33. kolo
10.05.2008 15:30 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Karlsruher SC - VfL Bochum 1:3

Karlsruhe pokračuje v nevýrazných výkonech závěru sezóny, nestačilo doma na Bochum. Góly hostí stříleli Azaouagh, Dabrowski a Šesták, za domácí zaznamenal jen čestný úspěch Eggimann. KSC z posledních jedenácti zápasů vyhrálo jediný.

Ve Wildpark stadionu patřil začátek zápasu domácím, kteří byli aktivnějším týmem. Ovšem bez větších šancí. Naproti tomu hosté se při svém prvním konstruktivním útoku mohli dostat do vedení. Slovenský útočník Stanislav Šesták ale šanci v deváté minutě nevyužil. O dvě minuty pozdějí se to samé přihodilo Mimounu Azaoughovi. I přes to, že zápas neměl žádný větší význam, vyvinul se dobrý a napínavý fotbal. Ve 14. minutě propásl svou šanci Tamas Hajnal, který po sezóně odchází do BVB Dortmund. Domácí nadále kontrolovali hru, ale chyběla jim důslednost v zakončení.

Lépe to dokázali hosté. Stačilo jim šest minut na to, aby do brány domácích nasázeli tři góly. Pár sekund před před koncem poločasu využil Azaouagh odražený míč od sudího Gagelmanna a vstřelil první gól pro hosty a svůj třetí v sezóně. Po výměně stran se hosté postarali během chvilky o rozhodnutí zápasu. Nejdříve se trefil Dabrowski po rohovém kopu Azaougha hlavičkou ze šesti metrů a za tři minuty nato po Epalleho asistenci zvýšil už na 3:0 pro hosty Stanislav Šesták.

Domácí, jako opařeni, se zmohli na čestný gól až tři minuty před koncem zápasu. Po rohovém kopu a Laštůvkově chybě stačil Mario Eggimann nastavit jen nohu a míč ze tří metrů poslat do prázdné brány.

Autor: Jitka Ludvíková / bundesliga.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele