Bundesliga - preview 4. kola

13.09.2019, 08:43, aktualizováno 15.09.2019, 08:34
Previews
Paderborn uhrál ze tří zápasů jenom jeden bod a svou sbírku se nyní pokusí rozšířit proti Schalke. Spokojen zatím není ani Hoffenheim, který si náladu hodlá spravit proti Freiburgu...
TSG Hoffenheim - SC Freiburg  (neděle 15:30)
Hoffenheim v prvním kole po reprezentační přestávce vyzve na svém stadionu Freiburg. Domácí potřebují vyhrát, aby neztratili kontakt se špičkou tabulky. Nebudou to mít však lehké, protože Freiburg zažívá poměrně úspěšný start do sezóny a rozhodně tak nemá důvod jít do utkání s jiným cílem, než je zisk dalších tří bodů.

Klub sídlící v Sinsheimu vstoupil do sezóny hůře, než se čekalo, což lze ale částečně přičíst vcelku náročnému rozlosování v prvních třech kolech. Nicméně, TSG má zatím na svém kontě pouhé čtyři body, které mu stačí jen na dělené desáté místo (společně se Schalke) - a to rozhodně není pozice, na níž by se chtělo ocitnout na konci ročníku.

Hráči Freiburgu jsou na tom překvapivě o poznání lépe než jejich nejbližší soupeř. Díky dvěma výhrám předcházejícím zakopnutí s Kölnem si nyní se šesti body užívají průběžnou sedmou bundesligovou příčku, jíž se jistě nebudou chtít jen tak vzdát.

Hoffenheim se naposledy představil v Leverkusenu, kde se mu podařilo uhrát remízu 0:0. Týden předtím však dokázal zvítězit v souboji s Brémami, tudíž nelze mluvit o nějakém vzestupu formy. Nejde navíc jen o výsledky, Hoffenheimu se příliš nedaří hlavně herně a to je kámen úrazu.

Hosté se mohli pyšnit po úvodních dvou kolech sezóny překvapivým titulem děleného lídra tabulky, když díky výhrám s Mainzem (3:0) a Paderbornem (3:1) drželi krok s Dortmundem, Lipskem a spol. V posledním utkání před reprezentační pauzou však přišla první ztráta, když Freiburg nezvládl druhý poločas s Kölnem a pozdním gólem prohrál 1:2.

Ani jeden z týmů se neobejde bez absencí několika hráčů. Domácím budou chybět zranění Kramarić a Samassekou. Freiburg nebude mít ze zdravotních důvodů k dispozici Flekkena, Grifa, Katha a Terrazzina. Ačkoliv se aktuálně Freiburg nachází v tabulce výše, dá se předpokládat, že Hoffenheim bude chtít načít vítěznou sérii před svými fanoušky, proto jej lze označit za favorita tohoto duelu.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Bičakčić, Vogt, Hübner - Rudy, Grillitsch - Kadeřábek, Zuber - Skov, Bebou - Belfodil
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Lienhart, Koch, Schlotterbeck - Schmid, Haberer, Höfler, Günter - Waldschmidt, Borrello - Petersen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 4.28 - 4.78
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SC Paderborn - Schalke 04  (neděle 18:00)
Schalke zajíždí na hřiště nováčka soutěže, jímž je Paderborn. Neutrální fanoušci se mohou těšit na zajímavou podívanou, neboť díky domácímu prostředí si bude chtít Paderborn vyšlápnout na svého slavnějšího soupeře, který naopak cítí šanci na "snadné" tři body a následný vzestup tabulkou k pohárovým příčkám.

Klub, který své zápasy hraje v Benteler-Areně, vstoupil do nového ročníku zřejmě tak, jak se dalo čekat. Zisk jednoho bodu z úvodních tří duelů pro jeho hráče znamená pobyt v sestupové zóně a záchranářské starosti již v samotném úvodu soutěže.

Wagnerova parta měla před reprezentační přestávkou těžký los, s nímž si ale v rámci možností celkem slušně poradila. Schalke si na své konto zatím připsalo čtyři body, které jej dopravily na dělené desáté místo Bundesligy. To je ale dost málo na klub s minimálně pohárovými ambicemi.

Domácí v posledním kole dokázali poprvé bodovat, když vybojovali cennou remízu 1:1 na hřišti do té doby stoprocentního Wolfsburgu. Předtím ovšem zaznamenali prohry s Leverkusenem (2:3) a Freiburgem (1:3).

Gelsenkirchenští fotbalisté startovali tuto sezónu na stadionu Borussie Mönchengladbach, odkud si odvezli bod za bezbrankovou remízu. Následně dostali doma lekci v podobě prohry 0:3 od Bayernu Mnichov, aby naposledy stejným výsledkem vyprovodili ze svého hřiště trápící se Herthu BSC.

Paderbornu v tomto duelu nepomůže zraněný Schonlau. Schalke se bude muset ze zdravotních důvodů obejít bez Ramana a Bentaleba. Ačkoliv domácí budou hnáni za dobrým výsledkem hlasitým povzbuzováním svých fandů, Schalke je přece jen zkušeným bundesligovým týmem a tedy i favoritem tohoto klání.
SC Paderborn - pravděpodobná sestava:
Huth - Dräger, Strohdiek, Hünemeier, Collins - Gjasula, Vasiliadis - Oliveira Souza, Antwi-Adjei - Mamba, Michel
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Nübel - Kenny, Kabak, Sané, Oczipka - McKennie, Mascarell - Caligiuri, Harit, Kutucu - Burgstaller
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.11 - 3.72 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FSV Mainz 05 - Hertha BSC  (sobota 15:30)
Mainz se utká s Herthou BSC v zápase dvou nejhorších týmů letošního bundesligového ročníku. Alespoň tedy po prvních třech kolech.

Mainz nezískal během prvních tří kol ani bod a s celkovým skóre 2:2 se nachází na poslední příčce. Jeho sobotní soupeř z Berlína na tom přitom není o moc lépe. Hertha je s jedním bodem předposlední. Jeden bod má přitom také Augsburg a Paderborn, ti však mají lepší celkové skóre.

Mainz prohrál nejdřív 0:3 ve Freiburgu, o týden později doma 1:3 s Mönchengladbachem, když jeho první letošní soutěžní gól dal Quaison. Na konci srpna schytal Mainz debakl, který byl však očekávaný. Na půdě mnichovského Bayernu padl Mainz 1:6 a jeho gól dal záložník Boëtius.

A právě v Mnichově získala Hertha paradoxně svůj jediný letošní bod. S tamním Bayernem remizovala v prvním kole 2:2, po poločase přitom vedla 2:1 díky gólům Lukebakia a Grujiče. V 60. minutě však srovnal z penalty Lewandowski, přesto odjížděli příznivci Herthy z Mnichova bezpochyby spokojení.

Co už jim však radost neudělalo, bylo další počínání Herthy v soutěž. Nejdřív totiž doma prohrála 0:3 s Wolfsburgem a o týden později podlehla stejným rozdílem Schalke na jeho hřišti. V zápase s Mainzem tedy svěřenci trenéra Čoviče potřebují nutně bodovat.

A pomoci jim k tomu může i fakt, že domácím bude chybět ze zdravotních důvodů hned několik hráčů, jako například Bell, Mateta, Mwene nebo Seydel.
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Müller - Brosinski, St. Juste, Niakhaté, Aaron - Kunde - Fernandes, Latza - Boetius - Szálai, Quaison
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Boyata, Stark, Torunarigha - Wolf, Skjelbred, Grujić, Plattenhardt - Duda - Lukebakio, Selke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.42 - 3.58 - 3.02
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Augsburg - Eintracht Frankfurt  (sobota 15:30)
Augsburg se utká s Frankfurtem a mírným favoritem budou hosté. Augsburg má sehranou zálohu i útok, na problémy mu však v zápasech zadělala tristní obrana.

A možná i proto je Augsburg v bundesligové tabulce s jedním bodem až šestnáctý, tedy třetí od konce. Frankfurt získal během prvních tří kol šest bodů a nachází se na sedmé příčce, se ztrátou pouhého bodu na druhé místo.

Augsburg zahájil letošní bundesligovou sezónu v Dortmundu prohrou 1:5. Jediný gól hostů dal Niederlechner. O týden později remizoval Augsburg na vlastním hřišti s nováčkem Unionem Berlín 1:1, o gól domácích se postaral Vargas a Union snížil až přibližně deset minut před koncem.

V doposud posledním bundesligovém zápase v Brémách Augsburg táhl kupředu znovu Vargas, který se prezentoval dvěma góly a po hodině hry byl stav zápasu 2:2. V 67. minutě se však dokázal gólově prosadit domácí Osako a Augsburg nakonec z Brém odjížděl bez bodu po prohře 2:3.

Forma Frankfurtu je o poznání lepší. V prvním kole zvítězil Eintracht 1:0 na vlastním hřišti nad ambiciózním Hoffenheimem po gólu Hintereggera z první minuty. O týden později už se však Frankfurt vracel bez bodu z Lipska, kde prohrál 1:2.

Na začátku září si ale před reprezentační pauzou Frankfurt přece jenom znovu připsal tři body, když na vlastním hřišti vyhrál nad Düsseldorfem 2:1 po obratu, který zařídili Dost a Paciência. Zatímco český záložník Augsburgu Jan Morávek by měl začít zápas s Frankfurtem na lavičce, jeho krajané Marek Suchý a Tomáš Koubek by měli podle informací deníku Kicker začít v základní sestavě.
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Koubek - Jedvaj, Suchý, Uduokhai, Max - Baier - Khedira, Gregoritsch - Richter, Vargas - Niederlechner
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - Abraham, Hasebe, Hinteregger - da Costa, Kohr, Rode, Kostić - Kamada - Silva, Paciencia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.79 - 3.94 - 1.97
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FC Köln - Borussia Mönchengladbach  (sobota 15:30)
Nováček bundesligy Köln bude v sobotu odpoledne hostit Borussii Mönchengladbach, které se zatím nepodařilo navázat na skvělou formu z minulých sezón. Gladbach nasbíral za první tři kole "pouhé" čtyři body.

Borussia Mönchengladbach je po třech odehraných kolech osmá se čtyřmi body, na příčky zajišťující Ligu mistrů ztrácí tři body. Köln, který je podle německých médií jedním z kandidátů na sestup, je se třemi body čtrnáctý a bude se chtít co nejvíce vzdálit sestupovému pásmu.

V prvních dvou kolech si přitom Köln připsal dvě prohry. Nejdřív odjel z Wolfsburgu s porážkou 1:2, o týden později prohrál 1:3 doma s Dortmundem. V prvním případě dal gól Kölnu Terodde, v tom druhém Drexler. První body po více než roce nasbíral Köln až ve třetím kole, na konci srpna.

To hrál Köln ve Freiburgu a po první půli prohrával 0:1 kvůli vlastnímu gólu Czichose. Ve druhém poločase se však Kölnu podařilo zápas obrátit a díky gólům Modesteho a Skhiriho si nakonec z Freiburgu odvezl tři body.

Mönchengladbach zažil v prvních třech kolech výhru, prohru, i remízu. Nejdřív remizoval v půlce srpna bezbrankově se Schalke, o týden později si přivezl tři body za výhru 3:1 z Mohuče, kde se gólově prosadili Lainer, Pléa a Embolo. Na konci srpna Mönchengladbach prohrál doma s Lipskem 1:3. Ani jednomu z týmů by v sobotu neměla chybět žádná z opor.
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Horn - Ehizibue, Jorge Meré, Czichos, Hector - Skhiri, Verstraete - Schindler, Drexler - Cordoba, Modeste
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Wendt - Kramer, Zakaria - Embolo - Traoré, Plea, Thuram
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.64 - 3.23
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Union Berlín - Werder Brémy  (sobota 15:30)
Union Berlín po překvapivé výhře nad Dortmundem přivítá dalšího soupeře na vlastním hřišti, a sice Werder Brémy. Tomu bude chybět hned několik opor a není tedy vyloučeno, že bude nováček sbírat další body.

V tuto chvíli je Union Berlín po třech odehraných kolech se třemi body jedenáctý. Pouhý jeden bod a dvě místa za ním je brémský Werder. Oba týmy vyhrály první zápas letošního bundesligového ročníku až ve třetím kole.

Union odehrál svůj první bundesligový zápas vůbec proti Lipsku a prohrál 0:4. O týden později už se mu přitom dařilo o něco lépe, z Augsburgu si totiž odvezl bod za remízu 1:1, kterou mu zachránil přibližně deset minut před koncem Andersson.

To nejlepší za poslední roky ale potkalo Union na konci srpna. Do Berlína přijel Dortmund a domácí dokázali zvítězit po skvělém výkonu 3:1. Dva góly dal Bülter a jeden Andersson. Zajímavé tři zápasy má za sebou také Werder.

Ten nejdřív prohrál na vlastním hřišti s Düsseldorfem 1:3 a o týden později si nepřivezl ani bod z Hoffenheimu, kde prohrál 2:3. Ve třetím kole však Brémy dokázaly vyhrát 3:2 nad Augsburgem, když se dvěma góly prezentoval Osako a jedním Sargent.

V zápase s Unionem by Brémám mohly chybět zraněné opory. Ze zdravotních důvodů totiž nebudou k dispozici Bartels, Maximillian Eggestein, Rashica, Veljković, ani Toprak.
Union Berlín - pravděpodobná sestava:
Gikiewicz - Trimmel, Friedrich, Subotić, Lenz - Gentner, Andrich - Abdullahi, Bülter - Andersson, Ujah
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Lang, Gebre Selassie, C. Groß, Friedl - Sahin - Bittencourt, Klaassen - Osako - J. Eggestein, Füllkrug
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.75 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen  (sobota 15:30)
Borussia Dortmund se v sobotu odpoledne utká s Bayerem Leverkusen a v zápase bude jasným favoritem, ačkoliv je Leverkusen v tabulce nad ní. Borussia doplatila na překvapivou prohru s Unionem Berlín.

Zatímco Leverkusen je po třech odehraných bundesligových kolech se sedmi body na čtvrtém místě, Dortmund je o bod za Bayerem na páté příčce. První dva zápasy přitom oba týmy vyhrály a ztratily tak až v prozatím posledním, třetím kole.

Dortmund zvítězil v prvním kole nad Augsburgem přesvědčivě 5:1, když se trefili dvakrát Alcácer, Sancho, Reus a Brandt. Dobrý výkon zopakovala Borussia i o týden později, když si z Kolína nad Rýnem přivezla výhru 3:1, kterou zařídili třemi góly Sancho, Hakimi a Alcácer.

To poslední srpnový den už v Dortmundu taková spokojenost nepanovala. Dortmund totiž hrál na půdě nováčka Unionu Berlín a prohrál 1:3, když jediný jeho gól dal Alcácer, který je v tuto chvíli se čtyřmi góly třetím nejlepším střelcem soutěže.

Leverkusen se v úvodu letošního ročníku rovněž potkal s nováčkem. Hned v prvním kole zavítal do Leverkusenu Paderborn, který dokázal svému soupeři nadělat problémy. Po poločase byl totiž stav zápasu 2:2 a tři body pro domácí favority zachraňoval až v 69. minutě Volland.

Následně Leverkusen vyhrál 3:1 v Düsseldorfu a na konci srpna bezbrankově remizoval s Hoffenheimem. V zápase s Dortmundem by mu měl chybět zraněný Pohjanpalo, zatímco Dortmund nemá na marodce nikoho z opor.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Weigl, Hummels, Hakimi - Witsel, Delaney - Sancho, Reus, Brandt - Alcácer
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Hrádecky - L. Bender, Tah, S. Bender, Wendell - Aranguiz - Havertz, Demirbay - Bellarabi, Volland, Bailey
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 4.01 - 4.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RB Lipsko - Bayern Mnichov  (sobota 18:30)
RB Lipsko se v rámci čtvrtého bundesligového kola představí na vlastním hřišti proti několikanásobnému mistrovi z posledních let, Bayernu Mnichov. Svůj debut v dresu domácích by si mohl odbýt také český útočník Patrik Schick, který přišel do klubu na roční hostování z AS Řím.

Po třech odehraných kolech je zápas Lipska s Bayernem soubojem dvou doposud nejlepších týmů soutěže. Lipsko je jediným týmem, který zatím prochází sezónou bez ztráty bodu, Bayern je se sedmi body druhý díky lepšímu gólovému rozdílu před Wolfsburgem a Leverkusenem.

Lipsko začalo letošní bundesligovou sezónu výhru 4:0 na Unionu Berlín, kde se střelecky prosadili postupně Halstenberg, Sabitzer, Werner a Nkunku. O týden později se Lipsko představilo na vlastním hřišti, kde vyhrálo 2:1 nad Frankfurtem a v doposud posledním odehraném kole Lipsko vyhrálo v Mönchengladbachu 3:1 díky hattricku Wernera.

Nebýt prvního kola, byl by stoprocentní i Bayern. Ten totiž na úvod pouze remizoval 2:2 s Herthou BSC, která nad ním dokonce v poločase vedla 2:1 Alespoň bod pro Bayern zajistil v 60. minutě z pokutového kopu Robert Lewandowski.

O týden později už jsme viděli ten starý známý Bayern, který vyhrál 3:0 na hřišti Schalke díky hattricku Lewandowského. Posledního srpna Bayern přivítal Mainz a zvítězil vysoko 6:1, když se postupně trefili Pavard, Alaba, Perišić, Coman, Lewandowski a Davies. Nikoho tedy asi nepřekvapí, že Lewandowski je po třech kolech nejlepším střelcem soutěže.

Podle informací německého deníku Kicker by měl český útočník Patrik Schick začít zápas s Bayernem na lavičce, není však vůbec vyloučeno, že si v něm odbude svůj debut za německý klub. Hostům bude chybět zraněný Goretzka.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulácsi - Mukiele, Konaté, Orban - Klostermann, Demme, Halstenberg - Sabitzer, Forsberg - Poulsen, Werner
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Pavard, Süle, Hernandez, Alaba - Kimmich, Thiago - Gnabry, Müller, Coman - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.30 - 4.29 - 1.78
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fortuna Düsseldorf - VfL Wolfsburg  (pátek 20:30)
Předehrávka čtvrtého bundesligového kola čeká v pátek večer Düsseldorf s Wolfsburgem. Vedení německé nejvyšší soutěže zvolilo pro předehrávku právě tyto dva týmy, protože ani jeden z nich neměl během reprezentační pauzy většinu hráčů v národních týmech.

Mírným favoritem zápasu jsou hosté, kteří jsou po třech odehraných kolech v bundesligové tabulce na solidní třetí příčce se sedmi body. Düsseldorf nasbíral pouhé tři body a nachází se na dvanáctém místě.

Do soutěže přitom Düsseldorf vstoupil dobře. V úvodním bundesligovém kole vyhráli svěřenci trenéra Funkela v Brémách po gólech Henningse, Karamana a Ayhana. Výhra z půlky srpna však Düsseldorfu přinesla zatím poslední soutěžní body.

O týden později totiž Düsseldorf prohrál na vlastním hřišti 1:3 s Leverkusenem a na začátku září pak 1:2 ve Frankfurtu. Podle informací německého deníku Kicker by měl trenér Düsseldorfu Funkel v zápase s Wolfsburgem poprvé zkusit stoperskou dvojici Ayhan - Adams.

Wolfsburgu se letos zatím daří, až na poslední kolo. Wolfsburg nejdřív vyhrál doma nad Kölnem 2:1, když mu výhru zařídili Arnold a Weghorst a o týden později získal další tři body. Podařilo se mu totiž vyhrát 3:0 na půdě Herthy, kde se původně trefili Weghorst z penalty, Brekalo a Roussillon.

Zatím poslední soutěžní zápas, po kterém mohl jít do čela bundesligy, odehrál Wolfsburg posledního srpna, kdy na vlastním hřišti pouze remizoval 1:1 s podceňovaným nováčkem z Paderbornu. Hostům by navíc mohla chybět zraněná brankářská jednička Casteels.
Fortuna Düsseldorf - pravděpodobná sestava:
Steffen - Zimmermann, Ayhan, Adams, Gießelmann - Fink, Bodzek - Thommy, Baker, Kownacki - Hennings
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Pervan - Knoche, Guilavogui, Tisserand - William, Gerhardt, Arnold, Roussillon - Joao Victor, Brekalo - Weghorst
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.21 - 3.65 - 2.28
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.RB Lipsko33009:29
2.Bayern Mnichov321011:37
3.VfL Wolfsburg32106:27
4.Bayer Leverkusen32106:37
5.Borussia Dortmund32019:56
6.SC Freiburg32017:36
7.Eintracht Frankfurt32014:36
8.Borussia Mönchengladbach31114:44
9.Schalke 0431113:34
 TSG Hoffenheim31113:34
11.Union Berlín31114:64
12.Fortuna Düsseldorf31025:63
13.Werder Brémy31026:83
14.1. FC Köln31024:63
15.SC Paderborn30124:71
16.FC Augsburg30124:91
17.Hertha BSC30122:81
18.1. FSV Mainz 0530032:120

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (53)

Přidat komentář
dextroza_m

Pata hattrick hero!

Reagovat
smazaný uživatel

na lavičce těžko

Reagovat
dextroza_m

Je to frajer, nalupe to z tribuny

Reagovat
cologneFC

Zajtra DERBY! Come on EFFZEH!

https://imgur.com/ETeYAYB

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi byla anketa o nejhoršího, nejprotivnějšího uživatele. Dnes naopak můžete vybrat až tři uživatele, kteří jsou oblíbeni, mají zajímavé příspěvky, nejsou útoční a sprostí.

DISCLAIMER: NEHLASUJTE SAMI ZA SEBE, KAZÍ TO VÝSLEDKY ANKETY!

VYHRAZUJI SI PRÁVO ODSTRANIT PŘÍSPĚVKY, O KTERÝCH SE DOMNÍVÁM, ŽE TO JSOU DUPLICITNÍ HLASY

https://forms.gle/5yqiXvnrtuudiyZUA

Reagovat
stas87

Dost skandalna penalta vo Fürthe. Wehen podla mna poskodeny, toto skratka na penalta byt nemoze.

Reagovat
Kily

Reagovat
Andis

Schickmánie začíná jdeme na to Největší talent a nejlepší hráč ČR a rovnou na Bayern

Reagovat
oli9

kéž by dal gol aby tu ty troly trošku nahlodal

Reagovat
Andis

Kéž by no

Reagovat
bartes

A nebo si pořádně ani nekopne a zavře pusu všem těm, kteří ho mají za superstar a myslí si, že se prosadí v Lipsku, kde první 2 útočníci dali loni každý 20 gólů ;). Což je btw. skoro 2x tolik, co Shickovo maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by bolo najlepšie, keby po minulej sezóne zavesil kopačky na klinec a živil sa inak, nie futbalom.

Reagovat
bartes

proč? Shick je na naše poměry dobrý fotbalista, může překvapit, že by se tam prosadil, ale podle mě prostě nemá na top tým jako je Lipsko, který chce hrát pravidelně o LM. Buď bude 3-4 útočník v týmu jako je Lipsko, AS atd.. a bude více sedět na lavičce, než hrát nebo bude 1-2 útočník v nějakém týmu hrajícím pravidelně o EL v nějaké top lize nebo bude hvězda v nějaké horší lize jako je třeba česká, polská, možná ruská, belgická, holandská..

Reagovat
smazaný uživatel

Lipsko je zatiaľ, bez dešpektu, klub druhého sledu.

Ešte nič, ale naozaj nič, nevyhrali.

Reagovat
bartes

Lipsko je tým s obrovským potenciálem, který sází na hráče jako je Shick a který se chce vyrovnat Bayernu nebo Dortmundu. Už teď jsou top tým v Německu, viz jejich umístění za poslední 3 roky. A Shicka si vzali na hostovačku jako obrovského talenta a doufají, že jim nastřílí 10-15 gólů, když má takovou cenovku. Teď záleží na něm, jestli naplní cenovku z pozice náhradníka nebo se tam zakope jako v AS. Podle mě by mu mnohem více prospělo, kdyby šel na hostovačku nebo raději na přestup do týmu ve středu tabulky, kde na něho nebude takový tlak, dá si těch svých 10-15 gólů, zvedne si sebevědomí a pak půjde v mnohem lepší pozici do podobného týmu jako je Lipsko nebo v tom týmu zůstane a bude za hvězdu.

Reagovat
vladino10

Klub druhého sledu ktorý ale má ambície byť klubom prvého sledu..a podľa toho sa robia aj nákupy a zostava

Reagovat
andrew96

Reagovat
Werkrider

Dortmund bude:"JASNÝM FAVORITEM".

Reagovat
KingMaster13

Tak koukám, že Pavlenka nevychytá ani teď čistý konto. Bohužel mi přijde že dostává dost golů poslední dobou

Reagovat
veikko

Dostává, na druhou stranu vůbec nevím, za kolik gólů může on a za kolik obrana. Tenhle gól byl z penalty.

Reagovat
KingMaster13

To by mě právě zajímalo Snad napíše nějaký jejich fanoušek co je sleduje pravidelně. Já viděl 1 zápas Werderu a tam mohl za 1 gol a u dalšího ho potopila obrana. Nicméně i kdyby na těch golech neměl tolik podíl tak je to blbý

Reagovat
stas87

Moisander, Veljkovic aj Langkamp su zraneni, takze hrat na IV musi pravy obranca Gebre a novacik v BL Groß. Skor su problemom standartky supera, toto je od zaciatku sezony velmi zle. Az budu vsetci fit a obrana sa nezlepsi, potom je dovod ku kritike. Chyba mimo ine aj Augustinsson ci Eggestein, tych absencii je dost. Neprekvapila by ma vyhra Unionu dnes.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hradecký

Reagovat
smazaný uživatel

Hakimi a Rapha by mohli hrat stale kraje obrany defenziva im ide slabsie ako ofenziva ale Schulz ma nepresvedcil ani raz ked nastupil a Pisczu uz tiez nie je terno

Reagovat
Centrofixka

Mats Hummels najlepší hráč u mňa dnes! Jeho prehľad v hre, vo vzduchu vyhrá všetko, naopak Burki ked nakopne loptu dopredu, ju takmer na 100% odovzdá súperovi

Reagovat
smazaný uživatel

Hummels byl super, ale ještě o fous více se mi líbil Delaney..

Reagovat
Zark

Snad se schicky boy ukaze

Reagovat
stas87

https://pbs.twimg.com/media/EEb3Mv9XUAAN-es?format=jpg&name=large

https://pbs.twimg.com/media/EEb1GRIXkAEoLTH?format=jpg&name=large

Cakam zabavny futbal a styri goly minimalne. Forsberg vyzeral byt z formy za Svedsko proti Norsku, posledny zapas v BL ale hral skvelo.

Reagovat
Bayern +

Obrana dnes: Pavard, Süle, Boateng, Hernandez

Steve Bruce na hrad!

Reagovat
Zark

Vysvětli nám tento interní pl joke pls.

Reagovat
Bayern +

V Sunderlande pravidelne skladal obranu zo 4 CB

Reagovat
Zark

Reagovat
Jeňa

To spíš Tony Pulis

Reagovat
smazaný uživatel

A na Fife dostal este downgrade

Reagovat
Werkrider

Leverkusen prehrával zápas 3:0 už pri výbere základnej 11...

Reagovat
Bastaron

Takhle špatné Lipsko jsem už dlouho neviděl a je to jenom 1:1.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Bayernista18

Dalo se to čekat. Bayern se až moc snaží kontrolovat hru a spousta přihrávek jde až na Neuera. Lipsku pak stačí 1 šance a vedení je pryč.

Reagovat
PBLead

No jo, nehrál Schickinho, takže se není, čemu divit.

Reagovat
db18

Jak hrál Davids? Niko musel být asi hodně zoufalý, když ho tam poslal už v 61. minutě...

Reagovat
db18

*Davies

Reagovat
Bayern +

Mal dva dobré rýchlostné úniky, ale ani jeden nedotiahol do konca, v ostatných sa pošmykol... úplne nesprávny odhad kopačiek

Celkom dobre vstúpil Tolisso, ten mohol minútu po príchode rozhodnúť na 1:2, Gulácsi so šťastím vyrážal.

Striedania som nepochopil ani ja (Gnabry aspoň nie je priamočiary ako Davies a včera celkom dobre aj kombinoval, hlavne s Műllerom a Lewom), plus teda vôbec nerozumiem, prečo ich stavia s Comanom opačne, ten je podľa mňa napravo slabý - prihrávka pod seba ako tak, ťah na bránu, zakončenie - nič.

A tiež dúfam, že o týždeň už Kimmich RB, jeden z tých obrancov von a na stred Tolisso alebo Javi.

Reagovat
db18

Snad ano.

Snad už bude taky stav nahrávat tomu, aby se na nějakou chvíli mohl objevit Arp... (třeba už proti Zvezde?)

Reagovat
Bayern +

Inak k tej obrane, viem, že včera to bolo vynútené, ale tí beci vzhľadom na to, že sú aktuálni majstri sveta, dopredu úplne na nič. Možno to mali zadané od Nika, to netvrdím, ale v porovnaní s Alabom a Kimmichom je to v podpore krídel a útoku priepastný rozdiel...

Ale čo, aspoň vo vyraďovačke CHL konečne budeme mať dostatočný počet CB a o niečo klasickejšiu obranu

Reagovat
Bastaron

Odvážné střídání

Reagovat
Heresy

remiza v lipsku je pomerne dobra ... ale meli sme na vyhru .. skoda .. ta posledni akce kdy süle hlavickoval to mel byt gol :(

Reagovat
Bayern +

Plus Tolissova šanca a ešte jedna čo Lewa nedobehol loptu, ktorú Sűle hlavičkoval spätne do malého vápna.

Lipsko síce malo tie dve šance, ktoré zlikvidoval Neuer + Wernerova tesne vedľa žrde, ale všetko len z brejkov...

Reagovat
El Campeon

nevíte jak hrál Patrik?

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, není to úplně o BL, ale týká se to Guardioly, takže částečně ano Napsal jsem článek o tom, co je to meziprostor a jak jej v Manchesteru City využívá. Věřím, že by to někoho z vás mohlo zajímat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zapomněl si na link

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele