga:

Reagovat
smazaný uživatel

bez vuvuzel

Reagovat
rufus

To by bylo peklo s vuvuzelama.. Dobře, že se to zakazuje.

Reagovat
Radar

"Většina klubů si vuvuzely nepřeje, ale zakázaly je pouze některé" tak snad diváci mají rozum

Reagovat
rufus

Předpokládám, že tam kde není zákaz a objevil by se nějakej exot s vuvuzelou, tak nebudou čekat na další kolo a zakážou to taky.

Reagovat
rufus

A hlavně, že jsou zakázaný na Spartě.

Reagovat
Radar

Jednotlivci prý nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

letos jo

Reagovat
rufus

Nejen letos.

Reagovat
clinger

Reagovat
Ligter

Reagovat
Radar

Pojď Baníčku zopakujem Gruzii v Příbrami

Reagovat
centos

Jsem zvědavý na bojkot, tak ať se vám hoši povede

Reagovat
Losinho

Reagovat
centos

http://nv.fotbal.cz/scripts/detail.php?id=73026&tmplid=1484

Spojování problému stěhování Bohemians 1905 s projektem Stadiony 2012 je naprosto nesmyslné a ze strany fanoušků alibistické. Rozhodně se tento klub nemusí stěhovat z vršovického Ďolíčku kvůli náročnosti podmínek v projektu Stadiony 2012. Ďolíček podmínkám téměř vyhovuje, potvrdil to i předseda Komise pro stadiony a hrací plochy Petr Voženílek. Pouze je nutná rekonstrukce trávníku a instalace vyhřívání. Ke splnění podmínek tedy není nutná žádná stomilionová investice. Náklady na nutné úpravy by měly být kolem 10 milionů korun. Majitel klubu Bohemians 1905 by měl veřejně a otevřeně vysvětlit fanouškům pravé důvody stěhování tohoto klubu z tradičního místa.

Reagovat
Radar

Normální gangstas tihle "majitelé"

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by mě zajímalo kde vzali těch sto miliónů co budou za pár let potřeba. Jestli se Ďolíček nerozpadá a nepodpírajou ho fošnama, tak se na něm dá klidně hrát.

Reagovat
clinger

hnus

Reagovat
centos

Čili přiznává, že další dva roky by tam mohli hrát, pokud by se dodělalo vyhřívání.. ale zároveň že v Edenu budou celých pět let. Divné, jsem z toho zmatený.

A pokud se fanoušci nebudou snažit chodit, bude ekonomická situace Bohemky čím dál horší, takže jí asi zase uděláme pápá.

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem z toho pochopil, tak oni jsou v Dolíčku také v nájmu a jednají o odkoupení stadiónu, případně na vyřešení majetkových práv - aby se na něm mohlo už něco začít dělat -a aby to mělo nějakou perspektivu, zatím to víceméně všechno platí fans - a takhle to donekonečna na takové úrovni nejde dělat...........aneb čekání na Sponzora s velkým "S", který by to celé zachránil a vrátil Bohemku tam kam patří - do špičky

Reagovat
Kepy_FCB

Ž evás to furt baví se v tom hňácat , myslíš že pražáky bude trápit až na Svinově budou hrát Vítkovice nebo třeba Karviná.

Reagovat
centos

Ty soudné i jo.

Reagovat
smazaný uživatel

ústí a bohemians ven z ligy

Reagovat
clinger

Reagovat
milan78

Reagovat
Losinho

Reagovat
Riijkark

Reagovat
niflheim

Kolik tipujete bezbrankových výsledků za podzim?

Reagovat
smazaný uživatel

všechny zápasy bohemians

Reagovat
smazaný uživatel

už jsi s tím neskonale trapný...

Reagovat
Radar

Tyrkysové dresy Slavie

Reagovat
Losinho

Dnes stejně nastoupí v červenobílé kombinaci, jen trenýrky nebudou bílé ale červené.

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju 0:1 gól dá Grajciar

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.youtube.com/watch?v=ZZ3rFz0LTNs

Koukám v Brně jsou na tom už hoooodně bídně...

Reagovat
smazaný uživatel

Když sem viděl ten sníh, tak sem se úplně zasnil To je krása, hned bych si dal teploty pod nulou. Alespoň na týden.

Reagovat
Didier Drogba

to je nuda,co?

Reagovat
soukup

bídně seš na tom ty se svýma komentářema

Reagovat
daniqa

0:1, Kisel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej pes tipl za vítěze ligy Mladou Boleslav to se asi nesplní

Reagovat
Losinho

Trapný pokus napodobit chobotnici Paula.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, souhlasím

Reagovat
Miky.77.14

Jsou dvě varianty,bud to bude trápení v podobě čekání na gol,nebo je Slavie smete,tak nevim co z toho

Reagovat
Kepy_FCB

1. FC Slovácko - FK Teplice 1:0

FC Hradec Králové - Sparta Praha 0:2

FK Ústí nad Labem - FK Mladá Boleslav 1:2

České Budějovice - Slovan Liberec 1:0

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 1:0

18.07. 17:00 1. FK Příbram - Baník Ostrava 0:3

FK Jablonec - Bobíííí 2:0

zítra tu nebudu tak tipy na zbytek...

Reagovat
smazaný uživatel

Si snad nějaká chobotnica?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

nn, to předpověděl náš kocour

Reagovat
Ligter

Samé výhry, já tam vidím (téměř) samé remízy.

Reagovat
smazaný uživatel

V Hradci prý na Spartu prodáno přes 15 tisíc lístků... Není to divný? Já myslel, že jim zmenšili kapacitu..

Reagovat
smazaný uživatel

to bude dobré

Reagovat
Kepy_FCB

prodat můžou že se na někoho nedostane je netrápí

Reagovat
smazaný uživatel

Já někde četl, že po té snížené kapacitě mají možnost naplnit stadion jen 5 tisíci diváky.. Tak jestli to je pravda, tak to tam Sparťani v Hradci zdemolujou..

Reagovat
smazaný uživatel

Office kapacita je 6000,puvodně chtěli 4000...a myslim že nemůžou napsat,že pustí všechny..to udělaj jako před 3 rokam v Bolce na Spartu...kapacita 5000 a návštěva 8500 a nikdo to neřešil..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak můžou prodat 3krát víc lístků než je jejich vlastní kapacita.. To nechápu

Reagovat
Kepy_FCB

Kapacita k stání je hodně přes 20 000 , počítají s pokutou , asi se jim to bohatě vyplatí!

A ostatně fotbal pro fanoušky! Né?

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na tom pro jaké fanoušky..

Reagovat
Kepy_FCB

15000 chulošů Hradec nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Co tak čtu, tak tam jede obrovská skupina Sparťanů.. Ta účast by měla být hodně vysoká, budete asi překvapený..

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec bude zítra v plamenech

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne.. Lidi se na to těší, co jsem slyšel, tak bordel dělat nechtějí.. Snad to bude v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavej kolik lidí nakonec opravdu dorazí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj inteligence Spartanskejch fans se projevuje různě...stejně budou všichni zavřený v kleci jako opice,asi ste neviděli new sektor pro hosty

Reagovat
Kepy_FCB

nemáš foto? (odkaz)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A to má jako sparťanský hools udržet? Podle mě ta ohrádka nevydrží. Samozřejmě bych byl radši, kdyby vše proběhlo v klidu a hrál se krásný fotbal v krásné atmosféře, ale známe lidi...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych čekal že to zničej Baníkovci...:-D...a co mě potěšiilo,že nekoupili nejlevnější modrý sedačky,ale dali si i práci z písmenama FC HK...pěkně v barvách týmu

Reagovat
smazaný uživatel

ohrádka...to si mě pobavil

Reagovat
smazaný uživatel

tohle jsou asi týden strarý fotky...na Tv hradec je video kde je to už hotový,ale ted sem byl línej to hledat

Reagovat
smazaný uživatel

asi si nepochopil nadsázku...ale nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasný,že pochopil...jen by mi přišla škoda,když už si s tim v Hradci dali takovopu práci,aby hned po poločase byl sektor pro hosty zničenej....

Reagovat
smazaný uživatel

no, je to klidně možné...

Reagovat
smazaný uživatel

je to možný při poločasovém výsledku 2:0 pro HK:-D

Reagovat
smazaný uživatel

přesně,neni to hezký když by do Hk přišlo 4 krát tolik lidi než co chodilo na trapný Kladno za 5 kol...aspon se třebas zvedne návštěvnostní průměr...:-D

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje matka je trapná

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zdrcen

Reagovat
smazaný uživatel

hledal jsem to video z divadla, kde mas kazdymu odpovedet tvoje matka je...,aby jsem predesel nedorozumeni, ale nevim jak se jmenuje ta herecka ani ta scenka.. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou práci si s tim zase dělat nemusíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Kapacita stadionu pro první ligu může být těch šest tisíc, ale reálně se na ten stadion vejde a sedne si tak 20 000. Akorát budou sedět na betonových stupních bez opěradel a čísla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to já vím.. Hrál jsem tam. Jen mi to přijde zvláštní, nic víc.. Dělají to strašně okatě..

Reagovat
Kepy_FCB

Ať se Hašek a spol tře po*****

Reagovat
smazaný uživatel

Tak okatě, 10 000 fanoušků navíc jenom tak neschováš, to už je pak jedno jestli to přiznáš a nebo děláš blbého že se tam dostali omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, jde o to, že už teď lidi vědí, že tam bude tolik lidí.. I když vím, že se to jinak udělat nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jsou ty umělohmotný lavice na které si davaj lidi jako podlož černobílý gol,když ho přečtou..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou nějaký bla bla bla....jde o to,že ted třeba hlasej že je vyprodáno(6000),ale lidi co to zkusej a příjdou,tak se dostanou...v Bolce to bylo takhle...jde o první match po 7 letech,tak je o to enormní zájem..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže všude co čtu, tak je prodáno už 15 tisíc lístků.. Je to strašně okatý..

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec...!!!Řepka nebude hrát...o to snažší bude gol dát..

Reagovat
Kepy_FCB

první sloka hiphopové skladby ?

Reagovat
smazaný uživatel

to ne,ale myslim,že trestanec Řepka je na svým místě nenahraditelnej,už jako hráč i jako hecíř...jinak si mě pobavil s topu skladbou:-D

Reagovat
smazaný uživatel

Hejda s Brabcem.. To nebude zase tak špatný, lepší než kdyby hrál Řepka s Brabcem..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli HK nebude po 5ti kolech poslední tak lidi budou chodit..počítám tak 5000 pruměr...

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pro ACS !!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
Ligter

Reagovat
Kiko12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině

Reagovat
smazaný uživatel

Fáze hry sparty očima sparťanského fanouška : frustrace z nemohoucnosti týmu , rezignovaný smích , pohled na tabulku A ve zkratce

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš.. Soucit se soupeřem-radost z branek-opice po oslavách titulu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

Reagovat
Liquid

Reagovat
joshua

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Sparty, remíza Slavie a Ostravy

Reagovat
smazaný uživatel

spíš plichta Sparty a Slavie a výhra Baníku...bud realista

Reagovat
Liquid

Slavie venku neumí, 0-0

Reagovat
Radar

Tož Slávii ve Sportu tipujou na 2. místo, co Vy na to ?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct. Jablonec, Ostravu i Spartu by mohli brzdit poháry, Plzeň musí ustálit výkony a naučit se vyhrávat i utkání, kdy se jí nedaří, jinak do první trojky zasahovat nebude. Nevidím důvod proč by Slavia nemohla být druhá. Může válcovat ligu a taky klidně může skončit zase sedmá.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že bude třetí, za Spartou a Baníkem. Ale je klidně možné že bude šestá s čtyřma bodama ztráty na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Sportu jsou všichni vymatlaný ;) minule Slavii tipovali na titul

Reagovat
smazaný uživatel

to je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

za břicho se popadám

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě NE, je tu Jablonec, Baník a ti mi přijdou lepší než současná Slavia, takže to vidím na 4.-5. místo

Reagovat
Radar

Baník Sport* tipuje na 4.flek *on to vlastně tipuje Horst Hitler Siegel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tipujou Sigmu?

Reagovat
Radar

Moment.

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

No co no ?

Reagovat
Radar

7. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Ale nic moc tip teda. Sigma zásadně střed tabulky nehraje. Překvapí a nebo vyhoří.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to v Tv?

Reagovat
Liquid

nova

Reagovat
homeles8

V neděli vyhrajem 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

♫♫ Ligi ligi lá, ligi ligi lou, sestavy už jdou jedna za druhou. Ligi ligi lá, ligi ligi lou, zas tu máme sezónu fotbalovou... ♫♫ Já se těším jak malý dítě na Vánoce. Tož kluci - ať vám to kope, padají branky, drnčí tyče, přímáky vymetají pavučiny, vycházejí kličky, skluzy jdou na míče a ne na nohy, centry nacházejí ty správné hlavy - prostě ať je letos něco k vidění. Budu vám za to vděčný. Ale teď se prostě těším jak malý dítě na Vánoce.

Reagovat
Ligter

Tomu říkám entuziasmus.

Reagovat
smazaný uživatel

Klokani-Sešívky 0:0.... tak "pěkně" začne liga. Joo a 2.788 lidí na stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: PROSIM, CHCI SE ZEPTAT, ZDA-LI JE PLANOVAN NOVY WEB O INTERU MILAN. MYSLIM, ZE TAK SKVELY KLUB BY SI ZASLOUZIL KVALITU WEBU ASPON NA UROVNI CESKYCH FANWEBU O ANGLICKYCH KLUBECH. DOUFAM, ZE SE DO TOHO NEKDO PUSTI, CHCE TO NOVY WEB. OMLOUVAM SE ZA CAPSLOCK.

Reagovat
mesyas

huráá jen za chvílku a už se budu moct dívat na cirkus eden

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedem. SKS - přistěhovalci 3:0

Reagovat
cubinho

Juchů, TV Nova se vrací!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, já bych si dal pivo

Reagovat
smazaný uživatel

Na pražáky seru idu na to pivo-Radegast 12°

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedéééééééém...

Reagovat
centos

Reagovat
centos

A jinak vidím, že fans obou táborů vzali bojkot vážně. Klobouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak to šlo rychle...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co, je to první gól sezóny... Góóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!

Reagovat
SunFells

Ah bože, co to ta nova zase provedla ..gólová techno znělka?

Reagovat
smazaný uživatel

co je to za hnusnou diskotéku ,při těch opakovačkách

Reagovat
centos

Máte recht, ať to vypnou, hovada.

Reagovat
centos

Ale v HD to vypadá hezky..

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie, Poulíček, divadlo... na tohle jsem se těšil

Reagovat
smazaný uživatel

A to má být prosím co? ... kopaná jak z přeboru, ale určitě to bude tím otřesným vedrem že ... a všechno to podtrhává ta technotéka ... ale co, aspoň že padají góly

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, jak ty, ale já se bavím....

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem napsal naposled, aspoň že padají góly jinak s vypnutým zvukem paráda

Reagovat
smazaný uživatel

No to máš pravdu, ten koment a ty zvuky jsou děsný... I když - lepší než vuvuzely.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fakt, lepší tyhle bláboly, než ten otřesný zvuk

Reagovat
smazaný uživatel

GÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!! Já se zblázním, my jsme dali góóóóóól, 1:1, ty vole góóóól - housle, to je nádhera, góóóóól!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, skoro další....

Reagovat
Radar

Kurva, zrovna jsem od toho odešel

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel prasivej...jak se raduje v tom trapnym sesivanym dresu s hnusnou hvezdou...Sparte cest, zradcum...vypiskani!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč, mohl by jsi si posmrkat rudej dres...

Reagovat
smazaný uživatel

..nebrecim,jen jsem klubista,ne prasivy zradce...Sparta v srdci,ale to ty nepochopis...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Kisel není klubista, toho už sis mohl za ty roky všimnout. Tak na něho nemusíš nadávat

Reagovat
smazaný uživatel

..ja jen rikam,ze ja jsem..Kisel je prasivy a tim to hasne..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt Kisel se ´udelal´ v Bohemce prave ...

Reagovat
smazaný uživatel

..jo treti prazsky klub..Pro me nemyslitelny..Jednou hraju za Spartu a do Slavie bych nikdy nesel...Citim to tak,vy si plkejte

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to tak cítíš, ale řadě hráčů to je úplně jedno, pro ně je to jen práce, tak je za to nemusíš soudit hned jako prašivé ne?

Reagovat
smazaný uživatel

..no comment..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys šel hrát fotbal do Itálie, tak ti je jedno, jestli rok hraješ za AC Milano, druhý rok za Inter a třetí třeba za Juve......Kisel to má jako Slovák s místním klubismem podobně, jen hodně vymaštěná hlava toto nechápe

Reagovat
smazaný uživatel

Jasan... Neříkám, když v tom klubu vyrůstáš od útlého věku a jsi třeba odchovanec, ale už jen to, že on je Slovák a šel hrát do Česka pro něho nebude asi klubismus na české scéně prim. Je nutné vzít v potaz, že je to především jejich práce, obživa, takže první místo peníze a pak až nějaké kluby. V jeho letech je to normální. Bohužel, někteří jsou příliš zarytí fanatici. Já taky nezazlívám Bonuccimu, že je to odchovanec Interu a přišel k nám. Co člověk to názor no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel nikdy nebyl typickej klubista, natož sparťan. Já mám v srdci Slavii, na nenávist není místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, zatim je to moc pěknej fotbal, to jsem nečekal, doufám že něco podobnýho to bude v neděli v Budějcích

Reagovat
smazaný uživatel

No fotbal byl na začátku nic moc, ale padly góly a nabralo to docela šmrnc....

Reagovat
smazaný uživatel

Já to zapnul když běžela 4. minuta a koukám jak puk že už padnul gól. Jinak jsou i šance, oba týmy se snaží hrát, paráda :)

Reagovat
smazaný uživatel

"Závažnější problém nenastal, i když chuligáni dělají rámus dělobuchy a zapalují dýmovnice" proč to jsou hned chuligani? Vždyť to patří k fotbalu.. Jinak ze začátku hezky prázdno ale teď už tam chodí vandráci

Reagovat
smazaný uživatel

U ´normalnich´ lidi je pomalu kazdej kdo chodi na fotbal chuligan

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem si zvyknul, že "civilizace" je plná předsudků... Ať už jde o recesi, sexuální úlety nebo nadšení pro fotbal - vždycky si smečka těch "normálních" myslí, jak jsou ti ostatní magoři. A přitom ti "normální" jsou většinou chudáci bez špetky tolerance, entuziasmu a fantazie...

Reagovat
Radar

Sexuální úlety

Reagovat
smazaný uživatel

Co se řehtáš, zkus někde říct, že jsi sadomasochista....

Reagovat
smazaný uživatel

Šak to každý ví, když fandíš té Slávii

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy je to fakt utrpení...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

To už je dnes normál, mě o tom poučovala 16letá holka .

Reagovat
smazaný uživatel

Je subina nebo domina? Nebo snad switch?

Reagovat
Radar

Já jsem spíše přes routery.

Reagovat
smazaný uživatel

No to jsem se dozvěděl... Zřejmě ti to nevysvětlila dost jasně. Switch je ten, kdo občas upřednostňuje dominantní pozici, jindy naopak submisivní - podle chuti. Prostě umí "přepnout".

Reagovat
Radar

Zas tak v tom nelítá, jenom cosik mlela o špendlících a bradavkách

Reagovat
smazaný uživatel

He? Špendlíky a bradavky? Takže krev? Tak ta v tom lítá docela hrubě... Při troše praxe proč ne? Řekni jí, ať se vykašle na špendlíky a koupí si v lékárně injekční jehly, jedna stojí ani ne korunu, jsou sterilní a když se bodnou do kříže, tak je to parádní úchytka na závaží. A taky ať mi pošle maila...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepatří to k fotbalu.. K fotbalu patří branky, přihrávky, zákroky brankářů, výhry, prohry.. Ne šaškárny..

Reagovat
smazaný uživatel

na to nejhlavnější si zapoměl...fotbal je pro diváky...a bez něj je to stejná nuda, i kdyby tam padali rekordy v počtu vstřelených branek a zákroků brankářů

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda.. Fotbal je pro diváky, ale diváci si občas dělají vlastní soutěž, která mě nezajímá a která by do fotbalu vůbec neměla být započítávaná..

Reagovat
smazaný uživatel

tak se na to nedívej...radši si zapni LM nebo EL a nebo na tupé nova sport anglickou ligu...ste trapní...neumíte ocenit kvalitu naší ligy a to co nabízí...jak fotbalově, tak fanouškovsky

Reagovat
smazaný uživatel

Já naší ligu mám nejradši ze všech lig.. Spartě fandím odmala, ale nikdy nebudu respektovat "fanouškovství", které je spojeno s násilím.. Ani ty pochodně by mi nevadily, kdyby nerušily zápas.. Jen to neberu jako součást fotbalu, je to jen prachsprostý výmysl lidí, kteří mají rádi oheň..

Reagovat
smazaný uživatel

pokud ji máš rád, tak ji měj rád takovou jaká je...silně pochybuju, že se na tom něco změní...ano, sou pokuty za jejich použití, ale podle mě je to tupá hloupost...když neletí dýmovnice na trávník, tak nevidím důvod proč to pokutovat...a toho se najde víc

Reagovat
smazaný uživatel

Mám rád ligu, nemám rád agresivitu na stadionech a nemám rád tuhle kulturu.. To nejsou spojené nádoby. bohužel jsem malý pán a když chci jít na fotbal, tak se s tím musím smířit.. jen doufám, že s tím něco nahoře konečně udělají. Perfektně to dělá Petera s kartou fanouška.. Doufám, že něco podobného budou mít i další kluby..

Reagovat
smazaný uživatel

jééé...zase ta KF...taky to není kdejaký objev...nezatracuji ji, ale je debilně nastavená...o tom ale nemá cenu se bavit

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

už zase? tebe to nepřešlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Co by mě mělo přejít? To, že fotbal je kulturní akce, která vyvolává emoce samozřejmě vím.. Taky nesedím na tribuně a nežvýkám žvejku.. Ale říkat, že zapalování pochodní patří k fotbalu? To je blbost, to je jen vaše divná představa, vždycky to fungovalo bez nich, nechápu proč by to tak nemohlo fungovat i teď..

Reagovat
smazaný uživatel

už nemám sílu se s tebou zas o tom bavit a hádat, už to nechávám bejt...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako si dnes sedneš k notebooku, tak fanoušci začali zapalovat dýmovnice...doba de kupředu, ať se ti to líbí nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to, že si dnes sednu k počítači neberu jako věc, která by nějak měla být spojená s fotbalem.. Nebudu říkat, že to k fotbalu ten počítač patří..

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo přirovnání, že doba de kupředu...a nikdy nic nezůstane stejné...mělo Ti to naznačit, že podobně jako se vyvíjí technika, tak to platí i pro kulturní akce mezi které patří i fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti rozumím.. jenže tady jde taky o to, že i když se něco vyvíjí, tak to neznamená, že to k tomu patří.. Tohle patří k té kultuře fanouškovství, ale s fotbalem to má společného jen to, že se to děje u něj.. Stejně jako počítač používám k tomu, abych mohl koukat na fotbal, tak to neznamená, že by k fotbalu nějak patřil a že by se bez něj člověk neobešel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, už všichni víme kdo se ženil a kde byl a teď už by mohl držet zase chvíli jazyk za zuby

Reagovat
smazaný uživatel

"marty963716.07.2010 11:56

Co tak čtu, tak tam jede obrovská skupina Sparťanů.. Ta účast by měla být hodně vysoká, budete asi překvapený.."... Zase 500 fans a bráno jako výjezd podzimu? Nás tolik jezdí přes celou republiku a to i v pondělí

Reagovat
centos

No po tomhle jeho příspěvku čekám aspoň dvě tisícovky.

Reagovat
smazaný uživatel

jet vás může kolik chce, ale na stadion se vás stejně dostanu zlomek

Reagovat
centos

Tak teď jsi mě urazil.

Reagovat
smazaný uživatel

v naší lize je důležíté mít nadupané stadióny, které vyhovují pojebané UEFĚ...a na lidi, co chcou jít na fotbal serou...hlavně, že si bude mít kde VIP sednout...bohužel...tak to vidím já

Reagovat
centos

Však já s tebou souhlasím, jen nejsem sparťan..

Hradec by klidně mohl otevřít pro lidi sektory na stání, ale z nějakého důvodu se to nesmí.. přitom vestoje se fandí lépe a když člověk není ochoten stát, tak tam dobrovolně nepoleze.

Reagovat
smazaný uživatel

taky nejsem...zaplat panbůh :DDD

nesmí...protože se musí sedět...jenže to jim je na hovno, když se to vytrhá...

Reagovat
centos

Ale fakt by mě zajímal důvod toho výmyslu, nutnosti sezení. Regule uefy?

Reagovat
smazaný uživatel

co vím, tak je to součástí pravidel, které patří k tomu, aby stadión splňoval regule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi co chcou jít na fotbal, tak se na takových 230 z 240 zápasů co se v české lize hraje v pohodě dostanou. A radši budu mít 14 vyhovujících stadiónů pro ligu a dvě mužstva co si neustále stěžujou, než aby tady byly stadiony jako na Slovensku, nebo někde v Bulharsku.

Reagovat
smazaný uživatel

tobě nedochází, že nejsme anglie, španělsko ani německo...u nás prostě nelze postavit 14 supr dómů...evidentně se s tím nikdo nechce smířit...akorát odrazují diváky tím, že jim berou tradice a chuť na fotbal chodit...co to je hrát doma a přitom hrát venku...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíjou být úplně super. Průměrná návštěvnost na ligu není ani pět tisíc. Každý tým nepotřebuje svůj vlastní Eden. Sigma si postupně jak se zpřísňovaly podmínky vybudovala ze stadionu s atletickou dráhou a většinou míst na stání stadion s 12000 místama a perfektním vyhřívaným trávníkem. A v lize je co se týče peněz spíš slabší střed.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře no...a dál...dál nic...prostě to nelze uskutečnit...aspoň v téhle době u nás ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo de. Dokonca aji stadion té blbé Příbrami vyhovuje. Stejně tak Zlína. Ďolíčku do toho chybělo pět miliónů. Aji ten Hradec vyhovuje. A garantuju ti, že ta kapacita 6000 bude v pohodě na sezónu stačit. Akorát na ten první zápas ne, protože je to móda přijít na Spartu. Kdyby těch 15 000 chodilo pravidelně, tak to klub zainvestuje, ale každý ví, že se to nikdy nevyplatí. Česká liga trpí vším možným, ale nedostatkem míst na stadionech to fakt není.

Reagovat
smazaný uživatel

stadión Příbramy vyhovuje??? cha...to by neměli těžkooděnci problémy s kusy železa apod.

můj názor je, že prioritou by mělo přivést diváky do ochozů...a tím, že se budou zpřísňovat pravidla pro udělaní licence to určitě nebude...ale ty máš třeba na to jiný názor...a mám takové obavy, že stadion Hradce po úvodním zápase už vyhovovat nebude nic ve zlém

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že vyhovuje, Příbram hrála celou sezónu na svém stadionu a nikde se stěhovat nemusela. To že ho dokázali Baníci zdemolovat, tak to je jejich vizitka, ne stadionu. A co sem četl za názory, tak za zpřísnění podmínek lobujou hlavně kluby co si pronajímajou stadion od města, protože jinak ty města nikdy nedonutíjou k rekonstrukcím. Paradoxně rekontrukce stadionu zvládajou akorát týmy které majou vlastní stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

sem přesně věděl, že to napíšeš...asi nevíš, co to je železo...jinak případ zasněženého trávníku znáš ne?...beztak tam žádné vyhřívání není...jen se tváří, že je...pan Starka má dlouhé lokty...tak jak to u nás chodí...proto by se spíš mělo dbát na fanoušky a ne na stadióny...radši budu chodit na tradiční stadióny, které mají historii než na poloprázdné tribuny hypermoderní arény...klidně pro 10tisíc

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co je železo, chodím na fotbal, ne se porvat. Narážel sem na to, že tam Baníci házeli sedačky. Nechápu kde bereš jistotu že ty tradiční rozpadající se stadiony majou větší návštěvnost? Nemajou, snad kromě Bazalů a Ďolíčku, ale Bohemáci a Baníci by chodili aji kdyby se hrálo na škváře a seděli by na dřevěných tribunách. A kdyby Ďolíček a Bazaly vypadaly jak z premier leaguje, tak by jich chodilo stejně a spíš ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

ok...když nevíš, tak nevíš...pro mě prostě moderní stadión u nás v republice nemá přednost před tím, aby týmy hrály na domácím stadióně

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, každý tým by měl hrát na svém vlastním stadioně. Proto bych do ligy nepouštěl týmy co nemajou stadion ve svém sídelním městě který nevyhovuje kritériím svazu. Kvůli postupu do ligy by se tradice opouštět neměly.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže kolik týmů z druhé ligy je schopno vyhovět podmínkám? ústí bude hrát v teplicích...kárdr bude složen převážně z hostovaček...nvm, jak to je v Hradci, ale tam stavěli ještě nedávno...

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka potřebuje vyhřívání, Dukla vyhovuje, Kladno potřebuje vyhřívání, Zlín vyhovuje, Jihlava možná potřebuje vyhřívání, Most vyhovoval, teďka sou tam nějaké problémy. Nikdo jiný asi na postup nepude. Hradec se přizpůsobil zalevno a stadion Ústí je tragédie a musí se postavit skoro nový.

Reagovat
smazaný uživatel

máš docela přehled...možná to asi nebude takové tragické jak sem si myslel...jen aby ses nepletl

Reagovat
smazaný uživatel

Stadiony a návštěvnost jsou moje vášeň. Tragédie to není. Problém byl Střížkov a to Ústí. Jinak týmy co postoupili se dokázaly adaptovat vcelku v pohodě. Aji ta Bohemka by to zvládla, kdyby měla vyřešené ty svoje problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

postoupily

Reagovat
smazaný uživatel

neboj nebudu Tě buzerovat za češtinu...to si nechám pro vypatlance ;)...ale jo...možná se to zlepší...momentálně v tom ale nevidím budoucnost...akorát teď vidím, že Bohemka musí hrát v Edenu...takřka 30zápasů venku...je to hnus

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, to mě štve taky. Nechápu proč Bohemka nevyrobí to vyhřívání, Fortuna by jim na to peníza prý dala. To stěhování asi nebude kvůli svazu, ale kvůli zájmům majitelů Ďolíčku, nebo někoho úplně jiného Aji Bazaly by se daly rekonstruovat prý, ale budou tam byty.

Reagovat
smazaný uživatel

bazaly se nedají rekonstruovat...tady bude důležité jak se k tomu postaví zastupitelstvo, které se pořád nedokáže rozhodnout, kde stavět

Reagovat
smazaný uživatel

To se řeší jak u toho Brna Čekal sem že alespoň Baník ten svůj stadion postaví a ne že se bude pořád kecat o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel...ti nahoře nechtějí jen tak pustit prachy...tak to protahují...nvm na co čekají...jako vem si...svinov: infrastruktura nemůže být lepší (dálnice a železnice za humny), pro fanoušky ideální jelikož leží ve slezsku...nvm jak je to s pozemky, ale mám takový dojem, že sou města...není ideálnějšího místa...a sere se a sere se to...

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem slyšel naposledy, tak to brzdila ostravská radnice, konkrétně zastupitelé za ČSSD. Ten Svinov by byl ideální, každý to ví, takže se snad už nic jiného neřeší. Hlavně ať Baník nehraje ve Vítkovicích, to bych si fakt nepřál.

Reagovat
smazaný uživatel

A čím budou stadiony lepší a modernější, tím víc lidí na ně bude chodit. Například na ten Hradec se v zimě snad ani nedá chodit, to je skoro za trest. Fandit se tam nedá, to je jak křičet na poli. A na sledování potřebuješ dalekohled.

Reagovat
smazaný uživatel

at už má Hradec stadion jakej chce.....i mě sere že je vše tak daleko,ale pořád lepší takovej stadion,než hrát někde jinde

Reagovat
centos

To je taky pravda.

Reagovat
centos

Zrovna stadion Hradce bude na hovno i se sedačkami.

Reagovat
smazaný uživatel

tolik nás jezdí na Spartu, Olomouc, Brno, Zlín. Oni jen Hradec a jsou z toho unešeni. Necháme se překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je tak nějak jedno, jestli těch diváků bude 70, nebo 7 tisíc.. Jen říkám, že co takhle čtu, tak tam jede skoro každej.. Úplně stejný zájem jako na Teplice, nebo Derby.. Lístky do sektorů hostů jsou vyprodaný, spousta lidí si kupuje lístky na tribunu apod.

Reagovat
centos

A tak to má být.

Reagovat
smazaný uživatel

a bude vás 500. Z toho bych tak odvařený nejsem pač tohle jsou naše průměrné návštěvy venku

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jsou.. Já kdybych nemusel být v práci, tak jedu taky.. Takže tam bude určitě i spousta vandráků..

Reagovat
centos

Čím víc lidí bude chodit, tím lépe. I sparťanů. Teď aby ti s mocí neházeli fanouškům klacky pod nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu.. Prodáno je nějakých 15 tisíc lístků a na stadion smí jen 6 tisíc, zřejmě.. Takhle si to Hradec dělá sám.. Jak když dráždíš blbýho hada bosou nohou..

Reagovat
centos

Jestli je to pravda, tak v tom jim fandím.. Ale pokud se něco stane, tak si to asi pěkně odserou, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.. Už se na to všichni i připravují, že kkdyž se na stadion nedostanou, tak zničí Hradec..

Reagovat
smazaný uživatel

klasický bludy puberťáků

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, asi jako když jeli do Ostravy..

Reagovat
smazaný uživatel

naražím na "kdyžtak zboříme Hradec"...

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo.. To jsou ti samí co dělali bordel i v Ostravě a předem to naznačovali..

Reagovat
smazaný uživatel

jakej bordel? Šli, potom to chtěli vzít zkratkou a policajti si chtěli nahonit kůži u šéfa...

Reagovat
smazaný uživatel

jak slyší štubáci...výjezd fanoušků...sou už předem namlsaní jak si s němi pohrajou...

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl ty videa.. Co se dělo ve vlacích, na nádražích, v ulicích.. Vím co se tam dělo, byli tam kluci, který dobře znám.. Na stadion se nedostali právem..

Reagovat
smazaný uživatel

prosim tě, klasickej výjezd a zas žádná apokalypsa se neděla. Nemohu za to, že si vandrák a že neznáš výjezdy. Tak se chlastá, zpívá a řve, a? A pak v Ově se vypotáceli, šli průvodem, potom to chtěli vzít na Bazaly jinudy ale ACAB byli proti tomu, i když věděli, že se tudy může...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno.. Jestli je tohle klasickej výjezd, tak bych je už na stadion v životě nepustil. Kolabovali dopravu (např. nedovolili včasné odjezdy vlaků, používali pyrotechniku na nádražích v uzavřených budovách kde byli děti, všechny sprostě uráželi, rvali se s policajty (a ne že mi budeš vyprávět, že za to můžou policajti, já to na tom videu viděl, policajt jel vedle nich na koni a ty hovada mu ho splašili, spadnul a všichni se na něj sesypali).. policajti to stádo debilů nechávali celkem na pokoji, chtěli aby byli všichni v bezpečí a hlavně, aby se nedostali do konfliktu s Baníkovcema, nebo normálníma lidma.. Mor na tyhle lidi, kteří kazí jméno fotbalu !!

Reagovat
smazaný uživatel

hodně koukáš na fake videa...si ovlivněný médii, která se snaží dělat ze zpráv senzace

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nejsou fake videa, ale videa, která točil kamarád, který tam s nimi byl a byl s nimi i ve vazbě..

Reagovat
smazaný uživatel

tak nám nějaké předveď...ať všichni víme jak to chodí

Reagovat
smazaný uživatel

Ukradnu mu mobil a vyvěsím to na EF.. Však mi přeci nemusíte věřit Já jen vím co si o takových lidech myslet..

Reagovat
smazaný uživatel

drby, pomluvy, lži, nepravdy....sračky, kecy, prudy, plky

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom odpalovat pyro? Nevidím na tom nic trestného. Za druhé, policajti je slovně provokovali, pak tam byl určitej imbecil z Ovy, kterej je tam provokoval za zády ACAB, se pak na něj sesypali, dobře mu tak. A aby se nestřetli s chacharama...My už v té době byli na polovině cesty na Bazaly, když oni přijeli, máš špatné info

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom kolabovat dopravu? Co je na tom mlátit policisty (i kdyby je provokovali i kdyby jim dávali hlavu k chodníku, tak si tohle dovolit prostě nesmějí a nemůžou se ivit, že skončí ve vazbě) Co je na tom odpalovat pyro tak, že se v uzavřených prostorách nedá dýchat a jsou tam samozřejmě i děti a lidi, které nějaký fotbal absolutně nezajímá? Takhle se normální lidi nechovaj..

Reagovat
smazaný uživatel

zkresluješ, domýšlíš, mystifikuješ...moc přemýšlíš...poradím Ti...dej se na filozofii...tam je plno takových kecálků

Reagovat
smazaný uživatel

Nezkresluju, nedomýšlím.. Ale máš pravdu, že trochu i přemýšlím.. nedělám věci bez rozmyslu.

Reagovat
smazaný uživatel

kolabovat dopravu...Oni šli jasně danou trasu, kde stáli policajti, aby tam ty auta právě nejezdila Dále to pyro odpalovali na nástupišti, ne v uzavřeném prostranství, to se nesmí? A policajt může bezdůvodně provokovat a mlátit lidi?

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou se fakt nemá cenu o tom bavit.. Já jsem rád, že Hašek a policajti proti takovým lidem jako jsou tyhle bojují, určitě se jednoho dne dopracujeme k výsledku, že vymizí jakékoliv násilí z tribun..

Reagovat
smazaný uživatel

nemá, pač narozdíl od tebe jsem tam byl a vím, jaká byla trasa sparťanů a jak chacharů a ke střetu prostě dojít nemohlo. A odpalovat pyro venku je normální, to je jak malej ohňostroj. Vadí ti snad ohňostroj? A vadí ti, když tě buzeruje bezdůvodně policajt či ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím. Mě chtěli rozbít hubu Baníci, Sparťani, Brňáci a dokonca aji Sigmáni a vždycky sem byl rád že tam ti policajti byli. A nikdy nebyli agresivní oni, ale spíš fanoušci. Průměrný policajt to bere jako prácu, nechodí se rvat pro zábavu. A upřímně je někdy obdivuju co si nechajou líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zajímavý, že taky nejsem nějakej svatoušek a nikdy se ke mě policajti nechovali nějak zle, nebo mě nějak buzerovali, pokud jim nešlo o peníze.. Ale to je jedno, já bych si rozhodně neudělal důvod k tomu, aby mě napadali.. Ohňostroj, který udělá dým, který se pořádně nedá dýchat, je v kolejišti, kde pracovníci ČD musí nějak pracovat, zastavuje dopravu a ještě do toho to dělají na prostranství, kde jsou malé děti, kteří prostě musejí mít strach.. Stejně jako ženský.. To se nedělá. není to věc, která by byla nutná..

Reagovat
smazaný uživatel

nebyls tam, nevíš, co se dělo, pohádky si může vymyslet každej sám. Prosim tě, už se tu neztrapňuj

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl jsem tam, ale vím co se tam dělo.. Vím co mi říkají kluci, kteří jsou s tím fanouškovstvím spíš na tvojí straně.. Viděl jsem různá videa, kde se chlubí tím, co policajtům dělali, co dělali na nástupištích, co se dělo v Ostravě.. To mi stačí, abych si udělal obrázek.. Kdybych někdy šel s těmi lidmi, tak se akorát snížím na jejich úroveň, a to se mi dělat fakt nechce..

Reagovat
stas87

pojdes na lech?

Reagovat
smazaný uživatel

ON???? tak takhle dobrej vtip už sem dlouho neslyšel

Reagovat
stas87

tak chcel by som videt komando z letnej pokope nalitej ivoshek musi byt asi zazitok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, tihle vandráci chodí na fotbal jen, když je derby, jinak mudrujou od počítače, už vidím, jak jedou na Lech, to mě hrozně pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Budu doufat, že se Poláci do Prahy ani nedostanou.. Snad je dají do vazby už někde v Olomouci..

Reagovat
smazaný uživatel

si ztracený případ chlapče...ty seš ten kdo kurví fotbal...podej si životopis do nova sport...tebe je škoda

Reagovat
stas87

hm mas dost obmedzeny pohlad na pl scenu...lech hral v holandsku belgicku aj inde v europe a problemy neboly ziadne....ja dufam pojdem a tesim sa na to az vas fans lechu zarazi 2metre pod zem bude kopa bengalskxch ohnov pyro vlajk choraly....od vas cakam klasiku sparta praha a tisko

Reagovat
smazaný uživatel

Budu doufat v tu ohromnou štvanici policajtů na podobné chuligány.. Vždyť jsme v tom přece nejhorší.. Ty bengálský ohně at si strčej do prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle, cos napsal, to byla snad nejhorší blbost, kterou si tu mohl napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak? Vždyť my přeci máme hrozné ACAB, ne? Tak poč bych nemohl doufat, že je do Prahy ani nepustí? Kéž by.. Tyhle "lidi" by se do civilizovanýho světa dostávat neměli..

Reagovat
smazaný uživatel

Poláci jsou dle tebe co? Splodina světa? Ty bláho... Je svobodný svět, člověk si může cestovat, kam chce a kudy chce..

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda popravdě ještě neviděl Poláka se kterým bych si měl co říct, ale do jednoho pytle je neházím.. Spíš mluvím o těch chuligánech, kteří nám mají "zakopat hlavu dva metry do země"

Reagovat
smazaný uživatel

pokud půjdou chuligani proti sobě, tak ano, tady si dovolím říct, že Kolejorz je zakope ne dva metry do země ale tak rovnou 5. metrů pač v Evropě nemaj konkurenci

Reagovat
stas87

nikde nepisem zakopat hlavu 2 metre do zeme myslel som to v suvislosti s fandenim pokrikmi choralmi....

Reagovat
centos

Reagovat
stas87

kto je u teba vlastne chuligan?ten co zapakuje bengalskych ohnov?svetlice ked sa odpaluju?to je chuliganstvo?pochop ze kolejorz sa futbalom bavi spievaju fandi....ziaqdne bitky len dufam ze sa nenajde zopar blbcov z radoby hools sparty a nezacnu si nieco dokazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, jestli to jsou chuligáni, nebo co.. Jde mi o to, jestli tady budou dělat nějaký bordel, zastavovat dopravu, nebo se o to nějakým způsobem pokoušet, tak by je policajti měli zastavit už na cestě..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezklamals Doufám, že pořádně budeš fandit, až budeš sedět jak starý fotr u TV

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
stas87

tak predsa len je to igor drzik co dnes hra za domacich tak vela stastia igor!!!v dca vzdy priemer....

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že je to první zápas v sezóně a ještě k tomu hraje Bohemka, tak je to až podezřele dobrý fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

ani v Pl nebyl Radotinský takhle hroznej. Strašný žvásty.

Reagovat
smazaný uživatel

Co po něm taky chceš, v takových klimatických podmínkách....

Reagovat
smazaný uživatel

ten vlček je tragickej až oči bolej

Reagovat
Kokesh

Je to ten Ragued? To je 100 a 1 proti minulýmu roku. Btw. Vlček nemá ani na divizu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlček je jen mantinel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fajn, fotbal docela nahoru a dolů, až na ty šílený nepřesnosti se něco děje, oba manšafty se snaží... Ještě by to chtělo nějakej banán... O 100% lepší než loňská nudná bezgólová plichta...

Reagovat
smazaný uživatel

Vaniáááááááák!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Safra - řekl jim Jarolím, že se začíná hrát hned, jak se rozehraje ve středovým kruhu? To vypadá, že se vždycky ještě 2-3 minuty rozcvičujou a Bohemka už hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, karta, Bohemka začne betonovat a je po fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Á, zdá se, že jsem se mýlil... Dobře Bohemka, pěknej útok...

Reagovat
smazaný uživatel

tižani beled ty vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je zase šancí a prd.... Ale Kisel válí... Musel jsem se podívat na soupisku, kdože je to ten Beléd

Reagovat
slavik38

asi nová posila...

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za nového hráče ten "Beled"?

Reagovat
smazaný uživatel

do toho kopou,jak kdyby to bylo Jabulani more

Reagovat
smazaný uživatel

Mam dotaz nesnášim komentátory novy prostě na to podle mě nemají ale teď když vystřídal Belaid tak mu furt řiká Tijani Beléd a to se mi moc nezdá je to správně nebo je to další zhovadilost nováckejch komentátorů? Dik za odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě je to teda "Belajd"

Reagovat
smazaný uživatel

To je elf Radotinský. Radši neřešit prostě, ty jeho vtipný přihrávky apod. štval mě, když komentoval PL, tohle je bonbonek navrch.

Reagovat
cubinho

Těžko říct, pokud by se to vyslovovalo francouzsky, tak jasně Beléd a pokud arabsky....tak arabsky neumím ani slovo Sorry, umím - salam halajkum

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten neznám, znám Vysočinu, bratislavák, Herkules, Gothaj...

Reagovat
cubinho

Já neznám bratislavák

Reagovat
smazaný uživatel

Točenej, takovej obyčejnej, samá mouka... Někdy se jmenuje Slovenský....

Reagovat
Losinho

Má se to vyslovovat arabsky, takže "Belajd"...

Reagovat
Ligter

Tak kdyby to vyslovovali po dva roky ''Beléd'', tak teď zase blijeme nad tím, že to vyslovuje ''Belajd''.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, takže plichta na začátek, druhej poločas už byl slabší, máme bod "zvenku", myslím, že Slavia se letos zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víš, jak, stará bolest Slavie - my hrajeme, střílíme, máme míč, ale na gól se moc nadřeme a soupeř dá obvykle banán nebo dva z ničeho... Už jsem si zvykl.

Reagovat
smazaný uživatel

No to byl krásnej zápas. Po tý bídě na MS konečně dynamickej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

tahle sezona je zase v pr... tam není nikdo kdo by daval goly a na té obraně se taky moc stavět neda...

Reagovat
smazaný uživatel

FCHK oléééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 pojd sem kam jdes

Reagovat
smazaný uživatel

na kolik zapasu ma repka stop? na jeden?

Reagovat
Losinho

Jo.

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se potvrzuje, že český fotbal v mezinárodní diplomacii nemá takové slovo. „Neskutečné je, že my museli do dvou týdnů zaplatit Slovácku skoro šest miliónů, jinak nám hrozil po zásahu zvenčí bodový odečet, a tady se rok a půl nic neděje,“ dodal Tomáš Petera.

Nyní se částka, rok a půl po prodlení, pohybuje kolem jednoho milionu eur.

Jebat Rumuny

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat Peteru.CONTRO IL CALCIO MODERNO.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zlo. Si pak připadáš jak největší vocas, že ty musíš uhradit jednu pohledávku za druhou, pak se v mediich objeví zase zprávy, že FCB dluží tomu sportu za dresy a bůh ví co, přitom už to není pravda a pak vidíš, jak s náma Rumuni vyjebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Rumuni s tebou vyjebou vždycky ať už ti pražští nebo ti rumunští.

Reagovat
smazaný uživatel

správnej dovětek

Reagovat
goodbay

otírej si laskavě svoje mindráky o ten tvůj bahník

Reagovat
smazaný uživatel

co je to Bahník? Tenhle tým neznám a ani v encyklopedii není

Reagovat
goodbay

kdo je to pražskej rumun?

Reagovat
Losinho

Fakt nevíš?

Reagovat
centos

Reagovat
goodbay

vím to uplně přesně jako trevor20 co je to bahník , ale na blbou otázku blbá odpověď neznáš?

Reagovat
Losinho

Znám. A každý ví, že Bahník je české označení pro několik rodů ryb z řádu dvoplicných. Bahník je také rod hmyzu z čeledi potápníkovití. Nepochybuji, že toto trevor20 věděl.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty

Reagovat
goodbay

dostal si mě, ale víme oč tu běží

Reagovat
centos

Reagovat
goodbay

tak ještě najdi odkaz o pražských rumunech

Reagovat
Losinho
Reagovat
goodbay

at koukám jak chci, nic tam o pražských rumunech nevidím. Fakt ubohé

Reagovat
Losinho

Hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

jako kdybych na bahník argumentoval tímto:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Baník_Ostrava

Reagovat
Losinho

Já ti vysvětlil co je to Bahník a dal sem ti odkaz na pražské rumuny. Nevim co po mě ještě chceš...

Reagovat
smazaný uživatel

náklonost, uznání, bejt kamarád..

Reagovat
goodbay

stačil by respekt a uznání Sparty jako klubu, včetně její historie. (nepočítám fanoušky atd)

Reagovat
Losinho

Spartu jako rivala rozhodně uznávám.

Reagovat
goodbay

aha, ale že jeden odkaz dává smysl a druhý ne. Tak to už je jedno vid? v tvém podání

Reagovat
Losinho

Záleží na úhlu pohledu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

o tvojí blbost a demagogii?

Reagovat
goodbay

nápodobně

Reagovat
homeles8

Bahník jsou ryby a pražští rumuni jsou sparťani. hotovo. Úplně zbytečná hádka tady.....

Reagovat
Losinho

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

400. pro postup Jablonce, Plzně, Ostravy a Lechu!

Reagovat
goodbay

do EL

Reagovat
Losinho

* v EL, respektive LM

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Nechceš český klub v LM?

Reagovat
homeles8

NE! to pak zase místo Valencia-Lyon budou dávat Sparta-Borisov

Reagovat
Ligter

a pak Sparta - Valencia.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia - Lyon by stejně nevybrali

Reagovat
homeles8

jen příklad

Reagovat
Losinho

Letos? Ne.

Reagovat
Ligter

Proč?

Reagovat
Losinho

Protože jediný kdo se tam letos může dostat je Sparta, navíc by vyřadila Lech.

Reagovat
Ligter

Jo kvůli Spartě. No že mě to nenapadlo hned. (Bóže)

Reagovat
Losinho

Reagovat
Ligter

A já myslel, že jde stále o ten koeficient. Byť je to obligátní.

Reagovat
Losinho

O koeficient nejde. Ten at nám radši naženou Jablonec s Ostravou, případně Plzen (i když ta bude potřebovat zázrak)...

Reagovat
Ligter

No já bych čekal, že v současné situaci to bude jedno kdo nám nažene koeficient, hlavně, že někdo. Čím víc, tím líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mého názoru dnes Sparta nevyhraje

Reagovat
rufus

Blažek - Kladrubský, Brabec, Hejda, Pamić - Hoheneder - Sionko, Kucka, Matějovský, Kadlec- Bony.

Tak jdem na to. ACS!

Reagovat
smazaný uživatel

Kladrubský hraje za Hradec.

Reagovat
xhejl

A já to vidím tak, že Teplice konečně letos zabodují. Každý rok se s nimi absolutně nepočítá a každý rok překvapí. Nejinak tomu bude letos

Reagovat
smazaný uživatel

...prosim..ma nekdo link na Hk-Sparta diky

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes přeju alespoň výhry jak Slovácku, tak Hradci.

Reagovat
Slejdy

slovacko nenajdu na netu?

Reagovat
stas87

za koho vlstne hra hotentot? skvela prihravka

Reagovat
smazaný uživatel

...smisene pocity...Jsem z Hradce,ale jsem obrovsky Spartan..

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
stas87

to je vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ten cerny

Reagovat
jv

Škoda, jinak HK zatím hraje parádně, jasně se ukazuje, že když Sparta nemá Řepku, tak má v obraně průchoďák.Zajímavý to bude, až Řepka skončí.

Reagovat
stas87

ja som pozeral zenit toto sledujem priblzne od 25 minuty hradec hra sympaticky neboji sa mien v zostave sparty sem tam nejaka nepresnost ale to je u novacika normalne....no podla mna sa v druhom polcase prejavi fyzicka prevaha sparty a bude x

Reagovat
Slejdy

Svancaraaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

..neziju v Cechach a nejako mi to uniklo..Kam zmizel Lukas Zelenka ze Slovacka?Diky

Reagovat
smazaný uživatel

HRADEC..!!!!ŘEpka matí bedny

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,že i když neni dohrano,tak ted neví Hradeckej Spartan komu ma fandit...

Reagovat
homeles8

Hradci kurva!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju tak 11 368 divaku....:-D..ale všichni se tVaří jak kdybych jich tam bylo 6000,ale to je fuk...Česka liga trpí na navštěvnost....

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec prvních 25 minut parádní. Od té doby Sparta hru opanovala, ale je to křečovité, silové, nefotbalové, nelíbivé.

Naprosto mě vytáčí nefotbalová kiksoidní hrouda masa v podobě Kladrubského. To je zatím katastrofální výkon dozadu a dopředu mě po těch jeho nákopech do pr-ele omývali ...

Standart drží jen rychlík Sionko a silový Kucka. Ostatní jsou víc nebo míň na pěst.

Do druhé půlky by měl Pepa hráčům říct, že jsou na place kvůli fotbalu, tak by se ho ěli pokusit hrát.

Hm, tak teď mi ještě kvůli bouřce vypadává signál, tak nebudu moct kouknout, jak moc se rudí playeři zlepšili ...

Reagovat
smazaný uživatel

jen dodatek na vysvětlenou. Neomývali mě do prde-le, ale ty nákopy lítají do prde-e. To pro místní rádobyšašky

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko super.

Reagovat
božský John

Sakra Rumuni ....Hradec musí vyhrát

Reagovat
RickNash

tak! Hradec bojovat!

Reagovat
božský John

Reagovat
Slejdy

Slovacko

Reagovat
Ligter

To by nebyla liga abychom se netrápili s nováčkem ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

můžeme so tomu smát, ale jinak je to vcelku katastrofa. Nechci nějak zveličovat Řepkův přínos, ale pokud ti hráči opravdu nedokáží hrát bez něj, tak se může Sparta vcelku bát jeho konce.

No a prohrát na začátek s jedním z největších outsiderů ... To je slušná blamáž. Hráčům to vůbec nepomůže

Reagovat
Ligter

Asi tak. Já už to beru s nadhledem, jen mi to dává vzpomenout na Zlín, Bohemians Praha, Kladno, Mladá Boleslav a teď i Hradec Králové. A připomíná mi to i to, když Sparta nedokázala hrát bez Poborského - ale je to předčasné.

Tak jako tak - jak říkáš, blamáž jako kráva a nechápu to moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nie je Kuckova pozícia

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec je velké oživení ligy. Je vidět, že i s ofenzivou se dá uspět. Jen víc takových mančaftů

Reagovat
smazaný uživatel

Být u rozhovoru s Kladrubským, tak mu vylískám čuňu, ať se probudí. Druhou půlku jsem víc neviděl než viděl, ale jeho výkon v první půli byl neskutečně špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a dneska Baníček v Příbrami, doufám, že se bude hrát i když je tu mega liják. Jinak je na cestě vlakem do Pb. celkem málo fans, cirka 250-300... Doufám, že ostatní a další jedou autama

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo.... Hradec Hradec.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko taky hmmm...

Reagovat
$dolar$

Viktorka !!! At je to dobrej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

...hele, když chodíš na stadion - do jakýho sektoru?

Reagovat
smazaný uživatel

Hostí

Reagovat
smazaný uživatel

tam jsem ho zatím neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Co je na tom vtipnyho?

Reagovat
$dolar$

ja si chodim sednout na krytou tribunu abych videl co nejlip, takze jestli se nepletu tak nekde C,D,E Ale u nas se to zas tak moc neresi, klidne si muzes sednout jinak

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to si ještě trochu pamatuju no uvidim...

Reagovat
smazaný uživatel

Bodejt´ že sei můžeš sednout kde chceš,když tam nikdo nechodí... A stadion je taky

Reagovat
smazaný uživatel

chci se zeptat mísntích nadšených zastánců ohníčků a čmoudů na stadiónech, to Policie zase vyprovokovala nebohé a jinak jistě hodné ultras - tentokrát Sparty, že museli v Hradci zdemolovat místní autousy, kterými se převáželi na nádr? Anebo to je jen takový ten běžný fanouškovský folklór - že média v čele s TV Nova jen pořádají štvavvou kampaň a ty skla a zářivky prostě praskly z horka.....

Reagovat
smazaný uživatel

co maj s tím zasstánci pyra společného?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co ma stadionova choreografie spolecnyho s demolovanim autobusu?

Reagovat
smazaný uživatel

původce?

Reagovat
smazaný uživatel

Ultras teda musí níčit autobusy? Nemohli to bejt třeba frustrovaní sparťané či tra jejich slavná kinder hools ekipa?

Reagovat
smazaný uživatel

ultras a hooligans jsou dva rozdílné pojmy

Reagovat
smazaný uživatel

tady prave zadny rovnitko neni

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu. Jak vidno, autor otázky si uvědomil, že napsal blbost a už neodepisuje

Reagovat
smazaný uživatel

no, autor otázky se hlavně baví tím jak někteří nechtějí pochopit jak to myslel....

Reagovat
smazaný uživatel

spíš si uvědomil tu blbost, cos napsal a teď to okecáváš

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zastancem tech tvejch "ohnicku a cmoudu", ale demolovani autobusu atd ne... takze nevim co mam autorovi odpovedet. Ta otazka fakt nema ani hlavu ani patu

Reagovat
smazaný uživatel

"ohnicku a cmoudu"

Reagovat
Kepy_FCB

Čmoudi žijou ve vodním světe.

Reagovat
smazaný uživatel

dýmovnice na tribuně za poničený autobus rozhodně nemůže

Reagovat
Kepy_FCB

....................../´¯/)

...................../¯..//

.................../..../ /

............./´¯/..../´¯¯`·¸

.........././.../..../......./¨¯\

........(.(....(.........,~/.....)

.........\.................\/..../

..........\...\..............·´

............\..............(

..............\.............\

Reagovat
Kepy_FCB

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´ ˇ´´´ ´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´¶¶´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´¶¶´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´¶¶´¶¶´´´´´´´´´´´´´´ ´´´´ ´´´´´´´´´´´¶¶´´¶´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´¶¶´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´¶¶´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´¶¶´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´¶¶´¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶´¶¶´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶¶¶´´´´´´´´´´´´´

´´´´¶¶¶´´´´´´´¶¶´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶¶´´´´´´¶¶¶¶´´´

´´´¶¶¶¶¶´´´´´¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶´´´´´¶¶¶¶¶¶´´

´´¶¶´´´¶¶´´´´¶¶´´´´´¶¶¶´´´´¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶´´´´´¶¶´´´´¶¶´´´¶¶´´

´¶¶¶´´´´¶¶¶¶´´¶¶´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´¶¶´´¶¶¶¶´´´´¶¶¶´

¶¶´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´¶¶

¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶

´´¶¶¶¶´¶¶¶¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶´¶¶´´´´´¶¶¶¶¶¶´¶¶¶´

´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶´´¶¶¶´´¶¶´´´´´´´´´´´¶¶´´¶¶¶´´¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶´¶¶´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´¶¶´¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´¶¶´¶´¶´¶´¶´¶´¶´¶´¶´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶´´¶´¶´¶´¶´¶´¶´¶´¶´´´¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´

´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶´¶¶´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´¶¶´¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´

´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´

´´´¶¶´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´¶¶´´´

´´´´¶¶¶´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´¶¶¶¶¶´´´´´¶¶¶´´´´

´´´´´´¶¶´´´¶¶¶´´´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´´´´´´´´¶¶¶´´´¶¶´´´´´´

´´´´´´¶¶´´¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶´´¶¶´´´´´´

´´´´´´´¶¶¶¶´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´¶¶¶¶´´´´´´´

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Jdi s tím doprdele

Reagovat
Kepy_FCB

tak ji nastav

Reagovat
Radar

Dělej ze sebe debila dál, jde ti to

Reagovat
Kepy_FCB

Laciný intelligent je pohoršen , ŤU ŤU Ňu Ňu Radárku

Reagovat
Losinho

To je slabší...

Reagovat
božský John

Já vám tak závidim,že hrajete všici už dneska

Reagovat
$dolar$

Reagovat
božský John

Plantážníku !

Reagovat
soukup

já jim závidím, že hrajou už ve tři

Reagovat
smazaný uživatel

takze fotbalzive uz nefunguje nebo jak? kvuli debilni nove?

Reagovat
$dolar$

www.tipovani.cz

Reagovat
smazaný uživatel

aha, dik

Reagovat
Kepy_FCB

kvuli debilni sazce

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček!!!

Reagovat
Kepy_FCB

Jde vám přenos ?

Reagovat
smazaný uživatel

jde, ale ... co to sakra je za hudbu u toho?

Reagovat
Kepy_FCB

Tak už mi jde ale při pohybu kamery jsou tam jakoby čáry....

Je to i u vás?

Reagovat
stas87

hej ked nejaky hrac bezi je to troska rozmazane zacina ma to srat vcera pr hk-sparta to bolo dobre

Reagovat
Kepy_FCB

a obraz je rozažen doširoka jakoby všichni hčáči měli přes 100kg

pro Sazku

Reagovat
centos

Jo, to násilné 16:9 z klasického zdroje je vtipné..

Reagovat
Kepy_FCB

proboho kupte už někdo tomu uječenýmu dědkovi pořádnou klobásu

Reagovat
Kepy_FCB

přeložte mi někdo co řve - mě to zní jako : éj cí em bí

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam řve za vocase? ACAB a policejní stát...

Reagovat
Kepy_FCB

věkový průměr tribuny 70 let... ale aspoň někdo

Reagovat
stas87

ma pribram vobec fanusikov? okrem toho dedka ktori krici nevadi bravo a take hovna tak nic....ten dedko to kazi

Reagovat
Kepy_FCB

Čéča mají Teď jsem zaslechl buben.

Ten dedko holt přebral léky v kombinaci s pivem desítkou , zřejmě ...

Reagovat
Kepy_FCB

Nandovi nadávají do strašidel - RASIZMUS !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Máte tam zvuk? Nebo to blbne jenom mě?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jde, až moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle si to vůbec neužiju když neuslyším smrtelné výkřiky "faulovaných" příbramských hráčů

Reagovat
Radar

Mě taky nejde

Reagovat
smazaný uživatel

tak se mi zdá, že bude víc lidí chodit na Ústí než na Teplice

Reagovat
stas87

ty vole teraz akcia usti skoda ze to nebol gol....v usti je podla mojho odhadu tak 3500 divakov

Reagovat
smazaný uživatel

první poločas teda nic moc. Jedinej dobrej byl Nando a Šmejkal

Reagovat
Kepy_FCB

seklo se mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky. Fotbalzive.cz revival

Reagovat
stas87

mne uz to vypadava vam taky?sa mi to seklo ale usti mi ide dobre

Reagovat
raduinho

hm tak server tipovani.cz je too busy fakt diky za to

Reagovat
Kepy_FCB

Dnešní utkání sleduje 5072 platících diváků

Reagovat
vanGomm

Tak liga začala v půlce července,to je chválihodné nemusí se hrát tedy v prosinci.Jenom ty začátky by mohli v červenci a srpnu posunout do večetních hodin,kdy už je příjemější teplota..Začínat teď mezi 15:00 - 18:00 což je vlastně podle normálního času 14:00 - 17:00 mě příjde dost brzy.Doufám,že se pak v listopadu nebude hrát zase až po zprávách tedy od 20:00,nebo v půl deváté večer.

Reagovat
Didier Drogba

poďme Zbrojovka aspoň bodík

Reagovat
soukup

dneska není o čem, v prvních čtyřech kolech Zbrojovka prostě neprohrává

Reagovat
božský John

Hele,včera jsme udělali dohodu...dneska rupnete a v říjnu-listopadu vyhrajete 4 zápasy ....na začátku vyhráváte furt,ale po pátym kole na podzim/jaře jste nevyhráli od Hitlera

Reagovat
soukup

už se těším na ten říjen

Reagovat
smazaný uživatel

v Jablonci dostanete trojku a budete rádi, Gablonz na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se ukaž, Červe

Reagovat
Radar

Pome Gablonz !

Reagovat
smazaný uživatel

kto chce nejake originálne, úplne nové futbalove alebo nhl dresy za dobrú cenu? kontakt: medved077@azet.sk

Reagovat
$dolar$

Super je tipovani.cz oni nevypnuli mikrofon a jes slyset co si povida Nemec s Bosakem

Reagovat
Radar

Nějaké drby ?

Reagovat
$dolar$

Hrozne pomlouvali Strestika

Reagovat
Radar

Reagovat
Tomekcz

sakra a ja se divam v TV

Reagovat
smazaný uživatel

tak jakej to je fotbaL stál za to?

Reagovat
Radar

Bylo to lepší než Pb-FCB

Reagovat
soukup

teda od týmu, co by se podle předpokladů měl prát o titul bych čekal víc, než že do povedený standartky v 70. minutě nebudou mít defakto žádnou šanci a zkažených přihrávek víc než těch přesných, pak už nás přehráli, ale do té doby to vypadalo, že se sešly dva týmy co se poperou o 10. místo

Reagovat
goodbay

no na druhou stranu brno toho taky moc dopředu nepředvedlo, když chtělo vyrovnat. Málo nabíhání, utočení a hlavně tich zkaženejch nahrávek

Reagovat
soukup

my sme ale hráli venku a na boj o titul se s náma zrovna nepočítá

Reagovat
Radar

To není omluva, vyrovnat se prostě musí, jinak bych tak kritický nebyl, je to teprve 1.kolo

Reagovat
goodbay

no jesli se má někam českej fotbal posunout, tak za stavu 0:1 už je jedno jesli to prohrajou 0:2 nebo víc, ale pokusit se hlavně vyrovnat a to maximálně co jde, aby si hráči po zápase pak něco nevyčítali, že do toho nešli naplno.

Reagovat
Radar

No však tak to myslím

Reagovat
soukup

však já nás nijak neomlouvám, hráli sme dost připosraně a doufali, že tu 1-2 šance co si vytvořímě proměníme, to nemohlo vyjít a jen díky tomu, že byl Jablonec 70 minut úplně dřevěnej sme měli šanci, pak dal gól a nic nám nedovolil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele