FORTUNA:LIGA - preview 9. kola: Plzeň - Slavia

17.09.2022, 08:38, aktualizováno 18.09.2022, 09:04
Previews
Nedělní program FORTUNA:LIGY ovládne přímý šlágr o první místo mezi Plzní a Slavií. Slovácko se pokusí nastartovat proti Jablonci. Hradec Králové hraje se Zlínem a Pardubice v Ďolíčku hostí Bohemians 1905...
FC Hradec Králové - FC TRINITY Zlín  (neděle 16:00)
Všichni konkurenti Hradce Králové v boji o třetí místo zaváhali, a tak se na tuto příčku mohou dostat Votroci. Potřebují k tomu zvítězit se Zlínem, který naopak potřebuje nutně zabrat, aby se dostal ze spodních pater.

Východočeši se nadále sluní v elitní šestce, a to i přesto, že v posledních dvou duelech nevyhráli ani neskórovali. Po remíze s Baníkem před týdnem prohráli jasně 3:0 v Jablonci, byť všechny góly padly ve druhé půli. Postarali se o ně Sejk, Martinec a Chramosta.

Ševci zatím v lize zdolali jen úplně poslední celek tabulky Pardubice, bídnou náladu ještě umocnil domácí nezdar s brněnskou Zbrojovkou. Proti té po dvou gólech Řezníčka a Didibově vlastenci zaostávali hned o tři góly, skóre pak korigovali Janetzký s Dramém. Náladu si zlepšili alespoň v poháru proti jinému brněnskému celku, Start ve středu přehráli poměrem 0:3.

V minulé sezoně byl v obou duelech lepší Hradec, byť v obou případech jen o jeden gól. Na podzim na jihu Moravy hosté většinu zápasu vedli a domácí se jen dotahovali. Březnová odveta v Mladé Boleslavi rovněž přinesla rychlé góly Votroků a jen následné snížení Zlína.

Domácí se musí obejít bez zraněného Urmy a možná i Harazima s Rynešem, na straně hostí vedle indisponovaných Fantiše s Tkáčem nepomůže ani potrestaný Hlinka.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Čech, Smrž - Gabriel, Kodeš, Rada, Kučera - Kubala, Vašulín, Trusa.
FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Procházka, Bartošák - Kolář - Fillo, Hrubý, Janetzký, Čanturišvili - Jawo.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.42 - 4.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - Bohemians Praha 1905  (neděle 16:00)
Do složité situace se už po čtvrtině základní části dostaly Pardubice. Východočeský klub zaostává herně i výsledkově a zaslouženě mu patří poslední příčka tabulky. Z té se po tomto kole určitě nedostane, má ale možnost přiblížit se dalším konkurentům...

Pardubice na začátek podaly tři kvalitní výkony a dokázaly porazit Liberec, hodně rychle jim ovšem došel dech a začaly se obnažovat slabiny. Problémy mají na obou koncích hřiště a aktuálně disponují nejhorší defenzívou i ofenzívou.

Řešením se zatím nestala ani trenérská rošáda, naposledy se týmu ujal Radoslav Kováč a začal ostudnou porážkou v poháru na půdě Slovanu Velvary. Jednalo se o šestou prohru v řadě a v Pardubicích moc dobře vědí, že je třeba tuto sérii ukončit. Duel s Bohemians 1905 je na jednu stranu ideální příležitostí, z pěti zápasů těchto soupeřů v první lize braly Pardubice třináct bodů.

"Potřebujeme to konečně výsledkově zlomit, aby si hráči začali věřit. Zápas s Bohemkou bude válka. Opravdu je pro nás důležité, abychom urvali nějaké body ještě před reprezentační pauzou. Musíme zlepšit hlavně předfinální fázi a efektivitu," uvědomuje si Kováč.

Také s Klokany se počítalo do druhé poloviny tabulky a po skvělém startu se tam Pražané začínají propadat. Nedaří se jim především jakožto domácím, naopak v roli hosta jsou s deseti body na třetí příčce.

"Ve všech zápasech doma v ligové sezoně jsme prohrávali. To je věc, která mění ráz utkání. V Ďolíčku jsme v úvodu v každém zápase inkasovali, pak si soupeři většinou couvnou hlouběji a čekají na brejk. Teď hrajeme opět doma, i když oficiálně budeme uváděni jako hosté. Už je třeba, abychom v Ďolíčku konečně vyhráli," burcuje trenér Jaroslav Veselý.

Pardubicím bude chybět záložník Hlavatý, který už stihl nasbírat čtyři žluté karty, na marodce jsou Jeřábek a Šimek. Bohemians nepomohou vykartovaný Petrák a zranění Necid s Morávkem.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Vlček, Hranáč, Chlumecký - Kostka, Tischler, Icha, Kurka - Janošek, Sychra - Černý.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Květ, Hronek - Puškáč.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.62 - 3.80 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - FK Jablonec  (neděle 16:00)
Slovácko loni ukořistilo pohár a během léta se probojovalo do základní skupiny Konferenční ligy, kde podalo dva zajímavé výkony, přesto v Uherském Hradišti nadšení nepřevládá. Ambiciózní celek začíná mít problémy s nahuštěným programem a nevyhrál už šestkrát v řadě, proti Jablonci má velkou šanci to zlomit...

Slovácko na konci srpna nestačilo doma na Liberec a následně si přivezlo očekávanou porážku z Plzně, aby září načalo remízou se Slavií. Od té doby už počítá ztráty, nejprve nedotáhlo do tříbodového konce skvěle rozehraný duel proti Partizanu, před týdnem jen remizovalo v Mladé Boleslavi a naposledy ve čtvrtek padlo na půdě 1. FC Köln.

V Německu přitom svěřenci Martina Svědíka podali sympatický výkon a po změně stran dokonce během několika minut smazali dvoubrankové manko. Osudnými se jim staly individuální chyby a opětovně ne právě spolehlivá defenzíva, čisté konto se nepovedlo udržet už šestkrát za sebou.

"V lize potřebujeme body. Hrajeme domácí utkání s Jabloncem, které je pro nás hodně důležité. Je třeba, aby před reprezentační pauzou byl klid a dobrá atmosféra v kabině. Jestliže budeme hrát v ofenzivě tak jako v Kolíně nad Rýnem, budeme si vytvářet šance proti každému. Musíme ale přidat v defenzivní práci a standardních situacích," ví Svědík.

Jablonec zažil hodně mizernou minulou sezonu a k lepším zítřkům ho měla nasměrovat trenérská rošáda. Na lavičku usedl David Horejš a začátek si zcela jistě představoval jinak. První výhra přišla až před týdnem proti Hradci Králové, navázat se na ní povedlo v týdnu při pohárovém souboji s Motorletem (4:0).

"Čekáme velmi těžké utkání. Slovácko má zkušený a dobře vedený tým, což prokazovalo už v minulé sezoně. Hraje evropské poháry a jeho tým má neskutečnou kvalitu. My ale také máme kvalitu a nějakou cestu už jsme ušli. Určitě potřebujeme bodovat a jedeme tam s tím, že budeme chtít na Slovácku uspět," prohlásil Horejš.

Slovácko se bude muset obejít bez zraněného Daníčka, nejistý je pak start Tomiče. Jablonci nepomůže potrestaný Malínský a zraněný Hübschman.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Kadlec, Hofmann, Kalabiška - Ljovin, Havlík - Petržela, Trávník, Holzer - Mihálik.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Akpudje, Martinec, Heidenreich - Šulc, Kratochvíl, Houska, Krob - Polidar - Sejk, Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 3.78 - 5.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Slavia Praha  (neděle 19:00)
Za dveřmi je reprezentační přestávka, na závěr před ní ale liga nabídne to nejlepší, co v současné době může. O první pozici v tabulce se totiž poperou Plzeň se Slavií - v čele jsou o skóre sešívaní, mají však o jeden zápas více.

Přestože se v minulé sezoně z ligového titulu radovala Viktorka, vzájemné zápasy jsou v poslední době jasnou doménou Slavie. Ta totiž desetkrát v řadě neprohrála a hned sedm z těchto duelů zvládla vítězně, v minulé sezoně to však byl pouze jeden ze tří. Divoké říjnové utkání v Edenu, ve kterém hosté uviděli tři červené karty a domácí uspěli díky trefám Lingra s Krmenčíkem. V jarních střetech ve Štruncových sadech pokaždé vedli muži z Vršovic, avšak o vedení i titul nakonec přišli.

"Otázka je, jestli nepadne nějaký rychlý gól. Myslím si, že to bude podobné tomu zápasu, který jsme tam hráli na jaře. Bylo to opatrné, nám se podařilo dát gól po autu, oni srovnali po rohovém kopu. Oba góly padly po standardce. Plzeň má svůj styl, my taky. Bude to o tom, kdo soupeři lépe vnutí svůj styl," okomentoval stoper Aiham Ousou.

Viktoriánům kazí bilanci v této sezoně zápasy v Lize mistrů. Tam totiž v posledních týdnech nestačili na Barcelonu i Inter, v lize jinak kromě úvodního zaváhání v Teplicích sbírají po třech bodech, a to často rozdílem jednoho gólu. Nejinak tomu bylo i minulý víkend v Olomouci, kde na dvě trefy Chorého dokázal vždy zareagovat Chytil, Havlova branka na konečných 2:3 už ovšem zůstala bez odezvy. Poslední porážka Plzně v nejvyšší soutěži se tak stále datuje do výše zmíněného klání v Edenu.

"Domácí prostředí je naše výhoda vždycky a věříme, že tomu tak bude i teď. Naši fanoušci nás podporují pořád, i když jsme prohráli s Interem, tak nám zatleskali, takže se určitě zase dočkáme výborné podpory. Věřím, že atmosféra bude hodně podobná zápasů Ligy mistrů," doufá asistent trenéra Pavel Horváth.

Sešívaní sice do sezony nevstoupili vůbec dobře, když si ze hřiště Hradce Králové neodvezli ani bod, poté se však zlepšili. Přes silné soupeře prošli do základní skupiny Konferenční ligy, kde v prvních dvou zápasech získali čtyř body. Ve čtvrtek se však proti kosovskému Ballkani natrápili více, než se očekávalo. Po gólech Krasniqiho a Korenici dvakrát zaostávali, díky Frasheriho vlastenci a zásahům Olayinky s Masopustem ale nakonec vyhráli 3:2. Před týdnem s Českými Budějovicemi to pro ně bylo podstatně snazší, když i díky dvěma gólům nejlepšího ligového střelce Tecla nadělili debakl 6:1.

Západočeši se v utkání musí obejít bez zraněných Klimentem, Kopicem a Řezníkem, otazník pak visí nad startem Chorého. Na straně červenobílých nejsou k dispozici indisponovaní Bořil, Holeš, Hovorka a Schranz, nejistota panuje i okolo Matěje Juráska, Sora a Ševčíka.

Jako hlavní sudí bude na utkání, které začíná ve Štruncových sadech v neděli v 19 hodin, dozorovat Petr Hocek. Na čarách mu bude pomáhat duo Nádvorník, Hájek a za videem Tomáš Klíma.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Havel, Hejda, Pernica, Jemelka - Bucha, Kalvach - Sýkora, Vlkanova, Mosquera - Chorý
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Mandous - Masopust, Ousou, Kačaraba, D. Jurásek - Provod, Tiéhi - Usor, Traoré, Olayinka - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.28 - 3.35 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - FK Teplice  (sobota 16:00)
Brněnská Zbrojovka i tepličtí "Skláři" mají za sebou výsledkově úspěšné dny. Oba týmy se v minulém ligovém kole radovaly ze zisku bodů, oba pak během pracovního týdne zvládly postoupit do dalšího kola národního poháru. Na stadionu v Srbské ulici budou hráči obou stran barikád doufat v prodloužení trvání úsměvů na tvářích.

Větší potíže s postupem přes druhé kolo MOL Cupu měli ve středu fotbalisté Teplic. Proti Viktorii Žižkov si boj protáhli až do prodloužení, v němž Severočechy spasil vítěznou trefou mladý Tadeáš Vachoušek. "Bohužel jsme k tomu přistoupili špatně, i když jsme to hráčům několikrát říkali. Přitom nám první gól nahrál do karet, ale pak jsme úplně přestali hrát a nechali domácí vrátit do hry," nebyl spokojen s průběhem pohárové bitvy kouč Sklářů Jiří Jarošík.

Teplice nicméně protáhly svou neporazitelnost v soutěžních zápasech na tři utkání. Po cenné remíze se Spartou budou o další body do ligové tabulky bojovat proti Brňanům, kterým to poslední dobou jde víc venku nežli doma. Před týdnem "Flinta" uspěla ve Zlíně, ve středu zvládla také pohárový výlet do nedalekých Rosic.

Doma v Králově Poli však Zbrojovka bodovala naposledy před více než měsícem, teď jí navíc kvůli trestu za čtyři žluté karty bude chybět levý bek Denis Granečný. "Uvidíme, co Pepa Divíšek, jaký bude jeho stav. Máme varianty, jak sestavu poskládat, pro tu finální se rozhodneme po dnešním odpoledním tréninku," naznačil možnosti, jak Granečného nahradit, asistent hlavního trenéra Flinty Jozef Dojčan.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Šural, Endl, Matejov Souček, Texl - Hladík, Ševčík, Falta - Řezníček
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Mucha - Vondrášek, Knapík, Hybš - Hyčka, Kučera, Jukl, Urbanec - Trubač - Gning, Fila
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.90 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dynamo České Budějovice - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
České Budějovice se minulý týden staly dalším mužstvem, které odjíždělo z pražského Edenu s výpraskem. Po porážce od Slavie si Jihočeši chtějí chuť spravit proti Olomouci. Hanáci naposledy taktéž vyšli naprázdno, ve středu se navíc dost trápili v MOL Cupu.

Budějovické Dynamo čeká zápas druhého kola národního poháru až příští týden, jeho hráči tak měli dostatek času pro přípravu na sobotní duel. "Po našem prohraném domácím zápase s Boleslaví a venku na Slavii bychom moc chtěli doma bodovat a Olomouc porazit. Víme, že nás čeká kvalitní soupeř a těžký zápas a musíme se oproti minulým zápasům hodně zlepšit," uvedl bek Jihočechů Martin Sladký, který značnou část své kariéry prožil právě na Hané.

Sigma měla uprostřed pracovního týdne velké potíže s Uničovem. Odpor soupeře z třetí ligy zlomil až v prodloužení gólový Mojmír Chytil. "Chtěli jsme před ligovým zápasem mít tři dny volna. Fyzicky a kondičně jsme dobře připraveni. Nebudeme však hledat nějaké alibi v tom, že se hrálo 120 minut. Na sobotu musíme být stoprocentně připravení," řekl před výletem na Jih Čech trenér Olomouce Václav Jílek.

Asistent hlavního kouče Milan Kerbr zase vyjmenoval, kteří hráči Hanáků se v Budějovicích nepředstaví. "Chybět nám bude kvůli kartám Pokorný, ale vrátil se nám Lukáš Vraštil po trestu, je tady Víťa Beneš, Florent Poulolo, mohou hrát i ostatní hráči. Možností máme dost," sdělil někdejší ligový fotbalista. Dynamo zase bude postrádat středopolaře Jakuba Horu, jenž po obdržení červené karty na hřišti Slavie dostal za surový zákrok trest na čtyři zápasy.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Sladký, Broukal, Havel, Králik, Skovajsa - Čmelík, Hellebrand, Čavoš, Sluka - Zajíc
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Chvátal, Poulolo, Beneš, Zmrzlý - Spáčil, Breite - Navrátil, Růsek, Jakub Matoušek I - Chytil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.94 - 3.49 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav  (sobota 16:00)
Po dvou bodových ztrátách najel Liberec zase na vítěznou vlnu. Slovan zvládl ligové střetnutí i pohárový duel a o další výhru bude usilovat proti Mladé Boleslavi. Speciální zápas čeká zejména trenéra hostů Pavla Hoftycha.

Twitterový zázrak z Rokycan sice získal celou řadu sympatizantů, ani ty však nestačily k tomu, aby se Liberec rozloučil s MOL Cupem již ve druhém kole. Severočeši neměli se soupeřem ze čtvrté ligy větší potíže a v pohárové soutěži tak dál pokračují.

Slovan tak v Rokycanech navázal na vítězství z předešlého víkendu na půdě pražských Bohemians. Po výhře ve vršovickém Ďolíčku se Liberec posunul v ligové tabulce na skvělé třetí místo. S jeho hájením proti Boleslavi však nepomůže autor jedné ze dvou tref na hřišti Bohemky Matěj Valenta, který se ve stejném zápase nechal později vyloučit a kvůli disciplinárnímu přijde o dvě následující utkání.

Mladá Boleslav před týdnem tak úspěšná nebyla. Proti Slovácku nenavázala na tříbodový zisk z Českých Budějovic a její hráči byli nakonec rádi alespoň za bod, který Ladislav Krobot zajistil vyrovnávací trefou až v samotném závěru. Středočeši tak dál zůstávají v dolní polovině tabulky, což je pořád daleko za předsezonními očekáváními.

Na lavičce Boleslavi se do Liberce vrátí kouč Hoftych, jenž ve Slovanu ještě před více než rokem působil. "Já se sice v první řadě soustředím na moji Boleslav, ale sleduju i Liberec. Z loňska tam zbyla kostra týmu, která byla tentokrát velmi dobře doplněna, mužstvo se posílilo. Slovanu určitě hodně pomohla úvodní výhra na Spartě a start do ligy má velmi dobrý," řekl Hoftych.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Gebre Selassie, Prebsl, Plechatý - Mikula, Varfolomejev, Červ, Preisler - Višinský - Matoušek, Van Buren
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Suchý, Karafiát, Šimek - Pech, Matějovský, Mareček, Fulnek - Ekpai, Mašek, Ladra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.44 - 3.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Baník Ostrava  (sobota 19:00)
Čekání Sparty na ligové vítězství se protáhlo již na čtyři zápasy. Letenští v tabulce nabírají manko na vedoucí tandem, a pokud nechtějí, aby jejich vyhlídky na zisk titulu zamlžila další bodová ztráta, měli by v prestižním souboji proti ostravskému Baníku udělat vše pro výhru.

Bohemians, Jablonec, Zlín a Teplice... na všech jmenovaných mužstvech si sparťané postupně vylámali zuby. Ani jednomu nepodlehli, zároveň však žádného s outsiderů nepoložili na lopatky. Tlak na trenéra Pražanů Briana Priskeho dál sílí a stejně tak roste i nespokojenost fanoušků, kteří už za poslední roky mají zkrátka dost planých slibů.

Po sérii nezdarů zůstávají Letenští přilepeni na čtvrtém místě, což žádného klubového příslušníka nemůže uspokojit. Cíl pro následující střetnutí je tak nabíledni. "Na zápas s Baníkem se těšíme, ale nezáleží na tom, proti komu hrajeme. Prostě potřebujeme vyhrát. Potřebujeme si zakřičet a zařvat," prohlásil Priskeho asistent Thomas Nørgaard.

Ani Ostravané nezáří po osmi ligových kolech štěstím. Naposledy si sice Baník snadno poradil s Pardubicemi, avšak proti Východočechům si tým kouče Pavla Vrby připsal teprve druhé vítězství v sezoně. Slezané před startem ročníku cílili mezi nejlepší šestici mančaftů soutěže, před výkopem devátého kola ale stojí před branami samotné první poloviny tabulky.

Poslední skalp nicméně vliv do Baníkovců alespoň trochu víry. "Vítězství s Pardubicemi nám pomohlo, výsledek byl pro nás důležitý a v týdnu se lépe pracovalo. I když víme, že ne všechno bylo bez chyb, že stále máme co zlepšovat. Sparta taky řeší určité problémy, také se dostala pod tlak. Načítáme si její hru, taky má i své slabší stránky a budeme se snažit jich nějak využít. Samozřejmě je to ale pořád top klub s velice kvalitním kádrem. Základ je ale nebát se, být aktivní, nebát se hrát. S tím do toho musíme jít," řekl asistent hlavního kouče Slezanů David Oulehla.

Vedle natěšených příznivců Baníku bude duel na Letné pikantní také pro lodivoda hostů Pavla Vrbu. Ten ještě na jaře trénoval právě Spartu, v květnu ovšem v Praze o práci přišel. Krátce nato přijal nabídku z Ostravy, kde však zatím rozhodně nenaplňuje velká očekávání. Úspěch na Letné by pro klub slavící 100 let od svého založení znamenal velkou vzpruhu.

Také na hřišti Sparty budou Slezané dál postrádat marodícího stopera Jaroslava Svozila i útočníka Ladislava Almásiho. Nejisté jsou starty pravého beka Muhammeda Sanneha a středopolařů Filipa Kaloče s Ladislavem Takácsem. Domácím budou scházet zranění obránci Ondřej Čelůstka s Andreasem Vindheimem, záložník Ladislav Krejčí a křídelníci Jakub Pešek s Lukášem Haraslínem.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Mejdr, Sørensen, Zelený, Højer - Jankto, Pavelka, Sadílek, Daněk - Čvančara, Kuchta
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Frydrych, Lischka, Fleišman - Cadu, Boula, Kuzmanovič, Tetour, Plavšić - Klíma
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.57 - 7.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha861131:619
2.Viktoria Plzeň761014:619
3.Slovan Liberec842214:814
4.Sparta Praha834112:713
5.Zbrojovka Brno741213:1213
6.FC Hradec Králové84137:813
7.Bohemians Praha 1905832312:1111
8.1. FC Slovácko824210:1210
9.Baník Ostrava823312:129
10.FK Mladá Boleslav823311:119
11.FK Teplice823310:199
12.Dynamo České Budějovice82248:158
13.FK Jablonec814313:157
14.Sigma Olomouc82159:117
15.FC TRINITY Zlín81438:137
16.FK Pardubice81074:223

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1049)

Přidat komentář
Pablos

Tak co si pustit ve 4hod ...asi si dám ten Liberec no, ale váhám, že bych se podíval na toho Ševčíka a Gninga.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Souboj kryplů dnes ovládneme my! Pan trenér Vrba se vrací na místo činu a namaže si Priskeho na chleba.

Reagovat
bartes

v podstatě oba hrají o křeslo. Pokud padne Sparta, tak jsou nejen titul, ale pravděpodobně i poháry definitivně pryč a začne se mu to sčítat. To samé platí o Vrbovi. U toho se sice čeká, že nevyhraje, ale pokud nezačne dělat co nejrychleji body, tak končí.

Reagovat
ratusek

Vrba rozhodně nekončí tvl ani v případě prohry

Reagovat
Kily

to Sparta získá titul prvního klubu na světě, který po čtvrtině soutěže ze čtvrtého místa přijde o šanci na poháry

Reagovat
ratusek

Reagovat
iamek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Bechy1893

hrozny kecy

Reagovat
Salfovic

A nebo to bude první klub na světě, který po čtvrtině soutěže z desátého místa bude hrát o titul.

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.csfotbal.cz/prvni-liga/sezona/1996-1997/kolo/9

https://www.csfotbal.cz/prvni-liga/sezona/1996-1997/kolo/8 (13.Sparta)

Překonají svůj rekord, tenkrát ten titul dali ale fakt nedají

Reagovat
Salfovic

To byla ta sezona s Petrželou? Tehdy ale neměla konkurenci.

Reagovat
Kepy_FCB

Chovanec. A říct o někom že nemá konkurenci když klesne až na 13.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Salfovic

Tak to musela být ta sezona, kterou začínali s Petrželou.

Reagovat
Kepy_FCB

Vlastně jo

Reagovat
Kepy_FCB

Já myslel že tam měli toho němce

Reagovat
Edgar Davids

Sunderman? ten tam byl myslim jeste driv..

Reagovat
Cotton

Reagovat
HorajzmAmmann

Vrba nehraje o žádný křeslo...

Reagovat
HorajzmAmmann

A být Spartou tak ani Priske nehraje o žádný křeslo. Trenér by prostě měl dostat minimálně sezónu a půl a pak se bavit a nějakým vyhazovu... jako by Baníku a Spartě pomohl jiný trenér. Viz třeba Kozel v Liberci... Prostě u nás neměl materiál. To je celý...

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Ale Sparta umí pobavit obecenstvo, takže pokud Baník, dej Bože, vyhraje, tak Priske letí.

Reagovat
Mass

Tak on do Sparty asi šel s tim, že nebude mít kontrolu nad přestupovou politikou. Vypadá to, že mu dovolili jen jednoho hráče a to je málo. Potřebovali by aspoň 3.

Reagovat
Pablos

A když to tak člověk vezme tak zrovna ten jeho hráč byl asi nejlepší posila Možná ještě Daněk

Reagovat
Mass

Vrbu určitě nevyhodí. Vždyť jim na to 4. místo, který je pravděpodobně jejich cíl, chybí jen 4 body.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Příhodo, ty vole, proč nominujete na nejdůležitější utkání podzimu Hocka? Vždyť šance, že ten pitomec někoho poškodí, je velká. To tam nemáme normálního rozhodčího?

Reagovat
ratusek

Příhoda je obrovské zklamání

Reagovat
Greny

Těžko říci zda tam je někdo jiný... Dle mě tam moc variant neměl.

Já bych tam poslal Szikszaye, ale nevím co se s ním stalo, pískal jen první třetí kola myslím. Pak jen var

Reagovat
Greny

a ten je prý z Plzně takže to je taky pase takže ne nemá lepsi

Reagovat
Greny

Ještě dodám nedalo mě to... Podíval jsem se a letos ..

Letos odpískali sedm rozhodčích víc jak 5 zápasu. Z toho Proskeho vyhodili, Radina pískal naposledy Plzeň v Olomouci a Zelinka kolo předtím vás na Slovácku u obou byli dohady takže předpokládám že je tam nechtěl poslat. Takže ses mínus tři.

Zbývá ti Hocek, Klima, Berka a Starý(ten ale v lize odpískal pouze sedm zápasů celkové)

A teď musí z těch cca tři jmenovaných vybrat dva protože den předtím hraje i Sparta s Baníkem tam jede Klima takže na Plzeň - Slavia zbývá Hocek nebo Berka.

Reagovat
Coutinho10

tak to je super výběr Hocek a Berka...jeden lepší jak druhej

Reagovat
Losinho

Ještě Orel by mohl do plejády tragédů.

To prostě pískaj jenom frajeři, co byli na škole nonstop šikanovaný + Zelinka?

Reagovat
Coutinho10

vypadá to tak hlavně, jak prý máme plno talentovaných rozhodčích v nižších soutěžích, potřebují čas atd. a stejně to pískají ti nejprovařenější

Reagovat
Martin9719

Pravě ti nejtalentovanější a nejpracovitější si většinou víc jak 3. ligu nepísknou. Do 1. ligy se dostanou ti, co nejvíc umí lézt do prdele delegátům a lidem z vedení a taky nejlíp chlastat. Protože lidi z Fačru si nepamatují ty kteří támhle pískali dobrej zápas ale to kdo s nima byl do 5 ráno v klubu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Cotton

Berka mi vždy přišel jako jeden z těch lepších, nebo mi něco uniká?

Reagovat
Coutinho10

ja teda, kdyz nas piskal, tak na nej nemam prijemny vzpominky

Reagovat
Losinho

Hrozný no. Měl bejt zahraniční rozhodčí.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Ne Polák

Reagovat
Greny

Měli tam dát toho Szikszaye, Slavisti by si mysleli že je to Polák a Plzni by rozhodci z okolí Plzně taky nevadil

Reagovat
Losinho

Ten už v Edenu myslím nějakej zápas letos posral je to fakt otřesný.. zlatej Franěk a spol

Reagovat
Greny

Ten váš pískal letos jen v Jablonci a předtím v Hradci 4:3 a ještě předtím zápas se Sigmou (nevyloučil Hromadu)

Reagovat
John Obi Mikel

A Zelinku vetuje Plzeň a Berku Slavia.

Ale prostě Hocek, který byl vyšetřován v rámci ovlivňování zápasů, by to být neměl.

Reagovat
Greny

Pokud ještě Slavia vetuje Berku tak ale fakt neměl na výběr .. možná ještě teoreticky by tam mohl poslat Orla ale to je fakt vse

Reagovat
John Obi Mikel

Orel po loňském derby bez šance

Reagovat
Coutinho10

s Berkou by to bylo za barák, takhle člověk taky není moc klidnej, ale co už no

Reagovat
Greny

Každopádně chudák je i Hocek, když něco posere ve prospěch Plzně tak dostane ceres od Slavistu, když ve prospěch Slavie tak budou psát Plzenaci že určitě má dobrý vztahy s Bílkem ze Slavie, když jsou oba v těch policejních spisech. Fakt mu to nezavidim

Reagovat
John Obi Mikel

*Spíš budou psát o mediálních mr*kách a zákulisním tlaku

Reagovat
Coutinho10

j, ale může si za to sám z minulosti

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo už nikoho nevetuje, Příhoda po loňské sezóně možnost vetovat rozhodčího zrušil, protože to komplikuje zákulisní snahy o ovlivnění ligy.

Reagovat
pingla

mohli nominovat Machálka, píská celkem slušně, případně dát šanci Batíkovi, jestli dokáže řídit tak veliký zápas

Reagovat
HorajzmAmmann

0:3

3x uteče Plavšič

Reagovat
ratusek

akorát se obávám, že budeme tradičně zesraní už u Olomouce

Reagovat
HorajzmAmmann

Teď koukám, že pokud vyhraje Sparta tak to bude jejich 10. domácí výhra v řadě.

A přitom mi nepřijde tak dávno ten dvojzápas kdy prohrál Banik 3:2 a pak vyhrál v poháru 2:3 (nebo tak nějak). Oba zápasy super herně Od té doby to byla tragédie a i pár debaklů...

Reagovat
Shevchenko

Poslední výhru na Spartě v lize vystřelil myslím Greguš?

Reagovat
HorajzmAmmann

V lize ano, pokud nepočítáme ten pohár.

Reagovat
Kepy_FCB

Jo mě taky to příjde nedávno , je to tou nesmyslnou nadstavbou.

Reagovat
HorajzmAmmann

úplně zbytečný zápasy o hovne vždycky. Dneska se těším jak prase, tenhle pocit mi v nadstavbě vždy chybí...

Reagovat
Kepy_FCB

Bude vyprodáno (kotel i stadion)?

Reagovat
Salfovic

Jo, jste poslední klub, co se před Letnou vždycky ještě posere.

Reagovat
Kepy_FCB

ale ještě minimálně Bolka

Reagovat
Kaspar

Bolka ne, tem to akorat vzdy ve vzajemnym zapase posere Matejovsky, ktery ten zapas neunese v hlave, mel to tak uz ve Sparte, ze ty vetsi zapasy vzdy tymu posral nejaky zkratem

Reagovat
ratusek

CSKA Moskva

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se v zápase nestane nic jiného, než že 3x uteče Plavšić, tak to skončí 0:0.

Reagovat
HorajzmAmmann

Vrba z něj ale udělá dělo... Takže 0:3.

Ale 0:0 taky beru.

Reagovat
Losinho

Vrbovi bych to dnes přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jak Pýthie z Delf. Sdělení srozumitelné, výkladů kolik chceš

Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Každej si v tom najde to svoje

Reagovat
Shottack

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Infi

Reagovat
Sforza

Brno trénuje nějaký Flinta , joooo ??

Reagovat
Remt

Neděle 19:00 je nejsledovanější čas hádám. Hrála letos Slavia vlastně jindy než tento den a tento čas? A bude hrát někdy jindy než tento den a tento čas po zbytek sezony?

Reagovat
Coutinho10

tak tam hraje zásadní roli EL, když se hrajou čtvrtky, tak přeci nebudeme hrát v sobotu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
pingla

ale taky nemusíte hrát pokaždé v 19:00 že

Reagovat
Coutinho10

to uz si urcuje tv, ale je to lepsi v 19:00 nez 16:00, tak proc hrat v 16:00, aby se to krizilo s dalsima zapasama...kdyby treba Slovacko hralo o titul, tak mozna bude atraktivnejsi a budou od 19:00 oni

Reagovat
Kily

fuj, už vidím pardubické slávisty, jak se překrývají zápasy obou klubů, přednost dostane ten východočeský a oni začnou páchat hromadné sebevraždy a skákat do zdi na protest proti tomu, že přednost nedostala Slavia

moment, vlastně zítra večer utřou, protože se šlágr fotbalového kola bude křížit s hokejem Dynamo - Třinec, a to jsem původně chtěl přestat do hospody chodit hned mám lepší náladu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kily

hmm, on je hokej už od půl páté, tak to nic

Reagovat
pingla

chápu, že si to rozhoduje televize, ale prostě tady by měla zasáhnout i LFA. 19:00 v neděli je velmi "lukrativní" čas a šanci by mohli dostat i jiné týmy než jen protivníci Slávie to stejné jako s VARem pár let zpátky, kdy se dostal jen mezi Spartu, Plzeň, Slavii a pak někoho jiného...

Reagovat
Remt

Souhlas.

Reagovat
oli9

přesně tak.. Mám permici na Slovácko a každý domácí zápas v neděli

Reagovat
Greny

Tezko bude hrát v jiný den než v neděli, když hrají poháry ve ctvrtek

Reagovat
Coutinho10

+ největší šlágr kola by vždy měl být až jako ten bonbónek na konec ať už hrajeme s Plzní nebo Budějkama

Reagovat
smazaný uživatel

Největší šlágr tohohle kola je zápas dvou týmů s největší fanouškovskou základnou v zemi, ale ten se hraje už dnes od sedmi.

Reagovat
John Obi Mikel

Víkendová kola jsme hráli vždy v neděli. Dvakrát od 4, jinak od 7.

Reagovat
Kepy_FCB

Šárka P. to vzdala, sympaťák Braník převzal: https://youtu.be/qgIia2qfvYo?t=1255 Koukám hráči Sparty zase na koberečku před drsňáky po Teplicích, z toho mi vyplývá že dnes budou jezdit po zadku bo dostali ultimátum nejspíš.

To naši zase předvedou připosraný výkon, sudí nám též nic nedaruje spíše naopak takže to dopadne jako poslední roky navzdory našim už tradičním nadějím které si zase fandové Baníku malují.

Reagovat
Salfovic

Zase Čvančurák brečel ?

Reagovat
Kepy_FCB

Rosickej zdrhnul

Reagovat
Salfovic

Ten začátek je nejlepší. ,,Trošku se tady bojim´´. ,,Běž do prdele´´

Reagovat
Kaspar

Reagovat
Mass

Jak si tyhlety gumy myslí, že když se bude jezdit po prdeli, tak se všechno vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, profesorskýmu fotbalu odzvonilo. Je jedno kdo s kým hraje.

Reagovat
Martin9719

Já jen čekám kdy Vrba kápne božskou jak to v tý Spartě vlastně bylo.

Reagovat
Kaspar

No co by tam bylo, kazdy mu do toho kecali beztak V Plzni rekl svy pozadavky na hrace Sadkovi a hotovo, pocitam ze ve Sparte si k tomu kazdy rekl svy

Reagovat
Martin9719

No právě, ale jednou říkal že se k tomu vyjádří. Byla by sranda, jak by z toho důležitýho Dočkala kterého Sparta potřebuje doteď udělal pěknýho šaška do médií.

Reagovat
Kaspar

Taky muze mit ve smlouve mlcenlivost na nejakou dobu, nebylo by to v lize prvne

Reagovat
Martin9719

Proto možná říkal že někdy jednou.

Reagovat
Sosi

Presne, taky si to pamatuju a cekam na to

Reagovat
Salfovic

Mohl by třeba s Kotalem, Jílkem a spol napsat: Báječná léta na Letné, to by byl bestseller jako kráva.

Reagovat
Martin9719

No je pravda, že jestli se prodávala knížka Trpiše tak tohle by asi zlomilo rekordy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

0:1 Plavšič. The show must go on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

OT: Co je s tím Samkem v Lecce? V Itálii mají na lavičce asi dvacet hráčů a on tam zatím nebyl ani jednou...

Reagovat
Kaspar

po prestupu mel hned zrazeni, tak mozna to jeste trva

Reagovat
Kaspar

zraneni

Reagovat
Firkraag

aha, ale na livesportu to prave nebylo napsany...

Reagovat
Greny

Hraje tu jejich juniorskou ligu, včera jsem na to koukal (Primavera nebo tak nějak)

Reagovat
Firkraag

Nesmysl, jejich juniorská liga se jmenuje nějak jako zrození Venouše.

Reagovat
Greny

Jo tak jsem si to jen vymyslel... Nedávno porazili Inter a Samek hrál celej zapas

Reagovat
Greny

Aha

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Pablos

Reagovat
Selänne

Reagovat
Čenda

Reagovat
Infi

Reagovat
Cotton

Reagovat
ACSeRw!n

on tam prestupoval do becka

Reagovat
Salfovic

Prostějovský brankář Kinský teď dostal od Vyškova pěkný gól Nějaká přízeň s tím, co chytal třeba za Liberec ?

Reagovat
Puskas

Synátor.

Reagovat
Greny

Je to vyškovský gólman, je to jeho syn a je tam na hostování ze Slavie

Reagovat
FCSL

Za Prostějov chytá Krynskyi

Reagovat
Salfovic

Máš pravdu, ale čtou to jako Kinský, tak se mi hned vybavil tamten.

Reagovat
John Obi Mikel

Ten byl právě na druhý straně Souboj Kinský - Krynskyi

Reagovat
Greny

Když už jsme u toho Vyškova. Doufám že pokud prodáme Ševčíka za ranec v zimě nebo po sezoně tak hned pošleme část peněz do Vyškova za toho Kanakimanu. Ten už druhou sezónu vypadá dost dobře a divím se že není už v lize

Reagovat
Kepy_FCB

Už slyším Grusmana: chtěli jsme Kanakimanu ale nebudeme a nemůžeme blablablá

Reagovat
Greny

Chtěli jste no... Ale Vyškov si řekl o 5-7

Reagovat
ratusek

A za 3 roky ho bude chtít top3 a my zase budeme čumět jak špatně vyhonění vocasi. To by na nás sedělo. Mít hráče za levno, to my né. My radši počkáme a pak za něj ty prachy stejně nedáme

Reagovat
Firkraag

Je nějaká šance, že by Vyškov mohl hrát ligu, kdyby postoupil?

Reagovat
Kepy_FCB

V Drnkách úplně v klidu jen by doplnili sedačky, vymalovali, uklidili, žádný problém

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Salfovic

Když se může hrát v Ďolíčku.

Reagovat
pingla

v drnovicích je vyhřívaný trávník?

Reagovat
Azazelo RD

Jo, solárně vyhřívaný.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Cotton

Reagovat
bobis21

No nevím, z venku ten stadion vypadá spíš tak, že by bylo potřeba ho zbourat a postavit znovu

Reagovat
Greny

Asi jo, jen by to chtělo rekonstrukci tribuny, kam nechodí diváci momentálně a trošku to dát do kupy

Reagovat
Cotton

v Drnovicích prý ne, ale do ligy chtějí

Reagovat
ratusek

Co dneska? Tradiční domácí výkon nebo už zabodujete?

Reagovat
Greny

Vidím to na remizu

Reagovat
smazaný uživatel

Ligu bude hrát příští rok za Vyškov.

Reagovat
ratusek

Karviná po tom.vstupu do sezony jsem čekal pohodový postup a poslední výsledky hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná bude hrát s Duklou a Jihlavou o 3. místo, o přímý postup si to dají Líšeň a Vyškov. Bohužel z 2. ligy půjde nahoru zase jen jeden, protože na 14. a 15. místo v lize spadnou po odečtu bodů za korupci Plzeň a Slavia a ti si baráž (přes rozhodčí) pohlídají.

Reagovat
ratusek

Do půlky před to "protože" to celkem dávalo smysl. Pak si sklouzl ke své tradiční rétorice

Reagovat
Cotton

Nepodceňoval bych Příbram a Opavu

Reagovat
Kaspar

A slo by dle pravidel aby Lisen hrala ligu na stadionu Zbrojovky i kdyz jsou ze stejnyho mesta, nebralo by se to jako docasna vyjimka jako Bolka/Hradec, Bohemka/Pardubice?

Reagovat
Salfovic

Právě proto by to nebyl žádný problém. Navíc to není stadion Zbrojovky, ale města.

Reagovat
Kiwi-21

Mě úvodní výsledky překvapily ono jak jsem viděl soupisku tak z těch hráčů by na ligu mělo absolutní minimum

Reagovat
ratusek

Tak druhou ligu ukopeš i ne s uplně allstar týmem. To tam asi zkejsnete dost dlouho. Ikdyž třetí být pořád můžete ale baráž je řekl bych až neprůchozí pro každý tým druhé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný pozitivum na dnešní sezoně jsou fanoušci a moje účast ( po dnešku 9 z 9 zápasu na stadionu ). Ale faktem je, že na zápas jako takový se člověk už ani moc netěší. Smutný, kam to zas Rosa a spol dopracovali.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Větší terno by byl Indonésan, těch je skoro 300 milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že ho podestelou dresama, až se jim bude vracet opilej na kárce?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud stál 6k a jeho dres si koupí všichni tři fans, tak ok.

Reagovat
Greny

OT : Srbsky rozhodci a ta expreska .. naopak bych ho klidně pochválil , pokud to fakt ofsajd byl, že našel koule a změnil to

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Greny

Nebyl * takhle

Reagovat
ratusek

Reagovat
doocetung

V Srbskem pralese očividně kvalitnější VAR než v sérii A

Reagovat
Martin9719

Není za co chválit, musíš to brát i z pohledu sudích a komise, pak by byli všichni za totální šašky a hned by ta začali všichni dělat po celým světě. Divák to sice může vidět líp, ale ty nikdy nesmíš dát na publikum, od toho tam ten sudí je aby si za svými rozhodnutími stál.

Reagovat
oli9

Ale doživotní zápas je mimo.....

Reagovat
Martin9719

To jsem si taky říkal no, třeba 5 let by stačilo na téhle úrovni.

Reagovat
monty25
Reagovat
Firkraag

Doufal jsem v rvačku kriplů Šíp vs Šípoš

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý jak Vrbu přivítají fans. Ten jeho závěr u nás - zvlášť zápas v Plzni - byl už docela trapas.

Reagovat
Salfovic

Řekl bych, že nijak.

Reagovat
jiriczeQ

Kdo si myslíte, že by šel na penaltu za Spartu?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Rosicly nebo Kemar.

Reagovat
Salfovic

Kovář.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta, Čvančara, Jankto,... Kdo by jí dal ses neptal

Reagovat
jiriczeQ

díky

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchtovi se to zatím nikdy nepovedlo. Jen u nás z dorážky myslim

Reagovat
Losinho

Kuchta na ní imho už nikdy nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga

Reagovat
monty25

Góóól!!! Jukl pěkně trefil.

Reagovat
Kaspar

Skoda ze za Olomouc neprijel i ten fanousek co porad rve Sigma, dneska by se s tim Budejovickym hovadem mohli trumfovat

Reagovat
Firkraag

Myslíš olomouckýho hlasatele?

Reagovat
Kaspar

to nedelal on ne? to nezni jakoby ten hlas byl z rozhlasu Se to tu uz nekdy i resilo kdo to tam rve vzdy

Reagovat
Firkraag

Netuším kdo to dělal, ale přišlo mi to vždycky hrozně trapný. Ale třeba v Teplicích to bylo k slyšení taky (samozřejmě řval Teplice a né Sigma).

Reagovat
monty25

V Teplicích to ale dělá hlasatel, to je pravda.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
monty25

To řve v Olomouci vždycky nějaká ženská, ne?

Reagovat
Kaspar

Me to vzdy zni jak od ditete

Reagovat
monty25

Já si pamatuju, že to tam vždycky řvala taková hysterická ženská... A mohl bys mi popsat to budějovický hovado, jak o něm píšeš?

Reagovat
Kaspar

to stejny, akorat rve porad DYNAMOOOOO!!!!

Reagovat
Kaspar

Spis to hlasku DYYYYY-NAAAAA-MOOOOOOO

Reagovat
monty25

Já spíš myslel, jak vypadá. Nemá takový dlouhý vlasy?

Reagovat
Kaspar

nevim, ja koukam na Tipaci

Reagovat
monty25

Aha, já myslel, že ho nějak znáš.

BTW: Ty jsi odněkud z jižních Čech? Nechystáš se koncem září na baráž o Euro U21?

Reagovat
Kaspar

Jo jsem pobliz CB, nechystam se ted par tydnu/mesicu nikam, s ortezou a berlema se mi nechce nikde tahat

Reagovat
monty25

Aha. Škoda, mohli jsme se vidět.

Reagovat
Kaspar

Se sem potahnes z Teplic?

Reagovat
monty25

Já nejsem z Teplic.

Reagovat
Kaspar

Tak Praha kdyz fandis Zizkovu?

Reagovat
monty25

V Praze jsem bydlel tři roky, jinak jsem Západočech.

Reagovat
Kaspar

Doufam ze tohle kolo se Pardubice chytnou a ukazou kdo je v Dolicku doma, nehledej v tom nic osobniho

Reagovat
Firkraag

Toho se dost bojim. Loni nás dali s klidem třikrát

Reagovat
Greny

Klasika proč hrát na výhru raději zase zaspime začátek zapasu

Reagovat
Greny

Musaaaa

Reagovat
monty25

Teplice po super začátku přestaly hrát, Alli to potrestal.

Reagovat
monty25

TK27, to je vůl.

Reagovat
Firkraag

Takovýhle fikaný fóry tady

Reagovat
monty25

Viděls, co tam vyváděl před tím 2. gólem Brna?

Reagovat
Firkraag

Nejsem cvok, abych se na to dobrovolně díval. Bude mi stačit zítra Bohemka. Ale je to dost nefér, vyplísnit hráče na EF, aby vzápětí udělal nečekaný opak.

Reagovat
monty25

Jo, ale u TK27 to zrovna docela funguje. To jsem ho tady jednou kritizoval, že je z pozice kreativního záložníka málo produktivní a on dal taky hned gól (a že jich teda moc nedává).

Reagovat
Greny

Sevaaaa ale nebyl to ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Michala Ševčíka musíme koupit. Ve 20ti neskutečný tahoun Brna.

Reagovat
Greny

Už je ve Sparte

Reagovat
smazaný uživatel

Kecáš

Reagovat
John Obi Mikel

Už to maj prý domluvený

Reagovat
Salfovic

PRÝ

Reagovat
Losinho

Kozák byl taky domluvenej u nás a jak to dopadlo

Reagovat
John Obi Mikel

To jsem ani nevěděl (nebo zapomenul)

Reagovat
Losinho

Ono to myslím ani nešlo ofiko.

Reagovat
Cotton

Hm, takže z toho talentu nakonec nic nebude

Reagovat
monty25

Zranění Knapíka, to nám ještě scházelo.

Reagovat
monty25

Góóól!!! TK27 odčinil.

Reagovat
Edgar Davids

neskutecnej gol, takovy miluju

Reagovat
Edgar Davids

Kucera gol roku a Brno nejzabavnejsi tym ligy

Reagovat
Kaspar

Z důvodu odpovědného přístupu klubu k energetické krizi nebudeme do konce podzimní části na stadionu vyhřívat protilehlou tribunu AC Sparta Praha....to zni trochu zvlastne vzhledem k majiteli

Reagovat
Greny

Fakt nechápu proč neumíme dohrát poločas a ani ho začít

Reagovat
Couturel

Ta obrana naše je šílená. Ale musíme to urvat, Teplice hrozný.

Reagovat
Jesfey

To je zase gól po jasném faulu...

Reagovat
Jesfey

Takhle nakopnout tu Teplickou holomajznu

Reagovat
Rarášek

Tak já jdu na fotbal a on Matěják nehraje ..

Reagovat
Rarášek

Ah❤️

Reagovat
Kaspar

Sbobem pane Weber a uz se nevracej

Reagovat
Martin9719

Hlavně že tihle trenéři co pomalu každý tým namočí do boje o záchranu vždycky práci najdou, ale třeba Pivarník akorát komentuje na isportu.

Reagovat
monty25

Góóól!!! Gning je KING!!!

Reagovat
monty25

Ty vole, kde byl ofsajd?

Reagovat
Greny

Jasnej no

Reagovat
monty25

Aha, Žák tam byl. Zrovna když mám Gninga ve Fantasy...

Reagovat
Greny

Ja právě původně taky nechápal

Reagovat
monty25

Já taky ne. Příště radši dvě minuty počkám, než tady budu psát gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Zadržovat emoce není zdravé

Reagovat
Salfovic

To si pleteš s močí.

Reagovat
Greny

Zase začátek poločasu jak curaci

Reagovat
Greny

To kde našel ofsajd? Nebo ruka?

Reagovat
Rarášek

Matěják je bůh

Reagovat
monty25

A já si dělal naděje, že na tu penaltu půjde Ladra...

Reagovat
monty25

Tak nakonec dal gól ze hry, to je pro Fantasy lepší.

Reagovat
Rarášek

A krásnej :)

Reagovat
lampas

Ten rozhodčí co píská Slovan by zasloužil rakovinu prdele. To je neskutečný, co píská.

Reagovat
Martin9719

Fulnek tam na něj 3x řve a jeho to nezajímá.

Reagovat
Imos

kdyby jen 3x, tam na něj řval kdykoliv pískl do píšťalky

Reagovat
monty25

Alli dneska hráč zápasu, další ze zajímavých Afričanů v naší lize. A nerad to říkám, ale dneska je vidět víc než Gning.

Reagovat
Edgar Davids

Je super, ale ne upne do te zakladni sestavy Brna.Je kouzelny, jak to dobre ted rotuje Dostalek, kdy pozna kdy ma hrat Alli, kdy Hladik, minule nechal sedet i Reznicka a ta rotace mu vychazi...Pro me fakt zatim Brno je nejzabavnejsi tym ligy uz v typologii skladby utoku, uzasnyho Sevcika a ofenzivniho nastaveni kdy fakt padaj goly

Reagovat
Firkraag

Tyvole takovej dřevák to takhle trefí

Reagovat
monty25

Ladra?

Reagovat
Firkraag

jo

Reagovat
monty25

Toho si docela rád dávám do Fantasy, protože je tam jako záložník, ale někdy ho Hoftych dává do útoku. Jinak tam mám pro tohle kolo osm bohemáků, tak snad jsem neudělal blbost...

Reagovat
Firkraag

velkou :D :D

Reagovat
monty25

Podle mě už je musíte dát. Pardubice minulou a tuhle sezonu je velkej rozdíl...

Reagovat
monty25

Remíza asi spravedlivá, oba týmy měly šance. V tom nastavení jsem se teda ještě bál, protože tam hrálo jenom Brno.

Reagovat
C-M@ster

To pravidlo o střídání v nejbližším možným bodě k opuštění hřiště bylo zrušený?

Reagovat
Greny

Ztráta čtyř bodů doma ..

Reagovat
doocetung

Liberec já asi začnu dávat obranu do fanty ze zraněných a vykartovanych hráčů .. jsem snad ještě neměl obranu do plusu

Reagovat
Jesfey

Ztracené vítězství dneska, rozhodčím a našimi hráči...

Byl by to i hodně koukatelný fotbal, nebýt tam těch krajních beků. To, že Hrabina odehraje skoro každý zápas svědčí o tom, jak mizerně na tom jsme. Matějov o slzu lepší ale i tak bída. Kdyby na těchto pozicích hráli junioři nebo záložníci, víc by zkazit nemohli.

A nepísknout podražení metr před tebou, z kterého padne gól, je vrchol

Reagovat
Salfovic

Plavšič, bude prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Wiesner redka

Reagovat
Martin9719

Ten od něj naopak bude couvat dal a dal jako v Teplicích před Hyčkou.

Reagovat
John Obi Mikel

Wiesner je na lávce

Reagovat
Losinho

To se nevylučuje.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Salfovic

Jj, ze základu ho pamatuje jen Pavelka, takže to zas taková prdel nebude.

Reagovat
doocetung

Tím spíš

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Co mele ten Scasny ve studiu? Proc by novinari meli ochranovat Priskeho a nekritizovat ho?

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Já to pochopil tak, že by Sparta neměla vyhlašovat útoky na čelo a ten tlak novinářů by pak byl menší.

Reagovat
Remt

A je to přesně tak. Z posledních x let kolikrát měla Sparta po prdeli ohledně titulu už v zimě? Ty vyhlašování útoku na titul je od nich traparna.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Salfovic

Protože ho vybral jeho padavan.

Reagovat
patas92

Tvl ten Ščasný tu hubu nezavře

Reagovat
smazaný uživatel

Na to v tom studiu přece je. Řekl něco zajímavého?

Reagovat
patas92

Jo, třeba že Strama je dobrý trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

On je takovej křivej, že mu snad ani nedovírá

Reagovat
ACSeRw!n

tipac stavkuje.. nekdo stream

Reagovat
Salfovic

Už naběhl.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Remt

Mejdr moc pěkně

Reagovat
Martin9719

Tvl ten Baník, oni si nevymění dva míče mezi sebou.

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě pomalu nebyli za půlkou

Reagovat
Martin9719

Tam není nic prostě. Fleišman, dost času, bum nákop do autu levou nohou! Frydrych, bum nákop na nejmenšího hráče na hřišti Cadua. Klíma ten radši pustí míč do autu než aby si ho převzal. To je divize tohleto, ať se na mě nikdo nezlobí.

Reagovat
Salfovic

Takže zase klasicky posraní až za ušima.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

No, prvních 10 minut je teda ještě horších, než jsem čekal

Reagovat
ratusek

Z rohu mávaný offside. Geniální

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to vykolejilo

Reagovat
Remt

to mě komentátor překvapil

Reagovat
Firkraag

Proti komu?

Reagovat
ACSeRw!n

zatim uspesnost prihravek tak 20%

Reagovat
Greny

V podstatě z vymyšleného rohu

Reagovat
Firkraag

Nebyl to ofsajd?

Reagovat
John Obi Mikel

Nebyl tam ofsajd Kuchty?

Reagovat
ACSeRw!n

ne

Reagovat
Gelu28

Vymyšlený roh a následně gól z té situace

Reagovat
Wyrda

Klasika, roh nemel byt a z nasledne akce padne gol Bohuzel Banik hraje naprosto otresne a priposrane ale to je raky klasika na Sparte

Reagovat
pingla

nebyl to ofsajd? tam byla teč od Kuchty na Sadílka ne?

Reagovat
ratusek

Laštůvko jdi už do prdele. Umíš se akorát vztekat a chováš se na tom hřišti jak kokot

Reagovat
Shevchenko

Dobré komedie zas

Reagovat
ACSeRw!n

Ndefe celkem smolar

Reagovat
Martin9719

Opravdu je třeba ten Baník řezat když se stejně porazí sám?

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký záběr mohli ukázat

Reagovat
C-M@ster

Potenciální ruka a ofsajd. Palec nahoru pro režii, že nám to ukázala.

Naštěstí je O2 zadarmo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy naposledy zahral Banik na Sparte dobrej zapas? Ta rivalita je uplne smesna a Banik na Letne jeste vic. Na ne jediny plati pravidlo, ze prohravaji v Pruhonicich 2:0 ti zebraci. Gol sice platit nemel, ten roh nebyl, ale stejne dostanou 4ku ty lamy.

Reagovat
ratusek

Nene, my už prohráváme u Olomouce, možná i dříve. Hrajeme připosraně záaps co zápas, do toho zápas co zápas otočené věci. Ale to je ve finále jedno, dostanem čtyřku a pojedeme domů

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kazdej rok se tesim jak Banik na letne spartu aspon dokope, vypraska, potrapi...a 3 rok po sobe snad uz... uplny hovno. Loni ten pohar, nebo predloni, to bylo veledilo.

Reagovat
Salfovic

Třetí, jo. To přidej, a hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem být milosrdnej.

Reagovat
Greny

Ježíš furt si nestezujte vám fakt vadí vše...

Reagovat
smazaný uživatel

A nejvic mi vadis ty.

Reagovat
Bakary3

Kritika Baníku je stězovani si?

Zajimavy

Reagovat
Losinho

V Edenu taky hrajou nonstop bídu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale souperem.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

Jo já zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jsemdement

Takzvaně VAR řeší pouze zásadní pochybení rózhodčího.

Reagovat
Remt

Jenže ti chybují pořád

Reagovat
Firkraag

tak ofsajd se řeší vždy, ne?

Reagovat
jsemdement

To je narážka na sranda rohy, auty, přímáky z ničeho. Naštěstí z toho nepadá tolik gólů, sem tam ovšem ano a není to fér, což je spousta věcí, nicméně tomuhle jde jít naproti.

Reagovat
smazaný uživatel

Lastuvka uz je zase psychicky v hajzlu, ten dneska jeste udela velky divadlo. #freehydrant

Reagovat
Remt

Pohled na Ultras Sparty, to je fakt jak když jdeš v Zoo do pavilonu opic

Reagovat
smazaný uživatel

Ty princezny tam do pici... ale kvituju, ze bezdomovkyne z okoli letne nedavaji posledni love do chlastu, ale do permice.

Reagovat
Remt

Já spíš myslel ty plesouny co tam ukazovali fakace:D

Reagovat
Firkraag

Ti byli zralí na nějakej GIF

Reagovat
Firkraag

Baník hrozně marnej ale

Reagovat
ACSeRw!n

jako tempo nam nechybi, slusne tam litaj.. bohuzel ale chybi fotbalovost no

Reagovat
Selänne

Ale taky je to daný tím, že Baník moc neběhá a nenapadá. Moc nechápu, proč si to s námi chtějí rozdat na ferovku když na to nemají hráče.

Reagovat
C-M@ster

Teď naopak roh měl být, vše napraveno.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompenzace z torny velmistra pár ekseláns.

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka dusí

Reagovat
ratusek

Hoďte tam ručník nevím, co jim Vrba naordinoval, ale tohle je na ručník a ostudný výkon

Reagovat
Pablos

To je válec ta Sparta

Reagovat
Martin9719

Bago v malým vápně, jestli Vrba tohle ustojí tak už nevím.

Reagovat
Neon

tpč Baník přijel jen aby sparta nemusela trénovat útoky proti kuželům, ne?

Reagovat
ACSeRw!n

ty vole Zeleny.. tohle nedat

Reagovat
Rothbard

Koho místo Vrby? Baník má na víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkony odpovídají kvalitě kádru. Měl by letět ten, kdo řekl že je tohle na ligu OK. Ano, možná je to Vrba.

Reagovat
Martin9719

A kdo tam není od minulý sezony krom Almásiho když hráli o první šestku?

Reagovat
Salfovic

Tak zrovna ten je dost klíčovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doocetung

Když byla rok jediná taktika nákopy na Almásiho a nic jiného ti hráči neumí tak je to celkem důležitý prvek

Reagovat
Martin9719

Ale prosimtě to jsou kecy...i ten Klíma je teď uplně jiný hráč.

Reagovat
Selänne

S tímhle kádrem fakt ne. Pokud i Plavšič tam vypadá jako fotbalista, tak to hovoří za všechno.

Reagovat
Firkraag
Reagovat
ACSeRw!n

neni primo okamzik kopu... pak se to jeste trosku zmenilo

Reagovat
John Obi Mikel

Proč by něco takovýho O2 ukazovalo

Reagovat
Stannis Baratheon

Úplně jasný ofsajd.

Reagovat
Martin9719

Cadu už založil asi třetí protiútok, opravdu se nedivím že ho Míša odstřelil.

Reagovat
ratusek

Hojer ty vole

Reagovat
Sosi

Jak simuluje

Reagovat
C-M@ster

Si ten Hojer dělal prdel?

Reagovat
Neon

jsem se lekl, že si zas urval lýtko, a on jen simuluje, blbec

Reagovat
Mass

Takový nechutný simulace s cílem získat červenou pro soupeře by měly být oceněný žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Spíš by za to měly být pětizápasový stopky. A za hlášení se o aut taky stopku na jeden zápas, to mě sere úplně nejvíc

Reagovat
Mass

O auty ne, to sem občas dělal taky

Reagovat
Mass

Ale pamatuju si, že sem za to jednou dostal žlutou.

Reagovat
čolo

A za šahání na balón po odpískání taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hojer

Reagovat
C-M@ster

Plavšič

Reagovat
ACSeRw!n

skoro Cafu flashback... jen skoda, ze misto ruky Sadilek nezvolil surovy faul

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tam se nejakej high kick uplne nabizel no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hujer

Reagovat
John Obi Mikel

Sadílek dobrý volejbal

Reagovat
John Obi Mikel

Baník hodně špatný, koneckonců mají 0 střel celkem za poločas. Snad se po půlce zvednou.

Reagovat
FC Porto FC

Pokud nehraje Baník doma tak poslední léta hraje proti Spartě těžkou bídu

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba opět ven... Pak může jít už opravdu jen do toho Přerova.

Reagovat
JarousFCB

Zatím teda velká bída...

Reagovat
John Obi Mikel

Baniiiiiiik

Reagovat
Wyrda

Do picee jo to je haluz

Reagovat
smazaný uživatel

No tyyy vole. Ty dva odkopy

Reagovat
Zark

ta byla až z Průhonic

Reagovat
Firkraag

Ten rozhodčí je šašek

Reagovat
Martin9719

Kolikrát dostane Mejdr domluvu než dostane kartu?

Reagovat
ACSeRw!n

Sadilek je dneska skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

WAAAAAAAIT a second... Sparta vazne s timhle aktualne remizuje? To me ta sprcha prisla draho, ze jsem ten gol nevidel.

Reagovat
ratusek

Nemáš si hrát s camprlíkem

Reagovat
smazaný uživatel

Prislo mi to jako lepsi kratochvile, nez sledovat souboje Mejdr Plavsic.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

No Mejdr je něco tak neohrabaného a šíleného. Nechápu, jak může hrát za Spartu

Reagovat
John Obi Mikel

I tak je lepší než Wiesner

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád ale materiál max na ten Hradec a youtube.

Reagovat
ratusek

no hele, oba nic moc na Spartu, ale Wiesner mi přijde, že se mu občas povede něco geniálního. Mejdr nepředvedl vůbec nic

Reagovat
Remt

Mě třeba ty centry od něj přišly dost kvalitní

Reagovat
Remt

Wiesner mi naopak přišel hrozný, pořád mu utíkal míč do autu a i když mu neutekl tak to stalo stejně za hovno co s tím vymyslel:-D

Reagovat
ratusek

Reagovat
ratusek

Reagovat
Remt

Fakt trotl ten hráč

Reagovat
Martin9719

Já bych řekl že Wiesner dá možná i lepší míč do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

A to si vem, ze jsme ho vazne chteli i my

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Trpiš by z něj udělal..

Reagovat
smazaný uživatel

O něco menší vemeno, než je ve Spartě.

Reagovat
Salfovic

To je na tom to nejvtipnější.

Reagovat
Mass

Jestli on nebude mít dobrý běžecký čísla nebo tak něco. Jinak si to nedokážu představit. Vždyť je to druhej Dostál.

Reagovat
smazaný uživatel

druhej dostál... to je krutý... a nebo ho doporučil někdo z marketingu.

Reagovat
Salfovic

Ale u nich to končí.

Reagovat
John Obi Mikel

A jakou nakonec udělal Dostál ligovou kariéru. V Bohemce se skvěle chytil.

Reagovat
Martin9719

Ty si myslíš že v HK někomu chybí? Jediná ztráta pro HK je Vlkanova a možná Král, ale Mejdr určitě ne.

Reagovat
Mass

Reagovat
ratusek

Pavelka: První faul a ty mi ji hned dáš? seš ty normální?

Reagovat
Firkraag

Hned bych mu dal druhou, kokotovi

Reagovat
lada.sp

Reagovat
smazaný uživatel

A jedna karta a druhá a ještě budeš kecat?!

Reagovat
ratusek

Reagovat
Cotton

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Remt

No jako ale jo. Sprostej na rozhodčího, tak má ji ven. Tohle je specialita hlavně bývalých "hvězd" typu Dočkal apod co se vrátí do český ligy jak mistři světa a pak tu nadavaji zápas co zápas rozhodčím do kokotu

Reagovat
Firkraag

Problém je, že si rozhodčí ve fotbale nechávaj strašně líbit.

Reagovat
Mass

Nespletl si to s basketem, kde se počítají hráčovi fauly?

Reagovat
smazaný uživatel

Typico ten Pavelka... tak zbytecnej faul, banik ztrata mice, jeste za zlutou... a jeste drzkuje, to je hrac, to je panecku pan fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze chapu ze Spartani, obzvlast Vacino, chtej videt v Priskem nejaky dlouhodoby reseni a svetlo na konci tunelu... ale do pici hrat 3x po sobe 442 ve stredu s Pavelkou, za to by se mela brat i Grassroots C licence.

Reagovat
Selänne

Reagovat
John Obi Mikel

Hraje bez ofenzivního záložníka a ještě si pak stěžuje, že mu chybí kreativita.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako v dnesnim fotbale hrat na 2 je fakt tezky. Navic v krizi a na hrotu se dvema podobnyma typama, z kterych se ani jeden nestahne trochu niz, protoze jsou kreativni asi jako Zdenek Troska s Kamenakem 4. Ja to nenavidel i v divizi, kdyz to nas trener zkousel, ne tak do pici v lize.

Reagovat
Salfovic

Hrát proti takovejm zoufalcům na dva defenzivní středopolaře je totální píčovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačila by jedna šestka silná na míči a dva CAM.

Reagovat
John Obi Mikel

Ono je to do těch "Sunday league" skvělé rozestavení. I v lize to může zafungovat - vytvoříš tlak na stopery, kteří pak hrajou 1v1. Ale k současné Spartě mi to nesedí a už vůbec ne s dvojkou Sadílek-Pavelka.

Pavelka je defenzivní a Sadílek ti to sám nevymyslí.

Reagovat
Losinho

Imho když jsi jeden z těch dvou uprostřed, tak z toho nejsi nadšenej nikdy. Skoro furt jste proti třem.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Třeba sází na to, že kreativní bude Jankto z křídla.

Reagovat
John Obi Mikel

Určitě. Má na křídlech spíš tvořivější typy než typické křídelníky. Ale moc mu to zatím nefunguje.

Reagovat
Rothbard

Stream?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak kdo na penaltu?

Reagovat
John Obi Mikel

Aha

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
monty25

Nikdo. A zase bude komise konstatovat, že Sparta měla kopat penaltu...

Reagovat
FC Porto FC

Mejdr zůstane ležet úplně zbytečně když má Sparta tlak

Reagovat
Neon

Od kdy není šlápnutí na nohu faul?

Reagovat
ACSMan

Jako nakopl mu nohu ne že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Fleišmane ty máš takový štěstí... já bych mu to písknul. Ten borec šel během dvou sezon o 80% dolů. Akorát škodí v kabině. On i Lašty už měli táhnout max béčko.

Reagovat
Mass

Věk nezastavíš, zvlášť u fyzicky hrajících borců. Přijde mi, že teď už je tam spíš za zásluhy a má asi i velký slovo v kabině. Ale na hřišti už to není ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ale Vrba nedokaze vyprat borce a nechava je tam za zasluhy, tak to neni velkej trener, ale prumernej ceskej telocvikar.

Reagovat
Salfovic

Tak on by ho jistě rád vypral, ale asi nebude mít kým.

Reagovat
Miguel19

Ta dvojka Kuchta - Jankto je neuvěřitelná zoufalost...

Reagovat
ratusek

Cadu je totální omyl. Toho se ještě v Plzni rádi zbaví

Reagovat
Salfovic

Ten přišel ještě v low cost režimu, teď už by ho nevzali.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatujete, když se na zápasech sparta vs baník i fandilo a mělo to náboj? To míval ještě Radek Drulák čuráka.

Reagovat
Miguel19

Pavelka ten výklus

Reagovat
Selänne

To sprintoval.

Reagovat
Mass

Šetří sílu na to až bude přes parkoviště utíkat před chuligánama

Reagovat
John Obi Mikel

Vrba riskuje

Reagovat
Rothbard

Stop hemoroidům!

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Mass

Je vidět žes je nikdy neměl.

Reagovat
Firkraag

Neměl a doufám, že nebudu.

Reagovat
Mass

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to byl Minčev? Proč to pořád schovává, že to umí?

Reagovat
Cotton

aby do Sparty zapadl

Reagovat
ACSeRw!n

Casper je hodne dobrej v trefovani golmana

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna si říkám, že tam nemáme někoho dalšího. Už jenom pro větší pestrost.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechna střídání k horšímu. Karabec se snad už úplně bojí hrát. Nezkusí obejít hráče, dá radši dlouhý centr, který nedá pořádně. Je mi ho líto. Ty další dva ani nebudu vypisovat.

Reagovat
Selänne

Karabec tam měl tři klíčový přihrávky. Dneska byl za těch pár minut nejkreativnější hráč od nás.

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

No, dvě asi stihnul během toho co jsem to psal

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Ukažte kolečko

Reagovat
Martin9719

Bude kolečko?

Reagovat
Paprika

To stejne zajimalo i me

Reagovat
dondinho

Tak zase za týden...jednou to třeba dopadne. Doufám že čísla a intenzita byly v cajku.

Reagovat
Igner Farnsworth

Hrozná podívaná, snad to zítra bude o dost lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta remizovy král... A Banikovska bída 1 střela

Reagovat
Martin9719

Jediny Ščasný narovinu řekl ze Baník hrál úplný hovno v překladu. Čekal bych že Vrba bude teda soudnejsi.

Reagovat
vanGomm

Pro Spartu vlastně dobře,že Ostrava toho až tak moc nepředvedla.Jinak neměla Sparta ani ten bod.

Reagovat
FCSL

Heča, Vitík, Wiesner, Panák, Sáček, Fortelný a Karabec za béčko

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Martin9719

Tak ono až na Vitíka jsou na béčko snad všichni pokud se jedná o Spartu.

Reagovat
monty25

Fortelnýho je škoda, toho bych zpátky do Teplic bral hned.

Reagovat
Martin9719

V zimní přestávce by asi šance byla.

Reagovat
$dolar$

Hlavně mít Fortelnyho a stavět di středu hřiště Pavelku se Sadilkem

Reagovat
Martin9719

To máš stejný jako když ti hrajou dva útočníci kde to není absolutně znát místo toho aby Daněk hrál uprostřed a přešli na 4-2-3-1. Pak by si mohl zahrát i Vitík, Zelený na LB, Hojer ať jde klidně na kraj zálohy a sype tam jeden centr za druhým. Kuchta totiž nemá na základ ani náhodou.

Reagovat
exse

Šílený, nechápu jak to Priske nevidí, mít Fortelnýho v základu, tak aspoň z poloviny těch remíz udělaj vítězství.

Reagovat
Selänne

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

Reagovat
Cotton

No co, potřebujou zachránit FNL

Reagovat
John Obi Mikel

OT: V tiki-taka Řepka, Limberský a vševěd z Novy

Reagovat
$dolar$

Komu fandi vseved?

Reagovat
John Obi Mikel

Netušim, já to nesleduju.

Reagovat
martin1

Dukla

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak on je ten druhej, tak teď už znám oba.

Reagovat
monty25

Doktor Vševěd tam vyvažuje IQ.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Kily

nedávno před polednem vařil jídlo, teď je v pořadu o fotbale

Reagovat
Coutinho10

bude výživnej díl

Reagovat
Losinho

Všechno hraje do karet Plzni, takže vyhrajeme.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já to moc nevidím no. Chybí Holeš, Schranz, Ševčík, dozadu hrajem baroko a zrovna ta Bílkovo tvrz perfektně sedí na ten náš hurá fotbal. Remíza by byla dobrá.

Reagovat
$dolar$

Ted uz jen chybi Bakary, aby prisel a napsal, ze bude rad za prohru jen o gol.

Reagovat
Martin9719

Pokud budete hrát svoji hru tak jako na jaře u nás, tak tomu moc šancí nedávám. Ta naše obrana taky už tak pevná není a máme problém furt s tím samým a sice podržet míč když jdeme dopředu. Proti týmu jako Slavie nemáš prostě 3 vteřiny na všechno navíc jako proti Dynamu, proto si myslím že průběh zápasu bude odpovídat zápasu z jara.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je dnes na řadě s fatálním kiksem? Ousou, Kačaraba, Santos nebo Mandous?

Reagovat
exse

Co všechno přesně? Jasný, budete mít hodně namíchanou sestavu, ale při formě Plzně a jejich náročném programu jste i tak poměrně velkej favorit.

Reagovat
$dolar$

Ted ciste objektivne. Vzdycky se radsi pasuju do role outsidera, ale to co pises je blbost.

Ten zapas je naprosto remizovej.

Slavka ma dost zranenych. Hrala ve ctvrtek. Maji tragickou obranu.

My budeme hrat beton. Vic dni odpocinku a pripravy. Doma v lize neprohravame.

Slavka ma porad kvalitu na sve strane. My domaci prostredi, zdravotni situace a par dni odpocinku.

Kde tam vidis toho jasnyho favorita?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
exse

Jako jasný, je to pořád zápas dvou nejlepších týmů, kterej nikdy nemá jasného favorita a jedna náhodná šance nebo nešťastnej faul může rozhodnout pro jednu nebo druhou stranu. Ale prostě vaše forma je šílená, poslední tým, kterej jste přehráli byly možná Budějky a i tam jste to zachraňovali až v nastavení.

Navíc prostě ten směr, kterým Slavia teď jde, vám nebude sedět. V LM je jasně vidět, jak vám rychlost dělá problém a i když Slavia není Barca, tak v tomhle aspektu je jinde než vy.

Reagovat
Kily

Reagovat
Blasphemer

A to ještě někteří slávisté na Twitteru brečí už tři dny kvůli nasazení Hocka jako sudího.

Reagovat
monty25

Tak to by se snad nemělo líbit nikomu, kdo má rád fotbal. Jsem si na EF Search schválně vyfiltroval, co jsem tady o něm psal...

https://twitter.com/monty025/status/1570708922792808450

Reagovat
Losinho

Forma Plzně doma a forma Slavie venku. Chybí Holeš. Plzeň o dva dny víc odpočinku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Budem hodně pod tlakem. Když prohrajeme, uteče nám Plzeň de facto o šest bodů. Nesmíme prohrát. Bude chybět Holeš, Ševčík, Schranz, Sor bude možná tak na deset minut. Plzeň má dva dny přípravy navíc a jako vždy od ní očekávám hodně taktický výkon. My budem hrát pravděpodobně do zatažené obrany, velké držení míče bez větší střelecké převahy, a oni budou čekat na nějakou naši minelu vzadu. Budem potřebovat nadstandardní výkon od našich ofenzivních hráčů. Potřebujem vyhrát, ale plichtu bych taky dokázal vzít. Hlavně neprohrát.

Divácky atraktivní utkání by bylo velkým překvapení.

Očekávám: Mandous - Douděra, Santos, Ousou, Oscar - Tiehi, Traoré - Usor, Provod, Ewerton/Olayinka - Tecl, ale v základu bych chtěl vidět Davida Juráska.

Reagovat
Blasphemer

Santos snad ukáže plzeňské srdíčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že ten už ho letos ukázal tolikrát, že hrát nebude, i kdyby měl na stoperu nastoupit Řehák.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Mass

Řehák hrál ofenzivního záložníka. Ale je fakt že od Santose se čekalo víc, Trpiš o něm mluvil jako o nový Deli.

Reagovat
andrew96

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
martin1

Reagovat
PavlíčeQ

chramosta tuto sezónu:

8 zápasů

412 minut

6 gólů

2 asistence

kanadský bod každých 51 minut

a to vše ve 14. týmu ligové tabulky po absolvování jen části přípravy

Reagovat
ratusek

Horejš z něj udělal dělo

Reagovat
mrtvej ofsajd

Plz - Sks 1:3...Slavia překvapí dobrým výkonem v první půli, z brejků přidá další goly. Plz nedohraje v 11...

Reagovat
$dolar$

Co je se Sulcikem?

Reagovat
Radin

Ukázala se Bílkova připosraná taktika a jak se neumí v pohárech přizpůsobit soupeři. Dneska Inter opět ukázal, že letos hratelný byl.. Bohužel i Slávka už je marná s tou obranou, tak je jedno, kdo tu ligu vyhraje, pokud neposílí..

Reagovat
Greny

To zrovna je celkem blbej příklad, Udine je letos skvělej tým, vedou ligu a AS od nich dostalo 4

Reagovat
ratusek

který 2.poločas zapnout když je to všude 0:0?

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham šel nějak do háje od té doby, co mají toho českého (spolu)majitele.

Reagovat
Greny

Za chvíli Kretinsky vyhodí Moyese a rozjede geniální plán. Nabídne to Trpisovi.

Reagovat
Salfovic

Spíš Priskemu a Moyese do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že tohle má v plánu od začátku, jen teď možná začíná uvažovat nad tím, jestli by nebylo lepší vzít Bílka z Plzně, protože Trpiš si tu větev pod sebou začal řezat sám. Viz dnešní sestava, Santos, který v každém zápase udělal fatální kiks, teď bude po několikazápasové pauze hrát proti kámošům, s kterými poslední půlrok chodil chlastat, jak to asi může dopadnout.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Osm bohemáků ve Fantasy a góla dá Jánoš, kterýho tam zrovna nemám.

Reagovat
Kaspar

v poradku

Reagovat
bobis21

Každý týden dáváš komplet sestavu ze soupeře Pardubic nebo co?

Reagovat
monty25

Ne, jenom mě v tomhle kole nenapadlo nic lepšího.

Reagovat
Kiss Me Polka!

polidar ted to bylo jedno z nejhorsich zakonceni, co jsem videl

Reagovat
Pablos

Chramosta to trumfl

Reagovat
monty25

A teď Polidar gól a Chramosta asistence.

Reagovat
Pablos

namazáno

Reagovat
doocetung

Ten Beran s ligovou bilanci 1+4 za asi 60zapasu je dobrý bizár jako ofenzivní záložník.. kolik za něj slávka tehda vysazela tak 30ne ?

Reagovat
monty25
Reagovat
Greny

Plus myslím dával za béčko Slavie gol dalsi

Reagovat
doocetung

Přísahám že jsem na ten zápas na Livesportu klikl hned po tom co jsem dopsal ten koment

Reagovat
Coutinho10

zase Kacharaba

Sestava: Mandous – Masopust, Santos, Kačaraba, Jurásek D. – Tiéhi, Ševčík – Masopust, Lingr, Olayinka - Tecl

Lavička: Kolář, Holeš, Ousou, Jurečka, Usor, Provod, Oscar, Ewerton, Hromada, Traoré, M. Jurásek

Reagovat
monty25

Takže Kasparovi sedí tři hráči včetně kapitána.

Reagovat
Coutinho10

obcas to je loterie no

Reagovat
Kaspar

Kdo se ho prosil o dalsi experimenty stejne te sundam

Reagovat
jackinho10

Predpokladam, ze Kacharaba tam je kvuli hlavickovym soubojum a misto jednoho Masopusta je Doudera

Reagovat
Coutinho10

jojo, maji tam chybu, ani jsem si nevsimnul

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Mass

Reagovat
mrtvej ofsajd

Holeš na lavici je docela překvapení...vypadalo to, že bude mimo i přes repre pauzu.

Reagovat
Coutinho10

jako jo, taky me to prekvapilo...jsem zvedavej, jak to s nim bude smerem k repre, kdyz je ted na lavicce

Reagovat
Greny

Je v nominaci na zápas je , takže musí minimálně v pondělí se hlásit na srazu a pak záleží co doktori

Reagovat
Coutinho10

ok uvidime

Reagovat
Cotton

Teď nemá na repre výmluvu a měl by jet

Reagovat
mrtvej ofsajd

nasrat

Reagovat
Kaspar

to musi dat na stopery ty dva kokoty a jedinyho obstojnyho na lavici? tak to rozhodnu az po stridani

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
$dolar$

Slavisti přijeli až teď

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobného udělali v nadstavbě s Hradcem, přijeli hodinu před zápasem, pak dostali čtyřku, na twitteru je za to pak dost jebali.

Reagovat
Greny

Slavii v podstatě chybí jen Schranz ne?

Reagovat
Igner Farnsworth

Co se týče základní sestavy tak nám chybí pouze Holeš

Reagovat
exse

Ten Sor teda asi nějak zbělal a má špatnej dres.

Reagovat
$dolar$

Neměl bejt Holes 3 tejdny mimo?

Reagovat
Igner Farnsworth

Vy jste to sezrali?

Reagovat
Greny

Dneska nastoupí a pak ho omluví z repre

Reagovat
smazaný uživatel

A svedou to na to, že má otřes mozku, protože dostal od Chorého loktem do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

2. poločas Schranz

Reagovat
Coutinho10

tak je to bojovnik

Reagovat
Sosi

S Teclem na hrotu nemaji sanci na uspech

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kixi Syhimour

Někdo stream, prosím?

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Kixi Syhimour

Díky

Reagovat
mistr129

Santos

Reagovat
bartes

už to začíná

Reagovat
Miguel19

Reagovat
pingla

a je po zápase

Reagovat
naheCZ

Santos zase

Reagovat
John Obi Mikel

Santos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

zacina to hezky

Reagovat
Skalda29

Eda

Reagovat
mistr129

wtf proč červená?

Reagovat
Miguel19

Byl tam vůbec faul?

Reagovat
Coutinho10

jo jeste redka....hmmmm

Reagovat
monty25

Co udělal Santos? Já to neviděl.

Reagovat
Salfovic

Ukázal srdíčko, jak tu někdo před zápasem psal

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to tedy na pencli vůbec nepřišlo. Sáh na něj a to se nesmí

Reagovat
mistr129

Proti pencli nic nemám, ale tu červenou absolutně nechápu

Reagovat
naheCZ

Červená? Fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

To přihrál

Reagovat
bartes

nezrušili náhodou ten dvojí trest? Přímo na červenou to nebylo, takže by měla být max. žlutá

Reagovat
Greny

Ano při faulech kdy se snaží hrát balon (při ruce, držení za dres atd ne)

Reagovat
naheCZ

Zrušili...by musel být nějaký surový faul, aby byla i červená

Reagovat
Banikovec7

ne

Reagovat
naheCZ

Tak si tu změnu teda blbě pamatuju, měl jsem to takhle zafixované

Reagovat
Greny

Akorat že vubec

Reagovat
OTASi

Reagovat
SpecialOne

Jen když se snažíš hrát balón při tom faulu.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Nezrusili

Reagovat
ACSeRw!n

Trojskej kun

Reagovat
John Obi Mikel

Červená výsměch

Reagovat
Selänne

Reagovat
OTASi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Santos ... Tomu se říká návrat krale

Reagovat
mistr129

Hocek zkušeně neponechal nic náhodě

Reagovat
lichna.

Reagovat
Igner Farnsworth

No a je po zápase

Reagovat
HorajzmAmmann

aspoň se nemusí sprchovat...

Reagovat
Cotton

Opakovat, Jemelka stál ve vápně už před kopem

Reagovat
Banikovec7

Pokud faul, podle pravidel jasná červená, žlutá se dává jen při snaze hrát míč.

Reagovat
Greny

Reagovat
lichna.

Reagovat
Sosi

No, skácel se trochu mimo hlavní kontakt... tak snad to nezkazí tempo zápsau

Reagovat
Skalda29

Červená necitlivá tak na začátek zápasu a ještě k tomu dvojí trest

Reagovat
pingla

tolik lidí co nezná pravidla, jsem velmi překvapený

Reagovat
bartes

"nezná" pravidla možná spousta laiků, ale jaká se v poslední době píská "rovina", tak za mnohem větší fauly byly jen žluté

Reagovat
pingla

ale chápeš, že Santos neměl a vlastně ani nechtěl hrát balon? kdyby to sestřelil zezadu nebo zboku ve snaze hrát míč, tak OK, ale tady nic takového nebylo

Reagovat
bartes

to samé byly i ty předchozí fauly. Sestřelení zezadu jen kvůli přerušení akce bez snahy hrát míč. Samotný faul tak na žlutou. Hodně se to tady řešilo, že prý nebyl poslední, protože na druhém křídle byl druhý obránce a prý by ho stihl. Taky to bylo myslím proti Slávii

Reagovat
pingla

ne fakt se tady s tebou nebudu hádat a vysvětlovat ti pravidla, červená byla udělena správně

Reagovat
OTASi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Miguel19

Ať mi nikdo neříká, že Santos není trojský kůň. Toho musíme platit ještě my...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

No výborně a můžeme se soustředit na Kluž no.

Reagovat
wikingskrin

Santos moc neprotestoval tak penalta asi jasná, ale žlutá by tomu slušela více

Reagovat
Skalda29

Spěchal za Hubnikem na raut

Reagovat
mrtvej ofsajd

Pokud to byl faul (fakt to není z videa jasně vidět), tak ok...ale proč ještě červená? Proč to dubluje? Spadnul z velký části sám...

Reagovat
Greny

Protože je to v pravidlech?

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ten kontakt byl hodně nečitelnej, jasnej faul to teda nebyl...

Reagovat
Tomasso9

Nebyl, a to je hlavní problém.

Reagovat
Coutinho10

hlavne ze si to komentatori umi obhajit tu cervenou

Reagovat
Banikovec7

Tak to je tak nějak v popisu práce komentátora, aby znal pravidla ne?

Reagovat
Coutinho10

ale taky by meli zkusit obcas bejt objektivni, rict svuj nazor (nemluvim jenom o tyto situaci)

Reagovat
Kaspar

Rikam Jindro, jdi podle moji fanty, ale ne tys to musel posrat

Reagovat
andrew96

To snad od Santose ani nebyl faul.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Santos je postizenej nebo neco? Doufam ze u nas skoncil ten zmetek.

Reagovat
John Obi Mikel

Aby byl v konkurenci Ousoua a Kačaraby nejhorší stoper, to už chce um.

Reagovat
Miguel19

Zranili Sýkoru dobytci. Tak snad bude taky mediální masáž a zfejkované lékařské zprávy...

Reagovat
exse

Vždyť to ani nebyl faul, se zranil o balón.

Reagovat
Bosko

Opět skvělý tah od Trpisovskyho. Santos (curacek) dela od zacatku ligy hrubky, je nepoucitelnej. Reseni: postavím ho do důležitého zapasu. To samé, co s Plavsicem v Polsku.

Reagovat
KingMaster13

Měl se dotáhnout stabilní stoper vedle něhož by se střídal Ousou a Santos. Takhle jak hrají 2 nerváci vedle sebe tak je to v hajzlu no

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
mario23

Tak oni spíš nevyšli ti, o který jste měli zájem.

Reagovat
mistr129

Tak neměli pouštět Zelenýho, horší než tihle nebyl a není

Reagovat
KingMaster13

Vlastně my ho pustili

Reagovat
KingMaster13

Tak ale vědělo se, že jsou "dražší" a zajímají se o ně mocnější kluby. Tak sakra snad mám připravené i levnější alternativy. Mohl se v klidu vzít nějakej zkušenej borec i z domácí ligy. Tady byly potřeba spíš zkušenosti než nějaká super kvalita

Reagovat
mario23

Jako je pravda, že jsem čekal, že ten stoper přijde, takže to zklamání chápu. Měli jste vzít toho Jemelku a byl by klid. No zájem jste měli o 2 stopery, jeden šel do mnohem lepšího a druhej je dlouhodobě zraněnej.

Reagovat
KingMaster13

No právě, přitom tady reálně fakt stačil Jemelka, nebo přivést třeba Kalase nebo tak něco

Reagovat
bartes

taky protože si Slávisti mysleli, že zamávají 1 mega € a sednou si z nich na prdel. Nebyli ochotni víc zaplatit.

Reagovat
mario23

o tom to nebylo si myslím.

Reagovat
stas87

Tak v pripade Hiena bolo, pretoze DIF ho nechcel pustit cez predkola, tie im vysli, uhrali skupinu a este ho za vyssiu ponuku predali do Taloianska. Svedom v tomto pripade vyslo uplne vsetko, zarobili po postupe a este ho predali za vyssiu ciastku.

Reagovat
Salfovic

A proč nenastoupil alespoň ten Ousou, ale oba dva ti šašcí

Reagovat
bartes

mindgames trpiše

Reagovat
KingMaster13

Nevím A to je další věc. Kačaraba tam tuplem nemá co dělat. Ach jo

Reagovat
Coutinho10

to uz se melo resit na v pulce lonsky sezony a porad nic

Reagovat
Spalovač šancí

Faul a červená v pořádku. Ale pokud byl za faul posouzen Santosuv zákrok, tak první fauloval Mosquera

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel penalta i cervena Ok. Santos, at uz jde do prdele

Reagovat
Greny

Chory

Reagovat
HorajzmAmmann

sundávání bot evidentně pomohlo

Reagovat
Mass

Reagovat
Miguel19

Lol, nechat se předběhnout Chorým

Reagovat
pingla

po faul Olayinky si zranil koleno Sýkora, takže dle slávistické logiky je Olayinka zku*vený z*rd, má dostat červenou, případně stát tak dlouho, jak dlouho bude zraněný Sýkora?

Reagovat
mistr129

dobrý pokus o pozornost

Reagovat
Bakary3

Pan je trošku sulin

Reagovat
exse

Po jakým faulu?

Reagovat
pingla

po tom, co odpískal hlavní rozhodčí?

Reagovat
Spalovač šancí

Ano

Reagovat
Strojmír

Vezmi si léky

Reagovat
pingla

tobě by prospěli více

Reagovat
OTASi

Reagovat
Stannis Baratheon

A Havel teď taky?

Reagovat
pingla

pokud by Douděra nedohrál, tak klidně ať se měří stejným metrem přeci

Reagovat
Salfovic

Určitě

Reagovat
smetos
Reagovat
John Obi Mikel

Pyro je zločin

Reagovat
Spalovač šancí

Kontumace

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

Kokoti na obou stranách. Fakt kokoti.

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Cotton

Reagovat
rufus

Reagovat
Kepy_FCB

bylo ho málo, takovej šlágr zaslouží větší šou

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Spalovač šancí

Proč? Aspoň to má šťávu i v hledišti

Reagovat
HorajzmAmmann

přesně... a argument, že se pak zbytečně čeká budu brát pouze v případě, že přestanou hráči simulovat a válet se hodinu na trávě skoro každý zápas....

Reagovat
Tomasso9

Vzdyt to nebyl ani faul

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Stannis Baratheon

Ze žluté za simulaci udělá penaltu a redku...

Reagovat
Selänne

Reagovat
ronaldinho_10

Tak pokud písknul faul, tak červenou musel dát. Ale jinak souhlas, že to je spíš mědvědí služba pro Plzeň. Ono pak to samé předvede Mosquera třeba na Nou Campui a diví se, že z toho to je 3:1 pro Barcu, protože tam mu to nikdo nesežere.

Reagovat
smazaný uživatel

Medvedi sluzba ty vole... tohle znamena naprosto jasny tri body v boji o titul. Nejakea penalta proti Barce za stavu 0:5 jim muze byt u riti.

Reagovat
ronaldinho_10

Tak na Nou Campu to bylo za stavu 2:1 těsně před poločasem a kvůli simulaci Mosquery dostali do šatny na 3:1. Jasně, že by tam těžko něco udělali, ale minimálně to mohlo být zajímavé.... Ale spíš jde obecně o to, že v české ligy jsou v Plzni naučený, že rozhodčí pískne vše pro ně a pak v Evropě se diví, že to tak není...

K titulu jim to samozřejmě v lize pomůže, ale pak budou zase překvapení, že mezinárodní rozhodčí pískají rovinu

Reagovat
monty25

Nebylo to náhodou za stavu 1:0?

Reagovat
ronaldinho_10

Nemyslím penaltu, kde by to i faul byl nebýt toho loktu... Ale v nastaveném čase prvního poločasu za stavu 2:1 se Mosquera skácel u vlastního vápna podobně jako dnes. Jen tam mu to rozhodčí nežrali, takže ztratil míč a Barca dala na 3:1

Reagovat
monty25

Aha, mě zmátl Momo s tou penaltou.

Reagovat
Salfovic

Akorát, že to byl jasnej faul.

Reagovat
verv

Reagovat
icka

Reagovat
Selänne

Šádek

Reagovat
Kepy_FCB

Šádek tam šaškuje

Reagovat
CHONG

Vždyť je to frajer, který jiný majitel jde zjebat kotel...

Reagovat
Kepy_FCB

Pozdě, měl tam jít před zápasem bylo jasný že budou odpalovat proti nej rivalovi...

Reagovat
Paprika

To je vul

Reagovat
Bakary3

Jak o něm píšou, jakej je to hroznej boss, tak mu to trošku vlezlo na mozek, kokotovi

Reagovat
smazaný uživatel

Typico ten rozhodci se na to ani nedival, Havel tam sel jak curak a borec otoci hlavu... wow. Tohle nebude hezka podivana. To se musi jen prezit.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
ACSMan

Asi to nebyl v botech

Reagovat
Whitemedia

Příště musí dolů jít i trenky a kontrola jako ve vězení.

Reagovat
Miguel19

Dali si to do jiného hrníčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mi asi staci kdyz Mosqueru odnesou...

Reagovat
Salfovic

Na ramenou

Reagovat
OTASi

Reagovat
db18

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej pokec kamo

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSMan

Ze Slavie se ve Štruncových sadech stává Sparta.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
Selänne

Ups

Reagovat
smazaný uživatel

Mosquera je ďábel

Reagovat
Miguel19

Měl se sklouznout k realizáku Slavie...škoda

Reagovat
mistr129

to by bylo hodné jeho inteligence a chování

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
John Obi Mikel

Udržet tohle do půlky je poslední naděje.

Reagovat
Rizek

Lingrovi tečou nervy.

Reagovat
Greny

To bylo taky na žlutou ... Tam ho rozhodci dost podrzel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kiss Me Polka!

? byla to uplne jasna zluta

Reagovat
Rizek

Naprosto jasná. A ještě na odchodnou sudímu něco řekl. Sekl bych mu jí.

Reagovat
Salfovic

Ale bez Klimenta, Kopice a teď i Sýkory je to pro LM dost průser, to už nedají ani gól, natož nějaký bod.

Reagovat
Fakt

Nebo 0 gólů a 4 body.

Reagovat
Salfovic

Tak obrana se jim v LM taky zrovna 2x nepředvedla.

Reagovat
mistr129

penalta jako od Čiviće proti Slovácku nic?

Reagovat
Greny

Olayinka

Reagovat
Kepy_FCB

To je pyro ne ta bída ve v Plzni

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
mistr129

Olej

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinka

Reagovat
smazaný uživatel

Typico Olej skoci metr vedle Stanka a Hejda jak tam nalezl hned jakej vyhazovac...

Reagovat
mistr129

vedou 2:0 proti 10 a stejně hrajou jak psychopati

Reagovat
Miguel19

Reagovat
db18

Reagovat
Kiss Me Polka!

jeste ho retard schvalne "nechtene" prislapl

Reagovat
Coutinho10

twl Olie

Reagovat
naheCZ

Olayinka

Reagovat
Kiss Me Polka!

masopust stoper, trpis dosahl noveho peaku

Reagovat
Coutinho10

kdyz nedame jasny gol, tak to je tezky neco v 10 s tim udelat...

Reagovat
John Obi Mikel

Stejně by ho nenechal kvůli ofsajdu.

Reagovat
Miguel19

Však tam žádný nebyl

Reagovat
John Obi Mikel

Nebyl, ale průkazný záběr k tomu nebyl, takže by nechali rozhodnutí asistenta.

Reagovat
smetos

Tam neni VAR?

Reagovat
Salfovic

Odpískáno nebylo, tak proč by to neměli uznat, když by tam průkazný ofsajd nebyl ?

Reagovat
John Obi Mikel

Já právě myslel, že bylo. Ale to je fuk.

Reagovat
Coutinho10

prej nebyl roh a rozehravali ste vy

Reagovat
Coutinho10

nemaval a VAR by to nemohl otocit z tech zaberu

Reagovat
John Obi Mikel

Však se místo rohu rozehrával ofsajd.

Reagovat
Coutinho10

aha, tak mas pravdu, to by si hocek team pohlidal

Reagovat
Coutinho10

tak maval az na konci

Reagovat
Coutinho10

ikdyz on asi po dohrani situace, kdyby Olie dal gol, tak by to mohl zvednout,to je fakt...maji to dobre osetreny

Reagovat
Mass

Staněk teď chytil gól, samozřejmě bez rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rizek

Reagovat
C-M@ster

Já si myslím, že nebyl roh, protože to viděli jako ofsajd, nechali to dohrát a pak rovnou odkop místo řešení, jestli ofsajd byl, nebo nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, pojdme jeste palit sance sami pred golmanem...

Reagovat
bartes

můžeme si pro pobavení zahrát anketu, jestli Tecl dá dneska gól . Ze mě

Reagovat
ratusek

aspon, že od třetího místa níž ta liga už nebude nuda

Reagovat
lampas

Tak tohle začíná být kritický nejen pro Slavii, ale bohužel také celý český fotbal.

Reagovat
mistr129

Proč pro český fotbal?

Reagovat
exse

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
KnoxXx

vsak Slavia hra dlhodobo h...., len si to ospravedlnuje este vacsim h.... od Sparty

Reagovat
OTASi

však je to jeho vizitka.. když plzni s tímhle stačí víst ligu, tak děláte asi špatně něco hlavně vy ostatní

Reagovat
bobis21

Reagovat
lampas

O tom žádná

Reagovat
Kocour Klapuška

Ja jsem to chtel napsat jeste pred zapasem, ale nechtel jsem se vystavovat diskuzi o tom. Kazdopadne aktualni uspechy Plzne v lize symbolizuji spis upadek ceskeho fotbalu a Slavie - o Sparte ani nemluve.

Ten klub je provincni, vetsi ambice nema, LM pro ne neni soutez ale poutak za odmenu.

Reagovat
Bex5

A jak si to uzivame

Reagovat
lampas

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Kacharaba je hodně srandovní

Reagovat
John Obi Mikel

Tak máme stopery Santos - Kačaraba - Ousou no..

Reagovat
Coutinho10

a porad ho tam budeme cpat...asi na podporu Ukrajiny no

Reagovat
Miguel19

Tak moc na výběr nemáte no. To jste posrali..

Jemelka, co u nás hraje beka by byl váš nejlepší stoper..

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak jemelka by byl i u vas dost pravdepodobne nejlepsi stoper

Reagovat
Coutinho10

j, to kazdopadne, ale dostali jsme se do toho sami po odchodu Zimy (toho jsem taky hejtil, ale ten byl oproti tomuhle zlatej)

Reagovat
John Obi Mikel

Zima je mimochodem na tribuně

Reagovat
Coutinho10

j, to neni uplne prekvapeni, vytezili jsme max., ze jsme ho strelili za tolik

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel, že nám dneska fandí

Reagovat
Salfovic

Ale snad včera v závěru střídal.

Reagovat
Coutinho10

jo taaak

Reagovat
John Obi Mikel

Hele to je úplně jedno jestli to tam kurví Kačaraba, Santos nebo Ousou. V ideálním světě by tam byl úplně někdo jiný.

Reagovat
Coutinho10

j kupujeme prumer az podprumer a v tezsich zapasech na to dojizdime, muzeme bejt radi, ze hrajeme EKL

Reagovat
ACSeRw!n

dobra zmrdovina to strceni do rozbehnutyho Havla smerem k reklamnimu baneru, to muze bejt neprijemny zraneni

Reagovat
KingMaster13

Miroslav Stoch bude do zimy hrát v FK Motorlet Praha.....ten dopadl

Reagovat
mrtvej ofsajd

Narobeno má, může hrát na pohodu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ma vydelano. Daji mu tam 40k cistyho beztak tak jako brigada dobry...

Reagovat
mrtvej ofsajd

S jeho technikou může postávat v půlkruhu a rozdávat balony.

A po zápase v klidu na pivko.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ukoncil karieru, tak nikdo nic nerekne... ale ze si jde vydelat par kacek navic, to je skandal.

Reagovat
monty25

Příští kolo si zahraje proti Limberskýmu.

Reagovat
Greny

Dneska proti Limbovi hrál Moravek

Reagovat
monty25

No jo, dokonce i ve stejný minutě střídali. Ale skončilo to teda jasně pro Morávka...

Reagovat
smazaný uživatel

Kalvach pico jak se zubi, borec co se nedotkl balonu proti Barcelone ani proti Interu.

Reagovat
Fakt

Tak tady nám to někdo solidně neunaší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne asi ty demente, diky za informaci, co bys kurva cekal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
ratusek

Reagovat
OTASi

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdo by tohle unasel proboha, tesis se na to mesic a druha minuta konec zapasu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Fakt

Reagovat
jsemdement

Mít z toho prdel .

Reagovat
smazaný uživatel

Prdel máme všichni už z tebe.

Reagovat
Kocour Klapuška

Kurva to je moudrost

Reagovat
jsemdement

Tyhle věci dávám na jedničku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Cotton

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Byleth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Bex5

Reagovat
lichna.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Explicitni_Euler

Reagovat
db18

Reagovat
OTASi

Reagovat
Mass

Twl stopeři Maso+Taras

Reagovat
bartes

olej by za ty smrtelné simulace zasloužil žlutou

Reagovat
Mass

Je to děs. Asi si myslí, že když se Mosquerovi povedlo nafilmovat penaltu, tak jemu to pujde taky.

Reagovat
Kiss Me Polka!

jasne simulace demente

Reagovat
bartes

vždyť tam do něho jede celý poločas, žlutou měl dostat už za to, jak Staňkovi hrabal do ruk na balón a ještě tam teatrálně padá. Tohle byla shoda náhod a neměl tam zase co dělat

Reagovat
Greny

Hlavně už neměl hrát, protože po zákroku od něj musel střídat zraněný Sýkora. T

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Kiss Me Polka!

hrabal do ruk zajdi k dokotorovi

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Martin9719

Za fauly nic?

Reagovat
STR

Já to nechápu, on se bouchne do ruky a spadne na zem. Však nohy má v pořádku, tak proč se válí?

Reagovat
Kiss Me Polka!

fakt nechapu jak nekdo muze byt takto hloupy..

Reagovat
andrew96

Náhodou, Kačarabova rozehrávka je super.

Reagovat
Rox

Jdete do hajzlu už s tím valenim, však se na to nedá dívat.

Reagovat
Greny

Ten má loket v prdeli to bylo hnusný tvl

Reagovat
Rox

Loket beru, ale je to takhle celej poločas.

Reagovat
C-M@ster

Loket v prdeli má, protože se záměrně snaží bourat do gólmana.

Reagovat
mistr129

Myslíš jako poprvý, když se mu vyhýbal a Hejdovi ruplo v bedně, nebo podruhý, kdy ho tam Hejda zaháknul?

Reagovat
Greny

Myslíš podruhý jak tam Hejda vůbec nebyl?

Reagovat
mistr129

Tak to byl někdo jiný no

Reagovat
Greny

Myslím že Havel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Olayinka loket v hajzlu

Reagovat
Salfovic

To se mu to rozptylování Stanka moc nevyplatilo

Reagovat
bartes

dobře mu tak, měl být dávno v turecku

Reagovat
Coutinho10

hmmm, super, Olie jeste budeme mit zlomenou ruku nebo neco

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl co se to tam slo rozcvicovat za typka v civilu.

Reagovat
Mass

Standa Vlček?

Reagovat
smazaný uživatel

Černej?

Reagovat
Mass

Radek Černý?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

David Hubáček

Reagovat
smazaný uživatel

HuHuBáček jedině.

Reagovat
Martin9719

Hlasování pro největšího sráče ligy jménem Peter Olayinka

Reagovat
Strojmír

Moskéra bez konkurence

Reagovat
HorajzmAmmann

to je jednoznačně Mosquera...

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Cotton

Reagovat
djiros

Reagovat
Byleth

Reagovat
inferno08

No on Láďa Krejčí mladší je taky slusnej dement.

Reagovat
Pony Slaystation

není o čem

Reagovat
lichna.

Reagovat
Čivrss

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Kiss Me Polka!

ty ses strasne tupej

Reagovat
Martin9719

Jako tvůj nick.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
John Obi Mikel

To máš z toho, že máme stopery na úrovni Zlína a Teplic Doběhlo nás to loni a doběhlo nás letos. 58 sekund a zápas roku je v temných končinách. Pak nebudem střídat, nedáme tam jinýho stopera a dostaneme z toho gól ze standardky. A Olayinka pak nedá tutovku. Já mám dost ty vole. Dám si panáka.

Reagovat
Coutinho10

kohokoliv z ligy bych bral radsi...i Suchyho

Reagovat
KingMaster13

Nejsou špatný ale jsou to labilové, hodil by se lídr do obrany co by si je srovnal, to je celé, ačkoli teda Kačaraba na Slávii nemá. Ten je úplně šílenej

Reagovat
smazaný uživatel

Trpiš se vždycky spasí nějakým zápasem v pohárech, ale to že jsme závislí na Kacarabovi a Santosovi a doufáme, že bude Holeš ready a bude to za ně hasit.. to nejde prostě, ani proti zkurvené Plzni to stačit nemůže.

Reagovat
John Obi Mikel

Navíc Holeše hodně potřebujem v záloze.

Reagovat
delfin

Reagovat
Greny

Endl za 40 a Icha, Fila a ještě někoho na prestup

Reagovat
C-M@ster

Slavia může být ráda, že nehraje Ligu mistrů, s takovou by dostávala dvojciferným rozdílem.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Mass

V Lize mistrů co sem koukal to Mosquerovi nežrali.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Tomasso9

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
südkurve

Reagovat
db18

Sežrali mu to, jen sám předtím fauloval hráče...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
exse

Reagovat
OTASi

oni se tady budou vysmívat, ale s tou jejich šílenou obranou... někomu dá dva góly Inter, někomu FC Balkani

Reagovat
Martin9719

a dneska rozdíl tridy...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Svandik68

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hlavně že Trpišovi ta rotace stoperů minulej rok vycházela, že jo

Reagovat
Mass

Trpiš rotuje protože každou chvíli je stoper buď nemocnej nebo sedí za čevenou.

Reagovat
bartes

hrajou to prostě "na Spartu" . To i další mužstva mají líp postavené mužstvo jak Slávia. Ona je silná dopředu, ale dozadu je to tragédie. Nechá si utéct Jemelku, Vlkanovu, nechá odejít Zeleného, nepřivedou náhradu a pak se diví. Jestli Plzeň odskočí na 6 bodů, tak budou v mnohem větší pohodě. Od nich se v LM nic nečeká, zatímco od Slávie se čeká v EKL postup dál a ten náskok může časem klidně narůstat.

Reagovat
Mass

Vždyť přišel Santos, kterej ještě v Plzni a v přípravě vypadal dobře. Každopádně ještě někoho měli přivést.

Reagovat
bartes

nj, ale odešli Kúdela, Hovorka, Plzeň přece jen hraje zataženěji a Santos si mohl dovolit výlety. Jakmile hraje Slávia mnohem útočněji a on má být lídr obrany a držet to, tak je špatný. Ale není to jen o něm. Slávii celkově ten systémdozadu hapruje, kdy se nestíhají vracet krajní beci a křídla a pak jsou tam stopeři za kužely.

Slávia prostě potřebuje velmi kvalitní DM, které umí ihned vyhodnotit situaci a seřvat zbytek. Dříve to hrál Souček, teď Holeš. A pokud jim na takovém hráči stojí hra a hrají 2 soutěže, tak by měli mít aspoň 2 takové hráče, aby je mohli rotovat.

Reagovat
smetos

Plzen to ma omotane kolem prstu, ale stejne ten rozhodci tam bude prikladat, aby vsichni vedeli, ze plzen tomu ted vladne. A vzhledem k tomu kdo to piska tak se muzem jen smat

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Martin9719

Hlavně Olayinka to má omotane a to jednak u rozhodčího tak na svy ruce.

Reagovat
jackinho10

Takovy dotaz, kdyz zacalo to drzeni Santose pred sestnactkou, tak nemel by to byt primak?

Reagovat
bobis21

A bylo písknuto držení nebo až to přistrčení potom?

Reagovat
jackinho10

To nevim, nevidel jsem, ze by rozhodci daval vyhodu

Reagovat
Tomasso9
Reagovat
bobis21

Pravou rukou si ho přitáhl, levou odstrčil.

Reagovat
Tomasso9

Tohle na penaltu, směšný.

Reagovat
bobis21

Já bych to nepískal, ale už jsem viděl horší. A viděl jsem i fanoušky slávie obhajovat podobnou penaltu pro jejich klub ...

Reagovat
Salfovic

Ze začátku mi nešel Tipáč, tak jsem se díval na nějaký Poláky, a ti to vůbec nerozporovali.

Reagovat
Mass

Jesli to byl polsat tak tam fandí Plzni. Dokonce řikali, že ta Olayinkova šance byl ofsajd. Aspoň si zase všimli, že to Staněk vytáhl, narozdíl od rozhodčího.

Reagovat
Mass

V derby Tecl se zádama opřel o obránce a upadl. Jo všichni sme řikali jasnej faul

Reagovat
Tomasso9

Reagovat
Tomasso9

já hodnotim čistě tu situaci a nepískal bych penaltu.

Reagovat
Mass

No můžeš vidět, jak Mosquera zasekne pravou nohu o trávník, aby upadl. Ale neříkám, že na něj Santos nešáhl, každopádně to nebyl důvod pádu.

Reagovat
bobis21

Tak hráč nemusí spadnout, aby to byl faul. Ale neměl bych tu problém s kartou pro oba

Reagovat
Mass

To snad ve fotbale nejde. Myslim že to jde v hokeji, ale tam sou dávno napřed.

Reagovat
Igner Farnsworth

Odehrát důstojné druhej poločas bez nějakých prasaren, to bych nerad viděl.

Reagovat
OTASi

Vlkanova DEJTE JIM BUUURA

Reagovat
Miguel19

Adam "VIP" Vlkanova

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ani Csaplár nepomůže

Reagovat
naheCZ

Nebo ještě ano

Reagovat
mistr129

Tohle si Šádek ani nemusel pojišťovat, my hrajeme tak tragicky že by nám nepomohla ani naše přesilovka

Reagovat
Salfovic

Chorý si je tam slušně vodí

Reagovat
Salfovic

Tak beru zpět, stál tam jak hydrant.

Reagovat
Greny

Měl to oslavit tak že měl pribehnout na tribunu, kde sedí vedení Slavie

Reagovat
Greny

Škoda neplati

Reagovat
Miguel19

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě penalta to nebyla, samozřejmě k tomu červená karta, přitom mne přišlo že to byl vzájemný souboj, nejdřív při obranné hlavičce fauloval a držel Mosquera, tim získal výhodu a pak to bylo opačně a dopadlo to, jak dopadlo.

Je to prostě sport, je v tom neskutečně moc prachů a toto se prostě děje. Tak nefňukáme, sezóna je ještě dlouhá...at vyhraje ligu ten lepší, ten co více podplatí. Dnes je sport hlavně o businessu, takže kdo bude mít nejvíc boodu jakoukoliv cestou, vyhraje titul

Reagovat
jackinho10

Hlavne si myslim, ze to drzeni zacalo pred 16, takze mel byt primak

Reagovat
John Obi Mikel

Uff ofsajd

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ofsajd ty pičo...

Reagovat
czechfant

Ach Vlčáku jak mi chybíš. S tebou bychom ty Ševce dnes smázli

Reagovat
czechfant

A to že to neplatí na tom nic nemění

Reagovat
Tromas

Teď už je to jistá výhra.

Reagovat
LuckyCharlie

Ještě, že tam ten Šádek je. Za těch 11 duelů už přece ta Plzeň taky musí vyhrát, že?

Klauni z Plzně

Reagovat
inferno08

Reagovat
OTASi

Reagovat
Rothbard

Reagovat
Houfi

Reagovat
Tomasso9

Krutá realita, Slavie nemá 1 kvalitního stopera. Pokud nepočítám zaskakujícího Holeše.

Reagovat
smetos

Reagovat
Greny

Bilek on fakt hraje Jemelka osobou na Lingra jak za starech casu

Reagovat
Rizek

Mandous

Reagovat
naheCZ

Mandous

Reagovat
Salfovic

Co tam ten Jemelka dělal, vždyť mu to šlo krásně proti noze

Reagovat
Coutinho10

to braneni katastrofalni, Havel uplne sam

Reagovat
jsemdement

Chce to gólaso do brány Plísně, tohle je slušná nuda. Zároveň upadá naděje na 14 červených karet po 87. minutě .

Reagovat
Salfovic

Aspoň, že za chvilku dávají madridské derby. To snad bude daleko větší řežba, než tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jsemdement

Potenconiál tam je.

Reagovat
Greny

Jemelka jak to zalepili ty vole snad to nebude ofsajd to byla hezká akce

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Jinak si myslím že po repre pauze jde do branky Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prej na tom neni zdravotně ok

Reagovat
fabec1222

Zlomený penis od Tvrdíkové?

Reagovat
O.Giroud

Daj tam Dedica

Reagovat
Salfovic

S Kašou.

Reagovat
O.Giroud

ale Bilek asi posranek

Reagovat
mrtvej ofsajd

To šlo chytit.

Reagovat
Kiss Me Polka!

prepinam na basket, tot je velka nuda a kvalita bohuzel klasicka pri techto zapasech

Reagovat
Spalovač šancí

Na NFL, když už

Reagovat
O.Giroud

no football league? to urcite

Reagovat
bobis21

Pořád českou verzi komentuje kokot Rajchl, nebo už se na to dá dívat?

Reagovat
$dolar$

Co takhle posuzovat jeho kvalitu a znalosti o NFL a ne ho kadrovat a proto shazovat.

Reagovat
bobis21

Nebo žít v tržní ekonomice a prostě se rozhodovat, jaký produkt konzumovat chceš a jaký ne. Někteří by to nazvali "hlasování peněženkou"

Ty ho chceš poslouchat? Fajn, já ti nijak nebráním. Já nechci, takže nebudu a budu se radši dívat na přenosy zahraničních TV, kde jsou znalosti komentátorů na ještě vyšší úrovni

Reagovat
$dolar$

Ty si poslouchej co chces, ale nehodnot jeho znalosti optikou zcela jiných věcí.

Reagovat
bobis21

Jeho znalosti jsou mi úplně u prdele a s mým rozhodnutím nekonzumovat produkt který spoluvytváří nijak nesouvisí.

Reagovat
mistr129

Na NFL nekoukám, ale Kindernay psal že už s ním nespolupracují

Reagovat
bobis21

Teď se dívám na facebook a dnes u žádného zápasu napsaný není, tak se asi pak na Bengals podívám

Reagovat
$dolar$

Nadhera, vyhazovat za nazor. Fakt se zeneme do uplny prdele.

Reagovat
mistr129

1. Jestli se nepletu, tak tam psal že nespolupracují už někdy od jara.

2. V první řadě je to prvotřídní zmrd s těma trestníma oznámeníma, takovýho člověka slušný zaměstnavatel snad ani zaměstnávat nemůže.

3. I kdyby to bylo za názor, proč by si soukromý zaměstnavatel nemohl určovat koho zaměstná podle jakýchkoliv pravidel? Spousta lidí si pak NFL nepustí kvůli němu a O2 na tom prodělá třeba?

Reagovat
$dolar$

"Spousta lidí si pak NFL nepustí kvůli němu a O2 na tom prodělá třeba?"

Tohle je naprosto vycucany z prstu, to muzu napsat, ze daleko vic lidi si NFL pusti kvuli nemu.

A je to naprosto smesny, ma se posuzovat zda dela svoji praci dobre, ci nikoliv. Jsou s nim roky spokojeni, objektivne to komentoval dobre, znalosti ma velke a ted skonci. Ano, nevim proc skoncil, mozna to nema nic spolecneho s jeho politickou karierou, ale to co predvadis je naprsto smesny. Ne, on neni zadnej Hitler ani nic spatnyho nikomu neudelal.

Reagovat
mistr129

Ode mě to je naprosto vycucaný z prstu, ale O2 dělá to, co pro něj bude ekonomicky nejvýhodnější logicky.

Nikomu nic špatnýho neudělal? Lol, vždyť on za jinej názor dokonce podává trestní oznámení a ztěžuje tak lidem život, jen kvůli svému zviditelnění.

Reagovat
$dolar$

Netusim o cem mluvis, zas tolik ho nesleduju.

Reagovat
mistr129

Podal trestní oznámení na Černochovou a Tesárka (Bratříčka) za to, že napsali, že jim není líto Duginové. Pak k tomu přihodil ještě někoho dalšího.

Jinak k tomu bodu níže - ano, to je dost možný, ale ty levičáci jsou holt taky součástí veřejného prostoru a dokázali by v tom ohledu O2 poškodit.

Za mě je tohle naprosto v pořádku obecně - tlak veřejnosti je dá se říct jediná zbraň proti korporátu, pokud do toho nechceme zasahovat zhora, tzn. od státu.

Reagovat
$dolar$

Jenze to neni tlak verejnosti, jen tlak par urvanych svini. Drtiva vetsina je bohuzel mlcici.

Ja Duginove rozhodne nelituju a Tesarek si muze rikat co chce, ale od ministra cekam absolutne jine chovani, takze tam to chapu.

Reagovat
mistr129

S tím prvním souhlasím obecně, byť v tomhle konkrétním případě ne - ve většině případů jsem tou mlčící většinou, tady bych ale třeba takového komentátora fotbalu nesnesl

Ale to už se točíme v kruhu - někdo čeká jiné chování od ministra, někdo zase od svého zaměstnance / komentátora. Každopádně očekávat můžeme cokoliv, nicméně je zmrdský hnát jeho názory do trestněprávní roviny.

Reagovat
mistr129

Resp. souhlasím s tím, že často je ten tlak opravdu jen od těch uřvaných, v některých případech ale pochází opravdu od většiny.

Reagovat
$dolar$

Jenze v tomhle pripade to posuzujes dle sebe. Neverim tomu, ze by byl tlak vetsiny na jeho nemoderovani na O2. Ale verim tomu, ze by urcite skupiny kvuli nemu udelal brajgl.

Reagovat
mistr129

Ano, ale jak říkám, vyhodnocení dopadů apod. je plně v kompetenci zaměstnavatele.

Reagovat
$dolar$

Samozrejme, jenze opakuju, ani jeden z nas nevi, kvuli cemu skoncil, treba to bylo na jeho prani.

Reagovat
mistr129

Reagovat
$dolar$

No ja ti nevim. Ale schvalovani teroristickeho cinu je snad trestny, ne? Proc ses takhle nepral za cloveka, ktereho odsoudili za to, ze napsal, ze "dobre jim tak" na smrt nasich vojaku?

Reagovat
$dolar$

A O2 ho muze vyhodit jen proto, aby se do nej levicacky svine nepustili, ze proc ho stale zamestnavaji.. Ale tady se bavime o teorii, protoze ani ty a ani ja nevime, proc skoncil.

Reagovat
bobis21

On spolupracuje s komunisty a zve na své akce stalinistu jako řečníka. On opravdu není nějaký odpůrce levičáckých sviní.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kiss Me Polka!

a kde ji hodnotil jen napsal ze je kokot, coz pro nej evidentne je

Reagovat
mistr129

Hele já si dokážu odmyslet spoustu věcí u hudebníků, sportovců apod., ale tohle už je fakt silný kafe

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo je Rajchl?

Reagovat
bobis21

Bývalá pravá ruka Chvalovského na svazu. Teď je z něj politik, který obhajuje fašisty a pořádá demonstrace společně s komunisty.

Reagovat
Spalovač šancí

Jo, komentuje. Dívat se na to dá.

Reagovat
uff

Aha pre NFL v Čechách a na Slovensku spravil pomerne dosť. Pomohol spopularizovať Americký futbal ako málokto. Komentátor je velmi dobrý. No je pravda, že už ako moc sa dal na politiku a ešte akú to neišlo dokopy. Nebude už komentovať vôbec nič.

Reagovat
Kiss Me Polka!

no tak to bych musel byt az moc velky retard, abych sledoval nejakou preseason nebo co tam ted je ne?

Reagovat
bobis21

Už 2. zápas sezony

Reagovat
Kiss Me Polka!

aha, jsem myslel, ze ta sezona je kratsi. jako zapnu si par zapasu behem playoff,a el porad neznam vsechna pravidla a hlavne ty jmena tam aby me mohla zajimat zakladni cast.

basket taky moc nedavam ale tyhle turnaje eurobasket, ms, me strasne bavi, navic nemcum se darilo, takze byla dobra atmosfera

Reagovat
Rizek

Usor křivák dne.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Pica jak je mozny ze po priprave, kdy nas tahnou Ibra, Holes, Usor, Sor,prijde Jurecka... jsme zase odkazani v nejdulezitejsim zapase na Tecla, Kacharabu a premotivovanyho Olayinku? Do pici s timhle nedame ani derby... tam neni rozdilovej hrac kurva. Tady to old time´s sake si strc Jindro do prdele. Plzen se fakt sama o titul nepripravi.

Reagovat
Mass

Uklidni se. Hrajem o deseti a gól míň od druhý minuty, navíc proti týmu, kterej skvěle brání a má dobrý brejky, s tim fakt vyhrát Slavie nemůže. Holeš, Sor sou přece zraněný. Usor by tam toho moc navíc neudělal.

Reagovat
bartes

Reagovat
Rizek

Plzeň ukázala Slávistům, kde je jejich místo. Klobouček, pane Bílku.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Houfi

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
LuckyCharlie

Reagovat
Kincl

Jako nekoukám, teď jsem viděl na youtube ten zákrok. Červenou nechápu, ale penalta byla ne? Vždyť na něj nemá těma prackama co šahat zezadu.

Reagovat
bobis21

Myslím že když to pískneš jako faul, musí podle pravidel být i červená. Fauloval poslední hráč...

Reagovat
Martin9719

Kluci děkujem!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele