4. kolo
10.09.2011 16:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Aston Villa veze nesmírně cenný a nezasloužený bod z Goodison Parku

Aston Villa dál pokračuje ve své již 11zápasové sérii neporazitelnosti. Na půdě Evertonu se však opět neprezentovala žádným jistým výkonem a nakonec domů veze bod jen díky Agbonlahorově zásahu sedm minut před koncem. Toffees se zase jednou zklamaly - dvakrát nebyly schopny udržet vedení.

V Liverpoolu se před utkáním protestovalo proti špatné přestupové politice chudého Evertonu, na atmosféře v ochozech Goodison Parku to nicméně vůbec neubralo. Fanoušci dál hlasitě hnali své svěřence dopředu a výsledkem byl živý start od obou stran s mírnou dominancí domácího týmu. Ten si také vytvořil první šance. Jagielkova hlavička užuž vypadala, že se vejde do brankového prostoru, a předtím se Given předvedl proti Osmanově střele. Evertonské otevření skóre proto bylo zcela zasloužené - Cahill vypracoval palebnou pozici pro Osmana a ten levačkou šikovně uklidil míč do sítě.

Tak se stalo na konci první dvacetiminutovky. Ta příští už byla o něco vyrovnanější, Everton totiž značně polevil. Pořád ale dobře pracoval Cahill, tentokrát pro Colemana, který svou šanci zazdil. Na druhé straně se konečně musel činit Howard, když slušně pálil Bannan, jenž už v 17. minutě nahradil zraněného Heskeyho.

Everton v nasazeném tempu pokračoval i po přestávce, přesto se Aston Villa prosadila. Zčistajasna udeřil Petrov ranou z třiceti metrů. To nicméně Toffees nepoložilo a hned za šest minut, po Delphově vyšplhání na Jagielku, mohl ze značky pokutového kopu Baines poslat Givena na opačnou stranu. Ani to ovšem nebyla poslední změna skóre - Villans ještě jednou skórovali v rozporu s dosavadním průběhem utkání. Tentokrát Albrightonův centr zpoza zadní tyče doklepl do sítě Agbonlahor.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com, bbc.co.uk

Komentáře (12)

Přidat komentář
diastan

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy se těším a tento zápas!!!Beru to jako nějaké derby,derby dvou týmů,kteří bojují o EL.Everton ve 2.kole překvapivě ztratil doma s nováčkem,ale ted to vypadá,že už bude šlapat,JENŽE odešel Mikel Arteta a to je obrovské oslabení.Aston Villa ztratila oba křídelníky,ale vypadá to,že se bez nich obejde.Zatím v této sezoně neprohrála,ale domácí bezbranková remíza s Wolves se dá považovat za ztrátu.V tomto jistě zajímavém zápase tipuji těsné vítězství Aston Villy.

Reagovat
Lahvac-CZ

neprohra Aston Villy...02

Reagovat
paver

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je snad nejhorší tým na tipování... zkusím 1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton FC 3 - 2 Aston Villa

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1 na tiketu

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
Veselac

tip 2....0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele