Bundesliga - preview 26. kola

16.05.2020, 08:38, aktualizováno 18.05.2020, 08:17
Previews
Werder je na předposledním místě, vážně mu hrozí sestup z nejvyšší soutěže a potřebuje nutně sbírat body. V dohrávce 26. kola na něj nečeká nic snadného, do Brém zavítá Leverkusen, který má možnost snížit manko na čtvrté Lipsko na jediný bod...
Werder Brémy - Bayer Leverkusen  (pondělí 20:30)
Leverkusen má možnost zapojit se ještě do bojů o účast v první čtyřce konečného pořadí. Právě čtvrtá příčka jako poslední zajišťuje Ligu mistrů v příštím ročníku, a tohle umístění je tak v Bundeslize více než klíčové. V dohrávce šestadvacátého kola zavítá na půdu Brém, které mají o poznání jiné starosti, horlivě totiž potřebují každý bod k ligové záchraně.

Než nastala doba fotbalového temna kvůli koronavirovým opatřením, disponoval Bayer více než solidní formou. Napříč všemi soutěžemi v uplynulých čtrnácti případech zvítězil hned dvanáctkrát, za toto období si přitom zaručil pokračování působení v Německém poháru i Evropské lize. A i v lize pomalu a jistě začíná pokukovat po pozicích nejvyšších.

Je otázkou, jak moc nahlodala nečekaná dvouměsíční pauza svěřencům trenéra Petera Bosze atmosféru v kabině. V jarní části sezóny patřili k vůbec nejobávanějším týmům v zemi. Teď se budou muset znovu restartovat, jestli se chtějí rvát o samotné popředí tabulky. Rádi by bezpochyby využili víkendového zaváhání Lipska, jehož náskok mohou stáhnout na bod.

Hostující lodivod byl každopádně spokojený s přípravou svého mužstva během nečekaných problémů s pandemií. "Pracoval jsem s hráči skoro tři měsíce. Byli velmi disciplinovaní," těšilo Bosze. "Náš lékař všem sdělil, co mohou a nemohou dělat." Chybět Bayeru mimochodem budou pro tento zápas dva marodi, a to zranění Lars Bender a Kevin Volland.

Zatímco prvně jmenovaného trápí čerstvě bolavá noha, druhý jmenovaný se stále zotavuje po natržení vazu v kotníku. "Jinak mám k dispozici všechny, kteří jsou běžnou součástí áčka," ujišťoval fanoušky Bosz. "Budeme mít také s sebou některé mladíky, a to včetně Floriana Wirtze. Hráč musí být vážně dobrý, jinak by s námi v sedmnácti letech netrénoval."

I pro Bosze nebude rozhodně snadné vypořádat se s několika nynějšími novinkami. Například s prázdnými tribunami či možností využít hned pět střídání. "Musíme to jednoduše zvládnout. Budou jiné emoce, v některých situacích se uslyšíme navzájem," povídal leverkusenský stratég. "A díky těm vícero změnám v kádru můžete daleko více ovlivnit utkání."

Brémy neprožívají vůbec povedený ročník. Na šestnácté místo, které zaručuje alespoň baráž o udržení se v Bundeslize, ztrácejí už pět bodů, nutno však podotknout, že oproti Düsseldorfu mají odehráno o dvě střetnutí méně. Nicméně pokud vážně nechtějí spadnout o patro níž, měli by co nejrychleji zapomenout na mizérii, jakou se prezentovali před nečekanou epidemií.

Na straně domácích by měly být celkem čtyři absence. Vykartovaný je Davy Klaassen, zdravotně v nepořádku jsou pak Claudio Pizarro, Niclas Füllkrug i Ludwig Augustinsson. "Člověk uslyší na stadionu všechno. Komunikace tedy bude lepší," uvedl v nedávném rozhovoru pro ČTK brémský brankář Jiří Pavlenka. "Bude to jako jízda bez motoru."
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Gebre Selassie, Moisander, Toprak, Friedl - Vogt - Eggestein, Rashica, Sahin, Bittencourt - Selke
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Hrádecký - Tapsoba, Tah, S. Bender - Weiser, Aránguiz, Paulinho, Sinkgraven - Havertz, Diaby - Alario
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.95 - 4.26 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Köln - 1. FSV Mainz 05  (neděle 15:30)
Zpět do akce se v druhém hracím dnu po obnovení Bundesligy vrátí také hráči Kolína. Na domácím stadionu se utkají s Mohučí, které budou chtít vrátit porážku z podzimu. Pikantní zápas čeká zejména trenéra hostů, který se do Kolína vrací coby starý známý.

Kolín zažívá vskutku turbulentní sezónu. Její začátek se hráčům ještě pod vedením Achima Beierlorzera vůbec nepovedl, což dvaapadesátiletého kouče stálo místo a nahradil jej Markus Gisdol. S ním v zádech se mužstvo zvedlo a začalo pravidelně vítězit, díky čemuž se ze dna tabulky vyšplhalo až do elitní desítky. Na jaře zatím Kolíňané prohráli pouze se třemi adepty na titul - Dortmundem, Bayernem a Gladbachem. Ze zbylých pěti utkání vybojovali plný počet bodů, pak ale byla soutěž zastavena. Jestli se to projevilo i na formě Gisdolových svěřenců ukáže zápas s Mohučí.

Tu na souboj na Rhein Energie Stadionu připravuje muž, který tamní prostředí velmi dobře zná. Achim Beierlorzer se totiž bezprostředně po svém vyhazovu z Kolína upsal právě Mohuči. A nutno říct, že na rozdíl od Gisdola jeho příchod na mužstvo tak velký pozitivní efekt neměl. Před zimní pauzou sice fanouškům svitla naděje, když jejich tým uštědřil pětigólové výprasky Hoffenheimu a Brémám, na jaře však z osmi zápasů dokázal porazit jen Herthu a Paderborn a v tabulce se tak dál krčí na patnáctém místě se čtyřbodovým náskokem na sestupové pásmo.

V tom se při posledním vzájemném střetnutí nacházel Kolín a porážka 1:3, kterou na konci října v Mohuči utrpěl jeho krizi jen prohloubila. Pak však v obou mužstvech proběhlo trenérské zemětřesení a nyní je tak situace úplně jiná.

Mimo jiné i v tom, že oba koučové budou mít k dispozici téměř kompletní kádry. Hostům bude chybět pouze zraněný brankář Zentner a vykartovaný útočník Mateta, domácí se musejí obejít bez obránců Jacobse a Czichose.
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
T. Horn - Ehizibue, Bornauw, Leistner, Schmitz - Skhiri, Hector - Drexler, Uth, Kainz - Cordoba
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
F. Müller - St. Juste, Bruma, Niakhaté - R. Baku, Aaron - Barreiro, Latza - Öztunali, Quaison - Szalai
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 4.01 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Union Berlín - Bayern Mnichov  (neděle 18:00)
Druhým nedělním duelem bundesligového programu bude souboj Davida s Goliášem v podání obhájce titulu a lídra tabulky Bayernu Mnichov a nováčka Unionu Berlín. Mužstvo z hlavního města si však ve své premiérové sezóně mezi elitou vede velmi dobře a zdaleka není za takového otloukánka, jak se očekávalo.

Bayern po nástupu trenéra Hansiho Flicka chytil formu jak hrom a po nepřesvědčivém podzimu opět svižným tempem nakročil k další obhajobě ligového titulu. Z posledních jedenácti zápasů ztratili Mnichované body jen při bezbrankové remíze s Lipskem a na čele tabulky si vytvořili čtyřbodový náskok. Před přerušením soutěží Flickovo mužstvo fantastickou formu potvrdilo, když ve čtyřech zápasech v řadě neinkasovalo - v Lize mistrů Lewandowski a spol. třemi góly dobyli londýnský Stamford Bridge, na domácí scéně pak vyprášili 6:0 Hoffenheim, načež slavili i proti Augsburgu a v poháru na půdě Schalke.

Union se tak skvostnou bilancí pochopitelně pyšnit nemůže. Poslední dva zápasy prohrál, oba navíc dohrával v deseti. V poháru proti Leverkusenu přitom dlouho vedl 1:0, pak se ale v závěru nechal vyloučit obránce Lenz a Bayer otočil na konečných 1:3. Stejným výsledkem pak Berlíňané padli i v lize na půdě Freiburgu, kde červenou kartu viděl pro změnu Marvin Friedrich. Jinak se ale nováček soutěže drží v poměrně bezpečné vzdálenosti od sestupového pásma, na které má momentálně z jedenáctého místa osmibodový náskok.

Na podzim navíc Union ukázal, že na domácí půdě dokáže zaskočit i ty největší favority. S prázdnou ze stadionu An der Alten Försterei odjížděly třeba obě Borussie - Dortmund na konci srpna po porážce 1:3, Mönchengladbach se pak v listopadu nezmohl ani na gól a padl 0:2. A od bodů nebyli hráči Urse Fischera daleko ani při dosud jediném vzájemném zápase s Bayernem, když v říjnu v mnichovské Allianz Areně prohráli 1:2, přičemž jejich nejlepší střelec Sebastian Andersson na začátku druhé půle neproměnil penaltu.

Na domácím stadionu tak Union bude chtít získat další historický skalp. Bude se u toho však muset obejít bez již zmiňovaného vykartovaného Friedricha, zraněných záložníků Gogii a Malliho a útočníka Beckera. Bayern zase přijede bez Coutinha, Süleho a Tolissa.
Union Berlín - pravděpodobná sestava:
Gikiewicz - F. Hübner, K. Schlotterbeck, Subotic - Trimmel, Andrich, Gentner, C. Lenz - Ingvartsen, Bülter - Andersson
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Pavard, J. Boateng, Alaba, Davies - Kimmich, Thiago - Gnabry, T. Müller, Coman - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 16.70 - 8.34 - 1.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Borussia Dortmund - Schalke 04  (sobota 15:30)
Po více než dvou měsících se zápasový kolotoč v Německu opět naplno rozjede a Bundesliga hned během prvního víkendu nabídne pikantní souboj mezi Dortmundem a Schalke. Signal Iduna Park však pochopitelně zůstane fanouškům uzavřen a slavné Revierderby se tak bude muset obejít bez obvykle vyostřené atmosféry.

Pro hráče domácí Borussie i tak půjde o důležitý test formy. Před vynucenou dvouměsíční pauzou totiž hráli ve skvělé fazóně, když vyhráli čtyři ligové duely v řadě, ve kterých inkasovali jediný gól. V tom úplně posledním zvítězili 7. března 2:1 na půdě Mönchengladbachu, díky čemuž svého soupeře přeskočili v tabulce a usadili se na druhém místě. Od té doby ještě stihli vypadnout z Ligy mistrů, když prohráli 0:2 v Paříži, načež už se všechny soutěže zastavily. Po jejich obnovení bude úkol týmu Luciena Favreho jasný - dohnat čtyřbodovou ztrátu na vedoucí Bayern a po osmi letech opět dosáhnout na ligový titul.

Schalke bude mít na rozdíl od svého rivala poněkud skromnější cíle, a to udržet alespoň šesté místo zajišťující kvalifikaci do Evropské ligy. Na to si ale brousí zuby i mnoho dalších klubů, situace ve středu tabulky je totiž mimořádně vyrovnaná. Mužstvu z Gelsenkirchenu tak na záda s minimálními odstupy dýchají Wolfsburg, Freiburg, Hoffenheim, či Köln. Dlouhá pauza však mohla formě Schalke jedině prospět. Před ní se totiž svěřencům trenéra Davida Wagnera těžce nedařilo, když vyhráli jediný z osmi dosud odehraných jarních zápasů. Naposledy doma aspoň vybojovali bod za remízu 1:1 s Hoffenheimem.

Vzájemné souboje Dortmundu se Schalke bývají v posledních letech velmi vyrovnanou záležitostí. Ten poslední loni na podzim skončil v Gelsenkirchenu bezbrankovou remízou. Na svém stadionu Borussia svého rivala neporazila už téměř pět let, naposledy v minulém ročníku velmi vyhrocený duel nezvládla a padla 2:4. Tentokrát se však bez přítomnosti fanoušků tolik emocí zdaleka čekat nedá.

Kromě fanoušků se nedá čekat ani přítomnost některých hráčů. Hosté přijedou bez zraněného Kabaka, Mascarella a Stambouliho. Domácí trenér Favre zase bude ze sestavy muset vynechat Schulze, Zagadoua, Reuse, Witsela a Cana.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Piszczek, Hummels, Akanji - Hakimi, Brandt, Delaney, Guerreiro - Sancho, Haaland, T. Hazard
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Schubert - Kenny, Todibo, Nastasic, Oczipka - McKennie, S. Serdar - Caligiuri, Harit - Burgstaller, Raman
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.46 - 5.88
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
TSG Hoffenheim - Hertha BSC  (sobota 15:30)
Další položkou na programu 26. kola Bundesligy je souboj devátého Hoffenheimu se třináctou Herthou. Obě tato mužstva se na jaře zatím poměrně trápila a po dlouhé pauze se tak budou chtít předvést v úplně jiném světle.

Hlavně domácí mužstvo Hoffenheimu bude chtít na poslední týdny před zastavením soutěže co nejrychleji zapomenout. Během nich totiž sice obralo o body Schalke a Gladbach se kterými remizovalo shodně 1:1, byly to však jediné dva body, které tým Alfreda Schreudera z posledních pěti zápasů získal. To se nutně muselo odrazit na postavení v tabulce, ve které Hoffenheim spadl na deváté místo a ztratil kontakt s elitní pětkou. Ve zbytku sezóny se tak bude snažit zaútočit alespoň na postup do kvalifikace Evropské ligy.

Hertha je na tom ještě hůře. Po krátkém a neslavně zakončeném působení trenéra Jürgena Klinsmanna mužstvo převzal Bruno Labbadia, valné výsledkové zlepšení se však nekonalo. Na jaře zatím Berlíňané porazili jen Wolfsburg a poslední Paderborn. Před přerušením soutěže pak uhráli dvě remízy s dalšími sestupem ohroženými mužstvy - Brémami a Düsseldorfem.

Pokud se podíváme do vzájemné historie s Hoffenheimem, nebudou hráči Herthy ani zdaleka favority. Z posledních deseti střetnutí totiž tohoto soupeře porazili jen jednou, na podzim 2015, a to ještě jen díky vlastnímu gólu Eugena Polanského. V aktuální sezóně pak v Berlíně Hoffenheim nejprve přišel o dvoubrankové vedení, aby v 79. minutě přesto mohl o jeho vítězství 3:2 rozhodnout svým dosud jediným gólem v sezóně Benjamin Hübner. V závěru pak ještě Hertha přišla o Vladimíra Daridu, který se po druhé žluté kartě nechal vyloučit.

A kvůli karetnímu trestu český záložník přijde i o odvetu. Kromě něj bude Hertě chybět i zraněný Karim Rekik a také Salomon Kalou, který byl klubem suspendován za to, že zveřejnil video, na kterém si utahuje z koronavirové pandemie. Domácí se kvůli zranění budou muset obejít o své dva nejlepší střelce. Andrej Kramarič má totiž problémy s kolenem a Sargis Adamyan se zotavuje po operaci kotníku.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Kadeřábek, Akpoguma, B. Hübner, Zuber - Grillitsch - Rudy, Geiger - Skov, Bebou, Baumgartner
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Klünter, Stark, Boyata, Mittelstädt - Skjelbred - Grujic, Maier - Matheus Cunha, Piatek, Dilrosun
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.23 - 3.70 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Fortuna Düsseldorf - SC Paderborn  (sobota 15:30)
V rámci prvního bundesligového kola po pauze způsobené pandemií koronaviru se utká Fortuna Düsseldorf s posledním Paderbornem. Oba týmy dělí rozestup šesti bodů a Düsseldorf ztrácí na jistotu záchrany čtyři body.

Paderborn je se šestnácti body poslední a na předposlední Brémy ztrácí dva body. Třetí od konce je právě Düsseldorf se dvaadvaceti body a ztrátou čtyř bodů na patnáctý Mainz, který by se v tuto chvíli zachránil.

Před přerušením soutěží na začátku března neměl Paderborn vůbec dobrou formu, přičemž poslední čtyři soutěží zápasy prohrál. Nejdřív v půlce února 1:2 s Herthou, poté 2:3 na Bayernu, 0:2 na půdě Mainzu a naposledy 1:2 s Kölnem. Nejlepším střelcem týmu je Mamba, který však do zápasu s Düsseldorfem určitě nenastoupí kvůli zranění kolene.

Düsseldorf na tom před přerušením soutěže tak špatně nebyl, v půlce února vyhrál 2:0 ve Freiburgu, poté remizoval 3:3 s Herthou BSC a nakonec si přivezl bod za remízu 1:1 z půdy Mainzu, kde remízu pro hosty zachránil v 85. minutě Karaman.

Do zápasu určitě ze zdravotních důvodů nenastoupí domácí Steffen, v dresu hostů zase neuvidíme Kiliana a Mambu.
Fortuna Düsseldorf - pravděpodobná sestava:
Kastenmeier - Ayhan, Hoffmann, Suttner - M. Zimmermann, Morales, Thommy - Stöger, V. Berisha - Hennings - Karaman
SC Paderborn - pravděpodobná sestava:
Zingerle - Jans, Strohdiek, Schonlau, Collins - Gjasula - Ritter, Vasiliadis - Pröger, Antwi-Adjei - Srbeny
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.70 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Augsburg - VfL Wolfsburg  (sobota 15:30)
Wolfsburg zajíždí v rámci 26. bundesligového kola do Augsburgu. Zatímco domácí se pohybují ve spodních patrech tabulky, dvě příčky od sestupu, koncernový celek je se šestatřiceti body sedmý, pouhý bod od jistoty evropských pohárů.

Augsburg je na tom doslova bídně, co se poslední formy týče. Na začátku února schytal debakl 0:5 od Frankfurtu, poté remizoval 1:1 s Freiburgem a ještě před přerušením soutěže následovaly tři další prohry - 0:2 v Leverkusenu, 2:3 s Mönchengladbachem a 0:2 na Bayernu.

Wolfsburg kromě německé Bundesligy působí i ve vyřazovací fázi Evropské ligy, kde však v rámci prvního zápasu osmifinále prohrál na vlastním hřišti 1:2 se Šachtarem Doněck. V lize VfL v půlce února vyhrálo 4:0 nad Mainzem, když se trefili dvakrát Steffen a jednou Brekalo s Gerhardtem.

Poté Wolfsburg remizoval 2:2 na půdě Unionu Berlín a bezbrankově s Lipskem. Jasným favoritem zápasu jsou tedy bezpochyby hosté, kterým však cestu za ziskem třech bodů může zkomplikovat absence některých hráčů.

"Vlci" mají totiž na marodce Williama s Gerhardtem a disciplinární trest za žluté karty si navíc bude odpykávat klíčový Weghorst. Augsburg nemá k dispozici pouze zraněného Astu a podle informací německého deníku Kicker by měli všichni tři čeští hráči v týmu (Koubek, Suchý, Morávek) začít zápas na lavičce náhradníků.
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Luthe - Framberger, Gouweleeuw, Uduokhai, Max - Khedira, Baier - Richter, Löwen, Vargas - Niederlechner
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Mbabu, Knoche, Brooks, Roussillon - Schlager, Arnold - Steffen, Mehmedi, Brekalo - Ginczek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.48 - 3.53 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
RB Lipsko - SC Freiburg  (sobota 15:30)
Lipsko může prožít jednu z nejúspěšnějších sezón ve své historii. Po dlouhé pauze, způsobené opatřeními kvůli koronavirové epidemii, se vrátí na trávníky v ligovém duelu proti Freiburgu, a pokud chce udržovat i nadále kontakt s vedoucím Bayernem, nemělo by v tomto duelu zaváhat. Jeho soupeř naopak usiluje o místa zaručující evropské poháry pro příští sezónu.

Domácí sice nemohou triumfovat v Německém poháru, z něhož vypadli již v rámci osmifinále na začátku února, nicméně reálně mohou dosáhnout na ligový titul a uspět taktéž v Lize mistrů. Tedy za předpokladu, že ta bude mít v nynější nejisté době své pokračování. Každopádně mnichovský celek má aktuálně přece jenom navrch, a to hned o pět bodů.

Když Lipsko absolvovalo svůj poslední mistrák, psal se desátý březen, přesněji řečeno tomu bylo před 68 dny. Tehdy se mu povedlo skolit o tři góly londýnský Tottenham, a vybojoval si tak premiérovou účast mezi osmičkou nejlepších v milionářské soutěži. Teď by rád na tenhle výsledek bezpochyby zavzpomínal, a potvrdil tak roli jasného favorita tohoto zápasu.

Je opravdu ve hvězdách, s jakou formou se oba týmy aktuálně potýkají. Fakt, že Die Roten Bullen neprohráli před pandemií sedmkrát v řadě, nemá v podstatě žádnou vypovídající hodnotu. "Ani my nemůžeme analyzovat nic na straně Freiburgu. Příprava byla vážně obtížná," přiznával kouč Julian Nagelsmann. "Ale jsme v tomto ohledu na jedné lodi."

Přísný hygienický režim, stadion bez diváků, znovunalezení fotbalových dovedností. Lipsko ani Freiburg nejsou výjimkou po restartu Bundesligy, kdo se bude muset s těmito skutečnostmi vypořádat. "Samozřejmě všechna nařízení dodržujeme," povídal Nagelsmann. "Naším úkolem je vyburcovat sami sebe. Jako trenéři i hráči si musíme pomáhat."

Lipský stratég se bude muset obejít bez pilíře své defenzívy, vykartovaný je totiž Dayot Upamecano. Chybět bude i Emil Forsberg, jenž se potýká s angínou, naopak zcela fit by měli být Ibrahima Konaté i Kevin Kampl. "Proti Freiburgu je těžké skórovat, pokud bude hrát odzadu. Budeme tedy muset využít hlavně protiútoky, které si vytvoříme," mínil.

Hosté nebyli v jarní části ročníku v úplně nejlepším rozpoložení, v osmi ligových zápasech získali jen nevalných deset bodů, hned čtyřikrát přitom prohráli. Strategická je pro kvalifikaci do další sezóny Evropské ligy šestá příčka a ta není bezpochyby na míle vzdálená. Číselně řečeno se jedná o jeden jediný bod. Horší pro ně je, že pátý Leverkusen už je poněkud dál.

Celek z Bádenska-Württemberska by měl být kromě zraněného Lukasa Küblera kompletní. Zdraví jsou již Christian Günter i Manuel Gulde. "Když Lipsko získá míč, je velmi silné, rychlé a přímočaré," upozorňoval freiburgský lodivod Christian Streich. "I když uběhlo od přerušení ligy hodně času, Lipsko zůstává Lipskem. To samé platí i pro nás," dodal.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulácsi - Klostermann, Konaté, Halstenberg - Mukiele, Laimer, Sabitzer, Angeliňo - Schick, Nkunku - Werner
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Koch, Gulde, Heintz - Günter, Höfler, Haberer, Schmid - Waldschmidt, Sallai, Höler
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.51 - 8.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Eintracht Frankfurt - Borussia Mönchengladbach  (sobota 18:30)
Mönchengladbach zřejmě nemá úplně ty nejvyšší ambice, nutno však podotknout, že jeho ztráta na vedoucí Bayern není vyloženě nestažitelná. Především však chce udržet pozice v první čtyřce tak, aby si v příští sezóně zahrál základní skupiny Ligy mistrů. Svoje schopnosti po koronavirové přestávce prověří proti vždy nepříjemnému Frankfurtu.

S papírově slabšími protivníky nemá Borussia obvykle výraznější potíže, zvládnout ovšem lépe ty důležité, to už je obvykle trochu problém. Protože se v jarní části ročníku urodily pouze plichty s Lipskem a Hoffenheimem a porážky s Dortmundem a se Schalke, ztratili hosté půdu pod nohama, co se týče boje o ta nejvyšší místa. Smutnit ale nemusejí.

Vždyť na druhou příčku ztrácejí svěřenci trenéra Marca Roseho pouhé dva body. "Jsem rád, že všechno zase začíná," odfrkl si hostující kouč. "Fotbal je moje práce a také moje vášeň. Všichni víme, jak je restart soutěže důležitý pro zachování fotbalového průmyslu. Je naší povinností znovu se rozjet. Bohužel nejdůležitější součást, tedy fanoušci, chybí," hlesl.

Naposledy Mönchengladbach zvládl v dohrávaném zápase Porýnské derby proti Kolínu nad Rýnem. Už tehdy v březnu si vyzkoušel, jaké to je hrát před prázdnými tribunami. Bylo to historicky vůbec první utkání, které se muselo obejít bez diváků. "Bereme věci tak, jak jsou. Ale zvykat si na to, že na stadionech nebudou fanoušci, určitě nechceme," pokračoval.

Die Fohlen věří, že se podaří sezónu se ctí dohrát. Dosud byli se svými výsledky celkem spokojeni. "Myslím si, že pořád můžeme napravit některé své porážky. Stále zbývá do konce devět zápasů," upřesňoval Rose. "Samozřejmě že začátek po šesti nebo sedmi týdnech je začátkem novým. Každopádně aktuálně jsme ve velmi dobré výchozí pozici," myslel si.

Fabian Johnson a Denis Zakaria, to jsou jediné dvě absence na straně Mönchengladbachu. Fit budou naopak Lars Stindl i Christoph Kramer, je však otázkou, v jaké jsou kondici, neboť k tréninku se vrátili teprve nedávno. "Mám pozitivní náladu, věřím, že se odehrají všechna kola. Učíme se vypořádat s touhle dobou, každý musíme dělat kompromisy," říkal Rose.

Eintrachtu nečekaná pauza, způsobená celosvětovou pandemií, přišla vlastně i vhod. V lize totiž utrpěl hned tři porážky v řadě, dohromady během nich inkasoval hned deset branek. Navíc maximálně pokazil své působení v Evropské lize, jejíž pokračování je zatím v nedohlednu. Před prázdnými tribunami padl v osmifinále o tři góly s Basilejí.

Ani v Bundeslize nepíše žádný dechberoucí příběh, nachází se v dolní polovině tabulky. Může však i nadále usilovat o úspěch v Německém poháru. "Je to obzvláště nebezpečný tým na křídlech a během standardních situací," varoval Rose. Domácí by měli mít k dispozici kompletní kádr, otazník visí jen nad starty Erika Durma a Goncala Pacienciy.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - Touré, Abraham, Hinteregger, N'Dicka - Hasebe - Gačinovič, Sow, Rode, Kostič - Dost
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Lainer, Elvedi, Ginter, Bensebaini - Herrmann, Neuhaus, Kramer - Stindl - Pléa, Thuram
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.64 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov25174473:2655
2.Borussia Dortmund25156468:3351
3.RB Lipsko25148362:2650
4.Borussia Mönchengladbach25154649:3049
5.Bayer Leverkusen25145645:3047
6.Schalke 0425910633:3637
7.VfL Wolfsburg2599734:3036
8.SC Freiburg25106934:3536
9.TSG Hoffenheim251051035:4335
10.1. FC Köln251021339:4532
11.Union Berlín25931332:4130
12.Eintracht Frankfurt24841238:4128
13.Hertha BSC25771132:4828
14.FC Augsburg25761236:5227
15.1. FSV Mainz 0525821534:5326
16.Fortuna Düsseldorf25571327:5022
17.Werder Brémy24461427:5518
18.SC Paderborn25441730:5416

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (385)

Přidat komentář
Gazdo

Bez divakov ale predsa len.... KONEČNE

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ranoth

kde sa to bude dat pozerat ?

Reagovat
Petrinho17

HBO

Reagovat
Agent z Melmacu

streams, ale budú padať lebo to budú pozerať všetci

Reagovat
Pablos

tak se dohodneme, že ty se dívat nebudeš ...a pošlape to líp

Reagovat
Agent z Melmacu

nekonečno veľa ľudí mínus jeden človek = nekonečno

základná matematika

Reagovat
Pablos

Nevěříš ? Tak dáme test... zapneš to a bude se ti to sekat... no a nezapneš to a o co, že se ti to sekat nebude ?

Reagovat
Seydou Doumbia

Já si třeba radši pustím Lipsko to jsme už dva...

Reagovat
Agent z Melmacu

nepozeral som to, venoval som sa dcére a nakoniec som šiel na bike...sekalo ti to?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se chtěl pochválit, že má kolo

Reagovat
bobis21

EF klasika

Reagovat
Agent z Melmacu

nemám, bol to share bike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

A že měl jednou sex

Reagovat
Remt

Tam už to hranici fakt s machrovanim ale

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
didosh

Pochválit se k vůli kolu?

Reagovat
smazaný uživatel

To je pointa toho pokusu o vtip. Přirozeně se nabízí, že jestli se něčím opravdu pochválil tak tím, že má dítě. Právě ten kontrast, že jsem místo toho vybral tak obyčejnou vec jako je kolo by měl být vtipny

Zkus herního bergsona smích, kapitolu o absurdním humoru.

Reagovat
Pablos

já nekoukal ...měl jsem nakonec dost práce

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má satelit,tak je možno na volném kanále SkySportNewsHD už od 14 hod.,kde dnes dávají Konferenz živě,stejně tak i příští sobotu. A i 2.BL Konferenz v neděli.

Reagovat
Rudnevs

Sky navyše ponúka nový audio mód, po zapnutí ktorého to bude znieť, ako keby boli na štadióne fanúšikovia.

Reagovat
Pablos

hustý

Reagovat
masina_LFC

konecneeeee tesim sa na dortmund - schalke

Reagovat
masina_LFC

konecneeeee tesim sa na dortmund - schalke

Reagovat
Witcher

Sem koukal že návštěvnost EF je v současnosti na třetině normálního stavu jak se nic neděje je to možné?

Reagovat
smazaný uživatel

Se divíš? Poslední Premier League preview bylo před víc jak dvěma měsíci

Reagovat
Largo

Ano, to je možné.

Reagovat
Shottack

Cimrman Classics

Reagovat
Largo

Reagovat
Kepy_FCB

no to je ale divný

Reagovat
Pablos

zůstávají jen ti nejvěrnější

Reagovat
Kily

Livesport je na nějaké pětině návštěvnosti

Reagovat
Kluivert9

I to je hodně... to se tam lidi chodí jen mrknout, co je všechno odložený

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kily

taky mě to napadlo teď zase budou všichni vyděšení jako včera kamarád, když mu najednou pípl telefon na znamení, že Pardubice daly gól Chrudimi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Reagovat
Shevchenko

Taky sem nechápal co se děje, když dal Baník první gól Vítkovicím.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Deki

Ano, já ho třeba dnes zapnul poprvé od půlky března

Reagovat
raduinho

No to je šok!!!

Reagovat
REPLIKATOR

neuvěřitelná záležitost

Reagovat
oli9

mazec. Konečně se bude na co dívat

Reagovat
RadekVonCZE

Je to tady vole! HEJA BVB

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně!!! Zajímal by mě Váš názor na zápas Augsburg - Wolfsburg. Spoustu sázkařů tipuje úspěch domácích. Stejně to vidí i například tady https://bit.ly/Augsburg_neprohraje Já ale sleduju Bundesligu dlouhodobě a hosté mají nesrovnatelně kvalitnější kádr. Mám v plánu to vsadit za více, ale ještě počkám co na to kurzy. Co myslíte?

Reagovat
stas87

No, vlkom bude chybat Weghorst..a to je strata asi ako keby Bayernu vypadol Lewa. Kvalita ostatnych hracov Bayernu je samozrejme vyssia ako u Wolfsburgu. FCA doma sbiera vyrazne viac bodov, mam taky pocit ze aj maju celkom dost obratov a zvladaju tie zapasy dotiahnut k bodom. A hostom sa v ramci BL az tolko vonku nedari..veril by som skor, ze FCA neprehra.

Reagovat
JozkokozleJ

Akurat si vybral zapas,\ktory moze skoncit uplne akokolvek, v ktorom moze rozhodnut maly detail. Jemne sa priklanam ku stasovi, ze Augsburg neprehra. A ani by som nepovedal, ze tam je tak zasadny rozdiel v kvalite jednotlivcov, ako popisujes.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy bych neveril, ze se v mem veku budu jeste na fotbal tak tesit. Ale pojdme na to

Reagovat
nani92

momentálne najlepšia liga na svete

Reagovat
vladino10

BL>Bieloruská PL

Reagovat
zgeroTT

Už som aj zabudol, že tu vychadzaju prewievs.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je to tady! Díky Německu, že nám dodají zpět na obrazovky fotbal. Závidím těm lidem, že tam o jejich životech nerozhodují žádní STBáci a komunisti a to nejlepší, že nemusí poslouchat ty pesimistické bláboly od toho vševěda Prymuly.

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Tady bude dneska asi živo

Reagovat
LokoLFC

Tipuji +2,5 nakazenyho hrace v zapase Kolin - Mohuc.

Reagovat
Gedofrey

Volejte sláva a tři dny se radujte

Reagovat
REPLIKATOR

Haaland hattrick

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

doufam, ze budou nejake prijatelne streamy

Reagovat
JessePinkman

Já zadotoval stovkou Tipsport, abych se mohl dívat. Tak snad to pojede. Hned od jedný si pustím Aue se Sandhausenem.

Reagovat
Coutinho10

to je moje rezervni varianta

nejdriv jeste zkousim sport365,kde to zatim jde dobre, ale pak se to urcite bude zase zasekavat a porad nacitat....jinak ja jdu do Bochum vs Heidenheim

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zacatek Sand a Regen

Reagovat
smazaný uživatel

Regen vs Kiel zatim paradni tempo. Jakoby vubec nemeli dva mesice pauzu. Obzvláště Kiel hraje uzasne.

Reagovat
Coutinho10

Bochum hned gol ze standartky, jsem zvedavej, jestli tabulkove postaveni, kde Bochum je o zachranu bude i tak zvladat zbytek zapasu nebo Heidenheim ukaze, ze neni nahoda, zr se muzou rvat o postup do BL

Reagovat
Fabregas@ole

Kolik českých hráčů se očekává v základu FCA?

Reagovat
Coutinho10

tak aspon Suchy hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že tohle bundesligové kolo má našlápnuto k nejvyššímu počtu komentářů, které u něj kdy bylo

Reagovat
nani92

dá sa niekde (aj za poplatok) pozerať Made in Eden?

Reagovat
Coutinho10

jedine na O2, ale tam je dostupnej pouze 5. a 6. dil ted, ale ten uvodni dily stejne nic moc, takze o nic zasadniho neprichazis

lepsi je ten podcast, ktery maji ke kazdymu dilu ti tvurci z O2 (je na Spotify)

Reagovat
Nadržený šimpanz

Stojí za návštěvu Vestfálský derby kvůli atmosféře, nebo je to jako jinej zápas Dortmundu??? Ale stejně v Gelsenkirchenu je atmosféra lepši, nee?

Reagovat
Coutinho10

Schick pouze na lavicce , tak asi dam prednost BVB - Schalke

https://twitter.com/RBLeipzig_EN/status/1261639681218879488?s=19

Reagovat
Pablos

Poulsen dokonce kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v základu naopak Kadeřábek nebo Suchý.

Taky si ale pustím spíš Dortmund.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
dave30

Lipsko chce zřejmě dát AS na jevo, že ho nepotřebují. Asi chtějí další slevu.

Reagovat
Coutinho10

jj tomu bych i celkem veril , protoze je videt, ze AS Roma ho zpet nechce, takze to bude takova hra, jestli to Lipsko jeste o nejaky mega snizi nebo ne

Reagovat
Müllered

Zatím to moc nefunguje.

Reagovat
dave30

Myslel jsem, že tam půjde v půlce. A oni tam šoupnou nějakého anglána...

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, vsak ten penaltovy zakrok hrace Kielu na 2:2 byl spis faul hrace Regensburgu. Nechapu. Vsak tam byl jasný šlapák.

https://www.goalstube.online/2045?m=m4

Reagovat
Hafna

Ahoj všem, podělím se o jednu zajímavost, kterou jsem zpracoval. Jedná se o nejlepší střelce 2.dekády tohoto století z top 5 lig (ANG, ŠPA, ITA, NĚM, FRA). Vzal jsem pouze ligové góly od začátku sezony 2010-11 doteď. Celkem 34 hráčů vstřelilo minimálně 100 gólů a přikládám i 6 hráčů kteří mají 90-99 gólů a aktuálně v některé z těchto lig působí.

P.S. píši to jen pro zajímavost, nechci vyvolat další z nekonečných bitev Messi x Ronaldo, ale spíš jsou zde některé zajímavé jména, které bych tak vysoko nečekal a naopak jiné jsem čekal výš.

350 - Messi

327 - Ronaldo

227 - Lewandowski

216 - Cavani

211 - L.Suárez

200 - Aguero

184 - Aubameyang

175 - Ibrahimovič a Higuaín

154 - Benzema

141 - Griezmann

136 - Kane, Lacazette

135 - Džeko

133 - Icardi

131 - Immobile

130 - Lukaku

122 - Falcao

119 - Ben Yedder, Reus

118 - Bale

114 - Neymar, A.Sánchez

113 - E.Hazard, Aduriz

112 - Giroud, Di.Costa

110 - Gameiro, Quagliarella

108 - Salah

107 - Di Natale

104 - M.Gómez

103 - Muller

102 - Rooney

-----------------------

99 - Vardy

98 - Aspas

94 - Balotelli

93 - Firmino

92 - Son

90 - D.Mertens

Reagovat
cristiano.K.

Reus, největší překvápko asi pro mě

Reagovat
Hafna

Mě překvapil Ben Yedder nad Neymarem a Gameirovych 110 fiku

Reagovat
Shevchenko

Ben Yedder má snad nejvyšší úspěšnost střelby ze všech těch jmen, hodně nedoceněný útočník.

Reagovat
Coutinho10

jeste doplnim...

70 - Coutinho

Reagovat
Müllered

Ty to toho tragéda musíš tlačit všude.

Reagovat
manuelo neuero

ty taky

Reagovat
vladino10

Reagovat
Müllered

Snad bude už po konci sezony klid.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Coutinho10

ty si tady chybel

Reagovat
Müllered

A v čem bylo to tvé doplnění relevantní? Borec si dal práci a vypracoval tabulku nejlepších střelců, do které Couts nepatří...

Reagovat
Coutinho10

stejne jako on to pisu pro zajimavost, tak jsem to k te jeho tabulce doplnil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Müllered

Reagovat
Tommy$

Docela me překvapuje Son, zatím má dobře naběhnuto se posunout o dost výš

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Pablos

díky za práci, paráda takové příspěvky.

No a jinak... mě překvapil Aubameyang, nečekal jsem, že bude až takhle nahoře... spíš někde kolem Lukaka.

Reagovat
jackinho10

Super prace.. jinak me taky celkem prekvapil Aubameyang takhle vysoko

Reagovat
Spalovač šancí

Bale > Neymar

... a Müller poměrně velké zklamání

Reagovat
Gazdo

Zeby to je tym ze Bale je z anglicka a hra tam uz od tinedzerskeho veku kdezto neymar prestupil z brazilie?

Reagovat
Spalovač šancí

Anglie > Brazílie

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani

Reagovat
Bayern +

Lewa frajer

Lacazette nad Džekom

Reagovat
Bakary3

Argentina

Reagovat
kris_kros
Reagovat
db18

super, díky

Reagovat
nani92

MY SME DORTMUND, VY NEJSTE NIC!

Reagovat
kris_kros

Ok, takze zapas ma 5min za sebou a tolko nepresnosti, dost vidno tu dlhu pauzu na hracoch

Reagovat
fenixLFC

jj vacsi problem nez prazdne tribuny je nezohranost

Reagovat
db18

ale bude to i souviset, přijde mi, že i hráči k tomu přistupují hodně opatrně.

Reagovat
Whitemedia

To je tak divné..

Reagovat
Whitemedia

Zvuk jsem u toho vydržel mít zapnutý pět minut, obraz snad vydržím déle

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Po 20 minutách jsem to vypnul. Bez diváků se to neda a tak nějak mi ten fotbal ani nechybí.

Reagovat
Whitemedia

Já už taky nekoukám.. mně chybí PL, LM, bude mi chybět Euro, Olympiáda.. ale německá liga a spousta jiných lig prostě ne..

Reagovat
db18

Má to takovou hokejovou atmosféru, jak se všechno rozléhá.

Reagovat
TopinB

Ty vole, já si říkal, co mi to připomíná!

Reagovat
fenixLFC

hlavne sa teraz ukazuju komentatori. na dortumnde nonstop kecaju takze sa to da, na lipsku (bt sport) su tam dlhe hluche momenty kde to vynika este viac

Reagovat
TopinB

Reagovat
didosh

Já neska přes poláky, ti hubu netavrou

Reagovat
Kaspar

tak ja veril Vlkum a on Augsburg zrovna zacne hrat s brankarem

Reagovat
Kixi Syhimour

tak samozřejmě

Reagovat
Sztanda

Sleduje někdo Lipsko? Jak hrajou?

Reagovat
Andis

Dokud nepříde Schick tak nic moc

Reagovat
Müllered

To je golostroj na všech stadionech. Nebaví mě to, vypínám.

Reagovat
Müllered

Ještě než jsem to vypnul, tak Haaland.

Reagovat
smazaný uživatel

BVB

Reagovat
REPLIKATOR

Haaaaaaaaaaaaaaaaaland!!!

Reagovat
dave30

Neskutečný instinkt zabijáka. Ale famózní přihrávka Hazarda.

Reagovat
Kixi Syhimour

Brandt taktéž skvěle

Reagovat
TopinB

Leipzig odbránili ten roh jak Chelsea

Reagovat
dave30

Těžké bránit. Hráč se rozběhne a balon ho přesně trefí. V tomto případě doslova a dopísmene (chtěl to kopat pravou a trefilo ho to do levé nohy).

Reagovat
Kixi Syhimour

Sané

Reagovat
Tommy$

Skvělej stoper

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooooooooool 2:0

Reagovat
ZB 07

Dortmund super poločas

Reagovat
smazaný uživatel

steffen 1,7 m ale hlavou to umi davet, hezky to trefil

Reagovat
Rudnevs

Pekný gól

Reagovat
REPLIKATOR

Druhý gól Dortmundu po špatným odkopu golmana. Nubel na lavce, protože podepsal Bayernu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tlak Hålanda nedal dostatok času golmanovi na dobrý odkop.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Taky, ale když pak dostal šanci, tak taky chyboval, nicméně teď by nebyl nervozní kvůli fanuškům Schalke... trochu jsem čekal, že ho tam dá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak dívat se na tréning, bez těch diváků těžko věřit, že je to mistrovský zápas. Haaland a dnes hlavně Brandt

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale docela dobře to šlape

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita není zlá, ale ten hluk chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chlapec sa tým futbalom neskutočne baví.

Reagovat
REPLIKATOR

Všiml jsem si, že ani Koubek už nechytá. Ten jeho odchod z Rennes byla pěkná blbost.

Reagovat
Müllered

Tam by taky nechytal.

Reagovat
REPLIKATOR

Jasně, něco takovýho jsem četl. Ale aspoň by byl v daleko lepším týmu a příští sezonu si mohl třeba zachytat LM. Jestli se teda vůbec LM rozjede.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Taky nechytal - zachytal LM

Reagovat
Coutinho10

mel zustat + by mel EL

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak EL, teďka jde Rennes do předkola LM, ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mates_Matesović

Nn, přímo do skupiny.

Reagovat
Kixi Syhimour

vážně?

Reagovat
Coutinho10

predkolo

Reagovat
REPLIKATOR

Budou hrát kvalifikaci.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mates_Matesović

Fakt? Já měl za to, že Francouzi maj 3 místa ve skupině, stejně jako letos.

Reagovat
Coutinho10

no vidis to

Reagovat
RadekVonCZE

Nepočítali s ním už stejnak

Reagovat
Coutinho10

ja myslim, ze by tam normalne pokracoval jako jednicka ne ? to on sam chtel odejit...

Reagovat
Aldeano

Je to sněhulák.

Reagovat
Coutinho10

v tom Augsburgu sel hodne dolu, ale jestli si dobre pamatuju, tak v tom Rennes to nebylo az tak tragicky, hral taky jednu z top lig, hral o pohary, hral pohary a hral by je dal, takze si timto prestupem bohuzel zkazil karieru....nevim, jestli by me lakalo jit z prumernyho/nadprumernyho tymu Ligue 1 do podprumernyho z Bundesligy

Reagovat
Aldeano

Šlo mu to v Liberci a nějaké zápasy v Rennes. Ale nemyslím si, že si ho chtěli ve Francii za každou cenu udržet...

Reagovat
Coutinho10

podle me tam mel dobrou pozici a i vlastne pred prestupem v tom superpoharu zacinal na novou sezonu jako jednicka, takze pokud by v nasledujici sezone u nej nenastal podobny propad jako nastal v Augsburgu, tak si myslim, ze by nemeli duvod s nim dal nepocitat a treba neprodlouzit smlouvu...skoda pro nej

Reagovat
Aldeano

Taky už mohli mít připraveného Mendyho z Reims (kam zase poté přišel Rajkovič), takže to klubu mohlo i vyhovovat. Mendy je stejně starý a není horší než Koubek, spíše naopak.

Reagovat
Coutinho10

jo, o tom zadna, Rennes za nej nejaky prachy urcite dostalo, takze urcite si s tou situaci poradili....bylo to ciste na Koubkovi, na jednu stranu chapu, ze chtel zkusit neco novyho, ale na druhou stranu to bylo hodne riskantni, na coz doplatil.....Rennes si poradili s nahradou a ted skoncili dokonce 3. a budou hrat predkolo LM

Reagovat
Aldeano

Ano, právě v tom je pointa mého příspěvku, že si odchodem Koubka klub rozhodně nepohoršil, právě naopak.

Reagovat
To som ja

Todibo ťažko nestíha

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Schubert je veľmi slabý brankár

Reagovat
Müllered

Reagovat
monty25

Strašná díra

Reagovat
Kixi Syhimour

Minimálně dneska teda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čo ho sledujem dlhšie tak roby chyby furt

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem právě nevěděl tak jsem doufal, že se někdo ozve, jestli ty chyby dělá pravidelně

Reagovat
Müllered

Na lavici máte lepšího.

Reagovat
Rudnevs

Ten urobil tiež mnoho chýb.

Reagovat
andrew96

Reagovat
monty25

Začátek 2. půle a už mám chuť to vypnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Prepni na Freiburg,tam to môže byť zaujímavejšie alebo na Prima Cool dávajú Pravdivé Lži

Reagovat
monty25

Čekám, až nastoupí Páťa Schick.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jsem přepínal a co jsem chvilku viděl Poulsena, tak nic extra

Reagovat
Ed_Hazard

Dortmund RB Lipsko strašne mimo formy, nevedia si prihrať na 2 metre, spracovanie lopty rovnako tragédia..ak dnes vybojujú aspoň remízu, tak môžu byť radi

Reagovat
smazaný uživatel

Chybi jim v sestave nejakej schickula.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Hazard krásně z první propálil tu jejich díru

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl tridy. Wagner mel jit pred přestávkou, novy trener mohl mit cas na mužstvo. Wagner pujde každopádně určitě.

Mimochodem, nevite, jak se jmenuje song, ktery hraje v Allianz Arene pred zapasy? Takova elektronicka hudba. Neni to hymna Bayernu. Vim to určitě.

Reagovat
stas87

Konkrétne k comu by bola Schalke zmena trénera? Ten tím hra svoj strop, na poháre to nieje a na zostup majú až priveľa kvalitný káder. Takze sa budú motať v tom strede tabuľky sto je zhruba to, čo od Wagnera očakávali. Cez jar sa prepadnú mimo pozície čo znamenajú Európu, aj tak to pre nich bude úspešná sezóna. Navyše teraz nemajú kapitál k tomu, aby s tým ešte viac zatriasli a posunuli sa smerom hore.

Reagovat
monty25

V polovině sezony to vypadalo, že budou hrát o LM.

Reagovat
stas87

Oni mali mat o 4-5 bodov menej po jeseni, neodpovedal pocet bodov tomu, co sa odohralo na ihrisku. Ale tak zacali s tym kadrom nieco robit, Wagner s nimi zacal hrat aktivnejsie a podla mna su na dobrej ceste. Jeden zapas nic neznamena, takze odvolanie Wagnera je hlupost, to by si zasa nasrali do bot.

Reagovat
monty25

Kdyby to byl jeden zápas, ale dneska už to bude osmý zápas v řadě bez výhry..

Reagovat
stas87

Ty si ten prepad tabulkou necakal? Ja hej, za mna to nie je na EL, k tomu im chyba utocnik a väcsia kvalita v zalohe. Na druhu stranu pri pohlade na tu tabulku a na to, ze to sieste miesto znamena EL, tak tam v tom budu asi az do konca. Ja osobne by som to prial SCF, ale to asi neklapne.

Reagovat
monty25

Schalke fandím, ale Bundesligu sleduju spíš okrajově. Čekal jsem, že to asi nebude na Top 3, ale takový propad jsem nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

K cenu? Treba k tomu, aby v derby neprohravali rozdilem dvou trid, a aby vyhrali v Bundeslize i casteji, nez jednou za 9 zapasu. Coz kdovi, jestli vubec bude.

Reagovat
stas87

A beries v uvahu silu ich kadra a absentujucich hracov? Ja myslim, ze ich debakel v derby zamrzi, ale oni pred sebou maju dalsich osem zapasov. A to je pre nich dolezitejsie...a koho by vlastne mali vziat namiesto Wagnera za sucasnej situacie?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, nejsem v rade Schalke, ale oni urcite vidi tu hru. Absence je jedna vec, ale dobry trener dokaze připravit tym i s torzem, aby nepodlehlo souperi o dve třídy. S jinym trenerem by dopadli treba jeste hur, i kdyz kdovi. Nicmene s jinym by vzdorovali daleko lip. A tim jsem si jisty.

Reagovat
Rudnevs

Wagnera ponechať! Schalke má slabý káder a málo peňazí, Wagner s nimi išiel v jesennej časti ešte dosť nad plán, ale je pravda, že teraz začínajú celkom upadať a už je z toho dosť blbá séria, teraz idú naopak pod plán, ale dá sa z toho výjsť i bez zmeny trénera, tak zlé to zatiaľ nie je.

Reagovat
monty25

Můžeš mi nějak blíž vysvětlit finanční situaci Schalke? Jak je možné, že mají málo peněz, když to sponzoruje Gazprom? To kvůli tomu, že jim odcházejí hráči zadarmo?

Reagovat
Rudnevs

Gazprom je len hlavný sponzor, nie je to investor, nevlastnia žiadne percentá. Zlá finančná situácia je kvôli zlému hospodáreniu v posledných rokoch, predovšetkým v období, keď bol manažérom Heidel. Hráči neboli vyberaní inteligentne, dávali prepálené prestupové čiastky i prepálené platy. Napr. Bentaleb, Konoplyanka, Mendyl, Embolo či Rudy, to sú všetko obchody, na ktorých Schalke tratilo obrovské sumy. Títo hráči sa nepresadili a Schalke chýbali peniaze za kvalifikáciu do Európy. Navyše ani na prestupovom trhu nebola oproti týmto nákladným nákupom žiadna protihodnota, keďže ako vravíš, mnohí hráči ako Kolasinac, Meyer či Goretzka odišli zadarmo (zachraňuje to aspoň ako tak výnimka Kehrer, ktorého zasa preplatilo PSG). Čiže ak to zhrniem, za čias Heidela sa vyhádzali peniaze za nákladných hráčov, ktorý však neboli inteligentne vybraní, tým pádom sa nepresadili a klub nedokázal zabezpečiť finančnú protihodnotu voči ich nákupom peniazmi z pohárov a ani peniazmi z odchodov.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Nehrajou se poháry, v bundeslize velká bída, drahý a špatný nákupy...

Reagovat
Stannis Baratheon

Darude - Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel neni

Reagovat
Kluivert9

Rapha

Reagovat
REPLIKATOR

Debakl

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke úplně na odpis, Rapha skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadherny goly Dortmund. Pripada mi, ze ty prazdny tribuny sejmuly z hracu tlak a ti si tak dovoli vic nez v normalnich zapasech

Reagovat
dave30

Suchý má trochu pech. Borec ho vystřídá a dá okamžitě gól (svému mateřskému týmu)...

Reagovat
dave30

Tak ho odvolali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Hoffenheim a Dusseldorf bojkutuji 5 stridani? Kdyz stridali klasickych 3x1?

Reagovat
JozkokozleJ

Hoffe druhe striedanie dvojite.

Reagovat
jackinho10

A Hoffe navic stridal jednou o polocasove prestavce

Reagovat
Coutinho10

na co Lipsko ceka ? Schick nikde

Reagovat
smazaný uživatel

A Poulsen vyrovnal.

Reagovat
Coutinho10

tutove ho tam chtel dat misto neho

Reagovat
Kixi Syhimour

Až ten Poulsen konečně dá šanci

Reagovat
Coutinho10

i tak se to o dalsich 5 minut protahlo po tom golu nebo o kolik

Reagovat
monty25

Konečně

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
JozkokozleJ

Cunha je v Herthe fantasticky. Paradny gol!

Reagovat
jackinho10

Jo gol super, ale ta zadrbana tutovka v 1. polocase

Reagovat
fenixLFC

poulseeeen

Reagovat
Kixi Syhimour

Patrik

Reagovat
smazaný uživatel

Götze

Reagovat
REPLIKATOR

Schick

Reagovat
Müllered

Páťo, co to bylo?

Reagovat
Pablos

co udělal ?

Reagovat
Müllered

Netrefil míč v jasné šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál dnes Suchý?

Reagovat
smazaný uživatel

Lipsko

Reagovat
Kixi Syhimour

Ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zvláštní bez diváků, ale fotbal je aspoň částečně zpět! Výkon parádní, Schalke nijaký. FREIBURG!

Reagovat
smazaný uživatel

No tak brzo, vzali to zpět

Reagovat
monty25

Aby toho nebylo málo, tak Wolfsburg i Freiburg vyhrajou.

Reagovat
monty25

Tak Freiburg ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No Suchý, no party

Reagovat
Coutinho10

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund dobrý výkon, na to že chyběl Witsel, Reus a Sancho, tak hráli parádně.

Reagovat
REPLIKATOR

lehký soupeř na začátek

Reagovat
didosh

Taky mě překvapilo jak si s Schalke jednoduše poradili

Reagovat
Coutinho10

Gladbach muze odsunout Lipsko na 4. misto....kdo by to pred par koly rekl

Reagovat
Coutinho10

tak Gladbach hodne namotivovany po par vterinach vede, to slibuje super zapas

Reagovat
bobis21

Nejhorší zahození šance co jsem viděl za hodně dlouhou dobu to je na vystřídání

Reagovat
Heresy

Reagovat
ratusek

Reagovat
Stannis Baratheon

Spíš dobrý zákrok než vyloženě zahození.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
bobis21

3 hráči na prázdnou bránu - cokoliv jiného než gól je zahození

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RadekVonCZE

Tohle je štěstí jak cyp

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kepy_FCB

https://www.facebook.com/465354333637246/photos/a.465357670303579/1418489731657030/?type=3&theater

Toto je moc sympatické!

A teď už kurva koukejte okamžitě otevřít ty hranice!

Reagovat
smazaný uživatel

A kam chces cestovat? Do Italie nebo Spanelska k mori, nebo se podivat treba do New Yorku, ci Londyna? Blazne.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Baronne

Dokup mouku

Reagovat
didosh

Reagovat
Ed_Hazard

No čo zvládne to dnes Bayern?

Reagovat
Bayern +

Zvladne, mali by sme nastupit v plnke (teda za predpokladu, ze bude v zaklade Lucas namiesto Boatenga)

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokazu si představit, ze Bayern ten titul neziska. Doma vyhraje tak ci tak, a venku, coz bylo kvuli divákům a atmosfere, ktera je vzdy na Bayern nenavistna na kazdem stadionu, budou mit vyhodu. Tím pádem se tohle smaze a zustane opravdu jen kvalita dvou mužstev.

Reagovat
manuelo neuero

no, fans bayernu mají docela často na venkovních zápasech i převahu

Reagovat
cologneFC

Tí nemajú prevahu ani doma... no offence

Reagovat
JozkokozleJ

Bayern je v tomto celkom paradoxny. Suhlasim, ze domaci kotol je v pomere k velkosti stadiona mensi. Ale vonku sa im do kotla a okolia nahrnie kopa fanusikov z daneho regionu a ze ich vsade po Nemecku maju kopu. A vysledny efekt nebyva vobec zly.

Reagovat
db18

Reagovat
cologneFC

Kotol vonku väčšinou zaplnia bez problémov. To v podstate každý normálny bundesligový klub. Áno súhlasím s tým, že vonku mávajú aj veľa fanúšikov z okolia (tí ale väčšinou sú roztrúsení po celom štadióne). A je to logické, veď majú v Nemecku najviac fans. Ja to beriem ako celok, nerozdeľujem zápasy doma a vonku. Nebyť Schickerié tak je Bayern jedno z najslabších tímov čo sa týka fanúšikov. Ale je to tak trochu daň za to, že sú veľkoklub. Málo veľkých klubov máva super atmosféru na štadiónoch, možno jediný je Dortmund z tých európskych. Ale BVB zase nie je typický veľkoklub.

Reagovat
manuelo neuero

a v když se hraje v Anglii tak má Bayern převahu pokaždé, vyjímkou je Liverpool, ale i tam se párkrát ozvaly fans bayernu hlasitěji

Reagovat
cologneFC

Tak s Anglickom to neporovnávaj. Tam je ticho na každom štadióne. My sme mali v Londýne na Arsenale 30.000 fans z Kolína. Nemci sú blázni v tomto.

Reagovat
JessePinkman

Hezky pěkně Awoniyi.

Reagovat
Coutinho10

hodne tezka situace na posouzeni, ale skoro mi to z opakovacky prislo, ze to bylo regulerni....

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mohlo byt rekulerni, kdyz byl Muller pred prituknutim hlavou v offsidu?

Reagovat
manuelo neuero

při finální přihrávce v offsidu nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že byl

Reagovat
Bayern +

O stotiny milimetra bol

Reagovat
manuelo neuero

no nevím, když teď ukázali jeden záběr úplně z boku tak Müller v offsidu nebyl

Reagovat
Coutinho10

hodne tesna zalezitost, ale asi nakonec byl...i komentatori to rekli, ale chtel bych to videt poradne....hledam i ten screen, kde to bylo rozpitvane tema sipkama z varu

Reagovat
Coutinho10

asi byl tesny byl, ale uplne jasny mi to teda neprislo...chtel bych videt jeste jednou ten screen s tema sipkama u varu, protoze na Fox Sportu to ukazali asi na 1 vterinu

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Bayern +

Ten stred je úplne nefunkčný. S Goretzkom v zostave musíme hrat klasické 4-3-3, inak je tam úplne zbytočný. Thiago s Kimmichom taktiež bieda, Gnabry nevýrazný... "po starom" hrajú len Lewa s Müllerom.

Od polčasu Coman do hry a Müller na AM rozhýbať stred, inak to bude trápenie

Reagovat
db18

Comana nee.

Reagovat
Bayern +

Prečo nie?

Tak Ivan

Reagovat
db18

Ten se neodlepí od lajny, ještě když je teď nerozehraný...

Reagovat
Bayern +

A čo je zasa s Javimarom?

Reagovat
db18

Nemohl trénovat s týmem, ve čtvrtek měl ještě jenom běžecký trénink... i když se divím, že pro případ nouze přece jenom není na lavičce, když tam smí být 9 hráčů.

Reagovat
db18

4. penalta a Lewa jí stejně kopne do stejnýho místa.

Reagovat
Coutinho10

docela vtipny ten zpusob provedeni, ale ma ho vice hracu, takze asi jistota

Reagovat
ttopi

Právě proto. Já byt brankářem, tak čekám, že už to určitě kopne jinam. Tohle je jen mind game a je to v podstatě 50:50, jestli kopne stejně, nebo jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, nepochopil jsem golmana, skoro neskocil, a dle toho, co ukazovali, tak snad nikdy Lewa dle grafiky nekopnul doprostred, snad 50/50 na strany? Cili golman moc asi nenastudoval, ale ja byt ne jeho miste a pripravovat se na zapas, tak to radeji risknu a vyberu si proste jednu stranu, bud a nebo

Reagovat
ttopi

Podle mě golman chtěl skočit doprava, ale včas zareagoval a zatuhnul v nohou. Proto to vypadalo, že stojí.

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Ale být na místě Gikiewicze, zareagoval bych úplně stejně. Od Lewandowskiho perfektní naznačení.

Reagovat
db18

Teď jsem zvědavý...příjde Zirkzee, Mai a Cuisance? Když už je de facto rozhodnuto...

Reagovat
db18

Tak jen Cuisance.

Reagovat
Heresy

povinna vyhra .. fotbal nic moc ale co cekat kdyz cela 11 berlinu stoji na 16ctce ..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Werkrider

Tak dnes Werkself výhra a horná päťka si zahrá Čierneho Petra.

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo, Bremy jsou na sestup, tak snad se dnes nechyti

Reagovat
smazaný uživatel

V základe Leverkusenu dnes aj 17 ročný Florian Wirtz, ktorý dostal prednosť pred Bellarabim, Alariom či Baileym... Bosz sa toho teda nebojí

Reagovat
Werkrider

Čumím. Čítal som že je to wonderkid navyše vraj na tréningoch najlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sa predvedie aj v zápase...

Reagovat
JozkokozleJ

To je taka parada ako sa v Nemecku neboja dat sancu 17r hracovi. Lebo to nie je len o Wirtzovi, ale aj dalsie kluby sa neboja dat sancu teenagerom.

Reagovat
smazaný uživatel

V Leverkusene to navyše dlhodobo vychádza, tak snaď bude aj Wirtz pokračovať v tejto tradícii...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

tak tady Gebre asi trochu zaspal

Reagovat
Coutinho10

odcineno....to je borec

Reagovat
andrew96

To bych spíš vyčítal Veljkovićovi...a celkově špatné komunikaci.

Reagovat
Coutinho10

j, nejak se tam nedohodli....to sami ten 2. gol ze standartky

Reagovat
andrew96

Tam mně zase přišlo, že Havertze měl mít Selke. Ale Gebre tam letěl tak nějak nazdařbůh.

Reagovat
Coutinho10

j, Gebre nemel nikoho, takze spis proste spatna komunikace, blbe prebrano no (myslim 1. gol), u 2. tam vubec nezachytili ty nabehy no...tam ty bezpecnosti rozestupy hraci Werderu dodrzovali poctive

Reagovat
stas87

Nie je to prva situacia v tejto sezone, kedy hraci supera vybehnu v presile na priestor, kde je jeden nas hrac na dvoch ci troch. Zvysok obrany toho jedneho spoluhraca v tom pravidelne necha...minulu sezonu sa to stalo sem tam, tuto sezonu je to pravidelne. Neviem co sa tak zmenilo v braneniu standartiek, ale Kohfeldt s nimi na tomto snad ani nepracuje...a superi nie su blbi, tiez maju video a vidi, ze pozicne to nikto nezvlada. Chapal by som, keby ta obrana bola vekovo nevyzreta a mlada, ale mas tam Moisandera, Gebreselassieho, teraz aj Vogta..a nic sa nezmenilo a ani nezmeni.

Reagovat
stas87

Veljkovic v lese, to snad ani nepotrebuje komentár. Bože, to sú stupidne chyby ako od dorastencov.

Reagovat
monty25

Gebre

Reagovat
smazaný uživatel

Zavinil oba goly Neverkusenu. Druhej jeste od Havertze odbehl.

Reagovat
monty25

Nebyl v tom sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to? V obou pripadech mel evidentne na Havertze osobku.

Reagovat
Coutinho10

ten 2. gol ho mel mit ten s tou 3 na dresu ne ? Gebre mel sveho hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem u nej videl Gebreho, kterej pak odbehl nekam mimo, ale mozna se pletu teda.

Reagovat
stas87

U druheho golu zaspal, de facto sa ani nedostal do toho suboja a vobec nechytil nabeh Havertza, sam sa z toho suboja vyoutoval. Vogt zrazu po jeho prepadnutiu mal zachytit nabeh dvoch superov a blizsie k sebe mal ineho hraca Bayeru.

Reagovat
REPLIKATOR

Nezavinil ani jeden.

První gól už chyba, že nechali Diabyho odcentrovat, druhá chyba stoperovo špatné postavení.

Druhý gól měl Gebre prostor a tam prostě jiný hráč, co měl běžet s Havertzem, zůstal stát na penaltě.

Reagovat
sir alex f

nemáte link na stream?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Kixi Syhimour

už si také objevil výhody totalsporteku?

Reagovat
Coutinho10

jojo musim rict, ze ted na BL super

jenom Bayern se vcera ve 2. polocase kousal, tak jsem zmenil lino, ktery do ty doby v predeslych zapasech slapal a pak to bylo ok a dnes taky bez jakyhokoliv kousani, takze super

myslim, ze jsem ho zkousel i pres coronou, ale asi jsem mel smulu na spatnej vyber linku nebo to opravdu bylo zasekanejsi...ted super oproti treba Sport365, ktery byl dobry max. na 2 BL, kde ten naval je nizsi

Reagovat
Kixi Syhimour

Já teda už jezdím výhradně jenom totalsportek, ale tak mám digi, takže to moc nepotřebuju. Nicméně na LM je to fakt slušný a jsem pokojen, někdo to sice má problémy, ale díky té nabídce se to většinou vyřeší . Jinak co se týče linků, tak když nebude fungovat přední, tak doporučuju to CR7, to je docela spolehlivé.

Reagovat
Coutinho10

ja beru vzdy nejaky pod temi hlavnimi...ty predni mi vetsinou nesly, ale kdyztak si budu pamatovat, kdyz mi nepujde muj vybrany

ja mam jenom O2TV SportPack a tam maximalni spokojenost bez jakyhokoliv smluvniho zavazovani se...btw. nad Digi jsem uvazoval vzit ten jejich 3 denni balicek na ted na BL za kilo, co maji na strankach, ale kdyz jsem videl, co vsechno bych musel vyplnovat, cim se zavazovat kvuli 3 dnum, tak jsem se na ne vykaslal, takze mimo PL, LM a ceskou ligu budu hledat streamy tu a uvidime

Reagovat
Kixi Syhimour

vůbec se ti nedivím, tak hodně štěstí

Reagovat
Coutinho10

diky a jinak u tebe s Digi spokojenost ? Mas i set top box nebo nejaky sportovni balicek a jak dlouho

Reagovat
Kixi Syhimour

Já upřímně ani nevím , ale mám kartu bez seto boxu a první 3 digi kanály + Premier sport. Co se týče těch sport kanálů tak dobrý, pokud teda zrovna neprší v Bratislavě, tak to někdy vypadne na chvilku, ale to se dá přežít. Nicméně teďka, jak udělali ten Premier sport tak jsem to musil přeladit.

Pak ale na televizi někdy zmizí kanály, což nevím jestli je teda chyba digi nebo televize (LG), ale teďka je nová a už jich ubývá méně, než na té staré .

Takže jako mohlo by to být teda ideálnější, ale nic hrozného to není.

Reagovat
Coutinho10

a kolik te ta karta stala nebo jak to funguje, pripadne kolik mesicne platis, ale asi mit jenom 3 kanaly asi neni uplne idealni ne nebo asi to hlavni tam teda mas a kdyz je toho vic, tak to je rozhozeny na vyssi jejich kanaly, takze to je mozna spis pro fajnsmekry, ale nevim

btw. a co jejich studia, komentatori atd. ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím, že to je tohle https://telly.cz/tv/satelitni-tv/stredni/ (ona se tuším teďka Digi právě přejmenovává), což je za ty 400 stovky měsíčně.

Co se týče kanálů, tak ty 3 Digi sporty + Premier Sport bohatě stačí. Já sleduju stejnak hlavně PL, ale na těch zbývajících třech kanálech se jede italská, španělská i německá a přijde, že to mají dobře zorganizovaný. Tam všechno běží, jak má, takže třeba na šlágry se někdy podívám bez problémů. Co mě štve je absence sportu 1 a 2 v tom balíčku, protože bych se rád podíval na ty mezinárodní zápasy i s tím českým komentářem.

Studia na Premier sportu asi znáš, to přepínám, protože mě to fakt nebaví. Pak teda nevím, jestli mají studia i na ostatní ligy, ale na šlágry asi ano (na El Clásico určitě), ale o to se moc nezajímám a nedokážu ani hodnotit. Nicméně asi si radši pustím Čapka na Čt, no.

Komentátoři jsou různí, toho Slováka, co mě dokáže někdy fakt naštvat, když komentuje United znáš i z Premier sportu, tak ten někdy dělá i v jiných ligách, tak tam ujde. Ale jinak nerad úplně poslouchám ten slovenský komentář, ale jinak dobrý . Na ty šlágry se to dá přežít kdyžtak.

Pak teda bys mi možná vytknul absenci Fortuna ligy, ale tu já fakt nesleduju .

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, sorry ,tak to bude možná spíš tenhle, ten má ten Premier Sport - https://telly.cz/tv/satelitni-tv/velky

Reagovat
Coutinho10

j, kdybych je chtel, tak idealne vsechny ty sportovni...plno tech mimosportovnich kanalu je na nic, takze do tohoto balicku bych asi nesel za 6 kil + mimo Sport 1 a 2

Reagovat
Coutinho10

j, to jejich prejmenovani jsem zaznamenal, sice nechapu proc a takhle debilne, ale ok

ten Premier Sport je hodne super, protoze tech zapasu tam je mraky, kekich studia taky moc nesleduju, protoze tam zvou same slovaky jednou tam byl Haring, tak to bylo super, ale jinak me to moc nebavi, kdyz ty jejich experty skoro vubec neznam , ale jinak i ty ruzne magaziny (PL World), ted behem corony i plno zajimavych rozhovoru neco na zpusob skype hovoru, vzpominky na stare PL sezony atd., takze je toho dost i ted na sledovani, takze si to dam nahrat ani to nestiham sledovat potrebuju to vse dokoukat, abych si ten SportPack mohl do 4. cervna zrusit za 2 kila mesicne a objednat si pak za 1800 rocne

jinak ty komentatori asi teda taky nic extra na tom Digi, jak rikas...vyhoda na tom Premier Sportu je, ze tam obcas komentujou i nasi cesky z O2 a i Sveceny nebo Vrba...to na Digi ti verim, ze to asi neni ono

ja uprimne ty studia na CT Sport me uz moc ani neberou, ale ma O2 Sport jsou suprove...at uz na ceskou ligu nebo LM

aspon teda u toho Nemecka, Spanelska a Italie nemusis resit streamy no....ja jsem hlavne rad, ze to, co me nejvic bavi mam k dispozici v tom Sport Packu....Sport 1 a 2 mam od UPC jeste bokem, stejne jako Novasporty, Eurosporty atd. ale posledni dobou jsou tyhle programy k nicemu, jedine ty mezinarodni zapasy na tom Sport 1 a 2 jak rikas, ale jinak nic moc....max. Evropska liga a Carabao Cup na Novasporte

obcas jsem nad tou Digi uvazoval, spis v minulych letech, kdy PL byla pro me nedostupna, ale od letosni sezony uz Digi tolik nepotrebuju, kdyz se vse hraje, tak si vystacim s tim co mam a zbytek teda streamy, takhle mit vsechno bych to asi nezvladal sledovat, uz takhle je toho dost

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky si říkám, co to zkoušejí

Taky spokojenost s tím Premier sportem, ty studia taky nesleduju přesně hlavně kvůli těm Slovákům (prostě mi nesedí), taky ty experty neznám .

Já jsem teda během karantény úplně vypustil fotbal, protože jsem potřeboval docela zdravou pauzu, takže jsem si "psychicky odpočinul" a jsem zase připraven se trýznit . Souhlasím, že ty starší zápasy můžou být k popukání , ale na to já moc nejsem, protože si vždycky najdu něco negativní, například nesleduju nic ze sezony 13/14 nebo třeba i ty programy na ČT a jejich ohlédnutí se za fotbalem jsem taky vypustil. Hodně štěstí v nakoukávání .

Teda mně se někdy ni ti vaši imigranti z O2 nezamlouvají , podle mě to neumí tolik prožít, leč třeba toho Slováka nemusím, když hrajou United, tak když komentuje jiný šlágr, tak tam mi tolik nevadí .

Já studie přeskakuju tak všechny, ale je mi milejší si poslechnout nějaké české s Poborským, protože vím, kdo to je.

Pravda ještě ten Nova sport, tam jsem se tuhle nasmál u toho komentátora, jak řval u toho Arsenalu s Olympiakosem a málem tady zbořil okolí a to jsem i fandil spíš Arsenalu. Carabao ani moc nesleduju, když vždycky vypadneme někdy na začátku .

To se ti nedivím, ale mně třeba dává zabrat už ta samotná PL. Člověk přijde v poledne k televizi a sobota v háji, no . A teď do toho ještě večer nějaké Barcelona vs. Atleti, Juventus vs. Inter atd., prostě moje víkendy jsou za normálních okolností docela retitivní.

Reagovat
Coutinho10

zacnu od konce...a to si predstav, kdyz by jsi sledoval jeste ceskou ligu a treba chodil jeste na stadion , takze jako naplanovat to neni jednoduchy a obcas ty vecerni zapasy (Italie a Spanelsko) uz nedavam, takze mozna dobre, ze Digi nemam

ti cesky komentatori jak kdo no...treba ten Homolka neni spatny, driv komentoval na Eurosportu, ale obcas ta jeho zaujatost vuci Sparte je hodne znat a je to neprijemny, takze asi neco podobnyho, jak pises o tom komentatorovi s MU, ale musim rict, ze presne si nevybavuju, kteryho myslis a sledovat United me moc nebavi, takze vetsinou mam komentar dole a koukam treba prave na ceskou ligu na mobilu

jinak co se tyka sledovani starych zapasu ze starych sezon atd., tak ja se koukam o hodne dal a to ze zacatku vzniku PL a hodne me to bavi...primarne jsem chtel sledovat historii LM, poharu UEFA ze sezon, kdy jsem to jeste nesledoval poradne a pak jsem nahodou na YT narazil na super channel, kde mas bez zverejneni vysledku plno sestrihu z jednotlovych sezon PL, poharu, tymu v evropskych poharech apod. (90. leta), takze tech materialu je fakt dost + jsou i stranky, kde mas cele zapasy bez vysledku, takze i podle toho muzes videt nejake rozlosovani a nespoilerujes si vysledek, takze o to je to zajimavejsi videt plno legend, v beznych sezonsch, beznych zapasech, coz jinak proste nemas sanci, vidis ty tymy, jak hrali v te dobe a rikas si, jak byli super a ted jsou mimo a zkratka fotbal byl jiny a musim rict, ze me taky dost bavi, zadne simulovani, rychla hra, hodne golu, dobre akce, chytrost hracu v nekterych situacich apod. a co me hodne bavi je sledovat i ty stadiony, jak vypadal treba stadak Chelsea nebo Crystal Palace v 90s a jak se postupne za pochodu stavel, tak je to takovy zvlastni, hlavne treba u ty Chelsea, jak obrovskej rozdil byl v tom tyme v roce 2004 a 1994, ale to sami treba Man City 1999 a 2009 se sejkama nebo naopak Newcastle s Andym Colem, Srnickem v brane a ted, ale treba ten Newcastle se opet vrati silny...v tech 90s vypadal dost sympaticky treba oproti 2-3 letum nazpatek, takze hodne tymu treba v nejakym case jsou vic sympaticky a pak zase min...steny pripad Aston Villa, ktera me ted stve, nemusim ji, ale tady byla celkem sympaticka v te dobe, takze jakk hodne zajimavy

jinak kdyz se vratim jeste treba k LM, tak pecka jsou i ty vybrane zapasy LM na O2TV Sport LM Exclusive, kde mas kazdy utery a stredu uz minimalne mesic od 21:00 zaznam nejakeho stareho zajimaveho zapasu LM + studio + zajimavy host, kde se dozvis plno zajimavosti i z karier nekterych hracu a vidis dobry zapasy (vetsinou z 2000-2010) ktery jsou i prekomentovany, takze tenhle projekt super a i tak mimo toho je toho dost, co je hodne zajimavy v jejich nabidce....muj cil je proste navnimat nejak prubezne ten fotbal i z let, kdy jsem ho jeste nesledoval, protoze i tam toho je dost zajimavyho a ted diky corone na to byl celkem cas, takze sice se toho nepovedlo tolik, co bych chtel, ale aspon neco

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako to si snad ani představovat nechci .

Mně ti čeští moc nevadí, ale když už je slyším tak často, tak mě to někdy vytočí. Co se týče zahraničních, tak tam je to vcelku asi jedno (samozřejmě anglický, rozhodně ne arabský a jihoamerický). Rád slyším Druryho, ten to taky dokáže slušně prožít, ale třeba Tylera nemusím. Jinak na United se dívám, když ale vedou o dva góly, tak vypínám .

To jsem ani nevěděl, že takový kanál na youtube existuje, když to je takhle staré, tak by mi to ani vlastně nevadilo. To musí být pak fakt slušná retro podívaná, jak to píšeš , vůbec se nedivím, že tě to tak vzalo.

Ale teda ty starý zápasy LM, to ti závidím, neměl jsme ani šajna, že to mají a to musí být teda paráda , na to bych se asi pravidelně díval (leč tedka jsem tady zahléedl, že dávají Milán proti nám 2007, tak to bych vynechal ).

Já jsem měl vlastně taky podobný cíl, prostě mít nějaké širší povědomí o fotbale, když jsem ho začal sledovat docela pozdě. Takže třeba sestřihy LM sleduju na youtube čas od času v až moc dlouhých blocích pomalu . Nicméně teda nejvíc mi k tomu pomohl právě Eurofotbal, protože když je sezóna, tak tady trávím strašně moc času a mám většinou projetý všechny diskuse a teď si prostě přebírám ty informace. Nicméně teďka právě okolo toho viru, jsem si dal zdravou pauzu, protože se mně to začalo až nechutit, ale už se to pomale vrací do zajetých kolejí.

Reagovat
Coutinho10

jo jako občas těch komentátorů mám někdy dost, ale ikdyž někdy mi třeba nevadilo si nějaký zápas pustit bez komentáře a jenom s atmoškou ze stadionu, tak přeci jenom je lepší slyšet, kdo je u míče a bejt tak víc do toho přitáhnutej, pokud ti komentátoři samozřejmě nemají debilní kecy

ze zahraničních, co se týká na PL, tak mi to je nějak jedno, kdo to komentuje...nemám úplně na někoho alergii...to spíš, když slyšim ruský komentátory, tak to se dívat nemůžu...to musí bejt fakt top špičkovej zápas svojí důležitostí, abych to nevypnul

u arabských komentátorů problém nemám, to se u toho směju, jak pořád jedou a nabíraj tempo, až ani nedokážu pochopit, že takový výkon dokážou podat

jo jak si zmínil ten rok 2007, tak to je jeden z mála zápasů, který jsem odmítal koukat a podíval jsem se jenom na studio se Šmicerem....škoda možná, že Svěcenýho asi odmítnul Jankulovski, který by se tady hodil víc

když už diskutujeme v německé sekci, tak dnes tam třeba dávají finále LM 1999, které bylo taky velké....to dnes ale nestíhám zkouknout, tak asi taky kouknu jenom na studio a případně konec a docela se rád podívám i na ten úvod, který byl před zápasem, na což jsem narazil na TW včera viz tento: https://twitter.com/MKubicik/status/1262775585828372481 , tak jsem si to hned musel najít na YT a mega pecka, ikdyž Freddie už tady nebyl, tak luxusně doplněný, takže se stím tweetem dá souhlasit...doporučuju: https://www.youtube.com/watch?v=DwxFwmkxPu8

Reagovat
Kixi Syhimour

Já teda většinou jedu s komentářem, ale když nechci, tak ho ani nevnímám a přesně, taky nechci být ochuzen o tu atmosféru. Leč teda když se podívám na Digi na LaLigu, tak se na to nemůžu moc dívat, vůbec mi to nesedí, ani atmosféra, stadion ani komentátor většinou .

Já sice teda nesnáším všechno ruský, ale teda ten komentář mi ani tolik nevadí, preferuju před tím arabským, u toho ruský se já nasměju víc . Ta arabština je už moc vzdálená asi.

To se ti nedivím s tou 2007, ale že se teda chceš koukat na ten hnus z roku 99 . Ale nevěděl jsem, že předtím tam byla taková show, nicméně předpokládám, že to byla vzpomínka na olympiádu v Barceloně 92, takže slušný . Díky za obohacení

Reagovat
Coutinho10

nemas zac...zapas cely ne, MU meli mega luck, videl jsem i podrobnej sestrih nedavno na O2TV, kdy davali i specialni magazin LM, ktery se jmenuje boj o usaty pohar, melo to 2 serie po 7 dilech a v kazdym dilu bylo ohlednuti za 2 finalovyma zapasama vcetne nejakych ohlasu hracu, treneru pred a po zapase, takze taky super tady u tech celym LM zapasu z historie me nejvic zajimaji ty studia a jelikoz maji celkove celkem dobry vybery, tak vetsinou si ten cas udelam a kouknu i na ten zapas, ktery oni prekomentovali....jinak k tomu 99, tak urcite to taky hralo roli, ale hlavne ta symbolika byla v tom, ze se to hralo v Barcelone a ta pisen se taky jmenuje Barcelona...nevim, jestli na olympiade 92 v Barcelone treba nebylo neco podobneho, cili pak by to nebylo tak originalni, ale kazdopadne hezky moment a hezka vzpominka na Freddiho a ten zapas byl magickej, ikdyz ve prospech neoblibeneho soupere

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem nedávno našel takovou retrospektivu k finálovým zápasům, je to krátký, ale docela dobrý

https://www.youtube.com/watch?v=3OQToElxke4 třeba k finále s Milánem 05

Ty studia by tady právě mohly být zajímavé , nicméně ti komentátoři musejí být docela "zdrženlivý", než aby pak o Čechovi ve Spartě říkali že by z něj mohlo něco být, třeba vyhraje LM...

Jo, jo i tan píseň se tak jmenuje, ale to bylo podle mě fakt na počest té olympiády

https://www.youtube.com/watch?v=pPG5DP2RQZk

Teda zápas hnus, no , nikdy jsem ho neviděl, ani sestřih. Například na Seznamu jsem viděl snad všechny díly Slavných dnů/Slavných sportovních okmažiků, ale zrovna 2 o United jsem vynechal, jinak jsem snad fakt viděl vše. Jinak ty dokumenty doporučuju, jsou krátký ale vševypovídající, strašně efektivní za mě. Jenom už netočí, no, to je docela škoda.

Maj i knížky, ale tam vlastně jenom shrnou to z těch videí.

https://www.televizeseznam.cz/porad/sportovni-okamziky

https://www.televizeseznam.cz/porad/slavnedny

Reagovat
Kixi Syhimour

+ teda abych sjížděl ty zápasy jako celý zě těch minulý let, to by mě uhryzalo svědomí. Už takhle, když jsem se třeba díval na seriál, tak jsem zdravě poznal, že celý den je v hajzlu a vlastně jsem nedělal nic produktivního. A když si představím ty masy těch zápasů, které by se daly takhle sledovat

Ale teda je fakt, že na pár vybraných bych se rád podíval, teďka mě například napadá Nizozemsko vs. Portugalsko MS 2006 a ten jejich mariáš

Reagovat
Coutinho10

k seriálům jsem se chtěl taky dostat...mám pár vytipovaných a některé starší ještě nedokoukané, ale prostě to nedávám a přesně vím, jak říkáš, že by byl celý den v háji a to bych ho ještě celý nezkouknul, protože bych dal max. půl nebo 3/4 serie

takže proto ty fotbaly a spíše fakt sestřihy, protože celý zápas je dlouhý, to jenom, když z toho cítím, že to bude luxusní zápas, nesmím vědět, jak dopadl výsledkově a i mě ty týmy ideálně oba musí zajímat + hráči na hřišti....např. nedávno na O2 TV byla odveta LM , kdy se Nedved nechal vyloučit a přišel o finále LM, jestli máš částečně v paměti, no tak jsem se předtím odpoledne podíval na úvodní zápas celej a luxus, takže mi to hezky navazovalo

linky ti posílám do SZ....u toho 2. odkazu právě tato možnost byla, takže super

Reagovat
Kixi Syhimour

Já když bych chtěl, tak bych přelouskal fakt hodně , ale prostě si musím říct, že je na čas dělat něco jiného.

S těmi sestřihy souhlasím, ale právě jsem měl i problém sehnat poslední dobou nějaké, co jsem ještě neviděl, protože to zajímavé z LM za poslední dobu mám docela nasledované. Nedvědův duel jsem neviděl, ale vím o té situaci, ale teda hezky sis to rozvrhl .

Ok, díky moc, určitě se na to podívám

Reagovat
Coutinho10

jj podivej, nz ...z LM me to zajima tak do te sezony 04/05...ono u tech rocniku obecne si clovek spis zapamatuje pouze finale a viteze, takze me zajimaji hlavne ty starsi sezony do toho roku 2004-2005 a ne jenom finale...hodnekrat je spise zajimave i ty spickove tymy videt v tech vyrazovacich zapasech a tam jsou ty zapasy kolikrat super, ale nesmis vedet, jak to dopadlo treba nekdy pred rokem jsem videl na O2TV dokument o Cantonovi, ktery me taky fascinoval, jako jeden z mala hracu MU, kdy tam bylo zminene, ze v roce 1997 se rozhodl ukoncit karieru, kdyz mu bylo teprve 31 z toho duvodu, ze nerozdejchal vyrazeni v LM, tak jsem si pustil treba v tomto pripade oba vyrazovaci zapasy MU , abych to videl a udelal si obrazek, jestli prehanel nebo ne a asi to tak opravdu cejtil, nerikam, ze hral suprove, parkrat mel smulu, ale proste v PL byl nasycenej,kdy MU v 90s dominovali, ale v LM se jim nedarilo uspet az do toho 99, tak to zabalil v 97 roce no

Reagovat
Kixi Syhimour

Věřím, že to může být zajímavé takhle dozadu, lle já radši asi spíš po té sezóně 04/05, ale u těch docela vím, jak kdo dopadl, takže právě ty sezóny předtím jsou větším překvapením

hezky s tím Cantonou , to bych si užil . ALe věřím, že to muselo být frustrující.

Já jsem se třeba nedávno díval na Netflix, na nějaký film o Alžbětě I. a tam byl v titulkách Cantona, tak jsem si říkal, že to je divná shoda náhod, ale fakt se tam hrál. Docela šok

Reagovat
Coutinho10

j hodně zajímavý, že se ukázal i v nějakým filmu j, jako finálové zápasy tak nějak díky sestřihům v LM mám v hlavě, takže budu hledat i nějaké zápasy z osmifinále nebo čtvrtfinále, ale jak už se pomalu ty fotbaly rozjíždějí, tak toho času bude méně a méně, ale i tak jsem rád, že něco jsem mohl vidět a o něčem jsem si mohl udělat svůj vlastní názor....možná přemejšlim pak se i víc zaměřit třeba na pohár UEFA, kde jsem toho viděl určitě méně, takže by tam mohlo bejt více překvapení....viděl jsem vesměs ze sestřihů nebo některý útržky zápasů ze sezony 1999/00, kde i ten závěr sezony byl zajímavý a Slavia tam hrála právě s Leedsem ve 1/4 finále

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale teda za mě , dobrá náplň času

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale jak říkám, nejotravnější je to případné mizení kanálů, leč teda jim nechci křivdit, pokud je to fakt televizí. Ale teďka už to není tak hrozné, odpadl jenom Barrandov, takže žádná ztráta

Reagovat
Coutinho10

jojo to taky nevim, cim by to mohlo byt, jestli nejak signalem nebo necim jinym

Reagovat
sir alex f

díky!

Reagovat
Coutinho10

nemas zac

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kixi Syhimour

Upřímně nevím, jak jsou na tom tebou zmíněné streamy, ale za mě rozhodně spokojenost .

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, ulozim si to. Sport365 mne zklamal, tak jsem rad, ze jsem nasel soucasnej reddit (porad to promazavaj, tak mi to ze zalozek nejde ).

Reagovat
Kixi Syhimour

Já někdy ten Sport365 nerozjedu, takže jsem si našel tohle a využívám to suverénně nejvíc Právě na tom Redditu to není ustálený, ne? Než bych tam něco našel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak jsem psal, pravidelne je zaviraj kvuli pravum, ale hned vznikne novej - jsou tam jen linky a ty jednotlivy kanaly jedou vetsinou dal. Takze jediny vopruz je hledat novy subreddit po zavreni. Ale vymazat muzou i totalsportek, clovek nikdy nevi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasné, taky si říkám, jestli to někdy zasáhne i totalsportek, ale zatím mě docela i překvapuje, jak se drží

Reagovat
Coutinho10

proto treba me ty reddit streamy uz nebavi hledat, protoze si je soupnu do oblibenejch a pristi tejden uz to nejde

Reagovat
stas87

345 gol po súperovej standartke. Tak, teraz si Bayer uhra polcas a potom pridá ďalšie góly z brejkov. V tej hre sa nič nezmenilo, bez myšlienky, bez zrýchlenia alebo kolmej prihrávky. Útočí dvaja hráči do štyroch, to aj ta Fortuna hra pohľadnejšie ako Werder. No čo, tak človek bude rok pozerať na štadióny z Aue, Heidenheimu či Karlsruhe. Ja fandiť neprestanem ani po páde o patrí nižšie.

Reagovat
Werkrider

Ten náš prvý gól z hry ešte ok ale ten druhý jak tam nikto nebol zrovna u Havertza to som nepochopil.

Reagovat
fenixLFC

redka nic?

Reagovat
REPLIKATOR

Stopeři Werderu jsou jedna velká tragédie...

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď jsem viděl ten třetí gól, to bylo teda fakt pochybné bránění

Reagovat
Coutinho10

nechapu, ze tohle je v BL mozny...takhle nemaji sanci se zachranit

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak možná tam hraje roli ta pauza, ale takhle jenom stát a čumět, to je teda vrchol.

Reagovat
Coutinho10

j tjn...to se fakt jen tak nevidi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
sir alex f

to je díra ta obrana

Reagovat
monty25

Já toho Pavlenku fakt lituju.

Reagovat
Coutinho10

jediny pozitivum, ze kdyz sestoupej, tak ho to asi donuti jit pryc

Reagovat
stas87

Veljkovic...ale tak co, oni ho nepredaju a bude hviezdit v 2.BL. Obrana v riti komplet, Moisander druhu hrat nebude, Augustinsson odide a ani ten Langkamp nebude mat o ponuky nudzu. Vsetkym klesne hodnota, nastastie pojde Rashica za slusny balik.

Mali sme horsi timy kvalitativne, ale vzdy tam bol hrac ci dvaja, co ten tim dokazali strhnut. V tomto time nie je nikto, absolutne. Nenasiel sa skratka lider, co otvorene pomenuje problemy a nebude sa bat skritizovat vykony a pristup. Silou na papieri by ten tim mal hrat niekde okolo deviateho miesta, realita je ale kruta.

Reagovat
Kixi Syhimour

Obdivuju docela tvůj přístup. Docela bych se rozčiloval, kdybych věděl, že tým, co má na 9. místo, má sestupovat.

Reagovat
stas87

Ja nad tym timom zlomil palicu v 16. kole. Vtedy mali doma Mainz, zapas o sest bodov a oni v 19. mintute prehravali 0-3 a nechali si doma dat pät kuskov. Ten zapas nie len ze bol nepodareny, tam clovek sledoval reakcie hracov na vykon a vysledok. A ver mi, nebolo to prijemne vidiet, kto ma ten klub pod kozou a kto caka len na vyplatu a myslienkami sa uz vidi inde.

Vsetko zacalo v prvych kolach na jesen, kopa zranenych, na IV hra typek z rezervy a ty neurobis ziadnu seriu bodov, aby si to aspon ciastocne zastavil a ukludnil sa. Recami cisiel tam bolo pät remiz po sebe, lenze ziadna vyhra. Od poslednej remizy v desiatom kole doteraz? 2-1-12 so skore 8-34. Vidis tam niekde nejake svetlo na konci tunelu? Ja nie, preto ma zostup netrapi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele