FORTUNA:LIGA - preview 2. kola nadstavby

23.06.2020, 08:24, aktualizováno 24.06.2020, 08:58
Previews
Stadion Slavie v Edenu (© AFP)
Česká nejvyšší soutěž může mít dnes večer staronového mistra, Slavia hostí Plzeň a v případě výhry může odstartovat další oslavy. Na programu je rovněž severočeské derby, v němž se Jablonec střetne s Libercem...
O titul
FK Jablonec - Slovan Liberec  (středa 17:30)
Podještědské derby může nabídnout pořádně třaskavou bitvu o průběžné čtvrté místo tabulky. Protože třetí Sparta už pomalu a jistě začíná severočeskému duu unikat, může být vzájemný zápas Jablonce a Liberce hodně důležitý, co se otázky jejich konečného postavení týče. Zatím jsou na tom po jedenatřiceti odehraných zápasech o pouhé dva body lepší domácí.

Oba celky na sebe narazily teprve nedávno, po koronavirové přestávce zkraje června na Střelnici zvítězil Liberec, a to tím nejtěsnějším možným způsobem. Aby svého protivníka mohl v průběžném pořadí předskočit, bude muset tříbodový rezultát urvat opětovně. Především pak potřebuje napravit minulý výsledkový nezdar z půdy pražské Sparty.

Samozřejmě že oba týmy mají ambice zahrát si v příštím ročníku evropské poháry. A jablonecký kouč Petr Rada sliboval, že jeho mužstvo se ve zbývajících čtyřech utkáních vydá ze všech sil. "Máme všechno ve svých rukou. Musíme hrát na krev," burcoval. "Věřím, že když do utkání vstoupíme s velkým nasazením a lepší koncovkou, uspějeme," dodal.

Pokud se Radovu celku podaří oplatit svému sokovi nedávnou porážku, vytvoří si na něj už pětibodový náskok. Takový by se v následujících třech střetnutích udržoval daleko snadněji. "Nesmí se opakovat to, co jsme předvedli proti Liberci nedávno," uvědomoval si domácí záložník Miloš Kratochvíl. "Určitě se bude jednat znovu o pikantní derby," těšil se.

Jablonec se bude muset obejít bez trojice zraněných hráčů, na marodce se mu nacházejí Jakub Jugas, Vojtěch Kubista a Vladimir Jovovič. Není pak jisté, jestli do hry budou moci zasáhnout Tomáš Hübschman a Dominik Pleštil. "V Plzni jsme předvedli lepší výkon než na konci základní části na hřišti Bohemians. Chceme na něj nyní navázat," zakončil Rada.

Slovanu se v tomhle lokálním klání v minulých letech příliš nedařilo, v uplynulých šesti mistrovských zápasech Jablonec porazil právě jen v posledním případě. Pokud by neurval ani bod, těžko by se mu již odstup od čtvrté pozice doháněl. "Chceme zase vyhrát. Potřebujeme totiž tři body, abychom se posunuli výš," uvědomoval si hostující bek Ondřej Karafiát.

Hosté aktuálně nemají nikterak špatnou formu. Po dlouhé přestávce způsobené pandemií čtyřikrát zvítězili, dvakrát remizovali a třikrát padli. Přičemž ve finále jen na hřišti Sparty museli skousnout jakýsi větší debakl, než by sami očekávali. "Víme, jak na Jablonec. Je jen na nás, jak ke všemu přistoupíme," říkal odhodlaně liberecký forvard Jan Kuchta.

Hostující stratég Pavel Hoftych nebude mít k dispozici jen dvojici ve složení Matěj Hybš a Matěj Chaluš, jež se stále potýkají s určitými zdravotními problémy. "Věřím, že všechno hlavně fyzicky ustojíme," pravil Kuchta. "Natrénováno máme, řekl bych, že náročný program není vlastně ani znát. Občas si sice na hřišti odpočineme, každopádně jsme připraveni."
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Holík, Jeřábek, Plechatý, Krob - Považanec - Matoušek, Kratochvíl, Hämäläinen, Sýkora - Doležal
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Koscelník, Kačaraba, Karafiát, Mikula - Alibekov, Mara - Malinský, Baluta, Pešek - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.66 - 3.31 - 2.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Viktoria Plzeň  (středa 20:00)
Velkolepá bitva o titul je tady. Do Edenu přijede druhá Plzeň, která na jaře neúnavně stíhá vedoucí Slavii. Pokud však ve středu večer padne, bude jasné, že trofej pro vítěze ligy zůstane i pro další rok v červeno-bílé části Vršovic.

Stejně jako loni na sebe Slavia a plzeňská Viktoria narazí ve druhém kole nadstavby a opět to bude v Praze. Před rokem byli šťastnější sešívaní, kteří si následně došli pro titul. Letos jsou k jeho obhajobě ještě blíž a slavit mohou již bezprostředně po středečním duelu. Pokud totiž svěřenci trenéra Jindřicha Trpišovského zvítězí, budou mít na Západočechy uspokojivý náskok devíti bodů, který jim v kombinaci s lepšími výsledky ze vzájemných zápasů letošní sezóny postačí na jistotu prvního místa.

Opačného scénáře by se Slavia měla za každou cenu vyvarovat. Plzeň se totiž pod nedávno povolaným koučem Adriánem Guľou zase našla a dostala se do působivé formy. Během ligového jara ztratila Viktoria body pouze jednou, a to právě proti Slavii při bezbrankové remíze více než dva týdny zpět. Potom je ještě třeba připočíst nezdar ze semifinále MOL Cupu, ovšem dalších deset výher vskutku imponuje.

Nicméně sešívaní mají v plánu ukončit veškeré naděje Západočech na první příčku. "Jsme plni očekávání, máme to v hlavě a byli bychom nejradši, kdyby přišel co nejdříve. Jsme rádi, že se to vyvrbilo tak, že jsme dostali šanci rozhodnout v tomhle domácím zápase. Zvláště po výkonu a výsledku v Ostravě se už nemůžeme dočkat, aby zápas začal," uvedl Trpišovský.

Slávistům dlouhodobě schází stoper David Hovorka s křídelníkem Peterem Olayinkou. Vedle nich se teprve bude rozhodovat o startu dalšího středního obránce Ondřeje Kúdely, který poslední zápas v Ostravě úplně vynechal, a záložníka Petra Ševčíka, jenž si ve Vítkovicích přivodil drobné zranění.

Plzeň před dvěma týdny nepřevedla v Edenu ideální výkon, což budou chtít Západočeši tentokrát změnit. "Očekávání před samotným zápasem jsou různá, protože i ty příběhy zápasů bývají různé. Je potřeba být nachystaný na všechny varianty. Hlavně chceme a musíme zlepšovat naši výkonnost, to je priorita. Zaregujeme určitě na zkušenosti ze vzájemného střetnutí," řekl Guľa.

Viktoria dorazí do Vršovic v téměř kompletním složení. Někteří hráči si navíc v posledním utkání proti Jablonci díky protočení sestavy více odpočinuly. Na marodce tak zůstávají pouze záložníci Ubong Ekpai a Marko Alvir.

Pro slávisty bude velkou motivací zajistit si titul již ve středu i z toho důvodu, že je po dlouhé době budou podporovat fanoušci z tribun. Díky pokračujícímu uvolňování vládních opatření se jich do ochozů Edenu dostane kolem čtyř tisíc.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Coufal, Kúdela (Frydrych), Zima, Bořil - Holeš, Ševčík - Masopust, Stanciu, Provod - Tecl
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Hruška - Řezník (Havel), Hejda, Brabec, Limberský - Bucha, Kalvach, Čermák - Kayamba, Beauguel, Kovařík
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.43 - 3.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Baník Ostrava  (úterý 20:00)
Rudý stroj z Letné se konečně v této sezóně rozjel na plné obrátky a válcuje vše, co mu přijde do cesty. Dalším nešťastníkem na cestě je ostravský Baník, který může jen překvapit. Veškeré předpoklady totiž hrají do karet domácím.

Takovou formu nepamatují příznivci Letenští už hodně dlouho. Fotbalisté Sparty v posledních týdnech udivují snad i sami sebe a válcují jednoho soupeře za druhým. Pro Pražany škoda, že je exkluzivní forma potkala až tak pozdě, nicméně lepší pozdě nežli nikdy. Díky šňůře výher směřuje družina Václava Kotala za ligovým bronzem a vedle toho ještě živí šanci na vítězství v národním poháru.

I vzhledem k relativně nedávné bídě však zůstávají letenští na zemi. "Každé utkání v nadstavbě je těžší, soupeři také chtějí bodovat, protože pohárová Evropa láká. Když se vyhrává, pracuje se lépe, ale i tak máte v hlavě strašáka, že každá série jednou končí," uvedl s pokorou Kotal.

Baníku to naopak příliš nejde. Fanoušci se sice mohou konejšit tvrzením, že kouč Luboš Kozel nadále dává dohromady tým pro lepší zítřky, avšak rádi by již nyní viděli alespoň nějaké náznaky progresu. Těch je ovšem bohužel pro Slezany poskrovnu. Po restartu soutěže zvítězili Ostravané pouze jednou a ve skupině o titul sídlí až na poslední šesté pozici.

Na chvostu však nehodlá Baník zůstat. "Chceme bojovat o to, abychom byli v tabulce výše. Z našeho pohledu věříme tomu, že se bude rozhodovat mezi námi, Jabloncem a Libercem, a víme, že musíme získat o tři body více než Liberec. Pokusíme se z toho rozdílu ukrojit něco hned v úterý na Spartě," sdělil Kozel.

Slezanům nicméně do karet nehraje ani bilance zápasů proti Spartě z probíhající sezóny. Na Letné již utržili dva ostudné debakly, a to 3:0 v lize a 5:0 ve čtvrtfinále MOL Cupu. Baník pak neskóroval ani na domácí půdě, kde v polovině prosince remizoval s Pražany bez branek.

Na straně hostů se po posledním utkání proti Slavii trochu rozrostla marodka. Vedle již absentujících Martina Filla s Dyjanem Carlosem de Azevedem je nejistý start také u Daniela Holzera. Sparťanský lazaret je početnější, ale v posledních dnech víceméně konstantní. K Semihu Kayovi, Davidu Lischkovi, Srdjanu Plavšićovi a Martinu Graiciarovi se přidal také Andreas Vindheim, o jehož nasazení proti Baníku se bude ještě rozhodovat.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Heča - Sáček, Štetina, Hancko, Frýdek - Hložek, Krejčí, Dočkal, Kanga, Karlsson - Kozák
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Jánoš, Pokorný, Stronati, Svozil, Fleišman - Potočný, Kaloč, Jirásek, Kuzmanovič - Šašinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 4.80 - 8.11
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha31236261:1175
2.Viktoria Plzeň31216462:2269
3.Sparta Praha31158859:3653
4.FK Jablonec311471046:4349
5.Slovan Liberec311451251:4247
6.Baník Ostrava311291043:3745
O udržení
MFK Karviná - SFC Opava  (úterý 17:30)
Duel dvou slezských týmů bojujících o záchranu bude k vidění v úterý v Karviné. Trápícíc se domácí tam přivítají Opavu, která se na ně může v případě vítězství dotáhnout a ještě více tak zdramatizovat boj o záchranu.

Mezi aktéry tohoto utkání se v tabulce nachází ještě Příbram. Prakticky jasné tak je, že jeden z těchto tří celků utrpí přímý sestup - že by se to týkalo Zlína je totiž velmi nepravděpodobné. Karvinští fanoušci však musí považovat Opavu za přijatelného soupeře. Poslední dva zápasy na hřišti zelenobílých sice skončily remízou, předtím však domácí šestkrát zvítězili.

Nyní se však Karviná potýká s bídnou formou. Zatímco před koronavirovou přestávkou získala deset bodů ze dvanácti možných, po ní v sedmi zápasech uhrála díky domácím remízám tři body. A to zejména vinou toho, že hned ve čtyřech těchto utkání vyšla střelecky naprázdno.

Ne tak o víkendu proti Teplicím, kde však čtyři góly inkasovala, což rozzlobilo Juraje Jarábka. "Musíme si velmi rychle zanalyzovat, proč jsme nezvládli utkání v Teplicích. Rozhodně musíme lépe zabrat jako tým, být bojovnější, protože takhle se o ligu a za klub nebojuje. Klíčový je pro nás teď každý zápas. Pokud to chceme zachránit, musíme zápas s Opavou zvládnout," řekl kouč.

Ani v případě Opavy nejsou aktuální výsledky žádná hitparáda, lepší než v případě konkurenta to bezesporu je. Jejich bodový zisk zvýšila zejména výhra v posledním domácím zápase proti Dynamu, kromě ní po dlouhé pauze bodovali žluto-modří ještě zásluhou tří remíz. Jasný cíl mají před zápasem Opavští. "V úterý jdeme znovu do války. Míříme do Karviné, kde musíme bodovat, i když to slovo nemám rád. Chceme uhrát co nejlepší výsledek a vzít si tam nějaké body," tvrdí nedávno jmenovaný trenér Radoslav Kováč.

Domácí se musí obejít bez zraněných Petráně a Moravce, ze stejného důvodu hostům chybí Schaffartzik, Dedič a Šrom. V ohrožení je i start Zavadila a Rychlého.
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Bolek - Ndefe, Šindelář, Janečka, Čonka - Smrž, Hanousek, Qose - Ba Loua, Lingr, Taiwo
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Fendrich - Hrabina, Hnaníček, Žídek, Helešic - Řezníček, Souček - Mondek, Zavadil, Dordič - Juřena
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.39 - 4.43
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fastav Zlín - 1. FK Příbram  (úterý 17:30)
Příbram i Zlín si užily povedené vstupy do závěrečné fáze sezóny, nadále však musejí makat. Nůž na krku mají především Středočeši, ale ani Moravané si ještě nemohou bezmyšlenkovitě pískat.

Zlín vstoupil do nadstavby výborně, když si doma poradil s Opavou. "Ševci" se tak vzdálili čtrnácté Karviné na rozdíl čtyř bodů a mají zase o něco blíž záchraně. Nyní je čeká další důležitý duel na domovské Letné. "Hlavně musíme k zápasu přistoupit poctivě a nic nepodcenit. Nesmíme si připustit, že by to po relativně snadné výhře nad Opavou mělo jít samo," řekl Adnan Džafić, který se stal v sobotu autorem jedné z branek Moravanů.

Také Příbrami se zadařilo a po vítězství nad Olomoucí se odlepila ode dna tabulky. Středočeši tak nadále živí dost velkou naději na udržení se v lize alespoň přes baráž. Pro to však musí nadále pokračovat v nastoleném tempu. "Čeká nás náročný zápas. Určitě tam budeme chtít bodovat a vylepšit si naši situaci. Víme, že nás čekají další čtyři zápasy, které rozhodnou o budoucnosti. Hrajeme o život," uvedl příbramský "buditel", kouč Pavel Horváth.

Středočeši se na východě Moravy naposledy představili poměrně nedávno a nebyla to pro ně nejlepší zkušenost. Před více než dvěma týdny se na Letné radoval díky jediné vstřelené brance z penalty Zlín. V prvním střetnutí letošní sezóny u Litavky se zase zrodila bezbranková remíza. Příbram tedy v probíhajícím ročníku ještě nenašla recept na obranu Moravanů.

Po karetním trestu by se do sestavy hostů mohl vrátit stoper Olivier Kingue. Nadále naopak trvají absence tureckých záložníku Erdi Şehita a Aydina Yilmaze. Na druhé straně stále figurují na marodce obránce Lukáš Vraštil s útočníkem Dāvisem Ikaunieksem.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Matejov, Buchta, Simerský, Bartošák - Džafič, Hlinka, Jiráček, Čanturišvili - Poznar, Janetzký
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Melichar - Kvída, Dramé, Kingue, Cmiljanovič - Tregler, Rezek - Antwi, Zorvan, Škoda - Polidar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.81 - 3.58 - 4.83
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - FK Teplice  (úterý 17:30)
Oba dva úterní protivníci mají velmi blízko k udržení a již v tomto vzájemném klání mohou stvrdit své působení v nejvyšší české soutěži i pro příští sezónu. Olomouci stačí k jistotě porazit Teplice, a to bez ohledu na to, jak dopadnou ostatní duely. Pokud uspějí Teplice, tak potřebují zaváhání Karviné proti poslední Opavě. Hanáci se v poslední době nepyšní nijak oslnivou formou a jsou jedenáctí se šestatřiceti body.

Naopak Severočeši po sérii pěti utkání bez tříbodového zisku vyhráli dvakrát za sebou, k tomu výrazně ožili v útočné fázi a nastříleli osm branek. Nejprve si poradili s Příbramí hladce 4:0, naposledy přivítali velkého konkurenta z Karviné a zdolali ho taktéž bez větších potíží v poměru 4:1. Díky tomu udrželi dvanáctou příčku se čtyřiatřiceti body a do zbývajícího průběhu získali potřebný klid. To domácí v minulých sedmi střetnutích prohráli hned šestkrát.

Jediný úspěch zaznamenali v Mladé Boleslavi (2:0), v předchozích třech případech podlehli favorizované Plzni (0:1), v semifinále národního poháru vypadli s Libercem (1:2) a v sobotu nestačili ani do té doby na poslední Příbram (0:2). "Máme sice náskok 10 bodů na Karvinou, ale na to se nechceme ohlížet. Duel s Teplicemi potřebujeme a chceme vyhrát, abychom byli stoprocentně zachráněni," nepodceňuje situaci trenér Sigmy Radoslav Látal.

Ten určitě nenasadí zraněného Kerbra, na trávník se možná nepodívají ani Nešpor, Pilař či Breite. Jeho protějšek Stanislav Hejkal nebude sázet na osvědčenou sestavu a znovu chystá změny, základní jedenáctka může vypadat zcela jinak než proti Karviné. "Udělal jsem to na Bohemce, nevyplatilo se. Změny budou, hráče musíme držet v napětí," prohlásil pro klubové stránky. Na marodce se nacházejí Knapík s Vyhnalem, otazník také visí nad startem Marečka.

Olomouc na vlastním stadionu neprohrála s Teplicemi už osmkrát po sobě, k tomu v minulých čtyřech zápasech dominovala se skóre 11:0. Hejkal i přesto věří v další úspěch. "Chceme pokračovat v nastavených výkonech, a to nejen z toho pohledu, že jsme v posledních dvou zápasech dali osm branek."

Toto utkání bude řídit jediná hlavní rozhodčí na profesionální listině Jana Adámková.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Sladký, Beneš, Jemelka, Vepřek - Greššák - González, Chytil, Houska, Falta - Juliš
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Nazarov, Čmovš, Mareček (Kodeš) - Kučera - Hyčka, Žitný, Trubač, Moulis - J. Mareš, Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.43 - 3.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
11.Sigma Olomouc318121136:3936
12.FK Teplice318101333:5034
13.Fastav Zlín31861728:4830
14.MFK Karviná315111524:4326
15.1. FK Příbram31661921:5424
16.SFC Opava31581817:5023

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (994)

Přidat komentář
ratusek

No dnes to bude vraždění neviňátek. Snad to nebude moc velká ostuda když jsme tam dostali bura i v situaci, kdy Sparta na tom byla mizerně.

Jinak fajnšmekři se podívají na Karviná-Opava.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Zas bych to úplně neodsuzovali vzhledem k tomu že nám i Opavě teče do bot může to být zajímavý fotbal

Reagovat
ratusek

Však já se podívám, ale čekám 0:0 o ničem.

Reagovat
Kiwi-21

3:0 a Zlín trochu znervozní

Reagovat
slonzacky_lenoch

Jsou pod tlakem a psychicky dost zdeptani. Poslouchal jsem tiskovku jarabka po Teplicích a působil jak kdyby si to měl hodit co nejdriv na nejbližším stromě

Reagovat
Kiwi-21

Rozhodne 1.gól a věřím že pokud ho dáme tak opravdu 3:0 skončí,pokud bude poločas 0:0 bude zle

Karviné ta korona pauza ublížila nejvíc ze všech a věřím tomu že b jinak baráž nebyla, buď se dnes chytí a nebo pád do Baráže a kdo ví

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Salfovic

Vida, oni to dávají na ČT, pak není co řešit

Reagovat
Greny

OT : Celta ve Španělsku na pána... Zranila se jim dlouhodobe dvojka a dostali povolení koupit náhradu tak koupili do utoku Nolita to pravidlo je fakt silene

Reagovat
John Obi Mikel

Už jsme to pod nějakým článkem řešili, to je fakt něco šíleného .

Hlavně že Leganes náhradu za Braithwaita nepovolili.

Reagovat
Greny

Tak to jsem to přehlídl, ale jako je to fakt masakr

Reagovat
Banikovec7

Proč by jim ji povolovali, když to není v pravidlech.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
oli9

třeba bude chytat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to pravidlo nenastaví tak, že můžou koupit jen brankáře?

Reagovat
ACSeRw!n

protoze spanele

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutecna sranda liga

Reagovat
krisa

Reagovat
mistr129

Reagovat
Infi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně důstojně dnes.

Reagovat
JeséRodriguez

Snad se dneska prosadí Hložek, mohl by si ty čísla ještě trochu vylepšit před koncem sezóny. Očekávám, že Kotal bude některé hráče šetřit až o víkendu, takže dneska v plné palbě pro 3 body.

Reagovat
Dru Zeree

Sparta si asi zastřílí. Vůbec nechápu, proč se Baník vždycky na Letné tak po***e. Jsou už pomalu jediní v lize.

Reagovat
Salfovic

To ne, často se to stává i Spartě.

Reagovat
wwwx

Reagovat
KoryVCF

Baník klasicky vypustí ne ? Nehraje přece ze Slavií takže není potřeba hrát na 100%

Reagovat
Greny

Reagovat
kilobyte

To už si připravuješ slzné kanálky na zítra?

Reagovat
smazaný uživatel

Děláte si už prdel Vy slávisti fakt neustále brečíte...Hlavně, že v Edenu Baník neskutečně válí "Doma" proti Spartě od návratu do ligy bilance 1-1-1 (vždy velmi vyrovnané zápasy, kdy dostala Sparta i dost nakopáno) "Doma" proti Slavii od návratu (bez poháru) bilance 1-3-1. Doma proti Plzni od návratu bilance 0-1-2 (z toho zápas v sezóně 2017/18 a 2018/19 zcela vyrovnaný, možná jsme i byli trochu lepší) Venku jsme v lize proti top 3 od návratu bodovali jen v Plzni, remízou 1:1 v posledním kole nadstavby.

Reagovat
KoryVCF

Spíš se chytáte úplně všeho, napsal jsem to abych vás popíchnul a vy se hnedka chytíte a mluvíte o nějakým brečení

Reagovat
veikko

Protože tady někteří (hrstka) Slávisti svádějí neschopné výkony proti Baníku na to, že se jen proti nim Baník snaží.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrstka? Když to tu dobře dával (dost překvapivě) snad jen Losinho a na TW a jiných sockách taky drtivá většina slávistů neustále vyplakávala. Hrůza s nima.

Reagovat
Losinho

Dík u vás klasika no, doma boj a venku velká zoufalost co se týče top trojky a snad i Jablonce co si pamatuju na druhou stranu Sparta už by si zas potřebovala kecnout na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, vyhráli jsme v Jablonci někdy před 13 roky

Reagovat
Losinho

Reagovat
veikko

Tak mi přišlo, že přes čáru je tradičně jenom Liquid (a to hlavně kvůli svému komplexu ze všeho, co je mimo Čechy ) a Momo. Ale možná je to tím, že to tolik neřeším.

Reagovat
smazaný uživatel

Liquid je aspoň v pohodě troll

Reagovat
kilobyte

Takže ty tady brečíš, aby se na tebe chytili, že brečíš?

Reagovat
frankiefcb

Nepochopíš, někteří Slávisti si poslední dobou nevidí vůbec do huby (nemluvím pouze o eurofotbalu).

Reagovat
KoryVCF

Nevím od kdy je věta tázací braná jako brečení, ale budiž..

Reagovat
kilobyte

Nehraje přece ze Slavií takže není potřeba hrát na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nebrečte a jestli chcete být nejlepším týmem ČR, tak mějte nějaké vystupování, aby z vás lidi neměli jen prdel. S vašim rozpočtem máte nějaké pojebané jižní Polsko drtit už po poločase 3:0 v každém zápase, v Edenu, ve Vítkách, tvl. na Marsu...Že klub s rozpočtem 1,5 miliardy má v týmu průměráky typu Yusufa, asi kvůli reklamě v Bahrajnu nebo nevím co a tedy potencionálních sponzorech odtud, tak za to my nemůžeme...Je třeba se vždycky dívat na to co mohl udělat lépe můj tým, případně vedení, jestli někteří hráči, kteří tam jsou, tak jsou za tu cenu dostatečně kvalitní...

Reagovat
veikko

Reagovat
kilobyte

To bych zase nepřeháněl. Ale když s vámi nevyhrajou, tak by si neměli stěžovat, že jste se moc snažili.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to samozřejmě v nadsázce, ale když čtu něco od fanoušků Sparty, tak jsou aspoň takhle arogantní a toho brečení je tam málo...Lepší být šlechta než uplakánek...

Reagovat
kilobyte

My nejsme arogantní, my jsme nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiwi-21

Tak na druhou stranu ze 4.poločasů hrál Baník 3.zbaběle až beton nechutný.

Pouze 1.poločas minulého zápasu se mi líbilo jak zahrály

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nase devcata uz maji davno po sezone...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník si může zahrát co chce, ale Slavia by měla být se svými možnostmi jinde a v klidu nás porazit za každé situace...To Bořil udělal zcela nesmyslný roh po kterém dal Svozil gól, kdy ještě Musa zaspal v jeho hlídání, to Tecl zcela nesmyslně fauloval, z čehož vzniklo následně to co vzniklo...Tak je třeba to brát, vždycky ze své strany pohledu, mí hráči udělali nesmyslné chyby a Baník, kterému stačil jinak hrát park the bus a dobře se přesouvat toho využil. Jsme šmatláci, že jsme tam ztratili dva body. Tohle je sebereflexe a ne jen na někoho ukazovat prstem...My, baníkovci si to už potom zhodnotíme sami, raději bych hrál úplně jinak, ale to je na delší debatu a už jsem to tu mnohokrát psal, nejde všechno hned, problémů máme hromadu. To ale v této debatě o Slavii není přeci vůbec podstatné...

Reagovat
Salfovic

Ten který prohrál 2:0, to chápu, že se ti líbil.

Reagovat
Kiwi-21

1.poločas prohrály 1:0 pokud se nepletu,nebyly zalezlý a byla i nebezpečná dopředu a ne zalezlý jen na půlce, mám Baník ve vedlejších i když jako 3 tak je sleduji taky hodně a tak hnusný fotbal jsem dlouho neviděl.

To že Slavia hrála taky hovno je pravda ale když soupeř rezignuje na hru je to těžký,znám to zvlastní zkušenosti to tě takový zápas ani nebaví.

Tím neříkám že si z tím neměly poradit

Reagovat
Kiwi-21

Sorry měl si pravdu 2:0 ale to nemění to že v tom prvním byla jak šance i náznaky šanci a nebyla rezignivaná dopředu zrovna v tom poločase by byla remíza spravedlivá

Reagovat
smazaný uživatel

......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RuneSKS

Povedlo se štěkaj tu jak psi..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas ale za usima, tebe je na eurofotbalu skoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš, jak má z nás žid komplex a nedá me mu spát, aniž by byl vzájemný zápas....

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy tady povídejte něco o komplexu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, když vidím tvůj další příspěvěk, kdy zase vytahuješ cosi o Páníkovi, tak nevím, nevím...Přitom o něm není vůbec řeč, žiďáčku :-)

Reagovat
RuneSKS

Haf haf

Reagovat
3M

spíš chro chro

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, konečně jsi to pochopil. Podřazený dává najevo svou věrnost nadřazenému. Konečně to nějaký slavista pochopil

Reagovat
RuneSKS

Slušná základka

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, co se týče tvého vyjadřování. Avšak chápu, nepřiznaný komplex z FCB :-*

Reagovat
RuneSKS

Já taky? Co kdybys to konecne trochu rozvedl a napsal, proc bysme z Vas meli mit komplex. Kdyz uz to zminujes v kazdym druhym prispevku. Jsi mistr argumentu, pokud vim.

Reagovat
smazaný uživatel

Mistr argumentu nejsem, o tom píšeš ty.

A co se týče komplexu?

Tak se podívej, kdo tu zas rozjel debilní show o ničem, aniž by výsostný Baník hrál se slavií... A ty se ještě divíš..Hehe :-)

Neděláte vy mezi sebou nějaký draft, kdo vyskočí od židů a to kolo co kolo jako největší pitomec, co se naváží do FCB, aniž by měl důvod ?

Reagovat
RuneSKS

Tyjo. To normalne dava smysl. Akorat te musim zklamat. Komplex jsme mivali kdysi akorat ze Sparty. Od ty doby nic. Mozna tvoje zbozne prani.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako myslíš my slávisté komplex z Baníku, nebo my pražáci z Ostravy jako města?Chápeš, jask moc jsi mimo v obou případech?

Reagovat
smazaný uživatel

Draftuji jak smyslu zbaveni, ale vetsinou to jsou tragicke volby... neco jako Patrik Stefan

Reagovat
smazaný uživatel

No, štafetu si předávají zdárně.

Hlavně tady nezaujatí vidí, co pičují do nás, že tu děláme "hala bala", kdo s tím vlastně začíná.

A ještě, když se nejedná o vzájemný zápas se židem a netrénuje to Páník atd.

Reagovat
RuneSKS

Tak hlavně, že ty jsi našel páníčka. Pašák!

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk se vás (v tom příspěvku dole) zastane a stejně na mě zaútočíš, Poláku nevděčnej :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RuneSKS

Jak řikám, voříšku zatoulanej.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
kilobyte

Kdo tu štěká? Vždyť schytal akorát výsměch.

Reagovat
RuneSKS

Tak ona dost zalezi od koho.. Ale tvoje komenty me jinak bavi

Reagovat
kilobyte

A kdo tu teda štěká?

Reagovat
RuneSKS

Skoro vsichni.. Breceni, komplex, zidovstvi, Čína.. Jak pes za plotem.. Porad dokola..

Reagovat
kilobyte

Brečí tady slávisti, o Číně ani zmínka a o židech a komplexech tady píše jen trevorFCB a to až po tom co jsi psal o štěkání.

Reagovat
RuneSKS

Ja to spis vnimam tak, ze si tu slavista nemuze rejpnout nebo udelat prdel z nekoho jinyho, aby to nebylo breceni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si zalozte SlaviaLifeMatter kdyz se vam furt tak ublizuje

Reagovat
RuneSKS

To vzniklo ve stejnou dobu jako DontGiveAFuckAboutOstrava. nebo co ti na to mam napsat?

Reagovat
kilobyte

Můžete ale nemusíte se u toho tvářit jako poškození. Z vašich vyjádření mám pocit, že by Baník hrál o titul, kdyby se v každém zápase snažil tak jako proti vám.

Reagovat
RuneSKS

Tak snad se nemusim stydet, ze me to sere.. Ja ty zapasy videl.. Zapasy se u nas pousti bezne, ale brecime je my..

Reagovat
kilobyte

Vy ale brečíte, že vám ty zápasy nepouští.

Reagovat
RuneSKS

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

RuneSKS23.06.2020 13:36#

Haf haf

Reagovat
kilobyte

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To není, že proti nám hraje jako jediný na 100%. Oni vědí, co na nás platí, a protože jak "stará kurva profesor Šikana", tak "pan trenér" jsou chytří, tak proti nám hrajou "válku" a někdy k tomu defenzivní blok (autobus/Prešovský beton). Proti tomu jako fanoušek Chelsea nic nemám, je to taktika jako každá jiná a pokud ví, že funguje, tak by byla chyba ji nehrát.

Proti ostatním už tak účiná není.

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude "jízda"

Reagovat
smazaný uživatel

O titul:

Sparta - Ostrava 3:1

Jablonec - Liberec 1:1

Slavia - Plzeň 1:1

O EL:

České Budějovice - Mladá Boleslav 1:0

Bohemians - Slovácko 2:0

O udržení:

Karviná - Opava 1:0

Olomouc - Teplice 2:2

Zlín - Příbram 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta - Ostrava 5:0

Jablonec - Liberec 0:1

Slavia - Plzeň 0:2

České Budějovice - Mladá Boleslav 0:1 (Bolka si to 1 předkolo EL zase dá)

Bohemians - Slovácko 2:0

Karviná - Opava 0:0

Olomouc - Teplice 1:1

Zlín - Příbram 1:2 (Příbram potvrdí, že v závěru sezóny tradičně patří k nejlepším týmům v lize)

Reagovat
Shevchenko

No netěším se moc ale o to víc bych byl překvapený, kdyby se něco dneska podařilo uhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Clanek z nejakeho duvodu chybi tak aspon tu:

Jirasek prodlouzil a zustava

Reagovat
veikko

Jako náhradník klidně, dokáže podávat i solidní výkony. Jen už doufám ne jako pravidelný hráč základní sestavy.

Reagovat
didosh

vidím to podobně

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Salfovic

V tomto případě opravdu stačila expreska.

Reagovat
didosh

Já ho nemusím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad nezůstane i Hrubý.. Chce to novou krev, kvalitní

Reagovat
jiri54

Věřím,že série bude pokračovat a další tři body zůstanou na Letné.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudý stroj z Letné se konečně v této sezóně rozjel na plné obrátky a válcuje vše, co mu přijde do cesty.......

Autore, to se píchá nebo jedou lajny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by to měl být asi nejlehčí zápas v nadstavbě, tak snad to bezproblémů zvládneme. Poslal bych do hry plnou sestavu a základ pošetřil až o víkendu před finále poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez problémů

Reagovat
kilobyte

To bude brekotu, až proti Plzni nastoupí náhradníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Počítám s tím, ale pro nás je to logické řešení. Navíc slavie si může titul uhrát zítra a nemusí ten zápas vůbec řešit.

Reagovat
kilobyte

Jestli porazíme Baník, Jablonec nevyhraje, tak bych tam klidně hodil béčko. To by při případné prohře Slavie s Plzní mohlo znamenat 3. povodňový stupeň.

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jang-c’-ťiang

Reagovat
lada.sp

Reagovat
jackinho10

Snad prijedete i do edenu s beckem, i kdyz vy vlastne muzete i s ackem

Reagovat
smazaný uživatel

K vám snad pojedou s áčkem, abyste po výhře zase měli důvod brečet

Reagovat
jackinho10

3:1

Reagovat
Salfovic

Ideální bude, když v Edenu teď vyhraje Plzeň i Sparta. Slávisté budou slavit titul, a ty dva, že porazily Slavii. Všeobecná spokojenost pak zalije EF.

Reagovat
kilobyte

Co Jablonec a Liberec? Ti chtějí taky slavit.

Reagovat
Losinho

Ti porazí Spartu.

Reagovat
didosh

Ti ať jdou do pice

Reagovat
Wambasen

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Firkraag

Reagovat
JeséRodriguez

Proč myslíš? Ten pohár je důležitější. Navíc pokud zvládneme dnes zápas s Baníkem, tak nám bude stačit dost možná pouze bod v dalších třech zápasech na to 3. místo.

Reagovat
kilobyte

Ten brekot nebude od nás.

Reagovat
JeséRodriguez

Už mi to došlo ale že to trvalo. Jinak myslím, že Jablonec stejně s Libercem uhraje max bod, takže se to přímo nabízí.

Reagovat
Losinho

Tak v Plzni by od vás myslím stejně nikdo nic nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Baník dneska s přehledem vyhraje. Pohár za nadstavbu.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

co má Baník společného s pohárem v Liberci ?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

klidně se chlamej, přeju ti to, pokud teda aspoň víš proč ....... Jiná možnost je pak jenom ta, že podle té jeho "úvahy" si nechal Baník dát búra a předvedl tragedii v poháru na Spartě proto, aby teď získal nicneřešící 3 body v nadstavbě, o které navíc ani nemohl napevno vědět, že v ní bude ...... Tahle možnost mi přišla neméně hloupá, snad i víc .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Co ta fantasy, oni počítají zápas Budějovice - Boleslav a Bohemians - Slovácko do 2. kola, ale hrát se to bude až v termínu 3. kola. To mi nepřijde úplně promyšlený

Reagovat
ratusek

Djokovič

Reagovat
Salfovic

Teď se stejně nehraje a trénovat bude moct asi v klidu dál.

Reagovat
ratusek

Však já z toho mám prdel. Žádné příznaky kromě jednoho tenisty nikdo nemá a celej svět ho cupuje

Reagovat
Greny

Na druhou stranu nebyl to Djokovič kterej se k tomu nějak vyjadřoval že kdyby si měl vybrat časem očkování nebo tenis tak nebude hrát?

Reagovat
Erialdur

Však ale to snad jde v duchu toho myšlení ne. Že raději chytne virus a vyhraje nad ním, než aby se nechal očkovat nějakým bordelem (nepíšu teď svůj názor, ale Novaka, očkovaný jsem a i moje děti ).

Reagovat
ratusek

protože se nechce nechat očkovat, stejně jako já. nechat se očkovat neověřenou vakcinou na něco, o čem nikdo ještě pořádně nic neví. navíc ještě prohlásil, že na testy nepůjde pokud nebude cítit nějaké příznaky. takže by na ně ani nešel, ale bohužel ho tam dohnala korona agitka

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi jen proti neověřeným vakcínám, nebo vakcínám obecně?

Reagovat
ratusek

proti neověřeným. jinak já jsem očkovaný a nechám očkovat i svoje potomky.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
mistr129

Reagovat
chavi.27

Coric, Dimitrov, Troicky nic?

Reagovat
ratusek

příznaky

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se netestoval, tak ani neví, že se nakazil. Už je ta koronavirova komedie fakt trapna.

Reagovat
ACSeRw!n

usporadaj turnaj s fanouskama jako by se nic nedelo a ted sou sokovany.. dobra demence tenhle turnaj

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

„Organizovali jsme tu akci v době, kdy virus slábl, a věřili jsme, že jsou pro pořádání tour vhodné podmínky. Bohužel je virus stále tady, což je nová realita, s kterou se učíme žít,“ dodal jeden z nejlepších tenistů historie.

on je jeste blbejsi, nez sem si myslel

Reagovat
Salfovic

A proto třeba u nás už chodí lidé na stadiony a ještě většina pyčuje, že to vůbec nějak omezujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

on si tohle vůbec nemyslí, ale ted se z toho snaží vymluvit pro ty korona hysteriky. tohle mu radí jeho právníci nebo mluvčí.

Reagovat
Liquid

poslat bych tam na rudoarmějce Baroše, #gypsy-lives-matter

Reagovat
Salfovic

Jé, Franta Depilátor

Reagovat
ratusek

Karviná-Opava pome Vlasta a Luděk, najs

Reagovat
FCSL

Ba Loua parádní

Reagovat
Losinho

Sigma - Teplice zatím celkem reklama na fotbal, kromě zakončování teda.

Reagovat
wwwx

Jak vypukl koronavir v Třinci, hrozí že Třinec po karanténě týmu (končí 1. 7.) nestihne dohrát svoje zápasy. Pokud se nedohrají všechny zápasy 2. ligy do 15. 7., měla by se dle stanov zrušit baráž. 14. a 15. tým z nejvyšší soutěže by pak nesestupovaly, sestoupil by jen tým poslední a postoupil by jen vítěz nižší soutěže. Tady vidím slušnou šanci pro Příbram cestou vis maior.

Reagovat
Salfovic

Přitom Třinci jde o hovno, ten by to klidně mohl nechat všechno kontumovat.

Reagovat
monty25

Reagovat
ACSeRw!n

proto si ho Jarda vybral.. proste to jednomu pichnul a liga je zachranena

Reagovat
andrew96

Což by nebylo fér, kdyby takhle výsledky "propadly" v prospěch Pardubic, Dukly.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si pis ze si to Starka takhle pohlida..

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ale nechápu, proč by poslední z ligy nemohl sestoupit, to si zas Starka pošéfoval

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední z ligy ale sestoupí. Však to píše.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, promiň

Reagovat
ratusek

Kluci v 1.poločase paráda na všech stadionech, FDF

Reagovat
monty25

V Olomouci to mohlo být klidně 3:3, kdyby to nebyli spalovači.

Reagovat
Losinho

Reagovat
ratusek

to je k zblití

Reagovat
Shevchenko

Fotbalové orgie nadstavba

Reagovat
smazaný uživatel

v minulém kole padalo gólů až moc, není každý den posvícení

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Džordžič je neskutečně 1 v 1

Reagovat
Salfovic

Jak dlouho myslíte, že trvá průměrně inteligentnímu šimpanzovi zjistit, jestli v Plzni někdo nosí na dresu 77 ?

Reagovat
smazaný uživatel

To.. je ..strašný..

Reagovat
Greny

Opavský kouč Radek Látal střídá ze hry jde Tomáš Souček... Vlasto

Reagovat
Losinho

Tak pro něj slušná rozcvička před večerním zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten offisde ted. Já se bavím, za tohle musí Lojza vraždit..

Reagovat
HorajzmAmmann

Laštůvka - Janoš, Svozil, Stronati, Procházka, Fleisman -Reiter, Jirásek, Kuzmanovic, Pokorný - Sasinka

Janoš

Svozil

Kuzma

Reagovat
HorajzmAmmann

A Reiter s Potokem pořád jim věřím

Reagovat
HorajzmAmmann

A místo Pokorného samozřejmě Potočný

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Pro tu srandu tam aspoň mohl dát Baryho

Reagovat
HorajzmAmmann

V 70. za stavu 0:0 bude na place a v 89. minutě rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma je top player, nechápu že může v některých zápasech začínat na lavce.. jenom ho asi umět využít..

Reagovat
HorajzmAmmann

Využít neumíme akorát Jánoše, který musí hrát ve středu zálohy.

Reagovat
didosh

Reagovat
ratusek

jak psal někdo na FB, nejlepšího hráče dáme na beka, hraje přestárlej Procházka, kterej stejně po sezoně odejde. Chápu, že nechceme dostat zase výprask, ale o nic nejde a jelikož právě o nic nejde, mohli hrát mladí. ale kdo ví, co by na nich zanechal ten výprask. no mohli si však zkusit na ostro a přitom jentak bránit Kangu a další.

Reagovat
smazaný uživatel

No..

Nechceme výprask/ale o nic nejde

O nic nejde takže mohli hrát mladí/Kdo ví co, by na nich zanechal výprask/mMohli zkusit bránit Kangu..

...asi tak uvažoval Kozel a asi proto se musel nějak rozhodnout a nějak se rozhodl..

Reagovat
HorajzmAmmann

Za tohle by dostal Pánik hrozny ceres

Ale osobně bych to poskládal asi stejně...s 3 stoperama souhlasím. A proti Procházkovi nic nemám. Doufám, že nám pár brejků přes Kuzmu nebo Reitera vyjde. Akorát kdo na toho beka no. Pokorný? Svozil? Zalesak?

Reagovat
bobis21

Když vidím Procházku v sestavě tak mám strach co bude...

Reagovat
didosh

Reagovat
Banikovec7

Vpravo bude určitě Reiter a Jánoš v záloze.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle řešíme každý zápas. Vždycky se tady hadate a já vždycky říkám, že na fcb.cz je ta sestava správně Což se vždy potvrdilo...(zatím)

Reagovat
Banikovec7

Tak dnes to poruší, nedává smysl, aby byl v záloze sám Jirásek bez Kaloče nebo Jánoše.

Reagovat
Banikovec7

A teda dívám se na grafiku k zápasu se Slavií a Jánoše tam vpravo nemají.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tam to rozestavení bylo jako 3-4-3 nebo 3-5-2 ? Možná tak nějak...

Reagovat
HorajzmAmmann

Když jsme teda u toho tu grafiku bych změnil... ale třeba tím chtějí zaskočit soupeře

Reagovat
HorajzmAmmann

Takhle se už tusim hrálo... A vystupoval víc dopředu Stronati. Sází se prostě na ty 3 stopery.

Reagovat
Banikovec7

Tak hrálo se tak třeba když nebyl k dispozici Jánoš a Páník by Kaloče nepostavil ani kdyby měl hrát v deseti. Sázím boty, že vpravo bude Reiter.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já v to doufám...

Reagovat
HorajzmAmmann

máš pravdu uff

Reagovat
Losinho

Za to by určitej trenér dostal hroznýho zjeba. Jánoše snad vrátí co nejdřív do zálohy, tohle je celkem šikana.

Reagovat
ratusek

stará kurva

Reagovat
bobis21

Momentálně máme 0 pravých obránců

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud sem se spravne dival tak Adam karieru na pravem beku dokonce zacinal... Tudiz se tu zase strili slepyma

Reagovat
HorajzmAmmann

nejde o to, že by tam kariéru nezačínal, ale že by se na kraji zabíjel jeho potenciál ...

Reagovat
Losinho

A nejde to lepit někým jiným než nejlepším hráčem?

Reagovat
bobis21

Jde, je tam Reiter

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vy nemáte jiného pravého beka, že tam musíte utápět Jánoše? Ten střed tím strašně trpí.

Reagovat
HorajzmAmmann

právě že nemáme...

Reagovat
smazaný uživatel

Fillo zraněný?

Reagovat
HorajzmAmmann

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

tak nakonec asi teda

Laštůvka - Procházka, Svozil, Stronati - Reiter, Jirásek, Jánoš, Kuzmanovič, Fleišman - Potočný, Šašinka

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava nejlepší možná, tak snad to bude válec.

Reagovat
Raylan

o víkendu čekám pošetření.

Reagovat
ratusek

Ten Ba Loua je geniální. jsem na něj v Plzni zvědav. i když výbornej byl i Kayamba a v Plzni je to celkem plašan, i když poslední výkony je přeci jen o něco lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Plašani jsou to oba, na poháry to moc není. Viděl bych je nejvýš tak v Jablonci, Baníku..

Reagovat
smazaný uživatel

Plašani nejsou, jen jim chybí forbalové nyšlení, tudíž přerdfinále a finále.Proto hrají v Plzni a ne v Mnichově.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo víc jak dvakrát za zápas zajeden s balonem za lajnu, protože nejdřív běží a až pak přemýšlí, a kdo z každýho druhýho centru trefí prvního hráče nebo síť za brankou.. je pro mě plašan.

Reagovat
Salfovic

Navíc je to ortodoxní jednonožák, to taky nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, jakože jakákoliv jiná klička než rychlý posunutí míče do běhu je nemyslitelná a cokoliv co smrdí levou nohou už vůbec..

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Mně se teď o něco víc líbil Taiwo a je taky o kus mladší.

Reagovat
Losinho

Zato Sigma - Teplice sice slušnej fotbal, ale tam snad není hráč s nějakým slušným potenciálem na top trojku aspoň.. hrůza.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Však je tam kanonýr Yunis, na O2 říkali, že měl parádní minulou sezónu (3 góly).

Reagovat
smazaný uživatel

Na O2 toho nakecaj

Reagovat
Losinho

Ten má parádní jen účesy

Reagovat
HorajzmAmmann

Řezníček > Chorý

Reagovat
Losinho

Jakože někdo, kdo by mohl jít do top 3 a časem i dál (nebo alespoň do top 3).. Řezníček už to myslím spokojeně doklepe v Teplicích

Reagovat
HorajzmAmmann

Žitný?

Reagovat
Losinho

Ten mi teď přijde slabší než když se v lize objevil

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze nevim no.. Opava se asi mohla do utoku a zakonceni tlacit vic.. remiza pro ne vubec nic neresi.. Karvine to staci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli koukám dobře, tak několik fans Baníku vpuštěno do hlediště.

Reagovat
HorajzmAmmann

no konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Diky vam

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, vámi jebana Falanga... Díky!

Reagovat
HorajzmAmmann

Krejčí

Reagovat
goodbay

Máte někdo nějakej koukatelenej stream?

Reagovat
smazaný uživatel

V kotli se prý znají, takže nemusí dodržovat rozestupy

Reagovat
Banikovec7

To byl kup

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hm, teď už zase poznávám Štetinu

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

to je náš kluk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Reagovat
HorajzmAmmann

Romááán Potočnýýýýýýýý yes, tomu to přeju

Reagovat
KnoxXx

Stetina

Reagovat
Nuno čomes

Chlapi, nějaký stream nemáte? Dík

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
ratusek

Potočný, snad ho to probere. ale tohle bylo taky se štěstím a Štětina opět klasik

Reagovat
jackinho10

Ty vole jak to tomu Potocnemu z niceho nic skocilo

Reagovat
Banikovec7

Chtěl jsem nadávat, že to zase málem nedal, ale zakončil to dobře.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Shevchenko

To by byla hnusná smůla teda ale výborně teda

Reagovat
HorajzmAmmann

Jirásek dobrý pas do pokut. území.

Reagovat
Mirek na tenisu

Štětina Král dřeváků

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou vše při starém...

Reagovat
db18

Kozák je takový Chorý, který se nediví.

Reagovat
Banikovec7

Klíma

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Stannis Baratheon

z vymýšlený standardky

Reagovat
Losinho

Hložek přestup

Reagovat
Banikovec7

Nestihl to

Reagovat
jackinho10

Do Slavie

Reagovat
Shevchenko

Hm škoda, těžko tohle někomu vyčítat

Reagovat
fabec1222

Kdo se šel před prvnim golem vychcat, asi bude koukat...

Reagovat
Shevchenko

Ty vole

Reagovat
Neon

Frýdek zase asistence hlavou?

Reagovat
Raylan

Hložan

Reagovat
HorajzmAmmann

to bylo rychlé...

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hložek přestup

Reagovat
dextroza_m

Hmm Hložek super... Toho Sparta neudrží jen tak...

Reagovat
KnoxXx

utok na hattrick za 5 minut

Reagovat
ACSeRw!n

naka kvalita tam u Hlozka je

Reagovat
Losinho

šílenej

Reagovat
ratusek

a jsme ve starých kolejích, to šlo rychle

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
REPLIKATOR

návrat do reality

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

a přitom tam Baník nějaké náznaky na 0:2 měl, škoda toho centru Jiráska

Reagovat
Shevchenko

Aspoň se trefil Potok, jedeme nad plán

Reagovat
ratusek

byl bych radši, aby si goly schoval na důležitější zápas. ale třeba mu to pomůže

Reagovat
Wyrda

Ale teda do se stestim jak se jim v obou pripadrch odrazilo akce jinak pekne

Reagovat
Wyrda

Reagovat
Mirek na tenisu

To je fotbal holt.

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek musí hrát v útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Kanga strašně spoléhá na to, že se každý jeho pád na zem písně. Tohle bude v EL průser

Reagovat
Raylan

Za prvý tam ještě nejsme, za druhy to bude pruser hlavně bez nej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

právě pro hráče jako Kanga, co už jsou starší a na takové úrovni nikdy nehráli, to bude pořádná škola.

Reagovat
smazaný uživatel

a teď myslím třeba i předkola

Reagovat
Raylan

řekl bych, ze zrovna Kanga má, kromě par starších Čechů v týmu největší zkušenosti s EL

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, protože ve Zvezdě vůbec poháry nehrál

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Blasphemer

Ty seš dement.

Reagovat
žrout

Jojo, Kanga v Evropě vůbec nehrál a vůbec tam nebyl za pána tvl kam na tyhle hlody chodíte

Reagovat
Selänne

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Reagovat
Banikovec7

Reiter skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

To díky tomu hrbu, aerodynamika.

Reagovat
ACSeRw!n

Pippo Inzaghi

Reagovat
FORZAMILAN

alá superpippo...........

Reagovat
ratusek

on to ten bůr asi bude

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hotovo Hoši ale klobouček, fakt Sparťani. Neskutečné, co se s tím týmem stalo během krátké chvíle. Kotal

Reagovat
doshcz

tak zase bůra? to by šlo

Reagovat
KnoxXx

Liborko uz najlepsi strelec

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník zanik....

Reagovat
smazaný uživatel

Make Baník above average again. Furt tu ječíte a pak jste pochcaní z každé návštěvy středních čech.

Reagovat
HorajzmAmmann

a vypadalo to celkem hezky... no nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle smrdi docela demolici timhle tempem..

Reagovat
Raylan

DMK a jeho produktivita

Reagovat
RadekVonCZE

Sparta by se mohla zaměřovat na hráče ze Skandinávie

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Zkušeně to tam Libor uklidil

Reagovat
Alan_Shearer

Pekne Banik

Reagovat
czechfant

Jsem jedinej komu přišlo, že Kozák mířil k druhý tyči než to trefil?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

jo, jsi

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby..

Reagovat
iamek

Stoperi hrůza :/

Reagovat
Mirek na tenisu

Snad celá obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad uz na miste DMK nebudeme stavet Frydka ci Vindheima.

Reagovat
doshcz

tak teď hodně rotuje, kolem 60min mi vždy přijde mrtvej když hraje od začátku

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník je strašně pasivní. Hrozně defenzivní sestava. Kozel je pro mě zklamání.

Reagovat
bobis21

Defenzivní

Reagovat
Mirek na tenisu

Tobě se zdá ofenzivní?

Reagovat
bobis21

Zdá se mi úplně normální ... ale nazvat sestavu kde na pravé straně máme jen ofenzivní křídla a v záloze útočníka jako defenzivní je hodně přehnané

Reagovat
HorajzmAmmann

je defenzivní, ale v defenzivě teda dost hoříme no.... škoda.

Reagovat
Mirek na tenisu

No právě. Mít tam tři stopery a dostat dva góly hlavou z malého vápna...to prostě nesmíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
AjaxFans

Ty voe, to je obrat

Reagovat
bobis21

Kromě 1. góly všechny tak nějak omylem, ale to ten náš taky. V obraně zase zbytečné zmatky, to samé jako se slávií ...

Reagovat
Rolf

Oba góly Hložka=nádhera a Kozáka=chytrost.Omyl jsi asi ty.

Reagovat
Greny

Sparta hraje fakt dobře... Ale Krejčí v poločase bez karty to je záhada jakto že ji nemá..a Plíšková by měla raději trénovat než vysedávat na Letné

Reagovat
bobis21

Jojo, Krejčího taky nechápu Opět mi přijde že více hoří ta Fleišmanova levá strana

Reagovat
hodjohn

Má tam dupáka, tak proč by se nepřišla podívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí měl mit kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě. Skluz a držení. Na druhý straně to karty byly. Nechápu tenhle hype na takovýho zákeřnýho dřeváka.

Reagovat
Liquid

proč tu Spartu zas tak tlačí sudí, Krejčí i Kozák jich měli být ve sprchách, naopak žlutou dá Jánošovi za menší faul než za který měl být vyloučen po druhé žluté Kozák a Reiterovi dá žlutou za to, že odehrál čistě míč a následně zasáhl Frýdka jen lehce, protože Frýdek nadskočil ač předtím Krejčí udělal ostřejší skluz na Potočnýho a bez karty, druhou žlutou měl pak inkasovat Krejčí za úder loktem do hlavy tuším znovu Potočnýho - a přitom mu zatím nedal ani žlutou, tendenčně řízené, nedivím se, že se tam Kozel rozčiloval

Reagovat
hodjohn

Spíš než rozhodčí, tak obrana. Všechny tři góly, špatné bránění.

Reagovat
Liquid

to každopádně, ale jen zmiňuji nerovný metr sudího, který je již ve 3 zápase po sobě výrazně pro Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, Krejčí je strašně nesympatický a zákeřný koště.

Reagovat
Mirek na tenisu

Individuální chyby. První gól Reiter, druhý Svozil, třetí Potočný. Sestava a taktika predposrana.

Reagovat
bobis21

Jakože Potočný měl hlídat v našem vápně Kozáka nebo čím může za ten gól?

Reagovat
Mirek na tenisu

Při centru ho bránil takže jeho chlap, jeho gól. Čemu nerozumíš?

Reagovat
bobis21

Myslím že ho měl mít spíš někdo z dvojice Procházka - Svozil. Navíc nebyl v ofsajdu kvůli postavení Procházky a Reitera.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dojem, že to byl Potočný a ne Procházka.

Reagovat
bobis21

Myslím že Potočný byl až před tou obrannou řadou. A pokud ne, tak je otázka kde byl sakra Procházka...

Reagovat
smazaný uživatel

To má Kozel za to, že nedal do základu Buchtu, Kaloče, Drozda a Granečného

Reagovat
smazaný uživatel

Granečný je v ČB myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, vtip

Reagovat
bobis21

snaží se tam nacpat do XXL dresu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Fakt se tak vyžral? Jak to všeci víte?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolovala tady nějaká fotka.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mirek na tenisu

Zobe steroidy?

Reagovat
smazaný uživatel

Máte ještě co zlepšovat, Baníkovci, to bránění stamdardek a centrů mi připomnělo současnou Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák měl dostat druhou žlutou a rozhodčí taky.je strašný, jak tu Spartu tlačí.Bet něj by to 3:1 nebylo, protože on jí dostal do hry.Krejčí opět ve vzduchu harje jako prase a opět bez trestu.Nesympatický hovado.

Reagovat
Rolf

Ty jsi sympatický hovado hodně dlouho.Sparta ti leze krkem,tak na ní nekoukej,ale musíš

uznat,že fotbal který hraje v současné době nemá u nás konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Souboj Sheldona a Rolfa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá no, je to pořád hnus s rozhodčimu v zádech.

Reagovat
iamek

Matusovic Ve studiu

Reagovat
smazaný uživatel

Komu asi fandí.

Reagovat
SpartaOvenka

Přijde mi, že Spartě a na Baník je naštvaný

Reagovat
bobis21

Spartě, to je u něj jasné. Jen nechápu proč tam tu lopatu pořád zvou

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
smazaný uživatel

Hložek hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď podle mně rozhodne, kdo, a jestli se, dá gól. Pokud dá Baník, může zatlačit na Spartu a vrátit se do zápasu. Když dá Sparta, hrozí, že dají Baníkovci hlavu dolů a schytají dalšího bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník už určitě tlačit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde Baroš, zblázni to, Krejčí dostane redku a ještě to bude zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde Baroš, všem nadá do čuráků, jednou dvakrát si zasimuluje, poflustá zbytek co nepoflustal Dočkal a po špíle bude hučet do rozhodčích.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
iamek

Reagovat
Kaspar

cas jo

Reagovat
KnoxXx

Kozak

Reagovat
Raylan

Kozaka už bych stáhl, si koleduje

Reagovat
iamek

Reiter

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

I když asi to trochu přihrál.

Reagovat
Paprika

Prihral... ale i tak penalta!

Reagovat
smazaný uživatel

Faul to byl

Reagovat
ACSeRw!n

Prochazka

Reagovat
Firkraag

rudá

Reagovat
Raylan

Reagovat
HorajzmAmmann

nešel do míče, ale do Reitera... já bych jí písknul...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, Reiter si tam hodil telo a Bořek ho strčil.

Reagovat
smazaný uživatel

Přihrál to, ale Dočkal tam šel jak pičus.. a jde o hovno.. takže jasná.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal zas bude diskutovat .. po videu..

Reagovat
Banikovec7

Nebyla náhodou po té penaltě už přerušená a znova rozehraná hra?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi zdálo

Reagovat
Firkraag

přišlo mi. A Procházka by měl mít rudou za sestřelení Hanouska.

Reagovat
smazaný uživatel

A to už asi nemůže, když byla penalta

Reagovat
Firkraag

to znamená, že v tuhle chvíli, kdy víš, že bude penalta tak můžeš sprasit třeba tři hráče?

Reagovat
Banikovec7

Tak ne, jen tam O2 pouštělo záznam během hry.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě zmátlo

Reagovat
Paprika

Uz jsem se bal ze tam Stetina nedojde orodovat

Reagovat
HorajzmAmmann

stejně jí nedáme tak co.. letos penalty nedáváme...

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste fanoušci, to bych blil

Reagovat
HorajzmAmmann

co ti je do píči?

Reagovat
smazaný uživatel

Celý odpoledne tu píčujete, jakej dostanete nátěr, jak Kozel dělá hovno, jaká to bude ostuda, teď zase tohle..místo, abyste si ten zápas užívali, tak tu jen brečíte.Buďte rádi, že s tím týmem na sestup jste tam, kde jste a nebrečte

Reagovat
HorajzmAmmann

už aby přišel trevor a napsal ať shoříš, ty kurvo...

Reagovat
Raylan

Vždyť je to dement, vůbec na nej nereagujte.

Reagovat
smazaný uživatel

dělá nám tu ostudu

Reagovat
bobis21

Ty vole kdo tady něco takového psal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Před touto jsme neměli úspěšnost ani 50%. Tomu se říká zkušenost.

Reagovat
Wyrda

hezky kople

Reagovat
Paprika

Konecne to kopat ten kdo to kopat ma! Potok druha varianta... nikdo jiny!

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dát jednu a budete mít 50% úspěšnost, ne?

Reagovat
Pyroman

Takže Procházka za to sundání Hanouska nemá ani kartu, jo? To je fantastický. Penalta asi jo, Reiter tomu dost přidal, ale Bořek tam šel debilně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže, když se kvuli penalte tenhle usek nepocita. Myslim.

Reagovat
Firkraag

To je hovadina (jestli to tak je). Třeba v NHL platěj normalne vsechny fauly, kdyz se vraci cas kvuli prehlidnutymu golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Když kvuli penalte neplatil gol Bohemky, tak proč by měla platit karta?

Kazdopadne to pravidlo presne neznam.

Reagovat
Firkraag

Protože karta je nesporotvni chovani. To bys tam mohl kohokoliv beztrestně zabít. Ale jestli jsou ta pravidla takhle dementní, tak to nevím.

Reagovat
Pyroman

Asi to tak podle pravidel je, no. Ale minimálně žlutý bych prostě počítal, tohle vytváření okna, kdy tam někdo někomu může klidně zlomit nohu a nedostane nic, protože se to "nestalo", je šílený.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Banikovec7

Já myslím, že červenou by dát mohl, ale na tu jim to asi nepřišlo a žlutou dát podle videa nemůže.

Reagovat
Pyroman

Podle videa ne, ale tady jí úplně v klidu mohl dát rovnou a teprv pak jít řešit s VAR penaltu. Kdyby předtím ve vápně k ničemu nedošlo a hrálo se normálně, jsem si jistej, že by Procházka kartu dostal. Takhle Klíma jen čekal na přerušení a vůbec neřešil, co se děje.

Reagovat
Banikovec7

Tak i tu penaltu měl jasně vidět, šílený rozhodčí.

Reagovat
Raylan

To je teda nesmysl.

Reagovat
bobis21

Na červenou to stejně nebylo. Zvlášť když Krejčí nemá ani kartu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Potočný ty přímáky kope celkem slušně

Reagovat
Greny

Jasná červená pro Procházku

Reagovat
Paprika

To vtip ktery jsem nepochopil, ze jo?

Reagovat
czechfant

Kozak ale mel byt taky uz venku(jinak nez stridanim), a to ze je Krejci bez karty je taky neuveritelny :D

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Liquid

ten sudí mi dle příjmení byl neznámý, ale pro jistotu jsem se podíval, kdo že to pískal ten zápas Zbrojovka - Líšeň, kdy Líšni nepískl 2 100% penalty a ano byl to právě sudí Klíma, ten co teď neviděl jasný faul Dočkala co měl před sebou někde na 3 metry, tento sudí by nebyl dobrý ani v divizi

Reagovat
Raylan

Smola, Baroš, to bude ještě něco.

Reagovat
smazaný uživatel

sacek do toho mel jit naplno to byla jeho chyba, kdyz do toho jde tak nerozhodne, tak tetteh nemohl vedet, jestli to ma prenechat

Reagovat
smazaný uživatel

Laštůvka by se neměl vztekat, jinal dostane redku.

Reagovat
Firkraag

Ten rozhodčí je fakt mentál

Reagovat
Raylan

V lete Tetteha strelit.

Reagovat
Firkraag

do nohy

Reagovat
Banikovec7

u zdi?

Reagovat
doshcz

Reagovat
ACSeRw!n

ten hrac je totalne k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Na to je asi pozdě. Kdo by ho koupil?

Reagovat
kilobyte

Uděláme sestřih na youtube a třeba se najde nějaká jiná Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde trénuje Stramaccioni? Ten koupí cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

on je totalni antifotbalista on snad uplne pokazde kdyz bezi, a pak prihraje nebo vystreli, spadne..

Reagovat
Bakary3

Neuveritelna nesikocnost, nekoordinace pohybu smatlactvi.

A neuveritelny, ze ho s timhle Sparta vyskautovala

Reagovat
smazaný uživatel

bary uz fakt hraje jak bakos

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak Baroš už hlavně nemá kondici a sílu na ligu. Je to škoda že jeden z nejlepších hráčů české historie hazarduje se svým jménem. Vloni měl na vrcholu skončit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

cikane

Reagovat
bobis21

Kandidát na největšího dementa se ukázal

Reagovat
ACSeRw!n

videl si co tam zase ten magor predvadi ? moch Stetinu zabit.. loktem do spanku.. uz ted bylo videt, ze minimalne boule a modrina jako hovado tam bude..

Reagovat
Paprika

Ale no tak, podivej se na to objektivne, tak strasny to zade nebylo

Reagovat
HorajzmAmmann

zabít

Reagovat
bobis21

Krejčí měl v 1. poločase úplně stejný souboj bez karty... A i kdyby to tak bylo, není to důvod na náhodné lidi řvát cikáne

Reagovat
ACSeRw!n

nahodne

Reagovat
bobis21

Tak máte nějaký jiný důvod? Máme teď a Rosického řvát černochu, nebo na Dočkala cikáne? Nebo podle jakého klíče vybíráte urážky?

Reagovat
lichna.

Hele já neuznávám řvaní na Baroše, ale to že vypadá trochu jako cigán, to si snad uvědomuješ ne?

Je to naprostá stupidita, ale pokud se tím nenechá rozhodit Baroš, nevím, proč bys měl ty..

Reagovat
bobis21

Mě to nerozhodí, jen mi to potvrdí že jsou to dementi.

Reagovat
ACSeRw!n

cikane!

Reagovat
bobis21

Ano, skvělý příklad

Reagovat
lichna.

A my snad neřveme na hráče třeba Frýdek co ty kurvo apod? Pokřiky vůči Strakovi apod..

Tohle prostě patří k fotbalu. Navíc cikáne prostě není ani urážka.. I když v dnešní době...

Nebyl bych zase tak moc citlivý. Jo je to hloupost, ale pořád to uznávám více než kdyby zpívali že mu zabijou kluky apod.

Reagovat
Salfovic

Jo tak oni to na něj řvali jako lichotku

Reagovat
lichna.

To samozřejmě neříkám. Jen mi to nepřijde tak hrozné, aby se z toho dělal takový skandál, i když je to za mě stupidní..

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
lichna.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Stetina nemá mozek v hlavě, nic mu nehrozilo. Navíc on sám je totálně vygumovaný namyšlený imbecil. Tam to byl krásný souboj kriplů.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kriminálník

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Co na hřišti předváděl Baroš, to je opravdu citankovy dement a Smola jen těsně v závěsu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš hroznej pitomec, nechápu, že se s tebou někdo baví, ty sluiníčkářský prase

Reagovat
bobis21

Takže každý kdo není rasista je "sluníčkářské prase" jo? Zajímavá úvaha

Reagovat
Paprika

Stetina je fakt mental

Reagovat
Raylan

Spis Baroš no

Reagovat
doshcz

Reagovat
Paprika

Faul no, zluta no... pak se zvedne mental udela show a pak si zase lehne

Reagovat
smazaný uživatel

Má komplex z toho že je tragéd.

Reagovat
KnoxXx

vamos

Reagovat
bobis21

Sparťani zase ukazují že jsou suverénně největší bezmoci

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kvůli toho "cigáne" teda..

Reagovat
Pyroman

to víš žejo

Reagovat
doshcz

jasná červená ty tele

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
bobis21

Kde mi spíš o to že ti retardi se rozhodli na lidi porvavat cikane. Prostě dno společnosti.

Reagovat
doshcz

jo jsou to dementi

Reagovat
Raylan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
czechfant

Štětina, Krejčí, Baroš, Smola. To byl takovej sraz intelektualu

Reagovat
smazaný uživatel

Sáňkař Costa dorazil

Reagovat
Skleepy

Reagovat
smazaný uživatel

KREJČÍ MÁ ŽLUTOU.

Reagovat
HorajzmAmmann

skvělý - z 6 nastavených minut se 5 mehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Děs- jsem dlouhodobě pro zavedení "čistého času" (např. 2krát 35min.)

Reagovat
Salfovic

2 x 30 by v pohodě stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl ale problém v okresních soutěžích pořád zastavovat tu časomíru.

Reagovat
Firkraag

Proč už tam není vrchní myslitel Frýdek

Reagovat
smazaný uživatel

Se bojí, že by zase zavěsil a šel o půli dolů.

Reagovat
Kocour Klapuška

Tohle je fakt souboj totálních vypatlanců Sparta Baník

Reagovat
HorajzmAmmann

co to bylo za šťávu?

Reagovat
Paprika

Ja se spise divim, ze ten Milan tam porad dokaze vsechny nasrat, vystresovat, nahnat strach...a vsichni mu na to skoci a breci

Reagovat
Kocour Klapuška

Tak ale útočník na konci zápasu by asi měl dělat něco jinýho, než někoho nasrat A pochybuju, že někomu nahnal strach

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Ten tak někomu nažene strach, jouda

Reagovat
žrout

Komu přesně nahnal strach?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale z fotbalových dovednosti neukázal vůbec nic. Jen zákeřně faulovat a nadávat všem kolem něho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

ale no taak Costa

Reagovat
Banikovec7

Klíma už to dořídil kam potřeboval

Reagovat
doshcz

dobře že mladí rozhodčí vědí jak vést zápas, kámobrácho

Reagovat
Banikovec7

To je nějaký Pepův študentík?

Reagovat
doshcz

to doufám

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ty vole co to píská ale

Reagovat
Paprika

Pico faul tak nevim co mel Smola udelat jinak... to je zase komedie

Reagovat
czechfant

Costa 2x upadla 2x faul :D Bože tohle nemuze bavit ani Spartany :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

2x souboj Costa Smola, 2x čístý, 2x faul Smoly

Reagovat
Paprika

Sicher je sicher

Reagovat
smazaný uživatel

ten prvni byl jasny faul. ve vyskoku mu zduchnul do zad, to se piska vzdy.

Reagovat
Paprika

Jasny, ten druhy byl faul naopak... costa se na nej naskocil obema rukama...

Reagovat
smazaný uživatel

pry naskocil

Reagovat
žrout

První jasný faul, to druhé faul nebyl.

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

jak tam byl ten záběr zezadu tak se ho skoro ani nedotknul...

Reagovat
smazaný uživatel

doktnul, zatlacil mu predloktim do zad, ve vyskoku fakt nemusis zatlacit moc, to staci trochu, protoze nemas zadnou oporu, to je snad jasne.

Reagovat
HorajzmAmmann

no jo asi máš pravdu..

Reagovat
žrout

Reagovat
db18

Reagovat
Paprika

Stetina by mel vynechat par tydnu ty steroidy, je z toho blazinek

Reagovat
montaigne33

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dlouho jsem neviděl tak směšný výkon rozhodčího.

Reagovat
Paprika

Reagovat
montaigne33

V CZ běžné, bohužel

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
HorajzmAmmann

Já jsem spokojený, dle mýho celkově slušný zápas a výkon do ofenzivy z naší strany. Škoda defenzivních chyb. Ale i tak v tomhle rozpoložení do konce zápasu bojovat o bod

Reagovat
czechfant

Já bych Sparte i přál, aby se zvedla. Jsou tam prachy a českému fotbalu by to pomohlo. Ale v Evropě jim to takhle nikdo pískat nebude. Nejsou to vůbec velké zářezy, ale ono to přípískávání je cejtit.

Plzen by mohla vypravet, že v Evropě to takhle nepujde :D

Reagovat
Firkraag

Na tohle všichni dojedou. A na to se těším

Reagovat
czechfant

Plzen na to taky dojela v tu dobu, kdy ji skutecne bylo pomahano no...

Reagovat
Salfovic

Tehdy jak hrávala LM ?

Reagovat
czechfant

2014-2016 ty dve sezony

Reagovat
Salfovic

Až na to, že Plzni bylo nejvíc připískáváno poté, co se Damková stala šéfkou rozhodčích, což byl podzim 2012.

Reagovat
smazaný uživatel

To připískávání Spartě má být konkrétně třeba v neudělený červený Procházková, nebo penaltě Baníku

Reagovat
czechfant

Udelovani/neudelovani karet v prvnim polocase, prakticky pohlidani celeho nastaveni atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže neudělení jasné červené pro Procházku taktně přejdeme mlčením a dál si jedeme tu svojí antisparta verzi prosímtě, hrát se takovýto zápas v Evropě, tak rozhodčí zchladí tradičně prasácky hrající Baník v prvních 20 minutách

Reagovat
czechfant

uvědomujes si že dohrát nemel ani krejci s kozakem? driv jak prochzka?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si uvědomuji to, že si stěžuješ na výkon rozhodčího, který pro tvůj tým pískne penaltu a neudělí jeho hráči jasnou červenou

Reagovat
czechfant

Můj tým dnes nehrál. V tom je prave ten rozdil. Ja to vidim jako zapas dvou tymu ktere mi jsou jedno. Takže na to koukám čistě objektivně.

Ty tu furt mluvis o te penalte. Ta proste byla. A o cervene. Ktere vy jste mohli dostat klidne 2.

Já taky jako bývaly rozhodci vim, že pripiskavani ten zapas ovlivnuje strasne moc (byl jsem toho parkrat na lajne svedkem. Bohuzel. Proto jsem se nato taky vysral) Kdyby Krejci dostal tu prvni žlutou kartu kdy měl tak je jeho vykon najednou uplne jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Penalta úplně jasná, není co řešit. A pokud dohrál Krejčí, nemáte si ohledně červených na co stěžovat. Před tou kterou dostal měl minimálně 3 žluté zákroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak úplně jasná nebyla, ale pisknout se asi dala. Jinak by mě zajímala statistika faulu.. Přišlo mi, že Baník hraje extrémně neciste a pořád se jeho hráči něčemu divy

Reagovat
žrout

Naopak v Evropě se tvrdá a zákeřná hra netoleruje tak, jako u nás. Že jsme na taková měřítka u nás zvyklí a divíme se, pokud to některý rozhodčí píská, to jenom ukazuje, jak jsme sami zmagoření tou soubojovou ligou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
czechfant

v pohárech se ale taky netoleruje neustale polehavani. obzvlast u mensich tymu....

Reagovat
žrout

Pokud se někde toleruje, tak v pohárech. Nezapomenu, jak se APOEL proti Slavii proležel do LM.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Mirek na tenisu

Rozhodčí. Co to bylo za klauna? 3:8 na žluté

Reagovat
Liquid

Reagovat
Mirek na tenisu

Štětina za ty své útoky na protihráče v přerušené hře by v žádné normální lize nedohrál. Choval se jako psychopat.

Reagovat
žrout

Myslím, že s Barošem to má už historii, jinak by takhle nereagoval. Baroš sází na to, že bude provokovat a hrát zákeřně, tak se nedivím, že si to nenechal líbit. Navíc to byly jenom slovní přestřelky a žádný fyzický kontakt. Naprosto v pořádku.

Reagovat
czechfant

Štětina tak reaguje pořád. Tohle si dovolí v Evropě jednou :D

Reagovat
Mirek na tenisu

Štětina vyhořel při prvním gólu a pak to prasil až do konce. Že nemá ani žlutou je skandální úlet rozhodčího

Reagovat
žrout

Za co přesně nedostal žlutou

Reagovat
Mirek na tenisu

Za nesportovní chování. Kdyby ho nedrželi Costa s Hanouskem tak některé banikovce pokousal

Reagovat
žrout

Jenom od plic vynadal Barošovi, který mu dal loktem do hlavy. Nic nesportovního.

Reagovat
Mirek na tenisu

Taxa za to je jasná: ŽK

Reagovat
frankiefcb

Ty vole, neřešte tu rozhodčí a neplakejte. Projeli jsme si to sami chybami v prvním poločase. Velká skoda, jelikož výkon v druhém poločase nebyl vůbec marný.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Mirek na tenisu

Výborný mač. Pravda. Proč ale Chovanec nominoval takového losera

Reagovat
smazaný uživatel

dyt ty vymluvy vubec nedavaji smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Nedelejme slavisty...

Reagovat
doshcz

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Prohráli jsme si to sami chybami vzadu a neschopností vytvořit si šance na vyrovnání, o tom snad nikdo nepochybuje.

To že rozhodčí nezvládal je ale taky pravda. Vliv na výsledek ale podle mě měla jeho neschopnost nulový.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvic by me stejne zajimaly takticky pokyny pro stridani Smoly

Reagovat
Coutinho10

tak to je pech

Reagovat
Coutinho10

*Souček si dal vlastnak

Reagovat
Firkraag

jedině dobře pro Slavii snad ne??

Reagovat
Coutinho10

jako rad bych ho mel zpet na LM, ale i tak si myslim, ze by hned sel jinam, takze mu spis preju, aby se s WHU zachranil, ale na druhou stranu objektivne musim priznat, ze ta kvalita toho tymu neni nic moc, tak mozna by pro nej bylo lepso, aby od nove sezony hral jinde, ale chtelo by to, aby nejaky goly dal i do spravny brany...

Reagovat
bobis21

Proč dobře? Víc než by dostali při udržení WHU v lize asi nedostanou ne?

Reagovat
czechfant

Těžko říct jak na něj koukaj v Anglii. Jestli se osvědčil tak to muze bejt i vic

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Firkraag

se jim vrati na LM - muzou se tam znovu dostat a pak ho muzou zas strelit za obrovsky prachy.. takhle dostanou vlastne 100m za nic (titul udelaji i bez nej)

Reagovat
Losinho

Snad už to dneska doklepneme ať se můžou trochu točit hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych dal ještě tu klasickou sestavu, co teď hrajou nejvíc (snad i s Kúdelou!) a pak v dalších zápasech už si někteří budou moct odpočinout, jestli to dnes dáme. Věřím, že jo, i když Plzeň asi bude muset útočit víc než minule, hlavně ale musíme proměňovat šance.

Reagovat
Blasphemer

Na rovinu je třeba rovnou si říct, že ani případná výhra nám ten titul nepřihraje, protože i tak by to Slavia musela ještě 2x zesrat, což se nestane, ale bylo by fajn, aby si titul oslavili jindy a proti někomu jinému.

Tak snad se to povede. Hlavně se z nich neposrat hned od začátku jako posledně. Klidně bych dal Chorého od začátku, ale musel by se krotit, protože s jeho klasickou hrou by proti Slavii asi nedohrál ani poločas. A jsem docela zvědavý, jestli dostane šanci Limba, po tom průseru na Spartě to vypadá, že to má docela nahnuté.

Reagovat
Salfovic

Po jakém průseru, jako po té penaltě ?

Reagovat
Blasphemer

Penalta + šílený výkon na lajně. Šel o poločase dolů a posledně nehrál vůbec. A ten Kovařík tam vypadá fakt o dost líp na tom beku. Asi bych tam raději viděl jeho, přijde mi teď jistější. I když u Limby dopředu nikdy nevíš, jestli bude nejlepší na hřišti nebo naopak nejhorší.

Reagovat
MikeHavenaar

Jen co je pravda, Kovarik tam posledni dobou nehraje vubec spatne :D

Reagovat
smazaný uživatel

Zas jidáš ve studiu ? Beztak fandil Spartě .... Naštěstí nevím, co říkal, chytil jsem už jen dost blbý flek ......

Proč nebral na lávku Drozda ? Reiter zvadl, špatné to je

Dost se to začlo řezat oboustranně a karty 3-8 ... Komik s píšťalou ....

Hrubý teda konec ? Mezi marodama prý není, tak nevím ? .....

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se včera RR právěže docela líbil. On se teď u nás hodí na to hrát buďto beka, nebo útočníka. Prostě místo, kde nemusí fotbalově přemýšlet.

S Hrubasem nejsi daleko od pravdy, bohužel. Tam to bude ještě zajímavé, jak to vůbec bude mít s karierou. Měl dostat volno a uvidí se. I na to konto se snad prodloužil Jiras.

Reagovat
frankiefcb

Jako dle mě Ruda včera strašný, ale zajímavé je, jak to každý vidí jinak. Ty jo tak Hrubého je mi fakt líto, jsem marně doufal, že to kolem něho postavíme. A Jirásek už je sand tutovka, že je prodloužený. Techniku v týmu má prostě nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

No, psal o tom již Kvasnica. Ne nadarmo bude chtít Baník posílit na postu křídelních hráčů, jenž mají fotbalovou inteligenci. Tu zatím, co sem tak slyšel splňuje pouze Potočný.

Chudák Ruda právěže moc nechápe, co po něm trenér vlastně chce. Proto vlastně ani moc nehrál. Ale už sem to tu jednou psal. Nedávno ho dal s Kuzmou do útoku a tam se mi líbil. A včera na beku taky nebyl hrozný. Tam mu stačí to, kvůli čemu byl koupen, když si ho vyžádal minulý trenér.

Nemusí přemýšlet, může běhat Ale jinak je to poctivý kluk !

Ohledně Hrubého. Je to od té doby, co musel jednou brzy střídat, jak si mžoural oči a měl problémy s dýcháním. Taky od té doby je velice nevýrazný a s ohledem ke zdr. stavu teď již moc nehraje, ba není ani nominován. Kdo ví, jak to dopadne, no.

Za Jirase jsem taky rád. Je třeba mít někdy v týmu i fotbalistu. Ostravský Andrea Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem celkem příznivec RR, ale včera se mi právě nelíbil..... Dost jsem si od něj sliboval, nezapomenu na zápas na klokanovi, jak jsme vyhráli gólem po spolupráci Šašinků.... Tam v první půli udělal z Flašky trhací kalendář...... S Fillem vpravo měl po příchodu taky pár dobrých zápasů a pak se to seklo ...... Jirásek je slušný na míči, ale s jeho slabou dynamikou a pomalostí si moc neumím představit, že by měl být za Kozla jedničkou v záloze. Na střídání a změnu stylu v zápase jo, ale víc těžko ...... Jestli má Hrubý potíže se zdravím, tak asi není o čem... vybulit se na place můžeš taky jen jednou, když bude smůla.....

Reagovat
smazaný uživatel

No, trenér chce po křídelních hráčích fotbalovou inteligenci. Ať se stahují do středka hřiště, narážečky atd. A tohle Ruda prý moc nedává. Což je asi dost vidět pak na jeho výkonech či, jak často hraje. A od toho se vyvíjí, na jakých postech v poslední době hraje. Vše by to vysvětlovalo.

Jirásek. Plně chápu, že lidi sere, že vypadá jak pomalý slimák. Avšak pak na statistikách vidíš, že toho za zápas naběhá jako jeden z mála nejvíc. To je právě ten druhý metr

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ruda je spíš typ na únik po lajně a dávat do vápna, pod sebe, občas třeba zkusit sám projít zboku až k bráně.......ale většinou hledá druhé, sám říkal, že to má někdy přehnaně do přihrávky, místo střely ....

Reagovat
frankiefcb

Jj Jiráskova technika je vynikající, jenom bohužel pro něho často bývá v soubojích pozdě a z toho plynou ty karty a to je velká škoda, jelikož ten kluk to má v noze.

Tak jestli je amen s Hrubým, tka to budeme se přivést někoho do středu hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mi někdo po zápase s Ostravou (2014) a záchraně v lize, řekl, že Milan Škoda, jeden ze slavného dua Škoda-Škutka, za 6 let vstoupí do klubu ligových kanonýrů, tak ho pošlu do blázince.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak kdo mohl tušit, že dá 50 gólů z penalt, to jelito je prostě víc stoper, teď turecký vojá, poporující Erdogana.

Reagovat
jackinho10

Dneska si budou Cermak s Buchou po zapase zpivat https://youtu.be/67HJMhZ0m1Y

Reagovat
lada.sp

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že je jejich snem hnít ve 27 letech v české lize?

Reagovat
smazaný uživatel

I když Čermák už má teda na přestup ven taky nejvyšší čas...

Reagovat
Losinho

Jestli jo, tak Čermákovi se za rok a čtvrt splní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude pokračovat v jarních výkonech, tak ho Plzeň dlouho neudrží.

Reagovat
Losinho

Záleží, kam bude chtít jít on sám. Z nějakých top lig bych zájem fakt nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Coufal, Kúdela, Zima, Bořil - Holeš, Ševčík - Masopust, Stanciu, Provod - Tecl

Dal bych to takto.

Reagovat
KoryVCF

Obávám se že Kúdela nebude ready, ale jinak není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Jj klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec Traoré. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Holeš zraněný.

Reagovat
ratusek

Na Jabka s Libercem se těším, snad to bude dobrej špíl

Reagovat
Bosko

Dotaz spíš na banikovce: nevite, proc Smola tak divoce gestikuloval pri dekovacce smerem k tribuně? Uz jsem myslel, ze tam po nekom skoci

Reagovat
smazaný uživatel

Řvali na něj, že je "bezvlasý záškodník"

Reagovat
ratusek

bezvlasý darebný jinoch

Reagovat
smazaný uživatel

a to se nesmí

Reagovat
havrys99

Kuchta

Reagovat
ratusek

Kuchta v 2.minutě žlutá, ten do poločasu nedohraje

ale já bych ho vyhodil hned za ten zákrok

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A ještě se rozčiluje. Tohle je za mě jasná redka.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

tohle byl faul? Kacharaba tvl ale spíš rozhodčí že to sežral a ti blbci z O2 to ještě chválí

Reagovat
Alan_Shearer

Super akce

Reagovat
ratusek

Kuchta, který už neměl být na hřišti

Reagovat
fabec1222

Plukovník asi konec sezony neustojí, co? Kdo by mohl místo něj? Ščasný?

Reagovat
ratusek

prý mu končí po sezoně smlouva, tak je to jedno. tak či tak ho někdo nahradí

Reagovat
fabec1222

Tak v případě kvalifikace do Evropy by se asi dala prodloužit , pokud teda Pelta nemusí nějak šetřit, a nebude třeba i nějaký výprodej

Reagovat
božský John

Klidne ten krtecek, o jehoz pohar se bude hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit. Jablonec mu zatím chybí v životopisu. Zdendu by Pelta asi nezaplatil. Rada by měl jít do Dukly a dostat jí zpátky do ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže výměna se Skuhravým.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Liquid

rýsuje se to dobře, jen té 3.Sparty je škoda, čili vítěz poháru Liberec, 4.Liberec a 5.Jablonec bude hrát o EL s Bohemkou a to Bohemka vyhraje

Reagovat
dave30

Letos o tu EL asi nebude moc zájem. To se tak proletíš do Kazachstánu (tvůj fanoušek to ani neuvidí) a když náhodou postoupíš, tak další kolo třeba do Bragy, jsi venku a mínus 10mega...

Reagovat
božský John

Jako my v EL. Prdel na druhym konci sveta, prdel, prdel ve Francii. Zlin o rok predtim to nemel o nic lepsi

Reagovat
Losinho

V EL to tak je většinou. My měli minule Rusko, Dánsko a Francii, předtím Španělsko, Izrael a Kazachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň kluci viděli kus světa

Reagovat
smazaný uživatel

Proto nemá cenu EL vůbec hrát. Sparta to pochopila dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ale můžeš mít jeden rok štěstí a chytnout nějakej Arsenal

Reagovat
božský John

No to nevim kdyz jsou asi desaty

Reagovat
negrles

Reagovat
Kocour Klapuška

Nemá někdo stream na Brno?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ratusek

jsem zvědavej jestli ti pakoni ve studiu budou řešit ten zákrok ve 2.minutě od Kuchty

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofální fotbal. Oba týmy nemají středního záložníka ligových kvalit

Reagovat
dave30

Už jsem to sem psal, ale nikdo se nevyjádřil. Myslíte si, že o ztrátu z pohárových předkol (většina zápasů je ztrátová, obzvlášť jestli budou omezeny počty diváků) se budou kluby dělit, když se poředatelství bude losovat?

Reagovat
ratusek

Fuj, proč tam nezasáhl VAR?

Reagovat
czechfant

Ta karta Malinskýmu byla objednána z Baníku ne ?

Ruka to nebyla a vztekani jsem teda viděl taky o dost horší :D

Reagovat
Losinho

Baluta je mezi těma kopytama jako pěst na oko.

Reagovat
smazaný uživatel

a proto dostal dvojitou pěst na kotník

Reagovat
Losinho

Reagovat
Liquid

fakt hnus co se ve 2.lize dějě -

Byla nařízena penalta. Ondřej Pachlopník se otočil ve vápně okolo stopera Kouřila, poté spadl a rozhodčí píská penaltu.

názor si můžete udělat sami, to je snad 6.penalta pro Brno na jaře

https://www.onlajny.com/match/index/date/2020-06-24/id/268467

Reagovat
czechfant

Z tohohle záběru to težko poznas. To je vyhoda no :D

Reagovat
Losinho

Kolář - Coufal, Kúdela, Zima, Bořil - Traoré, Ševčík - Masopust, Stanciu, Provod - Tecl

Vítězná

Reagovat
Coutinho10

jdeme to rozlousknout

Subs: Kovář, Hellebrand, Oscar, Takács, Frydrych, Júsuf, Musa

Reagovat
ratusek

Ten Fernando tam

Reagovat
Losinho

Teclinho rozhodne

Reagovat
Blasphemer

To bych se posral.

Reagovat
smazaný uživatel

To všichni.

Reagovat
ratusek

To bylo venku, škoda

Reagovat
lampas

Ubohej žoldáckej klub, velká škoda pro český fotbal. Nespravedlnost

Reagovat
Banikovec7

Pěkně nám to Ondra vyžlutil

Reagovat
lampas

Kratochvíl měl dostat redku, pokud nebude moct dál hrát, tak snad Kratochvílova máma chcípne na rakovinu.

Reagovat
Han střelil první

A ségra ke mně na převýchovu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho ségra má čuráka? Nemyslím bráchu.

Reagovat
ondrasch77

A co Kuchta? Ten neměl dostat redku?

Reagovat
PavlíčeQ

Je skandální, že jsi za tohle nedostal ban. Chci se jen zeptat, přeješ totéž i Mikulovi co nesmyslně zranil Holíka?

Reagovat
lampas

Reagovat
PavlíčeQ

Ptám se znovu, přeješ totéž i Mikulovi co nesmyslně zranil Holíka?

Reagovat
lampas

Mikulův zákrok nebyl záměrně likvidační.

Reagovat
ratusek

Hubschman a Hoftych

Reagovat
smazaný uživatel

Černák má dobré vedení míče

Reagovat
Blasphemer

Joel bude hodně chybět. Ale jsem rád za Chorého, má šanci se ukázat - teď nebo nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Chorý už se ukázal mockrát - jako totální bezmozek a pořemotivovanej zákeřňák.

Reagovat
smazaný uživatel

Kayamby je škoda, zvlášť po tom v jaký formě hraje, ale ten Havel se mi tam líbí.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Kayamba ve formě .. jo ty myslíš běžeckou..

Reagovat
Han střelil první

Vám běhání stačilo ke spokojenosti v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

No když myslíš že to bylo jen běháním.. Kéž by Kayamba uběhal remízku na Nou Campu no..

Reagovat
Salfovic

Takže to bylo běháním.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo, ale Kayamba by musel jedine to.

Reagovat
božský John

Cernak priste zaklad pls

Reagovat
ondrasch77

To se nabízí..., hrajeme na Slavii a bude chybět Sýkora s Matouškem...

Reagovat
Banikovec7

Hoftych

Reagovat
Mirek na tenisu

Plukovník utnul bulvární téma Hrdličky a spol. na Kyslíku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoftych.. myslite ze je nasranej moc nebo hodne moc?

Reagovat
Blasphemer

Rada

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se Standa konečně trefí-minimálně dvakrát.Rozstřílel se kat Barcelony Béřa a další dva dá Maso.Konečný výsledek 5:1

Reagovat
Coutinho10

wow Rada famozni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

komise musí zrušit tu žlutou pro Malinskýho, to je naprosto skandální co předvádí Pechanec opakovaně, Pechancovi i Klímovi sebrat píšťalky

Reagovat
Mirek na tenisu

Pro Baník v Gablonz dobrý výsledek. Ovšem chce to získat nějaké body. Liberec po pauze odešel fyzicky. Už nebylo z čeho brát. Po včerejší ostudě s rozhodčím na Letné dneska zase hrůza v Gablonz. Tolik nepřesností, amatérština v přímém přenosu. Karty za nic, jindy likvidační fauly nepovšimnuté.

Reagovat
ondrasch77

Karty nebyly za nic?..., byly za kecy. Za mě Pechanec , sekal bych je stejně jako on, je nehorázný, co si hráči k rozhodčím dovolují.

Reagovat
czechfant

Když bude Slavvia a Plzen mit stejne bodu uz je dany kdo bude prvni?

Reagovat
Liquid

Slavie protože je lepší

Reagovat
Fakt

Celtic

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia, má lepší vzájemné zápasy ze základní části

Reagovat
czechfant

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhoduje lepší umístění v základní části.

Reagovat
czechfant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Slavia, byla lépe umístěná po základní části

Reagovat
czechfant

Reagovat
Mirek na tenisu

Bez Kayamby...hmmm. Tipnu si: Slavia-Plzeň 3.1.

Reagovat
Salfovic

To je pro Plzeň spíš plus, ten je strašně neproduktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pechanec špatnej, snad večer bude sudí přesnější. Pro dobro obou mančaftů.

Reagovat
czechfant

Zelinka, když chce, tak umí hodně zařiznout. Zaroven je to ale podle mě nejlepší český rozhodčí

Reagovat
bobis21

Nejlepší český rozhodčí je něco jako nejpříjemnější tropická nemoc

Reagovat
C-M@ster

Od Chorýho čekám hattrick: Gól, loket, prasáckej skluz

Reagovat
smazaný uživatel

gol, asistencia, redka - hattrick Tomase Choryho

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Voráček?

Reagovat
C-M@ster

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, nevím jestli jsem se jen blbě nekoukal, ale asi mu dělá dobře česká strava

Reagovat
smazaný uživatel

Onehda jsem to sem daval.. najdi si fotky z benefice Top Real teamu na Žižkově.. on, Pasta a Pavelec top knedlíci.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Riviera Kid

Tak Pavelec už není aktivní sportovec, tak je mu to asi fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, i ty ostatní to asi nějak nesere,, je to jinej sport než fotbal. Mají celkově jiný postavy.

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Mirek na tenisu

Hokejky bývají kluci podsaditý. Z bruslení mají silná stehna a vyprčený zadky. Je ale fakt, že Voráček měl nějakou velkou cíchu... že by si vzal do branky plastron?

Reagovat
Coutinho10

twl Maso to nabombi do Nica

Reagovat
naheCZ

Masopust

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Maso ty vrahu!

Reagovat
Coutinho10

Masopust to zahazovani zase zacina...

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci ten zákaz "kouření" moc nedodržují.

Reagovat
Mirek na tenisu

Chorea, dýmovnice... vypatlanci, vítejte na tribunách!

Reagovat
smazaný uživatel

Chorea jsou v pohodě, ale ty dýmovnice jsou kontraproduktivní

Reagovat
dinss

Patří k tomu

Reagovat
Mirek na tenisu

Chorea beru jenom při nástupu max. v úvodu špílu. Pak ruší a vadí těm, co se chtějí dívat na fotbal a ne do plachty. Dýmovnice nemají na stadionu co dělat. Těšil jsem se na fotbal a vidím ho v bílé mlze.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenom že na TS je většina lidí z Edenu (pokuta pro klub), takže na úkor fanoušků jsou upřednostněni dementi, ale za ty dýmovnice bych Tribunu Semen zavřel na 10 zápasů.

Neskutečná ostuda Slavie, Tvrdíka, Syrovátka a Býčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná, úplně jsme z toho všichni v prdeli. Doufám že dostaneme černej puntík a všichni si o nás budou říkat, že jsme zlobili.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli ti přijde normální, že místo 500 lidí je tam 2500 lidí a 100-200 dementů.

A fanoušci sedí doma u TV, protože Slavie nebyla schopna vyřídit reklamaci na počet vstupů včas. V systému se mi vše opravilo dnes, když už bylo vyprodáno.

Prostě ostuda Slavie. Tohle neni velký klub, tohle je chování komunistických svazálů co se bojí košťat z TS.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tribuna Semen!

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Super, to jste vymysleli v přírodovědě nebo ve výtvarce?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to tak prostě je. Na TS je pár tisíc fanoušků, kteří jako ovce poslouchají pár stovek dementů. Takže Tribuna Semen.

Reagovat
smazaný uživatel

A není to všude?

Reagovat
smazaný uživatel

No, kdo má v ČR kotel o 5000 lidech?

Ale teď jde o to, že fanoušci měli smůlu na úkor ultras nebo jak ty jelita nazvat. Na Chelsea je tam taky dostali, i přes zákaz.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty dýmovnice? Slavia je sama proti sobě, jestli ty kretény nevyhledá a nedá doživotní zákaz vstupu.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mistr129

Štetinopust

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Masotina.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, ten Chory ma fakt v hlave nasrano. Zapas co zapas to same...

Reagovat
czechfant

Tohle na žlutou rozhodně nebylo

Reagovat
dinss

Protože hrál balon?

Reagovat
Mirek na tenisu

Protože hrál tělem. V PL běžný zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt tam mel loket, to je jeho problem, ze je tak vysoky

Reagovat
Mirek na tenisu

::biggrin: měl si dát ruce pod dres? Slávka hraje výborný fotbal, ale někteří borci moc rádi padají. Mají dobrého učitele. Zmetka Řeháka.

Reagovat
C-M@ster

Choras

Reagovat
Salfovic

Dost přísná.

Reagovat
czechfant

Šel bych ještě dál. Nesprávně udělená.

Reagovat
Mirek na tenisu

Žlutá pro Chorého normální faul tělem. Nic víc. První chyba Zelinky.

Reagovat
dinss

Karta za nic.

Reagovat
Riviera Kid

To ani nebylo na žlutou, ne.

Reagovat
Liquid

jak to prase Chorýho nemám rád a jsem nesmírně rád, že ve Slavii žádného nesympatického hráče nemáme tak toto nemělo být na kartu, faul ano, ale dal mu jen lehce bicepsem, ani rameno ani loket, ti rozhodčí jsou strašná bída

Reagovat
dinss

Že nemáte

Reagovat
bobis21

Přesně, takový Stanciu je vyloženě sympaťák

Reagovat
dinss

Bořil taktéž. Ukázka hráče fair play.

Reagovat
mistr129

Co dělá, že není?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co zrovna banikovcum vadi.. vypada jak kazdej druhej cigan z Poruby. A

chova se lip.

Reagovat
bobis21

Tak mě u něj sere hlavně simulování. Moc větších simulantů v lize není. On padá i když zafouká vítr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Stanciu je nesympatický (hlavně pro Sparťany) trochu jiným způsobem než Chorý.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesympatický hráče tam máme

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je treba krajne nesympatickej Tecl.

Reagovat
OTASi

No žlutá pro chorýho fakt ne tyvole

Reagovat
Skleepy

Choraso nedohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Chorý má u rozhodčích jasnou žlutou u v kabině, bohužel... Karma. Jsi za čuráka nafurt.

Reagovat
OTASi

slávisti začínaj bejt pěkný slečinky po těch soubojéch, takovej bořil styl...sám hraje tvrdě až prasácky, ale když někdo nakope jeho, tak je z toho hned řev a válení...baby

Reagovat
C-M@ster

Měli by koupit Frýdka

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je za odvoz.

Reagovat
mistr129

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle sedí na někoho na hřišti, tak jedině ale jedině Chorý.

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo ty seš s tím Bořilem mimo jak Masopustovo zakončení.

Reagovat
Losinho

Masopust je na vystřídání.

Reagovat
Pony Slaystation

Za tohle kartu tyvole, jude...

Reagovat
Snatus

Nemáte někdo stream? Na sport365 zápas Slávky není.

Reagovat
Gareth Bale 11

Chorý je ale fakt dement, jak do toho chodí neohrabeně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ta karta být neměla, tak už by ji dostat stejně.

Reagovat
Pony Slaystation

Nema ani na 2. Ligu, toho kokota by meli pustit zadarmo kamkoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám že každej jeho kontakt je na žlutou.. ale může si za tu pověst sám.. a udělá 4 fauly během 25 minut.. trotl.

Reagovat
smazaný uživatel

nemel by delat nic jineho, nez se divat na zapasy kollera, jak se hraje, kdyz je clovek 2 metry vyskoy

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom Koller byl mnohem vic neohrabanej.. jenze proste nebyl picus.

Reagovat
smazaný uživatel

no to teda nebyl. ale jak, pises nebyl dement a vedel, ze se nemuze rozbehnout jak utrzeny vagon s rukama od tela do o dve hlavy mensiho hrace, protoze by ho logicky trefil rukou do hlavy..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Beauguel od začátku?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Chorý má vybojovat červenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Guladiola zkusil takticky zageniovat a ukazal ze je uplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz nevite coby, najdete tov OBI..Gula sel.. a nasel zpiceny useless vesak na tricka.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Chorý v 30. minutě na vystřídání

Reagovat
Riviera Kid

Co je to proboha za standartky?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to mají od doktora zakázaný, centrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza.

Reagovat
Euphael

Slavia hraje zas na nula nula kokoti

Reagovat
OTASi

celý jaro hnus

Reagovat
dinss

Rumun zkurvenej

Reagovat
smazaný uživatel

Neunášíš

Reagovat
dinss

ne, jen píšu jakej je :))

Reagovat
Coutinho10

*zkurveně dobrej

Reagovat
oli9

Jinak Tecl má fakt parádní statistiky za 20 zápasu 3 góly... Kopnout i s jusufem do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Furt ho budou nekteri obhajovat.. dalsi sezonu to s nim nejde proste.. jeste ze jsme meli tak nahrano z podzimu.. ja to chapu SNAZI SE ale to proste do pici NESTACI.

Reagovat
monty25

Tecl je dostihovej kůň. Jeho upřednostňování před Musou fakt nechápu, ale na straně Plzně nechápu Chorýho místo Beauguela ještě víc.

Reagovat
Losinho

Musa v základu byl vždycky tragickej.

Reagovat
monty25

Myslím, že to "vždycky" bych spočítal na prstech jedné ruky.

Reagovat
Losinho

Tak když je tu od zimy..

Reagovat
meno

U Teclíka nejde o góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

masopust zraly na stridani...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne. Dal bych ho klidne na hrot misto Tecla.

Reagovat
Coutinho10

99 strela Nica na branu, tak ted bude ta 100.

Reagovat
Coutinho10

tak to je obrovska skoda....vubec nereagoval

Reagovat
meno

Reagovat
meno

Se mi líbí, jak si každej ze Slavie začal pěstovat vousy a jenom Provod jedinej nemá ani chlup

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

sere na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

ale Teclův pedoknírek taky žádná sláva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No všichni jsou takový vypelíchaný

Reagovat
meno

Až na Nica. Ten vypadá jak nějakej ulíznutej čert z pohádky nebo pojišťovací agent, čert ze skutečnosti.

Reagovat
Mass

Tak aspoň Kolář s Takácsem mají dobrý vousy.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to za moc nestojí, minule jsme hráli lépe. Ty standardky na krátko jsou na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Když koukám na Tecla, tak mi zpětně přijde blbý, jak jsem se včera smál Tettehovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva stejný kopyta

Reagovat
smazaný uživatel

No Tetteh rozhodne neni lepsi jak Tecl, Tecl aspon lita.. oba stoji za hovno ale bral bych radsi toho Tecla kdybych musel.

Reagovat
smazaný uživatel

tecl je aspon platny v mezihre a nespadne pokazde, kdyz kopne do balonu

Reagovat
ratusek

A není to na utočníka pro Slavii málo?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ne, ale to ani nepisu ale umi trpisak vubec vyuzivat utocniky? ja si nevybvuju jedineho, keery by se pod nim nejak zlepsil a hral opravdu dobre. mozna sural? ale i ten goly nedaval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Podobnej zápas jako s Kluží.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se vám ten Eurofotbal tak seká? Já naťukam slovo a to se objeví tak za 3 vteřiny.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

J

Reagovat
smazaný uživatel

O.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

obcas na mobilu, ale to davam za vinu tomu, jak je stary. na notebooku ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na mobilu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne na pc. Hruza.

Reagovat
smazaný uživatel

ktery prohlizec, ja jsem na firefoxu

Reagovat
smazaný uživatel

Chrome

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Pico Tecle ty tvoje detsky naivni klicky.. ty ses curak.

Reagovat
Bakary3

Ty taky.

Reagovat
smazaný uživatel

On je koště.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam tu nechat zhasnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ne, dnes se zhasne tak v pátek.

Reagovat
Euphael

Slavia ma horsi standardky nez Karvina

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady za ten offside by nam ten titul nemeli davat.

Reagovat
havrys99

Buchovi se nedaří dneska

Reagovat
Coutinho10

luxusne je Nico nasadil Limbovi

Reagovat
OTASi

Lukáš Kalvachal

Reagovat
Coutinho10

jaktoze to nepiskal

Reagovat
dinss

Tohle prostě Havel musí vyřešit...

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman by to svedl na imigranta Beugeala.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruza des, jeste si s nim pak spoluhrac placne ..bych mu ujebal jednu.

Reagovat
Coutinho10

Musa rozhodne o titulu

Reagovat
monty25

Mám stejný tip.

Reagovat
Coutinho10

*tak pojisti titul

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaal nadherne vyreseno

Reagovat
naheCZ

Masopust, Ševčík

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej lojza to tu stridal Masopusta uz dvakrat?

Reagovat
Losinho

Ja bych ho tam po odpočinku poslal zpátky, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

diky zes behal jak smyslu zbavenej Stando.. Petar gola!

Reagovat
Losinho

Nemáš zač, konečně můžu zas v klidu zapnout EuroFotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Voráček, Pastrňák

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vam nevim, neni to nic proti cernochum, ani koronaviru ani Plzni.. ale mne prijde ze ten Bogel po tom, co dal par golu zacal chytat nejaky manyry a tvari se a chova jak nejaka celebrita.. nechtel bych ho ani za picu.. Je videt ze si mysli ze ma na vic.. coz nema..

Reagovat
Salfovic

Za picu ne a co za Tecla ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
OTASi

to je pičus ten rozhodčí, stojí od nich 3 metry a píská ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik udelala Plzen za poslednich 20 minut faulu a zadna zluta do pici..

Reagovat
havrys99

Reagovat
Blasphemer

10 minut od titulu a stejně budou brečet.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Salfovic

Zrovna jsem si říkal jestli se i dnes najde nějaký Slávista, co si bude stěžovat na rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Chudacci

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
OTASi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
martin1

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes se projevil jako velký jelito, tak ho nech... Je to ostuda, když tohle fandí Slavii.

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Některých návyků se prostě lehce nezbavíš.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
czechfant

Oproti včerejšímu výkonu Klímy je Zelinka asi tak o pet soutezi vic :D

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

nesympatak ale piska vicemene dobre s prehledem

Reagovat
smazaný uživatel

O2 a celkove cesti komentatori nemaji sebemensi poneti o nejake nadstavbe taktiky,necem navic.. Prekvapeni ze Beauguel skace sam.. pritom to je zcela jiste v urcite fazi taktika, nechat ho to bezmyslenkovite prodlouzit pro nikoho a posbirat odrazku.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Salfovic

Co to tam plachtilo za SLávistu?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzenaci,.. myslite si, ze jste si zaslouzili titul? Kdyz nas ani jednou neporazite, nejste s to nam dat gola? Opravdu?

Reagovat
havrys99

Kvůli takovým idiotům jako seš ty vám to nepřeju. Posral nám to podzim a Vrba, ale ještě jsme vás bodově dotahovali. Uvidíme se další sezonu

Reagovat
OTASi

celý jaro od vás teda taky bída, jste takovej jednookej král mezi slepýma...jsem zvědavej c os tím trpiš udělá do budoucna, velký jména odešly, útočníky v podstatě nemáte... plzeň si titul rozhodně nezaslouží samozřejmě, to tady snad nikdo netvrdí...

Reagovat
dinss

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ty vole, já si vždycky myslel že jsi v pohodě, ale ty jsi tak ublížená mrdka, až to hezké není

Reagovat
Firkraag

Plzen slaboucka , zejmena stredova rada

Reagovat
mastakillah

Lehce Zelinka Slávii tlačil celej zápas i tak byli dneska rozhodně lepší než Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvena, zpičená Slávije. Gula trapnej.

Reagovat
dinss

Nerozumíš tomu, je to pravda.

Reagovat
Paprika

Gratulace Slavii! Titul zaslouzeny... nicmene jak jsem jim fandil a pral tak se mi sakra znechutili ( nosanky narostly nohoru vsem... od hracu po fans) takze stacilo... doufam ze cinan prestane sypat, mozna je cas opet na sparticku ( to jsou zmrdi, ale tvar zmrdu si zachovavaji neustale tak proc ne)

Reagovat
OTASi

Reagovat
clinger

do Sparty sypou furt a stejně ho.no.takže to není jen o penězích.a co Slavia za poslední 2 roky dokázala si trochu zaslouží nosánky nahoru

Reagovat
Spalovač šancí

Ševčík, Kúdela, Zima, Kolář, Frydrych, Tecl, Traore, Provod, Stanciu ...

Reagovat
Coutinho10

Yeeeeeees 20MPIONS

Reagovat
smazaný uživatel

donutil si tam honil, nebo co to melo znamenat

Reagovat
smazaný uživatel

Šulil honina.

Reagovat
Losinho

Easy.

Reagovat
RadekVonCZE

Gratuluji Sešívaným k druhé hvězdě nad znakem

Reagovat
czechfant

Ty rozhovory tvl. Sobíšek si prakticky sám odpoví, to má pak Gula (a dalsi) tezky

Reagovat
monty25

Slavia zaslouženě mistrem. Sice se po zimní přestávce nevyhnula výpadkům, ale v kontextu celé sezony byla jasně nejlepší. Myslím, že Plzeň bude v příští sezoně hodně silná a ten souboj o titul bude vyrovnanější. A jsem zvědav, jestli se ještě někdo přidá...

Reagovat
Kaspar

prida se urcite Sparta a zase to budou souboje jako driv..... mozna by ty vypadky byly i vetsi, kdyby nebyla prerusena liga, ten rozjezd po zime byl spatny, co si budeme... do toho pryc, Skoda, Soucek, Husba, zraneny Hovorka a Oley

Reagovat
OTASi

s tou spartou to není vůbec jistý..zvedli se, ale nadruhou stranu je nutno říct, že ostatní týmy v lize jsou parodií na nějaký schopný soupeření.. dovedu si představit, že vypadnou v předkole EL s prvním týmem a zas na ně padne deka...byť si přeju opak, ať už zas hrajou důstojně v evropě

Reagovat
smazaný uživatel

To ze se Sparta prida urcite.. Bych taky netvrdil.

Reagovat
Mirek na tenisu

Sparta bude silná pokud se zbaví nejistého Heči, dřeváků Štetiny, Lischky, Teteha a pár dalších průměráků.

Reagovat
dinss

Je třeba sešívkam pogratulovat k titulu. Za celou tu sezonu určitě zaslouženě. Škoda, že to Vrba během podzimu posral tak jak posral. Každopádně je třeba poděkovat za skvělý jaro. Jak říká Gula: je třeba otočit kormidlo naším směrem. Každopádně gratulace...

Reagovat
Kiwi-21

Na druhou stranu nebýt takový náskok po podzimu tak by v týmu nadále byl Hušbauer i Škoda a věřím že hlavně z Hušbauerem by měli pár bodů navíc

Reagovat
KingMaster13

Kdyby to Vrba neposral tak kdo ví Každopádně na příští rok tu máme pěkně silného soupeře, za poslední roky asi nejsilnější Plzeň a asi i Spartu

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Gula je dobrej trenér a sympaťák. Další sezona bude zajímavá, Sparta je zpět, Plzeň bude ještě lepší než teď.

Reagovat
montaigne33

SKS dnes docela s přehledem, PLZ neměla prakticky nic... Slavia má titul naprosto zaslouženě

Reagovat
Kiwi-21

Jak člověk vidí nalepené lidi jak na stadionu a hlavně před ním tak už by mohly sakra toho korona omezení nechat, lidé stejně na to serou a fans jakékoliv týmu patří na stadion ne za něj

Reagovat
smazaný uživatel

Prymula, Maďar = totální kreténi.

Ale ty 3000 lidí na TS, to je jako co? To je od vedení klubu výsměch a pohrdání fanoušky z východu...

Reagovat
Kiwi-21

Tak já jsem z Karviné tak tohle jsem neřešil ale je škoda vidět fanoušky za stadionema je jedno zda ted i když při oslavě titulu je to asi dvojnasobně ale i Baníku,Sparty kohokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to všechno respektoval, kdyby nebylo před stadionem tisíc lidí nalepených na sobě a vlastně podle těch nařízení to je správně.

A kdyby vedení Slavie nepodělalo permanentkáře na úkor košťat z TS. Po tom protestu z léta prostě TS je jen a pouze ostuda Slavie. Nic víc. A ty dýmovnice dnes?

To nejsou fanoušci, to jsou dementi. A klub jich tam pustí 3000...

Reagovat
Salfovic

Jakej protest ?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/tribuna-sever-slavia-fanousci-protest-bojkot-dekovacka.A190824_230951_fotbal_jic

Po tomhle měly následovat doživotní zákazy vstupů (mentálové vyhrožovali smrtí hráčům Slavie) a hráči už neměli udělat jedinou děkovačku s takovýma idiotama.

Reagovat
dinss

Koubek ve studiu mele hrozný nesmysly..

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal že byl tecl ve zlíně ne?

Reagovat
OTASi

mě se ten běhavej fotbal bez útočníků teda nelíbí, kdoví, jak by vše doapdlo, kdyby se nepřestalo hrát, před pauzou hrála slavie bídu.. plzeň je ale porazit nedokázala, ostatní týmy byly jen komparz, takže titul zaslouženej...ale atraktivní fotbal to za mně teda není, jsem zvědavej, jak trpiš posílí

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry uz, nelibi se ti to. Uz to pises podruhe. Drz picu.

Reagovat
OTASi

ty seš hroznej čůrák

Reagovat
smazaný uživatel

Ban.

Reagovat
dinss

Reagovat
czechfant

Bořil se stihnul hodně rychle ožrat :D

Reagovat
Kiwi-21

Vyčerpaní pár rychlých (hodně rychlých :D ) panáku + euforie a je to hned no

Reagovat
czechfant

CHápu to. Já vyhrát titul tak se asi chovám hur :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Je to tam, paráda díky moc kluci Dvackaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a nová hvězda na drese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Gratulace Slavii ke 20. titulu. Věřím, že Číňani nezavřou ventil s prachama a Slavia půjde silná do kvaldy o CL. Dostat se do skupiny bude těžké. Ostatně jako vždy. Plzeň musí dále pokračovat v obměně kádru a nechat Gulovi čas a prostor. Když už tohle kolo prasili rozhodčí, musím dnes pochválit Zelinku. Udržel to bez karetní smršti. Jedinou chybu udělal když dal ŽK Chorému za běžný faul tělem. Bohužel mělo to zásadní vliv na taktiku Plzně. Chorý by při svém stylu hry viděl brzo redku. Ale to je problém Plzně co má v kabině za materiál...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Doufam, ze Cinani pujdou brzo co nejdal od Slavie. Velmi horka pachut techto titulu, za ktere Slavia vdeci hlavne cinskym krvavym penezum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele