FORTUNA:LIGA - souhrn 4. kola nadstavby

17.05.2019, 19:53, aktualizováno 19.05.2019, 16:58
Komentáře a souhrny
Slavia se s Ostravou rozešla bez branek, přesto slaví zisk titulu. Plzni nepomohla ani výhra v Liberci, tři body získala i Sparta. Co dohánět bude mít v odvetě finále playoff o Evropskou ligu Mladá Boleslav. Té se nepovedl zápas ve Zlíně a prohrála 1:3. Karviná doma nestačila na Bohemians 1905 a jistojistě půjde do baráže, na předposlední místo spadla Příbram...
O titul

Baník Ostrava - Slavia Praha 0:0

19.05.2019 15:00

Góly: -

Fotbalisté Slavie si zajistili ligový titul. Pražané ve čtvrtém z pěti zápasů nadstavbové části nejvyšší soutěže získali v Ostravě potřebný bod a po bezbrankové remíze mají v čele tabulky tříbodový náskok na obhájce trofeje Plzeň. Při případné rovnosti bodů by ve prospěch červenobílých hrálo lepší postavení po základní části.

Slavia získala pátý ligový titul v samostatné historii a vyrovnala bilanci Plzně, kterou z pomyslného trůnu sesadila. Červenobílí navázali na mistrovské triumfy z let 1996, 2008, 2009 a 2017. Za necelé čtyři roky pod čínskými vlastníky vyhráli červenobílí nejvyšší soutěž podruhé.

Slávisté si díky titulu zahrají v závěrečném 4. předkole Ligy mistrů a mají jistotu minimálně základní skupiny Evropské ligy, což jim vynese v přepočtu přes 200 milionů korun. Pohár pro šampiona převezmou červenobílí za týden při posledním kole v derby se Spartou. Ve středu ještě slávisté odehrají s Ostravou finále domácího poháru a budou usilovat o zisk premiérového double v samostatné historii.

Do slávistické základní sestavy se překvapivě vrátil Ševčík, který kvůli zranění od odvety čtvrtfinále Evropské ligy s Chelsea měsíc nehrál ani minutu. Baník vyztužil defenzivu a nastoupil s pěti obránci.

Pražané od úvodu získali převahu a v momentě, kdy se nad vítkovickým stadionem spustila bouře, měli první dvě velké šance. V desáté minutě po rohu hlavičkoval Souček a domácí zachránil Laštůvka. Za dvě minuty utekl po straně Traoré, ale sám před brankou přestřelil.

Bývalý slávistický gólman Laštůvka podržel Baník i ve 26. minutě, kdy vykopl Součkův pokus. Ostravští zahrozili až v 36. minutě, kdy Fillo pronikl do vápna a na jeho přihrávku na malé vápně jen těsně nedosáhl nikdo ze spoluhráčů.

I na startu druhého dějství počítali šance hosté. V 51. minutě Laštůvka skvěle vyškrábl Hušbauerovi střelu k zadní tyči a stejného vítěze měl vzájemný souboj i o dvě minuty později. Van Burenův gól pak nemohl platit kvůli ofsajdu.

Ostrava v druhé půli chvílemi vyrovnala hru a hosté se pak už téměř nedostávali do šancí. Naopak v 86. minutě mohl rozhodnout domácí střídající Kuzmanovič, jeho ránu zpoza vápna po rohu pod břevno ale vyškrábl Kolář a udržel Pražanům titul. Bezbrankovou remízu bral i Baník, neboť se bodově dotáhl na pátý Liberec.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 0:2

19.05.2019 15:00

Góly: 7. Tomáš Hořava, 90. Patrik Hrošovský (pen.)

Fotbalisté Plzně v předposledním čtvrtém kole prvoligové nadstavby zvítězili v Liberci 2:0, ale titul neobhájili. V souběžně hraném utkání totiž Slavia remizovala v Ostravě 0:0 a stala se novým mistrem. Viktoria, která v tabulce skončí na druhém místě, uzavře skupinu o titul za týden doma proti Baníku. Na stadionu Slovanu se gólově prosadili v sedmé minutě Tomáš Hořava a v poslední minutě další záložník Patrik Hrošovský z penalty.

Liberci kvůli dvěma žlutým kartám chyběl nejlepší útočník Kozák, kterého na hrotu útoku zastoupil Musa. Za Viktorii zase nemohl nastoupit disciplinárně potrestaný Hejda. Jeho pozici ve středu obranu zaujal Pernica.

Hosté hned z první velké šance otevřeli skóre. Kayamba v sedmé minutě posunul míč na Hořavu, který se z hranice šestnáctky trefil přesně do horního růžku. Plzeňský záložník navázal na středeční vedoucí gól proti Spartě.

Po nezáživné dvacetiminutovce převzali iniciativu Liberečtí. Musa nejprve hlavičkoval nepřesně a pak z ještě lepší pozice minul také nohou. Mezi tyče se nevyšla ani Potočného hlavička a domácí stoper Mara dalekonosným pokusem donutil brankáře Hrušku k prvnímu těžšímu zákroku. Hodně prostoru dál dostával Musa, kterému v závěru poločasu nevyšla ani rána z voleje.

Chorvatský útočník se premiérového gólu v české lize nedočkal ani krátce po změně stran a další hlavičku poslal mimo tyče. Plzeňští se vůbec nedostávali do hry a jejich útočné akce většinou končily už v zárodku.

Domácí si vytvářeli šance, ale v zakončení se nadále trápili. V 74. minutě se do pokutového území prodral střídající Micovčák, jehož střelu zblokovali domácí obránci a Hruška si poradil.

Až těsně před koncem domácí Oscar v šestnátce stáhnul unikajícího náhradníka Petrželu a nařízenou penaltu v 90. minutě proměnil Hrošovský.

Třetí gól Viktorie v nastavení málem vstřelil Řezník, který už přehodil brankáře Nguyena, ale obránce Fukala vykopl z brankové čáry. Plzeň potvrdila, že se ji na Liberec daří a v lize s ním neprohrála potřinácté za sebou.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Jablonec 2:0

19.05.2019 15:00

Góly: 12. Lukáš Štetina, 57. Ondřej Zahustel

Sparťanští fotbalisté potvrdili ve čtvrtém kole nadstavby první ligy oprávněnost třetího místa v konečném účtování ligy. V přímém souboji porazili čtvrtý Jablonec 2:0, o branky vítězů se zasloužili obránci Lukáš Štetina a Ondřej Zahustel. Duel připomínal spíše přípravný zápas, až příliš bylo zřejmé, že oba týmy už o nic nehrají.

Utkání, které nemohlo nic změnit na konečném ligovém pořadí obou klubů, diváků příliš nepřitáhlo a provázely ho navíc protesty proti klubovému vedení. Transparent "15 let s Křetínským = 15 let tichého smutku" vystřídal po dvaceti minutách další žádající demisi klubových šéfů s doprovodnými fotografiemi manažerů s výjimkou sportovního ředitele Tomáše Rosického.

Domácí přes nevlídnou atmosféru v hledišti začali aktivněji a v šesté minutě pálil Frýdek mimo. Ve 12. minutě už po rohu vedli. Hlavičku Štetiny zblokoval Hübschman pouze zpět ke sparťanskému stoperovi, který míč už nohou vrátil zpět do sítě.

Hosté v poklidně vedeném duelu také měli možnost několikrát projít až k brance především kvůli nedůsledné letenské obraně, ale do vyložené šance se nedostali a mezi tyče se vůbec netrefili.

Větší vzrušení přinesl až závěr poločasu kdy Kanga vyslal kolmou přihrávkou do průniku Tetteha, který byl faulován deset metrů před šestnáctkou od Hovorky, přesto souboj v rychlosti ustál, ale střílel už v pádu mimo. Rozhodčí Houdek se ale k situaci vrátil a Hovorku vyloučil.

Brzy po přestávce přidala Sparta druhý uklidňující gól, u kterého byl na začátku jen minutu po příchodu na hřiště střídající Čivič. Jeho centr Hložek ještě přes brankáře Hanuše do sítě neprotlačil, a tak vrátil míč před branku a Zahustel ho v 57. minutě usměrnil do opuštěné sítě.

Dosud tichý protest poté vyměnili fanoušci v domácím kotli za házení dýmovnic a bylo po klidné atmosféře. Zápas musel být dokonce na chvíli přerušen, poté navíc otřásla stadiónem ohlušující petarda.

Závěr utkání se již pak pouze dohrával a duel bez náboje dokázala Spartou dotáhnout bez problémů do vítězného konce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha34255477:2580
2.Viktoria Plzeň34245556:3177
3.Sparta Praha34206858:3166
4.FK Jablonec341661257:3254
5.Slovan Liberec3412101234:3146
6.Baník Ostrava341371438:4246
1. zápas

Fastav Zlín - FK Mladá Boleslav 3:1

17.05.2019 18:00

Góly: 41. Tomáš Poznar (pen.), 46. Petr Jiráček, 65. Tomáš Poznar - 53. Muris Mešanović

Ani Mladá Boleslav nevyloupila zlínskou Letnou. Domácí ševci totiž inkasovali pouze jednou, sami přitom třikrát udeřili a dvojutkání o naději na postup do Evropské ligy mají velice slušně rozehrané.

Fanoušci domácích byli jistě zvědaví na výkon nového muže v sestavě Moravanů, a sice mladého stopera Cedidly, který nahradil Bača. Na straně Středočechů se do zálohy postavil zkušený Matějovský, na lavici náhradníků tak zamířil Wiesner.

Nový muž v obraně Zlína Cedidla se po pěti minutách neuvedl zrovna šťastně, když jeho nepovedený odkop málem potrestal Přikryl, avšak naštěstí pro ševce zachránil celou situaci brankář Rakovan. Hostující Přikryl měl další šanci v sedmnácté minutě, kdy střílel těsně nad břevno. Domácí odpověděli zajímavým protiútokem o pět minut později, kdy po Džafićově pobídce pálil z voleje vedle Jiráček.

Mladý Cedidla nehrál příliš dobrý zápas. Po půlhodině hry byl nedůrazný proti Komličenkovi, jenž nacentroval na Mešanoviće, který se však do míče neopřel ideálně. Aktivita Boleslavi ovšem po čase opadala a těsně před přestávkou se Moravané dokonce dostali do vedení. Matějovský po přímém kopu fauloval v pokutovém území Buchtu a nařízenou penaltu proměnil útočník Poznar.

Téměř hned po změně stran odskočil Zlín do dvoubrankového vedení. Džafićův centr zprava se od Křapky odrazil na zadní tyč k Jiráčkovi, který s pomocí břevna skóroval. V 51. minutě měl další slibnou šanci domácích Buchta, ale po rohovém kopu hlavičkoval mimo bránu. O dvě minuty později však přišla gólová odpověď na druhé straně. Křapka posadil pumlíč na hlavu Mešanoviće, jenž jej usměrnil přesně k tyči - 2:1.

Hosté se tlačili za vyrovnáním, jenže v 65. minutě se nevvarovali chyby v obraně. Jugas s Křapkou se nedohodli při bránění Poznara a druhý ze jmenovaných obránců Středočechů si míč srazil balón do vlastní sítě. Další šance Boleslavi již Rakovana příliš neohrozili, ševci si totiž zkušeně hlídali náskok a po vítězství 3:1 povezou k odvetě na hřiště soupeře nadějný výsledek.

Více informací k zápasu
O udržení

MFK Karviná - Bohemians Praha 1905 0:1

18.05.2019 17:00

Góly: 31. Josef Jindřišek

Fotbalisté Karviné prohráli doma v předposledním kole pětizápasové nadstavby první ligy ve skupině o záchranu s Bohemians 1905 0:1 a budou muset do baráže o nejvyšší soutěž. Slezané skončí na patnáctém místě tabulky a čeká je dvojutkání s druhým týmem druhé ligy Jihlavou. Pražané se naopak posunuli na nesestupovou třináctou příčku a k definitivě udržení jim stačí v posledním kole získat bod. Zápas v Karviné rozhodl v 31. minutě kapitán "Klokanů" Josef Jindřišek.

Bohemians v březnovém duelu v Karviné zvítězili 3:0 a také dnes začali lépe. Jako první sice vážněji zahrozil v 15. minutě Krivák, jehož hlavička skončila těsně nad, od té doby ale byli lepší hosté. Ve 22. minutě střílel Bartek a jen těsně minul.

V 31. minutě už Pražané slavili vedení. Guba nepokryl nabíhajícího Dostála, který stihl balon od autové čáry nakopnout do vápna, kde jej po sérii odrazů získal Jindřišek a poslal ho pod břevno. Osmatřicetiletý defenzivní záložník si připsal jubilejní 20. gól v první lize.

Hosty branka nakopla. O dvě minuty později hlavičkoval pod břevno Nečas a domácí zachránil Pastornický. Karvinský trenér Straka byl s první půlí viditelně nespokojený a po pauze hned dvakrát střídal. Na hřiště se dostali Záhumenský a Ba Loua, který hru Slezanů trochu oživil.

Po jeho obloučku do vápna netrefil míč Bukata, v 72. minutě sám Ba Loua střílel, ale jen do středu brány. V 74. minutě minul Rundič. Karviná měla převahu, ale ve finální fázi se trápila. V 88. minutě se Slezané neprosadili ani po velkém závaru.

Naopak v poslední minutě mohl po slalomu přes čtyři hráče přidat pojistku střídající Reiter, ale ztroskotal na Pastornickém. Pražany to ale už nemuselo příliš mrzet. "Klokani" potvrdili, že se jim více daří venku, kde získali 24 z celkových 39 bodů v této ligové sezoně.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - 1. FC Slovácko 0:0

18.05.2019 17:00

Góly: -

Fotbalisté Slovácka remizovali ve čtvrtém kole skupiny o záchranu nadstavby první ligy na hřišti sestupující pražské Dukly bez branek, přestože domácí hráli od 23. minuty bez vyloučeného obránce Daniela Součka. Dejvický celek nevyhrál podeváté za sebou, naopak Slovácko natáhlo neporazitelnost na pět utkání.

Oběma týmům už o nic nešlo. Dukla v minulém kole prohrou 0:3 v Karviné získala jistotu sestupu po osmi letech v nejvyšší soutěži, naopak Slovácko se výhrou 4:1 nad Opavou zachránilo.

První vážnou šanci si v deváté minutě vypracovalo Slovácko. Po rohovém kopu se v šestnáctce Dukly vytvořil závar a brankář Hruška střelu jednoho z hostujících hráčů vyrazil.

V 16. minutě běžel domácí Holík sám na gólmana Trmala, ale zakončil těsně vedle. Na druhé straně vypálil o čtyři minuty později z hranice vápna Kalabiška, míči v cestě do sítě však zabránil Hruška.

Souček ve 23. minutě zastavil před šestnáctkou nedovoleně unikajícího Zajíce a rozhodčí Adámková domácího beka vyloučila. Dukla obdržela šestou červenou kartu v sezoně, což je nejvíce ze všech týmů. Následnou střelu Janoška z přímého kopu Hruška zastavil.

Ve druhém poločase se Slovácko poprvé dostalo ke střele v 63. minutě, kdy Havlík zamířil nad. O devět minut později se ke slovu dostala i Dukla, ale Tetour nastřelil z vápna boční síť. Čtvrt hodiny před koncem zkusil štěstí z dálky na vzdálenější tyč Hološko, ale Hruška zasáhl.

Pražané výsledek udrželi, v první lize však neporazili Slovácko podvanácté v řadě a na Julisce posedmé za sebou.

Více informací k zápasu

SFC Opava - 1. FK Příbram 2:1

18.05.2019 17:00

Góly: 44. Jan Schaffartzik, 85. Endy Bernadina - 63. Antonín Fantiš

Fotbalisté Opavy v předposledním čtvrtém kole nadstavby doma zdolali Příbram 2:1 a zajistili si záchranu v první lize. Naopak hosté klesli na čtrnácté místo, které znamená baráž o nejvyšší soutěž. Slezany poslal do vedení těsně před pauzou Jan Schaffartzik, po hodině hry vyrovnal Antonín Fantiš. Souboj nováčků v 85. minutě rozhodl střídající Endy Opoku Bernadina. Příbram před závěrečným utkáním skupiny o záchranu proti Dukle ztrácí dva body na třinácté Bohemians 1905.

Příbram při poslední návštěvě Opavy utrpěla loni v říjnu debakl 0:5, tentokrát však začala slibně. Ve čtvrté minutě Matoušek našel v pokutovém území Fantiše, ale jeho přízemní střelu si pohlídal gólman Fendrich.

Domácí brzy převzali iniciativu a Středočechy začali přehrávat. Schaffartzik z dálky těsně minul branku a mezi tyče se v dobrých pozicích netrefili hlavou ani Smola se Simerským.

Na konci poločasu Schaffartzik nejprve zahodil obrovskou šanci a sám na malém vápně trefil brankáře Kočího. Opavský záložník si ale spravil chuť ve 44. minutě, kdy otevřel skóre hlavou poté, co na něj Jursa prodloužil míč ze Zavadilova přímého kopu. Schaffartzik zaznamenal premiérový ligový gól v sezoně.

Po změně stran z dálky o kousek přestřelil hostující Nový a na druhé straně zase chyběl kousek Řezníčkovi. Po sérii domácích rohů si na jeden z nich naběhl z druhé vlny Jurečka, zblízka však hlavičkoval nad bránu.

Příbramští v 63. minutě vyrovnali. Střídající Květ nacentroval do šestnáctky, Fendrich vyboxoval míč přímo na Fantiše a ten ho šťastně dotlačil do branky. Opavští u rozhodčího Orla marně reklamovali ruku hostujícího střelce.

Slezané v závěru přidali a tlačili se dopředu. V 85. minutě Simerský po další Zavadilově standardce hlavičkoval do břevna a míč se odrazil přímo k Bernadinovi. Nizozemský útočník, který byl na hřišti jen minutu, pohotově propálil všechno před sebou a zajistil domácím záchranu.

Příbramské naděje o minutu později prakticky ukončil Soldát, jenž byl vyloučen po druhé žluté kartě. Opava na svém stadionu vyhrála pátý z posledních šesti ligových zápasů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
11.1. FC Slovácko341261641:4742
12.SFC Opava341261646:5642
13.Bohemians Praha 1905349121332:4239
14.1. FK Příbram341071740:7137
15.MFK Karviná34952042:5632
16.Dukla Praha34572228:6922

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (366)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

Pro Liberec zajímavý výsledek, doma přes Zlín bych jim věřil o dost víc než proti MB

Reagovat
skat

to je sice hezký, ale když vyhrajete pohár, tak nám to je k ničemu Navíc na MB umíme daleko lépe než na Zlín, takže bych si opravdu věřil víc na MB než na Zlín

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nedožene a prohraje ještě vyšším rozdílem

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdík si zas nasral do huby ohledně tribuny sever v Olomouci.

Vše na přání PČR, že mají s námi pozitivní zkušenosti... A o Olomouci taky rozhodl svaz

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-domaci-souteze-pohar-facr/363539/los-ve-stylu-pauly-je-minulosti-jake-zmeny-jeste-mol-cup-cekaji.html

Reagovat
smazaný uživatel

Ale losinho rikal...

Reagovat
Losinho

Losinho kopíroval z článku iSportu

A hlavně je mi teda úplně jedno, z jakýho města mi ten televizní přenos půjde (leda by to bylo v Praze, no)

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Losinha si to pan Brabec vybrecel...

No jo, no...

Reagovat
Losinho

"Původní návrh přitom zněl takto: v případě finalistů z Čech se bude hrát na Letné, finále dvou moravských klubů by se uskutečnilo v Olomouci. Jestliže proti sobě půjde jeden moravský tým a jeden český, rozhodne los."

Měli to tak nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsi tedy psal, že je Brabec lhář a vybrecel jsi to, když je to vlastně naprosty opak a tohle (zase) pasuje na tu vaši židovskou kurvu Tvrdíka ?

No jo, no...

Reagovat
Losinho

A proč to teda nelosovali? Oni mají připravenou variantu pro Čechy x Morava ale "nepočítají s tím, že by se do finále dostal Baník"? Směšný i když teda nechápu, v čem by Brno bylo lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. Článek.

Nevím proč, ale tvé urážky na našeho majitele šli zase mimo.

Reagovat
Losinho

si novýho Šafarčíka nějak chráníte

Prostě se mělo losovat, ale Brabec..

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Brabec šel na Strahov a Malík ho poslechl, kdy na to konto svaz rozhodl o Olomouci.

Pak šel na vnitro a PČR rozhodla o tribuně sever.

Brabec není člověk, není velkotovarnik, je bůh!

Super, tak snad ten svůj vliv využije i do budoucích let a pristi rok mistri

Reagovat
Losinho

takhle se to totiž dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec koná, Tvrdík jen kecá na Twitteru, nemám s tím sebemensi problém

Reagovat
Losinho

Taky ne, pro Slavii bude lepší, když Jarda bude řádit jen na Twitteru. Dík za pokec a o víkendu si užij oslavy titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně kecale

Reagovat
Greny

Zapomeli na Slezsko

Reagovat
smazaný uživatel

By to šlo udělat jednoduše-finále-Čechy-Morava ve Slezsku,Morava-Slezsko v Čechách,Čechy-Slezsko na Moravě a když bude derby,tak v té 2. nebo 3.zemi

Reagovat
Mass

Nepočítali s tím, že se může dostatdo finále někdo z Polska.

Reagovat
Erialdur

Jestliže hraje klub z Prahy a Ostravy, tak je jediná rozumná volba Olomouc.

Reagovat
smazaný uživatel

Je chybou asociace, že jsme nepočítali s variantou, že do finále postoupí Baník

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom bude vítěz poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcete to rovnou do Vítkovic?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato někteří to chtějí na Sinobo

Reagovat
Losinho

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Píše Slavista

Reagovat
Kiwi-21

Tak být Finále Karviná - Baník tak to asi dají do Dětmarovic

Reagovat
Spalovač šancí

Proč nemůže Baník hrát finále na Letné?

Reagovat
smazaný uživatel

Banik x SKS na stadionu Sparty?

Reagovat
Spalovač šancí

Proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptej se Malika, svaz to rozhodl, ne Baník, ne pan Brabec. O to vtipnejsi byl nářek židovské uderky, kteří fanaticky uctívají svého vůdce JT. Snad ten speciál vážně nezastaví ve středu v Olmiku, ale až u komínů v Polsku p

Reagovat
ratusek

Protože by to urychlilo plánovanou rekonstrukci

Reagovat
Spalovač šancí

Olomouc nebude o moc lepší. Jestli se nepletu, tak po jednom zápase Baníku museli rekonstruovat WC.

Reagovat
Kang & Kodos

"Křapka posadil pumlíč na hlavu Mešanoviće"

Bosák pls

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák už má kromě ČT, Seznamu i Eurofotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín super výkon a nadějný výslesek. FKMB to stále může otočit jako třeba Slávka proti Tallinu.

Reagovat
ZB 07

OT: Baráž je naše!! Poslední krůčky a máte nás zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Abyste nebyli jako děda Simpson.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Spejbl
Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vyřadíte Příbram.

A když už jsme u toho, my máme šanci se po 13 letech pomstít Strakovi

Reagovat
smazaný uživatel

Za co

Reagovat
Blasphemer

Když zachránil Plzeň, tak šla dolů Jihlava.

Reagovat
smazaný uživatel

Když Sparta zachránila Plzeň.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Salfovic

Takže by se měla mstít Spartě.

Reagovat
Euphael

vy nemate love na ligu...jsme v klidu

Reagovat
ratusek

Snad se proti Karviné pomstíte. Ale s těma vašima zápasama venku nevím nevím, aby bylo o co hrát v odvetě. Zoubele se doufám včera nevystřílel

Akorát diváky je to bída, jsem zvědavej kolik přijde na odvetu kdyby bylo o co hrát. to taky svědčí o tom, jestli tu ligu chcete nebo nechcete hrát. A jelikož hokej jde do prdele, mělo by se to zaměřit na fotbal to diváctvo

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej sice jde do prdele, ale dokud ten jejich stadion bude stát, tak tam budou lidi chodit. Pokud bude, o co hrát, tak očekávám kolem 3000.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Příbrami vám nevěřim.

Ale za jaro gratulace

Reagovat
Euphael

a jeste k zomu vam muzu prat

Reagovat
ZB 07

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

když jsem včera poslouchal Šustra na tiskovce .. tak je z toho dost jasný , že po dlouhé dlouhé době zde musí dodrzovat hraci nejaky rezim profesionalniho sportovce...

a druha cast co se mi libila.. kdyz mluvil o tom ze trenovali strasne malo a ze pod nim ted trenuji cim dal vice a ze se hraci na nej divaji a on jim rika ze neni konec ze toho bude jeste vic a bude to tvrdsi...

Reagovat
ZB 07

Hlavně je důležitý, že mají jako jasnej cíl postup do ligy. Úplně upřímně, já se tý baráže strašně bojím, protože budou rozhodovat maličkosti a další rok v pralese bych asi nedal už. Ale právě Šustr mě uklidňuje tím, že teď nic slavit nebudou a soustředí se jenom na postup. Ono vlastně ani není moc co slavit pořád...

Reagovat
Greny

ja teda chci do baraze jednoznacne Bohemku, Pribram nechci kdyz vidim jejich posledni kola.. tak tam to budou penize Jardy

Reagovat
ZB 07

Nebude na baráži video? Hodilo by se...

Reagovat
Spalovač šancí

Radši bez videa. Protože jinak budete mít zářež potvrzený i VARem

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Nedávno si tady psal, že je ostuda profesionálního fotbalu, že se během jara dostáváte nahoru a nakonec je z toho baráž

Reagovat
ZB 07

To pořád platí, kdybychom v tomto složení hráli letos ligu, tak uhrajeme tak 15 bodů i s nadstavbou.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Liquid

Reagovat
db18

654 diváků na Dukle

Reagovat
AjaxFans

stejná holomajzna i na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Cos čekal?

Reagovat
db18

Aspoň 1000

Reagovat
smazaný uživatel

Hadaščok to nikdy nebude útočník pro první ligu...něco jako Pázler. Druhá liga strop

Reagovat
Salfovic

Opava záchrana a ještě si v posledním kole finančně polepší

Reagovat
Kang & Kodos

Bohemka jim může nabídnout leda tak Bártkovo podepsaný kopačky a dres Pepy Jindříška

Reagovat
Salfovic

Zase bych ji tak nepodceňoval. Ale myslel jsem i na prémie od Jardy, kdyby tam vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
andrew96

A Vaníčka!

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Han střelil první

na takové věci se najdou prachy vždycky

Reagovat
Le Gunner

Bártkovy*

Reagovat
osobnostx

Jindřišek při svém gólu ukázal že je v něm něco ze Zlatana a umístění ve fotbalistovi roku měl právem !!!

Reagovat
Salfovic

Nízko

Reagovat
kilobyte

Takže kotel Sparty bude bojkotovat Eden. To znamená, že se policie za slávisty nepřimluví.

Reagovat
Coutinho10

takhle jsem nad tim ani neuvažoval ...tak nás Jarda zase přehodí na jih no

Reagovat
kilobyte

By mě zajímalo jestli to nebojkotují i kvůli tomu.

Reagovat
Coutinho10

myslim že ne...prostě nechtěj na nás koukat, jak (pravděpodobně) budeme slavit titul, protože v tom zápase asi o nic nepůjde

Reagovat
kilobyte

Ale vám to oslavy trochu pokazí, ne?

Reagovat
Coutinho10

ten samotny zapas urcite ztrati naboj, to je jasny, ale po zaverecnym hvizdu spartany kolem sebe uz tolik nepotrebujeme, takze jako bude to zvlastni v tomhle smeru, ale chapu to

Reagovat
kilobyte

Tak ale bude vám chybět TS, nebo by nebylo vyprodáno?

Reagovat
Coutinho10

pokud ten trest neprominou nebo nepřesunou na další sezonu, tak si myslim, že se bude postupovat stejně jako s Jabloncem ( https://twitter.com/JaroslavTvrdik/status/1127866385491689474 ), že všichni, kdo mají z TS permici, tak se přesunou automaticky na jih a ti z jihu zase dostanou nějaký místa z hlavní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
arsavin

Zase záchrana v posledním kole? Aspoň každý rok sleduju ligu s napětím až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to bude záchrana

Reagovat
arsavin

Každý rok to dopadá dobře

Reagovat
delfin

2 goly od Poznara, takova potupa...

Reagovat
Basty

Příbram dneska gól rukou , minule si taky pomohl rukou při gólu a teď ho rovnou umyslnou rukou dal Fantiš ?To už mě jako dost baví . Doufám že Opava odevzdá body bohemce a pošle příbram do baráže proti brnu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bylo strašně vyhrocené v Opavě, myslím, že všichni hráči Opavy budou chtít, ať Příbram spadne.

Reagovat
dinss

OT: FCVP má posílit Matúš Macík a Koza jít pryč.. slyšel jste o tom Macíkovi někdo něco?

Reagovat
meno

Má 2 metry a 90 kilo... slušnej macík.

Reagovat
Bex5

Kdes to slysel? Zeptam se kamose ...

Reagovat
dinss

Na Twitteru

Reagovat
Bex5

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Spalovač šancí

férový brankář, nebál se napráskat korupčníka

Reagovat
martin1

Možná mě špatně pochopil, když jsem mu na konci rozhovoru ukazovat tiket se slovy, že doufám, že Ružomberok vyhraje, protože mám vsazenou jedničku.

Reagovat
C-M@ster

„Mám informace o tom, že bere drogy. Myslím, že právě tato skutečnost za tím vším může být. Připravuji na něj trestní oznámení, jsem zvědavý, který klub pak bude chtít takového lháře.“

Reagovat
ratusek

Macík? To už jste tak zoufalí? Tvl

Reagovat
dinss

Proč by jsme měli?

Reagovat
ratusek

protože to je golman, co má sotva na SVK ligu a chcete ho vy

Reagovat
AjaxFans

A Černý je před přestupem do Utrechtu

Reagovat
montaigne33

Zaslouží si dostat větší šanci

Reagovat
AjaxFans

U nás by ji nedostal Ale jsem rád, že zůstane v Ered

Reagovat
Le Gunner

Bude to krok o moc níž, nebo se lze z Utrechtu ještě posunout "zpět"?

Reagovat
AjaxFans

Předpokládám, že tam bude předkupní právo.Utrecht je fajn město

Reagovat
Le Gunner

Tak snad nastřílí pár gólů a vrátí se zpět, ještě není nic ztraceno.

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je podle vás Top 5 nejubrečenějšich trenérů ve F:L?

Reagovat
smazaný uživatel

1. Hašek, 2. Jílek, 3. Zsolt, 4. Skuhravý, 5. Ščasný

Reagovat
PlackaSKS

ten jílek a hašek, to je souboj těžkejch vah

Reagovat
Banikovec7

Kuzma dobra rana po tom rohu, tomu asi zapomneli predat pokyny po stridani

Reagovat
PlackaSKS

sezonu budu hodnotit až po finále poháru, ale titul prostě zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mistři!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:4, 0:3, 0:2, 0:1, dnes 0:0, takže ve středu 1:0 #Vitezpoharu

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
KingMaster13

Jenže to platí jen na ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Ve středu se to zase obrátí a bude to 0:1.

Reagovat
Coutinho10

a v lize pak prohrajou 0:2 atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

0:-1

Reagovat
Mass

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lüftner na vlastňáky už v kádru není

Reagovat
ZB 07

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
montaigne33

Jednoznačně zasloužený titul pro SKS Předváděli většinou nejlepší fotbal v lize a parádní výkony v EL! Gratulace

Reagovat
montaigne33

Oprava: jEDNOZNAČNĚ ZASLOUŽENÝ TITUL!

Reagovat
PlackaSKS

moc nechápu ten palec dolu, ale jinak souhlasim

Reagovat
montaigne33

To bylo překliknutí... červenobílý/á Ajax a SKS prožívají mimořádný rok 2019

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
PlackaSKS

vždyt jo, já jen tak rejpu Slavia i Ajax (ten přeci jen o ligu vejš) letos předvedli neskutečný výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam. Výborná sezóna.

Reagovat
montaigne33

Jednoznačně zasloužený titul pro SKS Předváděli většinou nejlepší fotbal v lize a parádní výkony v EL! Gratulace

Reagovat
PlackaSKS

ještě bych rád pochvílil koláře, protože je konečně proč

Reagovat
montaigne33

Měl v lize konečně skvělý/ prvotřídní zákrok

Reagovat
F.Torres

tak v minulém kole také pěkně tahal z branky tu hlavičku

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
PlackaSKS

ne první, ale ted k tomu nic neposral a bylo to důležité

Reagovat
Coutinho10

konečně se mu ten klíčový zákrok podařil...celý zápas jsem se toho bál, že přijde nějaká střela do šibenice a nakonec fakt jedna hodně nebezpečná střela pod břevno šla, ale naštěstí nás tentokrát podržel a to znamená, že jsme neprohráli

Reagovat
PlackaSKS

podle mě to neni špatný golman, nadprůměr ligy.. ale narozdíl od pavlenky mu tenhle styl prostě nesedí.. respektive mu pravidelně chybí ty "čarovné zákroky".. nemyslim si, že je to post, kterej bychom museli řešit nejvíc

Reagovat
Coutinho10

j uvidíme...jako některý ty odkopy jsou celkem dost špatný a chápu, že neni snadný chytat jednu střelu za zápas a to zvlášť v momentě, kdy je povedená, ale tady u nás jsou ty nároky prostě nejvyšší a tak to bude muset vylepšit....Pavlenka nastavil vysokou laťku všem, takže to nemá lehký a jak píšeš, tak by mu asi sedělo víc, kdyby těch střel na něj chodilo víc, ale to neni moc častý, takže jestli bude chytat dál jako brankář číslo 1, tak má co zlepšovat

Reagovat
PlackaSKS

co zlepšovat tam má vždy každý.. já jen nemam rád, že se pouze kritizuje, přitom v mnoha zápasech podržel. a jako jo, občas předvedl naprostý nesmysl, ale tak nějak vidim ty větši slabiny jinde. jako je ted zrovna kvalitní útočník nebo v případě odchodu cufa pravej bek

Reagovat
Coutinho10

j útok je potřeba taky zlepšit...otázka, jestli bude stačit Tecl, který byl super před zraněním, ale přijde i Yusuf + vrátí se Matoušek, ale je fakt, že tam je trochu nejistota, jestli to bude lepší nebo pořád stejný...uvidíme no

Reagovat
PlackaSKS

taky se mluví o šporarovi, komlichenkovi.. nemyslim si, že u jusufa s teclem skončíme

Reagovat
Coutinho10

j ten Šporar teda nevim, co je zač, takže nebudu hodnotit, ale Komlichenko by mohl bejt zajímavej, ale zase nevim, jestli by dobře k nám zapadl a jestli by pasoval do naší hry, ale stejně si myslim, že půjde mimo naší ligu

Reagovat
PlackaSKS

to já taky. ale pokud ho už někdo zaplatí, tak logick my.. i teda sportovní ambice tam můžou bejt

Reagovat
Kang & Kodos

Jusuf bude provar. S míčem si rozumí, rychlost má, ale fyzicky je úplně v prdeli

Reagovat
Coutinho10

j, z toho mám velký obavy doufám teda, že největší posila bude ten Tecl no, ale víc ukáže až příprava

Reagovat
smazaný uživatel

A Šporar slovenská liga, neprosadil se v Basileji ani Bielefeldu... to bude 2. GvK, tak snad neskončí ve Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka byl sice lepší, ale Kolář nemá tolik čarovných zákoků i proto, že spoustu akcí překazil dobrým vyběhnutím. Tím, že nestojí někde na vápně, ale vybíhá dopředu, taky umožňuje našim obráncům útočit, do tohohle systému se nám možná hodí víc takovýhle gólman než nějaký čaroděj na čáře.

Reagovat
PlackaSKS

některý jeho výběhy jsou neskutečný. ale to je těžký vidět když tam udělá něco jako proti jablonci no

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Jablonci to byl mega kiks. Ale stane se, celkově bych nového brankáře určitě nehledal.

Reagovat
PlackaSKS

přesně, občas něco posre, ale velmi často hrál dobře a ty super zákroky ani nedopustil

Reagovat
Kiwi-21

Jablonec, Genk podle mě potřebuje Slavia i nového gólmana co chytí i něco navíc i když na Kolářovu obhajobu od Doležala hlavičku chytil opravdu fantasticky

Jinak největší problém má Slavia na hrotu co se týče Matouška ten je podhrot a ne hrot a když už bych ho šel na nějaký post předělat tak vzhledem k rychlosti na levé křídlo a ne útok

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář toho už navíc chytil… Souhlas s hrotem, tam bude třeba posílení. Júsuf na to ještě nemá (hlavně fyzicky), uvidíme v jaké formě bude Teclík, Škoda s Burenem teď bohužel ukázali, že to na základ není ani u jednoho.

Reagovat
Kiwi-21

Tecl je hodně dobrý na ligu ale v Evropě se mi nelíbí má opravdu příšerný 1.dotek a pomalu se rozhoduje co z míčem v lize ok ale na Evropu do základu NE

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kašpar

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska na tribunach dost spatne.. a ani nebylo I pres pripravene kartony choreo na ochozech. Proste nuda. Jebat nadstavbu

Bod super. Meli jsme tentokrat kus stesti. Hra znovu hrozna. chce to Janose a I toho Barose na posledni zapas. Dneska Ngadeu vsechny hlavy, pres nej to fakt neslo...

Reagovat
PlackaSKS

podle mě jste dnes hráli solidně když si vezmu jak jsme některý týmy dokázali zničit, na to bych si nestěžoval. v tý skupině o titul jste prostě byli jasně nejslabší, ale zase kdo by vás tam měl nahradit...

Reagovat
Han střelil první

Já si myslím, že Liberec má srovnatelný kádr. Jenom Baník teď prostě není v dobrém rozpoložení.

Reagovat
PlackaSKS

možná srovnatelný kádr, ale herně jsou podle mě jinde.. ale to je v zásadě jedno. krom top 3 + jablonec je nadstavba o titul pro ty týmy za trest

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak herne jinde. Vzajemne zapasy to moc videt nebylo.

Reagovat
PlackaSKS

v Edenu 4:0 a byli jste asi nejslabší tým co tam přijel. dneska 0:0 očividně stačilo oběma a měli jste jednu střelu/střelu na bránu.. já bych tomu úplně vyrovnanej zápas asi neřikal. i když oceňuju, že ani na jedný straně nebyly zbytečný zákroky o zranění, nic víc asi nikdo ani nechtěl

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak proti Vam zahral Banik hrozne, z te top4 je pro nas posledni dobou Sparta a Plzen lepsi nez Jablonec a Slavia. Nevim sice rpoc. Ale u vas zbytecne moc velky respekt.

Reagovat
PlackaSKS

protože proti spartě se vždy vyhecujete, to je pro vás po opavě největší zápas a plzeň reálně hrála celkem mrdku... my nebo jablonec pro vás nejsme ten soupeř kdy jdete na krev a zároveň ani jeden z nás nehraje letos špatně...

Reagovat
PlackaSKS

ale tys to asi myslel s libercem? tam možná ty vzájemný ne, ale liberec potrápí i ostatních, vy moc ne. byli jste takovej ten otloukánek.. prostě pro vás je úspěch skupina o titul, stejně jako pro liberec. pro ostatní (hlavně sparta a jablonec) je neúspěch, že tam víceméně neni o co hrát

Reagovat
HorajzmAmmann

To souhlas, na druhou stranu v Jablonci nam to nikdy moc neslo. A na Sparte to treba tak hrozne nebylo. A Plzen doufam taky potrapime. Celkove ta nadstavba byla sracka dnes a v Jablonci.

Reagovat
PlackaSKS

a stejně pokud skončíte před libercem, tak je to pro vás obrovskej úspěch. a když za nim, tak vlastně pořád úspěch, kdo by to před začátkem ligy tipoval.. já to nemyslim špatně, ale prostě ten rozdíl mezi top 3/4 je zkrátka velkej. pro ligu škoda, jako slávista sem za to rád

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja to 5-6 misto tipoval. Akorat jsem cekal, ze bude dole Liberec a bojovat s nama bude MB.

Ze mame momentalne takovou formu jakou mame je dano rekl bych sirkou kadru. 3/4 zakladu nema formu a nema je kdo nahtadit...

Reagovat
PlackaSKS

tak ono formu si v průběhu sezony fakt udržela jen dukla, jinak prostě nikdo... to je pak těžký. osobně bych v pohárech radši viděl boleslav/liberec, nějak jí věřim víc než vám. ale plus mínus to vyjde na stejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak dnes hrál Liberec, prý nějaké šance měl, ale oni hrají podobně jako my, taky hodně fyzicky, akorát k tomu mají vhodnější, hlavně mladší hráče, v nadstavbě jeden gól, se Slavií a na Spartě snad ani jednu střelu neměli...U nás měli dvě? No...Ono to lépe vypadá, protože tam mají hráče na které se hezky kouká, jako třeba Oscar, takové my nemáme, ale jinak bych neřekl, že jsou jinde. Tím netvrdím, že bysme neměli hrát lépe, měli, jednoznačně, ale to už je na vedení, jak si to vyhodnotí...Já doufám, že se něco změní, i když poháry uděláme, jinak můžeme mít problémy a tím nemyslím 8. místo.

Reagovat
PlackaSKS

já to spíš myslel tak, že liberec to dý skupiny o titul patří, ale u vás v porovnání třeba se zlínem nebo boleslaví bych si nebyl jistej koho tam šoupnout. uhráli jste víc bodů, tak logicky vy, ale mohl by to být kdokoli z těhle tří.. alespon za mě

Reagovat
HorajzmAmmann

Zalezi na forme no... kazdy z nas tri si tu formu vybral v jinou dobu. A zase jsme u toho, ze kdyz se zrani par hracu tak s tou sirkou kadru musi udelat lavicku juniorka plus Ondra Sasinka

Reagovat
PlackaSKS

jasný, ale tak i to je o kvalitě týmu, respektive realizačního týmu.. jak načasování formy, tak složení týmu. jako chápu, že u nás, sparty nebo plzně je to hrozně moc o penězích, ale jak je vidět, tak na letný ani to nemusí pomoct. tim ale nesnižuju výkony baníku v letošní sezoně. podle mě jste ji odehráli neuvěřitelně skvěle a to i kdybyste prohráli finále mol cupu

Reagovat
PlackaSKS

ale upřímně řečeno.. já mam z titulu velkou radost, ale letos se mi taky narodila dcera a fotbal šel hodně stranou. ta malá židovka je tak nějak důležitější

Reagovat
HorajzmAmmann

Takze super rok. Gratulace

Reagovat
PlackaSKS

i bez titulu by byl super děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli patří, Zlín , Boleslav má taky čtyři hráče na hostování v základu, takhle se mužstvo neskládá...Já poháry chci, protože si je zasloužíme my fanoušci. Bylo by mi samozřejmě líto, kdyby o ně nějakou náhodou přišel Jablonec, ale jestli bude ve druhém předkole Liberec, my, Zlín nebo Boleslav to vyjde +- na stejno, je pravda, že Liberec udělal skupinu i jako outsider, ale to měl hodně štěstí a mnoho lepší kádr, aspoň tedy, jak ji hráli poprvé a postoupili přes Udinese, Curych a (asi) Košice...Uvidíme, co bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě beru za předpokladu, že vyhrajete i pohár, pro to jsem psal druhé předkolo, kdybysme vyhráli my, tak jsme ve třetím, možná i přímo ve skupině a ten jeden zápas se Zlínem nebo Bolkou by musel hrát Jablonec.

Reagovat
PlackaSKS

jak ten tým poskládají naprosto neberu v potaz, to je otázka na trenéry a vedení a i když jsou to hráči na hostování, ale zahrají dobře, tak proč ne? liberec to ukazuje už několik sezon v řadě

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale vezmi si, že už za dva měsíce by mělo hrát mužstvo, které má čtyři hráče na hostování, pravděpodobně tři odejdou zpátky + Komličenko, bojovat o předkolo...Já nevím, ideálně bych chtěl, aby mužstvo které bude bojovat o poháry mělo kostru týmu hotovou a pustilo max. 1 hráče a ještě samozřejmě posílili...

Reagovat
PlackaSKS

jasný "ideálně"... ale to prostě neni u každého možné

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to určitě. Ať se rozhodne na hřišti , užij si oslavy, stejně tak i všichni ostatní slávisti, je to zasloužené.

Reagovat
PlackaSKS

děkuju. i když musim říct, že to byly nervy uvidíme se na finále mol cupu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ale ten komentátor opět příšernej

Reagovat
Blasphemer

Doufám, že Pačinda už má sbaleno. To je prostě parodie na fotbalistu. Šancí dostal víc než dost a nepřesvědčil ani jednou.

Jedinej svůj gól v Příbrami si posral tím, že za pár minut nahrál do brejku jim, aby z toho srovnali a nakonec tam ztratili body.

Dneska tam předvedl něco obdobnýho, jinak přínos do ofenzivy nula.

Navíc je to kokot, což už vlastně ukázal ještě dřív než k nám přestoupil a perspektivní věk už taky nemá. Rychle pryč prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, načo ho vôbec brali, logiku mi to nedávalo ani vtedy. Nie je ani perspektívny, ani dosť kvalitný na nejaký prínos pre klub ako Plzeň. Zase je treba povedať, že Plzeň už takto zadarmo priviedla množstvo hráčov, ktorí sa značne vyplatili, tak to skúšajú a občas sa aj niečo nepodarí.

Reagovat
Blasphemer

Že je kvalitní tady právě dost lidí tvrdilo. Obdobně jako u Procházky, ke kterému jsem byl ze začátku tady stejně skeptický a i přes poměrně rozpačitý začátek se nakonec docela vykopal.

Pačinda zatím za ten půl rok neudělal absolutně žádnej progres a navíc tady začal tím debilním vyloučením v juniorce. Já vůbec nejsem pro to, aby ještě nějaký další šance dostal. Ať radši vezmou místo něj na přípravu nějakýho juniora.Takových co si zaslouží šanci máme dost.

Reagovat
smazaný uživatel

On je kvalitný len na pomery slabej slovenskej ligy, nikde inde nehral, tak to nie je veľmi objektívne merítko pre klub na úrovni Plzne. Procházka sa presadil v Sofii, kde roky patril k najlepším hráčom v lige, to je predsa len klub aj liga na značne vyššej úrovni ako to, čo hrával Pačinda.

Reagovat
Blasphemer

Myslíš, že Bulharsko je kvalitnější než Slovensko?

Jinak Procházka byl ze začátku hodně slabý. Ale pak se to zlomilo v zápase se Spartou, který odehrál výborně a od té doby podával docela stabilní výkony.

Sice mu chybí malinko kreativita nebo sebevědomí hrát víc dopředu, ale dozadu si to odmaká poctivě. A ta jeho střela, to je fantastický. A většina těch gólů co dal, byla navíc extra důležitá.

Takhle na konci sezóny můžu s klidem říct, že to byl povedený přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ich liga je trošku niekde inde, celková hodnota všetkých tímov v tej lige na transfermarkte je cca 145 mega, slovenská je na hodnote cca 65 mega. To je veľký rozdiel. Procházka zadarmo bol určite dobrou voľbou, Plzeň na ten post potrebovala niekoho priviesť a nakoniec sa podarilo celkom dosť muziky za málo peňazí, v pomere kvalita/cena rozhodne výborný kauf. Som rád, že sa presadil, lebo v tom Bulharsku o ňom ani na Slovensku skoro nikto nevedel, v Plzni je ďaleko viac na očiach.

Reagovat
Emmett Brown

Slovenské tímy až na jednu výnimku (Slovan - Ludogorec) vždy cez Bulharský tím postúpili

Reagovat
smazaný uživatel

V tom prehľad nemám, keďže slovenskú ligu sledujem fakt len minimálne. Ale papierovo sú v Bulharsku proste tie tímy niekde inde, minimálne Ludogorec a kluby zo Sofie...

Reagovat
Miguel19

Snad už Vrba půjde a přestane se sem tahat ten slovenský odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenuj prosímte.

Reagovat
db18

Příbram bych na něj fakt neházel, když tam 4 obránci jak žáčci bránili jednoho hráče a na druhého se vysrali... neřeknu, kdyby vyslal 4 hráče na dva obránce, ale ono to bylo naopak, to se mělo pohlídat...

Reagovat
Blasphemer

Tak samozřejmě tam ten výkon stá za hovno skoro u všech, ale on tu situaci v první řadě vytvořil. A na to se pak navázali další chyby dalších hráčů.

Dál tady máme penaltu na Spartě, kterou tady nemusíme rozebírat.

A jestli místo něj dostane šanci třeba takovej Šulc nebo Kepl, tak u mě není absolutně o čem.

Reagovat
db18

Tak to je jasný. Jen se na něj nemusí házet všechno zase... to pak vepředu nemusí nikdo nic zkoušet a dopadá to jak naše rozehrávky rohů, kdy balon putuje na hráče, který stojí na půlce...

Reagovat
Blasphemer

Tak já bych ho kvůli jednomu (nebo dvěma ) nepovedeným zápasům hned nevyhazoval, pokud bych v jiných zápasech viděl alespoň náznaky, že by se mohl příští sezónu nějak platný.

Ale je mi líto, ale to v něm opravdu nevidím.

Navíc ten faktor toho vyloučení za juniorku a konec v DACu ukazuje, že to asi není zrovna bezproblémovej frajer, co by si připustil, že musí víc zamakat a taky to následně udělal. Nevěřím tomu.

Reagovat
Kuchta

Za tuto sezónu naprosto zasloužený titul

Teď už je přidat třešničku na dortu v podobě double

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to nebylo nejhorší, i když to k ideálu mělo stále daleko, bod se Slavií musíme brát, ale zakřičet si gól se nám už skoro 500 minut nepoštěstilo, snad se to s návratem Baroše v poháru zlomí , ale je to samozřejmě frustrující. Šance na 5. místo i v lize stále existuje, teď nám stačí získat stejně bodů jako Liberec v dalším kole, derby Jablonec nepodcení, ale třeba už do Plzně pojedeme jen na výlet a nebude nás to muset zajímat...

Fanouškovsky myslím OK, sice nevím, proč jsme na béčku neměli to choreo, když kartony byly nachystané, ale to se někdy stane...

Slavii gratuluji k titulu, za celou sezónu to bylo zasloužené

Reagovat
čolo

Protože tam bylo hafo prázdných míst a byly by velké ďury v písmenech... Kde byli lidi? V Bělé na pouti? Na pohár to by chtěl lístek každý...

Reagovat
smazaný uživatel

V porovnání s úterkem byla tahle návštěva ještě parádní

Reagovat
lichna.

Jenže v úterý bylo úterý, byla kosa, bylo.hnusne a bylo to pozdě večer..

Reagovat
Liquid

zase se pomohlo Baníku, Stoch v ofsajdu nebyl, regulérní gól Slavie, pomezní tedy potlačil Baník na místo co mu ještě zaručuje baráž, snad to Plzeň doma nepustí a Baník přejede a v severočeským derby se zrodí remíza #baník#v#evropě#nechceme

Reagovat
HorajzmAmmann

#aby#te#pes#pojebal#do#nohy#ty#spino

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
lichna.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Liquid

O2 nedodrželo slib a nevěnovalo se po zápase nesmyslné červené pro Hovorku, přitom tam byl VAR a zase nic

Reagovat
smazaný uživatel

Nebeč, máme titul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Chlastáme

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Švancara na to o půli zíral

Reagovat
Coutinho10

Jsem rád, že se to podařilo potvrdit už dnes a nemusíme se nervovat až do toho úplně posledního kola jako před 2 rokama. Teď už to chce jenom zvládnout ve středu i Mol Cup a získat konečně po hodně dlouhých letech i ten double

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

weird flex but ok

Reagovat
Kang & Kodos

Flexim ako Gott

Reagovat
Rarášek

tyvole

Reagovat
Kaspar

vi se okruh moznych souperu pro predkolo lm ? a kdyby Slavia nepostoupila, tak stejne ma skupin EL jistou ?

Reagovat
PlackaSKS

určitě tam byla, kodan, ajax a záhřeb? toho čtvrtýho si nepamatuju vůbec. a skupina el nejspíš jistá bude

Reagovat
Coutinho10

tady: http://www.coen.wz.cz/ligamistru19-20.htm , ale většina těch soupeřů (červeně označení), musí postoupit od 2. nebo 3. předkola, takže do toho 4. předkola třeba nemusí postoupit či někdo z těch nenasazených se může dostat mezi nasazené, takže potencionálně hrozí především (Ajax, Celtic, Kodaň, Dinamo Zagreb)

a k EL...je to tak, že v případě neúspěchu v tom 4. předkole LM jdeme automaticky do skupiny EL

Reagovat
Kang & Kodos

Už teď jsme dál než loni

Reagovat
Coutinho10

to jo...postupně se zvedáte

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Ty pičo. Já si pamatuji podobnou mrdu na derby v Edenu od Slavistu. To jsem tenkrát chvíli koukal do jejich kotle a čekal, že tam poběží zdravotníci. Ale to už je tak 5 let.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
rufus

Dementi. Ať se pak nediví, že s nima velká část protilehlý nesouhlasí.

Ale jo, nějaký 3-4 roky zpátky podobná bomba taky přilítla.

A taky si ji pamatuju i z výjezdu do Plzně, tam udělala díru do betonu..

Reagovat
Kapřík

Prý si ho převzala kriminálka, tak mu snad důkladně vysvětlí, že tohle bylo přes čáru.

Reagovat
smazaný uživatel

na Strahove sem zazil neco podobnyho, kosmonautum to bouchlo pod nohama a vyrvalo to naky sedacky.. pro jednoho si prijela ambulance..

Reagovat
Paprika

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2018-19/363693/online-jak-slavia-slavi-titul-pohar-v-satne-sampus-a-pak-na-vlak.html To jako fakt chlastaji zelenou a kapitana? To je maras... zelenou uz nelijem ani v 1.B Ligaci by si taky mohli koupit chlast na urovni....

Reagovat
HorajzmAmmann

Jen at chlastaji... klidne jim prinesu absint do.kabiny

Reagovat
Paprika

To jako jooo, doufam ze se naprdaj a ve stredu jim vytuhnou nohy me spise slo o to co chlastaj

Reagovat
Kepy_FCB

Ti by vypili i okenu, koukám...

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

tem bude dobre

to nemuzou pockat do stredy a zapit double necim dobrym

dost neprofesionalni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ratusek

Nejhorší je, že já to nevsadil. Bylo naprosto jasné, že to bude 0:0

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

uplně jsem na to zapomněl. Chtěl jsem to za péťo hodit na přesnej výsledek. kurva to mě sere

Reagovat
lichna.

Byl to divný zápas ale čert to vem. Zase jsme ve hře o Evropu na dvou frontách. Jsem hodně zvědav na středeční pohár, dneska Slavia hrala na 60 procent a stejně si to uhrála. Nás může zachránit snad jen Bary a Janoš.

Reagovat
HorajzmAmmann

A mozna jeste Sindelar, zase ciste konto

Reagovat
PlackaSKS

já si myslim, že jste zahráli dobře a prostě solidně ubránili 0:0. když vynechám konec, tak bych neřikal, že to bylo na 60%

Reagovat
HorajzmAmmann

1 strela na branu. Hnus. V Jablonci dva zapasu a proti Slavii odporne vykony.

Reagovat
PlackaSKS

beru taky proti "čemu" jste hráli.. rozpočet a rozdíl asi 30b... to zas nemůžeš chtít zázraky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jasne, ale I kdyz srovnam domaci zapas v lize s SKS tak si Banik vytvoril vice sanci... dneska se mi to opravdu nelibilo. Bylo to jen o tom, zda Lastuvka haluzove chytne par tutovek.

Reagovat
PlackaSKS

tak my se posunuli trošku dál.. a já doufám, že to bude pokračovat

Reagovat
lichna.

Tak zase s Ondrou Sasinkou jako jediným útočníkem to těžko můžeš nějak zvlášť drtit.

Reagovat
Banikovec7

Tak Slavia dnes nemela zdaleka tolik sanci co v prvnim zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ten Vrba? Půjde do Sparty ? Já myslím, že jo rád slyší na peníze a toho může Křetínský využít variantu Jílka snad nikdo nemůže brát vážně

Reagovat
HorajzmAmmann

Mi se libi varianta Skuhravy

Reagovat
Blasphemer

Romča si tam vybuduje respekt.

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde Jílek..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice kokot, ale u něj je fakt reálná šance, že by Spartu pozvedl, takže mi vzhledem ke kvalitě managementu ACS jeho příchod nepřijde moc pravděpodobný.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Frydovi k titulu. Za rok znovu, ale uz v tom spravnem dresu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Myslis titul v EL?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ne

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti, co tam byli v sektoru hostí, tak měli prý při vstupu nějaké problémy. Co se stalo? ACAB nebo securitka dělala problémy?

Reagovat
HorajzmAmmann

Nechteli pustit choreo

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
frankiefcb

Jsem si to myslel. Fakt kokoti ta securitka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, tábor z takové dálky, jich přijede odhadem 700 a ještě jim to tady znechutíme.

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl ten Kovář v té kabině normálně jsem se bál že mu praskne cévka..

Reagovat
Bex5

Upřímná gratulace Slavii k titulu, který je zasloužený. Hráli jste nejlepší fotbal, posunuli jste ho zase jinam, v rámci naší ligy.

My se ale nedáme a příští rok zase boj

Reagovat
KingMaster13

Doufám že udržíte Vrbu nebo seženete kvalitní náhradu Nechci aby vás trénoval nějaký nymand. Potřebujeme rivala

Reagovat
Rarášek

Ty svině .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Já chci aby bylo nahoře co nejvíc týmů pomýšlejících na titul. Takže vemte Jílka, vykopejte ty kopyta a jedeme si to rozdat. My vám vykopeme k tomu EL

Reagovat
Rarášek

Přesně tak, snad vezmeme Jílka .. A dík .

Reagovat
KingMaster13

Taky bych to tak viděl. Jílek a koupit mu pořádný posily

Reagovat
PlackaSKS

úplně tam cejtim kroba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
Liquid

Reagovat
jackinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Byli jste zdatným soupeřem. Potřebujete ale přebudovat kádr.

Reagovat
Bex5

Melo by to fakt letos prijit ... mluvi o tom i kluci z FCVP uz hodne konkretne na to, abych tomu neveril.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rarášek

Tak taky se připojím.

Gratulace Slavii ke koupenému titulu .

Reagovat
PlackaSKS

změníme nick jako posledně?

Reagovat
Rarášek

Na .. si . Letos jsem tomu nevěřil ani omylem.

Reagovat
PlackaSKS

srabe... ale nedivim se

Reagovat
Rarášek

Ale musím uznat, že mě posledně docela bavilo, než mě tu poznali ..

Reagovat
PlackaSKS

jo, taky jsem to sledoval. jen jsem nepochopil, proč sis to změnil zpátky, když jsem ti dal jasně lepší nick

Reagovat
Rarášek

To bys musel vymyslet ještě lepší .

Reagovat
PlackaSKS

kamaráde, nebude to lehký, ale pokusim se pokud máš zájem

Reagovat
Rarášek

Když se mi to bude líbit .. Proč ne.

Reagovat
PlackaSKS

se bojim,že první a poslední podmínku nesplnim

Reagovat
Rarášek

Ale za toho Morgana má Coufal malý bezvýznamný plus .

Reagovat
Losinho

díky, cením

Reagovat
Rarášek

Je to jen slušnost, zase to nepřeceňuj.

Reagovat
Losinho

Ale i tak, gratulace ke koupenýmu 3. místu a těším se za týden na další Costovy sáně

Reagovat
Rarášek

To jsme dva! A když budu mít štěstí, tak se třeba Frýdek s Řehákem poperou .

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Zápas nuda, snad tu aspoň pár lidí dalo ty avizovaný baráky na 0:0, když jsem se na to já vysral.

Titul zaslouženej, podpořenej spoustou skvělejch výkonů a pěknou jízdou v Evropě double by byl fajn, ale není to priorita.. zato by nebylo od věci na konec sezóny zase vypráskat Spartu

Reagovat
Losinho

Jo ale je dobře, že sezóna končí, od zápasu na Chelsea je to hodně křečovitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PlackaSKS

na druhou stranu stranu ne jen od nás. síly docházejí, udržet formu celou sezonu nezvládne prakticky nikdo.. a konkrétně Slavia toho odehrála fakt hodně. nečekal bych nic jiného, top eu tým fakt nejsme

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dinss

Ještě se sluší poblahopřát sešívkám k titulu...

Reagovat
smazaný uživatel

byli jste zdatný soupeř

Reagovat
KingMaster13

Jako měli jsme nejvíc bodů v naší historii v rámci ligy a přesto jsme titul slavili až 2 kola před koncem a vedeme o 3 body. To jen svědčí, že jste byli kurva dobrej rival

Reagovat
Bex5

Reagovat
Liquid

Reagovat
Blasphemer

"Já vám teda gratuluju, ale vůbec vám to nepřeju."

paní Jarmila, AZ kvíz, 2009

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
dinss

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Reagovat
mistr129

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší mistr co pamatujeme! Ten tým neměl slabinu. Dával spoustu gólů a několik hráčů bylo nejlepšími hráči na svém postu. Ten Souček je hráč pro TOP 5 v TOP5. Pokud ten tým udrží tak mají na čtvrtfinále v Lize Mistrů!

Reagovat
KingMaster13

A přesto jsme ten titul získali až v předposledním kole. Letos to byl asi fotbalově nejsilnější ročník co pamatuju. Spousta týmů se vyšvihla a má nějakého pořádného tahouna. Plzeň nás solidně proháněla. Pokud nebude v létě nějakej exodus hvězd tak to příští rok bude taky bomba

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo tou debilni nadstavbou. Ale liga měla konečně kvalitu i střelce. A řadu opravdových hvězd.

Reagovat
KingMaster13

No po základní části jsme měli náskok 4 body takže to nebylo jen nadstavbou Ale konečně ta liga měla řadu hvězd jak píšeš

Reagovat
dinss

Reagovat
Banikovec7

Kupovali jste uz nekdo permici na pristi sezonu?

Reagovat
FruFru

Jop

Reagovat
Banikovec7

Potřeboval jsem zjistit, jestli je možné ji při koupení přes net mít nejen v mobilu, ale i tu plastovou kartičku. Ale zrovna jsem četl na FB, že to jde, tak už nic.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele