Anglická Premier League - souhrn 4. kola

10.09.2011, 17:58, aktualizováno 12.09.2011, 22:57
Komentáře a souhrny
Bezbrankovou remízou skončilo pondělní měření mezi Queen's Park Rangers a Newcastlem, které uzavřelo čtvrté kolo. Pro Magpies znamená bod posun na čtvrtou pozici, o níž se dělí se Stoke City. QPR má body čtyři a je jedenácté...

Queens Park Rangers - Newcastle United 0:0

12.09.2011 21:00

Góly: -

Atraktivní podívaná, v niž překvapivě nehrál titulní roli Joey Barton, skončila i přes množství šancí, především v prvním poločase, bezgólovou remízou. Největší zásluhu na tom má pečlivě bránící obrana hostů, jež sice Rangers dovolila způsobit vzruch před brankou, avšak za brankovou čáru, či častokrát ani k brankáři, je nepustila. Magpies tak zůstávají stále neporaženi a s jediným obdrženým gólem stojí v čele defenzivních statistik.

Už od prvních minut utkání měli domácí Rangers jednoznačně více ze hry, o což se postarala především dvojice Adel Taarabt - Shaun Wright-Phillips, po jejichž ose se míč častokrát dostal k zakončujícímu Bothroydovi. Nejprve to však oba jmenovaní zkoušeli sami. V šesté minutě napřáhl Taarabt, ale potvrdil, že mu to letos zkrátka nepadá a i jeho 15. střela v sezoně skončila jen v rukavicích Krula.

Pak se poprvé dostala ke slovu posila z Manchesteru City, když na jeho hlavu vykouzlila úžasný centr další nová akvizice Armand Traore. Drobný křídelník ovšem dějiny nepřepsal a když se hlavou do míče položil, mohl jej sledovat pouze při cestě do nižších pater tribuny. Po necelých patnácti minutách nastala na Loftus Road ďábelská čtvrthodina, v niž se mohli fanoušci dočkat hned několika branek.

Parádní podívanou v úžasném tempu odstartovala šance Newcastlu. Leon Best s lehkostí svého slavného jmenovce prakticky ve stoje oklamal bránícího hráče a málem překonal i brankáře - Kenny však konečky prstů vytěsnil nebezpečný projektil těsně vedle zadní tyče. Za dvě minuty mohl naopak domácí fanoušky rozradostnit Bothroyd, jehož na značce pokutového kopu našel Wright-Phillips, útočník Rangers nicméně pozměnil známou pověru na "nedáš - nedáš".

Hned za minutu se do úniku dostával opět 29letý rychlík, ale proti přesile si netroufnul a jediné, co mu zbylo byla střela z dálky - bez úspěchu. Minuta číslo 22 a další obrovská příležitost domácích. Taarabt dal vzpomenout na parádní kousky z loňské sezony, geniálně si pohrál s dvojicí soupeřů ve středu pole a předal míč aktivnímu Wright-Phillipsovi na rohu vápna. Angličan zakmital svýma bleskovýma nohama, uvolnil se a předkládal Bothroydovi před poloodkrytou svatyni přízemní centr. Posila z Cardiffu ale na míč nedosáhla.

Za pět minut se situace opakovala téměř jako přes kopírák. Marocký záložník poslal do běhu neúnavného brázdiče pravé lajny, jenž obratem balon posunul před bránu na Bothroyda. Tomu se ale míč zapletl po nohama a nakonec se po skrumáži dokutálel až k dobíhajícímu Faurlinovi, který jej ovšem s přispěním teče obránce Newcastlu poslal pouze nad. z následného rohu měl Bothroyd další velkou šanci. V souboji na hranici malého vápna přetlačil Stevena Taylora a hlavou mířil přesně k tyči - tam ale stál připravený s napřaženou pravačkou Danny Sipmson.

Největší šanci si domácí schovali na 39.minutu. Kdo jiný než Adel Taarabt zase našel perfektně naběhnutého Wrighta-Phillipse, jenž si v souboji poradil hbitěji než stoper Coloccini a mířil vstříc Krulovi. Povedl se mu i lob, jenže na brankové čáře stačil včas zasáhnout Steven Taylor a stav tak zůstal stále bezbrankový. To platilo i při odchodu do kabin.

Kdo čekal ve druhé půli ofenzivní smršť Queens Park Rangers, byl zklamán. Hned v první minutě sice střílel Taarabt, ale Krul skryl pokus bez potíží do náruče. Následné náznaky šancí vždy dokázali uhasit obránci v černobílém, především pak exceloval Steven Taylor. V 66. minutě však i on jen přihlížel jak se po rohu dostává k hlavičce mířící mimo branku Derry. Hra sice ze svého půvabu a nasazení mnoho neubrala, nicméně šancí bylo ve druhé pětačtyřicetiminutovce pramálo.

Jednu z nich si deset minut před koncem utkání vytvořil skvělým uvolněním přes dva hráče a následnou střelou nad Wright-Phillips, jehož byla až do vystřídání skutečně plná pravá strana hřiště. Ke gólu ovšem ani jeho snaha nevedla a Newcastle si tak odnesl z líbivého klání šťastný a cenný bod za remízu 0:0.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Blackburn Rovers 1:1

11.09.2011 17:00

Góly: 38. Bobby Zamora - 32. Rubén Rochina

Blackburn má první bod! Uhrál ho přitom na půdě Fulhamu, který s ním tedy zůstává v sestupové zóně. Po tomto kole má jen o bod víc. Rovers se zároveň vyhnuli trapné bilanci - poprvé od roku 1888 mohli vyjít ve všech prvních čtyřech zápasech sezony naprázdno. To se jim nakonec i díky premiérové trefě Rochiny nepovedlo.

V první půli byl ještě Blackburn domácím relativně vyrovnaným soupeřem. Projev obou mužstev na první pohled postrádal jistotu i kvalitu, naopak snahu nešlo upřít žádnému z aktérů. Každopádně třeba David Hoilett v první půli stihl připravit slušné palebné pozice Rochinovi i Goodwilliemu, zatímco na druhé straně málem Dann ověnčil svůj debut v žlutočerném dresu zaviněním branky. Jeho malou domů ovšem sice vystihl Zamora, pak se nicméně po Salgadově zákroku na něj nepískala penalta.

Fulham se jinak celý poločas pokoušel o pevné uchopení taktovky zápasu, a zrovna když se mu to už začínalo dařit, přišla parádní trefa Rochiny. Nenápadnou akci rozjížděl opět Hoilett, když od levé postranní čáry přihrával na vápno španělskému útočníkovi, jenž levačkou vymetl šibenici. Rovers se však neradovali příliš dlouho. Hned po šesti minutách Givet podcenil obranný zákrok a Zamora pak z pravého kraje šestnáctky prostřelil Robinsona. Ten v tu chvíli ještě netušil, že po přestávce zažije jeden z nejtěžších možných poločasů.

Ruiz totiž patrně bude ještě potřebovat nějaký čas na aklimatizaci, kdežto Dembélé hned jak přišel, zvedl domácí ofenzívu o sto procent. Jakkoliv nakonec v četných gólových příležitostech nijak přímo začleněn nebyl. Givet každopádně musel blokovat Zamorovu střelu zpoza zadní tyče a Robinson odmítal nadějně pálícího Dempseyho. Strůjcem všeho nebezpečenství se zdál být Danny Murphy.

Jenže Fulhamu to bylo k ničemu, i záhy byl Dempsey vychytán. Naopak se ještě Craven Cottage strachoval, když ojediněle zaútočil Goodwillie. Úplný závěr ale poznamenal hlavně souboj brankáře Schwarzera s aktivním Hoilettem, po němž byl kanadský útočník dlouho ošetřován.

Více informací k zápasu

Norwich City - West Bromwich Albion 0:1

11.09.2011 14:30

Góly: 3. Peter Odemwingie

West Bromwich Albion dokázal díky brzké trefě Odemwingieho zvládnout utkání v Norwichi a odváží si tak z Norfolku premiérové tři body v letošní sezóně. Kanárci si naopak na něco podobného ještě chvíli počkají.

Baggies začali na Carrow Road bez respektu a hned od úvodu dávali najevo, že chtějí konečně prolomit nepříznivou sérii. A hned první vážnější příležitost hostujícího celku skončila brankou. Neuběhli ani tři minuty, na Shoreyho zdánlivě neškodný pas nedoskočil De Laet, váhavý Ruud zareagoval pozdě a Odemwingie už měl potom snadný úkol - 0:1.

Inkasovaná branka Kanárky probrala. Srovnat krok mohl vzápětí Surman, jeho střela z úhlu se však stala snadnou kořistí Fostera. Ten samý hráč to zkoušel i o chvíli později, tentokrát napřáhl z 20 metrů, výsledek jeho snažení byl ale stejný jako v prvním případě. A když nic nevykvetlo ani ze spolupráce Bennett - Tierney, tak mohlo opět udeřit na druhé straně. Dorransova utěšená rána však naštěstí pro domácí orazítkovala pouze tyč.

Po obrátce to byli opět svěřenci Paula Lamberta, kdo měl navrch. Spolupráce Martina s Croftsen však kýžené ovoce opět nepřinesla. O chvíli později zkoušel dalekonosným pokusem štěstí Johnson, jeho střela se ale o chlup mezi tři tyče nevešla. Domácí lodivod dělal, co mohl. Během krátké doby využil všechna střídání, ani to ale změnu v rozložení sil nepřineslo.

V 75. minutě navíc po standardní situaci došlo ke kontaktu Reida se Morisonem a sudí Halsey po krátké úvaze nařídil pokutový kop. Míč si na značku postavil střelec první branky Odemwingie, ale Rudd tentokrát jeho střelu vystihl a zcela tak napravil své zaváhání při první brance. Zoufalý závěrečný tlak Norwiche pak přinesl ještě jednu zajímavou možnost, na centr Tierneyho si naběhl Morison, v tísni ale branku netrefil, což znamenalo jediné - jeho tým zůstane pro dnešek bez bodu.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Manchester United 0:5

10.09.2011 18:30

Góly: 5. Javier Hernández, 20. Wayne Rooney, 25. Wayne Rooney, 58. Javier Hernández, 68. Wayne Rooney

Vyprodaný Reebok Stadium, poprvé za posledních pět let, z pozice domácích fanoušků nepřihlížel žádné příjemné záležitosti. Manchester United totiž po Arsenalu zničil i Bolton, vedený shodou okolností Wengerovým velkým obdivovatelem. Oba kluby z města textilu tedy dál zůstávají stoprocentní.

Přestože poločasový výsledek hovořil jasnou řečí, nedá se konstatovat, že by United svého soupeře válcovali. Spíš naopak - ve zlato proměnili, na co sáhli, zbytek dopředu odehráli spíše v tréninkovém tempu a vzadu především mezi prvními dvěma vstřelenými góly leckdy až nepěkně hořeli. Každičký vstřelený gól byl navíc dílem individuálních selhání obvykle nejistých členů Jaaskelainenovy stráže. V prvním případě to byl klusající Knight, kdo nechal Cahilla napospas dvěma útočníkům MU a výsledkem pak bylo Hernandézovo pohodlné zakončení po nízkém centru Naniho. Podruhé zase Boyata nestačil Rooneymu a ten také doklepával do odkryté klece - tentokrát byl vyzyvatelem Jones. A stejní dva borci se podepsali i pod třetí trefu, když pravý bek hladce prošel kolem Knighta, aby sám neprostřelil Jaaskelainena, ovšem Rooney byl na správném místě ve správný čas, takže bylo stejně hotovo.

Boltonu se v první půli dařilo relativně slušně držet alespoň střed pole, šance z toho nicméně tak jako tak málokdy plynuly. Vlastně jen v té patnáctiminutovce v první polovině úvodního dějství. Tehdy například Eaglesovu střelu vyráželi na brankové čáře Ferdinand s Rooneym nebo Klasnićovu povedenou ránu zpoza velkého vápna akrobaticky zlikvidoval jinak neprověřený de Gea.

Do druhého dějství vstoupili Trotters s nebývalou kuráží. Daviesova hlavička ani Klasnićova střela levačkou sice nepatřily mezi ty úplné jedovky, ale de Geu přeci jen nějak prověřili. Efektivita byla dnes každopádně stále na straně MU. Andersonův střílený centr, který se nebezpečně kroutil do vzdálenější šibenice, ještě Jaaskelainen vyrazit dokázal. A jeho strážci se vypořádali i se skutečností, že po Finově výletu zívala na Hernandéze zcela nekrytá svatyně. Jenže čtvrtému gólu se stejně nezabránilo. Nani pronikl do vápna, kde si penaltu nevymodlil, a pak Carrickův zblokovaný pokus dorazil do sítě Chicharito.

Bolton přesto i nadále nebyl na odpis. Reo-Coker například ze zvláštní pozice nastřelil břevno a do šíře pěkně roztaženou narážečku s Robinsonem pak zakončil střelou i Pratley. Stejně tak se ovšem nezměnila ani hra obrany Wanderers. Ta byla dál tristní. Nani měl dostatek času rozhlédnout se a najít snad znuděného Rooneyho, který na ose hřiště stál nehlídaný už nějaký ten čas, a právě odtamtud pak poslal k pravé tyči další svůj nechytatelný projektil. Tímto se pihovatý forvard stal teprve čtvrtým hráčem historie PL, kterému se povedlo docílit dvou po sobě jdoucích hattricků. Před ním se to povedlo jen Drogbovi, Ianu Wrightovi a Lesu Ferdinandovi. A Manchester zároveň zlomil rekord o největším počtu nastřílených branek v úvodních čtyřech kolech (18).

V úplném závěru měl více ze hry Bolton, ale to pouze proto, že United dohrávali opravdu jen na půl plynu. Umožnili tak třeba střídajícímu Tuncayovi uvést se třemi propagačními pokusy. Sami Red Devils už přitom svému sokovi nestihli pošesté ukázat, "jak se to dělá". Hernandéz totiž na Naniho šikovnou kolmici navázal jen nepřesným finišem.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Swansea City 1:0

10.09.2011 16:00

Góly: 41. Andrej Aršavin

Arsenal se konečně dočkal svého prvního vítězství v ligové sezoně. Šlo však o tři body darované, o které navíc Kanonýři v závěru klidně mohli zase přijít. "Nová éra" nicméně odstartovala takovým ziskem, jaký si fanoušci londýnského celku vysnili, zatímco Swans na výhru dál čekají.

Arsene Wenger udělal oproti debaklu od United pět změn v základní sestavě, z toho dvě zahrnovaly i debut nových tváří - Mertesackera na stoperu a Artety na Fabregasově místě. Kanonýři nicméně úplně nezformovaně nepůsobili, vepředu si španělský virtuos párkrát vyhověl s Van Persiem a prim dokázal hrát i Ramsey. Jednou například vypustil precizní kolmici pro Walcotta, ten v souboji zboural protivníka, procedil míč skrz Vorma a pak jen přihlížel tomu, jak Caulker při skvělém obranném zákroku páře síť.

Vzadu v dresu Arsenalu exceloval Koscielny a své si odehráli i krajní beci Sagna s Gibbsem, ovšem Mertesacker se povětšinu času rozkoukával. Brzy tedy neodhadl Agustienův centr a Grahamův náběh, takže se pak Szczesny musel vytasit s překrásným reflexním zákrokem. A pak ještě chyboval při Taylorově centru, který nechal nebezpečně proplout napříč celou šestnáctkou. K jeho duhu ale šlo, že pak ve 40. minutě vyrobil nepochopitelnou hrubku brankář Vorm a daroval tak Gunners teprve třetí gól v ligové sezoně. Při rozehrávce totiž vhodil míč do paty spoluhráče a Aršavin pak z úplného kraje pokutového území a nepříznivého úhlu trefil levačkou prostor mezi třemi tyčemi. V lize se tak prosadil poprvé od měsíce března.

Úvod druhého poločasu nasadil laťku hodně vysoko. A přes tu se také všichni aktéři přenesli až na úplném konci zápasu. Poté, co tedy Sinclair z přímého kopu napodoboval Rooneyho a orazítkoval břevno, ještě Van Persie oplácel stejnou mincí - po individuální akci nastřelil tyčku. Pak už ale akorát zacílil vysoko nad a předurčil tak další vývoj poločasu. Obě mužstva vzápětí tři desítky minut nebyla schopna dát svým projevům hlavu a patu, takže se dlouho nebylo na co koukat.

Vše se zlomilo s 83. minutou, kdy Ramsey po dlouhé době rozjel první kloudnou akci svého týmu a po Gibbsově centru nebezpečně hlavičkoval Chamakh. Větší slovo ale měli v závěru hosté. Sagna nejprve dvakrát na poslední chvíli zatahoval za záchrannou brzdu a pak díky Szczesného špatnému odhadu mohl do odkryté klece zakončovat Dobbie. Ze záklonu však trestuhodně přestřelil. Na poslední mohutný nádech se pak zmohl i domácí celek, ale Gibbs po narážečce s Benayounem trefil jen Vorma.

Více informací k zápasu

Everton FC - Aston Villa 2:2

10.09.2011 16:00

Góly: 19. Leon Osman, 69. Leighton Baines (pen.) - 63. Stilijan Petrov, 83. Gabriel Agbonlahor

Aston Villa dál pokračuje ve své již 11zápasové sérii neporazitelnosti. Na půdě Evertonu se však opět neprezentovala žádným jistým výkonem a nakonec domů veze bod jen díky Agbonlahorově zásahu sedm minut před koncem. Toffees se zase jednou zklamaly - dvakrát nebyly schopny udržet vedení.

V Liverpoolu se před utkáním protestovalo proti špatné přestupové politice chudého Evertonu, na atmosféře v ochozech Goodison Parku to nicméně vůbec neubralo. Fanoušci dál hlasitě hnali své svěřence dopředu a výsledkem byl živý start od obou stran s mírnou dominancí domácího týmu. Ten si také vytvořil první šance. Jagielkova hlavička užuž vypadala, že se vejde do brankového prostoru, a předtím se Given předvedl proti Osmanově střele. Evertonské otevření skóre proto bylo zcela zasloužené - Cahill vypracoval palebnou pozici pro Osmana a ten levačkou šikovně uklidil míč do sítě.

Tak se stalo na konci první dvacetiminutovky. Ta příští už byla o něco vyrovnanější, Everton totiž značně polevil. Pořád ale dobře pracoval Cahill, tentokrát pro Colemana, který svou šanci zazdil. Na druhé straně se konečně musel činit Howard, když slušně pálil Bannan, jenž už v 17. minutě nahradil zraněného Heskeyho.

Everton v nasazeném tempu pokračoval i po přestávce, přesto se Aston Villa prosadila. Zčistajasna udeřil Petrov ranou z třiceti metrů. To nicméně Toffees nepoložilo a hned za šest minut, po Delphově vyšplhání na Jagielku, mohl ze značky pokutového kopu Baines poslat Givena na opačnou stranu. Ani to ovšem nebyla poslední změna skóre - Villans ještě jednou skórovali v rozporu s dosavadním průběhem utkání. Tentokrát Albrightonův centr zpoza zadní tyče doklepl do sítě Agbonlahor.

Více informací k zápasu

Manchester City - Wigan Athletic 3:0

10.09.2011 16:00

Góly: 13. Sergio Agüero, 63. Sergio Agüero, 69. Sergio Agüero

Roberto Mancini nechal jen na lavičce jak nejlepšího střelce Premier League a čtyřgólového z utkání proti Tottenhamu Edina Džeka, tak Samira Nasriho, jenž ve zmíněném duelu tři góly připravil. Místo nich dostali příležitost Carlos Tévez a Adam Johnson. Citizens ovšem i bez dvou tahounů naprosto dominovali a jen díky skvělému Al-Habsimu skončilo utkání "pouze" 3:0. O všechny góly se postaral Sergio Agüero, jenž se dotáhl na spoluhráče Džeka v čele tabulky střelců.

Nápor domácích začal už od zhruba desáté minuty. Nejprve to z hranice vápna zkoušel David Silva, o dvě minuty později po skrumáží v pokutovém území hlavičkou kapitán Kompany. Gólu se však domácí fanoušci dočkali až v minutě třinácté. To si Silva pohrál ve vápně s obráncem soupeře, předložil míč volnému Agüerovi, jenž v nesnadné pozici zamířil přesně k protější tyči mimo Al-Habsiho dosah - 0:1.

Wigan ovšem svou kůži nechtěl dát lacino, vyrovnat mohl po čtvrt hodině hry Di Santo, jenže špičkou kopačky v blízkosti vybíhajícího Harta bránu úplně minul. A za čtyři minuty mohl přijít trest. Adrian Lopéz si počínal v šestnáctce v souboji s Davidem Silvou nedovoleně a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Toho se chopil Tévez, jenže slabou střelou do levého dolního rohu jen pobídl k vyniknutí vynikajícího Al-Habsiho.

Selhání argentinský útočník částečně napravil za deset minut, když vyslal perfektním pasem do samostatného úniku Richardse. Obránce Citizens si míč nezpracoval ideálně, i přesto však dokázal vystřelit a trefit břevno. Do konce první půle ještě brankovou konstrukci orazítkoval Kompany, avšak ani z jednoho pokusu branka nebyla.

Do druhého poločasu poslali oba manažeři stejné sestavy a první vážnější situace se odehrála až po hodině hry, kdy Hugo Rodallega po sólu nebezpečně střílel. Hart jeho ránu stačil vyrazit na roh. Poté však do hry přišel místo Téveze Samir Nasri a výsledek se dostavil záhy. Po spolupráci se Silvou předložil francouzský záložník míč Agüerovi a ten zdvojnásobil svůj dnešní účet - 2:0.

A v 69.minutě se na Etihad Stadium burácelo potřetí. A kdo jiný mohl fanoušky donutit k jásotu než argentinský štírek Sergio Agüero. Mladý útočník využil další skvělé přihrávky, tentokrát od Davida Silvy, vyhnul se ofsajdové pasti a následně zamířil přesně do pravého rohu a připsal si šestý gól v sezoně - 3:0. Hra se poté poměrně zklidnila a další větší šanci si připsal po Nasriho akci Adam Johnson. Anglický křídelník ovšem mířil mimo a tak v Manchesteru skončilo utkání mezi místními City a Wiganem 3:0.

Více informací k zápasu

Stoke City - Liverpool FC 1:0

10.09.2011 16:00

Góly: 20. Jonathan Walters (pen.)

První porážka Liverpoolu v letošní sezoně Premier League je na světě. Reds prohráli na půdě Stoke City 0:1, když jedinou branku obstaral z pokutového kopu Walters. Liverpool měl sice dost šancí na vyrovnání, jenže obrana v čele s brankářem Begovičem nakonec udržela čistý štít.

O něco lépe se povedl start hostujícím borcům, tedy alespoň svěřenci Kennyho Dalglishe měli více ze hry. Suárez z dobré pozice pálil vedle, po Leivově přihrávce zakončoval Kuyt a o chvíli později i Downing. Aktivita Liverpoolu ale nebyla k ničemu, stoper Jamie Carragher si podle sudího Marka Clattenburga vedl v souboji s Waltersem nedovoleně a sám postižený nařízenou penaltu bezpečně proměnil - 1:0 pro Stoke City. Liverpool to po tomto nešťastném okamžiku nezabalil a nadále se tlačil dopředu. Luis Suárez v závaru nepropálil Begoviče a z dobrých pětatřiceti metrů neuspěl ani Adam. V závěru prvního poločasu nebezpečně hlavičkoval domácí Shawcross, nicméně skóre se nezměnilo a to ani po pokusu Etheringtona.

Liverpool šel do druhého dějství s jasným cílem, co nejrychleji vyrovnat a ještě se pokusit zvrátit výsledek ve svůj prospěch. Co se týče herní převahy, ta byla jasně na straně Reds. Během chvilky zasypali hosté Begoviče několika střelami. Brankář Stoke se vytáhl a držel svůj tým nad vodou.

V posledních dvaceti minutách Liverpool svůj tlak ještě zesílil, jenže to bylo marné. Ještě ve čtvrté minutě nastavení zazdil další z řad svých šancí Luis Suárez a první porážka Liverpoolu v letošní sezoně byla na světě. Stoke sice nebylo lepším týmem, avšak vstřelilo po kontroverzním rozhodnutí jedinou branku zápasu.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Chelsea FC 1:2

10.09.2011 16:00

Góly: 90. Dong-won Ji - 18. John Terry, 51. Daniel Sturridge

Sunderland nedokázal ani dnes porazit Chelsea, proti které se mu dlouhodobě nedaří. Svěřenci Andrého Villase-Boase zcela ovládli první poločas, ve druhém přidal druhý gól Sturridge a bylo prakticky rozhodnuto. Až v poslední minutě korigoval Ji Dong-Won.

V sestavě domácích se na hrotu objevil Nicklas Bendtner, jenž na Stadium of Light hostuje z Arsenalu. A pravděpodobně se v základní sestavě usadí, protože Gyan Asamoah odchází hostovat do SAE. V základní jedenáctce hostí se objevil Raul Meireles, posila z Liverpoolu, a na hrotu překvapivě Nicolas Anelka, jenž byl podporován Sturridgem s Matou. Torres zůstal jen na lavičce, pravděpodobně kvůli zranění.

Blues načali utkání dobře, byli lepší než soupeř, hráči si mezi sebou rychle posílali míč, pressovali. Rukopis Villase-Boase se zkrátka pomalu projevuje. Vše vyústilo v 17. minutě. Cattermole před šestnáctkou seslal k zemi Anelku a Chelsea měla solidní příležitost. Juan Mata ze standardní situace trefil tyč, ale Sunderland míč neodkopl, chopil se ho Sturridge a skvělým pasem našel na zadní tyči kapitána Terryho. Ten sice napoprvé obranný val před sebou nepropálil, ale napodruhé už domácí obrana kapitulovala.

Ošklivý zákrok pak na Ramirese vytáhl Colback, vyvázl se žlutou kartou. Hosté nadále kontrolovali průběh utkání, za dvanáctého hráče by se dal považovat manažer André Villas-Boas, jenž u lajny neustále poskakoval a místy to vypadalo, že se dokonce zapojí do hry. Tak vehementně své ovečky povzbuzoval. Druhou branku Chelsea mohl přidat po přihrávce Meirelese Anelka, ale výborný zákrok vytáhl Mignolet. Nakonec se ale mohlo jít do kabin za nerozhodného stavu, Sessegnona nicméně vychytal Čech.

Také úvod druhého dějství zastihl v dominanci Chelsea. A po pěti minutách si hosté pojistili vedení. Ve velkém stylu. Meireles parádní kolmicí vyslal Sturridge, kterého sice stíhal Brown i brankář Mignolet, ale anglický mladík je oba obelstil drzou patičkou, jíž poslal míč podél Mignoleta a Brown už míč vykopnout nestihl. Po hodině hry se Sturridge poroučel ze hžiště, nahradil ho Malouda a vzápětí z voleje nebezpečně vypálil.

Střídali také Black Cats, Elmohamady přišel za Bardsleyho, Wickham za Cattermola. Steve Bruce vsadil vše na jednu kartu, tu útočnou. Na závěrečných 20 minut pak přišel také Torres, jemuž uvolnil místo krajan Mata. Už se ale zdaleka nehrál tak zábavný fotbal jako v prvním poločase a na začátku toho druhého. Chelsea nicméně nadále kontrolovala vedení.

Na hřišti se pak stihla objevit ještě další nová tvář Chelsea, Španěl Oriol Romeu. Rozhodující bylo nicméně poslední střídání domácích, Sessegnona nahradil Ji Dong-Won a v nastaveném čase ještě vykřesal naději pro domácí. Po dlouhém pasu Larssona a chybující obraně soupeře snížil na 1:2. Bylo však už pozdě. Chelsea si vedení do závěrečného hvizdu pohlídala.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 0:2

10.09.2011 16:00

Góly: 67. Emmanuel Adebayor, 80. Jermain Defoe

Se zbrusu novými posilami Scottem Parkerem i Emmanuelem Adebayorem nastoupil Tottenham do utkání s v pohodě hrajícími "Vlky" z Wolverhamptonu a oba dva hráči se podepsali pod vítězstvím 2:0. Spurs tak konečně získali první body v sezoně a alespoň částečně uchlácholili nespokojené fanoušky. O branky se postarali jmenovaný Adebayor, po příhrávce Parkera, a Jermain Defoe.

Obrovská šance se urodila v 9. minutě, kdy Modrič parádně vyslal ulicí dopředu Ekotta. Reprezentant Kamerunu odcentroval do vápna, kam nabíhal Kranjčar, ke kterému se míč odrazil, nicméně Chorvat si se zakončením neporadil zcela ideálně a na brankové čáře jeho pokus vykopl heroicky vracející se Roger Stearman.

Další vzruch na stadionu zařídil bývalý záložník Spurs, avšak hrající za Wolves Jamie O’Hara, který tvrdou ranou z dálky vyprášil rukavice Brada Friedela - střela nicméně mířila doprostřed, takže si americký brankář poradil bez větších potíží. Do konce poločasu kromě dvou nebezpečných hlaviček od domácích Johnsona a Berry již fanoušci příliš neviděli a do kabin se tak odcházelo za bezgólového stavu.

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji opět svěřenci Harryho Redknappa, avšak střely Modriće a Balea gólmana domácích neohrozily. Radost pro londýnské fanoušky přišla až v 67. minutě. Krajnćar přihrál na hranici šestnáctky Parkerovi, ten prodloužil do samostatného úniku na Adebayora, jenž si položil Hennesseyho a bez problémů míč uklidil podél dobíhajícího Johnsona do odkryté branky - 0:1.

Tottenham gól uklidnil, hrál si podle svého a v minutě 80. přišla další odměna. Aktivní Krajnćar napodobil Parkera z před čtvrt hodiny, pobídl do šance Jermaina Defoea a drobný forvard ve vápně nezahálel a uklidil balón na zadní tyč - 0:2. McCarthyho hráči se nedokázali již ve zbytku utkání prosadit a vzhledem k tomu, že Spurs dvougólový náskok bohatě stačil, platil stav 2:0 ve prospěch hostí i po závěrečném hvizdu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United440018:312
2.Manchester City440015:312
3.Chelsea FC43107:310
4.Stoke City42203:18
 Newcastle United42203:18
6.Liverpool FC42116:37
7.Wolverhampton Wanderers42114:37
8.Aston Villa41305:36
9.Wigan Athletic41213:45
10.Everton FC31113:34
11.Queen's Park Rangers41121:64
12.Arsenal FC41123:104
13.West Bromwich Albion41033:53
14.Bolton Wanderers41037:113
15.Tottenham Hotspur31023:83
16.Sunderland AFC40222:42
17.Norwich City40223:62
18.Fulham FC40222:52
19.Swansea City40220:52
20.Blackburn Rovers40133:71

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (890)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kun

Reagovat
smazaný uživatel

+ Silva - génius

Reagovat
vocasisko

Kun

Reagovat
vocasisko

sorry, dneska mi nějak jebe net, musím jít mrknout na matku, co dneska na tom komplu dělá

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vocasisko

Kun

Reagovat
Kenneth

Kun Silva . To je ta španělská škola.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho je v anglii a este k tomu v City ohromna skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje v nejlepší lize světa za jeden z nejlepších týmů světa. Co bys pro něj chtěl víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Barcu nebo real.... az pak by hral v nejlepsi lize na svete (coz pro jižany PD rozhodne je) hral by v nejlepsim klubu na svete....

Reagovat
smazaný uživatel

PD je top pre jižany, PL je top pre celý svet

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslel jako ze mu nejlepe sedi.... ne ze je pro ne brana jako nejkvalitenjsi.... aby nedoslo k omylu;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

co mas proti CITY?

Reagovat
smazaný uživatel

to same co proti malaze cfc machacce a podobnym....

Reagovat
smazaný uživatel

je to uměle a penězma vyšperkovanej klub, ktery se nemuze United podivat ani do zadku a skonci jako Chelsea, průměr

Reagovat
iamek

Kun

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pročpa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, Kun ťa môže a ešte sa nebudeš myť týždeň

Reagovat
smazaný uživatel

dneska sme si to prohráli sami takhle vytočenej sem nebyl dlouho

Reagovat
vladis271

Skúsim liečbu šokom, pozrem sa ako mancs zničia Bolton. Sado-maso to mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska prvé prekvapenie kola, že Účkové Menšestráky pustia v Boltone perie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážení, kde bych našel odkazy na sopcast? Po pádu myp2p.eu nevím kam zabrousit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

super, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej nákup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

prečo? veď je to naj hráč zatiaľ túto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok zabiják

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš koľko detí v Afrike by sa z Torresa najedlo???

Reagovat
smazaný uživatel

kůň Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea samozrejme nemuze udrzet cisty konto

Reagovat
Liquid

mimořádně trápný výkon od Arsenalu, škoda že je Graham dřevák, přestřelit prázdnou branku z malého vápna, ve 2.půli byli dokonce na Emirates Swansea lepším týmem

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska pekný výkon, hra sa trochu zrýchlila príchodom Dannyho a Matu ale ešte stále to nie je ono. Boas to sám zkomplikoval striedaniami. Je mi ľúto McEachrana, ešte ani minúta v sezóne a Romeu už šancu dostal

Reagovat
smazaný uživatel

dneska bola ta zaloha vylozena strasna a na lavke nikdo okrem Spearinga do zalohy, nech uz sa vrati Gerrard a ten sasek Adam moze ist na lavicku s takymito vykonmi

Reagovat
soukup

neporažení a to sem se toho losu prvně tak bál

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
minoLFC

Teda na toto som sa tešil 2 týždne?

Dám stranou, že Stoke okrem penalty skoro neohrozilo našu branku, betonovalo, ku koncu sa tam valali ako panenky a 2x sa proti ním mala kopať penalta za čisto ruku...dosrali sme si to samy...obrana ok až na Carru, ak takto bude kiksovať môže byť už túto sezonu na avičke...záloha ale absolutná tragédia, Lucas a Adam nepresný a aneustále faulujúci, Downing dnes väčšinou nevditelny, ale Henderson to je uplný traged...to čo on dnes predviedol to je vrchol, musí nqa lavičku(alebo do modrej ustrice s tým jeho učesom)...Luis ok, ale bolo vidieť, že už mu zo spoluhráčov teču nervy...Kuyt neviditelny...Bellamy to oživil, ten jednoznačne nabuduce zaklad...Carroll klasika, mezihra nula bodov, sklepavanie nula bodov, hlavičky mal dnes lepšie aj krpatý Bellamy.

Takto to 4. miesto nedáme.

Reagovat
Mastný Chobot

s takýmto výsledkom som nepočítal, hlavne, že mám Suáreza ako kapitána na fante...

Reagovat
soukup

jak kdyby si viděl Stoke proti Big4 týmu poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som si uvedomil, ze Carra aj proti Boltonu zariadil gol supera.....takze dva zapasy po sebe kiks

Reagovat
vladis271

Na Luisovom mieste tam polku našej jedenástky utlčem rohovou zástavku, a ak by nejakým zázrakom ostala nezlomená, tak je polámem na postrannom a hlavnom rozhodcovi.

Reagovat
minoLFC

ja na Kennyho mieste vyholim tu blondínu a tu 191 cm vysoku maničku dohola , dám 100 kolečok okolo Anfieldu a kopem ich do riťi ak by mali nejaké námietky

Reagovat
minoLFC

ja na Kennyho mieste vyholim tu blondínu a tu 191 cm vysoku maničku dohola , dám 100 kolečok okolo Anfieldu a kopem ich do riťi ak by mali nejaké námietky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luis by sa mal hlavne ukľudniť a dávať čisté šance....

Reagovat
smazaný uživatel

, jinak vyletí z mého fanta teamu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vypadá to tak , že Andy bude vpiť ešte viac. Cheers

Reagovat
smazaný uživatel

*piť

Reagovat
Mastný Chobot

I drink to that.

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll sklepol minimálne dve lopty...

Reagovat
minoLFC

parada a komu?

Reagovat
smazaný uživatel

Spoluhráčom.

Reagovat
Chandy

Hlavně nám chyběl pohyb, všichni stáli, nikdo nenabíhal... Jinak souhlasim, Crag doufám základ příště... Jinak komentátoři řikali něco o tom, že se Glen opět zranil? Nevíte někdo podrobnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Kun Silva City

Reagovat
Mastný Chobot

celý deň som zabil ako pomocná sila, takže kým sa dostanem domov a stiahnem záznam, nájde sa nejaký dobrák alebo normálny človek, ktorý mi popíše, ako hral nami všetkými milovaný Arsenal? Ďakujem.

Reagovat
Mastný Chobot

zvlášť na Artetov výkon som kurevsky zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Průměr, Ramsey byl lepší...

Reagovat
Mastný Chobot

hmm, a Per?

Reagovat
smazaný uživatel

Průměr, Koscielny byl lepší...

Reagovat
Mastný Chobot

keď sa opýtam, čo Szczesny, tak bude následovať: priemer, Almunia (by) bol lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Herb měl pravdu žádná sláva to teda nebude, občas mně připadá, že neumí pořádně chodit. Jinak dneska v prvním poločase, kdyby jsi viděl Aršavina, podal parádní výkon (bez sarkasmu), ke gólu jsme přišli jako slepý k houslím, ale aspoň něco, snad nám ta výhra pomůže....nějaké další šance jsme měli, hlavně Robin a Theo, ale jinak teda nic moc....Swansea hraje hodně dobrý fotbal a dost nás potrápili a málem ke konci srovnali po špatném vyběhnutí Wojty (jinak perfektní výkon)....

Reagovat
Mastný Chobot

dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě osobně přišli tak nastejno. Ramsey to hrozně tahá, Arteta byl aspoň schopnej dát nějakou tu narážečku díky kterejm byl první poločas lepší (hlavně koukatelnější) jak druhej. Akorát se asi nakazil neschopností kopat přímáky

Reagovat
Counter

Nic moc, ale co taky čekat od takhle pozměněného týmu v současném rozpoložení... První poločas ušel, Arteta s Persiem si na hřišti perfektně rozuměli, Aršavinovi vycházelo téměř všechno, na co šáhl a problém byl jen v zakončení. V obraně vynikal Koscielny, Mertesacker střídal dobré momenty se zaváháními. Druhý poločas byl o dost slabší, Swans byli aktivnější a slušně chvílemi hrozili. V samotném závěru pak Graham přestřelil prázdnou bránu z hranice malého vápna.

Očekávám, že až se posily sehrajou se zbytkem týmu, půjde hra ještě nahoru.

Reagovat
Mastný Chobot

MA8 a RvP, o tej spolupráci sa mi aj snívalo, to bude fungovať, asi ako so Cescom, inak, počúvam, že výkon strašný, až prachbiedny, ale aspoň máme 3 body, čo bolo akútne dôležité kvôli tabuľke aj psychike, do budúcna môžme ísť iba vyššie, momentálne sme btotiž blízko k úplnému dnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak klasickej Arsenal. První zápas jakože kontroluje hru, přitom si hráči přihravají 30 metrů od branky. Do vápna se dostanou 2 zas poločas, z toho to jednou zadrbou a podruhý od gólu zasbrání dobrý zákrok. Nakonec daj upocenej gól. Druhej poločas nechaj víc hrát soupeře, pak půlka týmu odejde fyzicky. Nakonec přijde na nápor v posledních minutách, kdy to smrdí gólem ze standardky a penaltě. A samozřejmě se zadrbou ještě dva slibný protiútoky na úplnym konci.

Reagovat
Mastný Chobot

that's why you love Arsenal!

Reagovat
smazaný uživatel

Šmajrá, tolik překlepů

Reagovat
smazaný uživatel

Agüero priniesol do City nový rozmer, žiaľ, akurát do City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jedno stastie, ze ho mame...lebo Carlos je marny

Reagovat
smazaný uživatel

CITIZEEENS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Pinturicchio

Měli jsme ty prachy za toho Agüera dát, měli. Stejně tak rok předtím za Džeka.

Reagovat
smazaný uživatel

To byste nesměli mít ve vedení takový jelimany

Reagovat
Kenneth

Suaréz. Poletíš z fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

1.United 2.Citizens 3.Chelsea

O ušmudlaný 4.místo at si hraje kdo chce, protože na první tři nikdo nemá

Reagovat
smazaný uživatel

1.Citizens 2. United 3.Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodovat budou jednoznačně vzájemné zápasy těchto 3 týmů...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kkte

Reagovat
smazaný uživatel

Torrese bych poslal na hostování někam do Segundy

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo do Malagy

Reagovat
cristiano.K.

Dneska to byl přesně ten zápas, který mohl trvat celý den a stejně by jsme gol nedali. Hendo byl do té šance s Downingem nejlepší v záloze(úplně ho vidím na nově ve zprávách palec ) první poločas byla penalta jasná, tahle by byla přísná,ale fouknout se dala.Bellamy pěkně hru rozhýbal.Posledních 30.minut hráči makali za to jim ale jinak

Reagovat
vitasrp

60-70 minut výborný výkon, Sunderland si v podstatě ani neškrtl, akorát to pak Boas docela slušně zabrzdil střídáníma, která měla na hru značně negativní vliv.. Jakmile místo křídel Mata-Sturridge přišel Malouda a na druhé se přesunul Anelka, byla to ta stará, známá totálně neefektivní CFC.. Najednou jsme nebyli schopni nic vymyslet, dotáhnout brejk, protože než aby tito hráči zkusili cokoli překvapivého jako Mata, raději zaseknou a celé to zbrzdí.

Úžasný zase bylo, že Torres přišel na hřiště, až když jsme přestali hrát. Zatímco Anelka měl kvalitních míčů plnou prdel a jen kvůli neschopnosti v zakončení nevyprodukoval žádný gól, Torres zas nedostal vůbec nic.. Hrál sice jenom 17 minut, ale to nic nemění na tom, že už jsem celkově z jeho výkonů dost frustrovaný.. Musí dát co nejrychleji gól, jinak se snad už nevzpamatuje..

Potěšil Mata, kterej byl snad nejlepší hráč na place, dodal hře potřebnou kreativitu, vymýšlel kolmice, měl volnou pozici a byl zkrátka výborný. Je to génius a přesně takovýho hráče jsme potřebovali. Na druhý straně zase Sturridge je opak, tahový hráč, sobec, schopný zakončit a přejít 1 na 1, no opět jsme takového hráče potřebovali a jeho dopad na hru byl značný, gól a asistence toho budiž důkazem..

Koneckonců i Meireles odehrál solidní zápas, oproti Mikelovi umí o dost víc dopředu a dneska se to skutečně hodilo.. Na druhou stranu si nemyslím, že by proti silnějším soupeřům měl hrát DMF, to by z toho mohl být pěkný průchoďák.. Každopádně dneska hrál dobře, pokud bude nastupovat na DMF proti slabším celkům a hrát takhle, nebudu mít vůbec žádný problém..

Jenom škoda těch odchozených třiceti minut, ale posun ve hře byl znát, což je dobré.. Teď hrr na Leverkusen a příští týden hurá na Old Trafford, kde se vlastně dozvíme, jak na tom objektivně jsme..

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, uvidíme v úterý jaká nastoupí XI

Reagovat
smazaný uživatel

Torres si ale základ moc nezaslouží moc mu to přeju ale už je to moc dlouho .

Reagovat
smazaný uživatel

První dvě kola náš nejlepší hráč, minulé i teď to nebylo ono, ale je potřeba si uvědomit že on potřebuje k sobě spoluhráče co mu dokážou nahrát do šance, což Malouda ani Anelka nedokážou, u Maloudy je to markantnější připadá mi že mu Torres něco udělal. Myslím si že pokud by nastoupil po boku Maty a Sturridge, tak by to měl daleko lehčí se prosadit teďka v podstatě pokud chce dát gól tak si ho musí sám vymyslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufal jsem, že Torres nastoupí ve trojici s Dannym a Matou, ale přišel na plac až potom co odešli.. Maloudu a Anelku mám za takový zabijáky.. Oni tak trochu můžou zato, že Torres nedává žádný góly, ale samozřejmě zato může i záloha.. Malouda místo toho aby mu nahrál, tak radši zasekne a přihraje dozadu, to samý Anelka.. Lampard dnes naprosto tragický, měl by si na nějakej ten zápas sednout na lavku a místo něj bych tam hodil Joshe.. Ale to se asi nestane:/

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad proti Leverkusenu bude hrát s nima. Malouda je strašný sobec, a to mi na něm vadí naprosto nejvíc. To určitě velkej podíl na tom má i záloha, a především Lampard který by měl rozdávat ty finální přihrávky. Je na něm vidět že není v pohodě, snad se zvedne, Joshe bych se nebál zkusit. Je pro mě smutné že Oriol šanci dostane a Josh né.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps nebyl vůbec tragický, hrál ten svůj průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tom prosím momentálne vidíš/ tipuješ? Opustí Vás Torres už v zime, v lete alebo nakoniec si ten základ a dôveru trénera vybuduje a ostane?

Reagovat
Kenneth

Proč by měl hráč za 50 mega v zimě odcházet? Tohle už je případ pro Chocholouška.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vo futbale je všetko možné a na to asi zabúdaš. Koľko sa hovorilo, to sa nestane, ten tam určite nepôjde atď. Pričom ale trápne komenty si môžeš nechať. Ja na tvoje nie som zvedavý, tak si radšej o mňa neotieraj. Fakt si to neželám, aby niekto ako ty na mňa reagoval. Ďakujem. Papa.

Reagovat
smazaný uživatel

vsázet na drogbu (too old) a nebo je na Lukaka (too young) by byl risk. Zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo keby sa niekto nový kúpil, hm? Resp. nikdy nevieš, ako sa uplatní zvyšok týmu, čo keby to takému Sturridgeovi začalo padať?

Reagovat
smazaný uživatel

Torrese v zimě neprodáme na 100%, by sme byli za blbce.. Ikdyž to už jsme i tak, když sme za něj zaplatili 50 mega

Reagovat
smazaný uživatel

A co říkáš na výkon Lamparda?

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu Boase - proč nebyl ani na lávce Lukaku??? Torres nic - ale! utápí ho jednoznačně dvojice Anelka + Malouda => pokaď to nevidí, tak je asi mimo... Všichni plivou na Kaloua ať odejde z CFC, an ať odejde, ale já vidím největší problém v Maloudovi a jeho stylu hry. Brzdí to, špatně řeší situace, nedokáže potáhnou přímočaře na bránu jako Mata a jednoznačně nemůže hrát s Torresem, tím nechci Nanda ospravedlňovat, ale dnes si myslím, že by byl platnější od začátku s dvojicí Danny+Mata než Anelka... Ale třeba Boas šetřil hráče pro LM.

Reagovat
cristiano.K.

Hlavně at mi tu ted fanoušci CFC nepíší jak byl Meireles nejlepší ze zálohy. Jinak po dnešním hrozném výkonu Adama a Lucase jebne

Reagovat
Pinturicchio

Hrozný provar, no, ale o tom už jsem psal, jeden ze dvou nejlepších záložníků v týmu, a vy vsadíte na Adama, Hnedáka, Lucase.

Reagovat
cristiano.K.

máš pravdu,já to vím. Skoro bych to přirovnal k případu Mela. Koupíme posilu za 20mega,která rozdhodně není lepší + Adama,který to v sobě má,ale nepotvrzuje to. No nic je mi na

Reagovat
Pinturicchio

No, u nás je to skoro to samé, odešel Melo a přišel v podstatě identický, ale ligou neodzkoušený Vidal. Jinak o Mela jste měli tuším zájem i vy, škoda, že u Vás neskončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosť.

Reagovat
Pinturicchio

Už jsme se o tom bavili, no, ale já si za tím stojím.

Reagovat
smazaný uživatel

To není blbost, to len potvrdzuje moje prognózy, že Kennys Dreamteam zhasne ako fajka pod búrkou Ten chlpa na to nemá, aby Liverpool dostal hore. Legenda, motivátor, ale takmer žiadny taktik. Toho Meirelesa proste nemal pustiť. Ak si za tým dokážu stáť iní manažéri, aby sa nevzdávali svojich kľúčových hráčov (Redknapp, donedávna i Wenger), tak nechápem Dalglisha. On s ním rovno ani nerátal. Chce stavať na krajánkoch a mladíkoch. S tým v roku 2011 neuspeje. Suarez bude po sezóne mierne znechutený a pláchne preč do iného klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Poznáme tvoje primitívne fundované názory.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo primitívne? Sú to len názory a prognózy. Na konci sa kto bude smiať? Dáme stávku, že neskončíte ani v prvej 5ke?

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš prehrať?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale až neskôr idem pozerať na statočný boj Boltonu s chlapcami z Theater of Nightmares

Reagovat
cristiano.K.

co je zase tohle zač?...Raula musel pustit,když on sám chtěl. U nás to chodí jinak,když u nás hráč být nechce tak prostě odejde.Klub je víc než jednolivec. Jedinou chybou je nákup Hendersona,který by mu ubral minuty,protože stál velký prachy.Raul navíc potvrdil,že mu bylo jedno,že se jedná o CFC,ale chtěl za AVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mohol predsa zostať v Porte, či nie? Akú to má logiku?

Reagovat
cristiano.K.

Porto, i když v podstatě v minulé sezoně vyhráli vše co se dalo,tak je stále přestupní stanice.Nabídka z LFC se pro takového hráče neodmítá.Tak zauvažuj ty logiko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz si šlapeš po jazyku...takže aj Liverpool je prestupná stanica? Mimochodom, v Porte bol sezónu pred tými úspechmi , ty logika

Reagovat
cristiano.K.

ne, není to přestupní stanice. Šel za trenérem,kde zažíval nejlepší období a vyhrál trofeje,za trenérem od kterého pocítí mnohem větší důvěru než od Daglishe,který se mu za povedenou sezonu odvděčil novými konkurenty

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Meireles nie je o moc lepší ako Hendo/ten ho ešte dobehne, talent má. V tomto zápase by to nevytrhol... Toto bol typický boj so Stoke, mali sme dať šance (Hendo, Luis), ten debil mal písknuť penaltu a držali by všetci chrapačky...

Reagovat
cristiano.K.

tak Hendo není stavěn tam kde má Raul patřil v minulé sezoně k nejlepším a my přivedli dva hráče na jeho post.Talent za 20mega,který musí dostat šanci.Hráče Adama,který byl pomalu nejlepší v PL a Gerrard hrát musí.Nedivím se mu,že to vzdal bez boje. Btw: Raul by tu šanci proměnil

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa mu divím. Jeden z najlepších hráčov sezóny musí bojovať o miesto. vypadol, sklamal, zradil, nechajme ho...

Reagovat
cristiano.K.

vybral si jednodušší cestu a trenéra,který mu důvěřuje. Necháme toho,ale neodpustím si Meireles>Hendo

Reagovat
Rssa

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Možno o trochu, ale Hendo má na to, aby ho dobehol...

Reagovat
Pinturicchio

Musí bojovat o místo? On prokáže velkou kvalitu, vy přivedete na jeho post další hráče a tím mu prokážete nedůvěru a on má něco dokazovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš, čo je to veľká kvalita? Ukázal akurát tak nadpriemernú kvalitu a v slabej sezóne bol jeden z najlepších hráčov (Suárez, Škrtel...). LFC potrebuje mať na jeho poste viac alertantív a na jeho post prišiel len Henderson. Adam je iný záložník...

Reagovat
smazaný uživatel

To sice nebyl ale nahrál na gol a hodně nám pomohl .

Reagovat
M0rb1D4S

Ten pas na Sturridge a potom to Dannyho zakončení.. to stálo za hřích

Reagovat
smazaný uživatel

musím přiznat, že mě výsledek Stoke teší, i když si asi vítězství, jak čtu z komentářů nezasloužili, ale každopádně vidím Live jako nejtěžšího soupeře v boji o LM, tottenhamu nevěřím, a jinak tam nikdo další nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenhamu nevěříš jen tak, nebo to má nějaký důvod? Já jsem dnes viděl kvalitně doplněný kádr se spoustou kvalitních hráčů, kteří do systému zapadaj a na každý post je přiměřeně kvalitní náhrada. Nechci aby to vyznělo, že mám růžové brýle na očích, ale určitě o 4. flek hrát můžem a dva výprasky od manchesterů na tom tolik nemění...

Reagovat
niflheim

Ta moje fanta zase bude stát za hovno.

Reagovat
Kenneth

Moje taky pokud si Rooney neotevře střelnici, že já tomu Suarézovi vůbec věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
soukup

ale Rooneyho tam stejně mají všichni, takže buď všichni 30 nebo všichni 60, to už je jedno

Reagovat
Kenneth

Je to nahovno, příště si tam dají zase všichni Kuna.

Reagovat
smazaný uživatel

Není, když se pokoušíš překonat osobák v sezoně

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně uvažuju nad wild card

Reagovat
Kenneth

To je to jak můžeš vyměnit celou sestavu? To jde ale jen 1x ne?

Reagovat
smazaný uživatel

+ jednou v zimním transfer okně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Tak to si dám jednou v zimě a jednou na jaře, zatím na tom tak mizerně nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

len tak dalej CITY!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro bumbrlíčka Carrolla

Reagovat
smazaný uživatel

jak to Swansea mohla projet Byla lepsi a nebyt impotentni ve predu tak musela vyhrat Hrala pekny fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

lepší? Arsenal sice nic nehrál, ale že by ho Swansea přehrávala se mi nezdálo

Reagovat
smazaný uživatel

Inak naj hráči Enriqué a Luis. José je bombový bek...

Reagovat
Mastný Chobot

ešte k tomu za také parádne peniaze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když tady tak čtu ty komenty fandů CFC a LFC, tak si říkám, jak jeden nenažraný rusák dokázal ze svého vrtochu zničit nebo zpomalit kariéry dvou výborných útočníků. Je to samozřejmě nadsázka, ale určitě si víc dokážu představit, že by Torres oživil formu po boku Suaréze a Andy by se v poklidu dál vyvíjel u magpies, kde byl celou dobu za hrdinu.

Reagovat
Kenneth

. Oba jsou úplně v hajzlu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

To sou jen spekulace, možná by torres nechytl formu ani vedle Suaréze.. A scheva tomu prostě nesedla PL

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ty myslíš Carolla sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Schevu by som si u Magpies pozrel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a já myslel, že to je nevyvratitelný fakt! Zničil jsi všechny mé představy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Jojo, půl sezóny je strašné zpomalení kariéry

Reagovat
Counter

Jistě, protože teď už Fernando vyloženě válí s prstem v nose.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se lekl, že se k tomu nevyjádříš a nezačneš zase zarytě obhajovat toho devianta...

Reagovat
smazaný uživatel

Torres byl taky v liverpoolu poslední rok bez formy, takže to není žádný spomalení nebo zničení kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, čekám co z tebe ještě vyleze Neumíš číst? Nebo nechápeš souvětí "ale určitě si víc dokážu představit, že by Torres oživil formu po boku Suaréze " Nebo si ze mě děláš prdel? Už 3. příspěvek úplně mimo výseč...

Reagovat
smazaný uživatel

snažím se tě vyprovokovat ty jidáši jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to ničím nevytáčí, jenom se nestačím divit jak tady ze sebe děláš tak trochu blba...

Reagovat
Rssa

Andy mě začíná štvát, zlatý Nando

Reagovat
smazaný uživatel

Fazole

Reagovat
clinger

skvěle Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som došiel z vlastného zápasu. Môže mi niekto popísať ako hral Arsenal? A konkrétne Per, Arteta poprípade aj ďalšie posily ak nastúpili a ešte by som bol zvedavý aj na Arshavina. Konečne gól.

Reagovat
Mastný Chobot

vyššie to máš.

Reagovat
niflheim

Chicharito

Reagovat
niflheim

Jenom nevím, proč nedostal Davies kartu...bylo to zezadu, míč zasáhl až potom

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte dobre, že som si dal Aguera vo fante.

Reagovat
Filip12

kun to je pro mě daleko větší sympaťák než nějaký Leo

Reagovat
C0br

Wazza to obránce.

Reagovat
Swarley

nějakej stream?

Reagovat
niflheim

Bloodzeed HQ - číslo teď nevím.

Reagovat
niflheim

sop://broker.sopcast.com:3912/106723

Reagovat
C0br
Reagovat
Swarley

díky

Reagovat
mithro

ten javierov pohyb pri tom gole to je lahodka

Reagovat
Swarley

Wazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzza

love him

Reagovat
C0br

Knight a Cahill to je teda dvojak jak stehno

Reagovat
niflheim

Wazzzzzzzzzza ...hergot ten se krásně rozjel tuhle sezónu. Hlavně Jones parádní rychlá rozehrávka a centr

Reagovat
niflheim

Ten Davies by si ani neměl dovolit otevřít hubu. Měl by být vděčný, že ještě hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Loserpool u mě skončil, už snad po sté mě posrali tiket... Jinak Arsenal tragický výkon a Ramsey tam pro zatím nemá co dělat

PS: nechápu jak Slovan bratislava může mít tak tutovej kurz proti Nitře

Reagovat
Mastný Chobot

Keď už nie Bolton, tak aspoň Cesc.

Reagovat
Kenneth

Rooooney . Tak pome, ještě 2 banány jim tam zasun.

Reagovat
Azza

To už Rooney přehání.

Reagovat
C0br

Joones hohoh

Reagovat
niflheim

On je prostě famózní. Za rok? Absolutní špička.

Reagovat
smazaný uživatel

bolton

Reagovat
niflheim

Wazza

Reagovat
Kenneth

Roooooooooooooooooooney . Hlavně neusnout na vavřínech, mám tam De Geu a Jonese.

Reagovat
C0br

Tak Jones je dobrej tah už teď.

Reagovat
Kenneth

Jakto?

Reagovat
smazaný uživatel

přihrávka obránce nějaký ten bodík hodí...

Reagovat
C0br

Už má dvě asistence pokud se nemýlím

Reagovat
smazaný uživatel

2 asistence?

Reagovat
Kenneth

Tak já nevím, na livesportu zatím žádný asistence Jonese nejsou.

Reagovat
mithro

jones neskutocny tah na branu

Reagovat
Bayern +

200. pro Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

Když mám kapitána Džeka a Vice Rooneyho, dostane Rooney dvojnásobek bodů?

Reagovat
Usty

Reagovat
Counter

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Uf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

proč?

Reagovat
soukup

mám to stejně a jak s náma Mancini vypekl

Reagovat
smazaný uživatel

Jones je proste boží. Mne sa tisnú slzy do očí.

Reagovat
smazaný uživatel

Duch !!!

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mastný Chobot

tak zvoľni tempo, si ho spáliš...

Reagovat
mithro

Reagovat
minoLFC

bacha na to, mohol by ai z toho skulit

Reagovat
niflheim

Tak tak.

Reagovat
fantomas

Jj, Petrovovi dovolil tolik centrů jako zatim nikdo jinej.

Reagovat
niflheim

To je nádhera sledovat, jak Wazza rozdává ty balóny. Přesnost jako od Scholesyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United nejvíce nesympatický tým světa.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už sa s tým zmier

Reagovat
niflheim

Tak co třeba nějaké odůvodnění?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo potrebuješ mať k sympatiam alebo nesympatiam nejaký zásadný dôvod?

Reagovat
niflheim

Tak pro mě třeba více sympatického týmu není. A nesympatičtí jsou přece Man City

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napríklad kvôli tomuto papagájovaniu fans Účiek o City.

Reagovat
niflheim

Kurva a to je co za slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

papouškování?

Reagovat
niflheim

Ok

Reagovat
Al Capone

to je jako daný, že City jsou nesympatičtí?

Reagovat
niflheim

Tak z mého pohledu je to hlavně proto, že tam někteří hráči nehrají "za klub", ale jsou pouzí žoldáci. A k některým nesympatickým hráčům se nemusím vyjadřovat.

Reagovat
Swarley

věř tomu, že mnozí radši uvidí s tím pohárem radši City než nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trochu zmeny, doprajte aj susedovi

Reagovat
Swarley

nejsme charita

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, tak to musí vziať po zlým

Reagovat
smazaný uživatel

s Barcou

Reagovat
smazaný uživatel

to je nuda, jdu koukat na federer -nadal, to bude větší zábava, než sledovat jak si MU dohraje v tréningovém tempu nebo exhibici

Reagovat
vladis271

Reagovat
Usty

Achjo

Reagovat
niflheim

Nějak moc nechápu, proč se tam Coyle vztekal. Vždyť to byl první faul z naší strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Tlak na rozhodcu, pripískne neskôr viac. Bežná vec, topiaci sa slamky chytá.

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

nani nabuduce nahrat

Reagovat
fantomas

Na hrad?

Reagovat
mithro

horsie nez to co tam je teraz by to nebolo

Reagovat
fantomas

Navíc jak ho znám, max. po dvou letech by stejně chtěl odejít...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem přišel ze zápasu a kluci mi udělali velkou radost. Výhra na Wolves je pěkná. Btw kdo viděl zápas, jak jsme hráli? Co Adebayor a celkově výkon, kdo hrál dobře, kdo špatně? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem neviděl..doufám, že to půjde někde stáhnout

Reagovat
minoLFC

tento rok to bude skutočne o Menčestrackých kluboch, Chelsea o triedu dve horšia ale o 3. miesto sa nemusí obávať...no a 4. flek získa ten najmenej tragický

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Joooo, pojdˇme těch unáhlených závěrů udělat ještě tisícééé, jooo!

Reagovat
minoLFC

si myslíš, že to bude inak? Manchester a ManU su niekde inde teraz, Chelsea je Chelse, no a my, vy a Spurs...

alebo si myslíš, že s tými posilami máte na boj o titul?

Reagovat
fantomas

Myslim si, že absolutně nevíme, jak oba týmy, hlavně City, budou reagovat na LM, na zranění, jak zvládnou náročný Vánoce...PL je fakt ta poslední soutěž, co by se dala odhadnout po čtyřech kolech. Jak kdybyste ji všichni sledovali rok.

Reagovat
vladis271

No my im to prisudzujeme už teraz. O to menej to bude bolieť nakonci. Chcel by si vedieť aké to je, ak by Spurs kraľovali 20 rokov Anglicku a Arsenal ich večne sledoval s odstupom 2-3 flekov?

Ver mi, nič príjemné to nie je. Takže si to takto uľahčujeme.

Reagovat
fantomas

No, tak on to tu dělá i fanoušek Arsenalu, takže to neni jen o vás.

Reagovat
Counter

I tak nechápu, že odmítáš přijmout takový názor. No nic, povíme si tedy své později.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

hlavne sa trosku prebrat a nehrat v tom treningovom tempe, tento rok bude dolezite aj skore

Reagovat
niflheim

Ale noták, vím minimálně o jednom dvojzápase, kde můžeme nabrat 6 bodů navíc

Reagovat
Swarley

zase z toho nedělejme soutěž, ve které budeme my i City až do konce bez ztráty bodu...ty ztráty rozhodně přijdou...musíme jít pěkně kolo od kola a tak po 38. kole se můžeme začít bavit o titulu

Reagovat
mithro

samozrejme ale co je zle na tom, ze ich na to prve miesto proste pustit nechcem

Reagovat
Swarley

na tom nic špatného není

Reagovat
Swarley

v podstatě to je naše povinnost...děláme to pro anglický fotbal

Reagovat
Jajinek

no já myslím, že spíše ne...až teprve kdyby titul vyhráli City, tak by si možná někdo v Anglii uvědomil, že je něco špatně a začalo by se proti týmům jako City více zbrojit. Proto City fandím i já...

Reagovat
Swarley

vem si Chelsea...ta ten titul vyhrála a nic se nezměnilo, jen se nadávalo a nádává, ale nic to neřeší...

Reagovat
smazaný uživatel

Z Manchestru city je mi na bliti, dnes je vse pouze o penezich, oni jsou toho jasnym dukazem. Jeste, aby nevyhravali kdyz maji moznost privezt do tymu jakehokoliv hrace

Reagovat
smazaný uživatel

holt ona je anglická liga v dnešní době slušnej byznys, majitelé si udělají ještě větší jméno, obrovské částky z vysílacích práv, prodeje za vstupenky, dresy, peníze z LM,

Reagovat
smazaný uživatel

Páni. Aguero je fakt klubista, hned si nechal vytetovat jméno majitele klubu na předloktí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero je dobrý jen proti slabčákům...

Reagovat
minoLFC

tak to dá ManU pol tucta

Reagovat
Swarley

a vám tucet?

Reagovat
minoLFC

k nám bude solidarný kvôli kamošovi Maximu

Reagovat
Swarley

to je to jediný, co by vás zachránilo

Reagovat
mithro

Clev

Reagovat
C0br

Posranej Davies...

Reagovat
niflheim

Než smutný jsem z toho spíše nasraný jak sviňa. Davies neměl už dávno hrát dneska.

Reagovat
fantomas

Pořád nedáš pokoj?

Reagovat
niflheim

Tak vždy je to v takovém případě hodně vyhrocené.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dle mojeho informátora jsme si zasloužili vyhrát. Snad jsme si smůlu vybrali a vyhrajem na WHL. YNWA

Reagovat
niflheim

Já bych moc Spurs nepodceňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor já je vůbec nepodceňuju. Ani si to nemůžu dovolit, poslední sezony se nám s nima nedaří. Ale evidentně jsme podali venku dobrej výkon, což se nám moc nestává, ted ho jen předvést znova a odvést si z londýna nějaký body.

Reagovat
niflheim

Tak on to bude hodně klíčový zápas pro obě strany. A celkem se na něj už těším

Reagovat
smazaný uživatel

Klíčovej zápas v 5 kole? To určitě ne. Sezona je dlouhá.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:federer-nadal, zatím libovka

Reagovat
smazaný uživatel

to teda, dívat se na zápas, který neexistuje.

Reagovat
niflheim

Nedělej si z něho srandu, ještě se svalí pod stůl

Reagovat
Jajinek

taky myslím...konečně se Rafa ostříhal a naučil se hrát pravou rukou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teda djokovič

Reagovat
Tomanatura

Andy se dere do pozice mojeho nejoblíbenějšího hráče United.

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

konecne sa zacina aj zastrelovat

Reagovat
smazaný uživatel

kdyžtak link,pokud by někoho nebavily účka

http://www.ilemi.me/27172/3/Watch-US-Open/

Reagovat
Swarley

tak to jsem toho Kulihracha přechválil

Reagovat
Swarley

nepřechválil

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kenneth

Reagovat
fantomas

Hehe...

Reagovat
niflheim

Hergot tohle měl být gól ...de Gea mohl mít asistenci

Reagovat
Kaze

Měl střílet z první, to určitě, ale jak střílel, tak obránce tečoval, proto to trefilo obránce.

Reagovat
Tomanatura

Co se to s tím Juusim stalo? Tuto sezonu jej nepoznávám.

Reagovat
hefy

Reagovat
mithro

akurat som si hovoril to iste, vidim asi treti zapas Boltonu a v kazdom je to to plne chyb

Reagovat
fantomas

Už loni byl o dost slabší. Z jednoho z nejlepších brankářů ligy se stala pomalu slabina týmu. Holt věk nezastavíš...Bogdán měl chytat už dneska.

Reagovat
Swarley

konec...ten matlal Suaréz poletí z fanty a lupnu tam Chicharita...

Reagovat
Ligter

Bacha na Newcastle syndrom.

Reagovat
niflheim

To bysme ale nemuseli dát ještě penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

spíš by Bolton musel 2 kopat

Reagovat
Ligter

Reagovat
fantomas

Ej, škoda.

Reagovat
niflheim

Ještě půl hodiny a všechny střídání použité...no snad se nic nestane.

Reagovat
mithro

Tom Cleverley has updated his official verified facebook saying he thinks he s broken his foot

Reagovat
niflheim

Reagovat
C0br

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

Reagovat
mithro

nevrav ze to nebol zbytocny hlupy zakrok, kt nic neriesil

Reagovat
C0br

Tak jako sorry, já ho mám rád, ale tohle byl naprosto tupej a zbytečnej zákrok.

Reagovat
fantomas

Byl to normální taktickej faul, jakých se ve středu pole udějou mraky. Navíc ani nebyl zezadu, jak si tu furt nalháváte, ale normálně z boku. Trefil ho nešťastně, přesto to nebyl žádnej prasáckej zákrok, něco výjimečnýho.

Reagovat
C0br

Tak mě to prostě sere, kor jestli má fakt zlomenou nohu, protože je to úplně zbytečný.

Reagovat
niflheim

Já si pod taktickým faulem představuji například zastavení útoku, kdy není ještě zformovaná obrana. Tohle to rozhodně nebylo.

Reagovat
fantomas

No tak nebyl to protiútok, ale takhle rozeběhlej Clev ve středu hřiště nevěstí nic dobrýho. A hlavně furt ste nevyvrátili, že se to děje dnes a denně. Což je prostě fakt. Akorát se to zrovna dotklo vašeho talenta no...

Reagovat
niflheim

Tak jde o to hlavně, že do toho šel skluzem a jak plno řeklo - byl to úplně zbytečný faul. Snad všichni kromě Daviese byli už na polovině a nějaké velké nebezpečí tam nebylo. Z mé strany to prostě zůstane nepochopené.

Reagovat
fantomas

Zbytečný faul je fakt kouzelná formulka. Kdyby se mu přitom nic nestalo, bude ti uplně ukradenej a zbytečnej by ti těžko přišel. A takle to klidně dopadnou mohlo...

Reagovat
niflheim

Ale řekni mi jednu věc - bylo to na žlutou podle tebe? Z nezaujatého úhlu pohledu.

Reagovat
fantomas

No spíš jo než ne.

Reagovat
niflheim

No a to mi stačí. Víc to řešit nemusíme.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

no to není dobrý...

Reagovat
Swarley

krásnej ťukec na jeden dotek...kde to je, ta Barcelona?

Reagovat
niflheim

Taky se mi to líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

united

Reagovat
smazaný uživatel

jsme tak o třídu lepší než loni

Reagovat
niflheim

Tak to jsem teda zvědavý.

Reagovat
niflheim

Ten Jones je prostě borec.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Jones je fantastickej.

Reagovat
Swarley

hattrick pro Wazzu

Reagovat
C0br

Wazzaaa

Reagovat
niflheim

Wazza ... aspoň někdo drží mou fantu nad vodou

Reagovat
Kenneth

Reagovat
mithro

Reagovat
C0br

Měl by dostat i nějaký body za ten zákrok na čáře. To jsem mimochodem vůbec nepochopil, kde se tam v tu chvíli vzal.

Reagovat
Kenneth

Roooooooooooooooooooooooooooooney. Jones zase asistence? Nebo proč ho tu tak chválíte? De Gea udržet!!!!!!!

Reagovat
Kaze

Jones v pohodě obchází hráče jeden na jednoho a zatím měl dvě asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

co ten bolton dela proboha??? sem to rikal ze city budou ty 3-4 nepromeneny goly mrzet v konecnym uctovani tohodle kola...

Reagovat
smazaný uživatel

co ten bolton dela proboha??? sem to rikal ze city budou ty 3-4 nepromeneny goly mrzet v konecnym uctovani tohodle kola...

Reagovat
Swarley

ještě Chicharito hattrick, jedeeeeeeem

Reagovat
fantomas

No v současnosti je to nejlepší hráč planety...

Reagovat
Ligter

Nechte jeden Giggsymu.

Reagovat
mithro

skoda ze to nedal po zemi

Reagovat
fantomas

Stejně to byl delikátní balon.

Reagovat
mithro

hm Tuncay, a sakra

Reagovat
smazaný uživatel

rooney má neskutečnou formu, jdem si pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

To má ovšem Džeko a Kun taky

Reagovat
Kaze

Už se někdy v historii stalo, že obránce se naschvál pověsil na břevno, aby snížil bránu a míč tak trefil břevno namísto gólu? Případně naopak, útočník skočil a popostrčil břevno?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kaze

Teď De Gea to břevno prohnul dost, takže teoreticky by to asi bylo proveditelné

Reagovat
Ligter

To nevím, z čeho by ta konstrukce byla.

Reagovat
Swarley

jestli hraješ na bránu z provázku, tak možná jo

Reagovat
vladis271

na na začiatku boli namiesto brvien špagáty, vtedy sa možno niečo také stalo.

Reagovat
niflheim

No už se stalo, že si brankář zmenšoval branku

Reagovat
Mastný Chobot

nie, ale pár krát Tioté rozbil bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Pro všechny - sám jsem to v životě neudělal, ale teď při střele se De Gea pověsil na břevno a docela výrazně to ohnul.

Reagovat
vitasrp

Už se nemůžu dočkat, až příští týden United srazíme hřebínek..

Reagovat
C0br

Potvrdili Atkinsona nebo co tě vede k tomu optimismu?

Reagovat
vitasrp

Jenom z vás nejsem podělanej a považuju vás za normálního těžkýho soupeře, kterej se ale dá porazit.. A v týhle formě, kterou máte, to považuju za velkou výzvu a vážně se na ten zápas těším..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dáte nám gol, ale my vám jich 5 dáme

Reagovat
niflheim

Atkinson bude řídit zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by ale s tou naší obranou asi těžko

Reagovat
Swarley

už teď se na ten zápas těším

Reagovat
niflheim

Au...tak tohle nám ještě scházelo.

Reagovat
mithro

no zacina sa nam ta obrana pekne riedit

Reagovat
vladis271

a ja idem do baru chlastat o deviatej s fanúšikom mancs...ešteže som taká kľudná povaha, by som mu inak rotrieskal hlavu popolníkom

Reagovat
mithro

myslim, ze ani tym by si ho nedokazal rozhadzat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kiwiho pozdravuj.

Reagovat
Swarley

to by byla dvojka

Reagovat
niflheim

BFFs

Reagovat
vladis271

by ma zbadal a začal by spievať YNWA

Reagovat
niflheim

Ze soucitu?

Reagovat
vladis271

celé vlákno stojí zapcu, že som sa ozýval

Reagovat
niflheim

Tak se scousery je sranda ... já viděl na Masters v kempu viděl jednoho týpka v dresu Gerrarda...už si nepamatuju, co jsem mu říkal, jen ale to jeho "fuck off, wanker" si pamatuju dodnes

Reagovat
mithro

ja som tam raz sedel s kamosom co fandi Poolu a pristavil sa pri nas uplne nadraty homeless, odety do dresu Liverpoolu, jo, bola sranda

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tomanatura

Že by letos souboj mezi Rooneym a Silvou o nejlepšího hráče ligy? Nejsem proti...

Reagovat
smazaný uživatel

ROGEEEEEEEEEEEER

Reagovat
ACSMan

Tak a teď smažte toho aguera a dejte tam Rooneyho

Reagovat
fantomas

No...sezona pro Bolton začíná až teď. Předehrávka s QPR se zvládla, tyhle tři zápasy přišly moc brzo na to, aby se z nich mohlo něco udělat. Navíc ve dvou z nich se podali v součtu ucházející výkony, což je spíš pozitivní než negativní. Teď hlavně popravit Knighta, zapracovat na Boyatovi, dát víc šancí Bogdánovi i Tuncayovi a bude to v pořádku...

Reagovat
C0br

400. pro Wazzu

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

Reagovat
Ligter

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

raději pro Federera, pokud dneska porazí tu srbskou špínu...

Reagovat
C0br

Co proti němu všichni máte?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzařuje z něj arogance a namyšlenost + jeho přehnany vlastenectví mi leze taky dost krkem...když je tak hrdej srb, tak proč bydlí v Monte Carlu?

Reagovat
C0br

Dle mého Arogance mnohem víc čiší z ostatních hráčů topky, djokovic mi připadá jako naprosto v pohodě týpek, co nejde pro srandu daleko. A co je špatnýho na vlastenectví.

Reagovat
soukup

tak jasně že kvůli prachům, ale to snad s vlastenectvím nic společnýho nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
ACSMan

Reagovat
Swarley

Reagovat
mithro

77% pass completion for a goalkeeper is exceptional - De Gea showing how good he is with a ball at his feet too (44 out of 57 passes)

Reagovat
mithro

Carrick with 90% pass completion - the best of all the midfielders on the pitch. Had 100% tackle success rate

Reagovat
Tomekcz

Carrick bude dobrej, dneska bylo videt ze tech der v zaloze uz ubylo a nebyl to takovej pruchodak ale zas se musel Clev zranit

Reagovat
Pinturicchio

Ten Chica je fakt sympoš non plus ultra , ... a Rooneyho mám taky čím dál radši.

Reagovat
Godwinson

Sturridge To je ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Stará známá písnička. Na ostrovech už několik let vládne Manchester United. A ve světě, výjma Barcelony a Realu Madrid, taky lepší tým nenajdete.

Reagovat
nani92

ale tento rok bude City silným protivníkom, to treba uznať

Reagovat
Tomekcz

ze sem vymenoval Naniho, ted si da 2 asistence

Reagovat
C0br

Chtěl jsem ho vyměnit za Ashleyho, ale toho zdražili, takže mi tam zůstal.

Reagovat
smazaný uživatel

Lansbury dal gól

Reagovat
mithro

United have broken the PL record for the most goals after four games of the season. 18.

Reagovat
mithro

tak az teraz som uvidel review, pardon

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Musíš mít radost - minule Arsenal, dneska Bolton...radost to psát určitě

Reagovat
fantomas

Jojo, moc velká paráda.

Reagovat
niflheim

Tak člověk musí být profesionál a brát to s odstupem...proto bych to taky dělat nemohl

Reagovat
One-Real

Palec pro Adeho + MU, ten tym slape.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0, parada

Reagovat
C0br

Kromě City dal Wazza víc gólů než všechny ostatní týmy.

Reagovat
r.mrazik

co se stalo Cleverleymu...podle komentu to vypada,ze ho Davies sestrelil?

Reagovat
niflheim
Reagovat
r.mrazik

hm,takovy drsny zakrok to nebyl..spis smula...to ten druhy na evru se zdal horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdál, byl.

Reagovat
smazaný uživatel

* Ohledně Evry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten skluz na Evru byl horší, jenomže Evra měl šanci nadskočit, Cleverly ne.

Reagovat
soukup

hmm normální faul, žádná řezničina

Reagovat
niflheim

Ale stejně to bylo úplně zbytečný.

Reagovat
soukup

live sem to neviděl, takže nemůžu posoudit, jestli ten faul něco řešil

Reagovat
mithro

podozrenie na zlomenu nohu

Reagovat
r.mrazik

a sakra...to je skoda

Reagovat
mithro

Cleverley on his Facebook: "want everyone to know I got no apology from kevin davies! season could be over and received no apology."

Reagovat
r.mrazik

tak Davies je psychous...

Reagovat
Godwinson

Po tomhle jí doufám ani nedostane :)

Reagovat
minoLFC

no ked sa snazil Carra o polocase dostat k Nanimu aby sa mu ospravedlnil za tu chrastu, tak ho tam nepustili...tak by mal Cleverley pockat a nerobit taketo verejne zavery

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl to udělat klidně hned na hřišti, místo toho tam rozhazoval rukama, že přece trefil balón.

Reagovat
mithro

ja myslim, ze moznost tam urcite bola, kedze bol clev cely cas na lavicke s nohou v tej srande, ale tak ono je to viac menej aj tak jedno, nohu mu to dokopy skor neda

Reagovat
iamek

Dej link na jeho fb :)

Reagovat
didosh

Nejsem fanouškem PL ale ohromě mě těší že se v City daří Kunovi....

Reagovat
niflheim

http://kiwisportz.eu/stream-2.html - od 11:45 tady bude MOTD.

Reagovat
Trand

Díky. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kun si to dává

Reagovat
C0br

To jo zničil Swansea a Wigan doma, fakt borec.

Reagovat
soukup

bude ničit i jinde, je to skvělý hráč

Reagovat
C0br

To bezpochyby je, ale City zatím nehráli s pořádným týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

to ovšem není důvod, proč jeho výkony zhazovat. Teda ... ne pro někoho, kdo se ho nebojí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Sry no.

Reagovat
mithro

nehral aj proti Spurs kde bol skoro neviditelny?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal gola :)

Reagovat
smazaný uživatel

ono tie poriadne tímy su len 2

Reagovat
smazaný uživatel

Vy už nevíte co by, co? Po Swansea jste psali počkejte na Bolton ten teďka valí. Po Boltonu zase, neměli jste silného soupeře, počkejte na Tottenham. Příště vám nebude ani Chelsea dost silná.

Reagovat
fantomas

"teďka válí" - to jakože vysoko porazil nováčka?

Reagovat
smazaný uživatel

klidně se podívej do té diskuse, o které Door píše. Podobně to tam takhle několikrát je napsáno. "Swansea je pohoda, ale počkejte v Boltonu. To si ani nečuchne."

Prostě už nevíte, jak jeho výkony zhodit ...

Reagovat
nemamvasrad

shodit*

Reagovat
smazaný uživatel

4 mače, 242 minut, 6 gólů. Famozní. A to se teprve sehrává s týmem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem. U Atletů měl v nejlepším roce průměr 129 minut na kus. U City 40 ...

On toho může dokázat ještě hodně. Uvidíš sám.

Reagovat
smazaný uživatel

A ?

To ze je PD 3krat lepsi liga nez PL uz prece vime uz si to tady "parkrat" zminil...

Reagovat
iamek

Jeeezis vzdycky jsem doufal, ze nebude otravovat a rozdavat moudra pod PL ... A uz je to kur*a tady :( ...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle jsi z toho vypozoroval?

Já říkám, že se parádně chytl a ta liga mu sedí. Moc se těším na jeho další góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si to tady psal nekdy pod minuly souhrny ze Kun si povodi Premier League a z kazdyho tvyho prispevku to cisi jak sem jen chodis vyzdvihovat PD.

Reagovat
smazaný uživatel

nechodím vyzdvihovat PD, ale chodím ukazovat fandům PL, jak jsou jejich argumenty o tom, že je PL lepší než PD, směšné a nepravdivé ...

A ohledně Kuna. Je to můj oblíbený fotbalista a prostě mě jeho výkony dělají radost.

A mimochodem - jsem rád, že "jižní náplavy" Silva - Kun si dělají v PL, co chtějí ...

Reagovat
niflheim

PL je lepší než PD...ale ty to pořád musí začínat.

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady. A teď přijdou od tebe dávno vyvrácené argumenty.

Reagovat
forrest

Jiříčku, Jiříčku, ty jsi fakt kus trubky...

Reagovat
smazaný uživatel

Yido vede fantu.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, ten Federer me zabiji

Reagovat
smazaný uživatel

no ty 2 MB

Reagovat
smazaný uživatel

wow, teď ho rozbije !!

Reagovat
C0br

Djokovič

Reagovat
Chazy

nakonec mu nešlo nepřát, fanoušci Federera jsou fakt tak neskuteční kreténi, až to není vtipný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kenneth

Nevadí, ve finále ho Nadal vyprovodí z kurtu.

Reagovat
C0br

Jako už tolikrát letos co?

Reagovat
Kenneth

On ten Djoko-mindrák překoná.

Reagovat
Counter

A teď sborově: Come on Andy!

Reagovat
Kenneth

.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Djokovic

Reagovat
Chazy

Na Bruntálsku hořela drůbežárna, nepřežily tisíce slepic a kohoutů

Spurs by měli za týden nastoupit s černýma páskama ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo.

Reagovat
smazaný uživatel

USA má 11. září, my máme bohužel 10. září.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Škoda že nehrajou s Rovers.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Reagovat
Bayern +

500. pro Carlose Téveze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

V PD nadprůměrným hráčem, v PL hvězdou. Čím to tak může být?

Reagovat
smazaný uživatel

Spoluhráči.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kvalita ligy?

Reagovat
fantomas

Spoluhráči.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nebó?

Reagovat
smazaný uživatel

Spoluhráči.

Reagovat
Chazy

Dost tý diskuze, hraje za jeden ze dvou hlavních adeptů na titul a hrál proti špatným týmům. A je klidně možný, že byl hvězda i v PD, jen o tom nikdo neví, protože všichni koukají jen na zápasy Barcy a Realu.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

1) nemyšleno vážně, nemusíš se zase všechno snažit "rozebírat"

2) druhá věta - ... Nesuď podle zdejší diskuze na EF ...

Reagovat
Chazy

Někdo by si to moh myslet vážně, tak to má rozebraný

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tu kvalitu ligy ale myslím vážně, to je fakt

Reagovat
Chazy

Bylo by to až moc jednoduchý, kdyby to šlo takhle určit. Třeba Torres měl prostě předpoklady pro to, aby se mu v PL dařilo víc a jsem si jistej tím, že jsou v PD taky hráči, kterým by se dařilo hůř. A třeba Ronaldo je v PD ještě daleko golovější, než kdy byl v PL a nebude tím argumentem, kterej použiju, když budu chtít říct, že je PL lepší.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak to je všechno o jinym stylu hry. Třeba Vela hrál na hostovčkách od Arsenalu naprostý prd, nemám pravdu? Teď šel na hostování do Errealy, sice zatím vymetl ve dvou zápasech jenom poslední minuty, ale i v nich stihnul naznačit, že v něm něco je a že v PD by se mohl chytit

Kunovi to zas tak nešlo, protože prostě neměl takový spoluhráče, kteří by mu ten míč hezky naservírovali. Měl vedle sebe třeba Reyese, ale ten hrál taky hodně na sebe. Krom toho, že Sergio dost akcí taky zkazil sám, někdy vyloženejch.

Cris je právě ten případ rozdílnosti lig. Válel teda už v MU, ale PD má jak prdel na hrnec - 65 ligových utkání a 70 branek

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Teda první zápas odehrál skoro celej, abych byl přesnej. A to, že mu to jde ve Španělsku, naznačoval už dřív v Salamance, kde za sezónu vstřelil několik gólů, a potom v Osasuně mu to už tak nešlo, jenže to už byl poslán do Primery, ne Segundy jako minule... Cílem je naznačit to, že mu to v Anglii nešlapalo, ale v PD by se už mohl usadit trvale, protože je to styl hry, kterej mu sedne

Reagovat
Chazy

No vidíš ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ale stejně je jasný, na čí straně je kvalita, třeba podle LM

Reagovat
Chazy

Na tom nic jasnýho není. Že má PD jeden lepší tým, než je jakejkoliv tým PL, to je asi jasný. Ale že standard fotbalu na daleko vyšší úrovni než v PD, to je podle mě jasný taky. I proto si v Anglii můžou dovolit vysílat daleko víc zápasů v televizi, vysílat i druhou ligu, protože ten zájem je větší a ten zájem je větší nejen proto, že je tam daleko lepší fotbalová kultura, ale i proto, že se tam hraje fotbal na vyšší úrovni. V PL si prostě člověk nenechá ujít ani zápas dvou posledních a je to zábava. V PD se podle mě ani neobjeví na netu stream na zápas dvou posledních, protože to nikoho nezajímá a nikdo tam ani nezná ty hráče.

Reagovat
vodka

kua, ty to už vysvětluješ aj volom jako já?

Reagovat
Chazy

Já ho neznám a vždycky to napíšu, když se mění strany v MLB ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A tím se chlubíš?

Reagovat
vodka

nechlubím, ale vím, kerá bije, aspoň občas... :D

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Zájem o PL je asi největší no, jakožto o nejmediálnější ligu. I když i tady se dá polemizovat, když do toho připočítáš asijskej trh...

Jenže to asi bereš podle sebe. Je jasný, že tě nezajímá souboj dvou posledních a neznáš ani jejich hráče, zázemí, nic. Streamů máš na netu neskutečně, najdu ti na každej zápas Segundy, klidně i Segundy B. A fanoušci PD, kteří se o to opravdu zajímají, si taky nenechají ujít zápas ani těch posledních dvou a je to právě mnohem větší zábava, než když si zapneš utkání Realu nebo Barcelony a potom začneš blít, že je liga nudná atd. Jinak, i ve Španělsku se vysílají zápasy v televizi, však i třetí liga. A neřekl bych, že PD má jeden tým lepší tým, nýbrž dva.

Reagovat
Chazy

V tomhle ti právě nedává za pravdu EF, podle kterýho to vypadá, že dokud nehraje Barca s Realem, tak to nikoho nezajímá ... A i ty návštěvy v PD jsou hrozná bída, takže nevěřím ani tomu, že tam je o to nějakej zázračnej zájem.

Podle mě jsou MU a City určitě na úrovni Realu, MU klidně výš.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

PD na EF je hrozná bída. Proto už sem právě ani nechodim. A ty to tady neber v potaz

Co týče spousty věcí, tak to je následek těch tisíckrát omílaných tv práv. Kdyby to bylo třeba jako v PL, tak je zase kvalita a vše okolo mnohem výš. Kluby by měly mnohem víc peněz, nebyly by na pokraji zániku, mohly by třeba zlevnit vstupný a hned by zase chodilo víc fans. (I když ani teď nejsou špatný návštěvy...) To je hodně o tomhle. Ale i přesto myslim, že se PD může směle rovnat

Reagovat
Chazy

Jsou to prostě dvě nejlepší ligy. Já si jen stojím za tím, že takovej ten standard kvality, úroveň zápasů, kterou může člověk očekávat, ať hrají jakýkoliv dva týmy, to je prostě výš v PL.Pokud je to v PD kvůli špatný organizaci ligy a snahy porazit PL dvěma týmama za cenu toho, že liga bude skomírat, tak holt musíte doufat, že se to zlepší a budou to ligy naprosto vyrovnaný. Ale jinak ať se každej kouká na to, co se mu víc líbí.

A u mě začínaj extra směny, tak se jdu dívat pozornějš. Stejně tohle téma bude otevřený ještě 150x, ale snad se do něj zas aspoň měsíc nezapojím ...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A já si budu stát za tím, že ne. Zkus si zítra místo nějakýho Fulham - Blackburn pustit třeba Osasuna - Sporting. Asi se ti bude víc líbit ostrovní fotbal, na kterej jsi zvyklej, ale kvalitu prostě nepopřeš, PL je v tomhle jenom hype

Jinak, to není ve snaze porazit PL, kterou mají stejně na háku, ale nahrabat co nejvíc peněz...

Ok, tak zatim. Have fun a vlastně i gn

Reagovat
Chazy

Tak vidíš, Fulham - Blackburn byl jeden z nejzábavnějších zápasů sezony.

Reagovat
vodka

stejně je to jenom o stavu, kdy to hodnotíš... mě se třeba zdá, že B a RM jsou výš, ale pak si uvědomím tu kvalitu u nás a je to remíza :D

Reagovat
Chazy

Ono je to bohužel docela relativní. Chtělo by to, aby si MU a RM zas spolu zahráli. Pokud vím, tak MU furt čeká na odvetu za vyřazení po výhře 4:3. Vždycky jsem doufal, že se toho dočkám, dokud bude Beckham v Realu a třeba se objeví nějakej vtípek na téma toho nakopnutí od SAFa.

Reagovat
mithro

ja si myslim, ze tento rok sa uz v LM dockame zapasu Real MU idealne by bolo finale ale to uz moc snivam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Co ten Agbonlahor jakto že mu to tam nepadalo minulý rok?

Reagovat
Mastný Chobot

zranený...

Reagovat
Mastný Chobot

zranený...

Reagovat
smazaný uživatel

aaaa krása Walters v základnej zostave a ešte aj dal gol to bube bodikov

Reagovat
smazaný uživatel

tak co,kolik mate za toto kolo bodu ve fante? ted jeste fulham ciste konto

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím 73 tohle kolo, vedu taky EF classic.

Reagovat
smazaný uživatel

ja zatim neco pod 70 a ve hre uz mam jen hughese EF myslis eurofotbal ligu j? posli kod.. abni nevim,ze nejaka je pritom sem snad v 7 ligach

Reagovat
smazaný uživatel

67, snad mi ještě Krul přidá nějaký body :) jinak 7. ve EF lize

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, pěkný gol. Škoda no

Reagovat
Mastný Chobot

"Ta nabídka byla příliš dobrá, abych ji odmítl."

To si robíš piču, Gyan...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak kvalitni liga a jeste kvalitnejsi tym

Reagovat
vodka

200 000 dolarů týdně...

Reagovat
smazaný uživatel

★ Nejlepší sázkovka světě na netu v češtině. Bonus ke vkladu zadarmo 1500 Kč + Sport TV obrazem ★

http://goo.gl/trWmp

Reagovat
Jerichoo

Gyan

Reagovat
alcantara

Rochina gol

Reagovat
smazaný uživatel

libilo se me jak vsichni na zacatku prichodu Aguera rikali jak to v PL nebude davat jak ho stoperi z PL znici a zatim nic a chlapcovi to docela strili jen tak dal Kune

Reagovat
kiwwi

kto toto preboha tvrdil

Reagovat
hefy

Jojo, to tvrdili fakt všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to je všichni

Reagovat
fantomas

Reagovat
alcantara

To sa hovori o Messim a ked vidis, ako si Silva alebo Aguero davaju PD, tak urcite opravnene

Reagovat
alcantara

*PL

Reagovat
Chazy

Podle mě se o Messim říká jen to, že by neměl tak vyrovnaný výkony v PD a PL jako Ronaldo.

Reagovat
alcantara

Stretol som sa aj s vyhranenejsimi nazormi, ale mozno to boli iba miestni provokateri ci "jednodnovi" uzivatelia. Kazdopadne neexistuje dovod mysliet si jedno ci druhe.

Reagovat
fantomas

Já bych řek, že důvod existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak som si pozrel tlačovku Wengera a už to nie sú frázy typu: "ukázali sme charakter", ale ozajstné, tvrdé vyjadrenia.

Reagovat
Mastný Chobot

Chamakh bol kapitánom Arsenalu?

Končím, ten klub je v totálnych sračkách...

Reagovat
fantomas

Spíš už se nechtělo řešit, komu to předávat...prostě vystřídal Robina, tak si ji jen nechal.

Reagovat
Mastný Chobot

to ju mal radšej spáliť...

Reagovat
smazaný uživatel

ale Chamakh ju chtěl někomu dát, ale nevěděl komu, chvilku tam pobýhal a někoho hledal a tvářil se úplně bezradně pak dal skoro gol

Reagovat
Counter

*pobíhal

Reagovat
Ajven

Thomas Vermaelen is the vice-captain but it was difficult to find him! zmysel pre humor mu nechyba

Reagovat
fantomas

To řikám.

Reagovat
herbage

taky u toho vypadal pěkně zmateně, když s ní pobíhal a nevěděl, komu jí má předat

Reagovat
Side
Reagovat
herbage

vypadá, jako když jsme při tělocviku na základce cválali bokem jak koně

Reagovat
Mastný Chobot

my to stále robíme pri rozcvičke na futbale.

Reagovat
fantomas

Tak to se dělá i při normálních rozcvičkách, ne jen na tělocviku. Ale v jeho podání to vypadá každopádně vtipně.

Reagovat
herbage

no hlavně ten zmatený výraz spojený s tím poskakováním

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ešte že tam nie je, ako si ju dáva na ruku.

Reagovat
vodka

Reagovat
Chazy

Reagovat
C0br

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

cval stranou.

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

neviděl někdo, co se stalo Hoilettovi? 10 minut ošetřování už je celkem nezvyk...

Reagovat
Chazy

Srazil se s gólmanem.

Reagovat
Mastný Chobot

http://www.youtube.com/watch?v=CtFsjQFIWDk

aj tak je to len priemerák...

Reagovat
fantomas

No, to byl geniální zákrok. Ale v závěru udělal první chybu v sezoně, která nás hned mohla stát body.

Reagovat
Counter

Já bych mu to zas tak za vinu nedával, spíš bych se poptal bránících hráčů, kde byli, že nechali hned tři hráče Swans natěsnat do souboje o míč a sami jen přihlíželi.

Reagovat
fantomas

Tak Dann prej při debutu hned málem zavinil gól/penaltu. Fakt nechápu, jak někdo takovej mohl bejt byť jen spojovanej s kluby jako Liverpool nebo Arsenal..

Reagovat
herbage

viděl jsem druhou půli a fakt parádní fotbal. Asi nejlepší, co se o víkendu hrál. Nahoru-dolu a držení míče 50-50. Celkem příjemná změna od Arsenalu či Barcelony

Reagovat
fantomas

Fulham-Blackburn? Na BBC teda psali něco uplně jinýho...prej sice poměrně dost šancí, ale kvalita pokulhávala. Vždyť spolu hráli dva pomalu nejhorší týmy ligy.

Reagovat
Chazy

Viděl jsme kvůli herbovu nadšení jen část a rozhodně jsem kvalitu nepostrádal

Reagovat
fantomas

Tak ono se to asi týkalo jen prvního poločasu.

Reagovat
herbage

Fulham hrál velmi dobře, kombinoval po zemi, Blackburn zase hrozil z breaků. Hlavně Dempsey, Duff, Murphy, Zamora a Dembelé na straně jedné a Hoilett, Formica a Rochina na straně druhé, dale se na to koukat. Navíc Sendy hrál zcela úžasně a měl i parádní zrychlení. Fakt smůla, že hraje za Fulham a my máme Djouroua s Mertesackerem

Reagovat
vodka

ale udělal i 2 chyby, po jedné střílel tuším Goodwillie a tu druhou tam myslim napravoval Hughes, nebo kdo to...

Reagovat
vodka

a Ruiz teda dost slabý debut, nevycházelo mu skoro nic...

Reagovat
fantomas

*hrály

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes zraneny,ze v 19 min. stridal???

Reagovat
herbage

jj

Reagovat
Mastný Chobot

600. pre Chamakha - dožitovného kapitána Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

O takových věcech se nežertuje.

Reagovat
minoLFC

heh tri otčenáše a 10 rán bičom si teraz daj

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se vrátim ke včerejšímu zápasu - jsem fakt jedinej, kterýmu připadal včera Ramsey lepší než Arteta? Nebo že Arteta rozhodně neni MOTM a Frimpong nebyl nejhorší článek sestavy?

Reagovat
fantomas

Určitě nejsi. Ramsey byl PÁN, konečně mě letos vážně potěšil! Arteta si párkrát skvěle vyhověl s Robinem, ale dost brzo mu došly síly. No všecko sem už psal. A Frimpong několikrát čistě odebíral míč, až sem čuměl. Mně slabej nepřišel ani Gibbs, teda dozadu, a to Counter psal, že prej s Frimpongem nestíhali.

Reagovat
smazaný uživatel

No, s tebou jsem mohl počítat vlastně... Ještě by mě zajímaly názory ostatních... Každopádně, na většině webech a fórech se Arteta vyzdvihoval a v hodnoceních se mu pálili známky kolem 7,5, kdežto Ramba všichni posílali do prdele a nejvyšší známku, co jsem viděl, dostal 7, jinak kolem 6. Frimpong se mi zdál hlavně druhý poločas naprosto dominantní, až jsem málem vzteky rozbil monitor, když šel ze hřiště. A zatim byl dostkrát sepsutej, prej že vůbec nestíhal...

Reagovat
Mastný Chobot

nemôžem hodnotiť, videl som len 1. polčas, ale tam mal Frimpong dosť zbytočných a viditeľných strát v rozohrávke. Nevadí, to odíde tou hernou praxou, ale aj v súbojoch občas zbytočne fauloval, to by mal zlepšiť. Ešte môžem za seba povedať, že sa mi viac páčil Ramsey ako ten typický rozohrávač, čo hrával aj Cesc, ktorý si zbiehal do hĺbky a rozohrával.

Reagovat
fantomas

Však to dělal. Ramsey byl včera uplně všude, naběhal dle mě něco kolem 13-14 kilometrů, což je hrozná porce. Nebylo divu, že ke konci flusal krev. Pro mě byl včera tim motorem zálohy určitě on, ne Arteta.

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpong se musí zklidnit a naučit se řešit situace víc v klidu. On v podstatě všechno řeší na riziko a buď je z toho ztráta, zbytečný faul, nebo naprosto geniálně a elegantně vyřešená situace. Řekl bych, že je to tak v poměru 1/4 v jeho prospěch, ale ještě musí zamakat, aby to byl schopný odhadnout. Ale má na to, suveréně.

Reagovat
fantomas

Ty Ramseyho známky sou holt dílem setrvačnosti. Ještě se mu asi nějakou dobu nezapomene, že byl jako "tragéd" symbolem těch prvních špatných zápasů, tak se mu teď vehementně vyčítá kdejaká blbina jako třeba to zazdění protiútoku někdy v 90. minutě. Ale to si snad sedne...hlavní je, že ho ten gól v nároďáku očividně nakopl, repre pauza prospěla i Aršavinovi a snad i Koscielnymu, kterej byl fakt natěšenej. Konečně po delší době jedna přestávka, která přinesla fakticky jen pozitiva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, u Artety to zas může být tim, že se na něj všichni těšili a užívali si každej dotyk s míčem.

Reagovat
fantomas

To určitě, i já to tak víceméně měl.

Reagovat
herbage

Já měl tedy dost špatný přenos, ale také se vyjádřím. Arteta mi přišel dobrý, věděl kdy hru zrychlit a kdy zpomalit, ale musí zapracovat na fyzické kondici. Ač Ramseyho poslední dobou moc nemusím, tak konečně se rozehrává k výkonům, na jaké jsme byli zvyklí před zraněním. Asi jeho nejlepší match od té doby, co mu Shacross zlomil nohu. Bohužel furt střídá geniální momenty s momenty, kdy v klíčové situaci naprosto selže. Přesto věřím mu, že bude výborný a může nahradit Cesca. Nebude to Cesc, bude to Aaron, ale třeba jak vyslal Thea v první půli nebo Kierana v druhé po křídle, to se mi hodně líbilo. A Frimpong opět výborný, je to tak trošku můj tajný kůň, stejně jako Koscielny, Wilshere nebo Szczesny. Mám v něj absolutní důvěru a vím, že z něj bude velký hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpong aj proti LFC nehral zle, len neviem, či bol premotivovaný, alebo je taký nervák... Keď sa ukľudní bude z neho top DM...

Reagovat
fantomas

Tak je celkově rozjančenej z toho, že hraje velkou PL. I na tom Twitteru se chová jako dítě. S věkem se uklidní, tim sem si jistej...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, asi...

Reagovat
fantomas

Opravdu tvuj tajný kůň je ale stejně jen Koscielny. Zbytek víceméně vždycky obdivovali i ostatní gunneři...

Reagovat
herbage

Frimponga jen já. Když tady v zimě byly debaty, že máme přivést Parkera či někoho na DM, tak jako jediný jsem psal, že nikoho nepotřebujeme, že máme Frimponga. Jako psát to teď, to není žádné umění, ale já mu věřil i v době, kdy si na něj nikdo ani nevzpomněl. Jinak třeba Vermaelen není můj kůň, ale tys na něj první rok taky furt pindal. Jinak souhlas, že na Szczesném, Aaronovi či Wilsherovi jsme se všichni od prvního zápasu shodli. Za tvého koně bych te´d označil Parka, kterému pro změnu já moc nevěřím, tak uvidíme

Reagovat
fantomas

Všichni sme z něj byli unešení po tý letní přípravě, když se pak zranil. To, že tys mu věřil, že hned po zranění bude schopnej zaskakovat za Songa, je věc druhá. To bych si pak i já mohl "přivlastnit" Ramseyho...

Reagovat
herbage

ok, nebudeme řešit takové malicherné hádky Ale chtěl jsem jen poznamenat, že ve Frimponga jsem měl vždy o něco větší důvěru, než ostatní. Ty jsi často takový skeptik a pak máš hráče, kterým odpustiš vše. Ramsey by se dal považovat za tvého koně, protože jeho výkony šly fakt dost dolů a trošku zapadl do průměru. Jestli se opět vyšvihne, to se teprve ukáže

Reagovat
fantomas

Spíš hráče kritizuju, než že bych jim všechno odpouštěl. A od toho se i odvíjelo to, že sem u Vermaelena pořád ukazoval na chyby, který snad nikdo kolem neviděl a přitom je těžko mohl popřít.

Reagovat
SunFells

Ramsey byl určitě ten lepší. Arteta měl pár dobrých momentů, ale jinak mi přišel trochu nevýrazný. To je akorát to nadšení z nové posily a trochu podceňování Aarona kvůli předchozím výkonům.

Reagovat
Counter

Tak to vypadá, že v tom tady zůstanu sám Arteta byl podle mě lepší než Ramsey. Když si zpětně promítnu, kolikrát tihle dva jmenovaní měli míč na kopačce (Ramsey asi tak 10x víc, furt ho jen držel) a kolikrát z toho bylo něco zajímavého, přímočarého a hezkého na pohled, Mikel vede na plné čáře. Je fajn, že Aaron zápas odmakal a předvedl lepší výkon než v minulých zápasech, ale v konečném součtu se nachomýtl do dvou velkých příležitostí, které mohly (MĚLY) strhnout průběh zápasu v náš prospěch, a on v obou případech selhal.

A Frimpong mi stejně tak přišel dost slabý, Coquelin na mě udělal větší dojem. Ta jeho neotesanost mě neustále děsí, u něj prostě nejde odhadnout, jak se v každém jednotlivém souboji zachová a jak jej vyřeší. Zápas co zápas dělá zbytečné netaktické fauly na hranici šestnáctky, naposledy díky němu Sinclair trefil břevno. Je na něm strašně moc vidět, že za sebou nemá žádnou hostovačku. Coquelin je v tomhle napřed, snaží se hrát čistě, vykrývat prostory, zbytečně neriskovat a doopravdy u hry přemýšlí dopředu. Sezóna v Ligue 1 mu zjevně prospěla, jestli vy máte své favority v Koscielném či Ramseym, já si beru na starost Francise :-)

Reagovat
fantomas

U Frimponga se víceméně dá souhlasit, i s tou hostovačkou, ale Ramsey? Proboha, kam si oči dal?? Hlavně že nezapomeneš vypíchnout dvě (ani nevim, co byla ta druhá) situace, kdy se měl zachovat líp a opomeneš ty čtyři parádně rozjetý akce, z nichž ve dvou případech byly velký šance a v těch dalších zase měly být. U Artety sem neregistroval nic takovýho, a to hrál v daleko ofenzivnější roli. Ne, Ramsey prostě balon "jen držel"...

Reagovat
Counter

Tak mi prosím ty akce vypiš, vůbec si žádnou nevybavuju. Ta druhá zbabraná akce z jeho strany byla hned na začátku zápasu, kde Arteta perfektně vybojoval míč a poslal Aarona do obrovské šance, kterou totálně zazdil. Byla to první minuta zápasu - kdyby dal gól, všechno by bylo o 100 % růžovější. Nehledě na to, že by to byl debut pro Artetu jako z říše snů.

Reagovat
fantomas

Jo, tak to sem ještě ladil přenos, to je možný. Každopádně jako z říše snů byl debut pro Agüera, ne pro Artetu.

Ramsey parádnim rozdánim do strany rozjel tu akci s Gibbsovým centrem a následnou hlavičkou Chamakha - z toho měl bejt gól. Pak vypustil tu kolmici na Thea, kdy jeho střela málem doskákala do brány - z toho měl bejt gól. Pak jednou z půlky rozeběhnul Aršavina na levý straně, ten to pak ale nějak zazdil, vyšumělo do ztracena - z toho něco mohlo být. A pak ten průnik středem, kdy dával doleva Persiemu, kterej vysoko přestřelil - z toho šance byla a kdyby tam byl pravák, tak i gól.

Arteta má proti tomu teda co? Tu situaci z první minuty? To jediný.

Reagovat
Counter

Theovi poslal tu parádní kolmici Aršavin, ne Ramsey. Ten takovou parádu nepředvedl za celý zápas. A že z nějaké příhry na Aršavina mohlo něco být? To už bych tady mohl zmiňovat aspoň tři Artetovy kolmice na Persieho, když jedna skončila zblokovanou střelou, další zase následnou přihrávkou z prvního dotyku dostala Frimponga do dobré střelecké pozice a jednou z toho nebylo nic. + Po kombinaci s Yossim se dostal sám ke střele zpoza vápna, kterou Swans zblokovali.

Reagovat
fantomas

Ramseyho střela doletěla až k bráně a uplně marná taky nebyla. Jinak když už sme u těch nepřesností - byl to fakt Aršavin, nevim, proč sem je zaměnil - každopádně za to Sinclairovo břevno pro změnu nemohl Frimpong, ale Koscielny.

No a nic si nezměnil na faktu, že z 80% vymyslel jednu tutovku a vlastně ze sta druhou. Arteta jen jednu pro něj. A to měl daleko míň defenzivnějších povinností.

Reagovat
Counter

Jo, byl to Koscielny, máš pravdu :-) Ale Frimpong to pokazil aspoň v tom ohledu, že nebyl na svém místě a hasit musel právě Kostelník. Ten faul, o kterém jsem psal, spáchal předtím, akorát to tenkrát Agustien zazdil.

Reagovat
fantomas

Jojo, přesně si pamatuju, jakej to byl. To jak Sinclaira úplně odtlačil.

Reagovat
Counter

Odtlačil ho ale pěkně okatě.

Reagovat
Counter

80 % = jeden nákop dopředu do otevřeného prostoru někam k rohovému praporku a 20 % = sklepnutí Chamakha hlavou Ramseymu na nohu, náběh a kvalitní centr Gibbse a náběh a zakončení Chamakha?

Máme dost odlišné představy o podílu práce jednotlivců při vytváření příležitostí.

Reagovat
fantomas

Tak když to napíšeš jako "jeden nákop dopředu do otevřeného prostoru někam k rohovému praporku"...tam šlo o to, že on tim geniálnim viděnim, který prostě pro tu přihrávku potřeba bylo, ten prostor Gibbsovi sám udělal a ten měl MOŘE času na přípravu centru, takže takováhle jeho preciznost byla povinností (10%) a Chamakh jako čerstvej hráč pak taky musel předčít v hlavičkovym souboji stopera, kterej celej zápas odolával tlaku soupeře (10%)...

Reagovat
Counter

http://arsenalist.com/video/?id=xl0kc2

Moře času tam Kieran neměl, musel centrovat z prvního doteku ve sprintu. A nic geniálního na tom nevidím, Gibbse musel vidět a tak jen nakopl míč do těch akrů volného prostoru.

Reagovat
fantomas

Celou tu dobu v náběhu se mohl koukat, kdo mu kam nabíhá a rozmejšlet. Tomu já řikám moře času. Nemusí to hnedka znamenat jedno dvě tři popostrčeníčka alá Nani. A to, jak si z tý přihrávky udělal naprostou banalitu (přestože se na takový roztažení Arteta celej zápas nezmohl), se mi teda taky vůbec nelíbí.

No ale to je jedno, zvrhlo se to v hádku, kdy to vypadá, jak kdybych já tebe štval proti Artetovi a ty mě proti Ramseymu, a tak by to snad bejt nemělo...

Reagovat
Counter

Však jo, klasicky jsme to dovedli do extrému, jak to vždycky u takových "sporů" dopadá. Shodneme se snad na tom, že ani od jednoho z nich to ještě pořád nebylo ono a mají na víc, což by měli ukázat v dalších zápasech.

Reagovat
fantomas

Jo, na tom se shodnem. A u obou to byl zároveň jistej příslib do budoucna.

Reagovat
Counter

To každopádně.

Reagovat
herbage

Nakonec se přikláním ke Counterovi, Ramsey toho tolik zase nevymyslel. Škoda jen, že půl zápasu jsme zkoušel rozchodit sopcast, jinak bych měl jasno i já

Reagovat
Counter

Kdyby Ramsey proměnil svou tutovku / nepodklouznul v závěru, asi bych na to pohlížel jinak. Ale tohle promarnění šancí pro mě jeho výkon srazilo. Každopádně hrál líp než předtím a makal příkladně, to mu v žádném případě neubírám.

Reagovat
herbage

jj, je tam vzestupná tendence výkonů, to je dobré

Reagovat
fantomas

Holka do větru...

Reagovat
herbage

tssss...

Reagovat
smazaný uživatel

zdravim nějaká stránka kde mužu sledovat zadarmo palermo - inter?

Reagovat
Mastný Chobot

nie, ale mám stránku, kde sa dá zadarmo sledovať porno. Nechceš?

Reagovat
Maresma

já chci

Reagovat
smazaný uživatel

Laurent Koscielny has a 91% aerial duel success rate in the PL this season. Gary Cahill - 59%, Phil Jagielka - 60%, Chris Samba - 25%.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera byl úžasnej. Plnej energie.

Reagovat
Mastný Chobot

do budúcna chcem byť vedený ako "ten, čo Laurentovi veril".

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
herbage

už ani nemusím Lauranta chválit, když jste na něj všichni prskali, protože na něj pějete chválu sami To mě asi nejvíce těší, že Vermaelen a Koscielny se tak dobře chytli a když jsem o nich psal jako o budoucí nejlepší stoperské dvojce PL, tak se mi každý smál

Reagovat
Mastný Chobot

do toho majú stále míle ďaleko, minimálne spolu musia odohrať aspoň jednu celú sezónu...

Reagovat
herbage

však spolu si sednout nemusím, podle mě jsou oba tak trošku stejné typy a furt se zapomínají vepředu, takže může s nimi ta obrana hořet. Ale jednotlivě patří mezi širší světovou špičku již teď a v PL moc lepších stoperů neběhá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tak mě se třeba líbil Koščil v zápase proti nám na Emirates. Tam byl dle mého názoru MOTM:

Reagovat
herbage

jeho best of je domácí zápas s Barcelonou, to byl stoperský výkon roku a nebál bych se říci i jeden z nejlepších individuálních výkonů celé sezóny

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Souhlas, tam byl fantastický. A letos se mi zatím moc moc líbí, samozřejmě až na zápas s Utd.

Reagovat
SunFells

K tomu maj ještě ale hodně daleko že A řada gunners v něm ten potenciál viděla, jen to nebyla prostě vhodná náhrada za Gallase první sezónu. Kdyby byl ten 3./4. stoper jak měl a né nakonec, kvůli koupi jen Squillaciho, hráč do základu, tak by nikdo neřekl asi ani popel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si na to, když jsem se tě ptal, jak moc mu věříš, když na něj všichni tak nadávali... Mě osobně se líbil, ale nevěděl jsem, jak jsou s ním spokojeni fanoušci Gunners... A teď koukám, že jsi měl pravdu, není vůbec špatnej.

Reagovat
SunFells

Hrál skvěle.

Reagovat
Maresma

Až teď sem se dostal na PC..

Díval sem se na highlighty, co to kurva bylo ta pětinásobná šance Henda s Adamem?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli zítra to QPR porazíme... napamatuju, kdy naposled byli Magpies takhle vysoko v tabulce

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že áno. Inak, teším sa na Bartona.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle have made their best start to a Premier League season since 1995-96, when they finished second.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

nj, stačilo vyházet kopyta jako Nolan, Barton, Smith a Carroll a hned to jde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

nj, někdo se nekopů zbavuje, někdo je za drahý peněz kupuje

Reagovat
smazaný uživatel

Môj sen je mať v tíme ešte Bartona a Nolana. Manc Smith to nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to nic vic nez dilo nahody, zitra prijde pravdepodobne pad na hubu, protoze tenhle kadr nema ani na prvni desitku, obmena je nedotazena, takze si svoje poznamky o nekopech budes muset jit zase beznadejne plytvat na adresu Stoke City

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu se letos absolutně nezabývam záchranou v lize a přijde mi jasná.. Ale je fakt směšný, jak máme zoufalej útok. Tým, který vždy hořel v obraně a vpředu exceloval....

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, ze se nemusime bat zachrany, muzeme dekovat ale asi jenom Pardewovi.Vim, ze ho nemas v oblibe tak moc, jako ja, ale kdyz si uvedomis, pod jakymi pitomci pracuje, co vsechno musi hasit a na co vsechno reagovat, a jakou praci pritom jeste odvadi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, souhlas. Ta hra pod nim ma konecne system a hraci vi, kde se maji pohybovat a jaky jsou jejich ukoly na hristi. Nevim jestli je to ciste odchodama Keva, Joseho a Joeyho, ale ta hra se mi ted libi mnohem vic. (ted myslim zacatky druhych polocasu a ty chvile, kdy se ukazoval potencial tymu, az se sehraje )

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, ma to system. A NUFC umi branit, to jsem snad v zivote nevidel! Joseho odchod tomu neprospel, ten by se prave ted hodil, skoda, ze chtel odejit. Velky nadeje vkladam do Cabayeho a Ben Arfy, ti dva muzou z obycejne sezony udelat nadprumernou, ale bez utocniku to bude tezky. A nejhorsi bude, az prijdou zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zranění můžou být naprostá zkáza. Základní sestava toho týmu má na umístění do 10místa a zároveň prezentaci pěkným fotbalem, ale náhradníci jsou... Naposled seděl na lávce - Soderberg, Ferguson, Smudge, Marveaux, Sammy Ameobi, Ba... bez jedinýho stopera, vlastně i obránce...

Reagovat
smazaný uživatel

Predstava, ze se zrani Tiote nebo Coloccini, je priserna

Reagovat
smazaný uživatel

Ted budu mit nocni mury....

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Stoke nie sú kopáči.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem ani nic takovyho netvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale herb áno...

Reagovat
Counter

Herb si tady hlavně jen dělá legraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

A je to v pytli, Rafa se nám uzdravuje rychleji než se předpokládalo. To zase Harry nahodí hru s jednim hrotem. JD musí hrát v útoku se synem právníka a studentkou práv, jinak to dopředu bude bezzubé. Rafa musí na kraj zálohy, místo Lennona.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bezzubé to předtím bylo i díky tomu, že dvojka Rafa JD ve předu si prostě dvakrát nerozuměla. S Adebayorem by to mohlo fungovat líp, ale souhlasím, že při současné Lennonově formě by bylo nejlepší hrát to jak říkáš. JD a Adebayor vypadali, že by si mohli hodně rozumět...

Reagovat
smazaný uživatel

Glen znovu zranený. Proti spurs sa tešme na Škrtela...

Reagovat
smazaný uživatel

To je škody, to je škody...

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel aj na tom poste vie zahrať dozadu ok, podobne ako Carra, ale dopredu by to nemuselo byť dobré. Aj keď Flanno túto sezónu v dvoch zápasoch 100% nepresvedčil, dal by som mu ešte šancu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, moje důvěra k Flannovi po těch zápasech klesla, hlavně po té chybě při remíze v úvodním utkání, kdy tam nechal Larssona. To bych tam radši dal Škrťu s tím, že je to rozhodně větší jistota, sice ne dopředu, ale dozadu si odmaká.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako rozmýšľaš ty bude pravdepodobne aj Kenny. Flanno túto sezónu nie je očividne taký istý ako minulú, ale odpísať ho po dvoch zápasoch? Možno to Kenny riskne, Flanno vyhorí a túto sezónu si už skoro vôbec nekopne, alebo bude hrať dobre a už v takom mladom veku (18) sa naplno zaradí do A tímu. Ale, aj keď hrať nebude či bude, stále má všetko pred sebou, je to veľký talent a kópia Finnana.

Reagovat
smazaný uživatel

Si Finna urazil tímhle. Finn byl mnohem lepší dopředu s výborným centrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno môže toho veľa ponúknuť aj dopredu, ešte sa naplno jeho talent nerozvinul... Ale najviac mi ho pripomína, keď mám pravdu povedať, pozičnou hrou a postavou...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný, že bych ho neposadil napořád, jen bych ho poslal do hry raději proti Wolves, než proti Tottenhamu... Prostě aby se rozehrál na týmech ze středu a spodu tabulky.

Reagovat
Tomanatura

Formica jede Sice simulant, ale v noze to ma.

Reagovat
herbage

stejně nechápu, proč šel zrovna do Blackburnu

Reagovat
Tomanatura

Ja taky ne, mohl by hrat i fotbal.

Reagovat
Mastný Chobot

mohol by byť viac gólový, aspoň kvôli mojej fante.

Reagovat
herbage

Kdo postoupí z prvního místa skupiny A?

Manchester City (1679 / 21%)

Villarreal (4830 / 60%)

Neapol (820 / 10%)

Bayern Mnichov (759 / 9%)

Mancity si proti Žlutým ponorkám ani neškrtne (alespoň dle názoru většiny)

Reagovat
fantomas

Já dal ManCity.

Reagovat
herbage

Já Bayern, ale bude to zajímavé srovnání

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně Bayern, druzí Citizens. Nechápu tolik hlasů pro žluťáky.

Reagovat
smazaný uživatel

No já myslím, že klidně můžou postoupit i na úkor Bayernu..neapoli moc nevěřím, ale taky může zamíchat skupinu.

Reagovat
smazaný uživatel

V téhle skupině mi nepřijde žádné pořadí jednoznačné...

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci ked sa Vam nepaci CITY tak sa pozerajte na Slovensku ligu!!!! a uzivajte si tu super ligu!!!!

Reagovat
Basty

mužete mi někdo poradit kde najdu Highlights z celého kola diky

Reagovat
Counter

Tu druhou bych vážně nepískl. První byla spornější, ale i tam bych měl pochyby, vždyť se to událo v rychlosti a z blízky. Úmysl v tom jde hledat jen těžko. A myslím, že zrovna Clattenburg je ohledně hraní rukou dost benevolentní...

Reagovat
smazaný uživatel

Obe sa dali písknuť, ale prvá ešte jasnejšie...

Reagovat
smazaný uživatel

No z tech fotek bych nepískl ani jednu, ale fakt těžko hodnotit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nefnukej, je to jen 1/38 sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Nefňukám, ale rozhodcovia z pohľadu LFC písakú prd, respektíve nás poškodili už nejeden raz...

Reagovat
kiwwi

...fnuk

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe se musim jeste dodatecne vysmat za prohru s Armenii, takze:

Ted jeste pomozte Irum na prvni misto a mozna vam zacnu i prat

Reagovat
smazaný uživatel

Svalnatý kiwwi.

Reagovat
kiwwi

trapas jak hovado no

len aby tam este nesli ti Armeni

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo si jen videl vic zapasu LFC nez ostatnich tymu a proto ti pripada, ze se LFC ublizuje vic nez jinym

Reagovat
smazaný uživatel

To som ani nenapísal, že nám ubližujú viac, to pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku to tak zacinalo vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.lfcway.com/vsetky-zapasy/review/4-kolo-pl-11-12-stoke-lfc-1-0

Inak pozri sú poslednú fotku. nechcem ju tu dávať, lebo má dlhý odkaz. Craig.

Reagovat
kiwwi

magor

Reagovat
smazaný uživatel

Pán.

Reagovat
Counter

Perfektní fotka, Bellamy je ultrasympaťák.

Reagovat
Counter

Perfektní fotka, Bellamy je ultrasympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Jdi se radši radovat z fanty :-) Vtipné je, že máme v tuhle chvíli 8 stejných hráčů, s takovou tě budu dohánět hodně blbě.

Reagovat
Counter

Jdi se radši radovat z fanty :-) Vtipné je, že máme v tuhle chvíli 8 stejných hráčů, s takovou tě budu dohánět hodně blbě.

Reagovat
Counter

Krucinál, budu si muset pořídit novou myš

Reagovat
kiwwi

nemas odomna kopirovat

a naratal som ich len 7

Reagovat
smazaný uživatel

to je proste o nicem... kazdy by mel mit jiny hrace...

Reagovat
kiwwi

vies o tom, ze v PL nehra 37 milionov hracov?

Reagovat
Counter

Probíhalo by to jen v rámci naší Chazy league. Jasně, do stávajícího modelu prakticky nemožné zasadit, ale bylo by to zajímavější.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro pristi sezonu bych to mozna nejak takhle udelal. Nejakej draft.. nevim jak urcit poradi vyberu, ale zkrata by to chtelo nejak takhle ozivit.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jeste bych rad dodal, ze presne nejak takhle jsem to myslel

Reagovat
Counter

Jestli se nepletu, tak to takhle hrajou zdejší "italové". Mohli bychom se od nich přiučit :-) Ale nevím, jestli na netu najdeme takovou fantu, která by to umožňovala, sami bychom si to počítali asi stěží...

Reagovat
smazaný uživatel

Italové s tim mají hrozně moc práce a nějaký vlastnoručně vyrobený forum snad. Ono by stačilo vymyslet pravidla draftu a pak by si každý ty vydraftovaný hráče nakoupil do klasický fanty, co hrajem teď. Sestava je veřejná, tak by k žádnýmu podvádění snad nedocházelo..

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Tak jednoduché to není. 1) Zkompromitovalo by to všechny další účasti v jiných ligách, národních, klubových a celkových žebříčcích. 2) Takový draft by podle mě nešel udělat v počtu 25 lidí. Nejsem si jistý, po kolika jsou rozdělení italové, ale vnímal jsem tady v diskuzi několik svolávaček na draft jednotlivých skupin.

Reagovat
Counter

Tak jednoduché to není. 1) Zkompromitovalo by to všechny další účasti v jiných ligách, národních, klubových a celkových žebříčcích. 2) Takový draft by podle mě nešel udělat v počtu 25 lidí. Nejsem si jistý, po kolika jsou rozdělení italové, ale vnímal jsem tady v diskuzi několik svolávaček na draft jednotlivých skupin.

Reagovat
Counter

A radši bych s takovým přechodem na nový systém uvítal i jiný způsob bodování. V draftu se pak bude válčit o každého slušného hráče, zatímco bodovací systém of. FPL silně znevýhodňuje třeba defenzivní záložníky.

Reagovat
herbage

na nějaké kompromitace jiných lig sere pes a rozdělit 25 lidí do 5 skupin není problém

Reagovat
smazaný uživatel

no co, je to trapny, kdyz si kazdej hodi Rooneyho, Silvu, Younga, Vidice.... kdyby kazdej mel rozdilnej tym, je to mnohem MNOHEM zabavnejsi

Reagovat
fantomas

Do takový PL fanty bych i šel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jo, ale jednoho jsem zrovna čerstvě koupil :-) A o kopírování nemůže být řeč, vždyť ty klíčové hráče má tak 40 % všech hráčů... Nakonec to bude akorát o tom, kdo bude lépe trefovat volbu kapitána

Reagovat
fantomas

Doufám, že takle bliješ i na Bartona...

Reagovat
vladis271

Barton nehraje za LFC

Reagovat
Counter

Že by se všeobecné utiskování Arsenalu letos přelilo na Liverpool? No, nezlobil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

http://youtu.be/NKZPm1f9Aak

Koscielny proti Swansea. Fakt radost pohledět, sice toho neměl moc na práci, ale tím víc je třeba ocenit jeho soustředěnost a bezchybnost.

Reagovat
herbage

hm, zapomněl jsem vyměnit sestavu ve fantě a stoupnul jsem na 5. místo. To je fakt sranda soutěž

Reagovat
Counter

Ještě k draftovací Fantě - našel jsem tohle http://is.gd/Sfb10t

Reagovat
Chazy

Furt to bude nuda

Reagovat
Chazy

Bude to muset hrát hrozně málo hráčů. A navíc, ono je potřeba hlavně to, aby tam byly nějaký smysluplný statistiky. A mě ani nenapadá, jestli takový ve fotbale jsou. Aby byla ohodnocena kvlaita DMF.

Reagovat
Chazy

A jak na to koukám, tak je to tam v tomhle ohledu mimořádně chabý.

Reagovat
fantomas

No jo no, holt tvý MLB se nikdy nic nevyrovná. Ale pochop, že my bysme si docela rádi i v rámci těhlech omezených možností aspoň tu "svou" fantu zpříjemnili. Těžko nás může zajímat, že jinej sport to má stokrát promakanější.

Reagovat
Chazy

Co otravuješ s MLB? I NHL třeba jde... mě to právě mrzí, protože bych si rád zahrál pořádnou fantasy PL.

Reagovat
fantomas

Je jedno, s čim otravuju, zase v tom vidim mimo jiný jeden z tvých nástrojů na propagaci názoru, jak moc PL uvadá a jak moc tě přestává zajímat a kdovíco ještě.

Reagovat
Chazy

Pak to trochu přeháníš

Reagovat
fantomas

Možná trošilinku, každopádně ty už si spíš tyhle věci ani neuvědomuješ...

Reagovat
Chazy

Fantasy PL mě nebavila dřív, než jsem začal hrát fantasy MLB

Reagovat
fantomas

To je jen polehčující okolnost.

Reagovat
Counter

Byla snaha to ocenit na MS v JAR, ale i tak to nebylo ono. To by musel být používaný opravdu komplexní systém, který by zpracovával počet způsobených faulů, zisků/ztrát míče, počet úspěšných centrů/kolmic, popř. bral v úvahu věci jako dribbling nebo střely na bránu.

Současná of. FPL se o to snaží aspoň prostřednictvím toho EA Sports Indexu, ale je to žalostně málo.

Reagovat
Chazy

Ono to prostě asi nejde. Fotbal není hra statistik, není podle mě s čím pracovat. Kdyby se vymyslel takovej systém, tak se nedoplatíš, abys to moh hrát a vrátilo se jim to zpátky

Reagovat
fantomas

Ono by stačilo, aby tu Fantu nedělal oficiální web, ale třeba SkySports. Už jen při běžnym provozu pl.com se sotva dopracuješ k tabulce střelců a kartám, držení míče nebo něco takovýho se tam snad ani nevede...to na SkySports ti už teď pokročilejší statistiky nabízej zdarma, stačilo by k tomu něco málo přidat a nemuselo by se jim to nevyplatit.

Reagovat
Chazy

Jj, ale aby doopravdy byla třeba ohodnocena kvalita obránce, to by chtělo něco víc. Kolik hráč zachytí balónu, vyhraje hlavičkovejch soubojů, udělá úspěšnejch skluzů atp. A pak brát nějaký známky kvality výkonů z jednoho zdroje.

Reagovat
fantomas

Tak tohle zas dobře zpracovává Opta/Infostrada... podle mě kdyby se našel vhodnej web, vhodná statistická stanice jako tyhle dvě, tak by pl.com bez problémů zválcovala. Ale o tom asi můžeme jenom snít no...

Reagovat
Counter

SkySports mají svou fantu taky, ale je v zásadě téměř stejná jako ta oficiální. Možná ještě o něco horší...

Reagovat
fantomas

No jo. Na druhou stranu aspon je tam to MoTM.

Reagovat
Counter

Je to tak, no. Ještě mě napadá, že by mohla být zábavná fantasy Europa League. Systém stejný, ale aspoň tam je tak široký záběr klubů z celé Evropy, že by se tak jako tak vybraní hráči nemuseli tolik opakovat. A víc by se mohlo projevit, kdo má doopravdy slušný obecný přehled.

Reagovat
Chazy

Nebo championship fantasy ..

Reagovat
Counter

Nebo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
Chazy

Každopádně hledejte, kdyby se našlo něco s draftem, tak to bude daleko lepší. Akorát tady je ta stejná věc, jako na pl.com. Čistý konto týmu = stejně bodů pro všechny obránce. Žádný ocenění kvality jednotlivců.

Reagovat
herbage

ještě nezačala, tak proč ne. Ale stejně jako při losování LM, rozdělil bych fandy do skupin, aby třeba v jendé nemohli být dva fanoušci Arsenalu

Reagovat
fantomas

Tak už je Ligy mistrů, to je něco podobnýho. Proto sem se právě tam zapojil, na rozdíl od PL, protože to bude variabilnější. Třeba se i tý Evropský ligy dočkáme...

Reagovat
Counter

Ono to ale existuje

http://en.uelfantasy.uefa.com/

Reagovat
fantomas

No tak, jakej byl smysl toho tvýho příspěvku? Nebo ses to dozvěděl až teď?

Reagovat
Counter

Jo dozvěděl jsem se to až teď

Reagovat
Counter

Mimochodem, teď koukám, že FCHL udělala aspoň malý krůček k ohodnocení defenzivní činnosti - For every 5 recovered balls (the total of clearances completed and gaining possession tackles) za jeden bod.

Reagovat
herbage

s tím draftem by to chtělo pospíšit, když už v úterý se hraje

Reagovat
Counter

To nedáme tak narychlo dohromady. Vždyť zatím tam ani není skoro nikdo přihlášený...

Reagovat
herbage

tak můžem dát klidně jen zkušební skupinku já, ty, fantomas, chazy a bude. Stejně když to zítra rozhlásíš, tak bude chtít hrát každý

Reagovat
Counter

Ale jak chceš takhle narychlo zmáknout organizaci draftování, když ta hra tomu navíc není uzpůsobená? Ještě se ani nevymyslelo, v jakém pořadí by se draftovalo, z jakých cenových skupin hráčů by se postupně vybíralo... A pak jen to samotné draftování by byla otázka mnoha hodin.

Reagovat
herbage

draftování pohoda. Vylosuje se pořadí a jeden po druhém si vybírá hráče, které chce. A je jedno, jestli se jedná o útočníka, obránce či záložníka. Zrovna teď koukám na výběr hráčů a je prakticky neomezený, že si člověk poradí vždy a během hoďky je po draftu

Reagovat
fantomas

Já už mám týmy jak do LM, tak čerstvě do EL. Každopádně pokud tohle organizovat, tak si určitě dát čas do toho čtvrtka, do EL. A udělat to třeba přes velkou konverzaci na Skypu, kde by každej, kdo je na řadě, hlásil, koho si vzal no. Ale stejně to nebude tak dokonalý, jak sem to vymyslel já pro uzavřenou skupinku nadšenců PL.

Reagovat
herbage

skype je zbytečný, stačí nějaká stará diskuse. A já už to také vymyslel a klidně byhc přibral staré známé firmy z PD a Serie A. Ale fakt jen ta nejprovařenější jména

Reagovat
fantomas

Jak chceš, s organizací bych ti i klidně pomohl. Ale leda k tý EL asi, zejtra se mi to už narychlo honit nechce...

Reagovat
fantomas

Mám lepší nápad na draft, podobnej tomu kolovýmu v NHL, ale podmiňuje to vlastní bodování a ne náký předdefinovaný ceny. Ty koneckonců jakýkoliv kouzlo aukce zničej. To teď určitě ne.

Reagovat
fantomas

Jojo, taky sem na to už dřív koukal. Třeba se to aspon rok od roku bude vyvíjet. FIFA a UEFA vypadaj zatim nejprogresivnějš v tomhle směru..

Reagovat
herbage

Jo EL? To ne, tam budou pěkné čachry s hráčema, půlka týmů to vypouští

Reagovat
fantomas

No myslim, že dohromady nebudou nevyzpytatelnější než jeden jedinej SAF.

Reagovat
Counter

Byla snaha to ocenit na MS v JAR, ale i tak to nebylo ono. To by musel být používaný opravdu komplexní systém, který by zpracovával počet způsobených faulů, zisků/ztrát míče, počet úspěšných centrů/kolmic, popř. bral v úvahu věci jako dribbling nebo střely na bránu.

Současná of. FPL se o to snaží aspoň prostřednictvím toho EA Sports Indexu, ale je to žalostně málo.

Reagovat
fantomas

Fakt si pořiď novou myš. Každopádně ta fanta na MS byla zatim nejzábavnější, co sem kdy hrál.

Reagovat
Counter

Jojo, ta byla hezky progresivní a spojilo to hráče ze všech možných sekcí, takže to mělo šťávu.

Reagovat
Counter

Aha, tak ono to je placené... Tak nic.

Reagovat
herbage

platili by to poražení

Reagovat
fantomas

Hm, průser je, že se za ty jejich speciální služby platí. Což je pak debilní, protože by aukce ztratila smysl, když má FPL předdefinovaný ceny.

Reagovat
fantomas

...jako kdybysme třeba zkusili ten online formát naroubovat na FPL.

Reagovat
fantomas

Ono čistě teoreticky - kdyby se mezi náma našel nákej šikovnej programátor... nemůže to bejt těžký. A kdyby tři nestranní lidi, co to nehrajou (mě by to třeba bavilo), nějak konzultovali udílení bodů pomocí různých serverů i vlastních zážitků ze zápasů, mohlo by to bejt příjemně autentičtější. Sice by to trvalo podstatně dýl, ale kdyby se to hrálo třeba jen tak v 16, 12, snad by to i zrealizovat šlo.

Vytvořili bysme takovej moderní dračák.

Reagovat
Chazy

Takhle začínala fantasy MLB v 50. letech (akorát bez netu) ... to by bylo stylový. Třeba by o nás pak taky jednou byl film.

Reagovat
fantomas

Hmmm...jak se ten film jmenuje? Du čerpat inspiraci.

Reagovat
Chazy
Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

představa je to krásná, chtěl bych vidět ty hádačky, komu dát bonusy a komu ne...

Reagovat
fantomas

Tak kdyby "porota" nesestávala ze scouserů nebo herbagů, o objektivitu by snad taková nouze nebyla.

Reagovat
herbage

to je subjektivní, chtělo by to čistě podle statistik

Reagovat
fantomas

Tak udělování bonusů na fantě MS taky bylo subjektivní a 9/10 lidí to právě kvůli tomu bavilo víc než normální PL fanta, bych řek...

Reagovat
herbage

jenže tam se nebylo s kým hádat, tady by se body udělovali těžko. Navíc když budu mít hráče klubu, který nikdo neviděl hrát?

Reagovat
fantomas

Tak se bonusy udělej podle onlinů na eurosportu/skysports, hráčů zápasů na různých serverech, i to by šlo udělat nějak tak, aby ty menší zápasy nebyly v handicapu.

A holt bys ty tři jako hráč respektoval jako neohroženou autoritu - stejně jakos to dělal během MS.

Reagovat
herbage

však kdyby se na hodnocení podíleli všichni, kdo tu ligu hrají, tedy kolem těch 30 lidí, tak to výsledky pěkně zprůměruje

Reagovat
Chazy

30 lidí

Reagovat
herbage

tak italská a španělská sekce se jistě připojí. Spíš já se bavím o CLF a ty o PLF

Reagovat
fantomas

To by byla kravina, naprostej chaos. Normálně vybrat tři inteligentní, osvědčený uživatele, co by na to měli chuť a čas, a bezmezně je uznávat. Oni sami by těžko někomu nadržovali a mezi sebou by zároveň neměli proč se neshodnout. Navíc už mám víceméně konkrétní nápad, jak uspořádat počáteční aukci. Ale pro 30 lidí určitě ne, max. těch 16 bych to viděl. Holt nebrat každýho, jen povětšinou ty, co tu pravidelně a delší dobu přispívaj.

Reagovat
fantomas

A samozřejmě jen ze sekce PL.

Reagovat
smazaný uživatel

počítání statistik není těžke. od toho existuje excel ale je třeba mít admina

Reagovat
fantomas

Však jo, nejsem tupej.

Reagovat
mithro

pekny clanok o "novom" Andersonovi http://gu.com/p/3xz7j/tw

Reagovat
kiwwi

akurat som ho cital....Ando hra paradne, momentalne je jednoznacne prvou volbou do stredu zalohy a s nim ta nasa hra nabera uplne iny rozmer...neskutocna energia, skvele narazacky, vyborny tah na branu...a jeho fotky zo zapasu stoja zato

Reagovat
mithro

este ale musi popracovat na fyzicke, v Boltone sa ku koncu zapasu ledva plazil k rohovej zastavke ked isiel zahravat roh

Reagovat
kiwwi

minule som ho videl hore bez po zapase a sa mi zdalo ze ma nejake tie kila na viac

Reagovat
smazaný uživatel

preloz mi to

Reagovat
Tomanatura

Když už jste se tázali na tu italskou fantu:

http://fanta2008calcio.freeforums.org/

je to jednoduché, stačí si to jen trošku pročíst.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě ohledně té Fantasy od PL uživatelů. tak samozřejmě draft je taky fun ale hlavní co by mělo bejt sou trejdy, (cenou ocenění hráči) nakupy a prodeje že. ja něco svého vymyslel, hrajeme to ted v pěti lidech

ale nějakeho "managera+fantu" by to chtělo. klasická fanta je nuda

Reagovat
kiwwi

ja nechapem co vsetci stresuju...nehovorim, ze je to nejake mega zabavne, ale to s tymi hracmi je to blbost, za par kol bude mat kazdy iny tim, presne vdaka tym transferom...pridu zranenia a pod

Reagovat
smazaný uživatel

ale šak o tom to je. co je koření fotbalu ? přestupy ne ? navíc díky skysports či fantě na pl.com je lehce vystopovatelne všecko.. my teda hrajem basic formu na goly asistnce a čistá konta a funguje to super

Reagovat
fantomas

To za ty přestupy ale jenom, jinak sem rád, že "stresuju" a že mi snad Chazy pomůže něco pořádnýho a opravdu zábavnýho vymyslet a sestavit...

Reagovat
cristiano.K.

QPR předvádí pěkný fotbal.Taarabt je možná magor,ale fotbalista exceletní.Pokud spolupráce Taarabt,Wright, Bothroyd bude nadále a fungovat a hlavně bude golová,tak QPR nebudou mít se záchranou problém. Traore se taky na beku vykope

Reagovat
smazaný uživatel

Musím jenom souhlasit!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska hrůza Newcastle! Furt brečím nad odchodem Bartona! Smutný,že nás přehraje i takovej tým jako je QPR! No co nemůžu si stěžovat v tabulce je to zatím slušné ,ale za tu hroznou hru Chybí útočník zabiják (carroll) a 2 kreativní záložnící (nolan,barton) ... kde by dneska Newcastle byl kdyby parta zůstala porhromadě a Houghton neodešel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No co.... jsem odpůrce Padrewa a nelíbí se mi pod ním Newcastle! .... Jedinej hezkej zápas co se mu povedl byl proti Liverpoolu (3:1) .... Fotbal po návratu z 2.ligy měl hlavu a patu a atmosféra vypadala dobře! Přišel Pardew a posily zatím na nic a odchody bolestivé! Cabaye hraje dobře ,ale to se zatím nedá rovnat s takovým Nolanem nebo Bartonem ... ten Marveoux to je zatím taková akta X .... ještě nic neukázal... Obertan není silovej typ. Ba a Ameobi útok zatím hrůza ty dají dohromady tak 2 goly v 5 zápasech!

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj dlouhodoby problem je, ze ti nedochazi souvislosti...

Reagovat
Virtuos

v druhom polčase som vás ani nevidel pred súperovou bránkou, i keď 2-3krát viac ani nie

Reagovat
biznizmen

Souhlasím, že to dnes byla bída, ale nemyslím si, že by Nolan byl kreativnější než Cabaye...

Reagovat
Virtuos

dnes keby že si nepozriem zostavy tak ani neviem o Cabayem na ihrisku

Reagovat
biznizmen

neříkám, že hrál dobře, ale že je kreativnější než Nolan, dnes opravdu nebyl vidět, ale Nolan je spíš bojovník a ten by se nám dnes hodil, nějak jsem nezaznamenal, že by se to snažil někdo vyhecovat a zvrátit stav

Reagovat
Virtuos

tak možno sa predvedie svojou kreatívnosťou v iných zápasoch

Reagovat
biznizmen

To doufám, už na to čekám 4 kola ;-)

Reagovat
biznizmen

to Virtuos

Reagovat
Virtuos

ďalšie kolo k Villans, môže sa predviesť

Reagovat
fantomas

Jaký dáváte šance návratu Hughese do Blackburnu?

Reagovat
smazaný uživatel

To se snad nestane, bych jim uz nemohl prat sestup Hlavne Sparky by si tim docela nasral na hlavu, protoze se prece citil na ambicioznejsi tym, nez jsou Cottagers...

Reagovat
fantomas

To jo, ale potom mu hrozí, že bude rok bez práce a to podle mě nevydrží. Navíc mi přijde, že mu poslední dobou sraní si na hlavu tak nějak nevadí.

Stejně si ale nemyslim, že by se mu tam chtělo no, ale to spíš z toho důvodu, že se od jeho odchodu kádr dost proměnil a už by s nim těžko mohl hrát to svý...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel jsem, zasek jsem se v h... Remiza pozitivni a ocekavana, mozna dokonce prekvapiva. Howay the lads!

Reagovat
kiwwi

a 12 bodov do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Na fantu sere pes.

Reagovat
kiwwi

nejde to, co?

Reagovat
smazaný uživatel

O to nejde. Budu hrát až do konce, loni jsem se taky plácal poslední a během tří měsíců se nakonec dostal do první třetiny. Myslel jsem to v porovnání s bodem do tabulky a zatím neporazitelností Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžeš bejt spokojenej s tímhle? Vždyť je to hrozná hra a QPR by jsme měli porážet 2:0 minimálně! Je otázka času kdy přijde ztráta formy. Zatím poměrně jednoduchej los a skore 3:1 velká bída

Reagovat
smazaný uživatel

S 8 body ze 4 zápasů, z toho Fulham, Arsenal, Sunderland... porazili jsme Mackems na SoLu...

Jestli s timhle nejseš spokojenej, tak seš akorát další posranej gloryhunter. NUFC na víc momentálně nemá.

Hra si sedne, kdyť je tam sakra úplně nová záloha a chybí útok.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda je, ze o NUFC nema ani poneti, fandi proste stylem "vyhra - juchuchu jsme nejlepsi, prohra - muze za to dement Pardew". Nesnasim takovy omezence

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vůbec není! Žádnej gloryhunter nejsem a nechápu jak by někdo kdo fandí Newcastlu mohl být. Mně se prostě nelíbí hra nic víc! Je to hnus ,když QPR nás přehraje po všech stránkách. Útok a Záloha nefungují tak jak mají! Snad to pozvedne Ben Arfa jinak nevím co by nám mohlo pomoci! Bodově neříkám,že to je špatný,ale mohlo by být daleko lepší. Včerejší zápas byla jedna velká tragédie mohli jsme prohrát 3:0 na Sunderlandu to rozhodl FK. Není zatím co slavit! Takhle to nemůžeme hrát celou sezonu! Ukopávat to na remízy!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vitej v realite Popravde netusim, cos vlastne cekal, ale jestli si chces na nekoho stezovat, tak nadavej na Ashleyho. Kadr na lepsi umisteni nez loni proste mit nebude a spousta zapasu se zase bude muset ubojovat odhodlanim bit se za cernobily barvy. Kadr je nedokoncenej, bohuzel, ale za to Pardew nemuze. Ten hraje s tim, co ma k dispozici, a dela svou praci vyborne. Ze v tymu neni poradny LB ani CF a ze v pripade zraneni nema kam sahnout, to neni jeho chyba, na druhou stranu musis pochopit, ze klub si zil nekolik let vysoko nad pomery a tenhle radikalni rez prijit musel i kdyz tomu musel predchazet sestup. Bud rad, ze se ted stavi na mladych a levnejsich fotbalistech, to je zaruka toho, ze situace muze byt uz jen lepsi, pokud kadr zustane par let pohromade a vhodne se doplni. Nevim, co vic ti k tomu rict, proste se nauc byt trpelivy a nenadavej po kazdym ztracenym bodu nebo slabsim vykonu, protoze takovych uvidis jeste desitky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted koukam na highlighty.. ten zápas musel být docela peklo, ještě že jsem to neviděl. Teď remíza na Ville a pak roznést doma Rovers.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle United Reserves: Steve Harper, Tamas Kadar, Davide Santon, Paul Dummett, James Perch, Michael Richardson, Greg McDermott, Danny Guthrie, Shane Ferguson, Dan Gosling, Ryan Donaldson.

Slusna sestava, 4:0 v polocase

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava by se v Champu neztratila Ale Goslinga a Fergieho chci vidět hrát víc za první tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych chtel i Guthrieho zpatky ve forme, oblibenec No a samozrejme Harpse!

Reagovat
smazaný uživatel

Harps doufam zůstane v klubu hned po skončení kariéry. Chci ho tam jak nikoho jinýho. Guthrie snad bude brzo první volba za Cabayeho s Tiotem. I když zavinil pár hloupých gólů loni, tak pořád věřim, že na PL má.

Reagovat
smazaný uživatel

Guthrie byl jeden čas fantastickej ... co se s ním vůbec stalo?

Reagovat
minoLFC

nj fanta...tento piatok už nesmiem zabudnuť na transfery

Reagovat
smazaný uživatel

silva patri do realu !!! velka ho skoda

Reagovat
kiwwi

fantomas: ak budu fungovat tie striedania...neviem ako to mam napisat do FAQ, je povoleny jeden free transfer na matchday, kazdy dalsi je ohodnoteny -2 bodmi...nas pripad je ale iny, kedze mame 4 hracov v zalohe a mozme ich pouzivat

Reagovat
kiwwi

ci vlastne budu platit vseobecne pravidla s tym ze mozem si spravit jeden free transfer za hraca ktoreho mam v zalohe a za kazdy dalsi transfer budem normalne platit 2 bodmi co?

Reagovat
ernyyyy

Může někdo říct jak dopadla ta aféra s koksem u jednoho hráče nebo to je pořád nevyřešné?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
ernyyyy

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdinand přeci neměl pozitivní test... ten článek je...

Reagovat
kiwwi

a kde to tam je napisane?

Reagovat
smazaný uživatel

DOLOŽENÉ PŘÍPADY POZITIVNÍCH TESTŮ V ANGLICKÉM FOTBALE:

Reagovat
smazaný uživatel

ve článku je to rozepsaný správně, ale v tom souhrnu je zahrnutý, jakoby mu dokázali nějaký doping. špatně odvedená žurnalistická práce

Reagovat
kiwwi

tjn

Reagovat
kiwwi

pre hracov UCL fantasy, sekcia FAQ

http://aionet.cz/eurofotbal/index.php

Reagovat
smazaný uživatel

Ghana's Asamoah Gyan says he's excited by new challenge in UAE

tam si vydobí respekt

Reagovat
niflheim

Jaké tam tak může mít "challenge" ...

Reagovat
kiwwi

kto po sezone podpise lukrativnejsiu zmluvu

Reagovat
kiwwi

Fabregas: "I want to be in a club that is able to win big titles year after year and I don't see that kind of future for Arsenal. I still have many feelings for Arsenal but I fear that they won't be able to push the other big clubs in England away. It was part of my decision to leave that I find it hard to see Arsenal winning the PL or CL in the near future."

Reagovat
Chazy

Bylo to pochopitelný rozhodnutí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele