9. kolo
24.10.2010 14:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

United se opět strachovali, nakonec ale první venkovní výhru přece jen vyválčili

Manchester United měl namále. Užuž to vypadalo, že také popáté bude z výletu mimo Old Trafford pouhý bod. Když se ale znovu ozval Javier Hernandéz a svým druhým gólem v zápase rozhodl o utrápené výhře svého týmu, mohl si Ferguson konečně ulevit. S tímto břemenem se už MU vláčet nemusí.

Stoke měl dneska jednu výhodu. Nastoupili proti němu poněkud bohorovní United, vepředu si počínající marnotratně, vzadu často tuze nedůsledně. Potters tak například v jednu chvíli dovolili zorganizovat nepříjemný závar před Van der Sarem, zatímco oni sami zbabrali vlastní přečíslení 3 na 2. Jenže Stoke s touhle pomocí neuměl moc dobře nakládat, i když svou dravostí soupeři působil určité potíže. Ve 27. minutě to nicméně byl Manchester, kdo otevřel skóre. Naniho centr sklepl pro Hernandéze Vidič a útočník přezdívaný Chicharito snad temenem odrazil míč do sítě. Inu, ani to ovšem Red Devils nadobro neoprostilo od profesury, přestože ztráty lehkých balonů hosté mírně omezili. Především se už ale nenechávali Stoke přehrávat a do konce poločasu de facto kontrolovali hru. K tomu všemu málem presující Hernandéz skóroval zády a Evra se svou hlavičkou také nebyl úplně daleko od gólu.

Je to skoro k nevíře, ale koncentrace Rudých ďáblů byla v druhém dějství snad ještě na nižší úrovni než v tom prvním. A vzhledem k tomu, že ofenzivní borci v červenobílém dnes rozhodně neměli svůj den, často jsme přihlíželi přerývání hry z jedné strany na druhou spojené s totální absencí zajímavých okamžiků. Z laxnosti United vždy pramenila ztráta, pak narazili i Potters a takhle neustále dokola. Sladkou výjimkou byla až situace ze 72. minuty, kdy Berbatov potáhl míč k šestnáctce soupeře a pak delikátně našel schovaného Hernandéze, jenž takovým kung-fu kopem pouze těsně minul protější tyčku.

Na druhé straně mohlo zahřmět až devět minut před koncem a rovnou to dokonale vyšlo. Celé akci opět předcházela hloupá ztráta hráče MU, tentokrát Scholese, kterou za pomoci Jonese a Gudjohnsena zužitkoval v překrásnou křižnou ránu do šibenice Turek Tuncay. Naštěstí pro Manchester však stále po hřišti pobíhal energický Chicharito, jehož dokonalý čuch na góly se do konce tohoto utkání ještě jednou projevil. Stalo se tak v 86. minutě, kdy zblízka doklepl do sítě Evrovu polopřihrávku z otočky.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Tomtaf

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Nani,Rooney - nová smlouva ho nakopne

Reagovat
scholes18

nebude hrat lebo je zraneny..

Reagovat
Devil

3 tydny bude out!

Ale i bez nej vyhrajem 0:2 doufam

Reagovat
smazaný uživatel

ale bude porád ty seš zraněnej sakr arooney dávej goly nebo mě rupnou nervy! :D

Reagovat
scholes18

Wayne Rooney prodloužil smlouvu s Manchesterem United, na další zápasy za Red Devils si ovšem bude muset počkat. Kvůli poraněnému kotníku bude anglický útočník mimo hru ještě tři týdny....a nehadaj sa..

Reagovat
diastan

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim,nevim co čekat od tohodle zápasu,normálně bychom je měli jednoduše přejet,ale s tím co hrajem teď musíme jednoznačně prohrát.Na druhou stranu Rooney podepsal novou smlouvu a situace v klubu se snad uklidnila,takže mi vychází remíza...protože jsem fanoušek rudých ďáblů,tak snad o gól vyhrajem a zlomíme tak smůlu z hřišt soupeře,pokud zase nebudem úředovat v posledních minutách,jak je cizích hřištích našim zvykem v této sezóně.

Tip 1:2 nebo 1:3. A věřím,že se opět trefí Nani a pokud bude hrát Chicharito,tak by mohl i on

Reagovat
PePiG7

musí se trefit Berba aby se dotáhl na ty modráky

Reagovat
vanGomm

Manch.Unt. v lize 4 zápasy venku a 4x remíza,tak by ty plichty mohly zkončit.Tipnu tedy 2.Jiný výsledek by už znamenal znatelnou ztrátu na Chelsea a hráči Unt. by na boj o titul už mohli pomalu zapomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Devil

Reagovat
frantamlad

Jde se na věc...

Reagovat
mike.84

haluzáci z utd zas v zavěru..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chudáčku...co tim myslíš "haluzáci z utd zas v zavěru.. " pokud vim,tak letos na ty závěry spíš doplácíme,tak si příště promysli co sem budeš jinak si skoč na matriku a nech se zbavit svéprávnosti

Reagovat
frantamlad

Je to škoda..Tuncay pěkný gól..mohlo to být pěkných 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda pravda

Reagovat
C-M@ster

Konecne z venku 3 body.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele