Bundesliga souhrn - 33. kolo

10.05.2008, 18:00, aktualizováno 10.05.2008, 18:00
Komentáře a souhrny
Brémy rozstřílely Hannover, ale protože vyhrálo i Schalke, jistotu druhého místa ještě nemají. Stuttgart utrpěl debakl ve Wolfsburgu. Norimberk prohrál v Berlíně s Herthou a stále ho straší hrozba sestupu. Zachránil už se Cottbus, který vyhrál nad Hamburkem. Naopak v boji o Pohár UEFA bude v posledním kole rušnomužstva od 4. do 7. místa mají stejný počet bodů.

Werder Brémy - Hannover 96 6:1

10.05.2008 15:30

Góly: 14. Hugo Almeida, 27. Naldo, 73. Tim Borowski, 80. Ivan Klasnić, 82. Markus Rosenberg, 87. Aaron Hunt - 90. Szabolcs Huszti

V hodně divokou přestřelku se zvrhlo utkání mezi domácími Brémami a Hannoverem. Hannoverští do Brém jeli s úkolem potrápit a třeba i obrat favorizovaný Werder, což se jim však ani zdaleka nepodařilo. Brémy zvítězily drtivě 6:1 a druhé místo už jim zřejmě neunikne.

Další přesvědčivý výsledek Brém opět poukazuje na jejich skvělou formu v posledních kolech. Po vstupu do jarní části vše vypadalo jinak. Hannover také v poslední době výsledkově rostl, a tak mnozí dnes prorokovali litý boj. Místo toho se však překvapivě konal galakoncert gólového umění, které s chutí předvedli domácí borci. Werder tak opět potvrdil, že vlastní nejlepší ofenzivní vozbu v celé Bundeslize. Počtem tolika vstřelených branek se nemůže pochlubit ani mistrovský Bayern. I přesto sportovní ředitel klubu Klaus Allofs hodlá v létě do svého družstva přivést jednoho útočníka špičkových rozměrů. Mluví se především o triu Baroš, Carew a Pizarro.

V brance Werderu i přes avizované problémy nastoupil Tim Wiese. Úvod byl pro zbytek zápasu příznačný. Již první střela skončila gólem. Ve 14. minutě se totiž v pokutovém území levou nohou napřáhl Portugalec Hugo Almeida a stejně jako proti Hamburku se nemýlil. 1:0. Pro Hannover to byla krutá rána. O čtyři minuty později navíc pálil uzdravený Torsten Frings a pár okamžiků po něm také Borowski. V 21. minutě přišla společně Janem Rosenthalem první akce domácích. Šest minut nato se už ale znovu radovali domácí. Brazilec Diego poslal svůj měkký centr přímo na hlavu jeho krajana Nalda, který pohodlně zavěsil. 2:0. V 35. minutě se svým pokusem neuspěl hannoverský Benjamin Lauth. Hannoverští se ještě snažili Wieseho ohrozit před koncem první půle, ani český rychlík Jan Štajner, ani Szabolcs Huszti však neuspěli, a odcházeli tak do šaten se sklopenými hlavami.

Druhý poločas patřil domácím. Pár minut po zahajovacím hvizdu ověřovali kvalitu německého reprezentačního gólmana Roberta Enkeho. Po nich pak se svými střelami neuspěli ani Per Mertesacker či Vahid Hašemjan. V 63. minuty se o slovo hlásil znovu Jiří Štajner, ale dnes mu zkrátka nebylo dáno. Minutu po něm neuspěl ani Maďar Huszti. V 69. minutě střílel nepřesně Frings. Vypadalo to na poklidný závěr klání, ale opak se stal pravdou. V 73. minutě započal pětibrankovou smršť Tim Borowski, jenž přesně mířenou ranou zaskočil Enkeho. Další góly pak přinesla závěrečná desetiminutovka. V 80. minutě se po dalším krásném centru Diega trefil hlavou znovuzrozený Chorvat Ivan Klasnič. Pouhé dvě minuty poté rozvlnil síť hostí po Klasničově přihrávce Markus Rosenberg. Pak přišla 87. minuta a s ní i další branka domácích. Tentokrát se do listiny střelců zapsal Aaron Hunt. 6:0. V 91. minutě domácí Frings ve vápně fauloval Štajnera a rozhodčí nařídil pokutový kop. Míč si na značku postavil Huszti, Wiese sice jeho střelu vyrazil, ale Huszti byl pohotový a odražený míč již dorazil do branky. 6:1. Poslední branka ale Hannoveru rozhodně pošramocené ego nespravila, což demonstrovali i hráči, kteří se po vstřeleném gólu vůbec neradovali. A není se čemu divit...

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - VfB Stuttgart 4:0

10.05.2008 15:30

Góly: 16. Marcelinho, 22. Edin Džeko, 55. Ricardo Costa, 75. Ashkan Dejagah

Po drtivé výhře Werderu nad Hannoverem se další gólové představení konalo také ve Wolfsburgu, kde tamní celek překvapivě snadno udolal Stuttgart, se kterým dosud bojuje o účast v příštím ročníku Poháru UEFA. Stuttgart si tak po předchozí prohře v Dortmundu znovu na své konto nepřipsal ani jediný bod.

Vlci do utkání šli pěkně zostra. V 9. minutě se o první ránu postaral kapitán Marcelinho. Sedm minut po něm se o štěstí v pokutovém území soupeře pokoušeli i jeho kolega Schäfer, k jeho odražené střele se dostal znovu Marcelinho, brankář jeho pokus opět vyrazil, míč se však odrazil zpět k Brazilci a ten se tontokrát už nemýlil - 1:0. Za pouhých šest minut se nabitá wolfsburská aréna radovala podruhé. Důvod jí k tomu dala další branka, jejímž autorem se pro změnu stal bosenský kanonýr Edin Džeko. 2:0.

Pak se snažil Stuttgart. Hitzlsperger s Gomezem ale neuspěli. V 36. minutě se o gól pokoušel i mladý český zadák Jan Šimůnek ve službách Wolfsburgu. Pět minut před koncem první půle ještě postrašil brankáře Schäfera aktivní Marcelinho, ale branku tentokrát nevsítil.

Do druhého poločasu vstoupili o něco aktivněji opět domácí. V 51. minutě ale nepřesně pálil Džeko a také stuttgartský "SuperMario" Gomez. S příchodem 55. minuty už ale potřetí zvedali ruce nad hlavy domácí fandové. O další úspěch se postaral obránce Ricardo Costa, někdejší hráč Porta, kterému přihrával mladý Dejagah. V 61. minutě střílel nepřesně Antonio da Silva z týmu hostí a po něm rovněž Gomez, jemuž se tento zápas nepovedl tak jako ten předešlý, kdy dal dvě branky.

V dalších minutách pak střílel nepřesně Grafitem, na druhé straně mířili vedle i Da Silva a Yildiray Bastürk ze Stuttgartu. V 75. minutě se o poslední zářez Vlků přičinil Askhan Dejagah, jenž hlavou využil centr Hasebeho. Osm minut před koncem řádné hrací doby v souboji s domácím gólmanem Benagliem neuspěl ani Hilbert. V posledních momentech ještě stříleli Schäfer s Rietherem a Niangem, ale stav zůstal nezměněn. Boje o Pohár UEFA tak budou pokračovat i v příštím, tedy posledním kole.

Více informací k zápasu

Schalke 04 - Eintracht Frankfurt 1:0

10.05.2008 15:30

Góly: 65. Mladen Krstajić

V předposledním zápase sezóny porazilo Schalke Eintracht Frankfurt a může ještě doufat na přímou účast v Lize mistrů. Jediný gól utkání docílil v 55. minutě Mladen Krstajič.

Schalke má nadále ztrátu 2 bodů na druhé místo. K rozhodujícímu zápasu příští sobotu pak nastoupí proti 1. FC Norimberk. Přímý soupeř o druhé místo Werder Brémy se utká s aspirantem na pohár UEFA Bayerem 04 Leverkusen.

Ve vyprodané Veltins aréně se Schalke ukázalo na začátku zápasu úplně jinak, než ve formě, která je nutná ke kvalifikaci do Ligy Mistrů. Soupeř z Frankfurtu naopak stál jistě ve svých pozicích a díky kapitánu Amanatidisovi měl v 15. minutě první šanci. Ovšem domácí postupně přebírali kontrolu nad hrou.

Za zmínku stojí několik jejich útočných akcí. Po zákroku brankáře Markuse Prölla (27.) se dostal k míči Halil Altintop a z 35 metrů poslal míč do prázdné brány. Duchapřítomný Mahdavikia se dostal na brankovou čáru a míč hlavičkou odpálil. Devět minut před koncem prvního poločasu pak Asamoah ztroskotal na frankfurtském gólmanovi.

Po výměně stran reagoval Büskens na bezgólový stav a poslal na hřiště dva ofenzivní hráče, Alberta Streita a Vicenta Sancheze. Velké zlepšení hry to ovšem nepřineslo.

V 55. minutě pak ze standardní situace otevřelo Schalke skóre zápasu. Rakitič poslal rohový kop do malého vápna, kde stál úplně volný Mladen Krstajič, který hlavičkou míč namířil do frankfurtské brány. Obrana Eintrachtu v té chvíli stála jako opařená. Po té se hosté snažili o vyrovnání, ale nebyli schopni si vytvořit potřebné šance.

Schalke tak může ještě doufat na přímý postup do Ligy mistrů a Eintracht Frankfurt s Martinem Feninem hrajícím od začátku zápasu se posunul opět o pozici níže.

Více informací k zápasu

MSV Duisburg - Bayern Mnichov 2:3

10.05.2008 15:30

Góly: 48. Mihai Tararache, 54. Markus Daun - 3. Andreas Ottl, 18. Lukas Podolski, 20. Lukas Podolski

Bayern Mnichov zvítězil díky třem brankám z prvního poločasu v Duisburgu 3:2 a sebral tak zebrám naději na záchranu. MSV Duisburg se tak stal po nováčkovi Hanse Rostock druhým sestupujícím celkem.

Bavorský tým sice inkasoval v tomto utkání dvě branky, ale má stále naději překonat 20 let starý rekord Werneru Brémy v počtu obdržených branek. Brémy tehdy dostali 22 gólů, Bayern má nyní na svém kontě o dvě méně. Pro legendu německého fotbalu, Olivera Kahna, by to bylo skvělé rozloučení s kariérou, neboť je zrzavý brankář podepsán velkou měrou pod tímto nízkým číslem.

Bayern si zařídil titul již několik kol zpět a tak v tomto utkání nechal Ottmar Hitzfeld odpočívat velké množství hvězd. Ani na střídačce se neobjevil kanonýr Luca Toni spolu s Luciem a Franckem Ribérym. Na lavičku náhradníků pak usedli Philipp Lahm, Christian Lell a Zé Roberto. Naopak trenér MSV, Rudi Bommer, nemohl nechat nic náhodě, a tak sestavil nejsilnější možné složení týmu.

Lepší start si ani hráči Bayernu nemohli přát. Ve třetí minutě vystřelil z dvaadvaceti metrů zpoza obránce Andreas Ottl a míč se třepotal v síti. Pro MSV Arenu to byl šok. Nicméně peklo domácích ještě neskončilo. O čtvrt hodiny později se rozjel stroj jménem Lucas Podolski. Nejprve navýšil hlavou na 2:0 pro hostující celek a hned o dvě minuty později přidal další branku. Brankář Tom Starke sice velmi dobře vyrazil střelu José Ernesta Sosy, ovšem na dorážku Podolského byl krátký. Až do konce prvního poločasu se domácí na nic výrazného nezmohli a do kabin se odcházelo za zdrcujícího stavu 0:3.

Tři minuty po obrátce se opřel do míče domácí záložník Mihai Tararache a svou dalekonosnou střelou skvěle překonal Kahna. Domácím svitla naděje, když o šest minut později vstřelili kontaktní branku. Markus Daun se prohnal kolem Daniela Van Buytena a přehodil překvapeného Kahna. Nicméně, po velmi špatném startu do druhé půle se hosté pomalu dostávali do převahy. Tom Starke musel vytáhnout dva skvělé zákroky proti šancím Schlaudraffa a Podolského. Do konce utkání již domácí s výsledkem nic neudělali a MSV Arena se tak zahalila do sestupového smutku.

Více informací k zápasu

Hansa Rostock - Bayer Leverkusen 1:2

10.05.2008 15:30

Góly: 67. Addy-Waku Menga - 40. Simon Rolfes (pen.), 58. Gonzalo Castro (pen.)

Hansa Rostock se loučí s 1. Bundesligou. Její sestup potvrdila domácí porážka od Bayeru 04 Leverkusen 1:2. Po devíti prohraných zápasech z desíti neexistuje pro Rostock už žádná naděje.

Naopak Bayer Leverkusen díky dvěma poslednim výhrám je i přes slabý výkon zpátky ve hře o pohárové pozice. Dvě proměněné penalty od Simona Rolfese (40.) a Gonzala Castra (58.) přinesly kýžené rozhodnutí.

Rostock začal bojovně a útočně, ale v obraně si přitom vyráběl chyby. Právě jedna taková chyba Tima Sebastiana vedla k první velké šanci Tranquillo Barnetty, kterou duchapřítomně nohou odvrátil gólman Jörg Hahnel. Domácí i přes dvě hlavičky Enrica Kerna (8., 13.) púsobili v útoku dost neškodně.

Po čtvrt hodině se hra zklidnila, i když Bayer si tu a tam nějakou tu šanci vytvořil. Hráči působili poněkud nejistě. Neúspěchy z minulých zápasů na nich nechaly stopy. Přesto jejich herní kombinace byly zralejší než hráčů Hansy. Ve 40. minutě Mulongoti zachytil Vidala ve velkém vápně a rozhodčí správně odpískal pokutový kop, který pak proměnil Simon Rolfes.

Trenér Skibbe oproti zápasu s Herthou BSC pozměnil sestavu na šesti pozicích. Mimo jiné nechal již od začátku hrát mladíka Marcela Risseho, který svou práci na pozici Bernda Schneidera (operace krčních obratlů) odvedl dobře. Po předčasném ukončení zápasu pro Sinkiewicze kvůli zranění nastoupil Jens Hegeler. Pro něj ovšem zápas skončil v 83. minutě také po té, co viděl druhou žlutou kartu za sebou.

Po výměně stran se domácí probrali a vybojovali si pár šancí. Ovšem předběžné rozhodnutí přišlo v 58. minutě, když brankáři Hahnelovi vyklouzl míč k hranici trestného území a ten se za míčem pustil a při záchranné akci srazil k zemi nabíhajícího Dmitryho Bulykina. Sudí nařídil penaltu, kterou s přehledm proměnil Gonzalo Castro. Domácím se pak v 67. minutě podařilo snížit. Waku Menga se propracoval s míčem z pravé strany a z 12 metrů poslal nechytatelnou střelu za Adlerovy záda. Neutěšený výsledek se domácím do konce zápasu už nepodařilo změnit.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - 1. FC Norimberk 1:0

10.05.2008 15:30

Góly: 74. Raffael

Fotbalisté Norimberku si výrazně zkomplikovali účast v německé nejvyšší soutěži pro příští rok. Ve 33. kole totiž podlehli domácí Hertě Berlín 1:0 a kolo před koncem ztrácejí na nesestupovou pozici tři body. Jedinou branku utkání vstřelil čtvrthodiny před koncem Raffael.

Norimberk si sice v zápase vytvořil více šancí, jenomže doplatil, jako v celé sezoně na špatnou produktivitu. Bavorský klub si jako první vytvořil čistou gólovou příležitost, jenomže Marek Mintál po dobré práci Ivana Saenka přestřelil. Za další čtyři minuty vytáhl český brankář Jaroslav Drobný hlavičku Angelose Charistease. Ve 26. minutě zahrál v pokutovém území rukou chorvatský obránce Josip Šimunič, ovšem hlavní sudí pokutový kop neodpískal. Herta Berlín se sice občas dostala do zakončení, jenomže čistou gólovou příležitost si nevytvořila. První poločas skončil bez branek.

I ve druhém poločase byl aktivnější Norimberk. V 65. minutě nadělala střela Ivana Saenka velké problémy brankáři Drobnému, který ránu nezkrotil. Obrana Herty Berlín však míč včas odkopla. V 74. minutě přišla pro hostující fotbalisty a fanoušky těžká rána. Domácí Raffael zužitkoval dlouhý pas a prostřelil brankáře Daniela Klewera. Norimberští byli v těžké frustraci. V závěru utkání se dožadovali druhého pokutového kopu, poté co se skácel k zemi Angelos Charisteas. Norimberk byl sice lepším týmem, jenomže branku nevstřelil a prohrál 1:0. Bavorský klub se touto porážkou prakticky odsoudil k sestupu do 2.Bundesligy, protože na patnáctou Arminii Bielefeld ztrácí kolo před koncem soutěže dva body.

Více informací k zápasu

Energie Cottbus - Hamburger SV 2:0

10.05.2008 15:30

Góly: 29. Stiven Rivić, 84. Dennis Sørensen

O velké překvapení předposledního kola nejvyšší německé soutěže se postarala Chotěbuz, která na domácím hřišti dokázala udolat silný Hamburk, a definitivně si tak zajistila setrvání v 1. Bundeslize i v příští sezoně. Hamburk bude naopak dále muset bojovat o účast v Poháru UEFA. Rozhodovat se bude až v kole posledním, kandidáty jsou čtyři kluby.

Po Hamburku o Pohár UEFA bojují i Stuttgart, Leverkusen a také Vlci z Wolfsburgu. Energie naopak již nyní může slavit. Její setrvání v první lize je jisté bez ohledu na výsledek příštího zápasu. Přitom Hamburk byl jasně aktivnějším mužstvem. Domácího brankáře Tremmela zasypal neuvěřitelnými osmadvaceti střelami, z nichž však žádná nenalezla kýžený cíl. Naproti tomu Chotěbuzi stačilo k výhře pouze pět střel, z čehož hned dvě skončily gólem. Hamburk tak opět může truchlit. Stejně jako proti Brémám zcela ovládl průběh utkání, avšak gólově se k vlastní smůle prosadit nedokázal. V barvách klubu z přístavního města nastoupil v základní sestavě i nadějný Slovák Mišo Brečko, jenž se osvědčil proti Brémám.

První akce patřily hostím. Nepřesně pálil Chorvat Ivica Olič, chvilku po něm se svou střelou neuspěl ani Peruánec Guerrero. Následovaly další pokusy Hamburku, snažili se Kompany, Jarolím a Oliče ale skvělý Tremmel jejich rány zneškodnil. V 18. a 19. minutě neuspěli znovu Jarolím s Guerrerem, po nich ani kapitán Rafael van der Vaart. Nápor Hamburku neměl konce. V 23. minutě znovu neprorazil Paolo Guerrero, po něm zklamali v koncovce i Van der Vaart a Kompany. Nepřesně pálil i De Jong. Domácí obratem založili protiútok, na jehož konci stál Stiven Rivič, který se s míčem nemazlil a jednoduše propálil brankáře Rosta. První šance, gól, 1:0. V 43. minutě se do šance dostal i Brečko, i on však zklamal, čímž uzavřel neuvěřitelný první poločas.

Krátce po nástupu do druhé půle pálil domácí Sörensen. Pak už zase řádili hosté. Konkrétně Vincent Kompany s Davidem Jarolímem. V 56. minutě neuspěl ani Reinhardt. Střelecká mizérie Hamburku neznala hranic. V 57. minutě byl z trávníku stažen Mišo Brečko, kterého nahradil Guy Demel. Po tomto střídání se Hamburk dlouho nemohl dostat ke střele. Čekání prolomil až v 75. minutě José Paolo Gurrero. Po něm pak střílel mimo bránu i Piotr Trochowski. V 79. minutě neuspěl ani van der Vaart, poté zradila koncovka i Argentince Juana Pabla Sorína a Ivicu Oliče.

V 83. minutě na hřiště přišel český dlouhán Michal Papadopulos a jen minutu poté vstřelili domácí pojistkový gól. Po přihrávce Poláka Dariusze Kukielky se o něj postaral Dennis Sörensen. Jeho branka zlomila i poslední odpor Hamburku. O obrat se pokoušeli ještě Sorín s Reinhardtem, Oličem i holandskou hvězdou Van der Vaartem, výsledek ovšem zůstal k velkému rozhořčení hostů nezměněn.

Více informací k zápasu

Karlsruher SC - VfL Bochum 1:3

10.05.2008 15:30

Góly: 87. Mario Eggimann - 45. Mimoun Azaouagh, 47. Christoph Dabrowski, 50. Stanislav Šesták

Karlsruhe pokračuje v nevýrazných výkonech závěru sezóny, nestačilo doma na Bochum. Góly hostí stříleli Azaouagh, Dabrowski a Šesták, za domácí zaznamenal jen čestný úspěch Eggimann. KSC z posledních jedenácti zápasů vyhrálo jediný.

Ve Wildpark stadionu patřil začátek zápasu domácím, kteří byli aktivnějším týmem. Ovšem bez větších šancí. Naproti tomu hosté se při svém prvním konstruktivním útoku mohli dostat do vedení. Slovenský útočník Stanislav Šesták ale šanci v deváté minutě nevyužil. O dvě minuty pozdějí se to samé přihodilo Mimounu Azaoughovi. I přes to, že zápas neměl žádný větší význam, vyvinul se dobrý a napínavý fotbal. Ve 14. minutě propásl svou šanci Tamas Hajnal, který po sezóně odchází do BVB Dortmund. Domácí nadále kontrolovali hru, ale chyběla jim důslednost v zakončení.

Lépe to dokázali hosté. Stačilo jim šest minut na to, aby do brány domácích nasázeli tři góly. Pár sekund před před koncem poločasu využil Azaouagh odražený míč od sudího Gagelmanna a vstřelil první gól pro hosty a svůj třetí v sezóně. Po výměně stran se hosté postarali během chvilky o rozhodnutí zápasu. Nejdříve se trefil Dabrowski po rohovém kopu Azaougha hlavičkou ze šesti metrů a za tři minuty nato po Epalleho asistenci zvýšil už na 3:0 pro hosty Stanislav Šesták.

Domácí, jako opařeni, se zmohli na čestný gól až tři minuty před koncem zápasu. Po rohovém kopu a Laštůvkově chybě stačil Mario Eggimann nastavit jen nohu a míč ze tří metrů poslat do prázdné brány.

Více informací k zápasu

Arminia Bielefeld - Borussia Dortmund 2:2

10.05.2008 15:30

Góly: 24. Thorben Marx (pen.), 34. Artur Wichniarek - 28. Delron Buckley, 83. Rowen Fernandez (vl.)

Jistotu setrvání v nejvyšší německé soutěži nemá Arminia Bielefeld ani po 33. kole, ve kterém remizovala 2:2 s Borussií Dortmund a o udržení bude muset bojovat ještě příští týden. Pro domácí to ale je nešťastný výsledek, jelikož ještě do 83. minutě vedli 2:1. Poté ovšem zaúřadoval Rowen Fernandez, jenž si dal vlastní gól a stanovil konečný výsledek 2:2.

Skóre otevřel ve 24. minutě z penalty domácí Thorben Marx, ale o čtyři minuty později již bylo zásluhou Delrona Buckleyho vyrovnáno. Do poločasu ještě stihl strhnout vedení na stranu domácích Artur Wichniarek, ale v již zmiňovaném závěru nakonec Arminia o tři body přišla. Od 79. minuty navíc hrála Borussia bez vyloučeného Roberta Kovače.

Úvod prvního poločasu byl spíše takovým poznáváním a do šancí se oba celky dostávaly jen sporadicky. První vážnější šance, která přinesla také úvodní branku, přišla ve 24. minutě, kdy ve vápně nekompromisně propálil brankáře Hötteckeho Marx a poslal domácí do vedení. Jenomže radost netrvala dlouho, když o čtyři minuty později vyrovnával po skvělé přihrávce do prázdné brány Buckley. Stav se znovu měnil ve 34. minutě, kdy akci na jeden dotek předvedla dvojice Wichniarek, Halfar a první jmenovaný jí následně zakončil povedenou střelou. Domácí se ale nepoučili z předchozí situace, kdy rychle obdrželi vyrovnávací branku, ale Frederico naštěstí pro Bielefeld mířil vedle.

Ve druhém poločase hosté pokračovali v nastaveném trendu ze závěru úvodního dějství a domácí dostali pod tlak. Jenomže si nedokázali vytvořit kloudnou příležitost a z brejků hrozila Arminia, ale jak Zumovi, tak Kirchovi se nepodařilo přesně zakončit. Domácím do karet také nahrála událost ze 79. minuty, kdy druhou žlutou kartu uviděl Kovač a oslabil svůj tým. Jenomže domácí situaci podcenili, darovali Borussii trestný kop, z něhož byli náležitě potrestáni. Do pokutového území poslal míč Frei a nešťastný zásah hlavou předvedl Fernandez, jenž si srazil míč do vlastní sítě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Bayern Mnichov332110264:2073
2.Werder Brémy33196874:4563
3.Schalke 04331710653:3261
4.Bayer Leverkusen331561257:3951
5.Hamburger SV331312840:2651
6.VfL Wolfsburg331491054:4451
7.VfB Stuttgart331631455:5551
8.Hannover 963312101150:5646
9.Hertha BSC331281338:4044
10.Karlsruher SC3311101238:4643
11.Eintracht Frankfurt3311101239:4843
12.VfL Bochum3310111247:5241
13.Borussia Dortmund3310101348:5840
14.Energie Cottbus33991535:5236
15.Arminia Bielefeld33891633:5833
16.1. FC Norimberk337101635:4931
17.MSV Duisburg33852034:5129
18.Hansa Rostock33762028:5127

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (19)

Přidat komentář
M11

pekna golova nadilka

Reagovat
-PeCa_08-

vite

Reagovat
M11

Reagovat
sosna

tak že by koller,galásek a blažek spadli? už je to skoro jistota....mohl by Jenda zazářit na euru a v létě odejít, 2.liga je provar.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde hraje Norimberk a Bielefeld v posledním kole prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Norimberk-Schalke, Stuttgart-Bielefeld

Reagovat
smazaný uživatel

dík...snad Norimberk vyhraje aspon 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

musej no, ale Schalke jim to zadarmo neda, Bielefeld prohraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedééééém Wolfsburg!!! Pohár UEFA bude náš!!! Honza Šimůnek a Edin Džeko = dneska super!

Reagovat
božský John

Norimberk to Schalke porazi doufejme a Biefeld ma tu porazku jasnou jako ze jablonec nesestoupi

Reagovat
fantomas

Wolfsburg

Reagovat
herbage

Džeko nádherný gól, určitě gól kola. Jinak vyrovnávací gól Dortmundu v závěru zápasu mě vážně rozesmál, gólman Bielfeldu to pěkně schytal, chudák

Reagovat
rufus

Ten gól jsem neviděl, každopádně dává ještě šanci Norimberku na záchranu..

Reagovat
smazaný uživatel

Fenin zas nic, Norimberk Ale nějak se nám rozjel Vlček! Další gol! Euro by si určitě zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Bielefeld do 2.ligy.Sice by si to Norimberk zaslouzil vic ovsem neudrzet vedeni 10min pred koncem proti 10lidem,kteri by se na to s prominutim mohli vysrat je do nebe volajici.Skoda,ze nesestupuji 4 nemusel bych tady skuhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bielefeld do 2.ligy.Sice by si to Norimberk zaslouzil vic ovsem neudrzet vedeni 10min pred koncem proti 10lidem,kteri by se na to s prominutim mohli vysrat je do nebe volajici.Skoda,ze nesestupuji 4 nemusel bych tady skuhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bielefeld do 2.ligy.Sice by si to Norimberk zaslouzil vic ovsem neudrzet vedeni 10min pred koncem proti 10lidem,kteri by se na to s prominutim mohli vysrat je do nebe volajici.Skoda,ze nesestupuji 4 nemusel bych tady skuhrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandezy ty Bielefeldske kopyto ta tvoje potencionalni 2ligova,2ligova hlavicka me stala v kombiku jistych 1300.Pri zitrejsi vyhre Gaisu to bude 6000 ty hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

To mam urcite za to,ze nesnasim Dortmund.Á to me sere dvojnasob.Á!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele