4. kolo
11.09.2011 14:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Norwich City - West Bromwich Albion 0:1

West Bromwich Albion dokázal díky brzké trefě Odemwingieho zvládnout utkání v Norwichi a odváží si tak z Norfolku premiérové tři body v letošní sezóně. Kanárci si naopak na něco podobného ještě chvíli počkají.

Baggies začali na Carrow Road bez respektu a hned od úvodu dávali najevo, že chtějí konečně prolomit nepříznivou sérii. A hned první vážnější příležitost hostujícího celku skončila brankou. Neuběhli ani tři minuty, na Shoreyho zdánlivě neškodný pas nedoskočil De Laet, váhavý Ruud zareagoval pozdě a Odemwingie už měl potom snadný úkol - 0:1.

Inkasovaná branka Kanárky probrala. Srovnat krok mohl vzápětí Surman, jeho střela z úhlu se však stala snadnou kořistí Fostera. Ten samý hráč to zkoušel i o chvíli později, tentokrát napřáhl z 20 metrů, výsledek jeho snažení byl ale stejný jako v prvním případě. A když nic nevykvetlo ani ze spolupráce Bennett - Tierney, tak mohlo opět udeřit na druhé straně. Dorransova utěšená rána však naštěstí pro domácí orazítkovala pouze tyč.

Po obrátce to byli opět svěřenci Paula Lamberta, kdo měl navrch. Spolupráce Martina s Croftsen však kýžené ovoce opět nepřinesla. O chvíli později zkoušel dalekonosným pokusem štěstí Johnson, jeho střela se ale o chlup mezi tři tyče nevešla. Domácí lodivod dělal, co mohl. Během krátké doby využil všechna střídání, ani to ale změnu v rozložení sil nepřineslo.

V 75. minutě navíc po standardní situaci došlo ke kontaktu Reida se Morisonem a sudí Halsey po krátké úvaze nařídil pokutový kop. Míč si na značku postavil střelec první branky Odemwingie, ale Rudd tentokrát jeho střelu vystihl a zcela tak napravil své zaváhání při první brance. Zoufalý závěrečný tlak Norwiche pak přinesl ještě jednu zajímavou možnost, na centr Tierneyho si naběhl Morison, v tísni ale branku netrefil, což znamenalo jediné - jeho tým zůstane pro dnešek bez bodu.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

WBA potřebuje nějaké body a také že je získá a to rovnou tři!

Reagovat
Lahvac-CZ

remíza

Reagovat
paver

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich zatím nepůsobí úplně špatně, WBA potřebuje bodovat... 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich1 -2 W. B. A

Reagovat
smazaný uživatel

1 na tiketu mám

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrat odemwingie?

Reagovat
Devil

Rozhodci!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele