FORTUNA:LIGA - preview 4. kola nadstavby

17.05.2019, 08:25, aktualizováno 19.05.2019, 08:09
Previews
Slavia má na dosah titul a dnes ho získá za předpokladu, že bude bodovat na půdě Baníku Ostrava, v případě porážky pak může doufat ve ztrátu Plzně v Liberci. Sparta naposledy schytala debakl v Plzni a svým fanouškům se bude chtít revanšovat proti Jablonci...
O titul
Baník Ostrava - Slavia Praha  (neděle 15:00)
Jeden jediný bod chybí fotbalistům Slavie k zisku mistrovského titulu. Ten mohou získat již v nedělním utkání předposledního kola v Ostravě. Domácí Banik ale nic zadarmo nedá, sám totiž bojuje o páté místo a zajisté jde získat i psychologickou výhodu před vzájemným středečním finále MOL Cupu.

Slavia se v týdnu hodně natrápila, nakonec se jí ale povedlo udolat Jablonec a odpověděla tak na vysoký triumf Plzně nad Spartou. Na čele tabulky má pětibodový náskok a fanoušci pomalu chystají mistrovské oslavy.

"Věřím, že to dotáhneme už v Ostravě. Ale je to fotbal, stát se může cokoliv. Dokud to nebude matematicky jasné, musíme se stoprocentně koncentrovat a soustředit. V Ostravě to bude těžký zápas venku, minule jsme tam odehráli nepovedený zápas a prohráli. Baník má nějakou sérii, kdy nedal gól a nevyhrál, ale vždy všechno jednou musí skončit. My samozřejmě uděláme absolutní maximum, abychom na Baníku vyhráli, to by nám dávalo jistotu. Já tomu samozřejmě věřím, ale dokud to nebude černé na bílém, musíme být maximálně ostražití," řekl před duelem trenér Jindřich Trpišovský.

Slavii budou chybět rekonvalescenti Tecl s Hromadou a mimo hru je i Ševčík. Otázkou pak zůstává, zda do zápasu budou moci zasáhnout Masopust se Zmrhalem.

Domácí Baník se v nadstavbě trápí, prohrál všechny tři zápasy a dokonce nedal ani jeden gól. V neděli ale motivaci mít bude - Slavii hodlá oplatit březnovou potupnou porážku 0:4, navíc potřebuje získat sebevědomí před pohárovým finále se stejným soupeřem.

"Musíme do toho dát všechno. Jdeme do toho s tím, abychom už konečně zase dali nějaký gól a byli tak blíže k bodovému zisku. Je to specifické, že se Slavií budeme hrát dvakrát po sobě. Ale hráči už jsou natěšení, každý chce hrát proti Slavii, ať je to liga nebo pohár. Hráči se musí kousnout a dokázat, že mají dobrou kondici na to, aby i dva těžké zápasy během několika dnů dokázali zvládnout. Pořád jsme ve hře o páté místo," burcuje svůj tým trenér Bohumil Páník. Tomu chybí vykartovaný Mešaninov a zranění Baroš, Granečný a J. Šašinka, nejisté jsou navíc starty Diopa a Jánoše.

Zvláštní motivaci bude mít v neděli Alex Král, ten v den utkání oslaví 21. narozeniny.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Pazdera, Procházka, Stronati, Fleišman - Fillo, Hrubý, Jirásek, Holzer - Kuzmanovič, O. Šašinka
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil - Souček, Král - Stoch, Traoré, Olayinka - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.09 - 4.46 - 1.56
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - Viktoria Plzeň  (neděle 15:00)
Viktoria Plzeň před několika dny rozstřílela Spartu, naděje na obhajobu titulu se ale přesto zmenšily. Slavia porazila Jablonec a situace Západočechů je krajně nepříznivá, v posledních dvou kolech musejí získat maximální počet bodů, Sešívaní by k tomu nesměli bodovat ani jednou.

"Máme už jistotu druhého místa a předkola Ligy mistrů. Moc nevěříme tomu, že by Slavia z dvou utkání nezískala bod. Takže jsem sám zvědavý, co to s námi udělá. Je to pro nás i zápas, v němž můžeme hrát tak aktivně, jako jsme hráli třeba se Spartou. Myslím si, že Liberec bude hrát stejně," nechal se slyšet trenér Pavel Vrba.

Plzeň to na Liberec umí a nejlepším důkazem je fakt, že mu nepodlehla už ve třinácti po sobě jdoucích zápasech - poslední triumf Slovanu je starý už pět let.

"Pro diváka ten zápas může být zajímavější tím, že to nebude možná tolik svázané taktikou a nebudeme tolik lpět na výsledku, i když samozřejmě my i Liberec budeme chtít vyhrát. O to to může být zajímavější, že obě mužstva budou víc preferovat ofenzivu než defenzivu. Liberec patří v lize k top mužstvům, která pravidelně hrají o poháry. V Liberci to bylo vždy těžké, je dobře trénovaný. Vždy nám dělal obrovské problémy," uvědomuje si Vrba.

V hostujícím dresu se daří Janu Kovaříkovi, v posledních dvou zápasech dal tři branky a v Liberci si na své konto může připsat 250. start v české nejvyšší soutěži. Na trávníku naopak bude chybět potrestaný Hejda, do Liberce nejedou ani zranění Čermák, Ekpai, Hubník, Krmenčík a Procházka.

Liberec ještě bojuje s Baníkem Ostrava o pátou příčku a v tuto chvíli má k dobru jednobodový náskok. Jeho zápasy v nadstavbě příliš atraktivní nejsou a zatím v nich padly jenom dvě branky. Výrazné zlepšení v ofenzívě se nedá předpokládat díky karetnímu trestu nejlepšího střelce Kozáka, zranění na trávník nepustí Oršulu s Mikulou.

"Plzeň má ještě pořád šanci, i když jen opravdu minimální, získat titul. Takže dokud budou tu malinkou možnost cítit, budou se u nás určitě rvát o vítězství. Navíc minule dali doma čtyři góly Spartě a dostali se zase do pohody. Hru mají založenou na výborné kombinaci, na nebezpečných standardkách, soupeřům se snaží vnutit svůj styl hry a v zápasech být dominantní. My máme také samozřejmě velkou motivaci naplno bodovat, abychom si upevnili páté místo, a jsme povzbuzení minulou výhrou v Ostravě," těší se na duel asistent trenéra Liberce Miroslav Holeňák.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Ngyuen - Fukala, Kačaraba, Mara, Hybš - Breite, Oscar - Malinský, Sýkora, Potočný - Musa
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník, Pernica, Brabec, Limberský - Hořava, Hrošovský - Kopic, Kayamba, Kovařík - Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.98 - 3.37 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - FK Jablonec  (neděle 15:00)
Sparta schytala debakl 0:4 v Plzni a ten by ráda odčinila v domácím prostředí proti Jablonci. Ani jednomu z týmů v tabulce už o nic nejde, Letenští skončí třetí, Severočeši čtvrtí.

"Realizační tým si hned po utkání v Plzni sedl a analyzoval ho na videu. Následně jsme to pustili hráčům, vysvětlili chyby. Ze začátku naše hra nebyla špatná, ale pak si Plzeň počkala na naše chyby a dala nám góly z brejků. Musíme se těch chyb proti Jablonci vyvarovat. Početná marodka je hodně limitující, máme hráče, kteří několik měsíců nehráli a najednou by měli nastoupit. Je to mrzuté. Musíme to řešit do budoucna," prohlásil trenér Sparty Michal Horňák.

Domácí měli po výsledkové stránce velmi dobrý vstup do sezony a do konce září sbírali především výhry, od konce devátého měsíce se ovšem začaly množit ztráty a přišlo i osm porážek. V součtu to znamená už šestnáctibodové manko na vedoucí Slavii.

Sparta se proti Jablonci může pochlubit přívětivou bilancí, když tomuto soupeři podlehla jenom v jednom z posledních šestnácti zápasů, Severočeši navíc na Letné naposledy triumfovali v březnu 2007. Tato čísla v neděli nebudou potvrzovat zranění Ben Chaim, Dočkal, Kadlec, Panák, Plavšič, Pulkrab a Drchal, nejistý je start Zahustela.

Jablonec naposledy sahal po bodu z půdy Slavie a o jeho porážce rozhodla až 85. minuta. Především trenér Petr Rada se může v předposledním kole těšit na důvěrně známé prostředí, není tomu tak dávno, co Spartu trénoval.

"Jsem rád, že můžu být (po trestu) na lavičce. Budu mít pod nohama trávu, což je samozřejmě lepší. Ale v těch dvou zápasech, i když jsme jeden nevyhráli, to nemělo velký vliv. Na Slavii jsme hráli dobře, hráči všechno věděli a stejně mě slyšeli z tribuny. Ale teď bude lepší, že nemusím sedět na tribuně. Sparta byla moje předchozí působiště. My a ani Sparta se nemůžeme v tabulce nikam posunout, Sparta teď prohrála v Plzni 0:4, takže možná bude na jejich straně nějaká nervozita. Ale doma je Sparta silná, má spoustu mladých hráčů a bude chtít zvítězit," domnívá se Rada.

Hostujícímu kormidelníkovi nebudou k dispozici potrestaný Břečka a zranění Lischka, Štěpánek a Jankovič, otazník se navíc vznáší nad startem Acosty.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Chipciu, Radakovič, Costa, Hanousek - Karlsson, Sáček, Kanga, Frýdek, Hložek - Tetteh
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holeš, Hovorka, Kubista, Sobol - Hübschman - Kratochvíl, Trávník, Považanec, Jovovič - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.64 - 3.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha33254477:2579
2.Viktoria Plzeň33235554:3174
3.Sparta Praha33196856:3163
4.FK Jablonec331661157:3054
5.Slovan Liberec3312101134:2946
6.Baník Ostrava331361438:4245
1. zápas
Fastav Zlín - FK Mladá Boleslav  (pátek 18:00)
Zlín se po infarktovém závěru v Olomouci dostal do druhého kola play off o Evropskou ligu, kde na něj čeká další těžký kalibr. Na Letnou v pátek zavítá Mladá Boleslav, která chce u Dřevnice prolomit obrannou hráz domácích a uhrát co nejlepší výsledek do odvety.

Ačkoliv za sebou mají Ševci nepovedené jaro, během kterého opustili pozice ve skupině o titul, nakonec mohou ročník zakončit povedeným představením. V podstatě již nyní jedou Moravané nad plán, neboť s jejich postupem v prvním kole play off o Evropskou ligu přes Olomouc se příliš nepočítalo. Zlín však Sigmu dokonale zaskočil, a byť v odvetě málem prohospodařil slibný náskok, postoupil díky více vstřeleným brankám na hřišti soupeře do dalších bojů.

Velký podíl na zmrtvýchvstání Ševců má nový kouč Jan Kameník. Ten na trenérskou sesli usedl po odvolaném Romanu Pivarníkovi, dokázal stmelit rozhádaný kádr a vsadil na bojovnou taktiku, která proti Olomouci slavila úspěch. I proti Mladé Boleslavi bude Zlín nejspíš vycházet ze zabezpečené obrany, neboť útok Středočechů patří mezi nejlepší v soutěži.

Síly soupeře si je ostatně vědom i Kameník. "Mají dobře zvládnutý postupný útok a taky rychlý přechod do útoku. Navíc dokáží být velmi důslední v obranné fázi, kde jsou velmi silní. Svoji kvalitou spíše patří do první šestky. Na druhou stranu nás povzbudilo vítězství s Olomoucí, proto chceme tým dobře připravit a potěšit naše domácí fanoušky," uvedl sedmatřicetiletý lodivod.

Přestože ofenziva družiny trenéra Jozefa Webera byla v základní části nejvyšší soutěže hned po Slavii a Jablonci třetí nejlepší, nestačilo to k Boleslavi k postupu mezi nejlepší šestku ligy. Vytříbený útok Středočechů totiž často zapomíná na zadní vrátka a jejich obrana často pořádala dny otevřených dveří. Weberova družina tak o Evropskou ligu musí usilovat skrze nevyzpytatelné play off.

V prvním kole proti Teplicím se naštěstí předvedl hlavně útok vedený kanonýrem Komličenkem. Modrobílí měli postup jistý de facto už po prvním klání na Stínadlech, kde tamní skláře zostudili osmibrankovým výpraskem. Obrovskou blamáž sice Severočeši částečně odčinili remízou v odvetném zápase, z postupu se nicméně radovala Boleslav.

Středočeši se se Zlínem utkali na závěr základní části, kdy vyhráli jasně 3:0. Obránce Jakub Jugas však varuje, že nyní půjde o zcela jiné střetnutí. "Je to těžký soupeř, vyřadili Sigmu, jde o pohárové dvojutkání, tam se může stát cokoliv. Musíme k tomu přistoupit zodpovědně a přivést si už do odvety dobrý výsledek," řekl stoper, jenž svou kariéru začínal právě v dresu soupeře.

Zlín v prvním kole proti Olomouci postrádal levého beka Lukáše Bartošáka a záložníka Petra Hronka. Jejich start je nepravděpodobný i proti Mladé Boleslavi, kterou trápí jen zranění obránce Jakuba Klímy. Za domácí určitě nebude hrát v minulém zápase vyloučený Lukáš Železník.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Holík, Bačo, Buchta, Gajić, Jiráček - Džafić, Hlinka, Podio, Čanturišvili - Poznar
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Křapka, Hájek, Jugas, Fulnek - Wiesner, Hubínek, Bucha, Přikryl - Mešanović, Komličenko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.89 - 3.45 - 2.56
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
O udržení
MFK Karviná - Bohemians Praha 1905  (sobota 17:00)
Souboj čtrnáctého s patnáctým uvidí stadion v Karviné. Domácí musí bezpodmínečně zvítězit za tři body, aby se drželi šance na třinácté místo a jistotu záchrany. Hosté také potřebují po dlouhé době uspět a vymanit se z nejistých pozic.

Slezané se po dvou těsných porážkách v Příbrami a Opavě vrátili na vítěznou vlnu a jednoznačně porazili pražskou Duklu. Na vítězství se dvěma brankami podílel Wágner, jednu trefu přidal Guba. Zelenobílí jsou pod Františkem Strakou skvělí především doma, kde již čtyřikrát v řadě zvítězili. Přitom vstřelili devět gólů a inkasovali jen jeden. Hlavními hrozbami pro soupeřovy obrany jsou zajisté Wágner a Budínský. První jmenovaný přesně zavěsil již třináctkrát, ten druhý devětkrát a přidal sedm asistencí. Absentovat bude pouze rekonvalescent Puchel.

K utkání s Duklou se vrátil i František Straka. "Výsledek 3:0 s Duklou je pro nás povzbuzením do dalších zápasů. Sice ještě máme teoretickou šanci se vyhnout baráži, ale já nejsem naivka. Pro mě je nejdůležitější tým připravit na baráž proti komukoliv a tu baráž zvládnout. Nekoukám na soupeře, koukám na náš tým, jak my se budeme prezentovat. Proti Bohemce je jasným cílem urvat tři body," burcuje zkušený trenér.

Klokani naposledy uspěli téměř před měsícem. Od té doby v pěti zápasech pouze třikrát remizovali, a to na Dukle a dvakrát na Slovácku, k nim zapsali do statistik i dvě porážky. Nejprve nestačili v poháru na Baník, před týdnem schytali debakl 1:4 od Příbrami, přestože zásluhou Vaníčka od začátku vedli. Hlavním problémem Bohemky je bídná ofenziva - vždyť tři nejlepší střelci nasbírali dohromady třináct gólu, stejně jako soupeřův Wágner. Jusuf je na pěti, po čtyřech mají Nečas a stoper Hůlka.

"Nemá cenu se patlat v tom, co jsme proti Příbrami předvedli, protože by to nebylo prospěšné pro nic a pro nikoho. Jediná šance je zapomenout a zvládnout se připravit na další zápas, v němž je možnost to napravit. Pořád máme dva zápasy a pevně věřím, že získáme-li body, baráži se vyhneme," neztrácí naději Martin Hašek.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Pastornický - Krivák, Dreksa, Rundič, Záhumenský - Smrž - Moravec, Lingr, Budínský, Guba - Wágner
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Hůlka, Krch, Pokorný - Dostál, Vacek, Ljovin, Bartek - Reiter, Hilál, Vaníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.38 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Dvě mužstva z opačných konců tabulky skupiny o záchranu se utkají při sobotním odpoledni na Julisce. Již sestupující domácí přivítají Slovácko, které si v týdnu definitivně zajistilo záchranu.

Dukla čeká na vítězství již přes dva měsíce, kdy doma zdolala Karvinou. Od té doby slavila jen dílčí úspěchy v podobě remíz proti Mladé Boleslavi a Bohemians. Nyní se hráči armádního klubu "pyšní" nejhorší ligovou ofenzivou (28 gólů) i defenzivou (69 obdržených branek). O aktivitu na útočné půlce se stará mimo jiné Djuranović, jenž je také nejlepším střelcem svého mužstva - vsítil šest branek. Pražanům navíc hned dva hráči, Ostojić a González, budou chybět kvůli vykartování. Mimo je ze zdravotních důvodů i Kozma.

Domácí však rozhodně nemají sklopené hlavy. "Sestup Dukly nás všechny strašně mrzí, ale musíme to vzít jako realitu. Hrozně rád bych poslední dva zápasy využil k tomu, abych viděl vazby hráčů, kteří za Duklu budou pokračovat. Myslím, že je ideální prostor, abychom si to vyzkoušeli. Samozřejmě s tím, že bodový zisk je tak tristní, že do konce jednoznačně chceme urvat nějaké body," ujišťuje trenér Roman Skuhravý.

To Slovácku se proti přímým konkurentům v boji o záchranu daří. V posledním kole základní části remizovalo s Bohemians, na půdě téhož soupeře hrálo v nadstavbě bez branek. Mezitím však dokázali fotbalisté z Uherského Hradiště jednoznačně porazit Příbram, v úterý zase nedali čuchnout Opavě. Prosadili se při tom Janošek, Daníček, Havlík a Hološko. Právě kapitán Daníček je jakožto penaltový exekutor se sedmi góly nejlepším střelcem svého týmu, následuje jej Zajíc. Jediným absentérem na straně hostí by měl být zraněný Krejčí.

"Mužstvo pořád hraje o nějaké prémie, příležitost na Dukle dostanou i jiní hráči, sestavu se budeme snažit prostřídat. Kluci mě znají a vědí, že kdyby chtěli z něčeho slevit nebo k zápasu špatně přistoupit, tak by se mnou špatně pořídili. Budeme dbát na to, aby se něco takového vůbec nestalo. Chceme na Dukle pokračovat v trendu, který jsme v nadstavbě ukázali v domácích zápasech," říká Martin Svědík, trenér Slovácka.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Ďurica, Bezpalec, Souček - Douděra, Doumbia, Hanousek, Miloševič - Djuranovič, Hadaščok, Tetour
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Trmal - Juroška, Hofmann, Šimko, Reinberk - Daníček - Navrátil, Havlík, Sadílek, Kalabiška - Hološko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.76 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SFC Opava - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Fotbalisté Opavy v rámci čtvrtého kola nadstavby přivítají Příbram a plný bodový zisk pro ně bude znamenat jistotu záchrany. Bodovat však potřebují i hosté, kteří aktuálně disponují pouze těsným náskokem na Bohemians.

Slezané do nadstavby vstoupili nejlépe jako mohli a dokázali porazit nedalekou Karvinou i pražskou Duklu, v úterním vloženém kole však přišla studená sprcha. Na Slovácku po pěti minutách prohrávali o dva góly, konečný výsledek činil 4:1, jediným jejich střelcem se stal Bernadina. Proti mnohým týmům ze skupiny o záchranu mají žlutomodří nespornou výhodu, a to takovou, že disponují klasickým silným útočníkem v podobě Tomáše Smoly. Ten se do tabulky střelců zapsal již devětkrát a daleko za sebou nechává své spoluhráče. Nejlépe z nich jsou na tom čtyřgóloví Zavadil a Juřena.

"Musíme podat daleko lepší výkon než na Slovácku. Dělali jsme chyby, které soupeř využil, s takovým pojetím hry bychom neuspěli. Musíme hrát zodpovědněji, pořád máme vše ve svých rukou. Příbram svou kvalitu ukázala vysokým vítězstvím na Bohemce, což překvapilo i mě. Ale věřím, že navážeme na domácí zápasy a i tohle důležité utkání zvládneme," říká kouč Opavy Ivan Kopecký.

Vývoj skupiny pro příbramské hráče je zcela opačný než v případě soupeře. Na úvod schytali krutý debakl na Slovácku, kde pětkrát inkasovali. Poté však zabrali a dokázali doma zdolat Karvinou, v týdnu v důležitém zápase čtyřmi góly potopili Bohemians. Při tom se prosadili postupně Mingazov, Kingue, Matoušek a Polidar. Právě Jan Matoušek je i přes gólový půst při anabázi ve Slavii nejlepším střelcem Středočechů, nasbíral totiž již osm branek, následován je Antonínem Fantišem se šesti.

"Pro nás je to důležitý zápas, ale to samé platí pro Opavu, která když to zvládne, bude zachráněná. Bude to těžký zápas pro obě mužstva. My musíme udělat další krok a bodovat. Je to fajn, že máme dvě výhry za sebou, ale pokud bychom v Opavě nebodovali a Bohemka vyhrála, tak to ztrácí efekt, který to mělo. Opava má krásný stadion, výborné fanoušky, kteří tam vytvoří vždycky parádní kulisu," chválí soupeře trenér Roman Nádvorník.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Schaffartzik, Simerský, Svozil, Žídek - Zavadil, Řezníček - Jurečka, Jursa, Zapalač - Smola
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kočí - Nový, Tregler, Soldát, Antwi - Mingazov, Kingue, Rezek, Fantiš - Matoušek - Polidar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.73 - 3.81
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
11.1. FC Slovácko331251641:4741
12.SFC Opava331161644:5539
13.1. FK Příbram331071639:6937
14.Bohemians Praha 1905338121331:4236
15.MFK Karviná33951942:5532
16.Dukla Praha33562228:6921

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (564)

Přidat komentář
db18

Pulkrab a Drchal musí také na operaci. Ben Ashworth FTW

Reagovat
Puskas

Aspoň budou moci být všichni spolu na jednom pokoji.

Reagovat
ratusek

Ve vaně

Reagovat
Greny

A Tetteh se klasicky na přípravu zrani

Reagovat
jackinho10

Kdyby Slavia udelala titul uz proti Baniku, delaji spartani v poslednim kole spalir?

Reagovat
Hokaido

Spíš si vzhledem k současný náladě myslím, že bude poloprazdny sektor a maximálně nějaký pyro.

Reagovat
Hokaido

Jo aha, nepochopil jsem to. Já ani nevím, jestli je to u nás zvykem. Vím, že v PL je to tradice, ale tady si to nevybavuju.

Reagovat
Losinho

U nás se tohle myslím nikdy nedělalo, takže není důvod.

Reagovat
db18

Ne, u nás musí rychle utíkat do kabin, protože košťata nevydrží chvíli sedět na tribuně a vletí prostě hned na hřiště...

Reagovat
KingMaster13

Já nevím ale tohle projevení emocí a nadšení se mi teda líbí víc, než sedět jak buřt zaprdnutej na tribuně. To vlétnutí na hřiště u těch titulů k tomu si myslím patří Jediní co nemám rád, když se hraje 88. minuta a už tam stojí u lajny fans.

Reagovat
db18

No právě... navíc pak myslím hrozí i kontumace, kvůli bezpečnosti hráčů a rozhodčích (to se u nás řešilo při prvním titulu)

Reagovat
KingMaster13

Já si třeba pamatuju na zápas Sparta vs Teplice kde fans stáli u lajny už asi v 85. minutě a rozhodčí raději kvůli tomu ani nenastavoval. Přitom stačil gol a Sparta titul neměla. Nebo i my na Strahově kolem 87. minuty už bylo na tribunách jen pár fanoušků a všichni na atletické dráze

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Tak špalír se dělá před zápasem ne?

Reagovat
ratusek

Jelikož se zvedáme, tak se Slavii 0:0. Tutovka za barák. My gola dát neumíme a Slavii to bude stačit k titulu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No my taky ne poslední dobou Očekávám hnus fotbal.

Reagovat
PlackaSKS

bude to nervozní a bude to stát naprosto za hovno

Reagovat
ratusek

Ale 0:0 vám stačí. takže cajk, jdu vsadit barák

Reagovat
PlackaSKS

já bych se nedivil kdyby to byl zápas bez střely na bránu...

Reagovat
Pablos

naopak 3:1 pro Slavii (myslím skóre, né střely )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V nedeli sebereme zidum titul a ve stredu pohar... Takova kristalova noc po ostravsku.

Reagovat
Blasphemer

návrat krále

Reagovat
Han střelil první

Návrat kancléře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

oba zápasy projedete a král je mrtev!

Ať žije král!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Kováčova nominace nejlepšího hráče sezóny: 1. Dočkal 2. Hložek 3. Sáček

Reagovat
db18

Reagovat
kilobyte

Dočkal, Panák, Kadlec

Reagovat
Puskas

4. má Frýdka

Reagovat
kilobyte

Tak to doufám že až Frýdka prodají do Kazachstánu, tak ho vezme sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Smola měl podepsat v Boleslavi. Tak holt hledáme útočníka dál

Reagovat
KingMaster13

Když podepsali Smolu tak to znamená, že jim odejde Komličenko teda Jinak vy udělejte toho Zajíce

Reagovat
smazaný uživatel

Abych byl přesný, jen sem to četl na jedné diskuzi, pravda může být klidně jiná. Ale že ho MB chtěla, to jo, to se zakládá na faktu.

Asi jako to, že čekal už je na nabídky z Čech, potažmo z Polska a kdyby si nebyral, jde k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo uplne jasny, ze Komlicenko pujde. Spis jde o to, jestli zustane v lize, nebo pujde pryc.

Reagovat
mistr129

Reagovat
ondrasch77

Spíše více západně...

Reagovat
smazaný uživatel

UF!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

„Akcii jsem koupil v den čtyřiačtyřicetiletého výročí svatby. Je to pro mě i pro manželku malý dárek. Zůstane už napořád v naši rodině,“ pousmál se Ozaniak.

To musí mít manželka radost, dostat k výročí akcii Opavy

Reagovat
smazaný uživatel

Že nejde Smola k nám za to jsem rád. Otázkou je, jestli se vůbec někdy podaří Baníku koupit hotového hroťáka, jak jsem psal už v zimě, strašně dlouho se nic takového nepodařilo, nepočítám Baryho a Svěrkyho, kteří se vrátili jako odchovanci. Tak budu věřit.

Reagovat
Wyrda

Třeba by mohl klapnout Papadopulos, ale to je jen dočasné řešení, ikdyž si myslím že by byl stále platný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal gól v Gliwicích naposledy v říjnu, má 34. V nejhorším případě asi ano, ale to už bych raději udělal všechno pro to, aby podepsal talent Tijani u nás dlouhodobý kontrakt a šel bych do další sezóny s útokem O. Šašinka, Tijani, Raab, Kuzmanovič, Diop. Kdyby Baroš neskončil s kariérou, tak by asi byl v áčku místo Raaba, který by byl v béčku, i když si nemyslím, že by Baroš odehrál více než 10 zápasů. Ale já fakt doufám, že přijde někdo hotový v nejlepším věku, který je schopný střelit nejméně 10 gólů za sezónu, nebo ještě lépe někdo jako Zajíc, který už zkušeností nasbíral taky celkem dost a ještě by se Brabcovi mohla vrátit investice.

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho Raaba ale nečekej zázraky. To je kluk primárně pro Béčko s tím, že může vyrůst. Druhá věc je ten bubák. Dyť nám ani nepatří, byl u nás na takovou divnou zkoušku. Bělák ani nevěděl, že u nás je, tolik asi k Tijanimu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, já si nemyslím, že by byl už teď horší než Kuba Šašinka, ale vím, že je primárně do béčka, pátý útočník vždycky bude na rozhraní áčka a béčka. Tijani je tu na hostování, divil bych se, kdyby tam nebyla opce. Víš, když někdo je nominovaný na MS U-20, zvlášť v Nigérii, která má celou řadu zajímavých fotbalistů, tak prostě tohle přehlížet nemůžu, ten kluk může být podobně "kvalitní" jako Kubík, tak půjde po roce někde o dům dál při nejhorším, ale co je víc pravděpodobnější je to, že bude minimálně na úrovni Narha a Diopa, tedy platný člen, možná i víc než to a mohl by se za dva - tři roky prodat za raketu...Přeju Brabcovi, ať se mu podaří nějaký obchod. Je mi jedno, jestli je kluk černý, žlutý nebo bílý. Pokud tu nebudeme mít africkou kolonii, tzn. max. 3 hráče. Tak to vidím osobně já.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je psáno, že je tu Tijany na hostování? Okolo něho je nějaké mlhavo a prý je tu jen na zkoušku s tím, že už je měsíc na kempu s repre v PolskU.

Reagovat
smazaný uživatel

Já četl, že na hostování, mělo se to poladit někdy v březnu.

Reagovat
Wyrda

No to je hezký, ale jmenuj mi v lize útočníka, který by stál do 10 mega a opravdu by tech za sezonu dal... Zajíc fajn ale deset golu nedal, takze nas nikam neposune. To uz je lepsi volba Wagner, ale ten zas pochybuju ze nas posili. Uplne drahý by nemusel byt Vaneček.

Reagovat
smazaný uživatel

Takových útočníků moc v lize není, já docela věřím Ledeckému z Budějovic, i když je to jen druhá liga, pak bych se koukal na Slovensko, Polsko, návraty českých útočníků ze zahraničí, jo, třeba ten Vaněček.

Reagovat
smazaný uživatel

Ledecký se neprosadil ani v KSG.

Ono je sice hezký dát milion branek ve druhé lize, ale sám se podívej, kolik hráčů pak své kvality v lize nedokázalo potvrdit.

A když nedal gól ani v Odra Opole...

https://www.livesport.cz/hrac/ledecky-david/YH7GHobe/

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl jeho statistiky, na druhou stranu, kde byl třeba ten Smola v 25 letech? Je to risk, ale mohl by třeba vyjít. My asi nemáme na to přivést nějakou útočnou hvězdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Smola sice hrál v nějakém pralese, ale průběžně dával branky.

Ale souhlasím, že nemáme tolik peněz na to přivést nějaké šutéry za +10 míčů.

Proto brát ověřené hráče zadara

Reagovat
Wyrda

No právě. Z druhé ligy se v první prosadil max Chorý, Tecl nebo Vaněček za poslední roky. Jinak na Pazlerech, Jakubovech, Vyhnalech atd. jde vidět, že ten rozdíl tam je. Takže Ledeckému nevěřím vůbec. Ze slováků by nemusel být špatný Adam Nemec, ale ten bude chtít zůstat v zahraničí. Na druhou stranu mu za dva týdny končí smlouva. Jinak pochybuju ze bychom zaplatili třeba Boženika.

Btw proč vlastne nedopadl Tandir?

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře, že nedopadl, koukni na jeho agenta a koukni na to jak v Ružomberoku skončil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wyrda

Jinak já bych němel problém ani s Fantišem. Asi nás nikam neposune, ale drahý rozhodně nebude, stále 26let a lepší než Šašinkové bude stopro. Navíc může hrát i na kraji.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to náhodou svou charakteristikou druhý Diop? Nic proti Toníkovi, mám ho rád, ale my bysme měli jít po hráčích, které v týmu nemáme, to znamená buď gólovou "věž" nebo rychlostně vybaveného hroťáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, koukám na Zlín s Boleslaví a ten Poznar, který je jen o 4 měsíce starší než Smola, má k nám vztah a góly dávat umí, je to hovado podobné Smolovi, by byl taky určitě lepší volbou, třeba na ty tři sezóny, ale aspoň něco. Poslouchal jsem nějaký podcast, kde byl novinář ze Zlína a tam mluvil o tom, že Zlín si ho může koupit z Plzně za relativně malé peníze, ale sám Poznar prý kouká pořád trochu výš než na Zlín.

Reagovat
ratusek

Tvl Poznara fakt ne.Ale s Tondou souhlasím, taky bych ho zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád lepší pracovitý srdcař Poznar než Smola z řad arcirivala, nepřítel č.1 Tonda je druhý Diop, já nevím...

Reagovat
Wyrda

Poznara jsme tu měli minulý rok. A poprvé se tenhle suter trefil až v listopadu. Jestli má tedka formu ok ale jinak nám k ničemu není. Btw ještě by zajímal ten lotys z Jablek. Toho se bude. Htit pelta určitě zbavit

Reagovat
smazaný uživatel

Už 27, ale i tak jsem myslel, že je starší.

Reagovat
smazaný uživatel

V září měl dobrou sérii

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já nevím, co je na tom pravdy, jen sem to četl na baníčku, oficiály mlčí...Třeba to je nějaký hoax, nevím

Reagovat
TheMally11

vemte si Škodu

Reagovat
lichna.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Puskas

tak to je štěstí, ne smola

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, tak ještě nepodepsal, má více nabídek, sranda může pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

Vemte Mageru

Reagovat
Pablos

Holenda je jasnej

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Drchal s Pulkrabem to je šílený. Pro Drchala ještě před dvacítkou druhá těžká operace. Takže v létě bude novej útočník nutnost

Reagovat
Puskas

Kanga prý má bráchu..

Reagovat
db18

Saman Ghoddos.

Reagovat
ratusek

Tak to má Drchal asi po kariéře

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

odborník

Reagovat
smazaný uživatel

Jilek v top 30 neměl nikoho ze Sparty, za to trojkou je Beneš. To je podle mě ještě hloupější.

Reagovat
Kang & Kodos

To je taky střelec. Ale namrdat do top pětky pět sparťanů (vůbec nebudu řešit to, že tam je Frýdek), a bejt s přehledem na třetím místě, to bych se asi Radka zeptal, co teda dělá špatně

Reagovat
Puskas

řekl by, že těch šest zbývajících bylo špatných

Reagovat
Kang & Kodos

Asi jo, když nejsou ani v top 30

Reagovat
smazaný uživatel

Kováč je samozřejmě magor, ale to víme už dlouho. Frýdek a Sáček jsou vyloženě vtip. Ale líbí se mi, že má poměrně nahoře Oscara. Toho bych do Sparty bral.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejenom ti Sparťani. Druhej z ne-Sparťanů je Zavadil

Reagovat
smazaný uživatel

24. Diop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To je skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vyjde ten Vrba.

Reagovat
Kang & Kodos

Jílek by mi nevadil, ale Vrbu bych viděl mnohem radši

Reagovat
lichna.

Vy k němu nemáte žádnou žášť? Pamatuju si jak nedávno někdo psal, že když příjde Vrba, tak přestane chodit na zápasy.. Ale je možné, že to nebylo na ef.

Reagovat
Kang & Kodos

Já konkrétně vůbec. Nepamatuju si, že by se vůči Spartě nějak vymezoval. Jako trenéra ho absolutně respektuju. I když má nějaký slabiny, o kterejch ví asi každej, kdo trochu sleduje ligu, tak trenérsky to je špička. Otázka je, jestli on sám bude chtít. Ať už kvůli tomu, jak by to vzali v Plzni, nebo vzhledem k nebezpečí, že by mu chtěl Křetinský kecat do toho, že mu krajní beci stojí moc vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

znám pár takových sparťanů

Reagovat
Salfovic

Pár? Pro většinu z nich je to arogantní buran, krkovička a teď by mu hned líbali prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Tak on nikdy neřekl nic proti Spartě, dost si dával pozor ne? přišlo mi, že čekal, že jednou to angažmá přijde. Tak co by jsme proti němu měli mít?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, i me by zajimalo, jak by tam uspel. A klidne bych ho pustil, ale zalezelo by na nahrade. A pokud pujde, tak snad s sebou vezme Fitzela.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na druhou stranu bych ho treba za Plukovnika (a o tom se spekulovalo) nemenil.

Reagovat
Blasphemer

Vrátí se Horvi. To bude takovej náš Ščasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych ho bral.

Reagovat
Blasphemer

Já vubec, no.

Reagovat
db18

On mluví dobře... V jinym klubu bych mu ale věřil víc. Já bych očekával, že by vedení šlo po Látalovi.

Ale Horvátha bych klidně po dvou letech u juniorky zase zkusil u áčka. (samozřejmě pokud postoupí do druhý ligy a pak se tam udrží )

Reagovat
Blasphemer

Když někde ukáže, že na to má, tak ho beru. Jedno angažmá v Sokolově je v současnosti na Plzeň prostě nedostačující. Ať se ještě ve velkým fotbale (ne u juniorů) ukáže.

Látal mě napadl, no. Tak uvidíme. Asi bych na něj předem nenadával, i když nemůžu říct, že bych věděl, jak pracuje, jaký preferuje hráče, rozestavení atd.

Reagovat
db18

Rada by byl řešení na jednu sezonu, ale dlouhodobě by to asi nefungovalo, a to by i pro něj byla škoda.

Reagovat
Uwe háže buly

Mě by třeba Plukovník ve velkym klubu zajímal a klidně bych ho bral i k nám, rozhodně radši jak Jílka nebo Skuhravýho. Dost se poslední roky změnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak si ho klidne vemte.

Reagovat
Blasphemer

Podle mě u vás vyhoří, jestli tam půjde. Pokud bude mít samozřejmě stejný pravomoce a moc ovlivňovat realizační tým, jako měli ti před ním. Což se s ním podle mě ze dne na den nezmění a ve Spartě čas nedostane nikdo. Ani on.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Snad ne tyjo.Jednak ho nemám rád a za další si u něj hráči pod 28 let neškrtnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc lidí tam není

Reagovat
smazaný uživatel

Holíka snad ještě uvidíme ve Slavii. Libora teda myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Dávalo by mnohem větší smysl, kdyby si ho Slávia vykoupila, a né přeplácet za Holeše. Horší není a může jít ještě hodně nahoru. Ale Holeše chce Sparta no...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes výbornej, jako vlastne kazdy zapas, co ho vidim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
smazaný uživatel

"Znáte tu scénku ze seriálu Okresní přebor, jak se ptá Luňák v hospodě jestli si myslí, že leze Hnátkovi do prdele? Víte, co mu Kužel odpoví?"

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Losinho

když si vzpomenu, jak jsme je naložili v přáteláku

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš to, jak jim to prospělo

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Zlín dává Jiráčka na beka? Ten střed je docela přehráván.

Reagovat
andrew96

Protože Bartošák je zraněný. Asi by tam uhrál i Gajić, takto ale Jiráček dost podporuje útok, což je fajn.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jak si pořád pletou Mešanoviče a Meschaninova

Reagovat
Coutinho10

ale oba dva a porad

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

jinak koukam, ze si celkem komplikujes boj o postup ve fante...mohl si mit ted jasny 3 body diky kontumaci, ale asi se ti neulozila sestava

Reagovat
HorajzmAmmann

protože jsem si tam vybíral posledního hráče, bylo asi 2 minuty do konce a už se mi to vyplo

Reagovat
Coutinho10

jo, to znam

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždycky se opraví

Reagovat
Coutinho10

aspon tak

Reagovat
Salfovic

Kde je diskuse k hokejovému MS? Někde u rusáků, ale nemůžu ji najít. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Komličenko

Reagovat
smazaný uživatel

Ohlášen bojkot derby.

Reagovat
PlackaSKS

a to je dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
PlackaSKS

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský už zase rozhoduje zápasy o poháry

Reagovat
andrew96

Přísná.

Reagovat
Posledni Kovboj

OT: Jak se tu T7 ptal na KSW https://i.imgur.com/Fn2AfAO.gifv ostuda

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Salfovic

Oba mají stejného manažera ?

Reagovat
smazaný uživatel

coze? nestrejchnul ho trochu? jinak asi zaplacenej zapas no

Reagovat
Posledni Kovboj

jo, mozna se ho i dotknul no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček

Reagovat
smazaný uživatel

Mešanovič

Reagovat
FCSL

Bolka právě postoupila, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

ještě je to daleko a Zlín je dnes dobrej

Reagovat
FCSL

Ale venku jsou komický. Posledních 10 zápasů 1-0-9, ani ne před měsícem Bolka doma 3:0 a všechny goly do poločasu. Tenhle gol rozhodl

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc taky potrápili

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, je pátek a hrajou proti FKMB, ale je to finále a nadstavba a jsou tam poloprázdné tribuny.

Reagovat
Kaspar

picu si videl !!!

Reagovat
FCSL

Poznygol

Reagovat
HorajzmAmmann

Poznar, kurva měl jsi zůstat, momentálně by jsi se strašně hodil.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kepy_FCB

Poznara k nám netahej, nejsem na něj zvědavej !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar hezkej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín dnes lepší

Reagovat
negrles

OT: tak jsem si včera vystal frontu na dva lístky na finále poháru, prijedu domu vytáhnu je z batohu a zjistím ze u jednoho lístku je ten kontrolní utrzek odtržen a drží tam jenom díky tomu, ze spolu drží ty dvě vstupenky Myslíte ze mi normálně na stadionu uznají obě nebo co dělat?

Reagovat
db18

Na pokladně Baníku ti to nevyměni?

Reagovat
negrles

To mě napadlo, ale Banik není organizátor zápasu ani, tak tomu moc nevěřím. Jako zkusím napsat za to nic nedám.

Reagovat
smazaný uživatel

Něčím to podlep, bude hodně lidí a nebude čas na větší kontrolu

Reagovat
KingMaster13

Zápas s Jabloncem & Bojkot derby

V neděli nás od 15:00 čeká poslední domácí zápas této sezóny. Další nepovedené sezóny, ve které skončíme na 3. místě... Po domluvě s vedením Fanclubů jsme se rozhodli, že v kotli nebudou vyvěšeny žádné vlajky. Vyzýváme tím všechny ostatní Sparťany, kteří jsou se situací v klubu stejně nespokojení, aby své zástavy na trubunách také nevěšeli. Rovněž jsme se shodli, že prvních 15 minut zápasu zůstaneme zticha. Proč 15? Je to symbolická číslovka, protože právě takový je počet roků, kdy Spartě vládne Daniel Křetínský, který i přes stále větší finanční injekce táhne celý klub pomalu, ale jistě ke dnu.

V návaznosti na to vyhlašujeme po dohodě aktivních fans skupin Sparty úplný bojkot posledního zápasu.

Apelujeme tak na vás, abyste si nekupovali lístky na zápas do Edenu.

Letenští.

Zajímavé. V tom případě ať nám ten ban klidně dají. V očích společnosti bude, že spravedlnost vyhrála a nenadržuje se nám a do příštích sezon budeme mít aliby. Ty okolnosti těch posledních kol nám hrajou tak karet, že to až není možný

Reagovat
Losinho

Dost drsný no, jednou nevyvěsit vlajky a zároveň slušná výmluva, jak nebejt svědkem slávistickýho titulu

Reagovat
KingMaster13

Docela jim to nahrálo do karet no. Takhle to mohou uvést jako argument ale zároveň se jim i nedivím. To co jejich hráči předvedli v Plzni bylo nechutný.

Reagovat
Losinho

Jo jako, o tom žádná ale vyšlo to hezky a čekal bych něco většího už proti Jablonci

Reagovat
Salfovic

To jsou tedy drsňáci

Divím se, že už sp. kotel dávno neřve Křetinský, ty jsi hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to taky nemusí být všechno. Ale ticho a bojkot se dá napsat veřejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nechce peníze

Reagovat
db18
Reagovat
Losinho

Snad ne Boleslav

Reagovat
db18

Doufám, že půjde do zahraničí, ta Belgie nebo Nizozemsko by mu mohlo sedět....

Reagovat
Losinho

Jablonec by mi taky nevadil. U toho zahraničí záleží na týmu no..

Reagovat
KingMaster13

Upřímně nechápu proč po něm najdete vy. Určitě by k vám rád šel a křídlo potrebujete

Reagovat
Kaspar

vlevo kopic, vpravo kayamba, takze by sedel, pro nej nema smysl byt dal v CR, leda by mu prazsky S nasypala velky prachy a stejne by tam sedel

Reagovat
db18

Leda by u nás ještě mohl hrát podhrota...

Reagovat
Blasphemer

To teda nevim jestli by k nám rád šel, když se tady už jednou neprosadil.

Reagovat
db18

leda po odchodu Vrby

Reagovat
Blasphemer

Možná. Jako je to určitě jeden z těch návratů, který by mi vůbec nevadil, ba naopak.

I když v ofenzivě podle mě posilovat opravdu nemusíme. Byl by docela zbytečný. Priorita by měl být ještě někdo do středu ke Kalvachovi, pokud se nepočítá s tím, že někdo z mlaďasů dostane šanci, jakože podle mě s tím vedení opravdu asi moc počítat nebude. A klidně někdo do obrany.

Reagovat
db18

Do obrany snad prodloužíme s Havlem, pak asi podepíšeme Brabce a tím bude hotovo. Celkově teda už čekám jen nějakého útočníka, pokud odejde Krmenčík a zbavíme se Chorase.

Jestli tu zůstane Vrba, tak ale spíš budou už jenom odchody. (Petržela už je jasný)

Reagovat
Blasphemer

Havla bych radši viděl vepředu, no.

Brabec snad klapne, ale předpokládám, že pokud Hubník dá ještě příští sezónu, tak se pravděpodobně budeme chtít, nebo se alespoň pokusíme, zbavit Pernici. Čtyři stopeři v kádru jsou přece zbytečnej luxus. A to je tady ještě Hájek, že jo. Toho bych tipnul na setrvání v Boleslavi nebo návrat do Zlína, u nás už asi nemá budoucnost.

Takže ve finále bych se za stopera nezlobil a alternativa na RB by se taky hodila, protože jak píšu, Havla raději na křídle.

Reagovat
Blasphemer

A útok nejraději nechal pohromadě. Opravdu dlouho jsme neměli na hrot takovej výběr. Byla by škoda to teď rozmrdat.

Reagovat
db18

Ne, minimálně Chorého bych nahradil Keplem.

Reagovat
Blasphemer

Já bych Chorého naopak vůbec neodepisoval. Jasně, teď nehraje vůbec dobře, ale ve spoustě dřívějších zápasů se ukázal víc než dobře. Na odstřel je v jeho případě fakt brzo.

Teď už snad skončí i Bakoš, takže ty "jeho" minuty by mohl začít dostávat Kepl, třeba v poháru a v nějakých rozhodnutých zápasech ke konci.

Je třeba počítat s tím, že Beauguel byl většinu kariéry tady strašně skleněnej, a i za tu chvíli u nás má těch absencí už docela dost. A u Krmenčíka nikdo nevím, v jakým se vrátí stavu a jestli se na něm to zranění nedejbože nějak podepíše.

Takže ne, útok rozhodně teď nijak nezeštíhlovat.

Reagovat
db18

Kdyby chodil do soubojů, tak bych ho taky neodepisoval, ale on je fakt vynechává, má dva metry, ale hlavu nevyhraje, protože se o to ani nesnaží, když do něčeho jde, tak je to buď faul, nebo jde k zemi a tváří se, jako by mu Řepka rozšlapal bábovičky...

Reagovat
Blasphemer

No, to máš pravdu. Ale před půl rokem to byl přesnej opak. Teda přihrával to furt stejně, ale na druhou stranu těch opravdu tvrdých soubojů podstoupil (a vyhrál) za zápas mraky.

Ať v přípravě ukáže, že to od podzimu bude zase tak, jak to má být. Řešit už teď nějakej jeho odchod mi přijde předčasný a zbrklý.

Reagovat
db18

Akorát do hlavičkových soubojů nechodí od té doby, co k nám přišel (možná ani předítm nechodil) a to mne hrozně sere.

Reagovat
Blasphemer

Tak to asi úplně nesouhlasím teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbavují se dobrých hráčů

Reagovat
Coutinho10

a to maj treba jeste Poznara ve Zline

Reagovat
ondrasch77

Pro nás žádná novinka, Rada ho chtěl už v létě, ale v té době prodloužil v TP...

Reagovat
Salfovic

Brno nehraje špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Ale proti Bohemce a asi i Příbrami jí moc nevěřím.

Reagovat
Salfovic

Proti Bohemce bych ji celkem věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jsou termíny baráže?

Reagovat
Euphael

1. zápasy:

Úterý 28. května: 18:00 15. tým z první ligy - 2. tým z druhé ligy.

Středa 29. května: 18:00 3. tým z druhé ligy - 14. tým z první ligy.

2. zápasy:

Neděle 2. června: 18:30 14. tým z první ligy - 3. tým z druhé ligy, 2. tým z druhé ligy - 15. tým z první ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Žižkov pěkně

Reagovat
Uwe háže buly

ale pořád je to dost malá šance.. neměli ztratit s Brnem doma.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Euphael

Takze je jasne, ze Jihlava bude hrát s 15. týmem...snad to budeme my. Nevěřím, že se vytáhneme na třinácté místo a chce se to vyhnout Brnu. Dneska čekám kříž s bohemkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava do ligy místo vás

Reagovat
F.Torres

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu s celym Brnem.

Reagovat
db18

Zbrojovka Jihlava se Šulcem

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso, co to ty klokany komentuje za člověka. Vždyť si šlape na jazyk? Jak se muze zivit mluvenym slovem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam obracene ? a .

Reagovat
Coutinho10

tohle je klasik...ten co neumi spravne intonaci

Reagovat
smazaný uživatel

Z Jindřiška je Jindříšek, z Bartka Bártek a ještě je nazývá "Živými inventáři"

A neumí vyslovit S a Ř. Někdy mu dělá problém i R

Reagovat
Coutinho10

tak to tam ten Jindřííííšek dal

Reagovat
smazaný uživatel

Tu intonaci taky moc nedává

Reagovat
Coutinho10

pred chvilkou: děkuji réžii a ted: 4. kolo nádstavby

Reagovat
Firkraag

teď zas

Reagovat
smazaný uživatel

Ofmdefáta dévata minuta

Reagovat
Coutinho10

jojo ty minuty umi taky luxusne

Reagovat
Firkraag

Fakt psychouš no Vytáčí mě festovně... Bártek, Bártek.. hraje za nás asi 15 let s dlouhým áááááá inventář jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Réžie

Reagovat
Coutinho10

jo

Reagovat
smazaný uživatel

co tohle zase bylo za gól

Reagovat
smazaný uživatel

Jindříííšek z Bohemiancs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Firkraag

My zkurvíme nahrávku a váš obránce se na to vysere

Reagovat
Firkraag

Tenhle vyprcanec z O2 má jeden pozitvní efekt a to sice ten, že nestíhám nadávat na fotbal

Reagovat
Coutinho10

on ale neni z O2, protoze ligu komentuje hodne dlouho...toho si pamatuju i z minulych sezon, kdy to bylo ruzne na streamech

Reagovat
Firkraag

Naštěstí se v nich nevyznám

Reagovat
Coutinho10

j tohohle nejde nevnimat

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho moc často nepotkávám

Reagovat
Coutinho10

on hlavne komentuje ty tymy z moravy a tam na vychode, takze ne, ze bych ho slysel uplne kazdy kolo, ale obcas nejaky ten zapas vidim, twkze hned vim, o koho jde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Ten komentátor na zápase Opavy taky nic moc

Reagovat
Firkraag

Motyvator

Reagovat
Firkraag

On zní jak Ostravak, co se nuceně snaží mluvit pražsky...

Reagovat
smazaný uživatel

Z Moravy je určitě. V útoku říká dohromady [vútoku].

Reagovat
FCSL

Nakonec půjde do baráže Opava ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Těm bych to přál, ti mi nejsou sympatický.

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov se ještě může zachránit.

Reagovat
C-M@ster

Nojo, ale s těma jejich problémama se stadecem...

Reagovat
Coutinho10

ale musej mu hrat do karet 2 vysledky, ale stat se to muze

Reagovat
C-M@ster

Opavaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka má záchranu ve svých rukách

Reagovat
Coutinho10

ale doma jim to zase moc nejde...bude to zajimavy

Reagovat
Firkraag

0:0 proti zachraneny Opavě dáme

Reagovat
Coutinho10

jo, vam vlastne staci i remiza...j, tak to ta sance je vetsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby si Opava nechtěla přivydělat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že určitě. Po tom, co u nás dnes předvedla Příbram, je budou chtít Opavští hráči poslat do 2.ligy. Banda provokatérů a zákeřných hráčů.

Reagovat
Firkraag

CO sudí, taky je tlačil, zmrdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně asi spíš ne. Bylo to vyhrocené, rozhodčí to neměl pod kontrolou (Fantiš a Zavadil byli asi 4x v průběhu zápasu čelo na čelo)... No byly 2 sporné situace, na stadionu to vypadalo na to, že Fantiš dal gól rukou, ale rozhodčí ho uznal, pak po gólu Opavy byl souboj v našem vápně a dal ŽK a tím pádem redku za simulaci hráči Příbrami, tam jsem se bál, ze pískne pro ně.. Takže 2 sporné situace 1-1, v poli piskal rovinu.

Reagovat
Firkraag

Ruka to byla, tak doufám, že to u nás odchodíte a Brno je klepne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, teď už jsem to taky viděl ze záznamu a jasná ruka, navíc za tělem, Fantiš je bezcharakterní hovado Myslím, že se nemusíte bát, podle mě ani nebude hrát u vás základ, spousta hráčů má lehká zranění a nevím, kdo všechno se dnes vykartoval. S faktem, že už jsme zachránění to znamená, že tam určitě nepojedeme vyhrát Doufám, že Příbram spadne, klub bez fanoušků nemá v lize co dělat!

Reagovat
smazaný uživatel

Opava

Reagovat
FCSL

Kozák zas stopka Jak jsem z něj byl zezačátku nadšenej, tak v poslední době až na Slovácko nic moc. Šance pro Musu a aspon snad nebudem hrát 4-4-2, což by byla proti Plzni sebevražda. Jinak Plzen pro nás nejhorší možnej tým, i když s nima hrajem vyrovnaný zápasy, občas jsme i lepší, tak to vždycky dojebem. Ukázkovej příklad poslední vzájemnej zápas, kdy jsme proti 10 dostali na 1:1 5 minut před koncem. Vidim to na 0:1. Musíme doufat v Trpiše a Slavii, že nám 2x pomůžou s Baníkem. A navíc mě děsí poslední zápas, kde Baník jede na Plzen, který už možná o nic nepůjde, kdežto my jedem na Jablonec, kterej nám to fakt nepustí. Takže jsme se sice dostali před Baník, ale pořád potřebujem aby se sešlo hodně věcí.

Nguyen - Fukala, Kacharaba, Mara, Hybš - Breite, Oscar - Malinský, Sýkora, Potočný - Musa

Reagovat
lichna.

Kozáka jsem vlastně na jaře viděl u nás třikrát a ani jednou nebyl vůbec ničím zajímavý, až na pár vyhraných soubojů neudělal nic navíc. Podle mě se trošku na začátku přehnal ten hype kolem něj.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Blasphemer

Na začátku tam právě sypal jeden gól za druhým. Teď mu nějak zvhl prach...

Reagovat
lichna.

Tak 3 dal z penalt ne?

Reagovat
Blasphemer

Liberec beru taky jako jednoho z nejhorších soupeřů. Obzvlášť venku. Ty zápasy s nima jsou vždycky hrozně těžký, soubojový a je třeba tam nechat opravdu všechno.

Sice se můžu utěšovat, že nehraje Kozák a tudíž tam nemá kdo dát gól, ale na druhou stranu nám bude chybět vykartovaný Hejda a dost možná i zraněný Hubník.

Dneska se asi může stát cokoliv, bude to zajímavé. Snad to nebude holomajzna z obou stran, jak to často bývá.

Reagovat
lampas

Musa je úplně k ničemu. Doufám, že bude na hrotu Potočný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska venku krásně, mohla to být příjemná domácí rozlučka se sezonou a místo toho se bude nadávat, válčit a bojkotovat. Potlesk hráčům a vedení. Jsem zvědav na posily během léta, protože hlavně obrana musí posílit snad všude. Nebál bych se říct, že současné složení defenzivních řad je dost možná nejhorší v klubové historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední 2-3 roky je hlavním letním přestupovým cílem posílit obranu, která prý vždy byla předchozí rok nejhorší v historii. Asi se něco dělá špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

O tom že se dělá něco špatně snad není pochyb. Ostatně nekvalitní práce všech v klubu je hlavní důvod dnešních protestů a bojkotu derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Protest by ale asi neměl být proti Křetínskému, ale proti lidem okolo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, Kretinsky si tam ty lidi sám dotáhnul, platí je a i přes očividně tragické výsledky je v klubu stále nechává a nebo je vyhazuje až po nesmyslně dlouhé době. Navíc až moc zdrojů mluví o tom, jak rád kecá trenérům do práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Naopak, ten by měl být hlavně proti němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by to měl Škoda proti vysokým stoperům Baníku složité a trpěl by jak minulý týden Kozák. Myslím, že dnes bude lepší volba Buren.

Kolář - Coufal, Deli, Ngadeu, Kúdela, Bořil - Souček, Král, Traoré - Buren, Stoch

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to zase za beton???

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kaspar

jak ty goly teda dali, kdyz nevystrelili?

Reagovat
Kaspar

jo aha, ja myslel ze komentuje ten pribramsky zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

a jinak, muze byt rad, ze je v prvni lize, na vic jak druhou stejne nema

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná měla podle livesportu 2 střely na bránu

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska bod a vyhra Plzne a vsichni spokojeny

A pak hromadna oziracka fanousku Baniku a hracu SKS. Poradne oslavime ten titul Na stodolni to pojede az do utery vecer

Reagovat
KingMaster13

A ve středu to nějak budeme muset zmáknout se 3 promilema. Občas se na tom hřišti nebo i u nás v kotli někdo poblije ale to je riziko povolání

Reagovat
HorajzmAmmann

Ve stredu remiza a Banik vyhraje na penalty. Taky nemuzete mit vsechno.

Jinak skoda, ze nebude Baros. Jeho vylouceni by nam moc pomohlo

Reagovat
KingMaster13

Tak zase double jsme vyhráli naposledy někdy před rokem 1948 takže bych si taky rád docela zaslavil. Sparta jich má nespočet tak ať máme taky na co vzpomínat Tohle se taky nemusí dlouho opakovat ale kdyby jste ten pohár získali i vy tak bych vám to přál

Reagovat
HorajzmAmmann

Je mi to jasne double je double

Reagovat
KingMaster13

Jako double jsem ještě neměl šanci slavit ale kdybychom to nevyhráli tak mi to žíly trhat nebude Hlavně tu ligu dnes dotáhnout

Reagovat
lichna.

A proč to neprotáhnout až do středy večer?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ze stodo do Olmiku rovnou na zapas

Reagovat
Kang & Kodos

Stejně mi přijde až komický, co se kolem Sparty posledních pár týdnů děje. Na jaře nikdo neudělal víc bodů, až na dva faily v lize a jeden v poháru je to výsledkově víc než solidní jaro, po dvou letech dokážeme aspoň bodově držet s ostatníma krok.

Realita je taková, že i tak jsme vysypali trenéra, protestuje se proti vedení a posledních pár dní počítáme hráče, který nejbližších pár měsíců neuvidíme na hřišti. Jako co si budem povídat, občas by ten socialistickej "klid na práci" možná nebyl úplně špatný řešení

Reagovat
smazaný uživatel

já bych řekl, že tohle je spíš následek toho debilního podzimu... jaro to mohlo napravit v tom smyslu, že jsme po těch pěti nebo šesti výhrách v řadě mohli teoreticky zabojovat o druhý místo, pak přišla Boleslav, ale to vem čert... nejhorší je vidět to nasazení hráčů - na Plzeň jsem díky bohu doma nebyl, ale stačila mi Karviná nebo pohár se Slavií... já nevím, mám to tak, že když tam hráči nechaj všechno a prostě to nejde, zatleskám a jdu dál, když tam nenechaj nic a ještě se prohraje, pak jsem nasranej (Karviná, Slavia - která je momentálně lepší a prohra v poháru by ani tak nebyla nic extrémně překvapivýho, kdyby se po hřišti nepohybovalo 10 lenivejch vocasů...)

Reagovat
Kang & Kodos

Na druhý místo by bylo potřeba vyhrát úplně všechno, po tom podzimu můžeme bejt rádi za suverénní třetí místo. Jako ty tři zápasy mě taky nasraly fest. Jedna věc je prohrát v Boleslavi, kde to prostě nevyšlo. Ale koukat, jak nás totálně válcuje Slavie, Plzeň a Karviná (!), to bylo zlý. To si musí sáhnout do svědomí samotný hráči. Ale přece jenom mi nepřijde šťastný protestovat div ne po každým prohraným zápase

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

pravda ale za ty odchozeny zápasy být to naší tak jim to taky dám sežrat. Odchodit derby a Plzeň to se neodpousti

Reagovat
Spalovač šancí

On bude problém v tom, že sice bodově to bylo OK, ale předváděná hra nic moc a hlavně naprosto chybějící systém. K tomu ještě takové perly jako konstruktivní rozehrávač Frýdek, brusič lajny Zahustel. Což ve vztahu k prostředkům investovaných do kádru, resp prožíraných přebobtnalým managementem nemůže u klubu s takovými ambicemi asi zůstat bez reakce.

Reagovat
FCSL

Ngyuen - Fukala, Kačaraba, Mara, Hybš - Breite, Oscar - Potočný, Sýkora, Pešek - Musa

Hruška - Řezník, Pernica, Brabec, Limberský - Hořava, Hrošovský - Kayamba, Kopic, Kovařík - Beauguel

Pěkná, jsem rád za Peška. Podme

Reagovat
Coutinho10

tak jo, jdeme si pro to

SESTAVA: Kolář – Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil – Souček, Traoré – Stoch, Hušbauer, Ševčík – van Buren

LAVIČKA: Kovář – Zmrhal, Kúdela, Baluta, Škoda, Frdyrych, Král

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
naheCZ

Stoch, Hušbauer a Ševčík...to uděláme nějaký rekord v počtu střel mimo vápno ne? Ale snad vítězná

Reagovat
HorajzmAmmann

Co to je za sestavu?

Reagovat
PlackaSKS

jakou máte?

Reagovat
HorajzmAmmann

Lastuvka - Pazdera, Prochy, Stronati, Sindelar, Fleisman - Fillo, Jirasek, Hruby, Holzer - Ondra

Baros, Kuzma lavicka

Janos vubec

Reagovat
PlackaSKS

děkuju. jánoše hádám šetříte na finále, pokud neni úplně v pohodě. celkem logicky...

Reagovat
HorajzmAmmann

Janos treba nebude ani na finale v pici bez nej je ten stred polovicni

Reagovat
PlackaSKS

u nás je zase v prdeli maso, jedinej (krom součka) kdo měl fakt formu...

Reagovat
smazaný uživatel

Cece mně se to i líbí, zida ubehame a pak se hodí útočníci na závěr a nazdar kamna.

Reagovat
KingMaster13

To si hodně věříš že nás uběháte Porazit nás můžete ale nevěřím že nás uběhate. Vždyť jsme kondičně zničili i Sevillu

Reagovat
Coutinho10

to mate teda slušně zabetonovaný

Reagovat
bobis21

napsané je u toho sice 4-4-2, ale mě to připadá spíše jako sestava pro rozestavení, které hrál Conte s Chelsea (pokud si to správně pamatuji):

https://www.buildlineup.com/shared/5ce147a6138c092e24ad6d74

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hrajeme bez útočníka

Ale na lávce Bary a VW! A dost překvapivě i Kuzma.

Reagovat
Blasphemer

To je 5-4-1, 4-4-2 nebo 5-3-2? Absolutně z toho nepoznám, jak to chce Páník hrát.

Reagovat
bobis21

v pohodě, to neví ani nikdo z nás

Reagovat
Blasphemer

Tak nakonec to může bejt i výhoda.

Reagovat
HorajzmAmmann

BETON

Reagovat
Wyrda

Překvapilo by me kdyby to nebylo 4-4-2*s tím že to bude vypadat takto Lasty-Pazdera, Prochy, Zio, Fleiska - Fillo, Sindy, Jiras, Holzer - Hrubas, Sasa

Reagovat
Blasphemer

Hrubý v útoku, jo? To bych čekal spíš toho Filla... ale to by tam pak zase nebyl nikdo na kraj, no.

Reagovat
Wyrda

Hrubý tak hrál proti Libe. Dneska akorát hraje místo vykartovaneho Artjoma Šindelář. Jako je to naprosto na picu ale za rok a půl pod Bobem jsme s jiným herním stylem prakticky nehrali

Reagovat
smazaný uživatel

ani nikdy hrát nebudete

Reagovat
Wyrda

Jinak Fillo v Baníku hrál vždy pravého záložníka nebo beka. Pro Boba to hold ofenzivní hráč neni

Reagovat
bobis21

asi to takhle bude no

Reagovat
HorajzmAmmann

3 stoperi

Reagovat
Kaspar

kurva vole, to nemuze byt jedno S od 3 a druhy od 5 na co ted z toho koukat

Reagovat
Coutinho10

to druhy teoreticky bejt mohlo, protoze oba maj svoje mista v tabulce jasny a ostatni tymy nijak neovlivnujou

Reagovat
Kaspar

pustim spartu, slavii na pohar

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Páník frajer

Reagovat
Reggie

Borci, je nejakej stream na Slavku?

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek je fakt skvělej, roste každou minutou na hřišti

Reagovat
KingMaster13

Horava si právě vystřelil novou smlouvu

Reagovat
Blasphemer

Hořava

Reagovat
Kang & Kodos

Štětina, Hořava, co přijde dál?

Reagovat
Kaspar

kral Jaromir

Reagovat
KingMaster13

Princ

Reagovat
Kaspar

byl degradovan?

Reagovat
KingMaster13

Ještě nedozrál na post krále

Reagovat
db18

Procházka.

Reagovat
Blasphemer

Šašinka

Reagovat
exse

Baník

Reagovat
Rarášek

...

Reagovat
KingMaster13

Zahustel

Reagovat
Coutinho10

Traore ty vole

Reagovat
Hokaido

Hovorka

Reagovat
Kang & Kodos

Hašek ty vole Tetteh je dva metry v ofsajdu, a on mu to tam pošle

Reagovat
Kaspar

Tetteh je od toho prestupu priserny, i ten jeho vyraz bez zajmu, takovy uz jsem se dostal z bohemky do sparty tak mam hotovo a uz na to seru

Reagovat
Kang & Kodos

Od zimy je příšernej, na podzim to tahal skoro sám

Reagovat
RickNash

ten začátek měl dost dobrej, ale dneska není ani nulovej, to je prostě zápornej přínos. Línej na krok, bez přehledu o ofsajdový linii, nechá svýho hráče hlavičkovat po rohu absolutně bez zjmu, když konečně dostane míč do nohy a pokryje ho v silovym souboji s posledním stoperem, tak sebou plácne na zem a chce nějakej přímák... strašný, líný, jakej rozdíl oproti podzimu nebo minulý sezoně u nás!

Reagovat
Blasphemer

Ty píčo, ten Kayamba je fakt neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý, nebo špatný?

Reagovat
Blasphemer

skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku jsem doufal, že se neprosadí a pošlete nám ho zase do Opavy na hostování na podzim, škoda Kayambovi to ale moc přeju

Reagovat
FCSL

To bude jak se Spartou, protože my prostě nemůžem dát gola

Reagovat
Kang & Kodos

Výborně sudí Hovorka fauloval jako poslední, Tetteh sebou neplácnul, i když mohl, ale už byl tak rozhozenej, že vystřelil špatně (ponechme stranou to, že by to nejspíš nedal, i kdyby šel v klidu). Akorát ten přímák byl píčovina

Reagovat
Raylan

Jj bal jsem se, ze dá jen žlutou

Reagovat
KingMaster13

A udělat tohle Costa tak nedostane nic

Reagovat
Kang & Kodos

Costa by ho takhle buzerantsky neodstrkoval, ale rovnou by ho vzal přes párky

Reagovat
KingMaster13

Udělal by tam zákrok na zlomeninu a kartu by stejně nedostal

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
ondrasch77

S faulem souhlas, ale s redkou ani omylem. Holeš byl na stejné úrovni jako Tetteh, možná dokonce blíž k naší brance...

Reagovat
Kang & Kodos

K bráně jo, ale k Tettehovi by se podle mě nedostal. Ani nikdo z Jablonce nijak neprotestoval, i když samozřejmě už o moc nešlo.

Reagovat
ondrasch77

Koukal jsem na to ještě jednou...., asi máš recht...

Reagovat
salm0n

Nechápu proč Horňák neveme nějakýho hroťáka z dorostu... fakt demence

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltu?

Reagovat
Posledni Kovboj

Souboj Jovovic vs. Radakovic je neco jako kdyz profi boxer vyleze z ringu a zmlati rozhodciho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Video no

Reagovat
Coutinho10

penalta nic ? jako v Liberci

Reagovat
PlackaSKS

nadstavbu nebere vážně ani var

Reagovat
Blasphemer

Kdy začnou za ty lokty dávat karty?

Reagovat
KingMaster13

Kozák nehraje Ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to naučil ostatní

Reagovat
Blasphemer

Musa ho teď v tomhle ohledu zastoupil docela důstojně. Na půlce v nic neřešícím souboji mu tam nalítl loktem do ksichtu. Míč samozřejmě dávno pryč.

Reagovat
KingMaster13

Evidentně jde Kozák prikladem Ale ty lokty mi taky vadi

Reagovat
Blasphemer

Já nevím, jak se to teď má pískat, ale myslel jsem, že za to mají automaticky dávat karty.

Reagovat
PlackaSKS

stejně jako když někoho zatáhneš za dres... tohle prostě neposuzují tak jak by měli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Ty voe, zase nepísknutá jasná penalta na součka běžte už do pr*ele

Reagovat
lichna.

Reagovat
F.Torres

?

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně málo střílíme, všechno kombinujeme až do kuchyně a pak to zkazíme. Nestřídat a neusnout.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle de dalo teda uplne v klidu piskat, vubec ho nezajimal mic, jen Soucek.

Reagovat
Kang & Kodos

Frýdek dneska výbornej. Kdyby takhle nehrál jenom párkrát do roka, tak proti němu nemůže říct nikdo nic

Reagovat
kilobyte

Za dva dny je to ale zapomenuto.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

zatim v defenzive opatrny z obou stran...je videt, ze remiza by nebyla spatna ani pro jeden tym, ale zaroven to je osidne...uvidime

Reagovat
KingMaster13

klidně ať to domluví na remízu ale chci abychom dali gol na 1.0 ať jsme kryty. V 90. pak necháme Baník vyrovnat

Reagovat
Coutinho10

j bylo by to jistejsi ...takhle se muze stat cokoliv...zase nejaka haluz strela do sibenice a je to

Reagovat
JarousFCB

ten gól asi dáte... My jsme směrem dopředu nuloví

Reagovat
Coutinho10

uvidime...zatim to vypada spis na 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi divný zápas. Polovina týmu jako kdyby to měla v pici, Fillo může být rád, že nebyla penalta.. Vypadá to, že jen Lasty, Flaska, Zio, Prochy nemá v pici.

A propo Prochy jak zjebal Pazderu. To mi připomnělo milostný vztah Řepka +Pamic...

A ta naše stupidní securitka k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Fillo? Ja myslel, ze tam vletel jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo a úplně debilne. Jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jirásek

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak jako tak demence.

Reagovat
JarousFCB

S rukama před sebou to byl Fillo ... Ale zdálo se mi, že ho sundal tělem myslím Šašinka. Každopádně to IMHO měla být penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jirásek to byl.

Jasná penalta

Reagovat
JarousFCB

Tak Jirásek šel tělem...

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je už jedno. Ať se zbytek týmu probere..

Tady vážně chybí faktor Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Švancara

Ta byla přísná

Reagovat
Coutinho10

Švanciho oci na tu redku na Sparte

Reagovat
Liquid

Reagovat
FCSL

Pešek má fakt pešek, vždycky to odnese jako první Ani bych se nedivil, kdyby se ho Zsolt zbavil

Reagovat
Raylan

Jsem rad, že je Hovorka pryč

Reagovat
PlackaSKS

ta rudá pro hovorku ach jo, rozhodčí jsou tuhle sezonu neskutečně špatní. navíc chybí ta berlička, že to "viděli špatně" když je tam var... postavit ke zdi a vyměnit za jiný. do jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka

Reagovat
Blasphemer

Zrovna když je na úkor Havla na lavičce Petržela, tak se nám zraní bek.

Reagovat
Blasphemer

Musa za loket nic a Kopic žlutá za takový hovno.

Reagovat
Kang & Kodos

OZ28 <3

Reagovat
Posledni Kovboj

Standa

Reagovat
F.Torres

OMG byl to offside? Nedal bych rozhodně za to ruku do ohně

Reagovat
naheCZ

Ty vole v tutovce to mávne hned.

Reagovat
Blasphemer

Pačinda je totálně marnej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tesnej ofsajd

Reagovat
KingMaster13

Ty vole Zahustel

Reagovat
Kaspar

kvuli nemu bylo preruseno nebo co se stalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Gola dal

Reagovat
smazaný uživatel

Takze vlastne bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte tam Škodu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hrubeš je tak spatnej a furt si vesele píská dál

Reagovat
Posledni Kovboj

zamrdat celou hraci plochu dymem tak, ze si ani Tetteh nevidi na curaka, a skandovat "co je co je" je fakt vrchol intelektualni dominance techhle prvoku

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
C-M@ster

Pyro není zločin

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Raylan

Karlsson

Reagovat
Blasphemer

Druhej poločas jsme naprosto příšerný.

Reagovat
Kuchta

Civič za Tetteha, co to je za střídání? To jako bude doma betonovat za stavu 2:0 proti deseti? Horňák

Reagovat
smazaný uživatel

však jiného útočníka nemáte ne? Jo a bylo to 1:0. Civič tam měl centr před tím druhým gólem.

Reagovat
Raylan

Věnuj se radši Slavii

Reagovat
Kuchta

Zisk titulu si užiju, neměj péči. Ale stejně si neodpustím zasmát se tomu, jací jste komici Na viděnou za týden v Edenu, dostanete bídu

Reagovat
Raylan

Předpokládám, že na ten zápas nekoukáš, ale přesto máš potřebu napsat nějakou sračku. Tetteh byl dost okopávanej a šel prostě střídat, jelikož jsou všichni útočníci zranění, tak se tam posunul Hložek a přišel Civič. Zkus Spartu alespoň na chvíli vypustit z hlavy, pak si to třeba užiješ víc

Reagovat
FCSL

Plzen fakt marná, ale na nás to stačí. Po sezoně kompletně překopat offenzivní 4, protože to je marnost nad marnost. Nikdo není schopnej dát gola

Reagovat
ondrasch77

A koho by sis s vaším majitelem představoval ?

Reagovat
Blasphemer

Kayamba druhá nastřelená ruka.

Reagovat
smazaný uživatel

Pazdera se spletl, te sel stridat?

Reagovat
Blasphemer

Franěk hroznej dnes. Na obě strany. Řezník měl jít teď ven. Na druhou stranu, Musa měl bejt venku už dvacet minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Frydrych Čekal jsem spis Olayinku

Reagovat
Kuchta

Olayinka není na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
PlackaSKS

ale tak čekat si mohl no

Reagovat
Blasphemer

Jasná.

Reagovat
C-M@ster

Kéžby se Baník trefil, ať je ještě sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Banicek Slavia krasna udrzba, nikdo se nemuze divit kdyz obema staci remiza.. byla by picovina se nekam hnat jen aby si lidi neco nerekli a Plzen nebrecela...

Reagovat
Han střelil první

Tak jsem asi rád, že jsem udělal něco pro své tělo, a pak si pustil hokej, protože předpokládám, že ten fotbal musí být hrozná ztráta času.

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
naheCZ

Nikdo se zrovna moc nepředřel no...

Reagovat
KingMaster13

Mistriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jackinho10

Reagovat
ondrasch77

Gratulace...

Reagovat
KingMaster13

Díky, cením

Reagovat
Coutinho10

Tak sice holomajzna, ale je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Campeeeoneeees Campeeeoneees Olee Olleee Oleee

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jackinho10

Reagovat
ondrasch77

Gratulace...

Reagovat
Coutinho10

diky

Reagovat
Kuchta

MISTŘI!!!

Reagovat
AjaxFans

Gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Díky, cením

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Tak alespoň 1 trofej jistá Pokud zvládneme i středu tak to bude naše nejlepší sezóně od Bicana

Reagovat
Kang & Kodos

Ajaj, Hložek v dobrý pozici nedal Kangovi. To zas bude kodex

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Baník

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
KingMaster13

Bych se na vás taky vysral Dolar je tu celej rok sere tak se pomstili

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Blasphemer

Tak derby stejně vyhrajete, ale mohlo to být alespoň na oko zajímavý i poslední kolo.

Reagovat
KingMaster13

U derby nikdy nevíš právě Nicméně Sparta mi přijde, že už to má na salámu, to je fakt

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Coutinho10

takže se tam zřejmě něco semlelo

Reagovat
db18

Nechtěli jim pustit choreo, které měli povolené, tak fanoušci řekli, že bez chorea nepůjdou. Pořadatelé zavřeli vchody na stadion a nechtěli je tam pustit.

Reagovat
Coutinho10

něco s choreem jsem četl, ale jestli to byl ten hlavní důvod nedokážu říct, ale nakonec tam aspoň jedno choreo puštěný bylo, ale to nic nemění na tom, co se stalo

Reagovat
Blasphemer

Vrba

Reagovat
Blasphemer

Stačí nebejt kokot a neptat se na píčoviny.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Coo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Díky Banicku že jsi nekladl odpor Chlastacka zacina

Reagovat
lichna.

No u té střely Kuzmanovice jste si museli striknout.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja si striknul taky, vzhledem k nasi ofenzivni forme ... tohle nam tam musi zacit padat a hlavne, strilet z dalky vice. Kdyz na to mame hrace jako Kuzma, Hruby, Janos...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

No jako jo no ale celý zápas jste se moc dopředu netlačili ale přesně jsem to čekal, že tam něco takového přijde a může to tam spadnout. Pak by mě zajímalo jak by jste se zachovali, jestli by jste nás nechali vyrovnat a nebo to bránili vlastním tělem

Reagovat
lichna.

Tak jako svým způsobem je pro nás lepší ta remíza. Protože teď je reálné vyhrát v Plzni kde nám může jít o vše a jim o nic. Kdybychom vyhráli tak Plzeň udělá vše pro to aby příští týden vyhrála. Navic vy budete teď částečně unavení po oslavách. Tak se to trošku vyrovná.

Reagovat
KingMaster13

Jako souhlas, že tenhle scénář je pro vás lepší. Navíc i kdyby jste rupli tak hypoteticky vás furt může zachránit Jablonec

Reagovat
Fakt

Tak gratulace Slavii k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 15 minut bylo ultimatni zlo, i když se to dá omluvit tím, že Žid si šel pro titul a my pro bod..

A dát Bolfa na 3 vteřiny...

Pičo snad aspoň v Plzni dostanou šanci mladí a neklidní.

Reagovat
KingMaster13

Když budete mít stejně bodů jak Liberec.... kdo na tom bude lépe?

Reagovat
Wyrda

My, máme více bodů po základni casti

Reagovat
KingMaster13

Super takže jsme udělali dnešní remízou dobrej skutek

Reagovat
smazaný uživatel

V poháru bude nejsilnější sestava, opory už jsou unavené, proto nasadit mladé i za možnou ztrátu případného 5.mista

Reagovat
KingMaster13

To by jste byli blázni kdyby ne protože vyhra v poháru totiž klidně může znamenat jistou skupinu El

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. Vše teď dát na finále, dojebat tam poslední zbytky sil a v neděli do Plzně vyloženě má výlet s mladýma

Reagovat
smazaný uživatel

*na výlet

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyz prohrajeme pohar tak musime do Plzne pro vyhru. A ne na zadny vylet s mladyma...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ty víš, jaký na to mám vše názor, tím bych to ukončil

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kepy_FCB

Těžko když se Pelta dohodne s Karlem

Reagovat
HorajzmAmmann

A na cem?

Reagovat
Kepy_FCB

Ze to Peltovi pustí

Reagovat
Kepy_FCB

*Pelta Karlovi pustí

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo, urcite to Jablonec pusti Liberci. A kvuli cemu? Liberec jim ani nema krome Jestedu co nabidnout...

Reagovat
Kepy_FCB

V dalším ročníku...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lichna.

Sry ale to je hrozná píčovina.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to musíš vážně řešit všude. Tak pro tebe holt picovina. No, svět se mi z toho nezbori.

Reagovat
Kepy_FCB

Palcohonič pls

Reagovat
F.Torres

baník

Reagovat
F.Torres

Mistři!! Díky hoši!! Už to chce jen jednu výhru. Tak snad si pro ni dojdeme. Double je double

Reagovat
KingMaster13

A v derby pochcat Spartu

Reagovat
F.Torres

stačí, když naloží frýdkovi co se do něj vejde, i prohru bych snesl, hlavn ten pohár

Reagovat
KingMaster13

Tak snad se kluci hecnou aby je porazili Je to derby! Nicméně pohár má samozřejmě přednost

Reagovat
smazaný uživatel

Moje barva červená a bílá, dědictví mé – poctivost a síla

Reagovat
smazaný uživatel

Mistři! Mistři! Mistři!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Blasphemer

Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
Blasphemer

Volal mu Křetínský.

Reagovat
smazaný uživatel

A co chtel?

Reagovat
Blasphemer

Nic.

Reagovat
smazaný uživatel

A co mu na to řek?

Reagovat
Blasphemer

No nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mu řek dobře.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkal?

Reagovat
Blasphemer

Celkově si tam dělal prdel z novinářů (ale oprávněně - když se tě potřetí za sebou zeptají v podstatě na to samé, tak bych jim s vážnou tváří taky neodpovídal).

Když se ho už podruhé zeptali na jeho budoucnost v Plzni, tak vytáhl telefon a předstíral, že mu volá Křetínský.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Jackmaker1989

Hoci fandím Sparte, titul Slavie je naprosto zaslúžený a prajem jej ho oveľa viacej ako Plzni, ktorá hrá hnusný futbal v porovnaní so Slaviou.

Nám utiekol vlak o niekoľko levelov a Slavia za 3 sezóny urobila kus skvelej práce. Má široký káder a hrá fakt super futbal. Toto bude veľmi ťažké zastaviť. Na druhej strane pomaly ale určite Plzeň pôjde nižšie a nižšie a budeme sa musieť uspokojiť s 2. miestom v najbližších 2-3 sezónach, ako najlepšie možné umiestnenie.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Banikovec7

Kupovali jste uz nekdo permici na pristi sezonu?

Reagovat
ondrasch77

Už mám...

Reagovat
Banikovec7

Tak to mi asi moc nepomuze, ale diky tobe jsem si vsiml, ze jsem to napsal pod preview, takze dik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele