Eredivisie - souhrn 31. kola: PSV nadále stíhá Ajax

29.04.2022, 21:59, aktualizováno 01.05.2022, 21:58
Komentáře a souhrny
Ajax je znovu o něco blíže k obhajobě mistrovského titulu, když si doma podle očekávání poradil se Zwolle. Nezaváhal ani druhý v pořadí PSV Eindhoven, jenž zdolal Willem II. Twente a Alkmaar naopak ztratily na půdě outsiderů, čímž daly šanci odskočit Feyenoordu, jenž si výhrou nad Sittardem upevnil třetí příčku. Waalwijk získal důležité tři body v boji o záchranu...

RKC Waalwijk - FC Groningen 3:1

01.05.2022 20:00

Góly: 16. Finn Stokkers, 25. Finn Stokkers, 39. Richard van der Venne - 58. Jørgen Strand Larsen

RKC sice dvakrát po sobě prohrálo a v Eredivisii celkově nedosáhlo na tříbodový zisk třikrát v řadě, ovšem teď díky parádnímu prvnímu poločasu porazilo nevyzpytatelný Groningen 3:1 a poskočilo na čtrnácté místo tabulky se ziskem jednatřiceti bodů, před šestnáctou barážovou pozicí Zwolle si vytvořilo již celkem solidní pětibodový odstup. FC i přes čtvrtou porážku za sebou zůstává na osmém místě zaručující dodatečné play-off o Konferenční ligu.

Hrdinou Waalwijku se v této nedělní dohrávce 31. kola stal šestadvacetiletý forvard Finn Stokkers, jenž se prosadil hned dvakrát během úvodních pětadvaceti minut. Nejprve otevřel gólový účet zápasu krátce po odehrané čtvrthodině, když se po katastrofální zpětné nahrávce Dankerluie zjevil zcela osamocen před brankářem Leeuwenburghem a propálil ho nekompromisním projektilem z hranice brankového území.

Neuběhlo ani dalších devět minut a Stokkers úřadoval podruhé, jelikož se před ním po výtečné práci Kramera otevřela zcela prázdná branka a tu ze sedmi metrů nemohl minout. FC chtělo zdramatizovat tento duel ve 33. minutě, jenomže pozdější střelec Jørgen Strand Larsen pouze orazítkoval levou konstrukci chytrým obloučkem. Domácí definitivně rozhodli o svém úspěchu zhruba pět minut před přestávkou.

Po dlouhém nákopu Büttnera se zjevil za defenzívou protivníka Richard van der Venne a geniálním lobem z osmnácti metrů překonal plachtícího Leeuwenburgha. RKC si po změně stran hlídalo pohodlný náskok, FC se zmohlo jen na snížení v 58. minutě. Prosadit se dokázal právě dvaadvacetiletý norský kanonýr Larsen, když po přistrčení nově příchozího Ngongeho nasměroval balón do odkrytého prostoru tří tyčí.

Více informací k zápasu

Fortuna Sittard - Feyenoord Rotterdam 1:3

01.05.2022 16:45

Góly: 70. Zian Flemming - 8. Lutsharel Geertruida, 25. Lutsharel Geertruida, 52. Reiss Nelson

Feyenoord navázal na čtvrteční výhru v semifinále Konferenční ligy proti Marseille (3:2) a nyní dokázal zdolat zachraňující Fortunu, když v Sittardu zvítězil 3:1. Díky tomu si upevnil třetí místo se ziskem sedmašedesáti bodů a před čtvrtým Twente si vytvořil už pětibodový odstup. Domácí naopak prohráli poprvé po třech zápasech, v tabulce zůstávají na patnáctém místě s devětadvaceti body a před šestnáctou barážovou příčkou Zwolle jsou stále o body tři.

Jasný favorit se navíc dobře naladil na následující odvetu ve Francii, v tomto nedělním střetnutí měl od samého začátku výrazně navrch. Do vedení se dostal z první vážnější akce utkání po osmi odehraných minutách. Rohový kop Orkuna Kökçüa z levé strany propadl ke vzdálenější tyči, kde Lutsharel Geertruida snadno nasměroval balón do sítě. Rotterdamský gigant mohl navýšit svůj náskok krátce po odehrané čtvrthodině.

Ve vlastním pokutovém území si totiž počínal nedovoleně Tirpan a rozhodčí Lindhout okamžitě nařídil pokutový kop. K němu se postavil turecký reprezentant Kökçü, jenž však selhal a svým razantním projektilem jen nechal vyniknout brankáře Van Osche. Hosté přeci jen navýšili svůj náskok ve 25. minutě, kdy se podruhé v tomto zápase prosadil Geertruida. Ten totiž využil zpětné nahrávky Reisse Nelsona a z dvanácti metrů zavěsil pod břevno.

V samém závěru první půle mohl být rozdíl ve skóre dokonce tříbrankový, ale osamocený Malacia mířil příliš vysoko. Svěřenci trenéra Arneho Slota se definitivně uklidnili sedm minut po změně stran. Teprve dvaadvacetiletý anglický útočník Nelson obdržel parádní kolmici do běhu od Tila, v osobním souboji přetlačil bránícího protihráče a pak přízemním pokusem překonal naprosto bezmocného Van Osche.

Ihned na to se chtěl zapsat do listiny střelců také kolumbijský kanonýr Sinisterra, nicméně svůj projektil usměrnil o decimetry vedle levé konstrukce. Jasný outsider lehce zdramatizoval tento duel v 70. minutě, neboť snížit dokázal Zian Flemming pohotovou střelou ze čtrnácti metrů do pravého spodního rohu. Zhruba deset minut před závěrečným hvizdem mohl na druhé straně zkompletovat hattrick Geertruida, jenomže prostor tří tyčí přeci jen minul.

Více informací k zápasu

Go Ahead Eagles - SBV Vitesse 1:2

01.05.2022 14:30

Góly: 35. Isac Lidberg - 13. Loïs Openda, 69. Loïs Openda

Celek z Arnhemu dokázal zvítězit z předchozích šesti utkání v Eredivisii jen nad Cambuurem, ovšem nyní zastavil rozjetého nováčka Go Ahead a díky dvěma trefám Loïse Opendy zvítězil po výsledku 2:1. V tabulce se proto udržel na šestém místě se sedmačtyřiceti body a s jistotu si zahraje dodatečné play-off o KL, protože před osmým Groningenem si vytvořil nedostižný jedenáctibodový odstup.

Domácí výběr prohrál podruhé za sebou, i tak si ale s předstihem zajistil udržení prvoligové licence, neboť před šestnáctou barážovou příčkou Zwolle má dostatečný desetibodový náskok. Mírný favorit tohoto nedělního utkání se mohl dostat do vedení již po deseti odehraných minutách, když nejlepší muž na trávníku Openda dokonce obešel brankáře Nopperta, avšak poté trestuhodně orazítkoval jen bližší konstrukci.

Teprve dvaadvacetiletý belgický útočník přeci jen otevřel gólový účet za další tři minuty. V tuto chvíli totiž obdržel parádní centr z poloviny hřiště od Domgjoniho a svým geniálním obloučkem z první rozvlnil síť. Domácí to však v žádném případě nezabalili a deset minut před přestávkou srovnali stav. Isac Lidberg využil vynikajícího pasu od Kuiperse a po krátkém sólu na levé straně překonal gólmana Schuberta razantním přízemním projektilem.

Hosté po změně stran přidali a po necelé hodině hry si mohli vzít zpět ztracený náskok, nicméně proti prudké hlavičce Grbiče parádně zasáhl Noppert. Rozhodující okamžik nastal v 69. minutě. Vítězství Vitesse zajistil svým druhým gólem Openda, neboť po pasu Bazoera překonal Nopperta přesnou hlavičkou z hranice brankového území. Stejný hráč chtěl dokonce zkompletovat svůj hattrick necelých deset minut před závěrečným hvizdem, jenže v obrovské příležitosti si tentokráte na strážce Go Ahead nepřišel.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - Willem II 4:2

01.05.2022 14:30

Góly: 2. Ritsu Doan, 31. Cody Gakpo, 45+3. Eran Zahavi, 60. Wessel Dammers (vl.) - 44. Ché Nunnely, 50. Elton Kabangu

PSV potvrdilo roli favorita proti poslednímu Willemu a po přestřelce 4:2 získalo další důležité body v boji o titul. Eindhovenský celek si díky tomuto vítězství prakticky zajistil druhé místo, jelikož tři kola před koncem drží sedmibodový odstup před třetím Feyenoordem, naopak za vedoucím Ajaxem stále zaostává o body čtyři. Celek z Tilburgu je poslední osmnáctý se šestadvaceti body, avšak za šestnáctou barážovou příčkou Zwolle je jen vinou horšího skóre.

Svěřenci německého trenéra Rogera Schmidta vstoupili do tohoto duelu naprosto fantasticky a krátce po šedesáti odehraných sekundách vedli. Po hezké akci středem hřiště obdržel kolmici na levou strany šestnáctky Max a svou křižnou přihrávku našel u protější tyče nabíhajícího Ritsu Doana, který bez potíží rozvlnil síť poloprázdné branky. Zhruba o deset minut později mohl být rozdíl ve skóre dvoubrankový, jenomže Cody Gakpo ve stoprocentní možnosti jen orazítkoval levou tyč.

Stejný hráč přeci jen navýšil náskok favorita krátce po odehrané půlhodině, když si ve středu pokutového území protivníka naskočil na centr Maura Júniora a hlavou s pomocí levé konstrukce překonal bezmocného brankáře Wellenreuthera. Hosté se však v žádném případě nechtěli vzdát a v předposlední minutě úvodního dějství snížili. Ché Nunnely využil skvělého pasu z pravého křídla od Owusua a prosadil se prudkou hlavičkou z hranice brankového území.

Domácí však nezaháleli a ještě v nastavení první půle si vzali zpět dvougólový náskok. Izraelský kanonýr Eran Zahavi se po sražené střele ze čtrnácti metrů dostal k dorážce z pěti metrů a s naprostým přehledem nasměroval balón do branky - 3:1. Houževnatý Willem se ihned po přestávce snažil soupeře překvapit, což se mu povedlo v 50. minutě. Podruhé a naposledy snížil na rozdíl jediné trefy Elton Kabangu.

Čtyřiadvacetiletý belgický záložník si naběhl před prázdnou branku po přízemní ráně Nunnelyho a zákroku gólmana Mvoga a vzápětí nemohl minout zcela odkrytý prostor tří tyčí. Ihned na to skóroval Bruma, ovšem jeho zásah neplatil vinou těsného ofsajdu. PSV definitivně rozhodlo o svém úspěchu přesně po hodině hry.

Centr z poloviny domácího klubu se snažil odvrátit do bezpečí Wessel Dammers, jenže v pádu nešťastně zamířil do protipohybu Wellenreuthera a ten neměl žádnou šanci zareagovat. Ve zbývajících třiceti minutách se už nic zásadního nestalo, příště na PSV čeká možná nejklíčovější zápas v Rotterdamu s Feyenoordem a Willem přivítá téměř zachráněné Heracles.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - Cambuur Leeuwarden 3:3

01.05.2022 12:15

Góly: 2. Anas Tahiri, 34. Sydney van Hooijdonk, 90+7. Joost van Aken - 12. Roberts Uldrikis, 65. Robin Maulun (pen.), 90+4. Mitchell Paulissen

Očekávané Fríské derby mezi Heerenveenem a Cambuurem skončilo nerozhodně a zrodilo se v něm několik zvratů. SC postupně vedlo 1:0 a 2:1, ovšem klub z Leeuwardenu dokázal otočit vývoj ve čtvrté minutě nastavení. I přesto na důležitý tříbodový zisk nedosáhl, protože mírný favorit nakonec srovnal skóre za další tři minuty. Oba dva nedělní soupeři v tuto chvíli mají na dosah vytouženou záchranu.

Domácí výběr se nachází na desáté pozici se ziskem pětatřiceti bodů a před šestnáctou barážovou pozicí Zwolle drží téměř nedostižný devítibodový odstup. Hosté konečně přerušili svou šňůru šesti porážek za sebou, nyní mají na kontě jen o bod méně a jsou třináctí. Oba dva se navíc ještě určitě hodlají poprat o dodatečné play-off Konferenční ligy, jelikož na osmé příčce je Groningen se šestatřiceti body.

Svěřenci trenéra Oleho Tobiasena začali naprosto skvěle a již ve 2. minutě vedli. Na pravém křídle odvedl vynikající práci Haye a poslal parádní centr ke vzdálenější tyči, kde se zjevil zcela zapomenutý Anas Tahiri a svou dělovku usměrnil přímo pod břevno. Nicméně přesně o deset minut později bylo srovnáno, když lotyšský forvard Roberts Uldrikis předskočil v brankovém území hned dva bránící protihráče a výbornou hlavičkou překonal bezmocného brankáře Muldera.

V následujícím průběhu spálil dvě vyložené možnosti aktivní Sarr a pak nebyl uznán gól Sydneyho van Hooijdonka, stejný hráč přeci jen vrátil vedení svému celku zhruba deset minut před přestávkou. K přímému volnému kopu s pravé strany se postavil Haye a krásně našel právě Van Hooijdonka, jenž svou přesnou hlavičkou usměrnil balón do protějšího spodního rohu. Poté tempo hry lehce opadlo, Cambuur přidal krátce po odehrané hodině hry.

Nejprve mohl srovnat Issa Kallon, jenž po rohovém kopu hlavičkoval z hranice brankového území do pravé spojnice, ihned na to byl právě Kallon fauloval v šestnáctce SC a rozhodčí Nijhuis nařídil pokutový kop. K němu se postavil Robin Maulun a přehledem poslal Muldera na opačnou stranu - 2:2.

Ve zbývajícím průběhu se zdálo, že se výsledek již měnit nebude, ale devětadvacetiletý Mitchell Paulissen přiblížil svůj tým k nesmírně důležitému vítězství. Po nahrávce Mauluna totiž zachoval chladnou hlavu na pravé straně šestnáctky a domácího strážce překonal přesně mířeným přízemním pokusem. Heerenveen zachraňoval alespoň bod v poslední možnou chvíli, na konečných 3:3 srovnával Joost van Aken pohotovou tečí z pěti metrů do poloprázdné branky.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - AZ Alkmaar 1:1

30.04.2022 21:00

Góly: 90+4. Vito van Crooij - 48. Vangelis Pavlidis

Favorizované AZ dlouhodobě bojuje o nejlepší čtyřku, která by mu zaručila přímý postup do evropských pohárů pro nadcházející sezónu, jenomže teď na půdě poslední Sparty inkasovala vyrovnávací trefu ve čtvrté nastavené minutě a z pátého místa tak stále zaostává za konkurenčním Twente o body tři. Ve zbývajících třech kolech ho tedy rozhodně nečeká nic jednoduchého. Domácí naopak získali nesmírně cenný bod v boji o záchranu.

Rotterdamský celek pod vedením nového kouče Maurice Steijna nepředvedl špatný výkon, jenomže i přes překvapivou remízu na tom stále není úplně dobře. Se šestadvaceti body se sice prozatím vyhoupl na sedmnáctou příčku, ale téměř všichni jeho konkurenti mají jedno utkání k dobru a boj o udržení prvoligové licence tedy nemusí být úspěšný. Úvodní dějství tohoto nedělního utkání nic zásadního nepřineslo, ledy se rozhýbaly až po přestávce.

Klub vedený trenérem Pascalem Janssenem z ničeho nic udeřil ve 48. minutě, kdy se prosadil tradiční řecký kanonýr Vangelis Pavlidis. Ten totiž po parádní přihrávce Aboukhlala na pravou stranu pronikl až do pokutového území protivníka a z bezprostřední blízkosti překonal naprosto bezmocného brankáře Okoyeho. Hosté mohli navýšit svůj náskok po necelé hodině hry, jenomže přízemní střelu Reijnderse skvěle odvrátil do zámezí pozorný Okoye.

Domácí outsider přitlačil v závěrečné čtvrthodině a vyrovnat mohl po přímém volném kopu z levé strany, ovšem střelu Beugelsdijka z bezprostřední blízkosti nejprve skvěle zneškodnil gólman Vindahl a pak při dorážce neuspěl ani Verschueren. Po následném rohu selhal v tisíciprocentní možnosti Mijnans, neboť ze tří metrů pálil příliš vysoko. Sparta se dočkala vytouženého srovnání skóre v poslední možnou chvíli, když se ke standardní situaci z pětadvaceti metrů postavil Vito van Crooij a parádní ranou zavěsil přímo k levé konstrukci.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - FC Twente 1:1

30.04.2022 20:00

Góly: 36. Noah Fadiga - 45+3. Gijs Smal

Rozjetý celek z Enschede těsně před koncem letošního ročníku usiluje o nejlepší čtyřku zaručující přímou účast v evropských pohárech pro nadcházející sezónu, ovšem teď jen remizoval s Heraclesem i přesto, že od 16. minuty disponoval početní výhodou. Domácí se totiž i v oslabení dostali do vedení, hosté pak srovnali stav v nastavení prvního poločasu, nicméně po změně stran se téměř na nic nezmohli.

V tuto chvíli mu stále patří čtvrté místo se ziskem jednašedesáti bodů a díky další ztrátě pátého Alkmaaru drží náskok tří bodů, na druhou stranu zaostává za třetím Feyenoordem již o bodů pět. Domácí rozhodně předvedli heroický výkon a získali nesmírně cenný bod v boji o záchranu, kterou prakticky mají v kapse. Momentálně jsou dvanáctí se čtyřiatřiceti body a před šestnáctou barážovou příčkou Zwolle drží téměř nedostižný osmibodový odstup.

První zajímavější moment tohoto sobotního střetnutí byl k vidění po necelé čtvrthodině hry. Anas Ouahim hodně nevybíravým způsobem atakoval Limniose a rozhodčí Van der Eijk mu po přezkoumání videozáznamu ukázal přímou červenou kartu. Přesně v polovině úvodního dějství rozvlnil síť druhý nejlepší ligový střelec Ricky van Wolfswinkel, jenomže jeho trefa nebyla uznána kvůli těsnému ofsajdovému postavení.

Heracles z ničeho nic otevřelo gólový účet zhruba deset minut před přestávkou. Rychlou akci středem hřiště úspěšně zakončil Noah Fadiga, jenž po finální přihrávce od Hanssona překonal brankáře Unnerstalla razantním projektilem z dvanácti metrů. FC dokázalo odpovědět ještě do přestávky, neboť se k přímému volnému kopu z dvaceti metrů postavil Gijs Smal a svůj parádní obstřel usměrnil přímo do levého dolního růžku.

Po změně stran si vytvořili dvě solidní příležitosti domácí, avšak Quagliata nejprve mířil o kousek vedle pravé konstrukce a pak se proti jeho dělovce ze standardní situace vytáhl pozorný Unnerstall. Twente zahrozilo pouze dvacet minut před závěrečným hvizdem, jenže tvrdý projektil z pětadvaceti metrů odvrátil do strany brankář Bucker a ten pak zneškodnil i nepříjemnou střílenou přihrávku v podání střídajícího českého krajánka Václava Černého.

Více informací k zápasu

AFC Ajax - PEC Zwolle 3:0

30.04.2022 18:45

Góly: 30. Dušan Tadić, 51. Davy Klaassen, 80. Davy Klaassen

Nizozemský suverén posledních let nezaváhal ani ve 31. kole a zachraňující se Zwolle přehrál celkem hladce po výsledku 3:0. V tabulce Eredivisie se proto udržel na vedoucí pozici s osmasedmdesáti body a před druhým PSV je stále o body čtyři. Pokud ve zbývajících třech kolech alespoň dvakrát zvítězí, tak ho o mistrovský primát již nikdo nepřipraví. Na PEC naopak čeká velice napínavá bitva o holé přežití.

Hostům totiž patří šestnáctá barážová příčka se ziskem šestadvaceti bodů a před posledním Willemem jsou jen díky lepšímu skóre, na druhou stranu zaostávají za patnáctou Fortunou o přijatelné tří body. V Amsterdamu plnili úlohu obrovských outsiderů a téměř po celý průběh hráli druhé house, i když po úvodní dvacetiminutovce poprvé zahrozili. Pěknou střelu z hranice pokutového území vyprodukoval Anderson, ale mířil příliš vysoko.

AFC se dostalo do vedení přesně po odehrané půlhodině. Po parádním pasu z poloviny hřiště od Taylora se zjevil před hranicí šestnáctky srbský špílmachr Dušan Tadič a svůj úchvatný volej usměrnil do protější šibenice kolem naprosto bezmocného brankáře Lamproua. Necelých pět minut před přestávkou mohl navýšit vedení obrovského favorita Kudus, jenomže z osmi metrů poslal svou ránu o necelý půl metr nad břevno.

Ajax pojistil svůj náskok šest minut po změně stran. Devětadvacetiletý zkušený záložník Davy Klaassen zužitkoval vynikající kombinace na jeden dotek od svých spoluhráčů, po střele do tyče v podání Timbera stál ve správnou chvíli na správném místě a z bezprostřední blízkosti snadno usměrnil svou dorážku do prázdné branky. Přesně v polovině druhého dějství se chtěl prosadit také nejlepší ligový střelec Haller.

Ten po přihrávce do volného prostoru okamžitě vystřelil ze šesti metrů, nicméně stoprocentní možností pohrdl a horní tyčku přestřelil o několik metrů. Amsterdamský velkoklub se dočkal třetí uklidňující trefy v 80. minutě, kdy podruhé v zápase skóroval Klaassen. Tentokráte se opřel do balónu z necelých dvaceti metrů a svůj technický pokus fantasticky umístil do pravé šibenice, zoufalý Lamprou se jen naprázdno proletěl vzduchem.

Více informací k zápasu

FC Utrecht - NEC Nijmegen 1:0

29.04.2022 20:00

Góly: 77. Anastasios Douvikas

Fotbalisté ambiciózního Utrechtu nevyhráli až do této páteční předehrávky 31. kola hned šestkrát za sebou, ovšem nyní po vyrovnaném průběhu na vlastním stadionu přeci jen porazili konkurenční Nijmegen po výsledku 1:0, o jediný gól se postaral zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem Anastasios Douvikas. V tabulce Eredivisie proto poskočil na šestou příčku s pětačtyřiceti body o bod před Vitesse, NEC je po třetí porážce v řadě stále desáté.

Domácí byli aktivnějším týmem od samého začátku a do vedení se mohli dostat přesně po odehrané čtvrthodině, ale nebezpečnou ránu pozdějšího hrdiny Douvikase odvrátil na rohový kop pozorný brankář Branderhorst. Zhruba deset minut před přestávkou již zvedal ruce nad hlavu Willem Janssen, avšak překonaného hostujícího strážce tentokráte zastoupil těsně před brankovou čárou jeden z hráčů NEC.

V samém závěru prvního poločasu se poprvé ukázali také hosté, ovšem projektil z hranice šestnáctky vyrazil připravený gólman De Keijzer. Ve druhém poločase se obrázek hry příliš neměnil, nicméně mírný outsider tohoto střetnutí byl blízko k otevření gólového účtu krátce po hodiny hry. Okita totiž předvedl krásnou individuální akci na levé straně šestnáctky a svým křižným přízemním pokusem z mírného úhlu minul vzdálenější tyč jen o několik decimetrů.

Rozhodující okamžik byl k vidění v 77. minutě. Po rohovém kopu z pravé strany se dostal k hlavičce Douvikas a Branderhorst předvedl vynikající zákrok, vzápětí si poradil i s jeho okamžitou dorážkou z bezprostřední blízkosti, jenže na tu druhou už neměl šanci reagovat. Hosté pak mohli ve zbývajícím průběhu hned dvakrát srovnat zásluhou Okity, ale ten nejprve vyhořel v tisíciprocentní možnosti a pálil příliš vysoko, v nastaveném čase si pak De Keijzer fantasticky poradil s jeho prudkou hlavičkou ze sedmi metrů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AFC Ajax31253389:1578
2.PSV Eindhoven31242579:3774
3.Feyenoord Rotterdam31214672:3067
4.FC Twente31188549:3462
5.AZ Alkmaar31185859:3759
6.SBV Vitesse311451237:4647
7.FC Utrecht311291048:4045
8.FC Groningen31991338:4736
9.Go Ahead Eagles311061536:4636
10.SC Heerenveen31981432:4335
11.NEC Nijmegen31981435:4835
12.Heracles Almelo31971532:4234
13.Cambuur Leeuwarden311041748:6634
14.RKC Waalwijk317101434:4931
15.Fortuna Sittard31851832:6429
16.PEC Zwolle31751924:4726
17.Sparta Rotterdam315111523:4626
18.Willem II31751926:5626

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
AjaxFans

Davy to solidně ujebal

Reagovat
afc ajax

To bola paráda , ale aj Tadičov gól bol parádny

Reagovat
AjaxFans

Taky pěkný gól

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele