FORTUNA:LIGA - souhrn 7. kola: Slavia remizovala v Uherském Hradišti

03.09.2022, 18:02, aktualizováno 04.09.2022, 21:00
Komentáře a souhrny
Slavia si veze bod z Uherského Hradiště a vrací se na první místo o skóre před Plzeň, která vyhrála na půdě Liberce. Sparta se doma proti Zlínu trápila a nakonec mohla být ráda za remízu 0:0. Baník Ostrava opět ztratil, tentokrát remizoval s oslabeným Hradcem Králové. Bohemians 1905 triumfovali v Brně, venku si připsala tři body také Mladá Boleslav...

1. FC Slovácko - Slavia Praha 1:1

04.09.2022 19:00

Góly: 1. Merchas Doski - 74. Lukáš Provod (pen.)

Strhující podívaná v Uherském Hradišti neměla vítěze. Domácí Slovácko šlo do vedení velmi brzy a dlouhou dobu bránilo hubený náskok. Slavia mohla skórovat hned několikrát, nakonec si ale sešívaní museli pomoct penaltou, která jim zajistila alespoň bod za remízu.

Poprvé se skóre na světelné tabuli měnilo už po 15 sekundách hry. Po rozehrávce a následném nákopu na polovinu hostů se balón odrazil k Doskimu. Levý bek Slovácka na nic nečekal a vypálil. Jeho střelu tečoval bránící Kačaraba a gólman Slavie Mandous již nedokázal střele zabránil v cestě do sítě.

Hosté smutnili jen krátce a namísto svěšení hlav okamžitě usilovali o korekci průběžného výsledku. V osmé minutě musel brankář domácích Nguyen likvidovat volej Holeše. Ve 20. minutě se kapitán sešívaných uvolnil na levé straně přes Reinberka k centru, po němž hlavičkoval Olayinka, avšak jeho pokus odkopl za Nguyena zaskakující stoper Kadlec. O čtyři minuty později se po delší době osmělili také Moravané, když připravenost Mandouse vyzkoušel hlavičkující Tomič.

Ofenzivu Pražanů dál poněkud nečekaně táhl Holeš. Obvykle defenzivně laděný fotbalista se ve 38. minutě dostal k další střele, kterou Nguyen vyrazil. Za dalších šest minut už slávisté zvedali ruce nad hlavu, jejich radost ale trvala jen pár sekund. Ševčík totiž vyhledal hlavičkujícího Tecla v ofsajdu a kvůli porušení pravidel nemohl gól platit.

Slovácko vstoupilo do druhé půle skoro tak dobře jako do první. Moravané dosti zatápěli obránci hostů Santosovi, jenž první hrubici vyrobil ve 47. minutě, kdy neubránil Petrželu. Ten následně přihrál do tutovky Trávníkovi, jenže Pražany zachránil důležitým zákrokem Mandous. Sedm minut nato prohrál Santos souboj s Mihálikem, který z křídla postupoval na Mandouse, avšak v zakončení ostudně selhal a jeho pokažený technický pokus rozhodně nesplňoval parametry prvoligového hráče.

Reagovat nicméně musela Slavia. Kouč Trpišovský stáhl nejistého Santose ze hry a místo Brazilce vyběhl na trávník Lingr. Ten se mohl uvést okamžitě po příchodu, avšak po rohovém kopu hlavičkoval nad bránu. Po hodině hry zakončil tentýž hráč akrobaticky standardní situaci rozehranou Ševčíkem, ovšem prostor mezi třemi tyčemi opět netrefil.

Lingr každopádně dál větral domácí obranu, až si vykoledoval faul na Kadlecovi na kraji pokutového území. Sudí Zelinka rozhodl, že moment se odehrál již ve vápně a sešívaným dal k dispozici pokutový kop. Ten proměnil Provod, byť Nguyenovi mnoho nechybělo k úspěšnému zákroku.

Moravanům mohl v 83. minutě vrátit vedení Daníček, ten ovšem po závaru před bránou hostů pálil nepřesně. Na druhé straně se netrefil také aktivní Lingr a body se tedy v Uherském Hradišti dělily.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Baník Ostrava 0:0

04.09.2022 16:00

Góly: -

Ani oslabeného protivníka není současný Baník schopen porazit. Hradec Králové dohrával více než půlhodinu utkání pouze s deseti hráči na hřišti, přesto proti Ostravanům uhájil remízu. Východočeši tak v tabulce zůstávají na vynikajícím třetím místě, to Slezané se po víkendovém programu propadli již na 14. pozici.

První půle zápasu spíš nudila. Úvodní střelu mezi tři tyče si ze všech aktérů na trávníku připsal až ve 28. minutě hradecký záložník Rada, avšak s jeho slabým pokusem po zemi neměl hostující brankář Laštůvka mnoho starostí. Baník do přestávky nejvíce zahrozil ve 42. minutě. Centr Takácse z pravé strany tečoval na bránu soupeře Klíma, avšak pozorný gólman Reichl vytěsnil míč mimo tři tyče.

Druhý pokus na otevření skóre dostal Klíma sedm minut po změně stran, kdy se s Kuzmanovićem hnal do protiútoku. Po přihrávce druhého jmenovaného se Klíma šikovně uvolnil okolo Kodeše, ale pokus doprostřed brány zlikvidoval Reichl. Za další tři minuty se za obranu Hradce dostal Buchta, jehož při postupu vpřed fauloval Novotný. Buchta nakonec střílel do tyče, nicméně rozhodčí se vrátil k přestupku bránícího hráče. Ten zabránil vyložené příležitosti, a proto uviděl červenou kartu, po níž musel předčasně do kabin.

Slezané mohli přesilovku využít hned z následující standardní situace, Fleišmanova rána ovšem po teči ve zdi proletěla těsně kolem tyče do zámezí. V podobných místech skončil také křižný přízemní pokus Buchty po hodině hry. V 66. minutě zase vyslal zajímavý obstřel Kuzmanović, Reichl byl ale na zemi včas.

Na svou neefektivitu mohl Baník draze doplatit v samotném závěru, kdy hradecký Čihák nebezpečně hlavičkoval po standardce. Mířil ovšem přesně doprostřed, kde byl připraven Laštůvka, který po úspěšném zákroku nezapomněl na své tradičně teatrální rozčilování vůči spoluhráčům. Ani verbální sprcha veterána mezi třemi tyčemi však Ostravě nezajistila tříbodový zisk.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Sigma Olomouc 0:2

04.09.2022 16:00

Góly: 45+2. Jakub Pokorný, 76. Antonín Růsek

Proti Liberci ještě zlepšený výkon nevedl k vítězství, proti Pardubicím už ale ano. Olomouc i díky výhodě jednoho hráče navíc bušila celých 90 minut do obrany Východočechů, kterou nakonec dvakrát prolomila. Hanáci zvítězili podruhé v sezoně, Pardubice naopak po další ztrátě zůstávají v ligové tabulce poslední.

Brankář Východočechů Markovič poprvé poznal, že nepůjde o snadný duel, po rohovém kopu Zmrzlého, po němž musel s problémy likvidovat hlavičku Chytila. Ještě víc se strážce pardubické svatyně blýskl proti Chvátalovi, jehož na pravé straně vyslal do gólovky Breite. Do třetice Markovičovi pomohla tyč. Další kop od rohového praporku v podání Zmrzlého prodloužil Chytil a Růsek zblízka trefil brankovou konstrukci.

Sigmě zápas značně usnadnil obránce Východočechů Rosa, který zezadu úmyslně zastavil úprk Vodháněla, za což jej hlavní arbitr ocenil červenou kartou. Pardubice tak dohrávaly utkání jen s deseti hráči na trávníku, čehož Hanáci využili ještě před koncem první půle. Růsek sice nejprve znovu trefil hlavou štangli, avšak dorážející Pokorný otevřel skóre i svůj střelecký účet v Olomouci poté, co se na Hanou přesunul z ostravského Baníku.

Růskova smůla trvala také po změně stran, kdy opět hlavičkou mířil do brankové konstrukce, byť po pasu od Chvátala změnil alespoň to, že orazítkoval břevno. Další příležitost spálil útočník Sigmy poté, co Markovič vyrazil zakončení Matouška na tyč, načež se balón odrazil k Růskovi, který v pádu přestřelil bránu. Nezadařilo se ani Navrátilovi, jenž Markoviče z úhlu alespoň zaměstnal.

Až v 76. minutě zužitkovala Olomouc jasnou převahu. A konečně se dočkal Růsek, který využil mezery v obraně unavených Východočechů a z pravé strany konečně propálil Markoviče. Za kratší konec tahající Pardubice se až v závěru připomněly pokusem z kopačky Tischlera, ten však gólmanovi Trefilovi premiérové čisté konto v lize nepřekazil.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905 1:2

04.09.2022 16:00

Góly: 48. Michal Ševčík - 3. David Puškáč (pen.), 40. Antonín Křapka

Stejně jako před týdnem proti Slavii prospala Zbrojovka první půli i proti dalšímu soupeři z Prahy. Bohemians udeřili do 45. minuty dvakrát a vypracovali si klíčový náskok. Domácí sice po změně stran korigovali skóre, avšak body ze zápasu nevydolovali.

Pražané již od úvodu potvrzovali, že se jim na hřištích soupeřů hraje lépe než ve vršovickém Ďolíčku. Po centru Kovaříka ze druhé minuty hlavičkoval do břevna Puškáč, následně však bránící Endl při snaze o odkop míče do bezpečí trefil kopačkou hlavu Hronka. Sudí tak nařídil pokutový kop pro "Klokany", jenž svou levou nohou proměnil Puškáč.

Také po úvodním zásahu se do zajímavých šancí dostávali především hosté. Brňany musel zachraňovat gólman Berkovec, který nejprve po prostrčení od Hronka vychytal Květa, později si poradil také se záludným pokusem Kovaříka ze standardní situace. Pět minut před přestávkou nicméně Berkovec kapituloval podruhé. Aut Hronka do pokutového území prodloužil na zadní tyč Köstl a balón do sítě dopravil v úvodu sezony gólový zadák Křapka.

Vstup do druhého poločasu se Zbrojovce povedl mnohem lépe než do prvního. Tři minuty po změně stran přihrál Alli v pokutovém území volnému Ševčíkovi, který si ještě vylepšil pozici a snížením vykřesal pro Moravany naději. Domácí se ovšem pořád museli mít na pozoru, naštěstí se však mohli opřít o Berkovce, který vytěsnil ránu Hůlky zpoza šestnáctky.

"Flinta" se v jeden moment dokonce radovala z vyrovnání, avšak Řezníček se při závaru před svatyní Bohemky nacházel v ofsajdu a jeho zásah tedy nebyl arbitry uznán. Na druhé straně mohl vítězství Pražanů pojistit Hála, jenže si vylámal zuby na Berkovcovi. Ten v závěru ukryl do náruče také projektil Köstla, avšak navzdory vynikajícímu výkonu vlastního brankáře se Zbrojovce nepodařilo bojovat.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FC Trinity Zlín 0:0

03.09.2022 19:00

Góly: -

Sparta v sedmém kole Fortuna ligy natáhla svou sérii bez výhry, když se Zlínem uhrála pouze remízu 0:0. Domácí tak vinou bezzubé ofenzivy v posledních třech kolech ani jednou nevyužili roli papírového favorita a brali vždy pouze po bodu. Zlín naopak díky remíze s pražským týmem již čtyřikrát v řadě neprohrál a pomalu se vzdaluje spodním patrům tabulky.

V odlišném rozpoložení se před sobotním ligovým zápasem nacházely týmy Sparty a Zlína. Letenský celek potřeboval napravit poslední dvě ztráty, hosté zase v uplynulém kole poprvé v sezoně naplno bodovali. Poslední zakopnutí mohlo sparťany mrzet o to víc, že téměř celý druhý poločas hráli proti Jablonci přesilovku, přesto se museli smířit pouze s bodem. Nic podobného už Letenští dopustit nechtěli a pomoct jim k tomu měl i navrátilec po dlouhém disciplinárním trestu Jan Kuchta, který čekal na první soutěžní trefu v novém působišti.

Úvodní půlhodina přinesla zdánlivou dominanci Sparty - jak tomu však bylo i v předešlých utkáních, se zataženým obranným blokem měli domácí problém. Do první nadějné střelecké příležitosti se tak dostal až ve 32. minutě Kuchta, jeho ránu zpoza vápna ovšem dokázal obránce hostů tečovat mimo bránu. Kromě pevné defenzivy dělal zlínským fanouškům radost i Lamin Jawo, který hned několikrát šikovně podržel balon na polovině domácích. V závěru poločasového nastavení ještě mohl po rohu udeřit Asger Sörensen, dobře však zasáhl brankář žlutomodrých Matej Rakovan.

V úvodu druhé půle dostal hodně prostoru ve vápně Tomáš Čvančara, jeho střele levou nohou ale chyběla razance i lepší umístění. Velkou příležitost měl vzápětí i Kuchta, který si našel na zadní tyči vysoký centr, balon ale netrefil ideálně. V 55. minutě prchl na druhé straně domácí obraně Martin Fillo a mohl Pražanům zavařit ještě víc. Tváří v tvář Dominikovi Holcovi ovšem pouze orazítkoval břevno. Do podobně slibné pozice se dostal zhruba za 10 minut Kuchta, reprezentačního útočníka však tentokrát vychytal Rakovan. Sparta si sice v závěru vytvořila výrazný tlak, na jeho úkor ovšem zanedbala obranu a málem toho dvakrát litovala. K jejímu štěstí však Jawo ani Jan Silný své samostatné úniky neproměnili.

Sparta tak opět zaváhala a již potřetí v řadě si připsala pouze bod. Oba celky se vrátí zpět do akce 10. září. Letenští odehrají duel v Teplicích, Zlín pak změří síly se Zbrojovkou Brno.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Jablonec 3:2

03.09.2022 16:00

Góly: 8. Jakub Urbanec, 63. Filip Žák, 66. Abdallah Gning - 18. Jan Chramosta, 40. Jakub Martinec

Teplice zvítězily v sedmém kole Fortuna ligy nad Jabloncem, který tak po prohře 2:3 nadále čeká na premiérovou letošní výhru. Fanoušci na stadionu Na Stínadlech viděli hned dva obraty skóre. O vítěznou trefu se v 66. minutě postaral senegalský útočník Abdallah Gningue. Tepličtí tak ukončili sérii šesti zápasů bez domácí výhry.

Severočeský souboj zastihl domácí po drtivé porážce od Slavie, v pražském Edenu totiž inkasovali hned šestkrát. Výkony Sklářů byly v úvodu sezony jako na houpačce, kromě zmíněného debaklu již stihli remizovat s Plzní, vyloupit stadion Baníku Ostrava, ale také prohrát doma s Bohemians. Jablonec dosud neochutnal chuť vítězství, v minulém kole nicméně odehrál nejlepší zápas sezony, když si rozdělil body se Spartou. Zároveň ovšem ztratil dva vykartované hráče.

Vstup do utkání vyšel Teplicím náramně, do vzduchu se zavěsil Jakub Urbanec, jenž hlavou umístil centrovaný míč do sítě. V 18. minutě se k odraženému míči ve vápně dostal jablonecký Jan Chramosta, tváří v tvář brankáři nezaváhal a vyrovnal skóre. Domácí mohl vrátit do vedení dalekonosnou střelou Tomáš Kučera, ale jeho pokus proletěl těsně nad břevnem. Obrat hostů dokončil chvíli před přestávkou po závaru v šestnáctce důrazný Jakub Martinec.

Po změně stran začali hrát domácí o poznání aktivněji, scházelo jim však přesnější zakončení. Ve velké příležitosti nejprve minul Alois Hyčka, krátce nato se už Teplice radovaly. Filip Žák se probil k přízemní střele a bez problémů vyrovnal. V 66. minutě se Skláři dokonce podruhé v utkání dostali do vedení, když Gningue zakončil pěknou individuální akci druhým přesným zásahem v této sezoně. Tragickou druhou půli Jablonce ještě v závěru podtrhly stejně jako v zápase se Spartou dvě červené karty.

Teplice se tak dočkaly svého prvního letošního domácího vítězství. V příštím kole přivítají 10. září Spartu, o den později se na svém stadionu představí také Jablonec. Na Střelnici dorazí Hradec Králové.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 0:1

03.09.2022 16:00

Góly: 41. Jan Sýkora

I přes nevýrazný vstup do zápasu dokázala Plzeň v utkání sedmého kola Fortuna ligy porazit ve formě hrající Liberec 1:0. Těsné vítězství úřadujícímu mistrovi zajistil jedinou střelou na branku ve 41. minutě exliberecký Jan Sýkora. Svěřenci trenéra Michala Bílka tak v lize stále neprohráli a natáhli vítěznou sérii proti Slovanu na čtyři střetnutí.

Slovan Liberec od startu sezony udivoval svými výkony a po šesti odehraných kolech držel krok s čelem tabulky. Jedním z faktorů znamenajících kvalitní výsledky byla forma stopera Maksyma Talovjerova, jenž však v minulém kole dostal červenou kartu a nebyl pro duel s úřadujícím mistrem připraven. Plzeňští plynule navázali na hru z titulové sezony a okupovali druhou příčku, přičemž nebýt odloženého střetnutí s Brnem, mohli soutěž vést. V souboji se Severočechy usilovali o pátou ligovou výhru v řadě.

Ve 20. minutě mohl přidat svou šestou branku v sezoně Mick van Buren. Dominik Preisler doběhl průnikovou přihrávku u brankové čáry a pohotově poslal míč do malého vápna, zakončení z bezprostřední blízkosti ale díky reflexivnímu zákroku zneškodnil Jindřich Staněk. Plzeň se i kvůli dobře hrajícímu Liberci nedokázala dostat do zápasu, domácí byli nebezpečnějším celkem. Viktoriáni zahrozili až ve 38. minutě z přímého kopu, ze 28 metrů nastřelil břevno Jhon Mosquera. O tři minuty později ale nahrál na gól svému spoluhráči Sýkorovi, jehož pokus z hranice vápna zapadl přesně k pravé tyči.

Plzeňští si po změně stran vedení zkušeně hlídali. Liberec byl sice více na míči, obranný blok, který do druhého poločasu vyslal trenér Bílek, však odváděl bezchybnou práci. Co nezvládla defenziva, zneškodnil pak vynikající Staněk, který je v lize zatím nejdéle nepřekonaným brankářem. Taktika hostů se ukázala jako úspěšná, když dokázali těsné vedení ubránit a ligovou porážku nepoznali ani po 28 utkáních.

Plzeň si tak připsala již pátý ligový triumf v řadě a nadále si užívá snového úvodu sezony. V příštím kole si 10. září zahraje v Olomouci, Liberec se o den později představí na hřišti Bohemians.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav 0:2

03.09.2022 16:00

Góly: 60. Tomáš Ladra, 75. Tomáš Ladra

České Budějovice na svém hřišti v zápase sedmého kola Fortuna ligy podlehly Mladé Boleslavi 0:2. Středočechům pomohl k druhému triumfu na stadionu soupeře nesmyslným vyloučením domácí obránce David Broukal, který se nechal během dvou minut v závěru prvního poločasu vykartovat. Utkání rozhodl svými premiérovými dvěma zásahy v sezoně Tomáš Ladra.

Fotbalisty Českých Budějovic zdobila po šesti odehraných kolech naprosto vyrovnaná bilance výher, remíz i porážek. Mladá Boleslav na tom byla o něco hůř, nebezpečně ovšem vypadala její statistika venkovních zápasů, právě na hřištích soupeřů totiž zatím získala většinu svých bodů. To stejné se však dalo říct o Jihočeších, kteří stále čekali na úvodní domácí výhru. Očekával se pikantní souboj bratrů Škodových, ale v základní sestavě se objevil pouze českobudějovický Michal Škoda.

Diváci na Střeleckém ostrově se první opravdové šance dočkali na konci první čtvrthodiny hry, kdy ze své kopačky vypustil jedovatou střelu zpoza velkého vápna Samuel Dancák, ale trefil pouze střed branky. Domácí brankář Martin Janáček neměl problém projektil vyrazit. Středočeši se dočkali gólu v 26. minutě, ale rozhodčí ho kvůli faulu na jihočeského gólmana nemohl uznat. V závěru úvodního dějství se rychle vyfauloval Broukal a Bolka získala výhodu přesilovky.

Bratři Škodové se v průběhu utkání na trávníku nepotkali, protože Michal Škoda nenastoupil do druhého poločasu, ale jeho bratr Milan Škoda se po návratu ze šaten na hřišti objevil jako střídající hráč. Blízko k otevření skóre se dostal na počátku druhého poločasu mladoboleslavský David Pech, ale jeho střela zpoza vápna pouze orazítkovala tyč. Rozhodující direkty Dynamu přidal až svými dvěma góly Ladra, který se nejdříve prosadil hlavou po centru Jakuba Fulneka a následně obešel dva obránce Jihočechů a střelou z úhlu přidal pojišťovací branku hostů.

Bídná domácí bilance Českých Budějovic tak pokračovala prohrou s Mladou Boleslaví, která si naopak spravila chuť po prohře s Votroky. V příštím kole se Jihočeši 11. září představí na hřišti pražské Slavie, klub z města automobilů tentýž den přivítá Slovácko.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha751125:516
2.Viktoria Plzeň651011:416
3.FC Hradec Králové74127:513
4.Sparta Praha733110:512
5.Slovan Liberec732212:811
6.Bohemians Praha 1905732212:911
7.Zbrojovka Brno631210:1010
8.1. FC Slovácko72329:119
9.FK Mladá Boleslav722310:108
10.Dynamo České Budějovice72237:98
11.FK Teplice72238:178
12.Sigma Olomouc72147:87
13.FC TRINITY Zlín71426:107
14.Baník Ostrava71339:126
15.FK Jablonec704310:154
16.FK Pardubice71064:193

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (388)

Přidat komentář
Pablos

Fila stažený už o půlce ...hrůza nebo ?

Reagovat
monty25

Jo, nešlo mu to.

Reagovat
Pablos

Tak to Juliš, který už byl jednou nohou v Teplicích (kdyby se nevydistancoval Kuchta), jak říkal Holoubek, by byl asi lepší terno.

Reagovat
Pablos

Ale zase blbost, ještě něco soudit.

Reagovat
monty25

Já ho po jednom špatným poločase rozhodně nesoudím. Podle mě mu prostě chybí zápasová praxe.

Reagovat
Pablos

Já vím, že ty né ...já jen doplnil tu mojí prvotní odpověď s Julišem, že to vyznělo jako bych ho já soudil

Reagovat
3M

Otresnej

Reagovat
Mönchengladbach

Plzeň jede na titul.

Reagovat
ratusek

Škoda. tyhle zápasy Plzeň zvládá a jde si pro titul

Reagovat
db18

A tak to má být.

Reagovat
martin1

Reagovat
Pablos

ale nemusí to být ve stylu Řecka na Euru 2004

Reagovat
db18

Letos to byl první takový zápas... v minulé sezoně to byla půlka podzimu.

Reagovat
Pablos

Jo já vím, taky je to prvně co to letos něco píšu na hnusnou hru Plzně ...tak doufám, že u toho nezůstanete, příjde mi to až s prominutím nedůstojný ...ke všemu na klub co si zahraje LM a pak jde betonovat po gólu na výjezdu v lize ...né, tohle už doufám né.

Reagovat
Pablos

P.S.: Bassey pro mě zatím zklamání, on neudrží ani jeden míč pořádně. Ten se hodí do nějákého protiútočného mužstva... jinak to je bída. Možná v LM se bude hodit.

Reagovat
deporpepa

Však to tak je dobře

Reagovat
Gedofrey

Vrací se tam kam patří

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Předměstí nádhera! Vydržet a šup do propadliště dějin.

Reagovat
lampas

Není nad to si připomenout, proč je důvod Plzeň z duše tak nenávidět. Náhodný gól, štěstí, nic víc. Rozhodčí taky klasicky podržel. Bohužel nevytvořit z těch asi dvaceti rohu ani jednu šanci je taky na hovno, měli jsme od začátku hrát víc agresivně a důrazně, jako na Spartě.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pablos

Musím se přidat ke komentářům, hnusná výhra Plzně... ostuda fotbalu

Reagovat
Salfovic

Jak přidat? Jsi jedinej, kdo to tu píše.

Reagovat
Houfi

Reagovat
jenage

Reagovat
Pablos

mně to vždy splyne i s preview no

Reagovat
Miguel19

Koukám v Liberci dnes hrozí záplavy a povodně...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
John Obi Mikel

Jak pevnou pozici má Horejš?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že mu Pelta dá čas, i kdyby hráli skupinu o záchranu. Je to úplně jinej styl trenéra než Rada a za mě předváděl v budějicích super práci. Navíc beztak má velkej čáp problémy jinde, tak proč by si je přidělával sháněním nového trenéra.

Jen mě docela děsí to období remíz, navázali na loni, furt berou jen po bodu. Popravdě nevím čím to je, možná je ten tým už přežranej, za zenitem a tak prostě nemá dost bojovnosti, ale jen hádám.

Reagovat
lampas

V Budějovicích se mu náhodou povedla jedna půl sezóna, Jablonec s tím týmem co má by potřeboval nějakýho starýho praktika, jako je treba Kotal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele to bych neřek, už v druhý lize hráli dobře, pak je bez obtíží několikrát zachránil v lize, dobrej fotbal, zajímavá práce s hráčema. Zas u toho Jablonce každá éra musí jednou skončit, Rada je pryč, Doležal pryč, Krob, Považanec a Hübschmann taky brzo skončej. Ten tým se změní tak či tak a Hořejš by ho moh posunout.

Reagovat
lampas

Jako aby se ten tým neměnil ve druhé lize nakonec, Hořejš mi přijde jako takový Kozel pro chudý, prostě by potřeboval být někde jinde, než v týmu, kde se musí teď hlavně s tím co je ukopat záchrana. Budovat tým na roky dopředu bez ambicí s tím, aby se hrál hezky fotbal je sice v jeho možnostech, ale Jablonec teď prostě potřebuje něco jiného mi přijde.

Reagovat
martin1

Důležité 3 body, je super, že se daří zvládat zápasy v náročném programu, což ne vždy bylo zvykem, snad to tak bude pokračovat i nadále. Liberec byl aktivní, ale zas nic tak extra si z toho nevytěžil, nějaké šance měl, ale spíš to byly jen takové pološance, se kterými si defenziva poradila. Poslední zápasy se podařilo bez ztráty bodů protočit prakticky celou sestavu, což je velký plus. Ten 2. poločas šel odehrát více aktivněji, ale asi to měl být takový menší trénink na středu Efektivita

Reagovat
db18

Reagovat
lampas

Reagovat
3M

Jarosik za stridani o polocas

Uz dlouho u nas nebyl trener, co to fakt vidi realne!

Reagovat
FCSL

Plzeň Občas se podaří to tekhle uhrávat, ale jak to dělaj, že to zvládaj furt Bílek je fakt strašnej lucker. Tomuhle se moc fandit nedá, snad jim v LM někdo pořádně naloží, ikdyž proti tomu betonu to bude těžký. Snad to Slavie zase nepomrdá a nedaruje jim titul

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
lampas

Tak proti tomu betonu, si soupeři v LM poradí jak nic. Plzeň bohuzel nemá nic na víc, takže tam bude k smíchu.

Reagovat
Salfovic

Koukal jsem na sestřih, Plzeň krom gólu dvě tyče a vy nic.

Reagovat
Pablos

Liberec si to prohrál sám o tom žádná, hra po vápno super... ve vápně tragédie a zakončení jak od žáčků (Višinský, Frýdek), 10 rohů a ani náznak nebezpečí. Ale nadruhou stranu v sestřihu neuvidíš, že Plzeň prvně vylezla asi až po 80min na minutku na Libereckou půlku a zrovna z toho udělala břevno ....sestřihy mohou být zavádějící. Ale kvalitou zakončení prostě zasloužená výhra Plzně no, sice né hrou.

Reagovat
Imos

Reagovat
Pablos

*,,prvně" druhou půli

Reagovat
delfin

To budeš koukat, až vyndaj jednoho/dva z tý trojice svým betonem.

Reagovat
Imos

6x dostane 4:0 a půjde domů, jestli zvládnout dát gol tak to bude zázrak (což zázraky se dějí, ne že ne)

Reagovat
Fakt

Aha, původně jsme měli dostat 6x 4:0 už v předkolech, tak teď už to třeba vyjde všichni moc dobře věděli s jakou hrou k vám přijedeme a stejně je tady kvůli tomu taková hysterie a slzy

Reagovat
Imos

během předkol jsem vás nekomentoval ale jasně dělejte ze sebe nějaký bůhvíco fandové úspěchu a tohle tvl a jako zas takovej beton jsem opravdu nečekal, tohle chcete hrát v LM? člověk by čekal kvalitu i někde jinde než u Staňka

Reagovat
Fakt

A proč něco měnit když nám to přináší body?

Reagovat
Blasphemer

Jaký to je, psát o něčem, co jste pod Ještědem nikdy nezažili a ani nezažijete?

Reagovat
Imos

teďka seš ale vyloženě jen ubohej ale tak co čekat, dokazuje to něco? cokoliv?

Reagovat
Blasphemer

Možná by ses radši měl věnovat pohárovýmu klání v Rokycanech, což je největší zápas, co Liberec letos zažije, než tady psát píčoviny o něčem, co se tě netýká ani z vlaku, ty blbečku.

Reagovat
Pride

Ty vole, hodně nezvládáš jeden ligovej zápas.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
martin1

Reagovat
db18

Reagovat
Imos

půlku času teďka reaguju jen na ty vaše namachrovaný kecy bez špetky pokory a teďka nějaký ubohý kecy Rokycany x LM to už nejde o zápas jen o to jak se chováte

Reagovat
Pride

Nejsem Plzeňák, jen se řežu nad tím jak jsi labilní

Reagovat
Imos

lol jsem nečekal že by nějaký baníkovec tady na to reagoval, okay, o to víc mi přijde vtipný že baníkovec se ozývá zkurvený zápas a naprosto zasloužený nadávky, nikde nepopíráme že největší problém byl že se z toho tlaku neudělaly šance a góly

Reagovat
Pride

Reagovat
Imos

tímhle jen potvrzuješ komentář, od EF bych čekal větší kvalitu než úroveň FB blbů

Reagovat
lichna.

Reagovat
delfin

6x vyhrát 4:0 to bych úplně v té skupině nečekal, hele.

Reagovat
delfin

Já čekám, že spíš budou betonovat.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Alan_Shearer

Plzen nic nehrala, to videl kazdej, kdo ten zapas sledoval. My byli mnohem aktivnejsi, ale ze bychom meli nejaky sance, to taky ne. Posrali jsme si to akorat nasi nemohoucnosti ve vapne. Za nas vykon jsem rad, sice to je s nama jak na houpacce a na pohary pomyslet nemuzeme, ale po dlouhy dobe me ten fotbal i potesi. Plzni titul preju, odvadej s jejich moznostma skvelou praci, Bilek je frajer, sympaticky rozsirili kadr, tak at to jede dal. Sparta me taky sere, na ten titul uz nebudou mit narok nikdy.

Reagovat
Tromas

Z Liberečanů jsi první v komentářích, co se vyjádřil rozumně a jenom si nestěžoval na náš výkon. Navíc musím docenit, že i jako sparťan doceňuješ práci v Plzni v současné éře úspěchu.

Reagovat
Alan_Shearer

Ja uz to tolik nezeru, takze jsem u toho emocne vesmes v pohode, ale za casu Limby, Petrzely atd jste me pekne srali ted v pohode a kdyz proste vidim ten kontrast se Spartou, tak vam klidne budu prat + mam navic dlouhodobe slabost pro Kalvacha, libi se mi jak jste nakopli Sykoru s Klimentem a ted jsem zvedavej na Vlkanovu, kteryho jsem chtel u nas uz tak pred peti lety ..

Reagovat
lampas

Práce v Plzni je taková, že za posledních deset let udělala pro český fotbal jen Krmenčíka. To je výborná práce a přínos, jinak jste něco jako Babiš v naší politice, prostě dlouhodobě umíte využít díry a nemohoucnosti zbytku peletonu (v tomto případě především Sparty). Taková malá rakovina českého fotbalu.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Sosi

Proto hrala pulka Plzne v repre A Krmencik nebyl urcite to nejlepsi...

Reagovat
lampas

Jo jo, ale kolem EURA 2012. Tehdy Plzeň pro český fotbal přinášela přesně to, co mistr ligy má. Od té doby jen Berbr a ten Krmenčík, bohužel.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Martin9719

Respekt, jinak stejná nemohoucnost po vašich rohových kopech = naše nemohoucnost podržet míč v brejku.

Reagovat
martin1

Reagovat
John Obi Mikel

Zlín Útok Zlína

Reagovat
Salfovic

Já se z tý Sparty poseru

,,Přežije´´ Priske Štramáka ?

Reagovat
delfin

Dneska jak tam seděl v podřepu a tím zadumaným výrazem ve tváři. Kdy z venku to vypadá, že přemýšlí koho prostřídá. Ale uvnitř si říká, a do háje ten Zlín je lepší než jsem myslel.

Reagovat
Neon

Šestý zápas bez prohry v řadě, navíc s nulou, už si to sedá

To chce čas a uzdravit mladýho Krejdu a sehnat aspoň jedno pořádný křídlo, Jankto je zatím dost flop. Fortelný příště do základu.

Reagovat
pawelFCB

Sparta vydrží ten "nejlepší trenér v lize" do konce sezóny?

Reagovat
Zdechlina

Ultimátní cíl

Reagovat
$dolar$

Zlín ztracený dva body

Reagovat
PBLead

jednoznačně

Reagovat
monty25
Reagovat
PBLead

Jankto ještě horší jak v repre a to už je co říct. Děkuji Tomáši Rosickému za jeho výborný čuch na to přivést středního záložníka na křídlo.

Reagovat
ratusek

To i my jsme ten Zlín porazili.

Reagovat
Pride

Jankto vyhaslej hráč v 26 letech

Reagovat
$dolar$

A bylo kolečko pravdy?

Reagovat
Martin9719

Určitě. V čele s Perňou. Gambrinus..Gambrinus...my pijeeemee Gaambrinuus

Reagovat
$dolar$

Reagovat
db18

Jo. Podle Vacína se poprvé pískalo.

Reagovat
Kepy_FCB

Zlíneček Tepličky Demoška

Reagovat
Rothbard

Braníček v petce.

Reagovat
Kepy_FCB

Baníček v pětce (poslední)

Reagovat
eder

Ševci měli jednoznačně vyhrát, to byl zase komplot a šlendrián...

Reagovat
Miguel19

Hlavně že Priske dobře mluví v médiích

Reagovat
$dolar$

Už začínám chápat podle čeho Sparta teď vybírala kouče, když jim ve finále zůstalo duo Priske - Gula..

Reagovat
Mönchengladbach

OT: Krmenčík vystřílel dvěma góly výhru 2:1.

https://youtu.be/Hb0r833styE

Reagovat
smetos

Plzen byla s Libercem horsi, ale nemohoucnost Slovanu v utoku muze za to, ze nemaji ani bod. Prilezitosti s tim neco udelat meli hodne. Viktorce to tam jednou spadlo a pak uz to dobojovala. Zitra musi odpovedet Slavia

Reagovat
lampas

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
deporpepa

Ta Sparta si koupí slavnyho Kuchtu a když už se jim vrátí z trestu, tak nedá gól ani Zlínu ( nic proti Zlínu)....

Reagovat
$dolar$

Jinak jak se minule Spartě pomohlo a Sorensen nedostal rudou, tak dneska ta penalta na Karabce být měla, takže ve finále fér.

Reagovat
jsemdement

Bohemka má určitě stejný názor na onu férovost.

Reagovat
Fernando_Torres

Ja myslim ze rozhodlo, ze Karabec tam sebou placnul takovym zpusobem, ze bylo evidentni, ze ten kontakt nebyl pricinou padu. I kdyz piskat se urcite dala i tak

Reagovat
Sosi

Presne

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
bartes

vždyť tam během 10 minut padali Čvančara, Kuchta i Karabec. Všechno mělo být za žluté karty pro ně. Ještě jim rozhodčí pomohl, že jim je nedal

Reagovat
Rothbard

Titul se v září získat nedá, ale ztratit se dá úplně lehce. - AC Sparta Praha

Reagovat
Salfovic

Ta už to zvládla v Srpnu.

Reagovat
nani92

Priske Out

Reagovat
delfin

Otázka, a je to ještě o trenérovi. Kolik se jich tam už vystřídalo? A všichni špatný. Problém Spatry bych viděl jinde.

Reagovat
eder

Správně. Ve Spartě samotné. Mělo by se to zrušit a zakázat jednou provždy.

Reagovat
Salfovic

Eutanazii pro Spartu

Reagovat
nani92

Áno, kvôli zlému vedeniu nemá Sparta titul už veľmi dlho..ale tak ako hra Sparta momentálne je tragédia

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Manik...

s tímhle kádrem něco čekat.....

Reagovat
Melda

po dvou měsících

Reagovat
$dolar$

A ještě jedna věc - Holoubek s Rosou mě baví. Dobře se to poslouchá a má to emoce.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Martin9719

No já myslím že všechno se na O2 líp poslouchá než na ČT. Ještě aby Radotínský dostal zákaz tendenčně komentovat Spartu a bude to super.

Reagovat
Sosi

Za slovem komentovat bych dal tečku.

Reagovat
Sosi

A smazal slovo tendenčně

Reagovat
Martin9719

Tak on celkem přehled má, ale když jde o Spartu kterou dostává komentovat poměrně často tak je to asi jako když někdo komentuje českou repre.

Reagovat
Svandik68

Reagovat
Fakt

Jinak penalta pro Spartu jasná, nevím kam u toho varu zase čuměli.

Reagovat
eder

Fakt?

Reagovat
Martin9719

Za mě spíš taky, ale údajný faul na Pavelku při tom jednom brejku a faul na Bartošáka od Mejdra když ho ještě vykázal za čáru, to si myslím že to vykompenzovalo. Rozhodčí opět špatně. A v tom Liberci taky nevím co vyváděl. V 90. minutě faul na Chorého, on dá výhodu, Jirka může akorát tak k praporku, za chvíli další dva souboje, pak málem vražda od Frýdka na Modoua. Zapískám faul na Chorého a mám klid, ale budou se vymýšlet hovadiny.

Reagovat
mistr129

Reagovat
kecipep

standardem naší ligy je tohle písknout

Reagovat
Igner Farnsworth

Já si zas myslím, že to byl uplne stejný dive jako u Cvancary, ale kdyby ji písknul tak si ji obhaji

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
$dolar$

Dneska jsem byl na zapase Pribram - Dukla a doporucuju sledovat hrace

Quadri Adebayo Adediran. Nastoupil po puli a mel snad kazdej balon, kterej na nej sel, spoustu toho vybojoval pro ostatni a fakt paradni vykon. Je mu 21, ten hrac ma hrat nejvyssi ligu jednoznacne.

Reagovat
Martin9719

Kolik tam chodí lidí teď?

Reagovat
$dolar$

Ja sedel ve VIPu a tam bylo hovno slyset, ale tipuju tak kolem 700.

Reagovat
Martin9719

To jde, to je skoro jako na 1. ligu.

Reagovat
Blasphemer

Mel si sledovat Alaa dnes na béčku, první asistence po tom, co sám vymichal tři hráče Vltavinu a přihrál před prázdnou Peškovi.

Reagovat
$dolar$

Chtel jsem, ale bohuzel jsem to dneska nestihl.

Reagovat
db18

A náš nový objev si hned připsal áčko proti Vltavínu, naservíroval Pospíšilovi balon před prázdnou branku.

Reagovat
$dolar$

chtel jsem tam jit, ale proste to nevyslo.. to mi mrzi, to bych rad videl

Reagovat
Salfovic

Zajímalo by mě, čím si Priske získal u fanoušků takovou podporu. Mít takové výsledky Vrba, tak mu zapálí auto.

Reagovat
jsemdement

Ještě se nezjistilo, jaké má.

Reagovat
Selänne

Vrbův diletantismus je primárně hlavním důvodem, proč tu Priske je.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrbův diletantismus? Dostal nás do jara v Evropě, udělal 2. místo, finále poháru, zlepšil hodně hráčů. Při první krizi sme ho klasicky vyhodili, protože Sparta je nevděčný prostředí. Stejný jak s Kotalem.

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

lol tak se nezapojuj do diskusí když nechceš diskutovat ale jen vysmívat

Reagovat
Selänne

Těžko na to něco říct, abych byl upřímnej. Vrba nás zpočátku zvedl, ale pak mu to hrozně ulítlo. Dostal nás do Evropy (postup přes Rapid byl super), ale v EL to byl krach. Postup se zahodil už v prvním zápase v Dánsku proti Brondby, kde z nějakýho důvodu Vrba rezignoval na tři body, ale chtěl ten zápas hlavně neprohrát. Na Rangers jsme šli do zápasu v příšerný sestavě, kde navíc Vrba ani netušil, že prohra o dvě branky nás vyřadí z Evropy. Super, skončili jsme třetí, šli jsme do konferenční ligy a tam nás dvakrát porazil Partizan. Přitom hra byla úplně šílená. Jaro víceméně pokračovalo v tomhle stylu. A pokud po tom tragickým konci podzimu řekne, že nechce posily, tak bylo jasný, že nedokončí ani sezonu. To nešlo s tím týmem, který měl k dispozici. Ve výsledku to jeho angažmá napáchalo víc škody než užitku - odstavený Karabec. Vitík, DMK odešel, Nita se zařízl atd. Jediným pozitivem vlastně zůstává postup přes Rapid a výhra nad Slavií po pěti letech. Ale je to málo vzhledem k možnostem, který tu měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Krach v EL, na to zas nevím co mám říct já. Skupina s mistrem Dánska, Lyonem a budoucím finalistou soutěže. Ale jasně namistrovanci asi čekali plnej počet bodů. Krach se nám stal letos, tomu se říká krach. Vypadnout s Partizanem taky není žádná ostuda, byli jsme horší, koukalo se na to špatně, ale Partizan a Crvena Zvezda nedělaj v Evropě špatný výsledky. To je ten problém, hrajem si furt na nějakej velkoklub, Sparta TEČKA a přitom vypadáváme s Vikingama, Suboticema a podobnejma každej druhej rok. A pak říkáme krach tomu že na půdě mistra Dánska uhrajem plichtu

Vrbovy výroky do médií nekomentuju, fotbal se hraje na góly a body ne na pochvalu od Vacka. Posily Vrba chtěl, proč jsme asi vydírali Baník s Yirou Sorem. Každej ví, že chtěl staršího Sadílka, holt Sparta klasicky udělala posilu podle starýho trenéra trenérovi novýmu.

Odstavení DMK bylo správně, frajer není na ligu, kde hrajou svéprávný obránci stavěnej. Vitík toho odehrál v áčku pod Vrbou nejvíc ve svý kariéře. Nita se zaříz za Vrby, ale po jeho odchodu se nic nezměnilo, takže asi chyba nebyla jen tam viď.

Jestli byly Vrbovy výsledky málo nebo ne, to už je na subjektivním posouzení. Objektivně udělal nejlepší výsledky v Evropě od sezony 16/17 a nejvíc bodů v lize za dlouhou dobu.

Reagovat
Selänne

A že nás dostal do finále poháru... Já bych ti rád připomněl, že to byl právě on kdo se snažil pohár sabotovat, když proti Slavii nasadil převážně náhradníky. Blbý pro něj bylo, že mu to vlastně vyšlo, což nečekal asi nikdo. Hlavně tedy on sám ne.

Reagovat
smazaný uživatel

jo až na tom že jaksi nezáleží viď. Dostal se tam, pravděpodobně by ho i vyhrál. Já radši v tom finále poháru budu se štěstím jako Vrba než nebudu po úžasně progresivním koučování od pana Priska

Reagovat
Selänne

Samozřejmě, že na tom záleží. A že by to finále vyhrál? Na podzim na Slovácku dostal čtyřku, na konci sezony by to ve větším srabu mělo být jinak konkrétně proč? Priske si zaslouží čas. Je tu chvíli. Dva nejlepší hráči týmu odešli a třetí je zraněný. Vezmi si Bílka, jak to pod ním vypadalo od začátku, přičemž tým měl skoro stejný, jako mají dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Priske si čas zaslouží ale Vrba ne. Protože Vrba narozdíl od Priskeho krachnul v Evropě viď

Reagovat
Selänne

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
bartes

podle mě on sám dobře ví, co má hrát. Jenže mu do mužstva kecá spousta lidí, v čele s Rosickým. Určitý rukopis tam je. Naučil hráče běhat podobně jako to hrál v Dánsku. Jenže nemá volnou ruku při výběru hráčů. Nejprve mu nasadí hráče tak, aby se spoléhal na 19 letého Karabce a podobně starého Fortelného a udělal z nich hvězdy typu Hložek. A když už si to začne sedat a Sparta se trochu zvedá, tak mu prodají lídra obrany Hancka bez náhrady a může začít znova.

Pořád mu chybí ta jasná, pevná a neprodejná osa týmu ze zkušenějších hráčů, kteří mají na to táhnout tým jako je Sparta.

Dle mě jim zase bude tak 5 kol trvat, než si to po odchodu Hancka trochu sedne a než budou mít výsledky. Jenže to už může být pozdě a Rosický bude hledat v zimě dalšího trenéra.

Reagovat
$dolar$

Fortelnemu je skoro 24.

Reagovat
bartes

nevím přesně kdo se kdy narodil, ale jde vidět, že nemá na to táhnout Spartu. Taky jde vidět, že Spartu drží kritizovaný Holec, který má řekněme střední věk, to samé se dá říct o Hojerovi a takoví hráči Spartě vyloženě chybí. Přišel sice opěvovaný Jankto, ale ten je zatím slušný provar. Na něm jde vidět, že liga má určitou kvalitu a neznamená to, že když přijde někdo z podprůměrného španělského týmu la ligy, že bude dávat ligu s prstem v nose.

Reagovat
$dolar$

Fortelny by se hodil nam do Plzne.

Reagovat
bartes

Plzeň má našlapanou zálohu a pokud by si udržel základní sestavu, tak věřím, že by ožil. Ale u něho bych to viděl v Plzni na pomezí lavičky a základu.

Reagovat
smazaný uživatel

je prava že rukopis je vidět. Zbytečně předržovanej balon a přihrávky mezi stoperama. Díky nechci. Fortelný je úplně jinde věkově než Karabec a jeho odstřelení byla chyba. Teď nám chybí kreativní záložník, co by dal průnikovku, místo toho hrajem na 4-4-2, jak v 90s

Reagovat
bartes

kdo ví, čí je výmysl hrát 442. V dánsku hrál tuším 433. Ve Spartě začal 4231. Ale aby si zahráli Kuchta i Čvančara a protože nemá křídla, tak hraje 442. A to, že předržují balón, bych nedával za vinu trenérovi, to je prostě tím, že si hráči neumí vyhovět. Tzn. tím, že mu Rosický furt míchá sestavou, viz prodej Hancka, tak to zase nějak lepí a hráči si musí znova zvykat na nové automatismy. Tzn. někdo z obránců musí Hancka nahradit do ofenzívy a ofenzivní hráči se těm obráncům musí více nabízet.

Pořád jsem toho názoru, že když střelím hráče za 10 mega do ciziny, měl bych se podívat po okolí a za 2-3 mega přivést adekvátní náhradu, což se nestalo.

Reagovat
Blasphemer

Jo, já souhlasím že ten kádr na titul není ani náhodou, ostatně nebyl ani loni, když vyhazovali Vrbu. To je pak těžký, když se tam akorát točí trenéři a ti hráči se vybírají úplně stejně jako dřív. Navíc třeba takovej Juliš, Sáček a další dlouhodobě na Spartu nemají a nikdo je nevyhodí, proč to mi zůstává záhadou.

Reagovat
Selänne

Reagovat
mistr129

Reagovat
bartes

já to taky nechápu. Přitom teď mají příležitost ten kádr fakt přebudovat. Podle mě je Priske kvalitní trenér, tak mu měli dát volnou ruku jako Stramovi, že si může každé přestupové okno přivést 2 kvalitní hráče do 3 mega, aby to nebyl velký zásah do sestavy a postupně ten kádr přebudovat. Podle mě těch hráčů je ve Spartě mnohem více. Dle mě na ně nemá třeba Pavelka, Holec, Panák přicházející Zelený, Jankto a další. Když už chtějí myslet na titul, tak mají přivést na každý post hráče kvalit Hancka.

Reagovat
Uwe háže buly

To víš, jsou to povahově dobří kluci a odchovanci, takže je budeme držet do 30 (což už není tak daleko) než se konečně uzná, že už z nich nic nebude.. jít měl Juliš, Sáček, Drchal, Pavelka, Minčev, Panák.

Reagovat
lichna.

Sáček je nejlepší hráč na světě ne?

Reagovat
Losinho

pamatuju na srovnávání se Součkem a potom s Holešem

Reagovat
Bakary3

Reagovat
doshcz

Reagovat
smazaný uživatel

Čí by to byl výmysl, trenéra logicky ne. Jestli si nechá žvatlat i do rozestavení tak nemá ve Spartě co dělat. Hráči si neumí vyhovět? Kádr je podobně kvalitní jak za Vrby, ale fotbal se hrál úplně jinej, rychle nahoru do přečíslení. Tendle styl fotbalu jde jasně za trenérem, on chce držet balon, hrát kombinačně a odzadu. Ztráta Hancka sice bolí, ale není to nic nenahraditelnýho. Trpiš přišel o Baha a náhrada byla Douděra , to my jsme na tom se Zeleným líp

Reagovat
bartes

no, když oni ve Spartě dlouhodobě kecají trenérům do sestavy z vedení. Sestava je úplně jiná, nechytá Heča, místo něho chytá Holec, odešel Hložek, teď Hancko, přišel Fortelný, přišel Zelený, přišel Kuchta, začal více hrát Karabec a všichni sparťani v nich viděli nové hvězdy. Už jen tohle máš 5 nových hráčů v základu a to jsem nevyjmenoval všechny. Slávia to taky látá všelijak, ale odešel z obrany Bah a nahradil ho Jurásek, přišel navíc Douděra, odešel Kúdela, posunul se na jeho místo Ousou/kačaraba, kteří přestali dělat kiksy. Přišel mladý Jurásek do zálohy, Usor, Jurečka, jinak ti hráči hrají delší dobu spolu. Slávia má mnohem kvalitnější tým a když někoho prodá, tak má hned náhradu. Až na kreativního záložníka. Ale těch je evidentně nedostatek. A to má ještě na hostovačkách Filu, Talovjerova a další hráče.

Vrátila se kreativita v podobě Ševčíka a poslední 2 zápasy ukazují, že si Slávia dost zvedla sebevědomí. A pokud to potvrdí i na Slovácku a dá jim 3:0, tak se na ni bude dívat Sparta s velkým odstupem.

Reagovat
noustres

Vzpomeňme na Jarolíma. Prostě budou hrát ti, kteří mají svého kmotříčka, kterej to zaplatil. Prostě, proto, aby měl kluk kariéru. Tady nejde o sport už dávno. Furt stejný koleje. A je jedno zda Sparta Slavia nebo jinej tým. Tlačenka se skrývá za jejich chování a mluva jsou jen úlisné prázdné fráze floskule a předstírání. Fevoluce

Reagovat
smazaný uživatel

Jurásek stěží nahradil Baha wtf.

Koukni se na fluktuaci ve Slavii a ve Spartě. Ve Spartě zůstala řada hráčů stejná, jen se zdvojily a posílily problematický posty z tý minulý sezony. Místo Hancka přišel Zelený stejným způsobem jako přišel místo Baha Douděra až na to že Zelený je oproti Douděrovi pan fotbalista

Reagovat
Blasphemer

Má auru progresivního zahraničního trenéra. Otázka je, jestli jím fakt je. Podle mě jo, ale to ve Spartě úspěch nezaručuje.

Reagovat
bartes

protože mu nedají klid na práci a furt mu do toho kecají. Rosický a spol žijí v představě, že budou válcovat ligu s dorostem a vyčpělými hráči, kteří se nehodí Priskemu do systému. Nechtějí si přiznat, že ten tým prostě nemá na titul. Když to srovnáš s Plzní nebo se Slávií, tak obě mužstva mají téměř na všech postech lepší hráče. Mnohem zkušenější, vyhranější, navíc Spartě neexistuje záloha. Plzeň nemá vyloženě playmakera, ale má velmi silnou, vyrovnanou zálohu a má do ni cca 7 hráčů, kteří by hráli ve Spartě základ. Slávia zase hraje na Ševčíka, který hře dává myšlenku a ostatní strhne k úplně jiným výkonům, viz Tecl. A Sparta? Fortelný, Karabec, Panák, Pavelka prostě nikdo, kdo by tu kreativní přihrávku poslal dál a hlavně kdo by vydržel ten neustálý tlak. A spoléhají se na beka Hojera, který jim tam kope všechno. Na tohle mají mít toho kreativního záložníka.

Reagovat
r.mrazik

ten VAR je uplne k hovnu...timhle stylem at se na to totalne vyserou

at si Prihoda sebere ty kreteny,co sedi u videa,vezmou se za ruce a tahnou nekam do prdele

Reagovat
ratusek

Reagovat
Freedo

Sparta zas nic a hlavně Celtic rozsekal v derby mrdky Rangers. Krásnej den. Ještě zítra Slávka potvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ladra: Příběh o snajprovi

Reagovat
ACSeRw!n

Priske zjistil, ze nemame kreativni hrace

Reagovat
Manik...

Brzy

Reagovat
John Obi Mikel

Zajímavost: Jablonec má zatím víc červených karet (5) než bodů Nejvíc od sezóny 2003/04, kdy jich dostal osm. Přitom v sezónach 2014/15 - 2020/21 patřil mezi nejslušnější týmy v lize.

Reagovat
Jackmaker1989

Tiki Taka : videl niekto fotku tej co bola ako host bez spodneho pradla? To asi nebude fotoshop

Reagovat
fabec1222

Kdo tam byl?

Reagovat
Pablos

a kde jsou ty screeny ?

Reagovat
Greny

Co třeba zkusit kliknout na to view?

Reagovat
Pablos

jo nevšiml jsem si ...twitter nemám, tak jsem něják přehlédl no

Reagovat
fabec1222

Reagovat
delfin

Pěkně ji přisvítili.

Reagovat
Remt

Obcas me sere jak v dnešní dobe je všechno na tech internetech, všichni se resi, kritizují, hodnotí, sdílí.. pak jsou tu ale tyhle momenty

Reagovat
Kaspar

Jsem trochu zklamany, ze to nedal Monty, asi uz starne

Reagovat
$dolar$

Monty neví co to je.

Reagovat
Pride

Reagovat
monty25

Já se o ní po jejím vystoupení v Tiki-Taka vyjádřil, ale trochu jinak...

https://twitter.com/monty025/status/1565016951008755713

Reagovat
delfin

Reagovat
Pablos

Reagovat
ratusek

Reagovat
ronaldik

Reagovat
Mass

Taky bych řekl, ale možná že to má každá jinak

Reagovat
GrimeBaller98

PRICKske masterclass, hlavne ze si na tabletu zahral angry birds

Reagovat
monty25

OT: Václav Kadlec gól hned v 1. zápase za Viktorku Žižkov.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

Reagovat
Witcher

Do repre

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
krupa1919

Tak co, nějaký tipy kolik zápasů dostane Malina za zákrok na Muchu?

Reagovat
Salfovic

Měl by dostat výrazně méně než Kuchta, ale vzhledem k tomu, že letos disciplinárce evidentně mrdlo, tak to bude podobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Rosický - from hero to zero, Sparta edition.

Tohle je jen a jen jeho zásluha. Pomalý, průměrný, labilní kádr s mizernou technikou. Hráči co se bojí hrát dopředu, hráči co si nezpracují balón, nedají přihrávku na 2 metry, nedají do vápna jediný pořádný centr, netrefí bránu z pár metrů a nebo na to jen serou. To je současná pražská Sparta.

Reagovat
FCSL

Celkovej kádr máte pořád dobrej, ale ti hráči se u vás strašně zhoršujou. Pešek a Haraslín krásnej příklad. Přijdou, ještě nějakou dobu jsou výborný a najednou totálně z formy. Další problém je, že hráči, co by to měli táhnout jsou mimo, zdravotně nebo formou. Krejčí víc na marodce než na hřišti a hype Karabec je snad čím dál horší.

Holec - Mejdr/Wiesner, Sorensen, Zelený, Hojer - Sadílek, Krejčí - Pešek, Daněk/Karabec, Haraslín/Jankto - Čvančara/Kuchta

To je prostě suprovej kádr, akorát máte půlku hráčů na marodce a půlku z formy. Bejt tohle v Liberci, tak vyhráváme titul s přehledem Pošlete nám na půl roku Karabce a my vám z něj to dělo uděláme

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Baronne

Akorát se pak vrátí a zas bude hrát píču

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Třeba ne, třeba se jen zraní.

Reagovat
delfin

Reagovat
Uwe háže buly

Vitík místo Zelenýho nebo Sorensena

Reagovat
smazaný uživatel

Já prostě nesouhlasím. Oba PO šílení. Mejdr nedá jediný přesný centr a Wiesner škoda slov, ten hoří jako papír už jakou dobu. Stopeři budiž, ale Zelený se v nejlepších letech neprosadí ve Slavii a teď máme doufat že převezme roli Hancka? Nemyslím si. LK37 dlouhodobě na marodce, místo něj hraje šílenej Pavelka, který na jeden dobrý zápas má 4 průměrný až hrozný. Sadílek zatím jen posouvá balony. Karabec úplně mimo formu. Obě křídla zraněná, Jankto dle očekávání úplně mimo. Jediný Daněk snese měřítko. Útočníci dostávají minimum dobrých míčů a když už je dostanou, tak většinu šanci spálí a pak tu máme lavičku, která dnes vyhořela v i Táborsku za béčko. Super.

Postavení v tabulce tak nějak odpovídá kvalitě kádru, rozhodně to není na titul, ale to už píšu od začátku sezony. Priske má moji důvěru, ale několik hráčů a Rosický ne.

Reagovat
podnebný

Rosický údajně vypíše konkurs na nového Kvašňáka. Ten starej byl jak chodící panna, přitom ale stíhal být všude, kde se dělo něco důležitého. Hodně gólů rozdal sám, ale ještě víc jich pomáhal vytvářet přihrávkami celému tehdejěímu útoku Pazdera, Mackowski, Mašek, Kraus, později Pospíchal, Mráz, Mašek, Vrána a ještě později Veselý, Jurkanin, Mašek, Voborník. To byly časy!

Reagovat
podnebný

A ještě dodávám, že byl veselá kopa s velkým smyslem pro humor. Takže v kabině s ním bývala ohromná sranda. To už se dneska nevidí.

Reagovat
ACSeRw!n

suprovej kadr mozna tak pro vas, pro nas tragedie

Reagovat
PlackaSKS

nechci obhajovat jeho práci, ale když chceš jako sportovní ředitel někoho přivést na pozici trenéra a oni ti dvakrát přivedou někoho jinýho, protože si majitel dupne... neni to jen tvoje chyba. jeho chyba je, že tam zůstává a nechá si kurvit jméno.

Reagovat
John Obi Mikel

Koho Rosa nechtěl?

Reagovat
Neon

Myslím, že chtěl Rosa kdysi Haška (toho plešatého) a pak místo Vrby Bílka.

Reagovat
Blasphemer

Ji, Bílka ale díky bohu nechtěl Křetínský, čímž opět ukázal svůj přehled o fotbale a opět posílil Plzeň na x let dopředu.

Reagovat
Martin9719

No přiznám se že jsem ho taky nechtěl a po prvních zápasech ještě víc. Ale stejně tak jsem nechtěl Koubka. Vlastně krom Vrby jsem pozitivně viděl před nástupem jen Pivarníka.

Reagovat
Salfovic

Rosický, který chce hrát dominantní fotbal s vysokým držením míče, chtěl Bílka No, blbej je na to asi dost.

Reagovat
r.mrazik

krejci,pesek,haraslin...tri hraci ze zakladu...

to je pak tezky

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pesek nebo Haraslin, kterej z nich by ted hral misto Danka? Vsak pul roku tady posloucham, jak jsou sileni a absolutne z formy.

Reagovat
Baronne

Daněk momentálně jasnej základ

Reagovat
r.mrazik

Daněk ze středu. Ti dva na kraji

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mistr129

Počkej a to má být jako velká marodka? Já jsem od Slavie i Arsenalu zvyklý na horší věci teda

Reagovat
smazaný uživatel

A na ako dlho tie maródky Haraslína a Krejčîho vyzerajú?

Reagovat
Losinho

Tak to měla Slavie loni sestoupit

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Pablos

za to jak věrně držíš basu se Spartou a stejně jako klub si nedokážeš nic přiznat a pragmaticky vyhodnotit.

Reagovat
r.mrazik

co to je za kecy? jen rikam,ze tihle tri by hrali zaklad...

Reagovat
Pablos

A proč to právě vůbec píšeš ? Chybí jen Krejčí, ty dva momentální tragédi fakt né... a absolutně nesmyslná dovětek k tomu, to je pak těžký

Reagovat
Salfovic

Přesně, fanoušci na ně pičovali celé jaro a začátek letošní sezony a najednou se jedná o velkou ztrátu

Reagovat
Pablos

Navíc proti Zlínu, to prostě nejde omluvit ničím... posranej zápas, špatnej výkon, že někdo chybí nechybí, to bych ještě pochopil u derby třeba to psát (toho Krejčího jenom).

Reagovat
r.mrazik

No protože chybí.

Lepší křídla nemáme. Ano, je to chyba vedení.

Ale to nic nemění na tom, že by jinak hráli nejspíš v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dokedy trvá prestupové obdobie pre české kluby ? Pýtam sa , lebo včera sa Priske po zápase vyjadril v zmysle , ze ohľadne prestupov v Sparte stále prebieha interná komunikácia ďakujem

Reagovat
20DollarsInMyPocket
Reagovat
Greny

Zbytečná ztráta a pěkně projebanej první poločas ve Zlíně musíme bodovat

Reagovat
Kepy_FCB

Pozitivum: první nula v sezoně což je pro dosud velmi špatnou obranu a přestárlého vzteklého gólmana s nadváhou dost dobrý

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Takže kabina bude asi slušně v piči vzhledem k děkovačce, bůh ví co tam je za bordel. To se pak ani nedivím výsledkům

Reagovat
čolo

Co se dělo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný, kdo šel děkovat byl Lašty, Frýďa a Vrbič

Reagovat
Salfovic

Tedy ti, co dostávají největší čočku

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Promluva hráčům, že ať si každý řeší osobní problémy mimo kabinu a nerozesira ji.... Asi bych z toho nedělal žádnou vědu, ale 100% to tam nebude no. Tak snad se to uklidní ...

Reagovat
Kepy_FCB

ve 2 po půlnoci se dozvíš

Reagovat
Paprika

Reagovat
smazaný uživatel

Že kabina není zdravá je víc než jasné. Teď je otázka, proč s tím nikdo nic nedělá. Přestupák nám končí. Vrba nestřídá, při pohledu na lavičku se není čemu divit.

Ale proč sakra posadí Pojezdného, který byl dosud nejlepší stoper?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Tak ať si to tam urychleně vyřeší a začnou jezdit po prdeli, když to herně stojí za hovno. Kdo se má na to koukat.

Reagovat
didosh

Ten reportér je kokooot urypany

Reagovat
ACSeRw!n

a pak ze Vrba nezpevni obranu

Reagovat
ratusek

dejte nám soupeře. Válec už se rozjíždí

Reagovat
jsemdement

#SKSNezmarVolal dneska později.

Reagovat
Miguel19

Slovácko ztratilo 2 body, škoda.

Reagovat
Losinho

Přesně podle očekávání no takhle se titul nedělá

Reagovat
clinger

Reagovat
Losinho

Co zas? Venku prohra s Hradcem, v Polsku a byla by i v Řecku, kdyby nás Pana nemusel dát o dva. Remíza na Slovácku a výhra v loni druholigovým Brně a tragickým Jablonci.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Coutinho10

možná by ta jedna neodpískaná penalta stačila a povedlo by se vyhrát, ale i tak to nebylo ono, ale narozdíl od Plzně to nejsme schopni sami zvládnout

Reagovat
Losinho

A nebejt Trávník kopyto, tak se prohrálo tady remíza sedí

Reagovat
Coutinho10

no ještě k této situaci, mám pocit, že o tom nepadnul žádný komentář, ale ještě než to Santos ztratil, tak to trefil Petrželovi do ruky, takže ta akce asi neměla pokračovat nebo VAR by to pak řešil....ruka sice asi nastřelená, ale měl jí Petržela od těla, takže za mě by to mělo bejt zrušený, ale naštěstí gól z toho nebyl, na VAR bych nesázel, ale za mě neregulérní šance

Reagovat
John Obi Mikel

Mihálik měl ještě větší. Prostě musíme do defenzívy přidat.

Reagovat
Coutinho10

to kazdopadne

Reagovat
$dolar$

To co nedali hraci Slovacka, halvne Travnik a nejhlavneji Mihalik

Ta penalta samozrejme byt nemela, nadruhou stranu mel Kadlec dostat rudou, takze sul nul..

Reagovat
John Obi Mikel

Byl to výkon na remízu, musíme ji brát. Ale musíme se hlavně zlepšit. Zatím hvězdíme akorát proti týmům ze spodku loňské tabulky. A venku jsou ty výkony hodně nepovedené. S Hradcem prohra, se Slováckem plichta, s Pana venku plichta a doma nám pomohlo jejich vyloučení, s Rakowem venku prohra a doma hodně šťastné vítězství. Trpiš zamakej na tom, bude to potřeba. Jinak titul nebude. Ten loňský nás kromě jiného stála stoperská dvojice a jediná letní posila z poslední Karviné je pomalu ještě horší. Hrůza. A Olayinku nechápu proč tam nechával do konce zápasu.

Reagovat
John Obi Mikel

Vzdám hold bývalému nejrespektovanějšímu fandovi Slovácka zde adamovi95 a napíšu v jeho stylu: Gratuluju Plzni k titulu.

Reagovat
Coutinho10

proč vůbec už nechodí na EF ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Smazal si účet, jeho poslední příspěvek

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-546004/?forum=1#post13204702

Reagovat
Coutinho10

no stejne vetsina jeho komentu se nedala cist, tak aspon otravuje twitter komunitu a ne tady na EF

Reagovat
Kixi Syhimour

náhodou já se vždycky pobavil, alespoň že přežívá teda na Twitteru

Reagovat
Coutinho10

jestli se ti styska, tak tady ho mas

twitter.com/adam_s_95

Reagovat
Kixi Syhimour

super, díky

Reagovat
JessePinkman

Byl dobrej... u jeho komentářů na United jsem se vždycky zasmál.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
$dolar$

Jinak Hradec za 7 kol 7 golu a je treti.

Reagovat
Martin9719

A to hrajou velice slušný fotbal.

Reagovat
John Obi Mikel

FDF

Reagovat
ratusek

Škoda. Plzeň vysmátá a jde si pro titul

Reagovat
$dolar$

V Ostrave se dneska slavi taky, ne?

Reagovat
ratusek

Proč?

Reagovat
$dolar$

Bod z Hradce???

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych třeba bod s Hradcem venku bral

Reagovat
$dolar$

Tak ja to myslim vazne, cekal jsem, ze dostanou tak 3:0.

Reagovat
Martin9719

Hradec bohužel možná nejhorší výkon v sezoně. Trusa se taky moc nepředvedl.

Reagovat
Kily

máte problémy, mně by stačilo vědět, kdy naposledy jsme nad Hradcem vyhráli my

Reagovat
lichna.

Tak po tom průběhu to neni úplně vyhra. Jinak určitě, bod jsem nečekal.

Reagovat
John Obi Mikel

Musí nás zachránit Zbrojovka

Reagovat
Cotton

Navíc posílili hodně dobře, takže podle mě nebudou ztrácet ani v týdnech, kdy budou mít LM.

Reagovat
Martin9719

No jasně, teď Sigma kterou Bílek ještě neporazil a pak Slavia, to je jistých 6 bodů.

Reagovat
$dolar$

Kam ted Podany odesel?

Reagovat
Bosko

Bod ze Slovácka je dobrej. Odtamtud nikdo zadarmo body vozit nebude. Zelinka tomu nechal dost volnej metr a docela to tomu pomohlo. Ve F:L docela úkaz, většinou, když tomu rozhodčí nechá volnej metr, začne někdo prasit.

Celkově důstojnej zápas dvou pohárových zástupců

Reagovat
Mass

Slavie jen 7 faulů

Reagovat
John Obi Mikel

Reportérka si splete Olomouc se Slováckem

Jinak hosté ve studiu ty penalty rozebrali stejně jako jsem to viděl já. Uvidíme, co na to komise.

Reagovat
Coutinho10

moc se nepřipravila

Reagovat
monty25

No jo, Kubíčková

Reagovat
Coutinho10

Zelinkův argument celkem vtipný, že si to nastřelil

Reagovat
Mass

Ale tak vlastně jo, ale ještě si to trochu posunul. Bylo to dost nenápadný a asi to nebylo hned vidět.

Reagovat
Coutinho10

kdyby to bylo ve vzduchu, tak asi se to tak dá brát, ale z tý země to vypadalo divně

Reagovat
Mass

Jak sem psal do preview, já bych pencli písknul za tohle, nemá co hrabat na míč, i když je na zemi, udělal to podle mě schválně, jinak by útočící hráč mohl mít výhodu. Tohle neni situace, kdy hráč vstává a míč mu někdo kopne do ruky.

Ale zase bych nepískl ten faul na Lingra jako pencli, bylo to před vápnem, i když pak spadl do vápna.

Reagovat
Bakary3

nebyl to žádný nekoordinovany pohyb

faul začal pred vapnem, pentli bych taky nepiskal

Reagovat
Coutinho10

tu druhou situaci, tak bylo to v detailu ještě vidět ve studiu a byl 2x kopnutej náš hráč, prvně před vápnem a pak znova na čáře a to způsobilo ten faul, takže penalta podle mě správně

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Jak to komentovali ve studiu, jestli si se koukal? Já sem sledoval stream.

Reagovat
Coutinho10

stáli si za svým, čili nesouhlasili se Zelinkou

Reagovat
Coutinho10

jeste dodali, ze kdyby si to kopl do te druhe ruky, kterou mel oprenou o travnik, ze mozna dejme tomu, ale touto se mohl tomu mici vyhnout, takze penalta

Reagovat
Mass

Reagovat
Cotton

Boleslav na cestě vyhrát počtvrté ze čtyř sezón prostřední skupinu

Reagovat
Martin9719

Jinak případ Santos je důkaz že karma asi fakt existuje.

Reagovat
Bakary3

Jaka karma?

Ze nesel do Plzně, protože za nej nemohla zaplatit pozadovanou cenu a Slavia jo, za to může?

Nebo co myslíš?

Reagovat
Mass

Asi že ho Karviná neprodala za 10 do Plzně ale za 25 do Slavie. Lumpárna.

Reagovat
Bakary3

zase zkurvena Praha

Reagovat
Blasphemer

Snad Šádek podá žalobu stejně jako Tvrdík v případu Čvančara.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lichna.

Reagovat
Salfovic

To jste za něj dali 25

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PlackaSKS

Zmrdi chtěli peníze

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jo, je to curak, pomoh nam svymi vykony k titulu.

Reagovat
žrout

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kiss Me Polka!

Ty ses strašně tupej

Reagovat
Edgar Davids

Datum registracce: 29.8.2022

...a ty budes vymrdana naplava z Novinek

Reagovat
Kiss Me Polka!

Hm, ne, měl jsem tu nick. 10 let, ale zapomněl jsem heslo..

Reagovat
Edgar Davids

Kiss Me Polka!05.09.2022 08:33#

Ty ses strašně tupej

Reagovat
Kiss Me Polka!

a ty ses vlastne kdo, nekdo kdo to mu dementovi nahore lize koule, nebo o co ti jde ?

Reagovat
Edgar Davids

Takze ses naplava, jak sem uz rikal.... takova tupa pica tu jeste nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bod je jeste dobrej vzhledem k tomu, ze jsme jim po chybach nabidli asi tri tutovky Ten vykon dopredu bych celkem fajn, dozadu mizerie. Samozrejme si zase Trpis neodpustil dalsi vystrelek, kdyz nenasadil nejlepsiho slavistickeho stopera asi jen kvuli tomu, ze Santos s Kacarabou odehrali dobre utkani proti odevzdanym Teplicim

Reagovat
smazaný uživatel

, Ousua šetřil na Turky.

Reagovat
žrout

Proč by ho měl šetřit, když týden nehrál a v Turecku se hraje až za 5 dní?

Reagovat
Mass

Ve Slavii je to celkem loterie, kterej z těch tří to nějak podělá. Asi je to způsobeno sytlem hry, kdy tam často vzadu je jen jeden stoper a ten musí řešit 1vs1, což není tak jednoduchý jako stát ve vápně a odkopávat. To dneska ukázal i Kadlec, když fauloval Lingra (ať už ve vápně nebo ne).

Samozřejmě Trpišův předpoklad, že Kačaraba je nějak technickej fotbalista a chce po něm bago ve vlastnim vápně, je podle mě mylnej. Tam taky vznikaj chyby a divim se, že mu to datová analýza neukáže.

Kterej trenér to byl kterej řikal, že dneska se spousta týmů snaží hrát tiki-taku, i když na to nemá hráče?

Tohle se dalo hrát s Kúdelovou a Delim, ale tihle tři, no nevim. Ale zase taková katastrofa to neni. Třeba se to časem změní, snad Santos nebude tak špatnej pořád.

Reagovat
žrout

To nenasazení Ousoua taky nechápu

Reagovat
bartes

podle mě to nejsou úplně špatní hráči. Když mají klid na rozehrávku, tak jsou i poměrně konstruktivní. Problém je, že jsou dost labilní a když Slávia potřebovala dát rychle gól, tak zrovna tyhle hráče tam vůbec nechceš. A je jedno, jestli to je Kačaraba, Santos nebo Ousou. Velký rozdíl mezi nimi není. A klidně bych tam po včerejšku přidal Mandouse. Ten si tam taky dělal výlety k půlce a taky z toho mohly být 2 góly, protože to blbě odhadl. A není to poprvé.

Reagovat
Kepy_FCB

Pořad Dohráno dnes s nějakým trhaným obrazem experti ČT se zase předvedli

Reagovat
ZB 07

Dneska to byl nechutnej výkon od nás Co se dá dělat, ve Zlíně musíme hrát na výhru.

Reagovat
Salfovic

https://tv.isport.blesk.cz/video/7891067/slovacko-slavia-svedika-dobela-rozpalil-nepotrestany-faul-tiehiho-na-vechetu.html

Svědík Ale ani ani se mu nedivím, přiběhnout ke mně tahle plešatá píča se žlutou v ruce a arogantním výrazem, tak mu dám do držky.

Reagovat
mistr129

Tak Zelinka je jeden z mála rozhodčích, kteří pískají jakžtakž solidně

Reagovat
PlackaSKS

Zelinka je kokot

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

To se nevylučuje

Reagovat
Blasphemer

Tenkrát když začal pískat, tak byl jako zjevení a vypadal o úroveň jinde. Ale taky to s ním šlo dost z kopce poslední dobou.

Reagovat
Hunt

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
andrew96

Uff, to už si v poslední době moc nemyslím. Začal dost chybovat.

Reagovat
Mass

No vzhledem k tomu času a tomu, že Slovácko bylo pod tlakem, tak spíš Svědík dělal komedii a zdržoval.

Reagovat
oli9

Ovšem faul jasný.. Byt z toho pak gól tak je peklo

Reagovat
oli9

Jako on se tak vzteka i když někdo hodí špatně aut no, temperamentní. Ale jako ta mě faul no, tak to pak a sere když to v takovém case nepiskne

Reagovat
podnebný

A tuhle znáte? Aneb O zakleté princezně, co se jmenovala Sparta a bydlele v zajetí na Letné v Praze. Zaklel jí zlý čaroděj Rumburak Křetínský a držel jí na svém pustém hradě na Strahově, kam za ní nikdo nesměl. Jen jednou týdně se dostala ven, zato byla její procházka odměňována zlatem Až jednou se o bohaté princezně dozvěsěl hloupý Honza ze sousedního království, přestrojil se za prince a rozhodl se, že jí osvobodí. Pokračování příště.

Reagovat
jsemdement

Reagovat
Salfovic

Trošku ti tam hapruje ta Letná a Strahov, ale Křetínský už to řeší.

Reagovat
Mass

A to ještě nevíš, že Dánsko má taky královnu.

Reagovat
žrout

Dám to i sem, kdyby už někdo nečetl diskuzi pod preview:

Může mi někdo vysvětlit, jak je možné, že se nepískalo za ruku toho Tomiče? A nee, fakt ať mi nikdo nezkouší tvrdit, že se o ni opíral, aby se snad mohl zvednout nebo co. Jako nejsme ještě slepí, že ne??

Reagovat
Salfovic

Výklad hraní rukou se mění každý rok, takže už se v tom všichni ztrácí.

Reagovat
GjøvikFF

To sice ano, ale tuhle konkrétní ruku, o které je řeč, by jako pravidlově nezávadnou nevyložil ani Tolkien.

Reagovat
ACSeRw!n

takze si tim debilni dotazem zasral dve diskuze.. skvely.. pritom tam mas nekolik odpovedi a vysvetleni

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu zase, že některý fanoušci maj furt potřebu brečet kvůli každý kravině... Pro nás se pískají takový hovna ty vole, až se za to stydím, ale furt se všude dokola brečí, jak nás rozhodčí řežou ... Fakt už se proberte, akorát děláte ostudu

Reagovat
žrout

Jaká kravina? Penalta je kravina? Tady by se měl probrat někdo jiný

Reagovat
kecipep

Reagovat
ACSeRw!n

vyndej si slavii z oblibenych ! jen jim delas ostudu

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Selänne

Reagovat
ratusek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Firkraag

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Blasphemer

Tohle se písknout mělo. Naopak se nemělo písknout to druhé (ve vápně). Že i s VARem poserou takové dva zásadní momenty v jednom zápase, to je fakt na pováženou taková úroveň sudích.

Reagovat
žrout

Pokud neměla být penalta to druhé (za mě ano, hlavní podražení bylo ve vápně), pak by musela přijít červená.

Reagovat
mistr129

měli jsme mít penaltu a dohravat proti 10, takhle jsme měli jen penaltu. Šádek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele