Anglická Premier League - souhrn 9. kola

23.10.2010, 15:45, aktualizováno 24.10.2010, 18:57
Komentáře a souhrny
Chelsea si poradila s Wolves a tabulku povede i po tomto kole. Za ní poskočil Arsenal, který vyhrál na hřišti Manchesteru City. United konečně zvítězili na venkovním hřišti, body vezou ze Stoke. Výhry se dočkal i Liverpool. Včera zvítězil Sunderland, Birmingham i WBA, který nezaváhal proti Fulhamu.

Manchester City - Arsenal FC 0:3

24.10.2010 17:00

Góly: 20. Samir Nasri, 66. Alexandre Song, 88. Nicklas Bendtner

Mohl to být úplně jiný zápas. Do něj Citizens vstoupili stoprocentní šancí hned v první minutě, jenže uplynulo pouhých pár okamžiků a vše se obrátilo naruby. Boyata šel předčasně pod sprchy a Arsenal v příští hodině a půl alespoň tři góly vstřelil. Přesto, že ManCity odolávalo poměrně statečně.

Ještě před vypuknutím samotného šlágru devátého kola se minutu tleskalo na počest nedávno zesnulého Malcolma Allisona, bývalého funkcionáře ManCity. A i pak během hry bylo hned čemu zatleskat. Jen po nějakých 50 sekundách se totiž po pravé straně prohnal kolem Djouroua Tevéz, aby jeho pas poté před bránou akorát lehce tečoval Silva. Fabianski se ovšem zvládl včas vrhnout po své pravici na zem, přestože musel skákat do protipohybu.

To bychom tedy měli obdivuhodně rychlý aplaus, posléze bylo na řadě rovněž bučení. Jeho adresátem byl stoper Boyata, který se už v páté minutě musel poroučet ze hřiště poté, co mu utekl Chamakh a on ho jakožto poslední hráč dokázal jenom podrazit. Po odbytí těchto poněkud nestandardních premiér se pokračovalo zejména v té druhé rovině. Nestranný, ale i zanícený divák totiž mohl mít pocit, že si hráči na ploše neustále něco oplácejí, a tak se v jednom kuse pískalo a bučelo na agresivní jednání toho a onoho borce.

Opravdový fotbal se začal hrát až po čtvrthodině hry, kdy to nejprve vypadalo, že ManCity může i v deseti lidech Arsenal přehrávat - Tevéz jednou trošku zaměstnal Fabianského, avšak vzápětí si Nasri s grácií narazil s Aršavinem, poslal míč Hartovi tak akorát "pod víko" a uklidnil tak Kanonýry. Jenže ani obrana Arsenalu zdaleka nebyla bezchybná, takže jí prošla utěšená Milnerova kolmice až k Richardsovi, který po šikovné zasekávačce levou nohou jen těsně minul vzdálenější tyčku. To však byl jen sporadický útok ManCity. Většinu poločasu ovládali hosté, kteří také pět minut před přestávkou mohli své vedení zdvojnásobit. Kompany totiž na rohu vápna evidentně podkosil Fabregase a Clattenburg neomylně ukázal na penaltový puntík. Odtud se sám postižený obvykle nemýlí, dnes si ale na proměněný pokutový kop ze zápasu se Šachťarem nevzpomněl a Harta nechal vskutku naivně vyniknout.

Po pauze možná Arsenal místy vypadal, že má zápas plně pod kontrolou, ale to mohlo být jen zdání. Do větších tutovek se totiž v příštích okamžicích dostávalo City. Jednu překrásnou kombinaci například zakončoval vnějším nártem Silva, Fabianski byl ovšem dostatečně hbitý. Po chvíli navíc rozhodil i hlavičkujícího Adebayora, který takto zacílil pouze nad břevno. Jeho spoluhráči z pole naproti tomu spíš váhali než cokoliv jiného. Takříkajíc "zadrbali" hned dvě přečíslení - z jednoho slabě vypálil Fabregas, ten druhý se hostům zakončit ani nepovedlo.

Uklidnění se Arsenalu dostalo až v 66. minutě z kopačky netradičního střelce. A nutno říct, že také Songovi ke gólu notně pomohl soupeř. Wayne Bridge totiž sice znemožnil postup Chamakhovi, ale na druhou stranu přikopl míč přímo ke kamerunskému záložníkovi, jenž bez přípravy spektakulární ranou vymetl pravou šibenici Hartovy svatyně. Závěr už pak byl po všech stranách uvolněný, Citizens už chyběli síly nějak uspokojeného protivníka potrápit. Ba naopak ještě v 88. minutě vyslal Nasri do šance navrátilce Bendtnera a ten bez větších problémů zvýšil na konečných 3:0. Konečných i proto, že se ještě v nastavení vytasil Fabianski se skvělým reflexivním zákrokem proti bombě Boatenga a Sagna na druhé straně těsně netrefil.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Blackburn Rovers 2:1

24.10.2010 16:00

Góly: 48. Sotirios Kyrgiakos, 54. Fernando Torres - 52. Jamie Carragher (vl.)

Torres po dlouhých týdnech svou střelou rozvlnil síť a hned se ukázalo, jak moc důležité jeho góly pro Liverpool jsou. Jeho dnešní branka proti Blackburnu totiž byla vítězná.

Na Anfield Road se rozhodovalo mezi 48. a 53. minutou. To padly všechny tři branky. První změna skóre však mohla přijít mnohem dříve, ještě v první půli. Velkou šancí pohrdl v osmé minutě Raul Meireles, když měl po střele Joea Colea a skvělém zákroku Robinsona odkrytou bránu. Další šanci Reds přichystal v 17. minutě Gerrard, z rohového kopu posadil míč na hlavu Kyrgiakose, ale ten ztroskotal na dalším výtečném zákroku Robinsona.

Robinson chytal skutečně skvěle. Znovu se musel ukázat po rohu svého mužstva, po němž míč zachytil Reina a okamžitě vyslal do brejku Gerrarda, jenže se po spolupráci s Lucasem a Meirelesem opět dostal k míči a vypálil. Robinson byl bezchybný. Další příležitost Liverpoolu likvidoval na čáře Salgado. Někdejší obránce Realu Madrid překazil šanci Reds i podruhé pět minut před koncem prvního dějství, když dělovku Meirelese zastavil obličejem a byl na chvilku vyřazen ze hry. Vzápětí se ale na trávník vrátil a musel se spoluhráči čelit dalšímu rohu soupeře.

Zahrával ho znovu Gerrard, Kyrgiakos míč tečoval a Lucas v obrovské šanci hlavou minul. Ještě v prvním dějství vystrašil domácí příznivce Dunn, ale Reina nakonec míč zachytil.

Liverpool nakonec fanoušky potěšil až tři minuty po změně stran. Svou sílu ve vzduchu potvrdil Kyrgiakos, jenž se po dalším Gerrardově centru hlavou nemýlil. Za chvíli opět centroval Gerrard a Maxi měl dobrou pozici, ale Robinson předváděl další skvělé zásahy a Blackburn vzápětí srovnal. Benjani vracel míč Dioufovi, který sice trefil na lajně stojícího Koncheskyho, jenže naneštěstí pro domácí se míč od něj odrazil do Carraghera a od něj do branky.

Liverpool se však nenechal rozhodit a v 54. minutě už znovu vedl. Skvělý centr z levé strany přichystal Joe Cole a tolik očekávaný gól vstřelil Fernando Torres. Velká radost byla vidět i na tváři manažera Roye Hodgsona. Gerrard byl dnes neskutečně zaměstnán centry, jeho další v 63. minutě opět našel Kyrgiakose a ten hlavičku poslal od země nad bránu. Světlou chvilku pak měl v útoku Blackburn, ale zakončení bylo špatné. Reinu nepřekonal Olsson a Pedersen branku ani netrefil.

Zbytek utkání se již odehrál bez většího vzrušení, a tak si Liverpool připsal důležité tři body. Na předskočení Blackburnu v tabulce to ale nestačí, Reds jsou i nadále v pásmu sestupu.

Více informací k zápasu

Stoke City - Manchester United 1:2

24.10.2010 14:30

Góly: 81. Tuncay Şanli - 27. Javier Hernández, 86. Javier Hernández

Manchester United měl namále. Užuž to vypadalo, že také popáté bude z výletu mimo Old Trafford pouhý bod. Když se ale znovu ozval Javier Hernandéz a svým druhým gólem v zápase rozhodl o utrápené výhře svého týmu, mohl si Ferguson konečně ulevit. S tímto břemenem se už MU vláčet nemusí.

Stoke měl dneska jednu výhodu. Nastoupili proti němu poněkud bohorovní United, vepředu si počínající marnotratně, vzadu často tuze nedůsledně. Potters tak například v jednu chvíli dovolili zorganizovat nepříjemný závar před Van der Sarem, zatímco oni sami zbabrali vlastní přečíslení 3 na 2. Jenže Stoke s touhle pomocí neuměl moc dobře nakládat, i když svou dravostí soupeři působil určité potíže. Ve 27. minutě to nicméně byl Manchester, kdo otevřel skóre. Naniho centr sklepl pro Hernandéze Vidič a útočník přezdívaný Chicharito snad temenem odrazil míč do sítě. Inu, ani to ovšem Red Devils nadobro neoprostilo od profesury, přestože ztráty lehkých balonů hosté mírně omezili. Především se už ale nenechávali Stoke přehrávat a do konce poločasu de facto kontrolovali hru. K tomu všemu málem presující Hernandéz skóroval zády a Evra se svou hlavičkou také nebyl úplně daleko od gólu.

Je to skoro k nevíře, ale koncentrace Rudých ďáblů byla v druhém dějství snad ještě na nižší úrovni než v tom prvním. A vzhledem k tomu, že ofenzivní borci v červenobílém dnes rozhodně neměli svůj den, často jsme přihlíželi přerývání hry z jedné strany na druhou spojené s totální absencí zajímavých okamžiků. Z laxnosti United vždy pramenila ztráta, pak narazili i Potters a takhle neustále dokola. Sladkou výjimkou byla až situace ze 72. minuty, kdy Berbatov potáhl míč k šestnáctce soupeře a pak delikátně našel schovaného Hernandéze, jenž takovým kung-fu kopem pouze těsně minul protější tyčku.

Na druhé straně mohlo zahřmět až devět minut před koncem a rovnou to dokonale vyšlo. Celé akci opět předcházela hloupá ztráta hráče MU, tentokrát Scholese, kterou za pomoci Jonese a Gudjohnsena zužitkoval v překrásnou křižnou ránu do šibenice Turek Tuncay. Naštěstí pro Manchester však stále po hřišti pobíhal energický Chicharito, jehož dokonalý čuch na góly se do konce tohoto utkání ještě jednou projevil. Stalo se tak v 86. minutě, kdy zblízka doklepl do sítě Evrovu polopřihrávku z otočky.

Více informací k zápasu

West Ham United - Newcastle United 1:2

23.10.2010 18:30

Góly: 12. Carlton Cole - 23. Kevin Nolan, 69. Andrew Carroll

Po 14 měsících West Ham nezvládl bodovat v zápase, jehož první změnu skóre obstaral on sám. Potvrdil tak svou neschopnost pravidelně bodovat a zároveň se odpoutat od ligového dna. Newcastle se touto výhrou naopak zase dobře naladil a ke všemu zabránil, aby se toto kolo stalo všeobecnou můrou pro hosty. Dnes je totiž jediným týmem, kterému se v Premier League povedlo vyhrát na cizím hřišti.

Na Upton Parku se dnes hrálo pro Malcolma Allisona, nedávno zesnulou hráčskou legendu West Hamu, a podle toho to také zkraje vypadalo. Domácí se evidentně lépe nabudili a na svého soka se vrhli s nebývalou vervou. Piquionneho gólovku však například anuloval zdvižený praporek čárového, stejně jako zákrok dobře postaveného Tima Krula. Vážnější už to bylo ve 12. minutě, přestože se na první pohled mnozí obránci NUFC domnívali, že šlo rovněž o ofsajd. Jelikož ovšem opakovaný záběr ukázal, že byl Coleův náběh na křižný pas Piquionneho zcela v pořádku, racionálně nešlo proti útočníkově snadnému zakončení takřka z brankové čáry nic namítat.

Doteď zbytečně nervózní Magpies tento gól nemohl více rozhodit, to je smutný fakt, spíš je tedy přinutil alespoň k nějakému tlaku, který však zákonitě ústil v mizerný centr takříkajíc nazdařbůh. Tak to alespoň dlouho dopadalo, nakonec ale právě z jednoho vysokého míče zapršelo. Stalo se tak ve 23. minutě, kdy Bartonův centr sklepl pro Nolana Carroll a hostující kapitán si už věděl rady - levačkou trefil z první přesně prostor u vzdálenější tyče. Tímto okamžikem utkání upadlo do nudnějšího stereotypu, během něhož si oba týmy užívaly stav, kdy ani jeden z nich neprohrává. Určitý vzruch vneslo na hřiště až Obinnovo zacvičení s dvojicí protivníků, jež následoval prudký pozemní centr, na který jen taktak že nedosáhl Cole.

Druhý poločas už zastihl West Ham v pomalém rozkladu. Kladivářům se nedařilo obsadit na delší čas soupeřovu polovinu, kombinace ve velkém množství nevycházely. Všechno pak navíc ještě zhoršila 69. minuta, kdy se k dalšímu parádnímu centru odhodlal Barton a tentokrát sám Carroll vyslal na Greena gólový projektil. Tato situace pak Upton Park dokonale umlčela, domácím fanouškům se jen stěží podporovalo mužstvo, které skutečně v druhém dějství jako by bylo pomalu na odpis.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Bolton Wanderers 1:1

23.10.2010 16:00

Góly: 59. Hugo Rodallega - 66. Johan Elmander

Wigan dnes zase jednou naznačil, že by se ho letos klidně mohly týkat i boje v horní polovině tabulky. To Bolton už má za sebou povedenější výkony, takže s bodem z DW Stadium musí být navýsost spokojen. Vystřelil mu jej Johan Elmander, který se nejspíš už opravdu střelecky chytil.

Všichni aktéři byli rozhodně při chuti, na DW Stadium se útočilo prakticky permanentně a vzadu se nikdo moc nezdržoval. Jenže dlouho nebylo nad čím se vzrušit. Ze vzduchu dvakrát neúspěšně pokoušel štěstí Davies, na opačné straně v rozhodujícím okamžiku uskočil míč Thomasovi. Přeci jen kompaktnější wiganisté se však nakonec rozjeli alespoň krátce před přestávkou, kdy dvakrát přímo do Jaaskelainenovy náruče zamířil Rodallega a jen těsně mimo kroutil míč z hranice šestnáctky N’Zogbia. Přestože tedy atleti koncem prvního dějství nabyli na notné převaze, opravdových tutovek se diváci stále ne a ne dočkat. Bezbrankový stav po 45 minutách tak možná lze považovat za relativně spravedlivý.

V druhé půli už ale Bolton odpadl prakticky kompletně a jen jako by čekal na popravu. Krátce po restartu tedy sice ještě Rodallega přestřelil, ale záhy už využil Di Santova prostrčení k přesné přízemní ráně na zadní tyč. Menší vadou na kráse tohoto jinak velmi pohledného brejku je však pochybení čárového, který přehlédl nevelké, ale přesto evidentní ofsajdové postavení Di Santa. Na druhou stranu Bolton si skutečně nemohl moc stěžovat, o inkasování si doteď vyloženě koledoval. Ke smůle Wiganu se mu ovšem nedávno konečně probudil Johan Elmander, jenž v 66. minutě nakonec vsítil i dnes. Velkou zásluhu na jeho zásahu má zejména Davies, který vyhrál klíčový hlavičkový souboj, a pak Holden, jehož slabší ránu nezkrotil Kirkland a švédský forvard bez problémů doklepl míč za brankovou čáru.

Od té doby se pokračovalo v nastaveném rytmu. Více ze hry nadále měl Wigan, předváděl pohlednější kombinace, ale dlouho se nemohl k ničemu závažnějšímu propracovat. Snad jen Rodallegova nepříjemně tečovaná rána stála za to. Změna nastala až s 80. minutou, kdy se ten samý hráč pověsil do vzduchu, aby z rohu nepochopitelně netrefil prakticky odkrytou svatyni. A domácí nesouvislý tlak pokračoval. Hned třikrát se pokoušel vyzrát na Jaaskelainena střídající Cleverley, přičemž zdaleka nejnebezpečněji se uvedl podruhé, když ze střední vzdálenosti finského golmana opravdu vážně protáhl.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Fulham FC 2:1

23.10.2010 16:00

Góly: 17. Youssouf Mulumbu, 40. Marc-Antoine Fortuné - 9. Scott Carson (vl.)

West Bromwich je minimálně do neděle na čtvrté příčce zajišťující účast v Lize mistrů. I když je samozřejmě předčasné klást si dlouhodobě cíle úměrné současnému ukotvení v tabulce, Baggies opět naznačili, že se s nimi pro letošek do bojů o poháry musí počítat. Domácí obrat zápasu s Fulhamem to jenom dokazuje.

Přitom atmosféra na The Hawthorns od počátku skutečně nebyla nejlepší. Jednak ji špatně naladil drsný liják, který se nad West Bromwichem přehnal krátce před výkopem, jednak ji brzy ještě zhoršila situace z deváté minuty. Tehdy z 25 metrů vypálil Gera, aby se od tyče odrazil míč do těla Carsona a za brankovou čáru. Tento okamžik Throstles na nějakou chvíli dokonale opařil, což jen potvrdil Jara svou mizernou malou domů, kterou vyzval ke skórování Kamaru. Ten naštěstí pohrdl, když jeho projektil akorát lízal vnější část brankové konstrukce. Baggies se tedy mohli brzy vrátit do zápasu. Hned první povedenou akci, jíž na ose hřiště založil Chris Brunt, přesně zakončil Mulumbu a nálada na stadionu okamžitě zaznamenala zlepšení.

V důsledku vyrovnání začalo dění na hřišti trošku nudit, oba týmy vypadaly docela rezervovaně. Vše mohl změnit až Olssonův pokus z konce prvního dějství, který až zpod břevna vylovil obránce Kelly. Tudy tedy cesta nevedla, a tak si ve 40. minutě museli domácí pomoci trošku ilegální cestou. Situaci, kdy Fortuné po pěkném pasu Thomase hladce zavěsil, totiž předcházel právě útočníkův ofsajd. Nicméně praporek zůstal nečinný, takže West Brom do konce zápasu neusilovalo o vystřelení vedoucí branky, nýbrž spíš o nějakou tu pojistku.

Ta se však nedostavila, přestože k tomu šance byly. Jenže Morrison v klíčovém okamžiku podklouzl a Scharner si pak pro změnu vylámal zuby na jistém Schwarzerovi. Baggies se proto museli spokojit pouze s vítězstvím 2:1, které mu ovšem tak jako tak zajistilo 15 zápasů trvající domácí neporazitelnost.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Aston Villa 1:0

23.10.2010 16:00

Góly: 25. Richard Dunne (vl.)

Villans znovu nedokázali zvítězit a na tři body tak čekají již tři kola. Naopak Sunderland po pěti remízách konečně vítězí, přestože se domácí hráči trefit nedokázali. Nešťastným hrdinou zápasu se tak stal Dunne.

Ve třetí minutě se tajil dech v sektorech obou táborech fanoušků. Nejprve Henderson centroval na Malbranquea, který hlavou poslal míč vedle vzdálenější tyče. O něco lépe pak vzápětí mířil Downing, když z úhlu poslal míč mezi nohama Mignoleta do tyče přímo.

V deváté minutě mohl po kombinaci s Heskeym uniknout obraně Nigel Reo-Coker, kdyby ho však za levou ruku nezbrzdil Cattermole. Velké rozčarování pak šlo znát na lavičce hostů, když píšťalka sudího zůstala němá.

Vyrovnaný zápas přinesl další šanci až po více jak dvaceti minutách hry. Rychlý kontr zakončoval Henderson centrem do vápna na nabíhajícího Benta, před kterým na poslední chvíli odklízel Petrov. Stejný hráč však za čtyři minuty prohrál souboj u lajny s Malbranquem, který poslal centr na přední tyč tak dokonale, že si balón do vlastní sítě uklidil nešťastný Dunne.

Po dvou minutách to mohlo s domácími vypadat ještě lépe. Elmohamady se dostal do vápna a přihrávkou dokázal vedle sebe najít Welbecka, jenž pohotovou střelou mířil chytře do protipohybu brankáře. Excelentní zákrok Friedela však hosty podržel.

Elmohamady pak měl také poslední výraznější šanci první půle, když zpoza vápna napřáhl ke střele ke vzdálenější tyči. Ta ji o kousek minula. Do šaten tak odcházeli Villans s gólovým mankem a bez zraněného Petrova.

Pět minut po změně stran mohli hosté srovnat krok. Downing chytrou přihrávkou dostal do vápna Ashleyho Younga, který z první mířil ke vzdálenější tyči. Mignolet jeho pokus schoval v rukavicích. V 62. minutě nedosáhl na přízemní centr domácí brankář, překvapenému Heskeymu proplul míč mezi nohama a následný pokus Younga v pádu skončil mimo.

V další minutě se po rohovém kopu útlého ofenzivního hráče hostů hlavičkoval Sidwell a na brankové čáře musel zachraňovat Henderson. Devatenáct minut před koncem se k běhu s míčem přes půlku hřiště nadechl Albrighton, aby z patnácti metrů prověřil Mignoletovy kvality. Brankář Sunderlandu vyrazil na roh.

Brzy poté zasahoval rukou proti stejnému střelci jiný domácí hráč. Bramble znatelným pohybem srazil pokus Albringhtona, který se pokutového kopu dožadoval marně. Rozhodnout mohl v 77. minutě Bardsley, který nebezpečnou ranou zpoza vápna jen těsně minul.

Poslední šanci hostí pak nedokázal deset minut před koncem proměnit Heskey, který hlavičkoval vedle vzdálenější tyče. Nastavený čas pak znamenal velká okna v obraně Aston Villy. Nejblíže k využití otevřené defenzívy měl Bent, jehož těsně před střelou obral o míč Dunne.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Blackpool FC 2:0

23.10.2010 16:00

Góly: 37. Liam Ridgewell, 57. Nikola Žigić

Birmingham utnul šest zápasů dlouhé čekání na ligové vítězství. Vrací svému soupeři dvě prohry zpřed dvou sezón v druhé lize a zaslouženě si připisuje tři body, ke kterým jim značnou měrou dopomohl kapitán hostí.

Po pěti minutách se k první vážnější šanci dostal Larsson, který z přímého kopu z osmnácti metrů přestřelil. V následující minutě střílel z vápna Harewood, ani on se mezi tři tyče netrefil. Zajímavou tříminutovku pak zakončil solidním zákrokem Gilks, když dokázal reagovat na Stunnignem tečovaný pokus Žigiće.

Ve 12. minutě doslova odmítl obrovskou příležitost O’Connor, když mohl běžet sám na brankáře. Místo toho volil pomalou chůzi a Cathcart mu tak míč na poslední chvíli vypíchl. Za další dvě minuty přenechal balón před vápnem Larsson Faheymu, který mířil jen těsně vedle.

Ve 20. minutě se na druhé straně neprosadil Campbell, jeho střelu z devatenácti metrů pokryl Foster. Nepochodil ani O’Connor, jehož sraženou střelu chytil brankář u bližší tyče. Crainey vybízel ke gólu Taylor-Fletchera, který by v pádu usměrňoval míč zcela jistě za brankovou čáru, kdyby mu nechyběly centimetry.

Devět minut před koncem první půle se tak z vedení radovali domácí. Na rohový kop si nejvýše vyskočil Ridgewell, špatnou hlavičkou nechtěně našel Žigiće, který v tísni orazítkoval břevno. Štěstěna Blues však chtěla tomu, aby se k míči znovu dostal domácí obránce a snadno uklidil míč za záda zmateného Gilkse.

Ten mohl inkasovat i chvíli před závěrečným hvizdem úvodního dějství, když míč propadl na zadní tyč k Žigićovi, který však osamocen netrefil míč z první dle svých představ a ze dvou metrů branku minul.

Vše ale napravil dvanáct minut po změně stran. Ridgewell vrátil zdánlivě ztracený roh z brankové čáry na malém vápně zpět před branku pouze k Adamovi. Ten ovšem nepochopitelně zavezl míč směrem do své branky a Žigić bez potíží pojistil vedení.

Druhý gól zapříčinil klidnou hru až do posledních minut. Přitom krátce po hodině hry mohl vrátit zpět do boje o body právě hříšník Adam, ke kterému se dostal odražený centr. Pohotová střela z šestnáctky mířila jen do míst, kde stál Foster.

Třináct minut před koncem se o třetí gól mohl postarat Bowyer, který se po nepovedeném rohu dostal ke střele z deseti metrů nikým netísněn, ale vysoko přestřelil. V 84. minutě hlavičkoval po rohovém kopu na druhé straně Southern, ovšem opět pouze do brankáře. Když ve třetí minutě nastavení vyrazil Foster i zdařilou střelu Vaughana z jednadvaceti metrů, získali domácí všechny body za vítězství 2:0.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Wolverhampton Wanderers 2:0

23.10.2010 16:00

Góly: 23. Florent Malouda, 81. Salomon Kalou

Ani velké odhodlání a všeobecná statečnost Wolves nevyrovnaly značný kvalitativní rozdíl mezi suverénním lídrem tabulky a mužstvem, které se před tímto kolem ocitalo v sestupové zóně. Tam také po dnešku zůstane, jakkoliv totiž Vlci mohli Chelsea potrápit, nakonec jí nevstřelili ani gól, přičemž sami dvakrát inkasovali.

Další z řady ofenzivních koncertů předvedla v první půli Chelsea proti Wolverhamptonu. Jedním dechem však nutno dodat, že ani Vlci příliš nezaostávali. Koneckonců to byli právě oni, kdo divákům nachystal první porci nějakého vzrušení. V šesté minutě musel tehdy Jonesovu hlavičku blokovat Terry holení. Taky první akce Blues si vyžádala pohotový zákrok soupeře, v tuto chvíli se ale blýskal raději brankář. Ve 13. minutě si tedy Hahnemann poradil s Bosingwovou přízemní ranou po bleskurychlé narážečce s Drogbou. Přesně po uplynutí další desetiminutovky už byli do útočného tažení zapojeni hned tři hráči v modrém a okamžitě z toho byla první branka zápasu. Anelka si porozuměl se Žirkovem, ten se probil do vápna a odtud adresoval přesný pas Maloudovi, jenž z první překonal amerického golmana ve službách Wolverhamptonu.

Tenhle okamžik možná trochu nečekaně nakopl spíš Vlky než domácího favorita. Ten se tak místy musel bránit regulérnímu tlaku. Hráči Chelsea ovšem zároveň zvládali vyrážet na nebezpečné protiútoky. Jeden z nich zakončoval Anelka do boční sítě. Ve 43. minutě pak mohli Blues klidně zdvojnásobit svůj náskok, když zase jednou vyučovali ze vzájemného porozumění - Malouda si za sebou všiml Bosingwy, šikovně mu prostrčil balon a proti portugalskému bekovi se musel s vynikajícím zákrokem vytasit až Markus Hahnemann.

Také do druhé půle nastoupil poměrně nebojácný Wolverhampton. Hned ve 47. minutě musel z brankové čáry odklízet míč Essien a pak si pro změnu pracovitý Doyle vynutil bystrý zákrok na Petru Čechovi. Za domácí naproti tomu po více než hodině hry promluvil Drogba, vůbec poprvé se ocitnuvší v gólové šanci. A rovnou tuplované - za Ivanovičova přispění se totiž v jednu chvíli řítil sám na Hahnemanna, jenž mu však včasným vyběhnutím znemožnil zakončení. Po dvou zákrocích Petra Čecha, těch z kategorie snazších, tedy musel vzít věci do svých rukou někdo úplně jiný - žolík Salomon Kalou. Tomu stačilo pouhých devět minut pobytu na hřišti a už mu nedělalo problém rozhodnout. Prosadil se v 81. minutě poté, co na jeho kopačky v cukuletu přeneslo míč duo Drogba-Essien a on pak mohl Hahnemannovi hladce nasadit potupné jesle.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Everton FC 1:1

23.10.2010 13:45

Góly: 20. Rafael van der Vaart - 17. Leighton Baines

Třetí ligový obrat za sebou v lize Tottenham nedotáhl, přestože na úvodní gól hostů odpověděl bleskově. Everton inkasoval po třech čistých kontech v řadě, přesto bude s bodem spokojen.

Před výkopem se minutového potlesku směrem k nebi dočkal Mel Hopkins. Bývalý obránce hájící barvy Tottenhamu v letech 1952-1964 zemřel v pětasedmdesáti letech na začátku tohoto týdne.

Úvodní dějství pak nabídlo výbornou hru z obrany a brankáři tak museli zasahovat především proti střelám z větší dálky. Fotbal nepostrádal tempo, ale chybějící koncovka dovolila po jediném gólu na obou stranách.

Po změně stran se za vítězstvím hnali především hráči Spurs, pozorná obrana Evertonu je ovšem pouštěla do šancí jen sporadicky. Samotní hosté nehráli nijak zataženě, k opravdu vážnému přiblížení ke třem bodům se nicméně nedostali.

První starosti nadělal Gomesovi Cahill, který z velké dálky prověřil jeho pozornost přízemní střelou vybízející k teči. Po čtvrthodince hry napřáhl z pětadvaceti metrů k obdobnému pokusu Modrić a jeho jedovatou střelu musel Howard vyrazit na roh.

Jenže za necelé dvě minuty zastavil brejk Kaboul faulem na Yakubua jen pár metrů před vápnem. Baines pak povedeně zatočil míč nade zdí k bližší tyči a domácí brankář jen sledoval, jak se třepotá v jeho brance.

Většina fanoušků na White Hart Lane ale nesmutnila dlouho. Už ve 20. minutě nedosáhl na centr Huttona Howard ani Jagielka, Crouch tak krkolomným výskokem vrátil míč před odkrytou branku a Van der Vaart z necelého půlmetru málem protrhl síť.

Za osm minut se pokoušel překvapit střelou zpoza vápna Modrić, ale prudká přízemní střela mířila decimetry vedle bližší tyče. Krátce po půlhodině hry hledal Hutton znovu Crouche, do kterého však důrazně narazil Jagielka s Nevillem. K velkému údivu domácího útočníka rozhodčí ukázal pouze odkop od branky.

V nastaveném čase se k dalšímu centru z pravé strany dostal Hutton, Crouch tentokrát dokázal hlavičkovat, ale mířil pouze do připraveného Howarda. Do šaten tak týmy odcházely za nerozhodného stavu.

Po třech minutách druhé půle vybídl Bale chytrou přihrávkou znovu londýnského dlouhána, který minul vzdálenější tyč. Tottenham se tlačil za vítězstvím, díky tvrdé obraně byl však Howard prakticky bez práce.

V 64. minutě tak na opačné straně zahrozil Pienaar, ale svou dalekonosnou střelou mezi tři tyče nezamířil. Dvacet minut před koncem se po pravé straně prodral Bale a z vápna mohl v dobré pozici pálit Crouch, ale slabý pokus šel přímo na Howarda.

V další moment vyslal na domácí branku o poznání prudší střelu Cahill, ale zpoza šestnáctky těsně minul. V 76. minutě poháněli své miláčky domácí fanoušci v přečíslení tři na dva. Z vápna nakonec střílel Pavljučenko a Distinem sražený balón skončil jen pár decimetrů vedle.

Dvě minuty před uplynutím řádné hrací doby nepropálil dvojici obětavých obránců z otočky Van der Vaart a v další šanci nepřekvapil Howarda střelou z úhlu Bale. Everton tak bodový zisk uhájil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC971125:222
2.Arsenal FC952221:1017
3.Manchester United945020:1217
4.Manchester City952212:817
5.Tottenham Hotspur943211:815
6.West Bromwich Albion943213:1515
7.Sunderland AFC92618:712
8.Bolton Wanderers926113:1312
9.Newcastle United932414:1311
10.Aston Villa93249:1311
11.Everton FC92439:810
12.Birmingham City924310:1210
13.Stoke City931510:1310
14.Blackpool FC931513:2010
15.Wigan Athletic92437:1610
16.Fulham FC916210:119
17.Blackburn Rovers92348:109
18.Liverpool FC92349:149
19.Wolverhampton Wanderers91358:156
20.West Ham United91357:176

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1088)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak, teď doufat, že City doma prohrají

Reagovat
smazaný uživatel

Máš vsazeno či co?

Reagovat
smazaný uživatel

Na tento zápas zápas ne, ale přeju Gunners

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neprajem ani city ani arsenalu ale je to snad jasna remiza chelsea je best

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Chelsea je nejlepsi remiza

Reagovat
smazaný uživatel

nick

Reagovat
smazaný uživatel

copak cukroušku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

homelesík dostal ban, nebo napodobenina?

Reagovat
Lovec

Reagovat
smazaný uživatel

Vaart je blazen

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je borec ... ten prestup mu hodne pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

To neni prestupem. On hraval (podle me a pro me) paradne i v Realu. Ale trpel na meganakpy, ktere se kazdy rok v realu odehravaly. Vzdycky byl po nakupech az ten posledni vzdau na lavce, ale dokazal se do sestavy propracovat. V Realu byl nedoceneny, ale ne nedobry...

Reagovat
smazaný uživatel

podobně to bylo i s Wesley Sneijderem

Reagovat
AjaxFans

Tak tak,ale Wesley byl pro mě vždycky lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

skoda, ze ho nechytla chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pěkně Everton

Reagovat
zidane78

vaart ak bude takto dalej pokracovat tak po nom pojde velkoklub to je viac ako iste... samozrejme vsetka cest kohutom...

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně Kalou uklidnil Chelsea dnes nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

jo no...bída s nouzí.

Reagovat
smazaný uživatel

hrubas

23.10.2010 11:29

No po dnesku budou WBA na poharovejch prickach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědav jak dlouho. Tak ještě 3-4 kola a pak hop a nakonec vydřená záchrana.

Reagovat
Ferguson6

Zachrana?? Nie. Vo WBA poznaju len 2 slova co sa tyka umiestnenia v lige: Postup a zostup A tieto 2 slova si striedaju kazdy rok (aj ked by som bol rad, keby sa zachranili )

Reagovat
smazaný uživatel

zase haluz..

Reagovat
Bakary3

Čuchám, čuchám getzovinu

Jinak mi to nepřišlo tak nepravděpodobný..

Reagovat
smazaný uživatel

Mne taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vydřená výhra, ale o to cennější, Péťa pěkně zachytal, obrana nebyla, špatná. Ale útočná fáze, to bylo něco hrozného, hrajeme to jak Arsenal, Anelka měl za zápas asi 20 střeleckých pozic na šestnáctce, ale vystřelil z toho jen asi dvakrát a to ještě nad

Reagovat
smazaný uživatel

sme si to snad vybrali.

Reagovat
mike.84

to už je bohužel klasika, že se často musíme hodně nadřít abysme si udělali šance. prostě hrajeme moc uzce, hlavně ti založníci. ale tak na to se nadavalo minuly rok a cfc to zvedla, tak snad to vyjde i tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej upachtěnej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

tak zítra budeme muset vyhrát, nic jinýho nám nezbude...

Reagovat
smazaný uživatel

jo liverpool je uz 18

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně , Blues je uřadující mistr a ted znova vede tabulku o 5 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Blues je hudební styl.

Reagovat
smazaný uživatel

taky no a vůbec se mi nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumis hudbe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proč? Že se mi ten styl nelíbí? Hmm "odborník" .

Reagovat
smazaný uživatel

Blues se nemuze nelibit. Kdyt vyjadruje presne to o cem hudba je

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

teď si mně dojal.... nebudem to rozpitvávat.

Reagovat
hefy

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice krásné že to víš ale tuhle poznámku si nech na hodinu hudební výchovy.

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopil. :)

Reagovat
RickNash

Fuck off, Chelsea FC

You ain´t got no history

Five European Cups and eighteen leagues

That´s what we call history!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Debilní fanoušek Liverpoolu se pozná už jen podle chorálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted ještě prohru ManU a výhru Arsenalu. Cmon Blues!!

Reagovat
fantomas

Loni sem byl rád, že Taylor seděl na úkor Wilshera. Teď sem ho zase byl připravenej litovat, že sedí na úkor "naprosto k ničemu posily" Petrova. Ale pořád se z toho srabu nedostal a asi ani jen tak nedostane. Velká škoda a hlavně - formuje se takle další slabina. Muambu to dneska (a nejen dneska) při rozjezdu útočných akcí táhlo hlavně doleva, čimž se stalo, že Lee - někdo s většim potencionálem ohrozit Kirklanda - zůstal zoufale nevyužitý, zatímco Petrov mohl zadrbat každou druhou, ne-li první útočnou akci Boltonu. No a pak si nemůžu vybrat, jestli byl Taylor potom ještě horší nebo ne.

Mrzí mě to, protože se odbourává možnost efektivně útočit po stranách. Napravo to nabourává neschopa Steinsson, nalevo rovnou plná polní - ať už před Robinsonem hraje kdokoliv. A když k tomu připočtu tuze málo kreativního Holdena, za kterého často musí veškerou práci dispečera obstarávat Muamba, vychází mi z toho, že se s tou ofezívou PROSTĚ MUSÍ NĚCO UDĚLAT!

Jinak dnes Bolton veskrze utrpěl remízu, nebyl to dobrý, ani ucházející výkon po všech stránkách.

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
vitasrp

Dneska to byl nejhorší výkon v této sezóně.. Vůbec nikdo by se nemohl divit, kdyby Wolves z několika náznaků, co měli, dokázali vyrovnat.. Podle průběhu zápasu by se to jako překvapivý výsledek hodnotit nedalo.. Naštěstí jsme to ale urvali, i když hra fakt nebyla ideální a už se začíná výrazně projevovat, že Lamps té hře hodně chybí.. Stačí si vzít, kolikrát jsme dnes zakončili z postorů za vápnem.. Asi tak 2-3x, přitom těch možností tam byla spousta.. Navíc i tvorba hry kvůli absenci Frankieho strádá, Žirkov sice měl pár zajímavých věcí, ale není to typický tvůrce, nejde přes něj každá akce a také toho záložníka hraje více ze strany.. Dneska mi teda i připadalo, že hrál spíš křídlo a toho středového Malouda, ke konci se tam k mému překvapení objevoval i Anelka..

Každopádně Wolverhampton přijel s výbornou taktikou a rozestavením, díky zataženému záložníkovi získal jistotu v rozehrávce a vzhledem k našemu dnes mizivému presinku neměl problém vykombinovávat akce klidně i na své půlce.. Několikrát tak vznikl zárodek dost nepříjemného přečíslení již na jejich polovině, protože presovat se vydali 4 hráči, ostatní je nedoplnili, soupeř udržel chladnou hlavu a ten náznak napadání vykombinoval a pak měl volnou cestu někam až na naše vápno.. Naštěstí to nikdy nedotáhli do úplného konce..

Individuálně to dnes taky nebyla žádná sláva, obrana byla snad jako v každém zápase OK, až teda na Ashleyho, u něho mi přišlo, že k ofenzivnímu standardu dnes nepřidal ten defenzivní, protože párkrát na své straně hořel.. Na druhé straně měl Bosinga asi 2x problém při centrovaném míči, jinak ale odvedl spolehlivý výkon, dopředu dokonce i lepší než Ashley..

V záloze mě v první půli děsil Mikel, ten lítal jak splašenej, vůbec si nedržel pozici a navrch i prohrával osobní souboje.. V druhé půli mírné zlepšení, i tak to ale byl poněkud slabší výkon.. Essien OK, asistence na druhý gól perfektní, dále si svoje odehrál i Žirkov, za svůj výkon si taky zaslouží pochvalu.. Naopak Malouda se uprostřed hřiště "trápí", určitě mu to nejde tak jako na kraji a jeho výkony jsou o dost horší.. Nakonec mi zbyla útočná dvojka Anelka s Drogbou.. Od Anelky to dneska bylo vcelku slušné, i když teda někdy si to brutální zpomalení až zastavení hry mohl odpustit.. Nejhorší bylo, když navedl míč doprostřed, nevystřelil, nenahrál do stran rozeběhlému obránci a celou hru takhle zastavil.. I když oproti Drogbovi byl furt dobrý, ten mě dnes dost zklamal, rozhodně to nebyl jeho den, strašně moc toho podělal a někdy dost nesmyslně vzal celou akci na sebe, těžko čekat, že mu po uvolněný do sítě spadne střela z 35 metrů..

Reagovat
smazaný uživatel

Krul je borec, i kdyz to byl offside Tak, WHU uz si zatrenovali, ted uz bych je za pulku nepoustel!

Reagovat
fantomas

Vždyť ho jen trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze mu neumoznil zakoncit lip

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham asi vyhraje..každopádně ať to skončí třeba 3:3 :)

Reagovat
smazaný uživatel

ahaha:D

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem nuda dneska ty zapasy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, prohravat s nejhorsim tymem ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

to bude ještě drámo neboj

Reagovat
smazaný uživatel

hrajem priserne

Reagovat
smazaný uživatel

no uz je to lepsi, ale ten zacatek byl hruznej

Reagovat
smazaný uživatel

Veď Hammers sa rozohrajú, počkaj...

Reagovat
smazaný uživatel

V Champu at se klidne rozehrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

prohrajete dnes !

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko-

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Kovy?

Reagovat
Kovi81

tu sem a pisu se s "i" vim, ze to nebylo na me, ale musel sem rypnout

Reagovat
fantomas

Straky by už mohly přepnout ten režim "chůze" aspoň na "občasné popoběhnutí".

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně!

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

KEEEEVIIIIK

Reagovat
smazaný uživatel

Andy je buh vzduchu

Reagovat
kiwwi

kua preco mu nezapisali asistenciu

Reagovat
smazaný uživatel

On si pripise urcite jeste nejakou, ma Nolanovi co splacet, kdyz u nej ted bydli

Reagovat
kiwwi

ale ja potrebujem body do fanty HNED!!!

Reagovat
fantomas

Kev.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcete mi rict, ze Jonas je mimo? Parada...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
fantomas

Mimo je bohužel nepřetržitě od MS až doteď...

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dva zápasy vypadal líp, ale dneska zase mimo

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham hraje celkem slušný fotbal, nevím jestli je to tím, že se zvedaj nebo tím ,že Straky hrají takový hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Ameobi nemůže hrát společně s Carrollem.. Kdyť on ho chudáka vytlačí až k lajně... Bože, to je zase zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Barton fakt zoufalej At tam da Guthrieho, kdyz uz tam musi mit nutne stredaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to cely zoufaly. Barton je napravo k smichu, Ameobi k nicemu, Jonas hraje v kroku, Williamson prohral snad kazdou hlavu zatim. Nolan platnej jako obvykle tuhle sezonu, ale aspon dal ten gol. Enrique jakoby se bal.... Diky bohu za Tiotého.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiote je vybornej.

Reagovat
smazaný uživatel

ale běhá jak zajíček :D

Reagovat
smazaný uživatel

Krom jednoho zbytecnyho motani ve vlastnim vapne misto odkopu je dokonalej... proste Smudge mam hrozne rad, ale pres Tioteho ted nema narok.

Reagovat
smazaný uživatel

Joo sestrih na YES

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

A viděls, kdo to načal, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill ne?

Reagovat
fantomas

Já myslel, že Vela.

Reagovat
vodka

tak prima už uvedla, že Rooney bere 250k týdně... to mě poser, ať se stydí ti kreténi...

Reagovat
smazaný uživatel

250?? holy shit...

Reagovat
smazaný uživatel

Co dokaze rozproudit jeden blabol z Daily Mirroru

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

A to je stoprocetni, tech 150?..

Reagovat
smazaný uživatel

Guardian pise 180. Ja cetl 150 + bonusy, takze to bude nekde v tomhle rozmezi. 250 je kokotina.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

kde furt berete tu jistotu, že je to blábol?!

Reagovat
kiwwi

ved ale my sme nezacali hovorit ze tolko neberie, to oni zacali hovorit ze tolko berie

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
fantomas

Přestávkovej program. Titi.

Reagovat
Bayern +

Come on West Ham !

Reagovat
mike.84

zítra herbage boys - oil boys doufam remízka

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to vymyslel. Pikujón si dá vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, takze WHU uz gola neda

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuju, kdy naposled nějaký tým hrál bez pravýho záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbidon spadl sam

Reagovat
smazaný uživatel

Pak z toho druhýho záběru bylo vidět, že ho Shola podkop. Škoda no...

Reagovat
smazaný uživatel

Nema se mu tam motat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak me napada, to je ten Gabbidon co hraval u nas?

Reagovat
smazaný uživatel

teda "hraval"

Reagovat
smazaný uživatel

Ameobi ho jasne podkopol

Reagovat
smazaný uživatel

Jose enrique teraz spadol sam

Reagovat
Bayern +

Ilunga...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm pěkná akce

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Bayern +

Benni, uveď sa a vyrovnaj !

Reagovat
smazaný uživatel

chachaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll vypada jako trouba...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jsem jej videl v tom mem streamu, tak vypadal jako trouba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ať dělam co dělam, neumim si představit, že by tohle nedal

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý centr, skvělé zakončení zašínám mít toho Carrola rád

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll do Liverpoolu, utvoria zabijácku dvojičku s Nandom.

Reagovat
smazaný uživatel

Podepsal 5let tento tyden

Reagovat
smazaný uživatel

Vyliz si.

Reagovat
smazaný uživatel

Som vedel, že sa vy dvaja(lexess) chytíte... Nech zostane v Newcatsli, on ich potiahne k pohárom...

Reagovat
smazaný uživatel

Do LFC ani nemuze, protoze kdyby videl, co tam s nim hraje v jednom dresu, tak by je vsechny zmlatil

Reagovat
smazaný uživatel

Koho konkrétne myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Vedeme, jinak bych reagoval jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

koľko by asi stál?

Reagovat
smazaný uživatel

Do 20 mega €.

Reagovat
vladis271

hm......

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil by sa...

Reagovat
vladis271

No, či Roy ostane alebo ne. útočník príde, to je jasné. NESV síce nič nesľubuje, ale podľa mňa peniaze dajú. A veľa dobrých a dostupných útočníkov v Anglicku nebehá. Takže si myslím, že sa oňho pokúsime. Tak či tak, v zime je to mission impossible.

Reagovat
smazaný uživatel

A to, keď sa neodstaneme do CHL(čo je takmer istota), tak Nando po sezóne pravdepodobne odíde, takže útočníka sa dočkáme určite. Keby chceme Nanda udržať museli by sa priviesť minimálne torch veľmi kvalitných hráčov do základu a ďaľších dvoch na doplnenie kádra, ale aj tak si myslím, že ho neudržíme...

Reagovat
smazaný uživatel

*by sme

Reagovat
kiwwi

no este ze tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. skvelej centr od Joeyho

Reagovat
smazaný uživatel

WBA docela jede. Pred sezonou jsem je takhle vysoko netipoval. O pohary sice hrat nebudou,ale v horni casti tabulky by mohli skoncit

Reagovat
kiwwi

mam pocit ze toto kolo spravim vo fante svoj osobny rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to podobne po prvom dni 53 bodov a ešte mi 4 nehrali.

Reagovat
Bayern +

Grant posiela do hry štvrtého útočníka Teď to už padne...

Reagovat
Godwinson

Jen tak dál, West Ham do Championshipu a ještě dál ..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zda se mi to, nebo Hughton jeste nestridal?

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju ho.(zrovna ted)

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvedavej v tydnu na sestavu proti AFC v Carlingu

Reagovat
smazaný uživatel

Soderberg - Ferguson, Kadar, Tavernier , Perch(chacha ) - R.Taylor, Donaldson, Vuckic, Smudge(c),Lovenkrands - Ranger

Reagovat
smazaný uživatel

Postup?

Reagovat
smazaný uživatel

To dostanete 0:4...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To se rikalo i pred zapasem na SB

Reagovat
smazaný uživatel

Veď uvidíš ako ich Gunners potočia...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze mam strach z jmen jako Vela?

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tej zostave ano!

Reagovat
kiwwi

ale pozor na Wengera, ten pocuva hranice futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

At si pocuva, co chce

Reagovat
kiwwi

lol fail

Reagovat
smazaný uživatel

Soderberg - Taylor, Kadar, Tavernier, Ferguson - Ranger, Donaldson, Smith, Vuckic, Guthrie - Lovenkrands.

Tak schvalne

Reagovat
fantomas

Na co se budete tak šetřit, proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Mackems!!!

Reagovat
fantomas

Ahá, tak to se šetřete. Bude to dokonalý, až mi vás v klidu sfouknem a vy pak dáte těm nesympaťákum. Ideální kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodcenuj nahradniky Magpies

Reagovat
fantomas

No, na naše mladý pušky vedený ostřílenym matadorem Carling Cupu Carlosem Velou rozhodně nemaj...

Reagovat
fantomas

*my

Reagovat
smazaný uživatel

a vas musime vypraskat tyden potom

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, i proti jistymu sestupujicimu se tri body pocitaj

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

škoda, mohlo byť 15. miesto a Straky pod sebou... Teď už na 15. miesto len tak nedosiahnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto kole byť nemohlo.

Reagovat
Bayern +

*preklep, 16.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej průběh zápasu. Chris je fakt mazák, co se týče střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak za tohle si Straky nazasloužily vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

za co proboha? West Ham byl totalne marnej. Prvnich 15 minut jsme hrali zoufale, ale potom uz bylo jasny, kdo si odveze 3 body a cekalo se jenom na goly.

Reagovat
Bayern +

no... West Ham zapílil rozhodca už na Molineux, keď neuznal gol Piquionnemu v nadstavenom čase, dnes zas zranenia, ale za prehru si môže WHU bohužiaľ sám, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

první půlku vás jasně přehrávali, druhou už to bylo slabší..nevím, Newcastle mám rád, ale způsob jak dneska hráli se mi nelíbil. Proč nehraje Peter Lovenkrands?

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas se deli na dve poloviny, pricemz jedna ma 15 minut a druha 75? To pak asi nejsou poloviny covece.

Reagovat
smazaný uživatel

jen do mě

Reagovat
smazaný uživatel

na strely 20:12, na drzeni mice 60:40 .. to mi prijde jako jasny prehrani z nasi strany.

Reagovat
smazaný uživatel

20:12

Reagovat
smazaný uživatel

Btw ti neschopove prohrali na strely 1:8. Jedina statistika, kterou ovladli, jsou fauly.

Reagovat
smazaný uživatel

asi mam i zablokovany pokusy, nebo nevim co je to za statistiku

Reagovat
smazaný uživatel

1:8 a 5:13 celkove. Mozna se pocitali West Hamu vsechny doteky s micem na nasi pulce, protoze bylo nebezpecny, ze nejaka prihravka omylem doskace az ke Krulovi

Reagovat
smazaný uživatel

radši mi řekni proč nehrál ten Lovenkrands

Reagovat
smazaný uživatel

Neni k tomu zadny vysvetleni. Proste se to tak seslo, nejdriv hral Hughton na jednoho hrota s Andym, Loven vypadl z formy, pak se rozehral Ameobi, tak dostal sanci i on. Peter je ted mimo formu, bohuzel.

Reagovat
smazaný uživatel

aha :(

Reagovat
smazaný uživatel

big up, 100% úspěšnost

Reagovat
fantomas

To je podobný jak dneska s Boltonem.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sledujete nekdo Aviva Premiership?

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Cheick zatím je skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi

Reagovat
fantomas

Taková tvoje páka na Getza, když vytáhne Ben Arfu, se z něj stává, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Getzo je asi v nemocnici s Hatemem, uz se tu dlouho neukazal

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, stava. Jestli si dneska koukal, tak on sam uplne ovladnul stred pole. Skoro mi pak ani nebylo smutno, pri vzpomince na Parkera v nasem dresu.

Reagovat
fantomas

Koukal, je rozhodně víc než to pako prasácký, který z něj kdysi udělal Getzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ale líbilo se mi, jak dostál téhle své pověsti hned zkraje zápasu, když někomu vystavil strom a ještě ho okořenil loktíčkem někde na krku.

Reagovat
fantomas

Btw. - přesně timhle způsobem budem hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

A zítra Liverpool o 17. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

muselo by to byť 3:0 čo nehrozí

Reagovat
Liquid

Jak mohl West Ham rupnout s Novými Zámky?

Reagovat
smazaný uživatel

a po příštim kole Sunderland skore 8:10 a 12 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

West Bromwich se záporným skóre do LM co to je letos za pseudoligu

Reagovat
smazaný uživatel

aby nedopadli jako Hull v jejich první sezoně...taky vyhráli na Arsenalu

Reagovat
Liquid

vím, spíš bych Hull srovnával s Blackpoolem, WBA je klasický ponorkový tým, kdežto Hull byli absolutní nováčci outsideři co se tam dostali tuším ze 6.místa druhý ligy, a rozhodně se nečekalo, že by měl do Premier postoupit, Blackpool byl podle některých servrů dokonce největší outsider 2.ligy a přesto postoupil do Premier League a vede si dobře, na to, že byl stejně jako Hull absolutní outsider

Reagovat
Liquid

a dresy mají celkem barevně podobný ještě ten Hull a Blackpool

Reagovat
smazaný uživatel

jn Blackpool taky vlastně postoupil z 6. fleku a teď 2x prohráli tak uvidíme příští kolo, ale fandím jim

Reagovat
soukup

Stoke taky málokdo věřil v udržení se, natož pak takhle v pohodě a ještě dýl než rok. Blackpool byl jeden z největších outsiderů Champu každej rok co tam hrál, Hull proti nim byli superfavoriti

Reagovat
Liquid

jj Stoke sem si celkem oblíbil, Pulis tam odvádí skvělou práci

Reagovat
smazaný uživatel

"pseudoligu"

Reagovat
papos182

Liverpool nemusi ani hrat a uz stoupa tabulkou

Reagovat
kiwwi

sak on zasa po odohrani toho zapasu klesne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gary Cahill hraje za Bolton, což by už nemuselo platit moc dlouho. O anglického obránce se zajímá Manchester United, který údajně plánuje nabídnout za hráče patnáct milionů liber

Že by?

Reagovat
smazaný uživatel

To zacina vypadat, ze Fergie pripravuje tym pro Bruce.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

mmntalne zbytocna investicia, teda ked zrazu glazerovci nedali na stol miliony navyse na transfery

Reagovat
Rssa

Nepálí MU jiné posty?

Reagovat
kiwwi

Daily Mail

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

Ale tak trochu logiky by mohli do toho přidat, ne?

Reagovat
fantomas

Proč ještě nejsou zveřejněný sestavy?

Reagovat
smazaný uživatel

na ofic. stránkách jsou...

Reagovat
smazaný uživatel

Chicharito

Reagovat
Ligter

Chicharito, děkujeme.

A jinak OT: PSV - Feyenoord 10:0.

Reagovat
smazaný uživatel

to je husty

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec bych byl rád i za bod, jak ten čas běží. Hlavně neprohrát, to by bylo špatný...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis to, kiwwaku, ja ti rikal, ze Potters dame. Ted si jeste pockej na tu plichtu LFC A Citizens taky vyhraji

Reagovat
Counter

Denílson v základu!!!

Reagovat
justcall

a Arshavin.. a Rosa na lavičce samozřejme

Reagovat
smazaný uživatel

A my ho mame na lavicce To je teda pech

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. v EF lize: 9 The Toon Army 37:9 Defending Champions

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

ved ale sme vyhrali len kvoli mne lebo som podal 1X

Reagovat
mithro

dufam ze toho trendu sa budes drzat

Reagovat
mithro

Chicharito

Reagovat
PePiG7

Chicharito

Blackburn aspon remizu,nejlepe zvitezit

Gunners musi byt remiza

Reagovat
Footballer

Na zápas City - Arsenal se neskutečně těším, 2 týmy, které hrají nejhezčí fotbal v Anglii ať vyhraje ten lepší, ale dneska mírně favorizuju Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

Denilskon v základu

Rosický na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou už sestavy?

Reagovat
smazaný uživatel

united

Reagovat
mithro

dufajme ze sa od tohoto vyledku, ked sa konecne podarilo zlomit tu smolu away zapasov odrazia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

docela dobrá zpráva je že chicharito dal dva goly

Reagovat
fantomas

Ty vole, to je začátek. Skvěle, Fabe!

Reagovat
SunFells

No to si dělaj prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski

Reagovat
Counter

Flappy Hands

Reagovat
smazaný uživatel

city - arsenal line up??

Reagovat
SunFells

Pomezní

Reagovat
ACSMan

Boyata ten chlapec je talent

Reagovat
stas87

vyborne!oto snad arsenal vyuzije

Reagovat
fantomas

Tak ne, je to parádní začátek.

Reagovat
Counter

Cesc je bůh

Reagovat
Side

Omfg, takhle zadrbat výbornou pozici

Reagovat
smazaný uživatel

Co udelal ? Nekdo, kdo to sleduje...dik

Reagovat
fantomas

Prostě jako poslední hráč skosil unikajícího Chamakha. No doubt about it.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
kiwwi

Clattenburg najlepsi rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho mám rád

Reagovat
smazaný uživatel

teď už věřím ve výhru

Reagovat
SunFells

Není zatím proč.

Reagovat
Counter

Od nás to bude přístup jak s LFC, akorát City jsou mnohem lepší...

Reagovat
Boban

ted je to akorat vyrovnany....

Reagovat
Footballer

Zcela zasloužená, míče se ani nedotkl a byl poslední

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Boyata ...ten jeho provinilý kukuč.

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
FC Porto FC

Ten kulihrášek mě sere!

Reagovat
smazaný uživatel

Carra gol. Vrací se vše zase do pořádku.

Reagovat
Tomanatura

CARRAGHER

Reagovat
REPLIKATOR

Útočí na rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si to?

Reagovat
vodka

Torres

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
fantomas

Hm, třísla, Cesc dohrál.

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Sem si zahrál na herbageho no.

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong

Reagovat
stas87

to chcu city arsenal zastrasit tvrdostou a brutalitou?

Reagovat
fantomas

Tak jestli hrál včera Bolton prasácky, jak teď asi hraje City?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajete doufam?!

Reagovat
fantomas

Těžko říct, bude to vyrovnanej mač.

Reagovat
kiwwi

toho Fabregasa tam pekne otlkaju

Reagovat
smazaný uživatel

To je přehlídka šílenců, ne fotbal.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

Achjo, to zas jednou bude věčnej argument pro španěláky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Clattenburg: GO AWAY!!! GO AWAY!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Si to musim taky pustit

Reagovat
stas87

ano!!perfektne trafene pod brvno!

Reagovat
stas87

a sava asistencia

Reagovat
fantomas

A pak nám tu bude herbage vyprávět, že Nasri potřebuje zapracovat na koncovce.

Reagovat
stas87

coze to?co si pamatam z nasriho golov tak dost z nch bolo pod brvno a velka razancia..

Reagovat
fantomas

No však, mně to řikat nemusíš. Má nejlepší a nejrazantnější zakončení ze všech našich záložníků.

Reagovat
stas87

to uz skor sava by mal popracovat na koncovke...jasne obcas mu tam padne strela z dialky ale obcas spali tutovku bud to trafi prudko a velmi vela vedla branky a obcas da strelu ak 13 rocny ziacik

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Counter

wooooooooooooooooooow

Reagovat
fantomas

Já ho miluju.

Reagovat
kiwwi

nadherna akcia, Nasrimu ide karta

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ten blbecek

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne ho nemam rad, odpust

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tomanatura

Neuvěřitelně nesympatický žabožrout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
Liquid

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Neee, to přišlo moc brzo ...Teď do konce poločasu v útočné fázi impotentní.

Reagovat
smazaný uživatel

Už hrál někdy Yaya v City na stoperu?

Reagovat
Usty

Nasri

Reagovat
Tomanatura

Bobe, dej tam o poločase Maria. Jsem si jistý, že ten toho góla dá.

Reagovat
SunFells

Ade se rozcvičuje

Reagovat
lnterista

Mario uz je na stridacce?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
lnterista

tak sup tam s nim

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
fantomas

Je to krásný, jak Fabianski roste před očima.

Reagovat
stas87

co ten talian?vecna 3?

Reagovat
fantomas

Vypadá to tak.

Reagovat
Counter

jednička Tigers

Reagovat
SunFells

prej byl jen na lavce.

Reagovat
SunFells

Mám pocit, že zanedlouho se bude červenat i na naší straně

Reagovat
fantomas

Reagovat
REPLIKATOR

Ta černá sv... tam teď dává karty za všechno

Reagovat
fantomas

Všechno si hladce obhájí, taky bych je dal.

Reagovat
smazaný uživatel

A za co bys je chtěl dávat? To musí Song někoho bez míče sejmout pětkrát?

Reagovat
Usty

...... Clattenburg je fantastickej

Reagovat
Usty

OT: V FA Cupu: United of Manchester.. co to?

Reagovat
kiwwi

to uz udrzia

Reagovat
fantomas

To se přece založilo na prostest Glazerovcům, ne?

Reagovat
Tomanatura

Kopírka...

Reagovat
mithro

a vyhrali, paradicka

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jim preju, kdybych bydlel v Manchesteru, jezdil bych na ne taky

Reagovat
Tomanatura

Oni hrají momentálně ale v Bury, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam hraji celou dobu ne? Proto pisu 'jezdil'

Reagovat
Tomanatura

Celou dobu ne. Myslím, že se tam před 2 lety stěhovali, ale odkud, to si vzpomenout nemůžu..

Reagovat
Tomanatura

Tak si to asi pletu, ale s čím, to je mi záhadou...

Reagovat
mithro

hraju v Bury, co je celkom velky stanok, ale dufam ze to dotiahnu co najdalej, ja si za nich vzdy hram aj v FM, aj tento rok sa tesim, kam ich vytiahnem

Reagovat
kiwwi

niekde som cital ze uz sa zbieraju peniaze na vlastny stadion s kapacitou okolo 10 tisic...bolo to uz davnejsie tak neviem v akej faze to je

Reagovat
mithro

no to neviem ci by zaplnili, niekde som cital ze najvacsia navsteva bolo nieco cez 6 tisic...co je slusne na nejaku siedmu anglicku ligu ale predsa len :)

Reagovat
kiwwi

tak pocita sa trochu aj do buducna, ked uz stavas novy stadion tak ho nespravis s takou kapacitou aka bola najvacsia navsteva, pretoze tymto krokom sa pocet fans urcite rozsiri

Reagovat
fantomas

To sou tak HLOUPÝ fauly, omg!!!

Reagovat
fantomas

To se přece založilo na prostest Glazerovcům, ne?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

a jejich cíl je postoupit do finále FA Cupu, v něm porazit MU a na základě toho natočit hollywoodskej trhák?

Reagovat
fantomas

To nefunguje jen pro FA Cup a až od letoška, panebože.

Reagovat
Tomanatura

Jejich cíl je moci fandit svému týmu i v "domácích" zápasech.

http://www.fc-utd.co.uk/

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt debil.

Reagovat
Usty

naser si

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako promin, ale takovou sracku cos zase napsal... Kdyz neco nevim, tak se na tom jeste neztrapnim ne?

Reagovat
Usty

byl by to pěknej film

Reagovat
smazaný uživatel

S Vinnie Jonesem v hlavní roli, proč ne

Reagovat
Side

Snad do poločasu nevyfasuje někdo červenou, Arsene to pak v kabině zklidní...snad

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg to dobře zvládá. Škoda, že nemůže hrát Wilshere

Reagovat
Godwinson

Co to ten Boyata vyvedl?

Reagovat
stas87

kokoti z city vobec to nezvladaju po psychickej stranke...strasna premotivovanost

Reagovat
Mindas

A ty jseš kokot odkud?

Reagovat
smazaný uživatel

Lolec

Reagovat
Footballer

Yaya hraje všude, tomu se říká univerzál

Reagovat
terry

HAART!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze ji chyti do fanty....

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvelej.

Reagovat
fantomas

Clattenburg fakt bezchybnej dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Věděl sem to. Zápas, jak má být.

Reagovat
smazaný uživatel

Joey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Footballer

Opět, jasná penalta

Reagovat
fantomas

Omg. A on to zrovna pravidelně proměňuje.

Reagovat
Tomanatura

Specialista

Reagovat
fantomas

Další hloupá narážka?

Reagovat
Tomanatura

Ty jediný ses chytil...

Reagovat
fantomas

Tak něčemu tak primitivnímu sem se musel zasmát, promiň.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Minule jsem říkal, že si nevzpomenu kdy Cesc nedal ....hmm, to mi nadělil teď pěknou památku

Reagovat
Usty

A znovu.. každej druhej sudí by to vytáhl na přímák.. Clatt každopádně to měl kopat Nasri..

Reagovat
fantomas

Proč jako?

Reagovat
Counter

má ho ve fantě

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

faulovanej hráč nemá chodit kopat...teď se to ukázalo...ještě nás to bude mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ve středu říkal Hřebík, že to je přežitek

Reagovat
Swarley

tak jasně, že to je hloupost...pokud si ten hráč na to věří, tak je jedno jestli byl faulovanej on a nebo kdokoliv jinej...

Reagovat
Usty

jak vidíš, není

Reagovat
SunFells

šmankote

Reagovat
Usty

protože Nasri kopal dosud penalty bezchybně a Fabregas byl faulovanej?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas byl faulovanej

Reagovat
fantomas

Ale já na tu pověru, že faulovanej hráč by to měl radši přenechat někomu jinýmu, taky obvykle věřim. Ale tady nebyl důvod, kór když v týdnu suverénně proměnil.

Reagovat
SunFells

Nasri si teď kvůli Cescově absenci kopnul 3 penalty ....Cesc je úspěšně zahrává už dlouho dobu. A nebuď pověrčivý ...Když tě to postižené místo neomezuje, není důvod nekopat.

Reagovat
Usty

já už zažil tolik zklamání kvůli tomu nepsanýmu pravidlo, že tomu věřím..

Reagovat
Footballer

ještě to bude dobrý fotbal

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Arsenal to ještě projede

Reagovat
Godwinson

Aspoň, že chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart Divím se že Kompany nedostal žlutou

Reagovat
kiwwi

Live komentar: City si može vydýchnuť, keď Vincent Kompany netrafil hlavou priestor brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Silva...škoda

Reagovat
lnterista

City se mi libi skoda ze hraji o 10ti

Reagovat
Tomanatura

Mně moc ne. Čekám na Maria jak na smilování, už mě hrozně chybí ten jeho styl..

Reagovat
stas87

toto arsenal nesmie stratit...super o 10 v obrane su tragikomicky vpredu obcas zablysne tevez inak bieda a silva je smiesny dnes snad arseal prida do 60 minuty prida druhy a bude klud

Reagovat
Mindas

City jsou v obraně tragikomický? To Arsenal v obraně neví, kde je. A jestli se City dopředu jen zablyskne, tak asi fakt koukáš na jinej fotbal. City má na Arsenal i o 10ti.

Reagovat
stas87

no nazaciatku jedna sanca a richards pozri si koniec polcasu ak fabregas vymiesal 2-3 obrancov narazacka pri gole nezmyselny faul kompanyho...vskutku skvela defenziva

Reagovat
Mindas

City hrají o jednoho hráče méně, jestli sis nevšiml. Kompany tam lítá, jak může, proto těžko všechno zastane. Ale chybí tam jeden hráč ve středu zálohy, proto Arsenal se může dostávat tak blízko a do šancí. V 11ti by dostal Arsenal přes pí*u, což bylo vidět už od první minutu a i v 10ti City má na body.

Reagovat
stas87

no kazdy nato mame iny nazor...

Reagovat
Mindas

"Každý", kdo fandí Arsenalu má jiné názory.

Reagovat
Usty

Reagovat
stas87

no ja si za tym stojim ze v obrane city su komedanti..vid druhy gol je hotovo

Reagovat
Mindas

To viš, že jo... Zatím nejlepší obrana v letošní PL jsou komedianti. Nebude to tím, že dva beci základní sestavy jsou zranění a k tomu ještě to vyloučení?!

Reagovat
REPLIKATOR

De Jong nedostal kartu

Reagovat
Swarley

měls vsazený?

Reagovat
Counter

City o deseti s jedním stoperem, Tevez se zdravotními problémy, jednogólové vedení, teda jestli tohle nevyhrajem...

Nejhorší na hřišti je Djorou, ten je jak Alenka v říši divů. Už aby byl Vermaelen zpátky

Reagovat
fantomas

Bohužel, na Djouroua by dneska získal náskok i lenochod.

Reagovat
smazaný uživatel

jednim stoperem?

Reagovat
Counter

Yaya není klasický stoper, z velké části díky němu padl první gól.

Reagovat
smazaný uživatel

ze tam hral vetsinu casu Boateng..

Reagovat
smazaný uživatel

jinak souhlasim..

Reagovat
Mindas

Reagovat
SunFells

Já bych teda tím nejhorším opět tituloval Arshavinu ...kruci, že tomu Nasrimu musel nahrát zrovna on, to Arsénovi bohatě stačí

Reagovat
fantomas

Tihle dva vedou no. Plus Chamakh se mi taky vůbec nelíbí.

Reagovat
SunFells

Tak alespoň pressuje a nepřijde o každý balón se kterým se potká.

Reagovat
fantomas

No...

Reagovat
smazaný uživatel

Djourou je hodně špatný, snad tam dá Walcotta místo Arshavina

Reagovat
smazaný uživatel

a já čtu "jak Anelka v říši divů" ...

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

OU, super zapas zatim. Sice skoda te redky (ktera byla jasny, ale i tak nechapu, pro cna stoperu nehral Boateng nebo Lescott), ale aspon zapas dostal nejaky tempo. Sice prohravame, ale i deseti jsme minimalne vyrovnanym souperem a meli jsme i nejaky sance, takze stale verim aspon v remizu. Jen doufam, ze do hry nepujde Adebayor. A jinak, kdyby Boateng sel na stopera hned po redce, gol by nepadl, pac Yaya tam docela solidne horel a gol byl jeho. Kazdopadne se rysuje vyborna stop. dvojice Kompany-Boateng, kterej na stoperu hraje fakt paradne zatim.

Reagovat
Mindas

S tim Yayou na stoperu to bylo očividný. Měl tam hned stáhnout Boatenga nebo Richardse a Barryho na beka. Tohle byla kravina...

Reagovat
smazaný uživatel

Byla no, taky jsme kvuli tomu dostali gol, skoda no. Ale na remizu i tak urcite mame. Kazdopadne Boateng je na stoperu zatim vybornej..

Reagovat
Liquid

jasná teda nebyla, Chamakh si to předkopl, Hart by tam byl jasně dřív, žlutá měla být, komentátor to také tvrdil, nicmémě sudí si to obhájí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byl posledni, byla to takova tmave oranzova, takze se cervene divit nejde. Byla to od Boyaty kravina, kdyz si dvakrat po sobe nepokryl kolmici.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool zklamal

Reagovat
Rssa

Hrou nebo výhrou?

Reagovat
vladis271

výhrou, on to ani nekukal, ale myslel si, že má jasnovidecké schopnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Vlastňák

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl za to.

Reagovat
Liquid

zkusíme to City ještě....

Reagovat
Godwinson

Otočit!

Reagovat
SunFells

Řádně zadrbaná tutovka

Reagovat
Counter

druhá

Reagovat
fantomas

A další.

Reagovat
Rssa

Pořádné drama dneska, naštěstí v obraně čaroval Rhódský kolos Soto , který snad vyhrál každou hlavičku, dal gól, měla na něj být pískaná penalta po stupidním zákroku Jonese. Na hráčích byl vidět hlad po výhře, tak to má být. Chudák Carra, ten prostě si ten vlastňák dá i když za tento nemohl. Ale má to i své negativa, Meireles tam byl ke konci jak splašený býk, měl dostat jasnou červenou za ten šlapák na prdel, Maxi kromě jedné patičky opět bída. Aspoň se dostal na hřiště Jonjo, který s Neapolí byl nejlepším hráčem Live. Takže hurá, už nejsme na sestup, teď 20 výher v řadě a titul!!

Reagovat
fantomas

Co to dělaj, do ****???

Reagovat
SunFells

To jsou fakt jelita

Reagovat
SunFells

si tam posílaj míč na třicet cenťáků..

Reagovat
fantomas

Clichy, co bys řek na to, že by ses třeba probral?

Reagovat
supervizor

Denilson uplně odešel druhý poločas, měl by ho Wenger střídat

Reagovat
smazaný uživatel

boze, on uz je i Cesc tetovanej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

už dlouho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hefy

Vždyť na tom neni nic špatného. :)

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to nelíbí, když pak na hřišti běhají místo fotbalistů omalovánky Díky bohu, že u nás to zatím neni. Krom (doufam, že pořád jenom) jednoho hráče.

Reagovat
fantomas

Oh lá lá!

Reagovat
smazaný uživatel

woo-hoo!

Reagovat
Usty

ou shit..

Reagovat
Counter

Aleeeeeeeeeeeeex

Reagovat
SunFells

ALEEEEEEXXX Pěkná akce

Reagovat
smazaný uživatel

yeah

Reagovat
Mindas

Takového zasraného haluze! To je fakt k posrání.

Reagovat
REPLIKATOR

Nebreč

Reagovat
Mindas

Kdo brečí? Že Arsenal měl na City pouze o 10ti, to je fakt. Červená, haluzácký gól, ta Londýnská Alenka zraní na půlce Téveze a Fabianski chytá v životce. Paráda...

Reagovat
mithro

to je futbal no, ako fanusik united by som mohol rozpravat toho roku

Reagovat
fantomas

Jak můžeš vědět, že bysme na vás neměli, kdybyste byli plný, když ste tak proti nám hráli sotva pět minut?

Reagovat
Mindas

Taky stačilo. Šance Silvy, za moment náběh Richardse... No a pak jste se dostali po pěti minutách za půlku a redka.

Reagovat
fantomas

No to je fakt určující. Zas nesklouzávej k hysterii. Průběh zápasu by byl dost možná jinej, ale rozhodně ty dva okamžiky neznamenaj, že bez toho vyloučení bysme dostali...

Reagovat
Mindas

Tak alespoň, že jseš jedinej fanoušek Arsenalu, který se nenechá vyhecovat. Jistě, že by to bylo jiné, jen hecuju, ale té červené je škoda, protože to úplně degradovalo utkání, které od první minuty vypadalo na super zápas. City pak fyzicky odešlo, to je jasné...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Lovec

Bože ty jsi idiot, to svět neviděl.

Reagovat
Mindas

Děkuju, že si mě utřel.

Reagovat
Lovec

Rádo se stalo. Třeba půjdeš do sebe a přestaneš jako idiot vystupovat.

Reagovat
Mindas

Jako idiot vystupovat? To mi řekni prosím, jak to vypadá. Jako že vystupuješ z tramvaje při zavřených dveřích, čepicí na bok a slinou u pusy?

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lovec

Loni hrál Arsenal na Liverpoolu taky v 10 a dokázal se soupeři vyrovnat a zápas ještě zremizovat. Přestaň brečet a bež ventilovat svoje infantilní názory někam jinam.

Reagovat
Mindas

Tak hlavně mě za ty názory nezastřel, pane Lovec.

Reagovat
smazaný uživatel

to je mamlas, ten Chamakh...

Reagovat
smazaný uživatel

mělo být jinam. sorry.

Reagovat
Side

Reagovat
Lovec

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooool. Bridge namazal

Reagovat
smazaný uživatel

barry ne?

Reagovat
fantomas

Bridge. Aspoň na něj pak byl záběr.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ho. Posledni pulrok, rok je marnej a jeste smolar..

Reagovat
Lovec

Reagovat
Swarley

tak se nám to na té druhé příčce nejspíš pěkně srovná...

Reagovat
Usty

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

man city došla ropa

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

song , parada

Reagovat
Side

Ještěže je Mancinï natvrdlej a zatím tma neposlal Adama Johnsona

Reagovat
Side

A ani nepošle když se chystá Balotelli

Reagovat
Usty

Rosa a Balotelli.. parádka

Reagovat
Footballer

taky se na oba těším

Reagovat
SunFells

Reagovat
Godwinson

Jéé

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z mála okamžiku kdy se Arsha rozběhl bylo na střídačku

Reagovat
fantomas

To bude teď úžasnej průchoďák přes ten střed.

Reagovat
smazaný uživatel

zlý chlapec na ploše

Reagovat
Side

Fabianski, já ho nepoznávám

Reagovat
fantomas

Tak reflex měl vždycky suprovej.

Reagovat
Usty

sice offside, ale WHAT THE SAVE

Reagovat
Lovec

Nevím, proč nehvízdl faul na Songa těsně předtím ...

Reagovat
Usty

to už je teď fuk..

Reagovat
Swarley

nejspíš proto, že to byl krásnej čistej skluz...

Reagovat
Mindas

Reagovat
Lovec

Spíš ne

Reagovat
Swarley

Arsenal má problémy s tím, že nemá dobrého brankáře?

Reagovat
SunFells

Má nejisté brankáře ....Fabianski je výborný golman, ale chyběla mu praxe a působil dost nervózně ..Teď když má odchytáno dost zápasů, je strašně vidět ten rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně v NLD

Reagovat
Swarley

neboj, vím jak to je jen jsem tím příspěvkem chtěl pochválit Fabianskiho, poslední dobou chytá hodně dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jen doputoval na vrchol sinusoidy

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

v to doufám...aby měl Arsenal míň obdržených branek než my, to teda fakt ne-e...

Reagovat
Counter

5. zápas v řadě bez chyby. Hrubas beztak klasicky nebude daleko od pravdy

Reagovat
Swarley

no od teď to už bude zase klasické čekání na kiks

Reagovat
mike.84

PSV :DD:DD:D:D:D::D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Fabianski

Reagovat
Counter

Cesc se tam může roztrhnout a Chamakh to tak zazdí

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

A Big Dane je ještě sestřelí hattrickem! C'mon!

Reagovat
SunFells

Řekl sis o to, další dva kouskyy jsou na cestě

Reagovat
smazaný uživatel

spalte někdo Wengerovi tu bundu, prosím!!!

Reagovat
Side

Jn, je strašná

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mindas

Na to myslím pokaždé, když ho vidím. Tyhle sportovní kabáty jsou šílené...

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jn, vypadá v tom fakt jak nějakej úchylnej strejda

Reagovat
smazaný uživatel

Pedobunda

Reagovat
fantomas

Jo, přesně!

Reagovat
supervizor

Rosa na střed

Reagovat
Swarley

to bude průser....

Reagovat
Lovec

Síly na hřišti se vyrovnaly. Přišel Nick

Reagovat
Lovec

Dokonale jsem se tu ztrapnil

Reagovat
Usty

naprosto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, držíš se pořád na stejný úrovni.

Reagovat
Lovec

By mě zajímalo, z čeho tak soudíš, když sem prakticky nepíšu

Reagovat
stas87

mindas ako hodnotis dnesne vystupenie obrancov city?

Reagovat
Mindas

Kompany výborný, jako vždy. Bridge smolař. Boateng zahrál tak, jak zahrál po změně postu. Richards dopředu dobrý, dozadu slabší, tedy klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng v prvni pulce dobrej, v druhe do bylo slabsi no. Richards dneska dobrej i dozadu celkem, hodne se mi dneska libil. Kompany necekane nejlepsi..

Reagovat
Mindas

Kompas je zkrátka skvělý. Dnes to na něj ale bylo už moc. V řízení obrany mu neměl, kdo pomoct, což bylo vidět. S Tourém jsou už na sebe zvyklí. Boatengovi v druhé půli došlo, fyzička ještě chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo ale ten prvni polocas naznacil, ze by se Jerome mohl dostat postupem casu do zakladu pres Toureho. Jinak kdyz se jeste vratim k Richardsovi, psat o jeho vykonu jako o klasice, to urcite ne ...Jo a jeste bych dodal, ze podle me po sezone bud Bridge a nebo Lescott odejdou pryc..

Reagovat
supervizor

Kopytoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Nickyyyy!

Reagovat
Side

Nick

Reagovat
mithro

city ked nemaju vpredu teveza tak nevedia vymysliet nic

Reagovat
Godwinson

Bendtner gól aneb potupná tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Úžasně kontroverzní gól. Nejprv možná aut, potom možná ofsajd a nakonec....střelec Bendtner.

Reagovat
supervizor

Reagovat
stas87

tak aut ani nahodou zasa blbst obrancu city prestal hrat a zacal machat rukami je jedno ze to bolo za stavu 0:2...fakt banda blbov v obrane a arsenal to dokazal vyuzit

Reagovat
Mindas

Hošo, ty jseš fakt unikát.

Reagovat
stas87

??proste si priznaj ze city zahralo dnes v obrane na picu...to su fakta a tie nezmenis

Reagovat
smazaný uživatel

si kokot chlapce

Reagovat
stas87

ked myslis...

Reagovat
Mindas

Co ti na to říct. Zatím nejlepší obrana v PL zahrála dnes na pí*u, protože jsou absolutní komedianti a Arsenal tak famózní. Co takhle třeba to, že byla pod mnohem větším náporem, protože ve středu hřiště chyběl jeden hráč? Když chceš za každou cenu dnes nějaké komedianty v obraně, tak se stačí podívat na Djourou s Clichym.

Reagovat
stas87

nikde nepisem ze arsenal hral vyborne tak si nevymyslaj laskavo jasne z ich arsenal prehraval ale su muzsva ktore ked hraju o 10 hraju vic zodpovedne dozadu a to city zatial neukazalo tak sa ukludni a sundaj si svoje ruzove okuliare dost uz

Reagovat
justcall

Reagovat
Mindas

Jenže jsou mužstva, která klidně ten bod v 10ti uhaluzí, ale City si nešlo pro bod, nýbrž pro tři. Gól dostali po taktické chybě Yayi, který na stoperu zkrátka neměl být. A když dostaneš branku, hraješ v 10ti a ještě si byl před zápasem favoritem, tak to není zrovna to pravé na psychiku. City chtělo vyrovnat, a proto vznikala okna, a to i přes hráče, kterým došli síly. Viz. Boateng... Až se naučíš chápat fotbal, jako takový, tak se oháněj takovými názory. Do té doby prosím drž papulu...

Reagovat
justcall

Mancity udělalo brzo chybu a zaplatilo za ní.. nevim co se furt řeší

Reagovat
stas87

sorry ale ja mam dost staci co si napisal ze city arsenal prehravalo v plnom pocte...perfektny odhad po jednj sanci silvu...tazko by uhrali v 10 aj ten bod niet este 3 uz sa spamataj

Reagovat
Mindas

Arsenal se dostal za půlku asi dvakrát, než přišla redka, tak nevím, co rešíš. Že City na Arsenal umí, tak to bylo snad všem jasné a i dnes byl favoritem. Dnes hrálo vše do karet Arsenalu a on toho využil. A ty na mě prosím už ani snad nereaguj, protože mě už nudíš a nebavíš. Pa pa...

Reagovat
smazaný uživatel

viz posledni dva zapasy na Eastlanes..

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne tri..

Reagovat
stas87

jasne ze boli city favoritom a co si pamatam tak doma arsenalu dali aj 4 goly ale je fakt smiesne robit odhad a vychadzat z toho ze arsenal za 5-6 minut bl dvakrat za polovicou... fakt umenie pan vestec

Reagovat
Mindas

City do zápasu neskutečně vlítlo. Mohlo být klidně po první minutě rozhodnuto, jenže se rozhodlo po pěti minutách tou redkou. Na to není potřeba žádnou věštící kouli, ale je potřeba mít na to koule uznat to...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě jeden dejte, ať je sranda

Reagovat
Usty

Nicklas to bude mít gajda radost .. a Nasri assist, paráda

Reagovat
Usty

a já koketoval s myšlenkou dát ho ve fantě na lávku..

Reagovat
SunFells

Ja sakra, Fabi chce první čistý konto

Reagovat
smazaný uživatel

ten fabianski je dneska fakt batman

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny balony na něho, že nemusel udělat ani úkrok. Fakt Batman

Reagovat
REPLIKATOR

Kdyby dal Sagna gól, tak to by bylo už moc

Reagovat
Mindas

To jo a přesto City mělo šance min. na bod.

Reagovat
Side

V druhým poločase určitě no

Reagovat
Mindas

Min. Adebayor měl dvě, tak nevím, co řešíš. Střelu Silvy a zákrok konečky prstů, který předvedl Fabianski, tak tu ani nepočítám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne zvolená taktika od Wengera, výborná práca obrany na naše pomery, výborná predvedená hra, výborný výsledok. Po dlhej dobe som na Arsenal maximálne hrdý!

Reagovat
Counter

nebýt brzkého vyloučení anebo aspoň odstoupení Teveze, tak bychom dost možná nevyhráli...

Reagovat
smazaný uživatel

Možno zo mňa hovoria emocie, ale dnešná hra sa mi zdala krásna. Takto by sme aj ten titul urvali.

Reagovat
Mindas

Když budete vždy hrát proti 10ti, tak to urvete. Prosím tě, emoce stranou a zpět do reality. City i o jednoho hráče méně mělo šance min. na bod. To vyloučení přišlo až moc brzy a 90. minut je zkrátka neskutečná porce a síly dochází.

Reagovat
Mindas

Konečně objektivita.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy se vubec zranil ten Tevez?..jsem si ani nevsiml..

Reagovat
Mindas

Djourou ho na půlce ze zadu přepálil. Žlutá, ale mohlo se klidně červenat. Minutu si nepamatuju, ale tak kolem 30 minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja prave nevdel, jestli to byl tenhle zakrok, kazdopadne pokud se Carlos zranil, budeme hodne oslabeni..

Reagovat
Mindas

Pokud bude hrát Silva za hrotem, tak nebudeme. On ty šance vytvoří i Adebayorovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, protoze Yaya Toure a nebo bude, ale budem hrat jen na jedno kridlo..

Reagovat
Amos

bože ty jsi tak zaujatej , nafackuj si.

Reagovat
smazaný uživatel

clean sheeeeeeet! woooo!

dobrá práce. :)

Reagovat
Usty

Přenos mi přeskočí z Anglie do Sevilly a mně přijde jak kdyby to byl nějakej pohled do historie.. hroznej trávník, nevkusný úbory hráčů a stadion na blití..

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte pryč tu fotku, jeho výraz mi strašně připomíná ten odpad z Realu přetransformovaný na ženu

Reagovat
smazaný uživatel

No super, teď je tam Nasri...to je fakt výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam bylo předtim za fotku??

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by tam dat tvoju krasavče

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

co tě to obtěžuje za ošklivyho chlapa?

Reagovat
smazaný uživatel

to je homeles...

Reagovat
smazaný uživatel

tak pak je mi všecko jasny

Reagovat
smazaný uživatel

dneska velmi slusny vykon, vysledek sice uplne neodpovida realite, ale vyhra je cenna a naprosot zaslouzena

song dnes famozni

fabianski

nasri

cecs (za tu penaltu)

sagna

clichy, djourou za první poločas , druhej uz ok

Reagovat
afc

Ciste konto u Arabov,kto by to povedal?Dnes skvely vykon,super praca od vesetkych hracov a z toho Denilsona fakt este nieco bude.Len tak dalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda Fabianski A vlastně všichni kanonýři, dnes to bylo parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobře arsenal

Reagovat
Ferguson6

Super Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle odehranej zápas, City se k ničemu prakticky vůbec nedostali, na pár možností. Co mě dnes ale opravdu potěšilo, je výkon Fabianskeko. Dnes byl absolutně bezchybný, měl centry, rohy, byla to konečně ta jistota v bráně co nám tak dlouho chybí, na tom začátku už jsem myslel, že Silva to proměnil a najedou míč v rukou Fabiho, perfektní zákrok.

V prvním poločase se mi nelíbil Djorou, hořel jako papír, Tévez si s ním dělal co chtěl. První poločas byl celkově vyrovnanější, než druhej, bylo vidět že oba chtějí vyhrát. Citizens mě překvapili v druhym poločase. Čekal bych od nich nějákej nápor, tlak, naštěstí jsme je do ničeho vážnějšího nepustili, už i obrana se mi v druhý půli líbila o dost víc než v první.

Opět fámózní Samir, výborně hrál i Song, oba krajní beci, Chamakh to taky odjezdil.

A abychom předcházeli zbytečným scumím výplodům. Chamakh si míč píchl před sebe, byl by sám před Hartem, obránce ho podrazil skluzem, jasná červená. Penalta: Totoná situace, akorát v podání Cesca, balón si popostrčil, Kompany do něj naběhl když byl míč už 2 metry někde jinde, jasná penalta. Navíc ve druhé minutě šel sám na bránu Šava, ale byl odmáván ofsajd. Z opakovaného záběru bylo viditělná, že vybíhal na úrovni Kompanyho.

Come on Arsenal

Reagovat
Mindas

"City se k ničemu prakticky vůbec nedostali, na pár možností.", "Citizens mě překvapili v druhym poločase. Čekal bych od nich nějákej nápor, tlak..." Co jsou tohle za pecky? City mělo min. 3-4 100% šance a co se týče toho, že nepřišel nápor, tak to bylo neskutečné překvapení, že jim došly síly, když hráli od páté minuty o 10ti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho se budeš vymlouvat na vyloučení? A jaký 3-4 100% šance? Jsi se koukal na loňskej záznam ne?

Reagovat
fantomas

Silva 2x, Boateng, Adebayor...

Reagovat
fantomas

A dal by se tam počítat i Richards vlastně.

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor? Myslíš tu hlavu z ofsajdu? A u Silvy počítám jen s tou střelou ze začátku.

Reagovat
Mindas

Adebayor v závěru z malého vápna. Nikdo o žádném offsidu nemluví... Nějakou hlavu tam měl také.

Reagovat
fantomas

A ta střela z rohu vápna po parádní kombinaci, kterou musel Fab vytěsnit na roh nic?

Reagovat
Mindas

To byl fantastický zákrok, protože Silva byl už dost blízko a ty konečky prstů výborně zapracovali. Všechna čest.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, na ni jsem si teď vzpoměl . Ale od Adeho tam opravdu 100% šance nebyla. Ta hlava kdy to dával přes Fabiho nad byl ze záklonu, šance to byla, ale že by se o ní dalo říct 100%..

Reagovat
Mindas

Ještě jednou: "Adebayor v závěru z malého vápna!"

Reagovat
smazaný uživatel

O té mluvím proboha

Reagovat
Mindas

Ale to nebyla ta z offsidu ty šašku, ale jak ji zablokoval Clichy. To snad se mi jenom zdá...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš tupej, ty vole. Já teky nemluvím o té z ofsajdu ty blbe! Mluvím o té, o které jsi řikal. Demence...

Reagovat
Mindas

"Ale od Adeho tam opravdu 100% šance nebyla. Ta hlava kdy to dával přes Fabiho nad byl ze záklonu, šance to byla, ale že by se o ní dalo říct 100%." Pak se koukni na vlákno níže a snad to pochopíš, i když pochybuju... Nikdo nemluvil o té z offsidu a nebo hlavě přes toho vašeho Pšonku v bráně, ale o té zablokované střele z malého vápna. Takže tu nedělej chytrého, protože si nikde jinde neuvedl tuhle šanci, ale jen ten offside a střelu nad, o kterých se nikdo nebavil. Příště zkus méně nadávat a víc používej mozek, protože jediný tupý dement jseš tu ty a pokud to nevidíš, tak ti přeju hodně štěstí v budoucím životě.

Reagovat
smazaný uživatel

První věta byla o jedné šanci (ofsajdové), druhá byla o té, o které mluvíš. Jestli jich neměl víc, což pochybuju když jsem se koukal. A o tom urážení a nadávání pomlč. Poznal jsem, že jsi arogantní blb, takže jsem rád, jak dopadnu v životě. Hlavně že vím, že nejsem žádnej arogantní blbeček, kterej všechno ví a všechno zná. Sbohem..

Reagovat
Mindas

Je roztomilé, jak se nebojíš lhát. Nikde o té šanci v posledních minutách nemáš ani čárku, ale hlavně, že o ní celou dobu mluvíš a já jsem tak tupej, že jsem to v žádném tvém komentáři nerozkódoval. Já jsem neskutečně arogantní, to máš pravdu a i všechno vím. Až sám sobě se hnusím, jak moc jsem dobrej. Vytrvej, třeba budeš také takový.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se neboj, arogance je to nejmenší, po čem toužím

Reagovat
Mindas

Neboj, to příjde se znalostma a kvalitou osobnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

boze vy ste tu fakt komedianti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Vymlouvat na vyloučení? Tak "trošku" to rozhodlo zápas, když přišlo hned na začátku, nemyslíš? Ne, ty nemyslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože, ano, ovlivnilo zápas, ale to není důvod to psát téměř do každého příspěvku. Ale faktem je, že City si zaslouží uznání, bojovali i po tom, snažili se kombinovat a hrát ofenzivně. Paradoxně mohli dostat i víc gólů.

Reagovat
Mindas

Taky bych to tak často psát nemusel, kdyby pár zdejších jedinců nepsalo takové kraviny, jako že obránci City jsou komici, a že City se na nic nezmohlo. Howgh.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se řídíš pravidlem: "když on tak já taky"? To je ale ubohý

Reagovat
Counter

Všechno dneska šlo v náš prospěch, víc takových zápasů!!!

Reagovat
Mindas

Reagovat
afc

obaval som sa po nepremenenej penalte Cesca,ze sa bude opakovat Sunderland.Arsenal vie ako dodrbat vyhrate zapasy.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem rad, ze ste jim trosku pristrihli kridylka Vam je zase pristrihnou Straky - kdyz ne v Carlingu, tak urcite v lize

Reagovat
Mindas

Stejně si nám přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska? Nepral. Nechtel jsem, abyste odskocili

Reagovat
Mindas

Ty si přál Arsenalu? Mdloby na tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Remizu jsem chtel

Reagovat
Mindas

Po té redce jsme na tom byli stejně.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Já přál vám.

Reagovat
Mindas

Reagovat
fantomas

Tak zase jen v krátkosti:

Fabianski - nejlepší výkon brankáře v letošní sezoně?

Clichy - koupat ho Richards s Milnerem jen o trochu víc, tak se v tý vodě snad rozmočí

Djourou - zásadně všude o krok pozadu, nebo ne - o dva

Squillaci - já nevim, nevšim sem si ho

Sagna - škoda, že mu Clichy nemohl aspoň půlku svých starostí přehrát na druhou stranu

Denilson - první poločas fajn, druhej poločas nein

Nasri - MOTM

Aršavin - jeden světlej okamžik na zápas? na něj pořád dost

Song - máme nový AM!

Fabregas - proti Šachťaru poprvé a naposledy nahoru!

Chamakh - směle svým stínem

----

Před zápasem sem fakt nevěřil, nakonec mi ale nic jinýho nezbylo a vyšlo to. Všechna čest Citizens za výkon v oslabení a díky Clattenburgovi za perfektně zvládnutej zápas.

Reagovat
Mindas

Výborné shrnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

v zásadě souhlasím, ale pro mě dneska MOTM Fabianski...dneska mi ukázal, jak šeredně jsem ho podceňoval...ale zase to nezkřiknout že ano

Reagovat
fantomas

Jo, dneska se mi líbili Nasri s Fabianskim a s přivřením oka i Fabregas.

Reagovat
Mindas

Předvedl fantastický zákrok už v první minutě, což rozhodlo. Pro mě také MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se nesouhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM Fabianski ? zaco ? ze chytil 2 centrovane lopty a 2 strely do stredu brany ?

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Přesně za to, úplně si to odhad

Reagovat
Usty

co myslíš tím Cescem?

Reagovat
fantomas

Pentle.

Reagovat
Usty

proti Šachťaru poprvé a naposledy nahoru!.. jako ta penaltová střela? (nevim, neviděl jsem to)..

Reagovat
fantomas

Jo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Já ani nebud plencat chválu na dnešní výkon,ale až na malé chybky jsme hráli parádně ... City si zasloužili ještě víc gólů . Jedinej , kdo za něco stál , byl Silva ... Jinak klobouk dolů před Fabianskym

Reagovat
justcall

arabové si moc věřili a dopadlo to jak to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíce vstřelených gólů a nejmíň obdržených, to je letošní Chelsea

Reagovat
Usty

a v obou stats celkem suverénně

Reagovat
MySch017

uvidíme, dokedy...

Reagovat
smazaný uživatel

Takový skóre a ztratili 5 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Takový skóre a ztratili 5 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Chudák Žabák.

Reagovat
Lovec

Reagovat
MySch017

F*CK OFF MAN SHITY!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pri registracii nie je podmienka mat aspon 15 rokov ?

Reagovat
MySch017

Reagovat
smazaný uživatel

mala by byť

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea teprve čekají rozhodující zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

This is how it feels to be city,

This is how it feels to be small,

This is how it feels when your team wins nothing at all,

Nothing at all,

Nothing at all...

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

Build a bonfire,

Build a bonfire,

Put the Scousers on the top,

Put the City in the middle,

And we'll burn the fucking lot...

Reagovat
Usty

Chelsea prosinec: Everton H, Tottenham A, Man Utd H, Arsenal A, Bolton H

troufám si tvrdit, že pokud z těchhle zápasů uděláme alespoň 11 bodů, titul bude náš..

Reagovat
mithro

ja to vidim tak na 6

Reagovat
fantomas

...což neuděláte. Tohle nemůžete ustát.

Reagovat
mithro

hlavne ale prosinec este daleko, dovtedy sa chelsea mzoe zranit jeden dvaja hraci a s tym uzkym kadrom budu problemy......dufam

Reagovat
Usty

tři hráče už máme zraněný teď.. jedinej hráč, bez kterýho se na ty zápasy neobejdem je Lampard, jsme strašně neschopní vytvářet hru bez něj..

Reagovat
fantomas

Ono je vůbec neuvěřitelný, že někdo jako Lampard vám může sám tvořit hru.

Reagovat
MySch017

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

proč myslíš?

Reagovat
fantomas

Protože to neni žádnej playmaker.

Reagovat
Usty

má fantastickou přihrávku a je geniální, takže má předpoklady bejt tvůrce hry

Reagovat
fantomas

No geniální hráče si teda představuju docela jinak.

Reagovat
Usty

dva lidé, dva názory..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hýříš vědomostmi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mithro

Reagovat
MySch017

S Evertonom, MU a Tottenhamom bod, v Arsenale nič a doma Boiltonom tri... nechrobím čo chcem, max 6.....

Reagovat
kiwwi

Chelsea v Arsenale nic?

Reagovat
afc

ono to raz pride,otazka je kedy,takze sa moc nerehoc.

Reagovat
kiwwi

ja by som bol len rad ale momentalne je to nerealne

Reagovat
smazaný uživatel

8

Reagovat
Ferguson6

3,1,1,0,3

Reagovat
Usty

však říkám, že pokud dáme 11, máme titul.. počítám to, že 3,1,1,3,3...

ale ze zápasů s Evertonem a Boltonem nečekám ztrátu, Toffees se sice zvedají do svý normy, ale na SB je musíme dát, pokud chceme myslet na titul.. Arsenal, tam můžeme klidně vyhrát, neumějí na nás, loni 0-3 .. jedinej zápas, kde nevěřím ve vítězství je na WHL, MU můžem taky klidně doma porazit..

každopádně je super, že nám do tý šílený desetidenní štyřzápasovky padl jenom Arsenal, protože mít tak např ty první 4 prosincový soupeře, tak se z toho poserem

Reagovat
spider_8

Na WHL je to jeden z nejtěžších zápasů vůbec, ale jinak doma hrajem parádně, takže 7 bodů. Arsenal venku porazíme, ty na nás neumí. Mně to vychází na 10

Reagovat
SunFells

Arsenal prej neumí ani na City

Reagovat
spider_8

Na City v 11

Reagovat
Mindas

Reagovat
justcall

vaše chyba, kdybyste nefaulovali, tak mohl jít Chamakh sám na bránu

Reagovat
Mindas

Nikdo netvrdí, že ne...

Reagovat
justcall

jasně že to výrazně ovlivnilo celý zápas, ale nikdo nemůže vědět, jak by to dopadlo, kdyby se hrálo 11 na 11

Reagovat
Mindas

Jak nikdo? Já to vím... City by Arsenal přejelo, jako vždycky na Eastlands.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
justcall

aha, ale víš hovno..

Reagovat
Mindas

To je možný, ale to zásadní, že City by Ars-anal přejelo, tak to vím také.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
justcall

škoda, že se chováš jak arogantní blbeček.. myslel jsem, že současný umělý Manshity má aspoň sympatický fanoušky..

a prosimtě na mě už nereaguj, ztrapnili jste se domácí prohrou s Ars-analem nebo jak si to napsal, tak si to chci vychutnat

Reagovat
Mindas

Já jsem arogantní? Spíš je smutné, že nepobíráš obyčejné hecování, jako třeba fantomas a další normální fanoušci Arsenalu. ManShitty, Ars-anal... Nemáme si co vyčítat.

Reagovat
justcall

no dobře ..ale stejně nemůžeš vědět, že byste v 11 vyhráli

Reagovat
Mindas

Vím, protože to ví i Mancini. "We stayed in the game until the second goal, we always tried to play and to score. After today we can say we are one of the best teams in the Premier League. I think with 11 against 11 we would have won this game. We are a good team, I am disappointed with the loss." Na Eastlands City zkrátka neprohrává a ani dnes by tomu nebylo jinak, zvlášť, když na Arsenal umí. Z Eastlands si pravidelně vozí body jen Everton s Tottenhamem a ani letos to podle mě nebude jinak.

Reagovat
tomasinho

Teď už ne, když si je neodvezlo ani LFC. Ti za poslední dvě sezony uhráli krásné 4 body na Eastlands.

Reagovat
Mindas

Reagovat
tomasinho

Pamatuješ na obrat z 2:0 na 2:3? Garrido rules

Reagovat
Mindas

Na to se nedá zapomenout. Nejdříve předvede krásný přímák a pak shoří, jako papír.

Reagovat
smazaný uživatel

United?

Reagovat
Mindas

Snad ne.

Reagovat
justcall

ale zápas s Blackburnem vám taky zrovna nevyšel

Reagovat
Mindas

No jo no, taky když musíš dotahovat ztrátu po takové minele, kterou předvedli Hart s Tourém.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si na MUFC zapomnel umyslne, tak doufam, ze se ti to vrati Ja teda vzdycky tvrdil, ze na Eastlands hrat neumime, ale i tak si nas nemel opomenout!

Reagovat
Mindas

Povedlo se, povedlo... Já čekal, kdo se z MU ozve a doufal jsem, že to budeš ty.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter

Cesc ale naproti tomu po zápase prohlásil: "Even if they were 15 and we were 11 we would still go and win."

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mindas

Dnes skoro stačilo 10.

Reagovat
SunFells

Skoro no ...3 branky nedostat, jednu dát a je to tam.

Reagovat
Mindas

Proč nedostat tři? Stačilo čtyři dát, šance na to byly.

Reagovat
SunFells

Hele ...Fabianski chytal dobře, ale kdyby za záda pustil 3 góly z těch vašich šancí, tak to jde na jeho hlavu, protože vše letělo na něj ....Teda z toho, co letělo na branku.

Skóre je prostě jasné a není o čem, Arsenal toho také spálil mraky.

Reagovat
Mindas

Já nepočítám všechny šance, ale min. 3 byly 100%. Z toho zbytku klidně něco padnout mohlo, zvlášť když chytal Pšonka. Jenže on zrovna na nás dobře zachytá, to je k posrání. No a vy jste sice taky něco spálili, ale zase nemůžete chtít, aby jste z každé šance dali branku. Na to nemáte zase až tak kvalitní střelce, když Peršan marodí.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jaktože ne? Vždyť nás celé ty tři úvodní minuty tlačili, to je přece zaručená výhra.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Counter

No ještě tak dalších pět a Djorou by si dal vlastňáka...

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem pragmatik a vidím to na 9 bodů... 3,1,1,1,3

Reagovat
Usty

to by bylo fajn..

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Prosincový los máme zabijáckej, jenže já v tom vidím i tak trochu výhodu - okolo Vánoc ztrácíme v posledních letech běžně, máme slabší formu a na tým taky doléhá nabitý program jako na každého.. Kvůli tomu pak body odevzdáváme i výrazně slabším soupeřům, které bychom v jiné části sezóny v pohodě přehráli a ty body dost chybí.. Jenže letos, jestli se prohraje na Arsenalu a třeba plichtí s MU a Tottenhamem, tak sice ztratíme dost bodů naráz a tím pádem i pozici v tabulce, na druhou stranu se ty ztráty se nebudou moci klasifikovat jako zbytečné, protože proti těm týmům by přišly snad v každé fázi sezóny.. A se slabšími celky budeme hrát ve chvílích, kdy program bude méně nabitý a tím pádem bude riziko ztrát o něco nižší..

Každopádně až čas ukáže, jestli nás takový los položí, nebo nám to naopak pomůže, ale jedno je jisté - ty Vánoce budou plné adrenalinu..

Reagovat
Usty

To se mi líbí, každopádně o Vánocích je PL úplně jiná než běžně a unavení budou všichni a především pak Spurs, kteří nejsou zvyklí na zátěž z LM a o Vánocích na tom budou vůbec nejhůř ze všech..

Reagovat
Ferguson6

bude to 8 bodov

Reagovat
Rssa

Ty vole, Liverpool nastartoval stíhací jízdu za titulem a všici tu oslavujou Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zas nechapu, ze tu nikdo neoslavuje vyhru Newcastlu na hristi momentalne nejsilnejsiho mansaftu PL

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak! Podali skvely vykon

Reagovat
Rssa

Přesně tak, škandáliózní!

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem zvedavej, jak dlouho bude Balotellimu trvat aklimatizace..

Reagovat
Rssa

Jestli aklimatizací myslíš obvinění ze znásilnění nebo podvedení své přítelkyně s Vanessou Perroncel, tak tipuju ještě týden

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on se myslim ze rozesel se svou pritelkyni, ale nejsem si jistej..

Reagovat
Mindas

Že neumí, nebo spíš nechce nahrávat, tak to není aklimatizací, ale že je to neskutečný šašek. Jinak se aklimatizovat nepotřebuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho nemam rad..

Reagovat
smazaný uživatel

We are the famous, the famous Arsenal!!!

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea může prohrát všechny zbývající zápasy a stejně bude nakonec první

Reagovat
tomasinho

Tak dneska Liverpool snesl poprvé přísnější měřítka. S tím, co bylo na hřišti, to bylo asi maximum, co šlo uhrát. Zhruba do 68. minuty byl an hřišti takřka jeden tým, nebýt Robinsona mohlo to být klidně v poločase 3:0 a nikdo by nemohl říct ani ň. Dneska ucházející Lucas, Maxi a výborní Gerrard s Kyrgiakosem. Kyrgiakos byl naprostým vládcem vzdušného prostoru, měl snad tři gólovky. Naopak špatný Konchesky. Od 70. minuty ale zbytčná pasivita, která mohla klidně vyústit v gól Rovers. Opravdu citelná byla ztráta Samby. A Torres a jeho 5.gol ve 4.zápase proti Rovers.

Reagovat
Rssa

Souhlasímj, ten Kyrgiakos je s věkem čím dál lepší, naprostý vládce vzduchu, jsem si při těch rozích vzpoměl na Samiho Naopak nesouhlasím s Maxim, ten už je dávno za zenitem, dneska možná jedna patička mu vyšla, jinak to je zbytečný hráč. Lucas dnes posouval míče celkem v pohodě, ale i tak bych ho rozhodně oželel, nic neumí pořádně. Potěšil mě Jonjo na závěr, klidně bych ho tam místo Maxiho dal příště, ale netuším jak je na tom s křídelní hrou.

Reagovat
tomasinho

To já taky, v EL zahrál slušně jako AM, což by měla být jeho primární pozice. Lucase bych taky ožele, ale dnesk nehrál alibisticky a s tímhle výkonem strčil všechny výkony Poulsena do kapsy. A Maxi je za zenitem, to ano, ale dneska byl v kombinacích platný.

Reagovat
Rssa

Poulsena jsem takticky nezmínil Ten by měl co nejdříve vypadnout, Maxi za ten plat co bere je taky velké zklamání a rozhodně bych se ho taky zbavil. Na jeho straně by lépe zahrál Johnson, místo by tak bylo i pro Kellyho. Je toho moc, co bych změnil, bohužel po této výhře se obávám, že Maxi s Lucasem tam zahnízdili na dlouho v základu, stejně tak jak Carra napravo Ten mě ale dokázal hodně rozesmát, on ten chudák ma opravdu smůlu na vlastní branky

Reagovat
tomasinho

Tak dneska za ani nemohl, ale na to, jak v poslední době hraje na kraji, tak hrál dneska výborný zápas. Lítal jak divý, zaslouží si palec nahoru.

Reagovat
Rssa

Tak lítal, ale mě se tam nelíbí. Nemohl, pravda, ale i tak je to zajímavé, že to odnesl zrovna on Tak kvótu vlastňáků už má snad letos splněnou

Reagovat
tomasinho

Tak taky mi se tam nelíbí, ale jako nouzovka dneska byl výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Dufam, ze Liverpool zostupi (a prosim nedavajte mi tu palec dole)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mindas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Konecne niekto

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, to byl překlik. Chtěl sem dát .

Reagovat
Mindas

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Reagovat
Ferguson6

Uz sa z toho nevyhovoris. Prvy palec plati

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

tá sadla

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Ferguson6

nepreklikol si?? Dufam, ze ty uz si klikol spravne

Reagovat
fantomas

Řek sem si..."takovej chudák..."

Reagovat
Ferguson6

..... tak dakujem

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

Reagovat
FC Porto FC

I když nesnáším Arsenal sem rád že ty debili City někdo porazil. CHELSEA go go go!

Reagovat
Ferguson6

Ale no Arsenal sa neda neznasat

Reagovat
Mindas

Když to Čukotka nedokázala, že?!

Reagovat
tomasinho

Jinač, ty ještě žiješ už ses na icq neukázal pěknou řádku dní.

Reagovat
Mindas

Jdu na něj.

Reagovat
14titi

Byl to od nás dobrej výkon,ale manchester sh-ty byli fakt přemotivovaný.Ale hrálo se o 6 bodů a ty putujou na sever londýna!

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy je za výhru 6 bodů?

Reagovat
Usty

si debil?

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt ne, asi ty, když jsi to nepochopil

Reagovat
Usty

já to právě pochopil ty estrádovej umělče..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda slov pro tebe, přečti co jsem psal tomu ropákovi, pak to pochopíš.

Reagovat
Mindas

Tomu ropákovi? Snad se už ani víc nezesměšňuj, aby ti do budoucna zbyla ještě nějaká ta čest.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo...no, povidej

Reagovat
Mindas

Stačilo...

Reagovat
smazaný uživatel

konečně...

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, máš pěkné jméno, kdes na něj přišel?

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale líbí se mi

Reagovat
smazaný uživatel

on myslel asi kdyby City vyhráli, tak by na nás měli 6 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tyyy jo, nepovidej

Reagovat
Mindas

Nejdříve to nepochopíš a pak se tu snažíš dělat drsňáka na člověka, který na tebe normálně reagoval? Na co si hraješ ty kašpárku?

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, počkej. To nemyslíš vážně, že ne? .

Reagovat
Mindas

Ne ne, dělám si neskutečnou prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si nepochopil můj příspěvek k těm 6 bodům. Ono, promiňte pane, že jsem si rýpnul. A ano, opravdu jsem to nepochopil.

Reagovat
Mindas

Tak ten tvůj komentář pochopil opravdu jen samotný autor komentáře, kterého sem tam vidíš v zrcadle.

Reagovat
smazaný uživatel

"rýpnul"...asi do nosu jak vidim

Reagovat
Mindas

Je mi u prdele, co vidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potom klobouk dolů

Reagovat
Mindas

Brávo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze se na ty vokurky nevykasles uz

Reagovat
Mindas

Asi jo, protože dnes co kus, tak unikát.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho nechápu, bavit se s takovým zaostalcem jako jsem já...

Reagovat
Mindas

Tak jistě, že to nechápeš, když jseš zaostalý. Za to se na tebe nemůžu ani zlobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Neznáš pojem "six-pointer"? I když tady bych ho stejně nepoužil, to se řiká spíš o zápasech, v nichž se hraje o udržení.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že znám, jen jsem si rýpnul na to, jak zakončil větu. Je pravda, že dnes se hrálo vlastně o 6 bodů, ale na sever Londýna putují 3, nikoli 6 (to bylo to rýpnutí)

Reagovat
fantomas

Pff.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vytecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
Usty

OT: The Pastels !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kastrát je za moc

Reagovat
tomasinho

Toho zpěváka snad musí tahat za gule, aby takhle zpíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Si je před koncertem zavázal...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi je ten hrac, co se vrati s Vidicem uplne mimo deni

Reagovat
kiwwi

ale apson stihne rozhodit rukami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak to dokazal

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson z toho bude mít noční můry ještě 2 měsíce, no

Reagovat
supervizor

Wilson byl špatnej celej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Balotelli?

Reagovat
Mindas

On hrál? Něco s rukavičkama a čírem tam běhalo, ale že by to hrálo?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jednou se zapojil do Richardovy akce náběhem k rohovému praporku, ale nejsem si jistý...

Reagovat
smazaný uživatel

-sovy

Reagovat
Mindas

Asi jo, nevím. On vždy když měl balón, tak všichni ostatní mohli odejít, protože on stejně nenahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl nahodou na zacatku te akce, ktera byla nakonec tutovkou pro Silvu..? (Nejsem si jistej).

Reagovat
Mindas

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Micah?

Reagovat
Mindas

Mario.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem si vzpomněl na gol proti Blackburnu, jak mu to Benjani narazil o tyčku

Reagovat
smazaný uživatel

To byla parada..

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo, jak by si to Benjani vypočítal a chtěl mu oplatit přihrávku. Sem čekal, že tohle už dát musí, ale on mu to naservíroval zpátky takhle. Vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

Benjaniho 3 nechtene asistence

Reagovat
Mindas

Jo jo, tohle byl tehdy recesní večer a one man show Benjaniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, jednou omylem nahrál Adebayorovi, když chtěl udělat kličku Songovi

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak on ti jeste ukaze..!

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neudělal.

Reagovat
justcall

naopak hrál výborně, ale doplatil na to, že City hráli o 10.. jinak by dal přinejmenším hattrick

Reagovat
Mindas

Dnes mohl dát hattrick jedině Tévez, ale toho na půlce přepálila ta vaše Alenka v říši divů.

Reagovat
justcall

Djourou

Reagovat
justcall

A kde jsi vzal Alenku? On je Johanka

Reagovat
smazaný uživatel

Johanka v říši divů, to zní jako nějaký pornofilm. Něco jako Josefína Mutzenbacherová

Reagovat
kiwwi

fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Mmmm, tady se někdo vyzná!

Reagovat
Counter

hádám, že z mého poločasového souhrnu ("Djorou je jak Alenka v říši divů").

Reagovat
Mindas

Reagovat
herbage

Jooooooooo, je to tam. Teď jsem přijel domů a ten výsledek mě nesmírně potěšil. O to více mě mrzí, že jsem zápas neviděl. Nandat to ropákům 3:0 na jejichz stadionu, k nezaplacení. Láska a pravda opět zvítězily nad lží a nenávistí. Skvělý dárek Arsénu Wengerovi v 61. narozeninám

Reagovat
Mindas

Tak láska se většinou znázorňuje červenou barvou, takže máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

Nehodil bys mi prosím odkaz, kde můžu stáhnout celý zápas? Byl bych ti vělmi vděčný

Reagovat
Counter

http://forum.rojadirecta.org/showthread.php?104167

Vyber si - HD v Ruštině nebo obyč. v Angličtině

Reagovat
herbage

Díky moc, při dlouhých zimních večer si vychutnám tuto výhru nad sklenkou brandy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
justcall

amen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to tak jak říkáš, tak když Chelsea proti Vám pravidelně vítězé tak vyhrává dobro - podle tvý teorie.

Reagovat
smazaný uživatel

btw. seznam hráčů v PL, kterým končí smlouva letos

José Bosingwa (Chelsea)

Branislav Ivanovic (Chelsea)

Jamie Carragher (Liverpool) (Contrato hasta 2013)

John Carew (Aston Villa)

Steven Pienaar (Everton)

Owen Hargreaves (Manchester Utd.)

William Gallas (Tottenham H.)

Matthew Upson (West Ham Utd.)

Michael Owen (Manchester Utd.)

Robert Green (West Ham Utd.)

Emmanuel Eboué (Arsenal)

Jonathan Woodgate (Tottenham H.)

Manuel Almunia (Arsenal)

Steven Taylor (Newcastle Utd.)

Ryan Giggs (Manchester Utd.)

Sebastian Larsson (Birmingham City)

Paul Scholes (Manchester Utd.)

Andy Reid (Sunderland)

Benjani Mwaruwari (Blackburn Rovers)

Patrick Vieira (Manchester City)

Johan Elmander (Bolton)

Nigel Reo-Coker (Aston Villa)

Zoltán Gera (Fulham)

John Pantsil (Fulham)

Luke Young (Aston Villa)

Grétar Steinsson (Bolton)

James McFadden (Birmingham City)

Gianni Zuiverloon (West Bromwich Albion)

Danny Murphy (Fulham)

Pascal Chimbonda (Blackburn Rovers)

Mark Schwarzer (Fulham)

Thomas Sorensen (Stoke City)

Edwin Van der Sar (Manchester Utd.)

Brad Friedel (Aston Villa)

Abdoulaye Fayé (Stoke City)

Steve Sidwell (Aston Villa)

Lee Bowyer (Birmingham City)

Tal Ben-Haim (West Ham Utd.)

Ricardo Fuller (Stoke City)

Chris Baird (Fulham)

Phillip Bardsley (Sunderland)

Sotirios Kyrgiakos (Liverpool)

Kieron Dyer (West Ham Utd.)

Rory Delap (Stoke City)

Eidur Gudjohnsen (Stoke City)

Danny Higginbotham (Stoke City)

Abdoulaye Méïté (West Bromwich Albion)

Jason Roberts (Blackburn Rovers)

Victor Anichebe (Everton)

Stephen Caldwell (Wigan Athletic)

Gary Neville (Manchester Utd.)

Roman Bednar (West Bromwich Albion)

Tamir Cohen (Bolton)

Michael Knightly (Wolves)

Jlloyd Samuel (Bolton)

Martin Jiránek (Birmingham City)

Lars Jacobsen (West Ham Utd.)

Jonas Olsson (West Bromwich Albion)

Zavon Hines (West Ham Utd.)

Andrew O'Brien (Bolton)

Diomansy Kamara (Fulham)

David Jones (Wolves)

Luke Moore (West Bromwich Albion)

Jody Craddock (Wolves)

Ricardo Gardner (Bolton)

Marek Cech (West Bromwich Albion)

Jonathan Spector (West Ham Utd.)

Marcus Hahnemann (Wolves)

Rob Edwards (Blackpool)

Kagisho Dikgacoi (Fulham)

Ian Evatt (Blackpool)

Sol Campbell (Newcastle Utd.)

James Vaughan (Everton)

Stephan Carr (Birmingham City)

Luke Varney (Blackpool)

Gary Taylor-Fletcher (Blackpool)

Simon Cox (West Bromwich Albion)

Brett Ormerod (Blackpool)

Charles Itandje (Liverpool)

Joey O'Brien (Bolton)

Boudewijn Zenden (Sunderland)

Paul Rachubka (Blackpool)

Giles Barnes (West Bromwich Albion)

Dekel Keinan (Blackpool)

Stuart Parnaby (Birmingham City)

Daniel Gabbidon (West Ham Utd.)

Carlo Cudicini (Tottenham H.)

Mustapha Riga (Bolton)

Keith Southern (Blackpool)

Robbie Blake (Bolton)

Míchel Salgado (Blackburn Rovers)

David Healy (Sunderland)

Daniel De Ridder (Wigan Athletic)

Seamus Coleman (Everton)

Kevin Phillips (Birmingham City)

David Vaughan (Blackpool)

David Meyler (Sunderland)

Eddie Johnson (Fulham)

Ben Alnwick (Tottenham H.)

David Carney (Blackpool)

Jason Euell (Blackpool)

Jose Baxter (Everton)

Ali Al Habsi (Wigan Athletic)

Kelvin Etuhu (Manchester City)

Stuart Holden (Bolton)

David Murphy (Birmingham City)

Stephen Crainey (Blackpool)

James O'Shea (Birmingham City)

Jack Colback (Sunderland)

Maik Taylor (Birmingham City)

Jason Brown (Blackburn Rovers)

Richard Kingson (Blackpool)

Shane Duffy (Everton)

Rachid Bouaouzan (Wigan Athletic)

David González (Manchester City)

Matthew Hill (Wolves)

Moustapha Salifou (Aston Villa)

Billy Clarke (Blackpool)

Malaury Martin (Blackpool)

Henrique Hilário (Chelsea)

Isaiah Osbourne (Aston Villa)

Neal Eardley (Blackpool)

Shaleum Logan (Manchester City)

Jake Livermore (Tottenham H.)

Colin Doyle (Birmingham City)

Jordan Spence (West Ham Utd.)

Pascal Zuberbühler (Fulham)

Andy Marshall (Aston Villa)

Matthew Gilks (Blackpool)

Robert Milsom (Fulham)

Mike Pollitt (Wigan Athletic)

Dean Kiely (West Bromwich Albion)

Danny Coid (Blackpool)

Kieran Agard (Everton)

Ádám Bogdan (Bolton)

Carlo Nash (Stoke City)

Luke Daniels (West Bromwich Albion)

Enric Vallés (Birmingham City)

Ishmel Demontagnac (Blackpool)

Louis Almond (Blackpool)

Ryan Donaldson (Newcastle Utd.)

Shane Ferguson (Newcastle Utd.)

Mark Halstead (Blackpool)

Grant Hanley (Blackburn Rovers)

Ole Söderberg (Newcastle Utd.)

Ashley Eastham (Blackpool)

Reagovat
fantomas

Nemoh si vybrat jen ty nejzajímavější? Ale přes ctrl+f sem si vyhledal Almuniu a Elmandera a oči se mi rozžehly nadšením.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je zajimavej jenom Sorensen a Pienaar

Reagovat
fantomas

Jj, a docela mě překvapilo to duo RB z Chelsea. Ale to těžko ani jeden z nich v nejbližší době neprodlouží.

Reagovat
kiwwi

tak pre koho ako...je tam viac zaujimavych hracov

ja som hlavne zvedavy co s Hargym

Reagovat
smazaný uživatel

U nej nejde vubec o smlouvu, v tom seznamu ho neberu jako zajimavy jmeno.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

A Pollitt, ok.

Reagovat
Chazy

Fuller, Vaughan, Luke Young, Reo Coker, Faye, Carew, Olsson atp, nepovedenej vtipe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

A ten "supertalent" Coleman.

Reagovat
fantomas

Ty jo, ten tam je taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho sem prehlidl.

Reagovat
kiwwi

Sidwell, Craddock...

Reagovat
Chazy

No to zas tak zajímavý hráči nejsou

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jody je sympoš

Reagovat
smazaný uživatel

a Sidwell by se mohl vrátit na Madejski

Reagovat
smazaný uživatel

tak nechtelo se mi to promazavat, zvlast, kdyz je to promichany ... a nevim jak moc je to spolehlivy, ale snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí tam myslím jen hráči, co jsou v PL na hostování z jiné ligy, jinak by to mělo být vše

Reagovat
fantomas

Odkud to máš?

Reagovat
smazaný uživatel

betisweb .. jsou tam i dalsi jmena a treba konci stary garde AC - Nesta, Pirlo, Seedorf, Ambrosini, Inzaghi nejde mi sem zkopirovat odkaz, kdybys po tom touzil, poslu treba na fb

Reagovat
Counter

Elmander je Club Top Scorer, takovým hráčům se prodlužujou smlouvy aspoň na čtyři pět let

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

A hlavní tahoun fucking disgrace co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
tomasinho

Z LFC jen Itandje. Rafa nám ty zmetky podepsal na pěkěn dlouho, kdo se jich pak má zbavovat?

Reagovat
fantomas

Spíš doufej, abyste v příští sezoně nezačali z určitých důvodů podepisovat ten spodek seznamu namísto Meirelese, Colea a spol...

Reagovat
tomasinho

No, neboj, z tohlde mám strach už nějaký ten pátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Od nás Alnwick, toho ani nikdo nechce, kromě Leedsu...ani se nedivím. Gallas je tam jen na rok, Woody bude rád, jestli si vůbec ještě zahraje soutěžní zápas. Cudicini - bůh ví, co bude za rok, ale furt je jako 2ka dobrý. Livermore - vůbec nevím, jaké s ním sou plány. Sleduje ho někdo v Ipswichi?

Reagovat
Rssa

z toho by byl tým bojující o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to zkusme: Sorensen, Bosingwa, Ivanovic, Carra, Taylor , Pienaar, Giggs, Vieira, Reid - Fuller, Gudjohnsen

Subs: VdS, Faye, Gallas, Kyrgiakos, Scholes, Larsson, Phillips

Pomoc! Je tam asi milion right backů...

Reagovat
fantomas

Tak když dáš doleva Taylora, proč tam rovnou nešoupneš Willyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Willy je, jak to říct, no... První dva zápasy se mu vůbec nepovedly, jako by byl nastrčenej. Až teď proti Fulhamu zabral a i proti Evertonu si s Kaboulem rozuměli, ikdyž ten ho převyšoval. Už aby se uzdravil Daws a přišel Khumalo.

Reagovat
smazaný uživatel

a golmanu a Taylora si doufam nikdo na prest. trhu vsimat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Everton uz krouzi od leta Na druhou stranu je to asi jedinej klub, co bych mu pripadne odpustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladam, ze az zacne hrat a my prestanem dostavat goly, tak se podepise at uz je jeho agent sebevetsi vul.

Reagovat
Rssa

Schwarzer - Bosingwa, Ivanovič, Kyrgiakos, asi ten Taylor - Coleman, Scholes, Pienaar, Giggs - Islandská sopka, Carew

Reagovat
tomasinho

Já si teď všiml, že von je tam i Soto, dnešní muž zápasu a král vzdušného prostoru, bohužel momentálně náš nejlepší stoper.

Reagovat
Rssa

a přitom hraje čistě, mě se po dlouhé době líbí nějaký náš stoper Liverpoolu, docela změna

Reagovat
smazaný uživatel

Arséne podepsat Eboueho!! a v žádným případě nepodepisovat Hliníka!!

Reagovat
fantomas

A podepsat Gallase!

Reagovat
smazaný uživatel

Friedel - Gallas, Upson, Ivanovic - Pienaar, Hargreaves, Larsson,Scholes, Giggs - Carew, Owen

at koukam jak koukam, nevidim tam kvalitniho levyho beka.. mozna jsem slepej

Reagovat
fantomas

Zenden možná.

Reagovat
tomasinho

Carragher Ten už ale podepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

treba trumfne nakonec Nevilla a bude to maly (nebo pyrrhovo) vitezstvi pro LFC

Reagovat
tomasinho

Já bych byl rád, aby netrumfoval, i když v každém zápase jde vidět, že nejvíc maká a fakt odevzdává na hřišti všechno. Bohužel se to často míjí účinkem.

Reagovat
fantomas

I na ten dnešní gól se asi nadřel, co?

Reagovat
Chazy

Tak tohle už je pro něj rutina.

Reagovat
Rssa

...a přitom dneska za něj vůbec nemohl, ho trefil Konchesky

Reagovat
fantomas

Kdyby to nebyl Carra, tak Konchesky míří jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Hm, nejhezčí takovej vlastňák si dal A.Cole u CFC s Essienem, myslím že proti Readingu na 2-2 těsně před koncem :)..

Reagovat
fantomas

Už ti někdo řek, že máš neuvěřitelnou paměť? Jo, vlastně řek...ty...tak teď ti to řikám i já.

Reagovat
fantomas
Reagovat
Chazy

No to je ono, 2006/2007 hádám :)..

Reagovat
Chazy

Hádám dobře, ale stačilo kouknout na datum nahrání

Reagovat
fantomas

...prostě génius.

Reagovat
Chazy

No to každopádně

Reagovat
SunFells

..taková kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

nemas odkaz?..

Reagovat
fantomas

Kousek hořejš.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhezčí je stejně tenhle: http://www.youtube.com/watch?v=1csQG0ZciFQ

Reagovat
smazaný uživatel

Higginbotham to zvladne

Reagovat
fantomas

Tak to i Spector, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si prehliadol Mareka Čecha.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dotaz. Marcos Alonso a Rodrigo Moreno v Boltonu, dostanou se aspoň někdy na lavičku, nebo hrají jen za rezervu? A jaké jsou jejich vyhlídky na prosazení v této sezoně. Dík.

Reagovat
fantomas

Marcos Alonso je na lavičce, mám pocit, střídavě. Jednou jo, jednou ne, ale zatim si ani jednou nekop no. V tomhle Coylea vůbec nechápu, že ho ani nezkusí, když kraje obrany (letos dokonce víc i ten levý než pravý) sou dlouhodobě achillovou patou Boltonu. Snad mu časem dojde, že s Robinsonem a Steinssonem (naděje svítá - furt nemá novou smlouvu) to nikam vejš než na nějaký 13. místo nedotáhne a dá Mikelovi šanci. Ten Rodrigo vtrhnul na hřiště teď proti Wiganu, vůbec poprvý a hned tam měl povedenou ránu z voleje, snažil se. Myslim, že ho mohl upoutat a aspoň na to střídání to čas od času bude. Z dlouhodobějšího hlediska nicméně na vytlačení Leeho pomýšlet nemůže, ale první náhradou by podle všeho mohl bejt.

Reagovat
fantomas

* a dá Marcosovi šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Dík .

Reagovat
homeles8

Reagovat
j_mrazik

Dobrý kolo, až na to, že Chelsea mohla padnout a byl by to krásnej víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

magore!

Reagovat
j_mrazik

krleši

Reagovat
smazaný uživatel

mrazíku.

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžeš mít všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak poklona křišťálovým chlapcům . Pěkně ste vypráskali City.! Good work!!!

Reagovat
Mindas

Tak někdo musel, když vy jste na to neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak víš co, my si něco takového můžeme dovolit, protože s těmi slabšími naplno nebodujeme jen málokdy

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak budete obírat ty týmy z vrchu a zároveň ztrácet stěmi ze spoda( jak to máte ve zvyku) tak SUPER !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.srandaweb.com/lukas/2010/rijen/1489.jpg

Co to je za ligu nevíte někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

To sou dresy AEK.

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandéz Ten kluk je až nečekaně golový, myslel jsem že to bude něco jako Vela 2.0., zatím ale příjemně překvapuje...

Reagovat
mithro

ten je niekde uplne inde ako Vela

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Vela je někde úplně jinde. Má za sebou 30 reprezentačních startů a 100 ligových startů v Evropě

Reagovat
mithro

a? toto nie su dolezite udaje

Reagovat
fantomas

Jo, a za tu dobu neskutečných 23 branek.

Reagovat
kiwwi

Javier ma 69 zapasov za seniorov (Guadalajara + ManUtd) a 20 zapasov za Mexiko - dokopy 89 zapasov v ktorych dal 45 golov!!!

Reagovat
mithro

ako uznavam, Vela prisiel ako talent a hrozne mlady, takze to mal urcite tazsie, ale proste Javier je omnoho golovejsi a o to u utocnika ide hlavne

Reagovat
kiwwi

ved prave preto si spravne napisal ze Javier je niekde inde ako Vela

Reagovat
mithro

jo to malo ist o riadok vyssie

Reagovat
fantomas

Nepochopils ironii?

Reagovat
kiwwi

nie, pretoze 23 golov nie je zasa az tak malo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ironie byla zřetelná

Reagovat
kiwwi

ani nie, pretoze neviem preco ale fantomasa mam spojeneho s bezhlavym obhajovanim Velu

Reagovat
fantomas

Tak dík no.

Jen upřesnim - naopak sem KRUTĚ proti němu a prosazuju jeho "vyhoštění". A teda mít coby primárně hrotový útočník bilanci 120/23, to mi fakt nepřijde nijak top.

Reagovat
kiwwi

uz viem, pomylil som si ta s herbagom

Reagovat
kiwwi

len neviem ci to nie je este horsie ako ten povodny prispevok

Reagovat
fantomas

Co přesně?

Reagovat
kiwwi

co co presne?

Reagovat
fantomas

Je horší než ten původní příspěvek. Nák tě celýho nechápu teď.

Reagovat
kiwwi

neviem ci je pre teba horsie ze som ta mal za zaryteho zastancu Velu alebo to ze som si ta pomylisl s Herbagom

Reagovat
fantomas

Jo, no to taky nevim. Ale spíš ten Vela.

Reagovat
smazaný uživatel

Kohout?

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že Vela je někde jinde, snad neříkám, že je lepší Byla to jen taková poznámka do větru... Jinak na hodnocení Chicharita v Evropě je furt trochu brzo, ještě chvilku bych si počkal, ale má to rozjeté slibně. Z repre si myslím, že je určitě golovější než Vela a odavá lepší výkony. Btw - mám docela rád Mexiko - Blanca a tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co se týká zápasu MC - Arsenal: Stříkání z Fabianského výkonu fakt není na místě, ty zákroky rozhodně nespadaly do kategorie vyjímečných, ale spíš nadprůměrných...i když chápu že je to nezvyk vidět zachytat golmana Gunners naprosto spolehlivě s lehkou nadstavbou Boyata (jehož zařazení mi už před zápasem přišlo riskantním krokem) - jasná červená (sám se po zákroku chytil za hlavu), naprosto zbytečný a riskantní zákrok, pochopil bych to v někdy ke konci zápasu ale ne ve 4. minutě, Kompany to samé, stupidní penaltový faul, troufám si tvrdit že kdyby hrál Kolo, Arsenal by nezvítězil (ale to to jsou jen kdyby)...Každopádně Arsenal zaslouženě 3 body.

Reagovat
j_mrazik

K tomu Fabianskému: my jsme hotoví i z průměrnýho výkonu. Tohle byl prostě dlouho nezažitý luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi to jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dost mi připomínal výkon třeba Čecha v Moskvě - naprosto spolehlivý, co by měl chytit, chytil

Reagovat
smazaný uživatel

chytil i nějaký ten nadstandard, myslím, že nějakou střelu zpoza obránců krásně vytěsnil nad břevno...

Reagovat
smazaný uživatel

To by měl chytat

Reagovat
smazaný uživatel

pecka jak prase zpoza obránců- nikdo by nemohl říct ani ň, kdyby to nechytil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný že chyba by to nebyla, ale tak spekulovalo by se, jestli to náhodou fakt chytit neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako pecka to fakt byla a z pohledu kamery za brankou bylo vidět že hleda skulinku aby viděl na míč. Ten se najednou vynořil a jeho relfex byl minimálně obdivuhodný.

Reagovat
fantomas

Ty máš na ty golmany fakt divný nároky. Aby snad nákej brankář zachytal dle tebe "výjimečně", musí chytat jako ten golman v Shaolin Soccer, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

stačí jak Hart proti Tottenhamu, podle mě nejelšpí brankářský výkon sezony...

Reagovat
fantomas

To sem zmeškal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak musí chytat brankář, aby se řeklo, že zachytal výjimečně?

Reagovat
vodka

tak to sem uvedl jako příklad, zároveň nejlepší výkon roku zatím... jinak Robinson tuto sezonu podává výjimečné výkony skoro každý zápas... aspoň z těch sestřihů, co vidávám, tak chytí skoro v každém zápase 3 tutovky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Jistě, že obrana City je oslabená absencí Tourého. Nejen kvalitou, ale i sehraností, která mezi ním a Kompanym je. Kompany předvedl zbytečný zákrok ve vápně, ale byl to snad jeho první penaltový skluz od té doby, co je v City. Jinak on vesměs nefauluje a jeho odebírání balónů a poziční hra je fantastická. V neděli měl hlavně nastoupit společně s ním Lescott, když je zdravý. Sice v City krom jednoho období nikdy nepodával dobré výkony, ale společně s Kompanym už pár zápasů vedle sebe hráli a celkem slušně, i když je fakt, že to vždy držel hlavně Kompas.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: V zostave kole 4 hráči Arsenalu (Fabianski, Sagna, Song, Nasri)! Zaslúžene!

Reagovat
smazaný uživatel

Akotát se divim, že Fabregas byl MotM

Reagovat
smazaný uživatel

*Akorát

Reagovat
smazaný uživatel

Na arsenal.com je to Fabianski.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Sky Sports, pochopitelně

Reagovat
smazaný uživatel

Miloš je citlivý kluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon, ze z toho nakonec nepadl gol. Jsem si ted vzpomnel na Iniestu ze stredy..

Reagovat
kiwwi

Milos Krasic Banned For Two Games .... MALO!!!

Reagovat
m.sali

nový majitelé a Carragher je zpátky ve formě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele